Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server. Pikaopas

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server. Pikaopas"

Transkriptio

1 Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server Pikaopas

2 ESET Smart Security suojaa tietokonetta haitalliselta koodilta huippuluokan ominaisuuksilla. Palkitussa NOD32-virustentorjuntajärjestelmässä ensimmäisen kerran esiteltyyn ThreatSense -tarkistusohjelmaan perustuva ESET Smart Security suojaa uusilta uhilta edelleen ennenkuulumattomalla tavalla ilman jatkuvaa reagoivaa määrityspäivitysten tarvetta. Integroitu virustentorjunta, vakoiluohjelmasuojaus, palomuuri- ja roskapostinestomoduulit sekä käytönvalvontatoiminnot tekevät ESET Smart Securitystä kattavan ja integroidun suojausratkaisun. Tässä oppaassa on vaiheittaiset ohjeet tuotteen tyypilliseen asennukseen, asetusten pikamääritykseen ja peruskokoonpanon määrittämiseen.

3 Virustentorjunta Vakoiluohjelmasuojaus Palomuuri Roskapostinesto Käytönvalvonta Tunnistaa ja puhdistaa tunnetut ja tuntemattomat virukset, madot, troijalaiset ja rootkitohjelmat ennakoivasti. Suojaa piilotetuilta takaporteilta, latausohjelmilta, heikkouksilta, salasanan murtavilta työkaluilta, kaappaajilta, salasanan varastajilta ja näppäinlyönnit kirjaavilta ohjelmilta. Estää luvattomia käyttäjiä käyttämästä tietokonettasi. Valvoo tietokoneen tietoliikennettä. Roskapostisuodattimet estävät uhkia ja varmistavat, ettei sinun tarvitse tuhlata aikaasi roskapostin lajitteluun. Estää lapsia pääsemästä sivuille, joilla on sopimatonta tai haitallista sisältöä.

4 Asennus Ennen kuin aloitat asennuksen, sulje kaikki käynnissä olevat ohjelmat. Koska ESET Smart Security sisältää virustentorjunta- ja palomuurikomponentit, suosittelemme, että poistat kaikki muut tietokoneeseen mahdollisesti asennetut virustorjuntaohjelmia tai palomuurit. Microsoft Windows 7:n, XP:n tai Vistan Windowspalomuuria ei tarvitse poistaa käytöstä tai poistaa, sillä ESET Smart Security -asennusohjelma tekee tämän automaattisesti. Voit asentaa ESET Smart Security -ohjelman CD-/DVDasennuslevyltä tai ESET-sivustosta ladatusta tiedostosta. Asennuksen käynnistäminen Ohjatun asennustoiminnon voi käynnistää jommallakummalla seuraavista tavoista: Jos asennus tehdään CD-/DVD-asennuslevyltä, aseta CD-/DVD-levy CD-/DVD-asemaan. Jos automaattinen käynnistysvalikko ei tule automaattisesti näkyviin, valitse CD-/DVD-asema ja avaa valikko manuaalisesti napsauttamalla CD-/DVD-juurihakemistossa olevaa Autorun.exe-tiedostoa. Jos asennat ladatusta tiedostosta, käynnistä asennusohjelma kaksoisnapsauttamalla ladattua tiedostoa. Asennuksen aloitusvaiheessa asennusohjelma tarkistaa uusimman tuoteversion automaattisesti verkosta. Jos se löytyy, asennusohjelma kysyy, ladataanko se, ja aloittaa asennusprosessin. Kun olet hyväksynyt käyttöoikeussopimuksen, asennusohjelma ehdottaa kahta erilaista asennusvaihtoehtoa. Tyypillinen vain tärkeimmät parametrit määritetään asennuksen aikana. Muut parametrit määritetään valmiiksi suositeltujen asetusten mukaan. Tässä tilassa suojaus on suositellulla tasolla, joka sopii useimmille käyttäjille. Mukautettu mahdollistaa kaikkien lisäparametrien määrityksen asennuksen aikana. Tässä oppaassa on kuvattu tyypillinen asennustila.

5 Liity yhteistyöverkostoomme Auta meitä haittaohjelmien sieppaamisessa liittymällä yhteistyöverkostoomme. Tällä tavalla voimme kerätä lisää virusnäytteitä ja näin parantaa kaikkia käyttäjiämme suojaavaa ennakoivaa suojausta ja tarkistusnopeutta. Suosittelemme tämän toiminnon aktivoimista. Kiitos tuestasi. Mahdollisesti ei-toivottujen sovellusten tunnistus Koska osaa mahdollisesti ei-toivotuista sovelluksista käytetään laillisesti, eikä niistä välttämättä aiheudu tietoturvariskejä, käyttäjän on itse otettava tunnistus käyttöön. Suosittelemme Ota mahdollisesti ei-toivottujen sovellusten tunnistus käyttöön -asetuksen valitsemista. Asennuksen viimeisteleminen Kun kaikki tarvittavat parametrit on määritetty, aloita lopullinen asennus napsauttamalla Asenna-painiketta. Asennuksen edistyminen ilmaistaan edistymispalkissa. Kun asennus on valmis, ESET Smart Security käynnistetään automaattisesti. Koska tietokonetta ei yleensä tarvitse käynnistää uudelleen, voit jatkaa ESET Smart Securityn käyttöä taustalla ja suojata tietokonetta haittaohjelmilta.

6 Luotettavan vyöhykkeen asetukset Kun asennus on valmista ja verkkoyhteys on havaittu, näkyviin tulee kehoteikkuna, jossa voit määrittää luotetun vyöhykkeen. Ikkunassa näkyy tietokoneen järjestelmäasetuksissa määritetty paikallinen aliverkko. Nämä asetukset vaikuttavat tietokoneen näkyvyyteen vain paikallisessa verkossa, ei Internetissä. Valittavissa on kaksi käyttötilaa: Tiukka suojaus Valitse tämä asetus, jos et halua jakaa kansioita tai tulostimia etkä halua tietokoneen näkyvän muille saman verkon käyttäjille. Tämä asetus on suositeltava, jos käytössä on langaton yhteys. Salli jakaminen Valitse tämä asetus, jos haluat jakaa tietokoneessa olevia tiedostoja ja kansioita ja haluat tietokoneen näkyvän muille saman verkon käyttäjille. Tätä asetusta suositellaan paikallisen kotiverkon ja luotettujen toimistoverkkojen käyttäjille.

7 Tuoteaktivointi Asennuksen jälkeen näkyviin tulee Tuoteaktivoinnin tyyppi -ikkuna. Voit avata ikkunan myös valitsemalla asetusosiossa tai päivitysosiossa Tuoteaktivointi tai napsauttamalla tuotteen pääikkunan oikeassa yläkulmassa olevaa tilailmoituskuvaketta tai tehtäväpalkin Windowsilmaisinalueella olevaa ESET-kuvaketta. Jos olet ostanut tuotteen liikkeestä, valitse Aktivoi aktivointiavaimen avulla (suositellaan) ja noudata vaiheittaisia aktivointiohjeita. Aktivointiavain sijaitsee yleensä tuotepakkauksen sisällä tai takana. Aktivoinnin onnistuminen edellyttää aktivointiavaimen antamista. Jos olet saanut käyttäjänimen ja salasanan, valitse Aktivoi käyttämällä käyttäjänimeä ja salasanaa -vaihtoehto ja anna käyttöoikeustiedot asianmukaisiin kenttiin. Jos haluat arvioida ESET Smart Security -tuotetta ennen sen aktivointia, valitse Aktivoi kokeilukäyttöoikeus -vaihtoehto. Anna sähköpostiosoite ja tiedot tarvittaviin kenttiin. Kokeilukäyttöoikeus lähetetään tähän osoitteeseen ja ESET Smart Security aktivoidaan rajoitetuksi ajaksi. Jos et valitse aktivointia tällä kertaa, valitse Aktivoi myöhemmin. Jos valitset Aktivoi myöhemmin, voit aktivoida ESET Smart Securityn suoraan ohjelmasta valitsemalla Tuotteen aktivointi -vaihtoehdon. Jos sinulla ei ole käyttöoikeutta ja haluat ostaa sen, valitse Osta lisenssi -vaihtoehto. Tämä ohjaa sinut uudelleen paikallisen ESET-jakelijan sivustoon. ESET Smart Securityn käynnistäminen ESET Smart Security aloittaa tietokoneen suojaamisen heti asennuksen jälkeen. Ohjelmaa ei tarvitse avata sen käynnistämiseksi. Voit kuitenkin avata ESET Smart Securityn milloin tahansa ja tarkistaa suojauksen tilan tai tehdä erilaisia tarkistus- ja ylläpitotoimia. Jos haluat avata ESET Smart Securityn, kaksoisnapsauta Windows-ilmaisinalueella olevaa ESET Smart Security -kuvaketta.

8 Käyttöliittymä Aloitus ilmoittaa tietokoneen senhetkisen tietoturvan ja suojauksen tason. Tietokoneen tarkistus on tärkeä osa kutakin virustentorjuntaratkaisua. Sen avulla voi tarkistaa tietokoneen levyillä olevia tiedostoja ja kansioita. Päivitä on tärkeitä tietoja ohjelmapäivityksistä. Ohjelman säännöllinen päivittäminen on äärimmäisen tärkeää, jotta suojaus uusimmilta uhilta on parhaalla mahdollisella tasolla. Asetukset avulla voit säätää tietokoneen suojaustasoja. Työkalut voit käyttää lisätoimintoja: lokitiedostoja, karanteenia, ajastinta jne. ESET Smart Securityn kattava Ohje ja tuki. Voit ottaa yhteyttä ESETin tekniseen tukeen myös suoraan tästä.

9 Päivitä Oletusarvoisesti ESET Smart Security on määritetty tekemään säännölliset päivitykset (lisätietoja on käyttöoppaan Ajastinosassa). Jos päivitystä ei ole tehty vielä, suosittelemme päivityksen käynnistämistä manuaalisesti seuraavalla tavalla: Valitse ESET Smart Security -ohjelman pääikkunassa vasemmalla olevasta päävalikosta Päivitä ja sitten Päivitä virusmääritystietokanta. Päivitysmoduuli muodostaa Internet-yhteyden, ottaa yhteyden käytettävissä olevaan ESET-päivityspalvelimeen ja lataa digitaalisesti allekirjoitetut päivitystiedostot. Nämä päivitykset sisältävät uusimmat haittaohjelmamääritykset sekä uudet lisäheuristiikan ja muiden ohjelmamoduulien määritykset. Heti kun uusi päivitys on asennettu, ESET Smart Security tuo ilmoituksen näkyviin ilmaisinalueelle ja ESET-pääikkunaan.

10 Tietokoneen tarkistus Kun asennus ja päivitys ovat onnistuneet, suosittelemme, että tarkistat tietokoneen koneen mahdollisten uhkien varalta. Voit tehdä tämän valitsemalla ESET Smart Security -pääikkunassa vasemmalla olevasta päävalikosta Tietokoneen tarkistus ja valitsemalla sitten Smart Scan. Kaikkien paikallisien kiintolevyjen tarkistus alkaa. Edistymispalkki sekä tarkistettujen ja tartunnan saaneiden tiedostojen tilastotiedot näkyvät tilaikkunassa tarkistuksen ollessa käynnissä. Jos uhka havaitaan, ESET Smart Security asettaa tiedoston karanteeniin ja tuo hälytyksen näkyviin ilmaisinalueelle. Voit jatkaa työskentelyä normaalisti tarkistuksen ollessa käynnissä. Suojaustila ESET Smart Securityn nykyinen suojaustila on ilmaistu seuraavilla tavoilla: Ilmaisinalueen kuvake Yksityiskohtainen raportti Aloitus. Jos jokin suojausmoduuli poistetaan käytöstä, Aloitus näkyy käytöstä poistetun moduulin nimi sekä linkki, jolla sen voi ottaa uudelleen käyttöön. Yksittäiset suojaustilat on ilmaistu seuraavilla kuvakkeilla: Virustentorjunta toimii oikein. Tietokone on suojattu haitallisilta ohjelmistoilta sekä verkkohyökkäyksiltä. Tämä tila ilmaisee, että kaikki suojausmoduulit ovat käytössä ja että virusmääritystietokanta on ajan tasalla. vihreä Tämä kuvake on näkyvissä, jos tietokoneeseen ei ole asennettu kaikkia saatavilla olevia käyttöjärjestelmäpäivityksiä. keltainen Reaaliaikainen tiedostojärjestelmän suojaus on käytössä, mutta suojaustaso ei ole välttämättä paras mahdollinen. Keltainen kuvake on näkyvissä, jos sähköpostisovelluksen tai Internetin käytön suojaus on poistettu käytöstä tai se ei toimi oikein.

11 Ongelmien ratkaiseminen punainen Reaaliaikainen tiedostojärjestelmän suojaus on poistettu käytöstä. Koska tämän moduulin asianmukainen toiminta on elintärkeää järjestelmän tietoturvan kannalta, suosittelemme, että passiivinen moduuli otetaan käyttöön heti. ESETin teknisen tuen asiantuntijat ovat valmiina auttamaan mahdollisten ongelmien ratkaisemisessa. Ennen kuin otat yhteyttä tekniseen tukeen, suosittelemme, että luet aiheeseen liittyvän ohjeaiheen tuotedokumentaatiosta (käyttöoppaasta, tuotteensisäisestä ohjetiedostosta) tai etsit ratkaisua ESETin sivustosta. Tämä auttaa ratkaisemaan ongelman nopeasti muutamassa minuutissa. Erilaisia ongelmien ratkaisuja, ohjeita ja vihjeistä on tietämyskannassa seuraavassa osoitteessa: Voit ottaa yhteyttä ESETin tekniseen tukeen täyttämällä verkkolomakkeen osoitteessa Kyselyn lähettäminen tekniseen tukeen Ongelmatilanteessa voit ottaa yhteyttä ESETin tekniseen tukeen ohjelmaan integroidulla kyselylomakkeella. Valitse Ohje ja tuki -osasta Asiakaspalvelun tukipyyntö (suositus)...

12 Unilicense Unilicense on käyttämämme ainutlaatuinen tapa laajentaa tuotteidemme tarjoama suoja kaikkiin tietokoneesi käyttöjärjestelmiin. Yhdellä käyttöoikeudella voit käyttää myös muiden käyttöjärjestelmien rinnakkaistuotteita. Oletetaan, että sinulla on Apple-tietokone ja käytät sekä Mac OS X- että Windows-käyttöjärjestelmää. Yhdellä ESET Smart Security- tai ESET NOD32 Antivirus -käyttöoikeudella voit ladata, asentaa ja käyttää samassa tietokoneessa olevien eri käyttöjärjestelmien samankaltaisia tuotteita ilman lisämaksua. Lisätietoja on osoitteessa Copyright 2011 ESET, spol. s r. o. ESET, ESET-logo, NOD32, ThreatSense, ThreatSense.Net ja/tai muut ESET, spol. s r.o:n tuotteet ovat ESET,spol. s r.o:n rekisteröityjä tavaramerkkejä. Muut tässä mainitut yritykset tai tuotteet saattavat olla omistajiensa rekisteröityjä tavaramerkkejä. Tuotteet ovat ISO 9001:2000 -standardin laatuvaatimusten mukaisia.

ESET SMART SECURITY 6

ESET SMART SECURITY 6 ESET SMART SECURITY 6 Käyttöopas (tarkoitettu tuoteversiolle 6.0 ja sitä uudemmille) Microsoft Windows 8 / 7 / Vista / XP / Home Server Lataa tämän asiakirjan uusin versio napsauttamalla tätä ESET SMART

Lisätiedot

ESET CYBER SECURITY for Mac

ESET CYBER SECURITY for Mac ESET CYBER SECURITY for Mac Asennusopas ja käyttöopas Lataa tämän asiakirjan uusin versio napsauttamalla tätä ESET CYBER SECURITY Copyright 2013 ESET, spol. s r.o. ESET Cyber Security -tuotteen on kehittänyt

Lisätiedot

ESET CYBER SECURITY PRO for Mac

ESET CYBER SECURITY PRO for Mac ESET CYBER SECURITY PRO for Mac Asennusopas ja käyttöopas Lataa tämän asiakirjan uusin versio napsauttamalla tätä ESET CYBER SECURITY PRO Copyright 2013 ESET, spol. s r.o. ESET Cyber Security Pro -tuotteen

Lisätiedot

Käyttöopas. (tarkoitettu tuoteversiolle 4.2 tai sitä uudemmille versioille) Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / 2003 / 2008

Käyttöopas. (tarkoitettu tuoteversiolle 4.2 tai sitä uudemmille versioille) Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / 2003 / 2008 Käyttöopas (tarkoitettu tuoteversiolle 4.2 tai sitä uudemmille versioille) Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / 2003 / 2008 Sisältö 1. ESET Smart Security 4...4 1.1 Uudet ominaisuudet... 4 1.2 Järjestelmävaatimukset...

Lisätiedot

Norton Security. Tuotteen käyttöohjeet

Norton Security. Tuotteen käyttöohjeet Norton Security Tuotteen käyttöohjeet Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta kannen ekologisen jalanjälkensä pienentämiseksi. Tämä opas on valmistettu kierrätysmateriaalista.

Lisätiedot

F-Secure Anti-Virus 2013

F-Secure Anti-Virus 2013 F-Secure Anti-Virus 2013 F-Secure Anti-Virus 2013 Sisällysluettelo 3 Sisällys Luku 1:Asennus...5 Ennen ensimmäistä asennuskertaa...6 Tuotteen asentaminen ensimmäisen kerran...6 Sovellusten asentaminen

Lisätiedot

Usein esitetyt kysymykset (FAQ)

Usein esitetyt kysymykset (FAQ) TIETOTURVAPALVELU Usein esitetyt kysymykset (FAQ) Tietoturvapalvelu Sisältö Miten voin tarkistaa, mikä Windows-käyttöjärjestelmän versio minulla on?... 4 Näin selvität, onko tietokoneessasi Windows XP

Lisätiedot

Norton Security with Backup

Norton Security with Backup TM Norton Security with Backup Tuotteen käyttöohjeet Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta kannen ekologisen jalanjälkensä pienentämiseksi. Tämä opas on valmistettu

Lisätiedot

F-Secure Internet Security 2013

F-Secure Internet Security 2013 F-Secure Internet Security 2013 F-Secure Internet Security 2013 Sisällysluettelo 3 Sisällys Luku 1:Asennus...5 Ennen ensimmäistä asennuskertaa...6 Tuotteen asentaminen ensimmäisen kerran...6 Sovellusten

Lisätiedot

Käyttöopas versio 8.00

Käyttöopas versio 8.00 versio 8.00 Antivirus Antispam Intrusion Guard Personal Firewall Parental Control Privacy Tools Rajoitettu takuu Norman takaa, että oheisessa CD- tai DVD-levyssä ja ohjeissa ei ole valmistusvikoja. Jos

Lisätiedot

Usein kysytyt kysymykset Anvia Tietoturva

Usein kysytyt kysymykset Anvia Tietoturva Usein kysytyt kysymykset Anvia Tietoturva Sisältö Miten voin tarkistaa, mikä Windows-käyttöjärjestelmän versio minulla on?... 4 Näin selvität, onko tietokoneessasi Windows XP -käyttöjärjestelmän 32-bittinen

Lisätiedot

Pika-asennusopas Global Protection 2009 Tärkeää! Lue tarkkaan tämän oppaan luku: Palvelun aktivointi. Tämän luvun tieto on erittäin tärkeätä tietokoneesi suojauksen kannalta. Tämän tuotteen käyttö edellyttää

Lisätiedot

Usein esitetyt kysymykset (FAQ) Safe Anywhere PC 12

Usein esitetyt kysymykset (FAQ) Safe Anywhere PC 12 Usein esitetyt kysymykset (FAQ) Safe Anywhere PC 12 Sisältö Miten voin tarkistaa, mikä Windows-käyttöjärjestelmän versio minulla on?... 4 Näin selvität, onko tietokoneessasi Windows XP -käyttöjärjestelmän

Lisätiedot

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa.

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Käyttöopas Pika-asennusohje on takakannessa. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta

Lisätiedot

Norton Internet Security

Norton Internet Security TM Norton Internet Security Käyttöopas Pika-asennusohje on takakannessa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta kannen ekologisen jalanjälkensä pienentämiseksi. Tämä

Lisätiedot

Luku 1: Asennus...5. Luku 2: Aloittaminen...10

Luku 1: Asennus...5. Luku 2: Aloittaminen...10 F-Secure Internet Security 2014 F-Secure Internet Security 2014 Sisällysluettelo 2 Sisällys Luku 1: Asennus...5 1.1 Ennen ensimmäistä asennusta...6 1.2 Tuotteen asentaminen ensimmäisen kerran...7 1.3 Sovellusten

Lisätiedot

Norton. AntiVirus. Tuotteen käyttöohje

Norton. AntiVirus. Tuotteen käyttöohje Norton TM AntiVirus Tuotteen käyttöohje Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta kannen ekologisen jalanjälkensä pienentämiseksi. Tämä opas on valmistettu kierrätysmateriaalista.

Lisätiedot

Internet Security 2015

Internet Security 2015 Internet Security 2015 2 Sisällys Internet Security 2015 Sisällys Luku 1: Asennus...5 1.1 Ennen ensimmäistä asennusta...6 1.2 Tuotteen asentaminen ensimmäisen kerran...6 1.3 Sovellusten asentaminen ja

Lisätiedot

Ennen asennusta... 5 Toimiiko SecureIT yhdessä muiden tietokoneeseeni asennettujen virustentorjunta- ja palomuuriohjelmien kanssa?...

Ennen asennusta... 5 Toimiiko SecureIT yhdessä muiden tietokoneeseeni asennettujen virustentorjunta- ja palomuuriohjelmien kanssa?... F-Secure SecureIT FAQ Ennen asennusta... 5 Toimiiko SecureIT yhdessä muiden tietokoneeseeni asennettujen virustentorjunta- ja palomuuriohjelmien kanssa?... 5 Onko kaksi virustentorjuntaohjelmaa parempi

Lisätiedot

Käyttöopas PN: 10450782-SF

Käyttöopas PN: 10450782-SF Käyttöopas PN: 10450782-SF Norton AntiVirus 2006 -ohjelman käyttöopas Käyttöohjeen versio 12.0 Copyright 2005 Symantec Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. Symantec, Symantec-logo, Norton Ghost, Norton

Lisätiedot

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa.

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Käyttöopas Pika-asennusohje on takakannessa. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta

Lisätiedot

Sisältö. McAfee Wireless Protection 5. McAfee SecurityCenter 7. McAfee QuickClean 39. McAfee Shredder 45

Sisältö. McAfee Wireless Protection 5. McAfee SecurityCenter 7. McAfee QuickClean 39. McAfee Shredder 45 Käyttöopas i Sisältö McAfee Wireless Protection 5 McAfee SecurityCenter 7 Ominaisuudet... 8 SecurityCenterin käyttäminen... 9 Otsikko... 9 Vasen sarake... 9 Pääikkuna... 10 SecurityCenterin kuvakkeiden

Lisätiedot

Norton 360 Online -käyttöopas

Norton 360 Online -käyttöopas Käyttöopas Norton 360 Online -käyttöopas Käyttöohjeen versio 2.0 Copyright 2008 Symantec Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. Käyttöoikeussopimuksen kattama Ohjelmisto ja Käyttöohje ovat kaupallista

Lisätiedot

Saunalahti Mobiiliturva

Saunalahti Mobiiliturva Saunalahti Mobiiliturva Käyttöohje Symbian Yleistä... 3 Keskeiset ominaisuudet... 3 Asennus... 4 Laitevaatimukset... 4 Saunalahti Mobiiliturvan asennus ja aktivointi... 4 Asennus laitteella... 4 Asennuksen

Lisätiedot

AntiVirus, Firewall & AntiSpyware. Käyttöopas

AntiVirus, Firewall & AntiSpyware. Käyttöopas AntiVirus, Firewall & AntiSpyware Käyttöopas i Sisältö Johdanto 5 McAfee SecurityCenter 7 Ominaisuudet... 8 SecurityCenterin käyttäminen... 9 Otsikko... 9 Vasen sarake... 9 Pääikkuna... 10 SecurityCenterin

Lisätiedot

Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa.

Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Käyttöopas Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta kannen ekologisen jalanjälkensä

Lisätiedot

Sisältö. Johdanto 5. McAfee SecurityCenter 7. McAfee QuickClean 39. McAfee Shredder 45

Sisältö. Johdanto 5. McAfee SecurityCenter 7. McAfee QuickClean 39. McAfee Shredder 45 Käyttöopas i Sisältö Johdanto 5 McAfee SecurityCenter 7 Ominaisuudet... 8 SecurityCenterin käyttäminen... 9 Otsikko... 9 Vasen sarake... 9 Pääikkuna... 10 SecurityCenterin kuvakkeiden toiminta... 11 Suojauksen

Lisätiedot

Sisältö. McAfee Internet Security 3

Sisältö. McAfee Internet Security 3 Käyttöopas i Sisältö McAfee Internet Security 3 McAfee SecurityCenter... 5 SecurityCenterin ominaisuudet... 6 SecurityCenterin käyttäminen... 7 SecurityCenterin päivittäminen... 13 Suojausongelmien korjaaminen

Lisätiedot

Saunalahden Turvapaketti

Saunalahden Turvapaketti Saunalahden Turvapaketti Win 95/98/ME/NT4.0/2000/XP Käyttöopas Sisältö Tietoja tästä käyttöoppaasta...1 Ohjelmassa käytettävät kuvakkeet...1 1. Saunalahden Turvapaketti -ohjelman asentaminen...2 1.1 Ennen

Lisätiedot

Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa.

Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Käyttöopas Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta kannen ekologisen jalanjälkensä

Lisätiedot