TERVEYDENHUOLLON KY. Yhtymähallitus

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "TERVEYDENHUOLLON KY. Yhtymähallitus 3.6.2015"

Transkriptio

1 1 Kokousaika Ke klo Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Airaksinen Olavi Juuso Berit-Ellen Kangosjärvi Ulla-Maija Niemelä Juha Palojärvi Leena, vpj- Keskitalo Kalevi, vj. Hautamäki Helinä, vj. Rauhala Markku, vj. Poissa Alamattila Jaakko Lipponen Riitta Ikonen Pasi Myllykangas Matti, pj. Keskitalo Sari Muut saapuvilla olleet (läsnäolon peruste) Poissa Alatörmänen Seppo Hietala Kosti Ranne Anne-Mari Hartojoki Sirpa Karisaari Leni Keskitalo Saila Eira Birgitta Lehtimäki Raija yhtymävaltuuston pj. yhtymävaltuuston I vpj. vs. johtava lääkäri Muonion kunnanjohtaja Enontekiön vs. kunnanjohtaja pöytäkirjanpitäjä yhtymävaltuuston II vpj. yhtymävaltuuston III vpj. Asiat Allekirjoitus ja varmennus Puheenjohtaja Pöytäkirjanpitäjä Saila Keskitalo Tarkastusaika Tarkastus Leena Palojärvi Anne-Mari Ranne Allekirjoitukset Pöytäkirja on pidetty yleisesti nähtävillä Varmennus Juha Niemelä Virka-asema Berit-Ellen Juuso Allekirjoitus

2 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Yhall 38 Kuntalain mukaan muu toimielin kuin valtuusto on päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet jäsenistä on läsnä. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Pöytäkirjamerkintä: johtavan lääkärin virkaa hakenut Sirpa Mikkola oli yhtymähallituksen haastateltavana ennen kokouksen avausta klo PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN JA ÄÄNTENLASKIJOIDEN VALINTA Yhall 39 Pöytäkirjantarkastajiksi ja ääntenlaskijoiksi valitaan Berit-Ellen Juuso ja Juha Niemelä. Hyväksyttiin.

3 3 JOHTAVAN LÄÄKÄRIN VALINTA Yhall 40 Johtavan lääkärin virka on ollut uudestaan haettavana mennessä. Hakuilmoitus on julkaistu Lääkärilehdessä, työ- ja elinkeinoministeriö verkkosivuilla ja Tkrekry:n verkkosivuilla. Pätevyysvaatimuksena virkaan on laillistettu lääkäri. Lisäksi ilmoituksessa on ollut teksti arvostamme yleislääketieteen erikoislääkärin tutkintoa tai muuta soveltuvaa sekä kokemusta hallinnosta ja johtamisesta. Kielitaitovaatimuksena on molempien kotimaisten kielten hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Virkasuhteen alussa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Viran palkkaus on 7800 /kk kokonaispalkka + päivystyskorvaukset. Virkaa on hakenut Sirpa Mikkola. Hakemusasiakirjat esityslistan liitteenä. Haastattelussa ennen kokousta Sirpa Mikkola ilmoitti voivansa ottaa viran vastaan ensi vuoden alusta, jos tulee valituksi. Yhtymähallitus esittää yhtymävaltuustolle johtavan lääkärin virkaan valittavaksi Sirpa Mikkolan. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Hakijan on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Viran palkkaus on 7800 /kk kokonaispalkka + päivystyskorvaukset. Yhtymähallitus päätti esittää yhtymävaltuustolle johtavan lääkärin virkaan valittavaksi Sirpa Mikkolan. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Hakijan on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Viran palkkaus on 7800 /kk kokonaispalkka + päivystyskorvaukset. Seppo Alatörmänen saapui kokoukseen tämän pykälän käsittelyn aikana.

4 4 KUNTAYHTYMÄN JOHTAJAN VALINTA Yhall 7 (26.3.) Kuntayhtymän johtajan virka on ollut haettavana asti. Hakuilmoitus on julkaistu Kuntalehdessä ja lehden verkkosivuilla, Kalevassa, Lapin Kansassa, työvoimahallinnon verkkosivuilla. Hakuaika oli 11.2., mutta sitä jatkettiin asti. Pätevyysvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja kokemusta kunnallishallinnosta tai terveydenhuollon hallinnosta. Ilmoituksessa on lisäksi ollut teksti arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Odotamme kokemusta esimiestehtävistä terveydenhuollon- tai kunnallishallinnossa sekä hyvää lainsäädännön ja taloudenhoidon tuntemusta. Tehtäviin kuuluu vastata kuntayhtymän toiminnasta ja taloudesta sekä toimia esittelijänä yhtymähallituksessa yhteistyössä johtavan lääkärin kanssa. Virka on määräaikainen vuoden 2018 loppuun. Tarkemmat vastuut määritellään johtosäännössä. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Hakijan on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtäväkohtainen palkka on euroa. Hakemusasikirjat ovat esityslistan liitteenä. (hakijoiden nimet poistettu) Yhtymähallitus päättää kutsua haastatteluun seuraavat: Päivi Ahvenus, Päivi Salminen, Tiina Piirilä-Laiho, Harri Saarimaa ja muita yhtymähallituksen harkinnan mukaan. Käsittely Keskustelun kuluessa Juha Niemelä esitti, että haastatteluun ei kutsuta Harri Saarimaata. Matti Myllykangas kannatti Niemelän esitystä. Puheenjohtaja totesi, että oli tehty vs. johtavan lääkärin esityksestä poikkeava kannatettu esitys, joten tulee äänestää. Äänestysmenettelyksi hän esitti, että ne, jotka kannattavat vs. johtavan lääkärin esitystä, äänestävät jaa ja ne, jotka kannattavat Niemelän esitystä, äänestävät ei. Suoritetussa äänestyksessä jaa -ääniä annettiin kaksi (Alamattila ja Airaksinen) ja ei -ääniä neljä (Niemelä, Myllykangas, Kangosjärvi, Lipponen). Yhtymähallitus päätti kutsua haastatteluun seuraavat: Päivi Ahvenus, Päivi Salminen, Tiina Piirilä-Laiho, Eeva Määttä ja Sari Kukkeenmäki. Haastattelijoina toimii puheenjohtajisto, vs. johtava lääkäri Anne-Mari Ranne ja osastonhoitaja Sinikka Yliniemi. Yhall 28 (yh 21.5). Virkaa hakenut Tiina Piirilä-Laiho on perunut hakemuksensa. Haastattelutyöryhmä on kokoontunut kolme kertaa ja esittää, että johtajan määräaikaiseen virkaan valitaan Eeva Määttä ja varalle Päivi Ahvenus. Yhtymähallitus esittää yhtymävaltuustolle johtajan virkaan valittavaksi Eeva Määttä ja varalle Päivi Ahvenus. Virka on määräaikainen vuoden 2018 loppuun. Tarkemmat vastuut määritellään johtosäännössä. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Hakijan on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtäväkohtainen palkka on euroa.

5 5 Hyväksyttiin vs. johtavan lääkärin esityksen mukaan. Yhall 41 Varalle esitetty Päivi Ahvenus on johtavalle lääkärille lähettämässään sähköpostiviestissä perunut hakemuksensa. Yhtymähallitus esittää yhtymävaltuustolle johtajan virkaan valittavaksi Eeva Määttä ja varalle Päivi Salminen. Virka on määräaikainen vuoden 2018 loppuun. Tarkemmat vastuut määritellään johtosäännössä. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Hakijan on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtäväkohtainen palkka on euroa. Yhtymähallitus päätti esittää yhtymävaltuustolle johtajan virkaan valittavaksi Eeva Määttä ja varalle Päivi Salminen. Virka on määräaikainen vuoden 2018 loppuun. Tarkemmat vastuut määritellään johtosäännössä. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Hakijan on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtäväkohtainen palkka on euroa.

6 6 KUULEMINEN ENNEN VELVOITTEEN JA UHKASAKON ASETTAMISTA MUONION TERVEYSKESKUKSEN TYÖSUOJELUASIASSA Yhall 42 Pohjois-Suomen Aluehallintoviraston työsuojelun vastuualue on tarkastuskertomuksen nro 2014/23908, kehotusten johdosta suorittanut seurantatarkastuksen Muonion terveyskeskuksessa. Tarkastukset koskevat sisäilman aiheuttamia terveyshaittaa ja sen johdosta tehtyjä toimenpiteitä. Aluehallintovirasto varaa kuntayhtymälle mennessä tilaisuuden tulla kuulluksi. Työsuojeluviranomainen harkitsee päätöksen tekemistä, jolla työnantaja velvoitetaan Muonion terveyskeskuksessa seuraaviin toimenpiteisiin. 1. Velvoite: Työnantajan on ryhdyttävä välittömiin toimenpiteisiin, joilla vakavasti altistuneiden työntekijöiden työperäistä altistumista huonon sisäilman vuoksi terveydelle vaaraa aiheuttaville olosuhteille voidaan vähentää. Ne voidaan toteuttaa väistötiloihin sijoittamisilla tai muilla keinoilla ennen tilojen korjausta tai esim. siirtymistä uusiin tiloihin. Määräaika velvoitteen toteuttamiselle on Uhkasakko mikäli velvoitetta ei noudateta määräajassa: euroa. 2. Velvoite: Työnantajan on korjattava rakenne- ja kosteusvauriot tai ryhdyttävä muihin toimenpiteisiin, joilla työntekijöiden työperäistä altistumista huonon sisäilman vuoksi terveydelle vaaraa tai haittaa aiheuttavat olosuhteille voidaan poistaa tai pienentää mahdollisimman vähäiseksi. Määräaika velvoitteen toteuttamiselle: Uhkasakko mikäli velvoitetta ei noudateta määräajassa: euroa. Aluehallintoviraston kirje liitteenä. Vs. johtavan lääkärin selvitys: Terveyskeskuksen avopuolella työskentelee n. 29 henkilöä. Näistä osa on jo väistötiloissa ja osa tiloista on poissa käytöstä. Tällä hetkellä avopuolella työskentelee henkilöä, joista osa välillä muissa toimitiloissa. Sisäilmaongelman selvittämiseksi on tehty tutkimuksia. Ilmastointikanavat on saneerattu ja nuohottu ja ilmastointi tasapainotettu. Väliaikaisena ratkaisuna käytössä on ilmanpuhdistimet (Genano ja Baumed). Laboratoriolle ja fysioterapialle tarvitaan väistötilat mahdollisimman pian. Muonion kuntaan on perustettu sisäilmatyöryhmä, johon kuuluu sihteerinä kunnanjohtaja, puheenjohtajana rakennusmestari, jäseninä johtava lääkäri, työterveyshoita, työsuojeluvaltuutetut, sosiaalijohtaja. Sisäilmatyöryhmä kutsui asiantuntijajäseneksi terveystarkastajan, joka oli mukana edellisessä kokouksessa käytyään edeltävästi johtavan lääkärin kanssa tarkastamassa kiinteistön. Liitteenä kunnanjohtajan esitys Muonion kunnanhallitukselle ja johtavan lääkärin esitys Muonion kunnanhallitukselle. Yhtymähallitus vastaa Aluehallintoviraston kuulemispyyntöön mennessä kirjeellä. Yhtymähallitus vastaa Aluehallintoviraston kuulemispyyntöön mennessä kirjeellä. Vastaus tuodaan tiedoksi seuraavaan kokoukseen. Sirpa Hartojoki poistui kokouksesta tämän pykälän käsittelyn jälkeen.

7 7 KUULEMINEN ENNEN VELVOITTEEN JA UHKASAKON ASETTAMISTA HETAN TERVEYSASEMAN TYÖSUOJELUASIASSA Yhall 43 Pohjois-Suomen Aluehallintoviraston työsuojelun vastuualue on tarkastuskertomuksen nro 2014/23930, kehotusten johdosta suorittanut seurantatarkastuksen Hetan terveysasemalla. Tarkastukset koskevat sisäilman aiheuttamia terveyshaittaa ja sen johdosta tehtyjä toimenpiteitä. Aluehallintovirasto varaa kuntayhtymälle mennessä tilaisuuden tulla kuulluksi. Työsuojeluviranomainen harkitsee päätöksen tekemistä, jolla työnantaja velvoitetaan Hetan terveysasemalla seuraaviin toimenpiteisiin. Velvoite: Työnantajan on täydennettävä Hetan terveysaseman sisäilman terveysvaaroista antamaansa selvitystä raportilla tehdystä kosteuskartoituksesta. Mikäli siitä ei käy ilmi työpaikan rakenteiden ja materiaalien kunto, niistä on tehtävä erillinen selvitys. Lisäksi on annettava puuttuva arvio henkilöstölle tulevasta terveyshaitasta tai vaarasta sekä aikataululla varustettu suunnitelma toimenpiteistä työtilojen sisäilman laadusta johtuvien haittojen ja vaarojen poistamiseksi. Määräaika velvoitteen toteuttamiselle on Uhkasakko mikäli velvoitetta ei noudateta määräajassa: euroa. Aluehallintoviraston kirje liitteenä. : Enontekiön kunta täydentää Hetan terveysaseman sisäilman terveysvaaroista antamaansa selvitystä raportilla tehdystä kosteuskartoituksesta. Mikäli siitä ei käy ilmi työpaikan rakenteiden ja materiaalien kunto, Enontekiön kunta tekee erillisen selvityksen. Työterveyshuolto tekee henkilöstölle oireiden terveydellisen merkityksen arvion käyttäen tarvittaessa konsulttina Työterveyslaitosta. Yhteistyössä tehdään aikataululla varustettu suunnitelma toimenpiteistä työtilojen sisäilman laadusta johtuvien haittojen ja vaarojen poistamiseksi. Ehdotetaan sisäilmatyöryhmän perustamista Enontekiön kuntaan. Hyväksyttiin yksimielisesti.

8 8 POTILASASIAMIEHEN TEHTÄVIEN JÄRJESTÄMINEN Yhall 44 Potilasasiamiestoimintaa sääntelee vuonna 1993 voimaan tullut laki potilaan asemasta ja oikeuksista (785/1992). Lain 11 velvoittaa nimeämään potilasasiamiehen jokaiselle terveydenhuollon toimintayksikölle. Kahdella tai useammalla toimintayksiköllä voi myös olla yhteinen potilasasiamies. Potilasasiamiehen tehtävänä on 1. neuvoa ja ohjata potilasta potilaslain soveltamiseen liittyvissä kysymyksissä; 2. avustaa potilasta asian saamisessa vireille muistutus-, kantelu-, potilasvahinkoja lääkevahinkoasiana tai vahingonkorvausasiana; 3. tiedottaa potilaan oikeuksista ja 4. toimia muutoinkin potilaan oikeuksien edistämiseksi ja toteuttamiseksi. Potilasasiamiehen palvelut ovat asiakkaille maksuttomia. Potilasasiamiestoiminnan tarkoituksena on sekä tukea potilasta että ennaltaehkäistä vaikeuksia terveydenhuollossa. Potilasasiamies ei edusta potilasta tuomioistuimessa. Kuntayhtymän potilasasiamies Ulla-Riitta Luhtaanmäki on ilmoittanut irtisanoutuvansa osastonsihteerin virastaan eläkkeelle jäämisen vuoksi. Hänen kanssaan on neuvoteltu nykyiseen työhönsä kuuluvassa potilasasiamiehen tehtävässä jatkamisesta. Suunnitelman mukaan Luhtaanmäki on puhelimitse tavoitettavissa kolme tuntia viikossa ennalta sovittuna päivänä. Tästä varallaolosta hänelle maksetaan 50 % hänen nykyisestä palkastaan (tehtäväkoht. palkka, työkokemuslisä, henkilökohtainen lisä, syrjäseutulisä, määrävuosilisä) Kvtes:n mukaisena varallaolokorvauksena. Hän tulee tarvittaessa Muonion terveyskeskukseen tapaamaan asiakasta, josta hän saa Kvtes:n mukaan lasketun tuntipalkan siten, että työaika pyöristetään lähimpään puoleen tuntiin. Luhtaanmäelle laaditaan työsopimus, joka on voimassa toistaiseksi, kuitenkin enintään siihen asti kun työntekijä täyttää 68 vuotta (Työsopimuslaki 6 luku 1a ). Oheismateriaalina Lapin sairaanhoitopiirin asiakirja potilasasiamiehen toimenkuva. Yhtymähallitus hyväksyy potilasasiamiehen tehtävät järjestettäväksi yllä esitetyn suunnitelman mukaan. Yhtymähallitus päätti yksimielisesti palauttaa asian uudelleen valmisteltavaksi. Selvitetään mahdollisuus kouluttaa joku vakinaiseen henkilökuntaan kuuluva potilasasiamiehen tehtäviin tai hankkia palvelu Kittilän tai Kolarin terveyskeskuksesta.

9 9 OIKAISUVAATIMUSOHJEET Yhall 46 Muutoksenhakukiellot Kieltojen perusteet Seuraavista päätöksistä ei saa tehdä kuntalain 91 :n mukaan oikaisuvaatimusta eikä kunnallisvalitusta, koska päätös koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa. Pykälät 40 41, 44 Koska päätöksestä voidaan tehdä kuntalain 89 :n 1 mom mukaan kirjallinen oikaisuvaatimus, seuraaviin päätöksiin ei saa hakea muutosta valittamalla: Pykälät 38-39, 42 43, HallintolainkäyttöL 5 :n/muun lainsäädännön mukaan seuraaviin päätöksiin ei saa hakea muutosta valittamalla. Pykälät ja valituskieltojen perusteet OIKAISUVAATIMUSOHJEET Oikaisuvaatimusviranomainen ja aika Seuraaviin päätöksiin tyytymätön voi tehdä kirjallisen oikaisuvaatimuksen. Viranomainen, jolle oikaisuvaatimus tehdään, osoite ja postiosoite Muonion Enontekiön terveydenhuollon kuntayhtymän Yhtymähallitus Ilttitie MUONIO Pykälät 38-39, 42-43, Oikaisuvaatimuksen sisältö Oikaisuvaatimus Oikaisuvaatimuksesta on tehtävä on 14 käytävä päivän ilmi kuluessa vaatimus päätöksen perusteineen tiedoksisaannista. ja se on tekijän allekirjoitettava.

TERVEYDENHUOLLON KY. Yhtymävaltuusto 29.10.2015

TERVEYDENHUOLLON KY. Yhtymävaltuusto 29.10.2015 MUONION-ENONTEKIÖN ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Kokousaika To 29.10.2015 klo 19.00 19.32 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Muonion kunnasta: Hietala Kosti, I vpj. Kangosjärvi Ulla-Maija

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLLON KY. Yhtymähallitus

TERVEYDENHUOLLON KY. Yhtymähallitus 1 Kokousaika Ke 12.10.2016 klo 17.00 19.00 Paikka Enontekiön kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Myllykangas Matti, pj. Alamattila Jaakko Kangosjärvi Ulla-Maija Niemelä Juha Palojärvi Leena Sinikka

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLLON KY. Tarkastuslautakunta 10.4.2014

TERVEYDENHUOLLON KY. Tarkastuslautakunta 10.4.2014 1 Kokousaika To 10.4.2014 klo 15.00 16.15 Paikka Muonion terveyskeskus, ruokasali Jäsenet: Läsnä Keimiöniemi Anne-Mari, pj. Malila Kari Eira Birgitta Kurkela Outi, vj. Poissa Pettissalo Petri Muut saapuvilla

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLLON KY. Yhtymähallitus

TERVEYDENHUOLLON KY. Yhtymähallitus 1 Kokousaika To 1.12.2016 klo 17.00 19.53 Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Myllykangas Matti, pj. Airaksinen Olavi Alamattila Jaakko Juuso Berit-Ellen Kangosjärvi Ulla-Maija Keskitalo

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLLON KY. Yhtymähallitus 21.5.2015

TERVEYDENHUOLLON KY. Yhtymähallitus 21.5.2015 1 Kokousaika To 21.5.2015 klo 17.30 19.30 Paikka Enontekiön kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Myllykangas Matti, pj. Airaksinen Olavi Alamattila Jaakko Ikonen Pasi Juuso Berit-Ellen 26-31, 33-37

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 29.4.2015

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 29.4.2015 TERVEYDENHUOLON KY. 1 Kokousaika Ke 29.4.2015 klo 14.00 16.54 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja Anne-Mari Keimiöniemi,

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLLON KY. Tarkastuslautakunta

TERVEYDENHUOLLON KY. Tarkastuslautakunta 1 Kokousaika T0 16.3.2017 klo 16.00 19.35 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja Anne-Mari Keimiöniemi, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta TERVEYDENHUOLON KY. 1 Kokousaika Ti 31.5.2016 klo 15.00 18.30 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja Anne-Mari Keimiöniemi,

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLLON KY. Yhtymähallitus

TERVEYDENHUOLLON KY. Yhtymähallitus 1 Kokousaika Ma 18.9.2017 klo 17.00 17.50 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Hietala Kosti, pj. Alamattila Jaakko Heikura Mika Kangosjärvi Ulla-Maija Keskitalo Pentti K. Kuortti

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 26.4.2017 1 Kokousaika Pe 28.4.2017 klo 16.00 19.10 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja

Lisätiedot

ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA

ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA TERVEYDENHUOLON KY. Kokousaika [Ti klo17. 00-18.50 Paikka Muonion kunnanvirasto, alakerran kahvio Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja Anne-Mari Keimiöniemi, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLLON KY. Tarkastuslautakunta 27.5.2014

TERVEYDENHUOLLON KY. Tarkastuslautakunta 27.5.2014 1 Kokousaika Ti 27.5.2014 klo 14.00 15:45 Paikka Muonion terveyskeskus, ruokasali Jäsenet: Läsnä Keimiöniemi Anne-Mari Malila Kari Kurkela Outi, vj. Poissa Eira Birgitta Pettissalo Petri Muut saapuvilla

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLLON KY. Yhtymähallitus 3.9.2015

TERVEYDENHUOLLON KY. Yhtymähallitus 3.9.2015 1 Kokousaika To 3.9.2015 klo 17.00 19.00 Paikka Enontekiön kunnanvirasto Jäsenet: Läsnä Myllykangas Matti, pj. Alamattila Jaakko Juuso Berit-Ellen Kangosjärvi Ulla-Maija Keskitalo Sari Lipponen Riitta

Lisätiedot

MARKKU LEPPÄLAHTI Markku Leppälahti

MARKKU LEPPÄLAHTI Markku Leppälahti YPÄJÄN KUNTA Kunnanhallitus ASIALUETTELO 6/2017 KOKOUSAIKA 30.3.2017 klo 17.30 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 46 Kunnanjohtajan viranhaku Oikaisuvaatimusohjeet

Lisätiedot

ENONTEKIÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA 14. Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Seppo Alatörmänen

ENONTEKIÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA 14. Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Seppo Alatörmänen ENONTEKIÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA 14. Kunnanhallitus Kokousaika Keskiviikko 16.8.2017 klo 16.18-16.22 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Sari Keskitalo p olleet äsenet Janne

Lisätiedot

Enontekiön kunta Pöytäkirja 9. Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Enontekiön kunta Pöytäkirja 9. Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Enontekiön kunta Pöytäkirja 9. Kunnanhallitus Kokousaika Keskiviikko 13.6.2018 klo 11.35-11.55 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Sari Keskitalo pj olleet jäsenet Janne

Lisätiedot

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 8/2011 Tekninen lautakunta

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 8/2011 Tekninen lautakunta Tekninen lautakunta 15.12.2011 KOKOUSAIKA 15.12.2011 klo 17.00-18.42 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELLYT ASIAT PYKÄLÄ SIVU 34 ILMOITUSASIAT 51 35 MAA-AINESLUPA, LEMMINKÄINEN INFRA OY 52 36 AMMATTIMIEHEN

Lisätiedot

Maanantaina 22.4.2013 klo 9.00 10.00 ja 13.10-13.18. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Maanantaina 22.4.2013 klo 9.00 10.00 ja 13.10-13.18. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone ENONTEKIÖN KUNTA Kunnanhallitus Kokousaika Kokouspaikka PÖYTÄKIRJA Maanantaina 22.4.2013 klo 9.00 10.00 ja 13.10-13.18 Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Sari Keskitalo pj olleet jäsenet

Lisätiedot

Kunnanhallitus

Kunnanhallitus Kunnanhallitus 18.6.2018 78 Aika 18.6.2018 klo 16.30 16.50 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone 85 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 86 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen 87 Työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

ENONTEKIÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5. Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

ENONTEKIÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5. Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone ENONTEKIÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5. Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 15.2.2016 klo 16.45-17.20 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Sari Keskitalo pj olleet jäsenet Jaakko

Lisätiedot

Kainuun Jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Varastokatu KAJAANI Hallituksen kokous nro 3/2006

Kainuun Jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Varastokatu KAJAANI Hallituksen kokous nro 3/2006 Kainuun Jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Perjantai 24.3.2006 kello 12.00 KOKOUSPAIKKA Kainuun Jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87100 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi

Lisätiedot

MARKKU LEPPÄLAHTI Markku Leppälahti

MARKKU LEPPÄLAHTI Markku Leppälahti YPÄJÄN KUNTA Kunnanhallitus ASIALUETTELO 5/2017 KOKOUSAIKA 27.3.2017 klo 16.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 45 Kunnanjohtajan viranhaku Oikaisuvaatimusohjeet

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLLON KY. Yhtymähallitus

TERVEYDENHUOLLON KY. Yhtymähallitus 1 Kokousaika To 6.9.2016 klo 17.05 19.15 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Myllykangas Matti, pj. Alamattila Jaakko Juuso Berit-Ellen Kangosjärvi Ulla-Maija Keskitalo Sari Lipponen

Lisätiedot

Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2017 Kunnanjohtajan valintatoimikunta Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA maanantai 7.8.2017 klo 18.30 19.00 Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 5. Kunnanhallitus. Maanantai klo 9.00 (kj haastattelut) Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 5. Kunnanhallitus. Maanantai klo 9.00 (kj haastattelut) Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 5. Kunnanhallitus Kokousaika Kokouspaikka Maanantai 15.2.2016 klo 9.00 (kj haastattelut) Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Sari Keskitalo pj olleet jäsenet

Lisätiedot

KAAVIN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10/2017. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

KAAVIN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10/2017. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Kunnanhallitus KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10/2017 KOKOUSAIKA 12.6.2017 klo 17.00-17.38 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Miettinen Eino, puheenjohtaja Räsänen Jorma,

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 7/2018

Tarkastuslautakunta 7/2018 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 7/2018 Kokousaika: 29.10.2018 klo 14.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 4/2018

Tarkastuslautakunta 4/2018 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 4/2018 Kokousaika: 28.5.2018 klo 17.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Utsjoen kunta Pöytäkirja 13/2011 1. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Utsjoen kunta Pöytäkirja 13/2011 1. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Pöytäkirja 13/2011 1 Kunnanhallitus Aika 11.11.2011 klo 8:30-9:40 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 262 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Maanantai klo 18.00

Maanantai klo 18.00 REISJÄRVEN KUNTA Kasvatus ja koulutuslautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 7 /2018 KOKOUSAIKA Maanantai 17.9.2018 klo 18.00 Kisatien koulu Sivunro KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana

Lisätiedot

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 7/2011 Tekninen lautakunta

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 7/2011 Tekninen lautakunta Tekninen lautakunta 09.11.2011 KOKOUSAIKA 09.11.2011 klo 17.00-17.17 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELLYT ASIAT PYKÄLÄ SIVU 32 ILMOITUSASIAT 48 33 SIIVOUSURAKOITSIJAN VALINTA 49 Tekninen lautakunta 09.11.2011

Lisätiedot

SIVISTYSLAUTAKUNNAN SUOMENKIELINEN JAOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2012. Kunnanviraston yhteispalvelupiste, Lapinjärventie 20 A

SIVISTYSLAUTAKUNNAN SUOMENKIELINEN JAOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2012. Kunnanviraston yhteispalvelupiste, Lapinjärventie 20 A SIVISTYSLAUTAKUNNAN SUOMENKIELINEN JAOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2012 Kokousaika 29.5.2012 klo 17.30-18.00 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat Kunnanviraston yhteispalvelupiste, Lapinjärventie 20 A KOKOUKSEN LAILLISUUDEN

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 4/2019

Tarkastuslautakunta 4/2019 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 4/2019 Kokousaika: 4.6.2019 klo 14.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

17 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

17 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 0 ASIALISTA Asiat 17 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 18 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 19 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 20 Vastaavan sairaanhoitajan valinta

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2015 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus: Kaikuniemen yksityistie Tieavustushakemus: Paikkarin yksityistie...

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2015 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus: Kaikuniemen yksityistie Tieavustushakemus: Paikkarin yksityistie... PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2015 Kokousaika Maanantai 9.3.2015 klo 9.50 10.10 Kokouspaikka Kuntala, neuvotteluhuone Asiat sivu nro 1 Tieavustushakemus: Kaikuniemen yksityistie... 2 2 Tieavustushakemus:

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2011

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2011 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Keskiviikko 13.4.2011 kello 9.00 10.50 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymä, ruokalan vieressä 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä

Lisätiedot

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 6/

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 6/ Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 6/2013 57 Sivistyslautakunta 25.09.2013 AIKA 25.09.2013 klo 18:30-18:55 PAIKKA Kunnanviraston johtokeskus KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 42 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie 2 87700 KAJAANI Tarkastuslautakunta 8.4.2013 nro 2/2013

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie 2 87700 KAJAANI Tarkastuslautakunta 8.4.2013 nro 2/2013 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Maanantai 8.4.2013 kello 9.00 10.45 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymä, ruokalan vieressä 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 2/2019

Tarkastuslautakunta 2/2019 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 2/2019 Kokousaika: 18.4.2019 klo 14.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 113 Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän yhtymähallituksen jäsen ja varajäsen sekä tarkastuslautakunnan

KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 113 Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän yhtymähallituksen jäsen ja varajäsen sekä tarkastuslautakunnan YPÄJÄN KUNTA Kunnanhallitus ASIALUETTELO 11/2017 KOKOUSAIKA 28.6.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 113 Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän yhtymähallituksen

Lisätiedot

Rautavaaran kunta Pöytäkirja 6/2017 1

Rautavaaran kunta Pöytäkirja 6/2017 1 Rautavaaran kunta Pöytäkirja 6/2017 1 10.04.2017 Aika 10.04.2017 klo 09:00-09:20 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 32 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 33 Pöytäkirjan tarkastajien

Lisätiedot

Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Kokouskutsu / Esityslista Nro 4/2017 1 (6) KOKOUSAIKA 31.08.2017 Klo 18.00 KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Tuomas Keskitalo Elli-Maria Kultima Janne Näkkäläjärvi Antti Tonteri Helinä Hautamäki Miliza Kimmel

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Tuomas Keskitalo Elli-Maria Kultima Janne Näkkäläjärvi Antti Tonteri Helinä Hautamäki Miliza Kimmel ENONTEKIÖN KUNTA Kunnanhallitus PÖYTÄKIRJA Kokousaika Perantai 13.12.2013 klo 15.10-15.20 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Sari Keskitalo p olleet äsenet Jaakko Alamattila

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 7/2018

Tarkastuslautakunta 7/2018 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 7/2018 Kokousaika: 13.12.2018 klo 14.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

382 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 382 Pöytäkirjan tarkastajien valinta

382 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 382 Pöytäkirjan tarkastajien valinta PORNAISTEN KUNTA Asialista 18/2017 Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Lauantai 7.10.2017 KOKOUSPAIKKA Tallinna, Tallink City hotelli KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu (seuraava liite = ) 382 Kokouksen laillisuuden

Lisätiedot

ENONTEKIÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2. Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

ENONTEKIÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2. Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone ENONTEKIÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2. Kunnanhallitus Kokousaika Tiistai 19.1.2016 klo 14.15-14.50 (puhelinkokous) Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Sari Keskitalo p olleet äsenet

Lisätiedot

Muut saapuvilla olleet Jaakko Alamattila khall edustaja Paula Alatalo rehtori-koulutoimenjohtaja

Muut saapuvilla olleet Jaakko Alamattila khall edustaja Paula Alatalo rehtori-koulutoimenjohtaja ENONTEKIÖN KUNTA Sivistyslautakunta PÖYTÄKIRJA Kokousaika 28.9.2011 klo 16-16.25 Kokouspaikka Virastotalo Saapuvilla Seppo Alatörmänen pj olleet jäsenet Jyri Hautamäki vpj Mika Vaari vj Sirpa-Liisa Korva

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 2/2016

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 2/2016 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Perjantai 8.4.2016 kello 16.00 17.45 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 4/2010

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 4/2010 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Keskiviikko 14.4.2010 kello 8.00 10.15 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi

Lisätiedot

POSION KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Toimintaympäristölautakunta 1. Kunnanvirasto, valtuustosali. 22 Rakennusmestarin määräaikaisen toimen täyttäminen

POSION KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Toimintaympäristölautakunta 1. Kunnanvirasto, valtuustosali. 22 Rakennusmestarin määräaikaisen toimen täyttäminen POSION KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Toimintaympäristölautakunta 1 KOKOUSAIKA Perjantai 08.04.2016 klo 10.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, valtuustosali 22 Rakennusmestarin määräaikaisen toimen täyttäminen Kokouksen

Lisätiedot

1 Rakennuslautakunnan kokoukset 2016, kokouskutsut ja pöytäkirjan nähtävänä pito 2. Viranhaltijapäätökset. Saapuneet asiakirjat

1 Rakennuslautakunnan kokoukset 2016, kokouskutsut ja pöytäkirjan nähtävänä pito 2. Viranhaltijapäätökset. Saapuneet asiakirjat YPÄJÄN KUNTA Rakennuslautakunta ASIALUETTELO 1 / 2016 KOKOUSAIKA 3.3.2016 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 1 Rakennuslautakunnan kokoukset 2016, kokouskutsut

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 5/2018

Tarkastuslautakunta 5/2018 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 5/2018 Kokousaika: 13.9.2018 klo 10.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2014

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2014 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Keskiviikko 2.4.2014 kello 14.00 15.50 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2016 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus Kotirinteen yksityistie... 2

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2016 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus Kotirinteen yksityistie... 2 PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2016 Tiejaosto Kokousaika Tiistaina 3.5.2015 klo 9.00 9.20 Kokouspaikka Kuntala, neuvotteluhuone Asiat sivu nro 1 Tieavustushakemus Kotirinteen yksityistie... 2 2 Tieavustushakemus

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Tekninen lautakunta Sisällys

LEMIN KUNTA Tekninen lautakunta Sisällys LEMIN KUNTA Tekninen lautakunta 4.1.2018 Sisällys Oikaisuvaatimus Juurela...2 Rakennustarkastajan virka / haastatteluryhmän valinta...3 LEMIN KUNTA Esityslista Sivu 1 Tekninen lautakunta Nro 1/2018 KOKOUSAIKA

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 1/2019

Tarkastuslautakunta 1/2019 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 1/2019 Kokousaika: 23.1.2019 klo 14.00 14.55 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen

Lisätiedot

Tekninen lautakunta 5/2014. KOKOUSAIKA 3.9.2014 klo 18.00. KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE

Tekninen lautakunta 5/2014. KOKOUSAIKA 3.9.2014 klo 18.00. KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE YPÄJÄN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSKUTSU 5/2014 KOKOUSAIKA 3.9.2014 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 27 Saapuneet asiakirjat 28 Viranhaltijapäätökset

Lisätiedot

ENONTEKIÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA 20. Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

ENONTEKIÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA 20. Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone ENONTEKIÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA 20. Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 14.12.2015 klo 17.40-17.55 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Sari Keskitalo p olleet äsenet Jaakko

Lisätiedot

KOKKOLAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2019 1

KOKKOLAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2019 1 KOKKOLAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2019 1 Tarkastuslautakunta 2017-2020 AIKA 11.04.2019 klo 16:00-18:19 PAIKKA D 1.7 SISÄLLYSLUETTELO Sivu 39 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 40 Pöytäkirjan tarkastajat

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Tekninen lautakunta 8/2012 77

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Tekninen lautakunta 8/2012 77 8/2012 77 Kokousaika Torstai 28.06.2012 klo 18.30 19.20 Kokouspaikka Kunnanviraston valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) Jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet x

Lisätiedot

PERUSTURVAJAOSTO PÖYTÄKIRJA 4/2013. Kunnantalo, Lapinjärventie 20A, Kirkonkylä KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

PERUSTURVAJAOSTO PÖYTÄKIRJA 4/2013. Kunnantalo, Lapinjärventie 20A, Kirkonkylä KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PERUSTURVAJAOSTO PÖYTÄKIRJA 4/2013 Kokousaika 22.5.2013 klo 17.00 17.18 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat Kunnantalo, Lapinjärventie 20A, Kirkonkylä KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2015

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2015 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Keskiviikko 15.4.2015 kello 16.30 17.50 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä

Lisätiedot

Vehmaan kunta Kunnanhallitus Kokous 307 Nro 13 Kokoustiedot Aika: Maanantai 12.8.2013, klo 17.45 Kunnanvirasto, Vinkkilä Asialista:

Vehmaan kunta Kunnanhallitus Kokous 307 Nro 13 Kokoustiedot Aika: Maanantai 12.8.2013, klo 17.45 Kunnanvirasto, Vinkkilä Asialista: Kunnanhallitus Kokous 307 Nro 13 Kokoustiedot Aika: Maanantai 12.8.2013, klo 17.45 Paikka: Kunnanvirasto, Vinkkilä Asialista: Sivu 209 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen... 309 210

Lisätiedot

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus Yhtymähallitus 21.9.2017 1 AIKA Torstai 21.9.2017 klo 17.00-17.54 PAIKKA Sataedu Kokemäki, Suoratie 1 PÄÄTÖKSENTEKIJÄT Varsinaiset jäsenet: Varajäsenet: Katri Kujanpää, puheenjohtaja Pasi Koski, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Keskiviikko klo Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin

Keskiviikko klo Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Viranomainen KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA Nro 11/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Keskiviikko 26.10.2016

Lisätiedot

Kirkonkylän palo- ja pelastusasema

Kirkonkylän palo- ja pelastusasema PELKOSENNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA Maanantai 23.04.2012 klo 18.00 18.55 KOKOUSPAIKKA Kirkonkylän palo- ja pelastusasema KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä Sivu Asia 26 49 27 49 28 49

Lisätiedot

Rautavaaran kunta Pöytäkirja 5/2017 1

Rautavaaran kunta Pöytäkirja 5/2017 1 Rautavaaran kunta Pöytäkirja 5/2017 1 09.04.2017 Aika 09.04.2017 klo 17:00-21:10 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 28 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

Lisätiedot

ENONTEKIÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA 15. Kunnanhallitus. Kokousaika Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

ENONTEKIÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA 15. Kunnanhallitus. Kokousaika Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone ENONTEKIÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA 15. Kunnanhallitus Kokousaika Keskiviikko 23.9.2015 klo 17.40-17.45 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Sari Keskitalo p olleet äsenet Jaakko

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 / 2013. Perusturvalautakunta. 18.03.2013 klo 17.00 17.55

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 / 2013. Perusturvalautakunta. 18.03.2013 klo 17.00 17.55 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 / 2013 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 18.03.2013 klo 17.00 17.55 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Yli-Kujala Minna Aittoniemi

Lisätiedot

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKONEUVOSTO 8.8.2019 1 (7) KOKOUSTIEDOT Aika 8.8.2019 klo 15.00 kokous (kahvit 14.30 alkaen) Paikka Seurakuntakeskus Aatoksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT KN 82 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 83 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2009

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2009 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Perjantai 21.8.2009 kello 12.00 14.45 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymä, Majasaaren jätekeskus Mustantie 500 87100 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 2/2018

Tarkastuslautakunta 2/2018 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 2/2018 Kokousaika: 17.4.2018 klo 16.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro 15 20.05.2013 277. Henkilökohtaiset varajäsenet

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro 15 20.05.2013 277. Henkilökohtaiset varajäsenet KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 15 20.05.2013 277 Kokousaika 20.05.2013 klo 10.00 11.03 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka

Lisätiedot

Tekninen lautakunta 2/2014. KOKOUSAIKA 1.4.2015 klo 18.00. KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE

Tekninen lautakunta 2/2014. KOKOUSAIKA 1.4.2015 klo 18.00. KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE YPÄJÄN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSKUTSU 2/2014 KOKOUSAIKA 1.4.2015 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 10 Saapuneet asiakirjat 11 Viranhaltijapäätökset

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLLON KY. Yhtymähallitus

TERVEYDENHUOLLON KY. Yhtymähallitus 1 Kokousaika Ti 29.8.2017 klo 17.40 18.50 Paikka Enontekiön kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Hietala Kosti, pj. Alamattila Jaakko Heikura Mika Kangosjärvi Ulla-Maija Keskitalo Pentti K. Kuortti

Lisätiedot

Asialista/ Pöytäkirja. Pykälä Asia Sivu. 18 Projektinjohtajan määräaikaisen toimen täyttäminen Muut asiat 6

Asialista/ Pöytäkirja. Pykälä Asia Sivu. 18 Projektinjohtajan määräaikaisen toimen täyttäminen Muut asiat 6 Asialista/ Pöytäkirja Nro 4/2015 1 Kokoustiedot Kokousaika kello 10.00 11.10 Kokouspaikka Alvarinkulma, 2. kerros Käsitellyt asiat Pykälä Asia 17 Kokouksen avaus ja järjestäytyminen 3 18 Projektinjohtajan

Lisätiedot

17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 18 Pöytäkirjan tarkastaminen 4 19 Vuoden 2016 arviointikertomus 5 20 Muut asiat 6

17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 18 Pöytäkirjan tarkastaminen 4 19 Vuoden 2016 arviointikertomus 5 20 Muut asiat 6 Lapuan kaupunki Pöytäkirja 4/2017 1 (7) Tarkastuslautakunta Aika 24.04.2017 klo 08:00 Paikka kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 18 Pöytäkirjan

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2019 Tarkastuslautakunta Sivu 1. keskiviikko klo

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2019 Tarkastuslautakunta Sivu 1. keskiviikko klo ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2019 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) keskiviikko 16.1.2019 klo 18.00-20.15

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLLON KY. Yhtymävaltuusto 18.12.2014

TERVEYDENHUOLLON KY. Yhtymävaltuusto 18.12.2014 MUONION-ENONTEKIÖN ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Kokousaika To 18.12.2014 klo 17.00 18.10 Paikka Enontekiön kunnanvirasto Jäsenet: Läsnä Muonion kunnasta: Korhonen Elina Lehtimäki Raija, III vpj. Särkijärvi Juha

Lisätiedot

Keskusvaalilautakunta 3/2019

Keskusvaalilautakunta 3/2019 YPÄJÄN KUNTA ASIALISTA Keskusvaalilautakunta 3/2019 Kokousaika: 14.4.2019 klo 20-20.50 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite 18 Eduskuntavaalien

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 4/2014

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 4/2014 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Keskiviikko 21.5.2014 kello 14.00 15.20 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 Tarkastuslautakunta 2013-2016. AIKA 29.4.2014 klo 15.00 15.55. Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 Tarkastuslautakunta 2013-2016. AIKA 29.4.2014 klo 15.00 15.55. Kunnanviraston kokoushuone AIKA 29.4.2014 klo 15.00 15.55 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja vpj. Mäenpää Jonna (poissa), tilalla varajäsen Jari Rantanen Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius,

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 12/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 61

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 12/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 61 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 12/2018 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 61 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 20.8.2018 klo 18.00-20.00

Lisätiedot

Kainuun Jätehuollon kuntayhtymä 1(6) Viestitie KAJAANI Hallituksen kokous nro 4/2008

Kainuun Jätehuollon kuntayhtymä 1(6) Viestitie KAJAANI Hallituksen kokous nro 4/2008 Kainuun Jätehuollon kuntayhtymä 1(6) KOKOUSAIKA Perjantai 29.8.2008 kello 13.00 15.00 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(6) Viestitie 2 87700 KAJAANI Tarkastuslautakunta 16.12.2010 nro 7/2010

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(6) Viestitie 2 87700 KAJAANI Tarkastuslautakunta 16.12.2010 nro 7/2010 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(6) KOKOUSAIKA Torstai 16.12.2010 kello 8.00 11.30 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymä, ruokalan vieressä 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä

Lisätiedot

Jutta Pasma (sit) Satu Sirviö (sit) Ahti Isojärvi (kesk) Jari Tervo (kesk) Marko Poikela (kesk) Pirkko Hyötylä (kesk)

Jutta Pasma (sit) Satu Sirviö (sit) Ahti Isojärvi (kesk) Jari Tervo (kesk) Marko Poikela (kesk) Pirkko Hyötylä (kesk) Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 310 Kunnanhallitus ESITYSLISTA 15/2009 KOKOUSAIKA Perjantaina 04.12.2009 kello 15.00 15.40 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto valtuustosali SAAPUVILLA

Lisätiedot

ENONTEKIÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8. Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

ENONTEKIÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8. Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone ENONTEKIÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8. Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 18.5.2015 klo 14.00-16.55 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Sari Keskitalo pj olleet jäsenet Jaakko

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO. SIVLTK, :30, Pöytäkirja

SISÄLLYSLUETTELO. SIVLTK, :30, Pöytäkirja i SISÄLLYSLUETTELO SIVLTK, 19.8.2015 17:30, Pöytäkirja -1 Läsnäolijat... 1 49 Kansalaisopiston tuntien toteutuma lv 2014-2015... 2 Pykälän liite: Kansalaisopiston tuntien toteutuma lv 2014-2015, liite...

Lisätiedot

Utsjoen kunta Pöytäkirja 2/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Utsjoen kunta Pöytäkirja 2/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Pöytäkirja 2/2012 1 Keskusvaalilautakunta Aika 22.01.2012 klo 20:00-21:00 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 7 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Konneveden kunta Pöytäkirja YMP 1/2018 Sivu 1 (5) Ympäristölautakunta. Kunnanhallituksen huone. Kh:n pj. Mehto Antti - Kh:n edustaja Kakko Matti -

Konneveden kunta Pöytäkirja YMP 1/2018 Sivu 1 (5) Ympäristölautakunta. Kunnanhallituksen huone. Kh:n pj. Mehto Antti - Kh:n edustaja Kakko Matti - Konneveden kunta Pöytäkirja YMP 1/2018 Sivu 1 (5) Ympäristölautakunta KOKOUSAIKA Päivä: 07.02.2018 Kello: 16:00-16.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄ- SENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Nousiainen Matti jäsen. kunnanhall.edustaja, poissa

Nousiainen Matti jäsen. kunnanhall.edustaja, poissa PYHÄJOEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 221 Tekninen lautakunta KOKOUSTIEDOT Aika ke 12.08.2015 klo 16:30-17:15 Paikka Kunnantalo, teknisen kokoustila OSALLISTUJAT Läsnä Helaakoski Matti puheenjohtaja Lintunen

Lisätiedot

REISJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2018

REISJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2018 1 KOKOUSAIKA 14.11.2018 klo 9:00 15.00 PAIKKA Reisjärven Kunnantalo, Kokoushuone 2 LÄSNÄ Hirvinen Esa, puheenjohtaja Niemi Pauli, varapuheenjohtaja Puurula Merja, jäsen Paasovaara Marko, sihteeri, tilintarkastaja

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 1/2011

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 1/2011 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Tiistai 8.2.2011 kello 9.00 11.30 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymä, ruokalan vieressä 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä

Lisätiedot

RANNIKKO-POHJANMAAN KUNTAYHTYMÄ

RANNIKKO-POHJANMAAN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJASIVU 5/12 1 Kokousaika Perjantaina 29. kesäkuuta 2012 klo 9.10 9.45 Kokouspaikka Kristiinankaupungin perhekeskus, Lappfjärdintie 10 Päättäjät - - Ismark Anita, pj. Knip Håkan, I varapj. Boström

Lisätiedot

Maanantai klo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat

Maanantai klo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat KOKOUSKUTSU LUHANGAN KUNTA 2 /2014 Kaavatoimikunta Kokousaika Maanantai 3.2.2014 klo 16.00 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat 6 7 8 9 sivu 7 7 8 9 Kunnantalo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Valitaan

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone AIKA 27.4.2016 klo 15.00 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja poissa vpj. Mäenpää Jonna, paikalla varajäsen Jari Rantanen Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius, jäsen

Lisätiedot

Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 8/2019 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä Kokoustiedot Aika Maanantaina klo 19.

Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 8/2019 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä Kokoustiedot Aika Maanantaina klo 19. Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 8/2019 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä 29.04.2019 Kokoustiedot Aika Maanantaina 29.04.2018 klo 19.17 Käsiteltävät asiat Paikka Valtuuston kokoushuone, Koulutie 2 B (Raharinne)

Lisätiedot

KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 46 SAIRAANHOITAJAN VALINTA 3 47 LÄHIHOITAJAN VALINTA 4 48 LÄHIHOITAJAN SIJAISEN VALINTA 5

KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 46 SAIRAANHOITAJAN VALINTA 3 47 LÄHIHOITAJAN VALINTA 4 48 LÄHIHOITAJAN SIJAISEN VALINTA 5 PERUSTURVAJAOSTO PÖYTÄKIRJA 7/2014 Kokousaika 1.10.2014 klo 17.00 17.50 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat Kunnantalo, Lapinjärventie 20A, Kirkonkylä KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

Lisätiedot

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 1/2012 Perusturvalautakunta

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 1/2012 Perusturvalautakunta Perusturvalautakunta 23.01.2012 KOKOUSAIKA 23.01.2012 klo 17.00-18.10 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELLYT ASIAT PYKÄLÄ SIVU 1 ITSENÄISTYMISVAROJEN MÄÄRÄ 2 2 PERUSTURVATOIMEN KÄYTTÖSUUNNITELMA 2012 3

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(7) Viestitie 2 87700 KAJAANI Tarkastuslautakunta 2.3.2010 nro 1/2010

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(7) Viestitie 2 87700 KAJAANI Tarkastuslautakunta 2.3.2010 nro 1/2010 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(7) KOKOUSAIKA Tiistai 2.3.2010 kello 9.00 13.00 KOKOUSPAIKKA Kuhmon kaupungintalo Kaupunginhallituksen kokoushuone, Joki 88900 KUHMO SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä

Lisätiedot