6R-sarjan traktorit hv ( kw) 97/68EC älyteho mukaan lukien

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "6R-sarjan traktorit. 200 240 hv (147 176 kw) 97/68EC älyteho mukaan lukien"

Transkriptio

1 6R-sarjan traktorit hv ( kw) 97/68EC älyteho mukaan lukien

2 2 6R-sarjan traktorit Esittely Suunnannäyttäjä John Deeren suosittu keskikokoluokan 6000-sarjan mallisto on nyt uusiutunut perusteellisesti. Suorituskyky, tehokkuus ja käytön mukavuus ovat nousseet aivan uudelle tasolle. Voimanlähteenä näissä uusissa, 6R-sarjan suurimmissa traktoreissa on John Deeren Ranskan moottoritehtaalla valmistetut PowerTech PVX -moottorit. Näiden moottoreiden päästöt alittavat uuden STAGE III B -normin. Moottorin perustekniikka on kehitetty suoraan edellisen sukupolven moottorista. Vaikka tiukat päästörajat alitetaan, John Deeressä ei tarvita polttoaineen lisäaineistusta. Polttoaineena on puhdas diesel. Kaikki 6R-malliston traktorit pitävät sisällään mitä uudenaikaisinta tekniikkaa. Ulkonäöllisesti traktori on tyylikäs ja tarkoituksenmukainen. Kuljettajalle se tarjoaa mainion työympäristön. Tervetuloa tutustumaan uutuuteen!

3 6R-sarjan traktorit 3 Sisällysluettelo Esittely R on täällä John Deeren laatu ja luotettavuus ComfortView -ohjaamo Hallintalaitteet Verraton ajomukavuus Näkemäalue täydet 360 myös pimeässä Paikkatieto auttaa traktorinkuljettajaa (AMS) Puhtaasti pelkällä diesel-polttoaineella Vaihteisto Hydrauliikka Hydrauliikka ja voimanotto John Deere -etukuormaimet Huollettavuus ja varusteet Tekniset tiedot

4 4 6R-sarjan traktorit 6R on täällä! Saksassa John Deeren Mannheimin tehtaalla on 6000-sarjan traktoreita valmistettu yli kpl. Tuotekehityksen myötä vuosien saatossa markkinoille lanseerattiin ennen tätä 6R-mallia neljä 6000-sarjan traktorisukupolvea. Nyt esittelemme aivan uuden 6R-malliston suurimmat mallit. Siihen kuuluu 3 traktoria kokoluokassa 170 hv 210 hv (125 kw 154 kw). Älyteho mukaanlukien tehohaarukka ulottuu 240 hv saakka. Olemme nostaneet suorituskyvyn ja käyttöominaisuudet aivan uudelle tasolle. Perusrakenne on samankaltainen kuin ennen. Traktorissa on luja teräsrunko, johon moottori ja voimansiirron komponentit kiinnittyvät. Uusi 6R-mallisto Entistä laajempi mallisto Uutuusmalli 6210R Teräsrunko, akseliväli 280 cm Sitkeävetoinen moottori Tehokas hydrauliikka, suuri öljyntuotto Entistä monipuolisemmat mahdollisuudet paikkatiedon hyväksikäyttöön Laajempi rengasvalikoima Integroitu etunostolaite ja voimanotto lisävarusteena Vetotehoa väkevimmillään Suurimmat 6-sylinteriset mallit aina 210 hv (154 kw) saakka, ja älyteho mukaan lukien jopa 240 hv moottorin nimelliskierrosluvulla. Akseliväli 280 cm.

5 6R-sarjan traktorit 5 6R on täysin uusi! John Deere on uudistunut keulasta perään. Ulkonäkö on tyylikäs, moottoritehoa on enemmän, akseliväli on pitempi ja varustevalikoima on kattavampi kuin ennen. Uuden traktorimalliston peruslähtökohtana on John Deere -laatu ja -luotettavuus. Sen lainasimme edeltäneestä mallisarjasta. Lähes kaikki muu on astetta nykyaikaisempaa ja haluttavampaa. Uuden 6R-malliston ominaisuuksia Tyylikäs, täysin uusi muotoilu Täysin uusi ohjaamo Entistä tehokkaammat valot Uudet PowerTech PVX -moottorit 170 hv 210 hv (125 kw 154 kw), älyteho mukaan lukien jopa 240 hv moottorin nimelliskierrosluvulla Elektroninen moottorinhallintajärjestelmä Moottorin päästöt alittavat uuden entistä tiukemman Stage III B -päästörajan ilman urea-lisäaineistusta TrippleLink-etujousitus ja HCS Plus -ohjaamojousitus Työkoneen traktoria ohjaava TIA2.0 -automatiikka 6R-mallisto, suurimmat 3 mallia 6170R 170 hv (älyteho mukaan lukien 200 hv / 125 kw) 6190R 190 hv (älyteho mukaan lukien 222 hv / 140 kw) 6210R 210 hv (älyteho mukaan lukien 240 hv / 154 kw)

6 6 6R-sarjan traktorit John Deeren laatu ja luotettavuus Tarjoamme parasta laatua John Deere -nimi yhdistetään kaikkialla maailmassa korkeaan laatuun. Tavoitteenamme on vastata asiakkaittemme toiveisiin ja valmistaa sellaisia tuotteita, joita käytettäessä omistaja ei joudu pettymään. Tuotesuunnittelijamme ja markkinointi-ihmisemme ovat läheisessä kanssakäymisessä asiakkaiden kanssa. Juuri sen vuoksi John Deeren väki on tietoinen, mitä asiakkaat odottavat ja mihin suuntaan he toivovat koneita kehitettävän. Asiakastyytyväisyys Monilla markkina-alueilla testaamme asiakastyytyväisyyttä. Annamme asiakkaan kertoa kokemuksistaan. Kuuden kuukauden kuluttua traktorin luovutuksesta asiakkaille lähetetään kyselylomake, jonka hän palauttaa täytettynä. Vuosien varrella John Deere on saanut valtavan määrän tietoa oman työnsä ohjenuoraksi. Olemme pystyneet kehittämään tuotteitamme ja parantamaan markkinaosuuksiamme. Asiakkaan tarpeita kuunnellen John Deere ottaa asiakkaat mukaan traktorin suunnittelutiimiin. Uutta mallia kehitettäessä kokeneet traktorin käyttäjät pääsevät näkemään prototyyppien testausta ja koeajoja. Saamaamme palautetta kunnioittaen osaamme keskittyä oikeisiin asioihin. John Deere -laatua Määrätietoinen kehitystyö on avain, jonka avulla John Deere on kasvanut ja tullut markkinajohtajaksi monilla alueilla. Yhtiössä on sisäinen järjestelmä, joka karsii päällekkäisyyksiä ja parantaa tehokkuutta. Kaikilla toimialoillaan, suunnittelussa, valmistuksessa ja markkinoinnissa John Deere pyrkii aikaansaavaan ja kustannustehokkaaseen toimintaan. Asiakkaiden testaama ja hyväksymä Traktorinsuunnittelun ensi metreiltä alkaen kutsumme kokeneita asiakkaita seuraamaan työtämme ja kommentoimaan aikaansaannoksiamme. Vanhan sanonnan mukaan kylmä kangistaa. Testaamme sitäkin, jotta niin ei pääsisi käymään.

7 6R-sarjan traktorit 7 Luotettavasti kaikissa olosuhteissa Maatalouskonemerkeistä John Deere mielletään erittäin luotettavaksi ja kestäväksi, monien mielestä parhaaksi. Mielikuva perustuu John Deerellä ajavien viljelijöiden ja urakoitsijoiden kokemukseen. Uusi 6R-mallisarja tulee kunniakkaasti jatkamaan tuota perinnettä. Testitraktorimme joutuvat armottomaan rääkkiin sekä tehtaan tuotekehityslaboratoriossa että pelloilla ja työmailla eri puolilla maailmaa. Työtä tehdään useita vuosia ennen kuin uusi traktori päästetään markkinoille. Tuulitunnelit, kylmähuoneet, pomppuradat, muta-altaat ja sähkömagneettiset häirintäkentät kuluvat John Deeren koeajoryhmän työvälineisiin. Testaamalla ja asiakkaitamme kuunnellen on syntynyt tämäkin uusi 6R-sarjan mallisto. Voit olla vakuuttunut, että uusi John Deere 6R on tehty kestämään. Tuotekehitysosastollla tuotteita testataan hyvin vaativissa olosuhteissa. Sillä tavoin varmistamme koneen kaikkien osien toimivuuden, tulipa eteen mitä tahansa. Nämä traktorit eivät saa pettää tiukankaan paikan tullen. Tavallinen asiakas tuskin voi kuvitella, mitä kaikkea teemme, jotta hänen ei tarvitse pettyä uuden John Deeren hankittuaan. Kylmä ilmavirtaus saattaa vaikuttaa moottorin toimintaan. Testeissä varmistamme, että traktori toimii myös poikkeuksellisissa vaativissa olosuhteissa. Testikuljettajamme tekevät traktorilla senkin, mitä tavallinen asiakas ei tekisi. Mutatestistä selvittiin puhtain paperein, joskin kyljet likaantuen.

8 8 6R-sarjan traktorit ComfortView-ohjaamo Tyylikkäin, tilavin ja paras Ergonomian edelläkävijänä John Deerellä on pitkät perinteet. Uusi 6R-mallisto ei tuota pettymystä, pikemminkin päinvastoin. Uuden traktorin ohjaamoon noustuasi tulet hämmästymään, että hyvääkin on voitu parantaa. Tunnelma ohjaamossa on kuin Premium-luokan autossa. Materiaalit ovat korkealuokkaiset, osien paikalleen sovitus on tarkka ja täsmällinen. Mittaristo on tyylikäs selkeälukuinen. Säilytystilaa on runsaasti. Moottori- ja ajoäänet on vaimennettu niin hyvin, että kuljettaja voi nauttia korkealaatuisen audiolaitteiston tarjoamasta äänestä. Ohjaamo on tilavampi kuin ennen ja apumiehen istuin on ehkä paras, mitä traktorimaailma tässä kokoluokassa pystyy tarjoamaan. Ilmastoinnin ja radion hallintakonsoli on tyylikkäästi integroitu yläkonsoliin Bluetooth-kytkettävyys GreenStar 3 -kosketusnäyttö (lisävaruste) video-signaalin sisääntulolla Matkapuhelimen Bluetooth-liitäntämahdollisuus yksinkertaistaa yhteydenpitoa ja puhelinasiointia ajoturvallisuutta häiritsemättä. Runsaasti säilytystilaa ohjaamon eri puolilla puolen pikkutavaroille ja työssä tarvittaville dokumenteille. Saatavana on myös jäähdytetty säilytyslokero eväitä ja juomia varten. Mittaristo on selkeälukuinen. Yhdellä silmäyksellä runsaasti tietoa perustoiminnoista.

9 6R-sarjan traktorit 9 Tilava ohjaamo on valoisa ja hiljainen. Se tarjoaa ruhtinaalliset tilat ja miellyttävän ajoympäristön. Pitkäkään työpäivä ei rasita kuljettajaa. Sivukonsolin vieressä oleva näyttö on vakiovaruste, Isompi GreenStar näyttö on lisävaruste, kts. sivu 11. Laajenna horisonttiasi Näkyvyys on esteetön. Lasiovet ovat koko seinän levyiset. Työkoneen toiminnan valvominen on ongelmatonta olipa se takana tai takaviistossa traktorin sivulla. Tehokas lämmitys-/ilmastointilaite koneistoineen on sijoitettu ohjaamon alle, joten katon rakenteet ovat ohuet. Osa ilmanohjaimista on suunnattavissa jalkatilaan, mikä parantaa ilmanvaihdon ja lämmityksen tasaisuutta. Teleskooppiset, sähkösäätöiset (lisävaruste) peilit parantavat ajoturvallisuutta ja helpottavat peruutusta isoja perävaunuja vedettäessä.

10 10 6R-sarjan traktorit Hallintalaitteet Koe ajamisen mukavuus ja hallinnan helppous Uuden John Deeren ohjaamo on näyttävän käytännöllinen. Sisään noustuasi huomaat, että kyse ei ole mistään tavanomaisesta. Suuri näyttöruutu pitää kuljettajan ajan tasalla. Sivukonsoliin sijoitettuna hallintapainikkeet ovat juuri niin ergonomiset kuin ne voivat olla. Näyttöruutu toimii myös ajotietokoneena. Mustaa valintapyörää ja vihreitä painikkeita käyttäen siirrytään valikosta toiseen. Sivukonsolissa on sekä normaalit hallintapainikkeet että pikavalintapainikkeet automatisoiduille toiminnoille. Kuljettaja voi ohjelmoida esimerkiksi hydrauliikan toiminnot venttiilikohtaisesti. Pikavalinnat mm. vakionopeussäätimelle, vaihteistolle ja voimanotolle Pikavalinnat kaikille nostolaitteen toiminnoille Lämmityksen ja ilmastoinnin hallinta Audiolaitteen hallinta 4-vedon hallinta Ajo- ja työvalojen hallinta Sekä traktorin perusvarustukseen kuuluva 7 tuuman CommandCenter GreenStar 3 -näyttö (iso kuva), että lisävarusteinen, saman kokoinen kosketusnäyttö (kts. sivu 11) ovat ISOBUS-yhteensopivat, mikä mahdollistaa työkoneen hallinnan ilman erillistä hallintalaitetta. Vaivatonta hallittavuutta parhaimmillaan Painonappien viereen sijoitettu CommandCenter-näyttö kuuluu John Deere 6R -traktorin perusvarustukseen.

11 6R-sarjan traktorit 11 Suunnittelimme tämän kuljettajan ehdoilla GreenStar 3 -näyttö on selkeä ja se toimii loogisesti. Sen avulla on helppo ohjelmoida, säätää ja seurata traktorin sekä työkoneen toimintoja. Havainnolliset kuvasymbolit ja suurikokoiset numerot on helppo hahmottaa nopeallakin silmäyksellä. Ohjaamovarustusta voidaan täydentää suurella kosketusnäytöllä (GreenStar 2630, kuva oikealla), jonka koteloon on integroitu tietokone. Tällöin käyttömahdollisuudet laajenevat merkittävästi, sillä kosketusnäyttö mahdollistaa satelliittiperustaisen paikkatiedon käyttöönoton sekä traktorin ja työkoneen välisen automaation. GreenStar 3 CommandCenter -näytön ominaisuuksia ISOBUS-yhteensopiva 7" värinäyttö Traktorin toimintojen diagnosointi Toimii ajotietokoneena Soveltuu paikkatietoon perustuvien toimintojen näytöksi (AutoTrac-automaattiohjaus, SprayerPro-ruiskutusohjelma) Uusi GreenStar 3 CommandCenter Touch -kosketusnäyttö Lisävaruste. Kosketusnäytön toiminnot ovat samat kuin perusnäytössäkin, mutta lisäksi siinä on videosignaalin sisääntulo. Perävaunun taakse tai työkoneen toimintaa seuraamaan voidaan asentaa kamera, ja kuljettaja näkee reaaliaikaista, elävää kuvaa John Deeren monitorista. GreenStar näyttö ja tietokone Lisävaruste. Tämä laite on tietokone ja kirkas, nelivärinen 10 tuuman kosketusnäyttö samoissa kuorissa. Samalla se on peruslaite GPS-satelliitteihin perustuvan paikkatiedon käyttöönottoon. Tämän laitteen ominaisuuksia Mahdollistaa paikkatietoon perustuvien sovellusten laajamittaisen käytön viljelykarttoineen Mahdollistaa koneasetusten lukitsemisen Sisääntulo videosignaalille Standby-tila pimeäkäyttöön ISOBUS-yhteensopiva Voidaan käyttää peruutus-/työkonekameran näyttönä Säätimet, painikkeet ja katkaisimet sijaitsevat sivukonsoliin sijoitetussa konsolissa selkeisiin toiminnallisiin ryhmiin koottuna. Mustalla säätöpyörällä ja kirjain-painikkeilla siirrytään näyttöruudussa valikosta toiseen samaan tapaan kuin kännykässä. Vihreillä painikkeilla vahvistetaan tai perutaan tehty valinta. Kosketusnäyttö yksinkertaistaa hallinnan Kosketusnäytössä on sisääntulo videosignaalille peruutus- tai työkonekameraa varten. Hallittavuus ja seuranta huipussaan GreenStar 2630 on paikkatietoa hyödyntävien maataloudessa käytettyjen ohjelmistosovellusten aivo. Kosketusnäyttöä käyttäen muistiin voidaan tallentaa viljelytietoa, ja se voidaan jopa ohjelmoida hallitsemaan työkoneen toimintoja paikkatietoon perustuen, esim. kasvinsuojeluruiskun pää- ja lohkoventtiileiden avautumista ja sulkeutumista.

12 12 6R-sarjan traktorit Ajomukavuus Etujousitus parantaa ajomukavuutta ja lisää pitoa Uusi John Deere 6R voidaan tilata jousitetulla TLS-etuakselistolla varustettuna. Nopeassa tieajossa kulku on vakaata ja turvallista. Puolueettoman tutkimuksen (Unkarin maataloustekninen korkeakoulu) mukaan peltotöissä etupyörien pito paranee. Jousitetulla akselistolla varustetun traktorin vetokyky on 7% parempi jousittamattomaan verrattuna edellyttäen, että traktori on lisäpainotettu oikein. Jousituksen toiminta perustuu hydraulisylintereiden ja hydropneumaattisten paineakkujen toimintaan. Akselisto sopeutuu kuormaan, joten joustovara ei muutu vaikka traktori varustettaisiin etukuormaimella tai etupainoin. Haluttaessa jousto voidaan kytkeä pois päältä ja siinä on myös käsisäätömahdollisuus. Joustovara 100 mm Etujousituksen toiminta on synkronoitu painonsiirron toimintaan heijaamisen eliminoimiseksi Traktorin rungon suuntainen Panhard-tanko ottaa vastaan ajon suuntaiset kuormitukset ja tekee rakenteen vakaammaksi. Tehokkaat jarrut Etujousituksella (lisävaruste)- varustetussa akselistossa on ajoturvallisuutta parantavat levyjarrut etupyörien navoissa. Säätyy automaattisesti Jousitus mukautuu automaattisesti pyörien vedosta aiheutuvaan kuormitukseen sekä etupainoista tai kuormaimesta aiheutuvaan painon lisäykseen.

13 6R-sarjan traktorit 13 Aamusta iltaan rentoutuneesti Kaikki tiedämme, että ajomukavuus parantaa työn tuottavuutta. Niinpä uuden John Deeren ohjaamo onkin varusteltu varsin korkeatasoisesti. Monisäätöinen, ilmajousitettu istuin on vakiona. Se säätyy automaattisesti kuljettajan painon mukaan ja siinä on myös vaakajousto ja kääntölaite. Hallintalaitteet on koottu käsinojan viereiseen konsoliin. Ilmastointikin on vakiona. Ohjaamojousitus (lisävaruste) tuo ajamiseen ripauksen luksusta. Asentoanturi pitää ohjaamon koko ajan joustoalueen keskialueella, jolloin joustosta vastaavat hydraulisylinterit pääsevät myötäämään molempiin suuntiin. Joustovara on 100 mm. Etuosastaan ohjaamo on erikoisrakenteisten, kaikkiin suuntiin joustavien vaimentimien varassa, ja takaa se on kiinnitetty paineakuin varustettujen hydraulisylintereiden varsiin. Jouston aikana ohjaamo ei pääse törmäämään mekaaniseen esteeseen. Ohjaamojousitus Uudessa lisävarusteisessa puoliaktiivisessa ohjaamojousituksessa on liiiketunnistimet, jotka ohjaavat vaimentimien öljynvirtausta. Ohjaamo kokonaisuudessaan lepää joustavien elementtien päällä eikä ole kosketuksissa traktorin runkoon. Vakaan tasaista matkantekoa Istuinmukavuus vähentää työuupumusta. Ajaminen ei rasita John Deere -kuljettajaa, ja hän pysyy valppaana aamusta iltaan.

14 14 6R-sarjan traktorit Valaistu alue 360 Valoa yön pimeyteen John Deeren valopatteristo luo hyvät edellytykset huolelliselle ja turvalliselle työnteolle myös syksyn pimeinä iltoina. Työvalot on integroitu ohjaamon yläreunaan, missä ne ovat suojassa ja riittävän korkealla valaistakseen laajan alueen. Valojen käyttöä hallitaan havainnollisesti CommandCenternäyttöruudun välityksellä. Näe asiat paremmassa valossa* Enimmillään 10 työvaloa ohjaamon yläreunassa eteen ja taakse sekä molemmille sivuille. Kuusi säädettävää työvaloa lokasuojissa ja ohjaamon käsikaiteissa Kuusi kiinteää ajo-, työ- ja pistevaloa jäähdyttimen säleikössä Kahdeksan Xenon-valoa ohjaamon yläkulmissa, takalokasuojien päissä ja ohjaamon käsikaiteissa * Lamppujen lukumäärä, tyyppi ja sijainti määräytyy traktorin varustustason mukaan. Kuljettaja voi ohjelmoida CommandCenterin näyttöruutua apunaan käyttäen, mitkä valot syttyvät palamaan yhdellä napin painalluksella, ja kyseinen komento voidaan tallentaa pikavalintanäppäimellä hallittavaksi.

15 6R-sarjan traktorit 15 Xenon-valopatteristo on kirkkaasti paras Täydellisimmässä varusteluvaihtoehdossa on kahdeksan xenon-kaasupurkausvaloa, jotka muuttavat yön päiväksi. Xenon-polttimon käyttöikä on tavallista polttimoa pidempi. Valojen kirkkaus ja valaistun alueen laajuus on jopa kolminkertainen. Tavallisten valojen valaisema alue. Vakiovarusteisten valojen lisäksi asiakas voi omatoimisesti lisätä John Deeren valopatteristoa. Sitä varten olemme koonneet valmiita asennussarjoja. Tar-kemmat tiedot Agrimarketin vara-osamyymälästä. alla esimerkkejä: 1 Ohjaamon käsikaiteisiin 2 Takalokasuojiin 3 Ohjaamon yläkulmiin taakse 4 Ohjaamon yläkulmiin eteen 5 vilkut ja äärivalot 2 työvaloa HB3 2 työvaloa HB3 tai Xenon tai 2 työvaloa, Xenon säädettävät H4-valot sisemmät: kaksi työvaloa HB3; keskelle 2 työvaloa HB3 tai Xenon uloimmaksi 2 kiinteää työvaloa HB3 sivuille 2 kiinteää työvaloa HB3 sisemmät: 2 työvaloa HD3 tai Xenon ulommat: 2 säädettävää työvaloa, HB3 Etuvalot 2 kpl HB3 lähivaloja 2 kpl HB3 kaukovaloja 2 kpl HB3 työvaloja lähialueelle Xenon-valopatteriston valaisema alue. Xenon-valojen värisävy on lähellä päivänvaloa, rasitus silmille on pienempi.

16 16 6R-sarjan traktorit Paikkatiedon sovellukset Täsmäviljely on tätä päivää Ajo-opastin ja automaattiohjaus tarkentavat ajolinjat. Ei työstämättömiä raitoja eikä tarpeetonta päällekkäin ajoa. GPS-paikkatietoon perustuvat viljelysovellukset ovat tulleet jäädäkseen. John Deeren AMS-järjestelmästä löydät perusvarustuksen, ja voit täydentää sitä tarpeittesi mukaan myöhemmin. Yksinkertaisin varustustaso on valodiodeihin perustuva ajo-opastin. Seuraava vaihtoehto on AutoTrac-automaattiohjaus. Se pitää traktorin automaattisesti oikealla ajouralla valinnan mukaan ± 30 cm tai ± 10 cm tarkkuudella suoraan ajettaessa ja kaarteessa. John Deeren GPS-laitteet voidaan siirtää traktorista toiseen tai vaikka puimuriin, mikä tekee hankinnan perustelluksi. Monipuolisimmassa versiossa viljelytiedot voidaan tallentaa satokartaksi ja laitteistoa voidaan myöhemmin täydentää ohjelmistopäivityksillä ja laajentaa tarpeen mukaan. John Deere 6R -traktorin vakiovarustukseen kuuluu ISOBUS-yhteensopivuus ja satelliittipaikannusjärjestelmän asennusvalmius. Asiakkaan tarvitsee vain hankkia StarFire vastaanotin ja GreenStar -näyttö. Asennus on varsin yksinkertainen toimenpide, jonka jälkeen päästään nauttimaan tarkentuneiden ajolinjojen tuomasta hyödystä. GPS-signaalin vastaanotin StarFire vastaanotin tarvitaan satelliiteista saatavan paikkasignaalin ja John Deeren omasta järjestelmästä lähetetyn korjaussignaalin vastaanottoon. Vastaanotin on pikakiinnitteinen ja voidaan siirtää toiseen traktoriin tai vaikka puimuriin. Tarkkuus lisää tehokkuutta Automaattiohjaus mahdollistaa työkoneen koko leveyden hyötykäytön. Ei turhaa päällekkäin ajoa eikä aukkopaikkoja. Minkä version valitset? Ajouralla pysymistä helpottavia laihtoehtoja on monia. Led-valoihin perustuva ajo-opastin on edullisin. Tarvitaan vain GreenStar vastaanotin ja imukupeilla tuulilasiin kiinnitettävä opastin. Merkkivalot ilmaisevat poikkeaman ajolinjasta 10 cm:n jaotuksella. Laitteisto toimii tarkasti myös pimeällä ja pölyssä.

17 6R-sarjan traktorit 17 Tulevaisuus on jo täällä Satelliittien tarjoamaa paikkatietoa voidaan hyödyntää maataloudessa hyvin monella tapaa. Automaattiohjaus on vain yksi monista. Tuotantopanosten annostelu voidaan tehdä paikkatietoon perustuen. Kasvinsuojeluruiskun pää- ja lohkoventtiilit sekä lannoitteenlevittimen syöttöluukut ja levityslautaset voidaan ohjelmoida toimimaan paikkatiedon mukaan. FieldDoc-ominaisuudella varustetun GreenStar tietokoneen muistiin voidaan tallentaa viljelyn kannalta tarpeellisia tietoja. Kartta-osiossa näkyy pellon rajat, jolloin satotiedot, lannoitus- ja ruiskutusmäärät jne. voidaan tallentaa peltolohkokartalle myöhempää käyttöä varten. Muistikortilla tiedot voidaan siirtää tilan toimiston tietokoneelle esim. viljelysuunnitelman pohjaksi. John Deeren GreenStar-järjestelmä auttaa viljelijää tekemään päätöksensä tietoon perustuen. Työtä ei tarvitse tehdä näppituntumalla. Saatu informaatio lisää viljelijän tietomäärää. Dokumenteista nähdään mitä pelloilla on tapahtunut ja mihin asioihin on on kiinnitettäsä huomiota tulevaisuudessa. Työkoneeseen asennettu tunnistin (TIA 2.0 -työkoneautomatiikka) voidaan ohjelmoida säätelemään traktorin toimintoja. Työkone-automatiikka John Deere on kehittänyt automatiikan, joka tuo ISOBUS-tekniikan mahdollistamana uuden sovelluksen traktorityöhön: työkone säätelee traktorin toimintoja. Paalaimessa oleva tunnistin lähettää paalin valmistuttua signaalin traktoriin. Tällöin traktorin ajovoimansiirto kytkeytyy vapaalle ja paalin käärintä käynnistyy. Vastaavasti noukinvaunun sullojaan kytketty ultraääni-skanneri voidaan ohjelmoida säätämään traktorin voimansiirtoa. JDLink-sovellus John Deeren kehihttyneimpiin paikannussovelluksiin kuuluu JDLink*. Se on tarkoitettu useammilla koneilla operoiville tiloille ja urakoitsijoille. Yksittäisten koneiden sijaintia ja koneiden suoritusarvoja voidaan etäseurata vaikka kilometrien päästä. *Vain tietyillä markkina-alueilla.

18 18 6R-sarjan traktorit Uudistuneet moottorit Suorituskyky vailla vertaa Vertaansa vailla oleva suorituskyky, nopea reagointiherkkyys ja ainutlaatuinen vetositkeys erottavat John Deere PowerTech PVX -moottorit massasta. 6210R-sarjan traktoreiden moottorien tehohaarukka on hv, älyteho mukaanlukien aina 249 hv:aan saakka. Traktorimalleja on yhteensä kolme. Elektroninen moottorinhallinta säätelee polttoaineen syöttöä voimansiirron kuormittumisen mukaan. Nimellistehon päälle moottori kehittää ns. älytehon, joka tulee automaattisesti mukaan, antaen jopa 39 hv lisäpotkun, kun voimansiirto kuormittuu esim. raskaassa kuljetusajossa tai voimanottokäyttöisen työkoneen vedossa. Tehonlisäys parantaa suorituskykyä ja työsaavutusta. Ja mikä parasta: se toimii automaattisesti ilman kuljettajan valvontaa. John Deere PowerTech PVX -moottorissa on 4-venttiilikansi ja korkeapaineinen, jopa yli barin CommonRail-yhteispaineruiskutus. Ahtoilman jäähdytyksellä varustettu turbo on varustettu muuntuvin johdesiivin, mikä tekee moottorin reagointiherkemmäksi ja parantaa vääntöä alakierroksilla. Tämä kuorma-automaailmasta tuttu ahtimen rakenne on ollut John Deeressä käytössä jo usean vuoden ajan, samoin pakokaasujen jäähdytetty takaisinkierrätys. Pakokaasujen takaisinkierrätyksessä osa pakokaasuista jäähdytetään, sekoitetaan imuilmaan ja ohjataan takaisin palotilaan. Palamislämpötila alenee, mikä pienentää typen oksidipäästöjä Hapetuskatalysaattori poistaa pakokaasuista hiilimonoksidin, hiilivedyt ja pienentää hiukkaspäästöjä. 2 Hiukkassuodattimessa pakokaasut virtaavat huokoisen kanaviston läpi, joka pyydystää pienimmätkin hiukkaset. Aika ajoin moottori käynnistää automaattisen polttotapahtuman, jolloin epäpuhtaudet palavat ja poistuvat puhtaana pakokaasuna.

19 6R-sarjan traktorit 19 Me ratkaisimme sen. Ei lisäaineistusta. Automaailmasta tuttua, John Deeren edelleen kehittämää moottoriteknologiaa. Säätyvin johdesiivin varustettu turboahdin Takaisinkierrätykseen ohjattu pakokaasu jäähdytetään ja sekoitetaan turbon syöttämään puhtaaseen ilmaan. Tämä tekniikka ja polttoaineen yhteispaineruiskutus aikaansaavat täydellisen palotapahtuman. Moottori reagoi herkemmin, vetää sitkeästi myös alakierroksilla ja käy taloudellisesti. John Deere on tehnyt mittavasti tutkimustyötä ja tuotekehitystä aiempaa taloudellisempien ja ympäristöystävällisempien moottoreiden kehittämiseksi. Olemme edelleen kehittäneet luotettavaa, varmatoimista ja kestävää PowerTech Plus -moottoriamme. Monet kilpailijamme ovat päästöjen vähentämiseksi valinneet monimutkaisen polttoaineen lisäaineistustekniikan. John Deere luottaa yksinkertaiseen, hyväksi koettuun tekniikkaan, joka ei edellytä urealisäaineistusta, vaan perustuu hiukkassuodatukseen. Kaikessa yksinkertaisuudessaan John Deere on päivittänyt olemassa olevan, tehokkaan, mutta taloudellisen PowerTech Plus -moottorinsa vastaamaan kiristynyttä Stage III B päästöluokitusta. Tuotekehitystyön tuloksena on syntynyt uusi Power- Tech PVX -moottori, joka ei pelkästään alita uusia päästömääräyksiä, vaan se myös on taloudellinen ja tehokas. John Deeressä ei käytetä urea-lisäaineistusta (Adblue). Polttoainejärjestelmä on yksinkertainen. Ei tarvita lisäainesäiliötä, ei urean syöttöputkistoa eikä lisäaineen lämmitysjärjestelmää. Ahtoilman jäähdytys Jäähdytysjärjestelmässä ahtoilman jäähdytyksen puhallin toimii itsenäisesti, muusta jäähdytysjärjestelmästä riippumatta. Tuloksena parempi polttoainetalous. 1 Pakokaasujen takaisinkierrätys vähentää typen oksideja ja hiukkasäästöjä. Vain dieseliä 2 Säätyvin johdesiivin varustettu turbo. Puhtaampi palaminen, alhaisempi polttoaineenkulutus. 3 4-venttiilikansi, enemmän tehoa ja parempi vääntö. 4 Yhteispaineruiskutus, täydellisempi palotapahtuma, pienemmät päästöt. Itsepuhdistuvan hiukkassuodattimen merkkivalo Aika ajoin katalysaattoriin syötetään pieni määrä polttoainetta, joka katalysaattorissa palaessaan puhdistaa hiukkassuodattimen automaattisesti. Kojetaulun merkkivalo syttyy puhdistuksen toiminnan ajaksi.

20 20 6R-sarjan traktorit Vaihteistojen vallankumous PowrQuad Plus-, AutoQuad Plus- ja AutoPowr-vaihteistot John Deere 6210R -traktoriin on saatavana eri vaihteistovaihtoehtoja, joista tällä aukeamalla esittelemme kaikki kolme: PowrQuad Plus- ja AutoQuad Plus sekä AutoPowr -vaihteistot. PowrQuad Plus- ja AutoQuad Plus Molemmissa vaihteistoissa on traktorimallista riippuen viisi synkronoitua aluevaihdetta, neljä pikavaihdetta, vakionopeussäädin ja alennusvaihteisto ulottuen 250 m/h nopeuteen saakka. Pysäköintilukko on vakiona, samoin nappikytkin vaihdevivun päässä. Muita ominaisuuksia Pehmennetty pikavaihteen vaihto (SoftShift) Nopeusautomatiikka aluevaihetta vaihdettaessa PermaClutch-kestokytkin Miten AutoQuad Plus eroaa PowrQuad Plus:sta? AutoQuad Plus -vaihteistossa on pikavaihdeautomatiikka ja vetositkeyden säädin, joita PowrQuad Plussassa ei ole. Kuljettaja voi säätönuppia kiertäen valita millä kierrosluvulla vaihteisto muuttaa välitystä alueella r/min. Se on erityisen hyödyllinen ominaisuus raskaassa muokkaustyössä ja kuljetusajossa mäkisillä teillä. EcoShift on AutoQuad Plus -vaihteistossa oleva lisäominaisuus, ECO-asetus, mahdollistaa täyden maantienopeuden alhaisemmalla moottorin kierrosluvulla. Polttoainetta säästyy ja käyntiääni vaimenee merkittävästi. Saatavana vain 40 km/h AutoQuad Plus vaihteistoon. Nappikytkin on vakiona PowrQuad Plus- ja AutoQuad Plus -vaihteistoilla varustetuissa malleissa. Vaihdevipua siirrettäessä veto voidaan vapauttaa peukalolla nappia painaen kytkinpolkimen sijasta. D1 D2 D3 D4 SOFTSHIFT SoftShift, pehmennetty pikavaihteen vaihtaminen, on ajomukavuutta ja suorituskykyä lisäävä ominaisuus. Vaihtohetkellä kierrosluku laskee jolloin vältytään nykäykseltä.

21 6R-sarjan traktorit 21 Portaaton AutoPowr-vaihteisto Portaattoman AutoPowr-vaihteiston toiminta ja ominaisuudet ovat hämmästyttävät. Tämän helpommaksi vaihteiston käsittely ei voi tulla. Siirrä ajosauva pelto- tai maantienopeusalueelle. Tallenna muistiin haluamasi huippunopeus vivun päässä olevalla säätöpyörällä. Siirrä suunnanvaihdinta kytkinpolkimeen koskematta. Traktori lähtee liikkeelle ja vauhdin kiihtyessä välitys muuttuu automaattisesti. Vastuksen kasvaessa ja voimansiirron kuormittuessa automatiikka muuttaa välitystä kuljettajan valitseman kierroslukualueen puitteissa. Voimansiirto pyrkii säilyttämään säätöpyörällä valitun ajonopeuden. Luonnollisesti AutoPowr-vaihteistoa voidaan käyttää myös manuaalisesti ajonhallintasauvaa siirtäen. Kytkinpoljinta ei tarvita edes pysähtymiseen, sillä jarrupolkimen käyttö vapauttaa myös ajovoimansiirron kytkimen. Lisäksi järjestelmään kuuluu ns. mäkipidätin, joka toimii kuin automaattinen käsijarru lukiten traktorin paikalleen. Tällöin kaasua voidaan lisätä työsuorituksen tehostamiseksi. Erinomainen ominaisuus etukuormainkäytössä. 100 % Mekaanisen voimanvälityksen osuus 0 % 0 km/h 40 km/h AutoPowr-vaihteisto mahdollistaa vaihteiston ja ajovoimansiirron keskinäisen hienosäädön polttoainetalouden ja työtehon maksimoimiseksi. AutoPowr-vaihteiston hallintavivun muotoilu on ergonominen. Säätöpyörällä voidaan tallentaa muistiin kaksi ajonopeutta, esim. työnopeus ja päisteajonopeus. Säätökaaren takaosassa on hidas työnopeusalue (kilpikonna) ja etäämmmälle työnnettynä on kuljetusajonopeuden alue (jänis). Värilliset painikkeet oikealla ovat ulkopuolisen hydrauliikan venttiileiden hallintaa varten.

22 22 6R-sarjan traktorit Hydrauliikka Tehokas, nopeasti reagoiva hydraulijärjestelmä 6210R-sarjan traktoreissa on suljettu, paineen ja virtaaman tunnistava hydrauliikkajärjestelmä ohjausta, nostolaitetta ja ulkopuolista hydrauliikkaa varten. Järjestelmä on normaalisti lepotilassa, mutta aktivoituu heti, kun jossakin kohteessa tarvitaan virtaamaa. Hydrauliikka reagoi erittäin nopeasti käyttövipujen ja -painikkeiden komentoihin, ja toimii nopeasti myös alhaisilla moottorikierroksilla. Hydrauliikan tuotto on 114 l/min / 200 bar. Lisävarusteena on saatavana 63 cm 3 pumppu, jonka tuotto on mittavat 155 l/min. Hydrauliikkajärjestelmää on päivitetty. Siinä on nyt kaksi suodatinta, joiden vaihtoväli on h. Vähemmän huoltoseisokkeja harvemmin öljy- ja suodatinhankintoja, mikä alentaa huoltokustannuksia. Putkisto on lyhyempi ja siinä on vähemmän liitoksia. Ulkopuolisen hydrauliikan lisäsäiliö on suuri, mikä mahdollistaa suuritilavuuksisten hydraulisylintereiden tehokkaan käytön.

Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000. John Deere Erinomainen leikkuujälki

Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000. John Deere Erinomainen leikkuujälki Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000 John Deere Erinomainen leikkuujälki Helppo suoraan ajettavuus on väyläleikkurin tärkeimpiä ominaisuuksia. Maailman suurimpana golfkenttien hoitokoneiden valmistajana

Lisätiedot

T RC/ PC - Tekniset tiedot

T RC/ PC - Tekniset tiedot T7.185-200 RC/ PC - Tekniset tiedot TRAKTORIMALLI T7.185 T7.200 T7.185 T7.200 RC RC PCE PCE Sylinteriluku/hengitys 6 T Interc 6 T Interc 6 T Interc 6 T Interc Iskutilavuus litraa 6,728 6,728 6,728 6,728

Lisätiedot

UUSIA MALLEJA N-SARJAAN!

UUSIA MALLEJA N-SARJAAN! Power Partner UUSIA MALLEJA N-SARJAAN! nn82 88 hv N92 101hv nu U S I K E T T E R Ä K A K S I K K O N82 N92 Valtra N-sarja täydentyy kahdella uudella traktorimallilla N82 ja N92, joihin on lisätty ketteryyttä

Lisätiedot

METSÄKONEET 770D HARVESTERIT 770D

METSÄKONEET 770D HARVESTERIT 770D METSÄKONEET 770D HARVESTERIT 770D Tehokkuutta harvennuksille - John Deere 770D John Deere 770D -harvesteri on oikea valinta harvennuksille ja pienten puiden käsittelyyn. Nelipyöräinen ja pienikokoinen

Lisätiedot

LHLink - Kääntyvä etunostolaite Manuaaliohjaus

LHLink - Kääntyvä etunostolaite Manuaaliohjaus LHLink - Kääntyvä etunostolaite Manuaaliohjaus - Helppokäyttöinen kääntyvä etunostolaite, joka parantaa koneen työtehoa ja vapauttaa kuljettajan keskittymään työkoneeseen. - Sekä laitteen kääntö, että

Lisätiedot

5R-mallisto. Kolme Premium-sarjan mallia: 87 hv/64 kw 98 hv/72 kw 108 hv/79 kw

5R-mallisto. Kolme Premium-sarjan mallia: 87 hv/64 kw 98 hv/72 kw 108 hv/79 kw 5R-mallisto Kolme Premium-sarjan mallia: 87 hv/64 kw 98 hv/72 kw 108 hv/79 kw 2 5R-sarja. Uutuus-mallisto. 5R-sarja. Uutuus-mallisto. 3 Uutta puhtia keskikokoluokkaan. Teräsrungolla varustettu 5R Premium

Lisätiedot

JD 8030 -mallisto. 245 hv 360 hv

JD 8030 -mallisto. 245 hv 360 hv JD 8030 -mallisto. 245 hv 360 hv MENESTYSTARINA JATKUU Yli vuosikymmenen ajan JD 8000- sarjan traktorit ovat luoneet menestymisen edellytykset tuhansille maanviljelijöille. Tämä 8030-mallisto jatkaa edeltäjiensä

Lisätiedot

Uudet John Deere 7030 Premium -mallit 165 hv 180 hv (97/68 EC)*

Uudet John Deere 7030 Premium -mallit 165 hv 180 hv (97/68 EC)* Uudet John Deere 7030 Premium -mallit 165 hv 180 hv (97/68 EC)* Älyteho-ominaisuudella 190 hv 203 hv nimellisteho (97/68 EC)* *Nimellisteho Uudet JD 7430- ja 7530 Premium -mallit Aivan uusi kokoluokka

Lisätiedot

Tehokas ja ympäristöystävällinen Avant 760i 4 AVANT MAGAZINE

Tehokas ja ympäristöystävällinen Avant 760i 4 AVANT MAGAZINE Tehokas ja ympärist Av 4 AVANTMAGAZINE öystävällinen ant 760i Avant-kuormaajasarja kokee jälleen kerran suuren mullistuksen kun kuormaajavalikoimaan liittyy uusi Avant 760i. Avant 760i on uusi kuormaajamalli

Lisätiedot

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto Tekniset tiedot Malli Mechron 2210 Moottori malli tyyppi teho iskutilavuus kierrosluku polttoainetankki 3C100LWU 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) 1007 cm³ 2200 rpm 28 litraa Voimansiirto

Lisätiedot

TÄYSIMITTAISESTI UUDISTETTU VOIMANPESÄ PONSSE BEAR

TÄYSIMITTAISESTI UUDISTETTU VOIMANPESÄ PONSSE BEAR TÄYSIMITTAISESTI UUDISTETTU VOIMANPESÄ PONSSE BEAR UUSI PONSSE BEAR TEHO, TUOTTAVUUS JA TEK Täysin uusi PONSSE Bear on aito metsien kuningas. Tehtävänään ei vähempää kuin metsien paras käytettävyys, tuottavuus

Lisätiedot

AGRICULTURAL HANDLING solutions

AGRICULTURAL HANDLING solutions AGRICULTURAL HANDLING solutions www.manitou.com SUORITYSKYKYÄ SINUN TILALLESI 000 kg: MLT 0 ja 00 maksimi kantavuus sallii jopa tonnin kuorman kuljetuksen - ja vielä enemmän - jopa tonnin noston, m korkeaan

Lisätiedot

Mökin ja kodin tuhattaituri

Mökin ja kodin tuhattaituri Suomi Mökin ja kodin tuhattaituri Vahva 20 hv moottori Hämmästyttävän tehokas Turvavyö ja ROPS/FOPS turvakaari vakiona Kun haluat enemmän tehoa Väkivahva Kohler EFI-moottori Työlaitehydrauliikka 42 l/min

Lisätiedot

UUsi MAssEY FERGUsON -MAllistO kokoluokassa 82-102 hv

UUsi MAssEY FERGUsON -MAllistO kokoluokassa 82-102 hv TEHOKAS JA KETTERÄ Uusi MASSEY FERGUSON -mallisto kokoluokassa 82-102 hv Suunniteltu huipulle. Perimämme juontaa vuosikymmenien taakse. Kautta aikojen olemme valmistaneet laadukkaiksi ja kestäviksi tunnettuja

Lisätiedot

CS2610 KIOTI-PIENOISTRAKTORI

CS2610 KIOTI-PIENOISTRAKTORI CS2610 KIOTI-PIENOISTRAKTORI PIENOISTRAKTORI sc2610 Laadukas dieselmoottori Optimoitu 26 hevosvoiman dieselpolttomoottori on erittäin tehokas ja sen polttoaineenkulutus on pieni. Öljyn/nesteiden täyttö-

Lisätiedot

AGROPLUS 67 77 87 EVOLVING AGRICULTURE.

AGROPLUS 67 77 87 EVOLVING AGRICULTURE. AGROPLUS 67 77 87 EVOLVING AGRICULTURE. AGROPLUS: KOMPAKTI JA JÄRKEVÄ 2 OMINAISUUDET: Kompakti ja helposti hallittava yleistraktori kaikille tiloille. Optimaalinen painojakauma (45:55%), pieni omapaino,

Lisätiedot

301.4C. Minikaivukone

301.4C. Minikaivukone 301.4C Minikaivukone Moottori Nettoteho 13,2 kw 17,7 hp Paino Työpaino turvakaaren kanssa 1 380 kg 3 042 lb Työpaino ohjaamon kanssa 1 470 kg 3 241 lb Monipuolisuus Helppo kuljettaa ja käyttää erilaisilla

Lisätiedot

LUOTETTAVA, TEHOKAS, TALOUDELLINEN FORTERRA HSX 140 TÄSSÄ ON KONE JONKA TARVITSET! 4 vuoden tehdastakuu

LUOTETTAVA, TEHOKAS, TALOUDELLINEN FORTERRA HSX 140 TÄSSÄ ON KONE JONKA TARVITSET! 4 vuoden tehdastakuu LUOTETTAVA, TEHOKAS, TALOUDELLINEN TÄSSÄ ON KONE JONKA TARVITSET! FORTERRA HSX 140 4 vuoden tehdastakuu www.hcpetersen.fi FORTERRA HSX 140 LUOTETTAVA Zetor-traktoreiden yhteydessä haluae korostaa yksinkertaista,

Lisätiedot

JOHN DEERE R -SARJAN ETUKUORMAIMET. Suoraan etukuormainten piikkipaikalle

JOHN DEERE R -SARJAN ETUKUORMAIMET. Suoraan etukuormainten piikkipaikalle JOHN DEERE R -SARJAN ETUKUORMAIMET Suoraan etukuormainten piikkipaikalle 2 MITTATILAUSTYÖNÄ SUORAAN TEHTAAN VALMISTUSLINJALTA R-sarjan etukuormaimet on suunniteltu, testattu ja valmistettu samojen, tiukkojen

Lisätiedot

John Deere 77 hv 94 hv (57 kw 69 kw) TRAKTORI VAILLA KOMPROMISSEJA. 5020-mallit

John Deere 77 hv 94 hv (57 kw 69 kw) TRAKTORI VAILLA KOMPROMISSEJA. 5020-mallit John Deere 77 hv 94 hv (57 kw 69 kw) TRAKTORI VAILLA KOMPROMISSEJA 5020-mallit JD 5020 -MALLISTO Kompakti vaan ei kompromissi: John Deere aloitti uuden 5020-malliston suunnittelun asiakashaastatteluin.

Lisätiedot

120-160 HVMF MASSEY FERGUSON

120-160 HVMF MASSEY FERGUSON 6600 120-160 HVMF MASSEY FERGUSON 02 www.masseyferguson.com 03 MASSEY FERGUSON 04 www.masseyferguson.com TEHOA TYYLILLÄ substantiivi (monikko tours de force) suomeksi: vaikuttava suorituskyky tai vakuuttava

Lisätiedot

DFG/TFG 660/670/680/690/S80/S90

DFG/TFG 660/670/680/690/S80/S90 Mukava ja turvallinen ohjaamo, jonka ergonomia on esimerkillinen Vankka hydrodynaaminen vaihteisto tehokasta voimansiirtoa varten, huoltovapaat monilevyjarrut Erittäin hiljainen: ohjaamon äänitaso vain

Lisätiedot

TÄYSIMITTAISESTI UUDISTETTU VOIMANPESÄ PONSSE BEAR

TÄYSIMITTAISESTI UUDISTETTU VOIMANPESÄ PONSSE BEAR TÄYSIMITTAISESTI UUDISTETTU VOIMANPESÄ PONSSE BEAR UUSI PONSSE BEAR TEHO, TUOTTAVUUS JA TEKEMISEN ILO Täysin uusi PONSSE Bear on aito metsien kuningas. Tehtävänään ei vähempää kuin metsien paras käytettävyys,

Lisätiedot

6020SE -TRAKTORIT. Uudet 4- ja 6-sylinteriset 75 110 hv:n traktorit AGRITECHNICA 2001. Teknologiaa, joka tuottaa

6020SE -TRAKTORIT. Uudet 4- ja 6-sylinteriset 75 110 hv:n traktorit AGRITECHNICA 2001. Teknologiaa, joka tuottaa AGRITECHNICA 2001 Kulta- ja hopeamitaleita John Deeren kehitystyölle. 2 x Kultaa - Aktiivi-istuin - Quad Link erillisjousitus 5 x Hopeaa - Viljan rikkoontumisen mittausjärjestelmä - Epäkesko erottelulieriö

Lisätiedot

RCW. RCW 3000, 5500, 7500, 10 000, RCW 5500 plus, 7500 plus. RCW lannoitteen- ja kalkinlevittimet

RCW. RCW 3000, 5500, 7500, 10 000, RCW 5500 plus, 7500 plus. RCW lannoitteen- ja kalkinlevittimet RCW RCW 3000, 5500, 7500, 10 000, RCW 5500 plus, 7500 plus RCW lannoitteen- ja kalkinlevittimet RCW lannoitteen- ja kalkinlevittimet - helppokäyttöisyys, tarkkuus ja varmuus RCW-levittimet ovat tarkoitettu

Lisätiedot

Poikki, halki ja pinoon

Poikki, halki ja pinoon JAPA 315 FI Poikki, halki ja pinoon Polttopuiden tekeminen on helpompaa, nopeampaa ja turvallisempaa kunnon laitteella. Meille se tarkoittaa jatkuvaa tuotekehitystä, jossa koneen jokainen, pienikin yksityiskohta

Lisätiedot

Tehokas Sarja 460 T]470 T]6370 T 6390 T]9310 T]9330 T 9380 T. Kurottajien uusi teholuokka

Tehokas Sarja 460 T]470 T]6370 T 6390 T]9310 T]9330 T 9380 T. Kurottajien uusi teholuokka Tehokas Sarja 460 T]470 T]6370 T 6390 T]9310 T]9330 T 9380 T Kurottajien uusi teholuokka Pien-, pyörä- ja teleskooppikuormaajat... 14 kilowatista (20 hv) 130 kilowattiin (177 hv). Olemme suunnitelleet

Lisätiedot

ATV-sarja FOREST PRO. kuormainvaunut mönkijään MADE IN FINLAND

ATV-sarja FOREST PRO. kuormainvaunut mönkijään MADE IN FINLAND ATV-sarja kuormainvaunut mönkijään MADE IN FINLAND Forest Pro Forest Pro FL Forest Pro Plus 2016 MALLISTO ON SAAPUNUT! Tee mönkijästäsi metsäkone Mönkijä on mainio kulkupeli monenlaisissa maastoissa, mutta

Lisätiedot

John Deere Iso merkki pienten traktoreiden maailmassa

John Deere Iso merkki pienten traktoreiden maailmassa Kiinteistötraktorit 2 John Deere Iso merkki pienten traktoreiden maailmassa John Deere on valmistanut maatalouskoneita yli 175 vuoden ajan. Noina vuosina kertyneen kokemuksen käytämme uusien, entistä tehokkaampien

Lisätiedot

Vahvaa voimaa YUCHAI YC 18 SR ENTREPOT TRADE OY. Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! UUSI 8-sarja Suomessa Vähäpäästöinen Lyhytperäinen

Vahvaa voimaa YUCHAI YC 18 SR ENTREPOT TRADE OY. Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! UUSI 8-sarja Suomessa Vähäpäästöinen Lyhytperäinen ENTREPOT TRADE OY Vahvaa voimaa YUCHAI YC 18 SR UUSI 8-sarja Suomessa Vähäpäästöinen Lyhytperäinen Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! Hiljainen Taloudellinen Voimakas VAHVAA VOIMAA YC 18 SR Uusi sarja,

Lisätiedot

SPEED GRADER G2 Teknistä huippulaatua ja kestävyyttä

SPEED GRADER G2 Teknistä huippulaatua ja kestävyyttä & SPEED GRADER G2 Teknistä huippulaatua ja kestävyyttä www.pthproducts.com Tiehöylä omassa luokassaan Monikäyttöinen kiinnitysjärjestelmä Nopea asentaa Korkea laatu 2 Täydellisyyttä kahdessa eri kokoluokassa

Lisätiedot

ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox

ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox ponsse fox -harvesteri sujuvaa tuottavuutta PONSSE Fox -harvesteri on uusimman teknologian ja luotettavien perusratkaisujen tehokas kokonaisuus. Innovatiivinen

Lisätiedot

2. MAANRAKENNUS- KONEET

2. MAANRAKENNUS- KONEET 30 RAMIRENT TUOTELUETTELO 2017 2 2. MAANRAKENNUS- KONEET KAIVINKONEET KUORMAAJAT RAMIRENT TUOTELUETTELO 2017 31 KAIVINKONEET Monipuolinen kalusto varustettuna Suomen vaativiin olosuhteisiin. Saatavilla

Lisätiedot

LÄNNEN-MONITOIMIKONEEN TEKNOLOGISIA OMINAISUUKSIA

LÄNNEN-MONITOIMIKONEEN TEKNOLOGISIA OMINAISUUKSIA Vahvat ja taloudelliset moottorit Lännen-monitoimikoneet varustetaan taloudellisilla Agco Power 4-sylinterisellä dieselmoottorilla. Moottorit vääntävät vahvasti koko kierrosalueella. Kaikilla Lännen käyttämillä

Lisätiedot

TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE 97+023.FI.0915

TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE 97+023.FI.0915 TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE 97+023.FI.0915 TOP 1252 C Neliroottorinen keskelle karhottava karhotin Korjuuketjun pullonkaulojen poistaminen vaatii käytettäviltä koneilta suurta tehokkuutta. Panostamalla

Lisätiedot

Korkeatason keräilytrukki 1000 kg 20.5.1998

Korkeatason keräilytrukki 1000 kg 20.5.1998 ROCLA PICKUP PHL-10 TEKNISET TIEDOT Korkeatason keräilytrukki 1000 kg 20.5.1998 Yleistä Kaikki mallit CE-vaatimusten mukaisia. Materiaaleista on n. 95% kierrätettäviä. Kuljettajan tila Ergonomisesti haarukoiden

Lisätiedot

TEHOKKUUDESTA TÄYSI KYMPPI

TEHOKKUUDESTA TÄYSI KYMPPI TEHOKKUUDESTA TÄYSI KYMPPI PONSSE GAZELLE KETTERYYTTÄ JA VOIMAA KOMPAKTISSA PAKETISSA PONSSE Gazelle on kooltaan pieni, mutta voimiltaan suuri. Pieni omapaino ja tasainen painonjakauma yhdistettynä tehokkaaseen

Lisätiedot

NX Sarja KIOTI-TRAKTORIT

NX Sarja KIOTI-TRAKTORIT NX Sarja KIOTI-TRAKTORIT TRAKTORIT NX4510/NX5010/NX5510/NX6010 NX Uutta kehittynyttä TEKNIIKKAA Moderni ja tyylikäs Kioti-muotoilu Kiotin uuden, nykyaikaisen ja tyylikkäästi muotoillun konepeiton ansiosta

Lisätiedot

Yleistietoja polttoaineenkulutuksesta. Yhteenveto PGRT

Yleistietoja polttoaineenkulutuksesta. Yhteenveto PGRT Yhteenveto Yhteenveto Tässä asiakirjassa esitellään ja selitetään lyhyesti ajoneuvon polttoaineenkulutukseen vaikuttavat tekijät. Ajoneuvon polttoaineenkulutukseen vaikuttavat useat eri tekijät: Renkaat

Lisätiedot

Vahvaa voimaa YUCHAI YC 135-7 ENTREPOT TRADE OY. Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia!

Vahvaa voimaa YUCHAI YC 135-7 ENTREPOT TRADE OY. Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! ENTREPOT TRADE OY Vahvaa voimaa YUCHAI YC 135-7 Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! UUSI 7-sarja Suomessa Vähäpäästöinen Hiljainen Taloudellinen Voimakas VAHVAA VOIMAA YC 135-7 Sivu 2 E N T R E P O T

Lisätiedot

4 YLIVOIMAISTA OMINAISUUTTA KAIKKINA VUODENAIKOINA Liikkuvuus Monitoimisuus. www.lannencenter.com

4 YLIVOIMAISTA OMINAISUUTTA KAIKKINA VUODENAIKOINA Liikkuvuus Monitoimisuus. www.lannencenter.com 4 YLIVOIMAISTA OMINAISUUTTA KAIKKINA VUODENAIKOINA Liikkuvuus Monitoimisuus Tuottavuus Ympäristövastuu www.lannencenter.com FI SIIRTYY TYÖMAALTA TYÖMAALLE. OMINAISUUS 1 LIIKKUVUUS Markkinoiden nopein monitoimikone.

Lisätiedot

FR28 KUORMATRAKTORI. Ylivoimaa harvennukseen

FR28 KUORMATRAKTORI. Ylivoimaa harvennukseen FR28 KUORMATRAKTORI Ylivoimaa harvennukseen FR28 Kuormatraktori Sampo-Rosenlew Oy vastaa kysyntään esittelemällä FR28 kuormatraktorin, joka on harvennusten erikoiskone. 10 tonnin hyötykuormallaan se sopii

Lisätiedot

1270E- / 1470E-Harvesterit

1270E- / 1470E-Harvesterit 1270E- / 1470E-Harvesterit PRODUCTIVITY UPTIME LOW DAILY OPERATING COSTS REVOLUTION LOGGING WILL NEVER BE THE SAME REVOLUTIO VOLUTION ON John Deere E-sarjan harvesterien kehittyneet tekniset ominaisuudet

Lisätiedot

Vahva pieni kone YUCHAI YC 08-8 ENTREPOT TRADE OY. Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia!

Vahva pieni kone YUCHAI YC 08-8 ENTREPOT TRADE OY. Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! ENTREPOT TRADE OY Vahva pieni kone YUCHAI YC 08-8 Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! UUSI 8-sarja Suomessa Vähäpäästöinen Hiljainen Taloudellinen Voimakas VAHVAA VOIMAA YC 08-8 Uutuus, 1 ton sarjaan

Lisätiedot

y Polttonestetoiminen lämmitin 87

y Polttonestetoiminen lämmitin 87 Klimat 5 1 y Polttonestetoiminen lämmitin 87 912-B, 912-D Op. no. 87516 01- Bensiini 30618 095-1 Diesel 3730 340-1 20000 paitsi AT Bensiini 30618 095-1 912-B edustaa lämmittimien uuttaa sukupolvea. Tämä

Lisätiedot

MYYNTITIEDOTE PORTAATON PUMA CVX. Seuraavassa tiedotteessa keskitytään asiakkaan kannalta PUMA CVX:n viiteen tärkeimpään ominaisuuteen.

MYYNTITIEDOTE PORTAATON PUMA CVX. Seuraavassa tiedotteessa keskitytään asiakkaan kannalta PUMA CVX:n viiteen tärkeimpään ominaisuuteen. PORTAATON PUMA CVX Seuraavassa tiedotteessa keskitytään asiakkaan kannalta PUMA CVX:n viiteen tärkeimpään ominaisuuteen. YKSINKERTAISUUS on noussut nykytraktoreiden monimutkaisen käytön johdosta tärkeäksi

Lisätiedot

Vahvaa voimaa ENTREPOT TRADE OY YUCHAI YC 135-8 LR PITKÄPUOMI KAIVUKONE. Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia!

Vahvaa voimaa ENTREPOT TRADE OY YUCHAI YC 135-8 LR PITKÄPUOMI KAIVUKONE. Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! ENTREPOT TRADE OY Vahvaa voimaa PITKÄPUOMI KAIVUKONE UUSI 8-sarja Suomessa Vähäpäästöinen Hiljainen Taloudellinen Voimakas Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! Sivu 2 ENTREPOT TRADE OY Käyttäjät sen tietävät!

Lisätiedot

MUSTANG-sarja. Laatua ja teknologiaa ilman kompromissejä

MUSTANG-sarja. Laatua ja teknologiaa ilman kompromissejä MUSTANG-sarja Laatua ja teknologiaa ilman kompromissejä 1 MUSTANG-sarja MUSTANG-sarja on SEKO SpA:n huippusuunnittelun ja kehitysprosessin käsinkosketeltava lopputulos, jolla vastaamme kaikkein vaativimpien

Lisätiedot

Vahvaa voimaa YUCHAI YC 35-8 ENTREPOT TRADE OY. Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! UUSI 8-sarja Suomessa Vähäpäästöinen

Vahvaa voimaa YUCHAI YC 35-8 ENTREPOT TRADE OY. Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! UUSI 8-sarja Suomessa Vähäpäästöinen ENTREPOT TRADE OY Vahvaa voimaa YUCHAI YC 35-8 UUSI 8-sarja Suomessa Vähäpäästöinen Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! Hiljainen Taloudellinen Voimakas VAHVAA VOIMAA YC 35-8 Tällä kaivat jo perustuksia,

Lisätiedot

Joustava voimapaketti.

Joustava voimapaketti. 1880 Joustava voimapaketti. Valinnaisesti joko kuljettajan suojakatolla tai ohjaamolla. Voimakkain Hoftracimme. Uusi 1880 on linkki pienen monitoimisen Hoftracin ja voimakkaan pyöräkuormaajan välillä.

Lisätiedot

HSF 14 / HXF 14 HSF 16 / HXF 16 HSC 16 / HXC 16 HSS 16 / HXS 16 HXS 20 / HXX20 HXX 25. Roclan Humanic työntömastotrukit on suunniteltu

HSF 14 / HXF 14 HSF 16 / HXF 16 HSC 16 / HXC 16 HSS 16 / HXS 16 HXS 20 / HXX20 HXX 25. Roclan Humanic työntömastotrukit on suunniteltu Roclan 2 Humanic työntömastotrukit on suunniteltu helpottamaan käyttäjän työtä. Olipa kyseessä uusi kuljettaja tai alan konkari, trukki mukautuu hallitusti kuljettajan ajotapaan - liikkeellelähtö, ajo

Lisätiedot

Yksi kone, monta tapaa työskennellä säästää aikaa ja tarkoittaa katetta urakoitsijalle. Suomalainen konealan asiantuntija.

Yksi kone, monta tapaa työskennellä säästää aikaa ja tarkoittaa katetta urakoitsijalle. Suomalainen konealan asiantuntija. Yksi kone, monta tapaa työskennellä säästää aikaa ja tarkoittaa katetta urakoitsijalle. Suomalainen konealan asiantuntija. Monikäyttöiset tela-alustaiset kaivukoneet 6MCR 8MCR 10MCR 712MC 714MCe Kokonaispaino

Lisätiedot

PELTOJYRÄ JH 450, JH 620

PELTOJYRÄ JH 450, JH 620 KÄYTTÖ JA HUOLTO-OHJE PELTOJYRÄ JH 450, JH 620 Alkuperäiset ohjeet 01 / 2015 Sisällysluettelo 1. ESIPUHE... 1 1.1. Koneen käyttötarkoitus... 1 1.2. Tekniset tiedot... 1 1.3. Tyyppikilpi... 2 2. TURVALLISUUSOHJEET...

Lisätiedot

HE-VA etuvoimanotto voidaan asentaa lähes kaikkien 0,8-5,5 tonnin etunostolaitteiden yhteyteen.

HE-VA etuvoimanotto voidaan asentaa lähes kaikkien 0,8-5,5 tonnin etunostolaitteiden yhteyteen. Voimanoton asennussarja: pultit, kytkin kumivaimentimilla, moottorin ja alennusvaihteen välinen akseli, suojus, kiinnikkeet, kaapeli ja sähkökytkin. HE-VA etuvoimanotto voidaan asentaa lähes kaikkien 0,8-5,5

Lisätiedot

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset.

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. VAIN YKSI ASKEL Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. Sinulle, joka poistut ohjaamosta ja kiipeät takaisin monta kertaa

Lisätiedot

Atlas Copco Alumiiniset mäntäkompressorit ammattikäyttöön. Automan-sarja Öljyvoidellut (1,5-7,5 kw / 2-10 hv)

Atlas Copco Alumiiniset mäntäkompressorit ammattikäyttöön. Automan-sarja Öljyvoidellut (1,5-7,5 kw / 2-10 hv) Atlas Copco Alumiiniset mäntäkompressorit ammattikäyttöön Automan-sarja Öljyvoidellut (1,5-7,5 kw / 2-10 hv) Kaikki mahdollisuudet, täysi vastuu Atlas Copco tarjoaa juuri asiakkaan liiketoimintaan sopivat

Lisätiedot

GENIE. Kaasupulloperhe.

GENIE. Kaasupulloperhe. GENIE Kaasupulloperhe. Älykäs Kätevä Kannettava. Helpottaa elämää. Innovatiivinen. GENIE kaasupulloperhe on sarja kevyitä, helposti liikuteltavia ja älykkäitä kaasupulloja vaativankin käyttäjän tarpeisiin.

Lisätiedot

Turvallisuusasiat ovat tärkeitä meille ja automaattitrukit sisältävät paljon erilaisia turvalaitteita.

Turvallisuusasiat ovat tärkeitä meille ja automaattitrukit sisältävät paljon erilaisia turvalaitteita. Showajat: 11:30, 13:00 ja 14:30 ENSIMMÄINEN ESITELTÄVÄ Automaattitrukki Tervetuloa tänne Roclan osastolle hyvä yleisö! Minun nimeni on Markku Sivonen ja toimin tämän trukkiesittelyn assistenttina ja jututan

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Amarok

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Amarok Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Amarok Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

302.7D CR. Hydraulinen minikaivukone. Moottori Nettoteho 15,2 kw 20,7 hp Bruttoteho 17,9 kw 24,3 hp Paino Työpaino 2 670 kg 5 890 lb

302.7D CR. Hydraulinen minikaivukone. Moottori Nettoteho 15,2 kw 20,7 hp Bruttoteho 17,9 kw 24,3 hp Paino Työpaino 2 670 kg 5 890 lb 302.7D CR Hydraulinen minikaivukone Moottori Nettoteho 15,2 kw 20,7 hp Bruttoteho 17,9 kw 24,3 hp Paino Työpaino 2 670 kg 5 890 lb Pieni koko Vähemmän vaurioita takuuvarma parempi tuottavuus Pieni säde

Lisätiedot

Kuluttajaimurit Performer All-in-1 150/250

Kuluttajaimurit Performer All-in-1 150/250 Jotta keskuspölynimurin asennus olisi mahdollisimman helppoa, All-in-1 paketit on suunniteltu vastaamaan normaalin asennuksen tarpeita. Toki voit ostaa kaikki osat myös erikseen. Nilfisk Performer All-in-1

Lisätiedot

85-130 HVMF MASSEY FERGUSON

85-130 HVMF MASSEY FERGUSON 5600 85-130 HVMF MASSEY FERGUSON 02 www.masseyferguson.com Sisällysluettelo Sivu 04 Sinulle suunniteltu MF:n ammattitaidolla Sivu 06 Massey Ferguson. Tehoa ja suorituskykyä aidoimmillaan. Sivu 10 Uuden

Lisätiedot

team TOBROCO Pienkuormaajat V362 D204SW D254SW D263SW V4502T D263SW X-tra V5003 V5003 X-tra V6004T V6004T X-tra

team TOBROCO Pienkuormaajat V362 D204SW D254SW D263SW V4502T D263SW X-tra V5003 V5003 X-tra V6004T V6004T X-tra team TOBROCO V362 D204SW V452T HD D254SW V452T X-tra HD D263SW V4502T D263SW X-tra V4502T D337TX-tra V5003 V5003 X-tra V6004T V6004T X-tra Pienkuormaajat GiANT -pienkuormaajat Täyttääkseen asiakkaittensa

Lisätiedot

Esittelyssä AutoDome Easy Täydellinen keskikokoisiin kohteisiin

Esittelyssä AutoDome Easy Täydellinen keskikokoisiin kohteisiin Esittelyssä AutoDome Easy Täydellinen keskikokoisiin kohteisiin PTZ-kamera, joka on suunniteltu sopimaan täydellisesti kaikkialle Kun kiinteä minidome-kamera ei riitä, mutta perinteinen PTZ-kamera on turhan

Lisätiedot

Hakkurit. Ympäristönhoidosta urakointiin

Hakkurit. Ympäristönhoidosta urakointiin Hakkurit Ympäristönhoidosta urakointiin Puhumme kokemuksesta Junkkarin hakkurit ovat tyypiltään laikkahakkureita. Meillä on kokemusta niiden valmistamisesta jo yli 30 vuoden ja 10.000 laitteen verran.

Lisätiedot

luettelo kaikki mallit ja uutuudet 2013 Löydä enemmän

luettelo kaikki mallit ja uutuudet 2013 Löydä enemmän luettelo kaikki mallit ja uutuudet 2013 Löydä enemmän m at k a i luau tot Matkailuautolla matkustaminen on kätevä tapa päästä lähelle luontoa. Matkanteko on lisäksi oikein mukavaa, sillä ohjaamon ja asunto-osan

Lisätiedot

Kioti pientraktorit.

Kioti pientraktorit. Kioti pientraktorit. Kiotin käytännölliset pientraktorit Vuoden 2009 alusta laajensi Hako Ground & Garden myyntivalikoimaansa Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa korealaisilla Kioti - pientraktoreilla. Kioti

Lisätiedot

EA Sähköiset ilmanlämmittimet

EA Sähköiset ilmanlämmittimet Sähköiset ilmanlämmittimet Sähköinen kiinteä ilmanlämmitin on sarja sähkökäyttöisiä ilmanlämmittimiä, joiden tehoalue on laaja. Nämä lämmittimet on tarkoitettu varastojen, teollisuushallien, paikoitustilojen,

Lisätiedot

TARKKA. TEHOKAS. TILAVA. TALOUDELLINEN.

TARKKA. TEHOKAS. TILAVA. TALOUDELLINEN. TITAN TARKKA. TEHOKAS. TILAVA. TALOUDELLINEN. Monipuolinen kylvölannoitin minimimuokkaukseen ja perinteiseen kylvöön Tume Titan on ominaisuuksiltaan vakuuttava kylvötöiden kumppani jonka voi varustaa myös

Lisätiedot

Kverneland Taarup 9032 / 9035 / 9039

Kverneland Taarup 9032 / 9035 / 9039 Kverneland Taarup 9032 / 9035 / 9039 Yksiroottorinen karhotin Murtosokkasuojattu voimansiirto roottorille Säädettävä karhotinpressu Kokoon taitettavat turvakaiteet Korkealaatuiset Super-C piikit, 9 mm

Lisätiedot

V362 V452T HD V452T X-tra HD V4502T V4502T X-tra V5003 V5003 X-tra V6004T V6004T X-tra. i Pienkuormaajat. www.tobroco.com

V362 V452T HD V452T X-tra HD V4502T V4502T X-tra V5003 V5003 X-tra V6004T V6004T X-tra. i Pienkuormaajat. www.tobroco.com V362 V452T HD V452T X-tra HD V4502T V4502T X-tra V5003 V5003 X-tra V6004T V6004T X-tra i Pienkuormaajat www.tobroco.com GiANT -pienkuormaajat Täyttääkseen asiakkaittensa tarpeet ja toiveet, Tobroco Machines

Lisätiedot

VUOTTA SUOMESSA. Yksi kone, monta tapaa työskennellä säästää aikaa ja tarkoittaa katetta urakoitsijalle. Suomalainen konealan asiantuntija.

VUOTTA SUOMESSA. Yksi kone, monta tapaa työskennellä säästää aikaa ja tarkoittaa katetta urakoitsijalle. Suomalainen konealan asiantuntija. 30 1987 2017 VUOTTA SUOMESSA Yksi kone, monta tapaa työskennellä säästää aikaa ja tarkoittaa katetta urakoitsijalle. Suomalainen konealan asiantuntija. Monikäyttöiset tela-alustaiset kaivukoneet 6MCR 8MCR

Lisätiedot

Vahvaa voimaa YUCHAI YC 75 SR ENTREPOT TRADE OY. Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! UUSI SR-sarja Suomessa Vähäpäästöinen Lyhytperäinen

Vahvaa voimaa YUCHAI YC 75 SR ENTREPOT TRADE OY. Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! UUSI SR-sarja Suomessa Vähäpäästöinen Lyhytperäinen ENTREPOT TRADE OY Vahvaa voimaa YUCHAI YC 75 SR UUSI SR-sarja Suomessa Vähäpäästöinen Lyhytperäinen Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! Hiljainen Taloudellinen Voimakas VAHVAA VOIMAA YC 75-SR Sivu 2 ENTREPOT

Lisätiedot

VISIO INNOVAATIO JOHTAJUUS LAATU LUOTETTAVUUS TUKI YLPEYS SITOUTUMINEN

VISIO INNOVAATIO JOHTAJUUS LAATU LUOTETTAVUUS TUKI YLPEYS SITOUTUMINEN 140-255 HV 7600 Voimaa, suorituskykyä ja tehokkuutta Tunnustettu ja palkittu Massey Ferguson -traktorimallisto VISIO INNOVAATIO JOHTAJUUS LAATU LUOTETTAVUUS TUKI YLPEYS SITOUTUMINEN Perustellusti palkittu.

Lisätiedot

KONEET. Rolac VIIHTYISÄN YMPÄRISTÖN YLLÄPITOON MORE CARE. BUILT IN.

KONEET. Rolac VIIHTYISÄN YMPÄRISTÖN YLLÄPITOON MORE CARE. BUILT IN. Rolac KONEET VIIHTYISÄN YMPÄRISTÖN YLLÄPITOON MORE CARE. BUILT IN. Lundberg on erityisesti ympäristönhoitoon kehitetty taajamatraktori, joka on suunniteltu alan töiden monipuolisuus ja erityisvaatimukset

Lisätiedot

OIKEA PETO PUUNKORJUUSEEN

OIKEA PETO PUUNKORJUUSEEN OIKEA PETO PUUNKORJUUSEEN PONSSE SCORPION PONSSE SCORPION -HARVESTERI YLIVOIMAISTA TEHOA & ERGONOMIAA Uskomaton näkyvyys ja ohjattavuus, vakaudeltaan voittamaton, tehoa ja tuottavuutta ympäristön ehdoilla,

Lisätiedot

Loglift Lyhytpuunosturit

Loglift Lyhytpuunosturit Loglift Lyhytpuunosturit Uusi ote puunkäsittelyyn! www.hiab.com Ammattilaisen valinta Määrämittaan katkottua puuta käsiteltäessä nopea ja kestävä nosturi on arvossaan; sillä työ sujuu ja puuta siirtyy.

Lisätiedot

Stara Logistiikka Hankinta. Ominaisuudet ja huoltovalmius Sivu 1 (2) HEL , KIINTEISTÖTRAKTORI

Stara Logistiikka Hankinta. Ominaisuudet ja huoltovalmius Sivu 1 (2) HEL , KIINTEISTÖTRAKTORI Stara Logistiikka Hankinta Ominaisuudet ja huoltovalmius Sivu 1 (2) HEL 2015-004491, KIINTEISTÖTRAKTORI Tekniset ja toiminnalliset ominaisuudet, maksimi 30 pistettä Tarjoaja MAX Konekesko Oy Oy J-Trading

Lisätiedot

HD 200 SelectSpray-kasvinsuojeluruisku. Erinomainen ruiskutustarkkuus ja kestävyys

HD 200 SelectSpray-kasvinsuojeluruisku. Erinomainen ruiskutustarkkuus ja kestävyys HD 200 SelectSpray-kasvinsuojeluruisku Erinomainen ruiskutustarkkuus ja kestävyys 2 HD 200 SelectSpray -kasvinsuojeluruisku Tarkkatoiminen ruisku kuuluu golfkentän hoidon perusvarustukseen John Deere -ruisku

Lisätiedot

Zetorin valmistus alkaa

Zetorin valmistus alkaa Zetorin valmistus alkaa Ensimmäinen Zetorin prototyyppitraktori oli yksinkertainen, mutta siihen tuli nopeasti parannuksia ja lisävarusteitakin tarpeen mukaan. Tsekkitraktorin nimeämisessä käytettiin yhdistelmää;

Lisätiedot

Unicarriersin TX-vastapainotrukit määrittelevät energiatehokkuuden, ergonomian ja turvallisuuden uudelle tasolle

Unicarriersin TX-vastapainotrukit määrittelevät energiatehokkuuden, ergonomian ja turvallisuuden uudelle tasolle Unicarriersin TX-vastapainotrukit määrittelevät energiatehokkuuden, ergonomian ja turvallisuuden uudelle tasolle LÖYDÄ TÄYSIN UUSI SUKUPOLVI Quiet Operation ProVision Concept Energy Saving Uusi TX-sukupolvi:

Lisätiedot

Sepelitie 15 40320 Jyväskylä Puh. 020 798 9210 Fax 020 798 9219 www.stancon.fi JÄÄNHOITOKONEET JÄÄHALLEILLE JA ULKOKENTILLE

Sepelitie 15 40320 Jyväskylä Puh. 020 798 9210 Fax 020 798 9219 www.stancon.fi JÄÄNHOITOKONEET JÄÄHALLEILLE JA ULKOKENTILLE Sepelitie 15 40320 Jyväskylä Puh. 020 798 9210 Fax 020 798 9219 www.stancon.fi JÄÄNHOITOKONEET JÄÄHALLEILLE JA ULKOKENTILLE ICECAT B220 AKKUKÄYTTÖINEN JÄÄNHOITOKONE ICECAT on helppokäyttöinen ja turvallinen

Lisätiedot

Metsjö MetaQ monitoimiperävaunut

Metsjö MetaQ monitoimiperävaunut Metsjö MetaQ monitoimiperävaunut Metsjö perävaunutehdas on ollut uranuurtaja isoissa maatalousperävaunujen valmistuksessa. MetaQ perävaunuissa on huomioitu nykyaikaisten tilojen kasvaneet kuljetusvaatimukset.

Lisätiedot

mahdollistaa tie- ja peltoprofiilin muotoilun.

mahdollistaa tie- ja peltoprofiilin muotoilun. SUOMI Monipuolinen lana peltojen tasaukseen ja teiden kunnossapitoon. Kestävä rakenne, jossa on käytetty erikoislujia rakenneteräksiä. Kaikki toiminnot ovat hydraulisia. Siipien sylintereissä on varoventtiilit

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caravelle

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caravelle Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Caravelle Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

GB-sarjan hihnatoiminen perunanistutuskone

GB-sarjan hihnatoiminen perunanistutuskone PERUNATEKNIIKKA JUURIKASTEKNIIKKA VIHANNESTEKNIIKKA GB-sarjan hihnatoiminen perunanistutuskone Ammattimaista istutustekniikkaa myös erittäin suuriin vaatimuksiin Grimmen hihnaistutustekniikka: 2-, 3- ja

Lisätiedot

Kompakti Sarja 3345]3350]3360 4350]4360. Optimoitua ergonomiaa ja tehoa

Kompakti Sarja 3345]3350]3360 4350]4360. Optimoitua ergonomiaa ja tehoa Kompakti Sarja 3345]3350]3360 4350]4360 Optimoitua ergonomiaa ja tehoa Pien-, pyörä- ja teleskooppikuormaajat... 14 kilowatista (20 hv) 130 kilowattiin (177 hv). Olemme suunnitelleet ja rakentaneet kuormaajia

Lisätiedot

ST STW40. Suuri teho, ylivertainen luotettavuus ja maksimimukavuus yhdistettynä kompakteihin mittoihin ja äärimmäiseen ketteryyteen.

ST STW40. Suuri teho, ylivertainen luotettavuus ja maksimimukavuus yhdistettynä kompakteihin mittoihin ja äärimmäiseen ketteryyteen. ST STW40 K U B O T A - D I E S E LT R A K T O R I Suuri teho, ylivertainen luotettavuus ja maksimimukavuus yhdistettynä kompakteihin mittoihin ja ääriäiseen ketteryyteen. Koe teho ja mukavuus aivan uudella

Lisätiedot

Kerrankin jotain uutta! AVANT heittää haasteen AVANT kehitti kokonaan uuden koneen, jollaista markkinoilla ei ole ollut. Nykyaikaista hydrauliikkaa hyödyntäen syntyi edullinen, kompakti nelivetoinen peli,

Lisätiedot

Kourakuormaimet ja metsäperävaunut tuottavia ja luotettavia metsäkoneita

Kourakuormaimet ja metsäperävaunut tuottavia ja luotettavia metsäkoneita Kourakuormaimet ja metsäperävaunut tuottavia ja luotettavia metsäkoneita FOREST LINE Master-sarja Valitse valmiiksi harkittu Nokkayhdistelmä, erillinen kuormain tai vaunu käyttötarpeidesi mukaan HK 4372HR

Lisätiedot

PUHTAASTI TEHOKKAAMPI VETOJUHTA PONSSE BUFFALO

PUHTAASTI TEHOKKAAMPI VETOJUHTA PONSSE BUFFALO PUHTAASTI TEHOKKAAMPI VETOJUHTA PONSSE BUFFALO PYSÄYTTÄMÄTÖN PUURTAJA VETOVOIMAA KAIKKIIN MAASTOIHIN PONSSE Buffalon 2015 -mallissa on moottoriuudistuksen ohella liuta muita parannuksia pinnan alla. Tehostimme

Lisätiedot

KETJUMURSKAIMET.

KETJUMURSKAIMET. KETJUMURSKAIMET www.ilsbotools.se M120 Säädettävä nosto-/laskunopeus Joustava kiinnitys jalasten asennusta varten M120 M120 -sarja on markkinoiden pienin sarjavalmistettu hihnavetoinen murskain. Malli

Lisätiedot

Portaaton vaihteisto yleisesti. Ajotavat / asetukset. Ajaminen eri työtehtävissä

Portaaton vaihteisto yleisesti. Ajotavat / asetukset. Ajaminen eri työtehtävissä 1 2 Hydrauliikka PowerShift vaihteisto 3 Portaaton vaihteisto yleisesti 4 Ajotavat / asetukset 5 Ajaminen eri työtehtävissä Perinteinen hydrauliikka - Kiinteätilavuuksinen hammaspyöräpumppu Pumpun tuotto

Lisätiedot

Täydellinen valvonta. Jäähdytysjärjestelmän on siten kyettävä kommunikoimaan erilaisten ohjausjärjestelmien kanssa.

Täydellinen valvonta. Jäähdytysjärjestelmän on siten kyettävä kommunikoimaan erilaisten ohjausjärjestelmien kanssa. Täydellinen valvonta ATK-konesalit ovat monimutkaisia ympäristöjä: Tarjoamalla täydellisiä integroiduista elementeistä koostuvia ratkaisuja taataan yhteensopivuus ja strateginen säätöjärjestelmän integrointi.

Lisätiedot

Hiab Loglift 105S Kapasiteetti 10 tm

Hiab Loglift 105S Kapasiteetti 10 tm Hiab Loglift 105S Kapasiteetti 10 tm Tuote-esite Luotettava ja hyväksi todettu puutavaranos turi Hiab Loglift 105S 105S - pettämätöntä tehoa päivästä toiseen Hiabin Loglift 105S -nosturissa tarkkuus ja

Lisätiedot

Aika koneita. PRO SARJA. Metsäperävaunut ja kuormaimet METSÄPERÄVAUNUT JA KUORMAIMET MV 1230 MV 1230HD MV 1330 MV 1330HD MV 1530 MV 1530HD

Aika koneita. PRO SARJA. Metsäperävaunut ja kuormaimet METSÄPERÄVAUNUT JA KUORMAIMET MV 1230 MV 1230HD MV 1330 MV 1330HD MV 1530 MV 1530HD FOREST LINE Metsäperävaunut ja kuormaimet HK 5070 HK 5076 MV 1230 MV 1230HD MV 1330 MV 1330HD MV 1530 MV 1530HD PRO SARJA METSÄPERÄVAUNUT JA KUORMAIMET Aika koneita. 1 Aika koneita ja MV 1530 tai vetävä

Lisätiedot

12.5 ECO IKÄSUOSITUS: 2-5 v RACING IKÄSUOSITUS: 2-5 v.

12.5 ECO IKÄSUOSITUS: 2-5 v RACING IKÄSUOSITUS: 2-5 v. 2017 Ajamisen opettelu ei vielä koskaan ole ollut näin yksinkertaista ja turvallista. OSET -sähkömopot ovat kevyitä, rakenteeltaan yksinkertaisia ja hämmästyttävän helppokäyttöisiä. Näillä pyörillä voidaan

Lisätiedot

Manuaalivaihteisto. With start stop Iskutilavuus (cm3) 2298 2298 2298 2298 2298 2298 2298 Ruiskutustapa. Direct Common Rail

Manuaalivaihteisto. With start stop Iskutilavuus (cm3) 2298 2298 2298 2298 2298 2298 2298 Ruiskutustapa. Direct Common Rail MOOTTORIT MOOTTORI Manuaalivaihteisto Manuaalivaihteisto Robottivaihteisto Moottorin mallimerkintä 110dCi 125dCi 150dCi 110dCi 135dCi 165dCi 150dCi Päästönormi Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5

Lisätiedot

M a l l i s to 2 0 1 4

M a l l i s to 2 0 1 4 Mallisto 2014 Tervetuloa Starcraft-maailmaan! Kun on kyse todellisesta legendasta Van maailmassa, on olemassa vain yksi auto, jonka kanssa suomalaiset ovat tottuneet toimimaan jo vuosikymmeniä - Starcraft.

Lisätiedot

Toledo North Assembly Plant, Ohio, USA

Toledo North Assembly Plant, Ohio, USA TECHNICAL SPECIFICATIONS Dodge Nitro Alla esitetyt tiedot pohjautuvat julkaisuajankohdan (20.06.2007) tietoihin ja ne voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Tiedot ovat Euroopan markkina-alueelle tarkoitettuja

Lisätiedot