6R-sarjan traktorit hv ( kw) 97/68EC älyteho mukaan lukien

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "6R-sarjan traktorit. 200 240 hv (147 176 kw) 97/68EC älyteho mukaan lukien"

Transkriptio

1 6R-sarjan traktorit hv ( kw) 97/68EC älyteho mukaan lukien

2 2 6R-sarjan traktorit Esittely Suunnannäyttäjä John Deeren suosittu keskikokoluokan 6000-sarjan mallisto on nyt uusiutunut perusteellisesti. Suorituskyky, tehokkuus ja käytön mukavuus ovat nousseet aivan uudelle tasolle. Voimanlähteenä näissä uusissa, 6R-sarjan suurimmissa traktoreissa on John Deeren Ranskan moottoritehtaalla valmistetut PowerTech PVX -moottorit. Näiden moottoreiden päästöt alittavat uuden STAGE III B -normin. Moottorin perustekniikka on kehitetty suoraan edellisen sukupolven moottorista. Vaikka tiukat päästörajat alitetaan, John Deeressä ei tarvita polttoaineen lisäaineistusta. Polttoaineena on puhdas diesel. Kaikki 6R-malliston traktorit pitävät sisällään mitä uudenaikaisinta tekniikkaa. Ulkonäöllisesti traktori on tyylikäs ja tarkoituksenmukainen. Kuljettajalle se tarjoaa mainion työympäristön. Tervetuloa tutustumaan uutuuteen!

3 6R-sarjan traktorit 3 Sisällysluettelo Esittely R on täällä John Deeren laatu ja luotettavuus ComfortView -ohjaamo Hallintalaitteet Verraton ajomukavuus Näkemäalue täydet 360 myös pimeässä Paikkatieto auttaa traktorinkuljettajaa (AMS) Puhtaasti pelkällä diesel-polttoaineella Vaihteisto Hydrauliikka Hydrauliikka ja voimanotto John Deere -etukuormaimet Huollettavuus ja varusteet Tekniset tiedot

4 4 6R-sarjan traktorit 6R on täällä! Saksassa John Deeren Mannheimin tehtaalla on 6000-sarjan traktoreita valmistettu yli kpl. Tuotekehityksen myötä vuosien saatossa markkinoille lanseerattiin ennen tätä 6R-mallia neljä 6000-sarjan traktorisukupolvea. Nyt esittelemme aivan uuden 6R-malliston suurimmat mallit. Siihen kuuluu 3 traktoria kokoluokassa 170 hv 210 hv (125 kw 154 kw). Älyteho mukaanlukien tehohaarukka ulottuu 240 hv saakka. Olemme nostaneet suorituskyvyn ja käyttöominaisuudet aivan uudelle tasolle. Perusrakenne on samankaltainen kuin ennen. Traktorissa on luja teräsrunko, johon moottori ja voimansiirron komponentit kiinnittyvät. Uusi 6R-mallisto Entistä laajempi mallisto Uutuusmalli 6210R Teräsrunko, akseliväli 280 cm Sitkeävetoinen moottori Tehokas hydrauliikka, suuri öljyntuotto Entistä monipuolisemmat mahdollisuudet paikkatiedon hyväksikäyttöön Laajempi rengasvalikoima Integroitu etunostolaite ja voimanotto lisävarusteena Vetotehoa väkevimmillään Suurimmat 6-sylinteriset mallit aina 210 hv (154 kw) saakka, ja älyteho mukaan lukien jopa 240 hv moottorin nimelliskierrosluvulla. Akseliväli 280 cm.

5 6R-sarjan traktorit 5 6R on täysin uusi! John Deere on uudistunut keulasta perään. Ulkonäkö on tyylikäs, moottoritehoa on enemmän, akseliväli on pitempi ja varustevalikoima on kattavampi kuin ennen. Uuden traktorimalliston peruslähtökohtana on John Deere -laatu ja -luotettavuus. Sen lainasimme edeltäneestä mallisarjasta. Lähes kaikki muu on astetta nykyaikaisempaa ja haluttavampaa. Uuden 6R-malliston ominaisuuksia Tyylikäs, täysin uusi muotoilu Täysin uusi ohjaamo Entistä tehokkaammat valot Uudet PowerTech PVX -moottorit 170 hv 210 hv (125 kw 154 kw), älyteho mukaan lukien jopa 240 hv moottorin nimelliskierrosluvulla Elektroninen moottorinhallintajärjestelmä Moottorin päästöt alittavat uuden entistä tiukemman Stage III B -päästörajan ilman urea-lisäaineistusta TrippleLink-etujousitus ja HCS Plus -ohjaamojousitus Työkoneen traktoria ohjaava TIA2.0 -automatiikka 6R-mallisto, suurimmat 3 mallia 6170R 170 hv (älyteho mukaan lukien 200 hv / 125 kw) 6190R 190 hv (älyteho mukaan lukien 222 hv / 140 kw) 6210R 210 hv (älyteho mukaan lukien 240 hv / 154 kw)

6 6 6R-sarjan traktorit John Deeren laatu ja luotettavuus Tarjoamme parasta laatua John Deere -nimi yhdistetään kaikkialla maailmassa korkeaan laatuun. Tavoitteenamme on vastata asiakkaittemme toiveisiin ja valmistaa sellaisia tuotteita, joita käytettäessä omistaja ei joudu pettymään. Tuotesuunnittelijamme ja markkinointi-ihmisemme ovat läheisessä kanssakäymisessä asiakkaiden kanssa. Juuri sen vuoksi John Deeren väki on tietoinen, mitä asiakkaat odottavat ja mihin suuntaan he toivovat koneita kehitettävän. Asiakastyytyväisyys Monilla markkina-alueilla testaamme asiakastyytyväisyyttä. Annamme asiakkaan kertoa kokemuksistaan. Kuuden kuukauden kuluttua traktorin luovutuksesta asiakkaille lähetetään kyselylomake, jonka hän palauttaa täytettynä. Vuosien varrella John Deere on saanut valtavan määrän tietoa oman työnsä ohjenuoraksi. Olemme pystyneet kehittämään tuotteitamme ja parantamaan markkinaosuuksiamme. Asiakkaan tarpeita kuunnellen John Deere ottaa asiakkaat mukaan traktorin suunnittelutiimiin. Uutta mallia kehitettäessä kokeneet traktorin käyttäjät pääsevät näkemään prototyyppien testausta ja koeajoja. Saamaamme palautetta kunnioittaen osaamme keskittyä oikeisiin asioihin. John Deere -laatua Määrätietoinen kehitystyö on avain, jonka avulla John Deere on kasvanut ja tullut markkinajohtajaksi monilla alueilla. Yhtiössä on sisäinen järjestelmä, joka karsii päällekkäisyyksiä ja parantaa tehokkuutta. Kaikilla toimialoillaan, suunnittelussa, valmistuksessa ja markkinoinnissa John Deere pyrkii aikaansaavaan ja kustannustehokkaaseen toimintaan. Asiakkaiden testaama ja hyväksymä Traktorinsuunnittelun ensi metreiltä alkaen kutsumme kokeneita asiakkaita seuraamaan työtämme ja kommentoimaan aikaansaannoksiamme. Vanhan sanonnan mukaan kylmä kangistaa. Testaamme sitäkin, jotta niin ei pääsisi käymään.

7 6R-sarjan traktorit 7 Luotettavasti kaikissa olosuhteissa Maatalouskonemerkeistä John Deere mielletään erittäin luotettavaksi ja kestäväksi, monien mielestä parhaaksi. Mielikuva perustuu John Deerellä ajavien viljelijöiden ja urakoitsijoiden kokemukseen. Uusi 6R-mallisarja tulee kunniakkaasti jatkamaan tuota perinnettä. Testitraktorimme joutuvat armottomaan rääkkiin sekä tehtaan tuotekehityslaboratoriossa että pelloilla ja työmailla eri puolilla maailmaa. Työtä tehdään useita vuosia ennen kuin uusi traktori päästetään markkinoille. Tuulitunnelit, kylmähuoneet, pomppuradat, muta-altaat ja sähkömagneettiset häirintäkentät kuluvat John Deeren koeajoryhmän työvälineisiin. Testaamalla ja asiakkaitamme kuunnellen on syntynyt tämäkin uusi 6R-sarjan mallisto. Voit olla vakuuttunut, että uusi John Deere 6R on tehty kestämään. Tuotekehitysosastollla tuotteita testataan hyvin vaativissa olosuhteissa. Sillä tavoin varmistamme koneen kaikkien osien toimivuuden, tulipa eteen mitä tahansa. Nämä traktorit eivät saa pettää tiukankaan paikan tullen. Tavallinen asiakas tuskin voi kuvitella, mitä kaikkea teemme, jotta hänen ei tarvitse pettyä uuden John Deeren hankittuaan. Kylmä ilmavirtaus saattaa vaikuttaa moottorin toimintaan. Testeissä varmistamme, että traktori toimii myös poikkeuksellisissa vaativissa olosuhteissa. Testikuljettajamme tekevät traktorilla senkin, mitä tavallinen asiakas ei tekisi. Mutatestistä selvittiin puhtain paperein, joskin kyljet likaantuen.

8 8 6R-sarjan traktorit ComfortView-ohjaamo Tyylikkäin, tilavin ja paras Ergonomian edelläkävijänä John Deerellä on pitkät perinteet. Uusi 6R-mallisto ei tuota pettymystä, pikemminkin päinvastoin. Uuden traktorin ohjaamoon noustuasi tulet hämmästymään, että hyvääkin on voitu parantaa. Tunnelma ohjaamossa on kuin Premium-luokan autossa. Materiaalit ovat korkealuokkaiset, osien paikalleen sovitus on tarkka ja täsmällinen. Mittaristo on tyylikäs selkeälukuinen. Säilytystilaa on runsaasti. Moottori- ja ajoäänet on vaimennettu niin hyvin, että kuljettaja voi nauttia korkealaatuisen audiolaitteiston tarjoamasta äänestä. Ohjaamo on tilavampi kuin ennen ja apumiehen istuin on ehkä paras, mitä traktorimaailma tässä kokoluokassa pystyy tarjoamaan. Ilmastoinnin ja radion hallintakonsoli on tyylikkäästi integroitu yläkonsoliin Bluetooth-kytkettävyys GreenStar 3 -kosketusnäyttö (lisävaruste) video-signaalin sisääntulolla Matkapuhelimen Bluetooth-liitäntämahdollisuus yksinkertaistaa yhteydenpitoa ja puhelinasiointia ajoturvallisuutta häiritsemättä. Runsaasti säilytystilaa ohjaamon eri puolilla puolen pikkutavaroille ja työssä tarvittaville dokumenteille. Saatavana on myös jäähdytetty säilytyslokero eväitä ja juomia varten. Mittaristo on selkeälukuinen. Yhdellä silmäyksellä runsaasti tietoa perustoiminnoista.

9 6R-sarjan traktorit 9 Tilava ohjaamo on valoisa ja hiljainen. Se tarjoaa ruhtinaalliset tilat ja miellyttävän ajoympäristön. Pitkäkään työpäivä ei rasita kuljettajaa. Sivukonsolin vieressä oleva näyttö on vakiovaruste, Isompi GreenStar näyttö on lisävaruste, kts. sivu 11. Laajenna horisonttiasi Näkyvyys on esteetön. Lasiovet ovat koko seinän levyiset. Työkoneen toiminnan valvominen on ongelmatonta olipa se takana tai takaviistossa traktorin sivulla. Tehokas lämmitys-/ilmastointilaite koneistoineen on sijoitettu ohjaamon alle, joten katon rakenteet ovat ohuet. Osa ilmanohjaimista on suunnattavissa jalkatilaan, mikä parantaa ilmanvaihdon ja lämmityksen tasaisuutta. Teleskooppiset, sähkösäätöiset (lisävaruste) peilit parantavat ajoturvallisuutta ja helpottavat peruutusta isoja perävaunuja vedettäessä.

10 10 6R-sarjan traktorit Hallintalaitteet Koe ajamisen mukavuus ja hallinnan helppous Uuden John Deeren ohjaamo on näyttävän käytännöllinen. Sisään noustuasi huomaat, että kyse ei ole mistään tavanomaisesta. Suuri näyttöruutu pitää kuljettajan ajan tasalla. Sivukonsoliin sijoitettuna hallintapainikkeet ovat juuri niin ergonomiset kuin ne voivat olla. Näyttöruutu toimii myös ajotietokoneena. Mustaa valintapyörää ja vihreitä painikkeita käyttäen siirrytään valikosta toiseen. Sivukonsolissa on sekä normaalit hallintapainikkeet että pikavalintapainikkeet automatisoiduille toiminnoille. Kuljettaja voi ohjelmoida esimerkiksi hydrauliikan toiminnot venttiilikohtaisesti. Pikavalinnat mm. vakionopeussäätimelle, vaihteistolle ja voimanotolle Pikavalinnat kaikille nostolaitteen toiminnoille Lämmityksen ja ilmastoinnin hallinta Audiolaitteen hallinta 4-vedon hallinta Ajo- ja työvalojen hallinta Sekä traktorin perusvarustukseen kuuluva 7 tuuman CommandCenter GreenStar 3 -näyttö (iso kuva), että lisävarusteinen, saman kokoinen kosketusnäyttö (kts. sivu 11) ovat ISOBUS-yhteensopivat, mikä mahdollistaa työkoneen hallinnan ilman erillistä hallintalaitetta. Vaivatonta hallittavuutta parhaimmillaan Painonappien viereen sijoitettu CommandCenter-näyttö kuuluu John Deere 6R -traktorin perusvarustukseen.

11 6R-sarjan traktorit 11 Suunnittelimme tämän kuljettajan ehdoilla GreenStar 3 -näyttö on selkeä ja se toimii loogisesti. Sen avulla on helppo ohjelmoida, säätää ja seurata traktorin sekä työkoneen toimintoja. Havainnolliset kuvasymbolit ja suurikokoiset numerot on helppo hahmottaa nopeallakin silmäyksellä. Ohjaamovarustusta voidaan täydentää suurella kosketusnäytöllä (GreenStar 2630, kuva oikealla), jonka koteloon on integroitu tietokone. Tällöin käyttömahdollisuudet laajenevat merkittävästi, sillä kosketusnäyttö mahdollistaa satelliittiperustaisen paikkatiedon käyttöönoton sekä traktorin ja työkoneen välisen automaation. GreenStar 3 CommandCenter -näytön ominaisuuksia ISOBUS-yhteensopiva 7" värinäyttö Traktorin toimintojen diagnosointi Toimii ajotietokoneena Soveltuu paikkatietoon perustuvien toimintojen näytöksi (AutoTrac-automaattiohjaus, SprayerPro-ruiskutusohjelma) Uusi GreenStar 3 CommandCenter Touch -kosketusnäyttö Lisävaruste. Kosketusnäytön toiminnot ovat samat kuin perusnäytössäkin, mutta lisäksi siinä on videosignaalin sisääntulo. Perävaunun taakse tai työkoneen toimintaa seuraamaan voidaan asentaa kamera, ja kuljettaja näkee reaaliaikaista, elävää kuvaa John Deeren monitorista. GreenStar näyttö ja tietokone Lisävaruste. Tämä laite on tietokone ja kirkas, nelivärinen 10 tuuman kosketusnäyttö samoissa kuorissa. Samalla se on peruslaite GPS-satelliitteihin perustuvan paikkatiedon käyttöönottoon. Tämän laitteen ominaisuuksia Mahdollistaa paikkatietoon perustuvien sovellusten laajamittaisen käytön viljelykarttoineen Mahdollistaa koneasetusten lukitsemisen Sisääntulo videosignaalille Standby-tila pimeäkäyttöön ISOBUS-yhteensopiva Voidaan käyttää peruutus-/työkonekameran näyttönä Säätimet, painikkeet ja katkaisimet sijaitsevat sivukonsoliin sijoitetussa konsolissa selkeisiin toiminnallisiin ryhmiin koottuna. Mustalla säätöpyörällä ja kirjain-painikkeilla siirrytään näyttöruudussa valikosta toiseen samaan tapaan kuin kännykässä. Vihreillä painikkeilla vahvistetaan tai perutaan tehty valinta. Kosketusnäyttö yksinkertaistaa hallinnan Kosketusnäytössä on sisääntulo videosignaalille peruutus- tai työkonekameraa varten. Hallittavuus ja seuranta huipussaan GreenStar 2630 on paikkatietoa hyödyntävien maataloudessa käytettyjen ohjelmistosovellusten aivo. Kosketusnäyttöä käyttäen muistiin voidaan tallentaa viljelytietoa, ja se voidaan jopa ohjelmoida hallitsemaan työkoneen toimintoja paikkatietoon perustuen, esim. kasvinsuojeluruiskun pää- ja lohkoventtiileiden avautumista ja sulkeutumista.

12 12 6R-sarjan traktorit Ajomukavuus Etujousitus parantaa ajomukavuutta ja lisää pitoa Uusi John Deere 6R voidaan tilata jousitetulla TLS-etuakselistolla varustettuna. Nopeassa tieajossa kulku on vakaata ja turvallista. Puolueettoman tutkimuksen (Unkarin maataloustekninen korkeakoulu) mukaan peltotöissä etupyörien pito paranee. Jousitetulla akselistolla varustetun traktorin vetokyky on 7% parempi jousittamattomaan verrattuna edellyttäen, että traktori on lisäpainotettu oikein. Jousituksen toiminta perustuu hydraulisylintereiden ja hydropneumaattisten paineakkujen toimintaan. Akselisto sopeutuu kuormaan, joten joustovara ei muutu vaikka traktori varustettaisiin etukuormaimella tai etupainoin. Haluttaessa jousto voidaan kytkeä pois päältä ja siinä on myös käsisäätömahdollisuus. Joustovara 100 mm Etujousituksen toiminta on synkronoitu painonsiirron toimintaan heijaamisen eliminoimiseksi Traktorin rungon suuntainen Panhard-tanko ottaa vastaan ajon suuntaiset kuormitukset ja tekee rakenteen vakaammaksi. Tehokkaat jarrut Etujousituksella (lisävaruste)- varustetussa akselistossa on ajoturvallisuutta parantavat levyjarrut etupyörien navoissa. Säätyy automaattisesti Jousitus mukautuu automaattisesti pyörien vedosta aiheutuvaan kuormitukseen sekä etupainoista tai kuormaimesta aiheutuvaan painon lisäykseen.

13 6R-sarjan traktorit 13 Aamusta iltaan rentoutuneesti Kaikki tiedämme, että ajomukavuus parantaa työn tuottavuutta. Niinpä uuden John Deeren ohjaamo onkin varusteltu varsin korkeatasoisesti. Monisäätöinen, ilmajousitettu istuin on vakiona. Se säätyy automaattisesti kuljettajan painon mukaan ja siinä on myös vaakajousto ja kääntölaite. Hallintalaitteet on koottu käsinojan viereiseen konsoliin. Ilmastointikin on vakiona. Ohjaamojousitus (lisävaruste) tuo ajamiseen ripauksen luksusta. Asentoanturi pitää ohjaamon koko ajan joustoalueen keskialueella, jolloin joustosta vastaavat hydraulisylinterit pääsevät myötäämään molempiin suuntiin. Joustovara on 100 mm. Etuosastaan ohjaamo on erikoisrakenteisten, kaikkiin suuntiin joustavien vaimentimien varassa, ja takaa se on kiinnitetty paineakuin varustettujen hydraulisylintereiden varsiin. Jouston aikana ohjaamo ei pääse törmäämään mekaaniseen esteeseen. Ohjaamojousitus Uudessa lisävarusteisessa puoliaktiivisessa ohjaamojousituksessa on liiiketunnistimet, jotka ohjaavat vaimentimien öljynvirtausta. Ohjaamo kokonaisuudessaan lepää joustavien elementtien päällä eikä ole kosketuksissa traktorin runkoon. Vakaan tasaista matkantekoa Istuinmukavuus vähentää työuupumusta. Ajaminen ei rasita John Deere -kuljettajaa, ja hän pysyy valppaana aamusta iltaan.

14 14 6R-sarjan traktorit Valaistu alue 360 Valoa yön pimeyteen John Deeren valopatteristo luo hyvät edellytykset huolelliselle ja turvalliselle työnteolle myös syksyn pimeinä iltoina. Työvalot on integroitu ohjaamon yläreunaan, missä ne ovat suojassa ja riittävän korkealla valaistakseen laajan alueen. Valojen käyttöä hallitaan havainnollisesti CommandCenternäyttöruudun välityksellä. Näe asiat paremmassa valossa* Enimmillään 10 työvaloa ohjaamon yläreunassa eteen ja taakse sekä molemmille sivuille. Kuusi säädettävää työvaloa lokasuojissa ja ohjaamon käsikaiteissa Kuusi kiinteää ajo-, työ- ja pistevaloa jäähdyttimen säleikössä Kahdeksan Xenon-valoa ohjaamon yläkulmissa, takalokasuojien päissä ja ohjaamon käsikaiteissa * Lamppujen lukumäärä, tyyppi ja sijainti määräytyy traktorin varustustason mukaan. Kuljettaja voi ohjelmoida CommandCenterin näyttöruutua apunaan käyttäen, mitkä valot syttyvät palamaan yhdellä napin painalluksella, ja kyseinen komento voidaan tallentaa pikavalintanäppäimellä hallittavaksi.

15 6R-sarjan traktorit 15 Xenon-valopatteristo on kirkkaasti paras Täydellisimmässä varusteluvaihtoehdossa on kahdeksan xenon-kaasupurkausvaloa, jotka muuttavat yön päiväksi. Xenon-polttimon käyttöikä on tavallista polttimoa pidempi. Valojen kirkkaus ja valaistun alueen laajuus on jopa kolminkertainen. Tavallisten valojen valaisema alue. Vakiovarusteisten valojen lisäksi asiakas voi omatoimisesti lisätä John Deeren valopatteristoa. Sitä varten olemme koonneet valmiita asennussarjoja. Tar-kemmat tiedot Agrimarketin vara-osamyymälästä. alla esimerkkejä: 1 Ohjaamon käsikaiteisiin 2 Takalokasuojiin 3 Ohjaamon yläkulmiin taakse 4 Ohjaamon yläkulmiin eteen 5 vilkut ja äärivalot 2 työvaloa HB3 2 työvaloa HB3 tai Xenon tai 2 työvaloa, Xenon säädettävät H4-valot sisemmät: kaksi työvaloa HB3; keskelle 2 työvaloa HB3 tai Xenon uloimmaksi 2 kiinteää työvaloa HB3 sivuille 2 kiinteää työvaloa HB3 sisemmät: 2 työvaloa HD3 tai Xenon ulommat: 2 säädettävää työvaloa, HB3 Etuvalot 2 kpl HB3 lähivaloja 2 kpl HB3 kaukovaloja 2 kpl HB3 työvaloja lähialueelle Xenon-valopatteriston valaisema alue. Xenon-valojen värisävy on lähellä päivänvaloa, rasitus silmille on pienempi.

16 16 6R-sarjan traktorit Paikkatiedon sovellukset Täsmäviljely on tätä päivää Ajo-opastin ja automaattiohjaus tarkentavat ajolinjat. Ei työstämättömiä raitoja eikä tarpeetonta päällekkäin ajoa. GPS-paikkatietoon perustuvat viljelysovellukset ovat tulleet jäädäkseen. John Deeren AMS-järjestelmästä löydät perusvarustuksen, ja voit täydentää sitä tarpeittesi mukaan myöhemmin. Yksinkertaisin varustustaso on valodiodeihin perustuva ajo-opastin. Seuraava vaihtoehto on AutoTrac-automaattiohjaus. Se pitää traktorin automaattisesti oikealla ajouralla valinnan mukaan ± 30 cm tai ± 10 cm tarkkuudella suoraan ajettaessa ja kaarteessa. John Deeren GPS-laitteet voidaan siirtää traktorista toiseen tai vaikka puimuriin, mikä tekee hankinnan perustelluksi. Monipuolisimmassa versiossa viljelytiedot voidaan tallentaa satokartaksi ja laitteistoa voidaan myöhemmin täydentää ohjelmistopäivityksillä ja laajentaa tarpeen mukaan. John Deere 6R -traktorin vakiovarustukseen kuuluu ISOBUS-yhteensopivuus ja satelliittipaikannusjärjestelmän asennusvalmius. Asiakkaan tarvitsee vain hankkia StarFire vastaanotin ja GreenStar -näyttö. Asennus on varsin yksinkertainen toimenpide, jonka jälkeen päästään nauttimaan tarkentuneiden ajolinjojen tuomasta hyödystä. GPS-signaalin vastaanotin StarFire vastaanotin tarvitaan satelliiteista saatavan paikkasignaalin ja John Deeren omasta järjestelmästä lähetetyn korjaussignaalin vastaanottoon. Vastaanotin on pikakiinnitteinen ja voidaan siirtää toiseen traktoriin tai vaikka puimuriin. Tarkkuus lisää tehokkuutta Automaattiohjaus mahdollistaa työkoneen koko leveyden hyötykäytön. Ei turhaa päällekkäin ajoa eikä aukkopaikkoja. Minkä version valitset? Ajouralla pysymistä helpottavia laihtoehtoja on monia. Led-valoihin perustuva ajo-opastin on edullisin. Tarvitaan vain GreenStar vastaanotin ja imukupeilla tuulilasiin kiinnitettävä opastin. Merkkivalot ilmaisevat poikkeaman ajolinjasta 10 cm:n jaotuksella. Laitteisto toimii tarkasti myös pimeällä ja pölyssä.

17 6R-sarjan traktorit 17 Tulevaisuus on jo täällä Satelliittien tarjoamaa paikkatietoa voidaan hyödyntää maataloudessa hyvin monella tapaa. Automaattiohjaus on vain yksi monista. Tuotantopanosten annostelu voidaan tehdä paikkatietoon perustuen. Kasvinsuojeluruiskun pää- ja lohkoventtiilit sekä lannoitteenlevittimen syöttöluukut ja levityslautaset voidaan ohjelmoida toimimaan paikkatiedon mukaan. FieldDoc-ominaisuudella varustetun GreenStar tietokoneen muistiin voidaan tallentaa viljelyn kannalta tarpeellisia tietoja. Kartta-osiossa näkyy pellon rajat, jolloin satotiedot, lannoitus- ja ruiskutusmäärät jne. voidaan tallentaa peltolohkokartalle myöhempää käyttöä varten. Muistikortilla tiedot voidaan siirtää tilan toimiston tietokoneelle esim. viljelysuunnitelman pohjaksi. John Deeren GreenStar-järjestelmä auttaa viljelijää tekemään päätöksensä tietoon perustuen. Työtä ei tarvitse tehdä näppituntumalla. Saatu informaatio lisää viljelijän tietomäärää. Dokumenteista nähdään mitä pelloilla on tapahtunut ja mihin asioihin on on kiinnitettäsä huomiota tulevaisuudessa. Työkoneeseen asennettu tunnistin (TIA 2.0 -työkoneautomatiikka) voidaan ohjelmoida säätelemään traktorin toimintoja. Työkone-automatiikka John Deere on kehittänyt automatiikan, joka tuo ISOBUS-tekniikan mahdollistamana uuden sovelluksen traktorityöhön: työkone säätelee traktorin toimintoja. Paalaimessa oleva tunnistin lähettää paalin valmistuttua signaalin traktoriin. Tällöin traktorin ajovoimansiirto kytkeytyy vapaalle ja paalin käärintä käynnistyy. Vastaavasti noukinvaunun sullojaan kytketty ultraääni-skanneri voidaan ohjelmoida säätämään traktorin voimansiirtoa. JDLink-sovellus John Deeren kehihttyneimpiin paikannussovelluksiin kuuluu JDLink*. Se on tarkoitettu useammilla koneilla operoiville tiloille ja urakoitsijoille. Yksittäisten koneiden sijaintia ja koneiden suoritusarvoja voidaan etäseurata vaikka kilometrien päästä. *Vain tietyillä markkina-alueilla.

18 18 6R-sarjan traktorit Uudistuneet moottorit Suorituskyky vailla vertaa Vertaansa vailla oleva suorituskyky, nopea reagointiherkkyys ja ainutlaatuinen vetositkeys erottavat John Deere PowerTech PVX -moottorit massasta. 6210R-sarjan traktoreiden moottorien tehohaarukka on hv, älyteho mukaanlukien aina 249 hv:aan saakka. Traktorimalleja on yhteensä kolme. Elektroninen moottorinhallinta säätelee polttoaineen syöttöä voimansiirron kuormittumisen mukaan. Nimellistehon päälle moottori kehittää ns. älytehon, joka tulee automaattisesti mukaan, antaen jopa 39 hv lisäpotkun, kun voimansiirto kuormittuu esim. raskaassa kuljetusajossa tai voimanottokäyttöisen työkoneen vedossa. Tehonlisäys parantaa suorituskykyä ja työsaavutusta. Ja mikä parasta: se toimii automaattisesti ilman kuljettajan valvontaa. John Deere PowerTech PVX -moottorissa on 4-venttiilikansi ja korkeapaineinen, jopa yli barin CommonRail-yhteispaineruiskutus. Ahtoilman jäähdytyksellä varustettu turbo on varustettu muuntuvin johdesiivin, mikä tekee moottorin reagointiherkemmäksi ja parantaa vääntöä alakierroksilla. Tämä kuorma-automaailmasta tuttu ahtimen rakenne on ollut John Deeressä käytössä jo usean vuoden ajan, samoin pakokaasujen jäähdytetty takaisinkierrätys. Pakokaasujen takaisinkierrätyksessä osa pakokaasuista jäähdytetään, sekoitetaan imuilmaan ja ohjataan takaisin palotilaan. Palamislämpötila alenee, mikä pienentää typen oksidipäästöjä Hapetuskatalysaattori poistaa pakokaasuista hiilimonoksidin, hiilivedyt ja pienentää hiukkaspäästöjä. 2 Hiukkassuodattimessa pakokaasut virtaavat huokoisen kanaviston läpi, joka pyydystää pienimmätkin hiukkaset. Aika ajoin moottori käynnistää automaattisen polttotapahtuman, jolloin epäpuhtaudet palavat ja poistuvat puhtaana pakokaasuna.

19 6R-sarjan traktorit 19 Me ratkaisimme sen. Ei lisäaineistusta. Automaailmasta tuttua, John Deeren edelleen kehittämää moottoriteknologiaa. Säätyvin johdesiivin varustettu turboahdin Takaisinkierrätykseen ohjattu pakokaasu jäähdytetään ja sekoitetaan turbon syöttämään puhtaaseen ilmaan. Tämä tekniikka ja polttoaineen yhteispaineruiskutus aikaansaavat täydellisen palotapahtuman. Moottori reagoi herkemmin, vetää sitkeästi myös alakierroksilla ja käy taloudellisesti. John Deere on tehnyt mittavasti tutkimustyötä ja tuotekehitystä aiempaa taloudellisempien ja ympäristöystävällisempien moottoreiden kehittämiseksi. Olemme edelleen kehittäneet luotettavaa, varmatoimista ja kestävää PowerTech Plus -moottoriamme. Monet kilpailijamme ovat päästöjen vähentämiseksi valinneet monimutkaisen polttoaineen lisäaineistustekniikan. John Deere luottaa yksinkertaiseen, hyväksi koettuun tekniikkaan, joka ei edellytä urealisäaineistusta, vaan perustuu hiukkassuodatukseen. Kaikessa yksinkertaisuudessaan John Deere on päivittänyt olemassa olevan, tehokkaan, mutta taloudellisen PowerTech Plus -moottorinsa vastaamaan kiristynyttä Stage III B päästöluokitusta. Tuotekehitystyön tuloksena on syntynyt uusi Power- Tech PVX -moottori, joka ei pelkästään alita uusia päästömääräyksiä, vaan se myös on taloudellinen ja tehokas. John Deeressä ei käytetä urea-lisäaineistusta (Adblue). Polttoainejärjestelmä on yksinkertainen. Ei tarvita lisäainesäiliötä, ei urean syöttöputkistoa eikä lisäaineen lämmitysjärjestelmää. Ahtoilman jäähdytys Jäähdytysjärjestelmässä ahtoilman jäähdytyksen puhallin toimii itsenäisesti, muusta jäähdytysjärjestelmästä riippumatta. Tuloksena parempi polttoainetalous. 1 Pakokaasujen takaisinkierrätys vähentää typen oksideja ja hiukkasäästöjä. Vain dieseliä 2 Säätyvin johdesiivin varustettu turbo. Puhtaampi palaminen, alhaisempi polttoaineenkulutus. 3 4-venttiilikansi, enemmän tehoa ja parempi vääntö. 4 Yhteispaineruiskutus, täydellisempi palotapahtuma, pienemmät päästöt. Itsepuhdistuvan hiukkassuodattimen merkkivalo Aika ajoin katalysaattoriin syötetään pieni määrä polttoainetta, joka katalysaattorissa palaessaan puhdistaa hiukkassuodattimen automaattisesti. Kojetaulun merkkivalo syttyy puhdistuksen toiminnan ajaksi.

20 20 6R-sarjan traktorit Vaihteistojen vallankumous PowrQuad Plus-, AutoQuad Plus- ja AutoPowr-vaihteistot John Deere 6210R -traktoriin on saatavana eri vaihteistovaihtoehtoja, joista tällä aukeamalla esittelemme kaikki kolme: PowrQuad Plus- ja AutoQuad Plus sekä AutoPowr -vaihteistot. PowrQuad Plus- ja AutoQuad Plus Molemmissa vaihteistoissa on traktorimallista riippuen viisi synkronoitua aluevaihdetta, neljä pikavaihdetta, vakionopeussäädin ja alennusvaihteisto ulottuen 250 m/h nopeuteen saakka. Pysäköintilukko on vakiona, samoin nappikytkin vaihdevivun päässä. Muita ominaisuuksia Pehmennetty pikavaihteen vaihto (SoftShift) Nopeusautomatiikka aluevaihetta vaihdettaessa PermaClutch-kestokytkin Miten AutoQuad Plus eroaa PowrQuad Plus:sta? AutoQuad Plus -vaihteistossa on pikavaihdeautomatiikka ja vetositkeyden säädin, joita PowrQuad Plussassa ei ole. Kuljettaja voi säätönuppia kiertäen valita millä kierrosluvulla vaihteisto muuttaa välitystä alueella r/min. Se on erityisen hyödyllinen ominaisuus raskaassa muokkaustyössä ja kuljetusajossa mäkisillä teillä. EcoShift on AutoQuad Plus -vaihteistossa oleva lisäominaisuus, ECO-asetus, mahdollistaa täyden maantienopeuden alhaisemmalla moottorin kierrosluvulla. Polttoainetta säästyy ja käyntiääni vaimenee merkittävästi. Saatavana vain 40 km/h AutoQuad Plus vaihteistoon. Nappikytkin on vakiona PowrQuad Plus- ja AutoQuad Plus -vaihteistoilla varustetuissa malleissa. Vaihdevipua siirrettäessä veto voidaan vapauttaa peukalolla nappia painaen kytkinpolkimen sijasta. D1 D2 D3 D4 SOFTSHIFT SoftShift, pehmennetty pikavaihteen vaihtaminen, on ajomukavuutta ja suorituskykyä lisäävä ominaisuus. Vaihtohetkellä kierrosluku laskee jolloin vältytään nykäykseltä.

21 6R-sarjan traktorit 21 Portaaton AutoPowr-vaihteisto Portaattoman AutoPowr-vaihteiston toiminta ja ominaisuudet ovat hämmästyttävät. Tämän helpommaksi vaihteiston käsittely ei voi tulla. Siirrä ajosauva pelto- tai maantienopeusalueelle. Tallenna muistiin haluamasi huippunopeus vivun päässä olevalla säätöpyörällä. Siirrä suunnanvaihdinta kytkinpolkimeen koskematta. Traktori lähtee liikkeelle ja vauhdin kiihtyessä välitys muuttuu automaattisesti. Vastuksen kasvaessa ja voimansiirron kuormittuessa automatiikka muuttaa välitystä kuljettajan valitseman kierroslukualueen puitteissa. Voimansiirto pyrkii säilyttämään säätöpyörällä valitun ajonopeuden. Luonnollisesti AutoPowr-vaihteistoa voidaan käyttää myös manuaalisesti ajonhallintasauvaa siirtäen. Kytkinpoljinta ei tarvita edes pysähtymiseen, sillä jarrupolkimen käyttö vapauttaa myös ajovoimansiirron kytkimen. Lisäksi järjestelmään kuuluu ns. mäkipidätin, joka toimii kuin automaattinen käsijarru lukiten traktorin paikalleen. Tällöin kaasua voidaan lisätä työsuorituksen tehostamiseksi. Erinomainen ominaisuus etukuormainkäytössä. 100 % Mekaanisen voimanvälityksen osuus 0 % 0 km/h 40 km/h AutoPowr-vaihteisto mahdollistaa vaihteiston ja ajovoimansiirron keskinäisen hienosäädön polttoainetalouden ja työtehon maksimoimiseksi. AutoPowr-vaihteiston hallintavivun muotoilu on ergonominen. Säätöpyörällä voidaan tallentaa muistiin kaksi ajonopeutta, esim. työnopeus ja päisteajonopeus. Säätökaaren takaosassa on hidas työnopeusalue (kilpikonna) ja etäämmmälle työnnettynä on kuljetusajonopeuden alue (jänis). Värilliset painikkeet oikealla ovat ulkopuolisen hydrauliikan venttiileiden hallintaa varten.

22 22 6R-sarjan traktorit Hydrauliikka Tehokas, nopeasti reagoiva hydraulijärjestelmä 6210R-sarjan traktoreissa on suljettu, paineen ja virtaaman tunnistava hydrauliikkajärjestelmä ohjausta, nostolaitetta ja ulkopuolista hydrauliikkaa varten. Järjestelmä on normaalisti lepotilassa, mutta aktivoituu heti, kun jossakin kohteessa tarvitaan virtaamaa. Hydrauliikka reagoi erittäin nopeasti käyttövipujen ja -painikkeiden komentoihin, ja toimii nopeasti myös alhaisilla moottorikierroksilla. Hydrauliikan tuotto on 114 l/min / 200 bar. Lisävarusteena on saatavana 63 cm 3 pumppu, jonka tuotto on mittavat 155 l/min. Hydrauliikkajärjestelmää on päivitetty. Siinä on nyt kaksi suodatinta, joiden vaihtoväli on h. Vähemmän huoltoseisokkeja harvemmin öljy- ja suodatinhankintoja, mikä alentaa huoltokustannuksia. Putkisto on lyhyempi ja siinä on vähemmän liitoksia. Ulkopuolisen hydrauliikan lisäsäiliö on suuri, mikä mahdollistaa suuritilavuuksisten hydraulisylintereiden tehokkaan käytön.

Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000. John Deere Erinomainen leikkuujälki

Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000. John Deere Erinomainen leikkuujälki Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000 John Deere Erinomainen leikkuujälki Helppo suoraan ajettavuus on väyläleikkurin tärkeimpiä ominaisuuksia. Maailman suurimpana golfkenttien hoitokoneiden valmistajana

Lisätiedot

T RC/ PC - Tekniset tiedot

T RC/ PC - Tekniset tiedot T7.185-200 RC/ PC - Tekniset tiedot TRAKTORIMALLI T7.185 T7.200 T7.185 T7.200 RC RC PCE PCE Sylinteriluku/hengitys 6 T Interc 6 T Interc 6 T Interc 6 T Interc Iskutilavuus litraa 6,728 6,728 6,728 6,728

Lisätiedot

AGRICULTURAL HANDLING solutions

AGRICULTURAL HANDLING solutions AGRICULTURAL HANDLING solutions www.manitou.com SUORITYSKYKYÄ SINUN TILALLESI 000 kg: MLT 0 ja 00 maksimi kantavuus sallii jopa tonnin kuorman kuljetuksen - ja vielä enemmän - jopa tonnin noston, m korkeaan

Lisätiedot

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto Tekniset tiedot Malli Mechron 2210 Moottori malli tyyppi teho iskutilavuus kierrosluku polttoainetankki 3C100LWU 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) 1007 cm³ 2200 rpm 28 litraa Voimansiirto

Lisätiedot

AGROPLUS 67 77 87 EVOLVING AGRICULTURE.

AGROPLUS 67 77 87 EVOLVING AGRICULTURE. AGROPLUS 67 77 87 EVOLVING AGRICULTURE. AGROPLUS: KOMPAKTI JA JÄRKEVÄ 2 OMINAISUUDET: Kompakti ja helposti hallittava yleistraktori kaikille tiloille. Optimaalinen painojakauma (45:55%), pieni omapaino,

Lisätiedot

301.4C. Minikaivukone

301.4C. Minikaivukone 301.4C Minikaivukone Moottori Nettoteho 13,2 kw 17,7 hp Paino Työpaino turvakaaren kanssa 1 380 kg 3 042 lb Työpaino ohjaamon kanssa 1 470 kg 3 241 lb Monipuolisuus Helppo kuljettaa ja käyttää erilaisilla

Lisätiedot

TÄYSIMITTAISESTI UUDISTETTU VOIMANPESÄ PONSSE BEAR

TÄYSIMITTAISESTI UUDISTETTU VOIMANPESÄ PONSSE BEAR TÄYSIMITTAISESTI UUDISTETTU VOIMANPESÄ PONSSE BEAR UUSI PONSSE BEAR TEHO, TUOTTAVUUS JA TEKEMISEN ILO Täysin uusi PONSSE Bear on aito metsien kuningas. Tehtävänään ei vähempää kuin metsien paras käytettävyys,

Lisätiedot

DFG/TFG 660/670/680/690/S80/S90

DFG/TFG 660/670/680/690/S80/S90 Mukava ja turvallinen ohjaamo, jonka ergonomia on esimerkillinen Vankka hydrodynaaminen vaihteisto tehokasta voimansiirtoa varten, huoltovapaat monilevyjarrut Erittäin hiljainen: ohjaamon äänitaso vain

Lisätiedot

Tehokas Sarja 460 T]470 T]6370 T 6390 T]9310 T]9330 T 9380 T. Kurottajien uusi teholuokka

Tehokas Sarja 460 T]470 T]6370 T 6390 T]9310 T]9330 T 9380 T. Kurottajien uusi teholuokka Tehokas Sarja 460 T]470 T]6370 T 6390 T]9310 T]9330 T 9380 T Kurottajien uusi teholuokka Pien-, pyörä- ja teleskooppikuormaajat... 14 kilowatista (20 hv) 130 kilowattiin (177 hv). Olemme suunnitelleet

Lisätiedot

TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE 97+023.FI.0915

TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE 97+023.FI.0915 TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE 97+023.FI.0915 TOP 1252 C Neliroottorinen keskelle karhottava karhotin Korjuuketjun pullonkaulojen poistaminen vaatii käytettäviltä koneilta suurta tehokkuutta. Panostamalla

Lisätiedot

Korkeatason keräilytrukki 1000 kg 20.5.1998

Korkeatason keräilytrukki 1000 kg 20.5.1998 ROCLA PICKUP PHL-10 TEKNISET TIEDOT Korkeatason keräilytrukki 1000 kg 20.5.1998 Yleistä Kaikki mallit CE-vaatimusten mukaisia. Materiaaleista on n. 95% kierrätettäviä. Kuljettajan tila Ergonomisesti haarukoiden

Lisätiedot

JOHN DEERE R -SARJAN ETUKUORMAIMET. Suoraan etukuormainten piikkipaikalle

JOHN DEERE R -SARJAN ETUKUORMAIMET. Suoraan etukuormainten piikkipaikalle JOHN DEERE R -SARJAN ETUKUORMAIMET Suoraan etukuormainten piikkipaikalle 2 MITTATILAUSTYÖNÄ SUORAAN TEHTAAN VALMISTUSLINJALTA R-sarjan etukuormaimet on suunniteltu, testattu ja valmistettu samojen, tiukkojen

Lisätiedot

2. MAANRAKENNUS- KONEET

2. MAANRAKENNUS- KONEET 30 RAMIRENT TUOTELUETTELO 2017 2 2. MAANRAKENNUS- KONEET KAIVINKONEET KUORMAAJAT RAMIRENT TUOTELUETTELO 2017 31 KAIVINKONEET Monipuolinen kalusto varustettuna Suomen vaativiin olosuhteisiin. Saatavilla

Lisätiedot

y Polttonestetoiminen lämmitin 87

y Polttonestetoiminen lämmitin 87 Klimat 5 1 y Polttonestetoiminen lämmitin 87 912-B, 912-D Op. no. 87516 01- Bensiini 30618 095-1 Diesel 3730 340-1 20000 paitsi AT Bensiini 30618 095-1 912-B edustaa lämmittimien uuttaa sukupolvea. Tämä

Lisätiedot

TEHOKKUUDESTA TÄYSI KYMPPI

TEHOKKUUDESTA TÄYSI KYMPPI TEHOKKUUDESTA TÄYSI KYMPPI PONSSE GAZELLE KETTERYYTTÄ JA VOIMAA KOMPAKTISSA PAKETISSA PONSSE Gazelle on kooltaan pieni, mutta voimiltaan suuri. Pieni omapaino ja tasainen painonjakauma yhdistettynä tehokkaaseen

Lisätiedot

FR28 KUORMATRAKTORI. Ylivoimaa harvennukseen

FR28 KUORMATRAKTORI. Ylivoimaa harvennukseen FR28 KUORMATRAKTORI Ylivoimaa harvennukseen FR28 Kuormatraktori Sampo-Rosenlew Oy vastaa kysyntään esittelemällä FR28 kuormatraktorin, joka on harvennusten erikoiskone. 10 tonnin hyötykuormallaan se sopii

Lisätiedot

1270E- / 1470E-Harvesterit

1270E- / 1470E-Harvesterit 1270E- / 1470E-Harvesterit PRODUCTIVITY UPTIME LOW DAILY OPERATING COSTS REVOLUTION LOGGING WILL NEVER BE THE SAME REVOLUTIO VOLUTION ON John Deere E-sarjan harvesterien kehittyneet tekniset ominaisuudet

Lisätiedot

Turvallisuusasiat ovat tärkeitä meille ja automaattitrukit sisältävät paljon erilaisia turvalaitteita.

Turvallisuusasiat ovat tärkeitä meille ja automaattitrukit sisältävät paljon erilaisia turvalaitteita. Showajat: 11:30, 13:00 ja 14:30 ENSIMMÄINEN ESITELTÄVÄ Automaattitrukki Tervetuloa tänne Roclan osastolle hyvä yleisö! Minun nimeni on Markku Sivonen ja toimin tämän trukkiesittelyn assistenttina ja jututan

Lisätiedot

Hakkurit. Ympäristönhoidosta urakointiin

Hakkurit. Ympäristönhoidosta urakointiin Hakkurit Ympäristönhoidosta urakointiin Puhumme kokemuksesta Junkkarin hakkurit ovat tyypiltään laikkahakkureita. Meillä on kokemusta niiden valmistamisesta jo yli 30 vuoden ja 10.000 laitteen verran.

Lisätiedot

GB-sarjan hihnatoiminen perunanistutuskone

GB-sarjan hihnatoiminen perunanistutuskone PERUNATEKNIIKKA JUURIKASTEKNIIKKA VIHANNESTEKNIIKKA GB-sarjan hihnatoiminen perunanistutuskone Ammattimaista istutustekniikkaa myös erittäin suuriin vaatimuksiin Grimmen hihnaistutustekniikka: 2-, 3- ja

Lisätiedot

MUSTANG-sarja. Laatua ja teknologiaa ilman kompromissejä

MUSTANG-sarja. Laatua ja teknologiaa ilman kompromissejä MUSTANG-sarja Laatua ja teknologiaa ilman kompromissejä 1 MUSTANG-sarja MUSTANG-sarja on SEKO SpA:n huippusuunnittelun ja kehitysprosessin käsinkosketeltava lopputulos, jolla vastaamme kaikkein vaativimpien

Lisätiedot

302.7D CR. Hydraulinen minikaivukone. Moottori Nettoteho 15,2 kw 20,7 hp Bruttoteho 17,9 kw 24,3 hp Paino Työpaino 2 670 kg 5 890 lb

302.7D CR. Hydraulinen minikaivukone. Moottori Nettoteho 15,2 kw 20,7 hp Bruttoteho 17,9 kw 24,3 hp Paino Työpaino 2 670 kg 5 890 lb 302.7D CR Hydraulinen minikaivukone Moottori Nettoteho 15,2 kw 20,7 hp Bruttoteho 17,9 kw 24,3 hp Paino Työpaino 2 670 kg 5 890 lb Pieni koko Vähemmän vaurioita takuuvarma parempi tuottavuus Pieni säde

Lisätiedot

VUOTTA SUOMESSA. Yksi kone, monta tapaa työskennellä säästää aikaa ja tarkoittaa katetta urakoitsijalle. Suomalainen konealan asiantuntija.

VUOTTA SUOMESSA. Yksi kone, monta tapaa työskennellä säästää aikaa ja tarkoittaa katetta urakoitsijalle. Suomalainen konealan asiantuntija. 30 1987 2017 VUOTTA SUOMESSA Yksi kone, monta tapaa työskennellä säästää aikaa ja tarkoittaa katetta urakoitsijalle. Suomalainen konealan asiantuntija. Monikäyttöiset tela-alustaiset kaivukoneet 6MCR 8MCR

Lisätiedot

Hiab Loglift 105S Kapasiteetti 10 tm

Hiab Loglift 105S Kapasiteetti 10 tm Hiab Loglift 105S Kapasiteetti 10 tm Tuote-esite Luotettava ja hyväksi todettu puutavaranos turi Hiab Loglift 105S 105S - pettämätöntä tehoa päivästä toiseen Hiabin Loglift 105S -nosturissa tarkkuus ja

Lisätiedot

12.5 ECO IKÄSUOSITUS: 2-5 v RACING IKÄSUOSITUS: 2-5 v.

12.5 ECO IKÄSUOSITUS: 2-5 v RACING IKÄSUOSITUS: 2-5 v. 2017 Ajamisen opettelu ei vielä koskaan ole ollut näin yksinkertaista ja turvallista. OSET -sähkömopot ovat kevyitä, rakenteeltaan yksinkertaisia ja hämmästyttävän helppokäyttöisiä. Näillä pyörillä voidaan

Lisätiedot

Kverneland Taarup 9032 / 9035 / 9039

Kverneland Taarup 9032 / 9035 / 9039 Kverneland Taarup 9032 / 9035 / 9039 Yksiroottorinen karhotin Murtosokkasuojattu voimansiirto roottorille Säädettävä karhotinpressu Kokoon taitettavat turvakaiteet Korkealaatuiset Super-C piikit, 9 mm

Lisätiedot

KULMAVAIHTEET. Tyypit W 088, 110, 136,156, 199 ja 260 TILAUSAVAIN 3:19

KULMAVAIHTEET. Tyypit W 088, 110, 136,156, 199 ja 260 TILAUSAVAIN 3:19 Tyypit W 088, 110, 16,156, 199 ja 260 Välitykset 1:1, 2:1, :1 ja 4:1 Suurin lähtevä vääntömomentti 2419 Nm. Suurin tuleva pyörimisnopeus 000 min -1 IEC-moottorilaippa valinnaisena. Yleistä Tyyppi W on

Lisätiedot

MEHRER -Öljyvapaat kompressorit paineilmalle ja kaasuille

MEHRER -Öljyvapaat kompressorit paineilmalle ja kaasuille MEHRER -Öljyvapaat kompressorit paineilmalle ja kaasuille Öljyvapaa paineilma 100% öljyvapaata paineilmaa Puhdas ja ehdottoman öljytön paineilma on elintärkeä käyttöhyödyke sairaaloiden ja terveyskeskusten

Lisätiedot

Slootsmid veitsimultain

Slootsmid veitsimultain Slootsmid veitsimultain Slootsmid B.V. Hollantilainen yritys joka on perustettu v. 1960 Euroopan johtava multauslaitteiden valmistaja Erikoistunut ainoastaan lietteen multauslaitteiden valmistukseen Kultivaattorimultain

Lisätiedot

Toledo North Assembly Plant, Ohio, USA

Toledo North Assembly Plant, Ohio, USA TECHNICAL SPECIFICATIONS Dodge Nitro Alla esitetyt tiedot pohjautuvat julkaisuajankohdan (20.06.2007) tietoihin ja ne voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Tiedot ovat Euroopan markkina-alueelle tarkoitettuja

Lisätiedot

Aika koneita. PRO SARJA. Metsäperävaunut ja kuormaimet METSÄPERÄVAUNUT JA KUORMAIMET MV 1230 MV 1230HD MV 1330 MV 1330HD MV 1530 MV 1530HD

Aika koneita. PRO SARJA. Metsäperävaunut ja kuormaimet METSÄPERÄVAUNUT JA KUORMAIMET MV 1230 MV 1230HD MV 1330 MV 1330HD MV 1530 MV 1530HD FOREST LINE Metsäperävaunut ja kuormaimet HK 5070 HK 5076 MV 1230 MV 1230HD MV 1330 MV 1330HD MV 1530 MV 1530HD PRO SARJA METSÄPERÄVAUNUT JA KUORMAIMET Aika koneita. 1 Aika koneita ja MV 1530 tai vetävä

Lisätiedot

ESN 160-250 Ruuvikompressorit 160-250 kw 50 Hz

ESN 160-250 Ruuvikompressorit 160-250 kw 50 Hz ESN 160-250 Ruuvikompressorit 160-250 kw 50 Hz Raskaansarjan ammattilainen Paras valinta paineilman tuoton optimointiin ESN -sarjan ruuvikompressori on malliesimerkki nykyaikaisesta ruuvikompressorista.

Lisätiedot

Vahvaa voimaa YUCHAI YC 230 LC-8 ENTREPOT TRADE OY. Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia!

Vahvaa voimaa YUCHAI YC 230 LC-8 ENTREPOT TRADE OY. Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! ENTREPOT TRADE OY Vahvaa voimaa YUCHAI YC 230 LC-8 UUSI 8-sarja Suomessa Vähäpäästöinen Hiljainen Taloudellinen Voimakas Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! VAHVAA VOIMAA YC 230 LCLR-8 Sivu 2 ENTREPOT

Lisätiedot

PÖTTINGER TOP / TOP C

PÖTTINGER TOP / TOP C PÖTTINGER TOP / TOP C Kaksiroottorinen karhotin sivu- ja keskikarhotukseen Kaikki tiedot saatavissa internetistä 97+027.15.0813 Kaksiroottoriset karhottimet monipuoliseen käyttöön PÖTTINGER tarjoaa nyt

Lisätiedot

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT 68349_Peugeot_tavaraautoesite.indd 1 19.9.2014 12.13 Peugeot Partner VAN on paitsi käytännöllinen ja taloudellinen, myös mukava ja tyylikäs. Siis oikea ammatinharjoittajan

Lisätiedot

Portaaton vaihteisto yleisesti. Ajotavat / asetukset. Ajaminen eri työtehtävissä

Portaaton vaihteisto yleisesti. Ajotavat / asetukset. Ajaminen eri työtehtävissä 1 2 Hydrauliikka PowerShift vaihteisto 3 Portaaton vaihteisto yleisesti 4 Ajotavat / asetukset 5 Ajaminen eri työtehtävissä Perinteinen hydrauliikka - Kiinteätilavuuksinen hammaspyöräpumppu Pumpun tuotto

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Transporter

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Transporter Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Transporter Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Vahvaa voimaa YUCHAI YC 60 SR ENTREPOT TRADE OY. Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia!

Vahvaa voimaa YUCHAI YC 60 SR ENTREPOT TRADE OY. Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! ENTREPOT TRADE OY Vahvaa voimaa YUCHAI YC 60 SR Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! UUSI SR-sarja Suomessa Vähäpäästöinen Hiljainen Taloudellinen Voimakas VAHVAA VOIMAA YC 60 SR 0 Toleranssi nyt myös

Lisätiedot

HW 3600. - roudansulatusta uudella tasolla

HW 3600. - roudansulatusta uudella tasolla HW 3600 HW 3600 - roudansulatusta uudella tasolla HW 3600 - liikkuva lämmöntuottaja ympärivuotiseen käyttöön Liikkuva lämmöntuottaja > 100 0 C Tällä liikkuvalla lämmöntuottajalla voit toimittaa 100 0 C

Lisätiedot

Tilavat Canterit esittäytyvät kuljetusnäyttelyssä

Tilavat Canterit esittäytyvät kuljetusnäyttelyssä MEDIIATIIEDOTE Helsinki 17.5 Julkaisuvapaa Tilavat Canterit esittäytyvät kuljetusnäyttelyssä Seitsemännen sukupolven Mitsubishi Fuso Canter -kevytkuorma-autoille on ominaista käytännöllisyys, muunneltavuus

Lisätiedot

1

1 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 112 13 [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] 380 340 300 260 140 [190] 120 [163] 100 [136] 80 [109] 380 340 300 260 140 [190] 120

Lisätiedot

NOSTOLAITE KULTIVAATTOREIDEN KÄYTTÖOHJE

NOSTOLAITE KULTIVAATTOREIDEN KÄYTTÖOHJE POTILA NOSTOLAITE KULTIVAATTOREIDEN KÄYTTÖOHJE Mallit KK 13, KK 15, KK 17 ja KK 19 Kiikostentie 7 FIN-38360 KIIKOINEN FINLAND Puh. 02 5286 500 Fax. 02 5531 385 POTILA NOSTOLAITEKULTIVAATTORIEN KÄYTTÖOHJE

Lisätiedot

Jeantil lietevaunut. Puh: 0424 720600 Fax: 06 7669099 www.maatalouskone.com

Jeantil lietevaunut. Puh: 0424 720600 Fax: 06 7669099 www.maatalouskone.com Jeantil lietevaunut Jeantil lietevaunut edustavat uutta ajattelua ja on suunniteltu nykypäivän kustannustehokkaaseen ja vaativaan käyttöön, kuumagalvanoitu säiliö takaa pitkää ikää. Jeantil lietevaunut

Lisätiedot

ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox

ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox ponsse fox -harvesteri sujuvaa tuottavuutta PONSSE Fox -harvesteri on uusimman teknologian ja luotettavien perusratkaisujen tehokas kokonaisuus. Innovatiivinen

Lisätiedot

Elektroninen ohjaus helposti

Elektroninen ohjaus helposti Elektroninen ohjaus helposti Koneiden vankka ja yksinkertainen ohjaus älykkään elektroniikan avulla IQAN-TOC2 oikotie tulevaisuuteen Helppo määritellä Helppo asentaa Helppo säätää Helppo diagnosoida Vankka

Lisätiedot

Spirit 9200 2-rivinen, sivulta nostava säiliökone

Spirit 9200 2-rivinen, sivulta nostava säiliökone Spirit 9200 2-rivinen, sivulta nostava säiliökone AVR nostaa 2-rivisen korjuutekniikan uudelle tasolle! Spirit 9200 nostaa 2-rivisen korjuutekniikan aivan uudelle tasolle. Tunnustettua Spirit-konseptia

Lisätiedot

Thermocassette HP Hillitty säteilylämmityskasetti uppo- tai pinta-asennukseen

Thermocassette HP Hillitty säteilylämmityskasetti uppo- tai pinta-asennukseen Thermocassette 300 600 W Sähkölämmitys 4 mallit Thermocassette Hillitty säteilylämmityskasetti uppo- tai pinta-asennukseen Käyttökohteet Thermocassette on tarkoitettu toimistojen, kylpyhuoneiden, koulujen

Lisätiedot

Vaunumallit ovat vuosien varrella vähitellen muuttuneet, on vanhempiinkin vaunuihin varaosien hankinta edelleen vaivatonta.

Vaunumallit ovat vuosien varrella vähitellen muuttuneet, on vanhempiinkin vaunuihin varaosien hankinta edelleen vaivatonta. 7900 l, renkailla Vaunumallit ovat vuosien varrella vähitellen muuttuneet, on vanhempiinkin vaunuihin varaosien hankinta edelleen vaivatonta. LAME imupainevaunut täyttävät sekä Koneettä Painelaitedirektiivien

Lisätiedot

Diesel-käyttöinen suurteho imurikontti

Diesel-käyttöinen suurteho imurikontti Diesel-käyttöinen suurteho imurikontti Käyttöohje Luettava huolellisesti ennen käyttöä Vers.1 8/13 Diesel-käyttöinen suurteho imurikontti. Sisällys Laitteen esittely ja tekniset tiedot Laite tutuksi Käyttö:

Lisätiedot

PUUTAVARANOSTURIT METSÄTEKNOLOGIAN MONIOSAAJA

PUUTAVARANOSTURIT METSÄTEKNOLOGIAN MONIOSAAJA PUUTAVARANOSTURIT METSÄTEKNOLOGIAN MONIOSAAJA PUUTAVARANOSTURIT UUSINTA NOSTURI- TEKNOLOGIAA Keslalla on lähes 50 vuoden kokemus nosturiteknologian kehittämisestä ja valmistuksesta. Tänä päivänä Kesla

Lisätiedot

VORTEX MID LOADER JA MAX LOADER -PUOLIPERÄVAUNUT

VORTEX MID LOADER JA MAX LOADER -PUOLIPERÄVAUNUT VORTEX MID LOADER JA MAX LOADER -PUOLIPERÄVAUNUT SUURTEHOIMURIT KUIVILLE JA MÄRILLE AINEILLE Tekniset tiedot Mid Loader Säiliön materiaali ruostumaton SS 304 -teräs, tilavuus 12.500 l netto Perävaunun

Lisätiedot

Unleash the Potential

Unleash the Potential Unleash the Potential HEVOSTEN KILPAKÄRRYT STAR MASTER ja PRO STAR MASTER Voimakkaasti nostattavat jenkkikärryt Star Master on voimakkaasti nostattava, ns. jenkkikärry jossa hevosen nostatus ja kärryn

Lisätiedot

KOURAKUORMAIMET JA METSÄPERÄVAUNUT KIRE HINNASTO ALKAEN, HINNAT ALV 0% TEHOA JA TUOTTAVUUTTA

KOURAKUORMAIMET JA METSÄPERÄVAUNUT KIRE HINNASTO ALKAEN, HINNAT ALV 0% TEHOA JA TUOTTAVUUTTA KIRE KOURAKUORMAIMET JA METSÄPERÄVAUNUT HINNASTO 1.2.2016 ALKAEN, HINNAT ALV 0% TEHOA JA TUOTTAVUUTTA KIRE METSÄPERÄVAUNUT Siirrettävä teli Hydraulinen napaveto Valovarustus 1-palkkisissa vaunuissa siirrettävä

Lisätiedot

Nopea, hiljainen ja erittäin taloudellinen ilmanpoisto

Nopea, hiljainen ja erittäin taloudellinen ilmanpoisto Your reliable partner Nopea, hiljainen ja erittäin taloudellinen ilmanpoisto Vacumat Eco tehokas joka tavalla Veden laatu vaikuttaa tehokkuuteen Veden laatu vaikuttaa jäähdytys- ja lämmitysjärjestelmien

Lisätiedot

PUUTAVARANOSTURIT METSÄTEKNOLOGIAN MONIOSAAJA

PUUTAVARANOSTURIT METSÄTEKNOLOGIAN MONIOSAAJA PUUTAVARANOSTURIT METSÄTEKNOLOGIAN MONIOSAAJA PUUTAVARANOSTURIT 2006 2009 2009/L 2010 UUSINTA NOSTURI- TEKNOLOGIAA Keslalla on lähes 50 vuoden kokemus nosturiteknologian kehittämisestä ja valmistuksesta.

Lisätiedot

L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3300 3750 3750. L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3750 3750

L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3300 3750 3750. L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3750 3750 TEKNISET TIEDOT Täysin uusi Ford Transit alustavat tekniset tiedot Mallisto Täysin uusi Transit Van -pakettiauto L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli 3300 3750 3750 Kokonaispituus 5531 5981 6704 Kokonaispaino 3100

Lisätiedot

ERGOLATOR. Henkilökohtainen nostoapulaite. 15 200 kg. ERGOLATOR erilaisten rullien käsittelyyn

ERGOLATOR. Henkilökohtainen nostoapulaite. 15 200 kg. ERGOLATOR erilaisten rullien käsittelyyn Henkilökohtainen nostoapulaite 5 00 kg ERGOLATOR erilaisten rullien käsittelyyn Henkilökohtainen nostoapulaite Jokaiselle oikea työskentelykorkeus ei turhaa kumartelua tai kurottamista. Portaaton nostonopeus

Lisätiedot

Umpikoriautot. Yleistä tietoa umpikorikuorma-autoista

Umpikoriautot. Yleistä tietoa umpikorikuorma-autoista Umpikoria pidetään yleensä vääntöjäykkänä. Avattavilla sivuseinillä varustettua umpikoria on kuitenkin pidettävä vääntöherkkänä päällirakenteena. 317 025 Scania voi valmistella ajoneuvon päällirakennetta

Lisätiedot

MAGNASYSTEM. Automaattinen pakokaasunpoistolaitteisto, joka on suunniteltu erityisesti paloasemia varten. Käyttäjäystävällinen, tehokas ja luotettava.

MAGNASYSTEM. Automaattinen pakokaasunpoistolaitteisto, joka on suunniteltu erityisesti paloasemia varten. Käyttäjäystävällinen, tehokas ja luotettava. MAGNASYSTEM Automaattinen pakokaasunpoistolaitteisto, joka on suunniteltu erityisesti paloasemia varten. Käyttäjäystävällinen, tehokas ja luotettava. Löydät toimivan ratkaisun riippumatta pakoputken sijoituksesta,

Lisätiedot

Parametrit voimansiirtolinja. Johdanto. SDP3:n päällirakentajien versio

Parametrit voimansiirtolinja. Johdanto. SDP3:n päällirakentajien versio Johdanto Tässä asiakirjassa kuvataan voimansiirtolinjaan liittyvät parametrit. Parametrien luettelon rajaamiseksi tässä kuvataan vain parametrit, joista on todennäköisesti hyötyä päällirakentajille. Johdanto

Lisätiedot

Merkki BELARUS BRANSON CASE IH CLAAS MERKKI Malli 952.5 5025 C K78 R HINTA. Farmall 105 A. Farmall 95 C PSE. Farmall 95 U PRO.

Merkki BELARUS BRANSON CASE IH CLAAS MERKKI Malli 952.5 5025 C K78 R HINTA. Farmall 105 A. Farmall 95 C PSE. Farmall 95 U PRO. Merkki BELARUS BRANSON CASE IH CLAAS Malli 952.5 5025 C K78 R Farmall 85 A Farmall 85 C PS Farmall 95 C PSE Farmall 95 U Farmall 95 U PRO Farmall 105 A Farmall 115 U Farmall 115 U PRO Maxxum 110 CVX EP

Lisätiedot

PR0 CE S S 0 R -MON ITOI MIKONE

PR0 CE S S 0 R -MON ITOI MIKONE 25/1970 KOCKUM PR0 CE S S 0 R 7 8 ATK -MON ITOI MIKONE Huhtikuussa 1970 Kockum Söderhamn AB esitti uuden karsinta-katkontakoneen prototyypin, joka suorittaa myös puutavaran lajittelun ja kasauksen. Sitä

Lisätiedot

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 112 17 18 19 20 21 22 4 5 8 9 23 4 1 3 5 6 7 2 24 25 26 27 28 29 30 31 32 34 36 38 39 Elektroninen ajovakauden hallintajärjestelmä Ford Transit Ford Transit -mallisto

Lisätiedot

Kuormantunteva hydrauliikka antaa erityisen tarkat liikkeet kaikissa kuormitustilanteissa.

Kuormantunteva hydrauliikka antaa erityisen tarkat liikkeet kaikissa kuormitustilanteissa. VOLVO PIENKAIVUKONE Nettoteho: D.80/1269 CEE: 33,7 kw/45,8 hv Työpaino: 5190-5295 kg Kauhatilavuudet: 70-231 l Suurin kaivusyvyys: 3130-3530 mm Kuormantunteva hydrauliikka antaa erityisen tarkat liikkeet

Lisätiedot

Puhdistusratkaisut ammattilaisille

Puhdistusratkaisut ammattilaisille Puhdistusratkaisut ammattilaisille Kärcher tuotteet 2010 Juhlavuoden kampanjatarjoukset voimassa 31.12.2010 asti Hinnat alv 0 % Painepesurit Työpaine: 30-150 bar Maks. paine: 180 bar Vesimäärä: 230-500

Lisätiedot

Johtavaa muotoilua luokassaan RANGER

Johtavaa muotoilua luokassaan RANGER Johtavaa muotoilua luokassaan RANGER Helppo käyttää - Helppo huoltaa 2 2.500 l polyetyleenisäiliö HARDI kalvopumppu EVC ohjausyksikkö Syklonisuodatin ParaLift HARDI CONTROLLER 2500 250 l huuhtelusäiliö

Lisätiedot

QASHQAI. 16" & 17" 5,7 / 18" & 19" 5,9 l/100 km

QASHQAI. 16 & 17 5,7 / 18 & 19 5,9 l/100 km QASHQAI Malli: Moottori: VARUSTETASO: 4x4 dci 130 BUSINESS 360 KORIMALLI Korimalli Viistoperä 5-ovinen MOOTTORI Sylinterien määrä, moottorityyppi 4 rivissä Venttiileitä sylinteriä kohden 4 Puristussuhde

Lisätiedot

CASE IH AXIAL FLOW RUMPUPUIMURIT

CASE IH AXIAL FLOW RUMPUPUIMURIT CASE IH AXIAL FLOW RUMPUPUIMURIT Mallit 5088 (294 hv) 17 20 pöytä 6088 20-24 pöytä (335 hv) 7088 (366 hv) 24-30 pöytä Alusta Vankkarakenteinen voimansiirto 3,8 m akselinväli tekee ajosta vakaata Painonjakauma

Lisätiedot

100-500 40-60 tai 240-260 400-600 tai 2 000-2 200 X

100-500 40-60 tai 240-260 400-600 tai 2 000-2 200 X Yleistä tilauksesta Yleistä tilauksesta Tilaa voimanotot ja niiden sähköiset esivalmiudet tehtaalta. Jälkiasennus on erittäin kallista. Suositellut vaatimukset Voimanottoa käytetään ja kuormitetaan eri

Lisätiedot

Hiab Multilift Matalat XR -koukkulaitteet

Hiab Multilift Matalat XR -koukkulaitteet Hiab Multilift Matalat XR -koukkulaitteet Tuote-esite Korkea laatu, matala asennuskorkeus ja omapaino Käyttöturvallisuus ja helppokäyttöisyys ovat matalien Hiab Multilift XR-koukkulaitteiden tärkeimmät

Lisätiedot

Jeep Wrangler ja Jeep Wrangler Unlimited

Jeep Wrangler ja Jeep Wrangler Unlimited TEKNISET TIEDOT Jeep Wrangler ja Jeep Wrangler Unlimited Perustiedot Korimallit Kokoonpanotehdas 3-ovinen monikäyttöauto tai avoauto 5-ovinen monikäyttöauto Toledo South Assembly Plant, Ohio, USA Moottorit

Lisätiedot

Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit. Uusi moottorisukupolvi

Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit. Uusi moottorisukupolvi Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit Uusi moottorisukupolvi Elämää helpottavia innovaatioita Silent Glissillä on yli 40 vuoden kokemus sähkötoimisista verhokiskoista. Toimme ensimmäisenä markkinoille

Lisätiedot

Yhden kosketuksen lakaisua minimaalisilla kokonaiskustannuksilla

Yhden kosketuksen lakaisua minimaalisilla kokonaiskustannuksilla Yhden kosketuksen lakaisutoiminto tekee käytön erittäin helpoksi, sillä kaikki toiminnot pääharja, sivuharjat, imumoottori ja lisävarusteena saatava DustGuard aktivoituvat/pysähtyvät yhtä aikaa. Sivuharjoissa

Lisätiedot

Snowblower 120 ATV TUOTE-ESITE 2014. Yhteystiedot: Rammy Oy Puh. 040 5574 999 www.rammy.fi rammy@rammy.fi 11.2.2014

Snowblower 120 ATV TUOTE-ESITE 2014. Yhteystiedot: Rammy Oy Puh. 040 5574 999 www.rammy.fi rammy@rammy.fi 11.2.2014 RAMMY Oy. Oikeudet muutoksiin pidätetään. TUOTE-ESITE 2014 Snowblower 120 ATV SISÄLTÖ: RAMMY Snowblower 120 ATV ominaisuudet Kauko-ohjain Tekniset tiedot Lumilinkopaketin sisältö Asennus mönkijään Varaosat

Lisätiedot

HW 1800 (350) - voimapesä pikkuveljeksi HW 3600:lle

HW 1800 (350) - voimapesä pikkuveljeksi HW 3600:lle HW 1800 HW 1800 HW 1800 (350) - voimapesä pikkuveljeksi HW 3600:lle Liikkuva lämmöntuottaja - 100 0 C Tällä liikkuvalla lämmöntuottajalla voit toimittaa 100 0 C lämpöistä vettä. Kuljetuksen, kokoamisen,

Lisätiedot

Schauer Karjatalous tuotteet

Schauer Karjatalous tuotteet Schauer Karjatalous tuotteet Askeleen edellä olevat ratkaisut karjallesi AINA ASKELEEN EDELLÄ Makuuparret Pihattoihin Tarjoaa erinomaisen ja eläinystävällisen ympäristön. Komfort makuuparsi maksimaalinen

Lisätiedot

S M D. Uuden sukupolven kylvökoneet

S M D. Uuden sukupolven kylvökoneet S M D Uuden sukupolven kylvökoneet Junkkarin uusi kylvökonemallisto on jaettu kolmeen eri sarjaan. Moduulirakenteisuuden ansiosta voit valita helposti oikeat työkalut eri tarpeisiin. Perinteiseen Junkkarityyliin

Lisätiedot

Valtioneuvoston asetus

Valtioneuvoston asetus Valtioneuvoston asetus ajoneuvojen käytöstä tiellä annetun asetuksen muuttamisesta Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti muutetaan ajoneuvojen käytöstä tiellä annetun valtioneuvoston asetuksen (1257/1992)

Lisätiedot

Oviverhopuhaltimet FLOWAIR.COM

Oviverhopuhaltimet FLOWAIR.COM Oviverhopuhaltimet FLOWAIR.COM ILMAN LÄMPÖTILAN JAKAUTUMINEN HUONEISSA Ilman oviverhopuhallinta Oviverhopuhaltimella -1 C 22 C 2 C 21 C 2 C 22 C -8 C -6 C -4 C -2 C 19 C C 1 C 1 C 6 C C C 6 C 1 C 1 C 18

Lisätiedot

Machine Silver (9S) metalliväri. Sand Track (D5U) metalliväri. Dark Gun Metal (E5B) metalliväri. Space Blue (J3U) metalliväri.

Machine Silver (9S) metalliväri. Sand Track (D5U) metalliväri. Dark Gun Metal (E5B) metalliväri. Space Blue (J3U) metalliväri. Kia cee d 5-ovinen 1,4 ISG 1,6 ISG 1,6 DCTautomaatti 1,4 CRDi ISG 1,6 CRDi ISG 1,6 CRDi EcoDynamics 100 hv EcoDynamics 135 hv 135 hv EcoDynamics 90 hv EcoDynamics 128 hv automaatti 128 hv Varustetasot

Lisätiedot

Hiab XS 422 Kapasiteettiluokka 34 41 tm

Hiab XS 422 Kapasiteettiluokka 34 41 tm Hiab XS 422 Kapasiteettiluokka 34 41 tm Tuote-esite Lisää ulottuvuutta Hiab XS 422 Kapasiteettiluokka 34 41 tm Hiab XS 422 Hiabin XS 422 on luokkansa suorituskykyisin nosturi, jossa yhdistyy voima ja

Lisätiedot

HESE. -puskulevystä tiehöylään

HESE. -puskulevystä tiehöylään HESE -puskulevystä tiehöylään Hese-työkone on teiden ja piha-alueiden kunnossapitoon tarkoitettu yleistyökone. Monipuolisuudessaan Hese on täysin ylivoimainen, samalla koneella tehdään kaikki teiden sekä

Lisätiedot

Lakaisukoneet SR 1601

Lakaisukoneet SR 1601 Ainutlaatuinen pölynhallintajärjestelmä on ylivoimainen. Tekniikka kontrolloi ilmassa olevia pölypartikkeleita tehokkaan DustGuard vesisumutuksen avulla. Vähemmän pölyä tarkoittaa myös vähemmän lakaisua

Lisätiedot

TEHNIKA tukkivannesahat

TEHNIKA tukkivannesahat TEHNIKA tukkivannesahat 2016 Maahantuonti ja myynti Veistokone-fi Espoo myynti@veistokone.fi 040-779 8800 Tehnika tukkivannesahat TEHNIKA AUCE TEHNIKA AUCE on Latvialainen yhtiö, joka on perustettu vuonna

Lisätiedot

Uusi ATTIX 33- ja 44 -sarja

Uusi ATTIX 33- ja 44 -sarja Uusi ATTIX 33- ja 44 -sarja Se hoitaa homman Jotta pystyn hoitamaan omani Koska vain paras on riittävän hyvää... Uusi sukupolvi. Luokkansa paras. ATTIX 33- ja 44 -sarjan märkä-/kuivaimurit suunniteltiin

Lisätiedot

VOLVO S60 & V60 DRIV. Lisäys käyttöohjekirjaan

VOLVO S60 & V60 DRIV. Lisäys käyttöohjekirjaan VOLVO S60 & V60 DRIV Lisäys käyttöohjekirjaan Tästä lisäyksestä Tämä painotuote Tämä käyttöohje on auton käyttöohjekirjaa täydentävä lisäys. Volvo Personvagnar AB Lisäys käsittelee tämän automallin varsinaisen

Lisätiedot

Innova 55 B. Tehokas, ketterä ja hiljainen yhdistelmäkone, jota voit käyttää missä ja milloin vain. Kasvata tuottavuutta ja vähennä kustannuksia.

Innova 55 B. Tehokas, ketterä ja hiljainen yhdistelmäkone, jota voit käyttää missä ja milloin vain. Kasvata tuottavuutta ja vähennä kustannuksia. Yhdistelmäkoneet Tehokas, ketterä ja hiljainen yhdistelmäkone, jota voit käyttää missä ja milloin vain. Kasvata tuottavuutta ja vähennä kustannuksia. Uusi muotoilu ja uusi ohjauspyörä tekevät käytöstä

Lisätiedot

Innovaatio saa muodon

Innovaatio saa muodon Uusi Kia 2 Uusi Kia Optima Sportswagon Innovaatio saa muodon Täysin uusi, hienostunut Kia Optima Sportswagon on innovatiivinen, monikäyttöinen ja mukava. Upeasti muotoiltu Kia Optima Sportswagon kääntää

Lisätiedot

Täsmäviljely viljelijän näkökannasta Juha Hartikainen Suonentieto Oy

Täsmäviljely viljelijän näkökannasta Juha Hartikainen Suonentieto Oy Täsmäviljely viljelijän näkökannasta Juha Hartikainen Suonentieto Oy Täsmäviljely Tarkennetussa kasvinviljelyssä eli täsmäviljelyssä viljelytoimenpiteet suunnitellaan, toteutetaan ja arvioidaan paikkatietojen

Lisätiedot

50% Korkean tason tehokkuutta. Hiljainen ja huippuunsa viritetty koneikko. EcoDesign. Optyma Plus New Generation

50% Korkean tason tehokkuutta. Hiljainen ja huippuunsa viritetty koneikko. EcoDesign.  Optyma Plus New Generation Optyma Plus New Generation Korkean tason tehokkuutta. Hiljainen ja huippuunsa viritetty koneikko. Laajennettu tuotesarja: 0.6-16.5 kw MBP-sovelluksiin 0.7-9.6 kw LBP-sovelluksiin 50% lyhyempi aika tarvitaan

Lisätiedot

-RAKENNUSSIRKKELI UUTUUS! RAKENNUSSIRKKELI RS 400/450 LISÄVARUSTEET. SIVUPÖYTÄ leveys 600 mm pituus 685 mm. PÄÄTYPÖYTÄ leveys 685 mm pituus 530 mm

-RAKENNUSSIRKKELI UUTUUS! RAKENNUSSIRKKELI RS 400/450 LISÄVARUSTEET. SIVUPÖYTÄ leveys 600 mm pituus 685 mm. PÄÄTYPÖYTÄ leveys 685 mm pituus 530 mm -RAKENNUSSIRKKELI RAKENNUSSIRKKELI RS 400/450 4,0 (otto 4,82) kw/400v, 2800 r/min, IP 54, sähkömagneettisella jarrulla Kuvan sirkkeli lisävarustein. ESKO-rakennussirkkeli on kovaan ammattikäyttöön tarkoitettu

Lisätiedot

Pinoamistrukkimallisto SPE10/12(i)/14(i)/16(i)/16s

Pinoamistrukkimallisto SPE10/12(i)/14(i)/16(i)/16s Roclan ajotasolla varustetut Solid-pinoamistrukit lisäävät työn tuottavuutta ja sujuvuutta monikäyttöisyytensä ansiosta. Hyllyttämiseen ja lavansiirtoon pidemmilläkin ajomatkoilla suunnitellut ulkomitoiltaan

Lisätiedot

Mitä ovat yhteistyörobotit. Yhteistyörobotit ovat uusia työkavereita, robotteja jotka on tehty työskentelemään yhdessä ihmisten kanssa.

Mitä ovat yhteistyörobotit. Yhteistyörobotit ovat uusia työkavereita, robotteja jotka on tehty työskentelemään yhdessä ihmisten kanssa. Yhteistyörobotiikka Mitä ovat yhteistyörobotit Yhteistyörobotit ovat uusia työkavereita, robotteja jotka on tehty työskentelemään yhdessä ihmisten kanssa. Yhteistyörobotit saapuvat juuri oikeaan aikaan

Lisätiedot

EXIMUS Mx 180, EXIMUS Jr 140

EXIMUS Mx 180, EXIMUS Jr 140 EXIMUS Mx 180, EXIMUS Jr 140 LÄMMÖNTALTEENOTTOKONEET EXIMUS Mx 180 EXIMUS Jr 140 Elektroninen säädin (E) Parmair - puhtaan ilman puolesta 25 vuoden kokemuksella AirWise Oy on merkittävä ilmanvaihtolaitteiden

Lisätiedot

KUORMIEN UUSI STANDARDI LUOTETTAVAA VETOVOIMAA PONSSE ELEPHANT

KUORMIEN UUSI STANDARDI LUOTETTAVAA VETOVOIMAA PONSSE ELEPHANT KUORMIEN UUSI STANDARDI LUOTETTAVAA VETOVOIMAA PONSSE ELEPHANT PONSSE ELEPHANT LYÖMÄTÖNTÄ KUORMANKANTOKYKYÄ PONSSE Elephant -kuormatraktori tarjoaa ennätyksellistä nopeutta ja tehokkuutta kuormankuljetukseen.

Lisätiedot

Tasapainotuskoneet SMART SONAR

Tasapainotuskoneet SMART SONAR Tasapainotuskoneet Tasapainotuskoneet SMART SONAR Pyörän leveys ja etäisyys mitataan mittavarrella. Vanteen leveys tunnistetaan pyörintäsuojaan integroidulla SMART SONAR-tunnistimella QUICKBAL Erittäin

Lisätiedot

Käyttöohje. Johdanto. Thermo Pro 90

Käyttöohje. Johdanto. Thermo Pro 90 Käyttöohje Thermo Pro 90 Johdanto Hyvä Webasto-asiakas, Kiitos, että valitsit Webaston Thermo Pro 90 vesilämmittimen. Toivomme, että siitä ja sen luotettavasta mukavuudesta on sinulle iloa useiden vuosien

Lisätiedot

Lämpöpuhallin Panther Tehokas lämpöpuhallin suurempiin tiloihin

Lämpöpuhallin Panther Tehokas lämpöpuhallin suurempiin tiloihin 3 20 30 Sähkölämmitys 5 mallit Lämpöpuhallin Panther 20-30 Tehokas lämpöpuhallin suurempiin tiloihin Käyttökohteet Panther 20-30 on sarja hiljaisia ja tehokkaita lämpöpuhaltimia kiinteään asennukseen.

Lisätiedot

Made for efficient farmers

Made for efficient farmers Made for efficient farmers ISOMATCH TELLUS GO, work easy. be in control. Maataloudessa tarvitaan tehokkuutta. Korkeampia satoja vähemmällä vaivalla ja pienemmillä kustannuksilla. Se tarkoittaa myös tuotantopanosten

Lisätiedot

paras kylvölannoitin kaikkiin olosuhteisiin paras kylvötarkkuus paras kylvötalous Tuottavuutta tiloille! Euroja säästyy Pieni vetovastus, kaikki osat pyöriviä. Kevyt vetää, jopa alle 90 hv traktorilla

Lisätiedot