A3 Sportback A3 Sedan A3 Cabriolet S3 Sportback S3 Sedan A3 S3

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "A3 Sportback A3 Sedan A3 Cabriolet S3 Sportback S3 Sedan A3 S3"

Transkriptio

1 A3 Sportback A3 Sedan A3 Cabriolet S3 Sportback S3 Sedan A3 S3

2 Audi A3 Uusi Audi A3. Yhä pidemmälle. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 96.

3 02 03

4 Audi A3 Uusi

5 04 05 Audi A3 Sportback Matkan jatkumisen voi mitata kilometreinä. Tai ideoina. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 96.

6 Audi A3

7 06 07 Perusidea: toimiva voi olla myös kaunista. Edistyksellinen muotoilu, joka puhuu omaa ainutlaatuista kieltään. Innovatiivista tekniikkaa, joka korostaa dynamiikkaa ja taloudellisuutta. Sisätiloissa puolestaan yhdistyvät tyylikkyys ja intuitiivinen toiminnallisuus. Etumatkaa monella osa-alueella. Uusi Audi A3 Sportback. Koe itse, miten hyvät ideat kuljettavat sinua eteenpäin. Yhä pidemmälle. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 96.

8 Audi A3 Huomiota herättävä ja urheilullinen. Uuden Audi A3 Sportbackin sulavalinjainen kylki tuo muo don kauniisti esiin näyttävällä ikkunoiden reunaa myötäi levällä Tornado-muotoilulinjalla ja kynnysten yläpuolella kulkevalla dynaa misella linjalla. Jännittävät, veistokselli set pinnat, joiss valo ja varjo kohtaavat, antavat autolle kompaktin ja muhkean ulkomuodon. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 96.

9 08 09

10 Audi A3

11 10 11 Uuden Audi A3 Sportbackin dynaaminen katon muoto korostaa urheilullista luonnetta. Voimakas takaosa antaa kaikessa selkeydessään autolle itsevarman ilmeen. Pidempi akseliväli yhdistettynä lyhyisiin ylityksiin saa uuden A3 Sportbackin näyttämään pidemmältä ja tuo esiin tyylikästä urheilullisuutta. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 96.

12 Audi A3

13 12 13 Idean verran nopeampi. Nopeampi vaihtaminen sujuu nyt kätevästi. Lisävarusteena saatavan 7-vaihteisen S tronic -kaksoiskytkinvaihteiston avulla vaihtaminen sujuu lähes ilman tuntuvaa vedon katkeamista. Vaihteisto on saatavissa useisiin malleihin. Yksilöllistä ajodynamiikkaa voi tuoda esiin valitsemalla lisävarusteeksi Audi drive selectin ja säädettävän iskunvaimennuksen. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 96.

14 Audi A3 Uusi

15 14 15 Audi A3 Sedan Uutta suuntaa voi seurata. Tai sen voi määrittää itse. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 100.

16 Audi A3

17 16 17 Sedan on nyt määritetty uudelleen. Dynaamiset ääriviivat. Muhkeat muodot. Uusi Audi A3 Sedan antaa sanalle Sedan aivan uuden merkityksen. Läpikotaisin urheilullinen. Tyylikäs ja itsetietoinen. Valmis valloittamaan maailman. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 100.

18 Audi A3 Uudenlainen kokemus: coupé-tyyppinen kompakti sedan. Leveyttä ja syvyyttä. Linjakas muotoilu korostaa muotoilun kolmiulotteisuutta. Matala, sulavalinjainen katto huokuu puhdasta dynamiikkaa. Voimakkaasti muotoillut lokasuojat ja korostetut pyöränkaaret ympäröivät lisävarusteena jopa 19-tuumaisina saatavia alumiinivanteita. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 100.

19 18 19

20 Audi A3 Voimaa huokuva Singleframe-jäähdyttimensäleikkö kaksoiskromilistoin. Aerodynaamiset ilman-ottoaukot. Lisävarusteena saatavat LED-valot. Valot on integroitu sulavasti kolmiulotteiseen kylkilinjaan. Huomiota herättävä takaosan olake ja tyylikkäästi nousevat takavalot. Uusi Audi A3 Sedan: edistyksellisen urheilullinen. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 100.

21 20 21

22 Audi A3 Vapaus saattaa olla vain hetkellinen tunne. Tai se voi olla periaate. Uusi Audi Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 100.

23 22 23 A3 Cabriolet.

24 Audi A3

25 24 25 Vapautta, joka inspiroi. Ihastusta ensimmäisestä katseesta. Linjakasta syvyyttä. Dynaamiset mittasuhteet. Kaikki tämä yhdistettynä tyylikkään kevyeen rakenteeseen. Vakiovarusteena täysautomaattinen akustinen kangaskatto. Uusi Audi A3 Cabriolet. Urheilullisesti. Inspiroiva. Avoin uusille ideoille. Rajatonta vapautta. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 100.

26 Audi A3 Uusia näkökulmia. Äärettömän ihastuttava. Vakiovarustukseen kuuluva täysautomaattinen akustinen kangaskatto tuo vapauden tunteen. Avattavissa jopa ajon aikana nopeuteen 50 km/h saakka. Tai sitten voimakkaan äänen korostamaa hyvää tunnelmaa. Äänilähteenä toimii lisävarusteena saatava Bang & Olufsen Sound System, jossa on 13 kaiutinta ja kokonaistehoa 625 wattia. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 100.

27 26 27

28 Audi A3/S3 Tekniikkaa voi parantaa. Tai nostaa sen aivan uudelle tasolle. Uudet koho Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 96.

29 28 29 kohdat

30 Audi A3/S3 > Kohokohdat > Audin virtuaalinen mittaristo

31 30 31 Muutakin kuin näkymä eteenpäin. Tulevaisuus silmien edessä. Joka päivä. Selkeästi näkyvissä kuljettajan istuimelta. Lisävarusteena saatava täysin digitaalinen virtuaalinen mittaristo. Toiminta ja muotoilu on viety aivan uudelle tasolle. Kuljettajalle tärkeät tiedot yhdellä silmäyksellä. Useita näyttömahdollisuuksia korkearesoluutioisessa 12,3 tuuman näytössä. Häikäisevän terävänä, kirkkaana ja selkein kontrastein. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 96.

32 Audi A3/S3 > Kohokohdat > Audi smartphone interface/audi MMI Navigointi plus jossa MMI touch Nauti älypuhelimesi tutusta maailmasta MMI-valikon kautta lisävarusteena saatavan Audi smartphone interfacen¹ avulla. Se tuodaan ulottuvillesi korkearesoluutioisessa MMI-värinäytössä. Perille ilman kiertoteitä. Tämä on mahdollista uudistetun MMI-käyttökonseptin ja MMI touch -kosketuspaneelilla varustetun MMI Navigointi plus -järjestelmän ansiosta. Vähäisempi painikkeiden määrä mahdollistaa intuitiivisen käytön, ja päämäärän syöttö sujuu nopeasti ilman alavalikoita. Kosketukseen reagoiva ohjauspaneeli tunnistaa käsialan ja kosketuseleet. Sen yhteydessä voi käyttää Audi connectin² tukemia palveluja. Tulevaisuus on yhä monimutkaisempi. Ja samalla selkeämpi. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 96. ² Lisätietoa oikeudellisista tiedoista ja käyttövinkeistä saa sivulta 104. ¹ Älypuhelimen valmistaja vastaa kaikissa autossa Audi smartphone interfacen kautta näytettävistä sisällöistä ja toiminnoista.

33 32 33

34 Audi A3/S3 > Kohokohdat > Audin sisätilat

35 34 35 Jokaisessa yksityiskohdassa on nähtävissä laadukas työn jälki ja innovatiivinen muotoilu. Vaakasuuntainen kojelaudan muotoilu korostaa sisätilojen avaruutta ja 3D-somistelistat ympäröivät optisesti kuljettajaa. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 96.

36 Audi A3/S3 > Kohokohdat > Audin sisätilat Takaosaa ilmentävät mukavat istuimet ja runsas tilan tunne. Selkänoja voidaan kääntää suhteessa 40 : 60 lisävarusteena saatava takapenkki myös suhteessa 40 : 20 : 40¹. Uuden A3 Sportackin tavaratilan tilavuus on jopa litraa takapenkin selkänojan ollessa taitettuna. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 96. ¹ Ei saatavissa malliin A3 Cabriolet. ² Tekniset tiedot koskevat perusmallia ilman maakohtaisia asetuksia ja valittuja lisävarusteita.

37 36 37

38 Audi A3/S3 > Kohokohdat > Audin Matrix LED -ajovalot Edistyksellistä valaistustekniikkaa. Kristallinkirkas näkyvyys sekä runsas ja yhtenäinen ajoradan valaistus. Ehkäisevät muiden ajoneuvojen häikäistymistä. Kaarreajovalot ja automaattinen ajovalojen korkeussäätö. Tämän kaiken mahdollistavat lisävarusteena saatavien Audi Matrix LED -ajovalojen tarkat, yksittäin ohjattavat valodiodit. Valoihin sisältyy dynaaminen vilkku. Myös takana. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 96.

39 38 39

40 Audi A3 > Kohokohdat > Avustavat järjestelmät Seuraava askel kohti automatisoitua autoa. Enemmän mukavuutta ja lisää turvallisuutta. Siitä huolehtivat uudistetut, monipuoliset kuljettajaa avustavat järjestelmät.¹ Saatavissa lisävarusteena kaikkiin Audi A3/S3 -malleihin. Esimerkiksi takana havaitusta poikittaisliikenteestä varoittava järjestelmä, joka ehkäisee törmäysriskiä peruutettaessa pois pysäköintiruudusta. Erityisissä vaaratilanteissa hätätilanneavustin voi auttaa pitämään auton omalla kaistallaan, jos kuljettaja ei reagoi. Tarvittaessa järjestelmä jarruttaa auton pysähdyksiin saakka. adaptive cruise control Stop&Go on mukautuva vakionopeussäädin, joka S tronic -vaihteiston yhteydessä auttaa säilyttämään etäisyyden edellä ajavaan ajoneuvoon. Lisäksi ruuhka-avustin avustaa nopeuteen 65 km/h saakka auton ohjaamisessa ja tekee näin matkanteosta rentoa ruuhkaisessakin liikenteessä. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 96. ¹ Muista: Järjestelmät toimivat vain järjestelmärajoitusten puitteissa. Ne voivat tukevat kuljettajaa, mutta vastuu ajamisesta ja riittävästä tarkkaavaisuudesta liikenteessä on aina kuljettajalla.

41 40 41

42 Audi A3 > Kohokohdat > Moottorit Näin saadaan teknistä etumatkaa. Oli valintasi sitten 1,0 litran 3-sylinterinen TFSI-moottori tai tehokas 2,0 litran 4-sylinterinen TFSI-moottori, Audin uusimmat moottoritekniikat mahdollistavat todella ketterän mutta samalla myös taloudellisen ajamisen. Uuden Audi A3:n 2,0 litran 4-sylinterinen TFSI-moottori tuottaa tehoa 140 kw. Soveltuu erinomaisesti polttoainetta säästävään, rauhalliseen ajotapaan vaihtamisen onnistuessa urheilulliseen tyyliin. Uuden Audi S3:n 228 kw:n moottori kiihdyttää auton nollasta sataan 4,5 sekunnissa. Yhdistetyt CO₂-päästöt ovat alkaen 146 g/km. 400 Nm:n vääntömomentti vastaa tehokkaasta voimantuotosta. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 96.

43 42 43

44 Audi S3

45 44 45 Uusi Audi S3. Se lumoaa sinut nopeasti. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 96.

46 Audi S3 Uusi Audi S3

47 46 47 Sportback Etumatka voi olla tavoite. Tai se voi olla lähtötilanne. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 96.

48 Audi S3 Etumatka on jo saavutettu. Enemmän voimaa, enemmän urheilullisuutta, enemmän ajonautintoa. Tämän kaiken sinulle tarjoaa uusi Audi S3 Sportback. Valitse itsellesi sopiva lähtökohta, joka antaa sinulle etumatkaa jo liikkeelle lähdettäessä. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 96.

49 48 49

50 Audi S3

51 50 51 Urheilullisuutta aidoimmillaan. Ulkopeilien kotelot alumiininväriset. Singleframe-jäähdyttimensäleikössä S-logo ja kaksoiskromilistat. Uudessa Audi S3 Sportbackissä pelkät yksityiskohdatkin ovat osoitus aidosta urheilullisuudesta. Vaikutelmaa korostavat helmalistat sekä etu- ja takahelmalistojen muoto ja linjakkuus. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 96.

52 Audi S3 Voimakas takadiffuusori S-mallikohtaisella kaksiosaisella pakoputkella. Vasemmalla ja oikealla ovaalinmuotoiset pakoputkenpäät antavat vaikutelman leveydestä. Lisävarusteena saatavissa ovat myös tyylikkäät 19-tuumaiset alumiinivanteet. Urheilijan sydän, mitä muuta voisi toivoa? Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 96.

53 52 53

54 Audi S3 Urheilullista matkantekoa. Vakiovarustukseen kuuluvat LED-tekniikalla toteutetut ajovalot, sivulla olevien ilman-ottoaukkojen S-muotoilu ja 17-tuumaisten jarrujen uhmakkaan mustiksi tai lisävarusteena myös punaiseksi maalatut jarrusatulat tuovat uuden Audi S3:n aidon urheilullisen luonteen tehokkaasti esiin. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 96.

55 54 55

56 Audi S3

57 56 57 Ihan sama mihin suuntaan: uusi Audi S3 vie sinut nopeammin perille. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 96.

58 Audi S3 Dynamiikan voi Uusi Audi S3 Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 100.

59 58 59 viedä äärirajoille. Tai se voi avata uusia näkökulmia. Sedan.

60 Audi S3

61 60 61 Sedan, johon on lisätty S-tekijä. Vahvempi. Urheilullisempi. Heti ensi silmäyksellä lumoava. Ainutlaatuinen ulkomuoto. Tyypillinen S. Takadiffuusori ja kaksiosainen pakoputki. Ovaalinmuotoiset pakoputkenpäät. Autoon astuminen herättää suuret odotukset. Ja ne kaikki täyttyvät. Hämmästyttävä. Uusi Audi S3 Sedan. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 100.

62 Audi S3 Uusi Audi S3 Sedan tuntee vain yhden suunnan. Eteenpäin. Ainutlaatuisen urheilullisesti. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 100.

63 62 63

64 Audi S3 S kuin suuntavakaa. quattro-neliveto jakaa voiman tarkasti kaikille neljälle pyörälle, mikä parantaa suuntavakautta ja lisää pitoa. Lisäksi kuljettaja voi mukauttaa auton luonnetta yksilöllisesti oman ajotyylinsä mukaan Audi drive selectin kautta. Apuna toimii myös Audi magnetic ride, joka tuo ajamiseen lisää dynamiikkaa ja mukavaa urheilullisuutta. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 100.

65 64 65

66 Audi S3

67 66 67 Uskomattoman urheilullinen tunnelma, joka näkyy lisävarusteena saatavissa S-urheiluetuistuimissa. Ympärillään S-mallille tunnusomaiset piirteet. Lisävarusteena saatavissa myös urheilullinen nahkaverhoiltu monitoimiohjauspyörä ja harjattua alumiinia olevat somistelistat. Polkimet harjattua terästä. Urheilullisuus voi olla näin tyylikästä. Tai päinvastoin. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 100.

68 Audi S3

69 68 69 Dynamiikan voi tuntea. Ja nähdä. Esimerkiksi Audi Singleframe -jäähdyttimensäleikkö S-mallikohtaisine kromattuine kaksoiskromilistoineen. Sekä lisävarusteena saatavine 19-tuumaisine alumiinivanteineen. S-tyyliä. Tehokkuutta kunnioittaen. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 100.

70 Audi A3 CC > g-tron Uusi Audi A3 Sportback g-tron Innovaatiot voivat muuttaa arkipäivää. Tai koko maailmaa.

71 70 71 Uusi Audi A3 Sportback g-tron käyttää kahta tehonlähdettä: innovatiivista TFSI-tekniikkaa yhdistettynä TCNG-ominaisuuksiin. Pelkässä maakaasukäytössä uusi Audi A3 Sportback 1.4 TFSI g-tron kulkee alhaisella kulutuksella jopa 400 kilometrin verran. Sen kokonaistoimintamatka¹ on noin km. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 98. ¹ Ilmoitettu toimintamatka saattaa vaihdella virtaa kuluttavien laitteiden, ilmastoinnin, ulkolämpötilan, ajonopeuden, lisävarusteiden, vanteiden/rengaskoon, maaston, ajotavan ja liikennetilanteen mukaan.

72 Audi A3 > Varustelu > Kohokohdat Monipuolisempi. Lyhyt vilkaisu monipuolisiin mahdollisuuksiin. Uusi Audi A3 on ainutlaatuinen auto, joka hämmästyttää laajoilla ja monipuolisilla varusteillaan. Siitä ovat osoituksena monipuoliset lisävarusteet inspiroidu. 01 _ Bang & Olufsen Sound System 02 _ Yksilöllinen ulkoväri Audi exclusive Solar-oranssi ja Musta optiikka -ulkonäköpaketti Audi exclusive 03 _ Ääntä eristävä kangaskatto mustana, harmaana tai granaatinpunaisena (vakiovaruste Suomessa) 04 _ Teknologia-varustepaketti sisältäen seuraavat avustavat järjestelmät: mukautuva vakionopeussäädin adaptive cruise control (Stop&Go kun S tronic), Audi active lane assist -aktiivinen kaistallapysymisvahti, ruuhka-avustin ja hätätilanneavustin (vain S tronic), Audi pre sense eteen sisältäen jalankulkijoiden tunnistuksen, liikennemerkkien tunnistuksen, kaukovaloavustimen ja akustisen ja optisen pysäköintijärjestelmän eteen ja taakse 05 _ Audi phone box ja langaton lataus (Qi-standardi) Kuvissa näkyvät varusteet ovat osittain lisähintaan saatavissa olevia lisävarusteita. Yksityiskohtaiset tiedot vakio- ja lisävarusteista saat osoitteesta tai Audi-jälleenmyyjältä. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 96.

73

74 Audi A3 > Varustelu > Kohokohdat

75 01 _ Valopaketti 02 _ Automaattinen mukavuusilmastointi 03 _ Nahkaverhoiltu 3-puolainen monitoimiohjauspyörä 04 _ Nahkainen vaihteenvalitsimen nuppi 05 _ Valaistut kynnyslistat ja somistelistat 06 _ Takaistuimen selkänoja taitettava 07 _ S-urheiluetuistuimet mustaa Feinnappa-nahkaa kivenharmain koristesaumaompelein, salmiakkikuvio Kuvissa näkyvät varusteet ovat osittain lisähintaan saatavissa olevia lisävarusteita. Yksityiskohtaiset tiedot vakio- ja lisävarusteista saat osoitteesta tai Audi-jälleenmyyjältä. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 96.

76 Audi A3 > Varustelu > A3 Business Sport Urheilullisempi. A3 Business Sport. Näytä urheilullinen puolesi valitsemalla A3 Business Sport -varusteluversio. Urheilulliset yksityiskohdat korostavat upeasti Audi A3:n luonnetta ja antavat ensi hetkestä lähtien vaikutelman tehokkaasta suorituskyvystä Kuvissa näkyvät varusteet ovat osittain lisähintaan saatavissa olevia lisävarusteita. Yksityiskohtaiset tiedot vakio- ja lisävarusteista saat osoitteesta tai Audi-jälleenmyyjältä. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 96.

77 _ Ilmanottoaukoissa pystysuuntaiset alumiininväriset rivat 02 _ 17 alumiinivanne, 5-puolainen 03 _ Somistelistat, Mistral-alumiini 04 _ S-urheiluetuistuimet, S line -istuinverhoilut mustaa Feinnappa-nahkaa kivenharmain koristesaumaompelein saatavissa lisävarusteena S line Sport -paketin yhteydessä 05 _ Vaihteenvalitsimen nuppi nahkaa 06 _ Urheilullinen alusta ja Audi drive select 07 _ Pakoputkien päät kromatut, moottorin mukaan yksi tai kaksi päätä 08 _ Alumiininväriset diffuusorit 07 08

78 Audi A3 > Varustelu > S line Sport -paketti Kuvissa näkyvät varusteet ovat osittain lisähintaan saatavissa olevia lisävarusteita. Yksityiskohtaiset tiedot vakio- ja lisävarusteista saat osoitteesta tai Audi-jälleenmyyjältä. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 96.

79 78 79 Lisää upeita yksityiskohtia tarjoaa S line Sport -paketti, joka terävöittää entisestään urheilullista ilmettä. 01 _ S-urheiluetuistuimet, S line-istuinverhoilut lisävarusteena saatavaa mustaa Feinnappa-nahkaa kivenharmain koristesaumaompelein (S line Sport -paketin yhteydessä urheiluetuistuimet on verhoiltu vakiona S line -istuinverhoilulla Sequenz-kangasta/nahkaa) 02 _ Somistelistat harjattua alumiinia 03 _ Vaihteenvalitsimen nuppi mustaa rei itettyä nahkaa 04 _ S line Sport -alusta 05 _ Valaistut alumiiniset kynnyslistat edessä, S-teksti 06 _ Jalkatuki ja poljinpinnat terästä 07 _ Istuimien, ohjauspyörän, vaihteenvalitsimen nupin ja mattojen koristesaumaompeleet kivenharmaat

80 Audi A3 > Varustelu > S line -ulkonäköpaketti Erotu joukosta. Valitse S line -ulkonäköpaketti. Miksi tyytyä korostamaan Audi A3:n urheilullisuutta kuin voit vähällä vaivalla lisätä sitä. S line -ulkonäköpaketti tuo ulkonäköön lisää dynaamisuutta ja korostaa upeasti erottuvia yksityiskohtia. 01 _ Ilmanottoaukoissa musta kennorakenne 02 _ Pakoputkien päät kromatut, moottorin mukaan yksi tai kaksi päätä 03 _ Kennomaiset diffuusorit 04 _ S line -kattospoileri 05 _ Etu- ja takapuskurit sekä kylkien helmalistat urheilullisesti muotoiltu 06 _ S line -logo etulokasuojissa

81 Kuvissa näkyvät varusteet ovat osittain lisähintaan saatavissa olevia lisävarusteita. Yksityiskohtaiset tiedot vakio- ja lisävarusteista saat osoitteesta tai Audi-jälleenmyyjältä. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 96.

82 Audi A3 > Varustelu > Ulkovärit Jäätikönvalkoinen, metalliväri Vaikuttava ilmestys. Valitse ulkoväri, joka sopii parhaiten omaan persoonallisuuteesi. Voit luottaa erinomaiseen laatuun, sillä autoasi ei vain maalata vain kertaalleen vaan peräti neljästi. Näin Audisi kiiltävä maalipinta sekä näyttää hyvältä että kestää hyvin ympäristön vaikutuksia ja kulutusta. Vaikuttava ilmestys, joka kestää auton koko käyttöiän. Kuvissa näkyvät varusteet ovat osittain lisähintaan saatavissa olevia lisävarusteita. Yksityiskohtaiset tiedot vakio- ja lisävarusteista saat osoitteesta tai Audi-jälleenmyyjältä. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 96. ¹ Tarkemmat tiedot saatavuusajankohdasta Audi-jälleenmyyjältä.

83 Nano-harmaa, metalliväri Mythos-musta, metalliväri Navarra-sininen metalliväri Ara-sininen, kristalliefektiväri¹ Tango-punainen, metalliväri Vegas-keltainen Yksilöllinen Audi exclusive -väri Solar-oranssi Kosmos-sininen, metalliväri

84 Audi A3 > Varustelu > Vanteet

85 Voimakas ulkomuoto. Audin vanteiden avulla voit korostaa omaa yksilöllistä tyyliäsi ja oman Audi A3: si luonnetta. Luo autoosi voimakas ulkomuoto valitsemalla omat suosikkisi. Mukavan tunteen tien päällä tarjoavat Audin vanteet, jotka testataan huolellisesti ja ovat näin ollen parasta mahdollista laatua _ 19 alumiinivanne 5-puolainen Wing, kiiltävä titaaninvärinen, kiillotettu, Audi Sport¹ 02 _ 17 alumiinivanne 5-puolainen Star 03 _ 19 alumiinivanne 5-puolainen V, matta titaaninvärinen, kiillotettu¹ 04 _ 17 alumiinivanne 5-puolainen Kinetic 05 _ 18 alumiinivanne 5-puolainen (S-Design), osittain kiillotettu¹ 06 _ 17 alumiinivanne 5-puolainen Pylon, matta titaaninvärinen, kiillotettu¹ 07 _ 18 alumiinivanne 5-kaksoispuolainen Star (S-Design) kontrastiharmaa, osittain kiillotettu¹ 08 _ 18 alumiinivanne 10-puolainen, matta titaaninvärinen, kiillotettu, Audi Sport¹ Muita vanteita osoitteessa audi.fi Kuvissa näkyvät varusteet ovat osittain lisähintaan saatavissa olevia lisävarusteita. Yksityiskohtaiset tiedot vakio- ja lisävarusteista saat osoitteesta tai Audi-jälleenmyyjältä. Renkaiden tekniset ominaisuudet löytyvät sivulta 104. ¹ Huomioi vanteiden erityisominaisuudet sivulla 103.

86 Audi A3 > Varustelu > Istuimet/istuinverhoilut Rallye-kangas, musta/sininen Vakio Business Sport -mallit Sequenz-kangas / musta nahka Koristesaumaompelein. Vain S line Sport -varustepaketin yhteydessä Trophy-kangas / musta nahka Koristesaumaompelein. Vain S3-mallit Frequency Alcantara/nahka, Rotor-harmaa Koristesaumaompelein. Vain S line Sport -varustepaketin yhteydessä

87 86 87 Laatua. Kangas- ja nahkaverhoilut. Audisi tarjoaa sinulle aivan erityislaatuista istuinmukavuutta. Niin etukuin takaistuimilla voit nauttia ainutlaatuisesta matkustusmukavuudesta laadukkaiden materiaalien ja tyylikkään viimeistelyn ansiosta. Valitset minkä istuinverhoilun tahansa, istu juuri niin kuin itse haluat _ S-urheiluetuistuimet mustaa Feinnappa-nahkaa koristesaumaompelein 02 _ Urheiluetuistuimet Plenumkangasta / mustaa/kosmos-sinistä nahkaa koristesaumaompelein 03 _ Normaalietuistuimet mustaa Regattakangasta (Ei Suomen tuontiohjelmassa) Kuvissa näkyvät varusteet ovat osittain lisähintaan saatavissa olevia lisävarusteita. Yksityiskohtaiset tiedot vakio- ja lisävarusteista saat osoitteesta tai Audi-jälleenmyyjältä. Alcantara/nahka, musta Feinnappa-nahka, musta Koristesaumaompelein. Feinnappa-nahka, musta Salmiakkikuvio ja koristesaumaompeleet. Vain S3-mallit Milano-nahka, kivenharmaa

88 Audi A3 > Varustelu > Somistelistat 3D-optiikka, Luv, titaaninharmaa Ei Suomen tuontiohjelmassa Alumiini, Mistral

89 88 89 Valikoi. Somistelistat. Upeat sisätilat ovat tyylikysymys. Sinun tyylisi. Jonka voit viimeistellä pienintä yksityiskohtaa myöten. Korosta ylellisiä sisätiloja laadukkailla Audin somistelistoilla. Tunne valikoitujen materiaalien upea tyylikkyys: upeat somisteet 3D-optiikkaa Luv titaaninharmaa, Mistral-alumiini, Micrometallic hopeanvärisenä tai harjattu alumiini valitse oman makusi mukaan. Mikrometalli, hopea Harjattu alumiini Kuvissa näkyvät varusteet ovat osittain lisähintaan saatavissa olevia lisävarusteita. Yksityiskohtaiset tiedot vakio- ja lisävarusteista saat osoitteesta tai Audi-jälleenmyyjältä.

90 Audi A3 > Audi Genuine Accessories Yhtä yksilöllinen kuin sinä itse. Audi Genuine Accessories -valikoima tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia ja korostaa Audi A3:n erityispiirteitä. Nämä varusteet lunastavat Audin laatuvaatimukset joka päivä yhä uudelleen. Ota kaikki hyöty irti juuri sinun autoosi suunnitelluista ratkaisuista, joka hämmästyttävät upealla muotoilullaan ja selkeällä toiminnallisuudellaan. Lisätietoja varusteista ja muista parhaista paloista saat Audi-jälleenmyyjältä. A3 CC Audi Genuine Accessories Lisätietoa Audi A3 -mallien lisävarusteluettelosta, osoitteesta ja Audi-jälleenmyyjältä. 01_ Lumiketjut parempi pito jäällä ja lumessa. Saatavissa eri kokoja. 02_ Polkupyöräteline mahdollistaa polkupyörien kätevän kuljettamisen perustelineessä 03_ Tervetulo-LED heijastaa quattro-tekstin tai Audi-renkaat maahan LED-valoilla 04_ USB-adapteri matkapuhelinten lataamiseen Audi phone boxin yhteydessä 05_ Audi-turvaistuin youngster plus turvallista ja mukavaa matkustamista. Sopii lapsille painoltaan kg (noin 4 12 vuotta). Saatavissa myös: Audin turvakaukalo (n. 12 kuukautta) ja Audin turvaistuin (n. 1 4 vuotta) 06_ Suksi- ja tavaraboksi upeaa Audi Design -muotoilua, lukittava ja avattavissa kätevästi molemmilta puolilta. Saatavissa koot 300 l, 360 l ja 405 l. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta

91

92 Audi A3 > Audi Genuine Accessories 01_ Alumiinivanne 5-puolainen Velum koko 7,5 J x 18¹, antaa autolle dynaamista ilmettä. 02_ Active pillow itsesäätyvä ilmatyyny mahdollistaa miellyttävän levon matkan aikana. 03_ Tavaratilan pohjakaukalo suojaa tavaratilaa tavaroiden tuomalta lialta ja vaurioilta. Vain A3 Sportback. 04_ Takaspoileri, hiilikuitua korostaa sedanin erinomaista aerodynamiikkaa. Integroitu jarruvalo. 05_ Ulkopeilien kotelot tyylikästä hiilikuitua upea yksityiskohta ja säästävät lisäksi painoa. 06_ Kumimatot suojaavat auton lattiaa kosteudelta ja karkealta lialta. A3-teksti. ¹ Renkaiden tekniset ominaisuudet löytyvät sivulta

93

94 Audi A3 > Audi-elämys Elämys Audi A3. Lisätietoa Internetissä. Löydä uuden A3:n upea maailma. Lisää tietoa, lisää yksilöllisyyttä ja lisää erottuvuutta. Nyt osoitteessa Skannaa QR-koodi älypuhelimellasi tai tabletillasi ja löydä uuden Audi A3:n maailma.

95 94 95

96 Audi A3 > Tekniset tiedot Malli A3 Sportback 1.0 TFSI (85 kw) A3 Sportback 1.4 TFSI ultra (110 kw) A3 Sportback 2.0 TFSI (140 kw) A3 Sportback 2.0 TFSI quattro (140 kw) Moottorin rakenne 3-sylinterinen bensiinimoottori polttoaineen suorasuihkutuksella, turboahtimella ja epäsuoralla välijäähdytyksellä, 4 venttiiliä, 2 yläpuolista nokka-akselia 4-sylinterinen bensiinimoottori polttoaineen suorasuihkutuksella, turboahtimella ja epäsuoralla välijäähdytyksellä, 4 venttiiliä, 2 yläpuolista nokka-akselia 4-sylinterinen bensiinimoottori polttoaineen suorasuihkutuksella, turboahtimella ja Audi valvelift -järjestelmällä (imupuolella) 4-sylinterinen bensiinimoottori polttoaineen suorasuihkutuksella, turboahtimella ja Audi valvelift -järjestelmällä (imupuolella) Iskutilavuus, cm³ (venttiilit/sylinteri) 999 (3) (4) 1984 (4) (4) Teho¹, kw / r/min 85/ / / / Vääntömomentti, Nm / r/min 200/ / / / Voimansiirto Vetotapa Etuveto Etuveto Etuveto Jatkuvatoiminen quattro-neliveto Vaihteisto 6-vaihteinen manuaalivaihteisto [7-vaihteinen S tronic -automaatti] 6-vaihteinen manuaalivaihteisto [7-vaihteinen S tronic -automaatti] 6-vaihteinen manuaalivaihteisto [7-vaihteinen S tronic -automaatti] [7-vaihteinen S tronic -automaatti] Painot/tilavuudet A3 Sportback A3 Sportback A3 Sportback A3 Sportback Omamassa², kg [1 275] [1 315] [1 390] [1 460] Sallittu kokonaismassa, kg [1 760] [1 800] [1 875] [1 945] Sallittu kattokuorma/vetoaisapaino, kg 75/75 [75/75] 75/75 [75/75] 75/75 [75/75] [75/75] Sallittu perävaunumassa³, kg jarruton nousu 12 % 620 [630] [1 300] 650 [650] [1 500] 680 [690] [1 600] [730] [1 600] Polttoainesäiliön tilavuus, n. l 50 [50] 50 [50] 50 [50] [55] Suoritus-/kulutusarvot⁴ Huippunopeus, km/h 206 [206] 220 [220] 244 [244] [236] Kiihtyvyys km/h, s 9,9 [9,9] 8,2 [8,2] 6,9 [6,8] [6,2] Polttoaine 95-okt.⁵ 95-okt.⁵ 95-okt.⁵ 95-okt.⁵ Polttoaineenkulutus⁶, ⁷, l/100 km kaupunki maantie yhdistetty 5,5 5,8 [5,4 5,7] 3,9 4,2 [4,0 4,3] 4,5 4,8 [4,5 4,8] 5,7 6,1 [5,9 6,2] 4,0 4,4 [4,2 4,5] 4,6 5,0 [4,8 5,1] 7,3 7,6 [7,1 7,4] 4,5 4,8 [4,7 5,0] 5,5 5,8 [5,6 5,9] [7,1 7,4] [4,8 5,1] [5,7 6,0] CO₂-päästöt⁶, ⁷ g/km yhdistetty [ ] [ ] [ ] [ ] Päästönormi EU6 [EU6] EU6 [EU6] EU6 [EU6] [EU6] [ ] Tiedot koskevat S tronic -vaihteistoa. Viitteiden ¹ ⁸ selitykset sivulla 103.

97 96 97 Malli Moottorin rakenne S3 Sportback 2.0 TFSI quattro (228 kw) 4-sylinterinen bensiinimoottori polttoaineen suorasuihkutuksella, turboahtimella ja välijäähdytyksellä, 4 venttiiliä, 2 yläpuolista nokka-akselia A3 Sportback 1.6 TDI (81 kw) 4-sylinerinen dieselmoottori VTG-turboahtimella ja epäsuoralla välijäähdytyksellä, 2 yläpuolista nokka-akselia Iskutilavuus, cm³ (venttiilit/sylinteri) (4) (4) Teho¹, kw / r/min 228 [228]/5 800 [5 500] [6 500] 81/ Vääntömomentti, Nm / r/min 380 [400]/1 850 [2 000] [5 400] 250/ Voimansiirto Vetotapa Jatkuvatoiminen quattro-neliveto Etuveto Vaihteisto 6-vaihteinen manuaalivaihteisto [7-vaihteinen S tronic -automaatti] 6-vaihteinen manuaalivaihteisto [7-vaihteinen S tronic -automaatti] Painot/tilavuudet S3 Sportback A3 Sportback Omamassa², kg [1 540] 1 350/1 335* [1 360] Sallittu kokonaismassa, kg [2 025] 1 835/1 820* [1 845] Sallittu kattokuorma/vetoaisapaino, kg 75/ [75/ ] 75/75 [75/75] Sallittu perävaunumassa³, kg jarruton nousu 12 % [ ] [ ] 670/660* [680] 1 000/1 500* [1 500] Polttoainesäiliön tilavuus, n. l 55 [55] 50 [50] Suoritus-/kulutusarvot⁴ Huippunopeus, km/h 250 [250] 200 [200] Kiihtyvyys km/h, s 5,3 [4,6] 10,7 [10,7] Polttoaine 98-okt.⁵ Diesel⁸ Polttoaineenkulutus⁶, ⁷, l/100 km kaupunki maantie yhdistetty 9,1 9,2 [8,2 8,3] 5,8 5,9 [5,5 5,6] 7,0 7,1 [6,5 6,6] 4,3 4,9 [4,3 4,6] 3,5 3,8 [3,5 3,8] 3,8 4,2 [3,8 4,1] CO₂-päästöt⁶, ⁷ g/km yhdistetty [ ] [99 107] Päästönormi EU6 [EU6] EU6 [EU6] * Jälkimmäinen arvo koskee versiota A3 sport/a3 design.

98 Audi A3 > Tekniset tiedot Malli A3 Sportback 2.0 TDI (110 kw) A3 Sportback 2.0 TDI quattro (110 kw) A3 Sportback 2.0 TDI quattro (135 kw) Moottorin rakenne 4-sylinerinen dieselmoottori VTG-turboahtimella ja epäsuoralla välijäähdytyksellä, 2 yläpuolista nokka-akselia 4-sylinerinen dieselmoottori VTG-turboahtimella ja epäsuoralla välijäähdytyksellä, 2 yläpuolista nokka-akselia 4-sylinerinen dieselmoottori VTG-turboahtimella ja epäsuoralla välijäähdytyksellä, 2 yläpuolista nokka-akselia Iskutilavuus, cm³ (venttiilit/sylinteri) (4) (4) (4) Teho¹, kw / r/min 110/ / / Vääntömomentti, Nm / r/min 340/ / / Voimansiirto Vetotapa Etuveto Jatkuvatoiminen quattro-neliveto Jatkuvatoiminen quattro-neliveto Vaihteisto 6-vaihteinen manuaalivaihteisto [6-vaihteinen S tronic -automaatti] 6-vaihteinen manuaalivaihteisto [6-vaihteinen S tronic -automaatti] Painot/tilavuudet A3 Sportback A3 Sportback A3 Sportback Omamassa², kg [1 395] [1 500] Sallittu kokonaismassa, kg [1 880] [1 985] Sallittu kattokuorma/vetoaisapaino, kg 75/75 [75/75] 75/75 [75/75] Sallittu perävaunumassa³, kg jarruton nousu 12 % 690 [690] [1 600] [750] [1 800] Polttoainesäiliön tilavuus, n. l 50 [50] 55 [55] Suoritus-/kulutusarvot⁴ Huippunopeus, km/h 218 [218] 214 [230] Kiihtyvyys km/h, s 8,6 [8,3] 8,3 [6,9] Polttoaine Diesel⁸ Diesel⁸ Diesel⁸ Polttoaineenkulutus⁶, ⁷, l/100 km kaupunki maantie yhdistetty 4,9 5,2 [5,2 5,5] 3,5 3,9 [4,0 4,3] 4,0 4,4 [4,4 4,7] 5,6 5,9 4,1 4,4 4,7 5,0 [5,4 5,7] [4,3 4,6] [4,8 5,0] CO₂-päästöt⁶, ⁷ g/km yhdistetty [ ] [ ] Päästönormi EU6 [EU6] EU6 [EU6] [ ] Tiedot koskevat S tronic -vaihteistoa. Viitteiden ¹ ⁸ selitykset sivulla 103.

99 98 99 Malli A3 Sportback g-tron 1.4 TFSI (81 kw) Malli A3 Sportback g-tron 1.4 TFSI (81 kw) Moottorin rakenne 4-sylinterinen bensiinimoottori kaasun ja polttoaineen suorasuihkutuksella, turboahtimella ja epäsuoralla välijäähdytyksellä, 4 venttiiliä, 2 yläpuolista nokka-akselia Suoritus-/kulutusarvot⁴ Huippunopeus, km/h 197 [197] Kiihtyvyys km/h, s 10,8 [10,8] Iskutilavuus, cm³ (venttiilit/sylinteri) (4) Teho¹, kw / r/min 81/ Vääntömomentti, Nm / r/min 200/ Voimansiirto Vetotapa Etuveto Vaihteisto 6-vaihteinen manuaalivaihteisto [7-vaihteinen S tronic -automaatti] Painot/tilavuudet Omamassa², kg [1 355] Sallittu kokonaismassa, kg [1 820] Sallittu kattokuorma/vetoaisapaino, kg 75/75 [75/75] Sallittu perävaunumassa³, kg jarruton 660 [670] nousu 12 % [1 300] Polttoaine Polttoaineenkulutus⁶, ⁷ l/100 km kaupunki maantie yhdistetty Polttoaineenkulutus⁶, ⁷ (maakaasu, CNG) kg/100 km kaupunki maantie yhdistetty CO₂-päästöt⁶, ⁷, g/km kaupunki maantie yhdistetty CO₂-päästöt⁶, ⁷ (maakaasu, CNG) g/km kaupunki maantie yhdistetty CNG/95-okt.⁵ 6,9 7,2 [6,3 6,6] 4,3 4,6 [4,4 4,7] 5,2 5,5 [5,1 5,4] 4,4 4,6 [4,2 4,3] 2,8 3,0 [2,7 2,9] 3,4 3,6 [3,3 3,5] [ ] [ ] [ ] [ ] [75 81] [89 95] Polttoainesäiliön tilavuus, n. l 50 [50] Päästönormi EU6 [EU6] Polttoainesäiliön tilavuus, n. kg (maakaasu/cng) 14,4 [14,4]

100 Audi A3 > Tekniset tiedot Malli A3 Sedan 1.0 TFSI (85 kw) A3 Sedan / A3 Cabriolet 1.4 TFSI ultra (110 kw) A3 Sedan / A3 Cabriolet 2.0 TFSI (140 kw) Moottorin rakenne 3-sylinterinen bensiinimoottori polttoaineen suorasuihkutuksella, turboahtimella ja epäsuoralla välijäähdytyksellä, 4 venttiiliä, 2 yläpuolista nokka-akselia 4-sylinterinen bensiinimoottori polttoaineen suorasuihkutuksella, turboahtimella ja epäsuoralla välijäähdytyksellä, 4 venttiiliä, 2 yläpuolista nokka-akselia 4-sylinterinen bensiinimoottori polttoaineen suorasuihkutuksella, turboahtimella ja Audi valvelift -järjestelmällä (imupuolella) Iskutilavuus, cm³ (venttiilit/sylinteri) 999 (3) (4) (4) Teho¹, kw / r/min 85/ / / Vääntömomentti, Nm / r/min 200/ / / Voimansiirto Vetotapa Etuveto Etuveto Etuveto Vaihteisto 6-vaihteinen manuaalivaihteisto [7-vaihteinen S tronic -automaatti] 6-vaihteinen manuaalivaihteisto [7-vaihteinen S tronic -automaatti] 6-vaihteinen manuaalivaihteisto [7-vaihteinen S tronic -automaatti] Painot/tilavuudet A3 Sedan A3 Cabriolet A3 Sedan A3 Cabriolet Omamassa², kg [1 280] [1 320] [1 470] [1 395] [1 540] Sallittu kokonaismassa, kg [1 755] [1 795] [1 890] [1 870] [1 965] Sallittu kattokuorma/vetoaisapaino, kg 75/75 [75/75] 75/75 [75/75] /75 [ /75] 75/75 [75/75] /75 [ /75] Sallittu perävaunumassa³, kg jarruton nousu 12 % 630 [640] [1 300] 650 [660] [1 500] 720 [730] [1 500] 680 [690] [1 600] 750 [750] [1 600] Polttoainesäiliön tilavuus, n. l 50 [50] 50 [50] 50 [50] 50 [50] 50 [50] Suoritus-/kulutusarvot⁴ Huippunopeus, km/h 211 [211] 224 [224] 222 [222] 250 [250] 250 [250] Kiihtyvyys km/h, s 9,9 [9,9] 8,2 [8,2] 8,9 [8,9] 6,9 [6,8] 7,3 [7,2] Polttoaine 95-okt.⁵ 95-okt.⁵ 95-okt.⁵ Polttoaineenkulutus⁶, ⁷, l/100 km kaupunki maantie yhdistetty 5,5 5,8 [5,4 5,6] 3,8 4,1 [3,9 4,2] 4,4 4,7 [4,4 4,7] 5,7 6,1 [5,8 6,1] 3,9 4,3 [4,0 4,3] 4,6 5,0 [4,7 5,0] 5,9 6,3 [6,1 6,4] 4,1 4,5 [4,3 4,6] 4,8 5,2 [4,9 5,2] 7,3 7,6 [7,1 7,4] 4,4 4,7 [4,6 4,9] 5,5 5,8 [5,5 5,8] 7,4 7,7 [7,4 7,7] 4,5 4,8 [4,8 5,1] 5,6 5,9 [5,8 6,1] CO₂-päästöt⁶, ⁷ g/km yhdistetty [ ] [ ] [ ] [ ] [ ] Päästönormi EU6 [EU6] EU6 [EU6] EU6 [EU6] EU6 [EU6] EU6 [EU6] [ ] Tiedot koskevat S tronic -vaihteistoa. Viitteiden ¹ ⁸ selitykset sivulla 103.

101 Malli A3 Sedan / A3 Cabriolet 2.0 TFSI quattro (140 kw) S3 Sedan 2.0 TFSI quattro (228 kw) A3 Sedan / A3 Cabriolet 1.6 TDI (81 kw) Moottorin rakenne 4-sylinterinen bensiinimoottori polttoaineen suorasuihkutuksella, turboahtimella ja Audi valvelift -järjestelmällä (imupuolella) 4-sylinterinen bensiinimoottori polttoaineen suorasuihkutuksella, turboahtimella ja välijäähdytyksellä, 4 venttiiliä, 2 yläpuolista nokka-akselia 4-sylinerinen dieselmoottori VTG-turboahtimella ja epäsuoralla välijäähdytyksellä, 2 yläpuolista nokka-akselia Iskutilavuus, cm³ (venttiilit/sylinteri) (4) (4) (4) Teho¹, kw / r/min 140/ [228]/5 800 [5 500] [6 500] 81/ Vääntömomentti, Nm / r/min 320/ [400]/1 850 [2 000] [5 400] 250/ Voimansiirto Vetotapa Jatkuvatoiminen quattro-neliveto Jatkuvatoiminen quattro-neliveto Etuveto Vaihteisto [7-vaihteinen S tronic -automaatti] 6-vaihteinen manuaalivaihteisto [7-vaihteinen S tronic -automaatti] 6-vaihteinen manuaalivaihteisto [7-vaihteinen S tronic -automaatti] Painot/tilavuudet A3 Sedan A3 Cabriolet S3 A3 Sedan A3 Cabriolet Omamassa², kg [1 465] [1 630] [1 545] 1 355/1 340* [1 365] Sallittu kokonaismassa, kg [1 940] [2 055] [2020] 1 830/1 815* [1 840] Sallittu kattokuorma/vetoaisapaino, kg [75/75] [ /75] 75/ [75/ ] 75/75 [75/75] /75 Sallittu perävaunumassa³, kg jarruton nousu 12 % [730] [1 600] [750] [1 600] [ ] [ ] 670/670* [680] 1 000/1 500* [1 500] Polttoainesäiliön tilavuus, n. l [55] [55] 55 [55] 50 [50] 50 Suoritus-/kulutusarvot⁴ Huippunopeus, km/h [242] [242] 250 [250] 203 [203] 200 Kiihtyvyys km/h, s [6,2] [6,9] 5,3 [4,6] 10,7 [10,7] 11,4 Polttoaine 95-okt.⁵ 98-okt.⁵ Diesel⁸ Polttoaineenkulutus⁶, ⁷, l/100 km kaupunki maantie yhdistetty [7,1 7,4] [4,7 5,0] [5,6 5,9] [7,4 7,8] [5,0 5,4] [5,9 6,3] 9,1 9,2 [8,2 8,3] 5,8 5,9 [5,4 5,5] 7,0 7,1 [6,4 6,5] 4,2 4,8 [4,2 4,5] 3,4 3,7 [3,4 3,7] 3,7 4,1 [3,7 4,0] 4,7 5,0 3,6 3,9 4,0 4,3 CO₂-päästöt⁶, ⁷ g/km yhdistetty [ ] [ ] [ ] [98 106] Päästönormi [EU6] [EU6] EU6 [EU6] EU6 [EU6] EU6 * Jälkimmäinen arvo koskee versiota A3 sport/a3 design.

102 Audi A3 > Tekniset tiedot Malli A3 Sedan / A3 Cabriolet 2.0 TDI (110 kw) A3 Sedan / A3 Cabriolet 2.0 TDI quattro (110 kw) A3 Sedan / A3 Cabriolet 2.0 TDI quattro (135 kw) Moottorin rakenne 4-sylinerinen dieselmoottori VTG-turboahtimella ja epäsuoralla välijäähdytyksellä, 2 yläpuolista nokka-akselia 4-sylinerinen dieselmoottori VTG-turboahtimella ja epäsuoralla välijäähdytyksellä, 2 yläpuolista nokka-akselia 4-sylinerinen dieselmoottori VTG-turboahtimella ja epäsuoralla välijäähdytyksellä, 2 yläpuolista nokka-akselia Iskutilavuus, cm³ (venttiilit/sylinteri) (4) (4) (4) Teho¹, kw / r/min 110/ / / Vääntömomentti, Nm / r/min 340/ / / Voimansiirto Vetotapa Etuveto Jatkuvatoiminen quattro-neliveto Jatkuvatoiminen quattro-neliveto Vaihteisto 6-vaihteinen manuaalivaihteisto [6-vaihteinen S tronic -automaatti] 6-vaihteinen manuaalivaihteisto [6-vaihteinen S tronic -automaatti] Painot/tilavuudet A3 Sedan A3 Cabriolet A3 Sedan A3 Cabriolet A3 Sedan A3 Cabriolet Omamassa², kg [1 395] [1 555] [1 505] [1 670] Sallittu kokonaismassa, kg [1 870] [1 980] [1 980] [2 095] Sallittu kattokuorma/vetoaisapaino, kg 75/75 [75/75] /75 [ /75] 75/75 /75 [75/75] [ /75] Sallittu perävaunumassa³, kg jarruton nousu 12 % 690 [690] [1 600] 750 [750] [1 600] [750] [1 800] [750] [1 800] Polttoainesäiliön tilavuus, n. l 50 [50] 50 [50] [55] [55] Suoritus-/kulutusarvot⁴ Huippunopeus, km/h 224 [224] 224 [224] [237] [237] Kiihtyvyys km/h, s 8,6 [8,3] 8,9 [8,8] 8,3 8,8 [6,9] [7,6] Polttoaine Diesel⁸ Diesel⁸ Diesel⁸ Polttoaineenkulutus⁶, ⁷, l/100 km kaupunki maantie yhdistetty 4,9 5,2 [5,2 5,5] 3,5 3,9 [4,0 4,3] 4,0 4,4 [4,4 4,7] 5,1 5,4 [5,4 5,7] 3,7 4,1 [4,2 4,5] 4,2 4,6 [4,6 4,9] 5,6 5,9 4,1 4,4 4,7 5,0 5,8 6,1 4,2 4,5 4,8 5,1 [5,4 5,7] [4,3 4,6] [4,7 5,0] [5,7 6,0] [4,5 4,8] [4,9 5,2] CO₂-päästöt⁶, ⁷ g/km yhdistetty [ ] [ ] [ ] [ ] Päästönormi EU6 [EU6] EU6 [EU6] EU6 EU6 [EU6] [EU6] [ ] Tiedot koskevat S tronic -vaihteistoa. Viitteiden ¹ ⁸ selitykset sivulla 103.

103 Selitykset ¹ Määritetty virallisen mittausmenetelmän (määritelmän UN R-85 viimeisin versio) mukaan. ² Auton omamassa (kun kuljettaja [75 kg] ja polttoainetankki 90 % täynnä); EU-asetuksen 1230/2012 viimeisin versio. Erikoisvarusteet voivat nostaa auton omamassaa ja ilmanvastusta, jolloin kantavuus ja huippunopeus vastaavasti pienenevät. ³ Moottorin teho laskee, mitä korkeammalle merenpinnasta noustaan. Yhdistelmämassaa (auton ja perävaunun yhteinen massa) on vähennettävä 10 % jokaista m:n nousua kohti. Ilmoitettu perävaunun paino koskee tehdasasenteista vetokoukkua. Jos ajoneuvoyhdistelmä on ammattikäytössä, saatetaan tarvita EY:n edellyttämää ajopiirturia. ⁴ Tiedot polttoaineenkulutuksesta ja CO₂-päästöistä määräytyvä myös käytettävien vanteiden/renkaiden mukaan. ⁵ 95-oktaanisen lyijyttömän bensiinin (DIN EN 228) käyttöä suositellaan. Ellei sitä ole saatavissa: voidaan käyttää vähintään 91-oktaanista (DIN EN 228) lyijytöntä bensiiniä, mikä aiheuttaa vähäisen tehon heikkenemisen. 95-oktaanisen polttoaineen, joka sisältää enintään 10 % etanolia (E10), käyttö on myös mahdollista. Kulutustiedot koskevat 95-oktaanista polttoainetta (692/2008/EY). ⁶ Määritetty virallisen mittausmenetelmän mukaan. Tiedot eivät koske yksittäisiä malleja vaan toimivat vertailuna eri autotyyppien välillä. ⁷ Polttoaineenkulutus ja CO₂-päästöt riippuvat myös kuljettajan ajotavasta sekä sää- ja kelioloista. CO₂ on tärkein ilmaston lämpenemiseen vaikuttava kasvihuonekaasu. ⁸ Lyijyttömän dieselpolttoaineen (DIN EN 590) käyttö on suositeltavaa. Ellei sitä ole saatavissa, käytä DIN EN 590:n mukaista dieselpolttoainetta. Tärkeä ohje Vanteiden erityisominaisuudet: Kokonaan tai osittain kiillotettuja alumiinivanteita ei ole hyvä käyttää talviolosuhteissa. Näiden vanteiden pinnassa ei ole valmistuksesta johtuen riittävää korroosiosuojaa, joten tiesuola tai vastaava saattaa vaurioittaa vanteita pysyvästi.

104 Audi A3 > Tekniset tiedot Tietoja Audi connectista Audi connectin tukemien palvelujen käyttö on mahdollista vain lisävarusteena saatavan navigointijärjestelmän yhteydessä. Audi connect -palvelut toimittaa AUDI AG. Rengasparametrien luokitus Taulukossa on ilmoitettu Audi A3/S3 -mallien eri rengaskoolle polttoaineen taloudellisuusluokka, märän kelin luokka ja ulkoisen rengasmelun luokka. Audi connectin tukemien palvelujen käytettävyys on maakohtaista. Audi connect -palvelut ovat käytettävissä vähintään vuoden ajan auton toimituspäivästä lukien. 24 kuukauden kuluttua auton käyttöönotosta Audi connect -palvelujen käyttöoikeus jatkuu maksutta yhden 12 kuukauden jakson ajan. Jos et halua ottaa käyttöön käyttöoikeuden jatkoa, ilmoita siitä meille kirjallisesti osoitteeseen: Rengaskoko Polttoaineen taloudellisuusluokka Märän kelin luokka Ulkoisen rengasmelun luokitus AUDI AG Kundenbetreuung Deutschland Ingolstadt Sähköposti: Puh.: Lisätietoja Audi connect -palvelujen tilauksen jatkamisesta Audi-jälleenmyyjältä. Kesärenkaat 205/55 R 16 F B E A /45 R 17 E C C A /40 R 18 F C B A /35 R 19 E B 72 Tietyn renkaan tilaaminen ei ole mahdollista. Tiedustele maakohtaisia rengasvaihtoehtoja Audi-jälleenmyyjältä. Audi connect mahdollistaa automallin mukaan pääsyn Googleen ja Twitteriin. Jatkuvaa käyttöä ei voida taata, vaan se määräytyy Googlen ja Twitterin toiminnan mukaan. Lisätietoja Audi connectista saa osoitteesta connect ja Audi-jälleenmyyjältä; tietoa maksun muodostumisesta saa omalta matkapuhelinoperaattorilta. ¹ Tiedot yhteensopivista matkapuhelimista saat Audi-jälleenmyyjältä tai Internet-osoitteesta

105 Kuvien Audi A3 Sportback -mallin varusteet (sivut 2-43): Ulkoväri: Nano-harmaa, metalliväri Vanteet: alumiinivanne, 5-puolainen Dynamic Istuimet/istuinverhoilut: urheiluetuistuimet Sequenz-kangasta / mustaa nahkaa kivenharmain koristesaumaompelein Somistelistat: harjattua alumiinia Muut varusteet: S line -ulkonäköpaketti Esitteessä kuvatun Audi A3 Sedanin varusteet (s. 2 43): Ulkoväri: Kosmos-sininen, metalliväri Vanteet: alumiinivanne 5-puolainen V, kiillotettu¹ Istuimet/istuinverhoilut: urheiluetuistuimet Plenum-kangasta / mustaa/ sinistä nahkaa Space-sinisin koristesaumaompelein Somistelistat: harjattua alumiinia Muut varusteet: S line -ulkonäköpaketti Esitteessä kuvatun Audi A3 Cabrioletin varusteet (sivut 2 43): Ulkoväri: Tango-punainen, metalliväri Vanteet: alumiinivanne 5-puolainen V, kiillotettu¹ Istuimet/istuinverhoilut: urheiluetuistuimet mustaa Feinnappa-nahkaa kivenharmain koristesaumaompelein, salmiakkikuvio Somistelistat: harjattua alumiinia Muut varusteet: S line -ulkonäköpaketti Esitteessä kuvatun Audi S5 Sportbackin varusteet (sivut 44 71): Ulkoväri: Daytona-harmaa, helmiäisväri Vanteet: alumiinivanne, 5-puolainen V, titaaninvärinen, kiillotettu, Audi Sport¹, ² Istuimet/istuinverhoilut: urheiluetuistuimet mustaa/express-punaista Feinnappa-nahkaa Somistelistat: harjattua alumiinia Esitteessä kuvatun Audi S3 Sedanin varusteet (s ): Ulkoväri: pantterinmusta, kristalliefektiväri Vanteet: alumiinivanne, 5-puolainen Wing, titaaninvärinen, kiillotettu², Audi Sport Istuimet/istuinverhoilut: urheiluetuistuimet mustaa Feinnappa-nahkaa Express-punaisin koristesaumaompelein Somistelistat: harjattua alumiinia ¹ Huomioi vanteiden erityisominaisuudet sivulla 103.

106 Audi A3 > Mitat Audi A3 Sportback Tiedot millimetreinä Audi S3 Sportback Tiedot millimetreinä Mittaukset suoritettu auton ollessa tyhjä. Tavaratilan tilavuus:¹ etuveto 380/1 220 l; jatkuvatoiminen quattro-neliveto 340/1 180 l (toinen arvo: takaselkänoja käännettynä ja kuormaus kattoon asti). Kääntöympyrä n. 10,9 m. * Suurin pääntila. ** Levein kyynärpäätila. *** Levein hartiatila. Mittaukset suoritettu auton ollessa tyhjä. Tavaratilan tilavuus:¹ 340/1 180 l (toinen arvo: takaselkänoja käännettynä ja kuormaus tavaratilan yläreunaan asti). Kääntöympyrä n. 10,9 m. * Suurin pääntila. ** Levein kyynärpäätila. *** Levein hartiatila * * ** 1392 *** ** 1344 *** 1453 ** *** 1422 ** 1344 *** ¹ Tekniset tiedot koskevat perusmallia ilman maakohtaisia asetuksia ja valittuja lisävarusteita.

107 Audi A3 Sedan Tiedot millimetreinä Audi S3 Sedan Tiedot millimetreinä Mittaukset suoritettu auton ollessa tyhjä. Tavaratilan tilavuus:¹ etuveto 425/880 l; jatkuvatoiminen quattro-neliveto 390/845 l (toinen arvo: takaselkänoja käännettynä ja kuormaus kattoon asti). Kääntöympyrä n. 11,0 m. * Suurin pääntila. ** Levein kyynärpäätila. *** Levein hartiatila. Mittaukset suoritettu auton ollessa tyhjä. Tavaratilan tilavuus:¹ 390/845 l (toinen arvo: takaselkänoja käännettynä ja kuormaus kattoon asti). Kääntöympyrä n. 11,0 m. * Suurin pääntila. ** Levein kyynärpäätila. *** Levein hartiatila * * Audi A3 Cabriolet Tiedot millimetreinä Mittaukset suoritettu auton ollessa tyhjä. Tavaratilan tilavuus¹ kangaskaton ollessa suljettuna: etuveto 320 l; jatkuvatoiminen quattro-neliveto 285 l; katto auki: etuveto 280 l; jatkuvatoiminen quattro-neliveto 245 l; takapenkit taitettuina alas: etuveto 680 l, jatkuvatoiminen quattro-neliveto 645 l. Kääntöympyrä n. 10,9 m. * Suurin pääntila. ** Levein kyynärpäätila. *** Levein hartiatila * ** 1392 *** 1423 ** 1345 *** ** *** 1423 ** *** ** 1392 *** 1203 ** 1162 *** ¹ Tekniset tiedot koskevat perusmallia ilman maakohtaisia asetuksia ja valittuja lisävarusteita.

108 Audi Teknistä etumatkaa AUDI AG Auto-Union-Straße Ingolstadt Voimassa alkaen kesäkuu 2016 Painettu Saksassa 633/ Esitteessä voi olla kuvattuna malleja, varusteita ja palveluja, jotka eivät sisälly kaikkien maiden tuontiohjelmaan. Kuvien autoissa saattaa lisäksi olla varusteita, jotka eivät sisälly niihin vakiona. Mallistoa, autojen ulkonäköä, suorituskykyä, mittoja, painoja, polttoaineenkulutusta jne. koskevat tiedot perustuvat julkaisuhetken tietoihin. Oikeus kuvien värien ja muotojen poikkeamiin sekä virheisiin ja painovirheisiin pidätetään. Oikeus muutoksiin pidätetään. Jälkipainos, myös osittainen, vain AUDI AG:n kirjallisella luvalla. Esitepaperi on valmistettu kloorittomasti valkaistusta selluloosasta

Audi A5 Coupé. Uusi Audi A5 Coupé.

Audi A5 Coupé. Uusi Audi A5 Coupé. A5 S5 2 Audi A5 Coupé Uusi Audi A5 Coupé. Näyttää suunnan. Jopa auton seistessä paikallaan. Uudessa Audi A5 Coupéssa yhdistyvät urheilullisuus ja tyylikkyys. Se tuo kaduille edistyksellisyyttä, estetiikkaa

Lisätiedot

Muuttaa Ei vain arkea.

Muuttaa Ei vain arkea. A3 Sportback e-tron Muuttaa Ei vain arkea. Astu sisään sähköautojen maailmaan. Uuteen maailmaan. Uuden Audi A3 Sportback e-tronin myötä. Premium-luokan ladattava hybridiauto. Dynaaminen, taloudellinen

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Caddy Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Audi A4 A4 Avant A4 allroad quattro S4 S4 Avant A4 S4

Audi A4 A4 Avant A4 allroad quattro S4 S4 Avant A4 S4 Audi A4 A4 Avant A4 allroad quattro S4 S4 Avant A4 S4 Audi A4 A4 Avant Sillä mennään, millä ajetaan. Polttoaineenkulutusta ja CO₂-päästöjä koskevat tiedot alkaen sivulta 96. 02 03 Audi A4 A4 Avant A4 /

Lisätiedot

Kyllä vain. Sinä sanot: Me sanomme: Vapaus on suuri sana. Tee siitä vieläkin suurempi.

Kyllä vain. Sinä sanot: Me sanomme: Vapaus on suuri sana. Tee siitä vieläkin suurempi. Q3 02 03 Der neue Audi Q3 Kyllä vain. Vapaus on suuri sana. Tee siitä vieläkin suurempi. Uusi Audi Q3 04 09 Sisätilat 10 15 Mukavuus ja monipuolisuus 16 19 Tekniikka 20 23 Varustetasot ja paketit 24 27

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caravelle

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caravelle Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Caravelle Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Amarok

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Amarok Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Amarok Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Transporter

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Transporter Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Transporter Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy Tekniset tiedot Mallivuosi 14 Caddy Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Seuraa Audi Q2:ta tunnisteella #untaggable.

Seuraa Audi Q2:ta tunnisteella #untaggable. Q2 SQ2 Audi Q2 02 03 #untaggable Periaatteessa vertaansa vailla. Audi Q2:n myötä mikään ei enää ole ennallaan. Se on älykäs, yksilöllinen, itsevarma eikä suostu jäämään kenenkään varjoon. Se on #untaggable.

Lisätiedot

Audi Q #untaggable #untaggable.

Audi Q #untaggable #untaggable. Q2 Audi Q2 02 03 #untaggable Periaatteessa vertaansa vailla. Uuden Audi Q2:n myötä mikään ei enää ole ennallaan. Se on älykäs, yksilöllinen, itsevarma eikä suostu jäämään kenenkään varjoon. Se on #untaggable.

Lisätiedot

AUDI A8 SEDAN LANG 3,0 V6 TFSI QUATTRO TIPTRONIC- AUTOM. EXECUTIVE LINE

AUDI A8 SEDAN LANG 3,0 V6 TFSI QUATTRO TIPTRONIC- AUTOM. EXECUTIVE LINE AUDI A8 SEDAN LANG 3,0 V6 TFSI QUATTRO TIPTRONIC- AUTOM. EXECUTIVE LINE Hintatiedot Autoveroton hinta: 97 860,00 Autovero ja kokonaishinta Autovero: 40 283,05 muuttuvat, jos autoyksilön CO2-arvo muuttuu.

Lisätiedot

Audi A3 Compact Coupé, Sportback ja Sedan

Audi A3 Compact Coupé, Sportback ja Sedan VÄRIT Metalli- ja helmiäisvärit, ks. esite, ulko- ja sisäväriyhdistelmistä lisätietoja jälleenmyyjältä/maahantuojalta 810 960,16 1 081,74 Q0Q0 Audi exclusive -erikoisvärit, varmista saatavuus ja tilausehdot

Lisätiedot

Uusi Beetle Uusi Beetle Cabriolet

Uusi Beetle Uusi Beetle Cabriolet Uusi Beetle Uusi Beetle Särmikäs. Ei kulmikas. Uusi Beetle ja uusi Beetle ovat pysyneet linjoilleen uskollisina, mutta erottuvat nyt enemmän edukseen ja ovat urheilullisempia kuin koskaan aikaisemmin.

Lisätiedot

Audi A3 Compact Coupé A3 Sportback Audi S3 Compact Coupé S3 Sportback. Teknistä etumatkaa

Audi A3 Compact Coupé A3 Sportback Audi S3 Compact Coupé S3 Sportback. Teknistä etumatkaa A3 Audi A3 Compact Coupé A3 Sportback Audi S3 Compact Coupé S3 Sportback Audi Teknistä etumatkaa Sivu Elämys 4 Audi A3 Compact Coupé / A3 Sportback 30 Audi S3 Compact Coupé / S3 Sportback Tekniikka 48

Lisätiedot

A3 Sedan A3 Cabriolet S3 Sedan. Teknistä etumatkaa

A3 Sedan A3 Cabriolet S3 Sedan. Teknistä etumatkaa A3 A3 Sedan A3 Cabriolet S3 Sedan Audi Teknistä etumatkaa Sivu Elämys 4 Audi A3 Sedan 36 Audi S3 Sedan 20 Audi A3 Cabriolet Tekniikka 48 Innovaatiot 56 Audi tron 64 MMI yksinkertaista käytettävyyttä 50

Lisätiedot

Renault SCENIC & GRAND SCENIC

Renault SCENIC & GRAND SCENIC Uusi Renault SCENIC & GRAND SCENIC Tekniset tiedot ja värit Tekniset tiedot SCENIC / GRAND SCENIC (7 istuinta) Energy TCe 115 Energy TCe 130 Energy dci 110 Energy dci 110 EDC Energy dci 160 EDC Polttoaine

Lisätiedot

A1 Sportback S1 S1 Sportback. Audi Vorsprung durch Technik

A1 Sportback S1 S1 Sportback. Audi Vorsprung durch Technik A1 A1 Sportback S1 S1 Sportback Audi Vorsprung durch Technik Sivu Elämys 4 Audi A1 Sportback 24 Audi S1/Audi S1 Sportback Tekniikka 36 Innovaatiot 42 quattro 48 Avustavat järjestelmät 38 Audi ultra 44

Lisätiedot

COROLLAN UUSI AIKAKAUSI

COROLLAN UUSI AIKAKAUSI UUSI HYBRID COROLLAN UUSI AIKAKAUSI Auris on ollut 12 vuoden ajan mallistomme sydämessä, ja nyt on tullut aika hyvästellä Auris mallinimenä. Auris on nyt saanut uuden vieläkin tunnistettavamman nimen Corolla

Lisätiedot

SYNTYNYT VOITTAMAAN. TÄYSIN UUSI BMW 5-SARJA.

SYNTYNYT VOITTAMAAN. TÄYSIN UUSI BMW 5-SARJA. SYNTYNYT VOITTAMAAN. TÄYSIN UUSI BMW 5-SARJA. KOE MENESTYS. Täysin uusi BMW 5-sarja on yhdistelmä rohkeaa dynaamisuutta ja modernia ylellisyyttä. Samalla se tulee jatkamaan BMW 5-sarjan menestystä luokkansa

Lisätiedot

AUDI A8 SEDAN 50 TDI QUATTRO TIPTRONIC-AUTOM.

AUDI A8 SEDAN 50 TDI QUATTRO TIPTRONIC-AUTOM. AUDI A8 SEDAN 50 TDI QUATTRO TIPTRONIC-AUTOM. Hintatiedot Autoveroton hinta: 102 680,00 Autovero ja kokonaishinta Autovero: 31 917,46 muuttuvat, jos autoyksilön CO2-arvo muuttuu. Hinta yhteensä 134 597,46

Lisätiedot

A1 Sportback Audi S1 S1 Sportback. Teknistä etumatkaa

A1 Sportback Audi S1 S1 Sportback. Teknistä etumatkaa A1 A1 Sportback Audi S1 S1 Sportback Audi Teknistä etumatkaa Sivu Elämys 4 Audi A1 Sportback 24 Audi S1 / Audi S1 Sportback Tekniikka 36 Innovaatiot 42 quattro 48 Avustavat järjestelmät 38 Audi ultra

Lisätiedot

AUDI A8 SEDAN LANG 55 TFSI QUATTRO TIPTRONIC-AUTOM.

AUDI A8 SEDAN LANG 55 TFSI QUATTRO TIPTRONIC-AUTOM. AUDI A8 SEDAN LANG 55 TFSI QUATTRO TIPTRONIC-AUTOM. Hintatiedot Autoveroton hinta: 113 970,00 Autovero ja kokonaishinta Autovero: 45 831,45 muuttuvat, jos autoyksilön CO2-arvo muuttuu. Hinta yhteensä 159

Lisätiedot

A The best or nothing.

A The best or nothing. A The best or nothing. Mieleisen uuden A-sarjalaisen valinta on tehty sinulle helpoksi. Voit varustella sporttista vakiomallia mieleiseksi kolmella erilaisella varustepaketilla: Style Urban AMG Sport Lisäksi

Lisätiedot

AUDI A8 SEDAN LANG 50 TDI QUATTRO TIPTRONIC-AUTOM.

AUDI A8 SEDAN LANG 50 TDI QUATTRO TIPTRONIC-AUTOM. AUDI A8 SEDAN LANG 50 TDI QUATTRO TIPTRONIC-AUTOM. Hintatiedot Autoveroton hinta: 110 630,00 Autovero ja kokonaishinta Autovero: 34 765,00 muuttuvat, jos autoyksilön CO2-arvo muuttuu. Hinta yhteensä 145

Lisätiedot

Audi Q5 Audi SQ5 TDI Audi Teknistä etumatkaa

Audi Q5 Audi SQ5 TDI Audi Teknistä etumatkaa Varusteet Audi Q5 / SQ5 TDI 84 83 82 81 105 89 89 62, 63 78, 79 89 57 88 84 80 84 57, 77 77 88 88 83 77 84 84 57 77 77 57, 80 104 106 Tavaratilan kääntömatto 84 Tavaratilan lattia 106 Teknologiapaketti

Lisätiedot

SEAT Mii. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet

SEAT Mii. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet SEAT Mii Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet Mii - Tekniset tiedot 1.0 60 hv Ecomotive Moottori Moottorin rakenne 3-sylinterinen bensiinimoottori, 4 venttiiliä/sylinteri Iskutilavuus, l/cm³ 999 Suurin

Lisätiedot

Sivu. Elämys. 4 Audi Q3. Tekniikka. 24 Innovaatiot 34 Dynamiikka. 26 Audi ultra 36 Avustavat järjestelmät

Sivu. Elämys. 4 Audi Q3. Tekniikka. 24 Innovaatiot 34 Dynamiikka. 26 Audi ultra 36 Avustavat järjestelmät Q3 Sivu Elämys 4 Audi Q3 Tekniikka 24 Innovaatiot 34 Dynamiikka 26 Audi ultra 36 Avustavat järjestelmät 28 Audi connect 38 MMI yksinkertaista käytettävyyttä 30 quattro 40 LED-ajovalot 32 Suorituskykyä

Lisätiedot

Audi Q5 Audi SQ5 TDI Audi Teknistä etumatkaa

Audi Q5 Audi SQ5 TDI Audi Teknistä etumatkaa Varusteet Audi Q5 / SQ5 TDI Toluca_US_71_2015_09.indd 1 Tavaratilan lattia 108 Teknologiapaketti 88 tiptronic 88 Tummennetut lasit (Privacy-lasit) 83 Tunkki 104 Turvaohjauspilari 110 Turvatyynyt 89 Turvavyöt

Lisätiedot

VOLVO S60 & V60 DRIV. Lisäys käyttöohjekirjaan

VOLVO S60 & V60 DRIV. Lisäys käyttöohjekirjaan VOLVO S60 & V60 DRIV Lisäys käyttöohjekirjaan Tästä lisäyksestä Tämä painotuote Tämä käyttöohje on auton käyttöohjekirjaa täydentävä lisäys. Volvo Personvagnar AB Lisäys käsittelee tämän automallin varsinaisen

Lisätiedot

QASHQAI. 16" & 17" 5,7 / 18" & 19" 5,9 l/100 km

QASHQAI. 16 & 17 5,7 / 18 & 19 5,9 l/100 km QASHQAI Malli: Moottori: VARUSTETASO: 4x4 dci 130 BUSINESS 360 KORIMALLI Korimalli Viistoperä 5-ovinen MOOTTORI Sylinterien määrä, moottorityyppi 4 rivissä Venttiileitä sylinteriä kohden 4 Puristussuhde

Lisätiedot

Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet

Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet Toteuta yksilölliset unelmasi Honda Accordin myötä olemme tuoneet innokkaan ja urheilullisen kulkijan tien päälle. Toiveesi ja unelmasi ovat kuitenkin

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. Summer Edition. BMW 3-sarjan Sedan & Touring & GT BMW 4-sarjan Gran Coupe BMW 5-sarjan Sedan & Touring. Voimassa alkaen.

Kampanjahinnasto. Summer Edition. BMW 3-sarjan Sedan & Touring & GT BMW 4-sarjan Gran Coupe BMW 5-sarjan Sedan & Touring. Voimassa alkaen. Kampanjahinnasto.. (Rajattu määrä varastoautoja) BMW 3-sarjan Sedan & Touring & GT BMW 4-sarjan Gran Coupe BMW 5-sarjan Sedan & Touring Voimassa 12.7.2019 alkaen. BMW Suomi Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa

Lisätiedot

kevään ja kesän ohittamattomat lisävarusteet

kevään ja kesän ohittamattomat lisävarusteet kevään ja kesän ohittamattomat lisävarusteet Škoda-ensiapupakkaus. (000 093 108F) 24 225 Tavaraverkko Octavia Combiin (5E9 071 195) 139 15 litran sähkötoiminen kylmälaukku. Tarvittaessa voit kytkeä kylmälaukun

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. Business Exclusive xdrive Edition BMW 3-sarjan Sedan BMW 3-sarjan Touring BMW 3-sarjan Gran Turismo Voimassa alkaen.

Kampanjahinnasto. Business Exclusive xdrive Edition BMW 3-sarjan Sedan BMW 3-sarjan Touring BMW 3-sarjan Gran Turismo Voimassa alkaen. Kampanjahinnasto BMW Group Business Exclusive xdrive Edition BMW 3-sarjan Sedan BMW 3-sarjan Touring BMW 3-sarjan Gran Turismo Voimassa 5.7.2017 alkaen. BMW Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa www.bmw.fi Puh:

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 9 / 10 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 51,520.04 17" kevytmetallivanteet, 9-puolaiset (225/50 R17) LED-ajovalot 8 turvatyynyä, sis. kuljettajan

Lisätiedot

UUDEN SUORITUSKYKYISEN FORD FOCUS ST:N MAAILMAN ENSI-ILTA PARIISIN AUTONÄYTTELYSSÄ

UUDEN SUORITUSKYKYISEN FORD FOCUS ST:N MAAILMAN ENSI-ILTA PARIISIN AUTONÄYTTELYSSÄ TIEDOTE UUDEN SUORITUSKYKYISEN FORD FOCUS ST:N MAAILMAN ENSI-ILTA PARIISIN AUTONÄYTTELYSSÄ Fordin seuraavan sukupolven 250-hevosvoimainen Focus ST ennakkoesittelyssä Pariisin autonäyttelyssä Kyseessä on

Lisätiedot

Uusi S-sarjan Coupé. Suuri matka-auto

Uusi S-sarjan Coupé. Suuri matka-auto S-sarja. Coupé Uusi S-sarjan Coupé. Suuri matka-auto Miten kaikki alkoi: muotokielellä, joka tekee sanattomaksi. Siihen kuuluvat urheilullisen, suuren coupén tyypilliset mittasuhteet, pitkä konepelti

Lisätiedot

S 63 AMG L 4Matic. Yhteenveto. Moottori. Erikoismalli & varustepaketit 70 690,61 EUR. Vanteet 0,00 EUR. Verhous (808) Nahkaverhoilu harmaa

S 63 AMG L 4Matic. Yhteenveto. Moottori. Erikoismalli & varustepaketit 70 690,61 EUR. Vanteet 0,00 EUR. Verhous (808) Nahkaverhoilu harmaa Yhteenveto Moottori S 63 AMG L 4Matic 278275,41 EUR Erikoismalli & varustepaketit 70690,61 EUR Väri (040) Musta Vanteet Verhous (808) Nahkaverhoilu harmaa 3741,66 EUR Somiste-elementit (729) Sisustuksen

Lisätiedot

Uusi Kia Molempien parhaat puolet. Vastuullisuus ei ole koskaan ollut näin tyylikästä ja jännittävää. Uusi Kia Niro on aivan uudenlainen hybridi-crossover, joka todistaa, että voit saada kaiken tinkimättä

Lisätiedot

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015 Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015 MALLI HV VAIHTEISTO CO2 g/km - TON HINTA Duster TCe 125 S&S 4x2 Jubileum+ 125 6-v man 138 Jubileum+ 15 862,34 4 527,66 20 390 335 515 Duster TCe 125 S&S 4x4 Jubileum+

Lisätiedot

Dodge Avenger TEKNISET TIEDOT. Yleistä. Sterling Heights Assembly, Michigan, USA

Dodge Avenger TEKNISET TIEDOT. Yleistä. Sterling Heights Assembly, Michigan, USA TEKNISET TIEDOT Dodge Avenger Alla esitetyt tiedot pohjautuvat julkaisuajankohdan (20.06.2007) tietoihin ja ne voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Tiedot ovat Euroopan markkina-alueelle tarkoitettuja

Lisätiedot

Avensis Varusteet. Lisävarusteluettelo. Lastenistuimet x x x 10, 11

Avensis Varusteet.  Lisävarusteluettelo. Lastenistuimet x x x 10, 11 www.toyota.fi Avensis Varusteet Lisävarusteluettelo Sedan Farmari Liftback Sivu Erikoisvanteet x x x, 3 HomeLink x x x 7 Kattoteline ja kiinnikkeet x x 8, 9 Koiraverkko x 9 Kumimatot x x x Kylkilistat

Lisätiedot

Honda Civic Sedan Lisävarusteet

Honda Civic Sedan Lisävarusteet Honda Civic Sedan Lisävarusteet Räätälöi oma unelma-autosi Ajaessasi Honda Civic Sedanilla, ajat yhdellä tämän hetken edistyksellisimmistä autoista. Autosi tarjoaa sinulle ylellisyyttä, joka on yhdistetty

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 22 / 9 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 83,442.09 18" kevytmetallivanteet, 235/65R18 renkailla Mukautuva kaistavahti Mukautuva vakionopeussäädin

Lisätiedot

COROLLA LISÄVARUSTEET

COROLLA LISÄVARUSTEET COROLLA LISÄVARUSTEET 02 Nautittavaa laatua Corollan korkea laatu, huippuun viety mukavuus, suorituskyky ja edistykselliset ajo-ominaisuudet antavat sinulle todellisen ajonautinnon. Alkuperäisillä Toyota-varusteilla

Lisätiedot

JAGUAR F-PACE ENNAKKOHINNASTO 11.12.2015

JAGUAR F-PACE ENNAKKOHINNASTO 11.12.2015 JAGUAR F-PACE ENNAKKOHINNASTO 11.12.2015 ENNAKKOHINNAT 11.12.2015 Autoveroton ohjehinta (alv 24%) Arvioitu autovero EU-kulutus 2016 Kokonaishinta CO 2 yhdistetty g/km l/100km Vapaa autoetu 2016 Käyttöetu

Lisätiedot

Innovaatio saa muodon

Innovaatio saa muodon Uusi Kia 2 Uusi Kia Optima Sportswagon Innovaatio saa muodon Täysin uusi, hienostunut Kia Optima Sportswagon on innovatiivinen, monikäyttöinen ja mukava. Upeasti muotoiltu Kia Optima Sportswagon kääntää

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. xdrive Edition.

Kampanjahinnasto. xdrive Edition. Kampanjahinnasto. xdrive Edition. Voimassa alkaen 1.1.2016. BMW Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa Puh. 09 613 741 www.bmw.fi BMW 1-sarjan Hatchback. xdrive Edition 118d xdrive Edition 1U51 Diesel 1995 110

Lisätiedot

Machine Silver (9S) metalliväri. Sand Track (D5U) metalliväri. Dark Gun Metal (E5B) metalliväri. Space Blue (J3U) metalliväri.

Machine Silver (9S) metalliväri. Sand Track (D5U) metalliväri. Dark Gun Metal (E5B) metalliväri. Space Blue (J3U) metalliväri. Kia cee d 5-ovinen 1,4 ISG 1,6 ISG 1,6 DCTautomaatti 1,4 CRDi ISG 1,6 CRDi ISG 1,6 CRDi EcoDynamics 100 hv EcoDynamics 135 hv 135 hv EcoDynamics 90 hv EcoDynamics 128 hv automaatti 128 hv Varustetasot

Lisätiedot

2014-12. Dacia Duster. Lisävarustehinnasto. www.dacia.fi Keskity oleelliseen. 3TAI 100 000 KM VUODEN TAKUU. SISÄLTÄÄ 24 h TIEPALVELUN

2014-12. Dacia Duster. Lisävarustehinnasto. www.dacia.fi Keskity oleelliseen. 3TAI 100 000 KM VUODEN TAKUU. SISÄLTÄÄ 24 h TIEPALVELUN 2014-12 Dacia Duster. Lisävarustehinnasto. www.dacia.fi Keskity oleelliseen. VUODEN TAKUU 3TAI 100 000 KM SISÄLTÄÄ 24 h TIEPALVELUN DESIGN "AVENTURE" Lokasuojien levikkeet, eteen ja taakse 8201274674 622

Lisätiedot

Ketjukäyttöinen DOHC, 16 venttiiliä, elektronisesti ohjattu muuttuva venttiilinajoitus, mekaaniset venttiilinnostimet

Ketjukäyttöinen DOHC, 16 venttiiliä, elektronisesti ohjattu muuttuva venttiilinajoitus, mekaaniset venttiilinnostimet TEKNISET TIEDOT Jeep Patriot Perustiedot Korimalli Kokoonpanotehdas 5-ovinen monikäyttöauto Belvidere, Illinois, USA Moottorit 2.4-Dual VVT (bensiini) Nelisylinterinen rivimootori, imusarja elektronisila

Lisätiedot

Honda Jazz Lisävarusteet

Honda Jazz Lisävarusteet Laatu Honda Jazz Lisävarusteet Honda Jazzia ajaessasi tiedät olevasi laatuautossa. Siksi myös jokaisen lisävarusteen suunnittelussa on painotettu tyylikästä muotoilua ja toimivaa tekniikkaa. Honda tietää

Lisätiedot

Varustelu. = Vakiovaruste, = Maksullinen lisävaruste, A = Maksullinen valinnainen lisävaruste.

Varustelu. = Vakiovaruste, = Maksullinen lisävaruste, A = Maksullinen valinnainen lisävaruste. Turvallisuusvarusteet Kuva, Classic Elegance Sport Onnettomuustilanteessa suojaava MAIDAS-törmäysvoimien vaimennusjärjestelmä, kolmois-h-palkisto SRS-turvajärjestelmä keskusohjausyksikkö ja törmäyssensorit,

Lisätiedot

CLA-sarja. Shooting Brake

CLA-sarja. Shooting Brake CLA-sarja Shooting Brake Designed for urban hunting. Uusi CLA Shooting Brake Elämä suurkaupungissa on seikkailu. Talot ulottuvat pitkälle kohti taivasta. Uusia kortteleita syntyy pikavauhtia. Kaupunki

Lisätiedot

Nuorekkaasti uudistuva A-sarja saa lisää moottori-, vaihteisto- ja varusteluvaihtoehtoja

Nuorekkaasti uudistuva A-sarja saa lisää moottori-, vaihteisto- ja varusteluvaihtoehtoja Tiedotusvälineille 6.9.205 Julkaistavissa heti Mercedes-Benzin A-sarjan toinen sukupolvi: Nuorekkaasti uudistuva A-sarja saa lisää moottori-, vaihteisto- ja varusteluvaihtoehtoja Uutta pirteää ilmettä

Lisätiedot

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ Hyundai Motor Finland Oy Laivalahdenkatu 8, 00880 Helsinki Lisätietoja: Tiedotuspäällikkö Jonna Nevalainen Puhelin: 050-568 7706 jonna.nevalainen@hyundai.fi 17.9.2012 Lehdistötiedote 1.10.2012 UUDISTUNUT

Lisätiedot

SEAT Ibiza ST. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet

SEAT Ibiza ST. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet SEAT Ibiza ST Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet 1.0 75 hv n rakenne 3-sylinterinen bensiinimoottori, 4 venttiiliä/sylinteri Iskutilavuus, l/cm³ 1.0 / 999 Suurin teho, kw (hv) / rpm 55 (75) / 6200 Suurin

Lisätiedot

UUSI CORSA OPC -HINNASTO

UUSI CORSA OPC -HINNASTO UUSI CORSA OPC -HINNASTO Uusi Opel Corsa täydentyy mallisarjan huipulle nousevalla Corsa OPC:llä. Jo uutuuden ulkonäkö kertoo siinä piilevästä voimasta ja nopeudesta. Kirkas sininen väri on Opelilla OPCmallien

Lisätiedot

Audi A3 Sportback & Sedan Pro Business

Audi A3 Sportback & Sedan Pro Business VÄRIT Metalli- ja helmiäisvärit, ks. esite, ulko- ja sisäväriyhdistelmistä lisätietoja jälleenmyyjältä/maahantuojalta 850 977,51 1106,44 L1L1 Vegas-keltainen ulkoväri 410 471,50 533,69 5J5J Quantum-harmaa

Lisätiedot

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 31.7.2015 MALLI HV VAIHTEISTO CO2 g/km - TON HINTA AUTO Duster TCe 125 S&S 4x2 Jubileum+ 125 6-v man 138 Jubileum+ 15 862,34 4 527,66 20 390 335 515 Duster

Lisätiedot

NISSAN NV200. Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO FI-16C-0863

NISSAN NV200. Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO FI-16C-0863 NISSAN NV200 Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO6 01.01.2018 01.01.2018 NV200 HINNASTO Hinta Korimalli Moottori Takaovet Sivuovet Tavaratila m 3 Vaihteist o Varustetaso CO 2 (g/km) Yhdistetty

Lisätiedot

SYKSYN JA TALVEN OHITTAMATTOMAT LISÄVARUSTEET. Tyylikkäät vanteet Rapidiin

SYKSYN JA TALVEN OHITTAMATTOMAT LISÄVARUSTEET. Tyylikkäät vanteet Rapidiin SYKSYN JA TALVEN OHITTAMATTOMAT LISÄVARUSTEET Tyylikkäät vanteet Rapidiin 199 Punaiset Savio-kevytmetallivanteet 7.0J x 17" renkaille 215/40 R17, (5JA 071 497E MN4) 15 ŠKODA-pipo, musta (81209) ŠKODA-pipo,

Lisätiedot

Audi A1 A1 Sportback. Teknistä etumatkaa

Audi A1 A1 Sportback. Teknistä etumatkaa A1 Audi A1 A1 Sportback Audi Teknistä etumatkaa Sivu Elämys 4 Audi A1 20 Audi A1 Sportback Tekniikka 42 Audi ultra 50 Audi connect 44 TFSI 52 Alusta ja ohjaus 46 TDI 53 Avustavat järjestelmät 48 MMI Multi

Lisätiedot

2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn

2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn 2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn Ram 1500 mallisto kasvoi mallivuodelle 2015! Suuren suosion saavuttanut Ram 1500 mallisto laajeni mallivuodelle 2015 Longhorn mallilla! Tarjolla neljä malliversiota

Lisätiedot

Audi A3 Sportback & Sedan

Audi A3 Sportback & Sedan 1 / 7 VÄRIT Metalli- ja helmiäisvärit, ks. esite, ulko- ja sisäväriyhdistelmistä lisätietoja jälleenmyyjältä/maahantuojalta 850 956,43 1120,61 5J5J Quantum-harmaa ulkoväri 850 956,43 1120,61 Tilattavissa

Lisätiedot

Jeep Wrangler ja Jeep Wrangler Unlimited

Jeep Wrangler ja Jeep Wrangler Unlimited TEKNISET TIEDOT Jeep Wrangler ja Jeep Wrangler Unlimited Perustiedot Korimallit Kokoonpanotehdas 3-ovinen monikäyttöauto tai avoauto 5-ovinen monikäyttöauto Toledo South Assembly Plant, Ohio, USA Moottorit

Lisätiedot

Opel Corsavan. Suurin tavaratilan pituus 1,26 m. Lukkiutumattomat ABS-jarrut. Suurin hyötykuorma jopa 475 kg. tilavuus 0,92 m 3

Opel Corsavan. Suurin tavaratilan pituus 1,26 m. Lukkiutumattomat ABS-jarrut. Suurin hyötykuorma jopa 475 kg. tilavuus 0,92 m 3 Opel Corsavan Opel Corsavan Opel Corsavan sopii raikkaan, urheilullisen ulkoasunsa ansiosta erinomaisesti imagotietoisen yrityksen käyttöön. Keulan muotoilu on dynaaminen, mutta käyttötarkoituksen mukaisella

Lisätiedot

Manuaalivaihteisto. With start stop Iskutilavuus (cm3) 2298 2298 2298 2298 2298 2298 2298 Ruiskutustapa. Direct Common Rail

Manuaalivaihteisto. With start stop Iskutilavuus (cm3) 2298 2298 2298 2298 2298 2298 2298 Ruiskutustapa. Direct Common Rail MOOTTORIT MOOTTORI Manuaalivaihteisto Manuaalivaihteisto Robottivaihteisto Moottorin mallimerkintä 110dCi 125dCi 150dCi 110dCi 135dCi 165dCi 150dCi Päästönormi Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. Charged Edition

Kampanjahinnasto. Charged Edition Kampanjahinnasto. BMW 2-sarjan Active Tourer BMW 5-sarjan Sedan Voimassa 1.1.2019 alkaen. BMW Suomi Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa www.bmw.fi Puh: 020 734 5920 (Kotimaanpuhelun hinta kiinteän verkon ja

Lisätiedot

BMW Business. www.bmw.fi. Ajamisen iloa. BMW Business.

BMW Business. www.bmw.fi. Ajamisen iloa. BMW Business. BMW. Ansaittu ajonautinto. i BMW on investoinut yli 1,2 miljardia euroa BMW EfficientDynamics -teknologioiden kehitykseen. Panostuksen ansiosta voit nauttia ajamisen ilosta ylivoimaisella tehon ja kulutuksen

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. Business Exclusive Edition.

Kampanjahinnasto. Business Exclusive Edition. Kampanjahinnasto. Business Exclusive Edition. Voimassa alkaen 1.1.2017. Business Exclusive Edition Kampanjamallisto: BMW 3-sarja Sedan, Touring ja Gran Turismo BMW Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa www.bmw.fi

Lisätiedot

HENKILÖAUTON MUKAVUUS, TAVARA-AUTON KÄYTÄNNÖLLISYYS

HENKILÖAUTON MUKAVUUS, TAVARA-AUTON KÄYTÄNNÖLLISYYS Uusi OPEL Corsavan HENKILÖAUTON MUKAVUUS, TAVARA-AUTON KÄYTÄNNÖLLISYYS Lastattu käytännöllisyydellä Uusi Opel Corsavan on edustava yritysauto. Sen urheilullinen muotoilu ja tilava ohjaamo tekevät siitä

Lisätiedot

Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk

Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk. 4.2.2010 ohjehinta,,, n lisähinta 1.8 Comfort 5MT 4d UK1 580 415 20 000,00 5 697,25 25 697,25 600,00 173,21 773,21 152 1.8 Dynamic 5MT 4d UK2 590 425 20 650,00 5 884,82

Lisätiedot

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto Tekniset tiedot Malli Mechron 2210 Moottori malli tyyppi teho iskutilavuus kierrosluku polttoainetankki 3C100LWU 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) 1007 cm³ 2200 rpm 28 litraa Voimansiirto

Lisätiedot

Q3 Audi Q3. Audi Teknistä etumatkaa

Q3 Audi Q3. Audi Teknistä etumatkaa Q3 Audi Q3 Audi Teknistä etumatkaa Audi-elämys Vastuuta Elämys Sivu 4 Audi Q3 Vastuullinen toiminta liittyy tiukasti Audin toimintastrategian periaatteisiin. Tekniikka Taloudellisen menestyksen ja tehtaiden

Lisätiedot

Kampanjahinnasto Business Exclusive Edition

Kampanjahinnasto Business Exclusive Edition Kampanjahinnasto Business Exclusive Edition Uusi BMW 4-sarjan Gran Coupé Voimassa 1.1.2019 alkaen. Rajoitettu erä (NEDC) BMW Suomi Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa www.bmw.fi Puh: 020 734 5920 (Kotimaanpuhelun

Lisätiedot

2.0 l 75 kw 2.0 l 90 kw 2.0 l 103 kw 2.0 l 130 kw

2.0 l 75 kw 2.0 l 90 kw 2.0 l 103 kw 2.0 l 130 kw Tekniset tiedot. Voimansiirto 2.0 l 75 kw 2.0 l 90 kw 2.0 l 103 kw 2.0 l 130 kw Moottorin iskutilavuus [cm³] 1 968 1 968 1 968 1 968 Sylinterien lukumäärä 4 4 4 4 Maks. teho [kw (hv)] 75 (102) 90 (122)

Lisätiedot

Lyhentää suoria ja suoristaa mutkat. Uusi Opel Astra OPC on äärimmäinen Astra ja täysiverinen urheiluauto.

Lyhentää suoria ja suoristaa mutkat. Uusi Opel Astra OPC on äärimmäinen Astra ja täysiverinen urheiluauto. OPEL Astra OPC Lyhentää suoria ja suoristaa mutkat. Uusi Opel Astra OPC on äärimmäinen Astra ja täysiverinen urheiluauto. Opel Astra OPC:ssä on 2,0 litran turbomoottori, josta riittää yllin kyllin tehoa

Lisätiedot

Esitys: Mercedes-Benz hyötyajoneuvot maakaasukäy t tö i s i n ä

Esitys: Mercedes-Benz hyötyajoneuvot maakaasukäy t tö i s i n ä Maakaasuyhdistyksen kevätpäivä 23.04.2009 Esitys: Mercedes-Benz hyötyajoneuvot maakaasukäy t tö i s i n ä Asko Salminen Veho Group Oy Ab Mercedes-Benz hyötyajoneuvot PL 118 / Lommilanrinne 3 02771 ESPOO,

Lisätiedot

LISÄVARUSTEHINNASTO. SISÄLLYSLUETTELO ulkovarusteet kevytmetallivanteet sisusta ja mukavuus suojaus kuljetus

LISÄVARUSTEHINNASTO. SISÄLLYSLUETTELO ulkovarusteet kevytmetallivanteet sisusta ja mukavuus suojaus kuljetus LISÄVARUSTEHINNASTO SISÄLLYSLUETTELO ulkovarusteet kevytmetallivanteet sisusta ja mukavuus suojaus kuljetus 11-2013 STYLE PACK Sisältää: kromipaketin, taiteltavan laukun, kynnyslistat, tekstiilimattosarjan,

Lisätiedot

Voimakasta tyyliä. Lisävarustehakemisto

Voimakasta tyyliä. Lisävarustehakemisto iq:n lisävarusteet Lisävarustehakemisto Voimakasta tyyliä Bluetooth Hands Free -järjestelmä 14 Erillinen polkupyöräteline 06 Hansikaslaukku 11 Murtohälytin 14 Nahkasisustus 11 Navigointijärjestelmä 15

Lisätiedot

Uusi Audi Q3. LISÄVARUSTEHINNASTO Nro 196 / VÄRIT

Uusi Audi Q3. LISÄVARUSTEHINNASTO Nro 196 / VÄRIT 1 / 5 VÄRIT Metallivärit, ks. esite, ulko- ja sisäväriyhdistelmistä lisätietoja jälleenmyyjältä/maahantuojalta 900 1 120,65 1 296,56 M9M9 Pulse-oranssi 440 547,87 633,87 N6N6 Turbo-sininen 440 547,87 633,87

Lisätiedot

Audi Q3 Teknistä etumatkaa

Audi Q3 Teknistä etumatkaa Q3 Audi Q3 Audi Teknistä etumatkaa Sivu Elämys 4 Audi Q3 Tekniikka 24 Innovaatiot 34 Dynamiikka 26 Audi ultra 36 Avustavat järjestelmät 28 Audi connect 38 MMI yksinkertaista käytettävyyttä 30 quattro

Lisätiedot

suorituskyky ja taloudellisuus kulutus Ø l/100 km ØØ km)

suorituskyky ja taloudellisuus kulutus Ø l/100 km ØØ km) 30.4.2015 - Ford S-MAX tekniset tiedot suorituskyky ja taloudellisuus Polttoaineen Suorituskyky kulutus Ø l/100 km ØØ MoottoriSuurin CO2-Kaupunki Maantie Yhdistetty Huippunopeus km/ 50-100 Kiihtyvyys0-100

Lisätiedot

Puoli-integroidut T1 DBM T1 DB T1 EB T1 SG. Pituus / leveys / korkeus cm 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267

Puoli-integroidut T1 DBM T1 DB T1 EB T1 SG. Pituus / leveys / korkeus cm 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 FIN Hinnat Kaikki 4 pohjaratkaisua Puoli-integroidut Integroidut Silver Black Silver Black Perushinta 56.660,- 56.660,- 67.750,- 67.750,- Magic Edition-varustepaketti 23.010,- 27.040,- 17.620,- 21.650,-

Lisätiedot

Tunnelmanlähde. Geberit Monolith

Tunnelmanlähde. Geberit Monolith Tunnelmanlähde. Geberit Monolith Ihmisille, joilla on luonnetta. Ja niille, jotka nauttivat hyvistä asioista. Haluatko vahvan, raikkaan tunteen uuteen kylpyhuoneeseesi. Geberit Monolith saniteettimoduuleilla

Lisätiedot

BMW R ninet. Merkki: BMW. Tyyppi: Katupyörä. Kunto: Uusi. Kuutiotilavuus: 1170 ccm. Aitoa ajamista. Aitoa alkuperäisyyttä. Aitoa kustomointia

BMW R ninet. Merkki: BMW. Tyyppi: Katupyörä. Kunto: Uusi. Kuutiotilavuus: 1170 ccm. Aitoa ajamista. Aitoa alkuperäisyyttä. Aitoa kustomointia BMW R ninet Merkki: BMW Tyyppi: Katupyörä Kunto: Uusi Kuutiotilavuus: 1170 ccm 20800 Kokonaishinta sisältää moottoripyörän + alv:n 24 % ja autoveron. Kokonaishintaan lisätään toimituskulut 490. R ninet

Lisätiedot

Toledo North Assembly Plant, Ohio, USA

Toledo North Assembly Plant, Ohio, USA TECHNICAL SPECIFICATIONS Dodge Nitro Alla esitetyt tiedot pohjautuvat julkaisuajankohdan (20.06.2007) tietoihin ja ne voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Tiedot ovat Euroopan markkina-alueelle tarkoitettuja

Lisätiedot

Volkswagen Polo Highline 1,2 TSI 77 kw (105 hv) DSGautomaatti

Volkswagen Polo Highline 1,2 TSI 77 kw (105 hv) DSGautomaatti www.volkswagen.fi-sivustolla 09.06.2010 rakennettu auto: Volkswagen Polo Highline 1,2 TSI 77 kw (105 hv) DSGautomaatti 2-ovinen Rakennettu auto - kooste Selite Autoveroton hinta Arvioitu autovero Kokonaishinta

Lisätiedot

E-sarja sedan. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

E-sarja sedan. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) E-sarja sedan Hinnasto 25.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz E-sarja sedan Hinnasto 25.1.2019 2 / 8 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

co hc nox hiuk melu ohiajo- paasto-direktiivi korimalli jarruton jarrullinen hinta malli- nettoteho

co hc nox hiuk melu ohiajo- paasto-direktiivi korimalli jarruton jarrullinen hinta malli- nettoteho merkki markkinointinimi polttoaine co2 keskikulutukulutukulutuvuus maantie- kaupunki- iskutila- suurin vaihteisto istui- ovet pienin suurin vetotapa lukkiutu- co hc nox hiuk melu ohiajo- paasto-direktiivi

Lisätiedot

SEAT Ateca. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet

SEAT Ateca. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet SEAT Ateca Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet 1.0 TSI 115 hv n rakenne 3-sylinterinen bensiinimoottori, 4 venttiiliä/sylinteri Iskutilavuus, l/cm³ 1.0 / 999 Suurin teho, kw (hv) / rpm 85 (115) / 5000-5500

Lisätiedot

NISSAN NV200 NEDC-ARVOIHIN PERUSTUVAT HINNAT,

NISSAN NV200 NEDC-ARVOIHIN PERUSTUVAT HINNAT, NISSAN NV200 NEDC-ARVOIHIN PERUSTUVAT HINNAT, VARUSTEET, VÄRIVAIHTOEHDOT JA TEKNISET TIEDOT 03.09.2018 Tarkistathan haluamasi ajoneuvon tarkan saatavuustilanteen lähiältä jälleenmyyjältäsi. Hinnastossa

Lisätiedot

SEAT Ateca. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet

SEAT Ateca. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet SEAT Ateca Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet 1.0 TSI 115 hv n rakenne 3-sylinterinen bensiinimoottori, 4 venttiiliä/sylinteri Iskutilavuus, l/cm³ 1.0 / 999 Suurin teho, kw (hv) / rpm 85 (115) / 5000-5500

Lisätiedot

SEAT Leon SC. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet

SEAT Leon SC. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet SEAT Leon SC Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet Leon SC - Tekniset tiedot 1.4 TSI 150 hv ACT Moottori Moottorin rakenne 4-sylinterinen bensiinimoottori, 4-venttiiliä/sylinteri Iskutilavuus, l/cm³ 1.4

Lisätiedot

EKOake tietokanta 31.12.2010, bensakäyttöiset

EKOake tietokanta 31.12.2010, bensakäyttöiset EKOake tietokanta 31.12.2010, bensakäyttöiset merkki markkinointinimi pa co2 KKY KKM KKK cm3 teho vaihteet istuimet ovet omamassa kokonaismassa vetotapa absjarru co hc nox hiuk melupaik melukier ohiajomelu

Lisätiedot

MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180

MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180 DS 5 TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET Elokuu 2015 DS 5 TEKNISET TIEDOT elokuu 2015 MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180 Iskutilavuus cm 3 1598 1560 1997 Suurin teho kw/rpm 121/6000 88/3600 133/3750

Lisätiedot

SEAT Alhambra. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet

SEAT Alhambra. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet SEAT Alhambra Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet Alhambra - Tekniset tiedot 2.0 TSI DSG Moottori Moottorin rakenne 4-sylinterinen bensiinimoottori, 4-venttiiliä/sylinteri Iskutilavuus, l/cm³ 2.0 / 1984

Lisätiedot

Kampanjahinnasto Business Exclusive Edition

Kampanjahinnasto Business Exclusive Edition Kampanjahinnasto Business Exclusive Edition Uusi BMW 4-sarjan Gran Coupé Voimassa 5.7.2017 alkaen. BMW Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa www.bmw.fi Puh: 020 734 5920 (Kotimaanpuhelun hinta kiinteän verkon

Lisätiedot