Profile. LindabProfi le. Espoon Varasto Avattu! Lindabin uusi varasto! Lindabs ny lager!

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Profile. LindabProfi le. Espoon Varasto Avattu! Lindabin uusi varasto! Lindabs ny lager!"

Transkriptio

1 Profile Lindab Rakennustuotteet asiakaslehti Lindab Byggprodukter kundinfo 1/2012 LindabProfi le Espoon Varasto Avattu! yhteistyö syvenee Lindabin uusi varasto! Lindabs ny lager! LindabRainline sadevesijärjestelmä LindabKT kattoturvajärjestelmä LindabBuildingSystem teräshallit LindabProfiilipellit katto- ja seinäpellit LindabTeräs kelat, arkit

2 Tervehdys Rakentamisen vuosi 2012 on jälleen haasteita täynnä. Lievästä taantumasta huolimatta odotukset ovat varovaiset ja rakentamisen uskotaan pysyvän kasvulla noin 2-3 % sekä saneerausrakentamisen jatkuvan. Pientalorakentaminen jatkuu, teollinen rakentaminen elpyy ja maatalous investoi jo kolmatta vuotta peräkkäin. Korot pysyvät alhaisena, mikä tukee rakentamista. Odotetaan talven väistymistä ja ryhdytään töihin. LindabShop Espoossa palvelee urakoitsijoita ja peltiseppiä. Shopistamme löytyy uusia tuotteita kuten oman konsernin U-nite ruuvit, työkaluja, massoja, klammereita ja muita ammattitarvikkeita. Tutustukaa lehteemme, ottakaa yhteyttä ja kerromme lisää. Espoon varastopiste on valmis ja saimmekin 2011 syksyllä myös alueella olevan varastomme Lindabin mukaiseen ulkoasuun. Varaston palvelukykyä vahvistimme lisäämällä sortimenttiä ja varastomääriä toimitusvarmuuden varmistamiseksi. Kyyjärvellä investoidaan tuotantoon ja kehitetään kattojen kokonaistoimituksia kattorakentajille. Menestystä kaikille rakentamisen vuodelle 2012 Hannu Ilpoinen Myyntijohtaja LindabProfi le Investointeja Teemme jatkuvasti investointeja huolehtiaksemme laadusta ja ja asiakkaiden tarpeista. Mittavimpia ovat Espoon nyt valmis varasto, sekä 2011 tehty investointimme Schlebach profiililinjaan. Tälle vuodelle olemme investoineet LSK 45 kanttikoneeseen, joka tehostaa listojen valmistusta ja laatua. Panostimme myös pienkela- ja arkkileikkuulinjaan, jolla voimme leikata arkkeja ja rainoja sekä omaan tuotantoon että asiakkaille. Kyyjärven varastointijärjestelmiin panostamme kuluvan vuoden aikana kattoturva- ja sadevesijärjestelmien osalta.

3 RAINLINE UUTUUDET Tuotekehittelyn edelläkävijänä haluamme esitellä asiakkaillemme entistä parempia tuotteita sekä tuoda täysin uusia tuotteita markkinoille. Kesällä otimme käyttöön uuden mallisen kourun päätykappaleen RG, jossa kourun päälle tulevaa reunusta on levennetty jonka seurauksena saamme leveämmän tiivisteen. Näiden parannusten johdosta päätykappale on entistä tiiviimpi ja pysyy paremmin kiinni. Värimaailmamme sai suklaanruskean rinnalle tummanruskean sävyn (387) joka on verrattavissa sävyyn RR32. Viimeisimmät uutuudet: Uusi paranneltu kourusuppilo (OMV). Tämä on malliltaan lähes samannäköinen kuin edeltäjänsä SOK. Etureuna taivutetaan kourujäykisteen sisään ja käännetään kourun päälle. Takareuna loksahtaa paikoilleen ja peltikieli painetaan sen jälkeen alas. Kiinnitykseen ei tarvita massaa, ruuveja eikä niittejä. Myös KFK kourukoukkua on kehitetty. Toinen kiinnitysreikä on tehty ovaalin malliseksi jolloin koukun kiinnittäminen oikeaan asentoon on helpompaa. Klammerit uudistuvat Lanseerasimme vuonna 2010 klammeri Nro 1 ja nyt on uutuutena klammeri Nro 2. Klammeri Nro 2 sisältää esiasennetun Torx20 ruuvin. Ruuvi on erittäin helppo kiinnnittää suoraan ruoteeseen. Ruuvin muodon, tasaisen ja matalan kannan ansiosta vältetään asennuksesta aiheutuvat kattoon jäävät jäljet. Ruuvit ovat ruostumattomia ruuveja kooltaan 4 x 25 mm. Klammerit pakataan 500 kappaleen muovisankoihin, joten niiden kuljettaminen työmailla on helppoa.

4 KotoLock uutuus Helposti asennettava klassinen peltikate. KotoLock tuoteperhe on saatavana joko sileällä pinnalla tai uritettuna, joka antaa erilaista näyttävyyttä. Materiaalina on laadukas SSAB:n MattaNova -pinnoitettu teräslevy, jossa 20 vuoden takuu. Tuotteen erikoisuus on sen 0.60 mm paksuinen pinnoitettu teräslevy, joka on kantavuudeltaan ja asennettavuudeltaan erinomainen. Hyötyleveys on 505 mm ja liitoksen korkeus 25 mm. Mukaan saa kaikki asennustarvikkeet listoineen ja ruuveineen samassa värisävyssä. Varastoimme myös VILPE läpivientisarjoja ja -putkia. KotoStar uutuus ULKOREMONTIT.FI KATTOREMONTTIEN AMMATTILAINEN Lindabin yhteistyökumppanin, Suomen Saneerauspalvelun kattoasiantuntija Sami Takkula kertoo miksi Lindabin huippuuutuus Lindab Kotostar on niin ylivoimainen markkinoiden muihin tiilikuvioprofiileihin verrattuna. Millaisia etuja Kotostar:lla on? Kotostarin 450 mm pitkä tiilikuvio pitää muotonsa ja pysyy ryhdikkäänä asennuksen aikana uskomattoman hyvin. Pelti ei veny eikä taivu ja sen johdosta saumat sulkeutuvat helposti ja vaivatta. Kotostar kestää myös painon rasitusta enemmän, josta on hyötyä asennuksen aikana tai vaikka huoltotöitä kuten lumenpudotuksia tehdessä. Lindab Kotostarissa käytetty SSAB Prelaq Nova pinnoite on ehdottomasti markkinoiden ykkönen. Kulutusta kestävä väripinnoite ja sinkitty 0,6mm teräs, jota on valmistettu jo kymmeniä vuosia. Kuinka paljon olette asentaneet Kotostaria? Olemme asentaneet tuhansia neliöitä. Kohteet vaihtelevat 50m m 2. Kotostar sopii jokaisen talon katolle. Millaista palautetta olette saaneet asiakkailta ulkonäöstä ja työn lopputuloksesta? Asiakkaat ovat kehuneet profiilin ulkonäköä upeaksi, jossa laatu ja kestävyys näkyvät. Tilaajien mielestä lopputulos on ollut paras mahdollinen, jossa ammattimainen työnjälki näkyy. Suomen Saneerauspalvelu Oy Suomen Saneerauspalvelu Oy on vuonna 2001 perustettu katto- ja julkisivuremontteihin erikoistunut rakennusliike. Yhtiö on tällä hetkellä saavuttanut suuren suosion peltikattoremonttien toimittajana, jossa on käytetty Lindabin toimittamia Kattopeltiprofiileja. Varsinkin asunto-osakeyhtiöiden kohdalla kasvu on ollut suurta. Yhtiön erikoisosaamista ovat profiilipeltikatot ja perinteiset peltisepän taidot, mutta yhtiön tarjonta kattaa myös tiili- ja bitumikattoremontit sekä kattojen huoltotyöt. Lindabin kanssa yhteistyötä on harjoitettu jo yli 2 vuotta. Laadukkaaseen lopputulokseen tarvitaan aina laadukkaat materiaalit.

5 Lindab Shop Olemme laajentaneet Espoon myymälän sortimenttia hyllystä löytyy nyt myös oman U-nite -ruuvitukkumme ruuvivalikoima. Valikoimassa mm. kateruuvit, ikkunapeltiruuvit sekä popniitit. U-nite ruuvit ovat pakattuna muovilaatikoihin, jotka eivät vety eivätkä rikkoonnu ja kestävät paremmin sään vaihtelua ja varastointia. Meiltä saat myös STUBAI työkalut, Abra- massat ja öljyt sekä turvatuotteet. Aquaseal & M82 tiivisteet Aquaseal on erittäin joustava liuotinpohjainen tiivistysmassa joka sopii lähestulkoon kaikille pinnoille. Sitä voidaan käyttää kuiville ja märille pinnoille joten sääolosuhteet eivät ole esteenä. Aquasealillä voidaan paikata suuriakin reikiä lasikuituverkkoa apuna käyttäen. Saatavana normaali 0,3 l patruuna sekä 1 ja 5 litran astiat. Tarkempia tietoja saat myyjiltämme. M82 tiivistettä käytetään konesaumakattojen asennuksen yhteydessä. M82 on elastista ja hyvin tarttuvaa. Sitä on helppo levittää eikä se veny. Toimitetaan 0,3 litran patruunoissa. Myymälästämme myös turvavaljaat ja -köydet kattotöitä ja lumenpudotuksia varten!

6 Terästä suoraan tehtailta Toimitamme terästuotteita määrämittaisina ja määrinä suoraan asiakkaillemme. Tuotteet tulevat suoraan omalta teräspalvelukeskukseltamme Lindab Steel Ab:lta tai yhteistyökumppani GA Industri AB:lta. Valikoimastamme löytyvät kuumasinkityt, kylmävalssatut sekä maalatut tuotteet määrä- mittaisina arkkeina ja nauhoina. Saatavilla olevat paksuudet ovat 0.40 mm 3.0 mm, nauhaleveydet 20 mm 1500 m ja arkit pituuksiin 750 mm 3500 mm. Asiakkainamme ovat mm. ilmastointi-, rakennus- ja metallituotteiden valmistajia. Lindab PLX Lindab Nova PLX on erityisesti kone- ja käsisaumakseen tarkoitettua väripinnoitettua kuumasinkittyä teräspeltiä. Pelti on erityisen sopiva peltisepän työhön, sillä pellin pehmeys aiheuttaa sen, että jousitus on käytännöllisesti katsoen olematonta. Tästä saatava hyöty on tietenkin se, että pystytään tekemään tiiviitä saumoja. Perusmateriaalina käytetään sinkkipainoluokan Z-350 teräspeltiä, jonka vetolujuus on noin 180 N / m². Lindab Nova PLX:ää löytyy tavallisimmissa väreissä sekä hopea, antrasiittimetalli ja kupariväreissä. Lindabin valikoimassa PLX peltiä on saatavilla arkkeina sekä rullapeltinä 610,670 ja 1250 leveinä ja 0,6 mm vahvuisena. Värillisen PLX pellin lisäksi Lindabin valikoimista löytyy myös sinkitty PLX-pelti Z-350, jossa perusmateriaali on kuin värillisissä Nova pelleissä. Uusi Lindab Peltisep- pälaatu DX-52 HBM Lindab tuo markkinoille uuden vaihtoehdon varasto-ohjelmaan peltisepille rivikattojen valmistukseen. Tuote tulee myyntiin maaliskuussa 2012 ennen sesongin alkua. Laatu on normaalilaatua paremmin muovattava, pehmeä ja hyvin työstettävä laatu. Teräslaatuna on DX52 D ja sinnkikerros Z 275. Paksuus on 0.60 mm ja sitä saa leveydessä 1250 mm ja 610 mm. Mattapintaiset värisävyt RR 33, RR 32, RR23, RR 29. Uusi LX-HB maalattu peltiseppälaatu Hyvin muovattava laatu on saatavana suorina toimituksina Lindab Steel Ab:lta, ei varastotuote. DX-54 teräksen vetolujuus on 240 N/m², paksuus 0,6 mm ja sinkkipinta on luokkaa Z 275. Tämä on normaalipintainen, väri Lindab sävyillä 015, 044, 045, 087, 434, 461, 742. Tuote on pääasiassa Euroopan markkinoilla, mutta saatavana myös Suomeen.

7 Lindab KT ja Cetla turvajärjestelmät Kattoturvatuotteidemme osalta olemme parantaneet erityisesti kiinnitysratkaisuja, esimerkiksi 2244 lukkosaumakaton vastarautakappale soveltuu oman Kotolock- profiilimme lisäksi markkinoiden kaikille lukkosaumakatteille. Olemme myös laajentaneet varastomääriämme ja valikoimaamme, jonka johdosta pystymme vastaamaan entistä paremmin asiakkaiden ripeään tarpeeseen. Kattoturvatuote sarjaamme kuuluu myös CE- tyyppihyväksytyt Cetlaturvakiskojärjestelmät, jotka myös kuuluvat varastovalikoimiimme. Näin voimme turvata asiakkaalle nopean toimituksen. Lindab Building Systems Lindab toimittaa teräshalliratkaisuja maatalouteen ja teollisuuteen. Hallimme eivät ole ns. standardihalleja vaan aina asiakkaan tarpeeseen perustuvia mittatilaustyönä tehtäviä kokonaistaloudellisia halliratkaisuja. Halli toimituksillemme tunnusomaista on asiantunteva projektin hoito, laadukkaat materiaalit sekä runsas väri- ja profiilivalikoima. Hoidamme toimitukset ja pystytyksen nopeasti ja laadukkaasti. Meiltä onnistuvat kokonaisvaltaiset ratkaisut hallirakentamiseen. Toimitamme luotettavasti navetat, maneesit, tallit, varastot, konesuojat sekä toimisto- ja tuotantotilat. Meille on tärkeätä palvella asiakasta koko projektin ajan.

8 lindab l rakentamisen helppoutta Lindab kokonaisratkaisut Lindab Profile Espoo Myyntijohtaja Hannu Ilpoinen gsm Tuotanto- ja varastot Tekninen johtaja Joakim Joona gsm Rautakauppamyynti Myyntipäällikkö Juha Kivinen gsm Länsi-Suomi Aluemyyntipäällikkö Jarmo Halonen gsm Pohjois-Suomi Aluemyyntipäällikkö Börje Lindroos gsm Uusimaa Aluemyyntipäällikkö Jarmo Vähäkangas gsm Keski-Suomi Aluemyyntipäällikkö Kimmo Antila gsm Myynnin ja markkoinnin tuki Jonas Meling gsm Systemline teräshallit Projekti-insinööri Jani Lahtinen gsm LindabShop Myymälävastaava Tomi Savolainen gsm Varastovastaava Tomi Sauranen gsm Lindab Profile Kyyjärven profiilipeltitehdas Tuotanto Tehdas Työnjohtaja Teemu Autio gsm Myynti Noutomyynti Aleksi Kotanen gsm Tuotannon ja myynnin assistentti Marija Vilander UUDET LINDAB PROFILE ASIAKASPALVELUNUMEROT Asiakaspalvelu Profile: Tilaukset: tai Juvan teollisuuskatu ESPOO Puh Fax Kaarinan Tasopaino Oy, 03/2012

RUUKIN KATTO- PAKETTI

RUUKIN KATTO- PAKETTI www.ruukkikatot.fi RUUKIN KATTO- PAKETTI RUUKIN KATTOTUOTTEET www.ruukkikoti.fi Ruukin kattopaketti 1 Tiesitkö, että: Teräs on tutkimusten mukaan yleisin valinta kattokohteissa. Sen puolesta puhuvat nopea

Lisätiedot

POHJOLAN OLOT VAATIVAT KOVUUTTA

POHJOLAN OLOT VAATIVAT KOVUUTTA POHJOLAN OLOT VAATIVAT KOVUUTTA RAAKA-AINEET TUNNEMME TUOTTEEMME PINTAA SYVEMMÄLTÄ. Toiminnassamme yhdistyy korkea laatu, järkevä hinta sekä asiantunteva ja nopea palvelu. Tämän mahdollistaa tehokas kotimainen

Lisätiedot

LÄMMÖLLÄ SAUNAAN, KOTIIN JA MÖKILLE. Etelä-Savon. Huhtikuu 1/2013 YRITYSMAAILMA 1

LÄMMÖLLÄ SAUNAAN, KOTIIN JA MÖKILLE. Etelä-Savon. Huhtikuu 1/2013 YRITYSMAAILMA 1 Etelä-Savon YRITYSMAAILMA 1 Huhtikuu 1/2013 Terveenä töissä! Ergonomiatuotteisiin kannattaa aina panostaa, sillä jokaisella on oikeus hyvään ja turvalliseen työympäristöön. Pyydä työnantajaasi hankkimaan

Lisätiedot

Perinteitä kunnioittaen. Vinkkejä katon huoltomaalaukseen Sivu 5. Esittelyssä Ruukki Express Tampere ja Oulu Sivut 10-13

Perinteitä kunnioittaen. Vinkkejä katon huoltomaalaukseen Sivu 5. Esittelyssä Ruukki Express Tampere ja Oulu Sivut 10-13 Uutislehti 2/2011 Vinkkejä katon huoltomaalaukseen Sivu 5 Esittelyssä Ruukki Express Tampere ja Oulu Sivut 10-13 Perinteitä kunnioittaen Uusi katto vanhaan pappilaan Sivu 6 Sivu 5 2/2011 Tässä numerossa

Lisätiedot

Helpoin tie uuteen kattoon. Betoni- ja savitiilikatot, aluskatteet ja tarvikkeet 2013

Helpoin tie uuteen kattoon. Betoni- ja savitiilikatot, aluskatteet ja tarvikkeet 2013 Helpoin tie uuteen kattoon Betoni- ja savitiilikatot, aluskatteet ja tarvikkeet 2013 2 SISÄLTÖ 07 45 10 31 Monier Helpoin tie uuteen kattoon 5 Globaali verkosto, paikallinen hankinta 6 Kauniit, kestävät

Lisätiedot

SUOSITUIN ON SUOMEN SÄÄSTÖPANKKI PANKKI! K. HEIKKILÄ OY. Xerox-asiantuntija Vaasassa!

SUOSITUIN ON SUOMEN SÄÄSTÖPANKKI PANKKI! K. HEIKKILÄ OY. Xerox-asiantuntija Vaasassa! Yritys- maailma Etelä-Pohjanmaa Heinäkuu 2/2011 KURIKAN MIEDOSTA KESTÄVÄT TERÄSOVET Yli 40 vuoden kokemuksella Valmistamme: Lehtiovet Pariovet Taitto-ovet Liukuovet Liukupalo-ovet Myös kaikki konekäyttöisenä

Lisätiedot

Vain paras laatu on tarpeeksi hyvää suomalaisille katoille

Vain paras laatu on tarpeeksi hyvää suomalaisille katoille Vain paras laatu on tarpeeksi hyvää suomalaisille katoille Sisällysluettelo Kattokeskus Kattokeskus Tietoa yrityksestä......................... 4 Sinua palvelevat.......................... 5 Tapamme toimia,

Lisätiedot

Tieto. Taitotuote Oy. Teräsrunkoiset design-portaat sekä lasikaiteet TERVEELLINEN SISÄILMASTO! Hyvinkään seudun

Tieto. Taitotuote Oy. Teräsrunkoiset design-portaat sekä lasikaiteet TERVEELLINEN SISÄILMASTO! Hyvinkään seudun Hyvinkään seudun Rakentajan Tieto RAKENTAJAN TIETO 1 UUTTA GRILLAAMISESSA! 1 3 UUTTA GRILLAAMISESSA! UUTTA GRILLAAMISESSA! 1 3 Heinäkuu 3/2013 12.7.-11.8.2013 asuntomessut hyvinkää www.lotusgrill.fi Koska

Lisätiedot

Solmaster. Helppokäyttöiset rakennus- ja puhdistuskemikaalit NEWS. K-raudassa luotetaan Solmasterin tuotteisiin s. 26-29

Solmaster. Helppokäyttöiset rakennus- ja puhdistuskemikaalit NEWS. K-raudassa luotetaan Solmasterin tuotteisiin s. 26-29 Oy:n asiakaslehti 1-2/2008 NEWS K-raudassa luotetaan in tuotteisiin s. 26-29 Vääksyn paloasemalle uusi -lattiapinnoite s. 18-21 Helppokäyttöiset rakennus- ja puhdistuskemikaalit Puhelin (0) 780 26 Sisällys

Lisätiedot

KAIKKI TIILIKATOSTA. Savi- ja betonitiilikatot, aluskatteet ja kattotarvikkeet 2011 MORE POWER ROOFS TO YOUR FOR ROOF. www.monier.

KAIKKI TIILIKATOSTA. Savi- ja betonitiilikatot, aluskatteet ja kattotarvikkeet 2011 MORE POWER ROOFS TO YOUR FOR ROOF. www.monier. KAIKKI TIILIKATOSTA Savi- ja betonitiilikatot, aluskatteet ja kattotarvikkeet 2011 MORE POWER ROOFS TO YOUR FOR ROOF LIVING I MUISTA KOTITALOUS- VÄHENNYS! SISÄLTÖ 2. Uusi katto on järkevä investointi 4.

Lisätiedot

UUTTA KATTOA VALITSEMASSA

UUTTA KATTOA VALITSEMASSA UUTTA KATTOA VALITSEMASSA Savi- ja betonitiilikatot, aluskatteet ja kattotarvikkeet 2009 ROOFS ROOFS FOR FOR LIVING www.monier.fi 1 TALOSI ON UUDEN KATON ARVOINEN 2 Uusi katto on aina viisas investointi.

Lisätiedot

Pelti suojaan kalvolla s. 4. Kölnin ISO-messut s. 6-7. Asiakastyytyväisyys pysyy ja paranee s. 8

Pelti suojaan kalvolla s. 4. Kölnin ISO-messut s. 6-7. Asiakastyytyväisyys pysyy ja paranee s. 8 Pelti suojaan kalvolla s. 4 Kölnin ISO-messut s. 6-7 Asiakastyytyväisyys pysyy ja paranee s. 8 Pääkirjoitus KESPET lisää palvelua ja parantaa peltituotteiden saatavuutta KESPET on käynnistänyt kuluvan

Lisätiedot

Rakennustuotteet. Katot, Sadevesijärjestelmät, Kattoturvatuotteet

Rakennustuotteet. Katot, Sadevesijärjestelmät, Kattoturvatuotteet Rakennustuotteet Katot, Sadevesijärjestelmät, Kattoturvatuotteet Omakotitaloihin, vapaa-ajan rakennuksiin, autotalleihin ja halleihin. Uudisrakentamiseen, lisärakentamiseen ja saneeraamiseen. Plannjan

Lisätiedot

Rakennustuotteet. Katot, Sadevesijärjestelmät, Kattoturvatuotteet

Rakennustuotteet. Katot, Sadevesijärjestelmät, Kattoturvatuotteet Rakennustuotteet Katot, Sadevesijärjestelmät, Kattoturvatuotteet Omakotitaloihin, vapaa-ajan rakennuksiin, autotalleihin ja halleihin. Uudisrakentamiseen, lisärakentamiseen ja saneeraamiseen. 2 Sisältö

Lisätiedot

KAIKKI TIILIKATOSTA. Savi- ja betonitiilikatot, aluskatteet ja kattotarvikkeet 2012 MORE POWER TO YOUR ROOF

KAIKKI TIILIKATOSTA. Savi- ja betonitiilikatot, aluskatteet ja kattotarvikkeet 2012 MORE POWER TO YOUR ROOF KAIKKI TIILIKATOSTA Savi- ja betonitiilikatot, aluskatteet ja kattotarvikkeet 2012 MORE POWER TO YOUR ROOF TALOSI ON UUDEN KATON ARVOINEN Uusi katto on aina viisas investointi. Jokainen kattoon investoitu

Lisätiedot

20 vuoden. Teräspalvelukeskuksen varastosta suoraan: takuu! Helsingin seudun Lokakuu 6/2010

20 vuoden. Teräspalvelukeskuksen varastosta suoraan: takuu! Helsingin seudun Lokakuu 6/2010 RAKENNUSMAAILMA 1 Helsingin seudun Lokakuu 6/2010 20 vuoden takuu! Teräspalvelukeskuksen varastosta suoraan: :n takuuteräksestä valmistetut katto- ja seinäpellit, tiilikuviopelti 0,6 mm materiaalivahvuudella

Lisätiedot

Savi- ja betonitiilikatot, aluskatteet ja kattotarvikkeet 2012

Savi- ja betonitiilikatot, aluskatteet ja kattotarvikkeet 2012 Kaikki TIILIKATOSTA Savi- ja betonitiilikatot, aluskatteet ja kattotarvikkeet 2012 MORE POWER TO YOUR ROOF TALOSI ON UUDEN KATON ARVOINEN Uusi katto on aina viisas investointi. Jokainen kattoon investoitu

Lisätiedot

vuosikymmenten kokemuksella

vuosikymmenten kokemuksella Meltex Oy:n asiakaslehti 2015 Kotimaista putkea vuosikymmenten kokemuksella MELTEXIN TOIMITUSJOHTAJA REIJO AREVA: POHJOISMAAT TÄYNNÄ MAHDOLLISUUKSIA ESPOON MELTEX 10 VUOTTA MITTARISSA JYVÄSKYLÄ, SIPOO,

Lisätiedot

ELÄMÄNLAATUA VIREÄSSÄ MANSIKKAKAUPUNGISSA

ELÄMÄNLAATUA VIREÄSSÄ MANSIKKAKAUPUNGISSA RAKENNUSMAAILMA KODIN KAIKKI KALUSTEET - keittiöt - kodinhoito- huoneet - komerot - wc-kalusteet - maksuton suunnittelu ja kotikäynti (mallikuvan tasoiset suunnitelmat maksutta) 1 Savon Seudun 1/2010 Messujakelu:

Lisätiedot

Kodin tekee. Talo Helmestä löydät upeat Luxaflex -kaihdinuutuudet: SIlhouette ja Facette. Talossa on laajasti myös muitakin kaihdinratkaisuja.

Kodin tekee. Talo Helmestä löydät upeat Luxaflex -kaihdinuutuudet: SIlhouette ja Facette. Talossa on laajasti myös muitakin kaihdinratkaisuja. Rakentajan RAKENTAJAN TIETO Tieto Savon 2/2010 Messujakelu: Asuntomessut Kuopiossa 16.7.-15.8.2010 KODIN KAIKKI KALUSTEET - keittiöt - kodinhoito- huoneet - komerot - wc-kalusteet - maksuton suunnittelu

Lisätiedot

FEIN MultiMaster nyt myös akkukäyttöisenä versiona

FEIN MultiMaster nyt myös akkukäyttöisenä versiona Alkuperäinen Saksassa valmistettu FEIN MultiMaster on nyt saatavana myös akkumallina. 14,4 voltin litiumioniakuilla varustetun monitoimikoneen teho ja käyttömahdollisuudet ovat samat kuin tutulla verkkolaitteella,

Lisätiedot

Taitotuote Oy. Teräsrunkoiset design-portaat sekä lasikaiteet. Helsingin. Formex Oy Kalkkipetteri, 08700 LOHJA Puh. 010 315 8810 www.formex.

Taitotuote Oy. Teräsrunkoiset design-portaat sekä lasikaiteet. Helsingin. Formex Oy Kalkkipetteri, 08700 LOHJA Puh. 010 315 8810 www.formex. Helsingin RAKENNUSMAAILMA 1 HENGITÄ PUHDASTA RAIKASTA SISÄILMAA Marraskuu 7/2013 Köysikuja 1 B 01640 Vantaa puh. 050 353 4465 fax (09) 852 3307 pk.ilmastointi@suomi24.fi www.pk-ilmastointi.fi Formex Oy

Lisätiedot

Rakennustuotteet. Katot, Sadevesijärjestelmät, Kattoturvatuotteet

Rakennustuotteet. Katot, Sadevesijärjestelmät, Kattoturvatuotteet Rakennustuotteet Katot, Sadevesijärjestelmät, Kattoturvatuotteet Omakotitaloihin, vapaa-ajan rakennuksiin, autotalleihin ja halleihin. Uudisrakentamiseen, lisärakentamiseen ja saneeraamiseen. Plannjan

Lisätiedot

tekijä Persoonallinen perheyritys, ruotsalainen autoliike Bil- Katteen Ekotehokas autoliike haluaa vaikuttaa ilmanlaatuun Sisältö

tekijä Persoonallinen perheyritys, ruotsalainen autoliike Bil- Katteen Ekotehokas autoliike haluaa vaikuttaa ilmanlaatuun Sisältö Katteen tekijä Katteentekijä on Icopal Oy:n sidosryhmäjulkaisu. 1 / 2012 Sisältö 2 Katto hyötykäytössä: Verkkokauppa.com Ekotehokas autoliike haluaa vaikuttaa ilmanlaatuun Ruotsalainen Bil-Månssonin autoliikkeen

Lisätiedot

2/2011. teemana. tarvikehankintojen tehostaminen. » hämeenlinnan logistiikkakeskus» paremman teknologian puolesta. Lisäksi

2/2011. teemana. tarvikehankintojen tehostaminen. » hämeenlinnan logistiikkakeskus» paremman teknologian puolesta. Lisäksi 2/2011 teemana tarvikehankintojen tehostaminen Lisäksi» hämeenlinnan logistiikkakeskus» paremman teknologian puolesta Quality Sealing Solutions tiivistekeskus oy tarjoaa asiakkaiden tiivistetarpeisiin

Lisätiedot

Rakennustuotteet. 2011 Katot, Sadevesijärjestelmät, Kattoturvatuotteet

Rakennustuotteet. 2011 Katot, Sadevesijärjestelmät, Kattoturvatuotteet Rakennustuotteet 2011 Katot, Sadevesijärjestelmät, Kattoturvatuotteet Omakotitaloihin, vapaa-ajan rakennuksiin, autotalleihin ja halleihin. Uudisrakentamiseen, lisärakentamiseen ja saneeraamiseen. 2 Sisältö

Lisätiedot

Santaranta haastaa arkkitehtuurin ja rakennusmateriaalit

Santaranta haastaa arkkitehtuurin ja rakennusmateriaalit Knauf Oy:n sidosryhmälehti Nro 3/2010 teema: monipuolinen knauf Santaranta haastaa arkkitehtuurin ja rakennusmateriaalit Rokkari rakentaa unelmataloa Kipsimassa säästi monta työvaihetta Pitkäniemen korjauksessa.

Lisätiedot

Tieto. Puukeitaan avulla onnistut varmasti. Ikonen Matti S Tmi. Keski-Suomi Maaliskuu 1/2012. Pohjatutkimukset Kartoitukset

Tieto. Puukeitaan avulla onnistut varmasti. Ikonen Matti S Tmi. Keski-Suomi Maaliskuu 1/2012. Pohjatutkimukset Kartoitukset RAKENTAJAN TIETO Rakentajan 1 Ikonen Matti S Tmi Tieto Keski-Suomi Maaliskuu 1/2012 Välitie 4, 41500 HANKASALMI Puh. 040 548 7906 matti.ikonen@co.inet.fi www.msikonen.fi Pohjatutkimukset Kartoitukset Vuotta

Lisätiedot

TERÄSUUTISET. BE Group panostaa palvelukokonaisuuksiin: Settitoimitukset tätä päivää ja tulevaisuutta

TERÄSUUTISET. BE Group panostaa palvelukokonaisuuksiin: Settitoimitukset tätä päivää ja tulevaisuutta M - Suomen Posti Oyj TERÄSUUTISET 3/2007 Setitettyjä, hitsausvalmiita kokonaisuuksia, s. 3 US-kauppa täydentää varastovalikoimaa, s. 4 Materiaalin saatavuus ja ketjun toimivuus ratkaisevat, s. 5 BE Group

Lisätiedot

36 Sinkkioksidi. Tässä lehdessä. www.kuumasinkitys.fi

36 Sinkkioksidi. Tässä lehdessä. www.kuumasinkitys.fi 1/2007 1 Tässä lehdessä 5 6 10 12 13 14 16 18 20 23 24 26 28 30 34 Kuumasinkitty teräs nykyaikasessa tienrakentamisessa Ideapark Liikekaupunki teräspilaripuiden varjossa Sinkkiä Kokkolasta jo 37 vuotta

Lisätiedot