LÖYDÄ, VALITSE, KOE NISHIKI

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "LÖYDÄ, VALITSE, KOE NISHIKI"

Transkriptio

1 + 1

2 + SISÄLTÖ LÖYDÄ, VALITSE, KOE NISHIKI Kuten merkin nimestäkin voi päätellä, llä on japanilaiset juuret. Tuotekehitys ja laatu ovat aina olleet tärkeä osa n menestystä. Niiden tuloksista olemme saaneet nauttia jo yli 30 vuoden ajan. Tänä päivänä -pyörät suunnitellaan Suomessa huomioiden pyöräilijöiden tarpeet sekä meidän vaativat sääolosuhteet. Jokaisessa -pyörässä käytetään runkoa ja laadukkaita osia, jotta pyöräsi kestää aikaa ja kilometrejä. on ollut edelläkävijä monilla sektoreilla, kuten 29-tuumaisten maastopyörien ja hybridipyörien valmistajana. Ensimmäiset Bigfoot 29 mallit esiteltiin Suomessa jo kymmenisen vuotta ennen niiden läpilyöntiä. Tänä päivänä maastopyörämallistosta löytyy Bigfootin lisäksi myös 27,5 ja fatbike, josta on saatavilla mallit niin aikuisille kuin perheen junioreillekin. HYBRID SPORT SIVU Pro Ultra 5 Pro SLD 6 Comp SLD 7 HYBRID SIVU Hybrid Hybrid Hybrid Hybrid Hybrid CYCLOCROSS SIVU Tour 17 Giro 17 on lanseerannut ensimmäisten joukossa Suomeen myös hybridipyörän, josta on tullut n suosituin pyörämalli. Hybridipyörävalikoimasta löytyy suositut numerohybridit 601, 501, 401, 407 ja 303, jotka on suunniteltu jokapäiväiseen käyttöön huomioiden pyöräilijöiden tarpeet. -polkupyöriä myydään asiantuntevien polkupyörien erikoisja urheiluliikkeistä ajovalmiina ja luovutushuollettuina. ei tarjoa sinulle vain laadukkaita polkupyöriä, vaan lisäksi varmuuden huolto- ja takuuasioiden ammattitaitoisesta hoidosta. Selkeä skandinaavinen muotoilu, vahvat perinteet ja laatu. Tätä on mallisto. MTB SIVU Bigfoot H29 19 Kodiak 27,5 20 Kuruk 27,5 20 Timbuk Togiak Fatbike Durango Fatbike Durango Fatbike Durango Tekniset tiedot 26 Tunturi-Hellberg Oy Ltd 2016 Pidätämme oikeuden kaikkiin muutoksiin. 2

3 HYBRID PRO ULTRA HYBRID SPORT n urheilulliset hybridipyörät eli toiselta nimeltään fitness- Vauhdikkaaseen kuntoiluun maanteillä. Pro Ultra vastaa ominaisuuksiltaan maantiepyörää, mutta se on varustettu suoralla ohjaustangolla ja tehokkailla levyjarruilla. Hyvät ajo-ominaisuudet ja laadukkaat komponentit puhuttelevat aktiiviharrastajaa, joka arvostaa toimivuutta ja laatua. pyörät on tehty aktiiviseen kuntoiluun. Ne ovat ajo-ominaisuuksiltaan jo lähellä maantiepyöriä, mutta niiden suorat ohjaustangot tekevät ajamisesta miellyttävää kippurasarvia vierastavalle. Kaikissa Hybrid Sport sarjan pyörissä on kevyt, kolmoisohennettu runko ja nen etuhaarukka. Rungon keskeisiä ominaisuuksia ovat tukevuus ja hallittavuus reippaissakin vauhdeissa. Pyörissä on käytetty pitkille maantielenkeille suunniteltuja komponentteja ja ne on varustettu pistosuojatuin renkain, jotka rullaavat kevyesti ja kestävät kovaakin käyttöä. Runko/etuhaarukka: Kolmoisohennettu / Carbon- Vaihteet: Shimano 105/Tiagra, 20-v Jarrut: Shimano hydrauliset 4 Runkokoot: 46/51/56/61 cm Väri: Mattamusta/lime Hinta:

4 HYBRID COMP SLD HYBRID PRO SLD Luotettava lenkkikaveri. Hyvät ajo-ominaisuudet ja laadukkaat komponentit takaavat luotettavia ajokilometrejä. Kevyt ja vakaa runko on helppo hallita kaikissa tilanteissa. Sporttinen, 16-vaihteinen hybridipyörä työmatkoille ja kuntolenkeille. Hyvät ajoominaisuudet ja laadukkaat komponentit takaavat luotettavia ajokilometrejä. Runko/etuhaarukka: Kolmoisohennettu / Vaihteet: Shimano Claris/Claris, 16-v Jarrut: Tektro hydrauliset Runkokoot: 46/51/56/61 cm Väri: Mattamusta/valkoinen Hinta: 829 HYBRID COMP SLD LADY Runko/etuhaarukka: Kolmoisohennettu / Vaihteet: Shimano Sora/Sora, 18-v Jarrut: Shimano hydrauliset 6 Runkokoot: 46/51/56/61 cm Väri: Mattamusta/punainen Hinta: 949 Runko/etuhaarukka: Kolmoisohennettu / Vaihteet: Shimano Claris/Claris, 16-v Jarrut: Tektro hydrauliset Runkokoot: 43/48/53 cm Väri: Valkoinen/turkoosi Hinta: 829 7

5 HYBRID 601 HYBRID Hybridipyörä on luotettava kumppani päivittäiseen ajoon. Se soveltuu Hybridipyörien aatelia. Tarkkatoiminen, 30-vaihteinen Shimano XT/Deore -vaihteisto ja tehokkaat hydrauliset takaavat huolettomat kilometrit. Ajomukavuutta lisäävät säädettävä ohjainkannatin ja ergonomiset kädensijat. niin työmatkoille, kuntolenkeille kuin yleispyöräksi kaupunkiajoon. Niiden ehdottomia valtteja ovat monikäyttöisyys, mukavuus ja käytännöllisyys. Kaikissa -hybridipyörissä on nen runko ja etuhaarukka. Runko on kevyt, mutta samalla tukeva ja sitä on helppo hallita. Jokaisessa mallissa on tehokkaat joko hydraulisena tai mekaanisena. Levyjarrujen huollontarve on minimaalinen, eikä se kuluta vannetta kuten perinteinen v-jarru. Lisäksi hybridipyörät on varustettu säädettävällä ohjainkannattimella, jolla ajoasennon voi säätää joko pystymmäksi tai matalammaksi. Käytännöllisyyttä lisäävät pistosuojatut renkaat ja lokasuojat. Runko/etuhaarukka: Kaksoisohennettu / Vaihteet: Shimano XT/Deore, 30-v Jarrut: Shimano hydrauliset Runkokoot: 46/51/56/61 cm Väri: Mattamusta/punainen Hinta:

6 HYBRID 501 Tyyliä ja tekniikkaa. Hybrid 501:ssä on kevyt runko ja laadukkaat osat. Se soveltuu erinomaisesti aktiiviseen työmatka-ajoon. Ajomukavuutta lisäävät säädettävä ohjainkannatin, ergonomiset kädensijat ja lokasuojat. HYBRID 501 LADY Runko/etuhaarukka: Kaksoisohennettu / Vaihteet: Shimano SLX/Deore, 30-v Jarrut: Shimano hydrauliset 10 Runkokoot: 51/56/61 cm Väri: Mattasininen/valkoinen Hinta: 949 Runko/etuhaarukka: Kaksoisohennettu / Vaihteet: Shimano SLX/Deore, 30-v Jarrut: Shimano hydrauliset Runkokoot: 46,5/53 cm Väri: Mattapunainen/valkoinen ja valkoinen/mintunvihreä Hinta:

7 HYBRID 401 Tyylikäs hybridipyörä monipuoliseen ajoon. Hybrid 401:lla taittuu mukavasti niin työmatkat kaupungin vilskeessä kuin kuntolenkit. Kevytkulkuisessa pyörässä on mm. säädettävä ohjainkannatin, ergonomiset kädensijat ja lokasuojat. HYBRID 401 Runko/etuhaarukka: Kaksoisohennettu / Vaihteet: Shimano Deore/Altus, 24-v Jarrut: Shimano hydrauliset Runkokoot: 51/56/61 cm (vain mattamusta/lime) Väri: Mattamusta/lime ja mattaharmaa/sininen Hinta: 849 HYBRID 401 LADY Runko/etuhaarukka: Kaksoisohennettu / Vaihteet: Shimano Deore/Altus, 24-v Jarrut: Shimano hydrauliset 12 Runkokoot: 46,5/53 cm Väri: Mattalila/valkoinen Hinta: 849 HYBRID 401 HYBRID 401 LADY Väri: Mattaharmaa/sininen Väri: Mattamusta/lila 13

8 HYBRID 303 HYBRID 407 Sporttisuutta päivittäiseen pyöräilyyn. Hybrid 303:lla on mukava pyöräillä töihin tai vaikkapa treeneihin. Ajomukavuutta lisäävät mm. säädettävä ohjainkannatin, ergonomiset kädensijat ja lokasuojat. Varusteltu kaupunkihybridi, jossa on seitsemän vaihdetta, jalkajarru ja etulevyjarru. Ajomukavuutta lisäävät mm. säädettävä ohjainkannatin, ergonomiset kädensijat sekä valaisin. Runko/etuhaarukka: Alumiini/teräs Vaihteet: Shimano Acera/Altus, 24-v Jarrut: Shimano mekaaniset Runkokoot: 51/56/61 cm Väri: Mattaharmaa/oranssi-musta Hinta: 729 HYBRID 303 LADY Runko/etuhaarukka: Alumiini/teräs Vaihteet: Shimano Acera/Altus, 24-v Jarrut: Shimano mekaaniset 14 HYBRID 407 LADY Runkokoot: 48/53 cm Väri: Valkoinen/oranssi-turkoosi Hinta: 729 Runko/etuhaarukka: Alumiini/ Vaihteet: Shimano Nexus Rapidfire, 7-v Jarrut: Jalkajarru/Tektro mekaaninen etulevyjarru Runkokoot: 46,5/53 cm Väri: Mattamusta/valkoinen ja valkoinen/lila Hinta:

9 CYCLOCROSS Cyclocross-pyörät ovat tavallaan pyöräilymaailman katumaastureita. Harva pyörämalli pystyy yhtä moneen kuin cyclocross-pyörä. Sillä pärjää yhtälailla maantiepyörälenkillä kuin keskivaikeassa maastossa metsäpoluilla ja kaikessa mahdollisessa niiden välillä. n molemmat cyclocross-mallit on tehty samaan laadukkaaseen kolmoisohennettuun runkoon ja niiden etuhaarukat ovat myös a. Pyörissä on maantiepyöristä tuttu ohjaustanko sekä kapeat renkaat. Etu- ja takahaarukassa on runsaasti tilaa lokasuojille tai vaikkapa nastarenkaille. Pyörä voidaan varustella myös tavaratelineellä. Varusteltuna cyclocross on käytännöllinen pyörä ympärivuotiseen käyttöön. TOUR Runko/etuhaarukka: Kolmoisohennettu / Vaihteet: Shimano 105/Tiagra, 20-v Jarrut: Shimano mekaaniset Runkokoot: 50/53/56/59 cm Väri: Musta/valkoinen Hinta: GIRO Runko/etuhaarukka: Kolmoisohennettu / Vaihteet: Shimano Sora/Sora, 18-v Jarrut: Shimano mekaaniset Runkokoot: 50/53/56/59 cm Väri: Valkoinen/musta Hinta:

10 MTB Maastopyörät on tehty käytettäväksi päällystettyjen teiden ulkopuolella, kuten niiden nimikin kertoo. Vaikka metsäpolut ja latupohjat ovat maastureiden ominta valtakuntaa, toimivat ne hyvin myös urbaanissa ympäristössä. Katukivetykset, hidastustöyssyt ja muut pikkuesteet ylittyvät niillä yhtä lailla vaivattomasti kuin juurakot tai pikkukivet luontopolulla. BIGFOOT 29 Isot pyörät pyörimään. Bigfoot on omiaan metsäpoluilla ja ympärivuotisessa työmatka-ajossa. Sen isot renkaat rullaavat kevyesti ja tehokkaat hydrauliset pysäyttävät tarkasti ja varmasti. Maastopyörästä on moneksi Isopyöräiset, Bigfoot 29 -mallit rullaavat kevyesti maastossa esteiden yli. Bigfoot soveltuu yhtä lailla vauhdikasta menoa vaativalle kuntoilijalle kuin ympärivuoden työmatkoja polkevalle pyöräilijälle. MTB 27,5 mallissa on yhdistetty 29-tuumaisen maastopyörän rullaavuus ja 26-tuumaisen ketteryys. n 26- ja 24-tuumaiset maastopyörät on suunniteltu yleispyöriksi nuorille. Jokaisessa mallissa on runko, joustohaarukka sekä tehokkaat. 18 BIGFOOT H29 Etuhaarukka: SunTour XCM HLO PM 100 mm Vaihteet: Shimano Alivio / Altus, 24-v Jarrut: Shimano hydrauliset Runkokoot: 43/48/53 cm Väri: Mattasininen/oranssi-sininen Hinta:

11 MTB 27,5 Maastoon vai kaupunkiin. Kodiak 27,5 ja Kuruk 27,5 -malleissa on yhdistetty 29-tuumaisen maastopyörän rullaavuus ja 26-tuumaisen ketteryys. Ketterä käsitellä, mukava ajaa. MTB 26 Maastopyöräilyn makuun. Sporttinen maastopyörä junioreille. Timbuk 26 toimii kaupungin kaduilla ja sillä voi poiketa myös metsäpoluille. Jousitettu etuhaarukka tasoittaa töyssyjä ja pysäyttävät tarkasti ja varmasti. KODIAK 27,5 Jarrut: Shimano hydrauliset Etuhaarukka: SunTour XCM HLO PM 100 mm Runkokoot: 41/46/51 cm Vaihteet: Shimano Deore/Altus, 27-v Väri: Mattamusta/valkoinen-lime Hinta: 829 KURUK 27,5 Runko: Kaksoisohennettu Etuhaarukka: SunTour XCM Preload 100 mm Vaihteet: Shimano Alivio / Altus, 24-v 20 TIMBUK v (saatavilla myös 7-vaihteisena) Jarrut: Tektro hydrauliset Runkokoot: 40/43/48/53 cm Väri: Mattamusta/sininen Hinta: 679 Etuhaarukka: Suntour XCT PM 100mm (24-v) SunTour M3030 (7-v) Vaihteet: Shimano Acera / Altus, 24-v tai Shimano Nexus, 7-v Jarrut: Tektro mekaaniset (24-v) Jalkajarru/ Tektro mekaaninen etulevyjarru (7-v) Runkokoot: 38 ja 43 cm(24-v) Väri: Mattamusta/sininen-punainen Hinta: 599 (24-v), 629 (7-v) 21

12 MTB 24 Sporttinen, 24-tuuman renkailla varustettu Togiak-maastopyörä sopii niin pihoille kuin poluille. Togiak 24 :ssa on runko ja joustohaarukka, joka vaimentaa töyssyjä. FATBIKE TOGIAK v Fatbike eli toiselta nimeltään paksupyörä on nimensä mukainen. Alun perin Fatbiket kehitettiin talviajoon, retkeilyyn ja kilpailemiseen talviolosuhteissa. Nykyään ne ovat suosittuja maastopyöriä ympärivuotisessa ajossa. Leveiden renkaiden pito on erinomainen ja sillä voikin ajaa hiekalla, lumessa tai liukkailla kallioilla. Fatbike Durangoa on saatavilla niin aikuisille kuin perheen junioreillekin. Etuhaarukka: SunTour XCT JR-L Vaihteet: Shimano Tourney TX800/TX50, 21-v Jarrut: Tektro mekaaniset Runkokoot: 33 cm Väri: Mattasininen/oranssi-sininen Hinta: TOGIAK 24 7-v Etuhaarukka: SunTour XCT JR-L Vaihteet: Shimano Nexus, 7-v Jarrut: Jalkajarru/Tektro mekaaninen etulevyjarru Runkokoot: 33 cm Väri: Mattamusta/sininen-lime Hinta: 599

13 FATBIKE 24 ja 20 FATBIKE 26 Paksupyörä moneen menoon. Jos kaipaat vaihtelua tavanomaisille maastopyörälenkeille, polkaise matkaan n fatbike Durangolla. Fatbikella voi ajaa haastavilla alustoilla kuten hiekalla, lumessa tai liukkailla kallioilla. Leveiden renkaiden pito on erinomainen. Ominaisuutensa vuoksi se on suosittu pyörä ympärivuotisessa ajossa. Junior- ja lasten Fatbikella ajaminen on hauskaa ja mukavaa. Leveiden renkaiden ansiosta pyöräily sujuu asfaltilla, metsäpoluilla, hiekalla, lumessa tai vaikkapa kallioilla. Kokeile, voisiko pyöräily olla vieläkin hauskempaa? FATBIKE DURANGO 24 Etuhaarukka: Teräs Vaihteet: Shimano Altus, 8-v FATBIKE DURANGO 26 Etuhaarukka: Teräs Vaihteet: Shimano Deore / Altus, 18-v 24 Jarrut: Tektro hydrauliset Runkokoot: 32 cm Väri: Mattasininen Hinta: 729 Jarrut: Tektro hydrauliset Runkokoot: 26 cm Väri: Mattasininen Hinta: 649 FATBIKE DURANGO 20 Jarrut: Tektro hydrauliset Runkokoot: 38/43/48 cm Väri: Mattamusta/harmaa Hinta: 899 Etuhaarukka: Teräs Vaihteet: Shimano Altus, 8-v 25

14 MALLI RUNKOKOOT/OHJEELLINEN AJAJAN PITUUS VÄRI RUNKO ETUHAARUKKA TAKAVAIHTAJA ETUVAIHTAJA VAIHDEVIVUT KAMPISARJA RATASPAKKA JARRUT NAVAT / VANTEET ISTUIN RENKAAT PAINO HINTA PRO ULTRA 46 cm ( cm), 51cm ( cm), 56 cm ( cm), 61 cm (> 185 cm) Mattamusta/lime Kolmoisohennettu Carbon / Alumiini Shimano 105 Shimano Tiagra Shimano Tiagra, 20-v Shimano T Compact Shimano CS T Shimano M-395 hydrauliset KT/XLC Pro Al kaksoisseinämä Velo Schwalbe Marathon Racer pistosuojattu , 10,6 kg * ) PRO SLD 46 cm ( cm), 51 cm ( cm), 56 cm ( cm), 61 cm (> 185 cm) Mattamusta/punainen Kolmoisohennettu Alumiini Shimano Sora Shimano Sora Shimano Sora, 18-v Shimano Sora 50-34T Compact Shimano HG T Shimano M-395 hydrauliset KT/XLC Pro Al kaksoisseinämä Velo Schwalbe Marathon Racer pistosuojattu , 11,1 kg * ) 949 COMP SLD 46 cm ( cm), 51 cm ( cm), 56 cm ( cm), 61 cm (> 185 cm) Mattamusta/valkoinen Kolmoisohennettu Alumiini Shimano Claris Shimano Claris Shimano Claris, 16-v Shimano Claris 50-34T Compact Shimano HG T Tektro hydrauliset HDC-300 KT/XLC Pro Al kaksoisseinämä Velo Schwalbe Marathon Racer pistosuojattu , 11,3 kg * ) 829 COMP SLD LADY 43 cm (<164 cm), 48 cm ( cm), 53 cm ( cm) Valkoinen/turkoosi Kolmoisohennettu Alumiini Shimano Claris Shimano Claris Shimano Claris, 16-v Shimano Claris 50-34T Compact Shimano HG T Tektro hydrauliset HDC-300 KT/XLC Pro Al kaksoisseinämä Velo Schwalbe Marathon Racer pistosuojattu , 11,3 kg * ) 829 HYBRID cm ( cm), 51 cm ( cm), 56 cm ( cm), 61 cm (> 185 cm) Mattamusta/punainen Kaksoisohennettu Alumiini Shimano XT Shimano Deore Shimano Deore, 30-v Shimano CT T Shimano HG T Shimano M-395 hydrauliset Shimano/XLC Pro Al kaksoisseinämä Schwalbe Road Plus pistosuojattu , 13,4 kg HYBRID cm ( cm), 56 cm ( cm), 61 cm (> 185 cm) Mattasininen/ valkoinen Kaksoisohennettu Alumiini Shimano SLX Shimano Deore Shimano SLX, 30-v Shimano FC-T521 48x36x26 Shimano HG T Shimano M-355 hydrauliset Mach1 560 kaksoisseinämä Schwalbe Delta Cruiser pistosuojattu , 13,4 kg 949 HYBRID 501 LADY 46,5 cm ( cm), 53 cm ( cm) Mattapunainen/ valkoinen ja valkoinen/ mintunvihreä Kaksoisohennettu Alumiini Shimano SLX Shimano Deore Shimano SLX, 30-v Shimano FC-T521 48x36x26 Shimano HG T Shimano M-355 hydrauliset Mach1 560 kaksoisseinämä Schwalbe Delta Cruiser pistosuojattu , 13,4 kg 949 HYBRID cm ( cm), 56 cm ( cm), 61 cm (> 185 cm) Mattamusta/ lime ja mattaharmaa/ sininen Kaksoisohennettu Alumiini Shimano Deore Shimano Altus Shimano Altus, 24-v Shimano FC-M171 48x38x28 Shimano HG T Shimano M-355 hydrauliset Mach1 560 kaksoisseinämä Schwalbe Delta Cruiser pistosuojattu , 13,6 kg 849 HYBRID 401 LADY 46,5 cm ( cm), 53 cm ( cm) Mattalila/ valkoinen ja mattamusta/ lila Kaksoisohennettu Alumiini Shimano Deore Shimano Altus Shimano Altus, 24-v Shimano FC-M171 48x38x28 Shimano HG T Shimano M-355 hydrauliset Mach1 560 kaksoisseinämä Schwalbe Delta Cruiser pistosuojattu , 13,6 kg 849 HYBRID cm ( cm), 56 cm ( cm), 61 cm (> 185 cm) Mattaharmaa/ oranssimusta Alumiini Teräs Shimano Acera Shimano FD-M191 Shimano Altus, 24-v Shimano FC-M131 Shimano HG-31 Shimano TX-80 mekaaniset Mach1, kaksoisseinämä. Schwalbe Delta Cruiser pistosuojattu , 13,7 kg 729 HYBRID 303 LADY 48 cm ( cm), 53 cm ( cm) Valkoinen/ oranssiturkoosi Alumiini Teräs Shimano Acera Shimano FD-M191 Shimano Altus, 24-v Shimano FC-M131 Shimano HG-31 Shimano TX-80 mekaaniset Mach1, kaksoisseinämä. Schwalbe Delta Cruiser pistosuojattu , 13,7 kg 729 HYBRID 407 LADY 46,5 cm ( cm), 53 cm ( cm) Mattamusta/ valkoinen ja valkoinen/ lila Alumiini Alumiini - - Shimano Nexus RapidFire, 7-v Alumiini 38T Shimano Nexus 7-v Jalkajarru/Tektro mekaaninen etulevyjarru Mach1, kaksoisseinämä. Schwalbe Delta Cruiser pistosuojattu , 14,4 kg 779 TOUR 50 cm ( cm), 53 cm ( cm), 56 cm ( cm), 59 cm ( > 185 cm) Musta/valkoinen Kolmoisohennettu Alumiini Shimano 105 Shimano Tiagra Shimano Tiagra, 20-v Shimano FC-4650 Tiagra 50-34T Compact Shimano CS T Shimano mekaaniset Airline Pro Al kaksoisseinämä Velo Schwalbe Marathon Racer pistosuojattu , 11,0 kg * ) GIRO 50 cm ( cm), 53 cm ( cm), 56 cm ( cm), 59 cm ( > 185 cm) Valkoinen/musta Kolmoisohennettu Alumiini Shimano Sora Shimano Sora Shimano Sora, 18-v Shimano FC-R345 Sora 50-34T Compact Shimano 11-30T Shimano mekaaniset Airline Pro Al kaksoisseinämä Velo Schwalbe Marathon Racer pistosuojattu , 11,2 kg * ) 999 BIGFOOT H29 43 cm ( cm), 48 cm ( cm), 53 cm (> 185 cm) Mattasininen/ oranssisininen Alumiini SunTour XCM-HLO PM 100 mm Shimano Alivio Shimano Altus Shimano Altus, 24-v Shimano FC-M311 42x32x22 Shimano HG-41 Shimano M-355 hydrauliset 29 X430 Al kaksoisseinämä Velo Schwalbe Smart Sam 29 x2,25 15,0 kg 799 KODIAK 27,5 41 cm ( cm), 46 cm ( cm), 51 cm (> 185 cm) Mattamusta/valkoinenlime Alumiini SunTour XCM-HLO PM 100 mm Shimano Deore Shimano Altus Shimano Alivio, 27-v Shimano FC-M371 44x32x22T Shimano HG T Shimano M-355 hydrauliset Mach1 ER20 Velo Schwalbe Smart Sam 27,5 x2,25 14,7 kg 829 KURUK 27,5 40 cm ( cm), 43 cm ( cm), 48 cm ( cm), 53 cm (> 185 cm) Mattamusta/sininen Kaksoisohennettu SunTour XCM Preload 100 mm Shimano Alivio Shimano Altus Shimano Altus, 24-v Shimano FC-M T Shimano HG T Tektro HD-M290 hydrauliset 27,5 X430 Pro Al kaksoisseinämä Velo Schwalbe Racing Ralph 27,5 x ,2 kg 679 TIMBUK 26, 24-v 38 cm ( cm), 43 cm ( cm) Mattamusta/ sininenpunainen Alumiini SunTour XCT PM 100 mm Shimano Acera Shimano FD-M190 Shimano ST-EF51, 24-v Shimano FC-M131 42X34X24T Shimano HG T Tektro MD-M280 mekaaniset 26 X430 Al kaksoisseinämä Velo CST 26 X 1,95 14,4 kg 599 TIMBUK 26, 7-v 38 cm ( cm) Mattamusta/ sininenpunainen Alumiini SunTour M Shimano Nexus Revoshifter, 7-v Pro 42T, musta Shimano Nexus-7 Jalkajarru/ Tektro mekaaninen etulevyjarru 26 X430 Al kaksoisseinämä Active CST 26 X 1,95 14,2 kg 629 TOGIAK 24, 21-v 33 cm (< 150 cm) Mattasininen/ oranssisininen Alumiini SunTour XCT JR-L Shimano Tourney TX800 Shimano TX50 Shimano ST-EF41, 21-v SunTour 42x34x24 Shimano HG T Tektro MD-M280 mekaaniset 24 X430 Al kaksoisseinämä Velo CST 24" X 1,95 14,0 kg 549 TOGIAK 24, 7-v 33 cm (< 150 cm) Mattamusta/ sininen-lime Alumiini SunTour XCT JR-L - - Shimano Nexus Revoshifter, 7-v Pro 42T, musta Shimano Nexus-7 Jalkajarru/ Tektro mekaaninen etulevyjarru 24 X430 Al kaksoisseinämä Velo CST 24" X 1,95 13,8 kg 599 FATBIKE DURANGO 26" 38 cm ( cm), 43 cm ( cm), 48 cm ( cm) Mattamusta Alumiini Teräs Shimano Deore Shimano Altus Shimano Altus, 18-v SunTour 38x24T HG-200 Tektro HD-M290 hydrauliset Battle 26" Velo Kenda 26x4.0 Juggernaut 16,5 kg 899 FATBIKE DURANGO 24" 32 cm (< 135 cm) Mattasininen Alumiini Teräs Shimano Altus - Shimano Altus, 8-v Alumiini 32T, musta HG T Tektro HD-M290 hydrauliset Battle 24" Active 24x4.0 Big Daddy 15,2 kg 729 FATBIKE DURANGO 20" 26 cm (< 125 cm) Mattasininen Alumiini Teräs Shimano Altus - Shimano Altus, 8-v Alumiini 28T, musta HG T Tektro HD-M290 hydrauliset Battle 20" Active 20x4.0 Big Daddy 14,2 kg 629 *) Ilman polkimia ja seisontatukea. Pidätämme oikeuden kaikkiin muutoksiin.

15 28 INVALUABLE DESIGN

LÖYDÄ, VALITSE, KOE NISHIKI

LÖYDÄ, VALITSE, KOE NISHIKI LÖYDÄ, VALITSE, KOE NISHIKI tunnetaan laadukkaista polkupyöristä, eikä suotta. Tuotekehitys ja laatu ovat aina olleet tärkeä osa n menestystä. Niiden tuloksista olemme saaneet nauttia jo yli 35 vuoden

Lisätiedot

LÖYDÄ, VALITSE, KOE NISHIKI

LÖYDÄ, VALITSE, KOE NISHIKI + 1 LÖYDÄ, VALITSE, KOE NISHIKI Tuotekehitys ja laatu ovat aina olleet tärkeä osa Nishikin menestystä. Niiden tuloksista olemme saaneet nauttia jo yli 30 vuoden ajan. Nishiki on ollut edelläkävijä monilla

Lisätiedot

AURA AURA CITY CITY. RENKAAT: Schwalbe pistosuojattu, sivuheijastin, 42-622 (28 ) RUNKOKOKO: 48 ja 53 cm VÄRI: Musta

AURA AURA CITY CITY. RENKAAT: Schwalbe pistosuojattu, sivuheijastin, 42-622 (28 ) RUNKOKOKO: 48 ja 53 cm VÄRI: Musta AURA 48 53 P1533210 P1533230 RUNKO: Alumiini ETUHAARUKKA: Teräs VAIHTEET: Shimano Nexus, 7-v JARRUT: Jalka- ja käsijarru RENKAAT: Schwalbe pistosuojattu, sivuheijastin, 42-622 (28 ) RUNKOKOKO: 48 ja 53

Lisätiedot

SISÄLTÖ. Pyöräily on osa arkipäiväistä liikkumista, harrastamista tai kilpaurheilua 4-17 HYBRID

SISÄLTÖ. Pyöräily on osa arkipäiväistä liikkumista, harrastamista tai kilpaurheilua 4-17 HYBRID 2016 SISÄLTÖ 4-17 RX800...5 RX700...6 RX700 S...8 RX500...10 RX400...12 RX400 S...14 TX500...16 CITY 18-27 AURA...19 ARCADE...20 VIVA...21 TIFFANY...22 HANSA...23 GRACE...24 RELAX...26 AMELIE...27 CLASSIC

Lisätiedot

SISÄLTÖ. Liikkumisen vapaus PREMIUM CLASSIC-PYÖRÄT AKSELI...43 ELINA...43 LUMO...44 LOISTE...46 PONI...48

SISÄLTÖ. Liikkumisen vapaus PREMIUM CLASSIC-PYÖRÄT AKSELI...43 ELINA...43 LUMO...44 LOISTE...46 PONI...48 SISÄLTÖ PREMIUM 4-11 CLASSIC-PYÖRÄT 42-49 Liikkumisen vapaus Näin ajattelivat myös veljekset Aarne ja Eero Harkke vuonna 1922, kun he perustivat yrityksensä Turun Pyöräkellarin. Näin veljekset loivat perustan

Lisätiedot

Sisältö. MAASTOPYÖRÄT... 33 Bigfoot X29... 34 Bigfoot K29... 35 Bigfoot H29... 36 Bigfoot F29... 37 Kodiak 27,5... 38 Timbuk 26... 40 Togiak 24...

Sisältö. MAASTOPYÖRÄT... 33 Bigfoot X29... 34 Bigfoot K29... 35 Bigfoot H29... 36 Bigfoot F29... 37 Kodiak 27,5... 38 Timbuk 26... 40 Togiak 24... 2 3 Sisältö HIILIKUITURUNKOISET MAANTIEPYÖRÄT... 7 Team Carbon... 8 Race Carbon... 9 ALUMIINIRUNKOISET MAANTIEPYÖRÄT... 10 Champion... 11 Competition... 12 Criterium... 13 CYCLOCROSS... 15 Cross Master

Lisätiedot

2 > SISÄLTÖ NISHIKI 2011 > WWW.NISHIKI.FI > MAANTIE. Limited... 6 Competition... 7 Race Carbon... 8 Altron... 9 Road Master... 10 Road Master SS...

2 > SISÄLTÖ NISHIKI 2011 > WWW.NISHIKI.FI > MAANTIE. Limited... 6 Competition... 7 Race Carbon... 8 Altron... 9 Road Master... 10 Road Master SS... 2 > SISÄLTÖ > MAANTIE Limited... 6 Competition... 7 Race Carbon... 8 Altron... 9 Road Master... 10 Road Master SS... 11 > CYCLO-CROSS Cross Comp... 13 Cross Road... 14 > HYBRID Intro Swing... 16 Intro

Lisätiedot

Race MAX 28. Maantie. There s no better kick. Kilpailuhenkiselle lisää rullausta ja kurvipitoa rajuun kisaamiseen.

Race MAX 28. Maantie. There s no better kick. Kilpailuhenkiselle lisää rullausta ja kurvipitoa rajuun kisaamiseen. Maantie Race MAX 28 629 Kilpailuhenkiselle lisää rullausta ja kurvipitoa rajuun kisaamiseen. Mikäli tavoitteesi on treenata rajusti tai kilpailla maantieajossa on tämä malli tehty sinulle. Iso takarengas

Lisätiedot

SISÄLTÖ. Polkupyöriä, joilla jokainen haluaisi ajaa E-BIKE FORTE SUPREME...17 16-17 18-29

SISÄLTÖ. Polkupyöriä, joilla jokainen haluaisi ajaa E-BIKE FORTE SUPREME...17 16-17 18-29 SISÄLTÖ Tunturi-Hellberg Oy Ltd 2015 Pidätämme oikeuden kaikkiin muutoksiin. HYBRID 4-15 RX900...5 RX800...6 RX700...8 RX500...10 RX400...12 TX500...14 E-BIKE FORTE SUPREME...17 CITY AURA...19 ARCADE...20

Lisätiedot

Sisältö. HYBRID TREKKING... 37 Trekking Master Pro... 38 Trekking Master... 39 SYMBOLIEN SELITYKSET... 4

Sisältö. HYBRID TREKKING... 37 Trekking Master Pro... 38 Trekking Master... 39 SYMBOLIEN SELITYKSET... 4 2013 Sisältö SYMBOLIEN SELITYKSET... 4 HIILIKUITURUNKOISET MAANTIEPYÖRÄT... 7 Team Carbon... 8 Race Carbon... 9 ALUMIINIRUNKOISET MAANTIEPYÖRÄT... 11 Champion... 12 Competition... 13 Criterium... 14 CYCLOCROSS...

Lisätiedot

PYÖRÄMALLISTO SAAPUNUT PRISMA MIKKOLAAN

PYÖRÄMALLISTO SAAPUNUT PRISMA MIKKOLAAN 2015 PYÖRÄMALLISTO SAAPUNUT PSMA MIKKOLAAN 6995 JUPITER SPARK -POTKUPYÖRÄ Punainen tai sininen Suomessa suunniteltu ensipyörä tasapainoharjoitteluun Käyttäjän pituus 80 1 cm Lokasuojat ja seisontatuki

Lisätiedot

POLKUPYÖRÄKUVASTO 2016

POLKUPYÖRÄKUVASTO 2016 www.kt-sport.com KT-SPORT KUUSANKOSKI POLKUPYÖRÄKUVASTO 2016 lastenpyörät TITANIA BELLE 12 TITANIA XZR 12 12 tuumainen pyörä perheen pienimmille. Tukipyörät ja työntöaisa sisältyy hintaan. 119 (149 ) CRESCENT

Lisätiedot

Tervetuloa pyöräilyn maailmaan!

Tervetuloa pyöräilyn maailmaan! Bike News 01 18 Tervetuloa pyöräilyn maailmaan! Tunturi-Hellberg Oy valmistaa Tunturi- ja Nishiki-polkupyörät, tuo maahan Ghost-, Lapierre-, Haibike-, Koga ja Van Nicholas-polkupyörät sekä laajan valikoiman

Lisätiedot

SISÄLTÖ. HIILIKUITUMAANTIEPYÖRÄT... 7 Limited Carbon... 8 Team Carbon... 9 Race Carbon... 10

SISÄLTÖ. HIILIKUITUMAANTIEPYÖRÄT... 7 Limited Carbon... 8 Team Carbon... 9 Race Carbon... 10 2012 + WWW.NISHIKI.FI SISÄLTÖ HIILIKUITUMAANTIEPYÖRÄT... 7 Limited Carbon... 8 Team Carbon... 9 Race Carbon... 10 HYBRID TREKKING... 35 Trekking Master SLD... 36 Trekking Master Pro... 37 Trekking Master...

Lisätiedot

289,- 279,- 99,- 279,- 799,- Sähköpolkupyörä City Sport 28" 3-vaihteinen Poljinavusteinen sähköpolkupyörä, jossa akku on integroitu runkoon.

289,- 279,- 99,- 279,- 799,- Sähköpolkupyörä City Sport 28 3-vaihteinen Poljinavusteinen sähköpolkupyörä, jossa akku on integroitu runkoon. Kevään 2016 suuri Polkupyöräesite City Comfort 28" LTD 3-vaihteinen 27-1505 279,- X-dirt 24" 3-vaihteinen 27-1521 289,- 99,- Lastenpyörä 16" vaihteeton 27-1528 799,- Sähköpolkupyörä City Sport 28" 3-vaihteinen

Lisätiedot

K u v a s t o 2 0 1 4

K u v a s t o 2 0 1 4 K u v a s t o 2 0 1 4 Tervetuloa tutustumaan Suomen Suurimman polkupyörien erikoisliikeketjun laajaan valikoimaan koko perheen voimin! Meillä on ilo avata Sinulle uusi 2014 pyöräilykausi. Tarjoamme tänä

Lisätiedot

BLACK WEEK PYÖRÄPALVELU BERGGREN OY - HINNASTO

BLACK WEEK PYÖRÄPALVELU BERGGREN OY - HINNASTO MIESTEN PYÖRÄT MÄÄRÄ OVH. BW -tarjoushinta ALENNUSPROSENTTI BERGGREN BERGGREN Åbo Gubbe 3-v. 28" 3 590 354-40% FOCUS FOCUS ARRIBA ALTUS HE PLUS 24-V '18 60 cm 1 849 509-40% FOCUS LOST LAGOON LTD 3.0 24-V

Lisätiedot

12.5 ECO IKÄSUOSITUS: 2-5 v RACING IKÄSUOSITUS: 2-5 v.

12.5 ECO IKÄSUOSITUS: 2-5 v RACING IKÄSUOSITUS: 2-5 v. 2017 Ajamisen opettelu ei vielä koskaan ole ollut näin yksinkertaista ja turvallista. OSET -sähkömopot ovat kevyitä, rakenteeltaan yksinkertaisia ja hämmästyttävän helppokäyttöisiä. Näillä pyörillä voidaan

Lisätiedot

-10 % KOODI: HALTY0218 VOIMASSA: KEVÄT- JA KESÄKAMPANJA: POLKUPYÖRÄT JA KÄSIPOLKUPYÖRÄT -10 % Pyörät ja käsipyörät -10 % LIIKKUMINEN

-10 % KOODI: HALTY0218 VOIMASSA: KEVÄT- JA KESÄKAMPANJA: POLKUPYÖRÄT JA KÄSIPOLKUPYÖRÄT -10 % Pyörät ja käsipyörät -10 % LIIKKUMINEN Pyörät ja käsipyörät -10 % -10 % LIIKKUMINEN KEVÄT- JA KESÄKAMPANJA: POLKUPYÖRÄT JA KÄSIPOLKUPYÖRÄT -10 % -10 % LIIKKUMINEN KÄSIPOLKUPYÖRÄ STRICKER CITY KÄSIPOLKUPYÖRÄ STRICKER CITY Stricker City on pyörätuoliin

Lisätiedot

Hinnasto Bike Company Oy. Mechelininkatu Helsinki / p / /

Hinnasto Bike Company Oy. Mechelininkatu Helsinki / p /  / Hinnasto 2017 Bike Company Oy Mechelininkatu 42 00250 Helsinki / p. 09 493878 / www.bikecompany.fi / info@bikecompany.fi Delite CONTROL touring touring HS* nuvinci nuvinci HS* Bosch-Drive Performance CX

Lisätiedot

Tervetuloa iloiseen Kickbike potkulautailijoiden joukkoon!

Tervetuloa iloiseen Kickbike potkulautailijoiden joukkoon! Tervetuloa iloiseen Kickbike potkulautailijoiden joukkoon! Tämä on kokoonpano ja säätöohje, jota noudattamalla saat potkulaudastasi parhaan käyttönautinnon turvallisesti. Ohjeessa neuvotaan havainnollisesti

Lisätiedot

SIDE-BY-SIDE KAHDELLE (PERUSMALLI)

SIDE-BY-SIDE KAHDELLE (PERUSMALLI) KOLMIPYÖRÄT Trident SIDE-BY-SIDE KAHDELLE (PERUSMALLI) 5 7-vaihteinen (kts. lisävarusteet) perusmalli moottoriton vasemmalla istuva kuljettaja huolehtii jarruttamisesta ja ohjaamisesta molemmat voivat

Lisätiedot

Unleash the Potential

Unleash the Potential Unleash the Potential HEVOSTEN KILPAKÄRRYT STAR MASTER ja PRO STAR MASTER Voimakkaasti nostattavat jenkkikärryt Star Master on voimakkaasti nostattava, ns. jenkkikärry jossa hevosen nostatus ja kärryn

Lisätiedot

GEMINO -ROLLAATTORIT. Aktiiviselle ihmiselle ROLLAATTORIT FI

GEMINO -ROLLAATTORIT. Aktiiviselle ihmiselle ROLLAATTORIT FI GEMINO -ROLLAATTORIT Aktiiviselle ihmiselle ROLLAATTORIT FI GEMINO aktiivisen ihmisen rollaattori Rollaattoreita suunniteltaessa on kiinnitetty erityistä huomiota rollaattorin painoon, laatuun, turvallisuuteen,

Lisätiedot

KESÄ- renkaat HINNASTO 1.3.2016

KESÄ- renkaat HINNASTO 1.3.2016 KESÄrenkaat HINNASTO 1.3.2016 2 Nokian Renkaat Kesärenkaat, hinnasto 1.3.2016 NOKIAN HAKKA BLACK viileää suorituskykyä nopeaan ajoon. Vakaa, tarkka ja hiljainen Täsmällinen ja helppo hallita myös ääritilanteissa

Lisätiedot

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto Tekniset tiedot Malli Mechron 2210 Moottori malli tyyppi teho iskutilavuus kierrosluku polttoainetankki 3C100LWU 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) 1007 cm³ 2200 rpm 28 litraa Voimansiirto

Lisätiedot

Vaihdevipu RAPIDFIRE Plus

Vaihdevipu RAPIDFIRE Plus (Finnish) DM-SL0001-09 Jälleenmyyjän opas Vaihdevipu RAPIDFIRE Plus MTB Retkipyöräily ROAD XTR SL-M980-A SL-M980-A-I SL-M980-B-I SM-SL98-B SAINT SL-M820 SL-M820-I SL-M820-B-I SM-SL82-B DEORE XT SL-M780

Lisätiedot

PROGEO -PYÖRÄTUOLIT. Tyylikäs ja yksilöllinen valinta PYÖRÄTUOLIT FI

PROGEO -PYÖRÄTUOLIT. Tyylikäs ja yksilöllinen valinta PYÖRÄTUOLIT FI PROGEO -PYÖRÄTUOLIT Tyylikäs ja yksilöllinen valinta PYÖRÄTUOLIT FI Joker Ultrakevyt kiinteärunkoinen aktiivipyörätuoli sisäja ulkokäyttöön. Erinomainen ohjailtavuus ja liikuteltavuus ovat Joker-tuolin

Lisätiedot

Horisonttipyörät. Perinteiseen tapaan testiryhmä. Alle 1 500 euron retkipyörät

Horisonttipyörät. Perinteiseen tapaan testiryhmä. Alle 1 500 euron retkipyörät VERTAILU Alle 1 500 euron retkipyörät JUHAPEKKA TUKIAINEN MARKUS KASESMAA, MIIKAEL NELIMARKKA, SALOMON NELIMARKKA, AIMO NIEMI ja TEO SILLANPÄÄ, testiryhmä Focus Crater Lake Kona Sutra Marin Four Corners

Lisätiedot

1-vaihteinen /4/7/8- napavaihteinen Ulkovaihteiset: maastopyörät - hybridit - retkipyörät

1-vaihteinen /4/7/8- napavaihteinen Ulkovaihteiset: maastopyörät - hybridit - retkipyörät GREENBIKE 2018 - Huoltohinnasto Varaa aina aika huoltoa tai korjausta varten etukäteen. Huollamme vain Greenbikesta ostettuja pyöriä. Laajempia huoltoja ja erikoistöitä ehdimme tehdä vain talvikaudella.

Lisätiedot

PIENKONERENGASHINNASTO

PIENKONERENGASHINNASTO PIENKONERENGASHINNASTO 2015 Member of Nokian Tyres sisällysluettelo PUUTARHAKONEET, AJOLEIKKURIT...6-14 TRAC, RIB, SLICKS, AJOLEIKKURIT, MAATALOUS- JA PUUTARHAKONEET...16-23 LUMILINGOT...26 TIELIIKENNE

Lisätiedot

Turussa Scason Oy:n kehittämä ja valmistama XT-Turbine-nasta on suunniteltu Kumhon WI31-renkaalle. XT-Turbine-nasta on suurempi. Se lisää kulutuskestä

Turussa Scason Oy:n kehittämä ja valmistama XT-Turbine-nasta on suunniteltu Kumhon WI31-renkaalle. XT-Turbine-nasta on suurempi. Se lisää kulutuskestä KUMHO2017-18 TALVIRENGASOPAS henkilöauto SUV maastoauto pakettiauto Turussa Scason Oy:n kehittämä ja valmistama XT-Turbine-nasta on suunniteltu Kumhon WI31-renkaalle. XT-Turbine-nasta on suurempi. Se lisää

Lisätiedot

HINNASTO 1.6.2015 TALV IRENKAAT

HINNASTO 1.6.2015 TALV IRENKAAT HINNASTO 1.6.2015 TALV IRENKAAT 2 Nokian Renkaat Talvirenkaat, hinnasto 1.6.2015 HAKKAPELIITTA 8 Ennenkokematonta pitoa Vakaa ja tarkka ohjaustuntuma, luotettava talvipito Ympäristöystävällinen: pienempi

Lisätiedot

Cruise MAX kokoonpano-ohje

Cruise MAX kokoonpano-ohje Cruise MAX kokoonpano-ohje Sisällys 1. Toimitus 2. Ohjaimen asennus ja ohjaustangon säätö 3. Etupyörän asennus 4. Astinlaudan korkeuden säätö 5. Jarrujen säätäminen 6. Kädensijojen kiristäminen 7. Renkaiden

Lisätiedot

B-S-A MOOTTORI PYÖRIÄ

B-S-A MOOTTORI PYÖRIÄ B-S-A MOOTTORI PYÖRIÄ B.&A astuu pitkän askeleen eteenpäin B. S. A. joka je monen vuoden aikana on johtanut moottoripyörä teollisuutta Englannissa, ottaa pitkän askeleen eteenpäin vuonna 1 937. B. S. A.

Lisätiedot

T3 700 EFI. T1 800 U Diesel

T3 700 EFI. T1 800 U Diesel YOUR WAY! Keeway tarjoavaa mönkijämalliston, joka vetää vahvasti perille. Mallistostamme löytyy luotettavat vaihtoehdot nelivetotieliikennemönkijöihin ja T3-luokan traktorimönkijään ja lasten minimönkijöistä

Lisätiedot

S M D. Uuden sukupolven kylvökoneet

S M D. Uuden sukupolven kylvökoneet S M D Uuden sukupolven kylvökoneet Junkkarin uusi kylvökonemallisto on jaettu kolmeen eri sarjaan. Moduulirakenteisuuden ansiosta voit valita helposti oikeat työkalut eri tarpeisiin. Perinteiseen Junkkarityyliin

Lisätiedot

Kärcher RS. Yhdistelmäkoneiden uusi ulottuvuus

Kärcher RS. Yhdistelmäkoneiden uusi ulottuvuus Kärcher RS Yhdistelmäkoneiden uusi ulottuvuus Kärcher RS Nostaa käyttäjän aitiopaikalle Tehokkaat, ammattikäyttöön suunnatut puhdistusratkaisut ovat Kärcherin ominta aluetta. Uudet RS-sarjan yhdistelmäkoneet

Lisätiedot

HONDA PELAA VARMASTI.

HONDA PELAA VARMASTI. Lumilingot 2014-2015 HONDA PELAA VARMASTI. Honda-lumilinkojen perusominaisuuksiin kuuluvat varmatoimisuus, suuri suorituskyky ja helppo hallittavuus. Hondan ylistettyjä ominaisuuksia ovat leveä ja korkea

Lisätiedot

Kaapelikelavaunu JKS 750V

Kaapelikelavaunu JKS 750V Kaapelikelavaunu JKS 750V Kaapelikelavaunu kevyempiin verkonrakennuksen tarpeisiin Kokonsa puolesta JKS 750 soveltuu erinomaisesti antenniurakoitsijoiden ja sähköasennusliikkeiden käyttöön. Vaunu on tarkoitettu

Lisätiedot

Henkilöauto ja 4x4 nastarenkaat

Henkilöauto ja 4x4 nastarenkaat Henkilöauto ja 4x4 nastarenkaat IceContact 2 nasta Uuden Kristall-nastan ansiosta renkaan jääpito on parantunut lisäämättä kuitenkaan nastojen tietä kuluttavaa vaikutusta Jäähilekäytävät ohjaavat nastan

Lisätiedot

POLKUPYÖRÄ- LUETTELO.

POLKUPYÖRÄ- LUETTELO. POLKUPYÖRÄ- LUETTELO. LUETTELO N:O 172. 04. 1938 MONARK MIESTEN POLKUPYÖRÄ Ensiluokkaista alkuperäistä ruotsalaista loistovalmistetta. Kaikki kiiltävät osat vahvasti kromioidut, kaikki muut emaljoimattomat

Lisätiedot

758 KH11 KH17 KH27 KR26 Move For The Better Life, KUMHO TYRE

758 KH11 KH17 KH27 KR26 Move For The Better Life, KUMHO TYRE KUMHO KUVASTO 2016 KESÄRENKAAT henkilöauto, SUV, maastoauto, pakettiauto 758 KH11 KH17 KH27 KR26 Move For The Better Life, KUMHO TYRE H E N K I L Ö A U T O 10-15 10 13 KOODI KOKO MALLI NL LI 1758004 145

Lisätiedot

DM-SL (Finnish) Jälleenmyyjän opas. MAANTIE MTB Retkipyöräily. City Touring/ Comfort-pyörä. Vaihdevipu. RAPIDFIRE Plus 11-vaihteinen SL-RS700

DM-SL (Finnish) Jälleenmyyjän opas. MAANTIE MTB Retkipyöräily. City Touring/ Comfort-pyörä. Vaihdevipu. RAPIDFIRE Plus 11-vaihteinen SL-RS700 (Finnish) DM-SL0006-02 Jälleenmyyjän opas MAANTIE MTB Retkipyöräily City Touring/ Comfort-pyörä URBAN SPORT E-BIKE Vaihdevipu RAPIDFIRE Plus 11-vaihteinen SL-RS700 SISÄLLYSLUETTELO TÄRKEÄ TIEDOTE... 3

Lisätiedot

Uusi Triumph Tiger 1200

Uusi Triumph Tiger 1200 Uusi Triumph Tiger 1200 Merkki: Triumph Tyyppi: Katupyörä Kunto: Uusi Kuutiotilavuus: 1215 ccm 21200 Kaikki Mallit: -Tiger 1200 XR 21 200 -Tiger 1200 XRX 23 150 -Tiger 1200 XCX 24 150 -Tiger 1200 XRT 25

Lisätiedot

POLKUPYÖRÄN KÄYTTÖOPAS

POLKUPYÖRÄN KÄYTTÖOPAS POLKUPYÖRÄN KÄYTTÖOPAS ONNITTELUT! Onneksi olkoon loistavasta hankinnasta. Toivomme miellyttäviä kilometrejä Berggren- tai Le Prince -pyörälläsi. Jos sinulla tulee mitä tahansa kysyttävää tai pyöräsi menee

Lisätiedot

Jeantil lannanlevitysvaunut

Jeantil lannanlevitysvaunut Jeantil lannanlevitysvaunut Jeantil SA perheyhtiön historia ulottuu 1800-luvulle saakka. Päätuotteena viimeisten 50 vuoden ajan on ollut lannanlevitysvaunut. Sillä alalla Jeantil on tunnettu tehokkaiden

Lisätiedot

Metsjö MetaQ monitoimiperävaunut

Metsjö MetaQ monitoimiperävaunut Metsjö MetaQ monitoimiperävaunut Metsjö perävaunutehdas on ollut uranuurtaja isoissa maatalousperävaunujen valmistuksessa. MetaQ perävaunuissa on huomioitu nykyaikaisten tilojen kasvaneet kuljetusvaatimukset.

Lisätiedot

Sairaalasänky. Kevyt ja ketterä

Sairaalasänky. Kevyt ja ketterä Sairaalasänky Kevyt ja ketterä Taloudellinen vaihtoehto Adatto sairaalasänky on taloudellisesti järkevä vaihtoehto. Sänkyyn on saatavana monia erilaisia kokoonpanoja ja vaihtoehtoja. Myös Merivaara Futura

Lisätiedot

Levyjarrunapa maantieajoon

Levyjarrunapa maantieajoon (Finnish) DM-HB0004-01 Jälleenmyyjän opas Levyjarrunapa maantieajoon HB-CX75 HB-RS505 FH-CX75 FH-RS505 TÄRKEÄ TIEDOTE Tämä jälleenmyyjän opas on tarkoitettu ensisijaisesti ammattitaitoisten pyörämekaanikkojen

Lisätiedot

MOOTTORIPYÖRÄT. www.aprilia.com. www.aprilia.fi

MOOTTORIPYÖRÄT. www.aprilia.com. www.aprilia.fi 2010 MOOTTORIPYÖRÄT www.aprilia.com www.aprilia.fi RSV4 FACTORY >> VÄRIT Moottori Iskutilavuus Vaihteisto Jarrut, etu Jarrut, taka Renkaat, etu Renkaat, taka Lisävarusteet Aprilia 4-sylinterinen 4-tahti

Lisätiedot

K E S Ä RENKAAT

K E S Ä RENKAAT KESÄRENKAAT 18.2.2019 2 RENKAAT KESÄRENKAAT SISÄLTÖ HENKILÖAUTON RENKAAT 3 HAKKA BLACK 2 4 HAKKA BLUE 2 5 HAKKA GREEN 2 6 NORDMAN SZ 6 NORDMAN SX2 SUV 4X4 RENKAAT 7 HAKKA BLACK 2 SUV 8 HAKKA BLUE 2 SUV

Lisätiedot

Yli 50 pyörämallia pohjoisiin oloihin. Yli 100 vuotta suomalaista pyöräosaamista TYYLIÄ TEILLE TUTUSTU UUTEEN KULKURIIN!

Yli 50 pyörämallia pohjoisiin oloihin. Yli 100 vuotta suomalaista pyöräosaamista TYYLIÄ TEILLE TUTUSTU UUTEEN KULKURIIN! PYÖRÄMALLISTO 2013 www.helkamavelox.fi / facebook.com/helkamabikes Yli 100 vuotta suomalaista pyöräosaamista TUTUSTU UUTEEN KULKURIIN! MIEHILLE, JOTKA KULKEVAT OMIA POLKUJAAN TYYLIÄ TEILLE AJATON AINOTAR

Lisätiedot

Hinnasto 18.8.2014 Talvirenkaat

Hinnasto 18.8.2014 Talvirenkaat Hinnasto 18.8.2014 Talvirenkaat 2 Nokian Renkaat Talvirenkaat, hinnasto 18.8.2014 HAKKAPELIITTA 8 Ennenkokematonta pitoa Vakaa ja tarkka ohjaustuntuma, luotettava talvipito Ympäristöystävällinen: pienempi

Lisätiedot

Noranza 2 EVO NASTARENKAAT 175/65R14 411 185/65R14 436 185/65R15 442 195/65R15 490 205/55R16 633 205/60R16 636 215/55R16 677

Noranza 2 EVO NASTARENKAAT 175/65R14 411 185/65R14 436 185/65R15 442 195/65R15 490 205/55R16 633 205/60R16 636 215/55R16 677 Noranza 2 EVO NASTARENKAAT 175/65R14 411 185/65R14 436 185/65R15 442 195/65R15 490 205/55R16 633 205/60R16 636 215/55R16 677 Vaikeimmat talviolosuhteet vaativat innovatiivisen ja ehdottoman lähestymisen

Lisätiedot

Toimistovalaisimet FI

Toimistovalaisimet FI Toimistovalaisimet FI PRANA+sarja LED LATTIA JA RIPUSTUSVALAISIMET PRANA+sarjan ylävalo liikuteltava VALAISINPÄÄ SUORA VALO HIGHTECHTUNNISTIN KIRKKAUS TILANNEOHJAUS TUNABLE WHITE TOIMINTO VALON VÄRIN mukautukseen

Lisätiedot

Pyöräily - Aja kovempaa

Pyöräily - Aja kovempaa VEIKKANEN KOTIRANTA HAGQVIST Maantiepyöräily kasvattaa suosiotaan vuosi vuodelta. Moni lajin harrastaja haluaa oppia ajamaan teknisesti paremmin ja kehittää kuntoaan mahdollisimman tehokkaasti. Yhä useammin

Lisätiedot

DM-MBCS (Finnish) Jälleenmyyjän opas. MAANTIE MTB Retkipyöräily. City Touring/ Comfort-pyörä. Rataspakka SLX CS-M CS-HG500-10

DM-MBCS (Finnish) Jälleenmyyjän opas. MAANTIE MTB Retkipyöräily. City Touring/ Comfort-pyörä. Rataspakka SLX CS-M CS-HG500-10 (Finnish) DM-MBCS001-01 Jälleenmyyjän opas MAANTIE MTB Retkipyöräily City Touring/ Comfort-pyörä URBAN SPORT E-BIKE Rataspakka SLX CS-M7000-11 CS-HG500-10 SISÄLLYSLUETTELO TÄRKEÄ TIEDOTE... 3 TURVALLISUUSOHJEITA...

Lisätiedot

Honda-takuu neljä vuotta. Takuuehdot kauppiaaltasi.

Honda-takuu neljä vuotta. Takuuehdot kauppiaaltasi. Lumilingot 2015-2016 Honda-takuu neljä vuotta. Takuuehdot kauppiaaltasi. HONDA ON TALTUTTANUT TALVEA JO 35 VUOTTA. Hondan lumilinkoja on valmistettu jo 35 vuotta ja juhlan kunniaksi koko lumilinkomallistomme

Lisätiedot

Puhdasta joka käänteessä

Puhdasta joka käänteessä BR 35 /12 C Puhdasta joka käänteessä Yhdistelmäkone BR 35/12 C Ennennäkemätön ketteryys Koskaan aikaisemmin ei ole siivouskone ollut yhtä ketterä ja kevyt ohjata - Berliinin CMS-messuilla palkittu BR 35/12

Lisätiedot

LUETTELO K. RAUTANEN WANDERER TEHTAAN EDUSTAJA JA STANDARD POLKUPYÖRISTÄ MOOTTORI- JA POLKUPYÖRILLE WÄNDERER MOOTTOREISTA, WANDERER

LUETTELO K. RAUTANEN WANDERER TEHTAAN EDUSTAJA JA STANDARD POLKUPYÖRISTÄ MOOTTORI- JA POLKUPYÖRILLE WÄNDERER MOOTTOREISTA, WANDERER LUETTELO WÄNDERER MOOTTOREISTA, WANDERER JA STANDARD POLKUPYÖRISTÄ K. RAUTANEN WANDERER TEHTAAN EDUSTAJA MOOTTORI- JA POLKUPYÖRILLE 1.-HEIKINK. 98. HELSINKI PUHELIN 68-91. lulkaistessani luettelon Wanderer

Lisätiedot

MAANTIE Etunapa / Vapaanapa, 11-vaihteinen

MAANTIE Etunapa / Vapaanapa, 11-vaihteinen (Finnish) DM-HB0003-04 Jälleenmyyjän opas MAANTIE Etunapa / Vapaanapa, 11-vaihteinen HB-9000 HB-6800 HB-5800 FH-9000 FH-6800 FH-5800 TÄRKEÄ TIEDOTE Tämä jälleenmyyjän opas on tarkoitettu ensisijaisesti

Lisätiedot

SIIVOUS JA HUOLTO LIIVIT DENIM

SIIVOUS JA HUOLTO LIIVIT DENIM SIIVOUS JA HUOLTO LIIVIT DENIM Model 4140 4160 LIIVI NAISILLE - STRETCH Perinteinen farkkuliivi. Kevyesti muotoon ommeltu. Kaulus ja nappikiinnitys. Sivutaskut, joissa puhelintasku ja ylimääräinen lisätasku.

Lisätiedot

TUPLA-POTKUPYÖRÄ Omistajan Käsikirja

TUPLA-POTKUPYÖRÄ Omistajan Käsikirja TUPLA-POTKUPYÖRÄ Omistajan Käsikirja Takuuasiat, neuvonta ja varaosat: puh. 0201 222 600 asiakaspalvelu@bikeservice.fi KÄYTTÖÖNOTTO Uuden Solifer Tupla-Potkupyörän käyttöönotto on helppoa. Nosta pyörän

Lisätiedot

VALTION MAATALOUSTEKNOLOGIAN TUTKIMUSLAITOS STATE RESEARCH INSTITUTE OF ENGINEERING IN AGRICULTURE AND FORESTRY

VALTION MAATALOUSTEKNOLOGIAN TUTKIMUSLAITOS STATE RESEARCH INSTITUTE OF ENGINEERING IN AGRICULTURE AND FORESTRY Vi-AKCn) PPA 1 03400 VIHTI 913-46 211 VALTION MAATALOUSTEKNOLOGIAN TUTKIMUSLAITOS STATE RESEARCH INSTITUTE OF ENGINEERING IN AGRICULTURE AND FORESTRY KOETUSSELOSTUS TEST REPORT NUMERO 1197 RYHMÄ 13 VUOSI

Lisätiedot

ROLLAATTORIT VOLARIS S7

ROLLAATTORIT VOLARIS S7 LIIKKUMINEN ROLLAATTORIT VOLARIS S7 Volaris S7 -sarjan rollaattorit ovat korkealaatuisia, jotka sopivat erinomaisesti pohjoisiin oloihin. Suunnittelussa on otettu huomioon tuotteiden kierrätettävyys ja

Lisätiedot

POLKUPYÖRÄN OSTAJAN OPAS. www.konastore.fi

POLKUPYÖRÄN OSTAJAN OPAS. www.konastore.fi POLKUPYÖRÄN OSTAJAN OPAS www.konastore.fi APUA POLKUPYÖRÄN OSTAMISEEN Uuden pyörän ostaminen saattaa tuntua vaikealta. Se onkin. Erilaisia fillareita on joka lähtöön ja päälle tulevat vielä erilaiset varusteet.

Lisätiedot

HESE. -puskulevystä tiehöylään

HESE. -puskulevystä tiehöylään HESE -puskulevystä tiehöylään Hese-työkone on teiden ja piha-alueiden kunnossapitoon tarkoitettu yleistyökone. Monipuolisuudessaan Hese on täysin ylivoimainen, samalla koneella tehdään kaikki teiden sekä

Lisätiedot

J U D O H I N N A S T O J U D O H I N N A S T O J U D O H I N N A S T O J U D O

J U D O H I N N A S T O J U D O H I N N A S T O J U D O H I N N A S T O J U D O Tuotenumero: 0012 Tuotteen nimi: 0012 Judopuku muksuille Hinta: Alk. 22,00 Sisältää valkoisen vyön. Aloittelevan juniorin puku. Sileää kangasta, 100% puuvillaa. Näyttävät olkanauhat. Housuissa kuminauhavyötärö.

Lisätiedot

Ammattina, intohimona pyöräily Pia Sundstedt

Ammattina, intohimona pyöräily Pia Sundstedt Ammattina, intohimona pyöräily Pia Sundstedt Pia Pia Pia GIF urheilukipinä syttyy!! -perheurheilu -yleisurheilu -hiihto -pyöräily -duathlon/triathlon PYÖRÄILY AMMATIKSI Träningsplan 1994-1995 Valinta:

Lisätiedot

TYÖVALOT. ABL 500 LED SL Yksinkertainen mutta luotettava laatuvalo, 400 lumen. DT-liitin. 12/24V. IP68-IP69K. 101x57x97mm.

TYÖVALOT. ABL 500 LED SL Yksinkertainen mutta luotettava laatuvalo, 400 lumen. DT-liitin. 12/24V. IP68-IP69K. 101x57x97mm. TYÖVALOT UUSI ABL LED COMPACT TYÖVALO ABL LED Compact on premiumluokan työvalo huokeaan hintaan. Valo on OEM-laatua varustettu laadukkaalla hejastimella, karkaistulla lasilla jossa jäänpoistotoiminto ja

Lisätiedot

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät Akkutoimiset porraskiipijät ihmiset SANO asettaa etusijalle! LIFTKAR PT PORRASKIIPIJÄT LIFTKAR PT ON TURVALLINEN PORTAISSA JA HELPPOKÄYTTÖINEN. ELÄMÄNLAATU ON ELÄMÄSTÄ NAUTTIMISTA TÄYSILLÄ JA YHDESSÄ

Lisätiedot

Retki-, Kaupunki- & Hybridipyörän Asennusohjeet

Retki-, Kaupunki- & Hybridipyörän Asennusohjeet Retki-, Kaupunki- & Hybridipyörän Asennusohjeet Retki-, kaupunki- ja hybridipyörän asennusohjeet I. Laatikon purkaminen 4 II. Etupyörän valmistelut 4 III. Etupyörän asennus 6 IV. Etupyörän kiinnitys haarukkaan

Lisätiedot

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT 68349_Peugeot_tavaraautoesite.indd 1 19.9.2014 12.13 Peugeot Partner VAN on paitsi käytännöllinen ja taloudellinen, myös mukava ja tyylikäs. Siis oikea ammatinharjoittajan

Lisätiedot

KÄYTTÖ- JA TURVALLISUUSOHJE Hase Trets -nojapyörä

KÄYTTÖ- JA TURVALLISUUSOHJE Hase Trets -nojapyörä KÄYTTÖ- JA TURVALLISUUSOHJE Hase Trets -nojapyörä Hase Trets soveltuu käytettäväksi tavallisena nojapyöränä tai peräpyöränä toiseen polkupyörään kiinnitettynä. Rungon pituutta voidaan muuttaa, joten pyörä

Lisätiedot

Rengas. pidemmälle. , jolla pääset SISÄLTÖ TUOTTEET JA HINNAT KESÄRENKAAT 2015 HENKILÖAUTON, SUV-/4X4- JA JAKELUAUTON RENKAAT

Rengas. pidemmälle. , jolla pääset SISÄLTÖ TUOTTEET JA HINNAT KESÄRENKAAT 2015 HENKILÖAUTON, SUV-/4X4- JA JAKELUAUTON RENKAAT Rengas, jolla pääset pidemmälle N 7 44 E 98 46 TUOTTEET JA HINNAT KESÄRENKAAT 2015 HENKILÖAUTON, SUV-/4X4- JA JAKELUAUTON RENKAAT SISÄLTÖ HENKILÖAUTON RENKAAT SIVU 27 SUV-/4X4-RENKAAT SIVU 28 JAKELUAUTON

Lisätiedot

Auton säätäminen & Systemaattinen testaaminen. Henri Niskanen & Kalle Jokinen

Auton säätäminen & Systemaattinen testaaminen. Henri Niskanen & Kalle Jokinen Auton säätäminen & Systemaattinen testaaminen Henri Niskanen & Kalle Jokinen Ajoasento ja penkin paikka Peruslähtökohtana tehtaan antamat mitat, unohtamatta sitä että kuskilla on hyvä ja luonnollinen ajoasento,

Lisätiedot

HUSQVARNA POLKUPYÖRIÄ

HUSQVARNA POLKUPYÖRIÄ HUSQVARNA POLKUPYÖRIÄ SUOMEN MAANVILJELIJÄIN KAUPPA UV. TAMPERE PERUSTETTU 1897 PUHELIN SARJA 5420 SÄHKOQSOITE SMK l»jesiwmwaill Suomen Maanviljelijäin Kauppa Oy. Sähköos. SMK Tampere Perustettu 1897

Lisätiedot

UUSI M-SARJA. Teknologinen edelläkävijä.

UUSI M-SARJA. Teknologinen edelläkävijä. UUSI M-SARJA Teknologinen edelläkävijä. Master Drive Hydraulisesti esiohjatut vivut Saatavana myös nelivipuisena JOHTAJIEN SATULA Master Drive on PALFINGER EPSILONin uusi luxus-penkki. PALFINGER EPSILON

Lisätiedot

Harjoitukset - Ennen kilpailua on järjestettävä vähintään 40 minuuttia kestävä vapaa harjoitus.

Harjoitukset - Ennen kilpailua on järjestettävä vähintään 40 minuuttia kestävä vapaa harjoitus. Mopoendurance säännöt Näiden sääntöjen lisäksi sovelletaan mitä SML:n, UEM:n ja FIM:n säännöissä on säädetty soveltuvilta osin. SML:n lajisääntöinä sovelletaan mitä Road Racing lajisäännöissä (myöhempänä

Lisätiedot

Tunnelmanlähde. Geberit Monolith

Tunnelmanlähde. Geberit Monolith Tunnelmanlähde. Geberit Monolith Ihmisille, joilla on luonnetta. Ja niille, jotka nauttivat hyvistä asioista. Haluatko vahvan, raikkaan tunteen uuteen kylpyhuoneeseesi. Geberit Monolith -saniteettimoduuleilla

Lisätiedot

301.4C. Minikaivukone

301.4C. Minikaivukone 301.4C Minikaivukone Moottori Nettoteho 13,2 kw 17,7 hp Paino Työpaino turvakaaren kanssa 1 380 kg 3 042 lb Työpaino ohjaamon kanssa 1 470 kg 3 241 lb Monipuolisuus Helppo kuljettaa ja käyttää erilaisilla

Lisätiedot

Rataspakka. Jälleenmyyjän opas. MAANTIE MTB Retkipyöräily. City Touring/Comfort-pyörä URBAN SPORT E-BIKE

Rataspakka. Jälleenmyyjän opas. MAANTIE MTB Retkipyöräily. City Touring/Comfort-pyörä URBAN SPORT E-BIKE (Finnish) DM-CS0003-08 Jälleenmyyjän opas MAANTIE MTB Retkipyöräily City Touring/Comfort-pyörä URBAN SPORT E-BIKE Rataspakka CS-M9000 CS-M9001 CS-M8000 CS-HG500-10 CS-HG400-9 CS-HG300-9 CS-HG200-9 CS-HG200-8

Lisätiedot

Honda pelaa varmasti.

Honda pelaa varmasti. Lumilingot 2011 Honda pelaa varmasti. Honda-lumilinkojen perusominaisuuksiin kuuluvat varmatoimisuus, suuri suorituskyky ja helppo hallittavuus. Jokaisessa mallissa on leveä ja korkea linkopesä, työvalo

Lisätiedot

DM-RBCS (Finnish) Jälleenmyyjän opas. MAANTIE MTB Retkipyöräily. City Touring/ Comfort-pyörä. Rataspakka CS-HG400-9 CS-HG50-8

DM-RBCS (Finnish) Jälleenmyyjän opas. MAANTIE MTB Retkipyöräily. City Touring/ Comfort-pyörä. Rataspakka CS-HG400-9 CS-HG50-8 (Finnish) DM-RBCS001-02 Jälleenmyyjän opas MAANTIE MTB Retkipyöräily City Touring/ Comfort-pyörä URBAN SPORT E-BIKE Rataspakka CS-HG400-9 CS-HG50-8 SISÄLLYSLUETTELO TÄRKEÄ TIEDOTE... 3 TURVALLISUUSOHJEITA...

Lisätiedot

Vaihdevipu. RAPIDFIRE Plus 11-vaihteinen

Vaihdevipu. RAPIDFIRE Plus 11-vaihteinen (Finnish) DM-SL0005-04 Vaihdevipu Jälleenmyyjän opas RAPIDFIRE Plus 11-vaihteinen MTB XTR SL-M9000 DEORE XT SL-M8000 SISÄLLYSLUETTELO TÄRKEÄ TIEDOTE... 3 TURVALLISUUSOHJEITA... 4 TARVITTAVAT TYÖKALUT...

Lisätiedot

GENIALLUCIFER SALLA JA SWIFT PAAVO MÄKELIN PYORÄLUETTELO. UUDENMAANKATU 9 HELSINKI PUHELIN 27834. Pääedustaja Suomessa:

GENIALLUCIFER SALLA JA SWIFT PAAVO MÄKELIN PYORÄLUETTELO. UUDENMAANKATU 9 HELSINKI PUHELIN 27834. Pääedustaja Suomessa: GENIALLUCIFER SALLA JA SWIFT PYORÄLUETTELO. Pääedustaja Suomessa: PAAVO MÄKELIN UUDENMAANKATU 9 HELSINKI PUHELIN 27834 "GENIAL LTJCIFER»Genial Lucifer», laatupyörä, tunnettu maailmanmerkki; saavuttanut

Lisätiedot

Lisävarusteet FORD MONDEO

Lisävarusteet FORD MONDEO FORD-LISÄVARUSTEET Lisävarusteet FORD MONDEO Hybrid 09/2014 www.ford-lisaevarusteet.fi Go Further Lisävarusteet FORD MONDEO Hybrid 09/2014 KULJETUSJÄRJESTELMÄT Kattokuljetusjärjestelmä Sisätilojen kuljetusjärjestelmät

Lisätiedot

Kverneland Taarup 9032 / 9035 / 9039

Kverneland Taarup 9032 / 9035 / 9039 Kverneland Taarup 9032 / 9035 / 9039 Yksiroottorinen karhotin Murtosokkasuojattu voimansiirto roottorille Säädettävä karhotinpressu Kokoon taitettavat turvakaiteet Korkealaatuiset Super-C piikit, 9 mm

Lisätiedot

Hakkurit. Ympäristönhoidosta urakointiin

Hakkurit. Ympäristönhoidosta urakointiin Hakkurit Ympäristönhoidosta urakointiin Puhumme kokemuksesta Junkkarin hakkurit ovat tyypiltään laikkahakkureita. Meillä on kokemusta niiden valmistamisesta jo yli 30 vuoden ja 10.000 laitteen verran.

Lisätiedot

Sisilisko Sähköskootterit

Sisilisko Sähköskootterit Sisilisko Sähköskootterit P u h t a a s t i s ä h k ö i n e n a j o n a u t i n t o. Ekologinen. CO2-päästöt 0 g / 100 km. Ei päästöjä. Ei melua. Ei katkua. Edullinen. Lataus tavallisesta pistorasiasta.

Lisätiedot

Kesärenkaat 2017 Kattava kesärengasvalikoima pohjoisen vaihteleviin olosuhteisiin.

Kesärenkaat 2017 Kattava kesärengasvalikoima pohjoisen vaihteleviin olosuhteisiin. Kesärenkaat 2017 Kattava kesärengasvalikoima pohjoisen vaihteleviin olosuhteisiin. www.nokianrenkaat.fi/kesarenkaat www.hakkaturva.fi Nokian Hakka Blue 2 Erinomaista märkäpitoa. Uusi kumisekoitus varmistaa

Lisätiedot

OIKEA PETO PUUNKORJUUSEEN

OIKEA PETO PUUNKORJUUSEEN OIKEA PETO PUUNKORJUUSEEN PONSSE SCORPION PONSSE SCORPION -HARVESTERI YLIVOIMAISTA TEHOA & ERGONOMIAA Uskomaton näkyvyys ja ohjattavuus, vakaudeltaan voittamaton, tehoa ja tuottavuutta ympäristön ehdoilla,

Lisätiedot

Työhön www.scan-cast.fi Työhön Toimistoon Työpaikalle Vuosien aikana on Scan-Cast Oy valmistanut ja kehittänyt tuoleja työhön ja työpaikkaympäristöön. Monipuolinen valikoima istumisen eri alueille, löytyy

Lisätiedot

XC 43 B 199,- Kampanjahinta. - B&S 125 cc moottorilla - keräävä ja taaksepuhaltava - valmiiksi koottuna laatikossa

XC 43 B 199,- Kampanjahinta. - B&S 125 cc moottorilla - keräävä ja taaksepuhaltava - valmiiksi koottuna laatikossa XC 43 B 199,- Runko: Kaasusäädin: Leikkuukorkeudet: Pyörät: Aisa: Keruusäiliö: 450 E series 125 cc Teräs 41 cm Työnnettävä Kiinteä kierrosluku 4 vivulla 5 kpl, 27 80 mm 180 / 180 mm - kuulalaakereilla

Lisätiedot

RASKAAN KALUSTON RENKAAT JA LEVYPYÖRÄT 2011

RASKAAN KALUSTON RENKAAT JA LEVYPYÖRÄT 2011 Ryhmä 18-08 1118-785 05/11 RASKAAN KALUSTON RENKAAT JA LEVYPYÖRÄT 2011 AL10 AL15 AM15 DL10 TL10 1 Raskaan kaluston Hankook-renkaiden tyyppimerkinnät AH11 Akseli Käyttö Sarjanumero Akseli Pitkän matkan

Lisätiedot

Jymylentiksen HIPPO-TURNAUS

Jymylentiksen HIPPO-TURNAUS Turvallista, viihtyisää ja huoletonta asumista Kaupungin monipuolisin tapahtumapaikka Puh. (06) 4299 130 Fax 4299 120 ETSITKÖ www.seinajokiareena.fi ASUNTOA? Asuntokohteissamme AREENASSA on vuokrattavana

Lisätiedot

KANNUSTAA LIIKKUMAAN

KANNUSTAA LIIKKUMAAN XACT Xact 3 XACT Monipuolisesta ja ergonomisesta Xact-oppilastuolista on nyt saatavana kaksi kokoa Xact ja Xact Start. Se tarkoittaa, että sitä voidaan käyttää koko koulussa, aina esikoululuokista opettajainhuoneeseen,

Lisätiedot

DM-MECS (Finnish) Jälleenmyyjän opas. MAANTIE MTB Retkipyöräily. City Touring/ Comfort-pyörä. Rataspakka CS-HG201-9

DM-MECS (Finnish) Jälleenmyyjän opas. MAANTIE MTB Retkipyöräily. City Touring/ Comfort-pyörä. Rataspakka CS-HG201-9 (Finnish) DM-MECS001-00 Jälleenmyyjän opas MAANTIE MTB Retkipyöräily City Touring/ Comfort-pyörä URBAN SPORT E-BIKE Rataspakka CS-HG201-9 SISÄLLYSLUETTELO TÄRKEÄ TIEDOTE... 3 TURVALLISUUSOHJEITA... 4 TARVITTAVAT

Lisätiedot