Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download ""

Transkriptio

1 SAUNASEURA /10 Internet-sivujen tiedotteet ja uutiset: Ke Näin Rajaportin saunalla. YLE La Saunakulttuuri aiheena MTV3:n Studio55-ohjelmassa. MTV:n Studio55-ohjelmassa oli torstaina aiheena "Tarinoita saunanlauteilta - saunakulttuuri meillä ja maailmalla". Lauri Karhuvaaran haastateltavana oli Suomen Saunaseuran johtokunnan jäsen Jussi Niemelä. Ohjelma on katsottavissa MTV3:n Katsomopalvelussa: Ke Yhteistyökumppanimme Suomen Latu ry:n Uutiskirje 12/2014. La SM Joulujuhlissa Vuoden 2014 SaunaMafialaiseksi julkistettiin Lars Svartström. Seuramme johtoryhmä oli tehnyt päätöksen yksimielisesti aikaisemmin kokouksessaan. Onnittelut Larsille hienosta tittelistä! To Tiedoksi Tervehdys P-A Nordensved jälleen, ja muille tiedoksi. Tänään to oli jälleen isolla savusaunalla tosi hyvät löylyt, ti ei ollut kovin kummoiset. Pienissä savusaunoissa ei tänään kuulemma ollut kummoiset, kun oli ollut vain jotain 150 astetta. Mielestäni sekin on ehkä jo aivan liikaa ja olenkin sanonut, että kohta nuo pienet savusaunat palavat, kun ja jos niitä lämmitetään liikaa. Ne muutamat saunojat, jotka tulevat sinne pieniin savusaunoihin jo usein ennen klo 13:00 saunomaan, yllyttävät nyt (kuulemma) lämmittäjiä lämmittämään niitä todella kuumaksi ( astetta), koska he itse tykkäävät saunoa todella kuumissa saunoissa?! Se ei mielestäni ole oikein ja siinä on todella se vaara, että saunoissa syttyy nokipalo ja ne palavat! Ja vielä kun ne savukaasujen poistoluukut ovat liian pienet!

2 SAUNASEURA /10 Ja kun niitä pieniä savusaunoja ei pestä tarpeeksi usein noesta ja ne seinätkin vielä vuotavat. Eli ei siis kannattaisi liikaa kuunnella vain niitä muutamia saunojia? Varoitinhan Kuusijärven Ulkoilukeskuksen vuokralaista (Veikko Bakker, Aluenuoret ry) ja savusaunojen lämmittäjää (Markku Lipponen), että kohta tämä (se entinen) savusauna palaa, jos se lämmitetään liian kuumaksi, ja jos ei muutamia tärkeitä korjauksia tehdä. Ja niinhän se sitten paloi (177 astetta oli ollut aloitettaessa!) Välttämättömiä korjauksia ei koskaan ehditty kuulemma tehdä! En todellakaan haluaisi maalata piruja seinille, mutta liika on liikaa, pyydettäessäkin! Turvallisuus ja säilyvyys sekä huolto ennen kaikkea! Lämmittäjät ovat kyllä oppineet työnsä todella hyvin ja toivottavasti yhteistyö jatkuu yhtä hyvin tulevaisuudessakin. Terveisin, Ari Tahvanainen Saunaseura SaunaMafia ry Mob To Laituria Kuusijärven savusaunalla odotellessa. Turussa on toisin ja laituri on heti rannassa. Turvallisuus vain kärsii, kun joutuu 100 m kävelemään, kun vielä pakkasia ja liukkautta tulee. TS To Kuusijärveltä tehdään yhteys Sipoonkorpeen. VS Ma Internet-sivuihimme tutustui marraskuussa 811 yksittäistä vierailijaa (eli tietokonetta) ja sivuja katsottiin 3551 kertaa 10 eri maasta! To Sääntömääräinen syyskokous pidettiin to Skomarsin torpalla Hakunilassa. Vuoden 2015 toimintasuunnitelma ja talousarvio hyväksyttiin hallituksen esityksen mukaisesti. Liittymis- ja jäsenmaksut pidetään ennallaan. Hallituksessa jatkavat vuoden Ari Tahvanainen, Aija-Riitta Qvintus ja Maria Kangasluoma. Toiminnanjohtajina hallituksen ulkopuolisina jäseninä jatkavat

3 SAUNASEURA /10 Antti Kossila ja Philip Saxberg. Toiminnantarkastajana jatkaa Kjell Skogberg ja hänen varahenkilönä on Jari Nurmi. Tervetuloa SaunaMafian joulujuhliin la klo Kokoonnumme kauden päätteeksi iloiseen illanviettoon ensin savusaunoen ja sen jälkeen jouluisen herkkupöydän ääreen. Ma Internet-sivuihimme tutustui marraskuussa 811 yksittäistä vierailijaa (eli tietokonetta) ja sivuja katsottiin 3551 kertaa 10 eri maasta! To Sääntömääräinen syyskokous pidettiin to Skomarsin torpalla Hakunilassa. Vuoden 2015 toimintasuunnitelma ja talousarvio hyväksyttiin hallituksen esityksen mukaisesti. Liittymis- ja jäsenmaksut pidetään ennallaan. Hallituksessa jatkavat vuoden Ari Tahvanainen, Aija-Riitta Qvintus ja Maria Kangasluoma. Toiminnanjohtajina hallituksen ulkopuolisina jäseninä jatkavat Antti Kossila ja Philip Saxberg. Toiminnantarkastajana jatkaa Kjell Skogberg ja hänen varahenkilönä on Jari Nurmi. Tervetuloa SaunaMafian joulujuhliin la klo Kokoonnumme kauden päätteeksi iloiseen illanviettoon ensin savusaunoen ja sen jälkeen jouluisen herkkupöydän ääreen. Ke Yhteistyökumppanimme Suomen Latu ry:n Uutiskirje 11/2014 SL La Katsokaa hstv:sta videot "Pykeijän Elsa" ja "Rapu pelasti kylän." Elsa on hyvä ystäväni ja hän ylläpitää Jäämeren saunaa ja osaa majoitusta kylässä. Todella kiva ihminen. Hänet tapaamme jälleen tammikuussa matkailumessuilla. Olemme tehneet jo viisi vuotta saunaretkiä myös Pykeijään. Katso: Ti Internet-sivuihimme tutustui lokakuussa 735 yksittäistä vierailijaa (eli tietokonetta) ja sivuja katsottiin 2959 kertaa 10 eri maasta!

4 SAUNASEURA /10 Ti Tämä kuva selittää laiturien poissaolon ======>>>>>>>>> Ma Pikkusaunojen kiuaskivien vaihto aloitetaan torstaina klo Sauna 1. saadaan valmiiksi niin, että se on löylyvalmis klo kun yksityistilaus alkaa. To Tilaa itsellesi tai lahjaksi kerrankin hyvä kirja savusaunan rakentamisesta. Savusauna valittiin valmistuttuaan vuoden 2013 parhaaksi savusaunaksi. Ke Osa Kuusijärven Ulkoilukeskuksen nurmikosta uusitaan. VS To Tiedoksi kaikille, että Saunamestarit organisaatio ovat avanneet uuden Internet-sivun kaikille suomalaisille kuin myös ulkomaalaisille saunojille. Katso lisää: Sivun tarkoituksena on tiedottaa saunaseurojen yhteisistä ja kaikille tarkoitetuista avoimista saunaretkistä. Käy tutustumassa sivuun ja ilmoittaudu kutsujen mukaan tai saunaseurasi kanssa. Kerrro myös ystävillesi ja yhteistyökumppaneillesi oheisesta sivusta. Ke Yhteistyökumppanimme Suomen Latu ry:n Uutiskirje 10/2014 SL Ke Internet-sivuihimme tutustui syyskuussa 882 yksittäistä vierailijaa (eli tietokonetta) ja sivuja katsottiin 3586 kertaa 10 eri maasta!

5 SAUNASEURA /10 Pe Yhteistyökumppanimme Vantaan Latu ry tiedottaa: Tervehdys Vantaan Ladusta Retkeilemme kahtena tulevana sunnuntaina Sipoonkorven kansallispuistossaja sen lähialueilla. Retkille ei tarvitse ilmoittautua, ja ne ovat maksuttomia. Katso lisätiedot: Pe Yhteistyökumppanimme Suomen Latu ry:n Uutiskirje 9/2014. SL Pe Talviuinti alkaa. Talviuintikauden avajaisia vietetään valtakunnallisesti Avajaisissa pääsee ohjatusti uimaan. Paikkakunnasta riippuen ohjelmassa on myös luento talviuinnin terveysvaikutuksista ja latuyhdistyksen esittelyä. Katso lähin tapahtumapaikkakunta osoitteesta: Ke Helsinki saa uuden yleisen saunan. Yle Ma 8.9. Suomalaisten Saunaseurojen yhteinen Internet-sivu on avattu. Saunaseurojen jäsenille tarkoitettu sivu ja yhteiset saunaretket löytyvät täältä: Ma 1.9. Hernesaareen suunniteltu yleinen sauna Sauna Finlandia on eilen saanut rakennusluvan. Saunan on tarkoitus valmistua kesällä Lisätietoa Sauna Finlandiasta löytyy täältä: Ma 1.9. Internet-sivuihimme tutustui elokuussa 1040 yksittäistä vierailijaa (eli tietokonetta) ja sivuja katsottiin 3161 kertaa 10 eri maasta!

6 SAUNASEURA /10 Ti Yhteistyökumppanimme Suomen Latu ry:n Uutiskirje 8/2014. SL Ti Kuusijärven savusaunojen lämmitysvastuun on ottanut NPA-Consulting Oy / NP-Puhtaanapito, toimitusjohtaja Pehr-A. Nordensved mob , Hänelle voi laittaa niin ruusut kuin pienet risutkin savusaunojen lämmityksestä ja hoitamisesta. Yhteinen tarkoituksemme on tehdä erittäin hyvää yhteistyötä ja saada savusaunoissa kävijöille vieläkin nautinnollisempi kokemus. Pe 1.8. Internet-sivuihimme tutustui heinäkuussa 1846 yksittäistä vierailijaa (eli tietokonetta) ja sivuja katsottiin 4802 kertaa 10 eri maasta! Su Puheenjohtajallemme Ari Tahvanaiselle on myönnetty Ikaalisten Saunafestivaaleissa La Saunamestarin arvonimi hänen ansiokkaasta toiminnastaan suomalaisen saunakulttuurin edistämisestä ja vaalimisesta. Ti 1.7. Oulussa avattiin kesäkuun lopulla talkootyön tuloksena Kesän Sauna. Oulun ensimmäinen yleinen sauna sitten vuoden 1989 sulkeneen Toivoniemen saunan. Sauna on neljän yhdistyksen, Pohjois-Suomen arkkitehtien, Oulun Rantasaunaseuran, Oulun Dodon ja Kestävän kehityksen keskuksen sekä vapaaehtoisten talkoolaisten yhteistyön tulos. Katso aukioloajat ja lisää uutisia Kesän Saunan nettisivuilta: Ti 1.7. Internet-sivuihimme tutustui kesäkuussa 1074 yksittäistä vierailijaa (eli tietokonetta) ja sivuja katsottiin 2824 kertaa kymmenestä eri maasta! To Yhteistyökumppanimme Suomen Latu ry:n Uutiskirje 6/2014. SL Pe 6.6. Vantaa lunasti vuokrasavusaunat Kuusijärvellä. VS

7 SAUNASEURA /10 To 5.6. Kesä ei olekaan suomalaisten parasta saunomisaikaa, ei ainakaan Kuusijärvellä. Selitys hämmästyttää ihmisiä. VS Ma 2.6. Internet-sivuihimme tutustui toukokuussa 1251 yksittäistä vierailijaa (eli tietokonetta) ja sivuja katsottiin 2922 kertaa kymmenestä eri maasta! Ke Välinevuokrausta Kuusijärvellä. VS Ma Näin toimitaan Tilakeskuksessa. Vantaan kaupungin Tilakeskus vastaa myös Kuusijärven Ulkoilukeskuksen toiminnasta. mtv To Yhteistyökumppanimme Suomen Latu ry:n Uutiskirje 5/2014. SL To 1.5. Internet-sivuihimme tutustui huhtikuussa 657 yksittäistä vierailijaa (eli tietokonetta) ja sivuja katsottiin 2281 kertaa kymmenestä eri maasta! La Kuusijärven Ulkoilukeskuksen perusparannuskorjauksesta / remontista. VS To Näinkin voi saunan ystävälle näköjään käydä. Ke Yhteistyökumppanimme Suomen Latu ry:n Uutiskirje 4/2014. SL Su 6.4. Kuusijärvestä puuhataan matkailuvalttia. VS Ti 1.4. Internet-sivuihimme tutustui maaliskuussa 527 yksittäistä vierailijaa (eli tietokonetta) ja sivuja katsottiin 2427 kertaa kymmenestä eri maasta!

8 SAUNASEURA /10 Ti 1.4. MM-talviuintikisojen venäläisuimari menehtyi. Yle To Kilpailija sai sairauskohtauksen talviuinnin MM-kisoissa, vajosi veden alle. AL To Yhteistyökumppanimme Vantaan Latu ry tiedottaa: KUUTAMO TAHKON TAIVAL -HIIHTO Sunnuntaina klo Nyt kun lumitilanne on mikä on, Kuutamo Tahdo hiihdetään Hakunilan urheilupuiston helpoilla laduilla. Niiden uskomme olevan hiihtokunnossa vielä viikonloppuna. Lähtö urheilupuiston P-paikalta (Luotikuja 2, Vantaa) klo Ladun varressa on myynnissä mehua ja kahvia. Ei ennakkoilmoittautumista. Järjestäjät: Yhteistyössä Helsingin Latu ry ja Vantaan Latu ry Lisätietoja: Peter Laurén, puh , Tule sinäkin mukaan! Ke Yhteistyökumppanimme Suomen Latu ry:n Uutiskirje 3/2014. SL To 6.3. Vanhan Porvoontien ylittävä silta turvaisi ulkoilureitin Sipoonkorpeen. La 1.3. Internet-sivuihimme tutustui helmikuussa 637 yksittäistä vierailijaa (eli tietokonetta) ja sivuja katsottiin 2493 kertaa kymmenestä eri maasta! Pe Saunaseura SaunaMafia ry:n johtoryhmä on päättänyt myöntää Kuusijärven savusaunojen lämmittäjä Mirella Vehmakselle Saunamajurin tittelin Nro 2 hänen erinomaisesta suhtautumisestaan suomalaiseen savusaunakulttuuriin. Kunniakirjan luovuttivat puheenjohtaja Ari Tahvanainen ja saunalähettiläs Antti Kossila. Ti Saunaseura SaunaMafia ry täyttää tänään viisi vuotta!

9 SAUNASEURA /10 Ke Yhteistyökumppanimme Suomen Latu ry:n Uutiskirje 2/2014. SL Ma 3.2. Otepään Saunamaraton. YT La 1.2. Internet-sivuihimme tutustui tammikuussa 781 yksittäistä vierailijaa (eli tietokonetta) ja sivuja katsottiin 2934 kertaa kymmenestä eri maasta! Pe Älä koskaan mene yksin avantoon. Pyydä aina joku katsomaan, ettei mitään yllättävää pääse tapahtumaan. TS To Sähkösaunat ne usein palavat, harvemmin muut. IS Ma Yhteistyökumppanimme Vantaan Latu ry tiedottaa: Vantaan Latu - ajankohtaista tammikuussa SUKSIEN VOITELUILTA Torstaina klo Suksien voitelua ja neuvontaa Hakunilan urheilupuistossa, Luotikuja 1, Vantaa. Voitelumestarina toimii Timo Palotie. Voiteluhinnat: Pohjustus 7 / pari, pohjustus + voitelu 10 / pari Koe liikunnan ilot hyvin huolletuilla suksilla ja varusteilla. Voiteluiltana saat sukset voideltua ja hyvää neuvontaa suksien huollosta Ei ennakkoilmoittautumista. Tervetuloa kunnostamaan sukset! Tiedustelut: Timo Palotie, timo.palotie(at)elisanet.fi, mob To Yhteistyökumppanimme Suomen Latu ry:n Uutiskirje 1/2014.

10 SAUNASEURA /10 To 2.1. Vantaan Ulkoilukeskus Kuusijärvi tiedottaa: Hyvää alkanutta vuotta! Tammikuussa on yksi poikkeuspäivä savusaunojen aukioloihin. Torstaina ei ole ollenkaan yleisö-savusaunoja! Ystävällisesti, Rea Hakala ravintolapäällikkö Cafe Kuusijärvi Mob Ke 1.1. Internet-sivuihimme tutustui joulukuussa 764 yksittäistä vierailijaa (eli tietokonetta) ja sivuja katsottiin 2875 kertaa kymmenestä eri maasta!

SAUNASEURA 3.1.2014 1/18 Internet-sivujen tiedotteet ja uutiset: Ma 30.12. Toiminnanjohtajamme Jarmo Lehtola on siirtynyt Suomen Saunaseura ry:n toimitusjohtajaksi ja hän joutuu ymmärrettävästi lopettamaan

Lisätiedot

Jäsenlehti nro 4 / 2014

Jäsenlehti nro 4 / 2014 Jäsenlehti nro 4 / 2014 Yhteystiedot Helsingin Latu on yhdistys luonnon ja liikunnan ystäville. Lajitarjontaan kuuluvat retkeily, vaellus, hiihto, sauvakävely ja kävely, lumikenkäily, pyöräily, melonta,

Lisätiedot

Caravan-talo. Täyden palvelun. Viesti 2/2015

Caravan-talo. Täyden palvelun. Viesti 2/2015 Viesti 2/2015 YHTEISTIEDOTE 2/2015 (152) 37. VUOSIKERTA Täyden palvelun Caravan-talo Olemme myös Facebookissa. TURUN M.A.T. Pansiontie 6, 20200 TURKU Puh. (02) 274 9880 www.lansivankkurit.com SF-CARAVAN

Lisätiedot

Vantaan Latu. Jäsentiedote 1 2009

Vantaan Latu. Jäsentiedote 1 2009 Vantaan Latu Jäsentiedote 1 2009 Julkaisija Vantaan Latu ry. Vallikuja 4 01280 Vantaa puh. 050 306 8967 www.vantaanlatu.com Perustettu 4.2.1965 Kansikuva Heini Enström Nuorttijoki Ruskavaellus 2008 Kuvat

Lisätiedot

Turun Avantouimarit ry. Kylmääki

Turun Avantouimarit ry. Kylmääki Turun Avantouimarit ry Kylmääki Huhtikuu 2/2011 Jukolan viesti 2/2011 Kiitos ihanasta talvesta Turun kulttuuripääkaupunkivuosi 2011 alkoi kunnon pakkasilla ja lumikinoksilla. Avantouimarit nauttivat talvisista

Lisätiedot

Kylmääki. Hauska Saunahattupäivä. Tässä lehdessä mm. 2/2013 Lokakuu i Turun Avantouimarit ry:n jäsenlehti

Kylmääki. Hauska Saunahattupäivä. Tässä lehdessä mm. 2/2013 Lokakuu i Turun Avantouimarit ry:n jäsenlehti Kylmääki 2/2013 Lokakuu i Turun Avantouimarit ry:n jäsenlehti Tässä lehdessä mm. i Tulevia tapahtumia i Maalämpöä ja energiansäästöä i Lapsia ja vähän vanhempia uimareita i Maskun Jääkarhuja i Kesää ja

Lisätiedot

SaunaMafia News 18 www.saunamafia.fi 18.9.2010 1/13

SaunaMafia News 18 www.saunamafia.fi 18.9.2010 1/13 www.saunamafia.fi 18.9.2010 1/13 PULMANKIJÄRVEN RIPPIKOULULEIRI 2010 1. Päivä (lento Ivalo ajo Pulmankijärvi) AIKA: Ma 13.9. - Pe 17.9.2010 PAIKKA: Perä-Lappi (middle of no where) Epämääräinen joukko SaunaMafian

Lisätiedot

Pamina 003 ry:n jäsenlehti 4/ 2011 www.pamina003.fi

Pamina 003 ry:n jäsenlehti 4/ 2011 www.pamina003.fi Pamina 003 ry:n jäsenlehti 4/ 2011 www.pamina003.fi 3 Julkaisija PAM palvelualan Pirkanmaan ammattiosasto Pamina 003 ry Toimituskunta Iso-Lähteenmäki Lauri, päätoimittaja Juntunen Johanna Koskinen Sinikka

Lisätiedot

Jäsenlehti 2011 nro: 1

Jäsenlehti 2011 nro: 1 Jäsenlehti 2011 nro: 1 Yhteystiedot Helsingin Latu on yhdistys luonnon ja liikunnan ystäville. Lajitarjontaan kuuluvat retkeily, vaellus, geokätköily, hiihto, keppijumppa, lentopallo, luontouinti, maastorullaluistelu,

Lisätiedot

Vantaan Latu. Jäsentiedote 2011

Vantaan Latu. Jäsentiedote 2011 Vantaan Latu 1 Jäsentiedote 2011 Kokoukset Vantaan Latu ry:n sääntömääräinen Julkaisija Vantaan Latu ry. Arjantie 3b, 01420 Vantaa www.vantaanlatu.com Perustettu 4.2.1965 Kansikuva Hossa-Iikoski 2009 Kuvat

Lisätiedot

Suomen Saunaseura ry:n jäsenlehti 1/2014. Vaasan Pingviinit. innokkaasti avannossa. KIUKAAN HYÖTYSUHDE paremmaksi? PATIKKARETKI saunaan

Suomen Saunaseura ry:n jäsenlehti 1/2014. Vaasan Pingviinit. innokkaasti avannossa. KIUKAAN HYÖTYSUHDE paremmaksi? PATIKKARETKI saunaan Suomen Saunaseura ry:n jäsenlehti 1/2014 Vaasan Pingviinit innokkaasti avannossa KIUKAAN HYÖTYSUHDE paremmaksi? PATIKKARETKI saunaan Lisää löylyä. Audi S3 Sportback. Alk. 55.456 Kun pellin alta löytyy

Lisätiedot

Jäsenlehti nro 4 / 2013

Jäsenlehti nro 4 / 2013 Jäsenlehti nro 4 / 2013 2 Yhteystiedot Helsingin Latu on yhdistys luonnon ja liikunnan ystäville. Lajitarjontaan kuuluvat retkeily, vaellus, melonta, geokätköily, hiihto, keppijumppa, lentopallo, luontouinti,

Lisätiedot

Kotikylä. Maaliskuu 1/2015. Vartio- ja Mellunkylän Omakotiyhdistyksen tiedotuslehti. VMOKY:n kevätkokous 11.4. klo 13, sivu 5

Kotikylä. Maaliskuu 1/2015. Vartio- ja Mellunkylän Omakotiyhdistyksen tiedotuslehti. VMOKY:n kevätkokous 11.4. klo 13, sivu 5 Kotikylä VARTIO- JA MELLUNKYLÄN OMAKOTIYHDISTYS ry. Vartio- ja Mellunkylän Omakotiyhdistyksen tiedotuslehti VMOKY:n kevätkokous 11.4. klo 13, sivu 5 Lähde puutarhamatkalle Saarenmaalle, sivu 6 Maaliskuu

Lisätiedot

spoori EspUA hallitus

spoori EspUA hallitus Puheenjohtajan palsta spoori EspUA hallitus Kalevi Vainio, puheenjohtaja 050 413 4410 Vääryys korjattu Uusi vuosi, uudet kujeet. Autourheiluvuosi on taas hyvällä alulla. Ne uudet kujeet AKK:n taholta koskivat

Lisätiedot

TALKOOT AVASIVAT KAUDEN

TALKOOT AVASIVAT KAUDEN St. Laurence Golfin sidosryhmälehti 1/2014 Kenttämestari: KALKKI-PETTERIN KASTELU JÄRJESTELMÄN REMONTTI TALKOOT AVASIVAT KAUDEN Talkoot kuvina Naisilla jo vauhti päällä Golfkausi on yhtä kuin grillikausi

Lisätiedot

POHJOIS-SUOMEN SF-CARAVAN YHDISTYKSET

POHJOIS-SUOMEN SF-CARAVAN YHDISTYKSET POHJOIS-SUOMEN SF-CARAVAN YHDISTYKSET YT-KASI 2014 LIIKKEELLÄ LUONNOSTAAN SF-C LOHENPYRSTÖ ry SF-C LÄNSI-POHJA ry SF-C KOILLISMAA ry SF-C NAPAPIIRI ry SF-C OULUN SEUTU ry SF-C OUNAS-LAPPI ry SF-C PERÄPOHJOLA

Lisätiedot

SM Kuvagalleria www.saunamafia.fi 13.5.2013 1/24

SM Kuvagalleria www.saunamafia.fi 13.5.2013 1/24 www.saunamafia.fi 13.5.2013 1/24 SUOMALAISTEN SAUNASEUROJEN YHTEINEN JA OIVALLINEN SAVUSAUNARETKI ETELÄ - EESTIIN TO 9. - SU 12.5.2013 1. Päivä torstai. Retkihän alkoi jo keskiviikkona, mutta bussiin pääsimme

Lisätiedot

Jäsenlehti nro 3 / 2014

Jäsenlehti nro 3 / 2014 Jäsenlehti nro 3 / 2014 Yhteystiedot Helsingin Latu on yhdistys luonnon ja liikunnan ystäville. Lajitarjontaan kuuluvat retkeily, vaellus, hiihto, sauvakävely ja kävely, lumikenkäily, pyöräily, melonta,

Lisätiedot

Nurmijärven Latu ry Jäsentiedote 2010-2

Nurmijärven Latu ry Jäsentiedote 2010-2 Nurmijärven Latu ry Jäsentiedote 2010-2 Syyskuinen aamu valkenee retkeilijän nuotion loimutessa Lopen maisemissa 1 Nurmijärven Latu ry hallitus ja toimihenkilöt Keijo West puheenjohtaja Puh. 040-511 1122

Lisätiedot

Kuulakinkereillä Karkkilassa s.7

Kuulakinkereillä Karkkilassa s.7 SYYSKUU NR.3/2006 43.VSK PAINOS 700 KPL SYYSKUU NR.3/2006 43.VSK PAINOS 700 KPL Kuulakinkereillä Karkkilassa s.7 Pahkis-06 Padasjoella 22.-24.9. - palkinnot odottavat ottajaansa lue lisää s.6 SISSIKONTAKTIT

Lisätiedot

Katso mitä kaikkea Marjiksessa kesällä tapahtuu! INFO. Marjiksen mainio henki hyvä me! Aurinkoinen kesä-gallup. Kesän muistilista, lue ja säilytä

Katso mitä kaikkea Marjiksessa kesällä tapahtuu! INFO. Marjiksen mainio henki hyvä me! Aurinkoinen kesä-gallup. Kesän muistilista, lue ja säilytä Katso mitä kaikkea Marjiksessa kesällä tapahtuu! INFO 1 2015 Aurinkoinen kesä-gallup Marjiksen mainio henki hyvä me! Kesän muistilista, lue ja säilytä Elämää ulkoilmassa Nyt eletään jälleen vuoden parhaita

Lisätiedot

Me Itse ry. Meikäläiset. Me Itse ry:n Jäsentiedote 1 / 2014. Liike itsenäisen elämän puolesta

Me Itse ry. Meikäläiset. Me Itse ry:n Jäsentiedote 1 / 2014. Liike itsenäisen elämän puolesta Meikäläiset Me Itse ry:n Jäsentiedote 1 / 2014 Kuva Laura Kotila Yhdistyksen puheenjohtaja Olavi Hietaharju vuosikokouksessa 2014. Vierellä avustava puhetulkki. Me Itse ry Liike itsenäisen elämän puolesta

Lisätiedot

Väkeä riittää Jäsenmaksun aika (takasivu) Vieraita Hollannista

Väkeä riittää Jäsenmaksun aika (takasivu) Vieraita Hollannista Turun Avantouimarit ry Kylmääki 1/2013 Helmikuu Tässä numerossa sisäsivuilla mm: 2 Jukolan viesti ja Puheenjohtajan palsta 3 Uutta virtaa hallitukseen 4 Kisakuulumisia 5 Uusi jäsen 6 Energiaratkaisusta

Lisätiedot

Tapahtumat. Hyvää kesää kaikille toivottaa Raipe. Tampereen Taivaltajat ry:n tiedotuslehti. 34. vsk. Nro 3/06, 1.6.2006

Tapahtumat. Hyvää kesää kaikille toivottaa Raipe. Tampereen Taivaltajat ry:n tiedotuslehti. 34. vsk. Nro 3/06, 1.6.2006 Tapahtumat Tampereen Taivaltajat ry:n tiedotuslehti 34. vsk. Nro 3/06, 1.6.2006 Päätoimittaja Toimitus Taitto Anna-Maija Rae Jari-Pekka Isotalo, Tapani Jantunen Taina Puha Ilmoitushinnat vuonna 2006: 1/1

Lisätiedot

YHTEISTIEDOTE 4/2012 (142) 34. VUOSIKERTA TURUN. Pansiontie 6, 20200 Turku Puh. 02-2749 880 www.lansivankkurit.com

YHTEISTIEDOTE 4/2012 (142) 34. VUOSIKERTA TURUN. Pansiontie 6, 20200 Turku Puh. 02-2749 880 www.lansivankkurit.com Viesti 4/2012 YHTEISTIEDOTE 4/2012 (142) 34. VUOSIKERTA Täyden palvelun Caravan-talo TURUN Pansiontie 6, 20200 Turku Puh. 02-2749 880 www.lansivankkurit.com M.A.T. Pansiontie 6, Turku, p. 02 274 9880,

Lisätiedot

Osavuosikatsaus 2/2012

Osavuosikatsaus 2/2012 Osavuosikatsaus 2/2012 Teemana vapaaehtoiset Naisten Pankin vapaaehtoisten työ saa kotimaista ja kansainvälistä tunnustusta Nyt on kiitosten aika! Kyläpankit laittavat HYVÄN KIERTÄMÄÄN Naisten Pankin perustamisesta

Lisätiedot

Jäsenlehti nro 2 / 2014

Jäsenlehti nro 2 / 2014 Jäsenlehti nro 2 / 2014 Yhteystiedot Helsingin Latu on yhdistys luonnon ja liikunnan ystäville. Lajitarjontaan kuuluvat retkeily, vaellus, hiihto, sauvakävely ja kävely, lumikenkäily, pyöräily, melonta,

Lisätiedot

Albatrossi. Mikko Huopalaisen täysosuma seiskaväylällä. 20-vuotishistoriikki! Harri Ahtiainen on uusi pro. Kilpailukesä tulee olemaan vilkas

Albatrossi. Mikko Huopalaisen täysosuma seiskaväylällä. 20-vuotishistoriikki! Harri Ahtiainen on uusi pro. Kilpailukesä tulee olemaan vilkas PBG PORVOO BORGÅ GOLFIN JÄSENLEHTI 1/2012 Albatrossi 20-vuotishistoriikki! SIVUT 9-15 Mikko Huopalaisen täysosuma seiskaväylällä Harri Ahtiainen on uusi pro SIVU 3 Kilpailukesä tulee olemaan vilkas SIVU

Lisätiedot

1/2007. Sauna 1/2007 1

1/2007. Sauna 1/2007 1 sauna 1/2007 Sauna 1/2007 1 SISÄLLYS 3 Saunakauppaa, mutta ei kauppaa saunassa, Lasse Viinikka 4 Saunaseuramaa, Raili Vihavainen 12 Sauna ja keuhkosairaudet, Raili Vihavainen (Anssi Sovijärven kongressiesitelmä)

Lisätiedot