Hyvää uutta vuotta sinulle rakas uutiskirjeemme lukija!

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Hyvää uutta vuotta sinulle rakas uutiskirjeemme lukija!"

Transkriptio

1 No: 19 Unkarin uutiset MARRAS-TAMMI Hyvää uutta vuotta sinulle rakas uutiskirjeemme lukija! Kiitos kun olet muistanut perhettämme ja työtämme rukouksin! Tämä työ on sellaista, että haasteita riittää jokaiselle päivälle ja voitot saavutetaan rukouksissa. Siksi on niin turvallista tietää, että muistatte meitä rukouksin. Paljon on tapahtunut edellisen uutiskirjeemme jälkeen. Koetamme lyhyesti jakaa muutamia tapahtumia ja ajatuksia marras-tammikuulta. Muut olemme saaneet olla terveinä, mutta Jouni on sairastellut sitäkin enemmän. Jounilla on ollut jo neljä antibioottikuuria, ja vieläkin vain hengitys rohisee oudosti. Kiitos kun muistatte meitä rukouksin, että Jounikin saisi parantua vaivoistaan! Marraskuussa saimme pitää vieraanamme Kotkan Helluntaiseurakunnan pastoripariskuntaa, Kari ja Maija Ketojaa. Oli hienoa jakaa monia visioita ja kokemuksia lähetystyöstä matkan varrelta. Koimme heidän vierailunsa suurena tukena ja rohkaisuna koko perheelle. Lyhyen vierailun aikana ehdimme piipahtaa myös ortodoksijuutal. vanhainkodissa, jossa Kari ja Maija saivat tavata muutamia holokaust vanhuksia ja kuulla heidän elämänsä tarinaa. Marraskuussa saimme vieraiksemme myöskin lähetyskandidaatti perheen, Eero ja Linnea Valtialan sekä heidän poikansa Juhon. Toivomme ja rukoilemme, että Jumala avaisi heille oikeat ovet oikeaan aikaan juutalaisen kansan pariin. Uskomme, että nyt on Euroopan juutalaisten aika saada kuulla Messiaasta!

2 Siksi iloitsemme aina, kun kuulemme, että Jumala on laskenut jonkun sydämelle juutalaisen kansan. Työ ei tule olemaan helppoa, sen voimme sanoa, mutta Jumalan avulla ja johdatuksessa työ saavuttaa sen, minkä Jumala on suunnitellut! Marraskuussa saimme olla luovuttamassa 10 läppäriä Mazs juutalaisjärjestön Jaffe Program johtajalle, Lazslolle, joka toimitti ne eteenpäin kymmenelle köyhälle juutalaisperheelle. Olemme saaneet kuulla, miten syvästi nuo perheet ovat olleet kosketettuja ja iloisia lahjastamme. Hyvä ystävämme Aki Turunen sai viime kesänä Jaffe programin johtajan esittämän läppäripyynnön sydämelleen ja Jumala johdatti niin, että pian hänellä olikin jo 14 läppäriä + laukkua Unkariin viemisiksi. 4 muuta läppäriä pidimme tiimimme käytössä ja tarkoituksenamme on järjestää tämän kevään aikana pieniä tietokone kursseja köyhille juutalaisperheille näiden läppäreiden mahdollistamana juutalaisjärjestön tiloissa, jotka saamme ilmaiseksi käyttöömme. Joulukuussa saimme kutsun Mazs juutalaisjärjestön Mitsve-kiitosjuhlaan, joka järjestetään vuosittain järjestön vapaaehtoistyöntekijöille. Saimme kuulla, että FIDA ja FONS on ollut Mazs:n yksi merkittävimmistä tukijoista tänä vuonna. He kertoivat arvostavansa suuresti sitä, että me kristittyinä haluamme olla auttamassa holokaust vanhuksia ja köyhiä juutalaisperheitä ja rakentamassa näin siltaa juutalaisten ja kristittyjen välille. Saimme myöskin kertoa työstämme ja kutsuimme paikalla olleet katsomaan Shalom kuoron matkasta tehtyä dokumenttifilmiä.

3 Lähetysharjoittelijamme, Jyrki Halonen, on tehnyt suuren työn kootessaan Shalom kuoron matkasta upean n. tunnin mittaisen dokumentti filmin. Sen ensi-ilta järjestettiin juutalaiskeskuksessa ja paikalla olivat kaikki kuorolaiset ja heidän ystäviään/ perheenjäseniään. Moni kuorolainen tuli kertomaan, kuinka ihana oli katsoa filmiä, joka toi kaikki kauniit muistot niin elävästi mieleen. Suomalaisten ja seurakuntiemme rakkaus on jättänyt syvän jäljen näiden holokaust vanhusten sydämiin ja tämän filmin avulla myös sukulaiset ja ystävät ovat saaneet kosketuksen sydämelleen. Empun ja Leevin koulun joulukonsertit ovat joka vuosi tuoneet meidän perheelle lämpimän joulumielen ja niin tänäkin vuonna. Olemme iloisia, että pojat saavat käydä tätä kristillistä kansainvälistä koulua, jossa joulun sankari saa olla joulun sankari. Toivomme, että myös mahdollisimman moni juutalainen ystävämme saisi tämän kevään aikana löytää Messiaansa. Vierailimme ennen joulua vielä kahdessa Hanukka juhlassa juutalaiskeskuksessa. Hanukka juhlassa valo on yksi tärkeä elementti ja kuinka mielenkiintoista onkaan, että Messias sanoi itsestään, Minä olen maailman valo.

4 Ensimmäisessä Hanukka juhlassa lahjoitimme kaikille Shalom kuorolaisille Jyrkin kokoaman dokumentin DVD:t, joissa kannessa komeilee suomalaisia majakoita. Saimme kuulla että kansikuvan symbolinen sisältö oli puhutellut joitakin kuorolaisia. Toisessa Hanukka juhlassa olimme mukana ystäviemme Anne ja Hannu Ylitalon vapaaehtoistiimin kanssa, jotka lahjoittivat köyhille juutalaisperheille ruokalahjakasseja. Olemme iloisia, että olemme saaneet tutustua Anneen ja Hannuun ja linkittää heitä tänne Budapestin juutalaistyöhön. Olemme heidän kanssaan myös alkaneet selvittää ja kehitellä ajatusta ystäväpalveluhankkeesta holokaust vanhusten parissa muutamassa eri maassa, jonka tiimoilta pidimme ensimmäistä suunnittelupalaveria juutalaisjrjestön tiloissa meidän tiimiläisten, Szabin ja Monin, kanssa. Annen ja Hannun vapaaehtoistiimi oli tehnyt myös ihanat lämpimät paketit ortodoksijuut. vanhainkodin asukkaille. Me toimitimme ne sitten perille, sillä Annen ja Hannun piti rientää arjen askareisiin Itävaltaan, Wieniin.

5 Joulua vietimme Ritvan ja Jyrkin kanssa täällä Unkarissa. Ensimmäistä kertaa Unkariin muutettuamme emme matkustaneetkaan Suomeen jouluksi. Tiimiläisemme puolestaan saivat kutsun mennä viettämään joulua ja uutta vuotta Suomeen. Ritvan kanssa leivoimme ja kokkasimme joitakin suomalaisia jouluherkkuja, kuten joulutorttuja, pipareita ja porkkanalaatikkoa. Leevin mielestä kinkku ei ollut yhtä hyvää kuin Suomessa. Liekö salaisuus siinä, että kinkku olikin lammasta eikä possua, jota emme kyllä heti paljastaneet Leeville:) Uutta vuotta kanssamme olikin sitten vastaanottamassa meidän ja Halosten lisäksi kolme ystäväperhettämme Suomesta. Pakkanen paukkui niin, että suomalaiset ystävämme tuumasivat, että heidän pitää pian lähteä lämmittelemään Suomeen. Ilman kosteus on täällä niin suuri, että pienempikin pakkanen tuntuu pahemmalta kuin kovempi pakkanen Suomessa. Vuosi siis vaihtui jälleennäkemisen riemussa. Olemme Taivaan Isälle kiitollisia näistä ystävistämme, joiden kanssa olemme saaneet jakaa monia iloja ja suruja ja tukea toinen toistamme. Juhlien jälkeen on jälleen arki koittanut ja olemme suunnitelleet yhteistyössä juutalaisjärjestön kanssa muutamia tapahtumia tälle keväälle ja kesälle. Niistä on lyhyet maininnat rukousaihe osiossa, jotta voisitte muistaa niitä rukouksin.

6 Tammikuussa Saimme kutsun suureen kiitoskonserttiin, joka järjestettiin Isossa synagogassa. Siellä saimme muistutuksen siitä, kuinka tärkeää kanssanne tekemämme työ on Jumalan näkökulmasta. Jonottaessamme tilaisuuteen parin sadan metrin pituisessa jonossa, jonon hännillä, meidät tultiin hakemaan yllättäen VIP vieraina, jonon ohi, ilman turvatarkastuksia synagogan salin etuosaan. Vähän vaikeaa oli ottaa vastaan tuo kunnianosoitus, mutta näin jälkeenpäin ajatellen koemme, että jostain syystä Jumala halusi meidän silloin muistavan, kuinka tärkeänä Hän pitää työtä, jota olette meidät tänne lähettäneet tekemään! Se rohkaiskoon teitä ja meitä jatkamaan! 14. Tammikuuta rakas ystävämme Rudolf Nemet nukkui pois. Haluamme jakaa kanssasi muutaman ajatuksen, jotka hänen tyttärensä, Julia, kirjoitti Jounille pian isänsä kuoleman jälkeen: En voi kiittää sinua tarpeeksi siitä, että teit mahdolliseksi Rudille ja meille tämän fantastisen kokemuksen omassa maassasi. Tällä en tarkoita matkailukokemusta, vaan sitä, että meillä oli mahdollisuus tavata sinun perheesi, synnyinseutusi ja niin paljon hyviä ihmisiä, joilla on todellinen sydän. Hyvien ihmisten tapaaminen toi meille myönteisen vaikutuksen. Nyt me myös haluamme olla hyviä muille ihmisille, näin se toimii. Ja muun muassa siksi sinun missiosi on niin tärkeä!

7 Shalom kuoron matkalla Turussa ja Turun konsertissa tulkkina toiminut Ildiko Kivikari tuli miehensä Urpon kanssa yllätyksenä tapaamaan meitä ja Shalom kuoroa tänne Budapestiin. Olemme kuulleet että moni kuorolaisten kotimajoittaja on myös suunnitellut matkaa tänne Budapestiin tälle keväälle. Olette lämpimästi tervetulleita ja hyvin kaivattuja Shalom kuoron vieraita! Unkarin Ortodoksijuutalaisen yhteisön presidentti, Deplinger, kutsui meidät ja meidän organisaatiomme Holokaustin muistotilaisuuteen tänä maanantaina ortodoksijuutalaisen vanhainkodin pieneen synagogaan, jossa oli paikalla mm. Israelin suurlähettiläs. On Jumalan suurta ihmettä, että meidät oli kutsuttu lähetysjärjestö Fida International:n edustajina kunniavieraiksi tähän tilaisuuteen. Maanantai-iltana vielä kiirehdimme tapaamaan Ibolyan kotiin holokaustvanhusten ryhmää. Veimme heille Ritvan kanssa leipomiamme karhunpasteijoita sekä poro-paprika-piirakkaa, suomalaisia erikoisuuksia. Saimme paljon rohkaisua heiltä, kun kerroimme tämän kevään suunnitelmistamme, ystäväpalvelu-hankkeesta sekä huhti-toukokuun

8 vaihteessa toteutettavasta Auschwitzin matkasta. Ystäväni Janos, jolta olen aiemmin saanut hänen päiväkirjansa holokaustin ajalta, ilmoittautui heti matkalle mukaan. Kiitosaiheitamme: Juutalaisyhteisön avoimuus yhteistyölle jatkunut Lähetysharjoittelijoidemme monet lahjat Olemme saaneet monilta rohkaisua Rukousaiheitamme: Holokaust työ Perhetyö Seurakunnan istutus hanke Tiimiläiset Meidän perhe; erityisesti Jounin terveys Kevään isoja tapahtumia: Kotkan aktio Family action night 24.2 Auschwitz-Budapest matka Ystävyyden silta konsertti 2.5 Judafest lasten ohjelmasta vastuu 7.6 Family action night 11.6 Rukouksiinne sulkeutuen, Annu, Jouni, Eemeli ja Leevi

No: 21 Unkarin uutiset HUHTI-TOUKO

No: 21 Unkarin uutiset HUHTI-TOUKO No: 21 Unkarin uutiset HUHTI-TOUKO Kiitos jälleen esirukouksistasi! Työmme ja ihmiset joita tapaamme työssämme tarvitsevat kipeästi esirukoustasi. Toivomme, että osaisimme tässä kirjeessämme kertoa sanoin

Lisätiedot

Olen ollut juutalaisille kuin juutalainen voittaakseni lain alla eläviä, vaikka en olekaan lain alainen. 1.Kor.9:20

Olen ollut juutalaisille kuin juutalainen voittaakseni lain alla eläviä, vaikka en olekaan lain alainen. 1.Kor.9:20 Pisarakirje Helmikuu 2014 Kulttuurieroja Olen ollut juutalaisille kuin juutalainen voittaakseni lain alla eläviä, vaikka en olekaan lain alainen. 1.Kor.9:20 Kännykässäni olen säilyttänyt 18.1.2011 saamani

Lisätiedot

UUTISIA LÄHETYSTYÖSTÄ 1/2014 VIHDIN SEURAKUNTA

UUTISIA LÄHETYSTYÖSTÄ 1/2014 VIHDIN SEURAKUNTA UUTISIA LÄHETYSTYÖSTÄ 1/2014 VIHDIN SEURAKUNTA 1 J JOULURUOKAMYYJÄISIIN VALMISTAUTUMASSA Joulukuun viimeiset myyjäiset vuonna 2013 olivat Jouluruokamyyjäiset. Kirkonkylän omiin puurojuhliin tuli paljon

Lisätiedot

Marja & Risto & Sade 4v. & Linnea 2v. Ystäväkirje 1/2011, Odessa, Ukraina 13.4.2011.

Marja & Risto & Sade 4v. & Linnea 2v. Ystäväkirje 1/2011, Odessa, Ukraina 13.4.2011. Marja & Risto & Sade 4v. & Linnea 2v. Ystäväkirje 1/2011, Odessa, Ukraina 13.4.2011. Luottamuksellinen-ei julkaistavaksi ilman lupaa Postiosoitteemme: Risto & Marja Liedenpohja P.O.Box 8, Odessa 65101

Lisätiedot

Pisarakirje. Pisaran vuosikokous. Pisarakirje Helmikuu 2011 1

Pisarakirje. Pisaran vuosikokous. Pisarakirje Helmikuu 2011 1 Pisarakirje Helmikuu 2012 Vedenjakajalla Tervehdys kaikille Pisaran ystäville! Yhdistyksissä eletään aikaa, jolloin toisaalta summataan edellisen vuoden työtä ja toisaalta käännetään katse eteenpäin. Olemme

Lisätiedot

Kohti sisäistä ja ulkoista rauhaa Monikulttuurinen ilta Kemijärven kirjastossa Vieraana Orland Bishop

Kohti sisäistä ja ulkoista rauhaa Monikulttuurinen ilta Kemijärven kirjastossa Vieraana Orland Bishop Kohti sisäistä ja ulkoista rauhaa Monikulttuurinen ilta Kemijärven kirjastossa Vieraana Orland Bishop Tiistaina 20. tammikuuta 2015 klo 17.30 Orland Bishop kertoo työstään kalifornialaisten jenginuorten

Lisätiedot

Vapis. Joulukuu 2013 - Helmikuu 2014. Jyväskylän Vapaaseurakunnan tiedotuslehti

Vapis. Joulukuu 2013 - Helmikuu 2014. Jyväskylän Vapaaseurakunnan tiedotuslehti Vapis Joulukuu 2013 - Helmikuu 2014 Jyväskylän Vapaaseurakunnan tiedotuslehti Vapis -lehti Toimitus Seurakunnan toimisto Rajakatu 20 B 18 40200 Jyväskylä Puhelin 014 614 026 Vastaava toimittaja Kari Hämäläinen

Lisätiedot

nro 3, syyskuu 2012 4 E Kiitollisuutta ja iloa evankeliumin työstä Helluntaiseurakuntien lähetystyö 100 vuotta

nro 3, syyskuu 2012 4 E Kiitollisuutta ja iloa evankeliumin työstä Helluntaiseurakuntien lähetystyö 100 vuotta nro 3, syyskuu 2012 4 E Kiitollisuutta ja iloa evankeliumin työstä Helluntaiseurakuntien lähetystyö 100 vuotta 1 Tässä lehdessä: Helluntaiseurakuntien lähetystyö 100 vuotta s. 2 Eero Ketola Pääkirjoitus

Lisätiedot

PATMOS LÄHETYSSÄÄTIÖN LASTENAVUN JULKAISU TUOTA LAPSILLE ILOA RAKASTA. AUTA.

PATMOS LÄHETYSSÄÄTIÖN LASTENAVUN JULKAISU TUOTA LAPSILLE ILOA RAKASTA. AUTA. patmoslapset 09 PATMOS LÄHETYSSÄÄTIÖN LASTENAVUN JULKAISU TUOTA LAPSILLE ILOA RAKASTA. AUTA. patmoslapset 09 Patmos Lähetyssäätiön Lastenavun julkaisu 2009 Toimittaja Pirkko Säilä pääkirjoitus Vastaava

Lisätiedot

Hyvää Joulua ja siunausta vuodelle 2007

Hyvää Joulua ja siunausta vuodelle 2007 Joukkokirje RADIO DEIN JA KRISTITYT YHDESSÄ RY:N UUTISLEHTI Julkaisija: Kristityt Yhdessä ry, Ilmalankuja 2 i, 00240 Helsinki, 9. vuosikerta N:o 4/2006 Hyvää Joulua ja siunausta vuodelle 2007 RADIO DEI

Lisätiedot

Pisarakirje. Pisarakirje Joulukuu 2014 1 NIIN KAUAN KUIN PÄIVÄ ON. Joulukuu 2014

Pisarakirje. Pisarakirje Joulukuu 2014 1 NIIN KAUAN KUIN PÄIVÄ ON. Joulukuu 2014 Pisarakirje Joulukuu 2014 NIIN KAUAN KUIN PÄIVÄ ON "Niin kauan kuin päivä on, tulee meidän tehdä hänen tekojansa, joka on minut lähettänyt" (Joh. 9:4) Vihdin ryhmä kävi marraskuussa Tosnon seurakunnan

Lisätiedot

TAISTO PITKÄNEN LÄHETYS- JA RUKOUSKIRJE 2/2012

TAISTO PITKÄNEN LÄHETYS- JA RUKOUSKIRJE 2/2012 MISSION ASSOCIATION CARITAS RUSSIA RY TAISTO PITKÄNEN LÄHETYS- JA RUKOUSKIRJE 2/2012 Taas on tullut aika kirjoitaa. Joulu lähestyy ja lumi on jo maassa.uutena asiana voin kertoa teille, että Caritas Russia

Lisätiedot

nro 3, syyskuu 2013 4 E Sri Lankan seurakunnat kasvavat vainoista huolimatta Kehittyvän Romanian unohdetut

nro 3, syyskuu 2013 4 E Sri Lankan seurakunnat kasvavat vainoista huolimatta Kehittyvän Romanian unohdetut nro 3, syyskuu 2013 4 E Sri Lankan seurakunnat kasvavat vainoista huolimatta Kehittyvän Romanian unohdetut 1 Tässä lehdessä: Muuttovirta Makedoniasta voimistuu s. 2 Eero Ketola Pääkirjoitus s. 3 Kai Loikkanen

Lisätiedot

Sisällys. Toimituksesta. Seurakuntaviesti

Sisällys. Toimituksesta. Seurakuntaviesti Sisällys Toimituksesta 2 Suhteuta ongelmasi oikeaan mittakaavaan 3 Todistamisesta 4 Vanhimmiston puheenvuoro 5 Sielunhoitajamaallikot palvelemassa 7 Sisarusten tarina uskosta 8 Vapaakirkon historia 12

Lisätiedot

Sanansaattajien radiotyö Intiassa

Sanansaattajien radiotyö Intiassa 1 / 7 Sanansaattajien radiotyö Intiassa (Tv-työstä on erillinen esitys.) PowerPoint-esitys, johon sisältyy video Kolme kuuntelijakertomusta Intiasta (4:50) Ohjeeksi: Kopioi powerpoint-esitys ja video tikulta

Lisätiedot

Uusi Elämä. Unelma Haminasta Sivu 7. Lähde mukaan iloisen uutisen. verkostoon Sivu 12. Kalevi Lehtinen: Nro 5/2008. Hannah Jurvansuulla on

Uusi Elämä. Unelma Haminasta Sivu 7. Lähde mukaan iloisen uutisen. verkostoon Sivu 12. Kalevi Lehtinen: Nro 5/2008. Hannah Jurvansuulla on Tämä lehti on Kotka - Hamina -extra - rakkauden ja toivon sanomaa juuri sinulle! Rovasti Ismo Saarikoski toimittaa Päivän tunnussana -kirjaa Sivu 3 Pastori Ossi Könönen: Se tekee kipeää Sivu 5 Riippumaton,

Lisätiedot

Salla, Diego, Troy ja Julia

Salla, Diego, Troy ja Julia 11.4.2006 Pääsiäisterveisin kirjoitamme kuumasta ja hyttysten valtaamasta Guanacastesta. Jeesuksen kärsimys, kuolema ja ylösnousemus... elämä meille! On haastavaa käytännössä elää ja näyttää, että juuri

Lisätiedot

LAHJAKSI OLETTE SAANEET LAHJAKSI ANTAKAA

LAHJAKSI OLETTE SAANEET LAHJAKSI ANTAKAA LAHJAKSI OLETTE SAANEET LAHJAKSI ANTAKAA RIIHIMÄEN IDÄNTYÖN KUULUMISIA ELOKUU 2009 PUHEENJOHTAJAN PALSTA ILOSANOMAN TUOJAN ASKELET Keskikesä, aurinko ja loma varustavat meitä joka vuosi uudestaan pitkään

Lisätiedot

Uusi Elämä. Olen kokenut Jumalan todellisuuden. Karjalasta kajahtaa Kristillisiä videolähetyksiä

Uusi Elämä. Olen kokenut Jumalan todellisuuden. Karjalasta kajahtaa Kristillisiä videolähetyksiä Tohmajärvi Extra Rakkauden ja toivon sanomaa sivut 3-5, 7-10 ja 12 Uusi Elämä Riippumaton, yhteiskristillinen herätyslehti - Uusi Elämä, PL 755, 20101 Turku - www.uusielama.net Nro 2/2011 Noora Hirvonen:

Lisätiedot

VAPAA SISÄLÄHETYS RY Talvi 2007. Valokulkue MAHDOTTOMASTA TULI MAHDOLLINEN. Keskellä elämää -kampanja käynnistyy!

VAPAA SISÄLÄHETYS RY Talvi 2007. Valokulkue MAHDOTTOMASTA TULI MAHDOLLINEN. Keskellä elämää -kampanja käynnistyy! Kotimaan evankeliointi. fi VAPAA SISÄLÄHETYS RY Talvi 2007 Valokulkue MAHDOTTOMASTA TULI MAHDOLLINEN Keskellä elämää -kampanja käynnistyy! Pääkirjoitus Astu Jumalan tarinaan Tutkittaessa suomalaisten unelmia

Lisätiedot

Pisarakirje. Pisarakirje Helmikuu 2015 1. Tyhjiöstä kohti täyteyttä

Pisarakirje. Pisarakirje Helmikuu 2015 1. Tyhjiöstä kohti täyteyttä Pisarakirje Helmikuu 2015 Tyhjiöstä kohti täyteyttä Kautta vuosien Pisaran työ on kohdistunut monenlaisessa tyhjiössä eläviin ihmisiin. Tutkintavankilan sellissä lojutaan ja odotetaan. Tuomion saamisen

Lisätiedot

hervanta Noste-kampanja tulee taas Kansainvälinen teatteriesitys Hervannassa Katukappeli maailmalla EIKÖ KAIKKIVALTIAS KUULISI JA NÄKISI?

hervanta Noste-kampanja tulee taas Kansainvälinen teatteriesitys Hervannassa Katukappeli maailmalla EIKÖ KAIKKIVALTIAS KUULISI JA NÄKISI? NOSTE hervanta Noste-kampanja tulee taas Kansainvälinen teatteriesitys Hervannassa Katukappeli maailmalla EIKÖ KAIKKIVALTIAS KUULISI JA NÄKISI? Mielenkiintoinen elämä Jumalan kanssa on mahdollista kaikille

Lisätiedot

Pisarakirje Huhtikuu 2013

Pisarakirje Huhtikuu 2013 Pisarakirje Huhtikuu 2013 Avoin ja uskollinen Vuoden 2012 toiminta on vihdoin viety kirjoihin ja kansiin. Perinteisen vankilatyön loputtua Venäjällä olemme yhä enemmän luoneet katseemme Pietarin alueen

Lisätiedot

Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan KANSANLÄHETYKSEN YSTÄVÄKIRJE

Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan KANSANLÄHETYKSEN YSTÄVÄKIRJE Toukokuu 2013 Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan KANSANLÄHETYKSEN YSTÄVÄKIRJE Minä olen maailman valo. Se, joka seuraa minua, ei kulje pimeässä, vaan hänellä on elämän valo, sanoo Jeesus. (Joh. 8:12) Kansanlähetys

Lisätiedot

ITÄPORTTI. Kristillisen medialähetystyön erikoislehti Syyskuu 2008 Nro 5

ITÄPORTTI. Kristillisen medialähetystyön erikoislehti Syyskuu 2008 Nro 5 ITÄPORTTI Kristillisen medialähetystyön erikoislehti Syyskuu 2008 Nro 5 Arabimissio tavoitti koko Pyhän maan Lähetysveteraani Veikko Manninen Jumalan puhuttelussa Pääkirjoitus Evankeliumi saavutti laajasti

Lisätiedot

Riippumaton, yhteiskristillinen herätyslehti - Uusi Elämä, PL 755, 20101 Turku - www.uusielama.net

Riippumaton, yhteiskristillinen herätyslehti - Uusi Elämä, PL 755, 20101 Turku - www.uusielama.net Rakkauden, toivon ja yhteyden sanomaa Uusi Elämä Riippumaton, yhteiskristillinen herätyslehti - Uusi Elämä, PL 755, 20101 Turku - www.uusielama.net Nro 6/2006 Pauli Kemi: Jumala kehottaa siunaamaan Israelia!

Lisätiedot

Oma koti kullan kallis. Hämeenlinnan Saalem -seurakunnan tiedotuslehti 1 / 13

Oma koti kullan kallis. Hämeenlinnan Saalem -seurakunnan tiedotuslehti 1 / 13 Hämeenlinnan Saalem -seurakunnan tiedotuslehti 1 / 13 KUVA: Veli-Matti Mustonen Oma koti kullan kallis S eurakuntamme ovia ovat kolkuttaneet viime kuukausina henkilöt, joita en ole milloinkaan tavannut.

Lisätiedot

Blogi kirjoitukset 2013. 11.1. Uuden vuoden alussa (Daniel) Siunattua uutta vuotta!

Blogi kirjoitukset 2013. 11.1. Uuden vuoden alussa (Daniel) Siunattua uutta vuotta! Blogi kirjoitukset 2013 11.1. Uuden vuoden alussa (Daniel) Siunattua uutta vuotta! Kiitos kaikista joulumuistamisista joita saimme korttien ja pakettien muodossa. Jokainen on avattu sydän täynnä lämpöä.

Lisätiedot

Farsilasten tv-ystävä Parastoo Poortaheri kiersi Suomea

Farsilasten tv-ystävä Parastoo Poortaheri kiersi Suomea 9 S Y Y S K U U 2 011 R A D I O L Ä H E T Y S T Y Ö N L E H T I Farsilasten tv-ystävä Parastoo Poortaheri kiersi Suomea s. 6 Hanna-johtaja Marli Spiekerin vuorenhuiput s. 16 Ystävämatka avasi Viron haasteita

Lisätiedot

Pisarakirje. Pisarakirje Kesäkuu 2014 1. Ratkaiseva pala. Kirjeen sisältö: Pääkirjoitus... 1 Pisarakasvo Andrei... 2 Pisara elävää vettä...

Pisarakirje. Pisarakirje Kesäkuu 2014 1. Ratkaiseva pala. Kirjeen sisältö: Pääkirjoitus... 1 Pisarakasvo Andrei... 2 Pisara elävää vettä... Pisarakirje Kesäkuu 2014 Ratkaiseva pala Pisaran kirpputorille lahjoitetaan monenlaista tavaraa. Palapelit herättävät varovaisen kysymyksen: Ovatko kaikki palat tallella? Sopivana hetkenä myyjä saattaa

Lisätiedot