TOPO JUNIORIT RY:N TOIMINTASUUNNITELMA

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "TOPO JUNIORIT RY:N TOIMINTASUUNNITELMA 2015-2016"

Transkriptio

1 TOPO JUNIORIT RY:N TOIMINTASUUNNITELMA Kuvaus seuran toiminnasta ja toimintasuunnitelma 1. Yleistä Seuran osoite Paavo Nurmen kuja 1, Y-tunnus Hallitus Puheenjohtaja Kari Leppänen Anssi Laiho Meri Järvimaa Jomi Suhonen Antti Lindholm Seuran toimintakausi on Sama ajanjakso on seuran tilikausi. 3. Tilintarkastajat Tilintarkastajina ovat toimineet Markku Saarikoski ja Pekka Lindqvist. 4. Tärkeimmät toiminnan kehityskohteet Seuran toiminnan suuntaviivat toimintavuonna: Uusien junioreiden mukaan saaminen nuorimpiin ikäluokkiin Naisten SM-koripallojoukkue ja sen menestys Yhteistyö Helsinki Seagulls -joukkueen kanssa Seuran talouden edelleen vakauttaminen ja edelliskausien syntyneen velan poissuorittaminen Pyritään luomaan yhtenäisyyttä ja yhteistyötä eri ikäluokkien ohjelmiin ja joukkueiden välille Positiivisen ToPo -hengen aikaansaaminen ja myönteisen julkisuuskuvan luominen Uusien seuratyöläisten sekä tukijoukkojen saaminen mukaan toimintaan Salivuorojen saamisen helpotus yhteistyössä Kaupungin sekä lähikoulujen kanssa ToPo-tapahtumien lisääminen tuomaan lisää positiivista näkyvyyttä seuralle SoMe-palveluiden edelleen kehittäminen markkinointiin ja tiedottamiseen Uuden logon ja seuran ilmeen implementointi tulevan kauden tuotteisiin, peliasuihin ja markkinointiin Aikuiskoriskerhon "ToPo Rookies" kasvattaminen ja "Taaperokoriskerhon" perustaminen Munkinseudun asukkaille

2 Pidemmän aikavälin tavoitteet seuraavalle kahdelle vuodelle: ToPo Juniorit ry Toimiston perustaminen toiminnan tehostamiseksi Junioreiden määrän kasvattaminen nykyisestä n. 300:n Tyttö- ja poikajunioreiden kehityspolun rakentaminen Supermikroista aina Koris- ja SM liigaan Jatketaan investointia kriittisiin osa-alueisiin toiminnan laadun kehittämiseksi Yhteistyökumppanien mukaan saaminen tukemaan toimintaa taloudellisesti 5. Talous Seuran talouden tervehdyttämistä jatketaan. Kiinnitetään huomiota talouden huolelliseen kirjanpitoon ja mahdollisten vanhojen velkojen poismaksamiseen. Junioritoiminnan maksuja tarkastellaan ja luodaan perusteelliset joukkuebudjetit. Hallituksen on kiinnitettävä erityinen huomio maksuvalmiuteen ja laskutukseen. Kirjanpito siirrettiin uudelle tilitoimistolle keväällä Lakisääteisten maksujen tilittämiseen ajallaan tulee kiinnittää edelleen huomiota. Luodaan perusteellinen kassavirta suunnitelma sekä ennakoiva budjetti, auttamaan tulevan kauden kausimaksujen ja valmennuspalkkioiden suunnittelussa. 6. Muu seuratoiminta 6.1. Toiminnan yleisluonnehdinta Seuran junioritoiminta jatkuu entisellään sekä tyttö- että poikapuolella. Nuorimpien junnujen osalta jäsenmäärä lähti edelliskaudella ilahduttavasti nousuun. Uusia junioreita on tullut seuraan talven aikana n. 40 kpl. Toiminnan keskeinen tehtävä onkin nuorimpien ikäluokkien jäsenmäärän vahvistaminen ja nykyisistä junioreista huolehtiminen. Seuran on taattava joukkueille laadukkaat puitteet menestyksekkään kilpailutoiminnan harjoittamiseen. Juniorijoukkueita on tällä hetkellä yhteensä 12 kpl, joista tyttöjoukkueita 6 kpl ja poikajoukkueita 6 kpl toiminta Pelaajalisenssin maksaneita junioreita oli seurassamme kaudella n Kun mukaan lasketaan aloittelijat ja joukkueiden toiminnassa mukana olevat on seuramme nuorten kokonaisjäsenmäärä n Kaudella lisenssipelaajien lukumäärä on noin kpl. Aikuisia koripallon harrastajia seurassa on lisäksi n Seuran toiminnassa on tukihenkilöt mukaan lukien aktiivisesti noin henkilöä. Näin ollen ToPo on yksi suurista läntisen Helsingin alueella toimivia kolmannen sektorin järjestöistä. Viime vuosina supistunutta jäsenmäärää tullaan kasvattamaan lähivuosina edelleen tavoitteena saada kaikkiin ikäluokkiin joukkueet sekä kasvattamaan liikunnallisia koripallokerhojen määrää aikuisille ja pienille lapsille.

3 6.3. Seuran liikuntalajitarjonta Koripallo on edelleen seuramme päälaji. Koripalloa pelataan yli parin kymmenen joukkueen voimin. Tämän lisäksi seurassamme on toiminut jo usean kymmenen vuoden ajan nyrkkeilyjaosto, joka harjoittelee Ruskeasuon palloiluhallilla kahdesti viikossa. Kesäisin nyrkkeilijät pelaavat jalkapalloa Pirkkolan nurmikentällä. Paikallisten koulujen liikuntatunneille suunnatut vierailut ovat tuoneet lisää jäseniä ja näkyvyyttä seurallemme Munkinseudulla. Kesätoimintaa tullaan kasvattamaan yhteistyössä Munkkiniemen Nuorisotalon ja lähiseudun esikoulujen kanssa. Järjestetään kesäleirit ja tuki sekä lajiharjoittelua kaupungin liikuntapaikoilla Valmennus Seurassamme on kaudella valmentajia noin kaksikymmentä. Joukkueiden johtotehtävissä on toiminut nelisenkymmentä henkilöä. Valmennusta kehitetään ja koordinoidaan seurassa määriteltyjen valmennusvastaavien avulla. Tulevalla kaudella keskitytään myös valmentajien koulutuksiin, tavoitteena valmennuksen tason nostaminen läpi seuran joukkueiden Kilpatoiminta Seuran kilpailutoimintaa jatketaan entisessä laajuudessaan. Kansainvälisen toiminnan lisäämiseen pyritään käytettävissä olevin voimavaroin. Scania Cup turnaukseen Ruotsissa ja kansainväliseen Itä-Euroopan kovatasoiseen EYBL liigaan osallistutaan mahdollisuuksien mukaan edellisvuosien tapaan Harrastetoiminta Aikuisten harrastesarjat tarjoavat mahdollisuuden jatkaa koripallon harrastamista juniorivuosien jälkeen. Miesten puolella on ToPolla 3 joukkuetta aikuisten harrastesarjoissa ja naisilla puolestaan harrastesarjoissa kaudella on 3 joukkuetta eri sarjatasoilla. Seniorisarjoissa pelataan kaudella M35, M40, M55, M65, M70 ja naisten Ladies sarjoissa. Juniori-ikäisille pyritään tarjoamaan oman tason mukainen joukkue ja usealla joukkueella on myös harrastetason pelaajia. Näille pelaajille tarjotaan mahdollisuus harrastaa liikuntaa vähemmän kilpailullisissa merkeissä. Heille tarjotaan kauden aikana myös koulutusta toimitsija ja tuomaritehtäviin. Lisäksi heitä pyritään ohjaamaan valmennuskoulutuksiin. Seurassa toimii myös integroitu ryhmä, jonka tarkoituksena on tarkoitus kotouttaa erityislapset.

4 6.7. Tiedotus ja julkaisutoiminta Kauden aikana pyrittiin tehostamaan seuran sisäistä tiedotusta. Kotisivujen päivityksestä ja täydentämisestä vastaa seuran ja joukkueiden puolesta oma vastuuhenkilö, mikä auttaa ulkoista ja sisäistä tiedottamista. Joukkueilla on omat salasanat, joilla vastuuhenkilöt pääsevät päivittämään joukkueiden tietoja ToPon nettisivuille. Joukkueiden omaa tiedottamista ja ottelumainontaa lisätään. Kotisivujen uusiminen tapahtuu asteittain. SoMe-palveluiden käyttöönotto on auttanut tuomaan julki seuran toimintaa ja lisännyt näkyvyyttä huomattavasti. Tätä jatketaan ja kehitetään tehtävää varten osoitettujen henkilöiden avulla Yhteistyö ToPo pyrkii olemaan mukana kehittämässä Munkinseudun ja Läntisen Helsingin kolmannen sektorin yhteistyötä. Koripallon osalla pyritään kaikkien Helsingin junioriseurojen kanssa yhteistyöhön peli- ja kilpatoiminnan muodoissa. Munkinseudun läheisimmät yhteistyötahot ovat alueen koulut, muut yhdistykset sekä alueen yritykset. Yhteistyö Helsinki Seagulls -joukkueen kanssa käynnistettiin kaudella Joukkue pelasi kauden ToPon Korisliigan A -lisenssillä. Sopimus kilpailutoiminnan siirtämisestä tehtiin kaudeksi ToPo Juniorit Ry:n ja Seagulls joukkueen taustayhtiön kanssa. Korisliiga-lisenssistä neuvotellaan tarkoituksena lisenssin siirto Helsinki Seagulls ry:lle kaudeksi Yhteistyötä Helsinki Seagullsien kanssa jatketaan ja neuvottelut uusien yhteistyökuvioiden osalta tapahtuvat kuluvan kesän ja kauden aikana. Vastaavasti HBA Märsky on pelannut ToPon B -lisenssillä. Yhteistyötä lisenssin osalta jatkettiin HBA Märskyn kanssa kaudelle Neuvottelut uusien yhteistyökuvioiden osalta tapahtuvat kuluvan kauden aikana. ToPon Naisten edustusjoukkueen toiminta on siirtynyt Naiskoripallon tuki ry:lle kauden aikana. Kaudelle allekirjoitettiin sopimus kilpailutoiminnan siirtämisestä ToPo Juniorit ry:n ja Naiskoripallon tuki ry:n välillä. Yhteistyötä lisenssin osalta jatkettiin ToPo Naisten kanssa kaudella ToPo Naisten kanssa yhteistyö on läheistä ja heidän ottelut ovat seuran junioreille tärkeitä. Naisten 1. divisioonan ja A -tyttöprojektin kanssa tehdään yhteistyötä mm. valmennuksen ja pelaajien puitteissa. 7. Talous ja varainhankinta Seuran taloudellinen toiminta on jaettu useaan itsenäiseen yksikköön. Näitä ovat hallinto, joukkueet, naistoiminta sekä edustusjoukkueet. Joukkueiden omat tilit päätettiin lopettaa kaudella ja keskittää kaikki seuran rahaliikenne yhdelle päätilille. Junioritoiminnan yksikköön kuuluvat kaikki lapsi-, nuoriso ja aikuisten harrastejoukkueet. Junioritoiminnan taloutta pyritään edelleen kehittämään. Maksuja korotetaan tarvittaessa toteutuneen inflaation ja syntyneiden joukkuekohtaisen kulujen mukaisesti. Maksujen perintään ja seurantaan kiinnitetään huomiota entistä tarkempaa huomiota. Junioreiden toiminnan olisi tuotettava hieman positiivista tulosta, jotta seuralla on mahdollisuus investoida toiminnan kehittämiseen.

5 Junioritoiminnan varainhankintaan järjestetään seuran puolesta tapahtumia mm. katukoristurnaus, syysleiri ja ToPo Disko. Tuotoilla tuetaan ToPon junioritoiminnan kehittämistä mm. kattamaan valmennuskoulutuskuluja ja suoria investointeja junioritoimintaan. 8. Toimintasuunnitelma vuodelle Seuran toiminnan lähtökohtana on toiminnan turvaaminen tiukassa taloustilanteessa sekä toiminnan kehittäminen resurssien mukaan. määrää pyritään kasvattamaan hankkimalla uusia tyttö- ja poikajunioreita nuorimpiin ikäluokkiin. Toinen tärkeä painopiste on poika- ja tyttökilpakoripallon kehittäminen vanhemmissa ikäluokissa. Naisten kilpatoiminta ei saa aiheuttaa seuralle taloudellisia rasitteita vastuitten, myös taloudellisten, siirryttyä uudelle yhdistykselle. ToPo Juniorit ry:n toiminta tulee tulevaisuudessa keskittymään junioritoimintaan ja sen kehittämiseen sekä vastata Munkinseudun asukkaiden liikuntatarpeisiin. Tähän on perustettu mm. ToPo Rookies ryhmä ja tulevalle kaudelle asiaa kehitetään entisestään sekä perustetaan erillinen Naperokerho pienille lapsille. Talouden osalla pyritään siihen, että harjoittelumaksuja ei tarvitsisi enää korottaa. Seuran kiinteät kulut ovat minimissä, mutta jäsenmäärän kasvaessa pyrimme investoimaan seuran omaan toimistoon tehostamaan seuran palvelemiskykyä jäsenille. Seuran ainoa toimihenkilö Jomi Suhonen palkattiin syksyllä 2014 kehittämään seuran toimintaa sekä koordinoimaan valmennusta. Seuran taloudellisen tilanteen helpottamiseksi neuvottelut yhteistyökumppaneista on aloitettu ja tavoite on tulevaisuudessa saada tukea toiminnan kuluihin niin suurilta kuin pieniltä yrityksiltä. Kesäkuussa järjestetään perinteinen kesäleiri, joka pidetään Munkkiniemen Yhteiskoulussa jossa osallistujamäärätavoite on 100 junioria. Keväällä kauden päätyttyä järjestetään perinteinen ToPo -päivä, jossa palkitaan kauden parhaat pelaajat, joukkueet ja valmentajat sekä järjestetään aktiviteetteja koko Munkinseudun asukkaille. Kesäharjoittelu suoritetaan joukkuekohtaisesti valmentajan ohjauksessa.

Kuvaus seuran toiminnasta tilikaudella

Kuvaus seuran toiminnasta tilikaudella TOPO JUNIORIT RY:N TOIMINTAKERTOMUS 2015-2016 Kuvaus seuran toiminnasta tilikaudella 1.6.2015-31.5.2016 1. Yleistä Seuran osoite Paavo Nurmen kuja 1, Y-tunnus 1020171-1 2. Hallitus 2015-2016 Puheenjohtaja

Lisätiedot

TOPO JUNIORIT RY:N TOIMINTASUUNNITELMA

TOPO JUNIORIT RY:N TOIMINTASUUNNITELMA TOPO JUNIORIT RY:N TOIMINTASUUNNITELMA 2016-2017 Kuvaus seuran toiminnasta ja toimintasuunnitelma 1. Yleistä Seuran osoite Paavo Nurmen kuja 1, Y-tunnus 1020171-1 2. Hallitus 2015-2016 Puheenjohtaja Jäsen

Lisätiedot

TOPO JUNIORIT RY:N TOIMINTASUUNNITELMA

TOPO JUNIORIT RY:N TOIMINTASUUNNITELMA TOPO JUNIORIT RY:N TOIMINTASUUNNITELMA 2017-2018 Kuvaus seuran toiminnasta ja toimintasuunnitelma 1. Yleistä Seuran osoite Paavo Nurmen kuja 1, Y-tunnus 1020171-1 2. Hallitus 2017 Puheenjohtaja Kari Leppänen

Lisätiedot

TOPO JUNIORIT RY:N TOIMINTASUUNNITELMA

TOPO JUNIORIT RY:N TOIMINTASUUNNITELMA TOPO JUNIORIT RY:N TOIMINTASUUNNITELMA 2018-2019 Kuvaus seuran toiminnasta ja toimintasuunnitelma 1. Yleistä Seuran osoite, Y-tunnus 1020171-1 2. Hallitus 2018 Puheenjohtaja Tuomas Kohila Janne Rauramo

Lisätiedot

TOPO JUNIORIT RY:N TOIMINTAKERTOMUS

TOPO JUNIORIT RY:N TOIMINTAKERTOMUS TOPO JUNIORIT RY:N TOIMINTAKERTOMUS 2017-2018 1. Yleistä Seuran osoite Tiilimäki 9-11a, Y-tunnus 1020171-1 2. Hallitus 2017 Puheenjohtaja Jäsen Jäsen Jäsen Kari Leppänen Janne Rauramo Antti Lindholm Jomi

Lisätiedot

FC SAARIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014

FC SAARIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 FC SAARIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 FC Saarijärvi ry FC Saarijärvi on 21.11.2000 perustettu jalkapallon erikoisseura, jonka tarkoitus on antaa lapsille, nuorille ja aikuisille mahdollisuus

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2007

TOIMINTASUUNNITELMA 2007 TOIMINTASUUNNITELMA 2007 Oulunsalo Pesäpallojaosto 28.11.2006 TOIMINTASUUNNITELMA 2007 Yleistä Pesäpallojaoston yleisenä tavoitteena on lisätä pesäpalloilun harrastuneisuutta Oulunsalossa ja tarjota melenkiintoista

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2009

TOIMINTASUUNNITELMA 2009 TOIMINTASUUNNITELMA 2009 Oulunsalo Pesäpallojaosto 12.10.2008 TOIMINTASUUNNITELMA 2009 Yleistä Pesäpallojaoston yleisenä tavoitteena on lisätä pesäpalloilun harrastuneisuutta Oulunsalossa ja tarjota melenkiintoista

Lisätiedot

Salon Palloilijat ry Visio 2022

Salon Palloilijat ry Visio 2022 Salon Palloilijat ry Visio 2022 Salon Palloilijat ry:n (SalPa) visio vuoteen 2022 asti Salon Palloilijat ry (SalPa) on urheiluseura mihin jokaisen lapsen, nuoren ja aikuisen on mahdollisuus tulla harrastamaan

Lisätiedot

Luonnos. Markkinointi- ja yhteistyösopimus Karkkilan kaupunki ja KaU Koris ry

Luonnos. Markkinointi- ja yhteistyösopimus Karkkilan kaupunki ja KaU Koris ry Luonnos Markkinointi- ja yhteistyösopimus Karkkilan kaupunki ja KaU Koris ry 2015-2016 2 OSAPUOLET KaU Koris ry, y-tunnus 2364245-2 Karkkilan kaupunki, y-tunnus 0127046-7 SOPIMUSKAUSI 1.1.2015 31.12.2016

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2008

TOIMINTASUUNNITELMA 2008 TOIMINTASUUNNITELMA 2008 Oulunsalo Pesäpallojaosto 7.11.2007 TOIMINTASUUNNITELMA 2008 Yleistä Pesäpallojaoston yleisenä tavoitteena on lisätä pesäpalloilun harrastuneisuutta Oulunsalossa ja tarjota melenkiintoista

Lisätiedot

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo 2007 Nummelan Palloseura ry 28.11.2006 1 (9) SISÄLLYSLUETTELO 1. ESIPUHE... 2 2. TOIMINTAMALLI... 3 2.1. TOIMINTA-ALUE JA SIDOSRYHMÄT...3 2.2. SEURAN SÄÄNTÖMÄÄRÄISET

Lisätiedot

Sopimus. Markkinointi- ja yhteistyösopimus Karkkilan kaupunki ja KaU Koris ry

Sopimus. Markkinointi- ja yhteistyösopimus Karkkilan kaupunki ja KaU Koris ry Sopimus Markkinointi- ja yhteistyösopimus Karkkilan kaupunki ja KaU Koris ry 2017-2018 2 OSAPUOLET KaU Koris ry, y-tunnus 2364245-2 Karkkilan kaupunki, y-tunnus 0127046-7 SOPIMUSKAUSI 1.1.2017 31.12.2018

Lisätiedot

SB-Pro Nurmijärvi ry:n toimintasuunnitelma kaudelle 2012-2013

SB-Pro Nurmijärvi ry:n toimintasuunnitelma kaudelle 2012-2013 SB-Pro Nurmijärvi ry:n toimintasuunnitelma kaudelle 2012-2013 2 TOIMINTASUUNNITELMA 2012-2013 SB-PRO NURMIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA... 1 KAUDELLE 2012-2013... 1 1. YLEISTÄ... 3 2. VARSINAINEN TOIMINTA...

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2014

Toimintasuunnitelma vuodelle 2014 Toimintasuunnitelma vuodelle 2014 Vuosi 2014 on seuran kahdestoista varsinainen toimintavuosi. Vuosille 2013 2015 tehtiin päätös palkata AC Kirkkonummi- ACK ry:lle oppisopimuksella kokopäiväisesti toimiva

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 11v11 joukkueet (14-18v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 11v11 joukkueet (14-18v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 11v11 joukkueet (14-18v) C14-B18 ikäluokkien valmennus JyPK:ssa - tavoitteet C14-B18 11v11 ikäkausi- ja kilpajoukkueissa lähtökohtana on yksilöiden kehittäminen.

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 1.5.2009-30.4.2010

Toimintasuunnitelma 1.5.2009-30.4.2010 Toimintasuunnitelma 1.5.2009-30.4.2010 1 (6) Toimintasuunnitelma kaudelle 1.5.2009 30.4.2010 Seurassa toimii kauden aikana juniorijoukkueita kahdessatoissa eri ikäluokassa G- junioreista A-junioreihin.

Lisätiedot

VALEPA ESITTELYKALVOT

VALEPA ESITTELYKALVOT VALEPA ESITTELYKALVOT 26.1.2019 KOLME VÄITETTÄ Junioritoiminta on tärkeintä Liiga on tärkein Naisten joukkue on tärkein MUUTOSVALMIUS Pitkä historia, Vammalan Kisa -> VaLepa Asiat muuttuu nopeasti Tärkeää

Lisätiedot

Kaudenaloitusinfo 2014-2015

Kaudenaloitusinfo 2014-2015 Kaudenaloitusinfo 2014-2015 Valmennuspäällikkö Toni Taipale Valmennuksen johtaminen Salivuorojen jakaminen Leirit ja tapahtumat EBT:n henkilöstö Seurasihteeri Liisa Korkiakoski Tiedotus Laskutus MyClub

Lisätiedot

Kysely Kaapo ry:n pelaajien vanhemmille Copy

Kysely Kaapo ry:n pelaajien vanhemmille Copy Kysely Kaapo ry:n pelaajien vanhemmille 2 2012 Copy 1. Joukkue, jossa lapsi on mukana Keskiarvo: 5,1 Joukkue, jossa lapsi on mukana 25 11 20 15 7 19 11 7 15 8 6 B pojat C pojat D99 pojat D00 pojat E01

Lisätiedot

Sata lasissa. Keskeiset teemat:

Sata lasissa. Keskeiset teemat: 1 / 5 TOIMINTASUUNNITELMA VUOSILLE 2015-2016 Sata lasissa Keskeiset teemat: Vankka kivijalka: juniorit, talous, edustusurheilu Treeni- ja peliolosuhteiden kehittäminen Köyden veto samaan suuntaan 100-vuotisjuhlat

Lisätiedot

Ohjeistus jäsenyyden hakemisesta

Ohjeistus jäsenyyden hakemisesta Ohjeistus jäsenyyden hakemisesta Kaukalopalloseurat ja yksittäiset joukkueet Liiton alueet:, Oulu, Etelä- Suomi, Keski- Suomi, Itä- Suomi, Etelä- Karjala, Pohjois- Suomi Uusi liikuntalaki * Valtakunnallisuuden

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2013 (NETTIVERSIO ILMAN TALOUSLUKUJA)

TOIMINTASUUNNITELMA 2013 (NETTIVERSIO ILMAN TALOUSLUKUJA) TOIMINTASUUNNITELMA 2013 (NETTIVERSIO ILMAN TALOUSLUKUJA) Oulunsalo Pesäpallojaosto 14.11.2012 Sisältö YLEISTÄ...3 Jaosto... 4 Vastuuhenkilöt... 4 Jäsenistö... 4 TOIMINTA...5 Junioritoiminta... 5 Tuomaritoiminta...

Lisätiedot

Millainen FC Kangasala olisi jalkapalloseurana parhaimmillaan / unelmana vuoden 2017 lopulla Keskittyminen junioritoimintaan vaihtoehtoisena brändinä

Millainen FC Kangasala olisi jalkapalloseurana parhaimmillaan / unelmana vuoden 2017 lopulla Keskittyminen junioritoimintaan vaihtoehtoisena brändinä Millainen FC Kangasala olisi jalkapalloseurana parhaimmillaan / unelmana vuoden 2017 lopulla Keskittyminen junioritoimintaan vaihtoehtoisena brändinä Imago kunnossa: pelaajat haluavat pelata seurassa,

Lisätiedot

Viestintäsuunnitelma

Viestintäsuunnitelma VIESTINTÄSUUNITELMA 1(10) Viestintäsuunnitelma Tervarit Juniorit ry VIESTINTÄSUUNITELMA 2(10) Sisällys 1. Johdanto 2. Tervarit Juniorit 3. Arvot 4. Viestinnän kohteet ja tavoitteet 5. Tervarit Juniorit

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN PESÄ-KIILAT

HAAPAJÄRVEN PESÄ-KIILAT HAAPAJÄRVEN PESÄ-KIILAT TOIMINTASUUNNITELMA 2019 TOIMINTA-AJATUS Haapajärven Pesä-Kiilat ry:n tavoitteena on kansallispelin välityksellä tarjota haapajärvisille ja lähialueen asukkaille * lapsille ja nuorille

Lisätiedot

PK-35 ry Toimintasuunnitelma 18.11.2015

PK-35 ry Toimintasuunnitelma 18.11.2015 PK-35 ry Toimintasuunnitelma 18.11.2015 Seuran päämäärä ja tavoite PK-35 pyrkii olemaan toiminta-alueensa suurin, monipuolisin ja kehittyvin jalkapalloseura, joka tarjoaa parhaat mahdolliset edellytykset

Lisätiedot

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo 2008 Nummelan Palloseura ry 28.11.2007 1 (9) SISÄLLYSLUETTELO 1. ESIPUHE... 2 2. TOIMINTAMALLI... 3 2.1. TOIMINTA-ALUE JA SIDOSRYHMÄT... 3 2.2. SEURAN SÄÄNTÖMÄÄRÄISET

Lisätiedot

Laatukäsikirja. Seuratoiminnan pelisäännöt Peli-Karhut koripallo Jutta Richter

Laatukäsikirja. Seuratoiminnan pelisäännöt Peli-Karhut koripallo Jutta Richter Laatukäsikirja Seuratoiminnan pelisäännöt Peli-Karhut koripallo 05.03.2015 Jutta Richter SISÄLLYSLUETTELO 1. Johdanto 1.1 Peli-Karhut lyhyesti 2. Seuran toiminnan perusperiaatteet 2.1 Toiminta-ajatus 2.2

Lisätiedot

Vuoden 2016 aikana parannetaan edelleen seurayhteisön yhteenkuuluvuutta ja KäPa brändiä. Seura jatkaa SPL:n kanssa aloittamaa seurakehittämistyötä.

Vuoden 2016 aikana parannetaan edelleen seurayhteisön yhteenkuuluvuutta ja KäPa brändiä. Seura jatkaa SPL:n kanssa aloittamaa seurakehittämistyötä. KÄPYLÄN PALLO RY Tursontie 3, 00610 Helsinki www.kapylanpallo.fi TOIMINTASUUNNITELMA 1.1.2016 31.12.2016 Seuran tarkoituksena on edistää, kehittää ja vaalia liikuntaharrastusta, erityisesti jalkapalloilua

Lisätiedot

Helsingin NMKY. Kausi B-pojat (s.-02)

Helsingin NMKY. Kausi B-pojat (s.-02) Helsingin NMKY Kausi 2017 2018 B-pojat (s.-02) Asialista Esittely Valmentajat Tavoitteet ja kulmakivet HNMKY Pelaajapolku Urheilijaksi kasvaminen Kesäharjoittelu Kausi 2017-2018 Viestintä ja vuorovaikutus

Lisätiedot

Mitä tehdään tehdään kunnolla.

Mitä tehdään tehdään kunnolla. SALIBANDYTOIMINNAN TOIMINTAOPAS MOTTO: Mitä tehdään tehdään kunnolla www.hirvhesalibandy.net Visio 2015 Hirvensalon Heiton salibandytoiminta rakentuu seuraavien keskeisten tavoitteiden ja arvojen varaan:

Lisätiedot

Juniorityö petankkiseuroissa

Juniorityö petankkiseuroissa Petankkiseuratoiminta - Juniorityö 1 Juniorityö petankkiseuroissa Nämä rivit on kirjoitettu avuksi niille seuroille joiden piirissä mietitään juniorityön aloittamista tai kehittämistä. Ei ole olemassa

Lisätiedot

M-Teamin strategia

M-Teamin strategia M-Teamin strategia 2014-2018 25.8.2014 Toimintaympäristön muutostekijät M-Teamin strategia Salibandyliiton strategia Yhteisöllisyys, vapaaehtoistyö ja seurauskollisuus Kilpailu kunnallisista liikuntapaikoista

Lisätiedot

TIETOPAKETTI UUSILLE JA VANHOILLE PELAAJILLE, VALMENTAJILLE SEKÄ LASTEN VANHEMMILLE

TIETOPAKETTI UUSILLE JA VANHOILLE PELAAJILLE, VALMENTAJILLE SEKÄ LASTEN VANHEMMILLE 01.04.2009 LAIHIAN LUJA LENTOPALLOJAOSTO TIETOPAKETTI UUSILLE JA VANHOILLE PELAAJILLE, VALMENTAJILLE SEKÄ LASTEN VANHEMMILLE Tämän kirjan omistaa : Joukkueeni : Valmentaja : Valmentaja puhelinnumero: Joukkueen

Lisätiedot

SEURATIEDOTE 2/2012. Tapahtumia ja uutisia SB Naantalista 7.6.2012. Tässä SB Naantalin vuoden 2012 toisessa seuratiedotteessa ovat esillä:

SEURATIEDOTE 2/2012. Tapahtumia ja uutisia SB Naantalista 7.6.2012. Tässä SB Naantalin vuoden 2012 toisessa seuratiedotteessa ovat esillä: SEURATIEDOTE 2/2012 Tapahtumia ja uutisia SB Naantalista 7.6.2012 Tässä SB Naantalin vuoden 2012 toisessa seuratiedotteessa ovat esillä: Kauden avaustilaisuus TestiPäivä syyskuussa Ilmaiset seurakoulutukset

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2015

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2015 1/2 TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2015 YLEISTÄ Lielahden Kipinä ry:n toiminta perustuu ihmisten omatoimisuuteen ja vapaehtoiseen osallistumiseen. Toiminta on jatkunut menestyksellisesti jo vuodesta 1929.

Lisätiedot

KUOPION UIMASEURA RY

KUOPION UIMASEURA RY Kuopion Uimaseura ry vuosikokous 2007 KUOPION UIMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1.9.2007-31.8.2008 Hyväksytty vuosikokouksessa 28.11.2007 Kuopion Uimaseura ry vuosikokous 2007 2 TOIMINNAN TAVOITTEET Seuran

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO 2010

TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO 2010 http://www.imatrantennis.net. TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO 2010 Imatran Tennis Ry http://www.imatrantennis.net. TOIMINTASUUNNITELMA 2010 Vuosi 2010 tuo tullessaan tennisharrastajille merkittävän

Lisätiedot

Ysikaks Nivala. Toimintasuunnitelma Laatineet: Virve Närhi ja Iida Pelkonen

Ysikaks Nivala. Toimintasuunnitelma Laatineet: Virve Närhi ja Iida Pelkonen Ysikaks Nivala Toimintasuunnitelma 2018 Laatineet: Virve Närhi ja Iida Pelkonen Toiminnan arvot - monipuolinen liikunta lajitaitojen harjoittaminen kasvatus yhteistyössä vanhempien, koulujen ja muiden

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2016

Toimintasuunnitelma vuodelle 2016 Toimintasuunnitelma vuodelle 2016 Vuosi 2016 on seuran kolmastoista varsinainen toimintavuosi. Perustuen siihen, että AC Kirkkonummi - ACK ry:n tavoitteena on tarjota laadukasta toimintaa kaikissa ikäluokissa

Lisätiedot

Maskun Palloseura pyrkii tarjoamaan tulevanakin toimikautena jalkapalloharrastamisen laadukkaan mahdollisuuden kaikille jäsenilleen tasapuolisesti.

Maskun Palloseura pyrkii tarjoamaan tulevanakin toimikautena jalkapalloharrastamisen laadukkaan mahdollisuuden kaikille jäsenilleen tasapuolisesti. YLEISTÄ Maskun Palloseura pyrkii tarjoamaan tulevanakin toimikautena jalkapalloharrastamisen laadukkaan mahdollisuuden kaikille jäsenilleen tasapuolisesti. Vuonna 2018 pyrimme edelleen lisäämään joukkueiden

Lisätiedot

1990-luvulla jääkiekon pelaaminen ulkojäillä tuli mahdottomaksi ja jääkiekkotoiminta seurassa loppui.

1990-luvulla jääkiekon pelaaminen ulkojäillä tuli mahdottomaksi ja jääkiekkotoiminta seurassa loppui. 1. Johdanto Seurakäsikirja on laadittu kaikkien seuratyötä tekevien avuksi. Tämän seurakäsikirjan tarkoituksena on esitellä Joutsan Seudun Pallon toimintaa sekä antaa suuntaviivat kaikille seuran toiminnassa

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 8v8 joukkueet (10-13v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 8v8 joukkueet (10-13v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 8v8 joukkueet (10-13v) E10-D13 ikäluokkien valmennus JyPK:ssa JyPK:ssa valmennus on valmennuslinjan ohjaama prosessi perusasioiden kautta kohti joukkueena

Lisätiedot

Jalkapalloseura FC Hertan STRATEGIA

Jalkapalloseura FC Hertan STRATEGIA Jalkapalloseura FC Hertan STRATEGIA 2012-2017 VISIO 2017 FC Hertta on suomalaisen tyttö- ja naisjalkapallon laatuseura. FC Hertta tarjoaa Joensuun seudun tytöille ja naisille mahdollisuuden pelata jalkapalloa

Lisätiedot

Foot PASS Finland Auditoini 1

Foot PASS Finland Auditoini 1 Kaarinan Pojat 20780 Kaarina 05/01/2011 yhteispisteet 5500 3163 58 5000 5 0 organisaatio 300 253 84 300 0 0 strategia 500 425 85 500 0 0 pelaajakartoitus 600 294 49 600 0 0 jalkapallo 1: valmennus 750

Lisätiedot

PK-35 ry Toimintasuunnitelma

PK-35 ry Toimintasuunnitelma PK-35 ry Toimintasuunnitelma 12.11.2016 Seuran päämäärä ja tavoite PK-35 pyrkii olemaan toiminta-alueensa suurin, monipuolisin ja kehittyvin jalkapalloseura, joka tarjoaa parhaat mahdolliset edellytykset

Lisätiedot

KAUSTISEN POHJAN-VEIKKOJEN TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE

KAUSTISEN POHJAN-VEIKKOJEN TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 1 KAUSTISEN POHJAN-VEIKKOJEN TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2008 2 KAUSTISEN POHJAN-VEIKKOJEN TAVOITTEET VUODELLE 2008 1. URHEILIJOIDEN TUKEMINEN SEKÄ TOIMINNAN TASON NOSTAMINEN 2. VALMENTAJIEN KOULUTUS

Lisätiedot

Toukokuun 2013 junioritoiminta infotilaisuus ja mielipidekyselyn vastaukset:

Toukokuun 2013 junioritoiminta infotilaisuus ja mielipidekyselyn vastaukset: Toukokuun 2013 junioritoiminta infotilaisuus ja mielipidekyselyn vastaukset: Ensivuoden joukkueet ja valmentajat: A-pojat/Miesten Challenge - 8 ( 95-97s). + 4 Räppä/Ravens/ulkopuolista, valmennusta haluavaa

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2009

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2009 MIKKELIN JUDO RY TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2009 Toimintasuunnitelma 2009 Sivu 1 Sisällysluettelo 1. JÄRJESTÖTOIMINTA... 3 1.1 Hallinto... 3 1.1.1 Edustajat... 3 1.1.2 Aluetoiminta... 3 1.1.3 Huomionosoitukset...

Lisätiedot

Puijo Wolley Juniorit ry

Puijo Wolley Juniorit ry Puijo Wolley Juniorit ry Toimintasuunnitelma ja talousarvio 1.6.2011 31.5.2012 2 (8) Sisällysluettelo 1. YLEISTÄ... 3 2. VARSINAINEN TOIMINTA... 4 2.1. Koulutustoiminta... 4 2.2. Viestintä... 4 2.3. Leiri-

Lisätiedot

Seuran päämäärä ja tavoite

Seuran päämäärä ja tavoite Seuran päämäärä ja tavoite PK-35 haluaa olla toiminta-alueensa suurin, monipuolisin ja kehittyvin jalkapalloseura, joka tarjoaa parhaat edellytykset kilpa- ja harrastejalkapallolle. Seuran tavoitteena

Lisätiedot

KILPAILUSÄÄNNÖT 2014-2015

KILPAILUSÄÄNNÖT 2014-2015 SUOMEN JÄÄKIEKKOLIITON KILPAILUSÄÄNNÖT 2014-2015 MUUTOKSET 4.3. Pelaajasiirtojen aikarajat Pelaajasiirtoja voidaan kausittain tehdä B-G juniori-ikäisissä seuraavina aikoina: 1.5. 30.6. vapaa siirtoaika

Lisätiedot

Musan Salama. strategia

Musan Salama. strategia Musan Salama strategia 2016-2018 STRATEGIAN TAUSTAA Musan Salaman strategia on rakennettu seuran toimihenkilöille tehdyn kyselyn sekä johtokunnan ja Palloliiton määrittämien tavoitteiden pohjalta. Lähtökohtana

Lisätiedot

Strategia 2015-2020 Pieksämäki Curling ry versio 2

Strategia 2015-2020 Pieksämäki Curling ry versio 2 Strategia 2015-2020 Pieksämäki Curling ry versio 2 1 Johdanto Tämä Pieksämäki Curling Ry:n strategia 2015-2020 ohjaa seuran toimintaa ja antaa suuntaviivat kehitykselle. Käytännössä strategia ohjaa vuosien

Lisätiedot

A. Naumanen. Tytöt U15-sarjassa. Esitys SAJL Nuorisokokoukselle

A. Naumanen. Tytöt U15-sarjassa. Esitys SAJL Nuorisokokoukselle A. Naumanen Tytöt U15-sarjassa Esitys SAJL Nuorisokokoukselle 25.10.2014 Tytöt U15 Nuorten kilpailujärjestelmä 2014-2016 hyväksyttiin syysliittokokouksessa 2013. Kilpailujärjestelmässä:! Pelattavaksi ehdotettavat

Lisätiedot

KUOPION SALIBANDYSEURA RY TOIMINTAKERTOMUS KAUDELTA 2006-2007

KUOPION SALIBANDYSEURA RY TOIMINTAKERTOMUS KAUDELTA 2006-2007 1 KUOPION SALIBANDYSEURA RY TOIMINTAKERTOMUS KAUDELTA 2006-2007 2 KUOPION SALIBANDYSEURA RY Toimintakertomus 2006-2007 1. Yleistä 2. Hallinto 3. Kilpailutoiminta 3.1 Miesten I 3.2 Miesten II- ja III-joukkue

Lisätiedot

TOIMINNAN KÄSIKIRJA 1940

TOIMINNAN KÄSIKIRJA 1940 TOIMINNAN KÄIKIRJA 1940 JALKAPALLOA VUODETA 1940 IÄLLYLUETTELO 1 JOHDANTO 2 JÄNTEVÄN ARVOT JA TAVOITTEET 3 ORGANIAATIO MALLI 3.1 EURAN JOHTOKUNTA 4 JÄNTEVÄ JA VIETINTÄ 4.1 IÄINEN JA ULKOINEN VIETINTÄ 4.2

Lisätiedot

Tervetuloa Roihuun! Uuden junioripelaajan ja vanhempien opas 2015. Roihu ry

Tervetuloa Roihuun! Uuden junioripelaajan ja vanhempien opas 2015. Roihu ry Tervetuloa Roihuun! Uuden junioripelaajan ja vanhempien opas 2015 Roihu ry Tätä on urheiluseura Roihu ry Roihu ry on pesäpalloon keskittyvä helsinkiläinen urheiluseura. Roihu on tarjonnut liikunnan iloa

Lisätiedot

TPV 2017 Strategia - Päivitys 2015 -

TPV 2017 Strategia - Päivitys 2015 - TPV 2017 Strategia - Päivitys 2015-20.12014 TPV:n arvot 4. Mihin toimintamme perustuu? Tavoitteellisuus Positiivisuus Vastuullisuus!loisuus! Visio 2017 Tähtien tekijä TPV toimii monipuolisesti osana tamperelaista

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA

TOIMINTASUUNNITELMA Kiilat Hockey ry Ståhlberginkatu 10 85800 Haapajärvi TOIMINTASUUNNITELMA 2018-2019 Liikuntatoiminta Seuran tarkoituksena on edistää liikuntaharrastusta seuran toiminta-alueella siten, että mahdollisimman

Lisätiedot

LeKi-futis toimintasuunnitelma 2013

LeKi-futis toimintasuunnitelma 2013 1. Johtokunnan kokoonpano 2013: Johtokunta jatkaa neljännen toimintavuoden seuraavalla kokoonpanolla: Johtokunta: Petri Mäkinen, puheenjohtaja; Matti Huvinen, vara puheenjohtaja; Harri Bergström, sihteeri;

Lisätiedot

Rinnakkaisedustusoikeus Kilpailusäännöt

Rinnakkaisedustusoikeus Kilpailusäännöt Rinnakkaisedustusoikeus Kilpailusäännöt 2019-20 ESIMERKKEJÄ RINNAKKAISEDUSTUSOIKEUDESTA NUORTEN SARJAT Toinen näistä samassa ikäluokassa pelaavista joukkueista on nuorten kilpa- tai harrastekoripallosarjassa

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA

TOIMINTASUUNNITELMA Kiilat Hockey ry Ståhlberginkatu 10 85800 Haapajärvi TOIMINTASUUNNITELMA 2017-2018 Liikuntatoiminta Seuran tarkoituksena on edistää liikuntaharrastusta seuran toiminta-alueella siten, että mahdollisimman

Lisätiedot

SEURATOIMINTAOPAS NIBACOS KOKKOLA

SEURATOIMINTAOPAS NIBACOS KOKKOLA NIBACOS KOKKOLA 13.3.2015 1 (4) 1. Toiminnan tarkoitus Nibacos Kokkola ry:n toiminnan tarkoitus on salibandyn kehittäminen ja ylläpitäminen sekä harrastus- että kilpailutoiminnassa. 2. Pitkän aikavälin

Lisätiedot

Laajasalon palloseura 2005-2015. Tarina pienen kyläseuran kasvusta kehityskelpoiseksi keskisuureksi jalkapalloseuraksi

Laajasalon palloseura 2005-2015. Tarina pienen kyläseuran kasvusta kehityskelpoiseksi keskisuureksi jalkapalloseuraksi Laajasalon palloseura 2005-2015 Tarina pienen kyläseuran kasvusta kehityskelpoiseksi keskisuureksi jalkapalloseuraksi Mia Stierncreutz - Koulutus; Kasvatustieteen kandidaatti, varhaiskasvatuksen koulutuslinja

Lisätiedot

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo 2009 Nummelan Palloseura ry 20.11.2008 1 (9) SISÄLLYSLUETTELO 1. ESIPUHE... 2 2. TOIMINTAMALLI... 3 2.1. TOIMINTA-ALUE JA SIDOSRYHMÄT...3 2.2. SEURAN SÄÄNTÖMÄÄRÄISET

Lisätiedot

VIMPELIN VETO STRATEGIA KAUSILLE 2015-2017

VIMPELIN VETO STRATEGIA KAUSILLE 2015-2017 VIMPELIN VETO STRATEGIA KAUSILLE 2015-2017 PÄIVITETTY 10.12.2014 SIVU SISÄLLYSLUETTELO 1 SEURAN YLEISESITTELY 2-5 LAJIEN ESITTELY 6-13 STRATEGISET TAVOITTEET 14 TOIMINTASUUNNITELMA 15 MITTARISTO 16 TOIMENPIDESUUUNITELMA

Lisätiedot

Suomalaisen jääkiekon strategia 2014-2018

Suomalaisen jääkiekon strategia 2014-2018 Suomalaisen jääkiekon strategia 2014-2018 SUOMALAISEN JÄÄKIEKON STRATEGIA 2014 2018 Strategian päämäärä: Jääkiekkoperheen monipuolinen kasvattaminen Toimintaa ohjaavat arvot: Kunnioitus Yhteisöllisyys

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN PALLO YHTEISTYÖEHDOTUS KANKAANPÄÄN KAUPUNGILLE

KANKAANPÄÄN PALLO YHTEISTYÖEHDOTUS KANKAANPÄÄN KAUPUNGILLE 21.9.2017 KANKAANPÄÄN PALLO YHTEISTYÖEHDOTUS KANKAANPÄÄN KAUPUNGILLE Yleistä Kankaanpään Pallo Ry. on jalkapalloseura, joka tarjoaa mahdollisuuden harrastaa lajia ohjatusti ja asiantuntevien ohjaajien

Lisätiedot

Seuratoimintaopas 27.2.2016 Kellon Lyönti Ry. KeLy, salibandy Seuratoimintaopas Nuorisojaosto v.1.0 27.2.2016

Seuratoimintaopas 27.2.2016 Kellon Lyönti Ry. KeLy, salibandy Seuratoimintaopas Nuorisojaosto v.1.0 27.2.2016 Kellon Lyönti Ry KeLy, salibandy Seuratoimintaopas Nuorisojaosto v.1.0 27.2.2016 Sisällysluettelo 1. KeLy ry. (nuorisojaoston) yleisesittely 2. Nuorisojaoston johtaminen a. Arvot b. Juniorijaoston visio

Lisätiedot

KAUSTISEN POHJAN-VEIKKOJEN TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE

KAUSTISEN POHJAN-VEIKKOJEN TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 1 KAUSTISEN POHJAN-VEIKKOJEN TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2009 2 KAUSTISEN POHJAN-VEIKKOJEN TAVOITTEET VUODELLE 2009 1. KKI-HANKKEEN KEHITTÄMINEN SEKÄ SITÄ KAUTTA TYÖPAIKKALIIKUNNAN ALOITTAMINEN 2. VALMENTAJIEN

Lisätiedot

LOUNAIS-SUOMEN SULKAPALLOYHDISTYS RY Toimintasuunnitelma ja talousarvio 2019 HALLITUS

LOUNAIS-SUOMEN SULKAPALLOYHDISTYS RY Toimintasuunnitelma ja talousarvio 2019 HALLITUS LOUNAIS-SUOMEN SULKAPALLOYHDISTYS RY Toimintasuunnitelma ja talousarvio 2019 HALLITUS Lounais-Suomen Sulkapalloyhdistys ry TOIMINTASUUNNITELMA 2019 1(5) Sisältö Yleiset tavoitteet... 2 Toiminta... 2 Yhdistyksen

Lisätiedot

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo 2014 Nummelan Palloseura ry 13.11.2013 1 (9) SISÄLLYSLUETTELO 1. ESIPUHE... 2 2. TOIMINTAMALLI... 3 2.1. TOIMINTA-ALUE JA SIDOSRYHMÄT... 3 2.2. SEURAN SÄÄNTÖMÄÄRÄISET

Lisätiedot

Stadin paras kasvattajaseura 2020. Toimintasuunnitelma vuosille 2014 2016

Stadin paras kasvattajaseura 2020. Toimintasuunnitelma vuosille 2014 2016 Stadin paras kasvattajaseura 2020 Toimintasuunnitelma vuosille 2014 2016 Toiminta-ajatus Jalkapalloa lähialueella, omalla tasolla ja itselle sopivassa joukkueessa Kustannukset ovat suhteessa harrastukseen

Lisätiedot

Me yhdessä Ehdotus syyskokoukselle Toimintasuunnitelma ja talousarvio 2017

Me yhdessä Ehdotus syyskokoukselle Toimintasuunnitelma ja talousarvio 2017 Me yhdessä 2017 Ehdotus syyskokoukselle 29.10.2016 Toimintasuunnitelma ja talousarvio 2017 Liittomme * 86 jäsenyhdistystä * Jäsenyhdistyksissä on n. 10 työntekijää * Liitolla on 5 työntekijää * 9 aluetta

Lisätiedot

Genuine Hockey Spirit Since Haukat G 2010 Kausi

Genuine Hockey Spirit Since Haukat G 2010 Kausi Genuine Hockey Spirit Since 1979 Haukat G 2010 Kausi 2017-2018 Haukat seurana Perustettu 1979 Valon Sinettiseura vuodesta 1997 (entinen Nuori Suomi) Lajeina jääkiekko ja ringette Lapsia ja nuoria lisenssipelaajia

Lisätiedot

Organisaatio 2014 16.1.2014 2. Toimisto Arkisto. Supporterit Nimityskomitea. GBK johtokunta. Edustusjalkapallo jaosto. PR-jaosto.

Organisaatio 2014 16.1.2014 2. Toimisto Arkisto. Supporterit Nimityskomitea. GBK johtokunta. Edustusjalkapallo jaosto. PR-jaosto. 16.1.2014 1 Organisaatio 2014 GBK johtokunta Toimisto Arkisto Supporterit Nimityskomitea Edustusjalkapallo jaosto Juniorijaosto Talousjaosto Kokkola Cup jaosto PR-jaosto Miehet GBK I, II, Tigers, III,

Lisätiedot

TIKKURILAN TAITOLUISTELU- KLUBI RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO KAUDELLE 2016 2017

TIKKURILAN TAITOLUISTELU- KLUBI RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO KAUDELLE 2016 2017 TIKKURILAN TAITOLUISTELU- KLUBI RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO KAUDELLE 2016 2017 Tikkurilan Taitoluisteluklubi ry 12.4.2016 2 TIKKURILAN TAITOLUISTELUKLUBI RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2016. Rajamäen Kehitys Ry Toimintasuunnitelma 2016

Toimintasuunnitelma 2016. Rajamäen Kehitys Ry Toimintasuunnitelma 2016 Rajamäen Kehitys Ry Toimintasuunnitelma 2016 1 1. Rajamäen Kehitys Ry:n toiminnan tarkoitus ja visio tulevasta Rajamäen Kehitys Ry eli RaKe on perustettu 1924 ja on yksi suurimmista ja vanhimmista Nurmijärvellä

Lisätiedot

Pallokerho-35 ry Toimintasuunnitelma Yksi Yhteinen

Pallokerho-35 ry Toimintasuunnitelma Yksi Yhteinen Pallokerho-35 ry Toimintasuunnitelma Yksi Yhteinen 21.11.2018 Seuran päämäärä ja tavoite PK-35 haluaa olla toiminta-alueensa suurin, monipuolisin ja kehittyvin jalkapalloseura, joka varmistaa pelaajille

Lisätiedot

Suomen Tennisliitto Strategia 2010 Strategian peruskivet Arvot Huipputennis Kilpailutoiminta Valmennustoiminta Alue- ja seuratoiminta Jäsenistö Viestintä Talous Organisaatio Missio Suomen Tennisliitto

Lisätiedot

D2 (2003) Agenda 11.8.2015

D2 (2003) Agenda 11.8.2015 D2 (2003) Agenda 11.8.2015 Aiheina mm.: joukkueen yleinen tilanne - joukkueenjohtajat (saa nyt jo ilmoittautua!) pelaajasiirrot talviharjoittelu, maalivahtitreenit sarjaan ilmoittautuminen seura-asut,

Lisätiedot

Ysikaks Nivala. Toimintasuunnitelma 2019

Ysikaks Nivala. Toimintasuunnitelma 2019 Ysikaks Nivala Toimintasuunnitelma 2019 Toiminnan arvot Ysikaks Nivala Ry:n toiminnan arvoina on tarjota harrastajille monipuolista liikuntaa ja lajitaitojen harjoittamista kohtuullisin kustannuksin. Haluamme

Lisätiedot

Seuran pyrkimyksenä on saada mahdollisimman paljon nuoria ja aikuisia aktivoitua liikunnan pariin.

Seuran pyrkimyksenä on saada mahdollisimman paljon nuoria ja aikuisia aktivoitua liikunnan pariin. Koijärven Kunnon toimintalinja (22.8.2017 VPH) 1. Toiminta-ajatus Koijärven Kunto ry (KOIKU) on, vuonna 1937 perustettu, lentopalloon ja beach-volleyhin erikoistunut yleisseura. KOIKU tarjoaa lentopallon

Lisätiedot

TUKEA JÄÄKIEKON HARRASTAMISEEN TAMMIKUU 2019

TUKEA JÄÄKIEKON HARRASTAMISEEN TAMMIKUU 2019 TUKEA JÄÄKIEKON HARRASTAMISEEN TAMMIKUU 2019 JÄÄKIEKKO ON HIENO HARRASTUS, JONKA PARIIN VOI JA KANNATTAA TULLA PERHEEN TALOUDELLISESTA TILANTEESTA RIIPPUMATTA. HARRASTAMISTA TUETAAN, JOTTA Mahdollisemman

Lisätiedot

VUOSIAVUSTUSHAKEMUS 2015 Palautus 31.3.2015. 1. Hakija Seura / Yhdistys: Rekist.vuosi Osoite: Internet kotisivut: Avustusta haetaan vuodelle 2015

VUOSIAVUSTUSHAKEMUS 2015 Palautus 31.3.2015. 1. Hakija Seura / Yhdistys: Rekist.vuosi Osoite: Internet kotisivut: Avustusta haetaan vuodelle 2015 VUOSIAVUSTUSHAKEMUS 2015 Palautus 31.3.2015 Kulttuuri- ja Vapaa-aikalautakunta klo15.00 mennessä. Avustusta haetaan (rasti): Liikuntaan Nuorisotyöhön 1. Hakija Seura / Yhdistys: Rekist.vuosi Osoite: Internet

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 01.08.2015-31.07.2016. JSK Squash ry

Toimintasuunnitelma 01.08.2015-31.07.2016. JSK Squash ry Toimintasuunnitelma 01.08.2015-31.07.2016 JSK Squash ry ver 29.9.2015 JSK:n - toimihenkilöt Johtokunta (+vastuualueet) Jack Westrén-Doll, puheenjohtaja talous jack.westren-doll@granlund.fi Raimo Yliranta,

Lisätiedot

Suomen Petanque-Liitto r.y., liittohallituksen aloitteet (6 kpl) syysliittokokoukselle

Suomen Petanque-Liitto r.y., liittohallituksen aloitteet (6 kpl) syysliittokokoukselle 1 (2) Suomen Petanque-Liitto r.y., liittohallituksen aloitteet (6 kpl) syysliittokokoukselle 24.11.2013 Liittohallituksen aloite 1: Henkilökohtainen arvopistejärjestelmä (Ranking) Järjestelmä lopetetaan

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 1.10.2013-30.09.2014. Jatkovuosikokouksessa 27.1.2014

TOIMINTASUUNNITELMA 1.10.2013-30.09.2014. Jatkovuosikokouksessa 27.1.2014 1 TOIMINTASUUNNITELMA 1.10.2013-30.09.2014 Jatkovuosikokouksessa 27.1.2014 2 Sisällysluettelo Toimintasuunnitelma... 1 Organisaatiokaavio... 3 HauPan strategia 2014-2015... 3 Arvot... 4 Tehtävä... 4 Visio...

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN UIMARIT TOIMINTASUUNNITELMA. vuodelle 2010

KANKAANPÄÄN UIMARIT TOIMINTASUUNNITELMA. vuodelle 2010 KANKAANPÄÄN UIMARIT TOIMINTASUUNNITELMA vuodelle 2010 1. TOIMINNAN LÄHTÖKOHTA Kankaanpään Uimarit ry:n toiminnan tarkoituksena on tuottaa eri ikäryhmille uimaopetus, harrastus- ja kilpauintipalveluita.

Lisätiedot

PELI-KARHUT RY JALKAPALLO POJAT 2007 INFOTILAISUUS

PELI-KARHUT RY JALKAPALLO POJAT 2007 INFOTILAISUUS PELI-KARHUT RY JALKAPALLO POJAT 2007 INFOTILAISUUS 20.9.2018 PELI-KARHUT TOIMINTAFILOSOFIA Peli-Karhut tarjoaa nuorille mahdollisuuden oppia ja nauttia jalkapallon pelaamisesta ja harjoittelemisesta riippumatta

Lisätiedot

Foot PASS Finland Auditoini 1

Foot PASS Finland Auditoini 1 Turun Nappulaliiga Turun Nappulaliiga, TuNL 20400 Turku 20500 Turku 19/03/2012 03/05/2010 yhteispisteet 5500 3525 64 5500 3272 59 organisaatio 300 290 97 300 270 90 strategia 500 436 87 500 424 85 pelaajakartoitus

Lisätiedot

Koivukylän Palloseura ry. B-juniorit. Toimintasuunnitelma kaudella 2015

Koivukylän Palloseura ry. B-juniorit. Toimintasuunnitelma kaudella 2015 Koivukylän Palloseura ry B-juniorit Toimintasuunnitelma kaudella 2015 01.12.2014 Suunnitelma koskee aikaväliä 1.11.2014 31.10.2015. Toimihenkilöt ja yhteystiedot Joukkueenjohtaja: Vastuuvalmentaja: Valmentaja:

Lisätiedot

Pallokerho-35 ry Toimintasuunnitelma

Pallokerho-35 ry Toimintasuunnitelma Pallokerho-35 ry Toimintasuunnitelma Yksi Yhteinen 9.11.2017 Seuran päämäärä ja tavoite PK-35 haluaa olla toiminta-alueensa suurin, monipuolisin ja kehittyvin jalkapalloseura, joka varmistaa pelaajille

Lisätiedot

viimeisimmältä tili-/toimintakaudelta Julkaisu alkaa klo 00:01 Julkaisu loppuu klo 14:30

viimeisimmältä tili-/toimintakaudelta Julkaisu alkaa klo 00:01 Julkaisu loppuu klo 14:30 Riihimäki - Liikunnan toiminta-avustus 2018 Tiedot halutaan viimeisimmältä tili-/toimintakaudelta Julkaisu alkaa 03.03.2018 klo 00:01 Julkaisu loppuu 29.03.2018 klo 14:30 Kunta Riihimäki Hakuohje Linkki

Lisätiedot

KESKISEN ALUEEN SARJAMÄÄRÄYKSET

KESKISEN ALUEEN SARJAMÄÄRÄYKSET KESKISEN ALUEEN SARJAMÄÄRÄYKSET 1. YLEISTÄ Sarjoissa noudatetaan Suomen Koripalloliiton kilpailusääntöjä sekä voimassa olevia koripallon virallisia pelisääntöjä sekä 14-vuotiaiden nuorten, minien ja mikrojen

Lisätiedot

VUOSIAVUSTUSHAKEMUS vuodelle 2011 Palautus 31.3 2011 klo 15.00 Kulttuuri- ja Vapaa-aikalautakunta PL 50, 36201 Kangasala

VUOSIAVUSTUSHAKEMUS vuodelle 2011 Palautus 31.3 2011 klo 15.00 Kulttuuri- ja Vapaa-aikalautakunta PL 50, 36201 Kangasala VUOSIAVUSTUSHAKEMUS vuodelle 2011 Palautus 31.3 2011 klo 15.00 Kulttuuri- ja Vapaa-aikalautakunta mennessä. PL 50, 36201 Kangasala Avustusta haetaan (rasti): Liikuntaan Nuorisotyöhön 1. Hakija Seura /

Lisätiedot

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo 2010 Nummelan Palloseura ry 25.11.2009 1 (9) SISÄLLYSLUETTELO 1. ESIPUHE... 2 2. TOIMINTAMALLI... 3 2.1. TOIMINTA-ALUE JA SIDOSRYHMÄT...3 2.2. SEURAN SÄÄNTÖMÄÄRÄISET

Lisätiedot

PERUSAVUSTUSHAKEMUS Vuosi 1(7) Huom! Yleisseura jättää yhden virallisen hakemuksen, jonka liitteenä voi olla jaostokohtaiset hakemuslomakkeet.

PERUSAVUSTUSHAKEMUS Vuosi 1(7) Huom! Yleisseura jättää yhden virallisen hakemuksen, jonka liitteenä voi olla jaostokohtaiset hakemuslomakkeet. PERUSAVUSTUSHAKEMUS Vuosi 1(7) Huom! Yleisseura jättää yhden virallisen hakemuksen, jonka liitteenä voi olla jaostokohtaiset hakemuslomakkeet. 1. HAKIJA Seura/yhdistys Lähiosoite Postitoimipaikka Pankki

Lisätiedot