TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ VI GERMANY YHTEENVETO TIETOJEN KERÄÄMINEN JA KÄYTTÖ

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ VI GERMANY YHTEENVETO TIETOJEN KERÄÄMINEN JA KÄYTTÖ"

Transkriptio

1 VI GERMANY TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ Vi Germany GmbH, c/o Atrium am Opernplatz, Bockenheimer Anlage 46, Frankfurt am Main ( Vi, me, meidän tai meitä ) kerää tietoja tämän verkkosivuston kautta. Vi on sitoutunut suojelemaan yksityisyyttäsi ja käyttää henkilötietojasi vastuullisesti. Lue alla olevat tietosuojakäytäntöämme ( Tietosuojakäytäntö ) koskevat yksityiskohtaiset tiedot). YHTEENVETO Vi on kaikkien tällä sivustolla kerättyjen tietojen rekisterinpitäjä. Me emme luovuta tai vuokraa näitä henkilötietoja kenellekään millään tämän käytännön vastaisella tavalla.. Merkitsemällä ruudun Hyväksyn, että henkilötietojani kerätään, käsitellään ja käytetään tämän tietosuojakäytännön mukaisesti sivustollemme rekisteröityessäsi hyväksyt henkilötietojesi keräämisen, käsittelyn ja käytön tämän tietosuojakäytännön mukaisella tavalla. Erityisesti hyväksyt seuraavat seikat: Keräämme ja säilytämme tietoja ostokäyttäytymisestäsi sekä siitä, kuinka käytät sivustojamme tai liikut niillä, sekä tavoista, joilla käytät palveluitamme (näitä tarkoituksia varten saatamme myös asettaa tietokoneellesi evästeitä ja verkkojäljitteitä). Yhdistämme nämä tiedot niihin tietoihin, joita annat rekisteröitymisesi yhteydessä (esim. nimesi, sähköpostiosoitteesi ja syntymäaikasi; Haemme ja tallennamme IP-osoitteesi; Käytämme keräämiämme tietoja käyttösi ja mieltymystesi analysointiin, demografisiin ja tilastollisiin analyyseihin sekä markkinointi- ja markkinatutkimustarkoituksiin, jotta voisimme kehittää ja räätälöidä sivustojamme, tuotteitamme, palveluitamme ja kampanjoitamme (mukaan lukien uutiskirjeet, joita saatat vastaanottaa tämän tietosuojakäytännön mukaisesti) siten, että ne vastaisivat tarpeisiisi paremmin; Saatamme luovuttaa henkilötietojasi Vi-osakkuusyhtiöille. Käyttöä koskevat yksityiskohtaiset tiedot on luettavissa alla. TIETOJEN KERÄÄMINEN JA KÄYTTÖ Saatamme kerätä tietoja useista eri pisteistä verkkosivustollamme tai Vi-edustajien verkkosivustoilla, kun teet meiltä tai edustajiltamme ostoksia tai olet muuten sellaisessa vuorovaikutuksessa, jonka aikana henkilötietoja annetaan. Viestiessäsi kanssamme vuorovaikutteisesti saatat tietyissä vaiheissa antaa meille henkilötietoja, kuten nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Demografisia henkilötietoja, kuten esim. tulotaso, sukupuoli ja muut henkilötietosi, voit antaa vapaaehtoisesti.. Saatamme myös kerätä verkosta tietoja, jotka koskevat ostoskäyttäytymistäsi isännöimillämme verkkosivustoilla (esim. Vi-edustajien verkkosivustot), jotta voisimme kehittää kyseisten verkkosivustojen sisältöä, helppokäyttöisyyttä ja ostokokemusta, parantaa markkinointia ja myynninedistämistä koko yhtiömme ja erityisesti verkkosivustojen kannalta sekä räätälöidä verkkosivustojamme (mukaan lukien isännöimämme verkkosivustot, kuten Vi-edustajien verkkosivustot), tuotteitamme ja palveluitamme, kuten myös markkinointiamme ja myynninedistämistämme, paremmin tarpeitasi vastaaviksi (yhdessä markkinointitarkoitukset ).

2 Tämän lisäksi verkkopalvelimemme saattaa kerätä automaattisesti seuraavat tiedot, kun vierailet sivustoillamme: - Palveluntarjoajasi tietokoneellesi määrittämä IP-osoite, - URL-osoite, jolta saavut sivustolle - Tiedot sivuista, joilla käyt sivustoillamme sekä isännöimillämme Vi-edustajien sivustoilla Jos olet sivustojemme rekisteröitynyt käyttäjä, saatamme yhdistää nämä verkkopalvelintemme automaattisesti keräämät tiedot niihin tietoihin, joita olet itse meille antanut (mukaan lukien henkilötietosi, kuten nimesi) ja käyttää näitä tietoja markkinointitarkoituksiin. Jos et ole sivustojemme rekisteröitynyt käyttäjä, suojaamme IPosoitteesi poistamalla osan numeroista, kun tallennamme sen. Käytämme Ville antamiasi henkilötietoja myös, jotta Vi-edustaja voisi pyynnöstäsi ottaa sinuun yhteyttä, jos haluat ryhtyä Vi-edustajaksi. Ellet ole sitä kieltänyt, Vi saattaa myös käyttää sähköpostiosoitettasi uutiskirjeiden ja muun markkinointimateriaalin lähettämiseen sinulle, jotta pysyt ajan tasalla Vihin liittyvistä sekä meidän tuotteitamme ja palveluitamme koskevista uudistuksista ja mahdollisuuksista. Jos et halua vastaanottaa tällaisia sähköpostiviestejä, ota meihin yhteyttä tämän tietosuojakäytännön lopussa annettuun osoitteeseen. Voit lisäksi koska tahansa kieltäytyä tällaisten sähköpostiviestien vastaanottamisesta kyseisessä viestissä olevan linkin kautta. Saatamme käyttää kerättyjä tietoja myös silloin kun teet ostoksia verkossa edustajan verkkosivuston tai Vinäyttelyn kautta, jotta voisimme käsitellä tilauksesi tai ostoksesi, käsitellä luottokorttimaksusi tai tarjota takuupalvelun. Saatamme myös lähettää sinulle sähköpostitse tarjouksia markkinointikumppaneiltamme, joiden tarjoamien tuotteiden tai palveluiden uskomme kiinnostavan sinua. Tämä edellyttää, että olet hyväksynyt tällaisten sähköpostiviestien vastaanottamisen. Jos olet rekisteröitynyt käyttäjä, saatamme käyttää sinulta keräämiämme tietoja myös räätälöidäksemme uutiskirjeitä ja muita markkinointiviestejä, joita lähetämme sinulle tämän tietosuojakäytännön mukaisesti. Käytämme kolmannen osapuolen yrityksiä, jotka keräävät meille tietoja ja tarjoavat palveluita, kuten asiakastietojen ylläpitoa ja organisointia, kampanjoiden järjestämistä, Internet-palveluidemme päivittämistä, tiedotusten lähettämistä ja yhteydenpitoa asiakkaisiimme. Joillakin näistä kolmansista osapuolista on pääsy asiakkaidemme antamiin tietoihin, kuten sähköpostiosoitteisiin ja luottokorttitietoihin, ja ne saattavat myös käyttää evästeitä Vin puolesta. Tällaiset kolmannet osapuolet toimivat tiedonkäsittelijöinä Vin puolesta ja käsittelevät asiakastietoja ainoastaan tämän tietosuojakäytännön mukaisesti. Saatamme myös käyttää kolmansia osapuolia tarjoamaan Vi-tuotteiden tai -palveluiden mainoksia Internetissä. Ne voivat antaa meille nimettömiä tietoja, jotka koskevat vierailujasi Vi-verkkosivustolla (tai Vi-edustajan verkkosivustolla) sekä vuorovaikutustasi Vin tarjoamien tuotteiden ja palveluiden kanssa. Ne saattavat myös käyttää Vi-verkkosivustolle ja muille verkkosivustoille tekemiesi vierailujen tietoja tuote- tai palvelumainonnan kohdentamiseen. Nimettömien tietojesi keräämiseen käytetään seurantavälilehteä, joka on useimmilla suurilla kuluttajille kohdistetuilla sivustoilla käytetty vakiotekniikka. Tämä tekniikka ei vaadi minkään henkilökohtaisesti tunnistettavien tietojen, kuten nimesi tai sähköpostiosoitteesi, keräämistä tai käyttöä. Mikäli sinulla on tietojesi käyttöä koskevia huolenaiheita tai haluat perua suostumuksesi tietojesi käyttöön, ota meihin yhteyttä tämän tietosuojakäytännön lopussa annettuun osoitteeseen. Jos perut suostumuksesi, poistamme tietosi (ellei lainsäädäntö salli tai vaadi, että ne säilytetään). Huomaa, että kun tietosi poistetaan, rekisteröitymisesi päättyy. LAPSET -2-

3 Tarkoituksemme ei ole kerätä henkilötietoja alle 18-vuotiailta. Jos lapsi on antanut meille tällaisia henkilötietoja, ja lapsen vanhempi tai huoltaja haluaa, että tiedot poistetaan rekisteristämme, hänen tulee ottaa meihin yhteyttä tämän tietosuojakäytännön lopussa annettuun osoitteeseen tai puhelinnumeroon. Poistamme sitten lapsen henkilötiedot tiedostoistamme (ellei laki vaadi, että ne säilytetään). Jos tietoomme tulee, että alle 13-vuotiaan henkilötietoja on kerätty sivustolla, käytämme kyseisiä tietoja ainoastaan ottaaksemme yhteyttä lapsen vanhempaan tai huoltajaan saadaksemme todennettavissa olevan vanhemman suostumuksen. Jos suostumuksen hankkiminen epäonnistuu kohtuullisen ajan kuluessa tai jos vanhempi tai huoltaja pyytää, ettei kyseisiä tietoja käytetä tai säilytetä, poistamme ne rekistereistämme (ellei laki vaadi, että ne säilytetään). Vanhemman tai huoltajan pyynnöstä Vi antaa kuvauksen henkilötietojen tyypeistä, joita alle 13-vuotiaalta lapselta on kerätty. EVÄSTEET JA IP-OSOITTEET Eväste on pieni tekstitiedosto, joka tallennetaan kovalevyllesi. Vi saattaa asettaa kovalevyllesi evästeitä helpottaakseen liikkumistasi ja yksilöidäkseen kokemuksesi Vi-sivustolla. Useimpien selaimien oletusasetuksena on evästeiden salliminen. Jos haluat poistaa evästeet käytöstä, useimmat verkkoselaimet sallivat evästeiden poistamisen tietokoneesi kovalevyltä, estävät niiden tallentamisen tai antavat varoituksen ennen evästeen tallentamista. Lisätietoa näistä toiminnoista saat selaimesi Ohje -sivulta. Jos estät evästeiden käytön, huomaa, että et ehkä pysty täysin käyttämään kaikkia verkkosivuston ominaisuuksia ja toimintoja. Saatamme käyttää palveluntarjoajan palveluita mitataksemme mainonnan tehokkuutta ja saadaksemme tietää, kuinka vierailijat käyttävät verkkosivustojamme. Tarkkojen tulosten saamiseksi saatamme käyttää sivustoillamme palveluntarjoajan toimittamia verkkojäljitteitä ja evästeitä. Keräämiimme tietotyyppeihin kuuluvat verkkosivustot ja sivut, joilla on vierailtu, sekä tiedot niillä tehdyistä tapahtumista. Saatamme käyttää näitä tietoja suorittaaksemme kohdennettuja markkinointikampanjoita tai määrittääksemme asiakkaidemme luonteen sekä tuotetyypit, jotka kunkin asiakkaan mielestä ovat houkuttelevimpia. Jos olet sivustojemme rekisteröitynyt käyttäjä, saatamme yhdistää evästeiden ja verkkojäljitteiden keräämiä tietoja muihin sinusta keräämiimme tietoihin (henkilötietosi mukaan luettuina) ja käyttää näitä tietoja markkinointitarkoituksiin. Tämä verkkosivusto käyttää Google Analyticsiä, joka on Google Inc:in ( Google ) tarjoama analyysipalvelu. Google Analytics käyttää tietokoneellesi asetettuja tekstitiedostoja eli evästeitä auttaakseen verkkosivustoa analysoimaan, kuinka käyttäjät sivustoa käyttävät. Verkkosivuston käyttöäsi koskevat evästeen luomat tiedot (mukaan luettuna IP-osoitteesi) lähetetään ja tallennetaan Googlen toimesta Yhdysvalloissa sijaitseville palvelimille. Google käyttää näitä tietoja analysoidakseen verkkosivuston käyttöäsi puolestamme, laatiakseen meille raportteja sivuston tapahtumista sekä tarjotakseen meille muita sivuston toimintaa ja Internetin käyttöä koskevia palveluja. Google saattaa siirtää näitä tietoja kolmansille osapuolille, mikäli lainsäädäntö niin vaatii tai jos kolmannet osapuolet käsittelevät tietoja Googlen puolesta. Google ei yhdistä IP-osoitettasi muihin Googlen hallussa oleviin tietoihin. Voit kieltää evästeiden käytön valitsemalla selaimestasi asianmukaiset asetukset. Huomaa kuitenkin, että estämällä evästeet et ehkä voi käyttää kaikkia tämän sivuston toimintoja. Voit myös kieltää tietojen keräyksen ja säilytyksen Google Analyticsin toimesta jatkossa lataamalla ja asentamalla selaimeesi Google Analytics Opt-out Browser Add-on -lisäosan. Lataamalla ja asentamalla tämän lisäosan estät Google Analyticsiä tallentamasta ja käsittelemästä tietoja, jotka koskevat vierailuasi sivustolla. Lisätietoja sekä lataus- ja asennusohjeet löydät osoitteesta Tältä verkkosivustolta voit myös ladata lisäosan. Huomaa, että sivustomme käyttää Google Analyticsissä _anonymizeip() -toimintoa, joten Google lyhentää IP-osoitteesi estääkseen sivustomme käyttäjien tunnistamisen. Saatamme käyttää IP-osoitettasi selvittääksemme palvelimiemme ongelmia ja hallinnoidaksemme verkkosivustoamme. IP-osoitettasi voidaan käyttää myös laajojen demografisten tietojen keräämiseen sekä -3-

4 asiakkaiden liikkumistapojen ja sivustonkäytön tunnistamiseen. Jos et ole sivustojemme rekisteröitynyt käyttäjä, suojaamme IP-osoitteesi poistamalla osan numeroista. SOSIAALISEN MEDIAN LAAJENNUKSET Sivustomme käyttää ohjelmia nk. laajennuksia Facebookista. Näitä laajennuksia ylläpitää Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA ( Facebook ). Laajennukset tunnistat Facebook-logosta tai Tykkää -symbolista. Jos vierailet sivustollamme, joka sisältää tällaisen laajennuksen, selaimesi luo suoran yhteyden Facebookin palvelimiin. Tämän laajennuksen sisältö lähetetään suoraan selaimeesi, ja sieltä Facebook saa tiedon siitä, että vierailit sivustollamme. Jos olet kirjautuneena Facebook-tilillesi sivustollamme vieraillessasi, Facebook voi yhdistää vierailusi Facebook-tiliisi. Jos olet vuorovaikutuksessa laajennusten kanssa, esim. käytät Tykkää -painiketta, kyseiset tiedot lähetetään suoraan Facebookille. Jos et halua Facebookin yhdistävän näitä tietoja Facebook-tiliisi, sinun on kirjauduttava ulos Facebook-profiilistasi ennen sivustollemme siirtymistä. Lisätietoja tiedonkeruun tarkoituksesta, laajuudesta, Facebookin toimesta tapahtuvasta tietojen käsittelystä ja käytöstä sekä omista oikeuksistasi ja yksityisyytesi suojaamisesta Facebookissa saat Facebookin tietosuojakäytännöstä. LINKIT MUILLE VERKKOSIVUSTOILLE Vi saattaa ajoittain asettaa sivustolleen linkkejä sinun avuksesi tai tarjotakseen pääsyn markkinointikumppaniensa sivustoille. Tutustu tällaisten verkkosivustojen tietosuojakäytäntöihin, sillä ne saattavat erota tästä tietosuojakäytännöstä. Emme ole missään vastuussa kolmansien osapuolien verkkosivustojen sisällöstä, toiminnoista tai käytännöistä. Kolmansien osapuolien sivustoille johtavien linkkien sisällyttäminen sivustollemme ei tarkoita, että hyväksymme linkitettyjen sivustojen sisällön, toiminnot tai käytännöt. KYSELYT JA KILPAILUT Vi-verkkosivusto saattaa pyytää sinulta henkilötietoja sähköisen lomakkeen avulla, jotta voisit osallistua arvontoihin, kilpailuihin tai kyselyihin. Jos päätät antaa pyydetyt henkilötiedot, käytämme niitä hallinnoidaksemme osallistumistasi kyseiseen arvontaan, kilpailuun tai kyselyyn. OIKEUS NÄHDÄ JA MUUTTAA TIETOJA Sinulla on oikeus nähdä, tarkistaa ja muuttaa kaikkia sinua koskevia henkilötietoja, joita hallussamme on. Nähdäksesi tai muuttaaksesi henkilötietojasi ota meihin yhteyttä puhelimitse, kirjeitse tai sähköpostitse alla annettuihin osoitteisiin. SUOSTUMUKSESI PERUMINEN Jos haluat perua suostumuksesi tietojesi käyttöön, ota meihin yhteyttä tämän tietosuojakäytännön lopussa annettuun osoitteeseen. Jos perut suostumuksesi, poistamme tietosi (ellei lainsäädäntö salli tai vaadi, että ne säilytetään). Huomaa, että kun tietosi poistetaan, rekisteröitymisesi päättyy. -4-

5 TURVALLISUUS Vi käyttää kohtuullisia teknisiä ja organisatorisia menetelmiä estääkseen luvattoman tai laittoman pääsyn henkilötietoihisi sekä estääkseen niiden tahattoman häviämisen tai tuhoutumisen. Kaikkia tällä verkkosivustolla kerättyjä henkilötietoja ei säilytetä. Kaikki säilytetyt henkilötiedot salataan ja kaikissa Internetiin yhteydessä olevissa järjestelmissä on palomuurit ja ne testataan säännöllisesti korkean turvallisuustason turvaamiseksi. Merkitsemällä ruudun Hyväksyn, että henkilötietojani kerätään, käsitellään ja käytetään tämän tietosuojakäytännön mukaisesti sivustollemme rekisteröityessäsi hyväksyt myös, että saatamme luovuttaa henkilötietojasi muille Vi-liitännäisyhtiöille. Takaamme henkilötietojesi turvallisuuden kaikissa tiloissamme, ja henkilötietojasi käsitellään kaikissa tilanteissa ainoastaan tämän tietosuojakäytännön mukaisesti. Henkilötietojesi siirtoon Yhdysvalloissa sijaitseviin Vi-yhtiöihin sovelletaan sopimusta, joka takaa tiedoillesi asianmukaisen turvallisuustason (ts. tason, joka on verrattavissa EU:n tietosuojalainsäädännön takaamaan tasoon) soveltamalla EU:n vakiosopimuslausekkeita, jotka koskevat henkilötietojen siirtoa ETA-alueen ulkopuolella sijaitseviin maihin Euroopan komission määräämällä tavalla. TIETOSUOJAKÄYTÄNNÖN MUUTOKSET Julkaisemme kaikki tietosuojakäytäntöämme koskevat muutokset verkkosivustomme asianmukaisessa osiossa, kun käytäntöä muutetaan; jos aiomme laajentaa henkilötietojesi käyttöä tavalla, johon vaaditaan sinun suostumuksesi, pyydämme sinulta tätä suostumusta. YHTEYSTIETOMME Mikäli sinulla on kysyttävää yksityisyyden suojaa koskevista käytännöistämme, tästä tietosuojakäytännöstä tai henkilötietojesi suojelemisesta, ota meihin yhteyttä. Kirjeitse: Vi Germany GmbH, c/o Atrium am Opernplatz, Bockenheimer Anlage 46, Frankfurt am Main Puhelimitse: Sähköpostitse: Yleiset sopimuslausekkeet koskien henkilötietojen siirtoa Euroopan yhteisöstä kolmansiin maihin (rekisterinpitäjältä rekisterinpitäjälle) -5-

Rekisteriseloste. MyLyconet-verkkosivusto

Rekisteriseloste. MyLyconet-verkkosivusto Rekisteriseloste MyLyconet-verkkosivusto Tietosuojan turvaaminen on Lyonessille ja tämän MyLyconet-verkkosivuston ( Verkkosivusto ) omistajalle ( Omistaja ) [omistajan nimi] ehdottoman tärkeää. Alla olevissa

Lisätiedot

Tervetuloa Westpro cc Oy:n verkkosivuille.

Tervetuloa Westpro cc Oy:n verkkosivuille. Tervetuloa :n verkkosivuille. YKSITYISYYDEN SUOJAAMISEN PERIAATTEET JA MENETTELYT WESTPRO:N VERKKOSIVUILLA Westpro kiinnittää erityistä huomiota sinua itseäsi, yritystäsi, liiketoimiasi, tuotteitasi tai

Lisätiedot

Johdanto. Henkilötietojen käsittely

Johdanto. Henkilötietojen käsittely Johdanto easyfairs Scandinavia AB suhtautuu erittäin vakavasti näytteilleasettajiensa (asiakkaidensa) sekä yrityksen sivustolla ja tapahtumissa vierailevien henkilöiden yksityisyyden ja henkilötietojen

Lisätiedot

Henkilötietolain (523/1999) 10 :n mukainen rekisteriseloste. REKISTERINPITÄJÄ Looper-IT Oy Y-tunnus Kangasrinne Oulu

Henkilötietolain (523/1999) 10 :n mukainen rekisteriseloste. REKISTERINPITÄJÄ Looper-IT Oy Y-tunnus Kangasrinne Oulu Henkilötietolain (523/1999) 10 :n mukainen rekisteriseloste. REKISTERINPITÄJÄ Looper-IT Oy Y-tunnus 2470870-8 Kangasrinne 12 90240 Oulu REKISTERIN HOITAJA Jari Äijälä info@looperit.f REKISTERIN NIMI drivelooper

Lisätiedot

BABYSITTER.FI:N TIETOSUOJALAUSUNTO

BABYSITTER.FI:N TIETOSUOJALAUSUNTO BABYSITTER.FI:N TIETOSUOJALAUSUNTO Babysitter.fi pitää yksityisyydestäsi huolehtimista erittäin vakavana asiana ja käsittelee sekä käyttää tietojasi turvallisella tavalla. Taatakseen yksityisyytesi Babysitter.fi

Lisätiedot

Lomarengas Oy: henkilötietolain (523/1999) mukainen rekisteriseloste Päivitetty 12.02.2016

Lomarengas Oy: henkilötietolain (523/1999) mukainen rekisteriseloste Päivitetty 12.02.2016 Lomarengas Oy: henkilötietolain (523/1999) mukainen rekisteriseloste Päivitetty 12.02.2016 Rekisterinpitäjä, rekisterin nimi ja yhteystiedot Lomarengas Oy ja Lomarengas Oy:n tytäryhtiöt (myöh. rekisterinpitäjä

Lisätiedot

Verkkokäyttöä koskevat yksityisyyskäytännöt

Verkkokäyttöä koskevat yksityisyyskäytännöt Yksityisyyskäytännöt Viimeksi päivitetty 15. syyskuuta 2014 Verkkokäyttöä koskevat yksityisyyskäytännöt GE:n keräämä tieto ja sen käyttö Henkilötietojen kerääminen Voit halutessasi luovuttaa henkilötietojasi

Lisätiedot

Tietosuojalauseke TIIVISTELMÄ TIETOSUOJALAUSEKKEESTA:

Tietosuojalauseke TIIVISTELMÄ TIETOSUOJALAUSEKKEESTA: Tietosuojalauseke TIIVISTELMÄ TIETOSUOJALAUSEKKEESTA: Olemme sitoutuneet suojaamaan käyttäjiemme yksityisyyttä. Luottamuksesi on meille tärkeää! Käsittelemämme tiedot voidaan jakaa: käyttäjän antamiin,

Lisätiedot

2. Miksi keräämme käyttäjien tietoja? Fernando kerää ja käsittelee tiettyjä sivustonsa käyttäjien henkilötietoja, jotta:

2. Miksi keräämme käyttäjien tietoja? Fernando kerää ja käsittelee tiettyjä sivustonsa käyttäjien henkilötietoja, jotta: TIETOSUOJASELOSTE 1. Johdanto Avare Oy ("Avare") sitoutuu suojaamaan Fernando sivuston (sisältäen, mutta ei rajoittuen, seuraavan internetsivuston (http://fernando.fi) sekä kaikki siihen liittyvät keskustelufoorumit,

Lisätiedot

INREACH-YKSITYISYYSTIEDOTE

INREACH-YKSITYISYYSTIEDOTE INREACH-YKSITYISYYSTIEDOTE Päivitetty viimeksi: September 1, 2016 (v 2016.2) InReach Inc. ("inreach") arvostaa yksityisyyttäsi. Olemme kehittäneet tämän yksityisyystiedotteen, jotta tiedät, miten keräämme,

Lisätiedot

1. Rekisterinpitäjä Rekisteriasioista vastaava henkilö Rekisterin nimi Rekisterin käyttötarkoitus... 2

1. Rekisterinpitäjä Rekisteriasioista vastaava henkilö Rekisterin nimi Rekisterin käyttötarkoitus... 2 Rekisteriseloste Sisällys 1. Rekisterinpitäjä... 2 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö... 2 3. Rekisterin nimi... 2 4. Rekisterin käyttötarkoitus... 2 5. Rekisterin sisältämät tiedot... 2 6. Säännönmukaiset

Lisätiedot

Plus500 Ltd. Tietosuojamenettely

Plus500 Ltd. Tietosuojamenettely Plus500 Ltd Tietosuojamenettely Tietosuojamenettely Plus500:n tietosuojalausunto Yksityisyyden suojaaminen ja asiakkaiden sekä verkkosivustomme vierailijoiden henkilökohtaisten ja taloudellisten tietojen

Lisätiedot

1 Rekisterinpitäjä. 2 Yhteyshenkilö. 3 Rekisterin nimi. 4 Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

1 Rekisterinpitäjä. 2 Yhteyshenkilö. 3 Rekisterin nimi. 4 Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus 1 Rekisterinpitäjä Clementia Oy (2320280-1) Kiilakiventie 1, 90250 Oulu info@clementia.fi, 0403592019 2 Yhteyshenkilö Marko Heikkilä Kiilakiventie 1, 90250 Oulu marko@clementia.fi, 0403592019 3 Rekisterin

Lisätiedot

SVTSL muuttuu käytännön soveltamis- ohjeet evästeiden käyttöön

SVTSL muuttuu käytännön soveltamis- ohjeet evästeiden käyttöön SVTSL muuttuu 25.5. - käytännön soveltamis- ohjeet evästeiden käyttöön Verkkomainonnan tietosuoja IAB Finland Asianajaja, osakas Elina Koivumäki 12.5.2011 Taustaa evästeistä Internetin toiminnallisuudesta

Lisätiedot

Yhdistetty tietosuoja-, rekisteriseloste ja informointiasiakirja

Yhdistetty tietosuoja-, rekisteriseloste ja informointiasiakirja Yhdistetty tietosuoja-, rekisteriseloste ja informointiasiakirja Henkilötietolain (523/99) 10 mukainen rekisteriseloste 15.3.2017 Tämän tietosuoja- ja rekisteriselosteen ( Tietosuojaseloste ) tarkoituksena

Lisätiedot

Ei tietojen luovutuksia EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

Ei tietojen luovutuksia EU:n tai ETA:n ulkopuolelle. Henkilötietolaki (523/99) 10 REKISTERISELOSTE Laatimispäivä: 20.2.2009 1. Rekisterinpitäjä MTV Oy (Y-tunnus: 1093944-1) Ilmalantori 2 00240 Helsinki Puhelin 010 300 300 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö

Lisätiedot

Kaikille selosteille yhteiset tietoturvaa ja rekisteröidyn oikeuksia koskevat kohdat löytyvät asiakirjan lopusta.

Kaikille selosteille yhteiset tietoturvaa ja rekisteröidyn oikeuksia koskevat kohdat löytyvät asiakirjan lopusta. 1 TIETOSUOJASELOSTE JA REKISTERISELOSTEET mysafety käsittelee henkilötietoja lainsäädännön mukaisesti huolellisesti ja turvallisesti. mysafetyn käsittelemiin henkilötietoihin. Tutustu tietosuojaselosteeseen

Lisätiedot

REKISTERISELOSTE JA TIETOSUOJALAUSEKE TAMPERE MOBIILISOVELLUS. 1. Rekisterinpitäjä Tampereen kaupunki Aleksis Kiven katu C PL TAMPERE

REKISTERISELOSTE JA TIETOSUOJALAUSEKE TAMPERE MOBIILISOVELLUS. 1. Rekisterinpitäjä Tampereen kaupunki Aleksis Kiven katu C PL TAMPERE REKISTERISELOSTE JA TIETOSUOJALAUSEKE TAMPERE MOBIILISOVELLUS 1. Rekisterinpitäjä Tampereen kaupunki Aleksis Kiven katu 14-16 C PL 487 33101 TAMPERE 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö Terhi Suuronen

Lisätiedot

Kilpailun säännöt 1. Järjestäjät Kilpailun toteuttaa MTV Oy (Y-tunnus: , jäljempänä MTV ) yhteistyössä Myllyn Paras Oy:n kanssa (Y-tunniste:

Kilpailun säännöt 1. Järjestäjät Kilpailun toteuttaa MTV Oy (Y-tunnus: , jäljempänä MTV ) yhteistyössä Myllyn Paras Oy:n kanssa (Y-tunniste: Kilpailun säännöt 1. Järjestäjät Kilpailun toteuttaa MTV Oy (Y-tunnus: 1093944-1, jäljempänä MTV ) yhteistyössä Myllyn Paras Oy:n kanssa (Y-tunniste: jäljempänä Myllyn Paras ) Osallistumalla tähän kilpailuun

Lisätiedot

Kilpailun säännöt. Kilpailun järjestää MTV Oy (Y-tunnus: , jäljempänä MTV ).

Kilpailun säännöt. Kilpailun järjestää MTV Oy (Y-tunnus: , jäljempänä MTV ). Kilpailun säännöt 1. Järjestäjä Kilpailun järjestää MTV Oy (Y-tunnus: 1093944-1, jäljempänä MTV ). Osallistumalla tähän kilpailuun osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja kilpailuun liittyviä

Lisätiedot

Ilmoitus saapuneesta turvasähköpostiviestistä

Ilmoitus saapuneesta turvasähköpostiviestistä Tullin turvasähköposti Asiakkaan ohje www.tulli.fi versio 2.2 8.1.2015 Korvaa version 2.1 22.5.2014 Tullin turvasähköposti Tulli lähettää sinulle sähköpostiviestin salattuna silloin, kun viesti tai sen

Lisätiedot

Tietosuojakäytäntö. Laajuus. Tietotyypit ja tietojen keruumenetelmät

Tietosuojakäytäntö. Laajuus. Tietotyypit ja tietojen keruumenetelmät Tietosuojakäytäntö Tässä tietosuojakäytännössä ( Käytäntö ) Qualcomm Incorporated tytäryhtiöineen (yhteisesti me ) antaa tietoja siitä, miten se kerää, käyttää, käsittelee ja siirtää henkilötietoja. Qualcomm

Lisätiedot

Oma kartta Google Maps -palveluun

Oma kartta Google Maps -palveluun TAMPERE 1 (6) Oma kartta Google Maps -palveluun Google Maps palveluun on mahdollista luoda karttoja omilla paikkamerkeillä. Tilin luonti Google-palveluihin Tehdäksesi karttoja omilla paikkamerkinnöillä,

Lisätiedot

Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö. osoite: Teollisuuskatu 33, Helsinki. p

Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö. osoite: Teollisuuskatu 33, Helsinki. p REKISTERISELOSTE 1 REKISTERISELOSTE Henkilötietolain (523/1999) 10 :n mukainen rekisteriseloste Rekisterinpitäjä FEON Oy Y-tunnus: 2733038-4 osoite: Teollisuuskatu 33, 00510 Helsinki kotipaikka: Helsinki

Lisätiedot

BRIDGESTONE FIRESTONE TIETOSUOJAMENETTELY

BRIDGESTONE FIRESTONE TIETOSUOJAMENETTELY BRIDGESTONE FIRESTONE TIETOSUOJAMENETTELY Me olemme iloisia siitä, että olet kiinnostunut yhtiöstämme. Me otamme kävijöittemme tietosuojan hyvin vakavasti. Tästä syystä teemme parhaamme, jotta sinun ei

Lisätiedot

Big Brother -faniraportoijakisan säännöt ja rekisteriseloste

Big Brother -faniraportoijakisan säännöt ja rekisteriseloste Big Brother -faniraportoijakisan säännöt ja rekisteriseloste 1. Kilpailun järjestäjä,, (jäljempänä "Järjestäjä") 2. Kilpailuun osallistuminen Kilpailuun voi osallistua Internetissä täyttämällä kilpailulomakkeen.

Lisätiedot

Lapsilukko HUOMAUTUS VANHEMMILLE. Vita-järjestelmän lapsilukko, ennen kuin annat lapsesi pelata. Määritä PlayStation 4-419-422-01(1)

Lapsilukko HUOMAUTUS VANHEMMILLE. Vita-järjestelmän lapsilukko, ennen kuin annat lapsesi pelata. Määritä PlayStation 4-419-422-01(1) Lapsilukko HUOMAUTUS VANHEMMILLE Määritä Vita lapsilukko, ennen kuin annat lapsesi pelata. 4-419-422-01(1) Vita-järjestelmä tarjoaa vanhempien ja huoltajien avuksi toimintoja, joiden avulla lapsen PS Vita

Lisätiedot

Tietosuojakäytäntö. 1. Navicon keräämät tiedot.

Tietosuojakäytäntö. 1. Navicon keräämät tiedot. Tietosuojakäytäntö Tätä tietosuojakäytäntöä ("tietosuojakäytäntö") sovelletaan, kun muodostat yhteyden verkkosivustoille, vierailet verkkosivustoilla tai käytät verkkosivustoja, jotka omistaa ja joita

Lisätiedot

Yliopistohaku.fi -palvelun Oma haku -palvelu

Yliopistohaku.fi -palvelun Oma haku -palvelu Hakijan ohje Opetushallitus syksy 2013 Yliopistohaku.fi -palvelun Oma haku -palvelu Sisältö Yliopistohaku.fi palvelun Oma haku -palvelu... 2 Aloitusnäyttö... 4 Kirjaudu Oma haku -palveluun... 5 Entä jos

Lisätiedot

Henkilötietolain (523/1999) 10 :n mukainen REKISTERISELOSTE

Henkilötietolain (523/1999) 10 :n mukainen REKISTERISELOSTE 1 Rekisterinpitäjä If Vahinkovakuutusyhtiö Oy Y-tunnus 1614120-3 Niittyportti 4, Espoo 00025 IF Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa If Vahinkovakuutusyhtiö Oy Mika Rintamäki, puh. 101 191515,

Lisätiedot

Verkkokaupan ohje. Alkutieto. Scanlase verkkokauppa. Sisäänkirjautuminen

Verkkokaupan ohje. Alkutieto. Scanlase verkkokauppa. Sisäänkirjautuminen Verkkokaupan ohje Alkutieto Verkkokaupan tarkoitus on helpottaa Scanlase asiakkaiden tilaamisprosessia kun asiakkaat tarvitsevat tuotteita. Verkkokaupan ollessa pois toiminnasta tilaukset tulee tehdä puhelimitse

Lisätiedot

IAB FINLANDIN OHJEISTUS

IAB FINLANDIN OHJEISTUS Copyright IAB FINLANDIN OHJEISTUS IAB Tietosuojaseminaari 12.5.2011 Pirkko Rajala, MTV Oy Seppo Roponen, TNS Gallup Agenda o Rajaukset ja määritykset: mistä nyt puhutaan o Ohjeistus o Mitä seuraavaksi

Lisätiedot

Tietosuoja turvaa oikeutesi

Tietosuoja turvaa oikeutesi Tietosuoja turvaa oikeutesi Kuka saa kerätä tietoja sinusta? Miten tietojasi käytetään? Miten niitä säilytetään? Mihin tietojasi luovutetaan? Pidä huoli oikeuksistasi TIETOSUOJAVALTUUTETUN TOIMISTO Tässä

Lisätiedot

Toimitus tapahtuu postitse tai valitsemamme alihankkijan (esim. PostNord) Kautta.

Toimitus tapahtuu postitse tai valitsemamme alihankkijan (esim. PostNord) Kautta. Yleiset sopimusehdot 1. Soveltamisala Näitä yleisiä sopimusehtoja sovelletaan kaikkiin verkkokauppa www.pinkorblue.fi:n (jäljempänä myös verkkokauppa tai myyjä ) välityksellä kanssamme (babymarkt.de GmbH,

Lisätiedot

100Syke. - kilpailun säännöt ja rekisteriseloste. 1. Kilpailunjärjestäjä Jokifysio Oy Pori

100Syke. - kilpailun säännöt ja rekisteriseloste. 1. Kilpailunjärjestäjä Jokifysio Oy Pori 100Syke - kilpailun säännöt ja rekisteriseloste 1. Kilpailunjärjestäjä Jokifysio Oy 2. Kilpailuun osallistuminen Kilpailuun voi osallistua internetissä täyttämällä arvontalomakkeen. Kilpailuun osallistuminen

Lisätiedot

Tietosuojatyöryhmä. Työryhmän 23 päivänä helmikuuta 1999 hyväksymä. suositus 1/99

Tietosuojatyöryhmä. Työryhmän 23 päivänä helmikuuta 1999 hyväksymä. suositus 1/99 5093/98/FI/lopullinen WP 17 Tietosuojatyöryhmä Työryhmän 23 päivänä helmikuuta 1999 hyväksymä suositus 1/99 ohjelmistojen ja laitteistojen Internetissä suorittamasta ei-havaittavasta ja automaattisesta

Lisätiedot

Facebook koulutus. Kalle Rapi Etelä-Karjalan kylät ry http://kylat.ekarjala.fi

Facebook koulutus. Kalle Rapi Etelä-Karjalan kylät ry http://kylat.ekarjala.fi Facebook koulutus Kalle Rapi Etelä-Karjalan kylät ry http://kylat.ekarjala.fi Facebook, mikä se on? Facebook on Internetissä toimiva mainosrahoitteinen yhteisöpalvelu Sivusto tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden

Lisätiedot

Windows 8.1:n tietosuoja-asetukset

Windows 8.1:n tietosuoja-asetukset s. 1/5 Windows 8.1:n tietosuoja-asetukset Asennettaessa Windows 8.1 oletusasetuksin, sen tietosuoja-asetukset sallivat vapaasti käyttäjän yksilöivän tiedon lähettämisen Microsoftille. Samoin sovelluksilla

Lisätiedot

EU Login. EU Login kirjautuminen. EU Login tilin luominen

EU Login. EU Login kirjautuminen. EU Login tilin luominen EU Login EU Login kirjautuminen EU Login järjestelmä mahdollistaa keskitetyn pääsyn useisiin eri Euroopan Komission verkkosovelluksiin yhdellä käyttäjätunnuksella ja salasanalla. EU login varmistaa identiteettisi

Lisätiedot

Nimi Tampereen kaupunki, kiinteistötoimi. Aila Taura p. 050 351 8256 Marjut Malo-Siltanen p. 040 801 6776 ja Jaana Rimpi-Muhonen p.

Nimi Tampereen kaupunki, kiinteistötoimi. Aila Taura p. 050 351 8256 Marjut Malo-Siltanen p. 040 801 6776 ja Jaana Rimpi-Muhonen p. Henkilötietolain (523/99) 10 :n mukainen REKISTERISELOSTE 1. Rekisterinpitäjä (tarvittaessa eli jos rekisterinpitäjällä ei toimipaikkaa EU:n alueella, myös edustaja) Nimi Tampereen kaupunki, kiinteistötoimi

Lisätiedot

Kilpailun järjestää MTV OY (jäljempänä "Järjestäjä"). Yhteistyökumppanina Fazer (jäljempänä Yhteistyökumppani ).

Kilpailun järjestää MTV OY (jäljempänä Järjestäjä). Yhteistyökumppanina Fazer (jäljempänä Yhteistyökumppani ). Tanssii Tähtien Kanssa Fazer Pure Dark -kilpailun säännöt 1. Kilpailun järjestäjä Kilpailun järjestää MTV OY (jäljempänä "Järjestäjä"). Yhteistyökumppanina Fazer (jäljempänä Yhteistyökumppani ). 2. Kilpailuun

Lisätiedot

Järjestäjä järjestää kilpailun yhteistyössä GoGreenin/Lantmännen Cerealian kanssa (jäljempänä Yhteistyökumppani ).

Järjestäjä järjestää kilpailun yhteistyössä GoGreenin/Lantmännen Cerealian kanssa (jäljempänä Yhteistyökumppani ). Parempi ruoka syyskuun kilpailu Kilpailun nimi, paikka ja ajankohta: Parempi ruoka syyskuun arvonta, kilpailu 1.9.2014. 30.9.2014. Palkinto ja sen arvo:3 kpl smoothie-tuotepakettia, arvo noin 45 euroa

Lisätiedot

Osallistumisaika alkaa 6.2.2015 ja päättyy 6.3.2015. Päättymisajan jälkeen vastaanotettuja vastauksia ei oteta huomioon.

Osallistumisaika alkaa 6.2.2015 ja päättyy 6.3.2015. Päättymisajan jälkeen vastaanotettuja vastauksia ei oteta huomioon. 1. Järjestäjä,, (jäljempänä "Järjestäjä") 2. Osallistumiskelpoisuus Kilpailuun voivat osallistua kaikki yksityishenkilöt lukuun ottamatta niitä Järjestäjän palveluksessa olevia, jotka osallistuvat tämän

Lisätiedot

MTV Oy, Ilmalantori 2, 00240 Helsinki (jäljempänä "Järjestäjä")

MTV Oy, Ilmalantori 2, 00240 Helsinki (jäljempänä Järjestäjä) Säännöt ja rekisteriseloste 1. Järjestäjä, Ilmalantori 2, 00240 Helsinki (jäljempänä "Järjestäjä") Järjestäjä järjestää testiryhmän yhteistyössä Lumenen kanssa (jäljempänä "Yhteistyökumppani") 2. Osallistumiskelpoisuus

Lisätiedot

KANSALAISOPISTON INTERNET-ILMOITTAUTUMISEN OHJEET TUNNUKSEN JA SALASANAN HANKKIMINEN

KANSALAISOPISTON INTERNET-ILMOITTAUTUMISEN OHJEET TUNNUKSEN JA SALASANAN HANKKIMINEN KANSALAISOPISTON INTERNET-ILMOITTAUTUMISEN OHJEET Yleistä Opiston Internet-ilmoittautuminen perustuu siihen, että jokaisella ilmoittautujalla täytyy olla oma käyttäjätunnus ja salasana, jolla ilmoittautuminen

Lisätiedot

Yksityisyyssuoja. Tiedot, joita keräämme

Yksityisyyssuoja. Tiedot, joita keräämme Yksityisyyssuoja Tulosta Tallenna PDF Päivitetty: 11 tammikuu 2012 Disney Club Penguin ("Club Penguin") on Disney Online Studios Canada Inc.:in (aikaisemmin tunnettu nimellä Club Penguin Entertainment

Lisätiedot

REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10

REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 Laatimispvm: 7.6.2011 Lue täyttöohjeet ennen rekisteriselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa liitettä. 1. Rekisterinpitäjä Nimi Salon kaupunki liikuntapalvelut

Lisätiedot

Johnson Controlsin tietosuojailmoitus

Johnson Controlsin tietosuojailmoitus Johnson Controlsin tietosuojailmoitus Johnson Controls, Inc. ja sen osakkuusyhtiöt (yhdessä Johnson Controls tai me), huolehtivat asiakkaidensa yksityisyydestä ja ovat sitoutuneet käsittelemään asiakkaidensa

Lisätiedot

Osaamispassin luominen Google Sites palveluun

Osaamispassin luominen Google Sites palveluun n luominen Google Sites palveluun Mikä Osaamispassi on? Osaamispassi auttaa kertomaan taidoistasi, koulutuksestasi, työkokemuksestasi ja sinua kiinnostavista asioista työnantajalle kun haet työtä. Osaamispassi

Lisätiedot

Ohje luottamuksellista tietoa sisältävien sähköpostiviestien lähettämiseen ja vastaanottamiseen

Ohje luottamuksellista tietoa sisältävien sähköpostiviestien lähettämiseen ja vastaanottamiseen Ohje luottamuksellista tietoa sisältävien sähköpostiviestien lähettämiseen ja vastaanottamiseen Liikenteen turvallisuusvirasto 27.9.2012 Sisällysluettelo Luottamuksellista tietoa sisältävien sähköpostiviestien

Lisätiedot

Esi-LEI-hakemusten rekisteröintiohje NordLEI-verkkoportaalissa

Esi-LEI-hakemusten rekisteröintiohje NordLEI-verkkoportaalissa Esi-LEI-hakemusten rekisteröintiohje NordLEI-verkkoportaalissa Osana NordLEI-verkkoportaalia asiakkaat voivat hakea esi-lei-tunnisteita juridisille yksiköilleen. Lisäksi NordLEI sallii myös niin kutsutun

Lisätiedot

H9 Julkaiseminen webissä

H9 Julkaiseminen webissä H9 Julkaiseminen webissä Tässä harjoituksessa opetetaan kaksi tapaa viedä tiedostoja jakoon webin kautta (tehtävä 1 ja tehtävä 3), sekä kokeillaan yksinkertaista, jokamiehen tapaa tehdä oma sivusto (tehtävä

Lisätiedot

Honda MaRIS Pay & Go. Tietosuoja- ja evästekäytäntö

Honda MaRIS Pay & Go. Tietosuoja- ja evästekäytäntö Honda MaRIS Pay & Go Tietosuoja- ja evästekäytäntö Honda tunnustaa henkilötietojen rehellisen ja vastuullisen käytön tärkeyden. Tämä tietosuoja- ja evästekäytäntö ("käytäntö") koskee verkkosivustoa www.techinfo.hondaeu.com

Lisätiedot

.eu-verkkotunnusta koskevat WHOIS-toimintalinjat

.eu-verkkotunnusta koskevat WHOIS-toimintalinjat .eu-verkkotunnusta koskevat WHOIS-toimintalinjat 1/7 MÄÄRITELMÄT Käsitteet, jotka on määritelty asiakirjoissa Sopimusehdot ja/tai.euriidanratkaisusäännöt, on kirjoitettu isolla alkukirjaimella tässä asiakirjassa.

Lisätiedot

TIETOSUOJAMENETTELY JA TIETOA EVÄSTEISTÄ

TIETOSUOJAMENETTELY JA TIETOA EVÄSTEISTÄ TIETOSUOJAMENETTELY JA TIETOA EVÄSTEISTÄ Tämä Tietosuojamenettely koskee verkkosivustolta www.vmall.eu/fi ( Verkkosivusto ) kerättyjen henkilökohtaisten tietojen (tarkoittaa kaikkea tietoa, josta sinut

Lisätiedot

Osallistumisaika alkaa 1.3.2013 ja päättyy 4.3.2013. Päättymisajan jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei oteta huomioon.

Osallistumisaika alkaa 1.3.2013 ja päättyy 4.3.2013. Päättymisajan jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei oteta huomioon. Viikonloppu.com:n avajaiskilpailun säännöt ja rekisteriseloste 1. Järjestäjä 2. Osallistumiskelpoisuus Kilpailuun voivat osallistua kaikki yksityishenkilöt lukuun ottamatta niitä Järjestäjän tai Yhteistyökumppanin

Lisätiedot

Facebook-sivun luominen

Facebook-sivun luominen Facebook-sivun luominen Facebook-sivun luominen Etene vaihe vaiheelta 1 Kirjaudu Facebook-palveluun omalla käyttäjätunnuksellasi. Sen jälkeen sivun alareunassa näkyvät toimintolinkit, joista sinun täytyy

Lisätiedot

Tervetuloa tietosuoja-asetuskoulutukseen! JASMINA HEINONEN

Tervetuloa tietosuoja-asetuskoulutukseen! JASMINA HEINONEN Tervetuloa tietosuoja-asetuskoulutukseen! 17.1.17 1 Päivän kulku 09:40-10:20 Jasmina Heinonen: Tietosuoja-asetus: Johdatus ja rekisteröidyn oikeudet 10:20-10:35 Tauko 10:35-11:30 Lotta Kuusisto: Tietosuoja-asetus

Lisätiedot

Tampereen kaupunki, viestintäyksikkö. Yhteystiedot (osoite, puhelin ) Aleksis Kiven katu PL TAMPERE p

Tampereen kaupunki, viestintäyksikkö. Yhteystiedot (osoite, puhelin ) Aleksis Kiven katu PL TAMPERE p TIETOSUOJASELOSTE - yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja Henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24 Laatimispvm: 20.3.2006 Lue täyttöohjeet ennen tietosuojaselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa

Lisätiedot

Touring Camp Oy:n asiakkuuteen ja asialliseen yhteyteen perustuva rekisteri

Touring Camp Oy:n asiakkuuteen ja asialliseen yhteyteen perustuva rekisteri Rekisteriseloste Henkilötietolain (523/1999) 10 :n mukainen rekisteriseloste 1. Rekisterinpitäjä Touring Camp Oy (y-tunnus: 2143444-9) Käyntiosoite: Juvankartanontie 17, 02920 Espoo Puhelin: 010 617 8900

Lisätiedot

Tietosuojakäytäntö. Viimeisin päivitys 15. tammikuuta 2010

Tietosuojakäytäntö. Viimeisin päivitys 15. tammikuuta 2010 Viimeisin päivitys 15. tammikuuta 2010 Tietosuojakäytäntö Tietosuojan soveltamisala Rezidor Hotel Group konsernin asiakkaiden tietosuojakäytäntö (jäljempänä "käytäntö") tarkoittaa konsernin tapaa kerätä,

Lisätiedot

GDPR ja eprivacy mitä siis nyt pitäisi tehdä?

GDPR ja eprivacy mitä siis nyt pitäisi tehdä? GDPR ja eprivacy mitä siis nyt pitäisi tehdä? Laura Tarhonen Privacy Manager Sanoma Oyj 8.6.2017 IAB Tietosuojaseminaari Kuvat: unsplash.com / esimerkkisivustot ja palvelut 2 Seitsemän asiaa, jotka voit

Lisätiedot

Yrityspalvelujärjestelmä

Yrityspalvelujärjestelmä Yrityspalvelujärjestelmä Voit tehdä tyylikkäät nettisivut yrityksellesi YPJ:n sivueditorilla. Sivueditorin avulla on helppoa päivittää ittää ja ylläpitää sivuja silloin, i kun sinulle parhaiten sopii.

Lisätiedot

F-SECURE SAFE. Toukokuu 2017

F-SECURE SAFE. Toukokuu 2017 F-SECURE SAFE Toukokuu 2017 F-SECURE SAFE SUOJAA YHTEYTESI YKSI TURVA KAIKILLE LAITTEILLE Suojaa kaikki eri laitteesi - PC:t, Macit, puhelimet ja tabletit - yhdellä palvelulla. VIRUSTEN TORJUNTA Suojaa

Lisätiedot

Käyttöohje Social News

Käyttöohje Social News Käyttöohje Social News 1.1. painos FI Social News Vapauta sisäinen uutistoimittajasi ja raportoi lähiseutusi kiinnostavat tapahtumat suurelle yleisölle ammattimediakumppaneiden kautta. Lataa ja asenna

Lisätiedot

Webropol-kyselyt. Tarja Heikkilä

Webropol-kyselyt. Tarja Heikkilä Webropol-kyselyt Tarja Heikkilä Internet-kyselyt Soveltuvat kyselyihin, joissa kaikilla perusjoukon jäsenillä on mahdollisuus internetin käyttöön, toisin sanoen on mahdollisuus edustavan aineiston saamiseen.

Lisätiedot

Sivu x/x Laatimispvm: 27.1.2009 Päivitetty/tarkastettu: 27.11.2013

Sivu x/x Laatimispvm: 27.1.2009 Päivitetty/tarkastettu: 27.11.2013 HENKILÖREKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 Sivu x/x Laatimispvm: 27.1.2009 Päivitetty/tarkastettu: 27.11.2013 Lue täyttöohjeet ennen rekisteriselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa liitettä.

Lisätiedot

Trendikkäimmät kynnet -kilpailu, säännöt ja rekisteriseloste

Trendikkäimmät kynnet -kilpailu, säännöt ja rekisteriseloste Trendikkäimmät kynnet -kilpailu, säännöt ja rekisteriseloste 1. Kilpailun järjestäjä,, (jäljempänä "Järjestäjä") Järjestäjä järjestää kilpailun yhteistyössä LUMENE Oy:n kanssa (jäljempänä "Yhteistyökumppani")

Lisätiedot

1. JOHDANTO... 2. 1.1 Rekisteröityminen... 2. 1.2. Henkilökohtaiset asetukset... 3. 1.3. Salasanan muuttaminen ja uuden salasanan tilaaminen...

1. JOHDANTO... 2. 1.1 Rekisteröityminen... 2. 1.2. Henkilökohtaiset asetukset... 3. 1.3. Salasanan muuttaminen ja uuden salasanan tilaaminen... 1 HAKIJAN OHJEET Sisällys 1. JOHDANTO... 2 1.1 Rekisteröityminen... 2 1.2. Henkilökohtaiset asetukset... 3 1.3. Salasanan muuttaminen ja uuden salasanan tilaaminen... 4 2. OMA PROFIILINI... 5 2.1. Liikkuminen

Lisätiedot

Maksupalveludirektiivi (PSD2) tietosuojan näkökulmasta. Fintech Breakfast , Technopolis, Oulu

Maksupalveludirektiivi (PSD2) tietosuojan näkökulmasta. Fintech Breakfast , Technopolis, Oulu Maksupalveludirektiivi (PSD2) tietosuojan näkökulmasta Fintech Breakfast 17.3.2017, Technopolis, Oulu Agenda I II Maksupalveludirektiivi (PSD2) mitä uutta? Yleinen tietosuoja-asetus PSD2 3 Maksupalveludirektiivi

Lisätiedot

Lue täyttöohjeet ennen rekisteriselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa liitettä.

Lue täyttöohjeet ennen rekisteriselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa liitettä. REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 Päiväys: 25.6.2008 Lue täyttöohjeet ennen rekisteriselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa liitettä. 1. Rekisterinpitäjä Nimi Intrum Justitia Oy Y-tunnus

Lisätiedot

Paalulaskutus käyttöehdot

Paalulaskutus käyttöehdot Versio 11.08.2015 Sivu 1 / 6 1. Palvelujen käyttö Paalulaskutus käyttöehdot Kaikkeen Paalulaskutus-tuotteen käyttöön, tuotteen paalulaskutus.fi-osoitteessa olevan verkkosivuston käyttöön sekä minkä tahansa

Lisätiedot

Korkeakoulujen valtakunnallinen tietovaranto: Tietosuojaseloste, looginen rekisteri

Korkeakoulujen valtakunnallinen tietovaranto: Tietosuojaseloste, looginen rekisteri RAkenteellisen KEhittämisen Tukena TIetohallinto Korkeakoulujen valtakunnallinen tietovaranto: Tietosuojaseloste, looginen rekisteri Korkeakoulujen ja opetus- ja kulttuuriministeriön yhteinen tietohallintohanke,

Lisätiedot

Hotellit WW.SIGNALPARTNERS.FI

Hotellit WW.SIGNALPARTNERS.FI Hotellit WW.SIGNALPARTNERS.FI Signal WiFillä saatat tehokkuuden ja hyvän asiakaskokemuksen yhteen Signal WiFi sopii esimerkiksi vierailijaverkoksi tai mobiilien maksupäätteiden yhteydeksi. Raportointityökalun

Lisätiedot

Henkilörekisteriseloste/tietosuojaseloste Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 Laatimispvm: , päivitetty

Henkilörekisteriseloste/tietosuojaseloste Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 Laatimispvm: , päivitetty Henkilörekisteriseloste/tietosuojaseloste Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 Laatimispvm: 17.12.2013, päivitetty 26.4.2017 1. Rekisterin nimi Optima verkko-oppimisympäristö 2. Rekisterinpitäjä Jyväskylän

Lisätiedot

Kätevästi netissä KÄYTTÖOHJE. www.nettirassi.fi

Kätevästi netissä KÄYTTÖOHJE. www.nettirassi.fi Kätevästi netissä KÄYTTÖOHJE www.nettirassi.fi Sisällysluettelo 1. Kirjautuminen ja rekisteröityminen... 4 2. Omat jutut kansio... 8 2.1. Omat tiedostot:... 8 2.2. Omat seurannat... 9 3. Omat terveystiedot...

Lisätiedot

MONI Nordic Oy:n yksityisyyden suojan käytännöt

MONI Nordic Oy:n yksityisyyden suojan käytännöt :n yksityisyyden suojan käytännöt Yhteystiedot PL 56 02401 Kirkkonummi Y-tunnus: 2588796-3 (jäljempänä MONI Nordic tai me, meidän ja vastaavat ilmaisut) finanssialan tuotteita ja palveluita. Kun tarjoamiemme

Lisätiedot

Jos olet jo kirjautunut palveluun, näin pääset tilillesi: Anna sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Napsauta Sisäänkirjautuminen.

Jos olet jo kirjautunut palveluun, näin pääset tilillesi: Anna sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Napsauta Sisäänkirjautuminen. Onko tämä ensimmäinen käyntisi? Napsauta kohtaa Rekisteröidy. Täydennä avautuvalle sivulle sähköpostiosoitteesi ja anna salasana. Napsauta Seuraava, lue ja hyväksy tietosuojakäytäntö. Jos olet jo kirjautunut

Lisätiedot

NÄIN OTAT F-SECURE SAFEN KÄYTTÖÖN

NÄIN OTAT F-SECURE SAFEN KÄYTTÖÖN NÄIN OTAT F-SECURE SAFEN KÄYTTÖÖN 2 REKISTERÖINTI Avaa saamasi SAFE -linkki tai mene ostamastasi tuotepakkauksesta löytyvään osoitteeseen. 2 Täytä lomake ja valitse vahva salasana. Klikkaa Luo käyttäjätili.

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. F-SECURE MOBILE SECURITY 6 FOR ANDROID http://fi.yourpdfguides.com/dref/2859496

Käyttöoppaasi. F-SECURE MOBILE SECURITY 6 FOR ANDROID http://fi.yourpdfguides.com/dref/2859496 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle F-SECURE MOBILE SECURITY 6 FOR ANDROID. Löydät kysymyksiisi vastaukset F-SECURE MOBILE SECURITY 6 FOR ANDROID

Lisätiedot

Luottamuksellinen sähköposti Trafissa

Luottamuksellinen sähköposti Trafissa OHJE 1 (8) Luottamuksellinen sähköposti Trafissa Trafi käyttää Deltagon Sec@GW -ohjelmistoa sähköpostin luottamuksellisuuden suojaamiseen. D-Envelope sovelluksen avulla viestien vastaanottaminen ei edellytä

Lisätiedot

TIETOSUOJA. Tietosuojan soveltamisala.

TIETOSUOJA. Tietosuojan soveltamisala. TIETOSUOJA Tietosuojan soveltamisala. Tämä asiakkaita koskeva tietosuojakäytäntö (jäljempänä "käytäntö") kuvaa tapoja, joilla Rezidor Hotel Group toimiessaan brändin omistavan tanskalaisen yhtiön Rezidor

Lisätiedot

Tutkittavan informointi ja suostumus

Tutkittavan informointi ja suostumus Tutkittavan informointi ja suostumus yhdistettäessä tutkittavilta kerättyjä tietoja rekisteritietoihin Ylitarkastaja Raisa Leivonen Tietosuojavaltuutetun toimisto 9.12.2010 Kysy rekisteritutkimuksen luvista

Lisätiedot

REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10

REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 Lue täyttöohjeet ennen rekisteriselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa liitettä. REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 Laatimispvm: 12.7.2009 1. Rekisterinpitäjä Nimi Kymenlaakson ammattikorkeakoulun

Lisätiedot

REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10

REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 Laatimispvm: 24.1.2008 Lue täyttöohjeet ennen rekisteriselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa liitettä. 1. Rekisterinpitäjä Nimi Suomen Sairaalahygieniayhdistys

Lisätiedot

SÄHKÖPOSTIN KÄYTÖSTÄ SOSIAALIHUOLLOSSA

SÄHKÖPOSTIN KÄYTÖSTÄ SOSIAALIHUOLLOSSA TIETOSUOJAVALTUUTETUN TOIMISTO SÄHKÖPOSTIN KÄYTÖSTÄ SOSIAALIHUOLLOSSA Päivitetty 15.09.2010 www.tietosuoja.fi 2 SÄHKÖPOSTIN KÄYTÖSTÄ SOSIAALIHUOLLOSSA Tämän ohjeen tarkoituksena on antaa suosituksia sähköpostin

Lisätiedot

DIPLOMITYÖN, PRO GRADU TUTKIELMAN, KANDIDAATIN TYÖN TAI LISENSIAATINTUTKIMUKSEN TALLENTAMINEN LUTPUBIIN (DORIA-PALVELIMELLE)

DIPLOMITYÖN, PRO GRADU TUTKIELMAN, KANDIDAATIN TYÖN TAI LISENSIAATINTUTKIMUKSEN TALLENTAMINEN LUTPUBIIN (DORIA-PALVELIMELLE) DIPLOMITYÖN, PRO GRADU TUTKIELMAN, KANDIDAATIN TYÖN TAI LISENSIAATINTUTKIMUKSEN TALLENTAMINEN LUTPUBIIN (DORIA-PALVELIMELLE) Ole hyvä ja lue nämä 15-sivuiset tallennusohjeet huolellisesti läpi. Huomaa,

Lisätiedot

Google Forms / Anna Haapalainen. Google Forms Googlen lomake-työkalu

Google Forms / Anna Haapalainen. Google Forms Googlen lomake-työkalu Google Forms Googlen lomake-työkalu Google Forms / Anna Haapalainen Googlen lomaketyökalulla on helppoa tehdä sähköisiä kyselyitä, tehtäviä tai kokeita. Voidaksesi luoda Googlen lomakkeita, sinulla tulee

Lisätiedot

Järjestäjä järjestää kilpailun yhteistyössä Dr. Oetkerin kanssa (jäljempänä Yhteistyökumppani ).

Järjestäjä järjestää kilpailun yhteistyössä Dr. Oetkerin kanssa (jäljempänä Yhteistyökumppani ). Koko Suomi leipoo - Joulukakkukisa Kilpailun nimi, paikka ja ajankohta: Koko Suomi leipoo - Joulukakkukisa, kilpailu 10.11.2014. 7.12.2014. Palkinto ja sen arvo: Kilpailun pääpalkintona on 1 kpl OBH Nordica

Lisätiedot

Sisällys Clerica Web-sovellusten käytön aloittaminen 2

Sisällys Clerica Web-sovellusten käytön aloittaminen 2 Sisällys Clerica Web-sovellusten käytön aloittaminen 2 Kirjautuminen järjestelmään 2 Myyntilaskut 2 Ostolaskujen käsittely 4 Uuden laskun syöttö 6 Palkkailmoituslomake 8 Palkkailmoituksesta kopio 9 Henkilötietojen

Lisätiedot

Veikkauksen Kiitä naapuriasi -kilpailun säännöt ja rekisteriseloste

Veikkauksen Kiitä naapuriasi -kilpailun säännöt ja rekisteriseloste n säännöt ja rekisteriseloste 1. Kilpailun järjestäjä MTV Oy,, 00240 Helsinki (jäljempänä "Järjestäjä") Järjestäjä järjestää kilpailun yhteistyössä Veikkaus Oy:n kanssa (jäljempänä "Yhteistyökumppani")

Lisätiedot

Jos haluat viestittää ja toimia aktiivisesti internetissä, tarvitset sähköpostiosoitteen. Sähköpostiosoitteen hankkiminen on maksutonta.

Jos haluat viestittää ja toimia aktiivisesti internetissä, tarvitset sähköpostiosoitteen. Sähköpostiosoitteen hankkiminen on maksutonta. Sähköposti Jos haluat viestittää ja toimia aktiivisesti internetissä, tarvitset sähköpostiosoitteen. Sähköpostiosoitteen hankkiminen on maksutonta. Sähköpostiosoitteen kautta voit lähettää viestejä sukulaisille,

Lisätiedot

Jotta voit käyttää Facebookia täytyy sinun ensiksi luoda sinne käyttäjätili. Käyttäjätilin luominen onnistuu noudattamalla seuraavia ohjeita.

Jotta voit käyttää Facebookia täytyy sinun ensiksi luoda sinne käyttäjätili. Käyttäjätilin luominen onnistuu noudattamalla seuraavia ohjeita. Facebook-pikaopas Mikä Facebook on? Facebook on internetissä toimiva sosiaalinen palvelu, jonka avulla sen käyttäjät voivat olla yhteydessä ystäviinsä ja sukulaisiinsa, jakaa kuvia ja videoita sekä liittyä

Lisätiedot

ROPA-rekisteri. Romutuspalkkioiden kampanjarekisteri. web: www.netwheels.fi sähköposti: tuula.arelahti@netwheels.fi 1

ROPA-rekisteri. Romutuspalkkioiden kampanjarekisteri. web: www.netwheels.fi sähköposti: tuula.arelahti@netwheels.fi 1 ROPA-rekisteri Romutuspalkkioiden kampanjarekisteri web: www.netwheels.fi sähköposti: tuula.arelahti@netwheels.fi 1 Miksi erillinen rekisteri? varmistaa, että samaa romutustodistusta ei käytetä moneen

Lisätiedot

Maarit Pirttijärvi Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus Lapin toimintayksikkö

Maarit Pirttijärvi Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus Lapin toimintayksikkö Verkkokonsulttipäivä 28.11.2011 Maarit Pirttijärvi j Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus Lapin toimintayksikkö www.sosiaalijaterveyspalvelut.fi Virtuaalisen sosiaali- ja terveyspalvelukeskuksen käyttäjät

Lisätiedot

Lue täyttöohjeet ennen rekisteriselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa liitettä. 1. Rekisterinpitäjä Nimi. Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä

Lue täyttöohjeet ennen rekisteriselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa liitettä. 1. Rekisterinpitäjä Nimi. Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä HENKILÖREKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 Laatimispvm: 27.1.2009 Tarkastettu 22.6.2016 Lue täyttöohjeet ennen rekisteriselosteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa liitettä. 1. Rekisterinpitäjä

Lisätiedot

Autentikoivan lähtevän postin palvelimen asetukset

Autentikoivan lähtevän postin palvelimen asetukset Autentikoivan lähtevän postin palvelimen asetukset - Avaa Työkalut valikko ja valitse Tilien asetukset - Valitse vasemman reunan lokerosta Lähtevän postin palvelin (SM - Valitse listasta palvelin, jonka

Lisätiedot

Internetin hyödyt ja vaarat. Miten nettiä käytetään tehokkaasti hyväksi?

Internetin hyödyt ja vaarat. Miten nettiä käytetään tehokkaasti hyväksi? Internetin hyödyt ja vaarat Miten nettiä käytetään tehokkaasti hyväksi? Linkit Chrome https://www.google.com/intl/fi/chrome/browser/ Firefox http://www.mozilla.org/fi/ Opera http://www.opera.com/fi Vertailu

Lisätiedot

Grillikuume Weber-kilpailu 2015

Grillikuume Weber-kilpailu 2015 Grillikuume Weber-kilpailu 2015 Kilpailun nimi, paikka ja ajankohta: Grillikuume - Weber-kilpailu, 22.4.2015. 1.7.2015. Palkinto ja sen arvo: Viikkokilpailu 1: Weber-grillituotesetti, 105,5 euroa Viikkokilpailu

Lisätiedot