PUNAISTA TYYLILLÄ VIP-PALVELUT

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "PUNAISTA TYYLILLÄ VIP-PALVELUT"

Transkriptio

1 PUNAISTA TYYLILLÄ VIP-PALVELUT

2

3 ROYAL CLUB Jääkiekko on suomalaisten ja erityisesti pääkaupunkiseudun yrityspäättäjien kiistaton ykköslaji. Royal Club on erinomainen paikka tuoda asiakkaita hyvän ruoan ja rauhallisen ympäristön ääreen, kuitenkin osaksi vauhdikasta viihdettä Helsingin ydinkeskustassa. Royal on mukava ja helppo paikka tuoda sidosryhmiä viihtymään jääkiekon parissa sekä keskustelemaan ajankohtaisista hankkeista. Pasi Mäenpää, Elisa Oyj TASAVALLAN PARAS KIEKKORAVINTOLA Kun haluat tarjota vieraillesi parasta, Royal Club valkoisine pöytäliinoineen on kuin tehty teille. 120 asiakaspaikan Royalissa teitä odottaa monipuolinen buffetillallinen. Ottelua seuraatte hallin parhailla paikoilla A-katsomossa. Royal Clubia pidetään perustellusti Suomen parhaana kiekkoravintolana. Varaa paikkasi ottelukohtaisesti tai ota pöytä Royal Clubista koko kaudeksi. 120 asiakaspaikkaa Ottelupäivinä avoinna 1,5 tuntia ennen peliä, ottelun aikana ja ottelun jälkeen 1,5 tuntia Tarjoilut: Buffet-illallinen (alku-, pää- ja jälkiruokapöydät). Alku- ja pääruoka tarjoillaan ennen ottelua, jälkiruoka 1.erätauolla. Pelin jälkeen juomatarjoilu jatkuu tunnin ajan. Klubilla on A-oikeudet. Ravintoloitsija veloittaa juomatarjoilun ottelun jälkeen erikseen. Katsomopaikka A-katsomosta HINNAT: Ottelukohtainen Royal Club -vierailu 180 / henkilö Royal Club -kausijäsenyys runkosarjan ajaksi / henkilö. Hintoihin lisätään voimassa oleva alv.

4 MARIO S CLUB Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Mario s Clubiin. Ruoka on ollut todella maittavaa. Mario s Clubin henkilökunnalla on tehtäväänsä oikea asenne ja he ovat olleet merkittävässä roolissa klubin rennon ja mukavan tunnelman aikaansaamisessa. Tilana Mario s Clubin ilme ja sisustus ovat oikein onnistuneet, ne ovat tyylikkäät ja viihtyisät. Markku Kiesi, Suomen Kaukokiito Oy SPORTTINEN ITALIALAINEN Huippuottelun lomassa saat nauttia kolmen ruokalajin illallisen pöytiin tarjoiltuna. Tarjolla on ottelukohtainen italialaishenkinen menu. Maittavan illallisen lisäksi Mario s Clubin hintaan kuuluu mainiot paikat E-katsomossa. Mario sissa on sopivasti elämää ja samalla mukavan rauhallista viettää aikaa seurueesi kanssa. 70 asiakaspaikkaa Ottelupäivinä avoinna 1,5 tuntia ennen peliä, pelin aikana sekä ottelun jälkeen 1 tunnin. Tarjoilut: Kolmen ruokalajin illallinen. Klubilla on A-oikeudet. Alku- ja pääruoka tarjoillaan ennen ottelua, jälkiruoka 1. erätauolla. Pelin jälkeen juomatarjoilu jatkuu 30 minuutin ajan. Katsomopaikka E-katsomosta HINNAT: Ottelukohtainen Mario s Club -vierailu 125 / henkilö, sis. illallisen ja katsomopaikan. Juomatarjoilu veloitetaan erikseen kiekkoillan päätteeksi. Mario s Club -kausijäsenyys runkosarjan ajaksi / henkilö, sis. illallisen ja katsomopaikan. Juomatarjoilu veloitetaan erikseen jokaisen kiekkoillan päätteeksi. Hintoihin lisätään voimassa oleva alv.

5 PETOKLUBI BY SAMSUNG Petoklubi on helppo ja toimiva, kun eri ihmiset yrityksestä käyttävät palvelua. Klubilla on hyvät ruoat ja juomat, siellä voi pitää hauskaa ja siihen voi aina luottaa. Lippu Petoklubille on helppo ja hyvä tapa palkita henkilökuntaa. Kausikortit ovatkin hyvin käytettyjä, koska halukkaita peliin tulijoita on aina. Meillä on töissä myös muualta Helsinkiin muuttaneita, joten toisille vierasjoukkueen pelin näkeminen on tärkeätä. Niko Sandström, Gigantti STADIN SUOSITUIN KIEKKORAVINTOLA Petoklubilla pääset nauttimaan Stadin parhaasta kiekkotunnelmasta. Fiilis on katossa jo ennen matsin alkua ja pääset seuraamaan otteluennakkoa eturivistä. Petoklubilla on buffet-ruokailu ja lipun hintaan kuuluu lisäksi loistava katsomopaikka C-katsomosta. Ennen matsia voit osallistua Päivän Skabaan ja pelin aikana Petoklubin asiakkaat pääsevät äänestämään ottelun parasta IFK-pelaajaa. 400 asiakaspaikkaa Ottelupäivinä avoinna tuntia ennen ottelua, pelin aikana ja arkipeleissä (su-to) puoli tuntia pelin jälkeen. Perjantaisin ja lauantaisin juomatarjoilua 30 minuuttia pelin jälkeen ja klubi avoinna tunnin ajan. Tarjoilut: Ennen pelin alkua buffet-pöydässä tarjolla lämmin ruoka ja salaatti pöytä, ensimmäisellä erätauolla makea välipala. HINNAT: Ottelukohtainen Petoklubi-vierailu 98 / henkilö. Juomatarjoilu veloitetaan erikseen. Petoklubin kausijäsenyys runkosarjan ajaksi / henkilö. Juomatarjoilu veloitetaan erikseen. Hintoihin lisätään voimassa oleva alv.

6 LOBBY VIP KULISSIEN TAKANA Tarvitsimme yksityisen tilan, jossa on mahdollista pitää ensin virallista asiaosiota. Tila soveltuu mielestäni hyvin tällaisen tilaisuuden pitämiseen. Kun siihen yhdistetään vielä hyvä ruoka, juoma, iloinen palvelu, jääkiekko-ottelu ja asiantuntijavieraat, saadaan aikaan tilaisuus, jossa monet erityyppisetkin asiakkaat viihtyvät. Isännän näkökulmasta tila on sopivan kokoinen siihen että porukka pysyy koko ajan hanskassa. Tämä helpottaa pitämään huolta siitä että kaikki vieraat huomioidaan ja kaikki viihtyvät. Henrik Johansson, Network Services Finland Oy ENEMMÄN KUIN PELI Lobby VIP on viihtyisä illanviettopaikka, joka tarjoaa laadukasta palvelua kiekkoiltaanne. Tasokas buffet-ruoka ja maistuvat juomat takaavat viihtyvyyden tunnelmallisella klubilla. Lobby VIPin vierailla on mahdollisuus päästä kurkistamaan kulissien taakse, kuten tutustumaan IFK:n liigajoukkueen pukukoppiin ja tavata pelaaja. Katsomopaikat sijaitsevat hyvillä D-katsomon paikoilla. Lobby VIP vuokrataan oman seurueen käyttöön, minimihenkilömäärä asiakaspaikkaa Ottelupäivinä avoinna 1,5 tuntia ennen ottelua, pelin aikana ja arkipeleissä (su-to) 30 minuuttia pelin jälkeen. Perjantaisin ja lauantaisin juomatarjoilua 30 minuuttia pelin jälkeen ja klubi avoinna tunnin ajan. Tarjoilut: Buffet-ruokailu, jonka menun asiakas voi valita itse Lobby VIPin tarjoiluvaihtoehdoista. Ennen ottelun alkua tarjoillaan mahdolliset alku- ja pääruoat ja jälkiruoka tarjoillaan 1. erätauolla. Juomavalikoiman asiakas voi valita myös itse. HINNAT: Ottelukohtainen Lobby VIP -vierailu 105 / henkilö. Hinta sisältää ottelulipun D-katsomoon, tilavuokran ja Lobby VIPin ohjelman. Ravintoloitsijamme Restel Tapahtumaravintolat veloittaa tarjoilut erikseen. Hintaan lisätään voimassa oleva alv.

7 AITIOT Meillä on pitkät perinteet pitää aitiota IFK:n peleissä ja vaalimme sitä jatkossakin. Aitioon on helppo tuoda asiakkaita ja yhteistyökumppaneita hyvän urheilun pariin. Aitiopalvelu on ystävällistä, yksilöllistä ja peliä ennen tai erätauolla on hienoa nauttia herkullista ruokaa omassa rauhassa. Mervi Metz, Lemminkäinen Oyj OMAN PORUKAN KESKEN Stadin parhaasta kiekkoviihteestä pääsee nauttimaan kaikessa rauhassa omassa porukassa, kun varaat vieraillesi oman aition. Aitiotarjoilut voit tilata oman makusi mukaan ja illan teemaan sopiviksi. Tarjoiluista vastaa Restel Tapahtumaravintolat. Aitiossa ottelufiilikseen liittyy pieni ripaus ylellisyyttä ja pystyt käyttämään aitiota palavereihin tai ihan vain mukavaan yhdessäoloon. Aition voit varata yksittäiseen otteluun tai vaikka koko kaudeksi. 19 aitiota: - 5 kpl maks. 10 hengen aitioita - 13 kpl maks. 15 hengen aitioita - 1 kpl 26 hengen aitio Ottelupäivinä avoinna 1,5 tuntia ennen peliä, koko ottelun ajan ja tunnin pelin jälkeen. Tarvittaessa aitioon pääsee aiemminkin. Tarjoilut tilataan Restel Tapahtumaravintoloiden kautta. Tarjoilu vaihtoehtoja pikkusuolaisesta pihviin. A-oikeudet. Aition hinta / ottelu. Hinta sisältää aitiovuokran sekä otteluliput. Hintoihin lisätään voimassa oleva alv.

8 PELIPÄIVÄ ON JUHLAPÄIVÄ Helsingin perinteikäs jäähalli tarjoaa aidoille huippukiekon ystäville monipuoliset mahdollisuudet nauttia värikkäästä ja vauhdikkaasta pelistä. Suunnitellaan yhdessä elämäsi parhaat kiekkoillat. HIFK:n toimisto (09) , Jussi Patjas Myyntipäällikkö , Mika Kortelainen Myyntipäällikkö , Mia Suortti Asiakkuuspäällikkö , Markus Lindström Myyntijohtaja , Roland Carlsson Markkinointijohtaja , Mahdolliset muutokset klubitilauksiin voi ilmoittaa veloituksetta viimeistään viisi arkipäivää ennen ottelua. Peruutuksista, joista ilmoitetaan meille alle viisi arkipäivää ennen ottelua, veloitetaan 50 % klubipaketin hinnasta / henkilö. Mahdolliset muutokset aitiotilauksiin voi ilmoittaa veloituksetta viimeistään seitsemän arkipäivää ennen ottelua. Peruutuksista, joista ilmoitetaan meille 4 6 arkipäivää ennen ottelua, veloitamme 50 % aition hinnasta ja tämän jälkeen täyden hinnan.

FC INTER YRITYSPAKETIT

FC INTER YRITYSPAKETIT FC INTER YRITYSPAKETIT HYVÄ YRITYS, NOUSE UUDESTA KULMASTA! Kausi 2013 potkaistaan käyntiin NYT! Edessä on pelintäyteinen kesä, joka tuo myös yhteistyökumppaneillemme laajaa näkyvyyttä niin stadionilla

Lisätiedot

Kausi 2011 potkaistaan käyntiin NYT! Edessä on tiukka pelintäyteinen kesä, joka tuo myös yhteistyökumppaneillemme enemmän TV-näkyvyyttä kuin koskaan!

Kausi 2011 potkaistaan käyntiin NYT! Edessä on tiukka pelintäyteinen kesä, joka tuo myös yhteistyökumppaneillemme enemmän TV-näkyvyyttä kuin koskaan! Kausi 2011 potkaistaan käyntiin NYT! Edessä on tiukka pelintäyteinen kesä, joka tuo myös yhteistyökumppaneillemme enemmän TV-näkyvyyttä kuin koskaan! Tervetuloa Suomen eurooppalaisimman seuran kumppaniksi.

Lisätiedot

Elämyksiä tarjolla Hartwall Areenan ja Gatorade Centerin aitioissa! Aitioiden esittely ja vuokrausohjeet

Elämyksiä tarjolla Hartwall Areenan ja Gatorade Centerin aitioissa! Aitioiden esittely ja vuokrausohjeet Elämyksiä tarjolla Hartwall Areenan ja Gatorade Centerin aitioissa! Aitioiden esittely ja vuokrausohjeet Elämysten areena asiakkaillesi? Matsilippuja tarjotaan usein, mutta aitioon kutsutaan harvemmin.

Lisätiedot

PITKÄJÄNTEISYYS PALKITAAN

PITKÄJÄNTEISYYS PALKITAAN yritysesite 2012 13 PITKÄJÄNTEISYYS PALKITAAN Niin urheilu- kuin yritysmaailmassakin pitkäjänteisyys palkitaan. Menestys ei synny silmänräpäyksessä, vaan tarvitaan paljon työtä sekä uskoa omaan tekemiseen.

Lisätiedot

Tapparan yritystuotteet 2010-2011. Tappara. on terästä!

Tapparan yritystuotteet 2010-2011. Tappara. on terästä! Tapparan yritystuotteet 2010-2011 Tappara on terästä! Tappara tarjoaa näkyvyyttä yrityksellesi ja viihdettä vieraillesi! Tappara on Suomen näkyvimpiin kuuluva urheilujoukkue, jota seurataan intohimolla

Lisätiedot

FC Inter jatkaa voittokulkuaan viihdyttävän futiksen puolestapelaajana. Kesästä 2009 ennustetaan kaikkien aikojen Suomifutiksen huippukesää!

FC Inter jatkaa voittokulkuaan viihdyttävän futiksen puolestapelaajana. Kesästä 2009 ennustetaan kaikkien aikojen Suomifutiksen huippukesää! FC Inter jatkaa voittokulkuaan viihdyttävän futiksen puolestapelaajana. Kesästä 2009 ennustetaan kaikkien aikojen Suomifutiksen huippukesää! Ota hyöty buumista ja hyppää Suomen eurooppalaisimman seuran

Lisätiedot

FC INTERIN YRITYSPAKETIT 2017

FC INTERIN YRITYSPAKETIT 2017 20 17 FC INTERIN YRITYSPAKETIT 2017 TAHDOMME SINUT MEIDÄN KULMAAMME Kausi 2017 potkaistaan käyntiin nyt! Edessä on pelintäyteinen kesä, joka tuo myös yhteistyökumppaneillemme laajaa näkyvyyttä niin stadionilla

Lisätiedot

Saunatilat. Kokoustilat

Saunatilat. Kokoustilat Saunatilat Pikkujoulut? TYKY-päivät? Vai ihan vain rento saunailta parhaiden ystävien kanssa? Tule viettämään iltasi ravintola Spoonin upeisiin Saunatiloihin! Spoonin saunatiloissa mahtuu mukavasti saunomaan

Lisätiedot

JÄÄKIEKKO ON SUOMEN SUOSITUIN JA SEURATUIN URHEILULAJI

JÄÄKIEKKO ON SUOMEN SUOSITUIN JA SEURATUIN URHEILULAJI JÄÄKIEKKO ON SUOMEN SUOSITUIN JA SEURATUIN URHEILULAJI LAHDEN PELICANS OY - 45 kokopäiväistä ja 70 osa-aikaista työntekijää - liikevaihto n. 7 milj. euroa - merkittävä nuorisourheilun tukija Päijät-Hämeessä

Lisätiedot

MENESTYS LISÄÄ NÄKYVYYTTÄ

MENESTYS LISÄÄ NÄKYVYYTTÄ UUDEN AIKA MENESTYS LISÄÄ NÄKYVYYTTÄ Jääkiekon yleinen kiinnostavuus ja Jukurien omat panostukset menestyvään joukkueeseen ja mainontaan ovat nostaneet seuran näkyvyyttä entisestään. Jukurit on Etelä-Savolaisen

Lisätiedot

LEKI Pirkanmaan viihdyttävintä kiekkoa!

LEKI Pirkanmaan viihdyttävintä kiekkoa! LEKI 2017 2018 Pirkanmaan viihdyttävintä kiekkoa! #SAUKKOPERHE LeKin Mestis-joukkue on pelannut jo kymmenen peräkkäistä kautta Mestiksessä eli Suomen toiseksi korkeimmalla sarjatasolla jääkiekossa. Leki

Lisätiedot

LISÄÄ MENESTYS NÄKYVYYTTÄ 1+2 KAUSIKORTIT OTTELULIPUT CLUB 2013-2014 KAUSIKORTTI FANIKORTTI VIIKINKI. Odotettu uutuus! PERHELIPPU UUTUUS!

LISÄÄ MENESTYS NÄKYVYYTTÄ 1+2 KAUSIKORTIT OTTELULIPUT CLUB 2013-2014 KAUSIKORTTI FANIKORTTI VIIKINKI. Odotettu uutuus! PERHELIPPU UUTUUS! UUDEN AIKA Odotettu uutuus! PERHELIPPU 1+2 MENESTYS LISÄÄ NÄKYVYYTTÄ Jääkiekon yleinen kiinnostavuus ja Jukurien omat panostukset menestyvään joukkueeseen ja mainontaan ovat nostaneet seuran näkyvyyttä

Lisätiedot

Komeat puitteet rennolle tapahtumalle

Komeat puitteet rennolle tapahtumalle Bodomin kartanon väki toivottaa sinut tervetulleeksi! Master Golf toimii Bodom-järven rannalla, historiallisen Bodomin kartanon ympärillä, Espoossa. Yhtiö on perustettu vuonna 1987 ja sillä on kaksi erilaista

Lisätiedot

YHTEISTYÖKUMPPANUUDET

YHTEISTYÖKUMPPANUUDET YHTEISTYÖKUMPPANUUDET 2017-2018 ROKI HOCKEY LÄTKÄSSÄ LAPPIIN Yhteistyökumppaneillemme tarjoamme positiivisen näkyvyyden, suoran kontaktin yritys- ja kuluttajaverkostoomme, ristiinmarkkinoinnin hyödyt sekä

Lisätiedot

Hotel Levi Panorama & Levi Summit

Hotel Levi Panorama & Levi Summit Hotel Levi Panorama & Levi Summit Juhli kanssamme! Hotel Levi Panorama ja Kokous- ja kongressikeskus Levi Summit sijaitsevat korkealla Levitunturin rinteellä, merenpinnasta korkeus on yli 300 metriä. Hotellin

Lisätiedot

Photo courtesy of FEI. Aino Nations Cup Finland VIP & ravintolapalvelut

Photo courtesy of FEI. Aino Nations Cup Finland VIP & ravintolapalvelut Photo courtesy of FEI Aino Nations Cup Finland VIP & ravintolapalvelut Aino Nations Cup Finland -tapahtumaan odotetaan noin 16.000 kävijää ja 250 kansainvälistä ratsukkoa tiimeineen, jotka edustavat 14

Lisätiedot

Kolme Kiveä Ravintolat Oy TILAESITTELY MODERN CHINESE & ASIAN FOOD. www.kolmekivea.fi

Kolme Kiveä Ravintolat Oy TILAESITTELY MODERN CHINESE & ASIAN FOOD. www.kolmekivea.fi TILAESITTELY MODERN CHINESE & ASIAN FOOD www.kolmekivea.fi Wanha Makasiini Bistro on mutkaton ja tunnelmallinen ruokaravintola, Lappeenrannan satamassa. Ravintolamme punatiiliset kiviseinät, ikkunasyvennykset

Lisätiedot

MENESTYS RAKENNETAAN YHDESSÄ

MENESTYS RAKENNETAAN YHDESSÄ yritysesite 2013 14 MENESTYS RAKENNETAAN YHDESSÄ Viime kausi tarjosi meille Tapparalaisille menestystä ja huikeita hetkiä. Kuitenkaan emme voi tuoda viime kauden menestystä mukanamme uudelle kaudelle,

Lisätiedot

Lonna_miinamakasiini_esite2018_uusi.indd 1

Lonna_miinamakasiini_esite2018_uusi.indd 1 Lonna_miinamakasiini_esite2018_uusi.indd 1 05/04/18 12:26 Kokouspäivä, kesäjuhlat tai yritystilaisuus suunnitteilla? Tule Lonnan Miinamakasiineille! Sympaattinen Lonnan saari sijaitsee vain 10 minuutin

Lisätiedot

AINO HINTA ALK Aino sijaitsee kätevästi talon ensimmäisessä kerroksessa. YLEISÖMÄÄRÄ TEATTERI 60 LUOKKAHUONE 32 U-PÖYTÄ 20 DIPLOMAATTI 20

AINO HINTA ALK Aino sijaitsee kätevästi talon ensimmäisessä kerroksessa. YLEISÖMÄÄRÄ TEATTERI 60 LUOKKAHUONE 32 U-PÖYTÄ 20 DIPLOMAATTI 20 AINO YLEISÖMÄÄRÄ 10-60 TEATTERI 60 LUOKKAHUONE 32 U-PÖYTÄ 20 DIPLOMAATTI 20 BANKETTI 50 COCKTAIL 60 Kokousvarustus sisältää videotykin, valkokankaan, langattoman netin, äänentoiston ja piirtotaulun sekä

Lisätiedot

1.11.2011. Liitän oheen tarjouksemme ohjelmasta toukokuussa 2012.

1.11.2011. Liitän oheen tarjouksemme ohjelmasta toukokuussa 2012. TARJOUS 1 (5) Oivi Heinonen oivi.heinonen@kolumbus.fi OHJELMAA HELSINGISSÄ 25. -27.5.2012 Kiitos yhteydenotostanne! Liitän oheen tarjouksemme ohjelmasta toukokuussa 2012. Toivon tarjouksemme miellyttävän

Lisätiedot

MUKAAN MENOON! 2015 2016

MUKAAN MENOON! 2015 2016 MUKAAN MENOON! 2015 2016 YHTEISTYÖKUMPPANUUDEN MONET MAHDOLLISUUDET KAUSI 2015-2016 VALITSE SOPIVIN PALVELUPAKETTI KOLMESTA ERI KUMPPANUUSTASOSTA KULTAKUMPPANUUS Panostus vähintään 20.000 Pääkumppaninäkyvyys

Lisätiedot

Tulevaisuuden huippujääkiekkoa tässä ja nyt! JYP-AKATEMIA KAUSI

Tulevaisuuden huippujääkiekkoa tässä ja nyt! JYP-AKATEMIA KAUSI Tulevaisuuden huippujääkiekkoa tässä ja nyt! JYP-AKATEMIA KAUSI 2016-2017 MESTIS-AITIO edullista laatua yrityksesi illanviettoon Yhdeksän katsomopaikan aitiot ovat sisäpinta-alaltaan 18 neliömetriä sisältäen

Lisätiedot

Restel Tapahtumaravintolat on ollut mukana Hartwall Arenan ravintoloitsijana alusta asti, jo vuodesta 1997.

Restel Tapahtumaravintolat on ollut mukana Hartwall Arenan ravintoloitsijana alusta asti, jo vuodesta 1997. kausi 2016 2017 Restel Tapahtumaravintolat on ollut mukana Hartwall Arenan ravintoloitsijana alusta asti, jo vuodesta 1997. Me huolehdimme tarjoilustanne ammattitaidolla, sovitusti ja ajallaan. Sinä, arvoisa

Lisätiedot

Yli-Kaitalan Lomamökit ja tilausravintola Ketunleipä

Yli-Kaitalan Lomamökit ja tilausravintola Ketunleipä Yli-Kaitalan Lomamökit ja tilausravintola Ketunleipä Kaitalantie 323, 47490 Iitti 270 (ravintolassa) 270 100 Tasalattia - Seisten Istuen Tilan tyyppi Pinta-ala Max hlö Kahden saunan paketti ja pikkujouluruokailu

Lisätiedot

JÄÄKIEKKO ON SUOMEN SUOSITUIN JA SEURATUIN URHEILULAJI

JÄÄKIEKKO ON SUOMEN SUOSITUIN JA SEURATUIN URHEILULAJI JÄÄKIEKKO ON SUOMEN SUOSITUIN JA SEURATUIN URHEILULAJI LAHDEN PELICANS OY - 45 kokopäiväistä ja 70 osa-aikaista työntekijää - Ottelutapahtumissa n. 200 työntekijää - Liikevaihto n. 6,5 milj. euroa YLEISÖMÄÄRÄT

Lisätiedot

KOKOUS- JA JUHLAPAKETIT 2018

KOKOUS- JA JUHLAPAKETIT 2018 KOKOUS- JA JUHLAPAKETIT 2018 TILA 500 HENKILÖLLE 400 M2 TUO KUNNON DRAIVIA KOKOUKSIIN JA PALAVEREIHIN PÖYTÄMUODOT TEATTERI 270 HENKILÖÄ DIPLOMAATTI 64 HENKILÖÄ COCKTAIL 500 HENKILÖÄ LUOKKA 60 HENKILÖÄ

Lisätiedot

Peltolan uutiset. Peltola Golfin jäsenlehti. Seiskaväylä,kuvan otti Kenttämestari Mikko Juhannuksena 2011 klo 20.30

Peltolan uutiset. Peltola Golfin jäsenlehti. Seiskaväylä,kuvan otti Kenttämestari Mikko Juhannuksena 2011 klo 20.30 Peltolan uutiset Peltola Golfin jäsenlehti Seiskaväylä,kuvan otti Kenttämestari Mikko Juhannuksena 2011 klo 20.30 Kädessäsi on Peltola Golfin ensimmäinen jäsenlehti. Sähköpostiin ja Peltolan nettisivuille

Lisätiedot

Yritystilaisuuksia, jotka järjestyvät helposti

Yritystilaisuuksia, jotka järjestyvät helposti Yritystilaisuudet Yritystilaisuuksia, jotka järjestyvät helposti ff Event on Konffan uusi, ainutlaatuinen tapahtumakonsepti. Kustannuksia säästävä f Event valmispaketti sopii yrityksen henkilöstö- ja asiakastilaisuuksiin.

Lisätiedot

Tarjoa ystävillesi tai yhteistyökumppaneillesi unohtumaton ilta taiteen ja hyvän ruuan parissa!

Tarjoa ystävillesi tai yhteistyökumppaneillesi unohtumaton ilta taiteen ja hyvän ruuan parissa! Base Catering on laadukkaita ja yksilöllisesti suunniteltuja cateringpalveluita tarjoava catering-yritys. Luomme yritys- ja yksityistilaisuuksiin tasokkaat ja makunautintoja tarjoavat cateringpalvelut.

Lisätiedot

MYYNTIESITE

MYYNTIESITE MYYNTIESITE 2016 2017 TULE MUKAAN MENOON YHTEISTYÖKUMPPANUUDEN MONET MAHDOLLISUUDET Uleåborg A.I.K pelaa jääkiekon valtakunnallista Suomi- Sarjaa kaudella 2016-2017 joka on kolmanneksi korkein sarjataso.

Lisätiedot

MUKAAN MENOON! 2015 2016

MUKAAN MENOON! 2015 2016 MUKAAN MENOON! 2015 2016 OTA HYÖTY MURROKSESTA Jukurit on edelleen Etelä-Savolaisen urheilun näkyvin tuote mediassa. Mestiksen voitto menneellä kaudella avasi meille uusia mahdollisuuksia. Toisaalta se

Lisätiedot

Hallisarja 2015-2016 10.10.2015-23.4.2016. 50 Joukkuetta. Liiga, 1. divisioona, 2. divisioona lohkot A, B, C

Hallisarja 2015-2016 10.10.2015-23.4.2016. 50 Joukkuetta. Liiga, 1. divisioona, 2. divisioona lohkot A, B, C Hallisarja 2015-2016 10.10.2015-23.4.2016 50 Joukkuetta Liiga, 1. divisioona, 2. divisioona lohkot A, B, C Sarjajärjestelmä (Ohjelma valmiina koko kaudeksi) Suomen pitkäikäisin ja paras hallisarja Sapluuna

Lisätiedot

VIP-PAKETIT VAIN PARASTA VIERAILLESI JA SINULLE.

VIP-PAKETIT VAIN PARASTA VIERAILLESI JA SINULLE. VIP-PAKETIT VAIN PARASTA VIERAILLESI JA SINULLE. HIP TO BE VIP Pori Jazz on tänäkin kesänä must! Tutun tunnelman lisäksi tarjolla on taas uusia elämyksiä ja laadukasta palvelua vaativimpienkin vieraiden

Lisätiedot

MUKAAN MENOON! 2014 2015

MUKAAN MENOON! 2014 2015 MUKAAN MENOON! 2014 2015 KEHITTÄMÄLLÄ ETEENPÄIN Jukurit on edelleen Etelä-Savolaisen urheilun näkyvin tuote mediassa. Panostuksemme toimintamme kehittämiseen, laadun parantamiseen ja voittavan joukkueen

Lisätiedot

Murula. Selinin Sali. Ahlmanin Kartanon juhla- ja kokoustilat. 50 hengen kokous- ja juhlatila Kartanorakennuksen ensimmäisessä kerroksessa.

Murula. Selinin Sali. Ahlmanin Kartanon juhla- ja kokoustilat. 50 hengen kokous- ja juhlatila Kartanorakennuksen ensimmäisessä kerroksessa. TILAVUOKRAHINNASTO Murula 50 hengen kokous- ja juhlatila Kartanorakennuksen ensimmäisessä kerroksessa. Murula on tunnelmallinen ja toimiva tila, joka muuntuu moneksi. Arkisin tilan täyttävät kokoukset

Lisätiedot

PAIKALLISTA NÄKYVYYTTÄ 2010

PAIKALLISTA NÄKYVYYTTÄ 2010 PAIKALLISTA NÄKYVYYTTÄ 2010 uutiskuvat kotiotteluista paikallislehdessä näkyvyys kentällä myös pelien ulkopuolella näkyvyys peliasuissa näkyvyys netissä näkyvyys mainoksissa koko Lohjan alueella Kaikki

Lisätiedot

Järjestä erilainen yritystapahtuma

Järjestä erilainen yritystapahtuma Järjestä erilainen yritystapahtuma HAPPY HOUR RESTAURANTS LeBonk Storyville On the Rocks Rymy-Eetu Popkellari Arctic Icebar Hyviä paikkoja hyville juhlille Happy Hour -ravintolat soveltuvat loistavasti

Lisätiedot

MARKKINOINTITUTKIMUS NST- LAPPEENRANTA NAISET

MARKKINOINTITUTKIMUS NST- LAPPEENRANTA NAISET MARKKINOINTITUTKIMUS NST- LAPPEENRANTA NAISET 1 YHTEENVETO Markkinointitutkimukseen vastasi 169 henkilöä, joista 40 % oli miehiä ja 60 % naisia. Ikäjakauma jakautui aika tasaisesti, eniten oli 16-25-vuotiaita

Lisätiedot

H E R M E K S E N P YHTEIS AL T Y Ö T A R J O N T A M M E UU Y R I T Y K S I L L E J A Y H T E I S Ö I L L E 2 0 1 5 2 0 1 6

H E R M E K S E N P YHTEIS AL T Y Ö T A R J O N T A M M E UU Y R I T Y K S I L L E J A Y H T E I S Ö I L L E 2 0 1 5 2 0 1 6 H E R M E K S E N PALUU YHTEISTYÖTARJONTAMME YRITYKSILLE JA YHTEISÖILLE 0 1 0 1 6 LENNÄ HERMEKSEN MUKANA Valitse kolmesta kumppanuusluokasta sinulle sopivin ja liity luottoketjuumme. Kumppanina olet mukana

Lisätiedot

PATASYDÄN SYKKII YHDESSä.

PATASYDÄN SYKKII YHDESSä. PATASYDÄN SYKKII YHDESSä. Kuva Esa Kyyrö uusittu ISoMÄKI AREENA KUTSUU SINUA! Ässät on nousussa Isomäki Areena on saneerattu täyden palvelun viihdeareena. Uusi Isomäki Areena on saanut loistavan vastaanoton

Lisätiedot

Kokouspäivä, kesäjuhlat tai yritystilaisuus suunnitteilla?

Kokouspäivä, kesäjuhlat tai yritystilaisuus suunnitteilla? Kokouspäivä, kesäjuhlat tai yritystilaisuus suunnitteilla? Järjestä upea merellinen tilaisuus Lonnan Miinamakasiineilla Helsingin saaristossa! Sympaattinen Lonnan saari sijaitsee vain 10 minuutin matkan

Lisätiedot

Hook Finland Oy / Klubiteatteri

Hook Finland Oy / Klubiteatteri Hook Finland Oy / Klubiteatteri KolinaKlubi -kokonaisuus Ohjelmarunko 1 KolinaKlubi -kokonaisuus Tapahtumapaikka: Klubiteatteri, LeBonk Klubiteatteri on intiimi teatteri Helsingin ydinkeskustassa, jossa

Lisätiedot

Twinning 2011 the real story UNCUTVERSION

Twinning 2011 the real story UNCUTVERSION Twinning 2011 the real story UNCUTVERSION 18. elokuuta kello 14.30 Hki- Vantaan kentällä alkoi tämän vuotinen Twinning vierailumme kaksoiskamariimme Stadeen. Lento lähti 17.30, mutta puheenjohtajamme Jarno

Lisätiedot

Espoon kartanon luonnonläheinen ja rauhallinen miljöö tarjoaa omaisille miellyttävän ja rauhallisen paikan

Espoon kartanon luonnonläheinen ja rauhallinen miljöö tarjoaa omaisille miellyttävän ja rauhallisen paikan Espoon kartanon luonnonläheinen ja rauhallinen miljöö tarjoaa omaisille miellyttävän ja rauhallisen paikan rauhoittua muistamaan poismennyttä läheistään. Espoon Kartanolla muistotilaisuudet onnistuvat

Lisätiedot

HÄÄT VILLA HAIKOSSA :lle v

HÄÄT VILLA HAIKOSSA :lle v HINTA-ARVIO HÄÄT VILLA HAIKOSSA 60-250:LLE HÄÄT VILLA HAIKOSSA 60 250:lle v. 2019-2020 Villa Haikko on meren rannalla sijaitseva upea saaristolaishuvila, joka tarjoaa upeat puitteet yksityisiin perhejuhliin.

Lisätiedot

Juomat Kahvi / tee annos 3,07 Virvokkeet 0,33 l 3,07 Tuoremehu 3,07 Fruitie (mehupohjainen) Smoothie (jogurttipohjainen)

Juomat Kahvi / tee annos 3,07 Virvokkeet 0,33 l 3,07 Tuoremehu 3,07 Fruitie (mehupohjainen) Smoothie (jogurttipohjainen) KOKOUSTARJOILUT 1.4.2015 alkaen Juomat Kahvi / tee annos 3,07 Virvokkeet 0,33 l 3,07 Tuoremehu 3,07 Fruitie (mehupohjainen) 3,77 Smoothie (jogurttipohjainen) 3,77 Fruitie (mehupohjainen) 13,50 / litra

Lisätiedot

Apua, tukea ja toimintaa

Apua, tukea ja toimintaa Soita meille numeroon 050 4440 199 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@mereo.fi. Tavataan ja keskustellaan yhdessä tilanteestasi. Teemme sinulle henkilökohtaisen, hyvin vointiasi tukevan

Lisätiedot

Asiakastyytyväisyystutkimus Henkilöstöravintolat TERRA

Asiakastyytyväisyystutkimus Henkilöstöravintolat TERRA Asiakastyytyväisyystutkimus Henkilöstöravintolat syyskuu 2015 TERRA FI1179(2) Tavoitteet ja toteutus Sodexon asiakastyytyväisyystutkimuksen päätavoitteina on: - seurata asiakkaidemme tyytyväisyyttä - tunnistaa

Lisätiedot

Asiakastyytyväisyystutkimus Henkilöstöravintolat. Nova

Asiakastyytyväisyystutkimus Henkilöstöravintolat. Nova Asiakastyytyväisyystutkimus Henkilöstöravintolat syyskuu 2015 Nova FI1184(1) Tavoitteet ja toteutus Sodexon asiakastyytyväisyystutkimuksen päätavoitteina on: - seurata asiakkaidemme tyytyväisyyttä - tunnistaa

Lisätiedot

Vaakunan PIKKUJOULUT

Vaakunan PIKKUJOULUT Vaakunan PIKKUJOULUT AMARILLON PIKKUJOULUMENU 2-30 hengen seurueet Minisampler (2 x mozzarellasticks ja 2 x jalapeñopoppers) Texas Grill steak tai Texican chicken Crumbled apple pie 34 /hlö PINCHON PIKKUJOULUMENU

Lisätiedot

Larry Gregorwich Ristikatu 2-4 A Nokia

Larry Gregorwich Ristikatu 2-4 A Nokia Larry Gregorwich Ristikatu 2-4 A 1 37100 Nokia larry.g@suomi24.fi Hei Hyvät Henkilöstöyhdistykset, Olemme järjestämässä toisia Sairaaloiden välisiä Curlingin SM-kisoja huhtikuussa 2008. Tällä kerralla

Lisätiedot

Kissaihmisten oma kahvila!

Kissaihmisten oma kahvila! Kissaihmisten oma kahvila! Teksti ja kuvat: Annika Pitkänen Jo ulkopuolelta voi huomata, ettei tamperelainen Purnauskis ole mikä tahansa kahvila. Ikkunalaudalla istuu kissa katselemassa uteliaana ohikulkevia

Lisätiedot

18 JAN SEDERHOLMIN SIJOITTAMAA REIKÄÄ, JA SE ON VASTA ALKUA. KÄÄNNÄ SIVUA JA NÄE LISÄÄ.

18 JAN SEDERHOLMIN SIJOITTAMAA REIKÄÄ, JA SE ON VASTA ALKUA. KÄÄNNÄ SIVUA JA NÄE LISÄÄ. 18 JAN SEDERHOLMIN SIJOITTAMAA REIKÄÄ, JA SE ON VASTA ALKUA. KÄÄNNÄ SIVUA JA NÄE LISÄÄ. PARAS PALVELU 2007 GOLF DIGEST -LEHTI PAY & PLAY PREMIUM Minämäki Aura Masku Naantali Kultaranta Golf Turku Sauvo

Lisätiedot

PAREMPAA TYÖPÄIVÄÄ ENTISTÄ VIIHTYISÄMMÄSSÄ YMPÄRISTÖSSÄ.

PAREMPAA TYÖPÄIVÄÄ ENTISTÄ VIIHTYISÄMMÄSSÄ YMPÄRISTÖSSÄ. E N S I M M Ä I N E N SY N T Y I U U D E L L E E N. PAREMPAA TYÖPÄIVÄÄ ENTISTÄ VIIHTYISÄMMÄSSÄ YMPÄRISTÖSSÄ. 5 TOIMISTOTALOA LÄHES 1000 PYSÄKÖINTIPAIKKAA ERINOMAINEN SIJAINTI TAPIOLASSA VIIHTYISÄ, SKANDINAAVINEN

Lisätiedot

Usein Kysytyt kysymykset Kuunari Linden

Usein Kysytyt kysymykset Kuunari Linden ME RAKASTAMME MERTA Usein Kysytyt kysymykset Kuunari Linden Mistä alus lähtee? Lindenin kotisatama on Halkolaituri Pohjoisrannassa. Mikä on ryhmän maksimikoko Lindenillä? Lindenillä voimme ottaa kyytiin

Lisätiedot

KAUSIKORTTI 2014 150 (sis. alv. 10%)

KAUSIKORTTI 2014 150 (sis. alv. 10%) KAUSIKORTIT VIPKORTTI 2014 250 (sis. alv. 10%) KAUSIKORTTI 2014 150 (sis. alv. 10%) KAUSIKORTTI 2014 100 (sis. alv. 10%) VIP-KAUSIKORTTI Oikeuttaa sisäänpääsyyn kaikkiin Jipon kotiotteluihin + VIP tilan

Lisätiedot

Aitiomenu. Kausi 17-18

Aitiomenu. Kausi 17-18 Aitiomenu Kausi 17-18 Alkuruoat Caesarsalaatti (L, G) - Parmesanjuustoa - Caesarkastiketta - Erikseen tarjolla krutonkeja Lohimuki (L, G) - Lämminsavulohta - Salaattia - Remouladesalaattia - Sipulia 10

Lisätiedot

Mediakortti kausi 2012-2013

Mediakortti kausi 2012-2013 Mediakortti kausi 2012-2013 SM-liiga Hokkari, SM-liigan virallinen yhteistyökumppani. Hokkari on lätkäfanin oma älypuhelinsovellus, joka tarjoaa reaaliaikaista tietoa SM-liigasta viihdyttävässä ja helposti

Lisätiedot

Hook Finland Oy / Klubiteatteri

Hook Finland Oy / Klubiteatteri Hook Finland Oy / Klubiteatteri Mitä saisi olla? -kokonaisuus Ohjelmarunko 1 Mitä saisi olla? -kokonaisuus Tapahtumapaikka: Klubiteatteri, LeBonk Klubiteatteri on intiimi teatteri Helsingin ydinkeskustassa,

Lisätiedot

Hallisarja Joukkuetta. Liiga, 1. divisioona, 2. divisioona lohkot A, B, C

Hallisarja Joukkuetta. Liiga, 1. divisioona, 2. divisioona lohkot A, B, C Hallisarja 2016-2017 9.10.2016-6.5.2017 46 Joukkuetta Liiga, 1. divisioona, 2. divisioona lohkot A, B, C Sarjajärjestelmä (Ohjelma valmiina koko kaudeksi) Osallistumismaksu Karsinnat/karsintaturnaus 2.

Lisätiedot

Juomat Kahvi / tee annos 3,07 Virvokkeet 0,33 l 3,07 Tuoremehu 3,07 Smoothie 3,77

Juomat Kahvi / tee annos 3,07 Virvokkeet 0,33 l 3,07 Tuoremehu 3,07 Smoothie 3,77 KOKOUSTARJOILUT 1.1.2014 alkaen Juomat Kahvi / tee annos 3,07 Virvokkeet 0,33 l 3,07 Tuoremehu 3,07 Smoothie 3,77 Kokoustilan vuokraan sisältyy jäävesi. Tarjoilupaketit Kahvi/tee ja suolainen kahvileipä

Lisätiedot

KUNNIOITA PELIÄ ARVOSTA KAIKKIA SEN TOIMIJOITA - 7.10.2013 Suomen Jääkiekkoliitto 1

KUNNIOITA PELIÄ ARVOSTA KAIKKIA SEN TOIMIJOITA - 7.10.2013 Suomen Jääkiekkoliitto 1 KUNNIOITA PELIÄ ARVOSTA KAIKKIA SEN TOIMIJOITA - 7.10.2013 Suomen Jääkiekkoliitto 1 KUNNIOITA PELIÄ MATKALLA KOHTI REILUMPAA URHEILUA 7.10.2013 Suomen Jääkiekkoliitto 2 Kunnioitamme toisiamme kaikki voittavat

Lisätiedot

Tunnelma on rento mutta tehokas!

Tunnelma on rento mutta tehokas! Kokoukset ja juhlat Kokoukset Tunnelma on rento mutta tehokas! Oli oikeastaan neronleimaus järjestää kokous muualla kuin omassa konttorissa. Ne silmiä häikäisevät loistoputket ja epämukavat tuolit eivät

Lisätiedot

matkaohjelma 7.3 / Keskiviikko Aamiainen Vapaa-aikaa Chicagossa Päiväretket 19:00 Bulls vs Memphis Grizzlies 8.3 / Torstai

matkaohjelma 7.3 / Keskiviikko Aamiainen Vapaa-aikaa Chicagossa Päiväretket 19:00 Bulls vs Memphis Grizzlies 8.3 / Torstai Supermatka Chicagoon! Lauri Markkasen ura tarunhohtoisessa NBA:ssa käynnistyy tänä syksynä, kun Lauri pukee päälleen legendaarisen Chicago Bullsin pelipaidan. Järjestämme Chicagoon todellisen supermatkan

Lisätiedot

Elämänmittaisia muistoja ja ripaus taikaa. Arts & Crafts Restaurants Oy luo unelmiesi juhlan suunnittelusta toteutukseen vahvalla ammattitaidolla.

Elämänmittaisia muistoja ja ripaus taikaa. Arts & Crafts Restaurants Oy luo unelmiesi juhlan suunnittelusta toteutukseen vahvalla ammattitaidolla. Elämänmittaisia muistoja ja ripaus taikaa. Arts & Crafts Restaurants Oy luo unelmiesi juhlan suunnittelusta toteutukseen vahvalla ammattitaidolla. Häät, syntymäpäiväjuhlat, teemajuhlat, karonkat kerro

Lisätiedot

Suomen Jääkiekkoliitto 1

Suomen Jääkiekkoliitto 1 13.2.2014 Suomen Jääkiekkoliitto 1 KUNNIOITA PELIÄ MATKALLA KOHTI REILUMPAA URHEILUA 13.2.2014 Suomen Jääkiekkoliitto 2 Kunnioitamme toisiamme kaikki voittavat Muut toimijat Pelaajat Muut toimijat Kunnioita

Lisätiedot

Täyden palvelun senioritalo Attendo Korkeavuori

Täyden palvelun senioritalo Attendo Korkeavuori Täyden palvelun senioritalo Attendo Korkeavuori Attendo Korkeavuori on helmikuussa 2019 Kotkaan valmistuva laadukas ja viihtyisä täyden palvelun senioritalo, joka on tarkoitettu ikäihmisille, joilla on

Lisätiedot

Nauti Joulunajan tunnelmasta ja herkuista ainutlaatuisessa miljöössä!

Nauti Joulunajan tunnelmasta ja herkuista ainutlaatuisessa miljöössä! Nauti Joulunajan tunnelmasta ja herkuista ainutlaatuisessa miljöössä! Joulupukin Satamakonttori Joulupukin Satamakonttori Kemin sisäsatamassa on viihtyisä ja tunnelmallinen aittarakennus, jossa Joulun

Lisätiedot

Parempaa lätkää w w w. t u t o h o c k e y. f i. T u T o h o c k e y

Parempaa lätkää w w w. t u t o h o c k e y. f i. T u T o h o c k e y w w w. t u t o h o c k e y. f i T u T o h o c k e y Perinteitä ja tulevaisuutta Lätkää on pelattu aina TuTo Hockey on perinteinen turkulaisseura, jonka menestykset muistetaan. 60-70-lukujen taitteessa

Lisätiedot

RIKALANMÄKI. Sinun kokemuksesi on meidän tarinamme

RIKALANMÄKI. Sinun kokemuksesi on meidän tarinamme RIKALANMÄKI Sinun kokemuksesi on meidän tarinamme TERVETULOA RIKALANMÄELLE. Rikalanmäki Salon Halikon kulttuurimaisemassa yhdistää historialliset puitteet ja modernin palvelun. Meillä onnistutte luomaan

Lisätiedot

Suomen Jääkiekkoliitto 1

Suomen Jääkiekkoliitto 1 4.3.2014 Suomen Jääkiekkoliitto 1 KUNNIOITA PELIÄ MATKALLA KOHTI REILUMPAA URHEILUA 4.3.2014 Suomen Jääkiekkoliitto 2 Kunnioitamme toisiamme kaikki voittavat Pelaajat Muut toimijat Muut toimijat Kyse on

Lisätiedot

OTEPÄÄ GOLF CLUB 2015

OTEPÄÄ GOLF CLUB 2015 OTEPÄÄ GOLF CLUB 2015 Otepäällä tapahtuu! Viron monipuolisin golflomakohde. Tavoitettavissa vain muutamassa tunnissa. www.otepaagolf.com A La Carté ravintola Mr Jakob Ranskalainen, saksalainen ja italialainen

Lisätiedot

otepää golf club 2014

otepää golf club 2014 otepää golf club 2014 Otepäällä tapahtuu! www.otepaagolf.com Viron monipuolisin golflomakohde vain muutaman tunnin matkan etäisyydellä. A La Carté ravintola Mr Jakob Ranskalainen, saksalainen ja italialainen

Lisätiedot

Käytä kaikki mahdollisuudet!

Käytä kaikki mahdollisuudet! 1 Käytä kaikki mahdollisuudet! Jääkiekkokausi 2007 2008 pyörähtää käyntiin Lännen Puhelin Areenalla vuoden tauon jälkeen kesäisissä tunnelmissa, perinteisen Pitsiturnauksen merkeissä. Heinäkuiset hellematsit

Lisätiedot

Krav Maga leiri Kroatiassa, 3-10.09.2011

Krav Maga leiri Kroatiassa, 3-10.09.2011 Krav Maga leiri Kroatiassa, 3-10.09.2011 Krav Maga Ry Turku ja Sunnea Oy järjestivat harjoitusleirin Kroatiassa syyskuussa 2011. Matkakohteena oli historiallinen Trogir. lensivät Norwegianilla ja myöhemmin

Lisätiedot

MENESTYS kumpuaa hyvistä lähtökohdista. Kasvatustyön tuloksena loistavia KIEKKOTÄHTIÄ

MENESTYS kumpuaa hyvistä lähtökohdista. Kasvatustyön tuloksena loistavia KIEKKOTÄHTIÄ yritysesite 2014 15 MENESTYS kumpuaa hyvistä lähtökohdista Tapparalla on vahvat kiekkoperinteet jo vuodesta 1932 lähtien, jolloin Tapparan edeltäjä TBK pelasi ansiokasta jääkiekkoa Tampereen Koulukadun

Lisätiedot

RUHA WOLLEY ry seurana.

RUHA WOLLEY ry seurana. KAUSIJULKAISU 2012-2013 27. kausi Ruha Ruhan lentopalloilun päätukija www.netikka.net/ruha.wolley -1- - 2 - RUHA WOLLEY ry seurana. Seura on aloittanut toimintansa vuonna 1986 ja on siitä yhtäjaksoisesti

Lisätiedot

Created By : marjaliisa page 1 of 7

Created By : marjaliisa   page 1 of 7 Kerro jostakin, mitä rakastat. Kerro jostakin, mitä vihaat. Kerro jostakin, mistä todella välität. Kerro jostakusta, josta et pidä. Kerro unesta, jonka näit viime aikoina. Kerro jostakin päämäärästäsi.

Lisätiedot

Aino Masters elämyksiä hevosurheilun parissa Ratsastuskeskus Aino Järvenpää

Aino Masters elämyksiä hevosurheilun parissa Ratsastuskeskus Aino Järvenpää Aino Masters elämyksiä hevosurheilun parissa. 26.-29.9.2019 Ratsastuskeskus Aino Järvenpää Aino Masters CSI2* hypätään Ratsastuskeskus Ainossa Järvenpäässä 26-29.9.2019. Historian kuudes Aino Masters -kilpailu

Lisätiedot

Kulttuurihuvilan ainutlaatuisessa ympäristössä viihdytään optimaalisimmillaan hengen ryhmissä erilaisissa tilaisuuksissa.

Kulttuurihuvilan ainutlaatuisessa ympäristössä viihdytään optimaalisimmillaan hengen ryhmissä erilaisissa tilaisuuksissa. Villa Concerto Villa Concerto kokous-, konsertti- ja juhlahuvila tarjoaa viihtyisät puitteet kokouksille, koulutuksille, konserteille, virkistyspäiville ja juhlille. Huvilaa voi vuokrata myös sauna- ja

Lisätiedot

Kokous- ja tilaisuusmenu 2017

Kokous- ja tilaisuusmenu 2017 Kokous- ja tilaisuusmenu 2017 Sodexon kokous- ja tilaisuusmenu 2017 Mikäli haluatte erilaisia menukokonaisuuksia tai erilaisia à la carte -annosvaihtoehtoja niin räätälöimme mielllään toiveidenne mukaiset

Lisätiedot

Vastaus Lukumäärä Prosentti 20% 40% 60% 80% 100%

Vastaus Lukumäärä Prosentti 20% 40% 60% 80% 100% Palaute Nyytin ja SPR:n Hengailuillasta 4.11.2011 Yhteenvetoraportti Osallistujia 31, joista 8 miestä. Palautteita 24 Sukupuoli Vastaus Lukumäärä Prosentti 20% 40% 60% 80% 100% 1. Nainen 16 66,67% 2. Mies

Lisätiedot

Yhteenveto ravitsemuskoulutuksen työstöstä Tapanilan hiihtomajalla

Yhteenveto ravitsemuskoulutuksen työstöstä Tapanilan hiihtomajalla Yhteenveto ravitsemuskoulutuksen työstöstä Tapanilan hiihtomajalla 27.3.2019 Anna Päätalo, ravitsemusterapeutti Terveyden ja hyvinvoinnin edistämisen yksikkö, Phhyky Meillä on yhteinen ideologia kuntoutumista

Lisätiedot

KAUSIKORTIT VIP-KAUSIKORTTI 100 EUR KAUSIKORTTI 40 EUR KAUSIKORTTI/OPISKELIJAT, ELÄKELÄISET 25 EUR KAUSIKORTTI 2016 40 KAUSIKORTTI 2016 25

KAUSIKORTIT VIP-KAUSIKORTTI 100 EUR KAUSIKORTTI 40 EUR KAUSIKORTTI/OPISKELIJAT, ELÄKELÄISET 25 EUR KAUSIKORTTI 2016 40 KAUSIKORTTI 2016 25 KAUSIKORTIT VIP-KORTTI 2016 100 KAUSIKORTTI 2016 40 KAUSIKORTTI 2016 25 VIP-KAUSIKORTTI 100 EUR Oikeuttaa sisäänpääsyyn kaikkiin Jipon kotiotteluihin + VIP tilan ohjelmaan ja tarjoiluun Kolmosen ja Suomen

Lisätiedot

Saimaan sampanjabaari

Saimaan sampanjabaari e l l a m o l Kesä nnaan Savonli Saimaan sampanjabaari Sisällys Pääkirjoitus Minulle paras hetki Savonlinnan alkukesässä on se, kun keskustan lukuisat terassiravintolat avaavat pitkän talven jälkeen ovensa.

Lisätiedot

Lapland Hotel Sirkantähden viikko-ohjelma 11.1. 15.4.2016

Lapland Hotel Sirkantähden viikko-ohjelma 11.1. 15.4.2016 Lapland Hotel Sirkantähden viikko-ohjelma 11.1. 15.4.2016 Lapland Hotel Sirkantähden talven viikko-ohjelmassa nautitaan luonnon rauhasta, uusista kokemuksista, yhdessä tekemisestä ja Lapin tarinoista!

Lisätiedot

Levin Joulu 2015. Joulun aikaan aukioloajoissa on joitakin poikkeuksia, suurin osa palveluista on kuitenkin avoinna joka päivä.

Levin Joulu 2015. Joulun aikaan aukioloajoissa on joitakin poikkeuksia, suurin osa palveluista on kuitenkin avoinna joka päivä. Levin Joulu 2015 Jouluruokailuja, joulutori, jouluisia ohjelmia, useita erilaisia ohjattuja aktiviteetteja, pukin vierailuja huoneistoon, laskettelua, kelkkailua, hiihtokoulua, hiihtoa, kauneimpia joululauluja.

Lisätiedot

LIPUNNOSTO TÄYTTI PAVILJONGIN

LIPUNNOSTO TÄYTTI PAVILJONGIN LIPUNNOSTO TÄYTTI PAVILJONGIN Uusiutunut lipunnostotilaisuus täytti Pietarinkarin paviljongin ääriään myöten äitienpäivää edeltäneenä lauantaina. - Väkimäärä yllätti järjestäjät! totesi kommodori Timo

Lisätiedot

SissiSuosikit Äänestys toteutettiin Tulokset näet tästä raportista.

SissiSuosikit Äänestys toteutettiin Tulokset näet tästä raportista. SissiSuosikit 2018 ToimistoSissit ovat sihteereitä ja assistentteja, joista valtaosa vastaa työssään yritystapahtumien järjestelyistä. ToimistoSissit tietävät, missä palvelu pelaa! ToimistoSissit on kollegaverkosto,

Lisätiedot

Mukaansatempaavat interaktiiviset ohjelmakonseptit

Mukaansatempaavat interaktiiviset ohjelmakonseptit Mukaansatempaavat interaktiiviset ohjelmakonseptit Långvikin yhteistyökumppanina toimiva Sisters Inc. täyttää vaativammatkin tapahtumatarpeet ja heiltä löytyy ainutlaatuisia ohjelmakonsepteja niin sisä-

Lisätiedot

HÄÄT KARTANOSSA 10 45:lle v

HÄÄT KARTANOSSA 10 45:lle v HINTA-ARVIO HÄÄT KARTANOSSA 10-45:LLE HÄÄT KARTANOSSA 10 45:lle v. 2019-2020 Kartanon tunnelmallisissa kabineteissa järjestät ikimuistoiset häät noin 10-45 vieraalle. Täydellisissä kartanohäissä tarjoillaan

Lisätiedot

EUROPEAN CHALLENGE TOUR KYTÄJÄ, HYVINKÄÄ 14.-17.8.2014

EUROPEAN CHALLENGE TOUR KYTÄJÄ, HYVINKÄÄ 14.-17.8.2014 EUROPEAN CHALLENGE TOUR KYTÄJÄ, HYVINKÄÄ 14.-17.8.2014 KANSAINVÄLISTÄ HUIPPUGOLFIA SUOMESSA OLE MUKANA LUOMASSA SUOMALAISEN GOLFIN OLYMPIATARINAA! Suomen Golfliitto, Radiokatu 20, 00240 Helsinki, www.golf.fi

Lisätiedot

Lokakuun taideteos Reijo Markku Faberge n yllätys 2016 sekatekniikka väritussi, kulta- ja kuparipigmentit

Lokakuun taideteos Reijo Markku Faberge n yllätys 2016 sekatekniikka väritussi, kulta- ja kuparipigmentit 1 Hyvä Klubin jäsen Klubin viikkokirje on ilmestynyt 28.9.2018 http://www.klubi.fi/viikkokirje.html Lokakuun taideteos Reijo Markku Faberge n yllätys 2016 sekatekniikka väritussi, kulta- ja kuparipigmentit

Lisätiedot

Hook Finland Oy / Klubiteatteri

Hook Finland Oy / Klubiteatteri Hook Finland Oy / Klubiteatteri Rock Karaoke -kokonaisuus Ohjelmarunko 1 Rock Karaoke -kokonaisuus Tapahtumapaikka: Klubiteatteri, LeBonk Klubiteatteri on intiimi teatteri Helsingin ydinkeskustassa, jossa

Lisätiedot

Villa Concerto kokous-, edustus- ja lomahuvila

Villa Concerto kokous-, edustus- ja lomahuvila Villa Concerto kokous-, edustus- ja lomahuvila Nuotanperä 12, 45160 Kouvola 40 40 30 Tasalattia 365m² Max hlö Seisten Istuen Tilan tyyppi Pinta-ala VILLA CONCERTO Kouvolassa sijaitseva yksityinen edustushuvila

Lisätiedot

SAUNASEURA /5 TOIMINTAKERTOMUS Perustettu TAPAHTUMAT 2018 KOKOUKSET + MUITA ASIOITA - Su KUNNIA

SAUNASEURA /5 TOIMINTAKERTOMUS Perustettu TAPAHTUMAT 2018 KOKOUKSET + MUITA ASIOITA - Su KUNNIA 1/5 TAPAHTUMAT 2018 KOKOUKSET + MUITA ASIOITA - Su 18.2.2018 KUNNIAKIRJA Saunaseura SaunaMafia ry täytti 9 vuotta ja samalla luovutimme savusaunojen lämmittäjälle Atte Salolle Saunamajurin kunniakirjan

Lisätiedot

MEriTon HoTELS ravintolat

MEriTon HoTELS ravintolat MEriTon HoTELS ravintolat Restoran VEnäLäinEn ravintola balalaika Meriton Grand Conference & Spa - hotellissa sijaitsee kodikas venäläinen ravintola balalaika. Tunnelmallisessa balalaikassa on perinteinen

Lisätiedot

Äijälän Rustin veneretket

Äijälän Rustin veneretket Äijälän Rustin veneretket Veneemme 360 -asteinen kuva veneen sisätiloista, klikkaa: http://www.paratiisisaari.com/rusti_pure/harmony.html M/y Harmony luxusjahti Elegance 65, 19,6 m, max. 40 hlö M/s Juhana

Lisätiedot

Petankkilentueen syyskauden 2008 avajaiset

Petankkilentueen syyskauden 2008 avajaiset 1 / 6 19.4.2012 15:04 Petankkilentueen syyskauden 2008 avajaiset Keskiviikkona, lokakuun 8. päivänä käynnistettiin laivueen pirteän petankkilentueen syyskausi 2008. Kovatasoinen kisa pelattiin Santanan

Lisätiedot