Onko sinulla tuottava idea?

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Onko sinulla tuottava idea?"

Transkriptio

1 ENKK UUTISKIRJE 6/2009 Jakelu: jäsenet, koejäsenet, senaattorit, kunniajäsenet, hengaajat, tiedottajat. Mikäli haluat pois postituslistalta, ota yhteyttä Anu Taroon: anu.taro(at)gsk.com SISÄLTÖ: - TUOTTAVA IDEA onko ideoita? - EARTH HOUR, pelastetaan maapallo - JCI Wednesday Club paikka muuttunut! - TAPAHTUMA: Espoon palvelukarttaprojektin suunnitteluilta Ma KAMARITAPAHTUMA Lounastapaaminen Kanta-Espoon Rotareiden kanssa TI ALUETAPAHTUMA: Espoon Kamarin järjestämä teatteri-ilta su 5.4 klo ALUETAPAHTUMA: Kirjapiiri Leppävaarassa MA klo 18:00 - KONFERENSSI: Loveboat KOULUTUS: Future Chapter Runnilla TAPAHTUMA: Alueen perinteinen petankki-turnaus 23.5 joukkueilmoittautuminen 20.5 mennessä! UUSI - KONFERENSSI: EC-kokous Budapest LEIRIEN LEIRI 2009: Unelmien nappulaliiga, rekisteröinti avattu! UUSI Onko sinulla tuottava idea? Tuottava Idea voi olla tuote, palvelu, tuotantomenetelmä, toimintamalli, konsepti, liike-idea tms. yritystoimintaa edistävä innovatiivinen ja omaperäinen idea julkisella tai yksityisellä sektorilla. Idean eli kilpailuehdotuksen tulee olla tuottavassa käytössä ja se saa olla enintään kolme vuotta vanha. Kamarien aktiivinen toiminta on avain kilpailun onnistumiselle. Jokainen kamari tuntee oman talousalueeltaan oikeat kontaktit, joiden avulla uudet ideat on helppo löytää. Kamarit voivat kilpailun avulla laajentaa ja vahvistaa omaa kontaktiverkostoaan omalla talousalueellaan, jota he voivat hyödyntää muissakin projekteissa. Nyt onkin tärkeää, että kamareista löytyy aktiivisia henkilöitä kamaripäälliköiksi luomaan kontaktiverkostoja, jotta kilpailun toteutus onnistuisi suunnitellusti. Lisätietoja sekä Tuottava Idea -tiimin ja aluepäälliköiden yhteystiedot löytyvät osoitteesta Autamme ja neuvomme mielellämme kilpailuun liittyvissä asioissa. Terveisin, Mika Immo, Kansallinen projektipäällikkö - Tuottava Idea 2009 kilpailu JCI Cosmon Wednesday Club joka toinen keskiviikko klo 18 alkaen Huom. paikka muutttunut!!

2 Earth Hour - pelastetaan maapallo LA 28.3 WWF:n suuri ilmastonmuutoskampanja järjestetään jo toista kertaa maailmassa. Lauantaina klo sammutellaan valoja, herätellään ihmisiä ajattelemaan parempaa huomista ja kerätään huomiota hyvälle asialle. Ylöjärven Nuorkauppakamari ry haastaa kaikki kamarit osallistumaan kampanjaan. Osallistumisen taso voi vaihdella ihan oman aktiivisuuden mukaan. Tärkein asia tapahtuu ajatuksen tasolla ja se on ilmoittautua virallisesti kampanjaan: (huom! välilehti "koulu/yritys/organisaatio") Sen jälkeen kannattaa ottaa yhteyttä esim. oman paikkakuntasi päättäjiin.. Voisiko esim. kuntanne joistain hallinnollisista rakennuksista sammuttaa julkisivuvalaistusta tuon maapallotunnin ajaksi? Tai jonkun muun julkisen rakennuksen, esim. kirkon tai kauppakeskuksen? Tunnin valojen sammuttamisen idea ei siis ole tehdä suuria sähkönsäästöjä hetkellisesti, vaan levittää ajatusta, mitä muutosta pienilläkin asioilla voi tehdä. Kampanjasta löytää hyvää lisätietoa Raportoithan NIO Nanalle (tiedotus@jci.fi) heti tapahtuman jälkeen ma mennessä, miten teidän panoksenne näkyi paikkakunnallanne. Esim. Tampereen Keskustorille ollaan järjestämässä Tampereen kaupungin sekä Kaupunkilehti Torin voimin isoa häppeninkiä ko. illalle ja lähialueen ravintolat ovat myös ottaneet kampanjan hyvin lämpimästi vastaan. Earth Hour -terveisin, Jenni Ahlstedt, Sihteeri/tiedottaja Ylöjärven Nuorkauppakamari ry Espoon palvelukarttaprojektin suunnitteluilta MA 30.3 klo 17:00-19:00 Haluatko oppia projektityöskentelyä, kehittää myyntitaitojasi ohjatusti ja verkostoitua? Tässä sinulle tilaisuus. Tule Espoon palvelukarttaprojektin suunnitteluiltaan ja lähde mukaan projektiin. Tapiolan ja Espoon nuorkauppakamarit suunnittelevat yhteistä palvelukarttaprojektia.tilaisuudessa esitellään alustava projektisuunnitelma ja keskustellaan projektista ja sen mahdollisesta toteutuksesta. Tapaamme Karttagon tiloissa Lauttasaaressa klo alkaen. Tarkempi osoite on Itälahdenkatu 22 A, Helsinki. Paikalle pääsee keskustasta esimerkiksi busseilla 65A ja 66A. Tapiolan nuorkauppakamari on tehnyt palvelukarttaa jo vuodesta Nyt suunnittelilla on nettipalvelukartta, jonka tekeminen rahoitetaan mainosten myynnillä. Lisätietoja projektista voi kysellä (ENKK) Eira Vataselta eira.vatanen@nokia.com tai (Tapiolan NKK) Kaapo Korhoselta, kaapo.korhonen@smilehouse.fi. Kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan projektiin!

3 Lounastapaaminen Rotareiden kanssa TI 31.3 klo Lämpimästi tervetuloa lounastapaamiseemme tiistaina klo 12:00-13:30 Hotelli Selloon, Paul's Bistroon (Leppävaarankatu 1, Tilaisuus on omakustanteinen, lunch buffet 10,2 EUR. Lounastapaamisen teemana on tutustua Kanta-Espoon Rotaryklubin ja Espoon Rotaryclubin toimintaan Espoon Nuorkauppakamarin kunniajäsenen Ahti Hurmalaisen ja Espoon rotaryclubin puheenjohtajan Lasse Vikgrenin johdolla. Tapaamiseen ovat tervetulleita uudet tulokkaat, koejäsenet, jäsenet ja senaattorit. Ilmoittautumiset pe mennessä Eira Vataselle tai Espoon Kamarin järjestämä teatteri-ilta su 5.4 klo alkaen Espoon Nuorkauppakamari järjestää alue 5:lle teatteri-illan sunnuntaina Näytelmänä on "Himo kiusata" Psykkis-teatterissa. "Himo kiusata" on valistushenkinen näytelmä vallasta ja sen käytöstä, missä kaksi entistä koulukiusasajaa ja koulukiusattua kohtaa toisensa näyttelijäntyön kouluttajan Helena Pavloffin ohjauksessa. Kantaaottava näytelmä on tehty nuorten omien kokemusten ja haastattelujen pohjalta. Mukaan katsomaan voi tulla koko perheen voimin huomioiden ikärajan K-14. Arvostelu löytyy Helsingin Sanomista: Esitys sunnuntaina klo 19.00, Psykkis-teatteri, Kalastajankuja 2 C. Liput 10 euroa aikuisilta, vuotiaat ilmaiseksi. Ilmoittautumiset sähköpostitse osoitteeseen arno.karatmaa@gmail.com viimeistään Lippuja varataan sitä mukaa kun ilmoittautumisia tulee, joten varhainen ilmoittautuminen on valttia. Liput maksetaan paikan päällä. Kirjapiiri Leppävaarassa MA klo 18:00 aiheena "Oman asiantuntijuuden kehittäminen" Kirjapiirin järjestävät yhteistyössä Espoon Nuorkauppakamari ry ja Kessu ry. Kirjapiirissä käsitellään oman asiantuntijuuden kehittämistä tieto- ja osaamisintensiivisten alojen näkökulmasta. Erityishuomioita saavat alat, joilla tieto vanhenee nopeasti. Aiheen voi nähdä myös oman osaamisen johtamisen näkökulmasta. Kirjapiirissä on tarjolla diashow, jonka jälkeen vapaamuotoista keskustelua. Ennakkoon voi perehtyä johonkin artikkeliin tai kirjaan aiheen tiimoilta, mutta tämä ei ole välttämätöntä. Kaikki ovat tervetulleita kuuntelemaan ja keskustelemaan.

4 Kirjavinkkinä Peter Sengen "The Fifth Discipline: The Art & Practice of The Learning Organization" Ilmoittautumiset 5.4 mennessä sähköpostitse osoitteeseen Paikka ja aika: 6.4 alkaen klo 18:00 Leppävaara, Sellon kirjaston monitoimitila Akseli HUOM, jos osallistujien joukossa on muita kuin suomenkielisiä, pidetään kirjapiiri englanniksi. Loveboat Varmista paikkasi kansalliseen vuosikokoukseen upealla lemmenlaivalla. Muista myös varata erikoishintaiset hytit kaikki osoitteessa Projektiorganisaatio iloisena ilmoittaa, että onnistuimme saamaan lisää Commodore-luokan hyttejä. Siellä on hyvää pitää kaikenlaisia kemuja ja vastaanottoja. Varaa omasi heti hyttejä on rajoitetusti ja muutkin haluavat niihin! Loveboat tarjoaa myös lapsille unohtumattoman heitä varten räätälöidyn vuosikokouksen. Oman miehistömme messitytöt ja -pojat pitävät huolta siitä, että kenelläkään ei käy aika pitkäksi. Lapsille on omaa ohjelmaa koko viikonlopun ajan laivalla eikä Tukholmakaan jätä ketään kylmäksi, tutustu siis myös lisämaksullisiin retkiin. Lisätietoja lastenhoidosta ja -ohjelmasta löydät osoitteesta (ohjelma -> lapset). Tervetuloa kokemaan koko perheen kansallinen vuosikokous Loveboat 2009 Astu laivaan! Kapteeni Petteri Åström ja Loveboat-miehistö Future Chapter Runnilla Future Chapter haku nyt! Oletko SINÄ kamarimme tulevaisuuden tekijä? Espoon Nuorkauppakamari maksaa kahden tulevaisuuden tekijämme kulut Future Chapter viikonlopusta. Future Chapter on strategisen suunnittelun koulutus, joka on tarkoitettu kamarin hallitusviroissa toimiville tai niihin hakeutumassa

5 oleville tulevaisuuden tekijöille. Koulutusviikonlopun aikana harjoitellaan nykytilan analysointia, vision rakentamista ja strategista suunnittelua. Koulutus tapahtuu pääasiassa pienryhmissä ja casena toimii järjestävä kamari. Jokaisesta kamarista pääsee maksimissaan vain kaksi henkilöä mukaan. Koulutusmaksu: asti 195,- ( jälkeen 225,-). Maksuun sisältyy perjantaista - sunnuntaihin ohjelman mukaiset koulutukset, ruokailut ja majoitus 2hh huoneissa. Lisätietoja: haastattele esim. Arjaa, Kippeä, Heidiä, Eiraa tai Mikaa tai lue lisää Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi Arjalle, miksi Sinun pitäisi päästä mukaan tähän Nuorkauppakamaritoiminnan Johtajuusputkeen kuuluvaan koulutukseen! Tiivistetty hakuohje: 1. Mainosta itseäsi kamarissasi, olethan ilman muuta kamarisi kantavia voimia jo nyt ja aiot hakeutua hallitusvirkoihin ja puheenjohtajaksi tulevaisuudessa! 2. Lähetä hakemuksesi 5.4. mennessä Arjalle: arja.virtanen(at)provita.fi 3. Kun laskeutumislupa on myönnetty (valinta tehdään viimeistään )- REKISTERÖIDY HETI! 4. Onnittele itseäsi matkasi johtamiskouluttautumisen valtatiellä on saanut uutta vauhtia! Future Chapter on viikonlopunmittainen strategiakoulutus, jossa tähdentyy strategisen suunnittelun merkitys yhtenä kamaritoiminnan eteenpäin viejänä. Future Chapter on erittäin hyödyllinen koulutus kamareiden hallitusviroissa toimiville tai niihin tulevaisuudessa hakeutuville. Koulutusta suositellaan myös tuleville puheenjohtajille, sillä koulutuksesta saa näkemyksiä kamaritoiminnan sekä myös oman puheenjohtajavuotensa suunnittelemiseen. Koulutus on Suomen Nuorkauppakamarit ry:n ylpeyden aihe, joka on palkittu myös kansainvälisesti. Koulutuksen pohjana on VIA Groupin Suomen Nuorkauppakamarit ry:lle tekemä strategiatyökalu, joka otettiin käyttöön viime vuonna. Työkalu on toimiva apuväline paikallisten kamareiden tulevaisuuden suunnitteluun. Koulutus antaa eväät osallistujille hyödyntää työkalua omissa kamareissaan. Lisäksi viikonlopun aikana luodut kontaktit ovat arvokkaita. Koulutus antaa varmasti myös uudenlaisia ajatuksia työelämään. Koulutus on osallistujalle yhdistelmä asioiden oppimista, henkilökohtaista kasvua ja verkostoitumista. Viikonloppuun mahtuu tietenkin oppia strategisesta suunnittelusta, mutta paljon muutakin kuten mahtavia uusia ystäviä, suuria tunteita, mukavaa yhdessäoloa, iloisia ihmisiä ja jopa hullunhauskaa yhteishenkeä. Koulutus herättelee innostuksen liekin roihuamaan ja innostaa osallistujat nauttimaan järjestömme toiminnasta enemmän sekä monipuolisemmin. Rekkaroituminen on nyt käynnissä! Tule mukaan hakemaan tärkeitä oppeja ja ikimuistoisia kokemuksia! Hymyilevin koulutusterveisin. Lisätietoa koulutuksesta allekirjoittaneelta. johanna@lundan.com / sekä Anu Hultqvist, Koulutuspäällikkö Suomen Nuorkauppakamarit ry; anu.hultqvist@kotinet.com /

6 Alueen perinteinen petankki-turnaus 2009 Luoteis-Helsingin kuuluisa Petankkiturnaus pidetään taas toukokuussa Nyt on hyvä aika kasata joukkueesi ja ilmoittautua mukaan! Petankkiturnaus pidetään perinteisesti Pasilan veturihalleilla ja luvassa on railakasta menoa ja mukavaa illan viettoa. Löytyykö jo kaksi vuotta peräkkäin voittaneelle Team Ahmalle haastajaa? Tule kokeilemaan ja viettämään hauskaa iltaa kanssamme Pasilan Veturihalleille klo 16 alkaen. Tapahtumasta yleisesti Petankkiturnaus on rento tapahtuma, eikä pelin pelaamiseen tarvita aiempaa kokemusta. Paikan päällä annetaan opastus pelin sääntöihin, jonka jälkeen heittämistyylin voit valita itse. Rohkeasti siis mukaan kasaamaan 2-3 hengen joukkue ja ilmoitta se mennessä joko oheisella lomakkeella tai lähettämällä sähköposti osoitteeseen: Osallistuminen maksaa 20 per joukkue tai vaihtoehtoisesti 10 per henkilö, jos haluat muodostaa satunnaisjoukkueen paikanpäällä. Ilmoita meille vain seuraavat tiedot: Jäsenten nimet Joukkueen nimi Yhteyshenkilön sähköposti Yhteyshenkilön puhelinnumero P.S. Paikanpäällä tarjoillaan virvokkeita ja pikkupurtavaa, joten on hyvä varata taskunpohjalle muutama lantti. Lähde EC-kokoukseen Budapestiin kokemaan elämyksiä, verkostoitumaan ja ennen kaikkea pitämään hauskaa! Halvemman Early bird-rekkaroinnin 329 voit tehdä osoitteessa Ohessa päivitystä tämän hetken hotelli- ja lento-tilanteesta:

7 Hotellit: Virallisilta sivuilta löytyy kaikki hotellit. Melkein kaikissa on vielä tilaa, mutta kannattaa olla nopea! Hintahaarukka /yö. Satu ehdottaa, että etsisimme huoneistohotellia tai vuokra-asuntoa, ruotsalaiset tekevät niin ja säästävät siinä paljon rahaa. Pitää vaan kysyä mitä kautta niitä löytyy Satu selvitää asian, jos joku on kiinnostunut tästä vaihtoehdosta? Lennot: Lentoja on vielä vapaana. Tässä muutama esimerkki: Lähtö 10.6 klo 9.30, perillä Paluu 14.6 klo 16.45, perillä HINTA Lähtö 10.6 klo Paluu 14.6 klo HINTA: 240,68 Lentojen hinta vaihtelee :n välillä. OLE NOPEA! Parhaat hakupalvelut: Lähetä INT 2009 Satu Nevalaiselle infoa, jos olet lähdössä Budapestiin! Osallistujien lukumäärän hahmottuessa on helpompi varata samat lennot ja huoneita samasta hotellista.

8

9 Leirien leiri Unelmien nappulaliiga, rekisteröinti avattu! Havis Amandan Nuorkauppakamarin järjestämän Alue 5:n Leirien Leirin rekisteröiminen on avattu osoitteessa Rekisteröidy heti, majoituspaikkoja on rajatusti! Leirien Leirille voit tulla yksin, oman perheen, kummilasten, naapurin tai ystävän kanssa. Lisätietoja leiristä tai projektipäällikkö Sanna Toppari stoppari (at) yahoo.com TULE TOTEUTTAMAAN LEIRIUNELMASI! Lotta Soini losoini@hotmail.com; tel. (Finland) (0) tel. (China) Aurinkoista kevätviikonloppua, ENKK LIO 2009 Anu

10

11

Pressan palsta ENKK UUTISKIRJE 7/2009 SISÄLTÖ:

Pressan palsta ENKK UUTISKIRJE 7/2009 SISÄLTÖ: ENKK UUTISKIRJE 7/2009 Jakelu: jäsenet, koejäsenet, senaattorit, kunniajäsenet, hengaajat, tiedottajat. Mikäli haluat pois postituslistalta, ota yhteyttä Anu Taroon: anu.taro(at)gsk.com SISÄLTÖ: - PRESSAN

Lisätiedot

Kaipaako vertaistuutoritoimintanne vetoapua; Vai onko teillä draivia vaikka muille jakaa? VETURI I

Kaipaako vertaistuutoritoimintanne vetoapua; Vai onko teillä draivia vaikka muille jakaa? VETURI I Kaipaako vertaistuutoritoimintanne vetoapua; Vai onko teillä draivia vaikka muille jakaa? VETURI I Vertaistuutoritapaaminen Kouvolassa 24.-25.4.2004 Vetoapua ja verkottumista VETURI I on Oped-Exo -hankkeen

Lisätiedot

Kesäleirit 2013 Järvenpään seurakunta

Kesäleirit 2013 Järvenpään seurakunta Kesäleirit 2013 Järvenpään seurakunta Sisällys LASTEN PÄIVÄLEIRIT I & II Leiriniemessä 06 08 syntyneet tytöt ja pojat LASTEN PÄIVÄLEIRI III Leiriniemessä 04 06 syntyneet tytöt ja pojat LASTEN YÖLEIRIT

Lisätiedot

KUUKAUSITIEDOTE Kotkan Nuorkauppakamari ry * 09 / 2012

KUUKAUSITIEDOTE Kotkan Nuorkauppakamari ry * 09 / 2012 KUUKAUSITIEDOTE Kotkan Nuorkauppakamari ry * 09 / 2012 Värikästä syksyä kaikille! Ajankohtaista Uusi hallitus vuodelle 2013 on valittu JCI Kotkan vaalikokouksessa 2.10.2012 PRES (President), puheenjohtaja:

Lisätiedot

Hei! Oppilastiedote

Hei! Oppilastiedote Hei! Oppilastiedote 11.4.2019 Tervetuloa Tanssi väreissä -esityksiin tulevana lauantaina 13.4. Lukuvuosi-ilmoittautuminen on auennut Tanssiyhdistyksen uusi hallitus on valittu Loppukevään tuntitarkennukset

Lisätiedot

TERVETULOA RIPPIKOULUUN!

TERVETULOA RIPPIKOULUUN! TERVETULOA RIPPIKOULUUN! Mikä ihmeen ripari? Edessäsi on nyt ainutkertainen elämän jakso, jolloin sinulla on mahdollisuus osallistua rippikouluun yhdessä ikätovereidesi kanssa. Rippikoulussa eli riparilla

Lisätiedot

KERHOT TIISTAI: MAANANTAI: KOKKIKERHO luokkalaisille tiistaisin klo Temppeliaukion kirkon kerhotilat, Temppelikatu 16 B

KERHOT TIISTAI: MAANANTAI: KOKKIKERHO luokkalaisille tiistaisin klo Temppeliaukion kirkon kerhotilat, Temppelikatu 16 B Töölön seurakunta KERHOT MAANANTAI: KOKKIKERHO 1.-4. luokkalaisille maanantaisin klo. 16.00-17.30 Töölön kirkko, Topeliuksenkatu 4 Kerhossa opetellaan leipomaan ja kokkailemaan erilaisia herkkuja. Kerhomaksu

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU JUNIOREIDEN JUHLASUURKILPAILUT XXX

KILPAILUKUTSU JUNIOREIDEN JUHLASUURKILPAILUT XXX KILPAILUKUTSU JUNIOREIDEN JUHLASUURKILPAILUT XXX Sinä 7 20 -vuotias nuori, oletko miekkailija? Tule mukaan perinteiseen Suomen suurimpaan juniorimiekkailun huipputapahtumaan. Junioreiden JuhlaSuurkilpailut

Lisätiedot

UUTISKIRJE TOUKOKUU 2016

UUTISKIRJE TOUKOKUU 2016 UUTISKIRJE TOUKOKUU 2016 HSY:n kompostointikurssi Aiheuttaako kompostointi päänvaivaa? Oletko suunnitellut kompostin perustamista? Tule käytännölliselle ja maksuttomalle kompostointikurssille ma 2.5.2016

Lisätiedot

Puheenjohtajan tervehdys

Puheenjohtajan tervehdys Jäsentiedote 1/2015 Nurmijärven Yrittäjät ry Puheenjohtajan tervehdys Luet juuri Nurmijärven Yrittäjien uutta jäsentiedotetta. Tiedotteen voi lukea suoraan viestissä tai ellei viesti aukea kunnolla niin

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU JUNIOREIDEN SUURKILPAILUT XXIX

KILPAILUKUTSU JUNIOREIDEN SUURKILPAILUT XXIX KILPAILUKUTSU JUNIOREIDEN SUURKILPAILUT XXIX Sinä 7 20 -vuotias nuori, oletko miekkailija? Tule mukaan perinteiseen Suomen suurimpaan juniorimiekkailun huipputapahtumaan. Junioreiden Suurkilpailut XXIX

Lisätiedot

JÄSENKIRJE 1 / 2015 PUHEENJOHTAJALTA

JÄSENKIRJE 1 / 2015 PUHEENJOHTAJALTA JÄSENKIRJE 1 / 2015 PUHEENJOHTAJALTA Olen Vantaan yrittäjänaisten uusi puheenjohtaja Anne Nurminen. Olen paljasjalkainen vantaalainen ja työskentelen oppimisen, arvioinnin ja monikielisyyden kentällä.

Lisätiedot

Tammisalon Metsänkävijät ry Maaliskuun uutiskirje Sudenpennut

Tammisalon Metsänkävijät ry Maaliskuun uutiskirje Sudenpennut Tammisalon Metsänkävijät ry Maaliskuun uutiskirje Sudenpennut Sudenpentujen päiväretki Korkeasaareen Kaikki TaMen sudenpennut tekevät päiväretken Korkeasaareen 9.4. Lisätietoa tapahtumakirjeliitteessä.

Lisätiedot

Jaguars Spirit Athletes ry

Jaguars Spirit Athletes ry Jaguars Spirit Athletes ry JAGUARS!S!P!I!R!I!T!!!!A!T!H!L!E!T!E!S Jäsentiedote 4/2015 Syystervehdys kaikille jäsenillemme! Syyskauden startin myötä olemme saaneet seuraamme jälleen paljon uusia jäseniä.

Lisätiedot

Lingon & Blåbär. pähkinänkuoressa

Lingon & Blåbär. pähkinänkuoressa Lingon & Blåbär pähkinänkuoressa Lingon & Blåbär pähkinänkuoressa Lingon & Blåbär (L&B) on tarjonnut ruotsalaista suunnittelua olevia laadukkaita vaatteita koko perheelle vuodesta 1996 lähtien. Tänä päivänä

Lisätiedot

Tervetuloa Pakilan seurakunnan rippikouluun! Kuka voi tulla rippikouluun?

Tervetuloa Pakilan seurakunnan rippikouluun! Kuka voi tulla rippikouluun? Tervetuloa rippikouluun! Pakilan seurakunnan rippikoulut 2016 Tervetuloa Pakilan seurakunnan rippikouluun! Ja onnittelut jo valmiiksi; täytät 15 vuotta vuonna 2016! Olet siis mitä parhaassa ripari-iässä.

Lisätiedot

Kesäleirit 2016 Järvenpään seurakunta

Kesäleirit 2016 Järvenpään seurakunta Kesäleirit 2016 Järvenpään seurakunta Hei kotiväki! Kesä on tulossa ja sen mukana Järvenpään seurakunnan kesäleirit. Tervetuloa mukaan! Leireillä oppii paljon uusia asioita ja tapaa uusia ja vanhoja kavereita

Lisätiedot

SEKAKUOROLIITTO RY 17.12.2007. Helsinki JÄSENKIRJE 5 / 2007. Sekakuoropäivät Helsingissä 8. 9.3.2008

SEKAKUOROLIITTO RY 17.12.2007. Helsinki JÄSENKIRJE 5 / 2007. Sekakuoropäivät Helsingissä 8. 9.3.2008 SEKAKUOROLIITTO RY 17.12.2007 Helsinki JÄSENKIRJE 5 / 2007 Sekakuoropäivät Helsingissä 8. 9.3.2008 Sekakuoroliitto järjestää perinteiset Sekakuoropäivät ensi maaliskuussa Helsingissä. Tapahtuma alkaa lauantaina

Lisätiedot

Jyväskylä 2012 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Jyväskylä 2012 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Jyväskylä 2012 2 ON SYNNYTTÄÄ UUSIA KASVUYRITYKSIÄ JA VAUHDITTAA JO OLEMASSA OLEVIEN YRITYSTEN KASVUA. Tavoite Kummankin Kasvu Open 2012 kilpailusarjan (Kasvuyritykset ja Kasvun ideat) voittajat valitsevat

Lisätiedot

TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET VUOSIKOKOUS JA SUKUSEURAN 15-VUOTISJUHLA 9.7.2016...2 VUOSIKOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS...3

TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET VUOSIKOKOUS JA SUKUSEURAN 15-VUOTISJUHLA 9.7.2016...2 VUOSIKOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS...3 1/6,Kuva: http://www.maija.palvelee.fi/ TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET sivu VUOSIKOKOUS JA SUKUSEURAN 15-VUOTISJUHLA 9.7.2016...2 VUOSIKOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS...3 SUKUSEURAN KOTISIVUISTA MIELENKIINTOISET

Lisätiedot

Yleisöluistelu. Kajaanin jäähallilla Maanantaina klo Maksuton. Mukana on nuoriso-ohjaaja Reima Korhonen leikittämässä porukkaa.

Yleisöluistelu. Kajaanin jäähallilla Maanantaina klo Maksuton. Mukana on nuoriso-ohjaaja Reima Korhonen leikittämässä porukkaa. Yleisöluistelu Kajaanin jäähallilla Maanantaina 16.10 klo 10.00-13.00 Maksuton Mukana on nuoriso-ohjaaja Reima Korhonen leikittämässä porukkaa. Lisätiedot: Reima Korhonen 044 7100 371 Järjestäjä: Kajaanin

Lisätiedot

Vuoden 2016 Scandinavian Defendon Suurleiri- Kotkassa 2.-3.4.2016

Vuoden 2016 Scandinavian Defendon Suurleiri- Kotkassa 2.-3.4.2016 Vuoden 2016 Scandinavian Defendon Suurleiri- Kotkassa 2.-3.4.2016 LEIRIN OHJAAJAT: Jyrki Saario -pääkouluttaja Scandinavian Defendo Antti Nurmi 4.aste musta vyö Defendo -Defendo Blue pääkouluttaja -I.D.D.I-

Lisätiedot

Kesäleirit 2014 Järvenpään seurakunta

Kesäleirit 2014 Järvenpään seurakunta Kesäleirit 2014 Järvenpään seurakunta Sisällys LASTEN PÄIVÄLEIRIT I & II Leiriniemessä 07 09 syntyneet tytöt ja pojat LASTEN PÄIVÄLEIRI III Leiriniemessä 05 07 syntyneet tytöt ja pojat LASTEN YÖLEIRIT

Lisätiedot

Omaistukitoiminta keväällä 2016

Omaistukitoiminta keväällä 2016 Omaistukitoiminta keväällä 2016 Kevään aikana on mahdollisuus osallistua keskusteluryhmiin, teematapaamisiin jne. Toivotamme yhdessä eri toimijoiden kanssa teidät sydämellisesti tervetulleiksi ja toivomme,

Lisätiedot

XXXXXXXXXXXXSEMINAARI XX. XX.5.20XX

XXXXXXXXXXXXSEMINAARI XX. XX.5.20XX XXXXXXXXXXXXSEMINAARI XX. XX.5.20XX Xxxxxxxxxxxx ry. on saanut järjestettäväkseen Etelä-Hämeen Kennelpiirin huippulaadukkaan tottelevaisuusseminaarin, joka on tarkoitettu kaikille tottelevaisuudesta kiinnostuneille

Lisätiedot

Tervetuloa koko perheen kesäretkelle Seitsemiseen!

Tervetuloa koko perheen kesäretkelle Seitsemiseen! Jos luet viestin mieluummin selaimella, klikkaa tästä TAPAHTUMIA 22.5.2018 ylojarven@yrittajat.fi www.yrittajat.fi/ylojarvi www.facebook.com/yrittajat Tervetuloa koko perheen kesäretkelle Seitsemiseen!

Lisätiedot

Pikatreffit. Pikatreffien kuvaus

Pikatreffit. Pikatreffien kuvaus 1 (9) Pikatreffit Materiaalipaketti sisältää: - mainoskirjepohjat opiskelijoille ja työnantajille - ohjeet opiskelijoille ja työnantajille - matchmaking-viestipohjat treffien jälkeen lähetettäväksi - treffikorttipohjat

Lisätiedot

Tervetuloa rippikouluun!

Tervetuloa rippikouluun! Tervetuloa rippikouluun! Pakilan seurakunnan rippikoulut 2015 Tervetuloa Pakilan seurakunnan rippikouluun! Ja onnittelut jo valmiiksi; täytät 15 vuotta vuonna 2015! Olet siis mitä parhaassa ripari-iässä.

Lisätiedot

Kevään 2019 info kello KankU Voimistelujaosto

Kevään 2019 info kello KankU Voimistelujaosto Kevään 2019 info 12.4.2019 kello 18.00 KankU Voimistelujaosto NTV-kisat Isokyrössä la 13.4 Akron kisat Tampereella: La 27.4 1 lk(akrostara) Su 28.4. 3 lk Tutor-tapaaminen ti 23.4 Nuoret ohjaajat Aiheena

Lisätiedot

MAAKUNNALLINEN NUORISOFOORUMI. CYGNAEUSTALOLLA klo 9-16

MAAKUNNALLINEN NUORISOFOORUMI. CYGNAEUSTALOLLA klo 9-16 MAAKUNNALLINEN NUORISOFOORUMI CYGNAEUSTALOLLA 30.10. klo 9-16 AIKATAULU 09:00 Ilmoittautuminen ja aamukahvi 09:30 Tervetuloa! 09:45 Yhteiskuntasimulaattori -peli alkaa 10:30 Maakuntauudistus -mitä, missä,

Lisätiedot

KESKUSTELUTEHTÄVIÄ MATKUSTUS

KESKUSTELUTEHTÄVIÄ MATKUSTUS KESKUSTELUTEHTÄVIÄ MATKUSTUS Alla on kuvattu keskustelutilanteita. Ennen tilannetta sinulla on aikaa tutustua siihen. Näet sulkeissa vihjeen, mitä sinun pitää sanoa suomeksi. Kuulet keskustelun toisen

Lisätiedot

Näkövammaistyö Syksy 2015 Kesä

Näkövammaistyö Syksy 2015 Kesä Näkövammaistyö Syksy 2015 Kesä 2016 1 Tervetuloa mukaan! Espoon seurakunnat järjestävät näkövammaisille monenlaisia kohtaamisen paikkoja. Tästä esitteestä löydät kaikki tiedot näkövammaisten syksyn 2015

Lisätiedot

HUOM! Aikataulut tarkentuvat ilmoittautumisten perusteella

HUOM! Aikataulut tarkentuvat ilmoittautumisten perusteella 1 (5) KILPAILUKUTSU AIKA: 1.-2.11.2014 Lämpimästi tervetuloa Aerobic Cup 4 kilpailuihin Nokialle! PAIKKA: Nokian palloiluhalli, Kankaantaankatu 4, 37100 Nokia SARJAT ja alustava aikataulu: Lauantai 1.11.

Lisätiedot

Workshop: Verkostot ja niiden merkitys sihteerin/assistentin työssä. 8.2.2010 Paasitorni

Workshop: Verkostot ja niiden merkitys sihteerin/assistentin työssä. 8.2.2010 Paasitorni Workshop: Verkostot ja niiden merkitys sihteerin/assistentin työssä 8.2.2010 Paasitorni Verkostot sihteerin ja assistentin työssä ammatilliset yhdistykset kollegat muissa yrityksissä henkilökohtaiset kontaktit

Lisätiedot

TIEDOTE 1 ROLLO-UINNIT 10.-12.6.2016 ROLLO-LEIRI 13.-15.6.2016. Suomen Uimaliitto

TIEDOTE 1 ROLLO-UINNIT 10.-12.6.2016 ROLLO-LEIRI 13.-15.6.2016. Suomen Uimaliitto TIEDOTE 1 ROLLO-UINNIT 10.-12.6.2016 ROLLO-LEIRI 13.-15.6.2016 Suomen Uimaliitto 2 Tervehdys Tampereelta! Tätä kirjoittaessani joulukuun alkupuolella vesisateen ropistessa ikkunaan täällä Mansessa nääs

Lisätiedot

VETURI vie vertaisohjauksen uusiin maisemiin! VETURI V

VETURI vie vertaisohjauksen uusiin maisemiin! VETURI V VETURI vie vertaisohjauksen uusiin maisemiin! VETURI V Vertaistuutoritapaaminen Kurussa 7.-8.4.2006 VETURI V Vertaistuutoritapaaminen sivu 2/6 VETURI V on viides -hankkeen * Vertaistuutorointi-työrenkaan

Lisätiedot

Leirin ohjaajina toimivat:

Leirin ohjaajina toimivat: Leirikutsu päivitetty 4.5. seuraavin muutoksin: * leiri pidetään perjantaina ja lauantaina *lauantain illalliseen muutoksia * Lauantain treenien jälkeen sauna ja uinti 16:30-18:00 * leirin hinta 40 sisältäen

Lisätiedot

Jaguars Spirit Athletes ry

Jaguars Spirit Athletes ry Jaguars Spirit Athletes ry +',-'%"!"!#!$!%!$!&!!!!'!&!(!)!*!&!*!" Jäsentiedote 5/2013 Syysterveisiä Hyvä jäsenemme, tässä on vuoden 2013 viides jäsentiedote. Jäsentiedotteesta saat paljon tärkeää tietoa

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 2 / 2017

JÄSENTIEDOTE 2 / 2017 JÄSENTIEDOTE 2 / 2017 Tervetuloa Jytyliiton jäsenille suunnatulle toimisto- ja hallintotyöntekijöiden KIILA- kuntoutuskurssille 2017 Mikä KIILA kuntoutus (kurssi numero 69310) Kuntoutuksessa saat tukea

Lisätiedot

Tervetuloa Nuuksioon Eva ja Sven Stenholmin jälkeläisten sukukokoukseen !

Tervetuloa Nuuksioon Eva ja Sven Stenholmin jälkeläisten sukukokoukseen ! Tervetuloa Nuuksioon Eva ja Sven Stenholmin jälkeläisten sukukokoukseen 11.8.2018! Vajaat kaksi vuotta sitten Pihlavan paloasemalla sovittiin, että Kari Salminen ja Pauno Hellsten järjestävät seuraavan

Lisätiedot

Rauman MTY Friski Tuult ry. Jäsenkirje 5/2015

Rauman MTY Friski Tuult ry. Jäsenkirje 5/2015 Rauman MTY Friski Tuult ry Jäsenkirje 5/2015 Rauman MTY Friski Tuult ry Eteläkatu 7 A 4-5 26100 Rauma puh (02) 821 1065 www.friskituult.fi friski@friskituult.fi RAUMAN MTY FRISKI TUULT RY 1 Sisällys Yhdistyksen

Lisätiedot

Kerava 90 vuotta. Lehdistöinfo Keravan aseman kahvio 20.1.2014 klo 10

Kerava 90 vuotta. Lehdistöinfo Keravan aseman kahvio 20.1.2014 klo 10 Kerava 90 vuotta Lehdistöinfo Keravan aseman kahvio 20.1.2014 klo 10 Mistä on kyse? Tämä vuosi on Keravan kaupungille merkittävä, sillä kaupunki viettää 90- vuotisjuhlaansa. 3.1.2014 tuli kuluneeksi tasan

Lisätiedot

Tietoa Hampurin vuosikokouksesta - Ilmoittautumisohjeet ja tietoa matkoista

Tietoa Hampurin vuosikokouksesta - Ilmoittautumisohjeet ja tietoa matkoista Tietoa Hampurin vuosikokouksesta - Ilmoittautumisohjeet ja tietoa matkoista Hampuri kutsuu 96. kansainvälinen vuosikokous järjestetään Hampurissa 5. - 9.7.2013 Ohjelma: Perjantai 5.7. Näyttelyhalli ja

Lisätiedot

Tampere 2019 Para Dance Sport International Competition (IPC) & Suomi Open 2019 Wheelchair Dance Competition (non-ipc)

Tampere 2019 Para Dance Sport International Competition (IPC) & Suomi Open 2019 Wheelchair Dance Competition (non-ipc) Tampere 2019 Para Dance Sport International Competition (IPC) & Suomi Open 2019 Wheelchair Dance Competition (non-ipc) Tällä lomakkeella tilataan pääsyliput, majoitus, kuljetukset ja ateriat Tampere 2019

Lisätiedot

Katso ilmoittautumisohjeet kyseisen leirin kohdalta! ALLE KOULUIKÄISTEN LEIREISTÄ VASTAA: Lastenohjaajat Anne Vuori ja Kaija Rajanen 050-408 1209

Katso ilmoittautumisohjeet kyseisen leirin kohdalta! ALLE KOULUIKÄISTEN LEIREISTÄ VASTAA: Lastenohjaajat Anne Vuori ja Kaija Rajanen 050-408 1209 2 Lukijalle! Seurakunnan lastenleirit on tarkoitettu järvenpääläisille lapsille, leiripaikkoja on rajoitetusti, 1 paikka/lapsi. Jokaisella leirillä on osallistujakiintiönsä ja ikärajansa. Kaikki leiriläiset

Lisätiedot

PM-katsastus. ja Kansallinen Regatta 14-15.6 2014. Paikkana Solvallan Urheiluopisto, Nuuksio, Espoo. Bulletin 1 27.4.2014

PM-katsastus. ja Kansallinen Regatta 14-15.6 2014. Paikkana Solvallan Urheiluopisto, Nuuksio, Espoo. Bulletin 1 27.4.2014 Bulletin 1 27.4.2014 PM-katsastus ja Kansallinen Regatta 14-15.6 2014 Paikkana Solvallan Urheiluopisto, Nuuksio, Espoo Järjestäjät:, Helsingin Soutuklubi ry ja Espoon Soutajat ry PM-katsastus ja kansallinen

Lisätiedot

Saaristomeren Melojat ry TIEDOTE kesäkuu 2015

Saaristomeren Melojat ry TIEDOTE kesäkuu 2015 Saaristomeren Melojat ry TIEDOTE kesäkuu 2015 /Nuorisojaosto Ajankohtaista: Oletko kiinnostunut lähtemään yhden yön retkelle syyskuun viikonloppuna? Mukaan sunnuntain 28.6. Gullö Rundiin Tammisaareen?

Lisätiedot

UUTISKIRJE HELMIKUU 2017

UUTISKIRJE HELMIKUU 2017 UUTISKIRJE HELMIKUU 2017 Satutunti Tervetuloa helmikuun satutunnille tiistaina 7.2.2017 klo 9.30. Isommilta ryhmiltä toivomme ennakkoilmoittautumista. Anne Bürkland puh. 09 8393 0805 anne.burkland@vantaa.fi

Lisätiedot

Tee siitä totta! Klubiprojektien kehitysopas

Tee siitä totta! Klubiprojektien kehitysopas Tee siitä totta! Klubiprojektien kehitysopas Lionsklubit, jotka järjestävät mielekkäitä palveluprojekteja, vaikuttavat monella tavalla niiden ihmisten elämään, joita he auttavat. Klubijäsenet tuntevat

Lisätiedot

JCI WORLD CONGRESS 2015

JCI WORLD CONGRESS 2015 Japani kutsuu Lähde Nuorkauppakamarien maailmankokoukseen ja tutustu samalla lumoavaan Kiotoon ja Okinawan trooppisiin saariin! Yhteistyössä Suomen Nuorkauppakamarit ja SMT. Tarjolla on kuusi erilaista

Lisätiedot

Lion löpinöitä. Onneksi olkoon! Vantaan uusille jäsenille: Johanna Aarniolle ja Terhi Vilhuselle

Lion löpinöitä. Onneksi olkoon! Vantaan uusille jäsenille: Johanna Aarniolle ja Terhi Vilhuselle Lion löpinöitä Onneksi olkoon! Vantaan uusille jäsenille: Johanna Aarniolle ja Terhi Vilhuselle Jäsenemme Johanna Lundan on saavuttanut NG eli National Graduate kouluttaja-arvon Vantaan NKK voitti alueella

Lisätiedot

Suomi Paviljonki yhteisosasto työstökoneja teknologiamessuille Kiinan Shenzheniin 28.-31.3.2011

Suomi Paviljonki yhteisosasto työstökoneja teknologiamessuille Kiinan Shenzheniin 28.-31.3.2011 Suomi Paviljonki yhteisosasto työstökoneja teknologiamessuille Kiinan Shenzheniin 28.-31.3.2011 Cannus Oy (Suomi) ja Nordic Trade House - NTH (Kiina) järjestävät suomalaisille yrityksille Finland Pavilion

Lisätiedot

Jos luet viestin mieluummin selaimella, klikkaa tästä.

Jos luet viestin mieluummin selaimella, klikkaa tästä. Jos luet viestin mieluummin selaimella, klikkaa tästä JÄSENTIEDOTE 3/2018 13.3.2018 ylojarven@yrittajat.fi www.yrittajat.fi/ylojarvi www.facebook.com/yrittajat Puheenjohtajalta Kevätaurinko on jo vähän

Lisätiedot

YHDYSHENKILÖPOSTI 2/2010

YHDYSHENKILÖPOSTI 2/2010 YHDYSHENKILÖPOSTI 2/2010 Tässä numerossa: - Kokouskutsu vuosikokoukseen - Vuosikokouksen ohjelma - Lomaosakeviikkojen arvonta - Hallituksen kevään päätöksiä - KST:n nettisivut - KTK:n nettisivut 19.8.2010

Lisätiedot

YRITTÄJYYSPROJEKTI HYVÄNTEKEVÄISYYSILTA

YRITTÄJYYSPROJEKTI HYVÄNTEKEVÄISYYSILTA YRITTÄJYYSPROJEKTI HYVÄNTEKEVÄISYYSILTA HANKEIDEA Hyväntekeväisyysilta, joka järjestetään jonkin paikallisen järjestön (esim. Lions clubin) kanssa Illan tuotto lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen Illan aikana

Lisätiedot

Tervetuloa Naperoleirille Kankaanpäähän ja Pomarkkuun!

Tervetuloa Naperoleirille Kankaanpäähän ja Pomarkkuun! Tervetuloa Naperoleirille Kankaanpäähän ja Pomarkkuun! Naperoleiri 2019 valmistelut ovat käynnissä täydellä tohinalla. Tästä kirjeestä löydät tietoa muun muassa ilmoittautumisesta, kannustusväen majoitusmahdollisuuksista

Lisätiedot

Jaguars Spirit Athletes ry

Jaguars Spirit Athletes ry Jaguars Spirit Athletes ry JAGUARS!S!P!I!R!I!T!!!!A!T!H!L!E!T!E!S Jäsentiedote 1/2015 Kausi 2015 on startannut, Tervetuloa mukaan toimintaamme kaudelle 2015. Tulet jatkossa saamaan kaikille jäsenillemme

Lisätiedot

UUTISKIRJE MAALISKUU 2016

UUTISKIRJE MAALISKUU 2016 Satutunti UUTISKIRJE MAALISKUU 2016 Saduttaako? Joka kuukauden ensimmäinen tiistai on hyvä aika suunnistaa kirjastoon kuuntelemaan millaisia jänniä tarinoita satutäti Katrilla on tällä kertaa kerrottavana.

Lisätiedot

Kotkan Nuorkauppakamarin Kuukausitiedote 02 / 2012

Kotkan Nuorkauppakamarin Kuukausitiedote 02 / 2012 Kotkan Nuorkauppakamarin Kuukausitiedote 02 / 2012 Iloista karkauspäivää! Muistathan ilmoittautua viimeistään 29.2. Alue B:n vuosikokoukseen Kouvolaan! Kurkkaa ketkä ovat jo mukana Kouvolassa: http://puustapitkalle.blogspot.com

Lisätiedot

syksy 2015 kevät 2014

syksy 2015 kevät 2014 syksy 2015 kevät 2014 Kuva Keimiöltä 2014 /Helmi Neuvonen Vuoden tunnus: Armo tulkoon kaikkien niiden osaksi, jotka rakastavat Herraamme Jeesusta Kristusta, armo ja katoamattomuus. Ef. 6:24 Hyvä NNKY-väki

Lisätiedot

Gilles Dyrek. Ohjaus. Jaakko Loukkola. Sinustako kesän 2012. hauskimman komedian yhteistyökumppani?

Gilles Dyrek. Ohjaus. Jaakko Loukkola. Sinustako kesän 2012. hauskimman komedian yhteistyökumppani? Gilles Dyrek Ohjaus Jaakko Loukkola Sinustako kesän 2012 hauskimman komedian yhteistyökumppani? YHTEISTYÖ KANNATTAA AINA! Edessäsi on IdeaTeatterin kesän 2012 esite uusille ja vanhoille yhteistyökumppaneille.

Lisätiedot

TEKSTIVIESTI SÄHKÖPOSTI KUTSU

TEKSTIVIESTI SÄHKÖPOSTI KUTSU TEKSTIVIESTI SÄHKÖPOSTI KUTSU a) TEKSTIVIESTIN KIRJOITTAMINEN Hei Minna! (Hei!) (Kiitos viestistä(si).) Asia lyhyesti Terveisin Minna / T. Minna / Terveisin Minna Aho (MUISTA LÄHETTÄJÄ!!!) Kirjoita tähän

Lisätiedot

Saaristomeren Melojat ry / Nuorisojaosto TIEDOTE loka- marraskuu 2014

Saaristomeren Melojat ry / Nuorisojaosto TIEDOTE loka- marraskuu 2014 Saaristomeren Melojat ry / Nuorisojaosto TIEDOTE loka- marraskuu 2014 Ajankohtaista loka- marraskuussa: Ilmoittaudu mukaan ratanuorten syysleirille! Sileän veden melonnan kilpalajien seuratoiminnan ja

Lisätiedot

KOTIHARJUN SAUNAYHDISTYS ry

KOTIHARJUN SAUNAYHDISTYS ry To 17. Su 20.5.2012 Saunaretki Karjalaan Sivu 1 / 14 Kotiharjun Saunayhdistys ry:n perinteinen kevätretki Karjalan maisemiin ja sen saunoihin. Entistä Suomea. Heino Tours Finland, Kotka. Venäjän puolella.

Lisätiedot

MASTERS-LEIRI RICCIONESSA, ITALIASSA 9.-16.6.2013

MASTERS-LEIRI RICCIONESSA, ITALIASSA 9.-16.6.2013 MASTERS-LEIRI RICCIONESSA, ITALIASSA 9.-16.6.2013 Odotettu masters-uimarien etelän leiri järjestetään kesällä 2013 uudessa mastersleirikohteessa, Italian Riccionessa. Matkatoimistona toimii Aurinkomatkat.

Lisätiedot

Yhdistystiedote 3/2015

Yhdistystiedote 3/2015 Yhdistystiedote 3/2015 Tervehdys yhdistysaktiivi, Kevät etenee hyvää vauhtia. Useimpien kanssa tapasimmekin jo liittokokouksessa. Tässä yhdistystiedotteessa on koottu tärkeimpiä liiton kuulumisia teille

Lisätiedot

SU 13.12. Suurpujottelu klo 09.00 Joukkueenjohtajien kokous klo 09.30 Rataan tutustuminen klo 10.15 SP 1. kierros

SU 13.12. Suurpujottelu klo 09.00 Joukkueenjohtajien kokous klo 09.30 Rataan tutustuminen klo 10.15 SP 1. kierros Kilpailukutsu PS ALPPI CUP 2015/2016 12.-13.12.2015 PYHÄ 30.-31.1.2016 SALLA LA 12.12. Alueleiri klo 11.00 leiriohjelma alkaa treeniklinikka (myös pujottelusukset mukaan) aikuisille radanmerkkauskoulutus

Lisätiedot

OTTIISIMOVES 11.-15.6.2014 TAMPERE TAMMERFORS TANSSIN RIEMUA DANS GLÄDJE

OTTIISIMOVES 11.-15.6.2014 TAMPERE TAMMERFORS TANSSIN RIEMUA DANS GLÄDJE SOTTIISIMOVES 2014 ILMOITTAUTUMISOHJEET Tapahtumaan ilmoittaudutaan nettilinkin kautta. http://ilmoittautuminen.sottiisi.net/ilmoittaudu/index Olemme koonneet tähän ohjeistusta ilmoittautumiseen liittyen.

Lisätiedot

Järjestäjinä: Muhoksen seurakunta Muhoksen kunnan nuorisotoimi Muhoksen 4H-yhdistys Luonnosta Käsin -hanke

Järjestäjinä: Muhoksen seurakunta Muhoksen kunnan nuorisotoimi Muhoksen 4H-yhdistys Luonnosta Käsin -hanke TYLSYYDENTORJUNTAVIRASTO SUOSITTELEE: Järjestäjinä: Muhoksen seurakunta Muhoksen kunnan nuorisotoimi Muhoksen 4H-yhdistys Luonnosta Käsin -hanke Pitelet käsissäsi uunituoretta KESÄKIMARA 2018-vihkoa, johon

Lisätiedot

Pohjois-Savon munuais- ja maksayhdistys ry:n jäsenkysely. kevät 2011

Pohjois-Savon munuais- ja maksayhdistys ry:n jäsenkysely. kevät 2011 Pohjois-Savon munuais- ja maksayhdistys ry:n jäsenkysely kevät 2011 Vastaajamäärä yhteensä 32 kpl. Vastaajien ikäjakauma Ikä Vastaajien lkm % Alle 20 v. 0 0 21-25 v. 0 0 26 30 v. 3 10,0 31 35 v. 0 0 36

Lisätiedot

Taso 1: Tutustun turvallisuusohjeisiin

Taso 1: Tutustun turvallisuusohjeisiin Aktiviteetti: Riskit ja turvallisuus Taso 1: Tutustun turvallisuusohjeisiin Tavoite: Tarpoja oppii ennakoimaan ja ymmärtämään, mitkä asiat voivat tehdä retkestä vaarallisen. Vartionjohtajan ohje: Vartio

Lisätiedot

KUTSU Esrin kansainvälinen käyttäjäkonferenssi , San Diego

KUTSU Esrin kansainvälinen käyttäjäkonferenssi , San Diego KUTSU Esrin kansainvälinen käyttäjäkonferenssi 27.6.-1.7.2016, San Diego Tervetuloa kanssamme Esrin kansainväliseen käyttäjäkonferenssiin 2016! Maailman suurin paikkatietotapahtuma, Esri User Conference

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU. Taitouinnin Kuvio- ja Highlight mestaruuskilpailut Jyväskylässä

KILPAILUKUTSU. Taitouinnin Kuvio- ja Highlight mestaruuskilpailut Jyväskylässä KILPAILUKUTSU Taitouinnin Kuvio- ja Highlight mestaruuskilpailut 8. 10.12.2017 Jyväskylässä JÄRJESTÄVÄ SEURA Swimming Jyväskylä ry PAIKKA Vesiliikuntakeskus Aalto Alvari, Pitkäkatu 2, 40700 Jyväskylä SÄÄNNÖT

Lisätiedot

Jalkapallojaoston tiedote 6/2013

Jalkapallojaoston tiedote 6/2013 Tampereen Kisatoverit Jalkapallojaosto, Roope Nutikka 2013 1 SISÄLTÖ 1) Taito-, kyky- ja maalivahtikoulu 3 2) Jalitsu-hallin talkoot 3 3) Jalkapallojaoston kehityspalaveri 4 4) E-valmentajakurssi 5 5)

Lisätiedot

VAPAA- AIKAPALVELUIDEN KESÄTIEDOTE

VAPAA- AIKAPALVELUIDEN KESÄTIEDOTE VAPAA- AIKAPALVELUIDEN KESÄTIEDOTE 2014 PÄIVÄLEIRIT KESÄLLÄ 2014: Kevät on ehtinyt jo pitkälle ja kesä tekee reippaasti tuloaan. Tämähän tietysti tarkoittaa myös sitä, että vapaa-aikapalveluiden supersuositut

Lisätiedot

RIPARI Roihuvuoren srk rippikoulut 2014

RIPARI Roihuvuoren srk rippikoulut 2014 RIPARI Roihuvuoren srk rippikoulut 2014 Rippikouluun ilmoittautuminen Hei sinä ensi vuonna 15 vuotta täyttävä nuori! Roihuvuoren seurakunta kutsuu erityisesti sinut rippikouluun. Jos taas olet jo vanhempi

Lisätiedot

Alkusarja 9 vrk. LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen

Alkusarja 9 vrk. LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen Alkusarja 9 vrk LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen VIRALLISET FANIMATKAT 2 WWW.AIKAMATKAT.FI BUSSIMATKA KATOWICEEN 31.8. 8.9.2014 9 KULJETUS: LAUTTA + BUSSI HINTAAN SISÄLTYY LAUTTAMATKAT

Lisätiedot

NAPPIPARISTON KUUKAUSIKIRJE 11/2013

NAPPIPARISTON KUUKAUSIKIRJE 11/2013 NAPPIPARISTON 31.31 KUUKAUSIKIRJE 11/2013 Nappiparisto on ammatillisen koulutuksen oppimisympäristöjen kehittämisen ja monipuolistamisen valtakunnallinen koordinointihanke vuosille 2011-2012, ja Nappipariston

Lisätiedot

Tiedotus & markkinointi,

Tiedotus & markkinointi, Tiedotus & markkinointi, kiertuetoiminnassa TEKIJÄ: V KOULUTUSJAKSO 30.- 31.1.2012 Kouvolan Teatteri Leena Björkqvist 2012 Ma 30.1.2012 Onnistuneen markkinoinnin peruspilareita kiertuetoiminnassa Klo 12.00-12.10

Lisätiedot

Matkareitti leireillä

Matkareitti leireillä Matkareitti leireillä Disclaimer: esitys sisältää tahatonta tuotesijoittelua. Jyväskylän seurakunta ei hyödy tuotesijoittelusta mitenkään eikä markkinoi esityksessä näkyvien yritysten tuotteita tai palveluja.

Lisätiedot

SUOMI OPEN 2016 PYÖRÄTUOLITANSSITAPAHTUMA

SUOMI OPEN 2016 PYÖRÄTUOLITANSSITAPAHTUMA SUOMI OPEN 2016 PYÖRÄTUOLITANSSITAPAHTUMA 2016 IPC WDS SUOMI OPEN, SUOMI OPEN 2016 EI-IPC, PYÖRÄTUOLITANSSIN SUOMENMESTARUUSKILPAILUT Lohja, Finland 30. huhtikuuta 1. toukokuuta, 2016 Suomen pyörätuolitanssiliitto

Lisätiedot

Jaguars Spirit Athletes ry

Jaguars Spirit Athletes ry Jaguars Spirit Athletes ry JAGUARS!S!P!I!R!I!T!!!!A!T!H!L!E!T!E!S Jäsentiedote 4/2014 Syyskausi käynnistyy pian Hyvä jäsenemme, tässä on vuoden 2014 neljäs jäsentiedote. Jäsentiedotteesta saat paljon tärkeää

Lisätiedot

KESKISUOMEN MÄKIVIIKKO

KESKISUOMEN MÄKIVIIKKO KESKISUOMEN MÄKIVIIKKO 23.-25.8 Saarijärvi-Jyväskylä-Jämsänkoski Perinteinen Keski-Suomen mäkiviikko polkaistaan jälleen muutaman vuoden tauon jälkeen käyntiin, tällä kertaa kesäkiertueena. Mäkiviikko

Lisätiedot

Tervetuloa rippikoulun elämysmatkalle. Ahvenanmaalle!

Tervetuloa rippikoulun elämysmatkalle. Ahvenanmaalle! Tervetuloa rippikoulun elämysmatkalle Ahvenanmaalle! Nyt kutsuu sua Kyrkogårdsö! Olet saanut paikan Kauniaisten suomalaisen seurakunnan kesärippikoulusta, joka pidetään Ahvenanmaalla, Havsgårdenin matkailukeskuksessa

Lisätiedot

Ilmoittauminen 31.12.2005 mennessä oheisella lomakkeella.

Ilmoittauminen 31.12.2005 mennessä oheisella lomakkeella. 2005-12-12 ARVOISA YHTEISTYÖKUMPPANI JOULUN AJAN AUKIOLOAJAT Sealco Oy on auki joulun väliviikon normaalisti. Lähdemme joulunviettoon 22.12.05 klo 16.00 ja palaamme sorvin ääreen tiistaina 27.12 klo 8.00.

Lisätiedot

Yhdistystiedote 1/2016

Yhdistystiedote 1/2016 Yhdistystiedote 1/2016 Tärkeimmät: Aivoituksen aineistopäivä on pe 29.1. Raha-automaattiyhdistys (RAY) myönsi meille jälleen jäsenjärjestöavustuksen Jäsenmäärä kasvoi 2015 vuonna 12% Ystäväkurssilla vielä

Lisätiedot

Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista:

Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista: Sulkasato Iisalmi Jäsentiedote 1 /2017 Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista: Pelivuorot: Sulkasadon pelivuorot pelataan Kirkonsalmen

Lisätiedot

Pilates Mestarien käsissä

Pilates Mestarien käsissä CASTREN & SNELLMAN KEHONAHALLINNAN Yhteistyössä METHOD TALVEN PUTKISTO TIETO- JA TAITOPÄIVÄT INSTITUUTTI 2014 Tarjoaa Method Putkisto 3D Luonnollinen kasvoklinikka näytetuntitapahtuman Marja Putkiston

Lisätiedot

ROLLOT 2014 KOTKASSA ROLLO-INFO 1

ROLLOT 2014 KOTKASSA ROLLO-INFO 1 ROLLOT 2014 KOTKASSA ROLLO-INFO 1 ROLLO-UINNIT 13. - 15.6.2014 ROLLO-LEIRI 13. - 18.6.2014 SEURATIEDOTE TOIMITETAAN SEURAN ROLLO-YHTEYSHENKILÖLLE Sivu 1 / 7 ROLLO-LEIRIN YHTEYSTIEDOT ja ROLLO-KISOJEN YHTEYSTIEDOT

Lisätiedot

Tule tutustumaan AMK opintoihin! AMK tutuksi opintojakso (2op) ma 9.- pe Metropolia Ammattikorkeakoulussa

Tule tutustumaan AMK opintoihin! AMK tutuksi opintojakso (2op) ma 9.- pe Metropolia Ammattikorkeakoulussa Tule tutustumaan AMK opintoihin! AMK tutuksi opintojakso (2op) ma 9.- pe 13.4.2018 Metropolia Ammattikorkeakoulussa Aika Paikka: Metropolian toimipiste Sisältö (HUOM! Pienet muutokset mahdollisia) Ma 9.4.

Lisätiedot

Ilmailuinsinöörien kerho perjantai, 12. kesäkuuta 2009. Jäsenkirje 1/2009

Ilmailuinsinöörien kerho perjantai, 12. kesäkuuta 2009. Jäsenkirje 1/2009 Jäsenkirje 1/2009 Vuosi 2009 on ehtinyt jo kesän kynnykselle. Ilmailuinsinöörien kerho lähestyy teitä nyt toimikauden ensimmäisellä jäsenkirjeellä, jossa esitellään tämän vuoden johtokunta, kartoitetaan

Lisätiedot

SPEK POHJOIS-SUOMEN / POHJOIS-SUOMEN PELASTUSLIITON AJANKOHTAISTIEDOTE Moi! kiertue kävi Oulussa!

SPEK POHJOIS-SUOMEN / POHJOIS-SUOMEN PELASTUSLIITON AJANKOHTAISTIEDOTE Moi! kiertue kävi Oulussa! Moi! SPEK POHJOIS-SUOMEN / Tässä on vuoden kolmas ajankohtaistiedote: - Palokuntien toiminta - Kampanjat - Taloyhtiöiden ja yritysten turvallisuuskoulutus - Pohjois-Suomen pelastusliitto - Toimintakalenteri

Lisätiedot

JÄSENKIRJE 2/2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY 13.9.2013

JÄSENKIRJE 2/2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY 13.9.2013 JÄSENKIRJE 2/2013 13.9.2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY Syksyn tuuli jo puissa puhaltelee ja on tullut aika ryhtyä hommiin. Syksyn toimintakalenteriin on koottu tuttuun tapaan yritysvierailuja ja

Lisätiedot

Hotel Fjalarissa Salossa Osoite: Rinteentie 5, 24240 Salo http://www.fjalar.fi

Hotel Fjalarissa Salossa Osoite: Rinteentie 5, 24240 Salo http://www.fjalar.fi Hyvinvoiva Sinä - Kehon ja Mielen vireyttä ja lepoa pe 1.3.- su 3.3.2013 Tervetuloa nauttimaan hyvinvoinnista! Hotel Fjalarissa Salossa Osoite: Rinteentie 5, 24240 Salo http://www.fjalar.fi Mitä voit saada?

Lisätiedot

Kappale kauneinta Suomea

Kappale kauneinta Suomea Kappale kauneinta Suomea Kapeat mutkaiset vesistöt, saaristoiset järvenselät ja vanhat kanavat tekevät Heinäveden reitistä ainutlaatuisen elämyksen, joka kaikkien pitäisi ainakin kerran elämässään kokea.

Lisätiedot

19. 20.3.2016. Hotelli Petäys, Hämeenlinna. A - K i l t o j e n L i i t t o r y : n v a l t a k u n n a l l i s e t Kevätpäivät ja -kokous

19. 20.3.2016. Hotelli Petäys, Hämeenlinna. A - K i l t o j e n L i i t t o r y : n v a l t a k u n n a l l i s e t Kevätpäivät ja -kokous A - K i l t o j e n L i i t t o r y : n v a l t a k u n n a l l i s e t Kevätpäivät ja -kokous 19. 20.3.2016 A-Kiltojen Liitto ry:n kevätpäiviä vietetään 19. 20.3.2016 Hotelli Petäyksessä Hämeenlinnassa.

Lisätiedot

Laukaan Peurunkagolfin JUNIORIESITE

Laukaan Peurunkagolfin JUNIORIESITE Laukaan Peurunkagolfin JUNIORIESITE Laukaan Peurunkagolf Nuorten hinnasto 2019 Laukaan Peurunkagolfissa golfin harrastaminen on edullista ja helppoa. Kaikkien nuorten ikäluokkien pelioikeushintoja on alennettu

Lisätiedot

VAHVASTI VERTAISTUKEA. koulutus- ja kohtaamispäivät 14. 15.6.2013

VAHVASTI VERTAISTUKEA. koulutus- ja kohtaamispäivät 14. 15.6.2013 VAHVASTI VERTAISTUKEA koulutus- ja kohtaamispäivät 14. 15.6.2013 Jyväskylä, Kansalaistoiminnan keskus Matara www.matara.fi Virtaako voimaa vertaistoiminnasta? Voiko potilas itse olla terveydenhuollon kumppani?

Lisätiedot

III Luokan riihitys. Aika: Lauantai 25.4.2015 klo 10:00 (arvioitu päättymisaika klo 15)

III Luokan riihitys. Aika: Lauantai 25.4.2015 klo 10:00 (arvioitu päättymisaika klo 15) III Luokan riihitys III luokan loppututkinnon riihitys on valoisan aikaan tehtävä partiotaitokilpailun kaltainen päiväretki. Reitti on noin 7 km pitkä. Reitin varrella on lähdön ja maalin lisäksi 6 miehitettyä

Lisätiedot