SALON SEUDUN RAUHANTURVAAJAT RY.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "SALON SEUDUN RAUHANTURVAAJAT RY."

Transkriptio

1 1/13 SALON SEUDUN RAUHANTURVAAJAT RY. JÄSENTIEDOTE 1/2010

2 2/13 PUHEENJOHTAJAN TERVEHDYS Monessa yhteydessä sanotaan että yhdistystoiminta ei pysty muuttumaan ja kehittymään niin nopeasti, kuin ympärillä oleva yhteiskunta. Uskon että tämä pitää paikkansa. Useassa yhdistyksessä on vasta viime vuosien aikana otettu käyttöön sähköposti ja nettisivut. Aika on kuitenkin ajanut jo näistäkin medioista ohitse, nykypäivää tällä hetkellä edustaa erilaiset nettiyhteisöt. Näissä nykypäivän medioissa voidaan jakaa lähes reaaliajassa se tieto, joka tiedon jakajalla itsellään sillä hetkellä on. Siispä arvoisa jäsenemme, lukiessasi tätä tiedotetta, pitelet käsissäsi jonkinlaista historiallista jäännettä. Uskon muutoksen voimaan ja uudistumiseen erilaisten ideoiden ja kokeilujen kautta. Osaltaan tällaista linjaa on haluttu pitää yllä yhdistyksen tapahtumatarjonnan suhteen. Osa ideoista voi olla susia syntyessään ja osa todellisia hittejä. Päättäjä siinä asiassa olet Sinä. Osaltaan puheenjohtaja on yhdistyksensä jonkinlainen keulakuva ja kertoo myös yhdistyksensä kyvystä uudistua. Jokainen puheenjohtaja johtaa yhdistystä omaan suuntaansa - tarkoituksella ja tahtomattaan. Kuitenkin vain tietyn aikaa suunta voi olla tuore ja raikas, mutta aikaa myöten toiminta alkaa toistaa samaa kaavaa. Tässä vaiheessa uusiutuminen loppuu. Jotta tämä uudistuminen ja erilaisten ideoiden kokeileminen ei yhdistyksessämme loppuisi, olen päättänyt että en ole enää käytettävissä kun yhdistyksen syyskokous valitsee vuoden 2011 yhdistyksen puheenjohtajaa. Viisi vuotta samaan suuntaan on uskoakseni tarpeeksi ja on aika kuunnella muitakin ideoita. Toivon kuitenkin että tänä vuonna saisin vielä mahdollisimman monessa tapahtumassa tervehtiä sinua, arvoisa jäsenemme, näin puheenjohtajan roolissa. Näillä sanoilla toivotan sinulle toimintarikasta uutta vuotta 2010! Jari Sievänen Puheenjohtaja

3 3/13 LIITOSSA TAPAHTUU Alkanut vuosi on Salon Seudun Rauhanturvaajien juhlavuosi, kun yhdistyksemme perustamisesta tulee syksyllä kuluneeksi 20 -vuotta. Alueellisista syistä johtuen perustamispäätös oli ymmärrettävä ja oikeaan osunut. Yhdistyksemme on tarjonnut toimintansa aikana mieleenpainuneita elämyksiä jäsenistölleen ja sidosryhmilleen. Sotainvalidien syyskeräys oli meille useana syksynä haasteellinen tehtävä, mutta me onnistuimme siinä kiitettävällä tavalla. Yhteistyö Varsinais-Suomen Sinibarettien kanssa varainhankinnassa ja yritysja joukko-osastovierailujen yhteydessä on ollut meille arvokas asia. Olemme siitä naapureillemme kiitoksen velkaa! Kun katsoo Salon Seudun Rauhanturvaajien toimintaa liiton suunnasta, syntyy kuva toimivasta yhdistyksestä. Uskon, että näin on myös tulevaisuudessa. Suomen Rauhanturvaajaliiton jäsenyys Maailman Veteraanijärjestön jäsenenä ratifioitiin Kööpenhaminassa viime lokakuussa. Tämä merkitsi sitä, että liittomme edustaa vuoden alusta MVJ:ssa kaikkia maamme veteraanijärjestöjä. Tehtävä on kunniatehtävä. Syyskuussa järjestetään kolmannen kerran YK:n rauhanpäivän kävelytapahtuma, jossa liittomme johdon työn osuus valtakunnallisen tapahtuman johtoelimissä on merkittävä. Omalla yhdistyksellämme on päävastuu täällä Salossa, mutta yhteistyötä tehdään edellisvuosien tapaan muiden toimijoiden kanssa. Liiton uuden jäsenrekisterin käyttöönotto tapahtuu tammikuun aikana. Oma rekisteri on liitolle ja sen jäsenistölle taloudellisesti aiempaa edullisempi ratkaisu. Lisäksi se on joustava ja käyttäjäystävällinen. Liiton historiikki on parhaillaan työn alla. Uskon, että saamme luettavaksemme korkeatasoisen historiikin, joka kuvaa monipuolisesti 40 -vuotiaan liittomme toimintaa. Heimo Purhonen tiedottaja

4 4/13 YHDISTYKSEN HALLITUKSEN YHTEYSTIEDOT Puheenjohtaja, ampumavastaava Jari Sievänen Romsilantie 663, PERTTELI Puhelin : , japitapi@gmail.com Varapuheenjohtaja Matti Mäkipää Masuunintie 4 A 34, TAALINTEHDAS Puhelin : , matti.makipaa@dnainternet.net Sihteeri Pasi Korko Paavolankatu 3 D 42, TURKU Puhelin : , pazilla@suomi24.fi Jäsenkirjuri Matti Tuomi Forssantie 33, JOKIOINEN Puhelin : , matti.j.tuomi@gmail.com Lipunkantaja, veteraanituki - henkilö Raimo Järveläinen Torikatu 6 A 9, SALO Puhelin : , raimo.jarvelainen@evl.fi Tarmo Laine Turuntie 26 B 16, SALO Puhelin : , ratamo54@windowslive.com Petri J. Turunen Saaliskatu 6, SALO Puhelin : , petri.turunen@seutuposti.fi Hallituksen varajäsen, veteraanituki -henkilö Eeva Laakkio Puhelin :

5 5/13 Hallituksen varajäsen, www-sivuista vastaava, sotapäiväkirjan hoitaja Tero Joronen Puhelin : , terojoronen@gmail.com HALLITUKSEN ULKOPUOLISET TOIMIHENKILÖT Veteraanivastaava, tiedottaja Heimo Purhonen Haukkalankatu 5 B 13, SALO Puhelin : , heimo.purhonen@salo.salonseutu.fi Taloudenhoitaja Rauno Nikkilä Puhelin : , rauno.nikkila@nokia.com

6 6/13 YHDISTYKSEN TULEVAT TAPAHTUMAT Ilma-aseiden kotiratakisat Helisnummen konehallilla kello 18:00 - Perinteinen Suur-Savon Sinibarettien järjestämä kilpailu jossa yhdistykset suorittavat ammunnat kotihallissaan ja tulokset laitetaan valtakunnalliseen järjestykseen. - Kilpailussa ammutaan tulokset ilmakiväärillä ja ilmapistoolilla - Lisätietoja ampumavastaava Jari Sieväseltä ( ) Talvisodan päättymispäivä 70 v. - Yhdistyksen lippu osallistuu järjestettävään jumalanpalvelukseen Uskelan kirkossa. - Lisätietoja yhdistyksen www-sivuilla ja sähköpostilla myöhemmin Yhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous Ravintola Vilhossa kello 19:00 - Käsitellään sääntöjen määräämät asiat ja jäsenistön hallitukselle 14 vuorokautta ennen kokousta kirjallisesti esittämät asiat - Vuoden 2009 rauhanturvaajan palkitseminen - Yhdistyksen toiminnassa ansioituneen rauhanturvaajan palkitseminen. - Jos lähipiirissäsi on rauhanturvaaja, joka toiminnallaan on mielestäsi ansainnut vuoden rauhanturvaaja - palkinnon, niin lähetäthän kirjallisen ehdotuksesi perusteluineen Jari Sieväselle mennessä. (japitapi@gmail.com tai kirjeitse)

7 7/ Kalareissu Armonlaaksoon - Jo kolmatta kertaa lähdetään hakemaan kahen kilon siikaa. Varattuna tällä kertaa ykkösmökki jossa paikkoja 6 (vuodepaikat) + 4 (makuupussi) hengelle. - Mökin hinta 290 jaetaan matkaan ilmoittautuneiden kesken. - Yhdistys tukee jäseniensä matkaa 15 / henkilö, joka vähennetään suoraan osallistumismaksusta. - Sitovat ilmoittautumiset Petri J. Turuselle mennessä. ( , petri.turunen@seutuposti.fi) 8.5 Laulu-Seppojen kevätkonsertin narikkatehtävät kulttuuritalo Kivassa äitienpäivän aattona - Tule tienaamaan yhdistykselle tärkeitä tuloja ja nauti samalla korkeatasoisesta Laulu-Seppojen konsertista. - Pasi Korko toimii tapahtumavastaavana, ilmoittautumiset narikkaan Pasille mennessä ( , pazilla@suomi24.fi) 16.5.Kaatuneiden muistopäivän lippuvartio - Perinteinen kaatuneiden muistopäivän lippuvartio Uskelan Kirkkomaalla - Lisätietoja Raimo Järveläinen ( )

8 8/ Rauhanturvaajien päivä - Yhdistys tarjoaa kahvit Rauhanturvaajien päivän kunniaksi Ravintola Vilhossa kello 14:00. - Paikalla yhdistyksen toimihenkilöitä. - Ilmoitathan tulostasi Jari Sieväselle ( ) viimeistään mennessä, niin osaamme varata riittävän määrän kahvia Rosvopaisti-ilta Mjösundissa - Perinteinen rosvopaisti-ilta - Kokoonnumme hyvän ruoan ja nuotiolaulujen kera juhlimaan Suomen suven aloitusta. - Omat juomat mukaan, ruoasta peritään omakustannehinta. - Ilmoittautuminen Arvi Loukoselle 9.6. mennessä ( tai ) Sulkavan Soudut (järjestelyvastuu SalRt) - Rauhanturvaajaliiton soutujoukkueeseen tarvitaan vähintään 14 soutajaa, yhdistyksemme on lupautunut hoitamaan käytännön järjestelyt ja kasaamaan joukkueen. - Lisätietoja Rauhanturvaaja-lehdessä - Jos tahdot mukaan liiton soutujoukkueeseen, niin ota yhteyttä Heimo Purhoseen. ( , heimo.purhonen@salo.salonseutu.fi)

9 9/ Liiton ampumakouluttajakurssi (Falling Plates) Säkylässä - Kahden päivän aikana ammutaan henkilökohtainen kilpailu kiväärillä ja lämminhenkinen, ei niin verenmakusuussa kisattava Falling Plates -kilpailu 4 henkisin joukkuein. - Falling Platesiin on Salosta tarkoitus kasata vähintään yksi joukkue, mutta jos ampujia riittää, niin joukkueiden määrää ei ole rajattu. - Jos vielä muistat miten kiväärillä ammutaan, niin ilmoittaudu mukaan joukkueeseen mieluummin heti, niin ehdit vielä keväällä mukaan harjoituksiin. - Ampumavastaava Jari Sievänen kerää joukkueen ( , japitapi@gmail.com) Jokaisen tapahtuman kohdalla on merkitty vastuuhenkilö jolta saat lisätietoja tapahtumasta. Ethän epäröi ottaa yhteyttä. Lisäksi nettisivuiltamme voit käydä lukemassa päivityksiä, jotka eivät aikataulutuksensa takia ehtineet tähän jäsentiedotteeseen.

10 10/13 RAUHANTURVAAJALIITON TAPAHTUMAT Veteraanitukihenkilöstön koulutus Tikkakoskella - Tarjolla korkeatasoinen koulutus liiton ja puolustusvoimien yhdessä ylläpitämälle veteraanitukipuhelimelle. - Jos kiinnostuit, niin ota yhteyttä yhdistyksemme veteraanitukihenkilöihin, heiltä saat lisätietoja Liiton voimanostokilpailut Juvalla - SRTL:n mestaruus ratkotaan voimailulajeissa. - Lajeina sotilaspenkki, leuanveto ja jalkakyykky omalla painolla. - Rantasauna ja majoitus Kannashovissa, jossa myös supalajina palosaappaan heitto. - Kilpailukutsu liiton lehdessä 1/ Rauhanturvaajaliiton kevätkokous Kankaanpäässä - Mahdollisuus lähteä seuraamaan liiton kevätkokousta ja iltajuhlaan varuskuntakerholle Rauhanturvaajaliiton historiikin julkistamistilaisuuteen. - Ilmoittautumiset mennessä maksamalla illalliskortin hinta 27 tilille Maksussa mainittava osallistujien nimet ja yhdistys. Iltajuhlassa tumma puku ja kunniamerkit. - Majoituksia on mahdollista kysellä saakka Hotelli Kantrista Kesäyön marssi - Lapin Rauhanturvaajat haastavat kaikki rauhanturva-yhdistykset mukaan kohottamaan kuntoa. - Tarjolla useita eri pituisia reittejä - Lisätietoja Kesäyön marssista saatavilla - Jos olet menossa marssille, ilmoittaudu Jari Sieväselle mahdollisia kimppakyytijärjestelyjä varten.

11 11/ Rauhanturvaajaliiton Salpa-vaellus - Mainio keino yhdistää historia ja ulkoilu. - Kahden päivän reittien osanottajat marssivat sunnuntaina klo 13:00 Salpalinja-museolla järjestettävään maanpuolustusjuhlaan. - Päätöstapahtumassa sotilasmusiikista huolehtii Rauhanturvaajaliiton Faitterit-soittokunta. - Lisätietoja Salpa-vaelluksesta saatavilla Jos olet menossa marssille, ilmoittaudu Jari Sieväselle mahdollisia kimppakyytijärjestelyjä varten. ILMOITUSASIAT RAUHANTURVAAJALIITON HISTORIIKKI - Rauhanturvaajaliiton 40-vuotis historiikki ilmestyy toukokuun lopulla kovakantisena kirjana. - Kirjan painopiste on operaatioissa ja niihin liittyvissä muistelmissa, muuta liiton historiaa unohtamatta. - Kirjan hinta on 25 /kappale, sitä saa vain yhdistyksien kautta ja sitä otetaan vain tilatun suuruinen painos. - Jos haluat oman kappaleesi kirjasta, ota yhteyttä Jari Sieväseen, joka kasaa yhteistilauksen liittoon.

12 12/13 JÄSENASIAT Reserviläisliiton jäsenyydestä eroamisen johdosta on Rauhanturvaajaliitto ottanut käyttöönsä uuden, oman jäsenrekisterin tämän vuoden alusta. Yhdistyksemme jäsenille tämä näkyy ensimmäisen kerran pian tulevassa tämän vuoden jäsenmaksulaskussa. Lasku on aikaisempaa huomattavasti pelkistetympi. Laskun yhteydestä löytyvät varsinaisen laskun lisäksi jäsenen omat henkilötiedot ja jäsenyhdistyksen yhteystiedot. Jos laskussa olevat yhteystietosi ovat muuttuneet, niin uudet tiedot voi ilmoittaa yhdistyksen rekisterivastaavalle, jonka yhteystiedot löytyvät laskun alaosasta, eli Olen se henkilö, joka ensisijaisesti hoitaa yhdistyksen jäsenrekisteriä. Yksi varjopuoli edellä mainitun reserviläisliiton kannattajajäsenyyden loppumisessa on se, että jäämme ilman varsinaista jäsenkorttia tulevana vuonna. Jos sinulla on tarvetta todistaa jäsenyytesi jossain tilanteessa, jäsenyydestä voit pyytää tarvittaessa kirjallista todistusta. Kannattajajäsenyyden myötä poistui myös RES:n kautta saatu järjestövakuutus. Sitä korvaamaan liitto solmi Pohjola-yhtiöiden kanssa uuden järjestövakuutuksen. Liitto on hyväksytty Reserviläisurheiluliitto ry:n jäseneksi. Jäsenyys alkoi vuoden 2010 alusta ja toi liiton jäsenyhdistyksille ja jäsenille oikeuden edelleen osallistua RESULin järjestämiin kilpailuihin. Hyvää ja aktiivista jäsenvuotta 2010! Matti Tuomi - Jäsenkirjuri

13 13/13 ILMOITUSASIAT SÄHKÖPOSTILISTA - Sähköposti on nopea ja edullinen vaihtoehto tiedottaa Sinulle yhdistyksessä ja liitossa tapahtuvista asioista. - Jos käytössäsi on sähköpostiosoite, etkä vieläkään ole postituslistallamme, niin laita viesti yhdistyksen sähköpostiin salonseudunrauhanturvaajat@gmail.com. NOBEL -MUISTORISTI - Aiemmin muistoristin lunastaneille on saatavilla joitain kappaleita ristiin kuuluvia ribboneita hintaan 14 / kpl. - Jos ristisi on vielä vailla ribbonia, ota yhteys Jari Sieväseen. - Myös nobelristejä on saatavilla anomuksesta seuraava jako on yhdistyksen 20-vuotisjuhlan yhteydessä syksyllä. JÄSENHANKINTA-KILPAILU - Yhdistyksen hallitus on päättänyt julistaa jäsenhankintakilpailun. - Vuoden 2010 aikana eniten uusia, yhdistyksemme nettisivujen kautta liittyneitä jäseniä kerännyt jäsenemme palkitaan risteilylahjakortilla. - Vain yhdistyksemme nettisivujen kautta liittyneet uudet jäsenet, jotka ovat kirjanneet lisätieto-kenttään liittymään houkutelleen jäsenen nimen, lasketaan mukaan kilpailuun. - Kilpailu päättyy ja kilpailun voittaja julistetaan joulusaunassa

JÄSENTIEDOTE 2/2014 salonseudunrauhanturvaajat@gmail.com http://koti.mbnet.fi/kuso

JÄSENTIEDOTE 2/2014 salonseudunrauhanturvaajat@gmail.com http://koti.mbnet.fi/kuso JÄSENTIEDOTE 2/2014 salonseudunrauhanturvaajat@gmail.com http://koti.mbnet.fi/kuso PUHEENJOHTAJAN TERVEHDYS Hei, Yhdistystämme vaivaa sama ongelma kuin muitakin yhdistyksiä. Toimintamme kuihtuu entisestään.

Lisätiedot

SALON SEUDUN RAUHANTURVAAJAT RY.

SALON SEUDUN RAUHANTURVAAJAT RY. 1/9 SALON SEUDUN RAUHANTURVAAJAT RY. JÄSENTIEDOTE 2/2010 salonseudunrauhanturvaajat@gmail.com http://koti.mbnet.fi/~kuso/ 2/9 PUHEENJOHTAJAN TERVEHDYS Arvoisa jäsenemme. Tänä syksynä juhlimme yhdistyksemme

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 1/2015 salonseudunrauhanturvaajat@gmail.com http://koti.mbnet.fi/kuso

JÄSENTIEDOTE 1/2015 salonseudunrauhanturvaajat@gmail.com http://koti.mbnet.fi/kuso JÄSENTIEDOTE 1/2015 salonseudunrauhanturvaajat@gmail.com http://koti.mbnet.fi/kuso PUHEENJOHTAJAN TERVEHDYS Hyvät Rauhanturvaajat, Taas on vuosi vaihtunut. Yhdistys piti syyskokouksensa ilman suurempia

Lisätiedot

SALON SEUDUN RAUHANTURVAAJAT RY.

SALON SEUDUN RAUHANTURVAAJAT RY. SALON SEUDUN RAUHANTURVAAJAT RY. JÄSENTIEDOTE 2/2011 salonseudunrauhanturvaajat@gmail.com http://koti.mbnet.fi/kuso PUHEENJOHTAJAN TERVEHDYS Hyvä yhdistyksen jäsen, On vuoden 2011 toisen jäsentiedotteen

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 2/2015 salonseudunrauhanturvaajat@gmail.com http://koti.mbnet.fi/kuso

JÄSENTIEDOTE 2/2015 salonseudunrauhanturvaajat@gmail.com http://koti.mbnet.fi/kuso JÄSENTIEDOTE 2/2015 salonseudunrauhanturvaajat@gmail.com http://koti.mbnet.fi/kuso PUHEENJOHTAJAN TERVEHDYS Hyvät Rauhanturvaajat, Liiton uusi strategia 2016-2020 hyväksytään 17.10. liittokokouksessa Raumalla.

Lisätiedot

SALON SEUDUN RAUHANTURVAAJAT RY.

SALON SEUDUN RAUHANTURVAAJAT RY. SALON SEUDUN RAUHANTURVAAJAT RY. JÄSENTIEDOTE 1/2011 salonseudunrauhanturvaajat@gmail.com http://koti.mbnet.fi/kuso PUHEENJOHTAJAN TERVEHDYS Hyvä yhdistyksen jäsen, Vuosi on vaihtunut ja samoin puheenjohtaja.

Lisätiedot

SALON SEUDUN RAUHANTURVAAJAT ry 1/1 TOIMINTAKERTOMUS 2009

SALON SEUDUN RAUHANTURVAAJAT ry 1/1 TOIMINTAKERTOMUS 2009 SALON SEUDUN RAUHANTURVAAJAT ry 1/1 TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2009 YLEISTÄ Vuosi 2009 oli ry:n 19.toimintavuosi. Yhdistyksen jäsenmäärä vuoden lopussa oli 107 varsinaista jäsentä ja 2 kannattajajäsentä.

Lisätiedot

SALON SEUDUN RAUHANTURVAAJAT RY.

SALON SEUDUN RAUHANTURVAAJAT RY. SALON SEUDUN RAUHANTURVAAJAT RY. JÄSENTIEDOTE 1/2013 salonseudunrauhanturvaajat@gmail.com http://koti.mbnet.fi/kuso PUHEENJOHTAJAN TERVEHDYS Hyvä yhdistyksen jäsen, Tämä jäsentiedote 1/2013 on myös yhdistyksen

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 2/2013 salonseudunrauhanturvaajat@gmail.com http://koti.mbnet.fi/kuso

JÄSENTIEDOTE 2/2013 salonseudunrauhanturvaajat@gmail.com http://koti.mbnet.fi/kuso JÄSENTIEDOTE 2/2013 salonseudunrauhanturvaajat@gmail.com http://koti.mbnet.fi/kuso PUHEENJOHTAJAN TERVEHDYS Hyvä jäsen, Syksyn lähestyessä on taas jäsentiedotteen aika. Haluan muistuttaa jäsenistöä yhdistyksemme

Lisätiedot

SALON SEUDUN RAUHANTURVAAJAT ry 1/1 TOIMINTAKERTOMUS 2008

SALON SEUDUN RAUHANTURVAAJAT ry 1/1 TOIMINTAKERTOMUS 2008 SALON SEUDUN RAUHANTURVAAJAT ry 1/1 TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2008 YLEISTÄ Vuosi 2008 oli ry:n 17.toimintavuosi. Yhdistyksen jäsenmäärä vuoden lopussa oli 107 + 2 kannattajajäsentä. 21.9. järjestettiin

Lisätiedot

1/11 SALON SEUDUN RAUHANTURVAAJAT RY.

1/11 SALON SEUDUN RAUHANTURVAAJAT RY. 1/11 SALON SEUDUN RAUHANTURVAAJAT RY. JÄSENTIEDOTE 2/2009 2/11 PUHEENJOHTAJAN TERVEHDYS Viimeksi ilmestyneessä tiedotteessa muistutin ikuisuusteemasta, osallistumisesta. Omassa elämässä tapahtuneiden muutosten

Lisätiedot

SUOMEN RAUHANTURVAAJALIITTO RY SALON SEUDUN RAUHANTURVAAJAT RY 1/6 TOIMINTAKERTOMUS 2011

SUOMEN RAUHANTURVAAJALIITTO RY SALON SEUDUN RAUHANTURVAAJAT RY 1/6 TOIMINTAKERTOMUS 2011 SALON SEUDUN RAUHANTURVAAJAT RY 1/6 TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2011 YLEISTÄ Vuosi 2011 oli ry:n 21.toimintavuosi. Yhdistyksen jäsenmäärä vuoden lopussa oli 111 varsinaista jäsentä ja kaksi kannattajajäsentä.

Lisätiedot

Vuosi 2012 oli Salon Seudun Rauhanturvaajat ry:n 22.toimintavuosi. Yhdistyksen jäsenmäärä oli vuoden lopussa 95 jäsentä.

Vuosi 2012 oli Salon Seudun Rauhanturvaajat ry:n 22.toimintavuosi. Yhdistyksen jäsenmäärä oli vuoden lopussa 95 jäsentä. SALON SEUDUN RAUHANTURVAAJAT RY 1/5 TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2012 YLEISTÄ Vuosi 2012 oli ry:n 22.toimintavuosi. Yhdistyksen jäsenmäärä oli vuoden lopussa 95 jäsentä. KOKOUSTOIMINTA Toimintavuoden aikana

Lisätiedot

SALON SEUDUN RAUHANTURVAAJAT RY.

SALON SEUDUN RAUHANTURVAAJAT RY. SALON SEUDUN RAUHANTURVAAJAT RY. JÄSENTIEDOTE 1/2014 salonseudunrauhanturvaajat@gmail.com http://koti.mbnet.fi/kuso PUHEENJOHTAJAN TERVEHDYS Tervehdys Rauhanturvaajat, Vuosi on jälleen vaihtunut ja on

Lisätiedot

Salon Seudun Rauhanturvaajat ry:n vuoden 2013 toimintakertomus

Salon Seudun Rauhanturvaajat ry:n vuoden 2013 toimintakertomus SALON SEUDUN RAUHANTURVAAJAT RY 1/6 ry:n vuoden 2013 toimintakertomus YLEISTÄ Vuosi 2013 oli ry:n 23. toimintavuosi. Vuoden merkittävin tapahtuma oli Kansainväliseen Rauhanpäivään liittyvä Kansa kävelemään

Lisätiedot

SALON SEUDUN RAUHANTURVAAJAT RY.

SALON SEUDUN RAUHANTURVAAJAT RY. SALON SEUDUN RAUHANTURVAAJAT RY. JÄSENTIEDOTE 1/2012 salonseudunrauhanturvaajat@gmail.com http://koti.mbnet.fi/kuso PUHEENJOHTAJAN TERVEHDYS Hyvä yhdistyksen jäsen, Rauhanturvaajaliiton uusi strategia

Lisätiedot

SUOMEN RAUHANTURVAAJALIITTO RY SALON SEUDUN RAUHANTURVAAJAT RY 1/1 TOIMINTAKERTOMUS 2010

SUOMEN RAUHANTURVAAJALIITTO RY SALON SEUDUN RAUHANTURVAAJAT RY 1/1 TOIMINTAKERTOMUS 2010 SALON SEUDUN RAUHANTURVAAJAT RY 1/1 TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2010 YLEISTÄ Vuosi 2010 oli ry:n 20.toimintavuosi. Yhdistyksen jäsenmäärä vuoden lopussa oli 102 varsinaista jäsentä ja kaksi kannattajajäsentä.

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 1/2016

JÄSENTIEDOTE 1/2016 JÄSENTIEDOTE 1/2016 salonseudunrauhanturvaajat@gmail.com http://koti.mbnet.fi/kuso PUHEENJOHTAJAN TERVEHDYS Hyvät Rauhanturvaajat, Liiton toimintasuunnitelmassa v2016 toiminnan painopiste on veteraanituessa,

Lisätiedot

SR ry. Jäsentiedote 2/2011

SR ry. Jäsentiedote 2/2011 Jäsentiedote 2/2011 Tervehdys, Sipoon ressu! Syksy on alkanut, niin myös aktiivinen reserviläistoiminta yhdistyksessämme. Tiedossa onkin paljon erilaista reserviläistoimintaa hyvässä porukassa. Tässä tiedotteessa

Lisätiedot

ORIMATTILAN RESERVILÄISET RY TOIMINTASUUNNITELMA 2016

ORIMATTILAN RESERVILÄISET RY TOIMINTASUUNNITELMA 2016 ORIMATTILAN RESERVILÄISET RY TOIMINTASUUNNITELMA 2016 S I S Ä L T Ö TOIMINNAN PAINOPISTEALUEET 1. Aatteellinen toiminta 2. Kuntoliikunta- ja maastotoiminta 3. Ampuma- ja kilpailutoiminta 4. Muu toiminta

Lisätiedot

Lupsakkaa talven aikaa ja hyviä hiihtokelejä!

Lupsakkaa talven aikaa ja hyviä hiihtokelejä! Jyty Varkaus Ry Tammikuu 2015 Jäsentiedote 1 Hallituksen joulukuun kokouksen päätökset 2 Edunvalvontakatsaus 3 Syyskokouksen päätökset 4 Yhdistyksen toimihenkilöt 2015 5 Hallitus 2015 6 Kuntokorttikausi

Lisätiedot

JÄSENKIRJE 2/2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY 13.9.2013

JÄSENKIRJE 2/2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY 13.9.2013 JÄSENKIRJE 2/2013 13.9.2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY Syksyn tuuli jo puissa puhaltelee ja on tullut aika ryhtyä hommiin. Syksyn toimintakalenteriin on koottu tuttuun tapaan yritysvierailuja ja

Lisätiedot

SR ry. Jäsentiedote 1/2010

SR ry. Jäsentiedote 1/2010 Tervehdys, Sipoon ressu! SR ry Jäsentiedote 1/2010 Kesä kolkuttelee jo ovilla. Kesällä ja etenkin syksyllä on tiedossa paljon erilaista reserviläistoimintaa hyvässä porukassa. Tässä tiedotteessa pieni

Lisätiedot

TERVETULOA SUKELTAJALIITON SYYSKOKOUSVIIKONLOPPUUN!

TERVETULOA SUKELTAJALIITON SYYSKOKOUSVIIKONLOPPUUN! KOKOUSKUTSU 16.9.2008 TERVETULOA SUKELTAJALIITON SYYSKOKOUSVIIKONLOPPUUN! 30 vuotta täyttävä Keski-Uudenmaan Sukeltajat isännöi tänä vuonna Liiton syyskokousta. Ohjelmaa on luvassa koko viikonlopulle juhlaseminaarin,

Lisätiedot

SEKAKUOROLIITTO RY 17.12.2007. Helsinki JÄSENKIRJE 5 / 2007. Sekakuoropäivät Helsingissä 8. 9.3.2008

SEKAKUOROLIITTO RY 17.12.2007. Helsinki JÄSENKIRJE 5 / 2007. Sekakuoropäivät Helsingissä 8. 9.3.2008 SEKAKUOROLIITTO RY 17.12.2007 Helsinki JÄSENKIRJE 5 / 2007 Sekakuoropäivät Helsingissä 8. 9.3.2008 Sekakuoroliitto järjestää perinteiset Sekakuoropäivät ensi maaliskuussa Helsingissä. Tapahtuma alkaa lauantaina

Lisätiedot

SR ry. Jäsentiedote 1/2011

SR ry. Jäsentiedote 1/2011 Tervehdys, Sipoon ressu! SR ry Jäsentiedote 1/2011 Talvi on jo pitkällä ja kohta koittaa toiminnallinen kevät. Vuosi 2011 tuo yhdistyksemme toimintaan paljon uusia tuulia ja huikeita juttuja. Tähtihetki

Lisätiedot

Pohjois-Savon Rauhanturvaajat ry TIEDOTE 1/2015

Pohjois-Savon Rauhanturvaajat ry  TIEDOTE 1/2015 Tervehdys Savolaiset Rauhanturvaajat! Rauhanturvaaja lehden 1/2015 painosta lukiessani huomaan kuinka aika on kulunut. Kevättä kohti mennään. Kuten sanotaan, että kevät keikkuvin tulevi. Pitänee paikkansa,

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2001

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2001 KANKAANPÄÄM SEUDUN TYKISTÖKILTA RY 38700 KANKAANPÄÄ 15.2.2002 1 TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2001 Kulunut vuosi oli kiltamme 37. Toimintavuosi SÄÄNTÖMÄÄRÄISET KOKOUKSET KILLAN HALLINTO Kevätkokous pidettiin

Lisätiedot

RESUL:n kilpailutoiminta. Kilpailutoiminnan organisointi. Puolustusvoimien tuki. Yhteistyö MPK:n kanssa. Yhteistyö reservipiirien kanssa

RESUL:n kilpailutoiminta. Kilpailutoiminnan organisointi. Puolustusvoimien tuki. Yhteistyö MPK:n kanssa. Yhteistyö reservipiirien kanssa Kilpailumaksut Toiminnanjohtaja Risto Tarkiainen, Reserviläisurheiluliitto ry RESUL:n kilpailutoiminta Kilpailutoiminnan organisointi Puolustusvoimien tuki Yhteistyö MPK:n kanssa Yhteistyö reservipiirien

Lisätiedot

SUOMEN KOTISEUTULIITTO PÖYTÄKIRJA 2015/6 Hallitus 16.6.2015 Sivu 1 / 5

SUOMEN KOTISEUTULIITTO PÖYTÄKIRJA 2015/6 Hallitus 16.6.2015 Sivu 1 / 5 Hallitus 16.6.2015 Sivu 1 / 5 Aika: 16.6.2015 klo 13.00 14.40 Paikka: Hotelli Atlas, Kuopio Läsnä Puheenjohtaja: Kirsi Moisander (-) Varapuheenjohtaja: Raimo Sailas (-) Jäsenet: Annukka Alppi (x) Rauno

Lisätiedot

TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET VUOSIKOKOUS JA SUKUSEURAN 15-VUOTISJUHLA 9.7.2016...2 VUOSIKOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS...3

TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET VUOSIKOKOUS JA SUKUSEURAN 15-VUOTISJUHLA 9.7.2016...2 VUOSIKOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS...3 1/6,Kuva: http://www.maija.palvelee.fi/ TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET sivu VUOSIKOKOUS JA SUKUSEURAN 15-VUOTISJUHLA 9.7.2016...2 VUOSIKOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS...3 SUKUSEURAN KOTISIVUISTA MIELENKIINTOISET

Lisätiedot

Körpäkkäsanomat 2/2007

Körpäkkäsanomat 2/2007 Körpäkkäsanomat 2/2007 Taustaa Puuveneiden perinneseura Körpäkkä on vuonna 2003 rekisteröity yhdistys, jonka toimintatarkoituksena on puuveneiden perinteiden vaaliminen. Alun perin yhdistyksen perustana

Lisätiedot

puheenjohtaja /sihteeri Syyskokous Päätösten vahvistaminen hallitus marraskuu 300 yhdistyksen jäsenet Anneli Nikulainen, Oxana Tarasyuk ja Sanna Husu

puheenjohtaja /sihteeri Syyskokous Päätösten vahvistaminen hallitus marraskuu 300 yhdistyksen jäsenet Anneli Nikulainen, Oxana Tarasyuk ja Sanna Husu Järjestötoiminta Hallituksen kokoukset kuukausittain Edunvalvonnan varmistaminen ja yhdistyksen toiminnan suunnittelu, tiedon jakaminen. puheenjohtaja /sihteeri kerran kuukaudessa Kevätkokous Päätösten

Lisätiedot

POHJOIS-SAVON RAUHANTURVAAJAT RY Rasinkuja 2 B 8, 70780 KUOPIO www.pohjois-savonrauhanturvaajat.org psavrt@dnainternet.net

POHJOIS-SAVON RAUHANTURVAAJAT RY Rasinkuja 2 B 8, 70780 KUOPIO www.pohjois-savonrauhanturvaajat.org psavrt@dnainternet.net JÄSENTIEDOTE 1/2010 Arvoisat yhdistyksemme jäsenet! Vuosi on vaihtunut ja sitä myötä myös yhdistyksen toimihenkilöstön tehtävissä on tapahtunut muutoksia. Sain kunnian ottaa vastaan yhdistyksen vetovastuun

Lisätiedot

A-Kiltojen Liiton syyspäivät ja syyskokous

A-Kiltojen Liiton syyspäivät ja syyskokous A-Kiltojen Liiton syyspäivät ja syyskokous 24. 25.10.2015 Kylpylähotelli Kunnonpaikka, Siilinjärvi Kokouksen asialista on tämän kutsun liitteenä. A-Kiltojen Liitto ry:n syyspäivät pidetään 24. 25.10.2015

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRIN 2013 SYYSKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA

KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRIN 2013 SYYSKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA www.ksrespiirit.fi 1 (5) KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRIN 2013 SYYSKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA Aika: keskiviikko 9.10. 2013 klo 18.30. Paikka: Luonetjärven varuskuntakerho, Punainen Paroni kabinetti. Kokouskahvit

Lisätiedot

HYVINKÄÄN SÄHKÖALANTYÖNTEKIJÄIN AMMATTIOSASTO RY 013

HYVINKÄÄN SÄHKÖALANTYÖNTEKIJÄIN AMMATTIOSASTO RY 013 HYVINKÄÄN SÄHKÖALANTYÖNTEKIJÄIN AMMATTIOSASTO RY 013 OSASTO-OPAS 2016 Hyvinkään Sähköalantyöntekijäin ammattiosasto ry Kokoustila: Kutomokatu 5 H 33-34, 05820 Hyvinkää E-Mail: ammattiosasto013@gmail.com

Lisätiedot

Hyvä jäsenyhdistys ja tukipiiri, tapaamme toukokuussa Tampereella!

Hyvä jäsenyhdistys ja tukipiiri, tapaamme toukokuussa Tampereella! Kehitysvammaisten tukiliitto ry:n liittokokous 2013, Hyvä jäsenyhdistys ja tukipiiri, tapaamme toukokuussa Tampereella! Toimitamme tällä kirjeellä teille liittokokouskutsun, tarvittavat asiakirjat ja tiedot

Lisätiedot

TIKKAKOSKEN RESERVILÄISET RY:N SÄÄNNÖT

TIKKAKOSKEN RESERVILÄISET RY:N SÄÄNNÖT TIKKAKOSKEN RESERVILÄISET RY:N SÄÄNNÖT Nimi, kotipaikka ja toiminta-alue 1 Yhdistyksen nimi on Tikkakosken Reserviläiset ry ja sen kotipaikka on Jyväskylän maalaiskunta. Yhdistyksen toiminta-alueena on

Lisätiedot

PUIJON LATU RY:N SÄÄNNÖT Hyväksytty Puijon Latu ry:n ylimääräisessä kokouksessa ja syyskokouksessa

PUIJON LATU RY:N SÄÄNNÖT Hyväksytty Puijon Latu ry:n ylimääräisessä kokouksessa ja syyskokouksessa PUIJON LATU RY:N SÄÄNNÖT Hyväksytty Puijon Latu ry:n ylimääräisessä kokouksessa 28.10.1998 ja syyskokouksessa 11.11.1998 1. Yhdistyksen nimi on Puijon Latu ry ja sen kotipaikka on Kuopio. 1 2. Yhdistyksen

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma. Joensuun seudun JHL 310

Toimintasuunnitelma. Joensuun seudun JHL 310 Toimintasuunnitelma 2012 Joensuun seudun JHL 310 TOIMIHENKILÖT 2012 2013 2 (10) (: etunimi.sukunimi@jns.fi tai poikkeavat mainittu erikseen) Puheenjohtaja Helena Timoskainen.............. 050 452 0013

Lisätiedot

Itä-Suomen Sotilasläänin Esikunta Käsky 1 (5) Etelä-Savon Aluetoimisto MIKKELI MH21394 27.6.2011

Itä-Suomen Sotilasläänin Esikunta Käsky 1 (5) Etelä-Savon Aluetoimisto MIKKELI MH21394 27.6.2011 Itä-Suomen Sotilasläänin Esikunta Käsky 1 (5) 27.6.2011 ETELÄ-SAVON RESERVILÄISTEN RYNNÄKKÖKIVÄÄRIAMMUNTAKILPAILU 3.9.2011 1 JÄRJESTÄJÄ, KILPAILUAIKA JA -PAIKKA järjestää viiteasiakirjan mukaisesti Itä-

Lisätiedot

Valtakunnallinen kuurojen emäntien tietoja taitokilpailu

Valtakunnallinen kuurojen emäntien tietoja taitokilpailu -juliste -kutsu kilpailuun -ohjelma -kokouskutsu Valtakunnallinen kuurojen emäntien tietoja taitokilpailu -ilmoittautuminen -kilpailusäännöt 17.10.2015 Peltolan koulu, Lummetie 27 b Tikkurila, Vantaa emantakisat@gmail.com

Lisätiedot

1(5) SF- CARAVAN YDIN-HÄME RY TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA YLEISTÄ

1(5) SF- CARAVAN YDIN-HÄME RY TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA YLEISTÄ 1(5) SF- CARAVAN YDIN-HÄME RY TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2012 1. YLEISTÄ SF-Caravan Ydin-Häme ry on perustettu Tuusulassa 19.11.2011 Kantele Caravan nimellä. Patentti- ja rekisterihallituksen yhdistysrekisteriin

Lisätiedot

SPORTICUS R.Y. SÄÄNNÖT

SPORTICUS R.Y. SÄÄNNÖT SPORTICUS R.Y. SÄÄNNÖT 1 Yhdistyksen nimi on Sporticus ry. Yhdistyksen kotipaikka on Jyväskylän kaupunki. 2 Yhdistyksen tarkoituksena on edistää ja valvoa jäsentensä opiskelumahdollisuuksia ja ammatillisia

Lisätiedot

MAANPUOLUSTUSKILTOJEN LIITTO RY

MAANPUOLUSTUSKILTOJEN LIITTO RY Rakennamme perinteille Elämme tätä päivää Tähtäämme tulevaisuuteen Vapaaehtoisen maanpuolustuksen kansalaisjärjestö vuodesta 1963. Ikään, sukupuoleen ja sotilasarvoon katsomatta. MAANPUOLUSTUSKILTOJEN

Lisätiedot

Keravan Reserviläiset ry

Keravan Reserviläiset ry Keravan Reserviläiset ry Toimintakertomus Tuloslaskelma ja tase 2011 Yleistä Vuosi 2011 oli yhdistyksemme 53. toimintavuosi. Kuluneena vuonna yhdistyksen puheenjohtajana toimi Heikki Jäntti. Yhdistyksen

Lisätiedot

4 Yhdistyksen jäsenen on suoritettava vuosittain yhdistyksen syyskokouksen määräämä jäsenmaksu.

4 Yhdistyksen jäsenen on suoritettava vuosittain yhdistyksen syyskokouksen määräämä jäsenmaksu. Ehdotus sääntömuutoksiksi Suomen Internet-yhdistyksen kevätkokoukselle 2006. Alla on ehdotus uusiksi säännöiksi, jotka toimitetaan yhdistysrekisteriin hyväksyttäviksi, mikäli yhdistyksen kevätkokous päättää

Lisätiedot

SYYSKOKOUS

SYYSKOKOUS Leppävaaran palvelukeskus Armas Launiksenkatu 9 ESPOO SYYSKOKOUKSEN ESITYSLISTA 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen päätösvaltaisuus 3. Kokouksen toimihenkilöt 4. Kokouksen työjärjestys 5. Jäsenmaksu ja kannatusmaksu

Lisätiedot

JHL 240 TOIMINTASUUNNITELMA 2010

JHL 240 TOIMINTASUUNNITELMA 2010 JHL 240 TOIMINTASUUNNITELMA 2010 Helsingin kaupungin toimistovirkailijat JHL ry 240 /Maire Korkeamäki JHL ry. 240 2 (7) TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2010 1. JOHDANTO Tämä toimintasuunnitelma on laadittu

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN RESERVIUPSEERIT RY:N SÄÄNNÖT

JYVÄSKYLÄN RESERVIUPSEERIT RY:N SÄÄNNÖT JYVÄSKYLÄN RESERVIUPSEERIT RY:N SÄÄNNÖT Nimi ja kotipaikka 1 Yhdistyksen nimi on Jyväskylän Reserviupseerit ry. Yhdistyksen kotipaikka on Jyväskylän kaupunki. 2 Yhdistys on Suomen Reserviupseeriliitto

Lisätiedot

Yhdistyksen nimi on Helsingin Melojat ry ja kotipaikka Helsinki.

Yhdistyksen nimi on Helsingin Melojat ry ja kotipaikka Helsinki. 1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Helsingin Melojat ry ja kotipaikka Helsinki. 2 Tarkoitus ja toiminnan laatu Helsingin Melojat ry on aatteellinen melontaseura, jonka tarkoituksena on melontaharrastuksen

Lisätiedot

Pielisjärven Ignatiusten Sukuseura r.y. Tiedote nro 1/-09 Sukuneuvosto 12.5.2009

Pielisjärven Ignatiusten Sukuseura r.y. Tiedote nro 1/-09 Sukuneuvosto 12.5.2009 Pielisjärven Ignatiusten Sukuseura r.y. Tiedote nro 1/-09 Sukuneuvosto 12.5.2009 Hyvät sukuseuran jäsenet ja muut sukuun kuuluvat! Lähestymme TEITÄ näin ensimmäisellä sukuseuratiedotteella. Tiedotteessa

Lisätiedot

Helsingin terveyskeskuksen henkilökunta JHL 015 ry

Helsingin terveyskeskuksen henkilökunta JHL 015 ry Helsingin terveyskeskuksen henkilökunta JHL 015 ry Toimintakertomus vuodelta 2013 Nykytila: Yhdistyksemme jäsenmäärä kasvoi 14.11.1013 lähes kaksinkertaiseksi, kun Helsingin sosiaaliviraston henkilöstö

Lisätiedot

Mälläistentie 137, 32440 ALASTARO (puh. 02 76 41 492 Mirja Liukas, majoitusmahdollisuus)

Mälläistentie 137, 32440 ALASTARO (puh. 02 76 41 492 Mirja Liukas, majoitusmahdollisuus) 1/5 Vuosikokouksen 2014 esityslista SAKSIN SUKUSEURA RY:N VUOSIKOKOUS :n jäsenet ja suvun toiminnasta kiinnostuneet toivotetaan tervetulleiksi yhdistyksen sääntömääräiseen vuosikokoukseen. Kokoukselle

Lisätiedot

HUITTISTEN SEUDUN INVALIDIT RY VUODEN 2015 VUOSIKERTOMUS

HUITTISTEN SEUDUN INVALIDIT RY VUODEN 2015 VUOSIKERTOMUS HUITTISTEN SEUDUN INVALIDIT RY VUODEN 2015 VUOSIKERTOMUS YLEISTÄ Yhdistyksen tarkoitus on edistää fyysisesti vammaisten ihmisten mahdollisuuksia toimia yhteiskunnan tasa-arvoisina ja täysivaltaisina jäseninä

Lisätiedot

IitinReserviupseerikerho ry TOIMINTAKERTOMUS 2017

IitinReserviupseerikerho ry TOIMINTAKERTOMUS 2017 IitinReserviupseerikerho ry TOIMINTAKERTOMUS 2017 VER 20.3.2017 Hallituksen jäsenet Juha Virtanen Ville Rintala Ylärivi: Pekka Mertakorpi, Tapani Peltola, Sami Ahola, Jarkko Niittymaa Alarivi: Juha Taimisto,

Lisätiedot

Arvoisat kiltasisaret ja -veljet!

Arvoisat kiltasisaret ja -veljet! VIESTIKILTOJEN LIITTO R.Y. Hallitus KUTSU Riihimäki 30.9.2015 Arvoisat kiltasisaret ja -veljet! Viestikiltojen Liiton sääntömääräinen syyskokous järjestetään lauantaina 21.11.2015 klo 13:00 alkaen Rannikkoprikaatissa,

Lisätiedot

Lappeenrannan Taideyhdistys r.y.:n säännöt. Hyväksytty yhdistyksen kokouksissa 15.11. ja 17.12. 2004. Merkitty yhdistysrekisteriin 12.1.2005.

Lappeenrannan Taideyhdistys r.y.:n säännöt. Hyväksytty yhdistyksen kokouksissa 15.11. ja 17.12. 2004. Merkitty yhdistysrekisteriin 12.1.2005. Lappeenrannan Taideyhdistys r.y.:n säännöt Hyväksytty yhdistyksen kokouksissa 15.11. ja 17.12. 2004. Merkitty yhdistysrekisteriin 12.1.2005. 1. Yhdistyksen nimi on Lappeenrannan Taideyhdistys r.y., sen

Lisätiedot

Körpäkkäsanomat 1/2006

Körpäkkäsanomat 1/2006 Körpäkkäsanomat 1/2006 Taustaa Puuveneiden perinneseura Körpäkkä on vuonna 2003 rekisteröity yhdistys, jonka toimintatarkoituksena on puuveneiden perinteiden vaaliminen. Alun perin yhdistyksen perustana

Lisätiedot

Tietoa yhdistyksille Kehitysvammaisten Tukiliitto ry:n liittokokous 2018

Tietoa yhdistyksille Kehitysvammaisten Tukiliitto ry:n liittokokous 2018 Tietoa yhdistyksille Kehitysvammaisten Tukiliitto ry:n liittokokous 2018 Tietoa yhdistyksille Tämän puheenjohtajille ja sihteereille lähtevän Tietoa yhdistyksille -kirjeen liitteenä ohessa ovat liittokokouskutsu

Lisätiedot

KEMPELEEN RESERVILÄISET - RAu ry:n SÄÄNNÖT. Yhdistyksen nimi on Kempeleen Reserviläiset - RAu ry ja sen kotipaikka on Kempele.

KEMPELEEN RESERVILÄISET - RAu ry:n SÄÄNNÖT. Yhdistyksen nimi on Kempeleen Reserviläiset - RAu ry ja sen kotipaikka on Kempele. KEMPELEEN RESERVILÄISET - RAu ry:n SÄÄNNÖT Nimi, kotipaikka ja toiminta-alue 1 Yhdistyksen nimi on Kempeleen Reserviläiset - RAu ry ja sen kotipaikka on Kempele. Yhdistyksen toiminta-alueena on Kempele

Lisätiedot

Tietoa yhdistyksille Kehitysvammaisten Tukiliitto ry:n liittokokous 2016

Tietoa yhdistyksille Kehitysvammaisten Tukiliitto ry:n liittokokous 2016 Tietoa yhdistyksille Kehitysvammaisten Tukiliitto ry:n liittokokous 2016 Kehitysvammaisten Tukiliitto ry:n liittokokous 2016 Tampereella Tietoa yhdistyksille Hyvä jäsenyhdistys ja tukipiiri, tapaamme toukokuussa

Lisätiedot

Helsingin kaupungin toimistovirkailijat 0 JHL ry 240. Helsingin kaupungin toimistovirkailijat JHL ry 240. Toimintasuunnitelma 2011

Helsingin kaupungin toimistovirkailijat 0 JHL ry 240. Helsingin kaupungin toimistovirkailijat JHL ry 240. Toimintasuunnitelma 2011 Helsingin kaupungin toimistovirkailijat 0 Helsingin kaupungin toimistovirkailijat Toimintasuunnitelma 2011 Carita Bardakci 24.11.2010 Helsingin kaupungin toimistovirkailijat 1 TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE

Lisätiedot

Ensi keväänä vietettävien Kevätpäivien osalta järjestelyt ovat vielä avoinna. Viimeistään tulevassa syyskokouksessa saamme varmistusta asiaan.

Ensi keväänä vietettävien Kevätpäivien osalta järjestelyt ovat vielä avoinna. Viimeistään tulevassa syyskokouksessa saamme varmistusta asiaan. Jäsenkirje 2/12 SUOMEN RAVINAISTEN LIITTO RY:N JÄSENYHDISTYKSILLE Hyvät Ravinaiset Kesä on jo takanapäin, mutta voimme vielä muistella hienoja Mikkelin kuninkuusraveja ja muita tapahtumia. Syksy on tullut

Lisätiedot

Yhdistyksen säännöt. Yhdistyksen tehtävänä on: - toimita jäsenten yhdyssiteenä valtakunnan turvallisuutta edistävää toimintaa tukien

Yhdistyksen säännöt. Yhdistyksen tehtävänä on: - toimita jäsenten yhdyssiteenä valtakunnan turvallisuutta edistävää toimintaa tukien 1/6 Hämeenlinnan Reserviläiset Aliupseerit ry Yhdistyksen säännöt Nimi, kotipaikka ja toiminta-alue 1 Yhdistyksen nimi on Hämeenlinnan Reserviläiset Aliupseerit ry ja sen kotipaikka on Hämeenlinnan kaupunki.

Lisätiedot

TYÖPAIKKATOIMINTA. Ohjeistus työpaikkatoiminnasta

TYÖPAIKKATOIMINTA. Ohjeistus työpaikkatoiminnasta TYÖPAIKKATOIMINTA Ohjeistus työpaikkatoiminnasta Työpaikkatoiminta Työpaikkatoiminnalla tarkoitetaan toimintaa joka kattaa samassa työpaikassa työskentelevät Logistiikan toimihenkilöiden jäsenet. Työpaikkatoiminnan

Lisätiedot

LOIMAAN SEUDUN RESERVILÄISET RY.

LOIMAAN SEUDUN RESERVILÄISET RY. LOIMAAN SEUDUN RESERVILÄISET RY. TOIMINTASUUNNITELMA 2014 LOIMAAN SEUDUN RESERVILÄISET RY. Toimintasuunnitelma vuodelle 2014. YLEISTÄ Vuosi 2014 on yhdistyksen 58. toimintavuosi. Jatketaan omalla valitulla

Lisätiedot

Tietoa yhdistyksille Kehitysvammaisten Tukiliitto ry:n liittokokous 2017

Tietoa yhdistyksille Kehitysvammaisten Tukiliitto ry:n liittokokous 2017 Tietoa yhdistyksille Kehitysvammaisten Tukiliitto ry:n liittokokous 2017 Tietoa yhdistyksille Tämän puheenjohtajille ja sihteereille lähtevän Tieto yhdistyksille -kirjeen liitteenä ohessa: Liittokokouskutsu,

Lisätiedot

Jäsentiedote 2/2018. Sääntömääräinen syyskokous TAYS Kokoustila Kauppi/Finn- Medi 2, Biokatu 8, 7. krs Tampere

Jäsentiedote 2/2018. Sääntömääräinen syyskokous TAYS Kokoustila Kauppi/Finn- Medi 2, Biokatu 8, 7. krs Tampere Jäsentiedote 2/2018 Sääntömääräinen syyskokous 27.11.2018 TAYS Kokoustila Kauppi/Finn- Medi 2, Biokatu 8, 7. krs 33520 Tampere Lähde: http://perheklinikka.fi/ota-yhteytta/ 17.10.2018 Sääntömääräisen syyskokouksen

Lisätiedot

SYYSKOKOUS

SYYSKOKOUS Leppävaaran palvelukeskus Armas Launiksenkatu 9 ESPOO SYYSKOKOUKSEN ESITYSLISTA 1. Kokouksen avaus 2. Päätösvaltaisuuden toteaminen 3. Valitaan kokouksen toimihenkilöt 4. Kokouksen työjärjestyksestä päättäminen

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2014

TOIMINTASUUNNITELMA 2014 TOIMINTASUUNNITELMA 2014 SISÄLLYS 1 Johdanto... 3 2 Tiedotustoiminta... 3 3 Oma toiminta... 4 3.1 Yhdistystoiminta... 4 3.2 Aatteellinen toiminta... 4 3.3 Kenttäkelpoisuus... 4 3.4 Urheilutoiminta... 4

Lisätiedot

KOKO KANSAN MAANPUOLUSTUSJÄRJESTÖ

KOKO KANSAN MAANPUOLUSTUSJÄRJESTÖ KOKO KANSAN MAANPUOLUSTUSJÄRJESTÖ RESERVILÄISLIITTO ON AVOIN KAIKILLE Reserviläisliitto on Suomen suurin maanpuolustusjärjestö, johon kuuluu lähes 40.000 suomalaista. Joukossa on sekä miehiä että naisia.

Lisätiedot

Liitto voi ohjata kristillistä työtä ortodoksisen koulunuorison keskuudessa.

Liitto voi ohjata kristillistä työtä ortodoksisen koulunuorison keskuudessa. ORTODOKSINEN OPISKELIJALIITTO ORTODOXA STUDENTFÖRBUNDET ry:n SÄÄNNÖT 1 Yhdistyksen, jota näissä säännöissä kutsutaan liitoksi, nimi on Ortodoksinen Opiskelijaliitto - Ortodoxa Studentförbundet ry. Liiton

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 1/2015. TURVU:n mestaruuskilpailuja päätettiin järjestää seuraavien lajien osalta:

JÄSENTIEDOTE 1/2015. TURVU:n mestaruuskilpailuja päätettiin järjestää seuraavien lajien osalta: JÄSENTIEDOTE 1/2015 HYVÄT JÄSENET Toimintavuosi 2015 on jo hyvässä vauhdissa. Yhdistyksen vuosikokouksessa valittu johtokunta on järjestäytynyt ja aloittanut toimintansa. Johtokunnan kokoonpano on seuraava:

Lisätiedot

jäsenasiainhoitaja, pääluottamusmies hallituksen jäsenet jäsenhankkijat luottamusmiehet aluetoimisto hallituksen jäsenet, luottamusmiehet

jäsenasiainhoitaja, pääluottamusmies hallituksen jäsenet jäsenhankkijat luottamusmiehet aluetoimisto hallituksen jäsenet, luottamusmiehet Toiminta/tehtävä Tavoite/toimenpiteet Vastuuhenkilöt Missä ja milloin Talousarviossa varattu summa Järjestötoiminta Tehdään jäsenkartoitus ammattinimikkeistä ja työpaikoista Jäsenhankinta ja jäsenkiinnittyminen

Lisätiedot

Yhdistyksen nimi on Saimaan Yrittäjänaiset ry ja sen kotipaikka on Lappeenranta ja se toimii Suomen Yrittäjänaiset ry:n jäsenenä.

Yhdistyksen nimi on Saimaan Yrittäjänaiset ry ja sen kotipaikka on Lappeenranta ja se toimii Suomen Yrittäjänaiset ry:n jäsenenä. LAPPEENRANNAN YRITTÄJÄNAISET RY SÄÄNNÖT NIMI JA KOTIPAIKKA 1 Yhdistyksen nimi on Saimaan Yrittäjänaiset ry ja sen kotipaikka on Lappeenranta ja se toimii Suomen Yrittäjänaiset ry:n jäsenenä. TARKOITUS

Lisätiedot

A-Kiltojen Liitto ry:n syyspäivät ja -kokous

A-Kiltojen Liitto ry:n syyspäivät ja -kokous A-Kiltojen Liitto ry:n syyspäivät ja -kokous 28. 29.10.2017 Puhjonrannan kurssikeskus, Puhjonrannantie 80, Valkeala A-Kiltojen Liitto ry:n syyspäivät pidetään 28. 29.10.2017 ja niiden yhteydessä A-Kiltojen

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2015

TOIMINTASUUNNITELMA 2015 Maakunnallinen kyläyhdistys TOIMINTASUUNNITELMA 2015 Lappilaiset Kylät ry toimii Lapin kylien kattojärjestönä. Yhdistys toimii kylien asukkaiden, kylätoimikuntien, kylä- ja asukasyhdistysten sekä Lapin

Lisätiedot

NAISAGRONOMIEN VUOSIKOKOUS FAZER KEKSEILLÄ TIISTAINA

NAISAGRONOMIEN VUOSIKOKOUS FAZER KEKSEILLÄ TIISTAINA Naisagronomien jäsenkirje 2/2014 28. lokakuuta 2014 HYVÄ NAISAGRONOMI Syksy on jo pitkällä ja pian on taas vuosikokouksen aika, toivottavasti pääset osallistumaan. Kaipaamme myös ajatuksiasi ja toiveitasi

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN RAKENNUSMESTARIT JA -INSINÖÖRIT AMK RY:n TIEDOTUSLEHTI helmikuu 2018

JYVÄSKYLÄN RAKENNUSMESTARIT JA -INSINÖÖRIT AMK RY:n TIEDOTUSLEHTI helmikuu 2018 www.rkl.fi JYVÄSKYLÄN RAKENNUSMESTARIT JA -INSINÖÖRIT AMK RY:n TIEDOTUSLEHTI helmikuu 2018 Yhdistyksen hallitus 2018: Tommi Rautjärvi, puheenjohtaja 0400 543 587 Alpo Ilmarinen 0440 224 482 Veikko Järvinen

Lisätiedot

19. 20.3.2016. Hotelli Petäys, Hämeenlinna. A - K i l t o j e n L i i t t o r y : n v a l t a k u n n a l l i s e t Kevätpäivät ja -kokous

19. 20.3.2016. Hotelli Petäys, Hämeenlinna. A - K i l t o j e n L i i t t o r y : n v a l t a k u n n a l l i s e t Kevätpäivät ja -kokous A - K i l t o j e n L i i t t o r y : n v a l t a k u n n a l l i s e t Kevätpäivät ja -kokous 19. 20.3.2016 A-Kiltojen Liitto ry:n kevätpäiviä vietetään 19. 20.3.2016 Hotelli Petäyksessä Hämeenlinnassa.

Lisätiedot

KoLVI Kouvolan LVI-yhdistys, KoLVI ry

KoLVI Kouvolan LVI-yhdistys, KoLVI ry Syyskokouksen pöytäkirja, verkkoversio 1. (3) SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS 2015 Aika: 11.11.2015 klo 17.30 Paikka: Ravintola Nevillen Kammari, Kouvola Läsnä: 15 jäsentä 1. Kokouksen avaus KoLVIn puheenjohtaja

Lisätiedot

KUTSU. Jyty Iisalmi ry:n sääntömääräinen. syyskokous. pidetään maanantaina klo alkaen Meijän Vintillä os.

KUTSU. Jyty Iisalmi ry:n sääntömääräinen. syyskokous. pidetään maanantaina klo alkaen Meijän Vintillä os. KUTSU Jyty Iisalmi ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään maanantaina 21.11.2016 klo 16.45 alkaen Meijän Vintillä os. Savonkatu 11 A 6 Kokouksessa käsitellään sääntöjen 15 määräämät asiat. Luottamusvaalikokous

Lisätiedot

SUOMEN GOLFKENTÄNHOITAJIEN YHDISTYS FINNISH GREENKEEPERS ASSOCIATION RY

SUOMEN GOLFKENTÄNHOITAJIEN YHDISTYS FINNISH GREENKEEPERS ASSOCIATION RY Hallituksen sääntömuutosehdotus kevätkokoukseen 2012 7 Jäsenmaksut Yhdistyksen syyskokous päättää jäsenmaksuista hallituksen esityksen perusteella. A-, B- ja C-jäsenillä sekä kannatusjäsenillä voi olla

Lisätiedot

L A H D E N. RESERVILÄISET ry:n SÄÄNNÖT. Yhdistyksen toimipaikkana on Lahden kaupungin alue.

L A H D E N. RESERVILÄISET ry:n SÄÄNNÖT. Yhdistyksen toimipaikkana on Lahden kaupungin alue. Nimi, kotipaikka ja toimialue 1 L A H D E N RESERVILÄISET ry:n SÄÄNNÖT Yhdistyksen nimi on Lahden Reserviläiset ry, ja sen kotipaikka on Lahden kaupunki. Yhdistyksen toimipaikkana on Lahden kaupungin alue.

Lisätiedot

OULUN SEUDUN OMAISHOITAJAT JA LÄHEISET RY SÄÄNNÖT

OULUN SEUDUN OMAISHOITAJAT JA LÄHEISET RY SÄÄNNÖT OULUN SEUDUN OMAISHOITAJAT JA LÄHEISET RY SÄÄNNÖT 1 Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Oulun seudun omaishoitajat ja läheiset ja sen kotipaikka on Oulun kaupunki. Yhdistys on paikallisyhdistys

Lisätiedot

Aurinkoista kevättä!

Aurinkoista kevättä! Jyty Varkaus Ry Huhtikuu 2016 Jäsentiedote 1 Hallituksen päätöksiä 2 Edunvalvontakatsaus 3 Vuoden 2017 kalenterien tilausmuutos 4 Kevätkokous 5 Kuntokorttien palautus 6 Haluatko luottamusmieheksi 7 Sampea

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN RESERVILÄISPIIRI RY

KESKI-SUOMEN RESERVILÄISPIIRI RY KESKI-SUOMEN RESERVILÄISPIIRI RY PIIRITIEDOTE 1/2018 HYVÄÄ UUDEN TOIMINTAVUODEN ALKUA PIIRITOIMISTOLTA! Alkaneen vuoden toiminnoissa tulee näkymään vahvasti Ilmavoimat ja Puolustusvoimat 100 vuotta teema.

Lisätiedot

MLL Tapaninkylän syyskokous. Mannerheimin Lastensuojeluliiton Tapaninkylän paikallisyhdistys ry.

MLL Tapaninkylän syyskokous. Mannerheimin Lastensuojeluliiton Tapaninkylän paikallisyhdistys ry. MLL Tapaninkylän syyskokous Tapaninkylän paikallisyhdistys ry. 1. Kokouksen avaus Yhdistyksen puheenjohtaja avaa kokouksen. Hän pitää usein myös lyhyen tervetulopuheenvuoron: Hyvät osanottajat, toivotan

Lisätiedot

SYNET SAIMAAN YRITTÄJÄ- JA VAIKUTTAJANAISET RY

SYNET SAIMAAN YRITTÄJÄ- JA VAIKUTTAJANAISET RY SYNET SAIMAAN YRITTÄJÄ- JA VAIKUTTAJANAISET RY SÄÄNNÖT NIMI JA KOTIPAIKKA 1 Yhdistyksen nimi on Saimaan Yrittäjä- ja Vaikuttajanaiset ry ja sen kotipaikka on Lappeenranta. TARKOITUS JA TOIMINTAMUODOT 2

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2003

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2003 KANKAANPÄÄM SEUDUN TYKISTÖKILTA RY 38700 KANKAANPÄÄ 19.02.2004 1 TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2003 Kulunut vuosi oli kiltamme 39. Toimintavuosi SÄÄNTÖMÄÄRÄISET KOKOUKSET KILLAN HALLINTO Kevätkokous pidettiin

Lisätiedot

Yhdistyksen nimi on Finnish Communication and Internet Exchange - FICIX ry, ja sen kotipaikka on Helsinki.

Yhdistyksen nimi on Finnish Communication and Internet Exchange - FICIX ry, ja sen kotipaikka on Helsinki. PATENTTI- JA REKISTERIHALLITUS Yhdistysrekisteri 1. Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Finnish Communication and Internet Exchange - FICIX ry, ja sen kotipaikka on Helsinki. 2. Tarkoitus

Lisätiedot

European Law Students Association ELSA Turku ry:n säännöt

European Law Students Association ELSA Turku ry:n säännöt European Law Students Association ELSA Turku ry:n säännöt 1 Nimi Yhdistyksen nimi on European Law Students Association ELSA Turku ry. 2 Kielet Yhdistyksen kielet ovat suomi ja ruotsi, mutta rekisteröimis-

Lisätiedot

Prosessiteekkarit ry:n tietosuojapolitiikka

Prosessiteekkarit ry:n tietosuojapolitiikka Laatimis pvm. 12.05.2018 Prosessiteekkarit ry:n tietosuojapolitiikka Tämän dokumentin tarkoitus on välittää tieto Prosessiteekkarit ry:n (PT) tietosuojan periaatteista yhdistyksen jäsenille. Yhdistyksen

Lisätiedot

A - Kiltojen Liitto ry:n valtakunnalliset Kevätpäivät ja -kokous

A - Kiltojen Liitto ry:n valtakunnalliset Kevätpäivät ja -kokous A - Kiltojen Liitto ry:n valtakunnalliset Kevätpäivät ja -kokous 1. 2.4.2017 Silokallion kurssikeskus, Silokalliontie 160, Kullaa A-Kiltojen Liitto ry:n kevätpäiviä vietetään 1. 2.4.2017 Silokallion kurssikeskuksessa

Lisätiedot

KYMENLAAKSON RESERVILÄISPIIRIN TOIMINTASUUNNITELMA 2010

KYMENLAAKSON RESERVILÄISPIIRIN TOIMINTASUUNNITELMA 2010 Kymenlaakson Reserviläispiiri ry Piirihallitus 25.10.2009 KYMENLAAKSON RESERVILÄISPIIRIN TOIMINTASUUNNITELMA 2010 1. JOHDANTO Kymenlaakson Reserviläispiiri ry:n 53. toimintavuosi noudattaa Reserviläisliitto

Lisätiedot