Axor Universal lisävarusteet: Järjestyksen estetiikkaa

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Axor Universal lisävarusteet: Järjestyksen estetiikkaa"

Transkriptio

1 Lehdistötiedote Axorin nerokkaat lisävarusteet kylpyhuoneeseen, suihkuun ja keittiöön Axor Universal lisävarusteet: Järjestyksen estetiikkaa Modulaarinen, monitoiminen ja universaali: mm. pyyhetankoja, hyllyjä ja saippua-annostelijan sisältävä Axor Universal lisävarustesarja on sopiva ratkaisu niin kylpyhuoneeseen, suihkuun kuin myös keittiöönkin. Näitä varusteita voidaan käyttää yksittäin tai rakentaa kokonainen säilytysratkaisu, joka vastaa tarpeita. Lisävarustesarja on kehitetty yhteistyössä arkkitehti ja designer Antonio Citterion kanssa. Näillä korkealaatuisilla ja visuaalisesti houkuttelevilla lisävarusteilla voidaan luoda yksilöllisiä ja harmonisia ratkaisuja. Varusteita voi vaihtaa, järjestellä uudestaan tai lisätä, jos tarvetta ilmenee. Näin sisustuksen räätälöinti tulee paljon helpommaksi, kertoo Philippe Grohe, Axortuotemerkin johtaja. Pienet yksityiskohdat määrittävät kylpyhuoneen Lisävarusteilla on merkittävä vaikutus tilan kokonaisilmeeseen; ne ovat olennainen osa sisustusta. Kun suunnittelen jotakin, pyrin luomaan tuotteita, jotka ovat sekä toiminnallisesti että esteettisesti miellyttäviä. Esimerkiksi tangot toimivat suihkun sisällä muiden varusteiden asennuskiskoina ja pyyhetankoina suihkutilan ulkopuolella, selittää Antonio Citterio.

2 Ajaton, elegantti design yhdistettynä erinomaiseen työn laatuun erottavat nämä 12 Axor Universal lisävarustetta muista. Puhtaat linjat ja laajat pinnat kertovat laadusta; pehmeät piirteet ja pyöristetyt kulmat ilmentävät eleganssia ja ovat miellyttäviä koskettaa. Korkealaatuiset materiaalit kuten kromattu metalli, peililasi ja valkoinen lasi ovat kestäviä, hygieenisiä ja helppoja puhdistaa. Lisäksi Axor Universal lisävarusteet on yhdisteltävissä useiden eri Axor ja Hansgrohe-mallistojen sekä monenlaisten sisustustyylien kanssa. Axor Manufaktur -palvelumme muokkaa tuotteita asiakkaille mittatilauksena asiakkaan yksilöllisten toiveiden mukaisesti. Axor Universal lisävarusteita voidaan valmistaa esimerkiksi 15 erikoismetallivärissä kuten kromi, kulta, punakulta, musta kromi, nikkeli, messinki, ruostumaton teräs tai pronssi, joko kiiltävänä tai mattana. Erikoisvärit tehdään korkealaatuisella PVD-pinnoituksella, joka tekee pinnasta erityisen kestävän naarmuuntumista ja pesuaineita vastaan. Näiden 15 erikoismetallivärin lisäksi on mahdollista teettää tuotteita asiakkaan määrittelemällä värillä.

3 Tuotekatsaus Axor Universal lisävarusteet: 1) Tartuntakahva / tanko 2) Pyyhetanko / kisko 600mm 3) Pyyhetanko / kisko 800mm 4) Saippua-alusta / hylly 150mm 5) Hylly 300mm 6) Saippua-annostelija / hylly 7) Hammasharjamuki 8) Hylly suihkuun 9) WC-harja (seinäasennus) 10) WC-paperiteline 11) Pyyheteline (kääntyvät tangot) 12) Pyyhekoukku Axor, Hansgrohe SE:n design-tuotemerkki, toteuttaa menestyksekkäästi ydinajatustaan Designer Visions for Y our Bathroom". Maailman johtavat arkkitehdit, sisustus- ja tuotesuunnittelijat kehittävät yhteistyössä Axorin kanssa visioitaan kylpyhuoneesta osana oleskelutiloja. Axor-mallistot tarjoavat lukuisia vaihtoehtoja yksilöllisiin, kestäviin ja korkeinta mahdollista esteettistä sekä teknologista laatua vaativiin kylpyhuoneratkaisuihin. Tänä päivänä Axorin design-kumppaneita ovat Barber & Osgerby, Ronan ja Erwan Bouroullec, Antonio Citterio, Front, Jean-Marie Massaud, Nendo, Phoenix Design, Philippe Starck ja Patricia Urquiola. He kaikki ovat osaltaan vaikuttaneet siihen, että kylpyhuoneet ovat muuttuneet entistä merkityksellisemmäksi ja kauniimmiksi. Axorbrändiä johtaa Philippe Grohe, yrityksen perustajan pojanpoika.

4 Lue lisää Axorista: Design-johtaja saniteettialalla International Forum Design (if) listaa vuosittain maailman parhaat Design-yritykset. Vuoden 2016 listauksessa Hansgrohe SE on sijalla 10, kaikkiaan yli 2000 yrityksen joukossa. Hana- ja suihkuekspertti Hansgrohe päihittää pisteillään sellaiset yritykset kuin Daimler, Volkswagen ja adidas, ja on saniteettialan yritysten design-listan ensimmäinen. Lisätietoja: Hansgrohe Suomi - Markkinointi - Sonja Nurminen Puh: Sähköposti: sonja.nurminen@hansgrohe.fi

5 Kuvagalleria Axor Universal lisävarusteet Axor_Universal_Accessories_Family Bathroom_Ambience Copyright: Uli Meier for Axor / Hansgrohe SE Hyvin organisoitu ja järjestelty pesupaikka on ilo koko perheelle. Aikuisten tarvikkeet voidaan sijoittaa korkeammalle ja lasten matalammalle, jokaisen tarpeiden mukaisesti. Axor Universal lisävarusteita voidaan järjestellä uudestaan ja lisätä myöhemmin kun lapset kasvavat. Axor_Universal_Accessories_Curbless Shower_Ambience Copyright: Uli Meier for Axor / Hansgrohe SE Kaikki me vanhenemme joskus, jolloin huomaamme, että arjen toimet eivät sujukaan yhtä vaivattomasti. Liikuntarajoitteisen elämän tarpeisiin vastaava sisustus voi olla miellyttävä, funktionaalinen ja esteettisesti viehättävä. Axor Universal lisävarusteet tuovat lisää turvaa, sillä lyhyt pyyhetanko toimii myös tartuntakahvana, josta saa tukea tuolilta noustessa. Muut suihkun hyllyt ja saippuatelineet voidaan asentaa juuri oikeaan paikkaan helpottamaan suihkutoimia. Axor_Universal_Accessories_Individualist_Ambience Vaikka kylpyhuone on kahden hengen yhteinen tila, voidaan se silti sisustaa yksilöllisesti kummallekin käyttäjälle. Kylpyammeen yhteyteen on rakennettu Axor Universal lisävarusteista kaksi erilaista lisävarustekokonaisuutta, käyttäjien tarpeiden mukaisesti. Axor_Universal_Accessories_Luxury Bathroom_Ambience Axor Universal lisävarusteet tuovat tyyliä ja toiminnallisuutta myös WC-tiloihin. Sisustajalla on vapaat kädet luoda yksilöllisiä kokonaisuuksia, sillä jokainen varuste voidaan sijoittaa juuri oikeaan paikkaan kussakin tilassa. Vielä yksilöllisempää ilmettä saadaan erikoisväripinnoilla. Lisävarusteita on saatavana myös metalliväreissä kuten kullan tai punakullan värisenä.

6 Axor_Universal_Accessories_Kitchen Ambience Axor_Universal_Accessories_Manufaktur Axor Universal lisävarusteet tuovat käytännöllisyyttä ja kauneutta myös keittiöön. Näillä varusteilla voi muodostaa vapaasti omanlaisia varustekokonaisuuksia ja sijoitella keittiötarvikkeet juuri oikeille paikoille käden ulottuville. Ja kun tavaraa on keittiön tasolla vähemmän, on puhtaanapito helpompaa. Yksilöllisen kylpyhuoneen tai keittiön luominen on helppoa erivärisillä Axor Universal lisävarusteilla. Metallivärit tuovat arvokkuutta ja tyyliä sisutukseen. Tarjolla on 15 erikoismetalliväriä, kuten kulta, punakulta, musta kromi, nikkeli ja pronssi, joko kiiltävänä tai mattana. Erikoismetallinen väripinta on myös erityisen kestävä. AC by Wolfgang Scheppe_1 Copyright: Wolfgang Scheppe AC by Wolfgang Scheppe_2 Copyright: Wolfgang Scheppe Antonio Citterio syntyi Medassa vuonna 1950, perusti designtoimisto 1972, ja valmistui arkkitehdiksi Milanon Teknillisestiä korkeakoulusta Vuosien 1987 ja 1996 välillä hän työskenteli Terry Dwanin kanssa. Yhdessä he loivat rakennuksia Eurooppaan ja Japaniin. Vuonna 1999 Patricia Vielin kanssa perusti yrityksen Antonio Citterio and Partners. Yritys toimii kansainvälisesti kehittäen vaativia pitkäaikaisia projekteja kaikilla tasoilla ja yhteistyössä valikoidun asiantuntijaverkoston kanssa. Antonio Citterio työskentelee teollisen muotoilun parissa sellaisten italialaisten ja muunmaalaisten yritysten kuten Ansorg, Arclinea, Axor/Hansgrohe, B&B Italia, Flexform, Flos, Fusital, Hermès, Iittala, Inda, Kartell, Maxalto, Sanitec Group - Pozzi Ginori, Technogym, Tre Più ja Vitra. Vuosina 1987 ja 1995 Antonio Citterio vastaanotti Compasso d Oro-ADI award -palkinnon. Vuodesta 2006 hän on toiminut arkkitehtuuri ja design-ohjaajana koululaitoksissa (Università della Svizzera Italiana, Academy of Architecture in Mendrisio). Syyskuussa 2009 hänen toimistonsa muutti nimensä: Antonio Citterio Patricia Viel and Partners.

7 Philippe Grohe_Portrait_BW Copyright: Alexander Schneider für Axor / Hansgrohe SE Philippe Grohe_Portrait_Color Copyright: Alexander Schneider für Axor / Hansgrohe SE Yhtiön perustajan Hans Grohen pojanpoika Philippe Grohe syntyi Sveitsissä vuonna Hän on koulutukseltaan valokuvaaja ja ekonomi, ja hän työskenteli useissa tehtävissä Yhdysvalloissa ennen astumistaan Hansgrohen Ranskan jakeluyhtiön johtoon. Vuonna 2001 Philippe Grohe palasi perheyrityksen pääkonttoriin Schiltachiin Schwarzwaldiin Hansgrohe SE:n Axor-tuotemerkin johtoon. Philippe Grohe viihtyy luonnossa ja harrastaa valokuvausta ja urheilua. Tekijänoikeus: Huomioithan, että käyttöoikeutemme dokumentissa esiintyviin kuviin ovat rajalliset. Kaikki muut oikeudet kuuluvat kuvat ottaneille valokuvaajille. Dokumentissa esiintyviä kuvia saa julkaista maksutta vain, jos niillä selvästi ja nimenomaisesti esitellään tai mainostetaan Hansgrohe SE:n toimintoja, tuotteita tai projekteja ja/tai sen tuotemerkkejä (Axor, Hansgrohe, Pharo ja Pontos). Kaikki muut julkaisumuodot edellyttävät kyseisen tekijänoikeuden omistajan lupaa, ja korvaus on suoritettava tekijänoikeuden omistajan kanssa sovitulla tavalla.

hansgrohe Unica Comfort: Tukeva suihkutanko tuo turvaa ja mukavuutta suihkuun

hansgrohe Unica Comfort: Tukeva suihkutanko tuo turvaa ja mukavuutta suihkuun Lehdistötiedote 24.3.2017 hansgrohe Unica Comfort: Tukeva suihkutanko tuo turvaa ja mukavuutta suihkuun hansgrohe_unicacomfortset_ambiencehand01 hansgrohe_unicacomfort_people01 Copyright: hansgrohe / Hansgrohe

Lisätiedot

Axor One: Uusi interaktiivinen tapa ohjata suihkua designed by Barber & Osgerby

Axor One: Uusi interaktiivinen tapa ohjata suihkua designed by Barber & Osgerby Lehdistötiedote Maailman ensi-ilta London Design Festivaleilla 22.9.2015 Axor One: Uusi interaktiivinen tapa ohjata suihkua designed by Barber & Osgerby Schiltach/Lontoo, syyskuu 2015. Mitä jos suihkusta

Lisätiedot

Lehdistötiedote. Helpotusta keittiötöihin napin painalluksella 29.7.2015

Lehdistötiedote. Helpotusta keittiötöihin napin painalluksella 29.7.2015 Lehdistötiedote 29.7.2015 Hansgrohe tuo markkinoille uusia keittiöhanoja kätevällä Selectpainikkeella ja ulosvedettävillä pikapesimillä. Näiden uutuuksien avulla keittiössä työskentely muuttuu entistä

Lisätiedot

Axor antoi maailmankuuluille arkkitehdeille ja designereille täysin vapaat kädet yksilöllisten hanojen luomiseen

Axor antoi maailmankuuluille arkkitehdeille ja designereille täysin vapaat kädet yksilöllisten hanojen luomiseen Lehdistötiedote 20.4.2016 Axor WaterDream 2016 -konseptituotteet esiteltiin FuoriSalonessa Milanossa 11. 17.4.2016. Axor antoi maailmankuuluille arkkitehdeille ja designereille täysin vapaat kädet yksilöllisten

Lisätiedot

Lehdistötiedote. Hansgrohen lasipintaisilla suihkuilla uudenlaista eleganssia suihkuun 29.7.2015

Lehdistötiedote. Hansgrohen lasipintaisilla suihkuilla uudenlaista eleganssia suihkuun 29.7.2015 Lehdistötiedote 29.7.2015 Hansgrohe vuoden 2015 suihku-uutuudet ovat täynnä upeita innovaatioita, jotka tuottavat käyttäjälleen täydellistä suihkunautintoa. Yläsuihkut ja termostaatit ovat saaneet tyylikkään

Lisätiedot

Kahdeksan if DESIGN AWARD -muotoilupalkintoa Axor ja Hansgrohe -tuotteille

Kahdeksan if DESIGN AWARD -muotoilupalkintoa Axor ja Hansgrohe -tuotteille Lehdistötiedote 26.2.2016 Muotoilupalkintoja satelee saksalaiselle suihku- ja hanavalmistaja Hansgrohelle. Kahdeksan if DESIGN AWARD -muotoilupalkintoa Axor ja Hansgrohe -tuotteille Hansgrohe SE:n kahdeksalle

Lisätiedot

Kestävää suihkuttelua Hansgrohen uusilla Crometta suihkuilla

Kestävää suihkuttelua Hansgrohen uusilla Crometta suihkuilla Lehdistötiedote 12.10.2016 Hansgrohen uudet Crometta suihkut yhdistävät vedensäästön ja huippumuotoilun. Kestävää suihkuttelua Hansgrohen uusilla Crometta suihkuilla Kansainväliset ympäristöluokitukset

Lisätiedot

Suositut Croma-suihkut on tuotu uudelle vuosituhannelle

Suositut Croma-suihkut on tuotu uudelle vuosituhannelle Lehdistötiedote Hansgrohen Select-teknologialla varustetut suihkut ja hanat ovat vakuuttaneet niin kuluttajat kuin ammattilaisetkin. Hansgrohe tuo Selectteknologian nyt myös supersuosittuihin Croma-suihkuihin

Lisätiedot

AXORille kultaa vuoden 2017 if DESIGN AWARDS palkintojenjaossa Hansgrohe Group muotoilupalkintolistalla sijalla 6

AXORille kultaa vuoden 2017 if DESIGN AWARDS palkintojenjaossa Hansgrohe Group muotoilupalkintolistalla sijalla 6 Lehdistötiedote 23.3.2017 2107 if DESIGN AWARDS -muotoilupalkinnot jaettiin Münchenissä 10.3.2017 AXORille kultaa vuoden 2017 if DESIGN AWARDS palkintojenjaossa Hansgrohe Group muotoilupalkintolistalla

Lisätiedot

AXOR ja hansgrohe brändit näyttävästi esillä ISH messuilla

AXOR ja hansgrohe brändit näyttävästi esillä ISH messuilla Lehdistötiedote 28.3.2017 Saksalainen hana- ja suihkuvalmistaja Hansgrohe Group oli näyttävästi esillä maailman johtavilla LVI-alan ISH 2017 -messuilla Frankfurtissa maaliskuun puolivälissä. AXOR ja hansgrohe

Lisätiedot

Kuvakatsaus Hansgrohe PuraVida

Kuvakatsaus Hansgrohe PuraVida 1 Lehdistötiedote, elokuu 2009 Habitare-messut, Ahead!-designalue 9.-13.9.2009, Helsingin Messukeskus Halli 5, osasto B19 Kuvakatsaus Hansgrohe PuraVida HG_PuraVida_Ambience_01 HG_PuraVida_Ambience_02

Lisätiedot

Kuvakatsaus Axor Starck ShowerCollection. Tunnelmakuvia. Lehdistötiedote, elokuu 2009

Kuvakatsaus Axor Starck ShowerCollection. Tunnelmakuvia. Lehdistötiedote, elokuu 2009 Lehdistötiedote, elokuu 2009 Habitare-messut, Ahead!-designalue 9.-13.9.2009, Helsingin Messukeskus Halli 5, osasto B19 Kuvakatsaus Axor Starck ShowerCollection Tunnelmakuvia "Axor Starck ShowerCollection

Lisätiedot

TARVIKETIETO tammikuu 2013 voimassa 29.2.2015 asti korvaa RT X74/612-37855 1 (8)

TARVIKETIETO tammikuu 2013 voimassa 29.2.2015 asti korvaa RT X74/612-37855 1 (8) RT CAD -kirjastot TARVIKETIETO tammikuu 2013 voimassa 29.2.2015 asti korvaa RT X74/612-37855 1 (8) RT 38334 55 Talo 2000 612 Talo 90 X74 kylpyhuonevarusteet SfB Kylpyhuonevarusteet Smedbo AB Smedbo AB

Lisätiedot

HARMONINEN KOKONAISUUS SYNTYY PALA PALALTA.

HARMONINEN KOKONAISUUS SYNTYY PALA PALALTA. Axor Bouroullec LUOMISVAPAUS. Ranskalaiset Ronan ja Erwan Bouroullec kuuluvat kansainvälisen kalusteteollisuuden suosituimpiin suunnittelijoihin. Heidän fi losofi ansa: Esineiden on oltava käytössä joustavia.

Lisätiedot

Axor Starck ShowerCollection

Axor Starck ShowerCollection Axor Starck ShowerCollection Omaa rauhaa, turvallisuutta, helpotusta arkeen ja uutta energiaa näitä kaikkia voi saada omasta kylpyhuoneesta. Kylpyhuone on paikka, jossa ihminen voi kohdata itsensä rauhassa.

Lisätiedot

Axor Urquiola Awakening your Senses

Axor Urquiola Awakening your Senses Axor Urquiola Awakening your Senses Yksityinen asuinympäristömme heijastaa persoonallisuuttamme. Siinä yhdistyvät viehättävästi erilaiset tyylit ja esineet, muistot ja tunteet. Ajan myötä kaikki löytää

Lisätiedot

Be inspired by Danish Design. Tradition

Be inspired by Danish Design. Tradition Be inspired by Danish Design Tradition m o d e r n i s s a m u o d o s s a Perinteisen ja romanttisen tyylin innoittamat uudet yksiotteiset Tradition hanat ovat täydellinen esimerkki klassisesta tuotteesta

Lisätiedot

Pesualtaat. teknologia ja moderni muotoilu.

Pesualtaat. teknologia ja moderni muotoilu. Pesualtaat Olkoonpa altaasi valinnan lähtökohta säilytystilojen maksimointi, altaan helppohoitoisuus, ulkonäkö tai vaikka seinän rakenne, löytyy sinulle valikoimastamme sopiva ratkaisu. Runsas tuotevalikoimamme

Lisätiedot

Säilytysjärjestelmä kaikkiin tiloihin ja tarkoituksiin

Säilytysjärjestelmä kaikkiin tiloihin ja tarkoituksiin Säilytysjärjestelmä kaikkiin tiloihin ja tarkoituksiin Seisoo omillaan Seinään ei tarvitse porata reikiä ja se on tarpeeksi kestävä kannattelemaan melkein mitä ikinä pitääkin säilyttää. Mahdollisuudet

Lisätiedot

SMEDBO KYLPYHUONESARJAT 6-7 AIR 8-9 CABIN 10-11 HOME 12-13 HOUSE 14-15 LIVING 16-17 LOFT 18-19 MOON 20-25 OUTLINE 26-27 OUTLINE LITE 28-31 SIDELINE

SMEDBO KYLPYHUONESARJAT 6-7 AIR 8-9 CABIN 10-11 HOME 12-13 HOUSE 14-15 LIVING 16-17 LOFT 18-19 MOON 20-25 OUTLINE 26-27 OUTLINE LITE 28-31 SIDELINE 2010 FI SMEDBO KYLPYHUONESARJAT 6-7 AIR 8-9 CABIN 10-11 HOME 12-13 HOUSE 14-15 LIVING 16-17 LOFT 18-19 MOON 20-25 OUTLINE 26-27 OUTLINE LITE 28-31 SIDELINE 32-33 SPA 34-37 STUDIO 38-40 VILLA 41-43 XTRA

Lisätiedot

HINNASTO Suositushinnat kuluttajamyyntiin Hinnat ovat voimassa 1. tammikuuta 2011 alkaen

HINNASTO Suositushinnat kuluttajamyyntiin Hinnat ovat voimassa 1. tammikuuta 2011 alkaen HINNASTO Suositushinnat kuluttajamyyntiin Hinnat ovat voimassa 1. tammikuuta 2011 alkaen Emme vastaa painovirheistä SISÄLTÖ SUIHKUSETIT... 1 KEITTIÖHANAT... 6 TERMOSTAATTIHANAT SUIHKUUN & KYLPYYN... 7

Lisätiedot

RT Kylpyhuonevarusteet Smedbo AB

RT Kylpyhuonevarusteet Smedbo AB RT CAD -kirjastot Tuotetieto helmikuu 2015 korvaa RT X74/612-38334 1 (8) RT 38634 550 Talo 2000 612 Talo 90 X74 kylpyhuonevarusteet SfB Kylpyhuonevarusteet Smedbo AB Smedbo AB aloitti toimintansa 1967

Lisätiedot

Hansgrohe TÜV-tarkastetut suihkut NEW. Unica Comfort lisää turvallisuutta ja mukavuutta kylpyhuoneeseen

Hansgrohe TÜV-tarkastetut suihkut NEW. Unica Comfort lisää turvallisuutta ja mukavuutta kylpyhuoneeseen Hansgrohe TÜV-tarkastetut suihkut NEW Unica Comfort lisää turvallisuutta ja mukavuutta kylpyhuoneeseen Unica Comfort -suihkusetit Raindance Select S 120 -käsisuihku ja Unica Comfort -suihkutanko 1,10 m,

Lisätiedot

Be inspired by Danish Design R O W A N. The Noble Truth of Complexity

Be inspired by Danish Design R O W A N. The Noble Truth of Complexity Be inspired by Danish Design R O W A N The Noble Truth of Complexity k e i t t i ö MiniMAListista tyylikkyyttä ROWAN- hanasarjassa toteutuu täydellisesti Damixan perusajatus ja filosofia hanasuunnittelusta.

Lisätiedot

LAADUKKAAT SÄILYTYSRATKAISUT SINUN KOTIISI SINUN MITOILLASI

LAADUKKAAT SÄILYTYSRATKAISUT SINUN KOTIISI SINUN MITOILLASI LAADUKKAAT SÄILYTYSRATKAISUT SINUN KOTIISI SINUN MITOILLASI PYÖRÄSTÖLLÄ 25 VUODEN TAKUU! SUOMALAISTA KÄSITYÖTÄ Valmistamme omassa tehtaassamme Kauhajoella liukuovet ja kaapistot, joiden elinkaari kestää

Lisätiedot

bathroom Designer for your visions

bathroom Designer for your visions Designer visions for your bathroom JOKainen KYL- PYHUone tarvitsee UNELMAN Axor-tuotemerkin johtaja ja Hansgrohen perustajan pojanpoika Philippe Grohe yhdistää kansainvälisen designeliitin visionäärisen

Lisätiedot

Sisältö. Keittiöhanat. Tuotekatsaus. Teknologia

Sisältö. Keittiöhanat. Tuotekatsaus. Teknologia Sisältö Keittiöhanat Tuotekatsaus Teknologia Hansgrohe PuraVida... 04 Hansgrohe Metris... 10 Hansgrohe Talis... 16 Hansgrohe Focus... 20 Axor Starck... 28 Axor Citterio... 34 Axor Citterio M... 38 Axor

Lisätiedot

Tunnelmanlähde. Geberit Monolith

Tunnelmanlähde. Geberit Monolith Tunnelmanlähde. Geberit Monolith Ihmisille, joilla on luonnetta. Ja niille, jotka nauttivat hyvistä asioista. Haluatko vahvan, raikkaan tunteen uuteen kylpyhuoneeseesi. Geberit Monolith saniteettimoduuleilla

Lisätiedot

KOTI säilytys PYÖRÄSTÖLLÄ 25 VUODEN TAKUU! TÄYDELLINEN SÄILYTYSJÄRJESTELMÄ, JUURI NIIN KUIN HALUAT.

KOTI säilytys PYÖRÄSTÖLLÄ 25 VUODEN TAKUU! TÄYDELLINEN SÄILYTYSJÄRJESTELMÄ, JUURI NIIN KUIN HALUAT. KOTI säilytys PYÖRÄSTÖLLÄ 25 VUODEN TAKUU! TÄYDELLINEN SÄILYTYSJÄRJESTELMÄ, JUURI NIIN KUIN HALUAT. TEEMME YKSILÖLLISET KAAPISTOT MITTATILAUSTYÖNÄ OMIEN TARPEIDESI MUKAAN. PANOSTAMME HELPPOON JA VAIVATTOMAAN

Lisätiedot

SISÄLTÖ BRÄNDI MALLISTOT

SISÄLTÖ BRÄNDI MALLISTOT SISÄLTÖ BRÄNDI MALLISTOT Mikä tekee kylpyhuoneesta hyvän?... 04 Erilaiset Axor-tyylit... 06 AXORIN Suunnittelutiimi... 08 Making-of Axor Massaud... 12 Top of the World... 24 Axor Manufaktur... 30 Axor

Lisätiedot

Metris. Kaiken kokoisiin tiloihin.

Metris. Kaiken kokoisiin tiloihin. Metris Kaiken kokoisiin tiloihin. Metris. Hansgrohe Kuinka korkea on tarpeeksi korkea sinulle Löydä uusi Metris-tuotevalikoima. ComfortZone l/min 5,0 Vesi on olennainen osa jokapäiväistä olemassaoloamme.

Lisätiedot

Kylpyhuonevarusteet. Saippua-annostelijat. Wirginia ammeen tukikaiteet

Kylpyhuonevarusteet. Saippua-annostelijat. Wirginia ammeen tukikaiteet Kylpyhuonevarusteet - 19 - Kromattu teleskooppinen tp=kpl 3 suihkukulmahylly Totem 365.2 til.nro 365.2 - mitat: leveys 38 x korkeus 230-260 x syvyys 28 cm - neljä kromattua teräskoria - kaksi pientä ja

Lisätiedot

HELMIKUU 02/2019. Persoonallinen koti. lisähintaisilla valinnoilla

HELMIKUU 02/2019. Persoonallinen koti. lisähintaisilla valinnoilla HELMIKUU 02/2019 Persoonallinen koti lisähintaisilla valinnoilla Inspiroidu Materiaalit ja tilaratkaisut Luo uutta väreistä, pinnoista ja tunnelmista. Hio yksityiskohtia, tyylittele mieliväreillä ja erilaisilla

Lisätiedot

TYYLIKÄS, AJATON & TOIMIVA UUSI IDO ELEGANT KYLPYHUONEMALLISTO

TYYLIKÄS, AJATON & TOIMIVA UUSI IDO ELEGANT KYLPYHUONEMALLISTO TYYLIKÄS, AJATON & TOIMIVA UUSI IDO ELEGANT KYLPYHUONEMALLISTO 2017 TOIMIVA DESIGN ON AJATONTA Jokaisella on se jokin huonekalu, josta emme hevillä luopuisi. Toiset esineet vain kestävät aikaa paremmin

Lisätiedot

Kylpyhuonekalusteet. Kylpyhuone

Kylpyhuonekalusteet. Kylpyhuone Kylpyhuonekalusteet Kylpyhuone 1 Cello on upeita kokonaisuuksia Cello on raikas ja ajanhenkinen sisustuksen ja kotona viihtymisen merkki, joka tarjoaa upeita kokonaisuuksia ja inspiroivia ideoita suomalaiseen

Lisätiedot

Yksin ja kaksin. Yksin ja kaksin

Yksin ja kaksin. Yksin ja kaksin Yksin ja kaksin Asunto on lepoa varten. Toisinaan se on myös juhlatila, työhuone, piilopaikka, varasto, kohtaamispaikka tai pesä akkujen lataamista varten. Tyyli on tärkeää, mutta toimivuus ja sen takana

Lisätiedot

KEITTIÖ- JA KYLPYHUONEHANAT Varasto-ohjelma

KEITTIÖ- JA KYLPYHUONEHANAT Varasto-ohjelma KEITTIÖ- JA KYLPYHUONEHANAT Varasto-ohjelma Yritys Hansgrohe on toiminut kylpyhuoneteollisuuden pioneeryrityksenä jo 100 vuoden ajan. Tuotteidemme innovatiivisuus ja funktionaalisuus ilmenee täydellisenä

Lisätiedot

COMBINE. Combine 3. linjoja ja pehmeitä kaaria. Näyttävää materiaalien ja muotojen tasapainoa. Voit luoda oman pöytäsi. Täydellisen yhdistelmäsi.

COMBINE. Combine 3. linjoja ja pehmeitä kaaria. Näyttävää materiaalien ja muotojen tasapainoa. Voit luoda oman pöytäsi. Täydellisen yhdistelmäsi. COMBINE 2 Combine Combine 3 COMBINE Yhdistele. Ja valitse vapaasti. Etsi kaikkein sopivin sohvapöytä. Tilaan. Tehtävään. Ja tunnelmaan. Sijoittelu sohvan, jakkaran tai nojatuolin kanssa. Ryhmälle tai yksittäiselle

Lisätiedot

96 IDO Pesualtaat IDO PESUALTAAT SEINÄÄN KIINNITETTÄVÄT ALTAAT SIVUT

96 IDO Pesualtaat IDO PESUALTAAT SEINÄÄN KIINNITETTÄVÄT ALTAAT SIVUT IDO Pesualtaat IDO Pesualtaat 95 IDO PESUALTAAT OLIPA PESUALLAS MITEN ARKINEN KALUSTE TAHANSA, ME PYRIMME TÄYDELLISYYTEEN. ALTAAMME OVAT SUUNNITELTU SEKÄ ESTEETTISEKSI OSAKSI KYLPYHUONETTA ETTÄ KÄYTÄNNÖLLISEKSI

Lisätiedot

Sisältö. Keittiöhanat. Tuotekatsaus. Teknologia

Sisältö. Keittiöhanat. Tuotekatsaus. Teknologia Sisältö Keittiöhanat Hansgrohe Metris Select... 04 Hansgrohe Metris... 08 Hansgrohe PuraVida... 14 Hansgrohe Talis... 20 Hansgrohe Focus... 24 Axor Starck... 32 Axor Citterio... 38 Axor Citterio M... 42

Lisätiedot

MANDA -kylpyhuonesarja

MANDA -kylpyhuonesarja MANDA kylpyhuonesarja MANDAsaippuateline FH522 AI/AHO, valkoinen AI/JVA, 9 110 MANDA wcpaperiteline FH5 Pintakäsittelyt: hopeaanadisoitu AI/AHO, valkoinen AI/JVA, 35 Ø12 0 85 2 MANDA vara wcpaperiteline

Lisätiedot

OIKEA LÄMPÖ OIKEAAN PAIKKAAN

OIKEA LÄMPÖ OIKEAAN PAIKKAAN PURMO Rettig Lämpö Oy PL 16, Tupakankatu 68601 Pietarsaari, Suomi info@purmo.fi, www.purmo.fi Asiakirja on laadittu mahdollisimman huolellisesti. Sitä ei saa toisintaa edes osittain ilman Rettig ICC:n

Lisätiedot

Tunnelmanlähde. Geberit Monolith

Tunnelmanlähde. Geberit Monolith Tunnelmanlähde. Geberit Monolith Ihmisille, joilla on luonnetta. Ja niille, jotka nauttivat hyvistä asioista. Haluatko vahvan, raikkaan tunteen uuteen kylpyhuoneeseesi. Geberit Monolith -saniteettimoduuleilla

Lisätiedot

LILLÅNGEN OSTOAPU. -kylpyhuonekalusteet HOITO TURVALLISUUS

LILLÅNGEN OSTOAPU. -kylpyhuonekalusteet HOITO TURVALLISUUS OSTOAPU LILLÅNGEN -kylpyhuonekalusteet SUOMI HOITO Puhdista kalusteet veteen tai hankaavia ainesosia sisältämättömään pesuaineliuokseen kostutetulla liinalla. Kuivaa kuivalla liinalla. Vesiroiskeet tulee

Lisätiedot

Onko tilasi pieni? Ajattele suuria.

Onko tilasi pieni? Ajattele suuria. Onko tilasi pieni? Ajattele suuria. Älä anna pienten tilojen rajoittaa suuria unelmia Oikealla säilytysratkaisulla luot viihtyisän ja inspiroivan ympäristön pieniinkin tiloihin. elfa Utility Home on uusin

Lisätiedot

Puhtaat kaivot. Ratkaisuja suihkutiloihin.

Puhtaat kaivot. Ratkaisuja suihkutiloihin. Puhtaat kaivot. Ratkaisuja suihkutiloihin. Tasalattiasuihkujen suosio kasvaa. Yhä enemmän ja enemmän ihmiset haluavat saada avointa tilaa kylpyhuoneeseensa. Vähemmän esteitä - enemmän hyötyjä Tasalattiaiset

Lisätiedot

MAKING MODERN LIVING POSSIBLE. Feels like nothing else COMFORT CONTROLS

MAKING MODERN LIVING POSSIBLE. Feels like nothing else COMFORT CONTROLS MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Feels like nothing else COMFORT CONTROLS Tyylittele Danfoss X-tra Collection Danfoss X-tra Collection on kattava valikoima venttiilejä ja termostaatteja. Se on ainutlaatuinen

Lisätiedot

Ajaton klassikko. Tapiolan Aura Revontulentie 7, Espoo, Tapiola. Toimitila, joka säilyttää tyylinsä. Modernisti muuntautuva, ajattoman edustava.

Ajaton klassikko. Tapiolan Aura Revontulentie 7, Espoo, Tapiola. Toimitila, joka säilyttää tyylinsä. Modernisti muuntautuva, ajattoman edustava. Kiinteistö-Tapiola Oy Ajaton klassikko Toimitila, joka säilyttää tyylinsä. Modernisti muuntautuva, ajattoman edustava. Pääkonttoritason toimitila Tapiolassa jo tänään huomisen arvoalueella Tapiolan Aura

Lisätiedot

TINOS PAROS Designradiaattorien uusi standardi

TINOS PAROS Designradiaattorien uusi standardi esite tinos paros TINOS PAROS Designradiaattorien uusi standardi Asiakirja on laadittu mahdollisimman huolellisesti. Sitä ei saa toisintaa edes osittain ilman Rettig ICC:n nimenomaista kirjallista lupaa.

Lisätiedot

BLANCOSELECT. Uuden sukupolven ratkaisu jätteiden lajitteluun. Lisää keittiötuotteita

BLANCOSELECT. Uuden sukupolven ratkaisu jätteiden lajitteluun. Lisää keittiötuotteita BLANCOSELECT. Uuden sukupolven ratkaisu jätteiden lajitteluun. Lisää keittiötuotteita www.lapetek.com Toiminnallinen muotoilu, optimaalinen tilankäyttö, helppo puhdistaa. Uusi BLANCOSELECT. Täydellinen

Lisätiedot

Axor One A L L I N O N E T I E T O J A J A I N S P I R A A T I O T A A M M A T T I L A I S I L L E

Axor One A L L I N O N E T I E T O J A J A I N S P I R A A T I O T A A M M A T T I L A I S I L L E Axor One A L L I N O N E T I E T O J A J A I N S P I R A A T I O T A A M M A T T I L A I S I L L E Axor One 03 Axor One A L L I N O N E Axor One on suihkuohjelma, joka luo suoraviivaisuudellaan uudenlaisen

Lisätiedot

mielenkiintoisia uusia mahdollisuuksia

mielenkiintoisia uusia mahdollisuuksia Ajattele pystysuuntaisesti ja hämmästy mielenkiintoisia uusia mahdollisuuksia Tämä puoli YLÖS Testaa Vertical tyyliä Tyylikäs, persoonallinen ja ainutlaatuinen 2 Testaa Vertical tyyliä Valitsitpa täysin

Lisätiedot

Kampanja on voimassa 16. syyskuuta - 27. lokakuuta 2013. 575,- sh. 719,- Indigo 70/laguuni 895,- sh. 1256,-

Kampanja on voimassa 16. syyskuuta - 27. lokakuuta 2013. 575,- sh. 719,- Indigo 70/laguuni 895,- sh. 1256,- SYYSTARJOUKSET KYLPYHUONEESEEN Kampanja on voimassa 16. syyskuuta - 27. lokakuuta 2013. D-light 70 575,- sh. 719,- Indigo 70/laguuni 895,- sh. 1256,- INDIGO Monien suosikki Indigo osaa muuntautua. Sen

Lisätiedot

T E E T S U L A K S U N N E S A

T E E T S U L A K S U N N E S A ASENNUSKALUSTEET OLE YKSILÖLLINEN ME KAIKKI OLEMME YKSILÖLLISIÄ. ELÄMÄNTAPAMME, MAKUMME JA MIELTYMYKSEMME OVAT YKSILÖLLISIÄ. KODISSAMME YKSILÖLLISYYTEMME NÄKYY PARHAITEN. JOKAINEN BERKER KALUSTEPERHE

Lisätiedot

Be inspired by Danish Design FERN. Twist & Save - sinä valitset

Be inspired by Danish Design FERN. Twist & Save - sinä valitset Be inspired by Danish Design FERN Twist & Save - sinä valitset Päätä itse miten, missä ja paljonko haluat säästää vettä Veden säästäminen on helpointa aloittaa sieltä missä sitä eniten käytät, yleisimmin

Lisätiedot

Verhot ja verhotangot. Tee koti, jossa mieli lepää.

Verhot ja verhotangot. Tee koti, jossa mieli lepää. Verhot ja verhotangot Tee koti, jossa mieli lepää. TEE KOTI, JOSSA MIELI LEPÄÄ. Mitä Cello on? Cello on raikas ja ajanhenkinen sisustuksen ja kotona viihtymisen merkki, joka tarjoaa upeita kokonaisuuksia

Lisätiedot

Mora Rexx Collection. Mora Rexx - Keittiö 06-11. Mora Rexx - Kylpyhuone 12-17. Tuotevalikoima 18 02-03

Mora Rexx Collection. Mora Rexx - Keittiö 06-11. Mora Rexx - Kylpyhuone 12-17. Tuotevalikoima 18 02-03 Mora Rexx Collection Maanviljelijän elämä 1700-luvun Ruotsissa ei ollut ruusuilla tanssimista. Päivittäisessä elämässä oli yritettävä mukautua ailahtelevan luonnon vaatimuksiin. Parin päivän sade tai petollinen

Lisätiedot

KYLPYHUONEVALINNAT AS OY TALOYHTIÖ

KYLPYHUONEVALINNAT AS OY TALOYHTIÖ KYLPYHUONEVALINNAT AS OY TALOYHTIÖ UNELMIESI KYLPYHUONE? Kylpyhuone jossa kaikki on ulottuvilla, mutta mikään ei ole tiellä. Kaikkea on kylliksi, Tähän esitteeseen on koottu As Oy Taloyhtiön laattaja kalustevaihtoehdot.

Lisätiedot

Tervetuloa WIŚNIOWSKI -ovimaailmaan

Tervetuloa WIŚNIOWSKI -ovimaailmaan Ovi WIŚNIOWSKI Tervetuloa WIŚNIOWSKI -ovimaailmaan Meidän takanamme on 25 vuoden tuotantohistoriaa. WIŚNIOWSKI -nimi on peräisin yrityksen perustajalta ja omistajalta Andrzej Wiśniowskilta. Hänen haaveensa

Lisätiedot

trend tuotetiedot ja hinnat TASOALLAS Allaskaapin hintaan sisältyy valkoinen tasoallas. Pisarareunus

trend tuotetiedot ja hinnat TASOALLAS Allaskaapin hintaan sisältyy valkoinen tasoallas. Pisarareunus trend VAKIOväriT tuotetiedot ja hinnat TOIMITUSSISÄLTÖ Valkoinen 01* ovat kosteudenkestävää maalattua MDF-kuitulevyä. Rungot ovat kosteudenkestävää melamiinipäällystettyä TASOALLAS Allaskaapin hintaan

Lisätiedot

Axor Bouroullec Tietoa ja inspiraatiota ammattilaisille

Axor Bouroullec Tietoa ja inspiraatiota ammattilaisille Axor Bouroullec Tietoa ja inspiraatiota ammattilaisille s i s ä lt Ö 04 Mallisto 08 käsite 14 suunnittelu ja toteutus 28 inspiraatiota kylpyhuoneeseen 39 tuotekatsaus Axor Bouroullec todella yksilöllisiin

Lisätiedot

Tyylikästä tilan hallintaa

Tyylikästä tilan hallintaa Tyylikästä tilan hallintaa Säilytysjärjestelmät mittojesi mukaan www.iskukeittiot.fi Modernit tarpeet ja halu uudistaa suomalaista sisustusta. Isku Keittiöissä. Miksi komeron pitäisi näyttää komerolta?

Lisätiedot

Säilytystilaa kodin kaikkiin tiloihin.

Säilytystilaa kodin kaikkiin tiloihin. Ideakuvastosta saat vinkkeä miten voit rakentaa kodin säilytystilat toimiviksi ja ilmeeltään yhtenäisiksi. Mitä pienempi asunto, sitä tärkeämpää on osata ottaa kaikki tila käyttöön. Mallisto on erittäin

Lisätiedot

Säilytystilaa kodin kaikkiin tiloihin.

Säilytystilaa kodin kaikkiin tiloihin. Ideakuvastosta saat vinkkeä miten voit rakentaa kodin säilytystilat toimiviksi ja ilmeeltään yhtenäisiksi. Mitä pienempi asunto, sitä tärkeämpää on osata ottaa kaikki tila käyttöön. Mallisto on erittäin

Lisätiedot

Sisustusvalinnat Penthouse-kodit

Sisustusvalinnat Penthouse-kodit AINOALAATUISTA ELÄMÄÄ Sisustusvalinnat Penthouse-kodit As Oy Espoon Kuunkiertymä As Oy Espoon Valkean Virittäjä Kuva: taiteilijan näkemys Penthouse-kodin terassista Tapiolan Kirjokansi Kirjokannen kaikissa

Lisätiedot

Vesikiertoiset ja sähkötoimiset pyyhekuivaimet KUIVAA. LÄMMITTÄÄ. SISUSTAA.

Vesikiertoiset ja sähkötoimiset pyyhekuivaimet KUIVAA. LÄMMITTÄÄ. SISUSTAA. Vesikiertoiset ja sähkötoimiset pyyhekuivaimet KUIVAA. LÄMMITTÄÄ. SISUSTAA. www.sentakia.com 6/2016 LC-kuivaimet Materiaali: kromattu messinkiputki Saatavana tilauksesta myös RAL-väreissä Soveltuu käytettäväksi

Lisätiedot

VATTUNIEMENRANTA 4. Asunto Oy Helsingin Lauttasaarenranta Sisustusmateriaalien esitys SISUSTUSMATERIAALIT

VATTUNIEMENRANTA 4. Asunto Oy Helsingin Lauttasaarenranta Sisustusmateriaalien esitys SISUSTUSMATERIAALIT VATTUNIEMENRANTA 4 Asunto Oy Helsingin Lauttasaarenranta Sisustusmateriaalien esitys SISUSTUSMATERIAALIT SISÄLLYSLUETTELO Asunto Oy Helsingin Lauttasaarenranta Sisustusmateriaalien esitys 1 KEITTIÖT JA

Lisätiedot

KYLPYHUONERAKKAUTTA -KAMPANJAVIIKOT! FORMA SÄÄSTÄ 243 ENTRE BAS SUIHKUNURKKA KYLPYHUONEKALUSTESETTI PYYHEKUIVAIN

KYLPYHUONERAKKAUTTA -KAMPANJAVIIKOT! FORMA SÄÄSTÄ 243 ENTRE BAS SUIHKUNURKKA KYLPYHUONEKALUSTESETTI PYYHEKUIVAIN KYLPYHUONERAKKAUTTA -KAMPANJAVIIKOT! FORMA KYLPYHUONEKALUSTESETTI SÄÄSTÄ 300 Esim. Forma-alaosa 60x35 valkoinen, 2 laatikolla. Fjord-pesuallas. Peili 60 cm. Lue lisää s. 4. ENTRE SUIHKUNURKKA SÄÄSTÄ 243

Lisätiedot

Vuoden 2017 uutuuksista esittelemme Blanco Pleon -allasperheen, joka on markkinoiden tilavin 1-altaisten allasmallisto.

Vuoden 2017 uutuuksista esittelemme Blanco Pleon -allasperheen, joka on markkinoiden tilavin 1-altaisten allasmallisto. Jos et pysty lukem aan tätä viestiä, klikkaa tästä Hei, Uudet Lapetek-hanat ovat nyt saatavissa. Valikoiman lähtökohtana on ollut suunnitella tyylikäs ja ajaton hanamallisto, joka sopii yhteen suosituimpien

Lisätiedot

berker-asennuskalusteet 2019 Innovaatio ja räätälöinti

berker-asennuskalusteet 2019 Innovaatio ja räätälöinti berker-asennuskalusteet 2019 Innovaatio ja räätälöinti Innovaatio Tervetuloa tulevaisuuteen! Kytkimet eivät ole enää pitkään aikaan olleet pelkkiä toiminnallisia esineitä, vaan niissä on nykyään myös esteettistä

Lisätiedot

Index 01 Keittiö 02 Kylpyhuone 03 Suihkut 04 Lisätarvikkeet

Index 01 Keittiö 02 Kylpyhuone 03 Suihkut 04 Lisätarvikkeet 01 Kök Index 01 02 03 04 11 Korkeaa laatua ja luovaa muotoilua edulliseen hintaan. Idea saattaa kuulostaa mainoslauseelta, mutta tämä yksinkertainen periaate on meidän keittiö- ja kylpyhuonehanojemme menestyksen

Lisätiedot

customized Perfection HighLine

customized Perfection HighLine customized Perfection HighLine Custom Custom kehyksellä. HighLine UNIDRAIN Unidrain merkitsee joustavaa uudisajattelua ja tyylikästä muotoilua. Unidrain siirsi ensimmäisenä lattiakaivon aivan seinän viereen

Lisätiedot

Z-hylly Kaikki näkyvästi esillä! Takaa tuotteiden joustavan esillepanon.

Z-hylly Kaikki näkyvästi esillä! Takaa tuotteiden joustavan esillepanon. Z-hylly Kaikki näkyvästi esillä! Takaa tuotteiden joustavan esillepanon. KESSEBÖHMERIN Z-HYLLY Zby Kesseböhmer TUOTTEIDEN NÄKYVÄ JA JOUSTAVA ESILLEPANO Z-hylly: kätevä monitaituri. Z-hylly vie vähän tilaa

Lisätiedot

RATKAISUJA SUIHKUTILOIHIN PUHTAAT KAIVOT

RATKAISUJA SUIHKUTILOIHIN PUHTAAT KAIVOT RATKAISUJA SUIHKUTIOIHIN PUHTAAT KAIVOT TASAATTIAISTEN SUIHKUJEN SUOSIO KASVAA Yhä enemmän ja enemmän ihmiset haluavat saada avointa tilaa kylpyhuoneeseensa. Tasalattiasuihkuille tarkoitetut järjestelmämme

Lisätiedot

ABLOY VÄRIT JA PINTAMATERIAALIT

ABLOY VÄRIT JA PINTAMATERIAALIT ABLOY VÄRIT JA PINTAMATERIAALIT VIIMEISTELE KOKONAISUUS ABLOY VÄREILLÄ JA PINTAMATERIAALEILLA Oviympäristön ratkaisut ovat osa näkyvää sisustuskokonaisuutta. Koska tyyli syntyy yksityiskohdista, Abloy

Lisätiedot

Minimalistinen, helppohoitoinen muotoilu Yhteensopiva Triomontasennustelineen

Minimalistinen, helppohoitoinen muotoilu Yhteensopiva Triomontasennustelineen NYHET! Hygienic Flush gör det barnsligt enkelt att hålla rent. Hygienic Flush TEKEE PUHTAANAPIDOSTA HELPPOA UUTUUS! hygienic flush YKSINKERTAISEMMIN PUHDASTA FIKSUMMAN HUUHTELUN ANSIOSTA Hygienic Flush

Lisätiedot

Hansgrohe esite ammattilaisille. Suunnittelu ja asennus. Tyyliä ja toimivuutta: uusi Hansgrohe Ecostat Select

Hansgrohe esite ammattilaisille. Suunnittelu ja asennus. Tyyliä ja toimivuutta: uusi Hansgrohe Ecostat Select Hansgrohe esite ammattilaisille Suunnittelu ja asennus Tyyliä ja toimivuutta: uusi Hansgrohe Puhdasta suihkunautintoa hienoimmillaan. Raindance Select Showerpipe 360 Paras tapa nauttia vedestä. Suhtaudumme

Lisätiedot

Uuden sukupolven tulisijat Linnatuli-takkamallisto 2009

Uuden sukupolven tulisijat Linnatuli-takkamallisto 2009 Uuden sukupolven tulisijat Linnatuli-takkamallisto 2009 www.linnatuli.fi Linnatuli helppo, kestävä ja tyylikäs tulisija Modernista perinteiseen Juhana Laatta: Ruoko pähkinänruskea viivapinta Luukku: Antiikkikupari

Lisätiedot

Giran älykäs rakennustekniikka. www.gira.com

Giran älykäs rakennustekniikka. www.gira.com Giran älykäs rakennustekniikka www.gira.com Hakemisto Gira Tietoa yrityksestä 4 5 Gira kalustevalikoima 6 31 Gira Standard 55 6 Gira E2 8 Gira Event 10 Gira Event Opaque 12 Gira Event Clear 14 Gira Esprit

Lisätiedot

NOVA PRO SCALA. (ital. suora, suorakulmainen)

NOVA PRO SCALA. (ital. suora, suorakulmainen) NOVA PRO SCALA (ital. suora, suorakulmainen) SELKEÄ. AJATON. Nova Scala on uusi upea laatikostoratkaisu joka on saanut inspiraation suorista kulmista. Nova Pro Scala liukuu äänettömästi, avautuu kevyesti

Lisätiedot

Axor Starck Organic. your. your Heart

Axor Starck Organic. your. your Heart Axor Starck Organic Fo l l o w your H e a d a n d your Heart Tämän esitteen QR-koodeilla löydät videoita, haastatteluja, sovelluksia ja paljon muuta. Lataa älypuhelimeesi QR-koodinlukija, lue koodi ja

Lisätiedot

Geberit Duofix. Erikoiselementit

Geberit Duofix. Erikoiselementit Geberit Duofix Erikoiselementit 1. huhtikuu 213 Asennuselementtien käyttö Yleiset edut Helppo ratkaisu Käytetään, kun halutaan seinään kiinnitetty WC-istuin. Asennetaan seinään ja viimeistellään pintamateriaalilla.

Lisätiedot

OPTIMA TOIMISTOT PALVELUTALOT

OPTIMA TOIMISTOT PALVELUTALOT Optima OPTIMA ASUINRAKENNUKSET TOIMISTOT PALVELUTALOT JULKISET RAKENNUKSET KORIMALLEJA HENKILÖMÄÄRÄ KORIN SISUSTUSMATERIAALEJA 3 4-26 henkilöä 14 Nykyaikaisten hissien tulee olla monikäyttöisiä ja ener

Lisätiedot

gryning kalusteet kalusteet gryning

gryning kalusteet kalusteet gryning Gryning kalusteessa saat modernin klassillisen tyylin. Yksitysikohdat jotka yhdistävät klassilliset ja uudenaikaisen hienot linjat. Kauniit ja aidot materiaalit yhdistetään tarkoin valittuihin yksityiskohtiin.

Lisätiedot

SISUSTUS ASUNTO OY GUNILLANKARTANO SISUSTUSVAIHTOEHDOT

SISUSTUS ASUNTO OY GUNILLANKARTANO SISUSTUSVAIHTOEHDOT SISUSTUS ASUNTO OY GUNILLANKARTANO SISUSTUSVAIHTOEHDOT 1 2 Sisustaminen on parhaimmillaan toiveiden, tarpeiden ja luovuuden toteuttamista. Asunto Oy Gunillankartanon harkitut sisustusvaihtoehdot Rakennuskartion

Lisätiedot

HONKA LEHMUSKUJA 160 m 2 l 180 m 2

HONKA LEHMUSKUJA 160 m 2 l 180 m 2 HONKA LEHMUSKUJA 160 m 2 l 180 m 2 TUNNELMAA JA KODIKKUUTTA modernilla tavalla Lehmuskuja on suunniteltu sinulle, joka haluat kodiltasi toimivuutta sekä klassisia yksityiskohtia kuten ruutuikkunoita ja

Lisätiedot

AINUTLAATUINEN TUOLIPERHE

AINUTLAATUINEN TUOLIPERHE EMBRACE Embrace 3 EMBRACE Valmistaudu halaukseen, jonka sinulle antaa Embrace. Uudentyyppinen tuoli. Muotoiltu huolella ja harkiten. Tunteella. Ei ainoastaan erilaisiin kokouksiin, vaan myös vieraiden

Lisätiedot

Koti kattojen yllä...

Koti kattojen yllä... Koti kattojen yllä... Koti kattojen yllä... Upeat ullakkoasunnot parhaimmalla paikalla Helsingin Kruununhaassa Kirkkokatu 5 A 51, Helsinki Ylellinen ullakoasunto Helsingin parhaalla paikalla Kruununhaassa.

Lisätiedot

Tuote-ehdotuksia projekteihin

Tuote-ehdotuksia projekteihin Tuote-ehdotuksia projekteihin 2019 Kokonaisuu s 1 = Ve tt ä sää s t ä vä r atkaisu suositushinna t yht eensä noin 697 al v 0 % Pes u a lla s h a n a Focus 70 Bidette pesuallashana ilman pohjaventtiiliä.

Lisätiedot

BATHROOM DESIGNER FOR YOUR VISIONS

BATHROOM DESIGNER FOR YOUR VISIONS DESIGNER VISIONS FOR YOUR BATHROOM SISÄLTÖ BRÄNDI MALLISTOT Mikä tekee kylpyhuoneesta hyvän?... 06 Erilaiset Axor-tyylit... 08 Axor-suunnittelijat... 10 Making-of Axor Massaud... 12 Top of the World...

Lisätiedot

LINJASANEERAUS As Oy Westendin Tornit

LINJASANEERAUS As Oy Westendin Tornit LINJASANEERAUS As Oy Westendin Tornit 1. KPH TYYPIT Tyypit ja sijainnit ja P ja P Vaihtoehtoiset ratkaisut 2. KPH/WCKALUSTEET 3. KEITTIÖ Eero Jukkola Perusparannussuunnittelu Leo Osara Oy L U MU JK 3 4

Lisätiedot

MUODON JA TOIMINTOJEN EDELLÄKÄVIJÄ. Uudet Talis -kylpyhuonehanat nyt varustettu myös Select -teknogialla.

MUODON JA TOIMINTOJEN EDELLÄKÄVIJÄ. Uudet Talis -kylpyhuonehanat nyt varustettu myös Select -teknogialla. MUODON JA TOIMINTOJEN EDELLÄKÄVIJÄ. Uudet Talis -kylpyhuonehanat nyt varustettu myös Select -teknogialla. Talis Design-historia ENSILUOKKAINEN INNOVAATIO. KORKEALAATUISTA MUOTOILUA. Hansgrohe ja Phoenix

Lisätiedot

OSAKSI LUONTOA SMART LUCIA ON AIKA LUODA TOISENLAISIA MUISTOJA

OSAKSI LUONTOA SMART LUCIA ON AIKA LUODA TOISENLAISIA MUISTOJA OSAKSI LUONTOA SMART LUCIA ON AIKA LUODA TOISENLAISIA MUISTOJA SMART LUCIA OSAKSI LUONTOA Jokainen Smart Lucia on ainutlaatuinen. Smart Lucia, jossa moderni lasityö ja luonnon estetiikka yhdistyvät, on

Lisätiedot

Vesikiertoiset ja sähkötoimiset pyyhekuivaimet. LÄMPÖÄ JA VETTÄ

Vesikiertoiset ja sähkötoimiset pyyhekuivaimet.  LÄMPÖÄ JA VETTÄ Vesikiertoiset ja sähkötoimiset pyyhekuivaimet www.sentakia.com LÄMPÖÄ JA VETTÄ 3/2017 LC-kuivaimet Materiaali: kromattu messinkiputki Saatavana tilauksesta myös RAL-väreissä Soveltuu käytettäväksi sekä

Lisätiedot

RK-hanke Degerö PRIMAPLAN OY INSINÖÖRITOIMISTO HUOTILA OY ARKKITEHTITOIMISTO FOGEL-MICHAEL OY SÄHKÖSUUNNITTELU ELBOX OY RI-KONSULTIT OY

RK-hanke Degerö PRIMAPLAN OY INSINÖÖRITOIMISTO HUOTILA OY ARKKITEHTITOIMISTO FOGEL-MICHAEL OY SÄHKÖSUUNNITTELU ELBOX OY RI-KONSULTIT OY 12 RK-hanke Degerö PRIMAPLAN OY INSINÖÖRITOIMISTO HUOTILA OY ARKKITEHTITOIMISTO FOGEL-MICHAEL OY SÄHKÖSUUNNITTELU ELBOX OY RI-KONSULTIT OY 2 Linjasaneeraus asunnoissa ARKFM OY 3 Mitä kylpyhuoneessa tapahtuu?

Lisätiedot

Palvelulasikko AIDA. Monipuolinen palvelulasikko leipomotuotteille

Palvelulasikko AIDA. Monipuolinen palvelulasikko leipomotuotteille Palvelulasikko AIDA Monipuolinen palvelulasikko leipomotuotteille Aida 2/3 Kasvata myyntiä näyttävällä lasikolla Aida on innovatiivinen palvelulasikkomallisto, jossa muotoilu yhdistyy toimivuuteen ja viimeisin

Lisätiedot

Hotellin asiakasliikenne ja kannattavuus

Hotellin asiakasliikenne ja kannattavuus Mirja Rautiainen - Mika Siiskonen Hotellin asiakasliikenne ja kannattavuus HARJOITUSTEHTÄVIÄ LUKU 3: Hotellin tuotteet http://webd.savonia.fi/home/sasiimi/julkaisut KYSYMYKSIÄ KIRJASTA 1. Millaiset tekijät

Lisätiedot

Hyvä olo löytyy suihkun alta. Kaatosade, sadekuuro, pisaroiden. Enemmän iloa suihkuun. Suurempi suihkunautinto sekoittamalla ilmaa veden joukkoon

Hyvä olo löytyy suihkun alta. Kaatosade, sadekuuro, pisaroiden. Enemmän iloa suihkuun. Suurempi suihkunautinto sekoittamalla ilmaa veden joukkoon Suihkujärjestelmät Hyvä olo löytyy suihkun alta. Kaatosade, sadekuuro, pisaroiden leikki On olemassa paljon nimiä sille, mitä Hansgrohen suihkun alla voi kokea. Ja koska suihkun koko lisää suihkun nautittavuutta,

Lisätiedot

CIBES ONE TYYLIKÄS PORRASHISSI

CIBES ONE TYYLIKÄS PORRASHISSI CIBES ONE TYYLIKÄS PORRASHISSI 2 SISÄLTÖ 4 CIBES ONE Sen elegantti muotoilu sulautuu hienosti sisustukseesi. 6 Sopii erinomaisesti jyrkkiin ja ahtaisiin portaikkoihin ONE toimii kätevästi jyrkässä nousussa

Lisätiedot

EUROCUCINA 2014, Milano

EUROCUCINA 2014, Milano Milanon Eurocucinakeittiömessut ovat Euroopan suurin keittiömessutapahtuma. Messut ovat tärkeä foorumi uusien keittiötrendien esille tuojana. EUROCUCINA 2014, Milano Vuoden 2014 messuilla näytteilleasettajia

Lisätiedot