Kokoukset Yhdistyksen kevätkokous pidettiin Tuomarinkartanon koirakeskuksessa Helsingissä ja syyskokous samassa paikassa.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kokoukset Yhdistyksen kevätkokous pidettiin 9.3.2003 Tuomarinkartanon koirakeskuksessa Helsingissä ja syyskokous 16.11.2003 samassa paikassa."

Transkriptio

1 SUOMEN AFGAANIT - TOIMINTAKERTOMUS (7) TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2003 Hallitus ja toimihenkilöt Yhdistyksen hallitukseen ovat kuuluneet kevätkokoukseen asti Arja Havia, Minna Helkavaara, Marjo Koskinen, Sinikka Vaarala, Maija Vihma ja Mirja Voutilainen sekä varajäseninä Terja Koivumäki ja Soile Perjus. Kevätkokouksen jälkeen kokoonpano on ollut seuraava: Arja Havia, Minna Helkavaara, Marjo Koskinen, Sinikka Vaarala, Maija Vihma ja Mirja Voutilainen sekä varajäseninä Terja Koivumäki ja Annika Kutilainen. Yhdistyksen puheenjohtajana on toiminut Arja Havia, varapuheenjohtajana Sinikka Vaarala ja sihteerinä Mirja Voutilainen. Rahastonhoitajana on ollut Marjatta Perjus. Yhdistyksen tilintarkastajina ovat olleet Pia Puomila ja Hannele Lindfors sekä varatilintarkastajana Anu Prinkkilä. Rotujärjestön edustajana Suomen Kennelliiton valtuuston kokouksissa on ollut Arja Havia ja hänen varamiehenään Sinikka Vaarala. Yhdistys on ollut jäsenenä Suomen Kennelliitto ry:ssä ja Suomen Vinttikoiraliitto ry:ssä. Kokoukset Yhdistyksen kevätkokous pidettiin Tuomarinkartanon koirakeskuksessa Helsingissä ja syyskokous samassa paikassa. Hallitus on kokoontunut toimikauden aikana kahdeksan kertaa. Poimintoja kokousten pöytäkirjoista on julkaistu Afgaani-lehden yhdistyskuulumisia-palstalla. Jäsenistö Yhdistykseen kuului vuoden 2003 lopussa ( ) 548 jäsentä. SA-FAn jäsenistä 72 suoritti jäsenmaksunsa Vinttikoiraliitolle SA-FAn kautta.

2 SUOMEN AFGAANIT - TOIMINTAKERTOMUS (7) Toimikunnat Hallitus on nimennyt avukseen seuraavat toimikunnat: Jalostustoimikunta Toimikuntaan ovat kevätkokoukseen saakka kuuluneet: Arja Kettunen (pj), Tiina Karhu, Eija Kontio, Soile Perjus ja Hannele Ståhl. Kevätkokouksen jälkeen toimikunnan jäsenet ovat olleet: Raisa Savander (pj), Pirkko Konttinen, Marjatta Perjus, Maija Vihma ja Daisy Yli-Alho (marraskuuhun 2003 saakka). Toimikuntaa ovat lisäksi avustaneet Arja Kettunen ja Merja Hellemann. Lisäksi Annika Kutilainen on toimittanut rekisteröintitiedot yhdistyksen lehteen. Vuoden 2003 aikana jalostustoimikunta - valmisteli jalostuspalstan Afgaani-lehtiin - järjesti vuoden alkupuolella silmätarkastustilaisuuden - valmisteli tuomarikoulutusmateriaalin loppuun - järjesti tuomarikoulutustilaisuuden huhtikuussa. - aloitti pentuoppaan tekemisen, jonka julkaiseminen jäi parin valitettavan sairaustapauksen vuoksi vuoden 2004 puolelle - järjesti tuomarikollegion joulukuussa. Pentuja rekisteröitiin 62 kpl, joista 6 tuontikoiraa. Tulokset eivät ole virallisia, koska Suomen Kennelliitto on kovasti myöhässä tietojen toimittamisessa. Silmätarkastustuloksia julkaistiin 54 kpl, yhtään kaihia ei ilmennyt. Huhtikuiseen tuomarikoulutustilaisuuteen osallistuivat laajennusoikeudet omaavista tuomareista Kirsti Lummelampi, Matti Luoso, Tuula Plathan, Matti Tuominen, Säde Hohteri ja Outi Piisi-Putta. Kouluttajina toimivat Raisa Savander ja Arja Havia. Suomen Kennelliitto myönsi afgaaninvinttikoirien arvosteluoikeudet ilman kollegiota seuraaville: Soile Bister, Kirsti Lummelampi, Paavo Mattila ja Harry Tast. Joulukuisen tuomarikollegion läpäisivät onnistuneesti Säde Hohteri ja Tanja Ahlman-Stockmari.

3 SUOMEN AFGAANIT - TOIMINTAKERTOMUS (7) Juoksutoimikunta Jäsenet : Heli Kyrönkari (pj), Satu Fabritius, Arja Havia, Marjo Koskinen, Kirsi Nousiainen, Maarit Pulkkinen, Tapio Pulkkinen, Mikko Pynnönen, Ulla Sieranta. Juoksutoimikunta kokoontui vuoden aikana kolme kertaa. Juoksutoimikunta seurasi kauden tapahtumia olemalla mukana mahdollisimman monessa kilpailussa ja pyrki opastamaan niin uusia kuin vanhojakin harrastajia. Juoksutoimikunnan muodostama koetoimikunta järjesti vuonna 2003 yhdessä Suomen Salukikerhon kanssa kahdet maastojuoksukilpailut ja yhdet ratajuoksukilpailut. Maastokilpailut kaikille roduille järjestettiin Sipoon Talmassa (yht. 151 koiraa). Afgaanien ja salukien maastomestaruuskilpailut pidettiin Vihdissä (yht. 77 koiraa virallisissa lähdöissä ja 45 koiraa epävirallisissa lähdöissä). Ratajuoksukilpailut, jotka olivat samalla SA-FAn ratamestaruuskilpailut juostiin sijoituskilpailuna Hyvinkäällä (yht. 43 koiraa). Juoksupuolelle on lahjoitettu kolme uutta kiertopalkinto jaettavaksi SA-FAn kevätkokouksissa. Juoksutoimikunta työsti kiertopalkintojen säännöt yhdessä niiden lahjoittajien kanssa. Uudet palkinnot ovat Jussin Malja, lahjoittanut Kennel Hienohelman, Kirsti Korpikallio, Vuoden ratajuoksutulokas, lahjoittanut Leena Lylymäki ja Iiriksen Palkinto, lahjoittanut Leena Lylymäki. Juoksutoimikunnan puheenjohtaja Heli Kyrönkari valmistui vuonna 2003 maastojuoksun palkintotuomariksi. Heli Kyrönkari toimi myös SVKL:n kilpailuvaliokunnan sihteerinä. Näyttelytoimikunta Jäsenet: Helena Launonen (pj), Arja Havia, Terja Koivumäki, Tuuli Koivumäki, Kirsti Korpikallio, Marjatta Perjus, Eva Syvälähde ja Mirja Voutilainen. Toimikuntaa avusti lisäksi Anita Marttinen. Näyttelytoimikunta on kokoontunut vuoden aikana neljä kertaa. Afgaanien erikoisnäyttely järjestettiin Helsingissä Tuomarinkartanon koirakeskuksessa Tuomareina toimivat George Kostopoulos, Kreikka ja Harto Stockmari (pennut ja juniorit). Näyttelytoimikunta on lisäksi - aloittanut vuoden 2004 erikoisnäyttelyn valmistelut, - kääntänyt ja kirjoittanut vuoden 2002 näyttelyarvostelut, jotka julkaistiin kaksiosaisena kirjana

4 SUOMEN AFGAANIT - TOIMINTAKERTOMUS (7) - toimittanut näyttelytulokset Afgaani-lehteen ja SA-FAn internet kotisivuille, - huolehtinut kiertopalkinnoista ja perustanut työryhmän pohtimaan uusia pistelaskusääntöjä sekä - pyydettäessä ehdottanut tuomareita näyttelyihin. Aktiviteettitoimikunta Jäsenet: Mikko Pynnönen (pj), Kata Jääskeläinen, Eva Syvälähde, Harri Pakarinen, Pauliina Huurtela, Heidi Parviainen, Maija Vihma, Daisy Yli-Alho. (Mikko Pynnönen liittyi , Harri Pakarinen erosi ja liittyi , Pauliina Huurtela liittyi , Maija Vihma erosi , Daisy Yli-alho erosi Heidi Parviainen ei osallistunut vuoden 2003 aikana.) Aktiviteettitoimikunta kokoontui vuoden aikana virallisesti seitsemän kertaa. Järjestettiin match show Sahaajankadun kentällä, Herttoniemessä. Koiria osallistui 68. Club Show järjestettiin Sveitsin kentällä, Hyvinkäällä. Tuomarina toimi Martial Robin (du Menuel Galopin) Ranskasta. Koiria ilmoitettu 69 kpl. Joulujuhlat peruttiin olemattoman osallistujamäärän takia. Lehtitoimikunta Jäsenet: Terja Koivumäki (pj), Riitta Aho, Arja Havia, Minna Helkavaara, Jonna Hiltunen, Marjo Koskinen, Annika Kutilainen, Marjatta Perjus ja Mirja Voutilainen Toimikunta on kokoontunut neljä kertaa siten, että jokaiselle lehden numerolle on järjestetty suunnittelukokous. Terja Koivumäki ja Annika Kutilainen ovat lisäksi osallistuneet Suomen Kennelliiton järjestämään rotulehtitoimittajien koulutuspäivään, jossa Afgaani-lehti sai kiitosta niin luennoitsijoilta kuin osallistujiltakin. Lehden sisältö on pidetty edellisvuosien tapaan monipuolisena niin, että se on valottanut afgaaniharrastusta laidasta laitaan, historiaa ja tilastoja unohtamatta. Lehden vuosikerran sivumäärä oli 408.

5 SUOMEN AFGAANIT - TOIMINTAKERTOMUS (7) Internet-toimikunta Jäsenet: Mirja Voutilainen (pj), Riitta Aho, Terja Koivumäki, Tuuli Koivumäki ja Annika Kutilainen. Varsinaisia kokouksia on pidetty kaksi. Lisäksi toimikunnan asioita on hoidettu sähköpostitse. Toimikunta on ylläpitänyt ja kehittänyt yhdistyksen kotisivuja osoitteessa seuraavasti: - julkaistu uutuutena Artikkelikirjasto, jossa on luettavissa edustava joukko yhdistyksen lehdessä julkaistuja artikkeleita kuvineen - julkaistu uutuutena tapahtumakalenteri (vanhan näyttelykalenterin laajennus), josta nähtävissä kaikki näyttelyt, juoksutapahtumat, yhdistyksen viralliset kokoukset ja toimikuntien kokoukset, koirakoulut sekä muut mielenkiintoiset tapahtumat - uudistettu kasvattajalista ja linkkisivu - julkaistu erikoisnäyttelyn täytetty luettelo heti näyttelyiltana - julkaistu keskustelupalstan seikkaperäiset rekisteröitymisohjeet ja annettu henkilökohtaista neuvontaa rekisteröitymisessä, mistä huolimatta jäsenistöllä ollut suuria vaikeuksia kirjautua keskustelupalstalle. Lopulta poistettu palstan rekisteröitymisvaatimus. - työstetty Valokeila-mainossivut vuoden jokaiselle kuukaudelle ja uudistettu Valokeilan varausohjeet seuraavaa vuotta varten - tehty erilaisia päivityksiä 140 päivänä eli keskimäärin 2,5 päivän välein Pentuvälittäjä Pentuvälittäjänä on toiminut alkuvuodesta Soile Perjus ja huhtikuusta eteenpäin Pirkko Lindström. Pentuvälittäjälle on tullut vuoden aikana yhteydenottoja tai suoranaisia pentukyselyitä toistakymmentä. Yhteydenottoja on tullut sekä sähköpostitse että puhelimitse, ja sama henkilö saattoi ottaa yhteyttä useamminkin, käytyään kasvattajien kotisivuilla ja joskus vain halutessaan puhua afgaanista, ihannekoirastaan. Pentuvälittäjä on kertonut kysyjille tietoja SA-FAn pentulistalla olevista pentueista ja astutuksista. Moni kyselijä on tuntunut jo kovinkin valveutuneelta turkin hoidon suhteen. Kiinnostusta on herättänyt erityisesti afgaanin luonne ja rodun terveydentila.

6 SUOMEN AFGAANIT - TOIMINTAKERTOMUS (7) Tiedotustoiminta Yhdistyksen jäsenille suunnattu tiedotus on hoidettu Afgaani-lehden välityksellä. Lehti on ilmestynyt vuoden aikana neljänä painettuna numerona. Lisäksi on hyödynnetty yhdistyksen internet-kotisivuja. Yhdistyksen pyrkimyksenä on ollut ylläpitää hyviä suhteita muihin vinttikoirayhdistyksiin ja ulkomaisiin afgaaniyhdistyksiin. Näissä merkeissä on mm. vaihdettu tiedotuslehteä ja lähetetty tietoja suomalaisista afgaaneista Pohjoismaihin, Englantiin, USA:han ja Uuteen-Seelantiin. Yhdistys on ylläpitänyt ja laajentanut SA-FAn kotisivuja osoitteessa: Laajoilla kotisivuilla on asiaa suomeksi ja englanniksi. Muu toiminta Yhdistyksen sääntöjen muuttaminen hyväksyttiin toisen kerran yhdistyksen sääntömääräisessä kevätkokouksessa (sääntömuutos hyväksytty ensimmäisen kerran v syyskokouksessa) ja Patentti- ja rekisterihallitus hyväksyi ne Siten yhdistyksen uudet säännöt tulivat voimaan Hallitus järjesti toimikuntien jäsenille yhteisen toimikuntaillan Suomen Kennelliiton koulutustilassa. Tilaisuudessa käytiin läpi toimikuntien toimintatapoja ja sovittiin yhteistyöstä toimikuntien ja hallituksen välillä. Tilaisuudesta tehty yhteenveto julkaistiin Afgaani-lehden numerossa 2/2003. Yhdistyksellä on ollut alueelliset yhteyshenkilöt Joensuun, Kouvolan, Oulun, Tampereen, Turun ja Vaasan seuduilla. Helsingissä ja Hyvinkäällä on järjestetty näyttelyharjoituksia. SA-FAn ansioviirin sai SA-FAn erikoisnäyttelyn tuomari George Kostopoulos. Talous Yhdistyksen pääasiallisen tuoton muodostavat jäsenten maksamat jäsenmaksut. Yksi jäsen liittyi ainaisjäseneksi kuluneen vuoden aikana. Lehden mainostulot vähenivät edelliseen vuoteen verrattuna, kuten oli ennakoitukin. Yhdistys kustansi myyntiin afgaaniaiheisen seinäkalenterin vuodelle Yhdistys käytti varoja ATK-laitteiden ja ohjelmistojen hankintaan.

7 SUOMEN AFGAANIT - TOIMINTAKERTOMUS (7) Yhdistyksen kalusto alkaa olla yli-ikäistä, joten rikkimennyttä kalustoa jouduttiin uusimaan. Talous on tällä hetkellä tasapainoinen, tilikauden tulos ennen poistoja on -32,15 euroa. Yhdistyksen palveluksessa ei ole ollut henkilöitä eikä palkkoja ole maksettu. Yhdistyksellä ei ole lainoja eikä velkakirjoja. Tuloksen käsittely Hallitus ehdottaa, että tilikauden alijäämä -950,17 euroa kirjataan yhdistyksen vapaaseen pääomaan voitto-tappiotilille.

Toimintakertomus 2005

Toimintakertomus 2005 Suomen Afgaanit Finlands Afghaner ry Toimintakertomus 2005 Hallitus ja toimihenkilöt Yhdistyksen hallitukseen kuuluivat vuonna 2005 Arja Havia, Annika Kutilainen, Mirja Voutilainen, Terja Koivumäki, Pico

Lisätiedot

SUOMEN AFGAANIT - VUOSIKERTOMUS 1 (8) FINLANDS AFGHANER RY

SUOMEN AFGAANIT - VUOSIKERTOMUS 1 (8) FINLANDS AFGHANER RY SUOMEN AFGAANIT - VUOSIKERTOMUS 1 (8) VUOSIKERTOMUS 2008 Hallitus ja toimihenkilöt Yhdistyksen hallitukseen vuonna 2008 kuuluivat Arja Havia, Una Jantunen, Terja Koivumäki, Riitta Lehmuspelto, Pico Lindström,

Lisätiedot

Yhdistyksen toiminnantarkastajina olivat Katrina Klingberg ja Hannele Lindfors ja varatilintarkastajina Janica Nyberg ja Arja Havia.

Yhdistyksen toiminnantarkastajina olivat Katrina Klingberg ja Hannele Lindfors ja varatilintarkastajina Janica Nyberg ja Arja Havia. VUOSIKERTOMUS 2012 Hallitus ja toimihenkilöt Jäsenistö Yhdistyksen kokoukset Hallituksen kokoukset Yhdistyksen hallitukseen vuonna 2012 kuuluivat Karoliina Ahonen, Maud Fast, Una Jantunen, Terja Koivumäki,

Lisätiedot

Vesikoirat ry:n toimintakertomus 2009

Vesikoirat ry:n toimintakertomus 2009 Kuva: Ville Suhonen Vesikoirat ry:n toimintakertomus 2009 2 Vesikoirat ry:n tarkoituksena on jakaa tietoja ja luoda harrastustoimintaa espanjan- ja portugalinvesikoiraharrastajille sekä ohjata rotujen

Lisätiedot

1. Kokouksen avaaminen Puheenjohtaja Annamari Aarnio avasi kokouksen toimittamalla esityslistan sähköpostitse jakelussa mainituille 22.2.2009.

1. Kokouksen avaaminen Puheenjohtaja Annamari Aarnio avasi kokouksen toimittamalla esityslistan sähköpostitse jakelussa mainituille 22.2.2009. Suomen Briard ry Hallituksen kokous 1/2009 Kokous järjestetty sähköisenä kokouksena 22.2. 6.3.2009 Läsnä: Annamari Aarnio, Nina Pakkanen, Satu Vähä, Tuula Tanska, Kati Jokio, Anna Väänänen, Tiina Järveläinen,

Lisätiedot

SUOMEN SALUKIKERHO ry TOIMINTAKERTOMUS 2011

SUOMEN SALUKIKERHO ry TOIMINTAKERTOMUS 2011 SUOMEN SALUKIKERHO ry TOIMINTAKERTOMUS 2011 Toiminnan tarkoitus Suomen Salukikerho ry toimii salukien rotujärjestönä ja edistää salukien kasvatusta, jalostusta ja käyttöä sekä toimii yhdyssiteenä rotua

Lisätiedot

saluki 3/2014 Vuosi Dubaissa Saluki metsästäjänä Saudi-Arabiassa Muutoksia kasvatus- ja metsästystavoissa

saluki 3/2014 Vuosi Dubaissa Saluki metsästäjänä Saudi-Arabiassa Muutoksia kasvatus- ja metsästystavoissa saluki 3/2014 Vuosi Dubaissa Saluki metsästäjänä Saudi-Arabiassa Muutoksia kasvatus- ja metsästystavoissa SUOMEN SALUKIKERHO R.Y. Perustettu 5.12.1987 PUHEENJOHTAJA chairman Minna Virta Kokkokalliontie

Lisätiedot

AUSTRALIANTERRIERIKERHO RY PÖYTÄKIRJA 1(2) 26.1.2008. Pia Lindqvist, Krista Riihelä, Jaana Saloniemi ja Nina Janger (vara)

AUSTRALIANTERRIERIKERHO RY PÖYTÄKIRJA 1(2) 26.1.2008. Pia Lindqvist, Krista Riihelä, Jaana Saloniemi ja Nina Janger (vara) AUSTRALIANTERRIERIKERHO RY PÖYTÄKIRJA 1(2) 26.1.2008 Aika Maanantaina 14.1.2008 klo 18.00 Paikka Minna Rasinkankaan kotona, Salossa Läsnä puheenjohtaja Anne Moilanen Minna Rasinkangas vara Irma Hardén

Lisätiedot

Suomen Noutajakoirajärjestö ry. Toimintakertomus 2013 SUOMEN NOUTAJAKOIRAJÄRJESTÖ RY FINLANDS RETRIEVERORGANISATION RF

Suomen Noutajakoirajärjestö ry. Toimintakertomus 2013 SUOMEN NOUTAJAKOIRAJÄRJESTÖ RY FINLANDS RETRIEVERORGANISATION RF SUOMEN NOUTAJAKOIRAJÄRJESTÖ RY FINLANDS RETRIEVERORGANISATION RF TOIMINTAKERTOMUS 2013 1 1. YLEISTÄ Vuosi 2013 oli Suomen Noutajakoirajärjestön 50. toimintavuosi. Järjestön talouden ollessa vakaa on järjestön

Lisätiedot

WESTIEKERHO ry. WESTIEKLUBBEN rf.

WESTIEKERHO ry. WESTIEKLUBBEN rf. WESTIEKERHO ry. WESTIEKLUBBEN rf. 1/10 TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2006 Vuosi 2006 oli Westiekerhon 30. toimintavuosi. 1. Jäsenistö Toimintavuotena 2006 Westiekerhon jäsenmäärä oli 1217. Jäsenmäärä jakautui

Lisätiedot

Suomen Cavalier Kingcharlesinspanieliyhdistys ry. Vuosikertomus 2011

Suomen Cavalier Kingcharlesinspanieliyhdistys ry. Vuosikertomus 2011 Suomen Cavalier Kingcharlesinspanieliyhdistys ry Vuosikertomus 2011 YLEISTÄ Vuonna 2011 tuli yhdistyksen perustamisesta kuluneeksi 38 vuotta. Itsenäisenä rotujärjestönä yhdistys on toiminut 24 vuotta.

Lisätiedot

Hallituksen kokous 5/2013 Pöytäkirja

Hallituksen kokous 5/2013 Pöytäkirja Hallituksen kokous 5/2013 Pöytäkirja Aika: 10.3.2013 klo 12.30 Paikka: ABC liikenneasema, kokoustila, Piirantie 1, 63300 Alavus Läsnä: Riitta Hohtela puheenjohtaja Minna Hanttu Miia Koivisto, sihteeri

Lisätiedot

SUOMEN ELÄINSUOJELUYHDISTYS RY FINLANDS DJURSKYDDSFÖRENING RF TOIMINTAKERTOMUS VERKSAMHETSBERÄTTELSE TULOSLASKELMA JA TASE RESULTAT- OCH BALANSRÄKNING

SUOMEN ELÄINSUOJELUYHDISTYS RY FINLANDS DJURSKYDDSFÖRENING RF TOIMINTAKERTOMUS VERKSAMHETSBERÄTTELSE TULOSLASKELMA JA TASE RESULTAT- OCH BALANSRÄKNING SUOMEN ELÄINSUOJELUYHDISTYS RY FINLANDS DJURSKYDDSFÖRENING RF TOIMINTAKERTOMUS VERKSAMHETSBERÄTTELSE TULOSLASKELMA JA TASE RESULTAT- OCH BALANSRÄKNING 2005 SEY:N VAPAAEHTOISTEN ELÄINSUOJELUVALVOJIEN VUOSITILASTO

Lisätiedot

Ruudullanne on nyt lehden toinen numero.

Ruudullanne on nyt lehden toinen numero. P U H E E 2 Toydogs 2/2015 ilmestyy viikolla 22. Deadline 15.5.2015. Puheenjohtaja Jussi Liimatainen Vuorimiehenkatu 18 D 42 00140 Helsinki puh. 040-8339285 e-mail: puheenjohtaja (at) toydogs.net Varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Lhasa apso Voittaja-näyttelyn paras koira

Lhasa apso Voittaja-näyttelyn paras koira S u o m e n K e n n e l l i i t o n s i s ä i n e n t i e d o t e 8/2 0 0 7, 2 1.1 2.2 0 0 7 Hyvä Lukija Kenneluutiset on Suomen Kennelliiton sisäinen tiedote, joka lähetetään sähköpostitse, tai sen voida

Lisätiedot

WHIPPET-HARRASTAJAT RY

WHIPPET-HARRASTAJAT RY WHIPPET-HARRASTAJAT RY WHIPPET ISSN 0787-6262 Päätoimittaja: Marita Furu, Marianrannankatu 68 A, 64260 Kaskinen, puh. 040-510 4979, iltaisin klo 21 saakka, e-mail: lehti@whippetharrastajat.fi Vuonna 2007

Lisätiedot

VUOSIKERTOMUS VUODELTA 2014

VUOSIKERTOMUS VUODELTA 2014 VUOSIKERTOMUS VUODELTA 2014 Hallitus, kokoukset ja jäsenistö Vantaan Energia Areenalla pidetyssä syyskokouksessa 19.10.2013 valittiin uudet jäsenet hallitukseen (kahden vuoden toimikaudeksi vuoden 2014

Lisätiedot

Suomen Kissaliitto ry

Suomen Kissaliitto ry Suomen Kissaliitto ry Tampere 28.2.2011 SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN KEVÄTKOKOUS 2011 Aika: Lauantai 26.3.2011 klo 10.00 Paikka: Ravintola Mestaritalli, Merikannontie 2, Helsinki ESITYSLISTA 1. Kokouksen avaus ja valtakirjojen

Lisätiedot

Kevätkokouksen pöytäkirja

Kevätkokouksen pöytäkirja Kevätkokouksen pöytäkirja Sääntömääräinen kevätkokous Torstai 22.3.2012 klo 19.00-20.00 Tuomarinkartanon Vinttikoirakeskus, Tuomarinkylänt. 1, 00690 HELSINKI Pöytäkirja 1. Tarkastetaan valtakirjat Yhtään

Lisätiedot

Australianterrierikerho ry PÖYTÄKIRJA 1(3) HALLITUKSEN KOKOUS. Aika Sunnuntai 19.02.2006 klo 11-16 Paikka Pakaa, Haaralantie 10

Australianterrierikerho ry PÖYTÄKIRJA 1(3) HALLITUKSEN KOKOUS. Aika Sunnuntai 19.02.2006 klo 11-16 Paikka Pakaa, Haaralantie 10 Australianterrierikerho ry PÖYTÄKIRJA 1(3) HALLITUKSEN KOKOUS Aika Sunnuntai 19.02.2006 klo 11-16 Paikka Pakaa, Haaralantie 10 Läsnä Poissa Piia Keskimaa, puheenjohtaja Irma Harden Jaana Saloniemi Anna-Mari

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS VUOSI 2014

TOIMINTAKERTOMUS VUOSI 2014 TOIMINTAKERTOMUS VUOSI 2014 Toiminta Hallitus Suomen Saksanpystykorva harrastaja Sapy ry:n tarkoituksena on tehdä eri saksanpystykorvia ja eri harrastusmuotoja tunnetuksi, tuoda rotujen harrastajat yhteen,

Lisätiedot

31.3.2008. SF-Caravan Turku ry

31.3.2008. SF-Caravan Turku ry 31.3.2008 SF-Caravan Turku ry Toimintakertomus 2007 2 YHDISTYS SF-Caravan Turku ry:n toiminta oli vuonna 2007, yhdistyksen 38. toimintavuotena, vilkasta ja monimuotoista. Jäsenistön käytössä on edelleen

Lisätiedot

AUSTRALIANTERRIERIKERHO RY PÖYTÄKIRJA 1/2009 1(12) Hallitus 14.1.2009

AUSTRALIANTERRIERIKERHO RY PÖYTÄKIRJA 1/2009 1(12) Hallitus 14.1.2009 AUSTRALIANTERRIERIKERHO RY PÖYTÄKIRJA 1/2009 1(12) 14.1.2009 Aika 12.1.2009 Paikalla Poissa (pj) Anna Uimonen Satu Harden (sihteeri) Nina Janger Pöytäkirja, internet-välipäätös 1 Kokouksen avaus Internetkokous

Lisätiedot

SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN KEVÄTKOKOUS 2015

SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN KEVÄTKOKOUS 2015 1.3.2015 SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN KEVÄTKOKOUS 2015 Aika: Lauantai 28.3.2015 klo 10.00 Paikka: Villa Solvik, Solvikinkatu 4, 00990 Helsinki ESITYSLISTA 1. Kokouksen avaus ja valtakirjojen tarkistus 2. Valitaan kokouksen

Lisätiedot

Hallitus ja toimikunnat esittäytyvät. Asiaa öljyistä VUODEN PARHAAT 2009

Hallitus ja toimikunnat esittäytyvät. Asiaa öljyistä VUODEN PARHAAT 2009 Hallitus ja toimikunnat esittäytyvät Asiaa öljyistä VUODEN PARHAAT 2009 2/2010 Suomen PON-kerho ry:n hallitus ja toimikunnat 2010 HALLITUS Puheenjohtaja: Sanna Luodelahti Jokelantie 451, 05430 Nuppulinna

Lisätiedot

Järjestäytymiskokous Pöytäkirja

Järjestäytymiskokous Pöytäkirja 1 / 2 Järjestäytymiskokous Pöytäkirja Aika: 5.1.2013 klo 12.00 Paikka: Unkarinpaimenkoirat ry.n arkisto, Ulvilantie 29, Helsinki Läsnä: Riitta Hohtela puheenjohtaja Minna Hanttu Miia Koivisto Outi Mäkinen

Lisätiedot

VUOSIKERTOMUS 2011. Suomen liike- ja virkanaisten liitto Finlands yrkeskvinnors förbund ry. Sisältö. 1. Puheenjohtajan katsaus

VUOSIKERTOMUS 2011. Suomen liike- ja virkanaisten liitto Finlands yrkeskvinnors förbund ry. Sisältö. 1. Puheenjohtajan katsaus Suomen liike- ja virkanaisten liitto Finlands yrkeskvinnors förbund ry VUOSIKERTOMUS 2011 Sisältö 1. Puheenjohtajan katsaus 2. Kansainvälinen toiminta ja yhteistyö 3. Kotimainen toiminta ja yhteistyö 3.1.

Lisätiedot

KEVÄTKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA

KEVÄTKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA KEVÄTKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA Suomen Bassetkerho ry Finlands Bassettklubb rf:n sääntömääräinen kevätkokous sunnuntaina 17.3.2013 klo 13.00 Suomen Kennelliiton kokoustilassa, Lahnuksent. 215, 01840 Klaukkala.

Lisätiedot

Suomen RC-purjehtijat ry - Finlands RC-seglare rf Pöytäkirja - Protokoll Vuosikokous 2005 - Årsmöte 2005 5.2.2005

Suomen RC-purjehtijat ry - Finlands RC-seglare rf Pöytäkirja - Protokoll Vuosikokous 2005 - Årsmöte 2005 5.2.2005 Paikka ja aika: Lauantai 5.2.2005 klo 11.00 Kivenlahden venekerho Marinsatamantie 3, Espoo Liitteet: 1. Kokouskutsu 2. Toimintakertomus 2004 3. Tilinpäätös 2004 4. Toimintasuunnitelma ja talousarvio 2005

Lisätiedot

1 VASTUUHENKILÖIDEN VALITSEMINEN JA EROAMINEN

1 VASTUUHENKILÖIDEN VALITSEMINEN JA EROAMINEN 1 VASTUUHENKILÖIDEN TOIMENKUVAT 1 VASTUUHENKILÖIDEN VALITSEMINEN JA EROAMINEN 1.1 Valitseminen ja toimikaudet Vuosikokous valitsee yhdistyksen hallituksen ja puheenjohtajan. Hallituksen jäsenen toimikausi

Lisätiedot