Onko sinulla tuottava idea?

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Onko sinulla tuottava idea?"

Transkriptio

1 ENKK UUTISKIRJE 6/2009 Jakelu: jäsenet, koejäsenet, senaattorit, kunniajäsenet, hengaajat, tiedottajat. Mikäli haluat pois postituslistalta, ota yhteyttä Anu Taroon: anu.taro(at)gsk.com SISÄLTÖ: - TUOTTAVA IDEA onko ideoita? - EARTH HOUR, pelastetaan maapallo - JCI Wednesday Club paikka muuttunut! - TAPAHTUMA: Espoon palvelukarttaprojektin suunnitteluilta Ma KAMARITAPAHTUMA Lounastapaaminen Kanta-Espoon Rotareiden kanssa TI ALUETAPAHTUMA: Espoon Kamarin järjestämä teatteri-ilta su 5.4 klo ALUETAPAHTUMA: Kirjapiiri Leppävaarassa MA klo 18:00 - KONFERENSSI: Loveboat KOULUTUS: Future Chapter Runnilla TAPAHTUMA: Alueen perinteinen petankki-turnaus 23.5 joukkueilmoittautuminen 20.5 mennessä! UUSI - KONFERENSSI: EC-kokous Budapest LEIRIEN LEIRI 2009: Unelmien nappulaliiga, rekisteröinti avattu! UUSI Onko sinulla tuottava idea? Tuottava Idea voi olla tuote, palvelu, tuotantomenetelmä, toimintamalli, konsepti, liike-idea tms. yritystoimintaa edistävä innovatiivinen ja omaperäinen idea julkisella tai yksityisellä sektorilla. Idean eli kilpailuehdotuksen tulee olla tuottavassa käytössä ja se saa olla enintään kolme vuotta vanha. Kamarien aktiivinen toiminta on avain kilpailun onnistumiselle. Jokainen kamari tuntee oman talousalueeltaan oikeat kontaktit, joiden avulla uudet ideat on helppo löytää. Kamarit voivat kilpailun avulla laajentaa ja vahvistaa omaa kontaktiverkostoaan omalla talousalueellaan, jota he voivat hyödyntää muissakin projekteissa. Nyt onkin tärkeää, että kamareista löytyy aktiivisia henkilöitä kamaripäälliköiksi luomaan kontaktiverkostoja, jotta kilpailun toteutus onnistuisi suunnitellusti. Lisätietoja sekä Tuottava Idea -tiimin ja aluepäälliköiden yhteystiedot löytyvät osoitteesta Autamme ja neuvomme mielellämme kilpailuun liittyvissä asioissa. Terveisin, Mika Immo, Kansallinen projektipäällikkö - Tuottava Idea 2009 kilpailu JCI Cosmon Wednesday Club joka toinen keskiviikko klo 18 alkaen Huom. paikka muutttunut!!

2 Earth Hour - pelastetaan maapallo LA 28.3 WWF:n suuri ilmastonmuutoskampanja järjestetään jo toista kertaa maailmassa. Lauantaina klo sammutellaan valoja, herätellään ihmisiä ajattelemaan parempaa huomista ja kerätään huomiota hyvälle asialle. Ylöjärven Nuorkauppakamari ry haastaa kaikki kamarit osallistumaan kampanjaan. Osallistumisen taso voi vaihdella ihan oman aktiivisuuden mukaan. Tärkein asia tapahtuu ajatuksen tasolla ja se on ilmoittautua virallisesti kampanjaan: (huom! välilehti "koulu/yritys/organisaatio") Sen jälkeen kannattaa ottaa yhteyttä esim. oman paikkakuntasi päättäjiin.. Voisiko esim. kuntanne joistain hallinnollisista rakennuksista sammuttaa julkisivuvalaistusta tuon maapallotunnin ajaksi? Tai jonkun muun julkisen rakennuksen, esim. kirkon tai kauppakeskuksen? Tunnin valojen sammuttamisen idea ei siis ole tehdä suuria sähkönsäästöjä hetkellisesti, vaan levittää ajatusta, mitä muutosta pienilläkin asioilla voi tehdä. Kampanjasta löytää hyvää lisätietoa Raportoithan NIO Nanalle heti tapahtuman jälkeen ma mennessä, miten teidän panoksenne näkyi paikkakunnallanne. Esim. Tampereen Keskustorille ollaan järjestämässä Tampereen kaupungin sekä Kaupunkilehti Torin voimin isoa häppeninkiä ko. illalle ja lähialueen ravintolat ovat myös ottaneet kampanjan hyvin lämpimästi vastaan. Earth Hour -terveisin, Jenni Ahlstedt, Sihteeri/tiedottaja Ylöjärven Nuorkauppakamari ry Espoon palvelukarttaprojektin suunnitteluilta MA 30.3 klo 17:00-19:00 Haluatko oppia projektityöskentelyä, kehittää myyntitaitojasi ohjatusti ja verkostoitua? Tässä sinulle tilaisuus. Tule Espoon palvelukarttaprojektin suunnitteluiltaan ja lähde mukaan projektiin. Tapiolan ja Espoon nuorkauppakamarit suunnittelevat yhteistä palvelukarttaprojektia.tilaisuudessa esitellään alustava projektisuunnitelma ja keskustellaan projektista ja sen mahdollisesta toteutuksesta. Tapaamme Karttagon tiloissa Lauttasaaressa klo alkaen. Tarkempi osoite on Itälahdenkatu 22 A, Helsinki. Paikalle pääsee keskustasta esimerkiksi busseilla 65A ja 66A. Tapiolan nuorkauppakamari on tehnyt palvelukarttaa jo vuodesta Nyt suunnittelilla on nettipalvelukartta, jonka tekeminen rahoitetaan mainosten myynnillä. Lisätietoja projektista voi kysellä (ENKK) Eira Vataselta tai (Tapiolan NKK) Kaapo Korhoselta, Kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan projektiin!

3 Lounastapaaminen Rotareiden kanssa TI 31.3 klo Lämpimästi tervetuloa lounastapaamiseemme tiistaina klo 12:00-13:30 Hotelli Selloon, Paul's Bistroon (Leppävaarankatu 1, Tilaisuus on omakustanteinen, lunch buffet 10,2 EUR. Lounastapaamisen teemana on tutustua Kanta-Espoon Rotaryklubin ja Espoon Rotaryclubin toimintaan Espoon Nuorkauppakamarin kunniajäsenen Ahti Hurmalaisen ja Espoon rotaryclubin puheenjohtajan Lasse Vikgrenin johdolla. Tapaamiseen ovat tervetulleita uudet tulokkaat, koejäsenet, jäsenet ja senaattorit. Ilmoittautumiset pe mennessä Eira Vataselle tai Espoon Kamarin järjestämä teatteri-ilta su 5.4 klo alkaen Espoon Nuorkauppakamari järjestää alue 5:lle teatteri-illan sunnuntaina Näytelmänä on "Himo kiusata" Psykkis-teatterissa. "Himo kiusata" on valistushenkinen näytelmä vallasta ja sen käytöstä, missä kaksi entistä koulukiusasajaa ja koulukiusattua kohtaa toisensa näyttelijäntyön kouluttajan Helena Pavloffin ohjauksessa. Kantaaottava näytelmä on tehty nuorten omien kokemusten ja haastattelujen pohjalta. Mukaan katsomaan voi tulla koko perheen voimin huomioiden ikärajan K-14. Arvostelu löytyy Helsingin Sanomista: Esitys sunnuntaina klo 19.00, Psykkis-teatteri, Kalastajankuja 2 C. Liput 10 euroa aikuisilta, vuotiaat ilmaiseksi. Ilmoittautumiset sähköpostitse osoitteeseen viimeistään Lippuja varataan sitä mukaa kun ilmoittautumisia tulee, joten varhainen ilmoittautuminen on valttia. Liput maksetaan paikan päällä. Kirjapiiri Leppävaarassa MA klo 18:00 aiheena "Oman asiantuntijuuden kehittäminen" Kirjapiirin järjestävät yhteistyössä Espoon Nuorkauppakamari ry ja Kessu ry. Kirjapiirissä käsitellään oman asiantuntijuuden kehittämistä tieto- ja osaamisintensiivisten alojen näkökulmasta. Erityishuomioita saavat alat, joilla tieto vanhenee nopeasti. Aiheen voi nähdä myös oman osaamisen johtamisen näkökulmasta. Kirjapiirissä on tarjolla diashow, jonka jälkeen vapaamuotoista keskustelua. Ennakkoon voi perehtyä johonkin artikkeliin tai kirjaan aiheen tiimoilta, mutta tämä ei ole välttämätöntä. Kaikki ovat tervetulleita kuuntelemaan ja keskustelemaan.

4 Kirjavinkkinä Peter Sengen "The Fifth Discipline: The Art & Practice of The Learning Organization" Ilmoittautumiset 5.4 mennessä sähköpostitse osoitteeseen Paikka ja aika: 6.4 alkaen klo 18:00 Leppävaara, Sellon kirjaston monitoimitila Akseli HUOM, jos osallistujien joukossa on muita kuin suomenkielisiä, pidetään kirjapiiri englanniksi. Loveboat Varmista paikkasi kansalliseen vuosikokoukseen upealla lemmenlaivalla. Muista myös varata erikoishintaiset hytit kaikki osoitteessa Projektiorganisaatio iloisena ilmoittaa, että onnistuimme saamaan lisää Commodore-luokan hyttejä. Siellä on hyvää pitää kaikenlaisia kemuja ja vastaanottoja. Varaa omasi heti hyttejä on rajoitetusti ja muutkin haluavat niihin! Loveboat tarjoaa myös lapsille unohtumattoman heitä varten räätälöidyn vuosikokouksen. Oman miehistömme messitytöt ja -pojat pitävät huolta siitä, että kenelläkään ei käy aika pitkäksi. Lapsille on omaa ohjelmaa koko viikonlopun ajan laivalla eikä Tukholmakaan jätä ketään kylmäksi, tutustu siis myös lisämaksullisiin retkiin. Lisätietoja lastenhoidosta ja -ohjelmasta löydät osoitteesta (ohjelma -> lapset). Tervetuloa kokemaan koko perheen kansallinen vuosikokous Loveboat 2009 Astu laivaan! Kapteeni Petteri Åström ja Loveboat-miehistö Future Chapter Runnilla Future Chapter haku nyt! Oletko SINÄ kamarimme tulevaisuuden tekijä? Espoon Nuorkauppakamari maksaa kahden tulevaisuuden tekijämme kulut Future Chapter viikonlopusta. Future Chapter on strategisen suunnittelun koulutus, joka on tarkoitettu kamarin hallitusviroissa toimiville tai niihin hakeutumassa

5 oleville tulevaisuuden tekijöille. Koulutusviikonlopun aikana harjoitellaan nykytilan analysointia, vision rakentamista ja strategista suunnittelua. Koulutus tapahtuu pääasiassa pienryhmissä ja casena toimii järjestävä kamari. Jokaisesta kamarista pääsee maksimissaan vain kaksi henkilöä mukaan. Koulutusmaksu: asti 195,- ( jälkeen 225,-). Maksuun sisältyy perjantaista - sunnuntaihin ohjelman mukaiset koulutukset, ruokailut ja majoitus 2hh huoneissa. Lisätietoja: haastattele esim. Arjaa, Kippeä, Heidiä, Eiraa tai Mikaa tai lue lisää Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi Arjalle, miksi Sinun pitäisi päästä mukaan tähän Nuorkauppakamaritoiminnan Johtajuusputkeen kuuluvaan koulutukseen! Tiivistetty hakuohje: 1. Mainosta itseäsi kamarissasi, olethan ilman muuta kamarisi kantavia voimia jo nyt ja aiot hakeutua hallitusvirkoihin ja puheenjohtajaksi tulevaisuudessa! 2. Lähetä hakemuksesi 5.4. mennessä Arjalle: arja.virtanen(at)provita.fi 3. Kun laskeutumislupa on myönnetty (valinta tehdään viimeistään )- REKISTERÖIDY HETI! 4. Onnittele itseäsi matkasi johtamiskouluttautumisen valtatiellä on saanut uutta vauhtia! Future Chapter on viikonlopunmittainen strategiakoulutus, jossa tähdentyy strategisen suunnittelun merkitys yhtenä kamaritoiminnan eteenpäin viejänä. Future Chapter on erittäin hyödyllinen koulutus kamareiden hallitusviroissa toimiville tai niihin tulevaisuudessa hakeutuville. Koulutusta suositellaan myös tuleville puheenjohtajille, sillä koulutuksesta saa näkemyksiä kamaritoiminnan sekä myös oman puheenjohtajavuotensa suunnittelemiseen. Koulutus on Suomen Nuorkauppakamarit ry:n ylpeyden aihe, joka on palkittu myös kansainvälisesti. Koulutuksen pohjana on VIA Groupin Suomen Nuorkauppakamarit ry:lle tekemä strategiatyökalu, joka otettiin käyttöön viime vuonna. Työkalu on toimiva apuväline paikallisten kamareiden tulevaisuuden suunnitteluun. Koulutus antaa eväät osallistujille hyödyntää työkalua omissa kamareissaan. Lisäksi viikonlopun aikana luodut kontaktit ovat arvokkaita. Koulutus antaa varmasti myös uudenlaisia ajatuksia työelämään. Koulutus on osallistujalle yhdistelmä asioiden oppimista, henkilökohtaista kasvua ja verkostoitumista. Viikonloppuun mahtuu tietenkin oppia strategisesta suunnittelusta, mutta paljon muutakin kuten mahtavia uusia ystäviä, suuria tunteita, mukavaa yhdessäoloa, iloisia ihmisiä ja jopa hullunhauskaa yhteishenkeä. Koulutus herättelee innostuksen liekin roihuamaan ja innostaa osallistujat nauttimaan järjestömme toiminnasta enemmän sekä monipuolisemmin. Rekkaroituminen on nyt käynnissä! Tule mukaan hakemaan tärkeitä oppeja ja ikimuistoisia kokemuksia! Hymyilevin koulutusterveisin. Lisätietoa koulutuksesta allekirjoittaneelta. / sekä Anu Hultqvist, Koulutuspäällikkö Suomen Nuorkauppakamarit ry; /

6 Alueen perinteinen petankki-turnaus 2009 Luoteis-Helsingin kuuluisa Petankkiturnaus pidetään taas toukokuussa Nyt on hyvä aika kasata joukkueesi ja ilmoittautua mukaan! Petankkiturnaus pidetään perinteisesti Pasilan veturihalleilla ja luvassa on railakasta menoa ja mukavaa illan viettoa. Löytyykö jo kaksi vuotta peräkkäin voittaneelle Team Ahmalle haastajaa? Tule kokeilemaan ja viettämään hauskaa iltaa kanssamme Pasilan Veturihalleille klo 16 alkaen. Tapahtumasta yleisesti Petankkiturnaus on rento tapahtuma, eikä pelin pelaamiseen tarvita aiempaa kokemusta. Paikan päällä annetaan opastus pelin sääntöihin, jonka jälkeen heittämistyylin voit valita itse. Rohkeasti siis mukaan kasaamaan 2-3 hengen joukkue ja ilmoitta se mennessä joko oheisella lomakkeella tai lähettämällä sähköposti osoitteeseen: Osallistuminen maksaa 20 per joukkue tai vaihtoehtoisesti 10 per henkilö, jos haluat muodostaa satunnaisjoukkueen paikanpäällä. Ilmoita meille vain seuraavat tiedot: Jäsenten nimet Joukkueen nimi Yhteyshenkilön sähköposti Yhteyshenkilön puhelinnumero P.S. Paikanpäällä tarjoillaan virvokkeita ja pikkupurtavaa, joten on hyvä varata taskunpohjalle muutama lantti. Lähde EC-kokoukseen Budapestiin kokemaan elämyksiä, verkostoitumaan ja ennen kaikkea pitämään hauskaa! Halvemman Early bird-rekkaroinnin 329 voit tehdä osoitteessa Ohessa päivitystä tämän hetken hotelli- ja lento-tilanteesta:

7 Hotellit: Virallisilta sivuilta löytyy kaikki hotellit. Melkein kaikissa on vielä tilaa, mutta kannattaa olla nopea! Hintahaarukka /yö. Satu ehdottaa, että etsisimme huoneistohotellia tai vuokra-asuntoa, ruotsalaiset tekevät niin ja säästävät siinä paljon rahaa. Pitää vaan kysyä mitä kautta niitä löytyy Satu selvitää asian, jos joku on kiinnostunut tästä vaihtoehdosta? Lennot: Lentoja on vielä vapaana. Tässä muutama esimerkki: Lähtö 10.6 klo 9.30, perillä Paluu 14.6 klo 16.45, perillä HINTA 256 Lähtö 10.6 klo Paluu 14.6 klo HINTA: 240,68 Lentojen hinta vaihtelee :n välillä. OLE NOPEA! Parhaat hakupalvelut: Lähetä INT 2009 Satu Nevalaiselle infoa, jos olet lähdössä Budapestiin! Osallistujien lukumäärän hahmottuessa on helpompi varata samat lennot ja huoneita samasta hotellista.

8

9 Leirien leiri Unelmien nappulaliiga, rekisteröinti avattu! Havis Amandan Nuorkauppakamarin järjestämän Alue 5:n Leirien Leirin rekisteröiminen on avattu osoitteessa Rekisteröidy heti, majoituspaikkoja on rajatusti! Leirien Leirille voit tulla yksin, oman perheen, kummilasten, naapurin tai ystävän kanssa. Lisätietoja leiristä tai projektipäällikkö Sanna Toppari stoppari (at) yahoo.com TULE TOTEUTTAMAAN LEIRIUNELMASI! Lotta Soini tel. (Finland) (0) tel. (China) Aurinkoista kevätviikonloppua, ENKK LIO 2009 Anu

10

11

eenkka SISÄLLYSLUETTELO

eenkka SISÄLLYSLUETTELO eenkka SISÄLLYSLUETTELO * ENSIMMÄINEN eenkka ON NYT ILMESTYNYT * PRESSAN PALSTA * ONNEA UUSILLE JÄSENILLE JA KOEJÄSENELLE * ONNISTU PROJEKTEISSA 3.3.2010 klo 18, Tuusula * ALUEELLE AVOIN - LÄHDE MUKAAN

Lisätiedot

Järvenpään Seudun Nuorkauppakamari ry:n jäsenlehti 3 /2005

Järvenpään Seudun Nuorkauppakamari ry:n jäsenlehti 3 /2005 Järvenpään Seudun Nuorkauppakamari ry:n jäsenlehti 3 /2005 2 SISÄLTÖ 3/2005 Pääkirjoitus 2 Syksyn tuulet taas puhaltavat 3 Puheenjohtaja Sarin terveiset Vuoden positiivisin keski-uusimaalainen 4 Näkyvyyttä

Lisätiedot

KOEJÄSENEN KÄSIKIRJA

KOEJÄSENEN KÄSIKIRJA VIHDIN NUORKAUPPAKAMARI RY:N KOEJÄSENEN KÄSIKIRJA POSITIIVISTA ITSENSÄ HAASTAMISTA YHDESSÄ YMPÄRÖIVÄÄN YHTEISKUNTAAN VAIKUTTAEN. 2 (13) ONNEKSI OLKOON, OLET TEHNYT LOISTAVAN VALINNAN RYHTYESSÄSI VIHDIN

Lisätiedot

central park CPN 2 / 2009 Vuoden 2009 toisessa Central Park Newsissa teemana kansainvälisyys

central park CPN 2 / 2009 Vuoden 2009 toisessa Central Park Newsissa teemana kansainvälisyys central park CPN 2 / 2009 News Vuoden 2009 toisessa Central Park Newsissa teemana kansainvälisyys... KePu tapaamassa Risto E.J. Penttilää EVAssa... Katso missä majoittua ja liikkua Budapestissa... Kansainvälistä

Lisätiedot

Pirkanmaan Nuorkauppakamarin tiedotuslehti 1/2011

Pirkanmaan Nuorkauppakamarin tiedotuslehti 1/2011 Pirkanmaan Nuorkauppakamarin tiedotuslehti 1/2011 Sisällysluettelo 3 PINKK ei ole väri 4-5 Kuvia alkuvuoden tapahtumista 6 Kohokohtia ja kantapään opetuksia 8 Aluejohtajan tervehdys 9 NP:n tervehdys 10

Lisätiedot

Järvenpään Seudun Nuorkauppakamari ry:n jäsenlehti

Järvenpään Seudun Nuorkauppakamari ry:n jäsenlehti Järvenpään Seudun Nuorkauppakamari ry:n jäsenlehti 4 /2005 Järvenpään Seudun Nuorkauppakamari ry:n jäsenlehti numero 4/2005 SISÄLTÖ 4/2005 Järvenpään Seudun Nuorkauppakamari ry:n jäsenlehti 4/2005 SISÄLLYS

Lisätiedot

Sisällysluettelo. Tiimioppimisen riemua PINKK:n tiedotuksessa. Päätoimittajalta. 2 3 PINKKI Pirkanmaan Nuorkauppakamarin tiedotuslehti

Sisällysluettelo. Tiimioppimisen riemua PINKK:n tiedotuksessa. Päätoimittajalta. 2 3 PINKKI Pirkanmaan Nuorkauppakamarin tiedotuslehti Päätoimittajalta Tiimioppimisen riemua PINKK:n tiedotuksessa Tiimioppimisessa hauskuus on keskiössä. Myös nuor- Sisällysluettelo kauppakamaritoiminnan tulee olla hauskaa ja mielekästä, onhan se harrastustoimintaa

Lisätiedot

Pirkanmaa. Pirkanmaan Nuorkauppakamarin jäsenlehti 2/ 2012

Pirkanmaa. Pirkanmaan Nuorkauppakamarin jäsenlehti 2/ 2012 Pirkanmaa Pirkanmaan Nuorkauppakamarin jäsenlehti 2/ 2012 Ajatuksia tiedottajan näppiksen uumenista Sisällysluettelo Ajatuksia tiedottajan näppiksen uumenista 3 Antoisa mutta rankka vuosi tiedotta- tieto

Lisätiedot

PIÄLLYSMIES. Kuopion Nuorkauppakamari ry:n jäsen- ja tiedotuslehti 1 /2014. Kuopion Nuorkauppakamari ry

PIÄLLYSMIES. Kuopion Nuorkauppakamari ry:n jäsen- ja tiedotuslehti 1 /2014. Kuopion Nuorkauppakamari ry PIÄLLYSMIES Kuopion Nuorkauppakamari ry:n jäsen- ja tiedotuslehti 1 /2014 Kuopion Nuorkauppakamari ry Nuorten johtajien ja yrittäjien kansainvälinen verkosto PIÄLLYSMIES Kuopion Nuorkauppakamari ry:n jäsen-

Lisätiedot

KURSSI. Vuoden 2013 kurssiesittelyt LIITE. Monipuolinen kurssikesä tulossa TIETOA JA OHJEITA HAKEMUKSIIN. Lähde Sydänlasten matkalle Legolandiin!

KURSSI. Vuoden 2013 kurssiesittelyt LIITE. Monipuolinen kurssikesä tulossa TIETOA JA OHJEITA HAKEMUKSIIN. Lähde Sydänlasten matkalle Legolandiin! 2013 SYDÄNLAPSET JA -AIKUISET RY KURSSI LIITE Hae uusia kokemuksia ja elämyksiä, vertaistukea ja Tietoa. Ilmoittaudu 1.1. 31.3. Vuoden 2013 kurssiesittelyt Monipuolinen kurssikesä tulossa TIETOA JA OHJEITA

Lisätiedot

eenkka Espoon Nuorkauppakamari ry

eenkka Espoon Nuorkauppakamari ry eenkka SISÄLLYSLUETTELO TIEDOTTAJAN TERVEISET PRESSAN PALSTA TARJOLLA NÄKÖALAPAIKKA KAMARITOIMINTAAN MUISTATKO SINÄ MARKKINOIDA ENKK:TA OMASSA VERKOSTOSSASI? TÄRKEÄÄ TUKITIETOA: KAMARILTA TUKEA KONFERENSSEIHIN

Lisätiedot

KUNKKU. Vuoden 2014 puheenjohtaja Niina Sjöblom esittäytyy s. 6. Mentorointiohjelma by KUNKKu s. 12. Tuusulan kunnanjohtaja Hannu Joensivu s.

KUNKKU. Vuoden 2014 puheenjohtaja Niina Sjöblom esittäytyy s. 6. Mentorointiohjelma by KUNKKu s. 12. Tuusulan kunnanjohtaja Hannu Joensivu s. 1/2013 KUNKKU Keski-Uudenmaan Nuorkauppakamari ry. Vuoden 2014 puheenjohtaja Niina Sjöblom esittäytyy s. 6 Mentorointiohjelma by KUNKKu s. 12 Tuusulan kunnanjohtaja Hannu Joensivu s. 13 Jethro Rostedt'n

Lisätiedot

Pirkanmaan vuoden nuori maaseutuyrittäjä

Pirkanmaan vuoden nuori maaseutuyrittäjä Pirkanmaan Nuorkauppakamarin jäsenlehti 1B - 2010 - K O K O U S E X T R A Kiitokset tekijöille ja osallistujille! Pirkanmaan vuoden nuori maaseutuyrittäjä on Sami Pihkoluoma Hämeenkyröstä s. 24 - K O K

Lisätiedot

Pirkanmaan Nuorkauppakamarin jäsenlehti 2/2013

Pirkanmaan Nuorkauppakamarin jäsenlehti 2/2013 Pirkanmaan Nuorkauppakamarin jäsenlehti 2/2013 Pirkanmaan Nuorkauppakamarin jäsenlehti 2/2013 Meitä on moneen junaan 3 Puheenjohtajalta 4 Senaattorinurkkaus 6 Paremmaksi pomoksi 8 Myynnin myytinmurtajat

Lisätiedot

Pirkanmaa. Pirkanmaan Nuorkauppakamarin jäsenlehti 1/ 2012

Pirkanmaa. Pirkanmaan Nuorkauppakamarin jäsenlehti 1/ 2012 Pirkanmaa Pirkanmaan Nuorkauppakamarin jäsenlehti 1/ 2012 Tiedottajan näppikseltä SISÄLLYSLUETTELO Tiedottajan näppikseltä 3 Kamaritoiminnan yksi kulmaki- töä, juttuja joista toivottavasti löydätte Haluan

Lisätiedot

SYDÄNLAPSET JA -AIKUISET

SYDÄNLAPSET JA -AIKUISET SYDÄNLAPSET JA -AIKUISET JÄSENLEHTI 1 / 2011 KURSSIEN JA LEIRIEN ESITTELYT SEKÄ HAKUOHJEET Monipuolinen kurssikesä 2011 houkuttelee hakemaan! JÄSENLEHTI 1 / 2011 KURSSIEN JA LEIRIEN ESITTELYT SEKÄ HAKUOHJEET

Lisätiedot

NUORTEN KESKI-SUOMI RY TIEDOTTAA

NUORTEN KESKI-SUOMI RY TIEDOTTAA NUORTEN KESKI-SUOMI RY TIEDOTTAA elokuu 2008 Heips! Lomat on vietetty ja koulut aloitettu. Syksy tuo taas uusia koulutuksia ja tapahtumia, joten tsekkaa kiinnostavimmat jutut tästä elokuun sähköpostitiedotteesta!

Lisätiedot

TÄSSÄ JA NYT. Varsinais-Suomen piiri. Järjestötiedote 2/2015 ENSIAPULAUKKUJEN ULKONÄKÖ ON MUUTTUNUT. Ensiapulaukku yleiskäyttöön.

TÄSSÄ JA NYT. Varsinais-Suomen piiri. Järjestötiedote 2/2015 ENSIAPULAUKKUJEN ULKONÄKÖ ON MUUTTUNUT. Ensiapulaukku yleiskäyttöön. TÄSSÄ JA NYT Varsinais-Suomen piiri Järjestötiedote 2/2015 Ensiapulaukku yleiskäyttöön Taskupakkaus Matkailijan ensiapupakkaus Joka kodin ensiapulaukku 1 ENSIAPULAUKKUJEN ULKONÄKÖ ON MUUTTUNUT. TÄSSÄ JA

Lisätiedot

central park Teemanumero Eteläkonferenssi 6.-8. maaliskuuta 2009 Come fly with us! Luvassa eteläkonferenssissa

central park Teemanumero Eteläkonferenssi 6.-8. maaliskuuta 2009 Come fly with us! Luvassa eteläkonferenssissa central park News Eteläkonferenssi 6.-8. maaliskuuta 2009 Teemanumero Luvassa eteläkonferenssissa on... - säihkettä ja kauniita sääriä - ansiantuntijaluentoja - ainutlaatuisia workshoppeja - paljon hyvää

Lisätiedot

KUVA: Joosef Abokhter

KUVA: Joosef Abokhter KUVA: Joosef Abokhter SYKSY 2015 Toimintaesite 2 KUVA: Paula Tammivuori TERVETULOA TOIMINTAAN! Olemme koonneet Pääkaupunkiseudun Partiolaisten, Espoon Partiotuen ja Vantaan Kannuksen tapahtumat, kisat

Lisätiedot

JÄSENLEHTI 2/2015 Pääkaupunkiseudun Omaishoitajat ja Läheiset ry

JÄSENLEHTI 2/2015 Pääkaupunkiseudun Omaishoitajat ja Läheiset ry JÄSENLEHTI 2/2015 Pääkaupunkiseudun Omaishoitajat ja Läheiset ry 1 Puheenjohtajan palsta Puheenjohtajan tervehdys Tätä kirjoittaessani kevät lähestyy kovaa vauhtia. Tuleva kevät on tärkeä omaishoitajien

Lisätiedot

Yrittäjätiedote 3 2008

Yrittäjätiedote 3 2008 Yrittäjätiedote 3 2008 YRITTÄJÄVIIKKO 5. 11.10., LUVASSA PALJON TAPAHTUMIA KUNNALLISVAALIT 26.10. YRITTÄJÄEHDOKKAAT VASTAAVAT YRITTÄJYYS TURVAA LÄHIPALVELUT MAHIS TYÖHÖN -PROJEKTI KEUKE KEHITTÄÄ KESKI-UUDENMAAN

Lisätiedot

TÄSSÄ JA NYT. Hämeen piiri. Järjestötiedote 2/2015 ENSIAPULAUKKUJEN ULKONÄKÖ ON MUUTTUNUT. Ensiapulaukku yleiskäyttöön.

TÄSSÄ JA NYT. Hämeen piiri. Järjestötiedote 2/2015 ENSIAPULAUKKUJEN ULKONÄKÖ ON MUUTTUNUT. Ensiapulaukku yleiskäyttöön. TÄSSÄ JA NYT Hämeen piiri Järjestötiedote 2/2015 Ensiapulaukku yleiskäyttöön Taskupakkaus Matkailijan ensiapupakkaus Joka kodin ensiapulaukku 1 ENSIAPULAUKKUJEN ULKONÄKÖ ON MUUTTUNUT. SISÄLLYSLUETTELO

Lisätiedot

Lippukunnan viestintä on moniportaista. Johtajiston sisäinen viestintä on a ja o

Lippukunnan viestintä on moniportaista. Johtajiston sisäinen viestintä on a ja o Viestintä OIKEAA TIETOA OIKEILLE IHMISILLE Viestintä on paljon muutakin kuin yksisuuntaista tiedottamista. Viestinnällä voidaan luoda yhteisöllisyyttä, me-henkeä, ratkaista hankalia tilanteita ja jopa

Lisätiedot

NYT ON AIKA NOSTAA KUNTO KOHDILLEEN.

NYT ON AIKA NOSTAA KUNTO KOHDILLEEN. NYT ON AIKA NOSTAA KUNTO KOHDILLEEN. Tutustu toimialakohtaisiin CADS Planner -suunnitteluohjelmistoihin ja huomaa niiden tuoma tehokkuus. Kymdata Oy Heikinkatu 7, 48100 Kotka p. 05 227 5100 www.cads.fi

Lisätiedot

SISÄLLYS. Mikä on YAD Youth Against Drugs ry 3. Paikallisosaston toiminta 17. Johdanto

SISÄLLYS. Mikä on YAD Youth Against Drugs ry 3. Paikallisosaston toiminta 17. Johdanto SISÄLLYS Johdanto Mikä on YAD Youth Against Drugs ry 3 Perustiedot YAD:sta 4 YAD:n tausta ja tarkoitus 5 Organisaatio 6 YAD:n toimintamuodot - tieto 7 YAD:n toimintamuodot - tuki 8 YAD:n toimintamuodot

Lisätiedot

AVUSTAJAKESKUS TIEDOTE

AVUSTAJAKESKUS TIEDOTE AVUSTAJAKESKUS - yhteistyötä yli rajojen Aura, Eura, Eurajoki, Harjavalta, Kaarina, Kokemäki, Köyliö, Laitila, Lieto, Loimaa, Luvia, Masku, Merikarvia, Mynämäki, Naantali, Nakkila, Pori, Pöytyä, Raisio,

Lisätiedot

y hteystietoja Anna Vuorjoki, puheenjohtaja 050-337 0689 Veikko Eranti, varapuheenjohtaja Anna-Maija Riekkinen Anna Rissanen Venla Rossi Sari Santala

y hteystietoja Anna Vuorjoki, puheenjohtaja 050-337 0689 Veikko Eranti, varapuheenjohtaja Anna-Maija Riekkinen Anna Rissanen Venla Rossi Sari Santala 4 2006 protu y hteystietoja yhdistyksen hallitus 2006 hallitus@protu.fi Anna Vuorjoki, puheenjohtaja 050-337 0689 Veikko Eranti, varapuheenjohtaja 050-369 5129 Pekka Tolvanen, sihteeri 040-759 7896 Jenni

Lisätiedot

15.11.2012 SISÄLTÖ KANSAINVÄLISEN TOIMINNAN TIEDOTE MARRASKUU 2012 1 (12)

15.11.2012 SISÄLTÖ KANSAINVÄLISEN TOIMINNAN TIEDOTE MARRASKUU 2012 1 (12) 15.11.2012 KANSAINVÄLISEN TOIMINNAN TIEDOTE MARRASKUU 2012 Tiedote välittää ajankohtaista tietoa nuoriso ja kulttuurialan kansainvälisistä mahdollisuuksista, koulutuksista, tapahtumista ja avustuksista

Lisätiedot

Vuoden 2009 neljännessä ja viimeisessä Central Park Newsissa...

Vuoden 2009 neljännessä ja viimeisessä Central Park Newsissa... central park News CPN 4 / 2009 Vuoden 2009 neljännessä ja viimeisessä issa...... Raportoidaan vaalikokousten tulokset - kuka johtaa KePua ja SNKK vuonna 2010... Lasten Festarit keräsi yli 4000 lasta ja

Lisätiedot