Matkapäiväkirja 1. päivä ( ) (Tytöt) (Pojat)

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Matkapäiväkirja 1. päivä (23.9.12) (Tytöt) (Pojat)"

Transkriptio

1 Matkapäiväkirja Kohde: Chiverjovo, Moskovan alue, Venäjä Lähtöpäivä: Paluupäivä: Matkakumppanit: Elena Iossafova, Maria Pelgonen, Matias, Markus, Leevi, Walerius, Julia, Noora, Irene, Iida, Minna, Venla. 1. päivä ( ) Moi kaikki! Ollaan täällä junassa. Pakkaaminen sujui hyvin. Eväitä on mukana ja kikatusta kuuluu. Juna menee kovaa, ja junia menee ohitse. Kaikilla on kivaa, ja Iida jammailee! Irene mussuttaa pähkinöitä, samoin Noora. Minna ja Julia syövät Cocopops-patukkaa. Venla pelailee Nintendoa ja juna puksuttaa eteenpäin Minna pelästyy valuutanvaihtajaa?! Iida availee ovea. Nyt ollaan jo menty ohi Tikkurilan aseman. Tulossa on hauska matka! Voimme jo aistia sen, ja varsinkin Noora on innoissaan. Pojat pelaavat Monopolia ja GTA:ta. Leevi syö patonkia ja Pringlesiä, Matias syö Pringlesiä ja lihapiirakoita, Markus syö Pringlesiä ja leipää, ja Walerius syö Broadway-sipsejä ja kiiviä. Kaikki pojat juovat limsaa. Walerius jonglööraa kiiveillä. Hytit ovat sopivia rotankoloja. Kaikki odottavat hyvää matkaa! В поезде было очень интересно. Мы очень много смеялись.

2 2. päivä ( ) Moi taas! Tänään saavuttiin leirikeskukseen. Tutustuimme venäläisiin tyttöihin, jotka olivat kivoja! Jokaisessa huoneessa nukkuu 2 suomalaista ja 2-3 venäläistä. Ruoka on ollut hyvää ja oltiin kolmosluokkalaisten oppitunnilla. Luokassa oli todella tunkkaista, mutta kyllä me siitäkin selvisimme! Lopulta Iida ja Noora eivät jaksaneet enää käyttäytyä, joten he sekosivat tyystin Millainenkohan päivä huomisesta tulee? Me olemme nyt Chiverjevon leirikeskuksessa. Täällä on hieno futiskenttä, koriskenttä ja lentopallokenttä. Puutarha on todella iso ja hieno. Oppilaat kasvattavat täällä itse vihanneksia. Aamulla oli puolipilvistä, mutta illalla oli sateista. Haju oli aluksi vähän outo, mutta kyllä siihen sitten tottui. Leevin ja Matiaksen huoneessa on vähän outoja poikia (paiskoi välillä ovia niin, että maalit lähtivät seinästä pois), mutta muuten kaikki hyvin! 3. päivä ( ) Moi, meillä alkoi 3. päivä. Me heräsimme 6-7! Me söimme aamupalaksi hillomunkkeja ilman hilloa. Menimme Moskovaan. Siellä oli tosi kivaa ja hienoa. Me kävimme Punaisella torilla ja Varpusenvuorella, josta ostettiin matkamuistoja. Sitten me ajoimme ruuhkaan (siis me lapset, aikuiset jäivät bussikuskin kanssa Punaiselle torille). No vitsi, vitsi on hauskaa lintsata koulusta!!!!!! Moi taas kerran! Ensimmäinen päivä Moskovassa! Tänään oli TOSI kiva päivä. Moskovasta jäi mieleen: iso paikka, paljon ihmisiä, hienoja kirkkoja yms. Hirveästi mainoksia joka puolella! Bussissa laulettiin paljon, ja Irene ja Noora sekosivat täysin! Minna, Iida ja Julia vetivät samaan aikaan sikeitä. Ja Venla taiteili ja kuunteli kikatusta. 4. päivä ( ) Tänään me oltiin Kremlin asemuseossa. Siellä oli aseita, haarniskoja, valtaistuimia, tsaarien vaatteita ja erilaisia kultaesineitä. Ai niin, siellä oli paljon vartijoita, hopeaa ja venäjänkielinen opas.

3 Moro! Pojat eivät näköjään osaa kirjoittaa kunnolla, joten me vähän selvennämme Oltiin siis museossa Oli vähän tylsää, mutta opas oli kyllä harvinaisen hyvä. Museossa oli Pietari I:n vaatetusta ja todella hienoja kulkuneuvoja. Museo on muuten 200 vuotta vanha! Tsaarin aikana on monia tavaroita esim.: kelloja, satuloita, todella hienoja asuja, aseita yms. Olimme onnekkaita kun pääsimme tähän museoon. Iida ihastui museon satuloihin. Bussimatka meni tavalliseen tapaan. Irene, Minna ja Julia torkkuivat taas. Noora ja Iida kinastelivat (vitsillä) poikien kanssa, mitä musiikkia laitetaan. Illalla mentiin vielä sirkukseen. Siellä oli paljon ihmeellisiä eläimiä esim.: hylje, kameleita, jääkarhuja, kenguru ja leopardeja oli siellä myös koiria ja hevosia niin kuin aina. Menimme sirkukseen metrolla. Metromatka kesti kauan. Illalla oltiin leirissä vasta Moro! Tytöt ei näköjään tiedä, että me osataan myös korjata tekstiä. Tuossa ylhäällä on myös virheitä! T. TYTÖT! 5. päivä ( ) Aamulla lähdettiin Tretjakovin galleriaan, jonka perusti kauppias Tretjakov. Opastus oli venäjän kielellä. Siellä oli paljon tauluja ja ikoneita. Näimme tunnettujen taiteilijoiden teoksia (Esim. Šiškin, Brylov, Surikov). Illalla oli sirkus. Me menimme ensiksi autolla ja sitten metrolla. Meillä oli tosi pitkä matka metrossa. Jotain kymmenen pysäkkiä yhteen suuntaan. Sirkus kesti kaksi tuntia ja puoli tuntia taukoa puolessa välissä. Sirkuksessa me pidimme eniten hylkeestä, nyrkkeilevästä kengurusta ja trampoliini/vesi näytöksestä. Tulimme leirikeskukseen taas kahdella metrolla ja autolla. Olimme perillä noin puoli 24. Цирк - это здорово! Moi! Herättiin 8.00 ja mentiin heti syömään. Aamupalan jälkeen me mentiin heti bussiin. Lähettiin siis Tretjakovin galleriaan. Siellä oli paljon taideteoksia: tsaareista muotokuvia ja muita tunnettuja maalauksia. Päähän jäi Šiškin, joka on tunnettu taiteilija ja hän on maalannut tunnetun maalauksen, jossa on yksi iso karhu ja muutama pieni karhu. Julia sai sellaisen palapelin lahjaksi.

4 Illalla laulettiin Frontside ollie ja luettiin venäläinen runo. Sen jälkeen oli vielä disko ja Iidaa tultiin hakemaan tanssimaan 3 kertaa. 6. päivä ( ) Moi, kaikki! Tänään siis ollaan lähdössä!!!!???? EIKÄ!!! Nyt on pakkaukset meneillään No, kerrotaanpas tästä päivästä. Herättiin 8.30 ja menimme aamiaiselle. Sen jälkeen mentiin heti bussiin ja matkan kohde oli siis taas kerran joku museo. Se oli Kuskovon kartano ja sen pihalla oli kaunis puisto. Sisällä oli paljon hienoja huoneita, joissa oli vanhoja esineitä ja koristeita. Museossa oli hieman tylsää, mutta kyllä me pärjättiin Ja opittiinkin jotakin! Museon jälkeen meillä oli paljon vapaa-aikaa. Kaikki kaipaavat eilistä diskoa Olisipa tänäänkin! XD Kauheaa jättää tämä ihana paikka ja uudet kaverit!! On kyllä kivaa nähdä muita koulukavereita, mutta kouluun ei kukaan kaipaa Juna lähtee klo ! Surullista, loma oli sitten tässä Koulu odottaa Moikka! Tytöt ei näköjään tiedä, että tämä EI ole loma!!! Ei ole vaikeaa tajuta, että tämä on koulumatka, VAINOHARHAISET! Sitä paitsi siellä oli disco, mutta me pelasimme jalkapalloa, ja korjatkaa kaikki sanat samaan muotoon, esim. herättiin ja mentiin tai heräsimme ja menimme! (poistakaa XD, koska meidätkin pakotettiin poistamaan ne!) Jatkoa vähän tuosta tyttöjen kirjoituksesta Eli menimme sateessa minibussilla rautatieasemalle. Sitten kävelimme junaamme, joka lähti 22.51, eli minuutin ajoissa. Valvoimme noin yhteen, kunnes meille, siis pojille tultiin sanomaan, että tytön nukkuvat, teidänkin pitäisi ja pakotettiin nukkumaan. Heräsimme noin kello 5 (neljä Suomen aikaa). Herätyskello oli laitettu herättämään klo viisi Venäjän aikaa, koska halusimme olla hereillä Pietarissa, mutta me olimmekin siellä vasta viideltä Suomen aikaa, eli tunnin myöhemmin. Kuudelta olimme rajalla jolloin piti olla hereillä passien tarkastuksen takia, eli emme enää nukkuneet. Aloimme syödä sipsiä ja karkkia, koska sitä oli liikaa (vieläkin Viipurissa 2 kiloa). Nyt pelaamme PSP:llä ja kuuntelemme musiikkia. En kirjoita vielä arvosteluita matkasta, koska emme ole perillä (Helsingissä).

5 7. päivä ( ) Moi! Pojille: Meidän mielestämme tämä oli kyllä loma. Ottaisitteko mielummin kouluviikon kuin tämän?? No joo, ollaan siis junassa matkalla takaisin Suomeen. Kohta ollaankin jo Helsingissä! Täällä Venla ja Iida pelaavat Nintendolla ja Irenellä menossa jo kahdeksas purkka! XD Julia pelaa Iidan söpöllä kännykällä ja maisemat vilisevät ohi. Täällä oli niin kivaa! Opimme paljon venäjää ja saimme ulkomaalaisia ystäviä!

Juuso. Kirje isoäidille. Elsa Kivinen Mäntymäentie 13 30600 Jyväskylä. Hei mummi rakas!

Juuso. Kirje isoäidille. Elsa Kivinen Mäntymäentie 13 30600 Jyväskylä. Hei mummi rakas! Kirje isoäidille Elsa Kivinen Mäntymäentie 13 30600 Jyväskylä Hei mummi rakas! Mitä teille kuuluu? Meille kuuluu hyvää, vaikka ensi viikko on kyllä aika jännittävä. Minulla alkaa uusi koulu. Olen samassa

Lisätiedot

Lentokone nousee ja matka alkaa. Edessä yhdeksän tunnin pitkä lentomatka: onneksi oli elokuvia ja tv-sarjoja katsottavana omasta ruudusta.

Lentokone nousee ja matka alkaa. Edessä yhdeksän tunnin pitkä lentomatka: onneksi oli elokuvia ja tv-sarjoja katsottavana omasta ruudusta. Otto Kananen, Hyria Koulutus Oy Suzhou 1. 28.4.2011 1.4. Lentokone nousee ja matka alkaa. Edessä yhdeksän tunnin pitkä lentomatka: onneksi oli elokuvia ja tv-sarjoja katsottavana omasta ruudusta. 2.4.

Lisätiedot

Työssäoppimassa Kiinassa: Ville Varjonen

Työssäoppimassa Kiinassa: Ville Varjonen Työssäoppimassa Kiinassa: Ville Varjonen 4.4.-5.4. Lentokone laskeutui Shanghain kentälle. Sumu ympäröi lentokoneen. Katselin sivuille, ei näkynyt 30 metriä pidemmälle. Terminaaliin astuttuani en ollut

Lisätiedot

Matkaraportti / Pekka Kuusisto, Tredu

Matkaraportti / Pekka Kuusisto, Tredu Matkaraportti / Pekka Kuusisto, Tredu Sunnuntai 13.4 Matka kohti Kiinaa alkoi. Ensimmäistä kertaa elämässäni matkustin lentokoneella. Vähän jännitti, mutta hyvin se meni. Koneessa katselin monta leffaa

Lisätiedot

Viivi Paavonperä: Kaikkein tärkein

Viivi Paavonperä: Kaikkein tärkein Viivi Paavonperä: Kaikkein tärkein 1. Istun nyt yksin puiston penkillä. Tarvitsen nyt rauhaa ja yksinoloa. Otan päiväkirjani laukustani, ja aloitan: Rakas Päiväkirjani! Tänään oli taas samanlainen päivä

Lisätiedot

! " (Jatkuu sivulla 4)

!  (Jatkuu sivulla 4) " (Jatkuu sivulla 4) (Jatkoa sivulta 3) # $ % 51#,6 7,8(9(*768-9 + : & & &&& # & ' ( $) * * # ' + *,-.# ' && /. &#. &&& +. 0 * *,1 / 2 ' 3 $&&4# 5 + (Jatkuu sivulla 7) Luokat 1 2 lukuvuonna 04 05. Kuvassa

Lisätiedot

Marjukka Kenttälä SUOMI SUJUVAKSI 1. Harjoitusten vastauksia

Marjukka Kenttälä SUOMI SUJUVAKSI 1. Harjoitusten vastauksia Marjukka Kenttälä SUOMI SUJUVAKSI 1 Harjoitusten vastauksia KAPPALE 1 Harjoitus 1 sivu 20 1. Isabelita on filippiiniläinen. 2. Halvar on islantilainen. 3. Pavel on tšekkiläinen. 4. Susanne on sveitsiläinen.

Lisätiedot

Maanantai 28.8.2013 klo 21:33

Maanantai 28.8.2013 klo 21:33 Maanantai 28.8.2013 klo 21:33 Saavuimme Marttisen leirikeskukseen noin 4 tuntia lähdön jälkeen. Ilma oli kuuma. Veimme kamat mökkeihin ja sitten menimme syömään. Ruokana oli perunamuusia ja lihapullakastiketta.

Lisätiedot

Vuoden 2014 Valintojen stoorin läpikäyneiden 6.-luokkalaisten taidonnäytteitä

Vuoden 2014 Valintojen stoorin läpikäyneiden 6.-luokkalaisten taidonnäytteitä Oppilaiden kirjoittamia jatkotarinoita Valintojen stoori -vierailun jälkeen luokanopettaja ohjaa teemaan liittyvän oppitunnin, jossa oppilaat antavat sähköisesti palautteen menetelmästä. Lisäksi oppilaat

Lisätiedot

Tuhkapilvileirikoulu. Barcelona 2010. Hermannin koulu 9E. Esa Orelma

Tuhkapilvileirikoulu. Barcelona 2010. Hermannin koulu 9E. Esa Orelma Tuhkapilvileirikoulu Barcelona 2010 Hermannin koulu 9E Esa Orelma 12.4.2010 maanantai Matkapäivän aamuna minulla oli herätys aamulla klo 6:25. Bussi Saloon lähti 11:20, joskin olin väärällä puolella tietä..

Lisätiedot

BEST LEIRIKOULU EVER! 2014

BEST LEIRIKOULU EVER! 2014 BEST LEIRIKOULU EVER! 2014 1.päivä Maanantaiaamuna (22.9) koko luokka kokoontui yhdeksältä kellotornille. Jännitys oli ilmassa, lähdemme tänään leirikouluun Saksaan! Tatu oli jakanut meidät edellispäivänä

Lisätiedot

TEKSTIT JA KESKUSTELUT

TEKSTIT JA KESKUSTELUT TEKSTIT JA KESKUSTELUT 2 0 1 2 1 T E K S T I T 1 Mikä tämä on? Se on radio. Onko se uusi? Ei, se on vanha. Mikä tuo on? Se on televisio. Millainen se on? Se ei ole hyvä, se on huono. Millainen talo on?

Lisätiedot

Unohtumaton kevät Ranskassa 2009

Unohtumaton kevät Ranskassa 2009 Unohtumaton kevät Ranskassa 2009 Leonardo Da Vinci - Projekti Legta Charles Baltet Ranska 14.4-5.5.2009 Iina Hulkko Maaseutuopisto Kannus Johdanto Sähköpostia tutkiessani osui heti silmääni otsikko Ranskaan!!!

Lisätiedot

MATKAKERTOMUKSIA MUSIKAALISSA MUKANA OPPILASKUNNAN UUTISIA

MATKAKERTOMUKSIA MUSIKAALISSA MUKANA OPPILASKUNNAN UUTISIA ESPOSTI Syötä tekstiä kirjoittamalla Koulunpäivän vieras Jone Nikula haastateltavana SISÄLTÖÄ MATKAKERTOMUKSIA MUSIKAALISSA MUKANA OPPILASKUNNAN UUTISIA Jylla on taas ollut reissussa! Matkavuodesta on

Lisätiedot

Leppälän koulun väkeä lukuvuonna 2003 2004.

Leppälän koulun väkeä lukuvuonna 2003 2004. Leppälän koulun väkeä lukuvuonna 2003 2004. ! "! #$$%&#$$'! () * +, ') -. *. ///-0!! + 1/// 2 0 3!! 4, 5 Uudistuneesta K-marketista saat kaiken tarpeellisen. Myös sunnuntaisin Leppälän koulun väkeä lukuvuonna

Lisätiedot

ILLLAN PUUHATKIN ON KIVOJA. VÄLILLÄ ON METELIÄ, MUTTA EI KYLLÄ KOKO AIKA. MEITÄ KUN ON AIKA MONTA TÄÄLLÄ JAMILAHDEN POITSILAN MÄELLÄ.

ILLLAN PUUHATKIN ON KIVOJA. VÄLILLÄ ON METELIÄ, MUTTA EI KYLLÄ KOKO AIKA. MEITÄ KUN ON AIKA MONTA TÄÄLLÄ JAMILAHDEN POITSILAN MÄELLÄ. OPISKELUA JA ELÄMÄÄ JAMILAHDESSA - lukuvuoden 2013-14 opiskelijoiden kertomuksia 9 KERTOMUSTA - SYKSY JAMILAHDESSA SYKSY OLI LÄMMIN JA MUKAVA. SYKSY KULUI MUKAVASTI. EI JÄNNITTÄNYT TULLA JAMILAHTEEN KESÄLOMAN

Lisätiedot

Työssäoppiminen ulkomailla, matkaraportti

Työssäoppiminen ulkomailla, matkaraportti Työssäoppiminen ulkomailla, matkaraportti Hain työssäoppimaan ulkomaille jo aikaisin keväällä 2011. Kiina oli ensimmäinen vaihtoehtoni listassa jota seurasivat Englanti ja Kreikka. Tarkoituksena oli ensiksi,

Lisätiedot

Matkapäiväkirja. 20.1.2013 Sunnuntai. 21.1.2013 Maanantai. 22.2.2013 Tiistai. Matias Luoto Keski-Pohjanmaan Konservatorio

Matkapäiväkirja. 20.1.2013 Sunnuntai. 21.1.2013 Maanantai. 22.2.2013 Tiistai. Matias Luoto Keski-Pohjanmaan Konservatorio Matias Luoto Keski-Pohjanmaan Konservatorio Matkapäiväkirja 20.1.2013 Sunnuntai Sunnuntai ja tarkoitus lähteä kohti Glasgowta koulukaverini Juhan kanssa. Muu Suomi-porukka on mennyt jo aamulennolla, ja

Lisätiedot

Syksystä Jouluun. Elinan ja Hannun ystäväkirje 20 / 17.12.2012. Elina ja Hannu Heikkilä

Syksystä Jouluun. Elinan ja Hannun ystäväkirje 20 / 17.12.2012. Elina ja Hannu Heikkilä Elinan ja Hannun ystäväkirje 20 / 17.12.2012 Elina ja Hannu Heikkilä PL 189, 53101 Lappeenranta hannu.heikkila@felm.org elina.heikkila@felm.org Elina ven. + 7 921 3328 9573 Elina suom. +358 50 369 9573

Lisätiedot

Tässä numerossa. Toimituksessa mukana:

Tässä numerossa. Toimituksessa mukana: Esposti 2011 Tässä numerossa 4 5 8 13 16 20 22 26 29 Pääkkäri Musikaali Ohi on, abit! Vanhojen tanssit Suunta kohti Belgiaa Vaihtovuosi Costa Ricassa Vaihtarina Dominikaanisessa tasavallassa Berliinin

Lisätiedot

Iskarin lukija! Hyviä lukuhetkiä Iskarin parissa! ISKARI-lehden toimitus. Pääkirjoitus

Iskarin lukija! Hyviä lukuhetkiä Iskarin parissa! ISKARI-lehden toimitus. Pääkirjoitus Itä-Suomen koulun oma lehti 2/2011 Pääkirjoitus Iskarin lukija! Iskari-lehden kokoaminen on tuonut silmieni kielen oppiminen on kuitenkin helpompaa eteen elävän ja monipuolisen koulun. ISK:ssä tapahtuu,

Lisätiedot

Itselläni oli kaikki passi,vakuutus ja sairaanhoitokortit jo kunnossa ennen reissua.

Itselläni oli kaikki passi,vakuutus ja sairaanhoitokortit jo kunnossa ennen reissua. ITALIA VAIHTO 24.10-18.12.2011 Hotelli- ja ravintola-alan pk tutkinto Vastaanottovirkailija Ennen lähtöä: Sain tietää pääsystäni Folignon vaihtoon 29.8, muistan päivän hyvin koska se oli syntymäpäiväni

Lisätiedot

Ystävyyskylävierailu Unkariin 19. 30.10.2009. Piirakkamestarit Geresdlak Unkari 24.10.2009. Matkamuistoja 19. 30.10.2009

Ystävyyskylävierailu Unkariin 19. 30.10.2009. Piirakkamestarit Geresdlak Unkari 24.10.2009. Matkamuistoja 19. 30.10.2009 Ystävyyskylävierailu Unkariin 19. 30.10.2009 Kirjoittanut Kyösti Vatanen Piirakkamestarit Geresdlak Unkari 24.10.2009 Kirjoittanut Kari Hirvonen Matkamuistoja 19. 30.10.2009 Kirjoittanut Leila Lehikoinen

Lisätiedot

TAPOLA. Talvi 2003/04 LEHTI

TAPOLA. Talvi 2003/04 LEHTI TAPOLA Talvi 2003/04 LEHTI Lumihiutale Sinä valkoinen, hentoinen Pitsinen hohtavainen pieni Kevyt ilmassa leijäten. Alas pilven reunalta Leijailet tänne jonnekin. Loiste, joka valaisee. Läpi pimeyden tuoden

Lisätiedot

KIPAKAT SAKSASSA 9.-16.7.2015 Matkapäiväkirja

KIPAKAT SAKSASSA 9.-16.7.2015 Matkapäiväkirja KIPAKAT SAKSASSA 9.-16.7.2015 Matkapäiväkirja Motoran Kipakat osallistuivat kansantanssifestivaalille Saksan Bitburgissa 10.-13.7.2015. Festivaalille osallistui 18 ryhmää Saksan ulkopuolelta, kaukaisimmat

Lisätiedot

Sambiassa sattuu ja tapahtuu!

Sambiassa sattuu ja tapahtuu! Sambiassa sattuu ja tapahtuu! 1 Sari Huuhtasen matkapäiväkirja Sambian matkalta kesäkuulta 2006 8.6 Saavuimme Sambiaan Lento oli pitkä, mutta ihan kohtuullisen mukava. Nukuimme jonkin verran pienissä pätkissä.

Lisätiedot

Työssäoppiminen/ työpaikkoihin tutustuminen Thaimaa 23.11.-5.12.2014:

Työssäoppiminen/ työpaikkoihin tutustuminen Thaimaa 23.11.-5.12.2014: Työssäoppiminen/ työpaikkoihin tutustuminen Thaimaa 23.11.-5.12.2014: su 23.11. Sunnuntaina 23.11. kokoonnuimme Helsinki-Vantaan lentokentällä, terminaali 1:ssä kello 14. En ollut koskaan aiemmin nähnyt

Lisätiedot

Sunnuntai 3.5 Lähdimme sunnuntaina 3.5 klo 12.30 Hatusen pihasta kohti lentokenttää.

Sunnuntai 3.5 Lähdimme sunnuntaina 3.5 klo 12.30 Hatusen pihasta kohti lentokenttää. Ensimmäinen päivä Sunnuntai 3.5 Lähdimme sunnuntaina 3.5 klo 12.30 Hatusen pihasta kohti lentokenttää. Lentomme lähti Helsingistä klo 16.20 ja olimme perillä Roomassa klo 18.45 paikallista aikaa. (etuajassa!)

Lisätiedot

Matkaraportti Kiina, Suzhou 3.9-30.9.2012

Matkaraportti Kiina, Suzhou 3.9-30.9.2012 1 Matkaraportti Kiina, Suzhou 3.9-30.9.2012 3.9. Syyskuun 3 päivä tuli paljon nopeammin, kun osasinkaan odottaa. Vielä matkalla lentokentälle lähtö vaikutti epätodelliselta. Ensimmäinen ulkomaan matkani

Lisätiedot

Keväiset terveiset Leppälän koululta

Keväiset terveiset Leppälän koululta Keväiset terveiset Leppälän koululta Pääsiäiskoristeiden askartelun, kuralätäköiden ja kevätauringon paisteen keskeltä voi taas haikeana todeta, että niin se vaan on lukuvuoden 02-03 kouluvuosi jo loppusuoralla.

Lisätiedot