Toimintakertomus yhdessä...

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Toimintakertomus 2010.... yhdessä..."

Transkriptio

1 Toimintakertomus yhdessä...

2 1 JYVÄSKYLÄN LATU RY TOIMINTAKERTOMUS YLEISTÄ Vuosi 2010 oli Jyväskylän Latu r.y.:n 70. toimintavuosi. Aikaisempaan tapaan toiminta Kolmisoppisen majan puitteissa oli keskeistä. Jäsenmäärämme on edelleen kasvussa, mikä kertoo suuren yleisön lisääntyneestä kiinnostuksesta toimintaamme kohtaan. Sauvakävely ja lumikenkäily lisäävät edelleen suosiotaan. Hallitus Kokouksiin (9kpl) osallistumiskerrat Puheenjohtaja Matti Varesmmaa 9 Varapuheenjohtaja Helvi Kaihlanen 9 Hilkka Jääskeläinen 6 Esko Hyytiäinen 7 Kirsti Kettunen 9 Toivo Leinonen 8 Reino Pitkänen 8 Ismo Räsänen 9 Nina Saarnikoivu 6 Esa Salovaara 7 Toimihenkilöt Sihteeri Katariina Pouta 8 Rahastonhoitaja Päivi Paakkonen 5 Jäsensihteeri Helena Knuuttila 9 Majan hoitaja ja vuokraaja Kirsti Kettunen 9 Lehden toimitus Matti Varesmaa 9 Internet-sivujen ylläpito Matti Varesmaa ja Toivo Leinonen Varusteiden vuokraus Heikki Kivijärvi Tilintarkastajat Varsinaiset tilintarkastajat Varatilintarkastajat Pekka Saarinen Veli-Matti Paananen Reijo Savolin Elisa Saarnikoivu

3 2 2. JÄSENISTÖ Toimintakauden lopussa ( ) jäsenmäärä oli Kunniajäseniä yhdistyksessä on 6 ja ainaisjäseniä 10. Latutoimikunta (ensisijaisesti latupohjien kunnostus ennen hiihtokautta ja sen aikana sekä polttopuiden teko) Vetäjä Pentti Räisänen Mauno Autio, Pauli Hovila, Ossi Klemi, Tarmo Mäkinen, Kari Tarvainen, Mauno Toivari, Matti Varesmaa Latuverkoston kunnossapito talvikautena: Esko Hyytiäinen ja Jorma Kettunen Retkitoimikunta: Vetäjä Reino Pitkänen Esko Hyytiäinen Lehtitoimikunta Lentopallo- ja sählytoimikunta Vetäjä (lentopallo) Vetäjä (sähly) Kävelyklubi HyväSeura Vetäjä Majatoimikunta Vetäjä Matti Varesmaa ja Toivo Leinonen Matti Varesmaa Helvi Kaihlanen ja Ossi Vuorinen Jouko Hyvärinen Toivo Leinonen Hilkka Jääskeläinen ja Tarja Patama Majan hoitaja ja vuokraaja Kirsti Kettunen Talkoolaiset Kokoukset Yhdistyksen kevätkokous pidettiin Ladun majalla. Kokouksessa oli mukana 11 yhdistyksen jäsentä. Kokouksessa hyväksyttiin edellisen vuoden toimintakertomus, vahvistettiin tilinpäätös ja myönnettiin tilivapaus. Yhdistyksen syyskokous pidettiin Ladun majalla. Kokouksessa oli läsnä 18 yhdistyksen jäsentä. Kokouksessa hyväksyttiin seuraavan vuoden talousarvio ja toimintasuunnitelma. Valittiin puheenjohtajaksi Reino Pitkänen kaudelle ja hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle. Hallitus on kokoontunut 9 kertaa ja pöytäkirjoihin on merkitty yhteensä 134 pykälää. Kokouspaikkana on ollut Ladun maja.

4 3 Suomen Ladun viralliset kokousedustajat Kevätkokous Syyskokous Helvi Kaihlanen, Helena Knuuttila Helvi Kaihlanen, Helena Knuuttila ja Matti Varesmaa Suomen Ladun liittokokous Peurangassa Keski-Suomen latualueen kokousedustajat Kevätkokous Syyskokous ei osallistujia ei osallistujia 3. VARSINAINEN TOIMINTA Yhteistyö Jyväskylän Latu ry:n yhteistyösopimus jatkuu kirjakustantaja WSOY pro/docendo-tuotteet kanssa, jolloin Ladun jäsenet saavat tuntuvan jäsenedun ostamistaan kirjoista. Myös Latu saa ostetuista kirjoista provision. Yhteyshenkilönä ladusta on Toivo Leinonen. Yhteistyötä kuluneen vuoden aikana on ollut JKU, Jyväskylän kaupunkilehti, Jyväskylän kaupunki/liikuntapalvelukeskus, Jyväskylän kaupunki srk/monokirkko, Jyväskylän Yliopisto/ varhaiskasvatus, Intersport Tourula/voiteluilta, Keski-Suomen Liikunta (olemme jäseniä), SPR, Keski-Suomen pelastuslaitos ja Laajavuori Oy. Latu- ja retkitoiminta Latutoimikuntalaiset raivasivat ja kunnostivat latupohjia sekä pitivät latuja auki talkoovoimin kolmea reittiä kaupungista majalle. Talkootyöhön kuului myös majan ympäristön 1, 2, 5, 10 km:n ladut. Lisäksi Majalla pidettiin yllä hiihtomaata ja talkoolaiset hoitivat polttopuuhuoltoa. Talkooporukat kokoontuivat aina tarvittaessa eli lukuisina kertoina vuoden aikana ja pidettiin suksien voiteluilta Intersport MegastoreTourulan tiloissa. Mukana oli 32 voitelusta kiinnostunutta latulaista hiihdettiin ja lumikenkäiltiin ulkotulin merkitty Täysikuunhiihto reitillä Ladun maja Soidenlampi Ladun maja. Soidinlammen nuotiopaikalla oli upeassa talvisäässä täysikuun paistaessa oikein tungosta makkaran paistoon. Mukana oli n. 100 eri-ikäistä hiihtäjää. Järjestelyistä vastasivat Reino Pitkänen, Esko Hyytiäinen, Pauli Hovila, Kari Tarvainen ja Matti Varesmaa Täysikuun lumikenkäilyyn Ladun majalla osallistui 12. Ohjauksesta huolehtivat Hilkka Jääskeläinen, Anneli ja Toivo Leinonen, Tarja Patama.

5 ja järjestettiin majalla perinteinen lasten Muumihiihto koulu. Mukana lapsia oli 100. Ohjaajina toimivat Nina Saarnikoivu, Sarianna Görsoy, Timo Hämäläinen, Anja Ikävalko, Kari Karjalainen, Kirsi Manner, Sanna Matilainen, Päivi Mäenpää, Heidi Nevalainen, ja Katariina Pouta. Jyväskylän ladun järjestyksenvalvojat vastasivat liikenteen ohjauksesta. Lisäksi mukana oli Muumipeikko hiihdettiin perinteinen Jyväshiihto. Lähtöpaikkana oli Laajavuori ja Ladun maja, laturetkireitti oli 25 km. Osallistujia tehtiin pääsiäisen perinteinen retki 20 osallistujan voimin Raattamaan. Vetäjinä toimivat Sari Hovila ja Reino Pitkänen. Toukokuussa jatkettiin pyöräilypassin käyttöä. Pitkillä pyöräilylenkeillä oli mukana keskimäärin innokasta pyöräilijää/kerta. Pyöräilypassin palautti 39 henkilöä, joiden kesken arvottiin Lapin lomaosakeviikko. Onnettaren suosikki oli Pentti Minkkinen osallistuttiin yhdellä veneellä kirkkovenesoutuun Jyväsjärvellä ja sijoitus Nikaraisten kirkkotie vaellus, matka n. 20 km. Matkalla 30 osallistujaa, vetäjänä Helvi Kaihlanen. Touko- kesäkuussa ja elo-syyskuussa järjestettiin maanantaisin Laajavuoressa sauvakävelyä. Mukana lenkeillä oli keskimäärin sauvakävelijää/kerta, kolmessa tasoryhmässä. Vetäjinä toimivat Hilkka Jääskeläinen, Toivo Leinonen, Nina Saarnikoivu, Raija Eronen, Pirjo Härkönen, Eeva-Liisa Koistinen, Anu Kunnela, Tarja Patama, Keijo Pietiläinen, Elisa Saarnikoivu, Matti Varesmaa, ja Mauri Välivaara. Kävelykertoja v.2010 oli 15. Kävelyihin osallistui 160 henkilöä ja kävelijöitä yhteensä kaikilla kerroilla 636 henkilöä Ruskaretki Utsjoelle ja Inariin, 6 osallistujaa, vetäjänä Reino Pitkänen Hangasjärven korpijotos, Ladun maja- Tikkala, 12 osallistujaa. Vetäjinä Erkki Huovinen Jyväskylän kaupunki ja Paula Määttä Tikkalan kylätoimikunta Maakuntaretki Struuven linjan kolmiomittauspisteeseen Oravivuorella ja Villa Cavenin Oittilassa, osallistujia 37. Retken vetäjinä Helvi Kaihlanen ja Matti Varesmaa, sekä asiantuntijana Prof. Heikki Rantatupa. Villa Cavenissa isäntänä Jorma Raitio Kavelyklubi HyväSeuran pyöräretki Kreetalle Toivo Leinosen johdolla, 16 osallistujaa. Syksyllä Metsämörrikoulu kokoontui viisi kertaa Ladun majalla ja majan maastossa. 10 osallistujaa, vetäjinä Annika Isomäki ja Hanna Saarimäki.

6 5 Lentopallotoiminta Lentopalloharjoituksissa käyntikertoja oli yhteensä Vuoroja oli kerran viikossa Pupuhuhdassa ja Keljonkankaalla (kaksi vuoroa). Kesällä pelattiin Ladun majalla keskiviikkoiltaisin. Sählytoiminta Sählyä pelattiin Huhtasuon koululla. Pelaajia kauden aikana oli yhteensä 255. Kävelyklubi HyväSeura Kävelyklubi HyväSeura toimii Jyväskylän Ladun jaostona. Kohderyhmänä ovat yli 40- vuotiaat vähän liikkuneet latulaiset. Tavoitteena on jäsenistön hyvinvoinnin lisääminen kävellen ympäristöön, yrityksiin ja erilaisiin kohteisiin tutustuen; kulttuuria karaokesta oopperaan, savusaunasta viihdekylpylään, sienestystä, rantakalaongintaa yms. Retket tehdään hikoilematta ja puuskuttamatta. Toiminta on aloitettu toukokuussa 2003 KKI-toimintana. Kävelyklubi HyväSeuran johdossa toimi Toivo Leinonen ja johtoryhmän jäseninä Hilkka Jääskeläinen ja Tarja Patama. Merkittäviä tapahtumia olivat lokakuussa toteutettu pyöräretki Kreetalle, mukana 16 pyöräilijää, sekä luentotilaisuudet. Kävelyklubi HyväSeura on saanut merkittävää tukea, tilat ja tarjoilun luentotilaisuuksiin Sampo Pankilta, joista kiitokset heille. Vuoden tauon jälkeen saimme JAO:lta venyttelyn ohjaajiksi Laura Palmin ja Silja Tuomisen, vertaisohjaajana toimi Pirjo Härkönen. Tapahtumista on tarkemmin kerrottu ladun kotisivuilla. Osanottajien lukumäärä: 82 kpl, tapahtumakertoja oli 41 kpl. Laji osanottajia tapahtumia Lumikenkäily 36 3 Pyöräily Venyttely HyväSeura 40+ kävely yms tap Yhteensä Koulutus Geokätköilyn kurssi Ladun majalla, 10 osallistujaa vetäjänä Esa Salovaara Luontoretkeilyn peruskurssi Ladun majalla, 20 osallistujaa vetäjänä Reino Pitkänen.

7 6 Kiilopään, Äkäslompolon ja Jerisrannan lomaosakkeet Keväällä 1987 hankittiin kuudennes Kiilopään Tunturimajat Oy:n huoneistosta B 5. Osakkeessa on huone, keittiö, sauna ja parvi, pinta-ala 36 m m hankittiin lisää 1/6 Imatran Lapinkävijöiltä. Vuoden 1994 lopussa hankittiin Äkäslompolosta kolmannes Kiinteistö Oy Ylläskuninkaan huoneistosta A 3. Osakkeessa on tupakeittiö, sauna ja parvi (30 m 2 + parvi) aikana korjattiin parvelle johtavat portaat ja hankittiin uusi jääkaappi. Vuonna 2001 hankittiin kuudennes Kiinteistö Oy Jerisrannan mökistä nro 17. Keväällä 2001 valmistuneessa osakkeessa on neliöitä 36m 2 johon sisältyy tupakeittiö, makuuhuone, pesutila ja sauna. Vuonna 2002 ostettiin Kiinteistö Oy Jerisrannan lomaosakkeesta toinen kuudennes. Lomaviikot olivat jäsenistön ahkerassa käytössä käyttöasteen ollessa 78,6 %. Lomaosakkeiden rahaliikenteen hoitaa Jyväskylän Latu. Majatoiminta Jäsenistö päivysti talkoovoimin hiihtokauden aikana majalla 34 kertaa sekä hiihtolomaviikoilla (viikot 8 ja 9) joka päivä. Päivystäjiä oli yhteensä 230. Majatoimikunta järjesti tarjoilun yhdistyksen eri tilaisuuksiin. Majalla pidettiin puu- ja siivoustalkoita tarpeen mukaan. Majaa vuokrattiin erilaisten tilaisuuksien pitopaikaksi 60 kertaa. Hiihtokauden aikana majan palveluja käytti noin 4000 ulkoilijaa sekä noin 1000 koululaista ja päiväkotilaista. Koko vuoden kävijämäärä oli noin Muut tapahtumat 7.3. Majalla hiljennyttiin Monokirkkoon. Hiihtäjien ja ulkoilijoiden hiljentymishetki järjestettiin yhdessä kaupunkiseurakunnan kanssa. Pappina Eivor Pitkänen. Sanaa kuuntelemassa oli 50 henkilöä. Lopuksi oli kahvitarjoilu Vapaa-ajan messut Jyväskylässä, yhdessä Jyväskylän Latu, Jämsän Laturetkeilijät, Keuruun Latu, Laukaan Kuntoliikunta, Saarijärven Latu ja Tikkakosken Latu 3.6 Uusien jäsenten info tilaisuus Ladun majalla, mukana 20 jäsentä.

8 7 Leiripäivät Suomussalmella Vuoden 2010 Suomen Ladun leiripäivät pidettiin Kainuussa Suomussalmella 2-4. heinäkuuta. Jyväskylän latulaisia lähti perjantaiaamusta busilla ja 10 tunnin matkan jälkeen oltiin Ämmänsaaressa. Ilma oli tuulinen ja hyytävän kylmä. Mutta, yksi yö kaiken muutti. Lauantai kun koitti, alkoi hiki virrata. Tapahtuma oli Ruutikankaan koulukeskus, joka oli tarkoitukseen erittäin hyvä. Vieressä oli teltta-ja matkailuautoalue, ruokailut, urheilukenttä avajaisia ja päättäjäisiä varten sekä ravintola ja tanssitila. Vaelluskilpailun lähtö ja maali olivat parin kilometrin päässä, muutoin kilpailut käytiin Ruutikankaalla. Oheisohjelmaa oli monenlaista. Laivaristelyä Kiantajärvellä ja käynti kirjailija Ilmari Kiannon kotimaisemissa. Talvisodan tapahtumat ja erityisesti Raatteen tien taistelut olivat retkien kohteina. Pienelle latuyhdistykselle järjestelyt ovat aikamoinen ponnistus. Suomussalmen kunta ja paikalliset yritykset olivat vahvasti mukana. Lisäksi talkoolaisia oli useasta latuyhdistyksestä leiripäiväkeskuksessa. Kaiken kaikkiaan mukava ja iloinen tapahtuma, josta Kauko Seppäselle joukkoineen on annettava parhaat kiitokset. Kilpailutuloksia hikisissä olosuhteissa meidän osalta: Lentopallossa Jyväskylän naiset voittivat kultaa. Beachissa Jyväskylän naiset voittivat hopeaa Saappaanheitossa Jukka Rutanen voitti kultaa Mölkyssä Eero Karjalainen sijoittui toiseksi Vaelluskilpailussa harrastelijasarjassa 12 joukkueesta tulimme toiseksi joukkueella (Nina Saarnikoivu, Reino Pitkänen ja Matti Varesmaa) Vuona 2011 tavataan Vantaan Sotungissa,Hakunilan Urheilupuistossa Osallistuttiin 38 talkoolaisen voimin Finlandia Marathonin juottopisteen ja kisakanslian hoitoon sekä järjestyksen valvontaan oli hallituksen ja aktiivitoimikuntalaisten yhteinen palaveri sekä jouluateria Laajavuoressa. Mukana oli 36 henkilöä vietettiin majalla perinteistä pikkujoulua. Puuroa nauttimassa, leikkimässä ja laulamassa joulupukin lisäksi oli 45 latulaista.

9 8 4. TIEDOTUS Jäsenlehti Jäsenlehti, Jyväskylän Latu, ilmestyi 4 kertaa. Lehden ilme muuttui, painatus muutettiin neliväriseksi. Sivujen yhteismäärä oli 64, eli keskimäärin 16 sivua numeroa kohti. Painosmäärä oli noin 1500 kpl/ lehti. Muut lehdet Tapahtumista ilmoitettiin SuurJyväskylä-lehdessä, Jyväskylän Kaupunkilehdessä, sekä sanomalehti Keskisuomalaisen Seuratoiminta- ja Jyväskylän seutu tänään palstoilla useita kertoja. Keskisuomalaisessa oli myös yhdistyksen toimintaan liittyviä artikkeleita. Muut mediat TV2 alueuutisissa saatiin näkyvyyttä lasten hiihtokoulusta. Radio Keski-Suomessa ja Radio Jyväskylässä oli mainontaa ja juttuja suurimmista tapahtumista. Internet-sivut Tapahtumista ja yhdistyksen toiminnasta tiedotettiin Suomen Ladun/ Jyväskylän Ladun internet-sivuilla ( Lisäksi tiedotukseen käytettiin latuyhdistysten yhteistä tapahtumakalenteria, Jyväskylän kaupungin ja Keski-Suomen liikunnan internetsivuja. 5. YHDISTYKSEN TALOUS Tuloslaskelma vuodelta 2010 osoittaa alijäämää (ed. v ). Merkittävin tekijä oli majan sisätilojen remontti ja sähköpattereitten uusiminen. Tärkeimmät tulolähteet ovat edelleen jäsenmaksut, latukahvilan myynti ja majan ulosvuokraus. Seuraavassa muutamia poimintoja tuloslaskelmasta ja suluissa vuoden 2009 vertailuluku: - Jäsenlehden kustannukset (-9021) - Latutoiminta (-759) lumisempi talvi, kelkkojen kustannukset - Jäsenmaksut (15711) - Majan vuokratuotot 5969 (6233) - Majan kiinteistökulut (-6842) Lattian maalaus, sähköpattereitten uusiminen. - Majan kioskitoiminta 9027 (6699) Parempi lumitalvi - Kiilopään lomaosake -913, keittiön remontti - Äkäslompolon lomaosake Jerisrannan lomaosake 651 Oma pääoma (94257) Rahat ja pankkisaamiset (17222)

10 9

Toimintakertomus 2011.... yhdessä...

Toimintakertomus 2011.... yhdessä... Toimintakertomus 2011... yhdessä... 1 JYVÄSKYLÄN LATU RY TOIMINTAKERTOMUS 1.1. 31.12.2011 1. YLEISTÄ 12.2.2011 tuli 70 vuotta Jyväskylän Latu ry:n perustamisesta. Vuosipäivän kunniaksi julkaistiin oma

Lisätiedot

Toimintakertomus 2012.... yhdessä...

Toimintakertomus 2012.... yhdessä... Toimintakertomus 2012... yhdessä... 1 JYVÄSKYLÄN LATU RY TOIMINTAKERTOMUS 1.1. 31.12.2012 1. YLEISTÄ Vuosi 2012 oli Jyväskylän Latu r.y.:n 72. toimintavuosi. Jäsenmäärämme on vakiintunut 2500:n tuntumaan.

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2012.... yhdessä...

TOIMINTASUUNNITELMA 2012.... yhdessä... 1 TOIMINTASUUNNITELMA 2012... yhdessä... 2 JYVÄSKYLÄN LATU RY TOIMINTASUUNNITELMA v. 2012 YLEISTÄ Jyväskylän Ladun tavoitteena on edistää kaiken ikäisten kuntoa, vireyttä ja terveyttä Suomen Ladun teeman

Lisätiedot

Toimintakertomus 2013.... yhdessä...

Toimintakertomus 2013.... yhdessä... Toimintakertomus 2013... yhdessä... 1 JYVÄSKYLÄN LATU RY TOIMINTAKERTOMUS 1.1. 31.12.2013 1. YLEISTÄ Vuosi 2013 oli Jyväskylän Latu ry.:n 73. toimintavuosi. Jäsenmäärämme on vakiintunut 2500:n tuntumaan.

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO VUODELLE 2011.... yhdessä...

TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO VUODELLE 2011.... yhdessä... 1 TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO VUODELLE 2011... yhdessä... 2 JYVÄSKYLÄN LATU RY TOIMINTASUUNNITELMA v. 2011 YLEISTÄ Jyväskylän Ladun tavoitteena on yhtenä Suomen Ladun jäsenyhdistyksenä tarjota kuntoa,

Lisätiedot

Toimintakertomus 2014.... yhdessä...

Toimintakertomus 2014.... yhdessä... Toimintakertomus 2014... yhdessä... 2 JYVÄSKYLÄN LATU RY TOIMINTAKERTOMUS 1.1. 31.12.2014 1. YLEISTÄ Vuosi 2014 oli Jyväskylän Latu ry:n 74. toimintavuosi. Jäsenmäärämme on ollut pienoisessa nousussa.

Lisätiedot

... yhdessä... TOIMINTASUUNNITELMA

... yhdessä... TOIMINTASUUNNITELMA 1 TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014... yhdessä... JYVÄSKYLÄN LATU RY TOIMINTASUUNNITELMA 2 TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 1. YLEISTÄ Jyväskylän Ladun tavoitteena on edistää kaiken ikäisten kuntoa ja

Lisätiedot

... yhdessä... TOIMINTASUUNNITELMA

... yhdessä... TOIMINTASUUNNITELMA TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2015... yhdessä... JYVÄSKYLÄN LATU RY TOIMINTASUUNNITELMA TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2015 1. YLEISTÄ Jyväskylän Ladun tavoitteena on edistää kaiken ikäisten kuntoa ja terveyttä,

Lisätiedot

JÄSENLEHTI 3 Syyskuu 2010

JÄSENLEHTI 3 Syyskuu 2010 www.suomenlatu.fi/jyvaskylanlatu/ JYVÄSKYLÄN LATU JÄSENLEHTI 3 Syyskuu 2010 Jyväskylän Latu ry - perustettu 1941 Näkymä Oravivuorelta Päijänteelle. Kuva Seppo Pirttiniemi. RETKEILYTARVIKKEITA VUOKRATAAN

Lisätiedot

... yhdessä... TOIMINTASUUNNITELMA

... yhdessä... TOIMINTASUUNNITELMA TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2016... yhdessä... JYVÄSKYLÄN LATU RY TOIMINTASUUNNITELMA TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2016 1. YLEISTÄ Jyväskylän Ladun tavoitteena on edistää kaiken ikäisten kuntoa ja terveyttä,

Lisätiedot

Oikaristen Sukuseura Ry:n. toimintakertomus 2013

Oikaristen Sukuseura Ry:n. toimintakertomus 2013 Oikaristen Sukuseura Ry:n toimintakertomus 2013 Kuva: Sirpa Heikkinen 2013 OIKARISTEN SUKUSEURA RY TOIMINTAKERTOMUS 30.11.2013 Oikaristen 13-vuotiaan sukuseuran toiminta jatkui edelleen aktiivisena. Seuran

Lisätiedot

Järjestö- ja koulutustoimikunta Jäsenasiat Helena Knuuttila haknuuttila(at)gmail.com

Järjestö- ja koulutustoimikunta Jäsenasiat Helena Knuuttila haknuuttila(at)gmail.com Jyväskylän Latu ry:n toimikunnat 4.1.2016 Toimikuntien ja työryhmien jäsenyydet * ryhmän vetäjä Majatoimikunta * Heikki Parviainen 0400 318106 hessu.parviainen(at)gmail.com Ritva Huotari 040 7548150 ritu.huotari(at)gmail.com

Lisätiedot

OIKARISTEN. sukuseura ry:n. Toimintakertomus vuodelta. Näkymä Halmevaaralta Kontiomäelle kuvat Sirpa Heikkinen

OIKARISTEN. sukuseura ry:n. Toimintakertomus vuodelta. Näkymä Halmevaaralta Kontiomäelle kuvat Sirpa Heikkinen OIKARISTEN sukuseura ry:n Toimintakertomus vuodelta Näkymä Halmevaaralta Kontiomäelle kuvat Sirpa Heikkinen 2011 OIKARISTEN SUKUSEURA RY TOIMINTAKERTOMUS 30.11.2011 Oikaristen 11-vuotias sukuseura toimii

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS Siilinjärvi

TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS Siilinjärvi TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS 2015 71800 Siilinjärvi siilinjarvenyrittajat@gmail.com 2 TOIMINTAKERTOMUS SISÄLLYS TOIMINTAKERTOMUS... 3 1. PERINTEISTÄ JA LIIKUNNALLISTA TOIMINTAA VUONNA 2015... 3

Lisätiedot

Some * Satu Jokilahti satujokilahti(at)gmail.com

Some * Satu Jokilahti satujokilahti(at)gmail.com Jyväskylän Latu ry:n toimikunnat 8.2.2018 Toimikuntien ja työryhmien jäsenyydet * ryhmän vetäjä Majatoimikunta Aune Koivunen 040 7279486 aune.koivunen(at)gmail.com Raili Suomalainen 050 5364048 suomalainenraili(at)gmail.com

Lisätiedot

... yhdessä... TOIMINTASUUNNITELMA

... yhdessä... TOIMINTASUUNNITELMA TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2017... yhdessä... JYVÄSKYLÄN LATU RY TOIMINTASUUNNITELMA TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2017 1. YLEISTÄ Jyväskylän Ladun tavoitteena on edistää kaiken ikäisten kuntoa ja terveyttä,

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS Siilinjärvi

TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS Siilinjärvi TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS 2016 71800 Siilinjärvi siilinjarvenyrittajat@gmail.com 2 TOIMINTAKERTOMUS SISÄLLYS TOIMINTAKERTOMUS... 3 1. PERINTEISTÄ JA LIIKUNNALLISTA TOIMINTAA VUONNA 2016... 3

Lisätiedot

IITIN LATU RY. Yhdistyksen jäsenmäärä oli vuoden lopussa. 304. Jäsenmäärä on pysynyt vakaana. Uusia jäseniä on tullut ja vanhoja jäänyt pois,

IITIN LATU RY. Yhdistyksen jäsenmäärä oli vuoden lopussa. 304. Jäsenmäärä on pysynyt vakaana. Uusia jäseniä on tullut ja vanhoja jäänyt pois, IITIN LATU RY TOIMINTAKERTOMUS 1.1.2009-31.12.2009 1. YLEISTÄ Vuosi 2009 oli yhdistyksen 22. toimintavuosi. Tänäkin vuonna liikuntaa harrastettiin monipuolisesti, ja perinteiset Muumihiihto- ja metsämörrikoulut

Lisätiedot

Kemin Latu on Suomen Ladun alaisuudessa toimiva jäsenyhdistys.

Kemin Latu on Suomen Ladun alaisuudessa toimiva jäsenyhdistys. 20.2.2017 KEMIN LATU ry. Jäsentiedote 2017 62 toimintavuosi Ulkoile hyvässä seurassa Kemin Latu on Suomen Ladun alaisuudessa toimiva jäsenyhdistys. Suomen Ladun jäsenenä pääset mukaan tapahtumiin, kursseille

Lisätiedot

Tuusulan Metallityöväen ammattiosaston toimintakertomus vuodelta 2008

Tuusulan Metallityöväen ammattiosaston toimintakertomus vuodelta 2008 Tuusulan Metallityöväen ammattiosaston toimintakertomus vuodelta 2008 YLEISTÄ Vuosi 2008 oli Tuusulan Metallityöväen ammattiosaston 32. toimintavuosi. Ammattiosastomme toiminta on ollut jälleen kuluneena

Lisätiedot

Hei, korjaukset tehty vuoden 2010 toimintasuunnitelmaan. Ainoastaan maaliskuun ylimääräinen hallituksen kokouspöytäkirjaa ei ole (silloin oli

Hei, korjaukset tehty vuoden 2010 toimintasuunnitelmaan. Ainoastaan maaliskuun ylimääräinen hallituksen kokouspöytäkirjaa ei ole (silloin oli Hei, korjaukset tehty vuoden 2010 toimintasuunnitelmaan. Ainoastaan maaliskuun ylimääräinen hallituksen kokouspöytäkirjaa ei ole (silloin oli tilinpäätöksen tarkastus ja alllekirjoitus), Roby oli sihteerinä

Lisätiedot

Kokouksen esityslista

Kokouksen esityslista Kutsu sääntömääräiseen vuosikokoukseen Keski-Suomen Sukututkijat ry kutsuu jäsenensä sääntömääräiseen vuosikokoukseen, joka pidetään keskiviikkona 25.3.2015 klo 17.00 alkaen Jyväskylän maakunta-arkistossa.

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2006

TOIMINTAKERTOMUS 2006 TOIMINTAKERTOMUS 2006 YLEISTÄ Vuosi 2006 oli OuLVI:n 44. toimintavuosi. Vuoden aikana järjestetty toiminta oli edellisten vuosien mukaista.tapahtumissa keskityttiin laatuun ja panostettiin tapahtumaympäristöön

Lisätiedot

OIKARISTEN SUKUSEURA RY:N TOIMINTAKERTOMUS 2016

OIKARISTEN SUKUSEURA RY:N TOIMINTAKERTOMUS 2016 OIKARISTEN SUKUSEURA RY:N TOIMINTAKERTOMUS 2016 Kuva Sirpa Heikkinen 2009 OIKARISTEN SUKUSEURA RY TOIMINTAKERTOMUS 5.12.2016 Oikaristen 16-vuotias sukuseura toimi aktiivisesti. Seuran tavoitteena on ollut

Lisätiedot

OIKARISTEN. sukuseura ry:n. Toimintakertomus vuodelta 30.11.2012

OIKARISTEN. sukuseura ry:n. Toimintakertomus vuodelta 30.11.2012 OIKARISTEN sukuseura ry:n Toimintakertomus vuodelta 2012 Kuva Sirpa Heikkinen 2012 OIKARISTEN SUKUSEURA RY TOIMINTAKERTOMUS 30.11.2012 Oikaristen 12-vuotiaan sukuseuran toiminta jatkui edelleen aktiivisena.

Lisätiedot

Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry. Yhdistyksen vuosikokous. Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden nimiluettelo on pöytäkirjan liitteenä 1.

Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry. Yhdistyksen vuosikokous. Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden nimiluettelo on pöytäkirjan liitteenä 1. 1 Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry Pöytäkirja Yhdistyksen vuosikokous Aika 13.10.2012 klo 12.00 12.25 Paikka Järvenpään lukio, Lukionkatu 1, Järvenpää Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden

Lisätiedot

Joensuun Jääkarhut Syyskokous torstaina klo (kahvitarjoilu alkaa klo 18.00) Karhu-sali

Joensuun Jääkarhut Syyskokous torstaina klo (kahvitarjoilu alkaa klo 18.00) Karhu-sali Joensuun Jääkarhut Syyskokous torstaina 19.11.2015 klo 18.30 (kahvitarjoilu alkaa klo 18.00) Karhu-sali Esityslista 1. Kokouksen avaus 2. Todetaan kokouksen läsnäolijat ja äänioikeutetut jäsenet 3. Todetaan

Lisätiedot

Toimintakertomus 2012. Vaasan Ekonomit Vasa Ekonomer ry

Toimintakertomus 2012. Vaasan Ekonomit Vasa Ekonomer ry Toimintakertomus 2012 Vaasan Ekonomit Vasa Ekonomer ry VasE:n toimintakertomus vuodelta 2012 Vuosi 2012 oli yhdistyksen 75. toimintavuosi. Jäsenistölle järjestettiin vuoden aikana koulutustilaisuuksia,

Lisätiedot

JOENSUUN LATU ry:n syyskokousten pöytäkirjat vv

JOENSUUN LATU ry:n syyskokousten pöytäkirjat vv JOENSUUN LATU ry:n syyskokousten pöytäkirjat vv. 2003-2007 Joensuun Latu ry:n sääntömääräinen syyskokous PÖYTÄKIRJA Aika: keskiviikko 14.11.2007 kello 18.05-19.20 Paikka: Koivupihan palvelukeskus, Ravintola

Lisätiedot

Vaasan Ekonomit Vasa Ekonomer ry. Toimintakertomus 2013

Vaasan Ekonomit Vasa Ekonomer ry. Toimintakertomus 2013 Vaasan Ekonomit Vasa Ekonomer ry Toimintakertomus 2013 Vuosi 2013 Vuosi 2013 oli yhdistyksen 76. toimintavuosi. Jäsenistölle järjestettiin vuoden aikana koulutustilaisuuksia, yritysvierailuja ja virkistystilaisuuksia.

Lisätiedot

SF-CARAVAN SAIMAAN SEUTU RY

SF-CARAVAN SAIMAAN SEUTU RY SF-CARAVAN SAIMAAN SEUTU RY TOIMINTAKERTOMUS 2013 Sivu 2 / 5 YLEISKATSAUS SF-Caravan Saimaan Seutu ry on perustettu 13.6.1970 ja se kuuluu jäsenjärjestönä SF-Caravan ry:een, joka on 17.5.1964 perustettu

Lisätiedot

POHJOIS-HEINÄVEDEN KYLÄT RY SYYSKOKOUS 2018

POHJOIS-HEINÄVEDEN KYLÄT RY SYYSKOKOUS 2018 POHJOIS-HEINÄVEDEN KYLÄT RY SYYSKOKOUS 2018 AIKA: 18.11.2018, alkaen klo. 14:00 PAIKKA: Karvion Kievari Pöytäkirja: 1. Kokouksen avaus Pj. Eija Pesonen avasi kok. klo.14:05 2. Todetaan läsnäolijat Eija

Lisätiedot

Linnolahti Jarno, puheenjohtaja Asikainen Lauri Loisa Kirsi Mikkonen Pasi Nevalainen Pirjo Sarola Riitta Saarinki Jaana

Linnolahti Jarno, puheenjohtaja Asikainen Lauri Loisa Kirsi Mikkonen Pasi Nevalainen Pirjo Sarola Riitta Saarinki Jaana Pöytäkirja 1 / 5 HALLITUKSEN KOKOUS 1/2014 AIKA Torstai klo 18.30 PAIKKA LÄSNÄ Mäntyniementie 1, Karhu-sali Hallitus Linnolahti Jarno, puheenjohtaja Asikainen Lauri Loisa Kirsi Mikkonen Pasi Nevalainen

Lisätiedot

Pieksän Ladun. Jäsentiedote 2015. www.pieksanlatu.fi. pieksanlatu(at)gmail.com

Pieksän Ladun. Jäsentiedote 2015. www.pieksanlatu.fi. pieksanlatu(at)gmail.com Pieksän Ladun Jäsentiedote 2015 www.pieksanlatu.fi pieksanlatu(at)gmail.com 1 Hei Latulaiset ja ulkoilukansa! Hiihtokauden lähestyessä toivotan kaikki ulkoilijat jälleen tervetulleeksi hiihtämään Partaharjun

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2005

TOIMINTAKERTOMUS 2005 TOIMINTAKERTOMUS 2005 YLEISTÄ Vuosi 2005 oli OuLVI:n 43. toimintavuosi. Vuoden aikana järjestetty toiminta oli edellisten vuosien mukaista.tapahtumissa keskityttiin laatuun ja panostettiin tapahtumaympäristöön

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2001

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2001 KANKAANPÄÄM SEUDUN TYKISTÖKILTA RY 38700 KANKAANPÄÄ 15.2.2002 1 TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2001 Kulunut vuosi oli kiltamme 37. Toimintavuosi SÄÄNTÖMÄÄRÄISET KOKOUKSET KILLAN HALLINTO Kevätkokous pidettiin

Lisätiedot

2. Todettiin kokous laillisesti kokoonkutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

2. Todettiin kokous laillisesti kokoonkutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. KASKELAN OMAKOTIYHDISTYS RY VUOSIKOKOUS AIKA Tiistai 21.5.2013 klo 18.30 PAIKKA LÄSNÄ Skomarsin torppa, Hakunila Markku Loikkanen (pj) Sirkka Luukkanen Marjukka Kallio Markku Kallio Reino Raijos Sirkku

Lisätiedot

JÄSENLEHTI 2 Huhtikuu 2010

JÄSENLEHTI 2 Huhtikuu 2010 www.suomenlatu.fi/jyvaskylanlatu/ JYVÄSKYLÄN LATU JÄSENLEHTI 2 Huhtikuu 2010 Jyväskylän Latu ry - perustettu 1941 Kesää kohti. Kuva: Matti Varesmaa RETKEILYTARVIKKEITA VUOKRATAAN Jyväskylän Latu vuokraa

Lisätiedot

Helsingin terveyskeskuksen henkilökunta JHL 015 ry

Helsingin terveyskeskuksen henkilökunta JHL 015 ry Helsingin terveyskeskuksen henkilökunta JHL 015 ry Toimintakertomus vuodelta 2013 Nykytila: Yhdistyksemme jäsenmäärä kasvoi 14.11.1013 lähes kaksinkertaiseksi, kun Helsingin sosiaaliviraston henkilöstö

Lisätiedot

Toimintakertomus 2014. Vaasan Ekonomit - Vasa Ekonomer ry.

Toimintakertomus 2014. Vaasan Ekonomit - Vasa Ekonomer ry. Toimintakertomus 2014 Vaasan Ekonomit - Vasa Ekonomer ry. Vuosi 2014 Vuosi 2014 oli yhdistyksen 77. toimintavuosi. Jäsenistölle järjestettiin vuoden aikana koulutustilaisuuksia, yritysvierailuja ja virkistystilaisuuksia.

Lisätiedot

Keravan Reserviläiset ry Toimintakertomus 2009

Keravan Reserviläiset ry Toimintakertomus 2009 Keravan Reserviläiset ry Toimintakertomus 2009 Tuloslaskelma ja Tase Yleistä Vuosi 2009 oli yhdistyksemme 51. toimintavuosi. Kuluneena vuonna yhdistyksen puheenjohtajana toimi Heikki Jäntti. Yhdistyksen

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2012

TOIMINTAKERTOMUS 2012 Oulun-seudun Lämpö-,Vesi-ja Ilmastointitekninen Yhdistys ry, OuLVI TOIMINTAKERTOMUS 2012 Perustietoja yhdistyksestä: Rekisteri no 110.106 Asiakirja no 69195649 Y-10161609 Merkitty rekisteriin 13.6.1972

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 01.06.2014 31.05.2015 1(4) TURUN SULKA R.Y.

TOIMINTAKERTOMUS 01.06.2014 31.05.2015 1(4) TURUN SULKA R.Y. TOIMINTAKERTOMUS 01.06.2014 31.05.2015 1(4) TURUN SULKA R.Y. 1. JOHDANTO HALLINTO Johtokunnan jäsenet kaudella 2014 2015: Puheenjohtaja Joona Knuuti (Petri Hannula osan kautta) Ulkoiset yhteydet, yleinen

Lisätiedot

Oikaristen sukuseura ry:n

Oikaristen sukuseura ry:n Oikaristen sukuseura ry:n toimintakertomus 2015 Kuva: Sirpa Heikkinen 2015 OIKARISTEN SUKUSEURA RY TOIMINTAKERTOMUS 24.11.2015 Oikaristen 16-vuotias sukuseura toimi aktiivisesti. Seuran tavoitteena on

Lisätiedot

2 Kokouksen järjestäytyminen, valitaan kokouksen puheenjohtaja, kokouksen sihteeri, 2 pöytäkirjantarkastajaa, 2 ääntenlaskijaa

2 Kokouksen järjestäytyminen, valitaan kokouksen puheenjohtaja, kokouksen sihteeri, 2 pöytäkirjantarkastajaa, 2 ääntenlaskijaa LAPIN KULLANKAIVAJAIN LIITTO RY PÖYTÄKIRJA 1 (5) VUOSIKOKOUS 2010 Aika: lauantai 27.3.2010 klo 14.00-16.12 Paikka: Siidan auditorio, Inari Läsnä: 52 jäsentä (liite 1) 1 Kokouksen avaus ja läsnäolevien

Lisätiedot

1(4) VUOSIKOKOUS 3.3.2013. Aika Sunnuntai 3.3.2013 klo 14.20 16.05 Lehtovaaran erätalo, Piiralantie 145A

1(4) VUOSIKOKOUS 3.3.2013. Aika Sunnuntai 3.3.2013 klo 14.20 16.05 Lehtovaaran erätalo, Piiralantie 145A ETELÄ KAJAANIN KYLÄT RY PÖYTÄKIRJA 1(4) VUOSIKOKOUS 3.3.2013 Aika Sunnuntai 3.3.2013 klo 14.20 16.05 Paikka Lehtovaaran erätalo, Piiralantie 145A Osallistujat Käsitellyt asiat: Laatikainen Sinikka Fordell

Lisätiedot

1 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen sekä kokouksen avaus.

1 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen sekä kokouksen avaus. JOENSUUN JÄÄKARHUT RY Mäntyniementie 1, 80220 Joensuu SEURAN SYYSKOKOUS 2007 PÖYTÄKIRJA AIKA Keskiviikko 21.11.2007 klo 18.30 PAIKKA Mäntyniementie 1, Karhu-Sali 1 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

Vaasan ekonomit Toi T mintaker oi tomus

Vaasan ekonomit Toi T mintaker oi tomus Vaasan ekonomit Toimintakertomus 2017 Jäsenistö Vaasan Ekonomien jäsenmäärä 31.12.2017 oli 900 Suomen ekonomien 25 jäsenyhdistyksen joukossa kuudenneksi vanhin ja seitsemänneksi suurin Yhdistyksen varsinaisten

Lisätiedot

MAOL-Kuopio ry Vuosikokous 9.10.2014

MAOL-Kuopio ry Vuosikokous 9.10.2014 MAOL-Kuopio ry Vuosikokous 9.10.2014 Sisällys Esityslista...1 Toimintakertomus 1.8.2013 31.7.2014...2 Esitys toimintasuunnitelmaksi 2014 2015...4 Tilinpäätös 31.7.2014...5 Talousarvio toimikaudelle 1.8.2014

Lisätiedot

PUIJON LATU RY:N SÄÄNNÖT Hyväksytty Puijon Latu ry:n ylimääräisessä kokouksessa ja syyskokouksessa

PUIJON LATU RY:N SÄÄNNÖT Hyväksytty Puijon Latu ry:n ylimääräisessä kokouksessa ja syyskokouksessa PUIJON LATU RY:N SÄÄNNÖT Hyväksytty Puijon Latu ry:n ylimääräisessä kokouksessa 28.10.1998 ja syyskokouksessa 11.11.1998 1. Yhdistyksen nimi on Puijon Latu ry ja sen kotipaikka on Kuopio. 1 2. Yhdistyksen

Lisätiedot

JÄSENLEHTI 1 Tammikuu 2010

JÄSENLEHTI 1 Tammikuu 2010 www.suomenlatu.fi/jyvaskylanlatu/ JYVÄSKYLÄN LATU JÄSENLEHTI 1 Tammikuu 2010 Jyväskylän Latu ry - perustettu 1941 Talvipäivää Hanhikankaalla. Kuva: Matti Varesmaa. RetkeilytaRvikkeita vuokrataan Jyväskylän

Lisätiedot

Linnolahti Jarno, puheenjohtaja Asikainen Lauri Lahti Anneli Loisa Kirsi Mikkonen Pasi 11 - Piipponen Mitja Sarola Riitta

Linnolahti Jarno, puheenjohtaja Asikainen Lauri Lahti Anneli Loisa Kirsi Mikkonen Pasi 11 - Piipponen Mitja Sarola Riitta Pöytäkirja 1(5) HALLITUKSEN KOKOUS 1/2018 AIKA Keskiviikko klo 18.30 PAIKKA LÄSNÄ Mäntyniementie 1, Karhu-sali Hallitus Linnolahti Jarno, puheenjohtaja Asikainen Lauri Lahti Anneli Loisa Kirsi Mikkonen

Lisätiedot

Läsnä 15 yhdistyksen jäsentä, joiden nimiluettelo on pöytäkirjan liitteenä 1. Yhdistyksen puheenjohtaja Ville Savoranta avasi kokouksen.

Läsnä 15 yhdistyksen jäsentä, joiden nimiluettelo on pöytäkirjan liitteenä 1. Yhdistyksen puheenjohtaja Ville Savoranta avasi kokouksen. 1 Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry Pöytäkirja Yhdistyksen vuosikokous Aika 12.10.2013 klo 12.00 12.30 Paikka Järvenpään lukio, Lukionkatu 1, Järvenpää Läsnä 15 yhdistyksen jäsentä, joiden

Lisätiedot

Hirvenjuoksun ISM-kisa

Hirvenjuoksun ISM-kisa Hirvenjuoksun ISM-kisa Juuka, 04.07.2015 Yksilökilpailut Kävelijät Sarjalle ei lasketa aikapisteitä. Sarjassa on 4 arviomatkaa. Nimi Nro Piiri Arviointi Ammunta Pisteet 1. Lemmetty Tuomas 164 PS 548 (+9m/+3m/+8m/+6m)

Lisätiedot

SAARIJÄR Ä VEN LA L DUN U JÄSENTIEDOT O E E 20 2 09 0

SAARIJÄR Ä VEN LA L DUN U JÄSENTIEDOT O E E 20 2 09 0 SAARIJÄRVEN LADUN JÄSENTIEDOTE 2009 LIIKKUKAA LÄHELLÄ! Saarijärven Ladun 41. toimintavuosi on alkamassa. Niin meidän kuin Suomen Ladun teema on edelleen Läheltä liikkumaan. Kirjoittaessani tätä, minulla

Lisätiedot

TERVEHDYS YHDISTYKSEMME JÄSENET!

TERVEHDYS YHDISTYKSEMME JÄSENET! 3 TERVEHDYS YHDISTYKSEMME JÄSENET! Edellinen toimintavuosi oli meille monella tapaa yhteistyön vuosi. Järjestimme itse tapahtumia, joissa kumppanina oli muita organisaatioita avustamassa tai sitten me

Lisätiedot

JÄSENLEHTI 1 Helmikuu 2012

JÄSENLEHTI 1 Helmikuu 2012 www.jyvaskylanlatu.fi JYVÄSKYLÄN LATU JÄSENLEHTI 1 Helmikuu 2012 Jyväskylän Latu ry - perustettu 1941 www.jyvaskylanlatu.fi RETKEILYTARVIKKEITA VUOKRATAAN Jyväskylän Latu vuokraa retkeilyvälineitä ja tarvikkeita

Lisätiedot

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus PÄÄTÖS: Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus PÄÄTÖS: Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi Pöytäkirja 1 HALLITUKSEN KOKOUS 1/2013 AIKA Torstai klo 18.30 PAIKKA LÄSNÄ Mäntyniementie 1, Karhu-sali Hallitus Linnolahti Jarno, puheenjohtaja Asikainen Lauri Loisa Kirsi Mikkonen Pasi Nevalainen Pirjo

Lisätiedot

NAANTALIN LÖYLYN YLEISURHEILUJAOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2006

NAANTALIN LÖYLYN YLEISURHEILUJAOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2006 NAANTALIN LÖYLYN YLEISURHEILUJAOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2006 Yleisurheilujaoston kokoonpano puheenjohtaja varapuheenjohtaja jäsenet -Kari Löyttymäki -Karri Packalen -Jouko Huppunen -Jari Rand -Sanna

Lisätiedot

Vuosikokouksen pöytäkirja

Vuosikokouksen pöytäkirja Vuosikokouksen pöytäkirja Lähettänyt Sivujen ylläpitäjä 07.08.2008 Viimeksi päivitetty 05.11.2009 PÖYTÄKIRJA 1(3) VUOSIKOKOUS Aika la 19.7.2008 klo 13.00-14.35 Paikka Iisalmi, hotelli-ravintola Seurahuone

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2005

TOIMINTAKERTOMUS 2005 TOIMINTAKERTOMUS 2005 1 Pojanluoma-seura ry Toimintakertomus vuodelta 2005 YLEISTÄ Pojanluoma-seura ry:n tarkoituksena on koota kaikki kyläalueen ihmiset toimimaan yhteisten asioiden hyväksi, edistämään

Lisätiedot

Toimintakertomus Alajärven Yrittäjät Ry

Toimintakertomus Alajärven Yrittäjät Ry Toimintakertomus 2017 Alajärven Yrittäjät Ry Yleistä Alajärven Yrittäjät on kaupungissa toimivien yritysten ja yrittäjien etujärjestö, joka valvoo yrittäjien ja yritysten toiminnallisia ja taloudellisia

Lisätiedot

Suomen Internet-yhdistys - SIY ry. Yhdistysrekisteritunnus 169.671

Suomen Internet-yhdistys - SIY ry. Yhdistysrekisteritunnus 169.671 Suomen Internet-yhdistys - SIY ry Yhdistysrekisteritunnus 169.671 TASEKIRJA 1.1. - 31.12.2009 Suomen Internet-yhdistys - SIY ry SISÄLLYSLUETTELO Tilinpäätös 1.1. - 31.12.2009 Sivut TOIMINTAKERTOMUS 1 TILINPÄÄTÖS

Lisätiedot

Suomen Työhygienian Seura ry:n vuosikokous klo 15.15, Break Sokos Flamingo, Vantaa. Puheenjohtaja Milja Koponen avasi kokouksen klo 15:21.

Suomen Työhygienian Seura ry:n vuosikokous klo 15.15, Break Sokos Flamingo, Vantaa. Puheenjohtaja Milja Koponen avasi kokouksen klo 15:21. Suomen Työhygienian Seura ry:n vuosikokous 11.2.2019 klo 15.15, Break Sokos Flamingo, Vantaa 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Milja Koponen avasi kokouksen klo 15:21. 2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja

Lisätiedot

Kuva Pertti Tiuttu. Jäsentiedote 2017

Kuva Pertti Tiuttu. Jäsentiedote 2017 Kuva Pertti Tiuttu. Jäsentiedote 2017 Huittisten Latu ja Polku ry. perustettu 1976 Pankkiyhteydet FI69 11193000052670 (Nordea) FI80 50590040008590 (OP) FI95 44561040010091 (SP) Toimihenkilöt vuonna 2017

Lisätiedot

Kokous on kaikille avoin. Jäsenet ovat tervetulleita saunaan kello 18 alkaen.

Kokous on kaikille avoin. Jäsenet ovat tervetulleita saunaan kello 18 alkaen. KOKOUSKUTSU Vuosikokous 2016 Aika: 8.3.2016 kello 19.00 Paikka: Sauna Arla, Kaarlenkatu 15, Helsinki ESITYSLISTA 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen: puheenjohtajan, sihteerin ja kahden pöytäkirjantarkastajan

Lisätiedot

TOIVAKAN AUTOURHEILUKERHO RY

TOIVAKAN AUTOURHEILUKERHO RY SYYSKOKOKOUS PÖYTÄKIRJA Aika: 19.10.2013 klo 15:00 Paikka: Paloisten koulukeskus, Toivakka Läsnä: Juha Lampinen Markus Mäki-Kulmala Topi Saarelainen Hanna-Kaisa Mäki-Kulmala Elias Mäki-Kulmala Niina Ikonen

Lisätiedot

Länsituulen viesti 1 / 2001

Länsituulen viesti 1 / 2001 Länsituulen viesti 1 / 2001 Kevätauringon säteiden herätellessä venekansaa talviunilta, tahdon minäkin tervehtiä seuran jäseniä lämpimällä tervehdyksellä. Monenlaista toimintaa on ollut toki talvenkin

Lisätiedot

TOIVAKAN AUTOURHEILUKERHO RY www.toivakkaauk.fi

TOIVAKAN AUTOURHEILUKERHO RY www.toivakkaauk.fi SYYSKOKOKOUS PÖYTÄKIRJA Aika: 17.10.2009 klo 15.00 Paikka: Läsnä: Kerhohuone, Toivakantie 36, Toivakka Timo Särkkä Jukka Heinonen Markku Ilomäki Kirsi Rutajärvi Venla Rutajärvi Juha Lampinen Heimo Nieminen

Lisätiedot

Muhoksen Raviseura ry Vuosikokous

Muhoksen Raviseura ry Vuosikokous Muhoksen Raviseura ry Vuosikokous 19.4.2013 Paikka: Muhoksen Päiväkeskus Läsnä: Heikki Klemetti, Sanna Karhula, Heikki Risto, Pertti Nieminen, Milla Hedén, Johanna Pulliainen, Anne Pohjola, Pasi Pohjola,

Lisätiedot

Salon Seudun Suomi-Viro Seura ry

Salon Seudun Suomi-Viro Seura ry Salon Seudun Suomi-Viro Seura ry TOIMINTAKERTOMUS 01.01-31.12.2005 JÄSENET Yhdistyksellä oli vuonna 2005 jäsenmaksun maksaneita jäseniä 121. HALLITUS Alho Maritta Lehtonen Erkki Malin Arvo Mäntylä Taimi

Lisätiedot

Pohjois-Haagan ala-asteen vanhempainyhdistyksen vuosikokous 25.9.2014 VANHEMPAINYHDISTYS

Pohjois-Haagan ala-asteen vanhempainyhdistyksen vuosikokous 25.9.2014 VANHEMPAINYHDISTYS Pohjois-Haagan ala-asteen vanhempainyhdistyksen vuosikokous 25.9.2014 VANHEMPAINYHDISTYS Kokouksen avaus ja laillisuuden toteaminen Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjan tarkastajaa

Lisätiedot

2 Kokouksen järjestäytyminen, valitaan kokouksen puheenjohtaja, kokouksen sihteeri, 2 pöytäkirjantarkastajaa, 2 ääntenlaskijaa

2 Kokouksen järjestäytyminen, valitaan kokouksen puheenjohtaja, kokouksen sihteeri, 2 pöytäkirjantarkastajaa, 2 ääntenlaskijaa LAPIN KULLANKAIVAJAIN LIITTO RY PÖYTÄKIRJA 1 (5) VUOSIKOKOUS 2016 Aika: lauantai 26.3.2016 klo 13.00-16.21 Paikka: Siidan auditorio, Inari Läsnä: 42 jäsentä (liite 1) 1 Kokouksen avaus ja läsnä olevien

Lisätiedot

!!!!!! SUOMEN ANESTESIASAIRAANHOITAJAT RY:N TOIMINTAKERTOMUS 2014

!!!!!! SUOMEN ANESTESIASAIRAANHOITAJAT RY:N TOIMINTAKERTOMUS 2014 SUOMEN ANESTESIASAIRAANHOITAJAT RY:N TOIMINTAKERTOMUS 2014 Yleistä Toimintavuosi2014oliYhdistyksen49.toimintavuosi. Yhdistyksensääntöjenmääräämätkokouksetpidettiin. YleistenkokoustenlisäksijäsenistölläonollutmahdollisuusvaikuttaaYhdistyksentoimintaan

Lisätiedot

SEKRETERARFÖRENINGEN ry (5) Aika lauantai klo Paikka Sokos Hotel Presidentti, Eteläinen Rautatiekatu 4, Helsinki

SEKRETERARFÖRENINGEN ry (5) Aika lauantai klo Paikka Sokos Hotel Presidentti, Eteläinen Rautatiekatu 4, Helsinki 13.11.2010 1(5) YHDISTYKSEN SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS Aika lauantai 13.11.2010 klo 12.31 14.25 Paikka Sokos Hotel Presidentti, Eteläinen Rautatiekatu 4, Helsinki 1 Kokouksen avaus 2 Läsnäolijoiden toteaminen

Lisätiedot

Maanantai klo 15:00 16:30. Kuivasjärven Auran maja

Maanantai klo 15:00 16:30. Kuivasjärven Auran maja Sivu 1/10 KOKOUSAIKA Maanantai 17.2.2013 klo 15:00 16:30 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kuivasjärven Auran maja Jouni Pääkkölä Jani Laine Oili Loukusa Petri Ollonen Kari Hourula pj. j. j. ja siht.

Lisätiedot

4 Jaostot 2018 Hyväksyttiin kaksi toimivaa jaostoa: kunto- ja liikuntajaosto sekä talojaosto.

4 Jaostot 2018 Hyväksyttiin kaksi toimivaa jaostoa: kunto- ja liikuntajaosto sekä talojaosto. OIKARAISEN HAKA RY PÖYTÄKIRJA OIKARAINEN 26.11.2017 AIKA 26.11.2017 klo 16.00 16.50 PAIKKA LÄSNÄ Jokkapirtti Risto Koivula, Eero Sirkka, Eero Sandgren, Yrjö Koivula, Tapani Ylianttila, Enni Yliraudanjoki,

Lisätiedot

Osallistujaluettelo (liite 1) Puheenjohtaja Maiju Savolainen toivotti osallistujat tervetulleiksi ja avasi kokouksen klo 12.12

Osallistujaluettelo (liite 1) Puheenjohtaja Maiju Savolainen toivotti osallistujat tervetulleiksi ja avasi kokouksen klo 12.12 Pienpystykorvat ry Syyskokouksen pöytäkirja Aika: 26.09.2015 Paikka: Paikalla: Pohjois-Hämeen Kennelpiirin toimitilat Tampereentie 484 Lempäälä Minna Ahonen-Vuorinen Erkki Linkohaka Harri Liikkanen Sari

Lisätiedot

ISM Single Competitor Competitions. Nilsiä,

ISM Single Competitor Competitions. Nilsiä, ISM 2014 Nilsiä, 09.02.2014 Single Competitor Competitions M Nimi Nro Piiri Hiihto Arviointi Ammunta Pisteet 1. Savolainen Esa 14 PS 300 (23:29) 256 (-9m/+13m) 558 (93) 1114 2. Tuovinen Janne 5 PS 261

Lisätiedot

Yhdistyksen varapuheenjohtaja Kirsi Marjamäki avasi kokouksen klo

Yhdistyksen varapuheenjohtaja Kirsi Marjamäki avasi kokouksen klo Anarkistimartat ry Anarkistmarthorna rf rek.nro 198.144 Aika: Ma 6.2.2017 klo 17.00 Paikka: Marttaliiton kokoustila, Malminrinne 1 B, 7 krs. VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 1. KOKOUKSEN AVAUS Yhdistyksen varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Suvi Pietarinen Tutkija, Laboratoriet för trä- och pappers kemi Åbo Akademi Porthansgatan 3, 20500 Åbo 02 2154887, e-mail suvi.pietarinen@abo.

Suvi Pietarinen Tutkija, Laboratoriet för trä- och pappers kemi Åbo Akademi Porthansgatan 3, 20500 Åbo 02 2154887, e-mail suvi.pietarinen@abo. JÄSENTIEDOTE 2004 Sisältö Seuran yhteystiedot 1 FCES 05 Seitsemännet ympäristötieteen päivät Jyväskylässä 2 Vuosikokouksen pöytäkirja 3 Toimintakertomus vuodelta 2003 5 Toimintasuunnitelma vuodelle 2004

Lisätiedot

HUITTISTEN SEUDUN INVALIDIT RY VUODEN 2015 VUOSIKERTOMUS

HUITTISTEN SEUDUN INVALIDIT RY VUODEN 2015 VUOSIKERTOMUS HUITTISTEN SEUDUN INVALIDIT RY VUODEN 2015 VUOSIKERTOMUS YLEISTÄ Yhdistyksen tarkoitus on edistää fyysisesti vammaisten ihmisten mahdollisuuksia toimia yhteiskunnan tasa-arvoisina ja täysivaltaisina jäseninä

Lisätiedot

EMPON OMAKOTIYHDISTYS RY

EMPON OMAKOTIYHDISTYS RY 1 EMPON OMAKOTIYHDISTYS RY Hyväksytty yhdistyksen syyskokouksessa 25.11.2004 ja kevätkokouksessa 10.2.2005. Merkitty Patentti- ja rekisterihallituksen yhdistysrekisteriin 5.5.2006. 1 Nimi, kotipaikka ja

Lisätiedot

Toimintakertomus 2015

Toimintakertomus 2015 Toimintakertomus 2015 Yleistä Kulunut vuosi oli Saviniemen Asukasyhdistys ry:n 23. toimintavuosi. "Yhdistyksen tarkoituksena on edistää saviniemeläisten yhteisiä asumiseen liittyviä etuja, alueen viihtyvyyttä,

Lisätiedot

TUOHITUN KYLÄYHDISTYKSEN VUOSIKOKOUS 2016

TUOHITUN KYLÄYHDISTYKSEN VUOSIKOKOUS 2016 TUOHITUN KYLÄYHDISTYKSEN VUOSIKOKOUS 2016 Vuosikokouksen jälkeen kyläasiamies Henrik Hausen kertoo uudesta hankkeesta ja vastaa kysymyksiin. 28.2.2016 klo 18.00. Paikka Tuohikoto Käsiteltävät asiat: 1.

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS VUOSI 2014

TOIMINTAKERTOMUS VUOSI 2014 TOIMINTAKERTOMUS VUOSI 2014 Toiminta Hallitus Suomen Saksanpystykorva harrastaja Sapy ry:n tarkoituksena on tehdä eri saksanpystykorvia ja eri harrastusmuotoja tunnetuksi, tuoda rotujen harrastajat yhteen,

Lisätiedot

SYYSKOKOUS Laukkosken Taimi ry. 26.11.2009 1(7)

SYYSKOKOUS Laukkosken Taimi ry. 26.11.2009 1(7) 26.11.2009 1(7) LAUKKOSKEN TAIMEN SYYSKOKOUS (vaalikokous) Aika: Torstai 26.11.2009 klo 19.15 Paikka: Laukkosken Työväentalo 1. Kokouksen avaus Seuran puheenjohtaja Janne-Pekka Nurmi avasi kokouksen klo

Lisätiedot

Kajaanin Hiihtäjien toimintakertomus 2013

Kajaanin Hiihtäjien toimintakertomus 2013 Kajaanin Hiihtäjien toimintakertomus 2013 KAJAANIN HIIHTÄJÄT ry JOHTOKUNTA 2013 Puheenjohtaja Kauko Berg Mesiheinäntie 28 C8 87500 Kajaani puh. 0500670625 Varapuheenjohtaja Jouni Vimpari Saviniementie

Lisätiedot

ISM-hirvenhiihto. Yksilökilpailut. Hiihtely. Nilsiä,

ISM-hirvenhiihto. Yksilökilpailut. Hiihtely. Nilsiä, ISM-hirvenhiihto Nilsiä, 25.02.2017 Yksilökilpailut Hiihtely Sarjalle ei lasketa aikapisteitä. Sarjassa on 4 arviomatkaa. Nimi Nro Piiri Arviointi Ammunta Pisteet 1. Honkanen Leo 134 PK 520 (+4m/-4m/+11m/+21m)

Lisätiedot

Pyhäselän Avantouimarit ry

Pyhäselän Avantouimarit ry Pyhäselän Avantouimarit ry Toimintakertomus kaudelta 2017 2018 SISÄLLYS 1. JÄSENET JA TALOUS... 2 2. SAUNAN TOIMINTA... 2 3. LEADER-HANKE... 3 4. HALLINTO... 3 5. MUU TOIMINTA... 4 6. TIEDOTUS JA MARKKINOINTI...

Lisätiedot

TKK - johtokuntapaikat / henkilöittäin kaudet Summa / Nro

TKK - johtokuntapaikat / henkilöittäin kaudet Summa / Nro TKK - johtokuntapaikat / henkilöittäin kaudet 4.9.2018 Summa / Nro Nimi Yhteensä Mantila Jyrki 37 Kortet Hannu 31 Leinonen Asko 24 Sepponen Pekka 21 Sinisalo Tauno 21 Saarenheimo Kauko 19 Virta Asko 19

Lisätiedot

Temmeksen kyläyhdistys ry. Toimintakertomus 2013

Temmeksen kyläyhdistys ry. Toimintakertomus 2013 Temmeksen kyläyhdistys ry Toimintakertomus 2013 Toimintakertomus 2013 Sivu 2(8) Yleistä Temmeksen kyläyhdistyksen tarkoituksena on toiminta-alueensa asukkaiden asumisolosuhteisiin, - ympäristöön, -viihtyvyyteen

Lisätiedot

Salon Seudun Suomi-Viro Seura ry

Salon Seudun Suomi-Viro Seura ry TOIMINTAKERTOMUS 01.01-31.12.2007 JÄSENET Yhdistyksellä oli vuonna 2007 jäsenmaksun maksaneita jäseniä 165. Uusia jäseniä siis saatu seuralle 34 henkilöä. Jäsenmäärän suuri kasvu on seurausta monipuolisesta

Lisätiedot

Puheenjohtajan pulinoita. Sisältö. Jyväskylän Ladun jäsenlehti. Ilmoitushinnat. Vuokraus. Ladun majan kevättalkoot. Jyväskylän Ladun jäsenmaksut

Puheenjohtajan pulinoita. Sisältö. Jyväskylän Ladun jäsenlehti. Ilmoitushinnat. Vuokraus. Ladun majan kevättalkoot. Jyväskylän Ladun jäsenmaksut Jyväskylän Ladun jäsenlehti Lehti ilmestyy 4 kertaa vuodessa: tammi helmikuussa, huhti toukokuussa, elo syyskuussa ja marras joulukuussa. Jäsenlehdet ovat luettavissa myös netissä yhdistyksemme kotisivuilla.

Lisätiedot

Pyörätuoleihin tulee tarratekstinä Tämän pyörätuolin on lahjoittanut LC-Orimattila (Jopimainos).

Pyörätuoleihin tulee tarratekstinä Tämän pyörätuolin on lahjoittanut LC-Orimattila (Jopimainos). Hallituksen kokous 7 / 2009 Pöytäkirja Paikka: Ravintola Musta Ori Aika: ti 31.3.2009 klo 18.15 71 Kokouksen avaus Presidentti avasi kokouksen klo 18.19. 72 Todetaan läsnäolijat ja päätösvaltaisuus Läsnä

Lisätiedot

Kilpailunjohtaja Jukka Lehtosaari

Kilpailunjohtaja Jukka Lehtosaari Kilpailunjohtaja Jukka Lehtosaari Hämeen Hiihto ry Keski-Pohjanmaan Hiihto ry Lahden piirin Hiihto ry Uudenmaan Hiihto ry Finlands Svenska Skidförbund rf Kainuun Hiihto ry Keski-Suomen Hiihto ry Satakunnan

Lisätiedot

Hirvenjuoksun ISM-kisa

Hirvenjuoksun ISM-kisa Hirvenjuoksun ISM-kisa Juuka, 04.07.2015 Yksilökilpailut Kävelijät Sarjalle ei lasketa aikapisteitä. Sarjassa on 4 arviomatkaa. Nimi Nro Piiri Arviointi Ammunta Pisteet 1. Lemmetty Tuomas 164 PS 548 (+9m/+3m/+8m/+6m)

Lisätiedot

TOIVAKKA AUTOURHEILUKERHO RY. PÖYTÄKIRJA 1 (4) TOIVAKKA. 1 Kerhon puheenjohtaja Martti Liukkonen avasi kokouksen.

TOIVAKKA AUTOURHEILUKERHO RY. PÖYTÄKIRJA 1 (4) TOIVAKKA. 1 Kerhon puheenjohtaja Martti Liukkonen avasi kokouksen. TOIVAKKA AUTOURHEILUKERHO RY. PÖYTÄKIRJA 1 (4) 41660 TOIVAKKA 11.9.1999 SYYSKOKOUS Aika 11.9.1999 klo 15.00 16.35 Paikka Hirsiaho, Huikko Läsnä 21 jäsentä (osanottajaluettelo liitteenä) 1 Kokouksen avaus

Lisätiedot

TAMPEREEN NAVIGAATIOSEURA R.Y. 1/2019 SISÄLTÄÄ VUOSIKOKOUSKUTSUN!

TAMPEREEN NAVIGAATIOSEURA R.Y. 1/2019 SISÄLTÄÄ VUOSIKOKOUSKUTSUN! TAMPEREEN NAVIGAATIOSEURA R.Y. 1/2019 SISÄLTÄÄ VUOSIKOKOUSKUTSUN! 2 PÄÄKIRJOITUS Kommodori Heimo Valtonen Joulu on vietetty ja vuosi vaihdettu. Hyvää alkanutta vuotta kaikille! Vielä on kuitenkin aikaa

Lisätiedot

6. KOKUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

6. KOKUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJA 1(3) 20.03.2013 TaLVI ry Sääntömääräinen kevätkokous Aika 20.03.2013 klo 18.25-18.55 Paikka ABC Lahdesjärvi, Automiehenkatu 39, Tampere Läsnä Osallistujaluettolo (liite 1) 1. KOKOUKSEN AVAUS

Lisätiedot