Yksilöllisesti valmistetut Advanced Communication Solutions (ACS) korvamonitorikuulokkeet ja melusuojaimet

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Yksilöllisesti valmistetut Advanced Communication Solutions (ACS) korvamonitorikuulokkeet ja melusuojaimet"

Transkriptio

1 Yksilöllisesti valmistetut Advanced Communication Solutions (ACS) korvamonitorikuulokkeet ja melusuojaimet

2 Yksilöllisesti valmistetut Advanced Communication Solutions T1 korvamonitorikuulokkeet. Englantilainen Advanced Communication Solutions (ACS) esittelee korvamonitorikuulokkeiden äärimmäistä huippua edustavat yksilölliset T1 korvamonitorikuulokkeet. T1 kuulokkeet on valmistettu pehmeästä erikoissilikonista, joka takaa äärimmäisen mukavuuden ja istuvuuden kaikissa esiintymistilanteissa. Pehmeiden kuulokkeiden istuvuus ja käyttömukavuus ovat selkeitä etuja joita pehmeä erikoissilikoni tarjoaa verrattuna yleisempiin koviin kappaleisiin. Äänitekniseltä toteutukseltaan T1 kuulokkeet ovat 3-tiekuulokkeet. 3-tiekuulokkeissa 3 erillistä kuuloke-elementtiä ja jakosuodinpiiri takaavat joka taajuuskaistalle optimitoiston. 3-tiejärjestelmän edut ovat selkeät, varsinkin jos kuulokkeiden halutaan toistavan musiikin kaikki dynaamiset vaihtelut kaikilla kuuntelutasoilla ilman kompromissejä. T1 kuulokkeiden johdot ovat Kevlar -vahvistetut, jotka päättyvät 3,5mm Neutrik stereominiplugiin. 3,5mm ministereoplugi on yleisin liityntä kaikissa ammattikorvamonitorilaitteissa sekä laadukkaissa mobiililaitteissa, kuten mm. Applen iphone-, ja ipod-tuoteperheissä. Yksilöllisesti valmistettuja T1 -kuulokkeita on saatavilla myös useina eri värivaihtoehtoina. T1 kuulokkeet toimitetaan personoidussa kovassa kotelossa jossa kuulokkeita voi turvallisesti kuljettaa ja säilyttää. ACS T1 kuulokkeiden hintaan sisältyy mallinotto Kuulotekniikassa, ministereoplugi -> stereoplugiadapteri, laserkaiverrus kuulokkeisiin, pehmeä säilytyspussi, puhdistustyökalu, Otoferm-voide, sekä huolto-, ja käyttöohjeet. Kuulokkeiden hinta on 805 (sis. alv. 23%).

3 Yksilöllisesti valmistetut Advanced Communication Solutions T2 korvamonitorikuulokkeet. T2 korvamonitorikuulokkeet tarjoavat lyömättömän yhdistelmän äänenlaatua, ulkopuolisten äänten vaimennusta ja käyttömukavuutta niille jotka haluavat todella hyvää äänentoistoa. T2 kuulokkeet valmistetaan yksilöllisesti pehmeästä silikonista. Tämä tuo käyttäjälle käyttömukavuutta ja helpottaa kuulokkeiden korviin laittamista ja korvista poistamista. Kuulokkeiden pehmeä materiaali edesauttaa säilyttämään ulkopuolisten äänien eristyksen jatkuvasti samalla tasolla (noin 27dB) leukaluun liikkeistä riippumatta, esimerkiksi laulettaessa. Pehmeä materiaali sopeutuu myös kehon lämpöön kovaa materiaalia nopeammin. Nämä käyttömukavuustekijät yhdistettynä erinomaiseen äänenlaatuun tekevät kuulokkeista käytössä lähes huomaamattomat. Äänitekniseltä toteutukseltaan T2 kuulokkeet ovat ns. 2-tiekuulokkeet. 2tiekuulokkeissa 2 erillistä kuuloke-elementtiä ja jakosuodinpiiri takaavat laadukkaan äänentoiston. 2-tiekuulokkeissa taajuuskaista jaetaan kuulokkeen sisään asennetulla jakosuotimella kahdelle eri kuuloke-elementille jotka toistavat ylä-, ja alaäänet erikseen. Tällä suunnittelulla saavutetaan tasapainoinen äänentoisto joka taajuusvasteeltaan (20Hz-16KHz) vastaa kaikkiin tarpeisiin ammattikäytössä. T2 kuulokkeiden johdot ovat Kevlar -vahvistetut ja johdon ulostulosuunta korvakappaleesta on valittavissa tilauksen yhteydessä. Vaihtoehtoina joko yläkautta jolloin johto saadaan taivutettua korvalehden taakse, tai suoraan alakautta. Johdon vakiopituus on 1,4m. Tästä poikkeavat mitat saatavana tilauksesta. Johdot päättyvät aina 3,5mm ministereoplugiin joka on yleisin kuulokeliitin kaikissa ammattikorvamonitorilaitteissa sekä mobiililaitteissa kuten Applen ipod-sarjassa. T2 on hyvä valinta yhtälailla ammattimuusikolle kuin musiikkia paljon kuuntelevalle harrastajalle. Ulkopuolisten äänien vaimennus yhdistettynä erinomaiseen käyttömukavuuteen ja ääneenlaatuun tekevät T2 -mallista hyvän valinnan kaikille, jotka tarvitsevat ja arvostavat hyvää kuuntelua. ACS T2 kuulokkeiden hintaan sisältyy mallinotto Kuulotekniikassa, ministereoplugi -> stereoplugiadapteri, laserkaiverrus kuulokkeisiin, pehmeä säilytyspussi, puhdistustyökalu, Otoferm-voide, sekä huolto-, ja käyttöohjeet. Kuulokkeiden hinta on 602,70 (sis. alv. 23%).

4 Yksilöllisesti valmistetut Advanced Communication Solutions T3 korvamonitorikuulokkeet. Yksilöllisesti valmistetutt3 korvamonitorit ovat perinteiset yksitiekorvamonitorit. T3 korvamonitorit ovat erittäin kevyet ja tarjoavat myös meluisissa kuuntelutilanteissa erinomaista taajuustoistoa sekä ulkoisten äänten vaimennusta. T3 päivitetty versio sisältää uuden kuuloke-elementin, jonka entistä tarkempi ja dynaamisempi toisto tuottaa referenssitason äänenlaatua pienessä yksilöllisessä koossa, tehden T3 mahdollisimman kevyen, pienikokoisen, ja huomaamattoman korvamonitorikuulokkeen, joka vastaa myös ammattikäyttäjien tarpeisiin. T3 kuulokkeet valmistetaan yksilöllisesti pehmeästä silikonista. Tämä tuo käyttäjälle käyttömukavuutta ja helpottaa kuulokkeiden korviin laittamista ja korvista poistamista. Koska kuulokkeiden materiaali on joustavaa, saavutetaan kuulokkeilla täydellinen istuvuus ja eristävyys, myös laulettaessa, jolloin leukaluu liikkuu. T3 on ACS:n perinteinen korvamonitorikuulokemalli, jo vuosikymmenen takaa. Mallia on uudistettu vuosi vuodelta, ja parannukset silikoniin, valmistustapaan, kuuloke-elementtiin, sekä johtoihin ovat muokanneet T3 luotettavan kustannustehokkaan korvamonitorikuulokkeen, jonka nimeen monet käyttäjät edelleen vannovat. ACS T3 kuulokkeiden hintaan sisältyy mallinotto Kuulotekniikassa, ministereoplugi -> stereoplugiadapteri, laserkaiverrus kuulokkeisiin, pehmeä säilytyspussi, puhdistustyökalu, Otoferm-voide, sekä huolto-, ja käyttöohjeet. Kuulokkeiden hinta on 270,60 (sis. alv. 23%).

5 Modulaariset Advanced Communication Solutions T15 kuulokkeet T15 tarjoaa erinomaisen kuulokevaihtoehdon niille, jotka jo käyttävät ER-melusuojaimiamme, tai niille jotka tahtovat käyttää samaa yksilöllistä sovitetta sekä melusuojaimien, että kuulokkeiden kanssa. T15 on pehmeään silikonikuoreen upotettu yksitiekuuloke, joka sopii ACS:n ER-melusuojainten filtterin paikalle. T15 yksitiekuuloke tarjoaa erinomaista äänenlaatua kevyessä paketissa, ja yhdessä ER-melusuojainten yksilöllisen silikonisovitteen kanssa saavutetaan erinomainen istuvuus ja ulkoisten äänien eristys. Näin ollen kuulokkeilla voidaan kuunnella musiikkia turvallisen pienillä voimakkuuksilla myös meluisissa olosuhteissa. Käyttämällä T15 kuulokkeita saadaan melusuojaus ja yksilöllinen kuuntelu hoidettua samoilla sovitteilla. Kuulokkeet ja melusuojainten filtterit on helppoa vaihtaa keskenään, eikä vaihtamiseen tarvita mitään työkaluja. Kuulokkeita saa monessa eri värissä, joten kuulokkeet voidaan helposti kustomoida sopimaan nykyisiin melusuojaimiisi. Modulaaristen ACS T15 kuulokkeiden hinta on 159,90 (sis. alv. 23%).

6 Advanced Communication Solutions HF-melusuojaimet Seuraavan sukupolven melusuojain Uudet HF-sarjan melusuojaimet on suunniteltu käyttäjää silmällä pitäen. Uudet filtterit ovat pienikokoisia, joka tarkoittaa että suojaimia voidaan käyttää helposti myös pienissä korvakäytävissä ilman että suojain tulee korvakäytävän ulkopuolelle. Tämä parantaa suojaimien käyttömukavuutta, ja on myös huomaamaton ja esteettisesti miellyttävä ratkaisu. Käyttäjä voi itse vaihtaa suojaimiensa filtterit, joten samoja korvakappaleita voidaan käyttää koko HF-sarjan filttereiden kanssa. Näin samoilla suojaimilla saadaan räätälöityä sopiva vaimennus eri kuuntelutilanteisiin. HF-sarjan filtterit ovat myös vedenkestäviä, joten niitä voi huoletta käyttää sekä sisä-, että ulkotiloissa, eikä käyttäjän tarvitse huolehtia siitä, että esimerkiksi hikoilu tai kosteus pilaisi melusuojaimen filtterin. Oman äänen vahvistumisen kirous Luonnollisen kuuloisen melusuojaimen rakentaminen ei ole helppoa, koska heti kun korvakanava tukitaan, muuttuu käyttäjän oma ääni kovaksi ja kaikuisaksi ja puhallinsoittimia soittavien oma soitto alkaa tuntua moninkertaiselta muuhun ääneen verrattuna. Tämä johtuu siitä, että normaalisti ääni joka kantautuu korviin pään sivulla olevia rustoja pitkin pääsee pakenemaan avoimesta korvakäytävästä ja näin ollen tätä ääntä ei kuulla. Kun korvakäytävä tukitaan, tämä ääni ei pääse pakenemaan ja se alkaa kuulua kaikuisana "pään sisällä". Suuri osa tästä äänestä saadaan kumottua varmistamalla että melusuojaimet istuvat tarpeeksi syvällä korvakäytävässä, jolloin ääni osuu melusuojaimeen ja se vaimennetaan, sen sijaan että se jäisi korvakäytävään. HF-sarja menee askeleen pidemmälle. HF-sarjan melusuojaimissa on ilmastointikanava, joka mahdollistaa äänen liikkeen molempiin suuntiin, luoden HFmelusuojaimista yhden markkinoiden luonnollisimman kuuloisista ratkaisuista. Räätälöity juuri sinulle HF-suojaimet valmistetaan yksilöllisesti pehmeästä silikonista asiakkaan korvakäytävästä otetun mallin mukaan, jolloin suojaimien istuvuus ja käyttömukavuus ovat huippuluokkaa. Tämän ansiosta suojaimia voi käyttää tuntikausia ilman väsymystä tai epämiellyttävää tunnetta korvissa. Toimitus sisältää: Yksilölliset ACS HF-melusuojaimet, pehmeän säilytyspussin, huolto-, ja käyttöohjeet, puhdistustyökalun ja voiteen. ACS HF-melusuojainparin hinta on 235 (sis. alv 23%)

7 ACS HF15 yksilölliset melusuojaimet Uusi HF15 melusuojain tuottaa orkesterikäyttöön tai akustisiin yhtyeisiin sopivaa hienovaraista vaimennusta, vaimennuksen kasvaessa korkeilla taajuuksilla niin, että HF15 tarjoaa suojaa myös esim. kovaa soitetuilta puhaltimilta. Melusuojaimeen suunniteltu ilmastointikanava vähentää oman äänen kaikuisuutta, tehden suojaimen käyttämisestä laulettaessa, puhuttaessa, ja puhaltimia soitettaessa luonnollisempaa ja huomaamattomampaa. Tämä yksilöllisesti pehmeästä silikonista valmistettu suojain on yksi huomaamattomimmista ja mukavammista melusuojaimista akustista musiikkia soittaville muusikoille. Suojain on vedenkestävyyden johdosta kestävä ja pitkäikäinen. HF15 on muusikoille suunniteltujen melusuojaimen seuraavan sukupolven ratkaisu. Kaksi tärkeää seikkaa on otettu huomioon HF15 melusuojainta suunniteltaessa. Ensinnäkin, akustista musiikkia soittavien muusikoiden tarve kuulla oma ja muiden soitto tilanteissa, joissa yleinen äänenvoimakkuuden taso on vahvistettuja soittotilanteita matalampi, samalla kuitenkin suojautuen korkeilla taajuuksilla esiintyviltä kovilta ääniltä. HF15 ratkaisee tämän tarjoamalla tasaista 12 db vaimennusta keskitaajuuksille asti, vaimennuksen noustaessa 15 db kohti korkeimpia taajuuksia, missä mm. puhallinsoitinten vaarallisen kovat äänet ovat. Toiseksi, suojaimien tulee täyttää Euroopan Unionin standardin EN352-2 mukaiset melusuojaimille asetetut vaatimukset. EN352-2 määrittelee minimivaimennusarvot eri taajuuksille, ja saattaa olla vaikeaa luoda vähän vaimentava melusuojain niin että nämä arvot täyttyvät joka taajuusalueella. HF15 tarjoama vaimennus vastaa sekä akustista musiikkia esittävien muusikoiden tarpeisiin, että täyttää EN352-2 mukaiset vaatimukset. ACS HF17 yksilölliset melusuojaimet Uusi HF17-suojain tarjoaa HF-sarjan tasaisimman vaimennuksen. Suojaimen vaimentaessa kaikkia taajuksia 17 db, on HF17 yksi markkinoiden tasapainoisimpia ja luonnollisimman kuuloisia melusuojaimia. Suojain on suunniteltu erityisesti muusikoille ja laulajille, ja HFsuojaimien erityinen ilmastointikanava vähentää oman äänen kaikuisuutta suojainta käytettäessä. HF17 ollessa yksi markkinoiden tasaisimmin ääntä vaimentavista melusuojaimista, se on erinomainen valinta kun vaaditaan suojaimilta parasta mahdollista äänenlaatua. HF17 on hyvä valinta vahvistettua musiikkia esittäville muusikoille, suojain viisinkertaistaa turvallisen melussa vietettävän ajan. Suojain myös säilyttää musiikin sävyt ja selkeyden, joten suojaimien kanssa voi nauttia musiikista kuten ennenkin, vain äänenvoimakkuuden muuttuessa hiljaisemmalle, turvallisemmalle tasolle. ACS HF20 yksilölliset melusuojaimet Uusi HF20-suojain on suunniteltu erityisesti meluisiin tilanteisiin, joissa esiintyy paljon korkeita taajuuksia. Moottoriurheilussa HF20 tarjoaa tehokasta suojaa ilmavirrasta, moottorista, ja tiestä aiheutuvasta melusta, mahdollistaen kuitenkin tilanteiden helpon havainnoinnin ja vaivattoman kommunikoinnin paikoillaan oltaessa. HF20 on suunniteltu teolliseen käyttöön ja moottoriurheiluun, ja se onkin HF-sarjan paras vaihtoehto vaativiin tilanteisiin. Suojain on täysin vedenkestävä, joten vaimennus pysyy ennallaan vaikka suojain kastuikin, esimerkiksi työskenneltäessä kosteissa oloissa.

8 Advanced Communication Solutions ER-melusuojaimet Yksilöllisesti valmistettuja ACS ER-melusuojaimia on saatavilla kolmella eri filtterivaihtoehdolla ER-9, ER-15, tai ER-25. Eri filtterivaihtoehdot antavat käyttäjälle eri vaimennuksen, jonka myötä ER-melusuojaimet soveltuvat eri käyttötarkoituksiin. ER9 -suotimet soveltuvat käyttäjille jotka altistuvat kevyelle melulle. Suojain soveltuu muusikoille, jotka tarvitsevat kevyttä melusuojainta, joka vaimentaa mahdollisimman vähän ja säilyttää musiikin selkeyden. ER9 on monen klassista musiikkia soittavan muusikon valinta. ER15 -melusuojat soveltuvat käyttäjille, jotka altistuvat keskitason melulle, ollen useimmille muusikoille soveltuvin vaihtoehto. Tämä suojain on ollut myös monen pilotin, kuljettajan, ja jopa NASAn astronautin valinta. ER25 -melusuojat soveltuvat käyttäjille, jotka altistuvat voimakkaalle melulle. Suojain soveltuu hyvin tilanteisiin, joissa työskennellään lähellä vahvistettua ääntä, esim. DJt, rock-muusikot, ja lavahenkilökunta. Toimitus sisältää: Yksilöllisesti valmistetut ACS ER-melusuojaimet, pehmeän säilytyspussin, huolto-, ja käyttöohjeet, puhdistustyökalun ja voiteen. ACS ER-melusuojainparin hinta on 246 (sis. alv. 23%) Kuulotekniikka Oy Haagan kuulo- ja lääkäriasema Kauppalantie Helsinki Kuulotekniikka Oy Tampereen kuulo- ja lääkäriasema Hämeenkatu 18 A Tampere kuulotekniikka@kuulotekniikka.com tampere@kuulotekniikka.com

Kuule - luonnollisesti

Kuule - luonnollisesti Kuule - luonnollisesti Täydellisen tasapainoinen ääni Kuvittele, millaista olisi pystyä seuraamaan keskusteluja. Kuulla kaikki ympäristön äänet. Siirtyä mukavasti hiljaisesta paikasta meluisaan. Kuulla

Lisätiedot

Valitse oikea kuulonsuojain

Valitse oikea kuulonsuojain Valitse oikea kuulonsuojain 3M Science. Applied to life. Oikean kuulonsuojaimen valinta On tärkeää, että kuulon suojain ei vaimenna liikaa, vaan on optimaalinen juuri sinun tarpeeseesi. 1. Selvitä, mikä

Lisätiedot

Autenttinen, ensiluokkainen laatu. Kaikkialla.

Autenttinen, ensiluokkainen laatu. Kaikkialla. Maakohtainen myyntiesite Suomi () Bluetooth-kuulokkeet 40 mm:n elementit / suljettu takaosa Korvat peittävät Muotoutuvat Deluxe-tyynyt Kokoontaitettavat M1BTBL/00 Autenttinen, ensiluokkainen laatu. Kaikkialla.

Lisätiedot

Siemens kuulokojeet ja. BestSound teknologia

Siemens kuulokojeet ja. BestSound teknologia Siemens kuulokojeet ja BestSound teknologia s 2010 1878 2008 1910 1949 2006 1959 1966 1987 1997 2002 2004 2005 Siemens kuulokojeiden teknologian kehitys 1878 Phonophor, Siemens kehittää ensimmäisen teknisen

Lisätiedot

YKSILÖLLISET KUULOSUOJAIMET JA KOMMUNIKAATIO

YKSILÖLLISET KUULOSUOJAIMET JA KOMMUNIKAATIO KUULOSUOJAIMET Elacin Compact FlexComfort (sisältää narun ja klipsin) Melutulppa. Tämä malli tarjoaa hyvän suojan kovassakin melutasossa. SNR-arvot 28-23dB 941101 Compact FlexComfort perusmalli (kirkas)

Lisätiedot

Honeywell Adaptec TM. Honeywell. Yksi tyyli. Kolme kokoa. Räätälöity istuvuus ja ominaisuudet. SPERIAN ON NYT HONEYWELL

Honeywell Adaptec TM. Honeywell. Yksi tyyli. Kolme kokoa. Räätälöity istuvuus ja ominaisuudet. SPERIAN ON NYT HONEYWELL Honeywell Adaptec TM Honeywell Yksi tyyli. Kolme kokoa. Räätälöity istuvuus ja ominaisuudet. SPERIAN ON NYT HONEYWELL Honeywell Kapea Tavallinen Leveä Silmät linssien keskelle nenäsillan avulla; väsymys

Lisätiedot

Malliratkaisu Kuulonsuojaimet

Malliratkaisu Kuulonsuojaimet Malliratkaisu Kuulonsuojaimet KUULONSUOJAINTEN VALINNASSA HUOMIOITAVAA Jos kuulonsuojaimet vaimentavat liian vähän, kuulo vaurioituu. Jos ne vaimentavat liikaa, varoitusäänien kuuleminen on vaikeaa (mikä

Lisätiedot

SOUNDGATE. Yhteydessä maailmaan SoundGaten avulla

SOUNDGATE. Yhteydessä maailmaan SoundGaten avulla SOUNDGATE Yhteydessä maailmaan SoundGaten avulla Vaihtoehtoja yhteyksien muodostamiseen on enemmän kuin koskaan. Olemme yhteydessä läheisiimme, ystäviimme ja työkavereihimme missä ja milloin tahansa erilaisten

Lisätiedot

Kuulokoje, joka avaa maailmasi

Kuulokoje, joka avaa maailmasi Kuulokoje, joka avaa maailmasi Perinteinen teknologia Uusi teknologia keskittyy yhteen puhujaan ja vaimentaa kaikki muut puhujat avaa äänimaiseman, johon mahtuu useita puhujia Luultavasti tiedät tunteen.

Lisätiedot

Headset-ratkaisut luotettavaan kommunikointiin

Headset-ratkaisut luotettavaan kommunikointiin Headset-ratkaisut luotettavaan kommunikointiin Voimakkaasti vaimentavat headset-mallit Huolellisesti suunniteltu mikrofoni-/kuulokejärjestelmä ja erinomaiset vaimennusarvot tekevät tästä mallistosta akustisilta

Lisätiedot

HALLITSE ELÄMÄÄSI, ELÄ HETKESSÄ

HALLITSE ELÄMÄÄSI, ELÄ HETKESSÄ HALLITSE ELÄMÄÄSI, ELÄ HETKESSÄ KAIKKI WIDEX BEYOND :N HUIKEAT OMINAISUUDET NYT LADATTAVANA Maailman parhaan äänenlaadun tarjoava iphonelle suunniteltu kuulokoje on nyt saatavana käytännöllisenä ladattavana

Lisätiedot

lindab we simplify construction Akustiset ratkaisut Äänenvaimentimet

lindab we simplify construction Akustiset ratkaisut Äänenvaimentimet lindab we simplify construction Akustiset ratkaisut Äänenvaimentimet Akustiset ratkaisut Pitääkö hiljaisuuden olla ylellisyyttä? Nykyisessä ympäristössä on melua ja häiriötekijöitä enemmän kuin koskaan

Lisätiedot

Mikset kuulisi elämän jokaista desibeliä?

Mikset kuulisi elämän jokaista desibeliä? Mikset kuulisi elämän jokaista desibeliä? Siemens Aquaris. Nauti elämisestä ilman rajoja. Täysin vesitiivis kuulokoje. Ratkaisuja elämään. s Vesitiivis. spontaanisuuteen. Uima-allas. Suihku. Rankkasade.

Lisätiedot

left/right Elektroniset kuulonsuojaimet Suojaus, Äänentoisto, Viestintä

left/right Elektroniset kuulonsuojaimet Suojaus, Äänentoisto, Viestintä left/right Elektroniset kuulonsuojaimet Suojaus, Äänentoisto, Viestintä left/right koska Täysin uusi, muotoiltu päälakisanka takaa paremman istuvuuden Ohuemmat ja joustavammat vaimennustyynyt me kaikki

Lisätiedot

ELÄMÄSI TÄRKEISIIN HETKIIN

ELÄMÄSI TÄRKEISIIN HETKIIN ELÄMÄSI TÄRKEISIIN HETKIIN SAPHIRA KUULOKOJEET Teknologia, joka sopii sinulle Elämässäsi on paljon hetkiä, joita et halua menettää. Bernafonin Audio Efficiency -teknologia varmistaa parhaan mahdollisen

Lisätiedot

MUUTA ÄÄNIEN SEKAMELSKA ONNITTELU LAULUKSI

MUUTA ÄÄNIEN SEKAMELSKA ONNITTELU LAULUKSI MUUTA ÄÄNIEN SEKAMELSKA ONNITTELU LAULUKSI Ensiluokkaiseen kuunteluun JUNA KUULOKOJEET Tee toiveistasi totta Haluaisitko kuulla ja saada puheesta selvän myös kovassa melussa? Bernafon kuulokojeet auttavat

Lisätiedot

LASTEN SUKAT. Saatavilla koot Lasten Coolmax-villapohjasukka Tuotenro: Lasten villapohjainen urheilusukka Tuotenro: 3777

LASTEN SUKAT. Saatavilla koot Lasten Coolmax-villapohjasukka Tuotenro: Lasten villapohjainen urheilusukka Tuotenro: 3777 TUOTEKUVASTO LASTEN SUKAT Lasten luomupuuvillainen raitasukka Tuotenro: 76638 Lasten ekologisesti ja vastuullisesti valmistetut raikkaan raidalliset luomupuuvillasukat. Varren pituus koossa 31-33 on noin

Lisätiedot

LC4-laajakulmakattokaiutin Pienikokoisin. Peittoalueeltaan laajin.

LC4-laajakulmakattokaiutin Pienikokoisin. Peittoalueeltaan laajin. LC4-laajakulmakattokaiutin Pienikokoisin. Peittoalueeltaan laajin. 2 LC4-laajakulmakattokaiutin Pieni koko, laatu ja ainutlaatuinen peittoalue ff Alan laajin avauskulma vähentää tarvittavien kaiuttimien

Lisätiedot

MUUTA PIKKU TERVEHDYS LÄMPIMÄKSI KOHTAAMISEKSI

MUUTA PIKKU TERVEHDYS LÄMPIMÄKSI KOHTAAMISEKSI MUUTA PIKKU TERVEHDYS LÄMPIMÄKSI KOHTAAMISEKSI Ensiluokkaiseen kuulemiseen JUNA PICO RITE Muuta arkiset hälinät sykähdyttäviksi hetkiksi Vietä iltapäivä läheistesi kanssa rennosti keskustellen tai soita

Lisätiedot

COMFORT Miesten ja naisten jokapaikan sukat.

COMFORT Miesten ja naisten jokapaikan sukat. COMFORT Miesten ja naisten jokapaikan sukat. Mutkattoman mukavat koko pitkän päivän. Korkealaatuinen neulos takaa pehmeän pitävyyden ja helpon käsiteltävyyden. Niinpä COMFORT on mutkaton tuote, joka sopii

Lisätiedot

Uutta: Gyptone BIG-sarjaan ainutlaatuinen Sixto-kuvio ja uudet suuremmat tarkastusluukut. Harmoninen akustinen alakatto ilman näkyviä saumoja

Uutta: Gyptone BIG-sarjaan ainutlaatuinen Sixto-kuvio ja uudet suuremmat tarkastusluukut. Harmoninen akustinen alakatto ilman näkyviä saumoja Uutta: Gyptone BIG-sarjaan ainutlaatuinen Sixto-kuvio ja uudet suuremmat tarkastusluukut Harmoninen akustinen alakatto ilman näkyviä saumoja Gyptone BIG Sixto -tuotevalikoima UUTTA Gyptone BIG Sixto 63

Lisätiedot

HB-JUHA-JULKISIVUHARKKO. Elävää, kaunista ja kestävää pintaa

HB-JUHA-JULKISIVUHARKKO. Elävää, kaunista ja kestävää pintaa HB-JUHA-JULKISIVUHARKKO Elävää, kaunista ja kestävää pintaa HB-JUHA tuo sävyjä julkisivuihin ja sisätiloihin HB-JUHA-harkko luo elävän, valon ja varjon sävyillä leikittelevän pinnan, joka on luonnollinen

Lisätiedot

Etäkokouksen onnistumisen välttämätön edellytys on kuulla ja tulla kuulluksi. Ympäristö saattaa olla avotoimisto, auto, mikä tahansa muu kuin

Etäkokouksen onnistumisen välttämätön edellytys on kuulla ja tulla kuulluksi. Ympäristö saattaa olla avotoimisto, auto, mikä tahansa muu kuin Etäkokouksen onnistumisen välttämätön edellytys on kuulla ja tulla kuulluksi. Ympäristö saattaa olla avotoimisto, auto, mikä tahansa muu kuin ideaalinen olosuhde neuvottelulle. Hyvällä taustamelua vaimentavalla

Lisätiedot

MUUTA SORAÄÄNET KAUNIIKSI HARMONIAKSI

MUUTA SORAÄÄNET KAUNIIKSI HARMONIAKSI MUUTA SORAÄÄNET KAUNIIKSI HARMONIAKSI Ensiluokkaiseen kuulemiskokemukseen JUNA 9 7 PICO RITE 1 2 Bernafon esittelee iloisena uuden huippuluokan Juna Pico RITE (kuuloke korvassa) -kuulokojeen. Juna Pico

Lisätiedot

61, Verkkoloimi. Hinnat alk. 85,00 85,00 85,00 85,00 85,00 85,00 85,00 85,00 71,99 71,99 71,99 71,99 71,99 71,99

61, Verkkoloimi. Hinnat alk. 85,00 85,00 85,00 85,00 85,00 85,00 85,00 85,00 71,99 71,99 71,99 71,99 71,99 71,99 Verkkoloimi Koiran verkkoloimi on kevyt ja mukava, sillä se muotoutuu hyvin koiran kehon mukaisesti. Verkkoloimi pitää koiran lämpimänä, mutta sille ei tule liian kuuma. Verkkokangas on hyvin hengittävä.

Lisätiedot

JABRA MOVE WIRELESS. KäyttöOpas. jabra.com/movewireless

JABRA MOVE WIRELESS. KäyttöOpas. jabra.com/movewireless KäyttöOpas jabra.com/movewireless 1. TERVETULOA...3 2. TOIMITUSSISÄLTÖ... 4 3. KUINKA KÄYTÄT...5 3.1 KORKEUDEN SÄÄTÖ 4. LATAAMINEN... 6 4.1 AKUN TILA 5. KUINKA KYTKET...7 5.1 BLUETOOTHIN LIITTÄMINEN UUTEEN

Lisätiedot

OZONE LEIJAHIITO 2006/2007

OZONE LEIJAHIITO 2006/2007 OZONE LEIJAHIITO 2006/2007 Ozone on markkinajohtaja ja edelläkävijä leijahiihdon (snowkite) saralla. Ozone leijat kuuluvat alan laadukkaimpiin tuotteisiin ja edustavat lajin suunnittelun terävintä kärkeä.

Lisätiedot

JABRA move Wireless. Käyttöopas. jabra.com/movewireless

JABRA move Wireless. Käyttöopas. jabra.com/movewireless JABRA move Wireless Käyttöopas jabra.com/movewireless 1. tervetuloa...3 2. toimitussisältö... 4 3. kuinka käytät...5 3.1 Korkeuden säätö 4. lataaminen... 6 4.1 Akun tila 5. kuinka kytket...7 5.1 Bluetoothin

Lisätiedot

LEIJUVAT SISÄKATTOKENTÄT - akustista designia

LEIJUVAT SISÄKATTOKENTÄT - akustista designia LEIJUVAT SISÄKATTOKENTÄT - akustista designia leijuvien sisäkattokenttien akustis Työtila, jossa on jo absorptioluokan A akustiikkakatto Rauhallisia saarekkeita avotoimiston kommunikaatiomeressä Visuaalisesti

Lisätiedot

ANNA KORVIESI KOKEA TÄYTELÄINEN TILAÄÄNI

ANNA KORVIESI KOKEA TÄYTELÄINEN TILAÄÄNI ANNA KORVIESI KOKEA TÄYTELÄINEN TILAÄÄNI Täyteläinen tilaääni sallii sinun nauttia koko äänimaailmasta mahdollisimman luonnollisesti. TILAÄÄNEN AIKAANSAAMA ERO ReSound Live -kojeen tuottamaa äänielämystä

Lisätiedot

Crawford Smart 42. Hintatietoiset ratkaisut. Crawford Smart 42, malli Trend kuosi Brilliant, väri valkoinen (RAL 9016)

Crawford Smart 42. Hintatietoiset ratkaisut. Crawford Smart 42, malli Trend kuosi Brilliant, väri valkoinen (RAL 9016) Crawford Smart 42 Hintatietoiset ratkaisut Crawford Smart 42, malli Trend kuosi Brilliant, väri valkoinen (RAL 9016) Crawford Smart 42 - hintatietoinen Sisältä ja ulkoa Crawford Smart 42 on autotallinovi,

Lisätiedot

Uusi kärpässarjan mestari vain 360 grammaa!

Uusi kärpässarjan mestari vain 360 grammaa! Uusi kärpässarjan mestari vain 360 grammaa! 3M Speedglas-sarja sisältää monipuolisen valikoiman laadukkaita hitsaussuojaimia. Tuotevalikoimaan kuuluu automaattisesti tummuvat hitsausmaskit, sekä moottoroidut

Lisätiedot

SIIVOUS JA HUOLTO LIIVIT DENIM

SIIVOUS JA HUOLTO LIIVIT DENIM SIIVOUS JA HUOLTO LIIVIT DENIM Model 4140 4160 LIIVI NAISILLE - STRETCH Perinteinen farkkuliivi. Kevyesti muotoon ommeltu. Kaulus ja nappikiinnitys. Sivutaskut, joissa puhelintasku ja ylimääräinen lisätasku.

Lisätiedot

Ota kaikki irti Oticon-kuulokojeistasi

Ota kaikki irti Oticon-kuulokojeistasi Ota kaikki irti Oticon-kuulokojeistasi YHTEYKSIEN LUONTIIN Viihtyisää seuraa Oticon ConnectLine auttaa sinua saamaan kaiken irti Oticon-kuulokojeistasi. ConnectLine helpottaa vuorovaikutusta ja lisää viihtymistäsi

Lisätiedot

Crawford Superior 42. Optimaaliset ratkaisut. Crawford Superior 42, malli Style, väri valkoinen (RAL 9016)

Crawford Superior 42. Optimaaliset ratkaisut. Crawford Superior 42, malli Style, väri valkoinen (RAL 9016) Crawford Superior 42 Optimaaliset ratkaisut Crawford Superior 42, malli Style, väri valkoinen (RAL 9016) Crawford Superior 42 - Kauko-ohjattavaa laatua Hinta-laatusuhteeltaan markkinoiden paras ratkaisu

Lisätiedot

Soundlight Comfort Ceiling Levollista tunnelmaa

Soundlight Comfort Ceiling Levollista tunnelmaa Soundlight Comfort Ceiling Levollista tunnelmaa Toimiva akustiikka ja miellyttävä valaistus yhdistelmä, joka takaa tunnelman Toimistojen haasteet Viestinnän kehittyminen on muuttanut työtapojamme dramaattisesti.

Lisätiedot

Luonnonkuidut akustisissa tuotteissa, Kalevi Kulonpää YesEco Oy

Luonnonkuidut akustisissa tuotteissa, Kalevi Kulonpää YesEco Oy Luonnonkuidut akustisissa tuotteissa, Kalevi Kulonpää YesEco Oy Yritys Perustettu 2009 Työntekijöitä 6 Yeseco Oy on ekologisiin akustiikkatuotteisiin erikoistunut innovatiivinen suomalainen yritys. Tuotteemme

Lisätiedot

Qosmio: Kuule ero. entistä parempi kuuntelukokemus

Qosmio: Kuule ero. entistä parempi kuuntelukokemus Qosmio: Kuule ero PERSONAL COMPUTER HDD/DVD Qosmio TM entistä parempi kuuntelukokemus RECORDER LCD TV WITH TRUBRITE DISPLAY VIRTUAL SURROUND Kun Toshiba kehitti mobiiliviihde- ja tietojärjestelmä Qosmion,

Lisätiedot

Toivota maailman viisain kuulokoje tervetulleeksi

Toivota maailman viisain kuulokoje tervetulleeksi Toivota maailman viisain kuulokoje tervetulleeksi Kuvittele uudenlainen kuulokoje, joka saa kaiken kuulumaan. Kuulet kaiken täysin luonnollisena. Kuvittele, miltä helposti ymmärrettävä puhe kuulostaa.

Lisätiedot

Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit. Uusi moottorisukupolvi

Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit. Uusi moottorisukupolvi Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit Uusi moottorisukupolvi Elämää helpottavia innovaatioita Silent Glissillä on yli 40 vuoden kokemus sähkötoimisista verhokiskoista. Toimme ensimmäisenä markkinoille

Lisätiedot

Ravintolatekstiilipalvelut. Tarjoile laadukas kokemus asiakkaalle

Ravintolatekstiilipalvelut. Tarjoile laadukas kokemus asiakkaalle Ravintolatekstiilipalvelut Tarjoile laadukas kokemus asiakkaalle Tekstiilipalvelujen vahva ja osaava ammattilainen Lindström on suomalainen perheyritys, joka perustettiin jo vuonna 1848. Jatkuvan ja pitkäjänteisen

Lisätiedot

TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO

TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 2015 TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 2015 TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 05 [ 089 ] ISKUNKESTÄ VÄ [ 01 ] ISKUNKESTÄVÄ [ 01 ] Iskunkestävä kaksiseinäinen rakenne suojaa mittarin ainutlaatuisesti. Vankka kaksiseinäinen

Lisätiedot

ENEMMÄN ÄÄNTÄ VÄHEMMÄN MELUA

ENEMMÄN ÄÄNTÄ VÄHEMMÄN MELUA ENEMMÄN ÄÄNTÄ VÄHEMMÄN MELUA Kuulonsuojaimiimme pääsee enemmän ääntä kuin useimpiin muihin ja olemme ylpeitä siitä. Uusi Peltor SportTac kehitetty erityisesti metsästäjille ja urheiluampujille. Entistä

Lisätiedot

Echo MegaLoop+ Induktiovahvistin. Käyttöohje. Maahantuoja: Audienta Oy Nuijamiestentie 5 A 00400 HELSINKI

Echo MegaLoop+ Induktiovahvistin. Käyttöohje. Maahantuoja: Audienta Oy Nuijamiestentie 5 A 00400 HELSINKI Echo Induktiovahvistin Käyttöohje Maahantuoja: Audienta Oy Nuijamiestentie 5 A 00400 HELSINKI Tärkeitä turvaohjeita Kun käytät tätä laitetta, ota huomioon seuraavat turvaohjeet, jotta laitteen käyttö on

Lisätiedot

13h 29min Energiaindeksisi on erittäin hyvä! Hyvä fyysinen kuntosi antaa sinulle energiaa sekä tehokkaaseen työpäivään että virkistävään vapaaaikaan.

13h 29min Energiaindeksisi on erittäin hyvä! Hyvä fyysinen kuntosi antaa sinulle energiaa sekä tehokkaaseen työpäivään että virkistävään vapaaaikaan. ENERGIAINDEKSI 22.08.2014 lotta laturi 13h 29min Energiaindeksisi on erittäin hyvä! Hyvä fyysinen kuntosi antaa sinulle energiaa sekä tehokkaaseen työpäivään että virkistävään vapaaaikaan. Stressitaso

Lisätiedot

Käyttöohje Nokia Musiikki

Käyttöohje Nokia Musiikki Käyttöohje Nokia Musiikki 1.0. painos FI Aloita Nokia Musiikki -sovelluksen käyttö Nokia Musiikki -palvelussa voit tutustua uusiin kappaleisiin ja kuunnella vanhoja suosikkejasi. Voit ladata Nokia Musiikki

Lisätiedot

LF suodatin. Liikuteltava suodatinyksikkö Joustavuutta työpisteisiin

LF suodatin. Liikuteltava suodatinyksikkö Joustavuutta työpisteisiin Liikuteltava suodatinyksikkö 18.10..2017 Joustavuutta työpisteisiin OUREX OY Mäkirinteentie 3, 36220 Kangasala Puh. (03) 212 8000 ourex@ourex.fi ourex.fi 1 LF liikuteltava suodatinyksikkö Joustavuutta

Lisätiedot

2 Meluvamman toteaminen ammattitaudiksi ja sen haittaluokan määräytyminen

2 Meluvamman toteaminen ammattitaudiksi ja sen haittaluokan määräytyminen TAPATURMA-ASIAIN KORVAUSLAUTAKUNTA KIERTOKIRJE 6/2012 Bulevardi 28 00120 Helsinki Puhelin 0404 504 211 30.5.2012 Faksi 0404 504 246 Teemu Kastula 1(6) MELUVAMMA JA KUULON APUVÄLINEIDEN KORVAAMINEN 1 Johdanto

Lisätiedot

Koe nyt ensimmäistä kertaa älykäs suuren kuulonaleneman kuulokoje

Koe nyt ensimmäistä kertaa älykäs suuren kuulonaleneman kuulokoje Koe nyt ensimmäistä kertaa älykäs suuren kuulonaleneman kuulokoje Älykäs ratkaisu suureen kuuloalenemaan ReSound ENZO tarjoaa ensimmäistä kertaa älykästä teknologiaa suuresta kuulonalenemasta kärsiville,

Lisätiedot

LATE- lajittelijat, lajittelun uusi aikakausi. "Asiakaskeskeiset ratkaisut - Palvelemme paremmin!"

LATE- lajittelijat, lajittelun uusi aikakausi. Asiakaskeskeiset ratkaisut - Palvelemme paremmin! LATE- lajittelijat, lajittelun uusi aikakausi "Asiakaskeskeiset ratkaisut - Palvelemme paremmin!" Useita malleja tarpeiden mukaan LATET "pähkinänkuoressa" Olemme kehittäneet uudenlaiseen ajatteluun perustuvat

Lisätiedot

DREAM - UNELMA JATKUU

DREAM - UNELMA JATKUU DREAM - UNELMA JATKUU WIDEX DREAM -tuoteperhe on juuri tullut entistäkin paremmaksi. Uuden DREAM FASHION-kuulokojeen omistaja saa käyttöönsä taatusti uusinta korvantauskuulokoje-teknologiaa ja muotoilua.

Lisätiedot

Doro Care Electronics vahvistin puhelimet ja apuvälineet

Doro Care Electronics vahvistin puhelimet ja apuvälineet Voi olla, etten enää pysty tekemään kaikkea, mitä haluaisin yhtä helposti kuin ennen, mutta kun saan vähän apua, aion vielä yrittää tehdä yhtä ja toista! Doro Care Electronics vahvistin puhelimet ja apuvälineet

Lisätiedot

YHDYSKUNTATEKNIIKKA. Uponor Ultra Classic uuden sukupolven sileä maaviemärijärjestelmä

YHDYSKUNTATEKNIIKKA. Uponor Ultra Classic uuden sukupolven sileä maaviemärijärjestelmä YHDYSKUNTATEKNIIKKA Uponor Ultra Classic Uponor Ultra Classic uuden sukupolven sileä maaviemärijärjestelmä hyväksy vain uponor-laatua. Uponor Ultra Classic Uuden sukupolven PP-maaviemäri Uponor Ultra Classic

Lisätiedot

TEOLLISUUSPINNOITTEET

TEOLLISUUSPINNOITTEET TEOLLISUUSPINNOITTEET VRS-POLYDRIVE 95 65 ShA 10 25 mm, Tummansininen 90 kaikki kuivat vetotelapositiot VRS-POLYDRIVE on kulutusta erittäin hyvin kestävä polyuretaanipinnoite kaikkiin kuiviin vetotelapositioihin.

Lisätiedot

MUUNNELTAVA ILME» MODERNIT, YKSILÖLLISET TULO- JA POISTOILMAVENTTIILIT

MUUNNELTAVA ILME» MODERNIT, YKSILÖLLISET TULO- JA POISTOILMAVENTTIILIT ILMAN HALLINTA JA HUONELAITTEET DESIGN-VENTTIILIT LUMI JA LUMO MUUNNELTAVA ILME» MODERNIT, YKSILÖLLISET TULO- JA POISTOILMAVENTTIILIT NÄYTTÄÄ HYVÄLTÄ TOIMII HYVIN Uudet ilmanvaihtoventtiilit LUMI ja LUMO

Lisätiedot

Anna elämän innostaa. Langattomat ReSound Unite -lisälaitteet. Tutustu tarkemmin langattomiin ReSound Unite -lisälaitteisiin.

Anna elämän innostaa. Langattomat ReSound Unite -lisälaitteet. Tutustu tarkemmin langattomiin ReSound Unite -lisälaitteisiin. Tutustu tarkemmin langattomiin ReSound Unite -lisälaitteisiin. Kysy lisätietoja audionomilta. Lue QR-koodi tai siirry osoitteeseen www.resound.com/unite M101583-FI-13.04-Rev.A Anna elämän innostaa Langattomat

Lisätiedot

MUUSIKOIDEN KUULONSUOJAIMET: VAIHTOEHDOISTA

MUUSIKOIDEN KUULONSUOJAIMET: VAIHTOEHDOISTA : VAIHTOEHDOISTA KÄYTÄNTÖÖN Heli Koskinen 1, Esko Toppila 1 1 Työterveyslaitos Teknologioiden turvallisuus ja suojautuminen Topeliuksenkatu 41 a A 00250 HELSINKI etunimi.sukunimi@ttl.fi Tiivistelmä Muusikot

Lisätiedot

PREMIUM LEVEL PRO SHIRT TUOTETIEDOT

PREMIUM LEVEL PRO SHIRT TUOTETIEDOT PREMIUM LEVEL PRO SHIRT Tinkimätön ergonomisesti suunniteltu pyöräilypaita. Tämä lyhythihainen paita on kevyt ja materiaalinsa ansiosta hyvin hengittävä ja sopii erityisesti lämpimille päiville. Ergonomisen

Lisätiedot

Hiab XS 033 Kapasiteettiluokka 2,8 3,3 tm

Hiab XS 033 Kapasiteettiluokka 2,8 3,3 tm Hiab XS 033 Kapasiteettiluokka 2,8 3,3 tm Tuote-esite Monipuolinen työkalu Hiab XS 033 tarjoaa enemmän Hiab XS 033 on päivittäisiin töihin sopiva suorituskykyinen ja joustava nosturi, jota on kätevä käyttää.

Lisätiedot

Kevät/Kesä 2014 / Joukkueasu 1/1

Kevät/Kesä 2014 / Joukkueasu 1/1 Kevät/Kesä 2014 / Joukkueasu 1/1 TIRO 13 JSY SS TIRO 13 JSY SS TABE 14 JSY SQUAD 13 SHO WB CLIMACOOL : Siirtää lämpöä ja ilmanvaihdon ansiosta. Kirjailtu logo. Tyköistuva. CLIMACOOL : Siirtää lämpöä ja

Lisätiedot

Toimivat, esteettömät työtilat Esken verkostoseminaari IIRIS

Toimivat, esteettömät työtilat Esken verkostoseminaari IIRIS 150318 Toimivat, esteettömät työtilat Esken verkostoseminaari IIRIS NÄKÖKULMIA TYÖPAIKKOJEN ESTEETTÖMYYTEEN Koppikonttori avokonttori monitilatoimisto Kommenttipuheenvuoro Kuuloliitto ry muokattu viimeksi

Lisätiedot

CBA/CBI. Ääntä vaimentava siirtoilmalaite LYHYESTI

CBA/CBI. Ääntä vaimentava siirtoilmalaite LYHYESTI Ääntä vaimentava siirtoilmalaite LYHYESTI Siirtää ilmaa seinän läpi Virtausalue < 50 l/s Pyöreä seinäaukko Yksinkertainen asennus Eri värivaihtoehtoja I L M A V I R T A Ä Ä N I T A S O R w -A R V O 10

Lisätiedot

Camfil Farr esittelee uuden tavan vertailla ilmansuodattimia.

Camfil Farr esittelee uuden tavan vertailla ilmansuodattimia. Camfil Farr esittelee uuden tavan vertailla ilmansuodattimia. Teimme suodattimien valinnan helpoksi kuin ABC. Vastakehitetty Energy & Air Quality Rating -luokitusjärjestelmä auttaa vähentämään energiankulutusta.

Lisätiedot

Mukavuutta, jonka ansaitset

Mukavuutta, jonka ansaitset C - muotoinen ergonominen lepotyyny raskaana oleville ja juuri synnyttäneille naisille tukee mainiosti koko vartaloa. Helpottaa lepoa ja nukahtamista. Takaa mukavan istuma- tai makuuasennon rintaruokinnan

Lisätiedot

Hettichin liukuovijärjestelmät

Hettichin liukuovijärjestelmät Sulavaa liikkuvuutta Hettichin liukuovijärjestelmät Mitä mieltä asiakkaat ovat liukuovista ja millaisia vaatimuksia he asettavat niille? Hettichin markkinatutkimus selvittelee näitä kysymyksiä. Tulokset

Lisätiedot

Nokia minikaiuttimet MD-8 9209477/1

Nokia minikaiuttimet MD-8 9209477/1 Nokia minikaiuttimet MD-8 9209477/1 7 2008 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään. Nokia, Nokia Connecting People ja Nokia Original Accessories -logo ovat Nokia Oyj:n tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä.

Lisätiedot

Siemens Pure kuulokojeiden käyttöohje. www.kuulotekniikka.com

Siemens Pure kuulokojeiden käyttöohje. www.kuulotekniikka.com Siemens Pure kuulokojeiden käyttöohje www.kuulotekniikka.com Sisällysluettelo Kuvaus Pure kuulokojeista sivu 3 Pure kuulokojeen pariston vaihto sivu 4 Tilanneohjelmat ja kuulokojeen virtakytkin sivu 5

Lisätiedot

SUPERIOR CLUB SOUND POWERED BY PIONEER.

SUPERIOR CLUB SOUND POWERED BY PIONEER. SUPERIOR CLUB SOUND POWERED BY PIONEER. KUULOKEVALIKOIMA 2015 / 2016 WWW.PIONEER-HEADPHONES.COM ON-EAR TÄYSIN OMAA LUOKKAANSA - SUPERIOR CLUB SOUND -SARJA MX9-R MX9-T MX9-S MX9-K SE-MX9 Superior Club Sound

Lisätiedot

GENIE. Kaasupulloperhe.

GENIE. Kaasupulloperhe. GENIE Kaasupulloperhe. Älykäs Kätevä Kannettava. Helpottaa elämää. Innovatiivinen. GENIE kaasupulloperhe on sarja kevyitä, helposti liikuteltavia ja älykkäitä kaasupulloja vaativankin käyttäjän tarpeisiin.

Lisätiedot

Bellman Audio tuotteet Helpompaan kommunikointiin.

Bellman Audio tuotteet Helpompaan kommunikointiin. Bellman Audio tuotteet Helpompaan kommunikointiin. Mikä ratkaisu soveltuu sinun käyttötarpeisiin parhaiten? Domino Pro Domino Classic Mino Maxi Kuuntelutilanteet Helppo Vaikea Television kuuntelu Kahdenkeskinen

Lisätiedot

Pölynimurit. Nopeaa ja tehokasta imurointia

Pölynimurit. Nopeaa ja tehokasta imurointia Pölynimurit Nopeaa ja tehokasta imurointia Ammattitason pölynimuri päivittäiseen käyttöön Hienot ominaisuudet tekevät Kärcher pölynimurista ammattilaisen suosikin: Siinä on matala äänitaso, helppo liikuteltavuus

Lisätiedot

Antenni Käytä FM-antennia parhaiden mahdollisten vastaanotto-olosuhteiden saavuttamiseksi.

Antenni Käytä FM-antennia parhaiden mahdollisten vastaanotto-olosuhteiden saavuttamiseksi. 1. Toimintovalitsin : Valinta radion tai CD-soittimen välillä 2. Taajuusaluevalitsin : FM/FM ST-alueiden valinta 3. FM antenni : Saadaksesi parhaan mahdollisen vastaanoton vedä tämä ulos 4. CD kansi :

Lisätiedot

LASTEN HOUSUT L.BRADOR 119PB

LASTEN HOUSUT L.BRADOR 119PB THE #1 HELPER LASTEN HOUSUT L.BRADOR 119PB Perustuen meidän suosittuihin työhousuihimme, olemme suunnitelleet housut parhaille apureillemme. Olemme ottaneet mukaan toimivia ja parhaimpia toimintojamme

Lisätiedot

0kk+ vastasyntyneille 3kk+ hidas 6kk+ keskinopea vellitutti 6kk+ 9kk+ nopea monivirtaus (kolme erilaista virtaustyyppiä tutin asennosta riippuen).

0kk+ vastasyntyneille 3kk+ hidas 6kk+ keskinopea vellitutti 6kk+ 9kk+ nopea monivirtaus (kolme erilaista virtaustyyppiä tutin asennosta riippuen). Lovi dynaaminen pullotutti on maailman ensimmäinen useista eri silikonityypeistä samaan muottiin rakennettu pullotutti (heterogeenisten silikonikerrosten tekniikka). Dynaaminen tutti joustaa kuten rinnanpää

Lisätiedot

Vuodesta 1946. Tynnyri- ja konttipumput Tiivisteettömät keskipakopumput

Vuodesta 1946. Tynnyri- ja konttipumput Tiivisteettömät keskipakopumput Vuodesta 1946 Tynnyri- ja konttipumput Tiivisteettömät keskipakopumput Lutz - ammattilaisen turvallinen valinta Lutz pumput ovat ammattilaisen turvallinen valinta pumpattaessa tynnyreistä, konteista tai

Lisätiedot

Tulevaisuus on täällä: Smart Hearing. Suomi GN Hearing Finland Oy/Ab PL 7 FIN Espoo P resound.

Tulevaisuus on täällä: Smart Hearing. Suomi GN Hearing Finland Oy/Ab PL 7 FIN Espoo P resound. Meille huonokuuloiset ovat sydämen asia. Palkitut ReSound Smart Hearing -kuulokojeemme auttavat osallistumaan, pitämään yhteyttä ja säilyttämään oman elämänsä hallinnan. Yhä älykkäämmäksi kehittyvässä

Lisätiedot

Sopivan leikkaustakin valinta

Sopivan leikkaustakin valinta Sopivan leikkaustakin valinta on tasapaino suojauksen ja käyttömukavuuden välillä Leikkaustakit on suunniteltu suojaamaan potilaita ja henkilökuntaa ristitartunnoilta, joten suojaavuus on ratkaisevaa valittaessa

Lisätiedot

PEERLESS DEFINITION SERIES ERILLISSARJAT ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE

PEERLESS DEFINITION SERIES ERILLISSARJAT ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE PEERLESS DEFINITION SERIES ERILLISSARJAT ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE Copyright Hifitalo 2005. All Rights Reserved. 52 AutoSound Technical Magazine Olet hankkinut autosi uudeksi kaiutinsarjaksi Peerless Resolution

Lisätiedot

FILTERMAX. Moduulisuodatin kohdepoistojärjestelmiin. No. 4215.71/00

FILTERMAX. Moduulisuodatin kohdepoistojärjestelmiin. No. 4215.71/00 R Moduulisuodatin kohdepoistojärjestelmiin No. 425.7/ 2 FilterMax puhtaampi ympäristö työskennellä ja elää! En halua vapaa-aikana hengittää niitä käryjä ja hiukkasia jotka puhallamme yhteiseen ympäristöömme!

Lisätiedot

L.Brador workwear autumn/winter 2014

L.Brador workwear autumn/winter 2014 SYYSKAMPANJA 2014 L.Brador workwear autumn/winter 2014 Tarjous Ostaessasi L.Bradorin vaatteita 200 eurolla syksyn valikoidusta mallistosta, saat kaupan päälle viikonloppulaukun ja vuoden kulutusta vastaavan

Lisätiedot

PSYKOAKUSTINEN ADAPTIIVINEN EKVALISAATTORI KUULOKEKUUNTELUUN MELUSSA

PSYKOAKUSTINEN ADAPTIIVINEN EKVALISAATTORI KUULOKEKUUNTELUUN MELUSSA PSYKOAKUSTINEN ADAPTIIVINEN EKVALISAATTORI KUULOKEKUUNTELUUN MELUSSA Jussi Rämö 1, Vesa Välimäki 1 ja Miikka Tikander 2 1 Aalto-yliopisto, Signaalinkäsittelyn ja akustiikan laitos PL 13000, 00076 AALTO

Lisätiedot

Saumaton ja rajaton kuulo. Missä ja milloin vain. * Zerena. *Saumaton ja rajaton viittaavat laitteen toimintaan.

Saumaton ja rajaton kuulo. Missä ja milloin vain. * Zerena. *Saumaton ja rajaton viittaavat laitteen toimintaan. Saumaton ja rajaton kuulo. Missä ja milloin vain. * Zerena *Saumaton ja rajaton viittaavat laitteen toimintaan. Zerenakuulokojeet mahdollistavat rajattoman kuulemiskokemuksen. Ne tarjoavat saumattoman

Lisätiedot

Thermocassette HP Hillitty säteilylämmityskasetti uppo- tai pinta-asennukseen

Thermocassette HP Hillitty säteilylämmityskasetti uppo- tai pinta-asennukseen Thermocassette 300 600 W Sähkölämmitys 4 mallit Thermocassette Hillitty säteilylämmityskasetti uppo- tai pinta-asennukseen Käyttökohteet Thermocassette on tarkoitettu toimistojen, kylpyhuoneiden, koulujen

Lisätiedot

Vainio Lifestyle. Turpeen salaisuus. Personoidut liikelahjat. Esittely 2

Vainio Lifestyle. Turpeen salaisuus. Personoidut liikelahjat. Esittely 2 Tuotekuvasto 2011 Esittely 2 Vainio Lifestyle Haluamme tarjota tuotteita joiden raaka-aineet ovat korkealuokkaisia ja ympäristöystävällisiä. Vainio Lifestyle pakkausten ulkoasussa korostuu tuotteiden puhtaus,

Lisätiedot

Kesärenkaat. 1 Nokian Renkaat Kesärenkaat

Kesärenkaat. 1 Nokian Renkaat Kesärenkaat 1 Nokian Renkaat Kesärenkaat Kesärenkaat Hinnasto 1.12.2017 KESÄRENKAAT HINNASTO 1.12.2017 SISÄLLYS HENKILÖAUTON RENKAAT Uutuus! 3 Nokian Hakka Black 2 4 Nokian Hakka Blue 2 5 Nokian Hakka Green 2 6 Nokian

Lisätiedot

Modulaarinen kattokaiutin Älykäs ääniratkaisu kaikkiin kattoihin

Modulaarinen kattokaiutin Älykäs ääniratkaisu kaikkiin kattoihin Modulaarinen kattokaiutin Älykäs ääniratkaisu kaikkiin kattoihin 2 Modulaarinen kattokaiutin Suunniteltu helppoon asennukseen Sopii melkein kaikkiin kattotyyppeihin Innovatiivinen modulaarirakenne Helppo

Lisätiedot

Kompakti nenämaski suunniteltu sopimaan kaikille

Kompakti nenämaski suunniteltu sopimaan kaikille Kompakti nenämaski suunniteltu sopimaan kaikille Kaikki kasvot ovat erilaisia, ja uusi AirFit N20 -maskimme onkin helposti sovitettavissa useimmille. Kompakti nenämaski jättää näkökentän vapaaksi, ja maskin

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE. HANSATON - tinnitusnoiseri WAVE X-MINI

KÄYTTÖOHJE. HANSATON - tinnitusnoiseri WAVE X-MINI KÄYTTÖOHJE HANSATON - tinnitusnoiseri WAVE X-MINI Sisällys: Noiserin malli, paristotyyppi ja tippien tilaustiedot 3 Wave-noiserin osat 4 Tinnitusnoiserin käyttö 5 Pariston vaihtaminen 6 Paristoon liittyviä

Lisätiedot

Bosch CCS 800 Ultro -keskustelujärjestelmä Lisää innovaatiota...

Bosch CCS 800 Ultro -keskustelujärjestelmä Lisää innovaatiota... Bosch CCS 800 Ultro -keskustelujärjestelmä Lisää innovaatiota... 2 CCS 800 Ultro -keskustelujärjestelmä...joustavalla, kaikenkattavalla kokousjärjestelmällä Ainutlaatuinen, sisäänrakennettu digitaalinen

Lisätiedot

Echo Radiolink. Langaton FM kuuntelulaite

Echo Radiolink. Langaton FM kuuntelulaite Echo Radiolink Langaton FM kuuntelulaite Maahantuoja: KL Support Oy Nuijamiestentie 3 B 00400 Helsinki Puhelin: (09) 580 3880 www.kl-support.fi Käyttöohje 1 Sisällysluettelo Laitteen osat...3 Ominaisuudet:...3

Lisätiedot

Korkean suorituskyvyn hiusväri rasittamatta hiuksia!

Korkean suorituskyvyn hiusväri rasittamatta hiuksia! TIE TOA VÄ REIS TÄ Korkean suorituskyvyn hiusväri rasittamatta hiuksia! ELUMEN- superväri on uusi täydellinen ja tehokas hiusväri, joka antaa poikkeuksellisen hyvän kiillon ja hehkuvan värin sekä erityisen

Lisätiedot

Ruukki Finnera Älykäs kattoratkaisu.

Ruukki Finnera Älykäs kattoratkaisu. Ruukki Finnera Älykäs kattoratkaisu. Uusi, innovatiivinen kattojärjestelmä. Finnera-moduulikattojärjestelmän innovatiivinen rakenne tekee teräskatostasi kauniin ja kestävän. Ainutlaatuisen etureunataitoksensa

Lisätiedot

Hiab XS 033 Kapasiteettiluokka 2,8 3,3 tm

Hiab XS 033 Kapasiteettiluokka 2,8 3,3 tm Hiab XS 033 Kapasiteettiluokka 2,8 3,3 tm Tuote-esite Monipuolinen työkalu Hiab XS 033 tarjoaa enemmän Hiab XS 033 on päivittäisiin töihin sopiva suorituskykyinen ja joustava nosturi, jota on kätevä käyttää.

Lisätiedot

Profset Pro10 -käyttöopas

Profset Pro10 -käyttöopas Profset Pro10 -käyttöopas Onneksi olkoon! Olet hankkinut ammattitason matkapuhelinkuulokkeen huippuluokan taustamelun poistomikrofonilla. Pakkauksen sisältö Pakkaus sisältää Profset Pro10- kuulokkeen,

Lisätiedot

Siemens Pure micon kuulokojeiden käyttöohje. www.kuulotekniikka.com

Siemens Pure micon kuulokojeiden käyttöohje. www.kuulotekniikka.com Siemens Pure micon kuulokojeiden käyttöohje www.kuulotekniikka.com Sisällysluettelo Kuvaus Pure micon kuulokojeista sivu 3 Pure micon kuulokojeen pariston vaihto sivu 4 Pure micon kuulokojeen keinukytkin

Lisätiedot

Naisten huippu mallisto

Naisten huippu mallisto Naisten huippu mallisto 2014 1 Naisten housut Kaksoiskiinnitys Takana jousto Kaksoiskiinnitys Takana jousto Tasku Monikäyttöiset taskut Tasku Monikäyttöiset taskut S687 Naisten Action-housut Housut on

Lisätiedot

Kuuloaisti. Korva ja ääni. Melu

Kuuloaisti. Korva ja ääni. Melu Kuuloaisti Ääni aaltoliikkeenä Tasapainoaisti Korva ja ääni Äänen kulku Korvan sairaudet Melu Kuuloaisti Ääni syntyy värähtelyistä. Taajuus mitataan värähtelyt/sekunti ja ilmaistaan hertseinä (Hz) Ihmisen

Lisätiedot

Laajenna kuuntelualuettasi

Laajenna kuuntelualuettasi ReSound auttaa ihmisiä kuulemaan korvan luonnollista toimintaa jäljittelevien ratkaisujen avulla. Tavoitteemme on tarjota mahdollisuus elää täysipainoista ja aktiivista elämää ilman kuulonaleneman asettamia

Lisätiedot

243, Verkkoloimi 243,00 243,00 243,00 243,00 243,00 243,00 243,00. Toimitus maksutta! Koot ja hinnat:

243, Verkkoloimi 243,00 243,00 243,00 243,00 243,00 243,00 243,00. Toimitus maksutta! Koot ja hinnat: Verkkoloimi 243, 00 Paras loimi sinulle, joka haluat hevosellesi Back on Track -vaikutuksen ympäri vuoden käyttämällä samaa loimea. Ohutta keraamista kangasta peittää ohut verkkokangas, joka hengittää

Lisätiedot

dogit.fi Treenivaat eet

dogit.fi Treenivaat eet Treenivaatteet Treenitaskut Treenitaskut e aito ja alkuperäinen pyöreäreunainen treeni- ja kilpailutasku! Harrastajien luottamuksen treenitasku on ansainnut toimivalla muotoilullaan sekä harkituilla yksityiskohdillaan.

Lisätiedot