2 Yhteydenotot tietosuoja-asioissa Kaikki yhteydenotot voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "2 Yhteydenotot tietosuoja-asioissa Kaikki yhteydenotot voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen"

Transkriptio

1 Yksityisasiakkaiden rekisteriseloste SROY- Sawon Rakennusliikke Oy:n yksityisasiakasrekisterin ja markkinointirekisterin rekisteriseloste 1 Rekisterinpitäjä SROY- Sawon Rakennusliike Oy Kurkihirsi 10, Mikkeli, Suomi Sawon rakennusliike Oy vastaa henkilötietojen käsittelystä tämän selosteen mukaisissa tarkoituksissa ja oikeusperusteilla, esim. markkinointia, myyntiä, talous- ja muuta hallintoa, asiakassuhteiden hoitamista, tuotteiden, palvelujen, asiakassuhteiden ja liiketoiminnan analysointia ja kehittämistä varten. 2 Yhteydenotot tietosuoja-asioissa Kaikki yhteydenotot voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen Rekisteriasioista vastaava henkilö: Toni Laitinen 3 Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteet ja tarkoitukset Rekisterinpitäjä käsittelee henkilötietoja seuraavilla oikeusperusteilla: 1. rekisteröidyn tekemien tiedustelujen, tarjouspyyntöjen, uutiskirjeiden, tuotteiden ja palvelujen tilausten ja muiden sopimusta edeltävien toimenpiteiden toteuttaminen rekisteröidyn pyynnöstä 2. rekisteröidyn ja rekisterinpitäjän välisen sopimuksen täytäntöön paneminen 3. asiakassuhteeseen perustuva rekisterinpitäjän oikeutettu etu 4. rekisteröidyn suostumus silloin, kun se on tarpeen 5. a. tietojen keräämiseksi rekisterinpitäjän verkko- ja mobiilipalvelujen käytöstä evästeiden, mainontatunnisteiden tai muiden vastaavien teknisten seurantakeinojen avulla tämän selosteen mukaisiin tarkoituksiin b. muusta lain vaatimasta syystä Henkilötietojen käyttötarkoituksia ovat: * rekisterinpitäjän ja rekisteröityjen välisen asiakassuhteen luominen, hoitaminen, ylläpito ja kehittäminen * luottotietojen tarkastaminen, laskutus sekä maksujen valvonta ja perintä * asiakasviestintä, mukaan lukien palaute- ja asiakastyytyväisyyskyselyt * verkko- ja mobiilimainonta sekä niiden kohdentaminen * markkinointikilpailujen ja -arvontojen järjestäminen * liiketoiminnan, tuotteiden ja palveluiden suunnitteleminen ja kehittäminen * analysointi, profilointi, segmentointi ja tilastointi edellä mainittuja käyttötarkoituksia varten 4 Rekisteröidyt ja käsiteltävät henkilötiedot Rekisteri sisältää seuraavia tietoja rekisterinpitäjän potentiaalisista asiakkaista ja entisistä asiakkaista: Rekisteröidyn perustiedot, esim: nimi, postiosoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero, toivottu yhteydenottotapa;

2 5 Säännönmukaiset tietolähteet Rekisterin tiedot kerätään säännönmukaisesti rekisteröidyltä itseltään palveluiden ja verkkosivuston käytön yhteydessä, yhteydenottopyynnön tai muun lomakkeen täytön, sopimuksen solmimisen tai muun henkilökohtaisen, sähköisen tai puhelinasioinnin yhteydessä tai tapahtumiin osallistumisen yhteydessä. 6 Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto eu:n tai eta-alueen ulkopuolelle Tietoja ei luovuteta muille ulkopuolisille tahoille. Henkilötietoja ei siirretä EU:n tai ETA-alueen ulkopuolelle. 7 Rekisterin suojauksen periaatteet ja tietojen säilytysaika Tietojen käyttöön ovat oikeutettuja vain ne henkilöt, joilla työnsä puolesta on oikeus käsitellä asiakastietoja. Kullakin käyttäjällä on oma käyttäjätunnus ja salasana. Sähköiset tiedot on suojattu palomuurein, salasanoin ja muilla teknisillä keinoilla. Tietoja säilytetään lukituissa tiloissa ja kulunvalvonnalla suojatuissa tiloissa. Henkilötietoja säilytetään asiakassuhteen päättymisen jälkeen, kunnes takuuvelvoitteet ja muut osapuolten väliset sopimukseen ja lainsäädäntöön perustuvat velvollisuudet on suoritettu ja lainsäädännössä, esim. kuluttajansuoja-, kirjanpitolaissa määritellyt säilytysajat ja vastuuajat ovat päättyneet. 8 Rekisteröidyn tarkastus- ja muut oikeudet Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa itseään koskevat henkilörekisteriin tallennetut tiedot sekä oikeus vaatia virheellisen tiedon oikaisua. Rekisteröidyllä on tietosuoja-asetuksen mukaisesti oikeus vastustaa tai pyytää tietojensa käsittelyn rajoittamista, peruuttaa antamansa suostumukset sekä tehdä kantelu henkilötietojen käsittelystä tietosuojavaltuutetulle. Edellä mainitut pyynnöt ja kiellot voidaan tehdä kohdassa 2 mainitulle yhteyshenkilölle. Tietosuojan varmistamiseksi asiakkaan on pyydettäessä todistettava henkilöllisyytensä.

3 Yritysasiakas rekisteriseloste SROY- Sawon Rakennusliikke Oy:n yritysasiakasrekisterin rekisteriseloste 1 Rekisterinpitäjä SROY- Sawon Rakennusliike Oy ja Taja Media Kurkihirsi 10, Mikkeli, Suomi Sawon rakennusliike Oy vastaa henkilötietojen käsittelystä tämän selosteen mukaisissa tarkoituksissa ja oikeusperusteilla, esim. markkinointia, myyntiä, hankintaa, talous- ja muuta hallintoa, asiakas- ja toimittajasuhteiden hoitamista, tuotteiden, palvelujen, asiakas- ja toimittajasuhteiden ja liiketoiminnan analysointia ja kehittämistä varten. 2 Yhteydenotot tietosuoja-asioissa Kaikki yhteydenotot voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen Rekisteriasioista vastaava henkilö: Toni Laitinen 3 Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteina ovat: 1. rekisterinpitäjän ja sen asiakkaana, alihankkijana tai yhteistyökumppanina olevan yrityksen välisen sopimuksen täytäntöönpano ja sopimuksen tekemistä edeltävien toimenpiteiden toteuttaminen rekisteröidyn pyynnöstä 2. rekisterinpitäjän oikeutettu etu hoitaa asiakas-, toimittaja- ja muita suhteitaan yritysten kanssa 3. rekisteröidyn antama suostumus tietojen keräämiseen rekisterinpitäjän verkko-ja mobiilipalvelujen käytöstä evästeiden, mainontatunnisteiden tai muiden vastaavien teknisten seurantakeinojen avulla tämän selosteen mukaisiin tarkoituksiin Rekisterinpitäjä käsittelee rekisterin henkilötietoja seuraaviin käyttötarkoituksiin: * tuotteiden ja palveluiden toimittaminen ja hankkiminen * rekisterinpitäjän ja yritysten välisen asiakas-, toimittaja- tai muun suhteen luominen, hoitaminen, ylläpito, kehittäminen, * liiketoiminnan, tuotteiden ja palveluiden suunnittelu ja kehittäminen * tyytyväisyystutkimukset ja muu yritysten ja rekisterinpitäjän väliseen suhteeseen perustuva viestintä * mielipide- ja markkinatutkimukset, markkinointikilpailujen ja muiden tapahtumien järjestäminen * Internet- ja mobiilimainonta ja sen kohdentaminen * väärinkäytösten, petosten ja muiden rikosten havainnointi, estäminen ja selvittäminen, PEP-selvitykset * analysointi, profilointi, segmentointi ja tilastointi edellä mainittuja käyttötarkoituksia varten 4 Rekisteröidyt ja rekisterin tietosisältö Rekisteri sisältää seuraavia tietoja nykyisten ja potentiaalisten asiakas-, alihankkija- ja yhteistyökumppaniyritysten ja -yhteisöjen päättäjistä ja yhteyshenkilöistä:

4 * Perustiedot: nimi, arvo tai ammatti, asema tai tehtävä yrityksessä, yrityksen tiedot, työpaikan posti- ja käyntiosoite, työsähköpostiosoite, työpuhelinnumero, toivottu yhteydenottotapa; * Yhteydenpitoon liittyvät tiedot: palautteet ja yhteydenotot, sähköpostit, sähköiset asiointilomakkeet, chat-keskustelut, puhelutallenteet * Tietoja sosiaalisen median käytöstä: Rekisterinpitäjän Internet-sivustolla voi olla käytössä sosiaalisen median toimintoja (eli yhteisöliitännäisiä), kuten esim. Facebookin Tykkää-painike tai sisällön jakamiseen tarkoitettu Jaa tämä -painike. Facebook voi luovuttaa rekisterinpitäjälle tiedot käyttäjän Facebookissa jakamista sivustoa koskevista kommenteista ja linkeistä. Lisäksi Facebook voi luovuttaa rekisterinpitäjälle käyttäjän julkiseen profiiliin sisältyvät tiedot sekä muita tietoja, joita Facebookin käyttäjä jakaa rekisterinpitäjän palveluiden kanssa. Yhteisöliitännäiset ovat niitä tarjoavan yrityksen vastuulla. Niiden tietosuojakäytäntöihin voi perehtyä niiden omissa palveluissa, esim. Facebook: ja LinkedIn com/legal/preview/privacy-policy * Profiili- ja luokittelutiedot: Edellä kuvattujen tietojen, sekä säännönmukaisista tietolähteistä kerättyjen luokitus- yms. tietojen analysoinnin ja profiloinnin perusteella muodostetut asiakas-/käyttäjäja markkinointisegmentit ja -profiilit 5 Säännönmukaiset tietolähteet Rekisterin tiedot kerätään säännönmukaisesti rekisteröidyltä itseltään palveluiden ja verkkosivuston käytön yhteydessä, yhteydenottopyynnön tai muun lomakkeen täytön, sopimuksen solmimisen tai muun henkilökohtaisen, sähköisen tai puhelinasioinnin yhteydessä tai tapahtumiin osallistumisen yhteydessä. 6 Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto eu:n tai eta-alueen ulkopuolelle Tietoja ei luovuteta muille ulkopuolisille tahoille. Henkilötietoja ei siirretä EU:n tai ETA-alueen ulkopuolelle. 7 Rekisterin suojauksen periaatteet ja tietojen säilytysaika Tietojen käyttöön ovat oikeutettuja vain ne henkilöt, joilla työnsä puolesta on oikeus käsitellä asiakastietoja. Kullakin käyttäjällä on oma käyttäjätunnus ja salasana. Sähköiset tiedot on suojattu palomuurein, salasanoin ja muilla teknisillä keinoilla. Tietoja säilytetään lukituissa tiloissa ja kulunvalvonnalla suojatuissa tiloissa. Henkilötietoja säilytetään niin kauan, kuin se on tarpeellista käyttötarkoituksen vuoksi. Tiedot hävitetään rekisterinpitäjän ja yrityksen välisen asiakas-, toimittaja- tai muun suhteen päättymisen jälkeen tai sen jälkeen, kun rekisterinpitäjä on saanut tiedon, että rekisteröity ei ole enää yrityksen kontaktihenkilönä seuraavin poikkeuksin: * Sähköisten palveluiden käyttötiedot ja yhteydenpitoon liittyvät tiedot säilytetään viiden vuoden ajan em. ajankohdasta. 8 Rekisteröidyn tarkastus- ja muut oikeudet Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa itseään koskevat henkilörekisteriin tallennetut tiedot sekä oikeus vaatia virheellisen tiedon oikaisua. Rekisteröidyllä on tietosuoja-asetuksen mukaisesti oikeus vastustaa tai pyytää tietojensa käsittelyn rajoittamista, peruuttaa antamansa suostumukset sekä tehdä kantelu henkilötietojen käsittelystä tietosuojavaltuutetulle. Edellä mainitut pyynnöt ja kiellot voidaan tehdä kohdassa 2 mainitulle yhteyshenkilölle. Tietosuojan varmistamiseksi asiakkaan on pyydettäessä todistettava henkilöllisyytensä.

5

KS KODIT OY: REKISTERI- JA TIETOSUOJASELOSTE

KS KODIT OY: REKISTERI- JA TIETOSUOJASELOSTE KS KODIT OY: REKISTERI- JA TIETOSUOJASELOSTE YKSITYISASIAKKAAT REKISTERINPITÄJÄ KS Kodit Oy Yhteystiedot: Vähäheikkiläntie 56 C 20810 Turku Suomi Puh. +358 40 746 9855 REKISTERISTÄ VASTAAVA YHTEYSHENKILÖ

Lisätiedot

Aura Rakennus Oy: Rekisteri- ja tietosuojaseloste Yksityisasiakkaat

Aura Rakennus Oy: Rekisteri- ja tietosuojaseloste Yksityisasiakkaat Aura Rakennus Oy: Rekisteri- ja tietosuojaseloste Yksityisasiakkaat Rekisterinpitäjä Aura Rakennus Oy Itäinen Rantakatu 74 D 167 20810 Turku Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö Yhteydenotot voi lähettää

Lisätiedot

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperuste. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperuste. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus Rekisterinpitäjä Nimi: HammasOskari Oy Y-tunnus: 2796478-2 Posti- ja käyntiosoite: Liesikuja 4 A, 01600 Vantaa Puhelin: 09 566 6733 Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa Nimi: Ville-Pekka Paalasmaa

Lisätiedot

Well Gym rekisteriseloste

Well Gym rekisteriseloste Well Gym rekisteriseloste 1. Rekisterinpitäjä Nimi: Sporty World Oy Y-tunnus: 2749667-5 Postiosoite: Pihkanokankatu 5, 33900 Tampere 2. Rekisteriasioita hoitava henkilö Nimi: Sami Joru Postiosoite: Pihkanokankatu

Lisätiedot

TIETOJA ASIAKKUUKSIIN LIITTYVIEN HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYSTÄ

TIETOJA ASIAKKUUKSIIN LIITTYVIEN HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYSTÄ TIETOSUOJASELOSTE 1 TIETOJA ASIAKKUUKSIIN LIITTYVIEN HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYSTÄ Rekisterinpitäjä Tämä seloste sisältää EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 13 ja 14 artiklan edellyttämiä tietoja henkilötiedoista,

Lisätiedot

osoite: Teollisuuskatu 33, Helsinki Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö osoite: Teollisuuskatu 33, Helsinki

osoite: Teollisuuskatu 33, Helsinki Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö osoite: Teollisuuskatu 33, Helsinki REKISTERISELOSTE 1 REKISTERISELOSTE Henkilötietolain (523/1999) 10 :n mukainen rekisteriseloste Rekisterinpitäjä FEON Oy Y-tunnus: 2733038-4 osoite: Teollisuuskatu 33, 00510 Helsinki kotipaikka: Helsinki

Lisätiedot

HARTWALL CAPITALIN TIETOSUOJAILMOITUS LIITTYEN TYÖNHAKIJOITA, YHTEISTYÖKUMPPANEITA JA PORTFOLIOYHTIÖITÄ KOSKEVIIN HENKILÖTIETOREKISTEREIHIN

HARTWALL CAPITALIN TIETOSUOJAILMOITUS LIITTYEN TYÖNHAKIJOITA, YHTEISTYÖKUMPPANEITA JA PORTFOLIOYHTIÖITÄ KOSKEVIIN HENKILÖTIETOREKISTEREIHIN 25.5.2018 HARTWALL CAPITALIN TIETOSUOJAILMOITUS LIITTYEN TYÖNHAKIJOITA, YHTEISTYÖKUMPPANEITA JA PORTFOLIOYHTIÖITÄ KOSKEVIIN HENKILÖTIETOREKISTEREIHIN Rekisterinpitäjä Hartwall Capital Oy Ab Pohjoisesplanadi

Lisätiedot

Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö. osoite: Teollisuuskatu 33, Helsinki. p

Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö. osoite: Teollisuuskatu 33, Helsinki. p REKISTERISELOSTE 1 REKISTERISELOSTE Henkilötietolain (523/1999) 10 :n mukainen rekisteriseloste Rekisterinpitäjä FEON Oy Y-tunnus: 2733038-4 osoite: Teollisuuskatu 33, 00510 Helsinki kotipaikka: Helsinki

Lisätiedot

Tietosuojaseloste: Markkinointirekisteri

Tietosuojaseloste: Markkinointirekisteri Tietosuojaseloste: Markkinointirekisteri EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 Päivitetty 18.05.2018 1. Rekisterinpitäjä Y-tunnus: 0784050-4 Seminaarinkatu 2, Intelli-rakennus,

Lisätiedot

Tietosuojaseloste. Trimedia Oy

Tietosuojaseloste. Trimedia Oy Tietosuojaseloste Trimedia Oy www.trimedia.fi info@trimedia.fi +358 44 535 7215 1 Tietosuojaseloste 1. Rekisterin pitäjä Yritys valvoo antamiasi tietoja ja on vastuussa henkilötiedoista tietosuojalain

Lisätiedot

Kangasalan Moottorikerhon tietosuojakäytännöt

Kangasalan Moottorikerhon tietosuojakäytännöt Kangasalan Moottorikerhon tietosuojakäytännöt Kerhon nimi: Kangasalan Moottorikerho Ry (Yhdistysnumero 93.425) Osoite: c/o Nallekarhuntie 2 36100 Kangasala Kangasalan Moottorikerho (myöhemmin kerho tai

Lisätiedot

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien Helpdesk-palveluita

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien Helpdesk-palveluita Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien Helpdesk-palveluita Sisältää EU:n tietosuoja-asetuksen mukaiset vaatimukset (artiklat 13, 14 ja 30) Laadittu: 14.5.2018 1. Rekisterinpitäjä

Lisätiedot

OP Verkkokauppakokemuksen asiakasrekisteri

OP Verkkokauppakokemuksen asiakasrekisteri 1 (6) TIETOSUOJASELOSTE 1 Yleistä Tällä tietosuojaselosteella annetaan EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (jäljempänä tietosuoja-asetus) sekä kansallisen tietosuojalain edellyttämiä tietoja yhtäältä rekisteröidylle

Lisätiedot

OP Ryhmän tietosuojavastaava OP Ryhmä Postiosoite: PL 308, OP Sähköpostiosoite: OP Palveluhaku asiakasrekisteri

OP Ryhmän tietosuojavastaava OP Ryhmä Postiosoite: PL 308, OP Sähköpostiosoite: OP Palveluhaku asiakasrekisteri 1 (5) TIETOSUOJASELOSTE 1 Yleistä Tällä tietosuojaselosteella annetaan EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (jäljempänä tietosuoja-asetus) sekä henkilötietolain edellyttämiä tietoja yhtäältä rekisteröidylle

Lisätiedot

Pohjois-Savon Osuuspankin omistaja-asiakasrekisteri

Pohjois-Savon Osuuspankin omistaja-asiakasrekisteri Pohjois-Savon Osuuspankin omistaja-asiakasrekisteri Tietosuojaseloste 1. Yleistä Tällä tietosuojaselosteella annetaan EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (jäljempänä tietosuojaasetus) sekä henkilötietolain

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE KERADUR SERVICE OY. 1. Rekisterinpitäjä. Keradur Service Oy Y-tunnus: Osoite: Kampinkuja 2, Helsinki

TIETOSUOJASELOSTE KERADUR SERVICE OY. 1. Rekisterinpitäjä. Keradur Service Oy Y-tunnus: Osoite: Kampinkuja 2, Helsinki TIETOSUOJASELOSTE KERADUR SERVICE OY 1. Rekisterinpitäjä Keradur Service Oy Y-tunnus: 2315098-4 Osoite: Kampinkuja 2, 00100 Helsinki 2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa Tietosuojavastaava:

Lisätiedot

Tietosuojaseloste. Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24, EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) 12 ja 13 artikla. Urho Tuominen -konserni:

Tietosuojaseloste. Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24, EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) 12 ja 13 artikla. Urho Tuominen -konserni: Sivu 1 / 5 Tietosuojaseloste Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24, EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) 12 ja 13 artikla Urho Tuominen -konserni: 1. Rekisterinpitäjä Urho Tuominen Oy (0143919-7) (1707453-2)

Lisätiedot

TMG EVENTS TIETOSUOJASELOSTE

TMG EVENTS TIETOSUOJASELOSTE TMG EVENTS TIETOSUOJASELOSTE 22.5.2018 Rekisteriseloste TMG Events Oy:n asiakkaille. Tässä tietosuojaselosteessa käsitellään niitä periaatteita, joita TMG Events Oy toteuttaa henkilötietojen käsittelemisessä.

Lisätiedot

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien opinnäytetöiden sähköisen järjestelmän henkilörekisteriä.

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien opinnäytetöiden sähköisen järjestelmän henkilörekisteriä. Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien opinnäytetöiden sähköisen järjestelmän henkilörekisteriä. Sisältää EU:n tietosuoja-asetuksen mukaiset vaatimukset (artiklat 13, 14 ja 30) Laadittu:

Lisätiedot

Tämä tietosuojaseloste antaa EU:n tietosuoja-asetuksen ("Tietosuoja-asetus") edellyttämiä tietoja rekisteröidylle.

Tämä tietosuojaseloste antaa EU:n tietosuoja-asetuksen (Tietosuoja-asetus) edellyttämiä tietoja rekisteröidylle. 1 (5) TIETOSUOJASELOSTE 1 YLEISTÄ Tämä tietosuojaseloste antaa EU:n tietosuoja-asetuksen ("Tietosuoja-asetus") edellyttämiä tietoja rekisteröidylle. 2 REKISTERINPITÄJÄ JA REKISTERINPITÄJÄN YHTEYSTIEDOT

Lisätiedot

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Rekisteri- ja tietosuojaseloste Tämä on henkilötietolain (10 ja 24 ) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 14.5.2018. Viimeisin muutos 23.5.2018. 1. Rekisterinpitäjä Sareni Oy

Lisätiedot

1. Henkilötietojen käsittely: Erilaisten oppijoiden liitto ry jäsenet sekä tapahtumat, koulutukset ja viestintä

1. Henkilötietojen käsittely: Erilaisten oppijoiden liitto ry jäsenet sekä tapahtumat, koulutukset ja viestintä Tietosuojaseloste versio 1.0 julkaistu 11.2.2019 Tämä on tietosuoja-asetuksen mukainen henkilötietojen käsittelyä koskeva informointiasiakirja. 1. Henkilötietojen käsittely: Erilaisten oppijoiden liitto

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE. Pvm: EU:n yleinen tietosuoja-asetus (GDPR) Rekisterinpitäjä

TIETOSUOJASELOSTE. Pvm: EU:n yleinen tietosuoja-asetus (GDPR) Rekisterinpitäjä TIETOSUOJASELOSTE Pvm: 24.5.2018 Viite: EU:n yleinen tietosuoja-asetus (GDPR) Rekisterinpitäjä Rekisterin nimi ry Y-tunnus: 0780749-9 Matarankatu 6 A 1 40100 JYVÄSKYLÄ Rekisteriasioiden yhteyshenkilö Ritva

Lisätiedot

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien Haaga-Helian verkkokauppaa

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien Haaga-Helian verkkokauppaa Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien Haaga-Helian verkkokauppaa Sisältää EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaiset vaatimukset (artiklat 13, 14 ja 30) Laadittu: 14.5.2018 1. Rekisterinpitäjä

Lisätiedot

Tässä tietosuojaselosteessa kuvataan Kouvolan Korttelikotiyhdistys ry:n toteuttamat asiakastietojen käsittelyn tavat.

Tässä tietosuojaselosteessa kuvataan Kouvolan Korttelikotiyhdistys ry:n toteuttamat asiakastietojen käsittelyn tavat. TIETOSUOJASELOSTE: ASIAKASTIEDOT Tässä tietosuojaselosteessa kuvataan Kouvolan Korttelikotiyhdistys ry:n toteuttamat asiakastietojen käsittelyn tavat. Tämän selosteen tarkoituksiin asiakastiedoilla tarkoitetaan

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE. 1. Rekisterinpitäjä. Pro-Stories Oy

TIETOSUOJASELOSTE. 1. Rekisterinpitäjä. Pro-Stories Oy TIETOSUOJASELOSTE 1. Rekisterinpitäjä Y-tunnus 2298585-9 +358 40 4510757 Sähköposti: info@pro-stories.fi 2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa Taru Uhrman taru.uhrman@pro-stories.fi 3. Rekisterin

Lisätiedot

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (679/2016) mukainen versio. Henkilötietoja käsitellään rekisteröidyn asiakassuhteen perusteella.

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (679/2016) mukainen versio. Henkilötietoja käsitellään rekisteröidyn asiakassuhteen perusteella. Tietosuojaseloste Sivu 1 (4) Tietosuojaseloste EU:n yleisen tietosuojaasetuksen (679/2016) mukainen versio Rekisterinpitäjä Tili ja isännöinti Harri Nupponen Ytunnus: 12826942 osoite: Sammontie 7 as 8,

Lisätiedot

1. Henkilötietojen käsittely

1. Henkilötietojen käsittely 1. Henkilötietojen käsittely 1.1 Mitä henkilötietoja keräämme? Keräämme näitä tietoja Nimi Puhelinnumero Sähköpostiosoite CV 1.2. Mistä henkilötietoja saamme? Henkilötiedot saamme pääasiassa verkkosivustomme

Lisätiedot

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Tietosuoja- ja rekisteriseloste Tietosuoja- ja rekisteriseloste Evästeet Aparnasremontit.fi kerää joitakin käyttäjäkohtaisia tietoja käyttämällä evästeitä ( cookies ). Eväste on vierailijan selaimelle lähetettävä pieni tekstitiedosto,

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE Yhdistetty rekisteriseloste ja Informointiasiakirja (Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 )

TIETOSUOJASELOSTE Yhdistetty rekisteriseloste ja Informointiasiakirja (Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 ) 19.4.2018 1. Rekisterinpitäjä 2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa 3. Rekisterin nimi 4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja oikeusperuste Pihastamo Oy Aimalantie 60 37500 Lempäälä Nimi

Lisätiedot

OP Laatimis- tai muutosajankohta: v1.7

OP Laatimis- tai muutosajankohta: v1.7 1 (6) TIETOSUOJASELOSTE 1 Yleistä Tällä tietosuojaselosteella annetaan EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (jäljempänä tietosuoja-asetus) sekä kansallisen tietosuojalain edellyttämiä tietoja yhtäältä rekisteröidylle,

Lisätiedot

Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteita ovat seuraavat EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (jäljempänä myös GDPR ) mukaiset perusteet:

Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteita ovat seuraavat EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (jäljempänä myös GDPR ) mukaiset perusteet: TIETOSUOJASELOSTE EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) art. 12 Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 (Laatimispäivä 25.5.2018) 1. Rekisterinpitäjä Lahden Aluetaksi Oy (Y-tunnus: 0587608-7) Puh. 03

Lisätiedot

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien Urkundplagioinnintunnistusohjelmaa

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien Urkundplagioinnintunnistusohjelmaa Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien Urkundplagioinnintunnistusohjelmaa Sisältää EU:n tietosuoja-asetuksen mukaiset vaatimukset (artiklat 13, 14 ja 30) Laadittu: 14.05.2018 1.

Lisätiedot

Nimi ja yhteystiedot

Nimi ja yhteystiedot Laadittu: 23.8.2018 1. Rekisterinpitäjä ja tämän edustaja(t) Nimi ja yhteystiedot Rekisterinpitäjä Savon koulutuskuntayhtymä Myynti ja markkinointipalvelut PL 87 (Presidentinkatu 3) 70101 Kuopio p. 017

Lisätiedot

Rekisterin nimi. Rekisterinpitäjä. Rekisterin käyttötarkoitus. Peruste tietojen keräämiseen ja käsittelyyn. Rekisterin tietosisältö

Rekisterin nimi. Rekisterinpitäjä. Rekisterin käyttötarkoitus. Peruste tietojen keräämiseen ja käsittelyyn. Rekisterin tietosisältö Rekisterin nimi Esmax Ky WEBCARE asiakastietorekisteri Asiakkaiden tiedoista Uutiskirjeen tilaajista Rekisterinpitäjä Nimi: Esmax Ky WEBCARE Kotisivupalvelut Y-tunnus: 2650348-2 Osoite: PL 8 Postinumero:

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Markkinointirekisteri

Tietosuojaseloste Markkinointirekisteri Tietosuojaseloste Markkinointirekisteri EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 2016/679 mukainen tietosuojaseloste. Tällä tietosuojaselosteella annamme sinulle, rekisteröidylle henkilölle, tietoja henkilötietojesi

Lisätiedot

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Rekisteri- ja tietosuojaseloste Tämä on henkilötietolain (10 ja 24 ) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 15.5.2018. Viimeisin muutos 20.2.2019. 1. Rekisterinpitäjä (2293174-6

Lisätiedot

Asiakas- ja markkinointirekisteri. Tietosuojaseloste. Tilitoimisto Likvidi Oy

Asiakas- ja markkinointirekisteri. Tietosuojaseloste. Tilitoimisto Likvidi Oy Asiakas- ja markkinointirekisteri Tietosuojaseloste Sisällys 1 Rekisterinpitäjä 3 2 Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa 3 3 Tietosuojavastaava 3 4 Rekistereiden nimet 3 5 Henkilötietojen käsittelyn

Lisätiedot

Pelastakaa Lasten asiakasrekisterin tietosuojaseloste

Pelastakaa Lasten asiakasrekisterin tietosuojaseloste 1 Pelastakaa Lasten asiakasrekisterin tietosuojaseloste Laadittu: 25.5.2018 Viimeksi päivitetty: 4.6.2018 1. Rekisterinpitäjä Pelastakaa Lapset ry (Y-tunnus: 0116788-1) Osoite: PL 95, 00601 Helsinki Käyntiosoite:

Lisätiedot

EU:n tietosuoja-asetuksen mukainen tietosuojaseloste, koskien ohjelmistopalveluamme Admicomia

EU:n tietosuoja-asetuksen mukainen tietosuojaseloste, koskien ohjelmistopalveluamme Admicomia Alavieskan LVI Oy:n tietosuojaseloste EU:n tietosuoja-asetuksen mukainen tietosuojaseloste, koskien ohjelmistopalveluamme Admicomia 1. Rekisterinpitäjä Alavieskan LVI Oy Y-tunnus 0840417-3 Puurakenteentie

Lisätiedot

4. HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS

4. HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS Tietosuoja- ja rekisteriseloste 1. REKISTEERINPITÄJÄ Nimi: Maria Design Oy/Maria Care Maria Care on Maria Designin aputoiminimi. Y-tunnus: 2068306-4 Postiosoite: Niittysaarentie 13, 02160 Espoo Hoitolan

Lisätiedot

SUOMEN VAHINKOTEKNIIKKA OY:n tietosuojaseloste. EU:n tietosuoja-asetuksen mukainen tietosuojaseloste.

SUOMEN VAHINKOTEKNIIKKA OY:n tietosuojaseloste. EU:n tietosuoja-asetuksen mukainen tietosuojaseloste. SUOMEN VAHINKOTEKNIIKKA OY:n tietosuojaseloste EU:n tietosuoja-asetuksen mukainen tietosuojaseloste. 1. Rekisterinpitäjä SUOMEN VAHINKOTEKNIIKKA OY Y-tunnus: 2757081-2 Osoite: Ahokaari 1 B 05460 HYVINKÄÄ

Lisätiedot

REKISTERI JA TIETOSUOJASELOSTE- ASIAKAS JA MARKKINOINTIREKISTERI

REKISTERI JA TIETOSUOJASELOSTE- ASIAKAS JA MARKKINOINTIREKISTERI REKISTERI JA TIETOSUOJASELOSTE- ASIAKAS JA MARKKINOINTIREKISTERI 9.5.2018 SÄHKÖASENNUS VIRTOO OY Laatija: Nina Pitkänen Tietosuojavastaava Sähköasennus Virtoo OY Rekisteri- ja tietosuojaseloste asiakas

Lisätiedot

ANNAsport Oy:n Asiakasrekisterin tietosuojaseloste

ANNAsport Oy:n Asiakasrekisterin tietosuojaseloste Tietosuojaseloste ANNAsport Oy:n Asiakasrekisterin tietosuojaseloste ANNAsport Oy on sitoutunut hallitsemaan asiakkaidemme ja kumppaniensa henkilötietoja oikealla tavalla. Täällä voit lukea, miten keräämme,

Lisätiedot

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja peruste

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja peruste Northern Lights Ry:n jäsen- ja yhteistyökumppanirekisterin tietosuojaseloste Laatimispäivä: 27.01.2019 1. Rekisterinpitäjä Northern Lights Ry Y-Tunnus: 0829302-0 puheenjohtaja@northernlights.fi 2. Rekisteriasioiden

Lisätiedot

Rekisteriasioiden yhteyshenkilö

Rekisteriasioiden yhteyshenkilö 18.5.2018 1/4 Lappset Group Oy:n asiakas- ja markkinointirekisterin tietosuojaseloste Rekisterinpitäjä Lappset Group Oy PL 8146, 96101 Rovaniemi +358 20 775 0100 (vaihde) lappset@lappset.com (jäljempänä

Lisätiedot

Relipe Oy. Tilitoimiston asiakasrekisterin TIETOSUOJASELOSTE

Relipe Oy. Tilitoimiston asiakasrekisterin TIETOSUOJASELOSTE Relipe Oy Tilitoimiston asiakasrekisterin Tässä selosteessa on kerrottu tietosuojalainsäädännön edellyttämät tiedot henkilörekisteristä. Tilitoimiston asiakasrekisterissä olevat tiedot koskevat kuitenkin

Lisätiedot

Hausia Oy Tietosuojaseloste

Hausia Oy Tietosuojaseloste Hausia Oy Tietosuojaseloste Henkilötietolain (523/1999) 10 :n ja 24 :n sekä EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (679/2016) mukainen asiakasrekisterin tietosuojaseloste. 1. REKISTERINPITÄJÄ Hausia Oy (Y-tunnus:

Lisätiedot

UKTY ry:n asiakasrekisterin tietosuojaseloste

UKTY ry:n asiakasrekisterin tietosuojaseloste UKTY ry:n asiakasrekisterin tietosuojaseloste EU:n yleinen tietosuoja-asetus (General Data Protection Regulation, GDPR). Päivitetty 24.5.2018. Rekisterinpitäjällä on tietosuoja-asetuksen mukaan velvollisuus

Lisätiedot

1 Rekisterinpitäjä. 2 Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa. Toimitusjohtaja Minna Järvenpää

1 Rekisterinpitäjä. 2 Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa. Toimitusjohtaja Minna Järvenpää Asiakastietojärjestelmän tietosuojaseloste 1 Rekisterinpitäjä Laatulukko Oy Jatkossa Yhtiö Yhtiö toimii rekisterinpitäjänä niille henkilötiedoille, joita keräämme asiakkaistamme taikka muista sellaisista

Lisätiedot

NEUROPISTE HELSINGIN SIDOSRYHMIEN VIESTINTÄ- JA MARKKINOINTI- REKISTERIN TIETOSUOJASELOSTE

NEUROPISTE HELSINGIN SIDOSRYHMIEN VIESTINTÄ- JA MARKKINOINTI- REKISTERIN TIETOSUOJASELOSTE 17.4.2019 NEUROPISTE HELSINGIN SIDOSRYHMIEN VIESTINTÄ- JA MARKKINOINTI- REKISTERIN TIETOSUOJASELOSTE 1 REKISTERINPITÄJÄ Neuropiste (0282482-0) Arabiankatu 33, 00560 Helsinki puh. 040 088 4667 2 YHTEYSHENKILÖ

Lisätiedot

Tietosuojakäytännöt. Warkis Varkaus Ry Ahlströminkatu 10. lt Varkaus. P /

Tietosuojakäytännöt. Warkis Varkaus Ry Ahlströminkatu 10. lt Varkaus. P / Tietosuojakäytännöt Warkis Varkaus Ry 1441093-2 Ahlströminkatu 10. lt 26 78250 Varkaus P. 0443632103 / toimisto@warkis.fi Warkis Varkaus Ry Toimimme rekisterinpitäjänä niille henkilötiedoille, joita keräämme

Lisätiedot

Bear Storage Oy Tietosuojaseloste

Bear Storage Oy Tietosuojaseloste Bear Storage Oy Tietosuojaseloste Henkilötietolain (523/1999) 10 :n ja 24 :n sekä EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (679/2016) mukainen asiakasrekisterin tietosuojaseloste. 1. REKISTERINPITÄJÄ Bear Storage

Lisätiedot

KOULUELEKTRONIIKKA OY:N ASIAKASREKISTERIN TIETOSUOJASELOSTE. Rekisterin rekisterinpitäjä on Kouluelektroniikka Oy, Teuvo Tiusanen

KOULUELEKTRONIIKKA OY:N ASIAKASREKISTERIN TIETOSUOJASELOSTE. Rekisterin rekisterinpitäjä on Kouluelektroniikka Oy, Teuvo Tiusanen KOULUELEKTRONIIKKA OY:N ASIAKASREKISTERIN TIETOSUOJASELOSTE 1 Rekisterinpitäjä Rekisterin rekisterinpitäjä on Kouluelektroniikka Oy, Teuvo Tiusanen (y-tunnus 0597327-4) Rekisteriasioiden yhteyshenkilö

Lisätiedot

VIESTINTÄ- JA MARKKINOINTIREKISTERI NEUROPISTE OY

VIESTINTÄ- JA MARKKINOINTIREKISTERI NEUROPISTE OY VIESTINTÄ- JA MARKKINOINTIREKISTERI NEUROPISTE OY Neuropiste Oy:n sidosryhmien viestintä- ja markkinointirekisterin tietosuojaseloste Pvm: 17.4.2019 1 REKISTERINPITÄJÄ Neuropiste Oy Läntinen Pitkäkatu

Lisätiedot

Ei tietojen luovutuksia EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

Ei tietojen luovutuksia EU:n tai ETA:n ulkopuolelle. Henkilötietolaki (523/99) 10 REKISTERISELOSTE Laatimispäivä: 20.2.2009 1. Rekisterinpitäjä MTV Oy (Y-tunnus: 1093944-1) Ilmalantori 2 00240 Helsinki Puhelin 010 300 300 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE. 4. Rekisterin käyttötarkoitus ja henkilötietojen käsittelyn peruste

TIETOSUOJASELOSTE. 4. Rekisterin käyttötarkoitus ja henkilötietojen käsittelyn peruste TIETOSUOJASELOSTE Katto2000 Oy noudattaa menettelytapoja ja prosesseja, joilla suojataan henkilötietoja tietosuojalainsäädännön vaatimusten mukaisesti. Tämä tietosuojaseloste sisältää tietojen keräämisen

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE Rekisterinpitäjä ja yhteyshenkilö Urheiluseura Katajanokan Kunto - Skattan Kondis ry Osoite: c/o Anu Pylkkänen, Vyökatu 4 b 22,

TIETOSUOJASELOSTE Rekisterinpitäjä ja yhteyshenkilö Urheiluseura Katajanokan Kunto - Skattan Kondis ry Osoite: c/o Anu Pylkkänen, Vyökatu 4 b 22, TIETOSUOJASELOSTE Rekisterinpitäjä ja yhteyshenkilö Urheiluseura Katajanokan Kunto - Skattan Kondis ry Osoite: c/o Anu Pylkkänen, Vyökatu 4 b 22, 00160 Helsinki Sähköposti: kunto@katajanokankunto.fi Jäsen-,

Lisätiedot

Relipe Oy. Tilitoimiston asiakastiedotteen postituslistan TIETOSUOJASELOSTE

Relipe Oy. Tilitoimiston asiakastiedotteen postituslistan TIETOSUOJASELOSTE Relipe Oy Tilitoimiston asiakastiedotteen postituslistan Tässä selosteessa on kerrottu tietosuojalainsäädännön edellyttämät tiedot tilitoimiston asiakastiedotteen postituslistasta, joka on tilitoimiston

Lisätiedot

Pelastakaa Lasten asiakasrekisterin tietosuojaseloste

Pelastakaa Lasten asiakasrekisterin tietosuojaseloste 1 Pelastakaa Lasten asiakasrekisterin tietosuojaseloste Laadittu: 25.5.2018 Viimeksi päivitetty: 29.8.2018 1. Rekisterinpitäjä Pelastakaa Lapset ry (Y-tunnus: 0116788-1) Osoite: PL 95, 00601 Helsinki Käyntiosoite:

Lisätiedot

1. Rekisterinpitäjä Rekisteriasioista vastaava henkilö Rekisterin nimi Rekisterin käyttötarkoitus... 2

1. Rekisterinpitäjä Rekisteriasioista vastaava henkilö Rekisterin nimi Rekisterin käyttötarkoitus... 2 Rekisteriseloste Sisällys 1. Rekisterinpitäjä... 2 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö... 2 3. Rekisterin nimi... 2 4. Rekisterin käyttötarkoitus... 2 5. Rekisterin sisältämät tiedot... 2 6. Säännönmukaiset

Lisätiedot

Tietosuojakäytännöt

Tietosuojakäytännöt Tietosuojakäytännöt 22.8.2018 Ylöjärven Keilailuliitto ry (Myöhemmin liitto ) Toimimme rekisterinpitäjänä niille henkilötiedoille, joita keräämme jäsenistämme, kausikortti- tai muista asiakkaistamme taikka

Lisätiedot

SELOSTE HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYTOIMISTA JA TIETOSUOJASTA RIIHIMÄEN VEDEN ASIAKKUUDEN HALLINNASSA

SELOSTE HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYTOIMISTA JA TIETOSUOJASTA RIIHIMÄEN VEDEN ASIAKKUUDEN HALLINNASSA 22.5.2018 SELOSTE HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYTOIMISTA JA TIETOSUOJASTA RIIHIMÄEN VEDEN ASIAKKUUDEN HALLINNASSA Seloste henkilötietojen käsittelytoimista ja tietosuojasta 23.4.2018 Tämä seloste korvaa aikaisemmat

Lisätiedot

METANOIA INSITITUUTTI OY TIETOSUOJAREKISTERISELOSTE

METANOIA INSITITUUTTI OY TIETOSUOJAREKISTERISELOSTE METANOIA INSITITUUTTI OY TIETOSUOJAREKISTERISELOSTE Henkilötietolain (523/1999) 10 :n ja EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteriseloste (25.5.2018). Jos haluat käyttää oikeuttasi saada tietoa

Lisätiedot

MATKUSTAJAREKISTERIÄ KOSKEVA REKISTERISELOSTE

MATKUSTAJAREKISTERIÄ KOSKEVA REKISTERISELOSTE MATKUSTAJAREKISTERIÄ KOSKEVA REKISTERISELOSTE Henkilötietotietolain 10 ja 24 :ien sekä majoitus- ja ravitsemustoiminnasta annetun lain 7 :n mukaisesti. 1. Rekisterinpitäjä Nimi: Pii Niemi Oy Puhelin: 02

Lisätiedot

BearIT Oy:n tietosuojaseloste

BearIT Oy:n tietosuojaseloste 1/5 :n tietosuojaseloste Tämä on :n henkilötietolain (10 ja 24 ) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen tietosuojaseloste. Laadittu 25.04.2018. Viimeisin muutos 8.06.2018. 1. Rekisterinpitäjä

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Poutapilvi web design Oy:n henkilötietojen käsittelystä

Tietosuojaseloste Poutapilvi web design Oy:n henkilötietojen käsittelystä Viite: EU 2016/679 Tietosuojaseloste Oy:n henkilötietojen käsittelystä Oy toimii yritys- ja yhteisöasiakkaiden kanssa. Poutapilvi käsittelee henkilötietoja huolellisesti ja turvallisesti. Tässä tietosuojaselosteessa

Lisätiedot

TIETOSUOJAREKISTERI CCN Cruising Catamarans Oy:n asiakasrekisterin tietosuojaseloste

TIETOSUOJAREKISTERI CCN Cruising Catamarans Oy:n asiakasrekisterin tietosuojaseloste Sivu 1 (5) TIETOSUOJAREKISTERI CCN Cruising Catamarans Oy:n asiakasrekisterin tietosuojaseloste 1 REKISTERINPITÄJÄ CCN Cruising Catamarans Oy (FI017436521), Veneentekijäntie 16, 00210 Helsinki. 2 YHTEYSHENKILÖ

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016)

Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) Tietosuojaseloste Seloste henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) Palvelun nimi: Uimahalli ja kuntosali Liprakan asiakasrekisteri Tiedonanto

Lisätiedot

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien kirjastopalveluita

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien kirjastopalveluita Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien kirjastopalveluita Sisältää EU:n tietosuoja-asetuksen mukaiset vaatimukset (artiklat 13, 14 ja 30) Laadittu: 14.05.2018 1. Rekisterinpitäjä

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE/REKISTERISELOSTE 1. REKISTERINPITÄJÄ 2. YHTEYSTIEDOT HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYÄ KOSKEVISSA ASIOISSA

TIETOSUOJASELOSTE/REKISTERISELOSTE 1. REKISTERINPITÄJÄ 2. YHTEYSTIEDOT HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYÄ KOSKEVISSA ASIOISSA TIETOSUOJASELOSTE/REKISTERISELOSTE Tietosuojaseloste 1.3.2019 Tässä tietosuojaselosteessa kuvataan Kouvolan Korttelikotiyhdistys ry:n, tässä dokumentissa myös Kouvolan Korttelikodit tai Kouvolan Korttelikotiyhdistys,

Lisätiedot

Henkilötietolain (523/99) 10 ja 24 ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.

Henkilötietolain (523/99) 10 ja 24 ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Tietosuojaseloste 1. Yleistä Henkilötietolain (523/99) 10 ja 24 ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. 2. Rekisterinpitäjä ja rekisterinpitäjän yhteystiedot

Lisätiedot

PINTAVA OY ASIAKASREKISTERIN TIETOSUOJASELOSTE

PINTAVA OY ASIAKASREKISTERIN TIETOSUOJASELOSTE PINTAVA OY ASIAKASREKISTERIN TIETOSUOJASELOSTE 1 REKISTERINPITÄJÄ Pintava Oy Y-tunnus: 2904197-3 Yrjönkatu 15 LH 40 A, 28100 Pori Puhelinvaihde: 010 336 4230 2 REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ Eula Wessberg,

Lisätiedot

BearIT Oy:n tietosuojaseloste

BearIT Oy:n tietosuojaseloste 1/5 :n tietosuojaseloste Tämä on :n henkilötietolain (10 ja 24 ) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen tietosuojaseloste. Laadittu 25.04.2018. Viimeisin muutos 8.06.2018. 1. Rekisterinpitäjä

Lisätiedot

Enmac Oy:n markkinointirekisterin tietosuojaseloste

Enmac Oy:n markkinointirekisterin tietosuojaseloste Enmac Oy:n markkinointirekisterin tietosuojaseloste 24.5.2018 Enmac Oy:n markkinointirekisterin tietosuojaseloste Päivitetty 24.5.2018 Enmac kerää markkinointirekisteriinsä tietoja henkilöistä asiakassuhteiden

Lisätiedot

Akses Oy:n tietosuojaseloste asiakkaille ja yhteistyökumppaneille

Akses Oy:n tietosuojaseloste asiakkaille ja yhteistyökumppaneille Akses Oy:n tietosuojaseloste asiakkaille ja yhteistyökumppaneille Tässä tietosuojaselosteessa kuvataan, miten Akses Oy käsittelee asiakkaidensa ja yhteistyökumppaneidensa henkilötietoja; mitä henkilötietoja

Lisätiedot

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Rekisteri- ja tietosuojaseloste Tämä on henkilötietolain (10 ja 24 ) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisterija tietosuojaseloste. Laadittu 11.9.2018. Viimeisin muutos 11.9.2018. 1. Rekisterinpitäjä Fysioterapia

Lisätiedot

OP Laatimis- tai muutosajankohta: v1.7

OP Laatimis- tai muutosajankohta: v1.7 1 (5) Laatimis- tai muutosajankohta: 20.2.2019 v1.7 TIETOSUOJASELOSTE 1 Yleistä Tällä tietosuojaselosteella annetaan EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (jäljempänä tietosuoja-asetus) sekä kansallisen tietosuojalain

Lisätiedot

Tietosuojaseloste. Rekisterinpitäjä ja yhteystiedot. Lähitaksi Oy. Nuijamiestentie 7, Helsinki

Tietosuojaseloste. Rekisterinpitäjä ja yhteystiedot. Lähitaksi Oy. Nuijamiestentie 7, Helsinki Yleistä Selosteen nimi Rekisterinpitäjä ja yhteystiedot Tässä selosteessa on esitetty tietosuoja-asetuksen edellyttämät rekisteröidylle toimitettavat tiedot tiiviissä ja ymmärrettävässä muodossa. Huomaathan,

Lisätiedot

Tampereen Aikidoseura Nozomi ry

Tampereen Aikidoseura Nozomi ry Tietosuojaseloste. c/o Heidi Ihanamäki Petäjässuonkatu 4 B 28 33580 Tampere www.nozomi.fi Y-tunnus 1456802-7 Tietosuojaseloste Sisällysluettelo 1. Rekisterinpitäjä ja yhteyshenkilö... 1 2. Rekisteröidyt...

Lisätiedot

Sisältää EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaiset vaatimukset (artiklat 13, 14 ja 30)

Sisältää EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaiset vaatimukset (artiklat 13, 14 ja 30) Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien Tapahtumienhallintajärjestelmää Sisältää EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaiset vaatimukset (artiklat 13, 14 ja 30) Laadittu: 14.5.2018

Lisätiedot

Markkinointirekisteriseloste

Markkinointirekisteriseloste :n tietosuojaseloste Tämä tietosuojaseloste on samalla henkilötietolain (523/99) 10 :n mukainen rekisteriseloste. Laadittu 22.5.2018, viimeisin muutos 23.05.2018. Tämä tietosuojaeloste pitää sisällään

Lisätiedot

Improbaturin vastaanottajarekisterin TIETOSUOJASELOSTE

Improbaturin vastaanottajarekisterin TIETOSUOJASELOSTE Improbaturin vastaanottajarekisterin TIETOSUOJASELOSTE 1. Rekisterin nimi 2. Rekisterinpitäjä ja yhteyshenkilö 3. Rekisteröidyt 4. Tietojen käsittelyn tarkoitus ja oikeusperusteet 5. Käsiteltävät/rekisteriin

Lisätiedot

3.1.Jäsenrekisteri Asiakasrekisteri TIETOSUOJASELOSTE. 1. Rekisterin pitäjä. 2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

3.1.Jäsenrekisteri Asiakasrekisteri TIETOSUOJASELOSTE. 1. Rekisterin pitäjä. 2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa 1 TIETOSUOJASELOSTE 1. Rekisterin pitäjä Y-tunnus 0218738-2 Nuijamiestenkatu 1, 50100 Mikkeli 2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa Seuran toiminnanjohtaja toimisto@mikkelinpalloilijat.fi +358

Lisätiedot

Salon kaupunki , 1820/ /2018

Salon kaupunki , 1820/ /2018 Rekisterinpitäjä Nimi ja yhteystiedot Tietosuojavastaava Edustaja / Vastuutaho Nimi Salon kaupunki Nimi Tapani Rinne Nimi Kehittämispalveluiden esimies Janne Hyvärinen Osoite Tehdaskatu 2 Osoite Tehdaskatu

Lisätiedot

Esri Finlandin asiakastietokanta

Esri Finlandin asiakastietokanta Esri Finlandin asiakastietokanta Rekisteriseloste Henkilötietolain (523 /99) 10 :n mukainen rekisteriseloste. Rekisterinpitäjä (jäljempänä Esri Finland ) Y-tunnus 1837145-9, p. 0207 435 435 Yhteystiedot

Lisätiedot

Ravintola Kalatorin tietosuojaseloste

Ravintola Kalatorin tietosuojaseloste n tietosuojaseloste Yksityisyyden suoja ja tietosuoja Me ravintolakalatori.fi -verkkopalvelussa huolehdimme yksityisyydensuojastasi ja hallussamme olevien henkilökohtaisten tietojesi suojaamisesta. Tämä

Lisätiedot

Rekisteriseloste Tämä on Markkinoinnin Muurahainen Oy:n EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (2016/679) (GDPR) mukainen seloste.

Rekisteriseloste Tämä on Markkinoinnin Muurahainen Oy:n EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (2016/679) (GDPR) mukainen seloste. Rekisteriseloste Tämä on Markkinoinnin Muurahainen Oy:n EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (2016/679) (GDPR) mukainen seloste. Mikäli ette hyväksy tätä selostetta, niin älä käytä tätä sivustoa tai anna

Lisätiedot

1. SHK-Huolto Oy:n asiakasrekisterin tietosuojaseloste. Rekisterinpitäjä:

1. SHK-Huolto Oy:n asiakasrekisterin tietosuojaseloste. Rekisterinpitäjä: 1. SHK-Huolto Oy:n asiakasrekisterin tietosuojaseloste Rekisterinpitäjä: SHK-Huolto Oy Y-tunnus: 2451079-3 Kankiraudantie 2 00700 Helsinki Yhteyshenkilö: Sari Naukkarinen Sähköposti: sari@danet.fi Puhelin:

Lisätiedot

Tussitaikurit Oy:n asiakasrekisterin tietosuojaseloste

Tussitaikurit Oy:n asiakasrekisterin tietosuojaseloste Tussitaikurit Oy:n asiakasrekisterin tietosuojaseloste Henkilötietolainsäädännön mukainen tietosuojaseloste (erit. henkilötietolaki, 523/1999, 10 ja 24 ). (seloste päivitetty 8.5.2018) 1. Rekisterinpitäjä

Lisätiedot

1. Yhteyshenkilö henkilötietojen käsittelyä koskevissa asioissa

1. Yhteyshenkilö henkilötietojen käsittelyä koskevissa asioissa Tietosuojakäytännöt Voltintie 126 (Myöhemmin seura tai me ) Toimimme rekisterinpitäjänä niille henkilötiedoille, joita keräämme jäsenistämme, kausikortti- tai muista asiakkaistamme taikka muista sellaisista

Lisätiedot

ASIAKAS- JA MARKKINOINTIREKISTERIN TIETOSUOJASELOSTE

ASIAKAS- JA MARKKINOINTIREKISTERIN TIETOSUOJASELOSTE 1 ASIAKAS- JA MARKKINOINTIREKISTERIN TIETOSUOJASELOSTE 2 SISÄLLYS 1 REKISTERINPITÄJÄ... 3 2 YHTEYSHENKILÖ REKISTERIÄ KOSKEVISSA ASIOISSA... 3 3 TIETOSUOJAVASTAAVA... 3 4 REKISTERIN NIMI... 3 5 HENKILÖTIETOJEN

Lisätiedot

Enersense käsittelee henkilötietoja seuraavilla tietosuojalainsäädäntöön pohjautuvilla perusteilla:

Enersense käsittelee henkilötietoja seuraavilla tietosuojalainsäädäntöön pohjautuvilla perusteilla: 1(5) TIETOSUOJASELOSTE ASIAKKAILLE JA YHTEISTYÖKUMPPANEILLE Viimeksi päivitetty: 21.6.2018 Yksityisyytesi on meille tärkeä ja työskentelemme ahkerasti sen suojaamiseksi. Tässä yleisen tietosuoja-asetuksen

Lisätiedot

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien laatujärjestelmää

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien laatujärjestelmää Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien laatujärjestelmää Sisältää EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaiset vaatimukset (artiklat 13, 14 ja 30) Laadittu: 14.5.2018 1. Rekisterinpitäjä

Lisätiedot

Rekisteröidyllä henkilöllä on oikeus kieltää häneen kohdistettu suoramarkkinointi.

Rekisteröidyllä henkilöllä on oikeus kieltää häneen kohdistettu suoramarkkinointi. Rantalaisen tapahtuma- ja markkinointirekisterin tietosuojaseloste 1 Rekisterinpitäjä Rekisterin rekisterinpitäjä: Tilipalvelu Rantalainen Oy (y-tunnus 0362167-0) Rekisteriasioiden yhteyshenkilö: Maria

Lisätiedot

BearIT Oy:n tietosuojaseloste

BearIT Oy:n tietosuojaseloste 1/5 :n tietosuojaseloste Tämä on :n henkilötietolain (10 ja 24 ) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen tietosuojaseloste. Laadittu 25.04.2018. Viimeisin muutos 19.11.2018. 1. Rekisterinpitäjä

Lisätiedot

Tietosuojakäytännöt Euran Pallossa

Tietosuojakäytännöt Euran Pallossa Tietosuojakäytännöt Euran Pallossa Euran Pallo Ry Eurantie 37 27510 Eura (Myöhemmin seura tai me ) Toimimme rekisterinpitäjänä niille henkilötiedoille, joita keräämme jäsenistämme, kausikortti- tai muista

Lisätiedot

Lisäksi henkilötietoja käsitellään toimittajille suunnatussa viestinnässä kuten tiedotus- ja uutisointitarkoituksissa.

Lisäksi henkilötietoja käsitellään toimittajille suunnatussa viestinnässä kuten tiedotus- ja uutisointitarkoituksissa. ETRA OY: N TOIMITTAJAREKISTERIN TIETOSUOJASELOSTE 1 REKISTERINPITÄJÄ Rekisterin rekisterinpitäjä on Etra Oy (y-tunnus 0107801-0). Rekisteriasioiden yhteyshenkilö on: Etra Oy Osoite: Lampputie 2, 00740

Lisätiedot

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien markkinointia ja viestintää

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien markkinointia ja viestintää Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien markkinointia ja viestintää Sisältää EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaiset vaatimukset (artiklat 13, 14 ja 30) Laadittu: 14.5.2018 1. Rekisterinpitäjä

Lisätiedot