Heka Maunula PÖYTÄKIRJA 6/2013 1(3) vuokralaistoimikunta

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Heka Maunula PÖYTÄKIRJA 6/2013 1(3) vuokralaistoimikunta"

Transkriptio

1 Heka Maunula PÖYTÄKIRJA 6/2013 1(3) vuokralaistoimikunta VUOKRALAISTOIMIKUNNAN KOKOUS 6/2013 Aika kello Paikka Torpparinmäentie 32, kerhotila Läsnä Harry Wikström puheenjohtaja Anne Vuori sihteeri Sinikka Aaltonen Tanja Sjöstedt Elle Huisman Tiina Salonen Markku Jakonen Kari Somppi Henry Häggqvist Jaana Pesic Tom Ruotsalainen Mirja Ryske Mauri Helovirta Kari Danielsson Riitta Vahtera 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Harry Wikström avasi kokouksen ja toivotti läsnäolijat tervetulleeksi. 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Todettiin kokous laillisesti koolle kutsutuksi ja päätäntävaltaiseksi. 3. Kokouksen esityslistan hyväksyminen Hyväksyttiin kokouksen esityslista kokouksen työjärjestykseksi. 4. Edellisen kokouksen pöytäkirjan hyväksyminen Hyväksyttiin kokouksen 5/2013 pöytäkirja muutoksitta. 5. Ulkoistetut sopimukset Käytiin keskustelua mm. viherviisikon sopimuksesta, työnjälestä ja valvonnasta. Todettiin että sopimuksia ei noudateta ja valvonta on olematonta. Nuotiokujan talotoimikunta esitti (liitteenä) että ns. hoitosopimus irtisanotaan ja jatketaan tuntiveloituksella viherhuoltoa, sekä valvonnan lisäämistä myös tilaajan puolelta. Käsittelyä jatketaan seuraavassa kokouksessa, jotta kaikki yksiköt voivat esityksen käsitellä halutessaan talotoimikunnassa. 6. Työnjohto ja sen toiminta Isännöitsijöiden toiminnasta on tullut runsaasti huomautettavaa. Puheluihin ja sähköposteihin ei vastata, tapaamisaikoja ei saada sovittua, jo sovituista asioista ei pidetä kiinni. Isännöitsijä myös käyttää diktaattorimaista hallintaa, mikä ei ole asukasystävällistä toimintaa.

2 2(3) Isännöitsijä ei toimi kirjallista huomautusta antaessaan Heka Oy:n Maunulan alueyhtiön www sivuilla olevan ohjeistuksen (liitteenä) mukaisesti. Talouden ja hallinnon valvoja Anne Vuori tekee tästä asiasta selvityksen. Vuokralaistoimikunta esittää toisen työnjohtajan palkkaamista työnjohtaja Kai Salosen työpariksi, jotta tärkeät asiat ja valvontaa vaativat työt eivät jäisi tekemättä. Kokous valtuuttaa sihteeri Anne Vuoren laatimaan esityksen alueyhtiön hallitukselle. Sovittiin että kutsutaan yhtiön johto seuraavaan kokoukseen kuultavaksi. 7. Yhtiöön toimitettavat paperit toimivuus? Jatkossa kaikki pöytäkirjat etc. laitetaan osoitteella tai toimitetaan yhtiön asiakaspalveluun. 8. Vuokralaispäivät Yhtiö (vuokralaiset) maksaa 3 x 2hh A-luokan hyttiä seminaariin. Valittiin lähtijöiksi; Irene Lehtinen, Elle Huisman, Jaana Pesic ja Anne Vuori. Yksi hytti on vielä vapaana. Laitetaan kysely talotoimikunnan puheenjohtajille löytyisikö vielä halukkaita lähtijöitä (2hh). 9. Yhteisen työmaatoimikunnan kuulumisia Liitteenä. 10. VNK:n kuulumisia Laivaseminaarin kuulumiset liitteenä. Pyydetään vtk:n edustajia selvittämään paljonko tulee maksamaan Helsingin Palveluasuntojen fuusioituminen Hekaan. 11. Hallituksen kuulumisia Uusi hallitus järjestäytynyt. Molemmat poliittiset jäsenet vaihtuneet. Uudet ovat, Viktoria Welling ja Pentti Laaksonen. Mikkolantielle myönnetty juhlaraha. 12. Muut esille tulevat asiat Vuokralaistoimikunta päätti yksimielisesti esittää Securitaksen palvelun poistamista. (esitys liitteenä) Tili-info ei vastannut tarkoitustaan. Talotoimikuntien puheenjohtajilla ei ollut mahdollisuutta kysellä mistä numerot muodostuvat. Jatkossa budjetti ja tilinpäätösinfot on järjestettävä asianmukaisemmin.

3 3(3) Talosuojelukurssi pidetty aiheena turvallisuussuunnitelma. Paikalla ollut 17 talosuojeluhenkilöä. Puheenjohtaja Harry Wikström ollut Hima-lehden haastattelussa joka julkaistaan seuraavassa numerossa. 13. Seuraava kokous 7/2013 Seuraava kokous on Metsäpurontie 14 kerhotilassa kello Kokouksen päättäminen Puheenjohtaja päätti kokouksen kello Harry Wikström puheenjohtaja Anne Vuori sihteeri

4 Liite 1 LAUSUNTO VUOKRALAISTOIMIKUNNALLE Nuotiokuja 4 talotoimikunta ehdotti kokouksessaan seuraavaa: Viherviisikko on hoitanut vihertyöt kahden vuoden (kesän) ajan. Tuloksia pitäisi jo vähitellen näkyä. Koska niitä ei kuitenkaan vieläkään huomaa, ehdotamme, että työt perussopimuksen osalta siirtyisivät huoltomiehille ja Viherviisikko jatkaisi viheralueiden hoitoa lisäsopimuksella tuntiveloituksella. Näin myös huoltomiesten toimenkuva säilyisi monipuolisena. Pihat olisivat kuitenkin hoidetut ja näin myös asukastyytyväisyys nousisi. Vihertöitä pitää valvoa myös tilaajan taholta. Ehdotammekin, että Vihertöitä valvomaan valitaan Heka-Maunulan taholta henkilö, joka valvoo juuri ne työt, mitkä Viherviisikon taholta on merkitty tehdyiksi. Vavojalla tulisi olla käytettävissään työmaapöytäkirja ja työmaakokouksen pöytäkirja. Näin varsinkin siinä tapauksessa, että Viherviisikko jatkaa nykyisellä sopimuksella.

5 Liite 2 Ohjeistus kirjalliseen huomautukseen sivustolta OHJE Naapurini asumiskäytös häiritsee minua, mitä teen? Vuokralaisen on noudatettava hyvää vuokratapaa, vuokranantajan järjestyssääntöjä ja huolehtia, ettei asumiskäyttäytymisellään riko myöskään terveyden ja järjestyksen säilyttämiseksi säädettyjä yleisiä lakeja ja määräyksiä. Sellaisia ovat esimerkiksi Laki asuinhuoneiston vuokrauksesta ja terveys- ja paloviranomaisten ohjeet. Normaalin asumisen äänet kuuluvat kerrostalo- ja rivitaloasumiseen eivätkä siis ole häiritsevää asumista. Suihkussa tai WC:ssä käynnistä tulevat äänet ovat pääosin normaaleja kaikkina aikoina ja esimerkiksi lasten leikkimisestä valveillaoloaikaan kuuluvat äänet. Yöaikaan kovien äänien aiheuttamista on vältettävä. Vuokranantaja voi antaa vuokralaiselle varoituksen häiritsevästä elämästä. Jos häiriö jatkuu varoituksen antamisen jälkeen, vuokranantaja voi lain mukaan irtisanoa vuokrasopimuksen. Myös naapurit voivat vaikuttaa häiritsevään asumiseen. Voi olla, että asukas ei itse edes tiedä asumisensa tai käytöksensä häiritsevän naapureita. Ohje häiritsevän asumisen rauhoittamiseksi 1. Jos asukas häiritsee asumisellaan naapureidensa asumista, on alussa parasta että häirityksi tullut huomauttaa asiasta asiallisesti itse suoraan häiriön aiheuttajalle. 2. Jos häiriö on erittäin törkeää, tulee häirityksi tulleen ilmoittaa asiasta poliisille. 3. Jos häiriön aiheuttaminen huomautuksesta huolimatta jatkuu usein, voi asiasta ilmoittaa alueyhtiön toimistolle. 4. Ilmoitus tehdään tällä lomakkeella (Ilmoitus häiritsevästä asumisesta). Puhelimitse tehtyjä tai nimettömiä valituksia ei huomioida. Ilmoituksessa tulee yksilöidä häiriön laatu ja tapahtuma-ajankohdat sekä miten kauan häiriötä on jatkunut. Lisäksi ilmoitetaan, onko asiasta huomautettu häiritsijälle. Lomakkeessa on oltava ilmoittajan omien tietojen lisäksi vähintään kahden häiriötä kärsineen naapurin allekirjoitukset tapahtuman todisteeksi. 5. Ilmoituksen jälkeen alueyhtiön toimisto on yhteydessä häiriön aiheuttajaan ja edellyttää asianomaista ryhtymään toimenpiteisiin asumisrauhan palauttamiseksi. 6. Jos asia ei korjaannu yhteydenoton jälkeen kohtuullisessa ajassa, alueyhtiön toimistoon on toimitettava uusi täytetty Ilmoitus häiritsevästä asumisesta. Sen pohjalta isännöitsijätoimisto kirjoittaa häiritsijälle kirjallisen varoituksen. 7. Jos häiriön aiheuttaminen jatkuu kirjallisen varoituksen jälkeenkin, tulee asiasta tehdä uusi kirjallinen ilmoitus häiritsevästä asumisesta (lomake) alueyhtiön toimistolle.

6 8. Tämän jälkeen alueyhtiön toimisto voi viedä asian käräjäoikeuden käsittelyyn vuokrasopimuksen purkamista varten. 9. Häiriöstä ilmoittaneiden tulee olla valmiita tarvittaessa todistamaan oikeuskäsittelyssä, kuten oikeudenkäynnissä yleensä. Todistajiksi eivät kelpaa muut kuin häiriöstä kärsineet asukkaat. 10. Oikeuskäsittelyssä häiriöistä ilmoittaneiden tulee selvittää kaikki häiriöön liittyvät seikat samalla tavalla kuin aiemmissa kirjallisissa ilmoituksissakin. 11. Alueyhtiön toimisto ei välttämättä ryhdy toimenpiteisiin, mikäli häiriön tuottaminen on vähäistä ja lyhytaikaista tai valittajia on vain yksi.

7 LIITE 3 Heka Maunula Vuokralaistoimikunta ESITYS ESITYS TOISEN TYÖNJOHTAJA PALKKAAMISESTA HEKA MAUNULAAN Vuokralaistoimikunta on kokouksessaan käsitellyt toisen työnjohtajan palkkaamista. Vuokralaistoimikunta esittää Heka Maunulan hallitukselle toisen työnjohtajan palkkaamista Kai Salosen työpariksi. Vuokralaistoimikunta perustelee esitystään työnjohdon tehostamisella ja toimivuudella sekä valvontaa vaativien tehtävien toteutumisella. Heka Maunula vuokralaistoimikunta puolesta Anne Vuori sihteeri

8 LIITE 4 Yhteisen työmaatoimikunnan kokouksesta Torstaina MAAPADONTIE 1:N JULKISIVUJEN PERUSKORJAUSHANKKEEN URAKOITSIJAN VALINTA Maapadontie 1:n julkisivujen peruskorjaus on yhtiön vuoden 2013 pts-suunnitelmaan ja budjettiin sisältyvä hanke. Hanke sisältää yksikön kolmen kerrostalon julkisivujen peruskorjauksen ns. lämpörappausmenetelmällä. Hankkeeseen sisältyy myös kaikkien ulko-ovien ja ikkunoiden sekä vesikattopinnoitteiden uusiminen, sekä parvekkeiden korjaus. Osallistumishakemuksen jätti 11 urakoitsijaa, joista 9 urakoitsijaa hyväksyttiin mukaan urakkakilpailuun. Määräaikaan mennessä tarjouksen jätti 6 urakoitsijaa. Päätettiin ehdottaa hinnaltaan halvimman tarjouksen jättänyttä urakoitsijaa RAJAMETSÄNTIE IKKUNOIDEN KORJAUSTYÖN URAKOITSIJAN VALINTA Rajametsäntie ikkunoiden ja ilmastoinnin korjaushanke sisältyi vuoden 2012 pts-suunnitelmaan ja budjettiin. Hankkeen käynnistyminen on viivästynyt ns. vanhan Maunulan alueen vuonna 2012 voimaan tulleen suojelukaavan määräysten tuottamien suunnitelmien muutosten takia. Hankkeessa oli alkujaan tarkoitus uusia kohteen ikkunat ulkonäöltään nykyisiä vastaavaksi uusiksi puuikkunoiksi. Ikkunoiden uusiminen on suunnitelmien muutoksen myötä vaihtunut nykyisten ikkunoiden korjaamiseksi. Ikkunoiden korjausohjeita on valmisteltu yhteistyössä eri viranomaisten kanssa. Osallistumishakemuksen jätti 8 urakoitsijaa, joista 6 urakoitsijaa hyväksyttiin mukaan urakkakilpailuun. Määräaikaan mennessä tarjouksen jätti 5 urakoitsijaa. Päätettiin ehdottaa halvimman tarjouksen jättänyttä urakoitsijaa.

9 RAJAMETSÄNTIE 22-24:N ILMANVAIHDON MUUTOSTYÖN URAKOITSIJAN VALINTA Ilmanvaihdon muutostyön suunnittelu on edennyt rinnan ikkunoiden korjaustyön suunnittelun kanssa. Ilmanvaihdon muutostyö sisältää nykyisen painovoimaisen ilmanvaihdon tehostamisen iv- hormien päihin asennettavilla huippuimureilla. Samalla asuntojen korvausilman saantia parannetaan ikkunapuitteisiin asennettavilla korvausilmaventtiileillä. Osallistumishakemuksen jätti 4 urakoitsijaa, jotka kaikki hyväksyttiin mukaan urakkakilpailuun. Määräaikaan mennessä tarjouksen jätti 2 urakoitsijaa. Päätettiin ehdottaa halvimman tarjouksen jättänyttä urakoitsijaa. MUUT ASIAT Keskusteltiin Hirsipadontie 2:n lämmön säätötyön aikana ja sen jälkeen esiintyneistä matalista huonelämpötiloista. Todettiin, että asia on tiedostettu ja että säätötyön aikana esiin tulleet ongelmakohdat on hoidettu kuntoon. Tarvittaessa tehdään vielä koko kiinteistön kattava mittauskierros seuraavan lämmityskauden alettua. Asukasjäsenet Asukasedustajien terveisin Kari Somppi ja Riitta Vahtera

10 LIITE 5 Vnk:n laivaseminaari Lauantai klo Tilaisuuden aluksi Kari Olamo esitelmoi tulevan vuoden vuokran korotuksen muodostumisesta ja siihen vaikuttavista asioista ja aika tauluista. Sekä miten tulkitaan tilin päätöstietoja ja mihin asioihin kannattaa kiinnittää huomiota. Tilaisuuden lopuksi Anne Siivonen kertoi VD sääntöjen uudistuksen etenemisestä Sami Auersalmen avustuksella. Asia on käsittelyssä kaupungin hallituksessa 13.5 mutta asian odotetaan jäävän pöydälle. Vd-sääntötyöryhmä lähettää lausunto pyynnön Tasa-arvovaltuutetulle ja ympäristöministeriöön. Materiaalit lähetetään sähköpostilla läsnäolijoille. Seuraava kokous 20.5

11 LIITE 6 Heka Maunula vuokralaistoimikunta ESITYS ESITYS SECURITAS PALVELUSTA Vuokralaistoimikunta on kokouksessaan käsitellyt Securitas palvelua nykyisessä muodossaan. Ja päättänyt esittää Heka Maunula alueyhtiölle seuraavaa: Esitämme että Securitaksen palvelu poistetaan ja perustetaan esim. kaksi kohtuuhintaista päivystysnumeroa huoltomiehille. Perustelut: Securitaksen palvelunumeroon soittaminen on kallista, asukkaan saaman palvelu securitakselta on huonoa, minimoidaan asukkaille aiheutuvat kulut (securitaksen palvelu maksaa myös vuokrissa). Heka Maunula Vuokralaistoimikunta puolesta Anne Vuori sihteeri

Pöytäkirja 7 / Aika: klo Paikka: Yläkiventie 4 D Kerhohuone

Pöytäkirja 7 / Aika: klo Paikka: Yläkiventie 4 D Kerhohuone Helsingin kaupungin asunnot Oy 30.9.2015 Heka Myllypuro Vuokralaistoimikunta 1 (2) Pöytäkirja 7 / 2015 Aika: 24.9.2015 klo 18.00 Paikka: Yläkiventie 4 D Kerhohuone 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi

Lisätiedot

Helsingin kaupungin asunnot Oy PÖYTÄKIRJA Vuokralaisneuvottelukunta 8/2019 Sivu 1 / 3

Helsingin kaupungin asunnot Oy PÖYTÄKIRJA Vuokralaisneuvottelukunta 8/2019 Sivu 1 / 3 Helsingin kaupungin asunnot Oy PÖYTÄKIRJA Vuokralaisneuvottelukunta 8/2019 Sivu 1 / 3 VUOKRALAISNEUVOTTELUKUNNAN KOKOUS 8/2019 Aika maanantai 9.9.2019 kello 17.30 Paikka Läsnä SOKOS Hotelli Presidentti,

Lisätiedot

Helsingin kaupungin asunnot Oy PÖYTÄKIRJA Vuokralaisneuvottelukunta 11/2017 Sivu 1 / 3

Helsingin kaupungin asunnot Oy PÖYTÄKIRJA Vuokralaisneuvottelukunta 11/2017 Sivu 1 / 3 Helsingin kaupungin asunnot Oy PÖYTÄKIRJA Vuokralaisneuvottelukunta 11/2017 Sivu 1 / 3 VUOKRALAISNEUVOTTELUKUNNAN KOKOUS 11/2017 Aika maanantai 11.9.2017 kello 17.30 Paikka Läsnä SOKOS Hotelli Presidentti,

Lisätiedot

Helsingin kaupungin asunnot Oy PÖYTÄKIRJA Vuokralaisneuvottelukunta 6/2019 Sivu 1 / 3

Helsingin kaupungin asunnot Oy PÖYTÄKIRJA Vuokralaisneuvottelukunta 6/2019 Sivu 1 / 3 Helsingin kaupungin asunnot Oy PÖYTÄKIRJA Vuokralaisneuvottelukunta 6/2019 Sivu 1 / 3 VUOKRALAISNEUVOTTELUKUNNAN KOKOUS 6/2019 Aika maanantai 10.6.2019 kello 17.30 Paikka Läsnä SOKOS Hotelli Presidentti,

Lisätiedot

Helsingin kaupungin asunnot Oy PÖYTÄKIRJA Vuokralaisneuvottelukunta 4/2019 Sivu 1 / 3

Helsingin kaupungin asunnot Oy PÖYTÄKIRJA Vuokralaisneuvottelukunta 4/2019 Sivu 1 / 3 PÖYTÄKIRJA Sivu 1 / 3 VUOKRALAISNEUVOTTELUKUNNAN KOKOUS 4/2019 Aika maanantai 8.4.2019 kello 17.30 Paikka Läsnä SOKOS Hotelli Presidentti, Eteläinen Rautatiekatu 4, 00100 Helsinki 41 vuokralaisneuvottelukunnan

Lisätiedot

ASUMISHÄIRIÖT. Asumishäiriöiden käsittely

ASUMISHÄIRIÖT. Asumishäiriöiden käsittely Mitä ovat asumishäiriöt? Yleisesti ottaen muita talon asukkaita häiritsevä käyttäytyminen, joka jatkuu pitkiä aikoja toistuvasti Voi tapahtua asunnossa tai kiinteistön yhteisissä tiloissa aiheuttajana

Lisätiedot

Matinkylän Huolto, Gräsantörmä 2, Espoo, Oraclen talo

Matinkylän Huolto, Gräsantörmä 2, Espoo, Oraclen talo 1 (5) AS OY JUHANNUSRINNE HALLITUKSEN KOKOUS Aika: 11.2.2015 kello 17:00 19.04 Paikka: Matinkylän Huolto, Gräsantörmä 2, 02200 Espoo, Oraclen talo Paikalla: Jukka Tana puheenjohtaja Heikki Haavisto Henri

Lisätiedot

PL 207 www.helga.fi Y 2075366-7. 00520 Helsinki

PL 207 www.helga.fi Y 2075366-7. 00520 Helsinki PÖYTÄKIRJA 1(10) EDUSTAJISTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS AIKA Klo 17.00 PAIKKA Pasila, tila 2004 KUTSUTUT 1 Salla Korhonen paikalla 2 Juhani Sillanpää paikalla 3 Teemu Tiilikainen paikalla 4 Tiina Hiltunen paikalla

Lisätiedot

Helsingin kaupungin asunnot Oy PÖYTÄKIRJA Vuokralaisneuvottelukunta 10/2018 Sivu 1 / 3

Helsingin kaupungin asunnot Oy PÖYTÄKIRJA Vuokralaisneuvottelukunta 10/2018 Sivu 1 / 3 PÖYTÄKIRJA Sivu 1 / 3 VUOKRALAISNEUVOTTELUKUNNAN KOKOUS 10/2018 Aika maanantai 12.11.2018 kello 17.30 Paikka Läsnä SOKOS Hotelli Presidentti, Eteläinen Rautatiekatu 4, 00100 Helsinki 40 vuokralaisneuvottelukunnan

Lisätiedot

Kymin ja Etelä-Savon vaalipiirin (IV) vaalipiirikokous liittohallituksen jäsenehdokkaiden vaalia varten

Kymin ja Etelä-Savon vaalipiirin (IV) vaalipiirikokous liittohallituksen jäsenehdokkaiden vaalia varten ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Kymin ja Etelä-Savon vaalipiirin (IV) vaalipiirikokous liittohallituksen jäsenehdokkaiden vaalia varten Aika Lauantai 27.2.2016 klo 11.00 15.00 Paikka Läsnäolijat Sokos Hotel Vaakuna,

Lisätiedot

Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, I-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14. Läsnä Aulis Ansaharju puheenjohtaja. Anna-Kaisa Häppölä

Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, I-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14. Läsnä Aulis Ansaharju puheenjohtaja. Anna-Kaisa Häppölä YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON TALOUS- JA HENKILÖSTÖJAOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstai 14.6.2018 kello 17.30 17.35 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, I-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14 Läsnä Aulis Ansaharju

Lisätiedot

Paikka: (myös katuosoite) avasi kokouksen klo.

Paikka: (myös katuosoite) avasi kokouksen klo. 1 (5) VAV Asunnot Oy Pöytäkirja 1 / 20 ASUKASKOKOUS Aika: / 20 klo Paikka: (myös katuosoite) Läsnä: Liite 1, osanottajaluettelo 1. Kokouksen avaus avasi kokouksen klo. 2. Läsnäolijoiden toteaminen Äänioikeutettuja

Lisätiedot

Valtuusto 3/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari

Valtuusto 3/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 3/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 26.10.2018 klo 13.00 13.15 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12,

Lisätiedot

Paikka: (myös katuosoite) avasi kokouksen klo.

Paikka: (myös katuosoite) avasi kokouksen klo. 1 (6) VAV Asunnot Oy Pöytäkirja 1 / 20 ASUKASKOKOUS Aika: / 20 klo Paikka: (myös katuosoite) Läsnä: Liite 1, osanottajaluettelo 1. Kokouksen avaus avasi kokouksen klo. 2. Läsnäolijoiden toteaminen Äänioikeutettuja

Lisätiedot

JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 Kirkkoneuvosto

JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 Kirkkoneuvosto JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 Kirkkoneuvosto AIKA: Tiistai 19.3.2013 klo 17.45 17.51 PAIKKA: Loutin kerhotalo (alakerta), Harjutie 2 Liite Asia 87 KOKOUKSEN AVAUS 116 88 LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 14.2.2017 kello 18.00 Kokouspaikka Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Käsitellyt asiat 1

Lisätiedot

Valtuusto 3/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari

Valtuusto 3/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 3/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 26.10.2018 klo 13.00 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari

Lisätiedot

NUORET LAKIMIEHET RY UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 4/2005 HALLITUKSEN KOKOUS Suomen Lakimiesliiton Ylähuone, Helsinki

NUORET LAKIMIEHET RY UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 4/2005 HALLITUKSEN KOKOUS Suomen Lakimiesliiton Ylähuone, Helsinki 1(5) Aika 6.4.2005 Paikka Läsnä Poissa Suomen Lakimiesliiton Ylähuone, Helsinki Janne Nyman, hallituksen puheenjohtaja Salla Tuominen, pääsihteeri Matti Hietanen, hallituksen jäsen Olli Kärkkäinen, hallituksen

Lisätiedot

Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdensmusikinstitut Mestarinkatu 2, Turku. Hallituksen kokous 6/2016

Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdensmusikinstitut Mestarinkatu 2, Turku. Hallituksen kokous 6/2016 Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdensmusikinstitut Mestarinkatu 2, 20810 Turku PÖYTÄKIRJA Hallituksen kokous 6/2016 Aika: Torstaina 15.12.2016 klo 17.00. Paikka:

Lisätiedot

HEKAN VD-TOIMINTA. Kirsi Ikonen

HEKAN VD-TOIMINTA. Kirsi Ikonen HEKAN VD-TOIMINTA Kirsi Ikonen 31.1.2018 Asukastoiminta perustuu lakiin yhteishallinnosta vuokrataloissa (649/1990) sekä vuokralaisdemokratiasääntöön Asukkailla mahdollisuus osallistua päätöksen tekoon

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIINTEISTÖ JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 SIVU 01/2015. LÄSNÄ AAKULA Kari kirkkoneuvoston varapj.

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIINTEISTÖ JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 SIVU 01/2015. LÄSNÄ AAKULA Kari kirkkoneuvoston varapj. KIINTEISTÖ JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 SIVU 01/2015 AIKA Torstaina 4. kesäkuuta 2015 klo 10-11 PAIKKA Eräjärven seurakuntatalo, Eräjärventie 1553 LÄSNÄ AAKULA Kari kirkkoneuvoston varapj. KOPPANEN Elina

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 13/2014 Kirkkoneuvosto 13.11.2014 150. KOKOUSAIKA torstaina 13. päivänä marraskuuta 2014

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 13/2014 Kirkkoneuvosto 13.11.2014 150. KOKOUSAIKA torstaina 13. päivänä marraskuuta 2014 150 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 13/2014 KOKOUSAIKA torstaina 13. päivänä marraskuuta 2014 KOKOUSPAIKKA JÄSENET Seurakuntatalo/takasali Sari Heiskanen Markku Huttunen Erkki Huuskonen Tuula Karppinen Ellen

Lisätiedot

Kotka-Kymin seurakunta Pöytäkirja 6/2018 Kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunta 1 ( 5 ) Läsnä: Ville Mielonen puheenjohtaja.

Kotka-Kymin seurakunta Pöytäkirja 6/2018 Kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunta 1 ( 5 ) Läsnä: Ville Mielonen puheenjohtaja. Kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunta 1 ( 5 ) Aika: Tiistai 11.9.2018 klo 16.30 16.54 Kahvitus klo 16.15 Paikka: Kotkan seurakuntakeskus, kokoushuone 1 Läsnä: Ville Mielonen puheenjohtaja Kari Hentunen

Lisätiedot

PURSIJÄRVEN VESIOSUUSKUNTA 1/4 Hausjärvi

PURSIJÄRVEN VESIOSUUSKUNTA 1/4 Hausjärvi PURSIJÄRVEN VESIOSUUSKUNTA 1/4 Hausjärvi PÖYTÄKIRJA PURSIJÄRVEN VESIOSUUSKUNTA vesiosuuskunnan varsinainen kokous 2017 Aika: 27.05.2017 kello 13.00 Paikka: Haminankylän Kotipirtti Läsnä: Paikalla oli 19

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 14/2014 Kirkkoneuvosto 18.11.2014 159. KOKOUSAIKA tiistaina 18. päivänä marraskuuta 2014

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 14/2014 Kirkkoneuvosto 18.11.2014 159. KOKOUSAIKA tiistaina 18. päivänä marraskuuta 2014 159 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 14/2014 KOKOUSAIKA tiistaina 18. päivänä marraskuuta 2014 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET POISSA Seurakuntatalo/takasali Sari Heiskanen Markku Huttunen Erkki Huuskonen Tuula

Lisätiedot

Opiskelijakunta Pöytäkirja 1 (6) Saurus ry

Opiskelijakunta Pöytäkirja 1 (6) Saurus ry Opiskelijakunta Pöytäkirja 1 (6) Kokousaika kello 14:00 Kokouspaikka Taitajankatu 6, Koulumessi Käsitellyt asiat Nro Otsikko Sivu 1. Kokouksen avaus 3 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 3. Kokouksen

Lisätiedot

Helsingin kaupungin asunnot Oy PÖYTÄKIRJA Vuokralaisneuvottelukunta 4/2017 Sivu 1 / 2

Helsingin kaupungin asunnot Oy PÖYTÄKIRJA Vuokralaisneuvottelukunta 4/2017 Sivu 1 / 2 Helsingin kaupungin asunnot Oy PÖYTÄKIRJA Vuokralaisneuvottelukunta 4/2017 Sivu 1 / 2 VUOKRALAISNEUVOTTELUKUNNAN KOKOUS 4/2017 Aika maanantai 27.2.2017 kello 18.00 Paikka Läsnä SOKOS Hotelli Presidentti,

Lisätiedot

Opiskelijakunta Pöytäkirja 1 (6) Saurus ry

Opiskelijakunta Pöytäkirja 1 (6) Saurus ry Opiskelijakunta Pöytäkirja 1 (6) Kokousaika kello 13:00 Kokouspaikka Taitajankatu 6, Koulumessi Käsitellyt asiat Nro Otsikko Sivu 1. Kokouksen avaus 3 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 3. Kokouksen

Lisätiedot

Saaristotoimikunta PÖYTÄKIRJA 3/2013

Saaristotoimikunta PÖYTÄKIRJA 3/2013 Saaristotoimikunta 19.11.2013 PÖYTÄKIRJA 3/2013 26 Kokouksen avaus 27 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 28 29 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 30 Paraisten kaupungin vesihuollon haasteet.

Lisätiedot

KÄRSÄMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1

KÄRSÄMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 KÄRSÄMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 Tarkastuslautakunta 21.06.2017 AIKA 21.06.2017 klo 10:00-11:14 PAIKKA Kunnantalon kokoushuone, Keskuskatu 14 KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Mikkelin kaupunki Pöytäkirja/ 5 / 2015 Asialista Vammaisneuvosto Lahdenpohja, Lahdenpohjantie 1, Mikkeli

Mikkelin kaupunki Pöytäkirja/ 5 / 2015 Asialista Vammaisneuvosto Lahdenpohja, Lahdenpohjantie 1, Mikkeli Kokoustiedot Aika torstai klo 16.00 17.45 Paikka Lahdenpohja, Lahdenpohjantie 1, 50100 Mikkeli Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kauko Väisänen, puheenjohtaja Eero Erola, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA HÄMÄLÄIS OSAKUNNAN JOULUKUUN YLEISKOKOUKSESTA 2014

PÖYTÄKIRJA HÄMÄLÄIS OSAKUNNAN JOULUKUUN YLEISKOKOUKSESTA 2014 1(5) PÖYTÄKIRJA HÄMÄLÄIS OSAKUNNAN JOULUKUUN YLEISKOKOUKSESTA 2014 Aika 17.12.2014 klo 18.00 Paikka HO / Osakuntabaari Läsnä: Pekka Hassinen, kuraattori Jenni Rönkkö, sihteeri Teemu Laakso, toiminnanohjaaja

Lisätiedot

Kotka-Kymin seurakunta Pöytäkirja 4/2017 Kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunta (1) Läsnä: Ville Mielonen puheenjohtaja.

Kotka-Kymin seurakunta Pöytäkirja 4/2017 Kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunta (1) Läsnä: Ville Mielonen puheenjohtaja. Kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunta (1) Aika: Keskiviikko 31.5.2017 klo 16.30 17.00 kahvitus klo 16.15 Paikka: Langinkosken kirkko, Toivonsali Läsnä: Ville Mielonen puheenjohtaja Kari Hentunen varapuheenjohtaja

Lisätiedot

1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja (edellinen puheenjohtaja) 1.2. Kokouksen puheenjohtajan valinta Kokouksen sihteerin valinta

1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja (edellinen puheenjohtaja) 1.2. Kokouksen puheenjohtajan valinta Kokouksen sihteerin valinta 1(5) VUOSIKOKOUKSEN ESITYSLISTA (yhdistyksen nimi) ESITYSLISTA RANTAMÄEN MARTTAYHDISTYS RY:N VUOSIKOKOUS Aika: Paikka: KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1. KOKOUKSEN AVAUS JA JÄRJESTÄYTYMINEN 1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja

Lisätiedot

NUORET LAKIMIEHET RY UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 2/2005 HALLITUKSEN KOKOUS 3.2.2005

NUORET LAKIMIEHET RY UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 2/2005 HALLITUKSEN KOKOUS 3.2.2005 1(6) Aika 3.2.2005 Paikka Läsnä Poissa Ravintola Teatteri, Helsinki Janne Nyman, hallituksen puheenjohtaja Salla Tuominen, pääsihteeri Matti Hietanen, hallituksen jäsen Suvi Hirvonen, hallituksen jäsen

Lisätiedot

Vuokralaisneuvottelukunnan syysseminaari Onnelassa la

Vuokralaisneuvottelukunnan syysseminaari Onnelassa la Vuokralaisneuvottelukunnan syysseminaari Onnelassa la 21.10.2017 Ohjelma klo 8:45 Lähtö tilausajolla vastapäätä Casinoa Mikonkadulta 9:30 Buffet aamiainen 10:15 Tilaisuuden avaus ja käytännön järjestelyt

Lisätiedot

Tarkempia ohjeita tämän säännön soveltamisesta antaa kaupunginhallitus.

Tarkempia ohjeita tämän säännön soveltamisesta antaa kaupunginhallitus. 1 HELSINGIN KAUPUNGIN VUOKRALAISDEMOKRATIASÄÄNTÖ I LUKU Yleistä 1 Vuokralaisdemokratian tarkoitus Helsingin kaupungin vuokralaisdemokratian tarkoituksena on yhteishallinnosta vuokrataloissa annetun lain,

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 4/2016 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 4/2016 Kirkkoneuvosto 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA keskiviikkona 22. päivä kesäkuuta 2016 klo 18.00 alkaen tarjoilua klo 17.30 18.00 Seurakuntatalo/takasali ESITYSLISTA 42 Kokouksen avaus 43 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 13.2.2018 kello 18.00 Kokouspaikka Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Käsitellyt asiat 1

Lisätiedot

Kokousaika Maanantaina klo 18:00-19:40 Enontekiön Kehitys Oy:n neuvotteluhuone, Virastotalo, Hetta

Kokousaika Maanantaina klo 18:00-19:40 Enontekiön Kehitys Oy:n neuvotteluhuone, Virastotalo, Hetta ENONTEKIÖN KEHITYS OY HALLITUKSEN KOKOUS 015 Kokousaika Maanantaina 23.2.2015 klo 18:00-19:40 Kokouspaikka Enontekiön Kehitys Oy:n neuvotteluhuone, Virastotalo, Hetta Paikalla olleet kutsutut jäsenet Paikalla

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 14/2017. Maanantai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 14/2017. Maanantai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 14/2017 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai 12.6.2017 klo 16.00 16.45 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKIKONSERNIN VAKUUTUSKASSA PÖYTÄKIRJA 2/2016

TAMPEREEN KAUPUNKIKONSERNIN VAKUUTUSKASSA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Aika 15.11.2016 kello 17.00 17.20 Paikka Läsnä Pantin talon auditorio, Puutarhakatu 11, Tampere Kokouksessa oli läsnä 6 kassan jäsentä sekä osakkaan edustajana lakimies Kim Pråhl /Tampereen kaupunki. Paikalla

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus Kolhon kyläyhdistyksen puheenjohtaja Tuula Juurakko avasi kokouksen.

1. Kokouksen avaus Kolhon kyläyhdistyksen puheenjohtaja Tuula Juurakko avasi kokouksen. KOLHON KYLÄYHDISTYS RY PÖYTÄKIRJA Marko Lipsonen 2.1.2013 YHDISTYKSEN SYYSKOKOUS Aika 27.11.12, KLO 19.00 Paikka Osuuspankin kokoustilat Läsnä Läsnäolijoista erillinen liite Käsitellyt asiat: 1. Kokouksen

Lisätiedot

Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, Turku

Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, Turku Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, 20810 Turku Hallituksen kokous 1/2017 Aika: Maanantaina 13.2.2017 klo 17.00 Paikka: Mestarinkatu

Lisätiedot

Kielellisten palvelujen toimikunta 11.04.2014 PÖYTÄKIRJA 1/2014

Kielellisten palvelujen toimikunta 11.04.2014 PÖYTÄKIRJA 1/2014 Kielellisten palvelujen toimikunta 11.04.2014 PÖYTÄKIRJA 1/2014 1 Kokouksen avaus 2 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 3 Pöytäkirjan tarkastajat 4 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 5 Idnet-verkoston

Lisätiedot

Aika Tiistai 31.3.2015 klo 18: Toimitupa Murtsikka, Murtomäentie 1003 B

Aika Tiistai 31.3.2015 klo 18: Toimitupa Murtsikka, Murtomäentie 1003 B ETELÄ KAJAANIN KYLÄT RY PÖYTÄKIRJA 1(5) VUOSIKOKOUS 31.3.2015 Aika Tiistai 31.3.2015 klo 18: Paikka Toimitupa Murtsikka, Murtomäentie 1003 B Osallistujat Fordell Pertti Juntunen Raija Kauppinen Esko Kallio

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 32 Kirkkoneuvosto 26.10.2009 71750 MAANINKA PÖYTÄKIRJA 09.11.2009

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 32 Kirkkoneuvosto 26.10.2009 71750 MAANINKA PÖYTÄKIRJA 09.11.2009 MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 32 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Maanantai klo 18.30 20.55 Paikka Virastotalo Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja Hannu Luostarinen

Lisätiedot

NUORET LAKIMIEHET RY UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 5/2005 HALLITUKSEN KOKOUS 11.5.2005

NUORET LAKIMIEHET RY UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 5/2005 HALLITUKSEN KOKOUS 11.5.2005 1(5) Aika 11.5.2005 Paikka Läsnä Poissa Asianajotoimisto Auhto Laitinen Tuominen Oy:n toimitilat, Helsinki Janne Nyman, hallituksen puheenjohtaja Salla Tuominen, pääsihteeri Matti Hietanen, hallituksen

Lisätiedot

TUPAKOINTIKIELLON HAKUPROSESSI VUOKRATALOYHTIÖN NÄKÖKULMASTA. Asiakkuusjohtaja Mirka Saarholma Lakimies Sanna Mäkilä

TUPAKOINTIKIELLON HAKUPROSESSI VUOKRATALOYHTIÖN NÄKÖKULMASTA. Asiakkuusjohtaja Mirka Saarholma Lakimies Sanna Mäkilä TUPAKOINTIKIELLON HAKUPROSESSI VUOKRATALOYHTIÖN NÄKÖKULMASTA Asiakkuusjohtaja Mirka Saarholma Lakimies Sanna Mäkilä Heka ja tupakkalain 79 Helsingin Uutiset 18.3.2017 Aamulehti 18.5.2017 Yle Uutiset 29.9.2017

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (9) Juankosken tarkastuslautakunta. Juankosken kaupungintalo 3. kerroksen kokoushuone

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (9) Juankosken tarkastuslautakunta. Juankosken kaupungintalo 3. kerroksen kokoushuone Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/2017 1 (9) Julkinen Kokoustiedot Aika maanantai klo 9:25-12:35 Paikka Juankosken kaupungintalo 3. kerroksen kokoushuone Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Pentti Rissanen,

Lisätiedot

Asukkaiden kokous valitsee keskuudestaan puheenjohtajan ja sihteerin.

Asukkaiden kokous valitsee keskuudestaan puheenjohtajan ja sihteerin. MUUTOKSET VUOKRALAISDEMOKRATIASÄÄNTÖÖN 1 Vuokralaisdemokratian tarkoitus Helsingin kaupungin vuokralaisdemokratian tarkoituksena on yhteishallinnosta vuokrataloissa annetun lain mukaisesti antaa asukkaille

Lisätiedot

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 1/ SISÄLLYSLUETTELO

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 1/ SISÄLLYSLUETTELO LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 1/2015 1 ASIAT SISÄLLYSLUETTELO 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 2 TEKNISEN TOIMEN AJANKOHTAISKATSAUS 3 3 KIINTEISTÖ OY LABYRINTTI 3 4 EDELLISEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA

Lisätiedot

TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTO 1 PÖYTÄKIRJA Puheenjohtajaneuvosto Osallistujat Jone Korpi puheenjohtaja, poistui ajassa 17.

TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTO 1 PÖYTÄKIRJA Puheenjohtajaneuvosto Osallistujat Jone Korpi puheenjohtaja, poistui ajassa 17. TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTO 1 TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTON HALLITUKSEN KOKOUKSEN Aika 15.2.2016, kello 16.30 Paikka Kulttuuri- ja nuorisopalveluiden toimisto, Puutarhakatu 11, 3. kerros, 33101 Tampere Osallistujat

Lisätiedot

1 KOKOUKSEN AVAUS, LÄSNÄOLIJOIDEN TOTEAMINEN, KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

1 KOKOUKSEN AVAUS, LÄSNÄOLIJOIDEN TOTEAMINEN, KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS NUORET LAKIMIEHET RY, UNGA JURISTER RF (NULA), PÖYTÄKIRJA 1/2010 Sivu 1 / 6 HALLITUKSEN KOKOUS Aika 5.1.2010 kello 17.00 Paikka Läsnä Poissa Lakimiesliiton Ylähuone (Uudenmaankatu 4-6 B, Helsinki) Korhonen

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 11.5.2015 klo 17.30-18.07. Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

Lisätiedot

SAVUKOSKEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

SAVUKOSKEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden SAVUKOSKEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 Nuorisovaltuusto 06.02.2018 AIKA 06.02.2018 klo 16:00-17:01 PAIKKA Korvatunturin koulu KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

Puheenjohtaja avasi kokouksen kello 17.50. Todettiin läsnäolijat.

Puheenjohtaja avasi kokouksen kello 17.50. Todettiin läsnäolijat. PÖYTÄKIRJA 4 (1/5) HALLITUS PÖYTÄKIRJA Aika: 1.2.2011 kello 17.00 Paikka: Saikolo, Kimpisen kampus, Lappeenranta Läsnä: Valtonen Mikko puheenjohtaja Piirainen Maria varapuheenjohtaja Holopainen Tiina jäsen

Lisätiedot

, iso neuvotteluhuone, Ilkantie 4 Valkea talo, Helsinki.

, iso neuvotteluhuone, Ilkantie 4 Valkea talo, Helsinki. Hallituksen kokous 1 (5) Aika 24.9.2016, iso neuvotteluhuone, Ilkantie 4 Valkea talo, Helsinki. Läsnä Hallituksen puheen ja jäsenet poissa Aaltonen Jaana Ahonen Outi Blundin Elina Hanhikoski Cecilia Lähteenmäki

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 22.2.2017 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 16 - - Allekirjoitukset

Lisätiedot

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo 1. Kokouksen avaus Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo 16.30. Kokous: Varapuheenjohtaja Ella Eloranta avasi kokouksen ajassa 16.32. 2. Kokouksen toteaminen lailliseksi ja

Lisätiedot

KÄRSÄMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/

KÄRSÄMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ KÄRSÄMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 38 Tarkastuslautakunta 2013-2016 21.09.2016 AIKA 21.09.2016 klo 09:00-10:00 PAIKKA Kunnanviraston kokoushuone, Keskuskatu 14 KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 28 Laillisuus

Lisätiedot

Kielellisten palvelujen toimikunta PÖYTÄKIRJA 2/2013

Kielellisten palvelujen toimikunta PÖYTÄKIRJA 2/2013 Kielellisten palvelujen toimikunta 04.12.2013 PÖYTÄKIRJA 2/2013 13 Kokouksen avaus 14 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 15 Pöytäkirjan tarkastajat 16 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

Yhdistyksen varapuheenjohtaja Kirsi Marjamäki avasi kokouksen klo

Yhdistyksen varapuheenjohtaja Kirsi Marjamäki avasi kokouksen klo Anarkistimartat ry Anarkistmarthorna rf rek.nro 198.144 Aika: Ma 6.2.2017 klo 17.00 Paikka: Marttaliiton kokoustila, Malminrinne 1 B, 7 krs. VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 1. KOKOUKSEN AVAUS Yhdistyksen varapuheenjohtaja

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 3/2017 SIVU 12/2017. AIKA Torstaina klo

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 3/2017 SIVU 12/2017. AIKA Torstaina klo KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 3/2017 SIVU 12/2017 AIKA Torstaina 15.6.2017 klo 18.00 18.34 PAIKKA Seurakuntakeskus, os. Latokartanontie 5 LÄSNÄ Aakula Kari Lähteenmäki Heikki Ahava Asta Mäkinen Kirsi Haikka

Lisätiedot

Loimalahden leirikeskus, Majalahdentie 1, Hämeenlinna

Loimalahden leirikeskus, Majalahdentie 1, Hämeenlinna KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 25.9.2018 kello 17.30 Kokouspaikka Loimalahden leirikeskus, Majalahdentie 1, Hämeenlinna Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Käsitellyt asiat

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIINTEISTÖ JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 SIVU 01/2015

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIINTEISTÖ JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 SIVU 01/2015 KIINTEISTÖ JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 SIVU 01/2015 AIKA Tiistaina 27. lokakuuta 2015 klo 14 16.55 PAIKKA Seurakuntakeskuksen kokoushuone, Orivesi LÄSNÄ AAKULA Kari kirkkoneuvoston varapj. HAIKKA Juha,

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2013 Tarkastuslautakunta

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2013 Tarkastuslautakunta NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2013 Tarkastuslautakunta 2013 2016 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 22.2.2013 klo 9.00 11.01 Kaupunginhallituksen kokoushuone, Harjukatu 23, 2. kerros OSALLISTUJAT Esa Martikkala

Lisätiedot

Sääntömääräinen vuosikokous Esityslista 25.3.2014. Blanko ry:n sääntömääräinen vuosikokous 25.3.2014 kello 17.00 Anttilansalissa (FY1103)

Sääntömääräinen vuosikokous Esityslista 25.3.2014. Blanko ry:n sääntömääräinen vuosikokous 25.3.2014 kello 17.00 Anttilansalissa (FY1103) Esityslista 25.3.2014 Blanko ry:n sääntömääräinen vuosikokous 25.3.2014 kello 17.00 Anttilansalissa (FY1103) Kokouksen asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja läsnäolijoiden

Lisätiedot

PL 207 www.helga.fi Y 2075366-7. 00520 Helsinki. PÖYTÄKIRJA 1(7) Edustajisto 6/12 16.4.2012 EDUSTAJISTON KEVÄTKOKOUS. AIKA 16.4.2012 Klo 17.

PL 207 www.helga.fi Y 2075366-7. 00520 Helsinki. PÖYTÄKIRJA 1(7) Edustajisto 6/12 16.4.2012 EDUSTAJISTON KEVÄTKOKOUS. AIKA 16.4.2012 Klo 17. PÖYTÄKIRJA 1(7) EDUSTAJISTON KEVÄTKOKOUS AIKA Klo 17.00 PAIKKA Pasilan toimipiste, tila 1207 KUTSUTUT Varsinaiset edustajat: 1 Juho Karhumäki pj paikalla 2 Eetu Salminen vpj paikalla 3 Salla Korhonen paikalla

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Keskiviikko klo Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Keskiviikko klo Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7 Asialista Hietakallionkatu 7, 53850 Lappeenranta p. 040 3126 501 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Keskiviikko 22.3.2017 klo 17.00 Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 22.2.2017 kello 18.00 18.50 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja Aulis Ansaharju Riitta Aumo Jari

Lisätiedot

yfo,fj" IRTISANOMINEN Etelä-Karjalan pelastuslaitos Parikkalan paloasema Timo Uosukainen Parikkalantie PARIKKALA

yfo,fj IRTISANOMINEN Etelä-Karjalan pelastuslaitos Parikkalan paloasema Timo Uosukainen Parikkalantie PARIKKALA Uukuniemen VPK ry Niukkalantie 1389 B IRTISANOMINEN 26.4.2018. '.. ' '- ~.. Etelä-Karjalan pelastuslaitos Parikkalan paloasema Timo Uosukainen Parikkalantie 44 59100 PARIKKALA PALOKUNTASOPIMUKSEN IRTISANOMINEN

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 1 (5) Päätösesitys Kokous todetaan laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi (Espoon kaupungin hallintosääntö I osa 2 luku 3 ).

PÖYTÄKIRJA 1 (5) Päätösesitys Kokous todetaan laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi (Espoon kaupungin hallintosääntö I osa 2 luku 3 ). PÖYTÄKIRJA 1 (5) KUITINMÄEN KOULU Johtokunnan kokous Aika keskiviikko 15.11.2017 klo 17.30 Paikka Läsnä Poissa Kuitinmäen koulu, opettajien huone Mika-Erik Walls, puheenjohtaja Erkka Ala-Tauriala Johanna

Lisätiedot

Tähtitieteellinen yhdistys Ursa ry PÖYTÄKIRJA 1. Ursan puheenjohtaja Tapio Markkanen avasi kokouksen klo

Tähtitieteellinen yhdistys Ursa ry PÖYTÄKIRJA 1. Ursan puheenjohtaja Tapio Markkanen avasi kokouksen klo Tähtitieteellinen yhdistys Ursa ry PÖYTÄKIRJA 1 SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS 2011 Paikka: Tieteiden talo, sali 104, Kirkkokatu 6, Helsinki Aika: Tiistai 8.11.2011 kello 19.15. 1. KOKOUKSEN AVAUS Ursan puheenjohtaja

Lisätiedot

Pidetään valtuuston kokoushuoneessa maanantaina alkaen kello

Pidetään valtuuston kokoushuoneessa maanantaina alkaen kello JÄMIJÄRVEN KUNNANVALTUUSTON KOKOUS Pidetään valtuuston kokoushuoneessa maanantaina 15.8.2016 alkaen kello 19.00. Kokouksessa käsitellään seuraavat asiat: 44 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 45

Lisätiedot

SAVONLINNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2017. Vammaisneuvosto

SAVONLINNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2017. Vammaisneuvosto Vammaisneuvosto 27.09.2017 1 Aika 27.09.2017 kello 16:30-17:50 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone Läsnä Kokkonen Jorma jäsen Kokkonen Tanja puheenjohtaja Sairanen Kati jäsen Juuti Pirkko KH:n edustaja

Lisätiedot

KOKOUSKÄYTÄNNÖT. Yritystoiminta Pauliina Stranius

KOKOUSKÄYTÄNNÖT. Yritystoiminta Pauliina Stranius KOKOUSKÄYTÄNNÖT Kokous kokouksissa keskustellaan yhteisistä asioista ja tehdään niistä päätöksiä päätökset pannaan toimeen kokouksen jälkeen ja päätösten toimeenpanoa seurataan vapaus kokoontua, yhdistymisvapaus

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA Hannu Luostarinen Marjut Niemelä. Aira Pöllänen Marjo Ruokolainen

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA Hannu Luostarinen Marjut Niemelä. Aira Pöllänen Marjo Ruokolainen MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona klo 19.00 20.20 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Eevaliisa Tikkanen puheenjohtaja Kari Rytkönen varapuheenjohtaja Pauli Hujanen

Lisätiedot

5 2 kpl KIINTEISTÖ OY NEULASEN PERUSTAMISSOPIMUS JA YHTIÖJÄRJESTYS

5 2 kpl KIINTEISTÖ OY NEULASEN PERUSTAMISSOPIMUS JA YHTIÖJÄRJESTYS Aika Torstai 17.8.2017 klo 15.00 16.35 Paikka Microkadun kampuksen B-osan 5. kerroksen neuvotteluhuone B5016 (käyntiosoite: Technopolis, Microkatu 1, 70210 Kuopio) Läsnä olleet päätösvaltaiset jäsenet

Lisätiedot

NUORET LAKIMIEHET RY UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 5/2007 HALLITUKSEN KOKOUS 20.6.2007

NUORET LAKIMIEHET RY UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 5/2007 HALLITUKSEN KOKOUS 20.6.2007 1(6) Aika 13.6.2007 Paikka Läsnä Asianajotoimisto Fredman & Månsson Mikko Salo, hallituksen puheenjohtaja Une Tyynilä, pääsihteeri Matti Hietanen, hallituksen jäsen Jan Hjelt, hallituksen jäsen Salla Korhonen,

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 3/2016 Kirkkovaltuusto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 3/2016 Kirkkovaltuusto 30.5.2016 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA maanantaina 30. päivänä toukokuuta 2016 klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen

Lisätiedot

Opiskelijakunta Pöytäkirja 1 (6) Saurus ry

Opiskelijakunta Pöytäkirja 1 (6) Saurus ry Opiskelijakunta Pöytäkirja 1 (6) Kokousaika kello 14:00 Kokouspaikka Taitajankatu 6, Tiimitila Käsitellyt asiat Nro Otsikko Sivu 1. Kokouksen avaus 3 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 3. Kokouksen

Lisätiedot

Aika: Maanantaina klo Paikka: Turun seudun musiikkiopisto, Mestarinkatu 2, Turku. 3 kerros.

Aika: Maanantaina klo Paikka: Turun seudun musiikkiopisto, Mestarinkatu 2, Turku. 3 kerros. Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdensmusikinstitut Mestarinkatu 2, 20810 Turku Hallituksen kokous 4/2012 Aika: Maanantaina 19.3.2012 klo 17.03 18.54 Paikka:

Lisätiedot

1(4) VUOSIKOKOUS 3.3.2013. Aika Sunnuntai 3.3.2013 klo 14.20 16.05 Lehtovaaran erätalo, Piiralantie 145A

1(4) VUOSIKOKOUS 3.3.2013. Aika Sunnuntai 3.3.2013 klo 14.20 16.05 Lehtovaaran erätalo, Piiralantie 145A ETELÄ KAJAANIN KYLÄT RY PÖYTÄKIRJA 1(4) VUOSIKOKOUS 3.3.2013 Aika Sunnuntai 3.3.2013 klo 14.20 16.05 Paikka Lehtovaaran erätalo, Piiralantie 145A Osallistujat Käsitellyt asiat: Laatikainen Sinikka Fordell

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIINTEISTÖ JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 SIVU 01/2015. LÄSNÄ AAKULA Kari kirkkoneuvoston varapj.

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIINTEISTÖ JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 SIVU 01/2015. LÄSNÄ AAKULA Kari kirkkoneuvoston varapj. KIINTEISTÖ JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 SIVU 01/2015 AIKA Keskiviikkona 30. syyskuuta 2015 klo 12 14.15 PAIKKA Seurakuntakeskuksen kokoushuone, Orivesi LÄSNÄ AAKULA Kari kirkkoneuvoston varapj. HAIKKA

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Maanantaina klo 19.00 20.15 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Eevaliisa Tikkanen puheenjohtaja Kari Rytkönen varapuheenjohtaja Raimo Hoffren Pauli

Lisätiedot

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto Nuva ry:n Hämeen piiri ry pöytäkirja Asialistan hyväksyminen kokouksen työjärjestykseksi

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto Nuva ry:n Hämeen piiri ry pöytäkirja Asialistan hyväksyminen kokouksen työjärjestykseksi Aika: 4.9.2011 kello 13:18-17.12 Paikka: Läsnä: Hämeenkatu 3 b 14, Tampere Tiina Koljonen, puheenjohtaja Arto Lehtinen, sihteeri Tuomas Sirén, jäsen Tino Svart, jäsen Kimi Uosukainen, jäsen Käsiteltävät

Lisätiedot

Pöytäkirjantarkastajien nimikirjaimet /

Pöytäkirjantarkastajien nimikirjaimet / PYHÄRANNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 26.1.2017 1/2017 1 (6) KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Torstaina 26.1.2017 klo 18.00 18:53 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Aaltonen Sari Alhoranta Jukka puheenjohtaja 1 7 Huttela

Lisätiedot

KÄRSÄMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/

KÄRSÄMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ KÄRSÄMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 13 Tarkastuslautakunta 2013-2016 01.03.2017 AIKA 01.03.2017 klo 09:00-11:00 PAIKKA Kunnanviraston kokoushuone, Keskuskatu 14 KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 11 Laillisuus

Lisätiedot

PL 207 www.helga.fi Y 2075366-7. 00520 Helsinki. ESITYSLISTA 1(6) Edustajisto 7/12 7.5.2012 EDUSTAJISTON KEVÄTKOKOUS. AIKA 7.5..2012 Klo 17.

PL 207 www.helga.fi Y 2075366-7. 00520 Helsinki. ESITYSLISTA 1(6) Edustajisto 7/12 7.5.2012 EDUSTAJISTON KEVÄTKOKOUS. AIKA 7.5..2012 Klo 17. ESITYSLISTA 1(6) EDUSTAJISTON KEVÄTKOKOUS AIKA 7.5..2012 Klo 17.00 PAIKKA Pasilan toimipiste, tila 2002 KUTSUTUT Varsinaiset edustajat: 1 Juho Karhumäki pj paikalla 2 Eetu Salminen vpj myöhässä 3 Salla

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja nro 8 Perheasiain neuvottelukeskuksen johtokunta

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja nro 8 Perheasiain neuvottelukeskuksen johtokunta 6.10.2016 1 Kokousaika Torstai 6.10.2016, klo 17.00 18.45 Kokouspaikka Perheasiain neuvottelukeskus, Rauhankatu 14, 3. krs, Hämeenlinna Läsnä Heiskanen Kari Eskelinen Jarmo Kannisto Heli Suoranta Kirsti

Lisätiedot

HALLITUKSEN KOKOUS

HALLITUKSEN KOKOUS 1(5) Aika 21.8.2007 kello 18.00 Paikka Läsnä Lakimiesliiton ylähuone Mikko Salo, hallituksen puheenjohtaja Une Tyynilä, pääsihteeri Matti Hietanen, hallituksen jäsen, lähti kohdassa 8 Jan Hjelt, hallituksen

Lisätiedot

SUOMEN NUORISOVALTUUSTOJEN LIITTO NUVA RY:N VÄLI-SUOMEN PIIRI RY.

SUOMEN NUORISOVALTUUSTOJEN LIITTO NUVA RY:N VÄLI-SUOMEN PIIRI RY. Aika: 24.11.2012, klo 13.00 Paikka: ABC Seinäjoki, Vekaratehtaankatu 13, 60100 Seinäjoki Asia nro Liite nro 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

SÄÄNTÖMÄÄRÄISEN LIITTOKOKOUKSEN ESITYSLISTA

SÄÄNTÖMÄÄRÄISEN LIITTOKOKOUKSEN ESITYSLISTA SÄÄNTÖMÄÄRÄISEN LIITTOKOKOUKSEN ESITYSLISTA Aika: 2.-3.12.2017, alkaen lauantaina 2.12. klo 14:00 Paikka: Allianssi-talo, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki 1. KOKOUKSEN AVAUS Esitys: Eurooppanuorten

Lisätiedot

Kielellisten palvelujen toimikunta PÖYTÄKIRJA 2/2015

Kielellisten palvelujen toimikunta PÖYTÄKIRJA 2/2015 Kielellisten palvelujen toimikunta 03.09.2015 PÖYTÄKIRJA 2/2015 12 Kokouksen avaus 13 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 14 Pöytäkirjan tarkastaminen 15 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

NAKKILAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 1/2019 Kirkkovaltuusto Sivu 1

NAKKILAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 1/2019 Kirkkovaltuusto Sivu 1 Kirkkovaltuusto 16.1.2019 Sivu 1 Aika 16.1.2019 keskiviikko klo 18 18.30. Paikka Seurakuntakeskuksen luentosali Saapuvilla olleet et Ahola Kelpo Anttila Riitta Bärlund Anne Hautojärvi Minna Heinänen Pentti

Lisätiedot

KAUHAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2014 25

KAUHAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2014 25 KAUHAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2014 25 Vanhusneuvosto 26.08.2014 AIKA 26.08.2014 klo 10:00-13:05 PAIKKA Helmiranta, Kauhava KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 21 Kokouksen avaus 27 22 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

Sote-Satakunnan johtoryhmän kokous nro 7/2016

Sote-Satakunnan johtoryhmän kokous nro 7/2016 Pöytäkirja 1 (12) Sote-Satakunnan johtoryhmän kokous nro 7/2016 Aika 17.5.2016 kello 18:00-19:48 Paikka Porin kaupunginhallituksen kokoushuone Allekirjoitukset Juha Vasama puheenjohtaja Aino-Maija Luukkonen

Lisätiedot