TERVEYDENHUOLLON KY. Yhtymähallitus

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "TERVEYDENHUOLLON KY. Yhtymähallitus 15.5.2014"

Transkriptio

1 1 Kokousaika To klo Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Eira-Keskitalo Satu-Marja, pj. Airaksinen Olavi Juuso Berit-Ellen 26 27, Kangosjärvi Niina, Kangosjärvi Ulla-Maija Niemelä Juha Palojärvi Leena Vuollo Juha Alamattila Jaakko, vj. Poissa Alatörmänen Seppo Ikonen Pasi Muut saapuvilla olleet (läsnäolon peruste) Hietala Kosti, Lehtimäki Raija Korhonen Taina 26 31, Vuollo Saara Sirpa Hartojoki, yhtymävaltuuston pj. yhtymävaltuuston II vpj. vs. johtava lääkäri pöytäkirjanpitäjä Muonion kunnanjohtaja Poissa Eira Birgitta Ranta Hannu Mikko Kärnä yhtymävaltuuston I vpj. yhtymävaltuuston III vpj. Enontekiön kunnanjohtaja Asiat Allekirjoitus ja varmennus Tarkastusaika Tarkastus Puheenjohtaja Satu-Marja Eira-Keskitalo Allekirjoitukset Pöytäkirjanpitäjä Saara Vuollo Pöytäkirja on pidetty yleisesti nähtävillä Varmennus Jaakko Alamattila Virka-asema Olavi Airaksinen Allekirjoitus

2 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Yhall 26 Kuntalain mukaan muu toimielin kuin valtuusto on päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet jäsenistä on läsnä. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN JA ÄÄNTENLASKIJOIDEN VALINTA Yhall 27 Pöytäkirjantarkastajiksi ja ääntenlaskijoiksi valitaan Olavi Airaksinen ja Seppo Alatörmänen. Valittiin Olavi Airaksinen ja Jaakko Alamattila.

3 3 PERUSHOITAJAN VALINTA VAKINAISEEN TOIMEEN Yhall 28 Yhtymähallitus päätti kokouksessaan (11 ) julistaa haettavaksi toimintasuunnitelmaan sisältyviä virkoja ja toimia. Kuntayhtymässä on ollut haettavana 7.4. mennessä perushoitajan toimi. Pätevyysvaatimuksena on nimikesuojatut perushoitaja tai lähihoitaja. Hakemuksen liitteeksi on vaadittu nimikirjaote tai ansioluettelo. Hakijan on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Hakemusasiakirjat esityslistan liitteenä. Hakemuksen jättivät: Hyöky Minna Juuso Minna Kajanki Ulla Karlsson Jyrki Kettunen Marja Kivioja Liisa Lepistö Janina (ei vielä valmistunut) Malila Tiina Mäkitalo Paula Seppäjä Airi Velhola Susanna Yhtymähallitus päättää valita perushoitajan toimeen Paula Mäkitalon. Hänen kieltäytymisen varalle Marja Kettunen ja toiselle varasijalle Ulla Kajanki. Yhtymähallitus päätti valita perushoitajan toimeen Paula Mäkitalon. Hänen kieltäytymisen varalle Marja Kettusen. Berit-Ellen Juuso poistui esteellisenä tämän pykälän käsittelyn ajaksi.

4 4 PERUSHOITAJAN VALINTA MÄÄRÄAIKASEEN TOIMEEN Yhall 29 Yhtymähallitus päätti kokouksessaan (11 ) julistaa haettavaksi toimintasuunnitelmaan sisältyviä virkoja ja toimia. Kuntayhtymässä on ollut haettavana 7.4. mennessä perushoitajan toimi asti. Pätevyysvaatimuksena on nimikesuojatut perushoitaja tai lähihoitaja. Hakemuksen liitteeksi on vaadittu nimikirjaote tai ansioluettelo. Hakemusasiakirjat esityslistan liitteenä. Hakemuksen jättivät: Hyöky Minna Juuso Minna Kajanki Ulla Kettunen Marja Malila Tiina Velhola Susanna Yhtymähallitus päättää valita perushoitajan määräaikaiseen toimeen Marja Kettusen ja varasijalle Minna Juuson. Vs. johtavan lääkärin muutettu esitys Yhtymähallitus päättää valita perushoitajan määräaikaiseen toimeen Marja Kettusen. Minna Juusolta puuttuu Valviran rekisteröinti. Yhtymähallitus päätti valita perushoitajan määräaikaiseen toimeen Marja Kettusen asti. Berit-Ellen Juuso poistui esteellisenä tämän pykälän käsittelyn ajaksi.

5 5 SAIRAANHOITAJAN VALINTA Yhall 30 Yhtymähallitus päätti kokouksessaan (11 ) julistaa haettavaksi toimintasuunnitelmaan sisältyviä virkoja ja toimia. Kuntayhtymässä on ollut 7.4. mennessä haettavana sairaanhoitajan vakinainen toimi. Pätevyysvaatimuksena on laillistettu sairaanhoitaja. Hakemukseen on vaadittu liitteeksi nimikirjaote tai ansioluettelo Hakijan on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Hakemusasiakirjat esityslistan liitteenä. Hakemuksen jättivät: Helanen Liisa Niemelä Reija Peltomaa Sirkka Sieppi Katariina Tolonen Merja Yhtymähallitus päättää valita sairaanhoitajan toimeen Reija Niemelän ja varasijalle Merja Tolosen. Yhtymähallitus päätti valita sairaanhoitajan toimeen Reija Niemelän ja varasijalle Merja Tolosen.

6 6 JOHTAJAN VALINTA Yhall 31 Kuntayhtymässä on ollut haettavana johtajan virka. Se on määräaikainen loppuun. Pätevyysvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinta ja kokemusta kunnallishallinnosta tai terveydenhuollon hallinnosta. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtäviin kuuluu vastata kuntayhtymän toiminnasta ja taloudesta sekä toimia esittelijänä yhtymähallituksessa yhteistyössä johtavan lääkärin kanssa. Tarkemmat vastuut määritellään johtosäännössä. Jatketun hakuajan 4.5. kuluessa virkaa hakivat: Aaltonen Heikki Hietanen Katja Ihantola Mervi Isola Kaisu Kiili Markus Kontu Elina Koponen Ritva Kujanpää Raimo Louet-Lehtoniemi Tuulikki Maaninka Rauno Salo Sampo Yhtymähallitus valitsee haastateltavat ja haastattelijat sekä määrittelee aikataulun tälle. Yhtymähallitus päätti, että hakijoista haastatteluun kutsutaan seuraavat: Hietanen Katja Ihantola Mervi Kiili Markus Kujanpää Raimo Louet-Lehtoniemi Tuulikki Maaninka Rauno Haastattelijoiksi valittiin yhtymähallitus, yhtymävaltuuston puheenjohtajisto, vs. johtava lääkäri ja johtava hoitaja. Haastattelut pidetään kello 10 alkaen. Mahdollisuus videoyhteyteen järjestetään.

7 7 OSA-AIKAISEN TERVEYSKESKUSLÄÄKÄRIN VALINTA Yhall 32 Yhtymähallitus päätti kokouksessaan (11 ) julistaa haettavaksi toimintasuunnitelmaan sisältyviä virkoja ja toimia. Kuntayhtymässä on ollut 7.4. mennessä haettavana terveyskeskuslääkärin osa-aikainen (50 %) virka. Työhön kuuluu työterveyslääkärin tehtävät sekä muita lääkärin tehtäviä kuntayhtymän alueella. Hakemuksen liitteeksi on vaadittu ansioluettelo. Hakijan on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Virkaa haki Anne-Mari Ranne. Yhtymähallitus esittää yhtymävaltuustolle terveyskeskuslääkärin osa-aikaiseen (50 %) virkaan valittavaksi Anne-Mari Ranteen. Tehtäväkohtaiseksi palkaksi vahvistetaan euroa. Käsittely Asia käsiteltiin puheenjohtajan esittelemänä, koska vs. johtava lääkäri poistui palkka-asian käsittelyn takia. Yhtymähallitus päätti esittää yhtymävaltuustolle terveyskeskuslääkärin osaaikaiseen (50 %) virkaan valittavaksi Anne-Mari Ranteen. Tehtäväkohtaiseksi palkaksi vahvistetaan euroa. Taina Korhonen poistui esteellisenä tämän pykälän ajaksi.

8 8 HAMMASLÄÄKÄRIN VIRKAHAKEMUKSET Yhall 33 Kuntayhtymässä on ollut haettavana mennessä kaksi hammaslääkärin virkaa: toinen Hettaan ja toinen Muonioon. Pätevyysvaatimuksena on laillistettu hammaslääkäri. Viroissa noudatetaan kolmen kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilasta. Kaksi sähköpostihakemusta saapui. Daiva Gruodiene on liettualainen eikä hänen suomenkielen taitonsa riitä hammaslääkärin työhön. Raul Christiansen vaatii palkkaa 80 euroa tunnilta, matkat neljä kertaa kuukaudessa Viroon sekä asunnon. Hän ei ole vastannut mitään tietoihin kuntayhtymän palkkauskäytännöistä. Yhtymähallitus päättää, ettei hammaslääkärin virkoja vielä täytetä. Asia laitetaan vireille syksyllä. Yhtymähallitus päätti, ettei hammaslääkärin virkoja vielä täytetä. Yksimielisesti päätettiin, että virat laitetaan haettavaksi siten, että valinta tapahtuisi elokuussa.

9 9 SUUHYGIENISTIN IRTISANOUTUMINEN Yhall 34 Suuhygienisti Hanna Ruotsalainen irtisanoutuu kirjeellään työsuhteensa päättyväksi Hänen työsopimuslain mukainen irtisanoutumisaikansa on kaksi viikkoa. Yhtymähallitus päättää myöntää Hanna Ruotsalaiselle eron suuhygienistin toimesta 30.4 alkaen. Yhtymähallitus päätti myöntää Hanna Ruotsalaiselle eron suuhygienistin toimesta 30.4 alkaen. Yhtymähallitus kiittää Hanna Ruotsalaista kuntayhtymän hyväksi tehdystä työstä.

10 10 SUUHYGIENISTIN TOIMEN JULISTAMINEN HAETTAVAKSI Yhall 35 Suuhygiesnisti Hanna Ruotsalaisen erottua toimestaan, on toimi tullut avoimeksi ja se voidaan julistaa haettavaksi. Pätevyysvaatimuksena on laillistettu suuhygienisti. Yhtymähallitus päättää julistaa suuhygienistin toimen haettavaksi. Toimeen sisällytetään velvoite toimia tarvittaessa hammashoitajan tehtävissä. Toimialue on koko kuntayhtymän alue. Hyväksyttiin yksimielisesti.

11 11 PSYKOLOGIHARJOITTELIJAN PALKKAAMINEN Yhall 36 Psykologi Mervi Muotka on tehnyt aloitteen psykologiharjoittelijan palkkaamisesta. Palkkakustannukset viideltä kuukaudelta sosiaalikuluineen on n euroa. Uusi laki oppilas- ja opiskelijahuollosta astuu voimaan Sen mukaan kuntien pitäisi järjestää kaikille alueellaan sijaitseville kouluille - mukaan lukien myös lukiot ja ammatilliset oppilaitokset riippumatta oppilaitosten ylläpitäjästä - sekä koulupsykologi- että koulukuraattoripalvelut samasta päivämäärästä alkaen. Silloin edellytetään, että mainittuja palveluja on oltava tarjolla seitsemän (7) päivän sisällä tarpeen ilmenemisestä, henkilökohtaisina niitä haluaville. Mikäli Muonion ja Enontekiön kouluille ei perusteta tätä varten yhteisiä toimia, tulee mahdottomaksi hoitaa esimerkiksi psykologipalveluja uuden lain mukaisesti. Alueemme ainoa psykologin virka on perusterveydenhuollossa ja muut kuin oppilaiden tai opettajien tarpeet saattavat tärkeysjärjestyksessä asettua etusijalle. Psykologian opiskelija Anu Ruokokoski Jyväskylän yliopistosta on kysynyt mahdollisuutta suorittaa perusharjoittelunsa (5 kk) Muonion-Enontekiön terveydenhuollon kuntayhtymässä alkaen tammikuusta Suosittelen hänen palkkaamistaan harjoittelijaksi. Psykologian perusharjoittelijan työtaidot ovat nopeasti vahvistettavissa, joten hänen työpanostaan voitaisiin käyttää merkittävässä määrin myös koulujen ja oppilaiden hyödyksi. Olen valmis toimimaan perusharjoittelijan ohjaajana. Koska perusharjoittelijan opinnoista on jo valtaosa suoritettuna ja hän on valmistumaisillaan, hänelle edellytetään maksettavaksi kuukausipalkka. Liittomme suositusten mukaan harjoittelijan palkka on 2100 / kk. Näin muodoin ehdotan psykologiharjoittelijan palkkaamista tammikuun alusta toukokuun loppuun 2015 kuntayhtymällemme. Yhtymähallitus päättää palkata psykologiharjoittelijan viidelle kuukaudelle v Hyväksyttiin yksimielisesti.

12 12 HÄLYTYSTYÖN TEKEMINEN KESÄLLÄ Yhall 37 Osastonhoitaja on esittänyt kesäkauden ajaksi paikallista sopimusta, jolla turvataan äkillinen työvoimatarve, jos työvuorosuunnitelma muuttuu sairausloman tai muun vastaavan syyn takia. Siinä esitetään korotettua hälytysrahan maksamista ja järjestelyä, että osa-aikatyössä tai arkipyhäviikolla tehty ylimääräinen työvuoro ei kuluta tehtäviä tunteja. Johtavan lääkärin esitys Työntekijöiden ja viranhaltijoiden kanssa sovitaan seuraavaa: - Hälytystyöstä, vapaalta töihin kutsusta ja jatko- tai ylimääräisen vuoron tekemisestä maksetaan korvaus. Korvaus on 25 euroa, jos jatkovuoro tai ylimääräinen vuoro on 1,5-4 tuntia ja 50 euroa, jos yli 4 tuntia. Jatkovuoro tai ylimääräinen vuoro on kyseessä silloin kun työ suunnitellaan työvuorolistalle tai sovitaan työvuoron kuluessa ennen työpaikalta poistumista. Hälytystyöstä tai vapaalta töihin kutsuttaessa maksetaan 50 euroa. - Vapaalta töihin hälytettäessä ei edellytetä enintään viiden tunnin kuluessa tapahtuvaa töihin saapumista. (Valmiilla työvuorolistalla tulee sairasloma tai muu äkillinen ylimääräisen työn teettämisen tarve). - Työvuorot suunnitellaan kunkin työntekijän täyteen työaikaan ja tuplavuoron hälytysraha maksetaan vain työnantajan tarpeesta tehtävästä ylimääräisestä työvuorosta tai ylimääräisestä jatkovuorosta, ei työntekijän omasta tarpeesta suunnitellusta tai tehdystä jatkovuorosta (tuplavuorosta). - Ylimääräiset työvuorot / työaika korvamerkitään siten, että sairastuminen listalla ei syö jo tehtyjä tunteja. Tästä voi muodostua lisä- tai ylityötä riippuen tehdyistä tunneista. Muut äkilliset keskeytykset (KVTES). Yhtymähallitus hyväksyy yllä olevan järjestelyn käytettäväksi tarvittaessa Hyväksyttiin yksimielisesti.

13 13 TILINPÄÄTÖS JA TOIMINTAKERTOMUS Yhall 38 Esityslistan liitteenä on vuoden 2013 tilinpäätös ja toimintakertomus. Johtavan lääkärin esitys Toimintakulut olivat ,18 euroa ja toimintatuotot ,13 euroa. Alijäämää on ,81 euroa, mikä perussopimuksen mukaan laskettuna jakaantui siten, että Muonion kunnalta peritään ,67 euroa ja Enontekiön kunnalta peritään ,14 euroa. Kuntalain 68 :n mukaan tilinpäätökseen kuuluvat tase, tuloslaskelma, rahoituslaskelma ja niiden liitteenä olevat tiedot sekä talousarvion toteutumisvertailu ja toimintakertomus. Tilinpäätöksen tulee antaa oikeat ja riittävät tiedot kunnan toiminnan tuloksesta ja taloudellisesta asemasta ja rahoituksesta. Tätä varten tarpeelliset lisätiedot on ilmoitettava liitetiedoissa. Toimintakertomuksessa on kuntalain 69 :n mukaan tehtävä selkoa valtuuston asettamien tavoitteiden toteutumisesta. Toimintakertomuksessa on annettava tietoa myös sellaisista kunnan talouteen ja konsernitaseeseen liittyvistä olennaisista asioista, joista ei ole tehtävä selkoa tuloslaskelmassa ja taseessa. Yhtymähallituksen tulee hyväksyä ja allekirjoittaa tilinpäätös ja jättää se tilintarkastajan tarkastettavaksi. Yhtymähallitus allekirjoittaa vuoden 2013 tilinpäätöksen ja jättää sen tilintarkastajan tarkastettavaksi sekä saattaa tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen tarkastuslautakunnan valmistelun jälkeen yhtymävaltuuston käsiteltäväksi. Yhtymähallitus allekirjoitti vuoden 2013 tilinpäätöksen ja jätti sen tilintarkastajan tarkastettavaksi sekä saattaa tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen tarkastuslautakunnan valmistelun jälkeen yhtymävaltuuston käsiteltäväksi.

14 14 TIEDOKSI ESITETTÄVÄT ASIAT Yhall 39 1 Teemu Taulavuoren laatima hankesuunnitelma happigeneraattorin ja kompressorin hankinnasta sekä lääkkeellisen hapen tuotantosuunnitelman Muonion terveyskeskukseen. 2 Syyskuun 2013 alusta voimaan tullut kuntalain muutos velvoittaa yhtiöittämään kunnan toiminnat, jotka toimivat markkinoilla kilpailutilanteessa. Siirtymäaikaa on annettu vuoden 2014 loppuun. Laki koskee kuntayhtymässä työterveyshuoltoa. Jos tarjotaan vain lakisääteisiä palveluja, niin toiminta voi jatkua ennallaan, mutta sairaanhoitopalveluita tarjottaessa työterveyshuollon toiminta on yhtiöitettävä. Yhtymähallitus merkitsee asian 1 tässä vaiheessa tiedoksi. Asia 2 valmistellaan seuraavaan kokoukseen. Hyväksyttiin yksimielisesti.

15 15 MUUT ASIAT - LÄÄKÄRIN VIRAN HAETTAVAKSI JULISTAMINEN Yhall 40 Kokouksessa kysyttiin lääkäritilanteesta ja siitä, onko virkoja ollut nyt haettavana. Vs. johtava lääkäri Taina Korhonen selosti tämänhetkistä tilannetta. Kuntayhtymässä on 4,5 lääkärin virkaa ja johtavan lääkärin virka. Yksi viroista ei ole ollut haettavana. Yhtymähallitus päätti julistaa terveyskeskuslääkärin viran haettavaksi.

16 16 OIKAISUVAATIMUSOHJEET Yhall 41 Muutoksenhakukiellot Kieltojen perusteet Seuraavista päätöksistä ei saa tehdä kuntalain 91 :n mukaan oikaisuvaatimusta eikä kunnallisvalitusta, koska päätös koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa. Pykälät 31 32, 38 Koska päätöksestä voidaan tehdä kuntalain 89 :n 1 mom mukaan kirjallinen oikaisuvaatimus, seuraaviin päätöksiin ei saa hakea muutosta valittamalla: Pykälät 26 30, 33 37, HallintolainkäyttöL 5 :n/muun lainsäädännön mukaan seuraaviin päätöksiin ei saa hakea muutosta valittamalla. Pykälät ja valituskieltojen perusteet OIKAISUVAATIMUSOHJEET Oikaisuvaatimusviranomainen ja aika Seuraaviin päätöksiin tyytymätön voi tehdä kirjallisen oikaisuvaatimuksen. Viranomainen, jolle oikaisuvaatimus tehdään, osoite ja postiosoite Muonion Enontekiön terveydenhuollon kuntayhtymän Yhtymähallitus Ilttitie MUONIO Pykälät 26 30, 33 37, Oikaisuvaatimuksen sisältö Oikaisuvaatimuksesta on käytävä ilmi vaatimus perusteineen ja se on tekijän allekirjoitettava.

KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- PÖYTÄKIRJA Nro Sivu HUOLLON KUNTAYHTYMÄ Yhtymähallitus 6/2014 113

KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- PÖYTÄKIRJA Nro Sivu HUOLLON KUNTAYHTYMÄ Yhtymähallitus 6/2014 113 KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- PÖYTÄKIRJA Nro Sivu Yhtymähallitus 6/2014 113 Kokousaika 11.6.2014 klo 15.00-17.15 Kokouspaikka Harjavallan pääterveysasema, kokoushuone Läsnä olleet jäsenet Korkeaoja Juha

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Yhtymähallitus 3/2010 1(18) Kokousaika

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Yhtymähallitus 3/2010 1(18) Kokousaika Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Yhtymähallitus 3/2010 1(18) Kokousaika Tiistaina 30.3.2010 klo 14.00 16.15. Kokouspaikka Raahen sairaalan 5. kerroksen kokoushuone Saapuvilla olleet: Varsinaiset

Lisätiedot

Kunnanhallitus. 147 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 91 153 Oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus

Kunnanhallitus. 147 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 91 153 Oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus PORNAISTEN KUNTA Sisällysluettelo 7/2009 Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 30.3.2009 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu Kunnanvirasto 147 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- PÖYTÄKIRJA Nro Sivu HUOLLON KUNTAYHTYMÄ Yhtymähallitus 1/2014 1

KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- PÖYTÄKIRJA Nro Sivu HUOLLON KUNTAYHTYMÄ Yhtymähallitus 1/2014 1 KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- PÖYTÄKIRJA Nro Sivu Yhtymähallitus 1/2014 1 Kokousaika 29.1.2014 klo 12.00-14.10 Kokouspaikka Harjavallan pääterveysasema, kokoushuone Läsnä olleet jäsenet Korkeaoja Juha yhtymähallituksen

Lisätiedot

MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(18) Kirkkoneuvosto 2/2015 24.3.2015. OSALLISTUJAT läsnä poissa

MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(18) Kirkkoneuvosto 2/2015 24.3.2015. OSALLISTUJAT läsnä poissa MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(18) KOKOUSTIEDOT Aika 24.3.2015 klo 18-20.24 Paikka Kanttorila OSALLISTUJAT läsnä poissa Puh.joht. Hannu Ojalehto vt. khra, pj x Paaso Ilkka jäsen, vpj. x Korhonen

Lisätiedot

Pääterveysasema, Viipurintie 1-3, A-rakennus II kerros. 74 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 3

Pääterveysasema, Viipurintie 1-3, A-rakennus II kerros. 74 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 3 1 HÄMEENLINNAN SEUDUN KANSANTERVEYSTYÖN KUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS KOKOUSKUTSU 5/2007 Kokousaika 29.5.2007 kello 14.30 Kokouspaikka Pääterveysasema, Viipurintie 1-3, A-rakennus II kerros Käsiteltävät asiat

Lisätiedot

Utsjoen kunta Pöytäkirja 2/2015 45. Perusturvalautakunta. Aika 10.04.2015 klo 10:25-12:15. Kunnanvirasto, valtuustosali.

Utsjoen kunta Pöytäkirja 2/2015 45. Perusturvalautakunta. Aika 10.04.2015 klo 10:25-12:15. Kunnanvirasto, valtuustosali. Utsjoen kunta Pöytäkirja 2/2015 45 Perusturvalautakunta Aika 10.04.2015 klo 10:25-12:15 Paikka Kunnanvirasto, valtuustosali Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 24 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 48 25 Pöytäkirjan

Lisätiedot

KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- PÖYTÄKIRJA Nro Sivu HUOLLON KUNTAYHTYMÄ Yhtymähallitus 7/2014 136

KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- PÖYTÄKIRJA Nro Sivu HUOLLON KUNTAYHTYMÄ Yhtymähallitus 7/2014 136 KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- PÖYTÄKIRJA Nro Sivu Yhtymähallitus 7/2014 136 Kokousaika 17.7.2014 klo 10.00-11.14 Kokouspaikka Suomalainen Klubi, Pori Läsnä olleet jäsenet Korkeaoja Juha yhtymähallituksen

Lisätiedot

KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- PÖYTÄKIRJA Nro Sivu HUOLLON KUNTAYHTYMÄ Yhtymähallitus 2/2014 25

KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- PÖYTÄKIRJA Nro Sivu HUOLLON KUNTAYHTYMÄ Yhtymähallitus 2/2014 25 KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- PÖYTÄKIRJA Nro Sivu Yhtymähallitus 2/2014 25 Kokousaika 28.2.2014 klo 13.00-15.10 Kokouspaikka Kokemäen terveysasema, kokoushuone Kallaskabinetti Läsnä olleet jäsenet Korkeaoja

Lisätiedot

Loimaan ammatti- ja aikuisopisto, Myllykyläntie 8, Loimaa

Loimaan ammatti- ja aikuisopisto, Myllykyläntie 8, Loimaa Lounais-Suomen koulutuskuntayhtymä Pöytäkirja 3/2015 1 Yhtymähallitus 17.03.2015 Aika 17.03.2015 17:00-19:25 Paikka Loimaan ammatti- ja aikuisopisto, Myllykyläntie 8, Loimaa Käsitellyt asiat Otsikko Sivu

Lisätiedot

KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- PÖYTÄKIRJA Nro Sivu HUOLLON KUNTAYHTYMÄ Yhtymähallitus 4/2014 64. Henttinen Kari jäsen

KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- PÖYTÄKIRJA Nro Sivu HUOLLON KUNTAYHTYMÄ Yhtymähallitus 4/2014 64. Henttinen Kari jäsen KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- PÖYTÄKIRJA Nro Sivu Yhtymähallitus 4/2014 64 Kokousaika 23.4.2014 klo 15.00-17.10 Kokouspaikka Harjavallan pääterveysasema, kokoushuone Läsnä olleet jäsenet Korkeaoja Juha yhtymähallituksen

Lisätiedot

Puronummi Paula jäsen Rosendahl Tapio jäsen (poistui :n 88 käsittelyn jälkeen) Salonen Tomi jäsen Vaitomaa Marja jäsen Valovirta Rauno jäsen

Puronummi Paula jäsen Rosendahl Tapio jäsen (poistui :n 88 käsittelyn jälkeen) Salonen Tomi jäsen Vaitomaa Marja jäsen Valovirta Rauno jäsen KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- PÖYTÄKIRJA Nro Sivu Yhtymähallitus 6/2015 124 Kokousaika 10.6.2015 klo 15.00-17.14 Kokouspaikka Kokoustila, Myllykatu 10 Läsnä olleet jäsenet Korkeaoja Juha yhtymähallituksen

Lisätiedot

Otsikko Sivu 76 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4 77 Pöytäkirjantarkastajien valinta ja pöytäkirjan nähtävillä

Otsikko Sivu 76 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4 77 Pöytäkirjantarkastajien valinta ja pöytäkirjan nähtävillä PÖYTÄKIRJA 5/2014 1 Kuntayhtymähallitus 18.06.2014 AIKA 18.06.2014 klo 09:00-11:55 PAIKKA Pyhäjärvi, kaupungintalo, valtuustosali KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 76 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

184 lastentarhanopettajan palkaton työloma 100 Lähihoitajan toimen täyttäminen (Karigasniemen

184 lastentarhanopettajan palkaton työloma 100 Lähihoitajan toimen täyttäminen (Karigasniemen Utsjoen kunta Pöytäkirja 6/2013 172 Perusturvalautakunta Aika 17.12.2013 klo 10:00-12:50 Paikka Kunnanvirasto, valtuustosali Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 91 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 175 92 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Ritva Lill-Smeds, jäsen

Ritva Lill-Smeds, jäsen Tarkastuslautakunta 2009-2012 18.05.2010 1 KOKOUSAIKA Tiistaina 18.05.2010 klo 15.00 19.35 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET Kunnanvirasto Yhteispalvelupisteen kokoustila Lapinjärvi Mats Antas, puheenjohtaja

Lisätiedot

LEMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 Kunnanhallitus 30.03.2015. 48. Kuukanniemen kirjaston kirjat ja kirjaston tulevaisuus...68

LEMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 Kunnanhallitus 30.03.2015. 48. Kuukanniemen kirjaston kirjat ja kirjaston tulevaisuus...68 PÖYTÄKIRJA 4/2015 Kunnanhallitus 30.03.2015 Asialista 48. Kuukanniemen kirjaston kirjat ja kirjaston tulevaisuus...68 49. Hallinto-oikeuden päätös kaavavalitusasiassa...71 50. Luottamustoimen päättyminen

Lisätiedot

Pöytäkirja 7/2014 102. Pohjois-Satakunnan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä. Johtokunta. Aika 17.06.2014 klo 18:00-21:00

Pöytäkirja 7/2014 102. Pohjois-Satakunnan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä. Johtokunta. Aika 17.06.2014 klo 18:00-21:00 Pöytäkirja 7/2014 102 Johtokunta Aika 17.06.2014 klo 18:00-21:00 Paikka PoSa kokoushuone, Tapalankatu 20, 2. krs Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 60 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 104 61 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- PÖYTÄKIRJA Nro Sivu HUOLLON KUNTAYHTYMÄ Yhtymähallitus 7/2015 145. Henttinen Kari jäsen

KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- PÖYTÄKIRJA Nro Sivu HUOLLON KUNTAYHTYMÄ Yhtymähallitus 7/2015 145. Henttinen Kari jäsen KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- PÖYTÄKIRJA Nro Sivu Yhtymähallitus 7/2015 145 Kokousaika 16.7.2015 klo 13.00 15.00 Kokouspaikka Scandic Pori, kokoushuone Karhu 1 Läsnä olleet jäsenet Korkeaoja Juha yhtymähallituksen

Lisätiedot

Kokousaika Tiistaina 27.3.2012 klo 18.00-20.15 Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone, Taavetti. Kärmeniemi Päivi Suoknuuti Kaisu " Väkevä Terttu "

Kokousaika Tiistaina 27.3.2012 klo 18.00-20.15 Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone, Taavetti. Kärmeniemi Päivi Suoknuuti Kaisu  Väkevä Terttu 121 Kokousaika Tiistaina 27.3.2012 klo 18.00-20.15 Kokouspaikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone, Taavetti Saapuvilla olleet jäsenet (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Suoanttila

Lisätiedot

Irja Haaranen Kati Mononen Asko Mustonen Tiina Mustonen Hanna Mäkinen Arto Sutinen Lahja Ryynänen (Leila Karttusen tilalla) Onni Tukiainen

Irja Haaranen Kati Mononen Asko Mustonen Tiina Mustonen Hanna Mäkinen Arto Sutinen Lahja Ryynänen (Leila Karttusen tilalla) Onni Tukiainen POLVIJÄRVEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro sivu Kunnanhallitus 6/2005 192 (-223) KOKOUSAIKA Maanantaina 4. huhtikuuta 2005 klo 18.30-20.05 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Puheenjohtaja Muut jäsenet

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO. TEKNLTK, 30.6.2015 18:00, Pöytäkirja

SISÄLLYSLUETTELO. TEKNLTK, 30.6.2015 18:00, Pöytäkirja i SISÄLLYSLUETTELO TEKNLTK, 30.6.2015 18:00, Pöytäkirja -1 Läsnäolijat... 1 12 Talonrakennusmestarin viran täyttäminen... 2 13 Laitoshuoltajien toimien täyttäminen... 4 14 Kantatie 67:n pohjoispuolen kaava-alueen

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Kunnanvaltuusto. Kokousnumero 4 / 2011 Aika Maanantaina 27.06.2011 klo 19.00

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Kunnanvaltuusto. Kokousnumero 4 / 2011 Aika Maanantaina 27.06.2011 klo 19.00 Pöytäkirja Kokousnumero 4 / 2011 Aika Maanantaina 27.06.2011 klo 19.00 Paikka Valtuustosali ASIALISTA Maanantaina 27.06.2011 klo 19.00 Valtuustosali Nro 4/ 2011 ASIA LIITE 24 4 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA

Lisätiedot

Otsikko Sivu 139 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 266 140 Pöytäkirjantarkastajien valinta ja pöytäkirjan nähtävillä

Otsikko Sivu 139 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 266 140 Pöytäkirjantarkastajien valinta ja pöytäkirjan nähtävillä PÖYTÄKIRJA 10/2014 263 Kuntayhtymähallitus 16.10.2014 AIKA 16.10.2014 klo 09:00-12:45 PAIKKA Haapajärvi, kaupungintalo, hallituksen huone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 139 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Loimaan ammatti- ja aikuisopisto, Ylistaronkatu 36, Loimaa

Loimaan ammatti- ja aikuisopisto, Ylistaronkatu 36, Loimaa Lounais-Suomen koulutuskuntayhtymä Pöytäkirja 4/2014 1 Yhtymähallitus 15.04.2014 Aika 15.04.2014 17:00-19:22 Paikka Loimaan ammatti- ja aikuisopisto, Ylistaronkatu 36, Loimaa Käsitellyt asiat Otsikko Sivu

Lisätiedot

Utsjoen kunta Pöytäkirja 6/2010 1

Utsjoen kunta Pöytäkirja 6/2010 1 Utsjoen kunta Pöytäkirja 6/2010 1 Sivistyslautakunta Aika 20.12.2010 klo 12:00 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 183 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 184 Pöytäkirjan tarkastajien valinta

Lisätiedot

Pääterveysasema, Viipurintie 1-3, A-rakennus II kerros. 194 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 3

Pääterveysasema, Viipurintie 1-3, A-rakennus II kerros. 194 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 3 1 HÄMEENLINNAN SEUDUN KANSANTERVEYSTYÖN KUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS KOKOUSKUTSU 12/2007 Kokousaika 11.12.2007 kello 15.30 Kokouspaikka Pääterveysasema, Viipurintie 1-3, A-rakennus II kerros Käsiteltävät

Lisätiedot

KOULUTUSKESKUKSEN LAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2012 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 67 TOIMINNALLINEN TILANNEKATSAUS 3

KOULUTUSKESKUKSEN LAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2012 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 67 TOIMINNALLINEN TILANNEKATSAUS 3 KOULUTUSKESKUKSEN LAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2012 Kokousaika 15.11.2012 klo 18.00-19.45 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat C-talon kabinetti KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

Rautavaaran kunta Pöytäkirja 2/2015 31

Rautavaaran kunta Pöytäkirja 2/2015 31 Rautavaaran kunta Pöytäkirja 2/2015 31 29.06.2015 Aika 29.06.2015 klo 18:30-20:00 Paikka Kunnantalo, valtuustosali Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 12 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 33 13 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- PÖYTÄKIRJA Nro Sivu HUOLLON KUNTAYHTYMÄ Yhtymähallitus 9/2014 185

KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- PÖYTÄKIRJA Nro Sivu HUOLLON KUNTAYHTYMÄ Yhtymähallitus 9/2014 185 KESKI-SATAKUNNAN TERVEYDEN- PÖYTÄKIRJA Nro Sivu Yhtymähallitus 9/2014 185 Kokousaika 14.10.2014 klo 15.00 16.45 Kokouspaikka Kokoustila, Myllykatu 10 Läsnä olleet jäsenet Korkeaoja Juha yhtymähallituksen

Lisätiedot

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2014 124

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2014 124 ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2014 124 Perusturvalautakunta 16.09.2014 AIKA 18:00-20:30 PAIKKA Palvelukeskus Mäntyrinne KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 74 TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN 126 75 PERUSTURVALAUTAKUNNAN

Lisätiedot