Alcoa. Vanteet, joihin voitte luottaa

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Alcoa. Vanteet, joihin voitte luottaa"

Transkriptio

1 Alcoa Vanteet, joihin voitte luottaa

2 Alcoa, yhteistyökumppaninne vuodesta 1948 Jo yli 125 vuoden ajan Alcoa on kasvanut ja kehittynyt, mistä voimme kiittää innovaatioperinnettämme ja työlleen omistautunutta henkilökuntaamme. Keksimme markkinat tuotteillemme ja olemme rakentaneet yhtiötämme vastataksemme asiakkaidemme tarpeisiin Charles Martin Hall teki ensimmäiset pienet alumiinipallot, jotka johtivat Alcoan perustamiseen vuonna Tänä päivänä yhtiö on maailman johtava alumiinintuottaja. Alcoa keksii ensimmäisen taotusta alumiinista valmistetun kuormaauton vanteen. Alcoa tuo markkinoille ensimmäiset alumiinivanteet Euroopassa.

3 Alcoa myy ensimmäiset, XBR -teknologiapohjaiset Dura-Bright -vanteet Euroopassa. 2013: Alcoa lanseeraa seuraavan sukupolven Dura-Bright EVO wheels Euroopassa.

4 Kun asiakkaamme ensimmäisen kerran ostavat Alcoa-vanteet, siihen on joku erityinen syy: painonsäästö, vertaansa vailla oleva taottu kestävyys, upea ulkonäkö tai helppohoitoisuus. Kun heillä on vanteet käytössä, he huomaavat muita etuja, jotka innostavat valitsemaan Alcoa-vanteet. Nämä edut koostuvat pienemmästä polttoaineen kulutuksesta, jarrujen ja jousituksen pitemmästä käyttöiästä ja renkaiden kulutuksen pienenemisestä ajomukavuuden lisääntymiseen. Asiakkaat tietävät, että Alcoa ymmärtää heidän alansa vaatimukset ja he luottavat meihin innovatiivisten ratkaisujen kehittäjänä.

5 Teemme työtä ansaitaksemme luottamuksenne, joka päivä Painon säästämiseksi tilaamme kaikki uudet säiliöautomme ja irtolastiperävaunumme samoin kuin kuorma-automme Alcoa-vanteilla. Ylimääräinen hyötylasti lisää merkittävästi yhtiön tuottoa, vuosi toisensa jälkeen. Vanteiden puhdas imago ja helppohoitoisuus ovat lisäetu. Kaikissa ajoneuvoissamme on Alcoa Dura-Bright -vanteet, koska huolto on vaivatonta ja ne säilyttävät kiiltonsa jopa satojen pesukertojen ja tuhansien ajokilometrien jälkeen. Etsimme vanteita, joiden käyttöikä on pitempi, koska operoimme ääriolosuhteissa. Keräämme maitoa tiloilta, jotka sijaitsevat kuoppaisten ja mutkaisten teiden varrella. Alcoa Dura-Flange -vanteet ovat meille sopiva ratkaisu. Peter Provoost Teknisen huollon johtaja, Van Opdorp Transportgroep Jo Van Moer - Van Moer -konsernin omistaja Luc Soenen Milcobel-meijerituotetehtaan autonkuljettaja

6 Teidän etunne, meidän sitoumuksemme Alcoa-vanteet on taottu yhdestä alumiiniharkosta. Ne läpäisevät ankarimmatkin testit. Siksi Alcoa myöntää vanteille viiden vuoden takuun ilman kilometrirajoitusta. Teräsvanteisiin verrattuna ne ovat: * Kevyemmät painonsäästö jopa 42 % vannetta kohti, rengaskoosta riippuen kg:n painonsäästö kuorma-auto/ perävaunu -yhdistelmää kohti enemmän hyötylastia lisääntynyt ajomukavuus Ympäristöystävällisemmät alumiini on 100-prosenttisesti kierrätyskelpoista pienemmän painon ja polttoaineenkulutuksen ansiosta vähemmän CO²-päästöjä * Lisätietoja löydät Alcoa Asiaa ja numerotietoja -esitteestä. Kestävämmät vertaansa vailla oleva taottu lujuus 4 kertaa kestävämmät kuin teräs eivät ruostu Kustannuksia säästävät pienempi polttoaineen kulutus parempi lämmön haihdutus pienempi renkaiden kuluminen pitempi jarrujen käyttöikä pitempi jousituksen kestoaika ei uudelleen maalausta eikä pölykapseleita pitempi käyttöikä (jopa 20 vuotta) Edustava ulkonäkö Alcoa-alumiinivanteet lisäävät huomattavasti ajoneuvojenne näyttävyyttä. Vahva myyntiverkosto ja after sales -tuki. Vain Alcoa-vanteita valmistetaan Euroopassa ja ne ovat saatavana lyhyellä toimitusajalla kaikille kuorma-autojen, perävaunujen ja bussien valmistajille. Jälkimarkkinoista Alcoa huolehtii pitämällä riittävää varastoa, josta toimitukset lähtevät asiakkaille kunkin maan laajan jälleenmyyjäverkoston kautta. Myyntiedustajamme ovat vain puhelinsoiton päässä. Yhteystiedot löytyvät osoitteesta www. alcoawheels.com.

7

8

9 Alcoa-vanteet soveltuvat toimialallenne Taotusta alumiinista valmistettuja Alcoa-vanteita on saatavana kaikkiin hyötyajoneuvoihin: kuorma-autoihin, linja-autoihin ja kaupunkibusseihin. Säiliöautot Säiliöautot ovat ajoneuvoryhmä, jolle paino on merkittävä tekijä, ja Alcoa-vanteisiin tehty sijoitus voidaan saada takaisin tuottona 1 2 vuodessa. Taontaprosessin ansiosta Alcoa-vanteet ovat äärimmäisen vahvat ja kestävät kolhuja. Tämä on arvokas ominaisuus, kun kuljetetaan vaarallisia lasteja. Nestemäisten elintarvikkeiden kuljetuksessa puhdas imago on välttämätön. Säiliöperävaunut ovat kalliita ja niiden käyttöikä on yli 15 vuotta. Alcoa-vanteiden tiedetään myös kestävän yhtä pitkään. Kiinteä irtolasti Kuljetattepa viljaa, perunoita tai sokerijuurikkaita, hyötylastin määrä kasvaa noin 250 kg:lla, kun käytätte Alcoa-vanteita. Tämä tietää lisätuloa jokaista ajomatkaa kohden. Konttialusta Konttialustan paino on tärkeä tekijä kuljetettaessa säiliö- tai irtolastikontteja. Rakennustyömaakuljetukset Rakennusalalla viisi päivittäistä ajomatkaa ei ole poikkeuksellista. Kuvitelkaa, että voitte lastata joka kerralla 250 ylimääräistä kiloa kokonaismäärä päivässä on noin 1250 kg. Sijoitus saadaan nopeasti takaisin tuottona. Kaiken lisäksi Alcoa-vanteet ovat 4 kertaa kestävämmät kuin teräsvanteet ja ne kestävät kolhuja erittäin hyvin, minkä ansiosta ne sopivat erinomaisesti rakennustyömaa-ajoneuvoihin. Kappaletavarakuljetukset Yleisluonteista lastia kuljettavat liikennöitsijät tilaavat ajoneuvonsa Alcoa-vanteilla pienemmän polttoaineenkulutuksen takia. Ulkonäkö on myös tärkeä seikka tällä ryhmälle. Ajoneuvot ovat kuljetusliikkeen käyntikortti, joten niiden on näytettävä mahdollisimman edustavilta. Kiiltävät Alcoa-vanteet antavat ajoneuvoillenne tyylikkyyttä. Kunnalliset ajoneuvot Tänä päivänä Alcoa-vanteet ovat myös useiden kaupunkien ensimmäinen valinta jäteautoihin, paloautoihin jne Kylmäkuljetukset Pakasteiden kuljetuksessa painolla on merkittävä rooli. Jopa sellaisten tuotteiden kuljetuksiin kuin hedelmät, vihannekset ja kukat, joiden kohdalla paino ei ole tärkein tekijä, liikennöitsijät valitsevat Alcoa-vanteet niiden puhtaan imagon vuoksi. Kaupunkibussit ja linja-autot Alcoa-vanteet ovat suosittu valinta busseihin, ei ainoastaan painonsäästösyistä vaan myös tyylikkään ulkonäkönsä vuoksi. Kun ajoneuvossa on Alcoavanteet, ei tarvita pölykapseleita, jotka usein katoavat ja joiden uusiminen on kallista. Erityisen suosittuja busseissa ovat helposti puhdistettavat Dura-Bright vanteet. Kasvava joukko eurooppalaisia kaupunkeja tilaa kaupunkibussinsa Alcoa-vanteilla. Muut Muilla aloilla, kuten esim. kaivoksissa ja puutavarakuljetuksissa Alcoa-vanteita käytetään kaikkein vaativimmissa ääriolosuhteissa. Painonsäästö, vahvuus ja kolhujen kesto ovat avaintekijöitä.

10 Alcoassa tavoittelemme aina parasta, mikä perustuu yli 125 vuoden kokemukseen ja innovaatioihin. Kuuntelemme asiakkaidemme tarpeita ja tarjoamme niitä vastaavia ratkaisuja. Tutustukaa muutamiin tuotteisiimme!

11 Innovatiivisia ratkaisuja Alcoan FrontRunner -vanne. Näyttävän vankka. Saatavana 120 ja 135 mm:n offsetilla. Sopii myös perävaunuakseleihin. Kevytkuorma-autojen ja perävaunujen Alcoa-vanteet Tarjoamme laajan valikoiman kuorma-auto- ja perävaunuvanteita kokoa 17.5 ja Alcoan 22.5 x vetoakselin vanne Seuraamme kuljetusalan uusia trendejä. Alcoan Dura-Bright EVO wheel Helppohoitoinen. Ainoa pintakäsittely, joka puhdistuu vedellä ja saippualla. Alcoan Dura-Flange -vanne Pitempi käyttöikä ääriolosuhteissa. Alcoan WorkHorse -vanne Soveltuu rakennustyömaa-ajoneuvoihin ja kuljetuksiin, joissa tarvitaan suurempaa kantavuusluokitusta.

12 ALCOA WHEEL PRODUCTS EUROPE Industrieweg 135 B-3583 PAAL, Belgia Puh. +32 (0) Faksi +32 (0) Finnsih - September 2013 / Kreikka syyskuu 2013

Yllättääkö tämä talvi. Sinut? www.vianor.fi. Luota ammattilaisiin!

Yllättääkö tämä talvi. Sinut? www.vianor.fi. Luota ammattilaisiin! Yllättääkö tämä talvi Sinut? 2 2011 Vianorin LEHTI TEIDEN KULJETTAJILLE www.vianor.fi Luota ammattilaisiin! Auttaako hyvä rengas jaksamaan työssä? 8 HAnnu Riihelä vaihtaa vapaalle 6 16 Liity myvianor-palveluun!

Lisätiedot

VALITSE PARAS AKKU. Kaiken takana on

VALITSE PARAS AKKU. Kaiken takana on VALITSE PARAS AKKU Kaiken takana on AJONEUVOAKKUJEN suositustaulukko 2014 / 2015 VARTA ON LUOTTAMUKSEN ARVOINEN Elämä on jatkuvaa liikettä. Missä tahansa ajatkin, VARTA-akut huolehtivat virtatarpeestasi.

Lisätiedot

Nesteytetty maakaasu.

Nesteytetty maakaasu. Nesteytetty maakaasu Uusi tekniikka avaa uusia markkinoita. Nesteytetty maakaasu. 2 Nesteytetty maakaasu Nesteytetty maakaasu 3 Nesteytetty maakaasu - LNG. Turvallinen ja ympäristöystävällinen energialähde.

Lisätiedot

Alcoa-vanteiden huolto-opas. Eurooppa, tammikuu 2010

Alcoa-vanteiden huolto-opas. Eurooppa, tammikuu 2010 Alcoa-vanteiden huolto-opas Eurooppa, tammikuu 2010 1 Alcoa-vanteiden huolto-opas - Eurooppa Tammikuu 2010 Korvaa kaikki aikaisemmat ohjeet (Tekniset tiedot, Venttiiliasennustaulukko, Tasapainotusohje,

Lisätiedot

Profiilista tuotteeksi. Yritysesittely.

Profiilista tuotteeksi. Yritysesittely. Profiilista tuotteeksi. Yritysesittely. Ongelman ratkaisu Tuotanto Profiileista hyötyä asiakkaille 4 Kokemus 6 Monien mahdollisuuksien materiaali 8 Suulakepuristamisen periaate 10 Tietopankki 12 Sapa Technology

Lisätiedot

Uusi Vito. Umpipakettiauto.

Uusi Vito. Umpipakettiauto. Uusi Vito. Umpipakettiauto. Uusi Vito. Tahtoo, osaa, tekee. Olet itse aina valmiina palveluksiin. Teet työtäsi määrätietoisesti. Pidät uusista haasteista. Ansaitset auton, joka on kuin tehty juuri sinulle:

Lisätiedot

TEKNIIKKA Verkkokaupat mukautuvat mobiiliaikaan KLINGEL Logistiikka on yrityksen selkäranka KURKISTUS KUORMAAN Muumi-mukit matkalla maailmalle

TEKNIIKKA Verkkokaupat mukautuvat mobiiliaikaan KLINGEL Logistiikka on yrityksen selkäranka KURKISTUS KUORMAAN Muumi-mukit matkalla maailmalle PostNord Logisticsin tehokas ja moderni varasto teki meihin vaikutuksen. Jens Krogell, moomin.com TEKNIIKKA Verkkokaupat mukautuvat mobiiliaikaan KLINGEL Logistiikka on yrityksen selkäranka KURKISTUS KUORMAAN

Lisätiedot

news www.ad-europe.com-sivustolla on nyt uusi ilme Tässä numerossa Painos: 12/2013 p. 12 p. 10 p. 11 p. 13 p. 14 p. 16 p. 18 p. 19 p.

news www.ad-europe.com-sivustolla on nyt uusi ilme Tässä numerossa Painos: 12/2013 p. 12 p. 10 p. 11 p. 13 p. 14 p. 16 p. 18 p. 19 p. Päätoimittaja: Autodistribution International, Kortenberg, Belgium news w w w. a d - e u r o p e. c o m Painos: 12/2013 www.ad-europe.com-sivustolla on nyt uusi ilme Tässä numerossa Pääkirjoitus Olivier

Lisätiedot

Energiansäästön taidetta.

Energiansäästön taidetta. NEAR Refrigeration & Air Conditioning Nro 3, 2007 Energiansäästön taidetta. Energiapulan ja ilmaston lämpenemisen aikakaudella teollisuusprosessien tehostamisessa ei ole kyse ainoastaan rahasta, vaan suorastaan

Lisätiedot

LELY MAIDON- TUOTANTOLAITTEET Lypsy-, ruokinta-, ja pihattoratkaisut

LELY MAIDON- TUOTANTOLAITTEET Lypsy-, ruokinta-, ja pihattoratkaisut LELY MAIDON- TUOTANTOLAITTEET Lypsy-, ruokinta-, ja pihattoratkaisut Luo tilallesi tulevaisuus www.lely.com innovators in agriculture Lely, Astronaut, Astri, Atlantis, Attis, AWS, C4C, Calm, Caltive, Commodus,

Lisätiedot

viewpoint Kuluttajaelektroniikan näkymät vuonna 2016 ja sen jälkeen Kuluttajaelektroniikkateollisuus Stora Enso viewpoint 1/2014

viewpoint Kuluttajaelektroniikan näkymät vuonna 2016 ja sen jälkeen Kuluttajaelektroniikkateollisuus Stora Enso viewpoint 1/2014 Stora Enso 1/2014 Kuluttajaelektroniikan näkymät vuonna 2016 ja sen jälkeen Elektroniikkatuotteiden kuluttajat ovat tottuneet odottamaan aina uutta. Kysyntä muuttuu nopeasti, ja uudet tuotejulkaisut ja

Lisätiedot

Tempo LOGISTIIKAN YRITYSLEHTI #2 2014. PostNord Logistics tarjosi meille optimaalisen jakelumallin.

Tempo LOGISTIIKAN YRITYSLEHTI #2 2014. PostNord Logistics tarjosi meille optimaalisen jakelumallin. PostNord Logistics tarjosi meille optimaalisen jakelumallin. Jukka Lehtovuori, Fibox FIBOX Varasto Euroopasta Suomeen TEKNIIKKA Näin toimii varastosimulointi POSTNORD Autamme Ellosta terävöittämään toimintaansa

Lisätiedot

Pidemmälle vähemmällä Polttonesteen säästämismahdollisuudet

Pidemmälle vähemmällä Polttonesteen säästämismahdollisuudet Sisällys Pidemmälle vähemmällä Polttonesteen säästämismahdollisuudet Polttonesteen kulutukseen liittyviä tekijöitä, joihin voi vaikuttaa Auton ja auton kunnon vaikutukset yksityiskohtaisesti Sivu 5 12

Lisätiedot

method Hiab Turvallisempi työympäristö Hiab-nostureilla Luotettavat kumppanit Ainutlaatuisia Hiab-nostureita

method Hiab Turvallisempi työympäristö Hiab-nostureilla Luotettavat kumppanit Ainutlaatuisia Hiab-nostureita Hiab method A S I A K A S L E H T I 1 / 2 0 1 0 Turvallisempi työympäristö Hiab-nostureilla 06 Ainutlaatuisia Hiab-nostureita Luotettavat kumppanit 12 16 30 energia-alan erityistarpeisiin takaavat jatkuvan

Lisätiedot

Autamme yrityksiä kasvamaan vähentämällä Käytännön opas yrityksen ympäristötoimintojen optimointiin

Autamme yrityksiä kasvamaan vähentämällä Käytännön opas yrityksen ympäristötoimintojen optimointiin Autamme yrityksiä kasvamaan vähentämällä Käytännön opas yrityksen ympäristötoimintojen optimointiin SUSTAINABILITY OPTIMISATION PROGRAMME Kestävä kehitys: miellyttävä totuus Ympäristövastuu on tiukasti

Lisätiedot

Vaikuttava Würth Näin maailman johtava teollisuusyritys käsittelee 200 000 tavaran valikoimaansa ja onnistuu pitämään narut käsissään.

Vaikuttava Würth Näin maailman johtava teollisuusyritys käsittelee 200 000 tavaran valikoimaansa ja onnistuu pitämään narut käsissään. Hyvän, toimivan nettikaupan kulmakiviä ovat laadukkaat tuotteet ja kilpailukykyiset hinnat sekä kokonaispalvelu, jonka on toimittava. Matti Koskelo, Retkitukku TEKNIIKKA Esittelyssä robotisoitu vaatemyymälä

Lisätiedot

Porsche Service Center Turku Helsinginkatu 22, 20100 Turku Huolto: (02) 23 15 900 Avoinna ma pe 8 17

Porsche Service Center Turku Helsinginkatu 22, 20100 Turku Huolto: (02) 23 15 900 Avoinna ma pe 8 17 Porsche Center Helsinki Hernepellontie 19 23, 00710 Helsinki Huolto: (09) 43 911 40 Avoinna ma pe 8 17 Automyynti: (09) 43 911 40 Avoinna ma-to 9 18, pe 9 17, la 11 14 Porsche Center Tampere Lahdenperänkatu

Lisätiedot

suuntaan vie aikaa. Jotkin niistä aiheuttavat pysyviä vahinkoja. Aika on siis ankara ja säälimätön piiskuri myös tällä alueella.

suuntaan vie aikaa. Jotkin niistä aiheuttavat pysyviä vahinkoja. Aika on siis ankara ja säälimätön piiskuri myös tällä alueella. LVI-alan uutislehti Maaliskuu 2008 Aika Aika hallitsee kaikkia ja kaikkea. Sanaa on kuitenkin vaikeata määritellä tarkasti ja ajattomasti. Yksi suosikkisanonnoistani on peräisin Groucho Marxilta, joka

Lisätiedot

Virallinen Loctite -asiakaslehti 1/10. Lue lisää siitä, kuinka New Holland CR 9090 -puimuri pystyy korjaamaan 551 tonnia viljaa vain 8 tunnissa

Virallinen Loctite -asiakaslehti 1/10. Lue lisää siitä, kuinka New Holland CR 9090 -puimuri pystyy korjaamaan 551 tonnia viljaa vain 8 tunnissa Virallinen Loctite -asiakaslehti nro 1/10 Lue lisää siitä, kuinka New Holland CR 9090 -puimuri pystyy korjaamaan 551 tonnia viljaa vain 8 tunnissa Lue lisää sivuilta 8 11 Ei rajoja 12 Klassikon päivittäminen

Lisätiedot

Living Collection. Kotihissit Aritco 4000, Aritco 6000

Living Collection. Kotihissit Aritco 4000, Aritco 6000 Living Collection Kotihissit Aritco 4000, Aritco 6000 2014 6 Sisällys 6 26 2 Sisällys...2-3 Harkitsetko hissiä?...4-5 Hissi älykäs valinta...6-7 9 Hissi helppo valinta...6-7 Hissi tyylikäs valinta... 10-11

Lisätiedot

HIABIN ASIAKASLEHTI 3.2006. Riskinotto kuuluu. yrittämiseen. TÄSSÄ NUMEROSSA: Kuormausnosturit Maalaus Konseptiajoneuvot Elektroniikka

HIABIN ASIAKASLEHTI 3.2006. Riskinotto kuuluu. yrittämiseen. TÄSSÄ NUMEROSSA: Kuormausnosturit Maalaus Konseptiajoneuvot Elektroniikka HIABIN ASIAKASLEHTI 3.2006 suomi Riskinotto kuuluu yrittämiseen TÄSSÄ NUMEROSSA: Kuormausnosturit Maalaus Konseptiajoneuvot Elektroniikka Turvallisuutta ja tehokkuutta kehittämässä Olemme lehtemme aiemmissa

Lisätiedot

Kevyemmin, pidemmälle, ympäristöystävällisemmin.

Kevyemmin, pidemmälle, ympäristöystävällisemmin. Kesärenkaat 2014 Kevyemmin, pidemmälle, ympäristöystävällisemmin. Renkaan käytön aikaisista ympäristövaikutuksista merkittävin on ajoneuvon polttoaineen kulutus. Polttoaineen kulutusta vähentämällä voidaan

Lisätiedot

Mustasaari on yrittäjyyden suurkunta

Mustasaari on yrittäjyyden suurkunta Oulu Huhtikuu 3/10 2 YRITYSMAAILMA Mustasaari on yrittäjyyden suurkunta Mustasaari on muodostettu 1973 yhdistämällä viisi lähikuntaa. Mustasaaren väkiluku on tällä hetkellä yli 18.000, joista noin 71 %

Lisätiedot

Peter Larsson Toimitusjohtaja, Villeroy & Boch Gustavsberg AB

Peter Larsson Toimitusjohtaja, Villeroy & Boch Gustavsberg AB Tutustu uuteen näyttelyymme! FIKSUMPI KYLPYHUONE INNOITUSTA JA INNOVAATIOTA GUSTAVSBERGILTÄ 2012 2013 TIE FIKSUMPAAN KYLPYHUONEESEEN KÄY GUSTAVSBERGIN AVULLA. Ollessani nuori tulokas Tukholmassa, muutin

Lisätiedot

Tempo. Kohti kannattavuutta. 7 VINKKIÄ: Näin logistiikka onnistuu TEEMA: VERKKOKAUPPA

Tempo. Kohti kannattavuutta. 7 VINKKIÄ: Näin logistiikka onnistuu TEEMA: VERKKOKAUPPA Te, eli PostNord, otitte meidät tosissanne. Oskar Lindroos, Lejos Oy TEKNIIKKA Pohjoismaiset TA-järjestelmät kehittyvät vauhdilla MEKONOMEN Napapiirille yhdessä yössä FUUSIO PostNord ja Direct Link yhdistyivät

Lisätiedot

Bosch ratkaisuja ja innovaatioita eri teollisuuden aloille

Bosch ratkaisuja ja innovaatioita eri teollisuuden aloille Bosch ratkaisuja ja innovaatioita eri teollisuuden aloille Turvatekniikka Lämpötekniikka Sähkötyökalut Bosch Suomessa 2011 1 Bosch Rexroth Autotuotetoimiala Kodinkoneet Sisältö 2 Terveiset yhteistyökumppaneillemme

Lisätiedot

OPTIMISMIA SUKELLUKSEN JÄLKEEN KOULUTUS TYÖNANTAJAN JA VALTION YHTEISTYÖ- HANKINTANA NAVIGAATTORI VAROITTAA MATALISTA SILLOISTA & PAINORAJOISTA

OPTIMISMIA SUKELLUKSEN JÄLKEEN KOULUTUS TYÖNANTAJAN JA VALTION YHTEISTYÖ- HANKINTANA NAVIGAATTORI VAROITTAA MATALISTA SILLOISTA & PAINORAJOISTA OPTIMISMIA SUKELLUKSEN JÄLKEEN Sijoitus-Invest 2009 -messujen tunnelmia KOULUTUS TYÖNANTAJAN JA VALTION YHTEISTYÖ- HANKINTANA NAVIGAATTORI VAROITTAA MATALISTA SILLOISTA & PAINORAJOISTA MITTATILAUSTYÖNÄ

Lisätiedot

Ratkaise asennuksen sokkelot. Tehokkaat ratkaisut Murrelektronikilta. Murrelektronik asiakaslehti. Pääkirjoitus

Ratkaise asennuksen sokkelot. Tehokkaat ratkaisut Murrelektronikilta. Murrelektronik asiakaslehti. Pääkirjoitus Numero Murrelektronik asiakaslehti MASI Kanban-järjestelmät Parhaat käytännöt Miten omenan saa helpoimmin pullon sisään? Edistyksellistä logistiikkaa MVK Metal erikoiskäytössä lisää sivulla 0 lisää sivulla

Lisätiedot

Testiratana maailman suurin satama

Testiratana maailman suurin satama 1 2009 Nokian Raskaat Renkaat ja Handelsveem: Testiratana maailman suurin satama Kun kaikki toimii, ei huomaakaan, että on töissä. Koneurakoitsija Sami Koivulammi Nokian Forest Rider Harz-vuoristossa Nokian

Lisätiedot

Tarraserifin tuotteet opastavat uimareita Oulussa S.4. Kalvonäppäimistö säästää tilaa S.2. Kilpiä vuosikymmenten kokemuksella S.7

Tarraserifin tuotteet opastavat uimareita Oulussa S.4. Kalvonäppäimistö säästää tilaa S.2. Kilpiä vuosikymmenten kokemuksella S.7 Tekniseri Groupin asiakaslehti 01/2010 Kalvonäppäimistö säästää tilaa S.2 Kilpiä vuosikymmenten kokemuksella S.7 Tyyliä ja viihtyisyyttä teippauksilla S.4 Räätälöidyt eristeet elektroniikkaan S.7 Tarraserifin

Lisätiedot