Valvontajärjestelmien

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Valvontajärjestelmien"

Transkriptio

1

2 Valvontajärjestelmien Ksenos on uuden sukupolven digitaalinen videotallennusjärjestelmä. Se on toiminnoiltaan ja ominaisuuksiltaan suunniteltu ratkaisemaan videovalvonta kokonaisvaltaisesti ja luotettavasti. Ksenos on ansainnut avainlippumerkinnän ja laitteisto on koottu käsityönä Suomessa laadukkaista komponenteista. Ksenos -järjestelmään on liitettävissä 32 analogisen kameran lisäksi tarvittava määrä IP-kameroita. Tuettuna on useita eri Dome-kameroita sekä kameraohjaimia. Ksenos käyttää edistyksellistä videokaappausteknologiaa mahdollistaen tiheän kuvatahdin, kirkkaan kuvanlaadun ja korkean resoluution. Ksenos -käyttöliittymässä voidaan muodostaa kameroista kameraryhmiä sekä asettaa eri asetuksia kamerakohtaisesti. Monitasoisen käyttäjien hallinnan avulla voidaan rajata käyttäjien oikeuksia tiettyihin kameraryhmiin sekä luoda käyttäjäkohtaisia näkymiä. Tallennetun videomateriaalin hallinta on helppoa tehokkailla ja monipuolisilla hakutyökaluilla. Eri materiaaleista voidaan koostaa videotiedostoja tallennus- ja koontityökaluilla. Lopuksi kooste tallennetaan MPEG-muotoon kirjoittavalla DVDasemalla, joka on vakiona kaikissa malleissa. Vaivattomuuden takaa FSM-Care, joka on enemmän kuin perinteinen laitteistotakuu. FSM-Care järjestää korvaavan laitteiston vioittuneen tilalle välittömästi. Tarkemmat takuuehdot löydät osoitteesta Suunnittele kohteen valvonta tarpeittesi mukaan - Ksenos -tuoteperhe kattaa tarpeesi kohteen laajuudesta riippumatta. Helposti päivitettävä järjestelmä turvaavat kohteen valvonnan myös tulevaisuudessa.

3 uusi kuningas. Teknologista ylivertaisuutta analogista kameraa tarvittava määrä IP-kameroita tiheä kuvatahti tallennustila 160 GB -> rajoittamaton kuvan laatu CIF, 2CIF, 4CIF kuvan pakkaus MPEG-4, MJPEG hälytyshaku, lokihaku, kohdehaku, kuva-aluehaku tietokantapohjainen hakujärjestelmä tuki domekameroille ja ohjaimille helppokäyttöinen käyttöliittymä etähallinta vakiona käyttäjäkohtaiset oikeustasot personoitava käyttöliittymä kamerakohtaiset asetukset ja kameraryhmät kohinasuodatus tehokas lomituksen poisto makrot ja sääntöketjut kuvien vesileimaus liikkeentunnistus liikkuvat kamerat FSM-Care Onsite-takuu tallentava DVD-asema

4 Ksenos -järjestelmälle on myönnetty avainlippu osoituksena suomalaisesta laatutuotteesta. Monipuolista tu Lentokentät ovat nykyajan turvallisimpia ja valvotuimpia alueita. Ympärivuorokautinen valvonta ulottuu henkilö- ja tavaratasolle, eikä alueella pääse liikkumaan luvatta. Esitteessä kuvataan kuinka Ksenos suoriutuu kuvitteellisesta uhkatilanteesta. Kulunvalvonta ohitettiin murtamalla ovi, mutta Ksenos tallentaa tilanteen ovimagneetin laukaistua järjestelmässä sääntöketjun.

5 Skaalautuvuutta tehokkaan valvonnan takaamiseksi. Järjestelmään on liitettävissä kameroiden lisäksi useita muita valvontaja turvallisuuslaitteita. Valvontakohteen tapahtumia voi Ksenos -järjestelmä on suunniteltu skaalautuvaksi, seurata helposti esimerkiksi liikkuvilla Dome-kameroilla, joten se kykenee vastaamaan paremmin asiakkaiden joita voidaan ohjata suoraan käyttöliittymästä tai muuttuviin tarpeisiin. Ksenos mahdollistaa kohteen käyttäjän esiohjausten valvonnan sen vaatimuksista ja avulla. Valvomossa Domekoosta riippumatta. Järjestelmä kameran reaaliaikainen on laajennettavissa yhdestä ohjaus tapahtuu suoraan Turvallinen etäkäyttö analogista kameraa näytöltä tai käyttäen tukevasta järjestelmästä Täydellisen turvallisuuden erillistä ohjauslaitetta. laajoihin monitallenninsaavuttamiseksi etäkäyttöliittymän ympäristöihin. Analogisten ja keskusyksikön välinen liikenne kameroiden lisäksi yksittäiseen on salattavissa ja tunneloitavissa erilaisilla ratkaisuilla. järjestelmään on liitettävissä Valvottavan kohteen laajuus tarvittava määrä IP-kameroita. saattaa asettaa omat Kaikkien tallenninkokoonpanojen rajoitteensa valvonnan perustana on sama reaaliaikaisuudelle. Ksenos huippusuorituskykyinen Suomessa koottu on edelläkävijä etävalvomoratkaisuissa. Etävalvontaan teollisuustietokone. Laitteistokokoonpanot perustuvat käytettävä ohjelmisto ei eroa toiminnallisuuksiltaan samohin tehokkaisiin peruskokoonpanoihin - ne mitenkään pääkäyttöliittymästä. Valvonta on eroavat toisistaan vain tallennuskapasiteetiltaan ja mahdollista jopa kämmentietokoneella. videoliitännöiltään. urvallisuutta. Kamerat ja ohjaus Ksenos seuraa valvontakohteita ja niissä tapahtuvia liikkeitä tilasta ja tilanteesta riippumatta. Järjestelmä sallii useiden erilaisten kameroiden käytön kohteen Etävalvonta Oma käyttöliittymä Käyttäjä tunnistautuu järjestelmään aloittaessaan valvonnan hallinnan. Ksenos antaa käyttäjälleen mahdollisuuden mukauttaa ohjelmiston ulkonäköä omiin tarpeisiinsa parhaiten soveltuvaksi, jotta ohjelmistoa olisi mahdollisimman helppo käyttää nopeasti ja tehokkaasti. Kameranäkymät ja valikot ovat aina kyseiselle käyttäjälle ja käyttötilanteeseen parhaiten soveltuvat. Käyttöliittymä

6 Etujesi väsymätö Ksenos tallentaa tunkeilijan useasta kuvakulmasta. Korkean resoluution avulla kohteet voidaan tunnistaa kauempaakin.

7 Erinomainen liikkeentunnistus Korkea resoluutio Ksenos on varustettu uudella, varmatoimisella liikkeentunnistuksella. Älykäs tunnistusjärjestelmä huomioi tilan valaistuksen ja havaitsee liikkeen yhtä luotettavasti sekä valoisassa että pimeässä ympäristössä. Liikkeentunnistuksessa on panostettu erityisesti hämärässä olevien kameroiden tuottaman kohinan suodatukseen. Järjestelmä toimii erittäin hyvin vaikeissa valvontaolosuhteissa ja tukee kamerakohtaista maskausta. Valvontajärjestelmässä liike ja sen voimakkuus esitetään havainnollisesti eri väreillä. Sääntöpohjaiset toiminnot Ksenos -järjestelmä mahdollistaa käyttäjän omien käyttöä helpottavien toimintojen kehittämisen. Sääntöpohjaisilla makroilla voidaan eri lähteistä saatavilla signaaleilla tai muulla lähtötiedolla (esimerkiksi kellonaika) luoda käskyjonoja, joilla voidaan ohjata kameroita tai aloittaa tallennus. Kameraryhmät Kameroista voidaan muodostaa ryhmiä, joihin voidaan liittää niin käyttöoikeustasoja kuin sääntöjä. Tämä yhdessä vapaasti muokattavan käyttöliittymän kanssa tarjoaa eri käyttäjille erilaisen oletuskuvanäkymän. n vartija. sisääntulojen määrä rajautuisi käytettävien IPkameroiden määrän mukaan. Kameroiden lisäksi Ksenos tukee useita muita turvallisuuslaitteita. Ksenos tukee useimpia Domekameroiden ja kääntöpäiden ohjausta useilla eri protokolilla. Kameroiden ohjaaminen tapahtuu kätevästi suoraan hiirellä kameran kuvan päältä eikä erillisiä ohjauspainikkeita tarvita. Kameroille voidaan tehdä esiasetuksia ja liittää ne sääntöihin. Kuvanlaatu Video tallennetaan tehokkaan MPEG-4 -standardin mukaisesti. Lisäksi Ksenos tukee yleisimpiä kuvaformaatteja yksittäisille kuville. MPEG-4 pakkausmuodon ominaisuuksien vuoksi videotallenteista tulee optimaalisen kokoisia ilman, että kuvanlaatu kärsii. Ksenos tukee suuria kuvakokoja ja kuvanlaatua voidaan säätää kamerakohtaisesti. Liitettävät laitteet Samaan laitteistoon voidaan liittää IP-kameroita ilman, että analogisten Makrot Esimerkki 1: Viikonloppuna kello kulunvalvonnan sisääntulo 1 aukeaa lähin kamera kääntyy tallentamaan sisääntulijaa. Esimerkki 2: Yöaikaan alueella havaitaan liikettä, aluetta vartioivat kamerat kääntyvät kohteeseen ja aloittavat välittömästi tallentamisen niin kauan kun alueella liikutaan. Käyttöliittymän Domeohjauksessa on samat toiminnallisuudet kuin erillisessä ohjaimessa. Tarvittaessa järjestelmässä voidaan käyttää rinnan myös erillistä ulkoista ohjainta. Järjestelmän ulkopuoliset ohjaukset ja tulot kytketään I/O kortille, jonka kapasiteetti vaihtelee malleittain.

8 Tunkeilija poistuu alueelta moottoripyörällä, mutta Ksenos tallentaa liikkuvankin kohteen huippulaadulla edistyneen lomituksen poiston ansiosta.

9 Tiheä kuvatahti Järjestelmän ylivoimainen tallennusnopeus tekee liikkuvien kohteiden ja laajojen alueiden valvonnasta yksinkertaisempaa. Suuremmassakin järjestelmässä yksittäisen kameran tiheä kuvatahti säilyy. Ksenos -järjestelmä on varustettu markkinoiden parhailla A/D-muunninkorteilla, joiden ansiosta pystytään tarkkailemaan kameroita ja tallentamaan näiden valvontamateriaalia laadukkaasti. Ohjattavat kamerat Ksenos voi ohjata järjestelmään liitettyjen liikkeentunnistimien avulla automaattisesti ohjata kameroita. Tunnistimen havaitessa liikkeen järjestelmä kääntää liikkuvat kamerat seuraamaan esimerkiksi ohiajavaa kohdetta. Kohde on aina tarkka ja yksityiskohtainen, kiitos tallentimen häiriönpoisto-ominaisuuksien. Valvontamateriaali DVD-levylle Turvallisuustapahtumien tallentaminen korkealaatuisina tapahtuu nopeasti ja turvallisesti. Tapahtumat kootaan helppokäyttöisellä koontityökalulla yleiseen muotoon tallennettavaksi - esimerkiksi DVD-levylle. Tallentava DVD-asema ja koontityökalut ovat vakio-ominaisuuksia kaikissa malleissa. Laajennettu takuu Ksenos on varustettu ainutlaatuisella laajennettulla FSM-Care -takuulla. FSM Oy järjestää välittömästi korvaavan laitteiston rikkoutuneen tilalle. Kahden vuoden takuuaika koskee koko järjestelmää - myös kovalevyjä. Takuu edellyttää, että Ksenos on liitetty turvallisuutta parantavaan UPS-varavirtalähteeseen. Tarkat takuuehdot Varmennettua virtaa UPS suojaa järjestelmää sähköpiikeiltä. Äkillisen sähkökatkon sattuessa UPS minimoi järjestelmään aiheutuvia haittoja antaen varavirtaa. Lisäksi Ksenos ajaa itsensä hallitusti alas ja käynnistyy automaattisesti uudelleen ilman tiedonmenetyksen riskiä. Korkean turvallisuuden kohteissa koko järjestelmä ja kamerat voidaan varmistaa sähkökatkojen varalle. Viisi tehokasta hakutapaa Tallenteiden haku on helppoa, loogista sekä tehokasta intuitiivisen hakutyökalun avulla. Hakuparametrit ovat näkyvissä käyttäjälle suoraan pääikkunasta. Materiaalia voidaan hakea viidellä eri tavalla. Käyttämällä aikahakua materiaalia voidaan etsiä tietyltä aikaväliltä. Materiaalia voidaan etsiä myös käyttämällä hälytyshakua tai tapahtumahakua. Tavallisen kohdehaun (pixel search) lisäksi Ksenos -ohjelmistossa on erityinen kuvaaluehaku, jolla voidaan erittäin nopeasti hakea ennalta asetetuista kuva-alueista tapahtuneita muutoksia. Tietokantapohjainen hakujärjestelmä takaa, että hakutulokset ovat nopeasti näkyvissä. Turvallinen tallennus Jokainen Ksenos -järjestelmä koostuu vähintään kahdesta korkealaatuisesta kovalevystä, joista yhdellä sijaitsee ohjelmisto sekä galleriaan tallennetttu kuvamateriaali. Muille levyille tallentuu jatkuva kameravalvonta. Näin saavutetaan erinomainen tehokkuus sekä turvallisuus materiaalin käsittelyn ja tallentamisen suhteen. Liikkuvat kohteet tarkasti Ksenos auttaa liikkuvan kohteen tunnistamisessa. Tehokas lomituksen poisto vertaa kameran tuottamia peräkkäisiä kuvia toisiinsa tunnistaen liikkuvat kohteet ja poistaa kuvista liikkeestä johtuvat hännät. Näin järjestelmä pystyy erottelemaan jopa hämärässä liikkuvat kohteet tarkoiksi ja tunnistettaviksi. Lomituksen poisto

10 Turvallisuusjohtaja tallentaa DVD-levylle koosteen tapahtumista ja toimittaa sen poliisille jatkotoimenpiteitö varten.

11 Analogiset kamerat Dome-kameran ohjaus IP-kamerat Paikallinen käyttö TCP/IP LAN, xdsl, GPRS Kulunvalvonta Liikkeentunnistus Etäkäyttö Tekniset tiedot Digitaalisen videon tallennus Tallenuskapasiteetti Varmuuskopiointi Tallennus Käyttöjärjestelmä Kuvien pakkaus Tuetut kielet Kuvatahti Kuvan resoluutio CIF 2CIF 4CIF 160 GB -> rajoittamaton DVD-R, CD-RW Jatkuva, liiketunnistus, hälytys, sääntö Microsoft Windows XP Professional MPEG-4 tai MJPEG suomi, ruotsi, englanti k/s 352x x x576 Kuvatiedoston koko (keskimäärin) MPEG-4 CIF MPEG-4 2CIF MPEG-4 4CIF MJPEG CIF MJPEG 2CIF MJPEG 4CIF 1 kb - 10 kb 3 kb - 20 kb 5 kb - 40 kb 5 kb - 20 kb 10 kb - 30 kb 20 kb - 40 kb Tulot ja lähdöt Videotulot komposiitti + IP-kamerat Hälytystulot max 16 Ohjauslähdöt max 16 I/O kortit 4 in/2 out, 8 in/4 out, 16 in/16 out Liitännät Virtalähde ATX 350 W, 230 V, 50/60 Hz Näppäimistö ja hiiri USB, PS/2 Verkko 10/100 Mb Ethernet RJ-45 Tulostus USB, LPT (1 kpl) USB-portit 4 kpl (3 vapaana) Sarjaportit RS-232 (1 kpl) Prosessori ja muisti Prosessori Intel Pentium4 3.0 Ghz, HT-tuki Muisti 512 tai 1024 MB 400 Mhz DDR Näytönohjain ja kaappauskortti Näytönohjain ATI Radeon 9250 AGP Kaappauskortti k/s kameraa Mitat ja paino Mitat K 182 x L 486 x S 542 Paino 18.2 kg Käytön ja kuvien suojaus Salasanat Käyttöoikeudet Kuvien aitous Käyttöliittymä Ohjaus Tuloasetukset Käyttöasetukset Domekameratuki Näytön liitännät Etäkäyttöohjelmisto Vapaasti ohjemoitavissa Ohjelmoitavissa, monitasoiset Alkuperän varmennus Hiiri, näppäimistö, domeohjain Kamerakohtaiset, sääntöasetukset Salasanat, käyttäjän asetukset Pelco P&D, tulossa muita DVI, VGA Vakiona Käyttöympäristö Lämpötila C (suositus C) Mallit 100 k/s, 16 kameraa k/s, 24 kameraa k/s, 32 kameraa k/s, 16 kameraa k/s, 24 kameraa k/s, 32 kameraa k/s, 16 kameraa k/s, 32 kameraa

12 Esitteen kuvitteelliset tilannekuvat on otettu TNT Suomi Oy:n Helsinki- Vantaan terminaalin alueella. Terminaalialueen valvonta on toteutettu Ksenos videotallenninjärjestelmällä. FSM Oy on johtava sähköisen turvatekniikan maahantuoja. Yhtiön toiminta on perustunut koko toiminnan ajan asiantuntevaan ja saavutettavaan tekniseen asiakastukeen sekä teknisesti edistyksellisiin tuotteisiin. Tuotevalikoimaan kuuluu valtaosa kiinteistön teknisessä valvonnassa tarvittavista laitteista ja järjestelmistä. Pääkonttori sijaitsee Helsingin Malminkartanossa. Tämän lisäksi FSM Groupin omat toimipisteet ovat Tampereella ja Oulussa. FSM Oy:n palveluksessa on 21 turvallisuuden ammattilaista ja liikevaihto vuonna 2004 oli noin 6 milj. euroa. FSM Oy:n omistavat lähes kokonaisuudessaan yhtiön työntekijät. FSM Oy Beckerintie 6, Helsinki p FSM Group

Digitaalisen tallennuksen edelläkävijä

Digitaalisen tallennuksen edelläkävijä Digitaalisen tallennuksen edelläkävijä NUUO digitaalitallentimet edustavat analogisen ja IP-pohjaisen videovalvonnan uusinta teknologiaa. NUUO tarjoaa kehittyneitä ratkaisuja kameravalvonnan lisäksi myös

Lisätiedot

Täydellinen kameravalvontajärjestelmä

Täydellinen kameravalvontajärjestelmä Täydellinen kameravalvontajärjestelmä Ominaisuudet Erittäin helppo oppia ja käyttää Tukee useita megapikselikameroita Vapaasti muokattavat kameranäkymät Rajattomasti käyttäjiä yksilöidyin oikeuksin Monipuolinen

Lisätiedot

Dahua NVR4104/4108-P-4KS2

Dahua NVR4104/4108-P-4KS2 1 Dahua NVR4104/4108-P-4KS2 Dahua NVR4000-4KS2 on ensimmäinen Lite-sarjan tallennin joka tukee 4K resoluutiota ja H.265 videopakkausta. Tämä lite-sarjan tallennin tarjoaa jopa 8Mp kuvatarkkuuden. Tallennin

Lisätiedot

TEKA-valvontakamerat. koti- ja mökkikäyttöön sekä pienyritysten valvontatarpeisiin. tools not toys. visisystems.fi

TEKA-valvontakamerat. koti- ja mökkikäyttöön sekä pienyritysten valvontatarpeisiin. tools not toys. visisystems.fi TEKA-valvontakamerat koti- ja mökkikäyttöön sekä pienyritysten valvontatarpeisiin 4/8/16 kanavaiset, kehittyneet videotallentimet HDMI ulostulolla. 4/8 x 600 TVL korkearesoluutioiset kamerat Helppo nettikäyttö

Lisätiedot

COLIBRI KAMERAVALVONTA. Teemme elämästäsi turvallisempaa

COLIBRI KAMERAVALVONTA. Teemme elämästäsi turvallisempaa COLIBRI KAMERAVALVONTA Teemme elämästäsi turvallisempaa Colibri-tuoteperheellä erittäin hyvä hinta-laatusuhde Uudistimme analogisesta kameravalvonnasta tunnetuksi tulleen Colibri tuotemerkkimme. Tuotevalikoima

Lisätiedot

Kameravalvonta WEB kameroilla

Kameravalvonta WEB kameroilla Kameravalvonta WEB kameroilla Kuvassa on perus setti kameravalvonnasta "pöytä" asennuksena. Kuvan asennuksessa siihen on kytketty kaksi kameraa suoraan tallentimeen, samanlaisilla kaapeleilla millä tietokone

Lisätiedot

IPC3 1.3 Mega-Pixel / Moniprofiili IP -kamera

IPC3 1.3 Mega-Pixel / Moniprofiili IP -kamera IPC3 1.3 Mega-Pixel / Moniprofiili IP -kamera Ver. 1.0 Pika-asennusohje Sisältö 1. Laitevaatimukset...3 2. Laitteen Asennus...4 2.1 IP kameran Liitännät...4 2.2 IP kameran asennus...4 3. IP -Kameran hallinta...6

Lisätiedot

KSH-Valvonta Oy 30.7.2012 Punasillantie 4 40950 Muurame Hannu Inkinen

KSH-Valvonta Oy 30.7.2012 Punasillantie 4 40950 Muurame Hannu Inkinen Tarjous 300712.1 KSH-Valvonta Oy 30.7.2012 Punasillantie 4 40950 Muurame Hannu Inkinen Urpo Manninen FarmiPeli Oy Tarjous/TB Johtokatu Kiitämme mielenkiinnostanne tuotteitamme ja palvelujamme kohtaan ja

Lisätiedot

Tallennuspalvelu Käyttöohjeet

Tallennuspalvelu Käyttöohjeet Tallennuspalvelu Käyttöohjeet Sisäänkirjautuminen Kirjoita käyttäjä tunnuksesi ja salasanasi kirjautumisruutuun. Jos et muista salasanaasi ota yhteyttä IP-Valvonnan asiakaspalveluun. 1 Valvontanäkymät

Lisätiedot

asiantuntijoiden suunnittelema

asiantuntijoiden suunnittelema Mikä on ksenos? asiantuntijoiden suunnittelema Ksenos on suomalainen videovalvontaan suunniteltu ohjelmisto, joka on ajateltu uudella tavalla käyttökokemuksen kautta. Sen tehtävänä on tallentaa kameroilta

Lisätiedot

Taito Tehdä Turvallisuutta. Kotimainen GSM-pohjainen ohjaus ja valvontajärjestelmä PRO CONTROLLER

Taito Tehdä Turvallisuutta. Kotimainen GSM-pohjainen ohjaus ja valvontajärjestelmä PRO CONTROLLER Taito Tehdä Turvallisuutta Kotimainen GSM-pohjainen ohjaus ja valvontajärjestelmä PRO CONTROLLER PRO CONTROLLER PC-8016 KAMEROILLA VARUSTETTU KOTIAUTOMAATIOKESKUS Käyttö ja ohjelmointi helposti näytöllä

Lisätiedot

630/650-sarjan videotallennin

630/650-sarjan videotallennin Video 630/650-sarjan videotallennin 630/650-sarjan videotallennin www.boschsecurity.fi Boschin 630/650-sarjan videotallennin on 8/16-kanavainen digitaalinen tallennin, joka käyttää uusinta H.264-videopakkaustekniikkaa.

Lisätiedot

Digitaaliset Divar-monitoimitallentimet Kokonaan uusi digitaalitallennustekniikka

Digitaaliset Divar-monitoimitallentimet Kokonaan uusi digitaalitallennustekniikka Digitaaliset Divar-monitoimitallentimet Kokonaan uusi digitaalitallennustekniikka Uuden sukupolven digitaaliset Divar-monitoimitallentimet analogisiin ja IP-sovelluksiin Uuden sukupolven digitaaliset Divar-monitoimitallentimet

Lisätiedot

Ksenos Prime Käyttäjän opas

Ksenos Prime Käyttäjän opas Ksenos Prime Käyttäjän opas Versio 11.301 Turun Turvatekniikka Oy 2011 Selaa tallenteita. Tallenteiden selaaminen tapahtuu samassa tilassa kuin livekuvan katselu. Voit raahata hiirellä aikajanaa tai käyttää

Lisätiedot

Fr. Sauter AG, per. 1910 Grindelwald, Aikakytkin katuvaloille perheyritys, pääkonttori Basel. Sveitsiläisellä tarkkuudella energiaa säästäen

Fr. Sauter AG, per. 1910 Grindelwald, Aikakytkin katuvaloille perheyritys, pääkonttori Basel. Sveitsiläisellä tarkkuudella energiaa säästäen Automaatio-osaamista osaamista vuodesta 1984 Perustettu 1984 Yksityinen osakeyhtiö Henkilöstö 10 Liikevaihto 3 M Prosessiautomaation kenttälaitteet virtaus- ja painemittaukset päästömittaukset, analysaattorit

Lisätiedot

HiWATCH KAMERAVALVONTA PK-YRITYKSIIN JA KOTEIHIN. Ammattitasoinen valvonta helposti

HiWATCH KAMERAVALVONTA PK-YRITYKSIIN JA KOTEIHIN. Ammattitasoinen valvonta helposti HiWATCH KAMERAVALVONTA PK-YRITYKSIIN JA KOTEIHIN Ammattitasoinen valvonta helposti TÄYDELLINEN VALIKOIMA TUOTTEITA IP-VERKKOIHIN TAI ANALOGISTEN JÄRJESTELMIEN PÄIVITYKSEEN SEKÄ ETÄOHJELMISTOT NÄIDEN HALLINTAAN.

Lisätiedot

NUUO ETÄOHJELMA PIKAOPAS. Maahantuoja Dasys Oy Kaivolahdenkatu 6 00810 HELSINKI helpdesk@dasys.fi www.dasys.fi

NUUO ETÄOHJELMA PIKAOPAS. Maahantuoja Dasys Oy Kaivolahdenkatu 6 00810 HELSINKI helpdesk@dasys.fi www.dasys.fi Maahantuoja Dasys Oy Kaivolahdenkatu 6 00810 HELSINKI helpdesk@dasys.fi www.dasys.fi NUUO ETÄOHJELMA PIKAOPAS 1.0 Tallenteiden haku ja kamerakuvien katselu DASYS-NUUO Tallentimien mukana tulee cd-levy

Lisätiedot

Toshiba EasyGuard käytännössä: Portégé M300

Toshiba EasyGuard käytännössä: Portégé M300 Erinomainen ja vankkatekoinen all-in-one-ultrakannettava. Toshiba EasyGuard sisältää monia ominaisuuksia, joiden avulla yritysasiakkaat voivat parantaa tietoturvaansa, tehostaa järjestelmän suojausta ja

Lisätiedot

MINPak Monitori VIANMÄÄRITYS, TARKASTUS JA PAIKANNUS. Ominaisuudet. Ominaisuudet

MINPak Monitori VIANMÄÄRITYS, TARKASTUS JA PAIKANNUS. Ominaisuudet. Ominaisuudet MINPak Monitori Litiumioniakku 5 tunnin jatkuva käyttö ennen uudelleenlatausta. Painikekäyttöliittymä Helppo LED-valojen, lähettimen, näyttöasetusten ja järjestelmän on/ off-toimintojen käyttö. Integroitu

Lisätiedot

Videovalvontatuotteet

Videovalvontatuotteet Videovalvontatuotteet Videovalvontajärjestelmän tehtävänä on tuottaa visuaalista tietoa kiinteistössä tapahtuvista asioista. Kuvamateriaalia voidaan seurata reaaliaikaisesti tai se voidaan tallentaa myöhempää

Lisätiedot

Digitaalisen tallennuksen edelläkävijä

Digitaalisen tallennuksen edelläkävijä Digitaalisen tallennuksen edelläkävijä NUUO digitaalitallentimet edustavat analogisen ja IP-pohjaisen videovalvonnan uusinta teknologiaa. NUUO tarjoaa kehittyneitä ratkaisuja kameravalvonnan lisäksi myös

Lisätiedot

Interaktiiviset LED monikosketusnäytöt

Interaktiiviset LED monikosketusnäytöt Interaktiiviset LED monikosketusnäytöt www.tk-team.com Seewo LED monikosketusnäytöt TK-Team LED monikosketusnäyttö on ideaali ratkaisu kokous-, koulutus- ja luokkatiloihin. 10-pisteen monikosketus mahdollistaa

Lisätiedot

Digikamera. Perustietoa digikamerasta ja kuvien siirtämisestä tietokoneelle

Digikamera. Perustietoa digikamerasta ja kuvien siirtämisestä tietokoneelle TEEMA 1 Tietokoneen peruskäyttö Digikamera Perustietoa digikamerasta ja kuvien siirtämisestä tietokoneelle Tämä tietopaketti hahmottaa lukijalle, millä tavalla kuvat voidaan siirtää kamerakännykästä tai

Lisätiedot

TruVision NVR 10. Pikaopas

TruVision NVR 10. Pikaopas TruVision NVR 10 Pikaopas Pika-asennus 1 Liitä kaikki tarvittavat laitteet tallentimen takapaneeliin. Ensimmäinen käyttökerta Tallentimessa on ohjattu pika-asennus, joka mahdollistaa tallentimen perusasetusten

Lisätiedot

Yleistä kameravalvonnasta (CCTV)

Yleistä kameravalvonnasta (CCTV) Yleistä kameravalvonnasta (CCTV) DVR = Digitaalinen videotallennin: 1. DVR ( Digital Video Recorder) on tarkoitettu analogisten kameroiden kuvan tallennukseen 2. NVR (Network Video Recorder) on tarkoitettu

Lisätiedot

TUTA Q2 Tallentava valvontakamera Asennusohje

TUTA Q2 Tallentava valvontakamera Asennusohje TUTA Q2 Tallentava valvontakamera Asennusohje 1.02 Version 1.8.2011 Uusin versio tästä käsirkirjasta löytyy internet-osoitteesta: http://www.microdata.fi/pdf/tuta/tuta-q2_kasikirja.pdf Copyright 2011 Microdata

Lisätiedot

SG520 Series. Käyttöohje Bolyguard Small riistakamera. Sivu 1

SG520 Series. Käyttöohje Bolyguard Small riistakamera. Sivu 1 1 Yleiskatsaus Käyttöohje Bolyguard Small riistakamera SG520 Series Sivu 1 1 Yleiskatsaus Sisältö 1 Yleiskatsaus... 3 1.1 Kameran rakenne... 3 1.2 Yleinen kuvaus... 4 1.3 Näyttö... 4 1.4 Kuvien ja videoiden

Lisätiedot

IISALMEN KAUPUNKI KIINTEISTÖJEN KAMERAVALVONTA 19.2.2016 1. Matti Rönkkö tekninen isännöitsijä Iisalmen kaupunki / tilapalvelu

IISALMEN KAUPUNKI KIINTEISTÖJEN KAMERAVALVONTA 19.2.2016 1. Matti Rönkkö tekninen isännöitsijä Iisalmen kaupunki / tilapalvelu IISALMEN KAUPUNKI KIINTEISTÖJEN KAMERAVALVONTA Matti Rönkkö tekninen isännöitsijä Iisalmen kaupunki / tilapalvelu 19.2.2016 1 Iisalmen kaupungin tekninen keskus / tilapalvelu on asentanut tallentavan kameravalvonnan

Lisätiedot

Mirasys NVR 5.0 Käyttäjän pikaopas

Mirasys NVR 5.0 Käyttäjän pikaopas Mirasys NVR 5.0 Käyttäjän pikaopas Ennen kuin aloitat Tämä pikaopas on lyhennetty versio Mirasys NVR -ohjelmiston Käyttäjän oppaasta. Pikaopas käsittelee seuraavia aiheita: Sisäänkirjautuminen sivulla

Lisätiedot

Monipuolinen ratkaisu vaativiin valvontakohteisiin. Ksenos-videonhallintaohjelmisto

Monipuolinen ratkaisu vaativiin valvontakohteisiin. Ksenos-videonhallintaohjelmisto Monipuolinen ratkaisu vaativiin valvontakohteisiin Ksenos-videonhallintaohjelmisto Videovalvonnan kehityksessä mukana Mikä on Ksenos? Ksenos on suomalainen videovalvontaan suunniteltu ohjelmisto, joka

Lisätiedot

Divar. Käyttökohdeopas. Divar application guide

Divar. Käyttökohdeopas. Divar application guide Divar Käyttökohdeopas Bosch Divar application Divar Digitaalitallennin guide Bosch Divar Digitaalitallennin Divar on digitaalitallennin, joka tuo digitaalisen CCTV-valvontatekniikan entistä laajemman käyttäjäryhmän

Lisätiedot

T-110.5610 TOIMITILATURVALLISUUS. - Videovalvontajärjestelmä. Harri Koskenranta 25.4.06

T-110.5610 TOIMITILATURVALLISUUS. - Videovalvontajärjestelmä. Harri Koskenranta 25.4.06 T-110.5610 TOIMITILATURVALLISUUS - Videovalvontajärjestelmä Harri Koskenranta 25.4.06 T-110.5610 Koskenranta 1 SUOJAUKSET UHKAT VAHINGOT TURVALLISUUSVALVONTA T-110.5610 Koskenranta 2 VIDEOVALVONTA / KAMERAVALVONTA

Lisätiedot

Yhteensopivuus. IP-kamerat. Digitaalinen I/O. Videoenkooderit. Mobiilisovellus. Kaappauskortit kamerat. Pakkausmuodot. PTZ-kamerat.

Yhteensopivuus. IP-kamerat. Digitaalinen I/O. Videoenkooderit. Mobiilisovellus. Kaappauskortit kamerat. Pakkausmuodot. PTZ-kamerat. Yhteensopivuus IP-kamerat ONVIF-yhteensopivat kamerat RTSP-yhteensopivat kamerat Videoenkooderit ONVIF-yhteensopivat enkooderit Kaappauskortit XECAP-400EF LP XECAP-800EF Pakkausmuodot H.264, H.264+, Axis

Lisätiedot

Automaatio, vedenmittaus, turvallisuus

Automaatio, vedenmittaus, turvallisuus Automaatio, vedenmittaus, turvallisuus Luotetut ratkaisut kiinteistösi parhaaksi Lonix Oy Automaatio, vedenmittaus ja turvallisuus integroituva kokonaisuus Toimintavarma ja skaalautuva kokonaisjärjestelmä

Lisätiedot

TERVETULOA WAHTI-PALVELUN KÄYTTÄJÄKSI. Ohjeet kameran asennukseen ja käyttöönottoon.

TERVETULOA WAHTI-PALVELUN KÄYTTÄJÄKSI. Ohjeet kameran asennukseen ja käyttöönottoon. TERVETULOA WAHTI-PALVELUN KÄYTTÄJÄKSI. Ohjeet kameran asennukseen ja käyttöönottoon. 1 SISÄLLYSLUETTELO Pakkauksen sisältö Sisäkameran asennusohjeet Palvelun kuvakkeiden merkitys ja toiminnot Paluu etusivulle

Lisätiedot

IPC3OUT 1.3 Mega-Pixel / Moniprofiili Pan/Tilt IP -kamera

IPC3OUT 1.3 Mega-Pixel / Moniprofiili Pan/Tilt IP -kamera IPC3OUT 1.3 Mega-Pixel / Moniprofiili Pan/Tilt IP -kamera Ver. 1.0 Pika-asennusohje Sisältö 1. Laitevaatimukset... 3 2. Laitteen Asennus... 4 2.1 IP kameran Liitännät... 4 2.2 IP kameran asennus... 5 3.

Lisätiedot

Kirjautuminen sisään TALLENNUSPALVELUUN

Kirjautuminen sisään TALLENNUSPALVELUUN Kirjautuminen sisään TALLENNUSPALVELUUN Kirjaudu sisään saamillasi tunnuksilla Yläpalkin painikkeet Ääni: Tallennuksen alkamisesta voidaan ilmoittaa äänimerkillä Pop-up: Jos tämä on aktivoituna, tallennuksen

Lisätiedot

NOOX xperio herätyskello valvontakamera

NOOX xperio herätyskello valvontakamera NOOX xperio herätyskello valvontakamera Käyttöohje Ajan asetus Kun kellonaika on näytössä paina SET, ruudulla lukee nyt "2010" Aseta oikea aika UP ja DOWN näppäimillä ja paina SET uudelleen vahvistaakseni

Lisätiedot

DiBos 19 tuuman digitaaliset videotallentimet - Versio 8

DiBos 19 tuuman digitaaliset videotallentimet - Versio 8 CCTV DiBos 19 tuuman digitaaliset videotallentimet - Versio 8 DiBos 19 tuuman digitaaliset videotallentimet - Versio 8 Mallit 6, 12, 18, 24 ja 30 analogiselle kameralle ja jopa 32 lisäverkkokameralle/-videolähettimelle

Lisätiedot

Sivu 1/5 Mitä CD- tai DVD-muotoa tulisi käyttää? Tässä artikkelissa Tarpeita vastaavan levyn ja muodon valinta Tietoja Live File Systemin ja masteroidun levymuodon eroista Miksi Live File System -muodosta

Lisätiedot

CCTV 19 tuuman digitaaliset DiBos-videotallentimet - versio 8 (EMEA/APR)

CCTV 19 tuuman digitaaliset DiBos-videotallentimet - versio 8 (EMEA/APR) CCTV 19 tuuman digitaaliset DiBos-videotallentimet - versio 8 (EMEA/APR) 19 tuuman digitaaliset DiBosvideotallentimet - versio 8 (EMEA/APR) Analoginen/IP-hybridi-MPEG4-digitaalivideotallennin Mallit 6,

Lisätiedot

Esittelyssä AutoDome Easy Täydellinen keskikokoisiin kohteisiin

Esittelyssä AutoDome Easy Täydellinen keskikokoisiin kohteisiin Esittelyssä AutoDome Easy Täydellinen keskikokoisiin kohteisiin PTZ-kamera, joka on suunniteltu sopimaan täydellisesti kaikkialle Kun kiinteä minidome-kamera ei riitä, mutta perinteinen PTZ-kamera on turhan

Lisätiedot

Käyttäjän Pikaohje. CCTV Videovalvonta

Käyttäjän Pikaohje. CCTV Videovalvonta Käyttäjän Pikaohje CCTV Videovalvonta Tallenteiden haku 1.Aikahaku 1. Aloittaaksesi tallenteiden haun, paina näppäintä, jolloin aikahaun valikko tulee näkyviin, kuten alla. 2. Käytä vasen/oikea näppäimiä

Lisätiedot

Oppituntitallennus lukiomatematiikan opetuksessa. Juha Pitkänen Kerttulin lukio Aurajoen toimipiste 2013

Oppituntitallennus lukiomatematiikan opetuksessa. Juha Pitkänen Kerttulin lukio Aurajoen toimipiste 2013 Oppituntitallennus lukiomatematiikan opetuksessa Juha Pitkänen Kerttulin lukio Aurajoen toimipiste 2013 Tallenteet lukiomatematiikassa Juha Pitkänen Kerttulin lukio Aurajoen toimipiste 2013 OPPIMISYMPÄRISTÖ

Lisätiedot

LTC 2605/91 -videonhallintalaite

LTC 2605/91 -videonhallintalaite CCTV LTC 2605/91 -videonhallintalaite LTC 2605/91 -videonhallintalaite Keskitetty näyttöjen ja multiplekserien hallinta Ohjaa enintään 16 digitaalista Divar-videotallenninta tai System4-multiplekseriä

Lisätiedot

HD CAR DVR PERUUTUSPEILI + KAMERA KÄYTTÖOHJE

HD CAR DVR PERUUTUSPEILI + KAMERA KÄYTTÖOHJE HD CAR DVR PERUUTUSPEILI + KAMERA KÄYTTÖOHJE 1. Virtanappi 2. Menu-nappi 3. Mode-nappi 4. Selaus ylös -nappi 5. Selaus alas -nappi 6. OK-nappi 7. USB-portti 8. Peruutuskameran asetukset / käyttöpaneeli

Lisätiedot

Etäkokouksen onnistumisen välttämätön edellytys on kuulla ja tulla kuulluksi. Ympäristö saattaa olla avotoimisto, auto, mikä tahansa muu kuin

Etäkokouksen onnistumisen välttämätön edellytys on kuulla ja tulla kuulluksi. Ympäristö saattaa olla avotoimisto, auto, mikä tahansa muu kuin Etäkokouksen onnistumisen välttämätön edellytys on kuulla ja tulla kuulluksi. Ympäristö saattaa olla avotoimisto, auto, mikä tahansa muu kuin ideaalinen olosuhde neuvottelulle. Hyvällä taustamelua vaimentavalla

Lisätiedot

Tarkista mukana tulevat oheistarvikkeet

Tarkista mukana tulevat oheistarvikkeet Onnittelut GIGABYTE tietokoneen ostosta. Tämä käyttöohje auttaa sinua tietokoneesi käyttöönotossa. Lopullisen tuotteen asetukset riippuvat ostohetken mallista. GIGABYTE varaa itselleen oikeuden muutoksiin

Lisätiedot

Kocom HD-SDI tallentimen pikaohje

Kocom HD-SDI tallentimen pikaohje Kocom HD-SDI tallentimen pikaohje HD-SDI DVR pikaohje 1.1 Copyright Kocom Finland Oy Varmista, että kiintolevy on paikoillaan. Käynnistys Liitä verkkolaite takana olevaan DC liittimeen. Paina laitteen

Lisätiedot

Laitteen nopeus (sivua/min) (enint.) Väri & M/V A4 A3 MX-5141N/MX-5140N 51 23 MX-4141N/MX-4140N 41 19 Paperikoko (min. - maks.) Kasetti A5R - A3 Ohisyöttö A5R - A3W Paperin paino (g/m 2 ) Paperikasetti

Lisätiedot

T 106.041 Tietotekniikan peruskurssi

T 106.041 Tietotekniikan peruskurssi T 106.041 Tietotekniikan peruskurssi Oma tietokone Miika Komu Luennon sisältö Kotitietokoneen rakenne Kotietokoneen hankinta Kotitietokoneen ylläpito ja päivitys Kotitietokoneen rakenne

Lisätiedot

Uudet ominaisuudet. Versio 2.10 BL F00

Uudet ominaisuudet. Versio 2.10 BL F00 Uudet ominaisuudet Versio 2.10 Tämän tuotteen mukana toimitetun asiakirjan sisältämät kuvaukset eivät enää välttämättä vastaa laiteohjelmistopäivitysten seurauksena lisättyjä tai muutettuja ominaisuuksia.

Lisätiedot

Dell Optiplex 9010. Asennus- ja ominaisuustiedot. Näkymä edestä. Tietoja vaaroista

Dell Optiplex 9010. Asennus- ja ominaisuustiedot. Näkymä edestä. Tietoja vaaroista Dell Optiplex 9010 Asennus- ja ominaisuustiedot Tietoja vaaroista VAARA: VAARAT kertovat tilanteista, joihin saattaa liittyä omaisuusvahinkojen, loukkaantumisen tai kuoleman vaara. Näkymä edestä Kuva 1.

Lisätiedot

VIDOS-videohallintajärjestelmä

VIDOS-videohallintajärjestelmä CCTV VIDOS-videohallintajärjestelmä VIDOS-videohallintajärjestelmä Kaikenkattava videonhallintakeskusratkaisu Kohdekarttoihin perustuva käyttöliittymä Analogisten monitorien tuki Tietokantapohjainen järjestelmänhallinta

Lisätiedot

Alla on yhteenveto Helsingin yliopistolle tarjotun ratkaisun kokonaiskustannuksista.

Alla on yhteenveto Helsingin yliopistolle tarjotun ratkaisun kokonaiskustannuksista. 1 Hinnoittelu 1.1 Yhteenveto Alla on yhteenveto Helsingin yliopistolle tarjotun ratkaisun kokonaiskustannuksista. Tarjottu ratkaisu Hinta alv 0 Latitude E6400 640.00 Latitude E6500 670.00 Latitude E4300

Lisätiedot

Bosch CCS 800 Ultro -keskustelujärjestelmä Lisää innovaatiota...

Bosch CCS 800 Ultro -keskustelujärjestelmä Lisää innovaatiota... Bosch CCS 800 Ultro -keskustelujärjestelmä Lisää innovaatiota... 2 CCS 800 Ultro -keskustelujärjestelmä...joustavalla, kaikenkattavalla kokousjärjestelmällä Ainutlaatuinen, sisäänrakennettu digitaalinen

Lisätiedot

Archive Player Divar Series. Käyttöopas

Archive Player Divar Series. Käyttöopas Archive Player Divar Series fi Käyttöopas Archive Player Sisällysluettelo fi 3 Sisällysluettelo 1 Johdanto 4 2 Käyttö 5 2.1 Ohjelman käynnistäminen 5 2.2 Pääikkunan esittely 6 2.3 Avaa-painike 6 2.4 Kameranäkymät

Lisätiedot

Sisällysluettelo. HUOM! Muista lukea tämä opas huolellisesti ennen käyttöönottoa.

Sisällysluettelo. HUOM! Muista lukea tämä opas huolellisesti ennen käyttöönottoa. 2 Sisällysluettelo Aihe: Sivunumero: 1. Yleistä tietoa laitteesta 1.1. Tärkeimmät ominaisuudet 3. 1.2. Laitteistovaatimukset 3. 1.3. Rajoitukset/kiellot 3. 2. Piirtopöydän esittely 2.1. Laitteen osat 4.

Lisätiedot

Varoituksista. VAARA: VAARA kertovat tilanteista, joihin saattaa liittyä omaisuusvahinkojen, loukkaantumisen tai kuoleman vaara.

Varoituksista. VAARA: VAARA kertovat tilanteista, joihin saattaa liittyä omaisuusvahinkojen, loukkaantumisen tai kuoleman vaara. Dell Vostro 460 Asennus- ja ominaisuustiedot Varoituksista VAARA: VAARA kertovat tilanteista, joihin saattaa liittyä omaisuusvahinkojen, loukkaantumisen tai kuoleman vaara. Näkymä edestä ja takaa 1 optinen

Lisätiedot

DS150E:n käyttöopas. Dangerfield June 2009 V3.0 Delphi PSS

DS150E:n käyttöopas. Dangerfield June 2009 V3.0 Delphi PSS DS150E:n käyttöopas 1 SISÄLTÖ Osat.......3 Asennusohjeet..... 5 Bluetoothin asetusten määritys...26 Diagnoosiohjelma....39 ECU:n kirjoitus (OBD)... 86 Skannaus....89 Historia...94 EOBD-yhteys..97 Tiedosto..41

Lisätiedot

MINITV POCKET43 MINI DV VIDEOKAMERA

MINITV POCKET43 MINI DV VIDEOKAMERA MINITV POCKET43 MINI DV VIDEOKAMERA MAAILMAN PIENIN VIDEOKAMERA PIKAOHJE Copyright 2009 Bat. Power Oy www.batpower.fi Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään Versio 1.0 JOHDANTO Kiitos kun ostit MiniDV MD80

Lisätiedot

exacqvision videovalvontaohjelmisto Loppukäyttäjän pikaohje

exacqvision videovalvontaohjelmisto Loppukäyttäjän pikaohje exacqvision videovalvontaohjelmisto Loppukäyttäjän pikaohje 7.2.2011 1 Johdanto exacqvision Client -ohjelmassa on kolme toimintatilaa: Live, Haku ja Asetukset. Tässä pikaohjeessa käydään läpi yleisimmät

Lisätiedot

PrettyBitServer Tuote-esite

PrettyBitServer Tuote-esite PrettyBitServer Tuote-esite www.prettybit.fi PrettyBitServer: www-liittymä PrettyBitServer-palvelinohjelmisto toimii wwwliittymänä :n muihin tuotteisiin. Näitä tuotteita ovat mm. PrettyLibkirjastojärjestelmä

Lisätiedot

Divar MR -sarjan digitaalinen videotallennin

Divar MR -sarjan digitaalinen videotallennin Video Divar MR -sarjan digitaalinen videotallennin Divar MR -sarjan digitaalinen videotallennin www.boschsecrity.fi Talodellinen ja trvallinen integroit rakenne Tehokas MPEG-4-tiedostopakkas Katso ja tallenna

Lisätiedot

24.9.2015. HP Prodesk 400 DM i5-4590t 4Gb DDR3-1600 (1x4) 500Gb HDD Stand W7PRO64/W8.1 W1/1/1

24.9.2015. HP Prodesk 400 DM i5-4590t 4Gb DDR3-1600 (1x4) 500Gb HDD Stand W7PRO64/W8.1 W1/1/1 1(5) HP Prodesk 400 DM i5-4590t 4Gb DDR3-1600 (1x4) 500Gb HDD Stand W7PRO64/W8.1 W1/1/1 Kuvaus Maksimoi investointisi. Kasvata liiketoimintaasi, älä kulujasi. HP ProDesk 400 G1 -sarjan laajennettavat pöytätietokoneratkaisut

Lisätiedot

Siemens kameravalvontatuotteet

Siemens kameravalvontatuotteet Siemens kameravalvontatuotteet 2012 Answers for infrastructure. Analogiset kamerat Malli CCBC1345-LP CCBS1345-MP Tuotenumero 2GF1183-8GA 2GF1118-8GB CCD kenno 1/3 1/3 Tarkkuus 480 TVL 480 TVL Vastavalokompensaatio

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE. Arctic Mate HC-700A Riistakamera

KÄYTTÖOHJE. Arctic Mate HC-700A Riistakamera KÄYTTÖOHJE Arctic Mate HC-700A Riistakamera Kiitos kun ostit HC-700A Riistakameran. Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää, joten jos tuotteen käytössä on jotain epäselvyyksiä tai ilmaantuu kysymyksiä,

Lisätiedot

Aukoton havaitseminen. Varmasti luotettava. Commercial Series -liiketunnistimet

Aukoton havaitseminen. Varmasti luotettava. Commercial Series -liiketunnistimet Aukoton havaitseminen. Varmasti luotettava. Commercial Series -liiketunnistimet Havaitseminen on ensimmäinen vaihe kodin tai yrityksen ja niiden seinien sisällä olevien ihmisten ja omaisuuden suojelemisessa.

Lisätiedot

Vinkkejä tietokoneen hankintaan

Vinkkejä tietokoneen hankintaan Vinkkejä tietokoneen hankintaan 3.9.2013 mikko.kaariainen@opisto.hel.fi Tietokonemerkit Yleiset PC-tietokoneet Isoja valmistajia mm. Acer, Asus, Fujitsu, HP, Samsung, Toshiba jne. Pöytäkoneen voi koota

Lisätiedot

KIINTEISTÖVALVONTAPALVELUT

KIINTEISTÖVALVONTAPALVELUT KIINTEISTÖVALVONTAPALVELUT Nordic LAN&WAN Communication Oy LAN&WAN 2 Nordic LAN&WAN Communication Oy Perustettu 1993 Tietoliikenteen, tietoturvan sekä kiinteistöturvallisuuden asiantuntija- ja palvelutuottajaorganisaatio

Lisätiedot

T-110.460 Henkilöturvallisuus ja fyysinen turvallisuus, k-04

T-110.460 Henkilöturvallisuus ja fyysinen turvallisuus, k-04 T-110.460 Henkilöturvallisuus ja fyysinen turvallisuus, k-04 Harri Koskenranta Fyysinen turvallisuus 21.4.2004: Videovalvontajärjestelmät SUOJAUKSET UHKAT VAHINGOT TURVALLISUUSVALVONTA 21.4.2004 T-110.460

Lisätiedot

Dell Precision Workstation T3600/T5600/ T7600

Dell Precision Workstation T3600/T5600/ T7600 Dell Precision Workstation T3600/T5600/ T7600 Asennus- ja ominaisuustiedot Tietoja vaaroista VAARA: VAARAT kertovat tilanteista, joihin saattaa liittyä omaisuusvahinkojen, loukkaantumisen tai kuoleman

Lisätiedot

Markkinoiden helpoin ja käytännöllisin IP Kamera

Markkinoiden helpoin ja käytännöllisin IP Kamera No.1. Plug and Play IP Kamera Markkinoiden helpoin ja käytännöllisin IP Kamera Helppo Käyttäjän ei tarvitse tietää mitään verkkotekniikasta eikä tehdä mitään asetuksia tai porttiohjauksia reitittimeen.

Lisätiedot

Alienware Alpha R2 Asetukset ja tekniset tiedot

Alienware Alpha R2 Asetukset ja tekniset tiedot Alienware Alpha R2 Asetukset ja tekniset tiedot Tietokonemalli: Alienware Alpha R2 Säädösten mukainen malli: D07U Säädösten mukainen tyyppi: D07U002/ D07U003 Huomautukset, varoitukset ja vaarat HUOMAUTUS:

Lisätiedot

March Networks Command Enterprise ja Command Professional

March Networks Command Enterprise ja Command Professional March Networks Command Enterprise ja Command Professional Sisällysluettelo Command Yleiset ominaisuudet 3 Command Enterprise 4 Command Professional 7 Command ja 7532 Hybrid NVR 10 Versioiden vertailu 12

Lisätiedot

Kannettava sähköverkon analysaattori AR6

Kannettava sähköverkon analysaattori AR6 Kannettava sähköverkon analysaattori AR6 Kompakti huippuominaisuudet omaava digitaalinen mittalaite soveltuu erinomaisesti sähköverkon energiatehokkuuden analysoimiseen AR6:n ominaisuuksia: Se ottaa jänniteaallosta

Lisätiedot

Diplomityöseminaariesitys Ville-Matti Alho

Diplomityöseminaariesitys Ville-Matti Alho Internet-teknologian hyödyntäminen videovalvonnassa Diplomityöseminaariesitys 7.12.2004 Ville-Matti Alho Aihe: Internet-teknologian hyödyntäminen videovalvonnassa Valvoja: Prof. Timo O. Korhonen Ohjaaja:

Lisätiedot

HP Premium kampanja. K y s y t a r k e m m a t t i e d o t t u k k u r i l t a s i, h i n n a t s u u n t a a a n t a v i a i l m a n A LV : a

HP Premium kampanja. K y s y t a r k e m m a t t i e d o t t u k k u r i l t a s i, h i n n a t s u u n t a a a n t a v i a i l m a n A LV : a HP Premium kampanja Voimassa 3.6. -31.7.2016 K y s y t a r k e m m a t t i e d o t t u k k u r i l t a s i, h i n n a t s u u n t a a a n t a v i a i l m a n A LV : a O h u i n j a k e v e i n y r i t

Lisätiedot

Wöhler VIS 700 HD tarkastuskamera

Wöhler VIS 700 HD tarkastuskamera HOCHAUFLÖSENDER TOUCHSCREEN UUTTA KOSKETUS- NÄYTTÖ Wöhler VIS 700 HD tarkastuskamera teräväpiirtoa tarkastuksiin Technik nach Maß Made in Germany Wöhler VIS 700 HD tarkastuskamera HD-kosketusnäyttö ja

Lisätiedot

Viva-16. Käyttöohje. 1.4.2009 Veikko Nokkala Suomen Videovalvonta.com

Viva-16. Käyttöohje. 1.4.2009 Veikko Nokkala Suomen Videovalvonta.com Viva-16 Käyttöohje 1.4.2009 Veikko Nokkala Sisällysluettelo Sisällysluettelo... 2 Ohjelmisto käyttöliittymä... 3 Asentaminen... 3 Käyttöönotto... 3 Katselu... 6 Tallennus... 8 Toistaminen... 9 Selain käyttöliittymä...

Lisätiedot

FAMOS PROTEC. Edistykselliset. Kuumasaumaajat

FAMOS PROTEC. Edistykselliset. Kuumasaumaajat Edistykselliset FAMOS PROTEC Kuumasaumaajat Hygieenistä muotoilua yhdistettynä nykyaikaisen välinehuollon toiminnalliset vaatimukset täyttäviin teknisiin ominaisuuksiin! F108 PROTEC F108 T PROTEC F108

Lisätiedot

Avaa ovi älykkääseen kotiin. Älykkäämpi tapa suojata kotisi.

Avaa ovi älykkääseen kotiin. Älykkäämpi tapa suojata kotisi. Avaa ovi älykkääseen kotiin Älykkäämpi tapa suojata kotisi. Smart Living. Älykäs kodin turvajärjestelmä, joka luo huolettomuutta. Yale Smart Living -konsepti on luotu juuri sinun elämääsi sopivaksi - se

Lisätiedot

Dahua IPC-HFW4831T-ASE

Dahua IPC-HFW4831T-ASE 1 Dahua IPC-HFW4831T-ASE Päivitetty Eco-savy mallisarjan 4K valvontakamera uudella H.265 videopakkauksella. Uusi standardi pudottaa kaistankulutuksen ja videovarastoinnin jopa puoleen aikaisemmasta. Valvontakameran

Lisätiedot

Vinkkejä tietokoneen hankintaan

Vinkkejä tietokoneen hankintaan Vinkkejä tietokoneen hankintaan 8.11.2016 mikko.kaariainen@opisto.hel.fi Tietokoneet ja käyttöjärjestelmä PC-tietokoneet Isoja valmistajia mm. Acer, Asus, Fujitsu, HP, Samsung, Toshiba jne. Pöytäkoneen

Lisätiedot

VHS -nauhojen digitointi tietokoneella

VHS -nauhojen digitointi tietokoneella VHS -nauhojen digitointi tietokoneella Finlux VCR 6257 videonauhuri 1. Avaa ohjelma MAGIX Video easy Rescue Your Videotapes -kuvakkeesta. 2. Ohjelman avauduttua valitse Luo uusi videoprojekti. Ohjelma

Lisätiedot

GSM robottimodeemi. Versio 4.06. GSM-4 Ohjelma PIKAKÄYTTÖOHJE GDAŃSK

GSM robottimodeemi. Versio 4.06. GSM-4 Ohjelma PIKAKÄYTTÖOHJE GDAŃSK GSM robottimodeemi Versio 4.06 GSM-4 Ohjelma PIKAKÄYTTÖOHJE GDAŃSK 1. GSM-4 MODULIN OMINAISUUDET Analogisen puhelinlinjan simulointi GSM yhteyden avulla mahdollistaa hälytyksen siirron kohteesta silloinkin

Lisätiedot

NUUO OHJELMA PIKAOPAS. Dasys Oy 26.3.2008 Lapinlahdenkatu 19 A 00180 HELSINKI Email: info@dasys.fi Faksi 0401-514 888 www.dasys.fi

NUUO OHJELMA PIKAOPAS. Dasys Oy 26.3.2008 Lapinlahdenkatu 19 A 00180 HELSINKI Email: info@dasys.fi Faksi 0401-514 888 www.dasys.fi NUUO OHJELMA PIKAOPAS Dasys Oy 26.3.2008 Lapinlahdenkatu 19 A 00180 HELSINKI Email: info@dasys.fi Faksi 0401-514 888 www.dasys.fi 1.0 Ensimmäinen käyttökerta... 3 2.0 Tallenteiden hakeminen... 5 3.0 Tallenteiden

Lisätiedot

VIDEOVALVONTA / KAMERAVALVONTA

VIDEOVALVONTA / KAMERAVALVONTA SUOJAUKSET T-110.5610 TOIMITILATURVALLISUUS - Videovalvontajärjestelmä UHKAT VAHINGOT Harri Koskenranta 26.4.07 TURVALLISUUSVALVONTA T-110.5610 Koskenranta 1 T-110.5610 Koskenranta 2 PERUSLAITTEISTO VIDEOVALVONTA

Lisätiedot

24.9.2015. HP ProDesk 490 G2 MT i5-4590 4Gb DDR3-1600 (1x4) 1TbHDD DVD+/-RW

24.9.2015. HP ProDesk 490 G2 MT i5-4590 4Gb DDR3-1600 (1x4) 1TbHDD DVD+/-RW 1(5) HP ProDesk 490 G2 MT i5-4590 4Gb DDR3-1600 (1x4) 1TbHDD DVD+/-RW AMD Radeon HD 8490 (1 Gt) W7PRO64/W8.1 W1/1/1 Kuvaus Kasvata liiketoimintaasi HP ProDesk 490 G2 -mikrotornitietokoneella, joka sisältää

Lisätiedot

Tekniset tiedot Yleistä Laitteen nopeus A4 A3 (s/min / k/min) (Maks.) Väri 23 11 M/V 23 11 Paperikoko (min. - maks.) Kasetit A5R - A3 Ohisyöttö A5R - A3W 1 200 x 297 mm (Maks.) Paperin paino (g/m 2 ) Paperikasetti

Lisätiedot

AVAIMET AINA OIKEISSA KÄSISSÄ. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

AVAIMET AINA OIKEISSA KÄSISSÄ. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions AVAIMET AINA OIKEISSA KÄSISSÄ ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions TIEDÄTKÖ, MISSÄ YRITYKSESI AVAIMET OVAT JUURI NYT? Traka tietää ja kertoo sinullekin Traka on sähköinen avainhallintajärjestelmä.

Lisätiedot

Interaktiiviset LED monikosketusnäytöt

Interaktiiviset LED monikosketusnäytöt Interaktiiviset LED monikosketusnäytöt Seewo LED monikosketusnäytöt TK-Team Seewo LED kosketusnäytöt on ideaali ratkaisu kokous-, koulutus- ja luokkatiloihin. 10-pisteen monikosketus mahdollistaa useamman

Lisätiedot

JFK 5.9.2007. Movie Maker

JFK 5.9.2007. Movie Maker Movie Maker Windows Movie Maker... 2 Käyttöliittymä... 2 Aloitus... 4 Kaappaus... 4 Liikkuva kuva... 4 Äänen kaappaus... 6 Kuvan kaappaus... 7 Valmiit aineistot... 7 Muokkaus... 8 Leikkeiden muokkaus...

Lisätiedot

Divar MR -sarjan digitaalinen videotallennin

Divar MR -sarjan digitaalinen videotallennin CCTV Divar MR -sarjan digitaalinen videotallennin Divar MR -sarjan digitaalinen videotallennin Taloudellinen ja turvallinen integroitu rakenne Tehokas MPEG-4-tiedostopakkaus Katso ja tallenna videokuvaa

Lisätiedot

Älykästä. kulunvalvontaa. toimii asiakkaan omassa tietoverkossa

Älykästä. kulunvalvontaa. toimii asiakkaan omassa tietoverkossa Älykästä kulunvalvontaa e Acces toimii asiakkaan omassa tietoverkossa Perinteisen kulunvalvonnan seitsemän pullonkaulaa eli miksi useat yritykset eivät ole hankkineet kulunvalvontajärjestelmää? 1. Koska

Lisätiedot

DELL 3010 SFF I3-3220/4GB/500GB/3NBD

DELL 3010 SFF I3-3220/4GB/500GB/3NBD DELL 3010 SFF I3-3220/4GB/500GB/3NBD Dell OptiPlex 3010 SFF on hyvin pienikokoinen mutta silti monipuolisesti laajennettavissa oleva yritystietokone. Edullisen hankintahinnan ansiosta OptiPlex 3010 SFF

Lisätiedot

MICRA HÄLYTYSJÄRJESTELMÄ SMS-VIESTEILLÄ

MICRA HÄLYTYSJÄRJESTELMÄ SMS-VIESTEILLÄ 1 (8) MICRA HÄLYTYSJÄRJESTELMÄ SMS-VIESTEILLÄ Made in EU Poland, valmistaja Satel. Micra on aito ammattitason hälytysjärjestelmä omakotitaloihin, verstaisiin, maatalouteen ja muihin pienempiin kohteisiin.

Lisätiedot

NOPEUSNÄYTÖT LIIKENNETILASTOT

NOPEUSNÄYTÖT LIIKENNETILASTOT NOPEUSNÄYTÖT JA LIIKENNETILASTOT EVOLIS SOLUTION Maahantuonti ja myynti: Tapio Sorjonen Oy, Saviniemenkatu 23 49200 Hamina ELAN CITE, JOHTAVA EUROOPPALAINEN NOPEUSNÄYTTÖIHIN ERIKOISTUNUT YRITYS Vuodesta

Lisätiedot

Anvia IT-palvelut Oy Tuotetiedot. Tiedot. Tuotenumero FUJITSU CELSIUS W550 + K1200. Tuotetiedot.

Anvia IT-palvelut Oy Tuotetiedot. Tiedot. Tuotenumero FUJITSU CELSIUS W550 + K1200. Tuotetiedot. Tuotetiedot Tiedot Valmistaja Fujitsu Tuotenumero FUJITSU CELSIUS W550 + K1200 VFY:W5500W75ABNC + S26361-F2222-L120 - CELS W550, i5-6500, 1x8GB DDR4, DVD SM, MCR 24IN1, HDD 1000GB SATA III, no graphics,

Lisätiedot

I T. SurePath. Järjestelmä on täysin yhteensopiva kaikkien DALI hyväksyttyjen turva- ja poistumistievalojen kanssa.

I T. SurePath. Järjestelmä on täysin yhteensopiva kaikkien DALI hyväksyttyjen turva- ja poistumistievalojen kanssa. SurePath Järjestelmä on täysin yhteensopiva kaikkien DALI hyväksyttyjen turva- ja poistumistievalojen kanssa. SurePath on DALI pohjainen turvavalaistuksen valontajärjestelmä joka tarjoaa täysin yhteensopivan

Lisätiedot