OY TImber frame ltd / UUDENMAAN RAKENNUSTEKNIIKKA OY

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "OY TImber frame ltd / UUDENMAAN RAKENNUSTEKNIIKKA OY"

Transkriptio

1 OY TImber frame ltd / UUDENMAAN RAKENNUSTEKNIIKKA OY

2 Honkasuo VALMIS ALUE ASUTTAVAKSI PUU-KÄPYLÄ MUUTTAA LÄNSI-HELSINKIIN Lähes sata vuotta vuotta sitten Helsinkiin syntyi puutarhakaupunkiaatteen pohjalta, hyvien liikenneyhteyksien varrelle Puu-Käpylä. Nyt rakennamme Länsi-Helsinkiin 2010-luvulle päivitetyn version tästä jo legendaksi muodostuneesta kaupunkiyhteisöstä. KYLÄ KESKELLÄ KAUPUNKEJA Honkasuon ekotehokas kaupunkikylä rakennetaan kolmen kaupungin rajapintaan - Kuninkaan kolmioon. Tiivis pientaloalue rakennetaan noin 1500 asukkaalle ja siinä toteutuvat lähes kaikki ne asiat, mistä suomalaiset asumisessa unelmoivat. KARTAN VIHREÄLLÄ ALUEELLA Helsingin läntisen vihersormen pää on Honkasuon kohdalla. Niityt, metsät, kalliot ja Malminkartanon täyttömäen ulkoiluverkosto ympäröivät asuinaluetta. Kotiovelta voi lähteä lenkille nielemättä liikenteen pölyä ja lapset pyöräilevät ulkoilureiteillä turvallisesti. AUTO EI AIHEUTA ONGELMIA Autolla liikkuvalle sijainti kehäteiden välissä, liikenteen solmukohdassa tarkoittaa hermojen ja ajan säästöä. Asukkaille autot eivät muodosta ongelmaa: Alueella suositaan piha- ja kävelykatuja ja autoille - kuten polkupyörillekin - on varattu omat pysäköintitilat talojen pihoilla.

3 LENTOASEMA 13min Huom. Kehärata valmistuu 2015 Honkasuo HÄMEENLINNANVÄYLÄ JUNARATA (KEHÄRATA 2015) ESPOO HELSINKI VIHDINTIE KEHÄ 1 KOULU 1,2km ALLE VARTISSA MINNE VAAN Honkasuon sijainti on sellainen, että kaikki palvelut ovat saavutettavissa alle 15 minuutin kävelyllä ja pyörällä vieläkin nopeammin, mm. Myyrmäen kauppakeskus palveluineen, koulut, päiväkoti, leikkipuisto, urheiluhalli ja tietysti sekä juna- että bussipysäkit. PALVELUT ODOTTAVAT ASUKKAITA Liian usein uusien asuinalueiden lupaukset palveluista toteutuvat jälkijunassa. Asunnot valmistuvat ensin ja esim. päiväkotien sekä kauppojen valmistuminen viivästyy. Honkasuon sijainti on sellainen, että kaikki palvelut ovat valmiina ja liikenneyhteydet toimivat jo nyt. EKOLOGISUUS TUNTUU KUKKAROSSA Energiatehokkuus on alueen talojen suunnittelun ja rakentamisen lähtökohtana. Valitut materiaalit, rakennustapa sekä mittavat aurinkopaneelikentät minimoivat ulkopuolisen energian tarpeen. Siksi alhaiset asumiskustannukset ovat pienen hiilijalanjäljen lisäksi tervetullut palkinto ympäristöystävällisyydestä. MASSIIVIPUUSTA TERVEITÄ TALOJA Talojen kantavat rakenteet tehdään massiivipuusta. Talot eivät kuitenkaan ole perinteisiä hirsirakennuksia vaan seinien massiivipuulankut asennetaan pystyyn, kuten Puu-Käpylän lähes sata vuotta sitten rakennetuissa taloissa. Asuintilojen sisäpinnat ovat suomalaista tiivissyistä mäntyä. Puurakenteen ansiosta myös talojen sisäilman laatu ja kosteustasapaino pysyvät hyvinä. AVIAPOLIS, SEURAAVANA LENTOASEMA Kesällä 2015 valmistuva kehärata yhdistää Vantaankosken radan Helsinki-Vantaan lentoaseman kautta Suomen päärataan. Myyrmäen asemalta kiskot vievät koko Suomeen ja maailmanmatkaajille lentoasema on vain 13 minuutin päässä.

4 TOIMIVA TALO Kestävyys ja energiatehokkuus ovat talojen suunnittelun ja valmistuksen lähtökohtana. Materiaalivalinnoilla ja pienellä lämmitysenergian tarpeella on tähdätty mahdollisimman pieneen hiilijalanjälkeen. Talojen kantavat rakenteet ovat massiivipuuta. Lämmöneristys yhdessä suuren tiiviyden kanssa antavat talolle parhaan energiatehokkuusstatuksen. Voidaan puhua passiivitaloista. Asuinhuoneiden sisäpinnat ovat tiivissyistä suomalaista mäntyä. Kysymyksessä ei kuitenkaan ole perinteinen hirsitalo. Seinien massiivipuulankut on asennettu pystyyn, kuten 1920-luvulla rakennetuissa Puu-Käpylän taloissa. Talojen välipohjan kantavana rakenteena on massiivipuinen laatta. Lämmitys järjestetään vesikiertoisella lattialämmityksellä. Asunnoissa on poistoilman lämmön talteenottavat ilmanvaihtokoneet, jotka huolehtivat asuntojen ilman raikkaudesta ja liian kosteuden poistumisesta. Edullinen lämmitysenergia saadaan Helsingin kaupungin kaukolämpöverkosta paluulämpönä. Taloissa on lisäksi mittavat aurinkopaneelikentät katolla ja julkisivupinnassa sähkön tuotantoa varten. Sähkö syötetään talon normaaliin sähköverkkoon.

5 POHJAPIIRROKSIA, JOIHIN SAA SUUNNITELLA ITSE PIIRUSTUSMERKKIEN SELITYKSET: Ovi Tilavaraus ovelle Sähkökiuas Hyllykomero Pesuallas Tilavaraus väliseinälle Palkki katossa Olohuone Makuuhuone Pesuhuone Polkupyörätila Pakastin Jääkaappi Liesi ja uuni Tiskiallas ja tilavaraus astianpesukoneelle Keittiön kaapit Pesuallas Katon alaslasku Ruokailutila Tilavaraus makuuhuoneelle Kodinhoitohuone Tekninen tila Suihku ja lattiakaivo Naulakko Tilavaraus pesutornille Tankokomero Siivouskomero Likavaatekomero Vaatehuone Keittiö Sauna Eteinen Varasto Pohjapiirustuksissa esiintyvät kalusteet, varusteet ja rakennusosat ovat symboleja, eivätkä välttämättä vastaa todellisia tuotteita.

6 JEE! Me muutetaan omaan taloon Helsingin Honkasuolle, kaupungin osaan 33, kortteliin 33356, Helsingin kaupungin vuokratontille 2, 3, 4 ja 5 rakennetaan yksi omakotitalo, autosuoja ja ulkovarasto. Asuinrakennuksen kerrosluku on kaksi. Tontin pinta-ala on 494,0 m 2. Talo on puurunkoinen ja pääosin puuverhoiltu. Kantavana runkona talossa on pystyhirsi. Talo rakennetaan täyttämään passiivitalon vaatimukset. Rakennuksen ulkoverhouksena on peittävällä puunsuojalla käsitelty ulkoverhouspaneli. Ikkunat ovat alumiinipintaisia puuikkunoita. Vesikatteena on pystysaumapeltikate. Autokatoksen ja varaston seinät ovat hirsirakenteiset. Tässä esitteessä olevat kuvat ovat suuntaa- antavia taiteilijan näkemyksiä ja voivat poiketa valmiista kohteesta

7 TILAA YHDESSÄOLOON JA YKSITYISYYTEEN Sisäänkäynnistä avautuu avara olohuoneen, ruokailun ja keittiön muodostama tilasarja. Olohuoneesta, josta voidaan erottaa erillinen makuutai työhuone, on käynti katetulle terassille. Eteiseen liittyy wc-tila sekä omalla uloskäynnillä varustettu kodinhoitohuone ja vaatehuone. Olohuoneen ja ruokailutilan välisenä tilanjakajana on porras, joka vie toisen kerroksen aulaan. Toiseen kerrokseen sijoittuvat kolme makuuhuonetta sekä saunaosasto ja erillinen wc. Yläaulasta on käynti parvekkeelle, joka muodostaa pääsisäänkäynnin katoksen. UNOHDA PYSÄKÖINTIONGELMAT Ajoneuvoliikenne tapahtuu Naapuripellontieltä. Tontilla on kaksi autopaikkaa, joista toinen on katoksessa ja toinen väliaikaista pysäköintiä varten. Katoksessa on pistorasia moottorilämmitintä ja akkujen latausta varten. KADUN AURINKOISELLA PUOLELLA Rakennuspaikka sijaitsee melko tasaisessa, loivasti etelään viettävässä maastossa. Oleskelupiha on talon etelä- ja itäpuolella, autopaikoitus pohjoispuolella. PIHALLE KEINU, GRILLI JA RAPARPERI Asuntopiha on nurmipintainen. Pihalla on paikka omalle hyötypuutarhalle ja kompostorille. Tontti rajataan pensasistutuksin. Sisääntulopiha on kivituhkapintainen. ASUNTO JOSSA MAHTUU ELÄMÄÄN Huoneistoala on 143,5 m 2. Alakerrassa sijaitsevat olohuone, keittiö, ruokailutila, eteinen, WC, kodinhoitotila ja vaatehuone. Alakertaan on mahdollista erottaa yksi erillinen asuinhuone. Yläkerrassa on kolme asuinhuonetta, aula, sauna ja erillinen WC. Yläkerrassa on parveke ja alakerrassa tilava katettu terassi.

8 NAIN ME RAKENNAMME alustava rakenneselostus PERUSTUKSET - Matalaperustus teräsbetonianturoin. - Perusmuurit teräsbetonia. - Salaojaputket 100/120 mm, tarkastuskaivot muovia 300 mm. ALAPOHJA - Salaojitussepeli 300 mm, lämmöneristeenä EPS eristelevy 300 mm. Maanvarainen teräsbetonilaatta 90 mm. Pintamateriaali huoneselostuksen mukaan. ULKOSEINÄT - Ulkopinnoite vaakapaneli 28 mm käsitelty peittävällä puunsuojalla. - Ristikoolaus mm. Tuulensuojavilla 25 mm. - Runko ja mineraalivillaeristys 300 mm. höyrynsulkumuovi. - Pystyhirsi 93x220 mm. - Sisäpuolen pintamateriaali huoneselostuksen mukaan. VESIKATE JA YLÄPOHJA. PELTIKATE - Harmaa RR Ruoteet 28 mm. - Koolaus 45 mm. - Aluskate RIL 107 ohjeen mukaan. - Tehdasvalmisteiset kattoristikot. - Lämmöneriste mineraalivilla 600 mm. - Ilmansulkupaperi. - Koolaus 22 mm. - Pintamateriaali huoneselostuksen mukaan. IKKUNAT - Ikkunat ovat kolmilasiset sisään aukeavat tehdasvalmisteiset MSES Al tyypin puuikkunat, väri tummanharmaa Ral 7024 sisäpuoli valkoinen. ULKO-OVET - Pääovet lasiaukolliset lämpöovet, väri Ral Parvekkeen ovet yksilehtiset lasiaukolliset lämpöovet, väri Ral Varaston ovet yksilehtiset lämpöovet, väri Ral VÄLIOVET - Väliovet ovat valkoisia laakaovia. - Löylyhuoneen ovi karkaistu kirkas lasi ovi puuvetimellä. HELAT JA LUKOT - Ulko-ovissa Abloy Sento lukot sisäpuolella vääntönuppi, pääoven väännin Primo Domus 12 kromattu. - Parvekkeen- ja varastonovien painikkeet Primo 6/002 kromattu. - Ikkunoiden helat kromatut. - Väliovien helat Primo Polarita kromattu. SISÄPUOLISET LISTAT - Jalkalistat kuultokäsitelty mänty. - Ulko-ovi ja ikkunalistat maalatut valkoiset mäntylistat. Väliovilistat valkoiset. VÄLISEINÄT - Väliseinät ovat massiivipuisia puu tai kipsilevypintaisia, pintamateriaalit huoneselityksen mukaan.

9 KIINTOKALUSTEET - Keittiön kalusteet: sileä valkoinen MDF ovi, keittiön työpöytälevyt laminaattia. - WC kalusteet: valkoinen sileä MDF ovi. - Makuuhuoneiden komerot: valkoinen sileä MDF ovi. - Kodinhoitohuoneen kalusteet: valkoinen sileä MDF ovi, työpöytälevy laminaattia. - Eteisessä naulakkokaappi peiliovi matta-alumiinikehyksin. VARUSTEET - Saunan lauteet: puurunkoiset pintalaudat tervaleppää. VESI- JA VIEMÄRIKALUSTEET - Astianpesuallas Claron 55 U - WC pesualtaat: Aldina 60 - Kodinhoitohuoneessa allas Euroform EFX WC istuimet valkoiset IDO Seven D - Hanat 1 ote sekoitinhanat: WC:t Oras Vienda Keittiö Oras Vienda 1725 Khh Oras Vienda 1725 Suihku Oras Optima Suihkusetti Oras Pesukoneliitännät pyykinpesukoneelle ja astianpesukoneelle. - Vesiposti 1 kpl ILMANVAIHTOLAITE JA LÄMMITYSJÄRJESTELMÄ - Huoneistokohtainen koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihtojärjestelmä. Liesituuletin omalla moottorilla ja hormilla. - Lämmitysjärjestelmänä kaikissa huoneissa vesikiertoinen lattialämmitys, lämmönlähteenä kevytkaukolämpö. SÄHKÖISTYS - Sähkökeskus automaattisulakkeilla. - Aurinkoenergiakeräimet. Kattovalopisteet ja pistorasiat sähkösuunnitelman mukaan (normaali varustetaso ) - TV antennijärjestelmä 1,2,3,4, kanavat. - Kiintovalaisimet: Keittiö: halogeeni työpöytävalaisimet. Pesutilat/wc: halogeenit, sauna: kuituvalot, (valaisimet tarkemmin esitetty sähkösuunnitelmassa) - Ulkovalaisimet: Sisäänkäynnissä, terassilla ja autokatoksessa kiintovalaisimet. Varastossa loistevalaisin. - Antennipistorasiat: olohuone 2 kpl makuuhuoneet 1 kpl. - Puhelinpistorasiat: Eteinen 1 kpl Keittiö 1 kpl Makuuhuoneet 1 kpl Olohuone 2 kpl. - Ovikello - Puhelinpistorasiat: RJ 45 valmis asunnon sisäinen ATK kaapeliverkko. - Autokatoksessa ja lämmityspistorasia varustettuna kellolla. SÄHKÖLAITTEET JA KONEET - Kiuas: 6 kw HARVIA VEGA - Astianpesukone: Electrolux - Jääkaappi/pakastin: Electrolux - Induktiotaso: Electrolux - Uuni: Electrolux - Liesituuletin: Electrolux ULKOPUOLISET VARUSTEET - Sadevesijärjestelmä, talotikas. - Lumiesteet lappeilla. ULKOPUOLISET RAKENTEET - Puurakenteinen terassi sekä betonirakenteiset sisääntuloportaat. Liikennealueet kivituhkaa. - Istutukset ja nurmikko pihasuunnitelman mukaan. - Autokatos - Jätesuoja Tässä esitteessä olevat kuvat ovat suuntaa- antavia taiteilijan näkemyksiä ja voivat poiketa valmiista kohteesta

10 HYVIN SUUNNITELTUA TILAA JA TOIMIVAA TEKNIIKKAA HONKASUO PASSIIVIPUUTALO / HUONESELOSTUS HUONETILA LATTIA SEINÄT KATTO HUOM! OLOHUONE Lautaparketti Vaalennettu Vaalennettu KEITTIÖ valkolakattu puupinta puupinta RUOKAILU tammi ETEINEN Laatoitus Vaalennettu Vaalennettu Kalusteväli 30x60 puupinta puupinta laatoitettu Harmaa valkoinen 20x30 MAKUUHUONEET Lautaparketti Vaalennettu Vaalennettu valkolakattu puupinta puupinta tammi WC/PH Laatoitus Laatoitus MDF paneli 10x10 Valkoinen 20x30 valkoinen Harmaa Vaakaladonta SAUNA Laatoitus Paneli Paneli Lauteet 10x10 Tervaleppä Tervaleppä Tervaleppä Harmaa PH (sauna) Laatoitus Laatoitus Paneli 10x10 Valkoinen 20x30 Tervaleppä Harmaa Vaakaladonta KODINHOITOHUONE Laatoitus Vaalennettu MDF paneli 10x10 puupinta valkoinen Harmaa WC Laatoitus Laatoitus MDF paneli 10x10 Valkoinen 20x30 valkoinen Harmaa Vaakaladonta VARASTO Laatoitus Vaalennettu Vaalennettu 30x60 harmaa puupinta puupinta

11 HONKASUO PASSIIVIPUUTALO HINNASTO , VOIMASSA TOISTAISEKSI HUONEISTO PINTA-ALA KERROSALA HINTA EUR/M 2 VMH AVAIMET KÄTEEN Tontit 2,3,4,5 4-5h+k+s+aputilat SÄÄLTÄ SUOJAAN PAKETTI Tontit 2,3,4,5 4-5h+k+s+aputilat 143,5 m m /m 2 varasto 6 m 2 143,5 m m /m 2 varasto 6 m 2 Maksuerätaulukko avaimet käteen toimitus. 1 Erä 15 % Kun urakkasopimus allekirjoitetaan. 2 Erä 10 % Kun maanrakennustyöt alkavat. 3 Erä 10 % Kun anturat valettu. 4 Erä 10 % Kun ulkoseinät asennettu. 5 Erä 15 % Kun kattoristikot asennettu. 6 Erä 10 % Kun vesikatto asennettu. 7 Erä 10 % Kun ikkunat asennettu. 8 Erä 10 % Kun kiintokalusteet asennettu. 9 Erä 8 % Kun viranomaisen käyttöönottokatselmus pidetty. 10 Erä 2 % Kun talo on valmis ja vastaanotettu. Asunnot valmistuvat Asumiskustannukset ovat riippuvaisia todellisesta kulutuksesta ja asukkaiden tekemistä valinnoista. Lisätietoa ajankohtaisista asumis- ja tontinvuokrakustannuksista saat ottamalla yhteyttä suoraan meihin (yhteystiedot takasivulla).

12 HYVIA KYSYMYKSIa ja asiallisia vastauksia VOIKO TÄLLAINEN TAVALLINEN PERHE OSTAA TUOLTA ASUNNON VAI PITÄÄKÖ OLLA PEREHTY- NYT ENERGIA- JA YMPÄRISTÖASIOIHIN? -JUHO S.- KYLLA, OLEN KIINNOSTUNUT... MUTTA MISTA SAAN LISATIETOA? Alue ja talot on tarkoitettu aivan tavallisille perheille. Energiatehokkuus ja pieni hiilijalanjälki toteutetaan suunnittelulla ja rakentamisen ratkaisuilla. Asukkaat saavat elää omaa elämäänsä kuten hyvältä tuntuu. MITEN ON MAHDOLLISTA, ETTÄ TÄMMÖISEEN VIHERKEITAASEEN NYT YHTÄKKIÄ RAKENNETAAN TALOJA, EIKÖ ISOT RAKENNUSFIRMAT OLE OLLEET TUOSTA KIINNOSTUNEITA? -JULIA B.- Asemakaavoituksen tavoitteet alueella ovat sellaiset, että sinne ei ole saanut rakentaa mitä tahansa. Nyt on löytynyt oikea rakentamisen malli ja laadukkaat toteuttajat ekotehokkaalle kaupunkikylälle. EN KYLLÄ USKO, ETTÄ TUOLLA OLISI PALVELUT VALMIINA ENNEN TALOJA, EIHÄN MISSÄÄN NIIN OIKEASTI TAPAHDU? -JAANA V.- Honkasuon sijainti on sellainen, että ympäristön asuinalueiden - kuten Myyrmäen - hyviksi koetut julkiset palvelut, kaupat sekä urheilukentät ovat kävelyetäisyydellä jo nyt. Honkasuolle rakennetaan myös omia palveluja. TULEEKO ASUKKAISTA KOEKANIINEJA ELI TULEEKO ESIM. SUIHKUSTA JA HANASTA HAALEAA VETTÄ VAI MITÄ TÄMÄ HELSINGIN ENERGIAN MATALALÄMPÖJÄRJESTELMÄ TARKOITTAA? -HENRIKKI K.- Kiiskenevä 1, Espoo Reijo Hippeläinen Kaikki rakentamisen ja talotekniikan ratkaisut ovat perusteellisesti testattuja ja toimivia. Matalalämpöjärjestelmä tarkoittaa, että hyödynnetään kaukolämmön paluulämpöä. Siitä saadaan varmasti riittävästi lämpöä kuumaankin suihkuun, mutta normaalia alhaisemmalla kustannuksella. MIKÄ IHMEEN PYSTYHIRSITALO? EN OLE NÄHNYT SUOMESSA KUIN VAAKAHIRSITALOJA. MIKSI VALITSISIN PYSTYHIRREN MEIDÄN PERHEELLE? -TIMO N.- Pystyhirsitaloja ei vaivaa hirsitaloille tyypillinen painuminen ja sen runko on nopea rakentaa. Pystyhirsitalossa ei ole myöskään hirsitalojen tyypillisiä ristinurkkia, joten se antaa talolle modernin ulkomuodon. Lisäksi puurakenteen ja hyvän lämmöneristyksen ansiosta talot ovat huippuekologisia sekä rakentamisen että käytön osalta. RAKENTAJA PIDÄTTÄÄ ITSELLÄÄN OIKEUDEN MUUTOKSIIN. Tämä rakennustapaselostus on laadittu Myyjä pidättää oikeuden muutoksiin, joissa materiaalit tai rakenteet voidaan vaihtaa toisiin saman arvoisiin varauksen ja lopullisen kaupan välisenä aikana, esimerkiksi viranomaiskäsittelystä johtuen. Lopullinen ostajaa ja myyjää sitova rakennustapaselostus ja huoneselitys ovat urakkasopimuksen liitteenä. Mahdolliset muutostyöt sovitaan kirjallisesti myyjän tarjoukseen perustuen. Muutostöissä käytetään myyjän materiaalitoimittajien tuotteita. Esitteen kuvat ovat vain suuntaa antavia taiteilijan näkemyksiä ja voivat poiketa valmiista kohteista.

Asunto Oy Espoon Luhtatie 22-24. Myyntiesite. Luhtatie 22-24 02760 Espoo

Asunto Oy Espoon Luhtatie 22-24. Myyntiesite. Luhtatie 22-24 02760 Espoo Asunto Oy Espoon Luhtatie 22-24 Luhtatie 22-24 02760 Espoo Myyntiesite Ta Talo A, B Taiteilijan näkemys kohteesta Vujema Oy, arvostettu sekä luotettava rakentaja rakentaa 9 perheen1-tasoisen pari ja erillistaloyhtiön

Lisätiedot

Henrik Forsiuksen tien kaupunkipientalot Helsingin Suutarilassa - VAIHE 2

Henrik Forsiuksen tien kaupunkipientalot Helsingin Suutarilassa - VAIHE 2 Henrik Forsiuksen tien kaupunkipientalot Helsingin Suutarilassa - VAIHE 2 Katunäkymä. Kuvan väritys ja varustelu ovat esimerkinomaisia. Henrik Forsiuksen tielle puiston laitaan rakennetaan 14 kivirakenteista,

Lisätiedot

As Oy Oulun Pyyntipiha. Laadukasta rivi- ja paritaloasumista Ritaharjussa

As Oy Oulun Pyyntipiha. Laadukasta rivi- ja paritaloasumista Ritaharjussa As Oy Oulun Pyyntipiha Laadukasta rivi- ja paritaloasumista Ritaharjussa MYYNTI: A ntti Vänttilä 0 400 401 601 As Oy Oulun Pyyntipihan rivi- ja paritalot Pyyntitie 8, 90540 Oulu Paritalot C ja D kaksikerroksisia:

Lisätiedot

Elontien uudet kodit Helsingin Pakilassa. Nykyaikaista asumista sympaattisessa, perinteikkäässä miljöössä

Elontien uudet kodit Helsingin Pakilassa. Nykyaikaista asumista sympaattisessa, perinteikkäässä miljöössä Elontien uudet kodit Helsingin Pakilassa Nykyaikaista asumista sympaattisessa, perinteikkäässä miljöössä Sisätilat Kaikki asunnot ovat kaksitasoisia. Asuntojen selkeälinjaiset pohjat muuntautuvat asukkaidensa

Lisätiedot

Henrik Forsiuksen tien kaupunkipientalot Helsingin Suutarilassa - VAIHE 2

Henrik Forsiuksen tien kaupunkipientalot Helsingin Suutarilassa - VAIHE 2 Henrik Forsiuksen tien kaupunkipientalot Helsingin Suutarilassa - VAIHE 2 Katunäkymä. Kuvan väritys ja varustelu ovat esimerkinomaisia. Henrik Forsiuksen tielle puiston laitaan rakennetaan 14 kivirakenteista,

Lisätiedot

Akatemiantie 21. Ennakkomarkkinointiesite. Topeliuksenkatu 1, 00260 Helsinki Puh. (09) 4542 900 Fax (09) 4542 9050

Akatemiantie 21. Ennakkomarkkinointiesite. Topeliuksenkatu 1, 00260 Helsinki Puh. (09) 4542 900 Fax (09) 4542 9050 Akatemiantie 21 02700 Kauniainen i Ennakkomarkkinointiesite www.westhouse.fi Haukilahdenranta 4, 02170 Espoo Puh. (09) 4355 100 Fax (09) 4355 1050 www.westhouse.fi Topeliuksenkatu 1, 00260 Helsinki Puh.

Lisätiedot

Soininen. Energiatehokas passiivirivitaloalue ensimmäisenä Suomessa NAANTALI

Soininen. Energiatehokas passiivirivitaloalue ensimmäisenä Suomessa NAANTALI Soininen NAANTALI Energiatehokas passiivirivitaloalue ensimmäisenä Suomessa Soinisen monipuolinen asuntovalikoima tarjoaa kodin erilaisissa elämäntilanteissa oleville perheille. Luonto ja ulkoilumahdollisuudet

Lisätiedot

ASUNTO OY KANGASALAN LAULUJOUTSEN

ASUNTO OY KANGASALAN LAULUJOUTSEN ASUNTO OY KANGASALAN LAULUJOUTSEN Asunto Oy Kangasalan Laulujoutsen Venttiväylä 10-14, 36270 Kangasala Rakentaja pidättää oikeuden muuttaa tämän esitteen tietoja, kuvia sekä materiaaleja. Asunnonostajan

Lisätiedot

Asunto Oy. Espoon TETRIS. Myyntiesite. Havainnekuva

Asunto Oy. Espoon TETRIS. Myyntiesite. Havainnekuva Asunto Oy Espoon TETRIS Myyntiesite Havainnekuva Asunto Oy Espoon TETRIS Laadukasta asumista Espoon Nissinmäessä Myyntiesitteen taitto www.huuhkacreative.fi Hyviä hetkiä elämään Havainnekuva lännestä Kun

Lisätiedot

Asunto Oy Espoon Klovinmäki 6-8 Klovinmäki 6 02180 Espoo

Asunto Oy Espoon Klovinmäki 6-8 Klovinmäki 6 02180 Espoo Asunto Oy Espoon Klovinmäki 6-8 Klovinmäki 6 02180 Espoo MYYNTIESITE Taiteilijan näkemys Talo A, B 7 perheen yhtiö, joka rakennetaan 1-TASOON! Huoneistojen pihat etelään ja länteen. Rauhallinen ympäristö!

Lisätiedot

Persoonallinen koti historiallisessa ympäristössä

Persoonallinen koti historiallisessa ympäristössä Asunto Oy Helsingin Kauppalantie 2 Persoonallinen koti historiallisessa ympäristössä Omistusasuntoja Etelä-Haagan helmi kuoriutuu esiin, kun vanha Elanto Kauppalantien ja Vanhan Turuntien kulmassa saneerataan

Lisätiedot

Kuusijärven ulkoilualue savusaunoineen ja talvisine avantouintipaikkoineen. vain muutaman kilometrin päässä. 2 Vantaan Tähtisara Vantaan Tähtisara 3

Kuusijärven ulkoilualue savusaunoineen ja talvisine avantouintipaikkoineen. vain muutaman kilometrin päässä. 2 Vantaan Tähtisara Vantaan Tähtisara 3 Asunto Oy VANTAAN TÄHTISARA Kuusijärven ulkoilualue savusaunoineen ja talvisine avantouintipaikkoineen sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä. VANTAAN TÄHTISARA SYY TOTEUTTAA UNELMASI Vantaan Tähtisara

Lisätiedot

Myrskylä. palostenmäki

Myrskylä. palostenmäki EnnakkomarkkinointiEsite Myrskylä Kirkkojärvi narikko palostenmäki 1 2 Tämä esite on laadittu yleisten tietojen antamiseksi Myrskylän tonteista ennakkomarkkinointia varten. Rakenteet, materiaalit ja yksityiskohtaisemmat

Lisätiedot

Myrskylä. palostenmäki

Myrskylä. palostenmäki EnnakkomarkkinointiEsite Myrskylä Kirkkojärvi narikko palostenmäki Koteja Myrskylään! Haluaisitko asua suomalaiseen arkeen ja juhlaan suunnitellussa kodissa luonnon keskellä? Asuisitko mieluiten järven

Lisätiedot

RAKENNUSTAPASELOSTUS As Oy Pihlajaniemen huippu 1

RAKENNUSTAPASELOSTUS As Oy Pihlajaniemen huippu 1 RAKENNUSTAPASELOSTUS As Oy Pihlajaniemen huippu 1 LÄHELLÄ KAIKKEA Asunto-osakeyhtiö Pihlajaniemen Huippu 1 on Savonlinnan katolle Pihlaniemen vehreälle harjanteelle rakennettava vapaa-rahoitteinen uudisrivitalo.

Lisätiedot

RAKENNUSTAPASELOSTUS

RAKENNUSTAPASELOSTUS RAKENNUSTAPASELOSTUS YLEISTÄ Asunto Oy Kuopion Antikkalantähti on RS-rahotteinen asuintaloyhtiö, joka koostuu 2-kerroksisista rivitaloasunnoista ja luhtitaloasunnoista. Taloyhtiössä on 27 asuntoa. B-rakennuksen

Lisätiedot

ASUNTOINFO ASUNTO OY VANTAAN LEIVONLAULU

ASUNTOINFO ASUNTO OY VANTAAN LEIVONLAULU VANTAA KIVISTÖ ASUNTOINFO ASUNTO OY VANTAAN LEIVONLAULU Elämänlaadun rakentaja Asuntoja, joissa viihdytään Sisällysluettelo Asemapiirros sivu 3 Asuntopohjat sivu 6 Piha-alueet sivu 14 JM-Valinta sivu 16

Lisätiedot

Omakylä Espoo Saunalahti. Asunto Oy Espoon Salajalava I. Alustava Rakennustapaselostus

Omakylä Espoo Saunalahti. Asunto Oy Espoon Salajalava I. Alustava Rakennustapaselostus Sivu 1 / 7 Omakylä Espoo Saunalahti Asunto Oy Espoon Salajalava I Alustava Rakennustapaselostus 2.4.2013 Sivu 2 / 7 YLEISTÄ KOHTEESTA Yleistä Asunto Oy Espoon Salajalava I (myöhemmin yhtiö) koostuu kahdeksasta

Lisätiedot

Asunto Oy Oulun Satamaranta 1

Asunto Oy Oulun Satamaranta 1 Asunto Oy Oulun Satamaranta 1 Rakentaja pidättää mahdollisuuden muuttaa tämän esitteen tietoja ja piirustuksia sekä materiaalitoimittajia. Ostajan on tutustuttava myyntiasiakirjoihin ja vahvistettuihin

Lisätiedot

Asunto Oy Raahen Jokihelmi. Mukavaa asumista luonnonläheisellä alueella.

Asunto Oy Raahen Jokihelmi. Mukavaa asumista luonnonläheisellä alueella. Mukavaa asumista luonnonläheisellä alueella. Tomutus rakennetaan rauhalliselle alueelle Pattijoelle. Tontille valmistuu yhteensä viisi rivitaloa. Aivan lähellä virtaa Pattijoki. Ympäristö on vehreä ja

Lisätiedot

Rakennus perustetaan rakennesuunnitelmien mukaisesti.

Rakennus perustetaan rakennesuunnitelmien mukaisesti. RAKENNUSTAPASELOSTUS Kohde: Helsingin Asumisoikeus Oy/ Ratasmylly Kaup.osa: Vartiokylä, Myllypuro Kortteli/tontti: 45568/ 14 Osoite: Mamsellimyllynkatu 26, Ratasmyllynraitti 1-3 00920 Helsinki A Yleistä

Lisätiedot

Asunto Oy HELSINGIN SERPENTA LEIKKIPOL HITAS!

Asunto Oy HELSINGIN SERPENTA LEIKKIPOL HITAS! HITAS! KU NTIE LEIKKIPOL R A K E N TA JA N K AT U HELSINGIN SERPENTA T O R N I TA LO Asunto Oy K O U L U K AT U brändikuva Vastuullinen palveluyritys SRV on kokenut laadukkaiden asuntojen rakentaja pääkaupunkiseudulla

Lisätiedot

Asunto Oy Laaksolahden Kotitie, Espoo. Ennakkomarkkinointiesite. Kotitie 6, 02730 Espoo TERVETULOA!

Asunto Oy Laaksolahden Kotitie, Espoo. Ennakkomarkkinointiesite. Kotitie 6, 02730 Espoo TERVETULOA! Asunto Oy Laaksolahden Kotitie, Espoo Kotitie 6, 02730 Espoo Ennakkomarkkinointiesite Taiteilijan näkemys Talo A, B TERVETULOA! Haukilahdenranta 4, 02170 Espoo Puh. (09) 4355 100 Fax (09) 4355 1050 www.westhouse.fi

Lisätiedot

Kääpätie 10. 90820 Kello. www.rakennusliikevanttila.fi

Kääpätie 10. 90820 Kello. www.rakennusliikevanttila.fi Kääpätie 10 www.rakennusliikevanttila.fi Rakennustapaselostus As Oy Kiimingin Hiihtäjäntie Hiihtäjäntie 15, 90900 Kiiminki Yleistä: As Oy Kiimingin Hiihtäjäntie muodostuu kahdesta yksikerroksisesta rivitalosta

Lisätiedot

ASUNTOINFO ASUNTO OY ESPOON KAARNAPURJE

ASUNTOINFO ASUNTO OY ESPOON KAARNAPURJE ESPOO SAUNALAHTI ASUNTOINFO ASUNTO OY ESPOON KAARNAPURJE Elämänlaadun rakentaja Asuntoja, joissa viihdytään Sisällysluettelo Asemapiirros sivu 3 Asuntopohjat sivu 6 Kerrospohjat sivu 22 Julkisivut sivu

Lisätiedot

Asunto Oy Espoon Vanhan-Mankkaan tie 18 Vanhan-Mankkaan tie 18, 02180 Espoo

Asunto Oy Espoon Vanhan-Mankkaan tie 18 Vanhan-Mankkaan tie 18, 02180 Espoo Asunto Oy Espoon Vanhan-Mankkaan tie 18 Vanhan-Mankkaan tie 18, 02180 Espoo ENNAKKOMARKKINOINTI Tai Tal o 10 perheen rivitaloyhtiö, joka rakennetaan 1-TASOON! Huoneistojen pihat lounaaseen. Loistava sijainti,

Lisätiedot

Koti Kaivokselan parhaalta paikalta. As Oy Vantaan VASKIHEIKKI

Koti Kaivokselan parhaalta paikalta. As Oy Vantaan VASKIHEIKKI Koti Kaivokselan parhaalta paikalta As Oy Vantaan VASKIHEIKKI VARTE OY Malmin kauppatie 8 A 00700 Helsinki 029 080 4040 MYYNTI Harri Koho 050 501 6000 harri.koho@varte.fi www.varte.fi REV. III 17.3.2014

Lisätiedot

TEHTY KESTÄMÄÄN ELÄMÄÄ ASUNTO OY KAHILANPUISTO. Kahilanniementie 6, 53130 LAPPEENRANTA

TEHTY KESTÄMÄÄN ELÄMÄÄ ASUNTO OY KAHILANPUISTO. Kahilanniementie 6, 53130 LAPPEENRANTA TEHTY KESTÄMÄÄN ELÄMÄÄ ASUNTO OY KAHILANPUISTO Kahilanniementie 6, 53130 LAPPEENRANTA LAADUKASTA ASUMISTA PUISTOMAISESSA YMPÄRISTÖSSÄ! Lujatalo Oy rakentaa 2- kerroksisen rivitalon Kimpisen kaupunginosaan,

Lisätiedot

ASUNTO OY. KURIKAN TÄHTITORNI Hissillinen kerrostalo Kurikan keskustassa, Keskuspuistikko 10, 61300 Kurikka

ASUNTO OY. KURIKAN TÄHTITORNI Hissillinen kerrostalo Kurikan keskustassa, Keskuspuistikko 10, 61300 Kurikka ASUNTO OY KURIKAN TÄHTITORNI Hissillinen kerrostalo Kurikan keskustassa, Keskuspuistikko 10, 61300 Kurikka Myyntiesite 26.4.2013 Mukavaa ja vaivatonta asumista Kurikan keskustan hissitalossa Rakennamme

Lisätiedot

ASUNTOINFO ASUNTO OY ESPOON MERIHIEKKA

ASUNTOINFO ASUNTO OY ESPOON MERIHIEKKA ESPOO SAUNALAHTI ASUNTOINFO ASUNTO OY ESPOON MERIHIEKKA Elämänlaadun rakentaja Asuntoja, joissa viihdytään Sisällysluettelo Asemapiirros sivu 3 Asuntopohjat sivu 6 JM-Valinta sivu 18 Asunnon pintamateriaalit

Lisätiedot