LV21772 BE HETI Klooripesu 1 L

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "LV21772 BE HETI Klooripesu 1 L"

Transkriptio

1 TM40214 LV92200 LV21772 LV92196 Tummeli yleis-/hoitovoide, 410g LV Huuhteluainetiiviste, 750 ml LV Huuhteluaine, 5 l LV Color pyykinpesuneste, 1,5 l Tummeli yleisvoide auttaa säilyttämään ihon terveenä ja vastustuskykyisenä sekä pehmentää rohtuneen ihon ja kovettumat. LV Huuhteluainetiiviste hoitaa tekstiilien kuituja pitäen vaatteet pehmeinä ja miellyttävän tuntuisina. BE11931 LV BE22261 LV HETI Desipesu 1L LV Color Professional pyykinpesuaine, 8 kg HETI Klooripesu 1 L LV Pyykinpesujauhe White Professional, 8 kg HETI Desipesu on bakteereita ja pieneliöitä tappava ja niiden kasvua estävä desinfioiva neste. HETI Desipesu soveltuu puhdistukseen. Tiivistetty hieno- ja kirjopyykinpesujauhe erityisesti värillisille tekstiileille. Soveltuu erityisen hyvin herkkäihoisille. Ei sisällä valkaisuainetta, hajusteita eikä väriaineita. ph 10,3. Tekstiilien huuhteluaine. Hoitaa kankaan kuituja, palauttaa niiden luonnollisen pehmeyden ja poistaa sähköisyyttä helpottaen pyykin jälkikäsittelyä. HETI Klooripesu on monikäyttöinen desinfioiva puhdistusaine tiloihin, joissa on korkeat hygieniavaatimukset. Valkaisee tehokkaasti. Poistaa hometta ja hajuja. LV Color pyykinpesuneste kirjopyykille. Iholle ja luonnolle hellävarainen, nestemäinen pyykinpesuaine poistaa tahrat ja lian tehokkaasti säilyttäen vaatteiden värit kirkkaina. Tiivistetty pyykinpesujauhe kaikkien tekstiilien pesuun, myös valkopyykille. Soveltuu erityisen hyvin herkkäihoisille. Ei sisällä hajusteita eikä väriaineita. ph 10,3.

2 LV91600 LV12301 LV92300 LV LV Roll-on Antiperspirantti LV Astianpesuaine Joutsen, 1-5 l LV Astianpesuaine, 500 ml Hajusteettoman, väriaineettoman ja parabeenittoman antiperspirantin kaksivaiheinen teho ehkäisee sekä hienhajun muodostumista että kainaloiden kostumista. Tuotteen sisältämä allantoiini rauhoittaa ja hoitavat öljyt pehmentävät ihoa. Hajusteeton antiperspirantti jättää tilaa muille tuoksuille. LV Roll-On Antiperspirantilla on Allergia- ja astmaliiton tunnus. LV Astianpesuaine Joutsen pesee astiat tehokkaasti, mutta on samalla hellävarainen käsille. Se ei sisällä hajusteita eikä väriaineita ja sopii täten erinomaisesti herkkäihoisille ja allergisille. LV Astianpesuaine pesee astiat tehokkaasti, mutta on samalla hellävarainen käsille. Se ei sisällä hajusteita eikä väriaineita ja sopii täten erinomaisesti herkkäihoisille ja allergisille. LV Konetiskitabletti, 32 kpl / pkt TM40224 BE BE33820 BE Tummeli yleis-/hoitovoide, 125g HETI Puhdas Joutsen 1,5 kg HETI Uuni & Grilli 1L HETI Puhdas Joutsen 1,5 kg soveltuu astioiden koneelliseen pesuun sekä ruokailuvälineiden, posliinin, ruostumattoman teräksen ym. materiaalien liotukseen. Ruostumattomien teräspintojen esim. uunien ja grillien puhdistusaine. Irrottaa tehokkaasti rasvan ja kiinnipalaneen lian. HETI Hempeä tekstiilien huuhteluaine, 5 l Tummeli yleisvoide auttaa säilyttämään ihon terveenä ja vastustuskykyisenä sekä pehmentää rohtuneen ihon ja kovettumat. LV Konetiskitablettien entsyymikoostumus irrottaa pinttyneenkin lian astioiden pinnasta. Tabletti pesee tehokkaasti, mutta ei sakkaannu putkistoihin eikä pesukoneeseen. LV Konetiskitabletit on päällystetty suojakelmulla, joka liukenee veteen. Suojakelmu estää tuotteen pölyämisen ja suojaa tiskikoneen käyttäjän käsien ihoa. HETI Hempeä tekstiilien huuhteluaine lisää tekstiilien pehmeyttä ja poistaa sähköisyyttä. Tuote sopii kaikille tekstiileille sekä koneja käsinpesuun. HETI Hempeä tekee pyykistä ilmavan pehmeää ja antaa raikkaan, miedon tuoksun.

3 BE BE20670 BE LV HETI Kirjo -pyykinpesujauhe, 6 kg HETI Aloe Vera -pyykinpesujauhe, 2,5 kg HETI Pehmeä Joutsen -pyykinpesuneste, 5 l HETI Kirjo on tiivistetty pyykinpesujauhe valko- ja kirjopyykille käsin- ja konepesuun. Tuote soveltuu hyvin mikrokuiduille ja siivoustekstiilien pesuun. HETI Aloe Vera on matalavaahtoinen, miedosti hajustettu pyykinpesujauhe. Pyykki pehmenee ilman erillisen huuhteluaineen käyttöä. Hajusteeton HETI Pehmeä Joutsen soveltuu hyvin mikrokuidulle sekä siivouspyykinpesuun. Tuotteella voi pestä myös hienopyykin sekä urheilutekstiilit. HETI Pehmeä Joutsen ei sovellu villalle ja silkille eikä sisällä valkaisuaineita. LV Color nestemäinen pyykinpesutabletti, 16 kpl / pkt LV91440 LV91494 BP32100 P7711 LV Perusvoide Plus 150 ml tuubi LV Kosteusemulsio 500 ml pumpulla ICY kylmägeeli, 150 ml tuubi LV Perusvoide Plus on täyteläinen ja nopeasti imeytyvä perusvoide, joka sopii erityisesti erittäin kuivan ihon hoitoon. Voiteen rasvapitoisuus on 33,5 % ja se sisältää kosteuttavien aineiden lisäksi ihoa rauhoittavia ainesosia. Tuote sopii erittäin hyvin esimerkiksi jalkavoiteeksi. Hajusteettoman ja väriaineettoman koostumuksensa ansiosta LV Perusvoide Plus sopii erinomaisesti atoopikoille. Voiteella Astmaliiton tunnus. LV Kosteusemulsio on tarkoitettu koko vartalon ihon kosteutukseen. Sen kevyt koostumus tekee siitä helposti levitettävää ja nopeasti imeytyvää. Emulsio sisältää kotimaista ksylitolia ja glyserolia, jotka ovat tehokkaita kosteuttajia. Allantoiini rauhoittaa herkkää ja ärtynyttä ihoa. Emulsion rasvapitoisuus on 11 % ja se sisältää 4 % kosteuttavia aineita. LV Kosteusemulsio ei sisällä hajusteita tai väriaineita ja se sopii erinomaisesti atoopikoille käyttöön. Tuotteella astmaliiton tunnus. ICY Kylmägeeli on tehokas, turvallinen sekä nopea kipujen ja tulehdusten lievittäjä. PeraSafe välineiden kemiallinen desinfektio- ja nestesterilointi -aine. Helppokäyttöiseen LV Color nestemäiseen pyykinpesutablettiin on tiivistetty loistava pesuteho. Pyykinpesutabletti pesee pyykin ja poistaa tahrat säilyttäen värit kirkkaina. PeraSafe on välineiden kemiallinen desinfektioja nestesterilointi -aine. Se on laajaspektrinen, nopea ja turvallinen käyttää.

4 OL BP BP BP OL Antistaatti 100 ml suihkepullo Desinfektol H 100 ml pullo Desinfektol H 500 ml pullo Desinfektol T 5 l kanisteri Tehokas, turvallinen ja nopea. OL Antistaatti puhdistaa ja desinfioi sekä poistaa sähköisyyden. Soveltuu lääketieteellisten sähkölaitteiden, näppäimistöjen ja hiirten desinfioivaan puhdistukseen laitteen valmistajan ohjeet huomioiden. Desinfektol H on antiseptinen etanolipohjainen desinfektioaine, joka soveltuu mm. haavojen ja ihovammojen desinfiointiin. Lähes tuoksuton valmiste ei kirvele. Sisältää ksylitolia ja soveltuu myös suun huuhteluun. Desinfektol H on antiseptinen etanolipohjainen desinfektioaine, joka soveltuu mm. haavojen ja ihovammojen desinfiointiin. Lähes tuoksuton valmiste ei kirvele. Sisältää ksylitolia ja soveltuu myös suun huuhteluun. Desinfektol T on etanolipohjainen tehokas desinfektioaine pinnoille ja välineille. Desinfektol T sopii sellaisenaan kaikkien alkoholia kestävien pintojen myös useimpien muovimateriaalien puhdistukseen ja desinfektioon kaikkialla teollisuudessa, elintarvikehygieniassa ja eläinten hoidossa.

5 BP BP BP26818 LV26824 Desinfektol T 500 ml ihon ja pintojen puhdistamiseen Desinfektol P 500 ml pumppupullo ihon ja pintojen puhdistamiseen LV Käsihuuhde, 100 ml - 1 l LV Pesupyyhe, 12 kpl / pkt Desinfektol T on etanolipohjainen tehokas desinfektioaine pinnoille ja välineille. Desinfektol T sopii sellaisenaan kaikkien alkoholia kestävien pintojen myös useimpien muovimateriaalien puhdistukseen ja desinfektioon kaikkialla teollisuudessa, elintarvikehygieniassa ja eläinten hoidossa. Desinfektol P soveltuu kaikkien alkoholia kestävien materiaalien puhdistamiseen. Se sopii erinomaisesti mm. lasija teräspinnoille, jotka se jättää kauniin kiiltäväksi. LV Käsihuuhde on tehokas ja turvallinen käsihuuhde käyttöön. Etanolipohjainen käsihuuhde on koostumukseltaan helposti levittyvää ja nopeasti kuivuvaa. LV Käsihuuhde sisältää ihoa hoitavaa ja kosteuttavaa glyserolia ja se sopii erittäin hyvin atoopikoille. LV Käsihuuhde ei sisällä hajusteita tai väriaineita. Tuotteella astmaliiton tunnus. LV Pesupyyhkeitä käytetään kuivan ja herkän ihon puhdistukseen, vuodepotilaan kokopesuun, inkontinenssipotilaan ihon puhdistukseen sekä vaipanvaihtopesuun. Pyyhkeillä voidaan korvata vesipesuja. Tehokkaat ja samalla hellävaraiset pesupyyhkeet eivät sisällä hajusteita tai väriaineita. Tuotteella astmaliiton tunnus. LV Pesupyyhkeitä käytetään sellaisenaan kuivan ja herkän ihon puhdistukseen, vuodepotilaan kokopesuun ja inkontinenssipotilaan ihon puhdistukseen sekä vaipanvaihtopesuun.

6 LV26825 BE67010 BE LV LV Pesuvoide, 500 ml -1l HETI Trio 1 L HETI Jälkidesi spray 500 ml LV Käsi- ja vartalovoide 200 ml tuubi LV Pesuvoide sopii kuivan ja herkän ihon pesuun, vuodepotilaan kokopesuun, inkontinenssipotilaan ihon puhdistukseen sekä vaipanvaihtopesuun. Hellävarainen pesuvoide ei sisällä hajusteita tai väriaineita. Tuotteella on Allergiaja astmaliiton tunnus. LV Pesuvoide sisältää ihoa suojaavia, hoitavia ja kosteuttavia aineita. Hellävarainen pesuvoide soveltuu käyttöön. LV Pesuvoide soveltuu erinomaisesti vedettömään pesuun, mutta se liukenee myös veteen eikä tuki viemäreitä. HETI Trio soveltuu pintojen puhdistukseen ja desinfiointiin käsisekä konemenetelmin. Tuotteen desinfioivana aineena Kloramin-T. HETI Trio pitää myös siivousvälineet puhtaina ja hajuttomina. HETI Jälkidesi spray on käyttövalmis alkoholipitoinen liuos elintarvike- ja muiden korkean hygieniantilojen puhtaiden pintojen, sekä laitteiden desinfiointiin. Käytä tuotetta väli- tai loppudesinfiointiin, jolloin varmistat hygieenisen lopputuloksen. Tuote sumutetaan pinnalle ja haihtuessaan se desinfioi. LV Käsi- ja vartalovoide hoitaa ja kosteuttaa ihoa. Voide soveltuu myös koko vartalon ihon ja jalkojen hoitoon. LV Käsi- ja vartalovoide levittyy ja imeytyy hyvin eikä jätä ihoa tahmeaksi. Voide edistää kuivan ja karhean ihon paranemista. Iho tuntuu välittömästi pehmeältä ja kimmoisalta. LV Käsi- ja vartalovoide sopii käytettäväksi kaikenikäisten ihon hoitoon. LV Käsi- ja vartalovoide on ammattilaisen valinta.

7 LV95200 LV64304 LV92384 LV91382 LV Hiushoitoaine 200 ml LV Palasaippua, 100 g LV suihkusaippua, 250 ml LV biohajoava nestesaippua, 300 ml LV Hiustenhoitoaine on mieto, erityisesti herkkäihoisille sopiva hiustenhoitoaine, joka tekee hiukset pehmeiksi ja helposti kammattaviksi sekä lisää niiden luonnollista kiiltoa. Sopii kaikille hiustyypeille. LV Hiustenhoitoaine ei sisällä silikonia, hajusteita, väriaineita eikä parabeeneja. Tuotteella on Allergiaja astmaliiton tunnus. Palasaippua on LV-tuotesarjan ensimmäinen tuote, ja se on kehitetty yhteistyössä ihotautiopin professorin Lars-Erik Sonckin kanssa. Se sopii käsien ja koko kehon useinkin toistuvaan pesuun eikä se kuivata tai ärsytä ihoa. LV Palasaippua ei sisällä hajusteita, väriaineita eikä parabeeneja. Tuotteella on Allergiaja astmaliiton tunnus, jonka takia se sopii erinomaisesti atoopikoille. LV Palasaippua valmistetaan aidosta saippuasta eikä se sisällä tensidejä, joten tuote sopii myös tensideille allergisille. LV suihkusaippua sopii koko vartalon useinkin toistuvaan pesuun. Koostumukseltaan mieto suihkusaippua ei kuivata tai ärsytä ihoa. LV suihkusaippua ei sisällä hajusteita tai väriaineita. Tuotteella astmaliiton tunnus. LV Biohajoava nestesaippua sopii käsien ja koko vartalon pesuun. Hellävarainen koostumus ei kuivata tai ärsytä ihoa. LV Nestesaippua ei sisällä hajusteita, väriaineita eikä parabeeneja. Tuotteella astmaliiton tunnus, jonka takia se sopii hyvin atoopikoille. LV Nestesaippua valmistetaan aidosta saippuasta eikä se sisällä tensidejä, joten tuote sopii myös tensideille allergisille.

8 LV26809 BE26980 LV Pesuneste, 500 ml -1l HETI Raikas ilmanraikastaja, 150 ml Tehokas, turvallinen ja miellyttävä pesuneste käsien ja koko vartalon ihon pesuun kaikenikäisille. Voidaan käyttää myös hiusten pesuun. Hellävarainen pesuneste ei sisällä hajusteita tai väriaineita. Tuotteella astmaliiton tunnus. LV Pesuneste huuhtoutuu helposti ja soveltuu käyttöön. Se sisältää kosteuttavaa glyserolia, joka ehkäisee ihon kuivumista. LV Pesuneste sopii myös atoopikoille sekä usein toistuvaan pesuun miedon koostumuksensa ansiosta. Erinomainen yhteensopivuus LV Käsihuuhteen kanssa. HETI Raikas on tehokas ilmanraikastaja, joka sitoo ja neutraloi epämiellyttäviä hajuja. Jättää miellyttävän ja raikkaan päärynän tuoksun.

Parasta käsihygieniaa Ammatilliseen käyttöön

Parasta käsihygieniaa Ammatilliseen käyttöön Parasta käsihygieniaa Ammatilliseen käyttöön Kädet ovat tärkeimmät työvälineesi! Teetpä melkein mitä tahansa työtä, työskentelet käsilläsi. Kätesi siistivät, valmistavat ja tarjoilevat ruokaa, korjaavat,

Lisätiedot

sdasd Ensihoito - terveys - turvallisuus M12001 Purell käsidesi 60 ml Käsidesi joka mahtuu vaikka taskuun.

sdasd Ensihoito - terveys - turvallisuus M12001 Purell käsidesi 60 ml Käsidesi joka mahtuu vaikka taskuun. M12001 Purell käsidesi 60 Käsidesi joka mahtuu vaikka taskuun. PW15768673 ProWipes desinfektiopyyhe, alkoholiton, 300mm x 200mm, 25kpl/pkt Alkoholiton desinfektiopyyhe non-invasiivisille välineille ja

Lisätiedot

DERMALOG IHONHOITO. DERMALOG huolehtii ihosta ja ympäristöstä. Se on puhdasta DERMALOGiikka

DERMALOG IHONHOITO. DERMALOG huolehtii ihosta ja ympäristöstä. Se on puhdasta DERMALOGiikka DERMALOG IHONHOITO Se on puhdasta DERMALOGiikka DERMALOG huolehtii ihosta ja ympäristöstä DERMALOG HOPEASARJA MUISTATHAN ETTÄ IHO KAIPAA SÄÄNNÖLLISTÄ HOITOA PÄIVITTÄIN YMPÄRI VUODEN. FACE CREAM TIESITHÄN...

Lisätiedot

KEMIKAALIT SIIVOUSAINEET

KEMIKAALIT SIIVOUSAINEET Toimitilojen eri pintojen säännölliseen puhdistukseen ja hoitoon. Vahvat tiivisteet lattioiden, ikkunoiden, märkätilojen yms. puhdistukseen. Ikaroksella on täydellinen ja korkealuokkainen sarja puhdistusaineta

Lisätiedot

JOUTSENMERKITTY IHONHOITOSARJA

JOUTSENMERKITTY IHONHOITOSARJA Dermalog perusvoidetta valittaessa tulee ottaa huomioon: Eri perusvoiteiden tärkein erottava tekijä on voiteiden rasvapitoisuus. Sopiva voide valitaan ihotyypin mukaan. Ihotyypit voidaan luokitella neljään

Lisätiedot

TUOTEKUVASTO TEOLLISUUDEN JA LABORATORIOIDEN TARPEISIIN

TUOTEKUVASTO TEOLLISUUDEN JA LABORATORIOIDEN TARPEISIIN TUOTEKUVASTO TEOLLISUUDEN JA LABORATORIOIDEN TARPEISIIN 2014 2015 Laatu- ja ympäristöasiat Olee sitoutuneet ISO 9001 ja ISO 14001 -laatu- ja ympäristöohjelmiin. Berner Oy:n Helsingin toimipisteet ovat

Lisätiedot

ALLERGIA- JA JOUTSENMERKITTY IHONHOITOSARJA

ALLERGIA- JA JOUTSENMERKITTY IHONHOITOSARJA perusvoidetta valittaessa tulee ottaa huomioon: Eri perusvoiteiden tärkein erottava tekijä on voiteiden rasvapitoisuus. Sopiva voide valitaan ihotyypin mukaan. Ihotyypit voidaan luokitella neljään ryhmään:

Lisätiedot

AMERICOL KÄSIENPESUAINE, PUNAINEN

AMERICOL KÄSIENPESUAINE, PUNAINEN AMERICOL KÄSIENPESUAINE, PUNAINEN Käsienpesuhyytelö keskiraskaalle lialle kuten öljy, rasva, bitumi, kumi jne. Sopii erinomaisesti korjaamoille, metalliteollisuudelle, tietyömaille yms. Käsienpesutahna,

Lisätiedot

BERNER PRO PUHDISTUSAINEET

BERNER PRO PUHDISTUSAINEET BERNER PRO PUHDISTUSAINEET Berner Pro on ammattilaisen strateginen kumppani. Erikoisosaamisemme keskittyy terveydenhuoltoon, laboratorioalaan, eläinten hyvinvointiin sekä ammattisiivoukseen ja keittiöhygieniaan.

Lisätiedot

Kevät 2013 www.suurisiivousopas.fi

Kevät 2013 www.suurisiivousopas.fi Kevät 2013 www.suurisiivousopas.fi Kiilto Clean Club Puhdasta, raikasta pyykkiä! Osta riittoisa säästökoko, saat Erisan huuhteluainetivisteen 1L kaupan päälle! Zeoliititon pesuaine säästää konetta ja pyykkiä

Lisätiedot

SCHUPP Massage-Lotion Neutral

SCHUPP Massage-Lotion Neutral HIERONTAVÄLIAINEET SCHUPP Massage-Lotion Neutral Suosituin hierontaväliaineemme. Hyvät hierontaominaisuudet, helppo annostella sopiva määrä. Taloudellinen käytössä. Sisältää aloe veraa, allantoinia, E-vitamiinia

Lisätiedot

PYYKKISARJA FAMILY WHITE LAUNDRY LIQUID COLOR WASH SILK 30/60 SOFT SWIPE BALL. Löydät meidät myös Facebookista: HomCare Finland Oy

PYYKKISARJA FAMILY WHITE LAUNDRY LIQUID COLOR WASH SILK 30/60 SOFT SWIPE BALL. Löydät meidät myös Facebookista: HomCare Finland Oy PYYKKISARJA FAMILY WHITE LAUNDRY LIQUID COLOR WASH SILK 30/60 SOFT SWIPE BALL Juurikuja 4, 03100 Nummela puhelin (09) 224 8910 Y-tunnus 1106156-2 www.homcare.fi Löydät meidät myös Facebookista: HomCare

Lisätiedot

Vainio Lifestyle. Turpeen salaisuus. Personoidut liikelahjat. Esittely 2

Vainio Lifestyle. Turpeen salaisuus. Personoidut liikelahjat. Esittely 2 Tuotekuvasto 2011 Esittely 2 Vainio Lifestyle Haluamme tarjota tuotteita joiden raaka-aineet ovat korkealuokkaisia ja ympäristöystävällisiä. Vainio Lifestyle pakkausten ulkoasussa korostuu tuotteiden puhtaus,

Lisätiedot

ryhmä / myyjä Kiitos! Ostaessasi Mosho-tuotteita tuet samalla hyvää asiaa KORKEALAATUISIA IHONHOITOTUOTTEITA KOKO PERHEELLE

ryhmä / myyjä Kiitos! Ostaessasi Mosho-tuotteita tuet samalla hyvää asiaa KORKEALAATUISIA IHONHOITOTUOTTEITA KOKO PERHEELLE varainhankintaa medelanskaffning Tue toimintaamme ryhmä / myyjä Kiitos! Ostaessasi Mosho-tuotteita tuet samalla hyvää asiaa KORKEALAATUISIA IHONHOITOTUOTTEITA KOKO PERHEELLE Yhteisen päämäärän hyväksi

Lisätiedot

K Ä S I H Y G I E N I a K Ä S I H Y G I E N I A

K Ä S I H Y G I E N I a K Ä S I H Y G I E N I A K Ä S I H Y G I E N I a K Ä S I H Y G I E N I A Puhelin (03) 780 2363 SIVU 2 l KÄSIHYGIENIA www.solmaster.fi Kestävän kehityksen puolesta Solmaster Oy on johtava yksityinen pohjoismainen teollisuuskemikaalien

Lisätiedot

SCHUPP Massage-Lotion Neutral

SCHUPP Massage-Lotion Neutral HIERONTAVÄLIAINEET SCHUPP Massage-Lotion Neutral Suosituin hierontaväliaineemme. Hyvät hierontaominaisuudet, helppo annostella sopiva määrä. Taloudellinen käytössä. Sisältää aloe veraa, allantoinia, E-vitamiinia

Lisätiedot

KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET

KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET KÄDET AK PRO käsihuuhde GEELIMÄINEN DESINFIOIVA JA KOSTEUTTAVA KÄSIHUUHDE Tehokkaaseen, nopeaan ja turvalliseen käsien desinfiointiin mm. terveydenhuollossa

Lisätiedot

ANNA LUONNON SUOJATA IHOASI

ANNA LUONNON SUOJATA IHOASI ANNA LUONNON SUOJATA IHOASI Enismmäinen täydellinen aurinkosarja, joka sisältää luonnollisia filttereitä, innovatiivisia tuotteita, läpinäkyviä ja miellyttäviä koostumuksia. UUSI ERILAINEN PAREMPI 100%

Lisätiedot

Hoivakodin hygieniaratkaisut

Hoivakodin hygieniaratkaisut Hoivakodin hygieniaratkaisut Henkilöhygienia Tuote Tuote Pakkaus käsien pesu erisan soap Miellyttävästi vaahtoava ja hajusteeton, myös usein toistuvaan pesuun. 63002 63003 80383 80379 6 x 500 ml pullo

Lisätiedot

Yhteistyössä ihminen ja luonto

Yhteistyössä ihminen ja luonto HELLÄVARAISTA IHONHOITOA Vauvojen ja lasten ihonhoitosarja puhtaasta luonnosta Yhteistyössä ihminen ja luonto Marja Entrich Biologisen ihonhoidon edelläkävijä maailmassa jo vuodesta 1943 Anna lapsellesi

Lisätiedot

Laatu alkaa puhtaudesta maatilan hygieniatuotteet

Laatu alkaa puhtaudesta maatilan hygieniatuotteet Laatu alkaa puhtaudesta maatilan hygieniatuotteet Puhtaus on viesti ammattitaidosta Kokonaisvaltaiset ratkaisut maatalouden hygieniaan Korkeatasoisten elintarvikkeiden lähtökohtia ovat turvallisuus, puhtaus

Lisätiedot

Laatu alkaa puhtaudesta maatilan hygieniatuotteet

Laatu alkaa puhtaudesta maatilan hygieniatuotteet Laatu alkaa puhtaudesta maatilan hygieniatuotteet Puhtaus on viesti ammattitaidosta Kokonaisvaltaiset ratkaisut maatalouden hygieniaan Korkeatasoisten elintarvikkeiden lähtökohtia ovat turvallisuus, puhtaus

Lisätiedot

Käsienpesuaineet Käsivoiteet

Käsienpesuaineet Käsivoiteet Käsienpesuaineet Käsivoiteet DREUMEX-KÄSIENPESUAINEET Dreumex Special Liuotinvapaa käsienpesutahna keskivaikealle lialle kuten voiteluaineet, dieselpolttoaine, jarruneste, sementti ja ruoste. Sopii erityisesti

Lisätiedot

1. Yleispuhdistusaine

1. Yleispuhdistusaine Liite 1. 1/16 Tarjoaja ja puh.nro: Valkeakoski ja Akaa / pesu- ja puhdistusaineet, henkilöhygieniatuotteet, siivousvälineet, suojakäsineet, jätesäkit, konetiski- ja huuhtelukirkasteaineet Mikäli kaikkia

Lisätiedot

SCHUPP Massage-Lotion Neutral

SCHUPP Massage-Lotion Neutral HIERONTAVÄLIAINEET SCHUPP Massage-Lotion Neutral Suosituin hierontaväliaineemme. Hyvät hierontaominaisuudet, helppo annostella sopiva määrä. Taloudellinen käytössä. Sisältää aloe veraa, allantoinia, E-vitamiinia

Lisätiedot

21,- Moderni klassikko! Helmikuu 2016 Tarjoukset voimassa 29.2.2016 saakka. Somthin Else on nyt entistäkin hellävaraisempi ja tehokkaampi!

21,- Moderni klassikko! Helmikuu 2016 Tarjoukset voimassa 29.2.2016 saakka. Somthin Else on nyt entistäkin hellävaraisempi ja tehokkaampi! Helmikuu 2016 Tarjoukset voimassa 29.2.2016 saakka Moderni klassikko! Somthin Else on nyt entistäkin hellävaraisempi ja tehokkaampi! Somthin Else on entistäkin hellävaraisempaa (ph 5,2) niin käyttäjälle

Lisätiedot

ERIKOISTUOTTEET KEITTIÖIHIN

ERIKOISTUOTTEET KEITTIÖIHIN ERIKOISTUOTTEET KEITTIÖIHIN HENKILÖHYGIENIA ALOE SILK IHOVOIDE Pehmentävä ja kosteuttava ihovoide koko keholle. Aloe Vera-kasvin uutetta, jojobaöljyä ja E-vitamiinia sisältävä voide parantaa pikku haavat

Lisätiedot

K Ä S I H Y G I E N I a K Ä S I H Y G I E N I A

K Ä S I H Y G I E N I a K Ä S I H Y G I E N I A K Ä S I H Y G I E N I a K Ä S I H Y G I E N I A Puhelin (03) 780 2363 SIVU 2 l KÄSIHYGIENIA www.solmaster.fi Kestävän kehityksen puolesta Solmaster Oy on yksi Pohjoismaiden johtavista teollisuuskemikaalien

Lisätiedot

Ammattisiivous Keittiöhygienia Henkilöhygienia Tekstiilien pesu

Ammattisiivous Keittiöhygienia Henkilöhygienia Tekstiilien pesu www.kiiltoclean.fi Ammattisiivous Keittiöhygienia Henkilöhygienia Tekstiilien pesu pro KiiltoClean - kumppanisi puhtauden maailmassa Kiilto Family on monen toimialan osaaja KiiltoClean puhtautta luomassa

Lisätiedot

Tuotteen edut sinulle Huippulaatua oikeaan hintaan Mieto mutta hyvin toimiva Erittäin edullinen käyttää (laimennus 1:10) Miellyttävä pehmeä vaahto

Tuotteen edut sinulle Huippulaatua oikeaan hintaan Mieto mutta hyvin toimiva Erittäin edullinen käyttää (laimennus 1:10) Miellyttävä pehmeä vaahto Tuotteen edut sinulle Huippulaatua oikeaan hintaan Mieto mutta hyvin toimiva Erittäin edullinen käyttää (laimennus 1:10) Miellyttävä pehmeä vaahto Helppo huuhtoa Hellä, luonnolliset tuoksut Hypoallerginen

Lisätiedot

exceptional skin food unrefined & organic SHEA& COCOA SHEA BUTTER LAVENDER BUTTER BUTTER www.zoyagoespretty.com 100% Organic ingredients

exceptional skin food unrefined & organic SHEA& COCOA SHEA BUTTER LAVENDER BUTTER BUTTER www.zoyagoespretty.com 100% Organic ingredients exceptional skin food COCOA SHEA& LAVENDER SHEA www.zoyagoespretty.com 100% Organic ingredients Yksinkertainen on kaunista: exceptional skin food Ihonhoidossa uskomme puhtauteen ja aitohin raaka-aineisiin.

Lisätiedot

KiiltoClean tuotteet ammattisiivous, keittiöhygienia, henkilöhygienia ja tekstiilienpesu

KiiltoClean tuotteet ammattisiivous, keittiöhygienia, henkilöhygienia ja tekstiilienpesu KiiltoClean tuotteet ammattisiivous, keittiöhygienia, henkilöhygienia ja tekstiilienpesu Joutsenmerkityt tuotteet täyttävät tiukat kriteerit, jotka ottavat huomioon tuotteen koko elinkaaren aikaiset ympäristövaikutukset.

Lisätiedot

50 vuotta. Käsien puhdistusja hoitotuotteet

50 vuotta. Käsien puhdistusja hoitotuotteet 50 vuotta Käsien puhdistusja hoitotuotteet KÄSIHYGIENIA Dreumex on yksi johtavista käsihygieniatuotteiden ja ratkaisujen valmistajista Euroopassa. Tuotteista löytyy juuri oikea ratkaisu likaisille käsille.

Lisätiedot

Oikeat tuotevalinnat puhtauteen.

Oikeat tuotevalinnat puhtauteen. Tuotantotilat Astia- ja pintahygienia F 201 Tisko Käsi-Tisko Maatalouden koneellinen pesu F 205 Virkku+ F 206 Torkku F 211 Glycocip F 200 Kope F1 Farm F 204 Jama F 215 Neste-Kope Eläinsuoja- ja eläinhygienia

Lisätiedot

P E S U - J A P U H D I S T U S A I N E E T

P E S U - J A P U H D I S T U S A I N E E T P E S U - J A P U H D I S T U S A I N E E T P E S U - J A P U H D I S T U S A I N E E T Puhelin (03) 780 2363 465 019 ML Maalarinliuotin SIVU 2 l PESU- JA PUHDISTUSAINEET www.solmaster.fi Kestävän kehityksen

Lisätiedot

ON2855. KOLM Kwikpoint lääketieteellinen kuvatulkki

ON2855. KOLM Kwikpoint lääketieteellinen kuvatulkki KP6L-MED-GEN09 ONE2856 ON2855 KOLM14321-20 Kwikpoint lääketieteellinen kuvatulkki Kasvosuojus Multifix Evercare 300 Kasvosuojus Multifix Starline, 300 Kasvosuojus (Hengityssuojain) korvalenkillä perus

Lisätiedot

siirtyy uuteen bioteknologian aikakauteen!

siirtyy uuteen bioteknologian aikakauteen! siirtyy uuteen bioteknologian aikakauteen! Bioteknologia tähtää luonnon ja ihmisen hyvinvoinnin lisäämiseen. HomCare Finland Oy:n ranskalainen yhteistyökumppani on LUONTO ON TULEVAISUUTEMME Bioaktiivisten

Lisätiedot

SIIVOUSTUOTTEET. Peili- ja ikkunaliina Ultimate. Keittiöliina Ruutukainen. 5tähden talousliina. 1402005, koko 40x40 cm

SIIVOUSTUOTTEET. Peili- ja ikkunaliina Ultimate. Keittiöliina Ruutukainen. 5tähden talousliina. 1402005, koko 40x40 cm Peili- ja ikkunaliina Ultimate 1402005, koko 40x40 cm Ikkunan ja peilin pesu vaatii erikoisliinan, jotta lopputulos olisi kirkas ja raidaton. Ultimate peili- ja ikkunaliinalla on loistavat ominaisuudet

Lisätiedot

Myös teollisuuden työntekijät ansaitsevat kuluttajatasoiset laadukkaat, tehokkaat ja hellävaraiset hygieniatuotteet HENKILÖHYGIENIA

Myös teollisuuden työntekijät ansaitsevat kuluttajatasoiset laadukkaat, tehokkaat ja hellävaraiset hygieniatuotteet HENKILÖHYGIENIA Myös teollisuuden työntekijät ansaitsevat kuluttajatasoiset laadukkaat, tehokkaat ja hellävaraiset hygieniatuotteet HENKILÖHYGIENIA Ihoongelmat teollisuusympäristössä ovat usein ehkäistävissä valitsemalla

Lisätiedot

PARFYYMIT/ EDP:T / VARTALONHOITOTUOTTEET. Klassikkotuoksut, kuvastohinta 16,50

PARFYYMIT/ EDP:T / VARTALONHOITOTUOTTEET. Klassikkotuoksut, kuvastohinta 16,50 PARFYYMIT, EAU DE PARFYYMIT, VARTALONHOITO FM GROUP FOR HOME -tuotteet ovat aitoja FM GROUP WORLD -tuotteita. Joulukuussa 2014 ja toukokuussa 2015 poistuneet tuoksut: - klassikkotuoksut: naisten 403, 405

Lisätiedot

UUSI! Ihonhoito ja hygienia kannattaa... Kädet ovat tärkein työkalu. Pidetään niistä siis hyvää huolta!

UUSI! Ihonhoito ja hygienia kannattaa... Kädet ovat tärkein työkalu. Pidetään niistä siis hyvää huolta! UUSI! Ihonhoito ja hygienia kannattaa... Kädet ovat tärkein työkalu. Pidetään niistä siis hyvää huolta! Kädet joutuvat päivittäin tekemisiin monien rasittavien tekijöiden kanssa. Esim. ärsyttävät aineet,

Lisätiedot

Käsien puhdistusja hoitotuotteet

Käsien puhdistusja hoitotuotteet Käsien puhdistusja hoitotuotteet Dreumex on yksi johtavista käsihygieniatuotteiden ja ratkaisujen valmistajista Euroopassa. Tuotteista löytyy juuri oikea ratkaisu likaisille käsille. Tuotteet täydentävät

Lisätiedot

TUOTEKUVASTO Teknokemia

TUOTEKUVASTO Teknokemia TUOTEKUVASTO Teknokemia 2.10.2019 1 Vitalis Ihovoide 50 ml Erittäin kosteuttava klassikkovoide, joka auttaa ihoa säilyttämään kosteustasapainonsa. Erittäin monikäyttöinen Vitalis on myös oiva kynsinauhavoide.

Lisätiedot

BC BONACURE OIL MIRACLE

BC BONACURE OIL MIRACLE BC BONACURE OIL MIRACLE BC Oil Miracle Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Shampoo Hoitosuihke Hoitoaine Tehohoito Kevyt Silottava Hoitoöljy Silottava Hoitoöljy Kiiltosuihke Muotoiluvoide

Lisätiedot

Hygieniahoitaja Jaana Sinkkonen, Tays

Hygieniahoitaja Jaana Sinkkonen, Tays 9.5.2018 Hygieniahoitaja Jaana Sinkkonen, Tays } Ihon desinfektioaineet 1.1.2018-31.12.2019 } Käsihuuhteet ja pintadesinfektioaineet 1.4.2018-31.3.2020, lisäksi mahdollisuus käyttää kaksi optiovuotta 1

Lisätiedot

KULJETUSKALUSTON PUHDISTUSAINEET K U L J E T U S K A L U S T O N P U H D I S T U S A I N E E T

KULJETUSKALUSTON PUHDISTUSAINEET K U L J E T U S K A L U S T O N P U H D I S T U S A I N E E T K U L J E T U S K A L U S T O N P U H D I S T U S A I N E E T KULJETUSKALUSTON PUHDISTUSAINEET Puhelin (03) 780 2363 SIVU 2 l KULJETUSKALUSTON PUHDISTUSAINEET www.solmaster.fi Kestävän kehityksen puolesta

Lisätiedot

Scalp Therapy. Edut. Seerumi. Syväpuhdistava Shampoo. Hilseshampoo. Hilsegeeli

Scalp Therapy. Edut. Seerumi. Syväpuhdistava Shampoo. Hilseshampoo. Hilsegeeli Scalp Therapy Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Seerumi Syväpuhdistava Shampoo Herkän Hiuspohjan Shampoo Hilseshampoo Hilsegeeli ASK Education kampaajille, osoittaa kuinka paljon

Lisätiedot

PERUSVOITEET ihon hoidossa. Terveyskeskuslääkärien ihotautipäivä 16.11.2012 Sh Maarit Outila OYS Ihotautien poliklinikka

PERUSVOITEET ihon hoidossa. Terveyskeskuslääkärien ihotautipäivä 16.11.2012 Sh Maarit Outila OYS Ihotautien poliklinikka PERUSVOITEET ihon hoidossa Terveyskeskuslääkärien ihotautipäivä 16.11.2012 Sh Maarit Outila OYS Ihotautien poliklinikka Markkinoilla noin 50 perusvoidetta Noin 40:stä KELAn peruskorvaus Koostumus Rasvat

Lisätiedot

LIFE PLANKTON. SENSITIVE EMULSION Kosteuttava ja rauhoittava emulsio herkälle iholle. #SensitiveCanBeStrong ARVIOITU KULUTTAJAHINTA

LIFE PLANKTON. SENSITIVE EMULSION Kosteuttava ja rauhoittava emulsio herkälle iholle. #SensitiveCanBeStrong ARVIOITU KULUTTAJAHINTA L e h d i s t ö t i e d o t e j o u l u k u u 2016 LIFE PLANKTON SENSITIVE EMULSION Kosteuttava ja rauhoittava emulsio herkälle iholle ARVIOITU KULUTTAJAHINTA BIOTHERM LIFE PLANKTON TM SENSITIVE EMULSION

Lisätiedot

Varainhankintaa.com. Paperit( Pesuaineet( Kuvasto(1(/(2015(

Varainhankintaa.com. Paperit( Pesuaineet( Kuvasto(1(/(2015( Varainhankintaa.com Teemme varainhankintaa toimintamme kehittämiseksi. Osallistumisenne on meille tärkeää Kiittäen, Kuvasto(1(/(2015( Koulu / Joukkue / Yhdistys Paperit( Pesuaineet( 40# # säkki 25# # säkki

Lisätiedot

Desinfektio, siisteys ja puhtaus

Desinfektio, siisteys ja puhtaus Hiusten pesu ja hoitoaine (TA02001) Berner LV-shampoo herkkäihoisille Mieto, erityisesti herkkäihoisille sopiva shampoo kaikkien hiuslaatujen pesuun. Tekee hiukset helposti kammattaviksi. Sopii kaikille

Lisätiedot

8.4 Autonhoitotuotteet

8.4 Autonhoitotuotteet 8. KEMIKAALIT 8.4 Autonhoitotuotteet 392 tilaukset@ikaros.fi KEMIKAALIT ULKOISEEN AUTONHUOLTOON KAIKENTYYPPISTEN AJONEUVOJEN PUHDISTUKSEEN Tehokkaat aineet ajoneuvojen pesuun, niin korin kuin hytin sekä

Lisätiedot

siirtyy uuteen bioteknologian aikakauteen!

siirtyy uuteen bioteknologian aikakauteen! siirtyy uuteen bioteknologian aikakauteen! Bioteknologia tähtää luonnon ja ihmisen hyvinvoinnin lisäämiseen. Mikrobiologia Tutkii bakteerien, sienten, levien ja alkueläinten elintoimintoja ja hyödyntämistä.

Lisätiedot

siivous- ja puhdistuskemikaalit siivous- ja puhdistuskemikaalit

siivous- ja puhdistuskemikaalit siivous- ja puhdistuskemikaalit siivous- ja puhdistuskemikaalit siivous- ja puhdistuskemikaalit 2009 2 Kestävän kehityksen puolesta Solmaster Oy on Pohjoismaiden johtava teollisuuskemikaalien ja pinnotteiden valmistaja. Solmaster -tuotteet

Lisätiedot

Luksusta LEMMIKILLESI

Luksusta LEMMIKILLESI Luksusta LEMMIKILLESI Kun haluat lemmikillesi vain parasta John Paul Pet on laadukas hoitotuotesarja, jolla on helppo huolehtia lemmikkien ulkonäöstä ja puhtaudesta. Eri tarpeisiin kehitetyt huippulaadukkaat

Lisätiedot

Ammattitason tuotteet vaativaan käyttöön

Ammattitason tuotteet vaativaan käyttöön Ammattitason tuotteet vaativaan käyttöön snmix.fi OSIENPESU AUTOT JA KULJETUS TEOLLISUUS Palvelua parhaissa merkeissä S&N Osakeyhtiö on satavuotisen historian omaava teknisen tukkukaupan monialayhtiö.

Lisätiedot

Keittiötuotteet KORKEALAATUISET ERIKOISTUOTTEET KEITTIÖAMMATTILAISILLE

Keittiötuotteet KORKEALAATUISET ERIKOISTUOTTEET KEITTIÖAMMATTILAISILLE Keittiötuotteet KORKEALAATUISET ERIKOISTUOTTEET KEITTIÖAMMATTILAISILLE Keittiötuotteet ALOE FRESH Nestesaippua Aloe Fresh on päivittäiseen käsien ja koko vartalon pesuun kehitetty nestesaippua. Korkealuokkaisista

Lisätiedot

Eläinten hoitotuotteet

Eläinten hoitotuotteet Meistä Puhdistus-, suojaus- ja hoitotuotteiden Pohjoismaiden johtava valmistaja Softcare on täysin suomalainen tuotemerkki Pääkonttori sijaitsee Espoossa Vankka ammattikokemus vuodesta 1991 lähtien Luontoystävällistä

Lisätiedot

Perusvoiteet. Erikoisvoiteet. Veden kanssa ja ilman vettä käytettävät pesuaineet

Perusvoiteet. Erikoisvoiteet. Veden kanssa ja ilman vettä käytettävät pesuaineet Ihonhoito Perusvoiteet. Erikoisvoiteet. Veden kanssa ja ilman vettä käytettävät pesuaineet Ihonhoito Abenan ihonhoitokonsepti perustuu pitkään kokemukseen kansainvälisillä terveydenhuoltosektoreilla. Olemme

Lisätiedot

KULJETUSKALUSTON PUHDISTUSAINEET K U L J E T U S K A L U S T O N P U H D I S T U S A I N E E T

KULJETUSKALUSTON PUHDISTUSAINEET K U L J E T U S K A L U S T O N P U H D I S T U S A I N E E T K U L J E T U S K A L U S T O N P U H D I S T U S A I N E E T KULJETUSKALUSTON PUHDISTUSAINEET Puhelin (03) 780 2363 SIVU 2 l KULJETUSKALUSTON PUHDISTUSAINEET www.solmaster.fi Kestävän kehityksen puolesta

Lisätiedot

HENKILÖHYGIENIA / PESUAINEET Kattava valikoima eri henkilöhygienian tarpeisiin

HENKILÖHYGIENIA / PESUAINEET Kattava valikoima eri henkilöhygienian tarpeisiin HENKILÖHYGIENIA / PESUAINEET Kattava valikoima eri henkilöhygienian tarpeisiin Adermo on Ikaroksen oma tuotemerkki, jonka alta löydät laadukkaat ja kustannustehokkaat henkilöhygienian tuotteet. Tuotteet

Lisätiedot

Korkean suorituskyvyn hiusväri rasittamatta hiuksia!

Korkean suorituskyvyn hiusväri rasittamatta hiuksia! TIE TOA VÄ REIS TÄ Korkean suorituskyvyn hiusväri rasittamatta hiuksia! ELUMEN- superväri on uusi täydellinen ja tehokas hiusväri, joka antaa poikkeuksellisen hyvän kiillon ja hehkuvan värin sekä erityisen

Lisätiedot

Profex Lasinpuhdistaja

Profex Lasinpuhdistaja Profex Lasinpuhdistaja Lasinpuhdistusaine, sopii kaikille lasipinnoille, kiiltäville muoveille yms. Haihtuva aine, ei jätä jäämiä puhdistetuille pinnoille. Pyyhi pinta nukkaamattomalla liinalla tai kuivaa

Lisätiedot

Wc-paperit. Käsi- ja siivouspaperit

Wc-paperit. Käsi- ja siivouspaperit Tuotekuvasto 2014 Wc-paperit Snowhite wc-paperi 40 rll Riittoisa, kestävä ja pehmeä wc-paperi. Yhdessä rullassa on 300 arkkia. Tuplamäärä paperia normaaliin rullaan verrattuna! Suosituin wc-paperimme!

Lisätiedot

Elivo Vartalo- ja hiustuotteet

Elivo Vartalo- ja hiustuotteet Elivo Vartalo- ja hiustuotteet Elivo vartalo- ja hiustuotteet herkälle ja kuivalle iholle Hajusteettomat ja väriaineettomat Elivo vartalo- ja hiustuotteet on valmistettu sekä hoitamaan että suojaamaan

Lisätiedot

Yli 20 vuotta kotimaisia laatutuotteita

Yli 20 vuotta kotimaisia laatutuotteita Yli 20 vuotta kotimaisia laatutuotteita Soft Protector Oy on kotimainen, Espoossa toimiva suoja-, hoito- ja pesuaineiden valmistaja. Olemme keskittyneet sisä- ja ulkokalusteiden ja kodin hoitotuotteisiin.

Lisätiedot

Puhtaus on viesti ammattitaidosta. Kokonaisvaltaiset ratkaisut maatalouden hygieniaan

Puhtaus on viesti ammattitaidosta. Kokonaisvaltaiset ratkaisut maatalouden hygieniaan Puhtaus on viesti ammattitaidosta Kokonaisvaltaiset ratkaisut maatalouden hygieniaan Laatu alkaa puhtaudesta Suomalaisten korkeatasoisten elintarvikkeiden lähtökohtia ovat turvallisuus, puhtaus ja maukkaus

Lisätiedot

AUTONHOITO Essex autonhoitopaketti Tuotenro 309-007 KEMIKAALIT

AUTONHOITO Essex autonhoitopaketti Tuotenro 309-007 KEMIKAALIT AUTONHOITO Essex autonhoitopaketti Tuotenro 309-007 308010 Essex Vannehoito 0,5 L 220002 Essex Ikkunanpuhdistus 0,5 L 245002 Essex Hyönteispuhdistus 0,5 L 304002 Essex Pikavaha 0,5 L 302002 Essex Super

Lisätiedot

Ikaclean Vannepesu Happopohjainen puhdistusaine kaikille vanteille (ml. kevytmetallivanteet).

Ikaclean Vannepesu Happopohjainen puhdistusaine kaikille vanteille (ml. kevytmetallivanteet). KEMIKAALIT AUTONHOITO AUTONHOITOAINEET Ajoneuvojen pesuun, vahaukseen, kiillotukseen ja pintojen hoitoon Kaikentyyppisten ajoneuvojen pesuun ja pintojen hoitoon. Ikaclean Vannepesu Happopohjainen puhdistusaine

Lisätiedot

ESSENSITY. Edut. Color & Repair Shampoo. Color & Repair Hoitoaine. Color & Moisture Shampoo. Color & Moisture Hoitoaine

ESSENSITY. Edut. Color & Repair Shampoo. Color & Repair Hoitoaine. Color & Moisture Shampoo. Color & Moisture Hoitoaine ESSENSITY Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Color & Repair Shampoo Color & Repair Hoitoaine Color & Repair Intensiivinen naamio Color & Repair Intensiivinen suojaava seerumi Color

Lisätiedot

HYVÄÄ OLOA LUONNOLLISESTI

HYVÄÄ OLOA LUONNOLLISESTI HYVÄÄ OLOA LUONNOLLISESTI Tuisan Sade-tuotesarja on kehitetty ja valmistettu suomalaisessa biokosmetiikkalaboratoriossa. Tuotteemme valmistetaan huolellisesti luonnonkosmetiikan periaatteiden mukaisesti.

Lisätiedot

1. Teräksinen kiulu + kauha + Laudeliina + Eukalyptus 500 ml. 2. Teräksinen kiulu + kauha + Laudeliina + Selänpesin + Eukalyptus 500 ml

1. Teräksinen kiulu + kauha + Laudeliina + Eukalyptus 500 ml. 2. Teräksinen kiulu + kauha + Laudeliina + Selänpesin + Eukalyptus 500 ml LIIKELAHJAT 2015 2 1. Teräksinen kiulu + kauha + Laudeliina + Eukalyptus 500 ml Emendon saunatekstiilien materiaalina on käytetty korkealaatuista pellava/puuvillaa (60/40%). Laudeliinan koko 150 x 50 cm.

Lisätiedot

Wc-paperit. Käsi- ja siivouspaperit

Wc-paperit. Käsi- ja siivouspaperit Tuotekuvasto 2015 Wc-paperit SuperSoft wc-paperi Korkealaatuinen ja puhtaanvalkoinen kotitalouksien suosikki! Rullissa 250 arkkia, kun normaalisti kaupoissa myytävissä rullissa on n. 150 arkkia. Yhdessä

Lisätiedot

PREMIUM COLLAGEN ESSENCE MASK KUITUKANGASNAAMIO

PREMIUM COLLAGEN ESSENCE MASK KUITUKANGASNAAMIO PREMIUM COLLAGEN ESSENCE MASK KUITUKANGASNAAMIO 5 free ilman viittä allergisoivaa ainesosaa Ilman parabeeneja, synteettisiä väriaineita, mineraaliöljyä, Benzophenone, Triethanolamine Silky Cellulose kuitukangas

Lisätiedot

Solmaster siivous- ja puhdistuskemikaalit. S i i v o u s - j a p u h d i s t u s k e m i k a a l i t

Solmaster siivous- ja puhdistuskemikaalit. S i i v o u s - j a p u h d i s t u s k e m i k a a l i t S i i v o u s - j a p u h d i s t u s k e m i k a a l i t Solmaster siivous- ja puhdistuskemikaalit Kestävän kehityksen puolesta Solmaster Oy on Pohjoismaiden johtava teollisuuskemikaalien ja pinnoitteiden

Lisätiedot

Lisähoitoa. Dansac-tarvikkeet. Dedicated to Stoma Care

Lisähoitoa. Dansac-tarvikkeet. Dedicated to Stoma Care Lisähoitoa Dedicated to Stoma Care Johdanto Sisältö Me Dansacilla olemme omistautuneet kehittämään ainutlaatuisia avannepusseja ja ihonsuojalevyjä, joiden avulla autamme parantamaan avannepotilaiden elämänlaatua.

Lisätiedot

Hierontaöljyt ja voiteet. Hierontaöljyt. Webshop. Menu. Korkealaatuiset hieronta-aineet suomalaiselle iholle GARNAATIOÖLJY

Hierontaöljyt ja voiteet. Hierontaöljyt. Webshop. Menu. Korkealaatuiset hieronta-aineet suomalaiselle iholle GARNAATIOÖLJY Webshop Menu Fysioterapia ja wellness» Hyvinvointituotteet» Hierontaöljyt ja voiteet Hierontaöljyt ja voiteet Korkealaatuiset hieronta-aineet suomalaiselle iholle Hierontaöljyt GARNAATIOÖLJY INERT - HIERONTAÖLJY

Lisätiedot

Pesu- ja puhdistusaineiden tarjouspyyntöliite

Pesu- ja puhdistusaineiden tarjouspyyntöliite 37 LIITTEET Liite 1. Teknokemian yhdistys ry:n malli pesu- ja puhdistusaineiden tarjouspyyntöliitteeksi. (Teknokemian yhdistys ry.) 1/7 Pesu- ja puhdistusaineiden tarjouspyyntöliite Tätä tarjouspyyntöliitettä

Lisätiedot

Hoivakodin hygieniaratkaisu 2015

Hoivakodin hygieniaratkaisu 2015 Hoivakodin hygieniaratkaisu 2015 Miksi valita KiiltoClean? Suomalainen tuotekehitys ja parhaat raaka-aineet Hoitavin ja tehokkain käsihygieniaratkaisu CE merkki takaa potilasturvallisuuden EN standardien

Lisätiedot

BIOLAGE KOULUTUSOPAS. Biolage koulutusopas

BIOLAGE KOULUTUSOPAS. Biolage koulutusopas BIOLAGE KOULUTUSOPAS Biolage koulutusopas LUONNON SALAT TIETEEN PALJASTAMINA MEIDÄN MISSIOMME Vuodesta 1990 asti Biolage on tarjonnut kampaajille yksilöllisen lähestymistavan ammattimaiseen hiustenhoitoon.

Lisätiedot

DIVERSEY PRO. Etulehti. Ammattilaislaatua luotettavilla merkeillä. Ammattilaislaatua luotettavilla merkeillä

DIVERSEY PRO. Etulehti. Ammattilaislaatua luotettavilla merkeillä. Ammattilaislaatua luotettavilla merkeillä Ammattilaislaatua luotettavilla merkeillä Diverseyn ProFormula puhdistusaineissa yhdistyvät ammattilaisten käyttämät koostumukset ja luotettavat merkkituotteet. Bioluvil, Sun, Omo, Comfort, Cif ovat Divereyn

Lisätiedot

Laatu alkaa puhtaudesta maatilan hygieniatuotteet

Laatu alkaa puhtaudesta maatilan hygieniatuotteet Laatu alkaa puhtaudesta maatilan hygieniatuotteet Puhtaus on viesti ammattitaidosta Kokonaisvaltaiset ratkaisut maatalouden hygieniaan Korkeatasoisten elintarvikkeiden lähtökohtia ovat turvallisuus, puhtaus

Lisätiedot

PER SKIN TYPE Ihotyypin mukaan

PER SKIN TYPE Ihotyypin mukaan PER SKIN TYPE Ihotyypin mukaan Normaali / kuiva iho Rikastettu AHAhedelmähapoilla Kevyesti kuoriva AHA-kasvovesi AHA- hedelmähappoja sisältävä alkoholiton kasvovesi, joka jättää ihon raikkaaksi ja säteileväksi.

Lisätiedot

Puhtaus mies. Puhtaus edistää terveyttä. Se edistää myös hyvää oloa, koska on kiva olla puhdas. Puhtaana myös tuoksut hyvälle.

Puhtaus mies. Puhtaus edistää terveyttä. Se edistää myös hyvää oloa, koska on kiva olla puhdas. Puhtaana myös tuoksut hyvälle. Puhtaus mies Puhtaus edistää terveyttä. Se edistää myös hyvää oloa, koska on kiva olla puhdas. Puhtaana myös tuoksut hyvälle. Puhtaus ei ole vain oma asiasi. Puhtaus on tärkeää, kun olet tekemisissä muiden

Lisätiedot

1. Teräksinen kiulu + kauha + Laudeliina + Eukalyptus 500 ml. 2. Teräksinen kiulu + kauha + Laudeliina + Selänpesin + Eukalyptus 500 ml

1. Teräksinen kiulu + kauha + Laudeliina + Eukalyptus 500 ml. 2. Teräksinen kiulu + kauha + Laudeliina + Selänpesin + Eukalyptus 500 ml LIIKELAHJAT 2016 2 1. Teräksinen kiulu + kauha + Laudeliina + Eukalyptus 500 ml Emendon saunatekstiilien materiaalina on käytetty korkealaatuista pellava/puuvillaa (60/40%). Laudeliinan koko 150 x 50 cm.

Lisätiedot

Lehdistötiedote kesäkuu 2014

Lehdistötiedote kesäkuu 2014 Lehdistötiedote kesäkuu 2014 Saho: ainutlaatuinen ihonhoitorituaali kauniin, hyväkuntoisen ihon saavuttamiseksi. Kaunis ihon näyttää virheettömältä ja silkinpehmeältä. SENSAIn ainutlaatuinen ihonhoitorituaali,

Lisätiedot

Asiakastarjoukset HEINÄKUU ELOKUU SYYSKUU

Asiakastarjoukset HEINÄKUU ELOKUU SYYSKUU Asiakastarjoukset HEINÄKUU ELOKUU SYYSKUU 2011 KUUKAUSITARJOUKSET kaikille HomCare-asiakkaille! Aukeaman tarjoukset ovat voimassa 1. 31.7.2011 Swipe 40:60 pesuntehostaja 22,- (ovh 30,-) Swipe 40:60 on

Lisätiedot

Emendon tyylikäs musta Louhe kiulu sekä kauha on valmistettu alumiinista sekä pyökistä.

Emendon tyylikäs musta Louhe kiulu sekä kauha on valmistettu alumiinista sekä pyökistä. LIIKELAHJAT 2017 2 3248 Louhe kiulu musta + kauha Emendon tyylikäs musta Louhe kiulu sekä kauha on valmistettu alumiinista sekä pyökistä. Kiulun ja kauhan varteen puuosaan on mahdollista painattaa esimerkiksi

Lisätiedot

PEVA KÄSIENHOITOTUOTTEET IHONSUOJAUSJÄRJESTELMÄMME IHON SUOJAUS KÄSIEN PUHDISTUS IHON HOITO

PEVA KÄSIENHOITOTUOTTEET IHONSUOJAUSJÄRJESTELMÄMME IHON SUOJAUS KÄSIEN PUHDISTUS IHON HOITO PEVA KÄSIENHOITOTUOTTEET IHONSUOJAUSJÄRJESTELMÄMME IHON SUOJAUS KÄSIEN PUHDISTUS IHON HOITO KÄSIENPUHDISTUS IHONSUOJAUSJÄRJESTELMÄMME IHONSUOJAUS IHONSUOJAUS SIVU 6 7 KÄSIENPUHDISTUS KÄSIENPUHDISTUSTAHNAT

Lisätiedot

MIKÄ TUOTTEISSA UUDISTUU?

MIKÄ TUOTTEISSA UUDISTUU? Lehdistötiedote huhtikuu 2012 Herbina tuo tänä keväänä suomalaisten naisten arkeen luksusta uusiutuneilla ja entistä ylellisemmän tuntuisilla tuotekoostumuksilla, uusilla tuotepakkauksilla ja sarjaan lisätyllä

Lisätiedot

hyvää asiaa! KORKEALAATUISIA TUOTTEITA KOKO PERHEELLE!

hyvää asiaa! KORKEALAATUISIA TUOTTEITA KOKO PERHEELLE! Ostaessasi Moshotuotteita tuet samalla hyvää asiaa! KORKEALAATUISIA TUOTTEITA KOKO PERHEELLE! Kätevästi verkossa mosho.fi ALOITA KAMPANJA, MYY JA TILAA TUOTTEET OSOITTEESSA MOSHO.FI Verkkosivumme on kehitetty

Lisätiedot

HOITOTUOTTEET. Urheilu ja fitness

HOITOTUOTTEET. Urheilu ja fitness HOITOTUOTTEET Urheilu ja fitness URHEILUVAATTEIDEN PESUAINE Puhtaat ja raikkaat vaatteet Zebla Urheilupesulla. Miksi vastapestyt urheiluvaatteet alkavat haista niin nopeasti? Hajumolekyylit vaatteissa

Lisätiedot

DIVERSEY PRO. Etulehti. Ammattilaislaatua luotettavilla merkeillä. Uutuutena Pro-paketit. Kampanja on voimassa: 1/3-30/6/

DIVERSEY PRO. Etulehti. Ammattilaislaatua luotettavilla merkeillä. Uutuutena Pro-paketit. Kampanja on voimassa: 1/3-30/6/ DIVERSEY PRO Etulehti Ammattilaislaatua luotettavilla merkeillä Kampanja on voimassa: 1/3-30/6/2018 www.diverseypro.fi UUTTA, tilaa nyt kätevästi netistä! Uutuutena Pro-paketit Puhdas, Kiiltävä ja Hohtava

Lisätiedot

LEHDISTÖTIEDOTE SUBLIME -PUHDISTUSTUOTESARJA

LEHDISTÖTIEDOTE SUBLIME -PUHDISTUSTUOTESARJA LEHDISTÖTIEDOTE SUBLIME -PUHDISTUSTUOTESARJA Syksyllä 2013 L Oréal Paris uudistaa puhdistustuotteensa! Uudet L Oréal Paris Sublime puhdistustuotteet uudistavat kasvojen puhdistuksen! Sublime puhdistustuotteista

Lisätiedot

WWW.CUTRIN.FI. Uskomattoman ihana tuotesarja! Olen suositellut sitä kaikille ystävilleni. - Maarit, 50 v., myyntiryhmän päällikkö, Helsinki

WWW.CUTRIN.FI. Uskomattoman ihana tuotesarja! Olen suositellut sitä kaikille ystävilleni. - Maarit, 50 v., myyntiryhmän päällikkö, Helsinki WWW.CUTRIN.FI Uskomattoman ihana tuotesarja! Olen suositellut sitä kaikille ystävilleni. - Maarit, 50 v., myyntiryhmän päällikkö, Helsinki CUTRIN PREMIUM VIE HIUSTESI HYVINVOINTI ASTETTA PIDEMMÄLLE: Kauniiden

Lisätiedot

Kokonaisvaltaiset elintarvikehygienian ratkaisut

Kokonaisvaltaiset elintarvikehygienian ratkaisut Kokonaisvaltaiset elintarvikehygienian ratkaisut Puhtaus elintarviketeollisuudessa Ratkaisuja korkeaa hygieaniatasoa vaativiin kohteisiin Oikeilla kemikaalivalinnoilla voidaan parantaa prosessien tehokkuutta,

Lisätiedot

KÄSIPYYHKEET JA -ANNOSTELIJAT

KÄSIPYYHKEET JA -ANNOSTELIJAT Oikeat ratkaisut kuivaukseen, puhdistukseen ja kiillotukseen. Puhtaat kädet ovat terveyden turva. Monilla työpaikoilla tarvitaan tinkimätöntä hygieniaa. Olivatpa tarpeesi mitkä tahansa löydät aina Tork-ratkaisun,

Lisätiedot

BIOTHERM SKIN FITNESS Vartalonhoitolinja, joka täydentää treenien tuloksia

BIOTHERM SKIN FITNESS Vartalonhoitolinja, joka täydentää treenien tuloksia L e h d i s t ö t i e d o t e 2017 BIOTHERM SKIN FITNESS Vartalonhoitolinja, joka täydentää treenien tuloksia Skin Fitness Instant Smoothing & Moisturizing Body Treatment 200ml 49,00 Skin Fitness Purifying

Lisätiedot

Tyydytä ihosi tarpeet UUSILLA ainutlaatuisilla ihonhoitotuotteilla!

Tyydytä ihosi tarpeet UUSILLA ainutlaatuisilla ihonhoitotuotteilla! Tyydytä ihosi tarpeet UUSILLA ainutlaatuisilla ihonhoitotuotteilla! Esittelyssä Sisältää A-, C- ja E-vitamiineja Luonnon ja tieteen onnistunut liitto NouriFusion Uusi monivitamiini-ihonhoitosarja Nuorekas,

Lisätiedot

Huippu Group Oy Purell ja Gojo tarjous TARJOUS 2017 Hinnasto alkaen. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Huippu Group Oy Purell ja Gojo tarjous TARJOUS 2017 Hinnasto alkaen. Oikeudet muutoksiin pidätetään. Huippu Group Oy Purell ja Gojo tarjous TARJOUS 2017 Hinnasto 1.1.2017 alkaen. Oikeudet muutoksiin pidätetään. Tilaukset: asiakaspalvelu@huippustore.fi `050 441 4539, 050 490 4065 Kun ostat 1ltk 2 x 1200ml

Lisätiedot