KANKAANPÄÄN KAUPUNKI YMPÄRISTÖKESKUS / SUUNNITTELUTOIMISTO

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KANKAANPÄÄN KAUPUNKI YMPÄRISTÖKESKUS / SUUNNITTELUTOIMISTO"

Transkriptio

1 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI Kankaanpään kaupungin 4. kaupunginosan (Tapala) korttelia 303 (tontit 1 ja 2), tiloja ja koskeva asemakaavan muutos YMPÄRISTÖKESKUS / SUUNNITTELUTOIMISTO

2 PERUS- JA TUNNISTETIEDOT 1.1 Tunnistetiedot 1.2 Kaava-alueen sijainti Asemakaavan muutos koskee: Kankaanpään kaupungin 4. kaupunginosan (Tapala) korttelia 303 (tontit 1 ja 2), tiloja ja Asemakaavan muutoksella muodostuu: Kankaanpään kaupungin 4. kaupunginosan (Tapala) korttelit 303, tontti 6. Asemakaavan tunnus: Asemakaavan päiväys: Kaavan laatija: Kaupunginarkkitehti Ilmari Mattila Kankaanpään kaupunki, YMKE, Suunnittelutoimisto PL 36, Kankaanpää, puh Sähköposti: ilmari.mattila@kankaanpaa.fi Vireille tulosta ilmoitettu: Ympäristölautakunta: ja Kaupunginhallitus: Kaupunginvaltuusto: xx.xx.2016 Kaava-alue sijaitsee Ilmarisenkadun varressa noin puolen kilometrin etäisyydellä kaupungin ydinkeskustasta länteen. Alue rajautuu itäpuolelta puistoalueeseen ja muilta osin Tapalan alueen itäosan asuinalueeseen. Alueen sijainti on esitetty osoitekartalla (alla). Kuva 1 Kaavamuutosalue osoitekartalla. Kaavamuutosalue on rajattu punaisella.

3 Kaavan nimi ja tarkoitus Kankaanpään kaupungin 4. kaupunginosan (Tapala) korttelia 303 (tontit 1 ja 2), tiloja ja koskeva asemakaavan muutos. Asemakaavamuutoksen tarkoituksena on osoittaa rivitalotontti Tapalan asuinalueen itäosaan yhdistämällä kaksi erillispientalotonttia. Kaava-alueella sijaitsee erillispientaloasutusta. Kuva 2 Viistoilmakuva kaava-alueelta.

4 Selostuksen sisällysluettelo Sisällys 1 PERUS- JA TUNNISTETIEDOT Tunnistetiedot Kaava-alueen sijainti Kaavan nimi ja tarkoitus Selostuksen sisällysluettelo Luettelo selostuksen liiteasiakirjoista Luettelo muista kaavaa koskevista asiakirjoista, taustaselvityksistä ja lähdemateriaalista TIIVISTELMÄ Kaavaprosessin vaiheet Asemakaava Asemakaavan toteutus LÄHTÖKOHDAT Selvitys suunnittelualueen oloista Alueen yleiskuvaus Luonnonympäristö Rakennettu ympäristö Maanomistus Suunnittelutilanne Kaava-aluetta koskevat suunnitelmat, päätökset ja selvitykset ASEMAKAAVAN SUUNNITTELUN VAIHEET Asemakaavan suunnittelun tarve Asemakaavan suunnittelun käynnistäminen ja sitä koskevat päätökset Osallistuminen ja yhteistyö Osalliset Vireilletulo Osallistuminen ja vuorovaikutusmenettelyt Asemakaavan tavoitteet Asemakaavaratkaisun vaihtoehdot ja niiden vaikutukset ASEMAKAAVAN MUUTOKSEN KUVAUS Kaavan rakenne Mitoitus Ympäristön laatua koskevien tavoitteiden toteutuminen Aluevaraukset Korttelialueet Kaavan vaikutukset Vaikutukset rakennettuun ympäristöön Vaikutukset luonnonympäristöön Vaikutukset maisemaan Toiminnalliset vaikutukset Liikenteelliset vaikutukset Ympäristön häiriötekijät ASEMAKAAVAN TOTEUTUS... 17

5 Luettelo selostuksen liiteasiakirjoista Liite 1 Liite 2 Liite 3 Liite 4 Osallistumis- ja arviointisuunnitelma Asemakaavakartta Asemakaavamääräykset ja merkinnät Asemakaavan seurantalomakkeet Kansikuva Maanmittauslaitos ortoilmakuva 08/2015 ( OAS Katri Kuusisto Selostus Katri Kuusisto Valokuvat Katri Kuusisto Kaavakartta Marjo Lahtinen 1.6 Luettelo muista kaavaa koskevista asiakirjoista, taustaselvityksistä ja lähdemateriaalista 1. Satakunnan maakuntakaava Kankaanpää Taajamien osayleiskaava (oikeusvaikutukseton) Kankaanpään Keskustan osayleiskaava (Hyväksymiskäsittelyyn 12/2015). 4. Kankaanpään kaupungin meluselvitys. Trafix TIIVISTELMÄ 2.1 Kaavaprosessin vaiheet 2.2 Asemakaava Kaavoitustyö on käynnistetty tonttien omistajan Marverk Oy:n esityksestä. Ympäristölautakunnan käsittely Osallistumis- ja arviointisuunnitelma sekä asemakaavan muutosluonnos oli nähtävillä Kankaanpään kaupungin suunnittelutoimistossa sekä kaupungin Internetsivuilla välisen ajan. Ympäristölautakunnan käsittely Kaupunginhallituksen käsittely Asemakaavan muutosehdotus oli nähtävillä Kankaanpään kaupungin suunnittelutoimistossa sekä kaupungin Internetsivuilla välisen ajan. Hyväksymiskäsittely: Kaupunginhallitus , Kaupunginvaltuusto xx.xx.2016 Alueelle on osoitettu kahden erillispientalotontin sijaan yksi rivitalojen tai muiden kytkettyjen asuinrakennusten tontti.

6 Asemakaavan toteutus 3 LÄHTÖKOHDAT Asemakaava toteutetaan rivitalon rakentamisen mahdollistamiseksi. 3.1 Selvitys suunnittelualueen oloista Alueen yleiskuvaus Luonnonympäristö Kaavamuutosalue sijaitsee Tapalan kaupunginosan itäosassa Tapalankadun pohjoispuolella Ilmarisentien varrella. Kaava-alue rajautuu itäpuolelta puistoalueeseen ja muilta osin Tapalan alueen itäosan asuinalueeseen. Puistoalueen tonttien puoleisella laidalla sijaitsee vesialue Ruoko-oja. Kaavamuutosalue sijaitsee Ruoko-ojan laakson reunalla rajautuen puistoalueeseen, jossa Ruoko-oja sijaitsee. Alueella ei sijaitse luonnontilaisia alueita. Puistoalueen länsireunalla sijaitsee olemassa olevaa asutusta Rakennettu ympäristö Kaavamuutosalueella on sijainnut yksi erillispientalo, joka on purettu lähes kokonaan. Alue sijoittuu erillispientaloalueen itäreunalle. Alueella ei ole taajamakuvallisesti huomioitavia tai kulttuurihistoriallisesti arvokkaita kohteita. Kuva 3 Kaavamuutosalue, kortteli 303 tontit 1 ja 2.

7 Kuva 4 Kaavamuutosalue Laviantieltä. Tontin takana jatkuu erillispientaloalue. Väestö Kaavamuutosalue sijoittuu olemassa olevan asuinalueen itäreunalle. Palvelut Päivittäistavarakauppa (Sale) ja apteekki sijaitsevat kaava-alueelta lounaan suuntaan noin puolen kilometrin etäisyydellä. Keskusta-alueen palvelut sijaitsevat myös noin puolen kilometrin etäisyydellä. Työpaikat Alueella ei sijaitse työpaikkatoimintaa. Virkistys Kaavamuutosalue rajautuu itäpuoleltaan puistoalueeseen sekä noin 200 metrin etäisyydellä sijaitsee Ruokojärven pohjoisosan uimaranta ja puistoalue. Liikenne Kaavamuutosalue sijoittuu Ilmarisentien varteen, joka toimii asuntokatuna. Kulku Ilmarisenkadulle tapahtuu Tapalankadulta, joka sijaitsee asuntoalueen eteläpuolella. Tapalankatu toimii alueen kokoojakatuna jatkuen kohti Kankaanpään keskusta-aluetta. Kaavamuutosalueen itäpuolella sijaitsee Lavientie eli maantie 44, joka on Kankaanpään läpi kulkeva pohjois-eteläsuuntainen pääväylä. Kaava-alueen ja Laviantien välillä sijaitsee Vuohiniityn puistoalue.

8 Maanomistus 3.2 Suunnittelutilanne Tekninen huolto Alueella on vesi- ja viemäriverkosto sekä kaukolämpö. Ympäristönsuojelu ja ympäristöhäiriöt Kaavamuutosalueen itäpuolella, noin 400 metrin etäisyydellä, sijaitsee maantie 44 eli Laviantie. Liikenteestä aiheutuu jonkin verran meluhaittaa asuinalueelle. Rakennettu kulttuuriympäristö ja muinaismuistot Alueella ei ole huomioitavia kohteita. Kaava-alue on kaavamuutosta esittäneen yrityksen Marverk Oy:n omistuksessa Kaava-aluetta koskevat suunnitelmat, päätökset ja selvitykset Maakuntakaava Alueella on voimassa Satakunnan maakuntakaava, joka on vahvistettu Satakunnan maakuntakaava on saanut lainvoiman korkeimman hallintooikeuden (KHO) päätöksellä. Maakuntakaavassa kaavamuutosalue on taajamatoimintojen aluetta ja sijaitsee kaupunkikehittämisen kohdevyöhykkeellä sekä matkailun kehittämisvyöhykkeellä.

9

10

11 Ympäristökeskus Yleiskaava Alueella on voimassa Kankaanpää Taajamien osayleiskaava 1992 (oikeusvaikutukseton), joka on hyväksytty Kaavamuutosalue on osayleiskaavassa merkitty asuinpientaloalueeksi (AP-2). Kankaanpään Keskustan osayleiskaavassa, joka on hyväksymiskäsittelyssä 12/2015, kaavamuutosalue on merkitty asuinpientaloalueeksi (AP).

12 Asemakaava Kaavamuutosalueella on voimassa Ak 55, joka on hyväksytty Asemakaavassa alue on erillispientalojen korttelialuetta. Kaavamerkinnät ja määräykset AO-17 Erillispientalojen korttelialue Kullekin tontille saa rakentaa yhden enintään kaksiasuntoisen asuinrakennuksen ja sitä varten tarpeellisen talousrakennuksen. Talousrakennuksen tulee muodoltaan ja materiaaleiltaan sopeutua asuinrakennukseen ja olla sekä räystäs- että harjakorkeudeltaan sitä matalampi. Katettavissa olevia autopaikkoja on rakennettava yksi asuntoa kohti. VP Puisto Tonttijako ja rekisteri Alueella on erillinen korttelia 303 koskeva sitova tonttijako, joka on hyväksytty Kiinteistö on rekisteröity Kiinteistö on rekisteröity Kaavalla osoitetaan edellä mainitut kiinteistöt yhdistävä tontti nro 6. kortteliin 303.

13 Pohjakartta Kankaanpään kaupungin numeerinen pohjakartta, hyväksytty ASEMAKAAVAN SUUNNITTELUN VAIHEET 4.1 Asemakaavan suunnittelun tarve Suunnittelun lähtökohtana on mahdollistaa Tapalan asuinalueen itäosassa sijaitsevien käyttämättömäksi jääneiden erillispientalotonttien tehokkaampi asuinkäyttö ja samalla tiivistää keskusta-alueen tuntumassa sijaitsevaa yhdyskuntarakennetta. Tavoitteena on osoittaa asemakaavassa rivitalojen ja muiden kytkettyjen asuinrakennusten tontti rivitalon rakentamisen mahdollistamiseksi. 4.2 Asemakaavan suunnittelun käynnistäminen ja sitä koskevat päätökset Kaavoitustyö on käynnistetty tonttien omistajan Marverk Oy:n esityksestä. Suunnittelun lähtökohtana on mahdollistaa rivitalon rakentaminen Tapalan asuinalueen itäosaan. Kaavaluonnos on esitelty Ympäristölautakunnalle Kaavaehdotus on esitelty Ympäristölautakunnalle Kaupunginhallitus Kaupunginhallituksen käsittely , Kaupungin valtuusto xx.xx Osallistuminen ja yhteistyö Osalliset Vireilletulo Kaavahankkeen osallisia ovat kaava alueen kiinteistöjen omistaja sekä naapurikiinteistöjen omistajat. Suunnittelun viranomais- ja yhteistyötahoja ovat Varsinais-Suomen Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (ELY-keskus), Satakuntaliitto, Tekninen keskus, Rakennusvalvonta, Satakunnan pelastuslaitos ja Pohjois-Satakunnan Peruspalvelu- Liikelaitoskuntayhtymä (PoSa). Vireilletulosta ilmoitettiin kuulutuksella Kankaanpään Seudussa sekä kaupungin kotisivuilla Internetissä. Asemakaavaluonnos oli nähtävillä samanaikaisesti Osallistuminen ja vuorovaikutusmenettelyt Kankaanpään kaupunki aloitti asemakaavamuutoksen laadinnan tonttien omistajan esityksestä. Alueelle osoitetaan rivitalojen ja muiden kytkettyjen asuinrakennusten tontti rivitalon rakentamisen mahdollistamiseksi.

14 Kaavahankkeen osallistumis- ja arviointisuunnitelma sekä asemakaavamuutosluonnos olivat nähtävillä välisen ajan, jolloin osalliset ovat voineet esittää mielipiteensä suullisesti tai kirjallisesti. Nähtävilläolosta informoitiin kirjeitse maanomistajaa, rajanaapureita, viranomaisia ja yhteistyötahoja sekä lisäksi siitä tiedotettiin kuulutuksella Kankaanpään Seudussa ja kaupungin kotisivuilla Internetissä. Luonnoksesta saadut lausunnot: - Satakuntaliitolla ei ole Satakunnan maakuntakaavan nojalla lausuttavaa. Lausuntopyynnön esittäminen ehdotusvaiheessa ei ole tarpeen. - ELY keskus ei näe lausunnon antamista asemakaavamuutoksesta tarpeelliseksi. - Teknisellä keskuksella ei ole huomautettavaa asemakaavan muutosluonnoksesta. - Luonnoksesta ei saapunut muistutuksia. Asemakaavamuutosehdotus oli nähtävillä välisen ajan. Nähtävilläolosta tiedotettiin kuulutuksella Kankaanpään Seudussa ja kaupungin kotisivuilla Internetissä. Osallisilla oli mahdollisuus jättää kaavaehdotuksesta kirjallinen muistutus. Kaavaehdotuksesta pyydettiin lisäksi lausunnot asianomaisilta viranomaisilta ja yhteistyötahoilta. 4.4 Asemakaavan tavoitteet - Kaavaehdotuksesta ei saapunut lausuntoja eikä muistutuksia Asemakaavan tavoitteena on osoittaa rivitalojen ja muiden kytkettyjen asuinrakennusten tontti rivitalon rakentamisen mahdollistamiseksi. Suunnittelun lähtökohtana on mahdollistaa Tapalan asuinalueen itäosassa sijaitsevien käyttämättömäksi jääneiden erillispientalotonttien tehokkaampi asuinkäyttö ja samalla tiivistää keskusta-alueen tuntumassa sijaitsevaa yhdyskuntarakennetta. 4.5 Asemakaavaratkaisun vaihtoehdot ja niiden vaikutukset Kaavamuutoksen luonteesta johtuen vaihtoehtoisia ratkaisuja ei laadittu. 5 ASEMAKAAVAN MUUTOKSEN KUVAUS 5.1 Kaavan rakenne Mitoitus Kaavamuutoksella muodostuu: Rivitalojen ja muiden kytkettyjen asuinrakennusten tontti (kortteli 303: tontit 6). Kaavamuutosalueen pinta-ala on noin 0,26 ha.

15 Kaavassa osoitetaan rivitalojen ja muiden kytkettyjen asuinrakennusten tontti (AR) 2586 m 2. Kaavalla osoitetaan rakennusoikeutta 480 m2 sekä 120 m2 auton säilytyspaikan rakentamiselle. - Rakennusoikeus pysyy kokonaismäärältään saman mitä aiempi asemakaava salli kahdelle erillispientalotontille. 5.2 Ympäristön laatua koskevien tavoitteiden toteutuminen Asemakaavassa on osoitettu istutettava alueen osa sekä tontin osa, jolle tulee istuttaa puita ja pensaita melu- ja näkösuojan parantamiseksi. Rivitalojen ja muiden kytkettyjen asuinrakennusten korttelialueella tulee rakentaa leikkipaikoiksi ja oleskeluun sopivaa yhtenäistä aluetta vähintään 15 % asuinkerrosalasta. Korttelialueen rakentamatta jäävät osat on istutettava. 5.3 Aluevaraukset Korttelialueet AR-13 Rivitalojen tai muiden kytkettyjen asuinrakennusten korttelialue. Korttelialueella on rakennettava leikkipaikoiksi ja oleskeluun sopivaa yhtenäistä aluetta vähintään 15 % asuinkerrosalasta. Korttelialueen rakentamatta jäävät osat on istutettava. Autopaikkoja on rakennettava vähintään 1,2 ap/asunto. 5.4 Kaavan vaikutukset Vaikutukset rakennettuun ympäristöön Alueen rakennusoikeus pysyy samansuuruisena kuin aiemmalla asemakaavalla on osoitettu, joten alueen kuormitus ei merkittävästi lisäänny. Alue on erillispientalovaltainen. Rivitalo asettuu asuinalueen reunalle Vaikutukset luonnonympäristöön Kaavamuutosalueella ei ole huomattavia luontoarvoja. Alue on osoitettu asuinalueeksi ja ollut aikaisemmin yhden erillispientalon puutarhaa. Yleiskaavan yhteydessä on laadittu luontoselvitys. Alueelta ei ole löytynyt huomioitavia luontokohteita Vaikutukset maisemaan Rivitalotontti sijoittuu olemassa olevan asuinalueen reunalle. Rivitalo muodostuu osaksi rakennettua ympäristöä täydentäen sitä. Kaavassa on osoitettu istutettavia alueenosia ympäristön vehreyttämiseksi sekä meluja näkösuojan parantamiseksi.

16 Toiminnalliset vaikutukset Alue on asuinkäytössä. Alueelle on toimivat kulkuyhteydet Liikenteelliset vaikutukset Liikennemäärä ei kasva merkittävästi. Kulkuyhteydet alueelta ovat hyvät. Tapalankatu toimii alueen kokoojakatuna. 5.5 Ympäristön häiriötekijät Liikennemelu Kaavamuutosalueen itäpuolella sijaitsee maantie 44 (Laviantie), jolta aiheutuu jonkin verran meluhaittaa asuinalueelle. Meluvaikutuksia on selvitetty osayleiskaavatyön yhteydessä (2011). Mittausten mukaan kaavamuutosalueelle muodostuu päiväaikaan 50 db(a) ja yöaikaan 45 db(a) melukuormitus. Nämä eivät ylitä ohjearvoja ulkotilojen osalta. Vuoden 2030 ennusteen mukaan melu tulee lisääntymään noin 5 db, ainakin päiväaikaan. Melualueet päivällä (2011) Melualueet yöllä (2011)

17 Melutasojen ohjearvot Kaavassa on osoitettu rakennusalan sivu, jonka puoleisten rakennuksen ulkoseinien sekä ikkunoiden ja muiden rakenteiden ääniedistävyyden liikennemelua vastaan on oltava vähintään 35 dba. 6 ASEMAKAAVAN TOTEUTUS Tontille tullaan toteuttamaan rivitalo. Kankaanpäässä Ilmari Mattila Kaupunginarkkitehti Kankaanpään kaupunki PL 36, Kankaanpää ilmari.mattila@kankaanpaa.fi

18 2 2. LÄHTÖKOHDAT JA TAVOITTEET ÑÍßÔÔ ÍÌËÓ Íó Öß ßÎÊ Ñ ÒÌ ÍËËÒÒ ÌÛÔÓß øóîô êí y ÕßÒÕßßÒÐ\\Ò ÕßËÐËÒÕ ASEMAKAAVA JA ASEMAKAAVAN MUUTOS Ak ïéòïîòîðïë Õ ²µ ² <<² µ ««²¹ ² ìò µ ««²¹ ²± ² øì µ±» íðí ø ±² ï î ô ± îïìóìóíðíó ï îïìóìóíðíóî µ± µ»ª»³ µ ª ² ³««± ò 1. SUUNNITTELUALUE Í Öß ÒÌ Í««²²» «»» ³»²µ ¼«² ª» ²± ² «±»² µ ±³» ²» < ¼» < µ ««²¹ ² ¼ ²µ» µ«<²»»²ò ß «««< «±» «± »»»² ³«± ² Ì ² »² <± ² «² »»»²ò ß »² ² ±²»» ± ±»µ ø ò ßÔËÛÛÒ ÕÑÕÑ ß »² ² ó ±² ²± ² ðôîê ò Õ ª ³««± * ±² µ< ²²» ±²»² ±³ ² Ó ª» µ Ñ æ²» µ» <ò Í««²²» «» ±² ² µ ² µ µ <<»»² ± ±² ô ± µ ±² µ± «¼ << *¼ ² << ª ± ±² ² ò ß » ±²»³³ ² ²²«µ»»² ±ô ±µ ±² ± <» µ±µ±² ² «ò Ì ±² ««±² ³«±¼± «²«µ ¼» ² ¼» <ª< < ±² ò Í««²²» «² < *µ± ² ±² ³ ¼± Ì ² «² »² <±»ª»² µ< <³< *³<µ <<²» ¼»²»»² ± ±²»²» ±µµ ³ «²µ< * ³ ª << µ» µ«ó »² «² «³»ª ¼ µ«² µ»²²» ò Ì ª±»»² ±² ± ±»³ µ ª ª ±»² ³«¼»² µ µ»»² «² µ»²²² ±² ª ±² µ»² ³»² ³ ¼± ³»µ ò Í««²²» «»² ³ ó » ±ª µ ª ³««± µ»²»»² µ»² ±³ «µ» ò 3. KAAVOITUSTILANNE ÓßßÕËÒÌßÕßßÊß Ó µ«² µ ª Ð< ª< íðòïïòîðïï Ò ³ Í µ«²² ² ³ µ«² µ ª øí µ«²² ² ³ µ«² µ ª ±² ²«²ª± ³ ² µ± µ» ³³ ² ² ±ó± µ»«¼»² øõøñ << *µ» < ïíòíòîðïíò ÇÔÛ ÍÕßßÊß Ñ» µ ª Ð< ª< ïéòêòïççî Í««²²» « ±² ³ ± ³ ² ±»² »» µ ««²µ µ» <³»² µ± ¼»ª * µµ»» <»µ< ³ µ «² µ» <³ ª * µµ»» <ò Ò ³ Õ ²µ ² << Ì ³»² ±» µ ª ø± µ»«ª µ««µ» ±² ò Í««²²» « ±² «²»² ± ò Õ» µ«² ±» µ ª Ø ª<µ ³ µ<» ² ïîñîðïë Í««²²» « ±²»² ±ª ²»² «² ± ò ßÍÛÓßÕßßÊß ß»³ µ ª Ð< ª< îçòïðòïçèð Ò ³ ß»³ µ ª ² ±ò ëë Ó» µ ²²< ³<< < µ» æ µ ò Ô ÌÛ ï LIITE 1 Í ² µ ø ««²²» « ±² ««²» ò Ñ «³ ó ª ± ² ««²²» ³

19 3 4 Ote Satakunnan maakuntakaavasta ja määräyksistä

20 5 6 Ote Taajamien osayleiskaavasta v.1992 (oikeusvaikutukseton) Suunnittelualue on osayleiskaavassa merkitty asuinpientaloalueeksi (AP-2). Ote ajantasakaavasta Suunnittelualue on erillispientalojen korttelialuetta. Merkinnät ja määräykset: ks. LIITE 1. Ote osayleiskaavasta (hyväksymiskäsittelyyn 12/2015) Suunnittelualue on osayleiskaavassa merkitty asuinpientaloalueeksi (AP). 4. MUUT SUUNNITTELUUN VAIKUTTAVAT SELVITYKSET JA PÄÄTÖKSET Kankaanpään Keskustan osayleiskaavatyön yhteydessä tehty meluselvitys. 5. OSALLISET Osallisia ovat: Kaavahankkeen osallis omistajat. omistaja sekä naapurikiinteistöjen Suunnittelun viranomais- ja yhteistyötahoja ovat Varsinais-Suomen Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (ELY-keskus), Satakuntaliitto, Tekninen keskus, rakennusvalvonta, Satakunnan pelastuslaitos ja Pohjois-Satakunnan Peruspalvelu-Liikelaitoskuntayhtymä (PoSa).

21 VUOROVAIKUTUSMENETTELY Aloitusvaihe Kaavahankkeen vireille tulosta sekä osallistumis- ja arviointisuunnitelman nähtäville asettamisesta kuulutetaan Kankaanpään Seudussa ja kaupungin kotisivuilla Internetissä (MRL 63 ). Luonnosvaihe Kaavaluonnos valmistellaan samanaikaisesti osallistumis- ja arviointisuunnitelman kanssa. Luonnos esitellään ympäristölautakunnalle ja siitä tiedotetaan kuulutuksella Kankaanpään Seudussa ja kaupungin kotisivuilla Internetissä. Maanomistajia, rajanaapureita ja yhteistyötahoja informoidaan lisäksi kirjeitse hankkeen vireille tulosta ja laatimisvaiheen vuorovaikutusmenettelystä. Kaavaluonnos asetetaan nähtäville ja viranomaisille tarjotaan mahdollisuus lausunnon antamiseen. Nähtävilläoloaikana osallisilla on mahdollisuus lausua kaavaluonnoksesta mielipiteensä kirjallisesti tai suullisesti. Lisäksi järjestetään tarpeellinen määrä neuvotteluja osallisten kanssa (MRL 62 ). Kuulemisten pohjalta laaditaan lopullinen asemakaavaehdotus hyväksymiskäsittelyyn. Päätösprosessi Ympäristölautakunta, kaupunginhallitus Asemakaavaehdotus nähtävillä MRL 65 :n mukaisesti mahdollisten muistutusten tekoa varten vähintään 30 päivän ajan. Nähtävillä olosta julkaistaan kuulutus Kankaanpään Seudussa ja kaupungin kotisivuilla Internetissä. Tarvittaessa ympäristölautakunnan uusi käsittely Kaupunginhallitus Kaupunginvaltuusto Hyväksymispäätöksestä tiedottaminen Kunnan jäsenillä ja rekisteröidyillä yhdistyksillä on toimialaansa koskien valitusoikeus kaavan hyväksymispäätöksestä Turun hallinto-oikeuteen ja edelleen Korkeimpaan Hallinto-oikeuteen. 8. YHTEYSTIEDOT Kaupunginarkkitehti Ilmari Mattila Kankaanpään kaupunki Ympäristökeskus PL KANKAANPÄÄ puh sähköposti ilmari.mattila@kankaanpaa.fi Ympäristösuunnittelija Katri Kuusisto Kankaanpään kaupunki Ympäristökeskus PL KANKAANPÄÄ puh sähköposti katri.kuusisto@kankaanpaa.fi 7. VAIKUTUSTEN ARVIOINTI Vaikutusten arviointi toteutetaan seuraavasti: Vaikutusten arviointi tehdään kaavoitusprosessin yhteydessä selvittäen kaavan vaikutukset alueeseen kokonaisuuden kannalta. Asemakaavan kaavoitusmenettelyn yhteydessä arvioitavat vaikutukset: Vaikutukset rakennettuun ympäristöön Vaikutukset luonnonympäristöön Vaikutukset maisemaan Toiminnalliset vaikutukset Sosiaaliset vaikutukset

22 Asemakaavakartta LIITE 2

23 LIITE 3

24

25 îêòïòîðïê Asemakaavan seurantalomakkeet Ô ÌÛ ì

26

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 )

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 ) OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 ) Ak 214005183 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI 17.12.2015 ASEMAKAAVA JA ASEMAKAAVAN MUUTOS Kankaanpään kaupungin 4. kaupunginosan (Tapala) korttelia 303 (tontit 1 ja

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 )

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 ) OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 ) Ak 5185 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI 16.8.2016 ASEMAKAAVA JA ASEMAKAAVAN MUUTOS Kankaanpään kaupungin 1. kaupunginosan (Keskus) korttelia 47 sekä katualuetta ja

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 )

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 ) OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 ) Ak 5186 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI 16.8.2016 ASEMAKAAVA JA ASEMAKAAVAN MUUTOS Kankaanpään kaupungin 1. kaupunginosan (Keskus) korttelin 26 osaa koskeva asemakaavan

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 )

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 ) OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 ) Ak 5192 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI 28.02.2017 ASEMAKAAVA JA ASEMAKAAVAN MUUTOS Kankaanpään kaupungin 7. kaupunginosan (Reima) korttelia 527 ja puistoaluetta koskeva

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 )

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 ) OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 ) AK 5197 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI 28.11.2017 ASEMAKAAVA VENETMÄEN ASEMAKAAVA Kankaanpään kaupungin 5. kaupunginosaa (Järventausta), korttelin osaa 379 koskeva

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 )

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 ) OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 ) Ak 5189 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI 22.11.2016 ASEMAKAAVA JA ASEMAKAAVAN MUUTOS Kankaanpään kaupungin 7. kaupunginosan (Reima) korttelin 543 tontteja 1 ja 2, korttelin

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 )

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 ) OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 ) AK 5199 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI 27.3.2018 ASEMAKAAVA MUSIIKKIOPISTON ASEMAKAAVA Kankaanpään kaupungin 1. kaupunginosaa (Keskus), korttelia 21 koskeva asemakaavan

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 )

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 ) OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 ) AK 5194 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI 16.5.2017 ASEMAKAAVA Kaukolämpölaitoksen tontin laajennus Kankaanpään kaupungin 6. kaupunginosaa (Koskenoja), osaa kortteleista

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 )

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 ) OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 ) Ak 5190 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI 22.11.2016 ASEMAKAAVA Halmeen teollisuusalueen laajennuksen eteläosa Kankaanpään kaupungin 4. kaupunginosaa (Tapala), tiloja

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 )

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 ) OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 ) Ak 5188 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI 25.10.2016 ASEMAKAAVA JA ASEMAKAAVAN MUUTOS Kankaanpään kaupungin 1. kaupunginosan (Keskus) korttelia 40 koskeva asemakaavan

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 )

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 ) OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 ) Rak 3032 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI 17.10.2017 ISO-MATEEN TUULINIEMEN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS Kankaanpään kaupungin Veneskosken kylän Iso-Mateen Tuuliniemen ranta-asemakaavan

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 )

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 ) OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 ) Ak 5187 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI 25.10.2016 ASEMAKAAVA JA ASEMAKAAVAN MUUTOS Kankaanpään kaupungin 1. kaupunginosan (Keskus) korttelin 47 tonttia 1 ja korttelin

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 )

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 ) OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 ) Ak KANKAANPÄÄN KAUPUNKI 18.2.2016 ASEMAKAAVA Asemakaava koskee Kankaanpään kaupungin 12. kaupunginosan (Jyllinmäki) tilaa Kangastus 214-406-1-819. 1. SUUNNITTELUALUE

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 )

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 ) 1 Ak 5171 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 ) KANKAANPÄÄN KAUPUNKI 20.11.2012 RUOKORINTEEN ASEMAKAAVAN MUUTOS Kankaanpään kaupungin 1. kaupunginosan (Keskus) korttelin 61 tonttia 1, tilaa 214-406-3-466

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 )

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 ) 2 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 ) Ak 5178 2. LÄHTÖKOHDAT JA TAVOITTEET Kankaanpään keskustan kulttuurikortteli ei ole toteutunut voimassa olevan asemakaavan mukaisesti. Korttelin alueella

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 )

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 ) OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 ) Ak 5179 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI 24.2.2015 ASEMAKAAVAN MUUTOS Kankaanpään kaupungin 9. kaupunginosan (Kärki) korttelin 736 tontteja 9 ja 10 koskeva asemakaavan

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI Kankaanpään kaupungin 7. kaupunginosan (Reima) korttelia 527 ja puistoaluetta koskeva asemakaavan muutos.

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI Kankaanpään kaupungin 7. kaupunginosan (Reima) korttelia 527 ja puistoaluetta koskeva asemakaavan muutos. KANKAANPÄÄN KAUPUNKI Kankaanpään kaupungin 7. kaupunginosan (Reima) korttelia 527 ja puistoaluetta koskeva asemakaavan muutos. 214005912 YMPÄRISTÖKESKUS / SUUNNITTELUTOIMISTO 16.05.2017 214 2 1 PERUS-

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI YMPÄRISTÖKESKUS / SUUNNITTELUTOIMISTO LUONNOS 01.09.2015

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI YMPÄRISTÖKESKUS / SUUNNITTELUTOIMISTO LUONNOS 01.09.2015 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI Kankaanpään kaupungin 4. kaupunginosan (Tapala) korttelia 334, tiloja 214-406-2-117 ja 214-406-2-542 sekä puistoaluetta koskeva asemakaava ja asemakaavan muutos. 214005182 YMPÄRISTÖKESKUS

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI YMPÄRISTÖKESKUS / SUUNNITTELUTOIMISTO

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI YMPÄRISTÖKESKUS / SUUNNITTELUTOIMISTO KANKAANPÄÄN KAUPUNKI Kankaanpään kaupungin 9. kaupunginosan (Kärki) korttelin 733 tonttia 6 sekä katualuetta ja puistoaluetta koskeva asemakaavan muutos. Muutos koskee tiloja 214-406-3-908, 214-406-3-1029

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI Kankaanpään kaupungin 7. kaupunginosan (Reima) korttelia 527 ja puistoaluetta koskeva asemakaavan muutos.

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI Kankaanpään kaupungin 7. kaupunginosan (Reima) korttelia 527 ja puistoaluetta koskeva asemakaavan muutos. KANKAANPÄÄN KAUPUNKI Kankaanpään kaupungin 7. kaupunginosan (Reima) korttelia 527 ja puistoaluetta koskeva asemakaavan muutos. 214005192 YMPÄRISTÖKESKUS / SUUNNITTELUTOIMISTO 28.02.2017 214 2 1 PERUS-

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI YMPÄRISTÖKESKUS / SUUNNITTELUTOIMISTO

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI YMPÄRISTÖKESKUS / SUUNNITTELUTOIMISTO KANKAANPÄÄN KAUPUNKI Kankaanpään kaupungin 9. kaupunginosan (Kärki) korttelin 733 tonttia 6 sekä katualuetta ja puistoaluetta koskeva asemakaavan muutos. Muutos koskee tiloja 214-406-3-908, 214-406-3-1029

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 )

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 ) OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 ) KANKAANPÄÄN KAUPUNKI 27.2.2018 ASEMAKAAVA KESKUSPUISTON ASEMAKAAVA Kankaanpään kaupungin 1. kaupunginosaa (Keskus), kortteleita 20, 21, 26 ja katualuetta

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI YMPÄRISTÖKESKUS / SUUNNITTELUTOIMISTO EHDOTUS

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI YMPÄRISTÖKESKUS / SUUNNITTELUTOIMISTO EHDOTUS KANKAANPÄÄN KAUPUNKI Kankaanpään kaupungin 4. kaupunginosan (Tapala) korttelia 334, tiloja 214-406-2-117 ja 214-406-2-542 sekä puistoaluetta koskeva asemakaava ja asemakaavan muutos. 214005182 YMPÄRISTÖKESKUS

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI KANKAANPÄÄN KAUPUNKI Vuohiniityntien-Valkilantien asemakaavan muutoksen selostus Kankaanpään kaupungin 3. kaupunginosan (Myllymäki) katu- ja puistoalueita koskeva asemakaavan muutos. 21400 5177 YMPÄRISTÖKESKUS

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI YMPÄRISTÖKESKUS / SUUNNITTELUTOIMISTO luonnos

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI YMPÄRISTÖKESKUS / SUUNNITTELUTOIMISTO luonnos KANKAANPÄÄN KAUPUNKI Kankaanpään kaupungin 1. kaupunginosan (Keskus) korttelin 26 osaa koskeva asemakaavan muutos. Muutos koskee tilaa 214-406-3-487. 214005186 YMPÄRISTÖKESKUS / SUUNNITTELUTOIMISTO Ympäristökeskus

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI YMPÄRISTÖKESKUS / SUUNNITTELUTOIMISTO ehdotus

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI YMPÄRISTÖKESKUS / SUUNNITTELUTOIMISTO ehdotus KANKAANPÄÄN KAUPUNKI Kankaanpään kaupungin 1. kaupunginosan (Keskus) korttelin 26 osaa koskeva asemakaavan muutos. Muutos koskee tilaa 214-406-3-487. 214005186 YMPÄRISTÖKESKUS / SUUNNITTELUTOIMISTO Ympäristökeskus

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI YMPÄRISTÖKESKUS / SUUNNITTELUTOIMISTO

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI YMPÄRISTÖKESKUS / SUUNNITTELUTOIMISTO KANKAANPÄÄN KAUPUNKI Kankaanpään kaupungin 1. kaupunginosan (Keskus) korttelin 26 osaa koskeva asemakaavan muutos. Muutos koskee tilaa 214-406-3-487. 214005186 YMPÄRISTÖKESKUS / SUUNNITTELUTOIMISTO 25.10.2016

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 )

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 ) OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 ) Ak 5204 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI 28.5.2019 ASEMAKAAVAN MUUTOS Kankaanpään kaupungin 14. kaupunginosan (Lohikko) korttelin 941 tonttia 2 koskeva asemakaavan muutos.

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI YMPÄRISTÖKESKUS / SUUNNITTELUTOIMISTO LUONNOS

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI YMPÄRISTÖKESKUS / SUUNNITTELUTOIMISTO LUONNOS KANKAANPÄÄN KAUPUNKI Kankaanpään kaupungin 7. kaupunginosan (Reima) korttelia 553, korttelin 543 tontteja 1 ja2, korttelin 555 tontteja 6 ja 7 sekä korttelin 551 tontteja 1 ja 2 koskeva asemakaavan muutos.

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 )

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 ) OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 ) Ak 5195 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI 29.5.2018 ASEMAKAAVA JA ASEMAKAAVAN MUUTOS Kankaanpään kaupungin 2. kaupunginosan (Käpylä) tiloja 214-406-3-1089, 214-406-1-862,

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI KANKAANPÄÄN KAUPUNKI Kankaanpään kaupungin Venesjärven kylän tiloja Liisanniemi 214-423- 3-141 ja Etelärinne 214-423-3-145 koskeva ranta-asemakaava. VENESJÄRVEN MARJAKEITAAN RANTA-ASEMAKAAVA 2 YMPÄRISTÖKESKUS

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI. Kankaanpään kaupungin 4. kaupunginosan (Tapala) korttelia 304 koskeva asemakaavan muutos (Rivieeran pikkutalot).

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI. Kankaanpään kaupungin 4. kaupunginosan (Tapala) korttelia 304 koskeva asemakaavan muutos (Rivieeran pikkutalot). KANKAANPÄÄN KAUPUNKI Kankaanpään kaupungin 4. kaupunginosan (Tapala) korttelia 304 koskeva asemakaavan muutos (Rivieeran pikkutalot). 214005191 YMPÄRISTÖKESKUS / SUUNNITTELUTOIMISTO 13.12.2016 LUONNOS

Lisätiedot

Merikarvia Sata aurinkoista päivää enemmän

Merikarvia Sata aurinkoista päivää enemmän Sata aurinkoista päivää enemmän OSALLISUTMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 ) Kirkonkylän asemakaavan muutos - Värenmäki MERIKARVIAN KUNTA 3.2.2016 Osallistumis- ja arviointisuunnitelma on lakisääteinen

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI Kankaanpään kaupungin 2. kaupunginosan (Käpylä) korttelin 164 tonttia 1 sekä tilaa koskeva asemakaavan muutos

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI Kankaanpään kaupungin 2. kaupunginosan (Käpylä) korttelin 164 tonttia 1 sekä tilaa koskeva asemakaavan muutos KANKAANPÄÄN KAUPUNKI Kankaanpään kaupungin 2. kaupunginosan (Käpylä) korttelin 164 tonttia 1 sekä tilaa 214 406 13 37 koskeva asemakaavan muutos 21400 5174 YMPÄRISTÖKESKUS / SUUNNITTELUTOIMISTO 28.10.2014

Lisätiedot

OSALLISTUMIS JA ARVIOINTISUUNNITELMA MRL 63

OSALLISTUMIS JA ARVIOINTISUUNNITELMA MRL 63 OSALLISTUMIS JA ARVIOINTISUUNNITELMA MRL 63 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI MAKKARAMÄKI, ns. Karusellin alue Ak 5169 16.8.2011 ASEMAKAAVA Kankaanpään 10. kaupunginosan (Makkaramäki) osa aluetta, ns. Karusellin aluetta

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI KANKAANPÄÄN KAUPUNKI Kankaanpään kaupungin 1. kaupunginosan (Keskus) toria ja Torikadun osaa koskeva asemakaavan muutos Torin asemakaavan muutos 214005202 KAUPUNKISUUNNITTELUKESKUS 29.5.2018 Torin 2 1

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI KANKAANPÄÄN KAUPUNKI Kankaanpään kaupungin Iso-Mateen TUULINIEMEN RANTAKAAVAN MUUTOS Koskien korttelin 1 tontteja 1 ja 2 KAUPUNKISUUNNITTELUKESKUS / KAAVOITUS 17.10.2017 Ranta-asemakaava no 214003032 2

Lisätiedot

Merikarvia Sata aurinkoista päivää enemmän

Merikarvia Sata aurinkoista päivää enemmän Sata aurinkoista päivää enemmän OSALLISUTMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 ) Kirkonkylän asemakaavan muutos Oloneuvoksentie MERIKARVIAN KUNTA 29.5.2017 Osallistumis- ja arviointisuunnitelma on lakisääteinen

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI Kankaanpään kaupungin 2. kaupunginosan (Käpylä) korttelin 164 tonttia 1 sekä tilaa 214 406 13 37 koskeva asemakaavan muutos

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI Kankaanpään kaupungin 2. kaupunginosan (Käpylä) korttelin 164 tonttia 1 sekä tilaa 214 406 13 37 koskeva asemakaavan muutos KANKAANPÄÄN KAUPUNKI Kankaanpään kaupungin 2. kaupunginosan (Käpylä) korttelin 164 tonttia 1 sekä tilaa 214 406 13 37 koskeva asemakaavan muutos 21400 5174 YMPÄRISTÖKESKUS / SUUNNITTELUTOIMISTO 28.10.2014

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI YMPÄRISTÖKESKUS / SUUNNITTELUTOIMISTO KAAVAEHDOTUS

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI YMPÄRISTÖKESKUS / SUUNNITTELUTOIMISTO KAAVAEHDOTUS KANKAANPÄÄN KAUPUNKI Kankaanpään kaupungin 7. kaupunginosan (Reima) korttelia 553 sekä korttelin 555 tontteja 6 ja 7 koskeva asemakaavan muutos. Pitkämäen rivitalotonttien asemakaavamuutos. 214005189 YMPÄRISTÖKESKUS

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 )

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 ) OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 ) KANKAANPÄÄN KAUPUNKI 21.9.2010 ASEMAKAAVA 9. kaupunginosan (Kärki) korttelin 743 osan asemakaavan muutos (Kelankaari) 1. SUUNNITTELUALUE SIJAINTI JA REKISTERI

Lisätiedot

Kankaanpään kaupungin 6. kaupunginosan (Koskenoja) osaa kortteleista 410 ja 414 koskeva asemakaavan muutos. Kaukolämpölaitoksen asemakaava.

Kankaanpään kaupungin 6. kaupunginosan (Koskenoja) osaa kortteleista 410 ja 414 koskeva asemakaavan muutos. Kaukolämpölaitoksen asemakaava. KANKAANPÄÄN KAUPUNKI Kankaanpään kaupungin 6. kaupunginosan (Koskenoja) osaa kortteleista 410 ja 414 koskeva asemakaavan muutos. Kaukolämpölaitoksen asemakaava. Asemakaavalla muodostuu 6. kaupunginosan

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI YMPÄRISTÖKESKUS / SUUNNITTELUTOIMISTO

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI YMPÄRISTÖKESKUS / SUUNNITTELUTOIMISTO KANKAANPÄÄN KAUPUNKI Kankaanpään kaupungin 7. kaupunginosan (Reima) korttelia 553 sekä korttelin 555 tontteja 6 ja 7 koskeva asemakaavan muutos. Pitkämäen rivitalotonttien asemakaavamuutos. 214005189 YMPÄRISTÖKESKUS

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI YMPÄRISTÖKESKUS / SUUNNITTELUTOIMISTO

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI YMPÄRISTÖKESKUS / SUUNNITTELUTOIMISTO KANKAANPÄÄN KAUPUNKI Kankaanpään kaupungin 7. kaupunginosan (Reima) korttelia 553 sekä korttelin 555 tontteja 6 ja 7 koskeva asemakaavan muutos. Pitkämäen rivitalotonttien asemakaavamuutos. 214005189 YMPÄRISTÖKESKUS

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI KANKAANPÄÄN KAUPUNKI Kankaanpään kaupungin 5. kaupunginosan (Järventausta) korttelin 379 osaa koskeva asemakaavan muutos. Muutos koskee tilaa 214-406-3-1061. Venetmäen asemakaava 214005197 KAUPUNKISUUNNITTELUKESKUS

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI Kankaanpään kaupungin 9. kaupunginosan (Kärki) korttelin 736 tontteja 9 ja 10 koskeva asemakaavan muutos.

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI Kankaanpään kaupungin 9. kaupunginosan (Kärki) korttelin 736 tontteja 9 ja 10 koskeva asemakaavan muutos. KANKAANPÄÄN KAUPUNKI Kankaanpään kaupungin 9. kaupunginosan (Kärki) korttelin 736 tontteja 9 ja 10 koskeva asemakaavan muutos. 21400 5179 YMPÄRISTÖKESKUS / SUUNNITTELUTOIMISTO 28.4.2015 21400 5179 2 1

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI. Ihanamäenkadun varren (Jaakkola) asemakaavan muutoksen selostus. Ak 5151

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI. Ihanamäenkadun varren (Jaakkola) asemakaavan muutoksen selostus. Ak 5151 Ak 5151 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI Ihanamäenkadun varren (Jaakkola) asemakaavan muutoksen selostus 4. kaupunginosa (Tapala) korttelin 314 tontti 5 ja puistoalue YMPÄRISTÖKESKUS/ SUUNNITTELUTOIMISTO 27.3.2007

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI KANKAANPÄÄN KAUPUNKI Kankaanpään kaupungin 1. kaupunginosan (Keskus) korttelia 21 koskeva asemakaavan muutos Musiikkiopiston asemakaava 214005199 KAUPUNKISUUNNITTELUKESKUS 29.5.2018 Musiikkiopisto 2 1

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 )

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 ) OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 ) KANKAANPÄÄN KAUPUNKI 20.8.2004 päivitys 7.12.2009 ASEMAKAAVA JA ASEMAKAAVAN MUUTOS 2. kaupunginosan (Käpylä) hautausmaa-alue ympäristöineen (Vanha hautausmaa)

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI KANKAANPÄÄN KAUPUNKI Kankaanpään kaupungin 14. kaupunginosan (Lohikko) korttelia 941 koskeva asemakaavan muutos Muutos koskee 214-14-941-1 Lohikon vanhainkodin asemakaava 214005198 KAUPUNKISUUNNITTELUKESKUS

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI KANKAANPÄÄN KAUPUNKI Kankaanpään kaupungin 14. kaupunginosan (Lohikko) korttelia 941 koskeva asemakaavan muutos. Muutos koskee tilaa 214-14-941-1. Lohikon vanhainkodin asemakaava 214005198 KAUPUNKISUUNNITTELUKESKUS

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI KANKAANPÄÄN KAUPUNKI Kankaanpään kaupungin 1. kaupunginosan (Keskus) toria ja Torikadun osaa koskeva asemakaavan muutos Torin asemakaavan muutos 214005202 KAUPUNKISUUNNITTELUKESKUS 28.8.2018 Torin 2 1

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA MRL 63

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA MRL 63 MERIKARVIAN KUNTA 04.12.2016 KAAVA Merikarvian Malskerin ranta-asemakaavan muutos koskien Riispyyn kylän tilaa Kivikari 484-414-2-122 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA MRL 63 Aluearkkitehti Ilmari

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI KANKAANPÄÄN KAUPUNKI Justeerin Kotikioskin asemakaavan muutos 2 selostus LUONNOS Kankaanpään kaupungin 9. kaupunginosan (Kärki) korttelin 731 tonttia 15 koskeva asemakaavan muutos 21400 5205 KAUPUNKISUUNNITTELUKESKUS

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI. Kankaanpään kaupungin Korhoismajan kylän tilaa Kalliola 214-407-3-48 koskeva ranta-asemakaava. PIKKU-MATEEN RANTA-ASEMAKAAVA 3

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI. Kankaanpään kaupungin Korhoismajan kylän tilaa Kalliola 214-407-3-48 koskeva ranta-asemakaava. PIKKU-MATEEN RANTA-ASEMAKAAVA 3 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI Kankaanpään kaupungin Korhoismajan kylän tilaa Kalliola 214-407-3-48 koskeva ranta-asemakaava. PIKKU-MATEEN RANTA-ASEMAKAAVA 3 YMPÄRISTÖKESKUS / SUUNNITTELUTOIMISTO 31.3.2015 2 1 PERUS-

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI KANKAANPÄÄN KAUPUNKI Kankaanpään kaupungin Iso-Mateen TUULINIEMEN RANTAKAAVAN MUUTOS Koskien korttelin 1 tontteja 1 ja 2 KAUPUNKISUUNNITTELUKESKUS / KAAVOITUS 19.12.2017 Ranta-asemakaava no 214003032 2

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI YMPÄRISTÖKESKUS / SUUNNITTELUTOIMISTO

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI YMPÄRISTÖKESKUS / SUUNNITTELUTOIMISTO KANKAANPÄÄN KAUPUNKI Kankaanpään kaupungin 4. kaupunginosan (Tapala) korttelia 334, tiloja 214-406-2-117 ja 214-406-2-542 sekä puistoaluetta koskeva asemakaava ja asemakaavan muutos. 214005182 YMPÄRISTÖKESKUS

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI YMPÄRISTÖKESKUS / SUUNNITTELUTOIMISTO LUONNOS

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI YMPÄRISTÖKESKUS / SUUNNITTELUTOIMISTO LUONNOS KANKAANPÄÄN KAUPUNKI Kankaanpään kaupungin 1. kaupunginosan (Keskus) korttelin 47 tonttia 1 ja korttelin 49 osaa sekä puisto- ja katualuetta ja urheilualuetta koskeva asemakaavan muutos. Päiväkodin ja

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 )

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 ) OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 ) KANKAANPÄÄN KAUPUNKI 20.10.2010 ASEMAKAAVA Kankaanpään kaupungin 3. kaupunginosan (Myllymäki) korttelin 215 osan (tontit 1, 2 ja 5) ja Kuoppaniityn puiston

Lisätiedot

KAAVASELOSTUS / / /

KAAVASELOSTUS / / / KAAVASELOSTUS 7.2.2011 / 31.3.2011 / 19.9.2011 / Siltakatu Kelhänkatu Suunnittelualueen sijainti 195. JÄMSÄN KAUPUNKI Maanmittauslaitos MML/VIR/KESU/006/08 ASEMAKAAVAN SELOSTUS KOSKIEN JÄMSÄN KAUPUNGIN

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 )

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 ) OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 ) Ak 5201 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI 30.5.2018 ASEMAKAAVA JA ASEMAKAAVAN MUUTOS Kankaanpään kaupungin 2. kaupunginosan (Käpylä) asemakaavan mukaista korttelia 135,

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA MRL 63

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA MRL 63 MERIKARVIAN KUNTA 08.10.2017 KAAVA Merikarvian Köörtilä, Fidiholma rantayleiskaavan muutos koskien Köörtilän kylän tilaa Tapanila 484-407-3-110 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA MRL 63 Aluearkkitehtivastaava

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA MRL 63

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA MRL 63 MERIKARVIAN KUNTA 06.11.2016 KAAVA Merikarvian Ylikylä rantayleiskaavan muutos koskien Riispyyn kylän tiloja Riihimäki 484-414-2-156, Halkoplassi 484-414-2-199 ja Heikkilä 484-414-1-122 OSALLISTUMIS- JA

Lisätiedot

KAAVASELOSTUS / / / : Maanmittauslaitos MML/VIR/KESU/006/08

KAAVASELOSTUS / / / : Maanmittauslaitos MML/VIR/KESU/006/08 KAAVASELOSTUS 2.4.2009 / 12.5.2009 / 2.7.2009 / 28.8.2009 Suunnittelualueen sijainti 1:10 549 Maanmittauslaitos MML/VIR/KESU/006/08 MÄNTYMÄKI ASEMAKAAVAN SELOSTUS KOSKIEN KYLÄTIEN ASEMAKAAVAN MUUTOKSEN

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI KANKAANPÄÄN KAUPUNKI Kankaanpään kaupungin Iso-Mateen TUULINIEMEN RANTAKAAVAN MUUTOS Koskien korttelin 1 tontteja 1 ja 2 KAUPUNKISUUNNITTELUKESKUS / KAAVOITUS 19.12.2017 Ranta-asemakaava no 214003032 2

Lisätiedot

Merikarvia Sata aurinkoista päivää enemmän

Merikarvia Sata aurinkoista päivää enemmän Sata aurinkoista päivää enemmän OSALLISUTMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 ) Kauppatien korttelin 66 asemakaavamuutos MERIKARVIAN KUNTA 27.03.2017 Osallistumis- ja arviointisuunnitelma on lakisääteinen

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA MRL 63 JA KAAVALUONNOS

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA MRL 63 JA KAAVALUONNOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA MRL 63 JA KAAVALUONNOS Asemakaavan muutos koskien Karvian keskustan kortteleita 82 ja 83 sekä M aluetta. Tilat 230-405-8-76, 8-180, 8-179, 8-220 11.11.2013 Pohjois-Satakunnan

Lisätiedot

PARKANON PAHKALAN ALUEEN KORTTELIN 5063 TONTTIA 13 KOSKEVA ASEMAKAAVAN MUUTOS

PARKANON PAHKALAN ALUEEN KORTTELIN 5063 TONTTIA 13 KOSKEVA ASEMAKAAVAN MUUTOS PARKANON KAUPUNKI PARKANON PAHKALAN ALUEEN KORTTELIN 5063 TONTTIA 13 KOSKEVA ASEMAKAAVAN MUUTOS 12.1.2009 Kaavoitus- Arkkitehtipalvelu Mattila Oy 1 PAHKALAN ALUEEN KORTTELIN 5063 TONTTIA 13 KOSKEVA ASEMAKAAVAN

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI KANKAANPÄÄN KAUPUNKI Huhtahyvät asemakaavan muutoksen selostus Kankaanpään kaupungin 6. kaupunginosan (Koskenoja) korttelin 402 tonttia 5 koskeva asemakaavan muutos. 21400 5176 YMPÄRISTÖKESKUS / SUUNNITTELUTOIMISTO

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI KANKAANPÄÄN KAUPUNKI Kankaanpään kaupungin 5. kaupunginosan (Järventausta) korttelin 379 osaa, puistoaluetta sekä urheilu- ja virkistyspalvelualuetta koskeva asemakaavan muutos Venetmäen asemakaava 214005197

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI YMPÄRISTÖKESKUS / SUUNNITTELUTOIMISTO ehdotus

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI YMPÄRISTÖKESKUS / SUUNNITTELUTOIMISTO ehdotus KANKAANPÄÄN KAUPUNKI Kankaanpään kaupungin 1. kaupunginosan (Keskus) korttelia 47 sekä katualuetta ja puistoaluetta koskeva asemakaavan muutos. Muutos koskee tiloja 214-406-3-371, 214-1-9901-0, 214-406-3-455,

Lisätiedot

MERIKARVIAN KUNTA. MERIKARVIAN MALSKERIN RANTA- ASEMAKAAVAN MUUTOS MALSKERIN SAARI koskien tilaa Kivikari

MERIKARVIAN KUNTA. MERIKARVIAN MALSKERIN RANTA- ASEMAKAAVAN MUUTOS MALSKERIN SAARI koskien tilaa Kivikari MERIKARVIAN KUNTA MERIKARVIAN MALSKERIN RANTA- ASEMAKAAVAN MUUTOS MALSKERIN SAARI koskien tilaa Kivikari 484-414-2-122 Riispyyn kylässä KUNNAN KAAVATUNNUS 484RAKAM12016 4.12.2016 1. PERUS- JA TUNNISTETIEDOT

Lisätiedot

LINTULA KORTTELIT 1501 JA 1502

LINTULA KORTTELIT 1501 JA 1502 ORIMATTILAN KAUPUNKI LINTULA KORTTELIT 1501 JA 1502 ASEMAKAAVAN MUUTOS KAAVASELOSTUS Asemakaavamuutoksen selostus, joka koskee 29.9.2016 päivättyä asemakaavakarttaa. Asemakaavamuutos koskee kortteleita

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI YMPÄRISTÖKESKUS / SUUNNITTELUTOIMISTO

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI YMPÄRISTÖKESKUS / SUUNNITTELUTOIMISTO KANKAANPÄÄN KAUPUNKI Kankaanpään kaupungin 1. kaupunginosan (Keskus) korttelia 47 sekä katualuetta ja puistoaluetta koskeva asemakaavan muutos. Muutos koskee tiloja 214-406-3-371, 214-1-9901-0, 214-406-3-455,

Lisätiedot

KESKUSTAN ASEMAKAAVAN MUUTOS Korttelit 31, tontit 7, 8, 10 ja 11

KESKUSTAN ASEMAKAAVAN MUUTOS Korttelit 31, tontit 7, 8, 10 ja 11 Kuva 1. Suunnittelualueen sijainti punaisella rajauksella. Pohjakartta Maanmittauslaitos. KESKUSTAN ASEMAKAAVAN MUUTOS Korttelit 31, tontit 7, 8, 10 ja 11 KANNUKSEN KAUPUNKI SISÄLLYS 1 1 Perus- ja tunnistetiedot...

Lisätiedot

PENNALA LASTIKANRINNE KORTTELI 36

PENNALA LASTIKANRINNE KORTTELI 36 ORIMATTILAN KAUPUNKI PENNALA LASTIKANRINNE KORTTELI 36 ASEMAKAAVAN MUUTOS KAAVASELOSTUS Asemakaavamuutoksen selostus, joka koskee 4.5.2018 päivättyä asemakaavakarttaa. Asemakaavamuutos koskee korttelin

Lisätiedot

ASEMAKAAVAN SELOSTUS Vanhatie 13 21:078. Asemakaavan muutos koskee 21. kaupunginosan korttelin 85 tonttia 10. Kaavan päiväys:

ASEMAKAAVAN SELOSTUS Vanhatie 13 21:078. Asemakaavan muutos koskee 21. kaupunginosan korttelin 85 tonttia 10. Kaavan päiväys: ASEMAKAAVAN SELOSTUS Vanhatie 13 21:078 Asemakaavan muutos koskee 21. kaupunginosan korttelin 85 tonttia 10 Kaavan päiväys: 12.11.2009 JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI KAUPUNKIRAKENNEPALVELUT / KAAVOITUS 1 PERUS- JA

Lisätiedot

Ak 5156 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI

Ak 5156 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI Ak 5156 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI Laarin asemakaavan muutos 9. Kaupunginosa (Kärki) Asemakaavan muutos koskien korttelin 702 tontteja 2,3 ja 4 ja katualueita Laari ja Valssi. YMPÄRISTÖKESKUS / SUUNNITTELUTOIMISTO

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA KAUS/97/2015 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA KARTANO (41.) KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 17 TONTTI 10 ASEMAKAAVAN MUUTOS 609 1657 www.pori.fi/kaupunkisuunnittelu etunimi.sukunimi@pori.fi puh. 02 621 1600

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA MRL 63

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA MRL 63 MERIKARVIAN KUNTA 09.09.2017 KAAVA Merikarvian Kuuskeri rantayleiskaavan muutos koskien Peipun kylän tiloja Merimaa 484-401-14-34 ja 484-401-13-56 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA MRL 63 Aluearkkitehtivastaava

Lisätiedot

MYLLYLÄ KORTTELI 0608

MYLLYLÄ KORTTELI 0608 ORIMATTILAN KAUPUNKI MYLLYLÄ KORTTELI 0608 ASEMAKAAVAN MUUTOS KAAVASELOSTUS Asemakaavamuutoksen selostus, joka koskee 29.8.2016 päivättyä asemakaavakarttaa. Asemakaavamuutos koskee osaa korttelista 0608.

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 )

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 ) OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 ) KARVIAN KUNTA 22.3.2016 Karvian Keskustaajaman osayleiskaavan muutos koskien Härkämäen alueen T, TY-1, T-1, MY-5, MA, VL, ET, AT ja AM aluevarauksia. OAS

Lisätiedot

NUORIKKALANMETSÄ 2 ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS)

NUORIKKALANMETSÄ 2 ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) RAISION KAUPUNKI NUORIKKALANMETSÄ 2 ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) 0 YLEISTÄ Maankäyttö- ja rakennuslain 63 :n mukaan kaavaa laadittaessa tulee riittävän aikaisessa vaiheessa

Lisätiedot

Kankaanpään kaupungin 6. kaupunginosan (Koskenoja) osaa kortteleista 410 ja 414 koskeva asemakaavan muutos. Kaukolämpölaitoksen asemakaava.

Kankaanpään kaupungin 6. kaupunginosan (Koskenoja) osaa kortteleista 410 ja 414 koskeva asemakaavan muutos. Kaukolämpölaitoksen asemakaava. KANKAANPÄÄN KAUPUNKI Kankaanpään kaupungin 6. kaupunginosan (Koskenoja) osaa kortteleista 410 ja 414 koskeva asemakaavan muutos. Kaukolämpölaitoksen asemakaava. Asemakaavalla muodostuu 6. kaupunginosan

Lisätiedot

RAISION KAUPUNKI RAISIOKANJONIN ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) 4. KAUPUNGINOSA (MAHITTULA)

RAISION KAUPUNKI RAISIOKANJONIN ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) 4. KAUPUNGINOSA (MAHITTULA) RAISION KAUPUNKI RAISIOKANJONIN ASEMAKAAVAN MUUTOS 4. KAUPUNGINOSA (MAHITTULA) OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) RAISION KAUPUNKI, TEKNINEN KESKUS, MAANK YTT PALVELUT 10.9.2013 Osallistumis-

Lisätiedot

OULAISTEN KAUPUNGIN 8. (KASARMINMÄKI) KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 9 TONTTIA 4 KOSKEVA ASEMAKAAVAN MUUTOS.

OULAISTEN KAUPUNGIN 8. (KASARMINMÄKI) KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 9 TONTTIA 4 KOSKEVA ASEMAKAAVAN MUUTOS. ASEMAKAAVAN SELOSTUS 1. PERUS- JA TUNNISTETIEDOT 1.1 Tunnistetiedot OULAISTEN KAUPUNGIN 8. (KASARMINMÄKI) KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 9 TONTTIA 4 KOSKEVA ASEMAKAAVAN MUUTOS. ASEMAKAAVAN MUUTOKSELLA MUODOSTUU

Lisätiedot

ASEMAKAAVAN MUUTOKSEN SELOSTUS. AsOy Snellmanin kartano

ASEMAKAAVAN MUUTOKSEN SELOSTUS. AsOy Snellmanin kartano ASEMAKAAVAN MUUTOKSEN SELOSTUS AsOy Snellmanin kartano 2 ASEMAKAAVAN MUUTOKSEN SELOSTUS / ASUNTO OY SNELLMANINKARTANO 1 PERUS- JA TUNNISTETIEDOT 1.1 Tunnistetiedot Asemakaavan muutos koskee 9. kaupunginosan

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Dnro KAUS/911/10.02.03/2014 VP 18 /13.5.2014 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA VIIKINÄINEN (69.) KAUPUNGINOSA, KORTTELIN 12 ASEMAKAAVAN MUUTOS 609 1646 www.pori.fi/kaupunkisuunnittelu etunimi.sukunimi@pori.fi

Lisätiedot

KETUNKALLIO 15. KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 40 ASEMAKAAVA

KETUNKALLIO 15. KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 40 ASEMAKAAVA Uudenkaupungin kaupunki Ak 1506 Hallinto- ja kehittämiskeskus Kaupunkisuunnittelu KETUNKALLIO 15. KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 40 ASEMAKAAVA Asemakaavan muutoksen selostus, joka koskee X.5.2017 päivättyä asemakaavakarttaa.

Lisätiedot

JÄMIJÄRVI JÄMIJÄRVEN KUNTA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA MRL 63 ASEMAKAAVA Jämijärven Jämin Harjumökkialueen asemakaava

JÄMIJÄRVI JÄMIJÄRVEN KUNTA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA MRL 63 ASEMAKAAVA Jämijärven Jämin Harjumökkialueen asemakaava JÄMIJÄRVI JÄMIJÄRVEN KUNTA 07.10.2013 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA MRL 63 ASEMAKAAVA Jämijärven Jämin Harjumökkialueen asemakaava 1. SUUNNITTELUALUE SIJAINTI Suunnittelualue sijaitsee Jämin palvelukeskuksen

Lisätiedot

RAISION KAUPUNKI KULOISTENRINNE ASEMAKAAVAN MUUTOS 6. KAUPUNGINOSA (KULOINEN) OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS)

RAISION KAUPUNKI KULOISTENRINNE ASEMAKAAVAN MUUTOS 6. KAUPUNGINOSA (KULOINEN) OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) RAISION KAUPUNKI KULOISTENRINNE ASEMAKAAVAN MUUTOS 6. KAUPUNGINOSA (KULOINEN) OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) RAISION KAUPUNKI, TEKNINEN KESKUS, MAANKÄYTTÖPALVELUT 10.4.2018 0 YLEISTÄ Maankäyttö-

Lisätiedot

Teollisuusalueen asemakaavan muutos

Teollisuusalueen asemakaavan muutos TUUSNIEMEN KUNTA Teollisuusalueen asemakaavan muutos Kaavaselostus, luonnos FCG SUUNNITTELU JA TEKNIIKKA OY 673-P35521 FCG SUUNNITTELU JA TEKNIIKKA OY Kaavaselostus, luonnos 1 (10) Sisällysluettelo 1 PERUS-

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI KANKAANPÄÄN KAUPUNKI Kankaanpään kaupungin 14. kaupunginosan (Lohikko) korttelia 941 koskeva asemakaavan muutos Muutos koskee 214-14-941-1 Lohikon vanhainkodin asemakaava 214005198 KAUPUNKISUUNNITTELUKESKUS

Lisätiedot

ASEMAKAAVAN MUUTOS, KAUTTUA, KORTTELI 635

ASEMAKAAVAN MUUTOS, KAUTTUA, KORTTELI 635 ASEMAKAAVAN MUUTOS, KAUTTUA, KORTTELI 635 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) 15.8.2016 KUNTA Euran kunta 050 KYLÄ Kauttua 406 KORTTELI 635 osa puistosta VP ja osa katualueesta Kaavan laatija REJLERS

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI KANKAANPÄÄNKAUPUNKI Vatajanasemakaavanmuutoksenselostus Kankaanpäänkaupungin11.kaupunginosan(Lorvikylä)korttelin848 tonttia2,korttelin847tonttia1,katualuettajapuistoaluettakoskeva asemakaavanmuutos.(vataja)

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI KANKAANPÄÄN KAUPUNKI Kankaanpään kaupungin 1. kaupunginosan (Keskus) toria ja Torikadun osaa koskeva asemakaavan muutos Torin asemakaavan muutos 214005202 KAUPUNKISUUNNITTELUKESKUS 06.11.2018 Torin 2 1

Lisätiedot

PENNALA LASTIKANRINNE KORTTELI 36

PENNALA LASTIKANRINNE KORTTELI 36 ORIMATTILAN KAUPUNKI PENNALA LASTIKANRINNE KORTTELI 36 ASEMAKAAVAN MUUTOS KAAVASELOSTUS LUONNOS 9.2.2018 TARKISTETTU 19.3.2018 Asemakaavamuutoksen selostus, joka koskee 15.3.2018 päivättyä ehdotusvaiheen

Lisätiedot

KRISTIINANKAUPUNKI, ASEMAKAAVAMUUTOS KAUPUNGINOSISSA 4-5. OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) Laadittu (6)

KRISTIINANKAUPUNKI, ASEMAKAAVAMUUTOS KAUPUNGINOSISSA 4-5. OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) Laadittu (6) 1(6) KRISTIINANKAUPUNKI, ASEMAKAAVAMUUTOS KAUPUNGINOSISSA 4-5 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) Laadittu 30.1.2007 Osallistumis- ja arviointisuunnitelman (OAS) tarkoitus on määritelty Maankäyttö-

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA RAHKOLAN KAUPUNGINOSAN (3) VÄHÄINEN ASEMAKAAVAN MUUTOS OSA KORTTELIA 16 KIINTEISTÖT 143-406-12-5, 143-406-12-7 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 12.6.2019 IKAALISTEN KAUPUNKI Kaavoitustoimi 2019 1.

Lisätiedot

NUORIKKALANMETSÄ 3 ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS)

NUORIKKALANMETSÄ 3 ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) RAISION KAUPUNKI NUORIKKALANMETSÄ 3 ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (OAS) 0 YLEISTÄ Maankäyttö- ja rakennuslain 63 :n mukaan kaavaa laadittaessa tulee riittävän aikaisessa vaiheessa

Lisätiedot