Lisäturvallisuutta lentokentille

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Lisäturvallisuutta lentokentille"

Transkriptio

1 isäturvallisuutta lentokentille

2 elppo valita oikein! istä tiedät, mitkä ovat parhaat juuri sinulle? Yleinen syy siihen, ettei kuulonsuojaimia käytetä, on väärä mallivalinta. Jos suojaimet ovat liian tehokkaat, niiden käyttäminen on epämukavaa, koska puheen ja merkkiäänien kuuleminen vaikeutuu. utta mistä tiedät, mikä suojain on sinulle oikea? Perussääntö on, että kuulonsuojaimia on käytettävä jatkuvasti alueilla, joiden melutaso on 85 db (A-painotettu) tai korkeampi. Sen, miten vahingollista melu on kuulollesi, määräävät äänenvoimakkuus ja altistuksen pituus. Esimerkiksi 8 tuntia 85 db(a) melussa on yhtä vahingollista kuin 15 minuuttia 100 db(a) melussa. Korkeat äänet, suuri voimakkuus Optime I. yvä vaimennus erityisesti korkeilla taajuuksilla. Suojaimen vaimennusominaisuudet takaavat puheäänien erinomaisen kuuluvuuden. + alemmat taajuudet ja suurempi voimakkuus Optime II. Suurempi vaimennus erityisesti alemmilla taajuuksilla. yvät vaimennusominaisuudet myös korkeilla taajuuksilla takaavat suojan useimmissa meluolosuhteissa. + bassotaajuudet ja äärimmäinen voimakkuus Optime III. isätty vaimennus sekä korkeilla että matalilla taajuuksilla, soveltuu erityisen voimakkaaseen melutasoon. Nämä kuulosuojaimet täyttävät kovimmatkin vaimennusvaatimukset. Perussääntö on, että kuulonsuojaimia on käytettävä jatkuvasti alueilla, joiden melutaso on 85 db (A-painotettu) tai korkeampi.

3 uotettavat ja kestävät Peltorin kuulonsuojainvalikoima tarjoaa yksilöidyt vaimennusominaisuudet eri melutilanteisiin. eadset-valikoimamme tarjoaa erinomaisten vaimennusominaisuuksien lisäksi ainutlaatuisen akustisen suorituskyvyn, joka mahdollistaa poikkeukselliset kommunikointimahdollisuudet äärimmäisen vaativissa meluolosuhteissa. Peltorin headsetien kestävyys ja käyttömukavuus on käytännössä todistettu erittäin hyväksi, joten niitä voidaan käyttää vaativissakin olosuhteissa pitkään. Ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla jousilangoilla varustettu joustava sanka takaa tasaisen puristuksen korvien ympärille. Vaahto- ja nestetäytteiset pehmeät ja leveät tiivisterenkaat on varustettu painetta tasaavilla kanavilla, joiden ansiosta puristuksen tunne on vähäisempi, tiiviys hyvä ja käyttömukavuus erinomainen. Voimakkaasi vaimentavat, rakenteeltaan akustisesti eri melutilanteisiin sovitetut kuvut jättävät riittävästi tilaa korville, jolloin äänenlaatu ja käyttömukavuus on paras mahdollinen. Kupuihin sijoitetuissa kovaäänisissä on erinomainen äänentoisto, mikä takaa mahdollisimman pienet resonanssit ja särön kovassakin melussa. atala 2-pisteripustus, ilman ulkonevia osia toteutettu helppokäyttöinen säätömekanismi. Saat nopeasti ja helposti säädettyä mikrofonivarren etäisyyden, pituuden, korkeuden ja kulman sopivaksi. yös mikrofonin puhepainikkeen käyttö on helppoa. Erinomaisesti ympäristömelulta suojattu mikrofoni takaa selvän puheäänen ja luotettavan kuuluvuuden. Kaapelissa on taipuisa polyuretaanivaippa ja kiinteästi asennettu liitin.

4 Peltor Ground echanics eadset entoa edeltävässä ja lennon jälkeisessä lentokoneen tarkastuksessa tarvitaan kuulonsuojaimia, samoin matkatavaroiden käsittelyssä lentokoneen läheisyydessä sekä lukuisissa muissa kenttätöissä. Onnettomuuksien välttämiseksi kenttätyöntekijöiden on myös oltava mahdollisimman hyvin erottuvia. Tarkoitusta varten Peltor on kehittänyt i- Viz kuulonsuojain- ja headset-malliston. Ground echanics i-viz eadset T779F-01 GB Ympäröivää melua erinomaisesti vaimentavalla dynaamisella differentiaalimikrofonilla ja yhdysrakenteisella mikrofonivahvistimella varustettu headset. Kuulokkeiden taajuusalue takaa hyvän äänentoiston. Paino: 400 g eadset T779F-01 GB ean att. 3 Stand. dev. 4 APV db 31 db 23dB 32 db Ground echanics i-viz Twin Cup eadset T53540F-01 GB Ainutlaatuinen kaksoiskupurakenne antaa parhaan mahdollisen suojan kovia ääniä vastaan myös matalilla taajuuksilla. Kuulokkeissa on erinomainen äänentoisto erittäin meluisissakin työympäristöissä. eadset on varustettu erinomaisesti ympäröivää melua vaimentavalla elektreettimikrofonilla ja yhdysrakenteisella mikrofonivahvistimella. Paino: 420 g odel Frequency eadset ean att. Ground ech. T GB T53540F-01 Stand. dev. APV db 31 db 24 db 33 db Ground echanics eadset T779F-01 Ympäröivää melua erinomaisesti vaimentavalla dynaamisella differentiaalimikrofonilla ja yhdysrakenteisella mikrofonivahvistimella varustettu headset. Kuulokkeiden taajuusalue takaa hyvän äänentoiston. Paino: 400 g eadset T779F-01 ean att. 3 Stand. dev. 4 APV db 31 db 23dB 32 db F5000-puhepainikkeet Vedenpitävät, vankasti koteloidut, ilman ulkonevia osia toteutetut puhepainikkeet. Varustettu tukevalla kiinnityslenkillä, joka kääntyy 360 ja takaa helpon kiinnitettävyyden. Paksuillakin käsineillä helposti käsiteltäväsi suunniteltu puhepainike (PTT) on sijoitettu loogisesti. Varustettu markkinoiden yleisimpiin radiopuhelin- ja puhelinjärjestelmiin sopivilla välijohdoilla. Kotelointiluokka IP 65. F5006 GB Vahvistettu välijohto lyhyellä kierteellä, pituudet 3,0-6,0 m. F5007 GB Kevlar -vahvisteinen välijohto pitkällä kierteellä, pituudet 1,5-6,5 m. F5008 GB Vahvistettu suora välijohto, pituus 6,5 m.

5 Erottuva kuulonsuojain! Kuulonsuojaimen valinta on nyt helppoa! Peltor Optime -sarjalle on laadittu helppokäyttöinen luokitusjärjestelmä, joka tekee eri työskentelyolosuhteisiin soveltuvien kuulonsuojainten valinnan entistäkin yksinkertaisemmaksi. allisto on saatavilla myös huomioväreissä. Oikean Peltor Optime -kuulosuojainmallin valinnan helppous ei ole sen ainoa etu - toimivan rakenteen ja erinomaisen käyttömukavuuden ansiosta myös käyttö on helppoa. Optime I i-viz atalaprofiiliset, mutta silti kuvuiltaan riittävän tilavat. Kokoon taitettava sanka mahdollistaa säilytyksen pienessä tilassa. yvät vaimennusominaisuudet erityisesti korkeilla taajuuksilla, mikä mahdollistaa erinomaisen puheäänien kuuluvuuden. Paino: 200 g OPTIE I ean att F Stand. dev APV db 25 db 16 db 28 db Optime II i-viz Kupujen suurempi tilavuus parantaa käyttömukavuutta pitkäaikaisessa käytössä, samoin matalien taajuuksien vaimennusta. Ohut, mukava sanka sopii päähineen alle ja kokoon taitettuna mahdollistaa säilytyksen pienessä tilassa. Paino: 230 g OPTIE II ean att F Stand. dev APV db 28 db 20 db 31 db Optime III i-viz Optime III on äärimmäisen meluisiin olosuhteisiin kehitetty erittäin tehokas suojain. Sen rakenne perustuu uuteen kaksoisvaippatekniikkaan, joka minimoi resonanssit kuvun kiinnityksissä. Kuvun sisätilan ja vaippojen välitilan välinen akustinen yhdyskanava vaimentaa erityisesti matalia taajuuksia. Paino: 285 g OPTIE III ean att A Stand. dev APV db 32 db 23 db 35 db

6 uut Peltor-headsetit Peltorin headsetmallisto tarjoaa ainutlaatuiset akustiset ominaisuudet, jotka mahdollistavat huolellisesti suunnitellun mikrofoni-/kuulokejärjestelmän ja erinomaisten vaimennusominaisuuksien ansiosta poikkeukselliset kommunikointimahdollisuudet äärimmäisen vaativissa meluolosuhteissa. Erinomaisesti vaimentavat, rakenteeltaan akustisesti eri melutilanteisiin sovitetut kuvut jättävät riittävästi tilaa korville, mikä takaa parhaan mahdollisen äänenlaadun ja käyttömukavuuden. uolellisesti valitut vastaanotinkomponentit ja tehokkaasti melua vaimentavat mikrofonit, joiden resonanssi- ja säröarvot ovat alan parhaat, takaavat erinomaiset äänentoisto- ja luotettavat kommunikaatio-ominaisuudet äärimmäisen vaativissakin meluolosuhteissa. Pehmeät ja leveät vaahtotäytteiset tiivisterenkaat sekä ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla jousilangoilla varustettu joustava sanka tuottavat tasaisen puristuksen korvien ympärille, jotta käyttömukavuus on paras mahdollinen. Tarjolla on myös pään tai niskan yli kulkevalla sangalla varustettuja litteitä malleja sekä eri vaatimuksiin sopivia erilaisilla kuvuilla ja mikrofoneilla varustettuja kypäräkiinnitteisiä malleja. eadset suoraan liitäntään Kupuun sijoitetulla puhepainikkeella (PTT) varustettu suoraan radiopuhelimeen, GS- tai DECT-puhelimeen liitettävä malli. Peltorin langaton headset ahdollistaa langattoman yhteyden puhelimeen Bluetooth T - tekniikan avulla. eadset ja puhelin voivat olla ilman suoraa näköyhteyttä jopa 10 metrin päässä toisistaan ja yhteys säilyy silti. eadset on varustettu kupuun sijoitetulla äänenvoimakkuuden säätimellä ja vastauspainikkeella. Peltor isten-only-headset isten-only-headset voidaan liittää radiopuhelimeen, taskuradioon, CD-soittimeen jne. yvät äänentoisto-ominaisuudet vaikeissakin meluolosuhteissa, mukavat myös pitkäaikaisessa käytössä. Peltorin ei-vaimentava headset Kevyt ja kestävä, vähemmän vaativiin meluolosuhteisiin tarkoitettu headset, jonka leveä, ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla jousilangoilla varustettu joustava sanka takaa tasaisen puristuksen korvien ympärille. Kuvut on varustettu vaihdettavalla, ilmakanavilla varustetulla täytteellä ja portaattomalla äänenvoimakkuuden säädöllä. isävarusteet Peltorin kertakäyttöinen mikrofoninsuojus ike Protector suojaa kosteudelta ja kohinalta. Saatavilla on myös vaihdettavia hygieniasarjoja, joihin sisältyy vaimennustyynyt, kuvun päälle kiinnitettävät tiivisterenkaat ja kertakäyttösuojukset.

7 Peltor ite-com II ite-com-tuoteperhe on varustettu kupuihin sijoitetulla radiopuhelimella, joka mahdollistaa tehokkaan ja helpon 2-suuntaisen yhteydenpidon lyhyellä (noin 2 km) matkalla. ähetystaajuus on 446 z, joka on käyttöluvasta ja maksusta vapaa. Peltor ProTac Peltor Tactical -tuoteperhe käsittää kuulevia kuulonsuojaimia, mikä tarkoittaa että kuulet taustaäänet ja samalla olet suojassa vaarallisen kovilta ääniltä. Tiettyjä ympäristöääniä voidaan jopa vahvistaa, mutta kovat impulssiäänet leikataan tehokkaasti pois. Voit siis kuulla normaalin puheäänen ja erilaiset varoitusäänet. Peltor DECT-Com Peltor DECT-Com on langaton, digitaalinen rajoitetun kantaman yhteysjärjestelmä enintään 8 käyttäjälle. Sopii käytettäväksi esim. noin 200 metrin säteellä lentokonesuojasta. DECTtekniikka mahdollistaa ainutlaatuiset yhteydenpitomahd ollisuudet ja korkealuokkaisen äänentoiston. Täydellinen kaksisuuntainen toiminta tekee yhteydenpidon yhtä luonnolliseksi kuin tavallisessa ryhmäkeskustelussa.

8 Yli 50 vuoden kokemuksella Peltor on tunnettu lentoliikenteen piirissä laadukkaista headseteistään. Valikoimaamme sisältyy myös laaja valikoima kenttätoimintoihin soveltuvia varusteita, joissa yhteysominaisuudet on liitetty kuulonsuojaimiin. Asiantuntijat suosittelevat Peltor-tuotteita, jotka ovat tuttuja kaikille kuulostaan huolehtiville. Peltor on osa Aearo-konsernia. enkilökohtaisten suojaimien tarvettasi varten valikoimassa ovat myös EAR ja AOSafety-tuotteet sekä monet muut tuotemerkkimme. DB####FI Peltor arketing Communication Vmo. Peltor AB Box 2341, SE Värnamo, Sweden Tel. +46 (0) , Fax. +46 (0)

Headset-ratkaisut luotettavaan kommunikointiin

Headset-ratkaisut luotettavaan kommunikointiin Headset-ratkaisut luotettavaan kommunikointiin Voimakkaasti vaimentavat headset-mallit Huolellisesti suunniteltu mikrofoni-/kuulokejärjestelmä ja erinomaiset vaimennusarvot tekevät tästä mallistosta akustisilta

Lisätiedot

Valitse oikea kuulonsuojain

Valitse oikea kuulonsuojain Valitse oikea kuulonsuojain 3M Science. Applied to life. Oikean kuulonsuojaimen valinta On tärkeää, että kuulon suojain ei vaimenna liikaa, vaan on optimaalinen juuri sinun tarpeeseesi. 1. Selvitä, mikä

Lisätiedot

Peltor Alert. Kuuntelee ympäristöä

Peltor Alert. Kuuntelee ympäristöä Peltor Alert Kuuntelee ympäristöä Tee välttämättömyydestä ilo Hyvä kuulonsuojain ei eristä käyttäjää ympäristöstä. Päinvastoin, se tuo ympäristön lähelle. Käyttäjän ehdoilla. Peltor Alert on tehokas kuulonsuojain,

Lisätiedot

ENEMMÄN ÄÄNTÄ VÄHEMMÄN MELUA

ENEMMÄN ÄÄNTÄ VÄHEMMÄN MELUA ENEMMÄN ÄÄNTÄ VÄHEMMÄN MELUA Kuulonsuojaimiimme pääsee enemmän ääntä kuin useimpiin muihin ja olemme ylpeitä siitä. Uusi Peltor SportTac kehitetty erityisesti metsästäjille ja urheiluampujille. Entistä

Lisätiedot

Vaikuttavuutta kuulonsuojainvalinnalla

Vaikuttavuutta kuulonsuojainvalinnalla Vaikuttavuutta kuulonsuojainvalinnalla Suomen Työhygienian Seuran XXXVIII koulutuspäivät 4.-5.2.2014, Oulu Ville Hyvärinen, työhygieenikko, FT Aapistie 1 90220 Oulu puh: +358 43 8241274 5.2.2014 ville.hyvarinen@ttl.fi

Lisätiedot

3M Työ- ja ympäristönsuojelutuotteet. Ota turvallisuutesi henkilökohtaisesti. Viestintäratkaisut

3M Työ- ja ympäristönsuojelutuotteet. Ota turvallisuutesi henkilökohtaisesti. Viestintäratkaisut 3M Työ- ja ympäristönsuojelutuotteet Ota turvallisuutesi henkilökohtaisesti Viestintäratkaisut Johdanto Ota turvallisuutesi henkilökohtaisesti 3M, maailman johtava suoja- ja turvavarusteiden valmistaja,

Lisätiedot

100% kuulonsuojain. Täydellinen sarja CE-hyväksyttyjä kuulonsuojaimia. Oikea vaihtoehto kaikenlaiseen meluun.

100% kuulonsuojain. Täydellinen sarja CE-hyväksyttyjä kuulonsuojaimia. Oikea vaihtoehto kaikenlaiseen meluun. 100% kuulonsuojain. Täydellinen sarja CE-hyväksyttyjä kuulonsuojaimia. Oikea vaihtoehto kaikenlaiseen meluun. Ääni on Riittää kun sulkee silmänsä kuullakseen rantavalliin lyövät aallot. Ne ovat ikiääniä,

Lisätiedot

left/right Elektroniset kuulonsuojaimet Suojaus, Äänentoisto, Viestintä

left/right Elektroniset kuulonsuojaimet Suojaus, Äänentoisto, Viestintä left/right Elektroniset kuulonsuojaimet Suojaus, Äänentoisto, Viestintä left/right koska Täysin uusi, muotoiltu päälakisanka takaa paremman istuvuuden Ohuemmat ja joustavammat vaimennustyynyt me kaikki

Lisätiedot

Malliratkaisu Kuulonsuojaimet

Malliratkaisu Kuulonsuojaimet Malliratkaisu Kuulonsuojaimet KUULONSUOJAINTEN VALINNASSA HUOMIOITAVAA Jos kuulonsuojaimet vaimentavat liian vähän, kuulo vaurioituu. Jos ne vaimentavat liikaa, varoitusäänien kuuleminen on vaikeaa (mikä

Lisätiedot

Etäkokouksen onnistumisen välttämätön edellytys on kuulla ja tulla kuulluksi. Ympäristö saattaa olla avotoimisto, auto, mikä tahansa muu kuin

Etäkokouksen onnistumisen välttämätön edellytys on kuulla ja tulla kuulluksi. Ympäristö saattaa olla avotoimisto, auto, mikä tahansa muu kuin Etäkokouksen onnistumisen välttämätön edellytys on kuulla ja tulla kuulluksi. Ympäristö saattaa olla avotoimisto, auto, mikä tahansa muu kuin ideaalinen olosuhde neuvottelulle. Hyvällä taustamelua vaimentavalla

Lisätiedot

Autenttinen, ensiluokkainen laatu. Kaikkialla.

Autenttinen, ensiluokkainen laatu. Kaikkialla. Maakohtainen myyntiesite Suomi () Bluetooth-kuulokkeet 40 mm:n elementit / suljettu takaosa Korvat peittävät Muotoutuvat Deluxe-tyynyt Kokoontaitettavat M1BTBL/00 Autenttinen, ensiluokkainen laatu. Kaikkialla.

Lisätiedot

Mukauta kuuntelukokemustasi kotona

Mukauta kuuntelukokemustasi kotona Maakohtainen myyntiesite Suomi () Langattomat AudioBoost-TV-kuulokkeet 15 mm:n elementit / suljettu takaosa Nappikuuloke SSC5001/10 Mukauta kuuntelukokemustasi kotona Kevyillä ja langattomilla SSC5001

Lisätiedot

metsästyspuhelinopas

metsästyspuhelinopas 2015 metsästyspuhelinopas VALITSE OIKEA RADIOPUHELIN JA VARUSTEET! Meillä on markkinoiden laajin metsästyspuhelinvalikoima ja markkinajohtajana meillä on tarjota metsästyspuhelimia kaikille metsästäjille.

Lisätiedot

ELÄMÄSI TÄRKEISIIN HETKIIN

ELÄMÄSI TÄRKEISIIN HETKIIN ELÄMÄSI TÄRKEISIIN HETKIIN SAPHIRA KUULOKOJEET Teknologia, joka sopii sinulle Elämässäsi on paljon hetkiä, joita et halua menettää. Bernafonin Audio Efficiency -teknologia varmistaa parhaan mahdollisen

Lisätiedot

Vain ammattilaisille!

Vain ammattilaisille! Vain ammattilaisille! Täysin vaimentava suojain ei ole aina oikea valinta. Tehokkain suojaus matalataajuisessa melussa voi eristää käyttäjän niin että hän ottaa pois suojaimet kuullakseen huudot ja varoitusäänet,

Lisätiedot

Yksilöllisesti valmistetut Advanced Communication Solutions (ACS) korvamonitorikuulokkeet ja melusuojaimet

Yksilöllisesti valmistetut Advanced Communication Solutions (ACS) korvamonitorikuulokkeet ja melusuojaimet Yksilöllisesti valmistetut Advanced Communication Solutions (ACS) korvamonitorikuulokkeet ja melusuojaimet Yksilöllisesti valmistetut Advanced Communication Solutions T1 korvamonitorikuulokkeet. Englantilainen

Lisätiedot

TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO

TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 2015 TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 2015 TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 05 [ 089 ] ISKUNKESTÄ VÄ [ 01 ] ISKUNKESTÄVÄ [ 01 ] Iskunkestävä kaksiseinäinen rakenne suojaa mittarin ainutlaatuisesti. Vankka kaksiseinäinen

Lisätiedot

Elektroniset kuulonsuojaimet

Elektroniset kuulonsuojaimet BasicLine ProLine Wireless World Connected by Cable Elektroniset kuulonsuojaimet [ Toimiva kommunikointi, ei eristyneisyyden tunnetta, entistä turvallisempaa työskentelyä] Ammattikäyttöön ja vapaa-aikaan

Lisätiedot

3M Peltor Kommunikaatiotuotteet. The Sound Solution. Tuotevalintaopas. Kommunikaatiotuotteet

3M Peltor Kommunikaatiotuotteet. The Sound Solution. Tuotevalintaopas. Kommunikaatiotuotteet 3M Peltor Kommunikaatiotuotteet The Sound Solution Tuotevalintaopas Kommunikaatiotuotteet Ota turvallisuutesi henkilökohtaisesti 3M on maailman johtava henkilösuojainten valmistaja. Peltorin -viestintälaitteet,

Lisätiedot

Scandia SC330 leikkauspöytä. Verkkokauppa. Menu. Sähköhydraulinen leikkauspöytä yleiskirurgiaan

Scandia SC330 leikkauspöytä. Verkkokauppa. Menu. Sähköhydraulinen leikkauspöytä yleiskirurgiaan Verkkokauppa Menu Terveydenhuolto» Leikkauspöydät» Scandia SC330 leikkauspöytä Scandia SC330 leikkauspöytä Sähköhydraulinen leikkauspöytä yleiskirurgiaan Scandia on nykyaikainen elektrohydraulinen leikkauspöytä,

Lisätiedot

Kuulonsuojainten valinta ja käyttö

Kuulonsuojainten valinta ja käyttö Kuulonsuojainten valinta ja käyttö Heli Koskinen Twitter @desibeliheli Riskinarviointi Työnantajan tehtävä (yhteistyössä) Arvioitava tai mitattava altistustasot Tulosten oikeellisuus (irti niistä kännyköistä!)

Lisätiedot

YKSILÖLLISET KUULOSUOJAIMET JA KOMMUNIKAATIO

YKSILÖLLISET KUULOSUOJAIMET JA KOMMUNIKAATIO KUULOSUOJAIMET Elacin Compact FlexComfort (sisältää narun ja klipsin) Melutulppa. Tämä malli tarjoaa hyvän suojan kovassakin melutasossa. SNR-arvot 28-23dB 941101 Compact FlexComfort perusmalli (kirkas)

Lisätiedot

KUULONSUOJAIMET KUULONSUOJAIMET

KUULONSUOJAIMET KUULONSUOJAIMET 147 147 TEKNISET TIEDOT MELUDIREKTIIVI Meludirektiivi 2003/10/EG on yksi monista direktiiveistä, jotka on kehitetty suojaamaan työntekijöitä fyysisiltä riskeiltä. Kuulovauriot ovat teollisuustyöntekijöiden

Lisätiedot

Tuotevalintaopas Kommunikaatiotuotteet

Tuotevalintaopas Kommunikaatiotuotteet 3M PELTOR Kommunikaatiotuotteet Tuotevalintaopas Kommunikaatiotuotteet Johdanto Ota vastuu omasta turvallisuudestasi 3M, maailman johtava turvallisuus- ja suojavarusteiden toimittaja, on ylpeä 3M-merkkituotteistaan.

Lisätiedot

Scandia SC330 leikkauspöytä. Webshop. Menu. Sähköhydraulinen leikkauspöytä yleiskirurgiaan

Scandia SC330 leikkauspöytä. Webshop. Menu. Sähköhydraulinen leikkauspöytä yleiskirurgiaan Webshop Menu Terveydenhuolto» Leikkauspöydät» Scandia SC330 leikkauspöytä Scandia SC330 leikkauspöytä Sähköhydraulinen leikkauspöytä yleiskirurgiaan Scandia on nykyaikainen elektrohydraulinen leikkauspöytä,

Lisätiedot

AUTROLED Yleisvalaistus AUTROSAFE OY

AUTROLED Yleisvalaistus AUTROSAFE OY AUTROLED Yleisvalaistus AUTROSAFE OY rev 3/16 AUTROLED 170 mm 60 mm Kookkaat jäähdytyselementit pitävät tehokkaiden ledien lämmöt kurissa ja ledien elinikä pysyy pitkänä. Ledien virtalähde sijaitsee aina

Lisätiedot

Kuule - luonnollisesti

Kuule - luonnollisesti Kuule - luonnollisesti Täydellisen tasapainoinen ääni Kuvittele, millaista olisi pystyä seuraamaan keskusteluja. Kuulla kaikki ympäristön äänet. Siirtyä mukavasti hiljaisesta paikasta meluisaan. Kuulla

Lisätiedot

Profset Pro10 -käyttöopas

Profset Pro10 -käyttöopas Profset Pro10 -käyttöopas Onneksi olkoon! Olet hankkinut ammattitason matkapuhelinkuulokkeen huippuluokan taustamelun poistomikrofonilla. Pakkauksen sisältö Pakkaus sisältää Profset Pro10- kuulokkeen,

Lisätiedot

MUUTA ÄÄNIEN SEKAMELSKA ONNITTELU LAULUKSI

MUUTA ÄÄNIEN SEKAMELSKA ONNITTELU LAULUKSI MUUTA ÄÄNIEN SEKAMELSKA ONNITTELU LAULUKSI Ensiluokkaiseen kuunteluun JUNA KUULOKOJEET Tee toiveistasi totta Haluaisitko kuulla ja saada puheesta selvän myös kovassa melussa? Bernafon kuulokojeet auttavat

Lisätiedot

Siemens kuulokojeet ja. BestSound teknologia

Siemens kuulokojeet ja. BestSound teknologia Siemens kuulokojeet ja BestSound teknologia s 2010 1878 2008 1910 1949 2006 1959 1966 1987 1997 2002 2004 2005 Siemens kuulokojeiden teknologian kehitys 1878 Phonophor, Siemens kehittää ensimmäisen teknisen

Lisätiedot

Bellman Audio tuotteet Helpompaan kommunikointiin.

Bellman Audio tuotteet Helpompaan kommunikointiin. Bellman Audio tuotteet Helpompaan kommunikointiin. Mikä ratkaisu soveltuu sinun käyttötarpeisiin parhaiten? Domino Pro Domino Classic Mino Maxi Kuuntelutilanteet Helppo Vaikea Television kuuntelu Kahdenkeskinen

Lisätiedot

MUUTA SORAÄÄNET KAUNIIKSI HARMONIAKSI

MUUTA SORAÄÄNET KAUNIIKSI HARMONIAKSI MUUTA SORAÄÄNET KAUNIIKSI HARMONIAKSI Ensiluokkaiseen kuulemiskokemukseen JUNA 9 7 PICO RITE 1 2 Bernafon esittelee iloisena uuden huippuluokan Juna Pico RITE (kuuloke korvassa) -kuulokojeen. Juna Pico

Lisätiedot

Pyöreä hajotin avoimeen asennukseen

Pyöreä hajotin avoimeen asennukseen LÖV-R Pyöreä hajotin avoimeen asennukseen Mallisuojattu LÖV-rei'itys Soveltuu erinomaisesti jäähdytetylle ilmalle Säädettävä aukon korkeus Laatikko tiivistetty Ecoson-vaimennusmateriaalilla Saatavana korkean

Lisätiedot

SOUNDGATE. Yhteydessä maailmaan SoundGaten avulla

SOUNDGATE. Yhteydessä maailmaan SoundGaten avulla SOUNDGATE Yhteydessä maailmaan SoundGaten avulla Vaihtoehtoja yhteyksien muodostamiseen on enemmän kuin koskaan. Olemme yhteydessä läheisiimme, ystäviimme ja työkavereihimme missä ja milloin tahansa erilaisten

Lisätiedot

lindab we simplify construction Akustiset ratkaisut Äänenvaimentimet

lindab we simplify construction Akustiset ratkaisut Äänenvaimentimet lindab we simplify construction Akustiset ratkaisut Äänenvaimentimet Akustiset ratkaisut Pitääkö hiljaisuuden olla ylellisyyttä? Nykyisessä ympäristössä on melua ja häiriötekijöitä enemmän kuin koskaan

Lisätiedot

Nelikulmainen tuloilmahajotin

Nelikulmainen tuloilmahajotin GB0637 11,13 Orion-PTV LØV-R Nelikulmainen tuloilmahajotin Irrotettava etupaneeli Soveltuu monenlaisiin kattojärjestelmiin Tiedot Luna-paineentasauslaatikko asennettuna Paineentasauslaatikko äänieristetty

Lisätiedot

When meetings really matter

When meetings really matter When meetings really matter Nettineuvottelu Keskusteletko asiakkaiden ja kollegojen kanssa Skypen, Microsoft OSC:n ja muiden tietokoneen viestintätyökalujen kautta? Käytä Konftelia äänilähteenä. Neuvottelut

Lisätiedot

Kuumassa ja kiireessä ei ole sijaa kompromisseille

Kuumassa ja kiireessä ei ole sijaa kompromisseille Kuumassa ja kiireessä ei ole sijaa kompromisseille Yhteensopivat tuotteet pään-, silmien-, kasvojen- ja kuulonsuojaukseen Äärimmäiset lämpötilat, metallikipinät ja -roiskeet siinä haasteet. Vaativassa

Lisätiedot

Doro Care Electronics vahvistin puhelimet ja apuvälineet

Doro Care Electronics vahvistin puhelimet ja apuvälineet Voi olla, etten enää pysty tekemään kaikkea, mitä haluaisin yhtä helposti kuin ennen, mutta kun saan vähän apua, aion vielä yrittää tehdä yhtä ja toista! Doro Care Electronics vahvistin puhelimet ja apuvälineet

Lisätiedot

Toimintavarmat ammattiradiot

Toimintavarmat ammattiradiot Toimintavarmat ammattiradiot Siirry digiaikaan! MOTOTRBO TM tarjoaa yhteydenpitoon toimintavarman, kustannustehokkaan ja aina räätälöidyn ratkaisun. MOTOTRBO TM on uusi digitaalinen tuoteperhe, johon kuuluvat

Lisätiedot

CHRONOS 7 TUOTETIEDOT OMINAISUUDET TEKNISET TIEDOT CHRONOS 7

CHRONOS 7 TUOTETIEDOT OMINAISUUDET TEKNISET TIEDOT CHRONOS 7 CHRONOS 7 TUOTETIEDOT CHRONOS 7 CN7 CPx CN7 CP CN7 M CN7 N CN7 ITED CN7 ITCPD CN7 ITCD CN7 ITCP CN7 CICP CN7 CIC KUVAUS SOVITUSALUE Bernafon ylpeänä esittää innovaatisen Audio Efficiency -ominaisuuden,

Lisätiedot

Sisätiloihin tarkoitettu ja helposti piilotettava, korkealaatuinen lineaarinen ledivalaisin, jossa on älykäs valkoinen ja värillinen valo

Sisätiloihin tarkoitettu ja helposti piilotettava, korkealaatuinen lineaarinen ledivalaisin, jossa on älykäs valkoinen ja värillinen valo Lighting Sisätiloihin tarkoitettu ja helposti piilotettava, korkealaatuinen lineaarinen ledivalaisin, jossa on älykäs valkoinen ja värillinen valo PureGlow IntelliHue Powercore Innovatiiviset PureGlow

Lisätiedot

Tekniset tiedot. Kupusuojaimet. db(a) db(a)

Tekniset tiedot. Kupusuojaimet. db(a) db(a) 119 Tekniset tiedot Meludirektiivi Meludirektiivi 2003/10/EG on yksi monista direktiiveistä, jotka on kehitetty suojaamaan työntekijöitä fyysisiltä riskeiltä. Kuulovauriot ovat teollisuustyöntekijöiden

Lisätiedot

Connexx 6 Siemens-kuulokojeiden sovitusohjelma. www.kuulotekniikka.com

Connexx 6 Siemens-kuulokojeiden sovitusohjelma. www.kuulotekniikka.com Connexx 6 Siemens-kuulokojeiden sovitusohjelma. www.kuulotekniikka.com Connexx6 sovitusohjelma Connexx6 on viimeisin Siemens-kuulokojeiden sovitusohjelma. Connexx6 sovitusohjelma on täysin NOAH yhteensopiva

Lisätiedot

Echo Radiolink. Langaton FM kuuntelulaite

Echo Radiolink. Langaton FM kuuntelulaite Echo Radiolink Langaton FM kuuntelulaite Maahantuoja: KL Support Oy Nuijamiestentie 3 B 00400 Helsinki Puhelin: (09) 580 3880 www.kl-support.fi Käyttöohje 1 Sisällysluettelo Laitteen osat...3 Ominaisuudet:...3

Lisätiedot

Tunne uusien johdollisten Ryobi puutarhatyökalujen

Tunne uusien johdollisten Ryobi puutarhatyökalujen 3. Helmikuu ta2012 Tunne uusien johdollisten Ryobi puutarhatyökalujen voima! Puutarhan hoito ja siivous on nyt helpompaa kuin koskaan aikaisemmin. Uusi Ryobisähkötyökalujen valikoima sisältää pensasleikkureita

Lisätiedot

YLEISIMMÄT MIKROFONITYYPIT

YLEISIMMÄT MIKROFONITYYPIT YLEISIMMÄT MIKROFONITYYPIT DYNAAMINEN MIKROFONI KONDENSAATTORIMIKROFONI YLEISIMMÄT MIKROFONITYYPIT DYNAAMISIA MIKROFONEJA KONDENSAATTORIMIKROFONEJA MIKKIVERTAILUA: DYNAAMINEN MIKROFONI KONDENSAATTORIMIKROFONI

Lisätiedot

CIBES PARALLEL TYYLIKÄS PORRASHISSI

CIBES PARALLEL TYYLIKÄS PORRASHISSI CIBES PARALLEL TYYLIKÄS PORRASHISSI 2 CIBES PARALLEL Parallel-porrashissi on kehitetty erittäin huolellisesti ja kaikki yksityiskohdat huomioiden, mikä näkyy sen ulkonäössä, toiminnallisessa ergonomiassa

Lisätiedot

3M Työ- ja ympäristönsuojelutuotteet. Ota turvallisuutesi henkilökohtaisesti. Kuulonsuojaus

3M Työ- ja ympäristönsuojelutuotteet. Ota turvallisuutesi henkilökohtaisesti. Kuulonsuojaus 3M Työ ja ympäristönsuojelutuotteet Ota turvallisuutesi henkilökohtaisesti Kuulonsuojaus Johdanto Ota turvallisuutesi henkilökohtaisesti 3M, maailman johtava suoja ja turvavarusteiden valmistaja, on ylpeä

Lisätiedot

RIF SÄÄDETTÄVÄ PYÖRREHAJOTTAJA

RIF SÄÄDETTÄVÄ PYÖRREHAJOTTAJA .2 RIF SÄÄDETTÄVÄ PYÖRREHAJOTTAJA www.climecon.fi RIF soveltuu korkeiden tilojen ilmanvaihtoon, lämmitykseen ja jäähdytykseen. Hajotuskuviota voidaan säätää muuttamalla siipien asentoa joko manuaalisesti

Lisätiedot

301.4C. Minikaivukone

301.4C. Minikaivukone 301.4C Minikaivukone Moottori Nettoteho 13,2 kw 17,7 hp Paino Työpaino turvakaaren kanssa 1 380 kg 3 042 lb Työpaino ohjaamon kanssa 1 470 kg 3 241 lb Monipuolisuus Helppo kuljettaa ja käyttää erilaisilla

Lisätiedot

Oikea konsepti kaikkiin tarpeisiin. Lukitusjärjestelmät

Oikea konsepti kaikkiin tarpeisiin. Lukitusjärjestelmät Oikea konsepti kaikkiin tarpeisiin Lukitusjärjestelmät dormakaba Lukitusjärjestelmät Ensimmäinen askel kohti turvallisempaa ympäristöä dormakaban lukitusjärjestelmiä on saatavana eri konsepteina, jotka

Lisätiedot

Super Combi. Luotettava kumppani kun työ on tehtävä. Ei ole väliä kuinka vaativa tehtävä on, Super Combi huolehtii siitä!

Super Combi. Luotettava kumppani kun työ on tehtävä. Ei ole väliä kuinka vaativa tehtävä on, Super Combi huolehtii siitä! Rolba SUPER COMBI Super Combi Luotettava kumppani kun työ on tehtävä. Ei ole väliä kuinka vaativa tehtävä on, Super Combi huolehtii siitä! Monen vuoden kokemus ja asiakkailtamme saamamme palaute ovat tehneet

Lisätiedot

Maatalouden oviratkaisut

Maatalouden oviratkaisut Maatalouden oviratkaisut Tehokkaan maatalouden oviratkaisut Champion Doorilta löydät laajan valikoiman maatalouteen sopivia kangas- ja pressuovia. Ovien rakenne, materiaalit, tekniset ratkaisut, käytettävyys

Lisätiedot

LED-LAAJASÄTEILIJÄ I-VALO 6721LED & 6741LED

LED-LAAJASÄTEILIJÄ I-VALO 6721LED & 6741LED LED-LAAJASÄTEILIJÄ I-VALO 6721LED & 6741LED UUDEN SUKUPOLVEN 6721LED-valaisin LAAJEMPI KÄYTTÖYMPÄRISTÖN LÄMPÖTILA-ALUE (TA-LUOKKA) ENTISTÄ PAREMPI VALOTEHO; LUOTETTAVIEN HUIPPULAATUISTEN LED-SIRUJEN JA

Lisätiedot

Lämpötila-anturien valinta räjähdysvaaralliseen tilaan

Lämpötila-anturien valinta räjähdysvaaralliseen tilaan Lämpötila-anturien valinta 24.11.2015 1(5) Lämpötila-anturien valinta SKS Automaatio Oy:n valikoimista löytyvät ratkaisut erilaisiin räjähdysvaarallisen tilan lämpötilamittaustoteutuksiin: lämpötila-anturit,

Lisätiedot

LØV-R. Aktiivinen tuloilmalaite

LØV-R. Aktiivinen tuloilmalaite GB0654 11,13 Orion-PTV-Sirius LØV-R Aktiivinen tuloilmalaite Ainutlaatuinen säätöpeltitoiminto Laaja toiminta-alue Räätälöity VIP-X-ohjausjärjestelmä Belimon MP-väylä MOD-väylä LONWORKS TROX Auranor Norge

Lisätiedot

Tuoteuutuudet. Muottivalmistus IV / 2014. H 1080 NF muotti-inserttien kiinnittämiseen

Tuoteuutuudet. Muottivalmistus IV / 2014. H 1080 NF muotti-inserttien kiinnittämiseen Tuoteuutuudet Muottivalmistus IV / 2014 CD-Katalogi 5.8.4.0 Verkkokauppa Uudella tuotelisäyksellä vastaamme asiakkaidemme toiveisiin ja aloitteisiin. Vakio-osien valmistajana tarjoamme täten vieläkin suuremman

Lisätiedot

City Combi. Laite on valmistettu asiakkaittemme vaatimusten mukaiseksi, joten se on laadukas, monipuolinen ja luotettava.

City Combi. Laite on valmistettu asiakkaittemme vaatimusten mukaiseksi, joten se on laadukas, monipuolinen ja luotettava. Rolba City Combi City Combi Suunniteltu kaupunkialueille helpottamaan putkistojen huoltotöitä kaikenlaisissa kiinteistöissä kuten esim. ravintoloissa. Se on kompakti ulkopuolelta, mutta siinä on kuitenkin

Lisätiedot

Bosch CCS 800 Ultro -keskustelujärjestelmä Lisää innovaatiota...

Bosch CCS 800 Ultro -keskustelujärjestelmä Lisää innovaatiota... Bosch CCS 800 Ultro -keskustelujärjestelmä Lisää innovaatiota... 2 CCS 800 Ultro -keskustelujärjestelmä...joustavalla, kaikenkattavalla kokousjärjestelmällä Ainutlaatuinen, sisäänrakennettu digitaalinen

Lisätiedot

RAM Nordic AB. Kiinnitysratkaisu.

RAM Nordic AB. Kiinnitysratkaisu. RAM Nordic AB Kiinnitysratkaisu GPS / Matkapuhelin GPS RAM kiinnikkeet soveltuu useimpiin ajoneuvoihin, joissa GPS:ää käytetään. RAM joustaa iskujen ja tärinän vaimentamiseksi. Se on oikea valinta, kun

Lisätiedot

ANNA KORVIESI KOKEA TÄYTELÄINEN TILAÄÄNI

ANNA KORVIESI KOKEA TÄYTELÄINEN TILAÄÄNI ANNA KORVIESI KOKEA TÄYTELÄINEN TILAÄÄNI Täyteläinen tilaääni sallii sinun nauttia koko äänimaailmasta mahdollisimman luonnollisesti. TILAÄÄNEN AIKAANSAAMA ERO ReSound Live -kojeen tuottamaa äänielämystä

Lisätiedot

METSÄSTYSPUHELIMET. www.zodiacfinland.fi

METSÄSTYSPUHELIMET. www.zodiacfinland.fi METSÄSTYSPUHELIMET www.zodiacfinland.fi Z O D I A C T E A M P R O WAT E R P R O O F ZODIAC Zodiac Team Pro Waterproof radiopuhelin on valintai, kun toiminnot ja uoritukyky ratkaievat. TAKUU 3 VUOTTA Open

Lisätiedot

Helppokäyttöinen ja tehokas märkä/kuivaimuri

Helppokäyttöinen ja tehokas märkä/kuivaimuri 75 75 märkä/kuivaimuri edustaa useita innovatiivisia ominaisuuksia, jotka tekevät päivittäisestä käytöstä ja ylläpidosta helppoa, ergonomista ja tuottavampaa. Erikoissuunniteltu saranoitu moottorin kansi

Lisätiedot

BEAUTIFUL INNOVATIONS FOR YOUR KITCHEN. Maailman hiljaisimmat liesituulettimet

BEAUTIFUL INNOVATIONS FOR YOUR KITCHEN. Maailman hiljaisimmat liesituulettimet BEAUTIFUL INNOVATIONS FOR YOUR KITCHEN Maailman hiljaisimmat liesituulettimet Hiljaisuus on käsin kosketeltavaa. Innovatiivisen NRS -tekniikan avulla Falmec on kehittänyt tuotteen, jossa kärynkeräyskyky,

Lisätiedot

ROBUST Sähköiset ilmanlämmittimet vaativiin olosuhteisiin

ROBUST Sähköiset ilmanlämmittimet vaativiin olosuhteisiin Sähköiset ilmanlämmittimet vaativiin olosuhteisiin Sähköiset ilmanlämmittimet vaativiin olosuhteisiin Robust on sarja sähkökäyttöisiä ilmanlämmittimiä, jotka sopivat käytettäviksi ympäristöissä, joissa

Lisätiedot

Jääkaappipakastin, 186 cm EasyClean-terästä KG 36EAI43

Jääkaappipakastin, 186 cm EasyClean-terästä KG 36EAI43 teräs 1320* *Suositushinta Tuotteen ominaisuudet Suorituskyky ja kulutus k Energialuokka: A+++, 149 kwh/vuosi k Käyttötilavuus yhteensä: 302 l Muotoilu ja käyttömukavuus k Elektroninen lämpötilanohjaus

Lisätiedot

Kuulokoje, joka avaa maailmasi

Kuulokoje, joka avaa maailmasi Kuulokoje, joka avaa maailmasi Perinteinen teknologia Uusi teknologia keskittyy yhteen puhujaan ja vaimentaa kaikki muut puhujat avaa äänimaiseman, johon mahtuu useita puhujia Luultavasti tiedät tunteen.

Lisätiedot

Midland G5. 8-kanavainen PMR446-radiopuhelin

Midland G5. 8-kanavainen PMR446-radiopuhelin Midland G5 8-kanavainen PMR446-radiopuhelin Midland G5 on uuden sukupolven radiopuhelin, jota voidaan käyttää lupavapaasti useimmissa EU-maissa PMR446-kanavilla (446.00625 446.09375 MHz). Tarkista maakohtaiset

Lisätiedot

Maxon CM10. CB-puhelin

Maxon CM10. CB-puhelin Maxon CM10 CB-puhelin 1 Sisällysluettelo Spesifikaatiot...3 Yleiset...3 Vastaanotin...3 Lähetin...3 Säätimet ja käyttö...4 Etupaneeli...4 Takapaneeli...5 Mikrofoni...6 Asennus...6 Pääyksikön asennus...6

Lisätiedot

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät Akkutoimiset porraskiipijät ihmiset SANO asettaa etusijalle! LIFTKAR PT PORRASKIIPIJÄT LIFTKAR PT ON TURVALLINEN PORTAISSA JA HELPPOKÄYTTÖINEN. ELÄMÄNLAATU ON ELÄMÄSTÄ NAUTTIMISTA TÄYSILLÄ JA YHDESSÄ

Lisätiedot

Helpot puhelut B1412B/21

Helpot puhelut B1412B/21 Maakohtainen myyntiesite Suomi () Langaton puhelin 1,6 tuuman näyttö, sininen taustavalo Kaiutinpuhelin 2 luuria B1412B/21 Helpot puhelut Pienikokoinen Plug & play -puhelin, jonka tärkeimmät toiminnot

Lisätiedot

HALLITSE ELÄMÄÄSI, ELÄ HETKESSÄ

HALLITSE ELÄMÄÄSI, ELÄ HETKESSÄ HALLITSE ELÄMÄÄSI, ELÄ HETKESSÄ KAIKKI WIDEX BEYOND :N HUIKEAT OMINAISUUDET NYT LADATTAVANA Maailman parhaan äänenlaadun tarjoava iphonelle suunniteltu kuulokoje on nyt saatavana käytännöllisenä ladattavana

Lisätiedot

KUINKA DIGITAALISET RADIOPUHELIMET PARANTAVAT JA NOPEUTTAVAT TURVAVIESTINTÄÄ?

KUINKA DIGITAALISET RADIOPUHELIMET PARANTAVAT JA NOPEUTTAVAT TURVAVIESTINTÄÄ? KUINKA DIGITAALISET RADIOPUHELIMET PARANTAVAT JA NOPEUTTAVAT TURVAVIESTINTÄÄ? 1936 Motorola esittelee Police Cruiser -autoradiopuhelimen, joka otettiin ensimmäisenä käyttöön Chicagon poliisiautoissa. 1940

Lisätiedot

Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit. Uusi moottorisukupolvi

Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit. Uusi moottorisukupolvi Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit Uusi moottorisukupolvi Elämää helpottavia innovaatioita Silent Glissillä on yli 40 vuoden kokemus sähkötoimisista verhokiskoista. Toimme ensimmäisenä markkinoille

Lisätiedot

LC4-laajakulmakattokaiutin Pienikokoisin. Peittoalueeltaan laajin.

LC4-laajakulmakattokaiutin Pienikokoisin. Peittoalueeltaan laajin. LC4-laajakulmakattokaiutin Pienikokoisin. Peittoalueeltaan laajin. 2 LC4-laajakulmakattokaiutin Pieni koko, laatu ja ainutlaatuinen peittoalue ff Alan laajin avauskulma vähentää tarvittavien kaiuttimien

Lisätiedot

TEKNISET TIEDOT Pakokaasukela sarja 865, jousipalautteinen

TEKNISET TIEDOT Pakokaasukela sarja 865, jousipalautteinen TEKNISET TIEDOT Pakokaasukela sarja 865, jousipalautteinen No. 981117101 Kuvaus Turvalukitus mahdollistaa rummun lukitsemisen letkunvaihdon yhteydessä. Räikkämekanismi lukitsee uloskelatun letkun halutulle

Lisätiedot

Käyttösäätimet. ActivSound 75. (1) Virtakytkin Kytkee virran päälle tai pois päältä. (2) Virtailmaisin Palaa vihreänä, kun virta on päällä.

Käyttösäätimet. ActivSound 75. (1) Virtakytkin Kytkee virran päälle tai pois päältä. (2) Virtailmaisin Palaa vihreänä, kun virta on päällä. ActivSound 75 (1) Virtakytkin Kytkee virran päälle tai pois päältä. () Virtailmaisin Palaa vihreänä, kun virta on päällä. () Infrapunamikrofonin äänenvoimakkuuden säätö [Teacher 1 ja (Opettaja 1 ja )]

Lisätiedot

Stravent-piennopeuslaitteet. Esimerkki. » Huuhdeltavia ruostumattomasta teräksestä valmistettuja. laitteita elintarviketeollisuudelle

Stravent-piennopeuslaitteet. Esimerkki. » Huuhdeltavia ruostumattomasta teräksestä valmistettuja. laitteita elintarviketeollisuudelle Stravent-piennopeuslaitteiden vakiomallisto valmistetaan neljänä eri versiona: tasapintaisena, neljännesympyrän muotoisena, puoliympyrän tai ympyrän muotoisena, kytkettäväksi 100 mm:n 800 mm:n kokoisena

Lisätiedot

For contact or information about your nearest sales office please visit:

For contact or information about your nearest sales office please visit: Metso Minerals (Sweden) AB Screening and Conveyor Solutions P.O. Box 132 SE-231 22 Trelleborg Sweden Phone: +46 410 525 00 Fax: +46 410 526 04 www.metso.com For contact or information about your nearest

Lisätiedot

MEHRER -Öljyvapaat kompressorit paineilmalle ja kaasuille

MEHRER -Öljyvapaat kompressorit paineilmalle ja kaasuille MEHRER -Öljyvapaat kompressorit paineilmalle ja kaasuille Öljyvapaa paineilma 100% öljyvapaata paineilmaa Puhdas ja ehdottoman öljytön paineilma on elintärkeä käyttöhyödyke sairaaloiden ja terveyskeskusten

Lisätiedot

SmashBass. Langattomat kuulokkeet

SmashBass. Langattomat kuulokkeet SmashBass Langattomat kuulokkeet FI Käyttöohje- SmashBass beta Langattomat kuulokkeet Tuotteen turvallinen käsittely Lue nämä ohjeet ennen käyttöä! 1. Pidä kuulokkeet ja niiden mukana tulevat varusteet

Lisätiedot

Digitaaliset paikoitusmittalaitteet

Digitaaliset paikoitusmittalaitteet Digitaaliset paikoitusmittalaitteet Magnescale Tel: +49 711 5858-777 E-Mail: smse-mp@eu.sony.com www.sonymanufacturing.com Luotettava mittausjärjestelmä korkeampi laatu ja parempi tuottavuus Sonyn magneettiset

Lisätiedot

YKSILÖLLISEN KUULONSUOJAINTEN VALINTAPROSESSIN

YKSILÖLLISEN KUULONSUOJAINTEN VALINTAPROSESSIN YKSILÖLLISEN KUULONSUOJAINTEN VALINTAPROSESSIN KEHITTÄMINEN TEHDASTYÖPAIKALLE Heli Koskinen 1, Ville Hyvärinen 1, Esko Toppila 1, Armi Terho 2, Sakari Junttila 2 1 TTL Topeliuksenkatu 41 a A 00250 HELSINKI

Lisätiedot

Sisusta kauniilla lämmöllä

Sisusta kauniilla lämmöllä Sisusta kauniilla lämmöllä www.stravent.fi PANEELIRADIAATTORIT MODUL COMPACT INTEGRA Standardiradiaattori integroidulla venttiilillä Modul Compact Integra on varustettu integroidulla venttiilillä ja on

Lisätiedot

SVE SVE/PLUS KESKIPAKOPUHALTIMET JA INLINE IMURIT

SVE SVE/PLUS KESKIPAKOPUHALTIMET JA INLINE IMURIT /PLUS : Matalan melutason inline imurit asennettu akustisen kotelon sisään. /PLUS: Matalan melutason inline imurit asennettu akustiseen koteloon, jossa on 40 mm ääntä vaimentava eriste. Puhallin: Akustinen

Lisätiedot

SORDO. Äänenvaimennin pyöreään kanavaan SORDO-B SORDO-A

SORDO. Äänenvaimennin pyöreään kanavaan SORDO-B SORDO-A Äänenvaimennin pyöreään kanavaan -B -A Lyhyesti Erikoispolyesterikankaalla peitetty kivivilla Tiiveysluokka D Hyvä äänenvaimennuskyky Sisältyy MagiCAD-tietokantaan Yleistä Pyöreä äänenvaimennin pyöreällä

Lisätiedot

Keittiön n ilmastointi

Keittiön n ilmastointi Keittiön n ilmastointi TAVOITTEET Keittiön ilmastoinnin tavoitteet ovat: - korkea hygieniataso - terveellinen, turvallinen ja viihtyisä työympäristö Ruoan valmistus ja elintarviketuotanto edellyttävät,

Lisätiedot

61, Verkkoloimi. Hinnat alk. 85,00 85,00 85,00 85,00 85,00 85,00 85,00 85,00 71,99 71,99 71,99 71,99 71,99 71,99

61, Verkkoloimi. Hinnat alk. 85,00 85,00 85,00 85,00 85,00 85,00 85,00 85,00 71,99 71,99 71,99 71,99 71,99 71,99 Verkkoloimi Koiran verkkoloimi on kevyt ja mukava, sillä se muotoutuu hyvin koiran kehon mukaisesti. Verkkoloimi pitää koiran lämpimänä, mutta sille ei tule liian kuuma. Verkkokangas on hyvin hengittävä.

Lisätiedot

Pystymalliset HDS 5/11 UX

Pystymalliset HDS 5/11 UX Pystymalliset HDS 5/11 UX Helppokäyttöinen, vaivattomasti liikuteltava kuumavesipesuri perustason pesutehtäviin. Pystymallisena se vie vain vähän lattiatilaa ja on helppo siirrellä ja säilyttää. Valovirtakäyttöinen

Lisätiedot

Maks. sähköteho (kw) Suurin virtausnopeus (m 3 /t)

Maks. sähköteho (kw) Suurin virtausnopeus (m 3 /t) SVE/PLUS/EW/CPC E.C. TEKNOLOGIA SISÄÄNRAKENNETULLA VSD Matalan melutason inline imurit, automaattikäyttöön, jotka on asennettu 40 mm ääntä vaimentavaan akustiseen koteloon jossa on jatkuva paineen seuranta.

Lisätiedot

LED-LAAJASÄTEILIJÄ I-VALO DORA

LED-LAAJASÄTEILIJÄ I-VALO DORA LED-LAAJASÄTEILIJÄ I-VALO DORA LED-YLEISVALAISIN TEOLLISUUDEN KOHTEISIIN DORA & DORA+ PARHAIMMILLAAN 145 lm/w Valonlähde MID-Power LED I-VALO TAKAA Vaihdettava LED-moduuli Kyllä (I-Valon valtuuttaman tahon

Lisätiedot

-RAKENNUSSIRKKELI UUTUUS! RAKENNUSSIRKKELI RS 400/450 LISÄVARUSTEET. SIVUPÖYTÄ leveys 600 mm pituus 685 mm. PÄÄTYPÖYTÄ leveys 685 mm pituus 530 mm

-RAKENNUSSIRKKELI UUTUUS! RAKENNUSSIRKKELI RS 400/450 LISÄVARUSTEET. SIVUPÖYTÄ leveys 600 mm pituus 685 mm. PÄÄTYPÖYTÄ leveys 685 mm pituus 530 mm -RAKENNUSSIRKKELI RAKENNUSSIRKKELI RS 400/450 4,0 (otto 4,82) kw/400v, 2800 r/min, IP 54, sähkömagneettisella jarrulla Kuvan sirkkeli lisävarustein. ESKO-rakennussirkkeli on kovaan ammattikäyttöön tarkoitettu

Lisätiedot

VAHVA OTE ELÄMÄÄN SUPREMIA

VAHVA OTE ELÄMÄÄN SUPREMIA VAHVA OTE ELÄMÄÄN SUPREMIA Uusi suunta elämälle Äänet ovat tärkeitä meille kaikille, mutta lapsille ne ovat välttämättömiä heidän kognitiivisen ja kuuloon liittyvän kehityksensä kannalta. Vanhempana haluat

Lisätiedot

Pölynimurit. Nopeaa ja tehokasta imurointia

Pölynimurit. Nopeaa ja tehokasta imurointia Pölynimurit Nopeaa ja tehokasta imurointia Ammattitason pölynimuri päivittäiseen käyttöön Hienot ominaisuudet tekevät Kärcher pölynimurista ammattilaisen suosikin: Siinä on matala äänitaso, helppo liikuteltavuus

Lisätiedot

PRODUCT GROUP. Kuulon- & silmiensuojaimet metsästystä & ampumista varten

PRODUCT GROUP. Kuulon- & silmiensuojaimet metsästystä & ampumista varten PRODUCT GROUP Kuulon- & silmiensuojaimet metsästystä & ampumista varten Korva on herkkä elin, joka meidän täytyy suojata Kuulovamma Kuulovamma saattaa johtua siitä, että äänen kulkeutuminen sisäkorvaan

Lisätiedot

EA Sähköiset ilmanlämmittimet

EA Sähköiset ilmanlämmittimet Sähköiset ilmanlämmittimet Sähköinen kiinteä ilmanlämmitin on sarja sähkökäyttöisiä ilmanlämmittimiä, joiden tehoalue on laaja. Nämä lämmittimet on tarkoitettu varastojen, teollisuushallien, paikoitustilojen,

Lisätiedot

AW C, AW D, AW Ex ja AW H Lämpöpuhaltimet lämpimälle vedelle raskaisiin ympäristöihin

AW C, AW D, AW Ex ja AW H Lämpöpuhaltimet lämpimälle vedelle raskaisiin ympäristöihin AW C, AW D, AW Ex ja AW H Lämpöpuhaltimet lämpimälle vedelle raskaisiin ympäristöihin LÄMPÖPUHALTIMET RASKAISIIN YMPÄRISTÖIHIN AW C, AW D, AW Ex ja AW H Lämpöpuhaltimet raskaisiin ympäristöihin AW-puhaltimet

Lisätiedot