Kukaan ei esittänyt huomautuksia tiedottamisesta. Laki yksityisistä teistä 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki momentti

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kukaan ei esittänyt huomautuksia tiedottamisesta. Laki yksityisistä teistä 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki momentti"

Transkriptio

1 Toimitusnumero (10) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita yksiköitä... Aika: kello Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Juha Pulkkinen Asianosaiset: Helenius Mika Asko Useita yksiköitä Järvinen Matti Juhani Latoniitty, Lähdemäki, suullisella valtuutuksella myös kiinteistön Mutkala omistajan- Hilkka Modeniuksen edustajana Karjalainen Kari-Markku Eino Honkaharju Kuisma Päivi Helena (paikalla osan aikaa) Kesämaa Malin Reijo Juhani Saluskallio Mäkelä Pekka Huvi Antero Salus koto Peltonen Markku Timo Kalervo Vahtermäki Lisäksi paikalla Tuija Ahlqvist ja Leena Vartiainen (Maanmittauslaitos). 1. Toimituksen vireilletulo, tarkoitus ja edellytykset Toimitus on tullut vireille Maanmittauslaitoksen määräyksestä Toimituksen tarkoitus on perustaa tai pysyttää voimassa kohdealueella tarpeelliset oikeudet kulkuyhteyksiä varten. Toimitusinsinööri selvitti aluksi asiaan liittyviä käsitteitä ja alueellista tietoimitusta yleensä. Edellytykset ovat olemassa ja käsittely aloitetaan. Lainkohdat Laki yksityisistä teistä 38c 2. Tiedottaminen Kokouskutsu on julkaistu Orimattilan Sanomat lehdessä Kokouksesta on tiedotettu lähetetyillä kutsukirjeillä. Kukaan ei esittänyt huomautuksia tiedottamisesta. Lainkohdat Laki yksityisistä teistä 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki momentti 3. Kokouksen laillisuus Uskottujen miesten käyttämistä ei ole vaadittu. Kukaan ei ole pitänyt toimitusinsinööriä esteellisenä eikä ole esittänyt estettä toimitusta vastaan. Kukaan ei ole pitänyt toimitusmiehiä esteellisinä eikä ole esittänyt estettä toimitusta vastaan. Kokous on laillinen.

2 Toimitusnumero (10) Lainkohdat Laki yksityisistä teistä 40, 51, kiinteistönmuodostamislaki 12, kiinteistönmuodostamisasetus Toimitusalue Toimitusalue ilmenee pöytäkirjan liitteenä (toimituspöytäkirjan liite 1) olevasta kartasta. Alueellinen yksityistietoimitus koskee koko rekisteriyksikköä seuraavien yksikköjen osalta: -ks. toimenpideselitelmä. Alueellinen yksityistietoimitus koskee osaa rekisteriyksiköstä seuraavien yksikköjen osalta: -ks. toimenpideselitelmä. Toimitusalue vahvistetaan. Toimituksessa käsiteltäviin teihin kuuluvat lisäksi osittain alueen ulkopuolelle menevät tiet K25486 ja K Kaavat ja tiekunnalliset yksityistiet Alueella on voimassa Länsi-Orimattilan osayleiskaava. Toimitusalueella on kolme tiekunnallista yksityistietä: Rauhaniemen yksityistie, 2007-K20251 (kiinteistörekisterissä oleva käyttöoikeusyksikön tunnus). Leveyttä ei ole määrätty. Kivijärven yksityistie, 2007-K6614, Leveys 13m. Riitaniityn yksityistie, 2007-K6628, Leveys 13m. Em. teitä käsitellään myöhemmin tarkemmin. 6. Maastokatselmus Toimituksessa ei ole pidetty varsinaista maastokatselmusta, eikä sellaista vaadittu pidettäväksi. Leena Vartiainen ja Juha Pulkkinen ovat maaliskuussa 2016 suorittaneet maastotarkistuksen toimitusalueella ja mitanneet tarpeellisilta osin teiden leveydet sekä sijainnit. 7. Järjestelysuunnitelma Toimituksen kohdealueen kiinteistöjen omistajille on lähetetty kuulemiskirje Tiekuntien osalta kuulemiskirje on lähetetty Maanomistajien esittämät kulkuyhteydet on huomioitu järjestelysuunnitelmassa. Järjestelysuunnitelma on ollut nähtävillä Maanmittauslaitoksen internet-sivuilla alkaen ja siihen on ollut mahdollista tutustua myös ennen tätä toimituskokousta klo 9:30 alkaen. 8. Asianosaisten kuuleminen Kuulemiskirjeet ks. edeltä. Mikäli asianosaisten palautettuihin kuulemiskirjeisin merkityt tiet toteutuvat, ei niitä käsitellä erikseen tässä kohdassa. Tiekunnallisiin teihin kohdistuvat muutokset ja vallitseva tilanne käsitellään. Ennen toimituskokousta 1) Kiinteistön Honkasportti omistaja on merkinnyt kuulemiskirjeen liitekarttaan tien kiinteistön Honkasmäki alueelle maastossa olevaan tiehen pyykiltä 12 pyykille 14.

3 Toimitusnumero (10) 2) Kiinteistön Lahjala omistajat ovat merkinneet kuulemiskirjeen liitekarttaan väliaikaiseksi tieksi kiinteistön alueella olevan, heidän kiinteistölle johtavan tien. Viralliseksi karttatieksi he ovat merkinneet tien kiinteistön Perämetsä alueella jatkuen pyykin 623 länsipuolelta kiinteistön 41-0 alueelle ja siitä edelleen maastossa olevaan tiehen heidän kiinteistölleen. Maastotarkistuksen yhteydessä paikalle on tullut kiinteistön 41-0 omistaja Matti Järvinen. Hän ei ollut hyväksynyt tieoikeutta kiinteistönsä alueelle. Kiinteistön Perämetsä omistajilta on tullut tieto (kopio kauppakirjasta), että kiinteistöstä on myyty määräala Suomen valtiolle Kauppakirjan liitekartan mukaan alue on Salusjärventien itäpuolella, juuri kiinteistölle 5-33 johtavan vanhan tieoikeuden kohdalla. Määräalalle ei ole haettu lainhuutoa eikä sitä ole erotettu. Siitä ei myöskään ole merkintää lainhuuto- ja kiinnitysrekisterissä. 3) Kiinteistön Hannunmaa omistaja on merkinnyt kuulemiskirjeen liitekarttaan tien kiinteistön Koskela alueelle piha-alueen läpi johtavaan vanhan tieoikeuden kohdalle. 4) Kiinteistön Vähälä omistaja on merkinnyt kuulemiskirjeen liitekarttaan tien yhteisen alueen puolelle, pyykin 69 pohjoispuolelta. 5) Kuulemiskirjeiden kartoissa kulkuyhteyden Levijärventien kautta Salusjärventielle ovat piirtäneet useiden kiinteistöjen omistajat. 6) Kiinteistön Hiekkamäki I omistaja on merkinnyt kuulemiskirjeen liitekarttaan tien kiinteistön Hiekkamäki II alueelle. Tie on merkitty myös kiinteistön Salusmäki I alueelle. 7) Kiinteistön Lisämetsä omistaja on merkinnyt kuulemiskirjeen liitekarttaan tien kiinteistön Perämetsä alueelta Huhdanojantielle. 8) Kiinteistön Metsälä II omistaja on merkinnyt kuulemiskirjeen liitekarttaan tien omalle alueelleen sekä kiinteistöjen 8-60 ja 8-71 alueelle pyykin 4 pohjoispuolelle. 9) Kiinteistön Vahtermetsä omistaja on merkinnyt kuulemiskirjeen liitekarttaan tien kiinteistöjen Suojala 9-74, Kannisto 9-73 ja Keijunotko 9-98 sekä yhteisen alueen alueelta Salusjärventielle ja Kivijärventielle. 10) Kiinteistön Honkaharju omistaja on kuulemiskirjeiden jälkeen ilmoittanut vielä tarpeen kiinteistön itärajalla olevalle tielle. 11) Kiinteistön Järvelä omistaja on merkinnyt kuulemiskirjeen liitekarttaan tien kiinteistön alueelle pyykiltä 542a koilliseen.

4 Toimitusnumero (10) 12) Kiinteistön Kotimetsä omistaja on merkinnyt kuulemiskirjeen liitekarttaan tien kiinteistön alueelle. 13) Kiinteistön Mutkala omistaja on merkinnyt kuulemiskirjeen liitekarttaan tien maantien alueelle vanhan käyttöoikeusyksikön Y kohdalle ja tästä edelleen pohjoiseen noin 20m:n päässä olevalle tielle saakka kiinteistön 41-0 alueelle. Vaatimukset kokouksessa 13) Matti Järvinen ilmoitti kiinteistölle johtavan tien olevan rakennetun, mutta pitkään käyttämättömänä olleena vain pusikoituneen. Mika Helenius ilmoitti kiinteistön 30-2 omistajana tarvitsevansa vanhaa tieoikeutta. Samalla hän pyysi tieoikeuden saamista myös pohjoisen kautta vanhaa tietä pitkin. 14) Kiinteistön Vahtermäki omistajista Markku Peltonen pyysi tieoikeuden saamista kiinteistön rajalla, rautatiealueen alueella, olevaan vanhaan tiehen palstan koillisosaan pääsemiseksi. 1) Kiinteistö on lohkottu rekisteröidyssä lohkomisessa, arkistotunnus 2:163, kiinteistön jäädessä kantakiinteistöksi. Lohkomisessa ei ole perustettu tieoikeutta kiinteistön alueelle. Kiinteistöllä on tieoikeus 5 ja 8m leveään tiehen K5454 maantielle pääsyä varten. Em. tie jatkuu kiinteistön alueelle ja siitä vielä edelleen kiinteistölle Kiinteistön alueelle tie on kuitenkin asuinrakennuksen ja talousrakennuksen välisellä alueella. Tässä toimituksessa ei tutkita tarkemmin onko tie varsinaisesti pihapiirin alueella ja aiheutuisiko siitä huomattavaa haittaa tai voitaisiinko haittaa vähentää määräyksiä antamalla. Mikäli asianosaiset haluavat, voivat he hakea erillistä yksityistietoimitusta asian käsittelemiseksi. Tieoikeutta kiinteistölle Honkasportti kiinteistön Honkasmäki alueelle ei perusteta. 2) Kiinteistön Perämetsä sen alueen omistus, jossa maastossa oleva tie sijaitsee, on epäselvä eikä toimituksesta ole siten ehkä tiedotettu tai kuulemiskirjeitä lähetetty tältä osin riittävän laajasti. Kiinteistöjen Lahjala ja Pikilä tieoikeus K24610 perusparannetaan kiinteistörekisteriin vanhojen toimitusten (uusjako vuodelta 1940, arkistotunnus 2:49- ja lohkominen vuodelta 1951, arkistotunnus 7:293) mukaiseksi. Tieoikeus on kiinteistön 5-59 alueella 4m leveä, muutoin leveyttä ei ole määrätty eikä myöskään määrätä tässä toimituksessa, koska kyseessä on vain vanhan tieoikeuden rekisteröinti aikaisempien toimitusten mukaisena. 3) Kiinteistölle 5-54 on perustettu tieoikeus kiinteistön 5-58 alueelle rekisteröidyssä lohkomisessa, arkistotunnus 560:2000:48. Tieoikeus sijaitsee rasitetulla kiinteistöl-

5 Toimitusnumero (10) lä olevan asuinrakennuksen edessä ja johtaa tästä eteenpäin rakennusten välistä metsä-alueelle. Tietä ei ole olemassa rakennusten välisellä alueella rekisteröidyssä uusjaossa, arkistotunnus 2:49- on kiinteistölle 14-14X (nyt 14-40) perustettu tieoikeus mm. nykyisen kiinteistön 5-58 alueelle. Tieoikeus on pihapiirin pohjoispuolella, kiertäen vanhan navettarakennuksen. Navettarakennuksen takana ei ole varsinaista rakennettua tietä, mutta alueella ei myöskään ole puustoa ja kulku sitä kautta on mahdollista. Tieoikeudet navettarakennuksen takana eivät tuota huomattavaa haittaa rasitetulle kiinteistölle ja sieltä on helpompi kulkea kuin piha-alueen läpi, josta liikennöinti metsäpalstoille on käytännössä erittäin vaikeaa korkeuserojen ja rakennusten vuoksi. Kiinteistöille ja annetaan 5m leveä tieoikeus kiinteistöjen 5-54 ja 5-58 alueella toimituskartan osoittamalla tavalla. Tieoikeus on alkuosalta Rauhaniemen yksityistieltä lähtien kiinteistön 5-58 alueella 7m leveä, kuten vanha oikeuskin. 4) Kyseinen yhteinen alue on nimeltään Hiekka- ja sorapalsta ja erotettu yhteiseksi vuoden 1940 uusjaossa 2:49-. Nimessä mukaisesti se on tarkoitettu hiekan- ja soranottoon. Sen alueelle kiinteistön 6-80 omistajan ilmoittamaan tien kohtaan ei ole perustettu toimituksissa tieoikeuksia. Kiinteistö 6-80 on osakkaana kyseiseen yhteiseen alueeseen. Kiinteistöllä 6-80 on yhteisen alueen pohjoispuolelta, yhteiselle alueelle johtavasta liittymästä noin 80m:n etäisyydellä liittymä maantielle sekä myös muita liittymiä. Yhteiselle alueelle johtavan liittymän jälkeen sen alueella voi olla soranottomahdollisuuksia, eikä tässä toimituksissa arvioida tarkemmin voisiko siihen kohtaan täyttyä tieoikeuden perustamisen edellytykset. Tässä toimituksessa ei myöskään voida määrätä korvauksia mahdollisesta maa-aineksien ottomahdollisuuden menetyksestä. Mikäli asianosaiset haluavat, voivat he hakea erillistä yksityistietoimitusta asian käsittelemiseksi. Tieoikeutta kiinteistölle Vähälä 6-80 yhteisen alueen alueelle ei perusteta. 5) Levijärventie sijaitsee kiinteistön Levilampi alueella käytännössä pihapiirissä. Tieoikeuksien perustamisesta pihapiirin alueelle aiheutuu lähes poikkeuksetta huomattavaa haittaa. Tässä toimituksessa ei tutkita tarkemmin aiheutuisiko tässä tapauksessa sellaista, jolloin tieoikeuksia ei voitaisi lainkaan ko. tiehen perustaa uusina oikeuksina. Tiehen on kuitenkin annettu tieoikeuksia aina rekisteröidystä uusjaosta, 2:49- lähtien. Tuolloin oikeus on annettu koko jakokunnalle. Myöhemmissä toimituksissa tiehen on annettu lisätieoikeuksia muutamille yksilöidyille kiinteistöille. Salusjärven rannassa olevien kiinteistöjen toimitusasiakirjoista ei käy yksiselitteisesti selville, mistä suunnasta Levijärventietä kulku niille on tarkoitettu. Toimituksissa kiinteistöille on tullut oikeus vanhoja rasiteteitä pitkin. Uusjaon mukaan mm. Levijärventie on ollut rasitetienä. Kiinteistön Levilampi alueella ja tästä pohjoiseen aina Salusjärventielle saakka olevaan osaan Levijärventietä merkitään kiinteistörekisterin perusparannuksena tieoikeus aiemmissa toimituksissa tehtyjen päätösten mukaisesti. Tieoikeus on uusjaossa perustettu koko jakokuntaa oikeuttavaksi ja lisätieoikeudet voisivat aiheuttaa huomattavaa haittaa kiinteistölle Levilampi 7-175, joten tässä toimituksessa ei ratkaista kaikkien kiinteistöjen tieoikeutta ko. tiehen, vaan kirjataan tieoikeus K24758 lisämerkinnällä "kaikkia oikeutettuja ei ole selvitetty".

6 Toimitusnumero (10) Tieoikeus merkitään kiinteistöille Järventausta I 7-158, Levilampi 7-175, Pajulampi 7-171, Levijärvi ja Suopelto 43-0, koska se on näille aikaisemmissa toimituksissa yksiselitteisesti perustettu ja omistajat ovat ilmoittaneet tietarpeen tai tieoikeus on selvästi kulkuyhteyden saamiseksi tärkeä. Kaikkien oikeutettujen kiinteistöjen selvittämiseksi asianosaiset voivat halutessaan hakea erillistä yksityistietoimitusta. 6) Kiinteistön Hiekkamäki II alueella ei ole rakennettua tietä kiinteistön alueelle. Kiinteistölle perustetaan tieoikeus palstan länsipuolelta, jossa on rakennettu tie. Kiinteistölle Hiekkamäki I ei perusteta tieoikeutta kiinteistön Hiekkamäki II alueelle. 7) Kiinteistölle Lisämetsä 8-70 ei johda rakennettua tietä Huhdanojantieltä omistajan ilmoittamasta paikasta tai sen lähiympäristöstä. Alueella on metsänhakkuussa syntyneitä ajouria, mutta ei sellaisia teitä jotka katsottaisiin rakennetuiksi. Kiinteistölle Lisämetsä 8-70 ei perusteta tieoikeutta Huhdanojantielle pääsemiseksi. 8) Kiinteistöjen 8-60 ja 8-71 alueelle ilmoitetussa paikassa ei ole rakennettua tietä. Kiinteistölle Metsälä II 8-76 ei perusteta ilmoitettua tieoikeutta. 9) Kiinteistölle 9-97 ei johda ilmoitetusta kohdasta rakennettua tietä. Lisäksi kiinteistön kyseiselle palstalle on pääsy suoraan Salusjärventieltä. Ilmoitettu tie Salusjärventielle pääsemiseksi sijaitsee asuinkiinteistöjen lähellä, eikä tässä toimituksessa oteta tarkemmin harkittavaksi aiheutuisiko tieoikeudesta huomattavaa haittaa tai täyttyisivätkö perustamisen edellytykset muutoin. Mikäli asianosaiset haluavat, voivat he hakea erillistä yksityistietoimitusta asian käsittelemiseksi. Ilmoitettua tieoikeutta kiinteistölle Vahtermetsä 9-97 ei perusteta. 10) Kiinteistölle Honkaharju annetaan 4m leveä tieoikeus K24823 kiinteistöjen ja alueille. Lisäksi tieoikeus annetaan myös tästä eteenpäin maantielle saakka (K24829) 8m leveänä.

7 Toimitusnumero (10) 11) Ilmoitettu tie ei johda tiekunnalliselle yksityistielle, maantielle tai kiinteistön toiselle palstalle. Kiinteistölle Järvelä ei perusteta tieoikeutta kiinteistön alueelle pyykiltä 542a koilliseen. 12) Kiinteistön alueella ei ole koko matkalla rakennettua tietä kohdassa, joka on ilmoitettu. Kiinteistöllä on liittymä maantielle. Kiinteistölle Kotimetsä ei perusteta tieoikeutta kiinteistön Hiekkamäki II alueelle. 13) Vanhan käyttöoikeusyksikön Y kohdalla ei ole havaittu ilmakuvien perusteella rakennettua tietä. Asian varmistaminen vaatii maastokäynnin eikä sitä voida nyt ratkaista. 14) Tie, johon oikeutta on pyydetty, on rakennettu ja siihen on vanhoja tieoikeuksia. Kiinteistölle Vahtermäki 9-78 annetaan lisätieoikeus vanhaan tiehen. Tieoikeuden leveys on edelleen 10m ja se ilmenee käyttöoikeusyksikkönä K Toimituksessa annetut ja vanhat tieoikeudet Länsi-Orimattilassa on vuonna 1940 rekisteröity laaja uusjako, arkistotunnus 2:49-, jossa on perustettu suuri joukko rasiteteitä joihin on annettu oikeus koko jakokunnalle. Samoin vuoden 1940 uusjaossa on perustettu myös useita yhteisiä alueita sekä niille johtavia yhteisiä tiealueita. Yhteiset tiealueet ovat lakanneet yhteisinä lain 1976/983 nojalla. Lain mukaan lakanneeseen yhteiseen alueeseen saa kiinteistö, jolla on ollut osuus alueeseen ja jonka omistaja lain voimaan tullessa ( ) käyttää aluetta sen alkuperäiseen tarkoitukseen tai siihen verrattavaan tarkoitukseen, korvauksetta pysyvän rasiteoikeuden mainittuun tarkoitukseen. Uusjaossa perustettuja yhteisiä tiealueita, tieoikeuksia ja muita yhteisiä alueita (mm. venevalkamia) on paljon myös tämän toimitusalueen ulkopuolella. Yhteisillä alueilla voi nykyään olla yli 1200 osakaskiinteistöä (mm ) ja alkuperäiset osakkaat ilmenevät uusjaon asiakirjoista. Mikäli kiinteistöjen tieoikeuksissa yhteisille alueille pääsemiseksi on epäselvyyttä tai ne halutaan varmistaa, on asianosaisten mahdollista hakea erillistä yksityistietoimitusta asian käsittelemiseksi. Tämän toimituksen tarkoituksena on saada toimitusalueen kiinteistöjen kulkuoikeudet vastaamaan mahdollisimman pitkälti käytössä olevia teitä ja sitä kautta poistaa kiinteistörekisteristä tarpeettomia merkintöjä pois. Tieoikeuksien järjestelysuunnitelmaa muutetaan niiltä osin kuin asianosaisten edellä mainituista vaatimuksista tehdyt päätökset edellyttävät.

8 Toimitusnumero (10) Maastoon rakentamattomien teiden osalta tieoikeuksien sijainnit perustuvat aikaisempien toimitusten päätöksiin, mikä ilmenee myös käyttöoikeusyksikön tiedoissa. Tässä toimituksessa perustetut tieoikeudet ovat tärkeitä kiinteistöjen tarkoituksenmukaisen käytön kannalta, eivätkä ne tuota huomattavaa haittaa kenellekään. Toimituksessa annetaan pysyvinä tieoikeuksina toimituskartassa ilmenevät tieoikeudet. Rauhaniemen yksityistien leveydeksi määrätään: - alkuosa Huhdanojantieltä 455m:n matkalla 8m leveä - 6m leveä edellisestä kiinteistöjen Toivola 5-61 ja Niemelä 5-13 väliselle, pyykkien nrot osoittamalle rajalle - loppuosa 8m. Muiden tiekunnallisten yksityisteiden osalta ei anneta uusia määräyksiä. Seuraavat tieoikeudet jäävät aikaisempien toimituspäätösten mukaisiksi: -K24610 (ks. edeltä kohta 2) -K19869, tieoikeus kiinteistöllä Oikeus perustettu uusjakotoimituksessa, 2:49-. Leveyttä ei ole määrätty. Tietä ei ole rakennettu. -K20099, 3m leveä tieoikeus kiinteistöllä Hakala Oikeus perustettu lohkomisessa , arkistotunnus 7:341.Tieoikeus on rasitetun kiinteistön 5-36 rakennusten välistä. Tieoikeuden kohdalla ei ole koko matkalla rakennettua tietä. -K20522, tieoikeus kiinteistöllä , uusjakotoimituksen 2:49- mukaisesti. Leveyttä ei ole määrätty eikä tietä ole rakennettu maastoon. -K24582, tieoikeus kiinteistöillä Satakoski II ja Satakoski I Oikeus perustettu uusjaossa 2:49- ja halkomisessa vuonna 1955, arkistotunnus 7:332. Lisäksi osa yhteisenä alueena lakannutta tiealuetta. Leveys 5m kiinteistön 6-64 alueella, muulta osin leveyttä ei määrätty. -K44219/2 ja /3, 6 ja 4m leveät tieoikeudet kiinteistöillä Kuoppamäki , Korpipuro 6-94 ja Takapalsta Oikeudet perustettu toimituksessa MMLm/9244/33/ K24745, 5m leveä tieoikeus kiinteistölle Kesämaa Oikeus perustettu rekisteröidyssä yleistietoimituksessa K:53-. Tietä ei ole rakennettu kiinteistölle saakka. Oikeus ei jää voimaan kiinteistölle Kaijala K5288, 7m leveä tieoikeus kiinteistöllä Tarmola Oikeus perustettu rekisteröidyssä toimituksessa 7: Y , 9m leveä tieoikeus kiinteistöllä Pelto-Savela Oikeus perustettu toimituksessa 560:2000:47. -K16319, 6m leveä tieoikeus kiinteistöllä Samula Oikeus perustettu vuonna 1992 rekisteröidyssä lohkomisessa 2:158. Tietä, joka on kiinteistön ainoa kulkuyhteys maantielle, ei ole maastossa olemassa. -K5245, 1m leveä tieoikeus kiinteistöllä Mäkihokki Oikeus perustettu rekisteröidyssä toimituksessa 7:437-.

9 Toimitusnumero (10) -K31047, 10m leveä tieoikeus kiinteistöillä Mutkala , Isoaho 30-2 ja Orimattilan oikorata Oikeus perustettu rekisteröidyssä toimituksessa MMLm/1665/33/ K19594/3, 10m leveä tieoikeus kiinteistöillä Vahtermäki , Kaijala ja Orimattilan oikorata Oikeus perustettu rekisteröidyssä toimituksessa MMLm/1665/33/2005 -K19679, 10m leveä tieoikeus kiinteistöillä Pirttimäki , Kaijala ja Orimattilan oikorata Oikeus perustettu rekisteröidyssä toimituksessa MMLm/1665/33/2005 -K17204, tieoikeus kiinteistöllä Murtola Oikeus perustettu uusjaossa 2:49-. Tietä ei ole maastossa olemassa, mutta se on kyseisen palstan ainut pääsytie. -K25048, 5m leveä tieoikeus kiinteistöillä Salusranta ja Salus koto Oikeus perustettu 1967 ja 1987 toimituksissa 7:410 ja 7:530. -K23892, 5m leveä tieoikeus kiinteistöllä Peltoniemi Oikeus perustettu rekisteröidyssä toimituksessa K:53. -K25080, tieoikeus kiinteistöllä Riitaniitty Tietä ei ole maastossa olemassa, mutta se on ainut pääsytie kiinteistön ko. palstalle. Oikeus perustettu uusjaossa 2:49- ja lohkomisessa 7:225. -Y , 7m leveä tieoikeus kiinteistöillä Hannunmaa , 5-55 ja TH Oikeus perustettu rekisteröidyssä lohkomisessa 560:2000:48. Luettelot kaikista tieoikeuksista arkistoidaan pöytäkirjan liitteiksi (liitteet 2 ja 3). Kiinteistöjen Mutkala ja Isoaho 30-2 tieoikeudet ratkaistaan epäselviltä osin pidettävässä loppukokouksessa. Lainkohdat Laki yksityisistä teistä 8, Ilman tieoikeutta jäävät kiinteistöt toimitusalueella Kiinteistöjen Välimäki ja Suontausta omistaja Suuronen on ilmoittanut, että kulkee kiinteistöille omistamansa kiinteistön Aromaa kautta. Kiinteistölle Lisämetsä ei ole aikaisemmissa toimituksissa perustettua tieoikeutta eikä sille johda rakennettua tietä. Kiinteistölle Aromaa 6-86 on tieoikeus rakennettua tietä pitkin. Kiinteistöille ja on aikaisemmissa toimituksissa 2:49-, 7:227 ja 7:303-K perustettu/jäänyt tieoikeus, mutta kyseisillä kohdilla ei ole teitä kiinteistöille saakka. Tällä hetkellä kiinteistöille ei johda rakennettuja teitä. Em. huomioiden ja koska kiinteistöjen omistaja on ilmoittanut tarpeelliset kulkuyhteydet olevan kiinteistön Aromaa 6-86 kautta, ei kiinteistöille Välimäki ja Suontausta perusteta uusia tieoikeuksia ja vanhat tieoikeudet lakkaavat. 11. Toimituksessa lakkaavat tieoikeudet Muut kuin toimituskartalla ilmenevät tieoikeudet lakkaavat ja niiden merkinnät poistetaan

10 Toimitusnumero (10) kiinteistörekisteristä. 12. Korvaukset 13. Asiakirjat Toimituksessa ei käsitellä korvauksia kohteesta, haitasta tai vahingosta. Kari-Markku Karjalainen (s-postitse), Päivi Kuisma ja Reijo Malin pyysivät toimituksen asiakirjoja (pöytäkirja ja toimituskartta) ja ne lähetetään heille 14 päivän kuluessa toimituksen lopettamisesta. Asiakirjat julkaistaan Maanmittauslaitoksen internet-sivustolla 14 päivän kuluessa toimituksen lopettamisesta ja lähetetään kuten edellä ilmenee. Lainkohdat Kiinteistönmuodostamisasetus Kokouksen päättäminen Koska kiinteistöjen Mutkala ja Isohako 30-2 tieoikeuksien ratkaiseminen vaatii maastokäynnin toimitusta ei vielä lopeteta. Jatkokokous pidetään ma klo 8.30 kiinteistön Lähdemäki 41-0 alueella moottoritien ali menevän alikulun suulla. Toimitusinsinööri selvitti toimituksen valitusmenettelyä ja lainvoimaisuutta. Kokous päätetään.

Aika: kello Paikka: Maanmittauslaitos, Kirkkokatu 12, LAHTI (neuvotteluhuone 2089) Helenius Markku Olavi Useita yksiköitä

Aika: kello Paikka: Maanmittauslaitos, Kirkkokatu 12, LAHTI (neuvotteluhuone 2089) Helenius Markku Olavi Useita yksiköitä Toimitusnumero 2015-520786 1(10) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita yksiköitä... Aika: 11.8.2016 kello 09.30 Paikka: Maanmittauslaitos, Kirkkokatu 12, LAHTI (neuvotteluhuone 2089) Toimitusinsinööri:

Lisätiedot

Useita yksiköitä... Aika: kello Maanmittauslaitos, Kirkkokatu 12, LAHTI (neuvotteluhuone 2089, 2. krs.)

Useita yksiköitä... Aika: kello Maanmittauslaitos, Kirkkokatu 12, LAHTI (neuvotteluhuone 2089, 2. krs.) Toimitusnumero 2015-520866 1(10) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita yksiköitä... Aika: 21.4.2016 kello 11.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Maanmittauslaitos, Kirkkokatu 12, LAHTI (neuvotteluhuone

Lisätiedot

Useita yksiköitä... Aika: kello Paikka: Maanmittauslaitos, Kirkkokatu 12, LAHTI (neuvotteluhuone 2089)

Useita yksiköitä... Aika: kello Paikka: Maanmittauslaitos, Kirkkokatu 12, LAHTI (neuvotteluhuone 2089) Toimitusnumero 2015-520809 1(9) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita yksiköitä... Aika: 31.3.2016 kello 11.00 Paikka: Maanmittauslaitos, Kirkkokatu 12, LAHTI (neuvotteluhuone 2089) Toimitusinsinööri:

Lisätiedot

Useita yksiköitä... Aika: kello Maanmittauslaitos, Kirkkokatu 12, LAHTI (neuvotteluhuone 2089, 2. krs)

Useita yksiköitä... Aika: kello Maanmittauslaitos, Kirkkokatu 12, LAHTI (neuvotteluhuone 2089, 2. krs) Toimitusnumero 2016-545086 1(10) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita yksiköitä... Aika: 12.4.2017 kello 12.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Maanmittauslaitos, Kirkkokatu 12, LAHTI (neuvotteluhuone

Lisätiedot

Toimitusnumero (6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Useita yksiköitä. Aika: kello Sysmän teatteritalo, Väihkyläntie 1 Sysmä

Toimitusnumero (6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Useita yksiköitä. Aika: kello Sysmän teatteritalo, Väihkyläntie 1 Sysmä Toimitusnumero 2016-544101 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita yksiköitä. Aika: 1.6.2017 kello 09.30 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Sysmän teatteritalo, Väihkyläntie 1 Sysmä Pauli

Lisätiedot

Aika: kello Paikka: Maanmittauslaitos, Kirkkokatu 12, LAHTI (neuvotteluhuone 2089)

Aika: kello Paikka: Maanmittauslaitos, Kirkkokatu 12, LAHTI (neuvotteluhuone 2089) Toimitusnumero 2016-545085 1(10) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita yksiköitä... Aika: 9.11.2017 kello 09.45 Paikka: Maanmittauslaitos, Kirkkokatu 12, LAHTI (neuvotteluhuone 2089) Toimitusinsinööri:

Lisätiedot

Aika: kello Paikka: Maanmittauslaitos, Kirkkokatu 12, LAHTI (kokoushuone 2089)

Aika: kello Paikka: Maanmittauslaitos, Kirkkokatu 12, LAHTI (kokoushuone 2089) Toimitusnumero 2016-544205 1(13) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Tekemäjärvi Aika: 9.3.2017 kello 12.00 Paikka: Maanmittauslaitos, Kirkkokatu 12, LAHTI (kokoushuone 2089) Toimitusinsinööri: Läsnäolijat:

Lisätiedot

Useita yksiköitä... Aika: kello Maanmittauslaitos, Kirkkokatu 12, Lahti, kokoushuone Kulmakko

Useita yksiköitä... Aika: kello Maanmittauslaitos, Kirkkokatu 12, Lahti, kokoushuone Kulmakko Toimitusnumero 2016-539218 1(10) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita yksiköitä... Aika: 11.4.2017 kello 12.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Maanmittauslaitos, Kirkkokatu 12, Lahti,

Lisätiedot

Erillinen läsnäololuettelo, liite Toimitusinsinööriä avusti toimitusvalmistelija Kari Allenius

Erillinen läsnäololuettelo, liite Toimitusinsinööriä avusti toimitusvalmistelija Kari Allenius Toimitusnumero 2015-521486 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Riihimäki, kaakkois-osa Aika: 21.9.2016 kello 10.00 Paikka: Kaupungintalo, kunnanvaltuuston kokoushuone 4. kerros, osoite Kalevankatu

Lisätiedot

Useita yksiköitä... Aika: kello Maanmittauslaitos, Lahti, Kirkkokatu 12, Kokoushuone 2089, 2 krs

Useita yksiköitä... Aika: kello Maanmittauslaitos, Lahti, Kirkkokatu 12, Kokoushuone 2089, 2 krs Toimitusnumero 2017-553084 1(13) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita yksiköitä... Aika: 3.10.2017 kello 12.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Maanmittauslaitos, Lahti, Kirkkokatu 12,

Lisätiedot

Harju Hannu Rasinniemi Jokioinen 2008-K15493 Joki-Lavian yksityistie. Harju Heikki Kiukkallio

Harju Hannu Rasinniemi Jokioinen 2008-K15493 Joki-Lavian yksityistie. Harju Heikki Kiukkallio Toimitusnumero 2017-547599 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita yksiköitä. Aika: 14.3.2017 kello 10.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Sysmän teatteritalo, Väihkyläntie 1 Sysmä. Pauli

Lisätiedot

Toimitusvalmistelijan toimii Merja Hakamäki. Läsnäolijoista on erillinen

Toimitusvalmistelijan toimii Merja Hakamäki. Läsnäolijoista on erillinen Toimitusnumero 2016-531015 1(5) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta: Aura (19); Useita yksiköitä... Aika: 5.5.2017 kello 09.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Auran kunnanvirasto valtuustosali

Lisätiedot

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki Kiinteistönmuodostamisasetus 38, 42, 43

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki Kiinteistönmuodostamisasetus 38, 42, 43 Toimitusnumero 2016-544424 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta: Marttila (480); Useita yksiköitä... Aika: 7.3.2017 kello 09.00 Paikka: Marttilan kunnanvirasto valtuustosali Toimitusinsinööri:

Lisätiedot

Toimitusnumero (5) Alueellinen tietoimitus (budj.)

Toimitusnumero (5) Alueellinen tietoimitus (budj.) Toimitusnumero 2016-544103 1(5) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita yksiköitä. Aika: 21.3.2017 kello 10.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Sysmän teatteritalo, Väihkyläntie 1 Sysmä. Pauli

Lisätiedot

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa.

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa. Toimitusnumero 2018-589376 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita yksiköitä... Aika: 6.6.2019 kello 09.00 Paikka: Salon kaupungintalo, valtuustosali Tammi Tehdaskatu 2, Salo Toimitusinsinööri:

Lisätiedot

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa.

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa. Toimitusnumero 2018-596212 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita yksiköitä... Aika: 27.5.2019 kello 09.30 Paikka: Naantalin kaupungintalo Valtuustosali Toimitusinsinööri: Henri Wilcken Läsnäolijat:

Lisätiedot

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa.

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa. Toimitusnumero 2018-585519 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita yksiköitä... Aika: 30.1.2019 kello 12:00 Paikka: Salon kaupungintalo Valtuustosali Tammi Toimitusinsinööri: Henri Wilcken Läsnäolijat:

Lisätiedot

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa.

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa. Toimitusnumero 2018-573644 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Pyhäranta1 Aika: 28.6.2018 kello 09.00 Paikka: Rohdaisten koulu (liikuntasali) Rantatie 7 Pyhäranta Toimitusinsinööri: Henri Wilcken

Lisätiedot

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa.

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa. Toimitusnumero 2018-575478 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita yksiköitä... Aika: 26.10.2018 kello 09.30 Paikka: Naantalin kaupungintalo, valtuustosali Käsityöläiskatu 2 Naantali Toimitusinsinööri:

Lisätiedot

- Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa.

- Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa. Toimitusnumero 2018-583526 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita yksiköitä... Aika: 19.2.2019 kello 12.00 Paikka: Taivassalon nuorisokoti Toimitusinsinööri: Henri Wilcken Läsnäolijat: - Toimitusvalmistelija

Lisätiedot

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa.

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa. Toimitusnumero 2017-557569 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Liitekartan mukainen alue Tammelan kunnassa Sivutoimitukset: Tieoikeuden/Rasitteen perustaminen: [Useita yksiköitä] Aika: 1.11.2017

Lisätiedot

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa.

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa. Toimitusnumero 2018-584615 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita yksiköitä Aika: 30.1.2019 kello 09.00 Paikka: Salon kaupungintalo Valtuustosali Tammi Toimitusinsinööri: Henri Wilcken Läsnäolijat:

Lisätiedot

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki Kiinteistönmuodostamisasetus 38, 42, 43

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki Kiinteistönmuodostamisasetus 38, 42, 43 Toimitusnumero 2017-559156 1(5) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta: Pöytyä (636); Useita kiinteistöjä Aika: 30.11.2017 kello 09.00 Paikka: Pöytyän kunnan Kyrön toimipisteen valtuustosali Kyrö.

Lisätiedot

Sudenpesänkangas, Evo ja Siperia / Kunnat: Hämeenlinna, Padasjoki ja Asikkala

Sudenpesänkangas, Evo ja Siperia / Kunnat: Hämeenlinna, Padasjoki ja Asikkala Toimitusnumero 2017-552779 1(5) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Aika: 24.8.2017 kello 13.00 Sudenpesänkangas, Evo ja Siperia / Kunnat: Hämeenlinna, Padasjoki ja Asikkala Paikka: Kauppakeskus Tuulonen,

Lisätiedot

Paikka: Euran osuuspankin Kiukaisten konttorin kokoushuone Eurakoskentie 38, 27400 Kiukainen.

Paikka: Euran osuuspankin Kiukaisten konttorin kokoushuone Eurakoskentie 38, 27400 Kiukainen. Toimitusnumero 2007-228546 1(5) Uusjako Kohde: Aika: 7.8.2014 kello 10.00 Alhonkulma-Laihian tilusjärjestelyn toimitusalue Paikka: Euran osuuspankin Kiukaisten konttorin kokoushuone Eurakoskentie 38, 27400

Lisätiedot

Aika: kello 9:30 Maanmittauslaitos, Tampereen palvelupiste, kokoushuone: Nekala (osoite: Yliopistonkatu 38, Tampere)

Aika: kello 9:30 Maanmittauslaitos, Tampereen palvelupiste, kokoushuone: Nekala (osoite: Yliopistonkatu 38, Tampere) Toimitusnumero 2016-521757 1(5) Alueellinen tietoimitus (budj.) Aika: 29.3.2017 kello 9:30 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Maanmittauslaitos, Tampereen palvelupiste, kokoushuone: Nekala (osoite:

Lisätiedot

1. Tiedottaminen Kokouksesta on tiedotettu postitetuilla kutsukirjeillä ja ilmestyvässä Loimaa Lehti nimisessä lehdessä.

1. Tiedottaminen Kokouksesta on tiedotettu postitetuilla kutsukirjeillä ja ilmestyvässä Loimaa Lehti nimisessä lehdessä. Toimitusnumero 2016-545404 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta; Loimaa (430): Useita yksiköitä... Aika: 7.6.2017 kello 09.00 Paikka: Loimaan kaupungintalo os. Kauppalankatu 3 Loimaa. Toimitusinsinööri:

Lisätiedot

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa.

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa. Toimitusnumero 2016-527036 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita yksiköitä... Aika: 8.5.2017 kello 09.00 Paikka: Salon kaupungintalo, valtuustosali Tammi Tehdaskatu 2, Salo Toimitusinsinööri:

Lisätiedot

Toimitusvalmistelijana toimituksessa Tiina Miettinen.

Toimitusvalmistelijana toimituksessa Tiina Miettinen. Toimitusnumero 2016-527023 1(8) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Iskolansaaren mukainen alue Naantalin kaupungin Merimaskussa Aika: 7.10.2016 kello 09.30 Paikka: Naantalin kaupungintalon valtuustosali,

Lisätiedot

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa.

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa. Toimitusnumero 2018-575011 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita yksiköitä Aika: 27.9.2018 kello 09.00 Paikka: Salon kaupungintalo Valtuustosali Tammi Toimitusinsinööri: Henri Wilcken Läsnäolijat:

Lisätiedot

Toimitusinsinööriä avusti kokouksessa kartoittaja Teija Kettunen

Toimitusinsinööriä avusti kokouksessa kartoittaja Teija Kettunen Toimitusnumero 2017-549126 1(14) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita yksiköitä... Sivutoimitukset: Tieoikeuden perustaminen: [Useita yksiköitä] Aika: 15.12.2017 kello 10.00 Paikka: Jokioisten

Lisätiedot

Toimituksesta on tiedotettu laillisesti, toimitusinsinööri on esteetön, uskottuja miehiä ei käytetä ja kokous on laillinen.

Toimituksesta on tiedotettu laillisesti, toimitusinsinööri on esteetön, uskottuja miehiä ei käytetä ja kokous on laillinen. Toimitusnumero 2015-515042 1(5) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Alueellinen yksityistietoimitus/ Hausjärven (086) lounaisosa Aika: 13.10.2016 kello 10:00 Paikka: Hausjärven kunnantalo, valtuustosali

Lisätiedot

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa.

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa. Toimitusnumero 2018-587547 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita yksiköitä... Aika: 25.1.2019 kello 09.30 Paikka: Naantalin kaupungintalo Valtuustosali Toimitusinsinööri: Henri Wilcken Läsnäolijat:

Lisätiedot

Kokous on laillinen eikä muutakaan estettä kokoukselle ole olemassa.

Kokous on laillinen eikä muutakaan estettä kokoukselle ole olemassa. Toimitusnumero 2015-495738 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Akaa (20), Useita yksiköitä Aika: 24.4.2015 kello 09.30 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Maanmittauslaitos, Tampereen palvelupiste,

Lisätiedot

1. Kokouksen aloittaminen Toimitusinsinööri toivotti asianosaiset tervetulleiksi toimituskokoukseen.

1. Kokouksen aloittaminen Toimitusinsinööri toivotti asianosaiset tervetulleiksi toimituskokoukseen. Toimitusnumero 2016-521611 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Järvenpääntien ja Laukkosken välinen alue Pornaisten kunnassa Aika: 20.6.2018 kello 10:00 Paikka: Pornaisten kunnantalo, valtuustosali

Lisätiedot

Kunta: Nurmijärvi (543) / Valkjärvi Aika: kello Nurmijärven kunnanviraston valtuustosali, Keskustie 2b, Nurmijärvi

Kunta: Nurmijärvi (543) / Valkjärvi Aika: kello Nurmijärven kunnanviraston valtuustosali, Keskustie 2b, Nurmijärvi Toimitusnumero 2018-584825 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta: Nurmijärvi (543) / Valkjärvi Aika: 21.2.2019 kello 09.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Nurmijärven kunnanviraston

Lisätiedot

Toimitusalue käsittää useita kiinteistöjä Vesilahden kunnassa ja 6 kiinteistöä Urjalan kunnan puolella.

Toimitusalue käsittää useita kiinteistöjä Vesilahden kunnassa ja 6 kiinteistöä Urjalan kunnan puolella. Toimitusnumero 2016-523029 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Aika: 20.6.2016 kello 9:30 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Toimitusalue käsittää useita kiinteistöjä Vesilahden kunnassa ja

Lisätiedot

Toimitusvalmistelijana toimii Merja Hakamäki. Läsnäolevista asianosaisista on erillinen liite.

Toimitusvalmistelijana toimii Merja Hakamäki. Läsnäolevista asianosaisista on erillinen liite. Toimitusnumero 2016-534096 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta; Masku (481): Useita yksiköitä... Aika: 20.6.2017 kello 09.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Maskutalo, Masku Pekka

Lisätiedot

Toimituksen muodolliset edellytykset ovat olemassa ja käsittely aloitetaan.

Toimituksen muodolliset edellytykset ovat olemassa ja käsittely aloitetaan. Toimitusnumero 2016-545751 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita yksiköitä. Aika: 16.3.2017 kello 10.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Sysmän teatteritalo, Väihkyläntie 1 Sysmä. Pauli

Lisätiedot

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa.

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa. Toimitusnumero 2018-581139 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita yksiköitä... Aika: 25.9.2018 kello 12.00 Paikka: Naantalin kaupungintalo, valtuustosali Toimitusinsinööri: Henri Wilcken Läsnäolijat:

Lisätiedot

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä (YksTL) 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki (KML) Kiinteistönmuodostamisasetus (KMA) 38, 42, 43

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä (YksTL) 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki (KML) Kiinteistönmuodostamisasetus (KMA) 38, 42, 43 Toimitusnumero 2018-574885 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta: Forssa (061); useita yksiköitä Aika: 10.10.2018 kello 09.30 Paikka: Forssan kaupungintalon valtuustosali, osoite Turuntie 18,

Lisätiedot

Kankkainen, Niemisjärvi ja Kotinen / Kunnat: Hämeenlinna ja Padasjoki

Kankkainen, Niemisjärvi ja Kotinen / Kunnat: Hämeenlinna ja Padasjoki Toimitusnumero 2017-552631 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Aika: 24.8.2017 kello 09.30 Kankkainen, Niemisjärvi ja Kotinen / Kunnat: Hämeenlinna ja Padasjoki Paikka: Kauppakeskus Tuulonen, Hämeenlinnan

Lisätiedot

Kunta: Loimaa (430); Useita yksiköitä... Aika: kello Loimaan kaupungin Alastaron toimipisteen valtuustosalissa Alastaro.

Kunta: Loimaa (430); Useita yksiköitä... Aika: kello Loimaan kaupungin Alastaron toimipisteen valtuustosalissa Alastaro. Toimitusnumero 2017-547350 1(8) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta: Loimaa (430); Useita yksiköitä... Aika: 13.9.2017 kello 09.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Loimaan kaupungin Alastaron

Lisätiedot

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki Kiinteistönmuodostamisasetus 38, 42, 43

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki Kiinteistönmuodostamisasetus 38, 42, 43 Toimitusnumero 2016-543291 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta: Pöytyä (636); Useita yksiköitä. Aika: 25.4.2017 kello 9:00 Paikka: Pöytyän Kyrön toimipisteen valtuustosali Toimitusinsinööri:

Lisätiedot

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä (YksTL) 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki (KML)

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä (YksTL) 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki (KML) Toimitusnumero 2016-533827 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta: Humppila (103); useita yksiköitä... Aika: 24.11.2016 kello 09.30 Paikka: Humppilan kunnanviraston valtuustosali, Kisakuja 2,

Lisätiedot

Toimitusvalmistelijana toimii Paula Rinne. Läsnäolevista asianosaisista on erillinen luettelo.

Toimitusvalmistelijana toimii Paula Rinne. Läsnäolevista asianosaisista on erillinen luettelo. Toimitusnumero 2016-540749 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta; Loimaa (430); Useita yksiköitä... Aika: 2.3.2017 kello 09.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Loimaan kaupungintalo

Lisätiedot

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki Kiinteistönmuodostamisasetus 38, 42, 43

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki Kiinteistönmuodostamisasetus 38, 42, 43 Toimitusnumero 2016-532005 1(5) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta: Loimaa (430); Useita yksiköitä... Aika: 18.1.2017 kello 09:00 Paikka: Loimaan kaupungintalon valtuustosali Toimitusinsinööri:

Lisätiedot

Läsnäololista pöytäkirjan liitteenä Avustajina toimitusvalmistelijat Pirjo Paavola ja Irma Hämäläinen Maanmittauslaitokselta

Läsnäololista pöytäkirjan liitteenä Avustajina toimitusvalmistelijat Pirjo Paavola ja Irma Hämäläinen Maanmittauslaitokselta Toimitusnumero 2016-544658 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta: Karkkila (224); useita yksiköitä... Aika: 13.12.2018 kello 13.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Pohjanpirtti, Tammelantie

Lisätiedot

Toimitusvalmistelijana toimii Nadja Kotimäki. Läsnäolevista asianosaisista on erillinen liite.

Toimitusvalmistelijana toimii Nadja Kotimäki. Läsnäolevista asianosaisista on erillinen liite. Toimitusnumero 2016-543441 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta: Koski Tl (284); Useita yksiköitä... Aika: 3.5.2017 kello 09.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Koski Tl kunnanvirasto

Lisätiedot

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki Kiinteistönmuodostamisasetus 38, 42, 43

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki Kiinteistönmuodostamisasetus 38, 42, 43 Toimitusnumero 2016-529683 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta : Marttila (480); Useita yksiköitä... Aika: 16.11.2016 kello 09.00 Paikka: Marttilan kunnanvirasto valtuustosali Marttila Toimitusinsinööri:

Lisätiedot

KUNNAN TIELAUTAKUNTA

KUNNAN TIELAUTAKUNTA Kunnan tielautakunnan ja Maanmittauslaitoksen toimitukset yksityisteillä KUNNAN TIELAUTAKUNTA Yks.TL 6a : Tässä laissa tarkoitettuja tehtäviä varten kunnassa tulee olla tielautakunta tai kunnan määräämä

Lisätiedot

Toimitusvalmistelijana toimii Nadja Kotimäki. Läsnäolevista asianosaisista on erillinen liite.

Toimitusvalmistelijana toimii Nadja Kotimäki. Läsnäolevista asianosaisista on erillinen liite. Toimitusnumero 2017-552818 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta: Koski Tl (284); Useita yksiköitä... Aika: 28.8.2017 kello 09.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Koski Tl kunnanviraston

Lisätiedot

Useita yksiköitä... Aika: kello Paikka: Hartolan kunnanvirasto, valtuustosali, Kuninkaantie 16

Useita yksiköitä... Aika: kello Paikka: Hartolan kunnanvirasto, valtuustosali, Kuninkaantie 16 Toimitusnumero 2016-522170 1(8) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita yksiköitä... Aika: 2.6.2016 kello 10.00 Paikka: Hartolan kunnanvirasto, valtuustosali, Kuninkaantie 16 Toimitusinsinööri: Ari

Lisätiedot

Alueellinen tietoimitus (budj.), Toimitusinsinööri on korjannut pöytäkirjaa, kohta 5.

Alueellinen tietoimitus (budj.), Toimitusinsinööri on korjannut pöytäkirjaa, kohta 5. Toimitusnumero 2017-549857 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.), Toimitusinsinööri on korjannut pöytäkirjaa, kohta 5. Kohde: Kunta; Pöytyä (636); Useita kiinteistöjä Aika: 28.9.2017 kello 09.00 Paikka:

Lisätiedot

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa.

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa. Toimitusnumero 2018-574854 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita kiinteistöjä... Aika: 12.11.2018 kello 9:30 Paikka: Salon kaupungintalo, valtuustosali Tammi Tehdaskatu 2 Salo Toimitusinsinööri:

Lisätiedot

1. Tiedottaminen Kokouksesta on tiedotettu postitetuilla kutsukirjeillä ja ilmestyvässä Loimaan Lehti nimisessä lehdessä.

1. Tiedottaminen Kokouksesta on tiedotettu postitetuilla kutsukirjeillä ja ilmestyvässä Loimaan Lehti nimisessä lehdessä. Toimitusnumero 2017-559114 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta: Loimaa (430); Useita yksiköitä... Aika: 21.11.2017 kello 09.00 Paikka: Loimaan kaupungintalon valtuustosali Loimaa. Toimitusinsinööri:

Lisätiedot

Toimitusvalmistelijana toimii Merja Hakamäki. Läsnäolevista asianosaisista on erillinen liite.

Toimitusvalmistelijana toimii Merja Hakamäki. Läsnäolevista asianosaisista on erillinen liite. Toimitusnumero 2017-553090 1(8) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta; Masku (481): Useita yksiköitä... Aika: 27.11.2017 kello 09.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Maskutalo os. Seurantalontie

Lisätiedot

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki Kiinteistönmuodostamisasetus 38, 42, 43

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki Kiinteistönmuodostamisasetus 38, 42, 43 Toimitusnumero 2017-546760 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta: Pöytyä (636); Useita kiinteistöjä Aika: 13.6.2017 kello 09.00 Paikka: Pöytyän kunnan Kyrön toimipisteen valtuustosali Kyrö.

Lisätiedot

Lainkohdat Kiinteistönmuodostamislaki Kiinteistönmuodostamisasetus 38, 42, 43

Lainkohdat Kiinteistönmuodostamislaki Kiinteistönmuodostamisasetus 38, 42, 43 Toimitusnumero 2019-597470 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita yksiköitä Aika: 28.6.2019 kello 10.00 Paikka: Pohjanpirtti Oy, Tammelantie 1, 03600 Karkkila Toimitusinsinööri: Sakar Taimouri

Lisätiedot

Mäntsälä, Sääksjärvi Aika: kello Mäntsälän kunnantalo, valtuustosali, Heikinkuja 4, Mäntsälä.

Mäntsälä, Sääksjärvi Aika: kello Mäntsälän kunnantalo, valtuustosali, Heikinkuja 4, Mäntsälä. Toimitusnumero 2016-523622 1(8) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Mäntsälä, Sääksjärvi Aika: 6.10.2017 kello 12.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Mäntsälän kunnantalo, valtuustosali, Heikinkuja

Lisätiedot

Ronni ja Elkilä Aika: kello Paikka: Kauppakeskus Tuulonen, Hämeenlinnan kaupungin kokoustila, Tuulosentie 1, Tuulos

Ronni ja Elkilä Aika: kello Paikka: Kauppakeskus Tuulonen, Hämeenlinnan kaupungin kokoustila, Tuulosentie 1, Tuulos Toimitusnumero 2016-523262 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Ronni ja Elkilä Aika: 8.6.2017 kello 09.30 Paikka: Kauppakeskus Tuulonen, Hämeenlinnan kaupungin kokoustila, Tuulosentie 1, 14810

Lisätiedot

Nurmijärvi (543): useita yksiköitä... Aika: kello Nurmijärven kunnanvirasto, valtuustosali, Keskustie 2b, Nurmijärvi

Nurmijärvi (543): useita yksiköitä... Aika: kello Nurmijärven kunnanvirasto, valtuustosali, Keskustie 2b, Nurmijärvi Toimitusnumero 2016-545419 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Nurmijärvi (543): useita yksiköitä... Aika: 16.6.2017 kello 09.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Nurmijärven kunnanvirasto,

Lisätiedot

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä (YksTL) 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki (KML)

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä (YksTL) 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki (KML) Toimitusnumero 2017-560621 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Rydönperä, Matku ja Ylikulma / Kunta: Forssa (061) Aika: 29.11.2017 kello 09.30 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Forssan kaupungintalon

Lisätiedot

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki Kiinteistönmuodostamisasetus 38, 42, 43

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki Kiinteistönmuodostamisasetus 38, 42, 43 Toimitusnumero 2016-521684 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta: Koski Tl (284); Useita yksiköitä... Aika: 7.4.2016 kello 09.00 Paikka: Koski Tl:n kunnan valtuussali Koski Tl Toimitusinsinööri:

Lisätiedot

Toimituksen vaikutusaluekartan mukainen alue Salon ja Someron kaupungeissa. Salon kaupungintalon valtuustosali Tammi, Tehdaskatu 2, Salo

Toimituksen vaikutusaluekartan mukainen alue Salon ja Someron kaupungeissa. Salon kaupungintalon valtuustosali Tammi, Tehdaskatu 2, Salo Toimitusnumero 2016-545152 1(10) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Aika: 25.4.2017 kello 10.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Toimituksen vaikutusaluekartan mukainen alue Salon ja Someron

Lisätiedot

Toimituksen vaikutusalue kartassa kuvattu alue Liesjärven pohjois- ja itäosassa Tammelan kunnassa

Toimituksen vaikutusalue kartassa kuvattu alue Liesjärven pohjois- ja itäosassa Tammelan kunnassa Toimitusnumero 2016-522557 1(8) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Aika: 18.10.2016 kello 09.30 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Toimituksen vaikutusalue kartassa kuvattu alue Liesjärven pohjois-

Lisätiedot

KUNNAN TIELAUTAKUNNAN TEHTÄVÄT

KUNNAN TIELAUTAKUNNAN TEHTÄVÄT KUNNAN TIELAUTAKUNNAN TEHTÄVÄT Milloin kysymys on ennestään olevasta tiestä (= tarkoitetaan yksityistä tietä, johon muulla kuin rasitetun kiinteistön omistajalla tai haltijalla on pysyvä käyttöoikeus /KKO

Lisätiedot

Toimituksesta on tiedotettu laillisesti, toimitusinsinööri on esteetön, uskottuja miehiä ei käytetä ja kokous on laillinen.

Toimituksesta on tiedotettu laillisesti, toimitusinsinööri on esteetön, uskottuja miehiä ei käytetä ja kokous on laillinen. Toimitusnumero 2016-524689 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Leppäkoski-Rankinkulma Aika: 15.11.2018 kello 09.00 Paikka: Kiipulasali(Auditorio), Kiipulantie 507, 14200 Turenki Toimitusinsinööri:

Lisätiedot

Kunnat: Karkkila (224) ja Vihti (927); useita kiinteistöjä

Kunnat: Karkkila (224) ja Vihti (927); useita kiinteistöjä Toimitusnumero 2016-543584 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Aika: 13.12.2018 kello 09.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Kunnat: Karkkila (224) ja Vihti (927); useita kiinteistöjä Pohjanpirtti,

Lisätiedot

Kunta Nurmijärvi (543); useita yksiköitä... Aika: kello Nurmijärven kunnanvirasto, valtuustosali, Keskustie 2b, Nurmijärvi

Kunta Nurmijärvi (543); useita yksiköitä... Aika: kello Nurmijärven kunnanvirasto, valtuustosali, Keskustie 2b, Nurmijärvi Toimitusnumero 2017-553713 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta Nurmijärvi (543); useita yksiköitä... Aika: 11.10.2017 kello 09.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Nurmijärven kunnanvirasto,

Lisätiedot

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa.

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa. Toimitusnumero 2018-583313 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita yksiköitä... Aika: 15.11.2018 kello 14:00 Paikka: Rohdaisten koulu (liikuntasali) Rantatie 7 23950 Pyhäranta Toimitusinsinööri:

Lisätiedot

1. Tiedottaminen Kokouksesta on tiedotettu postitetuilla kutsukirjeillä ja ilmestyvässä Auranmaan Viikkolehti nimisessä lehdessä.

1. Tiedottaminen Kokouksesta on tiedotettu postitetuilla kutsukirjeillä ja ilmestyvässä Auranmaan Viikkolehti nimisessä lehdessä. Toimitusnumero 2016-539671 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta: Pöytyä (636); Useita yksiköitä Aika: 20.3.2017 kello 09.00 Toimitusinsinööri: Pekka Heino Läsnäolijat: Toimitusvalmistelijana

Lisätiedot

Kunta: Nurmijärvi (543); useita yksiköitä... Aika: kello Nurmijärven kunnanvirasto, valtuustosali, Keskustie 2b, Nurmijärvi

Kunta: Nurmijärvi (543); useita yksiköitä... Aika: kello Nurmijärven kunnanvirasto, valtuustosali, Keskustie 2b, Nurmijärvi Toimitusnumero 2017-565306 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta: Nurmijärvi (543); useita yksiköitä... Aika: 8.3.2018 kello 09.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Nurmijärven kunnanvirasto,

Lisätiedot

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki Kiinteistönmuodostamisasetus 38, 42, 43

Lainkohdat Laki yksityisistä teistä 43-44, Kiinteistönmuodostamislaki Kiinteistönmuodostamisasetus 38, 42, 43 Toimitusnumero 2016-533025 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta; Pöytyä (636): Useita yksiköitä Aika: 29.11.2016 kello 09.00 Paikka: Pöytyän kunnan Kyrön toimipiste Toimitusinsinööri: Pekka

Lisätiedot

Tieoikeuden/Rasitteen perustaminen: Lahdenpohja

Tieoikeuden/Rasitteen perustaminen: Lahdenpohja Toimitusnumero 2016-538180 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Sivutoimitukset: Useita yksiköitä... Aika: 29.8.2017 kello 9.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Tieoikeuden/Rasitteen perustaminen:

Lisätiedot

Kunta: Nurmijärvi (543); useita yksiköitä... Aika: kello Nurmijärven kunnanviraston valtuustosali, Keskustie 2b, Nurmijärvi

Kunta: Nurmijärvi (543); useita yksiköitä... Aika: kello Nurmijärven kunnanviraston valtuustosali, Keskustie 2b, Nurmijärvi Toimitusnumero 2016-538645 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta: Nurmijärvi (543); useita yksiköitä... Aika: 6.3.2017 kello 09.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Nurmijärven kunnanviraston

Lisätiedot

Toimituksesta on tiedotettu laillisesti, toimitusinsinööri on esteetön, uskottuja miehiä ei käytetä ja kokous on laillinen.

Toimituksesta on tiedotettu laillisesti, toimitusinsinööri on esteetön, uskottuja miehiä ei käytetä ja kokous on laillinen. Toimitusnumero 2017-562725 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Leppäkoski - Helvetinvuori, 165 Janakkala Aika: 22.11.2018 kello 09.00 Paikka: Kiipulasali(Auditorio), Kiipulantie 507, 14200 Turenki.

Lisätiedot

Toimituksesta on tiedotettu laillisesti, toimitusinsinööri on esteetön, uskottuja miehiä ei käytetä ja kokous on laillinen.

Toimituksesta on tiedotettu laillisesti, toimitusinsinööri on esteetön, uskottuja miehiä ei käytetä ja kokous on laillinen. Toimitusnumero 2016-543570 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita yksiköitä... Aika: 27.4.2017 kello 09.00 Paikka: Hausjärven kunnanvirasto, os. Keskustie 2-4, Oitti Toimitusinsinööri: Liisa

Lisätiedot

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa.

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa. Toimitusnumero 2018-574573 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Pyhäranta2 Aika: 12.9.2018 kello 09.00 Paikka: Rohdaisten koulu (liikuntasali) Rantatie 7 Pyhäranta Toimitusinsinööri: Henri Wilcken

Lisätiedot

Toimitusvalmistelijana toimii Merja Hakamäki. Läsnäolevista asianosaisista on erillinen liite.

Toimitusvalmistelijana toimii Merja Hakamäki. Läsnäolevista asianosaisista on erillinen liite. Toimitusnumero 2016-527902 1(8) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta; Masku (481): Useita yksiköitä... Aika: 23.11.2016 kello 09.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Maskutalo Pekka Heino

Lisätiedot

Toimituksesta on tiedotettu laillisesti, toimitusinsinööri on esteetön, uskottuja miehiä ei käytetä ja kokous on laillinen.

Toimituksesta on tiedotettu laillisesti, toimitusinsinööri on esteetön, uskottuja miehiä ei käytetä ja kokous on laillinen. Toimitusnumero 2017-546749 1(8) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita yksiköitä... Aika: 9.3.2017 kello 12.00 Paikka: Maanmittauslaitos, Tampereen palvelupiste (Yliopistonkatu 38) Toimitusinsinööri:

Lisätiedot

Tämän toimituksen asiakirjoihin arkistoidun vaikutusaluekartan mukainen alue Tammelan kunnassa

Tämän toimituksen asiakirjoihin arkistoidun vaikutusaluekartan mukainen alue Tammelan kunnassa Toimitusnumero 2016-544252 1(10) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Aika: 8.8.2017 kello 10.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Tämän toimituksen asiakirjoihin arkistoidun vaikutusaluekartan

Lisätiedot

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa.

Läsnäolijat esitetty erillisessä läsnäololuettelossa. Toimitusnumero 2017-571143 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita yksiköitä... Aika: 25.9.2018 kello 09.30 Paikka: Naantalin kaupungintalo, valtuustosali Toimitusinsinööri: Henri Wilcken Läsnäolijat:

Lisätiedot

1. Tiedottaminen Kokouksesta on tiedoitettu postitetuilla kutsukirjeillä ja ilmestyvässä Loimaa Lehti -nimisessä lehdessä.

1. Tiedottaminen Kokouksesta on tiedoitettu postitetuilla kutsukirjeillä ja ilmestyvässä Loimaa Lehti -nimisessä lehdessä. Toimitusnumero 2016-524660 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta: Loimaa (430); Useita yksiköitä... Aika: 20.9.2016 kello 09.00 Paikka: Loimaan kaupungin Alastaron toimipiste valtuustosali

Lisätiedot

Toimituksen asiakirjoihin arkistoidun vaikutusaluekartan mukainen alue Laitilan kaupungissa

Toimituksen asiakirjoihin arkistoidun vaikutusaluekartan mukainen alue Laitilan kaupungissa Toimitusnumero 2017-546635 1(10) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Aika: 27.4.2017 kello 09.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Toimituksen asiakirjoihin arkistoidun vaikutusaluekartan mukainen

Lisätiedot

Nurmijärvi (543): useita yksiköitä... Aika: kello Nurmijärven kunnanviraston valtuustosali, osoite Keskustie 2b, Nurmijärvi

Nurmijärvi (543): useita yksiköitä... Aika: kello Nurmijärven kunnanviraston valtuustosali, osoite Keskustie 2b, Nurmijärvi Toimitusnumero 2016-542441 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Nurmijärvi (543): useita yksiköitä... Aika: 11.5.2017 kello 09.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Nurmijärven kunnanviraston

Lisätiedot

Toimitusvalmistelijana toimii Nadja Kotimäki. Läsnäolevista asianosaisista on erillinen liite.

Toimitusvalmistelijana toimii Nadja Kotimäki. Läsnäolevista asianosaisista on erillinen liite. Toimitusnumero 2017-547508 1(8) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta; Koski Tl (284): Useita yksiköitä... Aika: 6.6.2017 kello 09.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Koski Tl kunnan valtuustosali

Lisätiedot

Pornaisten kunnan valtuustosali, Kirkkotie 176, Pornainen

Pornaisten kunnan valtuustosali, Kirkkotie 176, Pornainen Toimitusnumero 2016-521549 1(10) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Aika: 1.2.2017 kello 12.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Useita yksiköitä: Toimitusalue rajoittuu etelässä Järvenpääntiehen,

Lisätiedot

Tieoikeuden/Rasitteen perustaminen: [Useita yksiköitä] Seurala -talo, kahvio Asikkalantie 1, Hämeenkoski

Tieoikeuden/Rasitteen perustaminen: [Useita yksiköitä] Seurala -talo, kahvio Asikkalantie 1, Hämeenkoski Toimitusnumero 2018-572448 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Sivutoimitukset: Useita yksiköitä... Aika: 28.6.2018 kello 13.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Tieoikeuden/Rasitteen perustaminen:

Lisätiedot

Humppila (103): useita yksiköitä... Aika: kello Humppilan kunnanviraston valtuustosali, Kisakuja 2, Humppila

Humppila (103): useita yksiköitä... Aika: kello Humppilan kunnanviraston valtuustosali, Kisakuja 2, Humppila Toimitusnumero 2016-542070 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Humppila (103): useita yksiköitä... Aika: 27.4.2017 kello 12.30 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Humppilan kunnanviraston valtuustosali,

Lisätiedot

Alueellinen tietoimitus Pääradan, Puujoen, Hiidenjoen ja Turengin asemakaava-alueen rajaama alue, 165 Janakkala

Alueellinen tietoimitus Pääradan, Puujoen, Hiidenjoen ja Turengin asemakaava-alueen rajaama alue, 165 Janakkala Toimitusnumero 2016-530336 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Aika: 10.8.2017 kello 10.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Alueellinen tietoimitus Pääradan, Puujoen, Hiidenjoen ja Turengin

Lisätiedot

Rengon Pitopalvelu Oy, osoite Tulinummi 4, Renko. Läsnäololista pöytäkirjan liitteenä Toimitusvalmistelija Virpi Salmela Maanmittauslaitokselta

Rengon Pitopalvelu Oy, osoite Tulinummi 4, Renko. Läsnäololista pöytäkirjan liitteenä Toimitusvalmistelija Virpi Salmela Maanmittauslaitokselta Toimitusnumero 2017-546724 1(6) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Aika: 7.9.2017 kello 09.30 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Nummenkylä ja Ylimmäinen / Kunta: Hämeenlinna Rengon Pitopalvelu

Lisätiedot

Toimituksesta on tiedotettu laillisesti, toimitusinsinööri on esteetön, uskottuja miehiä ei käytetä ja kokous on laillinen.

Toimituksesta on tiedotettu laillisesti, toimitusinsinööri on esteetön, uskottuja miehiä ei käytetä ja kokous on laillinen. Toimitusnumero 2015-498392 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Kunta: Vesilahti Aika: 16.9.2016 kello 10.30 Paikka: Vesilahden yläasteen auditorio, Koulutie 2, Vesilahti Toimitusinsinööri: Janne

Lisätiedot

Mäntsälä, Numminen Aika: kello Mäntsälän kunnantalo, valtuustosali, Heikinkuja 4, Mäntsälä.

Mäntsälä, Numminen Aika: kello Mäntsälän kunnantalo, valtuustosali, Heikinkuja 4, Mäntsälä. Toimitusnumero 2017-546408 1(7) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Mäntsälä, Numminen Aika: 6.4.2018 kello 12.00 Paikka: Toimitusinsinööri: Läsnäolijat: Mäntsälän kunnantalo, valtuustosali, Heikinkuja

Lisätiedot

Toimituksesta on tiedotettu laillisesti, toimitusinsinööri on esteetön, uskottuja miehiä ei käytetä ja kokous on laillinen.

Toimituksesta on tiedotettu laillisesti, toimitusinsinööri on esteetön, uskottuja miehiä ei käytetä ja kokous on laillinen. Toimitusnumero 2016-541723 1(8) Alueellinen tietoimitus (budj.) Kohde: Useita yksiköitä. Sivutoimitukset: Tieoikeuden/Rasitteen perustaminen: [Useita yksiköitä] Aika: 23.2.2017 kello 10.00 Paikka: Vesilahden

Lisätiedot