Hallituksen päätöksiä 2010

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Hallituksen päätöksiä 2010"

Transkriptio

1 Hallituksen päätöksiä 2010 Hallituksen kokous EVIRA on tiedottanut tiukennuksesta koirien ja kissojen ekinokokkilääkityksestä sisämarkkinatuonnin yhteydessä. Lääkitys on annettava siinä maassa, mistä eläin tuodaan Suomeen. Pyydetään Evirasta vielä tarkennusta miten tulee toimia esim. näyttelymatkojen suhteen, minkä jälkeen tiedotetaan jäsenistöä. Kissoja on rekisteröity marraskuun aikana 362 ja tuonteja 25. SRK:n toiminnan kehittäminen Päätettiin, että kehitystyöryhmä voi järjestää kutsumilleen tahoille tiedotuspäivän toiminnastaan Hyväksyttiin liiton toimintasuunnitelma vuodelle 2011, joka lähetetään yhdistyksille ja laitetaan mappiin. Tiedote Miksi kuulua Kissaliittoon? on saatu valmiiksi. Päätettiin yhdistää teksti infopaketin kanssa ja siitä tehdään taitettu esite, mikä lähetetään rekisterikirjojen ja kasvattajanimen mukana. Laitetaan tiedote myös Kissa-lehteen ja liiton kotisivuille. Raha-asiat ja hankinnat Päätettiin, että Kissa-lehden painopaikka säilyy entisellään. Päätettiin tilata JW, DM, DSM- ja DVM ruusukkeita FIFeltä. Jäsenlistojen tarkistus: Päätettiin, että niille yhdistyksille, mitkä ovat lähettäneet listat toistuvasti myöhässä, lähetetään muistutus jäsenlistojen tärkeydestä. SRK historiikki Historiikkia painetaan 2000 kpl, koko A4, kovakantinen ja nelivärinen. Historiikkia myydään hintaan 16 euroa, 10 kpl 10% alennus ja yli 100 kpl 20 % alennus. Hintaan lisätään postituskulut. Historiikki jaetaan myös hallituksen ja toimikuntien jäsenille sekä kissaliiton entisille puheenjohtajille, FIFelle, muille pohjoismaisille liitoille, yhteistyökumppaneille (Restel, Tapiola, Royal Canin) sekä rotukissaja rotuyhdistyksille (1 kpl/yhdistys). Mainokset historiikkiin jäsenille alennushintaan -50%, koskee myös rotuyhdistyksiä. Hallituksen kokous Toimikuntien ja työryhmien asiat SRK:n kehittämisseminaarissa ehdotettiin toimintatavaksi seuraavaa:

2 Jos hallituksen jäsenellä on halua muuttaa / keskustella toimikunnan päätösesityksestä,aloitetaan keskustelu sähköpostilla heti kokouspapereiden saavuttua. Aloitteen tekee se hallituksen jäsen, joka haluaa muuttaa päätösesitystä tai haluaa saada lisäselvitystä asiasta. Keskusteltiin asian toimivuudesta sähköpostilla. Päätettiin kokeilla ehdotusta. SRK kuvapankki Lähetetään tehty sopimusluonnos kuvien luovuttamisesta Kissaliiton käyttöön kommentoitavaksi joillekin kuvaajalle. Kotisivujen uudistus Uusien kotisivujen tekijäksi valitulta Else Kausalalta on saatu luonnos sivuston rakenteesta ja siitä pyydetty kommentteja mm. toimikunnilta. SRK historiikki Päätettiin, että historiikki painetaan Multiprint Oy:ssä ja se on kovakantinen. Ilmoitushinnoiksi päätettiin: Kaupalliset mainokset 1/1 sivu 950 eur ½ sivu 550 eur ¼ sivu 350 eur Kasvattajille/jäsenille -50 % kaupallisista sekä 1/8 sivu 100 euroa. Kasvattajien mainokset pitää toimittaa mennessä. Kaupalliset mainokset tulee toimittaa mennessä. Mainokset pitää olla painovalmiita. Tiedotetaan asiasta kotisivuilla ja Kissa-lehdessä. Pohjoismainen kokous Kokous on ollut aikaisemmin tammikuun ensimmäisellä viikolla. Mietittiin kokoukseen vietäviä aiheita ja esille nousivat: yhteistyö muiden organisaatioiden kanssa yhteinen linjaus non-rotujen kanssa oma paketti suosituksista/säännöistä. Päätettiin, ottaa asia tarkempaan käsittelyyn seuraavassa kokouksessa. Hallituksen kokous Kissoja on rekisteröity syyskuun aikana heinäkuussa 372 ja tuonteja 23. Tuomarioppilasseminaari pidetään Groningenissa Hollannissa. Raha-asiat ja hankinnat Kissaliiton tutkimusapurahasta ei ole tullut ensimmäisellä hakukierroksella hakemuksia, joten apurahat laitetaan uudelleen hakuun. SRK sponsoroi edelleen eläinlääkäriopiskelijoita ostamalla mainospaikan haalareissa.

3 Tulevat liittokokoukset Koska WW- näyttely on aina lokakuun viimeisenä viikonloppuna, päätettiin muuttaa tulevien syksyn liittokokousten päivämääriä. Uudet syysliittokokouspäivämäärät: Suomen Kissaliitolle on tehty tapahtumakalenteri, joka laitetaan liiton sivuille.ennen kuin hyväksytään uusien kotisivujen rakenne, tiedustellaan toimikuntien tarpeita sivujen rakenteen osalta. - Selkiytettiin tiedotusvastaavan roolia: Tiedotusvastaavan tehtävänä on julkinen tiedottaminen (lehdistö) ja liiton sihteerin tehtävänä on liiton sisäinen tiedottaminen. - Tiedotustoimikunnan tehtäväksi annettiin laatia SRK:n infopaketti, joka sisältää tietoa liitosta sekä mitä etuja liittoon kuulumisesta on. - Keskusteltiin Kissaliiton nimen näkyvyydestä yhdistysten järjestämien kasvattajakurssien mainonnassa. Hallituksen mielestä Kissaliiton nimeä voi käyttää kurssin yhteydessä, kun koulutuksessa käytetään SRK:n hyväksymää materiaalia. Hallituksen kokous Kissoja on rekisteröity heinä- ja elokuun aikana heinäkuussa 342 ja tuonteja 24 sekä elokuussa 405 ja tuonteja 37. Vuoden 2010 elokuun loppuun mennessä rekisteröityjä kissoja on 2986 ja tuontikissoja 205. Raha-asiat ja hankinnat Rahastonhoitaja on tiedustellut kaikkien valmistumisruusukkeiden hankkimista FIFe:ltä. Ruusukkeista saadaan 15% alennus, jos kaikki ruusukkeet otetaan FIFe:ltä. Päätettiin hankkia valmistumisruusukkeet FIFe:ltä. Päätettiin hankkia Kissa-lehden taittajalle uusi taitto-ohjelma sekä toimistolle postimaksukone. Päätettiin, että Kissaliitosta eronneiden jäsenten kissoille ei myönnetä transfereita tai merkitä omistajuuden muutoksia, jos eronneella on keskeneräisiä maksuasioita Kissaliiton kanssa.

4 Tiedustelut FIFe:lle SRK oli lähettänyt FIFe:lle tiedustelun koskien Kasvatus- ja rekisteröintisäännön kohtia 4.2. Rekisterikirjat ja 4.3. Transfer ja maahantuonti. Merkittiin saapuneeksi FIFe:ltä tullut vastaus: Tuontikissan rekisteröinnin alentaminen LO-rekisteristä RX- rekisteriin on kansallinen päätös ja riippuu kansallisista säännöistä. Kohdan vaatimusten katsotaan koskevan kissaa, jota ollaan rekisteröimässä LOrekisteriin. Jolleivat kohdan vaatimukset täyty, kissa tulee rekisteröidä RX-rekisteriin. Sen osalta mitä tietoja kissasta tulee olla, jotta se voidaan rekisteröidä LO-rekisteriin, vaatimukset koskevat vain jälkeen syntyneitä/rekisteröitäviä kissoja. Silloin kun säännöissä edellytetyt "täydelliset alkuperäiset rekisterinumerot sisältäen tiedon rekisteröinnin hoitaneesta järjestöstä" puuttuvat, FIFe hallitus ehdottaa, että SRK joko ottaa yhteyttä rekisterikirjan antaneeseen (FIFe- tai ei-fife-) järjestöön tai yrittää saada tiedon muulta luotettavalta taholta. Jos tietoja ei saada, puuttuvan tiedon voi jättää pois rekisterikirjasta. Tässä tapauksessa kissa täytyy rekisteröidä RXrekisteriin. FIFe:lle on myös lähetetty tiedustelu ensi vuonna voimaan tulevista rekisteröintisäännöistä ja niiden vaikutuksesta kansallisiin sääntöihin. Esitutkinto Tuomarikollegio on päivittänyt esitutkinnon säännöt ja vaatimukset. Hallitus selvittelee tarvetta siirtää tulevien liittokokousten ajankohtia päällekkäisyyksien välttämiseksi. Syksyn 2010 kokousta ei katsottu voitavan siirtää näin lyhyellä varoitusajalla, vaikka samana viikonloppuna on maailmannäyttely. Kokouksen päivämäärä on tiedotettu jo alkuvuonna. Suomen Kissaliiton hallitus katsoo, että yhteisomistuksessa olevan kissan näyttelyttämiseen tarvitaan kaikkien omistajien suostumus, joten yksi omistaja voi halutessaan kieltää kissan näyttelyttämisen. Hallituksen kokous Toukokuun aikana on rekisteröity 332 pentua ja 38 tuontikissaa. Heinäkuun rekisteröintimäärä tulee olemaan noin 320. Raha-asiat ja hankinnat Vuonna 2009 SRK:lle on tullut ruusukkeista rahaa yli euroa. Keskusteltiin ruusukkeiden maksamisesta jatkossa ja liittomaksujen mahdollisista korotuksista. Päätettiin tehdä liittokokoukselle esitys, jossa on esitetty kaksi vaihtoehtoa ruusukkeiden maksamiselle. Rahastonhoitaja oli laatinut välitilinpäätöksen. Tähän mennessä tulos on budjetoidun mukainen.

5 Kevään liittokokouksen päätöksellä yhdistyksiä oli pyydetty toimittamaan jäsenlistat mennessä toimistolle. Joidenkin yhdistysten jäsenlistat tulivat myöhässä. Hallituksen päätöksellä jäsenten papereita ei voida käsitellä, ennen kuin päivitetyt jäsenlistat on toimitettu. Kotisivujen uudistamisesta tehdyt tarjoukset on käsitelty, mutta neuvotellaan vielä hinnoista ennen lopullista hankintapäätöstä. Päätettiin, että sihteeri lähettää seurantalistat myös rotuyhdistyksille. Tiedotetaan rotuyhdistyksiä, ettei ole luvallista ja yhteistyösopimuksen mukaista välittää sellaisten kasvattajien pentuja, joilla on Kissaliiton kanssa keskeneräisiä ongelma-asioita, joista heidät on määrätty esim. kasvatuskieltoon. Kategorioiden jakaminen: Päätettiin odottaa FIFe:n työryhmän esitystä. Hallituksen kokous Toukokuun aikana on rekisteröity 393 pentua ja 19 tuontikissaa. Alkuvuoden rekisteröintimäärä on noin 100 kissaa vähemmän kuin viime vuonna vastaavana aikana. Tiedotus Kotisivujen uudistamisesta päätettiin ottaa vastaan vielä tarjouksia ja tarkennetaan sivuston vaatimuksia. Tarjousten vertailuun pyydetään lisäasiantuntemusta hallituksen ulkopuolelta. Keskusteltiin Kissaliiton näkyvyyden parantamisesta sosiaalisissa medioissa esim. Twitter, Facebook, IRCgalleria yms. Kissaliiton näkyvyyden parantaminen annettiin mietittäväksi tiedotustoimikunnalle. Kategorioiden jakamisen valmistelu FIFen GA-kokouksessa perustettiin työryhmä kategorioiden jakamiseen, tiedustellaan muilta Nordic Meeting jäseniltä jatketaanko kategorioiden jaon valmistelua vai jätetäänkö asia FIFen työryhmälle. Päätettiin lähettää Nordic Meetingissä perustetulle työryhmälle tiedoksi millaisia ehdotuksia hallituksen jäseniltä on saatu. SRK:n kehittämisseminaari päätettiin pitää ja seminaarin tiedote lähetetään eteenpäin. Puheenjohtaja valmistelee seminaaria. Rahastonhoitaja tekee hintavertailun valmistumisruusukkeista Silviltä ja FIFe:ltä ensi kokoukseen. Keskusteltiin kenen tulisi maksaa valmistumisruusukkeet vuonna Todettiin, että asian käsittelyä jatketaan ja se tuodaan syksyn liittokokoukseen. Historiikkityöryhmä kokoontuu seuraavan kerran heinäkuussa. Hallituksen kokous

6 Huhtikuun aikana on rekisteröity 418 pentua ja 25 tuontikissaa. Tiedotus Kasvattajan muistilista on käännetty englanniksi ja se laitetaan liiton kotisivuille. Pyritään mahdollisimman pian kääntämään myös kansalliset säännöt englanniksi. Tiedotustoimikunta haluaa Kissa-lehteen enemmän laadukasta sisältöä, mikä edellyttäisi suurempaa avustajabudjettia. Päätettiin, että toimikunta tekee asiasta budjettiesityksen syksyn liittokokoukseen. Kategorioiden jakamisen valmistelu Nordic Meeting:ssä perustettiin työryhmä kehittämään kategoria jakoa. Päätettiin, että jokainen liiton hallituksen jäsen tekee oman ehdotuksensa ja lähettää sen mennessä sihteerille, joka kokoaa ehdotukset yhteen ja niitä käsitellään seuraavassa kokouksessa. Puheenjohtaja Veikko Saarela on yhteydessä työryhmän jäseniin ja kertoo asian etenemisestä SRK:ssa. Turun Sanomat julkaisee artikkelin rotukissojen kasvatuksesta ja tämän vuoden alussa pakolliseksi tulleesta kasvattajakurssista. Toimittaja on pyytänyt tietoa kasvattajanimien määrän muutoksista Kissaliitossa vuodesta 1990 vuoteen 2010 sekä miten kissamaailman ostetuimmat/kasvatetuimmat rodut ovat muuttuneet yhdeksänkymmentäluvulta 2000-luvulle. Päätettiin toimittaa tilastot lehtijuttua varten. Hallituksen kokous Rekisteröinnit helmi- ja maaliskuussa: Helmikuussa 303 / tuonteja 19 ja maaliskuussa vastaavat luvut olivat 325 ja 19. Kehitystyöryhmä Laaja ryhmä kokoontui Kokouksessa päätettiin jatkaa pienemmällä kokoonpanolla. Työryhmään ehdotettiin hallituksen edustajaksi Satu Hämäläinen, IT- asiantuntijoiksi Katja Impivaara, Jukka Matilainen, Suvi Viertola ja Viivi Viuha. Hallitus hyväksyi työryhmän ehdottamat henkilöt. Päätettiin, että jokainen toimikunta nimeää edustajansa kehitystyöryhmään. Päätettiin, että jatkossa Kissaliitto korvaa kokous- ja matkakulut. Voittajanäyttely 2010 Yhdistyksiltä ei ole tullut yhtään voittajanäyttelyanomusta. Päätettiin, että tänä vuonna ei voittajanäyttelyä järjestetä. Päätettiin, että rotutoimikunnan laatima Kasvattajan muistilista käännetään englanniksi ja ruotsiksi. Outi Niemi on lupautunut kääntämään listan englanniksi ja Satu Hämäläinen ruotsiksi. Kasvattajakurssin materiaalista on tullut palautetta. Materiaali ei ole ollut ajan tasalla. Materiaalin päivitys on työn alla.

7 Tuomarikollegio on tehnyt kyselyn suomalaisille kissatuomareille, koskien tuomaritoimintaa, koulutusta ja sääntöjä. Päätettiin, että kollegio kääntää tulokset niiltä osin mitkä koskevat FIFeä ja toimitetaan ne eteenpäin. Laitetaan kyselyn tulokset tiedoksi myös yhdistyksille. Yhdistyksille lähetetään tiedoksi Kissaliiton toiminnasta eronneiden lista. Kissaliiton lomakkeessa sopimus kissan kaupasta on maininta Kissaliiton infopaketista. Päätettiin muuttaa se muotoon Kissaliitto info. Tiedotustoimikunta on päivittämässä Kissaliiton esitettä. Odotetaan toimikunnan ehdotusta. Kevään liittokokouksen päätöksellä 1.6. voimaan tulevan säännön mukaan jäsenet lähettävät kaikki Kissaliitolle tarkoitetun postin suoraan toimistolle. Tämän johdosta yhdistysten tulee lähettää päivitetyt jäsenlistat toimistolle 1.6., 1.8., 1.9., ja Toimistolle tarkoitettuun postiin on selkeästi laitettava saajaksi Suomen Kissaliitto, pelkkä SRK ei riitä. Päätettiin, että sääntökansioita ei painateta. Kissa-lehteen tulee ilmoitus, että säännöt löytyvät Kissaliiton kotisivuilta. Tarvittaessa säännöt on tilattavissa toimistolta 10 euron hintaan. Kissaliiton toimihenkilöiden toimenkuvien laadinta on käynnissä. Kissaliiton kuvapankin perustamista työstää Veli-Pekka Tahvanainen ja se toivotaan saatavan käyttöön syksyllä. Hyväksyttiin terveys- ja hyvinvointitoimikunnan esitys Kissaliiton tutkimusapurahan laittamisesta hakuun. Hallituksen kokous Toimisto Vuosilomat 2010 päätettiin pidettäväksi siten, että toimistolla on miehitys koko kesän. Puhelinpäivystys toimistolla on jatkossa ma-pe klo SRK:n toiminnan kehittäminen SRK:n kotisivujen uusiminen: Outi Niemi on lupautunut kääntämään sivut englanniksi. Päätettiin laittaa Kissa-lehteen ilmoitus Kissaliiton kotisivujen visuaalisen ilmeen muuttamisesta ja toiminnallisuuden parantamisesta. Tarjouspyynnöt tulee lähettää mennessä sihteerille ja lisätietoja antaa Veli-Pekka Tahvanainen. SRK:n kuva-arkiston perustaminen: Keskusteltiin, että Kissaliitolla tulisi olla oma kuva-arkisto. Arkistossa olisi kuvia, joita liitolla olisi lupa käyttää omissa julkaisuissaan. Veli-Pekka Tahvanainen tuo asiasta esityksen seuraavaan kokoukseen. SRK:n PR-materiaali: Päätettiin, ettei tällä hetkellä ole tarvetta PR-materiaaliin.

8 Etsijäkoiraliiton yhteistyöehdotus Hyväksyttiin Etsijäkoiraliiton lähettämä yhteistyösopimusehdotus ja yhteistyöhön liittyvät toimenpiteet. Sopimus on voimassa kahden vuoden jaksoissa toistaiseksi. SRK:n kotisivuille linkki Etsijäkoiraliiton sivuille. Hallituksen kokous Vuoden 2009 kissat Hallitus vahvisti NTK:n laskemat Vuoden Kissa -tulokset. Palkinnot jaetaan RUROK:n näyttelyssä lauantaina klo 14:00. SRK:n toiminnan kehittäminen Hallitus kirjasi seuraavia kehittämiskohteita SRK:n kotisivujen uusiminen (englanniksi, ideointi, tarjouspyynnöt) SRK:n kuva-arkiston perustaminen SRK:n PR-materiaali toimintasuunnitelma vuodelle 2011 toimenkuvien laatiminen toimihenkilöille Historiikki Historiikkia valmistelevat tällä hetkellä Satu Hämäläinen, Tellervo Kass, Marja Laine, Marika Nyström, Carin Sahlberg ja Sari Varpukari. Päätettiin, että materiaali tuotaisiin kesäkuun kokoukseen valmiina. Historiikki painetaan syksyn aikana. Rodun nimen suomennoksen muuttaminen Suomen Egyptin Maut ry:ltä tullut sähköposti, että he haluaisivat vaihtaa rotunsa nimen kirjoitustavan vastaamaan kieliopillisesti oikeaa muotoa. Nykyinen muoto ei ole suomenkielen mukainen eli egyptin mau pitäisi kirjoittaa yhteen egyptinmau. Hallitus hyväksyi nimen muutoksen. Etsijäkoiraliiton yhteistyöehdotus Etsijäkoiraliitto auttaa kaikissa kadonneisiin lemmikkieläimiin liittyvissä asioissa. Liiton ylläpitämässä Karkulaiset.fi -palvelussa voi ilmoittaa maksutta kadonneista eläimistä, niiden näköhavainnoista sekä talteenotoista. Etsijäkoiraliitto ehdottaa yhteistyötä Kissaliiton kanssa. Heidän sivuilleen tulisi SRK:n logo ja voitaisiin järjestää koulutusta puoli ja toisin. Karkulaisista yli puolet on kissoja. Päätettiin jatkaa neuvotteluja. Hallituksen kokous Kissaliiton esitteet Päätettiin päivittää Kissaliiton esitteet TTK:n ehdottamalla tavalla. Taittamiseen ja painatukseen liittyvät asiat päätetään seuraavassa hallituksen kokouksessa. TTK pyytää esitteiden taittamisen kustannuksesta useampia tarjouksia.

9 Hallituksen kokous Hallituksen jäsenten tehtävienjako Veikko Saarela: puheenjohtaja, edustaa liittoa, Kissa-lehden vastaava päätoimittaja, toimiston esimies, KPT:n ja tuomarikollegion yhteyshenkilö Marja Laine: varapuheenjohtaja, sponsorointi, vuoden kissojen palkitseminen, liiton historiikki, mainokset Kirsi Vuori: sihteeri, FIFen, yhdistysten ja rotuyhdistysten yhteyshenkilö,liittokokousjärjestelyt, pöytäkirjasihteeri Jaana Heikanen: rahastonhoitaja, taloushallinto, KTK:n ja Kennelliiton yhteyshenkilö Satu Hämäläinen: kehitystyöryhmän vetäjä, Breed council- yhteyshenkilö Outi Jalo: vara- ja projektisihteeri Tellervo Kass: NTK:n yhteyshenkilö Outi Niemi: THT:n yhteyshenkilö, pöytäkirja lyhennelmät Pirjo Syväsalo: TTK:n yhteyshenkilö, sisäinen- ja ulkoinen tiedotus Veli-Pekka Tahvanainen: RTKn yhteyshenkilö, tietotekniikan asiantuntija Sari Varpukari: arkisto, historiikkiyhteyshenkilö Toimisto Päivi Kähö: esimies Veikko Saarela, jonka kautta menevät kaikki toimeksiannot. Päätettiin laatia Kissaliiton toimintasuunnitelma vuodelle 2011 ja toimihenkilöiden toimenkuvat ja tehtävät listauksen valmistelu aloitetaan. Päätettiin pitää kokouksien välissä sähköpostikokouksia.

TOIMIKUNTIEN OHJESÄÄNNÖT

TOIMIKUNTIEN OHJESÄÄNNÖT I Toimikuntien ohjesääntö yleinen osa TOIMIKUNTIEN OHJESÄÄNNÖT 1. Toimikunnat ovat asiantuntijaelimiä, joiden tehtävänä on avustaa liiton hallitusta omaa toimialaansa koskevien asioiden hoitamisessa. Päätökset

Lisätiedot

TOIMIKUNTIEN OHJESÄÄNNÖT

TOIMIKUNTIEN OHJESÄÄNNÖT I Toimikuntien ohjesääntö yleinen osa TOIMIKUNTIEN OHJESÄÄNNÖT 1. Toimikunnat ovat asiantuntijaelimiä, joiden tehtävänä on avustaa liiton hallitusta omaa toimialaansa koskevien asioiden hoitamisessa. Päätökset

Lisätiedot

TOIMIKUNTIEN OHJESÄÄNNÖT

TOIMIKUNTIEN OHJESÄÄNNÖT I Toimikuntien ohjesääntö yleinen osa TOIMIKUNTIEN OHJESÄÄNNÖT 1. Toimikunnat ovat asiantuntijaelimiä, joiden tehtävänä on avustaa liiton hallitusta omaa toimialaansa koskevien asioiden hoitamisessa. Päätökset

Lisätiedot

Sääntömääräinen vaalikokous Esityslista 26.11.2013. 2 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja läsnäolijoiden toteaminen

Sääntömääräinen vaalikokous Esityslista 26.11.2013. 2 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja läsnäolijoiden toteaminen Esityslista 26.11.2013 Kokouksen asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja läsnäolijoiden toteaminen 3 Kokouksen puheenjohtajan ja sihteerin valinta 4 Kokouksen pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

UNKARINPAIMENKOIRAT RY:N HALLITUKSEN KOKOUS 1/2015

UNKARINPAIMENKOIRAT RY:N HALLITUKSEN KOKOUS 1/2015 UNKARINPAIMENKOIRAT RY:N HALLITUKSEN KOKOUS 1/2015 Kokousaika: 3.1.2015 klo 10.00 Kokouspaikka: Arkisto Läsnä: Christine Nyholm Puheenjohtaja Paula Halmetoja Miia Koivisto Arja Lankinen sihteeri Tiina

Lisätiedot

vanhempainyhdistys ry Hallituksen järjestäytymiskokous 07.11.2010

vanhempainyhdistys ry Hallituksen järjestäytymiskokous 07.11.2010 Auran PÖYTÄKIRJA vanhempainyhdistys ry Hallituksen järjestäytymiskokous 07.11.2010 AIKA: Sunnuntai 07.11.2010 klo 18.00-20.20 PAIKKA: Auran yhtenäiskoulun neuvotteluhuone LÄSNÄ: Tero Sahla Satu Rautias-Barnett

Lisätiedot

Klubisihteerin koulutus

Klubisihteerin koulutus Klubisihteerin koulutus 10.5.2017 Sihteerin koulutus 2017 1 Koulutuksen sisältö Sihteerin toimenkuva Sihteerin avaintehtävät Vuosikello Tehtävät kokouksessa Pöytäkirja & tiedottaminen Toimintakertomus

Lisätiedot

KLUBISIHTEERIN KOULUTUS

KLUBISIHTEERIN KOULUTUS KLUBISIHTEERIN KOULUTUS 1 Valmennuksen sisältö Sihteerin toimenkuva Sihteerin avaintehtävät Vuosikello Tehtävät kokouksessa Pöytäkirja & tiedottaminen Toimintakertomus Jäsenrekisteri 10.4.2015 Sihteerin

Lisätiedot

KLUBISIHTEERIN KOULUTUS Sihteerin koulutus /GLT Marko Uusitalo 1

KLUBISIHTEERIN KOULUTUS Sihteerin koulutus /GLT Marko Uusitalo 1 KLUBISIHTEERIN KOULUTUS 1 Valmennuksen sisältö Sihteerin toimenkuva Sihteerin avaintehtävät Vuosikello Tehtävät kokouksessa Pöytäkirja & tiedottaminen Toimintakertomus Jäsenrekisteri 2 Klubin sihteeri,

Lisätiedot

Johtosääntö. Suomen Akvaarioliitto ry

Johtosääntö. Suomen Akvaarioliitto ry Johtosääntö Suomen Akvaarioliitto ry Päivitetty: 18.2.2008 Edellinen päivitys: 9.2.2008 Suomen Akvaarioliitto ry 2(6) Johdanto Suomen Akvaarioliitto ry:n (SAL) johtosääntö on suunniteltu helpottamaan liiton

Lisätiedot

SUOMEN GOLFKENTÄNHOITAJIEN YHDISTYS FINNISH GREENKEEPERS ASSOCIATION RY

SUOMEN GOLFKENTÄNHOITAJIEN YHDISTYS FINNISH GREENKEEPERS ASSOCIATION RY Hallituksen sääntömuutosehdotus kevätkokoukseen 2012 7 Jäsenmaksut Yhdistyksen syyskokous päättää jäsenmaksuista hallituksen esityksen perusteella. A-, B- ja C-jäsenillä sekä kannatusjäsenillä voi olla

Lisätiedot

Yhteenveto pöytäkirjoista 18-20/2013

Yhteenveto pöytäkirjoista 18-20/2013 1 Yhteenveto pöytäkirjoista 18-20/2013 PÖYTÄKIRJA 18/2013 Hallituksen sähköpostikokous Aika: 2.-4.11.2013 Osallistujat: Puheenjohtaja Soili Niskanen Eeva Mattila varajäsen Asia 1 Sopimuksen tekeminen Nettihotellin

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIOEHDOTUS VUODELLE 2014. Lahden nuorisovaltuusto

TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIOEHDOTUS VUODELLE 2014. Lahden nuorisovaltuusto TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIOEHDOTUS VUODELLE 2014 sivu 2 / 8 Toimintasuunnitelma ja talousarvioehdotus vuodelle 2014 SISÄLLYSLUETTELO 3. VUODEN 2014 TOIMINNAN PAINOPISTEET 1. PARANNETAAN NUORISOVALTUUSTON

Lisätiedot

Hallituksen kokous Pöytäkirja 2/2018

Hallituksen kokous Pöytäkirja 2/2018 Aika: Tiistaina 06.02.2018 kello 18.30 Paikka: Mestarinkatu 2, 20810 Turku Sisällys 1. KOKOUKSEN AVAUS... 2 2. KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 2 3. PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALITSEMINEN... 2

Lisätiedot

Sihteerin avaintehtävät

Sihteerin avaintehtävät SIHTEERIN OPAS Sihteerin avaintehtävät 1. Toimia presidentin oikeana kätenä sekä hallituksen että klubikokouksissa. 2. Liiton jäsenrekisterin ylläpito. (uudet jäsenet, eroavat jäsenet, jäsenten yhteystietojen

Lisätiedot

Suomen Kissaliitto ry

Suomen Kissaliitto ry Suomen Kissaliitto ry SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS 2010 7. lokakuuta 2010 Aika: Lauantai 30.10.2010 klo 10.00 Paikka: Ravintola Myllärit, Åkerlundinkatu 4, TAMPERE ESITYSLISTA 1. Kokouksen avaus ja valtakirjojen

Lisätiedot

JHL-yhdistyksen toimintasuunnitelma 2016 Toimintasuunnitelmasta yleisesti Toimintasuunnitelman pääkohdat Järjestötoiminta Edunvalvonta Koulutus

JHL-yhdistyksen toimintasuunnitelma 2016 Toimintasuunnitelmasta yleisesti Toimintasuunnitelman pääkohdat Järjestötoiminta Edunvalvonta Koulutus JHL-yhdistyksen toimintasuunnitelma Toimintasuunnitelmasta yleisesti Hallitus on vastuussa toimintasuunnitelman ja talousarvion laatimisesta, seurannasta ja arvioinnista Yhdistyksen toimintasuunnitelma

Lisätiedot

4 Yhdistyksen jäsenen on suoritettava vuosittain yhdistyksen syyskokouksen määräämä jäsenmaksu.

4 Yhdistyksen jäsenen on suoritettava vuosittain yhdistyksen syyskokouksen määräämä jäsenmaksu. Ehdotus sääntömuutoksiksi Suomen Internet-yhdistyksen kevätkokoukselle 2006. Alla on ehdotus uusiksi säännöiksi, jotka toimitetaan yhdistysrekisteriin hyväksyttäviksi, mikäli yhdistyksen kevätkokous päättää

Lisätiedot

NUORET LAKIMIEHET RY UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 2/2005 HALLITUKSEN KOKOUS 3.2.2005

NUORET LAKIMIEHET RY UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 2/2005 HALLITUKSEN KOKOUS 3.2.2005 1(6) Aika 3.2.2005 Paikka Läsnä Poissa Ravintola Teatteri, Helsinki Janne Nyman, hallituksen puheenjohtaja Salla Tuominen, pääsihteeri Matti Hietanen, hallituksen jäsen Suvi Hirvonen, hallituksen jäsen

Lisätiedot

Työvoima Palvelussuhdelajeittain %-jakautumat

Työvoima Palvelussuhdelajeittain %-jakautumat Hallinto 2510 Hyvinvointitoimiala tammikuu 134,9 121,3-13,6 82,8 84,4 3,2 5,4 11,8 7,3 2,3 2,9 3,9 5,8 55,6 38,6 123,1 107,6 91,3 % 88,7 % helmikuu 133,9 118,8-15,1 82,3 83,4 3,9 5,5 11,1 7,6 2,6 3,6 8,1

Lisätiedot

Suomen Kissaliitto ry

Suomen Kissaliitto ry Suomen Kissaliitto ry PÖYTÄKIRJA 28.4.2008 SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN KEVÄTKOKOUS 2008 Aika: Lauantai 29.3.2008 klo 11.00 Paikka: Ravintola Mestaritalli, Merikannontie 2, Helsinki 1. Kokouksen avaus ja valtakirjojen

Lisätiedot

Suomen Menopaussitutkimusseura Finnish Menopause Society. nimisen yhdistyksen säännöt

Suomen Menopaussitutkimusseura Finnish Menopause Society. nimisen yhdistyksen säännöt Suomen Menopaussitutkimusseura Finnish Menopause Society nimisen yhdistyksen säännöt 1 Yhdistyksen nimi on Suomen Menopaussitutkimusseura Finnish Menopause Society Yhdistyksen kotipaikka on Tampere. 2

Lisätiedot

Oikeustieteiden ainejärjestö. Aika: 5.1.2014 klo 17.00 Paikka:Kauppakatu 23, 80100 Joensuu. Paikalla:

Oikeustieteiden ainejärjestö. Aika: 5.1.2014 klo 17.00 Paikka:Kauppakatu 23, 80100 Joensuu. Paikalla: Itä-Suomen yliopisto Oikeustieteiden ainejärjestö Legio Ostiensis ry Esityslista Hallituksen järjestäytymiskokous Aika: 5.1.2014 klo 17.00 Paikka:Kauppakatu 23, 80100 Joensuu Paikalla: Buket Yüksel Tuulia

Lisätiedot

SÄÄNNÖT. Satakissa ry. Nimi ja kotipaikka. Tarkoitus ja toiminta. Jäsenyys

SÄÄNNÖT. Satakissa ry. Nimi ja kotipaikka. Tarkoitus ja toiminta. Jäsenyys SÄÄNNÖT Satakissa ry Nimi ja kotipaikka 1 Yhdistyksen nimi on Satakissa ry, josta näissä säännöissä käytetään nimeä yhdistys ja sen kotipaikka on Porin kaupunki ja toimialueena koko Suomi. Yhdistyksen

Lisätiedot

Suomen Kissaliitto ry

Suomen Kissaliitto ry Suomen Kissaliitto ry 27.3.2009 SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN KEVÄTKOKOUS 2009 Aika: Lauantai 21.3.2009 klo 10.00 Paikka: Ravintola Kaisaniemi, Kaisaniemen Puisto 1, Helsinki ESITYSLISTA 1. Kokouksen avaus ja valtakirjojen

Lisätiedot

Jyväskylän julkisten ja hyvinvointialojen ammattilaiset JHL ry 103 Toimintasuunnitelma Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL

Jyväskylän julkisten ja hyvinvointialojen ammattilaiset JHL ry 103 Toimintasuunnitelma Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL Jyväskylän julkisten ja hyvinvointialojen ammattilaiset JHL ry 103 Toimintasuunnitelma 2016 Toimintasuunnitelman pääkohdat Järjestötoiminta JHL 103 edustaa Jyväskylän kaupungilla ja osakeyhtiöissä työskenteleviä,

Lisätiedot

SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA 2 /2017

SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA 2 /2017 SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA 2 /2017 AIKA 22.11.2017, klo 18:00 PAIKKA Jakun koulu Paikalla 12 osallistujaa. Aluksi oli kahvitarjoilu. 1 KOKOUKSEN AVAUS Jakkukylän kyläyhdistyksen puheenjohtaja

Lisätiedot

ARVOPAPERIMARKKINAYHDISTYS RY 1 (3)

ARVOPAPERIMARKKINAYHDISTYS RY 1 (3) ARVOPAPERIMARKKINAYHDISTYS RY 1 (3) HALLITUKSEN TYÖJÄRJESTYS Arvopaperimarkkinayhdistys ry:n (jäljempänä AMY tai yhdistys ) hallitus (jäljempänä hallitus ) noudattaa toiminnassaan tätä työjärjestystä sen

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2015

Toimintasuunnitelma vuodelle 2015 Toimintasuunnitelma vuodelle 2015 Kumpulan Speksi ry 6. maaliskuuta 2015 1 Sisältö 1 Yleistä 3 2 Hallinto 3 3 Yhteistyö 3 4 Toiminta 3 4.1 Produktio 3 4.2 Ympäristötoiminta 3 4.3 Yhdenvertaisuustoiminta

Lisätiedot

Sääntömääräinen vuosikokous

Sääntömääräinen vuosikokous Aika lauantaina 24.02.2018 klo 15.00 Paikka Läsnä Matkailutila Surkeenjärvi, Korpilahti 16 jäsentä (luettelo liitteenä) Suomen Eurasier Kerho ry:n sääntöjen 15 :ssä mukaan mainitut asiat: 1. KOKOUSEDUSTAJIEN

Lisätiedot

OAJ alueyhdistyksen toimitila, Kirkkokatu 18, Joensuu

OAJ alueyhdistyksen toimitila, Kirkkokatu 18, Joensuu SYYSKOKOUS 2013 Aika maanantai 23.10.2013 klo 18.00 Paikka Läsnä OAJ alueyhdistyksen toimitila, Kirkkokatu 18, Joensuu Osallistujaluettelo liitteenä 1 Kokouksen avaus Yhdistyksemme puheenjohtajan Pasi

Lisätiedot

Linnolahti Jarno, puheenjohtaja Asikainen Lauri Lahti Anneli Loisa Kirsi Mikkonen Pasi 11 - Piipponen Mitja Sarola Riitta

Linnolahti Jarno, puheenjohtaja Asikainen Lauri Lahti Anneli Loisa Kirsi Mikkonen Pasi 11 - Piipponen Mitja Sarola Riitta Pöytäkirja 1(5) HALLITUKSEN KOKOUS 1/2018 AIKA Keskiviikko klo 18.30 PAIKKA LÄSNÄ Mäntyniementie 1, Karhu-sali Hallitus Linnolahti Jarno, puheenjohtaja Asikainen Lauri Lahti Anneli Loisa Kirsi Mikkonen

Lisätiedot

Suomen Kissaliitto ry

Suomen Kissaliitto ry Suomen Kissaliitto ry Tampere 28.2.2011 SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN KEVÄTKOKOUS 2011 Aika: Lauantai 26.3.2011 klo 10.00 Paikka: Ravintola Mestaritalli, Merikannontie 2, Helsinki ESITYSLISTA 1. Kokouksen avaus ja valtakirjojen

Lisätiedot

POHJOIS-SUOMEN PELASTUSLIITTO RY:N NAISTYÖN TOIMINTAOHJE

POHJOIS-SUOMEN PELASTUSLIITTO RY:N NAISTYÖN TOIMINTAOHJE POHJOIS-SUOMEN PELASTUSLIITTO RY:N NAISTYÖN TOIMINTAOHJE 1. PALOKUNTANAISTYÖ Palokuntanaistyö on palokunnissa tehtävää harrastustoimintaa. Palokuntanaisosasto on palokunnan jäsenistä muodostettu alajaosto

Lisätiedot

Aika: Keskiviikko klo Turku-sali, Yo-talo A, 2. krs. Esityslista. 143 Kokouksen avaus. 144 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Aika: Keskiviikko klo Turku-sali, Yo-talo A, 2. krs. Esityslista. 143 Kokouksen avaus. 144 Laillisuus ja päätösvaltaisuus EDUSTAJISTON JOULUKUUN KOKOUS Aika: Keskiviikko 10.12.2014 klo 18.15 Paikka: Turku-sali, Yo-talo A, 2. krs. Esityslista 143 Kokouksen avaus 144 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 145 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

JHL 105 yhdistyksen toimintasuunnitelma Järjestötoiminta. Tapahtuma/tehtävä Tavoite Kuka järjestää Milloin Talousarvios sa varattu summa

JHL 105 yhdistyksen toimintasuunnitelma Järjestötoiminta. Tapahtuma/tehtävä Tavoite Kuka järjestää Milloin Talousarvios sa varattu summa Järjestötoiminta Jäsenasiain päivystys yhdistyksen toimistolla (Jäsenasiainhoitajien p.0452165225 sekä Päivi Korkeamäki p.0400982999) antaa jäsenille henkilökohtaista apua jäsenasiainhoitaja parillisten

Lisätiedot

HALLITUKSEN KOKOUS 5/2017 PÖYTÄKIRJA. Kokousaika: Perjantai kello Kokouspaikka: Hämeenlinna ABC Tiiriö, Paroistentie 3

HALLITUKSEN KOKOUS 5/2017 PÖYTÄKIRJA. Kokousaika: Perjantai kello Kokouspaikka: Hämeenlinna ABC Tiiriö, Paroistentie 3 1 HALLITUKSEN KOKOUS 5/2017 Kokousaika: Perjantai 10.3.2017 kello 17.00 Kokouspaikka: Hämeenlinna ABC Tiiriö, Paroistentie 3 PÖYTÄKIRJA Läsnä: Karoliina Viitamäki Puheenjohtaja Kari Muje Riikka Simola

Lisätiedot

RDA:n kansainvälinen kommentointi. Kuvailustandardien kansallinen kehittämisryhmän kokous Marja-Liisa Seppälä

RDA:n kansainvälinen kommentointi. Kuvailustandardien kansallinen kehittämisryhmän kokous Marja-Liisa Seppälä RDA:n kansainvälinen kommentointi Kuvailustandardien kansallinen kehittämisryhmän kokous 9.3.2016 Marja-Liisa Seppälä Kommenttityypit Viralliset muutosehdotukset (proposals) ovat määrämuotoisia ehdotuksia

Lisätiedot

Puheenjohtaja Tarja avasi kokouksen klo 17.10 ja toivotti kaikki tervetulleiksi.

Puheenjohtaja Tarja avasi kokouksen klo 17.10 ja toivotti kaikki tervetulleiksi. Suomalais-brittiläisten yhdistysten keskusjärjestö ry Federation of Finnish-British Societies Johtokunnan kokous 17.5.2012 Skype-kokous Annalantie 1 33880 Lempäälä Läsnä: Lempäälässä Tarja Teitto-Tuckett,

Lisätiedot

Yhdistyksen nimi on Speed & Powerboat Society Ry ja sen kotipaikka on Parainen.

Yhdistyksen nimi on Speed & Powerboat Society Ry ja sen kotipaikka on Parainen. Yhdistyksen säännöt 1. Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Speed & Powerboat Society Ry ja sen kotipaikka on Parainen. 2. Tarkoitus ja toiminnan laatu Yhdistyksen tarkoituksena on toimia

Lisätiedot

JOHTOKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2014

JOHTOKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2014 Aika Paikka Läsnä klo.11.06 Kuopion Eläinlääkärikeskus, Soikkokuja 12, Kuopio Viivi Kaskenaho, Joonas Kaskenaho, Johanna Sipiläinen, Teo Lintula, Anni Puurunen, Teija Pesonen ja Niina Elomäki Käsitellyt

Lisätiedot

Nina Jaara-Sagulin, yhdistyksen puheenjohtaja

Nina Jaara-Sagulin, yhdistyksen puheenjohtaja Kokouskutsu Tehyn Vapaat Vaikuttajat ry 1/2014 Elin: Hallitus Aika: 3.2.2014 klo 17.30 Paikka: Messukeskus, Helsinki Asialuettelo Pykälä Käsiteltävä asia 1 Kokouksen avaus 2 2 Kokouksen päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Yhdistyksen tarkoituksena on puoluepoliittisesti sitoutumattomana

Yhdistyksen tarkoituksena on puoluepoliittisesti sitoutumattomana Omakotiyhdistyksen säännöt Nimi, kotipaikka ja kieli 1 Yhdistyksen nimi on Saarenkylän Omakotiyhdistys ry. Sen kotipaikka on Rovaniemi ja toimialue on Saarenkylä. Näissä säännöissä käytetään nimitystä

Lisätiedot

12.1. Suomen Ladun jäsenyhdistysten uudet mallisäännöt

12.1. Suomen Ladun jäsenyhdistysten uudet mallisäännöt TAUSTAA Mallisäännöt on palvelu jäsenyhdistyksille Yhdistyslaki muuttunut ja Suomen Ladun säännöt päivitetty kaipaavat päivitystä Mallisääntöjen käyttöönotto helppoa ja halvempaa kuin omien Sääntötyöryhmä

Lisätiedot

JHL 240 yhdistyksen toimintasuunnitelma 2015 59. toimintavuosi

JHL 240 yhdistyksen toimintasuunnitelma 2015 59. toimintavuosi JHL 240 yhdistyksen toimintasuunnitelma 2015 59. toimintavuosi syys 13.11.2014 Liite 1 Tapahtuma/tehtävä Tavoite Kuka järjestää Milloin Arviointi Järjestötoiminta Tehdään jäsenkartoitus ammattinimikkeistä

Lisätiedot

sivu 1 (7. puheenjohtaja 1 varapuh. joht. II jäsen. pöytäkirj anpitäj ä hallintopäällikkö asiantuntija 5 :ssä

sivu 1 (7. puheenjohtaja 1 varapuh. joht. II jäsen. pöytäkirj anpitäj ä hallintopäällikkö asiantuntija 5 :ssä SÄMEDIGGI SAAMELAISKÄPJÄT Hallitus PÖYTÄKIRJA 2/2013 sivu 1 (7 SAAMELAISKÄRÄJIEN HALLITUKSEN KOKOUS 2/2013 Aika Paikka to 7. päivänä helmikuuta 2013 klo 14.00 16.00 puhelinkokous L P Läsnäl Klemetti Näkkäläj

Lisätiedot

KASVATTAJAN MUISTILISTA 2010

KASVATTAJAN MUISTILISTA 2010 KASVATTAJAN MUISTILISTA 2010 1 Kasvatustyön tarkoituksena on kasvattaa puhdasrotuisia, rotumääritelmän mukaisia, terveitä ja hyväluonteisia kissoja. Rotukissojen kasvatustoimintaan liittyy sääntöjä ja

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS VUOSI 2014

TOIMINTAKERTOMUS VUOSI 2014 TOIMINTAKERTOMUS VUOSI 2014 Toiminta Hallitus Suomen Saksanpystykorva harrastaja Sapy ry:n tarkoituksena on tehdä eri saksanpystykorvia ja eri harrastusmuotoja tunnetuksi, tuoda rotujen harrastajat yhteen,

Lisätiedot

Suomen Kissaliitto ry

Suomen Kissaliitto ry Suomen Kissaliitto ry PÖYTÄKIRJA 24.11.2002 SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS 2002 Aika: Lauantai 26.10.2002 klo 10.00 Paikka: Ravintola Myllärit, Åkerlundinkatu 4, Tampere 1. Kokouksen avaus ja valtakirjojen

Lisätiedot

puheenjohtaja /sihteeri Kevätkokous Päätösten vahvistaminen hallitus maalis-huhtikuu 300 yhdistyksen jäsenet

puheenjohtaja /sihteeri Kevätkokous Päätösten vahvistaminen hallitus maalis-huhtikuu 300 yhdistyksen jäsenet Järjestötoiminta Edustajistovaalit - sähköinen tiedotus jäsenille vaaleista - mahd. yhdistyksen ehdokkaan oma alasivu yhdistyksen sivuilla Avustetaan yhdistyksen jäsentä vaalityössä tiedottamalla asiasta/mainostamalla

Lisätiedot

Säännöt hyväksytty Kennelliitossa ja Patentti- ja Rekisterihallituksessa. Muutos voimaan 30.1.2015

Säännöt hyväksytty Kennelliitossa ja Patentti- ja Rekisterihallituksessa. Muutos voimaan 30.1.2015 SUOMEN MOPSIKERHO RY:N SÄÄNNÖT Säännöt hyväksytty Kennelliitossa ja Patentti- ja Rekisterihallituksessa. Muutos voimaan 30.1.2015 1 Yhdistyksen nimi on Suomen Mopsikerho ry ja sen tarkoituksena on kaikin

Lisätiedot

Fiskarsin kyläseura ry - Fiskars byförening rf TOIMINTASUUNNITELMA 2014. Yleistä. Hallitus. Jäsenistö. Toimikunnat ja työryhmät

Fiskarsin kyläseura ry - Fiskars byförening rf TOIMINTASUUNNITELMA 2014. Yleistä. Hallitus. Jäsenistö. Toimikunnat ja työryhmät Fiskarsin kyläseura ry - Fiskars byförening rf TOIMINTASUUNNITELMA 2014 Yleistä Fiskars kyläseuran toiminta tukeutuu yhdistyksen sääntöihin ja vuosittain vahvistettavaan toimintasuunnitelmaan. Toimintasuunnitelma

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 4/ Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 4/ Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 4/2009 1 Kokoustiedot Aika: 5.5.2009 klo 13.00 13.57 Paikka: Jyväskylän Paviljonki Messukatu 10, Jyväskylä Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 4/2009 2 Sisällysluettelo Sivu

Lisätiedot

SOMAKISS ry:n säännöt

SOMAKISS ry:n säännöt SOMAKISS ry:n säännöt 1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on SOMAKISS ry ja kotipaikka, Helsinki 2 Tarkoitus ja toiminnan laatu Yhdistyksen tarkoituksena on edistää somali- ja abessinialaiskissojen kasvatusta,

Lisätiedot

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous PÖYTÄKIRJA Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH 3/2010 Paikka: Strömberg (E220) Aika: 13.1.2010 klo 18.00 Paikalla: Hallitus: Sisä- ja urheilumestari, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

VIESTINTÄSUUNNITELMA

VIESTINTÄSUUNNITELMA 1 (5) ETELÄ-KARJALAN KUNTARAKENNESELVITYS Kuntajohtajien työvaliokunta 17.12.2013 Ohjausryhmä 21.1.2014 Sisältö 1. TAUSTAA JA SELVITYKSEN ORGANISOINTI... 2 2. VIESTINNÄN TAVOITE JA VASTUUT... 2 Tavoite

Lisätiedot

INNER WHEEL -PIIRIN SÄÄNNÖT

INNER WHEEL -PIIRIN SÄÄNNÖT 1 INNER WHEEL -PIIRIN SÄÄNNÖT Hyväksytty 26.8.2017, Kansallinen Neuvosto 1 PIIRIN NIMI... 2 2 PIIRIKOKOUS... 2 3 PIIRIHALLITUKSEN JÄSENTEN EHDOLLE ASETTAMINEN... 2 4 PIIRIHALLITUKSEN JÄSENTEN VAALIT...

Lisätiedot

EPILEPSIALIITTO EPILEPSIFÖRBUNDET RY:N LIITTOKOKOUS. Aika Lauantai kello 10.30, miniseminaari kello 9.30

EPILEPSIALIITTO EPILEPSIFÖRBUNDET RY:N LIITTOKOKOUS. Aika Lauantai kello 10.30, miniseminaari kello 9.30 EPILEPSIALIITTO EPILEPSIFÖRBUNDET RY:N LIITTOKOKOUS Aika Lauantai 14.4.2018 kello 10.30, miniseminaari kello 9.30 Paikka Hotelli Katajanokka (entisessä Katajanokan vankilassa), Merikasarminkatu 1 A, 00160

Lisätiedot

TYÖPAIKKATOIMINTA. Ohjeistus työpaikkatoiminnasta

TYÖPAIKKATOIMINTA. Ohjeistus työpaikkatoiminnasta TYÖPAIKKATOIMINTA Ohjeistus työpaikkatoiminnasta Työpaikkatoiminta Työpaikkatoiminnalla tarkoitetaan toimintaa joka kattaa samassa työpaikassa työskentelevät Logistiikan toimihenkilöiden jäsenet. Työpaikkatoiminnan

Lisätiedot

SPORTICUS R.Y. SÄÄNNÖT

SPORTICUS R.Y. SÄÄNNÖT SPORTICUS R.Y. SÄÄNNÖT 1 Yhdistyksen nimi on Sporticus ry. Yhdistyksen kotipaikka on Jyväskylän kaupunki. 2 Yhdistyksen tarkoituksena on edistää ja valvoa jäsentensä opiskelumahdollisuuksia ja ammatillisia

Lisätiedot

4. Yhdistyksen tilillä on n 600e ja käteiskassa koululla n. 112,90. Myyjäisistä tuli 75,70. Tilanne tammikuussa 15.1.2013.

4. Yhdistyksen tilillä on n 600e ja käteiskassa koululla n. 112,90. Myyjäisistä tuli 75,70. Tilanne tammikuussa 15.1.2013. Vallilan vanhemmat-yhdistyksen kokous 02.04.2013 Aika: Tiistai 02.04.2013 klo 18.00 Paikka: Vallilan koulun opettajanhuone 1. Läsnä Opettaja Sami Paavola Annu Kilpeläinen (3A) Anu Vauramo (6A) Kati Lounema

Lisätiedot

NAANTALIN, MERIMASKUN, RYMÄTTYLÄN JA VELKUAN KUNTALIITOS Selvitystoimikunnan kokous. puheenjohtaja (X = paikalla) Heini Jalkanen Jarkko Kanerva

NAANTALIN, MERIMASKUN, RYMÄTTYLÄN JA VELKUAN KUNTALIITOS Selvitystoimikunnan kokous. puheenjohtaja (X = paikalla) Heini Jalkanen Jarkko Kanerva 1 NAANTALIN, MERIMASKUN, RYMÄTTYLÄN JA VELKUAN KUNTALIITOS Selvitystoimikunnan kokous Aika 1.4.2008 kello 18.00 19.00 Paikka Naantalin kaupungintalo, valtuustosali Osallistujat Jäsenet: Naantali: Markku

Lisätiedot

Suomen Nuorisovaltuustojen Edustajisto Säännöt

Suomen Nuorisovaltuustojen Edustajisto Säännöt Suomen Nuorisovaltuustojen Edustajiston työvaliokunta/paavilainen Sääntömuutosehdotus Edustajiston sääntöihin Versio 280215 Edustajiston syksyn kasvokkaistapaamisen pohjalta Suomen Nuorisovaltuustojen

Lisätiedot

Finnish Bone Society. Yhdistyksen säännöt. 1 Yhdistyksen nimi on Finnish Bone Society r.y. 2 Yhdistyksen kotipaikka on Helsinki

Finnish Bone Society. Yhdistyksen säännöt. 1 Yhdistyksen nimi on Finnish Bone Society r.y. 2 Yhdistyksen kotipaikka on Helsinki Finnish Bone Society Yhdistyksen säännöt 1 Yhdistyksen nimi on Finnish Bone Society r.y. 2 Yhdistyksen kotipaikka on Helsinki 3 Yhdistyksen tarkoituksena on toimia yhdyssiteenä luututkimuksesta kiinnostuneiden

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2015

TOIMINTASUUNNITELMA 2015 Häjyt r.y., johtokunnan kokous, Kurikka, Paulapieksujen maja 4.10.2014, 1. Häjyt r.y., syyskokous, Kauhava (Härmä), Hunurijärvi 22.11.2014 Hölkkä- ja kuntoliikuntaseura Häjyt ry TOIMINTASUUNNITELMA 2015

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2017

TOIMINTASUUNNITELMA 2017 TOIMINTASUUNNITELMA 2017 1 MISSIO Edistää naisyrittäjyyttä sekä parantaa naisyrittäjien kannattavan toiminnan yleisiä edellytyksiä omalla toiminta-alueellaan, edistää tervettä kilpailua ja naisyrittäjien

Lisätiedot

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa.

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa. PÖYTÄKIRJA 02/2012 Aika: Tiistai 23.10.2012 klo 16 18 Paikka: Veturitallit, nuortentila Vaihde Veturitallinkatu 6, 40100 Jyväskylä PÖYTÄKIRJA 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Heidi Sahivaara avasi kokouksen

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 22/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 5922/ /2016

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 22/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 5922/ /2016 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 22/2016 1 (1) 250 Asianro 5922/00.01.01/2016 Ylimääräinen asia / Savo-Pielisen jätelautakunnan johtosäännön muuttaminen historia (asianumerolta 2388/2016) Kaupunginvaltuusto

Lisätiedot

YHDISTYKSEN SÄ Ä NNÖ T

YHDISTYKSEN SÄ Ä NNÖ T YHDISTYKSEN SÄ Ä NNÖ T Nimi: Kuopion Rakennusarkkitehtiopiskelijat ry Kotipaikka Kuopio Osoite Opistotie 2 70200 KUOPIO Rekisterinumero: 216.108 Perustamisajankohta: 20.10.2015 Rekisteröity 17.11.2015

Lisätiedot

Vankien Omaiset VAO ry:n säännöt

Vankien Omaiset VAO ry:n säännöt Vankien Omaiset VAO ry:n säännöt 1 NIMI JA KOTIPAIKKA Yhdistyksen nimi on Vankien Omaiset VAO ry. Yhdistyksen kotipaikka on Alajärvi. 2 TARKOITUS JA TOIMINTA Yhdistyksen tarkoituksena on edistää vankien

Lisätiedot

, iso neuvotteluhuone, Ilkantie 4 Valkea talo, Helsinki.

, iso neuvotteluhuone, Ilkantie 4 Valkea talo, Helsinki. Hallituksen kokous 1 (5) Aika 24.9.2016, iso neuvotteluhuone, Ilkantie 4 Valkea talo, Helsinki. Läsnä Hallituksen puheen ja jäsenet poissa Aaltonen Jaana Ahonen Outi Blundin Elina Hanhikoski Cecilia Lähteenmäki

Lisätiedot

KASVATTAJAKOLLEGION SÄÄNNÖT Voimaan 1.8.2015. KASVATTAJAKOLLEGION SÄÄNNÖT Voimaan 1.1.2001. Muutos 9.1.2005. Muutos 28.1.2006.

KASVATTAJAKOLLEGION SÄÄNNÖT Voimaan 1.8.2015. KASVATTAJAKOLLEGION SÄÄNNÖT Voimaan 1.1.2001. Muutos 9.1.2005. Muutos 28.1.2006. KASVATTAJAKOLLEGION SÄÄNNÖT Voimaan 1.1.2001. Muutos 9.1.2005. Muutos 28.1.2006. KASVATTAJAKOLLEGION SÄÄNNÖT Voimaan 1.8.2015 1. KASVATTAJAKOLLEGION TARKOITUS Edistää kromforländerien jalostuksellista

Lisätiedot

SÄÄNNÖT. Hyväksytty syyskokouksessa 23.11.1994 (sisältää muutokset)

SÄÄNNÖT. Hyväksytty syyskokouksessa 23.11.1994 (sisältää muutokset) SÄÄNNÖT Hyväksytty syyskokouksessa 23.11.1994 (sisältää muutokset) 1 1 Nimi ja kotipaikka 2 Tarkoitus 3 Toimintamuodot Yhdistyksen nimi on Lahden Seudun Insinöörit ry. Yhdistys on Insinööriliitto IL ry:n

Lisätiedot

Olemma saaneet uusia jäsenhakemuksia liitteen 1 mukaisesti. Esitän, että hyväksymme kaikki jäseniksemme. (Ovat myös jo maksaneet jäsenmaksun)

Olemma saaneet uusia jäsenhakemuksia liitteen 1 mukaisesti. Esitän, että hyväksymme kaikki jäseniksemme. (Ovat myös jo maksaneet jäsenmaksun) 1 Yhteenveto pöytäkirjoista 10 14/2013 PÖYTÄKIRJA 10/2013 Aika: 18.-24.6.2013 Osallistujat: Jäsenhakemuksia Olemma saaneet uusia jäsenhakemuksia liitteen 1 mukaisesti. Esitän, että hyväksymme kaikki jäseniksemme.

Lisätiedot

1(5) SF- CARAVAN YDIN-HÄME RY TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA YLEISTÄ

1(5) SF- CARAVAN YDIN-HÄME RY TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA YLEISTÄ 1(5) SF- CARAVAN YDIN-HÄME RY TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2012 1. YLEISTÄ SF-Caravan Ydin-Häme ry on perustettu Tuusulassa 19.11.2011 Kantele Caravan nimellä. Patentti- ja rekisterihallituksen yhdistysrekisteriin

Lisätiedot

2. Valitaan kokoukselle puheenjohtaja ja sihteeri sekä kaksi pöytäkirjantarkastajaa, jotka tarvittaessa toimivat ääntenlaskijoina

2. Valitaan kokoukselle puheenjohtaja ja sihteeri sekä kaksi pöytäkirjantarkastajaa, jotka tarvittaessa toimivat ääntenlaskijoina Kasvitieteellisen puutarhan ystävät ry Botaniska trädgårdens vänner rf PÖYTÄKIRJA 15.11.2013 SYYSKOKOUS Aika Torstai 7.11.2013 kello 17.30 18.10 Paikka Kaisaniemen kasvitieteellinen puutarha, palmuhuonerakennus,

Lisätiedot

SUOMEN KATALYYSISEURA FINSKA KATALYSSÄLLSKAPET - FINNISH CATALYSIS SOCIETY

SUOMEN KATALYYSISEURA FINSKA KATALYSSÄLLSKAPET - FINNISH CATALYSIS SOCIETY SUOMEN KATALYYSISEURA FINSKA KATALYSSÄLLSKAPET - FINNISH CATALYSIS SOCIETY Säännöt 14.4.2016 1. Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Suomen katalyysiseura, ruotsiksi Finska katalyssällskapet

Lisätiedot

PIRAATTIPUOLUE 22.9.2008 1(5)

PIRAATTIPUOLUE 22.9.2008 1(5) PIRAATTIPUOLUE 22.9.2008 1(5) PÖYTÄKIRJA Piraattipuolue ry Hallituksen kokous 11/2008 Aika: 15.9.2008 kello 18.30 Paikka: Läsnä: #hallituskokous PirateNet-IRC-verkossa Pasi Palmulehto (pj) Ahto Apajalahti

Lisätiedot

Yhdistyksen kotipaikka on Helsingin kaupunki ja toiminta alueena kokovaltakunnan alue.

Yhdistyksen kotipaikka on Helsingin kaupunki ja toiminta alueena kokovaltakunnan alue. 1/5 SÄÄNNÖT 1. NIMI JA KOTIPAIKKA Yhdistyksen nimi on. Yhdistyksen kotipaikka on Helsingin kaupunki ja toiminta alueena kokovaltakunnan alue. 2. TARKOITUS Yhdistys on käyttäjävetoinen SAP Finland Oy:sta

Lisätiedot

SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN KEVÄTKOKOUS 2012

SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN KEVÄTKOKOUS 2012 11.4.2012 SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN KEVÄTKOKOUS 2012 Aika: Lauantai 31.3.2012 klo 10.00 Paikka: Ravintola Paloma, Kankurinkatu 4-6, Hyvinkää (Villatehtaan vieressä) ESITYSLISTA 1. Kokouksen avaus ja valtakirjojen

Lisätiedot

Liittokokous, liittovaltuusto ja liittohallitus

Liittokokous, liittovaltuusto ja liittohallitus Liittokokous, liittovaltuusto ja liittohallitus 8.9.2014 Järjestöpäivät 5.-6.9.2014 Liittokokous joka 3. vuosi - valitsee liittovaltuustoedustajat Liittovaltuusto 34 yhdistysten edustajaa 10 muuta edustajaa

Lisätiedot

toimistonhoitaja luottamusmiehet järjestämisvastaavat hallituksen jäsenet jäsenhankkijat luottamusmiehet koulutiedottaja

toimistonhoitaja luottamusmiehet järjestämisvastaavat hallituksen jäsenet jäsenhankkijat luottamusmiehet koulutiedottaja Järjestötoiminta Tehdään jäsenkartoitus ammattinimikkeistä ja työpaikoista Jäsenhankinta ja jäsenkiinnittyminen Ennakkotietoa tulevaisuuden suunnitteluun ja vertailu edelliseen vuoteen Hankkia lisää jäseniä

Lisätiedot

Osakuntien Yhteisvaltuuskunnan säännöt

Osakuntien Yhteisvaltuuskunnan säännöt Osakuntien Yhteisvaltuuskunnan säännöt (s. 1/6) Osakuntien Yhteisvaltuuskunnan säännöt I 1 Yhdistyksen nimi on Osakuntien Yhteisvaltuuskunta Nationernas Samdelegation ry, ja sen tarkoituksena on toimia

Lisätiedot

Kukin jäsenmaa johtaa itsenäisesti omaa kansallista toimintaansa.

Kukin jäsenmaa johtaa itsenäisesti omaa kansallista toimintaansa. NKF SÄÄNNÖT Pohjoismaisen Keittiömestariliiton SÄÄNNÖT Säännöt hyväksytty Reykjavikissa 1979, muutettu Stavangerissa 1991 ja viimeisimmät muutokset hyväksytty liiton kokouksessa Reykjavikissa 8. toukokuuta

Lisätiedot

Maakunnalliset Muistiaktiiviryhmät. Opas käynnistämiseen ja kehittämiseen

Maakunnalliset Muistiaktiiviryhmät. Opas käynnistämiseen ja kehittämiseen Maakunnalliset Muistiaktiiviryhmät Opas käynnistämiseen ja kehittämiseen Muistiaktiivit ovat muistisairauksiin sairastuneiden ihmisten ja omaisten asiantuntijaryhmiä. Maakunnallisten ryhmien tehtävänä

Lisätiedot

Merkittiin tiedoksi lausunnot SUMU ry:lle ja Kennelliitolle. Liitteet 1 ja 2

Merkittiin tiedoksi lausunnot SUMU ry:lle ja Kennelliitolle. Liitteet 1 ja 2 1 Yhteenveto pöytäkirjoista 15-17/2013 Hallituksen kokous Aika: 7.9.2013 klo 11.00- Paikka Arkisto Läsnä: Puheenjohtaja Poissa: Jonna Laitinen Eeva Mattila varajäsen 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi

Lisätiedot

UUDENMAAN VIRKISTYSALUEYHDISTYS RY PÖYTÄKIRJA 3/13 FÖRENINGEN NYLANDS FRILUFTSOMRÅDEN RF. Läsnä: Mauri Johansson puheenjohtaja.

UUDENMAAN VIRKISTYSALUEYHDISTYS RY PÖYTÄKIRJA 3/13 FÖRENINGEN NYLANDS FRILUFTSOMRÅDEN RF. Läsnä: Mauri Johansson puheenjohtaja. UUDENMAAN VIRKISTYSALUEYHDISTYS RY PÖYTÄKIRJA 3/13 FÖRENINGEN NYLANDS FRILUFTSOMRÅDEN RF Hallitus Aika: Keskiviikko 05.06.2013 klo. 17.05-18.20 Paikka: Uudenmaan liitto, maakuntasali Esterinportti 2B,

Lisätiedot

Suomen Kissaliitto ry

Suomen Kissaliitto ry Suomen Kissaliitto ry 18.11.2008 SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS 2008 Aika: Lauantai 18.10.2008 klo 10.00 Paikka: Cumulus, Koskikatu 5, Tampere 1. Kokouksen avaus ja valtakirjojen tarkistus Liiton hallituksen

Lisätiedot

NEPTON JÄSENTIETO - PERUSVERSIO käyttöohjeet lyhyesti

NEPTON JÄSENTIETO - PERUSVERSIO käyttöohjeet lyhyesti Suomen Voimisteluliitto NEPTON JÄSENTIETO - PERUSVERSIO käyttöohjeet lyhyesti Nepton perusversio on seuran yhteyshenkilörekisteri ja jäsenrekisteri. Perusversiota käyttää seurassa henkilö/t, jolle on annettu

Lisätiedot

KERAVAN TAIDEMUSEON YSTÄVÄT ry. 1 Yhdistyksen nimi ja kotipaikka

KERAVAN TAIDEMUSEON YSTÄVÄT ry. 1 Yhdistyksen nimi ja kotipaikka KERAVAN TAIDEMUSEON YSTÄVÄT ry 1 Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Keravan Taidemuseon ystävät ry. ja sen kotipaikka on Kerava. Yhdistyksen toimialue on Keravan kaupunki ja sen lähialueella

Lisätiedot

SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN KEVÄTKOKOUS 2015

SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN KEVÄTKOKOUS 2015 1.3.2015 SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN KEVÄTKOKOUS 2015 Aika: Lauantai 28.3.2015 klo 10.00 Paikka: Villa Solvik, Solvikinkatu 4, 00990 Helsinki ESITYSLISTA 1. Kokouksen avaus ja valtakirjojen tarkistus 2. Valitaan kokouksen

Lisätiedot

European Law Students Association ELSA Turku ry:n säännöt

European Law Students Association ELSA Turku ry:n säännöt European Law Students Association ELSA Turku ry:n säännöt 1 Nimi Yhdistyksen nimi on European Law Students Association ELSA Turku ry. 2 Kielet Yhdistyksen kielet ovat suomi ja ruotsi, mutta rekisteröimis-

Lisätiedot

1. Yhdistyksen nimi on Moottoripyöräkerho 69 (MP69) ry. Jäljempänä yhdistyksestä käytetään nimitystä kerho.

1. Yhdistyksen nimi on Moottoripyöräkerho 69 (MP69) ry. Jäljempänä yhdistyksestä käytetään nimitystä kerho. Moottoripyöräkerho 69 (MP69) ry:n säännöt 1. Yhdistyksen nimi on Moottoripyöräkerho 69 (MP69) ry. Jäljempänä yhdistyksestä käytetään nimitystä kerho. 2. Kerhon kotipaikka on Helsinki. 3. Kerhon tarkoituksena

Lisätiedot

Kokous todettiin päätösvaltaiseksi. Paikalla oli puheenjohtajan lisäksi 16 piirihallituksen jäsentä.

Kokous todettiin päätösvaltaiseksi. Paikalla oli puheenjohtajan lisäksi 16 piirihallituksen jäsentä. PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS 1/12 ( Uusi piirihallitus ) Aika: 15.12.2011 klo 19.35 19.49 Paikka: Luonetjärven varuskuntakerho 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Jouko Hyppönen avasi kokouksen klo 19.35. 2. Kokouksen

Lisätiedot

Suomen Highland Cattle Club / Highland Cattle Club Finland ry Rno: 175.036. Merkitty rekisteriin 14.10.1998 Jäljennös annettu 30.10.

Suomen Highland Cattle Club / Highland Cattle Club Finland ry Rno: 175.036. Merkitty rekisteriin 14.10.1998 Jäljennös annettu 30.10. YHDISTYKSEN SÄÄNNÖT Suomen Highland Cattle Club / Highland Cattle Club Finland ry Rno: 175.036 Merkitty rekisteriin 14.10.1998 Jäljennös annettu 30.10.2014 Säännöt 1. Nimi, kotipaikka, toimialue Yhdistyksen

Lisätiedot