18,- 1,2 kg, ovh 24,- Heinäkuu 2016 Tarjoukset voimassa saakka. Pyykkinarulla on nyt tilaa puhtaalle ja raikkaalle pyykille!

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "18,- 1,2 kg, ovh 24,- Heinäkuu 2016 Tarjoukset voimassa saakka. Pyykkinarulla on nyt tilaa puhtaalle ja raikkaalle pyykille!"

Transkriptio

1 Heinäkuu 2016 Tarjoukset voimassa saakka Pyykkinarulla on nyt tilaa puhtaalle ja raikkaalle pyykille! Family White Tiivistetty pyykinpesujauhe HomCaren ehdoton suosikkituote Family White pyykinpesujauhe on tehokas ja erittäin tiivistetty pyykinpesujauhe. Yhdellä pakkauksella peset n. 100 pesukoneellista pyykkiä. Family White ei sisällä pesukoneita tukkivaa zeoliittia. Tuote on myös hajusteeton, josta on hyötyä allergisille käyttäjille. Family Whitella peset Coldwash-teknologian ansiosta erinomaisesti myös viileässä vedessä. Käyttäjä säästää halutessaan jopa 60 % sähköenergiaa pudottamalla pesulämpötilaa. Family White soveltuu erinomaisesti sekä valkopyykille että värillisille tekstiileille. KUUKAUDEN HINTA 18,- 1,2 kg, ovh 24,- HomCare Finland Oy TARJOUSLEHTI

2 Virkistä ja rentouta kiireiset kesäjalkasi! Foot Bath Jalkakylpy Foot Bath jalkakylpy virkistää ja rentouttaa jalkoja ja koko ihmistä. Kylpy ennaltaehkäisee jalkaongelmien syntyä: hillitsee bakteerien ja jalkasienen kasvua sekä pehmentää kovettumia. Foot Bath jalkakylpy parantaa kudosaineenvaihduntaa ja pintaverenkiertoa. Foot Bath sisältää mm. ACTIValoeta, piparminttuöljyä ja Tea Tree Oilia, jotka tekevät tuotteesta erittäin hoitavan ja antiseptisen. Käytä jalkakylpyä päivittäin viikon ajan ja sen jälkeen vähintään kerran viikossa varsinkin, jos jalat ovat tulehtuneet, turvonneet, väsyneet tai niissä on kovettumia. KUUKAUDEN HINTA 25,- 500 ml, ovh 30,- Valmistettu Suomessa Kutsutarjous! Hyödynnä heinäkuun kutsutarjous ja täydennä jalkojenhoitonautintosi Foot Lotion jalkavoiteella! Nyt kutsutarjouksena jalkoja raikastava, kosteuttava ja ravitseva Foot Lotion jalkavoide. vain 12, ml, ovh 25,- Nyt kaikki mukaan kutsuille! Valmistettu Suomessa KUTSUTARJOUS ON VOIMASSA VAIN HomCaren kotikutsuilla tai nettikutsuilla vähintään yhden normaalituotteen (ei tarvike) ostaneille asiakkaille ja emännille! 1 tarjoustuote/henkilö.

3 Kiitetty yrttejä sisältävä fluorihammastahna! Yrttihammastahna Erittäin riittoisa ja korkealaatuinen fluoria sisältävä hammastahna. Tuubillinen riittää normaalisti yli 600 pesukertaan. Runsaasti kiitosta saanut suosikkituote. Ikeniä ja suun limakalvoja hoitavia aineita ovat mm. salvia, peltokorte, ajuruoho, arnikki, minttu ja kamomilla. KUUKAUDEN HINTA 21,- Aprikoosipuikko Ihonhoidon ensiaputuote. Käytetään paikallisesti herkille alueille, kuten huulet, nenä, rikkinäinen iho, pienet palovammat. Sisältää mm. aprikoosinsiemenöljyä (52 %), auringonkukkaöljyä ja vehnänalkioöljyä. UV-suoja A+B, suojakerroin 15. KUUKAUDEN HINTA 150 ml, ovh 25,- 23,- 7 ml, ovh 28,-

4 / Heinäkuu 2016 meidän perhe ape2016 Mattojen pesu harjaamatta Tätä iloista viestiä olemme voineet jakaa jo pitkään ja saamme siitä usein myös kiittävää palautetta. Oikeasti, matot voi pestä helposti kotona, kunhan sinulla on astia johon matot mahtuvat. Esimerkiksi litran vesisaavi on hyvä tähän tarkoitukseen. Vie saavi pesuhuoneeseen tai vaikka pihalle näin kesäaikaan. Täytä se lämpimällä vedellä, mutta muista noudattaa pestävän materiaalin pesuohjetta. Annostele ensin 1-2 dl FAMILY WHITE -pyykinpesujauhetta ja 0,5 dl 30/60 pesuntehostajaa pieneen määrään lämmintä vettä ja sekoita huolella, jotta jauheet liukenevat hyvin. Lisää sen jälkeen pesuaineliuos saavissa olevaan pesuveteen ja upota matot saaviin. Liota mattoja kaikkiaan noin 1 tunti. Käy välillä liikuttelemassa mattoja (jotta värit eivät tartu) ja huuhtele lopuksi. Nosta huuhdellut ja tuoksuvan puhtaat matot kuivumaan. Kaiken muun joutilaan ajan voit käyttää vaikka päivän lehtien lukemiseen, sudokujen täyttämiseen tai kukkien nyppimiseen puutarhassa. Samalla voit empaattisena ajatella niitä ihmisiä, jotka raahaavat mattonsa autolla yleiselle mattojenpesupaikalle, harjaavat, kääntelevät, huuhtelevat, polttavat olkapäänsä ja muutenkin rehkivät itsensä tärviölle. Ja jättävät vielä matot auton kastumisen pelossa pariksi päiväksi paikanpäälle kuivumaan - tietysti koko ajan miettien, ettei vaan kukaan pitkäkyntinen vie niitä mattoja. Pese siis tästä lähtien matot kotona helposti ja vaivattomasti! Tämä ohje sopii matonpesun lisäksi myös petauspatjoille, täkeille yms. kodin hankalasti pestäville tekstiileille. Muista varmistaa aina materiaalin pesuohje, ettei tule yllätyksiä. HomCare F I N L A N D HomCare Finland Oy Juurikuja 4, Nummela puhelin (09) Y-tunnus Löydät meidät myös Facebookista: HomCare Finland Oy

5 HALUATKO LISÄANSIOITA JÄLLEENMYYJÄNÄ? EKOLOGINEN KODINHOITOSARJA Siivouksen vallankumous on alkanut! Kodin hyvinvointia probiooteilla. TIIVISTE - säästää ympäristöä - edullinen käyttää Jos haluat itsellesi lisäansiota harrastamalla pienimuotoista myyntitoimintaa tai aiot luoda itsellesi menestyvän myyjäuran, HomCaren jälleenmyyjän työ saattaa sopia juuri Sinulle! Aloittaminen on helppoa! Ota yhteyttä, niin kerromme lisää ja autamme Sinua menestymään! Minulta voit ostaa HomCare-tuotteita: Tuotesarjassa on tällä hetkellä seuraavat tiivistetyt tuotteet: - Laundry Liquid probiootteja sisältävä nestemäinen pyykinpesuaine - Sanit biologinen saniteettitilojen puhdistusaine - Fresh Air biologinen hajunpoistaja BioSwipe-tuotteissa käytetään bioteknologian keinoin tuotettuja eläviä mikrobeja, probiootteja: HomCare Finland Oy Juurikuja 4, Nummela puhelin (09) Y-tunnus % luonnollisia 100% turvallisia ihmiselle ja ympäristölle 100% biologisesti hajoavia satoja kertoja tehokkaampia kuin perinteiset kemialliset pinta-aktiiviset aineet Säästetään maapallo tuleville sukupolville!

6 Puhtaasti parempi! TIIVISTE - säästää ympäristöä - edullinen käyttää with Aloe Vera Sisäistä ja ulkoista hyvinvointia. NaturCare-tuotesarja on suunniteltu erityisesti suomalaisiin olosuhteisiin ja suomalaiselle iholle. Suurin osa sarjan tuotteista myös valmistetaan Suomessa. NaturCare-tuotteet sisältävät Aloe Veraa. Useimmissa NaturCare-tuotteissa tämä aineosa on ACTIValoeta, joka on sertifioitu raaka-aine ja täyttää erittäin korkeat kansainväliset laatukriteerit. SWIPE puhdistussarja - kodin päivittäiseen siivoukseen Tuotteet laimennetaan veteen, joten ostaessasi esim. litran pullon Swipe yleispuhdistusainetta saat käyttöösi peräti 25 litraa päivittäiseen puhdistukseen soveltuvaa Swipe Normal laimennosta. Näin Swipe-tuotteet ovat käytössä todella edullisia ja pakkausjätettä syntyy tavallista vähemmän. SWIPE pyykkisarja - pesee kaikki kodin tekstiilit Suomalaisen kodin pyykinhoitoon suunniteltu kattava tuotesarja, josta löydät erinomaiset tuotteet kaikenlaisten tekstiilien pesuun ja jälkihoitoon. Tuotteet ovat tiivisteitä, joten niiden annostelu pesukertaa kohti on erittäin pieni. LÖYDÄ KAUNEUDEN MAAILMA kasvojenhoito vartalonhoito hiustenhoito käsienhoito vartalon hygienia miesten tuotteet Déesse Cosmetics on sveitsiläinen kosmetiikan valmistaja, jonka inspiraation lähteenä toimii Sveitsin vuoristo sen kauneus, puhtaus ja raikkaus.

7 Upeat emäntätarjoukset! 49,- norm. 98,- Voe Slim Body tai Leggins 65,- norm. 109,- NaturCare Anti-aging - Anti-aging Cream - Anti-aging Eye Cream Swipe siivouspaketti - Swipe 1 l + sumutinpullosarja - Somthin Else + laimennuspullo - BioSwipe Sanit + sumutinpullo - BioSwipe Fresh Air + suihkepullo 56,- norm. 112,- Tarjoushinnat ovat voimassa emännälle, kun hänen pitämiensä kutsujen myynti on vähintään 120. Tarjoukset voimassa toistaiseksi. 1 tarjous/emäntä/kutsut.

8 HomCare F I N L A N D emännän opas Jälleenmyyjäsi:

9 Emäntä järjestää kotikutsut Kotikutsut on hauska tapa tutustua HomCaren tuotteisiin. Kotikutsuilla tuttavat ja naapurit kokoontuvat emännän kotona tai jossain muussa sopivassa paikassa tuote-esittelyyn, jossa jälleenmyyjä esittelee tuotteet, kertoo ajankohtaisista tarjouksista sekä opastaa tarvittaessa tuotteiden käytössä. Emännän tehtävänä on kutsua vieraat, tiedottaa kutsujen teemasta ja huolehtia vieraiden viihtyvyydestä kutsujen aikana. Emäntä palkitaan hyvin! 1. Kutsuetua emännälle kutsujen myynnistä Emäntä saa kutsujen myyntiin perustuvaa kutsuetua taulukon mukaan. Mitä suurempi kutsujen myynti on, sitä enemmän emäntä saa kutsuetua. 2. Jatkoetu 40 aktiivisesta kutsujen järjestämisestä Kun emäntä tai vieras tekee kutsuilla uuden kutsuvarauksen ja pitää varaamansa kutsut 4 kk kuluessa, hän saa 40 jatkoedun. Jatkoetu annetaan näillä uusilla kutsuilla, kun kutsujen myynti on yli 250. Kutsujen myynti Emännän kutsuetu ilmaistuotteina Kutsuilla tehty uusi kutsuvaraus Nimi Järjestän kutsut pvm / 20 Varaus tehty pvm / 20 Teen uuden kutsuvarauksen ja pidän varaamani kutsut 4 kk kuluessa. Saan jatkoetuna 40 näillä uusilla kutsuilla, kun niiden myynti on yli 250! 3. Suoratoimitusetu 10 tilausten jakelusta Kun HomCare saa luvan toimittaa tilauksen suoraan emännälle ja emäntä jakaa tilatut tuotteet kutsujen vieraille, emäntä saa lisäksi 10 suoratoimitusedun.

10 Kutsuedun laskeminen Kutsujen päätteeksi emännän ansaitsema kutsuetu lasketaan yhteen (kohdat 1, 2 ja 3). Emäntä saa täyden kutsuedun, kun kutsuilla on tehty vähintään yksi uusi kutsuvaraus (emäntä tai vieras). Ilman kutsuvarausta emännän kutsuetu puolittuu. Esimerkki: Kutsujen myynti on 350, kutsuvaraus oli tehty alle 4 kk sitten ja tuotteet toimitetaan suoraan emännälle. Taulukon mukaan emäntä saa kutsuetua myynnistä 40, jatkoetua aktiivisesta kutsujen järjestämisestä 40 ja suoratoimitusetua 10. Lisäksi kutsuilla on tehty yksi uusi kutsuvaraus. Emäntä saa täyden kutsuedun, yhteensä 90. Emäntä saa suosikkituotteitaan ilmaiseksi Kutsuedun käyttäminen Emäntä saa valita itselleen ansaitsemansa kutsuedun arvosta omia suosikkituotteitaan ilmaiseksi. Valittavissa olevat tuotteet on merkitty tuotekuvastoon hintarivin alleviivauksella. Cleansing Emulsion Puhdistusemulsion luonnolliset sokeri- ja kookosperäiset pesevät ainesosat puhdistavat ihon hellävaraisesti. Samalla ACTIValoe, mustaherukkauute sekä karitevoi ja kasviöljyt hoitavat ihoa ml 29,- Facial Toner Kasvovesi viimeistelee kasvojen puhdistuksen ja tasapainottaa ihon ph:n vesipesun jälkeen. Virkistää samalla ihoa ACTIValoella ja mustaherukkauutteella sekä vihreällä teellä ja kurkku-uutteella ml 29,- 22 Emäntä saa myös upean emäntätarjouksen Emäntä saa oikeuden hyödyntää yhden emäntätarjouksen, kun kutsujen myynti on vähintään 120. Tarjoushinnat voivat olla jopa -50% tuotteiden normaalihinnoista. Voimassa olevat tarjousvaihtoehdot voi tarkistaa jälleenmyyjältä tai HomCaren nettisivuilta osoitteesta HUOM! Emäntätarjousta ei lasketa mukaan kutsujen myyntiin. Yhteenveto emännän kutsuedusta Kutsuetu Jatkoetu Suoratoimitusetu Täysi kutsuetu Kutsujen myynnistä Kutsuvaraus tehty alle 4 kk sitten, myynti väh Tilausten jakelusta 10 Kutsuilla on tehty vähintään 1 uusi kutsuvaraus Emännän kutsuetu Emäntä saa käyttää kutsuetunsa HomCare-tuotteiden hankintaan. Tuotteet valitaan tuotekuvaston valikoimasta (hintarivi alleviivattu). Emäntä voi hyödyntää yhden emäntätarjouksen, kun kutsujen myynti on vähintään 120.

11 Jos vieras ei pääsekään kutsuille? Ennakkotilaus lasketaan mukaan kutsumyyntiin Jos emäntä on kutsunut vieraan, joka onkin estynyt saapumasta kutsuille, häneltä voi pyytää ennakkotilauksen, joka lasketaan mukaan kutsujen myyntiin. Ennakkotilaukset kasvattavat siis osaltaan emännän kutsuetua. Myös kutsuvarauksen voi pyytää ennakkoon ja se merkitään kutsuetulomakkeeseen. Vieraita kannattaa kutsua riittävästi Totuus on, että kaikki kutsutut eivät pääse kutsuille. Siksi emännän kannattaa kutsua selkeästi enemmän vieraita kuin hän odottaa heitä saapuvaksi. Jos haluaa viisi vierasta, kannattaa heitä kutsua kymmenen! Kutsutarjous kaikilla kutsuilla Kaikilla kutsuilla on voimassa kutsutarjous, joka on julkaistu kuukausittain HomCaren tarjouslehdessä. Tarjoustuotteen voi ostaa -50% alennuksella. Tarjouksen voivat hyödyntää vain kutsuilla olevat tai ennakkotilauksen tehneet vieraat, kun he ostavat vähintään yhden normaalituotteen (ei tarvike). 1 tarjoustuote/henkilö. Kutsuja eri teemoilla Kutsuille on hyvä valita aina oma teemansa. Teemakutsut ovat mielenkiintoisia, kun omaksuttavia asioita ei ole liikaa. Teemat antavat myös mahdollisuuden järjestää useita erilaisia kutsuja kalenterivuoden aikana, vaikka osa vieraista olisikin samoja. Samalla ne helpottavat emäntää jatkoedun saavuttamisessa (kutsujen väli enintään 4 kk). HomCare suosittelee mm. seuraavia kutsuteemoja (teemoja voi kehitellä myös itse): Siivouskutsut Kasvojenhoitokutsut Anti-aging -kutsut Pyykinpesukutsut Jalkojenhoitokutsut Vartalonhoitokutsut BioSwipe-kutsut (probiootit) Käsienhoitokutsut Ikkunanpesukutsut Aloe-kutsut Nettikutsut Nettikutsuilla emäntä saa hyväkseen kaikki samat edut kuin kotikutsuilla. Nettikutsut järjestetään nimensä mukaisesti internet-ympäristössä ja emännän kutsumat vieraat voivat osallistua nettikutsuihin heille parhaiten sopivana aikana ennalta määritellyn aikarajan puitteissa. Todella helppoa ja yksinkertaista - kokeile! Pidätämme oikeuden muutoksiin HomCare F I N L A N D HomCare Finland Oy Juurikuja 4, Nummela puhelin (09) Y-tunnus Löydät meidät myös Facebookista: HomCare Finland Oy

12 KESÄKUUN KUTSUKAMPANJA Kun sinulla on kesäkuussa vähintään yhdet kutsut enemmän kuin toukokuussa, saat palkkioksi 40 eurolla (ovh) ilmaistuotteita, jotka voit tilata heinäkuussa.

13 KESÄKUTSUVIIKOT 2016 LAHJA KUTSUJEN VIERAILLE KESÄKUTSUVIIKOILLA! KUUKAUSI KILPAILUAIKA KESÄKUU HEINÄKUU ELOKUU Hyvä Emäntä! Kesäkutsuviikkojen aikana kutsujen vieraat saavat lahjaksi Bou Boul-hankausvillan (arvo 9,50 ) Kysy ajoissa Jälleenmyyjältäsi, onko hänellä vielä vapaita kesäkutsuaikoja! Kesäkutsujen tulee täyttää Kutsuedun ehdot: kutsuille osallistuu Jälleenmyyjä, Emäntä ja vähintään kolme vierasta ja kutsujen myynti on vähintään 120 euroa. Juurikuja 4, Nummela puhelin (09) Y-tunnus

14 KESÄKUTSUVIIKOT 2016 KESÄN 2016 PALKINTOKILPAILU HOMCARE-JÄLLEENMYYJILLE KUUKAUSI KILPAILUAIKA KESÄKUU HEINÄKUU ELOKUU Koko kilpailukaudelta palkitaan parhaat Jälleenmyyjät seuraavasti: HC-pistettä HC-pistettä HC-pistettä HC-pistettä Lisäksi arvotaan 3 kesäistä astiasettiä kaikkien osallistuneiden kesken. Kilpailupisteet lasketaan niin, että ko. kilpailuaikana pidettyjen kutsujen myynnit lasketaan yhteen ja saatu summa kerrotaan kutsujen lukumäärällä. Raporttilomakkeelle kerätään kaikkien kesäkutsuviikkojen tiedot ja lomake palautetaan yhtiöön 9.8. mennessä. Arvonta suoritetaan ja kilpailun palkinnot jaetaan elokuun starteissa. Kesäkutsujen tulee täyttää Kutsuedun ehdot: kutsuille osallistuu jälleenmyyjä, emäntä ja vähintään kolme vierasta ja kutsujen myynti on vähintään 120 euroa. Kesäinen astiasetti sisältää iloisesti kuvioidut mukit (2 kpl) sekä piirakkavuoan. Järjestä kesäkutsuja ja voita! Kesäkutsuviikkojen aikana kutsujen vieraille annetaan Bou Boul, jonka hinta jälleenmyyjälle on 1. Juurikuja 4, Nummela puhelin (09) Y-tunnus

15 KESÄKUTSUT 2016 KILPAILUKUPONKI KESÄKUTSUVIIKOT: Koko kilpailukaudelta palkitaan parhaat Jälleenmyyjät seuraavasti: HC-pistettä HC-pistettä HC-pistettä HC-pistettä Lisäksi arvotaan 3 upeata tavarapalkintoa kaikkien osallistuneiden kesken. NIMI: JM-NRO: Merkitse alla olevaan taulukkoon kutsujen tiedot. Kilpailuun hyväksytään myös kesätapahtumat, jotka on etukäteen ilmoitettu ja MPJ on hyväksynyt yhtiön ohjeiden mukaan. Raportointi ja kuva MPJ:n kautta Mirva Hatakalle. Kutsujen pvm Kutsuetulomakkeen nro Emännän nimi tai kesätapahtuma Myynti Myynti yhteensä Tulos (kutsujen tai kesätapahtumien lukumäärä x myynti) = PALAUTA LOMAKE YHTIÖÖN VIIMEISTÄÄN 9.8. (oltava perillä yhtiössä)

16 Rekrytointikampanja Rekrytointiaika: Laskenta-aika: rekrytointiaikana eli mennessä rekrytoitujen uusien jälleenmyyjien ja clubilaisten ostovolyymit lasketaan yhteen jos laskenta-aikana näiden uusien henkilöiden yhteisvolyymi on vähintään 5000, rekrytoija voittaa 500 HC-pistettä!

17 Aloittavan jälleenmyyjän pikastartti Kun uuden jälleenmyyjän HCOV on 40 päivän kuluessa aloittamisesta 1000, hän saa toisen aloituspakkauksen ilmaiseksi. Kun uuden jälleenmyyjän HCOV on 70 päivän kuluessa aloittamisesta 2000, hän saa uuden tuotepaketin (arvo n. 200 eur). Kun uuden jälleenmyyjän HCOV on 100 päivän kuluessa aloittamisesta 3000, hän saa uuden tuotepaketin (arvo n. 200 eur). Jokaisesta saavutetusta etapista rekrytoija saa 50 euroa. Kampanja alkaa 1.7. ja on voimassa toistaiseksi.

18 Luonnollisesti SIISTIÄ! Perinteiset Startit ovat uudistuneet! Alkusyksyn tilaisuuden nimi on Luonnollisesti siistiä. Jälleenmyyjillä on nyt mahdollisuus oman osallistumisensa lisäksi kutsua mukaan emäntiään, clubilaisiaan ja asiakkaitaan. Osallistumismaksu on kaikilta 40 ja lisäksi jälleenmyyjän HC-tilille kirjataan jokaisesta mukana olevasta vieraasta 10 (vinkki: ota mukaasi 4 vierasta, niin kustannat sillä oman osallistumisesi). Luonnollisesti siistiä -tilaisuudessa kerrotaan, miten omilla valinnoillaan voi vaikuttaa ihmisen, kodin ja luonnon hyvinvointiin. Tuotteistamme ovat voimakkaimmin esillä yhä laajentuva BioSwipe-tuotesarja sekä NaturCaren Anti-aging- ja Aloe-tuotteet. Mukana tilaisuudessa on mm. loistava esitelmöitsijä ja luonnonystävä Panu Villanen. Tilaisuudet järjestetään seuraavasti: Lauantai klo Lahti (Fellmanni) Sunnuntai klo Kuopio (Rauhalahti) Ilmoittautuminen alkaa ja päättyy ja sen voi tehdä kätevästi netissä jälleenmyyjän sivuilla. Jos ilmoittaudut mennessä, saat Nopean ilmoittautujan tuotelahjan tullessasi tilaisuuteen! Tervetuloa mukaan! Ekologisuutta ja edelläkävijyyttä. HomCare Finland Oy Juurikuja 4, Nummela puhelin (09) Y-tunnus

19 Luonnollisesti SIISTIÄ! Lähde mukaan HomCaren hyvinvointipäivään lauantaina klo Lahden Fellmanniin tai sunnuntaina klo Kuopion Rauhalahteen Päivän aiheena kerromme, miten voimme omilla tuotevalinnoillamme vaikuttaa ihmisen, kodin ja luonnon hyvinvointiin. Esittelemme teille ekologiset tuotesarjat: - BioSwipe probioottipohjaiset kodin puhdistusaineet - NaturCare Anti-aging kasvojenhoitosarja, suomalaisia supermarjoja ja Aloe Veraa Mukana tilaisuudessa on mm. loistava esitelmöitsijä ja luonnonystävä Panu Villanen. Tilaisuuden osallistumismaksu on 40. Hintaan sisältyy ruokailu, kahvi, tuotenäytteitä osallistumismaksun arvosta sekä yllätyksiä! Paikkoja rajoitetusti! Ilmoittautuminen alkaa ja päättyy ja sen voi tehdä kätevästi nettiosoitteessa Jos ilmoittaudut mennessä, saat Nopean ilmoittautujan tuotelahjan tullessasi tilaisuuteen! Tervetuloa mukaan! Ekologisuutta ja edelläkävijyyttä. HomCare Finland Oy Juurikuja 4, Nummela puhelin (09) Y-tunnus

21,- Moderni klassikko! Helmikuu 2016 Tarjoukset voimassa 29.2.2016 saakka. Somthin Else on nyt entistäkin hellävaraisempi ja tehokkaampi!

21,- Moderni klassikko! Helmikuu 2016 Tarjoukset voimassa 29.2.2016 saakka. Somthin Else on nyt entistäkin hellävaraisempi ja tehokkaampi! Helmikuu 2016 Tarjoukset voimassa 29.2.2016 saakka Moderni klassikko! Somthin Else on nyt entistäkin hellävaraisempi ja tehokkaampi! Somthin Else on entistäkin hellävaraisempaa (ph 5,2) niin käyttäjälle

Lisätiedot

20,- Swipe 30/60, 750 g ovh 24,- KUUKAUDEN PARHAAT MAALISKUU Valkopyykit valkoisemmiksi, värilliset kirkkaimmiksi! KUUKAUDEN HUIPPUTARJOUS

20,- Swipe 30/60, 750 g ovh 24,- KUUKAUDEN PARHAAT MAALISKUU Valkopyykit valkoisemmiksi, värilliset kirkkaimmiksi! KUUKAUDEN HUIPPUTARJOUS KUUKAUDEN PARHAAT MAALISKUU 2017 Valkopyykit valkoisemmiksi, värilliset kirkkaimmiksi! Annostele pesukoneeseen pesuaineen lisäksi. Annostelumitta pakkauksen sisällä! Lisää tehoa päivittäiseen pyykinpesuun,

Lisätiedot

22,- Toukokuu 2016 Tarjoukset voimassa saakka. Hanki BioSwipe Laundry Liquid ja pyykkikassi samalla kertaa! BioSwipe Laundry Liquid

22,- Toukokuu 2016 Tarjoukset voimassa saakka. Hanki BioSwipe Laundry Liquid ja pyykkikassi samalla kertaa! BioSwipe Laundry Liquid Toukokuu 2016 Tarjoukset voimassa 31.5.2016 saakka Hanki BioSwipe Laundry Liquid ja pyykkikassi samalla kertaa! BioSwipe Laundry Liquid BioSwipe Laundry Liquid on erittäin tiivistetty probiootteja sisältävä

Lisätiedot

19,- 150 ml, ovh 22,- Syyskuu 2016 Tarjoukset voimassa saakka. Kyytiä kodin kaikille pahoille tuoksuille! Fresh Air biologinen hajunpoistaja

19,- 150 ml, ovh 22,- Syyskuu 2016 Tarjoukset voimassa saakka. Kyytiä kodin kaikille pahoille tuoksuille! Fresh Air biologinen hajunpoistaja Syyskuu 2016 Tarjoukset voimassa 30.9.2016 saakka Kyytiä kodin kaikille pahoille tuoksuille! Fresh Air biologinen hajunpoistaja Biologinen Fresh Air on pitkävaikutteinen hajunpoistaja, joka neutraloi pahat

Lisätiedot

Tällä paketilla peset jopa. 100 koneellista pyykkiä! Hajusteeton Family White on HomCaren myydyin tuote! KUUKAUDEN HINTA 17,- 1,2 kg, ovh 23,-

Tällä paketilla peset jopa. 100 koneellista pyykkiä! Hajusteeton Family White on HomCaren myydyin tuote! KUUKAUDEN HINTA 17,- 1,2 kg, ovh 23,- Tammikuu Tarjoukset voimassa 31.1. saakka Tällä paketilla peset jopa 100 koneellista pyykkiä! Hajusteeton Family White on HomCaren myydyin tuote! KUUKAUDEN HINTA 1,2 kg, ovh 23,- 17,- Family White pyykinpesujauhe

Lisätiedot

SWIPE ORIGINAL yleispuhdistusaine

SWIPE ORIGINAL yleispuhdistusaine SWIPE ORIGINAL yleispuhdistusaine YLEINEN KUVAUS: Swipe on erittäin tiivistetty, emäksinen yleispuhdistusaine (ph 11). 91 % aineosista on kasviperäisiä (valmistetaan mm. palmuöljystä, maissista, juurikkaista

Lisätiedot

PYYKKISARJA FAMILY WHITE LAUNDRY LIQUID COLOR WASH SILK 30/60 SOFT SWIPE BALL. Löydät meidät myös Facebookista: HomCare Finland Oy

PYYKKISARJA FAMILY WHITE LAUNDRY LIQUID COLOR WASH SILK 30/60 SOFT SWIPE BALL. Löydät meidät myös Facebookista: HomCare Finland Oy PYYKKISARJA FAMILY WHITE LAUNDRY LIQUID COLOR WASH SILK 30/60 SOFT SWIPE BALL Juurikuja 4, 03100 Nummela puhelin (09) 224 8910 Y-tunnus 1106156-2 www.homcare.fi Löydät meidät myös Facebookista: HomCare

Lisätiedot

21,- Sanit 500 ml ovh 25,- KUUKAUDEN PARHAAT HELMIKUU Biologinen Sanit vie elintilan kylpyhuoneesi haitallisilta bakteereilta!

21,- Sanit 500 ml ovh 25,- KUUKAUDEN PARHAAT HELMIKUU Biologinen Sanit vie elintilan kylpyhuoneesi haitallisilta bakteereilta! KUUKAUDEN PARHAAT HELMIKUU 2017 Biologinen Sanit vie elintilan kylpyhuoneesi haitallisilta bakteereilta! Turvallista siivousta biologisella saniteettitilojen puhdistusaineella Jos et ole aikaisemmin kokeillut

Lisätiedot

Kahden kauppa on edullisempi!

Kahden kauppa on edullisempi! Kahden kauppa on edullisempi! 2-pakilla kaksi voittaa! Kun ystäväsi päättää ostaa HomCare-tuotteen, jota myydään myös 2-pakissa, teidän kannattaa sopia kimppatilauksesta. Näin saatte MOLEMMAT haluamanne

Lisätiedot

20,- 150 ml, ovh 23,-

20,- 150 ml, ovh 23,- KUUKAUDEN PARHAAT ELOKUU 2017 Hyvä tuoksu kertoo puhtaasta kodista! Pienestä hajunpoistajapullosta on pitkäaikainen ilo. BioSwipe Fresh Air on unelmatuote sille, joka haluaa viestiä puhtaasta ja hyvinhoidetusta

Lisätiedot

12,- Bou Boul hankausvilla + huopakori. Marraskuu & joulukuu Bou Boul hankausvilla ja kätevä huopakori säilytykseen. Bou Boul hankausvilla

12,- Bou Boul hankausvilla + huopakori. Marraskuu & joulukuu Bou Boul hankausvilla ja kätevä huopakori säilytykseen. Bou Boul hankausvilla Bou Boul hankausvilla ja kätevä huopakori säilytykseen Marraskuu & joulukuu 2016 Tarjoukset voimassa 31.12.2016 saakka Bou Boul hankausvilla Tehokas apuväline rasvaisen ja pinttyneen lian poistamiseen

Lisätiedot

30/60 UUDESSA KÄTEVÄSSÄ

30/60 UUDESSA KÄTEVÄSSÄ 0 Elokuu 2015 Tarjoukset voimassa 31.8.2015 saakka 30/60 UUDESSA KÄTEVÄSSÄ 750 g PAKKAUKSESSA! 30/60 pesuntehostaja Kun haluat, että valkoinen pyykkisi on puhtaan valkoista ja kirjopyykin värit pysyvät

Lisätiedot

19,- 750 ml, ovh 23,- KUUKAUDEN PARHAAT TOUKOKUU Pyykit puhtaiksi ja hajuttomiksi probiooteilla! TOP 5

19,- 750 ml, ovh 23,- KUUKAUDEN PARHAAT TOUKOKUU Pyykit puhtaiksi ja hajuttomiksi probiooteilla! TOP 5 Pyykit puhtaiksi ja hajuttomiksi probiooteilla! Vaatteissa oleva lika alentaa niiden käyttöarvoa, ulkonäköä ja hygieenisyyttä. Lian lisäksi vaatteissamme on eläviä mikrobikasvustoja, jotka lisääntyvät

Lisätiedot

18,- 30/60 pesuntehostaja 750 g (ovh 24,-) Pakkaus sisältää annostelumitan.

18,- 30/60 pesuntehostaja 750 g (ovh 24,-) Pakkaus sisältää annostelumitan. KUUKAUDEN PARHAAT LOKAKUU 2017 30/60 pesuntehostaja valkaisee ja kirkastaa pyykin tehokkaasti hapen avulla. Monipuolinen tuote myös kodin muihin kohteisiin! 30/60 pesuntehostaja on valkaisu- ja kirkastusaine,

Lisätiedot

19,- Lokakuu 2015 Tarjoukset voimassa 31.10.2015 saakka. Uusi täysin biologinen saniteettitilojen puhdistusaine TARJOUSLEHTI.

19,- Lokakuu 2015 Tarjoukset voimassa 31.10.2015 saakka. Uusi täysin biologinen saniteettitilojen puhdistusaine TARJOUSLEHTI. 0 Lokakuu 2015 Tarjoukset voimassa 31.10.2015 saakka Uusi täysin biologinen saniteettitilojen puhdistusaine BioSwipe Sanit Soveltuu kaikille saniteettitilojen pinnoille. Puhdistaa, antaa kiiltoa, poistaa

Lisätiedot

HOMCARE TUTUKSI. Tervetuloa HomCaren Asiakastilaisuuteen!

HOMCARE TUTUKSI. Tervetuloa HomCaren Asiakastilaisuuteen! Tervetuloa HomCaren Asiakastilaisuuteen! HomCare Finland Oy - yksi Suomen johtavista suoramyyntiyrityksistä - toiminut jo lähes 30 vuotta - 1400 m 2 toimisto- ja varastotilat - 14 työntekijää - n. 500

Lisätiedot

Asiakastarjoukset HEINÄKUU ELOKUU SYYSKUU

Asiakastarjoukset HEINÄKUU ELOKUU SYYSKUU Asiakastarjoukset HEINÄKUU ELOKUU SYYSKUU 2011 KUUKAUSITARJOUKSET kaikille HomCare-asiakkaille! Aukeaman tarjoukset ovat voimassa 1. 31.7.2011 Swipe 40:60 pesuntehostaja 22,- (ovh 30,-) Swipe 40:60 on

Lisätiedot

45,- Family White 1,2 kg ovh 25,- 30/ g ovh 24,-

45,- Family White 1,2 kg ovh 25,- 30/ g ovh 24,- Family White ja 30/60 nyt edullisesti yhdessä! Pese kaikki kesän lempitekstiilisi putipuhtaiksi ja kokeile myös HomCaren helppoa mattojen ja vuodevaatteiden pesuohjetta! HEINÄKUUN PAKETTITARJOUS 45,- Family

Lisätiedot

23,- KUUKAUDEN PARHAAT MARRASKUU JA JOULUKUU Ihania joululahjoja HomCarelta! BODY SHAMPOO JA PESULIINA PAKATTUNA KIRKKAASEEN LAHJAPUSSIIN!

23,- KUUKAUDEN PARHAAT MARRASKUU JA JOULUKUU Ihania joululahjoja HomCarelta! BODY SHAMPOO JA PESULIINA PAKATTUNA KIRKKAASEEN LAHJAPUSSIIN! KUUKAUDEN PARHAAT MARRASKUU JA JOULUKUU 2017 Ihania joululahjoja HomCarelta! Toivotuimmat lahjat helposti ja edullisesti! BODY SHAMPOO JA PESULIINA PAKATTUNA KIRKKAASEEN LAHJAPUSSIIN! 23,- JOULULAHJA-

Lisätiedot

19,- Family White 1,2 kg ovh 24,- KUUKAUDEN PARHAAT TAMMIKUU Family White pyykinpesujauhe KUUKAUDEN HUIPPUTARJOUS

19,- Family White 1,2 kg ovh 24,- KUUKAUDEN PARHAAT TAMMIKUU Family White pyykinpesujauhe KUUKAUDEN HUIPPUTARJOUS KUUKAUDEN PARHAAT TAMMIKUU 2017 Family White pyykinpesujauhe Tiivistetty, jopa 100 koneellista puhdasta valko- ja kirjopyykkiä Family White on suosittu pyykinpesujauhe, jonka tiivistetty olomuoto ja vankka

Lisätiedot

VAIVATON JOULUSIIVOUS HOMCARE-TUOTTEILLA

VAIVATON JOULUSIIVOUS HOMCARE-TUOTTEILLA VAIVATON JOULUSIIVOUS HOMCARE-TUOTTEILLA KATOT, SEINÄT JA LATTIAT Kuivasiivoukseen Mifi-kuivamoppi, saat vaivattomasti yläpölyt pois katosta, seinistä ja kaappien päältä. Aloita siivoaminen ylhäältä alaspäin

Lisätiedot

12,- Bou Boul hankausvilla + huopakori. Marraskuu & joulukuu Bou Boul hankausvilla ja kätevä huopakori säilytykseen. Bou Boul hankausvilla

12,- Bou Boul hankausvilla + huopakori. Marraskuu & joulukuu Bou Boul hankausvilla ja kätevä huopakori säilytykseen. Bou Boul hankausvilla Bou Boul hankausvilla ja kätevä huopakori säilytykseen Marraskuu & joulukuu 2016 Tarjoukset voimassa 31.12.2016 saakka Bou Boul hankausvilla Tehokas apuväline rasvaisen ja pinttyneen lian poistamiseen

Lisätiedot

35,- Multi Clean 500 ml + kostealiinat (ovh 43,-) KUUKAUDEN PARHAAT SYYSKUU Sumuta ja pyyhi. Siinä kaikki! SYYSKUUN HUIPPUTARJOUS TOP 5

35,- Multi Clean 500 ml + kostealiinat (ovh 43,-) KUUKAUDEN PARHAAT SYYSKUU Sumuta ja pyyhi. Siinä kaikki! SYYSKUUN HUIPPUTARJOUS TOP 5 KUUKAUDEN PARHAAT SYYSKUU 2017 Sumuta ja pyyhi. Siinä kaikki! Tämän helpompaa kodin siivouksen ei tarvitsekaan olla. BioSwipe Multi Clean poistaa tehokkaasti likaa ja rasvaa kodin eri pinnoilta. Kun Multi

Lisätiedot

Haluatko olla mukana toiminnassa, jolla on merkitystä?

Haluatko olla mukana toiminnassa, jolla on merkitystä? Haluatko olla mukana toiminnassa, jolla on merkitystä? 1 HomCare tarjoaa sinulle Yhdessä tekemistä ja yrittäjyyttä Edelläkävijyyttä Ekologisuutta ja luonnonmukaisuutta 2 Kodin ja ihmisen hyvinvointi on

Lisätiedot

siirtyy uuteen bioteknologian aikakauteen!

siirtyy uuteen bioteknologian aikakauteen! siirtyy uuteen bioteknologian aikakauteen! Bioteknologia tähtää luonnon ja ihmisen hyvinvoinnin lisäämiseen. HomCare Finland Oy:n ranskalainen yhteistyökumppani on LUONTO ON TULEVAISUUTEMME Bioaktiivisten

Lisätiedot

siirtyy uuteen bioteknologian aikakauteen!

siirtyy uuteen bioteknologian aikakauteen! siirtyy uuteen bioteknologian aikakauteen! Bioteknologia tähtää luonnon ja ihmisen hyvinvoinnin lisäämiseen. Mikrobiologia Tutkii bakteerien, sienten, levien ja alkueläinten elintoimintoja ja hyödyntämistä.

Lisätiedot

KESÄN PARHAAT TARJOUKSET

KESÄN PARHAAT TARJOUKSET KESÄN PARHAAT TARJOUKSET KESÄKUU - HEINÄKUU - ELOKUU 2018 Uskoisitko, että hän on parhaillaan mattopyykillä? Lue helppo matonpesuohje sivulta 10 Muista varata kutsut kesäkutsuviikoille 11.-17.6. / 14.-22.7.

Lisätiedot

Kahden kauppa on molemmille edullisempi!

Kahden kauppa on molemmille edullisempi! 0 Heinäkuu 2015 Tarjoukset voimassa 31.7.2015 saakka Kahden kauppa on molemmille edullisempi! Kun ystäväsi päättää ostaa HomCare-tuotteen, jota myydään myös 2-pakissa, teidän kannattaa sopia kimppatilauksesta.

Lisätiedot

BioSwipe FRESH AIR. Pitkävaikutteinen hajunpoistaja, joka neutraloi hajut hetkessä.

BioSwipe FRESH AIR. Pitkävaikutteinen hajunpoistaja, joka neutraloi hajut hetkessä. 0 Marras-joulukuu 2015 Tarjoukset voimassa 31.12.2015 saakka Uusi täysin biologinen hajunpoistaja raikastaa sisätilat hetkessä BioSwipe Fresh Air Pitkävaikutteinen hajunpoistaja, neutraloi hajut hetkessä.

Lisätiedot

Vainio Lifestyle. Turpeen salaisuus. Personoidut liikelahjat. Esittely 2

Vainio Lifestyle. Turpeen salaisuus. Personoidut liikelahjat. Esittely 2 Tuotekuvasto 2011 Esittely 2 Vainio Lifestyle Haluamme tarjota tuotteita joiden raaka-aineet ovat korkealuokkaisia ja ympäristöystävällisiä. Vainio Lifestyle pakkausten ulkoasussa korostuu tuotteiden puhtaus,

Lisätiedot

Tuoksuvatko lenkki- tai salivaatteesi jatkuvasti pahalle? Ärsyttävätkö lempipuseroosi tarttuneet epämiellyttävät hajut?

Tuoksuvatko lenkki- tai salivaatteesi jatkuvasti pahalle? Ärsyttävätkö lempipuseroosi tarttuneet epämiellyttävät hajut? KUUKAUDEN PARHAAT HUHTIKUU 2017 Tuoksuvatko lenkki- tai salivaatteesi jatkuvasti pahalle? Ärsyttävätkö lempipuseroosi tarttuneet epämiellyttävät hajut? Kokeile Swipe Ball pyykinraikastajaa! Laita Swipe

Lisätiedot

21,- 500 ml, ovh 25,-

21,- 500 ml, ovh 25,- KESÄN PARHAAT KESÄKUU/HEINÄKUU 2017 BioSwipe Multi Clean biologinen yleispuhdistusaine on tarjouksessa koko kesäkuun ajan! KESÄKUUN HUIPPUTARJOUS 21,- 500 ml, ovh 25,- Kodinhoidon suosituimmat TOP 5 TIIVISTE

Lisätiedot

16,- 750 ml, ovh 19,- Lokakuu 2016 Tarjoukset voimassa saakka. Värisieppari estää värejä tarttumasta vaatteesta toiseen!

16,- 750 ml, ovh 19,- Lokakuu 2016 Tarjoukset voimassa saakka. Värisieppari estää värejä tarttumasta vaatteesta toiseen! Lokakuu 2016 Tarjoukset voimassa 31.10.2016 saakka Värisieppari estää värejä tarttumasta vaatteesta toiseen! Color Wash nestemäinen pyykinpesuaine Color Wash ei sisällä zeoliittia, valkaisuaineita eikä

Lisätiedot

siirtyy uuteen bioteknologian aikakauteen!

siirtyy uuteen bioteknologian aikakauteen! siirtyy uuteen bioteknologian aikakauteen! Bioteknologia tähtää luonnon ja ihmisen hyvinvoinnin lisäämiseen. Mikrobiologia Tutkii bakteerien, sienten, levien ja alkueläinten elintoimintoja ja hyödyntämistä.

Lisätiedot

KOOSTE ERILAISISTA TAVOISTA TOTEUTTAA JALKAHOITO TUOTTEILLAMME

KOOSTE ERILAISISTA TAVOISTA TOTEUTTAA JALKAHOITO TUOTTEILLAMME 1/5 KOOSTE ERILAISISTA TAVOISTA TOTEUTTAA JALKAHOITO TUOTTEILLAMME 1. RENTOUTTAVA JALKAHOITO Rentoudu ja istahda hetkeksi tuoliin. Voit kuunnella rentouttavaa musiikkia ja/tai lukea hyvää kirjaa. Aluksi

Lisätiedot

HomCare FINLAND SIISTIÄ! SIISTIÄ! Yhdessä tekemistä ja yrittäjyyttä

HomCare FINLAND SIISTIÄ! SIISTIÄ! Yhdessä tekemistä ja yrittäjyyttä Yhdessä tekemistä ja yrittäjyyttä Parempi elämä helposti! Toteuta itseäsi ja unelmiasi HomCare- jälleenmyyjänä. Tervetuloa! HomCare Finland Oy HomCare Finland Oy on 30 vuoden ajan parantanut suomalaisten

Lisätiedot

K Ä S I H Y G I E N I a K Ä S I H Y G I E N I A

K Ä S I H Y G I E N I a K Ä S I H Y G I E N I A K Ä S I H Y G I E N I a K Ä S I H Y G I E N I A Puhelin (03) 780 2363 SIVU 2 l KÄSIHYGIENIA www.solmaster.fi Kestävän kehityksen puolesta Solmaster Oy on johtava yksityinen pohjoismainen teollisuuskemikaalien

Lisätiedot

ryhmä / myyjä Kiitos! Ostaessasi Mosho-tuotteita tuet samalla hyvää asiaa KORKEALAATUISIA IHONHOITOTUOTTEITA KOKO PERHEELLE

ryhmä / myyjä Kiitos! Ostaessasi Mosho-tuotteita tuet samalla hyvää asiaa KORKEALAATUISIA IHONHOITOTUOTTEITA KOKO PERHEELLE varainhankintaa medelanskaffning Tue toimintaamme ryhmä / myyjä Kiitos! Ostaessasi Mosho-tuotteita tuet samalla hyvää asiaa KORKEALAATUISIA IHONHOITOTUOTTEITA KOKO PERHEELLE Yhteisen päämäärän hyväksi

Lisätiedot

Lingon & Blåbär. pähkinänkuoressa

Lingon & Blåbär. pähkinänkuoressa Lingon & Blåbär pähkinänkuoressa Lingon & Blåbär pähkinänkuoressa Lingon & Blåbär (L&B) on tarjonnut ruotsalaista suunnittelua olevia laadukkaita vaatteita koko perheelle vuodesta 1996 lähtien. Tänä päivänä

Lisätiedot

Maaliskuu 2015 Tarjoukset voimassa 31.3.2015 saakka

Maaliskuu 2015 Tarjoukset voimassa 31.3.2015 saakka 0 Maaliskuu 2015 Tarjoukset voimassa 31.3.2015 saakka Valkaise ja kirkasta pyykkisi ilman klooria! Swipe 30/60 PESUNTEHOSTAJA Swipe 30/60 pesuntehostajan valkaisuaineena toimii happi. 30/60 on tehokasta

Lisätiedot

PARFYYMIT/ EDP:T / VARTALONHOITOTUOTTEET. Klassikkotuoksut, kuvastohinta 16,50

PARFYYMIT/ EDP:T / VARTALONHOITOTUOTTEET. Klassikkotuoksut, kuvastohinta 16,50 PARFYYMIT, EAU DE PARFYYMIT, VARTALONHOITO FM GROUP FOR HOME -tuotteet ovat aitoja FM GROUP WORLD -tuotteita. Joulukuussa 2014 ja toukokuussa 2015 poistuneet tuoksut: - klassikkotuoksut: naisten 403, 405

Lisätiedot

PAPERI JA PESUAINEKUVASTO 2019

PAPERI JA PESUAINEKUVASTO 2019 aperitukkuri.fi PAPERI JA PESUAINEKUVASTO 2019 Pehmeät lambit Lambi wc-paperi 36 rullaa Ylellistä pehmeyttä! Lambi Sensitive on pehmein ja vahvin kaikista Lambi wc-papereista. 4-kerroksinen ja 150 arkkia

Lisätiedot

LEHDISTÖTIEDOTE SUBLIME -PUHDISTUSTUOTESARJA

LEHDISTÖTIEDOTE SUBLIME -PUHDISTUSTUOTESARJA LEHDISTÖTIEDOTE SUBLIME -PUHDISTUSTUOTESARJA Syksyllä 2013 L Oréal Paris uudistaa puhdistustuotteensa! Uudet L Oréal Paris Sublime puhdistustuotteet uudistavat kasvojen puhdistuksen! Sublime puhdistustuotteista

Lisätiedot

Varainhankintaa.com. Paperit( Pesuaineet( Kuvasto(1(/(2015(

Varainhankintaa.com. Paperit( Pesuaineet( Kuvasto(1(/(2015( Varainhankintaa.com Teemme varainhankintaa toimintamme kehittämiseksi. Osallistumisenne on meille tärkeää Kiittäen, Kuvasto(1(/(2015( Koulu / Joukkue / Yhdistys Paperit( Pesuaineet( 40# # säkki 25# # säkki

Lisätiedot

KEMIKAALIT SIIVOUSAINEET

KEMIKAALIT SIIVOUSAINEET Toimitilojen eri pintojen säännölliseen puhdistukseen ja hoitoon. Vahvat tiivisteet lattioiden, ikkunoiden, märkätilojen yms. puhdistukseen. Ikaroksella on täydellinen ja korkealuokkainen sarja puhdistusaineta

Lisätiedot

OPAS JÄRKEVÄÄN VEDEN KÄYTTÖÖN

OPAS JÄRKEVÄÄN VEDEN KÄYTTÖÖN 1 7 6 7 2 3 4 5 Kun tiedät mitä kulutat, tiedät mitä voit säästää OPAS JÄRKEVÄÄN VEDEN KÄYTTÖÖN Suomalainen käyttää vettä keskimäärin 160 litraa vuorokaudessa. Tällä kulutuksella vesimaksun pitäisi olla

Lisätiedot

PYYKKIPÄIVÄ LAPSIPERHEESSÄ Hanna Pikkarainen

PYYKKIPÄIVÄ LAPSIPERHEESSÄ Hanna Pikkarainen PYYKKIPÄIVÄ LAPSIPERHEESSÄ Hanna Pikkarainen LAPSIPERHEESSÄ PESTÄÄN PYYKKIÄ USEIN Esityksestä saat vinkkejä, miten saat vauvan pyykin puhtaaksi voit toimia vastuullisesti ja ekologisesti. HARKITSE Tee

Lisätiedot

TEHOKAS TALOUDELLINEN TURVALLINEN

TEHOKAS TALOUDELLINEN TURVALLINEN PUHDISTUSSARJA TEHOKAS TALOUDELLINEN TURVALLINEN 7910464 07/2016 4041 0797 Juurikuja 4, 03100 Nummela puhelin (09) 224 8910 Y-tunnus 1106156-2 www.homcare.fi Löydät meidät myös Facebookista: HomCare Finland

Lisätiedot

MIKSI SIIVOTAAN SIIVOAMISELLA

MIKSI SIIVOTAAN SIIVOAMISELLA MIKSI SIIVOTAAN? MIKSI SIIVOTAAN SIIVOAMISELLA YLLÄPIDETÄÄN JÄRJESTYSTÄ POISTETAAN LIKAA HOIDETAAN PINTOJA JA SUOJATAAN NIITÄ KULUMISELTA LUODAAN VIIHTYISÄ, PUHDAS, TERVEELLINEN JA TURVALLINEN ASUINYMPÄRISTÖ

Lisätiedot

01/2014. Emännän/Isännän & Asiakkaiden EDUT. Shine bright. like a star. Anna loistavien tuotteiden valaista tammikuu!

01/2014. Emännän/Isännän & Asiakkaiden EDUT. Shine bright. like a star. Anna loistavien tuotteiden valaista tammikuu! 01/2014 Emännän/Isännän & Asiakkaiden EDUT Shine bright like a star Anna loistavien tuotteiden valaista tammikuu! Oletko kiinnostunut Konsultin työstä? PartyLite tarjoaa erinomaiset työkalut ja kaksi eri

Lisätiedot

K Ä S I H Y G I E N I a K Ä S I H Y G I E N I A

K Ä S I H Y G I E N I a K Ä S I H Y G I E N I A K Ä S I H Y G I E N I a K Ä S I H Y G I E N I A Puhelin (03) 780 2363 SIVU 2 l KÄSIHYGIENIA www.solmaster.fi Kestävän kehityksen puolesta Solmaster Oy on yksi Pohjoismaiden johtavista teollisuuskemikaalien

Lisätiedot

että kutsut on tärkein paikka levittää HomCareviestiä

että kutsut on tärkein paikka levittää HomCareviestiä TÄRKEINTÄ ON KUTSUT 1/14 2. TÄRKEINTÄ ON KUTSUT Kutsut on tärkein paikka levittää HomCareviestiä kuluttajille Vuosikymmenien kokemuksella voimme sanoa, että kutsut on tärkein paikka levittää HomCareviestiä

Lisätiedot

Turvallisemmat vaihtoehdot vaarallisille kotitaloustuotteille

Turvallisemmat vaihtoehdot vaarallisille kotitaloustuotteille Turvallisemmat vaihtoehdot vaarallisille kotitaloustuotteille Turvallisempi vaihtoehto -miksi? Vaarallisten kotitaloustuotteiden riskit (video) Käytä turvallisinta tuotetta Lue tuoteselosteet Käytä hajuttomia

Lisätiedot

Mistä sinä unelmoit?

Mistä sinä unelmoit? Tervetuloa Mistä sinä unelmoit? Mitä on Network Marketing? Network Marketingin edut Faktaa Yli 90 miljoonaa ihmistä ympäri koko maailmaa 150 000 ihmistä lisää joka viikko. Lähde: DSA, Direct Selling Association

Lisätiedot

Hierontaöljyt ja voiteet. Hierontaöljyt. Webshop. Menu. Korkealaatuiset hieronta-aineet suomalaiselle iholle GARNAATIOÖLJY

Hierontaöljyt ja voiteet. Hierontaöljyt. Webshop. Menu. Korkealaatuiset hieronta-aineet suomalaiselle iholle GARNAATIOÖLJY Webshop Menu Fysioterapia ja wellness» Hyvinvointituotteet» Hierontaöljyt ja voiteet Hierontaöljyt ja voiteet Korkealaatuiset hieronta-aineet suomalaiselle iholle Hierontaöljyt GARNAATIOÖLJY INERT - HIERONTAÖLJY

Lisätiedot

Lahjan Päivä 2006: Lahjoita iloa kaikille aisteille

Lahjan Päivä 2006: Lahjoita iloa kaikille aisteille Lahjan Päivä 2006: Lahjoita iloa kaikille aisteille Kerro kokemuksia ja mielipiteitä Lahjan Päivästä. Tänä vuonna kampanjaa vietetään uudella konseptilla ja senkin vuoksi on tärkeää kuulla sinun mielipiteesi

Lisätiedot

1.-31.3.2013. Maaliskuu. Tunnelman luominen on taidetta A NNIVERSARY WORLDWIDE. Kevätpuutarha herättää aistit. Emännän/ Isännän ekstra

1.-31.3.2013. Maaliskuu. Tunnelman luominen on taidetta A NNIVERSARY WORLDWIDE. Kevätpuutarha herättää aistit. Emännän/ Isännän ekstra 1.-31.3.2013 Maaliskuu Tunnelman luominen on taidetta TH A NNIVERSARY WORLDWIDE Kevätpuutarha herättää aistit Emännän/ Isännän ekstra www.partylite.fi EMÄNNILLE/ISÄNNILLE VARAUSLAHJAT A) B) Sinulla on

Lisätiedot

MYCHALLENGE Työkalu tavoitteidesi saavuttamiseen Scandinavian Challengessa

MYCHALLENGE Työkalu tavoitteidesi saavuttamiseen Scandinavian Challengessa MYCHALLENGE Työkalu tavoitteidesi saavuttamiseen Scandinavian Challengessa Kerromme, miten......löytää oma miksi...asetat tavoitteesi...suunnittelet haasteesi...jaat tavoitteen osatavoitteiksi...seuraat

Lisätiedot

Aubrey Chamomile Luxurious tuuheuttava shampoo 325ml 18,97 18,28

Aubrey Chamomile Luxurious tuuheuttava shampoo 325ml 18,97 18,28 Abies Peeling Cream pihkaa kuorintavoide vartalolle ja jaloille 200 ml Abies pihkaa seerumi 10ml Abies täyteläinen pihkavoide käsille ja jaloille 100ml 19,22 24,11 Therapy Cleanser puhdistusvoide 28,15

Lisätiedot

06/2013 KAMPANJATIETOA KESÄKUU. Summer, sun A NNIVERSARY WORLDWIDE

06/2013 KAMPANJATIETOA KESÄKUU. Summer, sun A NNIVERSARY WORLDWIDE 06/2013 KAMPANJATIETOA KESÄKUU Summer, sun & fun with partylite TH A NNIVERSARY WORLDWIDE KONSULTEILLE Kesäkuun myyntikilpailu KESÄKUU: Kun saavutat vähintään 300 palkkioitavan myynnin kesäkuussa, voit

Lisätiedot

KauneusUnelma Hinnasto sis. Alv. 24%

KauneusUnelma Hinnasto sis. Alv. 24% KauneusUnelma Hinnasto sis. Alv. 24% RIPSET & KULMAT RIPSIEN JA KULMIEN KESTOVÄRJÄYS (sis. muotoilun) KULMIEN KESTOVÄRJÄYS (sis. muotoilun) 18 RIPSIEN KESTOVÄRJÄYS 20 KULMIEN MUOTOILU NISKA-HARTIAHIERONTA

Lisätiedot

BIOTHERM SKIN FITNESS Vartalonhoitolinja, joka täydentää treenien tuloksia

BIOTHERM SKIN FITNESS Vartalonhoitolinja, joka täydentää treenien tuloksia L e h d i s t ö t i e d o t e 2017 BIOTHERM SKIN FITNESS Vartalonhoitolinja, joka täydentää treenien tuloksia Skin Fitness Instant Smoothing & Moisturizing Body Treatment 200ml 49,00 Skin Fitness Purifying

Lisätiedot

ANNA LUONNON SUOJATA IHOASI

ANNA LUONNON SUOJATA IHOASI ANNA LUONNON SUOJATA IHOASI Enismmäinen täydellinen aurinkosarja, joka sisältää luonnollisia filttereitä, innovatiivisia tuotteita, läpinäkyviä ja miellyttäviä koostumuksia. UUSI ERILAINEN PAREMPI 100%

Lisätiedot

SCHUPP Massage-Lotion Neutral

SCHUPP Massage-Lotion Neutral HIERONTAVÄLIAINEET SCHUPP Massage-Lotion Neutral Suosituin hierontaväliaineemme. Hyvät hierontaominaisuudet, helppo annostella sopiva määrä. Taloudellinen käytössä. Sisältää aloe veraa, allantoinia, E-vitamiinia

Lisätiedot

Loistavat lisäansiot Magneettikoruilla ja wellnesstuotteilla

Loistavat lisäansiot Magneettikoruilla ja wellnesstuotteilla PP936FI Loistavat lisäansiot Magneettikoruilla ja wellnesstuotteilla Menestyvä liikemalli jo vuodesta 1999 Rakenna itse oma yrityksesi Haluatko joustavat työajat? Autatko mielelläsi ihmisiä? Etsitkö itsellesi

Lisätiedot

Tällä paketilla peset jopa. 100 koneellista pyykkiä! Hajusteeton Family White on HomCaren myydyin tuote! KUUKAUDEN HINTA 17,- 1,2 kg, ovh 23,-

Tällä paketilla peset jopa. 100 koneellista pyykkiä! Hajusteeton Family White on HomCaren myydyin tuote! KUUKAUDEN HINTA 17,- 1,2 kg, ovh 23,- Tammikuu 2016 Tarjoukset voimassa 31.1.2016 saakka Tällä paketilla peset jopa 100 koneellista pyykkiä! Hajusteeton Family White on HomCaren myydyin tuote! KUUKAUDEN HINTA 1,2 kg, ovh 23,- 17,- Family White

Lisätiedot

KULJETUSKALUSTON PUHDISTUSAINEET K U L J E T U S K A L U S T O N P U H D I S T U S A I N E E T

KULJETUSKALUSTON PUHDISTUSAINEET K U L J E T U S K A L U S T O N P U H D I S T U S A I N E E T K U L J E T U S K A L U S T O N P U H D I S T U S A I N E E T KULJETUSKALUSTON PUHDISTUSAINEET Puhelin (03) 780 2363 SIVU 2 l KULJETUSKALUSTON PUHDISTUSAINEET www.solmaster.fi Kestävän kehityksen puolesta

Lisätiedot

Tuote-esite syksy 2015

Tuote-esite syksy 2015 Tuote-esite syksy 2015 Ojakylän koulun 6. luokan leirikoulu Levillä Varainhankinnan merkitys Paperitukkurin tuotteet tukevat tärkeää toimintaa. Ostamalla tuotteita paikalliselta urheiluseuralta tai koululuokalta,

Lisätiedot

TUOKSUYHDISTELMÄ UUSIA TAPOJA LUODA KEVÄINEN KATSO KAIKKI SMARTSCENTS -SOMISTEEMME

TUOKSUYHDISTELMÄ UUSIA TAPOJA LUODA KEVÄINEN KATSO KAIKKI SMARTSCENTS -SOMISTEEMME HELMIKUU 2017 UUSIA TAPOJA LUODA KEVÄINEN TUOKSUYHDISTELMÄ Nauti kevään uusista Signature-tuoksuista niiden kaikissa tuoksumuodoissa KATSO KAIKKI SMARTSCENTS -SOMISTEEMME KUVASTON SIVUILTA 22-23. 16.-28.

Lisätiedot

HYVÄÄ OLOA LUONNOLLISESTI

HYVÄÄ OLOA LUONNOLLISESTI HYVÄÄ OLOA LUONNOLLISESTI Tuisan Sade-tuotesarja on kehitetty ja valmistettu suomalaisessa biokosmetiikkalaboratoriossa. Tuotteemme valmistetaan huolellisesti luonnonkosmetiikan periaatteiden mukaisesti.

Lisätiedot

Luksusta LEMMIKILLESI

Luksusta LEMMIKILLESI Luksusta LEMMIKILLESI Kun haluat lemmikillesi vain parasta John Paul Pet on laadukas hoitotuotesarja, jolla on helppo huolehtia lemmikkien ulkonäöstä ja puhtaudesta. Eri tarpeisiin kehitetyt huippulaadukkaat

Lisätiedot

Vuoden 2016 Scandinavian Defendon Suurleiri- Kotkassa 2.-3.4.2016

Vuoden 2016 Scandinavian Defendon Suurleiri- Kotkassa 2.-3.4.2016 Vuoden 2016 Scandinavian Defendon Suurleiri- Kotkassa 2.-3.4.2016 LEIRIN OHJAAJAT: Jyrki Saario -pääkouluttaja Scandinavian Defendo Antti Nurmi 4.aste musta vyö Defendo -Defendo Blue pääkouluttaja -I.D.D.I-

Lisätiedot

Yhteistyössä ihminen ja luonto

Yhteistyössä ihminen ja luonto HELLÄVARAISTA IHONHOITOA Vauvojen ja lasten ihonhoitosarja puhtaasta luonnosta Yhteistyössä ihminen ja luonto Marja Entrich Biologisen ihonhoidon edelläkävijä maailmassa jo vuodesta 1943 Anna lapsellesi

Lisätiedot

WWW.CUTRIN.FI. Uskomattoman ihana tuotesarja! Olen suositellut sitä kaikille ystävilleni. - Maarit, 50 v., myyntiryhmän päällikkö, Helsinki

WWW.CUTRIN.FI. Uskomattoman ihana tuotesarja! Olen suositellut sitä kaikille ystävilleni. - Maarit, 50 v., myyntiryhmän päällikkö, Helsinki WWW.CUTRIN.FI Uskomattoman ihana tuotesarja! Olen suositellut sitä kaikille ystävilleni. - Maarit, 50 v., myyntiryhmän päällikkö, Helsinki CUTRIN PREMIUM VIE HIUSTESI HYVINVOINTI ASTETTA PIDEMMÄLLE: Kauniiden

Lisätiedot

Pyykkärin Asiakaslehti

Pyykkärin Asiakaslehti Pyykkärin Asiakaslehti Ykkösasia, Lokakuu 2016 Lehden toimittaja: Pesupalvelu P.O. Ikonen. Osoite: Helsingintie 1 A 5, 49460 Hamina. Yrittäjä Pertti Ikonen: puh.0400-714439 Internetsivut: www.pesupalvelu.fi,

Lisätiedot

MIKSI SIIVOTAAN SIIVOAMISELLA

MIKSI SIIVOTAAN SIIVOAMISELLA MIKSI SIIVOTAAN? MIKSI SIIVOTAAN SIIVOAMISELLA YLLÄPIDETÄÄN JÄRJESTYSTÄ POISTETAAN LIKAA HOIDETAAN PINTOJA JA SUOJATAAN NIITÄ KULUMISELTA LUODAAN VIIHTYISÄ, PUHDAS, TERVEELLINEN JA TURVALLINEN ASUINYMPÄRISTÖ

Lisätiedot

Tervetuloa vastaanottamaan joulua lauantaina 1.12. Myllypuron Ostarille! Muitta mutkitta

Tervetuloa vastaanottamaan joulua lauantaina 1.12. Myllypuron Ostarille! Muitta mutkitta Joulu on taas, joulu on taas MYLLYPURON OstarilLa! Tervetuloa vastaanottamaan joulua lauantaina 1.12. Myllypuron Ostarille! Muitta mutkitta VILINÄÄ, VILSKETTÄ, RÄTINÄÄ, RÄISKETTÄ Joulu alkaa Ostarilta!

Lisätiedot

Sukelluskalastuksen SM-2015 kilpailu

Sukelluskalastuksen SM-2015 kilpailu Sukelluskalastuksen SM-2015 kilpailu 25.7.- 26.7.2015 Uusikaupunki (Vekara-Katanpää) SM kilpailupäivät ja kisa-ajat: Lauantai 25.7.2015 Vekara ( 3. VEKARA OPEN ) 13.00 17.45 15 min+ 4,5 tuntia Sunnuntai

Lisätiedot

Parasta käsihygieniaa Ammatilliseen käyttöön

Parasta käsihygieniaa Ammatilliseen käyttöön Parasta käsihygieniaa Ammatilliseen käyttöön Kädet ovat tärkeimmät työvälineesi! Teetpä melkein mitä tahansa työtä, työskentelet käsilläsi. Kätesi siistivät, valmistavat ja tarjoilevat ruokaa, korjaavat,

Lisätiedot

PESUAINEET. Tehokkaat esikäsittely- ja ylläpitopuhdistusaineet sisä- ja ulkokäyttöön!

PESUAINEET. Tehokkaat esikäsittely- ja ylläpitopuhdistusaineet sisä- ja ulkokäyttöön! PESUAINEET Tehokkaat esikäsittely- ja ylläpitopuhdistusaineet sisä- ja ulkokäyttöön! TIKKURILAN PESUAINEET PERUSTEELLISEEN PUHDISTUKSEEN Oikealla esikäsittelypesulla varmistat maalaus systeemin toimivuuden

Lisätiedot

Aubrey Age-Defying Therapy Mask kuoriva naamio 90ml 12,90. Aubrey Calming Skin Therapy Cleanser puhdistusvoide 100ml 12,77 13,04 9,98 25,53 26,09

Aubrey Age-Defying Therapy Mask kuoriva naamio 90ml 12,90. Aubrey Calming Skin Therapy Cleanser puhdistusvoide 100ml 12,77 13,04 9,98 25,53 26,09 Abies täyteläinen marjavoide kasvoille 50 ml Therapy Cleanser puhdistusvoide100ml 27,80 Therapy Mask kuoriva naamio 90ml 12,90 12,90 25,80 25,80 Therapy Moisturizer 50ml 19,46 Therapy Serum anti-age kasvoseerumi

Lisätiedot

LOKAKUU. Nauti syksyn tuoksuista OSTA 3, MAKSA 2! RYHDY TYÖKAVERIKSENI! TULE MUKAAN PARTYLITELLE! Kaikki Market Fresh -Kynttiläpurkit

LOKAKUU. Nauti syksyn tuoksuista OSTA 3, MAKSA 2! RYHDY TYÖKAVERIKSENI! TULE MUKAAN PARTYLITELLE! Kaikki Market Fresh -Kynttiläpurkit 10/2015 LOKAKUU TULE MUKAAN PARTYLITELLE! RYHDY TYÖKAVERIKSENI! #PartyLiteYourWay #ShareWhatYouLove #JoinTheParty #HappyPartyLitePeople Kaikki Market Fresh -Kynttiläpurkit OSTA 3, MAKSA 2! Nauti syksyn

Lisätiedot

Tea Tree -sarjan jokainen tuote sisältää aitoa australialaista teepuuöljyä,

Tea Tree -sarjan jokainen tuote sisältää aitoa australialaista teepuuöljyä, TUOTEOPAS 2015 2 Tea Tree -sarjan jokainen tuote sisältää aitoa australialaista teepuuöljyä, joka tunnetaan kautta maailman hoitavista, antiseptisista ja puhdistavista ominaisuuksistaan. Tea Tree -tuotteet

Lisätiedot

Kasvojen pikavirkistys (40 min) 43 Hoidon kulku: alkupuhdistus, kuorinta ihotyypin mukaisella kuorinta-aineella, tehoseerumi, naamio ja hoitovoide

Kasvojen pikavirkistys (40 min) 43 Hoidon kulku: alkupuhdistus, kuorinta ihotyypin mukaisella kuorinta-aineella, tehoseerumi, naamio ja hoitovoide TUULAN KAUNEUSKAMMARIN HINNASTO 01.01.2009 KASVOHOIDOT Nuorten ihon puhdistus alle 18 v. (60 min) 40 alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide

Lisätiedot

OSTA RAIKAS SITRUUNANEKTARI 3-SYDÄNKYNTTILÄMALJA JA SAAT SCENT PLUS MELTS -PAKKAUKSEN ILMAISEKSI! FRESH HOME, LUONNOLLISTA RAIKKAUTTA

OSTA RAIKAS SITRUUNANEKTARI 3-SYDÄNKYNTTILÄMALJA JA SAAT SCENT PLUS MELTS -PAKKAUKSEN ILMAISEKSI! FRESH HOME, LUONNOLLISTA RAIKKAUTTA 1.-25.1.2016 OSTA RAIKAS SITRUUNANEKTARI 3-SYDÄNKYNTTILÄMALJA JA SAAT SCENT PLUS MELTS -PAKKAUKSEN ILMAISEKSI! FRESH HOME, LUONNOLLISTA RAIKKAUTTA RAIKAS ALOE & EUKALYPTUS SETTI Raikas kuin aamuinen sade

Lisätiedot

SCHUPP Massage-Lotion Neutral

SCHUPP Massage-Lotion Neutral HIERONTAVÄLIAINEET SCHUPP Massage-Lotion Neutral Suosituin hierontaväliaineemme. Hyvät hierontaominaisuudet, helppo annostella sopiva määrä. Taloudellinen käytössä. Sisältää aloe veraa, allantoinia, E-vitamiinia

Lisätiedot

04/2014. Emännät/Isännät & Asiakkaat HUHTIKUU. Tutustu jännittävään PartyLite maailmaan!

04/2014. Emännät/Isännät & Asiakkaat HUHTIKUU. Tutustu jännittävään PartyLite maailmaan! 04/2014 Emännät/Isännät & Asiakkaat HUHTIKUU by Tutustu jännittävään PartyLite maailmaan! Asiakkaille by Havaijin hibiscus 60014042 - TUIKKIVAT 24 KPL JA VOTIIVIT 12 KPL 29,90 (Kuvastohinta 40,80, sis.

Lisätiedot

SCHUPP Massage-Lotion Neutral

SCHUPP Massage-Lotion Neutral HIERONTAVÄLIAINEET SCHUPP Massage-Lotion Neutral Suosituin hierontaväliaineemme. Hyvät hierontaominaisuudet, helppo annostella sopiva määrä. Taloudellinen käytössä. Sisältää aloe veraa, allantoinia, E-vitamiinia

Lisätiedot

LABORATORIOALAN LUENTOPÄIVÄT 2015

LABORATORIOALAN LUENTOPÄIVÄT 2015 LABORATORIOALAN LUENTOPÄIVÄT 2015 18.5. 19.5.2015 Kylpylähotelli Rauhalahti Kuopio LUENTOPÄIVIEN NÄYTTEILLEASETTAJAT Mikroskopia Ympäristöanalytiikka Koulutus hyväksytään sertifioitujen näytteenottajien

Lisätiedot

Tyydytä ihosi tarpeet UUSILLA ainutlaatuisilla ihonhoitotuotteilla!

Tyydytä ihosi tarpeet UUSILLA ainutlaatuisilla ihonhoitotuotteilla! Tyydytä ihosi tarpeet UUSILLA ainutlaatuisilla ihonhoitotuotteilla! Esittelyssä Sisältää A-, C- ja E-vitamiineja Luonnon ja tieteen onnistunut liitto NouriFusion Uusi monivitamiini-ihonhoitosarja Nuorekas,

Lisätiedot

KULJETUSKALUSTON PUHDISTUSAINEET K U L J E T U S K A L U S T O N P U H D I S T U S A I N E E T

KULJETUSKALUSTON PUHDISTUSAINEET K U L J E T U S K A L U S T O N P U H D I S T U S A I N E E T K U L J E T U S K A L U S T O N P U H D I S T U S A I N E E T KULJETUSKALUSTON PUHDISTUSAINEET Puhelin (03) 780 2363 SIVU 2 l KULJETUSKALUSTON PUHDISTUSAINEET www.solmaster.fi Kestävän kehityksen puolesta

Lisätiedot

1. OMA ASENNE RATKAISEE AINA MAHDOLLISUUDET MIHIN VAIN

1. OMA ASENNE RATKAISEE AINA MAHDOLLISUUDET MIHIN VAIN 1. OMA ASENNE RATKAISEE AINA MAHDOLLISUUDET MIHIN VAIN Omat asenteet Kuusi tärkeää asennetta ja ominaisuutta: - Ole ylpeä tuotteista, yhtiöstä, itsestäsi ja omasta toiminnastasi. - Ole innokas oppimaan

Lisätiedot

Fresh Home PÄÄSTÄ VALLOILLEEN TÄSSÄ KUUSSA JUHLISTAMME ENTISTÄ SUUREMPAA RAIKASTAVIEN TUOKSUJEN VALIKOIMAAMME - FRESH HOME BY PARTYLITE.

Fresh Home PÄÄSTÄ VALLOILLEEN TÄSSÄ KUUSSA JUHLISTAMME ENTISTÄ SUUREMPAA RAIKASTAVIEN TUOKSUJEN VALIKOIMAAMME - FRESH HOME BY PARTYLITE. PÄÄSTÄ Fresh Home VALLOILLEEN TÄSSÄ KUUSSA JUHLISTAMME ENTISTÄ SUUREMPAA RAIKASTAVIEN TUOKSUJEN VALIKOIMAAMME - FRESH HOME BY PARTYLITE. ASIAKAStarjoukset RAIKKAIMMAT tuoksut Fresh Home by PartyLite -tuoksukokoelmaan

Lisätiedot

SIIVOUSTUOTTEET. Peili- ja ikkunaliina Ultimate. Keittiöliina Ruutukainen. 5tähden talousliina. 1402005, koko 40x40 cm

SIIVOUSTUOTTEET. Peili- ja ikkunaliina Ultimate. Keittiöliina Ruutukainen. 5tähden talousliina. 1402005, koko 40x40 cm Peili- ja ikkunaliina Ultimate 1402005, koko 40x40 cm Ikkunan ja peilin pesu vaatii erikoisliinan, jotta lopputulos olisi kirkas ja raidaton. Ultimate peili- ja ikkunaliinalla on loistavat ominaisuudet

Lisätiedot

LV21772 BE HETI Klooripesu 1 L

LV21772 BE HETI Klooripesu 1 L TM40214 LV92200 LV21772 LV92196 Tummeli yleis-/hoitovoide, 410g LV Huuhteluainetiiviste, 750 ml LV Huuhteluaine, 5 l LV Color pyykinpesuneste, 1,5 l Tummeli yleisvoide auttaa säilyttämään ihon terveenä

Lisätiedot

Ilmoittauminen 31.12.2005 mennessä oheisella lomakkeella.

Ilmoittauminen 31.12.2005 mennessä oheisella lomakkeella. 2005-12-12 ARVOISA YHTEISTYÖKUMPPANI JOULUN AJAN AUKIOLOAJAT Sealco Oy on auki joulun väliviikon normaalisti. Lähdemme joulunviettoon 22.12.05 klo 16.00 ja palaamme sorvin ääreen tiistaina 27.12 klo 8.00.

Lisätiedot

9,40 /4 säkkiä. 29,- /pari

9,40 /4 säkkiä. 29,- /pari ItäMaito Suvi puutarhamulta, 40 L Rajoitettu erä! Ranger 360 glyfosaatti, 20 L 69,- Toukokuun 2016 tarjoukset Paikallinen. Palveleva. Edullinen. Myymälät avoinna ma-pe 8.30-15.30 Poikkeuksena: Ilomantsi

Lisätiedot

Matot halutulla designilla.

Matot halutulla designilla. Matot halutulla designilla. Aulamaton tummat ja usein harmaat sävyt ovat luonnollisesti hyviä syksyllä ja talvella, kun matto on kovalla koetuksella. Ulkona on likaista ja jaloissa kantautuu sisälle lunta,

Lisätiedot

Tervetuloa koirajuoksun ja 1-koiran kärry Suomen Mestaruuskilpailuihin

Tervetuloa koirajuoksun ja 1-koiran kärry Suomen Mestaruuskilpailuihin Tervetuloa koirajuoksun ja 1-koiran kärry Suomen Mestaruuskilpailuihin 7.-8.10.2017 Kilpailupaikan osoite: Rauhalantie 50, Mäntsälä www.uvu.fi/sm2017 AIKATAULU LAUANTAI Kilpailutoimisto aukeaa kello 7:30

Lisätiedot

Nuorten kasvohoito alle 18 v. 50 Hoidon kulku: alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide

Nuorten kasvohoito alle 18 v. 50 Hoidon kulku: alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide TUULAN KAUNEUSKAMMARIN HINNASTO KASVOHOIDOT Nuorten kasvohoito alle 18 v. 50 alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, Kasvojen pikavirkistys 50 alkupuhdistus, ihotyypin mukainen

Lisätiedot