Läsnä: Hartikainen-Herranen Kaisa puheenjohtaja, sivistyslautakunta. Markkanen Jaakko Pimiä Hilla. Vänttinen Kimi Koistinen Lassi Karvonen Milja

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Läsnä: Hartikainen-Herranen Kaisa puheenjohtaja, sivistyslautakunta. Markkanen Jaakko Pimiä Hilla. Vänttinen Kimi Koistinen Lassi Karvonen Milja"

Transkriptio

1 PÖYTÄKIRJA 1/2014 VARPASET Aika: Torstai klo Paikka: Varkauden kaupungintalo, valtuustosali Läsnä: Hartikainen-Herranen Kaisa puheenjohtaja, sivistyslautakunta Heikkinen Anneli sihteeri, nuorisopalvelut Koulujen lapsiedustajat: Rothström Ada Puurtila Markkanen Jaakko Pimiä Hilla Huttunen Jasper Luttila Vänttinen Kimi Koistinen Lassi Karvonen Milja Kilpeläinen Helmi Kangaslampi Kinnunen Silja Nilsen Eeka Kilpeläinen Onni Ikonen Ville-Veikko Pulliainen Minja Shemeikka Senni Salmi Tuula Hämäläinen Hiski Könönpelto Koskinen Otso Lankinen Vilma Kuoppakangas Kosunen Venla Kärkkäinen Aura Mynttinen Eetu Repokangas Seppälä Joonas Puustinen Kari Rissanen Essi Lehtoniemi Tuure Juska Hynninen Topi - kolme lapsista oli mukana kuunteluoppilaina, varsinaisia jäseniä 23 Koulujen muut edustajat: Tsupari Irmeli Kuosmanen Sonja Ahonen Riitta Gustafsson Karo Luttila Kangaslampi Könönpelto

2 Mättö Lotta Taskinen Minna Hyttinen Tiina Kuoppakangas Repokangas Lehtoniemi Muut osallistujat Vihonen Jutta nuorisovaltuusto Wanuva Vänttinen Kiia Räihä Kaisa Puustinen Kaija lapsiasiahenkilö/evl Kainulainen Kimmo kulttuuri- ja vapaa-aikajohtaja Lehtonen Arto tekninen johtaja, poistui klo 12 Viitanen Merja ruoka- ja puhtauspalv.päällikkö Gabel Katri ruokapalveluesimies Leinonen Milja vs. osastonhoitaja/terveystoimi Nevaharju Senja nuorisonohjaaja/kädentaidot Happonen Tuija kerhonohjaaja/kädentaidot Vaalimaa Petteri erityisnuorisotyöntekijä/etsivä Oksiala Eemeli nuorisonohjaaja/könönpelto Rytilahti Kati etsivä nuorisotyöntekijä Miettinen Ville etsivä nuorisotyöntekijä Janhunen Jere media-assistentti Santamäki Jenni media-assistenttiharjoittelija Javanainen Anna harjoittelija 1 Kokouksen avaus: 2 Todetaan läsnäolijat Puheenjohtaja avaa kokouksen. Puheenjohtaja avasi kokouksen. Todetaan läsnäolijat osanottajalistan mukaisesti. Todettiin. 3 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Päätöesitys: Kokous todetaan lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Todettiin. 4 Pöytäkirjan tarkastajien sekä ääntenlaskijoiden valinta kokouksessa päätettiin, että pöytäkirjan tarkastajat ja ääntenlaskijat valitaan vuorotellen kouluittain. Pöytäkirjantarkastajina ovat toimineet vuonna 2013 Lehtoniemen ja Könönpellon koulujen edustajat.

3 Valitaan pöytäkirjan tarkastajat ja ääntenlaskijat. Valittiin Kuoppakankaan koululta Venla Kosunen ja Aura Kärkkäinen. 5 Johtavien viranhaltijoiden puheenvuorot ja kirjallisten aloitteiden vastaan ottaminen Kulttuuri- ja vapaa-aikajohtaja Kimmo Kainulainen, tekninen johtaja Arto Lehtonen, vs. osastonhoitaja Milja Leinonen ja ruoka- ja puhtauspalvelupäällikkö Merja Viitanen esittäytyvät ja kertovat oman toimialansa viimeisimmät kuulumiset ja vastaanottavat toimialuettaan koskevat kirjalliset aloitteet. Kaikki paikalla olleet aikuiset ja nuoret esittäytyivät. Kulttuuri- ja vapaa-aikajohtaja Kimmo Kainulainen: tulossa on perhekirmailut liikuntatalolla; alakoulujen uimakoulut, uimataitokurssi, museo toimii myös oppimisympäristönä (työpajat, teemakierrokset, perhesunnuntait, taidetyöpajat), Vekara Varkaus kesäkuun toisella viikolla ja teemana on sirkus, Vekara -kummina on taikuri Simo Aalto, lasten lukuvarkaus palkinto jaetaan, tapahtuma on vetovoimatekijä Varkaudelle, nykyisin järjestelyvastuu on Navitas Kehitys Oy:llä ja vastuuhenkilönä tapahtumatuottaja Heli Sutinen. Nuorisopalvelujen Mohamed Hamed järjesti koulujen kanssa laajamittaisen piirustuskilpailun ja parhaat työt palkittiin. Tekninen johtaja Arto Lehtonen vastaanotti kirjalliset aloitteet Luttilan ja Kangaslammin kouluilta, liite 1 ja 2. Könönpellon koulun aloite luettiin myös kokouksessa ja se toimitetaan hänelle myös kirjallisena, liite 3. Ennen kokouksesta poistumistaan Arto Lehtonen kiitti lapsia hyvistä aloitteista ja ne tullaan kirjaamaan ja viedään eteenpäin. Sihteeri Anneli Heikkinen pyysi toimittamaan aloitteet pöytäkirjan liitteeksi sähköisessä muodossa. Ruoka- ja puhtauspalvelupäällikkö Merja Viitanen kertoi, että uudet tilat on otettu käyttöön Mestarintiellä ja tutustujia kävi mukavasti. Ruokapalveluilla panostetaan ruoan laatuun ja jo nyt on saatu jo hyvää palautetta. Hän painotti puheessaan myös siivouksen merkitystä ja että jokainen voi myös itse vaikuttaa sisäilman laatuun pitämällä paikat siisteinä. Lapset kommentoivat, että ruoka on parantunut, Könönpellossa on siistiks -kampanja. Yksi lapsista totesi, että koulussa on kumiperunat tai kuoppia perunoissa ja se on kylmää. Merja Viitanen totesi, ettei perunoiden pinnalta voi välttämättä nähdä, ovatko ne huonoja ja laatuun vaikuttaa ruoan säilytysaika. Opettaja Karo Gustafsson kysyi, mistä ruoan raaka-aineet tulevat.

4 Merja Viitanen totesi, että liha on kotimaista. Kotimaisen kalan käsittely on kallista ja saatavuus huono. Järvikalapihvejä toivottiin ja kastikkeisiin lisää makua. Keskusteltiin myös kasvisruokavaihtoehdosta: haasteena on monta tarjoilupistettä. Ruoka- ja puhtauspalvelujen päällikkö Merja Viitanen vastaanotti aloitteen Lehtoniemen koululta, liite 4. Merkitään tiedoksi. Merkittiin aloitteet vastaanotetuiksi ja muut asiat tiedoksi. 6 Koulujen puheenvuorot/ajankohtaiset asiat Koulujen edustajat kertoivat oman koulunsa ajankohtaisista asioista. Könönpelto - tapahtumia: talentti, elokuva/nenäpäivä, joulujuhlan apulaisina, logokilpailun järjestäminen maaliskuun loppuun mennessä, vappurieha - ajankohtaisia asioita: liikkuva koulu -toiminnan suunnittelu, Vi10- videon tekeminen, toukokuussa koulun 95-vuotispäivä, keväällä tulossa kummioppilaspäivä, kulttuuripäivä Lahdessa 11.4., tulossa elokuvapäivä ja perinteiset vappujuhlat. Kangaslampi.: - perinteisesti ollut keväällä iso Unicef-tapahtuma, nyt toteutimme sen syksyllä ja tilalle tulee vappuhaepakka talentkisa- yhteistyössä vanhempainyhdistyksen kanssa, pääsiäistervehdys palvelukeskuksen vanhuksille 5-6 luokkalaisten vuoro hoitaa,oppilaskunnan kahviot kerran kk/ mahdollinen tuotto/ kaikki äänestävät sen käytöstä, toiveruokaviikko toukokuun alussa- oppilaskunta järjestää kyselyn asiasta luokittain, Siivoustalkoon koulumme ympäristössä, muistamme äitejä. Aamunavausten yhteydessä jaamme kannustuslehtiä (puuhun lehdet) kavereille mukavista asioista vuorotellen (oppilaskunta/opettajat/muu henkilöstö). Kuoppakangas - tonttuilupäivä, erilaisia pajoja, positiivisuusviikko, tulossa talent kilpailu yhdessä vanhempainyhdistys ja nuorisopalvelut/muha, vaikuttamismahdollisuuksien arviointi Puurtilan koulu - hyvän ilmapiirin kehittäminen, pikkujoulut, 125 e ulkosählymaalien ostamiseen, ystävänpäivä, pro koulu toteuttaminen, linnunpönttöjä, oppari aloitti lehden tekemisen Repokankaan koulu - pro koulu=hyvä käytös, pelejä, kettuvuoren valloitus, käynti

5 eduskunnassa; sivistysvaliokunnan kuultavana kaksi edustajaa, joulupostia, ystävänpäiväpostia, piirustuskilpailua, disco, suunnistus, pesäpallo-ottelu, oppilaskunnan hallitus kokoontuu joka tiistai Luttilan koulu - oppilaskunta kokoontuu kuukausittain, sääntöihin lisää ehdotuksia, joulupostin lähettäminen, postikorttikeräys, oppilaskuntakoulutuksessa kolme jäsentä (nuorisopalvelut järjesti), xylitol -purkan käytöstä aloite, välituntivälineistä on esitetty toiveita, mietitty hyviä puolia ja kehittämiskohteita, oppilastyönäyttely on meneillään. Lehtoniemen koulu - koulun komeetta, yhteinen kulttuuritapahtuma Repokankaan koulun kanssa, vanhempainyhdistyksen järjestämä disco on toukokuussa. Merkitään tiedoksi. Merkittiin. 7 Vuoden 2014 määrärahan käyttö Nuorisopalvelujen talousarviossa on 1000 euron määräraha, jonka käytöstä Varpaset voi päättää. Ehdotuksia: Lehtoniemen koulu - ehdotetaan, että 1000e jaettaisiin kouluille, koska Lehtoniemessä tarvittaisiin välineitä musiikinluokassa: mm. kaiuttimien telineitä ja muitten välineitten huoltoa oppilaat olisivat vailla. Kuoppakankaan koulu - Könönpellon koulu - Varkauden alakoulujen seikkailupäivä ( sp) Kangaslammin koulu - Puurtilan koulu - Repokankaan koulu - välitunti- ja liikuntavälineisiin/jako joka koululle Luttilan koulu - samoin kuin - esittää, että rahat voitaisiin jakaa koulujen kesken ja ne voitaisiin käyttää liikunta- ja välituntivälineiden hankintaan ( sp)

6 Keskustellaan ja päätetään määrärahan käytöstä. Päätettiin äänestää kahden esityksen välillä. Ääntenlaskijoina toimivat Venla Kosunen ja Aura Kärkkäinen. Seikkailupäivä: kaksi ääntä Rahan jakaminen koulujen kesken: 17 ääntä Paikalla oli 23 varsinaista edustajaa, joten äänioikeutetuista neljä jätti äänestämättä. Jaetaan määräraha koulujen kesken eli määräraha on 125 euroa/koulu. 8 Nuorisovaltuusto Wanuvan puheenvuoro Nuorisovaltuuston edustajat Kiia Vänttinen, Jutta Vihonen ja Kaisa Räihä kertovat Wanuvasta ja meneillään olevista asioista. - jäsenmäärä asiantuntijajäsen WanuvaRockin suunnittelu alkaa, PikkuPiip tapahtumaan osallistuminen Kuopioss (Itä-Suomen nuorten vaikuttajien tapaaminen), Soisalo-opistolla Wanuvan edustajat olivat miettimässä nuorten harrastusmahdollisuuksia, Varpsin vaunujen kunnostaminen jatkuu, green screen projekti, puhe- ja läsnäolooikeus sivistyslautakunnan kokouksessa, kirjaston alakerta tukikohtana. Merkittäneen tiedoksi. Merkittiin. 9 Muut esille tulevat asiat Puheenvuoromahdollisuus muille läsnä oleville tahoille. Kaija Puustinen, Varkauden ev.lut.srk - toiveena olisi tehdä kysely siitä, mitä mieltä ollaan srk:n toiminnasta ja miten voitaisiin palvella paremmin. Kyselyn käytännön toteuttamiseksi Kaija Puustinen esitti yhteistyötoiveen Varpasille ja oppilaskunnille, Anneli Heikkinen, nuorisopalvelut - kertoi kuudesluokkalaisille suunnatusta Silta seiskalle kesätoiminnasta - arvottiin kuusi Po1nt pipoa osallistujien kesken Merkitään tiedoksi. Merkittiin.

7 10 Seuraava kokous Varpasten syksyn kokous on yleensä pidetty lokakuussa. Päätetään syksyn 2013 kokouksen ajankohta. Kokous pidetään torstaina klo alkaen kaupungintalon valtuustosalissa. 11 Kokouksen päättäminen Puheenjohtaja päättää kokouksen. Päätettiin kokous klo Kaisa Hartikainen-Herranen Puheenjohtaja Sihteeri Kaisa Hartikainen-Herranen Anneli Heikkinen Anneli Heikkinen Pöytäkirjan tarkastus Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Varkaudessa 14/ Venla Kosunen Venla Kosunen Kuoppakankaan koulu Aura Kärkkäinen Aura Kärkkäinen Kuoppakankaan koulu

Päätös: Dokumentin muotoiluasetuksia ja ulkonäköä muutetaan edustavammaksi.

Päätös: Dokumentin muotoiluasetuksia ja ulkonäköä muutetaan edustavammaksi. Riihimäen kaupunki PÖYTÄKIRJA 01/2009 Kulttuuri- ja vapaa-aikakeskus Nuorisovaltuusto 13.1.2009 NUORISOVALTUUSTON KOKOUS Aika tiistaina 13.1.2009 kello 17.00 19.20 Paikka nuorisokeskus Monari, Uudenmaankatu

Lisätiedot

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 25 2 PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA 25 3 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 26

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 25 2 PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA 25 3 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 26 23 Nuorisovaltuusto 23.1.2014 AIKA 23.1.2014 klo 16.30 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 25 2 PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN

Lisätiedot

Changemakerin jäsenkokous 7.4.2013 klo 9.00

Changemakerin jäsenkokous 7.4.2013 klo 9.00 Changemakerin jäsenkokous 7.4.2013 klo 9.00 Poukaman leirikeskus, Kuopio Paikalla: Janne Eronen, Noora Hytönen, Ulla-Sisko Jauhiainen, Tiina Keinänen, Johanna Kesti, Marika Latva-Kyyny, Leena Mehtätalo,

Lisätiedot

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 46 2 KOKOUKSEN PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA 46

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 46 2 KOKOUKSEN PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA 46 44 Nuorisovaltuuston järjestäytymiskokous 25.11.2014 AIKA 25.11.2014 klo 17.00 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 46 2 KOKOUKSEN

Lisätiedot

-Liedon nuva 27.3.15. Pöytäkirjat vuosi 2012 27.1 17.2 24.3 13.4 24.4 15.5 19.6 22.8 26.9 30.10 20.11 18.12

-Liedon nuva 27.3.15. Pöytäkirjat vuosi 2012 27.1 17.2 24.3 13.4 24.4 15.5 19.6 22.8 26.9 30.10 20.11 18.12 Liedon nuorisovaltuusto Pöytäkirja -Liedon nuva 27.3.15 Pöytäkirjat vuosi 2012 27.1 17.2 24.3 13.4 24.4 15.5 19.6 22.8 26.9 30.10 20.11 18.12 LIEDON NUORISOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA Aika: 27.1.2012 klo 19.00

Lisätiedot

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa.

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa. PÖYTÄKIRJA 03/2013 Aika: Tiistai 12.3.2013 klo 16 18 Paikka: Veturitallit, Veturitallinkatu 6, 40100 Jyväskylä PÖYTÄKIRJA 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Heidi Sahivaara avasi kokouksen klo 16.05. 2.

Lisätiedot

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 3 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 4 4 TUTUSTUMISMATKA SYKSYLLÄ 2013 4

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 3 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 4 4 TUTUSTUMISMATKA SYKSYLLÄ 2013 4 Vesilahden nuorisovaltuusto 1 Nuorisovaltuusto 25.09.2013 AIKA 25.09.2013 klo 17.00 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 2

Lisätiedot

MK 26.6.2013 1 (13) AIKA Lauantai 8.6.2012 klo 13.19 16.36 ja sunnuntai 9.6.2012 klo 9.02 9.38

MK 26.6.2013 1 (13) AIKA Lauantai 8.6.2012 klo 13.19 16.36 ja sunnuntai 9.6.2012 klo 9.02 9.38 MK 26.6.2013 1 (13) SUOMEN LIONS-LIITON 60. VUOSIKOKOUS AIKA Lauantai 8.6.2012 klo 13.19 16.36 ja sunnuntai 9.6.2012 klo 9.02 9.38 PAIKKA Vierumäki Areena, Heinola LÄSNÄ Seppo Söderholm CC pj. Maarit Kuikka

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2013. Hannun sali, Savontie 3, Varkaus

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2013. Hannun sali, Savontie 3, Varkaus Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 22.11.2013 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 20.11.2013 klo 17.30 19.35 Paikka Hannun sali, Savontie 3, Varkaus OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Ahonen Kauko Aro Jorma Eskelinen

Lisätiedot

Toimihenkilöt: Arttu Säynäjäkangas, Miika Lähdeniemi, Fanni Moilanen (poistui klo 17.24)

Toimihenkilöt: Arttu Säynäjäkangas, Miika Lähdeniemi, Fanni Moilanen (poistui klo 17.24) Fokus ry Kokous 6.10.2014 Pöytäkirja Aika: 6.10.2014 klo 16.15 Paikka: Agora, luokka C133 Osallistujat: Hallituksen jäsenet: Lasse Heikkilä, Tinja Nieminen, Veli-Matti Heiska, Vanessa Koskipalo, Rosa Heikkinen,

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto 24.01.2013 Sivu 1 / 25

Nuorisovaltuusto 24.01.2013 Sivu 1 / 25 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 24.01.2013 Sivu 1 / 25 Kokoustiedot Aika 24.01.2013 torstai klo 17:00-17:00 Paikka Valtuustosali, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet jäsenet Sampsa Pietilä Cecilia

Lisätiedot

Op Kauhia kakku! pilaskunnan hyviä käytäntöjä

Op Kauhia kakku! pilaskunnan hyviä käytäntöjä Kauhia kakku! Oppilaskunnan hyviä käytäntöjä Kauhia kakku! Oppilaskunnan hyviä käytäntöjä Toimitus Tiina Karhuvirta Haastattelujen teko Emilia Valkonen Kommentoija Sinikka Mäntysalo-Lamppu Graafinen suunnittelu

Lisätiedot

J U H A N N U S K Y L Ä. tiedottaa elokuu 2013

J U H A N N U S K Y L Ä. tiedottaa elokuu 2013 J U H A N N U S K Y L Ä tiedottaa elokuu 2013 1 Ensimmäinen koulupäivä Tiistaina 13.8. Juhannuskylän koulun uudet seitsemäsluokkalaiset tulivat ensimmäistä kertaa yläkouluun. Oppilaat jaettiin luokkiin,

Lisätiedot

Valittiin kokouksen puheenjohtajaksi Janne Sivonen, Reilu kauppa ry. 2.2 Sihteerin kutsuminen, pöytäkirjan tarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta

Valittiin kokouksen puheenjohtajaksi Janne Sivonen, Reilu kauppa ry. 2.2 Sihteerin kutsuminen, pöytäkirjan tarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta Syykokous 21.11.2014 1 (6) Aika 21.11.2014 klo 13:00 Paikka Kepan toimisto, Töölöntorinkatu 2A, 00260 Helsinki Käsitellyt asiat 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 KOKOUKSEN JÄRJESTÄYTYMINEN 2.1 Kokouspuheenjohtajan valinta

Lisätiedot

Maatalous-metsäylioppilaiden liitto MMYL ry

Maatalous-metsäylioppilaiden liitto MMYL ry Maatalous-metsäylioppilaiden liitto MMYL ry Hallituksen kokous 8 / 2014 Pöytäkirja Aika: 26.11.2014 klo 14 Paikka: Kabinetti, Ravintola Ladonlukko Paikalla: Tommi Jalo (pj), Mari Lahti, Terhi Mäkinen,

Lisätiedot

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 1 PIKKUPARLAMENTIN KEVÄTKOKOUS PÖYTÄKIRJA Aika: Keskiviikko 21.5.14 klo 8.3011.00 Paikka: Pirilän lava Läsnä: Ketolanperän koulun edustajat: Iiris Silvola Ohjaava opettaja Eliisa Törmänen Yikylän yhtenäiskoulun

Lisätiedot

uiopåasdfghjklöäzxcvbnmqwerty- qwertyuiopåasdfghjklöäzxcvbnm- qwertyuiopåasdfghjklöäzxcvbnm- qwertyuiopåasdfghjklöäzxcvbnm-

uiopåasdfghjklöäzxcvbnmqwerty- qwertyuiopåasdfghjklöäzxcvbnm- qwertyuiopåasdfghjklöäzxcvbnm- qwertyuiopåasdfghjklöäzxcvbnm- qwertyuiopåasdfghjklöäzxcvbnmqwertyuiopåasdfghjklöäzxcvbnm VARKAUDEN KAUPUNGIN SIVISTYS- TOIMEN TILA- JA PALVELUSUUNNI- TELMA Koulu- ja päiväkotiverkko 08/2014 qwertyuiopåasdfghjklöäzxcvbnmrty- uiopåasdfghjklöäzxcvbnmqwerty-

Lisätiedot

Sari Riihonen/T.Juurakko 24.11.2011 1(4)

Sari Riihonen/T.Juurakko 24.11.2011 1(4) KOLHON KYLÄYHDISTYS RY KOKOUSKUTSU Sari Riihonen/T.Juurakko 24.11.2011 1(4) SYYSKOKOUS Aika 24.11. klo 18.00 19.30 Paikka Läsnä Kolhon koulu Kokoukseen otti osaa 19 henkilöä, joiden nimilista on pöytäkirjan

Lisätiedot

2. LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Nimenhuudossa oli läsnä 19 nuorisovaltuutettua. Nimilista liitteenä. LIITE 1.

2. LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Nimenhuudossa oli läsnä 19 nuorisovaltuutettua. Nimilista liitteenä. LIITE 1. Riihimäen kaupunki PÖYTÄKIRJA Kulttuuri- ja vapaa-aikakeskus Nuorisovaltuusto 11.5.2015 NUORISOVALTUUSTON KOKOUS Aika Maanantai 11.5.2015 kello 18.16-19.52 Paikka Nuorisokeskus Monari, Uudenmaankatu 1

Lisätiedot

TAMPEREEN YLIOPISTON KUNNALISALAN 25.10.2013 OPISKELIJOIDEN AINEJÄRJESTÖ. Pinni A, Casino-Kabinet, Tampereen yliopisto, Tampere

TAMPEREEN YLIOPISTON KUNNALISALAN 25.10.2013 OPISKELIJOIDEN AINEJÄRJESTÖ. Pinni A, Casino-Kabinet, Tampereen yliopisto, Tampere HALLAT RY PÖYTÄKIRJA TAMPEREEN YLIOPISTON KUNNALISALAN 25.10.2013 OPISKELIJOIDEN AINEJÄRJESTÖ HALLITUKSEN KOKOUS 14/2013 Aika Tiistai 22.10.2013 kello 16.00 Paikka Pinni A, Casino-Kabinet, Tampereen yliopisto,

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston kokous 7.4.2015. Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 65 2 KOKOUKSEN AVAUS 65

Nuorisovaltuuston kokous 7.4.2015. Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 65 2 KOKOUKSEN AVAUS 65 64 Nuorisovaltuuston kokous 7.4.2015 AIKA 7.4.2015 klo 16.30 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 65 2 KOKOUKSEN AVAUS 65 3

Lisätiedot

MLL Tapaninkylän syyskokous. Mannerheimin Lastensuojeluliiton Tapaninkylän paikallisyhdistys ry.

MLL Tapaninkylän syyskokous. Mannerheimin Lastensuojeluliiton Tapaninkylän paikallisyhdistys ry. MLL Tapaninkylän syyskokous Tapaninkylän paikallisyhdistys ry. 1. Kokouksen avaus Yhdistyksen puheenjohtaja avaa kokouksen. Hän pitää usein myös lyhyen tervetulopuheenvuoron: Hyvät osanottajat, toivotan

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 2/2009 SEURAKUNTAYHTYMÄ Työympäristötoimikunta 3.3.2009 5. Paikka Kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 1-3

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 2/2009 SEURAKUNTAYHTYMÄ Työympäristötoimikunta 3.3.2009 5. Paikka Kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 1-3 3.3.2009 5 TYÖYMPÄRISTÖTOIMIKUNNAN KOKOUS Paikka Kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 1-3 Aika 3.3.2009 klo 13.00 15.35 Läsnä Lindstedt Tiina puheenjohtaja, 3. vp:n työsuojeluvaltuutettu Korhonen Helena

Lisätiedot

Suomen Vanhempainliitto 2012 PERUSTAMME VANHEMPAIN- YHDISTYKSEN

Suomen Vanhempainliitto 2012 PERUSTAMME VANHEMPAIN- YHDISTYKSEN 1 PERUSTAMME VANHEMPAIN- YHDISTYKSEN 1913 Koti-lehti 2 Koti ja koulu Vanhemmat käykööt usein lastensa opettajain luona ja opettajat myös sikäli kun voivat vanhempien luona tiedustelemassa ja antamassa

Lisätiedot

Ripaus osallisuutta, hyppysellinen vaikuttamista. Osallisuuden reseptejä Oulun seudun kunnista

Ripaus osallisuutta, hyppysellinen vaikuttamista. Osallisuuden reseptejä Oulun seudun kunnista Ripaus osallisuutta, hyppysellinen vaikuttamista Osallisuuden reseptejä Oulun seudun kunnista Sisällysluettelo Johdanto 4 OSALLISUUS RAKENTEISSA 7 Oppilaskunnan hallituksen vaalit 8 Oppilaskunta opettajien

Lisätiedot

Läsnä: Rebecca Olin Laura Penttinen lähti klo. 18.01 Kerttu Savola Nea Hjelt Joanna Järvinen

Läsnä: Rebecca Olin Laura Penttinen lähti klo. 18.01 Kerttu Savola Nea Hjelt Joanna Järvinen Pöytäkirja 03/15 1 (10) Nuorisovaltuuston esityslista Aika klo 17.00 Paikka Zentra 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4. Esityslistan hyväksyminen

Lisätiedot

Puheenjohtaja avasi kokouksen. 14 Kokouksen osallistujien sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Puheenjohtaja avasi kokouksen. 14 Kokouksen osallistujien sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Perustettavan Salon seurakunnan järjestelytoimikunta Aika: 27.8.2008 klo 17.00 18.55 Paikka: Seurakuntatalo, Keskisali, Kirkkokatu 6, Salo Osallistujat: 13 Kokouksen avaus Pöytäkirja Esityslista 2/2008

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2012 Kirkkoneuvosto 19-35 27.3.2012 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2012 Kirkkoneuvosto 19-35 27.3.2012 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Tiistaina 27.3.2012 kello 18.00 20.40 Paikka: Ruskon seurakuntakeskuksen (Vanhatie 7, 21290 Rusko) Leipomo-kokoustilassa Kirkkoneuvoston jäsenet Salminen Pasi, kirkkoherra,

Lisätiedot

Pakilan seurakuntaneuvosto 2 / 2013 12.2.2013. varajäsen saapui kohdan 21 aikana

Pakilan seurakuntaneuvosto 2 / 2013 12.2.2013. varajäsen saapui kohdan 21 aikana Palosuontie 1 00660 Helsinki 09 2340 5500 pakila.srk@evl.fi www.helsinginseurakunnat.fi/pakila Pakilan seurakuntaneuvosto kokous 2/ 2013 aika tiistaina klo 18.30 paikka Hyvän Paimenen kirkko, Paimensali,

Lisätiedot

YHDISTYSTOIMINNAN OPAS TYÖMINISTERIÖ

YHDISTYSTOIMINNAN OPAS TYÖMINISTERIÖ Selkokieliversio YHDISTYSTOIMINNAN OPAS TYÖMINISTERIÖ YHDISTYS ON YHTEISTOIMINTAA...2 Yhteinen asia, kaikki mukaan!... 2 Jäseneksi liittyminen...3 Tärkeä tiedonkulku... 4 Ero yhdistyksen jäsenyydestä...

Lisätiedot