Tervehdys Porin Hyvän Mielen Talolta Porin Mielenterveystoiminnan Tuki ry Hyvän Mielen Talo

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "www.porinhyvis.fi pmttt@porinhyvis.fi 02-6324626 Tervehdys Porin Hyvän Mielen Talolta Porin Mielenterveystoiminnan Tuki ry Hyvän Mielen Talo"

Transkriptio

1 Porin Mielenterveystoiminnan Tuki ry Hyvän Mielen Talo Valtakatu Pori Tervehdys Porin Hyvän Mielen Talolta Runokilpailusta: Edellisessä jäsentiedotteessa avoimeksi laitettu runokilpailu on päättynyt. Hallitus päätti maaliskuun kokouksessaan kilpailun voittajan. Ulkopuolisena asiantuntijana käytettiin maakuntajohtaja Pertti Rajalaa. Soila Vilenin runo voitti. Runo on tämän tiedotteen viimeisellä sivulla. Kunniamaininta annettiin Pekka Pietilälle. ja sähköpostit: Yhdistyksen sivut ovat muutoksen alla. Osoite on sama Muutoksen jälkeen niitä on helpompi päivittää ja siellä on ajankohtaisempaa ja perusteellisempaa informaatiota kuin ennen. Kotisivuudistuksen myötä otimme käyttöön uudet sähköpostiosoitteet edelleen voit käyttää myös Kesän poikkeusjärjestelyt: Kesällä suurin osa ryhmistä pitää taukoa vaikka Hyvis on avoinna koko kesän. Toukokuun loppuun jatkavat ainakin: kaksisuuntaiset, kimppakävely, maantieto, levyraati, Onnen sirpaleita ja tietovisa. Henkilöstöasiat: Toiminnanjohtaja lomailee ja , ohjaaja lomailee Koska lomat menevät vähän päällekkäin, on meillä noin viikon töissä sosionomiopiskelija Marjaana Ojala. Olemme saaneet joukkoihimme vahvistukseksi Zinaida Rantalan. Hän on keittiöohjaajana Hyviksellä ainakin marraskuun alkuun asti, jonka jälkeen haemme uutta työllistettyä. Työllistetyn pitää olla ruuanlaittotaitoinen ja oikeutettu korkeimpaan palkkatukeen. Hänellä pitää olla alan koulutusta ja suoritettu hygieniapassi. Keittiötyön lisäksi palkkatuella palkattava saa osallistua jäsenten kanssa jutteluun ja erilaisiin retkiin ja tapahtumiin. Ota

2 yhteyttä Piaan, jos olet etsimämme henkilö tai laita sana kiertämään tästä mahdollisuudesta. Pieni ele: Yhdistys oli eduskuntavaalien yhteydessä suoritetussa Pieni eli-vaalikeräyksessä. Vaalikeräyksen tuottoa en vielä tätä kirjoittaessa tiedä, mutta haluan kiittää lämpimästi mukana olleita kerääjiä. Ilman vapaaehtoisten panostusta tämä keräys ei olisi onnistunut. Toukokuu (su) Äitienpäivä. Tarjoilua Hyviksellä. Hyvis avoinna klo (ke) Kukanpäivä. Menemme Ruskahoviin virkistämään osasto Kukkahovin vanhuksia klo Ota yhteyttä Piaan / Marjaanaan, jos haluat tulla mukaan (to) Helatorstaina suljettu (to) klo 10 Porin perusturvan sairaanhoitaja, hygieniahoitaja Katri Vuori tulee kertomaan käsienpesun tärkeydestä. Tilaisuus on tarkoitettu kaikille jäsenille, mutta erityisesti Hyviksen ruokahuollossa mukana oleville. Kahvitarjoilu! (ma) Retki Tammen tilalle. Lähtö Hyvän Mielen Talolta klo 10. Paluu samaan paikkaan klo 19. Retken hinta on 10 ja sisältää kuljetuksen, vapaa-ajan ohjelman + ruokailun (keittolounas, grillimakkaraa, sämpylää, pullakahvit). Retkellä on mahdollisuus saunomiseen ja uimiseen. Maksu suoraan tilille tai Hyviksen toimistoon ma tai pe, viimeistään Retkivastaavina Pia ja Marjaana. Retkelle otetaan 50. Hyvis suljettu sinä päivänä. Mukaan: lämpimät ja mukavat vaatteet, saunomisvarusteet (hyttyskarkote, aurinkovoide, tarvittavat lääkkeet). Muutokset mahdollisia! Käteismaksuja otetaan vastaan maanantaisin ja perjantaisin. Tilille maksaminen on toivottavaa, mutta tällöin muista ilmoittaa osallistumisesi /kysyä onko tilaa vaikka sähköpostilla. Tilinumerot: OP FI , Nordea FI Kesäkuu 1.6. (ma) Miesten iltapäivä klo 13:30-15:30. Opiskelija ja ohjaaja järjestävät sisällöltään miehiä kiinnostavaa ohjelmaa. Tarjotaan kahvia ja leivonnaista Liikuntakeskiviikot käynnistyvät retkellä Sampolan Minigolf-radalle. Jokainen ottaa omat eväät. Pelimaksu 2 /jäsen maksetaan Hyvikselle. Lähtö klo 12:30 kimppakyydeillä (to) klo 11 käynnistyy Musavisa ryhmä. Joka to visataan elokuun loppuun asti, joko Hyviksen sisällä tai ulkona.(ei retkipäivinä)

3 8.6.(ma) Kierrätyskutsut Hyvän Mielen Talolla klo 13:30-15:30. Kutsujen sisällöstä vastaa Porin ympäristövirasto mm. vaihdetaan omat tarpeettomat tavarat kaverin tarpeettomiin. Tule ja tuo ystäväsikin! Tarjoilua! 10.6.(ke) klo 12:30 Liikuntakeskiviikon teemana on mölkky ja pihapelit (to) Kesäpäivä alueen kaikille mielenterveyskuntoutujille Kirjurinluodolla klo 13. Järjestelyistä vastaavat tänä vuonna Hyvis, Klubitalo, Perusturvan asumispalvelut (Taiteilijakoti ja Veturi), Perusturvan kohtaamispaikka ja Tinki. Päivästä tulee elämyksellinen: syömistä, juomista ja yhdessä tekemistä. Tiedotamme aiheesta tarkemmin Hyvän Mielen Talon ilmoitustaululla (ke) klo 12:30 Polsan lenkki kävellen pe-la Hyvis suljettu. Rauhallista Juhannusta sinulle, sunnuntaina talo on auki klo (ke) klo 12:30 Liikuntakeskiviikon teemana on polttopallo / koripallo Lyseon koulun pihassa (to) Kesäteatteri-ilta Porissa Kirjurinluodolla klo 18. Menemme katsomaan näytelmää Lentävät morsiamet. Ranskalainen naistenmies Bernad tapaa upeassa Pariisin asunnossaan vuorotellen kolmea rakastajatarta kaikki lentoemäntiä.näytelmässä on eturivin näyttelijöitä: Jukka Puotila, Katariina Kaitue, Maria Kuusiluoma, Rea Mauranen. Jäsenhinta 20 (ei-jäsenet 26 ) maksettava viimeistään 1.6.! Lippuja on varattu 25. Jokainen tulee kesäteatteriin itse, Pia /Marjaana jakaa liput portilla klo 17:40. Olethan ajoissa paikalla ja varaa mukaan lämmintä vaatetta + rahaa väliaikaostoihin. Heinäkuu 1.7. (ke) Liikuntakeskiviikko klo 12:30, mennään Kirvatsiin pelaamaan Frisbeegolfia (ke) Kesäretki nimeltään Turun ja Naantalin parhaat palat Lähtö Hyvikseltä kadun puolelta klo 8.30 Turun linnan monet nähtävyydet odottavat ryhmää ensin, minkä jälkeen tutustutaan Turkuun kiertoajelulla, jonka aikana nähdään Turun muut tärkeät kohteet ulkoapäin. Tämän jälkeen suunnataan kohti idyllistä Naantalia, jossa syödään maittava lounas. Lounaan jälkeen tehdään kävelykierros viehättävässä vanhassa kaupungissa, jonka jälkeen tutustutaan presidentin kesäasunnon Kultarannan kauniiseen puutarhaan, jossa sijaitsee mm. kuuluisa 3500 ruusun tarha, jota ympäröi leikattu kuusiaita. Porissa ollaan takaisin noin klo 18:30-19.

4 Varaa retkelle mukaan: vesipullo, hyvät jalkineet, kamera (jos on), lääkkeitä, aurinkovoidetta, rahaa kahvi- ja jäätelöostoja varten. Huomioi, että päivän mittaan kävellään jonkun verran. Retken hinta on 30 jäsen ja 15 alle 14v jäsenen lapsi/lapsenlapsi. Ei- jäsen 60 ja lapsihinta 30. Matkalle ilmoittaudutaan Pialle/Marjaanalle viimeistään (Huomioi,että Pia on lomalla ) Käteismaksuja otetaan vastaan maanantaisin ja perjantaisin. Tilille maksaminen on toivottavaa, mutta tällöin muista ilmoittaa osallistumisesi /kysyä onko tilaa vaikka sähköpostilla. Tilinumerot: OP FI , Nordea FI Hyvän Mielen Talo on suljettu tämän retkipäivän ajan (ke) Picniclounas/liikuntakeskiviikko Kirjuriluodon uimarannan nurmikolla. Lähtö klo 11 Hyvikseltä. Hyvis tarjoaa syömiset ja juomiset. Pelataan mölkkyä ja heitellään frisbeetä/pelataan sulkapalloa Maksu (3,50 ) lähtiessä kassaan. Ilmoittautumiset ma Säävaraus! 22.7.(ke) Liikuntakeskiviikon teemana on jalkapallo. Palloa pelataan Aittaluodon kentällä tai Yyterissä. Paikka sovitaan maanantain talokokouksessa. Yyteriin 3 :n kuljetusmaksu (ke) Liikuntakeskiviikko klo 12:30 maauimala /Yyteri. Säävaraus Kaatosateella keppijumppaa sisällä. Jos matkataan pidemmälle eli Yyteriin, kerätään 3 :n kyytimaksu Elokuu 5.8. (ke) Liikuntaretken teemana on maauimala /yleisurheilu urheilukeskuksessa. Lähtö 12:30. Täsmentyy 3.8. talokokouksessa (ke) Pyörälenkki luotojen alueelle/ Ruosniemeen Laguuniin. Lähtö klo 12: (ke) Liikuntaretken teema on Mäntyluoto. Kävellään Mäntyluodon puutalokortteleissa ja termoskahvit juodaan Kallon kallioilla. Kuljetusmaksu 3. Hyvis tarjoaa kauden päättäjäisissä kahvit ja pientä suolaista ja makeaa. Omatoimimatka Mielenterveyden Keskusliiton urheilu- ja kulttuuripäiville:kisaa ja kulttuuria Kajaanissa Tiedossa mukavaa yhdessä tekemistä, monipuolista ohjelmaa sekä jännittävää kisatunnelmaa. Kulttuuripäivien tapahtumapaikkoina ovat Hotelli Scandic Kajanus ja Kaukametsän kongressi- ja kulttuurikeskus. Urheilukisat järjestetään Vimpelilaakson urheilukeskuksen yleisurheilukentällä. Scandic Kajanus sijaitsee Kajaaninjoen rannalla, kivenheiton päässä keskustasta. Ympärillä on Kajaanin upea luonto, vettä ja metsää. Hotellin yhdyskäytävää pitkin pääsee myös alueella sijaitsevaan vesiliikuntakeskus Kaukaveteen.

5 Ilmoittautuminen alkaa toukokuussa ja lomakkeet löytyvät silloin netistä: Kulttuuripäiville ja urheilukisoihin ilmoittautuminen suoraan keskusliittoon mennessä. (Yhdistys ei järjestä bussikuljetusta tms) Lisää tietoa Viikolla 36 (syyskuun alku) järjestetään matka Tallinnaan. Tällä hetkellä tarkka ohjelma ei ole selvillä. Retkestä kiinnostuneet voivat pyytää lisätietoja toimistosta tai sähköpostilla Kaikesta Hyviksen toiminnasta tiedotetaan myös facebookissa, ilmoitustaululla ja www-sivuilla. Koska matka on pitkä retki toteutetaan siten, että matkalla ollaan 1-2 yötä. Mikäli yöpymisiä on kaksi, ollaan ensimmäinen yö laivalla. Retken hinta on jäseniltä 100. Ei-jäsenet Jos haluaa yöpyä yksin, hinta nousee 30 :lla. Retken hintaan sisältyvät bussikuljetus/ yöpymiset ja hotelliyöpymisen yhteydessä aamiainen. Kahvit, ruuat ja virvokkeet sekä Tallinnan pään taksimaksut + nähtävyyksien sisäänpääsymaksut jokainen maksaa itse. Tallinnassa voi liikkua omatoimisesti tai tulla Pian mukana joihinkin huolella valittuihin käyntikohteisiin. Matkalle lähtijältä edellytetään omatoimisuutta, passia/nykyaikaista henkilökorttia. Ilmoittautuessa tarvitsemme syntymäaikasi ja hyttikaverisi/huonekaverisi nimen. Lisää tietoa tästä matkasta lähetetään ilmoittautuneille viikolla 32. Viimeinen ilmoittautumispäivä on ja silloin retkimaksu maksetaan joko käteisellä tai tilille. Käteismaksuja otetaan vastaan maanantaisin ja perjantaisin. Tilille maksaminen on toivottavaa, mutta tällöin muista ilmoittaa osallistumisesi /kysyä onko tilaa vaikka sähköpostilla. Etenkin Tallinnan matkan kohdalla toivotaan yhteydenottoa ennen maksutapahtumaa. Tilinumerot: OP FI , Nordea FI *****Tulossa***** (ti) retkeillään Repolinnaan (to) järjestöjen Satakunta (tilaisuus SAMK:issa) Jäsenkirje postitetaan vain kerran /per jäsen, joten säästä tämä seuraavaan ilmestymishetkeen asti. Jatkossa jäsentiedote on luettavissa myös Syksyn jäsentiedote löytää kotiisi elokuun lopussa. Puhelinnumerot: Hyvän Mielen Talon lankanumero Puheenjohtaja Pirkkoliisa Nordlund Toiminnanjohtaja Pia Vahekoski Ohjaaja Marjaana Väkiparta

6 Porin Hyvän Mielen Talon viikko-ohjelma kesä-elokuu Maanantai avoinna 9-15:30 (maksujen vastaanotto) keittolounas klo 12 (ruokailuun ilmoittaudutaan viimeistään klo 10, ) talokokous klo 13 Tiistai avoinna 10:30-15:30 lounas klo 12 (ruokailuun ilmoittaudutaan viimeistään klo 10, ) uudet kävijät tervetulleita tutustumaan klo 13 Keskiviikko avoinna 9-15:30 lounas klo 11:30 liikuntakeskiviikot klo 12:30 Torstai avoinna klo 9-15:30 musavisa klo 11 lounas klo 12 (ruokailuun ilmoittaudutaan viimeistään klo 10, ) Perjantai avoinna 9-14:30 (maksujen vastaanotto) tietovisa /bingo klo 11 grillausta alkaen klo 12 (ruokailuun ilmoittaudutaan viimeistään klo 10, ) Sunnuntai avoinna jäsenvoimin klo Hyttysen hyrinä perhosen lento mataran tuoksu onnekas onkija kuutamosatu mansikkamaito ukkosen jyrinä vanamo hento purojen juoksu matojen tonkija hehkuva katu kesä on aito. Kaija Pakkanen

7 Runokilpailun voittaja Matkalla eteenpäin Loppui työ, tuli kenkää Tuli masennus Tuli pilleri, tuli kaks Elämä kävi yhä vaikeammaks. Tuli känni, tuli ränni Tuli velka, tuli nälkä Tuli häätö, tuli säätö. Tuli tuttava, josta tuli ystävä. Masennus poistui. Pillerit laihtui, ränni vaihtui Velka lyheni, nälkä loppui. Leipäjonoon paikka uus, tuttavia kuus. Yksi paikka löytyi vielä, hyvä on nyt siellä. Olen, mikä olen, tulen, kun tulen Kerron, kun huvittaa, Kuunnella toki saan, ei tartte mun selittää. Se on Valtakadulla keskellä Poria. Se on Hyvis, ei mikään rykis, eikä rukis, sillä se on Hyvis ja pysyy. - Soila Vilen -

8

www.porinhyvis.fi pmttt@porinhyvis.fi 02-6324626 - Olemme myös facebookissa

www.porinhyvis.fi pmttt@porinhyvis.fi 02-6324626 - Olemme myös facebookissa Porin Mielenterveystoiminnan Tuki ry 1/2015 Hyvän Mielen Talo Valtakatu 9 28100 Pori www.porinhyvis.fi pmttt@porinhyvis.fi 02-6324626 - Olemme myös facebookissa Tervehdys Porin Hyvän Mielen Talolta Hyvän

Lisätiedot

Porin Mielenterveystoiminnan Tuki ry

Porin Mielenterveystoiminnan Tuki ry PORIN HYVÄN MIELEN TALO Porin Mielenterveystoiminnan Tuki ry Toimintakertomus Pia Vahekoski 2014 V A L T A K A T U 9 28100 P O R I 2 Porin Mielenterveystoiminnan Tuki ry on mielenterveyskuntoutujien oma

Lisätiedot

AVUSTAJAKESKUS TIEDOTE

AVUSTAJAKESKUS TIEDOTE AVUSTAJAKESKUS - yhteistyötä yli rajojen Aura, Eura, Eurajoki, Harjavalta, Kaarina, Kokemäki, Köyliö, Laitila, Lieto, Loimaa, Luvia, Masku, Merikarvia, Mynämäki, Naantali, Nakkila, Nousiainen, Paimio,

Lisätiedot

Tämän tiedotteen sisältö: Läntinen Brahenkatu 2, 4. krs 00510 Helsinki p. 0400 345 369 toimisto@kvtuki57.fi www.kvtuki57.fi

Tämän tiedotteen sisältö: Läntinen Brahenkatu 2, 4. krs 00510 Helsinki p. 0400 345 369 toimisto@kvtuki57.fi www.kvtuki57.fi 23.4.2015 Yksinhuoltajavanhempien viikonloppu s. 6 Retki Heinolan kesäteatteriin s. 9 Euroviisujen kisakatsomot s. 11 Kesämatka Kuopion seudulle s. 12 Kevään kaksi lyhytkurssia s. 14 Tämän tiedotteen sisältö:

Lisätiedot

Kesäkuu 2014. www.emy.fi. Kohtaamispaikka Lilla Karyll Espoon keskus Pappilantie 7, 02770 Espoo p. 09-859 2057

Kesäkuu 2014. www.emy.fi. Kohtaamispaikka Lilla Karyll Espoon keskus Pappilantie 7, 02770 Espoo p. 09-859 2057 Kohtaamispaikka Lilla Karyll Espoon keskus Pappilantie 7, 02770 Espoo p. 09-859 2057 Kesäkuu 2014 Kohtaamispaikka Meriemy Kivenlahti Merenkäynti 3, 02320 Espoo p. 09-863 2031 Asukastalo Kylämaja Matinkylä,

Lisätiedot

Yhdistyksen kevätkokous s. 3 Kuvia Finlandia-talon konsertista s. 5 Kesäretki Ähtäriin ja Parkanoon s. 11 Eläintarhan kisat s. 14 Leirikesä s.

Yhdistyksen kevätkokous s. 3 Kuvia Finlandia-talon konsertista s. 5 Kesäretki Ähtäriin ja Parkanoon s. 11 Eläintarhan kisat s. 14 Leirikesä s. 13.3.2014 Yhdistyksen kevätkokous s. 3 Kuvia Finlandia-talon konsertista s. 5 Kesäretki Ähtäriin ja Parkanoon s. 11 Eläintarhan kisat s. 14 Leirikesä s. 15 Tämän tiedotteen sisältö: Yhdistysasiaa s. 3

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 2015. Vantaan Mielenterveysyhdistys Hyvät Tuulet ry. lauhatuuli@hyvattuulet.fi. myohatuuli@hyvattuulet.fi

JÄSENTIEDOTE 2015. Vantaan Mielenterveysyhdistys Hyvät Tuulet ry. lauhatuuli@hyvattuulet.fi. myohatuuli@hyvattuulet.fi JÄSENTIEDOTE 2015 2/2015 Vantaan Mielenterveysyhdistys Hyvät Tuulet ry Lauhatuuli Hiekkaharjuntie 13 A, 01300 VANTAA Myöhätuuli Lammaslammentie 17 A, 01710Vantaa puh. 09-873 4386, lauhatuuli@hyvattuulet.fi

Lisätiedot

Toukokuu 2014. www.emy.fi. Kohtaamispaikka Lilla Karyll Espoon keskus Pappilantie 7, 02770 Espoo p. 09-859 2057

Toukokuu 2014. www.emy.fi. Kohtaamispaikka Lilla Karyll Espoon keskus Pappilantie 7, 02770 Espoo p. 09-859 2057 Toukokuu 2014 Kohtaamispaikka Lilla Karyll Espoon keskus Pappilantie 7, 02770 Espoo p. 09-859 2057 Kohtaamispaikka Meriemy Kivenlahti Merenkäynti 3, 02320 Espoo p. 09-863 2031 Asukastalo Kylämaja Matinkylä,

Lisätiedot

www.emy.fi Heinäkuu 2015 Kohtaamispaikka Lilla Karyll Espoon keskus Pappilantie 7, 02770 Espoo p. (09) 859 2057

www.emy.fi Heinäkuu 2015 Kohtaamispaikka Lilla Karyll Espoon keskus Pappilantie 7, 02770 Espoo p. (09) 859 2057 Heinäkuu 2015 Kohtaamispaikka Lilla Karyll Espoon keskus Pappilantie 7, 02770 Espoo p. (09) 859 2057 Kohtaamispaikka Meriemy Kivenlahti Merenkäynti 3, 02320 Espoo p. (09) 863 2031 Asukastalo Kylämaja Matinkylä,

Lisätiedot

Toimisto on suljettuna 26.3.2010-5.4.2010. Yhteystiedot: Aukioloajat: Ma 9 12 ja 13 16 Ke 9 12 ja 13 16 To 9 12 ja 13 17. Aleksis Kiven katu 18 B

Toimisto on suljettuna 26.3.2010-5.4.2010. Yhteystiedot: Aukioloajat: Ma 9 12 ja 13 16 Ke 9 12 ja 13 16 To 9 12 ja 13 17. Aleksis Kiven katu 18 B Pamina 003 ry:n jäsenlehti 1 / 2010 www.pamina003.fi Julkaisija PAM palvelualan Pirkanmaan ammattiosasto Pamina 003 ry Toimituskunta Hintikka Anna Iso-Lähteenmäki Lauri Juntunen Johanna Koskinen Sinikka,

Lisätiedot

24.4.2014. Lasten ja nuorten kevätpäivä s. 7 Suomenlinnan kesäteatteri s. 9 Ravintolapäivän tapahtuma s. 10 Kinaporin kevätkarkelot s.

24.4.2014. Lasten ja nuorten kevätpäivä s. 7 Suomenlinnan kesäteatteri s. 9 Ravintolapäivän tapahtuma s. 10 Kinaporin kevätkarkelot s. 24.4.2014 Lasten ja nuorten kevätpäivä s. 7 Suomenlinnan kesäteatteri s. 9 Ravintolapäivän tapahtuma s. 10 Kinaporin kevätkarkelot s. 12 Tämän tiedotteen sisältö: Yhdistysasiaa s. 3 Perhetyö s. 4 Tilapäishoito

Lisätiedot

Minkä puolesta SINÄ äänestät?

Minkä puolesta SINÄ äänestät? Pamina 003 ry:n jäsenlehti 1/ 2011 www.pamina003.fi Minkä puolesta SINÄ äänestät? Julkaisija PAM palvelualan Pirkanmaan ammattiosasto Pamina 003 ry Toimituskunta Hintikka Anna Iso-Lähteenmäki Lauri, päätoimittaja

Lisätiedot

Jäsenlehti nro 4 / 2014

Jäsenlehti nro 4 / 2014 Jäsenlehti nro 4 / 2014 Yhteystiedot Helsingin Latu on yhdistys luonnon ja liikunnan ystäville. Lajitarjontaan kuuluvat retkeily, vaellus, hiihto, sauvakävely ja kävely, lumikenkäily, pyöräily, melonta,

Lisätiedot

Jäsenlehti nro 2 / 2014

Jäsenlehti nro 2 / 2014 Jäsenlehti nro 2 / 2014 Yhteystiedot Helsingin Latu on yhdistys luonnon ja liikunnan ystäville. Lajitarjontaan kuuluvat retkeily, vaellus, hiihto, sauvakävely ja kävely, lumikenkäily, pyöräily, melonta,

Lisätiedot

Jäsentiedote 2/2015. Kokkolan toimipiste, toimisto avoinna ti, to 15-17 ja ke 12-15 muina aikoina sopimuksen mukaan Isokatu 15 B 4 krs.

Jäsentiedote 2/2015. Kokkolan toimipiste, toimisto avoinna ti, to 15-17 ja ke 12-15 muina aikoina sopimuksen mukaan Isokatu 15 B 4 krs. 1 Jäsentiedote 2/2015 Vaasan toimipiste, toimisto avoinna ti, to 11-17 ja ke 11-15 muina aikoina sopimuksen mukaan Kirkkopuistikko 31, katutaso, 65100 Vaasa 06 3120 105 info 044-2000 742 Leena Pakkanen,

Lisätiedot

AVUSTAJAKESKUS TIEDOTE

AVUSTAJAKESKUS TIEDOTE AVUSTAJAKESKUS - yhteistyötä yli rajojen Aura, Eura, Eurajoki, Harjavalta, Honkajoki, Jämijärvi, Kaarina, Kankaanpää, Karvia, Kokemäki, Köyliö, Laitila, Lieto, Loimaa, Luvia, Masku, Merikarvia, Mynämäki,

Lisätiedot

TURUN SEUDUN OSASTOJEN 069, 502 JA 052 JÄSENLEHTI 1 / 2011 TÄSSÄ NUMEROSSA

TURUN SEUDUN OSASTOJEN 069, 502 JA 052 JÄSENLEHTI 1 / 2011 TÄSSÄ NUMEROSSA TURUN SEUDUN OSASTOJEN 069, 502 JA 052 JÄSENLEHTI 1 / 2011 TÄSSÄ NUMEROSSA KEVÄTKOKOUSKUTSUT UUDET JOHTOKUNNAT EDUSKUNTAVAALIT TULEVAT TAPAHTUMAT YM, YM EDUSKUNTAVAALIT 17.4.2011 ÄÄNESTÄ TAI NIELE: WWW.VAALIVEIKKAUS.FI

Lisätiedot

UUTTA!!! TYKKÄÄ MEISTÄ

UUTTA!!! TYKKÄÄ MEISTÄ Pirkanmaan CP-yhdistys ry c/o Paula Ahti, Jaakonraitti 8, 33870 TAMPERE, puh. 0400 631 077 Puheenjohtaja Janne Valkeejärvi puh. 040 867 5935 Varapuheenjohtaja Janna Maula puh. 045 631 6037 Sihteeri/taloudenhoitaja

Lisätiedot

23.5.2013. Helsingin Kehitysvammatuki 57 ry. Yksinhuoltajien viikonloppu s. 8 Matka valtakunnalliseen kehitysvammaisten. Vekkarin kuulumisia s.

23.5.2013. Helsingin Kehitysvammatuki 57 ry. Yksinhuoltajien viikonloppu s. 8 Matka valtakunnalliseen kehitysvammaisten. Vekkarin kuulumisia s. 23.5.2013 Yksinhuoltajien viikonloppu s. 8 Matka valtakunnalliseen kehitysvammaisten kirkkopyhään s. 13 Vekkarin kuulumisia s. 15 Helsingin Kehitysvammatuki 57 ry Tämän tiedotteen sisältö: Yhdistysasiaa

Lisätiedot

Jäsenlehti nro 3 / 2014

Jäsenlehti nro 3 / 2014 Jäsenlehti nro 3 / 2014 Yhteystiedot Helsingin Latu on yhdistys luonnon ja liikunnan ystäville. Lajitarjontaan kuuluvat retkeily, vaellus, hiihto, sauvakävely ja kävely, lumikenkäily, pyöräily, melonta,

Lisätiedot

MARTTILA-TIEDOTE 2/2015

MARTTILA-TIEDOTE 2/2015 MARTTILA-TIEDOTE 2/2015 MARTTILAN KUNNANVIRASTO ON KOKONAAN SULJETTU 29.6. - 24.7.2015 vuosilomien keskittämisen johdosta. Sulkuaikana kuulutukset ovat nähtävillä keskustoimiston ulkoeteisen ikkunassa.

Lisätiedot

Maaliskuu 2014. www.emy.fi. Kohtaamispaikka Lilla Karyll Espoon keskus Pappilantie 7, 02770 Espoo p. 09-859 2057

Maaliskuu 2014. www.emy.fi. Kohtaamispaikka Lilla Karyll Espoon keskus Pappilantie 7, 02770 Espoo p. 09-859 2057 Maaliskuu 2014 Kohtaamispaikka Lilla Karyll Espoon keskus Pappilantie 7, 02770 Espoo p. 09-859 2057 Kohtaamispaikka Meriemy Kivenlahti Merenkäynti 3, 02320 Espoo p. 09-863 2031 Asukastalo Kylämaja Matinkylä,

Lisätiedot

22.11.2012. Helsingin Kehitysvammatuki 57 ry

22.11.2012. Helsingin Kehitysvammatuki 57 ry 22.11.2012 Asiakaskysely ja uudet kotisivut s. 3 Kehitysvammaisten taiteilijoiden konsertti Finlandia-talolla s. 5 Lehdistöklubi Urheilumuseossa s. 7 Talvileiri Högsandissa s. 11 Helsingin Kehitysvammatuki

Lisätiedot

AVUSTAJAKESKUS TIEDOTE

AVUSTAJAKESKUS TIEDOTE AVUSTAJAKESKUS - yhteistyötä yli rajojen Aura, Eura, Eurajoki, Harjavalta, Kaarina, Kokemäki, Köyliö, Laitila, Lieto, Loimaa, Luvia, Masku, Merikarvia, Mynämäki, Naantali, Nakkila, Pori, Pöytyä, Raisio,

Lisätiedot

Pornaisten kesäpörriäinen

Pornaisten kesäpörriäinen Pornaisten kesäpörriäinen 2012 taitto_23.4.2012.indd 1 23.4.2012 19:16:23 Kesäpörriäinen 2012 2 Kesäterveiset - Kun aikaa ei ole tuhlattavaksi Talvi tuo tullessaan paitsi lumen ja pakkasen, myös kiireen

Lisätiedot

AVUSTAJAKESKUS TIEDOTE

AVUSTAJAKESKUS TIEDOTE AVUSTAJAKESKUS - yhteistyötä yli rajojen Aura, Eura, Eurajoki, Harjavalta, Honkajoki, Jämijärvi, Kaarina, Kankaanpää, Karvia, Kokemäki, Köyliö, Laitila, Lieto, Loimaa, Luvia, Masku, Merikarvia, Mynämäki,

Lisätiedot

Turun Mielenterveysyhdistys ITU ry:n tiedotuslehti ITUJA 1 / 2011

Turun Mielenterveysyhdistys ITU ry:n tiedotuslehti ITUJA 1 / 2011 Turun Mielenterveysyhdistys ITU ry:n tiedotuslehti ITUJA 1 / 2011 Mikä ITU on? Turun Mielenterveysyhdistys ITU ry on mielenterveyskuntoutujien vapaaehtoistoiminnan keskus, edunvalvontajärjestö ja vertaistukiyhteisö.

Lisätiedot

1 / 2011. www.suomenlatu.org/jarvenpaanlatu/

1 / 2011. www.suomenlatu.org/jarvenpaanlatu/ Jäsentiedote 1 / 2011 www.suomenlatu.org/jarvenpaanlatu/ Hallitus ja toimihenkilöt 2011 Järvenpään Latu ry Jäsentiedote 1/2011 Puheenjohtaja Kaj Natri kaj.natri@kolumbus.fi turvallisuusasiat Lupiinikatu

Lisätiedot

Jäsentiedote 6/2014. Vaasan toimipiste, toimisto avoinna ma-to 8-17, pe 8-16 Kirkkopuistikko 31, katutaso, 65100 Vaasa 06 3120 105 info

Jäsentiedote 6/2014. Vaasan toimipiste, toimisto avoinna ma-to 8-17, pe 8-16 Kirkkopuistikko 31, katutaso, 65100 Vaasa 06 3120 105 info 1 Jäsentiedote 6/2014 Vaasan toimipiste, toimisto avoinna ma-to 8-17, pe 8-16 Kirkkopuistikko 31, katutaso, 65100 Vaasa 06 3120 105 info 044-2000 742 Reijo Tuovinen, vastaava omaisneuvoja 044-0334 280

Lisätiedot

SIVISTYSPALVELUT RYMÄTTYLÄN KIRJASTON JA PALVELUPISTEEN YHTEYSTIEDOT

SIVISTYSPALVELUT RYMÄTTYLÄN KIRJASTON JA PALVELUPISTEEN YHTEYSTIEDOT LOKAKUU 2014 RYMÄTTYLÄN KIRJASTON JA PALVELUPISTEEN YHTEYSTIEDOT Avoinna: ma, ti, to klo 13 19 ke, pe klo 9 15 Aattopäivinä klo 10-15 Yhteystiedot: Kirjasto: Puh. 02 4345 521 kirjasto.rymattyla@naantali.fi

Lisätiedot