TERVEYDENHUOLLON KY. Yhtymävaltuusto

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "TERVEYDENHUOLLON KY. Yhtymävaltuusto 18.6.2014"

Transkriptio

1 Kokousaika Ke klo Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Muonion kunnasta: Hietala Kosti Kangosjärvi Ulla-Maija Keimiöniemi Anne-Mari Korhonen Elina Lehtimäki Raija Särkijärvi Juha Enontekiön kunnasta: Alatörmänen Seppo Eira Birgitta Palojärvi Leena Ranta Hannu Syväjärvi Ulla-Maija Tonteri Antti Muut saapuvilla olleet (läsnäolon peruste) Korhonen Taina Vuollo Saara vs. johtava lääkäri pöytäkirjanpitäjä Asiat 1-21 Allekirjoitus ja varmennus Puheenjohtaja Pöytäkirjanpitäjä Tarkastusaika Tarkastus Raija Lehtimäki Seppo Alatörmänen Saara Vuollo 1 5, 6-21 Allekirjoitukset Pöytäkirja on pidetty yleisesti nähtävillä Varmennus Birgitta Eira Virka-asema Ulla-Maija Kangosjärvi Allekirjoitus

2 KOKOUKSEN AVAUS JA NIMENHUUTO Yvalt 1 Yhtymävaltuuston työjärjestyksen 1 :n mukaan toimikauden ensimmäisen kokouksen kutsuu koolle yhtymähallituksen puheenjohtaja ja kokouksen avaa iältään vanhin läsnä oleva valtuutettu, joka johtaa puhetta, kunnes yhtymävaltuuston puheenjohtaja ja varapuheenjohtajat on valittu. Yhtymävaltuuston työjärjestyksen 12 :n mukaan läsnä olevat valtuutetut todetaan nimenhuudolla, joka toimitetaan aakkosjärjestyksessä kunnittain. Iältään vanhin valtuutettu Raija Lehtimäki avasi kokouksen ja suoritettiin nimenhuuto. KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Yvalt 2 Kuntayhtymän perussopimuksen 10 :n mukaisesti yhtymävaltuuston kokouskutsut on vähintään 10 päivää ennen kokousta lähetettävä yhtymävaltuuston ja yhtymähallituksen jäsenille sekä jäsenkuntien kunnanhallituksille. Perussopimuksen 11 :n mukaan yhtymävaltuusto on päätösvaltainen, kun kaksikolmannesta sen jäsenistä on saapuvilla. Yhtymävaltuustossa on perussopimuksen 9 :n mukaan kullakin jäsenellä yksi ääni. Puheenjohtajan asiana on todeta, onko yhtymävaltuusto laillisesti kokoon kutsuttu ja päätösvaltainen. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

3 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA Yvalt 3 Yhtymävaltuuston työjärjestyksen 32 :n mukaan yhtymävaltuuston pöytäkirjan tarkastaa kaksi kullakin kerralla sitä varten valittua jäsentä, jollei yhtymävaltuusto jonkin asian kohdalla toisin päätä. 23 :n mukaan pöytäkirjantarkastajat toimivat samalla ääntenlaskijoina. Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Birgitta Eira ja Ulla-Maija Kangosjärvi. He toimivat myös ääntenlaskijoina.

4 VAALILAUTAKUNNAN VALINTA Yhall 4 Kuntayhtymän perussopimuksen voimassaolo on Yhtymävaltuuston toimikausi on sama kuin kunnanvaltuuston. Yhtymävaltuuston työjärjestyksen 24 :n mukaan yhtymävaltuusto valitsee toimikaudekseen suhteellisten vaalien toimittamista varten vaalilautakunnan. Lautakunnassa on 3 jäsentä ja kullakin henkilökohtainen varajäsen. Yhtymävaltuusto valitsee jäseniksi valituista lautakunnan puheenjohtajan ja yhden varapuheenjohtajan. Lautakunnan sihteerinä toimii yhtymävaltuuston pöytäkirjanpitäjä, jollei yhtymävaltuusto toisin päätä. Yhtymähallitus esittää yhtymävaltuustolle, että se valitsee toimikaudekseen vaalilautakunnan ja yhden jäsenistä puheenjohtajaksi ja yhden varapuheenjohtajaksi. Yhtymähallitus päätti esittää yhtymävaltuustolle, että se valitsee toimikaudekseen vaalilautakunnan ja yhden jäsenistä puheenjohtajaksi ja yhden varapuheenjohtajaksi. Yvalt 4 Vaalilautakuntaan valittiin seuraavat: Jäsen Birgitta Eira Antti Tonteri Juha Särkijärvi Varajäsen Elina Korhonen Ulla-Maija Syväjärvi Anne-Mari Keimiöniemi Puheenjohtajaksi valittiin Juha Särkijärvi ja varapuheenjohtajaksi Birgitta Eira.

5 YHTYMÄVALTUUSTON PUHEENJOHTAJAN JA VARAPUHEENJOHTAJIEN VALINTA Yhall 5 Kuntayhtymän perussopimus on voimassa Kuntayhtymän perussopimuksen 8 :n mukaan yhtymävaltuuston puheenjohtaja on Enontekiön kunnasta. Yhtymävaltuuston toimikausi on sama kuin kunnanvaltuuston. Yhtymävaltuusto valitsee keskuudestaan puheenjohtajan ja tarpeellisen määrän varapuheenjohtajia toimikaudekseen. Puheenjohtaja ja varapuheenjohtajat valitaan samassa vaalitoimituksessa. (Kuntalaki 12 ). Yhtymähallitus esittää yhtymävaltuustolle, että se päättää varapuheenjohtajien lukumäärästä ja valitsee keskuudestaan puheenjohtajan ja varapuheenjohtajat. Yhtymähallitus päätti esittää yhtymävaltuustolle, että se päättää varapuheenjohtajien lukumäärästä ja valitsee keskuudestaan puheenjohtajan ja varapuheenjohtajat. Yvalt 5 Yksimielisesti päätettiin, että valitaan puheenjohtaja ja kolme varapuheenjohtajaa. Puheenjohtajaksi valittiin Seppo Alatörmänen, I varapuheenjohtajaksi Kosti Hietala, II varapuheenjohtajaksi Birgitta Eira, III varapuheenjohtajaksi Raija Lehtimäki.

6 YHTYMÄHALLITUKSEN VALINTA Yhall 6 Perussopimuksen mukaan yhtymähallitus valitaan kahdeksi vuodeksi kerrallaan. Yhtymähallituksessa on kymmenen jäsentä, viisi kummastakin kunnasta ja jokaisella henkilökohtainen varajäsen. Yhtymähallituksen puheenjohtaja on Muonion kunnasta. Kuntalain 81 :n mukaan muiden toimielinten kuin yhtymävaltuuston kokoonpano on sovitettava sellaiseksi, että se vastaa jäsenkuntien valtuustoissa edustettuina olevien eri ryhmien kunnallisvaaleissa saamaa ääniosuutta kuntayhtymänalueella kunnallisvaalilaissa säädetyn suhteellisuusperiaatteen mukaisesti. Kunnallisen toimielimen valinnassa on otettava huomioon tasa-arvolain säännös (4 a ), jonka mukaan kunnallisessa toimielimessä tulee olla sekä naisia että miehiä kumpiakin vähintään 40 prosenttia, jollei erityisistä syistä muuta johdu. Tasa-arvovaatimus koskee erikseen varsinaisia jäseniä ja varajäseniä. Yhtymähallitus esittää yhtymävaltuustolle, että se valitsee yhtymähallituksen jäsenet ja varajäsenet sekä nimeää yhden jäsenistä puheenjohtajaksi ja yhden varapuheenjohtajaksi. Yhtymähallitus päätti esittää yhtymävaltuustolle, että se valitsee yhtymähallituksen jäsenet ja varajäsenet sekä nimeää yhden jäsenistä puheenjohtajaksi ja yhden varapuheenjohtajaksi. Yvalt 6 Seppo Alatörmänen kiitti luottamuksesta puheenjohtajan valinnassa ja esitti, että pykälien 13 ja 14 käsittelyjärjestys vaihdetaan. Asia hyväksyttiin. Aluksi pidettiin 10 minuutin neuvottelutauko. Sen jälkeen todettiin läsnäolijat. Yhtymähallitukseen valittiin seuraavat: Jäsen Matti Myllykangas Riitta Lipponen Ulla-Maija Kangosjärvi Olavi Airaksinen Juha Niemelä Jaakko Alamattila Leena Palojärvi Sari Keskitalo Pasi Ikonen Berit-Ellen Juuso Varajäsen Juha O. Vuollo Markku Rauhala Niina Kangosjärvi Raija Lehtimäki Mika Brännare Kalevi Keskitalo Timo Tyrväinen Elli-Marja Kultima Helinä Hautamäki Virpi Labba Puheenjohtajaksi valittiin Matti Myllykangas ja varapuheenjohtajaksi Leena Palojärvi.

7 TARKASTUSLAUTAKUNNAN VALINTA Yhall 7 Kuntalain 71 :n mukaan valtuusto asettaa tarkastuslautakunnan toimikauttaan vastaavien vuosien hallinnon ja talouden tarkastuksen järjestämistä varten. Lautakunnan puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan tulee olla valtuutettuja. Tilintarkastussäännön 2 :n mukaan lautakunnassa on puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja sekä kaksi muuta jäsentä. Jokaisella jäsenellä on henkilökohtainen varajäsen. Kuntalain 81 :n mukaan muiden toimielinten kuin yhtymävaltuuston kokoonpano on sovitettava sellaiseksi, että se vastaa jäsenkuntien valtuustoissa edustettuina olevien eri ryhmien kunnallisvaaleissa saamaa ääniosuutta kuntayhtymänalueella kunnallisvaalilaissa säädetyn suhteellisuusperiaatteen mukaisesti. Kunnallisen toimielimen valinnassa on otettava huomioon tasa-arvolain säännös (4 a ), jonka mukaan kunnallisessa toimielimessä tulee olla sekä naisia että miehiä kumpiakin vähintään 40 prosenttia, jollei erityisistä syistä muuta johdu. Tasa-arvovaatimus koskee erikseen varsinaisia jäseniä ja varajäseniä. Yhtymähallitus esittää yhtymävaltuustolle, että se asettaa toimikauttaan vastaavaksi ajaksi tarkastuslautakunnan, jonka jäsenistä valitsee yhden puheenjohtajaksi ja yhden varapuheenjohtajaksi. Yhtymähallitus päätti esittää yhtymävaltuustolle, että se asettaa toimikauttaan vastaavaksi ajaksi tarkastuslautakunnan, jonka jäsenistä valitsee yhden puheenjohtajaksi ja yhden varapuheenjohtajaksi. Yvalt 7 Pidettiin 5 minuutin neuvottelutauko. Sen jälkeen todettiin läsnäolijat. Tarkastuslautakuntaan valittiin seuraavat: Jäsen Birgitta Eira Antti Tonteri Kari Malila Anne-Mari Keimiöniemi Varajäsen Hannu Ranta Outi Kurkela Hannu Liikavainio Elina Ahola Puheenjohtajaksi valittiin Birgitta Eira ja Anne-Mari Keimiöniemi varapuheenjohtajaksi.

8 TILINTARKASTUSTARJOUKSEN KÄSITTELY Tark.ltk 4 Kuntalain 72 :n mukaan valtuusto valitsee hallinnon ja talouden tarkastamista varten yhden tai useamman tilintarkastajan, joka toimii tehtävässään virkavastuulla. Tilintarkastajat voidaan valita enintään kuuden tilikauden hallinnon ja talouden tarkastamista varten. Tilintarkastajan tulee olla julkishallinnon ja -talouden tilintarkastajalautakunnan hyväksymä henkilö (JHTT-tilintarkastaja) tai yhteisö (JHTTyhteisö). Yhteisön on määrättävä vastuunalaiseksi tilintarkastajaksi JHTT-tilintarkastaja. Ellei tilintarkastajaksi valita yhteisöä ja tilintarkastajia valitaan vain yksi, on valittava vähintään yksi varatilintarkastaja. Varatilintarkastajaan sovelletaan, mitä tilintarkastajasta säädetään. Valtuusto voi erottaa tilintarkastajan toimestaan kesken toimikauden. Tilintarkastaja voi erota toimestaan kesken toimikauden ilmoittamalla siitä valtuustolle. JHTT-yhteisöstä säädetään erikseen. ( /325). Tilintarkastajalla on oltava edellytykset riippumattoman tilintarkastuksen toimittamiseen. Jos edellytykset riippumattomaan tarkastukseen puuttuvat, tilintarkastajan on kieltäydyttävä vastaanottamasta tehtävää tai luovuttava siitä. Tilintarkastajana ei voi toimia henkilö, joka 71 :n 3 momentin mukaan ei ole vaalikelpoinen tarkastuslautakuntaan. Tilintarkastajaksi voidaan kuitenkin valita henkilö, jonka kotikunta kunta ei ole. Tarkastuslautakunta päätti kokouksessaan pyytää tarjoukset vuosien hallinnon ja talouden tarkastuksesta. Tarjoukset pyydettiin seuraavilta: BDO Audiatror Oy, KPMG Julkishallinto ja Ernst & Young Oy. Määräaikaan mennessä saapui tarjous BDO Audiator Oy:ltä. Tarjouksen avaamisesta tehtiin pöytäkirja. Vastuunalaiseksi tilintarkastajaksi esitetään JHTT Risto Hyvöstä. Tarkastuspäivän hinta on 610 euroa ja tarjouspyynnön mukaiseksi tarkastuksen laajuudeksi on arvioitu 4 päivää/vuosi. Mahdollisista tarkastuslautakunnan valmistelijan tehtävistä veloitetaan 610 euroa/päivä tai 84 euroa/tunti ja lisätehtävistä 100 euroa/tunti. Hintoihin lisätään kulloinkin voimassaoleva arvonlisävero. Kolmen vuoden jälkeen hintoja tarkistetaan 3% vuosittain. Hinnat sisältävät matkakulut. Esitys Tarkastuslautakunta päättää esittää BDO Audiator Oy:n tilintarkastustarjouksen yhtymävaltuuston hyväksyttäväksi ja Risto Hyvöstä vastuunalaiseksi tilintarkastajaksi. Tarkastuslautakunta päätti esittää BDO Audiator Oy:n tilintarkastustarjouksen yhtymävaltuuston hyväksyttäväksi ja Risto Hyvöstä vastuunalaiseksi tilintarkastajaksi. Yvalt 8 Yhtymävaltuusto hyväksyi BDO Audiator Oy:n tilintarkastustarjouksen ja Risto Hyvösen vastuunalaiseksi tilintarkastajaksi.

9 TERVEYSKESKUSLÄÄKÄRIN VALINTA Yhall 22 Terveyskeskuslääkäri Yrjö Perkkiön irtisanouduttua virastaan alkaen tuli virka avoimeksi ja yhtymähallitus päätti julistaa sen haettavaksi. Virka on ollut haettavana mennessä. Pätevyysvaatimuksena on laillistettu lääkäri. Viran pääasiallinen sijoituspaikka on Enontekiön terveysasema. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Saamen kielen taito katsotaan eduksi. Ilmoitus on julkaistu TE-palvelujen internetsivuilla ( ja Lääkärilehdessä. Virkaa haki Anne Vuontissalmi. Hakemusasiakirjat liitteenä. Hakemus sisältää palkkatoivomuksen 6800 e/kk. Liitteessä on selvitys vakinaisten lääkäreiden kuukausipalkoista. Toivomus ylittää kuntayhtymässä vallitsevan palkkatason. Yhtymähallitus esittää yhtymävaltuustolle, että Anne Vuontissalmi valitaan terveyskeskuslääkärin virkaan. Tehtäväkohtaiseksi palkaksi vahvistetaan 5500 e/kk. Tästä seuraa muiden vakinaisten lääkäreiden palkkojen tarkistuksia. Käsittely Koska päätöksentekoon sisältyy esittelijä Taina Korhosen palkan tarkistaminen, hän poistui esteellisenä tämän pykälän käsittelyn ajaksi. Esittelijänä toimi puheenjohtaja. Puheenjohtajan esitys Yhtymähallitus päättää esittää yhtymävaltuustolle, että Anne Vuontissalmi valitaan terveyskeskuslääkärin virkaan ja tehtäväkohtaiseksi palkaksi vahvistetaan 5200 euroa/kk. Ulla-Maija Kangosjärvi kannatti puheenjohtajan esitystä. Jaakko Alamattila esitti, että palkaksi vahvistetaan 5000 euroa/kk. Esitystä kannattivat Kari Malila ja Leena Palojärvi. Puheenjohtaja totesi, että oli tehty pääesityksestä poikkeava kannatettu esitys ja tulee äänestää. Äänestysmenettelyksi hyväksyttiin, että ne, jotka kannattavat puheenjohtajan esitystä, äänestävät jaa, ja ne, jotka kannattavat Alamattilan esitystä, äänestävät ei. Äänestyksessä annettiin neljä jaa -ääntä (Eira-Keskitalo, Kangosjärvi Ulla-Maija, Niemelä, Vuollo) ja ei -ääniä neljä (Malila, Juuso, Palojärvi, Alamattila). Koska äänet menivät tasan, ratkaisee puheenjohtajan kannattama esitys. Äänestyksen tuloksena yhtymähallitus päätti esittää yhtymävaltuustolle, että Anne Vuontissalmi valitaan terveyskeskuslääkärin virkaan ja tehtäväkohtaiseksi palkaksi vahvistetaan euroa/kk. Yvalt 9 Yhtymävaltuusto päätti valita terveyskeskuslääkärin virkaan Anne Vuontissalmen. Palkka määräytyy yhtymähallituksen tekemän päätöksen mukaisesti siten, että kokonaispalkaksi muodostuu e/kk, joka sisältää toimenpidepalkkiot. Päivystyskorvaukset maksetaan erikseen.

10 ERON MYÖNTÄMINEN HAMMASLÄÄKÄRILLE Yhall 23 Terveyskeskushammaslääkäri Aira Autto irtisanoutuu virastaan lukien eläkkeelle siirtymisen johdosta. Yhtymähallitus esittää yhtymävaltuustolle, että se myöntää Aira Auttolle eron terveyskeskushammaslääkärin virasta lukien. Yhtymähallitus päätti esittää yhtymävaltuustolle, että se myöntää Aira Auttolle eron terveyskeskushammaslääkärin virasta lukien. Yvalt 10 Yhtymävaltuusto myönsi Aira Auttolle eron terveyskeskushammaslääkärin virasta lukien. Yhtymävaltuusto kiittää Aira Auttoa kuntayhtymän hyväksi tehdystä työstä.

11 JOHTAJAN VALINTA Yhall 31 (15.5.) Kuntayhtymässä on ollut haettavana johtajan virka. Se on määräaikainen loppuun. Pätevyysvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja kokemusta kunnallishallinnosta tai terveydenhuollon hallinnosta. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtäviin kuuluu vastata kuntayhtymän toiminnasta ja taloudesta sekä toimia esittelijänä yhtymähallituksessa yhteistyössä johtavan lääkärin kanssa. Tarkemmat vastuut määritellään johtosäännössä. Jatketun hakuajan 4.5. kuluessa virkaa hakivat: Aaltonen Heikki Hietanen Katja Ihantola Mervi Isola Kaisu Kiili Markus Kontu Elina Koponen Ritva Kujanpää Raimo Louet-Lehtoniemi Tuulikki Maaninka Rauno Salo Sampo Yhtymähallitus valitsee haastateltavat ja haastattelijat sekä määrittelee aikataulun tälle. Yhtymähallitus päätti, että hakijoista haastatteluun kutsutaan seuraavat: Hietanen Katja Ihantola Mervi Kiili Markus Kujanpää Raimo Louet-Lehtoniemi Tuulikki Maaninka Rauno Haastattelijoiksi valittiin yhtymähallitus, yhtymävaltuuston puheenjohtajisto, vs. johtava lääkäri ja johtava hoitaja. Haastattelut pidetään kello 10 alkaen. Mahdollisuus videoyhteyteen järjestetään. Yhall 44 Katja Hietanen on sähköpostiviestillään perunut hakemuksensa. Yhtymähallitus esittää yhtymävaltuustolle johtajan määräaikaiseen virkaan asti valittavaksi Tuulikki Louet-Lehtoniemen, ensimmäiselle varasijalle Rauno Maaninka ja toiselle varasijalle Mervi Ihantola. Valitun on 4.7. ilmoitettava viran vastaanottamisesta sähköpostiin: Tehtäväkohtaiseksi palkaksi vahvistetaan e/kk. Käsittely Keskustelun kuluessa puheenjohtaja totesi, että yhtymähallitus on yksimielinen johtajan valinnasta ja esittää Tuulikki Louet-Lehtoniemeä valittavaksi. Niina Kangosjärvi esitti, että ensimmäiselle varasijalle valitaan Mervi Ihantola ja toiselle

12 varasijalle Rauno Maaninka. Ulla-Maija Kangosjärvi kannatti Niina Kangosjärven esitystä. Puheenjohtaja totesi, että varasijoista oli tehty vs. johtavan lääkärin esityksestä poikkeava esitys, joten tulee suorittaa vaali. Päätettiin, että suoritetaan suljettu lippuäänestys. Lippuun merkitään numerolla yksi ensimmäiselle varasijalle tuleva ja numerolla kaksi toiselle varasijalle tulevan nimi. Rauno Maaninka sai vaalissa seitsemän ääntä ensimmäiselle varasijalle ja Mervi Ihantola kolme ääntä ensimmäiselle varasijalle. Toiselle varasijalle valittavaksi Mervi Ihantola sai seitsemän ääntä ja Rauno Maaninka kaksi. Toiselle varasijalle oli yksi tyhjä ääni. Muita ääniä ei annettu. Yhtymähallitus päätti yksimielisesti esittää yhtymävaltuustolle johtajan virkaan valittavaksi Tuulikki Louet-Lehtoniemen. Hänen on 4.7. mennessä ilmoitettava viran vastaanottamisesta. Tehtäväkohtaiseksi palkaksi esitettiin vahvistettavaksi e/kk. Koeaika on kuusi kuukautta. Ennen viran vastaanottamista on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilasta hakuilmoituksen mukaan. Virka täytetään määräaikaisena asti. Vaalin tuloksena ensimmäiselle varasijalle esitetään Rauno Maaninkaa (seitsemän ääntä) ja toiselle varasijalle Mervi Ihantolaa. Tämän pykälän osalta pöytäkirja tarkastettiin kokouksessa. Yvalt 11 Yhtymävaltuusto päätti yksimielisesti valita johtajan virkaan Tuulikki Louet-Lehtoniemen, ensimmäiselle varasijalle Rauno Maaninka ja toiselle varasijalle Mervi Ihantola. Valitun on 4.7. ilmoitettava viran vastaanottamisesta sähköpostiin: muonionenontekion.terveyskeskus@muonio.fi. Tehtäväkohtaiseksi palkaksi vahvistetaan e/kk. Ennen viran vastaanottamista on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilasta hakuilmoituksen mukaan. Virka täytetään määräaikaisena asti.

13 OSA-AIKAISEN TERVEYSKESKUSLÄÄKÄRIN VALINTA Yhall 32 Yhtymähallitus päätti kokouksessaan (11 ) julistaa haettavaksi toimintasuunnitelmaan sisältyviä virkoja ja toimia. Kuntayhtymässä on ollut 7.4. mennessä haettavana terveyskeskuslääkärin osa-aikainen (50 %) virka. Työhön kuuluu työterveyslääkärin tehtävät sekä muita lääkärin tehtäviä kuntayhtymän alueella. Hakemuksen liitteeksi on vaadittu ansioluettelo. Hakijan on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Virkaa haki Anne-Mari Ranne. Yhtymähallitus esittää yhtymävaltuustolle terveyskeskuslääkärin osa-aikaiseen (50 %) virkaan valittavaksi Anne-Mari Ranteen. Tehtäväkohtaiseksi palkaksi vahvistetaan euroa. Käsittely Asia käsiteltiin puheenjohtajan esittelemänä, koska vs. johtava lääkäri poistui palkkaasian käsittelyn takia. Yhtymähallitus päätti esittää yhtymävaltuustolle terveyskeskuslääkärin osa-aikaiseen (50 %) virkaan valittavaksi Anne-Mari Ranteen. Tehtäväkohtaiseksi palkaksi vahvistetaan euroa. Taina Korhonen poistui esteellisenä tämän pykälän ajaksi. Yvalt 12 Yhtymävaltuusto päätti valita osa-aikaiseen (50 %) terveyskeskuslääkärin virkaan Anne- Mari Ranteen. Palkka määräytyy yhtymähallituksen tekemän päätöksen mukaisesti siten, että kokonaispalkaksi muodostuu e/kk, joka sisältää toimenpidepalkkiot. Päivystyskorvaukset maksetaan erikseen.

14 TARKASTUSLAUTAKUNNAN ARVIOINTIKERTOMUS Tark.ltk 6 Tarkastuslautakunnan on valmisteltava valtuuston päätettävät hallinnon ja talouden tarkastusta koskevat asiat sekä arvioitava, ovatko valtuuston asettamat toiminnalliset ja taloudelliset tavoitteet kunnassa ja kuntakonsernissa toteutuneet. Esityslistan mukana on vuoden 2013 toimintakertomus ja tilinpäätös. Esitys Käsittely Laaditaan arviointikertomus, jossa huomioidaan valtuustokauden arviointikertomukset ja niiden johdosta tehdyt toimenpiteet. Johtava hoitaja Saara Vuollo kertoi vuoden 2013 toimintasuunnitelman toteutumisesta. Tarkastuslautakunta laatii arviointikertomusta tehdyn toimintakertomuksen pohjalta. Tark.ltk 13 Tarkastuslautakunta esittää yhtymävaltuustolle, että se hyväksyy arviointikertomuksessa esitetyt asiat ja jättää ne yhtymähallituksen valmisteltaviksi. Tarkastuslautakunta esittää yhtymähallitukselle, että Kanta-arkistoon liittymisen edellyttämät ohjelmat ja muut hankinnat suoritetaan ja projekti laitetaan käyntiin. Yvalt 13 Käsittely Tarkastuslautakunnan puheenjohtaja Anne-Mari Keimiöniemi esitteli tarkastuskertomuksen. Lisäksi hän esitti toivomuksen, että valtuustolle toimitetaan neljännesvuosiraportit. Tarkastuslautakunnan esitys hyväksyttiin yksimielisesti.

15 TILINPÄÄTÖS JA TOIMINTAKERTOMUS Yhall 38 Esityslistan liitteenä on vuoden 2013 tilinpäätös ja toimintakertomus. Johtavan lääkärin esitys Toimintakulut olivat ,18 euroa ja toimintatuotot ,13 euroa. Alijäämää on ,81 euroa, mikä perussopimuksen mukaan laskettuna jakaantui siten, että Muonion kunnalta peritään ,67 euroa ja Enontekiön kunnalta peritään ,14 euroa. Kuntalain 68 :n mukaan tilinpäätökseen kuuluvat tase, tuloslaskelma, rahoituslaskelma ja niiden liitteenä olevat tiedot sekä talousarvion toteutumisvertailu ja toimintakertomus. Tilinpäätöksen tulee antaa oikeat ja riittävät tiedot kunnan toiminnan tuloksesta ja taloudellisesta asemasta ja rahoituksesta. Tätä varten tarpeelliset lisätiedot on ilmoitettava liitetiedoissa. Toimintakertomuksessa on kuntalain 69 :n mukaan tehtävä selkoa valtuuston asettamien tavoitteiden toteutumisesta. Toimintakertomuksessa on annettava tietoa myös sellaisista kunnan talouteen ja konsernitaseeseen liittyvistä olennaisista asioista, joista ei ole tehtävä selkoa tuloslaskelmassa ja taseessa. Yhtymähallituksen tulee hyväksyä ja allekirjoittaa tilinpäätös ja jättää se tilintarkastajan tarkastettavaksi. Yhtymähallitus allekirjoittaa vuoden 2013 tilinpäätöksen ja jättää sen tilintarkastajan tarkastettavaksi sekä saattaa tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen tarkastuslautakunnan valmistelun jälkeen yhtymävaltuuston käsiteltäväksi. Yhtymähallitus allekirjoitti vuoden 2013 tilinpäätöksen ja jätti sen tilintarkastajan tarkastettavaksi sekä saattaa tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen tarkastuslautakunnan valmistelun jälkeen yhtymävaltuuston käsiteltäväksi. Tark.ltk 11 Tarkastuslautakunta päätti esittää tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen yhtymävaltuustolle hyväksyttäväksi. Yvalt 14 Tilinpäätös ja toimintakertomus hyväksyttiin yksimielisesti.

16 TILINTARKASTUSKERTOMUS JA VASTUUVAPAUDEN MYÖNTÄMINEN Tark.ltk 12 Kuntayhtymään sovelletaan mm. kuntalain 8-9 lukuja, joissa on säännökset taloudenhoidosta ja tilintarkastuksesta. JHTT-tilintarkastajan on kuntalain 73 ja 75 :ien mukaan suoritettava tilintarkastus ja annettava suorittamansa tarkastuksen perusteella tilintarkastuskertomus, jossa esitetään tarkastuksen tulokset. Kertomuksessa on myös esitettävä, onko tilinpäätös hyväksyttävä ja voidaanko toimielimen jäsenelle ja asianomaisen toimielimen tehtäväalueen johtavalle viranhaltijalle (tilivelvollinen) myöntää vastuuvapaus. Tarkastuslautakunnan on hankittava tilintarkastuskertomuksessa tehdystä muistutuksesta asianomaisen selitys sekä yhtymähallituksen lausunto. Yhtymävaltuusto päättää toimenpiteistä, joihin tarkastuslautakunnan valmistelu, tilintarkastuskertomus ja siinä tehdyt muistutukset antavat aihetta. Hyväksyessään tilinpäätöksen yhtymävaltuusto päättää vastuuvapaudesta tilivelvollisille. Kokouksessa jaetaan kertomus suoritetusta tarkastuksesta. Esitys Kuullaan JHTT-tilintarkastajan selostus suoritetusta tarkastuksesta ja kokouksessa jaettavasta tilintarkastuskertomuksesta. Kuultiin JHTT-tilintarkastajan selostus suoritetusta tarkastuksesta ja tilintarkastuskertomuksesta. Tilintarkastuskertomus ei sisällä muistutusta. Tarkastuslautakunta päätti esittää yhtymävaltuustolle tilintarkastuskertomuksen tiedoksi ja esittää vastuuvapauden myöntämistä tilivelvollisille. Yvalt 15 Tilintarkastuskertomus merkittiin tiedoksi ja tilivelvollisille myönnettiin vastuuvapaus.

17 JOHTAVAN LÄÄKÄRIN IRTISANOUTUMINEN Yhall 49 Johtava lääkäri Teemu Taulavuori irtisanoutuu virastaan päivätyllä kirjeellään alkaen. Hänen irtisanoutumisaikansa on kaksi kuukautta. Yhtymähallitus esittää yhtymävaltuustolle, että se myöntää Teemu Taulavuorelle eron johtavan lääkärin virasta lukien ja kiittää häntä kuntayhtymän hyväksi tehdystä työstä. Yhtymähallitus päätti esittää yhtymävaltuustolle, että se myöntää Teemu Taulavuorelle eron johtavan lääkärin virasta lukien ja kiittää häntä kuntayhtymän hyväksi tehdystä työstä. Yvalt 16 Yhtymävaltuusto päätti myöntää Teemu Taulavuorelle eron johtavan lääkärin virasta lukien ja kiittää häntä kuntayhtymän hyväksi tehdystä työstä.

18 JOHTOSÄÄNNÖN MUUTOS Yhall 93 ( ) voimaan tulevan perussopimuksen mukaan kuntayhtymän johtosääntöä päivitetään siten että kuntayhtymällä on johtaja. Ko. viranhaltija toimii työssään yhtymähallituksen esittelijänä yhteistyössä johtavan lääkärin kanssa sekä vastaa kuntayhtymän toiminnasta ja taloudesta. Johtava lääkäri on valmistellut johtosäännön muutoksen. Voimassa oleva johtosääntö on esityslistan oheismateriaalina ja muutokset erillisenä. Pykälämerkinnät vastaavat nykyisiä pykäliä. Johtosäännöstä poistetaan ympäristöterveydenhuoltoa koskevat kohdat, koska ympäristöterveydenhuolto ei ole enää vuoden 2014 alusta alkaen kuntayhtymän toimintaa. Poistettavat kohdat: Johtavan lääkärin esitys 2 yhtymähallitus toimii terveydensuojeluviranomaisena toimiminen, elintarvikelain ja kuluttajaturvallisuuslain mukaisena viranomaisena toimiminen, tupakkalain mukaisista tehtävistä huolehtivana toimielimenä toimiminen, kemikaalilain mukaisena kemikaaliviranomaisena toimiminen, lääkelain mukaisena nikotiinivalmisteiden myynnin lupa- ja valvontaviranomaisena 2 yhtymähallitus huolehtii eläinlääkintähuoltolaissa (EIL 765/209), eläinsuojelulaissa (EsL 247/1996) kunnalle määrättyjen tehtävien hoidosta 21 Terveysvalvonnan johtaja/eläinlääkärin toimivalta 22 Terveystarkastajan tehtäviin kuuluu Johtosäännön voimaantulosta on tarkoituksenmukaista tehdä erillinen yhtymähallituksen päätös, joka tehdään yhtymävaltuuston päätöksen täytäntöönpanon jälkeen, mikäli yhtymävaltuusto päättää muutoksista, koska johtosäännössä mainittuja vakansseja ei ole vielä perustettu. Yhteistoimintalain 4 :n Työnantajan ja henkilöstön välisessä yhteistoiminnassa käsitellään ainakin sellaiset asiat, jotka koskevat: 1) henkilöstön asemaan merkittävästi vaikuttavia muutoksia työn organisoinnissa, kunnan palvelurakenteessa 2) palvelujen uudelleen järjestämisen periaatteita, jos asialla voi olla olennaisia henkilöstövaikutuksia Yhteistoimintaelin ei ole vielä käsitellyt esitettyjä muutoksia. Yhtymähallitus hyväksyy johtosäännön muutokset yhteistoimintaelimen käsittelyn pohjaksi. Yhtymähallituksen ja yhtymävaltuuston puheenjohtajat kokoavat johtosäännön yhteistyössä johtavien viranhaltijoiden kanssa, jonka jälkeen se viedään yhteistoimintaelimen käsittelyyn.

19 Yhall 50 Työryhmä on kokoontunut usean kerran. Johtosäännön luonnos on ollut ammattijärjestöjen lausunnolla. Yksi lausunto saatiin, Super ry Ao, ja se on liitteenä. Esitetyt asiat on käsitelty työryhmässä. Johtosääntö on uudistettu perussopimusta vastaavaksi, mm. johtajan vastuut lisätty. Nimikkeitä on ajantasaistettu. Työryhmän kokousten jälkeen on pykäliin 12 ja 19 tehty korjaukset viran puolesta. Yhtymähallitus esittää johtosäännön yhtymävaltuuston hyväksyttäväksi. Yhtymähallitus päätti esittää johtosäännön yhtymävaltuuston hyväksyttäväksi Yvalt 17 Käsittely Työryhmän puheenjohtaja Kosti Hietala esitteli johtosäännön. Yhtymävaltuusto hyväksyi johtosäännön.

20 TIEDOKSI ESITETTÄVÄT ASIAT Yvalt 18 Seppo Alatörmänen kysyi, miten peruskunnissa olevat palkka- ja taloushallinto ovat toimineet. Viranhaltijat vastasivat, että ne ovat toimineet hyvin. MUUT ASIAT Yvalt Birgitta Eira ehdotti, että yhtymävaltuuston kokouksen yhteyteen järjestetään yhteispalaveri tarkastuslautakunnan kanssa. 2. Esitettiin tiedoksi yhtymähallituksen päätös lääkäreiden palkkauksesta. KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN Yvalt 20 Puheenjohtaja päätti kokouksen klo

21 VALITUSOSOITUS Yvalt 21 MUUTOKSENHAKUKIELLOT Kieltojen perusteet Seuraavista päätöksistä ei kuntalain 91 :n mukaan saa tehdä kunnallisvalitusta, koska päätös koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa. Pykälät HallintolainkäyttöL 5 :n / muun lainsäädännön mukaan seuraaviin päätöksiin ei saa hakea muutosta valittamalla. Pykälät ja valituskieltojen perusteet VALITUSOSOITUS Valitusviranomainen ja valitusaika Seuraaviin päätöksiin voidaan hakea muutosta kirjallisella valituksella. Valitusviranomainen, osoite ja postiosoite: Pohjois-Suomen hallinto-oikeus Isokatu 4, 3 krs Oulu Faksi: Sähköposti: pohjois-suomi.hao@oikeus.fi Kunnallisvalitus, pykälät 1-21 Valitusaika 30 päivää Hallintovalitus, pykälät Valitusaika päivää Muu valitusviranomainen, osoite ja postiosoite Pykälät Valitusaika päivää Valitusaika alkaa päätöksen tiedoksisaannista. Valitusaikaa laskettaessa tiedoksisaantipäivää ei oteta lukuun. Liitetään pöytäkirjaan

TERVEYDENHUOLLON KY. Tarkastuslautakunta 27.5.2014

TERVEYDENHUOLLON KY. Tarkastuslautakunta 27.5.2014 1 Kokousaika Ti 27.5.2014 klo 14.00 15:45 Paikka Muonion terveyskeskus, ruokasali Jäsenet: Läsnä Keimiöniemi Anne-Mari Malila Kari Kurkela Outi, vj. Poissa Eira Birgitta Pettissalo Petri Muut saapuvilla

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLLON KY. Yhtymävaltuusto 29.10.2015

TERVEYDENHUOLLON KY. Yhtymävaltuusto 29.10.2015 MUONION-ENONTEKIÖN ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Kokousaika To 29.10.2015 klo 19.00 19.32 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Muonion kunnasta: Hietala Kosti, I vpj. Kangosjärvi Ulla-Maija

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLLON KY. Tarkastuslautakunta 10.4.2014

TERVEYDENHUOLLON KY. Tarkastuslautakunta 10.4.2014 1 Kokousaika To 10.4.2014 klo 15.00 16.15 Paikka Muonion terveyskeskus, ruokasali Jäsenet: Läsnä Keimiöniemi Anne-Mari, pj. Malila Kari Eira Birgitta Kurkela Outi, vj. Poissa Pettissalo Petri Muut saapuvilla

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta TERVEYDENHUOLON KY. 1 Kokousaika Ti 31.5.2016 klo 15.00 18.30 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja Anne-Mari Keimiöniemi,

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 29.4.2015

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 29.4.2015 TERVEYDENHUOLON KY. 1 Kokousaika Ke 29.4.2015 klo 14.00 16.54 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja Anne-Mari Keimiöniemi,

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 26.4.2017 1 Kokousaika Pe 28.4.2017 klo 16.00 19.10 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja

Lisätiedot

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS. Tarkastuslautakunnan kokousmenettelyssä noudatetaan hallintosäännön määräyksiä.

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS. Tarkastuslautakunnan kokousmenettelyssä noudatetaan hallintosäännön määräyksiä. UTSJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA TARKASTUSLAUTAKUNTA 1/15.5.20089 1 Kokousaika 15.5.2009 klo 9-14 Kokouspaikka Läsnä Kunnanvirasto, Utsjoki Pertti Kujala, pj Säde Guttorm, vpj Raimo-Esa Guttorm, j Seppo

Lisätiedot

Muut Tuominen Pirjo palvelusihteeri, pöytäkirjanpitäjä :t 17-21 JHTT, KHT, KPMG Julkishallinnon Palvelut Oy, :t 15-17

Muut Tuominen Pirjo palvelusihteeri, pöytäkirjanpitäjä :t 17-21 JHTT, KHT, KPMG Julkishallinnon Palvelut Oy, :t 15-17 Iitin kunta Pöytäkirja 4/2015 1 Tarkastuslautakunta 27.04.2015 Aika Maanantai 27.04.2015 klo 18:00-20:00 Paikka Saapuvilla Kunnantalo, neuvotteluhuone (1. krs.) Yli-Kaitala Markku puheenjohtaja, esittelijä

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/2013 1 (11) Tarkastuslautakunta 2 28.05.2013

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/2013 1 (11) Tarkastuslautakunta 2 28.05.2013 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/2013 1 (11) Kokoustiedot Aika tiistai klo 12:00-13:25 Paikka Saunakabinetti, Kaupungintalo 3. krs. Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Tapio Lankia, puheenjohtaja Raimo

Lisätiedot

HIRVENSALMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 19.04.2016. SAAPUVILLA OLLEET Kivisaari Markku puh.johtaja JÄSENET Marttinen Timo varapuh.

HIRVENSALMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 19.04.2016. SAAPUVILLA OLLEET Kivisaari Markku puh.johtaja JÄSENET Marttinen Timo varapuh. PÖYTÄKIRJA 3/2016 Tarkastuslautakunta KOKOUSAIKA 19.04.2016 klo 15.00 17.40 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto SAAPUVILLA OLLEET Kivisaari Markku puh.johtaja JÄSENET Marttinen Timo varapuh.johtaja Jyrälä Arja

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 23.05.2014

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 23.05.2014 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 3/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30 Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO Jäsen

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 67

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 67 PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 67 Kunnanvaltuusto 06.08.2014 AIKA 06.08.2014 klo 14:00-14:06 PAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 31 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

1 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 2/2018

1 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 2/2018 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA Torstai 17.5.2018 klo 09.00 10.45 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, Virastotie 5 A, Kivijärvi LÄSNÄ Teuvo Rekonen puheenjohtaja Airi Sorsamäki jäsen Aira Hakkarainen jäsen

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1 Aika 10.5.2016 klo 14:03 17:19 Paikka Kokoustila K1-K2, kaupungintalo Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 58 59 60 Arviointikertomuksen käsittely Tilinpäätöksen 2015

Lisätiedot

SAAPUVILLA Alamattila Jaakko Kimmel Miliza OLLEET JÄSENET Alatörmänen Seppo Kotavuopio Kari. Eira-Keskitalo Satu-Marja Kurkela Outi

SAAPUVILLA Alamattila Jaakko Kimmel Miliza OLLEET JÄSENET Alatörmänen Seppo Kotavuopio Kari. Eira-Keskitalo Satu-Marja Kurkela Outi ENONTEKIÖN KUNTA Kunnanvaltuusto PÖYTÄKIRJA KOKOUSAIKA Maanantaina 22.4.2013 klo 10.00-13.04 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, valtuustosali SAAPUVILLA Alamattila Jaakko Kimmel Miliza OLLEET JÄSENET Alatörmänen

Lisätiedot

SAVONIA-AMMATTIKORKEAKOULUN ESITYSLISTA 02/2016

SAVONIA-AMMATTIKORKEAKOULUN ESITYSLISTA 02/2016 AIKA Tiistai 31.5.2016 kello 15.00 PAIKKA Microkadun kampus, B-osan 1. kerroksen luokkatila B1012 käyntiosoite: Technopolis, Microkatu 1, 70210 Kuopio KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä Liite/Viite * Asia 1 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Ritva Lill-Smeds, jäsen

Ritva Lill-Smeds, jäsen Tarkastuslautakunta 2009-2012 18.05.2010 1 KOKOUSAIKA Tiistaina 18.05.2010 klo 15.00 19.35 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET Kunnanvirasto Yhteispalvelupisteen kokoustila Lapinjärvi Mats Antas, puheenjohtaja

Lisätiedot

LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 3/ SISÄLLYSLUETTELO

LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 3/ SISÄLLYSLUETTELO LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 3/2019 1 ASIAT SISÄLLYSLUETTELO 18 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 19 KOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS 3 20 TILINTARKASTAJAN RAPORTOINTI 3 21 TILINTARKASTUSKERTOMUS JA TILINPÄÄTÖKSEN

Lisätiedot

ENONTEKIÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2. Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 24.2.2016 klo 17.00-18.50

ENONTEKIÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2. Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 24.2.2016 klo 17.00-18.50 ENONTEKIÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2. Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 24.2.2016 klo 17.00-18.50 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, valtuustosali SAAPUVILLA Alamattila Jaakko Kimmel Miliza OLLEET JÄSENET Alatörmänen

Lisätiedot

Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, 96200 Rovaniemi

Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, 96200 Rovaniemi Aika Keskiviikko 28.5.2014 klo 9.15 10.27 Paikka Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, 96200 Rovaniemi Tarkastuslautakunta Jäsen Antti Paananen, puheenjohtaja Jaakko Huttunen,

Lisätiedot

ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA

ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA TERVEYDENHUOLON KY. Kokousaika [Ti klo17. 00-18.50 Paikka Muonion kunnanvirasto, alakerran kahvio Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja Anne-Mari Keimiöniemi, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 5/ (12) Tarkastuslautakunta

Laihia Pöytäkirja 5/ (12) Tarkastuslautakunta Laihia Pöytäkirja 5/2018 1 (12) Aika 16.05.2018, klo 12:00-13:59 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 33 Kokouksen avaus 34 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 35 Edellisen kokouksen pöytäkirjan

Lisätiedot

2 (5) Tarkastussääntö Hyväksytty: yhtymäkokous xx.xx.xxxx xx 17.9.2014. 2.2 Tilintarkastajan tehtävät

2 (5) Tarkastussääntö Hyväksytty: yhtymäkokous xx.xx.xxxx xx 17.9.2014. 2.2 Tilintarkastajan tehtävät 2 (5) 2.2 Tilintarkastajan tehtävät 2.3 Tilintarkastuskertomus Kuntalain 73 75 säädetään tilintarkastajan tehtävistä. Tilintarkastajan on tarkastettava hyvän tilintarkastustavan mukaisesti kunkin tilikauden

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 Tarkastuslautakunta 2013-2016. AIKA 29.4.2014 klo 15.00 15.55. Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 Tarkastuslautakunta 2013-2016. AIKA 29.4.2014 klo 15.00 15.55. Kunnanviraston kokoushuone AIKA 29.4.2014 klo 15.00 15.55 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja vpj. Mäenpää Jonna (poissa), tilalla varajäsen Jari Rantanen Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius,

Lisätiedot

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018 1 Kokousaika: Kokouspaikka: Keskiviikkona 30.5.2018 klo18.00-20.48 Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Puheenjohtaja Marja Jalli Varapuheenjohtaja Pertti

Lisätiedot

19 Tilinpäätöksen hyväksyminen ja vastuuvapauden myöntäminen vuodelta 2017

19 Tilinpäätöksen hyväksyminen ja vastuuvapauden myöntäminen vuodelta 2017 Kangasniemi Pöytäkirja 3/2018 1 (14) Aika 18.05.2018, klo 12:30-15:00 Paikka Kangasniemen kunnantalo, kunnanhallituksen huone Käsitellyt asiat 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 16 Pöytäkirjan

Lisätiedot

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 5/2014 1 SISÄLLYSLUETTELO

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 5/2014 1 SISÄLLYSLUETTELO LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 5/2014 1 ASIAT SISÄLLYSLUETTELO 24 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 25 EDELLISEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTAMINEN 3 26 TILINTARKASTAJAN RAPORTOINTI 3 27 ARVIOINTIKERTOMUKSEN

Lisätiedot

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 4/2015 1

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 4/2015 1 Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 4/2015 1 Tarkastuslautakunta 24.05.2015 AIKA 24.05.2015 klo 00:00-20:00 PAIKKA Kaitalankuja, Hailuoto KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 19 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/ (9) Juankosken tarkastuslautakunta Juankosken kaupungintalo 3. kerroksen kokoushuone

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/ (9) Juankosken tarkastuslautakunta Juankosken kaupungintalo 3. kerroksen kokoushuone Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/2017 1 (9) 16 Kokoustiedot Aika maanantai klo 9:00-12:15 Paikka Juankosken kaupungintalo 3. kerroksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Pentti Rissanen, puheenjohtaja

Lisätiedot

FINLEX - Säädökset alkuperäisinä: 578/2006. Annettu Naantalissa 29 päivänä kesäkuuta 2006. Laki kuntalain muuttamisesta

FINLEX - Säädökset alkuperäisinä: 578/2006. Annettu Naantalissa 29 päivänä kesäkuuta 2006. Laki kuntalain muuttamisesta Sivu 1/5 Finlex» Lainsäädäntö» Säädökset alkuperäisinä» 2006» 578/2006 578/2006 Eduskunnan päätöksen mukaisesti Annettu Naantalissa 29 päivänä kesäkuuta 2006 Laki kuntalain muuttamisesta kumotaan 17 päivänä

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLLON KY. Tarkastuslautakunta

TERVEYDENHUOLLON KY. Tarkastuslautakunta 1 Kokousaika T0 16.3.2017 klo 16.00 19.35 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja Anne-Mari Keimiöniemi, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone AIKA 16.5.2017 klo 15.00 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja vpj. Mäenpää Jonna Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius, jäsen Muut osallistujat: Mikko Luoma, tilintarkastaja

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2. Kunnanvaltuusto

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2. Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 Kunnanvaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Maanantai 21.6.2010 kello 18.00 18.35 Puumilan Taitotalo Mäkipää Lea, puheenjohtaja Björn Risto, I

Lisätiedot

Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Lemillä 03.06.2012

Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Lemillä 03.06.2012 Lemin kunta 5/2012 7 Aika 30.05.2012 klo 20.00-20.10 Paikka Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kunnanvirasto I Pylkkö Osmo Huttunen Matti Värtö Veijo Lepistö Minttu puheenjohtaja varapuheenjohtaja

Lisätiedot

, klo 8.00 taloustoimisto, Riihikosken terveysasema

, klo 8.00 taloustoimisto, Riihikosken terveysasema Yhtymävaltuusto 23.05.2013 1 (11) Kokousaika 23.5.2013 klo 17.00 19.40 Kokouspaikka Riihikosken terveysasema, taloustoimisto Osallistujat Päätöksentekijät Muut osallistujat Kajander Rauno Kallio Reino

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 11/2015 1 (14) Tarkastuslautakunta. Kaupunginhallituksen kokoushuone, kaupungintalon 2. krs

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 11/2015 1 (14) Tarkastuslautakunta. Kaupunginhallituksen kokoushuone, kaupungintalon 2. krs Kuopion kaupunki Pöytäkirja 11/2015 1 (14) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:00-15:45 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, kaupungintalon 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Anna

Lisätiedot

REISJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017. Reisjärven Kunnantalo, Kokoushuone

REISJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017. Reisjärven Kunnantalo, Kokoushuone 1 KOKOUSAIKA 31.5.2017 klo 9:00 14.00 PAIKKA Reisjärven Kunnantalo, Kokoushuone LÄSNÄ Vedenpää Antti, puheenjohtaja Pauli Niemi, varajäsen Puurula Merja, jäsen Potila Raija, kunnanjohtaja, kohta 23 Hirvinen

Lisätiedot

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 3/2016 1/9. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Asikkala

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 3/2016 1/9. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Asikkala ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 3/2016 1/9 Tarkastuslautakunta Aika 18.05.2016 klo 14:00-16:00 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Asikkala Käsitellyt asiat Asia Sivu 12 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

Nastolan kunta Pöytäkirja 9/2012. Tarkastuslautakunta 2009-2012. Aika 1.11.2012 klo 14.00 16.20. Nastolan kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone

Nastolan kunta Pöytäkirja 9/2012. Tarkastuslautakunta 2009-2012. Aika 1.11.2012 klo 14.00 16.20. Nastolan kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone 9/2012 Aika 1.11.2012 klo 14.00 16.20 Paikka Nastolan kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 43 ntarkastajien valinta 44 Elinkeinoyhteistyö klo 14.00 45 Talousennusteet ja näkymät 2013

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 26.4.2010 klo 9.00 14.15 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja Tuomi Vilho varapuheenjohtaja Nummela Ritva varajäsen Laukkanen

Lisätiedot

Vastuuvapauden myöntäminen vuosien 2011-2012 aikana toimineelle kunnanhallitukselle ja kunnanjohtajalle sekä muille tilivelvollisille

Vastuuvapauden myöntäminen vuosien 2011-2012 aikana toimineelle kunnanhallitukselle ja kunnanjohtajalle sekä muille tilivelvollisille Kunnanvaltuusto 65 25.06.2013 Vastuuvapauden myöntäminen vuosien 2011-2012 aikana toimineelle kunnanhallitukselle ja kunnanjohtajalle sekä muille tilivelvollisille KVALT 65 Khsal 31 Tarkastuslautakunta

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Sivu 29 (37) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 2 varavaltuutettua

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Sivu 29 (37) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 2 varavaltuutettua KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Sivu 29 (37) Valtuusto KOKOUSAIKA Tiistai 28.4.2015 kello 18.00-18.15 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 19 valtuutettua LIITE

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 3/2016 1

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 3/2016 1 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 3/2016 1 Aika 26.4.2016 klo 14:08 17:59 Paikka Kokoustila K1-K2, kaupungintalo Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 53 54 55 56 57 Tilintarkastusyhteisön raportin esittely tilinpäätöksen

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 11/ (11) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 11/ (11) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Kuopion kaupunki Pöytäkirja 11/2018 1 (11) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:00-14:45 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Hilkka

Lisätiedot

Jutta Pasma (sit) Satu Sirviö (sit) Ahti Isojärvi (kesk) Jari Tervo (kesk) Marko Poikela (kesk) Pirkko Hyötylä (kesk)

Jutta Pasma (sit) Satu Sirviö (sit) Ahti Isojärvi (kesk) Jari Tervo (kesk) Marko Poikela (kesk) Pirkko Hyötylä (kesk) Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 310 Kunnanhallitus ESITYSLISTA 15/2009 KOKOUSAIKA Perjantaina 04.12.2009 kello 15.00 15.40 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto valtuustosali SAAPUVILLA

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 29.4.2011 klo 9.00 12.30 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja Tuomi Vilho varapuheenjohtaja Ahlqvist Leila Laukkanen Jarmo

Lisätiedot

MUUT SAAPUVILLA OLLEET Mikkonen Mika tilintark. 15.00-16.00. ja päätösvaltaiseksi.

MUUT SAAPUVILLA OLLEET Mikkonen Mika tilintark. 15.00-16.00. ja päätösvaltaiseksi. PÖYTÄKIRJA 1/2015 Tarkastuslautakunta KOKOUSAIKA 31.03.2015 klo 15.00 17.10 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto SAAPUVILLA OLLEET Kivisaari Markku puh.johtaja JÄSENET Marttinen Timo jäsen Väisänen Raija jäsen MUUT

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone AIKA 27.4.2016 klo 15.00 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja poissa vpj. Mäenpää Jonna, paikalla varajäsen Jari Rantanen Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius, jäsen

Lisätiedot

REISJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA 3/2019

REISJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA 3/2019 1 KOKOUSAIKA 17.5.2019 klo 9:00 15:00 PAIKKA Reisjärven Kunnantalo, Kokoushuone LÄSNÄ Hirvinen Esa, puheenjohtaja Niemi Pauli, varapuheenjohtaja Puurula Merja, jäsen Paasovaara Marko, sihteeri, tilintarkastaja

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLLON KY. Yhtymävaltuusto

TERVEYDENHUOLLON KY. Yhtymävaltuusto Yhtymävaltuusto 29.6.2017 Kokousaika To 29.6.2017 klo 17.00 18.15 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Muonion kunnasta: Jauhojärvi Aki Hirsikangas Petteri Kangosjärvi Ulla-Maija

Lisätiedot

Kunnanvaltuusto päätti 7.9.2015 52 perustaa kunnan tekniseen toimeen kehityspäällikön viran.

Kunnanvaltuusto päätti 7.9.2015 52 perustaa kunnan tekniseen toimeen kehityspäällikön viran. Kunnanhallitus 198 05.10.2015 Kunnanhallitus 213 26.10.2015 Kunnanhallitus 249 30.11.2015 Kunnanvaltuusto 81 14.12.2015 Kehityspäällikön virka - virkavaali (ohm. 27) Khall 05.10.2015 198 Kunnanvaltuusto

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Tarkastuslautakunta. Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Tarkastuslautakunta. Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Tarkastuslautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 11.5.2016 klo 9.00 - Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 4/ SISÄLLYSLUETTELO

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 4/ SISÄLLYSLUETTELO LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 4/2017 1 ASIAT SISÄLLYSLUETTELO 17 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 18 TEKNISEN TOIMEN KATSAUS 3 19 KUNNANJOHTAJAN KATSAUS 3 20 EDELLISEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTAMINEN

Lisätiedot

POSION KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Toimintaympäristölautakunta 1. Kunnanvirasto, valtuustosali. 22 Rakennusmestarin määräaikaisen toimen täyttäminen

POSION KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Toimintaympäristölautakunta 1. Kunnanvirasto, valtuustosali. 22 Rakennusmestarin määräaikaisen toimen täyttäminen POSION KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Toimintaympäristölautakunta 1 KOKOUSAIKA Perjantai 08.04.2016 klo 10.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, valtuustosali 22 Rakennusmestarin määräaikaisen toimen täyttäminen Kokouksen

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 5/2015 1

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 5/2015 1 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 5/2015 1 Tarkastuslautakunta Aika 12.5.2015 klo 14:35 16:02 Paikka Ulvilan kaupungintalo, kokoushuone K1-K2 Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 18 19 20 21 Tilintarkastusyhteisön

Lisätiedot

Mäntyharju Pöytäkirja 1/2015 1 (9) Tarkastuslautakunta 14.04.2015. Aika 14.04.2015, klo 14:00-17:04. Kunnantalo, kokoushuone Kalla.

Mäntyharju Pöytäkirja 1/2015 1 (9) Tarkastuslautakunta 14.04.2015. Aika 14.04.2015, klo 14:00-17:04. Kunnantalo, kokoushuone Kalla. Mäntyharju Pöytäkirja 1/2015 1 (9) Aika 14.04.2015, klo 14:00-17:04 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Kalla Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Arviointikertomus

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 4/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Maanantai 30.05.2016 klo 16:00 16:40 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

HAAPAVEDEN-SIIKALATVAN SEUDUN KUNTAYHTYMÄ Tarkastuslautakunta ESITYSLISTA 2/2018

HAAPAVEDEN-SIIKALATVAN SEUDUN KUNTAYHTYMÄ Tarkastuslautakunta ESITYSLISTA 2/2018 1 Kokousaika: Kokouspaikka: Tiistai 8.5.2018 kello 14:00 16.28 Koulutuskeskus JEDU Piippola neuvotteluhuone, Siikalatva Saapuvilla: Seppälä Tuomo, puheenjohtaja Niemelä Helinä, jäsen Piippo Sirpa, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Maanantai 23.05.2016 klo 9.00 14.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 1. Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 27.1.2016 klo 17.00

ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 1. Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 27.1.2016 klo 17.00 ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 1. Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 27.1.2016 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, valtuustosali SAAPUVILLA Alamattila Jaakko Kimmel Miliza OLLEET JÄSENET Alatörmänen

Lisätiedot

23.6.2010, Riihikosken terveysasema, taloustoimisto

23.6.2010, Riihikosken terveysasema, taloustoimisto Yhtymävaltuusto 09.06.2010 1 Kokousaika 09.06.2010 klo 18.00 20.02 Kokouspaikka Riihikosken terveysasema, ruokasali Osallistujat Päätöksentekijät Antikainen Marita Sutki Mika Tanner-Penttilä Hannele Anttila

Lisätiedot

Hallintosäännön mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja.

Hallintosäännön mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja. Kihniön kunta Tarkastuslautakunta 2013 2016 Pöytäkirja 3/2016 Kokousaika: 17.5.2016 klo 13.00 16.10 Kokouspaikka: Kihniön kunnanvirasto Läsnä: Jouko Yli-Knuuttila, puheenjohtaja Tiina Jokioja, varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

Jokioisten kunta Pöytäkirja 1 Tarkastuslautakunta 25.5.2016. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Jokioisten kunta Pöytäkirja 1 Tarkastuslautakunta 25.5.2016. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Jokioisten kunta Pöytäkirja 1 Tarkastuslautakunnan kokous Aika keskiviikko klo 9.00 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsiteltävät asiat Asia Otsikko 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2009 1. Tarkastuslautakunta 2005 2008 19.5.2009. AIKA 19.5.2009 klo 17.00 19.00 PAIKKA

MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2009 1. Tarkastuslautakunta 2005 2008 19.5.2009. AIKA 19.5.2009 klo 17.00 19.00 PAIKKA MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2009 1 AIKA 19.5.2009 klo 17.00 19.00 PAIKKA Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone, 3. kerros KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 14 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLLON KY. Yhtymähallitus 15.5.2014

TERVEYDENHUOLLON KY. Yhtymähallitus 15.5.2014 1 Kokousaika To 15.5.2014 klo 17.00 19.00 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Eira-Keskitalo Satu-Marja, pj. Airaksinen Olavi Juuso Berit-Ellen 26 27, 30 41 Kangosjärvi Niina, 26

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Nro 8 / 2013

PÖYTÄKIRJA Nro 8 / 2013 91 PÖYTÄKIRJA Nro 8 / 2013 KOKOUSAIKA 28.10.2013 klo 19.30 21.05 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Kunnanvirasto, valtuustosali Seppo Haapasuo, pj Niina Alatalo Juha Alkio,

Lisätiedot

keskiviikkona 29.05.2013 klo 15.00 15.45

keskiviikkona 29.05.2013 klo 15.00 15.45 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 6/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2009-2012 KOKOUSAIKA keskiviikkona 29.05.2013 klo 15.00 15.45 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 9.5.2014 klo 9.15 14.05 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Myllykoski Satu puheenjohtaja Naakka Tommi varapuheenjohtaja Hatakka Jarno Kallela Sanna

Lisätiedot

ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 4. Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 4. Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 4. Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 8.2.2016 klo 14 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Sari Keskitalo pj olleet jäsenet Jaakko Alamattila

Lisätiedot

Otsikko Sivu 17 TILINTARKASTAJAN RAPORTOINTI TILIKAUDEN TILINTARKASTUKSESTA

Otsikko Sivu 17 TILINTARKASTAJAN RAPORTOINTI TILIKAUDEN TILINTARKASTUKSESTA AIKA 30.5.2018 klo 9:00 13:04 PAIKKA Kunnanvirasto kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 17 TILINTARKASTAJAN RAPORTOINTI TILIKAUDEN 2017 25 TILINTARKASTUKSESTA 18 HEINÄVEDEN KUNNAN

Lisätiedot

Kokoustiedot. Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/ (10) Tarkastuslautakunta. Aika torstai klo 14:00-16:20. Kaupungintalo, kabinetti 2.

Kokoustiedot. Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/ (10) Tarkastuslautakunta. Aika torstai klo 14:00-16:20. Kaupungintalo, kabinetti 2. Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/2016 1 (10) Julkinen Kokoustiedot Aika torstai klo 14:00-16:20 Paikka Kaupungintalo, kabinetti 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Anna Olkkonen, puheenjohtaja Marja

Lisätiedot

Tilinpäätöksen allekirjoittavat kunnanhallituksen jäsenet sekä kunnanjohtaja tai pormestari.

Tilinpäätöksen allekirjoittavat kunnanhallituksen jäsenet sekä kunnanjohtaja tai pormestari. Kunnanhallitus 47 30.03.2015 Kunnanvaltuusto 20 15.06.2015 Vuoden 2014 tilinpäätöksen hyväksyminen Khall 30.03.2015 47 30.3.2015 Kuntalain 68 :n mukaan kunnanhallituksen on laadittava tilikaudelta tilinpäätös

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 9/2013 Sivistyslautakunta

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 9/2013 Sivistyslautakunta Sivistyslautakunta Kokoustiedot Aika 4.12.2013 klo 18.00-18.40 Paikka Ravintola Kammari, Olos Asiat 111 Kokouksen avaaminen 112 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 113 Pöytäkirjantarkastajien valinta

Lisätiedot

Torstai klo

Torstai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 5/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2009-2012 KOKOUSAIKA Torstai 19.05.2011 klo 15.00 18.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista/ 4/2013 1 (6) Läsnä Anne-Mari Keimiöniemi puheenjohtaja. Ritva-Liisa Ahoniemi, Paula Muotka, Rainer Määttä, Pentti Reponiemi

Muonion kunta Esityslista/ 4/2013 1 (6) Läsnä Anne-Mari Keimiöniemi puheenjohtaja. Ritva-Liisa Ahoniemi, Paula Muotka, Rainer Määttä, Pentti Reponiemi Muonion kunta Esityslista/ 4/2013 1 (6) Tarkastuslautakunnan kokous Aika ke 19.6.2013 klo 16-16.30 Paikka kunnantalo, valtuustosali Läsnä Anne-Mari Keimiöniemi puheenjohtaja Matti Varis Katja Muotka Jari

Lisätiedot

Parikkalan kunta Kokouspöytäkirja nro 3/2013 Tarkastuslautakunta Sivu 13

Parikkalan kunta Kokouspöytäkirja nro 3/2013 Tarkastuslautakunta Sivu 13 Kokouspöytäkirja nro 3/2013 Tarkastuslautakunta Sivu 13 Kokousaika Keskiviikko 22.5.2013 klo 9.00 15.30 Kokouspaikka Harjulinna, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 9 Arviointikertomus vuodelta

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 Tarkastuslautakunta 2009 2012 PÖYTÄKIRJA 5/2012 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 27.4.2012 klo 9.00 13.30 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja Tuomi Vilho

Lisätiedot

Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, 96200 Rovaniemi

Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, 96200 Rovaniemi Aika Tiistai 16.12.2014 klo 9.15 11.10 Paikka Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, 96200 Rovaniemi Tarkastuslautakunta Jäsen Antti Paananen, puheenjohtaja Jaakko Huttunen,

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 07.05.2012 Sivu 1 / 7

Tarkastuslautakunta 07.05.2012 Sivu 1 / 7 Espoon kaupunki Kokouskutsu Tarkastuslautakunta 07.05.2012 Sivu 1 / 7 Kokoustiedot Aika 07.05.2012 maanantai klo 17:30 Paikka Teknisen lautakunnan kokoushuone, Virastopiha 2 C, 02770 Espoo, 1. kerros Lisätietoja

Lisätiedot

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 4/2017 1/8. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Asikkala

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 4/2017 1/8. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Asikkala ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 4/2017 1/8 Tarkastuslautakunta Aika 10.05.2017 klo 15:00-15:35 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Asikkala Käsitellyt asiat Asia Sivu 16 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

PELLON KUNTA 6/2018 Tarkastuslautakunta AIKA Maanantai klo Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA

PELLON KUNTA 6/2018 Tarkastuslautakunta AIKA Maanantai klo Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA AIKA Maanantai 29.5.2018 klo 9.00 PAIKKA Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA Varsinainen jäsen Jari Vanha pj. Johannes Juuso vpj. Marja-Leena Kyrö Janne Ranta Maija-Liisa Pakisjärvi

Lisätiedot

POHJOIS-KARJALAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄN PERUSSOPIMUS 1.1.2009

POHJOIS-KARJALAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄN PERUSSOPIMUS 1.1.2009 1(9) POHJOIS-KARJALAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄN PERUSSOPIMUS 1.1.2009 1. LUKU KUNTAYHTYMÄ 1 Nimi ja kotipaikka Kuntayhtymän nimi on Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä ja sen kotipaikka on Joensuun kaupunki.

Lisätiedot

Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, 96200 Rovaniemi

Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, 96200 Rovaniemi Aika Keskiviikko 6.4.2016 klo 9.15 Paikka Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, 96200 Rovaniemi Tarkastuslautakunta Jäsen Antti Paananen, puheenjohtaja Jaakko Huttunen, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Ennen valtuuston kokousta klo 18.00 Niva-Kaijan koulun peruskorjauskohteeseen tutustuminen. Paikalla Alpo Hietala ja Toni Kainu.

Ennen valtuuston kokousta klo 18.00 Niva-Kaijan koulun peruskorjauskohteeseen tutustuminen. Paikalla Alpo Hietala ja Toni Kainu. -3, KV 30.5.2013 18:00 Ennen valtuuston kokousta klo 18.00 Niva-Kaijan koulun peruskorjauskohteeseen tutustuminen. Paikalla Alpo Hietala ja Toni Kainu. Huom!!!!! Kokouskin pidetään Niva-Kaijan koululla

Lisätiedot

Kunnanvaltuusto 2/2014. KOKOUSAIKA 12.6.2014 klo 18.30. KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT

Kunnanvaltuusto 2/2014. KOKOUSAIKA 12.6.2014 klo 18.30. KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT YPÄJÄN KUNTA Kunnanvaltuusto ASIALUETTELO 2/2014 KOKOUSAIKA 12.6.2014 klo 18.30 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT Nro Liite 7 6 Toimintavuoden 2013 tilinpäätös 8 8 Vuoden 2013

Lisätiedot

KEITELEEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro Sivu Tarkastuslautakunta 1/2016 1

KEITELEEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro Sivu Tarkastuslautakunta 1/2016 1 KEITELEEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro Sivu Tarkastuslautakunta 1/2016 1 KOKOUSAIKA Torstai 11.2.2016 kello 15.15 16.10 KOKOUSPAIKKA Kunnantoimisto, Äyräpääntie 2, 72600 Keitele SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone 17.5.2017 1 (5) Tarkastuslautakunnan kokous 17.5.2017 Aika keskiviikko 17.5.2017 klo 9.00 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsiteltävät asiat Asia ja otsikko 1. Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 1/2016 1. Yhtymäkokous. Aika 26.04.2016 klo 16:00-18:10. Nivalan kaupungintalo, Kalliontie 15, Nivala

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 1/2016 1. Yhtymäkokous. Aika 26.04.2016 klo 16:00-18:10. Nivalan kaupungintalo, Kalliontie 15, Nivala Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 1/2016 1 Yhtymäkokous Aika 26.04.2016 klo 16:00-18:10 Paikka Nivalan kaupungintalo, Kalliontie 15, Nivala Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen järjestäytyminen

Lisätiedot

Pirkkalan kunta Tarkastussääntö 1

Pirkkalan kunta Tarkastussääntö 1 Pirkkalan kunta Tarkastussääntö 1 Sisällysluettelo 1 Ulkoinen ja sisäinen valvonta... 2 2 Lautakunnan kokoonpano... 2 3 Lautakunnan kokoukset... 2 4 Lautakunnan tehtävät... 2 5 Tilintarkastajan valinta...

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 7/2019 Tarkastuslautakunta Sivu 42. Isonkyrön kunnanvirasto, hallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 7/2019 Tarkastuslautakunta Sivu 42. Isonkyrön kunnanvirasto, hallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 7/2019 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 42 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) keskiviikko 8.5.2019 kello

Lisätiedot

TARKASTUSSÄÄNTÖ Kunnanvaltuusto hyväksynyt 3.9.2012 57

TARKASTUSSÄÄNTÖ Kunnanvaltuusto hyväksynyt 3.9.2012 57 TARKASTUSSÄÄNTÖ Kunnanvaltuusto hyväksynyt 3.9.2012 57 VALVONTAJÄRJESTELMÄ 1 Ulkoinen ja sisäinen valvonta Kontiolahden kunnan hallinnon ja talouden valvonta järjestetään niin, että ulkoinen ja sisäinen

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/ (10) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/ (10) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/2018 1 (10) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:00-17:20 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Hilkka

Lisätiedot

Kangasalan seurakunta Esityslista 1/2015 1/2

Kangasalan seurakunta Esityslista 1/2015 1/2 Kangasalan seurakunta Esityslista 1/2015 1/2 Aika 07.01.2015 klo 19:00 Paikka Suoraman seurakuntakeskus Käsiteltävät asiat Asia Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvallan toteaminen

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 11/2012 Tarkastuslautakunta 2009 2012. OSALLISTUJAT Kalevi Heinonen puheenjohtaja. Markku Niskanen Mika Peltokorpi

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 11/2012 Tarkastuslautakunta 2009 2012. OSALLISTUJAT Kalevi Heinonen puheenjohtaja. Markku Niskanen Mika Peltokorpi NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 11/2012 Tarkastuslautakunta 2009 2012 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Maanantai 26.11.2012 klo 13.00 14.09 Valtuustosali, Harjukatu 23, 2. kerros OSALLISTUJAT Kalevi Heinonen puheenjohtaja

Lisätiedot

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2014 1. Joensuun kaupunginhallituksen huone, Rantakatu 20, Joensuu. Sivu 44 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2014 1. Joensuun kaupunginhallituksen huone, Rantakatu 20, Joensuu. Sivu 44 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2014 1 Tarkastuslautakunta 2013-2016 Aika 05.06.2014 klo 16:00-18:40 Paikka Joensuun kaupunginhallituksen huone, Rantakatu 20, Joensuu Käsitellyt asiat Sivu 44 Kokouksen

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 6/2019 Tarkastuslautakunta Sivu 35. Isonkyrön kunnanvirasto, hallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 6/2019 Tarkastuslautakunta Sivu 35. Isonkyrön kunnanvirasto, hallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 6/2019 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 35 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) torstai 2.5.2019 kello 17.00

Lisätiedot

Ritva Kivisaari Pentti Lemettinen Anne Marjamäki puheenjohtaja 1-7 puheenjohtaja 8-13 pöytäkirjanpitäjä

Ritva Kivisaari Pentti Lemettinen Anne Marjamäki puheenjohtaja 1-7 puheenjohtaja 8-13 pöytäkirjanpitäjä 1 KOKOUSAIKA Tiistaina 6.1.2015 klo 12.00-13.30 KOKOUSPAIKKA Keskustan seurakuntatalo, tornisali Läsnä: Annala Tarja Hakola Anni Haukkala Pentti Hietala Heikki Holma Jaana Härsilä Maria Ikola Simo Jänikselä

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2011

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2011 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Keskiviikko 13.4.2011 kello 9.00 10.50 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymä, ruokalan vieressä 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä

Lisätiedot

NRO 1/2018. Tarkastuslautakunta. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 2 Kokouksen järjestäytymistoimet

NRO 1/2018. Tarkastuslautakunta. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 2 Kokouksen järjestäytymistoimet Tarkastuslautakunta ASIALISTA NRO 1/2018 Kokousaika 9.5.2018 klo 10 15.30 Kokouspaikka Utsjoen kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Asialista ja asian pykälä: 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

NRO 1/2017. Tarkastuslautakunta. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä esityslistan hyväksyminen. 2 Kokouksen järjestäytymistoimet

NRO 1/2017. Tarkastuslautakunta. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä esityslistan hyväksyminen. 2 Kokouksen järjestäytymistoimet Tarkastuslautakunta ASIALISTA NRO 1/2017 Kokousaika 26.4.2017 klo 12 Kokouspaikka Utsjoen kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Asialista ja asian pykälä: 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä

Lisätiedot