ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 10/2017 Kunnanhallitus Sivu 197. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 10/2017 Kunnanhallitus Sivu 197. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone"

Transkriptio

1 ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 10/2017 Kunnanhallitus Sivu 197 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA maanantai klo Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Mäki-Rammo Mirva Pukkinen Jaakko Kuusikko Erkki Hintsa Reino Laine Tommi Mäkynen Jouni Perkiö Nina Rajamäki Sirkku Tuuri-Tammela Helena Viertola Jari puheenjohtaja I varapuheenjohtaja II varapuheenjohtaja jäsen MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste) Heinilä Miko Hahtola Sami Vaissalo Matti kvalt:n puheenjohtaja kvalt:n I varapuheenjohtaja kvalt:n II varapuheenjohtaja Toivola Eino Järvi-Laturi Jaana kunnanjohtaja, esittelijä hallintojohtaja, pöytäkirjanpitäjä LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS ASIAT PÖYTÄKIRJAN ALLEKIRJOITUS JA VARMENNUS Puheenjohtaja Pöytäkirjanpitäjä PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Pöytäkirjan käsittelylehdet on samalla varustettu nimikirjaimillamme. Tarkastusaika Isonkyrön kunnanvirastossa Allekirjoitus PÖYTÄKIRJA ON OLLUT YLEISESTI NÄHTÄVÄNÄ Aika ja paikka Yleisessä tietoverkossa torstai klo sekä kunnanviraston neuvonnassa klo Todistaa Toimistosihteeri Tarja Perkiö

2 Kunnanhallitus KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Khall 131 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA Khall 132 Pöytäkirjantarkastusta varten valitaan kaksi pöytäkirjantarkastajaa.

3 Kunnanhallitus KAUPPAKIRJAN HYVÄKSYMINEN Rye Rye Oy Khall 133 Isokyröläisen Rye Rye Oy:n ja kunnan kesken on allekirjoitettu kauppakirja, jolla kunta myy yhteensä noin m²:n suuruiset määräalat ETU-TAIPALE nimisestä tilasta ( ) ja TAIPALE nimisestä tilasta ( ). Määräalat muodostavat osan ehdotuksesta Keskustan asemakaavaksi Taipaleen alueella korttelissa 670 olevasta TY-2 tontista sekä LHK-tontin. Kauppahinta on euroa. Rakennusvelvoite on kerros-m² vuoden 2020 loppuun mennessä ja sopimussakko euroa. Kauppakirja on liitteenä. Rye Rye Oy:n aputoiminimi on Kyrö Distillery Company. Lisätietoja antaa kunnanjohtaja Eino Toivola, puh. (06) , etunimi.sukunimi@isokyro.fi. Kunnanhallitus päättää - hyväksyä po. kaupan ja liitteenä olevan kauppakirjan.

4 Kunnanhallitus ASEMAKAAVAN LAAJENNUS TAIPALEEN ALUEELLA Jaosto , 19 Asemakaavaluonnos on ollut yleisesti nähtävänä Luonnoksesta ei ole jätetty huomautuksia määräaikaan mennessä. Viranomaisten antamien lausuntojen referaatit ja kaavoittajan vastineet niihin sisältyvät kaavaselostukseen. Asemakaavaehdotus ja kaavaselostus ovat liitteenä. Lisätietoja antaa tekninen johtaja Juha Försti Elinkeino- ja kaavoitusjaosto päättää, että - Isonkyrön keskustan asemakaavan korttelia 670 ja siihen liittyvää lähivirkistysaluetta koskeva ehdotus asemakaavaksi asetetaan yleisesti nähtäville 30 päivän ajaksi - muistutukset ja lausunnot kaavaehdotuksesta tulee toimittaa kuntaan kaavaehdotuksen nähtävänäoloaikana. Ehdotus hyväksyttiin. Khall , 134 Asemakaavaehdotus on ollut nähtävänä yleisesto nähtävänä Ehdotuksesta ei ole jätetty muistutuksia. Ehdotuksesta annetut lausunnot on referoitu kaavaselostuksessa. Ehdotus asemakaavaksi ja kaavaselostus ovat liitteenä. Lisätietoja antaa tekninen johtaja Juha Försti Kunnanhallitus ehdotta kunnanvaltuustolle, että - Isonkyrön keskustan asemakaavan laajennus Taipaleen alueella hyväksytään liitteen mukaisena.

5 Kunnanhallitus KESKUSTAN ASEMAKAAVAN MUUTOS JA LAAJENNUS KORTTELISSA 601 PYSÄKKI- TIELLÄ Jaosto , 20 Asemakaavaluonnos on ollut yleisesti nähtävänä Luonnoksesta ei ole jätetty huomautuksia määräaikaan mennessä. Viranomaisten antamien lausuntojen referaatit ja kaavoittajan vastineet niihin sisältyvät kaavaselostukseen. Asemakaavaehdotus ja kaavaselostus ovat liitteenä. Lisätietoja antaa tekninen johtaja Juha Försti p Elinkeino- ja kaavoitus päättää, että - Isonkyrön keskustan asemakaavan korttelia 601 ja siihen liittyvää lähivirkistysaluetta koskeva ehdotus asemakaavaksi asetetaan yleisesti nähtäville 30 päivän ajaksi - muistutukset ja lausunnot kaavaehdotuksesta tulee toimittaa kuntaan kaavaehdotuksen nähtävänäolo aikana. Ehdotus hyväksyttiin. Khall , 135 Asemakaavaehdotus on ollut nähtävänä yleisesto nähtävänä Ehdotuksesta ei ole jätetty muistutuksia. Ehdotuksesta annetut lausunnot on referoitu kaavaselostuksessa. Ehdotus asemakaavaksi ja kaavaselostus ovat liitteenä. Lisätietoja antaa tekninen johtaja Juha Försti Kunnanhallitus ehdotta kunnanvaltuustolle, että - Isonkyrön keskustan asemakaavan muutos ja laajennus korttelissa 601 Pysäkkitiellä hyväksytään liitteen mukaisena.

6 Kunnanhallitus HYVÄN HALLINNON OHJE Khall , 95 Erkki Kuusikko on jättänyt liitteen mukaisen aloitteen hyvän hallintotavan ohjeistuksesta. Kunnanhallitus on kokouksessaan kuntalais- ja valtuustoaloitteita käsitellessään todennut, että hyvän hallintotavan ohjeistus tuodaan kunnanhallituksen käsiteltäväksi toukokuun 2017 loppuun mennessä ja kunnanvaltuusto on päättänyt, että aloite on loppuun käsitelty. Lisätietoja antaa hallintojohtaja Jaana Järvi-Laturi, puh. (06) , Kunnanhallitus hyväksyy liitteen mukaisen hyvän hallinnon ohjeen ja saattaa sen tiedoksi lautakunnille ja muille toimielimille. Keskustelun kuluessa kunnanjohtaja muutti päätösehdotustaan seuraavasti: Kunnanhallitus päättää, että asian käsittely siirretään seuraavaan kokoukseen. Kunnanjohtajan muutettu päätösehdotus hyväksyttiin. Khall , 136 Kunnanhallitus hyväksyy liitteen mukaisen hyvän hallinnon ohjeen ja saattaa sen tiedoksi lautakunnille ja muille toimielimille.

7 Kunnanhallitus KUNNAN EDUSTAJIEN VALITSEMINEN KUNNALLISIIN YHTEISTYÖELIMIIN Khall , 137 Lisätietoja antaa hallintojohtaja Jaana Järvi-Laturi, puh , Kunnanhallitus valitsee jäsenet seuraaviin kunnallisiin yhteistyöelimiin toimikaudeksi : 1. KYRÖNMAAN KUNTIEN YHTEISTYÖTOIMIKUNTA 2. VAASANSEUDUN YHTEISTYÖNEUVOTTELUKUNTA Edustaja: Henkilökohtainen varaedustaja: _ 3. SEINÄJOEN KAUPUNKISEUDUN KUNTIEN NEUVOTTELUKUNTA Edustaja: Henkilökohtainen varaedustaja: _

8 Kunnanhallitus ARPEETIN OHJAUSRYHMÄ Sosiaalipalveluiden ammattihenkilöistä; Jäsen Varajäsen

9 Kunnanhallitus YMPÄRISTÖTERVEYDENHUOLLON YHTEISTOIMINTAJAOSTON JÄSENTEN VALITSEMINEN Khall , 138 Isonkyrön kunnanvaltuusto on kokouksessaan hyväksynyt ympäristöterveydenhuollon yhteistoimintasopimuksen muuttamisesta kunnan yhteistoiminta-alueena. Yhteistoiminta-alueen ympäristöterveydenhuollon palvelujen hoitamisesta, hallinnosta ja päätöksenteosta vastaa Seinäjoen kaupungin sosiaali- ja terveyslautakunta, jonka alaisuuteen valitaan yhteistoimintajaosto. Yhteistoimintajaoston tehtävänä on hyväksyä ko. palvelujen järjestämisen periaatteet, talouden ja toiminnan suunnittelun periaatteet sekä palvelujen kehittämisen periaatteet. Yhteistoimintajaostoon valitaan 11 varsinaista jäsentä ja heille henkilökohtaiset varajäsenet tasa-arvolain säännökset huomioonottaen. Seinäjoen, Isonkyrön ja Lapuan alueelta valitaan viisi luottamushenkilöä, kuntayhtymä Kaksineuvoisen toimialueelta kaksi, Järvi-Pohjanmaalta kaksi ja Kuusiokunnista kaksi luottamushenkilöä. Jaoston puheenjohtaja valitaan Seinäjoelta. Varapuheenjohtaja valitaan muiden kuntien valitsemista henkilöistä. Isonkyrön kunta nimeää jaostoon yhden varsinaisen jäsenen sekä hänelle henkilökohtaisen varajäsenen. Lisätietoja antaa hallintojohtaja Jaana Järvi-Laturi, puh , Kunnanhallitus ehdottaa kunnanvaltuustolle, että - valitaan Seinäjoen kaupungin sosiaali- ja terveyslautakunnan alaiseen ympäristöterveydenhuollon yhteistoimintajaostoon yksi varsinainen jäsen ja hänelle henkilökohtainen varajäsen.

10 Kunnanhallitus HALLINTOSÄÄNNÖN MUUTTAMINEN Khall , 139 Kunnanvaltuusto on hyväksynyt hallintosäännön. Hallintosäännön 179 :n mukaan: 179 Vuosipalkkio Kunnanhallituksen, kunnanvaltuuston ja alempana mainittujen lautakuntien puheenjohtajille suoritetaan edellä määrättyjen kokouspalkkioiden lisäksi puheenjohtajan tehtävistä palkkiota vuosittain seuraavasti: Kunnanvaltuusto puh.kul. 400 Kunnanhallitus puh.kul. 500 Kvalt I ja II vpj puh.kul. 240 Khall I ja II vpj puh.kul. 360 Jaosto 700 Sivistyslautakunta 700 Perusturvalautakunta 700 Tarkastuslautakunta 700 Tekninen lautakunta 700 Ympäristölautakunta 700 Mikäli puheenjohtaja on estynyt hoitamasta tehtäviään, lakkaa hänen oikeutensa vuosipalkkioon, kun este on jatkunut yhdenjaksoisesti kuukauden. Tästä alkaen maksetaan varapuheenjohtajalle kutakin kalenterivuorokautta kohden vuosipalkkiota 365:s osa siihen saakka, kunnes puheenjohtaja palaa hoitamaan tehtäviään. Hallintosäännöstä on epähuomiossa jäänyt pois hyvinvointilautakunnan puheenjohtajan vuosipalkkio. Kunnanhallitus ehdottaa kunnanvaltuustolle, että hallintosääntöä muutetaan siten, että 179 :ään lisätään hyvinvointilautakunnan puheenjohtajan vuosipalkkio 700.

11 Kunnanhallitus TÄYTTÖLUPA RUOKAPALVELUTYÖNTEKIJÄ Khall , 140 Talousarvion täytäntöönpano-ohjeiden mukaan kunnanhallitukselta on pyydettävä lupa virkojen ja toimien vakinaiseen täyttämiseen. Tekninen johtaja Juha Försti pyytää täyttölupaa ruokapalvelutyöntekijän toimen vakinaiseen täyttämiseen vakituisen työntekijän irtisanoutumisen johdosta. Lisätietoja antaa tekninen johtaja Juha Försti, puh. (06) , Kunnanhallitus päättää myöntää täyttöluvan ruokapalvelutyöntekijän toimen vakinaiseen täyttämiseen.

12 Kunnanhallitus LAUSUNTO ETELÄ-POHJANMAAN SAIRAANHOITOPIIRIN TOIMINNAN KEHITTÄMISESTÄ Khall 141 Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin perussopimuksen 16 :n mukaan Talousarviota ja -suunnitelmaa valmisteltaessa jäsenkunnille on varattava tilaisuus esityksen tekemiseen kuntayhtymän toiminnan kehittämisestä. Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri pyytää jäsenkuntien esityksiä kuntayhtymän toiminnan kehittämisestä suunnitelmakaudella Esitykset pyydetään mieluiten seuraavasti ryhmiteltynä: 1. Erikoissairaanhoidon järjestämistä ja kuntayhtymän toimintaa koskevat esitykset 2. Erikoissairaanhoidon ja muun sosiaali- ja terveydenhuollon välistä palvelujen tuottamista sekä yhteistyötä koskevat esitykset 3. Taloutta ja kustannuskehitystä koskevat esitykset ja kannanotot. Lausunnoissa pyydetään suuntaamaan erityishuomio tulevaan vuoteen Lisätietoja antaa kunnanjohtaja Eino Toivola, puh. (06) , Kunnanhallitus päättää antaa sairaanhoitopiirin kehittämisestä seuraavan lausunnon: - valmisteltaessa muutoksia yhden tai useamman kunnan asukkaita koskevaan palvelutarjontaan, sairaanhoitopiirin tulee olla yhteydessä peruskuntaan heti valmistelun alkuvaiheessa, että myös paikallinen näkökulma tulee päätöksenteossa huomioiduksi. Näin on toimittava myös tulevan maakuntahallinnon aikana. - sairaanhoitopiirin tulee parantaa tuottavuuttaan vähintään 1 % /vuosi.

13 Kunnanhallitus OIKAISUVAATIMUSOHJE Seuraaviin päätöksiin tyytymätön voi tehdä kirjallisen oikaisuvaatimuksen. Päätökseen ei saa hakea muutosta valittamalla tuomioistuimeen. Pykälät: Oikaisuvaatimusoikeus Oikaisuvaatimuksen voi tehdä se, johon päätös on kohdistettu tai jonka oikeuteen, velvollisuuteen tai etuun päätös välittömästi vaikuttaa (asianosainen) sekä kunnan jäsen. Määräaika Oikaisuvaatimus on tehtävä 14 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista. Oikaisuvaatimus on toimitettava Isonkyrön kunnanvirastoon viimeistään määräajan viimeisenä päivänä ennen kunnanviraston aukioloajan päättymistä. Kunnan jäsenen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon, kun pöytäkirja on asetettu yleisesti nähtäväksi. Asianosaisen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon, jollei muuta näytetä, seitsemän päivän kuluttua kirjeen lähettämisestä. Viranomainen, jolle oikaisuvaatimus tehdään Isonkyrön kunnanhallitus Pohjankyröntie 136, ISOKYRÖ telefaksi (06) , sähköposti: Oikaisuvaatimuksen sisältö Oikaisuvaatimuksessa on ilmoitettava - päätös, johon haetaan oikaisua - se, millaista oikaisua vaaditaan, sekä - oikaisuvaatimuksen tekijän nimi, kotikunta, postiosoite ja puhelinnumero. MUUTOKSENHAKUKIELLOT Kieltojen perusteet Seuraavista päätöksistä ei saa tehdä kuntalain 91 :n mukaan oikaisuvaatimusta eikä kunnallisvalitusta, koska päätös koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa: Pykälät: Koska päätöksestä voidaan tehdä kuntalain 89 :n 1 mom. mukaan kirjallinen oikaisuvaatimus, seuraaviin päätöksiin ei saa hakea muutosta valittamalla: Pykälät:

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2016 Kunnanhallitus Sivu 24. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2016 Kunnanhallitus Sivu 24. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2016 Kunnanhallitus Sivu 24 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste)

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 4/2017 Elinkeino- ja kaavoitusjaosto Sivu 20

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 4/2017 Elinkeino- ja kaavoitusjaosto Sivu 20 ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 4/2017 Elinkeino- ja kaavoitusjaosto Sivu 20 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) tiistaina 5.6.2017 klo 17.00

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 14/2016 Kunnanhallitus Sivu 166. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 14/2016 Kunnanhallitus Sivu 166. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 14/2016 Kunnanhallitus Sivu 166 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste)

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2014 Kunnanhallitus Sivu 85

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2014 Kunnanhallitus Sivu 85 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2014 Kunnanhallitus Sivu 85 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste)

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 4/2017 Kunnanvaltuusto Sivu 73

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 4/2017 Kunnanvaltuusto Sivu 73 ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 4/2017 Kunnanvaltuusto Sivu 73 KOKOUSAIKA torstai 17.8.2017 kello 18.30 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Isonkyrön

Lisätiedot

Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2017 Kunnanjohtajan valintatoimikunta Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA maanantai 7.8.2017 klo 18.30 19.00 Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

22V alitse e pvm.]

22V alitse e pvm.] ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 11/2018 Kunnanhallitus 22V1222222225alitse 123257e pvm.] Sivu 206 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA maanantaina 6.8.2018 klo 18.15 Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2017 Elinkeino- ja kaavoitusjaosto Sivu 20

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2017 Elinkeino- ja kaavoitusjaosto Sivu 20 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2017 Elinkeino- ja kaavoitusjaosto Sivu 20 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantaina 5.6.2017 klo 17.00

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2017 Kunnanvaltuusto Sivu 73

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2017 Kunnanvaltuusto Sivu 73 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2017 Kunnanvaltuusto Sivu 73 KOKOUSAIKA torstai 17.8.2017 kello 18.30 18.44 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Isonkyrön

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 4/2019 Tarkastuslautakunta Sivu 21. Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 4/2019 Tarkastuslautakunta Sivu 21. Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 4/2019 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 21 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) keskiviikko 3.4.2019 klo 17.00

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 20

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 20 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2018 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 20 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 16.4.2018 klo 18.00

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 6/2018 Liikuntahallin rakennustoimikunta Sivu 1

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 6/2018 Liikuntahallin rakennustoimikunta Sivu 1 ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 6/2018 Liikuntahallin rakennustoimikunta Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) perjantai 9.11.2018 kello

Lisätiedot

22V alitse e pvm.]

22V alitse e pvm.] ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 10/2018 Kunnanhallitus 22V1222222225alitse 123257e pvm.] Sivu 196 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantaina

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2018 Keskusvaalilautakunta Sivu 18. perjantai klo Isonkyrön virastotalo, kunnanjohtajan huone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2018 Keskusvaalilautakunta Sivu 18. perjantai klo Isonkyrön virastotalo, kunnanjohtajan huone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2018 Keskusvaalilautakunta Sivu 18 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) perjantai 26.1.2018 klo 19.05 19.15

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 6/2019 Tarkastuslautakunta Sivu 35. Isonkyrön kunnanvirasto, hallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 6/2019 Tarkastuslautakunta Sivu 35. Isonkyrön kunnanvirasto, hallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 6/2019 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 35 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) torstai 2.5.2019 kello 17.00

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 15. Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 15. Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2018 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 15 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 9.4.2018 klo 17.10-19.11

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 7/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 32. Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 7/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 32. Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 7/2018 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 32 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 7.5.2018 klo 18.07-21.35

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2018 Elinkeino- ja kaavoitusjaosto Sivu 1. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2018 Elinkeino- ja kaavoitusjaosto Sivu 1. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2018 Elinkeino- ja kaavoitusjaosto Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 15.1.2018 klo 16.30

Lisätiedot

Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2017 Kunnanjohtajan valintatoimikunta Sivu 14 KOKOUSAIKA keskiviikko 30.8.2017 klo 9.01 10.45, 11.40 12.45, 12.53 13.50, 14.10 15.20 ja 15.30 16.55. KOKOUSPAIKKA Isonkyrön

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 7/2019 Tarkastuslautakunta Sivu 42. Isonkyrön kunnanvirasto, hallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 7/2019 Tarkastuslautakunta Sivu 42. Isonkyrön kunnanvirasto, hallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 7/2019 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 42 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) keskiviikko 8.5.2019 kello

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2017 Kunnanhallitus Sivu 34. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2017 Kunnanhallitus Sivu 34. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2017 Kunnanhallitus Sivu 34 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 20.2.2017 klo 18.15 19.40. Isonkyrön

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2019 Tarkastuslautakunta Sivu 1. keskiviikko klo

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2019 Tarkastuslautakunta Sivu 1. keskiviikko klo ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2019 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) keskiviikko 16.1.2019 klo 18.00-20.15

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 12/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 61

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 12/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 61 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 12/2018 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 61 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 20.8.2018 klo 18.00-20.00

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2018 Liikuntahallin rakennustoimikunta Sivu 1

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2018 Liikuntahallin rakennustoimikunta Sivu 1 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2018 Liikuntahallin rakennustoimikunta Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Keskiviikko 27.6.2018 kello

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2018 Ympäristölautakunta Sivu 31

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2018 Ympäristölautakunta Sivu 31 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2018 Ympäristölautakunta Sivu 31 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Tiistai 10.4.2018 klo 18.30 19.22 Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 4/2019 Liikuntahallin rakennustoimikunta Sivu 22

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 4/2019 Liikuntahallin rakennustoimikunta Sivu 22 ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 4/2019 Liikuntahallin rakennustoimikunta Sivu 22 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 10.6.2019 kello

Lisätiedot

Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2017 Kunnanjohtajan valintatoimikunta Sivu 23 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA keskiviikko 20.9.2017 klo 17.45 17.49 Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone SAAPUVILLA

Lisätiedot

Keskiviikko klo Kunnantalo, kunnanhallituksen huone

Keskiviikko klo Kunnantalo, kunnanhallituksen huone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 6/2017 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Keskiviikko 20.12.2017 klo 16.30-17.49 Kunnantalo, kunnanhallituksen

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2018 Elinkeino- ja kaavoitusjaosto Sivu 22. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2018 Elinkeino- ja kaavoitusjaosto Sivu 22. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2018 Elinkeino- ja kaavoitusjaosto Sivu 22 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 19.2.2018 klo 16.30

Lisätiedot

Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2017 Kunnanjohtajan valintatoimikunta Sivu 7 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 14.8.2017 klo 17.00

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2018 Liikuntahallin rakennustoimikunta Sivu 1. Maanantai kello

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2018 Liikuntahallin rakennustoimikunta Sivu 1. Maanantai kello ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2018 Liikuntahallin rakennustoimikunta Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Maanantai 28.5.2018 kello

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 8/2018 Ympäristölautakunta Sivu 116

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 8/2018 Ympäristölautakunta Sivu 116 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 8/2018 Ympäristölautakunta Sivu 116 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Tiistai 18.9.2018 klo 18.30 19.48 Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

maanantai klo Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

maanantai klo Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2017 Teknisen johtajan Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 9.10.2017 klo 15.30 16.00 Isonkyrön

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 8/2015 Kunnanhallitus Sivu 113. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 8/2015 Kunnanhallitus Sivu 113. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 8/2015 Kunnanhallitus Sivu 113 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 27.4.2015 klo 16.00 16.07 Isonkyrön

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 1/2019 Liikuntahallin rakennustoimikunta Sivu 1

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 1/2019 Liikuntahallin rakennustoimikunta Sivu 1 ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 1/2019 Liikuntahallin rakennustoimikunta Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 11.3.2019 kello

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2016 Kunnanhallitus Sivu 47. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2016 Kunnanhallitus Sivu 47. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2016 Kunnanhallitus Sivu 47 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) torstai 31.3.2016 kello 18.15 19.40 Isonkyrön

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA Kokouspäivämäärä Sivu Kunnanhallitus 12.4.2016 57

ISONKYRÖN KUNTA Kokouspäivämäärä Sivu Kunnanhallitus 12.4.2016 57 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 6/2016 Kunnanhallitus Sivu 56 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste)

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2018 Liikuntahallin rakennustoimikunta Sivu 1

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2018 Liikuntahallin rakennustoimikunta Sivu 1 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2018 Liikuntahallin rakennustoimikunta Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) torstai 13.9.2018 kello

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 7/2018 Ympäristölautakunta Sivu 89

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 7/2018 Ympäristölautakunta Sivu 89 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 7/2018 Ympäristölautakunta Sivu 89 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Tiistai 28.8.2018 klo 18.30 20.22 Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 13/2015 Kunnanhallitus Sivu 188. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 13/2015 Kunnanhallitus Sivu 188. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 13/2015 Kunnanhallitus Sivu 188 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 21.9.2015 klo 18.15 19.05 Isonkyrön

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 7/2017 Elinkeino- ja kaavoitusjaosto Sivu 51. Isonkyrön kunnanvirastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 7/2017 Elinkeino- ja kaavoitusjaosto Sivu 51. Isonkyrön kunnanvirastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 7/2017 Elinkeino- ja kaavoitusjaosto Sivu 51 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 20.11.2017 klo

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 12/2015 Kunnanhallitus Sivu 174. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 12/2015 Kunnanhallitus Sivu 174. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 12/2015 Kunnanhallitus Sivu 174 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste)

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 5/2018 Elinkeino- ja kaavoitusjaosto Sivu 42. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 5/2018 Elinkeino- ja kaavoitusjaosto Sivu 42. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 5/2018 Elinkeino- ja kaavoitusjaosto Sivu 42 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA maanantai 7.5.2018 klo 16.30 Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

tiistai klo Isonkyrön kunnanvirasto, kokoushuone I toimistosihteeri, pöytäkirjanpitäjä

tiistai klo Isonkyrön kunnanvirasto, kokoushuone I toimistosihteeri, pöytäkirjanpitäjä ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 6/2017 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 31 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) tiistai 15.8.2017 klo 18.00

Lisätiedot

Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Pöytäkirjan käsittelylehdet on samalla varustettu nimikirjaimillamme.

Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Pöytäkirjan käsittelylehdet on samalla varustettu nimikirjaimillamme. ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2018 Teknisen johtajan Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) torstai 2.8.2018 klo 17.15-17.30 Isonkyrön

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 6/2014 Kunnanvaltuusto Sivu 84

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 6/2014 Kunnanvaltuusto Sivu 84 ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 6/2014 Kunnanvaltuusto Sivu 84 KOKOUSAIKA keskiviikko 17.12.2014 klo 18.30 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Isonkyrön

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 2/2019 Keskusvaalilautakunta Sivu 28. perjantai klo Isonkyrön virastotalo, kunnanjohtajan huone

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 2/2019 Keskusvaalilautakunta Sivu 28. perjantai klo Isonkyrön virastotalo, kunnanjohtajan huone ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 2/2019 Keskusvaalilautakunta Sivu 28 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) perjantai 12.4.2019 klo 19.00 Isonkyrön

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2017 Elinkeino- ja kaavoitusjaosto Sivu 27

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2017 Elinkeino- ja kaavoitusjaosto Sivu 27 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2017 Elinkeino- ja kaavoitusjaosto Sivu 27 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 4.9.2017 klo 16.35

Lisätiedot

KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 113 Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän yhtymähallituksen jäsen ja varajäsen sekä tarkastuslautakunnan

KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 113 Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän yhtymähallituksen jäsen ja varajäsen sekä tarkastuslautakunnan YPÄJÄN KUNTA Kunnanhallitus ASIALUETTELO 11/2017 KOKOUSAIKA 28.6.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 113 Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän yhtymähallituksen

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2016 Sivistyslautakunta Sivu 65 KOKOUSAIKA. Keskiviikkona kello Kunnanvirasto khall:n huone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2016 Sivistyslautakunta Sivu 65 KOKOUSAIKA. Keskiviikkona kello Kunnanvirasto khall:n huone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2016 Sivu 65 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Keskiviikkona 21.9.2016 kello 18.32 19.47 Kunnanvirasto khall:n

Lisätiedot

Vehmaan kunta Kunnanhallitus Kokous 307 Nro 13 Kokoustiedot Aika: Maanantai 12.8.2013, klo 17.45 Kunnanvirasto, Vinkkilä Asialista:

Vehmaan kunta Kunnanhallitus Kokous 307 Nro 13 Kokoustiedot Aika: Maanantai 12.8.2013, klo 17.45 Kunnanvirasto, Vinkkilä Asialista: Kunnanhallitus Kokous 307 Nro 13 Kokoustiedot Aika: Maanantai 12.8.2013, klo 17.45 Paikka: Kunnanvirasto, Vinkkilä Asialista: Sivu 209 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen... 309 210

Lisätiedot

Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Salmela Pekka, asiantuntijana :n 16 kohdalla klo

Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Salmela Pekka, asiantuntijana :n 16 kohdalla klo ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2018 Teknisen johtajan Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) torstai 23.8.2018 klo 17.00-17.43 Isonkyrön

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2015 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus: Kaikuniemen yksityistie Tieavustushakemus: Paikkarin yksityistie...

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2015 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus: Kaikuniemen yksityistie Tieavustushakemus: Paikkarin yksityistie... PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2015 Kokousaika Maanantai 9.3.2015 klo 9.50 10.10 Kokouspaikka Kuntala, neuvotteluhuone Asiat sivu nro 1 Tieavustushakemus: Kaikuniemen yksityistie... 2 2 Tieavustushakemus:

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 6/2017 Kunnanhallitus Sivu 86. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 6/2017 Kunnanhallitus Sivu 86. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 6/2017 Kunnanhallitus Sivu 86 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 24.4.2017 klo 18.30 19.43 Isonkyrön

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2019 Liikuntahallin rakennustoimikunta Sivu 22

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2019 Liikuntahallin rakennustoimikunta Sivu 22 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2019 Liikuntahallin rakennustoimikunta Sivu 22 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 10.6.2019 kello

Lisätiedot

Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/ ( 13) Tarkastuslautakunta

Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/ ( 13) Tarkastuslautakunta Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/2019 1 ( 13) Aika 13.03.2019, klo 08:05-10:55 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone, kunnanvirasto Käsitellyt asiat 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 9 Pöytäkirjan

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 11/2014 Kunnanhallitus Sivu 155

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 11/2014 Kunnanhallitus Sivu 155 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 11/2014 Kunnanhallitus Sivu 155 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 4.8.2014 klo 19.00 19.40 Isonkyrön

Lisätiedot

3 Adressi Mäntyharjun kunnalle koskien Toivolan koulun keittiötä Laskujen asiatarkastajat ja hyväksyjät 2017 / tukipalvelulautakunta

3 Adressi Mäntyharjun kunnalle koskien Toivolan koulun keittiötä Laskujen asiatarkastajat ja hyväksyjät 2017 / tukipalvelulautakunta Mäntyharju Pöytäkirja 1/2017 1 (11) Aika 18.01.2017, klo 17:00-17:48 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Lahna Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Adressi Mäntyharjun

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2017 Hyvinvointilautakunta Sivu 15. Maanantai kello Kunnanvirasto, khall:n huone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2017 Hyvinvointilautakunta Sivu 15. Maanantai kello Kunnanvirasto, khall:n huone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2017 Sivu 15 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Maanantai 25.9.2017 kello 18.30 20.13 Kunnanvirasto, khall:n

Lisätiedot

Maanantai klo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat

Maanantai klo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat KOKOUSKUTSU LUHANGAN KUNTA 2 /2014 Kaavatoimikunta Kokousaika Maanantai 3.2.2014 klo 16.00 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat 6 7 8 9 sivu 7 7 8 9 Kunnantalo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Valitaan

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2017 Ympäristölautakunta Sivu 52

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2017 Ympäristölautakunta Sivu 52 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2017 Ympäristölautakunta Sivu 52 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Tiistai 16.5.2017 klo 18.30 19.53 Isonkyrön

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2019 Kunnanvaltuusto Sivu 1. Isonkyrön kunnanvirasto, valtuustosali Heinilä Miko Hahtola Sami Vaissalo Matti

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2019 Kunnanvaltuusto Sivu 1. Isonkyrön kunnanvirasto, valtuustosali Heinilä Miko Hahtola Sami Vaissalo Matti ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2019 Kunnanvaltuusto Sivu 1 KOKOUSAIKA torstai 14.2.2019 kello 18.00 18.22 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA

Lisätiedot

Rautalammin kunta Pöytäkirja 1/ ( 12) Tarkastuslautakunta TIlintarkastajan väliraportti tilivuoden 2018 tilintarkastuksesta

Rautalammin kunta Pöytäkirja 1/ ( 12) Tarkastuslautakunta TIlintarkastajan väliraportti tilivuoden 2018 tilintarkastuksesta Rautalammin kunta Pöytäkirja 1/2019 1 ( 12) Aika 09.01.2019, klo 08:30-11:25 Paikka Kunnanhallituksen huone, Kunnanvirasto, Rautalampi Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2016 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus Kotirinteen yksityistie... 2

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2016 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus Kotirinteen yksityistie... 2 PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2016 Tiejaosto Kokousaika Tiistaina 3.5.2015 klo 9.00 9.20 Kokouspaikka Kuntala, neuvotteluhuone Asiat sivu nro 1 Tieavustushakemus Kotirinteen yksityistie... 2 2 Tieavustushakemus

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 7/2018 Ympäristölautakunta Sivu 89

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 7/2018 Ympäristölautakunta Sivu 89 ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 7/2018 Ympäristölautakunta Sivu 89 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Tiistai 28.8.2018 klo 18.30 Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone Hänninen

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 6/2018 Ympäristölautakunta Sivu 75

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 6/2018 Ympäristölautakunta Sivu 75 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 6/2018 Ympäristölautakunta Sivu 75 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Tiistai 7.8.2018 klo 18.57 20.15 Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 8/2014 Ympäristölautakunta Sivu 148. Tiistai 16.12.2014 klo 18.30 19.00 Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen huone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 8/2014 Ympäristölautakunta Sivu 148. Tiistai 16.12.2014 klo 18.30 19.00 Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen huone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 8/2014 Ympäristölautakunta Sivu 148 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Tiistai 16.12.2014 klo 18.30 19.00 Isonkyrön

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 4/2018

Tarkastuslautakunta 4/2018 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 4/2018 Kokousaika: 28.5.2018 klo 17.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 7/2014 Kunnanhallitus Sivu 105. maanantai klo Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 7/2014 Kunnanhallitus Sivu 105. maanantai klo Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 7/2014 Kunnanhallitus Sivu 105 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste)

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 9/2018 Elinkeino- ja kaavoitusjaosto Sivu 78. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 9/2018 Elinkeino- ja kaavoitusjaosto Sivu 78. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 9/2018 Elinkeino- ja kaavoitusjaosto Sivu 78 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 5.11.2018 klo 16.30-17.47

Lisätiedot

PELLON KUNTA 6/2018 Tarkastuslautakunta AIKA Maanantai klo Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA

PELLON KUNTA 6/2018 Tarkastuslautakunta AIKA Maanantai klo Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA AIKA Maanantai 29.5.2018 klo 9.00 PAIKKA Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA Varsinainen jäsen Jari Vanha pj. Johannes Juuso vpj. Marja-Leena Kyrö Janne Ranta Maija-Liisa Pakisjärvi

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 3/2014 Kunnanvaltuusto Sivu 52

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 3/2014 Kunnanvaltuusto Sivu 52 ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 3/2014 Kunnanvaltuusto Sivu 52 KOKOUSAIKA maanantai 16.6.2014 klo 19.00 KOKOUSPAIKKA KOULUKESKUS, Kyrööntie 15 SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana)

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2019 Keskusvaalilautakunta Sivu 28. perjantai klo

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2019 Keskusvaalilautakunta Sivu 28. perjantai klo ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2019 Keskusvaalilautakunta Sivu 28 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) perjantai 12.4.2019 klo 19.00 19.27

Lisätiedot

PÄIJÄT-HÄMEEN HYVINVOINTIYHTYMÄ ESITYSLISTA N:o 16/2017 Tarkastuslautakunta ( ) PHKS Karpalo-kabinetti

PÄIJÄT-HÄMEEN HYVINVOINTIYHTYMÄ ESITYSLISTA N:o 16/2017 Tarkastuslautakunta ( ) PHKS Karpalo-kabinetti PÄIJÄT-HÄMEEN HYVINVOINTIYHTYMÄ ESITYSLISTA N:o 16/2017 Tarkastuslautakunta (2017-2020) KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 18.10.2017 klo 14.00 - Paikka PHKS Karpalo-kabinetti KÄSITELTÄVÄT ASIAT 59 Kokouksen

Lisätiedot

Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Kokouskutsu / Esityslista Nro 4/2017 1 (6) KOKOUSAIKA 31.08.2017 Klo 18.00 KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 7/2018 Elinkeino- ja kaavoitusjaosto Sivu 57. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 7/2018 Elinkeino- ja kaavoitusjaosto Sivu 57. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 7/2018 Elinkeino- ja kaavoitusjaosto Sivu 57 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 25.6.2018 klo 16.30

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 2/2018 Elinkeino- ja kaavoitusjaosto Sivu 10. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 2/2018 Elinkeino- ja kaavoitusjaosto Sivu 10. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 2/2018 Elinkeino- ja kaavoitusjaosto Sivu 10 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA maanantai 5.2.2018 klo 16.30 Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 13/2014 Kunnanhallitus Sivu 178. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 13/2014 Kunnanhallitus Sivu 178. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 13/2014 Kunnanhallitus Sivu 178 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 15.9.2014 klo 18.15 18.35 Isonkyrön

Lisätiedot

Hämeenkyrö Pöytäkirja 3/ ( 9) Kunnanhallituksen henkilöstöjaosto

Hämeenkyrö Pöytäkirja 3/ ( 9) Kunnanhallituksen henkilöstöjaosto Hämeenkyrö Pöytäkirja 3/2018 1 ( 9) Aika 22.10.2018, klo 15:32-16:11 Paikka Kunnanviraston 1. krs:n neuvotteluhuone Käsitellyt asiat 10 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 11 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 7/2018

Tarkastuslautakunta 7/2018 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 7/2018 Kokousaika: 29.10.2018 klo 14.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 4/2019

Tarkastuslautakunta 4/2019 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 4/2019 Kokousaika: 4.6.2019 klo 14.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

3 Perusturvalautakunnan järjestäytyminen ja kokoukset 2017

3 Perusturvalautakunnan järjestäytyminen ja kokoukset 2017 Mäntyharju Pöytäkirja 1/2017 1 (7) Aika 11.01.2017, klo 16:01-18:58 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Kalla Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Perusturvalautakunnan

Lisätiedot

382 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 382 Pöytäkirjan tarkastajien valinta

382 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 382 Pöytäkirjan tarkastajien valinta PORNAISTEN KUNTA Asialista 18/2017 Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Lauantai 7.10.2017 KOKOUSPAIKKA Tallinna, Tallink City hotelli KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu (seuraava liite = ) 382 Kokouksen laillisuuden

Lisätiedot

KAAVIN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10/2017. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

KAAVIN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10/2017. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Kunnanhallitus KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10/2017 KOKOUSAIKA 12.6.2017 klo 17.00-17.38 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Miettinen Eino, puheenjohtaja Räsänen Jorma,

Lisätiedot

Mäntyharju Pöytäkirja 4/2015 1 (11) Sivistyslautakunta 16.06.2015. Aika 16.06.2015, klo 18:00-18:30. Kunnantalo, kokoushuone Lahna.

Mäntyharju Pöytäkirja 4/2015 1 (11) Sivistyslautakunta 16.06.2015. Aika 16.06.2015, klo 18:00-18:30. Kunnantalo, kokoushuone Lahna. Mäntyharju Pöytäkirja 4/2015 1 (11) Aika 16.06.2015, klo 18:00-18:30 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Lahna Käsitellyt asiat 22 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 23 Pöytäkirjan tarkastus 24 Rehtorin

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2018 Elinkeino- ja kaavoitusjaosto Sivu 33. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2018 Elinkeino- ja kaavoitusjaosto Sivu 33. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2018 Elinkeino- ja kaavoitusjaosto Sivu 33 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 12.3.2018 klo 16.30

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 2/2019

Tarkastuslautakunta 2/2019 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 2/2019 Kokousaika: 18.4.2019 klo 14.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Maanantai klo 18.00

Maanantai klo 18.00 REISJÄRVEN KUNTA Kasvatus ja koulutuslautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 7 /2018 KOKOUSAIKA Maanantai 17.9.2018 klo 18.00 Kisatien koulu Sivunro KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 5/2018

Tarkastuslautakunta 5/2018 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 5/2018 Kokousaika: 13.9.2018 klo 10.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

PELLON KUNTA 3/2018 Tarkastuslautakunta AIKA Tiistai klo Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA

PELLON KUNTA 3/2018 Tarkastuslautakunta AIKA Tiistai klo Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA AIKA Tiistai 10.4.2018 klo 9.00 PAIKKA Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA MUUT OSALLISTUJAT Yliviivattu=pois Varsinainen jäsen Jari Vanha pj. Johannes Juuso vpj. Marja-Leena Kyrö

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 9/ (11) Kunnanhallitus Pöytäkirjan nähtävillä pitäminen ja kokouksen päättäminen

Laihia Pöytäkirja 9/ (11) Kunnanhallitus Pöytäkirjan nähtävillä pitäminen ja kokouksen päättäminen Laihia Pöytäkirja 9/2018 1 (11) Aika 17.04.2018, klo 16:45-16:52 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 140 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 141 Pöytäkirjan tarkistus 142 Maanvuokrasopimus/Isootupa

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 7/2018

Tarkastuslautakunta 7/2018 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 7/2018 Kokousaika: 13.12.2018 klo 14.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 6/2018 Kunnanhallitus. Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 6/2018 Kunnanhallitus. Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 6/2018 Kunnanhallitus 212222V22222225alitse 257e pvm.] Sivu 108 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantaina

Lisätiedot

Tuusulan seudun vesilaitos ky PÖYTÄKIRJA 1/2018 Tarkastuslautakunta

Tuusulan seudun vesilaitos ky PÖYTÄKIRJA 1/2018 Tarkastuslautakunta 2 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja. Kokouskutsussa on ilmoitettava kokouksen aika ja paikka sekä käsiteltävät

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2017 Elinkeino- ja kaavoitusjaosto Sivu 1

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2017 Elinkeino- ja kaavoitusjaosto Sivu 1 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2017 Elinkeino- ja kaavoitusjaosto Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 13.3.2017 klo 16.30

Lisätiedot

Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 8/2019 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä Kokoustiedot Aika Maanantaina klo 19.

Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 8/2019 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä Kokoustiedot Aika Maanantaina klo 19. Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 8/2019 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä 29.04.2019 Kokoustiedot Aika Maanantaina 29.04.2018 klo 19.17 Käsiteltävät asiat Paikka Valtuuston kokoushuone, Koulutie 2 B (Raharinne)

Lisätiedot

PELLON KUNTA 4/2018 Tarkastuslautakunta AIKA Tiistai klo Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA

PELLON KUNTA 4/2018 Tarkastuslautakunta AIKA Tiistai klo Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA AIKA Tiistai 14.5.2018 klo 9.00 PAIKKA Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA MUUT OSALLISTUJAT Yliviivattu=pois Varsinainen jäsen Jari Vanha pj. Johannes Juuso vpj. Marja-Leena Kyrö

Lisätiedot

KEMIJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/ Tarkastuslautakunta AIKA klo 16:00-18:35

KEMIJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/ Tarkastuslautakunta AIKA klo 16:00-18:35 KEMIJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2018 1 Tarkastuslautakunta AIKA 12.12.2018 klo 16:00-18:35 PAIKKA Lautakuntien kokoushuone, Hallituskatu 4, 98100 Kemijärvi KÄSITELLYT ASIAT Sivu 48 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

PELLON KUNTA 1/2018 Tarkastuslautakunta AIKA Tiistai klo Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA

PELLON KUNTA 1/2018 Tarkastuslautakunta AIKA Tiistai klo Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA AIKA Tiistai klo 9.00 PAIKKA Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA MUUT OSALLISTUJAT Yliviivattu=pois Varsinainen jäsen Jari Vanha pj. Johannes Juuso vpj. Marja-Leena Kyrö Janne Ranta

Lisätiedot

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 3/2010 Perusturvalautakunta

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 3/2010 Perusturvalautakunta Perusturvalautakunta 10.05.2010 KOKOUSAIKA 10.05.2010 klo 17.00-17.45 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELLYT ASIAT PYKÄLÄ SIVU 11 TÖYSÄN KUNNAN ESITYKSET SAIRAANHOITOPIIRIN TOIMINNAN KEHITTÄMISESTÄ 18 12

Lisätiedot