Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 1/2016 Sivu 1 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Kokouspäivä

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 1/2016 Sivu 1 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Kokouspäivä"

Transkriptio

1 Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 1/2016 Sivu 1 Kokouksen aika Ke klo Paikka Seurakuntatalo, Mykkäläntie 6, Lapinlahti Osallistujat: Jäsenet Varajäsenet Sonninen Jorma, pj Kinnunen Mikko Koistinen Anna-Liisa Kyyrö-Harju Pia Lahtinen Tuomas, poissa Lehtola Eero Niiranen Anne Oikarinen Marko Rissanen Sirpa Sorjonen Anu Vainikainen Seija Valta-Lisitsin Anneli 12/13 Seurakuntaneuvoston saapuville määräämät viranhaltijat: Jäntti Lauri kirkkoherra Laakkonen Kirsi sihteeri Asiat pykälät 1-14 Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus Jorma Sonninen puheenjohtaja Kirsi Laakkonen sihteeri Pöytäkirjan tarkastus: Heti kokouksen jälkeen. Pöytäkirja on tarkastettu ja pöytäkirjan sivut varmennettu nimikirjaimillamme. Allekirjoitukset Marko Oikarinen Sirpa Rissanen Pöytäkirja on yleisesti nähtävänä: Paikka ja ajankohta: kirkkoherranvirastossa, Mykkäläntie 6, Pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävänä em. ajan. Paikka ja aika: Lapinlahti / 2016 Riitta Kaasinen

2 Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 1/2016 Sivu 2 Kokouksen avaaminen Skn 1 Laillisuus ja päätösvaltaisuus Skn 2 Seurakuntaneuvoston puheenjohtaja Jorma Sonninen avasi kokouksen. Alkuhartauden pitää Marko Oikarinen KL 7: 4 : Seurakunnan toimielin on päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet jäsenistä on saapuvilla. Esityslista on lähetetty Todetaan paikalla olevat jäsenet ja läsnäolooikeutetut. Kokous todetaan lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskijoiden valitseminen Skn 3 Valitaan Marko Oikarinen ja Sirpa Rissanen pöytäkirjantarkastajiksi ja ääntenlaskijoiksi. Kokouksen työjärjestys Skn 4 Toimitettu esityslista hyväksytään kokouksen työjärjestykseksi. Lapinlahden seurakunnan toimintakertomus vuodelta 2015 Skn 5 Toimenpiteet Seurakuntaneuvosto hyväksyy Lapinlahden seurakunnan toimintakertomuksen vuodelta (Lisätietona jaettu toimintakertomus vuodelta 2015, joulukuun 2015 talousarviovertailu sekä tilastotiedot vuodelta 2015.) Hyväksyttiin ja lisätään kaikkien johtokuntien kokoontumiskerrat ja pykälämäärät toimintakertomukseen. Tiedoksi yhteiselle kirkkoneuvostolle.

3 Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 1/2016 Sivu 3 Laskujen hyväksyminen Skn 6 Tilintarkastajien ja talouspäällikön ohjeistuksen mukaisesti seurakuntien tulee käsitellä vuosittain ensimmäisessä seurakuntaneuvoston kokouksessa laskujen hyväksymisoikeudet ja mahdollisesti henkilömuutosten yhteydessä. Lapinlahden seurakunnan tehtäväalueiden laskujen hyväksymisoikeus myönnetään kirkkoherra Lauri Jäntille. Hänen varahenkilönä ja kirkkoherran laskujen hyväksyjänä on seurakuntayhtymän hallintojohtaja Katariina Bergbacka. Kirkkoherra poistuu tämän pykälän käsittelyn ajaksi kokouksesta. Esitys hyväksyttiin yksimielisesti. Kirkkoherra poistui pykälän käsittelyn ajaksi. Kirkkoherra ei osallistunut päätöksentekoon hallintolain 28 1mom:n nojalla. Tiedoksi hallintojohtajalle Lapsiasiahenkilön luottamustoimi Skn 7 Kirkkoherran esitys Anne Niiranen on ilmoittanut luopuvansa lapsiasiahenkilön luottamustoimesta. Lapsi- ja perhetyön johtokunta esittää johtokunnan puheenjohtajaa Päivi Kasurista uudeksi lapsiasiahenkilöksi. Kirkkoherra esittää, että Päivi Kasurinen valitaan uudeksi lapsiasiahenkilöksi. Tiedoksi asianosaisille. Eron myöntäminen luottamustehtävästä Skn 8 Esitys: Jari Inkiläinen on pyytänyt eroa seurakunnan luottamustehtävistä seurakunnan jäsenyyden päättymisen takia. Myönnetään Jari Inkiläiselle ero seurakuntaneuvoston varajäsenen sekä diakontiatyön johtokunnan jäsenen luottamustoimesta.

4 Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 1/2016 Sivu 4 Diakoniatyön johtokunnan jäsenen valinta Skn 9 Esitys: Jari Inkiläisen luottamustehtävä diakoniatyön johtokunnan jäsenenä on päättynyt seurakunnan jäsenyyden päättymisen takia. Seurakuntaneuvosto valitsee diakoniatyön johtokuntaan uuden jäsenen Jari Inkiläisen tilalle. Diakonityön johtokuntaan valittiin Juhani Karhunen. Tiedoksi asianosaisille

5 Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 1/2016 Sivu 5 Kiinteistöstrategian päivitys Skn 10 Ylä-Savon seurakuntayhtymä on päivittämässä kiinteistöstrategiaansa. Puheenjohtajisto on käsitellyt sitä kokouksessaan Seurakuntaneuvostoilta pyydetään lausuntoa seuraavista asioista: 1.Onko Laukkalan kirkko, Alapitkän kirkko ja Sukevan kirkko ao. seurakuntaneuvoston mielestä säilytettäviä kiinteistöjä? 2.Seurakuntakeskusten tilantarpeet jatkossa, kun työntekijöitä on siirtynyt pois seurakunnista, onko kaikki tilat seurakunnalle tarpeen ja voidaanko tilojen käyttöä jotenkin lisätä? Lisätietona jaetaan päivitetty kiinteistöstrategiaesitys. Seurakuntaneuvosto toteaa, että Alapitkän kirkossa on säännöllistä toimintaa seuraavasti: Jumalanpalvelus noin kerran kuukaudessa Hautajaiset ja muistotilaisuus n. 10 kpl/v. Lähes kaikki Alapitkän muistotilaisuudet pidetään kirkossa. Vihkimisiä ja kasteita silloin tällöin (1-2/v) Avoin päiväkerho joka toinen viikko Varttuneiden kerho n. kerran kuukaudessa Diakoniatyön kerho joka toinen viikko Partio epäsäännöllisesti Rauhanyhdistyksen seurat muutaman kerran vuodessa Kauneimmat joululaulut kerran vuodessa Erityistilaisuuksia silloin tällöin (esim. juhlalounas palmusunnuntaina) Käytön lisääminen: Seurakunnallisen toiminnan lisäämiseen Alapitkällä ei ole tällä hetkellä mahdollisuuksia. Kunta on kuitenkin panostanut voimakkaasti kylän kasvumahdollisuuksiin, mikä saattaa tulevaisuudessa kasvattaa kävijämääriä ja lisätä ryhmien tarvetta. Tilat ovat monikäyttöiset, esim. muistotilaisuuksien pitäminen onnistuu hyvin. Muutkin vastaavanlaiset perhe- ym. juhlat sopivat kirkkoon, mutta tilaisuuksien tulee olla sopusoinnussa kirkon pyhyyden kanssa, mikä rajoittaa tilojen markkinointia. Kahvio/kerhohuoneeseen, jonka käyttö on vähemmän rajoitettua, sopii vain parinkymmenen hengen ryhmä. Kokoontumistilojen kysyntää Alapitkällä on vähän, ja siellä on useita muitakin kokoontumistiloja: koulu, nuorisoseurantalo ja Alapitkän pirtti (Työväentalo). Lisäksi Tölvällä (n. 12 km) on Jokiniemen matkailuyritys, jossa on myös kokoontumistilat ja pitopalvelu. Kirkon käytön lisääminen on siis hankalaa. Mahdolliset korvaavat tilat: Seurakunnan tilaisuuksiin Alapitkällä ja sen ympäristössä olisi käytettävissä muitakin sopivia tiloja, mutta hautajaisten järjestäminen olisi erittäin ongelmallista ilman kirkkoa. Myös jumalanpalvelukset, varsinkin messut, on parempi pitää vihityssä sakraalitilassa. Koska kirkolla on näiden lisäksi muutakin, joskin vähäistä, säännöllistä käyttöä, seurakuntaneuvosto pitää Alapitkän kirkkoa edelleen tarpeellisena ja säilytettävänä../..

6 Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 1/2016 Sivu 6./.. 10 Seurakuntatalon tilantarpeet jatkossa: Hautatoimen päällikön siirtyminen Iisalmeen on vapauttanut seurakuntatoimistolta yhden työhuoneen, johon nuorisotoimisto on siirtynyt. Entisestä nuorisotoimistosta saatiin partiolippukunnan käytöön kaivattu partiokolo, jollaista Lapinlahdella ei ole ollut. Lisäksi tila on päiväsaikaan tarvittaessa seurakunnan muussa käytössä, esim. kokoushuoneena. Seurakuntasihteerin muuttuminen yhteiseksi kahden muun seurakunnan kanssa maaliskuun alussa ei vähennä seurakuntatoimiston tilantarvetta, sillä asiakasvastaanottotila on edelleen tarpeen, vaikka sen käyttö onkin vähäisempää. Seurakuntatoimiston kaikki työhuoneet ovat työntekijöiden käytössä. Kolmessa niistä työskentelee kaksi työntekijää ja seurakuntamestarin työhuone toimii myös vierashuoneena. Seurakuntatalon yleiset kokoontumistilat ovat lähes päivittäisessä käytössä. Niiden käyttöä olisi mahdollisuus jonkin verran lisätä vuokraamalla niitä enemmän ulkopuoliseen käyttöön. Esim. muistotilaisuuksia voitaisiin seurakuntatalolla pitää nykyistä enemmän, mutta niiden pitämiseen Lapinlahdella on useita muitakin vaihtoehtoja. Lisäksi seurakuntaneuvosto toteaa, että Lapinlahden kanttorilan nykyinen käyttö vapaaehtoiskeskus Hoijakan tiloina on yhtymälle erittäin edullista ja paikkakunnalle erittäin tärkeää. Seurakuntaneuvosto toivoo, että Hoijakan toiminta voisi jatkua kanttorilassa niin kauan kuin kiinteistön kunto sen sallii. Seurakuntaneuvosto pitää Alapitkän kirkkoa edelleen tarpeellisena ja säilytettävänä.sekä Hoijakan toiminta voisi jatkua kanttorilassa niin kauan kuin kiinteistön kunto sen sallii. Tiedoksi yhteiselle kirkkoneuvostolle.

7 Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 1/2016 Sivu 7 Muut asiat Skn 11 ei asioita Tiedoksiannot Skn 12 1) Lähetystyön johtokunta on päättänyt ottaa vapaaehtoisen lähetyssihteerin tehtävään Marko Oikarisen. Hänen työnkuvansa on seuraava: -lähetystyön yhteydet muihin työaloihin (läpäisyperiaate),-yhteydet järjestöihin, kouluihin ym. yhteistyötahoihin,-henkilökohtainen työ lähetysaktiivisuuden lisäämiseksi seurakunnassa,-osallistuminen tilaisuuksien järjestämiseen tarvittaessa sekä-osallistuminen johtokunnan kokouksiin ja rovastikunnallisen toimikunnan kokouksiin mahdollisuuksien mukaan. Juha Heikkilä toimii edelleen johtokunnan sihteerinä. 2) Merkitään tiedoksi kirkkoherran viranhaltijapäätökset: Tilapäisen osa-aikaisen diakonin palkkaaminen 38 Sairauslomapäätös 39 Viikonlopputyöntekijän palkkaaminen 40 vs. diakonian viranhaltijan palkkaaminen 41 Vuosiloman siirto 42 Sairauslomapäätös 43 vt. nuorisotyönohjaajan palkkaaminen 44 palkattoman virkavapaan myöntäminen 45 Sairauslomapäätös Vapaiden siirto työaikapankkiin 2 Yövalvojan palkkaaminen 3 Sairauslomapäätös 4 Yövalvojan palkkaaminen 5 kesätyöntekijän palkkaaminen 6 Vuosilomapäätös Seuraava kokous ke 1.6. klo Merkittiin tiedoksi. Kokouksen päättäminen Skn 13 Puheenjohtaja päätti kokouksen klo Valitusosoitus Skn 14 Puheenjohtaja antaa valitusosoituksen.

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Kokouskutsu ja Esityslista 1/2015 Sivu 1 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Kokouspäivä 12.1.

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Kokouskutsu ja Esityslista 1/2015 Sivu 1 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Kokouspäivä 12.1. Sivu 1 Seurakuntaneuvoston kokous pidetään 12.1.2014 Lapinlahden seurakuntatalossa. Ennen kokousta klo 18-19 on uuden seurakuntaneuvoston perehdytystilaisuus, jossa kirkkoherran johdolla käsitellään seurakuntaneuvoston

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 5/2015 Sivu 1

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 5/2015 Sivu 1 Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 5/2015 Sivu 1 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Kokouksen aika Ke 3.6.2015 klo 18 19:20 Paikka Väärninsaaren leirikeskus Osallistujat: Jäsenet Varajäsenet

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 6/2016 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 6/2016 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Pöytäkirja 6/2016 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika: keskiviikkona 9.11.2016 klo 18 19.40 Paikka: Seurakuntatalo, Mykkäläntie 6, 73100 Lapinlahti Osallistujat:

Lisätiedot

Seurakuntaneuvoston saapuville määräämät viranhaltijat: Arja Toivanen, sihteeri

Seurakuntaneuvoston saapuville määräämät viranhaltijat: Arja Toivanen, sihteeri Esityslista/Pöytäkirja 1/2019 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika: maanantai 7.1.2019 klo 18 18.59 ja luottamushenkilöiden PEREHDYTTÄMISKOULUTUS n. klo 19-20 Paikka:

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 7/2016 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 7/2016 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Pöytäkirja 7/2016 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika: torstaina 15.12.2016 klo 17 17.50 Paikka: Seurakuntatalo, Mykkäläntie 6, 73100 Lapinlahti Osallistujat: Jäsenet:

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 2/2016 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 2/2016 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto 21.4.2016 Seurakuntaneuvoston kokous Aika torstaina 21.4.2016 klo 18 - Paikka Seurakuntatalo, Mykkäläntie 6, 73100 Lapinlahti Osallistujat: Osallistujat Jäsenet

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 4/2016 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 4/2016 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 4/2016 Seurakuntaneuvoston kokous Aika: keskiviikkona 17.8.2016 klo 18 19.21 Paikka: Seurakuntatalo, Mykkäläntie 6, 73100 Lapinlahti Osallistujat: Jäsenet: Jäntti

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 6/2018 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 6/2018 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Esityslista/Pöytäkirja 6/2018 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika: maanantai 3.12.2018 klo 18 19.03 Paikka: seurakuntasali, Mykkäläntie 6, 73100 Lapinlahti Osallistujat:

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 1/2018 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 1/2018 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Esityslista/Pöytäkirja 1/2018 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika: keskiviikko 21.2.2018 klo 18 19.35 Paikka: seurakuntasali, Mykkäläntie 6, 73100 Lapinlahti Osallistujat:

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 2/2019 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 2/2019 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 2/2019 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika: keskiviikko 20.2.2019 klo 18 20 Paikka: seurakuntasali, Mykkäläntie

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 1/2019 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 1/2019 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika Maanantai 21.1.2019 klo 18 19.20 Paikka Seurakuntatalo, Pappilantie 11, 72400 Pielavesi Osallistujat: Osallistujat Jäsenet Varajäsenet Arto Penttinen, pj Janatuinen Pekka

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 1/2018 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 1/2018 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika Tiistai 13.2.2018 klo 17 19.10 Paikka Seurakuntatalo, Pappilantie 11, 72400 Pielavesi Osallistujat: Osallistujat Jäsenet Arto Penttinen, pj Janatuinen Pekka Jääskeläinen

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 6/2017 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 6/2017 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Esityslista/Pöytäkirja 6/2017 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika: maanantai 6.11.2017 klo 18 19.30 Paikka: seurakuntasali, Mykkäläntie 6, 73100 Lapinlahti Osallistujat:

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 2/2019 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 2/2019 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 2/2019 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto 18.2.2019 Seurakuntaneuvoston kokous Aika Maanantai 18.2.2019 klo 18 19.15 Paikka Seurakuntatalo, Pappilantie 11,

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 4/2019 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 4/2019 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 4/2019 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika: keskiviikko 8.5.2019 klo 18.00 seurakuntaneuvoston valokuvaus Paikka:

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 3/2019 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 3/2019 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 3/2019 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika: keskiviikko 20.3.2019 klo 18.00-19.07 Paikka: seurakuntasali, Mykkäläntie

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 6/2014 Sivu 1 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Kokouspäivä

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 6/2014 Sivu 1 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Kokouspäivä Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 6/2014 Sivu 1 Aika KE 3.9.2014 klo 18.30 Paikka Seurakuntatalo, Mykkäläntie 6, 73100 Lapinlahti Osallistujat: Jäsenet Varajäsenet Heiskanen Anita Jäntti, Lauri, kirkkoherra

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 4/ seurakuntamme palvelija

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 4/ seurakuntamme palvelija Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 4/2015 - seurakuntamme palvelija Yhteisen kirkkoneuvoston kokous Aika: tiistaina klo 16.30 16.45 Paikka: Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahonkatu 18, 74130

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 4/2019 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 4/2019 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 4/2019 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika: keskiviikko 8.5.2019 klo 18.00 20.26 seurakuntaneuvoston valokuvaus

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 4/2019 Varpaisjärven seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 4/2019 Varpaisjärven seurakunnan seurakuntaneuvosto Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 4/2019 Varpaisjärven seurakunnan seurakuntaneuvosto 2.5.2019 Seurakuntaneuvoston kokous Aika torstaina 2.5.2019 klo 18.00-19.52 Paikka Osallistujat: Jäsenet:

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 4/2018 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 4/2018 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika Tiistai 6.11.2018 klo 17 17.45 Paikka Seurakuntatalo, Pappilantie 11, 72400 Pielavesi Osallistujat: Osallistujat Jäsenet Arto Penttinen, pj Hyvärinen Inka Janatuinen Pekka

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 3/2017 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 3/2017 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Pöytäkirja 3/2017 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika: keskiviikkona 17.5.2017 klo 18-19.15 Paikka: seurakuntasali Osallistujat: Jäsenet: Jäntti Lauri, kirkkoherra,

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 3/2018 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 3/2018 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Esityslista/Pöytäkirja 3/2018 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika: maanantai 20.8.2018 klo 17 17.48 Paikka: seurakuntasali, Mykkäläntie 6, 73100 Lapinlahti Osallistujat:

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 4/2016 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 4/2016 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 4/2016 Seurakuntaneuvoston kokous Aika maanantaina 13.6.2016 klo 15 - Paikka Seurakuntatalo, Pappilantie 11, 72400 Pielavesi Osallistujat: Osallistujat Jäsenet Varajäsenet

Lisätiedot

Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvoston kokous pidetään seuraavasti:

Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvoston kokous pidetään seuraavasti: KOKOUSKUTSU JA ESITYSLISTA Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvoston kokous pidetään seuraavasti: Aika Ti 1.4.2014 klo 18.30 Paikka Seurakuntatalo, Mykkäläntie 6, 73100 Lapinlahti Osallistujat: Jäsenet

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 2/2014

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 2/2014 Pöytäkirja 2/2014 Sonkajärven seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika Tiistaina 27.05.2014 klo 18.30-20.10 Paikka Osallistujat: Jäsenet: Muut Sonkajärven srk-talo, Rutakontie 20,

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 3/2019 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 3/2019 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 3/2019 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto 7.5.2019 Seurakuntaneuvoston kokous Aika: Tiistai 7.5.2019 klo 18 20.14. Paikka: Seurakuntatalo, Pappilantie 11, 72400

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 2/2019 Varpaisjärven seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 2/2019 Varpaisjärven seurakunnan seurakuntaneuvosto Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 2/2019 Varpaisjärven seurakunnan seurakuntaneuvosto 21.2.2019 Seurakuntaneuvoston kokous Aika torstaina 21.2.2019 klo 18 19.57 Paikka Osallistujat/Läsnä:

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 1/ seurakuntamme palvelija

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 1/ seurakuntamme palvelija Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 1/2019 - seurakuntamme palvelija Yhteisen kirkkovaltuuston kokous 28.12.2018 Aika tiistai 15.1.2019 klo 17 Paikka Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahokatu

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 3/2014. Sonkajärven srk-talo, Rutakontie 20, Sonkajärvi

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 3/2014. Sonkajärven srk-talo, Rutakontie 20, Sonkajärvi Pöytäkirja 3/2014 Sonkajärven seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika Torstaina 11.9.2014 klo 18.00-21.10 Paikka Sonkajärven srk-talo, Rutakontie 20, 74300 Sonkajärvi Osallistujat:

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 1/ seurakuntamme palvelija

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 1/ seurakuntamme palvelija Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 1/2017 - seurakuntamme palvelija Yhteisen kirkkovaltuuston kokous Aika tiistaina 24.1.2017 klo 18 18.35 Paikka Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahokatu

Lisätiedot

/11. Asiat: pykälät 83. Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus

/11. Asiat: pykälät 83. Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 6/2019 - seurakuntamme palvelija 4.6.2019 Yhteisen kirkkoneuvoston kokous Aika: tiistai klo 16.30 Paikka: Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahonkatu 18,

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 1/2015 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 1/2015 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 1/2015 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous 14.1.2015 Aika keskiviikkona 14.1.2015 klo 17 17.53 Paikka Seurakuntatalo,

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 14/ seurakuntamme palvelija

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 14/ seurakuntamme palvelija Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 14/2016 - seurakuntamme palvelija Yhteisen kirkkoneuvoston kokous Aika: tiistaina klo 16 16.25 Paikka: Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahonkatu 18, 74130

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 3/2014 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 3/2014 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 3/2014 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous 8.9.2014 Aika maanantaina 8.9.2014 klo 17 19.10 Paikka Seurakuntatalo, Pappilantie

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 2/2018 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 2/2018 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika Tiistai 8.5.2018 klo 17 17.40 Paikka Seurakuntatalo, Pappilantie 11, 72400 Pielavesi Osallistujat: Osallistujat Jäsenet Arto Penttinen, pj Hyvärinen Inka Janatuinen Pekka

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 1/ seurakuntamme palvelija

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 1/ seurakuntamme palvelija Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 1/2019 - seurakuntamme palvelija Yhteisen kirkkovaltuuston kokous Aika tiistai 15.1.2019 klo 17 18.00 Paikka Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahokatu 18,

Lisätiedot

Hämäläinen Emmi IIsopoussu Ari Jääskeläinen Jaakko Kajanus Jorma Katainen Raimo Korhonen Kaarina saapui klo Siirola Elina Timonen Ari

Hämäläinen Emmi IIsopoussu Ari Jääskeläinen Jaakko Kajanus Jorma Katainen Raimo Korhonen Kaarina saapui klo Siirola Elina Timonen Ari Pöytäkirja 6/2019 Seurakuntaneuvoston kokous Aika Maanantai 27.5.2019 klo 9.45 15.26 Paikka seurakuntatalon alasali, Ilvolankatu 14 b, Iisalmi Osallistujat: Jäsenet: Sallinen Martti puheenjohtaja Laajalahti

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 5/2016 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 5/2016 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika maanantaina 7.11.2016 klo 17 Paikka Seurakuntatalo, Pappilantie 11, 72400 Pielavesi Osallistujat: Osallistujat Jäsenet Arto Penttinen khra, pj Hyvärinen Inka Janatuinen

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 1/2017 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 1/2017 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika Keskiviikkona 18.1.2017 klo 17 18.10 Paikka Seurakuntatalo, Pappilantie 11, 72400 Pielavesi Osallistujat: Osallistujat Jäsenet Varajäsenet Arto Penttinen, pj Hyvärinen Inka

Lisätiedot

Pöytäkirjan tarkastus tarkastusaika Pöytäkirja on tarkastettu ja pöytäkirjan sivut varmennettu nimikirjaimillamme

Pöytäkirjan tarkastus tarkastusaika Pöytäkirja on tarkastettu ja pöytäkirjan sivut varmennettu nimikirjaimillamme Esityslista/Pöytäkirja 6/2014 Seurakuntaneuvoston kokous Aika Tiistai 2.12.2014 klo 17.00-19.44 Paikka seurakuntatalon alasali, Ilvolankatu 14b, 74100 Iisalmi Osallistujat: Jäsenet Bovellan Janne puheenjohtaja

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 4/2016 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 4/2016 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 4/2016 Seurakuntaneuvoston kokous Aika maanantaina 5.9.2016 klo 17-18 Paikka Seurakuntatalo, Pappilantie 11, 72400 Pielavesi Osallistujat: Osallistujat Jäsenet Varajäsenet

Lisätiedot

Muut osanottajat Viertorinne Tarja seurakuntasihteeri. kokouksen puheenjohtaja

Muut osanottajat Viertorinne Tarja seurakuntasihteeri. kokouksen puheenjohtaja Esityslista 8/2019 Seurakuntaneuvoston kokous Aika Maanantai 12.8.2019 klo 18.00- Paikka seurakuntatalon alasali, Ilvolankatu 14 b, 74100 Iisalmi Osallistujat: Jäsenet: Sallinen Martti puheenjohtaja Laajalahti

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 1/2015

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 1/2015 Pöytäkirja 1/2015 Sonkajärven seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika Keskiviikkona 14.1.2015 klo 18.30 20.55 Paikka Osallistujat: Jäsenet: Seurakuntatalo, Rutakontie 20, 74300 Sonkajärvi

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Veikko Tuominen. Muut läsnäolijat Seija Suokunnas sihteeri Sanna Kuitunen, Taina Kujanen, Eeva-Maria Pyykkönen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Veikko Tuominen. Muut läsnäolijat Seija Suokunnas sihteeri Sanna Kuitunen, Taina Kujanen, Eeva-Maria Pyykkönen Kokousaika torstai 21.2.2019 klo 18-20.15 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen varapuheenjohtaja Ville Honkasaari, poistui klo 19.32, 16 Ida Maula Tiia

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 9

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 9 Sivu 1 Kokousaika Maanantaina 12.12.2016 klo 17 17.35 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari,

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 6/2018 Sonkajärven seurakunta. Seurakuntatalon pienryhmätila, Rutakontie 20, Sonkajärvi.

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 6/2018 Sonkajärven seurakunta. Seurakuntatalon pienryhmätila, Rutakontie 20, Sonkajärvi. Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 6/2018 Sonkajärven seurakunta Seurakuntaneuvoston kokous Aika Torstai 8.11.2018 klo 18.30 20.00 Kahvitarjoilu kokouksen alussa. Paikka Osallistujat/Läsnä:

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/ YHTEISEN SRK-PALVELUN JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/ YHTEISEN SRK-PALVELUN JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (5) AIKA torstai klo 17.00 PAIKKA Palokan kirkko, opintosali, Rovastintie 8 Käsiteltävät asiat 88 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 89 Työjärjestyksen hyväksyminen 90 Pöytäkirjan tarkastajien

Lisätiedot

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019. Kirkkovaltuusto

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 23.1.2019 1 KOKOUSKUTSU Forssan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään keskiviikkona 23.1.2019 klo 18.00 Forssan seurakuntatalo, Kartanonkatu 16, 30100 Forssa ASIALISTA 1. Kokouksen

Lisätiedot

Varajäsenet: /11. Poissa:

Varajäsenet: /11. Poissa: Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 2/2017 - seurakuntamme palvelija 21.2.2017 Yhteisen kirkkoneuvoston kokous Aika: tiistaina klo 17 Paikka: Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahonkatu 18,

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 7/2009 Kirkkoneuvosto 10.6.2009 81 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 7/2009

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 7/2009 Kirkkoneuvosto 10.6.2009 81 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 7/2009 Kirkkoneuvosto 10.6.2009 81 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 7/2009 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET POISSA MUUT KUTSUTUT keskiviikko 10. päivänä kesäkuuta 2009 kello 10.30 alkaen Seurakuntatalo/takasali

Lisätiedot

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019. Kirkkovaltuusto

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 23.1.2019 1 KOKOUSKUTSU Forssan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään keskiviikkona 23.1.2019 klo 18.00 Forssan seurakuntatalo, Kartanonkatu 16, 30100 Forssa ASIALISTA 1. Kokouksen

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 3/ 2017 Kirkkoneuvosto 24-34

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 3/ 2017 Kirkkoneuvosto 24-34 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 3/ 2017 Kirkkoneuvosto 24-34 Aika Torstai 28.2.2017 kello 16.00 17.55 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 10/2010 Kirkkoneuvosto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 10/2010

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 10/2010 Kirkkoneuvosto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 10/2010 Kirkkoneuvosto 30.9.2010 91 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 10/2010 KOKOUSAIKA torstai 30. päivänä syyskuuta 2010 klo 10.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET Seurakuntatalo, takasali Sari Heiskanen Markku Huttunen Tuula Kauppinen,

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Kokouskutsu ja Esityslista 4/2014 Sivu 1 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Kokouspäivä 28.5.

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Kokouskutsu ja Esityslista 4/2014 Sivu 1 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Kokouspäivä 28.5. Sivu 1 Aika KE 28.5.2014 klo 18.30 Paikka Seurakuntatalo, Mykkäläntie 6, 73100 Lapinlahti Osallistujat: Jäsenet Varajäsenet Heiskanen Anita Jäntti, Lauri, kirkkoherra Kaipiainen Heli Kinnunen Mikko Koistinen

Lisätiedot

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 9/2017 Kirkkoneuvosto

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 9/2017 Kirkkoneuvosto Esityslista/pöytäkirja 9/2017 Kirkkoneuvosto Kokousaika Maanantai 28.8.2017 klo 16 17.18 Kokouspaikka Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8 A 74700 Kiuruvesi Saapuvilla olleet jäsenet Häyrynen Mirita

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 6/ seurakuntamme palvelija

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 6/ seurakuntamme palvelija Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 6/2018 - seurakuntamme palvelija Yhteisen kirkkoneuvoston kokous Aika: tiistaina klo 17 18.15 Paikka: Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahonkatu 18, 74130

Lisätiedot

SAMMATIN ALUESEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. Kokouspaikka ja aika Sammatin seurakuntatalo klo Annikki Brown Kaisa Rinne

SAMMATIN ALUESEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. Kokouspaikka ja aika Sammatin seurakuntatalo klo Annikki Brown Kaisa Rinne SAMMATIN ALUESEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 Kokouspaikka ja aika Sammatin seurakuntatalo 21.3.2019 klo 17.00 Osallistujat Jaakko Heino Annikki Brown Kaisa Rinne puheenjohtaja varapuheenjohtaja Poissa Toivo Haatio

Lisätiedot

Aika Perjantai klo Vampulan seurakuntatalo

Aika Perjantai klo Vampulan seurakuntatalo 1 Aika Perjantai 11.5.2018 klo 17.00 Paikka Vampulan seurakuntatalo Läsnä Liisa Hosike varapuheenjohtaja Aarne Heinonen jäsen Heikki Koivula jäsen Jarmo Tuominen jäsen Hannele Isaksson kirkkoneuvoston

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO 8/ (5) Esityslista. Aika Keskiviikko klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Seurakuntakeskus, Arkki

KIRKKONEUVOSTO 8/ (5) Esityslista. Aika Keskiviikko klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Seurakuntakeskus, Arkki KIRKKONEUVOSTO 8/2016 1 (5) Aika Keskiviikko 30.11.2016 klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Paikka Seurakuntakeskus, Arkki KÄSITELTÄVÄT ASIAT: 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8, Kiuruvesi

Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8, Kiuruvesi Esityslista/pöytäkirja 1/2019 Kirkkovaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Osallistujat: jäsenet varajäsenet Maanantai 7.1.2019 klo 18-19.01 Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8, 74700 Kiuruvesi Ahponen

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 2/2014 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 2/2014 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 2/2014 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous 19.5.2014 Aika maanantaina 19.5.2014 klo 17 - Paikka Seurakuntatalo, Pappilantie

Lisätiedot

Kokousaika 3.2.2015 klo 18.00 21.17 Kirkonkylän srk-talo, Iso Kylätie 1, 04130 Sipoo

Kokousaika 3.2.2015 klo 18.00 21.17 Kirkonkylän srk-talo, Iso Kylätie 1, 04130 Sipoo SIPOON SUOMALAINEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO Kokousaika 3.2.2015 klo 18.00 21.17 Kokouspaikka Kirkonkylän srk-talo, Iso Kylätie 1, 04130 Sipoo Läsnä: Anu Aalto Tuomas Alaterä Kaarlo

Lisätiedot

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 1/ 2018 Jalasjärven kappelineuvosto 2018

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 1/ 2018 Jalasjärven kappelineuvosto 2018 1 PÖYTÄKIRJA Nro 1/ 2018 2018 Kokousaika: 06.02.2018 klo 17.10-18.35 Kokouspaikka: Jalasjärven Seurakuntatalo, kokoushuone Osanottajat Jani Latva-Nikkola puheenjohtaja Jarmo Alajoki varapuheenjohtaja poissa

Lisätiedot

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, hänen tulee ilmoittaa siitä varajäsenelleen.

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, hänen tulee ilmoittaa siitä varajäsenelleen. JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 / 2014 1 AIKA 12.02.2014 klo 16.30 18.25 PAIKKA Kuokkalan kirkko, Syöttäjänkatu 4 (alakerran kokoushuone). Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto N:o 1/2017 Sivu 1

Kirkkovaltuusto N:o 1/2017 Sivu 1 N:o 1/2017 Sivu 1 Aika: 18.1.2017 klo 19 19.35 Paikka: Seurakuntatalo Saapuvilla olleet Jäsenet Hintsala Kirsti Ikäläinen Kirsi Laukkanen Esko Laukkanen Jari poissa, ei varajäsentä Leskinen Antero Muhos

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 2/2017 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 2/2017 Kirkkoneuvosto 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA keskiviikkona 15. päivä helmikuuta klo 18:00 Kahvitarjoilu klo 17:30 alkaen KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo/takasali 19 Kokouksen avaus 20 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto 116-125 Aika Tiistai 30.11.2016 kello 17.30 17.55 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen, poistui kokouksesta 122

Lisätiedot

Kangasalan seurakunta Pöytäkirja 2/2016 1/10. Kirkkoherranvirasto, Myllystenpohjantie 2, Kangasala

Kangasalan seurakunta Pöytäkirja 2/2016 1/10. Kirkkoherranvirasto, Myllystenpohjantie 2, Kangasala Kangasalan seurakunta Pöytäkirja 2/2016 1/10 Yhteyden johtokunta 18.02.2016 Aika 18.02.2016 klo 18:00 Paikka Kirkkoherranvirasto, Myllystenpohjantie 2, Kangasala Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 7 Kokouksen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 13.6.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 19.6.2017-20.7.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 5

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 5 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 24.8.2016 klo 18 18.55 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari,

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 4/2014 Sivu 1 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Kokouspäivä

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 4/2014 Sivu 1 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Kokouspäivä Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 4/2014 Sivu 1 Aika KE 28.5.2014 klo 18.30 Paikka Seurakuntatalo, Mykkäläntie 6, 73100 Lapinlahti Osallistujat: Jäsenet Varajäsenet Heiskanen Anita Jäntti, Lauri, kirkkoherra

Lisätiedot

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla Esityslista/pöytäkirja 1/2018 Kirkkovaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Osallistujat: jäsenet Tiistai 20.2.2018 klo 18 - Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8, 74700 Kiuruvesi Ahponen Pentti Happonen

Lisätiedot

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017. Kirkkovaltuusto

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 18.01.2017 1 KOKOUSAIKA 18.01.2017 kello 18.00-18.30 KOKOUSPAIKKA Forssan seurakuntatalo OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Poissa Caven Heidi Haavisto Veikko Heikkilä Timo Hämäläinen Jari Kallionpää

Lisätiedot

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 14/2018 Kirkkoneuvosto

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 14/2018 Kirkkoneuvosto Esityslista/pöytäkirja 14/2018 Kirkkoneuvosto Kokousaika Maanantai 17.12.2018 klo 16 16.58 Kokouspaikka Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8 A, 74700 Kiuruvesi Saapuvilla olleet jäsenet Oikarinen

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU ESITYSLISTA PÖYTÄKIRJA

KOKOUSKUTSU ESITYSLISTA PÖYTÄKIRJA Kokous n:o 1 / 2015 Pvm 5.3.2015 Kello 17.30 Sivu1/3 Auran seurakunnan diakoniatyön johtokunnan kokous 1 /2015 pidetään torstaina 5. maaliskuuta alkaen klo 17.30 seurakunnan virastotalon kokoushuoneessa

Lisätiedot

Kylliäinen Kylli. Mertanen Terttu. Suomalainen Mikko jäsen. Muut osallistujat Pasma Marko johtoryhmän puheenjohtaja

Kylliäinen Kylli. Mertanen Terttu. Suomalainen Mikko jäsen. Muut osallistujat Pasma Marko johtoryhmän puheenjohtaja Pöytäkirja HÄMEENLINNA-VANAJAN 13.10.2015 SEURAKUNTA Nro 5/2015 DIAKONIATYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1/5 Kokousaika Tiistai 13.10.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, kokoushuone 3. krs, Rauhankatu

Lisätiedot

KUOPION ALAVAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/2016 Keihäskatu 5 B PÖYTÄKIRJA 6/2016 p SEURAKUNTANEUVOSTO

KUOPION ALAVAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/2016 Keihäskatu 5 B PÖYTÄKIRJA 6/2016 p SEURAKUNTANEUVOSTO Aika Tiistai 20.9.2016 klo 16.30 18.47 Paikka Alavan seurakuntasalissa, Keihäskatu 5 Kokoonpano ja läsnäolo Hannu Koskelainen puheenjohtaja läsnä Upi Heinonen jäsen läsnä Sakari Kainulainen jäsen poissa

Lisätiedot

KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali Tolonen Mikko kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja

KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali Tolonen Mikko kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 (6) KOKOUSAIKA 19.5.2015 klo 17 18.20 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali JÄSENET Tolonen Mikko kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

29. Kokouksen avaus Alkuvirren jälkeen puheenjohtaja avasi kokouksen klo

29. Kokouksen avaus Alkuvirren jälkeen puheenjohtaja avasi kokouksen klo - 1 - Aika Perjantai 16.9.2016 klo 17.00 Paikka Vampulan seurakuntatalo Läsnä Anne Palonen puheenjohtaja Aarne Heinonen jäsen Liisa Hosike jäsen Heikki Koivula jäsen Anni Rantala jäsen Jarmo Tuominen jäsen

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 22.2.2017 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 16 - - Allekirjoitukset

Lisätiedot

Asialista Tiistai klo _ Joutsenon seurakuntakeskus, luentosali

Asialista Tiistai klo _ Joutsenon seurakuntakeskus, luentosali Asialista Penttiläntie 5, 54100 Joutseno P. 040 3126 700, 040 3126 701 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Paikka Tiistai 14.2.2017 klo 18.00 - _18.40 Joutsenon seurakuntakeskus, luentosali ASIALISTA

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kirkkovaltuusto

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kirkkovaltuusto Kokousaika Torstai 10.1.2019 klo 18.00 19.11 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa olleet jäsenet Seurakuntatalo Raili Karvonen Tarja Kinnunen Antti Koistinen Pirjo Leinonen Asko Merilä (paikalla

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 4/ seurakuntamme palvelija

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 4/ seurakuntamme palvelija Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 4/2017 - seurakuntamme palvelija Yhteisen kirkkoneuvoston kokous Aika: tiistaina klo 17 19.05 Paikka: Lippuniemen seurakuntakoti, Kiviahonkatu 18, 74130

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1/8 KIRKKOVALTUUSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1/8 KIRKKOVALTUUSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1/8 KOKOUSAIKA 9.1.2019 klo 18-18.48 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Ulla Maija Puhakka Sirkka Konttinen puheenjohtaja 1-6 :t puheenjohtaja 7-12 :t Liisa

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 14.1.2019 klo 17.30 18.00 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 ASIALISTA

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 08/ Kirkkoneuvosto 1/6

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 08/ Kirkkoneuvosto 1/6 1/6 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko klo 18.00 Paikka Läsnä Seurakuntatalo Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Loukonen Terttu Moisala Taina Mäki Kaija Pajula Heikki Toivonen Ari Sahla Taru poistui paikalta

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika keskiviikko 25.10.2017 klo 18-20.05 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko

Lisätiedot

3.10.2011 Kokous 7/2011 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 3.10.2011 klo 18.00-19.30

3.10.2011 Kokous 7/2011 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 3.10.2011 klo 18.00-19.30 3.10.2011 Kokous 7/2011 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 3.10.2011 klo 18.00-19.30 Jäsenet Posti Timo pj Elonsalo Raimo Erkkilä Pentti Harinen Ari poissa Hickey Hanna-Leena Kaurila

Lisätiedot

PÖYTYÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 9/2017 Kirkkoneuvosto

PÖYTYÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 9/2017 Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA KESKIVIIKKONA 25.10.2017 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Pöytyän seurakuntatalo SAAPUVILLA Jäsenet Varajäsenet OLLEET JÄSENET / VARAJÄSENET Matti Kaipainen pj Mikko Nurmi vpj Hannu Ketola Lassi Arvola

Lisätiedot

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 1/ 2019 Jalasjärven kappelineuvosto. Jenni Kiviniemi. Maija Rantamäki

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 1/ 2019 Jalasjärven kappelineuvosto. Jenni Kiviniemi. Maija Rantamäki 1 PÖYTÄKIRJA Nro 1/ 2019 Kokousaika: 06.02.2019 klo 18.06-19.44 Kokouspaikka: Jalasjärven Seurakuntatalo, kahvio Osanottajat Tapani Virkkala Jenni Kiviniemi Minna Kotila Markus Moisio Samuli Niiles Sirkka

Lisätiedot

PÖYTYÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2017 Kirkkoneuvosto. Mikko Nurmi vpj x Hannu Ketola

PÖYTYÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2017 Kirkkoneuvosto. Mikko Nurmi vpj x Hannu Ketola KOKOUSAIKA KESKIVIIKKONA 25.10.2017 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Pöytyän seurakuntatalo SAAPUVILLA Jäsenet Varajäsenet OLLEET JÄSENET / Matti Kaipainen pj x VARAJÄSENET Mikko Nurmi vpj x Hannu Ketola Lassi Arvola

Lisätiedot

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 4/ 2018 Jalasjärven kappelineuvosto Marja-Leena Ala-Karvia jäsen Keijo Haanpää jäsen

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 4/ 2018 Jalasjärven kappelineuvosto Marja-Leena Ala-Karvia jäsen Keijo Haanpää jäsen 1 KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 4/ 2018 2018 Kokousaika: 26.09.2018 klo 18.02-19.33 Kokouspaikka: Jalasjärven seurakuntatalo, kokoushuone Osanottajat Tapani Virkkala puheenjohtaja Jarmo Alajoki varapuheenjohtaja

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 13.11.2017 klo 17.30 18.02 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

Lisätiedot

MUUT KUTSUTUT Outi Leino, kirkkovaltuuston pj Kalle S. Norri, talouspäällikkö, sihteeri

MUUT KUTSUTUT Outi Leino, kirkkovaltuuston pj Kalle S. Norri, talouspäällikkö, sihteeri 1/9 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika 16.05.2016 klo 18.00 Paikka Virastotalon kokoushuone Paikalla: JÄSEN HENKILÖKOHTAINEN VARAJÄSEN Torsti Äärelä, pj Leena Hafrén Jarmo Arvola Arvo Laakso Taina Mäkinen Seija

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 1/2017 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 1/2017 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Pöytäkirja 1/2017 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika: keskiviikkona ke 22.2.2017 18 20 Paikka: Seurakuntatalo, Mykkäläntie 6, 73100 Lapinlahti Osallistujat: Jäsenet:

Lisätiedot

SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto

SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 129 Kirkkovaltuusto Aika: 18.1.2017 klo 18.00 18.45 Paikka: Someron seurakuntakeskus, sali 2 Läsnä: Eino Pauli Haho Eevi vara Kankare Tarja Kujansuu Antti Känkänen

Lisätiedot

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla Esityslista/pöytäkirja 1/2018 Kirkkovaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Osallistujat: jäsenet varajäsenet Keskiviikko 20.2.2018 klo 18 18.27 Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8, 74700 Kiuruvesi Ahponen

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 1/2017 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 1/2017 Kirkkoneuvosto 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA keskiviikkona 4. päivä tammikuuta klo 18:00 Kahvitarjoilu klo 17:30 alkaen KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo/takasali 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Keskiviikko klo Kirkkokatu 10, neuvotteluhuone 3. krs, Lappeenranta.

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Keskiviikko klo Kirkkokatu 10, neuvotteluhuone 3. krs, Lappeenranta. Lappeenrannan evankelisluterilaiset seurakunnat Kirkkokatu 10 A, 3. krs. / PL 45 53101 Lappeenranta 040 3126 301 lappeenranta.seurakunta@evl.fi Aika Keskiviikko 7.10.2015 klo 18.00 20.31 Paikka Kirkkokatu

Lisätiedot