Sunnuntai 3.5 Lähdimme sunnuntaina 3.5 klo Hatusen pihasta kohti lentokenttää.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Sunnuntai 3.5 Lähdimme sunnuntaina 3.5 klo 12.30 Hatusen pihasta kohti lentokenttää."

Transkriptio

1 Ensimmäinen päivä Sunnuntai 3.5 Lähdimme sunnuntaina 3.5 klo Hatusen pihasta kohti lentokenttää. Lentomme lähti Helsingistä klo ja olimme perillä Roomassa klo paikallista aikaa. (etuajassa!) Mukavasti sujuneen bussimatkamme jälkeen saavuimme Helsinki-Vantaan lentokentälle josta etsimme syötävää ennen tulevaa noin kolmen tunnin lentoamme. Helsinki-Vantaan korkea hintataso oli kuitenkin liiallinen rasite monelle lompakolle. Lentomme sujui hienosti, ja saimme kunnian matkustaa julkkisseurassa! Lentomme jälkeen sateinen Suomi vaihtui lämpimään Italiaan. Perille tullessamme Roomassa oli hieman pilvistä, mutta lämpötila oli silti 20*c luokkaa.

2 Leonardo Da Vincin lentokentälle päästyämme, jossa oppaamme Pauliina oli meitä vastassa, keräsimme matkatavaramme ja astuimme bussiin ja matkustimme Rooman kauniin keskustan läpi ravintola Ristorante Magroviaan, jossa söimme illallisen. Illallisen menu oli seuraava. Alkuruoka: pastaa jauhelihakastikkeella Pääruoka: vasikkaa, Parman kinkkua ja salviaa, sekä uunissa paistettuja perunoita Jälkiruoka: jäätelöä marjakastikkeella Syötyämme hyvää ja kauan odotettua ruokaa, kirjauduimme hotelli Danielaan ja menimme nukkumaan väsyneinä kaikesta reissaamisesta, odottaen innolla seuraavaa päivää. Oli hienoa olla ulkomailla. Seuraavana aamuna olisi aikainen herätys, jonka jälkeen lähtisimme katsomaan tarunhohtoista Rooman kaupunkia ja sen historiallisia nähtävyyksiä.

3 Toinen päivä Maanantai 4.5 Aamulla herättyämme hyvien ja rentouttavien yöunien jälkeen oli vuorossa aamupala. Se oli, kuten muistelinkin, italialaisittain sanottuna runsas ja ravitseva. Aamupalan jälkeen kun kaikki olivat täysin vatsoin ja hyvillä mielin, jätimme hotellin ja siirryimme linja-autoon, jolla meidän oli tarkoitus kiertää Rooman nähtävyyksiä. Kiersimme aamupäivästä lähes kaikki kuuluisimmat nähtävyydet kuten Colosseum, Fontana di Trevi sekä Pantheonin tenppeli. Temppeliltä jatkoimme matkaa Pietarinkirkolle sekä Vatikaaniin. Jonotus kirkkoon kesti noin tunnin verran ja oli muuten sitten kuuma jonottaa suorassa auringonpaisteessa. Rooma kierrettyämme, hyppäsimme bussiin ja lähdimme köröttelemään kohti etelää ja siellä sijaitsevaa Napolia. Linja-autossa on tunnelmaa, kuten sanotaan ja meillähän oli! Bussimatka oli pitkä ja kuuma ja kaikilla oli tylsää, joten piti keksiä tekemistä. Pelailtiin julkkispeliä Sannin puhelimella ja saatiin hyvät naurut aikaan.:) Matka Napoliin kesti noin nelisen tuntia ja perille päästyämme kiersimme bussilla hetken (noin puoli tuntia) Napolin keskustaa. Napoli oli karu verrattuna Roomaan, mutta olihan sielläkin hienoa. Kirjauduimme hotelliin, joka oli todella hieno, toisilla tosin oli hieman vikoja huoneessaan (Manu & Jokinen :D), mutta kaikenkaikkiaan hieno mesta. Lähdettiin illalla syömään, koska päivällä ei oikein ollut aikaa syödä, joten ruokailut yleensä toteutettiin iltaisin. Italialainen illallinen oli loistava, jälkiruuat olivat hyvät, muilla paitsi Petruksella, joka sai kiiviä kun muut saivat kakkua, ja sekös aiheutti taas aihetta nauruun :D. Ruoan jälkeen hiivimme takaisin hotelliin ja kävimme nukkumaan ja valmistautumaan seuraavaan päivään.

4 Kolmas päivä Tiistai 5.5 Aamulla Napolissa heräsimme aikaisin ja söimme aamupalan kahdessa ryhmässä. Aamupalan jälkeen siirsimme laukkumme bussiin, joka vei ne suoraan hotellille Sorrentoon. Hotellilta siirryimme jalkaisin Napolin satamaan, josta matkustimme lautalla Caprin saarelle. Jo aamupäivällä sää oli melko kuuma. Saarelle päästyämme meillä oli pieni tauko, kunnes nousimme veneeseen, jossa oli paljon muitakin turisteja, lähinnä aasialaisia. Kiersimme veneellä ympäri koko saaren ja sen hienot nähtävyydet. Meidän oli tarkoitus käydä sinisessä luolassa, mutta tunnin sen edustalla odoteltuamme jouduimme lähtemään takaisin satamaan, jotta aikataulu ei menisi sekaisin. Kaikki olivat varmastikin pettyneitä, koska emme päässeet luolaan, joka olisi ollut yksi matkan kohokohdista. Kolmekymmentä asteinen sää kuitenkin teki päivästä hienon. Satamassa meillä oli vähän vapaa-aikaa, kunnes nousimme pienellä bussilla pientä serpentiinitietä kohti Anacapria. Anacaprilla teimme vierailun Villa San Micheleen, joka oli ruotsalaisen kirjailijan Axel Munthen taiteilijakoti. Huvilassa käymisen jälkeen laskeuduimme bussilla takaisin satamaan, josta jatkoimme matkaamme lautalla Sorrentoon. Sorrentossa menimme ensimmäiseksi syömään illallista. Ruoka siellä oli varmastikin monen mielestä matkan parasta. Päivän päätteeksi siirryimme bussilla hotelliimme, joka sijaitsi meren rannalla. Näkymiä Villa San Michelen alueelta

5 Neljäs päivä Keskiviikko 6.5. Lounaan jälkeen suuntasimme kohti Vesuviusta, jonka huipulle meillä oli tarkoitus kiivetä katsomaan kraateria. Vesuvius on edelleen toiminnassa oleva tulivuori ja sen viimeisin purkaus tapahtui vuonna 1944, jonka jälkeen tulivuori on pysynyt hiljaisena. Vesuvius luokitellaan yhdeksi maailman vaaralisimmista tulivuorista, koska sen potentiaalisella vaikutusalueella on useita kaupunkeja, joissa asuu yhteensä noin kolme miljoonaa ihmistä. Mikäli Vesuvius purkautuisi, näiden kaikkien ihmisten evakuoiminen lyhyessä ajassa olisi käytännössä mahdoton tehtävä. Vesuviusta monitoroidaan kuitenkin useilla erilaisilla laitteilla, jotka havaitsevat mm. maanjäristyksiä, jotka voivat enteillä purkausta. Päästyämme paikalle, josta emme enää voineet jatkaa bussilla eteenpäin lähdimme pääsyliput saatuamme kävelemään kohti huippua. Matkaa huipulle parkkipaikalta oli noin kaksi kilometriä ja noiden parin kilometrin aikana nousisimme ylöspäin noin parisataa metriä. Saavutettuamme huipun menimme katsomaan paikallisen oppaan johdolla kraateria ja samalla opas kertoi meille mm. pyroklastisista purkauksista, jotka tuhosivat Pompeijin ja Herculaneumin. Huipulta oli mahtavat näköalat alas Napolinlahdelle ja kaupunkiin. Vesuviuksella käynnin jälkeen lähdimme bussilla takaisin hotellille ja söimme siellä jälleen kerran tukevan illallisen.

6 Viides päivä Torstai 7.5 Pompeji ja paluu Roomaan Viimeisenä päivänä kiersimme vielä yhden Italian suosituimmista nähtävyyksistä, eli Vesuviuksen tuhoaman Pompejin kaupungin. Pompejissa kiersimme ja katselimme aikoinaan tuhkaan peittyneitä rakennuksia ja erilailla säilyneitä rakennelmia oppaan johdolla. Kävimme joissakin rakennuksista myös sisällä ja näimme millaisissa oloissa ihmiset ovat aikoinaan asustaneet. Kävimme myös vanhassa aikoinaan suositussa kylpylässä katsomassa minkälainen se on sisältä, mutta täysin oikeanlaista kuvaa oli vaikea hahmottaa, sillä rakennuksesta oli sortunut joitakin osia. Näimme myös paikallisen Pompejilaisen ilotalon eli bordellin mukavine kivisänkyineen aivan sisältä katsoen. Näimme myös kipsivaloksia ihmisistä sekä tavaroista yms. esineistä, jotka ovat aikoinaan hautautuneet tuhkaan. Tavaroiden sekä ihmisten muoto on säilynyt tuhkan sisällä, vaikka itse sisältö olisikin jo hävinnyt. Tuhkassa säilyneitä esineitä olivat esim. ruukut ja kiviset pöydät, joita näimme sitten kierroksemme lopussa Pompejin aukiolla, joka nimeltään on Forum. Tämän jälkeen meillä oli hetki vapaa-aikaa ja kiertelimme läheisiä myyntikojuja, jonka jälkeen menimme syömään lounaan ja aloitimme pitkän bussimatkan kohti Roomaa. Bussimatka oli hiljainen viikon rasitusten jälkeen, mutta matkaa varjosti tieto tulipalosta, joka oli riehunut Rooman lentokentän 3.terminaalissa. Kyseinen terminaali sattui olemaan juuri se, mistä lentomme Helsinkiin oli määrä lähteä. Lentokentän palanut terminaali oli suljettu ja ruuhka lentokentällä oli suuri. Saavuimme lentokentälle hyvissä ajoin, mutta tietoa siitä, mistä lentomme lähtisi tai milloin se lähtisi. Jouduimme odottamaan aulassa muutaman tunnin, kunnes pääsimme lähtöselvitykseen ja kohti lähtöporttia. Saimme vielä odottaa hetken aikaa, kun lähtöporttiamme arvottiin. Lentomme myöhästyi noin tunnin suunnitellusta, mutta olosuhteisiin nähden se oli kohtalainen aika odottaa. Lentomatka sujui totutun leppoisasti ja olimme Helsinki-Vantaan lentokentällä noin kello Kaikkien matkatavarat saapuivat ja lähdimme bussille, joka odotti meitä pihalla. Opettajat kiittivät tässä vaiheessa matkasta ja olimme Hatusen pihassa noin kello Lopuksi vielä toivoteltiin hyvät yöt ja hyvä matka sai päätöksensä.

Pirkanmaalaisten opiskelijoiden CERN-vierailu 7.-12.3.2011

Pirkanmaalaisten opiskelijoiden CERN-vierailu 7.-12.3.2011 Pirkanmaalaisten opiskelijoiden CERN-vierailu 7.-12.3.2011 Maanantai 7.3.2011 Lähtöpäivä Lähdimme Tampereen Vanhan kirkon edestä kukonlaulun aikaan, puoli 12. Bussimatka Helsinki- Vantaalle sujui leppoisasti.

Lisätiedot

Kiinan .2009. Tiistai: Lähdimme. Keskiviikko: odottikin jo. piirtein

Kiinan .2009. Tiistai: Lähdimme. Keskiviikko: odottikin jo. piirtein Opiskelijavaihdossa (Kaskinen) Kiinan Suzhoussa: SipIVT 7.4.-7.5..2009 Lähdimme linja-autolla Turun linja-autoasemalta reppuinemme kohti Helsinki-Vantaan lentokenttää. Kentällää lunastimme matkaliput,

Lisätiedot

Unohtumaton kevät Ranskassa 2009

Unohtumaton kevät Ranskassa 2009 Unohtumaton kevät Ranskassa 2009 Leonardo Da Vinci - Projekti Legta Charles Baltet Ranska 14.4-5.5.2009 Iina Hulkko Maaseutuopisto Kannus Johdanto Sähköpostia tutkiessani osui heti silmääni otsikko Ranskaan!!!

Lisätiedot

Rauno Vääräniemi. Hotelli Omega Platanias

Rauno Vääräniemi. Hotelli Omega Platanias Kreeta 2011 Tämä matkakertomus / kuvallinen matkapäiväkirja on kirjoitettu viikon Kreetan lomalta. Matkan ajankohta oli 7.8. 14.8.2011. Kirjoittaja oli reissussa yksin. Majoituin Kreetalla Plataniaksessa

Lisätiedot

Lentokone nousee ja matka alkaa. Edessä yhdeksän tunnin pitkä lentomatka: onneksi oli elokuvia ja tv-sarjoja katsottavana omasta ruudusta.

Lentokone nousee ja matka alkaa. Edessä yhdeksän tunnin pitkä lentomatka: onneksi oli elokuvia ja tv-sarjoja katsottavana omasta ruudusta. Otto Kananen, Hyria Koulutus Oy Suzhou 1. 28.4.2011 1.4. Lentokone nousee ja matka alkaa. Edessä yhdeksän tunnin pitkä lentomatka: onneksi oli elokuvia ja tv-sarjoja katsottavana omasta ruudusta. 2.4.

Lisätiedot

Viikko Marseillessa 13.3.-21.3.2015

Viikko Marseillessa 13.3.-21.3.2015 Viikko Marseillessa 13.3.-21.3.2015 Ohjelma Ranskassa Collège Château Forbinin järjestämää 13.3. perjantai aamupäivä ja koululounas koulussa lento Helsinki-München-Marseille perheet vastassa Marignanen

Lisätiedot

Työssäoppiminen/ työpaikkoihin tutustuminen Thaimaa 23.11.-5.12.2014:

Työssäoppiminen/ työpaikkoihin tutustuminen Thaimaa 23.11.-5.12.2014: Työssäoppiminen/ työpaikkoihin tutustuminen Thaimaa 23.11.-5.12.2014: su 23.11. Sunnuntaina 23.11. kokoonnuimme Helsinki-Vantaan lentokentällä, terminaali 1:ssä kello 14. En ollut koskaan aiemmin nähnyt

Lisätiedot

BIDDY BASKET 2015 / New Orleans 11.-20.3.2015

BIDDY BASKET 2015 / New Orleans 11.-20.3.2015 DAY 1 BIDDY BASKET 2015 / New Orleans 11.-20.3.2015 Matka alkoi kun kokoonnuimme Helsinki-Vantaan lentokentälle 04.30. Härski ja Niko pitivät meille pienen palaverin ja aloimme hoitaa lähtömuodollisuuksia.

Lisätiedot

Matkaraportti 2014 Uusi-Seelanti

Matkaraportti 2014 Uusi-Seelanti Prologue Matkaraportin kirjoittaja kävi vaimonsa kanssa tammikuussa 2015 vuotuisilla matkamessuilla Helsingissä vakiintuneen tavan mukaan ja tapasin siellä myös Suomi Uusi-Seelanti ystävyysseuran puheenjohtajan

Lisätiedot

KIPAKAT SAKSASSA 9.-16.7.2015 Matkapäiväkirja

KIPAKAT SAKSASSA 9.-16.7.2015 Matkapäiväkirja KIPAKAT SAKSASSA 9.-16.7.2015 Matkapäiväkirja Motoran Kipakat osallistuivat kansantanssifestivaalille Saksan Bitburgissa 10.-13.7.2015. Festivaalille osallistui 18 ryhmää Saksan ulkopuolelta, kaukaisimmat

Lisätiedot

Työssäoppiminen ulkomailla, matkaraportti

Työssäoppiminen ulkomailla, matkaraportti Työssäoppiminen ulkomailla, matkaraportti Hain työssäoppimaan ulkomaille jo aikaisin keväällä 2011. Kiina oli ensimmäinen vaihtoehtoni listassa jota seurasivat Englanti ja Kreikka. Tarkoituksena oli ensiksi,

Lisätiedot

Voi m a a ntu m is k o k e m u k si a La n z a rotell a

Voi m a a ntu m is k o k e m u k si a La n z a rotell a Jouko Palonen (vas.) ja Börje Fri (oik.) Lanzarotella. Keskellä Pablo Andrés, spontaanin paranemisen opettaja. Voi m a a ntu m is k o k e m u k si a La n z a rotell a Teksti Börje Fri Kuvat Jouko Palonen

Lisätiedot

Teemana patikointi Teneriffa ja La Gomera 5.2. 12.2.2012

Teemana patikointi Teneriffa ja La Gomera 5.2. 12.2.2012 Teemana patikointi Teneriffa ja La Gomera 5.2. 12.2.2012 Reija Satokangas http://www.satokangas.fi reija.satokangas@oulu.fi 15.2.2012 Su 05022012 Lomaviikko alussa Matkaohjelmassa lukee näin: 1 PÄIVÄ.

Lisätiedot

Matkalla Shikokun 88 temppeliin

Matkalla Shikokun 88 temppeliin Matkalla Shikokun 88 temppeliin Shikokun saarella on pyhiinvaellusreitti, joka kiertää 88 buddhalaista temppeliä. Kyseiset temppelit liitetään liitetään shingon-buddhalaisuuden perustaneeseen munkkiin

Lisätiedot

Elinan ja Lauran matkapäiväkirja Bijoliyan kyläyhteisöjen voimaannuttamishankkeen monitorointimatkalta 21.1-10.2.2011

Elinan ja Lauran matkapäiväkirja Bijoliyan kyläyhteisöjen voimaannuttamishankkeen monitorointimatkalta 21.1-10.2.2011 Elinan ja Lauran matkapäiväkirja Bijoliyan kyläyhteisöjen voimaannuttamishankkeen monitorointimatkalta 21.1-10.2.2011 22.1.2011 Lauantai Saavuimme Delhiin aikaisin lauantaiaamuna. Matka meni hyvin ja lento

Lisätiedot

Matkapäiväkirja. 20.1.2013 Sunnuntai. 21.1.2013 Maanantai. 22.2.2013 Tiistai. Matias Luoto Keski-Pohjanmaan Konservatorio

Matkapäiväkirja. 20.1.2013 Sunnuntai. 21.1.2013 Maanantai. 22.2.2013 Tiistai. Matias Luoto Keski-Pohjanmaan Konservatorio Matias Luoto Keski-Pohjanmaan Konservatorio Matkapäiväkirja 20.1.2013 Sunnuntai Sunnuntai ja tarkoitus lähteä kohti Glasgowta koulukaverini Juhan kanssa. Muu Suomi-porukka on mennyt jo aamulennolla, ja

Lisätiedot

Työssäoppimassa Kiinassa: Ville Varjonen

Työssäoppimassa Kiinassa: Ville Varjonen Työssäoppimassa Kiinassa: Ville Varjonen 4.4.-5.4. Lentokone laskeutui Shanghain kentälle. Sumu ympäröi lentokoneen. Katselin sivuille, ei näkynyt 30 metriä pidemmälle. Terminaaliin astuttuani en ollut

Lisätiedot

Rauno Vääräniemi. Hotelli Nafsika Rodoksen kaupungissa.

Rauno Vääräniemi. Hotelli Nafsika Rodoksen kaupungissa. Kreikka Rodos 2013 Tämä matkakertomus / kuvallinen matkapäiväkirja on kirjoitettu viikon Rodoksen lomalta. Matkan ajankohta oli 28.8. 4.9.2013. Kirjoittaja oli reissussa yksin. Majoituin Rodoksen kaupungissa

Lisätiedot

Salon karavaanareiden 5 päivän matka Liettuaan 9. 13.6.2010. Keskiviikko 9.6. Salosta Vilnaan

Salon karavaanareiden 5 päivän matka Liettuaan 9. 13.6.2010. Keskiviikko 9.6. Salosta Vilnaan Salon karavaanareiden 5 päivän matka Liettuaan 9. 13.6.2010 Keskiviikko 9.6. Salosta Vilnaan Virkeät matkalaiset heräsivät pilvipoutaiseen aamuun ja starttasivat Salon torilta keskiviikkona klo 5. Bussiin

Lisätiedot

Tuhkapilvileirikoulu. Barcelona 2010. Hermannin koulu 9E. Esa Orelma

Tuhkapilvileirikoulu. Barcelona 2010. Hermannin koulu 9E. Esa Orelma Tuhkapilvileirikoulu Barcelona 2010 Hermannin koulu 9E Esa Orelma 12.4.2010 maanantai Matkapäivän aamuna minulla oli herätys aamulla klo 6:25. Bussi Saloon lähti 11:20, joskin olin väärällä puolella tietä..

Lisätiedot

Viinimatkakertomus 2008. Aitojen kuplien lähteillä

Viinimatkakertomus 2008. Aitojen kuplien lähteillä Viinimatkakertomus 2008 Aitojen kuplien lähteillä Matkan tekijät: 1 Tuija Tyrväinen Heli Pekkala 2. Mace Pöyhönen Joni Anttonen Pinot Meunier Pinot Noir Chardonnay 3. Pentti Nikula Pekka Ruokonen 4. Jukka

Lisätiedot

Maiju Jussilan vaihto-oppilasvuosi, osa 1

Maiju Jussilan vaihto-oppilasvuosi, osa 1 Maiju Jussilan vaihto-oppilasvuosi, osa 1 Toukokuun alussa olleessa viimeisessä vaihto-oppilaskoulutuksessa kaikki alkoi viimein tuntua pelottavan todelliselta ja ymmärsin, että olen oikeasti lähdössä

Lisätiedot

Pari päivää puhalteli tuuli kunnolla, ja hiekkapöly sotki paikkoja.

Pari päivää puhalteli tuuli kunnolla, ja hiekkapöly sotki paikkoja. Tammikuu 2007 ma. 01.01. ke. 03.01. la. 06.01. su. 07.01. Vuosi vaihtui. Me olimme Uutta Vuotta vastaanottamassa Charcolla. Ranta-alue oli tupaten täynnä väkeä, joten me jäimme vapaaehtoisesti hieman kauemmas

Lisätiedot

Keski-Pohjanmaan konservatorio 16.2.2013 Juha Järvinen Sivu 1 / 8

Keski-Pohjanmaan konservatorio 16.2.2013 Juha Järvinen Sivu 1 / 8 Juha Järvinen Sivu 1 / 8 Matkapäiväkirja 20.1.2013 sunnuntai Matkustuspäivä. Puolenpäivän aikaan sain puhelun toimiston Annelta, että jatkolento Helsingistä saattaa olla peruttu. Päätettiin puhelimessa,

Lisätiedot

Rauno Vääräniemi. Hotelli Atli Kusadasi

Rauno Vääräniemi. Hotelli Atli Kusadasi Turkki 2012 Tämä matkakertomus / kuvallinen matkapäiväkirja on kirjoitettu viikon Turkin lomalta. Matkan ajankohta oli 9.8. 16.8.2012. Kirjoittaja oli reissussa yksin. Majoituin Turkin Kusadasissa Hotelli

Lisätiedot

Meillä oli Uuden vuoden päivänä menoja heti aamusta, joten meidän juhlinta jäi kuohuviiniin

Meillä oli Uuden vuoden päivänä menoja heti aamusta, joten meidän juhlinta jäi kuohuviiniin Tammikuu 2010 1.1.2010 Olimme katselemassa Uuden Vuoden ilotulitusta kalasatamassa. Rakettien ampuma-alue oli jouduttu siirtämään aallonmurtajalta Europa Plazalle, sillä merenkäynti oli sen verran kova,

Lisätiedot

HOSJ:n ja Suomen heraldisen seuran kesäretki

HOSJ:n ja Suomen heraldisen seuran kesäretki 1 HOSJ:n ja Suomen heraldisen seuran kesäretki Olimme jo aiemmin keskustelleet yhteisjäsenien toimesta Suomen Heraldisen seuran kanssa jonkin kaltaisesta yhteistyöstä koska meillä molemmilla on yhtenä

Lisätiedot

tuntia ja se e ja kävimme Tiistai 6.4. käytöstä ja Torstai 8.4. sella jatkuvaan

tuntia ja se e ja kävimme Tiistai 6.4. käytöstä ja Torstai 8.4. sella jatkuvaan Työssäoppimassa Kiinassa: Tiina Järvi Maanantai 5.4. Laskeuduimme Shanghain Pudongin lentokentälle, joka oli odotettavastikin suuri, klo 6.55 Kiinan aikaan. Meitä oli vastassa SIPIVT:n koulustaa Mr. Wilson

Lisätiedot

LAHDEN SEUDUN MAITOKERHON MATKA UNKARI-ITÄVALTA LOKAKUUN ALUSSA 2012

LAHDEN SEUDUN MAITOKERHON MATKA UNKARI-ITÄVALTA LOKAKUUN ALUSSA 2012 LAHDEN SEUDUN MAITOKERHON MATKA UNKARI-ITÄVALTA LOKAKUUN ALUSSA 2012 30.9 Sunnuntai Klo 7.30 kokoonnuimme Helsinki-Vantaan lentoasemalle, jossa jaettiin matkalaisille navettakäyntejä varten suojahaalarit

Lisätiedot

4.1.2009 Kiertoajelu La Lagunan, Teiden, Mascaan ja Buenavistan kautta Puertoon.

4.1.2009 Kiertoajelu La Lagunan, Teiden, Mascaan ja Buenavistan kautta Puertoon. Tammikuu 2009 1.1.2009 Hyvää Uutta Vuotta 2009 Mekin kävimme Uutta Vuotta vastaanottamassa. Uuden Vuoden ilotulitusta oli kalasatamaan saapunut seuraamaan suuri joukko paikallisia ja täällä lomaansa viettäviä.

Lisätiedot