Suomen Metsästäjäliiton Uudenmaan piiri ry:n Tiedotuksia

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Suomen Metsästäjäliiton Uudenmaan piiri ry:n Tiedotuksia"

Transkriptio

1 Suomen Metsästäjäliiton Uudenmaan piiri ry:n Tiedotuksia Suomen Metsästäjäliiton Uudenmaan piiri ry:n jäsentiedote. Julkaisija: Piiritoimisto, osoite: Puhelin Fax Numero 4 / 2012 Joulukuu Jäsenyhdistykset voivat jättää tiedotteeseen julkaistavaksi tarkoitetut kirjoitukset, seurojen kuulumiset ja ilmoitukset piiritoimistolle. ERÄTULET SYTTYIVÄT ORIMATTILASSA TAPAH- TUMAAN TUTUSTUI LÄHES 2700 HENKILÖÄ Erätulipuheen piti rakotulien palaessa Ympäristöministeriön kansliapäällikkö Hannele Pokka. Suomen Metsästäjäliiton Uudenmaan piiri ry:n aloittama erätuliperinne jatkuu. Erätulien järjestäminen aloitettiin 1990 Artjärveltä. Tämän jälkeen Erätulet on sytytetty Uudellamaalla eri kunnissa ja kaupungeissa aakkosjärjestyksessä. Erätulitapahtuma on vakiinnuttanut asemansa suurena yleisötilaisuutena, joka on koko perheen tapahtuma. Uudenmaan Erätulet järjestettiin nyt jo 23. kerran sunnuntaina 25. marraskuuta. Erätulipaikkakuntana oli tällä kertaa Orimattila ja siellä tarkemmin Yhteiskoulun alue. Yleisöä Orimattilan erätulille saapui n henkilöä. Orimattilan kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Kalle Jokinen avasi erätulitapahtuman. Olympiavoittaja Satu Mäkelä Nummela puhalsi avausfanfaarin. Seurakunnan tervehdyksen tapahtumaan toi Orimattilan seurakunnan kirkkoherra Annakaisa Rantala.

2 Erätulien suojelijana toimi Pääministeri Jyrki Katainen. Kataisen lähettämän tervehdyksen luki kaupunginjohtaja Osmo Pieski. Orimattilan Metsästysseurat, riistanhoitoyhdistys ja muut järjestöt olivat rakentaneet yleisölle todella paljon katsottavaa. Mukana oli myös Suomen Vapaa-ajan Kalastajat ry, joka on ollut perinteisesti mukana erätulilla. Salpausselän Kennelpiiri ja muut rotujärjestöt esittelivät koiria. Tapahtumaan osallistuneiden järjestöjen edustajat sytyttivät erätulet. Orimattilan Rhy:n rakotuli TOIVO NIKLANDERISTA ERÄHENKILÖ Orimattilan Erähenkilöksi nimettiin Toivo Niklander. ( 84 v.) Toivo on erähenkinen luonnossa liikkuja ja ammunnan harrastaja. Toivolla on 70 hirviammunnan pitäjänmestaruutta. Tänä vuonna Toivo on kerännyt 220 litraa mustikoita ja 80 litraa puolukoita. Orimattilan kaupungin rakotuli PERTTI OKSASESTA RIISTAVOUTI Suomen Metsästäjäliiton Uudenmaan piiri ry:n rakotuli Pertti Oksanen sai erätulilla Riistavouti arvon ja laatalla varustetun hatun.

3 Suomen Metsästäjäliiton Uudenmaan piirin osasto Pornaisten edustajat vastaanottivat Erätulet Pornaisiin kunnanjohtaja Markku Hyttisen johdolla Erätulien hiljalleen palaessa Suomen Metsästäjäliiton Uudenmaan piirin puheenjohtaja Timo Tanner kiitti Orimattilan kaupunkia ja kaikkia järjestelyissä mukana olleita tapahtuman onnistumiseksi tekemästään arvokkaasta eräkulttuuria vaalivasta työstä. Lue lisää: HAULIKKO ARVOTAAN PIENPETOKILPAILUUN ILMOITTAUTUNEIDEN KESKEN Turkismuotinäytös NUORET MUKANA ALUSTA ALKAEN Olemme ottaneet nuoret mukaan Erätulitapahtumaan alusta pitäen. Orimattilan ala-asteen kouluille ja päiväkodeille järjestettiin piirustuskilpailu Erätulien kutsukorttiin kansikuvaa varten. Töitä tuli 41. Piirustuskilpailun voittaja palkittiin erätulilla. Erätulitapahtumassa oli myös muut nuoret huomioitu. Suomen Metsästäjäliiton Uudenmaan piiri luovutti 200,00 arvoisen luokka stipendin luonto ja metsästysharrastuksesta kiinnostuneelle luokalle. Stipendin sai Yhteiskoulun 8 E luokka. Stipendin vastaanottivat rehtori Olli-Matti Selin ja oppilaat. Suomen Metsästäjäliiton Uudenmaan piiri ry on järjestänyt pienpetojen vähentämiskilpailun. Kilpailuaika on HUOM.! Pyyntitulokset voi vielä ilmoittaa. Kilpailu on avoin kaikille Suomen Metsästäjäliiton Uudenmaan piirin jäsenille. Sarjat, palkinnot: ja pisteet: yleinen, kolme palkintoa, lahjakortit 100, 80, 50 nuoret alle 18 v, kolme palkintoa 100, 80, 50 jäsenseurakohtainen, eli seura jonka alueelta vähennetään eniten pienpetoja, kiertopalkinto Kaikkien pienpetokilpailuun osallistujien kesken arvotaan ase. Ehdolla, että osallistujia on yli 50. Tästä saat ilmoittautumislomakkeen: NETTIJÄSENREKISTERI Nettijäsenrekisteri on saanut hyvän suosion, jo suurin osa jäsenseuroista käyttää sitä ja koko ajan käyttäjiä tulee lisää. Jäsenseuran käyttäjätunnus rekisteriin luovutetaan seuran yhteyshenkilölle. Käyttäjätunnukset voi pyytää metsästäjäliitosta sähköpostilla: ERÄTULIPERINNE JATKUU Erätuliperinne luovutettiin Pornaisten edustajille ja he toivottivat kaikki tervetulleeksi vuonna 2013 Uudenmaan Erätulille Pornaisiin Toimistovirkailija Katariina Korpua katariina.korpua@metsastajaliitto.fi Puh: Gsm: Lisätietoja: Nettijäsenrekisteriasioissa auttaa myös Toiminnanjohtaja Pertti Oksanen pertti.oksanen@phnet.fi mp, ja Varainhoitaja Tuula Tanner tuula.tanner@pp.inet.fi mp Kaikki yhdistysten yhteystietomuutokset toimitetaan varainhoitajalle.

4 ANSIOMERKIT JA HUOMIONOSOITUKSET UUDET SUOMEN METSÄSTÄJÄLIITON UUDENMAAN PIIRIN FASAANI ANSIOMERKIT OTETTU KÄYTTÖÖN Seuroilla on vuosijuhlia sekä hirvijuhlia. Muistattehan anoa ansiomerkit riittävän ajoissa. Oheisesta linkistä voitte lukea ansiomerkkisäännöt ja tulostaa hakulomakkeet. Lue lisää: KOPPELOKURSSI KOKOSI RUNSAAN OSANOTON LIITTO NOSTI JÄSENMAKSUA Asiasta äänestettiin. Liittohallituksen esitys 2,00 vastaan piirien esitys 1,00. Piirien esitys voitti. Jäsenmaksu nousee 1,00. Piirin talousarvio valmistelut ovat käynnissä. Piirihallitus ei ole vielä tehnyt esitystä vuoden 2013 jäsenmaksun suuruudesta. Jäsenmaksu luultavasti nousee 1,00 eli tulee olemaan 12,00. Suomen Metsästäjäliiton jäsenmaksu vuonna ,00 6,50 4,50 Kurssi järjestettiin Orimattilan Salusjärven leirikeskuksessa Kurssi oli tarkoitettu metsästysharrastuksesta kiinnostuneille naisille. Lue lisää: TALVIPÄIVÄ RIISTALLE NAHOITUSKURSSI Aika: Tiistaina klo Paikka: Nuorisoseurantalo Majakka Osoite: Keskustie 7, Myrskylä Illan ohjelmassa pienpetojen pyyntikoulusta ja nahoituskurssi, sekä vuoden Pienpetokilpailujen palkintojen jako. Kaikkien pienpetokilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan haulikko. Kaikkien nahoituskurssille osallistujien kesken arvotaan Eräkontin lahjakortti ja 5 kpl Jahti rautoja. Lue lisää: PIIRIN VUOSIKOKOUS Piirin vuosikokous pidetään Pornaisissa. Tarkemmin seuraavissa tiedotteissa. SML:n jäsenmaksu SML:n jäsenmaksun korotus SML:n Uudenmaan piirin jäsenmaksu LIITTOHALLITUKSEN ESITYS SYYSLIITTOKO- KOUKSELLE METSÄSTÄJÄLIITON SÄÄNNÖT Suomen Metsästäjäliiton syysliittokokous hyväksyi liittohallituksen sääntömuutosesityksen Tampereella Uudenmaan piirin esitys yksi jäsen + varajäsen, joka piiristä ei saanut muiden piirien kannatusta. Oheisena sääntömuutokset punaisella. Sääntöjen voimaantulo vaatii vielä uuden liittokokouksen päätösen tullakseen voimaan. SUOMEN METSÄSTÄJÄLIITTO FINLANDS JÄGARFÖRBUND r y:n SÄÄNNÖT 2 Liiton tarkoituksena on järjestäytyneen metsästysharrastuksen etujärjestönä sopeuttaa maamme ikivanha eränkäynti ja sen perinteet nykyaikaan mukautuvaksi henkistä ja ruumiillista kuntoa kehittäväksi sekä luonnon läheisyyteen vieväksi harrastukseksi. Näitä päämääriä silmälläpitäen se vaalii metsästyskulttuuria, edistää ja kehittää maamme metsästys- ja riistanhoitooloja ja on niiden metsästäjäpiirien, metsästysseurojen ja muiden oikeuskelpoisten yhteisöjen ja henkilöiden yhdyssiteenä, jotka harrastavat metsästystä ja riistanhoitoa sekä niiden edellyttämää luonnonsuojelua. Liitto edistää riistantutkimusta ja tukee sen edellytyksiä. Liitto valvoo ja edistää

5 metsästäjien yhteisiä etuja sekä pyrkii siihen, että metsästysoikeuden sidonnaisuus maanomistukseen säilyy. 3 Tarkoituksensa toteuttamiseksi liitto pyrkii toiminnassaan: 4) edistämään luonnon monimuotoisuutta ja riistan elinympäristöjen parantamista Liiton jäsenet 6 Liiton jäseniksi voivat päästä näiden sääntöjen 1 : 3 momentissa tarkoitetut rekisteröityinä yhdistyksinä toimivat piirit, jotka sitoutuvat noudattamaan liiton sääntöjä ja jotka liittokokous jäseniksi hyväksyy. Liiton ulkojäseneksi voi liittokokous hyväksyä muun metsästyksen ja luonnonhoidon ja luonnonsuojelun alalla toimivan rekisteröidyn aatteellisen yhteisön, jonka säännöt ja toiminnan tarkoitus ovat sopusoinnussa Metsästäjäliiton aatteellisten päämäärien kanssa. Liittokokous päättää vuosittain ulkojäsenten jäsenmaksusta sekä liittymismaksusta. Ulkojäsenillä on puhe- ja läsnäolo-oikeus, mutta ei äänioikeutta liittokokouksessa. Liittohallitus ja sen tehtävät 10 Liiton hallituksena hoitaa sen asioita liittohallitus, johon kuuluu puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja, joita kutsutaan liiton puheenjohtajaksi ja varapuheenjohtajaksi, sekä kymmenen (10) muuta jäsentä ja heidän kuusi (6) varajäsentään, jotka varsinainen liittokokous valitsee kahdeksi vuodeksi kerrallaan. Hallituksen jäsenistä ja varajäsenistä on ensimmäisellä kerralla erovuorossa puolet ja määrätään erovuoroiset arpomalla. Puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan toimikausi on kaksi (2) vuotta. 15 Liittokokouksissa käyttävät jäsenten päätäntävaltaa piirien vuosikokouksen vuosittain vuodeksi kerrallaan valitsemat edustajat tai heidän henkilökohtaiset varamiehensä. Piirillä on oikeus lähettää yksi (1) edustaja piirin kutakin alkavan jäsenmäärän (viittätuhatta) 5000 jäsentä kohden. Edustajat käyttävät kukin äänimääräänsä yhdessä tai äänet jaetaan edustajien kesken. Piirillä on yksi ääni jokaista sellaista piirin jäsenmäärän alkavaa satalukua (100) kohden, joista edellisen vuoden jäsenmaksu on liitolle toimintavuoden loppuun mennessä suoritettu. Edustajilla tulee olla piirihallituksen antama valtakirja, jossa mainitaan piirikokouksen valitsemien edustajien ja heidän henkilökohtaisten varamiestensä nimet. UUDENMAAN METSÄSTÄJIEN PALVELUMUISTIO 2013 Uudenmaan metsästäjien palvelumuistio 2013 sisältää keskeisiä tietoja metsästäjille. Muistion toimitustyö on aloitettu. Tarkastakaa vuoden 2012 muistiosta yhteystietonne ja ilmoittakaa mahdolliset virheet piiritoimistolle. SUOMEN METSÄSTÄJÄLIITON NUORISOTOIMIKUNTA ETSII TULEVIA KOULUTTAJIA Nuorisotoimikunta etsii tulevia kouluttajia jotka liitto kouluttaa ja heidän päätehtävä tule olla nuorison kouluttaminen eri tilanteissa! Lisätietoja: Piirihallituksen jäsen Bo-Krister Lindholm EKENÄS, bobi@surfnet.fi KESKUSTELUTILAISUUS PIIRIN KILPAILUTOI- MINNASTA KIINNOSTUNEILLE JÄSENSEU- ROILLE Aika: Maanantai klo Paikka: Jokelan Eränkävijöitten maja, JOKELA Piirin kilpailuista kiinnostuneista jäsenseuroista odotetaan 1-3 h:lön edustusta tilaisuuteen. Piiri on erittäin kiinnostunut halukkaista katsastuskilpailujen järjestäjistä, koska vakituisia järjestäjiä alkaa piirin alueella olla vähänlaisesti. Asiat: 1) Tialisuuden avaus 2) Katsastuskilpailut Uudellammaalla: tilanne ja tarpeet - Hirvenhiihto ja -juoksu - Ilma-aseet - Haulikkolajit - Hirvi ja Luodikko - KV-lajit: Pohjoismainen ja Euroopplainen ma. 3) SML:n kilpailutoiminnan toimivuus ja kehittäminen. 4) Kauden päättämis ja avaus tilaisuudet 5) Tilaisuuden päättäminen. Lisätietoja: Varapuheenjohtaja Veijo Karvonen, KERAVA , TOIMINTASUUNNITELMAAN V Otamme vastaan ehdotuksia piirin toimintasuunnitelmaan tulevalle toimintavuodelle. Lähinnä nuorille suunnattuja tapahtumia kaivataan.

6 KESKITETTY JÄSENMKSULASKUTUS Keskitetty jäsenmaksulaskutus tarkoittaa, että palveluun siirtyvien seurojen jäsenten laskuttaminen hoidetaan keskitetysti liitosta. Laskutettuaan jäseniä liitto tilittää piireille ja seuroille näiden osuudet saapuneista jäsenmaksuista. Aiemmin seurat ovat laskuttaneet itse omat jäsenensä ja tilittäneet piirille ja liitolle näiden osuudet. Keskitetty laskutus vähentää kuluja sekä seuroilta että Metsästäjäliiton piireiltä, kun jäsenlaskun postituskulut, tulostuskulut ja materiaalikulut vähenevät. Samalla postitukseen kuluva työmäärää vähenee oleellisesti. Halutessaan myös mahdollinen jäsenmaksujen perintä hoituu keskitetysti, joten tältäkin osin rahastonhoitajan työmäärä vähenee. Keskitetyn laskutuksen toimintamalli Keskitetyn laskutuksen käyttöönotto on toistaiseksi mahdollista Satakunnan, Keski-Suomen ja Uudenmaan piireissä. Näihin piireihin kuuluvat seurat voivat ilmoittaa halukkuudestaan lähteä mukaan keskitettyyn laskuttamiseen tästä. Muiden piirien osallistuminen keskitettyyn laskutukseen selviää loppuvuodesta. TERVETULOA JOLUGLÖGILLE Piirin toimistolla Mäntsälässä on perinteiseen tapaan Glögiä tarjolla ti klo 15 alkaen. Samalla voitte noutaa piirin fasaaniheijastimen. LÄHETTÄKÄÄ TÄMÄ TIEDOTE EDELLEEN SEURANNE JÄSENILLE SÄHKÖPOSTILLA TAI POSTITSE. Rauhallista Joulun aikaa ja Onnea Uudelle Erävuodelle 2013 Suomen Metsästäjäliiton Uudenmaan piiri ry

Suomen Metsästäjäliiton Uudenmaan piiri ry:n Tiedotuksia

Suomen Metsästäjäliiton Uudenmaan piiri ry:n Tiedotuksia Suomen Metsästäjäliiton Uudenmaan piiri ry:n Tiedotuksia Suomen Metsästäjäliiton Uudenmaan piiri ry:n jäsentiedote. Julkaisija: Piiritoimisto, osoite: Keskuskatu 12 B 12 04600 Mäntsälä Puhelin 019 -- 6871

Lisätiedot

Suomen Metsästäjäliiton Uudenmaan piiri ry:n Tiedotuksia

Suomen Metsästäjäliiton Uudenmaan piiri ry:n Tiedotuksia Suomen Metsästäjäliiton Uudenmaan piiri ry:n Tiedotuksia Suomen Metsästäjäliiton Jäsenyhdistykset voivat jättää Uudenmaan piiri ry:n jäsentiedote. tiedotteeseen julkaistavaksi tar- Julkaisija: Piiritoimisto,

Lisätiedot

Suomen Metsästäjäliiton Uudenmaan piiri ry:n Jäsentiedotuksia

Suomen Metsästäjäliiton Uudenmaan piiri ry:n Jäsentiedotuksia Suomen Metsästäjäliiton Uudenmaan piiri ry:n Jäsentiedotuksia Suomen Metsästäjäliiton Uudenmaan piiri ry Julkaisija: Piiritoimisto Osoite: Keskuskatu 12 B 12 04600 MÄNTSÄLÄ Puhelin: 019 6871 300 E-Mail:

Lisätiedot

Suomen Metsästäjäliiton Uudenmaan piiri ry:n Tiedotuksia

Suomen Metsästäjäliiton Uudenmaan piiri ry:n Tiedotuksia Suomen Metsästäjäliiton Uudenmaan piiri ry:n Tiedotuksia Suomen Metsästäjäliiton Jäsenyhdistykset voivat jättää Uudenmaan piiri ry:n jäsentiedote. tiedotteeseen julkaistavaksi tar- Julkaisija: Piiritoimisto,

Lisätiedot

Suomen Metsästäjäliiton Uudenmaan piiri ry:n Tiedotuksia

Suomen Metsästäjäliiton Uudenmaan piiri ry:n Tiedotuksia Suomen Metsästäjäliiton Uudenmaan piiri ry:n Tiedotuksia Suomen Metsästäjäliiton Uudenmaan piiri ry:n jäsentiedote. Julkaisija: Piiritoimisto, osoite: Puhelin 019-6871 300 Fax 03-777 5301 Numero 2 / 2013

Lisätiedot

SUOMEN METSÄSTÄJÄLIITON SUUR-SAVON PIIRI RY Maaherrankatu 30 50100 Mikkeli puh.015 214244, 045 1209113 suursavon.piiri@gmail.com

SUOMEN METSÄSTÄJÄLIITON SUUR-SAVON PIIRI RY Maaherrankatu 30 50100 Mikkeli puh.015 214244, 045 1209113 suursavon.piiri@gmail.com SUOMEN METSÄSTÄJÄLIITON SUUR-SAVON PIIRI RY Maaherrankatu 30 50100 Mikkeli puh.015 214244, 045 1209113 suursavon.piiri@gmail.com Arvoisat seurat ja seurueet! Metsästys on upea harrastus Suomessa ja erityisesti

Lisätiedot

SUOMEN METSÄSTÄJÄLIITON KYMEN PIIRI RY

SUOMEN METSÄSTÄJÄLIITON KYMEN PIIRI RY 1 ESITYS: AIKA: PAIKKA: SUOMEN METSÄSTÄJÄLIITON KYMEN PIIRI RY PIIRIN 64:N TOIMINTAVUODEN TYÖJÄRJESTYKSEKSI 22.03.2018 KLO 18.00 valtakirjat klo 17 alkaen IMATRAN KYLPYLÄ; Purjekuja 2, 55420 Imatra 1.

Lisätiedot

Puh (toiminnanjohtaja Jonna Aakkula)

Puh (toiminnanjohtaja Jonna Aakkula) Suomen Kirkkomusiikkiliitto ry Hietalahdenranta 13 3. krs. 00180 Helsinki www.skml.fi kutsu Puh. 050 385 9350 (toiminnanjohtaja Jonna Aakkula) jonna.aakkula@skml.fi Hyvä vuosikokousedustaja, Suomen Kirkkomusiikkiliitto

Lisätiedot

2. Toiminnan perustana ovat liikunnan eettiset arvot ja urheilun reilun pelin periaatteet sekä dopingaineiden käytön vastustaminen.

2. Toiminnan perustana ovat liikunnan eettiset arvot ja urheilun reilun pelin periaatteet sekä dopingaineiden käytön vastustaminen. SUOMEN PALLOLIITON KAAKKOIS-SUOMEN PIIRI RY:n SÄÄNNÖT 1 Yhdistyksen nimi 1. Yhdistyksen nimi on Suomen Palloliiton Kaakkois-Suomen piiri ry ja sen kotipaikka on Lappeenranta 2. Näissä säännöissä yhdistystä

Lisätiedot

Kehitysvammaisten Tukiliitto ry Sääntömääräinen liittokokous Selkeä esityslista

Kehitysvammaisten Tukiliitto ry Sääntömääräinen liittokokous Selkeä esityslista Kehitysvammaisten Tukiliitto ry Sääntömääräinen liittokokous 2018 Selkeä esityslista Esityslista on kokouksen ohjelma. Siinä kerrotaan kokouksessa päätettävät asiat. esityslista 1. Kokouksen avaus Liittokokous

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRIN SYYSKOKOUKSEN 2012 PÖYTÄKIRJA

KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRIN SYYSKOKOUKSEN 2012 PÖYTÄKIRJA www.ksrespiirit.fi 1 (5) KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRIN SYYSKOKOUKSEN 2012 PÖYTÄKIRJA Aika: keskiviikko 10.10. 2012 klo 18.00. Paikka: Luonetjärven varuskuntakerho, Punainen Paroni kabinetti. Kokouksen

Lisätiedot

Metsästäjäliiton riistanhoidon ansiomerkkisäännöt ja riistanhoidon ansiomerkkiesityslomake

Metsästäjäliiton riistanhoidon ansiomerkkisäännöt ja riistanhoidon ansiomerkkiesityslomake Tässä dokumentissa: Metsästäjäliiton ansiomerkkisäännöt ja ansiomerkkiesityslomake Metsästäjäliiton riistanhoidon ansiomerkkisäännöt ja riistanhoidon ansiomerkkiesityslomake Metsästäjäliiton ansiomerkkisäännöt

Lisätiedot

Hyvinkään Keilailuliitto ry:n säännöt

Hyvinkään Keilailuliitto ry:n säännöt Hyvinkään Keilailuliitto ry:n säännöt 1 Yhdistyksen, jota näissä säännöissä kutsutaan liitoksi, nimi on Hyvinkään Keilailuliitto ry. Sen kotipaikka on Hyvinkään kaupunki. 2 Liiton tarkoituksena on johtaa

Lisätiedot

TUL:n Lapin piiri ry puh: P Nahkurinkatu Kemi

TUL:n Lapin piiri ry puh: P Nahkurinkatu Kemi TUL:n Lapin piiri ry:n sääntömääräinen PIIRIKOKOUS Pidetään Kemissä os. Kemin Cumulus, Hahtisaarenkatu 3,, lauantaina 16.4.2016 alkaen klo.12:00. Valtakirjojen tarkastus aloitetaan klo.11:00. Kokouksessa

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2009

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2009 1 TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2009 Riistanhoitoyhdistyksen no ja nimi: 279 Taivalkoski TOIMINTA AJATUS: Riistanhoitoyhdistys on metsästäjäorganisaation paikallistason metsästysviranomainen, jonka tehtävänä

Lisätiedot

POHJOIS-KARJALAN RESERVIUPSEERIPIIRI RY

POHJOIS-KARJALAN RESERVIUPSEERIPIIRI RY POHJOIS-KARJALAN RESERVIUPSEERIPIIRI RY POHJOIS-KARJALAN RESERVIUPSEERIPIIRI RY:N SÄÄNNÖT Nimi, kotipaikka ja toiminta-alue 1 Yhdistyksen nimi on Pohjois-Karjalan Reserviupseeripiiri r.y. Sen kotipaikka

Lisätiedot

Varsinainen liittokokous alkaa

Varsinainen liittokokous alkaa KUUROJEN LIITTO RY ESITYSLISTA 1 (5) Varsinainen liittokokous Aika 6.-7.6.2015 Paikka Valkea Talo, Ilkantie 4, 00400 Helsinki Lauantai 6.6. Lounas klo 11.30-12.30 Kahvi klo 15.00-15.30 8.30 9.30 Edustajavaltakirjojen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2016

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2016 1/5 SF-CARAVAN YDIN-HÄME RY PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2016 Aika 10.4.2016 klo 13.00 Paikka Hämeenhelmi, Leppäkoskentie 788, Leppäkoski Läsnä 23 SF-Caravan Ydin-Häme ry:m varsinaista jäsentä

Lisätiedot

Kehitysvammaisten Tukiliitto ry Sääntömääräinen liittokokous Selkeä esityslista

Kehitysvammaisten Tukiliitto ry Sääntömääräinen liittokokous Selkeä esityslista Kehitysvammaisten Tukiliitto ry Sääntömääräinen liittokokous 2017 Selkeä esityslista lista on kokouksen ohjelma. Siinä kerrotaan kokouksessa päätettävät asiat. esityslista 1. Kokouksen avaus Liittokokous

Lisätiedot

Suomen Metsästäjäliiton Uudenmaan piiri ry:n Tiedotuksia

Suomen Metsästäjäliiton Uudenmaan piiri ry:n Tiedotuksia Suomen Metsästäjäliiton Uudenmaan piiri ry:n Tiedotuksia Suomen Metsästäjäliiton Uudenmaan piiri ry:n jäsentiedote. Julkaisija: Piiritoimisto, osoite: Keskuskatu 12 B 12 04600 Mäntsälä Puhelin 019 6871

Lisätiedot

KUTSU HPSH RY VUOSIKOKOUKSEEN

KUTSU HPSH RY VUOSIKOKOUKSEEN KUTSU HPSH RY VUOSIKOKOUKSEEN Harjavallan Palvelus- ja Seurakoiraharrastajat ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään torstaina 14.2.2019 klo 18.00 alkaen Harjavallan Palvelus- ja Seurakoiraharrastajat

Lisätiedot

Liittokokous, liittovaltuusto ja liittohallitus

Liittokokous, liittovaltuusto ja liittohallitus Liittokokous, liittovaltuusto ja liittohallitus 8.9.2014 Järjestöpäivät 5.-6.9.2014 Liittokokous joka 3. vuosi - valitsee liittovaltuustoedustajat Liittovaltuusto 34 yhdistysten edustajaa 10 muuta edustajaa

Lisätiedot

Pohjois-Savon Kiinteistöyhdistys ry Säännöt. Yhdistyksen nimi on Pohjois-Savon Kiinteistöyhdistys ry.

Pohjois-Savon Kiinteistöyhdistys ry Säännöt. Yhdistyksen nimi on Pohjois-Savon Kiinteistöyhdistys ry. 1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Pohjois-Savon Kiinteistöyhdistys ry. Yhdistyksen kotipaikka on Kuopion kaupunki. Yhdistys voi kuulua jäsenenä erilaisiin toimialansa järjestöihin. 2 Tarkoitus ja

Lisätiedot

Puh (toiminnanjohtaja Jonna Aakkula)

Puh (toiminnanjohtaja Jonna Aakkula) Suomen Kirkkomusiikkiliitto ry Hietalahdenranta 13 3. krs. 00180 Helsinki www.skml.fi kutsu Puh. 050 385 9350 (toiminnanjohtaja Jonna Aakkula) jonna.aakkula@skml.fi Hyvä vuosikokousedustaja, Suomen Kirkkomusiikkiliitto

Lisätiedot

Suomen Metsästäjäliiton Uudenmaan piiri ry Finlands Jägarförbunds Nylands Distrikt rf

Suomen Metsästäjäliiton Uudenmaan piiri ry Finlands Jägarförbunds Nylands Distrikt rf Suomen Metsästäjäliiton Uudenmaan piiri ry Finlands Jägarförbunds Nylands Distrikt rf SUOMEN METSÄSTÄJÄLIITON UUDENMAAN PIIRI RY:N 61. VUOSIKOKOUS Aika: 4.3.2015 klo 18.00 22.05 Paikka: Läsnä: Pukkilan

Lisätiedot

2. Näissä säännöissä yhdistystä nimitetään piiriksi. Piiri on Suomen Palloliitto Finlands Bollförbund ry:n jäsen ja toimii sen määräämällä alueella.

2. Näissä säännöissä yhdistystä nimitetään piiriksi. Piiri on Suomen Palloliitto Finlands Bollförbund ry:n jäsen ja toimii sen määräämällä alueella. SUOMEN PALLOLIITON POHJOIS-SUOMEN PIIRI RY:N SÄÄNNÖT 1 Yhdistyksen nimi 1. Yhdistyksen nimi on Suomen Palloliitto ry:n Pohjois-Suomen piiri ry ja sen kotipaikka on Oulu. 2. Näissä säännöissä yhdistystä

Lisätiedot

1. Yhdistyksen nimi on Moottoripyöräkerho 69 (MP69) ry. Jäljempänä yhdistyksestä käytetään nimitystä kerho.

1. Yhdistyksen nimi on Moottoripyöräkerho 69 (MP69) ry. Jäljempänä yhdistyksestä käytetään nimitystä kerho. Moottoripyöräkerho 69 (MP69) ry:n säännöt 1. Yhdistyksen nimi on Moottoripyöräkerho 69 (MP69) ry. Jäljempänä yhdistyksestä käytetään nimitystä kerho. 2. Kerhon kotipaikka on Helsinki. 3. Kerhon tarkoituksena

Lisätiedot

Yhdistyksen puheenjohtaja Jouko Karhunen avaa kokouksen. Kokous valitsee kaksi puheenjohtajaa.

Yhdistyksen puheenjohtaja Jouko Karhunen avaa kokouksen. Kokous valitsee kaksi puheenjohtajaa. ESITYSLISTA 12.10.2018 1(5) AMMATILLISET OPETTAJAT AO ry VUOSIKOKOUS Aika Sunnuntai 18.11.2018 kello 9.00. Paikka Scandic Laajavuori Laajavuorentie 30, 40740 Jyväskylä I KOKOUKSEN AVAAMINEN II KOKOUKSEN

Lisätiedot

Varsinainen liittokokous alkaa

Varsinainen liittokokous alkaa KUUROJEN LIITTO RY ESITYSLISTA 1 (5) Varsinainen liittokokous Aika 17.6.2017 Paikka Valkea talo, Ilkantie 4 00400 Helsinki Lounas klo 12.00 13.00 Kahvi klo 15.30 16.00 9.00 10.00 Edustajavaltakirjojen

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN RESERVIUPSEERIT RY:N SÄÄNNÖT

JYVÄSKYLÄN RESERVIUPSEERIT RY:N SÄÄNNÖT JYVÄSKYLÄN RESERVIUPSEERIT RY:N SÄÄNNÖT Nimi ja kotipaikka 1 Yhdistyksen nimi on Jyväskylän Reserviupseerit ry. Yhdistyksen kotipaikka on Jyväskylän kaupunki. 2 Yhdistys on Suomen Reserviupseeriliitto

Lisätiedot

SÄÄNTÖMÄÄRÄISEN LIITTOKOKOUKSEN ESITYSLISTA

SÄÄNTÖMÄÄRÄISEN LIITTOKOKOUKSEN ESITYSLISTA SÄÄNTÖMÄÄRÄISEN LIITTOKOKOUKSEN ESITYSLISTA Aika: 2.-3.12.2017, alkaen lauantaina 2.12. klo 14:00 Paikka: Allianssi-talo, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki 1. KOKOUKSEN AVAUS Esitys: Eurooppanuorten

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2017

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2017 1/5 SF-CARAVAN YDIN-HÄME RY PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2017 Aika 9.4.2017 klo 13.00 Paikka Hämeenhelmi, Leppäkoskentie 788, Leppäkoski Läsnä 22 SF-Caravan Ydin-Häme ry:m varsinaista jäsentä

Lisätiedot

SUOMEN LAMMASYHDISTYKSEN SÄÄNNÖT

SUOMEN LAMMASYHDISTYKSEN SÄÄNNÖT 1 (4) SUOMEN LAMMASYHDISTYKSEN SÄÄNNÖT 1 Yhdistyksen nimi on Suomen Lammasyhdistys r.y., ruotsiksi Finlands Fårförening r.f. ja kotipaikka Helsingin kaupunki. 2 Yhdistyksen tarkoitus on edistää maamme

Lisätiedot

Finnish Bone Society. Yhdistyksen säännöt. 1 Yhdistyksen nimi on Finnish Bone Society r.y. 2 Yhdistyksen kotipaikka on Helsinki

Finnish Bone Society. Yhdistyksen säännöt. 1 Yhdistyksen nimi on Finnish Bone Society r.y. 2 Yhdistyksen kotipaikka on Helsinki Finnish Bone Society Yhdistyksen säännöt 1 Yhdistyksen nimi on Finnish Bone Society r.y. 2 Yhdistyksen kotipaikka on Helsinki 3 Yhdistyksen tarkoituksena on toimia yhdyssiteenä luututkimuksesta kiinnostuneiden

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRIN 2013 SYYSKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA

KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRIN 2013 SYYSKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA www.ksrespiirit.fi 1 (5) KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRIN 2013 SYYSKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA Aika: keskiviikko 9.10. 2013 klo 18.30. Paikka: Luonetjärven varuskuntakerho, Punainen Paroni kabinetti. Kokouskahvit

Lisätiedot

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi pyrkivän henkilön on ilmoitettava henkilötietonsa. Päätöksen jäseneksi ottamisesta tekee yhdistyksen hallitus.

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi pyrkivän henkilön on ilmoitettava henkilötietonsa. Päätöksen jäseneksi ottamisesta tekee yhdistyksen hallitus. 1/5 Autoteknillisen Yhdistyksen säännöt 1. Yhdistyksen nimi Yhdistyksen nimi on Tampereen Autoteknillinen Yhdistys ry. 2. Kotipaikka Yhdistyksen kotipaikka on Tampere 3. Kieli Yhdistyksen kieli on suomi

Lisätiedot

Suomen Metsästäjäliiton Uudenmaan piiri ry Finlands Jägarförbunds Nylands Distrikt rf

Suomen Metsästäjäliiton Uudenmaan piiri ry Finlands Jägarförbunds Nylands Distrikt rf Suomen Metsästäjäliiton Uudenmaan piiri ry Finlands Jägarförbunds Nylands Distrikt rf SUOMEN METSÄSTÄJÄLIITON UUDENMAAN PIIRI RY: N 62. VUOSIKOKOUS Aika: 8.3.2015 klo 18.00 19:55 Paikka: Karjaan yhteiskoulu

Lisätiedot

Jäsentiedote 1/ Vuosikokouskutsu. Hyvä Suomen Fyysikkoseuran jäsen,

Jäsentiedote 1/ Vuosikokouskutsu. Hyvä Suomen Fyysikkoseuran jäsen, Jäsentiedote 1/2007 7.3.2007 Hyvä Suomen Fyysikkoseuran jäsen, Suomen Fyysikkoseuran varsinainen kokous on vuosikokous, joka pidetään tänäkin vuonna Fysiikan päivien yhteydessä. Ohessa kokouskutsu ja esityslista

Lisätiedot

KIRKKOMUSIIKKILIITON SEURAKUNTAJÄSEN. Miten asiat muuttuvat?

KIRKKOMUSIIKKILIITON SEURAKUNTAJÄSEN. Miten asiat muuttuvat? KIRKKOMUSIIKKILIITON SEURAKUNTAJÄSEN Miten asiat muuttuvat? Tilanne vuonna 2016 Ruismäen seurakunnan kirkkokuoro ry Kuoro on Luoteis-Suomen kirkkomusiikkipiirin jäsen Luoteis-Suomen piiri kerää jäsenmaksun

Lisätiedot

Puh (toiminnanjohtaja Jonna Aakkula)

Puh (toiminnanjohtaja Jonna Aakkula) Suomen Kirkkomusiikkiliitto ry Hietalahdenranta 13 3. krs. 00180 Helsinki www.skml.fi Puh. 050 385 9350 (toiminnanjohtaja Jonna Aakkula) jonna.aakkula@skml.fi PÖYTÄKIRJA 1 Kokouksen avaus Edustajakokouksen

Lisätiedot

SUOMEN GOLFKENTÄNHOITAJIEN YHDISTYS FINNISH GREENKEEPERS ASSOCIATION RY

SUOMEN GOLFKENTÄNHOITAJIEN YHDISTYS FINNISH GREENKEEPERS ASSOCIATION RY Hallituksen sääntömuutosehdotus kevätkokoukseen 2012 7 Jäsenmaksut Yhdistyksen syyskokous päättää jäsenmaksuista hallituksen esityksen perusteella. A-, B- ja C-jäsenillä sekä kannatusjäsenillä voi olla

Lisätiedot

SPORTICUS R.Y. SÄÄNNÖT

SPORTICUS R.Y. SÄÄNNÖT SPORTICUS R.Y. SÄÄNNÖT 1 Yhdistyksen nimi on Sporticus ry. Yhdistyksen kotipaikka on Jyväskylän kaupunki. 2 Yhdistyksen tarkoituksena on edistää ja valvoa jäsentensä opiskelumahdollisuuksia ja ammatillisia

Lisätiedot

Yhdistyksen nimi on Reserviläisliitto - Reservistförbundet ry ja sen kotipaikka on Helsingin kaupunki.

Yhdistyksen nimi on Reserviläisliitto - Reservistförbundet ry ja sen kotipaikka on Helsingin kaupunki. Vantaa, 23.1.2016 ESITYS RESERVILÄISLIITON SÄÄNTÖJEN MUUTOKSESTA NIMI, KOTIPAIKKA JA TOIMINTA-ALUE 1 Yhdistyksen nimi on Reserviläisliitto - Reservistförbundet ry ja sen kotipaikka on Helsingin kaupunki.

Lisätiedot

Esitys: Todetaan kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Päätös: Esityksen mukaan.

Esitys: Todetaan kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Päätös: Esityksen mukaan. Tähtitieteellinen yhdistys Ursa ry PÖYTÄKIRJA 1(5) SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS 2010 Paikka: Tieteiden talo, Kirkkokatu 6, Helsinki Aika: Tiistai 9.11.2010 kello 19.15. Läsnä: Luettelo liitteenä 1. KOKOUKSEN

Lisätiedot

Autismi- ja Aspergerliitto ry:n säännöt NIMI, KOTIPAIKKA JA TOIMIALUE

Autismi- ja Aspergerliitto ry:n säännöt NIMI, KOTIPAIKKA JA TOIMIALUE Autismi- ja Aspergerliitto ry:n säännöt NIMI, KOTIPAIKKA JA TOIMIALUE 1 Yhdistyksen nimi on Autismi- ja Aspergerliitto ry, ruotsiksi Autism- och Aspergerforbundet rf, ja kansainvälisissä yhteyksissä yhdistyksestä

Lisätiedot

Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous /4

Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous /4 Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous 2012 1/4 Virpiniemen ylämaja 90810 Kiviniemi 27.3.2012 klo 18.00. Pöytäkirja 1. Kokouksen avaus. Puheenjohtaja avasi kokouksen klo: 18.34 Ennen kokouksen

Lisätiedot

Yhdistyksen nimi on Eläkeliiton.. piiri ry, josta näissä säännöissä käytetään nimitystä piiri.

Yhdistyksen nimi on Eläkeliiton.. piiri ry, josta näissä säännöissä käytetään nimitystä piiri. 1 ELÄKELIITTO RY:N PIIRIEN MALLISÄÄNTÖ Yhdistysrekisterin ennakkotarkastus 26.4.2012 Hyväksytty XVII liittokokouksessa 6.6.2012.piirin säännöt 1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Eläkeliiton.. piiri

Lisätiedot

MIKKELIN LIIKE- JA VIRKANAISET RY VUOSIKOKOUS

MIKKELIN LIIKE- JA VIRKANAISET RY VUOSIKOKOUS MIKKELIN LIIKE- JA VIRKANAISET RY VUOSIKOKOUS ESITYSLISTA Aika: 19.2.2014 klo 18.00 Paikka: Kahvila Nanda Wanha Talo, Savilahdenkatu 12, Mikkeli 1. VUOSIKOKOUKSEN AVAUS Yhdistyksen puheenjohtaja Kirsi-Maaria

Lisätiedot

Metsästysseura Laitilan Kaiku ry SÄÄNNÖT

Metsästysseura Laitilan Kaiku ry SÄÄNNÖT Metsästysseura Laitilan Kaiku ry SÄÄNNÖT 2 1 YHDISTYKSEN NIMI, KOTIPAIKKA, PERUSTAMISAIKA, KIELI, JÄSENLIITTO JA PIIRI Yhdistyksen nimi: Kotipaikka : Seuran kieli: Metsästysseura Laitilan Kaiku ry Laitila

Lisätiedot

SÄÄNTÖMUUTOSEHDOTUS 2016 TIMO LAITINEN (PÄIVITETTY (U. Suomen Golfliitto, Radiokatu 20, Helsinki, sivu 1

SÄÄNTÖMUUTOSEHDOTUS 2016 TIMO LAITINEN (PÄIVITETTY (U. Suomen Golfliitto, Radiokatu 20, Helsinki,  sivu 1 SÄÄNTÖMUUTOSEHDOTUS 2016 TIMO LAITINEN (PÄIVITETTY 25.1.16 (U sivu 1 4. JÄSENET Tässä kohdassa tehdään uusi jäsenyyskriteeristö. Seurajäsen vastaa varsinaisia golfseuroja. Yhteisöjäsenyys mahdollistaa

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 Riistanhoitoyhdistyksen no ja nimi: 279 Taivalkoski TOIMINTA-AJATUS: Riistanhoitoyhdistys on riistanhoitomaksusta ja pyyntilupamaksusta annetussa laissa tarkoitetun riistanhoitomaksun

Lisätiedot

SUOMEN NAISTEN KANSALLISLIITON SÄÄNNÖT. S fe * S]l. vsv '

SUOMEN NAISTEN KANSALLISLIITON SÄÄNNÖT. S fe * S]l. vsv ' SUOMEN NAISTEN KANSALLISLIITON SÄÄNNÖT. S fe * S]l vsv ' SAANNOT i. Yhdistyksen nimi on Suomen Naisien Kansallisliitto Finlands Kvinnors Nationalförbund r.y. ja sen kotipaikkana Helsingin kaupunki. Liiton

Lisätiedot

Sääntömääräinen vaalikokous Esityslista 26.11.2013. 2 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja läsnäolijoiden toteaminen

Sääntömääräinen vaalikokous Esityslista 26.11.2013. 2 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja läsnäolijoiden toteaminen Esityslista 26.11.2013 Kokouksen asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja läsnäolijoiden toteaminen 3 Kokouksen puheenjohtajan ja sihteerin valinta 4 Kokouksen pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Oulun Keilailuliitto r.y.

Oulun Keilailuliitto r.y. Oulun Keilailuliitto r.y. Säännöt 1 Yhdistyksen, jota näissä säännöissä kutsutaan liitoksi, nimi on Oulun Keilailuliitto r.y., kotipaikka on Oulun kaupunki sekä virallisena kielenä suomi. 2 Liiton tarkoituksena

Lisätiedot

Suunnistusliiton säännöt

Suunnistusliiton säännöt Suunnistusliiton säännöt SUOMEN SUUNNISTUSLIITTO ry Suomen Suunnistusliiton säännöt (Rekisteröity 19.9.2008) 1. Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Suomen Suunnistusliitto ry. ja sen kotipaikka on Helsingin

Lisätiedot

SM5L:N SYYSKOKOUSKUTSU 2013

SM5L:N SYYSKOKOUSKUTSU 2013 SM5L:N SYYSKOKOUSKUTSU 2013 Suomen Miekkailu- ja 5-otteluliiton sääntömääräinen syysliittokokous pidetään lauantaina 23.11.2013 klo 10:30 alkaen Puolustusvoimien tiloissa Helsingin Lauttasaaressa osoitteessa

Lisätiedot

YLÖJÄRVEN RESERVIUPSEERIT R.Y:N SÄÄNNÖT

YLÖJÄRVEN RESERVIUPSEERIT R.Y:N SÄÄNNÖT 1(5) YLÖJÄRVEN RESERVIUPSEERIT R.Y:N SÄÄNNÖT Yhdistyksen nimi on Ylöjärven Reserviupseerit r.y. Sen kotipaikka on Ylöjärven kaupunki. 1 Yhdistys on Suomen Reserviupseeriliitto - Finlands Reservofficersförbund

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2012

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2012 TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2012 Riistanhoitoyhdistyksen no ja nimi: 407 LIPERIN RIISTANHOITOYHDISTYS TOIMINTA-AJATUS: Riistanhoitoyhdistys on riistanhoitomaksun maksaneiden metsästäjien omatoimisuuteen

Lisätiedot

Kainuun Korhosten sukuseura ry Jäsenkirje 28.06.2012. Tervetuloa Kainuun Korhosten sukuseura ry vuosikokoukseen 29.7. 2012 klo 15.00 17.

Kainuun Korhosten sukuseura ry Jäsenkirje 28.06.2012. Tervetuloa Kainuun Korhosten sukuseura ry vuosikokoukseen 29.7. 2012 klo 15.00 17. Kainuun Korhosten sukuseura ry Jäsenkirje 28.06.2012 Tervetuloa Kainuun Korhosten sukuseura ry vuosikokoukseen 29.7. 2012 klo 15.00 17.00 Paikka: Hotel Kalevala Väinämöinen 9 88900 Kuhmo Ohjelma: Kainuun

Lisätiedot

Suomen Salibandyliitto ry Pohjanmaan alue ALUEKOKOUKSEN KOKOUSKUTSU

Suomen Salibandyliitto ry Pohjanmaan alue ALUEKOKOUKSEN KOKOUSKUTSU Suomen Salibandyliitto ry Pohjanmaan alue ALUEKOKOUKSEN KOKOUSKUTSU Aika Keskiviikkona 5.9.2012, klo 18:00 Paikka Best Western Hotel Kokkola, Rantakatu 14 ESITYSLISTA 1. KOKOUKSEN AVAUS 2. KOKOUKSEN JÄRJESTÄYTYMINEN

Lisätiedot

Jaalan Metsästysseura ry Sivu 1 / 7 JAALAN METSÄSTYSSEURA RY SÄÄNNÖT YHDISTYKSEN NIMI, KOTIPAIKKA, JÄSENLIITTO JA PIIRI

Jaalan Metsästysseura ry Sivu 1 / 7 JAALAN METSÄSTYSSEURA RY SÄÄNNÖT YHDISTYKSEN NIMI, KOTIPAIKKA, JÄSENLIITTO JA PIIRI Jaalan Metsästysseura ry Sivu 1 / 7 JAALAN METSÄSTYSSEURA RY SÄÄNNÖT 1 YHDISTYKSEN NIMI, KOTIPAIKKA, JÄSENLIITTO JA PIIRI Yhdistyksen nimi on Jaalan Metsästysseura ry. ja kotipaikka Kouvola. Yhdistys kuuluu

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus, laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

1. Kokouksen avaus, laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen SUOMEN KARTOITTAJAYHDISTYS SKY ry SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2017 Paikka Rakennusmestarien toimitila Kajaaninkatu 16, Oulu Valtakirjojen tarkastus on kokoushuoneessa klo 15.45. Aika 3.3.2016 klo 16.15

Lisätiedot

Kuulovammaisten Lasten Vanhempien liiton säännöt

Kuulovammaisten Lasten Vanhempien liiton säännöt 1(6) 7.11.2014 Alla olevat päivitetyt säännöt ovat astuneet voimaan 13.4.2010 Kuulovammaisten Lasten Vanhempien liiton säännöt 1 Nimi ja kotipaikka 1. Yhdistyksen nimi on Kuulovammaisten Lasten Vanhempien

Lisätiedot

Uudenmaan ympäristönsuojelupiiri ry Nylands miljövårdsdistrik rf SÄÄNNÖT

Uudenmaan ympäristönsuojelupiiri ry Nylands miljövårdsdistrik rf SÄÄNNÖT Uudenmaan ympäristönsuojelupiiri ry Nylands miljövårdsdistrik rf Nämä sääännöt on hyväksytty piirin syyskokouksessa 28.10.2006 ja rekisteröity yhdistysreksiteriin 28.12.2006. SÄÄNNÖT Yhdistys ja sen tarkoitus

Lisätiedot

Suomen Metsästäjäliiton Uudenmaan piiri ry:n Tiedotuksia

Suomen Metsästäjäliiton Uudenmaan piiri ry:n Tiedotuksia Suomen Metsästäjäliiton Uudenmaan piiri ry:n Tiedotuksia Suomen Metsästäjäliiton Uudenmaan piiri ry:n jäsentiedote. Julkaisija: Piiritoimisto, osoite: Keskuskatu 12 B 12 04600 Mäntsälä Puhelin 019 -- 6871

Lisätiedot

4 Yhdistyksen jäsenen on suoritettava vuosittain yhdistyksen syyskokouksen määräämä jäsenmaksu.

4 Yhdistyksen jäsenen on suoritettava vuosittain yhdistyksen syyskokouksen määräämä jäsenmaksu. Ehdotus sääntömuutoksiksi Suomen Internet-yhdistyksen kevätkokoukselle 2006. Alla on ehdotus uusiksi säännöiksi, jotka toimitetaan yhdistysrekisteriin hyväksyttäviksi, mikäli yhdistyksen kevätkokous päättää

Lisätiedot

Yhdistyksen tarkoituksena on puoluepoliittisesti sitoutumattomana

Yhdistyksen tarkoituksena on puoluepoliittisesti sitoutumattomana Omakotiyhdistyksen säännöt Nimi, kotipaikka ja kieli 1 Yhdistyksen nimi on Saarenkylän Omakotiyhdistys ry. Sen kotipaikka on Rovaniemi ja toimialue on Saarenkylä. Näissä säännöissä käytetään nimitystä

Lisätiedot

Porin akateemisen nörttikulttuurin arvostusseuran säännöt

Porin akateemisen nörttikulttuurin arvostusseuran säännöt Porin akateemisen nörttikulttuurin arvostusseuran säännöt Hyväksytty yhdistyksen kevätkokouksessa 29.3.2014. 1. Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Porin akateeminen nörttikulttuurin arvostusseura ja

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2018

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2018 1/6 SF-CARAVAN YDIN-HÄME RY PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2018 Aika 15.4.2018 klo 13.00 Paikka Hämeenhelmi, Leppäkoskentie 788, Leppäkoski Läsnä 20 SF-Caravan Ydin-Häme ry:m varsinaista jäsentä

Lisätiedot

Suomen elektronisen urheilun liitto SEUL ry säännöt

Suomen elektronisen urheilun liitto SEUL ry säännöt 1 / 5 Suomen elektronisen urheilun liitto SEUL ry säännöt 1. Yhdistyksen nimi, kotipaikka ja kieli Yhdistyksen nimi on Suomen elektronisen urheilun liitto SEUL ry, ja sen kotipaikka on Helsinki. Yhdistyksen

Lisätiedot

SUOMEN AMMATILLISEN KOULUTUKSEN KULTTUURI- JA URHEILULIITTO, SAKU RY:N SÄÄNNÖT

SUOMEN AMMATILLISEN KOULUTUKSEN KULTTUURI- JA URHEILULIITTO, SAKU RY:N SÄÄNNÖT SAKU ry:n säännöt 1 (5) SUOMEN AMMATILLISEN KOULUTUKSEN KULTTUURI- JA URHEILULIITTO, SAKU RY:N SÄÄNNÖT I Nimi ja kotipaikka 1 Yhdistyksen nimi on Suomen ammatillisen koulutuksen kulttuuri- ja urheiluliitto,

Lisätiedot

SUOMEN LUONNONSUOJELULIITTO RY:N SÄÄNNÖT Hyväksytty liittokokouksessa 1.9.2013. Rekisteröity Patentti- ja rekisterihallituksessa 12.2.2014.

SUOMEN LUONNONSUOJELULIITTO RY:N SÄÄNNÖT Hyväksytty liittokokouksessa 1.9.2013. Rekisteröity Patentti- ja rekisterihallituksessa 12.2.2014. SUOMEN LUONNONSUOJELULIITTO RY:N SÄÄNNÖT Hyväksytty liittokokouksessa 1.9.2013. Rekisteröity Patentti- ja rekisterihallituksessa 12.2.2014. 1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Suomen luonnonsuojeluliitto

Lisätiedot

Todetaan kokous sääntöjen mukaan koolle kutsutuksi ja siten päätösvaltaiseksi.

Todetaan kokous sääntöjen mukaan koolle kutsutuksi ja siten päätösvaltaiseksi. ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Paikka Järjestötalo, Paulan Sali, Seinäjoki Aika Ke 25.5.2016 klo 18.00 - Läsnä VUOSIKOKOUS 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen järjestäytyminen Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri,

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRIN SYYSKOKOUKSEN 2014 PÖYTÄKIRJA

KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRIN SYYSKOKOUKSEN 2014 PÖYTÄKIRJA www.ksrespiirit.fi 1 (5) KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRIN SYYSKOKOUKSEN 2014 PÖYTÄKIRJA Aika: keskiviikko 8.10.2014 klo 18.30. Paikka: Luonetjärven varuskuntakerho, Punainen Paroni kabinetti. 1. Kokouksen

Lisätiedot

TUL:n Lapin piiri ry puh: P Nahkurinkatu Kemi

TUL:n Lapin piiri ry puh: P Nahkurinkatu Kemi TUL:n Lapin piiri ry puh: 0500 316 904 P Nahkurinkatu 1. 94100 Kemi mauri.blomster@tul.fi www.tul-lappi.fi TUL:n Lapin piiri ry:n sääntömääräinen PIIRIKOKOUS Pidetään Kemissä os. Kemin Pruntsilla, Kauppakatu

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2014

Toimintasuunnitelma 2014 Toimintasuunnitelma 2014 Liiton toimintamalli 31.12.2014 mennessä Vuoden 2014 aikana puretaan molemmat kilpailutoiminnasta vastaavat lajiliitot, ja siirretään koko toiminta 31.12.2014 mennessä SKRL ry:n

Lisätiedot

INNER WHEEL -PIIRIN SÄÄNNÖT

INNER WHEEL -PIIRIN SÄÄNNÖT 1 16.8.03 INNER WHEEL -PIIRIN SÄÄNNÖT 1. PIIRIN NIMI on Piiri Inner Wheel, Suomi. Nimen vahvistaa International Inner Wheelin hallitus, joka myös vahvistaa piirin rajat. Piirin jäseniä ovat kaikki piirissä

Lisätiedot

vanhempainyhdistys ry Hallituksen järjestäytymiskokous 07.11.2010

vanhempainyhdistys ry Hallituksen järjestäytymiskokous 07.11.2010 Auran PÖYTÄKIRJA vanhempainyhdistys ry Hallituksen järjestäytymiskokous 07.11.2010 AIKA: Sunnuntai 07.11.2010 klo 18.00-20.20 PAIKKA: Auran yhtenäiskoulun neuvotteluhuone LÄSNÄ: Tero Sahla Satu Rautias-Barnett

Lisätiedot

Etelä-Karjalan kirkkomusiikkipiiri ry:n säännöt

Etelä-Karjalan kirkkomusiikkipiiri ry:n säännöt Etelä-Karjalan kirkkomusiikkipiiri ry:n säännöt 1 Nimi, kotipaikka ja kieli Yhdistyksen nimi on Etelä-Karjalan kirkkomusiikkipiiri ry ja se kuuluu alueensa yhdistyksenä Suomen Kirkkomusiikkiliitto ry:hyn.

Lisätiedot

A-Kiltojen Liitto ry:n syyspäivät ja syyskokous

A-Kiltojen Liitto ry:n syyspäivät ja syyskokous A-Kiltojen Liitto ry:n syyspäivät ja syyskokous 22. 23.10.2016 Vesalan kurssi- ja leirikeskus, Vesalantie 136, Vesanka A-Kiltojen Liitto ry:n syyspäivät pidetään 22. 23.10.2016 ja niiden yhteydessä A-Kiltojen

Lisätiedot

Aika: Vuosikokous tiistaina 25.2.2014 klo 17:30-19:13 Paikka: Allianssi-talo, Aktia-sali, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki

Aika: Vuosikokous tiistaina 25.2.2014 klo 17:30-19:13 Paikka: Allianssi-talo, Aktia-sali, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki Anarkistimartat ry Anarkistmarthorna rf rek.nro 198.144 Aika: Vuosikokous tiistaina 25.2.2014 klo 17:30-19:13 Paikka: Allianssi-talo, Aktia-sali, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA

Lisätiedot

LUUMÄEN METSÄSTYSSEURA ry:n SÄÄNNÖT. Kotipaikka (= kotikunta):

LUUMÄEN METSÄSTYSSEURA ry:n SÄÄNNÖT. Kotipaikka (= kotikunta): LUUMÄEN METSÄSTYSSEURA ry:n SÄÄNNÖT 1 Yhdistyksen nimi: Kotipaikka (= kotikunta): Luumäen Metsästysseura ry. Luumäki Yhdistys on perustettu maaliskuun 2 p: nä, 1946 ja siitä käytetään näissä säännöissä

Lisätiedot

1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja (edellinen puheenjohtaja) 1.2. Kokouksen puheenjohtajan valinta Kokouksen sihteerin valinta

1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja (edellinen puheenjohtaja) 1.2. Kokouksen puheenjohtajan valinta Kokouksen sihteerin valinta 1(5) VUOSIKOKOUKSEN ESITYSLISTA (yhdistyksen nimi) ESITYSLISTA RANTAMÄEN MARTTAYHDISTYS RY:N VUOSIKOKOUS Aika: Paikka: KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1. KOKOUKSEN AVAUS JA JÄRJESTÄYTYMINEN 1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja

Lisätiedot

JUHTIMÄEN METSÄSTYSSEURA RY SÄÄNNÖT * * *

JUHTIMÄEN METSÄSTYSSEURA RY SÄÄNNÖT * * * 1(7) JUHTIMÄEN METSÄSTYSSEURA RY SÄÄNNÖT * * * 1 YHDISTYKSEN NIMI, KOTIPAIKKA, PERUSTAMISAIKA, KIELI, JÄSENLIITTO JA PIIRI Yhdistyksen nimi: Kotipaikka: Seuran kieli: JUHTIMÄEN METSÄSTYSSEURA RY IKAALINEN

Lisätiedot

2. Toiminnan perustana ovat liikunnan eettiset arvot ja urheilun reilun pelin periaatteet sekä dopingaineiden käytön vastustaminen.

2. Toiminnan perustana ovat liikunnan eettiset arvot ja urheilun reilun pelin periaatteet sekä dopingaineiden käytön vastustaminen. SUOMEN PALLOLIITON KAAKKOIS-SUOMEN PIIRI RY:n SÄÄNNÖT 1 Yhdistyksen nimi 2 Tarkoitus 3 Toiminta 1. Yhdistyksen nimi on Suomen Palloliiton Kaakkois-Suomen piiri ry ja sen kotipaikka on Lappeenranta. 2.

Lisätiedot

Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry. Yhdistyksen vuosikokous. Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden nimiluettelo on pöytäkirjan liitteenä 1.

Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry. Yhdistyksen vuosikokous. Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden nimiluettelo on pöytäkirjan liitteenä 1. 1 Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry Pöytäkirja Yhdistyksen vuosikokous Aika 13.10.2012 klo 12.00 12.25 Paikka Järvenpään lukio, Lukionkatu 1, Järvenpää Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden

Lisätiedot

E S I T Y S L I S T A

E S I T Y S L I S T A SYYSKOKOUS 14.11.2011 Katajanokan Kasinolla klo 17-18 E S I T Y S L I S T A 1. Kokouksen avaus 2. Valitaan kokoukselle puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja kaksi ääntenlaskijaa. 3.

Lisätiedot

Yhdistyksen jäsen ei saa ottaa palkkiota esiintymisestään yhdistyksen järjestämissä tilaisuuksissa.

Yhdistyksen jäsen ei saa ottaa palkkiota esiintymisestään yhdistyksen järjestämissä tilaisuuksissa. SULASOLin Varsinais-Suomen piiri ry. SÄÄNNÖT NIMI, KOTIPAIKKA JA KIELI 1 Yhdistyksen nimi on Suomen Laulajain ja Soittajain Liiton Varsinais-Suomen piiri r.y. Yhdistyksen kotipaikka on Turun kaupunki.

Lisätiedot

A-Kiltojen Liiton syyspäivät ja syyskokous

A-Kiltojen Liiton syyspäivät ja syyskokous A-Kiltojen Liiton syyspäivät ja syyskokous 24. 25.10.2015 Kylpylähotelli Kunnonpaikka, Siilinjärvi Kokouksen asialista on tämän kutsun liitteenä. A-Kiltojen Liitto ry:n syyspäivät pidetään 24. 25.10.2015

Lisätiedot

JÄRJESTYSSÄÄNTÖ - MENETTELYTAPAOHJE. RESERVILÄISLIITTO Menettelytapavaliokunta

JÄRJESTYSSÄÄNTÖ - MENETTELYTAPAOHJE. RESERVILÄISLIITTO Menettelytapavaliokunta SOVELTAMISALA JÄRJESTYSSÄÄNTÖ - MENETTELYTAPAOHJE RESERVILÄISLIITTO Menettelytapavaliokunta Reserviläisliitto r.y:n varsinaisissa kokouksissa noudatetaan tätä menettelytapaohjetta ja vakiintunutta kokouskäytäntöä

Lisätiedot

HYY seniorit ry, HUS seniorer rf. Rek. no 192.654 SÄÄNNÖT

HYY seniorit ry, HUS seniorer rf. Rek. no 192.654 SÄÄNNÖT HYY seniorit ry, HUS seniorer rf SÄÄNNÖT Yhdistysrekisteri vahvistanut 27.10.2005 HYY-seniorit, HUS-seniorer rf SÄÄNNÖT 2 (5) 1 Nimi, kotipaikka ja kielet Yhdistyksen nimi on HYY-seniorit ry, HUS-seniorer

Lisätiedot

Tiedote EKL:n uusien mallisääntöjen käyttöönottamiseksi yhdistyksille ja piireille

Tiedote EKL:n uusien mallisääntöjen käyttöönottamiseksi yhdistyksille ja piireille Tiedote EKL:n uusien mallisääntöjen käyttöönottamiseksi yhdistyksille ja piireille Tässä tiedotteessa käsitellään EKL:n yhdistysten ja piirien sääntöjen muuttamista uusien mallisääntöjen mukaiseksi. Tiedotteessa

Lisätiedot

Johtosääntö. Suomen Akvaarioliitto ry

Johtosääntö. Suomen Akvaarioliitto ry Johtosääntö Suomen Akvaarioliitto ry Päivitetty: 18.2.2008 Edellinen päivitys: 9.2.2008 Suomen Akvaarioliitto ry 2(6) Johdanto Suomen Akvaarioliitto ry:n (SAL) johtosääntö on suunniteltu helpottamaan liiton

Lisätiedot

Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous 2015

Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous 2015 Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous 2015 BEST WESTERN Hotel Samantta Välitie 1 90830 Haukipudas 7.3.2015 klo: 15.00. Kokouspöytäkirja Kokouksen alussa palkittiin ansioituneet koirat ja

Lisätiedot

Varsinainen liittokokous alkaa

Varsinainen liittokokous alkaa KUUROJEN LIITTO RY ESITYSLISTA 1 (5) Varsinainen liittokokous Aika 11.6.2016 Paikka Porin Yliopistokeskus, Pohjoisranta 11, 28101 Pori Lounas klo 12.00-13.00 Kahvi klo 15.30 16.00 9.00 10.00 Edustajavaltakirjojen

Lisätiedot

SOMAKISS ry:n säännöt

SOMAKISS ry:n säännöt SOMAKISS ry:n säännöt 1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on SOMAKISS ry ja kotipaikka, Helsinki 2 Tarkoitus ja toiminnan laatu Yhdistyksen tarkoituksena on edistää somali- ja abessinialaiskissojen kasvatusta,

Lisätiedot

MARTAT ry:n MALLISÄÄNNÖT

MARTAT ry:n MALLISÄÄNNÖT 1 MARTAT ry:n MALLISÄÄNNÖT Nimi, kotipaikka ja toiminta-alue 1. Yhdistyksen nimi on Pohjois-Karjalan Martat ry, josta käytetään näissä säännöissä nimitystä piiri. Piirin kotipaikka on Joensuu, ja se kuuluu

Lisätiedot

Tampereen keilailuliitto ry:n säännöt

Tampereen keilailuliitto ry:n säännöt Tampereen keilailuliitto ry:n säännöt 1 NIMI JA KOTIPAIKKA Yhdistyksen, jota näissä säännöissä nimitetään liitoksi, nimi on Tampereen Keilailuliitto ry. Liitto on Tampereen alueen keilailu-urheilua harrastavien

Lisätiedot

SUOMEN KIINTEISTÖLIITTO RY:N VARSINAINEN LIITTOKOKOUS

SUOMEN KIINTEISTÖLIITTO RY:N VARSINAINEN LIITTOKOKOUS PÖYTÄKIRJA 1 (5) SUOMEN KIINTEISTÖLIITTO RY:N VARSINAINEN LIITTOKOKOUS Aika Lauantai 24.4.2010 klo 9.30-11.35 Paikka Sokos Hotel Lappee, kokoustila Saimaa, Brahenkatu 1, Lappeenranta Läsnä Liitteen mukaan

Lisätiedot

EPILEPSIALIITTO EPILEPSIFÖRBUNDET RY:N LIITTOKOKOUS. Aika Lauantai kello 10.30, miniseminaari kello 9.30

EPILEPSIALIITTO EPILEPSIFÖRBUNDET RY:N LIITTOKOKOUS. Aika Lauantai kello 10.30, miniseminaari kello 9.30 EPILEPSIALIITTO EPILEPSIFÖRBUNDET RY:N LIITTOKOKOUS Aika Lauantai 14.4.2018 kello 10.30, miniseminaari kello 9.30 Paikka Hotelli Katajanokka (entisessä Katajanokan vankilassa), Merikasarminkatu 1 A, 00160

Lisätiedot