Tervetuloa mukaan SaunaMafia Team ry:n iloisiin tapahtumiin!

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Tervetuloa mukaan SaunaMafia Team ry:n iloisiin tapahtumiin!"

Transkriptio

1 /7 TAPAHTUMAT - Hallitus kokoontui kaksi kertaa vuoden aikana. - Jäsenretkiä järjestimme kaikkiaan 15 kappaletta. - SM Lady s Team järjesti lisäksi 3 kpl ulkoiluretkeä sekä yhden ns. tutustumisretken Kaupinojan uudelle saunalle Tampereelle. Jarmo järjesti monien muiden retkien lisäksi myös yhden tutustumisretken Flamingon kylpylään. - Yhdistyksen kevät- ja syyskokoukset järjestettiin normaalisti. - Kutsuvierailut Pyhtäälle Pauli Pitkäsen mökille ja Nuorgamiin Jouni Tetrin mökille. - Toiminnanjohtaja Jarmo Lehtola osallistui Kansainväliseen Saunakongressiin Japanissa. - Järjestimme yhteensä 30 kpl erilaista tapahtumaa vuoden 2010 aikana. TAPAHTUMALUETTELO 1. Ke klo 19:00 Hallituksen kokous Kuusijärven kahvilassa 2. La klo 14:00 9. JÄSENRETKI HAIKON KARTANO Haikon Kartanon kylpylän HUIPPUKYLMÄ -110º C - Retki onnistui loistavasti ja jäsenet olivat tyytyväisiä. Seuraavan kerran voimme kuitenkin mennä sinne ilman lounasta. 3. Pe klo 17:00 alkaen 10. JÄSENRETKI HERMANNIN SAUNA - Testiretki Hermannin saunaan, jossa kiuas oli uusittu (Ikikiuas.) Alkuperäinen retki oli jouduttu siirtämään ja sen tilalla oli tämä uusi retki. 4. Ma 1.3. klo 16:00-21: JÄSENRETKI SUOMEN SAUNASEURA - Jälleen kerran taas aivan loistava retki. Savusaunat olivat kuumana ja tunnelmat olivat mukavan leppoiset. Makkaratkin grillattiin ja hauskaa oli.

2 /7 5. Ti klo 18:00 YHDISTYKSEN KEVÄTKOKOUS Kuusijärven kokoustila Konkelossa Hallituksen kokous klo 17:00 - Mukava ja hauska kokous. Yhdeksän osanottajaa ja kaksi nuorta neitostakin. Kiitokset osallistujille. 6. Ti klo 8:00-20: JÄSENRETKI TALLINNA - SaunaMafian Lady s Team järjestää laivaristeilyn Tallinnaan, Eckerö Line M/s Nordlandialla. Olihan taas mukava retki, vaikka kaikenlaista sekoiluakin oli. Siis vain meidän järjestäjien puolelta, tietenkin. 7. La klo14: JÄSENRETKI HEINOLA - Leikkimielinen Heinolan MM-kisasaunan testaus jäsenemme ja 6 x maailmanmestarin Timo Kaukosen opastuksella. Oli aivan loistava idea tehdä tämä jäsenretki, sanoivat kaikki 13 osallistujaa. Hieman leikkimielisesti kisailtiin ja todella hauskaa oli. 8. Su klo 10: JÄSENRETKI AIRISTO - "Jo tavaksi tullut" yhteisretki Pomppen Saunaranttiin Airistolle. Huhhuh, että oli kivaa Fiskarsin kyläseuran jäsenten kanssa hienolla retkellä. Saunarantti ei petä koskaan. Hyvä savusauna, hyvää ruokaa ja aivan loistavaa seuraa. Mitä muuta sitä muka tarvitaan hyvään retkeen? Ei yhtään mitään. Siis täydellistä. 9. Ma 3.5. klo 11:00-14:00 1. ULKOILURETKI UUTELA, SM Lady s Teamin retki Uutelan ulkoilualueelle. - Oli todella kiva ulkoilla porukalla Uutelassa. Meitä oli paikalla 9 reipasta ulkoilijaa ja hauskaa oli.

3 /7 10. La JÄSENRETKI LOPPI - Tutustuminen Marskin majaan ja sen saunaan. Saunottiin ja syötiin lounas. Hieno ja onnistunut retki historiallisiin maisemiin. 11. Ke klo 12:00-19:30 TUTUSTUMISVIERAILU TAMPERE SM Lady s Team järjesti testausvierailun Kaupinojan uudelle saunalle Tampereella. - Retki oli aivan loistava hienon sään vallitessa, kuten usein meidän retkillämme. Uusi sauna sai meidät kaikki suorastaan kateelliseksi. Miksei meillä Vantaalla ole tällaista keidasta? 12. Ke klo 11:00-15:00 2. ULKOILURETKI LUUKKI, SM Lady s Teamin retki Luukin ulkoilualueelle. - Todella kauniin retkeilysään vallitessa oli meillä kaikilla retkeilijöillä (7) todella hauskaa. Käveltiin, uitiin, grillattiin ja juteltiin kivoja juttuja. Ja aika meni kuin siivin. 13. To pe XV Kansainvälinen Saunakongressi Japani - Edustajamme Tokiossa oli toiminnanjohtaja Jarmo Lehtola 14. La 5.6. klo 10: JÄSENRETKI PITKÄSAARI, Kutsuvierailu Pitkäsaaren merellisiin maisemiin Pyhtäälle. - Tosi lämpimät kiitokset Sadulle, Paulille ja Villelle järjestämästänne upeasta päivästä meille. Saunottiin, uitiin meressä, syötiin ruhtinaallisesti ja retkeiltiin Pitkäsaaren upeissa maisemissa. Ke alkaen - Kuusijärven savusauna oli suljettuna ke su Tilaussavusauna oli kuitenkin mahdollisesti vuokrattavissa.

4 /7 15. Pe klo 11:00 - su klo 17: JÄSENRETKI IKAALISTEN XV SAUNAFESTIVAALIT, SaunaMafian Lady s Team järjesti jäsenretken Ikaalisiin. - Jälleen kerran oli uskomattoman hauska retki ja saunottua tuli myös "neitseellisessä" savusaunassa. Kiitos kaunis kaikille osallistujille. 16. La klo 13:00-17:30 SAUNASAARI HELSINKI oli avoinna yleisölle. - Muutama jäsenemme osallistui tutustumiseen. 17. To la 7.8. SAUNOMISEN MM-kisat HEINOLA - Tosi surullisesti päättyneet kilpailut. 18. Ke klo 11:00 18:30 3. ULKOILURETKI KAUNISSAARI, SM Lady s Team järjesti tutustumisen Kaunissaaren merellisiin maisemiin. - Upea retki, upea paikka, upeassa säässä, upeiden ihmisten parissa. Siinä se! 19. Ma klo 7:30-20: JÄSEN- ja SAUNARETKI TALLINNA - Jälleen yksi todella onnistunut retki Tallinnaan. Saunottiin, syötiin ja hauskaa pidettiin. 20. La 4.9. klo 18:30-23: JÄSENRETKI FISKARS - Oli todella mukava jälleen tavata, niin vanhoja kuin uusiakin ystäviä Fiskarsin Kieloniemen saunassa. Hienoa kun taas pääsimme sinne.

5 /7 21. Ma klo 16:45-20: JÄSENRETKI SUOMEN SAUNASEURA ry, Vaskiniemi - Saunottiin Suomen Saunaseuran loistavissa savusaunoissa ja syötiin SaunaMafian tarjoamia makkaroita. 22. Ma Pe KUTSUVIERAILU NUORGAM, - Jäsenemme Jouni Tetrin mökille Nuorgamin Pulmankijärvelle. - Syötiin, juotiin, saunottiin ja retkeiltiin aivan kuin ruhtinaat. Kävimme myös Pykeijässä Jäämeren saunassa sekä uitiin Jäämeressä. 23. La klo 13:00-17:30 SAUNASAARI ja kolme savusaunaa oli avoinna yleisölle. - Tälle retkelle olimme sopineet osallistuvamme porukalla. Ari Tahvanainen ja Jouni Tetri olivat paikalla ja hauskaa oli. Yhteensä osallistujia oli 50, joista 32 naista ja 18 miestä. Mukava paikka, mutta turhan kallis (45.) Su Kuusijärven savusauna avattiin remontin jälkeen ja se osoittautui heti tosi hyväksi. Kiitos Jouni Tetrin, joka opasti Aluenuoret ry:tä savusaunan lämmityksen saloista. 24. La klo 15:00-19: JÄSENRETKI MERISOTAKOULUN SAUNA, SUOMENLINNA - Osallistuimme jälleen Väkevä Viapori -tapahtumaan saunoen ja hyvät oli löylytkin kaikkien mielestä. 25. Su klo 13:00-16: JÄSENRETKI SANTAHAMINA - Tällä retkellä oli vaikeuksia, kun se suuntautui varuskunta-alueelle. Ensin retken piti olla jo lauantaina, mutta se siirtyikin vasta sunnuntaiksi. Kaikki ilmoittautuneet pääsivät kuitenkin tulemaan silloin. Hyvä niin! Ja tyypillinen hyvä savusauna se olikin. Meressä uitiin ja mukavaa porukkaa oli matkassa. Kiitos kaunis järjestäjille.

6 /7 26. Su JÄSENRETKI SAUNAN RAUHA savusaunalle Kannistoon. - Matti Karvinen se osaa tehdä ihmiset vähällä rahalla onnellisiksi. Hyvä savusauna, Saunamestari-kiuas sisäsaunassa ja aivan ihana salaatti sekä lohikeitto. Siinä kaikki. Kiitos kaikille osallistujille ja erityisesti yhteistyökumppanillemme Matille. 27. To klo 18:00 (Hallituksen kokous klo 17:00) SAUNAMAFIAN JÄSEN- eli SYYSKOKOUS MASABARISSA Kannistossa. Puheenjohtajaksi valittiin Ari Tahvanainen. Hallituksen muiksi jäseniksi valittiin Aija-Riitta Qvintus ja Jani Mäkelä. Hallitus valitsee rahastonhoitajan myöhemmin. Toiminnantarkastajaksi valittiin Kjell Skogberg ja varatoiminnantarkastajaksi Janne Janhunen. - Kokoukset sujuivat täydessä yhteisymmärryksessä jäsenten kesken. 28. Pe klo 17:00 TUTUSTUMISRETKI FLAMINGON KYLPYLÄÄN - Mielenkiintoinen retki, mutta eihän se meille hirveän paljoa antanut. Ei ollut missään tarpeeksi kuumaa, eikä kylmää, mutta muuten oli tosi mukavaa. Olipahan hieno tuo osasto, mihin lapsilta on jopa pääsykielto. Monta erilaista saunaa ja uima-allasta. Tosi rentouttavaa, mutta hieman kallista. Ilman Jarmon neuvottelemaa alennusta ei monikaan meistä olisi sinne mennyt. 29. La klo 16:00 alkaen SAUNAMAFIAN JOULUJUHLA SAUNAN RAUHA savusaunalla Kannistossa. - Oli tosi hauska ja perinteisen mukava tapahtuma. Saunottiin, savusaunottiin, uitiin, syötiin todella hyvin ja pidettiin kivat arpajaiset. Joulupukkikin kävi. Kiitos kaikille järjestäjille ja osallistujille.

7 /7 30. Ke klo 16:00 18:00 GLÖGITARJOILU SAVUSAUNALLA SaunaMafia ry tarjosi savusaunojille perinteisen jouluglögin. Tarjoilu onnistui jälleen hienosti ja ihmiset olivat jopa yllättyneitä sekä hyvin tyytyväisiä. Tarjottavien glögin ja pipareiden lisäksi Antti Kossila oli tuonut itse tekemäänsä leipää ja Jouni Tetri tarjoili Fazerin suklaata savusaunojille. Ne kaikki maistuivat aivan ihanilta siinä saunomisen ohessa. Yllätyksenä meille kaikille, Kari Tapion hautajaispäivänä, Antti oli tuonut CD:n ja taustalla soi Kari Tapion Tampereen konserttinsa taltiointi vuodelta R.I.P. Kari Tapio.

SAUNASEURA /5 TOIMINTAKERTOMUS Perustettu TAPAHTUMAT 2018 KOKOUKSET + MUITA ASIOITA - Su KUNNIA

SAUNASEURA /5 TOIMINTAKERTOMUS Perustettu TAPAHTUMAT 2018 KOKOUKSET + MUITA ASIOITA - Su KUNNIA 1/5 TAPAHTUMAT 2018 KOKOUKSET + MUITA ASIOITA - Su 18.2.2018 KUNNIAKIRJA Saunaseura SaunaMafia ry täytti 9 vuotta ja samalla luovutimme savusaunojen lämmittäjälle Atte Salolle Saunamajurin kunniakirjan

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2012. www.saunamafia.fi Perustettu 18.2.2009 TAPAHTUMAT 2012

TOIMINTAKERTOMUS 2012. www.saunamafia.fi Perustettu 18.2.2009 TAPAHTUMAT 2012 SAUNASEURA 21.12.2012 1/5 KOKOUKSET TAPAHTUMAT 2012 Ti 29.5. klo 17:00 HALLITUKSEN I KOKOUS Kuusijärven kokoustalo Konkelossa. Kokous sujui aivan mukavissa merkeissä ja asiat sekä suunnitelmat tulivat

Lisätiedot

Tervetuloa mukaan Saunaseura SaunaMafia ry:n iloisiin tapahtumiin!

Tervetuloa mukaan Saunaseura SaunaMafia ry:n iloisiin tapahtumiin! SAUNASEURA 27.12.2016 1/5 KOKOUKSET + MUITA ASIOITA - To 18.2. TAPAHTUMAT 2016 SAUNASEURA SAUNAMAFIA ry TÄYTTI 7 VUOTTA. Kuumat Onnittelut Maailman Aktiivisimmalle Saunaseuralle! - Ti 26.4. Klo 17:30-19:00

Lisätiedot

1/6 TAPAHTUMAT 2014 KOKOUKSET + MUUT Ti 21.1. klo 18:00 19:00 SAUNAMAFIAN VUODEN ENSIMMÄINEN JOHTORYHMÄN KOKOUS pidettiin Skomarsin Torpalla. Hyväksyttiin uudet jäsenet ja käytiin läpi kevään jäsenretkiä

Lisätiedot

SAUNASEURA 5.1.2014 1/7 TAPAHTUMAT 2013 KOKOUKSET + MUUTA Pe 11.1. klo 18:00 HALLITUKSEN I KOKOUS Hallitus piti vuoden ensimmäisen kokouksensa Kuusijärven kokoustila Konkelossa. Asiat tulivat päätettyä

Lisätiedot

Tervetuloa mukaan Saunaseura SaunaMafia ry:n iloisiin tapahtumiin!

Tervetuloa mukaan Saunaseura SaunaMafia ry:n iloisiin tapahtumiin! SAUNASEURA 27.12.2015 1/5 KOKOUKSET + MUUT TAPAHTUMAT 2015 - Ke 18.2. SAUNASEURA SAUNAMAFIA ry TÄYTTI KUUSI (6) VUOTTA Kuumat onnittelut jäsenistöllemme. - Ke 20.5. klo 18:00 alkaen SM KEVÄTKOKOUS Kokous

Lisätiedot

Tervetuloa mukaan Saunaseura SaunaMafia ry:n iloisiin tapahtumiin! Saunaseura SaunaMafia ry:n julkaisu SAUNASEURA 29.9.2013 2/10

Tervetuloa mukaan Saunaseura SaunaMafia ry:n iloisiin tapahtumiin! Saunaseura SaunaMafia ry:n julkaisu SAUNASEURA 29.9.2013 2/10 SAUNASEURA 29.9.2013 1/10 4. NUORGAMIN RUSKAPUNKKU AIKA: Su 8.9. pe 13.92013 PAIKKA: Nuorgam, Pulmankijärvi ja Norja SaunaMafia ry:n jäsenten yksityinen vierailu Jouni Tetrin mökille Nuorgamin Pulmankijärvelle

Lisätiedot

Tervetuloa mukaan SaunaMafia Team ry:n iloisiin tapahtumiin!

Tervetuloa mukaan SaunaMafia Team ry:n iloisiin tapahtumiin! 2.2.2012 1/10 Vantaan Ulkoilukeskus Kuusijärven savusauna paloi la 8.1.2011 aamuyöstä. Me kaikki jäsenet ja savusaunan ystävät olimme asiasta hyvin järkyttyneitä ja lähes sanattomia. 2002-2011 R.I.P. Ti

Lisätiedot

Tervetuloa mukaan Saunaseura SaunaMafia ry:n iloisiin tapahtumiin! Saunaseura SaunaMafia ry:n julkaisu 5. NUORGAMIN RUSKAPUNKKU

Tervetuloa mukaan Saunaseura SaunaMafia ry:n iloisiin tapahtumiin! Saunaseura SaunaMafia ry:n julkaisu 5. NUORGAMIN RUSKAPUNKKU SAUNASEURA 1.10.2014 1/11 5. NUORGAMIN RUSKAPUNKKU AIKA: Ti 9.9. - Su 14.9. 2014 PAIKKA: Pulmankijärvi, Nuorgam ja Pykeijä, Norja SaunaMafia ry:n jäsenten yksityinen vierailu Jouni Tetrin mökille Nuorgamin

Lisätiedot

Tervetuloa mukaan SaunaMafia ry:n iloisiin tapahtumiin!

Tervetuloa mukaan SaunaMafia ry:n iloisiin tapahtumiin! www.saunamafia.fi 15. 17.7.2011 1/8 MUKAVAA HAUSKAN- JA MUUNKIN PITOA! Löylynlyömät eli SaunaMafian joukkue Ikaalisten XVII Saunafestivaaleilla. AIKA: Pe 13. - Su 15.7.2012 PAIKKA: Ikaalisten Kylpylä Saunomista,

Lisätiedot

Tervetuloa mukaan Saunaseura SaunaMafia ry:n iloisiin tapahtumiin! Saunaseura SaunaMafia ry:n julkaisu KALASTUSRETKELLÄ JÄÄMERELLÄ

Tervetuloa mukaan Saunaseura SaunaMafia ry:n iloisiin tapahtumiin! Saunaseura SaunaMafia ry:n julkaisu KALASTUSRETKELLÄ JÄÄMERELLÄ SAUNASEURA 17.9.2012 1/17 KALASTUSRETKELLÄ JÄÄMERELLÄ SaunaMafia ry:n hallituksen yksityinen perinneretki Lappiin ja Norjaan. AIKA: Su 9. - La 15.9.2012 PAIKKA: NUORGAM SaunaMafia ry:n hallitus Nuorgamin

Lisätiedot

Tervetuloa mukaan Saunaseura SaunaMafia ry:n iloisiin tapahtumiin! Saunaseura SaunaMafia ry:n julkaisu HURJAA SAUNOMISTA TELTTA- JA SAVUSAUNASSA

Tervetuloa mukaan Saunaseura SaunaMafia ry:n iloisiin tapahtumiin! Saunaseura SaunaMafia ry:n julkaisu HURJAA SAUNOMISTA TELTTA- JA SAVUSAUNASSA SAUNASEURA 26.5.2014 1/6 HURJAA SAUNOMISTA TELTTA- JA SAVUSAUNASSA SaunaMafialaisten vierailu ja tutustuminen jäsenemme Arin tiluksiin ja saunoihin. AIKA: La 24. - Su 25.5.2014 PAIKKA: Korpilahti Kaksin

Lisätiedot

SAUNASEURA 1.1.2015 1/10 Internet-sivujen tiedotteet ja uutiset: Ke 24.12. Näin Rajaportin saunalla. YLE La 20.12. Saunakulttuuri aiheena MTV3:n Studio55-ohjelmassa. MTV:n Studio55-ohjelmassa oli torstaina

Lisätiedot

KOTIHARJUN SAUNAYHDISTYS ry

KOTIHARJUN SAUNAYHDISTYS ry To 17. Su 20.5.2012 Saunaretki Karjalaan Sivu 1 / 14 Kotiharjun Saunayhdistys ry:n perinteinen kevätretki Karjalan maisemiin ja sen saunoihin. Entistä Suomea. Heino Tours Finland, Kotka. Venäjän puolella.

Lisätiedot

SaunaMafia News 20 www.saunamafia.fi 18.9.2011 1/15

SaunaMafia News 20 www.saunamafia.fi 18.9.2011 1/15 www.saunamafia.fi 18.9.2011 1/15 Uskomattomalla Tjätjätjäreborgin matkalla pohjoisessa 2011 AIKA: Su 11.9. la 17.9.2011 PAIKKA: Köyhäntie Nuorgam, Lappi Tjätjätjäreborgista muodostui iskulauseemme Nuorgamissa.

Lisätiedot

SM Kuvagalleria www.saunamafia.fi 23.4.2011 1/12

SM Kuvagalleria www.saunamafia.fi 23.4.2011 1/12 www.saunamafia.fi 23.4.2011 1/12 Lähtötunnelmissa Heikki, Ari, Jani ja Erkki. Jäsenemme Larissakin tavattiin kentällä. Elvikin pääsi kuvaan. Tällä koneella lennettiin. Philip ja Aija-Riitta. Tästä se sitten

Lisätiedot

SAUNASEUROJEN JA YHTEISTYÖKUMPPANEIDEN UUTISIA 2016

SAUNASEUROJEN JA YHTEISTYÖKUMPPANEIDEN UUTISIA 2016 www.saunaseurat.fi 1.1.2017 Sivu 1/7 SAUNASEUROJEN JA YHTEISTYÖKUMPPANEIDEN UUTISIA 2016 Su 1.1. Internet-sivuihimme tutustui joulukuussa 227 yksittäistä vierailijaa (eli tietokonetta) ja sivuja katsottiin

Lisätiedot

2/ To Lue Saunologian arvio: Saunakohde Vantaan Kuusijärven saunat. (Arviossa olevat puutteet ja epäkohdat olisi jo ennalta ehkäisty, jo

2/ To Lue Saunologian arvio: Saunakohde Vantaan Kuusijärven saunat. (Arviossa olevat puutteet ja epäkohdat olisi jo ennalta ehkäisty, jo 1/7 Internet-sivujen tiedotteet ja uutiset Su 31.12. Internet-sivuihimme tutustui joulukuussa 347 yksittäistä vierailijaa (eli ja sivuja katsottiin 1215 kertaa 10 eri maasta! Ma 18.12. Suru-uutinen Ma

Lisätiedot

Tervetuloa mukaan Saunaseura SaunaMafia ry:n iloisiin tapahtumiin! Saunaseura SaunaMafia ry:n julkaisu

Tervetuloa mukaan Saunaseura SaunaMafia ry:n iloisiin tapahtumiin! Saunaseura SaunaMafia ry:n julkaisu SAUNASEURA 13.8.2012 1/27 SUOMALAISTEN SAUNAYHDISTYSTEN YHTEISRETKI EESTIIN Mukavia saunojia (21) ainakin kuudesta eri saunayhdistyksestä tutustumassa Eestiläisiin savu- ja muihinkin saunoihin. AIKA: ke

Lisätiedot

Vuoden 2015 Uutiset. Vuonna 2015 perustettiin Saunamestari Kilta ry edistämään ja ylläpitämään suomalaista saunakulttuuria. www.saunaseurat.

Vuoden 2015 Uutiset. Vuonna 2015 perustettiin Saunamestari Kilta ry edistämään ja ylläpitämään suomalaista saunakulttuuria. www.saunaseurat. Vuoden 2015 Uutiset Ke 30.12. Tervehdys ja hyvää loppuvuotta! Ohessa tiedoksi Vantaan Kuusijärven pienen savusaunan (n. 600 kg) huoltoasiaa. Kiukaaseen on ladottu 2014 joulukuussa n. 300 kg Kerkesiä, huhtikuussa

Lisätiedot

Tervetuloa mukaan Saunaseura SaunaMafia ry:n iloisiin tapahtumiin!

Tervetuloa mukaan Saunaseura SaunaMafia ry:n iloisiin tapahtumiin! SAUNASEURA 12.7.2016 1/20 SM KEVÄTRETKI VLAD TEPESIN ELI KREIVI DRACULAN MAISEMIIN Saunaseura SaunaMafia ry:n ja Pykeijän Ystävät - Bugøynes Venner ry:n sekä usean muun yhdistyksen edustajat yhteisellä

Lisätiedot

Saunaseura SaunaMafia ry:n julkaisu

Saunaseura SaunaMafia ry:n julkaisu SAUNASEURA 24.4.2014 1/13 SM 54. JÄSENRETKI Saunaseura SaunaMafia ry:n saunaretki keväiseen Berliiniin. AIKA: To 10. - Su 13.4.2014 PAIKKA: Berliini, BRD Meidän jäsenet, maalla, merellä ja ilmassa eli

Lisätiedot

SaunaMafia News /5

SaunaMafia News /5 www.saunamafia.fi 22.9.2009 1/5 AIRISTON SYLEILYSSÄ SaunaMafia ry ja Fiskarsin Kyläseura ry / Saunatoimikunnan yhteisretki. AIKA: Su 20.9.2009 klo 13:00 18:00 PAIKKA: Pomppen Saunarantti, Airisto www.saunarantti.fi

Lisätiedot

SM Kuvagalleria /21

SM Kuvagalleria /21 www.saunamafia.fi 6.6.2011 1/21 Linja-autossa on tunnelmaa. Shakkia pelaa Lars! Rantagrillikin löytyi. Erik ja Larissa matkalla mukana. Välillä väsyttää.. Ensimmäinen majapaikkamme Fregat-leirintäalueella.

Lisätiedot

VIRKISTYSLEIRI SOMPALAN LEIRIKESKUKSESSA

VIRKISTYSLEIRI SOMPALAN LEIRIKESKUKSESSA VIRKISTYSLEIRI SOMPALAN LEIRIKESKUKSESSA 12. 16.8.2013 Olipa tosi mukava kurssi. Sopivan rauhallinen tempoltaan ja kuitenkin tarpeeksi jokaiselle sopivia aktiviteetteja ja paikka mitä loistavin! Lähdimme

Lisätiedot

2/9 Ti Internet-sivuihimme tutustui lokakuussa 610 yksittäistä vierailijaa (eli tietokonetta) ja sivuja katsottiin 1484 kertaa 10 eri maasta! 18

2/9 Ti Internet-sivuihimme tutustui lokakuussa 610 yksittäistä vierailijaa (eli tietokonetta) ja sivuja katsottiin 1484 kertaa 10 eri maasta! 18 1/9 Internet-sivujen tiedotteet ja uutiset Su 1.1. Internet-sivuihimme tutustui joulukuussa 544 yksittäistä vierailijaa (eli tietokonetta) ja sivuja katsottiin 1398 kertaa 10 eri maasta! To 22.12. Sporttikortin

Lisätiedot

Jyväskylä Debrecen ystävyyskaupunkivaihto 2015

Jyväskylä Debrecen ystävyyskaupunkivaihto 2015 Jyväskylä Debrecen ystävyyskaupunkivaihto 2015 Eötvös-Cup 16.8.-22.8.2015 7.12.2015 7.12.2015 2 1 Jyväskylän ystävyyskaupunkijoukkue Korpilahden Pyrintö Korpilahden yhtenäiskoulu Korpilahden Pyrintö Joukkueen

Lisätiedot

Sivu 1/7 VUONNA 2016 TOTEUTUNEET YHTEISET SAUNARETKET

Sivu 1/7 VUONNA 2016 TOTEUTUNEET YHTEISET SAUNARETKET www.saunaseurat.fi 22.12.2016 Sivu 1/7 VUONNA 2016 TOTEUTUNEET YHTEISET SAUNARETKET 2016 175. - Ti 20.12.2016 HAIKUSAUNAN YLEISÖVUORO (JOULUSAUNA) 174. - La 17.12.2016 TOISENLAINEN JOULUSAVUSAUNA II ILTA

Lisätiedot

SAUNASEURA /7 SM TIEDOTTEET ja UUTISET Perustettu Internet-sivujen tiedotteet ja uutiset Ma Internet

SAUNASEURA /7 SM TIEDOTTEET ja UUTISET Perustettu Internet-sivujen tiedotteet ja uutiset Ma Internet 1/7 Internet-sivujen tiedotteet ja uutiset Ma 31.12. Internet-sivuihimme tutustui joulukuussa 335 yksittäistä vierailijaa (eli tietokonetta) ja sivuja katsottiin 1145 kertaa 10 eri maasta! Ke 19.12. Tervehdys,

Lisätiedot

SM Kuvagalleria www.saunamafia.fi 13.5.2013 1/24

SM Kuvagalleria www.saunamafia.fi 13.5.2013 1/24 www.saunamafia.fi 13.5.2013 1/24 SUOMALAISTEN SAUNASEUROJEN YHTEINEN JA OIVALLINEN SAVUSAUNARETKI ETELÄ - EESTIIN TO 9. - SU 12.5.2013 1. Päivä torstai. Retkihän alkoi jo keskiviikkona, mutta bussiin pääsimme

Lisätiedot

Marraskuun tapahtumat

Marraskuun tapahtumat Marraskuu on jo onnellisesti takanapäin ja joulu on ihan kohta ovella. Marraskuun tapahtumat Ennen syyskokouksen alkua Tuulia Alanen-Brandt piti mielenkiintoisen luennon vartalon mittalinjoista ja esitteli

Lisätiedot

varusteita Tekstikysymysraportti Ristiintaulukointi kysymyksillä Ikä: 15-24 Vastauspäivä Kysymys Vastaus Aikajakso: 01.01.2002-31.08.

varusteita Tekstikysymysraportti Ristiintaulukointi kysymyksillä Ikä: 15-24 Vastauspäivä Kysymys Vastaus Aikajakso: 01.01.2002-31.08. Tekstikysymysraportti Ristiintaulukointi kysymyksillä Aikajakso: 01.01.2002-31.08.2012 Ikä: 15-24 ruokailuolosuhteita saanti kiinotuin lehtijutuin luin asiansa suurempia kalansaanti varusteita kooo kaloja

Lisätiedot

ERASMUS+ -tapaaminen Italian Bresciassa

ERASMUS+ -tapaaminen Italian Bresciassa ERASMUS+ -tapaaminen Italian Bresciassa 22.-29.4.2018 Su 22.4.2018 Matka lähti Kuopiosta, Rissalan lentoasemalta. Morotettiin porukat ja hypättiin myöhässä olevaan koneeseen. Eväät syötiin suomalaisella

Lisätiedot

hjyhdyh kaloja suolaa reissu toimi jdy testi ruokasaalis ilma hieno kooo vio onneksi

hjyhdyh kaloja suolaa reissu toimi jdy testi ruokasaalis ilma hieno kooo vio onneksi Tekstikysymysraportti Perusraportti Aikajakso: 01.01.2002-31.08.2012 saalispaikat varmistaa hienoa retken ruokia varmemmat kalastuksen hauska saanti annokset reissu plats ateravaihtoehto oppaalle tasoa

Lisätiedot

LATTOMERI 2/2009. Lattomeren Kyläyhdistys ry 2/2009

LATTOMERI 2/2009. Lattomeren Kyläyhdistys ry 2/2009 LATTOMERI :n sääntömääräinen Lattomeren koululla keskiviikkona 4.11.2009 klo 18.00 Käsitellään sääntöjen määräämät asiat. Kahvitarjoilu. TERVETULOA! Länsi-Porin seurakunnan perhekerho Lattomeren kirkko

Lisätiedot

SissiSuosikit Äänestys toteutettiin Tulokset näet tästä raportista.

SissiSuosikit Äänestys toteutettiin Tulokset näet tästä raportista. SissiSuosikit 2016 ToimistoSissit ovat sihteereitä ja assistentteja, joista valtaosa vastaa työssään yritystapahtumien järjestelyistä. ToimistoSissit tietävät, missä palvelu pelaa! ToimistoSissit on kollegaverkosto,

Lisätiedot

Vaasan ekonomit Toi T mintaker oi tomus

Vaasan ekonomit Toi T mintaker oi tomus Vaasan ekonomit Toimintakertomus 2017 Jäsenistö Vaasan Ekonomien jäsenmäärä 31.12.2017 oli 900 Suomen ekonomien 25 jäsenyhdistyksen joukossa kuudenneksi vanhin ja seitsemänneksi suurin Yhdistyksen varsinaisten

Lisätiedot

Mannerheimin Lastensuojeluliiton

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Mannerheimin Lastensuojeluliiton Toijalan yhdistys ry Hallituksen kokous Laaksola 8.9.2014 klo 17.30 PÖYTÄKIRJA nettiversio PÖYTÄKIRJA 1. Kokouksen avaaminen Yhdistyksen puheenjohtaja ilmaisi kokouksen

Lisätiedot

Sukuseuran kesäretki Tervakosken Puuhamaassa ja Tervaniemessä

Sukuseuran kesäretki Tervakosken Puuhamaassa ja Tervaniemessä Sukuseuran kesäretki 12.8.2017 Tervakosken Puuhamaassa ja Tervaniemessä Pitkän sateisen jakson jälkeen vihdoin oli luvassa puolipilvistä ja jopa aurinkoistakin säätä. Tätä viikonloppua oli jo odoteltukin

Lisätiedot

Kokous on kaikille avoin. Jäsenet ovat tervetulleita saunaan kello 18 alkaen.

Kokous on kaikille avoin. Jäsenet ovat tervetulleita saunaan kello 18 alkaen. KOKOUSKUTSU Vuosikokous 2016 Aika: 8.3.2016 kello 19.00 Paikka: Sauna Arla, Kaarlenkatu 15, Helsinki ESITYSLISTA 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen: puheenjohtajan, sihteerin ja kahden pöytäkirjantarkastajan

Lisätiedot

SM TIEDOTTEET ja UUTISET 2012. www.saunamafia.fi Perustettu 18.2.2009

SM TIEDOTTEET ja UUTISET 2012. www.saunamafia.fi Perustettu 18.2.2009 SAUNASEURA 28.12.2012 1/14 Internet-sivujen tiedotteet ja uutiset: Ke 19.12. Otteita Tilakeskuksen lautakunnan kokouksen 11.12. pöytäkirjoista. Vuonna 2013 aloitettavia merkittävimpiä peruskorjaus- / korjaushankkeita

Lisätiedot

Answer date Question Answer

Answer date Question Answer Text Question Report Cross tabulate by month Time period: 01.01.2002-31.08.2012 01 / 2003 04.01.2003 Things that could be developed in accommodation and catering services: hieman epäsiistit paikat! 03

Lisätiedot

TOIVAKAN AUTOURHEILUKERHO RY 1

TOIVAKAN AUTOURHEILUKERHO RY 1 TOIVAKAN AUTOURHEILUKERHO RY 1 KEVÄTKOKOKOUS PÖYTÄKIRJA Aika: 17.3.2012 klo 16.00 Paikka: Hirsiaho, Huikko Läsnä: Juha Lampinen Arto Virtanen Heimo Nieminen Jukka Heinonen Niina Ikonen Timo Särkkä Tuomas

Lisätiedot

TEE OIKEIN. Minun naapuri on (rikas) kuin minä. Hänellä on (iso) asunto ja (hieno) auto.

TEE OIKEIN. Minun naapuri on (rikas) kuin minä. Hänellä on (iso) asunto ja (hieno) auto. TEE OIKEIN Kumpi on (suuri), Rovaniemi vai Ylitornio? Tämä talo on paljon (valoisa) kuin teidän vanha talo. Pusero on (halpa) kuin takki. Tämä tehtävä on vähän (helppo) kuin tuo. Minä olen (pitkä) kuin

Lisätiedot

Salon Seudun Suomi-Viro Seura ry

Salon Seudun Suomi-Viro Seura ry TOIMINTAKERTOMUS 01.01-31.12.2007 JÄSENET Yhdistyksellä oli vuonna 2007 jäsenmaksun maksaneita jäseniä 165. Uusia jäseniä siis saatu seuralle 34 henkilöä. Jäsenmäärän suuri kasvu on seurausta monipuolisesta

Lisätiedot

Tekstikysymysraportti Ristiintaulukointi vastauskuukaudella. Vastauspäivä Kysymys Vastaus

Tekstikysymysraportti Ristiintaulukointi vastauskuukaudella. Vastauspäivä Kysymys Vastaus Tekstikysymysraportti Ristiintaulukointi vastauskuukaudella Aikajakso: 01.01.2002-31.08.2012 01 / 2003 04.01.2003 Kehitettävää majoitus- ja ruokapalveluissa hieman epäsiistit paikat! 03 / 2003 koo haamulta

Lisätiedot

Vastaus Lukumäärä Prosentti 20% 40% 60% 80% 100%

Vastaus Lukumäärä Prosentti 20% 40% 60% 80% 100% Palaute Nyytin ja SPR:n Hengailuillasta 4.11.2011 Yhteenvetoraportti Osallistujia 31, joista 8 miestä. Palautteita 24 Sukupuoli Vastaus Lukumäärä Prosentti 20% 40% 60% 80% 100% 1. Nainen 16 66,67% 2. Mies

Lisätiedot

SaunaMafia News 18 www.saunamafia.fi 18.9.2010 1/13

SaunaMafia News 18 www.saunamafia.fi 18.9.2010 1/13 www.saunamafia.fi 18.9.2010 1/13 PULMANKIJÄRVEN RIPPIKOULULEIRI 2010 1. Päivä (lento Ivalo ajo Pulmankijärvi) AIKA: Ma 13.9. - Pe 17.9.2010 PAIKKA: Perä-Lappi (middle of no where) Epämääräinen joukko SaunaMafian

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS VUOSI 2014

TOIMINTAKERTOMUS VUOSI 2014 TOIMINTAKERTOMUS VUOSI 2014 Toiminta Hallitus Suomen Saksanpystykorva harrastaja Sapy ry:n tarkoituksena on tehdä eri saksanpystykorvia ja eri harrastusmuotoja tunnetuksi, tuoda rotujen harrastajat yhteen,

Lisätiedot

Körpäkkäsanomat 1/2006

Körpäkkäsanomat 1/2006 Körpäkkäsanomat 1/2006 Taustaa Puuveneiden perinneseura Körpäkkä on vuonna 2003 rekisteröity yhdistys, jonka toimintatarkoituksena on puuveneiden perinteiden vaaliminen. Alun perin yhdistyksen perustana

Lisätiedot

Tervetuloa mukaan SaunaMafia Team ry:n iloisiin tapahtumiin!

Tervetuloa mukaan SaunaMafia Team ry:n iloisiin tapahtumiin! 31.12.2011 1/22 SaunaMafia ry:n tiedotteet: Pe 23.12. Presidenttiehdokkaat ovat löytäneet Kuusijärven savusaunat. Tänään kävi joulusaunassa presidenttiehdokas Pekka Haavisto ja tykkäsi kovasti, niin saunasta

Lisätiedot

hienoa saisi kalustoa naapurilta saloista annokset asennetta lehtijutuin saaliin seisova reissun saalis ilma jdy jkbjh kiva niinkuin isompi dhg

hienoa saisi kalustoa naapurilta saloista annokset asennetta lehtijutuin saaliin seisova reissun saalis ilma jdy jkbjh kiva niinkuin isompi dhg Tekstikysymysraportti Ristiintaulukointi vastauskielellä Aikajakso: 01.01.2002-31.08.2012 Suomi retken vio arvostella asiansa ruokia tuotteita paremmiksi hienoa saisi saloista kalustoa naapurilta annokset

Lisätiedot

Salon Seudun Suomi-Viro seura ry TOIMINTAKERTOMUS 01.01. 31.12.2014 JÄSENET HALLITUS

Salon Seudun Suomi-Viro seura ry TOIMINTAKERTOMUS 01.01. 31.12.2014 JÄSENET HALLITUS Salon Seudun Suomi-Viro seura ry TOIMINTAKERTOMUS 01.01. 31.12.2014 JÄSENET Yhdistyksellä oli vuonna 2014 jäsenmaksun maksaneita jäseniä 182. Edelleen toivotaan lisää virolaisperäisiä henkilöitä mukaan

Lisätiedot

Lucia-päivä 13.12.2013

Lucia-päivä 13.12.2013 Lucia-päivä 13.12.2013 Perjantai 13.12.2013 oli tapahtumarikas päivä: oli Lucia-päivä! Päivä alkoi klo 8.15 juhlasalissa, kun Luciat esiintyivät EKOn väen ja joulupuuroon kutsuttujen vieraiden edessä.

Lisätiedot

Tuo vieraasi Saunasaareen.

Tuo vieraasi Saunasaareen. Tuo vieraasi Saunasaareen. Suomalaiseen vieraanvaraisuuteen sisältyy kunnollinen saunominen, lempeä pesu, ruokailu ja rentoutuminen hyvässä seurassa. Tarjoamme käyttöönne kolmen perinteisen savusaunan,

Lisätiedot

Tapahtuma Aika Paikka Yhteyshenkilö

Tapahtuma Aika Paikka Yhteyshenkilö Toimintasuunnitelma 2016 Päivitetty 25.3.2016 Keskiviikkomelonnat ovat 1-2 tunnin kestoisia porukalla tehtäviä kevyitä melontalenkkejä. Peruskurssien jälkeiset neljä ovat ohjattuja. Voi myös lähteä koskeen

Lisätiedot

saalis ilma hieno ruoka Text Question Report Cross tabulate by language Finnish paremmiksi kavereilta ruuat maidottomia paremmat suolaa Answer date

saalis ilma hieno ruoka Text Question Report Cross tabulate by language Finnish paremmiksi kavereilta ruuat maidottomia paremmat suolaa Answer date Text Question Report Cross tabulate by language Time period: 01.01.2002-31.08.2012 Finnish keli loistava suurempia asenne lajitella asiansa monipuolisempi pesupaikka kylmiin oppaat seisova arvostella huomasin

Lisätiedot

Nuorisopalveluiden kesää sanoin ja kuvin

Nuorisopalveluiden kesää sanoin ja kuvin Nuorisopalveluiden kesää sanoin ja kuvin Oulunsalon kesänuokkari Oulunsalon nuorisotalolla järjestettiin 6. - 23.6.2016 klo 11-19 nuorisotalon avoimen toiminnan lisäksi kursseja ja kerhoja yhteistyössä

Lisätiedot

Eriksnäsin asukasyhdistyksen toimintakertomus 2009 syksy -2010 kesä

Eriksnäsin asukasyhdistyksen toimintakertomus 2009 syksy -2010 kesä 1 Eriksnäsin asukasyhdistyksen toimintakertomus 2009 syksy -2010 kesä 2 Sisällysluettelo 1. YLEISTÄ 3 2. HALLITUS 4 3. JÄSENET 4 4. TALOUS 4 5. TOIMINTA 5 5.1 SYYSJUHLA 5 5.2 LASKIAISRIEHA 5 5.3 KEVÄTKIRPPIS

Lisätiedot

Maanantai 14.7.2014 Heitä sitä valkoista palloa kohti!

Maanantai 14.7.2014 Heitä sitä valkoista palloa kohti! Maanantai 14.7.2014 Heitä sitä valkoista palloa kohti! Ensimmäinen kohteemme tällä viikolla oli Anttolan palvelukeskus. Aloitimme aamun reippaasti pihapeleillä. Yksi asukkaista ymmärsi petanquen idean

Lisätiedot

Tehdasvierailu Adrian tehtaalle Slovenia Novo Mestoon

Tehdasvierailu Adrian tehtaalle Slovenia Novo Mestoon Tehdasvierailu Adrian tehtaalle Slovenia Novo Mestoon 22.10.2018. Hotelli / lentomatkalaisten matkakertomus 20.- 27.10.2018. Adria Clubin jo historian kolmas tehdasvierailu Oivan vetämänä alkoi lauantaina

Lisätiedot

Yhteenveto sukukokouksesta 9.-10.8.2014 Tuusulassa Majatalo Onnelassa

Yhteenveto sukukokouksesta 9.-10.8.2014 Tuusulassa Majatalo Onnelassa Lönnmarkin sukuseuran tiedote 2/2014 11.10.2014 Yhteenveto sukukokouksesta 9.-10.8.2014 Tuusulassa Majatalo Onnelassa Taas on aikaa vierähtänyt kesäisestä sukukokouksemme Tuusulanjärven kauniissa maisemissa.

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2006

TOIMINTAKERTOMUS 2006 TOIMINTAKERTOMUS 2006 YLEISTÄ Vuosi 2006 oli OuLVI:n 44. toimintavuosi. Vuoden aikana järjestetty toiminta oli edellisten vuosien mukaista.tapahtumissa keskityttiin laatuun ja panostettiin tapahtumaympäristöön

Lisätiedot

Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille - Espoon Merenkävijät

Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille - Espoon Merenkävijät Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille - Espoon Merenkävijät 1. Joukkue / ryhmä, jossa lapsi on mukana - EMK / zoom - EMK - EMK - Vihreät - Sininen - Punainen - EMK juniorit - ZOOM - zoom8 - EMK

Lisätiedot

SaunaMafia News 17 www.saunamafia.fi 20.7.2010 1/5

SaunaMafia News 17 www.saunamafia.fi 20.7.2010 1/5 www.saunamafia.fi 20.7.2010 1/5 TAITEILIJAELÄMÄÄ Ikaalisten XV Saunafestivaalit AIKA: Pe 16. su 18.7.2010 PAIKKA: Ikaalisten kylpylän ympäristö SaunaMafia ry:n näytelmäkerho esiintyi Ikaalisissa. Uskomattomia

Lisätiedot

Objektiharjoituksia. Harjoitus 2 Tässä on lyhyitä dialogeja. Pane objektit oikeaan muotoon. 1) - Vien... TÄMÄ KIRJE postiin.

Objektiharjoituksia. Harjoitus 2 Tässä on lyhyitä dialogeja. Pane objektit oikeaan muotoon. 1) - Vien... TÄMÄ KIRJE postiin. Objektiharjoituksia Harjoitus 1 Pane objekti oikeaan muotoon. 1. Ensin te kirjoitatte... TÄMÄ TESTI ja sitten annatte... PAPERI minulle. 2. Haluan... KUPPI - KAHVI. 3. Ostan... TUO MUSTA KENKÄ (mon.).

Lisätiedot

IitinReserviupseerikerho ry T O I M I N T A K E R T O M U S V E R

IitinReserviupseerikerho ry T O I M I N T A K E R T O M U S V E R IitinReserviupseerikerho ry T O I M I N T A K E R T O M U S 2 0 1 5 V E R 1 0. 3 Hallitus 2014 Pekka Mertakorpi, pj. 040-5176044 Tapani Peltola, vpj 044-2899226 Sami Ahola, siht 040-085 9670 Jouni Laurikainen,

Lisätiedot

ME 112 HUHTIKUU 2015 - PÄÄTOIMITTAJA

ME 112 HUHTIKUU 2015 - PÄÄTOIMITTAJA Aurinkoista KESÄÄ! ME 112 HUHTIKUU 2015 - PÄÄTOIMITTAJA marketta.sarahonka@edu.hel.fi Keväinen tervehdys täältä koulusta! Lukuvuosi 2014-2015 lähenee kovaa vauhtia loppuaan! Luonnossa on jo kauan ollut

Lisätiedot

Kuusijärven savusaunassa saunottuja.

Kuusijärven savusaunassa saunottuja. Ari Tahvanainen 01.09.2002-1/6 Alkusanat Aina nimittäin ihmetellään ja varsinkin ulkomaalaiset ystävämme usein kysyvät, että miksi me suomalaiset yleensäkin saunomme niin usein ja vieläpä niin kauan? Olen

Lisätiedot

8. luokkalaisten ajatuksia talviliikuntapäivästä

8. luokkalaisten ajatuksia talviliikuntapäivästä 8. luokkalaisten ajatuksia talviliikuntapäivästä Tunnelmia Kupittaan luistelumadolta ja keilauksesta Tulin madolle vähän ennen klo 9. Odotimme, että muut laittoivat luistimensa ja tekivät tilaa. Kun pääsimme

Lisätiedot

IitinReserviupseerikerho ry TOIMINTAKERTOMUS 2015

IitinReserviupseerikerho ry TOIMINTAKERTOMUS 2015 IitinReserviupseerikerho ry TOIMINTAKERTOMUS 2015 VER29.3 Hallitus 2015 Pekka Mertakorpi, pj. 040-5176044 Tapani Peltola, vpj 044-2899226 Sami Ahola, siht 040-0859670 Jouni Laurikainen, liik. ups. 040-8451070

Lisätiedot

Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry. Yhdistyksen vuosikokous. Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden nimiluettelo on pöytäkirjan liitteenä 1.

Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry. Yhdistyksen vuosikokous. Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden nimiluettelo on pöytäkirjan liitteenä 1. 1 Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry Pöytäkirja Yhdistyksen vuosikokous Aika 13.10.2012 klo 12.00 12.25 Paikka Järvenpään lukio, Lukionkatu 1, Järvenpää Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden

Lisätiedot

IITIN LATU RY. Yhdistyksen jäsenmäärä oli vuoden lopussa. 304. Jäsenmäärä on pysynyt vakaana. Uusia jäseniä on tullut ja vanhoja jäänyt pois,

IITIN LATU RY. Yhdistyksen jäsenmäärä oli vuoden lopussa. 304. Jäsenmäärä on pysynyt vakaana. Uusia jäseniä on tullut ja vanhoja jäänyt pois, IITIN LATU RY TOIMINTAKERTOMUS 1.1.2009-31.12.2009 1. YLEISTÄ Vuosi 2009 oli yhdistyksen 22. toimintavuosi. Tänäkin vuonna liikuntaa harrastettiin monipuolisesti, ja perinteiset Muumihiihto- ja metsämörrikoulut

Lisätiedot

Äijälän Rustin veneretket

Äijälän Rustin veneretket Äijälän Rustin veneretket Veneemme 360 -asteinen kuva veneen sisätiloista, klikkaa: http://www.paratiisisaari.com/rusti_pure/harmony.html M/y Harmony luxusjahti Elegance 65, 19,6 m, max. 40 hlö M/s Juhana

Lisätiedot

PIRKKA STREET BASKET KEVÄT PALAUTTEET. Kysely seuroille kiertueen jälkeen 14/19 vastausta Vaihtoehdot: Lisäksi avoimet vastaukset

PIRKKA STREET BASKET KEVÄT PALAUTTEET. Kysely seuroille kiertueen jälkeen 14/19 vastausta Vaihtoehdot: Lisäksi avoimet vastaukset PIRKKA STREET BASKET KEVÄT 2019 - PALAUTTEET Kysely seuroille kiertueen jälkeen 14/19 vastausta Vaihtoehdot: Kyllä Ei Jotain siltä väliltä Lisäksi avoimet vastaukset Vastaukset on analysoinut Veera Sääski

Lisätiedot

Vuosikertomus 2011. Kaarinan Urheiluratsastajat ry

Vuosikertomus 2011. Kaarinan Urheiluratsastajat ry Vuosikertomus 2011 Kaarinan Urheiluratsastajat ry Kaarinan Urheiluratsastajat ry Vuosikertomus SISÄLLYSLUETTELO Aloitussanat... 3 Yleistä... 3 Hallitus... 4 Toimikunnat... 4 Kokoustoiminta... 5 Tapahtumat...

Lisätiedot

Vuosaaren sataman lounasravintolat

Vuosaaren sataman lounasravintolat sataman lounasravintolat Niinisaarentie Rahtarinkatu Satamakaaren varastokenttä Satamatie Helsingin Energia voimalaitos Käärmeniementie Provianttikatu Seilorinkatu Porvarinsilta Gate B1 Gate B2 Porttialue

Lisätiedot

ESTIEM Nordic Regional Coordination Meeting Lappeenranta 4.- 8.10.2012

ESTIEM Nordic Regional Coordination Meeting Lappeenranta 4.- 8.10.2012 ESTIEM Nordic Regional Coordination Meeting Lappeenranta 4.- 8.10.2012 Torstaina 4.10. saapuivat osallistujat ympäri Suomea ja Norjan Trondheimista. Illalla kokoonnuimme Kaplaakin kiltahuoneelle, jonne

Lisätiedot

Tervetuloa mukaan Saunaseura SaunaMafia ry:n iloisiin tapahtumiin! Saunaseura SaunaMafia ry:n julkaisu. Saarenmaa Savusaunarally II

Tervetuloa mukaan Saunaseura SaunaMafia ry:n iloisiin tapahtumiin! Saunaseura SaunaMafia ry:n julkaisu. Saarenmaa Savusaunarally II SAUNASEURA 16. 20.5.2013 1/38 Saarenmaa Savusaunarally II KANSAINVÄLINEN SAVUSAUNAKLUBI ry JÄRJESTI SUOMALAISTEN SAUNASEUROJEN YHTEISRETKEN SAARENMAALLE. AIKA: To 16. - ma 20.5.2013 PAIKKA: Saarenmaa,

Lisätiedot

Atopialiiton avoin valokuvauskilpailu facebookissa

Atopialiiton avoin valokuvauskilpailu facebookissa puheenjohtaja ja vertaistukihenkilö varapuheenjohtaja ja vertaistukihenkilö sihteeri rahastonhoitaja varsinainen jäsen Varajäsen varajäsen varajäsen YHDISTYKSEN HALLITUS KAUDELLA 2013 Tony Kallioinen Pia

Lisätiedot

Kokouksen avaus Seuran puheenjohtaja Harri Kallioinen toivotti kaikki tervetulleiksi ja avasi kokouksen 18:38.

Kokouksen avaus Seuran puheenjohtaja Harri Kallioinen toivotti kaikki tervetulleiksi ja avasi kokouksen 18:38. AJON JOHTOKUNNAN KOKOUS 1/2015 AIKA: 15.1.2015 klo 18:30 PAIKKA: Harri Kallioisen koti LÄSNÄ: Harri Kallioinen (pj), Laura Manninen (s), Tarja Nyyssönen, Mari Lehtiranta, Kari Ängeslevä, Pasi Tikka ja

Lisätiedot

Tähtitieteellinen yhdistys Ursa ry PÖYTÄKIRJA 1. Ursan puheenjohtaja Tapio Markkanen avasi kokouksen klo

Tähtitieteellinen yhdistys Ursa ry PÖYTÄKIRJA 1. Ursan puheenjohtaja Tapio Markkanen avasi kokouksen klo Tähtitieteellinen yhdistys Ursa ry PÖYTÄKIRJA 1 SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS 2011 Paikka: Tieteiden talo, sali 104, Kirkkokatu 6, Helsinki Aika: Tiistai 8.11.2011 kello 19.15. 1. KOKOUKSEN AVAUS Ursan puheenjohtaja

Lisätiedot

Ensi keväänä vietettävien Kevätpäivien osalta järjestelyt ovat vielä avoinna. Viimeistään tulevassa syyskokouksessa saamme varmistusta asiaan.

Ensi keväänä vietettävien Kevätpäivien osalta järjestelyt ovat vielä avoinna. Viimeistään tulevassa syyskokouksessa saamme varmistusta asiaan. Jäsenkirje 2/12 SUOMEN RAVINAISTEN LIITTO RY:N JÄSENYHDISTYKSILLE Hyvät Ravinaiset Kesä on jo takanapäin, mutta voimme vielä muistella hienoja Mikkelin kuninkuusraveja ja muita tapahtumia. Syksy on tullut

Lisätiedot

o l l a käydä 13.1. Samir kertoo:

o l l a käydä 13.1. Samir kertoo: 13. kappale (kolmastoista kappale) SAMI RI N KOULUVII KKO 13.1. Samir kertoo: Kävin eilen Mohamedin luona. Hän oli taas sairas. Hänellä oli flunssa. Minä kerroin Mohamedille, että myös minulla on pää kipeä.

Lisätiedot

lasten kuhmo O le lapsena! Ole lapsen kanssa! Ollaan yhdessä! K U H M O S S A!

lasten kuhmo O le lapsena! Ole lapsen kanssa! Ollaan yhdessä! K U H M O S S A! lasten kuhmo 7 O le lapsena! Ole lapsen kanssa! Ollaan yhdessä! K U H M O S S A! kuhmo lasten 7 koe Kuhmon hilpeä heinäkuu Kuhmon HILPEÄ HEINÄKUU tarjoaa joka päivä iloa, unelmia, ääniä, hiljaisuutta,

Lisätiedot

KAPPALE 3 RADEK TUTUSTUU JUSSIIN. Tunnetko jo Jussin?

KAPPALE 3 RADEK TUTUSTUU JUSSIIN. Tunnetko jo Jussin? KAPPALE 3 RADEK TUTUSTUU JUSSIIN. Moi Radek! Moi! Tunnetko jo Jussin? En tunne. Hän on Jussi, meidän työkaveri. Hauska tutustua. Mä oon Radek. Ootko sä se uus puolalainen? Joo, kyllä olen. Hauska tutustua

Lisätiedot

Mitä tapahtuikaan nuorisopalveluissa hiihtolomaviikolla: 8.3. Hollihaan Hulinat klo

Mitä tapahtuikaan nuorisopalveluissa hiihtolomaviikolla: 8.3. Hollihaan Hulinat klo Mitä tapahtuikaan nuorisopalveluissa hiihtolomaviikolla: 8.3. Hollihaan Hulinat klo 10.00 16.00. Liikennepuistossa järjestettiin ensimmäisen kerran koko perheen talvitapahtuma jossa ohjelmassa oli huskyvaljakkoajelua,

Lisätiedot

Pyörätuoleihin tulee tarratekstinä Tämän pyörätuolin on lahjoittanut LC-Orimattila (Jopimainos).

Pyörätuoleihin tulee tarratekstinä Tämän pyörätuolin on lahjoittanut LC-Orimattila (Jopimainos). Hallituksen kokous 7 / 2009 Pöytäkirja Paikka: Ravintola Musta Ori Aika: ti 31.3.2009 klo 18.15 71 Kokouksen avaus Presidentti avasi kokouksen klo 18.19. 72 Todetaan läsnäolijat ja päätösvaltaisuus Läsnä

Lisätiedot

MYS-kesäretki 3.-5.7.2014 / Porvoo Tirmo Pernaja Kaunissaari Pyhtää Munapirtti

MYS-kesäretki 3.-5.7.2014 / Porvoo Tirmo Pernaja Kaunissaari Pyhtää Munapirtti MYS-kesäretki 3.-5.7.2014 / Porvoo Tirmo Pernaja Kaunissaari Pyhtää Munapirtti Tervetuloa MYS:in vuoden 2014 kesäiselle veneretkelle, joka suuntautuu itäiselle Suomenlahdelle Porvoosta Pyhtäälle. Kokoonnumme

Lisätiedot

Järvenpään Vasemmisto

Järvenpään Vasemmisto Toimintakertomus vuodelta 2013 1. Yleistä Järvenpään Vasemmisto onnistui 2012 kunnallisvaaleissa hyvin ja sai yhden lisäpaikan eli kolme valtuutettua kaupunginvaltuustoon. Onnistunut tekninen vaaliliitto

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2015

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2015 TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2015 YLEISTÄ Ammattiosasto on TEAM Teollisuusalojen ammattiliitto ry:n jäsen. Ammattiosasto valvoo ja seuraa, että työpaikoilla noudatetaan työsuhteiden ehtoja sekä työolosuhteita

Lisätiedot

XI Ruoveden Rallisprint

XI Ruoveden Rallisprint Jäsentiedote 3/15 XI Ruoveden Rallisprint Syksyinen kilpailumme onnistui erinomaisesti. Jo kisan alkutilanne oli hyvä. Saimme innokkaan päätoimitsijajoukon kasaan yllättävän helposti. Reitin ajosuunnan

Lisätiedot

KILTA-SANOMAT SYYSKUU 2013 TULE AAMUPUUROLLE : MA, KE ja PE klo 10-11 aamupuuro (0,20e) KILTA AUKI SOLIKSESSA: Ma- pe klo. 10-16

KILTA-SANOMAT SYYSKUU 2013 TULE AAMUPUUROLLE : MA, KE ja PE klo 10-11 aamupuuro (0,20e) KILTA AUKI SOLIKSESSA: Ma- pe klo. 10-16 KILTA-SANOMAT SYYSKUU 2013 TULE AAMUPUUROLLE : MA, KE ja PE klo 10-11 aamupuuro (0,20e) KILTA AUKI SOLIKSESSA: Ma- pe klo. 10-16 JÄSENILLAT ALKAVAT: Jäsenilta pidetään joka kuun ensimmäisenä torstaina

Lisätiedot

TOIVAKAN AUTOURHEILUKERHO RY 1

TOIVAKAN AUTOURHEILUKERHO RY 1 TOIVAKAN AUTOURHEILUKERHO RY 1 KEVÄTKOKOKOUS PÖYTÄKIRJA Aika: 15.3.2014 klo 16.00 Paikka: Liikalan lomamökit, Huikko Läsnä: Juha Lampinen Niina Ikonen Tuomas Hokkanen Kirsi Hokkanen Pirjo Vestman Ronja

Lisätiedot

Espoon Urheilijat ry Judojaos

Espoon Urheilijat ry Judojaos Espoon Urheilijat ry Judojaos Toimintakertomus 2013 1 Sisällysluettelo 1 HALLINTO... 3 1.1 YHDISTYKSEN KOKOUKSET... 3 1.2 HALLITUS... 3 1.3 JUDON TOIMIJAT... 3 1.4 JÄSENISTÖ... 3 2 SEURAN TOIMINTA... 4

Lisätiedot

Millainen olo sinulle tulee saunassa?

Millainen olo sinulle tulee saunassa? Millainen olo sinulle tulee saunassa? hyvä rauhallinen rento nälkäinen lämmin virkeä huono kiireinen kireä janoinen viluinen väsynyt CC Kirsi Alastalo 2016 Sauna-tekstiin liittyviä kysymyksiä Jos keskustelua

Lisätiedot

UUDENVUODEN YMPÄRISTÖLUPAUS -KILPAILU

UUDENVUODEN YMPÄRISTÖLUPAUS -KILPAILU UUDENVUODEN YMPÄRISTÖLUPAUS -KILPAILU Mannerheimin Lastensuojeluliiton Tampereen osasto ry Laivapuiston perhetalo Tiiliruukinkatu 1 33200 Tampere Kilpailun yhdyshenkilö: Kaija Reiman-Salminen Toiminnanjohtaja

Lisätiedot

Mäntsälän Voimistelijat Aikuisten ryhmäliikunnan palautekysely

Mäntsälän Voimistelijat Aikuisten ryhmäliikunnan palautekysely Mäntsälän Voimistelijat Aikuisten ryhmäliikunnan palautekysely 2016-2017 Kuinka vanha olet? 10 8 6 4 2 42,4 % 21,2 % 27,3 % 6,1 % alle 19 v 19-25 v 26-45 v 45-60 v yli 61 v Kaikki (KA:3.85, Hajonta:0.99)

Lisätiedot

Suomen Internet-yhdistys - SIY ry. Yhdistysrekisteritunnus 169.671

Suomen Internet-yhdistys - SIY ry. Yhdistysrekisteritunnus 169.671 Suomen Internet-yhdistys - SIY ry Yhdistysrekisteritunnus 169.671 TASEKIRJA 1.1. - 31.12.2009 Suomen Internet-yhdistys - SIY ry SISÄLLYSLUETTELO Tilinpäätös 1.1. - 31.12.2009 Sivut TOIMINTAKERTOMUS 1 TILINPÄÄTÖS

Lisätiedot

BEST LEIRIKOULU EVER! 2014

BEST LEIRIKOULU EVER! 2014 BEST LEIRIKOULU EVER! 2014 1.päivä Maanantaiaamuna (22.9) koko luokka kokoontui yhdeksältä kellotornille. Jännitys oli ilmassa, lähdemme tänään leirikouluun Saksaan! Tatu oli jakanut meidät edellispäivänä

Lisätiedot