ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 15/2016 Kunnanhallitus Sivu 173. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 15/2016 Kunnanhallitus Sivu 173. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone"

Transkriptio

1 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 15/2016 Kunnanhallitus Sivu 173 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) keskiviikko klo Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone Pukkinen Jaakko Tuuri-Tammela Helena Kuusikko Erkki Hahtola Sami Kauppinen Pentti Mäkynen Jouni Nyrhinen Antti Rajamäki Sirkku Rinta-Korkeamäki Paula Viljanmaa Pirkko puheenjohtaja I varapuh.joht. II varapuheenjohtaja jäsen MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste) Heinilä Miko Antila Ari Sivula Tony kvalt:n puheenjohtaja kvalt:n I varapuheenjohtaja kvalt:n II varapuheenjohtaja Toivola Eino Järvi-Laturi Jaana Försti Juha Pietikäinen Susanna LAILLISUUS JA Todettiin. PÄÄTÖSVALTAISUUS ASIAT kunnanjohtaja, esittelijä hallintojohtaja, pöytäkirjanpitäjä tekninen johtaja, asiantuntija 138 johtava rehtori, asiantuntija 139 PÖYTÄKIRJAN ALLEKIRJOITUS JA VARMENNUS Puheenjohtaja Pöytäkirjanpitäjä PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS Jaakko Pukkinen Helena Tuuri-Tammela 135 Jaana Järvi-Laturi Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Pöytäkirjan käsittelylehdet on samalla varustettu nimikirjaimillamme. Tarkastusaika Isonkyrön kunnanvirastossa Allekirjoitus PÖYTÄKIRJA ON OLLUT YLEISESTI NÄHTÄVÄNÄ Sami Hahtola Pentti Kauppinen Aika ja paikka Isonkyrön kunnanvirastossa torstai klo Todistaa Toimistosihteeri Tarja Perkiö

2 Kunnanhallitus KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Khall 130 Kokous todettiin laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA Khall 131 Pöytäkirjantarkastusta varten valitaan kaksi pöytäkirjantarkastajaa. Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Sami Hahtola ja Pentti Kauppinen.

3 Kunnanhallitus TULOVEROPROSENTIN VAHVISTAMINEN Khall 132 Vuoden 2017 tuloveroprosentti on ilmoitettava verohallinnolle viimeistään Tuloveroprosentti ilmoitetaan neljännesprosenttiyksikön tarkkuudella. Isonkyrön tuloveroprosentti on viime vuosina ollut seuraava: , , , , , , ,50 Vuoden 2015 verotuksen ennakkotietojen mukaan Isonkyrön kunnan kunnallisverokertymä oli euroa, kasvua edelliseen vuoteen oli 2,1 %. Ennakkotiedon mukaan vuoden 2015 tilitetyn määrän oikaisu on euroa ja ennakonpalautusosuus euroa eli yhteensä euroa, joka vähennetään marraskuun 2016 verotulojen tilityksestä. Verohallinnon laatiman ennusteen mukaan vuoden 2016 kunnallisveron arvioitu tilitys on euroa. Ennusteen toteutumiseen vaikuttaa erityisesti kunnan työllisyystilanne. Lisätietoja antaa hallintojohtaja Jaana Järvi-Laturi, puh. (06) , KJ:N EHDOTUS: Kunnanhallitus ehdottaa kunnanvaltuustolle, että - vuoden 2017 tuloveroprosentiksi vahvistetaan 21,50 %. Ehdotus hyväksyttiin.

4 Kunnanhallitus KIINTEISTÖVEROPROSENTTIEN VAHVISTAMINEN Khall 133 Kiinteistöverolain 11 :n mukaan Kunnanvaltuusto määrää kunnan kiinteistöveroprosenttien suuruuden vuosittain etukäteen samalla, kun se vahvistaa varainhoitovuoden tuloveroprosentin. Kunnan tulee ilmoittaa kiinteistöveroprosentit Verohallinnolle viimeistään verovuotta edeltävän vuoden marraskuun 17 päivänä. Isonkyrön kiinteistöveroprosentit ovat vuonna 2016 seuraavat (suluissa koko maa): - yleinen kiinteistöveroprosentti 0,92 (1,00) - vakituiset asunnot 0,65 (0,47) - muut asuinrakennukset 1,10 (1,11) - yleishyödylliset yhteisöt 0,00 - rakentamattomille kiinteistöille ei ole määrätty eri kiinteistöveroprosenttia Kiinteistöverolain vahvistetut muutokset korottivat yleisen ja vakituisen asuinrakennuksen kiinteistöveroprosenttien vaihteluvälien ala- ja ylärajoja verovuodelle Uudessa hallituksen esityksessä, joka käsitellään eduskunnassa lokakuussa 2016 ja vahvistetaan näillä näkymin marraskuun alussa, esitetään lisäkorotuksia yleisen ja vakituisen asuinrakennuksen veroprosenttien alarajoihin jo verovuodelle Esityksen mukaan yleisen kiinteistöveroprosentin vaihteluväli olisi siten 0,93 1,80 prosenttia ja vakituisten asuinrakennusten vaihteluväli 0,41 0,90 prosenttiin. Hallituksen esityksessä muiden kuin vakituisten asuinrakennusten veroprosentti määrättäisiin vapaasti vaihteluvälillä 0,93 1,80 %. Rakentamattoman rakennuspaikan osalta esitetään vaihteluvälin ala- ja ylärajoja korotettavaksi nykyisestä 1,00 4,00 prosentista 2,00 6,00 prosenttiin. Arvio vuoden 2017 kiinteistöverotuloista, jotka on laskettu v verotusarvoilla ehdotuksen mukaisin kiinteistöveroprosentein: Arvio kiinteistöveron tuotosta vuonna 2017 Kiinteistön käyttötarkoitus verotusarvo kiinteistö vero-% laskennallinen verotulo Vakituinen asuinrakennus , Muut asuinrakennukset , )Yleishyödylliset yhdistykset ,00 0 2)Rakentamattomat kiinteistöt Yleinen kiinteistövero , Laskennallinen tuotto Yht ) Yleishyödyllisten yhdistysten veroprosentti vahvistetaan 0,00 % 2) Rakentamattomille kiinteistöille ei vahvisteta erillistä prosenttia

5 Kunnanhallitus Lisätietoja antaa hallintojohtaja Jaana Järvi-Laturi, puh. (06) , KJ:N EHDOTUS: Kunnanhallitus ehdottaa kunnanvaltuustolle, että vahvistetaan kiinteistöveroprosentit vuodelle 2017 seuraaviksi: - yleinen kiinteistövero 0,93 - vakituisesti asutut asuinrakennukset 0,65 - muut asuinrakennukset 1,10 - yleishyödylliset yhdistykset 0,00 Rakentamattomille kiinteistöille ei määrätä erillistä prosenttia. Ehdotus hyväksyttiin.

6 Kunnanhallitus OSAVUOSIRAPORTTI 1-8/2016 Khall 134 Talousarvion täytäntöönpano-ohjeiden mukaan kaikkien vastuuhenkilöiden on tehtävä lautakunnalle osavuosiraportti, johon sisältyy määrärahojen toteutumisen lisäksi tiedot tavoitteiden siihenastisesta saavuttamisesta sekä ennuste koko vuoden toteutumisesta. Raportointiajankohdat ovat 30.4., ja (tilinpäätös). Raportissa tulee olla tiedot tuloarvioiden ja menomäärärahojen toteutumisesta meno- ja tulolajeittain (tiliryhmätaso 4). Lautakunnille osavuosiraportit esitetään lautakunnan hyväksymällä tasolla. Kunnanhallitukselle toimitettava tilinpäätösraportti (31.12.) on esitettävä valtuuston hyväksymällä tasolla ko. talousarviovuodelle talousarviokirjassa hyväksyttyihin tavoitteisiin vastaten. Osavuosiraportit on käsiteltävä lautakunnan kokouksessa. Lautakuntien on raporttien perusteella arvioitava toimintaansa ja tarpeen mukaan tehtävä tarvittavat muutokset tulosyksiköiden käyttösuunnitelmiin tai hyväksymiinsä tavoitteisiin tehtäväalueen sisällä. Mikäli tilikauden aikana toteutuvat menot ja niistä laaditut koko vuoden ennusteet osoittavat talousarvion tehtäväalueen menomäärärahojen ylitystä tai vaihtoehtoisesti tulokertymät ovat liian alhaisia ajankohtaan nähden, on välittömästi ryhdyttävä toimenpiteisiin. Tasaisella toteutumalla kahdeksan kuukauden toteutumaprosentti saisi olla 66,6 (8kk/12kk), mikäli tulot ja menot kirjataan ko. kuukaudelle, jolloin tulot ja menot syntyvät. Henkilöstökulut kirjautuvat sille kuukaudelle, jolloin kulut aiheutuvat - lisiä lukuun ottamatta. Toukokuusta 2015 alkaen myös muut kulut (esim. palvelujen ja tarvikkeiden ostot ja vuokrat) on kirjattu sille kuukaudelle, jolloin meno on aiheutunut. Kirjaustavan muutoksesta johtuen ko. kuukauden toteutumaraportti saadaan kuukauden viiveellä. Tammi-elokuun osavuosiraportti on siten verrannollinen edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan. Yleishallinnon ja talouden osalta käyttösuunnitelmat on hyväksynyt kunnanhallitus, joka myös kuntalain mukaan vastaa kunnan hallinnosta ja taloudenhoidosta. Tulosyksiköiden tavoitteiden toteutuminen ja poikkeamat Yleishallinnon ja talouden toteutumavertailu 1-8/2016 on liitteenä. Vaalit-tulosyksikössä ei ole toteutumaa, koska vuonna 2016 ei ole säännönmukaisia vaaleja. Hallintopalveluissa henkilöstökulut, palveluiden ostot ja aineet, tarvikkeet ja tavarat sekä avustukset ovat toteutuneet talousarvion mukaisena. Vuokrat ovat toteutuneet budjetoitua suurempana monitoimilaitteiden leasing-vuokrien korotuksista johtuen.

7 Kunnanhallitus Kunnan internet-sivujen sisältöä on kehitetty ja kunnalle on perustettu Facebook-ja Instagram-sivut. Kunnassa on siirrytty sähköiseen ostolaskunkiertoon. Arkistonmuodostussuunnitelman päivitystä on viety eteenpäin. Talousarvioprosessi on aikataulutettu v talousarvion tapaan. Luottamuselimet -tulosyksikön menomäärärahojen toteutuma on alhainen, koska kokouspalkkiot maksetaan puolivuosittain, joten toteutuma sisältää tammi-kesäkuun kulut. Määrärahojen riittävyys riippuu mm. kunnanvaltuuston ja -hallituksen kokouksien määrästä. Luottamuselimet -tulosyksikkö sisältää myös tarkastuslautakunnan ja tilintarkastuksen kulut. Toimielinten kokoustiloja on nykyaikaistettu alkuvuodesta. Muu yleishallinto sisältää mm. Pohjanmaan liiton ja Suomen kuntaliiton jäsenmaksuosuudet, jotka laskutetaan alkuvuodesta. Verotuskustannukset tiliöidään neljännesvuosittain, mistä johtuen toteutumassa on kuuden kuukauden kustannukset, n euroa. Pelastuslaitos on toteutunut lähes talousarvion mukaisena. Maaseutupalvelut -tulosyksikön menomäärärahojen toteutuma on alhainen, koska Seinäjoen kaupunki laskuttaa palvelusta vain kahdesti vuodessa. Koko kunnan talousarvion toteutuminen ja poikkeamat Tuloslaskelman toteutumavertailu 1-8/2016 on liitteenä. Toteutumaraportin mukaan koko kunnan toimintatuottojen toteutumaprosentti tammi-elokuun toteutumassa on 60,7 % ja toimintakulujen 62,0 %. Verotuloja on saatu 10,97 milj. euroa, joka on 72,0 % budjetoidusta. Koko vuoden verotuloja heikentää marraskuun muita kuukausia alhaisempi tilitys. Arvion mukaan kiinteistö- ja yhteisöverot mukaan lukien verotulojen tilitys on marraskuussa kuitenkin positiivinen, vaikka kunnallisverotuloa ei tilitettäisikään tai se olisi negatiivinen. Valtionosuuksia on saatu 8,58 milj. euroa (67,3 %). Vuosikate tammi-elokuulta on n euroa. Kirjaustavan muutoksesta johtuen vuoden 2016 tammi-elokuun toteutuma sisältää lähes kaikki ko. ajanjaksolle kohdistuvat menot, kirjaustavan muutos on tehty alkuvuodesta 2015, joten vuoden 2015 tammi-elokuun toteutuma on vertailukelpoinen. Yhteistyöorganisaatioiden laskutusaikatauluista johtuen toteutuma ei sisällä aivan kaikkia tammi-elokuun menoja ja myös osa toimintatuotoista puuttuu esim. vesilaskutuksen laskutusaikatauluista johtuen. Koko kunnan henkilöstökulujen toteutumaprosentti tammi-elokuussa on 64,5 %. Toteutuma on tasaantunut kesän jälkeen, koska vuosilomien kustannukset kirjautuvat tasetilille. Asiakaspalvelujen ostoista on toteutunut 7,28 milj. euroa (62,5 %).

8 Kunnanhallitus KJ:N EHDOTUS: Lisätietoja antaa hallintojohtaja Jaana Järvi-Laturi, puh. (06) , Kunnanhallitus merkitsee tiedoksi em. selostuksen sekä liitteiden mukaiset kunnanhallituksen alaisten tulosyksiköiden toteutumavertailun 1-8/2016 ja kunnan tuloslaskelman toteutumavertailun 1-8/2016. Ehdotus hyväksyttiin.

9 Kunnanhallitus KAUPPAKIRJAN HYVÄKSYMINEN/Jormann Oy Khall 135 Isonkyrön kunnan ja Jormann Oy:n (y-tunnus ) kesken on allekirjoitettu kauppakirja, jolla kunta myy em. yhtiölle Isonkyrön Keskustan asemakaavan mukaisen tontin nro 3 (Y II) korttelissa nro 110. Kauppakirja on liitteenä. Tontti muodostuu Reininranta ( ) sekä Kolmio ( ) - nimisistä tiloista erotettavista määräaloista, joiden pinta-ala on yhteensä noin m 2. Kauppa edellyttää kunnanhallituksen hyväksyntää. Tontilla sijaitsee Isonkyrön entinen keskikoulurakennus (ns. Marjapuurokoulu), joka on ollut käyttämättömänä ja kylmillään 17 vuoden ajan vuodesta 1999 alkaen. Museovirasto on lausunnossaan todennut, että rakennuksen suojelu tulee turvata maankäyttö- ja rakennuslain keinoin alueen asemakaavoituksen yhteydessä. Länsi-Suomen ympäristökeskus on museoviraston lausuntoon viitaten päättänyt, että rakennusta ei suojella rakennussuojelulain perusteella, koska sillä ei ole rakennussuojelulain mukaista huomattavaa valtakunnallista merkitystä ja, koska rakennuksen kulttuurihistoriallinen merkitys voidaan riittävästi turvata asemakaavalla. Keskustan osayleiskaavaehdotuksessa, joka on ollut nähtävänä , rakennus on merkitty s- kohdemerkinnällä (säilytettävä rakennus). Osayleiskaavamääräys ei ole suoraan voimassa asemakaava-alueella, mutta se ohjaa asemakaavoitusta, jolla varsinaiset suojelumääräykset annetaan. Kauppakirjassa on sovittu, että tontin nykyinen asemakaavamerkintä Y muutetaan AL-kaavamerkinnäksi ja, että entinen koulurakennus suojellaan asemakaavalla, ellei osapuolten kanssa toisin sovita. Kiinteistöllä olevan koulurakennuksen suojelutarpeen vuoksi kauppahinnaksi on neuvoteltu yksi euro kuitenkin siten, että sakkomaksu on euroa, mikäli ostaja ei ole toteuttanut peruskorjauksesta vähintään 300 kerrosneliömetriä siten, että nämä tilat voidaan hyväksyä käyttöönottokatselmuksessa viiden vuoden kuluessa asemakaavamuutoksen saatua lainvoiman. Koko rakennuksen kerrosala on noin 600 m 2. Lisätietoja antaa kunnanjohtaja Eino Toivola KJ:N EHDOTUS: Kunnanhallitus hyväksyy po. kaupan ja liitteen mukaisen kauppakirjan. Ehdotus hyväksyttiin. Merkittiin, että kunnanhallituksen puheenjohtaja Jaakko Pukkinen poistui esteellisenä (intressijäävi) kokouksesta tämän asian käsittelyn ajaksi. Kokouksen puheenjoh-

10 Kunnanhallitus tajana tässä asiassa toimi kunnanhallituksen 1. varapuheenjohtaja Helena Tuuri- Tammela.

11 Kunnanhallitus TÄYTTÖLUPA RYHMÄPERHEPÄIVÄHOITAJAN TOIMEEN Khall 136 Kunnanhallitus on hyväksynyt talousarvion täytäntöönpano-ohjeet, jonka mukaan virkojen ja toimien vakinaiseen täyttämiseen tulee pyytää kunnanhallituksen lupa. Johtava rehtori Susanna Pietikäinen pyytää täyttölupaa ryhmäperhepäivähoitajan toimen toistaisesti täyttämiseen alkaen. Toimi vapautuu työntekijän eläköityessä. Lisätietoja antaa johtava rehtori Susanna Pietikäinen, puh. (06) , etunimi.sukunimi@isokyro.fi. KJ:N EHDOTUS: Kunnanhallitus päättää myöntää - täyttöluvan ryhmäperhepäivähoitajan toimen täyttämiseen alkaen. Ehdotus hyväksyttiin.

12 Kunnanhallitus PÖYTÄKIRJOJEN JA VIRANHALTIJAPÄÄTÖSTEN TIEDOKSISAATTAMINEN Khall 137 Isonkyrön kunnan hallintosäännön 75 :n mukaisesti kunnanhallitukselle annetaan tiedoksi seuraavat pöytäkirjat ja viranhaltijapäätökset. Lisätietoja antaa hallintojohtaja Jaana Järvi-Laturi, puh. (06) , KJ:N EHDOTUS: Kunnanhallitus merkitsee tiedokseen seuraavat pöytäkirjat ja viranhaltijapäätökset: - Tekninen lautakunta Ehdotus hyväksyttiin.

13 Kunnanhallitus VESILAITOKSEN HANKESUUNNITELMA Tekn.ltk , 84 TJ:N EHDOTUS: Hallintosäännön 16 mukaan tekninen lautakunta päättää talousarvioon varatuilla määrärahoilla toteutettavien talonrakennushankkeiden suunnittelusta, kustannusarviosta, suoritustavasta ja töiden aloittamisesta sekä urakka- ja hankintasopimuksista kohteissa, joiden kustannusarvio tai talousarvioon varattu määräraha on alle euroa ja ellei se ole viranhaltijan tehtävänä. Yli euron kohteista päättää kunnanhallitus valtuuston hyväksymän hankesuunnitelman perusteella, joka käsittää alustavan huonetilaohjelman, luonnospiirustukset sekä alustavan kustannusarvion. Vesilaitoksen suunnitteluun ja rakentamisen aloittamiselle on varattu määrärahaa kuluvalle vuodelle euroa ja lisäksi seuraaville suunnitelmavuosille määrärahaa on varattu enemmän. Vesilaitoksen oikeiden periaateratkaisujen löytämiseksi on teetetty muutamia selvityksiä eri vaihtoehdoista. Kokkokankaan ja Sarvikankaan pohjavesialueille on tehty yhteistyössä Geologian tutkimuskeskuksen (GTK) ja Etelä-Pohjanmaan ELY - keskuksen kanssa rakenneselvitys. Tutkimuksen tavoitteena on ollut selvittää Isonkyrön ja Seinäjoen alueilla sijaitsevien I-luokan pohjavesialueitten geologista rakennetta ja pohjavesiolosuhteita. Lisäksi Vaasan veden kanssa on neuvoteltu varaveden saamisesta häiriötilanteiden ja kulutushuippujen varalle. Lisätietoja asiasta antaa tekninen johtaja Juha Försti, puh Tekninen lautakunta päättää ehdottaa kunnanhallitukselle ja edelleen kunnanvaltuustolle liitteenä (hankesuunnitelma, piirustukset: 1, 2,3, 4 ja 5 rakennuskohdekartta) olevan hankesuunnitelman hyväksymistä. Ehdotus hyväksyttiin. Khall , 138 KJ:N EHDOTUS: Kunnanhallitus ehdottaa kunnanvaltuustolle, että kunnanvaltuusto hyväksyy liitteenä (hankesuunnitelma, piirustukset: 1, 2,3, 4 ja 5 rakennuskohdekartta) olevan hankesuunnitelman. Ehdotus hyväksyttiin. Merkittiin, että tekninen johtaja Juha Försti oli kokouksessa läsnä kutsuttuna asiantuntijana tämän asian esittelyn ajan klo

14 Kunnanhallitus TALOUSARVION JA TALOUSSUUNNITELMAN HYVÄKSYMINEN Khall 139 Kuntalain (410/2015) 110 Talousarvio ja -suunnitelma mukaan: Valtuuston on vuoden loppuun mennessä hyväksyttävä kunnalle seuraavaksi kalenterivuodeksi talousarvio ottaen huomioon kuntakonsernin talouden vastuut ja velvoitteet. Talousarvion hyväksymisen yhteydessä valtuuston on hyväksyttävä myös taloussuunnitelma kolmeksi tai useammaksi vuodeksi (suunnitelmakausi). Talousarviovuosi on taloussuunnitelman ensimmäinen vuosi. Talousarvio ja -suunnitelma on laadittava siten, että ne toteuttavat kuntastrategiaa ja edellytykset kunnan tehtävien hoitamiseen turvataan. Talousarviossa ja - suunnitelmassa hyväksytään kunnan ja kuntakonsernin toiminnan ja talouden tavoitteet. Taloussuunnitelman on oltava tasapainossa tai ylijäämäinen. Kunnan taseeseen kertynyt alijäämä tulee kattaa enintään neljän vuoden kuluessa tilinpäätöksen vahvistamista seuraavan vuoden alusta lukien. Kunnan tulee taloussuunnitelmassa päättää yksilöidyistä toimenpiteistä, joilla alijäämä mainittuna ajanjaksona katetaan. Talousarvioon otetaan tehtävien ja toiminnan tavoitteiden edellyttämät määrärahat ja tuloarviot sekä siinä osoitetaan, miten rahoitustarve katetaan. Määräraha ja tuloarvio voidaan ottaa brutto- tai nettomääräisenä. Talousarviossa ja - suunnitelmassa on käyttötalous- ja tuloslaskelmaosa sekä investointi- ja rahoitusosa. Kunnan toiminnassa ja taloudenhoidossa on noudatettava talousarviota. Edellä 3 momentissa säädettyä alijäämän kattamisvelvollisuutta sovelletaan myös kuntayhtymiin. Kunnanhallitus on antanut talousarvion laadintaa koskevat ohjeet vuodelle 2017, joiden pohjana on käytetty pohjana Suomen Kuntaliiton ja Valtiovarainministeriön ennusteita talouden kehittymisestä. Kuntalain säännöksessä korostetaan sitovien tavoitteiden asettamista ja niiden seurannan merkitystä talouden ohjauksessa ja kytkemistä määrärahoihin ja tuloarvioihin. Valtuuston tulee osoittaa tavoitteiden saavuttamiseen tarvittavat voimavarat koko suunnittelukaudelle. Talousarvioon on siis otettava tavoitteiden edellyttämät määrärahat. Talousarviossa sitovia ovat tehtäväalueiden meno-, tulo- ja nettomäärärahat. Investointisuunnitelmassa sitovia ovat menot investointikohteittain. Määrärahat

15 Kunnanhallitus on käytettävissä ainoastaan talousarviovuoden aikana. Valtuuston tehtävänä on päättää myös kuntakonsernin toiminnan ja talouden keskeisistä tavoitteista. Sen jälkeen, kun valtuusto on hyväksynyt talousarvion, kunnanhallitus lähettää sen lautakunnille käyttösuunnitelmien tekemistä ja täytäntöönpanoa varten ja antaa omat ohjeensa. Käyttösuunnitelmia hyväksyessään lautakunta jakaa valtuuston hyväksymät määrärahat tulosyksiköille ja tarkentaa tavoitteet. Jakoa eri menolajeihin ei vahvisteta. Talousarvioesitys on valmisteltu lautakuntien esitysten pohjalta. Valtuusto vahvistaa tuloveroprosentin ja kiinteistöveroprosentit kokouksessaan Lisätietoja antaa hallintojohtaja Jaana Järvi-Laturi, puh. (06) , KJ:N EHDOTUS: Kunnanhallitus käsittelee talousarvion vuodelle 2017 ja taloussuunnitelman vuosille alustavasti. Ehdotus hyväksyttiin ja kunnanhallitus päätti jatkaa asian käsittelyä seuraavassa kokouksessa. Merkittiin, että johtava rehtori Susanna Pietikäinen oli kokouksessa läsnä kutsuttuna asiantuntijana tämän asian käsittelyn aikana klo Merkittiin, että kokous keskeytettiin tämän asian käsittelyn aikana klo , klo ja

16 Kunnanhallitus OIKAISUVAATIMUSOHJE Seuraaviin päätöksiin tyytymätön voi tehdä kirjallisen oikaisuvaatimuksen. Päätökseen ei saa hakea muutosta valittamalla tuomioistuimeen. Pykälät: 135 Oikaisuvaatimusoikeus Oikaisuvaatimuksen voi tehdä se, johon päätös on kohdistettu tai jonka oikeuteen, velvollisuuteen tai etuun päätös välittömästi vaikuttaa (asianosainen) sekä kunnan jäsen. Määräaika Oikaisuvaatimus on tehtävä 14 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista. Oikaisuvaatimus on toimitettava Isonkyrön kunnanvirastoon viimeistään määräajan viimeisenä päivänä ennen kunnanviraston aukioloajan päättymistä. Kunnan jäsenen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon, kun pöytäkirja on asetettu yleisesti nähtäväksi. Asianosaisen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon, jollei muuta näytetä, seitsemän päivän kuluttua kirjeen lähettämisestä. Viranomainen, jolle oikaisuvaatimus tehdään Isonkyrön kunnanhallitus Pohjankyröntie 136, ISOKYRÖ telefaksi (06) , sähköposti: Oikaisuvaatimuksen sisältö Oikaisuvaatimuksessa on ilmoitettava - päätös, johon haetaan oikaisua - se, millaista oikaisua vaaditaan, sekä - oikaisuvaatimuksen tekijän nimi, kotikunta, postiosoite ja puhelinnumero. MUUTOKSENHAKUKIELLOT Kieltojen perusteet Seuraavista päätöksistä ei saa tehdä kuntalain 91 :n mukaan oikaisuvaatimusta eikä kunnallisvalitusta, koska päätös koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa: Pykälät: , Koska päätöksestä voidaan tehdä kuntalain 89 :n 1 mom. mukaan kirjallinen oikaisuvaatimus, seuraaviin päätöksiin ei saa hakea muutosta valittamalla: Pykälät: 135

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2016 Kunnanhallitus Sivu 24. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2016 Kunnanhallitus Sivu 24. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2016 Kunnanhallitus Sivu 24 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste)

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 14/2016 Kunnanhallitus Sivu 166. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 14/2016 Kunnanhallitus Sivu 166. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 14/2016 Kunnanhallitus Sivu 166 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste)

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2014 Kunnanhallitus Sivu 85

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2014 Kunnanhallitus Sivu 85 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2014 Kunnanhallitus Sivu 85 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste)

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2016 Kunnanvaltuusto Sivu 39

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2016 Kunnanvaltuusto Sivu 39 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2016 Kunnanvaltuusto Sivu 39 KOKOUSAIKA keskiviikko 16.11.2016 kello 18.30 20.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana)

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 4/2017 Elinkeino- ja kaavoitusjaosto Sivu 20

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 4/2017 Elinkeino- ja kaavoitusjaosto Sivu 20 ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 4/2017 Elinkeino- ja kaavoitusjaosto Sivu 20 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) tiistaina 5.6.2017 klo 17.00

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 15. Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 15. Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2018 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 15 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 9.4.2018 klo 17.10-19.11

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 20

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 20 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2018 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 20 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 16.4.2018 klo 18.00

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 4/2019 Tarkastuslautakunta Sivu 21. Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 4/2019 Tarkastuslautakunta Sivu 21. Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 4/2019 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 21 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) keskiviikko 3.4.2019 klo 17.00

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2017 Kunnanhallitus Sivu 34. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2017 Kunnanhallitus Sivu 34. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2017 Kunnanhallitus Sivu 34 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 20.2.2017 klo 18.15 19.40. Isonkyrön

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 6/2019 Tarkastuslautakunta Sivu 35. Isonkyrön kunnanvirasto, hallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 6/2019 Tarkastuslautakunta Sivu 35. Isonkyrön kunnanvirasto, hallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 6/2019 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 35 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) torstai 2.5.2019 kello 17.00

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 6/2018 Liikuntahallin rakennustoimikunta Sivu 1

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 6/2018 Liikuntahallin rakennustoimikunta Sivu 1 ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 6/2018 Liikuntahallin rakennustoimikunta Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) perjantai 9.11.2018 kello

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 7/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 32. Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 7/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 32. Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 7/2018 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 32 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 7.5.2018 klo 18.07-21.35

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 7/2019 Tarkastuslautakunta Sivu 42. Isonkyrön kunnanvirasto, hallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 7/2019 Tarkastuslautakunta Sivu 42. Isonkyrön kunnanvirasto, hallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 7/2019 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 42 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) keskiviikko 8.5.2019 kello

Lisätiedot

Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2017 Kunnanjohtajan valintatoimikunta Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA maanantai 7.8.2017 klo 18.30 19.00 Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

22V alitse e pvm.]

22V alitse e pvm.] ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 10/2018 Kunnanhallitus 22V1222222225alitse 123257e pvm.] Sivu 196 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantaina

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2018 Keskusvaalilautakunta Sivu 18. perjantai klo Isonkyrön virastotalo, kunnanjohtajan huone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2018 Keskusvaalilautakunta Sivu 18. perjantai klo Isonkyrön virastotalo, kunnanjohtajan huone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2018 Keskusvaalilautakunta Sivu 18 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) perjantai 26.1.2018 klo 19.05 19.15

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2016 Kunnanhallitus Sivu 47. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2016 Kunnanhallitus Sivu 47. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2016 Kunnanhallitus Sivu 47 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) torstai 31.3.2016 kello 18.15 19.40 Isonkyrön

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 12/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 61

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 12/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 61 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 12/2018 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 61 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 20.8.2018 klo 18.00-20.00

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 16/2015 Kunnanhallitus Sivu 236. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 16/2015 Kunnanhallitus Sivu 236. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 16/2015 Kunnanhallitus Sivu 236 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 9.11.2015 kello 18.15 20.35 Isonkyrön

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 8/2015 Kunnanhallitus Sivu 113. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 8/2015 Kunnanhallitus Sivu 113. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 8/2015 Kunnanhallitus Sivu 113 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 27.4.2015 klo 16.00 16.07 Isonkyrön

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2017 Elinkeino- ja kaavoitusjaosto Sivu 20

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2017 Elinkeino- ja kaavoitusjaosto Sivu 20 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2017 Elinkeino- ja kaavoitusjaosto Sivu 20 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantaina 5.6.2017 klo 17.00

Lisätiedot

Keskiviikko klo Kunnantalo, kunnanhallituksen huone

Keskiviikko klo Kunnantalo, kunnanhallituksen huone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 6/2017 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Keskiviikko 20.12.2017 klo 16.30-17.49 Kunnantalo, kunnanhallituksen

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2018 Liikuntahallin rakennustoimikunta Sivu 1

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2018 Liikuntahallin rakennustoimikunta Sivu 1 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2018 Liikuntahallin rakennustoimikunta Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Keskiviikko 27.6.2018 kello

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 14/2017 Kunnanhallitus Sivu [257V25alitse 257e. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 14/2017 Kunnanhallitus Sivu [257V25alitse 257e. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone pvm.] ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 14/2017 Kunnanhallitus Sivu [257V25alitse 257e KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA tiistaina 24.10.2017 klo 9.00 Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone SAAPUVILLA

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2019 Tarkastuslautakunta Sivu 1. keskiviikko klo

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2019 Tarkastuslautakunta Sivu 1. keskiviikko klo ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2019 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) keskiviikko 16.1.2019 klo 18.00-20.15

Lisätiedot

22V alitse e pvm.]

22V alitse e pvm.] ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 11/2018 Kunnanhallitus 22V1222222225alitse 123257e pvm.] Sivu 206 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA maanantaina 6.8.2018 klo 18.15 Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2017 Kunnanjohtajan valintatoimikunta Sivu 14 KOKOUSAIKA keskiviikko 30.8.2017 klo 9.01 10.45, 11.40 12.45, 12.53 13.50, 14.10 15.20 ja 15.30 16.55. KOKOUSPAIKKA Isonkyrön

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 4/2019 Liikuntahallin rakennustoimikunta Sivu 22

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 4/2019 Liikuntahallin rakennustoimikunta Sivu 22 ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 4/2019 Liikuntahallin rakennustoimikunta Sivu 22 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 10.6.2019 kello

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2014 Tukipalvelulautakunta Sivu 35

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2014 Tukipalvelulautakunta Sivu 35 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2014 Tukipalvelulautakunta Sivu 35 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Tiistai 2.9.2014 klo 17.00 17.40 Isonkyrön

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2018 Ympäristölautakunta Sivu 31

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2018 Ympäristölautakunta Sivu 31 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2018 Ympäristölautakunta Sivu 31 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Tiistai 10.4.2018 klo 18.30 19.22 Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 8/2018 Ympäristölautakunta Sivu 116

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 8/2018 Ympäristölautakunta Sivu 116 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 8/2018 Ympäristölautakunta Sivu 116 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Tiistai 18.9.2018 klo 18.30 19.48 Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA Kokouspäivämäärä Sivu Kunnanhallitus 12.4.2016 57

ISONKYRÖN KUNTA Kokouspäivämäärä Sivu Kunnanhallitus 12.4.2016 57 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 6/2016 Kunnanhallitus Sivu 56 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste)

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 16/2016 Kunnanhallitus Sivu 189. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 16/2016 Kunnanhallitus Sivu 189. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 16/2016 Kunnanhallitus Sivu 189 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 7.11.2016 klo 18.15 19.25 Isonkyrön

Lisätiedot

maanantai klo Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

maanantai klo Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2017 Teknisen johtajan Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 9.10.2017 klo 15.30 16.00 Isonkyrön

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 12/2015 Kunnanhallitus Sivu 174. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 12/2015 Kunnanhallitus Sivu 174. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 12/2015 Kunnanhallitus Sivu 174 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste)

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2016 Sivistyslautakunta Sivu 65 KOKOUSAIKA. Keskiviikkona kello Kunnanvirasto khall:n huone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2016 Sivistyslautakunta Sivu 65 KOKOUSAIKA. Keskiviikkona kello Kunnanvirasto khall:n huone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2016 Sivu 65 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Keskiviikkona 21.9.2016 kello 18.32 19.47 Kunnanvirasto khall:n

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2018 Liikuntahallin rakennustoimikunta Sivu 1. Maanantai kello

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2018 Liikuntahallin rakennustoimikunta Sivu 1. Maanantai kello ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2018 Liikuntahallin rakennustoimikunta Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Maanantai 28.5.2018 kello

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2018 Elinkeino- ja kaavoitusjaosto Sivu 1. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2018 Elinkeino- ja kaavoitusjaosto Sivu 1. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2018 Elinkeino- ja kaavoitusjaosto Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 15.1.2018 klo 16.30

Lisätiedot

tiistai klo Isonkyrön kunnanvirasto, kokoushuone I toimistosihteeri, pöytäkirjanpitäjä

tiistai klo Isonkyrön kunnanvirasto, kokoushuone I toimistosihteeri, pöytäkirjanpitäjä ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 6/2017 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 31 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) tiistai 15.8.2017 klo 18.00

Lisätiedot

Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2017 Kunnanjohtajan valintatoimikunta Sivu 23 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA keskiviikko 20.9.2017 klo 17.45 17.49 Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone SAAPUVILLA

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 7/2017 Ympäristölautakunta Sivu 80

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 7/2017 Ympäristölautakunta Sivu 80 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 7/2017 Ympäristölautakunta Sivu 80 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Tiistai 7.11.2017 klo 18.30 19.30 Isonkyrön

Lisätiedot

Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2017 Kunnanjohtajan valintatoimikunta Sivu 7 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 14.8.2017 klo 17.00

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 13/2015 Kunnanhallitus Sivu 188. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 13/2015 Kunnanhallitus Sivu 188. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 13/2015 Kunnanhallitus Sivu 188 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 21.9.2015 klo 18.15 19.05 Isonkyrön

Lisätiedot

Tämä kokouskutsu on julkipantu julkisten kuulutusten ilmoitustaululle 22.10.2015 Ilmoitustaulunhoitaja Anne Härkälä

Tämä kokouskutsu on julkipantu julkisten kuulutusten ilmoitustaululle 22.10.2015 Ilmoitustaulunhoitaja Anne Härkälä Kokousaika 26.1.215 klo 17. Kokouspaikka Käsiteltävät asiat 224 225 226 227 228 Kunnanvirasto Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien valinta Kiinteistöveron määrääminen

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2018 Liikuntahallin rakennustoimikunta Sivu 1

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2018 Liikuntahallin rakennustoimikunta Sivu 1 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2018 Liikuntahallin rakennustoimikunta Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) torstai 13.9.2018 kello

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 3/2014 Kunnanvaltuusto Sivu 52

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 3/2014 Kunnanvaltuusto Sivu 52 ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 3/2014 Kunnanvaltuusto Sivu 52 KOKOUSAIKA maanantai 16.6.2014 klo 19.00 KOKOUSPAIKKA KOULUKESKUS, Kyrööntie 15 SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana)

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 6/2016 Ympäristölautakunta Sivu 97

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 6/2016 Ympäristölautakunta Sivu 97 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 6/2016 Ympäristölautakunta Sivu 97 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Tiistai 25.10.2016 klo 18.30 19.24 Isonkyrön

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 1/2019 Liikuntahallin rakennustoimikunta Sivu 1

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 1/2019 Liikuntahallin rakennustoimikunta Sivu 1 ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 1/2019 Liikuntahallin rakennustoimikunta Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 11.3.2019 kello

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 10/2017 Kunnanhallitus Sivu 197. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 10/2017 Kunnanhallitus Sivu 197. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 10/2017 Kunnanhallitus Sivu 197 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA maanantai 7.8.2017 klo 18.15 Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 15/2015 Kunnanhallitus Sivu 216. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 15/2015 Kunnanhallitus Sivu 216. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 15/2015 Kunnanhallitus Sivu 216 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) tiistai 27.10.2015 klo 9.18 16.13 (tauot

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2014 Tekninen lautakunta Sivu 42

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2014 Tekninen lautakunta Sivu 42 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2014 Tekninen lautakunta Sivu 42 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Keskiviikko 28.5.2014 klo 18.07 18.51

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2014 Tukipalvelulautakunta Sivu 9

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2014 Tukipalvelulautakunta Sivu 9 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2014 Tukipalvelulautakunta Sivu 9 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon

Lisätiedot

Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/ ( 13) Tarkastuslautakunta

Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/ ( 13) Tarkastuslautakunta Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/2019 1 ( 13) Aika 13.03.2019, klo 08:05-10:55 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone, kunnanvirasto Käsitellyt asiat 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 9 Pöytäkirjan

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 6/2017 Kunnanhallitus Sivu 86. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 6/2017 Kunnanhallitus Sivu 86. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 6/2017 Kunnanhallitus Sivu 86 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 24.4.2017 klo 18.30 19.43 Isonkyrön

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone 17.5.2017 1 (5) Tarkastuslautakunnan kokous 17.5.2017 Aika keskiviikko 17.5.2017 klo 9.00 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsiteltävät asiat Asia ja otsikko 1. Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 13/2017 Kunnanhallitus Sivu 242. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 13/2017 Kunnanhallitus Sivu 242. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 13/2017 Kunnanhallitus Sivu 242 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 9.10.2017 klo 18.15 Isonkyrön

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 4/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Maanantai 30.05.2016 klo 16:00 16:40 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Maanantai 23.05.2016 klo 9.00 14.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Jämijärven kunnanviraston kokoushuone

Jämijärven kunnanviraston kokoushuone Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: 2.10.2017 Kokoustiedot Aika Maanantai 9.10.2017 klo 17.00 Paikka Jämijärven kunnanviraston kokoushuone Käsiteltävät asiat 70 KOKOUKSEN

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2011 Sivu 42 (51) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 1 varavaltuutettu

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2011 Sivu 42 (51) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 1 varavaltuutettu KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2011 Sivu 42 (51) Valtuusto KOKOUSAIKA Maanantai 14.11.2011 kello 18.00-18.15 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 19 valtuutettua LIITE

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 7/2018

Tarkastuslautakunta 7/2018 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 7/2018 Kokousaika: 13.12.2018 klo 14.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 6/2014 Kunnanvaltuusto Sivu 84

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 6/2014 Kunnanvaltuusto Sivu 84 ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 6/2014 Kunnanvaltuusto Sivu 84 KOKOUSAIKA keskiviikko 17.12.2014 klo 18.30 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Isonkyrön

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta TERVEYDENHUOLON KY. 1 Kokousaika Ti 31.5.2016 klo 15.00 18.30 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja Anne-Mari Keimiöniemi,

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 11/2014 Kunnanhallitus Sivu 155

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 11/2014 Kunnanhallitus Sivu 155 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 11/2014 Kunnanhallitus Sivu 155 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 4.8.2014 klo 19.00 19.40 Isonkyrön

Lisätiedot

Parikkalan kunta Kokouspöytäkirja nro 3/2013 Tarkastuslautakunta Sivu 13

Parikkalan kunta Kokouspöytäkirja nro 3/2013 Tarkastuslautakunta Sivu 13 Kokouspöytäkirja nro 3/2013 Tarkastuslautakunta Sivu 13 Kokousaika Keskiviikko 22.5.2013 klo 9.00 15.30 Kokouspaikka Harjulinna, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 9 Arviointikertomus vuodelta

Lisätiedot

Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 20/2016 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Maanantaina kello 19.

Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 20/2016 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Maanantaina kello 19. Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 20/2016 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: 01.11.2016 Kokoustiedot Aika Maanantaina 07.11.2016 kello 19.00 Käsiteltävät asiat Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone 247 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Vehmaan kunta Kunnanhallitus Kokous 307 Nro 13 Kokoustiedot Aika: Maanantai 12.8.2013, klo 17.45 Kunnanvirasto, Vinkkilä Asialista:

Vehmaan kunta Kunnanhallitus Kokous 307 Nro 13 Kokoustiedot Aika: Maanantai 12.8.2013, klo 17.45 Kunnanvirasto, Vinkkilä Asialista: Kunnanhallitus Kokous 307 Nro 13 Kokoustiedot Aika: Maanantai 12.8.2013, klo 17.45 Paikka: Kunnanvirasto, Vinkkilä Asialista: Sivu 209 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen... 309 210

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 29.4.2015

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 29.4.2015 TERVEYDENHUOLON KY. 1 Kokousaika Ke 29.4.2015 klo 14.00 16.54 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja Anne-Mari Keimiöniemi,

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 2/2019

Tarkastuslautakunta 2/2019 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 2/2019 Kokousaika: 18.4.2019 klo 14.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2018 Elinkeino- ja kaavoitusjaosto Sivu 22. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2018 Elinkeino- ja kaavoitusjaosto Sivu 22. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2018 Elinkeino- ja kaavoitusjaosto Sivu 22 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 19.2.2018 klo 16.30

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 7/2017 Tekninen lautakunta Sivu 110

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 7/2017 Tekninen lautakunta Sivu 110 ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 7/2017 Tekninen lautakunta Sivu 110 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Tiistai 28.11.2017 klo 18.00 - Isonkyrön

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2016 Kunnanhallitus Sivu 1. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2016 Kunnanhallitus Sivu 1. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2016 Kunnanhallitus Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste)

Lisätiedot

Kiinteistöveroprosentin määrääminen vuodelle 2017

Kiinteistöveroprosentin määrääminen vuodelle 2017 Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Kaupunginhallitus 329 31.10.2016 Asianro 901/02.03.01/2016 107 Kiinteistöveroprosentin määrääminen vuodelle 2017 Päätöshistoria Kaupunginhallitus 31.10.2016 329 Talousjohtaja

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2015 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus: Kaikuniemen yksityistie Tieavustushakemus: Paikkarin yksityistie...

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2015 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus: Kaikuniemen yksityistie Tieavustushakemus: Paikkarin yksityistie... PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2015 Kokousaika Maanantai 9.3.2015 klo 9.50 10.10 Kokouspaikka Kuntala, neuvotteluhuone Asiat sivu nro 1 Tieavustushakemus: Kaikuniemen yksityistie... 2 2 Tieavustushakemus:

Lisätiedot

Utsjoen kunta Esityslista 10/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Utsjoen kunta Esityslista 10/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Esityslista 10/2018 1 Kunnanhallitus Aika 14.12.2018 klo 12:00 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsiteltävät asiat Asia Otsikko Sivu 159 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Parikkalan kunta Kokouspöytäkirja nro 2/2013 Rakennuslautakunta Sivu 30

Parikkalan kunta Kokouspöytäkirja nro 2/2013 Rakennuslautakunta Sivu 30 Kokouspöytäkirja nro 2/2013 Rakennuslautakunta Sivu 30 Kokousaika Torstai 13.6.2013 klo 18.00-18.40 Kokouspaikka Teknisen toimiston kokoushuone, Petäjikönkatu 2 Saapuvilla olleet jäsenet (ja merkintä siitä,

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 6/2017 Kunnanvaltuusto Sivu 105

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 6/2017 Kunnanvaltuusto Sivu 105 ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 6/2017 Kunnanvaltuusto Sivu 105 KOKOUSAIKA torstai 9.11.2017 kello 18.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Isonkyrön

Lisätiedot

Kaupungin talouden ohjaus. Luottamushenkilökoulutus

Kaupungin talouden ohjaus. Luottamushenkilökoulutus Kaupungin talouden ohjaus Luottamushenkilökoulutus 9.8.2017 Talousarvio ja suunnitelma Kuntalaki 110 Valtuuston on vuoden loppuun mennessä hyväksyttävä kunnalle seuraavaksi kalenterivuodeksi talousarvio

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 23.05.2014

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 23.05.2014 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 3/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30 Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO Jäsen

Lisätiedot

keskiviikkona 29.05.2013 klo 15.00 15.45

keskiviikkona 29.05.2013 klo 15.00 15.45 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 6/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2009-2012 KOKOUSAIKA keskiviikkona 29.05.2013 klo 15.00 15.45 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

3 Adressi Mäntyharjun kunnalle koskien Toivolan koulun keittiötä Laskujen asiatarkastajat ja hyväksyjät 2017 / tukipalvelulautakunta

3 Adressi Mäntyharjun kunnalle koskien Toivolan koulun keittiötä Laskujen asiatarkastajat ja hyväksyjät 2017 / tukipalvelulautakunta Mäntyharju Pöytäkirja 1/2017 1 (11) Aika 18.01.2017, klo 17:00-17:48 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Lahna Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Adressi Mäntyharjun

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 4/2017 Sivistyslautakunta Sivu 51

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 4/2017 Sivistyslautakunta Sivu 51 ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 4/2017 Sivu 51 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Tiistai 27.6.2017 kello 19.00 Kunnanvirasto, khall:n huone

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 26.4.2017 1 Kokousaika Pe 28.4.2017 klo 16.00 19.10 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja

Lisätiedot

PÄIJÄT-HÄMEEN HYVINVOINTIYHTYMÄ ESITYSLISTA N:o 16/2017 Tarkastuslautakunta ( ) PHKS Karpalo-kabinetti

PÄIJÄT-HÄMEEN HYVINVOINTIYHTYMÄ ESITYSLISTA N:o 16/2017 Tarkastuslautakunta ( ) PHKS Karpalo-kabinetti PÄIJÄT-HÄMEEN HYVINVOINTIYHTYMÄ ESITYSLISTA N:o 16/2017 Tarkastuslautakunta (2017-2020) KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 18.10.2017 klo 14.00 - Paikka PHKS Karpalo-kabinetti KÄSITELTÄVÄT ASIAT 59 Kokouksen

Lisätiedot

Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Pöytäkirjan käsittelylehdet on samalla varustettu nimikirjaimillamme.

Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Pöytäkirjan käsittelylehdet on samalla varustettu nimikirjaimillamme. ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2018 Teknisen johtajan Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) torstai 2.8.2018 klo 17.15-17.30 Isonkyrön

Lisätiedot

KAAVIN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10/2017. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

KAAVIN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10/2017. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Kunnanhallitus KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10/2017 KOKOUSAIKA 12.6.2017 klo 17.00-17.38 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Miettinen Eino, puheenjohtaja Räsänen Jorma,

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2016 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus Kotirinteen yksityistie... 2

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2016 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus Kotirinteen yksityistie... 2 PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2016 Tiejaosto Kokousaika Tiistaina 3.5.2015 klo 9.00 9.20 Kokouspaikka Kuntala, neuvotteluhuone Asiat sivu nro 1 Tieavustushakemus Kotirinteen yksityistie... 2 2 Tieavustushakemus

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 13/2014 Kunnanhallitus Sivu 178. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 13/2014 Kunnanhallitus Sivu 178. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 13/2014 Kunnanhallitus Sivu 178 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 15.9.2014 klo 18.15 18.35 Isonkyrön

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 1/2019

Tarkastuslautakunta 1/2019 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 1/2019 Kokousaika: 23.1.2019 klo 14.00 14.55 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 Kunnanvaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Maanantai 13.11.2017 klo 18.00-19.00, tauko 18.35-18.40 Puumilan Taitotalo Ala-Katara Severi Alkkiomäki

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 9/2016 Tekninen lautakunta. 47 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 9/2016 Tekninen lautakunta. 47 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle SISÄLLYSLUETTELO 9/2016 Tekninen lautakunta Kokousaika Keskiviikko 28.9.2016 klo 17.00 17.57 Kokouspaikka Kuntala, kakkossali Asiat sivu nro 47 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle 2017... 77

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 7/2018 Ympäristölautakunta Sivu 89

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 7/2018 Ympäristölautakunta Sivu 89 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 7/2018 Ympäristölautakunta Sivu 89 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Tiistai 28.8.2018 klo 18.30 20.22 Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 5. Kunnanvaltuusto. SAAPUVILLA Alamattila Jaakko Kimmel Miliza OLLEET JÄSENET Alatörmänen Seppo Kotavuopio Kari

ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 5. Kunnanvaltuusto. SAAPUVILLA Alamattila Jaakko Kimmel Miliza OLLEET JÄSENET Alatörmänen Seppo Kotavuopio Kari ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 5. Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 11.11.2015 klo 17.00 (valtuustoseminaari klo 15.00) KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, valtuustosali SAAPUVILLA Alamattila Jaakko Kimmel

Lisätiedot

1 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 2/2018

1 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 2/2018 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA Torstai 17.5.2018 klo 09.00 10.45 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, Virastotie 5 A, Kivijärvi LÄSNÄ Teuvo Rekonen puheenjohtaja Airi Sorsamäki jäsen Aira Hakkarainen jäsen

Lisätiedot

klo ja Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

klo ja Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2 / 2017 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) 10.4.2017 klo 9.00

Lisätiedot

Torstai klo

Torstai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 5/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2009-2012 KOKOUSAIKA Torstai 19.05.2011 klo 15.00 18.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 7/2017 Elinkeino- ja kaavoitusjaosto Sivu 51. Isonkyrön kunnanvirastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 7/2017 Elinkeino- ja kaavoitusjaosto Sivu 51. Isonkyrön kunnanvirastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 7/2017 Elinkeino- ja kaavoitusjaosto Sivu 51 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 20.11.2017 klo

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 2/2018

Tarkastuslautakunta 2/2018 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 2/2018 Kokousaika: 17.4.2018 klo 16.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 7/2014 Kunnanhallitus Sivu 105. maanantai klo Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 7/2014 Kunnanhallitus Sivu 105. maanantai klo Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 7/2014 Kunnanhallitus Sivu 105 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste)

Lisätiedot

Maanantai klo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat

Maanantai klo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat KOKOUSKUTSU LUHANGAN KUNTA 2 /2014 Kaavatoimikunta Kokousaika Maanantai 3.2.2014 klo 16.00 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat 6 7 8 9 sivu 7 7 8 9 Kunnantalo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Valitaan

Lisätiedot