Profile. LindabProfi le. Espoon Varasto Avattu! Lindabin uusi varasto! Lindabs ny lager!

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Profile. LindabProfi le. Espoon Varasto Avattu! Lindabin uusi varasto! Lindabs ny lager!"

Transkriptio

1 Profile Lindab Rakennustuotteet asiakaslehti Lindab Byggprodukter kundinfo 1/2012 LindabProfi le Espoon Varasto Avattu! yhteistyö syvenee Lindabin uusi varasto! Lindabs ny lager! LindabRainline sadevesijärjestelmä LindabKT kattoturvajärjestelmä LindabBuildingSystem teräshallit LindabProfiilipellit katto- ja seinäpellit LindabTeräs kelat, arkit

2 Tervehdys Rakentamisen vuosi 2012 on jälleen haasteita täynnä. Lievästä taantumasta huolimatta odotukset ovat varovaiset ja rakentamisen uskotaan pysyvän kasvulla noin 2-3 % sekä saneerausrakentamisen jatkuvan. Pientalorakentaminen jatkuu, teollinen rakentaminen elpyy ja maatalous investoi jo kolmatta vuotta peräkkäin. Korot pysyvät alhaisena, mikä tukee rakentamista. Odotetaan talven väistymistä ja ryhdytään töihin. LindabShop Espoossa palvelee urakoitsijoita ja peltiseppiä. Shopistamme löytyy uusia tuotteita kuten oman konsernin U-nite ruuvit, työkaluja, massoja, klammereita ja muita ammattitarvikkeita. Tutustukaa lehteemme, ottakaa yhteyttä ja kerromme lisää. Espoon varastopiste on valmis ja saimmekin 2011 syksyllä myös alueella olevan varastomme Lindabin mukaiseen ulkoasuun. Varaston palvelukykyä vahvistimme lisäämällä sortimenttiä ja varastomääriä toimitusvarmuuden varmistamiseksi. Kyyjärvellä investoidaan tuotantoon ja kehitetään kattojen kokonaistoimituksia kattorakentajille. Menestystä kaikille rakentamisen vuodelle 2012 Hannu Ilpoinen Myyntijohtaja LindabProfi le Investointeja Teemme jatkuvasti investointeja huolehtiaksemme laadusta ja ja asiakkaiden tarpeista. Mittavimpia ovat Espoon nyt valmis varasto, sekä 2011 tehty investointimme Schlebach profiililinjaan. Tälle vuodelle olemme investoineet LSK 45 kanttikoneeseen, joka tehostaa listojen valmistusta ja laatua. Panostimme myös pienkela- ja arkkileikkuulinjaan, jolla voimme leikata arkkeja ja rainoja sekä omaan tuotantoon että asiakkaille. Kyyjärven varastointijärjestelmiin panostamme kuluvan vuoden aikana kattoturva- ja sadevesijärjestelmien osalta.

3 RAINLINE UUTUUDET Tuotekehittelyn edelläkävijänä haluamme esitellä asiakkaillemme entistä parempia tuotteita sekä tuoda täysin uusia tuotteita markkinoille. Kesällä otimme käyttöön uuden mallisen kourun päätykappaleen RG, jossa kourun päälle tulevaa reunusta on levennetty jonka seurauksena saamme leveämmän tiivisteen. Näiden parannusten johdosta päätykappale on entistä tiiviimpi ja pysyy paremmin kiinni. Värimaailmamme sai suklaanruskean rinnalle tummanruskean sävyn (387) joka on verrattavissa sävyyn RR32. Viimeisimmät uutuudet: Uusi paranneltu kourusuppilo (OMV). Tämä on malliltaan lähes samannäköinen kuin edeltäjänsä SOK. Etureuna taivutetaan kourujäykisteen sisään ja käännetään kourun päälle. Takareuna loksahtaa paikoilleen ja peltikieli painetaan sen jälkeen alas. Kiinnitykseen ei tarvita massaa, ruuveja eikä niittejä. Myös KFK kourukoukkua on kehitetty. Toinen kiinnitysreikä on tehty ovaalin malliseksi jolloin koukun kiinnittäminen oikeaan asentoon on helpompaa. Klammerit uudistuvat Lanseerasimme vuonna 2010 klammeri Nro 1 ja nyt on uutuutena klammeri Nro 2. Klammeri Nro 2 sisältää esiasennetun Torx20 ruuvin. Ruuvi on erittäin helppo kiinnnittää suoraan ruoteeseen. Ruuvin muodon, tasaisen ja matalan kannan ansiosta vältetään asennuksesta aiheutuvat kattoon jäävät jäljet. Ruuvit ovat ruostumattomia ruuveja kooltaan 4 x 25 mm. Klammerit pakataan 500 kappaleen muovisankoihin, joten niiden kuljettaminen työmailla on helppoa.

4 KotoLock uutuus Helposti asennettava klassinen peltikate. KotoLock tuoteperhe on saatavana joko sileällä pinnalla tai uritettuna, joka antaa erilaista näyttävyyttä. Materiaalina on laadukas SSAB:n MattaNova -pinnoitettu teräslevy, jossa 20 vuoden takuu. Tuotteen erikoisuus on sen 0.60 mm paksuinen pinnoitettu teräslevy, joka on kantavuudeltaan ja asennettavuudeltaan erinomainen. Hyötyleveys on 505 mm ja liitoksen korkeus 25 mm. Mukaan saa kaikki asennustarvikkeet listoineen ja ruuveineen samassa värisävyssä. Varastoimme myös VILPE läpivientisarjoja ja -putkia. KotoStar uutuus ULKOREMONTIT.FI KATTOREMONTTIEN AMMATTILAINEN Lindabin yhteistyökumppanin, Suomen Saneerauspalvelun kattoasiantuntija Sami Takkula kertoo miksi Lindabin huippuuutuus Lindab Kotostar on niin ylivoimainen markkinoiden muihin tiilikuvioprofiileihin verrattuna. Millaisia etuja Kotostar:lla on? Kotostarin 450 mm pitkä tiilikuvio pitää muotonsa ja pysyy ryhdikkäänä asennuksen aikana uskomattoman hyvin. Pelti ei veny eikä taivu ja sen johdosta saumat sulkeutuvat helposti ja vaivatta. Kotostar kestää myös painon rasitusta enemmän, josta on hyötyä asennuksen aikana tai vaikka huoltotöitä kuten lumenpudotuksia tehdessä. Lindab Kotostarissa käytetty SSAB Prelaq Nova pinnoite on ehdottomasti markkinoiden ykkönen. Kulutusta kestävä väripinnoite ja sinkitty 0,6mm teräs, jota on valmistettu jo kymmeniä vuosia. Kuinka paljon olette asentaneet Kotostaria? Olemme asentaneet tuhansia neliöitä. Kohteet vaihtelevat 50m m 2. Kotostar sopii jokaisen talon katolle. Millaista palautetta olette saaneet asiakkailta ulkonäöstä ja työn lopputuloksesta? Asiakkaat ovat kehuneet profiilin ulkonäköä upeaksi, jossa laatu ja kestävyys näkyvät. Tilaajien mielestä lopputulos on ollut paras mahdollinen, jossa ammattimainen työnjälki näkyy. Suomen Saneerauspalvelu Oy Suomen Saneerauspalvelu Oy on vuonna 2001 perustettu katto- ja julkisivuremontteihin erikoistunut rakennusliike. Yhtiö on tällä hetkellä saavuttanut suuren suosion peltikattoremonttien toimittajana, jossa on käytetty Lindabin toimittamia Kattopeltiprofiileja. Varsinkin asunto-osakeyhtiöiden kohdalla kasvu on ollut suurta. Yhtiön erikoisosaamista ovat profiilipeltikatot ja perinteiset peltisepän taidot, mutta yhtiön tarjonta kattaa myös tiili- ja bitumikattoremontit sekä kattojen huoltotyöt. Lindabin kanssa yhteistyötä on harjoitettu jo yli 2 vuotta. Laadukkaaseen lopputulokseen tarvitaan aina laadukkaat materiaalit.

5 Lindab Shop Olemme laajentaneet Espoon myymälän sortimenttia hyllystä löytyy nyt myös oman U-nite -ruuvitukkumme ruuvivalikoima. Valikoimassa mm. kateruuvit, ikkunapeltiruuvit sekä popniitit. U-nite ruuvit ovat pakattuna muovilaatikoihin, jotka eivät vety eivätkä rikkoonnu ja kestävät paremmin sään vaihtelua ja varastointia. Meiltä saat myös STUBAI työkalut, Abra- massat ja öljyt sekä turvatuotteet. Aquaseal & M82 tiivisteet Aquaseal on erittäin joustava liuotinpohjainen tiivistysmassa joka sopii lähestulkoon kaikille pinnoille. Sitä voidaan käyttää kuiville ja märille pinnoille joten sääolosuhteet eivät ole esteenä. Aquasealillä voidaan paikata suuriakin reikiä lasikuituverkkoa apuna käyttäen. Saatavana normaali 0,3 l patruuna sekä 1 ja 5 litran astiat. Tarkempia tietoja saat myyjiltämme. M82 tiivistettä käytetään konesaumakattojen asennuksen yhteydessä. M82 on elastista ja hyvin tarttuvaa. Sitä on helppo levittää eikä se veny. Toimitetaan 0,3 litran patruunoissa. Myymälästämme myös turvavaljaat ja -köydet kattotöitä ja lumenpudotuksia varten!

6 Terästä suoraan tehtailta Toimitamme terästuotteita määrämittaisina ja määrinä suoraan asiakkaillemme. Tuotteet tulevat suoraan omalta teräspalvelukeskukseltamme Lindab Steel Ab:lta tai yhteistyökumppani GA Industri AB:lta. Valikoimastamme löytyvät kuumasinkityt, kylmävalssatut sekä maalatut tuotteet määrä- mittaisina arkkeina ja nauhoina. Saatavilla olevat paksuudet ovat 0.40 mm 3.0 mm, nauhaleveydet 20 mm 1500 m ja arkit pituuksiin 750 mm 3500 mm. Asiakkainamme ovat mm. ilmastointi-, rakennus- ja metallituotteiden valmistajia. Lindab PLX Lindab Nova PLX on erityisesti kone- ja käsisaumakseen tarkoitettua väripinnoitettua kuumasinkittyä teräspeltiä. Pelti on erityisen sopiva peltisepän työhön, sillä pellin pehmeys aiheuttaa sen, että jousitus on käytännöllisesti katsoen olematonta. Tästä saatava hyöty on tietenkin se, että pystytään tekemään tiiviitä saumoja. Perusmateriaalina käytetään sinkkipainoluokan Z-350 teräspeltiä, jonka vetolujuus on noin 180 N / m². Lindab Nova PLX:ää löytyy tavallisimmissa väreissä sekä hopea, antrasiittimetalli ja kupariväreissä. Lindabin valikoimassa PLX peltiä on saatavilla arkkeina sekä rullapeltinä 610,670 ja 1250 leveinä ja 0,6 mm vahvuisena. Värillisen PLX pellin lisäksi Lindabin valikoimista löytyy myös sinkitty PLX-pelti Z-350, jossa perusmateriaali on kuin värillisissä Nova pelleissä. Uusi Lindab Peltisep- pälaatu DX-52 HBM Lindab tuo markkinoille uuden vaihtoehdon varasto-ohjelmaan peltisepille rivikattojen valmistukseen. Tuote tulee myyntiin maaliskuussa 2012 ennen sesongin alkua. Laatu on normaalilaatua paremmin muovattava, pehmeä ja hyvin työstettävä laatu. Teräslaatuna on DX52 D ja sinnkikerros Z 275. Paksuus on 0.60 mm ja sitä saa leveydessä 1250 mm ja 610 mm. Mattapintaiset värisävyt RR 33, RR 32, RR23, RR 29. Uusi LX-HB maalattu peltiseppälaatu Hyvin muovattava laatu on saatavana suorina toimituksina Lindab Steel Ab:lta, ei varastotuote. DX-54 teräksen vetolujuus on 240 N/m², paksuus 0,6 mm ja sinkkipinta on luokkaa Z 275. Tämä on normaalipintainen, väri Lindab sävyillä 015, 044, 045, 087, 434, 461, 742. Tuote on pääasiassa Euroopan markkinoilla, mutta saatavana myös Suomeen.

7 Lindab KT ja Cetla turvajärjestelmät Kattoturvatuotteidemme osalta olemme parantaneet erityisesti kiinnitysratkaisuja, esimerkiksi 2244 lukkosaumakaton vastarautakappale soveltuu oman Kotolock- profiilimme lisäksi markkinoiden kaikille lukkosaumakatteille. Olemme myös laajentaneet varastomääriämme ja valikoimaamme, jonka johdosta pystymme vastaamaan entistä paremmin asiakkaiden ripeään tarpeeseen. Kattoturvatuote sarjaamme kuuluu myös CE- tyyppihyväksytyt Cetlaturvakiskojärjestelmät, jotka myös kuuluvat varastovalikoimiimme. Näin voimme turvata asiakkaalle nopean toimituksen. Lindab Building Systems Lindab toimittaa teräshalliratkaisuja maatalouteen ja teollisuuteen. Hallimme eivät ole ns. standardihalleja vaan aina asiakkaan tarpeeseen perustuvia mittatilaustyönä tehtäviä kokonaistaloudellisia halliratkaisuja. Halli toimituksillemme tunnusomaista on asiantunteva projektin hoito, laadukkaat materiaalit sekä runsas väri- ja profiilivalikoima. Hoidamme toimitukset ja pystytyksen nopeasti ja laadukkaasti. Meiltä onnistuvat kokonaisvaltaiset ratkaisut hallirakentamiseen. Toimitamme luotettavasti navetat, maneesit, tallit, varastot, konesuojat sekä toimisto- ja tuotantotilat. Meille on tärkeätä palvella asiakasta koko projektin ajan.

8 lindab l rakentamisen helppoutta Lindab kokonaisratkaisut Lindab Profile Espoo Myyntijohtaja Hannu Ilpoinen gsm Tuotanto- ja varastot Tekninen johtaja Joakim Joona gsm Rautakauppamyynti Myyntipäällikkö Juha Kivinen gsm Länsi-Suomi Aluemyyntipäällikkö Jarmo Halonen gsm Pohjois-Suomi Aluemyyntipäällikkö Börje Lindroos gsm Uusimaa Aluemyyntipäällikkö Jarmo Vähäkangas gsm Keski-Suomi Aluemyyntipäällikkö Kimmo Antila gsm Myynnin ja markkoinnin tuki Jonas Meling gsm Systemline teräshallit Projekti-insinööri Jani Lahtinen gsm LindabShop Myymälävastaava Tomi Savolainen gsm Varastovastaava Tomi Sauranen gsm Lindab Profile Kyyjärven profiilipeltitehdas Tuotanto Tehdas Työnjohtaja Teemu Autio gsm Myynti Noutomyynti Aleksi Kotanen gsm Tuotannon ja myynnin assistentti Marija Vilander UUDET LINDAB PROFILE ASIAKASPALVELUNUMEROT Asiakaspalvelu Profile: Tilaukset: stara@lindab.fi tai tilaus.profiili@lindab.fi Juvan teollisuuskatu ESPOO Puh Fax Kaarinan Tasopaino Oy, 03/2012

www.ruukkikatot.fi ruukin uusi, upea finnera Plus -teräskate

www.ruukkikatot.fi ruukin uusi, upea finnera Plus -teräskate ruukin uusi, upea finnera Plus -teräskate vuoden tekninen takuu Finnera Plus - viimeisteltyä muotoilua ja ainutlaatuista ulkonäköä Loppuun asti mietittyä muotoilua aina etureunaa myöten Ruukki Finnera

Lisätiedot

PROFIILIPELTI- ESITE

PROFIILIPELTI- ESITE PROFIILIPELTI- ESITE www.janla.fi JanLa Oy on peltialan tukkuliike. Olemme erikoistuneet palvelemaan pinnoitetuilla ja sinkityillä ohutlevytuotteilla rakennusteollisuutta ja peltialan yrityksiä. Perustuotteitamme

Lisätiedot

lindab yksinkertaistamme rakentamista Lindab Rainline TM Rainline Sadevesijärjestelmä Vedenpitävää laatua

lindab yksinkertaistamme rakentamista Lindab Rainline TM Rainline Sadevesijärjestelmä Vedenpitävää laatua lindab yksinkertaistamme rakentamista Lindab Rainline TM Rainline Sadevesijärjestelmä Vedenpitävää laatua Värikäs järjestelmä Lindab Rainline sadevesijärjestelmä on saatavilla 11 eri värissä. Värien yhdisteleminen

Lisätiedot

KAIKKEA PELLISTÄ PARHAAT TERÄSKATTEET

KAIKKEA PELLISTÄ PARHAAT TERÄSKATTEET KAIKKEA PELLISTÄ PARHAAT TERÄSKATTEET TÄYDEN PALVELUN PELTITYÖT LAADUKKAASTI PERINTEINEN PELTISEPÄNLIIKE KATTOREMONTIT Suoritamme kattoremontteja niin pienempiin kotitalouksiin kuin suurempiin rivi- ja

Lisätiedot

Nostalgia...4 Kruunukate...6 Tiilipoimu...8 Poimulevyt...10 Kattotarvikkeet...12 Kattoturvatuotteet...14 Sadevesijärjestelmä...16 Värit...

Nostalgia...4 Kruunukate...6 Tiilipoimu...8 Poimulevyt...10 Kattotarvikkeet...12 Kattoturvatuotteet...14 Sadevesijärjestelmä...16 Värit... Nostalgia...4 Kruunukate...6 Tiilipoimu...8 Poimulevyt...10 Kattotarvikkeet...12 Kattoturvatuotteet...14 Sadevesijärjestelmä...16 Värit...18 Raaka-aineet ja pinnoitteet...19 2 tärkeä osa maisemaa Poimukate

Lisätiedot

Hinnasto Suomi

Hinnasto Suomi Hinnasto 15.01.2017 Suomi SUOJAPÄÄLLYSTEET JA ALUSRAKENTEET ASENNUSTARVIKKEET JA TYÖKALUT Sisältö Suojapäällysteet ja alusrakenteet 4-11 KESPET peltipäällystejärjestelmät, tekniset tiedot 12-16 KESPET

Lisätiedot

Hinnasto Suomi

Hinnasto Suomi Hinnasto 1.6.2017 Suomi Korvaa KESPET Hinnaston 15.01.2017 Suomi SUOJAPÄÄLLYSTEET JA ALUSRAKENTEET ASENNUSTARVIKKEET JA TYÖKALUT Sisältö Suojapäällysteet ja alusrakenteet 4-11 KESPET peltipäällystejärjestelmät,

Lisätiedot

www.ruukkikatot.fi Varastotuotteet Ruukki Express Ruukki Expressistä saman katon alta

www.ruukkikatot.fi Varastotuotteet Ruukki Express Ruukki Expressistä saman katon alta www.ruukkikatot.fi Varastotuotteet Ruukki Epress Ruukki Epressistä Kaikki terästuotteet saman katon alta Ruukki Epress palveluksessasi Pinnoitteiden ominaisuudet kattokäytössä Kattoajatuksena on hyvä palvelu!

Lisätiedot

CLEAN AIR INNOVATION SINCE 1957

CLEAN AIR INNOVATION SINCE 1957 CLEN IR INNOVTION SINCE 1957 PUTKISTOkomponenttIluettelO Tanskalainen JKF Industri /S valmistaa laadukkaat komponentit, suodatinjärjestelmät ja purunpoistolaitteet yli 50- vuoden kokemuksella. Valikoimasta

Lisätiedot

www.ruukki.fi/flex RUOSTUMATONTA TERÄSTÄ

www.ruukki.fi/flex RUOSTUMATONTA TERÄSTÄ www.ruukki.fi/flex RUOSTUMATONTA TERÄSTÄ JA ALUMIINIA TOIVEIDESI MUKAAN Ruukki FLEX Ruostumaton teräs ja alumiini juuri sinun mittojesi mukaan Ajattele ratkaisua, jossa saat yhden kontaktin palveluna juuri

Lisätiedot

l i n d a b k a t t o t u r v a LindabKT

l i n d a b k a t t o t u r v a LindabKT lindab kattoturva LindabKT Kattoturvajärjestelmä hinnasto maaliskuu 2014 Lindab Kattoturvahinnasto 2014 e ALV 0 % MAALISKUU 2014 SISÄLLYSLUETTELO Sivunumero Seinätikkaat Tikasrungot... 3 Seinätikkaiden

Lisätiedot

a Strong Aura Aura SI PARHAAKSI KATTOSI PARHAAKSI pi betonikattotiili Ulkomitat: erikoispinnoitteella

a Strong Aura Aura SI PARHAAKSI KATTOSI PARHAAKSI pi betonikattotiili Ulkomitat: erikoispinnoitteella a Strong Aura Aura attotiili AURA-kattotiili perinteisenä betonikattotiilenä perinteisenä betonikattotiilenä sopii sopii ltaan suomalaisiin muotoilultaan rakennuksiin. suomalaisiin Kattotiilen rakennuksiin.

Lisätiedot

Strenx-teräksen edut: erikoisluja rakenneteräs, josta valmistetaan entistä vahvempia, kevyempiä ja kilpailukykyisempiä tuotteita

Strenx-teräksen edut: erikoisluja rakenneteräs, josta valmistetaan entistä vahvempia, kevyempiä ja kilpailukykyisempiä tuotteita Strenx-teräksen edut: erikoisluja rakenneteräs, josta valmistetaan entistä vahvempia, kevyempiä ja kilpailukykyisempiä tuotteita Strenx-teräksessä yhdistyvät 1300 MPa Domex } Weldox Optim 600 MPa Strenx

Lisätiedot

Sisällysluettelo NAKKE 20 3 NAKKE KONESAUMAKATE 4 NAKKE TIILI 5 NAKKE AALTO 5 NAKKE URA 6 NAKKE TRAPETSI 7 NAKKE LUKKOSAUMAT 8 NAKKE TARVIKKEET 9

Sisällysluettelo NAKKE 20 3 NAKKE KONESAUMAKATE 4 NAKKE TIILI 5 NAKKE AALTO 5 NAKKE URA 6 NAKKE TRAPETSI 7 NAKKE LUKKOSAUMAT 8 NAKKE TARVIKKEET 9 Nakke Teräskatteet Sisällysluettelo NAKKE 20 3 NAKKE KONESAUMAKATE 4 NAKKE TIILI 5 NAKKE AALTO 5 NAKKE URA 6 NAKKE TRAPETSI 7 NAKKE LUKKOSAUMAT 8 NAKKE TARVIKKEET 9 KANTTISET SADEVESIJÄRJESTELMÄT 10 PYÖREÄT

Lisätiedot

Asiakkaan infopaketti PAINETTU &VALMIS PAINETTU &VALMIS. Työvaateprofilointi Painettu & Valmis

Asiakkaan infopaketti PAINETTU &VALMIS PAINETTU &VALMIS. Työvaateprofilointi Painettu & Valmis Asiakkaan infopaketti PAINETTU &VALMIS PAINETTU &VALMIS Työvaateprofilointi Painettu & Valmis PAINETTU &VALMIS PAINETTU &VALMIS Nykyään yhä useampi yritys haluaa työvaatteisiin yrityksen logon. Ahlsell

Lisätiedot

Oy Pameto Ab Kokonaislaatua asiakkaan ehdoilla

Oy Pameto Ab Kokonaislaatua asiakkaan ehdoilla Oy Pameto Ab Kokonaislaatua asiakkaan ehdoilla Ammattitaitoista palvelua ja valmistusta jo vuodesta 1952 Oy Pameto Ab on suomalainen kiinnitystarvikkeisiin erikoistunut perheyritys, joka on saavuttanut

Lisätiedot

Materiaalikansio Hio-Mex 10.9.2012 1

Materiaalikansio Hio-Mex 10.9.2012 1 Materiaalikansio Hio-Mex 10.9.2012 1 Materiaalikansio Hio-Mex 10.9.2012 2 Sisältö 1. HIO-MEX... 3 1.1 Yritys... 3 1.2 Yhteystiedot... 3 1.2.1 Tilaukset... 3 1.2.2 Markkinointi ja jälkimarkkinointi... 3

Lisätiedot

INNOVATIIVISET TUOTTEET ATENA RUNNER NOPEA ASENNUS. laatukatot

INNOVATIIVISET TUOTTEET ATENA RUNNER NOPEA ASENNUS. laatukatot ATENA INNOVATIIVISET TUOTTEET RUNNER NOPEA ASENNUS laatukatot ` päällekkäin tai puskuun antikorroosiokäsittely antibakteerinenkäsittely sertifioitu järjestelmä korkealuokkaiset materiaalit erittäin kestävät

Lisätiedot

Sadevesijärjestelmät. Tikkaat. Kattoturvatuotteet. Turvakiskot. Asennuspalvelu

Sadevesijärjestelmät. Tikkaat. Kattoturvatuotteet. Turvakiskot. Asennuspalvelu Sadevesijärjestelmät Tikkaat Kattoturvatuotteet Turvakiskot Asennuspalvelu Asiantuntijat palveluksessanne! Sadex-asiantuntijamme toimivat Pirkanmaan, Uudenmaan, Keski-Suomen, Ylivieskan, Satakunnan ja

Lisätiedot

lindab yksinkertaistamme rakentamista Lindab Sadevesijärjestelmät

lindab yksinkertaistamme rakentamista Lindab Sadevesijärjestelmät lindab yksinkertaistamme rakentamista Lindab Sadevesijärjestelmät Hinnasto Maaliskuu 2014 Sadevesijärjestelmät hinnat ALV 0% Maaliskuu 2014 Koko värillinen / metalli Kupari sinkki värit R Puolipyöreä kouru.

Lisätiedot

KATTO- JA SEINÄTUOTTEET

KATTO- JA SEINÄTUOTTEET KATTO- JA SEINÄTUOTTEET 5/2014 1 93 LUKKOSAUMALEVY ELEGANTTI Weckmanin Elegantti on perinteistä konesaumakattoa muistuttava lukkosaumakate. Lappeen pituisina toimitettavien Elegantti-levyjen asennus on

Lisätiedot

Kopadi Oy - Timanttilaikat ammattikäyttöön

Kopadi Oy - Timanttilaikat ammattikäyttöön Kopadi Oy - Timanttilaikat ammattikäyttöön Toisen sukupolven KX-SARJAN timanttisegmenttien valmistuksessa on käytetty uusinta KX-teknologiaa, jossa timanttihiukkaset ovat tasaisena rivistönä sideaineessa.

Lisätiedot

Lindab Profiilipeltikatto. Lindab Coverline TM. Ajaton ja kestävä ratkaisu taloon kuin taloon. lindab I profiilipeltikatto

Lindab Profiilipeltikatto. Lindab Coverline TM. Ajaton ja kestävä ratkaisu taloon kuin taloon. lindab I profiilipeltikatto lindab yksinkertaistamme rakentamista Lindab Coverline TM Lindab Profiilipeltikatto Ajaton ja kestävä ratkaisu taloon kuin taloon Sisällys Lindab - yksinkertaistamme rakentamista...3 Kotolock - lukkosaumakate...

Lisätiedot

HINNASTO 1.1.2014 ( sis ALV24% )

HINNASTO 1.1.2014 ( sis ALV24% ) Pisko tuotteet: Puolipyöreät sadevesijärjestelmät, lumiesteet, tikkaat ja kattosillat HINNASTO 1.1.2014 ( sis ALV24% ) Tuoteryhmät sivu Puolipyöreät sadevesijärjestelmät....2 Tikastuotteet......4 Kattoturvatuotteet......6

Lisätiedot

Teräsrakenne

Teräsrakenne Teräsrakenne 4 2016 1 2 Teräsrakenne 4 2016 Teräsrakenne 4 2016 1 1. Artikkelit Rakenteiden optimoinnista entistä helpompaa Maailman kolmanneksi suurin ruostumattomien neliö- ja suorakaideputkien valmistaja

Lisätiedot

Ruukki Finnera Älykäs kattoratkaisu.

Ruukki Finnera Älykäs kattoratkaisu. Ruukki Finnera Älykäs kattoratkaisu. Uusi, innovatiivinen kattojärjestelmä. Finnera-moduulikattojärjestelmän innovatiivinen rakenne tekee teräskatostasi kauniin ja kestävän. Ainutlaatuisen etureunataitoksensa

Lisätiedot

Maailman johtava kehittyneiden materiaalien toimittaja

Maailman johtava kehittyneiden materiaalien toimittaja Uusi Outokumpu 02 Maailman johtava kehittyneiden materiaalien toimittaja Kaupungit kasvavat, ihmiset matkustavat entistä enemmän ja väestönkasvu tuo uusia vaatimuksia tavaroita ja palveluja tuottaville

Lisätiedot

Varastokalusteet. Lisätietoja ulokehyllyistä. Toyota Storage Solutions. www.toyota-forklifts.fi

Varastokalusteet. Lisätietoja ulokehyllyistä. Toyota Storage Solutions. www.toyota-forklifts.fi Lisätietoja ulokehyllyistä Toyota Storage Solutions Varastokalusteet Ulokehyllyt Pylväskorkeus (mm) Ulokepituudet (mm) Kevyt 2000, 2600, 3000 400, 500, 600, 700 ja 800 Keskiraskas 3000, 3600, 4000 400,

Lisätiedot

1964-2014 HINNASTO 2014

1964-2014 HINNASTO 2014 1964-2014 HINNASTO 2014 KATTOPELLIT 2 SEINÄPELLIT 3 OHEISTOUTTEET 4-5 SADEVESIJÄRJESTELMÄT 6-7 TIKKAAT, KATTOTURVA 8-9 PELASTUSTIET 10 TURVAVARUSTEET 11 TYÖKALUT 12-13 MITTATILAUSLISTAT 14 HISTORIA, MYYMÄLÄT

Lisätiedot

LISÄÄ KILPAILUKYKYÄ YRITYKSELLESI

LISÄÄ KILPAILUKYKYÄ YRITYKSELLESI TUOTANTOPALVELUT LISÄÄ KILPAILUKYKYÄ YRITYKSELLESI BE Group Oy Ab on osa Pohjois- Euroopan johtavaa teräksen, ruostumattoman teräksen ja alumiinin kauppaan ja tuotantopalveluihin erikoistunutta BE Group

Lisätiedot

Maalikerrokset ja niiden ominaisuudet. Pienin sis. pokkaussäde

Maalikerrokset ja niiden ominaisuudet. Pienin sis. pokkaussäde Sida 1/6 TAULUKKO 1 Maalikerrokset ja niiden ominaisuudet Sisäkäyttö/ Ulkokäyttö I/O Nim. paksuus µm Kiilto yksikköä Pienin sis. pokkaussäde 1 mm Vähimmäislämpöt. kaavauksessa C Iskunlujuus J Kynän kovuus

Lisätiedot

Leca. Multi-/Basic-pellityssarja. Asennusohje / korvaa esitteen 7-14/

Leca. Multi-/Basic-pellityssarja. Asennusohje / korvaa esitteen 7-14/ Leca Multi-/Basic-pellityssarja Asennusohje 7-14 / 19.7.2011 korvaa esitteen 7-14/10.11.2011 www.e-weber.fi LECA MULTI/BASIC PELLITYSSARJA ASENNUSOHJE Tämä ohje liittyy Leca Multi- ja Basic-pellityssarjan

Lisätiedot

Weland-välitasot. 2 www.finnrasti.fi 02-6343 900

Weland-välitasot. 2 www.finnrasti.fi 02-6343 900 Välitasot Lisää lattiapintaa Weland-välitasot Weland-välitasoilla voit hyödyntää tilan koko tilavuuden lattia-alan lisäämiseksi. Yksinkertainen ja kustannustehokas tapa hyödyntää tilojen mahdollisuudet.

Lisätiedot

Asennusohje PELLITYSSARJA

Asennusohje PELLITYSSARJA 22.05.2014 Asennusohje Asennusohje Tämä ohje liittyy SCC-pellityssarjojen asentamiseen. Vakiokokoinen pellityssarja on tarkoitettu 1,75 m, erikoistilauksesta saatavissa jopa 2,3 m, korkean (C-mitta) tai

Lisätiedot

TARVIKKEET BETONIPUMPPUIHIN

TARVIKKEET BETONIPUMPPUIHIN TARVIKKEET BETONIPUMPPUIHIN RAUTAKATU 10 21110 NAANTALI puh: 02-435 2011 fax: 02-435 2101 naasky@naasky.fi www.naasky.fi BETONILETKUT Meiltä saat laadukkaat pumppausletkut haluamillasi mitoilla. Naasky

Lisätiedot

Tuotteet jyrkille katoille

Tuotteet jyrkille katoille Bitumikatteet Plano- ja Plano Pro -bitumikattolaatat LiimaUltra-tiivissaumakate PintaUltra-kolmiorimakate Decra-kiviteräskate Aluskatteet ja -kermit Tuotteet jyrkille katoille Mitä jyrkempi katto on, sitä

Lisätiedot

lindab yksinkertaistamme rakentamista

lindab yksinkertaistamme rakentamista lindab yksinkertaistamme rakentamista Tämän toimintaperiaatteen jo tunnet... Fiksu järjestelmä! Lindab Safe Click Asenna ilman työkaluja helposti ja nopeasti Lindabin kanavajärjestelmä perustuu tuttuun

Lisätiedot

TONA. Taloudellinen ja ekologinen keraaminen savupiippujärjestelmä CERAMIC GUARANTEE

TONA. Taloudellinen ja ekologinen keraaminen savupiippujärjestelmä CERAMIC GUARANTEE TONA Taloudellinen ja ekologinen keraaminen savupiippujärjestelmä CERAMIC GUARANTEE TONA Johtava eurooppalainen keraamisten savupiippujen toimittaja TONA aloitti keraamisten tuotteiden valmistuksen vuonna

Lisätiedot

Materiaalikansio Hio-Mex 15.6.2012 1

Materiaalikansio Hio-Mex 15.6.2012 1 Materiaalikansio Hio-Mex 15.6.2012 1 Materiaalikansio Hio-Mex 15.6.2012 2 Sisältö 1. HIO-MEX... 3 1.1 Yritys... 3 1.2 Yhteystiedot... 3 1.2.1 Tilaukset... 3 1.2.2 Markkinointi ja jälkimarkkinointi... 3

Lisätiedot

HINTATAULUT. Hinnat verottomia: alv 0 % Sovitaan erikseen, nämä tuotteet eivät ole meillä varastotuotteena, vaan teemme ne tilausten mukaan.

HINTATAULUT. Hinnat verottomia: alv 0 % Sovitaan erikseen, nämä tuotteet eivät ole meillä varastotuotteena, vaan teemme ne tilausten mukaan. HINTATAULUT Hintojen merkitseminen on vähittäismyymälässä keskeinen työtehtävä. Merkintöjen pitäisi olla siistejä ja selkeitä sekä näkyvästi esillä. Alumiiniseen telineeseen saa A4- tai A5-kokoisen paperin

Lisätiedot

Nestelämmittimet ja lisävarusteet

Nestelämmittimet ja lisävarusteet 2012 Nestelämmittimet ja lisävarusteet Tuotteet nesteiden lämmitykseen Veden lämmitys Öljyn lämmitys Läpivirtauslämmittimet Kytkentäkotelot ja termostaatit Asennustarvikkeet ym. Sivu 2 Hinnat ovat ohjehintoja

Lisätiedot

Business Oulu. Teollisuus-Forum 29.5.2013. Wisetime Oy:n esittely

Business Oulu. Teollisuus-Forum 29.5.2013. Wisetime Oy:n esittely Business Oulu Teollisuus-Forum 29.5.2013 Wisetime Oy:n esittely Wisetime Oy Wisetime Oy on oululainen v. 1991 perustettu ohjelmistotalo, jonka omat tuotteet, Wise-järjestelmät ja niihin liittyvät tukipalvelut,

Lisätiedot

YHDYSKUNTATEKNIIKKA. Uponor Ultra Classic uuden sukupolven sileä maaviemärijärjestelmä

YHDYSKUNTATEKNIIKKA. Uponor Ultra Classic uuden sukupolven sileä maaviemärijärjestelmä YHDYSKUNTATEKNIIKKA Uponor Ultra Classic Uponor Ultra Classic uuden sukupolven sileä maaviemärijärjestelmä hyväksy vain uponor-laatua. Uponor Ultra Classic Uuden sukupolven PP-maaviemäri Uponor Ultra Classic

Lisätiedot

EAB Built to last Tarkkuus ja laatu ovat mukana kaikessa toiminnassamme, raakamateriaalin valinnassa,

EAB Built to last Tarkkuus ja laatu ovat mukana kaikessa toiminnassamme, raakamateriaalin valinnassa, KUORMALAVAHYLLY EAB KUORMALAVAHYLLY 1 EAB:n kuormalavahylly kattaa vakiona laajan valikoiman eri levyisiä, syvyisiä ja korkuisia hyllyjä. Monipuolisilla lisävarusteilla rakennetaan tehokas ja toimiva varasto.

Lisätiedot

Tuoteseloste PELLITYSSARJA neliskanttiseen valmispiippuun

Tuoteseloste PELLITYSSARJA neliskanttiseen valmispiippuun 1.11.2011 Tuoteseloste Asennusohje Tämä ohje liittyy PETE -pellityssarjojen asentamiseen. Vakiokokoinen pellityssarja on tarkoitettu 1,75 m, erikoistilauksesta saatavissa jopa 2,3 m, korkean (C-mitta)

Lisätiedot

Teollisuusratkaisut. Pipelife ratkaisut Kaivosja prosessiteollisuuteen

Teollisuusratkaisut. Pipelife ratkaisut Kaivosja prosessiteollisuuteen Teollisuusratkaisut Pipelife ratkaisut Kaivosja prosessiteollisuuteen Sisällys 2 Pipelife toimipaikat 3 Pipelife paineputket kaivos-ja prosessiteollisuuteen 4 Erikoistuotteet kaivosteollisuuteen 5 Pipelife

Lisätiedot

Asennusohje kesäkuu 2015. Icopal Green Viherkaton räystäspellit

Asennusohje kesäkuu 2015. Icopal Green Viherkaton räystäspellit Asennusohje kesäkuu 2015 Icopal Green Viherkaton räystäspellit 1 Asennusohje Icopal Green Viherkaton räystäspellit Viherkaton räystäspeltejä on saatavana kaksi eri mallia: alaräystäälle tarkoitettu rei

Lisätiedot

Boknäs Yhdessä. OVH-hinnasto (sis. alv. 24%) Pidätämme oikeudet kaikkiin muutoksiin.

Boknäs Yhdessä. OVH-hinnasto (sis. alv. 24%) Pidätämme oikeudet kaikkiin muutoksiin. OVH-hinnasto (sis. alv. 24%) Pidätämme oikeudet kaikkiin muutoksiin. TEHTY SINUA VARTEN Tämä lankkupöytä-konsepti on monipuolisuudessaan uniikki. Jokaisella yksityiskohdalla on omat ominaisuutensa joista

Lisätiedot

SSAB Boron OPTIMOIDUT KARKAISUOMINAISUUDET

SSAB Boron OPTIMOIDUT KARKAISUOMINAISUUDET SSAB Boron OPTIMOIDUT KARKAISUOMINAISUUDET Jos teräksen ominaisuusvaihtelut ovat aiheuttaneet karkaisuprosessissasi ongelmia, suosittelemme vaihtamaan SSAB Boron -teräkseen. SSAB BORON TEKEE TUOTANNOSTA

Lisätiedot

lindab korkeat profiilit Lindab Coverline TM Lindab LHP 130 ja LHP/LTP115 Uuden ajan korkeat profiilit

lindab korkeat profiilit Lindab Coverline TM Lindab LHP 130 ja LHP/LTP115 Uuden ajan korkeat profiilit Lindab Coverline TM Lindab LHP 130 ja LHP/LTP115 Uuden ajan korkeat profiilit 2 Lindabin korkeaprofiilit - LTP115, LHP115 ja LHP130 Lindabin korkeaprofiileita LHP115 ja LHP130 käytetään kantavina rakenteina

Lisätiedot

Uponor Ultra Rib 2 Ylivoimaisen luotettava maaviemärijärjestelmä

Uponor Ultra Rib 2 Ylivoimaisen luotettava maaviemärijärjestelmä yhdyskuntatekniikka uponor ultra RIB 2 Uponor Ultra Rib 2 Ylivoimaisen luotettava maaviemärijärjestelmä hyväksy vain uponor-laatua. Uponor Ultra Rib 2 Ylivoimainen kestävyys Uponor Ultra Rib 2 on Ultra-tuoteperheen

Lisätiedot

NAUTINNOLLISIA TERASSIHETKIÄ ARJEN KESKELLÄ TERASSIKUVASTO

NAUTINNOLLISIA TERASSIHETKIÄ ARJEN KESKELLÄ TERASSIKUVASTO NAUTINNOLLISIA TERASSIHETKIÄ ARJEN KESKELLÄ TERASSIKUVASTO JAMAR TERASSIT - ASIAKKAAN EHDOILLA Terassin hankkiminen Jamarilta on ennenkuulumattoman helppoa ja turvallista. Toimitamme avo- ja lasiterassit

Lisätiedot

KOMEROT: - Tarkista, että kaikki tarvittavat osat ovat mukana

KOMEROT: - Tarkista, että kaikki tarvittavat osat ovat mukana RUNKOJEN KASAUSOHJE Alakaapit...2 Komerot...3 Yläkaapit...4 Laatikoston runko...5 Rullakiskolaatikoston runkokiskot...6 Rullakiskolaatikon kasaus...8 Rullakiskolaatikon etulevyn asenus...9 Vaimennetun

Lisätiedot

Cronvall verkot rakentamiseen, pihaan ja puutarhaan

Cronvall verkot rakentamiseen, pihaan ja puutarhaan Cronvall verkot rakentamiseen, pihaan ja puutarhaan Rakentaminen Cronvall rappausverkko Cronvall rappausverkko valmistetaan teräslangasta hitsaamalla ja on kuumasinkitty. Ruostumaton rappausverkko on AISI

Lisätiedot

Metallin pintakäsittelyä ja kokoonpanoa. Hionnat Harjaukset Kiillotukset Designkuvioinnit

Metallin pintakäsittelyä ja kokoonpanoa. Hionnat Harjaukset Kiillotukset Designkuvioinnit Metallin pintakäsittelyä ja kokoonpanoa Hionnat Harjaukset Kiillotukset Designkuvioinnit Pintakäsittelyteknologian osaaja Laadukkaat hionnat, harjaukset ja kiillotukset Hiomapojat on erikoistunut metallin

Lisätiedot

Huoltopalvelut. Kattoturva. ICOPAL-Tikasturva. Helposti ja turvallisesti katolle

Huoltopalvelut. Kattoturva. ICOPAL-Tikasturva. Helposti ja turvallisesti katolle Huoltopalvelut Kattoturva ICOPAL-Tikasturva Helposti ja turvallisesti katolle Icopal turvatarrainjärjestelmää käyttäen voidaan kiivetä katolle turvallisesti ja helposti. Se on käytettävyydeltään ylivoimaisesti

Lisätiedot

Kaapelikiinnikkeet ELPRESS ADDED PRODUCTS. - pien- tai suurjännitejohtimien kiinnitykseen. Kaapelikiinnikkeet. Tuoteluettelo

Kaapelikiinnikkeet ELPRESS ADDED PRODUCTS. - pien- tai suurjännitejohtimien kiinnitykseen. Kaapelikiinnikkeet. Tuoteluettelo - pien- tai suurjännitejohtimien kiinnitykseen Tuoteluettelo ELPRESS ADDED PRODUCTS Kaapelikiinnikkeet Sovelluksia Materiaalitietoa kaapelikiinnikkeistä Kiinnikkeet on valmistettu lasikuituvahvisteisesta

Lisätiedot

Toteuta unelmiesi laituri!

Toteuta unelmiesi laituri! Toteuta unelmiesi laituri! UKM-ponttonit UKM-valmislaituri UK-Muovi Oy www.ukmuovi.fi Kestävä. Vakaa. Kantava. Toimiva. Nopea asentaa. Siisti. Tyylikäs. UKM-laituri Yhdistele laituri vaivattomasti valmiista

Lisätiedot

M A S I N O G R O U P SEJO. LVI- ja rakennusalan kiinnitys- ja asennustarvikkeet

M A S I N O G R O U P SEJO. LVI- ja rakennusalan kiinnitys- ja asennustarvikkeet M A S I N O G R O U P SEJO LVI- ja rakennusalan kiinnitys- ja asennustarvikkeet SEJO asiantunteva kumppani Sejo on LVI- ja rakennusalan kiinnitystarvikkeiden toimittaja, joka on palvellut asiakkaitaan

Lisätiedot

PUOLIPYÖREÄN SADEVESIJÄRJESTELMÄN ASENNUSOHJE

PUOLIPYÖREÄN SADEVESIJÄRJESTELMÄN ASENNUSOHJE PUOIPYÖREÄN SDEVESIJÄRJESTEMÄN SENNUSOHJE 1 6 5 8 7 10 3 11 14 9 2 4 12 13 11 14 17 Tuotelista Nro Tuote 1 Pisko kouru 2 Pisko ulkokulma 90 3 Pisko sisäkulma 90 4 Pisko tukkopää, oikea ja vasen 5 Pisko

Lisätiedot

Valitse oikea kiinnike. ejot.fi

Valitse oikea kiinnike. ejot.fi Valitse oikea kiinnike ejot.fi Sisällys 4-5... Teräsrakentamiseen 6-7... Elementtien asentamiseen 8... Aluslevyt 9... Puuasennuksiin 10-11...Julkisivurakentamiseen 12-13.. Kattoasennuksiin 2 14... Kattoasennuksiin

Lisätiedot

KUORMALAVAHYLLY ALFA

KUORMALAVAHYLLY ALFA KUORMALAVAHYLLY ALFA EAB KUORMALAVAHYLLY EAB:n kuormalavahylly kattaa vakiona laajan valikoiman eri levyisiä, syvyisiä ja korkuisia hyllyjä. Monipuolisilla lisävarusteilla rakennetaan tehokas ja toimiva

Lisätiedot

Lamellinosto-ovien uusi sukupolvi. ASSA ABLOY Entrance Systems

Lamellinosto-ovien uusi sukupolvi. ASSA ABLOY Entrance Systems Lamellinosto-ovien uusi sukupolvi Crawford OH1042 ASSA ABLOY Entrance Systems MIKSI KANNATTAA VALITA CRAWFORD OH1042 Kaunis ovilehden muotoilu luo uudenaikaisen ulkonäön. Kekseliäs kylmäsillan katkaisu

Lisätiedot

Firestone Allasjärjestelmät. Varmuutta vaativiin olosuhteisiin

Firestone Allasjärjestelmät. Varmuutta vaativiin olosuhteisiin Firestone Allasjärjestelmät Varmuutta vaativiin olosuhteisiin Korkealaatuinen allaskalvo Firestone allaskumia on saatavana jopa 15 m leveänä ja 61 m pitkänä. Firestone allasrakenteet perustuvat EPDM-kumikalvoihin,

Lisätiedot

SÄHKÖKESKUKSET TEOLLISUUTEEN JA KIINTEISTÖRAKENTAMISEEN

SÄHKÖKESKUKSET TEOLLISUUTEEN JA KIINTEISTÖRAKENTAMISEEN SÄHKÖKESKUKSET TEOLLISUUTEEN JA KIINTEISTÖRAKENTAMISEEN Eiskon Sähkö Oy:n asiakkaalle räätälöityjen sähkökeskusten laadun takaavat ammattitaitoiset asentajat, tasokkaat rakennemateriaalit sekä tunnettujen

Lisätiedot

Liukuoviprofiilit ja komponentit. Pohjoismaiden johtava. teräsliukuoviprofiilien valmistaja

Liukuoviprofiilit ja komponentit. Pohjoismaiden johtava. teräsliukuoviprofiilien valmistaja Liukuoviprofiilit ja komponentit Pohjoismaiden johtava teräsliukuoviprofiilien valmistaja Liukuoviprofiilit ja komponentit Procons kehittää ja tuottaa komponentteja liukuovien asennukseen. Konsepti on

Lisätiedot

KUORMALAVAHYLLY ALFA

KUORMALAVAHYLLY ALFA KUORMALAVAHYLLY ALFA EAB KUORMALAVAHYLLY EAB:n kuormalavahylly kattaa vakiona laajan valikoiman eri levyisiä, syvyisiä ja korkuisia hyllyjä. Monipuolisilla lisävarusteilla rakennetaan tehokas ja toimiva

Lisätiedot

Hitsin hyvä jo yli 4o vuotta

Hitsin hyvä jo yli 4o vuotta Hitsin hyvä jo yli 4o vuotta Kuluminen aiheuttaa huomattavan kustannuserän teollisuuden käyttökustannuksista. Pintojen kuluminen vaatii säännöllistä kunnossapitoa laitoksen käytön varmistamiseksi. Uusien

Lisätiedot

Rakenna oma puukuivuri

Rakenna oma puukuivuri Rakenna oma puukuivuri Sauno puutavarankuivuri Rakennusohje Kuivaimen osat ruuvataan yhteen erikoisruuveja käyttämällä. Tämän ohjeen avulla voit rakentaa omia tarpeitasi vastaavan kuivaimen. Katso ohjeen

Lisätiedot

Puhtaat kaivot. Ratkaisuja suihkutiloihin.

Puhtaat kaivot. Ratkaisuja suihkutiloihin. Puhtaat kaivot. Ratkaisuja suihkutiloihin. Tasalattiasuihkujen suosio kasvaa. Yhä enemmän ja enemmän ihmiset haluavat saada avointa tilaa kylpyhuoneeseensa. Vähemmän esteitä - enemmän hyötyjä Tasalattiaiset

Lisätiedot

KYNTTILÄMUOTIT. Sivu 1. Muotti Kuvaus Tuotenro. Sylinterimuotti nro 1 40 mm x 123 mm Polykarbonaattia, kuumankestävyys 120 C

KYNTTILÄMUOTIT. Sivu 1. Muotti Kuvaus Tuotenro. Sylinterimuotti nro 1 40 mm x 123 mm Polykarbonaattia, kuumankestävyys 120 C Sivu 1 KYNTTILÄMUOTIT Muotti Kuvaus Tuotenro Sylinterimuotti nro 1 40 mm x 123 mm 4002158 Sylinterimuotti nro 2 44 mm x 65 mm 4002159 Sylinterimuotti nro 3 50 mm x 140 mm 4002113 Sylinterimuotti nro 4

Lisätiedot

Jalotakan teräshormit

Jalotakan teräshormit Jalotakan teräshormit Tuoteluettelo 2010-2011 25 Jalotakan teräshormit ovat CE-merkittyjä tuotteita. Tämä takaa tuoteiden korkean laadun sekä turvallisuuden. Aluskatteen tiiviste Savupiipun eristetyn osan

Lisätiedot

www.ruukkikatot.fi Varastotuotteet 2013 Ruukki Express Ruukki Expressistä saman katon alta

www.ruukkikatot.fi Varastotuotteet 2013 Ruukki Express Ruukki Expressistä saman katon alta www.ruukkikatot.fi Varastotuotteet 2013 Ruukki Epress Ruukki Epressistä Kaikki terästuotteet saman katon alta RUUKKI EXPRESS VARASTOTUOTTEET 2013 Ruukki Epress palveluksessasi Pinnoitteiden ominaisuudet

Lisätiedot

ARCA seinäkaappi UUTUUS. Suorituskykyä ja toiminnallisuutta uudella ARCA polykarbonaattiseinäkaapilla. Suojaa vaativissa olosuhteissa

ARCA seinäkaappi UUTUUS. Suorituskykyä ja toiminnallisuutta uudella ARCA polykarbonaattiseinäkaapilla. Suojaa vaativissa olosuhteissa ARCA seinäkaappi UUTUUS Suorituskykyä ja toiminnallisuutta uudella ARCA polykarbonaattiseinäkaapilla Suojaa vaativissa olosuhteissa -40 C UUSI Fibox ARCA Fibox ARCA - ruostumattomat sähkökaapit erityisen

Lisätiedot

TULOILMAVENTTIILI VLR-100

TULOILMAVENTTIILI VLR-100 TULOILMAVENTTIILI VLR-100 Uuteen läpivientiin VELCO VLR-100 tuotekokonaisuus. Sisältää termostaatilla varustetun Velco korvausilmaventtiilin, F9 -luokan Filtrete suodattimen, ulkoritilän sekä jatko- ja

Lisätiedot

ASENNUSOHJE MINSTER JA TURMALIN

ASENNUSOHJE MINSTER JA TURMALIN Turmalin-savikattotiili Minster-betonikattotiili ASENNUSOHJE Päivitetty 14.12.2012 Tämä korvaa aiemmat asennusohjeet Puh. +358 9 2533 7200 ~ Faksi +358 9 2533 7311 ~ www.monier.fi Sivu 1 / 9 Alkulause

Lisätiedot

yproc Planum Gyproc Planum Sileät katot ja seinät

yproc Planum Gyproc Planum Sileät katot ja seinät yproc Planum Gyproc Planum Sileät katot ja seinät yproc Planum Korkeaa, leveää ja aivan tasaista! Gyproc Planum -kipsilevyllä voidaan rakentaa sisäkattoja tai korkeita seiniä ilman näkyviä saumoja. Erona

Lisätiedot

www.sheikki.fi KATTOSILLAN ASENNUSOHJEET

www.sheikki.fi KATTOSILLAN ASENNUSOHJEET www.sheikki.fi KATTOSILLAN ASENNUSOHJEET PISKO -KATTOSILLAT Kattosiltoja käytetään seinä- ja lapetikkaiden jatkeena turvallisten kulkuteiden rakentamiseen katoilla sijaitseville huoltokohteille esim. savupiipulle.

Lisätiedot

lindab yksinkertaistamme rakentamista Lindab Kattoprofiilit ja tarvikkeet

lindab yksinkertaistamme rakentamista Lindab Kattoprofiilit ja tarvikkeet lindab yksinkertaistamme rakentamista Lindab Kattoprofiilit ja tarvikkeet Hinnasto Lokakuu 2015 lindab hinnasto kattoprofiilit ja tarvikkeet -2015 Sisältö Lindab Coverline TM 3 4-5 Kotolock 4 Lukkosaumakatteen

Lisätiedot

Tailor-made Transportation Solutions FIN

Tailor-made Transportation Solutions FIN Tailor-made Transportation Solutions FIN Tailor-made Transportation Solutions Tyllis Oy Ab on erikoistunut suunnittelemaan ja valmistamaan räätälöityjä rakenneratkaisuja kuljetusalalle. Yritys suunnittelee

Lisätiedot

Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit. Uusi moottorisukupolvi

Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit. Uusi moottorisukupolvi Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit Uusi moottorisukupolvi Elämää helpottavia innovaatioita Silent Glissillä on yli 40 vuoden kokemus sähkötoimisista verhokiskoista. Toimme ensimmäisenä markkinoille

Lisätiedot

POISTUNUT TUOTE. Säätö- ja sulkupelti DMAC/DMAK. Veloduct. Teollisuusilmanvaihtoon maksimi paineen- / lämmönkesto 3500 Pa / 200 C

POISTUNUT TUOTE. Säätö- ja sulkupelti DMAC/DMAK. Veloduct. Teollisuusilmanvaihtoon maksimi paineen- / lämmönkesto 3500 Pa / 200 C Säätö- ja sulkupelti DMAC/DMAK Teollisuusilmanvaihtoon maksimi paineen- / lämmönkesto 3500 Pa / 200 C KANSIO 3 VÄLI 5 ESITE 3 Veloduct Säätö- ja sulkupelti DMAC/DMAK Yleistä DMAC/DMAK vastakkain kääntyvine

Lisätiedot

lindab yksinkertaistamme rakentamista Lindab Magestic

lindab yksinkertaistamme rakentamista Lindab Magestic Lindab Magestic Uusi materiaali sadevesijärjestelmälle ja konesaumakatoille ZM310-34 viikkoa suolasumutestissä Lindab Magestic: Edut ja ominaisuudet - Materiaalin korroosionkestoluokitus RC4 - RC5 - Voidaan

Lisätiedot

Tee-se-itse.fi Ja saat sellaisen, kuin sattuu tulemaan! http://www.tee-se-itse.fi

Tee-se-itse.fi Ja saat sellaisen, kuin sattuu tulemaan! http://www.tee-se-itse.fi Baarikaappi Jatketaanpa samoilla linjoilla kuin edellisessä artikkelissa "tynnyrin mallinen baarikappi". Tällä kertaa esitellään hieman tavanomaisempi baarikaappi, joka on myöskin huomattavasti helpompi

Lisätiedot

KUSTANNUSTEHOKKUUTTA JA RAKENTAMISEN KORKEAA LAATUA

KUSTANNUSTEHOKKUUTTA JA RAKENTAMISEN KORKEAA LAATUA METALLIRAKENTAJILLE Kattavaa teräspalvelua, kaikki yhdestä talosta ASIAKKAITAMME Julkisivurakentajat, ovi- ja ikkunavalmistajat sekä muut metallirakenteita teollisuus-, toimisto-, julkisiin ja yksityisiin

Lisätiedot

lindab l kattoturva LindabKT kattoturvaa kaikille katoille

lindab l kattoturva LindabKT kattoturvaa kaikille katoille lindab l kattoturva LindabKT kattoturvaa kaikille katoille lindab l kattoturva LindabKT LindabKT soveltuu kaikille kattotyypeille sekä katemateriaaleille. Kattoturvajärjestelmä täyttää kaikki voimassaolevat

Lisätiedot

Halton Zen Corner ZCO - syrjäyttävä tuloilmalaite

Halton Zen Corner ZCO - syrjäyttävä tuloilmalaite Halton Zen Corner ZCO - syrjäyttävä tuloilmalaite Laaja ilmavirran säätöalue Tasainen ilmavirran virtauskuvio saadaan aikaan pienillä rei'illä, jotka muodostavat optimaaliset virtausolosuhteet hajottimen

Lisätiedot

Direktlaminat tarjoaa laminaattisten komponenttien huippuosaamista.

Direktlaminat tarjoaa laminaattisten komponenttien huippuosaamista. ME TOTEUTAMME IDEAT Direktlaminat tarjoaa laminaattisten komponenttien huippuosaamista. F900 SUORAT VAI PYÖREÄT KULMAT? Joustavuus ja erikoistuminen takaa tyytyväisiä asiakkaita Kuten nimestämme voi päätellä,

Lisätiedot

Piha- ja kiinteistötuotteet pientalokohteisiin

Piha- ja kiinteistötuotteet pientalokohteisiin Piha- ja kiinteistötuotteet pientalokohteisiin Tuoteluettelo 2015 Yli 40 vuotta metallituotteita kodeille, pihoille ja katoille KPPR-Steel Oy:llä on yli 40 vuoden kokemus metallituotteiden valmistuksesta.

Lisätiedot

ALLEAJOSUOJAUS ALLEAJOSUOJAT ALLEAJOSUOJAUKSEN KIINNIKKEET SIVUSUOJAT A-1 A-2 A-3

ALLEAJOSUOJAUS ALLEAJOSUOJAT ALLEAJOSUOJAUKSEN KIINNIKKEET SIVUSUOJAT A-1 A-2 A-3 A ALLEAJOSUOJAUS ALLEAJOSUOJAT ALLEAJOSUOJAUKSEN KIINNIKKEET SIVUSUOJAT A-1 A-2 A-3 A-1 ALLEAJOSUOJAT ALLEAJOSUOJA INTEGRAL TMT Hyväksyntänumero E4-58R-020343 Profiilissa valmis kiinnitysura roiskeläpälle/-läpille

Lisätiedot

Kanavasäleikkö. Mitat. Tuotekuvaus. Hoito Säleikkö irrotetaan kanavaan pääsyä varten. Tilausesimerkki. Materiaali ja pintakäsittely.

Kanavasäleikkö. Mitat. Tuotekuvaus. Hoito Säleikkö irrotetaan kanavaan pääsyä varten. Tilausesimerkki. Materiaali ja pintakäsittely. Mitat B+0 A+0 A B Tuotekuvaus on suorakaiteen muotoinen, pystysuorilla, säädettävillä säleillä varustettu ilmanvaihtosäleikkö asennettavaksi suoraan pyöreisiin kanaviin. Säleikköä voidaan käyttää sekä

Lisätiedot

VEGA 2D Super VEGA 2D SUPER VERKKOAITAELEMENTIT

VEGA 2D Super VEGA 2D SUPER VERKKOAITAELEMENTIT VEGA 2D Super VEGA 2D SUPER VERKKOAITAELEMENTIT Käyttötarkoitus:VEGA 2D Super -verkkoaitaelementit sopivat yleisratkaisuiksi sekä teollisuus- että asuinalueille. Verkkoaitaelementit voidaan asentaa asuintalojen,

Lisätiedot

KESPET HINNASTO 1.5.2011

KESPET HINNASTO 1.5.2011 KESPET HINNASTO 1.5.2011 PELTI PELTIKELAT JA -ARKIT ALUSRAUDAT Korvaa KESPET-hinnaston 1.11.2010 sivut 23-48 ja 51-74. K E S P E T - T U O T T E I D E N Y L E I S E T T O I M I T U S E H D O T 1. Hinnat

Lisätiedot

Matot halutulla designilla.

Matot halutulla designilla. Matot halutulla designilla. Aulamaton tummat ja usein harmaat sävyt ovat luonnollisesti hyviä syksyllä ja talvella, kun matto on kovalla koetuksella. Ulkona on likaista ja jaloissa kantautuu sisälle lunta,

Lisätiedot

Monarplan Luotettava PVC-vedeneristejärjestelmä

Monarplan Luotettava PVC-vedeneristejärjestelmä Monarplan Luotettava PVC-vedeneristejärjestelmä Kevyt Kestävä Monipuolinen Taloudellinen Ainutlaatuinen Monarplan PVC-vedeneristejärjestelmä tunnetun laadukas Icopal PVC-vedeneristejärjestelmä on ollut

Lisätiedot

BE STRONGER WITH BE.

BE STRONGER WITH BE. BE STRONGER WITH BE. FI BE GROUP YHDESSÄ ENEMMÄN ETUJA ASIAKKAALLE BE Group Oy Ab on osa Pohjois- Euroopan johtavaa teräksen, ruostumattoman teräksen ja alumiinin kauppaan ja tuotantopalveluihin erikoistunutta,

Lisätiedot

FRAMO 100 -JÄRJESTELMÄ

FRAMO 100 -JÄRJESTELMÄ Sejo Framo -järjestelmä Framo 100 1 kg = 10 N, 100 kg = 1 kn 125 FRAMO 100 KISKO Kuumasinkitty jatkuvarakenteinen kisko vaativien teräsrakenteiden valmistamiseen. Framo-kisko on hitsivapaa terästukijärjestelmä

Lisätiedot

Poimukate Kattopaketti on kotimainen korkealuokkainen teräskatto, joka on suojannut suomalaisia koteja vaativissa olosuhteissa lähes 60 vuoden ajan.

Poimukate Kattopaketti on kotimainen korkealuokkainen teräskatto, joka on suojannut suomalaisia koteja vaativissa olosuhteissa lähes 60 vuoden ajan. TÄRKEÄ OSA MAISEMAA Poimukate Kattopaketti on kotimainen korkealuokkainen teräskatto, joka on suojannut suomalaisia koteja vaativissa olosuhteissa lähes 60 vuoden ajan. Poimukatteen teräskatto on laadukas,

Lisätiedot

Toimittaja. Sijainti Eisenberg, Saksa Perustettu 1897 Työntekijöitä 270. www.oem.fi 6:2

Toimittaja. Sijainti Eisenberg, Saksa Perustettu 1897 Työntekijöitä 270. www.oem.fi 6:2 Toimittaja Sijainti Eisenberg, Saksa Perustettu 1897 Työntekijöitä 270 www.oem.fi 6:2 Sarja B Johdanto sivu 6:4 Tekniset tiedot sivu 6:5 Sarja B6, 6/24-napaiset sivu 6:6 Sarja B10, 10/42-napaiset sivu

Lisätiedot

HB-JUHA-JULKISIVUHARKKO. Elävää, kaunista ja kestävää pintaa

HB-JUHA-JULKISIVUHARKKO. Elävää, kaunista ja kestävää pintaa HB-JUHA-JULKISIVUHARKKO Elävää, kaunista ja kestävää pintaa HB-JUHA tuo sävyjä julkisivuihin ja sisätiloihin HB-JUHA-harkko luo elävän, valon ja varjon sävyillä leikittelevän pinnan, joka on luonnollinen

Lisätiedot