OY TImber frame ltd / UUDENMAAN RAKENNUSTEKNIIKKA OY

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "OY TImber frame ltd / UUDENMAAN RAKENNUSTEKNIIKKA OY"

Transkriptio

1 OY TImber frame ltd / UUDENMAAN RAKENNUSTEKNIIKKA OY

2 Honkasuo VALMIS ALUE ASUTTAVAKSI PUU-KÄPYLÄ MUUTTAA LÄNSI-HELSINKIIN Lähes sata vuotta vuotta sitten Helsinkiin syntyi puutarhakaupunkiaatteen pohjalta, hyvien liikenneyhteyksien varrelle Puu-Käpylä. Nyt rakennamme Länsi-Helsinkiin 2010-luvulle päivitetyn version tästä jo legendaksi muodostuneesta kaupunkiyhteisöstä. KYLÄ KESKELLÄ KAUPUNKEJA Honkasuon ekotehokas kaupunkikylä rakennetaan kolmen kaupungin rajapintaan - Kuninkaan kolmioon. Tiivis pientaloalue rakennetaan noin 1500 asukkaalle ja siinä toteutuvat lähes kaikki ne asiat, mistä suomalaiset asumisessa unelmoivat. KARTAN VIHREÄLLÄ ALUEELLA Helsingin läntisen vihersormen pää on Honkasuon kohdalla. Niityt, metsät, kalliot ja Malminkartanon täyttömäen ulkoiluverkosto ympäröivät asuinaluetta. Kotiovelta voi lähteä lenkille nielemättä liikenteen pölyä ja lapset pyöräilevät ulkoilureiteillä turvallisesti. AUTO EI AIHEUTA ONGELMIA Autolla liikkuvalle sijainti kehäteiden välissä, liikenteen solmukohdassa tarkoittaa hermojen ja ajan säästöä. Asukkaille autot eivät muodosta ongelmaa: Alueella suositaan piha- ja kävelykatuja ja autoille - kuten polkupyörillekin - on varattu omat pysäköintitilat talojen pihoilla.

3 LENTOASEMA 13min Huom. Kehärata valmistuu 2015 Honkasuo HÄMEENLINNANVÄYLÄ JUNARATA (KEHÄRATA 2015) ESPOO HELSINKI VIHDINTIE KEHÄ 1 KOULU 1,2km ALLE VARTISSA MINNE VAAN Honkasuon sijainti on sellainen, että kaikki palvelut ovat saavutettavissa alle 15 minuutin kävelyllä ja pyörällä vieläkin nopeammin, mm. Myyrmäen kauppakeskus palveluineen, koulut, päiväkoti, leikkipuisto, urheiluhalli ja tietysti sekä juna- että bussipysäkit. PALVELUT ODOTTAVAT ASUKKAITA Liian usein uusien asuinalueiden lupaukset palveluista toteutuvat jälkijunassa. Asunnot valmistuvat ensin ja esim. päiväkotien sekä kauppojen valmistuminen viivästyy. Honkasuon sijainti on sellainen, että kaikki palvelut ovat valmiina ja liikenneyhteydet toimivat jo nyt. EKOLOGISUUS TUNTUU KUKKAROSSA Energiatehokkuus on alueen talojen suunnittelun ja rakentamisen lähtökohtana. Valitut materiaalit, rakennustapa sekä mittavat aurinkopaneelikentät minimoivat ulkopuolisen energian tarpeen. Siksi alhaiset asumiskustannukset ovat pienen hiilijalanjäljen lisäksi tervetullut palkinto ympäristöystävällisyydestä. MASSIIVIPUUSTA TERVEITÄ TALOJA Talojen kantavat rakenteet tehdään massiivipuusta. Talot eivät kuitenkaan ole perinteisiä hirsirakennuksia vaan seinien massiivipuulankut asennetaan pystyyn, kuten Puu-Käpylän lähes sata vuotta sitten rakennetuissa taloissa. Asuintilojen sisäpinnat ovat suomalaista tiivissyistä mäntyä. Puurakenteen ansiosta myös talojen sisäilman laatu ja kosteustasapaino pysyvät hyvinä. AVIAPOLIS, SEURAAVANA LENTOASEMA Kesällä 2015 valmistuva kehärata yhdistää Vantaankosken radan Helsinki-Vantaan lentoaseman kautta Suomen päärataan. Myyrmäen asemalta kiskot vievät koko Suomeen ja maailmanmatkaajille lentoasema on vain 13 minuutin päässä.

4 TOIMIVA TALO Kestävyys ja energiatehokkuus ovat talojen suunnittelun ja valmistuksen lähtökohtana. Materiaalivalinnoilla ja pienellä lämmitysenergian tarpeella on tähdätty mahdollisimman pieneen hiilijalanjälkeen. Talojen kantavat rakenteet ovat massiivipuuta. Lämmöneristys yhdessä suuren tiiviyden kanssa antavat talolle parhaan energiatehokkuusstatuksen. Voidaan puhua passiivitaloista. Asuinhuoneiden sisäpinnat ovat tiivissyistä suomalaista mäntyä. Kysymyksessä ei kuitenkaan ole perinteinen hirsitalo. Seinien massiivipuulankut on asennettu pystyyn, kuten 1920-luvulla rakennetuissa Puu-Käpylän taloissa. Talojen välipohjan kantavana rakenteena on massiivipuinen laatta. Lämmitys järjestetään vesikiertoisella lattialämmityksellä. Asunnoissa on poistoilman lämmön talteenottavat ilmanvaihtokoneet, jotka huolehtivat asuntojen ilman raikkaudesta ja liian kosteuden poistumisesta. Edullinen lämmitysenergia saadaan Helsingin kaupungin kaukolämpöverkosta paluulämpönä. Taloissa on lisäksi mittavat aurinkopaneelikentät katolla ja julkisivupinnassa sähkön tuotantoa varten. Sähkö syötetään talon normaaliin sähköverkkoon.

5 POHJAPIIRROKSIA, JOIHIN SAA SUUNNITELLA ITSE PIIRUSTUSMERKKIEN SELITYKSET: Ovi Tilavaraus ovelle Sähkökiuas Hyllykomero Pesuallas Tilavaraus väliseinälle Palkki katossa Olohuone Makuuhuone Pesuhuone Polkupyörätila Pakastin Jääkaappi Liesi ja uuni Tiskiallas ja tilavaraus astianpesukoneelle Keittiön kaapit Pesuallas Katon alaslasku Ruokailutila Tilavaraus makuuhuoneelle Kodinhoitohuone Tekninen tila Suihku ja lattiakaivo Naulakko Tilavaraus pesutornille Tankokomero Siivouskomero Likavaatekomero Vaatehuone Keittiö Sauna Eteinen Varasto Pohjapiirustuksissa esiintyvät kalusteet, varusteet ja rakennusosat ovat symboleja, eivätkä välttämättä vastaa todellisia tuotteita.

6 JEE! Me muutetaan omaan taloon Helsingin Honkasuolle, kaupungin osaan 33, kortteliin 33356, Helsingin kaupungin vuokratontille 2, 3, 4 ja 5 rakennetaan yksi omakotitalo, autosuoja ja ulkovarasto. Asuinrakennuksen kerrosluku on kaksi. Tontin pinta-ala on 494,0 m 2. Talo on puurunkoinen ja pääosin puuverhoiltu. Kantavana runkona talossa on pystyhirsi. Talo rakennetaan täyttämään passiivitalon vaatimukset. Rakennuksen ulkoverhouksena on peittävällä puunsuojalla käsitelty ulkoverhouspaneli. Ikkunat ovat alumiinipintaisia puuikkunoita. Vesikatteena on pystysaumapeltikate. Autokatoksen ja varaston seinät ovat hirsirakenteiset. Tässä esitteessä olevat kuvat ovat suuntaa- antavia taiteilijan näkemyksiä ja voivat poiketa valmiista kohteesta

7 TILAA YHDESSÄOLOON JA YKSITYISYYTEEN Sisäänkäynnistä avautuu avara olohuoneen, ruokailun ja keittiön muodostama tilasarja. Olohuoneesta, josta voidaan erottaa erillinen makuutai työhuone, on käynti katetulle terassille. Eteiseen liittyy wc-tila sekä omalla uloskäynnillä varustettu kodinhoitohuone ja vaatehuone. Olohuoneen ja ruokailutilan välisenä tilanjakajana on porras, joka vie toisen kerroksen aulaan. Toiseen kerrokseen sijoittuvat kolme makuuhuonetta sekä saunaosasto ja erillinen wc. Yläaulasta on käynti parvekkeelle, joka muodostaa pääsisäänkäynnin katoksen. UNOHDA PYSÄKÖINTIONGELMAT Ajoneuvoliikenne tapahtuu Naapuripellontieltä. Tontilla on kaksi autopaikkaa, joista toinen on katoksessa ja toinen väliaikaista pysäköintiä varten. Katoksessa on pistorasia moottorilämmitintä ja akkujen latausta varten. KADUN AURINKOISELLA PUOLELLA Rakennuspaikka sijaitsee melko tasaisessa, loivasti etelään viettävässä maastossa. Oleskelupiha on talon etelä- ja itäpuolella, autopaikoitus pohjoispuolella. PIHALLE KEINU, GRILLI JA RAPARPERI Asuntopiha on nurmipintainen. Pihalla on paikka omalle hyötypuutarhalle ja kompostorille. Tontti rajataan pensasistutuksin. Sisääntulopiha on kivituhkapintainen. ASUNTO JOSSA MAHTUU ELÄMÄÄN Huoneistoala on 143,5 m 2. Alakerrassa sijaitsevat olohuone, keittiö, ruokailutila, eteinen, WC, kodinhoitotila ja vaatehuone. Alakertaan on mahdollista erottaa yksi erillinen asuinhuone. Yläkerrassa on kolme asuinhuonetta, aula, sauna ja erillinen WC. Yläkerrassa on parveke ja alakerrassa tilava katettu terassi.

8 NAIN ME RAKENNAMME alustava rakenneselostus PERUSTUKSET - Matalaperustus teräsbetonianturoin. - Perusmuurit teräsbetonia. - Salaojaputket 100/120 mm, tarkastuskaivot muovia 300 mm. ALAPOHJA - Salaojitussepeli 300 mm, lämmöneristeenä EPS eristelevy 300 mm. Maanvarainen teräsbetonilaatta 90 mm. Pintamateriaali huoneselostuksen mukaan. ULKOSEINÄT - Ulkopinnoite vaakapaneli 28 mm käsitelty peittävällä puunsuojalla. - Ristikoolaus mm. Tuulensuojavilla 25 mm. - Runko ja mineraalivillaeristys 300 mm. höyrynsulkumuovi. - Pystyhirsi 93x220 mm. - Sisäpuolen pintamateriaali huoneselostuksen mukaan. VESIKATE JA YLÄPOHJA. PELTIKATE - Harmaa RR Ruoteet 28 mm. - Koolaus 45 mm. - Aluskate RIL 107 ohjeen mukaan. - Tehdasvalmisteiset kattoristikot. - Lämmöneriste mineraalivilla 600 mm. - Ilmansulkupaperi. - Koolaus 22 mm. - Pintamateriaali huoneselostuksen mukaan. IKKUNAT - Ikkunat ovat kolmilasiset sisään aukeavat tehdasvalmisteiset MSES Al tyypin puuikkunat, väri tummanharmaa Ral 7024 sisäpuoli valkoinen. ULKO-OVET - Pääovet lasiaukolliset lämpöovet, väri Ral Parvekkeen ovet yksilehtiset lasiaukolliset lämpöovet, väri Ral Varaston ovet yksilehtiset lämpöovet, väri Ral VÄLIOVET - Väliovet ovat valkoisia laakaovia. - Löylyhuoneen ovi karkaistu kirkas lasi ovi puuvetimellä. HELAT JA LUKOT - Ulko-ovissa Abloy Sento lukot sisäpuolella vääntönuppi, pääoven väännin Primo Domus 12 kromattu. - Parvekkeen- ja varastonovien painikkeet Primo 6/002 kromattu. - Ikkunoiden helat kromatut. - Väliovien helat Primo Polarita kromattu. SISÄPUOLISET LISTAT - Jalkalistat kuultokäsitelty mänty. - Ulko-ovi ja ikkunalistat maalatut valkoiset mäntylistat. Väliovilistat valkoiset. VÄLISEINÄT - Väliseinät ovat massiivipuisia puu tai kipsilevypintaisia, pintamateriaalit huoneselityksen mukaan.

9 KIINTOKALUSTEET - Keittiön kalusteet: sileä valkoinen MDF ovi, keittiön työpöytälevyt laminaattia. - WC kalusteet: valkoinen sileä MDF ovi. - Makuuhuoneiden komerot: valkoinen sileä MDF ovi. - Kodinhoitohuoneen kalusteet: valkoinen sileä MDF ovi, työpöytälevy laminaattia. - Eteisessä naulakkokaappi peiliovi matta-alumiinikehyksin. VARUSTEET - Saunan lauteet: puurunkoiset pintalaudat tervaleppää. VESI- JA VIEMÄRIKALUSTEET - Astianpesuallas Claron 55 U - WC pesualtaat: Aldina 60 - Kodinhoitohuoneessa allas Euroform EFX WC istuimet valkoiset IDO Seven D - Hanat 1 ote sekoitinhanat: WC:t Oras Vienda Keittiö Oras Vienda 1725 Khh Oras Vienda 1725 Suihku Oras Optima Suihkusetti Oras Pesukoneliitännät pyykinpesukoneelle ja astianpesukoneelle. - Vesiposti 1 kpl ILMANVAIHTOLAITE JA LÄMMITYSJÄRJESTELMÄ - Huoneistokohtainen koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihtojärjestelmä. Liesituuletin omalla moottorilla ja hormilla. - Lämmitysjärjestelmänä kaikissa huoneissa vesikiertoinen lattialämmitys, lämmönlähteenä kevytkaukolämpö. SÄHKÖISTYS - Sähkökeskus automaattisulakkeilla. - Aurinkoenergiakeräimet. Kattovalopisteet ja pistorasiat sähkösuunnitelman mukaan (normaali varustetaso ) - TV antennijärjestelmä 1,2,3,4, kanavat. - Kiintovalaisimet: Keittiö: halogeeni työpöytävalaisimet. Pesutilat/wc: halogeenit, sauna: kuituvalot, (valaisimet tarkemmin esitetty sähkösuunnitelmassa) - Ulkovalaisimet: Sisäänkäynnissä, terassilla ja autokatoksessa kiintovalaisimet. Varastossa loistevalaisin. - Antennipistorasiat: olohuone 2 kpl makuuhuoneet 1 kpl. - Puhelinpistorasiat: Eteinen 1 kpl Keittiö 1 kpl Makuuhuoneet 1 kpl Olohuone 2 kpl. - Ovikello - Puhelinpistorasiat: RJ 45 valmis asunnon sisäinen ATK kaapeliverkko. - Autokatoksessa ja lämmityspistorasia varustettuna kellolla. SÄHKÖLAITTEET JA KONEET - Kiuas: 6 kw HARVIA VEGA - Astianpesukone: Electrolux - Jääkaappi/pakastin: Electrolux - Induktiotaso: Electrolux - Uuni: Electrolux - Liesituuletin: Electrolux ULKOPUOLISET VARUSTEET - Sadevesijärjestelmä, talotikas. - Lumiesteet lappeilla. ULKOPUOLISET RAKENTEET - Puurakenteinen terassi sekä betonirakenteiset sisääntuloportaat. Liikennealueet kivituhkaa. - Istutukset ja nurmikko pihasuunnitelman mukaan. - Autokatos - Jätesuoja Tässä esitteessä olevat kuvat ovat suuntaa- antavia taiteilijan näkemyksiä ja voivat poiketa valmiista kohteesta

10 HYVIN SUUNNITELTUA TILAA JA TOIMIVAA TEKNIIKKAA HONKASUO PASSIIVIPUUTALO / HUONESELOSTUS HUONETILA LATTIA SEINÄT KATTO HUOM! OLOHUONE Lautaparketti Vaalennettu Vaalennettu KEITTIÖ valkolakattu puupinta puupinta RUOKAILU tammi ETEINEN Laatoitus Vaalennettu Vaalennettu Kalusteväli 30x60 puupinta puupinta laatoitettu Harmaa valkoinen 20x30 MAKUUHUONEET Lautaparketti Vaalennettu Vaalennettu valkolakattu puupinta puupinta tammi WC/PH Laatoitus Laatoitus MDF paneli 10x10 Valkoinen 20x30 valkoinen Harmaa Vaakaladonta SAUNA Laatoitus Paneli Paneli Lauteet 10x10 Tervaleppä Tervaleppä Tervaleppä Harmaa PH (sauna) Laatoitus Laatoitus Paneli 10x10 Valkoinen 20x30 Tervaleppä Harmaa Vaakaladonta KODINHOITOHUONE Laatoitus Vaalennettu MDF paneli 10x10 puupinta valkoinen Harmaa WC Laatoitus Laatoitus MDF paneli 10x10 Valkoinen 20x30 valkoinen Harmaa Vaakaladonta VARASTO Laatoitus Vaalennettu Vaalennettu 30x60 harmaa puupinta puupinta

11 HONKASUO PASSIIVIPUUTALO HINNASTO , VOIMASSA TOISTAISEKSI HUONEISTO PINTA-ALA KERROSALA HINTA EUR/M 2 VMH AVAIMET KÄTEEN Tontit 2,3,4,5 4-5h+k+s+aputilat SÄÄLTÄ SUOJAAN PAKETTI Tontit 2,3,4,5 4-5h+k+s+aputilat 143,5 m m /m 2 varasto 6 m 2 143,5 m m /m 2 varasto 6 m 2 Maksuerätaulukko avaimet käteen toimitus. 1 Erä 15 % Kun urakkasopimus allekirjoitetaan. 2 Erä 10 % Kun maanrakennustyöt alkavat. 3 Erä 10 % Kun anturat valettu. 4 Erä 10 % Kun ulkoseinät asennettu. 5 Erä 15 % Kun kattoristikot asennettu. 6 Erä 10 % Kun vesikatto asennettu. 7 Erä 10 % Kun ikkunat asennettu. 8 Erä 10 % Kun kiintokalusteet asennettu. 9 Erä 8 % Kun viranomaisen käyttöönottokatselmus pidetty. 10 Erä 2 % Kun talo on valmis ja vastaanotettu. Asunnot valmistuvat Asumiskustannukset ovat riippuvaisia todellisesta kulutuksesta ja asukkaiden tekemistä valinnoista. Lisätietoa ajankohtaisista asumis- ja tontinvuokrakustannuksista saat ottamalla yhteyttä suoraan meihin (yhteystiedot takasivulla).

12 HYVIA KYSYMYKSIa ja asiallisia vastauksia VOIKO TÄLLAINEN TAVALLINEN PERHE OSTAA TUOLTA ASUNNON VAI PITÄÄKÖ OLLA PEREHTY- NYT ENERGIA- JA YMPÄRISTÖASIOIHIN? -JUHO S.- KYLLA, OLEN KIINNOSTUNUT... MUTTA MISTA SAAN LISATIETOA? Alue ja talot on tarkoitettu aivan tavallisille perheille. Energiatehokkuus ja pieni hiilijalanjälki toteutetaan suunnittelulla ja rakentamisen ratkaisuilla. Asukkaat saavat elää omaa elämäänsä kuten hyvältä tuntuu. MITEN ON MAHDOLLISTA, ETTÄ TÄMMÖISEEN VIHERKEITAASEEN NYT YHTÄKKIÄ RAKENNETAAN TALOJA, EIKÖ ISOT RAKENNUSFIRMAT OLE OLLEET TUOSTA KIINNOSTUNEITA? -JULIA B.- Asemakaavoituksen tavoitteet alueella ovat sellaiset, että sinne ei ole saanut rakentaa mitä tahansa. Nyt on löytynyt oikea rakentamisen malli ja laadukkaat toteuttajat ekotehokkaalle kaupunkikylälle. EN KYLLÄ USKO, ETTÄ TUOLLA OLISI PALVELUT VALMIINA ENNEN TALOJA, EIHÄN MISSÄÄN NIIN OIKEASTI TAPAHDU? -JAANA V.- Honkasuon sijainti on sellainen, että ympäristön asuinalueiden - kuten Myyrmäen - hyviksi koetut julkiset palvelut, kaupat sekä urheilukentät ovat kävelyetäisyydellä jo nyt. Honkasuolle rakennetaan myös omia palveluja. TULEEKO ASUKKAISTA KOEKANIINEJA ELI TULEEKO ESIM. SUIHKUSTA JA HANASTA HAALEAA VETTÄ VAI MITÄ TÄMÄ HELSINGIN ENERGIAN MATALALÄMPÖJÄRJESTELMÄ TARKOITTAA? -HENRIKKI K.- Kiiskenevä 1, Espoo Reijo Hippeläinen Kaikki rakentamisen ja talotekniikan ratkaisut ovat perusteellisesti testattuja ja toimivia. Matalalämpöjärjestelmä tarkoittaa, että hyödynnetään kaukolämmön paluulämpöä. Siitä saadaan varmasti riittävästi lämpöä kuumaankin suihkuun, mutta normaalia alhaisemmalla kustannuksella. MIKÄ IHMEEN PYSTYHIRSITALO? EN OLE NÄHNYT SUOMESSA KUIN VAAKAHIRSITALOJA. MIKSI VALITSISIN PYSTYHIRREN MEIDÄN PERHEELLE? -TIMO N.- Pystyhirsitaloja ei vaivaa hirsitaloille tyypillinen painuminen ja sen runko on nopea rakentaa. Pystyhirsitalossa ei ole myöskään hirsitalojen tyypillisiä ristinurkkia, joten se antaa talolle modernin ulkomuodon. Lisäksi puurakenteen ja hyvän lämmöneristyksen ansiosta talot ovat huippuekologisia sekä rakentamisen että käytön osalta. RAKENTAJA PIDÄTTÄÄ ITSELLÄÄN OIKEUDEN MUUTOKSIIN. Tämä rakennustapaselostus on laadittu Myyjä pidättää oikeuden muutoksiin, joissa materiaalit tai rakenteet voidaan vaihtaa toisiin saman arvoisiin varauksen ja lopullisen kaupan välisenä aikana, esimerkiksi viranomaiskäsittelystä johtuen. Lopullinen ostajaa ja myyjää sitova rakennustapaselostus ja huoneselitys ovat urakkasopimuksen liitteenä. Mahdolliset muutostyöt sovitaan kirjallisesti myyjän tarjoukseen perustuen. Muutostöissä käytetään myyjän materiaalitoimittajien tuotteita. Esitteen kuvat ovat vain suuntaa antavia taiteilijan näkemyksiä ja voivat poiketa valmiista kohteista.

SAKKEUS. Raminakuja 5 & 7 95970 ÄKÄSLOMPOLO

SAKKEUS. Raminakuja 5 & 7 95970 ÄKÄSLOMPOLO SAKKEUS Raminakuja 5 & 7 95970 ÄKÄSLOMPOLO Uudenmaan Rakennustekniikka Oy Kiiskenevä 1 02170 ESPOO Reijo Hippeläinen 0400-574693 reijo.hippelainen@uudenmaanrakennustekniikka.fi Esa Pasanen 040-5463261

Lisätiedot

VILKMANNINTIE 5. Etelä-Suomen Talopalvelu Oy Kiiltokalliontie 30 A 02180 ESPOO Reijo Hippeläinen 0400-574693 reijo.hippelainen@gmail.

VILKMANNINTIE 5. Etelä-Suomen Talopalvelu Oy Kiiltokalliontie 30 A 02180 ESPOO Reijo Hippeläinen 0400-574693 reijo.hippelainen@gmail. VILKMANNINTIE 5 Vilkmannintie 5 00680 HELSINKI Etelä-Suomen Talopalvelu Oy Kiiltokalliontie 30 A 02180 ESPOO Reijo Hippeläinen 0400-574693 reijo.hippelainen@gmail.com Aikaisempaa tuotantoamme Laadukasta

Lisätiedot

HIIRALANKUJA ESPOO

HIIRALANKUJA ESPOO HIIRALANKUJA 5-7 02160 ESPOO Kivirakenteiset 200 m2 omakotitalot Etelä-Suomen Talopalvelu Oy Kappelitie 6 B 02200 ESPOO Reijo Hippeläinen 0400-574693 reijo.hippelainen@etelasuomentalopalvelu.fi Julkisivu

Lisätiedot

PIRKKALAN KUNTA Asemakaavaote 30.5.2012 Naistenmatka Tuohikorpi AS OY PIRKKALAN TUOHIKORPI Tuohivirsu 6 33960 Pirkkala HUONEISTOSELOSTUS Päivitetty 19.8.2013 OLOHUONE Katto koristeruiskutasoite Seinät

Lisätiedot

Kääpätie 10. 90820 Kello. www.rakennusliikevanttila.fi

Kääpätie 10. 90820 Kello. www.rakennusliikevanttila.fi Kääpätie 10 www.rakennusliikevanttila.fi Rakennustapaselostus As Oy Kiimingin Hiihtäjäntie Hiihtäjäntie 15, 90900 Kiiminki Yleistä: As Oy Kiimingin Hiihtäjäntie muodostuu kahdesta yksikerroksisesta rivitalosta

Lisätiedot

Rakennusliike A Vänttilä Oy

Rakennusliike A Vänttilä Oy Kääpätie 10 www.rakennusliikevanttila.fi Rakennustapaselostus As Oy Oulun Pyyntipiha Pyyntitie 8, 90540 Oulu Yleistä: As Oy Oulun Pyyntitie muodostuu kahdesta yksikerroksisesta rivitalosta ja kahdesta

Lisätiedot

Paritalo Kontiolahti. Vierevänniementie 12

Paritalo Kontiolahti. Vierevänniementie 12 Paritalo Kontiolahti Vierevänniementie 12 91,5m 2 TERASSI S 4h + K + KHH + S + var Tämä paritalo on rakenteilla Höytiäisen upeisiin rantamaisemiin aivan palveluiden äärelle. K PSH Tule tutustumaan paritaloon,

Lisätiedot

AS OY TUUSULAN MUORINSYLI Muorinkuja 8, 04300 Tuusula RAKENNUSTAPASELOSTUS 9.1.2014

AS OY TUUSULAN MUORINSYLI Muorinkuja 8, 04300 Tuusula RAKENNUSTAPASELOSTUS 9.1.2014 AS OY TUUSULAN MUORINSYLI Muorinkuja 8, 04300 Tuusula RAKENNUSTAPASELOSTUS 9.1.2014 Yleiskuvaus: Perustukset: Ulkoseinät: 3kpl paritaloja 1 autokatosta sekä jätekatos. RS uudiskohde. Oma tontti (3107m2).

Lisätiedot

Rakennusliike A Vänttilä Oy

Rakennusliike A Vänttilä Oy Kääpätie 10 www.rakennusliikevanttila.fi JAHTIMETSÄNTIEN OMAKOTITALOT Rakennustapaselostus Rakennuspaikka: Jahtimetsäntie 1, 3, 5 ja 7, 90540 Oulu Rakennusten laajuustiedot: Päärakennus: huoneistoala 120

Lisätiedot

AS OY KERAVAN NURMIPUISTO Ravikuja 12, 04250 Kerava. RAKENNUSTAPASELOSTUS Pvm. 8.1.2014

AS OY KERAVAN NURMIPUISTO Ravikuja 12, 04250 Kerava. RAKENNUSTAPASELOSTUS Pvm. 8.1.2014 AS OY KERAVAN NURMIPUISTO Ravikuja 12, 04250 Kerava RAKENNUSTAPASELOSTUS Pvm. 8.1.2014 Yleiskuvaus: Perustukset: Ulkoseinät: 2 rivitalon ja 1 paritalon sekä 2 autokatoksen uudiskohde. Talo A perustetaan

Lisätiedot

TARMO-RAKENNE OY MARKKINOINTI ESITE, MUUTOKSET MAHDOLLISIA. Kun etsit laadukasta kotia, ota yhteyttä!

TARMO-RAKENNE OY MARKKINOINTI ESITE, MUUTOKSET MAHDOLLISIA. Kun etsit laadukasta kotia, ota yhteyttä! Sinun ko si, on juuri sinun perheellesi tehty! TARMO-RAKENNE OY Asuntorakentaja vuodesta 1975 MARKKINOINTI ESITE, MUUTOKSET MAHDOLLISIA. As Oy Oulun Maakirjakartano Paritaloyhtiö Haapalehto, Oulu Kun etsit

Lisätiedot

RAKENNUSTAPASELOSTUS Ennakkomarkkinointivaihe 23.5.2014

RAKENNUSTAPASELOSTUS Ennakkomarkkinointivaihe 23.5.2014 RAKENNUSTAPASELOSTUS Ennakkomarkkinointivaihe 23.5.2014 Asunto Oy Tapiolan Golfpuisto YLEISTÄ Yhtiön nimi: Asunto Oy Tapiolan Golfpuisto Osoite: Mankkaanmalmi 20, 02180 Espoo Kaupunginosa, kortteli ja

Lisätiedot

RAKENNUSTAPASELOSTUS (alustava)

RAKENNUSTAPASELOSTUS (alustava) RAKENNUSTAPASELOSTUS (alustava) As Oy Kajaanin Seminaarinmäki sijaitsee Kajaanin kaupungin ydinkeskustassa korttelissa AK 1. Talo A sijaitsee Kauppakadun varrella osoitteessa Kauppakatu 31. Talo B sijoittuu

Lisätiedot

AS OY TUUSULAN UPSEERINHOVI Nappulakatu 1, 04300 Tuusula RAKENNUSTAPASELOSTUS 5.6.2015

AS OY TUUSULAN UPSEERINHOVI Nappulakatu 1, 04300 Tuusula RAKENNUSTAPASELOSTUS 5.6.2015 AS OY TUUSULAN UPSEERINHOVI Nappulakatu 1, 04300 Tuusula RAKENNUSTAPASELOSTUS 5.6.2015 Yleiskuvaus: Perustukset: Ulkoseinät: Yläpohja: Alapohja: Välipohja: Väliseinät: Ikkunat: Ovet: Portaat Parvekkeet

Lisätiedot

AS OY KERAVAN NURMIPUISTO Ravikuja 12, 04250 Kerava. RAKENNUSTAPASELOSTUS Pvm. 28.4.2014

AS OY KERAVAN NURMIPUISTO Ravikuja 12, 04250 Kerava. RAKENNUSTAPASELOSTUS Pvm. 28.4.2014 AS OY KERAVAN NURMIPUISTO Ravikuja 12, 04250 Kerava RAKENNUSTAPASELOSTUS Pvm. 28.4.2014 Yleiskuvaus: Perustukset: Ulkoseinät: 2 luhtitalon ja 1 erillisen varastorakennuksen sekä 1 autokatoksen uudiskohde.

Lisätiedot

Parihuvila Mustikkapolku 6 A ja B. Laadukasta lomaa Iso-Syötteen maisemissa.

Parihuvila Mustikkapolku 6 A ja B. Laadukasta lomaa Iso-Syötteen maisemissa. Parihuvila Mustikkapolku 6 A ja B Laadukasta lomaa Iso-Syötteen maisemissa. Parihuvila Mustikkapolku 6 A ja B Asemapiirros Parihuvila loistavalla paikalla Iso-Syötteellä Parihuvila rakentuu laadukkaista

Lisätiedot

Asunto Oy Pirkkalan Metsämäenhelmi. Metsämäenkaari 6, 33960 Pirkkala. Kortteli 843 / tontti 3, Pirkkalan kunnan vuokratontti. Tontin pinta-ala 7151 m2

Asunto Oy Pirkkalan Metsämäenhelmi. Metsämäenkaari 6, 33960 Pirkkala. Kortteli 843 / tontti 3, Pirkkalan kunnan vuokratontti. Tontin pinta-ala 7151 m2 RAKENNUSTAPASELOSTE Kohde Osoite Kaupungin osa Kortteli/Tontti Asunto Oy Pirkkalan Metsämäenhelmi Metsämäenkaari 6, 33960 Pirkkala Kurikka Kortteli 843 / tontti 3, Pirkkalan kunnan vuokratontti. Tontin

Lisätiedot

AS OY TUUSULAN PÄÄVARTIO Kaartilaisenpolku 4, Tuusula RAKENNUSTAPASELOSTUS

AS OY TUUSULAN PÄÄVARTIO Kaartilaisenpolku 4, Tuusula RAKENNUSTAPASELOSTUS AS OY TUUSULAN PÄÄVARTIO Kaartilaisenpolku 4, 04300 Tuusula RAKENNUSTAPASELOSTUS 23.8.2017 Yleiskuvaus: Perustukset: Ulkoseinät: Yläpohja: Alapohja: Välipohja: Väliseinät: Ikkunat: Ovet: Portaat Parvekkeet

Lisätiedot

As. Oy Hämeenlinnan Hopeapellon Helmi

As. Oy Hämeenlinnan Hopeapellon Helmi As. Oy Hämeenlinnan Hopeapellon Helmi Hopeapellontie 4, 13210 Hämeenlinna Rakentaja ja myynti: ValajaGroup Oy Jenni Valaja P.050 364 7886 Mirva Valaja-Rönni P.040 843 4240 HUONEISTO Huoneistot: A ja H

Lisätiedot

Asunto Oy Lempäälän PALOMÄENTÄHTI

Asunto Oy Lempäälän PALOMÄENTÄHTI ENNAKKOMARKKINOINNISSA Asunto Oy Lempäälän PALOMÄENTÄHTI Asunto Oy Lempäälän PALOMÄENTÄHTI tulee sijaitsemaan kattavan palveluverkoston alueella. 500m etäisyydellä ovat mm. koulu ja päiväkoti. Laajemmista

Lisätiedot

Asunto Oy. Sipoon Kvartsi. Kvartsitie 1

Asunto Oy. Sipoon Kvartsi. Kvartsitie 1 Asunto Oy Sipoon Kvartsi Kvartsitie 1 Uutta modernia asumista Söderkullassa! Asunto Oy Sipoon Kvartsi rakennetaan Söderkullan alueelle lähelle palveluja ja hyviä ulkoilumaastoja. Yhtiöön tulee kolme taloa,

Lisätiedot

As. Oy Riihimäen Otsolan Hovi. Länsitie 40, Riihimäki

As. Oy Riihimäen Otsolan Hovi. Länsitie 40, Riihimäki As. Oy Riihimäen Otsolan Hovi Länsitie 40, 11 120 Riihimäki HUONEISTO Huoneistot: A ja B Tilat: 2 H +keittiö + sauna Pinta-ala: A 52 m 2, B 56,5 m 2 Sijainti: Otsola, Riihimäki 2h+avokeittiö+ sauna Osoite:

Lisätiedot

Asunto Oy Kuopion. Neulamuikku. Savottatie 9, Kuopio

Asunto Oy Kuopion. Neulamuikku. Savottatie 9, Kuopio Asunto Oy Kuopion Neulamuikku Savottatie 9, 70150 Kuopio Uutta rakentamista Neulamäessä! Asunto Oy Kuopion Neulamuikku rakennetaan Neulamäen etuosaan lähelle palveluja ja hyviä ulkoilumaastoja. Yhtiöön

Lisätiedot

Huoneistoala on yhteensä 376 m2 + var, tekn tila 45 m2, tilavuus 1660 m3 ja kerrosala 475 m2

Huoneistoala on yhteensä 376 m2 + var, tekn tila 45 m2, tilavuus 1660 m3 ja kerrosala 475 m2 RAKENNUSTAPASELOSTUS AS OY SEINÄJOEN HIETAMÄENTIE 17-19 Yleiskuvaus: Asunto Oy Seinäjoen Hietamäentie 17-19 rakennuspaikka sijaitsee Seinäjoen Hyllykallion kaupunginosassa kortteli 4045 tonttit 1 ja 2.

Lisätiedot

ROVANIEMEN WANHA KAUPPALA

ROVANIEMEN WANHA KAUPPALA ASUNTO-OSAKEYHTIÖ ROVANIEMEN WANHA KAUPPALA LAPINRM.FI Rakennamme luottamusta LAPIN RAKENNUSMESTA OY Korkein luottoluokitus Soliditet 2013 MH 10.0 MH 11.5 WC 2.0 PPK + KR KEITTIÖ 9.5 PY KH 5.5 ET 6.0 OLESKELU+R

Lisätiedot

Asunto Oy Vantaan Sananjalantie 2. Rauhallinen ja tilava koti Simonkylässä.

Asunto Oy Vantaan Sananjalantie 2. Rauhallinen ja tilava koti Simonkylässä. Rauhallinen ja tilava koti Simonkylässä. Asunto Oy Vantaan Sananjalantie 2 Helsinki-Vantaa lentokenttä Koivukylänväylä Koivukylä Asunto Oy Vantaan Sananjalantie 2 rakennetaan Simonkylän alueelle Vantaalle

Lisätiedot

Kaunis koti viihtyisällä alueella

Kaunis koti viihtyisällä alueella Kaunis koti viihtyisällä alueella Rakennamme valoisan kodin omakotitaloon Ylöjärven Kangasniemeen. Ympäristö on viihtyisä. Lähialueen tiet ja puistot on rakennettu valmiiksi. Kodin läheltä löytyvät päiväkoti,

Lisätiedot

As. Oy Hämeenlinnan Katisten Kruunu. Hopeapellontie 2, Hämeenlinna

As. Oy Hämeenlinnan Katisten Kruunu. Hopeapellontie 2, Hämeenlinna As. Oy Hämeenlinnan Katisten Kruunu Hopeapellontie 2, 13210 Hämeenlinna HUONEISTO Huoneistot: A2, A5 ja B9 Tilat: 3H + keittiö + sauna Pinta-ala: 73,5 m 2 Sijainti: Katinen, Hämeenlinna Osoite: Hopeapellontie

Lisätiedot

AS OY HUMPPILAN LINKKITIE

AS OY HUMPPILAN LINKKITIE UUSI RIVITALO HUMPPILAAN RAKENTAA: AS OY HUMPPILAN LINKKITIE Linkkitie, 31640 Humppila ESITTELY JA MYYNTI: RS-PANKKI: Forssan OP-Kiinteistökeskus Oy LKV Tero Rämö LKV, KiAT 050-364 5126 Hannu Pehkonen

Lisätiedot

Omakotitalo 4-5H+K+KHH+KPH+S 133m2, Vanha Loukinaistentie 21410 VANHALINNA. Perustukset toteutetaan pohjatutkimuksen mukaan.

Omakotitalo 4-5H+K+KHH+KPH+S 133m2, Vanha Loukinaistentie 21410 VANHALINNA. Perustukset toteutetaan pohjatutkimuksen mukaan. RAKENNUSTAPASELOSTUS KOHDE: RAKENTAJA: Omakotitalo 4-5H+K+KHH+KPH+S 133m2, Vanha Loukinaistentie 21410 VANHALINNA Rakennusliike Osrak Oy RUNKORAKENTEET: Perustukset Alapohja Ulkoseinät Väliseinät Yläpohja.

Lisätiedot

Koti lähellä kaupungin keskustaa

Koti lähellä kaupungin keskustaa Koti lähellä kaupungin keskustaa Laadustaan tunnettu Jopera rakentaa upeita koteja viihtyisään ja pidettyyn Haapalehtoon. Alueella on runsaasti palveluja ja hyvät liikenneyhteydet. Matkaa Oulun kaupungintalolle

Lisätiedot

Yhtiön nimi Asunto Oy Tapiolan Golfpuisto Osoite: Mankkaanmalmi 20, 02180 Espoo Kaupunginosa, kortteli ja tontti: 49-26143-17. Yhtiö omistaa tontin.

Yhtiön nimi Asunto Oy Tapiolan Golfpuisto Osoite: Mankkaanmalmi 20, 02180 Espoo Kaupunginosa, kortteli ja tontti: 49-26143-17. Yhtiö omistaa tontin. RAKENNUSTAPASELOSTUS ASUNTO OY TAPIOLAN GOLFPUISTO Mankkaanmalmi 20, 02180 Espoo 1.12.2014 Myyntivaihe YLEISTÄ Yhtiön nimi Asunto Oy Tapiolan Golfpuisto Osoite: Mankkaanmalmi 20, 02180 Espoo Kaupunginosa,

Lisätiedot

As. Oy Hämeenlinnan Katisten Ranta. Hopeapellontie 5, Hämeenlinna

As. Oy Hämeenlinnan Katisten Ranta. Hopeapellontie 5, Hämeenlinna As. Oy Hämeenlinnan Katisten Ranta Hopeapellontie 5, 13210 Hämeenlinna HUONEISTO Huoneistot: B5 ja B3 Tilat: 2 H +keittiö + sauna Pinta-ala: 50 m 2 Sijainti: Katinen, Hämeenlinna 2h+tupakeittiö+ sauna

Lisätiedot

ASUNTO OY ESKOLAN OLAVINPUISTO

ASUNTO OY ESKOLAN OLAVINPUISTO ASUNTO OY ESKOLAN OLAVINPUISTO Uusi tasokas rivitaloyhtiö Eskolaan! Tasokas kokonaisuus erinomaisella paikalla. Toimivat tilaratkaisut, erinomainen varustelutaso, omat varastot autokatospaikat yms. Rakentajana:

Lisätiedot

HUONEISTO G HINTA HUONEISTO D HINTA. ValajaGroup Oy

HUONEISTO G HINTA HUONEISTO D HINTA. ValajaGroup Oy HUONEISTO G Tilat: 2 H + sauna Pinta-ala: 48 m 2 Sijainti: Riihimäki 2 H + sauna Osoite: Otonpolku 3, Riihimäki Kerros: 1/1 Näköalat: päätyhuoneisto Keittiön varusteet: jää/pakastinkaappi, keraaminen liesi,

Lisätiedot

TUUSULAN BOSTONIN RIVITALOT ALUSTAVA RAKENNUSTAPA- JA TALOTEKNIIKKASELOSTUS

TUUSULAN BOSTONIN RIVITALOT ALUSTAVA RAKENNUSTAPA- JA TALOTEKNIIKKASELOSTUS TUUSULAN BOSTONIN RIVITALOT ALUSTAVA RAKENNUSTAPA- JA TALOTEKNIIKKASELOSTUS 12.06.2015 ALUSTAVA RAKENNUSTAPASELOSTUS Tuusulan Bostonin rivitalot Bostoninkaari 3, 04320 Tuusula Bostonin rivitalot sijaitsevat

Lisätiedot

As. Oy Sammon Tähti. Myynti ja rakentaja: ValajaGroup Oy

As. Oy Sammon Tähti. Myynti ja rakentaja: ValajaGroup Oy As. Oy Sammon Tähti Hämeenlinnan Sampo 3:n suositulle alueelle rakennettava 11 huoneiston rivitaloyhtiö. Jos arvostat hyvää laatua ja toimivuutta varaa siis kohteestamme unelmiesi koti! Myynti ja rakentaja:

Lisätiedot

Asunto Oy Klaukkalanportti

Asunto Oy Klaukkalanportti Mukavaa asumista lähellä luontoa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yrittäjäntie Alitilantie Järvihaantie Klaukkalanportti Ropakkotie Ropakkotie Klaukkalantie Peltohiirentie Läpsämäntie Klaukkala on nopeasti

Lisätiedot

11,01 10,91. As B 9,91 10,44 10,55 10,48 10,51 9,97 9,99 9,92 9,32 9,28 8,97

11,01 10,91. As B 9,91 10,44 10,55 10,48 10,51 9,97 9,99 9,92 9,32 9,28 8,97 Asunto Oy Espoon Asunto Tapiolan Oy Espoon viitoset Tapiolan viitoset Kontti 4, 0210 Kontti ASUNTO Espoo 4, 0210 OY Espoo ESPOON KONTTI 4 4h + k + askh + pe + s + pu + 2wc + 2vh + var = á 161 m2 (111 m2

Lisätiedot

Terveellistä asumista modernissa hirsitalossa

Terveellistä asumista modernissa hirsitalossa Terveellistä asumista modernissa hirsitalossa Aito puu on luonnollinen ja ekologinen valinta. Hirsitalosta on helppo sisustaa lämmin ja ajattoman tyylikäs koti. Rakennamme kaksi modernia hirsitaloa Soittajankankaalle

Lisätiedot

RAKENNUSTAPASELOSTUS

RAKENNUSTAPASELOSTUS RAKENNUSTAPASELOSTUS YLEISTÄ Asunto Oy Saariston Bulevardi on RS-rahoitteinen asuintaloyhtiö, joka koostuu luhtitaloasunnoista. Taloyhtiössä on 30 asuntoa. Rakennuksessa on huoneistokohtaiset ulkovarastotilat.

Lisätiedot

AS OY LEHTOKERTTU. Läpikäytävänkatu 12, Risso, Tampere

AS OY LEHTOKERTTU. Läpikäytävänkatu 12, Risso, Tampere UUDIDE A OY LEHTOKERTTU Läpikäytävänkatu 12, Risso, Tampere Taiteilijan luonnos As Oy Lehtokerttuun rakennetaan nykyaikaisia 1-tasoisia rivitaloasuntoja puistoon rajoittuvalle tontille. Asunnot varustetaan

Lisätiedot

Asunto Oy Jyväskylän Haukansulka C

Asunto Oy Jyväskylän Haukansulka C Asunto Oy Jyväskylän Haukansulka C Haukkalantie 47 40740 Jyväskylä Rakenteilla uusia laadukkaita rivitalokoteja arvostetulle Haukkalan asuinalueelle upeiden Laajavuoren ulkoilumaastojen läheisyyteen. Kuuden

Lisätiedot

1/5 ASUNTO OY HELSINGIN HALKOSUONTIE 7 RAKENNUSTAPASELOSTE 03.11.2012. Yleistä

1/5 ASUNTO OY HELSINGIN HALKOSUONTIE 7 RAKENNUSTAPASELOSTE 03.11.2012. Yleistä 1/5 ASUNTO OY HELSINGIN HALKOSUONTIE 7 RAKENNUSTAPASELOSTE 03.11.2012 Yleistä Kohde sijaitsee Helsingin kaupungin Pakillan kaupunginosassa, korttelissa 139 tontilla 39. Yhtiön osoite on Halkosuontie 7

Lisätiedot

Kohde. Kevyet väliseinät. Rakennuspaikka. Varastot. Piha-alue ja -varusteet. Pintamateriaalit. Rakenteet. Runkoa täydentävät rakennusosat.

Kohde. Kevyet väliseinät. Rakennuspaikka. Varastot. Piha-alue ja -varusteet. Pintamateriaalit. Rakenteet. Runkoa täydentävät rakennusosat. 1 RAKENNUSSTAPASSELOSSTUSS 3311..0011..22001100 Kohde Kohde on nelikerroksinen asuinkerrostalotalo, jossa on yhteensä 19 asuntoa. Pohjakerroksessa ovat huoneistokohtaiset varastot, ulkoiluvälinevarasto,

Lisätiedot

Rakennustapaseloste 3H+K Kyyhkyrinne 5

Rakennustapaseloste 3H+K Kyyhkyrinne 5 Rakennustapaseloste 3H+K Kyyhkyrinne 5 Olohuone lattia laminaatti kattorasiat lampuille + led valaistus Makuuhuoneet + Vaatehuone lattia laminaatti kattorasia lampulle Kodinhoitohuone sisäkatto valkolakattu

Lisätiedot

Asunto Oy Rovaniemen Kulppilanpuisto

Asunto Oy Rovaniemen Kulppilanpuisto Asunto Oy Rovaniemen Kulppilanpuisto «Rakennetaan Kanta-Saarenkylään hyvälle paikalle yhtiön omistamalle tontille osoitteeseen Kulppilantie 23 ja 30, 96900 Rovaniemi. Ala-asteelle on vain pari sataa metriä

Lisätiedot

Lahden kaupungin Paavolan kaupunginosan korttelissa 401 sijaitsevan tontin nro 22:n vuokraoikeus sekä sillä olevat rakennukset

Lahden kaupungin Paavolan kaupunginosan korttelissa 401 sijaitsevan tontin nro 22:n vuokraoikeus sekä sillä olevat rakennukset MYYNTIESITE v.181 Asuntokauppa J. Valtonen LKV Kalliomaankatu 18, 15150 Lahti 0400 715 668, jsvaltonen@gmail.com www.vaihtoasunnot.com Lahden kaupungin Paavolan kaupunginosan korttelissa 401 sijaitsevan

Lisätiedot

TA-ASUMISOIKEUS OY/ AAKKULANTIE 15

TA-ASUMISOIKEUS OY/ AAKKULANTIE 15 30.06.2010 ASEMAPIIRUSTUS 3h + k + s 76,5 m² As. 2, 3, 6, 7, 9, 11, 12 4h + k + s 85,0 m² As. 8, 10 4h + k + s 85,5 m² As. 1, 4, 5, 13 MITTAKAAVA 1:600 Oikeudet muutoksiin pidätetään. Puiden ja pensaiden

Lisätiedot

Savela, Jyväskylä. TA-Asumisoikeus Oy

Savela, Jyväskylä. TA-Asumisoikeus Oy Savela, Jyväskylä TA-Asumisoikeus Oy RAKENNUSTAPASELOSTUS TA-Asumisoikeus Oy/ Laajavuorentie 8 on omalle tontille rakennettava neljä kerroksinen asumisoikeuskerrostalo, johon tulee 33 asuinhuoneistoa.

Lisätiedot

ENNAKKOMARKKINOINTI. Asunto Oy Turun. Suikkilantähti. Suuntaa antava 3D-mallinnus

ENNAKKOMARKKINOINTI. Asunto Oy Turun. Suikkilantähti. Suuntaa antava 3D-mallinnus ENNAKKOMARKKINOINTI Asunto Oy Turun Suikkilantähti on arvostetulle alueelle, luonnonläheiseen ympäristöön rakennettava korkeatasoinen 7 asunnon vapaarahoitteinen rivitaloyhtiö. Huoneistot ovat yksitasoisia,

Lisätiedot

TARMO-RAKENNE OY. Asuntorakentaja vuodesta 1975. As Oy Oulun Jahtikartano Rivitaloyhtiö Kuivasjärvi, Ritaharju, Oulu

TARMO-RAKENNE OY. Asuntorakentaja vuodesta 1975. As Oy Oulun Jahtikartano Rivitaloyhtiö Kuivasjärvi, Ritaharju, Oulu Sinun kosi, on juuri sinun perheellesi tehty! TARMO-RAKENNE OY Asuntorakentaja vuodesta 1975 As Oy Oulun Jahtikartano Rivitaloyhtiö Kuivasjärvi, Ritaharju, Oulu Kun etsit laadukasta kotia, ota yhteyttä!

Lisätiedot

Elontien uudet kodit Helsingin Pakilassa. Nykyaikaista asumista sympaattisessa, perinteikkäässä miljöössä

Elontien uudet kodit Helsingin Pakilassa. Nykyaikaista asumista sympaattisessa, perinteikkäässä miljöössä Elontien uudet kodit Helsingin Pakilassa Nykyaikaista asumista sympaattisessa, perinteikkäässä miljöössä Sisätilat Kaikki asunnot ovat kaksitasoisia. Asuntojen selkeälinjaiset pohjat muuntautuvat asukkaidensa

Lisätiedot

As Oy Oulun Pyyntipiha. Laadukasta rivi- ja paritaloasumista Ritaharjussa

As Oy Oulun Pyyntipiha. Laadukasta rivi- ja paritaloasumista Ritaharjussa As Oy Oulun Pyyntipiha Laadukasta rivi- ja paritaloasumista Ritaharjussa MYYNTI: A ntti Vänttilä 0 400 401 601 As Oy Oulun Pyyntipihan rivi- ja paritalot Pyyntitie 8, 90540 Oulu Paritalot C ja D kaksikerroksisia:

Lisätiedot

RAKENNUSTAPASELOSTE As Oy Kuopion Rantakerttu Osoite: Asuntoja: Autokatospaikkoja: PIHA-ALUE JULKISIVUT JA VESIKATE IKKUNAT OVET VÄLISEINÄT SEINÄPINNAT KATTOPINNAT LATTIAPINNAT KALUSTEET VARUSTEET KODINKONEET

Lisätiedot

KOy Suutalankatu 8. Uudet paritaloasunnot Korkinmäen viihtyisälle alueelle

KOy Suutalankatu 8. Uudet paritaloasunnot Korkinmäen viihtyisälle alueelle KOy Suutalankatu 8 Uudet paritaloasunnot Korkinmäen viihtyisälle alueelle Rakennustapaselostus myyntiin 10.12.2015 1. Yleistä Paritalo 1.2 Rakennuttaja KOy Suutalankatu 8 Siitamankylätie 855 35300 Orivesi

Lisätiedot

Kauniita koteja palveluiden äärellä Lehmossa Asunto Oy Lehmon Sammal

Kauniita koteja palveluiden äärellä Lehmossa Asunto Oy Lehmon Sammal Kauniita koteja palveluiden äärellä Lehmossa Asunto Oy Lehmon Sammal Rakentaja M. Laukkanen Oy rakentaa Lehmoon yksitoista kotia käsittävän maalämpölämmitteisen rivitalokohteen. Asunto Oy Lehmon Sammal

Lisätiedot

ENNAKKOMARKKINOINTI. Asunto Oy Kouvolan. Senioritähti. Suuntaa antava 3D-mallinnus

ENNAKKOMARKKINOINTI. Asunto Oy Kouvolan. Senioritähti. Suuntaa antava 3D-mallinnus ENNAKKOMARKKINOINTI Asunto Oy Kouvolan Senioritähti Suuntaa antava 3D-mallinnus Kerros 1 As Oy Kouvolan Senioritähti Senioritähdessä on viisi erilaista huoneistotyyppiä, joissa kaikissa toteutuu asumisen

Lisätiedot

Velaton hinta: 146 400 Mh. 64 131,03 Velkaosuus 82 268,97 3 050 /m 2. Säilytystilat: komerot, huoneistokohtainen ulkovarasto

Velaton hinta: 146 400 Mh. 64 131,03 Velkaosuus 82 268,97 3 050 /m 2. Säilytystilat: komerot, huoneistokohtainen ulkovarasto HUONEISTO Huoneistot: B4 ja B8 2 H +tupakeittiö + sauna Pinta-ala: 48 m 2 Sijainti: Riihimäki 2h + tupakeittiö+ sauna Osoite: Otonpolku 1, Riihimäki Näköalat: päätyhuoneisto Keittiön varusteet: jää/pakastinkaappi,

Lisätiedot

RS-KOHDE ENNAKKOMARKKINOINTI ASUNTO OY VAASAN KOTIPIHA

RS-KOHDE ENNAKKOMARKKINOINTI ASUNTO OY VAASAN KOTIPIHA RS-KOHDE ENNAKKOMARKKINOINTI ASUNTO OY VAASAN KOTIPIHA HANKETIEDOT RAKENNUSKOHTEEN NIMI JA OSOITE Asunto Oy Vaasan Kotipiha Kokkolinnunkatu 3, 65300 Vaasa TONTTITIEDOT Vapaarahoitteinen, Vaasan kaupungin

Lisätiedot

Korkotuettuja vuokra-asuntoja LAHDEN MUSTAMÄENKATU 4. Mustamäenkatu 4, 15610 Lahti

Korkotuettuja vuokra-asuntoja LAHDEN MUSTAMÄENKATU 4. Mustamäenkatu 4, 15610 Lahti Korkotuettuja vuokra-asuntoja LAHDEN MUSTAMÄENKATU 4 Mustamäenkatu 4, 15610 Lahti HANKETIEDOT Rakennuskohteen nimi ja osoite Lahden Mustamäenkatu 4 Mustamäenkatu 4 15610 Lahti Tontin tiedot Vuokratontti,

Lisätiedot

Koti pellon reunalla lähellä kaupungin keskustaa

Koti pellon reunalla lähellä kaupungin keskustaa Koti pellon reunalla lähellä kaupungin keskustaa Rakennamme omakotitalon maalaismaisemaan 5 km päähän Oulun kaupungin keskustasta. Kaupunkiin pääset kätevästi bussilla ja pyöräillen. Lähialueen tiet ja

Lisätiedot

AS OY VUOREKSEN AURINKORINNE

AS OY VUOREKSEN AURINKORINNE UUDISKOHDE AS OY VUOREKSEN AURINKORINNE Takamaanrinne 7, Vuores, Tampere Taiteilijan luonnos Vuoreksen Tervalepänpuistoon rajoittuvalle tontille rakennetaan korkeatasoisia rivitaloasuntoja. Asunnoilla

Lisätiedot

ENNAKKOMARKKINOINTI Asunto Oy Posteljoonin Piha

ENNAKKOMARKKINOINTI Asunto Oy Posteljoonin Piha ENNAKKOMARKKINOINTI Asunto Oy Posteljoonin Piha Uusia rivitaloasuntoja Lahden Kariston kaupunginosaan. Asunto Oy Lahden Posteljoonin Piha rakennetaan halutulle pientaloalueelle, lähelle Kariston kauppakeskusta,

Lisätiedot

Huittinen, Hein-Erkkilä Kohdenumero h,k,s, 58,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00

Huittinen, Hein-Erkkilä Kohdenumero h,k,s, 58,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00 Rivitalo Huittinen, Hein-Erkkilä Kohdenumero 607234 2h,k,s, 58,0 m² Kov. 1987 Energialuokka e-tod. Mh. 65 250,00 Vh. 79 500,00 Kyntäjänkatu 3. Rivitalokaksio päättyvän kadun varrella lähellä keskustaa.

Lisätiedot

Omakotitalo 4H+K+KHH+KPH+S 133m2, Vanha Loukinaistentie 21410 VANHALINNA. Perustukset toteutetaan pohjatutkimuksen mukaan.

Omakotitalo 4H+K+KHH+KPH+S 133m2, Vanha Loukinaistentie 21410 VANHALINNA. Perustukset toteutetaan pohjatutkimuksen mukaan. RAKENNUSTAPASELOSTUS KOHDE: RAKENTAJA: Omakotitalo 4H+K+KHH+KPH+S 133m2, Vanha Loukinaistentie 21410 VANHALINNA Rakennusliike Osrak Oy RUNKORAKENTEET: Perustukset Alapohja Ulkoseinät Väliseinät Yläpohja.

Lisätiedot

RAKENNUSTAPASELOSTUS

RAKENNUSTAPASELOSTUS RAKENNUSTAPASELOSTUS YLEISTÄ Asunto Oy Kuopion Rantakeidas on RS-rahoitteinen asuintaloyhtiö, joka koostuu kahdesta luhtikerrostalosta. Taloyhtiössä on 24 asuntoa. Huoneistokohtaiset varastot sijaitsevat

Lisätiedot

Rakennustapaseloste, asunnot

Rakennustapaseloste, asunnot RAKENNUSTAPASELOSTE TA-Asumisoikeus Oy / KIVELÄNTIE 4 26.4.2011 Rakennustapaseloste, asunnot Rakenteet Asuinrakennukset ovat puu- tai betonirunkoisia. Rakennukset perustetaan paalujen varaan. Yläpohjat

Lisätiedot

RAKENNUSTAPASELOSTUS

RAKENNUSTAPASELOSTUS RAKENNUSTAPASELOSTUS AS OY JÄMSÄ VILLENKUJA Villenkuja 3 42100 JÄMSÄ Mestaritiimi Oy Lukkoilantie 12 42100 JÄMSÄ Yleistä: As Oy Jämsän Villenkuja sijaitsee Jämsässä os. Villenkuja 3. Tontti sijaitsee Villenkujalla

Lisätiedot

AS OY TUUSULAN MILLANPIILO Kurjentie 24/Peurantie 23, Tuusula RAKENNUSTAPASELOSTUS

AS OY TUUSULAN MILLANPIILO Kurjentie 24/Peurantie 23, Tuusula RAKENNUSTAPASELOSTUS AS OY TUUSULAN MILLANPIILO Kurjentie 24/Peurantie 23, 04320 Tuusula RAKENNUSTAPASELOSTUS 11.11.2016 Yleiskuvaus: Perustukset: Ulkoseinät: RS uudiskohde, jossa 4 kpl paritaloja, 7 asunnon rivitalo. 1 autokatos,

Lisätiedot

TARMO-RAKENNE OY ENNAKKOMARKKINOINTI ESITE, MUUTOKSET MAHDOLLISIA. Kun etsit laadukasta kotia, ota yhteyttä!

TARMO-RAKENNE OY ENNAKKOMARKKINOINTI ESITE, MUUTOKSET MAHDOLLISIA. Kun etsit laadukasta kotia, ota yhteyttä! Sinun kosi, on juuri sinun perheellesi tehty! TARMO-RAKENNE OY Asuntorakentaja vuodesta 1975 ENNAKKOMARKKINOINTI ESITE, MUUTOKSET MAHDOLLISIA. As Oy Oulun Kiulukangas Rivitaloyhtiö Kiulukangas, Oulu Kun

Lisätiedot

PELLASLAAKSO RAKENNUSTAPASELOSTE JA MATERIAALILUETTELO

PELLASLAAKSO RAKENNUSTAPASELOSTE JA MATERIAALILUETTELO PELLASLAAKSO RAKENNUSTAPASELOSTE JA MATERIAALILUETTELO RAKENNUSTAPASELOSTE 2 Alapohja Anturat paalutetaan kovaan maahan asti ja toteutetaan betonivaluna. Anturan päälle muurataan kevytsoraharkko-sokkeli,

Lisätiedot

UUSI OMAKOTITALO KARHUNMÄKEEN Talviunentie 19, 80230 Joensuu

UUSI OMAKOTITALO KARHUNMÄKEEN Talviunentie 19, 80230 Joensuu UUSI OMAKOTITALO KARHUNMÄKEEN Talviunentie 19, 80230 Joensuu OMALLA 1176m2 TONTILLA, päättyvällä kadulla, moderni nykyaikainen omakotitalo. Huonejakauma velaton kokonaishinta 4h+k+khh+s 100m2, +autokatos+varasto,

Lisätiedot

TARMO-RAKENNE OY. Asuntorakentaja vuodesta 1975. As Oy Oulun Metsokartano Erillis ja paritaloyhtiö Metsokangas Oulu

TARMO-RAKENNE OY. Asuntorakentaja vuodesta 1975. As Oy Oulun Metsokartano Erillis ja paritaloyhtiö Metsokangas Oulu Sinun ko si, on juuri sinun perheellesi tehty! TARMO-RAKENNE OY Asuntorakentaja vuodesta 1975 As Oy Oulun Metsokartano Erillis ja paritaloyhtiö Metsokangas Oulu Kun etsit laadukasta kotia, ota yhteyttä!

Lisätiedot

TARMO-RAKENNE OY. Asuntorakentaja vuodesta Kun etsit laadukasta kotia, ota yhteyttä!

TARMO-RAKENNE OY. Asuntorakentaja vuodesta Kun etsit laadukasta kotia, ota yhteyttä! Sinun kotisi, on juuri sinun perheellesi tehty! TARMO-RAKENNE OY Asuntorakentaja vuodesta 1975 As Oy Oulun Vaskooli Erillistaloyhtiö Vaskikangas, Oulu Kun etsit laadukasta kotia, ota yhteyttä! Matti Lahtinen

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 20.07.17 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kunta: Kunnan osa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Professorintie 6, 90440 Kempele Kempele Vihiluoto Omakotitalo omalla tontilla 5h+k+khh+kh+s+2 erill.wc+vh+et+tk

Lisätiedot

Asunto Oy Espoon Martinkuja 7 I ESPOO

Asunto Oy Espoon Martinkuja 7 I ESPOO Asunto Oy Espoon Martinkuja 7 I ESPOO ENNAKKOMARKKINOINTI - MARTINKUJA 7B, 02270 ESPOO Tietoa kohteesta Espoon Nöykkiöön nousee neljä tyylikästä paritalohuoneistoa. Asunnot sijaitsevat rauhallisella pientaloalueella,

Lisätiedot

ASUNTO OY HEIKUNANKUJA ESPOO RAKENNUSTAPA- JA ERIKOISTYÖSELOSTUS

ASUNTO OY HEIKUNANKUJA ESPOO RAKENNUSTAPA- JA ERIKOISTYÖSELOSTUS ASUNTO OY HEIKUNANKUJA ESPOO RAKENNUSTAPA- JA ERIKOISTYÖSELOSTUS 24.10.2016 Asunto Oy Heikunankuja Espoo Heikunankuja 2, 02680 Espoo Asunto Oy Heikunankuja Espoo sijaitsee Espoon Lintuvaaran korttelissa

Lisätiedot

ASUNTO OY Albergan Kartanon Rosavilla Espoo Hirsalantie 2, Espoo

ASUNTO OY Albergan Kartanon Rosavilla Espoo Hirsalantie 2, Espoo RAKENNUSTAPASELOSTUS MARKKINOINTI ASUNTO OY Albergan Kartanon Rosavilla Espoo 6.9.2017 Hirsalantie 2, 02600 Espoo YLEISTÄ Yhtiön nimi Asunto Oy Albergan Kartanon Rosavilla, Hirsalantie 2, 02600 Espoo Kaupunginosa,

Lisätiedot

B-talo. A-talo. TA-Asumisoikeus Oy / Pyökkitie 7 SUOPURONTIE TUUSULANTIE. Leikki. P-alue PYÖKKITIE. Asemapiirros. Autokatos

B-talo. A-talo. TA-Asumisoikeus Oy / Pyökkitie 7 SUOPURONTIE TUUSULANTIE. Leikki. P-alue PYÖKKITIE. Asemapiirros. Autokatos T-sumisoikeus Oy / yökkitie 7 UOURONTIE TUUULNTIE -alue utokatos YÖKKITIE semapiirros RKKITEHTUURITOIMITO HONEN VEIKKO OY ertunpellontie 1 D T-sumisoikeus Oy / yökkitie 7 erspektiivikuvat RKKITEHTUURITOIMITO

Lisätiedot

Pukkila, Kirkonkylä Kohdenumero h, k, s, 53,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00

Pukkila, Kirkonkylä Kohdenumero h, k, s, 53,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00 Rivitalo Pukkila, Kirkonkylä Kohdenumero 674455 2h, k, s, 53,0 m² Kov. 2016 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 68 650,00 Vh. 134 900,00 Lillukkapolku 2. Ennakkomarkkinoinnissa Pukkilan kirkonkylällä hyvän rakentajan

Lisätiedot

Asunto Oy Vaasan Punostie 5

Asunto Oy Vaasan Punostie 5 Asunto Oy Vaasan Punostie 5 PUROLA, Punostie 5 Vaasa BOBÄCK, Snoddvägen 5 Vasa TAITEILIJAN NÄKEMYS KUVA VIITTEELLINEN Arvioitu valmistuminen: kevät 2015. Uppskattad färdigställning: våren 2015. Myllykatu

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 13.07.17 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki: Kaupungin osa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Korpirouskuntie 27, 90650 Oulu Oulu Kynsilehto Pinta-ala: 165 m² Kokonaisala: 186 m² Omakotitalo omalla

Lisätiedot

Simontie.fi RAUHALLINEN ASUINALUE LÄHELLÄ PALVELUITA

Simontie.fi RAUHALLINEN ASUINALUE LÄHELLÄ PALVELUITA Simontie.fi RAUHALLINEN ASUINALUE LÄHELLÄ PALVELUITA SIJAINTI Simontie 8:n laadukkaat kodit rakennetaan rauhalliselle lapsiperheiden suosimalle asuinalueelle, jossa Klaukkalan palvelut ovat lähellä. Syrjälän

Lisätiedot

AS OY VUOREKSEN VANAMO

AS OY VUOREKSEN VANAMO UUDIDE A OY VUOREEN VANAMO oukkuaurankatu 9, Vuores, Tampere Taiteilijan luonnos Vuoreksen oukkurann alueelle rakennetaan puistoon rajoittuvalle tontille nykyaikaisia 1-tasoisia rivitaloasuntoja. Lämmitysmuoto

Lisätiedot

AS OY VUOREKSEN LEINIKKI

AS OY VUOREKSEN LEINIKKI UUDIDE A OY VUOREEN LEINII oukkuaurankatu 7, Vuores, Tampere Taiteilijan luonnos Vuoreksen oukkurann alueelle rakennetaan puistoon rajoittuvalle tontille nykyaikaisia 1-tasoisia rivitaloasuntoja. Lämmitysmuoto

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 23.08.16 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Tiedonkaari 15 A, 90570 Oulu Oulu Syynimaa Pinta-ala: n. 145 m² Kokonaisala: n.170 m² Rakennusoikeus:

Lisätiedot

ASUNTO OY HELSINGIN KANERVAVINKKELI Kanervavinkkeli 3, 00730 Helsinki

ASUNTO OY HELSINGIN KANERVAVINKKELI Kanervavinkkeli 3, 00730 Helsinki ASUNTO OY HELSINGIN KANERVAVINKKELI Kanervavinkkeli 3, 00730 Helsinki ASUNTO OY HELSINGIN KANERVAVINKKELI KANERVAVINKKELI 3, 00730 HELSINKI Arvioitu valmistuminen 9/2015 Asunto Oy Helsingin Kanervavinkkeli

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 05.06.17 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Pinta-ala: Suksirinne 3, 90900 Kiiminki Oulu Kokonaisala: 236 m² Rakennusoikeus: Kerroksia:

Lisätiedot

Kotaniementie 7 as 3 Kaunisharju, 40800 Vaajakoski

Kotaniementie 7 as 3 Kaunisharju, 40800 Vaajakoski Kotaniementie 7 as 3 Kaunisharju, 1 Nyt ennakkomarkkinoinnissa upea rivitalo järven rannalla! As Oy Kotaranta rakennetaan omalle tontille Leppäveden rantaan. Yhtiö on vapaarahoitteinen ja käsittää yhden

Lisätiedot

Tietoja kiinteistöstä

Tietoja kiinteistöstä 17.03.16 1 Tietoja kiinteistöstä Osoite: Kaupunki: Kaupungin osa: Matosuontie 34, 90230 Oulu Oulu Kastelli Kiinteistötunnus: 564-22-6-26 Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Pinta-ala: 152 m² Kokonaisala asuinrakennus:

Lisätiedot

Asunto Oy Kuopion KUUNSILTA 6

Asunto Oy Kuopion KUUNSILTA 6 Asunto Oy Kuopion KUUNSILTA 6 ASUNTO OY KUOPION KUUNSILTA 6 Kuunsilta 6, 70820 Kuopio Hyvin suunniteltuja tiiliverhottuja rivitalokoteja rakentuu hyvälle paikalle Savolanniemeen aivan Pölläkänsalmen sillan

Lisätiedot

ikäihmisille KIINTEISTÖ OY TUUSULAN PELLAVAKALLIO Kotoisia palveluasuntoja

ikäihmisille KIINTEISTÖ OY TUUSULAN PELLAVAKALLIO Kotoisia palveluasuntoja KIINTEISTÖ OY TUUSULAN ELLAVAKALLIO 10/2014 Kiinteistö Oy Tuusulan ellavakallio ellavamäentie 9 04320 Tuusula Yrjö ja Hanna säätiö Elimäenkatu 25-27, 00510 Helsinki puh. 020 742 9888, info@yrjojahanna.fi

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 24.08.16 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Lisätietoja: Tuomaantie 18, 90410 Oulu Oulu Pinta-ala: 172 m² Kokonaisala: 203 m² Rakennusoikeus:

Lisätiedot

AS OY TAMPEREEN KOUKKURANNAN PUISTO

AS OY TAMPEREEN KOUKKURANNAN PUISTO UUDIOHDE OY TAMREEN OUURANN PUITO oukkurannankatu 3 5, Tampere Taiteilijan luonnos Vuoreksen oukkurannan alueelle rakennetaan nykyaikaisia erillistaloja ja -tasoisia rivitaloasuntoja. Yhtiön tontti on

Lisätiedot

1 As Oy Launonrinne Rakennustapaselostus 01.04.2013 ra Yleiskuvaus Asunto Oy Launonrinne rakennetaan rakennuslupaa haettaessa voimassa olevien kentamismääräysten mukaisesti. Yhtiöön kuuluu kaksi asuinrivitaloa

Lisätiedot

Asunto Oy Kuopion Antikkalanhelmi. Uusi koti luonnonkauniilla alueella.

Asunto Oy Kuopion Antikkalanhelmi. Uusi koti luonnonkauniilla alueella. Uusi koti luonnonkauniilla alueella. Asunto Oy Kuopion Antikkalanhelmi Kohde rakennetaan luonnonkauniille Pihlajalaakson alueelle lähelle kaupungin keskustaa, jonne on alle 3 kilometriä. Kulkuyhteydet

Lisätiedot

YH-Asumisoikeus Länsi Oy Liedon Amalianhovi

YH-Asumisoikeus Länsi Oy Liedon Amalianhovi YH-Asumisoikeus Länsi Oy Liedon Amalianhovi KIINTOKALUSTEET / KEITTIÖ Värimaailma 1: Kalusteovi taivereunainen laminaattiovi, väri valkoinen Vedin kromattu lankavedin, malli voi poiketa kuvasta. Kalustevälilaataksi

Lisätiedot

RAKENNUSTAPASELOSTE. Asunto Oy Tampereen Siljanpuisto. Frans Emilin katu 24, 33870 Tampere. Asunto Oy Tampereen Siljanpuisto

RAKENNUSTAPASELOSTE. Asunto Oy Tampereen Siljanpuisto. Frans Emilin katu 24, 33870 Tampere. Asunto Oy Tampereen Siljanpuisto RAKENNUSTAPASELOSTE Kohde Osoite Kaupungin osa Kortteli/Tontti Asunto Oy Tampereen Siljanpuisto Frans Emilin katu 24, 33870 Tampere Vuores 7655 / tontti 1, Tampereen kaupungin vuokratontti. Tontin pinta-ala

Lisätiedot