1.1. Näissä yleisissä ehdoissa seuraavilla käsitteillä tarkoitetaan seuraavaa: Deskbookers: yritys, joka ohjaa Deskbookers palvelua.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "1.1. Näissä yleisissä ehdoissa seuraavilla käsitteillä tarkoitetaan seuraavaa: Deskbookers: yritys, joka ohjaa Deskbookers palvelua."

Transkriptio

1 YLEISET EHDOT KÄYTTÄJILLE Nämä yleiset ehdot on laatinut Deskbookers B.V. ( Deskbookers ), jonka pääkonttori on osoitteessa Herengracht 182, 1016 BR in Amsterdam, rekisteröityneenä Alankomaiden kauppakamariin numerolla Yleiset ohjeet liittyvät Deskbookers online palvelun käyttöön ( Deskbookers palvelu ), joka sisältää Deskbookers verkkosivut ( ), Deskbookers pienoisohjelman, Deskbookers mobiilisovelluksen ja muut sovellukset, joissa voidaan käyttää Deskbookers palveluita ( Deskbookers portaalit ). Lue yleiset ehdot tarkasti ennen kuin rekisteröidyt ja otat Deskbookers palvelun käyttöön. Yleiset ehdot löydät aina sivustoltamme. Deskbookers pidättää kaikki oikeudet muuttaa näitä yleisiä ehtoja. Käyttämällä Deskbookers portaaleja sitoudut noudattamaan uusinta versiota yleisistä ehdoista. Käyttäjien käyttöoikeudet koskien osto ja muita ehtoja ovat evätyt MÄÄRITELMÄT 1.1. Näissä yleisissä ehdoissa seuraavilla käsitteillä tarkoitetaan seuraavaa: Deskbookers: yritys, joka ohjaa Deskbookers palvelua Deskbookers palvelu: online palvelu, jonka Deskbookers tarjoaa ja jonka avulla käyttäjät ja vuokranantajat tuodaan yhteen tarjoamaan, etsimään, löytämään ja varamaan etätyöpisteitä Deskbookers portaalit: verkkosivu Deskbookers pienoisohjelma, Deskbookers mobiilisovellus ja kaikki muut sovellukset, joita Deskbookers tarjoaa, joissa voidaan käyttää Deskbookers palveluja Deskbookers pienoisohjelma: Deskbookersin luoma sovellus, jota tarjotaan kolmannen osapuolen verkkosivuilla, jonka avulla käyttäjät voivat lisätä varauksia Deskbookers palveluun Vuokranantaja: kolmas osapuoli, joka tarjoaa etätyöpisteen Deskbookers palvelun kautta, josta käyttäjä voi varata etätyöpisteen Käyttäjä: luonnollinen henkilö, joka toimii ammatissa tai yrityksessä, joka käyttää Deskbookers palveluja varatakseen etätyöpisteen Etätyöpiste: joustava työtila (sisältäen kokonaisuudessaan pöydän ja tuolin, kokoushuoneita, muita huoneita ja muita tiloja, palveluja ja tuotteita), jota vuokranantaja tarjoaa, jonka käyttäjä voi varata Varaus: etätyöpisteen aiotun käytön rekisteröinti käyttäjän toimesta.

2 2. REKISTERÖITYMINEN 2.1. Käyttääkseen Deskbookers palveluia, tulee rekisteröityä kerran. Takaat, että rekisteröinnin yhteydessä antamasi tiedot ovat oikeita. Jos rekisteröidyt oikeushenkilön puolesta, takaat että olet valtuutettu tähän toimintaan ja tekemään sopimuksia kolmansien osapuolien kanssa tämän oikeushenkilön puolesta. Rekisteröitymisen jälkeen sinulla on tili, johon kaikki varauksesi rekisteröityvät. Jos väärinkäytät Deskbookers palveluia, sinulta voidaan evätä sen käyttö sekä rekisteröinti voidaan peruuttaa ja tilisi poistaa. 3. VARAUS 3.1. Jos teet etätyöpiste varauksen Deskbookers palvelun kautta, teet sopimuksen etätyöpisteen vuokranantajan kanssa. Deskbookers ei ole osallisena tässä sopimuksessa. Deskbookers yhdistää kysynnän ja tarjonnan, tarjoaa vuokranantajalle digitaalisen varausjärjestelmän ja pitää huolta liiketapahtumasta. Vuokranantaja on vastuussa varauksen oikeasta toteutuksesta. Sinä olet vastuussa oikeiden varaustietojen toimittamisesta Tililläsi voit kysyä neuvoa ja tarvittaessa muuttaa varaustasi Jos etätyöpisteen todellinen käyttö ylittää varauksen, joka missä vain tapauksessa sisältää sovitun keston ylittymisen ja lisäpalveluiden tai tuotteiden oston, nämä palvelut ja tuotteet tullaan lisäämään mahdollisimman nopeasti 24 tunnin sisällä etätyöpisteen käytöstä varaukseesi vuokranantajan toimesta ja tullaan laskuttamaan myöhemmin sopimusehdon 5.2. mukaisesti. [Saat ilmoituksen.] Sinun tulee jälkeenpäin tarkistaa tarkasti varaukseen lisätyt palvelut ja tuotteet tililläsi. 24 tuntia etätyöpisteen käytön jälkeen varauksen sisältö ja laajuus ovat lopullisia. 4. HINNAT JA SAATAVUUS 4.1. Vuokranantaja määrittelee oleelliset hinnat Deskbookers palvelujen kautta jokaiselle tarjolla olevalle etätyöpisteelle (sisältäen sen lisäpalvelut ja tuotteet). Hinnat riippuvat saatavuudesta, ajasta ja etätyöpisteen tyypistä. Vuokranantaja on vastuussa määriteltyjen hintojen tarkkuudesta Kaikki hinnat esitetään ilman arvonlisäveroa, ellei toisin mainita. 5. MAKSAMINEN 5.1. Voit maksaa varauksesi suoraan Deskbookersin tarjoamilla maksutavoilla (luottokortti, Paypal). Maksu laskulla on ainoastaan mahdollinen Deskbookersin kanssa tehdyllä tarkalla sopimuksella.

3 5.2. Jos etätyöpisteen todellinen käyttö ylittää varauksen, joka missä vain tapauksessa sisältää sovitun keston ylittymisen ja lisäpalveluiden tai tuotteiden oston, nämä palvelut ja tuotteet tullaan välittämään teille ja laskuttamaan myöhemmin Kaikki laskut tulee maksaa 10 päivän kuluessa varauksesta. Vastaväitteet laskun summasta eivät poista maksuvelvoitteita. Jos et suorita maksua maksuajan sisällä, on kyseessä sopimusrikkomus, josta seuraa vahingonkorvausvelvollisuus. Vahinkoja korvataan viivästyskorolla. Mikäli maksua ei ole suoritettu tai maksu on myöhässä, lasku alkaa kasvamaan korkoa 5 % kuukaudessa, ellei lakisääteinen kaupallinen korko ole suurempi, jolloin käytetään lakisääteistä korkoa. Erääntyvän summan korko lasketaan lähtien ajasta, kun olet laiminlyönyt maksusuorituksen maksun suorittamiseen kokonaisuudessaan. Jos olet laiminlyönyt maksun, kaikki kohtuulliset kustannukset aiheutuen juridisten palveluiden käytöstä tulevat olemaan vastuullasi ja sinulle asetetaan välittömästi sakkomaksu, joka on määrältään 15% velallisesta summasta, kuitenkin vähintään 50 euroa. Korkolain (633/1982 ) mukaan kuluttajasaatavien osalta korkolain viivästyskorkoa koskevat säännökset ovat pakottavaa oikeutta, eikä niistä voi kuluttajan vahingoksi sopia toisin Kaikki kohtuulliset oikeudelliset ja toimeenpano kustannukset tulevat asiakkaan kustannettaviksi. Käyttäjä on lisäksi velvollinen maksamaan kaikki perimiskuluista aiheutuneet kustannukset Likvidoinnnin, konkurssin, ulosmittauksen tai maksun lykkäämisen tapahtuessa asiakkaan toimesta, vahingonkorvausvaatimukset tulee esittää välittömästi. 6. ALENNUSKOODIT 6.1. Tilauksesi yhteydessä voit käyttää yksittäisiä alennuskoodeja, joita Deskbookers tai vuokranantaja ovat tarjonneet. Pääsääntöisesti alennuskoodeja ei voi käyttää muiden alennusten tai tarjousten yhteydessä. Jos alennuskoodeja väärinkäytetään Deskbookers on oikeutettu peruuttamaan alennukset ja varaukset. 7. MUUTOKSET JA PERUUTUS 7.1. Voit muuttaa tai peruuttaa varauksen ilmaiseksi viimeistään 24 tuntia ennen varauksen alkamista. Jos varauksen muutos tapahtuu 24 tunnin sisällä varauksen alkamisesta, veloitetaan asiakkaalta varauksen koko summa, jonka hän on velvollinen maksamaan Varauksen muutos tai peruutus tulee ilmoittaa tilin kautta. Sähköpostin lähetys ei ole pätevä varauksen muutos tai peruutus Jos varaus, joka on jo maksettu, muutetaan tai peruutetaan ajoissa, olet oikeutettu maksun palautukseen ja ylimääräinen summa palautetaan Deskbookersin toimesta.

4 8. VUOKRANANTAJAN SÄÄNNÖT 8.1. Sinun tulee noudattaa talon sääntöjä tai ohjeita, jotka koskevat etätyöpistettä tai vuokranantajaa. Olet velvollinen noudattamaan vuokranantajan antamia ohjeita. 9. VALITUKSET JA ERIMIELISYYDET 9.1. Jos sinulla on valitus koskien Deskbookers palvelua, Deskbookers kuulee sen mielellään, jotta voimme auttaa sen selvittämisessä. Voit lähettää valituksen (kuvailtuna mahdollisimman tarkasti) osoitteeseen Jos sinulla on valitus koskien kuvauksia tai tiloja, voit ottaa yhteyttä sähköpostilla. Deskbookers pyrkii ryhtymään toimiin aiheellisissa valituksissa Jos et ole samaa mieltä vuokranantajan toteuttamasta varauksesta, sinun tulee kääntyä vuokranantajan puoleen, jonka kanssa sopimus on tehty. Pyydettäessä Deskbookers voi toimia sovittelijana riitatapauksessa. Tässä tapauksessa Deskbookers pyrkii selvittämään riidan. Voit ottaa yhteyttä Deskbookersiin puhelimitse tai sähköpostitse verkkosivuilta löytyvillä yhteystiedoilla. 10. VASTUUNALAISUUS Deskbookersin vastuu (mukaan lukien Deskbookersiin kuuluvat konserniyhtiöt ja sen työntekijät ja toimihenkilöt/virkamiehet) on rajoitettu seuraavasti (tarkoituksellisuuden ja törkeän huolimattomuuden alaisena): Deskbookers ei vastaa mahdollisista vuokranantajan aiheuttamista puutteista tai tappioista etätyöpisteessä, jotka vuokranantajan aiheuttaa, jos se ei täytä teknisiä tietoja, joista oltiin etukäteen sovittu tai ei vastaa (teknisiä tai alueellisia) vaatimuksia, jotka oltiin asetettu etukäteen tai, että tietyt tarvittavat materiaalit tai tuotteet puuttuvat; Deskbookers ei vastaa mahdollisista puutteista tai tappioista, jotka ovat aiheutuneet käyttäjän vääristä ohjeista, käyttäjän väärin syötetyistä tiedoista varauksen yhteydessä tai mistään käyttäjän, vuokranantajan tai kolmannen osapuolen esittämistä vääristä tiedoista; Deskbookers ei vastaa mahdollisista puutteista velvoitteiden suorittamisessa, jotka ovat aiheutuneet käyttäjälle tai vuokranantajalle siltä osin kuin kyseessä on force majeure, kuten mutta ei rajoittuen: odottamattomat laitteiston tai ohjelmiston viat, virta tai internet häiriöt, tulipalo, salama, räjähdykset, häiriöt, tulvat, työmarkkinaosapuolten väliset konfliktit, poikkeukselliset sääolosuhteet, sota tai suorituksen estävä paikallisviranomaisten toimi;

5 Deskbookers ei ole vastuussa mistään epäsuorista tappioista, maineen vahingoittumisesta tai välillisistä vahingoista; ja siltä osin kuin Deskbookers on vastuussa sen vastuu rajoittuu (a) summaan, joka on maksettu Deskbookersille vastuuvakuutuksena, tai jos sitä pienempi (b) varauksen kokonaissummaan, jota vastuu koskee Deskbookers ei voi taata, että vuokranantajan etätyöpisteen sisältö, kuten tuolit ja pöydät, vastaavat työterveys ja turvallisuusmääräyksiä. Deskbookers ei ole vastuussa mistään tästä seuranneista tappioista tai menetyksistä. Voit kysyä etätyöpisteen vuokranantajalta, täyttääkö tilan sisältö työterveys ja turvallisuusmääräykset Käyttäjä vapauttaa Deskbookersin vastuusta kaikkia menetyksiä kohtaan, joita käyttäjä/t aiheuttaa/vat vuokranantajan etätyöpisteelle, sisällölle tai rakennukselle varauksen aikana. 11. YKSITYISYYS JA HENKILÖKOHTAISET TIEDOT Deskbookers kunnioittaa yksityisyyttäsi ja kaikkien sen käyttäjien yksityisyyttä ja kohtelee suurella varovaisuudella henkilökohtaisia tietoja, jotka ovat ilmoitettu Deskbookers palvelun kautta. Lisää tietoa siitä, kuinka Deskbookers kohtelee tietojasi, katso Deskbookers Yksityisyydensuojalausunto. 12. IMMATERIAALIOIKEUDET Immateriaalioikeudet ja tekijänoikeudet kaikissa tiedoissa, vuokranantajien ja/tai Deskbookersin kuvaukset ja kuvat palvelussa, kuuluvat Deskbookersille tai niille on myönnetty lupa/lisenssi kolmansien osapuolien puolesta. Näin ollen ilman Deskbookersin kirjallista suostumusta ei ole sallittua kopioida, uudelleen käyttää, julkaista tai levittää tekstejä tai niiden osia, kuvia tai muita tietoja Deskbookers palvelusta. 13. VASTUUVAPAUSLAUSEKE Deskbookers ei tarkasta tietoja, kuten vuokranantajien tarjoamien etätyöpisteiden kuvia, tiloja ja kuvauksia. Muu tieto, jonka voit löytää Deskbookers palvelusta on koottu mahdollisimman huolellisesti. On kuitenkin mahdollista, että Deskbookers palvelussa julkaistut tiedot ovat puutteellisia tai virheellisiä tai sisältävät kirjoitusvirheitä. Deskbookers ei siis takaa tietojen virheettömyyttä ja täydellisyyttä Deskbookers palvelussa koskien etätyöpisteitä ja vuokranantajia ja ei ota mitään vastuuta epätarkkuuksien ja vajavaisuuksien seurauksista.

6 14. SOVELLETAVA LAKI Nämä yleiset ehdot koskien Deskbookers palvelun käyttöä määräytyvät Alankomaiden lainsäädännöstä. Kaikki täältä seuranneet ristiriidat tuodaan Amsterdamin tuomioistuimen eteen.

1.1. Näissä yleisissä ehdoissa seuraavilla käsitteillä tarkoitetaan seuraavaa: Deskbookers: yritys, joka ohjaa Desbookers palvelua.

1.1. Näissä yleisissä ehdoissa seuraavilla käsitteillä tarkoitetaan seuraavaa: Deskbookers: yritys, joka ohjaa Desbookers palvelua. EHDOT TILANOMISTAJILLE Nämä yleiset ehdot on laatinut Deskbookers B.V. ( Deskbookers ), jonka pääkonttori on osoitteessa Herengracht 182, 1016 BR in Amsterdam, rekisteröityneenä Alankomaiden kauppakamariin

Lisätiedot

2.2 Kaikkien verkkosivuilla ilmoitettujen hintojen valuutta on euro (EUR).

2.2 Kaikkien verkkosivuilla ilmoitettujen hintojen valuutta on euro (EUR). 1. Auton arviointipalvelu. 1.1 Infostar OÜ tarjoaa verkkosivujen kautta palvelu auto-alalta (tästä eteenpäin näihin viitataan termillä palvelu ). Palvelu kuuluu, mutta ne eivät rajoitu seuraaviin: (i)

Lisätiedot

VARAUSEHDOT ALLIN MATALA

VARAUSEHDOT ALLIN MATALA VARAUSEHDOT ALLIN MATALA Päivitetty 14.10.2018. Yleistä Allin Matala tarjoaa viihtyisät tilat kokouksille ja juhlille. Vierailijoiden viihtyvyyden sekä turvallisuuden lisäämiseksi tilojen vuokraajille

Lisätiedot

Käyttöehdot, videokoulutukset

Käyttöehdot, videokoulutukset Käyttöehdot, videokoulutukset Edita Publishing Oy PL 700, 00043 NORDIC MORNING www.editapublishing.fi Asiakaspalvelu www.edilexpro.fi edilexpro@edita.fi puh. 020 450 2040 (arkisin klo 9 16) 1 Yleistä Tämä

Lisätiedot

VARAUSEHDOT ALLIN MATALA

VARAUSEHDOT ALLIN MATALA VARAUSEHDOT ALLIN MATALA Yleistä Allin Matala tarjoaa viihtyisät tilat kokouksille ja juhlille. Vierailijoiden viihtyvyyden sekä turvallisuuden lisäämiseksi tilojen vuokraajille (myöhemmin tilaaja) on

Lisätiedot

VARAUSEHDOT ALLIN MATALA

VARAUSEHDOT ALLIN MATALA VARAUSEHDOT ALLIN MATALA Päivitetty ja voimassa 25.1.2019 alkaen. Yleistä Allin Matala tarjoaa viihtyisät tilat kokouksille ja juhlille. Vierailijoiden viihtyvyyden sekä turvallisuuden lisäämiseksi tilojen

Lisätiedot

Maatalouden Laskentakeskus Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus

Maatalouden Laskentakeskus Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus Maatalouden Laskentakeskus Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus Sisältö Käsitteet Tämä asiakirja on oikeudellisesti sitova sopimus asiakkaan ja Suomen Maatalouden Laskentakeskus Oy:n välillä.

Lisätiedot

Majoitusmyynti. Varaus- ja peruutusehdot

Majoitusmyynti. Varaus- ja peruutusehdot Majoitusmyynti Varaus- ja peruutusehdot Asiakkaan tekemä varaus on sekä hotellia että asiakasta sitova hotellin vahvistettua varauksen. Tämä varaus voidaan tehdä suullisesti tai kirjallisesti. Puhelintilauksissa

Lisätiedot

Asiakas voi varata Erottajan Kasinon käyttöönsä internet-osoitteessa

Asiakas voi varata Erottajan Kasinon käyttöönsä internet-osoitteessa EROTTAJAN KASINON YLEISET VARAUS- JA PERUUTUSEHDOT (VOIMASSA 1.8.2012 ALKAEN) 1. Soveltamisala Näitä Erottajan Kasinon yleisiä varaus- ja peruutusehtoja ( Yleiset Ehdot ) ja Erottajan Kasinon käyttösääntöjä

Lisätiedot

113 x kahden hengen hengen standard huonetta varattuna (huoneista 10 invahuoneita) 57 x kahden hengen superior- huonetta varattuna

113 x kahden hengen hengen standard huonetta varattuna (huoneista 10 invahuoneita) 57 x kahden hengen superior- huonetta varattuna Paperiliitto Ry Os.50 Mika Lahtinen puh. +358 40 5576790 email. mika.lahtinen@ppp.inet.fi TARJOUS 18.7.2017 Restel Hotellit Länsi-Suomen aluemyynti Pekka Laitinen Rautatienkatu 21 B, 9. krs 33100 TAMPERE

Lisätiedot

Romlab.com myy tuotteita myös alle 18-vuotiaille asiakkaille sillä ehdolla, että holhooja antaa suostumuksen ostosten tekemiseen.

Romlab.com myy tuotteita myös alle 18-vuotiaille asiakkaille sillä ehdolla, että holhooja antaa suostumuksen ostosten tekemiseen. Seuraavia ehtoja sovelletaan Romlab.com ja sen asiakkaiden välisessä suhteessa Internetin välityksellä tapahtuvassa kaupassa. Romlab.com myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille sekä yrityksille

Lisätiedot

STT:n yleiset sopimusehdot 1.1.2010

STT:n yleiset sopimusehdot 1.1.2010 YLEISET SOPIMUSEHDOT 1 (5) STT:n yleiset sopimusehdot 1. Käyttöoikeus 2. Käyttöehdot 1 Kappale päivitetty 1.1.2016 alkaen. Asiakkaalla on oikeus käyttää STT:n palvelua ja/tai siihen sisältyviä aineistoja

Lisätiedot

Käyttöehdot, KoulutusOnline, päivitetty Yleistä

Käyttöehdot, KoulutusOnline, päivitetty Yleistä Käyttöehdot, KoulutusOnline, päivitetty 13.3.2018 Yleistä Näissä käyttöehdoissa säännellään Helsingin seudun kauppakamarin palveluyhtiön Helsingin Kamari Oy:n julkaiseman KoulutusOnline-palvelun käyttöä.

Lisätiedot

Suomen Telemarkkinointiliitto ry:n suoramarkkinointikieltopalvelujen ja www - sivujen käyttöehdot

Suomen Telemarkkinointiliitto ry:n suoramarkkinointikieltopalvelujen ja www - sivujen käyttöehdot Suomen Telemarkkinointiliitto ry:n suoramarkkinointikieltopalvelujen ja www - sivujen käyttöehdot 1. Käyttöehtojen tarkoitus ja sisältö 1.1 Nämä käyttöehdot (jäljempänä Ehdot ) koskevat Suomen Telemarkkinointiliitto

Lisätiedot

SATO HOTELLIKOTI OY:N MAJOITUSSOPIMUKSIIN SOVELLETTAVAT YLEISET SOPIMUSEHDOT

SATO HOTELLIKOTI OY:N MAJOITUSSOPIMUKSIIN SOVELLETTAVAT YLEISET SOPIMUSEHDOT SATO HOTELLIKOTI OY:N MAJOITUSSOPIMUKSIIN SOVELLETTAVAT YLEISET SOPIMUSEHDOT 1 Sopimuksen synty ja soveltamisala Kun asiakas varaa :ltä huoneiston majoittumista varten ja vahvistaa varauksen, syntyy osapuolten

Lisätiedot

Mtech Digital Solutions Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus

Mtech Digital Solutions Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus Minun Maatilani ohjelmiston palvelusopimus 23.12.2015 Page 1 of 5 Mtech Digital Solutions Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus Sisältö Tämä asiakirja on oikeudellisesti sitova sopimus asiakkaan

Lisätiedot

1 TASEHALLINNAN EHTOJEN SOVELTAMINEN MÄÄRITELMÄT MUUT EHDOT TASEVASTUU JA TASEPOIKKEAMIEN KÄSITTELY... 3

1 TASEHALLINNAN EHTOJEN SOVELTAMINEN MÄÄRITELMÄT MUUT EHDOT TASEVASTUU JA TASEPOIKKEAMIEN KÄSITTELY... 3 Tasehallinnan ehdot Tasehallinnan ehdot 2 (5) Sisällysluettelo 1 TASEHALLINNAN EHTOJEN SOVELTAMINEN... 3 2 MÄÄRITELMÄT... 3 3 MUUT EHDOT... 3 4 TASEVASTUU JA TASEPOIKKEAMIEN KÄSITTELY... 3 5 TIEDONVAIHTO

Lisätiedot

Aineistot Premium -palvelun käyttöehdot

Aineistot Premium -palvelun käyttöehdot Aineistot Premium -palvelun käyttöehdot 25.5.2018 Aineistot Premium -palvelun käyttöehdot 2 (5) Sisältö 1. Yleistä... 3 2. Muutokset käyttöehdoissa ja palvelussa... 3 3. Palvelun toimittaminen... 3 4.

Lisätiedot

KUNTO-PIRKAT MAJOITUSKIINTIÖT

KUNTO-PIRKAT MAJOITUSKIINTIÖT KUNTO-PIRKAT MAJOITUSKIINTIÖT Hotelli Cumulus Hämeenpuisto Hämeenpuisto 47 33200 Tampere hameenpuisto.cumulus@restel.fi Tel: +358 3 386 2000 Fax: +358 3 386 2299 Ajankohta 20.2. - 21.2.2016 Majoitus Varaukset

Lisätiedot

Rakenta Oy 2407354-6. Helsinki. Sergey Kovalev 044-919 0061

Rakenta Oy 2407354-6. Helsinki. Sergey Kovalev 044-919 0061 SOPIMUS OSOITE- JA POSTITUSPALVELUISTA TILAAJA Toiminimi Y-tunnus Kotipaikka Yhteyshenkilö Osoite Puhelin Sähköposti Maksuehdot 14 pv netto, laskutus 3-12 kk välein, 1. vuosi ennakkomaksu 240 e (hintaan

Lisätiedot

Cumulus Hämeenpuisto, Hämeenpuisto 47, 33200 Tampere Email. hameenpuisto.cumulus@restel.fi

Cumulus Hämeenpuisto, Hämeenpuisto 47, 33200 Tampere Email. hameenpuisto.cumulus@restel.fi Tampereen aluemyyntikeskus VAHVISTUS Päivi Laukkanen Rautatienkatu 21 33100 Tampere 13.11.2013 puh. +358 3 2392 2950 email. tampere.aluemyynti@restel.fi Tappara ry Kari Aaltonen Sudenkatu 7 33520 Tampere

Lisätiedot

Vauvakuva Käyttöehdot 1.2.2016 alkaen voimassa toistaiseksi

Vauvakuva Käyttöehdot 1.2.2016 alkaen voimassa toistaiseksi Vauvakuva Käyttöehdot 1.2.2016 alkaen voimassa toistaiseksi Yleistä Näitä verkkopalveluiden käyttöehtoja sovelletaan Vauvakuva Haikara Oy:n (jäljempänä Vauvakuva) tuottamiin ja ylläpitämiin verkkopalveluihin.

Lisätiedot

Perintäpalveluiden sopimusehdot (201404)

Perintäpalveluiden sopimusehdot (201404) 1(5) Perintäpalveluiden sopimusehdot (201404) 1. Sopimuksen tarkoitus Tällä sopimuksella sovitaan perintäpalveluista ja sitä koskevista toimenpiteistä. Sopimus toimii myös valtuutuksena perintäpalveluiden

Lisätiedot

Yleiset toimitusehdot Asiantuntijapalvelut

Yleiset toimitusehdot Asiantuntijapalvelut Asiantuntijapalvelut SISÄLLYSLUETTELO 1 YLEISTÄ... 2 1.1 Soveltaminen... 2 1.2 Työmenetelmät... 2 2 TOIMITTAJAN VELVOLLISUUDET... 2 2.1 Yleistä... 2 2.2 Tiedottaminen palvelun edistymisestä... 2 3 TILAAJAN

Lisätiedot

METSÄHALLITUKSEN LUONTOPALVELUIDEN RYHMÄVARAUSEHDOT

METSÄHALLITUKSEN LUONTOPALVELUIDEN RYHMÄVARAUSEHDOT METSÄHALLITUKSEN LUONTOPALVELUIDEN RYHMÄVARAUSEHDOT voimassa 1.7.2014 alkaen 1. Varausehdot Nämä varausehdot koskevat ryhmävarauksia ja niitä sovelletaan asiakkaan (vuokralaisena) ja Metsähallituksen (vuokranantajana)

Lisätiedot

Peruutusten, viivästymisten, matkustusluokan alempaan luokkaan muuttamisen tai koneeseen pääsyn äämisen johdosta

Peruutusten, viivästymisten, matkustusluokan alempaan luokkaan muuttamisen tai koneeseen pääsyn äämisen johdosta Apu ja hyvitys Peruutusten, viivästymisten, matkustusluokan alempaan luokkaan muuttamisen tai koneeseen pääsyn äämisen johdosta Tämä ilmoitus on pakollinen Euroopan parlamentin ja Euroopan unionin neuvoston

Lisätiedot

Sairaalaniemen kumppanuuskaavan suunnittelusopimus

Sairaalaniemen kumppanuuskaavan suunnittelusopimus 1 (5) Sairaalaniemen kumppanuuskaavan suunnittelusopimus 1. Sopimuksen osapuolet Toimittajat Tilaajat 2. Hankkeen yhteyshenkilöt Tilaajan yhteyshenkilö: Rovaniemen kaupunki Toimittajan (jäljempänä ryhmän)

Lisätiedot

REVOLUTION-LISENSSISOPIMUS

REVOLUTION-LISENSSISOPIMUS Lisenssisopimus 1 (5) REVOLUTION-LISENSSISOPIMUS 1 OSAPUOLET Tämä lisenssisopimus ( Sopimus ) on tehty seuraavien osapuolten välillä: 1. Trainer4You Revolution Oy, y-tunnus 2623516 6, Suomessa rekisteröity

Lisätiedot

Turre Legal neuvottelee Asiakkaan puolesta sovintosopimuksen oikeudenomistajien kanssa

Turre Legal neuvottelee Asiakkaan puolesta sovintosopimuksen oikeudenomistajien kanssa TOIMEKSIANTOSOPIMUS A. Toimeksisaaja Toimeksiannon toimeksisaaja on. Toimeksiannon vastuulakimies on Jussi Kari. Turre Legal voi käyttää myös muita lakimiehiä palvelun toteuttamiseen. B. Palvelut suorittaa

Lisätiedot

Valitusten, riitautusten ja maksunpalautusten ratkaiseminen. Välillä jotain menee pieleen tilauksessa. Haluamme auttaa sinua, jos näin käy.

Valitusten, riitautusten ja maksunpalautusten ratkaiseminen. Välillä jotain menee pieleen tilauksessa. Haluamme auttaa sinua, jos näin käy. Valitusten, riitautusten ja maksunpalautusten ratkaiseminen Välillä jotain menee pieleen tilauksessa. Haluamme auttaa sinua, jos näin käy. Mahdolliset tilanteet 1 2 Valitukset ja riitautukset Jos asiakas

Lisätiedot

LEGO Technic Rakenna digitaalisesti! Kilpailu yleiset määräykset ja ehdot

LEGO Technic Rakenna digitaalisesti! Kilpailu yleiset määräykset ja ehdot Rakenna digitaalisesti! Määräykset ja ehdot LEGO Technic Rakenna digitaalisesti! Kilpailu yleiset määräykset ja ehdot Huomaa, että kaikkien verkkokilpailuihin osallistuvien täytyy noudattaa alla esitettyjä

Lisätiedot

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot 1. Luotonantajan nimi ja yhteystiedot Luotonantaja: Yhteisötunnus: Osoite: Puhelin: Sähköpostiosoite: Faksinumero: Internetosoite: Lainasto Oy 2382033-5

Lisätiedot

Valionrannan kumppanuuskaavan suunnittelusopimus

Valionrannan kumppanuuskaavan suunnittelusopimus 1 (5) Valionrannan kumppanuuskaavan suunnittelusopimus 1. Sopimuksen osapuolet Toimittajat Tilaajat 2. Hankkeen yhteyshenkilöt Tilaajan yhteyshenkilö: Rovaniemen kaupunki Toimittajan (jäljempänä ryhmän)

Lisätiedot

Osapuolet. a) Siivouspalveluita tarjoava yritys tai yrittäjä (jäljempänä Siivousyritys ); ja. b) Asiakas (jäljempänä Asiakas ).

Osapuolet. a) Siivouspalveluita tarjoava yritys tai yrittäjä (jäljempänä Siivousyritys ); ja. b) Asiakas (jäljempänä Asiakas ). Osapuolet a) Siivouspalveluita tarjoava yritys tai yrittäjä (jäljempänä Siivousyritys ); ja b) Asiakas (jäljempänä Asiakas ). Siivousyritys ja Asiakas jäljempänä myös yhdessä Sopijapuolet ja erikseen Sopijapuoli.

Lisätiedot

YRITYSKIINNITYKSEN PANTTAUSSOPIMUS

YRITYSKIINNITYKSEN PANTTAUSSOPIMUS YRITYSKIINNITYKSEN PANTTAUSSOPIMUS 1. PANTINANTAJA Keski-Suomen Valokuituverkot Oy (y-tunnus: 2556709-7), osoite: Tuurinkyläntie 2, 63610 Tuuri (jäljemäpänä Pantinantaja ) 2. PANTINSAAJAT 1) kunta 2) kunta

Lisätiedot

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (679/2016) mukainen versio

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (679/2016) mukainen versio Rekisteri- ja tietosuojaseloste 25.5.2018 EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (679/2016) mukainen versio Rekisterinpitäjä Jyväs-Ateriat Ay Y-tunnus: 1996612-0 Kaakkovuorentie 10, 40320 JYVÄSKYLÄ Tietosuoja-asioista

Lisätiedot

ONLINE-MYYNTISIVUTON VARAUSEHDOT

ONLINE-MYYNTISIVUTON VARAUSEHDOT ONLINE-MYYNTISIVUTON VARAUSEHDOT Myyntisivustolta varattavien kohteiden osalta noudatetaan Rukan Salonki Varausehdot osiota seuraavissa kohteissa: Ruka Noro, Rukan Salonki 1, Rukan Salonki 2, Rukan Salonki

Lisätiedot

TASEPALVELUSOPIMUS (Balance Agreement) NRO XX [TASEVASTAAVA OY] sekä FINGRID OYJ

TASEPALVELUSOPIMUS (Balance Agreement) NRO XX [TASEVASTAAVA OY] sekä FINGRID OYJ TASEPALVELUSOPIMUS (Balance Agreement) NRO XX [TASEVASTAAVA OY] sekä FINGRID OYJ 2 (7) Sisällys 1 SOPIMUSOSAPUOLET JA SOPIMUKSEN TARKOITUS... 3 2 SOPIMUKSEN VOIMASSAOLO... 3 3 AVOIN SÄHKÖNTOIMITUS... 3

Lisätiedot

AUTOMAATTISEN TAAJUUDENHALLINTARESERVIN TUNTIMARKKINASOPIMUS NRO XX/2015 RESERVINHALTIJA OY sekä FINGRID OYJ

AUTOMAATTISEN TAAJUUDENHALLINTARESERVIN TUNTIMARKKINASOPIMUS NRO XX/2015 RESERVINHALTIJA OY sekä FINGRID OYJ AUTOMAATTISEN TAAJUUDENHALLINTARESERVIN TUNTIMARKKINASOPIMUS NRO XX/2015 RESERVINHALTIJA OY sekä FINGRID OYJ 8.1.2014 2 (7) 1 SOPIMUKSEN TARKOITUS XX (Reservinhaltija) ja Fingrid Oyj (Fingrid) ovat tehneet

Lisätiedot

HEINOLAN KAUPUNGIN MAA-AINESTAKSA LUKIEN

HEINOLAN KAUPUNGIN MAA-AINESTAKSA LUKIEN 1 HEINOLAN KAUPUNGIN MAA-AINESTAKSA 1.7.2006 LUKIEN Ympäristölautakunta 20.6.2006 95 2 MAA-AINESTEN OTTAMISSUUNNITELMAN TARKASTAMISESTA JA OTTAMISTOIMINNAN VALVONNASTA SUORITETTAVAT MAKSUT Maa-ainesten

Lisätiedot

on oikeus lunastaa Vuokrauskohde omistukseensa. Normaalitapauksessa

on oikeus lunastaa Vuokrauskohde omistukseensa. Normaalitapauksessa Solo International OY:N KULKUVÄLINEIDEN VUOKRAUS- PALVELUIDEN EHDOT 1. OSAPUOLET JA SOVELTAMISALA Näitä sopimusehtoja sovelletaan Solo International Oy:n, jäljempänä Solo ja asiakkaan, jäljempänä Vuokralleottaja

Lisätiedot

Sertifikaattitilisopimus biokaasusertifikaattijärjestelmän käyttö

Sertifikaattitilisopimus biokaasusertifikaattijärjestelmän käyttö Sertifikaattitilisopimus biokaasusertifikaattijärjestelmän käyttö 2 1. Sopimuksen osapuolet Tämä sertifikaattitilisopimus ( Sopimus ) on solmittu seuraavien osapuolten välillä: Järjestelmän Ylläpitäjä

Lisätiedot

Sähköpostitse asiakaspalveluun lähetetyt tiedotteet julkaistaan arkisin klo välisenä aikana. STT pidättää oikeuden muuttaa näitä aikoja.

Sähköpostitse asiakaspalveluun lähetetyt tiedotteet julkaistaan arkisin klo välisenä aikana. STT pidättää oikeuden muuttaa näitä aikoja. 1 (5) SOPIMUSEHDOT 1. YLEISTÄ Sopimus oikeuttaa asiakkaan käyttämään STT Info -tiedotejakelua. Sopimuksesta on tehty kaksi samasanaista kappaletta, yksi kummallekin osapuolelle. 2. PALVELUKUVAUS STT Info

Lisätiedot

Aineistot Lite -palvelun käyttöehdot

Aineistot Lite -palvelun käyttöehdot Aineistot Lite -palvelun käyttöehdot 25.5.2018 Aineistot Lite -palvelun käyttöehdot 2 (5) Sisältö 1. Yleistä... 3 2. Muutokset käyttöehdoissa ja palvelussa... 3 3. Palvelun toimittaminen... 3 4. Palvelun

Lisätiedot

ENERSENSE OY:N TIETOSUOJASELOSTE TYÖNHAKIJOILLE. Viimeksi päivitetty:

ENERSENSE OY:N TIETOSUOJASELOSTE TYÖNHAKIJOILLE. Viimeksi päivitetty: ENERSENSE OY:N TIETOSUOJASELOSTE TYÖNHAKIJOILLE Viimeksi päivitetty: 11.6.2018 Yksityisyytesi on meille tärkeä ja työskentelemme ahkerasti sen suojaamiseksi. Tässä yleisen tietosuoja-asetuksen (679/2016/EU)

Lisätiedot

Maatalouden Laskentakeskus Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus

Maatalouden Laskentakeskus Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus Minun Maatilani ohjelmiston palvelusopimus 23.12.2015 Page 1 of 5 Maatalouden Laskentakeskus Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus Sisältö Käsitteet Tämä asiakirja on oikeudellisesti sitova sopimus

Lisätiedot

Yleiset sopimusehdot. Asiakkaalla ei ole lupaa siirtää sopimusta kolmannelle osapuolelle ilman palveluntarjoajan antamaa kirjallista suostumusta.

Yleiset sopimusehdot. Asiakkaalla ei ole lupaa siirtää sopimusta kolmannelle osapuolelle ilman palveluntarjoajan antamaa kirjallista suostumusta. 1 1. Sopimusehtojen soveltaminen ja voimassaolo Näitä sopimusehtoja sovelletaan Hilla-sovelluksen kehittäjien Elegant Paw ja Tmi Janne Romppanen ja heidän asiakkaansa välisessä asioinnissa. Nämä ehdot

Lisätiedot

1. Luotonantajan nimi ja yhteystiedot. 2. Kuvaus luoton pääominaisuuksista. Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot 1.11.

1. Luotonantajan nimi ja yhteystiedot. 2. Kuvaus luoton pääominaisuuksista. Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot 1.11. Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot 1.11.2015 1. Luotonantajan nimi ja yhteystiedot Luotonantaja: Yhteisötunnus: Osoite: Puhelin: Sähköpostiosoite: Faksinumero: Internetosoite: Lainasto

Lisätiedot

Näitä yleisiä sopimusehtoja sovelletaan Imatran Kylpylä Fitnessin klubijäsenyyksiin 23.3.2016 lukien.

Näitä yleisiä sopimusehtoja sovelletaan Imatran Kylpylä Fitnessin klubijäsenyyksiin 23.3.2016 lukien. Näitä yleisiä sopimusehtoja sovelletaan Imatran Kylpylä Fitnessin klubijäsenyyksiin 23.3.2016 lukien. 1 Yleistä 1.1 Ehdot ovat osa Imatran Kylpylä Fitness -jäsensopimusta (myöhemmin Jäsensopimus ), joka

Lisätiedot

Linnala Setlementti ry (Linnala)

Linnala Setlementti ry (Linnala) 1 SOPIMUS HENKILÖSTÖPALVELUN MYYNNISTÄ 1. Sopijapuolet Savonlinnan kaupunki (kaupunki) yhteys/vastuuhenkilö Linnala Setlementti ry (Linnala) 2. Sopimuksen tarkoitus Tässä sopimuksessa määritellään sopijapuolten

Lisätiedot

Verkkopalveluiden käyttöehdot

Verkkopalveluiden käyttöehdot Verkkopalveluiden käyttöehdot Verkkopalveluiden käyttöehdot 1. Yleistä 1.1. Tätä käyttöoikeussopimusta ja sen mukaisia yleisiä ehtoja (jäljempänä "sopimus") sovelletaan sanomalehti Hämeen Sanomien tarjoamaan,

Lisätiedot

Käyttöehdot. 1. Käyttöehtojen tarkoitus ja soveltamisala

Käyttöehdot. 1. Käyttöehtojen tarkoitus ja soveltamisala 1.5.2016 Käyttöehdot 1. Käyttöehtojen tarkoitus ja soveltamisala 1.1 Näitä käyttöehtoja sovelletaan Palveluntarjoajan ja Edenred Finland Oy:n ( Edenred ) väliseen sopimukseen. Palveluntarjoaja voi näiden

Lisätiedot

VAKIOMUOTOISET EUROOPPALAISET KULUTTAJALUOTTOTIEDOT

VAKIOMUOTOISET EUROOPPALAISET KULUTTAJALUOTTOTIEDOT VAKIOMUOTOISET EUROOPPALAISET KULUTTAJALUOTTOTIEDOT 1. Luotonantajan / luotonvälittäjän henkilöllisyys ja yhteystiedot Luotonantaja Osoite Puhelinnumero Sähköpostiosoite Internet-osoite Collector Payments

Lisätiedot

Käyttöehdot ja evästekäytäntö

Käyttöehdot ja evästekäytäntö Käyttöehdot ja evästekäytäntö Evästekäytäntö Kaikki Lapti Group Oy:n (myöhemmin Lapti) verkkosivustot käyttävät evästeitä. Evästeiksi (keksi/cookie) kutsutaan pieniä tekstitiedostoja, jotka selain voi

Lisätiedot

Kuortinhistoria.fi käyttöehdot

Kuortinhistoria.fi käyttöehdot Kuortinhistoria.fi käyttöehdot Viimeksi päivitetty: 3.8.2017 1. Sopijapuolet ja sopimuksen synty Näitä Tampereen Seudun Kuljetuspalvelut Oy (Y-tunnus: 0722318-6) käyttöehtoja ( Sopimus tai Käyttöehdot

Lisätiedot

Nowenen ja online-myyntijärjestelmän kautta välitetyt palvelut: Yleiset varaus- ja peruutusehdot

Nowenen ja online-myyntijärjestelmän kautta välitetyt palvelut: Yleiset varaus- ja peruutusehdot Nowenen ja online-myyntijärjestelmän kautta välitetyt palvelut: Yleiset varaus- ja peruutusehdot Nowene noudattaa omien ja välittämiensä majoitus-, kuljetus- ja aktiviteettijärjestelyiden ja lisäpalveluiden

Lisätiedot

Gigleen rekisteröityminen. Giglen käyttö. Esiintyjän tilaaminen

Gigleen rekisteröityminen. Giglen käyttö. Esiintyjän tilaaminen Giglen käyttöehdot Gigle ( Gigle tai palvelu ) on sovellus ja verkkosivu (www.gigleapp.com), joka yhdistää paikalliset esiintyjät ja näiden asiakkaat. Giglessä esiintyjät voivat myydä esityksiään muille

Lisätiedot

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään?

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään? TIETOSUOJASELOSTE Yleistä Jotta voimme palvella sinua parhaamme mukaan, edellyttää se että keräämme ja käsittelemme joitakin sinua koskevia tietoja. Arvostamme kuitenkin yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet

Lisätiedot

TENNISVARAUSJÄRJESTELMÄ. OHJEKIRJA v.1.0

TENNISVARAUSJÄRJESTELMÄ. OHJEKIRJA v.1.0 1 TENNISVARAUSJÄRJESTELMÄ OHJEKIRJA v.1.0 2 KÄYTTÄJÄTUNNUKSEN REKISTERÖIMINEN 3 KIRJAUTUMINEN TUNNUKSILLA 5 OMIEN TIETOJEN MUOKKAAMINEN 5 KALENTERIN SELAAMINEN 8 VUORON VARAAMINEN 9 VARAUKSEN PERUUTTAMINEN

Lisätiedot

NURMEKSEN KAUPUNKI OSTOLIIKENNESOPIMUS VANHUSTEN PÄIVÄKUNTOUTUSKULJETUKSET

NURMEKSEN KAUPUNKI OSTOLIIKENNESOPIMUS VANHUSTEN PÄIVÄKUNTOUTUSKULJETUKSET NURMEKSEN KAUPUNKI OSTOLIIKENNESOPIMUS VANHUSTEN PÄIVÄKUNTOUTUSKULJETUKSET Nämä ehdot liitetään ostoliikennesopimukseen. Ehtoja noudatetaan ostoliikenteen järjestämisessä, jollei ostoliikennesopimuksessa

Lisätiedot

A V E R ETÄMYYNNIN ENNAKKOTIEDOT / KOSKEE HELPMEANS-VERKKOKAUPAN ASIAKKAIDEN TOIMEKSIANTOSOPIMUKSIA AVER ASIANAJOTOIMISTO OY

A V E R ETÄMYYNNIN ENNAKKOTIEDOT / KOSKEE HELPMEANS-VERKKOKAUPAN ASIAKKAIDEN TOIMEKSIANTOSOPIMUKSIA AVER ASIANAJOTOIMISTO OY A V E R 1 (5) ETÄMYYNNIN ENNAKKOTIEDOT / KOSKEE HELPMEANS-VERKKOKAUPAN ASIAKKAIDEN TOIMEKSIANTOSOPIMUKSIA 1 Osapuolet 1.1 (jäljempänä asiakas ) 1.2 Aver Asianajotoimisto Oy Fredrikinkatu 25 A 24 00120

Lisätiedot

hinta 1 viikko km, 100km/pv kawa zzr kk km, 100km/pv kawa zzr 600

hinta 1 viikko km, 100km/pv kawa zzr kk km, 100km/pv kawa zzr 600 FinnishBikes oy,n moottori/polku-pyörä ja VÄLINEIDEN VUOKRAUS- JA PALVELUIDEN TOIMITUSEHDOT (yksityishenkilöt) 1. OSAPUOLET JA SOVELTAMISALA Näitä sopimusehtoja sovelletaan Phoenix Transportation co. (FinnishBikes

Lisätiedot

SOPIMUS TAVARAN X HANKINNASTA

SOPIMUS TAVARAN X HANKINNASTA LIITE 5A SOPIMUS SOPIMUS TAVARAN X HANKINNASTA 1. OSAPUOLET JA YHTEYSHENKILÖT Tilaaja: Jyväskylän yliopisto Pl 35 40014 Jyväskylän yliopisto (jäljempänä Tilaaja ) Tilaajan yhteyshenkilö sopimusasioissa:

Lisätiedot

TERVEYDEN- JA SAIRAANHOIDON PALVELUITA KOSKEVAT YLEISET EHDOT

TERVEYDEN- JA SAIRAANHOIDON PALVELUITA KOSKEVAT YLEISET EHDOT TERVEYDEN- JA SAIRAANHOIDON PALVELUITA KOSKEVAT YLEISET EHDOT 1. KÄYTTÖTARKOITUS JA MÄÄRITELMIÄ Näissä yleisissä ehdoissa määrätään ehdoista ja seikoista, joilla HYKSin kliiniset palvelut Oy (jäljempänä

Lisätiedot

Luotettava Kumppani palvelun sopimusehdot

Luotettava Kumppani palvelun sopimusehdot Luotettava Kumppani palvelun sopimusehdot Luotettava Kumppani on osa tilaajavastuu.fi-palveluita, jotka tarjoaa Suomen Tilaajavastuu Oy ( ST ). Luotettava Kumppani palvelu on riskienhallinnan työkalu,

Lisätiedot

SUOMEN LUONTOKESKUS HALTIAN RYHMÄVARAUSEHDOT

SUOMEN LUONTOKESKUS HALTIAN RYHMÄVARAUSEHDOT SUOMEN LUONTOKESKUS HALTIAN RYHMÄVARAUSEHDOT voimassa 1.10.2014 alkaen 1. Varausehdot Nämä varausehdot koskevat Haltian ryhmävarauksia ja niitä sovelletaan asiakkaan ja Haltian väliseen sopimussuhteeseen

Lisätiedot

KROMBACHER POURFECTION 2018 Kansainvälisen Facebook kilpailun säännöt Suomessa asuville osallistujille Tammi - Helmikuu 2018

KROMBACHER POURFECTION 2018 Kansainvälisen Facebook kilpailun säännöt Suomessa asuville osallistujille Tammi - Helmikuu 2018 KROMBACHER POURFECTION 2018 Kansainvälisen Facebook kilpailun säännöt Suomessa asuville osallistujille Tammi - Helmikuu 2018 1. Yleiset säännöt ja ehdot 1.1 Krombacher International GmbH, Hagener Strasse

Lisätiedot

Tapahtumat.infon käyttöehdot

Tapahtumat.infon käyttöehdot Tapahtumat.infon käyttöehdot Näitä verkkopalveluiden käyttöehtoja sovelletaan Tapahtumat.info:n (jäljempänä palveluntarjoaja) tuottamiin ja ylläpitämiin verkkopalveluihin. Verkkopalvelut tarkoittavat näissä

Lisätiedot

SITO KAIKU PALVELUN KÄYTTÖEHDOT

SITO KAIKU PALVELUN KÄYTTÖEHDOT SITO KAIKU PALVELUN KÄYTTÖEHDOT 1. YLEISTÄ Tervetuloa Sito-yhtiöiden (jäljempänä Sito ) Kaiku-palveluun (jäljempänä Palvelu ). Palvelun käyttöä koskevat seuraavat sopimusehdot (jäljempänä Sopimusehdot

Lisätiedot

Turnaus Info

Turnaus Info Turnaus Info 2016-2017 Kuka voi osallistua? Kaikki seurat, jotka ovat heidän FIFA kuuluvien kansallisten yhdistysten, ovat tervetulleita osallistumaan Euroopan Nuorten Akatemian Football League. Maissa,

Lisätiedot

ULTIMATEMAGIC.NET YLEISET KÄYTTÖ- JA PALVELUEHDOT

ULTIMATEMAGIC.NET YLEISET KÄYTTÖ- JA PALVELUEHDOT ULTIMATEMAGIC.NET YLEISET KÄYTTÖ- JA PALVELUEHDOT Nämä päivitetyt ehdot ovat voimassa 8.3.2016 alkaen SOPIMUKSEN OSAPUOLET Palveluiden tuottajana toimii, jota tässä sopimuksessa kutsutaan myyjäksi, pidättää

Lisätiedot

1. YLEISTÄ QUICKXPRESS TIETOSUOJASELOSTE

1. YLEISTÄ QUICKXPRESS TIETOSUOJASELOSTE QUICKXPRESS TIETOSUOJASELOSTE 1 YLEISTÄ 2 REKISTERINPITÄJÄ 3 HENKILÖTIETOJESI KÄSITTELY QUICK X-PRESSILLÄ 4 QUICK X-PRESS SINUSTA KERÄÄMIEN HENKILÖTIETOJEN LÄHTEET 5 AUTOMATISOITU PÄÄTÖKSENTEKO 6 MITEN

Lisätiedot

Valtavalo Oy:n Toimitusehdot Voimassa 22.12.2011 alkaen

Valtavalo Oy:n Toimitusehdot Voimassa 22.12.2011 alkaen Valtavalo Oy:n Toimitusehdot Voimassa 22.12.2011 alkaen 1. Soveltamisala Näitä toimitusehtoja (jäljempänä Toimitusehdot ) sovelletaan Valtavalo Oy:n (jäljempänä Myyjä ) ja asiakkaan (jäljempänä Ostaja

Lisätiedot

Vaalan kunta Ostoliikennesopimuksen liite 3 1 (6)

Vaalan kunta Ostoliikennesopimuksen liite 3 1 (6) Vaalan kunta Ostoliikennesopimuksen liite 3 1 (6) KULJETUSPALVELUT OSTOLIIKENTEEN EHDOT Nämä ehdot liitetään ostoliikennesopimukseen. Sopimuksessa voidaan poiketa näistä ehdoista. Hoidettaessa sopimussuhteeseen

Lisätiedot

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään?

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään? TIETOSUOJASELOSTE Yleistä Jotta voimme palvella sinua parhaamme mukaan, edellyttää se että keräämme ja käsittelemme joitakin sinua koskevia tietoja. Arvostamme kuitenkin yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet

Lisätiedot

Tässä tietosuojaselosteessa kuvataan Kouvolan Korttelikotiyhdistys ry:n toteuttamat asiakastietojen käsittelyn tavat.

Tässä tietosuojaselosteessa kuvataan Kouvolan Korttelikotiyhdistys ry:n toteuttamat asiakastietojen käsittelyn tavat. TIETOSUOJASELOSTE: ASIAKASTIEDOT Tässä tietosuojaselosteessa kuvataan Kouvolan Korttelikotiyhdistys ry:n toteuttamat asiakastietojen käsittelyn tavat. Tämän selosteen tarkoituksiin asiakastiedoilla tarkoitetaan

Lisätiedot

VAKIOMUOTOISET EUROOPPALAISET KULUTTAJALUOTTOTIEDOT

VAKIOMUOTOISET EUROOPPALAISET KULUTTAJALUOTTOTIEDOT VAKIOMUOTOISET EUROOPPALAISET KULUTTAJALUOTTOTIEDOT 1. Luotonantajan / luotonvälittäjän henkilöllisyys ja yhteystiedot Luotonantaja Osoite Puhelinnumero Sähköpostiosoite Internet osoite Luotonvälittäjä

Lisätiedot

TÄMÄ KONSULTOINTISOPIMUS liitteineen ("Sopimus") on tehty seuraavien osapuolten välillä:

TÄMÄ KONSULTOINTISOPIMUS liitteineen (Sopimus) on tehty seuraavien osapuolten välillä: TÄMÄ KONSULTOINTISOPIMUS liitteineen ("Sopimus") on tehty seuraavien osapuolten välillä: (1) Ranuan kunta (y-tunnus 0191974-8), Aapiskuja 6 B, 97700 Ranua ("Tilaaja"); ja (2) [ ] (y-tunnus [ ]), [LISÄÄ

Lisätiedot

SHOW LIGHT OY:N YLEISET VUOKRAUSEHDOT

SHOW LIGHT OY:N YLEISET VUOKRAUSEHDOT SHOW LIGHT OY:N YLEISET VUOKRAUSEHDOT Osapuolet ja soveltamisala Näitä sopimusehtoja ( yleiset vuokrausehdot ) sovelletaan irtainten esineiden, kuten valaistus-, äänentoisto- ja kuvantoistokaluston sekä

Lisätiedot

MAANVUOKRASOPIMUS. 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Raahen kaupunki, ly-tunnus 1791817-6 PL 62, 92101 Raahe

MAANVUOKRASOPIMUS. 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Raahen kaupunki, ly-tunnus 1791817-6 PL 62, 92101 Raahe MAANVUOKRASOPIMUS Liite 4 1. JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Raahen kaupunki, ly-tunnus 1791817-6 PL 62, 92101 Raahe Vuokralainen: SF-Caravan Lohenpyrstö Ry Haapatie 24, 92140 Pattijoki Vuokralainen

Lisätiedot

Majoitustiedot. Scandicin huonehintaan sisältyy aina Luomutuotteita sisältävä aamiainen Langaton internet

Majoitustiedot. Scandicin huonehintaan sisältyy aina Luomutuotteita sisältävä aamiainen Langaton internet SCANDIC PAASI 29.-30.01.2015, varausnumero 45433220 23.-24.04.2015, varausnumero 45433223 27.-29.05.2015, varausnumero 45433228 24.-25.09.2015, varausnumero 45433224 26.-28.10.2015, varausnumero 45433230

Lisätiedot

Määräaikainen tilaus päättyy ilman eri irtisanomista määräajan päättyessä. Määräaikainen tilaus laskutetaan tilauksen alkaessa.

Määräaikainen tilaus päättyy ilman eri irtisanomista määräajan päättyessä. Määräaikainen tilaus laskutetaan tilauksen alkaessa. Aboa Sports Management Oy:n yleiset tilausehdot 1. Yleistä Näitä tilausehtoja sovelletaan tilauksiin, joissa asiakas (jäljempänä Asiakas ) tilaa Aboa Sports Management Oy:ltä EOM-jalkapallolehden (jäljempänä

Lisätiedot

Osapuolet 1. ( Taiteilija ), henkilö / y-tunnus: 2. ( Galleria ), y-tunnus:

Osapuolet 1. ( Taiteilija ), henkilö / y-tunnus: 2. ( Galleria ), y-tunnus: NÄYTTELYSOPIMUS Osapuolet 1. ( Taiteilija ), henkilö / y-tunnus: Yhteystiedot / yhteyshenkilö: 2. ( Galleria ), y-tunnus: Yhteystiedot / yhteyshenkilö: Osapuolet sopivat tällä asiakirjalla taideteosten

Lisätiedot

VAKIOMUOTOISET EUROOPPALAISET KULUTTAJALUOTTOTIEDOT

VAKIOMUOTOISET EUROOPPALAISET KULUTTAJALUOTTOTIEDOT VAKIOMUOTOISET EUROOPPALAISET KULUTTAJALUOTTOTIEDOT 1. Luotonantajan / luotonvälittäjän henkilöllisyys ja yhteystiedot Luotonantaja Osoite Puhelinnumero Sähköpostiosoite Internet-osoite Luotonvälittäjä

Lisätiedot

Majoitustiedot. Scandicin huonehintaan sisältyy aina Luomutuotteita sisältävä aamiainen Langaton internet

Majoitustiedot. Scandicin huonehintaan sisältyy aina Luomutuotteita sisältävä aamiainen Langaton internet SCANDIC SIMONKENTTÄ 29.-30.01.2015, varausnumero 45433215 23.-24.04.2015, varausnumero 45433216 06.-08.05.2015, varausnumero 45433226 27.-29.05.2015, varausnumero 45433227 03.-05.06.2015, varausnumero

Lisätiedot

IT2015 EKT ERITYISEHTOJA OHJELMISTOJEN TOIMITUKSISTA KETTERIEN MENETELMIEN PROJEKTEILLA LUONNOS

IT2015 EKT ERITYISEHTOJA OHJELMISTOJEN TOIMITUKSISTA KETTERIEN MENETELMIEN PROJEKTEILLA LUONNOS 20.4.2015 IT2015 EKT ERITYISEHTOJA OHJELMISTOJEN TOIMITUKSISTA KETTERIEN MENETELMIEN PROJEKTEILLA 1 1.1 SOVELTAMINEN Näitä erityisehtoja sovelletaan ohjelmistojen tai niiden osien toimituksiin ketterien

Lisätiedot

Kajaanin kaupungin joukkoliikenteen Waltti- nettilatauspalvelun käyttöehdot

Kajaanin kaupungin joukkoliikenteen Waltti- nettilatauspalvelun käyttöehdot Kajaanin kaupungin joukkoliikenteen Waltti- nettilatauspalvelun käyttöehdot 1. Yleistä Näitä verkkopalvelun käyttöehtoja sovelletaan Kajaanin kaupungin joukkoliikenteen (jäljempänä Palveluntarjoaja) tuottamaan

Lisätiedot

OSTOLIIKENTEEN EHDOT KOULULAISKULJETUKSET

OSTOLIIKENTEEN EHDOT KOULULAISKULJETUKSET KOULULAISKULJETUKSET Ostoliikennesopimuksen LIITE OSTOLIIKENTEEN EHDOT KOULULAISKULJETUKSET Nämä ehdot liitetään ostoliikennesopimukseen. Sopimuksessa voidaan poiketa näistä ehdoista. Hoidettaessa sopimussuhteeseen

Lisätiedot

MAANVUOKRASOPIMUS MATKAVIESTINTUKIASEMA (YHTIÖNTIE)

MAANVUOKRASOPIMUS MATKAVIESTINTUKIASEMA (YHTIÖNTIE) MAANVUOKRASOPIMUS MATKAVIESTINTUKIASEMA (YHTIÖNTIE) Maanvuokrasopimus perustuu yhdyskuntalautakunnan päätökseen xx x. SOPIJAOSAPUOLET Vuokranantaja: Kauniaisten kaupunki (Y-tunnus 0203026-2) PL 52 02701

Lisätiedot

VAKIOMUOTOISET EUROOPPALAISET KULUTTAJALUOTTOTIEDOT

VAKIOMUOTOISET EUROOPPALAISET KULUTTAJALUOTTOTIEDOT VAKIOMUOTOISET EUROOPPALAISET KULUTTAJALUOTTOTIEDOT 1. Luotonantajan / luotonvälittäjän henkilöllisyys ja yhteystiedot Luotonantaja Osoite Puhelinnumero Sähköpostiosoite Internet osoite Luotonvälittäjä

Lisätiedot

VAKIOMUOTOISET EUROOPPALAISET KULUTTAJALUOTTOTIEDOT

VAKIOMUOTOISET EUROOPPALAISET KULUTTAJALUOTTOTIEDOT VAKIOMUOTOISET EUROOPPALAISET KULUTTAJALUOTTOTIEDOT 1. Luotonantajan / luotonvälittäjän henkilöllisyys ja yhteystiedot Luotonantaja Osoite Puhelinnumero Sähköpostiosoite Collector Payments Finland Oy PL

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE. Yleistä. Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään? Mitä henkilötietoja minusta kerätään ja mistä lähteistä?

TIETOSUOJASELOSTE. Yleistä. Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään? Mitä henkilötietoja minusta kerätään ja mistä lähteistä? TIETOSUOJASELOSTE Yleistä Jotta voimme palvella sinua parhaamme mukaan, edellyttää se, että keräämme ja käsittelemme joitakin sinua koskevia tietoja. Arvostamme kuitenkin yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet

Lisätiedot

2. SOPIMUKSEN SYNTYMINEN

2. SOPIMUKSEN SYNTYMINEN SOPIMUSEHDOT i. YLEISTÄ Nämä ehdot koskevat GBC Networks Oy:n puhelinjärjestelmää ja palveluita. Liittymän nouseva ja laskeva liikenne tuotetaan tele- ja/tai datakaapelia ja/tai langatonta verkkoa hyödyntäen.

Lisätiedot

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään?

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään? TIETOSUOJASELOSTE Yleistä Jotta voimme palvella sinua parhaamme mukaan, edellyttää se että keräämme ja käsittelemme joitakin sinua koskevia tietoja. Arvostamme kuitenkin yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet

Lisätiedot

FINNPILOT PILOTAGE OY Luotsauksen palveluehdot 1.1.2015

FINNPILOT PILOTAGE OY Luotsauksen palveluehdot 1.1.2015 FINNPILOT PILOTAGE OY Luotsauksen palveluehdot 1.1.2015 Luotsauspalvelua koskevat yleiset palveluehdot alusliikenteen toimijoille. Sisällys 1. Johdanto... 3 2. Palveluehtojen soveltaminen ja voimassaolo...

Lisätiedot

Nespresso Kahvilla-sivuston Instagram-kilpailu

Nespresso Kahvilla-sivuston Instagram-kilpailu Nespresso Kahvilla-sivuston Instagram-kilpailu Kilpailun nimi, paikka ja ajankohta: Nespresso Kahvilla-sivuston Instagram-kilpailu,11.11.2014. 15.12.2014. Palkinto ja sen arvo: Kilpailussa arvotaan kolme

Lisätiedot

Varausjärjestelmän käyttöopas

Varausjärjestelmän käyttöopas Varausjärjestelmän käyttöopas 2 1. Tunnukset ja kirjautuminen Rekisteröityminen käyttäjäksi Varausjärjestelmä löytyy Messuperhosen kotisivulta osoitteesta http://www.messuperhonen.fi/ajanvaraus/ Käyttäjäksi

Lisätiedot

Itella atarget verkkopalvelun käyttöehdot

Itella atarget verkkopalvelun käyttöehdot Käyttöehdot 1 (6) Itella atarget verkkopalvelun käyttöehdot Käyttöehdot 2 (6) Sisällysluettelo 1 Yleistä... 3 2 Määritelmiä... 3 3 Käyttöehtojen voimaantulo ja voimassaolo... 3 4 Palvelun huomioitavia

Lisätiedot

M A A N V U O K R A S O P I M U S

M A A N V U O K R A S O P I M U S M A A N V U O K R A S O P I M U S 1 JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Saarijärven kaupunki Sivulantie 11 43100 SAARIJÄRVI (Y-tunnus 0176975-1) Vuokralainen: Äänekosken ammatillisen koulutuksen kuntayhtymä

Lisätiedot

BusinessWeb Kotisivupalvelu

BusinessWeb Kotisivupalvelu DataInfo Oy BusinessWeb Kotisivupalvelu Hinnasto 26.1.2012 Sisältö Johdanto... 2 Verkkotunnusten maksut... 2 Palvelutuotteet ja niiden hinnoittelu... 3 Viivästyskorko ja perimiskulut... 6 Yhteystiedot...

Lisätiedot