TERVEYDENHUOLLON KY. Yhtymähallitus

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "TERVEYDENHUOLLON KY. Yhtymähallitus 18.6.2014"

Transkriptio

1 1 Kokousaika Ke klo Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Eira-Keskitalo Satu-Marja, pj. Airaksinen Olavi Alatörmänen Seppo Ikonen Pasi Juuso Berit-Ellen Kangosjärvi Niina Kangosjärvi Ulla-Maija Niemelä Juha Palojärvi Leena Vuollo Juha Muut saapuvilla olleet (läsnäolon peruste) Hietala Kosti Eira Birgitta Lehtimäki Raija Korhonen Taina 42 52, Vuollo Saara Hartojoki Sirpa yhtymävaltuuston pj. yhtymävaltuuston I vpj. yhtymävaltuuston II vpj. vs. johtava lääkäri pöytäkirjanpitäjä Muonion kunnanjohtaja Poissa Ranta Hannu Kärnä Mikko yhtymävaltuuston III vpj. Enontekiön kunnanjohtaja Asiat Allekirjoitus ja varmennus Tarkastusaika Tarkastus Puheenjohtaja Satu-Marja Eira-Keskitalo Allekirjoitukset Pöytäkirjanpitäjä Saara Vuollo Pöytäkirja on pidetty yleisesti nähtävillä Varmennus Seppo Alatörmänen Virka-asema Niina Kangosjärvi Allekirjoitus

2 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Yhall 42 Kuntalain mukaan muu toimielin kuin valtuusto on päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet jäsenistä on läsnä. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN JA ÄÄNTENLASKIJOIDEN VALINTA Yhall 43 Johtavan lääkärin esitys Pöytäkirjantarkastajiksi ja ääntenlaskijoiksi valitaan Seppo Alatörmänen ja Niina Kangosjärvi. Valittiin Seppo Alatörmänen ja Niina Kangosjärvi.

3 3 JOHTAJAN VALINTA Yhall 31 (15.5.) Kuntayhtymässä on ollut haettavana johtajan virka. Se on määräaikainen loppuun. Pätevyysvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja kokemusta kunnallishallinnosta tai terveydenhuollon hallinnosta. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtäviin kuuluu vastata kuntayhtymän toiminnasta ja taloudesta sekä toimia esittelijänä yhtymähallituksessa yhteistyössä johtavan lääkärin kanssa. Tarkemmat vastuut määritellään johtosäännössä. Jatketun hakuajan 4.5. kuluessa virkaa hakivat: Aaltonen Heikki Hietanen Katja Ihantola Mervi Isola Kaisu Kiili Markus Kontu Elina Koponen Ritva Kujanpää Raimo Louet-Lehtoniemi Tuulikki Maaninka Rauno Salo Sampo Yhtymähallitus valitsee haastateltavat ja haastattelijat sekä määrittelee aikataulun tälle. Yhtymähallitus päätti, että hakijoista haastatteluun kutsutaan seuraavat: Hietanen Katja Ihantola Mervi Kiili Markus Kujanpää Raimo Louet-Lehtoniemi Tuulikki Maaninka Rauno Haastattelijoiksi valittiin yhtymähallitus, yhtymävaltuuston puheenjohtajisto, vs. johtava lääkäri ja johtava hoitaja. Haastattelut pidetään kello 10 alkaen. Mahdollisuus videoyhteyteen järjestetään. Yhall 45 Katja Hietanen on sähköpostiviestillään perunut hakemuksensa. Yhtymähallitus esittää yhtymävaltuustolle johtajan määräaikaiseen virkaan asti valittavaksi Tuulikki Louet-Lehtoniemen, ensimmäiselle varasijalle Rauno Maaninka ja toiselle varasijalle Mervi Ihantola. Valitun on 4.7. ilmoitettava viran vastaanottamisesta sähköpostiin: Tehtäväkohtaiseksi palkaksi vahvistetaan e/kk. Käsittely Keskustelun kuluessa puheenjohtaja totesi, että yhtymähallitus on yksimielinen johtajan valinnasta ja esittää Tuulikki Louet-Lehtoniemeä valittavaksi. Niina Kangosjärvi esitti, että ensimmäiselle varasijalle valitaan Mervi Ihantola ja toiselle

4 4 varasijalle Rauno Maaninka. Ulla-Maija Kangosjärvi kannatti Niina Kangosjärven esitystä. Puheenjohtaja totesi, että varasijoista oli tehty vs. johtavan lääkärin esityksestä poikkeava esitys, joten tulee suorittaa vaali. Päätettiin, että suoritetaan suljettu lippuäänestys. Lippuun merkitään numerolla yksi ensimmäiselle varasijalle tuleva ja numerolla kaksi toiselle varasijalle tulevan nimi. Rauno Maaninka sai vaalissa seitsemän ääntä ensimmäiselle varasijalle ja Mervi Ihantola kolme ääntä ensimmäiselle varasijalle. Toiselle varasijalle valittavaksi Mervi Ihantola sai seitsemän ääntä ja Rauno Maaninka kaksi. Toiselle varasijalle oli yksi tyhjä ääni. Muita ääniä ei annettu. Yhtymähallitus päätti yksimielisesti esittää yhtymävaltuustolle johtajan virkaan valittavaksi Tuulikki Louet-Lehtoniemen. Hänen on 4.7. mennessä ilmoitettava viran vastaanottamisesta. Tehtäväkohtaiseksi palkaksi esitettiin vahvistettavaksi e/kk. Koeaika on kuusi kuukautta. Ennen viran vastaanottamista on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilasta hakuilmoituksen mukaan. Virka täytetään määräaikaisena asti. Vaalin tuloksena ensimmäiselle varasijalle esitetään Rauno Maaninkaa (seitsemän ääntä) ja toiselle varasijalle Mervi Ihantolaa. Tämän pykälän osalta pöytäkirja tarkastettiin kokouksessa.

5 5 TERVEYDENHOITAJAN VALINTA Yhall 46 Yhtymähallitus päätti kokouksessaan 13.3., että Muoniosta vapautuva terveydenhoitajan toimi laitetaan haettavaksi ja sijoituspaikka on Muonio. Kuntayhtymässä on ollut haettavana terveydenhoitajan toimi mennessä. Pätevyysvaatimuksena on laillistettu terveydenhoitaja. Työterveyshuollon pätevyys katsotaan eduksi. Työtehtävät ovat pääasiassa työterveyshuoltoa, mutta myös muita terveydenhoitajan tehtäviä. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Hakemukseen liitteeksi pyydettiin nimikirjaote tai ansioluettelo. Toimeen hakivat: Andersén Raija Mäkitalo Maiju Nevalainen Anni Näkkäläjärvi Pauliina Peltomaa Sirkka Hakemukset esityslistan liitteenä. Yhtymähallitus päättää valita terveydenhoitajan toimeen Pauliina Näkkäläjärven ja varalle Raija Andersénin. Yhtymähallitus päättää valita terveydenhoitajan toimeen Pauliina Näkkäläjärven ja varalle Raija Andersénin.

6 6 MUONION KUNNAN TEKNISEN LAUTAKUNNAN KYSELY TALONMIESTEHTÄVIEN JÄRJESTELYISTÄ Yhall 125 ( ) Muonion kunnan tekninen lautakunta on toimittanut pöytäkirjanotteen kokouksesta, jossa se tiedustelee kiireellisenä asiana Muonion- Enontekiön kansanterveystyön kuntayhtymältä, sekä Taisto Kurun esimies Teemu Taulavuorelta mihin toimenpiteisiin ryhtyvät työntekijänsä kiinteistönhoitotehtävien osalla, koska kyseiset tehtävät siirtyvät alkaen Muonion kunnan toteuttamiksi. Johtavan lääkärin esitys Ote: Tekniselle osastolle siirtyy vuoden 2014 alusta alkaen terveyskeskuksen, vanhainkodin ja päiväkodin kiinteistönhoito Muonion-Enontekiön kansanterveystyön kuntayhtymältä Muonion kunnan talousarviovaltuuston käsittelyyn pohjautuen. Nykyisen tehtäviä hoitavan Muonion-Enontekiön kansanterveystyön kuntayhtymän työntekijä Taisto Kurun työsuhteen mahdollisista muutoksista ja siirtymisestä Muonion kunnan palvelukseen ei ole jätetty tekniselle osastolle virallista tietoa vielä ja työntekijän itsensä kunnanrakennusmestarille ilmoittamana neuvotteluja ei ole pidetty hänen ja työnantajansa välillä. Hänen ns. vahtimestaritöiden siirtyminen Muonion kunnalle ei tule kysymykseen teknisen osaston tulkinnan mukaan vaan ko. tehtäväalue jäisi edelleen Muonion- Enontekiön kansanterveystyön kuntayhtymän hoidettavaksi, koska vahtimestaritehtävät eivät ole kiinteistönhoidon tehtäviä. Kunnanrakennusmestari selostaa kiinteistönhoidon tilannetta kokouksessa. Ehdotus Tekninen johtaja Tekninen lautakunta merkitsee tiedoksi kunnanrakennusmestarin selostuksen kiinteistönhoidon tilanteesta. Edelleen tekninen lautakunta tiedustelee kiireellisenä asiana Muonion-Enontekiön kansanterveystyön kuntayhtymältä, sekä Taisto Kurun esimies Teemu Taulavuorelta mihin toimenpiteisiin ryhtyvät työntekijänsä kiinteistönhoitotehtävien osalla, koska kyseiset tehtävät siirtyvät alkaen Muonion kunnan toteuttamaksi. Tekninen lautakunta hyväksyi ehdotuksen. Liitteenä Muonion terveyskeskuksen kiinteistönhoitajan tehtäväkuva. Yhtymähallitus päättää käynnistää yt-neuvottelut kiinteistöhuollon muutoksista. Hyväksyttiin yksimielisesti. Yhall 9 YT-neuvottelut on käyty , pöytäkirja liitteenä. YT-neuvottelun tuloksena esitetään Muonion kunnalle, että kiinteistönhoitaja Taisto Kuru siirtyy liikkeenluovutuksen perusteella ns. vanhana työntekijänä Muonion kunnan työntekijäksi ja näin ollen kaikki tällä hetkellä hänelle kuuluvat tehtävät siirtyvät myös Muonion kunnan hoidettaviksi. Näiden tehtävien hoitamisesta Muonion kunta ja Muonion-Enontekiön terveydenhuollon kuntayhtymä neuvottelevat ja sopivat keskenään. Siinä vaiheessa, kun tehtävien hoitoa järjestellään uudelleen, tulee kuulla kiinteistönhoitajaa ja

7 kuntayhtymän työntekijöitä. 7 Yhtymähallitus esittää Muonion kunnalle YT-neuvottelun tuloksen kannanottonaan kiinteistönhuollon järjestelyistä. Yhtymähallitus esittää Muonion kunnalle YT-neuvottelun tuloksen kannanottonaan kiinteistönhuollon järjestelyistä lisäyksellä, että kiinteistönhuoltoon kuulumattomat tehtävät laskutetaan 50 % + 50 % Tämän kevään aikana selvitetään onko prosentti oikein. Yhall 47 Kiinteistönhoitajan Taisto Kurun kanssa on käyty toiset YT-neuvottelut Laadittu muistio liitteenä. Taisto Kuru on pitänyt töistään päiväkirjaa, jonka perusteella voidaan todeta, että hänen työnsä jakautuvat 50 % / 50 % vahtimestarin/lähetin ja kiinteistönhoidon tehtävien kesken. Muonion kunnan kanssa jää edelleen sovittavaksi, miten työt järjestetään niin, että aina on saatavilla riittävän asiantuntemuksen omaava työntekijä. Erityistä huomiota vaativat: happivaraston hoito ja hapen tilaus, paineilmalaitteiston ja varavoiman huolto ja seuranta, vuodeosaston sairaanhoidon kalusteiden huolto ja korjaus, apuvälinehuolto, vahtimestari/lähetti - töiden lomitus. YT:n tuloksena esitetään, että Taisto Kuru siirtyy alkaen Muonion kunnan työntekijäksi. Yhtymähallitus esittää Muonion kunnalle, että kiinteistönhoitaja Taisto Kuru siirtyy Muonion kunnan palvelukseen vanhana työntekijänä alkaen. Pöytäkirja tämän pykälän osalta tulisi tarkastaa kokouksessa. Hyväksyttiin yksimielisesti. Pöytäkirja tämän pykälän osalta tarkastettiin kokouksessa.

8 8 KanTa PALVELUJEN KÄYTTÖÖNOTTO / MEDICONSULT OY:N TARJOUS Yhall 79 (24.9.) Esityslistan liitteenä on Mediconsult Oy:n tarjous vaadittavista ohjelmista ja työstä Muonion-Enontekiön kansanterveystyön kuntayhtymän liittymiseksi valtakunnalliseen Terveysarkistoon. Asiaa on selvitetty yhtymähallitukselle kesäkuun kokouksessa, josta ko. pykälä liitteenä. Kustannukset, Mediconsult Oy: Ohjelmat työpäivää ohjelmat 8 projektityö 47 x 1025 e = Johtavan lääkärin esitys ylläpito/v (otetaan käyttöön alkuvuodesta, ennen 1.9.) Kustannukset v yht. n euroa (alv. 0 %). Tämä on siis vain yhden yrityksen osuus. Muut kustannukset eivät ole vielä tiedossa: laitteisto, muut ohjelmat, nopeuden nosto, koulutus. Yhteistyötä + mahd. hankintoja tehdään Lapin muiden samaan ohjelmaa käyttävien kuntien kanssa. Lisätietoa yhtymähallitukselle annetaan heti, kun saadaan. Yhtymähallitus hyväksyy tarjouksen ja valtuuttaa johtavan lääkärin tekemään tarvittavan sopimuksen Mediconsult Oy:n kanssa. Asia päätettiin jättää pöydälle tarkempien kustannustietojen selvittämiseksi muiden hankkeiden osalta. Yhall 89 ( ) Mediconsult Oy on kuntayhtymän potilashallinnon atk-ohjelma Mediatrin toimittaja. Kyseessä on ohjelmaan vaadittavat päivitykset kansalliseen sähköiseen potilastiedon arkistoon (KanTa) liittymiseksi. Johtavan lääkärin esitys Hankkeen kustannukset ja sopimukset tuodaan päätöksentekoon erikseen valmisteltuina kunkin yrityksen tai yhteistyötahon osalta. Tietoliikennenopeuden nostosta tulevat kustannukset selviävät sitten kun Teliasoneralta on tullut asiasta tarjous. Koulutuskustannukset eivät vaadi sopimuksen tekoa, joten niitä ei tuoda erikseen päätettäväksi, vaan kulut menevät joko koulutusmenoista tai investointimenoista. Laitteiston hankinta tehdään joko omana tai yhdessä muiden Mediatripotilashallinnon ohjelmaa käyttävien Lapin kuntien (Pello, Ranua) kanssa. Nyt kysymyksessä oleva tarjous on erillinen asia, joka tulee käsitellä erikseen. Hankkeessa ei ole tehty kaikkia päätöksiä eikä tarjouksia pyydetty, joten on mahdotonta tehdä mitään yleiskattavaa hankintapäätöstä, jossa on kaikki kustannukset tarkkaan eriteltyinä. Yhtymähallitus hyväksyy tarjouksen ja valtuuttaa johtavan lääkärin tekemään yksilöidyt tilaukset/sopimukset tarjouksen pohjalta. Tehdään investointivaraus ja palataan asiaan keväällä. Selvitetään mahdolliset Erva-alueen yhteiset atk-ohjelmat.

9 9 Yhall 48 Lapin sairaanhoitopiirin hallinnoima ja valtionavustuksia saava hanke KanTaarkistoon liittymiseksi on meneillään. Mukanaolosta ja hankkeen eteenpäin viemisestä tulee tehdä päätös pikaisesti. Sairaanhoitopiirin taholta saadaan ohjausta ja koulutusta. Tarkastuslautakunta otti asiaan kantaa kokouksessaan Tarkastuslautakunta esittää yhtymähallitukselle, että Kanta-arkistoon liittymisen edellyttämät ohjelmat ja muut hankinnat suoritetaan ja projekti laitetaan käyntiin. Hankkeen valmistelut vaativat henkilöstöresursointia, josta kuntayhtymässä ei ole päätöstä eikä varsinaista suunnitelmaa. Hankkeen laajuus vaatii huomattavaa henkilöstön työpanosta. Ennen liittymistä on tehtävä: - liittyjäorganisaation auditoinnit, joista yhteenvetoluettelo liitteenä - tehtävänmukaiseen arkistointijärjestelmään siirtyminen potilashallinnon osalta - Mediatri-potilashallinnon ohjelmiston päivittämiseen liittyvät tehtävät - oheisjärjestelmien hankita (röntgenjärjestelmään liittyvä RIS) - koulutuksen suunnittelu ja järjestäminen - omavalvontasuunnitelma - tietoliikenteen järjestelyt - tiedotus asiakkaille Koska kuntayhtymän liittymisestä KanTa-arkistoon on yhtymähallituksen päätös ja hanke sisältyy myös toimintasuunnitelmaan, on alustavasti liittymisaikatauluksi ilmoitettu marraskuu Erva-alueelle ei ole vireillä sellaista yhteistä atk-hanketta, joka tulisi käyttöön ennen velvoitettua KanTa-arkistoon liittymisestä. Hanke on viivästynyt Mediconsultin kehitystyön siirtymisen vuoksi kaikissa Mediatria käyttävissä terveyskeskuksissa. Liitteenä Mediconsult Oy:n tiedote, jossa on selvitystä aikatauluista. Alustavasti suunniteltu kuntayhtymän liittyminen marraskuulta 2014 siirtyy maaliskuulle Tätä ennen on ohjelman muutostyöt mahdollista ja tarkoituksenmukaista käynnistää siten, että osa niistä tehdään tänä vuonna. Laskutus on Mediconsultin ilmoituksen mukaan sovittavissa joustavasti. Mediconsult Oy on 9.6. toimittanut projektisuunnitelmaluonnoksen, jossa edetään siten, että osa ohjelmista otetaan käyttöön v Suunnitelma ja alkuperäinen tarjous liitteenä. Suunnitelman mukaan tällä hetkellä olevat Mediconsultin kustannukset v olisivat n euroa (ohjelmat e, ylläpito 3 kk 1810 e, työ kohdat 1., (15 pv) e), alv 0 %. Erillisjärjestelmiä tarvitaan ainakin röntgeniin, johon tuleva ohjelmisto on Lapin sairaanhoitopiirin yhteishankintana ja sen hankintakustannus kuntayhtymän osalta on e. Yhtymähallitus hyväksyy tarjouksen ja valtuuttaa johtavan lääkärin tekemään yksilöidyt tilaukset/sopimukset tarjouksen pohjalta. Varataan elo-joulukuuksi 2014 hoitohenkilökunnasta erikseen sovittava henkilö 50 prosenttisella työajalla tekemään hankkeen vaatimat valmistelut. Hyväksyttiin yksimielisesti.

10 10 TYÖTERVEYSHUOLLON YHTIÖITTÄMINEN Yhall 49 Syyskuun 2013 alusta voimaan tullut kuntalain muutos velvoittaa yhtiöittämään kunnan toiminnat, jotka toimivat markkinoilla kilpailutilanteessa. Siirtymäaikaa on annettu vuoden 2014 loppuun. Laki koskee kuntayhtymässä työterveyshuoltoa. Jos tarjotaan vain lakisääteisiä palveluja, niin toiminta voi jatkua ennallaan, mutta sairaanhoitopalveluita tarjottaessa työterveyshuollon toiminta on yhtiöitettävä, ettei tule kilpailuetua. Omalle henkilökunnalle saa kuitenkin tuottaa kaikenlaisia työterveyshuoltopalveluja. Yhtiöittämisvelvoite perustuu kuntalain 2 pykälään ja kilpailulakiin (948/2011), joita on muutettu eu-direktiivin takia. Yhtymähallitus päättää, että työterveyshuollon yhtiöittämisen selvittelyt käynnistetään. Nimetään työryhmä, johon kuuluu joht. lääkäri Taina Korhonen, lääkäri Anne- Mari Ranne ja terveydenhoitaja Raija Andersén, yhtymähallituksen puheenjohtaja ja kuntayhtymän johtaja. Käsittely Vs. johtava lääkäri kertoi kokouksessa, että terveydenhuoltolain tätä koskeva muutos on valmisteltavana ja voi olla, että yhtiöittämistä ei tarvitse toteuttaa. Työryhmä on silti aiheellinen valita. Hyväksyttiin yksimielisesti.

11 11 JOHTAVAN LÄÄKÄRIN IRTISANOUTUMINEN Yhall 50 Johtava lääkäri Teemu Taulavuori irtisanoutuu virastaan päivätyllä kirjeellään alkaen. Hänen irtisanoutumisaikansa on kaksi kuukautta. Yhtymähallitus esittää yhtymävaltuustolle, että se myöntää Teemu Taulavuorelle eron johtavan lääkärin virasta lukien ja kiittää häntä kuntayhtymän hyväksi tehdystä työstä. Yhtymähallitus päätti esittää yhtymävaltuustolle, että se myöntää Teemu Taulavuorelle eron johtavan lääkärin virasta lukien ja kiittää häntä kuntayhtymän hyväksi tehdystä työstä.

12 12 JOHTOSÄÄNNÖN MUUTOS Yhall 93 ( ) voimaan tulevan perussopimuksen mukaan kuntayhtymän johtosääntöä päivitetään siten että kuntayhtymällä on johtaja. Ko. viranhaltija toimii työssään yhtymähallituksen esittelijänä yhteistyössä johtavan lääkärin kanssa sekä vastaa kuntayhtymän toiminnasta ja taloudesta. Johtava lääkäri on valmistellut johtosäännön muutoksen. Voimassa oleva johtosääntö on esityslistan oheismateriaalina ja muutokset erillisenä. Pykälämerkinnät vastaavat nykyisiä pykäliä. Johtosäännöstä poistetaan ympäristöterveydenhuoltoa koskevat kohdat, koska ympäristöterveydenhuolto ei ole enää vuoden 2014 alusta alkaen kuntayhtymän toimintaa. Poistettavat kohdat: 2 yhtymähallitus toimii terveydensuojeluviranomaisena toimiminen, elintarvikelain ja kuluttajaturvallisuuslain mukaisena viranomaisena toimiminen, tupakkalain mukaisista tehtävistä huolehtivana toimielimenä toimiminen, kemikaalilain mukaisena kemikaaliviranomaisena toimiminen, lääkelain mukaisena nikotiinivalmisteiden myynnin lupa- ja valvontaviranomaisena 2 yhtymähallitus huolehtii eläinlääkintähuoltolaissa (EIL 765/209), eläinsuojelulaissa (EsL 247/1996) kunnalle määrättyjen tehtävien hoidosta 21 Terveysvalvonnan johtaja/eläinlääkärin toimivalta 22 Terveystarkastajan tehtäviin kuuluu Johtosäännön voimaantulosta on tarkoituksenmukaista tehdä erillinen yhtymähallituksen päätös, joka tehdään yhtymävaltuuston päätöksen täytäntöönpanon jälkeen, mikäli yhtymävaltuusto päättää muutoksista, koska johtosäännössä mainittuja vakansseja ei ole vielä perustettu. Yhteistoimintalain 4 :n Työnantajan ja henkilöstön välisessä yhteistoiminnassa käsitellään ainakin sellaiset asiat, jotka koskevat: 1) henkilöstön asemaan merkittävästi vaikuttavia muutoksia työn organisoinnissa, kunnan palvelurakenteessa 2) palvelujen uudelleen järjestämisen periaatteita, jos asialla voi olla olennaisia henkilöstövaikutuksia Johtavan lääkärin esitys Yhteistoimintaelin ei ole vielä käsitellyt esitettyjä muutoksia. Yhtymähallitus hyväksyy johtosäännön muutokset yhteistoimintaelimen käsittelyn pohjaksi. Yhtymähallituksen ja yhtymävaltuuston puheenjohtajat kokoavat johtosäännön yhteistyössä johtavien viranhaltijoiden kanssa, jonka jälkeen se viedään yhteistoimintaelimen käsittelyyn.

13 13 Yhall 51 Työryhmä on kokoontunut usean kerran. Johtosäännön luonnos on ollut ammattijärjestöjen lausunnolla. Yksi lausunto saatiin, Super ry Ao, ja se on liitteenä. Esitetyt asiat on käsitelty työryhmässä. Johtosääntö on uudistettu perussopimusta vastaavaksi, mm. johtajan vastuut lisätty. Nimikkeitä on ajantasaistettu. Työryhmän kokousten jälkeen on pykäliin 12 ja 19 tehty korjaukset viran puolesta. Yhtymähallitus esittää johtosäännön yhtymävaltuuston hyväksyttäväksi. Yhtymähallitus päätti esittää johtosäännön yhtymävaltuuston hyväksyttäväksi.

14 14 TILINTARKASTAJAN LOPPURAPORTTI Yhall 52 Esityslistan liitteenä on tilintarkastajan loppuraportti vuoden 2013 tarkastushavainnoista. Siinä on tarkastettu seuraavia asioita: - Hallinnon laillisuus ja valtuuston päätöksenmukaisuus (valtuuston ja hallituksen päätökset, perussopimus ja säännöt, talousarvion noudattaminen) - Valtionosuudet - Sisäinen valvonta - Tilinpäätökseen ja kirjanpitoon liittyvät asiat (tulos- ja rahoituslaskelma, tase, liitetiedot ja muut tilinpäätösasiakirjat) Yhtymähallitus velvoittaa vastuussa olevat esimiehet raportissa olevien asioiden tarkkailuun. Sisäisen valvonnan järjestelmää kehitetään. Tilinpäätökseen ja kirjanpitoon liittyvät asiakirjat saatetaan ohjeiden mukaisiksi. Hyväksyttiin yksimielisesti.

15 15 LÄÄKÄREIDEN PALKKAUS Yhall 53 Kuntayhtymässä on ollut suuria vaikeuksia saada lääkäreitä sijaiseksi ja avointen virkojen hoitajiksi v On jouduttu turvautumaan ostopalveluihin lääkäreiden saamiseksi. Ostopalveluna lääkärin kuukausipalkkauskuluksi on tullut e/kk. Kevään mittaan on neuvoteltu lääkäreiden kanssa työskentelystä kuntayhtymässä, mutta tarjotun palkan määrä on ollut liian pieni ja neuvottelut ovat sen vuoksi katkenneet. Esityslistan oheismateriaalina on Kittilän kunnan päätös lääkäreiden palkkauksen tarkistamisesta ja MediApu Oy:n toimitusjohtajan kirje. MediApu Oy välittää lääkäreitä, mutta lääkäreiden varsinainen palkkaus hoidetaan terveyskeskuksesta. Vs. johtava lääkäri on sopinut Mediavun kanssa rektytointityöstä vuoden 2014 loppuun saakka kiinteällä kuukasihinnalla e. Kuntayhtymän vakinaisen lääkärin varsinainen palkka on n euroa/kk (työkokemus-, henkilökoht. yms. lisineen), sekä lisäksi toimenpidepalkkiot e/kk. Kittilässä rekrytointiongelmat on ratkaistu tekemällä paikallinen virka- ja työehtosopimus, jossa on päätetty maksaa lääkäreille kokonaispalkkaa seuraavasti: -laillistettu lääkäri, jolla on yleislääketieteen erityiskoulutus tai joka on toiminut yhteensä vähintään 3 vuotta laillistetun lääkärin virassa/tehtävässä: kokonaispalkka e/kk. - laillistettu lääkäri, jolla alle 3 vuotta kokemusta: kokonaispalkka e/kk. Summat sisältävät toimenpidepalkkiot, mutta päivystyskorvaukset maksetaan erikseen. MediApu Oy:n toimitusjohtaja on esittänyt, että palkkatasoa nostetaan tilapäisesti, kunnes lääkäritilanne saadaan korjattua. Palkkaraamiksi hän esittää e/kk. Työnantaja voi korottaa vakinaisen henkilöstön palkkoja ilman paikallista virka- ja työehtosopimusta, mutta palkkarakenteen muutos vaatii paikallisen virka- ja työehtosopimuksen tekemisen. Nykytilanteessa on vain kolme vakinaista lääkäriä virassa: yksi töissä, yksi virkavapaalla, yksi irtisanoutunut. Vakinaisen terveyskeskuslääkärin palkkakulut ovat e/kk/hlö (sis sosiaalikulut, toimenpidepalkkiot ei päiv.korv.). Alla esitetyn korotuksen jälkeen palkkakulut ovat n e/kk/hlö. Korotus e/kk/hlö. Ostopalveluyrityksen kuluihin verrattuna paikallinen korotuspäätös toisi n euron säästön/kk/lääkäri. Vs. johtava lääkäri on tehnyt seuraavan suunnitelman: Palkkausjärjestelmää muutetaan niin, että vakinaisille lääkäreille maksetaan palkkaa siten, että varsinainen palkka vastaa alla olevaa: - laillistettu lääkäri, jolla on yleislääketieteen erityiskoulutus tai joka on toiminut yhteensä vähintään 3 vuotta laillistetun lääkärin virassa/tehtävässä: kokonaispalkka e/kk. - laillistettu lääkäri, jolla alle 3 vuotta kokemusta: kokonaispalkka e/kk. - johtava lääkäri: e/kk

16 16 Puheenjohtajan esitys Varsinainen maksettava palkka sisältää toimenpidepalkkiot. Päivystyskorvaus maksetaan erikseen. Yhtymähallitus hyväksyy lääkäreiden palkat johtavan lääkärin suunnitelman mukaan. Keskustelun kuluessa Seppo Alatörmänen esitti seuraavaa: Palkkausjärjestelmää muutetaan niin, että vakinaisille lääkäreille maksetaan palkkaa siten, että varsinainen palkka vastaa alla olevaa: - laillistettu lääkäri, jolla on yleislääketieteen erityiskoulutus tai joka on toiminut yhteensä vähintään 3 vuotta laillistetun lääkärin virassa/tehtävässä: kokonaispalkka e/kk. - laillistettu lääkäri, jolla alle 3 vuotta kokemusta: kokonaispalkka e/kk. - johtava lääkäri: e/kk. Palkka tarkistetaan sitten, kun johtaja on tullut virkaan. Leena Palojärvi, Berit-Ellen Juuso ja Ulla-Maija Kangosjärvi kannattivat Seppo Alatörmäsen esitystä. Keskustelun kuluessa Satu-Marja Eira-Keskitalo veti oman esityksensä pois. Yhtymähallitus päätti yksimielisesti hyväksyä Seppo Alatörmäsen esityksen. Lisäksi yhtymähallitus velvoittaa laatimaan laajan mediatiedotteen lääkäreiden saamiseksi. Taina Korhonen poistui esteellisenä tämän pykälän päätöksenteon ajaksi.

17 17 TIEDOKSI ESITETTÄVÄT ASIAT Yhall 54 1 Osastonhoitaja Sinikka Yliniemen viranhaltijapäätökset Talousarviovertailu Yhtymähallitus merkitsee tiedoksi. Merkittiin tiedoksi.

18 18 OIKAISUVAATIMUSOHJEET Yhall 55 Muutoksenhakukiellot Kieltojen perusteet Seuraavista päätöksistä ei saa tehdä kuntalain 91 :n mukaan oikaisuvaatimusta eikä kunnallisvalitusta, koska päätös koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa. Pykälät 45, Koska päätöksestä voidaan tehdä kuntalain 89 :n 1 mom mukaan kirjallinen oikaisuvaatimus, seuraaviin päätöksiin ei saa hakea muutosta valittamalla: Pykälät 42 44, 46 49, HallintolainkäyttöL 5 :n/muun lainsäädännön mukaan seuraaviin päätöksiin ei saa hakea muutosta valittamalla. Pykälät ja valituskieltojen perusteet OIKAISUVAATIMUSOHJEET Oikaisuvaatimusviranomainen ja aika Seuraaviin päätöksiin tyytymätön voi tehdä kirjallisen oikaisuvaatimuksen. Viranomainen, jolle oikaisuvaatimus tehdään, osoite ja postiosoite Muonion Enontekiön terveydenhuollon kuntayhtymän Yhtymähallitus Ilttitie MUONIO Pykälät 42 44, 46 49, Oikaisuvaatimuksen sisältö Oikaisuvaatimus Oikaisuvaatimuksesta on tehtävä on 14 käytävä päivän ilmi kuluessa vaatimus päätöksen perusteineen tiedoksisaannista. ja se on tekijän allekirjoitettava.

TERVEYDENHUOLLON KY. Yhtymävaltuusto 29.10.2015

TERVEYDENHUOLLON KY. Yhtymävaltuusto 29.10.2015 MUONION-ENONTEKIÖN ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Kokousaika To 29.10.2015 klo 19.00 19.32 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Muonion kunnasta: Hietala Kosti, I vpj. Kangosjärvi Ulla-Maija

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 26.4.2017 1 Kokousaika Pe 28.4.2017 klo 16.00 19.10 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 29.4.2015

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 29.4.2015 TERVEYDENHUOLON KY. 1 Kokousaika Ke 29.4.2015 klo 14.00 16.54 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja Anne-Mari Keimiöniemi,

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLLON KY. Tarkastuslautakunta 10.4.2014

TERVEYDENHUOLLON KY. Tarkastuslautakunta 10.4.2014 1 Kokousaika To 10.4.2014 klo 15.00 16.15 Paikka Muonion terveyskeskus, ruokasali Jäsenet: Läsnä Keimiöniemi Anne-Mari, pj. Malila Kari Eira Birgitta Kurkela Outi, vj. Poissa Pettissalo Petri Muut saapuvilla

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta TERVEYDENHUOLON KY. 1 Kokousaika Ti 31.5.2016 klo 15.00 18.30 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja Anne-Mari Keimiöniemi,

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLLON KY. Yhtymähallitus

TERVEYDENHUOLLON KY. Yhtymähallitus 1 Kokousaika Ke 12.10.2016 klo 17.00 19.00 Paikka Enontekiön kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Myllykangas Matti, pj. Alamattila Jaakko Kangosjärvi Ulla-Maija Niemelä Juha Palojärvi Leena Sinikka

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLLON KY. Tarkastuslautakunta

TERVEYDENHUOLLON KY. Tarkastuslautakunta 1 Kokousaika T0 16.3.2017 klo 16.00 19.35 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja Anne-Mari Keimiöniemi, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA

ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA TERVEYDENHUOLON KY. Kokousaika [Ti klo17. 00-18.50 Paikka Muonion kunnanvirasto, alakerran kahvio Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja Anne-Mari Keimiöniemi, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLLON KY. Yhtymävaltuusto 18.6.2014

TERVEYDENHUOLLON KY. Yhtymävaltuusto 18.6.2014 Kokousaika Ke 18.6.2014 klo 17.00 19.25 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Muonion kunnasta: Hietala Kosti Kangosjärvi Ulla-Maija Keimiöniemi Anne-Mari Korhonen Elina Lehtimäki

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLLON KY. Tarkastuslautakunta 27.5.2014

TERVEYDENHUOLLON KY. Tarkastuslautakunta 27.5.2014 1 Kokousaika Ti 27.5.2014 klo 14.00 15:45 Paikka Muonion terveyskeskus, ruokasali Jäsenet: Läsnä Keimiöniemi Anne-Mari Malila Kari Kurkela Outi, vj. Poissa Eira Birgitta Pettissalo Petri Muut saapuvilla

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLLON KY. Yhtymähallitus 15.5.2014

TERVEYDENHUOLLON KY. Yhtymähallitus 15.5.2014 1 Kokousaika To 15.5.2014 klo 17.00 19.00 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Eira-Keskitalo Satu-Marja, pj. Airaksinen Olavi Juuso Berit-Ellen 26 27, 30 41 Kangosjärvi Niina, 26

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLLON KY. Yhtymähallitus

TERVEYDENHUOLLON KY. Yhtymähallitus 1 Kokousaika To 1.12.2016 klo 17.00 19.53 Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Myllykangas Matti, pj. Airaksinen Olavi Alamattila Jaakko Juuso Berit-Ellen Kangosjärvi Ulla-Maija Keskitalo

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLLON KY. Yhtymähallitus

TERVEYDENHUOLLON KY. Yhtymähallitus 1 Kokousaika Ma 18.9.2017 klo 17.00 17.50 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Hietala Kosti, pj. Alamattila Jaakko Heikura Mika Kangosjärvi Ulla-Maija Keskitalo Pentti K. Kuortti

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 4/2010

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 4/2010 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Keskiviikko 14.4.2010 kello 8.00 10.15 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 2/2016

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 2/2016 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Perjantai 8.4.2016 kello 16.00 17.45 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 2/2019

Tarkastuslautakunta 2/2019 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 2/2019 Kokousaika: 18.4.2019 klo 14.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLLON KY. Yhtymähallitus 3.6.2015

TERVEYDENHUOLLON KY. Yhtymähallitus 3.6.2015 1 Kokousaika Ke 3.6.2015 klo 17.00-19.30 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Airaksinen Olavi Juuso Berit-Ellen Kangosjärvi Ulla-Maija Niemelä Juha Palojärvi Leena, vpj- Keskitalo

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie 2 87700 KAJAANI Tarkastuslautakunta 8.4.2013 nro 2/2013

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie 2 87700 KAJAANI Tarkastuslautakunta 8.4.2013 nro 2/2013 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Maanantai 8.4.2013 kello 9.00 10.45 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymä, ruokalan vieressä 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2014

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2014 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Keskiviikko 2.4.2014 kello 14.00 15.50 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2015

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2015 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Keskiviikko 15.4.2015 kello 16.30 17.50 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 Tarkastuslautakunta 2013-2016. AIKA 29.4.2014 klo 15.00 15.55. Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 Tarkastuslautakunta 2013-2016. AIKA 29.4.2014 klo 15.00 15.55. Kunnanviraston kokoushuone AIKA 29.4.2014 klo 15.00 15.55 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja vpj. Mäenpää Jonna (poissa), tilalla varajäsen Jari Rantanen Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius,

Lisätiedot

ENONTEKIÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA 14. Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Seppo Alatörmänen

ENONTEKIÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA 14. Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Seppo Alatörmänen ENONTEKIÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA 14. Kunnanhallitus Kokousaika Keskiviikko 16.8.2017 klo 16.18-16.22 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Sari Keskitalo p olleet äsenet Janne

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 2/2018

Tarkastuslautakunta 2/2018 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 2/2018 Kokousaika: 17.4.2018 klo 16.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

MARKKU LEPPÄLAHTI Markku Leppälahti

MARKKU LEPPÄLAHTI Markku Leppälahti YPÄJÄN KUNTA Kunnanhallitus ASIALUETTELO 6/2017 KOKOUSAIKA 30.3.2017 klo 17.30 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 46 Kunnanjohtajan viranhaku Oikaisuvaatimusohjeet

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2015 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus: Kaikuniemen yksityistie Tieavustushakemus: Paikkarin yksityistie...

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2015 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus: Kaikuniemen yksityistie Tieavustushakemus: Paikkarin yksityistie... PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2015 Kokousaika Maanantai 9.3.2015 klo 9.50 10.10 Kokouspaikka Kuntala, neuvotteluhuone Asiat sivu nro 1 Tieavustushakemus: Kaikuniemen yksityistie... 2 2 Tieavustushakemus:

Lisätiedot

Maanantaina 22.4.2013 klo 9.00 10.00 ja 13.10-13.18. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Maanantaina 22.4.2013 klo 9.00 10.00 ja 13.10-13.18. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone ENONTEKIÖN KUNTA Kunnanhallitus Kokousaika Kokouspaikka PÖYTÄKIRJA Maanantaina 22.4.2013 klo 9.00 10.00 ja 13.10-13.18 Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Sari Keskitalo pj olleet jäsenet

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2011

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2011 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Keskiviikko 13.4.2011 kello 9.00 10.50 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymä, ruokalan vieressä 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä

Lisätiedot

Enontekiön kunta Pöytäkirja 9. Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Enontekiön kunta Pöytäkirja 9. Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Enontekiön kunta Pöytäkirja 9. Kunnanhallitus Kokousaika Keskiviikko 13.6.2018 klo 11.35-11.55 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Sari Keskitalo pj olleet jäsenet Janne

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 7/2018

Tarkastuslautakunta 7/2018 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 7/2018 Kokousaika: 13.12.2018 klo 14.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(7) Viestitie 2 87700 KAJAANI Tarkastuslautakunta 2.3.2010 nro 1/2010

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(7) Viestitie 2 87700 KAJAANI Tarkastuslautakunta 2.3.2010 nro 1/2010 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(7) KOKOUSAIKA Tiistai 2.3.2010 kello 9.00 13.00 KOKOUSPAIKKA Kuhmon kaupungintalo Kaupunginhallituksen kokoushuone, Joki 88900 KUHMO SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä

Lisätiedot

KAAVIN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10/2017. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

KAAVIN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10/2017. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Kunnanhallitus KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10/2017 KOKOUSAIKA 12.6.2017 klo 17.00-17.38 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Miettinen Eino, puheenjohtaja Räsänen Jorma,

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 4/2018

Tarkastuslautakunta 4/2018 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 4/2018 Kokousaika: 28.5.2018 klo 17.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 8/2011 Tekninen lautakunta

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 8/2011 Tekninen lautakunta Tekninen lautakunta 15.12.2011 KOKOUSAIKA 15.12.2011 klo 17.00-18.42 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELLYT ASIAT PYKÄLÄ SIVU 34 ILMOITUSASIAT 51 35 MAA-AINESLUPA, LEMMINKÄINEN INFRA OY 52 36 AMMATTIMIEHEN

Lisätiedot

Kainuun Jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Varastokatu KAJAANI Hallituksen kokous nro 3/2006

Kainuun Jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Varastokatu KAJAANI Hallituksen kokous nro 3/2006 Kainuun Jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Perjantai 24.3.2006 kello 12.00 KOKOUSPAIKKA Kainuun Jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87100 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 4/2019

Tarkastuslautakunta 4/2019 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 4/2019 Kokousaika: 4.6.2019 klo 14.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 6/

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 6/ Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 6/2013 57 Sivistyslautakunta 25.09.2013 AIKA 25.09.2013 klo 18:30-18:55 PAIKKA Kunnanviraston johtokeskus KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 42 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 7/2018

Tarkastuslautakunta 7/2018 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 7/2018 Kokousaika: 29.10.2018 klo 14.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Tekninen lautakunta 5/2014. KOKOUSAIKA 3.9.2014 klo 18.00. KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE

Tekninen lautakunta 5/2014. KOKOUSAIKA 3.9.2014 klo 18.00. KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE YPÄJÄN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSKUTSU 5/2014 KOKOUSAIKA 3.9.2014 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 27 Saapuneet asiakirjat 28 Viranhaltijapäätökset

Lisätiedot

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus Yhtymähallitus 21.9.2017 1 AIKA Torstai 21.9.2017 klo 17.00-17.54 PAIKKA Sataedu Kokemäki, Suoratie 1 PÄÄTÖKSENTEKIJÄT Varsinaiset jäsenet: Varajäsenet: Katri Kujanpää, puheenjohtaja Pasi Koski, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

1 Rakennuslautakunnan kokoukset 2016, kokouskutsut ja pöytäkirjan nähtävänä pito 2. Viranhaltijapäätökset. Saapuneet asiakirjat

1 Rakennuslautakunnan kokoukset 2016, kokouskutsut ja pöytäkirjan nähtävänä pito 2. Viranhaltijapäätökset. Saapuneet asiakirjat YPÄJÄN KUNTA Rakennuslautakunta ASIALUETTELO 1 / 2016 KOKOUSAIKA 3.3.2016 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 1 Rakennuslautakunnan kokoukset 2016, kokouskutsut

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone AIKA 27.4.2016 klo 15.00 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja poissa vpj. Mäenpää Jonna, paikalla varajäsen Jari Rantanen Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius, jäsen

Lisätiedot

MARKKU LEPPÄLAHTI Markku Leppälahti

MARKKU LEPPÄLAHTI Markku Leppälahti YPÄJÄN KUNTA Kunnanhallitus ASIALUETTELO 5/2017 KOKOUSAIKA 27.3.2017 klo 16.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 45 Kunnanjohtajan viranhaku Oikaisuvaatimusohjeet

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 1/2019

Tarkastuslautakunta 1/2019 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 1/2019 Kokousaika: 23.1.2019 klo 14.00 14.55 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(6) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2012

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(6) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2012 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(6) KOKOUSAIKA Keskiviikko 15.8.2012 kello 9.00 10.50 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymä, ruokalan vieressä 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä

Lisätiedot

KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 113 Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän yhtymähallituksen jäsen ja varajäsen sekä tarkastuslautakunnan

KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 113 Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän yhtymähallituksen jäsen ja varajäsen sekä tarkastuslautakunnan YPÄJÄN KUNTA Kunnanhallitus ASIALUETTELO 11/2017 KOKOUSAIKA 28.6.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 113 Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän yhtymähallituksen

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(6) Viestitie 2 87700 KAJAANI Tarkastuslautakunta 16.12.2010 nro 7/2010

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(6) Viestitie 2 87700 KAJAANI Tarkastuslautakunta 16.12.2010 nro 7/2010 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(6) KOKOUSAIKA Torstai 16.12.2010 kello 8.00 11.30 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymä, ruokalan vieressä 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä

Lisätiedot

Paikka Keskussairaala, M-talo 1. krs kokoustila 1, Tikkamäentie 16, Joensuu. pöytäkirjan pitäjä

Paikka Keskussairaala, M-talo 1. krs kokoustila 1, Tikkamäentie 16, Joensuu. pöytäkirjan pitäjä Pöytäkirja 3/2016 1 Henkilöstöjaosto Aika 11.10.2016 kello 14:05-15:30 Paikka Keskussairaala, M-talo 1. krs kokoustila 1, Tikkamäentie 16, 80210 Joensuu Saapuvilla olleet jäsenet Meriläinen Juhani Parikka

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1 Aika 10.5.2016 klo 14:03 17:19 Paikka Kokoustila K1-K2, kaupungintalo Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 58 59 60 Arviointikertomuksen käsittely Tilinpäätöksen 2015

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLLON KY. Yhtymävaltuusto 18.12.2014

TERVEYDENHUOLLON KY. Yhtymävaltuusto 18.12.2014 MUONION-ENONTEKIÖN ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Kokousaika To 18.12.2014 klo 17.00 18.10 Paikka Enontekiön kunnanvirasto Jäsenet: Läsnä Muonion kunnasta: Korhonen Elina Lehtimäki Raija, III vpj. Särkijärvi Juha

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(6) Viestitie KAJAANI Hallituksen kokous nro 6/2011

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(6) Viestitie KAJAANI Hallituksen kokous nro 6/2011 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(6) KOKOUSAIKA Maanantai 6.6.2011 kello 12.00 13.35 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka

Lisätiedot

382 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 382 Pöytäkirjan tarkastajien valinta

382 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 382 Pöytäkirjan tarkastajien valinta PORNAISTEN KUNTA Asialista 18/2017 Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Lauantai 7.10.2017 KOKOUSPAIKKA Tallinna, Tallink City hotelli KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu (seuraava liite = ) 382 Kokouksen laillisuuden

Lisätiedot

Kainuun Jätehuollon kuntayhtymä 1(6) Viestitie KAJAANI Hallituksen kokous nro 4/2008

Kainuun Jätehuollon kuntayhtymä 1(6) Viestitie KAJAANI Hallituksen kokous nro 4/2008 Kainuun Jätehuollon kuntayhtymä 1(6) KOKOUSAIKA Perjantai 29.8.2008 kello 13.00 15.00 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka

Lisätiedot

Paikka Keskussairaala, M-talo, 1. kerroksen kokoustila 1, Tikkamäentie 16, Joensuu

Paikka Keskussairaala, M-talo, 1. kerroksen kokoustila 1, Tikkamäentie 16, Joensuu Pöytäkirja 10/2016 1 Tarkastuslautakunta Aika 21.12.2016 kello 13:00-16:30 Paikka Keskussairaala, M-talo, 1. kerroksen kokoustila 1, Tikkamäentie 16, 80210 Joensuu Saapuvilla olleet jäsenet Kukkonen Pekka

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 5/2018

Tarkastuslautakunta 5/2018 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 5/2018 Kokousaika: 13.9.2018 klo 10.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Paikka Keskussairaala, M-talo 1. krs kokoushuone 2, Tikkamäentie 16, Joensuu. Pirskanen ilkka toimitusjohtaja poistui klo 10.

Paikka Keskussairaala, M-talo 1. krs kokoushuone 2, Tikkamäentie 16, Joensuu. Pirskanen ilkka toimitusjohtaja poistui klo 10. Pöytäkirja 3/2016 1 Tarkastuslautakunta Aika 30.08.2016 kello 10:00-11:09 Paikka Keskussairaala, M-talo 1. krs kokoushuone 2, Tikkamäentie 16, 80210 Joensuu Saapuvilla olleet jäsenet Tohkanen Matti Karjalainen

Lisätiedot

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 7/2011 Tekninen lautakunta

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 7/2011 Tekninen lautakunta Tekninen lautakunta 09.11.2011 KOKOUSAIKA 09.11.2011 klo 17.00-17.17 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELLYT ASIAT PYKÄLÄ SIVU 32 ILMOITUSASIAT 48 33 SIIVOUSURAKOITSIJAN VALINTA 49 Tekninen lautakunta 09.11.2011

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 2/2013

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 2/2013 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Keskiviikko 29.5.2013 kello 16.15 18.10 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä

Lisätiedot

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 2/

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 2/ Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 2/2019 12 Tarkastuslautakunta Aika 19.03.2019 klo 10:00-12:18 Paikka Hallintokeskus, Vierimaantie 5, Ylivieska Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 9 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLLON KY. Yhtymähallitus

TERVEYDENHUOLLON KY. Yhtymähallitus 1 Kokousaika To 6.9.2016 klo 17.05 19.15 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Myllykangas Matti, pj. Alamattila Jaakko Juuso Berit-Ellen Kangosjärvi Ulla-Maija Keskitalo Sari Lipponen

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Tekninen lautakunta 8/2012 77

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Tekninen lautakunta 8/2012 77 8/2012 77 Kokousaika Torstai 28.06.2012 klo 18.30 19.20 Kokouspaikka Kunnanviraston valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) Jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet x

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(8) Viestitie KAJAANI Hallituksen kokous nro 4/2011

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(8) Viestitie KAJAANI Hallituksen kokous nro 4/2011 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(8) KOKOUSAIKA Tiistai 15.3.2011 kello 15.00 15.50 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2017 Kunnanjohtajan valintatoimikunta Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA maanantai 7.8.2017 klo 18.30 19.00 Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 9/2016 Tekninen lautakunta. 47 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 9/2016 Tekninen lautakunta. 47 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle SISÄLLYSLUETTELO 9/2016 Tekninen lautakunta Kokousaika Keskiviikko 28.9.2016 klo 17.00 17.57 Kokouspaikka Kuntala, kakkossali Asiat sivu nro 47 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle 2017... 77

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Tuomas Keskitalo Elli-Maria Kultima Janne Näkkäläjärvi Antti Tonteri Helinä Hautamäki Miliza Kimmel

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Tuomas Keskitalo Elli-Maria Kultima Janne Näkkäläjärvi Antti Tonteri Helinä Hautamäki Miliza Kimmel ENONTEKIÖN KUNTA Kunnanhallitus PÖYTÄKIRJA Kokousaika Perantai 13.12.2013 klo 15.10-15.20 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Sari Keskitalo p olleet äsenet Jaakko Alamattila

Lisätiedot

Kunnanhallitus

Kunnanhallitus Kunnanhallitus 18.6.2018 78 Aika 18.6.2018 klo 16.30 16.50 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone 85 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 86 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen 87 Työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 2/2015

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 2/2015 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Torstai 26.3.2015 kello 16.30 17.25 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2014 Kunnanhallitus Sivu 85

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2014 Kunnanhallitus Sivu 85 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2014 Kunnanhallitus Sivu 85 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste)

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2016 Kunnanhallitus Sivu 24. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2016 Kunnanhallitus Sivu 24. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2016 Kunnanhallitus Sivu 24 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste)

Lisätiedot

17 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

17 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 0 ASIALISTA Asiat 17 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 18 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 19 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 20 Vastaavan sairaanhoitajan valinta

Lisätiedot

PELLON KUNTA 3/2018 Tarkastuslautakunta AIKA Tiistai klo Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA

PELLON KUNTA 3/2018 Tarkastuslautakunta AIKA Tiistai klo Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA AIKA Tiistai 10.4.2018 klo 9.00 PAIKKA Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA MUUT OSALLISTUJAT Yliviivattu=pois Varsinainen jäsen Jari Vanha pj. Johannes Juuso vpj. Marja-Leena Kyrö

Lisätiedot

ENONTEKIÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA 20. Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

ENONTEKIÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA 20. Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone ENONTEKIÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA 20. Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 14.12.2015 klo 17.40-17.55 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Sari Keskitalo p olleet äsenet Jaakko

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2019 Tarkastuslautakunta Sivu 1. keskiviikko klo

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2019 Tarkastuslautakunta Sivu 1. keskiviikko klo ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2019 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) keskiviikko 16.1.2019 klo 18.00-20.15

Lisätiedot

Terveyskeskuslääkärien palkkaratkaisu ja suunnitelma vastaanottomallista

Terveyskeskuslääkärien palkkaratkaisu ja suunnitelma vastaanottomallista Yhtymähallitus 15 22.01.2013 Terveyskeskuslääkärien palkkaratkaisu ja suunnitelma vastaanottomallista 574/00.01.02.03/2012 Yhall 15 Valmistelijat: Johtava ylilääkäri Pekka Taipale, pekka.taipale(at)ylasavonsote.fi,

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO. SIVLTK, :30, Pöytäkirja

SISÄLLYSLUETTELO. SIVLTK, :30, Pöytäkirja i SISÄLLYSLUETTELO SIVLTK, 19.8.2015 17:30, Pöytäkirja -1 Läsnäolijat... 1 49 Kansalaisopiston tuntien toteutuma lv 2014-2015... 2 Pykälän liite: Kansalaisopiston tuntien toteutuma lv 2014-2015, liite...

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 5/ Kokoushuone K1-K2, Ulvilan kaupungintalo

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 5/ Kokoushuone K1-K2, Ulvilan kaupungintalo Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 5/2019 1 Tarkastuslautakunta Aika 10.09.2019 klo 14:00-16:35 Paikka Kokoushuone K1-K2, Ulvilan kaupungintalo Käsitellyt asiat Pykälä Asia Sivu 22 Kaupungin talouskatsaus 3 23

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 1/2011

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 1/2011 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Tiistai 8.2.2011 kello 9.00 11.30 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymä, ruokalan vieressä 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä

Lisätiedot

PELLON KUNTA 6/2018 Tarkastuslautakunta AIKA Maanantai klo Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA

PELLON KUNTA 6/2018 Tarkastuslautakunta AIKA Maanantai klo Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA AIKA Maanantai 29.5.2018 klo 9.00 PAIKKA Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA Varsinainen jäsen Jari Vanha pj. Johannes Juuso vpj. Marja-Leena Kyrö Janne Ranta Maija-Liisa Pakisjärvi

Lisätiedot

Kainuun Jätehuollon kuntayhtymä 1(6) Varastokatu KAJAANI Hallituksen kokous nro 2/2007

Kainuun Jätehuollon kuntayhtymä 1(6) Varastokatu KAJAANI Hallituksen kokous nro 2/2007 Kainuun Jätehuollon kuntayhtymä 1(6) KOKOUSAIKA Perjantai 23.3.2007 kello 13.00 15.40 KOKOUSPAIKKA Kainuun Jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87100 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka

Lisätiedot

SIVISTYSLAUTAKUNNAN SUOMENKIELINEN JAOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2012. Kunnanviraston yhteispalvelupiste, Lapinjärventie 20 A

SIVISTYSLAUTAKUNNAN SUOMENKIELINEN JAOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2012. Kunnanviraston yhteispalvelupiste, Lapinjärventie 20 A SIVISTYSLAUTAKUNNAN SUOMENKIELINEN JAOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2012 Kokousaika 29.5.2012 klo 17.30-18.00 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat Kunnanviraston yhteispalvelupiste, Lapinjärventie 20 A KOKOUKSEN LAILLISUUDEN

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai 4.3.2019 klo 9.00 9.20 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantai 4.3.2019 klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Nro 1 / 2019 ASIA LIITE 1 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(6) Viestitie 2 87700 KAJAANI Hallituksen kokous 1.6.2009 nro 2/2009

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(6) Viestitie 2 87700 KAJAANI Hallituksen kokous 1.6.2009 nro 2/2009 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(6) KOKOUSAIKA Maanantai 1.6.2009 kello 13.00 14.10 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 5/2012

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 5/2012 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Tiistai 6.11.2012 kello 9.00 10.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi puheenjohtajana) Kainuun jätehuollon kuntayhtymä

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(8) Viestitie KAJAANI Hallituksen kokous nro 1/2011

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(8) Viestitie KAJAANI Hallituksen kokous nro 1/2011 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(8) KOKOUSAIKA Keskiviikko 12.1.2011 kello 14.00 16.55 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 6/

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 6/ Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 6/2016 78 Kulttuurilautakunta Aika 30.08.2016 klo 18:00-18:44 Paikka Pääkirjasto Käsitellyt asiat Pykälä Asia Sivu 50 Kulttuurilautakunnan talousarvion toteutumisvertailu tammi-kesäkuulta

Lisätiedot

Maanantai klo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat

Maanantai klo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat KOKOUSKUTSU LUHANGAN KUNTA 2 /2014 Kaavatoimikunta Kokousaika Maanantai 3.2.2014 klo 16.00 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat 6 7 8 9 sivu 7 7 8 9 Kunnantalo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Valitaan

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 4/2014

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 4/2014 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Keskiviikko 21.5.2014 kello 14.00 15.20 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 2/2011

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 2/2011 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Perjantai 25.3.2011 kello 9.00 12.30 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymä, ruokalan vieressä 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/ (7) Tarkastuslautakunta

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/ (7) Tarkastuslautakunta Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/2018 1 (7) Julkinen Kokoustiedot Aika tiistai klo 16:00-16:45 Paikka Kaupungintalo, kabinetti, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Hilkka Kontiainen, puheenjohtaja

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 6/2014

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 6/2014 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Maanantai 17.11.2014 kello 16.00 17.30 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä

Lisätiedot

ENONTEKIÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8. Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

ENONTEKIÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8. Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone ENONTEKIÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8. Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 18.5.2015 klo 14.00-16.55 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Sari Keskitalo pj olleet jäsenet Jaakko

Lisätiedot

LAPINLAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/

LAPINLAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ LAPINLAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2019 24 Henkilöstöjaosto 25.02.2019 Päätöksentekotapa Varsinainen kokous Käsitellyt asiat Sivu 16 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 26 17 Pöytäkirjantarkastajien valinta

Lisätiedot

MUONION-ENONTEKIÖN TERVEYDENHUOLLON KY. Tarkastuslautakunta 2017 ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Ma klo 9:00-10.

MUONION-ENONTEKIÖN TERVEYDENHUOLLON KY. Tarkastuslautakunta 2017 ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Ma klo 9:00-10. 2017 Kokousaika Ma klo 9:00-10. 50 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Maria Roimaa, varapuheenjohtaja Hannu Ranta Markku T Rauhala, varajäsen Teemu

Lisätiedot

Kainuun Jätehuollon kuntayhtymä 1(9) Varastokatu KAJAANI Hallituksen kokous nro 8/2006

Kainuun Jätehuollon kuntayhtymä 1(9) Varastokatu KAJAANI Hallituksen kokous nro 8/2006 Kainuun Jätehuollon kuntayhtymä 1(9) KOKOUSAIKA Maanantai 2.10.2006 kello 13.00 16.00 KOKOUSPAIKKA Kainuun Jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87100 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka

Lisätiedot

Rautavaaran kunta Pöytäkirja 6/2017 1

Rautavaaran kunta Pöytäkirja 6/2017 1 Rautavaaran kunta Pöytäkirja 6/2017 1 10.04.2017 Aika 10.04.2017 klo 09:00-09:20 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 32 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 33 Pöytäkirjan tarkastajien

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLLON KY. Yhtymähallitus 21.5.2015

TERVEYDENHUOLLON KY. Yhtymähallitus 21.5.2015 1 Kokousaika To 21.5.2015 klo 17.30 19.30 Paikka Enontekiön kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Myllykangas Matti, pj. Airaksinen Olavi Alamattila Jaakko Ikonen Pasi Juuso Berit-Ellen 26-31, 33-37

Lisätiedot

KOKKOLAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2019 1

KOKKOLAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2019 1 KOKKOLAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2019 1 Tarkastuslautakunta 2017-2020 AIKA 11.04.2019 klo 16:00-18:19 PAIKKA D 1.7 SISÄLLYSLUETTELO Sivu 39 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 40 Pöytäkirjan tarkastajat

Lisätiedot

Jutta Pasma (sit) Satu Sirviö (sit) Ahti Isojärvi (kesk) Jari Tervo (kesk) Marko Poikela (kesk) Pirkko Hyötylä (kesk)

Jutta Pasma (sit) Satu Sirviö (sit) Ahti Isojärvi (kesk) Jari Tervo (kesk) Marko Poikela (kesk) Pirkko Hyötylä (kesk) Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 310 Kunnanhallitus ESITYSLISTA 15/2009 KOKOUSAIKA Perjantaina 04.12.2009 kello 15.00 15.40 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto valtuustosali SAAPUVILLA

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(9) Viestitie 2 87700 KAJAANI Hallituksen kokous 29.6.2012 nro 4/2012

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(9) Viestitie 2 87700 KAJAANI Hallituksen kokous 29.6.2012 nro 4/2012 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(9) KOKOUSAIKA Perjantai 29.6.2012 kello 13.00 14.35 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymä, Majasaaren jätekeskus 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2016 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus Kotirinteen yksityistie... 2

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2016 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus Kotirinteen yksityistie... 2 PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2016 Tiejaosto Kokousaika Tiistaina 3.5.2015 klo 9.00 9.20 Kokouspaikka Kuntala, neuvotteluhuone Asiat sivu nro 1 Tieavustushakemus Kotirinteen yksityistie... 2 2 Tieavustushakemus

Lisätiedot

Rautavaaran kunta Pöytäkirja 10/

Rautavaaran kunta Pöytäkirja 10/ Rautavaaran kunta Pöytäkirja 10/2016 124 13.10.2016 Aika 13.10.2016 klo 11:30-12:20 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 84 Kokouksen päätösvaltaisuuden toteaminen 126 85

Lisätiedot