Helsingin yliopiston alumnit tekevät matkan Karibialle maaliskuuta 2015.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Helsingin yliopiston alumnit tekevät matkan Karibialle 1.-12. maaliskuuta 2015."

Transkriptio

1 Alumnimatka Kuubaan Helsingin yliopiston alumnit tekevät matkan Karibialle maaliskuuta Tervetuloa ainutlaatuiselle matkalle kokemaan se eksoottinen ja moniulotteinen Kuuba, joka tuskin pitkään säilyy nykyisellään. Matkan järjestää Helsingin yliopiston alumniyhdistys yhteistyössä lääketieteellisen tiedekunnan kanssa. Matkaseurue koostuu niin lääkäreistä, matemaatikoista, teologeista kuin historioitsijoista ja juristeista. Huolella valitut matkakohteet, asiantuntijaluennoitsijat ja akateeminen matkaseura yhdistettynä mukavaan matkustusmuotoon luovat erinomaiset puitteet elämykselle.

2 Kuuba on pokkeuksellisen mielenkiintoinen matkakohde. Minne Karibialla menetkin, huomaat, että siellä kaikki on toisin. Siellä eletään Karibian rytmissä ja nauru on herkässä. Perinteinen kuva liidunvalkeista palmurannoista ja turkoosinsinertävästä merestä ovat täyttä totta. Samalla sisämaa tarjoaa sademetsiä ja laajan kirjon eri kasvi- ja eläinlajeja joita ei löydä muualta. Suurin osa kulttuuriperintöä on peräisin niiltä orjilta, jotka ja 1700-luvulla tuotiin saarille työvoimaksi. Muualta tulleista vaikutteista ja yleisestä nykyaikaistamisesta huolimatta tämä perintö ei ole katoamassa. Kuuban historia ulottuu kauas aikaan ennen Castroa ja Che Guevaraan, ennen Kolumbusta ja aikaa, jolloin espanjalaiset valloittivat Latinalaisen Amerikan. On vaikea olla ihastumatta Kuubaan ja sen rikkaaseen luontoon, kulttuuriin, rakennustaiteeseen, mereen ja rantoihin puhumattakaan asukkaista. Matkalle osallistuu myös Lääketieteellisen tiedekunnan Vuoden Alumni 2012, Infektiotautiopin professori ja trooppisten tautien asiantuntija Heikki Peltola. Hän on tutkinut paljon lasten vaikeita infektioita, myös kehitysmaissa, ja julkaissut tuloksiaan lääketieteen arvostetuimmissa julkaisuissa. Kuuba on Peltolalle tuttu (tavannut jopa Fidel Castron) ja hän luennoikin meille matkan aikana. Matkalle on myös kutsuttu mukaan Kuuban asiantuntija, jonka nimi vahvistuu myöhemmin. Lisäksi kaikissa kohteissa on paikalliset englanninkieliset oppaat vierailujen aikana. Kaikista käytännön asioista vastaa matkanjohtaja, Alumniyhdistyksen toiminnanjohtaja Pia Österman. Tämä on matka jota ei voi jättää kokematta!

3 Päivittäinen matkaohjelma maaliskuuta 2015 Päivä 1 Helsinki - Havanna (1.3.) Aikainen lähtö KLM:n lennolla Amsterdamin tai Pariisin tai Amsterdamin ja Pariisin kautta Havannaan. Saavumme Kuubaan myöhään iltapäivällä ja siirrymme kentältä hotelliin, jossa syömme tervetuliaisillallisen. Ennen illallista saamme kuulla professori Peltolan luennon: Che Guevara, kollega Argentiinasta. Päivä 2 Che Guevaran kaupunki Santa Clara Cienfuegos (2.3.) Lähdemme hotellista aamiaisen jälkeen ja ajamme Santa Claran kaupunkiin. Kaupunki tunnetaan Che Guevaran kaupunkina. Täällä hänen määrällisesti alivoimaiset sissijoukkonsa pysäyttivät Batistan vastahyökkäyksen vuonna Taistelu oli sodalle käänteentekevä. Lounaan jälkeen käymme muun muassa mahtavalla Che monumentilla ja mausoleumissa sekä museossa mistä ajamme Cienfuegosiin, jossa aluksemme Serenissima odottaa meitä. Astumme laivaan ja purettuamme laukkumme syömme yhteisen illallisen. Päivä 3 Cienfuegos -kaupunkikävely (3.3.) Cienfuegos sijaitsee Kuuban etelärannikolla ja siellä asuu noin asukasta. Kaupunkia pidetään yhtenä maan kauneimmista johtuen sen erikoisesta arkitehtuurista ja sijainnista Karibianmeren ison lahden poukamassa. Cienfuegos on yksi Kuuban tärkeimmistä rannikkokaupungeista ja se on erityisesti aikana ennen vallankumousta saavuttanut vaurautensa sokerintuotannosta, lannotteista, öljynjalostuksesta, kalastusesta sekä hedelmä- ja tupakkakaupasta. Kaupunkikierroksemme vie meidät Cienfuegosin UNESCON maailman perinnöksi lueteltuun vanhaan kaupunginosaan. Kävelemme Paseo del Prado pääkatua kauniille Parque Marti torille, jossa on aivan oma riemukaarensa.

4 Käymme Tomas Terry teatterissa vuodelta 1895 tyylikkäine kattomaalauksineen ja parvekkeineen jossa muun muassa Caruso on esiintynyt. Tämä yhä käytössä oleva teatteri on yksi Latinalaisen Amerikan vanhimpia. Käymme kaupungin katedraalissa ja koemme ihmeellisen kasvitieteellisen puutarhan, jossa on yksi maailman suurimmista palmukokoelmista. Päätämme kaupunkikieroksemme ylelliseen sokeriparonin palatsiin, josta ajamme takaisin laivaan lounaalle. Iltapäivä on vapaa omatoimiselle tutustumiselle. Syötyämme illallisen laivaan saapuu kuubalainen orkesteri viihdyttämään meitä Andrea Loungessa jonka jälkeen Serenissima suuntaa kohti Trinidadia. Päivä 4 Trinidad (4.3.) Halukkaat voivat käynnistää aamun yhteisellä ohjatulla liikuntatuokiolla etukannella varhain aamulla. Jätämme laivan aamiaisen jälkeen ja lähdemme kaupunkikävelylle Trinidadiin erääseen Kuuban kauneimmista kaupungeista. Alkuperäiset mukulakivikadut ja pastellinväriset talot antavat vaikutelman kuin aika olisi pysähtynyt viisisataa vuotta sitten. Myös Trinidad on lueteltu Unescon maailmanperintökohteeksi. Kaupunki toimi luvulta 1800-luvulle sokeri ja orjakaupan keskuksena. Talot kaupungin sydämessä, Plaza Mayo, useat palatsit ja leveät bulevardit todistavat kaupungin suuruusajasta. Tutustuttuamme kaupunkiin palaamme laivaan lounaalle. Iltapäivän aikana matkaamme kohti Santiago de Cubaa ja kuulemme ennen illallista professori Peltosen luennon: Orjakauppa, musiikki ja infektiot. Päivä 5 Siirtomaakaupunki Santiago de Cuba (5.3.) Maan toiseksi suurinta asukkaan kaupunkia Santiago de Cubaa kutsutaan usein Kuuban salaiseksi pääkaupungiksi. Santiago de Cuba ei koskaan amerikkalaistunut kuten Havanna mistä syystä kaupunki onkin säilyttänyt aidon viehätyksensä ja rikkaan historiallisen arvonsa. Kaupunki on rakennettu terasseille. Viehättävät talot rautakaltereineen ja puisine kaiteineen kietoutuvat rinteille mahtavan vuoristomaiseman (Sierra Maestra), syvänsinisen meren upeiden uimarantojen ja huojuvien palmujen ympäröimänä.

5 Lounaan jälkeen lähdemme kaupunkikierrokselle. Näemme niin yksinkertaiset korttelit kuin mahtavat siirtomaahuvilat ja palatsit. Ajamme historialliseen keskustaan, jossa ohjelmaan sisältyy käynti Diego Vela zqueen talossa. Pysähdymme hetkeksi myös Bacardin perheen palatsilla. Santiago de Cuba on se paikka mistä rommin tuotanto käynnistyi kyseisen perheen toimesta. Seuraava pysähdys on Plaza de la Revolution isoine kenraali Maceo monumentteineen minkä jälkeen vierailemme kunnianarvoisessa Casa de la Trova musiikkikahvilassa. Jos meillä on onnea, saatamme kuulla hieman musiikkia ennen kuin matkaamme takaisin alukselle syödäksemme illallisen. Päivä 6 Vallankumouskaupunki Santiago de Cuba (6.3.) Halukkaat voivat käynnistää aamun yhteisellä ohjatulla liikuntatuokiolla etukannella varhain aamulla. Syötyämme aamiaisen kierroksemme Santiago de Cubassa jatkuu. Ensimmäinen pysähdys on Moncada-varuskunta. Tämä kaupungin ehkä tunnetuin rakennus toimii nykyään Kuuban vallankumouksen historialle omistettuna museona. Santiago de Cubaa kutsutaan Kuubassa vallankumouskaupungiksi koska Castron vallankumous Batistan hallinon kukistamiseksi alkoi täällä. Vaikka hyökkäys epäonnistui, johti se 26:s kesäkuuliikkeen perustamiseen, joka lopulta johti diktaattori Batistan kukistumiseen. Museon jälkeen ajamme San Pedro dela Rocan linnakkeeseen, joka tunnetaan myös Castillo del Moro nimellä. Tämäkin matkakohde on lueteltu Unescon maailmanperinnöksi. Jatkamme monumentaaliselle Cementario de Santa Ifigenia hautausmaalle, joka on peräisin 1800-luvun lopulta ja Kuban toiseksi tärkein. Hautausmaalla on useita kauniita ja vaikuttavia hautamonumentteja ja täällä sijaitsee myös kansallissankari Martisin hauta. Ifigeniaan on haudattuina useita Kuuballe tärkeitä henkilöitä kuten 26:s kesäkuuliikeen vallankumouksellisia. Syömme lounaamme kauniissa Hotelli Casa Granadassa, jonka jälkeen iltapäivä on varattu omatoimiselle tutustumiselle. Alkuillasta jatkamme risteilyä Kuuban kaunista rannikkoa seuraten.

6 Päivä 7 Bahia de Nipe (7.3.) Ankkuroimme kauniiseen Bahia de Nipe lahteen. Täällä Columbus nousi maihin löytäessään suuren saaren, jonka nimeksi myöhemmin tuli Kuuba. Hienot rannat ja kristallinkirkas vesi kutsuvat rentoutumaan ja uimaan. Iltapäivä on varattu rantaelämyksille. Saamme nauttia auringosta ja ihanista uintiretkistä. Alkuillasta palaamme laivaan ja jatkamme matkaamme kohti pääkaupunki Havannaa. Päivä 8 Rentoutumista merellä (8.3.) Ollessamme merellä jokaisella on aikaa rentoutua ja nauttia. Nyt on aikaa auringonottoon, vilvoitteluun jacuzzissa, lukemiseen ja seurusteluun. Halukkaille on mahdollista järjestää yhteinen liikuntatuokio etukannella. Iltaisin laivan pianisti viihdyttää meitä Andrea Loungessa. Ennen illallista saamme kuulla professori Peltolan luennon Aëdes aegypti, silmälääkäri Carlos Finlay ja keltakuume.

7 Päivä 9 Hemmingwayn jalanjäljissä Havannassa (9.3.) Aamiaisen jälkeen jätämme Serenissiman ja aloitamme tämän Ernst Hemingwaylle omistetun päivän ajamalla linja-autolla Hemingwayn talolle, jonka nimi on FincaVigia. Se sijaitsee San Francisco de Paulassa, vaatimattomassa esikaupungissa aivan Havannan ulkopuolella. Täällä Hemmingway asui vuodesta 1939 vuoteen Hänen kuolemansa jälkeen talo luovutettiin lähes koskemattomana Kuuban kansalle. On todella erikoinen kokemus käydä hänen kotonaan sisustus, kaikki hänen kirjansa ja vaatteensa ovat paikallaan aivan kuin hän tulisi kotiin hetkenä minä hyvänsä. Teemme kävelyn puutarhassa, jossa hänen veneensä Pilar ja kissahautausmaa sijaitsevat. Jatkamme matkaa pieneen hurmaavaan kalastajakylään nimeltä Cojimar. Täällä Hemingway piti alustaan. Alkuksen kippari Georges Fuentes oli esikuvana kalastaja Santiagolle kirjassa Vanhus ja Meri. Kylässä on myös pronssinen rintakuva kuuluisasta kirjailijasta ja täällä syömme maukkaan lounaan tunnetussa kalaravintolassa, jonka ruokalistalla on ollut samoja ruokalajeja jo vuodelta Jatkamme tutustumalla kirjailijan suosikki kapakoihin La Bodequita del Medion ja La Floridatan missä hän tapasi juoda jääkylmät Daiquirinsa. Palattuamme Havannaan tutustumme Ambos Mundos Hotelliin, joka on tyyliltään klassinen siirtomaakauden tuote vuodelta Täällä vanha ilmapiiri suorastaan huokuu seinistä. Hotelli oli Hemingwayn suosikkihotelli kun hän ensi kertaa saapui Kuubaan. Huone nro 511, jossa hän muun muassa kirjoitti kirjan Kenelle kellot soivat, on säilytetty museona. Päivän päätteeksi ajamme omalle hotellillemme, kirjaudumme sisään ja syömme illallisen.

8 Päivä 10 Havanna-kaupunkikierros sekä Cabaret Tropicana (10.3.) Syötyämme aamiaisen olemme valmiit tutustumaan Havannan miljoonakaupunkiin. Kaupunkikierros antaa meille hyvän kuvan maan värikkäästä pääkaupungista ja oppaamme tutustuttaa meidät kaupungin kuuluisimpiin paikkoihin, niin suuriin kuin pieniinkin. Vanha Havanna on saamassa takaisin rakennustaiteellisen kauneutensa kiitos innokkaan restaurointityön ja nykyään kaupunginosa La Habana Vieja (Vanha Havanna) kuuluu sekin Unescon maailmanperintölistalle. Kierroksemme alkaa Kaupungin historiallisesta osasta ja kulkee mahtavien torien Plaza de Armas ja Katedraalitorin kautta. Tutustumme San Cristobalin katedraaliin kauniine barokkijulkisivuineen ja saamme ihailla Plaza de Armasin historiallisia rakennuksia. Jatkamme tutustumalla El Morro ja La Cabana linnakkeisiin, joista on erinomaiset näkymät kaupunkiin. Käymme sikarikaupassa, jossa näemme kuinka sikarit pyöritellään ja teemme käynnin rommimuseossa Museo del Ron maistiaisineen. Ajamme Serenissimalle syödäksemme lounaan siellä. Havanna on elävä amerikkalaisten autojen museo, jossa on lukematon määrä hyvin hoidettuja dollarihymyjä 50-luvulta. Minne katseen vain kääntää näkee vanhan Letukan, Buikin, Pontiacin, Hudsonin tai Plymarin. Iltapäivällä teemme ajelun näillä unelma-autoilla. Luvassa on ainutlaatuinen kokemus kun nojamme taakse ja nautimme matkasta, joka tarjoaa niin kulttuuria kuin historiaa. Vierailemme Hotelli National de Cubassa ja nautimme sen tarjoamista upeista näkymistä ja tutustumme tottakai sen Hall of Famen iin nähdäksemme ketkä kuuluisuudet ovat asuneet täällä. Pysähdymme myös torille, joka kuuluu mailman suurimpiin: Plaza de la Revolucio n (vallankumoustori). Tämän jälkeen ajamme laivalle levähtämään. Cabaret Tropicana! Legendaarinen ja maailmankuulu yökerho! Poisluettuna rulettipöytiä ei mikään ole muuttunut sitten vuoden 1939, jolloin yökerho avattiin. Show on näytetty sen jälkeen lähes joka ilta myös vallankumousvuosina. Show on kaikkea sitä mitä kuubalaiset rakastavat; kaksikymmenhenkinen orkesteri avaa näytöksen minkä jälkeen värikkäissä asuissa esiintyvät tanssijat luovat karnevaalitunnelman maan kuuluisimmassa cabaressa. Show alkaa kello ja jatkuu amfiteatterissa taivaan alla. Syömme jäähyväisillallisen ennen illan esitystä.

9 Päivä 11 Havanna- Helsinki (11.3.) Lennämme Havannasta lounasaikaan tai iltapäivästä KLM:n tai Air Francen lennolla Amsterdamin tai vaihtoehtoisesti Parisin ja Amsterdamin kautta. Saavumme Helsinkiin 12 maaliskuuta iltapäivällä tai alkuillasta.

10 m/s M/S serenissima SERENISSIMA M/S M/S Serenissima Serenissima aloitti aloitti kunnioitettavan kunnioitettavan uransa uransa Hurtigrutenin Hurtigrutenin reitillä reitillä Norjan Norjan rannikolla 1960-luvulla. Vuonna 2003 tehdyn perusteellisen remontin aikana rannikolla 1960-luvulla. Vuonna 2003 tehdyn perusteellisen remontin aikana alus muutettiin perinteiseksi risteilyalukseksi, ja vuonna 2012 alus uudistettiin alus muutettiin perinteiseksi risteilyalukseksi, ja vuonna 2012 alus uudistettiin täysin. Serenissiman koko ja syvyys tekevät mahdolliseksi sen, että laiva pääsee täysin. Serenissiman koko ja syvyys tekevät mahdolliseksi sen, että laiva pääsee suoraan keskelle historiallisia kaupunkeja ja pienempiinkin satamiin, joihin suuret suoraan keskelle historiallisia kaupunkeja ja pienempiinkin satamiin, joihin suuret risteilyalukset eivät pääse. risteilyalukset eivät pääse. Laiva tarjoaa reilulle sadalle matkustajalle aistikkaan, kustavilaiseen tyyliin Laiva sisustetun tarjoaa ympäristön reilulle sadalle sekä korkeatasoista matkustajalle aistikkaan, palvelua. Herkulliset kustavilaiseen ateriat, tyyliin sisustetun aamiais- ja ympäristön lounasbuffetit sekä sekä korkeatasoista pöytiin tarjoillun palvelua. illallisen Herkulliset tarjoaa koulutettu ateriat, aamiais- miehistö ja aluksen lounasbuffetit ruokasalissa. sekä pöytiin Hytit on tarjoillun varustettu illallisen mukavuuksin. tarjoaa koulutettu miehistö aluksen ruokasalissa. Hytit on varustettu mukavuuksin. Aluksesta saa tietoa sen kotisivuilta ja aluksen Aluksesta kaavakuva saa on tietoa alla. Hurtigrutenin sen kotisivuilta tuntija on koonnut yhteen laivasta pienen ja aluksen kaavakuva historiikin ja on lisännyt alla. Hurtigrutenin siihen uusia tuntija kuvia osoitteessa on koonnut captainsvoyage.com/hurtigruten/ yhteen laivasta pienen serenissima---harald-jarl.html. historiikin ja lisännyt siihen uusia kuvia osoitteessa captainsvoyage.com/ hurtigruten/serenissima---harald-jarl.html. AIKATALU AikAtAlu 1.3. Helsinki Havanna 2.3. Che Guevaaran kaupunki Santa Clara - Cienfuegos Istanbul emb. 18: Cienfuegos -kaupunkikävely Istanbul dep. 13: Trinidad Mirina / Limnos 11:30 18: Siirtomaakaupunki Santiago de Cuba Thessaloniki 07:00 18: Vallankumouskaupunki Santiago de Cuba Bahia Volos de Nipa 07: Rentoutumista Kusadasi / Efesus merellä 13:30 20: Hemmingwayn Canakkele / Troja jalanjäljissä Havannassa : Havanna-kaupunkikierros Istanbul sekä 07:00 Cabaret arr Tropicana Havanna- Helsinki Lentoajat (Turkish Airways) Lentoajat Helsinki (KLM) Istanbul 13:05 16: Helsinki Istanbul Havanna, Helsinki 14:00 17:25 aamu 1.3. ip 1.3. Havanna Amsterdam Helsinki, lounasaika 11.3 ip /11

11 HINNAT Hintaan sisältyvät lentomatkat sekä kaikki lentoverot, viisumit sekä Kuuban maastapoistumismaksu, risteily valitsemassasi hyttiluokassa, täyshoito ruokajuomineen (viini, olut, alkoholittomat juomat), juomarahat miehistölle laivalla ja kuljetukset sekä retket ohjelman mukaisesti kuten vierailun Hemmingwayn kotimuseossa ja legendaarisen Cabaret Shown Tropicana yökerhossa sekä suomalaisen matkanjohdon ja luento-ohjelman. Hyttiluokka Hinta/hlö euroissa Lisämaksu mikäli soolona tuplahytissä Executive Suite Owners Suite Junior Suite Deluxe Stateroom Superior Stateroom Standard Stateroom Standard Single Sisäpuolen hytti kahdelle Sisäpuolen hytti yhdelle Alumniyhdistyksen toiminnanjohtaja Pia Österman toimii matkanjohtajana. ILMOITTAUTUMINEN Ilmoittautumiset ja tiedustelut ystävällisesti sähköpostitse projetktivastaava Yvonne Cronström:ille, kuuba.alumni@axtours.ax Lisätietoa puhelimitse numerosta , jätä viesti niin otamme yhteyttä. Lisätietoja myös numerosta Ilmoittautumismaksu on 500 euroa. Loppulasku lähetetään noin kuusi viikkoa ennen lähtöpäivämäärää. Viimeinen ilmoittautumispäivä PERUUTUSKULUT Ilmoittautumishetkestä lähtien: 500 /hlö päivää ennen matkaa 25 % matkan hinnasta päivää ennen matkaa 50 % matkan hinnasta Tämän jälkeen 100% matkan hinnasta. Matkan toteutumiselle edellytämme 60 ilmoittautunutta. Suosittelemme tarkistamaan, että matkavakuutus on voimassa ja varmistamaan, että vakuutuksen peruutusturva on voimassa. ROKOTTEET Rokotteiden vaatimukset ja suositukset muuttuvat maasta riippuen jatkuvasti. Pyydämme kääntymään lääkärin tai terveyskeskuksen puoleen ajantasaisen tiedon saamiseksi. Suosittelemme tarkistamaan polio- ja jäykkäkouristusrokotteiden voimassaolon sekä havrixtai twinrixrokotteen ottamista hepatiittia vastaan. Lisätietoa: rokote.fi SAIRASVAKUUTUS Kuuban matkalla edellytetään todistus voimassaolevasta sairasvakuutuksesta. Yleensä tämä sisältyy tavalliseen kotivakuutukseen. Ota kotivakuutuksesi kantakortti mukaan.

12 M/S SERENISSIMA

13 Executive Suite Owner Suite Junior Suite Deluxe Stateroom Superior Stateroom Standard Stateroom Standard Single Inside cabin Huomioikaa ystävällisesti kuvien olevan viitteellisiä, sisustus hyttikohtainen.

Helsingin yliopiston alumnit tekevät matkan Karibialle 1. 12.3.2015

Helsingin yliopiston alumnit tekevät matkan Karibialle 1. 12.3.2015 Alumnimatka Kuubaan Helsingin yliopiston alumnit tekevät matkan Karibialle 1. 12.3.2015 Tervetuloa ainutlaatuiselle matkalle kokemaan eksoottinen ja moniulotteinen Kuuba. Muualta tulleista vaikutteista

Lisätiedot

Cuba a la carte matkanjohtajana Folke West

Cuba a la carte matkanjohtajana Folke West Cuba a la carte matkanjohtajana Folke West 16.3. 27.3.2019 Santa Clara Cienfuegos Trinidad Vinjales Havanna Päivä 1 SANTA CLARA CHE GUEVARAN KAUPUNKI JetBluen lento Fort Lauderdalesta Santa Claraan Keksi

Lisätiedot

Helsingin yliopiston alumniyhdistyksen jäsenet ja Aalto yliopiston alumnit tekevät yhteisen risteilyn Aigeianmerelle 7. 14. lokakuuta 2014.

Helsingin yliopiston alumniyhdistyksen jäsenet ja Aalto yliopiston alumnit tekevät yhteisen risteilyn Aigeianmerelle 7. 14. lokakuuta 2014. Alumnimatka AIGEIANMERELLE Helsingin yliopiston alumniyhdistyksen jäsenet ja Aalto yliopiston alumnit tekevät yhteisen risteilyn Aigeianmerelle 7. 14. lokakuuta 2014. Me alumnit matkustamme kreikkalaisen

Lisätiedot

Hotelli Seashells Resort**** Qawra Coast Road, Qawra, SPB 1902, Malta

Hotelli Seashells Resort**** Qawra Coast Road, Qawra, SPB 1902, Malta Kevätretki Maltalle 23 27.4.2017 Matkalla nähdään pääsaaren lisäksi Gozon vihreämpää luontoa ja tutustutaan monipuolisesti historiaan ja nähtävyyksiin. Saaren etelä-osan retkellä nähdään mm. Zurrieq laakso

Lisätiedot

Reykjavikin kaupunkiloma, 4pv. Esittely. Reykjavikin kaupunkiloma, 4pv. Kohdetietoa. Miksi valita tämä matka? Sivu 1 / 7

Reykjavikin kaupunkiloma, 4pv. Esittely. Reykjavikin kaupunkiloma, 4pv. Kohdetietoa. Miksi valita tämä matka? Sivu 1 / 7 Sivu 1 / 7 Esittely Reykjavikin kaupunkiloma, 4pv Huikeiden vastakohtien Islanti on kuumien lähteiden, jäätiköiden, tulivuorien ja mahtavien putousten maa. Islannista löytyy niin satojen vuosien historiaa

Lisätiedot

KEVÄTMATKA SYMPAATTISEEN LJUBLJANAAN

KEVÄTMATKA SYMPAATTISEEN LJUBLJANAAN KEVÄTMATKA SYMPAATTISEEN LJUBLJANAAN 22. 25.04.2020 Kevään ryhmämatkamme suuntautuu Slovenian pääkaupunkiin, sympaattiseen Ljubljanaan. Lähde mukaan kokemaan uusi, upea ja raikas kaupunkikohde, sen historia

Lisätiedot

MATKAOHJELMA 1.4.2009 1 (5)

MATKAOHJELMA 1.4.2009 1 (5) MATKAOHJELMA 1.4.2009 1 (5) Matka 14: Myanmar (11 pvä/ 10 yötä) 1 yö Yangon- 1 yö Bagan- 2 yötä Mandalay- 2 yötä Inle-järvi- 1 yö Yangon- 3 yötä Ngpali Hotellit: Summit Park View Hotel (Yangon), Thazin

Lisätiedot

KALAJOKILAAKSON LUKIJAMATKA: IDYLLINEN ALSACE, , 5 PÄIVÄÄ

KALAJOKILAAKSON LUKIJAMATKA: IDYLLINEN ALSACE, , 5 PÄIVÄÄ www.matkarasti.fi KALAJOKILAAKSON LUKIJAMATKA: IDYLLINEN ALSACE, Viehättävä ja satumaisen kaunis Alsace sijaitsee Ranskassa, Saksan ja Sveitsin rajalla. Alue tunnetaan keskiaikaisista kylistään, värikkäästä

Lisätiedot

Pariisi kaupunkiloma 3-4 pv. Esittely. Pariisi 3-4pv. Kohdetietoa. Pariisi. Miksi valita tämä matka? Sivu 1 / 6

Pariisi kaupunkiloma 3-4 pv. Esittely. Pariisi 3-4pv. Kohdetietoa. Pariisi. Miksi valita tämä matka? Sivu 1 / 6 Sivu 1 / 6 Esittely Pariisi 3-4pv Romanttisuudestaan tunnettu Pariisi on ennen kaikkea kaupunkilomailijan kohde. Nähtävää ja koettavaa riittää jokaiselle ja kaupunki tarjoaa aina jotain uutta. Kohdetietoa

Lisätiedot

Lähde kanssamme ikimuistoiselle luomuviinimatkalle Chileen & Argentiinaan 19.02. - 05.03.2016

Lähde kanssamme ikimuistoiselle luomuviinimatkalle Chileen & Argentiinaan 19.02. - 05.03.2016 Lähde kanssamme ikimuistoiselle luomuviinimatkalle Chileen & Argentiinaan 19.02. - 05.03.2016 Chile & Argentiina luomuviinimatka Chile ja Argentiina ovat upeita valtioita, jotka ovat täynnä toinen toistaan

Lisätiedot

Luomuviinimatka Andien juurille Chileen & Argentiinaan 23.02. - 07.03.2016

Luomuviinimatka Andien juurille Chileen & Argentiinaan 23.02. - 07.03.2016 Luomuviinimatka Andien juurille Chileen & Argentiinaan 23.02. - 07.03.2016 Chile & Argentiina luomuviinimatka Chile ja Argentiina ovat upeita valtioita, jotka ovat täynnä toinen toistaan loistavampia nähtävyyksiä.

Lisätiedot

Tieteen Ystävien Seura ry Keväisen Espanjan aarteita: kalliokuvia ja kulttuurikaupunkeja

Tieteen Ystävien Seura ry Keväisen Espanjan aarteita: kalliokuvia ja kulttuurikaupunkeja Tieteen Ystävien Seura ry Keväisen Espanjan aarteita: kalliokuvia ja kulttuurikaupunkeja 22. 28.5.2017 Keväisen Espanjan aarteita: kalliokuvia ja kulttuurikaupunkeja Ajankohta: 22. 28.5.2017 Norwegianin

Lisätiedot

Alumnimatka Marmaran- ja Aigeianmerellä Helsingin yliopiston alumniyhdistyksen jäsenten risteily Istanbulista Ateenaan 6. 11.

Alumnimatka Marmaran- ja Aigeianmerellä Helsingin yliopiston alumniyhdistyksen jäsenten risteily Istanbulista Ateenaan 6. 11. Alumnimatka Marmaran- ja Aigeianmerellä Helsingin yliopiston alumniyhdistyksen jäsenten risteily Istanbulista Ateenaan 6. 11. lokakuuta 2013 Me alumnit matkustamme kreikkalaisen filologian emeritusprofessorin,

Lisätiedot

Retket BARNLEK 2014 Islanti 5. - 13. HEINÄKUUTA. 2013-9-30 Jorgen Bendt Pedersen Katarina Westerholm

Retket BARNLEK 2014 Islanti 5. - 13. HEINÄKUUTA. 2013-9-30 Jorgen Bendt Pedersen Katarina Westerholm Retket BARNLEK 2014 Islanti 5. - 13. HEINÄKUUTA 2013-9-30 Jorgen Bendt Pedersen Katarina Westerholm Retki nro 1. Reykjavík - pääkaupungin kiertoajelu Opastettu kierros Reykjavikissa. Retken pituus n. 2,5

Lisätiedot

Alumnimatka Marmaran- ja Aigeianmerellä Helsingin yliopiston alumniyhdistyksen jäsenten risteily Istanbulista Ateenaan 6. 11.

Alumnimatka Marmaran- ja Aigeianmerellä Helsingin yliopiston alumniyhdistyksen jäsenten risteily Istanbulista Ateenaan 6. 11. Alumnimatka Marmaran- ja Aigeianmerellä Helsingin yliopiston alumniyhdistyksen jäsenten risteily Istanbulista Ateenaan 6. 11. lokakuuta 2013 Me alumnit matkustamme kreikkalaisen filologian emeritusprofessorin,

Lisätiedot

Pariisi kaupunkiloma 3-4 pv. Esittely. Pariisi 3-4pv. Kohdetietoa. Pariisi. Miksi valita tämä matka? Sivu 1 / 7

Pariisi kaupunkiloma 3-4 pv. Esittely. Pariisi 3-4pv. Kohdetietoa. Pariisi. Miksi valita tämä matka? Sivu 1 / 7 Sivu 1 / 7 Esittely Pariisi 3-4pv Romanttisuudestaan tunnettu Pariisi on ennen kaikkea kaupunkilomailijan kohde. Nähtävää ja koettavaa riittää jokaiselle ja kaupunki tarjoaa aina jotain uutta. Kohdetietoa

Lisätiedot

S-CLUBIN KUUBA. Matka-aika , 13 pv, maanantai - lauantai. Matkapaketin hinta 2 300,00 / henkilö

S-CLUBIN KUUBA. Matka-aika , 13 pv, maanantai - lauantai. Matkapaketin hinta 2 300,00 / henkilö S-CLUBIN KUUBA Matka-aika 28.1.2019-9.2.2019, 13 pv, maanantai - lauantai Matkapaketin hinta 2 300,00 / henkilö Matkapakettimme hintaan sisältyvät palvelut lennot Helsinki - Havana - Helsinki Finnairin

Lisätiedot

Alumnimatka Aigeian- ja Adrianmerelle Helsingin yliopiston alumniyhdistyksen jäsenten risteily Ateenasta Venetsiaan 11. 17.

Alumnimatka Aigeian- ja Adrianmerelle Helsingin yliopiston alumniyhdistyksen jäsenten risteily Ateenasta Venetsiaan 11. 17. Alumnimatka Aigeian- ja Adrianmerelle Helsingin yliopiston alumniyhdistyksen jäsenten risteily Ateenasta Venetsiaan 11. 17. lokakuuta 2013 Me alumnit matkustamme kreikkalaisen filologian emeritusprofessorin,

Lisätiedot

KARISMAATTINEN KUUBA Havanna Cojimar Viñales Sikojenlahti Cienfuegos Trinidad Santa Clara Matanzas Havanna

KARISMAATTINEN KUUBA Havanna Cojimar Viñales Sikojenlahti Cienfuegos Trinidad Santa Clara Matanzas Havanna OHJELMALLINEN KIERTOMATKA KARISMAATTINEN KUUBA Havanna Cojimar Viñales Sikojenlahti Cienfuegos Trinidad Santa Clara Matanzas Havanna Omaleimainen historia ja kulttuuri, rento ja värikäs elämänmeno, herkullinen

Lisätiedot

RIL-Seniorit, Slovenia Kroatia 4.5. 9.5.16

RIL-Seniorit, Slovenia Kroatia 4.5. 9.5.16 RIL-Seniorit, Slovenia Kroatia 4.5. 9.5.16 1. päivä 4.5.16 Saapuminen Sloveniaan ja Bledin retki Saapuminen Ljubljaanan lentokentälle. Suomea puhuva RIL-matkalaisille tuttu oppaamme Marketa Sindelova ja

Lisätiedot

Visbyn risteily Helsingistä

Visbyn risteily Helsingistä Visbyn risteily Helsingistä Reitti: Karstula-Äänekoski-Jyväskylä-Jämsä (menoon mahdollista saada liityntäkuljetukset myös Keuruulta ja Petäjävedeltä -> kysy lisää toimistoistamme!) Lähdöt: 3.7 ja 24.7

Lisätiedot

Suomi-Portugali -yhdistyksen KEVÄTMATKA AZOREILLE

Suomi-Portugali -yhdistyksen KEVÄTMATKA AZOREILLE Suomi-Portugali -yhdistyksen KEVÄTMATKA AZOREILLE 21.-28.3.2020 Suomi-Portugali yhdistyksen jäsenmatka Vastuullinen matkanjärjestäjä: SUBLU TOUR PORTUGAL (www.sublutour.com/fi) - Nazaré, Portugali Ryhmän

Lisätiedot

RUSKAMATKA NELJÄN KANSAN MAISEMIIN , 3 PÄIVÄÄ

RUSKAMATKA NELJÄN KANSAN MAISEMIIN , 3 PÄIVÄÄ www.matkarasti.fi RUSKAMATKA NELJÄN KANSAN MAISEMIIN 13.-15.9.2019, 3 PÄIVÄÄ Ruskamatkamme suuntaa Varangin vuonolle; Pykeijaan ja Kirkkoniemeen. Perehdymme oppaan johdolla alueen historiaan ja nykypäivään,

Lisätiedot

KUUBAN HELMET

KUUBAN HELMET KUUBAN HELMET 17.-29.12.2018 Havanna (5 + 1 yötä) Pinar del Rio/Viñales (retki) Cienfuegos (retki) Trinidad (2 yötä) Santa Clara (retki) Varadero (3 yötä) Tutustutaan Havannan vanhaankaupunkiin, vieraillaan

Lisätiedot

Australiasta UuteenSeelantiin

Australiasta UuteenSeelantiin Jouluristeily Australiasta UuteenSeelantiin Tutustu kauniiseen Sydneyyn, nauti Bay of Islandin maisemista, näe upea Auckland ja vieraile maorien Rotoruassa. Doha 1 yö Sydney 2+1 yötä/10 yön risteily alkaa

Lisätiedot

ClubOne-alennus edellyttää 1 kortti / hytti. Samaa korttia ei voi hyödyntää useammassa hytissä.

ClubOne-alennus edellyttää 1 kortti / hytti. Samaa korttia ei voi hyödyntää useammassa hytissä. Ikaalisten Matkatoimisto Taru Malmström 03-4580203 taru.malmstrom@ikaalistenmatkatoimisto.fi Matti Ristimäki 040-5025917 matti.ristimaki@luukku.com Tässä tarjouksemme Visbyn risteilystä 7.-9.8.2016 Matkaohjelma

Lisätiedot

Visbyn risteily Silja Europalla. Lähdöt 17.-19.7 ja 24.-26.7.2016

Visbyn risteily Silja Europalla. Lähdöt 17.-19.7 ja 24.-26.7.2016 Visbyn risteily Silja Europalla Lähdöt 17.-19.7 ja 24.-26.7.2016 Visby on kaupunki ja maineensa veroinen. Täällä kävijän hurmaavat sen matalat, ruusuihin peittyvät talot, sen korkeat tornit, varjoisat

Lisätiedot

Retket BARNLEK 2014 Islanti 5. - 13. HEINÄKUUTA. 2013-9-30 Jorgen Bendt Pedersen Katarina Westerholm

Retket BARNLEK 2014 Islanti 5. - 13. HEINÄKUUTA. 2013-9-30 Jorgen Bendt Pedersen Katarina Westerholm Retket BARNLEK 2014 Islanti 5. - 13. HEINÄKUUTA 2013-9-30 Jorgen Bendt Pedersen Katarina Westerholm Reki nro 1. Reykjavík Opastettu kierros Reykjavikissa Kerrotaan ja nähdään eri paikkoja kaupungissa Retken

Lisätiedot

Kalastusmatka Malesian Borneoon 8-27.10.2015

Kalastusmatka Malesian Borneoon 8-27.10.2015 Kalastusmatka Malesian Borneoon 8-27.10.2015 Unelmamatka Kaukoitään niille, jotka pitävät kalastuksesta ja yleensä luonnossa liikkumisesta! Kalastusmuotoina ovat vetouistelu ja pohjaonginta. Varaa ja maksa

Lisätiedot

Jaakko Frösénin Jaltalla, Sevastopolissa Odessassa, Constantsassa Nessebarissa. 1/11

Jaakko Frösénin Jaltalla, Sevastopolissa Odessassa, Constantsassa Nessebarissa. 1/11 Alumnimatka Mustallemerelle Helsingin yliopiston alumniyhdistyksen jäsenet ja Aalto yliopiston alumnit tekevät yhteisen risteilyn Mustallemerelle 7. 14. lokakuuta 2014. Me alumnit matkustamme kreikkalaisen

Lisätiedot

T H E S I L T O N O U T D O O R S C L U B. 2 hh JUHLAVUODEN KUUBAAN

T H E S I L T O N O U T D O O R S C L U B. 2 hh JUHLAVUODEN KUUBAAN T H E S I L T O N O U T D O O R S C L U B JUHLAVUODEN 1490 + lennot 2 hh PRIKAATIMATKA KUUBAAN 26.6. 9.7.2019 Suomi-Kuuba-seuran prikaatimatka Las Tunasiin on tänä vuonna tavallista juhlavampi. Kuubassa

Lisätiedot

REININ JOKIRISTEILY

REININ JOKIRISTEILY REININ JOKIRISTEILY 8.4. 15.4.2019 Rentoudu, inspiroidu ja herkuttele viikko Reinillä! Tunnelmoi jokilaakson keväisillä maisemilla ja sen varrella olevien kaupunkien rattoisalla elämänmenolla. Matkan aloittaa

Lisätiedot

PARIISI YLIOPISTOKAUPUNKI

PARIISI YLIOPISTOKAUPUNKI PARIISI YLIOPISTOKAUPUNKI Helsingin ja Tampereen yliopiston alumnit järjestävät yliopistomatkan Pariisiin 18. 22.9.2019 Helsingin ja Tampereen yliopiston alumnit tekevät ainutlaatuisen matkan Pariisiin

Lisätiedot

Villa Arcadio Gardajärven maisemissa 8.-12.6.2016

Villa Arcadio Gardajärven maisemissa 8.-12.6.2016 Villa Arcadio Gardajärven maisemissa 8.-12.6.2016 Kauniille maisemille, italialaisille herkuille ja kiireettömälle tunnelmalle on helppo menettää sydämensä. Gardajärven maisemissa pääset tutustumaan upeisiin

Lisätiedot

HyväMe- lomaristeily. Kroatiaan Matkan hinta 1445,00. Ilmoittaudu marraskuun 2017 loppuun mennessä

HyväMe- lomaristeily. Kroatiaan Matkan hinta 1445,00. Ilmoittaudu marraskuun 2017 loppuun mennessä HyväMe- lomaristeily Kroatiaan 2018 18. 25.8.2018 Matkan hinta 1445,00 Ilmoittaudu marraskuun 2017 loppuun mennessä Mirja : mirja.hanninen@hyvame.fi puh : 040765528 1 2 HyväMe- ryhmä Makarskassa merenrannalla

Lisätiedot

IRLANNIN KIERTOMATKA 11. - 18.6. JA 19. - 26.8.2016

IRLANNIN KIERTOMATKA 11. - 18.6. JA 19. - 26.8.2016 IRLANNIN KIERTOMATKA 11. - 18.6. JA 19. - 26.8.2016 Limerick - Galway - Westport - Sligo - Vihreän saaren kierroksella matkataan kauniissa maisemissa, osin paljon kehuttua "Wild Atlantic Way" -reittiä

Lisätiedot

Esittely. Juhannusmatka Pohjois-Saksaan , 5 yötä. Elämysvinkkejä risteilylle

Esittely. Juhannusmatka Pohjois-Saksaan , 5 yötä. Elämysvinkkejä risteilylle Juhannusmatka Pohjois-Saksaan 18.6.2019 Esittely Juhannusmatka Pohjois-Saksaan 18.6.2019, 5 yötä Vain 4 paikkaa vapaana! Helsinki Travemünde Geestland Jork Duhnen Neuwerk Cuxhaven - Reinbek Lyypekki -

Lisätiedot

kiertomatka 11 päivää

kiertomatka 11 päivää Kuuban kiertomatka Kohtaa Karibian helmen kiehtova vetovoima Havannassa, ihastu Cienfuegosin ja Trinidadin arkkitehtuuriin, rentoudu Varaderon valkoisilla hiekkarannoilla 11 päivää 18.1.2019-29.1.2019

Lisätiedot

BUSINESS TO BUSINESS MEDIAT OY DUBLIN 03.-06.05.2007

BUSINESS TO BUSINESS MEDIAT OY DUBLIN 03.-06.05.2007 BUSINESS TO BUSINESS MEDIAT OY DUBLIN 03.-06.05.2007 tourwiseireland 1 Hotelli Dublinissa: Academy Hotel * * * Academy hotelli on mukava kolmen tähden hotelli aivan Dublinin keskustassa O Connell Street

Lisätiedot

T H E S I L T O N O U T D O O R S C L U B. 2 hh JUHLAVUODEN KUUBAAN

T H E S I L T O N O U T D O O R S C L U B. 2 hh JUHLAVUODEN KUUBAAN T H E S I L T O N O U T D O O R S C L U B JUHLAVUODEN 1490 + lennot 2 hh PRIKAATIMATKA KUUBAAN 26.6. 9.7.2019 Suomi-Kuuba-seuran prikaatimatka Las Tunasiin on tänä vuonna tavallista juhlavampi. Kuubassa

Lisätiedot

Kulinaarinen luomuviinimatka Etelä-Tiroliin & Veronaan 19.09. - 26.09.2015

Kulinaarinen luomuviinimatka Etelä-Tiroliin & Veronaan 19.09. - 26.09.2015 Kulinaarinen luomuviinimatka Etelä-Tiroliin & Veronaan 19.09. - 26.09.2015 1. Päivä: Lento (Kuopio) - Helsinki München: Willkommen in Deutschland! Ajamme Münchenistä Baijerin läpi, Innsbruckin ohi, henkeäsalpaavan

Lisätiedot

Syysmatka Montenegroon 3-11.10.2014

Syysmatka Montenegroon 3-11.10.2014 Syysmatka Montenegroon 3-11.10.2014 Vaasan Retkeilijät ry:n 30 hengen iloinen joukko Tuomo Perkiön johdolla teki ikimuistoisen matkan Montenegroon (Crna Gora) jota voidaan kutsua Välimeren helmeksi. Montenegro

Lisätiedot

Saapuminen Allbaniaan Tiranan lentokentälle kello 19.45, jossa suomea puhuva opas ja bussi vastassa.

Saapuminen Allbaniaan Tiranan lentokentälle kello 19.45, jossa suomea puhuva opas ja bussi vastassa. BALKANIN KIERROS 3-10.10.2015 : Albania, Makedonia, Kosovo Kuvassa Tirana 1. matkapäivä 3.10.2015 Helsinki - Tirana Saapuminen Allbaniaan Tiranan lentokentälle kello 19.45, jossa suomea puhuva opas ja

Lisätiedot

Budapestin kaupunkiloma, 4pv. Esittely. Budapestin kaupunkiloma, 4pv. Kohdetietoa. Budapest. Miksi valita tämä matka: Sivu 1 / 6

Budapestin kaupunkiloma, 4pv. Esittely. Budapestin kaupunkiloma, 4pv. Kohdetietoa. Budapest. Miksi valita tämä matka: Sivu 1 / 6 Sivu 1 / 6 Esittely Budapestin kaupunkiloma, 4pv Budapest on yksi Keski-Euroopan aurinkoisimmista kaupungeista. Monien mielestä kevätkausi Budapestissä on kauneinta aikaa, kun kaupunki herää talven jälkeen

Lisätiedot

Suomi-Portugali -yhdistyksen KEVÄTMATKA AZOREILLE

Suomi-Portugali -yhdistyksen KEVÄTMATKA AZOREILLE Suomi-Portugali -yhdistyksen KEVÄTMATKA AZOREILLE 24.-30.3.2019 Suomi-Portugali yhdistyksen jäsenmatka Vastuullinen matkanjärjestäjä: SUBLU TOUR PORTUGAL (www.sublutour.com/fi) - Nazaré, Portugali Ryhmän

Lisätiedot

MatkaMajakan 30-vuotisjuhlamatka Saksaan Satumaiset Rein-Mosel ja Luxemburg-

MatkaMajakan 30-vuotisjuhlamatka Saksaan Satumaiset Rein-Mosel ja Luxemburg- MatkaMajakan 30-vuotisjuhlamatka Saksaan 11.-15.9.2019 -Satumaiset Rein-Mosel ja Luxemburg- Elämäniloinen ja Saksan Riviera kuvaavat parhaiten tätä osaa maasta, joka on Saksan viininviljelyn tärkeimpiä

Lisätiedot

Ostosmatka Keskisen kyläkauppaan Tuuriin La 23.2.2013

Ostosmatka Keskisen kyläkauppaan Tuuriin La 23.2.2013 Ostosmatka Keskisen kyläkauppaan Tuuriin La 23.2.2013 Lähtöpaikat: Lapinlahti Siilinjärvi Kuopio Hinta: 32 / henkilö (edellyttää 30 lähtijää) Sitovat ilmoittautumiset 9.2 mennessä: Jaana Neuvonen p.044-5640

Lisätiedot

ROPAX-risteily Pohjois-Saksan helmet & Bauhaus 100 vuotta , 5 yötä

ROPAX-risteily Pohjois-Saksan helmet & Bauhaus 100 vuotta , 5 yötä ROPAX-risteily Pohjois-Saksan helmet & Bauhaus 100 vuotta 1.10.2019 Esittely ROPAX-risteily Pohjois-Saksan helmet & Bauhaus 100 vuotta 1.10.2019, 5 yötä Helsinki Travemünde Ludwigslust Berliini Schwerin

Lisätiedot

Alkusarja 8 vrk. LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen

Alkusarja 8 vrk. LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen Alkusarja 8 vrk LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen VIRALLISET FANIMATKAT 2 WWW.AIKAMATKAT.FI P1 ALKUSARJA, PITKÄ 1 8.9.2014 8 CHARTER LENNOT HKI, TRE JA KUOPIO HINTAAN SISÄLTYY

Lisätiedot

Guyanas Ranskan Guyana, Guyana, Surinam

Guyanas Ranskan Guyana, Guyana, Surinam Guyanas Ranskan Guyana, Guyana, Surinam 15.11-29.11.2014 Tässä se vihdoin tulee! Matkaohjelma, jonka valmistuminen kesti kauemmin kuin talon rakentaminen. Guyanas on pioneerimatka Etelä-Amerikkaan, poluille,

Lisätiedot

Kalastuspäiviä on neljä, aamu yhdeksästä iltapäivään kello viiteen. Majoituksemme hotelli Bahari Beach issa sisältää all inclusivepalvelun.

Kalastuspäiviä on neljä, aamu yhdeksästä iltapäivään kello viiteen. Majoituksemme hotelli Bahari Beach issa sisältää all inclusivepalvelun. Mombasan alue on tunnettu Marliinien, purjekalojen ja Doradojen urheilukalastuspaikka. Kalat alkavat siirtyä joulukuun puolessa välissä pohjoisesta etelään merivirtojen mukaan. Mombasan edustalla on hyviä

Lisätiedot

Eksoottinen Balkanin kiertomatka Albaniassa ja Makedoniassa 30.9. 5.10.2016

Eksoottinen Balkanin kiertomatka Albaniassa ja Makedoniassa 30.9. 5.10.2016 Hämeenlinnan kansalliset seniorit ry Eksoottinen Balkanin kiertomatka Albaniassa ja Makedoniassa 30.9. 5.10.2016 Matkaohjelma Perjantai 30.9. Matkapäivä, Skopje, 25 km Lennämme Helsingistä klo 13.05 Istanbuliin,

Lisätiedot

Luomuviinimatka Andien juurille

Luomuviinimatka Andien juurille Luomuviinimatka Andien juurille 24.02. - 08.03.2017 Chile & Argentiina luomuviinimatka Chile ja Argentiina ovat upeita valtioita, jotka ovat täynnä toinen toistaan loistavampia nähtävyyksiä. Matkamme alkaa

Lisätiedot

PARIISI YLIOPISTOKAUPUNKI

PARIISI YLIOPISTOKAUPUNKI PARIISI YLIOPISTOKAUPUNKI Helsingin ja Tampereen yliopiston alumnit järjestävät yliopistomatkan Pariisiin 11. 15.9.2019 Helsingin ja Tampereen yliopiston alumnit tekevät ainutlaatuisen matkan Pariisiin

Lisätiedot

Alkusarja 8 vrk. LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen

Alkusarja 8 vrk. LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen Alkusarja 8 vrk LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen VIRALLISET FANIMATKAT 2 WWW.AIKAMATKAT.FI P1 ALKUSARJA, PITKÄ 31.8. 7.9.2014 8 VRK ALK 990 SUORAT CHARTER LENNOT HKI, TRE JA

Lisätiedot

Alumnipurjehdus Kroatia 19-26.9.2015. www.lagooncharter.fi

Alumnipurjehdus Kroatia 19-26.9.2015. www.lagooncharter.fi Alumnipurjehdus Kroatia 19-26.9.2015 OHJELMA*: Lauantai Lauantai 4:30 kokoontuminen Helsinki-Vantaa lentokentälle 6:30-8:30 omakustanteinen lento Helsinki-Split* 9:00-9:30 kuljetus satamaan 10-12 lounas

Lisätiedot

MTK UUSIMAA Jäsenmatka Tšekkiin 7. 11.4.2013

MTK UUSIMAA Jäsenmatka Tšekkiin 7. 11.4.2013 MTK UUSIMAA Jäsenmatka Tšekkiin 7. 11.4.2013 ALUSTAVA MATKAOHJELMA: Sunnuntai 7.4.2013: Postitamme lentoliput ilmoittamaanne osoitteeseen noin kaksi viikkoa ennen lähtöpäivää. Suosittelemme saapumaan Helsinki-Vantaan

Lisätiedot

Matkaohjelma. A- Beach Links Kohti rantalomaa. Yrjö Tervakangas

Matkaohjelma. A- Beach Links Kohti rantalomaa. Yrjö Tervakangas Matkaohjelma A- Beach Links Kohti rantalomaa Yrjö Tervakangas 2 1. Päivä: Saapuminen Siem Reapiin valitsemastanne kohteesta. Kuljetus hotellille ja sisäänkirjautuminen. Päivällinen paikallisessa ravintolassa.

Lisätiedot

KAUHAJOEN KARHU RY 17.02.2015 PL 7 PL 76 61801 KAUHAJOKI

KAUHAJOEN KARHU RY 17.02.2015 PL 7 PL 76 61801 KAUHAJOKI MARATONJAOSTO Jäsentiedote 2/2015 (J.Hautala) MATKAT KARHU-VIESTI 11.4.2015 Miesjoukkue on ilmoitettu juoksuun jaoston toimesta mutta saataisiinko mukaan myös naisjoukkue?. Lisätietoa löytyy osoitteesta

Lisätiedot

Formulamatka Unkariin. Esittely. Formulamatkalle Unkarin Hungaroringille! Hungaroring. Budapest. Miksi valita tämä matka?

Formulamatka Unkariin. Esittely. Formulamatkalle Unkarin Hungaroringille! Hungaroring. Budapest. Miksi valita tämä matka? Sivu 1 / 6 Esittely Formulamatkalle Unkarin Hungaroringille! Lähde jännitämään suomalaisten menestystä Hungaroringin radalle! Tällä matkalla pääset seuraamaan harjoituksia, aika-ajoja sekä tietenkin itse

Lisätiedot

KALASTUSMATKA MEKSIKOON, PLAYA DEL CARMENIIN 7-23.4.2015

KALASTUSMATKA MEKSIKOON, PLAYA DEL CARMENIIN 7-23.4.2015 KALASTUSMATKA MEKSIKOON, PLAYA DEL CARMENIIN 7-23.4.2015 Yleisön, eli aikaisemmin Playa del Carmenissa mukana olleiden toiveesta järjestämme Playa del Carmeniin uuden kalastusmatkan. Matka soveltuu lomamatkaksi

Lisätiedot

Viron pääkaupunki Tallinna sijaitsee Pohjois-Euroopassa Itämeren rannalla. Tallinnassa on asukkaita

Viron pääkaupunki Tallinna sijaitsee Pohjois-Euroopassa Itämeren rannalla. Tallinnassa on asukkaita Sivu 1 / 7 Esittely Hotellimatka Tallinna / Viking Line Tallinnan hotellimatkallamme ehdit tutustua nähtävyyksiin, shoppailla, nauttia kulttuurista ja hemmotella itseäsi. Lukuisat kansainväliset ravintolat

Lisätiedot

HURTIGRUTEN - MAAILMAN KAUNEIN MERIMATKA KIRKKONIEMESTÄ BERGENIIN *, **, **, , JA

HURTIGRUTEN - MAAILMAN KAUNEIN MERIMATKA KIRKKONIEMESTÄ BERGENIIN *, **, **, , JA HURTIGRUTEN - MAAILMAN KAUNEIN MERIMATKA KIRKKONIEMESTÄ BERGENIIN 13.-19.4.*, 15.-21.5.**, 1.-7.8.**, 22.-28.8., 3.-10.9. JA 14.-20.9.2017 Hurtigruten on Norjan rannikon alkuperäinen laivareitti, joka

Lisätiedot

Oy Kon-Tiki Tours Ltd Fredrikinkatu 25 A 10, 00120 Helsinki, Finland Tel. +358 (0)9 466 300 www.kontiki.fi

Oy Kon-Tiki Tours Ltd Fredrikinkatu 25 A 10, 00120 Helsinki, Finland Tel. +358 (0)9 466 300 www.kontiki.fi Amsterdam tunnetaan kuvauksellisista kanavistaan ja polkupyöristään. Museoitakin on yli viisikymmentä, joten valinnanvaraa riittää. Amsterdamin paikalle nousivat ensimmäiset puutalot jo 1200-luvulla, jolloin

Lisätiedot

KALASTUSMATKAT MEKSIKOON, PLAYA DEL CARMENIIN 1-17.4.2014 ja 7-23.4.2015

KALASTUSMATKAT MEKSIKOON, PLAYA DEL CARMENIIN 1-17.4.2014 ja 7-23.4.2015 KALASTUSMATKAT MEKSIKOON, PLAYA DEL CARMENIIN 1-17.4.2014 ja 7-23.4.2015 Yleisön, eli aikaisemmin Playa del Carmenissa mukana olleiden toiveesta järjestämme yllämainittuina ajankohtina kalastusmatkat.

Lisätiedot

Tverin Karjalan Savusaunamatka 16.8. 23.8.2015

Tverin Karjalan Savusaunamatka 16.8. 23.8.2015 Tverin Karjalan Savusaunamatka 16.8. 23.8.2015 Tämä matka on tehty ennenkin. Se oli niin hyvä että pyysimme Leo Baskinia järjestämään matkan uudelleen. Tämä on tosi Savusaunafaneille. Matalle mahtuu vain

Lisätiedot

Alkusarja 4 vrk. LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen

Alkusarja 4 vrk. LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen Alkusarja 4 vrk LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen VIRALLISET FANIMATKAT 8 WWW.AIKAMATKAT.FI P2 ALKUSARJA, LYHYT 5 8.9.2014 4 VRK ALK 790 SUORA LENTO HELSINGISTÄ HINTAAN SISÄLTYY

Lisätiedot

Ryhmässä Fuengirolaan. v v Hotelli Fuengirola Park v Lennot Helsingistä ja Oulusta v Ilmoittaudu

Ryhmässä Fuengirolaan. v v Hotelli Fuengirola Park v Lennot Helsingistä ja Oulusta v Ilmoittaudu Ryhmässä Fuengirolaan v 14. -28.04.2018 v Hotelli Fuengirola Park v Lennot Helsingistä ja Oulusta v Ilmoittaudu 30.11.2017 mennessä Mirja ; 0407635528 mirja.hanninen@hyvame.fi Tuomas ; 0400242686 tuomas.samuel@gmail.com

Lisätiedot

Snellmanien sukutapahtumassa

Snellmanien sukutapahtumassa Lataa hyvinvointia elämääsi Snellmanien sukutapahtumassa Snelmannien sukutapahtumassa Kuopiossa 23.-25.8.2019 Kuopiossa 23.-25.8.2019 Koe unohtumattomia elämyksiä kanssamme! Nauti paikallisia herkkuja,

Lisätiedot

MYS-kesäretki 3.-5.7.2014 / Porvoo Tirmo Pernaja Kaunissaari Pyhtää Munapirtti

MYS-kesäretki 3.-5.7.2014 / Porvoo Tirmo Pernaja Kaunissaari Pyhtää Munapirtti MYS-kesäretki 3.-5.7.2014 / Porvoo Tirmo Pernaja Kaunissaari Pyhtää Munapirtti Tervetuloa MYS:in vuoden 2014 kesäiselle veneretkelle, joka suuntautuu itäiselle Suomenlahdelle Porvoosta Pyhtäälle. Kokoonnumme

Lisätiedot

Hansaristeily Hampuriin ja Lyypekkiin

Hansaristeily Hampuriin ja Lyypekkiin Hansaristeily Hampuriin ja Lyypekkiin Esittely Hansaristeily Lyypekkiin ja Hampuriin Lähde rentoutumaan Itämerelle ja viihtyisään Saksaan! Irrottaudu arjesta piristävällä risteilylomalla, joka ilahduttaa

Lisätiedot

... Alppien alta Adrialle

... Alppien alta Adrialle Itävallan, Unkarin, Italian ja Kroatian syleilyssä sijaitseva pieni Slovenia on mantereemme monipuolisimpia maita. Sen maalaukselliset maisemat ulottuvat Alpeilta Adrianmerelle tarjoten lukuisia maailmanluokan

Lisätiedot

THAIMAA SPECIAL. Päivä 1. Päivä 2

THAIMAA SPECIAL. Päivä 1. Päivä 2 THAIMAA SPECIAL BANGKOK - KWAI-JOKI HUA HIN GOLF KIERROS 14 päivää / 13 yötä Upea yhdistelmämatka, jossa koet Thaimaan eri puolet ja pelaat Thaimaan upeimmilla kentillä. Voit hankkia edullisia golfvarusteita

Lisätiedot

KUUBALAINEN SERENADI JA *

KUUBALAINEN SERENADI JA * KUUBALAINEN SERENADI 22.10.-4.11.2018 JA 18.2.-2.3.2019* Havanna (3+2 yötä) Viñales (retki) - Santiago (2 yötä) Bayamo (retki) Camagüey (2 yötä) Santa Clara (1 yö) Cienfuegos (retki) - Trinidad (2 yötä)

Lisätiedot

Kulttuurimatka Krakovaan 4 päivää 3 yötä

Kulttuurimatka Krakovaan 4 päivää 3 yötä Kulttuurimatka Krakovaan 4 päivää 3 yötä Vietä pitkä viikonloppu kesäisessä Krakovassa Finnairin suorilla lennoilla Helsingistä! Krakovan värikäs historia ja eloisa nykypäivä, hyvin säilynyt UNESCO:n maailmanperintökohteisiin

Lisätiedot

Krav Maga leiri Kroatiassa, 3-10.09.2011

Krav Maga leiri Kroatiassa, 3-10.09.2011 Krav Maga leiri Kroatiassa, 3-10.09.2011 Krav Maga Ry Turku ja Sunnea Oy järjestivat harjoitusleirin Kroatiassa syyskuussa 2011. Matkakohteena oli historiallinen Trogir. lensivät Norwegianilla ja myöhemmin

Lisätiedot

Jouluristeily Saksaan

Jouluristeily Saksaan 22.12.2018 Jouluristeily Saksaan Esittely 22.12.2018 Jouluristeily Saksaan 5 pv Helsinki Travemünde Hampuri Travemünde Helsinki Vietä joulu kanssamme rennossa ja kotoisassa tunnelmassa perinteisellä jouluristeilyllä

Lisätiedot

BRASILIA / Antti Vauhkonen

BRASILIA / Antti Vauhkonen 1 BRASILIA / Antti Vauhkonen Lennot: ( huom. Pariisin menoaikataulu saattaa muuttua ) 27.11 AF1099 Helsinki- Pariisi klo 12.15 14.20 27.11 AF442 Pariisi Rio de Janeiro klo 23.20 07.35 06.12 AF443 Rio de

Lisätiedot

Alkusarja 9 vrk. LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen

Alkusarja 9 vrk. LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen Alkusarja 9 vrk LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen VIRALLISET FANIMATKAT 2 WWW.AIKAMATKAT.FI BUSSIMATKA KATOWICEEN 31.8. 8.9.2014 9 KULJETUS: LAUTTA + BUSSI HINTAAN SISÄLTYY LAUTTAMATKAT

Lisätiedot

Normandian Jouluristeily Seinejoella

Normandian Jouluristeily Seinejoella 23.12.2018 Normandian Jouluristeily Seinejoella Esittely 23.12.2018 Normandian Jouluristeily Seinejoella 5 pv Pariisi Rouen Duclair Honfleur Rouen Pariisi Vietä hurmaavan huoleton ja ikimuistoinen joulu

Lisätiedot

MATKA MALTALLE 29.10. 3.11.2016

MATKA MALTALLE 29.10. 3.11.2016 MATKA MALTALLE 29.10. 3.11.2016 Yksi Maltan suurimmista vetonauloista on saarivaltion ympärillä vellova meri, joka vetää ihmisiä saarelle nauttimaan upeista maisemista ja kirkkaista vesistä. Maltan pitkä

Lisätiedot

Su su Kiehtova Peking

Su su Kiehtova Peking Su 4.11. su 11.11.2018 Kiehtova Peking Keisarien valtakunnassa koet hämmästyttävän Kiinan muurin yhden maailman seitsemästä ihmeestä, Kielletyn kaupungin lohikäärmevaltaistuimineen sekä Taivaallisen rauhan

Lisätiedot

Hotellimatka Vihulan kartanoon. Esittely. Vihulan hotellimatka 3 päivää. Vihulan kartano, Vihula Manor Country Club & SPA

Hotellimatka Vihulan kartanoon. Esittely. Vihulan hotellimatka 3 päivää. Vihulan kartano, Vihula Manor Country Club & SPA Sivu 1 / 7 Esittely Vihulan hotellimatka 3 päivää Tervetuloa Lahemaan kansallispuiston alueella sijaitsevaan Vihulaan, noin 95 km päähän Tallinnasta itään. Vihula on yksi Viron kauneimmista paikoista ja

Lisätiedot

Matka Sortavala - Valamo Käkisalmi Viipuri. 01. päivä 23.8.

Matka Sortavala - Valamo Käkisalmi Viipuri. 01. päivä 23.8. 23. 25.8.2018 Matka Sortavala - Valamo Käkisalmi Viipuri 01. päivä 23.8. Matkamme alkaa torstaina klo 7.30 Marolankadun pysäkiltä. Lappeenrannan tienoilla pidämme pienen kahvi- ja jaloittelutauon. Täältä

Lisätiedot

Islanti 22.10.- 26.10.2012

Islanti 22.10.- 26.10.2012 Matkatoimisto PT-Matkat Tapiontie 4 34800 Virrat ALV rek Puhelin / Fax 03 4755161 GSM +358 40 5559161 Y-tunnus 1126019-0 Sähköposti pt-matkat@phpoint.fi KUVI 3484 / 00 MJM MTK-Virrat Islanti 22.10.- 26.10.2012

Lisätiedot

Pääsiäisristeily Saksaan, linnoja ja maaseudun makuja , 5 yötä

Pääsiäisristeily Saksaan, linnoja ja maaseudun makuja , 5 yötä Pääsiäisristeily Saksaan, linnoja ja maaseudun makuja 17.4.2019 Esittely Pääsiäisristeily Saksaan, linnoja ja maaseudun makuja 17.4.2019, 5 yötä Helsinki Travemünde Bad Malente Malente Eutin Malente Pöln-

Lisätiedot

HURTIGRUTEN-RISTEILY KIRKKONIEMESTÄ BERGENIIN , , ***, **, , , JA

HURTIGRUTEN-RISTEILY KIRKKONIEMESTÄ BERGENIIN , , ***, **, , , JA HURTIGRUTEN-RISTEILY KIRKKONIEMESTÄ BERGENIIN 23.-29.6., 29.7.-5.8., 6.-12.8.***, 9.-15.8.**, 20.-26.8., 31.8.-6.9., 11.-17.9. JA 22.-28.9.2018 Hurtigruten - maailman kaunein merimatka Hurtigruten on Norjan

Lisätiedot

Tarjous 15 vrk. LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen

Tarjous 15 vrk. LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen Tarjous 15 vrk LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen VIRALLISET FANIMATKAT 2 WWW.AIKAMATKAT.FI P9 ALKUSARJA, PITKÄ 1. 15.9.2014 15 VRK ALK 1450 LENNOT HKI-KTW, KRK-HEL HINTAAN SISÄLTYY

Lisätiedot

HURTIGRUTEN - MAAILMAN KAUNEIN MERIMATKA *, , , , , , JA

HURTIGRUTEN - MAAILMAN KAUNEIN MERIMATKA *, , , , , , JA HURTIGRUTEN - MAAILMAN KAUNEIN MERIMATKA 13.-19.4.*, 15.-21.5., 1.-7.8., 17.-24.8., 22.-28.8., 3.-9.9., 8.-15.9. JA 14.-20.9.2017 Hurtigruten on Norjan rannikon alkuperäinen laivareitti, joka on jo vuodesta

Lisätiedot

HINTAAN SISÄLTYY. Hurtigruten - maailman kaunein merimatka

HINTAAN SISÄLTYY. Hurtigruten - maailman kaunein merimatka HURTIGRUTEN-RISTEILY KIRKKONIEMESTÄ BERGENIIN 30.3.-5.4.* JA 13.-20.5.**, 23.-29.6., 29.7.-5.8., 6.-12.8.***, 9.-15.8.**, 20.-26.8., 28.8.-3.9., 31.8.-6.9., 11.-17.9., 22.-28.9. JA 19.-25.12.2018 Hurtigruten

Lisätiedot

Illallinen hotellin ravintolassa.

Illallinen hotellin ravintolassa. 1 Lähettäjä Forssan matkatoimisto oy / Leila Rauhaniemi puh. 0207 75 77 22 sähköposti. leila.rauhaniemi@fmtours.fi Attn: Pekka Heikkilä sähköposti: pekkah09@gmail.com Talinkorvantie 11B49, 20320 Turku,

Lisätiedot

Kasvun tukeminen Pohjoismainen TA-konferenssi Ahvenanmaalla

Kasvun tukeminen Pohjoismainen TA-konferenssi Ahvenanmaalla Kasvun tukeminen Pohjoismainen TA-konferenssi Ahvenanmaalla 17.-19.4.2015 Järjestäjänä FinTA ry (Suomen transaktioanalyysiyhdistys) Hotelli Arkipelag Maarianhamina, Ahvenanmaa Kasvun tukeminen Kutsumme

Lisätiedot

KymiSun. Tervetuloa retkillemme luontoon, kulttuuriin, historiaan ja ihmiseen.

KymiSun. Tervetuloa retkillemme luontoon, kulttuuriin, historiaan ja ihmiseen. tarjoaa unohtumattomia elämyksiä veneretkillä yrityksille, ryhmille ja yhteisöille. Kymijoen historiaretkillä, Verlan kirkkailla vesillä ja Unescon Maailmanperintökohteessa, sekä Repoveden erämaiden siimeksessä.

Lisätiedot

Matkakertomus Busiasta 2.6.-15.6.2011

Matkakertomus Busiasta 2.6.-15.6.2011 Matkakertomus Busiasta 2.6.-15.6.2011 Lähdimme Kenian matkalle hyvin varautuneina kohdata erilainen kulttuuri. Olimme jo saaneet kuulla, mihin asioihin on syytä varautua, ja paikan päällä tuntuikin, että

Lisätiedot

Adventtimatka Roomaan joulukuun pimeydestä Rooman valoon 04.12 09.12.2016

Adventtimatka Roomaan joulukuun pimeydestä Rooman valoon 04.12 09.12.2016 Adventtimatka Roomaan joulukuun pimeydestä Rooman valoon 04.12 09.12.2016 Matkaoppaana legendaarinen Italian asiantuntija Silja Tuominen Matkaemäntänä Hanna Ekola, musiikissa Hannan tilaisuuksissa mukana

Lisätiedot

Risteily Kuuban ympäri

Risteily Kuuban ympäri 5.11.2018 Risteily Kuuban ympäri Esittely 5.11.2018 Risteily Kuuban ympäri 11 pv Kuuba Jamaika Koe myyttinen, muuttuva Kuuba! Lähde elämänilon ja salsan hurmaavaan kotimaahan, jossa menneisyys ja nykyisyys

Lisätiedot

Luomuviinimatka Rheinin laaksoon

Luomuviinimatka Rheinin laaksoon Luomuviinimatka Rheinin laaksoon 19.05. 22.05.2017 Oletko aina jo halunnut romanttiselle matkalle Rheinin laaksoon? Nyt toiveesi toteutuu! Lähde mukaamme tälle kiehtovalle luomuviinimatkallemme! Saksassa

Lisätiedot

Luomuviinimatka. Toskanaan 10.10. 17.10.2015

Luomuviinimatka. Toskanaan 10.10. 17.10.2015 Luomuviinimatka Toskanaan 10.10. 17.10.2015 Syttyykö silmiisi haaveileva katse kuulleessasi sanan Toskana? Jos vastauksesi on kyllä, toivotamme sinut sydämellisesti tervetulleeksi mukaamme: OHJELMA 1.

Lisätiedot

Islanti 22.10.- 26.10.2012 Matkanjohtajat;

Islanti 22.10.- 26.10.2012 Matkanjohtajat; Matkatoimisto PT-Matkat Tapiontie 4 34800 Virrat ALV rek Puhelin / Fax 03 4755161 GSM +358 40 5559161 Y-tunnus 1126019-0 Sähköposti pt-matkat@phpoint.fi KUVI 3484 / 00 MJM MTK-Virrat Islanti 22.10.- 26.10.2012

Lisätiedot

LAPIN JÄRJESTÖJEN JÄSENMATKA HURMAAVAAN SLOVENIAAN. TEEMME PÄIVÄRETKEN KROATIAAN KE KE

LAPIN JÄRJESTÖJEN JÄSENMATKA HURMAAVAAN SLOVENIAAN. TEEMME PÄIVÄRETKEN KROATIAAN KE KE LAPIN JÄRJESTÖJEN JÄSENMATKA HURMAAVAAN SLOVENIAAN. TEEMME PÄIVÄRETKEN KROATIAAN KE 16.10. KE 23.10.9.2019 Luonto on hemmotellut Sloveniaa. Luoteessa ovat Juliaaniset Alpit, lounaassa välkehtivän sininen

Lisätiedot