Axor Manufaktur. Referenssit. Mallistot. Ohjelmat. Merkki.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Axor Manufaktur. Referenssit. Mallistot. Ohjelmat. Merkki."

Transkriptio

1 Merkki. Mallistot. Ohjelmat. Axor Manufaktur. Referenssit.

2

3 Merkki..02 Mallistot..12 Ohjelmat..130 Axor Manufaktur..186 Referenssit..196

4 Koko Axorin MONI- PUOLINEN TUOTEVALI- KOIMA internetissä. Interaktiivinen kuvasto Tämä kuvasto esittelee Axor-tuotevalikoiman tuotteita. Tabletti tai älypuhelin ja Shortcut-sovellus vievät sinut uuteen digitaaliseen ulottuvuuteen. Sinun ei tarvitse muuta kuin edetä seuraavien vaiheiden mukaisesti ja löydät koko Axor-valikoiman ja sen kaikki tuotteet internetissä. 1. Lataa maksuton Shortcut-Reader-sovellus App Storesta tai Google Play Storesta älypuhelimellesi tai tabletillesi ja aktivoi sovellus napsauttamalla. 2. Kohdista älypuhelin tai tabletti kuvaston haluamallesi sivulle ja valokuvaa tai skannaa sivu. 3. Linkityksen kautta voit tarkastella tuotevalikoiman koko yleisesittelyä sekä muita kiinnostavia tuotetietoja. Lisäksi voit tutustua tarkemmin Axorin design-kumppaneihin ja siihen, mikä on inspiroinut heitä luomaan malliston. Voit myös selailla virtuaalisesti Axorin referenssejä ja saada paljon tietoa Axorista. Axor-kuvaston interaktiivinen linkitys on niin kauan toiminnassa kuin Axor ylläpitää tätä sovellusta.

5 Axor-sovellus Axor tarjoaa mahdollisuuden saada yleiskäsityksen Axorin kylpyhuonetuotteista, referensseistä ja muotoilijoista milloin tahansa nopeasti, mobiilisti ja maksutta. Tuote-esittelyissä lisätiedot ja tuotemuunnokset sekä yksityiskohta- ja tunnelmakuvat antavat kattavan käsityksen jokaisesta tuotteesta. Axor-sovelluksen voit ladata App Storesta. i S p e c i f y ispecify on arkkitehtien ja sisustusarkkitehtien verkkotyökalu. Sen avulla koko projekti voidaan suunnitella tehokkaasti: Erittelyjen luominen, tuotetietojen ja teknisten tietojen kerääminen sekä piirustusten lataaminen käy vaivattomasti. Kansainväliset referenssiprojektit hotelleissa, yksityiskodeissa, asuntotuotannossa ja jopa laivoissa tuovat paljon uusia ideoita. ispecify löytyy osoitteesta ispecify.hansgrohe.com

6 Axor / Editorial / 02 / 03 Vesi KULLAN on ARVOISTA.

7 Axor pitää tehtävänään toimia ihmisen, tilan ja veden muodostaman liittouman lähettiläänä. Tämän vakaumuksen mukaisesti tuotamme ainutlaatuisia muotoiluesineitä, joiden tarkoitus on tehdä kylpyhuoneesta erityinen tila. Philippe Grohe, Axor-tuotemerkin johtaja

8 Axor / Design / 04 / 05 Se, jolla on monta perspektiiviä Axor seuraa alusta alkaen yhtä visiota malliston ja tuotteiden kehittelyssä: tarkoitus on nähdä kylpyhuone maailman parhaiden muotoilijoiden, arkkitehtien ja suunnittelijoiden silmin. Heidän näkemyksensä maailmasta, heidän filosofiansa, kulttuuritaustansa ja luovuutensa tulisi toimia malliston perustana. Axor on kuin kuraattori, joka valitsee aikakautensa kyvykkäimmät yksilöt tehdäkseen heidän ideoistaan todellisuutta.

9 näkee olennaisesti enemmän. Siksi Axor kehittää tuotteensa aivan erityisellä tavalla. Se tekee yhteistyötä design-kumppanien kanssa, joiden konseptit ovat nykyaikaisia ja joiden estetiikka on ajatonta. Usein alussa on muotoilijoiden yhteinen Axor WaterDream -projekti, joka toimii samalla tavoin kuin konseptiauto autoalalla eli sen avulla etsitään tulevaisuuden kylpyhuoneeseen innovatiivisia ratkaisuja.

10 Axor / Designpartner / 06 / 07 Tavoitteenamme on aina tuoda projektiin jotakin erikoista tai jotakin täysin odottamatonta. L U O M M E A R K I P Ä I V Ä N E S I N E I L L E A R K K I T Y Y P P E J Ä T A R K A S T E L L A K S E M M E T U T T U J A A S I O I T A U U S I N S I L M I N. Front Edward Barber ja Jay Osgerby Uskon, että muotoilu voi herättää ihmisissä aitoja tunteita. Jean-Marie Massaud USKON, ETTÄ TÄMÄN PÄIVÄN INNOVAATIO EI SYNNY MUODOSTA, VAAN ENNEMMINKIN TUOTEFILOSOFIASTA. Antonio Citterio

11 Hyvä muotoilu tarkoittaa, että pystyn selittämään ideani isoäidilleni tai pienelle lapselle. Minua inspiroi kaikki mahdollinen; arkipäiväiset ASIAT, TUNTEET ja elokuvat. En tiedä koskaan etukäteen, minkälainen lopputulos on. LOGIIKKA, moraali ja magia ovat kolme elementtiä, joista menestynyt MUOTOILU syntyy. Nendo Patricia Urquiola Andreas Haug, Phoenix Design Annamme mielellämme käyttäjän itse päättää, mitä hän tekee tuotteistamme. Ronan ja Erwan Bouroullec Muotoilijan tehtävä on luoda vähemmästä ENEMMÄN iloa. Philippe Starck

12 Axor / Innovation / 08 / 09 Tuotteista paljastuu myös piilotettuja HIENOUKSIA.

13 Axor Massaud-hanan kauniin ja runsaan vesisuihkun taustalla on nokkelasti muotoiltu, vettä säästävä tekniikka. Hanan muoto syntyy intensiivisessä muotoiluprosessissa ja samalla muotoillaan hanasta virtaava vesi. Axor Massaud -hanan runsaan vesisuihkun taustalla on vahva insinööritaito. Vesiasiantuntijat rakentavat intensiivisesti, kunnes toiminnallisuus ja muotoilu ovat täydellisessä sopusoinnussa. Usein vaaditaan innovatiivinen sisärakenne, jotta vesi saa erityisen esteettisen suihkukuvionsa ja jotta sen käyttö olisi samanaikaisesti säästeliästä.

14 Axor / Exclusivity / 10 / 11 Yksilöllisyys saa ILMAISUNSA.

15 Ainutkertaisen kylpyhuoneen suunnittelu ei ole koskaan ollut helpompaa. Muotoilutyylien suuri määrä, muotokielen monipuolisuus ja kuin yhdestä muotista koostuvat laajat mallistot näyttävät tietä sille, miten yksilöllisiin toiveisiin voidaan vastata erittäin kattavasi. Jos haluat jotain vielä yksilöllisempää Axor Manufaktur -mittatilaustuotannossa erikoistoiveet ovat kirjaimellisesti parhaissa käsissä. Axor Manufakturissa kohtaat asiantuntijan, joka vastaa toiveisiisi käsityölaadulla. Axor Manufaktur tarkoittaa aina jotain erityistä, persoonallisuutta ja laatua.

16

17 Mallistot. Axor-malliston hanat ja suihkut, pesualtaat, ammeet ja lisävarusteet ovat kuin yhdestä muotista. Axorin design-kumppanit luovat mallistoille niiden erityisluonteen. Koe Axor-mallistojen tyylien moninaisuus. Axor Starck Axor Starck V Axor Starck Organic Axor Citterio Axor Citterio E Axor Citterio M Axor Urquiola Axor Massaud Axor Bouroullec Axor Uno Axor Carlton Axor Montreux

18 14

19 15 Axor Starck

20 Mallistot 16 The aesthetics of minimalism Kylpyhuonemallisto, jossa on pysyvyyttä ja joka kestää muotivirtauksia. Kuin lähde, joka kumpuaa syvyydestä samalla tavoin pulppuaa Axor Starck. Virkistävä kylpy, joka rauhoittaa ja rentouttaa. Axor Starck -mallisto keskittyy olennaiseen: vedestä nauttimiseen. Pelkistämisen periaate ilmenee puristisissa muodoissa ja selkeissä toiminnoissa. Kaikki häiritsevä on karsittu pois. Muita Axor Starck -tuotteita ja lisätietoja löytyy sivustoltamme.

21 / Axor Starck /

22 Mallistot 18 Axor Starck X -hana maksimoi minimalismin: suorakulmainen, näennäisesti ilmassa leijuva levy vapauttaa veden sen alkumuodossa eli vesiputoussuihkuna.

23 / Axor Starck / 19 Axor Starckia kuvaavat sen johdonmukaiset geometriset muodot: oli sitten kyse kaksiotehanasta, kolmeosaisesta seinähanasta tai yhteensopivista lisävarusteista.

24 Mallistot 20 Arkkityyppisen yksiotehanan diagonaalinen juoksuputki muistuttaa vipupumppua. Yksikään koukero ei häiritse puristista muotoilua.

25 / Axor Starck / 21

26 Mallistot 22 Suihkusetti, jossa on puikkokäsisuihku, keskittyy olennaiseen. Mikään ei häiritse toiminnallisuutta.

27 / Axor Starck / 23 Pelkistämisen estetiikka: selkeä ja ajaton suihkupilari nousee arvokkaasti korkeuksiin.

28 24 Axor Starck V

29 25

30 Mallistot 26 Vitality of Water Rajoittamaton uteliaisuus ja intohimo vettä kohtaan ovat niitä voimia, jotka ovat aina vieneet Axoria eteenpäin. Vesipyörteen puhdas voima on erityisen vaikuttava. Axor Starck V -pesuallashana tuo tämän luonnonnäytelmän kotiin orgaanisen veistoksellisessa lasihanassa. Läpinäkyvä lasirunko antaa katseen kulkea vapaasti elegantissa vesipyörteessä. Kristallilasinen hana on suihkulähde kaikkina viikonpäivinä ja myös silloin, kun siinä ei virtaa vesi. Muita Axor Starck V -tuotteita ja lisätietoja löytyy sivustoltamme.

31 / Axor Starck V / 27 Axor Starck V -hanat tuovat kylpyhuoneeseen yksilöllisen ilmeen: Esimerkiksi juoksuputket posliinista tai lasista luovat suoraviivaisen ja modernin elegantin ilmeen. Kun tähän yhdistetään valkoinen tai kromattu runko, korostuu ajaton vaikutelma vielä lisää. Klassiseen ympäristöön puolestaan sopii erityisen harmonisessa sopusoinnussa Axor Starck V upealla timantti- tai viistehiotulla juoksuputkella ja kullan tai punakullan värisellä rungolla, jotka on valmistettu Axor Manufaktur -erikoistuotannossamme.

32 28 Axor Starck Organic

33 29

34 Mallistot 30 Follow your Head and your Heart Axor Starck Organic on mallisto, joka puhuttelee sekä sydäntä että järkeä yhtä voimakkaasti. Hanassa aivan uudenlainen vesisuihku luo erityisen aistikkaan vesikokemuksen ja säästää samalla vettä. Orgaanisen minimalistinen muotoilu, jonka muodot ovat luonnollisia ja voimakkaita ja siirtymät virtaviivaisia, leimaa koko mallistoa. Muita Axor Starck Organic -tuotteita ja lisätietoja löytyy sivustoltamme.

35 / Axor Starck Organic / 31

36 Mallistot

37 / Axor Starck Organic / 33 Vallankumouksellinen käyttökonsepti, jossa lämpötilaa ja vesimäärä säädellään eri kohdista ja vettä kuluu vain 3,5 l/min, lisäävät tietoisuutta siitä, miten käytämme elämän peruselementtiä vettä kestävästi hyväksemme.

38 Mallistot 34 Hana on orgaanisesti muotoiltu ja muistuttaa oksaa. Samalla tavoin kuin esikuvansa luonnossa, kasvaa hana yhtenä kappaleena niin, että kahvat on integroitu hanarunkoon harmonisesti.

39 / Axor Starck Organic /

40

41 37 Orgaaniset juoksuputket ja kahvat muodostavat kulmikkaiden peitelaippojen kanssa muotoilullisen jännitteen, riippumatta siitä onko kyse veistoksellisesta lattialla seisovasta asennuksesta tai piiloasennustermostaatista.

42 Mallistot 38

43 / Axor Starck Organic / 39

44 40 Axor Citterio

45 41

46 Mallistot 42

47 / Axor Citterio / 43 LUXURY AT A SECOND GLANCE Axor Citterio tekee ajasta, jonka vietämme kylpyhuoneessa, kauneimman nautinnon. Valo taittuu ja heijastuu tarkasti muotoilluista pinnoista ja reunoista ja kauniiden yksityiskohtien rikkaus avautuu katsojalle vasta toisella silmäyksellä. Klassisen elegantti mallisto, joka nostaa erityisesti päivittäisen vedenkäytön keskiöön. Muita Axor Citterio -tuotteita ja lisätietoja löytyy sivustoltamme.

48 Mallistot 44 Pesuallashanalle ominaista on pyöreiden ja kulmikkaiden muotojen harmoninen yhdistelmä. Pehmeät kaaret myötäilevät vedenkulkua ja taipuvat elegantisti sen edessä. Myös kahvan muotoilu, jolla hana avataan ja suljetaan tietoisesti, tukee tarkkaa vedenkäyttöä.

49 / Axor Citterio / 45

50 Mallistot 46

51 / Axor Citterio / 47 Elegantit suihkut, joiden luksus aukeaa vasta toisella silmäyksellä, kultivoivat suihkussa käynnin puhdistautumisrituaaliksi.

52 Mallistot 48

53 / Axor Citterio / 49 Elegantit ja suoraviivaiset hanojen ristikahvat muistuttavat 30-luvun italialaista arkkitehtuurityyliä ja tuovat kylpyhuoneeseen ajatonta eleganssia.

54 Mallistot 50

55 / Axor Citterio / 51

56 Axor Citterio E 52

57 53

58 Mallistot 54

59 / Axor Citterio E / 55 The ESSENCE of Luxury Axor Citterio E:n viehätys syntyy hyväksi havaitun ja samalla täysin uuden, klassisen vaikutelman ja modernin toiminnallisuuden yhdistämisestä. Ajaton laatu ja hienostunut eleganssi yhdistyvät tässä mallistossa mallikelpoisesti. Mallisto ylistää veden käyttöä arjessa ja tekee siitä jotain erikoislaatuista. Pesuallas-, suihku- ja ammemallisto, jonka ajaton muotoilu sopii täydellisesti sekä klassiseen että moderniin ympäristöön. Muita Axor Citterio E -tuotteita ja lisätietoja löytyy sivustoltamme.

60 Mallistot 56 Miten veden rikkautta voidaan ilmaista? Tarkasti muotoillut pinnat ja kulmat muodostavat pehmeiden kaarien kanssa harmonian, jota on miellyttävä koskettaa myös täysin erilaisilla kahvamalleilla. Voiko hanaa käyttää tätä mukavammin?

61 / Axor Citterio E / 57

62 Mallistot

63 / Axor Citterio E / 59 Yksilölliselle suunnittelulle ei ole rajoja. Termostaattimoduuli voidaan asentaa yksittäisillä peitelaipoilla tai yhtenäisellä peitelevyllä. Siihen sopii elegantti ja toiminnallinen suihkusetti, jossa on kaksoisrakenne.

64 Mallistot 60 4-osaisella tai myös lattialla seisovalla ammetermostaatilla voidaan korostaa eleganttia luksusta myös kylpyammeessa.

65 / Axor Citterio E /

66 Mallistot 62

67 / Axor Citterio E / 63

68 64

69 65 Axor Citterio M

70 Mallistot 66 URBAN CHIC Miltä näyttä kylpyhuonemallisto, joka on saanut inspiraationsa suurkaupungista? Se ilmentää itsessään ajatonta modernia muotoilua. Huomiota herättävän vähäeleiset ja kapeat muodot sekä elegantti kokonaisilme ovat tyypillisiä Axor Citterio M -mallistolle. Mallistolle, joka sopii erilaisiin elämäntyyleihin ainutlaatuisen kepeytensä, mutta erittäin vaikuttavan muotoilunsa ansiosta. Muita Axor Citterio M -tuotteita ja lisätietoja löytyy sivustoltamme.

71 / Axor Citterio M / 67

72 Mallistot 68 Mistä tunnistaa erityisen ergonomisen kahvan? Laadukkaiden pintojen ja joustavien kaarien yhdistelmästä, jonka ansiosta kahvat istuvat erityisen hyvin käteen.

73 / Axor Citterio M / 69

74 Mallistot

75 / Axor Citterio M / 71 Yläsuihkun muotoilu säteilee ajatonta urbaaniutta sen kapeiden ja eleettömien muotojen ansiosta.

76 Mallistot 72 Kauneutta kautta linjan. Eleettömät ja pelkistetyt amme- ja suihkuhanat sopivat myös kylpyammeen voimakkaisiin muotoihin.

77 / Axor Citterio M /

78 Mallistot 74

79 / Axor Citterio M / 75

80 76

81 77 Axor Urquiola

82 Mallistot 78 Awakening your senses Kylpyhuonemallisto, joka herättää aistit. Axor Urquiola leikkii eri TYYLIEN SEKOITUKSELLA: pehmeät kaaret sulautuvat epäsymmetrian ja suurten pintojen kanssa yhteen. Jokaisella elementillä on oma VIEHÄTYKSENSÄ ja niiden yhdistelmästä muodostuu moni-ilmeinen kokonaisuus. Pesumaljojen ja ammeiden arkkityyppinen muoto muistuttaa pesupaljua. Axor Urquiola -mallisto on AISTIKAS, mielikuvituksellinen ja rikas yksityiskohdissaan. Muita Axor Urquiola -tuotteita ja lisätietoja löytyy sivustoltamme.

83 / Axor Urquiola / 79

84 Mallistot 80

85 / Axor Urquiola / Axor Urquiola -hanan elegantteja KAHVOJA voidaan käyttää niiden suurten AUKKOJEN ansiosta erittäin ergonomisesti.

86 Mallistot

87 / Axor Urquiola / 83 Axor Urquiola -suihkupilari näyttää siltä kuin se olisi kasvanut luonnollisesti johtuen sen asymmetrisesti haarautuvista elementeistä.

88 Mallistot 84

89 / Axor Urquiola / 85 Nostalgisia kylpyiloja nykyaikaisessa pesupaljussa.

90 Mallistot 86

91 / Axor Urquiola / 87

92 Axor Massaud 88

93 89

94 Mallistot 90 Nature inspired design Vesi on kaiken elämän alku. Axor Massaud on siksi täysin harmoniassa luonnon kanssa. Vesisuihku on vesiputous. Pyyhepidike on oksa. Amme on järvi. Ylellinen mallisto tekee vedestä aistinautinnon. Muita Axor Massaud -tuotteita ja lisätietoja löytyy sivustoltamme.

95 / Axor Massaud /

96 Mallistot 92

97 / Axor Massaud / 93 Myös orgaanisesti muotoillut kylpyhuonetarvikkeet kuvaavat ja korostavat luontoa samalla tavoin kuin vesiputoussuihku. Malja, kynttilän pidike ja hampaidenpesumuki ovat saaneet inspiraationsa pyöreistä kivistä.

98 Mallistot 94 Axor Massaud yhdistää pehmeästi kaareutuvia linjoja ja selkeitä geometrisia pintoja harmoniseksi muotoilukieleksi.

99 / Axor Massaud /

100 Mallistot 96 Arkkityppinen hana kylpyammeessa ja pesualtaalla ei ole pelkkä epätavallinen veistoksellinen esine. Se on myös samalla iso säilytystaso, johon kylpyhuonetarvikkeet voidaan sijoittaa.

101 / Axor Massaud / 97

102 Mallistot 98

103 / Axor Massaud / 99

104 100

105 Axor Bouroullec 101

106 Mallistot 102 Everything flows Axor Bouroullec on pidättyvyyden perikuva ja erityisesti minimalistien arvostama. Orgaanisen minimalistinen muotoilu ei työnny etualalle missään kohtaa. Tuotteet nivoutuvat yhteen täysin harmonisesti. Pehmeästi muotoillut ja pesuallas-, suihku- ja ammetuotteisiin integroidut säilytystasot tuovat lisää pintoja. Muita Axor Bouroullec -tuotteita ja lisätietoja löytyy sivustoltamme.

107 / Axor Bouroullec / 103

108 Mallistot 104

109 / Axor Bouroullec / 105 Vapaus muotoilla vapaasti. Minimalistinen muotoilu, johon kuuluu kapeneva juoksuputki, sopii pesumaljan kanssa yhteen sekä seinäversiona että tasoon asennettavana hanana.

110 Mallistot 106 Paljon tilaa suihkutarvikkeille. Säilytystasot ovat tilaa säästäviä kylpyhuonevarusteita tai ne on integroitu suihkuputkeen.

111 / Axor Bouroullec / 107

112 Mallistot 108 Kaksi säilytystasoa kylpyammeessa eivät rajoita hanan kahvojen paikan valintaa, vaan kahvat voi sijoittaa täysin omien tarpeiden mukaisesti.

113 / Axor Bouroullec / 109

114 110

115 111 Axor Uno 2

116 Mallistot 112 Muita Axor Uno 2 -tuotteita ja lisätietoja löytyy sivustoltamme.

117 / Axor Uno 2 / 113 The classic minimalist Selkeä geometrinen muotoilu yhdessä eleettömien ja pyöreiden perusmuotojen kanssa ovat ominaisia Axor Uno 2 -hanamallistolle. Tämän vuoksi se voidaan sijoittaa jokaiseen kylpyhuoneympäristöön, jossa se ottaa vaatimansa tilan ja pääsee oikeuksiinsa.

118 Mallistot 114 Ajattoman modernit muodot sekä vaikuttava kaarikahva sopivat kaikille, jotka arvostavat suoralinjaista muotoilua.

119 / Axor Uno 2 / 115

120 Axor Carlton 116

121 117

122 Mallistot 118 A homage to the golden 20s

123 / Axor Carlton / 119 Axor Carlton -malliston kaarevat muodot muistuttavat näyttävien 1920-luvun loistohotellien aikakaudesta. Erityisen vaikuttavia ovat uhkeat kahvamuunnokset. Nostalginen mallisto, joka kestää kaikki trendit. Muita Axor Carlton -tuotteita ja lisätietoja löytyy sivustoltamme.

124 Mallistot 120 Suihkussa yhdistyvät klassinen muotoilu ja termostaatin moderni mukavuus. Klassiset vipukahvat, tyylikkäät ristikahvat ja kaareutuva yläsuihku vaikuttavat nostalgisilta. Luonteenomaista ovat myös posliinilaatat, joissa on perinteiset merkinnät H kuumalle ja C kylmälle vedelle.

125 / Axor Carlton /

126 122

127 Axor Montreux 123

128 Mallistot 124 Muita Axor Montreux -tuotteita ja lisätietoja löytyy sivustoltamme.

129 / Axor Montreux / 125 Time recaptured Axor Montreux on saanut inspiraationsa Genevenjärven rannalla olevasta kylpyläkaupungista. Perinteisen autenttinen kylpyhuonemallisto vie takaisin varhaiselle 1900-luvulle ja ilmentää ennen ensimmäistä maailmansotaa vallinneen ajan eli Belle Époquen henkeä ja sen romanttisia kylpylöitä.

130 Mallistot 126 Ennen kaikkea tyypilliset ristikahvat, joissa on kauniit posliinilaatat, ilmaisevat perinteistä ja autenttista muotoilua.

131 / Axor Montreux /

132 Mallistot 128 Hanat ilmaisevat yksityiskohdissaan perinteistä teollista muotoilua, joka kätkee sisäänsä täysin modernia tekniikkaa. Esimerkiksi amme- ja suihkuhanat ja sen posliinikahvoilla varustetut käsisuihkut on luotu täysin teollistumisen aikakauden esikuvien tyylin mukaisesti. Kylve kuten ennen vanhaan.

133 / Axor Montreux / 129

134

135 Ohjelmat. Haluatko ainutlaatuisen suihkun? Tai uuden kylpyammeen? Tämä luku antaa kokonaiskuvan Axor-hanojen monipuolisuudesta sekä muista ohjelmista, jotka on lajiteltu käyttökohteittain ja joita voidaan yhdistellä erilaisten Axor-mallistojen kanssa. Muotoilutuotteita, jotka tuovat kestävää iloa ja mukavuutta kylpyhuoneeseen. Axor ShowerSolutions Axor ShowerCollection Axor One Axor ShowerSelect Axor Suihkujärjestelmät Axor Yläsuihkut Axor Suihkusetit ja käsisuihkut Axor Pesualtaat Axor Ammeet Axor Elektroniikka Axor Accessories Axor Universal Accessories Axor Starck Axor Starck Organic Axor Urquiola Axor Massaud Axor Bouroullec Axor Montreux

136 Ohjelmat

137 133 Axor ShowerSolutions Axor ShowerSolutions tarkoittavat ainutlaatuista suihkukokemusta. Niissä kohtaavat ainutkertainen muotoilu ja kehittynyt tekniikka, jotka tuovat suihkuun erityisen ulottuvuuden. Lisää suihkumukavuutta tuo Select-teknologia. Niiden ansiosta suihkuja voidaan käyttää helposti napin painalluksella. Kiehtova monipuolisuus ilmenee tuotteissa niiden muotojen monipuolisissa painotuksissa ja eri kokoina. Niitä voi yhdistellä täydellisesti muiden Axor-mallistojen ja ohjelmien kanssa.

138 Ohjelmat 134 Axor ShowerCollection Haute Couture for the shower: Axor ShowerCollection designed by Philippe Starck muuttaa jokaisen suihkun henkilökohtaiseksi kylpyläksi. Järjestelmä koostuu geometrisen minimalistisesti muotoilluista suihkuista, hanoista ja lisävarusteista, joita voi yhdistellä luovasti ja lähes rajattomasti. Yksittäisiä päällekkäisiä moduuleita voi yhdistellä oman mielen mukaisesti horisontaalisesti tai vertikaalisesti riviin, tai vapaasti oman esteettisen näkemyksen tai toiminnallisuuden mukaisesti.

139

140 Ohjelmat 136 Axor ShowerHeaven -yläsuihku, jossa on kolme erilaista suihkumuotoa, edustaa luksussuihkuja ja on saatavana valinnaisesti valon kanssa tai ilman sekä kahdessa eri koossa. Bodyzone: Koko keho kietoutuu miellyttävään suihkusateeseen. Keskitetty Rainzone, jossa on AirPower-toiminto. Ilmalla rikastetut pisarat luovat keskitetyn ja pehmeän suihkusateen. Laminaarivirtaus: selkeä yksittäinen suihku on voimakas ja virkistävä. Kaikkien suihkumuotojen yhdistelmä takaa maksimaalisen suihkuelämyksen. Muita Axor ShowerCollection -tuotteita ja lisätietoja löytyy sivustoltamme.

141 / Axor S h o w e r S o l u t i o n s / 137 Kaikki sopii yhteen: Suihkumoduuleja voidaan käyttää ylä-, niska- tai sivusuihkuina. Mukavuusmoduulit, kuten valo tai kaiuttimet sekä säilytystasot, laajentavat suihkunautintoa. Suihkumoduuli on saatavana myös Softcube-muunnoksena. Vesiputousjuoksuputki on säilytystaso ja pieni kylpylä. Ammeessa sitä käytetään ammeen täyttämiseen, suihkussa elvyttävä vesiputoussuihku hieroo niskaa.

142 Ohjelmat

143 139 Axor One Monoliitit säteilevät majesteetillista rauhaa. Kaikki ylimääräinen on poistettu ja minimalistinen yksittäiskappale jättää jälkeensä pelkistetyn vaikutelman. Axor One on saanut saman arkaaisen muodon ja on siten kuin monoliitti suihkussa. Kaikki elementit on alistettu poikkeuksetta yksinkertaisuudelle, kaikki toiminnot on pelkistetty keskitettyyn käyttöyksikköön. Litteä ja pehmeästi pyöristetty, kooltaan runsas suvereeni ilmaisu tuo suihkuun tunteen laajasta tilasta, joka vaikuttaa rauhan tyyssijalta.

144 Ohjelmat 140 Kun muotokieli on selkää, on täysin johdonmukaista, että Axor One on myös helppo ja intuitiivinen käyttää. Siihen riittää yksinkertaisesti painaminen sormella, kämmenellä tai vaikkapa kyynärpäällä ja suihkut aktivoituvat välittömästi. Samanaikaisesti voidaan käyttää jopa kolmea suihkua. Sen taustalla on Select-teknologia, jonka periaate on napin painaminen kiertämisen sijaan. Jokaisessa painikkeessa on symboli, josta näkee heti, mitä suihkua ohjataan. One tap: Painikkeiden painaminen kytkee halutun suihkun päälle. One turn: Lämpötilaa voidaan säätää lieriömäisen kahvan avulla tarkasti ja sitä voidaan rajoittaa lämpötilanrajoittimen avulla. One slide: Pienellä kahvalla vesimäärää voi alentaa portaattomasti jopa 50 %. Muita Axor One -tuotteita ja lisätietoja löytyy sivustoltamme.

145 / Axor ShowerSolutions / 141 Termostaattimoduuli kolmelle suihkulle, piiloasennus Termostaattimoduuli kahdelle suihkulle, piiloasennus Termostaattimoduuli yhdelle suihkulle, piiloasennus

146 Ohjelmat 142 Axor ShowerSelect Pieni painike tekee suuren eron ja suihkussa käymisestä helpompaa ja mukavampaa. Select-teknologian ansiosta suihkua voidaan käyttää nyt napin painalluksella. Kun aikaisemmin kierrettiin kahvoja, painetaan nyt nappia. Select-painikkeen avulla eri suihkuja, kuten käsi- ja yläsuihkuja, voidaan ohjata täysin intuitiivisesti. Axor ShowerSelect -termostaateissa on elegantit mustat Select-painikkeet, joissa on valkoiset symbolit, joiden avulla on erityisen helppo havaita, mikä suihku on valittuna.

147

148 Ohjelmat 144 Axor ShowerSelect -termostaatin muotoilu on niin selkeä ja minimalistinen, että sitä voi yhdistellä monipuolisesti ja harmonisesti. Samalla se tuo eleganssia ja arvokkuutta suihkuun. Termostaatteja on saatavana eri muunnoksina: yhdelle tai jopa neljälle eri suihkulle tai ammehanalle. Piiloasennustermostaatti yhdelle suihkulle Peitelevyjen muodot neliö, softcube ja pyöreä tarjoavat paljon ja monipuolisesti yhdistelymahdollisuuksia monien Axor-mallistojen kanssa.

149 / Axor S h o w e r S o l u t i o n s / 145 Piiloasennustermostaatti kahdelle suihkulle Piiloasennustermostaatti kolmelle suihkulle Muita Axor ShowerSelect -tuotteita ja lisätietoja löytyy sivustoltamme.

150 Ohjelmat

151 147 Axor Suihkujärjestelmät Tarvitsemme itse asiassa vain 30 sekuntia peseytymiseen. Suihkutamme kuitenkin kauemmin tunteaksemme olomme paremmaksi. Axor-suihkujärjestelmissä yhdistyy valikoitu estetiikka ja ainutlaatuinen suihkumukavuus. Yksinkertaisesta Showerpipe-suihkusta suihkupilariin ehdoton hyvänolonsuihku. Kuten esimerkiksi Axor Showerpipe designed by Front. Tekniikka on pakattu erittäin viehättävästi puhuttelevaan muotoiluun.

152 Ohjelmat 148 Axor Starck -suihkupilarissa on erityinen optinen vaikutelma. Näyttää siltä kuin vesi tulisi suoraan lattiasta. Axor Citterio M Showerpipe -suihkussa kolme erilaista suihkumuotoa tarkoittavat monipuolisia suihkumahdollisuuksia. Axor Urquiola -suihkupilari näyttää kasvavan kuin kasvi. Epäsymmetrisesti sijoitetut kahvat, säilytystaso ja yläsuihku vaikuttavat pieniltä oksanhaaroilta. Integroitu säilytystaso tarjoaa suihkutarvikkeille tilaa.

153 / Axor ShowerSolutions / 149 Axor Starck Waterwall integroi muotokauniisti kaikki tärkeät suihkuelementit: Hanat ja säilytystasot, lautasyläsuihku ja sivusuihkut. Muita Axor-suihkujärjestelmiä ja lisätietoja löytyy sivustoltamme.

154 Ohjelmat

155 151 Axor Yläsuihkut Axor yläsuihkujen monipuolisuus näyttäytyy muotoilussa, koossa, toiminnossa ja käyttöalueella. Nelikulmaisena tai pyöreänä. Riippumatta siitä, onko kyse hierovasta suihkusta, virkistävästä vesiputoussuihkusta, pehmeästä tai normaalista, laajapintaisesta tai keskitetystä suihkusta sopivat yläsuihkut ovat käytettävissä seinä- ja kattoasennuksissa sekä erilaisten suihkumuotojen kanssa. Axor LampShower designed by Nendo on epätavallinen esimerkki: Se häivyttää totutut tilojen rajat hämmästyttävällä tavalla ja luo kylpyhuoneeseen asuintilan luonteen.

156 Ohjelmat 152 Autenttisen perinteisesti muotoiltu Axor Carlton -lautasyläsuihku sopii harmonisesti klassiseen ympäristöön ja kontrasteja tuovasti moderniin ympäristöön. Axor ShowerProducts designed by Front. Suihkun teollinen ilme viehättää. Tietenkin erityisen elegantissa muodossa. Veden kulun voi kokea uudella tavalla, kun suppilosta tulee sopusuhtainen yläsuihku.

157 / Axor S h o w e r S o l u t i o n s / 153 Kahdessa koossa sekä kattoettä seinäversiona Axor Starck -lautasyläsuihku tuo minimalismin suihkuun. Axor Starck -yläsuihku geometrisen minimalistisesti muotoiltuna on erityisen hillitty suihkumuunnos. Axor Citterio -yläsuihkun virtaus voidaan suunnata täydellisesti kuulanivelen avulla kehoon esimerkiksi hieromaan kohdistetusti selkää tai niskaa. Valittavana on kolmen erilaista suihkumuotoa. Muita Axor-yläsuihkuja ja lisätietoja löytyy sivustoltamme.

158 Ohjelmat 154 Axor Suihkusetit ja käsisuihkut Axor-suihkusetit ja käsisuihkut tuovat suihkuun mukavuutta. Niille on kuvaavaa eri koot ja suihkumuodot. Käyttäjä vaihtaa mukavasti suihkumuotoa yksinkertaisesti kiertämällä tai painamalla. Sopivan suihkutangon avulla käsisuihku voidaan säätää oikeaan korkeuteen. Eri muotoilijoiden ominaistyyleillä luodaan erityisiä ulkomuotoja. Esimerkiksi suihkusetillä designed by Front voidaan tuoda taitavasti nyansseja suihkuun. Putkia, muhveja ja venttiileitä sellaisina kuin ne olivat aikoinaan tehtaissa käytetään muotoilukohteina ja ne tuovat teollista ilmettä kylpyhuoneeseen.

159

160 Ohjelmat 156 Elegantti, minimalistinen puikkokäsisuihkun muoto, keskitetty vesisuihku ja innovatiivinen kiertokäyttö ovat kaikki poikkeuksellisia. Muita Axor-suihkusettejä ja käsisuihkuja sekä lisätietoja löytyy sivustoltamme.

161 / Axor ShowerSolutions / 157 Axor Montreux -suihkusetin käsisuihku ja sen perinteisellä tavalla autenttinen kahva sopivat täydellisesti klassisiin tyyleihin. Axor Citterio E: Elegantissa suihkusetissä on kaksoiskaide, jossa suihkun korkeutta säädetään vapaasti ergonomisilla ja helposti liikkuvilla liukukappaleilla.

162 Ohjelmat 158 Axor Pesualtaat Axor tarjoaa korkealaatuisten hanojen lisäksi myös huomiota herättäviä pesualtaita eri muunnoksina, kuten esimerkiksi pesumaljoja, kiinteitä pesualtaita ja seinälle ripustettuja pesualtaita. Ne ovat kehittyneet kukin Axor-mallistojen kehittelytyön tuloksena ja niitä voidaan yhdistellä eri kylpyhuonemallistojen hanojen kanssa.

163

164 Ohjelmat 160 Axor Urquiola luo integroiduilla kahvoilla nostalgisen ilmeen. Pyöreä Axor Urquiola -pesumalja muistuttaa muodoltaan vanhaa pesuvatia.

165 / Axor Pesualtaat / 161 Axor Bouroullec -pesualtaaseen integroidut säilytystasot antavat virtaviivaisten muotojensa ansiosta lisäpintoja kylpyhuonetarvikkeille. Axor Massaud -pesumalja tarkoittaa orgaanista luonnollisuutta sekä kiinteästi asennettuna että pöydällä seisovana mallina. Muita Axor-pesualtaita ja lisätietoja löytyy sivustoltamme.

166 Ohjelmat

167 163 Axor Ammeet Epätavallinen muotokieli antaa jokaiselle ammeelle yksilöllisen estetiikan ja tekee siitä kylpyhuoneen kohokohdan riippumatta siitä seisooko amme huoneessa vapaasti vai onko se asennettu seinään. Eri tyylit ja materiaalit yhdessä Axor-malliston hanojen kanssa mahdollistavat yksilöllisen sisustamisen.

168 Ohjelmat 164 Vapaasti seisovana mineraalivaluna valmistetun Axor Urquiola -ammeen arkkityyppinen muoto juontuu pesupaljusta. Axor Bouroullecin kiinteästi asennetussa ammeessa voi valita vapaasti, mihin hanat sijoitetaan, sillä siinä on kaksi säilytystasoa.

169 / Axor Ammeet / 165 Hillitty, selkeä ja italialainen eleganssi kuvaavat Axor Citterio -ammeen vaikuttavaa muotoilua. Vapaasti seisova Axor Massaud -amme on kaunis lainaus luonnosta tuntuu kuin sukeltaisi järveen. Lisätietoja löytyy sivustoltamme.

170 Ohjelmat 166 Axor Elektroniikka Axorin elektroniset hanat yhdistävät toiminnallisuuden ja tekniikan ainutlaatuisen muotoilun kanssa elegantilla tavalla. Innovatiivinen anturiteknologia on integroitu niin näkymättömästi, että olennaiseen tiivistetty hanamuotoilu on mahdollista. Lisäksi kosketuksettomasti toimivat hanat eivät ole vain hygieenisiä, vaan vähentävät myös kulutusta. Älykäs elektroniikka antaa veden juosta vain silloin, kun sitä tarvitaan, ja säästää näin kestävästi vettä. Esimerkiksi Axor Citterio -elektroninen hana tuo erityisiä muotoilullisia yksityiskohtia korkealaatuiseen ympäristöön.

171

172 Ohjelmat 168 Minimalistisesti muotoiltu Axor Uno 2 -seinähana elektronisena muunnoksena. Juoksuputken alapuolella on anturikenttä. Myös nelikulmaisen Axor Starck X -hanan elektroninen muunnos vaikuttaa miltei veistokselta. Hanaa saa sekä ilman lämpötilan säätelyä että säätelyn kanssa.

173 / Axor Elektroniikka / 169 Axor Starck Organic -elektroninen hana orgaanisen minimalistisesti muotoiltuna on erityisen vettä säästävä. Runsas hanasuihku kuluttaa juuri 3,5 l/min. Hanan saa sekä ilman lämpötilan säätelyä että säätelyn kanssa. Puristinen Axor Starck -pesuallashanan elektroninen versio on myös pelkistetty olennaiseen. Sitä saa sekä ilman lämpötilan säätelyä että säätelyn kanssa. Lisätietoja löytyy sivustoltamme.

174

175 171 Axor Accessories Axor-kylpyhuonetarvikkeet tekevät yksilöllisen hyvänolon kylpyhuoneen täydelliseksi. Ne sopivat täysin erilaisiin tyylimaailmoihin ja niiden käytännölliset säilytystasot, pyyhepidikkeet, saippua-annostelijat, peilin muotokauniit valaisimet ja monet muut elementit tuovat mallikelpoisia sävyjä. Korkealaatuisia lisävarusteita voi yhdistellä monien Axor-mallistojen kanssa ja ne täyttävät erilaisia mukavuudelle asetettuja vaatimuksia. 15 erikoispintaa, jotka valmistetaan erityisesti Axor Manufakturissa, mahdollistavat kylpyhuonetarvikkeiden ja siten suihkun yksilöimisen. Muita Axor-kylpyhuonetarvikkeita ja lisätietoja löytyy sivustoltamme.

176 Ohjelmat 172 Axor Universal Accessories Axor Universal -kylpyhuonetarvikkeet ovat todellinen nautinto ihmisille, joilla on kyky löytää arkipäiväisestä jotain erikoista. Säilytystasot, pyyhepidikkeet ja saippua-annostelijat tukevat esteettistä kokonaiskuvaa. Ne ovat ajattoman elegantteja tuotteita, joita voidaan käyttää yksittäin tai yhdistellä toisiinsa joustavasti. Ne ovat harmoniassa monien Axor-mallistojen ja täysin erilaisten tyylimaailmojen kanssa universaalin muotoilunsa ansiosta.

177 / Axor Accessories / 173

178 Ohjelmat 174 Axor Starck Myös kylpyhuonetarvikkeet noudattavat Axor Starckin ajattoman puristista tyyliä ja ne ovat saaneet inspiraationsa arkaaisista esikuvista. Esimerkiksi yksittäinen koukku muistuttaa yksinkertaista naulaa.

179 / Axor Accessories / 175

180 Ohjelmat 176 Axor Starck Organic Axor Starck Organic -malliston orgaanisen minimalistinen muotokieli pätee myös kylpyhuonetarvikkeisiin. Jokaisessa kylpyhuoneympäristössä pätevät harmoniset yksityiskohdat pyyhepidikkeistä hampaidenpesumukiin.

181 / Axor Accessories / 177

182 Ohjelmat 178 Axor Urquiola Pinnat ja kaaret ja kohtaavat VIEHÄTTÄVÄSTI myös YKSITYISKOHDISSAAN RIKKAAN Axor Urquiola -malliston kylpyhuonetarvikkeissa.

183 / Axor Accessories / 179

184 Ohjelmat 180 Axor Massaud

185 / Axor Accessories / 181 Axor Massaud -malliston kylpyhuonetarvikkeet lainaavat luonnosta. Pyyhepidikkeestä tulee oksanhaara, kosmetiikkalaatikko muistuttaa pyöreää kiveä, peili tuetaan puun oksaan.

186 Ohjelmat 182 Axor Bouroullec Kuvaavaa Axor Bouroullec -malliston kylpyhuonetarvikkeille on hillitty ja elegantti muotoilu ja pehmeästi muotoillut säilytystasot, jotka tarjoavat paljon lisät i l a a.

187 / Axor A c c e s s o r i e s / 183

188 Ohjelmat 184 Axor Montreux Erityisesti klassinen kylpyhuoneympäristö voidaan sisustaa Axor Montreux -kylpyhuonetarvikkeilla tyylikkäästi niiden perinteisen autenttisen muotoilun ansiosta. Erityisen varmaa tyylikkyyttä: ulosvedettävä parranajopeili.

189 / Axor Accessories / 185

190 Axor Manufaktur 186 / 187

191 Missä kromi voidaan KULLATA? Musta hana? Pidennetty suihkuvarsi? Oma logo? Axor Manufakturin valikoidut palvelut jättävät paljon tilaa sisustamiselle ja mahdollistavat korkeatasoisen yksilöllisyyden. Rakkaudesta yksityiskohtiin ja yksilölliseen palveluun syntyy tuotteita, jotka todistavat, miten ensiluokkaiselta käsityötaito ja high-tech näyttävät.

192 Axor Manufaktur 188 / 189 Käsityölaatua Axor Manufaktur tarkoittaa ainutkertaisuutta, pitkäikäisyyttä ja korkealaatuista käsittelyä. Ihmisen kädentaito kohtaa erittäin modernit laitteet. Mieleen ei välttämättä juolahda, miten paljon Axor-tuotteeseen kätkeytyy työtä. Esimerkiksi Axor LampShowerissa 146 yksittäistä osaa liitetään yhteen käsin vaihe vaiheelta. Myös ainutkertainen erikoisväripinta Polished gold-optic valmistuu huolellisessa yksittäisvalmistuksessa made in Germany by Axor Manufaktur.

193

194 190 / 191 Erikoispinnat Axor-tuotteiden jalostaminen parantaa kylpyhuoneen sisustusmahdollisuuksia. Pinnat, jotka on valmistettu nykyaikaisella PDV-menetelmällä (fysikaalinen kaasufaasipinnoitus, physical vapor deposition), ovat kymmenen kertaa kovempia kuin tavallinen kromi, erittäin hohtavia ja pitkäikäisiä. 15 erikoispinnan lisäksi voidaan toteuttaa pyynnöstä toivepintoja yksittäisvalmistuksena.

195 Polished Chrome B r u s h e d chrome Polished gold-optic B r u s h e d gold-optic Polished nickel B r u s h e d nickel Polished red gold B r u s h e d red gold Polished bronze B r u s h e d bronze Polished black chrome B r u s h e d black chrome Polished brass B r u s h e d brass Stainless steel optic _ Haluamaasi väriä ei löydy vakiopintojen joukosta? Muut toivepinnat ja -värit voidaan tarvittaessa valmistaa myös pyynnöstä yksittäisvalmistuksena.

196 Axor Manufaktur 192 / 193 Erikoismerkinnät Kirjoitukset ja symbolit auttavat hanojen ja suihkujen käytössä. Merkinnät voivat olla käsi- ja yläsuihkun symboleja, kuuma-/kylmävesimerkintöjä tai ne voivat olla suurennettuja ja siten helpompia lukea. Tuotteista tehdään henkilökohtaisia logojen, nimikirjaimien sekä vaakunoiden avulla eri toteutuksina.

197 Esimerkkejä yläsuihkun/käsisuihkun merkinnästä Esimerkkejä lämpötilamerkinnästä Esimerkkejä nimikoimisesta

198 Axor Manufaktur 194 / 195 Pituuden sovittaminen Onko juoksuputki liian pitkä? Onko suihku liian lyhyt? Ainutkertainen uniikkikappale? Kylpyhuonetuotteen tulee olla joka suhteessa täydellinen. Lyhentämällä tai pidentämällä se voidaan esimerkiksi sovittaa mittojen mukaan tilaan. Axor Manufakturin pituudensovittamispalvelu tuo vapautta yksilöllisen kylpyhuoneen sisustamiseen ja vastaa myös omaperäisiin erikoistoiveisiin.

199 Yläsuihkun kattoliitäntää voidaan esimerkiksi pidentää, jotta suihku voidaan sijoittaa myös korkeissa tiloissa parhaalle korkeudelle. Pidennyksen avulla esimerkiksi pesuallashanasta tulee täysin yksilöllinen lattialla seisova tuote. Ammeen juoksuputkea pidennetään siten, että se ulottuu esim. seinän ja ammeen välissä olevan muuratun säilytystason yli moitteettomasti.

200 Referenssit 196 / 197

201 25hours Hotel, Zürich/Sveitsi / Aloft, Abu Dhabi/Arabiemiraatit / Asia Therme, Linsberg/Itävalta / Atmosphères Hotel, Pariisi/Ranska / Banyan Tree, Lijang Yunnan/Kiina / Barceló Harrogate Majestic, Harrogate/Iso-Britannia / Barvikha Hotel, Moskova/Venäjä / Belvédère Strandhotel & Restaurant, Spiez/Sveitsi / British Airways Lounge Terminal 5, Lontoo/ Iso-Britannia / Budersand Hotel Golf & Spa, Sylt/Saksa / Bulgari Hotels & Resorts, Lontoo/Iso-Britannia, Milano/Italia, Bali/Indonesia / Burj Khalifa, Dubai/Arabiemiraatit / Casa Camper, Barcelona/Espanja / Château Bethlehem, Maastricht/Alankomaat / Chelsea Club, Lontoo/Iso-Britannia / Else Club, Moskova/Venäjä / Estadio Chivas, Guadalajara/ Meksiko / Fairmont Grand Hotel Kyiv, Kiova/Ukraina / Flame Towers Fairmont Hotel, Baku/Azerbaidzhan / Four Seasons Park Lane, Lontoo/Iso-Britannia / Franz Liszt Academy of Music, Budapest/ Unkari / Frederik den VIII Palace Amalienborg, Kööpenhamina/Tanska / Gateway Hong Kong Marco Polo Hotels, Hongkong/Kiina / Grand Hotel Savoy, Lontoo/Iso-Britannia / Grand Hyatt, Goa/Intia / Hamilton Scotts, Singapore / Hilton Istanbul Kozyatagi Conference Centre & Spa, Istanbul/Turkki / Hilton Melbourne South Wharf Hotel, Melbourne/Australia / Hotel Carlton, St. Moritz/Sveitsi / Hotel Intercontinental, Hangzhou/Kiina / Hotel Silken Puerta América, Madrid/Espanja / House Buys, Leopard Creek/Etelä-Afrikka / Hyatt Capital Gate, Abu Dhabi/Arabiemiraatit / JW Marriott Hotel Bengaluru, Bangalore/Intia / Jumeirah Creekside Hotel, Dubai/Arabiemiraatit / Kau Manor, Harjumaa/Viro / Kempinski Hotel, Yixing/Kiina / Kise Bettei Hotel, Okinawa/Japani / Mandarin Oriental, Barcelona/Espanja / Palais Hansen Kempinski, Wien/Itävalta / Palazzo Parigi, Milano/Italia / Parkroyal on Pickering, Singapore / Phinisi The Zen Yacht, Hongkong/ Kiina / Restaurant Geist, Kööpenhamina/Tanska / Ritz-Carlton, Montreal/Kanada / Seven Stars Galleria, Milano/Italia / SLS Hotel South Beach, Miami/USA / Sofitel Dubai Jumeirah Beach, Dubai/Arabiemiraatit / Sofitel Dubai The Palm Resort & Spa, Dubai/Arabiemiraatit / Stamford Residences, Sydney/Australia / Sunseeker Yachts, Southhampton/Iso-Britannia / Suisse Majestic Hotel, Montreux/Sveitsi / Kotona maailman kauneimmissa rakennuksissa. The Beach House Manafaru, Malediivit /The Chedi, Andermatt/Sveitsi / The Mirror, Barcelona/Espanja / The Silverstein Home, Atlanta/USA / Turning Torso, Malmö/ Ruotsi / Villa Magnolia, Mougins/Ranska / W Hotel, Taipei/Taiwan / W Hotel Opéra, Pariisi/Ranska / Waldorf Astoria, Berliini/Saksa / Weissenhaus Grand Village Resort & Spa am Meer, Weissenhaus/Saksa / Yoo Apartments, Hampuri/Saksa, Pune/Intia, New York/USA jne.

202 Referenssit / The Jane / 198 / 199 The Jane, Antwerpen/Belgia: Uudessa Antwerpenin gourmetravintolassa yhdistyvät modernit elementit ja kirkollinen patina. Hollantilainen sisustusarkkitehti Piet Boon tuo entisessä kappelissa taiteen ja kulinarismin yhteen esteettisellä tavalla. Historiallinen lattiamosaiikki ja vaikuttava lasikuutio, jossa tähtikokkien Sergio Hermanin ja Nick Brilin näytöskeittiö on, korostaa paikan luonnetta huippuravintolana. Axor-hanat ja niiden nykyaikainen erikoispinta Brushed black chrome ovat ilmeeltään elegantteja, muodoltaan puristisia ja tukevat osaltaan modernia sisustusta. Sisustusarkkitehti: Piet Boon, Amsterdam/Alankomaat Mallistot: Axor Uno 2 -elektroniset seinäasennushanat, Axor Citterio SemiPro -keittiöhana ja Brushed black chrome -pinta, joka on jalostettu Axor Manufakturissa. Istumapaikat: 65

203 The Jane, Antwerpen/Belgia

204 Referenssit / Four Seasons / 200 / 201 Kylpylä Four Seasons -hotellissa, Milano/Italia: 5-tähden hotellin luksuskylpylässä voi tuntea roomalaisen kylpyläkulttuurin henkäyksen luvun luostarin historiallisen holvikellarin pylväät, pyörökaaret ja tiilikatto ovat säilyneet alkuperäisessä tilassaan. Yhteensä 800 neliömetrin alalla voi rentoutua ja kuluttaa aikaa uima-altaalla ja sitä reunustavilla rauhoittumisalueilla. Axor-hanat on yksilöity ylellisesti Brushed gold-optic -pinnalla ja sopivat täydellisesti aistikkaaseen luksuskylpylään. Sisustusarkkitehti: Patricia Urquiola, Milano/Italia Mallistot: Axor ShowerCollection ja Axor Urquiola Brushed gold-optic -pinnalla Axor Manufakturista. Pinta-ala: 800 m 2

205 Kylpylä Four Seasons -hotellissa, Milano/Italia

206 Referenssit / Porta Nuova Residenz / 202 / 203 Porta Nuova Residenz, Milano/Italia: Urbaanin, entisellä teollisuusalueella sijaitsevan suurrakennusprojektin tornitalot leimaavat Milanon siluettia. Yhteensä m 2 alueelle syntyi uusi kortteli, joka yhdistää asumisen ja työskentelyn. Aria-, Solaria- ja Solea-tornitaloista ei ole ainoastaan henkeäsalpaava näky tuomiokirkolle ja Alpeille, vaan myös niiden tilakonsepti ilmaisee ajatonta asumistyyliä. Axor-kylpyhuonehanat täydentävät erinomaisella muotoilulaadullaan ainutkertaisia kylpyhuoneita neljässä eri sisustustyylissä. Arkkitehdit: Arquitectonica, Miami/USA, Caputo Partnership, Milano/Italia Sisustusarkkitehdit: Coima Image, Antonio Citterio Patricia Viel and Partners, Milano/Italia, Dolce Vita Homes, Edmonton/Kanada Mallistot: Axor Citterio, Axor Citterio M, Axor Uno 2, Axor Starck, Axor Montreux

207 Porta Nuova Residenz, Milano/Italia

208 Referenssit / Kapama Southern Camp / 204 / 205 Kapama Southern Camp, Hoedspruit/Etelä-Afrikka: Lohikäärmevuorien ja Krügerin kansallispuiston välissä sijaitsevan Kapama Southern Camp -safaripuiston vieraat voivat nauttia 5-tähden hotellin luksuksesta. Sviitit sekä aula- ja ravintola-alue Kapama-reservaatissa tarjoavat fantastisen näkymän Afrikan pensassavannille. Tilat on sisustettu autenttiseen afrikkalaiseen tyyliin, joka on saanut inspiraationsa luonnosta. Ylelliset kylpyhuoneet on varustettu tähän sopivasti orgaanisen minimalistisilla Axor Starck Organic -hanoilla. Sisustusarkkitehdit: Gigi s Design House Mallisto: Axor Starck Organic Huone: 15 Luksussviittiä

209 Kapama Southern Camp, Hoedspruit/Etelä-Afrikka

210 Referenssit / Campbells Pocket / 206 / 207 Campbells Pocket Residence, Moreton Bay/Australia: Queenslandissa sijaitsevasta asunnosta on ainutlaatuinen näkymä Glass House -vuorille, jotka tunnetaan niiden maalauksellisesta ympäristöstä, trooppisesta ilmastosta ja vihreästä luonnosta. Omistajan toiveiden mukaisesti asuintalo sulautuu luonnon elintilaan. Kaikki elementit on siksi valittu tarkan ympäristöystävällisesti ja erityisen yksilöllisesti. Myös Axor-hanat on valmistettu mittatilauksena ja vettä säästävästi. Ne on jalostettu Axor Manufakturissa arvokkailla pintaväreillä Bi-Color Brushed Bronze/mattamustaksi. Arkkitehdit/Sisustusarkkitehdit: Ultraspace Architecture and Interior Design Mallistot: Axor Starck ja Axor Starck Organic, Bi-Color Brushed Bronze/ mattamusta, jalostettu Axor Manufakturissa.

211 Campbells Pocket Residence, Moreton Bay/Australia

212 Julkaisutiedot Julkaisija: Axor, Hansgrohe SE, D-Schiltach Konsepti/design: bilekjaeger, Stuttgart Ladonta: bilekjaeger, Stuttgart; Stolz-Krechting, Lahr Kylpyhuonesuunnittelu: Ronan & Erwan Bouroullec, Paris; Antonio Citterio, Mailand; Matthias Eck, Radolfzell; Peter Fehrentz, Hamburg; fön design, Schramberg; Rolf Heide, Hamburg; Ippolito Fleitz Group, Stuttgart; Peter Kräling, Hamburg; Jean-Marie Massaud + Daniel Pouzet, Paris; Studio Urquiola, Mailand Valokuvaus: Morgane Le Gall, Nicolas Guerin, Rainer Horsch, Christoph Kicherer, Kuhnle & Knödler, Uli Maier, Bernd Opitz, Alessandro Paderni, Wolfgang Scheppe, Rudolf Schmutz, Michael Schnabel, Alexander Schneider, Paul Tahon, Gionata Xerra Valokuvien viitesivut: The Jane, Antwerpen, Belgien Fotoclaire; Four Seasons Spa, Mailand, Italien Kuhnle & Knödler; Porta Nova Residence, Mailand, Italien Kuhnle & Knödler; Kapama Southern Camp Kapama Private Game Reserve; Campbells Pocket Residence, Moreton Bay, Australien Mark Gecesa of Ultraspace/Fotograf: David Sproulev Litografia: Eder GmbH, Ostfildern Paino: B&K Offsetdruck, Ottersweier Special thanks to: B&B Italia, Burgbad, Duravit, Flexform, Florim, Graniti Fiandre, GTdesign, Kaldewei, Keramag, Laufen, LEA Ceramiche, Niessing Living Jewelry Culture, Royal Mosa

213

214 Axor Hansgrohe SE Postfach 1145 D Schiltach Telefon Telefax info@axor-design.com Finland Hansgrohe SE Helsinki Branch Office Kavallinmäki 15 FIN Espoo Tel (0) Fax +358 (0) info@hansgrohe.fi fi-axor-kuvasto 2016 Painoteknisistä syistä pidätämme oikeudet teknisiin muutoksiin samoin kuin värieroavaisuuksiin. Form-Nr /15/1.5 Printed in Germany Painettu 100 % kloorittomasti valkaistulle paperille.

215 Mallistot Pesupöytä Pesuistuin Amme Suihku Axor Starck Classic Axor Starck X Axor Starck V Axor Starck Axor Starck Organic Axor Citterio Axor Citterio E Axor Citterio M Axor Urquiola Axor Massaud Axor Bouroullec Axor Uno 2 Axor Carlton Yksiote allashana 90 vipupohjaventtiili # Bidette # Kaksiote allashana 80 vipupohjaventtiili # Yksiote allashana 110 vipupohjaventtiili # Bidette # Yksiote allashana 125 vipupohjaventtiili # Yksiote allashana 100 vipupohjaventtiili # Yksiote allashana 130 vipupohjaventtiili # Yksiote allashana 110 sulkeutumaton pohjaventtiili # Yksiote allashana 180 vipupohjaventtiili # Yksiote allashana 90 vipupohjaventtiili # Bidette # Yksiote allashana 70 vipupohjaventtiili # 17010, -000, -090 Yksiote allashana 250 korkea malli sulkeutumaton pohjaventtiili # Kaksiote allashana 170 korkea malli sulkeutumaton pohjaventtiili # Yksiote allashana 160 vipupohjaventtiili # Yksiote allashana 250 korkea malli sulkeutumaton pohjaventtiili # Yksiote allashana 250 korkea malli sulkeutumaton pohjaventtiili # Pesuallashana 280 korkea malli sulkeutumaton pohjaventtiili # Yksiote allashana 220 korkea malli sulkeutumaton pohjaventtiili # osainen allashana 130 sulkeutumaton pohjaventtiili # Yksiote allashana 250 korkea malli sulkeutumaton pohjaventtiili # Kaksiote allashana 60 vipupohjaventtiili # 17032, -000, -090 Kaksiote allashana 80 vipupohjaventtiili # Kaksiote allashana 240 korkea malli sulkeutumaton pohjaventtiili # Yksiote allashana 190 korkea malli vipupohjaventtiili # Yksiote allashana 125 vipupohjaventtiili # osainen pesuallashana 180 vipupohjaventtiili # Yksiote allashana piiloasennus seinään sulkeutumaton pohjaventtiili # osainen allashana 90 vipupohjaventtiili # osainen pesuallashana 170, sulkeutumaton pohjaventtiili # Kaksiote allashana 230 korkealla kääntyvällä juoksuputkella 140 # osainen allashana 50 vipukahvoilla vipupohjaventtiili # 17135, -000, osainen allashana piiloasennus seinään sulkeutumaton pohjaventtiili # Kaksiote allashana piiloasennus seinään sulkeutumaton pohjaventtiili # Yksiote allashana piiloasennus seinään sulkeutumaton pohjaventtiili # osainen allashana piiloasennus seinään sulkeutumaton pohjaventtiili # osainen allashana piiloasennus seinään sulkeutumaton pohjaventtiili # Kaksiote allashana 120 vipupohjaventtiili # osainen allashana piiloasennus seinään sulkeutumaton pohjaventtiili # osainen allashana juoksuputken piiloasennus seinään erillinen kahva # osainen allashana piiloasennus seinään sulkeutumaton pohjaventtiili # Yksiote allashana 70 vipupohjaventtiili # osainen allashana ristikahvoilla, vipupohjaventtiili, vipupohjaventtiili # osainen allashana ristikahvoilla vipupohjaventtiili # osainen allashana piiloasennus seinään sulkeutumaton pohjaventtiili # osainen allashana levyllä vipupohjaventtiili # osainen allashana piiloasennus seinään sulkeutumaton pohjaventtiili # osainen allashana 160 korkealla kääntyvällä juoksuputkella 140 # Yksiote allashana 80 sulkeutumaton pohjaventtiili # osainen allashana piiloasennus seinään sulkeutumaton pohjaventtiili # osainen allashana piiloasennus seinään sulkeutumaton pohjaventtiili # osainen allashana tähtikahvoilla, vipupohjaventtiili # osainen allashana piiloasennus seinään sulkeutumaton pohjaventtiili # osainen allashana piiloasennus seinään sulkeutumaton pohjaventtiili # Yksiote allashana # Yksiote pesuistuinhana, vipupohjaventtiili # Kaksiote pesuistuinhana, vipupohjaventtiili # Yksiote pesuistuinhana 90, vipupohjaventtiili # Yksiote pesuistuinhana, vipupohjaventtiili # Yksiote pesuistuinhana vipupohjaventtiili # Yksiote pesuistuinhana vipupohjaventtiili # Yksiote pesuistuinhana vipupohjaventtiili # Yksiote pesuistuinhana, vipupohjaventtiili # Yksiote pesuistuinhana vipupohjaventtiili # Kaksiote pesuistuinhana, vipupohjaventtiili # 17230, -000, -090 Yksiote ammehana käsisuihkulla, lattia-asennus # Termostaattinen ammehana käsisuihkulla, lattia-asennus # Yksiote ammehana käsisuihkulla, lattia-asennus # Termostaattinen ammehana käsisuihkulla, lattia-asennus # Termostaattinen ammehana käsisuihkulla, lattia-asennus # Yksiote ammehana käsisuihkulla, lattia-asennus # Yksiote amme-ja suihkuhana pinta-asennukseen # Termostaattinen amme-ja suihkuhana pinta-asennukseen # Yksiote amme- ja suihkuhana pinta-asennukseen # Termostaattinen amme- ja suihkuhana pinta-asennukseen # Yksiote amme- ja suihkuhana pintaasennukseen # Yksiote amme- ja suihkuhana pinta - asennukseen # Yksiote amme- ja suihkuhana pinta-asennukseen # Yksiote amme- ja suihkuhana pinta-asennukseen # 17410, -000, -090 Yksiote amme- ja suihkuhana piiloasennukseen # Yksiote amme- ja suihkuhana piiloasennukseen # Yksiote amme- ja suihkuhana piiloasennukseen # Yksiote amme- ja suihkuhana piiloasennukseen # Yksiote amme- ja suihkuhana piiloasennukseen # Yksiote amme- ja suihkuhana piiloasennukseen # Yksiote amme- ja suihkuhana piiloasennukseen # Yksiote amme- ja suihkuhana piiloasennukseen # Yksiote amme- ja suihkuhana piiloasennukseen # 17415, -000, osainen ammehana, asennus ammeen reunaan # osainen termostaattinen amme- ja suihkuhana, asennus ammeen reunaan # osainen ammehana vipukahvoilla ja levyllä, asennus laattatasoon # osainen termostaattinen ammehana, asennus ammeen reunaan # osainen ammehana, asennus ammeen reunaan # osainen amme- ja suihkuhana, asennus ammeen reunaan # osainen amme- ja suihkuhana, asennus ammeen reunaan # osainen amme- ja suihuhana, asennus ammeen reunaan # osainen amme- ja suihkuhana, asennus ammeen reunaan # osainen amme- ja suihkuhana, asennus ammeen reunaan # 17445, -000, -090 Yksiote suihkuhana pinta-asennukseen # Termostaattinen suihkuhana pinta-asennukseen # Yksiote suihkuhana pinta-asennukseen # Termostaattinen suihkuhana pinta-asennukseen # Yksiote suihkuhana pinta-asennukseen # Yksiote suihkuhana pinta-asennukseen # Yksiote suihkuhana pinta-asennukseen # Kaksiote suihkuhana pinta-asennukseen # 17630, -000, -090 Yksiote suihkuhana piiloasennukseen # Yksiote suihkuhana piiloasennukseen # Yksiote suihkuhana piiloasennukseen # Termostaattimoduuli 2 toiminnolle piiloasennukseen 38 x 12 # Yksiote suihkuhana piiloasennukseen # Yksiote suihkuhana piiloasennukseen # Yksiote suihkuhana piiloasennukseen # Yksiote suihkuhana piiloasennukseen # Yksiote suihkuhana piiloasennukseen # Yksiote suihkuhana piiloasennukseen # 17615, -000, -090 Termostaatti piiloasennukseen # Termostaatti piiloasennukseen # Termostaatti piiloasennukseen, vipukahva # Termostaattimoduuli piiloasennukseen 12 x 12 # Termostaatti piiloasennukseen # Termostaatti piiloasennukseen # Termostaatti piiloasennukseen # Termostaatti piiloasennukseen # Termostaatti piiloasennukseen # Termostaatti piiloasennukseen, vipukahva # 17710, -000, -090 Termostaatti käyttöventtiili/vaihtimella piiloasennukseen # Termostatti käyttöventtiili/vaihtimella piiloasennukseen # Termostaatti piiloasennukseen käyttöventtiili/vaihtimella, ristikahva # Trio/Quattro vaihdinventtiili piiloasennukseen 12 x 12, vipukahva # Termostaatti piiloasennukseen käyttöventtiili/vaihtimella # Termostaatti piiloasennukseen käyttöventtiili/vaihtimella # Termostaatti piiloasennukseen käyttöventtiili/vaihtimella # Termostaatti piiloasennukseen käyttöventtiili/vaihtimella # Termostaatti piiloasennukseen käyttöventtiili/vaihtimella # Termostaatti piiloasennukseen käyttöventtiili/vaihtimella, ristikahva # 17725, -000, -090 Käyttöventtiili piiloasennukseen # Käyttöventtiili piiloasennukseen # Käyttöventtiili piiloasennukseen, ristikahva # Käyttöventtiili piiloasennukseen 12 x 12, ristikahva # Käyttöventtiili piiloasennukseen tähtikahva # Käyttöventtiili piiloasennukseen # Käyttöventtiili piiloasennukseen # Käyttöventtiili piiloasennukseen vipukahva # Käyttöventtiili piiloasennukseen # Käyttöventtiili piiloasennukseen, vipukahva # 17960, -000, -090 Fixfit Porter seinäliitin käsisuihkun pidikkeellä ja käsisuihkulla piiloasennukseen # Fixfit Porter seinäliitin käsisuihkun pidikkeellä piiloasennukseen 12 x 12 # Fixfit Porter seinäliitin käsisuihkun pidikkeellä piiloasennukseen # Fixfit Porter seinäliitin käsisuihkun pidikkeellä piiloasennukseen # Axor Starck Axor Starck Organic Axor Citterio Axor Citterio E Axor Citterio M Axor Urquiola Axor Massaud Axor Bouroullec Axor Uno 2 Axor Carlton Axor Montreux Axor Montreux Kaksiote allashana 210 korkealla kääntyvällä juoksuputkella 120 # 16502, -000, -820 Kaksiote allashana 220 siltamalli korkealla kääntyvällä juoksuputkella 120 # 16510, -000, -820 Kylmävesihana ilman pohjaventtiiliä # 16530, -000, osainen allashana piiloasennus seinään juoksuputken pituus säädettävä # 16532, -000, -820 Kaksiote pesuistuinhana vipupohjaventtiili # 16520, -000, ote ammehana käsisuihkulla, lattia-asennus # 16547, -000, ote amme- ja suihkuhana käsisuihkulla pinta-asennukseen # 16540, -000, osainen amme- ja suihkuhana, asennus ammeen reunaan # 16546, -000, -820 Kaksiote suihkuhana pinta-asennukseen # 16560, -000, -820 Termostaatti piiloasennukseen # 16810, -000, -820 Termostaatti piiloasennukseen käyttöventtiili/vaihtimella # 16820, -000, -820 Käyttöventtiili piiloasennukseen # 16871, -000, -820 Pesupöytä Pesuistuin Amme Suihku

Axor Urquiola Awakening your Senses

Axor Urquiola Awakening your Senses Axor Urquiola Awakening your Senses Yksityinen asuinympäristömme heijastaa persoonallisuuttamme. Siinä yhdistyvät viehättävästi erilaiset tyylit ja esineet, muistot ja tunteet. Ajan myötä kaikki löytää

Lisätiedot

Metris. Kaiken kokoisiin tiloihin.

Metris. Kaiken kokoisiin tiloihin. Metris Kaiken kokoisiin tiloihin. Metris. Hansgrohe Kuinka korkea on tarpeeksi korkea sinulle Löydä uusi Metris-tuotevalikoima. ComfortZone l/min 5,0 Vesi on olennainen osa jokapäiväistä olemassaoloamme.

Lisätiedot

Axor Starck ShowerCollection

Axor Starck ShowerCollection Axor Starck ShowerCollection Omaa rauhaa, turvallisuutta, helpotusta arkeen ja uutta energiaa näitä kaikkia voi saada omasta kylpyhuoneesta. Kylpyhuone on paikka, jossa ihminen voi kohdata itsensä rauhassa.

Lisätiedot

HARMONINEN KOKONAISUUS SYNTYY PALA PALALTA.

HARMONINEN KOKONAISUUS SYNTYY PALA PALALTA. Axor Bouroullec LUOMISVAPAUS. Ranskalaiset Ronan ja Erwan Bouroullec kuuluvat kansainvälisen kalusteteollisuuden suosituimpiin suunnittelijoihin. Heidän fi losofi ansa: Esineiden on oltava käytössä joustavia.

Lisätiedot

BATHROOM DESIGNER FOR YOUR VISIONS

BATHROOM DESIGNER FOR YOUR VISIONS DESIGNER VISIONS FOR YOUR BATHROOM SISÄLTÖ BRÄNDI MALLISTOT Mikä tekee kylpyhuoneesta hyvän?... 06 Erilaiset Axor-tyylit... 08 Axor-suunnittelijat... 10 Making-of Axor Massaud... 12 Top of the World...

Lisätiedot

Lehdistötiedote. Hansgrohen lasipintaisilla suihkuilla uudenlaista eleganssia suihkuun 29.7.2015

Lehdistötiedote. Hansgrohen lasipintaisilla suihkuilla uudenlaista eleganssia suihkuun 29.7.2015 Lehdistötiedote 29.7.2015 Hansgrohe vuoden 2015 suihku-uutuudet ovat täynnä upeita innovaatioita, jotka tuottavat käyttäjälleen täydellistä suihkunautintoa. Yläsuihkut ja termostaatit ovat saaneet tyylikkään

Lisätiedot

Hansgrohe Hinnasto 2015

Hansgrohe Hinnasto 2015 01800180 6350300 4011097347240 ibox universal runko-osa DN15/DN20 132.00 163.68 01/01/2015 01850180 6350307 4011097677545 ibox universal runko-osa suluilla DN15/DN20 171.49 212.65 01/01/2015 02024000 4011097100005

Lisätiedot

MUODON JA TOIMINTOJEN EDELLÄKÄVIJÄ. Uudet Talis -kylpyhuonehanat nyt varustettu myös Select -teknogialla.

MUODON JA TOIMINTOJEN EDELLÄKÄVIJÄ. Uudet Talis -kylpyhuonehanat nyt varustettu myös Select -teknogialla. MUODON JA TOIMINTOJEN EDELLÄKÄVIJÄ. Uudet Talis -kylpyhuonehanat nyt varustettu myös Select -teknogialla. Talis Design-historia ENSILUOKKAINEN INNOVAATIO. KORKEALAATUISTA MUOTOILUA. Hansgrohe ja Phoenix

Lisätiedot

Rentouttavan pehmeä mikrohienojen pisaroiden ansiosta. UUSI. Raindance Select S suihkut uudella PowderRain-suihkumuodolla.

Rentouttavan pehmeä mikrohienojen pisaroiden ansiosta. UUSI. Raindance Select S suihkut uudella PowderRain-suihkumuodolla. hansgrohe Raindance Select S PowderRain-suihkulla UUSI Rentouttavan pehmeä mikrohienojen pisaroiden ansiosta. Raindance Select S suihkut uudella PowderRain-suihkumuodolla. 2 hansgrohe Tarina hansgrohe

Lisätiedot

Hansgrohe TÜV-tarkastetut suihkut NEW. Unica Comfort lisää turvallisuutta ja mukavuutta kylpyhuoneeseen

Hansgrohe TÜV-tarkastetut suihkut NEW. Unica Comfort lisää turvallisuutta ja mukavuutta kylpyhuoneeseen Hansgrohe TÜV-tarkastetut suihkut NEW Unica Comfort lisää turvallisuutta ja mukavuutta kylpyhuoneeseen Unica Comfort -suihkusetit Raindance Select S 120 -käsisuihku ja Unica Comfort -suihkutanko 1,10 m,

Lisätiedot

Axor One: Uusi interaktiivinen tapa ohjata suihkua designed by Barber & Osgerby

Axor One: Uusi interaktiivinen tapa ohjata suihkua designed by Barber & Osgerby Lehdistötiedote Maailman ensi-ilta London Design Festivaleilla 22.9.2015 Axor One: Uusi interaktiivinen tapa ohjata suihkua designed by Barber & Osgerby Schiltach/Lontoo, syyskuu 2015. Mitä jos suihkusta

Lisätiedot

Axor One A L L I N O N E T I E T O J A J A I N S P I R A A T I O T A A M M A T T I L A I S I L L E

Axor One A L L I N O N E T I E T O J A J A I N S P I R A A T I O T A A M M A T T I L A I S I L L E Axor One A L L I N O N E T I E T O J A J A I N S P I R A A T I O T A A M M A T T I L A I S I L L E Axor One 03 Axor One A L L I N O N E Axor One on suihkuohjelma, joka luo suoraviivaisuudellaan uudenlaisen

Lisätiedot

Kuvakatsaus Hansgrohe PuraVida

Kuvakatsaus Hansgrohe PuraVida 1 Lehdistötiedote, elokuu 2009 Habitare-messut, Ahead!-designalue 9.-13.9.2009, Helsingin Messukeskus Halli 5, osasto B19 Kuvakatsaus Hansgrohe PuraVida HG_PuraVida_Ambience_01 HG_PuraVida_Ambience_02

Lisätiedot

Axor Starck Organic. your. your Heart

Axor Starck Organic. your. your Heart Axor Starck Organic Fo l l o w your H e a d a n d your Heart Tämän esitteen QR-koodeilla löydät videoita, haastatteluja, sovelluksia ja paljon muuta. Lataa älypuhelimeesi QR-koodinlukija, lue koodi ja

Lisätiedot

Uusi Oras Cubista Modernia ja ajatonta ylelliseen arkeen

Uusi Oras Cubista Modernia ja ajatonta ylelliseen arkeen Uusi Oras Cubista Modernia ja ajatonta ylelliseen arkeen Uusi Oras Cubista yksilölliseen sisustamiseen peitelevy termostaattiselle suihkuhanalle Oras nro 2887 (Runko-osa suihkuhanalle, piiloasennus: Oras

Lisätiedot

Be inspired by Danish Design. Tradition

Be inspired by Danish Design. Tradition Be inspired by Danish Design Tradition m o d e r n i s s a m u o d o s s a Perinteisen ja romanttisen tyylin innoittamat uudet yksiotteiset Tradition hanat ovat täydellinen esimerkki klassisesta tuotteesta

Lisätiedot

Axor Citterio Uusi kylpyhuone, uusia tuotteita, uusia inspiraatioita.

Axor Citterio Uusi kylpyhuone, uusia tuotteita, uusia inspiraatioita. Axor Citterio Uusi kylpyhuone, uusia tuotteita, uusia inspiraatioita. Axor Citterio. Jatkoa menestysmallistolle. Axor Citterio -malliston esittelyn myötä saatiin uusi määritelmä ylellisyydelle kylpyhuoneessa.

Lisätiedot

Kuvakatsaus Axor Starck ShowerCollection. Tunnelmakuvia. Lehdistötiedote, elokuu 2009

Kuvakatsaus Axor Starck ShowerCollection. Tunnelmakuvia. Lehdistötiedote, elokuu 2009 Lehdistötiedote, elokuu 2009 Habitare-messut, Ahead!-designalue 9.-13.9.2009, Helsingin Messukeskus Halli 5, osasto B19 Kuvakatsaus Axor Starck ShowerCollection Tunnelmakuvia "Axor Starck ShowerCollection

Lisätiedot

Hyvä olo löytyy suihkun alta. Kaatosade, sadekuuro, pisaroiden. Enemmän iloa suihkuun. Suurempi suihkunautinto sekoittamalla ilmaa veden joukkoon

Hyvä olo löytyy suihkun alta. Kaatosade, sadekuuro, pisaroiden. Enemmän iloa suihkuun. Suurempi suihkunautinto sekoittamalla ilmaa veden joukkoon Suihkujärjestelmät Hyvä olo löytyy suihkun alta. Kaatosade, sadekuuro, pisaroiden leikki On olemassa paljon nimiä sille, mitä Hansgrohen suihkun alla voi kokea. Ja koska suihkun koko lisää suihkun nautittavuutta,

Lisätiedot

Axor Universal lisävarusteet: Järjestyksen estetiikkaa

Axor Universal lisävarusteet: Järjestyksen estetiikkaa Lehdistötiedote 18.8.2016 Axorin nerokkaat lisävarusteet kylpyhuoneeseen, suihkuun ja keittiöön Axor Universal lisävarusteet: Järjestyksen estetiikkaa Modulaarinen, monitoiminen ja universaali: mm. pyyhetankoja,

Lisätiedot

Kahdeksan if DESIGN AWARD -muotoilupalkintoa Axor ja Hansgrohe -tuotteille

Kahdeksan if DESIGN AWARD -muotoilupalkintoa Axor ja Hansgrohe -tuotteille Lehdistötiedote 26.2.2016 Muotoilupalkintoja satelee saksalaiselle suihku- ja hanavalmistaja Hansgrohelle. Kahdeksan if DESIGN AWARD -muotoilupalkintoa Axor ja Hansgrohe -tuotteille Hansgrohe SE:n kahdeksalle

Lisätiedot

Valitse suihkunautintosi. Raindance Select.

Valitse suihkunautintosi. Raindance Select. Valitse suihkunautintosi. Raindance Select. Suihkunautinto kuten itse haluat. Raindance Select E 300-yläsuihku Ilmavan pehmeitä pisaroita vai voimakkaan virkistävä suihku? Saat suihkuasetuksen sellaiseksi

Lisätiedot

Tuote-ehdotuksia projekteihin

Tuote-ehdotuksia projekteihin Tuote-ehdotuksia projekteihin 2019 Kokonaisuu s 1 = Ve tt ä sää s t ä vä r atkaisu suositushinna t yht eensä noin 697 al v 0 % Pes u a lla s h a n a Focus 70 Bidette pesuallashana ilman pohjaventtiiliä.

Lisätiedot

bathroom Designer for your visions

bathroom Designer for your visions Designer visions for your bathroom JOKainen KYL- PYHUone tarvitsee UNELMAN Axor-tuotemerkin johtaja ja Hansgrohen perustajan pojanpoika Philippe Grohe yhdistää kansainvälisen designeliitin visionäärisen

Lisätiedot

KEITTIÖ- JA KYLPYHUONEHANAT Varasto-ohjelma

KEITTIÖ- JA KYLPYHUONEHANAT Varasto-ohjelma KEITTIÖ- JA KYLPYHUONEHANAT Varasto-ohjelma Yritys Hansgrohe on toiminut kylpyhuoneteollisuuden pioneeryrityksenä jo 100 vuoden ajan. Tuotteidemme innovatiivisuus ja funktionaalisuus ilmenee täydellisenä

Lisätiedot

SISÄLTÖ BRÄNDI MALLISTOT

SISÄLTÖ BRÄNDI MALLISTOT SISÄLTÖ BRÄNDI MALLISTOT Mikä tekee kylpyhuoneesta hyvän?... 04 Erilaiset Axor-tyylit... 06 AXORIN Suunnittelutiimi... 08 Making-of Axor Massaud... 12 Top of the World... 24 Axor Manufaktur... 30 Axor

Lisätiedot

Suositut Croma-suihkut on tuotu uudelle vuosituhannelle

Suositut Croma-suihkut on tuotu uudelle vuosituhannelle Lehdistötiedote Hansgrohen Select-teknologialla varustetut suihkut ja hanat ovat vakuuttaneet niin kuluttajat kuin ammattilaisetkin. Hansgrohe tuo Selectteknologian nyt myös supersuosittuihin Croma-suihkuihin

Lisätiedot

Tunnelmanlähde. Geberit Monolith

Tunnelmanlähde. Geberit Monolith Tunnelmanlähde. Geberit Monolith Ihmisille, joilla on luonnetta. Ja niille, jotka nauttivat hyvistä asioista. Haluatko vahvan, raikkaan tunteen uuteen kylpyhuoneeseesi. Geberit Monolith saniteettimoduuleilla

Lisätiedot

PuraVida on täällä. Koe aistillisuus. Runollista puhtautta ja muotojen. veden, virtaavan rentouden lähteen ja valkoisen

PuraVida on täällä. Koe aistillisuus. Runollista puhtautta ja muotojen. veden, virtaavan rentouden lähteen ja valkoisen PuraVida PuraVida on täällä. Koe aistillisuus kylpyhuoneessa. Runollista puhtautta ja muotojen selkeyttä. Täällä kohtaamme veden, virtaavan rentouden lähteen ja valkoisen värin kaikessa kauneudessaan

Lisätiedot

hansgrohe Unica Comfort: Tukeva suihkutanko tuo turvaa ja mukavuutta suihkuun

hansgrohe Unica Comfort: Tukeva suihkutanko tuo turvaa ja mukavuutta suihkuun Lehdistötiedote 24.3.2017 hansgrohe Unica Comfort: Tukeva suihkutanko tuo turvaa ja mukavuutta suihkuun hansgrohe_unicacomfortset_ambiencehand01 hansgrohe_unicacomfort_people01 Copyright: hansgrohe / Hansgrohe

Lisätiedot

Axor antoi maailmankuuluille arkkitehdeille ja designereille täysin vapaat kädet yksilöllisten hanojen luomiseen

Axor antoi maailmankuuluille arkkitehdeille ja designereille täysin vapaat kädet yksilöllisten hanojen luomiseen Lehdistötiedote 20.4.2016 Axor WaterDream 2016 -konseptituotteet esiteltiin FuoriSalonessa Milanossa 11. 17.4.2016. Axor antoi maailmankuuluille arkkitehdeille ja designereille täysin vapaat kädet yksilöllisten

Lisätiedot

Metris. Talis. Focus. ComfortZone. Kaiken kokoisiin tiloihin.

Metris. Talis. Focus. ComfortZone. Kaiken kokoisiin tiloihin. Metris. Talis. Focus. ComfortZone. Kaiken kokoisiin tiloihin. 02 Hansgrohe ComfortZone Suo itsellesi lisää tilaa. Metris-, Talis- ja Focus-hanoilla. Kylpyhuone on pitkään ollut enemmän kuin pelkkä paikka

Lisätiedot

Suomen suosituimmat. Hansgrohe-tuotteet. Hansgrohe SE. All rights reserved. 1

Suomen suosituimmat. Hansgrohe-tuotteet. Hansgrohe SE. All rights reserved. 1 Suomen suosituimmat Hansgrohe-tuotteet Hansgrohe SE. All rights reserved. 1 Sisältö. Keittiöhanat. Focus-keittiöhana pesukoneventtiilein 3 Focus-keittiöhana pesukoneventtiilein 4 Talis S² Variarc -keittiöhana

Lisätiedot

Axor Bouroullec Tietoa ja inspiraatiota ammattilaisille

Axor Bouroullec Tietoa ja inspiraatiota ammattilaisille Axor Bouroullec Tietoa ja inspiraatiota ammattilaisille s i s ä lt Ö 04 Mallisto 08 käsite 14 suunnittelu ja toteutus 28 inspiraatiota kylpyhuoneeseen 39 tuotekatsaus Axor Bouroullec todella yksilöllisiin

Lisätiedot

Sisältö. Keittiöhanat. Tuotekatsaus. Teknologia

Sisältö. Keittiöhanat. Tuotekatsaus. Teknologia Sisältö Keittiöhanat Tuotekatsaus Teknologia Hansgrohe PuraVida... 04 Hansgrohe Metris... 10 Hansgrohe Talis... 16 Hansgrohe Focus... 20 Axor Starck... 28 Axor Citterio... 34 Axor Citterio M... 38 Axor

Lisätiedot

GROHE KEITTIÖ- JA KYLPYHUONEHANAT

GROHE KEITTIÖ- JA KYLPYHUONEHANAT GROHE Varastovalikoima GROHE KEITTIÖ- JA KYLPYHUONEHANAT VARASTOVALIKOIMA GROHE TUOTE-EDUT GROHE TEKNOLOGIAT GROHE STARLIGHT 5 VUODEN TAKUU GROHE tarjoaa vähintään viiden vuoden täyden tuotetakuun kaikille

Lisätiedot

Tunnelmanlähde. Geberit Monolith

Tunnelmanlähde. Geberit Monolith Tunnelmanlähde. Geberit Monolith Ihmisille, joilla on luonnetta. Ja niille, jotka nauttivat hyvistä asioista. Haluatko vahvan, raikkaan tunteen uuteen kylpyhuoneeseesi. Geberit Monolith -saniteettimoduuleilla

Lisätiedot

Mora Rexx Collection. Mora Rexx - Keittiö 06-11. Mora Rexx - Kylpyhuone 12-17. Tuotevalikoima 18 02-03

Mora Rexx Collection. Mora Rexx - Keittiö 06-11. Mora Rexx - Kylpyhuone 12-17. Tuotevalikoima 18 02-03 Mora Rexx Collection Maanviljelijän elämä 1700-luvun Ruotsissa ei ollut ruusuilla tanssimista. Päivittäisessä elämässä oli yritettävä mukautua ailahtelevan luonnon vaatimuksiin. Parin päivän sade tai petollinen

Lisätiedot

Stora Enso Effex an Eye for Wood

Stora Enso Effex an Eye for Wood EnsoEffex Stora g tu p l Stora Enso Effex an Eye for Wood Stora Enso Effex an Eye for Wood Lähtökohtana luonnonmukaisuus Effex toistaa luonnon muotokieltä. Effex on: Aitoa puuta Luonnon inspiroima Luonnollinen

Lisätiedot

Be inspired by Danish Design R O W A N. The Noble Truth of Complexity

Be inspired by Danish Design R O W A N. The Noble Truth of Complexity Be inspired by Danish Design R O W A N The Noble Truth of Complexity k e i t t i ö MiniMAListista tyylikkyyttä ROWAN- hanasarjassa toteutuu täydellisesti Damixan perusajatus ja filosofia hanasuunnittelusta.

Lisätiedot

Hansgrohe esite ammattilaisille. Suunnittelu ja asennus. Tyyliä ja toimivuutta: uusi Hansgrohe Ecostat Select

Hansgrohe esite ammattilaisille. Suunnittelu ja asennus. Tyyliä ja toimivuutta: uusi Hansgrohe Ecostat Select Hansgrohe esite ammattilaisille Suunnittelu ja asennus Tyyliä ja toimivuutta: uusi Hansgrohe Puhdasta suihkunautintoa hienoimmillaan. Raindance Select Showerpipe 360 Paras tapa nauttia vedestä. Suhtaudumme

Lisätiedot

Puhtaat kaivot. Ratkaisuja suihkutiloihin.

Puhtaat kaivot. Ratkaisuja suihkutiloihin. Puhtaat kaivot. Ratkaisuja suihkutiloihin. Tasalattiasuihkujen suosio kasvaa. Yhä enemmän ja enemmän ihmiset haluavat saada avointa tilaa kylpyhuoneeseensa. Vähemmän esteitä - enemmän hyötyjä Tasalattiaiset

Lisätiedot

MALLI TUOTE/VÄRI LVI No. TUOTE No. GUSTAVSBERG. Hanat ja varaosat Ohjehinnasto 01.12.1999

MALLI TUOTE/VÄRI LVI No. TUOTE No. GUSTAVSBERG. Hanat ja varaosat Ohjehinnasto 01.12.1999 GUSTAVSBERG Hanat ja varaosat Ohjehinnasto 01.12.1999 Sisällysluettelo SAFE Pesuallashanat 4-5 Pesuistuinhanat 6 Kurahuoltohanat 7 Keittiöhanat 8-9 Kylpy - / suihkuhanat 10-14 Vaihtimet/ejektorit 15 ARCTIC

Lisätiedot

Ideoita vedelle. Suihkut Suihkujärjestelmät Hanat

Ideoita vedelle. Suihkut Suihkujärjestelmät Hanat Ideoita vedelle. Suihkut Suihkujärjestelmät Hanat S i s ä l t ö. Teknologiaa Suihkut ja termostaatit. Suihkuvaihtoehdot 6 Select 8 Muut suihkuteknologiat 10 Suihkuohjelmat 12 Käsisuihkut ja suihkusetit

Lisätiedot

Lehdistötiedote. Helpotusta keittiötöihin napin painalluksella 29.7.2015

Lehdistötiedote. Helpotusta keittiötöihin napin painalluksella 29.7.2015 Lehdistötiedote 29.7.2015 Hansgrohe tuo markkinoille uusia keittiöhanoja kätevällä Selectpainikkeella ja ulosvedettävillä pikapesimillä. Näiden uutuuksien avulla keittiössä työskentely muuttuu entistä

Lisätiedot

Oras Optima -tuoteperhe

Oras Optima -tuoteperhe Oras Optima -tuoteperhe Oras tuo markkinoille uusia tuotteita, joissa yhdistyvät korkealuokkainen muotoilu, uudet materiaalit ja älykkyys. Uudet älykkäät ominaisuudet tekevät hanojen käytöstä entistä helpompaa.

Lisätiedot

Oras Esteta. Veden virkistävä voima

Oras Esteta. Veden virkistävä voima Oras Esteta Veden virkistävä voima Täydelliseen suihkuhetkeen Nykypäivän nopeatempoisessa arjessa töissä, jokapäiväisessä elämässä ja urheilussa on yhä haastavampaa ylläpitää keho, mieli ja sielu terveessä

Lisätiedot

Sisältö. Keittiöhanat. Tuotekatsaus. Teknologia

Sisältö. Keittiöhanat. Tuotekatsaus. Teknologia Sisältö Keittiöhanat Hansgrohe Metris Select... 04 Hansgrohe Metris... 08 Hansgrohe PuraVida... 14 Hansgrohe Talis... 20 Hansgrohe Focus... 24 Axor Starck... 32 Axor Citterio... 38 Axor Citterio M... 42

Lisätiedot

Select -keittiöhanat. Uudenlaista vapautta keittiössä.

Select -keittiöhanat. Uudenlaista vapautta keittiössä. Select -keittiöhanat. Uudenlaista vapautta keittiössä. Metris Select 320 ulosvedettävällä juoksuputkella Keittiössä painikkeen verran edellä. Hanan avaaminen ja sulkeminen. Select-painikkeella avaat ja

Lisätiedot

TYYLIKÄS RATKAISU KYLPYHUONEESEEN

TYYLIKÄS RATKAISU KYLPYHUONEESEEN unidrain GlassLine unidrain GlassLine sisältää lasisia suihkualtaita ja suihkuseiniä, jotka alkuperäiseen unidrain lattiakaivoon yhdistettynä muodostavat yksittäisistä osista upean, märkätilavarman ja

Lisätiedot

Uusi Oras Cubista luksusta ja käytännöllisyyttä

Uusi Oras Cubista luksusta ja käytännöllisyyttä Uusi Oras Cubista luksusta ja käytännöllisyyttä Tutustu uuteen Oras Cubistaan osoitteessa www.oras.com Kosketusvapaa Oras Cubista uutta muotoilua ja käytännöllisyyttä koteihin ainutlaatuinen Bidetta Oras

Lisätiedot

Projektit. Logis -hanat ja Croma. Select -suihkut. Tuoteuutuuksia kylpyhuoneen suunnitteluun. Kokonaisia, edullisia kylpyhuoneratkaisuja

Projektit. Logis -hanat ja Croma. Select -suihkut. Tuoteuutuuksia kylpyhuoneen suunnitteluun. Kokonaisia, edullisia kylpyhuoneratkaisuja Projektit Kokonaisia, edullisia kylpyhuoneratkaisuja jokaiseen kylpyhuoneeseen Tuoteuutuuksia kylpyhuoneen suunnitteluun Logis -hanat ja Croma Select -suihkut Sisältö Hansgrohe kylpyhuoneratkaisuja Uutta:

Lisätiedot

96 IDO Pesualtaat IDO PESUALTAAT SEINÄÄN KIINNITETTÄVÄT ALTAAT SIVUT

96 IDO Pesualtaat IDO PESUALTAAT SEINÄÄN KIINNITETTÄVÄT ALTAAT SIVUT IDO Pesualtaat IDO Pesualtaat 95 IDO PESUALTAAT OLIPA PESUALLAS MITEN ARKINEN KALUSTE TAHANSA, ME PYRIMME TÄYDELLISYYTEEN. ALTAAMME OVAT SUUNNITELTU SEKÄ ESTEETTISEKSI OSAKSI KYLPYHUONETTA ETTÄ KÄYTÄNNÖLLISEKSI

Lisätiedot

OIKEA LÄMPÖ OIKEAAN PAIKKAAN

OIKEA LÄMPÖ OIKEAAN PAIKKAAN PURMO Rettig Lämpö Oy PL 16, Tupakankatu 68601 Pietarsaari, Suomi info@purmo.fi, www.purmo.fi Asiakirja on laadittu mahdollisimman huolellisesti. Sitä ei saa toisintaa edes osittain ilman Rettig ICC:n

Lisätiedot

Kestävää suihkuttelua Hansgrohen uusilla Crometta suihkuilla

Kestävää suihkuttelua Hansgrohen uusilla Crometta suihkuilla Lehdistötiedote 12.10.2016 Hansgrohen uudet Crometta suihkut yhdistävät vedensäästön ja huippumuotoilun. Kestävää suihkuttelua Hansgrohen uusilla Crometta suihkuilla Kansainväliset ympäristöluokitukset

Lisätiedot

Ideoita vedelle. Suihkuja ja hanoja kylpyhuoneeseen ja keittiöön.

Ideoita vedelle. Suihkuja ja hanoja kylpyhuoneeseen ja keittiöön. Ideoita vedelle. Suihkuja ja hanoja kylpyhuoneeseen ja keittiöön. S i s ä l t ö. Mistä Hansgrohe tunnetaan. 4 Suihkunautintoa. Rainmaker Select 14 Suihkuvaihtoehdot 30 Suihkumuodot 32 Käsisuihkut 34 Suihkusetit

Lisätiedot

TYYLIKÄS, AJATON & TOIMIVA UUSI IDO ELEGANT KYLPYHUONEMALLISTO

TYYLIKÄS, AJATON & TOIMIVA UUSI IDO ELEGANT KYLPYHUONEMALLISTO TYYLIKÄS, AJATON & TOIMIVA UUSI IDO ELEGANT KYLPYHUONEMALLISTO 2017 TOIMIVA DESIGN ON AJATONTA Jokaisella on se jokin huonekalu, josta emme hevillä luopuisi. Toiset esineet vain kestävät aikaa paremmin

Lisätiedot

NEWS SELECT: VALITSE SUIHKUNAUTINTOSI VUODEN 2014 UUTUUDET

NEWS SELECT: VALITSE SUIHKUNAUTINTOSI VUODEN 2014 UUTUUDET S SELECT: VALITSE SUIHKUNAUTINTOSI VUODEN 2014 UUTUUDET HYVÄ LUKIJA, Hansgrohe on tunnettu siitä, että se luo jatkuvasti uusia vesinautintoja. Niin kuin nyt, kun uusi Select-teknologia on lanseerattu markkinoille.

Lisätiedot

Kauniit yksityiskohdat tekevät elämästä miellyttävämpää. Viega Visign.

Kauniit yksityiskohdat tekevät elämästä miellyttävämpää. Viega Visign. Kauniit yksityiskohdat tekevät elämästä miellyttävämpää. Viega Visign. 1 2 Kuinka usein pääsee kosketuksiin täydellisyyden kanssa? Visignilla joka päivä. Onko oikeastaan mahdollista keksiä täysin toiminnallista

Lisätiedot

Kylpyhuonekalusteet. Kylpyhuone

Kylpyhuonekalusteet. Kylpyhuone Kylpyhuonekalusteet Kylpyhuone 1 Cello on upeita kokonaisuuksia Cello on raikas ja ajanhenkinen sisustuksen ja kotona viihtymisen merkki, joka tarjoaa upeita kokonaisuuksia ja inspiroivia ideoita suomalaiseen

Lisätiedot

Crawford Smart 42. Hintatietoiset ratkaisut. Crawford Smart 42, malli Trend kuosi Brilliant, väri valkoinen (RAL 9016)

Crawford Smart 42. Hintatietoiset ratkaisut. Crawford Smart 42, malli Trend kuosi Brilliant, väri valkoinen (RAL 9016) Crawford Smart 42 Hintatietoiset ratkaisut Crawford Smart 42, malli Trend kuosi Brilliant, väri valkoinen (RAL 9016) Crawford Smart 42 - hintatietoinen Sisältä ja ulkoa Crawford Smart 42 on autotallinovi,

Lisätiedot

Hansgrohe Esite ammattilaisille. Suunnittelu ja asennus sisältää myös uudet ShowerSelect -pintaosat. ibox universal

Hansgrohe Esite ammattilaisille. Suunnittelu ja asennus sisältää myös uudet ShowerSelect -pintaosat. ibox universal Hansgrohe Esite ammattilaisille Suunnittelu ja asennus sisältää myös uudet -pintaosat ibox universal Yleissopiva ibox universal on ollut ensiesittelystänsä lähtien ensimmäinen ja ainoa runko-osa kaikille

Lisätiedot

Nykyajan kylpyhuone. Geberit Monolith saniteettimoduulit. Uutuus. Geberit Oy Tahkotie 1 01530 VANTAA. puh. 09 867 8450 fax.

Nykyajan kylpyhuone. Geberit Monolith saniteettimoduulit. Uutuus. Geberit Oy Tahkotie 1 01530 VANTAA. puh. 09 867 8450 fax. Geberit Oy Tahkotie 1 01530 VANTAA puh. 09 867 8450 fax. 09 867 84577 www.geberit.fi Nykyajan kylpyhuone. Geberit Monolith saniteettimoduulit by Geberit Oy Uutuus Ajatonta muotoilua kylpyhuoneeseen. Kylpyhuoneen

Lisätiedot

Avantgarde. Modern. Classic. PuraVida 110 PuraVida 150 PuraVida 400. Metris 110 Raindance Select S 150 Raindance E 360. Talis 80 Croma 100 Croma 160

Avantgarde. Modern. Classic. PuraVida 110 PuraVida 150 PuraVida 400. Metris 110 Raindance Select S 150 Raindance E 360. Talis 80 Croma 100 Croma 160 K u v a s t o H a n a Käsisuihku Yläsuihku Avantgarde PuraVida 110 PuraVida 150 PuraVida 400 Modern Metris 110 Raindance Select S 150 Raindance E 360 Talis 80 Croma 100 Croma 160 Focus 70 Crometta 85 Crometta

Lisätiedot

Get Together. Uusi Oras Safira. Valitse oikein. Säästä aikaa. Elä enemmän.

Get Together. Uusi Oras Safira. Valitse oikein. Säästä aikaa. Elä enemmän. Get Together. Uusi Oras Safira. Valitse oikein. Säästä aikaa. Elä enemmän. Oras Safira Kestävyytensä ja suorituskykynsä ansiosta Oras Safira on ollut luottohana kotitalouksissa jo yli 40 vuoden ajan. Nyt

Lisätiedot

Hansgrohe Esite ammattilaisille. Select Hansgrohen uusi käyttökonsepti. Käyttömukavuutta napin painalluksella: Innovatiivinen tapa nauttia vedestä

Hansgrohe Esite ammattilaisille. Select Hansgrohen uusi käyttökonsepti. Käyttömukavuutta napin painalluksella: Innovatiivinen tapa nauttia vedestä Hansgrohe Esite ammattilaisille Select Hansgrohen uusi käyttökonsepti Käyttömukavuutta napin painalluksella: Innovatiivinen tapa nauttia vedestä Select: Suihkunautintoa lisäävä innovaatio Kylpyhuoneteollisuuden

Lisätiedot

Avantgarde. Modern. Classic. PuraVida 110 PuraVida 150 PuraVida 400. Metris 110 Raindance Select150 Raindance E360. Talis 80 Croma 100 Croma 160

Avantgarde. Modern. Classic. PuraVida 110 PuraVida 150 PuraVida 400. Metris 110 Raindance Select150 Raindance E360. Talis 80 Croma 100 Croma 160 K u v a s t o H a n a Käsisuihku Yläsuihku Avantgarde PuraVida 110 PuraVida 150 PuraVida 400 Modern Metris 110 Raindance Select150 Raindance E360 Talis 80 Croma 100 Croma 160 Focus 70 Crometta 85 Crometta

Lisätiedot

BLANCOSELECT. Uuden sukupolven ratkaisu jätteiden lajitteluun. Lisää keittiötuotteita

BLANCOSELECT. Uuden sukupolven ratkaisu jätteiden lajitteluun. Lisää keittiötuotteita BLANCOSELECT. Uuden sukupolven ratkaisu jätteiden lajitteluun. Lisää keittiötuotteita www.lapetek.com Toiminnallinen muotoilu, optimaalinen tilankäyttö, helppo puhdistaa. Uusi BLANCOSELECT. Täydellinen

Lisätiedot

Sälekaihtimet. Valon säätelyä klassisella tyylillä. Designed by Luxaflex. Inspired by you.

Sälekaihtimet. Valon säätelyä klassisella tyylillä. Designed by Luxaflex. Inspired by you. Sälekaihtimet Valon säätelyä klassisella tyylillä Designed by Luxaflex. Inspired by you. 2 Couture-mallisto: Uudet eksklusiiviset säleet tarjoavat uudenlaisia käyttömahdollisuuksia. Säleiden kuvioidut

Lisätiedot

Kampanja on voimassa 16. syyskuuta - 27. lokakuuta 2013. 575,- sh. 719,- Indigo 70/laguuni 895,- sh. 1256,-

Kampanja on voimassa 16. syyskuuta - 27. lokakuuta 2013. 575,- sh. 719,- Indigo 70/laguuni 895,- sh. 1256,- SYYSTARJOUKSET KYLPYHUONEESEEN Kampanja on voimassa 16. syyskuuta - 27. lokakuuta 2013. D-light 70 575,- sh. 719,- Indigo 70/laguuni 895,- sh. 1256,- INDIGO Monien suosikki Indigo osaa muuntautua. Sen

Lisätiedot

MAKING MODERN LIVING POSSIBLE. Feels like nothing else COMFORT CONTROLS

MAKING MODERN LIVING POSSIBLE. Feels like nothing else COMFORT CONTROLS MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Feels like nothing else COMFORT CONTROLS Tyylittele Danfoss X-tra Collection Danfoss X-tra Collection on kattava valikoima venttiilejä ja termostaatteja. Se on ainutlaatuinen

Lisätiedot

Ideoita vedelle. Suihkut ja hanat

Ideoita vedelle. Suihkut ja hanat Ideoita vedelle. Suihkut ja hanat S i s ä l t ö. Teknologiaa 10 suihkuun liittyvää tosiasiaa ja mielihalua. 4 Select Quality Made by Hansgrohe. 6 Voit vaihtaa suihkutoiminnon tai suihkun helposti pelkällä

Lisätiedot

Oras Optima -tuoteperhe

Oras Optima -tuoteperhe Oras Optima -tuoteperhe ORAS TUO MARKKINOILLE UUSIA TUOTTEITA, joissa yhdistyvät korkealuokkainen muotoilu, uudet materiaalit ja älykkyys. Uudet älykkäät ominaisuudet tekevät hanojen käytöstä entistä helpompaa.

Lisätiedot

Pesualtaat. teknologia ja moderni muotoilu.

Pesualtaat. teknologia ja moderni muotoilu. Pesualtaat Olkoonpa altaasi valinnan lähtökohta säilytystilojen maksimointi, altaan helppohoitoisuus, ulkonäkö tai vaikka seinän rakenne, löytyy sinulle valikoimastamme sopiva ratkaisu. Runsas tuotevalikoimamme

Lisätiedot

KYLPYHUONEESI PIENIÄ JA SUURIA MUUTOKSIA, UUTUUKSIA & TARJOUKSIA!

KYLPYHUONEESI PIENIÄ JA SUURIA MUUTOKSIA, UUTUUKSIA & TARJOUKSIA! INSPIROIDU SUURIIN JA PIENIIN MUUTOKSIIN KYLPYHUONEESSASI. LUE LISÄÄ SVEDBERGS.FI. VALITSE OIKEA KYLPYHUONE SYKSYLLÄ. SÄÄSTÄT RAHAA! Kaikki tarjoukset voimassa niin kauan kuin varastoa riittää 12/9 6/11

Lisätiedot

USEITA HOUKUTTELEVIA ILMEITÄ

USEITA HOUKUTTELEVIA ILMEITÄ MONROE 2 Monroe Monroe 3 MONROE Monroessa jokaisella kaarella on merkitys. Jokaisella viivalla tarkoitus. Muotoilusta vastaa Idesign, ja nimensä tuoli on saanut klassisen kaunottaren mukaan. Kaunis tuoli,

Lisätiedot

Be inspired by Danish Design. KEITTIö-ja KYlPYHUOnEHanaT

Be inspired by Danish Design. KEITTIö-ja KYlPYHUOnEHanaT Be inspired by Danish Design KEITTIö-ja KYlPYHUOnEHanaT 2014/2015 Damixa Damixan keittiö-ja kylpyhuonehanat ovat tanskalaista muotoilua parhaimmillaan. Ensiluokkainen laatu ja toiminnallisuus ovat tyylikkään

Lisätiedot

Be inspired by Danish Design FERN. Twist & Save - sinä valitset

Be inspired by Danish Design FERN. Twist & Save - sinä valitset Be inspired by Danish Design FERN Twist & Save - sinä valitset Päätä itse miten, missä ja paljonko haluat säästää vettä Veden säästäminen on helpointa aloittaa sieltä missä sitä eniten käytät, yleisimmin

Lisätiedot

Hansgrohe Esite ammattilaisille. Suunnittelu ja asennus. ibox universal

Hansgrohe Esite ammattilaisille. Suunnittelu ja asennus. ibox universal Hansgrohe Esite ammattilaisille Suunnittelu ja asennus ibox universal Hansgrohe Brändi Tehokkain tapa nauttia vedestä Suhtaudumme intohimoisesti veden parissa työskentelyyn. Se kiehtoo ja inspiroi meitä.

Lisätiedot

COMBINE. Combine 3. linjoja ja pehmeitä kaaria. Näyttävää materiaalien ja muotojen tasapainoa. Voit luoda oman pöytäsi. Täydellisen yhdistelmäsi.

COMBINE. Combine 3. linjoja ja pehmeitä kaaria. Näyttävää materiaalien ja muotojen tasapainoa. Voit luoda oman pöytäsi. Täydellisen yhdistelmäsi. COMBINE 2 Combine Combine 3 COMBINE Yhdistele. Ja valitse vapaasti. Etsi kaikkein sopivin sohvapöytä. Tilaan. Tehtävään. Ja tunnelmaan. Sijoittelu sohvan, jakkaran tai nojatuolin kanssa. Ryhmälle tai yksittäiselle

Lisätiedot

Vuoden 2017 uutuuksista esittelemme Blanco Pleon -allasperheen, joka on markkinoiden tilavin 1-altaisten allasmallisto.

Vuoden 2017 uutuuksista esittelemme Blanco Pleon -allasperheen, joka on markkinoiden tilavin 1-altaisten allasmallisto. Jos et pysty lukem aan tätä viestiä, klikkaa tästä Hei, Uudet Lapetek-hanat ovat nyt saatavissa. Valikoiman lähtökohtana on ollut suunnitella tyylikäs ja ajaton hanamallisto, joka sopii yhteen suosituimpien

Lisätiedot

TUTUSTU MALLISTOIHIN!

TUTUSTU MALLISTOIHIN! - MADE IN GERMANY - QUALITY GUARANTEED 2012 TUTUSTU MALLISTOIHIN! Laatu ja tyylikäs muotoilu ovat avainsana tämän päivän kylpyhuoneissa. Korkealaatuisen kylpyhuonekokonaisuuden suunnittelu on aikaa vievää

Lisätiedot

AXORille kultaa vuoden 2017 if DESIGN AWARDS palkintojenjaossa Hansgrohe Group muotoilupalkintolistalla sijalla 6

AXORille kultaa vuoden 2017 if DESIGN AWARDS palkintojenjaossa Hansgrohe Group muotoilupalkintolistalla sijalla 6 Lehdistötiedote 23.3.2017 2107 if DESIGN AWARDS -muotoilupalkinnot jaettiin Münchenissä 10.3.2017 AXORille kultaa vuoden 2017 if DESIGN AWARDS palkintojenjaossa Hansgrohe Group muotoilupalkintolistalla

Lisätiedot

Piirrä oma valolinjasi

Piirrä oma valolinjasi Freedom Valo on yksi arkkitehtuurin peruselementtejä. Ilman valoa tilan linjat ja yhteydet katoavat. Päivänvalo on suunnittelun itsestään selvä lähtökohta, ja keinovalo jatkaa siitä mihin luonnonvalo

Lisätiedot

T E E T S U L A K S U N N E S A

T E E T S U L A K S U N N E S A ASENNUSKALUSTEET OLE YKSILÖLLINEN ME KAIKKI OLEMME YKSILÖLLISIÄ. ELÄMÄNTAPAMME, MAKUMME JA MIELTYMYKSEMME OVAT YKSILÖLLISIÄ. KODISSAMME YKSILÖLLISYYTEMME NÄKYY PARHAITEN. JOKAINEN BERKER KALUSTEPERHE

Lisätiedot

gryning kalusteet kalusteet gryning

gryning kalusteet kalusteet gryning Gryning kalusteessa saat modernin klassillisen tyylin. Yksitysikohdat jotka yhdistävät klassilliset ja uudenaikaisen hienot linjat. Kauniit ja aidot materiaalit yhdistetään tarkoin valittuihin yksityiskohtiin.

Lisätiedot

114 Tuotteet Pesualtaat

114 Tuotteet Pesualtaat 114 Tuotteet Pesualtaat Tuotteet Pesualtaat 115 Millainen käyttäjä, sellainen pesuallas. IDO-pesualtaat jakautuvat neljään eri ryhmään, joista löydät varmasti kylpyhuoneesi tyyliin ja käyttötarpei siisi

Lisätiedot

Koti kattojen yllä...

Koti kattojen yllä... Koti kattojen yllä... Koti kattojen yllä... Upeat ullakkoasunnot parhaimmalla paikalla Helsingin Kruununhaassa Kirkkokatu 5 A 51, Helsinki Ylellinen ullakoasunto Helsingin parhaalla paikalla Kruununhaassa.

Lisätiedot

24/7. Tulevaisuuden lämmitys kotiisi yksinkertaista, tehokasta ja etäohjattua. smartheating.danfoss.fi. Danfoss Link -lämmityksen ohjaus

24/7. Tulevaisuuden lämmitys kotiisi yksinkertaista, tehokasta ja etäohjattua. smartheating.danfoss.fi. Danfoss Link -lämmityksen ohjaus Danfoss Link -lämmityksen ohjaus Tulevaisuuden lämmitys kotiisi yksinkertaista, tehokasta ja etäohjattua Ajoissa kotiin. Olohuoneen lämpötila: 21 C. Uuden Danfoss Link -sovelluksen avulla voit ohjata kotisi

Lisätiedot

GUSTAVSBERG/ ATLANTIC HANA, JOKA ASETTAA UUDEN STANDARDIN

GUSTAVSBERG/ ATLANTIC HANA, JOKA ASETTAA UUDEN STANDARDIN GUSTAVSBERG/ ATLANTIC HANA, JOKA ASETTAA UUDEN STANDARDIN ATLANTIC / HANAT MUOTOILUA, JOKA TEKEE ARJESTA PAREMPAA Gustavsbergin uusi hanasarja on osoitus siitä, että kaunis muotoilu on myös käytännöllistä.

Lisätiedot

Sisusta kauniilla lämmöllä

Sisusta kauniilla lämmöllä Sisusta kauniilla lämmöllä www.stravent.fi PANEELIRADIAATTORIT MODUL COMPACT INTEGRA Standardiradiaattori integroidulla venttiilillä Modul Compact Integra on varustettu integroidulla venttiilillä ja on

Lisätiedot

2722F Oras Optima - Keittiöhana, 230/5 V

2722F Oras Optima - Keittiöhana, 230/5 V 2722F Oras Optima - Keittiöhana, 230/5 V EAN: 6414150070051 LVI (Suomi): 6219075 Älykäs keittiöhana, jossa EasyGrip-kahvat kuumalle ja kylmälle vedelle, kosketusvapaa toiminto, lämpötilanäyttö, jossa kuuman

Lisätiedot

Akaatin mysteeri. Ensiesittelyssä uusi majesteettinen, eksklusiivisesti suunniteltu korukokoelma JAKSOT 16 2014 3 2015

Akaatin mysteeri. Ensiesittelyssä uusi majesteettinen, eksklusiivisesti suunniteltu korukokoelma JAKSOT 16 2014 3 2015 Akaatin mysteeri Puhtautta ja rauhallisuutta symboloivan akaatin uskotaan rauhoittavan tunteita ja hoivaavan sisäistä voimaa. Yhdistä asuusi yksi näistä statement-koruista tai anna se erikoislahjana naiselle,

Lisätiedot

Sähkökiukaat. Älykäs. Ja kaunis.

Sähkökiukaat. Älykäs. Ja kaunis. Sähkökiukaat Älykäs. Ja kaunis. Tulikivi Sauna. Uuden ajan saunanautinto. Tulikivi SAUNA tarjoaa uuden ajan saunanautintoja. Ennennäkemättömän moderni muotoilu ja innovatiiviset elektroniikkaratkaisut

Lisätiedot

Onko tilasi pieni? Ajattele suuria.

Onko tilasi pieni? Ajattele suuria. Onko tilasi pieni? Ajattele suuria. Älä anna pienten tilojen rajoittaa suuria unelmia Oikealla säilytysratkaisulla luot viihtyisän ja inspiroivan ympäristön pieniinkin tiloihin. elfa Utility Home on uusin

Lisätiedot

OSAKSI LUONTOA SMART LUCIA ON AIKA LUODA TOISENLAISIA MUISTOJA

OSAKSI LUONTOA SMART LUCIA ON AIKA LUODA TOISENLAISIA MUISTOJA OSAKSI LUONTOA SMART LUCIA ON AIKA LUODA TOISENLAISIA MUISTOJA SMART LUCIA OSAKSI LUONTOA Jokainen Smart Lucia on ainutlaatuinen. Smart Lucia, jossa moderni lasityö ja luonnon estetiikka yhdistyvät, on

Lisätiedot

Menestystarina Greiner sai alkunsa Walter Greiner valmisti pienessä työpajassa niskatukia kampaamotuoleihin ja siitä lähtien yritys on kasvanut

Menestystarina Greiner sai alkunsa Walter Greiner valmisti pienessä työpajassa niskatukia kampaamotuoleihin ja siitä lähtien yritys on kasvanut Menestystarina Greiner sai alkunsa 1922. Walter Greiner valmisti pienessä työpajassa niskatukia kampaamotuoleihin ja siitä lähtien yritys on kasvanut huomattavasti, mutta se on silti edelleen Greiner perheen

Lisätiedot

Crawford Superior+ 42, malli Style, väri antrasiitinharmaa (RAL 7016), ikkunamalli D702 Crawford Superior+ 42

Crawford Superior+ 42, malli Style, väri antrasiitinharmaa (RAL 7016), ikkunamalli D702 Crawford Superior+ 42 Crawford Superior+ 42, malli Style, väri antrasiitinharmaa (RAL 7016), ikkunamalli D702 Crawford Superior+ 42 Vakaat ja tyylikkäät ratkaisut Crawford Superior 42+ Vaativalle ostajalle Crawford Superior+

Lisätiedot

www.ikikivi.fi Kulumatonta kauneutta

www.ikikivi.fi Kulumatonta kauneutta www.ikikivi.fi Kulumatonta kauneutta sisustuskivet Suomalainen sisustuskivi on sekä kaunis että käytännöllinen. Kivi kestää arjen kulutusta ja on värisävyiltään ajaton. Sisustuskivellä voit tuoda kulumatonta

Lisätiedot

KYLPYHUONERAKKAUTTA -KAMPANJAVIIKOT! FORMA SÄÄSTÄ 243 ENTRE BAS SUIHKUNURKKA KYLPYHUONEKALUSTESETTI PYYHEKUIVAIN

KYLPYHUONERAKKAUTTA -KAMPANJAVIIKOT! FORMA SÄÄSTÄ 243 ENTRE BAS SUIHKUNURKKA KYLPYHUONEKALUSTESETTI PYYHEKUIVAIN KYLPYHUONERAKKAUTTA -KAMPANJAVIIKOT! FORMA KYLPYHUONEKALUSTESETTI SÄÄSTÄ 300 Esim. Forma-alaosa 60x35 valkoinen, 2 laatikolla. Fjord-pesuallas. Peili 60 cm. Lue lisää s. 4. ENTRE SUIHKUNURKKA SÄÄSTÄ 243

Lisätiedot