Kokoukset Yhdistyksen kevätkokous pidettiin Tuomarinkartanon koirakeskuksessa Helsingissä ja syyskokous samassa paikassa.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kokoukset Yhdistyksen kevätkokous pidettiin 9.3.2003 Tuomarinkartanon koirakeskuksessa Helsingissä ja syyskokous 16.11.2003 samassa paikassa."

Transkriptio

1 SUOMEN AFGAANIT - TOIMINTAKERTOMUS (7) TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2003 Hallitus ja toimihenkilöt Yhdistyksen hallitukseen ovat kuuluneet kevätkokoukseen asti Arja Havia, Minna Helkavaara, Marjo Koskinen, Sinikka Vaarala, Maija Vihma ja Mirja Voutilainen sekä varajäseninä Terja Koivumäki ja Soile Perjus. Kevätkokouksen jälkeen kokoonpano on ollut seuraava: Arja Havia, Minna Helkavaara, Marjo Koskinen, Sinikka Vaarala, Maija Vihma ja Mirja Voutilainen sekä varajäseninä Terja Koivumäki ja Annika Kutilainen. Yhdistyksen puheenjohtajana on toiminut Arja Havia, varapuheenjohtajana Sinikka Vaarala ja sihteerinä Mirja Voutilainen. Rahastonhoitajana on ollut Marjatta Perjus. Yhdistyksen tilintarkastajina ovat olleet Pia Puomila ja Hannele Lindfors sekä varatilintarkastajana Anu Prinkkilä. Rotujärjestön edustajana Suomen Kennelliiton valtuuston kokouksissa on ollut Arja Havia ja hänen varamiehenään Sinikka Vaarala. Yhdistys on ollut jäsenenä Suomen Kennelliitto ry:ssä ja Suomen Vinttikoiraliitto ry:ssä. Kokoukset Yhdistyksen kevätkokous pidettiin Tuomarinkartanon koirakeskuksessa Helsingissä ja syyskokous samassa paikassa. Hallitus on kokoontunut toimikauden aikana kahdeksan kertaa. Poimintoja kokousten pöytäkirjoista on julkaistu Afgaani-lehden yhdistyskuulumisia-palstalla. Jäsenistö Yhdistykseen kuului vuoden 2003 lopussa ( ) 548 jäsentä. SA-FAn jäsenistä 72 suoritti jäsenmaksunsa Vinttikoiraliitolle SA-FAn kautta.

2 SUOMEN AFGAANIT - TOIMINTAKERTOMUS (7) Toimikunnat Hallitus on nimennyt avukseen seuraavat toimikunnat: Jalostustoimikunta Toimikuntaan ovat kevätkokoukseen saakka kuuluneet: Arja Kettunen (pj), Tiina Karhu, Eija Kontio, Soile Perjus ja Hannele Ståhl. Kevätkokouksen jälkeen toimikunnan jäsenet ovat olleet: Raisa Savander (pj), Pirkko Konttinen, Marjatta Perjus, Maija Vihma ja Daisy Yli-Alho (marraskuuhun 2003 saakka). Toimikuntaa ovat lisäksi avustaneet Arja Kettunen ja Merja Hellemann. Lisäksi Annika Kutilainen on toimittanut rekisteröintitiedot yhdistyksen lehteen. Vuoden 2003 aikana jalostustoimikunta - valmisteli jalostuspalstan Afgaani-lehtiin - järjesti vuoden alkupuolella silmätarkastustilaisuuden - valmisteli tuomarikoulutusmateriaalin loppuun - järjesti tuomarikoulutustilaisuuden huhtikuussa. - aloitti pentuoppaan tekemisen, jonka julkaiseminen jäi parin valitettavan sairaustapauksen vuoksi vuoden 2004 puolelle - järjesti tuomarikollegion joulukuussa. Pentuja rekisteröitiin 62 kpl, joista 6 tuontikoiraa. Tulokset eivät ole virallisia, koska Suomen Kennelliitto on kovasti myöhässä tietojen toimittamisessa. Silmätarkastustuloksia julkaistiin 54 kpl, yhtään kaihia ei ilmennyt. Huhtikuiseen tuomarikoulutustilaisuuteen osallistuivat laajennusoikeudet omaavista tuomareista Kirsti Lummelampi, Matti Luoso, Tuula Plathan, Matti Tuominen, Säde Hohteri ja Outi Piisi-Putta. Kouluttajina toimivat Raisa Savander ja Arja Havia. Suomen Kennelliitto myönsi afgaaninvinttikoirien arvosteluoikeudet ilman kollegiota seuraaville: Soile Bister, Kirsti Lummelampi, Paavo Mattila ja Harry Tast. Joulukuisen tuomarikollegion läpäisivät onnistuneesti Säde Hohteri ja Tanja Ahlman-Stockmari.

3 SUOMEN AFGAANIT - TOIMINTAKERTOMUS (7) Juoksutoimikunta Jäsenet : Heli Kyrönkari (pj), Satu Fabritius, Arja Havia, Marjo Koskinen, Kirsi Nousiainen, Maarit Pulkkinen, Tapio Pulkkinen, Mikko Pynnönen, Ulla Sieranta. Juoksutoimikunta kokoontui vuoden aikana kolme kertaa. Juoksutoimikunta seurasi kauden tapahtumia olemalla mukana mahdollisimman monessa kilpailussa ja pyrki opastamaan niin uusia kuin vanhojakin harrastajia. Juoksutoimikunnan muodostama koetoimikunta järjesti vuonna 2003 yhdessä Suomen Salukikerhon kanssa kahdet maastojuoksukilpailut ja yhdet ratajuoksukilpailut. Maastokilpailut kaikille roduille järjestettiin Sipoon Talmassa (yht. 151 koiraa). Afgaanien ja salukien maastomestaruuskilpailut pidettiin Vihdissä (yht. 77 koiraa virallisissa lähdöissä ja 45 koiraa epävirallisissa lähdöissä). Ratajuoksukilpailut, jotka olivat samalla SA-FAn ratamestaruuskilpailut juostiin sijoituskilpailuna Hyvinkäällä (yht. 43 koiraa). Juoksupuolelle on lahjoitettu kolme uutta kiertopalkinto jaettavaksi SA-FAn kevätkokouksissa. Juoksutoimikunta työsti kiertopalkintojen säännöt yhdessä niiden lahjoittajien kanssa. Uudet palkinnot ovat Jussin Malja, lahjoittanut Kennel Hienohelman, Kirsti Korpikallio, Vuoden ratajuoksutulokas, lahjoittanut Leena Lylymäki ja Iiriksen Palkinto, lahjoittanut Leena Lylymäki. Juoksutoimikunnan puheenjohtaja Heli Kyrönkari valmistui vuonna 2003 maastojuoksun palkintotuomariksi. Heli Kyrönkari toimi myös SVKL:n kilpailuvaliokunnan sihteerinä. Näyttelytoimikunta Jäsenet: Helena Launonen (pj), Arja Havia, Terja Koivumäki, Tuuli Koivumäki, Kirsti Korpikallio, Marjatta Perjus, Eva Syvälähde ja Mirja Voutilainen. Toimikuntaa avusti lisäksi Anita Marttinen. Näyttelytoimikunta on kokoontunut vuoden aikana neljä kertaa. Afgaanien erikoisnäyttely järjestettiin Helsingissä Tuomarinkartanon koirakeskuksessa Tuomareina toimivat George Kostopoulos, Kreikka ja Harto Stockmari (pennut ja juniorit). Näyttelytoimikunta on lisäksi - aloittanut vuoden 2004 erikoisnäyttelyn valmistelut, - kääntänyt ja kirjoittanut vuoden 2002 näyttelyarvostelut, jotka julkaistiin kaksiosaisena kirjana

4 SUOMEN AFGAANIT - TOIMINTAKERTOMUS (7) - toimittanut näyttelytulokset Afgaani-lehteen ja SA-FAn internet kotisivuille, - huolehtinut kiertopalkinnoista ja perustanut työryhmän pohtimaan uusia pistelaskusääntöjä sekä - pyydettäessä ehdottanut tuomareita näyttelyihin. Aktiviteettitoimikunta Jäsenet: Mikko Pynnönen (pj), Kata Jääskeläinen, Eva Syvälähde, Harri Pakarinen, Pauliina Huurtela, Heidi Parviainen, Maija Vihma, Daisy Yli-Alho. (Mikko Pynnönen liittyi , Harri Pakarinen erosi ja liittyi , Pauliina Huurtela liittyi , Maija Vihma erosi , Daisy Yli-alho erosi Heidi Parviainen ei osallistunut vuoden 2003 aikana.) Aktiviteettitoimikunta kokoontui vuoden aikana virallisesti seitsemän kertaa. Järjestettiin match show Sahaajankadun kentällä, Herttoniemessä. Koiria osallistui 68. Club Show järjestettiin Sveitsin kentällä, Hyvinkäällä. Tuomarina toimi Martial Robin (du Menuel Galopin) Ranskasta. Koiria ilmoitettu 69 kpl. Joulujuhlat peruttiin olemattoman osallistujamäärän takia. Lehtitoimikunta Jäsenet: Terja Koivumäki (pj), Riitta Aho, Arja Havia, Minna Helkavaara, Jonna Hiltunen, Marjo Koskinen, Annika Kutilainen, Marjatta Perjus ja Mirja Voutilainen Toimikunta on kokoontunut neljä kertaa siten, että jokaiselle lehden numerolle on järjestetty suunnittelukokous. Terja Koivumäki ja Annika Kutilainen ovat lisäksi osallistuneet Suomen Kennelliiton järjestämään rotulehtitoimittajien koulutuspäivään, jossa Afgaani-lehti sai kiitosta niin luennoitsijoilta kuin osallistujiltakin. Lehden sisältö on pidetty edellisvuosien tapaan monipuolisena niin, että se on valottanut afgaaniharrastusta laidasta laitaan, historiaa ja tilastoja unohtamatta. Lehden vuosikerran sivumäärä oli 408.

5 SUOMEN AFGAANIT - TOIMINTAKERTOMUS (7) Internet-toimikunta Jäsenet: Mirja Voutilainen (pj), Riitta Aho, Terja Koivumäki, Tuuli Koivumäki ja Annika Kutilainen. Varsinaisia kokouksia on pidetty kaksi. Lisäksi toimikunnan asioita on hoidettu sähköpostitse. Toimikunta on ylläpitänyt ja kehittänyt yhdistyksen kotisivuja osoitteessa seuraavasti: - julkaistu uutuutena Artikkelikirjasto, jossa on luettavissa edustava joukko yhdistyksen lehdessä julkaistuja artikkeleita kuvineen - julkaistu uutuutena tapahtumakalenteri (vanhan näyttelykalenterin laajennus), josta nähtävissä kaikki näyttelyt, juoksutapahtumat, yhdistyksen viralliset kokoukset ja toimikuntien kokoukset, koirakoulut sekä muut mielenkiintoiset tapahtumat - uudistettu kasvattajalista ja linkkisivu - julkaistu erikoisnäyttelyn täytetty luettelo heti näyttelyiltana - julkaistu keskustelupalstan seikkaperäiset rekisteröitymisohjeet ja annettu henkilökohtaista neuvontaa rekisteröitymisessä, mistä huolimatta jäsenistöllä ollut suuria vaikeuksia kirjautua keskustelupalstalle. Lopulta poistettu palstan rekisteröitymisvaatimus. - työstetty Valokeila-mainossivut vuoden jokaiselle kuukaudelle ja uudistettu Valokeilan varausohjeet seuraavaa vuotta varten - tehty erilaisia päivityksiä 140 päivänä eli keskimäärin 2,5 päivän välein Pentuvälittäjä Pentuvälittäjänä on toiminut alkuvuodesta Soile Perjus ja huhtikuusta eteenpäin Pirkko Lindström. Pentuvälittäjälle on tullut vuoden aikana yhteydenottoja tai suoranaisia pentukyselyitä toistakymmentä. Yhteydenottoja on tullut sekä sähköpostitse että puhelimitse, ja sama henkilö saattoi ottaa yhteyttä useamminkin, käytyään kasvattajien kotisivuilla ja joskus vain halutessaan puhua afgaanista, ihannekoirastaan. Pentuvälittäjä on kertonut kysyjille tietoja SA-FAn pentulistalla olevista pentueista ja astutuksista. Moni kyselijä on tuntunut jo kovinkin valveutuneelta turkin hoidon suhteen. Kiinnostusta on herättänyt erityisesti afgaanin luonne ja rodun terveydentila.

6 SUOMEN AFGAANIT - TOIMINTAKERTOMUS (7) Tiedotustoiminta Yhdistyksen jäsenille suunnattu tiedotus on hoidettu Afgaani-lehden välityksellä. Lehti on ilmestynyt vuoden aikana neljänä painettuna numerona. Lisäksi on hyödynnetty yhdistyksen internet-kotisivuja. Yhdistyksen pyrkimyksenä on ollut ylläpitää hyviä suhteita muihin vinttikoirayhdistyksiin ja ulkomaisiin afgaaniyhdistyksiin. Näissä merkeissä on mm. vaihdettu tiedotuslehteä ja lähetetty tietoja suomalaisista afgaaneista Pohjoismaihin, Englantiin, USA:han ja Uuteen-Seelantiin. Yhdistys on ylläpitänyt ja laajentanut SA-FAn kotisivuja osoitteessa: Laajoilla kotisivuilla on asiaa suomeksi ja englanniksi. Muu toiminta Yhdistyksen sääntöjen muuttaminen hyväksyttiin toisen kerran yhdistyksen sääntömääräisessä kevätkokouksessa (sääntömuutos hyväksytty ensimmäisen kerran v syyskokouksessa) ja Patentti- ja rekisterihallitus hyväksyi ne Siten yhdistyksen uudet säännöt tulivat voimaan Hallitus järjesti toimikuntien jäsenille yhteisen toimikuntaillan Suomen Kennelliiton koulutustilassa. Tilaisuudessa käytiin läpi toimikuntien toimintatapoja ja sovittiin yhteistyöstä toimikuntien ja hallituksen välillä. Tilaisuudesta tehty yhteenveto julkaistiin Afgaani-lehden numerossa 2/2003. Yhdistyksellä on ollut alueelliset yhteyshenkilöt Joensuun, Kouvolan, Oulun, Tampereen, Turun ja Vaasan seuduilla. Helsingissä ja Hyvinkäällä on järjestetty näyttelyharjoituksia. SA-FAn ansioviirin sai SA-FAn erikoisnäyttelyn tuomari George Kostopoulos. Talous Yhdistyksen pääasiallisen tuoton muodostavat jäsenten maksamat jäsenmaksut. Yksi jäsen liittyi ainaisjäseneksi kuluneen vuoden aikana. Lehden mainostulot vähenivät edelliseen vuoteen verrattuna, kuten oli ennakoitukin. Yhdistys kustansi myyntiin afgaaniaiheisen seinäkalenterin vuodelle Yhdistys käytti varoja ATK-laitteiden ja ohjelmistojen hankintaan.

7 SUOMEN AFGAANIT - TOIMINTAKERTOMUS (7) Yhdistyksen kalusto alkaa olla yli-ikäistä, joten rikkimennyttä kalustoa jouduttiin uusimaan. Talous on tällä hetkellä tasapainoinen, tilikauden tulos ennen poistoja on -32,15 euroa. Yhdistyksen palveluksessa ei ole ollut henkilöitä eikä palkkoja ole maksettu. Yhdistyksellä ei ole lainoja eikä velkakirjoja. Tuloksen käsittely Hallitus ehdottaa, että tilikauden alijäämä -950,17 euroa kirjataan yhdistyksen vapaaseen pääomaan voitto-tappiotilille.

Rahastonhoitajana on ollut 1.1. 5.2. Marjatta Perjus ja 6.2.2004 lähtien Ulla Sieranta.

Rahastonhoitajana on ollut 1.1. 5.2. Marjatta Perjus ja 6.2.2004 lähtien Ulla Sieranta. SUOMEN AFGAANIT - TOIMINTAKERTOMUS 2004 1 (7) TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2004 Hallitus ja toimihenkilöt Yhdistyksen hallitukseen ovat kuuluneet vuonna 2004 Arja Havia, Minna Helkavaara, Marjo Koskinen,

Lisätiedot

Toimintakertomus 2005

Toimintakertomus 2005 Suomen Afgaanit Finlands Afghaner ry Toimintakertomus 2005 Hallitus ja toimihenkilöt Yhdistyksen hallitukseen kuuluivat vuonna 2005 Arja Havia, Annika Kutilainen, Mirja Voutilainen, Terja Koivumäki, Pico

Lisätiedot

Yhdistyksen tilintarkastajina olivat Katrina Klingberg ja Annika Kutilainen.

Yhdistyksen tilintarkastajina olivat Katrina Klingberg ja Annika Kutilainen. SUOMEN AFGAANIT - VUOSIKERTOMUS 1 (7) VUOSIKERTOMUS 2007 Hallitus ja toimihenkilöt Yhdistyksen hallitukseen vuonna 2007 kuuluivat Arja Havia, Minna Helkavaara, Una Jantunen, Terja Koivumäki, Riitta Lehmuspelto,

Lisätiedot

SUOMEN AFGAANIT - TOIMINTAKERTOMUS 2006 1(9) FINLANDS AFGHANER RY

SUOMEN AFGAANIT - TOIMINTAKERTOMUS 2006 1(9) FINLANDS AFGHANER RY SUOMEN AFGAANIT - TOIMINTAKERTOMUS 2006 1(9) TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2006 Hallitus ja toimihenkilöt Yhdistyksen hallitukseen vuonna 2006 kuuluivat Arja Havia, Minna Helkavaara, Terja Koivumäki, Annika

Lisätiedot

Yhdistyksen toiminnantarkastajina olivat Katrina Klingberg ja Hannele Lindfors ja varatilintarkastajina Janica Nyberg ja Arja Havia.

Yhdistyksen toiminnantarkastajina olivat Katrina Klingberg ja Hannele Lindfors ja varatilintarkastajina Janica Nyberg ja Arja Havia. VUOSIKERTOMUS 2012 Hallitus ja toimihenkilöt Jäsenistö Yhdistyksen kokoukset Hallituksen kokoukset Yhdistyksen hallitukseen vuonna 2012 kuuluivat Karoliina Ahonen, Maud Fast, Una Jantunen, Terja Koivumäki,

Lisätiedot

SUOMEN AFGAANIT - FINLANDS AFGHANER RY VUOSIKERTOMUS 2009. Hallitus ja toimihenkilöt

SUOMEN AFGAANIT - FINLANDS AFGHANER RY VUOSIKERTOMUS 2009. Hallitus ja toimihenkilöt VUOSIKERTOMUS 2009 Hallitus ja toimihenkilöt Jäsenistö Yhdistyksen kokoukset Yhdistyksen hallitukseen vuonna 2009 kuuluivat Una Jantunen, Arja Kettunen, Terja Koivumäki, Riitta Lehmuspelto, Pico Lindström,

Lisätiedot

SUOMEN AFGAANIT - VUOSIKERTOMUS 1 (8) FINLANDS AFGHANER RY

SUOMEN AFGAANIT - VUOSIKERTOMUS 1 (8) FINLANDS AFGHANER RY SUOMEN AFGAANIT - VUOSIKERTOMUS 1 (8) VUOSIKERTOMUS 2008 Hallitus ja toimihenkilöt Yhdistyksen hallitukseen vuonna 2008 kuuluivat Arja Havia, Una Jantunen, Terja Koivumäki, Riitta Lehmuspelto, Pico Lindström,

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS VUOSI 2014

TOIMINTAKERTOMUS VUOSI 2014 TOIMINTAKERTOMUS VUOSI 2014 Toiminta Hallitus Suomen Saksanpystykorva harrastaja Sapy ry:n tarkoituksena on tehdä eri saksanpystykorvia ja eri harrastusmuotoja tunnetuksi, tuoda rotujen harrastajat yhteen,

Lisätiedot

Suomen Cavalier Kingcharlesinspanieliyhdistys ry. Vuosikertomus 2011

Suomen Cavalier Kingcharlesinspanieliyhdistys ry. Vuosikertomus 2011 Suomen Cavalier Kingcharlesinspanieliyhdistys ry Vuosikertomus 2011 YLEISTÄ Vuonna 2011 tuli yhdistyksen perustamisesta kuluneeksi 38 vuotta. Itsenäisenä rotujärjestönä yhdistys on toiminut 24 vuotta.

Lisätiedot

Olemma saaneet uusia jäsenhakemuksia liitteen 1 mukaisesti. Esitän, että hyväksymme kaikki jäseniksemme. (Ovat myös jo maksaneet jäsenmaksun)

Olemma saaneet uusia jäsenhakemuksia liitteen 1 mukaisesti. Esitän, että hyväksymme kaikki jäseniksemme. (Ovat myös jo maksaneet jäsenmaksun) 1 Yhteenveto pöytäkirjoista 10 14/2013 PÖYTÄKIRJA 10/2013 Aika: 18.-24.6.2013 Osallistujat: Jäsenhakemuksia Olemma saaneet uusia jäsenhakemuksia liitteen 1 mukaisesti. Esitän, että hyväksymme kaikki jäseniksemme.

Lisätiedot

UNKARINPAIMENKOIRAT RY:N HALLITUKSEN KOKOUS 1/2015

UNKARINPAIMENKOIRAT RY:N HALLITUKSEN KOKOUS 1/2015 UNKARINPAIMENKOIRAT RY:N HALLITUKSEN KOKOUS 1/2015 Kokousaika: 3.1.2015 klo 10.00 Kokouspaikka: Arkisto Läsnä: Christine Nyholm Puheenjohtaja Paula Halmetoja Miia Koivisto Arja Lankinen sihteeri Tiina

Lisätiedot

1. Hallituksen puheenjohtaja Petra Jormalainen avasi kokouksen klo. 13.00 ja toivotti läsnäolijat tervetulleiksi.

1. Hallituksen puheenjohtaja Petra Jormalainen avasi kokouksen klo. 13.00 ja toivotti läsnäolijat tervetulleiksi. KOKOUSPÖYTÄKIRJA Marika Englund 15.2.2011 BARBET FINLAND RY:N SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS Aika ja paikka: 5.2.2011, Taiteentekijäntie 7, Helsinki Läsnä: Paula Horne (pj), Marika Englund (siht), Petra Jormalainen,

Lisätiedot

SUOMEN GOLFKENTÄNHOITAJIEN YHDISTYS FINNISH GREENKEEPERS ASSOCIATION RY

SUOMEN GOLFKENTÄNHOITAJIEN YHDISTYS FINNISH GREENKEEPERS ASSOCIATION RY Hallituksen sääntömuutosehdotus kevätkokoukseen 2012 7 Jäsenmaksut Yhdistyksen syyskokous päättää jäsenmaksuista hallituksen esityksen perusteella. A-, B- ja C-jäsenillä sekä kannatusjäsenillä voi olla

Lisätiedot

Merkittiin tiedoksi lausunnot SUMU ry:lle ja Kennelliitolle. Liitteet 1 ja 2

Merkittiin tiedoksi lausunnot SUMU ry:lle ja Kennelliitolle. Liitteet 1 ja 2 1 Yhteenveto pöytäkirjoista 15-17/2013 Hallituksen kokous Aika: 7.9.2013 klo 11.00- Paikka Arkisto Läsnä: Puheenjohtaja Poissa: Jonna Laitinen Eeva Mattila varajäsen 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi

Lisätiedot

Osallistujaluettelo (liite 1) Puheenjohtaja Maiju Savolainen toivotti osallistujat tervetulleiksi ja avasi kokouksen klo 12.12

Osallistujaluettelo (liite 1) Puheenjohtaja Maiju Savolainen toivotti osallistujat tervetulleiksi ja avasi kokouksen klo 12.12 Pienpystykorvat ry Syyskokouksen pöytäkirja Aika: 26.09.2015 Paikka: Paikalla: Pohjois-Hämeen Kennelpiirin toimitilat Tampereentie 484 Lempäälä Minna Ahonen-Vuorinen Erkki Linkohaka Harri Liikkanen Sari

Lisätiedot

Yhteenveto pöytäkirjoista 18-20/2013

Yhteenveto pöytäkirjoista 18-20/2013 1 Yhteenveto pöytäkirjoista 18-20/2013 PÖYTÄKIRJA 18/2013 Hallituksen sähköpostikokous Aika: 2.-4.11.2013 Osallistujat: Puheenjohtaja Soili Niskanen Eeva Mattila varajäsen Asia 1 Sopimuksen tekeminen Nettihotellin

Lisätiedot

SUOMEN HOLLANNINPAIMENKOIRAT RY TOIMINTAKERTOMUS, VUOSI 2005

SUOMEN HOLLANNINPAIMENKOIRAT RY TOIMINTAKERTOMUS, VUOSI 2005 SUOMEN HOLLANNINPAIMENKOIRAT RY TOIMINTAKERTOMUS, VUOSI 2005 YHDISTYKSEN KOKOUKSET Kevätkokous 13.3.2005 Tampereella Vanhan Kirjastotalon tiloissa. Paikalla 14 äänivaltaista jäsentä. Käsiteltiin sääntömääräiset

Lisätiedot

f Ä~~ àxüü xü à Üç cé~ttä áùùçç à

f Ä~~ àxüü xü à Üç cé~ttä áùùçç à f Ä~~ àxüü xü à Üç cé~ttä áùùçç à VUODEN SILKKI pokaali Lahjoittanut Raija Tuomola Pokaalin saa itselleen vuodeksi parhaiten kalenterivuotena Suomessa menestynyt silkkiterrieri. VUODEN JUNNU pokaali Lahjoittanut

Lisätiedot

JALOSTUSTOIMIKUNNAN VUOSIKERTOMUS 2014

JALOSTUSTOIMIKUNNAN VUOSIKERTOMUS 2014 Jalostusneuvonta. Terveystiedon sekä näyttelytulosten kerääminen ja jakaminen. Jalostustoimikunnalle ei ole tullut suoria jalostustiedusteluja (ns. urostiedusteluja) vuoden 2014 aikana yhtään. Konsultaatiota

Lisätiedot

VUOSIKERTOMUS 2014 Diabeteshoitajat ry

VUOSIKERTOMUS 2014 Diabeteshoitajat ry VUOSIKERTOMUS 2014 Diabeteshoitajat ry S i v u 2 DIABETESHOITAJAT RY VUOSIKERTOMUS 2014 SISÄLTÖ 1.YHDISTYS... 2 3.HALLINTO... 3 5.2. Yhteistyö... 4 5.3. Tiedotus... 4 5.4. Toimikuntatyöskentely... 5 6.1.

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2013

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2013 Suomen Affenpinserit ry TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2013 1. YLEISTÄ Vuosi 2013 oli Suomen Affenpinserit ry:n kuudestoista toimintavuosi. Suomen Affenpinserit ry oli yhdistysjäsen Suomen Kääpiökoirayhdistys

Lisätiedot

OULUN INSINÖÖRIOPISKELIJAT OIO ry Kotkantie 1 90250 OULU. Yhdistyksen kotipaikka on Oulun kaupunki. Yhdistyksen tarkoituksena on jäsenistönsä

OULUN INSINÖÖRIOPISKELIJAT OIO ry Kotkantie 1 90250 OULU. Yhdistyksen kotipaikka on Oulun kaupunki. Yhdistyksen tarkoituksena on jäsenistönsä OULUN INSINÖÖRIOPISKELIJAT OIO ry Kotkantie 1 90250 OULU SÄÄNNÖT 1 Yhdistyksen nimi ja kotipaikka 2 Yhdistyksen tarkoitus 3 Tarkoituksen toteuttaminen 4 Toiminnan tukeminen Yhdistyksen nimi on Oulun Insinööriopiskelijat

Lisätiedot

SERTIFIOIDUT PUHTAUSALAN HENKILÖT

SERTIFIOIDUT PUHTAUSALAN HENKILÖT SERTIFIOIDUT PUHTAUSALAN HENKILÖT Lista päivitetään noin kuukauden välein Numero PA26 AALTONEN, Virpi Marjatta 17.12.2019 PA6 AHLGREN, Mari Johanna PA49 AHONEN, Minna Susanna PA21 AHTIALA-HUOTARI, Elina

Lisätiedot

Kokouksesta on ilmoitettu jäsenistölle Hundur-lehdessä 2/2015, eli yli 14 päivää ennen kokousta. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Kokouksesta on ilmoitettu jäsenistölle Hundur-lehdessä 2/2015, eli yli 14 päivää ennen kokousta. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. ISLANNINLAMMASKOIRAT ISLANDHUNDARNA RY 1/(5) SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA Aika: 19.9.2015 Paikka: Lomasaari Marttinen, Virrat 1. Kokouksen avaus Kirsi Honkala avasi kokouksen kello 13:09. 4. Kokouksen

Lisätiedot

2. VALITAAN KOKOUKSELLE PUHEENJOHTAJA, SIHTEERI, KAKSI PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJAA SEKÄ ÄÄNTENLASKIJAT

2. VALITAAN KOKOUKSELLE PUHEENJOHTAJA, SIHTEERI, KAKSI PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJAA SEKÄ ÄÄNTENLASKIJAT ESITYSLISTA SUOMEN KÄÄPIÖPINSERIT RY Sääntömääräinen vuosikokous Aika sunnuntaina 28.10.2018 klo 12:00 Paikka Hotelli Korpilampi, Korpilammentie 5, 02970 Espoo 1. KOKOUKSEN AVAUS 2. VALITAAN KOKOUKSELLE

Lisätiedot

Hyväksyttiin Royal Canin Finland Oy:n sponsorointisopimus Päätettiin pitää seuraava kokous 18.5.

Hyväksyttiin Royal Canin Finland Oy:n sponsorointisopimus Päätettiin pitää seuraava kokous 18.5. Hallituksen sähköpostikokous 13.-17.6.2013 Hyväksyttiin uusia jäseniä ja erotettiin jäsenmaksunsa maksamatta jättäneet Käsiteltiin yksi kennelnimianomus Päätettiin päivittää jalostusohjetta JTK:n esittämän

Lisätiedot

OIKARISTEN SUKUSEURA RY:N TOIMINTAKERTOMUS 2016

OIKARISTEN SUKUSEURA RY:N TOIMINTAKERTOMUS 2016 OIKARISTEN SUKUSEURA RY:N TOIMINTAKERTOMUS 2016 Kuva Sirpa Heikkinen 2009 OIKARISTEN SUKUSEURA RY TOIMINTAKERTOMUS 5.12.2016 Oikaristen 16-vuotias sukuseura toimi aktiivisesti. Seuran tavoitteena on ollut

Lisätiedot

Jenkki. Jenkki 2/2010. Jenkki 1/2010. Jenkki 4/2009. Jenkki on Amerikancockerspanielit ry rotujärjestön jäsenlehti.

Jenkki. Jenkki 2/2010. Jenkki 1/2010. Jenkki 4/2009. Jenkki on Amerikancockerspanielit ry rotujärjestön jäsenlehti. Jenkki Jenkki on Amerikancockerspanielit ry rotujärjestön jäsenlehti. Ilmoitushinnat, aineisto- ja ilmestymisaikataulu, aineiston lähettäminen Jenkki 2/2010 7 In Memoriam 8 Historian siipien havinaa 16

Lisätiedot

Järjestäytymiskokous Pöytäkirja

Järjestäytymiskokous Pöytäkirja 1 / 2 Järjestäytymiskokous Pöytäkirja Aika: 5.1.2013 klo 12.00 Paikka: Unkarinpaimenkoirat ry.n arkisto, Ulvilantie 29, Helsinki Läsnä: Riitta Hohtela puheenjohtaja Minna Hanttu Miia Koivisto Outi Mäkinen

Lisätiedot

Salpausselän koirankasvattajat ry

Salpausselän koirankasvattajat ry Salpausselän koirankasvattajat ry Tiedote 1/2014 HALLITUS JA TOIMIHENKILÖT 2014 Puheenjohtaja Arja Immonen p. 050 375 1308 Huvilatie 91, 16310 Virenoja sähköposti: kennelheikunkeikun@gmail.com Varapuheenjohtaja:

Lisätiedot

SUOMEN AKVARELLITAITEEN YHDISTYS RY 21.10.2014

SUOMEN AKVARELLITAITEEN YHDISTYS RY 21.10.2014 SUOMEN AKVARELLITAITEEN YHDISTYS R.Y:N SÄÄNNÖT Rekisteröity Patentti- ja rekisterihallituksessa 10.7.2009 ja 14.10.2009 (1 ja 5 ) SUOMEN AKVARELLITAITEEN YHDISTYS RY:N SÄÄNNÖT 1 Nimi ja toiminta-alue Yhdistyksen

Lisätiedot

Varapuheenjohtaja Anneli Heikkilä avasi kokouksen klo 17: 13

Varapuheenjohtaja Anneli Heikkilä avasi kokouksen klo 17: 13 Anarkistimartat ry Anarkistmarthorna rf rek.nro 198.144 Aika: Vuosikokous torstaina 28.2.2013 klo 17-19:30. Paikka: Uudenmaan Marttojen 6.krs Sali, Lapinlahdenkatu 3, Helsinki. VUOSIKOKOUKSEN ESITYSLISTA

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2006

TOIMINTAKERTOMUS 2006 TOIMINTAKERTOMUS 2006 YLEISTÄ Vuosi 2006 oli OuLVI:n 44. toimintavuosi. Vuoden aikana järjestetty toiminta oli edellisten vuosien mukaista.tapahtumissa keskityttiin laatuun ja panostettiin tapahtumaympäristöön

Lisätiedot

MAOL-Kuopio ry Vuosikokous 9.10.2014

MAOL-Kuopio ry Vuosikokous 9.10.2014 MAOL-Kuopio ry Vuosikokous 9.10.2014 Sisällys Esityslista...1 Toimintakertomus 1.8.2013 31.7.2014...2 Esitys toimintasuunnitelmaksi 2014 2015...4 Tilinpäätös 31.7.2014...5 Talousarvio toimikaudelle 1.8.2014

Lisätiedot

Tilinpäätös ja toimintakertomus

Tilinpäätös ja toimintakertomus Tilinpäätös ja toimintakertomus 1.7.2017-30.6.2018 ELISENVAARAN MIIKKULAISET RY Tuloslaskelma Varsinainen toiminta 1.7.2016-30.6.2017 1.7.2017-30.6.2018 Osallistumismaksut 2 980,00 690,00 Muut tuotot 50,00

Lisätiedot

WALESINTERRIERIKERHO RY VUOSIKOKOUS

WALESINTERRIERIKERHO RY VUOSIKOKOUS WALESINTERRIERIKERHO RY VUOSIKOKOUS 23.3.2014 Walesinterrierikerho ry TOIMINTAKERTOMUS 23.03.2014 2 TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2013 Hallitus Hallituksen puheenjohtajana on toiminut Markku Peittola, varapuheenjohtajana

Lisätiedot

LOPEN TEATTERIYHDISTYS R.Y.:N SÄÄNNÖT. 1 Yhdistyksen nimi on Lopen Teatteriyhdistys ry. ja sen kotipaikka on Lopen kunta.

LOPEN TEATTERIYHDISTYS R.Y.:N SÄÄNNÖT. 1 Yhdistyksen nimi on Lopen Teatteriyhdistys ry. ja sen kotipaikka on Lopen kunta. 1(6) LOPEN TEATTERIYHDISTYS R.Y.:N SÄÄNNÖT 1 Yhdistyksen nimi on Lopen Teatteriyhdistys ry. ja sen kotipaikka on Lopen kunta. 2 Yhdistyksen tarkoituksena on toimia teatterista kiinnostuneiden henkilöiden

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2009 ETELÄ SAVON ADHD, AUTISMI JA DYSFASIAYHDISTYS RY

TOIMINTAKERTOMUS 2009 ETELÄ SAVON ADHD, AUTISMI JA DYSFASIAYHDISTYS RY TOIMINTAKERTOMUS 2009 ETELÄ SAVON ADHD, AUTISMI JA DYSFASIAYHDISTYS RY HALLITUS Rauno Veijanen jatkoi yhdistyksen puheenjohtajana ja Pasi Juuti sihteerinä. Varapuheenjohtajana toimi Hannele Rintavaara

Lisätiedot

SYYSKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA

SYYSKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA SYYSKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA Suomen Bassetkerho ry Finlands Bassettklubb rf:n sääntömääräinen syyskokous keskiviikkona 7.11.2012 klo 19.00 Tuomarinkartanon Vinttikoirakeskus, Tuomarinkylänt. 1, 00690 HELSINKI.

Lisätiedot

2. VALITAAN KOKOUKSELLE PUHEENJOHTAJA, SIHTEERI, KAKSI PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJAA SEKÄ ÄÄNTENLASKIJAT

2. VALITAAN KOKOUKSELLE PUHEENJOHTAJA, SIHTEERI, KAKSI PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJAA SEKÄ ÄÄNTENLASKIJAT ESITYSLISTA SUOMEN KÄÄPIÖPINSERIT RY Sääntömääräinen vuosikokous Aika Sunnuntai 2.11.2014 klo 13:00 Paikka Liikuntamylly, Myllypurontie 1, Helsinki 1. KOKOUKSEN AVAUS 2. VALITAAN KOKOUKSELLE PUHEENJOHTAJA,

Lisätiedot

Vuosikokous pidettiin 16.4.2015 Metsäkansan Ainolassa.

Vuosikokous pidettiin 16.4.2015 Metsäkansan Ainolassa. TOIMINTAKERTOMUS 2015 YLEISTÄ Metsäkansan kyläyhdistyksen toiminta vuonna 2015 oli aktiivista. Vuotta värittivät erityisesti hyvin onnistuneet tapahtumat ja kyläyhdistyksen saama positiivinen huomio. Yhdistys

Lisätiedot

OAJ alueyhdistyksen toimitila, Kirkkokatu 18, Joensuu

OAJ alueyhdistyksen toimitila, Kirkkokatu 18, Joensuu SYYSKOKOUS 2013 Aika maanantai 23.10.2013 klo 18.00 Paikka Läsnä OAJ alueyhdistyksen toimitila, Kirkkokatu 18, Joensuu Osallistujaluettelo liitteenä 1 Kokouksen avaus Yhdistyksemme puheenjohtajan Pasi

Lisätiedot

Kokouksen esityslista

Kokouksen esityslista Kutsu sääntömääräiseen vuosikokoukseen Keski-Suomen Sukututkijat ry kutsuu jäsenensä sääntömääräiseen vuosikokoukseen, joka pidetään keskiviikkona 25.3.2015 klo 17.00 alkaen Jyväskylän maakunta-arkistossa.

Lisätiedot

-2- -

-2- - 2008-1 - -2- - - 3 - - 4 - - 5 - - 6 - - 7 - - 8 - - 9 - - 10 - - 11 - - 12 - - 13 - - 14 - - 15 - - 16 - - 17 - - 18 - - 19 - - 20 - - 21 - - 22 - - 23 - - 24 - Suomen Saksanpystykorvaharrastaja SAPY

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2013

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2013 1 TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2013 Sukuseuran toiminnan tarkoitus ja toiminta Saarelaisten Sukuseuran toiminnan tarkoituksena on selvittää suvun vaiheita ja historiaa, vaalia suvun perinteitä ja edistää

Lisätiedot

4 Yhdistyksen jäsenen on suoritettava vuosittain yhdistyksen syyskokouksen määräämä jäsenmaksu.

4 Yhdistyksen jäsenen on suoritettava vuosittain yhdistyksen syyskokouksen määräämä jäsenmaksu. Ehdotus sääntömuutoksiksi Suomen Internet-yhdistyksen kevätkokoukselle 2006. Alla on ehdotus uusiksi säännöiksi, jotka toimitetaan yhdistysrekisteriin hyväksyttäviksi, mikäli yhdistyksen kevätkokous päättää

Lisätiedot

Sääntömääräinen vuosikokous

Sääntömääräinen vuosikokous Aika lauantaina 24.02.2018 klo 15.00 Paikka Läsnä Matkailutila Surkeenjärvi, Korpilahti 16 jäsentä (luettelo liitteenä) Suomen Eurasier Kerho ry:n sääntöjen 15 :ssä mukaan mainitut asiat: 1. KOKOUSEDUSTAJIEN

Lisätiedot

Hallituksen kokous Pöytäkirja 2/2018

Hallituksen kokous Pöytäkirja 2/2018 Aika: Tiistaina 06.02.2018 kello 18.30 Paikka: Mestarinkatu 2, 20810 Turku Sisällys 1. KOKOUKSEN AVAUS... 2 2. KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 2 3. PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALITSEMINEN... 2

Lisätiedot

SÄÄNNÖT. Yhdistyksen nimi on Ikaalisten Nuoriso-orkesterin tuki ry. Sen kotipaikka on Ikaalinen ja toimialue on Ikaalinen.

SÄÄNNÖT. Yhdistyksen nimi on Ikaalisten Nuoriso-orkesterin tuki ry. Sen kotipaikka on Ikaalinen ja toimialue on Ikaalinen. IKAALISTEN NUORISO-ORKESTERIN TUKI RY SÄÄNNÖT Yleistä 1 YHDISTYKSEN NIMI, KOTIPAIKKA JA TOIMIALUE Yhdistyksen nimi on Ikaalisten Nuoriso-orkesterin tuki ry. Sen kotipaikka on Ikaalinen ja toimialue on

Lisätiedot

WALESINTERRIERIKERHO RY VUOSIKOKOUS

WALESINTERRIERIKERHO RY VUOSIKOKOUS WALESINTERRIERIKERHO RY VUOSIKOKOUS 23.3.2015 Walesinterrierikerho ry TOIMINTAKERTOMUS 23.3.2015 2 TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2014 Hallitus Hallituksen puheenjohtajana on toiminut Markku Peittola, varapuheenjohtajana

Lisätiedot

VUODEN HAVANNANKOIRA-KILPAILUN SÄÄNNÖT. Alkaen (Kohtaa 4 tarkennettu, muuten säännöt ovat pysyneet ennallaan)

VUODEN HAVANNANKOIRA-KILPAILUN SÄÄNNÖT. Alkaen (Kohtaa 4 tarkennettu, muuten säännöt ovat pysyneet ennallaan) VUODEN HAVANNANKOIRA-KILPAILUN SÄÄNNÖT Alkaen 1.1.2017 (Kohtaa 4 tarkennettu, muuten säännöt ovat pysyneet ennallaan) 1. Kunkin Vuoden havannankoira kilpailun kilpailukausi käsittää kalenterivuoden aikana

Lisätiedot

Aika: Vuosikokous tiistaina 25.2.2014 klo 17:30-19:13 Paikka: Allianssi-talo, Aktia-sali, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki

Aika: Vuosikokous tiistaina 25.2.2014 klo 17:30-19:13 Paikka: Allianssi-talo, Aktia-sali, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki Anarkistimartat ry Anarkistmarthorna rf rek.nro 198.144 Aika: Vuosikokous tiistaina 25.2.2014 klo 17:30-19:13 Paikka: Allianssi-talo, Aktia-sali, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA

Lisätiedot

Esitys: Todetaan kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Päätös: Esityksen mukaan.

Esitys: Todetaan kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Päätös: Esityksen mukaan. Tähtitieteellinen yhdistys Ursa ry PÖYTÄKIRJA 1(5) SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS 2010 Paikka: Tieteiden talo, Kirkkokatu 6, Helsinki Aika: Tiistai 9.11.2010 kello 19.15. Läsnä: Luettelo liitteenä 1. KOKOUKSEN

Lisätiedot

Vuoden cairn -voimassa asti

Vuoden cairn -voimassa asti Vuoden cairn -voimassa 31.12.2018 asti Vuoden näyttely cairn -säännöt Vuoden agility cairn säännöt Vuoden toko cairn -säännöt Vuoden rally-toko cairn -säännöt Vuoden koiratanssi cairn -säännöt Tältä sivulta

Lisätiedot

JYTY JÄMSÄ RY. Aktiivista ja valveutunutta yhdistystoimintaa jo vuodesta 1965 TOIMINTAKERTOMUS

JYTY JÄMSÄ RY. Aktiivista ja valveutunutta yhdistystoimintaa jo vuodesta 1965 TOIMINTAKERTOMUS JYTY JÄMSÄ RY Aktiivista ja valveutunutta yhdistystoimintaa jo vuodesta 1965 TOIMINTAKERTOMUS 2015 1 1. HALLINTO 1.1 Hallitus Puheenjohtaja Varapuheenjohtaja Sihteeri Ulla Mäkiaho Riitta Leiman Ulla Peltonen

Lisätiedot

PUIJON LATU RY:N SÄÄNNÖT Hyväksytty Puijon Latu ry:n ylimääräisessä kokouksessa ja syyskokouksessa

PUIJON LATU RY:N SÄÄNNÖT Hyväksytty Puijon Latu ry:n ylimääräisessä kokouksessa ja syyskokouksessa PUIJON LATU RY:N SÄÄNNÖT Hyväksytty Puijon Latu ry:n ylimääräisessä kokouksessa 28.10.1998 ja syyskokouksessa 11.11.1998 1. Yhdistyksen nimi on Puijon Latu ry ja sen kotipaikka on Kuopio. 1 2. Yhdistyksen

Lisätiedot

Aika Tiistai 31.3.2015 klo 18: Toimitupa Murtsikka, Murtomäentie 1003 B

Aika Tiistai 31.3.2015 klo 18: Toimitupa Murtsikka, Murtomäentie 1003 B ETELÄ KAJAANIN KYLÄT RY PÖYTÄKIRJA 1(5) VUOSIKOKOUS 31.3.2015 Aika Tiistai 31.3.2015 klo 18: Paikka Toimitupa Murtsikka, Murtomäentie 1003 B Osallistujat Fordell Pertti Juntunen Raija Kauppinen Esko Kallio

Lisätiedot

POHJOIS-SUOMEN PELASTUSLIITTO RY:N NAISTYÖN TOIMINTAOHJE

POHJOIS-SUOMEN PELASTUSLIITTO RY:N NAISTYÖN TOIMINTAOHJE POHJOIS-SUOMEN PELASTUSLIITTO RY:N NAISTYÖN TOIMINTAOHJE 1. PALOKUNTANAISTYÖ Palokuntanaistyö on palokunnissa tehtävää harrastustoimintaa. Palokuntanaisosasto on palokunnan jäsenistä muodostettu alajaosto

Lisätiedot

Ukko-Kolin Ystävät r.y.:n säännöt

Ukko-Kolin Ystävät r.y.:n säännöt Rekisterinumero 178573. Säännöt rekisteröity yhdistysrekisteriin 25.2.2000. Y-tunnus 1596966-6 Ukko-Kolin Ystävät r.y.:n säännöt Yhdistyksen nimi 1 Yhdistyksen nimi on Ukko-Kolin Ystävät r.y. Yhdistyksen

Lisätiedot

Vuosi oli yhdistyksemme 53. toimintavuosi. Hallituksen tavoitteena oli tehostaa edunvalvontaa ja seurantaa eri virastoissa.

Vuosi oli yhdistyksemme 53. toimintavuosi. Hallituksen tavoitteena oli tehostaa edunvalvontaa ja seurantaa eri virastoissa. 2 (7) Yleistä Vuosi oli yhdistyksemme 53. toimintavuosi. Hallituksen tavoitteena oli tehostaa edunvalvontaa ja seurantaa eri virastoissa. Lisäksi hallituksen tavoitteena oli kehittää yhdistystoimintaa

Lisätiedot

1(5) SF- CARAVAN YDIN-HÄME RY TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA YLEISTÄ

1(5) SF- CARAVAN YDIN-HÄME RY TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA YLEISTÄ 1(5) SF- CARAVAN YDIN-HÄME RY TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2012 1. YLEISTÄ SF-Caravan Ydin-Häme ry on perustettu Tuusulassa 19.11.2011 Kantele Caravan nimellä. Patentti- ja rekisterihallituksen yhdistysrekisteriin

Lisätiedot

Suomen Menopaussitutkimusseura Finnish Menopause Society. nimisen yhdistyksen säännöt

Suomen Menopaussitutkimusseura Finnish Menopause Society. nimisen yhdistyksen säännöt Suomen Menopaussitutkimusseura Finnish Menopause Society nimisen yhdistyksen säännöt 1 Yhdistyksen nimi on Suomen Menopaussitutkimusseura Finnish Menopause Society Yhdistyksen kotipaikka on Tampere. 2

Lisätiedot

YLÖJÄRVEN RESERVIUPSEERIT R.Y:N SÄÄNNÖT

YLÖJÄRVEN RESERVIUPSEERIT R.Y:N SÄÄNNÖT 1(5) YLÖJÄRVEN RESERVIUPSEERIT R.Y:N SÄÄNNÖT Yhdistyksen nimi on Ylöjärven Reserviupseerit r.y. Sen kotipaikka on Ylöjärven kaupunki. 1 Yhdistys on Suomen Reserviupseeriliitto - Finlands Reservofficersförbund

Lisätiedot

SF-CARAVAN SAIMAAN SEUTU RY

SF-CARAVAN SAIMAAN SEUTU RY SF-CARAVAN SAIMAAN SEUTU RY TOIMINTAKERTOMUS 2013 Sivu 2 / 5 YLEISKATSAUS SF-Caravan Saimaan Seutu ry on perustettu 13.6.1970 ja se kuuluu jäsenjärjestönä SF-Caravan ry:een, joka on 17.5.1964 perustettu

Lisätiedot

1 VASTUUHENKILÖIDEN VALITSEMINEN JA EROAMINEN

1 VASTUUHENKILÖIDEN VALITSEMINEN JA EROAMINEN 1 VASTUUHENKILÖIDEN TOIMENKUVAT 1 VASTUUHENKILÖIDEN VALITSEMINEN JA EROAMINEN 1.1 Valitseminen ja toimikaudet Vuosikokous valitsee yhdistyksen hallituksen ja puheenjohtajan. Hallituksen jäsenen toimikausi

Lisätiedot

mukaisessa kokojärjestyksessä. Pistelaskussa huomioidaan 1 arvostelu / tuomari.

mukaisessa kokojärjestyksessä. Pistelaskussa huomioidaan 1 arvostelu / tuomari. Vuoden cairn Vuoden näyttely cairn -säännöt Vuoden agility cairn säännöt Vuoden toko cairn -säännöt Vuoden rally-toko cairn -säännöt Vuoden koiratanssi cairn -säännöt Tältä sivulta löydät kaikkien vuoden

Lisätiedot

VUODEN MÄYRIS, VUODEN KÄYTTÖMÄYRIS, VUODEN MINI-KÄYTTÖMÄYRIS, VUODEN NÄYTTÖMÄYRIS, VUODEN SENIORIMÄYRIS JA VUODEN MURKKUMÄYRIS YLEISET SÄÄNNÖT

VUODEN MÄYRIS, VUODEN KÄYTTÖMÄYRIS, VUODEN MINI-KÄYTTÖMÄYRIS, VUODEN NÄYTTÖMÄYRIS, VUODEN SENIORIMÄYRIS JA VUODEN MURKKUMÄYRIS YLEISET SÄÄNNÖT VUODEN MÄYRIS, VUODEN KÄYTTÖMÄYRIS, VUODEN MINI-KÄYTTÖMÄYRIS, VUODEN NÄYTTÖMÄYRIS, VUODEN SENIORIMÄYRIS JA VUODEN MURKKUMÄYRIS YLEISET SÄÄNNÖT 1. Lahden Seudun Mäyräkoirakerho ry palkitsee vuosittain 3.

Lisätiedot

Porin akateemisen nörttikulttuurin arvostusseuran säännöt

Porin akateemisen nörttikulttuurin arvostusseuran säännöt Porin akateemisen nörttikulttuurin arvostusseuran säännöt Hyväksytty yhdistyksen kevätkokouksessa 29.3.2014. 1. Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Porin akateeminen nörttikulttuurin arvostusseura ja

Lisätiedot

Vilppulan Seudun Urheiluautoilijat ry:n säännöt

Vilppulan Seudun Urheiluautoilijat ry:n säännöt Vilppulan Seudun Urheiluautoilijat ry:n säännöt 1 Yhdistyksen nimenä on Vilppulan Seudun Urheiluautoilijat ry, ja sen kotipaikkana on Vilppulan kunta. 2 Yhdistyksen tarkoituksena on autourheilun, auton

Lisätiedot

Suomen Dobermannyhdistys Finlands Dobermannförening ry

Suomen Dobermannyhdistys Finlands Dobermannförening ry 1 Suomen Dobermannyhdistys Finlands Dobermannförening ry Perustettu: 28.10.1950 Sääntömuutos 16 kohdalta hyväksytty sääntömääräisessä syysyleiskokouksessa 27.11.2011 ja hyväksytty PRH 25.10.2012. Aiemmin

Lisätiedot

Kokoustyypit. Timo Reko

Kokoustyypit. Timo Reko Kokoustyypit Timo Reko timo.reko@msl.fi Kokoustyypit Sääntömääräiset kokoukset, joita on joko yksi tai kaksi vuodessa (syys- ja kevätkokous). Sääntömääräiset kokoukset käyttävät ylintä valtaa. Ylimääräiset

Lisätiedot

Liittokokous, liittovaltuusto ja liittohallitus

Liittokokous, liittovaltuusto ja liittohallitus Liittokokous, liittovaltuusto ja liittohallitus 8.9.2014 Järjestöpäivät 5.-6.9.2014 Liittokokous joka 3. vuosi - valitsee liittovaltuustoedustajat Liittovaltuusto 34 yhdistysten edustajaa 10 muuta edustajaa

Lisätiedot

Pienpystykorvat ry TOIMINTAKERTOMUS V.2011

Pienpystykorvat ry TOIMINTAKERTOMUS V.2011 Pienpystykorvat ry TOIMINTAKERTOMUS V.2011 JÄSENISTÖ Vuoden 2011 lopussa yhdistyksellä oli jäseniä 354 kpl, uusia liittyi vuoden aikana 98. 7 kpl nuorisojäseniä, perhejäseniä 13 kpl, 2 kunniajäsentä. VIP

Lisätiedot

SUOMEN SALUKIKERHO ry. Toimintasuunnitelma vuodelle 2013

SUOMEN SALUKIKERHO ry. Toimintasuunnitelma vuodelle 2013 SUOMEN SALUKIKERHO ry Toimintasuunnitelma vuodelle 2013 Suomen Salukikerho ry on salukien rotujärjestö. Rotujärjestötehtäviin kuuluu mm. salukien jalostustoiminnan hoitaminen ja edelleen kehittäminen sekä

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2016

TOIMINTASUUNNITELMA 2016 TOIMINTASUUNNITELMA 2016 Sisällysluettelo 1 Yleistä 3 2 Talous 3 3 Jalostustoimikunta 3 4 Koulutus- ja Kilpailutoimikunta 3 5 Näyttelytoimikunta 4 6 Tiedotustoimikunta 4 7 Leiritoiminta 5 8 Aluetoiminta

Lisätiedot

Sisällys YLEISTÄ... 2 HALLITUS, KOKOUKSET JA JÄSENISTÖ... 2 Hallinto Kokoukset... 2 Jäsenistö... 2 TALOUS... 3 TOIMINTA...

Sisällys YLEISTÄ... 2 HALLITUS, KOKOUKSET JA JÄSENISTÖ... 2 Hallinto Kokoukset... 2 Jäsenistö... 2 TALOUS... 3 TOIMINTA... TOIMINTAKERTOMUS 2018 Sisällys YLEISTÄ... 2 HALLITUS, KOKOUKSET JA JÄSENISTÖ... 2 Hallinto 2018... 2 Kokoukset... 2 Jäsenistö... 2 TALOUS... 3 TOIMINTA... 3 Jäsenyydet ja osallistumiset... 3 SOTUNET Sosiaali-

Lisätiedot

Wuoden Westie -kilpailusarjojen säännöt, sivu 1/7

Wuoden Westie -kilpailusarjojen säännöt, sivu 1/7 Wuoden Westie -kilpailusarjojen säännöt, sivu 1/7 Kilpailuun osallistuvien koirien omistajien tulee olla Kilpailussa jaetaan pisteitä seuraavasti: KILPAILULUOKKA: PISTEET: ROP 6 VSP 5 PU-2/PN-2 4 PU-3/PN-3

Lisätiedot

KUTSU SYYSKOKOUKSEEN. Etelä-Pohjanmaan Partiolaiset ry:n SYYSKOKOUS pidetään:

KUTSU SYYSKOKOUKSEEN. Etelä-Pohjanmaan Partiolaiset ry:n SYYSKOKOUS pidetään: KUTSU SYYSKOKOUKSEEN Etelä-Pohjanmaan Partiolaiset ry:n SYYSKOKOUS pidetään: Aika Maanantaina 29.12.2009 Ilmoittautuminen ja ruoka 18.00-19.00 Kokous alkaa 19.00 Paikka Seinäjoen Nuorisoasema, Puistokatu

Lisätiedot

Pienpystykorvat ry Toimikuntien ja toimihenkilöiden Tapa toimia- ohjeistus

Pienpystykorvat ry Toimikuntien ja toimihenkilöiden Tapa toimia- ohjeistus Pienpystykorvat ry Toimikuntien ja toimihenkilöiden Tapa toimia- ohjeistus 26.11.2017 1. Pienpystykorvat ry Pienpystykorvat ry on valtakunnallinen rotua harrastava yhdistys, jonka tarkoituksena on edistää

Lisätiedot

Päivitetty

Päivitetty Kanta-Hämeen Setterit ja Pointterit ry:n Vuoden Koira -kilpailujen säännöt 1.1.2017 alkaen 1. Kanta-Hämeen Setterit ja Pointterit ry järjestää Vuoden Koira -kilpailut yhdistyksen edustamille roduille (englanninsetteri,

Lisätiedot

Syyskokouksen pöytäkirja 2014

Syyskokouksen pöytäkirja 2014 Syyskokouksen pöytäkirja 2014 Suomen Bassetkerho ry:n sääntömääräinen syyskokous 29.11.2014 klo 14.00 Tampere, Sokos hotel Ilves. Läsnä: Simopekka Mäkinen Sari Karlsson Jyrki Karlsson Antti Nuutero Jaana

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN RESERVIUPSEERIT RY:N SÄÄNNÖT

JYVÄSKYLÄN RESERVIUPSEERIT RY:N SÄÄNNÖT JYVÄSKYLÄN RESERVIUPSEERIT RY:N SÄÄNNÖT Nimi ja kotipaikka 1 Yhdistyksen nimi on Jyväskylän Reserviupseerit ry. Yhdistyksen kotipaikka on Jyväskylän kaupunki. 2 Yhdistys on Suomen Reserviupseeriliitto

Lisätiedot

Muhoksen Raviseura ry Vuosikokous

Muhoksen Raviseura ry Vuosikokous Muhoksen Raviseura ry Vuosikokous 19.4.2013 Paikka: Muhoksen Päiväkeskus Läsnä: Heikki Klemetti, Sanna Karhula, Heikki Risto, Pertti Nieminen, Milla Hedén, Johanna Pulliainen, Anne Pohjola, Pasi Pohjola,

Lisätiedot

Turun Seudun Pool ry. Tilinpäätös

Turun Seudun Pool ry. Tilinpäätös Turun Seudun Pool ry Tilinpäätös 1.6.2015 31.5.2016 Sisällys Sisällysluettelo...2 Toimintakertomus...3 Vuosikertomus...5 Taseet...7 Tilinpäätöksen allekirjoitukset...8 Toimintakertomus 2015-2016 YLEISTÄ

Lisätiedot

Tehtävä Hallituksen jäsen Hallituksen varajäsen

Tehtävä Hallituksen jäsen Hallituksen varajäsen SUOMEN ANESTESIASAIRAANHOITAJAT RY:N TOIMINTAKERTOMUS 2017 Yleistä Toimintavuosi 2017 oli Yhdistyksen 51. toimintavuosi. Yhdistyksen hallitus kokoontui seitsemän kertaa toimintavuoden aikana ja sääntöjen

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS Siilinjärvi

TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS Siilinjärvi TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS 2015 71800 Siilinjärvi siilinjarvenyrittajat@gmail.com 2 TOIMINTAKERTOMUS SISÄLLYS TOIMINTAKERTOMUS... 3 1. PERINTEISTÄ JA LIIKUNNALLISTA TOIMINTAA VUONNA 2015... 3

Lisätiedot

OULUN SEUDUN OMAISHOITAJAT JA LÄHEISET RY SÄÄNNÖT

OULUN SEUDUN OMAISHOITAJAT JA LÄHEISET RY SÄÄNNÖT OULUN SEUDUN OMAISHOITAJAT JA LÄHEISET RY SÄÄNNÖT 1 Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Oulun seudun omaishoitajat ja läheiset ja sen kotipaikka on Oulun kaupunki. Yhdistys on paikallisyhdistys

Lisätiedot

1 NIMI JA KOTIPAIKKA Yhdistyksen nimi on Pirkka-Hämeen Mehiläishoitajat ry. ja sen kotipaikka on Tampereen kaupunki.

1 NIMI JA KOTIPAIKKA Yhdistyksen nimi on Pirkka-Hämeen Mehiläishoitajat ry. ja sen kotipaikka on Tampereen kaupunki. Pirkka-Hämeen Mehiläishoitajat ry. Rek.nro 149.234 Ensirek.pvm 13.6.1988 PIRKKA-HÄMEEN MEHILÄISHOITAJAT RY:N SÄÄNNÖT 1 NIMI JA KOTIPAIKKA Yhdistyksen nimi on Pirkka-Hämeen Mehiläishoitajat ry. ja sen kotipaikka

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2005

TOIMINTAKERTOMUS 2005 TOIMINTAKERTOMUS 2005 YLEISTÄ Vuosi 2005 oli OuLVI:n 43. toimintavuosi. Vuoden aikana järjestetty toiminta oli edellisten vuosien mukaista.tapahtumissa keskityttiin laatuun ja panostettiin tapahtumaympäristöön

Lisätiedot

SERTIFIOIDUT PUHTAUSALAN HENKILÖT

SERTIFIOIDUT PUHTAUSALAN HENKILÖT SERTIFIOIDUT PUHTAUSALAN HENKILÖT Lista päivitetään noin kuukauden välein Numero PA26 AALTONEN, Virpi Marjatta 17.12.2019 PA6 AHLGREN, Mari Johanna PA49 AHONEN, Minna Susanna PA21 AHTIALA-HUOTARI, Elina

Lisätiedot

KUOPION STEINERPEDAGOGIIKAN KANNATUSYHDISTYS RY

KUOPION STEINERPEDAGOGIIKAN KANNATUSYHDISTYS RY KUOPION STEINERPEDAGOGIIKAN KANNATUSYHDISTYS RY SÄÄNNÖT 1 Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Kuopion steinerpedagogiikan kannatusyhdistys ry. Yhdistyksen kotipaikka on Kuopion kaupunki.

Lisätiedot

1. Yhdistyksen nimi ja kotipaikka. 2. Tarkoitus ja toiminnan laatu

1. Yhdistyksen nimi ja kotipaikka. 2. Tarkoitus ja toiminnan laatu 1. Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on, Finlands Coach Förening rf Yhdistyksen nimestä voidaan käyttää epävirallista englanninkielistä nimeä Finnish Coach Federation kansainvälisissä yhteyksissä

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2011

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2011 . TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2011 1. YLEISTÄ Vuosi 2011 oli :n neljästoista toimintavuosi. oli yhdistysjäsen Suomen Snautseri-Pinserikeskusjärjestö (SSPK) ry:ssä, Suomen Kennelliito ry:ssä ja Helsingin

Lisätiedot

SAKSANPAIMENKOIRALIITTO RY PÖYTÄKIRJA (5) Läsnä Erkki Läike puheenjohtaja Auli Impola-Häyhä Mikko Nieminen Tita Poikonen Juha Puurunen

SAKSANPAIMENKOIRALIITTO RY PÖYTÄKIRJA (5) Läsnä Erkki Läike puheenjohtaja Auli Impola-Häyhä Mikko Nieminen Tita Poikonen Juha Puurunen SAKSANPAIMENKOIRALIITTO RY PÖYTÄKIRJA 4-10 1(5) Hallituksen kokous 10.6.2010 Aika 4.6.2010 klo 18.00 Paikka Hotelli Holiday Inn, Tampere Läsnä Erkki Läike puheenjohtaja Auli Impola-Häyhä Mikko Nieminen

Lisätiedot

Johtosääntö. Suomen Akvaarioliitto ry

Johtosääntö. Suomen Akvaarioliitto ry Johtosääntö Suomen Akvaarioliitto ry Päivitetty: 18.2.2008 Edellinen päivitys: 9.2.2008 Suomen Akvaarioliitto ry 2(6) Johdanto Suomen Akvaarioliitto ry:n (SAL) johtosääntö on suunniteltu helpottamaan liiton

Lisätiedot

Todetaan kokous sääntöjen mukaan koolle kutsutuksi ja siten päätösvaltaiseksi.

Todetaan kokous sääntöjen mukaan koolle kutsutuksi ja siten päätösvaltaiseksi. ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Paikka Järjestötalo, Paulan Sali, Seinäjoki Aika Ke 25.5.2016 klo 18.00 - Läsnä VUOSIKOKOUS 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen järjestäytyminen Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri,

Lisätiedot

Jyväskylän historiallisen miekkailun seuran säännöt

Jyväskylän historiallisen miekkailun seuran säännöt Jyväskylän historiallisen miekkailun seuran säännöt 1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Jyväskylän historiallisen miekkailun seura ja siitä voidaan käyttää myös epävirallista lyhennettä JHMS. Yhdistyksen

Lisätiedot

Hallituksen esitys sääntömuutoksista. Pj. Markku Niskala 26.11.2011

Hallituksen esitys sääntömuutoksista. Pj. Markku Niskala 26.11.2011 Hallituksen esitys sääntömuutoksista Pj. Markku Niskala Muutosten tausta ja perustelut TAUSTA Evaluaatio 2005:n suositukset Yhdistyslain muutokset v. 2010 Kepan toiminta-ajatus- ja strategiaprosessi v.

Lisätiedot

SUOMEN KÄÄPIÖPINSERIT RY LIITE 3 TOIMINTASUUNNITELMAT, TALOUSARVIOT SEKÄ JÄSENMAKSUT 2014 HALLITUKSEN TOIMINTASUUNNITELMA 2014 - Toimitetaan Snautseri-Pinseri-lehteä yhdessä Suomen Affenpinserit ry:n,

Lisätiedot

Säännöt vuodelta 1986 (2017)

Säännöt vuodelta 1986 (2017) Säännöt vuodelta 1986 (2017) 1 2 Säännöt 1986 (2017) LOHJAN PALVELUS- JA PELASTUSKOIRAYHDISTYS RY 1 NIMI JA KOTIPAIKKA Yhdistyksen nimi on Lohjan palvelus- ja pelastuskoirayhdistys ry, virallinen lyhenne

Lisätiedot