EURAN KUNTA Pöytäkirja 5/ (20)

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "EURAN KUNTA Pöytäkirja 5/2014 1 (20)"

Transkriptio

1 EURAN KUNTA Pöytäkirja 5/ (20) Tekninen lautakunta Aika klo 16:30-17:50 Paikka Euran kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Arvola Hannu varapj. Poissa 55 Ketola Jaana jäsen Ketola Pirkko puheenjohtaja Mustajärvi Jarmo jäsen Myllykoski Juha jäsen Poissa 54 Satola Sirpa jäsen Setälä Tero jäsen Kallionsivu Terttu varaj. Mäkitalo Esa varaj. Poissa Ilomäki Seija jäsen Junkkala Juho jäsen Muut saapuvilla olleet Vainio Maaret Haapanen Kimmo Tuominen Seija khall:n edustaja esittelijä sihteeri Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Todettiin. Asiat :t Allekirjoitukset Pirkko Ketola puheenjohtaja Seija Tuominen pöytäkir janpitäjä

2 EURAN KUNTA Pöytäkirja 5/ (20) Pöytäkirjan tarkastus Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Juha Myllykoski ja Sirpa Satola. Pöytäkirja on tarkastettu ja hyväksytty. Eura Juha Myllykoski ( Ei 54) Sirpa Satola Pöytäkirjan nähtävilläolo Tero Setälä ( 54 osalta) Tämän kokouksen pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävillä teknisellä osastolla toimistosihteeri Seija Tuominen

3 EURAN KUNTA Pöytäkirja 5/ (20) Käsitellyt asiat Sivu 47 Puistokujan rakentaminen / katusuunnitelman hyväksyminen 4 48 Puistokujan rakentaminen / Urakoitsijan valinta 5 49 Muutosesitys viemäriverkoston liittämistapaan / Kähönen 6 50 jätevesipumppaamon sijoittamisesta / Harolan koulu 7 51 Viemärikaivon kunnostus / Euran Liikeaitta Oy 9 52 Palveluasuntojen vuokrien tarkistaminen Lisämääräraha-anomus / Hallavaaran jätekeskus, vanhan penkan peittotyöt Yksityisteiden perusparannusavustukset Kunnallisvalitus / Hiittenkarintien turvallisuus Henkilöstöjärjestelyt Harolan esikoulun ja päiväkoti Lemmikin osalta / siivous ja kiinteistönhoito Tekniset palvelut / Osavuosikatsaus Teknisen lautakunnan kokousaikataulu syyskaudelle Ilmoitusasiat 19

4 EURAN KUNTA Pöytäkirja 5/ (20) Tekninen lautakunta Puistokujan rakentaminen / katusuunnitelman hyväksyminen 1056/ / / /2013 Tekla 38 Kauttuan asemakaavan (pallokentän ympäristö) asemakaavamuutoksen seurauksena muodostui uutta katualuetta. Katualueelle on laadittu MRA 41 mukainen katusuunnitelma. Suunnitelma sisältää kadunrakennussuunnitelman n. 430 metrin matkalle. Suunnitelmassa esitetään mm. kadun sijainti asemakaavan mukaisella katualueella, kadun korkeusasema ja tyyppipoikkileikkaus. Lisäksi suunnitelma sisältää jätevesi- ja sadevesiviemäröinnin, vesijohdon sekä valaistuksen rakentamisen suunnitelmat. Esityslistan liitteenä on asemapiirros, pituusleikkaus ja tyyppipoikkileikkaus. Valmistelu ja lisätiedot: tekninen johtaja Kimmo Haapanen, puh. (02) Tekla 47 Teninen lautakunta hyväksyy katusuunnitelman ja päättää asettaa sen MRA 43 mukaisesti 14 vrk ajaksi nähtäville. Osalliset voivat nähtävilläoloaikana tehdä katusuunnitelmaehdotuksesta muistutuksen. ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti. Puistokujan katusuunnitelmaehdotus on ollut yleisesti nähtävillä ajalla nähtävilläoloaikana suunnitelmasta ei ole jätetty yhtään muistutusta. Valmistelu ja lisätiedot: tekninen johtaja Kimmo Haapanen, puh. (02) Tekninen lautakunta päättää hyväksyä Puistokujan katusuunnitelman toteutettavaksi. ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti.

5 EURAN KUNTA Pöytäkirja 5/ (20) Tekninen lautakunta Puistokujan rakentaminen / Urakoitsijan valinta 1056/ /2013 Tekla 48 Tekninen osasto on pyytänyt tarjouksia Puistokujan kunnallistekniikan rakentamisesta klo mennessä. Määräaikaan mennessä saapui yhteensä kuusi tarjousta. Tarjouspyyntö sisälsi noin 480 metriä katurakentamista ja alueen kiinteistöille tarvittavat putkistojärjestelmät. Vuoden 2014 talousarviossa on varattu Puuistokujan rakentamiseen Avauspöytäkirja ja yhteenvetotaulukko saaduista tarjouksista esityslistan liitteenä. Valmistelu ja lisätiedot: yhdyskuntatekniikan päällikkö Mari Hämölä, puh. (044) ja käyttöpäällikkö Kalevi Tuo mi niemi, puh. (044) Tekninen lautakunta päättää valita Puistokujan kunnallistekniikan urakoitsijaksi halvimman tarjouksen, ,00 (alv 0 %), antaneen Monirakenne Kajantola Oy:n. ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti.

6 EURAN KUNTA Pöytäkirja 5/ (20) Tekninen lautakunta Muutosesitys viemäriverkoston liittämistapaan / Kähönen 1249/ /2014 Tekla 49 Kalevi Kähönen on saapuneella kirjeellään esittänyt, että omistamansa kiinteistön Makkola RN:o liittämistapa kunnan viemäriverkostoon muutettaisiin siten, että liittäminen voisi tapahtua viettoviemärillä. Syyksi muutosehdotukselle hän mainitsee paineviemäriliittymisestä aiheutuvat kustannukset. Harolan alueen runkoviemärijärjestelmien rakentamisen yhteydessä kyseistä kiinteistöä varten rakennettiin kunnan kustantamana Harolantien alitus paineviemäriliittymälle. Muutosesitys takoittaa käytännössä sitä, että jo tehty paineviemärialitus korvattaisiin uudella alituksella viettoviemäriä varten. Uuden alitusporauksen kustannukset ovat noin 180 /m. Pyhäjärviseuden ympäristötoimisto valvoo toiminta-alueella liittymisiä ja velvoittaa kiinteistöjä liittymään keskitettyyn järjestelmään. Kyseinen kiinteistö on ympäristötoimiston määräyksestä velvoitettu liittymään jätevesien osalta kunnan runkojärjestelmään. Määräys on myös saanut vahvistuksen hallinto-oikeudessa. Ympäristötoimisto on antanut liittymän tekemiselle lisäaikaa vuoden 2014 loppuun saakka. Ympäristötoimisto on aikaisemmissa päätöksissään todennut, että paineviemäriliittymä (kiinteistökohtainen pumppaamo) ei ole vesihuoltolain tarkoittama kohtuuton kustannus. Koko Harolan alueella on muitakin vastaavanlaisia kohteita. Erilaisuudet liittymistavassa johtuvat suunnittelun yhteydessä tehdyistä valinnoista, joihin on vaikuttanut ennen kaikkea maastolliset olosuhteet, kiinteistöjen sijainti, kiinteistöjen määrä jne. Valmistelu ja lisätiedot: tekninen johtaja Kimmo Haapanen, puh. (02) Tekninen lautakunta päättää, että liittämistavan muutosta ei toteuteta ja uutta viettoviemärialitusta ei tehdä kunnan vesihuoltolaitoksen toimesta. ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti.

7 EURAN KUNTA Pöytäkirja 5/ (20) Tekninen lautakunta jätevesipumppaamon sijoittamisesta / Harolan koulu 1258/ /2014 Tekla 50 Jarmo Mustajärvi on esittänyt tekniselle lautakunnalle että kunnan omis ta ma kiinteistö, jolla sijaitsee Harolan entinen koulu, ja naapurikiinteistöt (myös rakentamattomat) lii tet täi siin kun nan vie mä ri ver kos toon yh teis pump paa molla, jo ka si joi tet tai siin kunnan omista mal le maal le piirrok sen mukai sesti. Esityk sen mu kaan kiinteis töt liit tyisivät vietto viemä rillä pump paa moon, josta jäte vedet johde taan run ko vie märiin yhtei sellä paine putkella. Esityksessä ei ole esitetty kiinteistöjen omistajien välistä kustannusten ja koa rakentamis- ja käyttökustannuksissa. Esityksessä otetaan kantaa pumppaamon aiheuttamiin hajuhaittoihin ja haittoi hin, joita pumppaamo aiheuttaa rakennuksen tulevia muutos- ja korjaustöitä ajatellen. Rakennukselle ei ole tiedossa laajennustarvetta, jolloin pump paa mos ta aiheutuisi haittaa sen jäädessä rakennusalueelle. Toisaal ta, jos tällainen laajennustarve ilmenisi, pumppaamon siirto tässä kohdas sa ei aiheuttaisi hankkeelle merkittäviä lisäkustannuksia. Sama koskee peruskorjausta, koska viemärien uusinta olisi joka tapauksessa ajankohtai nen. Arvioidut rakentamiskustannukset eri vaihtoehdoilla ovat (alv 0%): - Esitetyssä yhteispumppaamovaihtoehdossa kunnalle aiheutuvien kustannusten arvio on ,00 euroa.lisäksi naapurikiinteistölle aiheutuvat kustannukset mm. viemärin tuomisesta kiinteistöltä pumppaamolle sekä puolet pumppaamon hankinnasta, asennuksesta ja sähköistyksestä. - Kunnalle aiheutuvien kustannusten arvio kiinteistön omalla pumppaamolla toteutettuna on 6.590,00 euroa. Kumpikaan kustannusarvio ei sisällä pumppaamon sähköistystä. Esitetyn yhteispumppaamon rakentamiskustannukset tulevat kunnalle huomattavasti kiinteistön omaa pumppaamoa kalliimmaksi. Yhteispumppaamo saattaa muodostua ongelmalliseksi myös tilanteessa, jossa toinen tai molemmat kiinteistöt vaihtavat omistajaa, jolloin myös sopimuksen osapuolet vaihtuvat. Lisäksi pumppaamo tarvitsee oman sähköliittymän tai sähkön mittauksen, jotta kustannukset voidaan jyvittää oikeudenmukaisesti. On myös huomioitavaa, että kunnan rakentaessa yhteispumppaamon yh den naa pu rin kanssa, kunta ei kohtele tasapuolisesti kaikkia kiinteistön naa pu rei ta ja/tai alueen asukkaita. Valmistelu ja lisätiedot: rakennuspäällikkö Markus Rantanen, puh. (044) Tekninen lautakunta päättää, että Harolan entisen kou lun pihaan ei rakenneta yhteispumppaamoa, vaan kiinteistölle tehdään oma pumppaamo ja pur ku kunnan viemäriverkostoon paineputkella. Lisäksi selvitetään viettoviemärin mahdollisuus Kallenkujan varteen, jos sillä saadaan aikaan kustannussäästöjä.

8 EURAN KUNTA Pöytäkirja 5/ (20) Jarmo Mustajärvi ehdotti, että ennen Harolan koulun viemäriliittymän rakentamista tutkitaan yhteiskäyttömahdollisuus naapurikiinteistön (RN:0 3/100, Simula Ritva) kanssa. Jarmo Mustajärven ehdotuksesta lautakunta päätti, että että ennen Harolan koulun viemäriliittymän rakentamista tutkitaan yhteiskäyttömahdollisuus naapurikiinteistön (RN:0 3/100, Simula Ritva) kanssa.

9 EURAN KUNTA Pöytäkirja 5/ (20) Tekninen lautakunta Viemärikaivon kunnostus / Euran Liikeaitta Oy 1289/ /2014 Tekla 51 Euran Liikeaitta Oy:n isännöitsijä on toimittanut lautakunnalle käsiteltäväksi esityksen kiinteistön tieliittymässä, Satakunnankatu 22/24, olevan viemärikaivon kunnostuksesta. Kyseisen kaivon kohdalla on pidetty katselmus, johon käyttöpäällikkö on osallistunut. Euran Liikeaitta Oy esittää, että kunta kunnostaisi viemärikaivon kansiosan ja asfaltoisi sen ympärystän. Ennen teknisen lautakunnan kokousta mittaustoimi selvittää kiinteistön ja tiealueen rajan. Valmistelu ja lisätiedot: käyttöpäällikkö Kalevi Tuominiemi, puh. (044) Kaivo todettiin maastomittausten jälkeen osaksi kunnan hulevesijärjestelmää. Korjaus tehdään Euran Liikeaitta Oy:n esittämällä tavalla. ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti.

10 EURAN KUNTA Pöytäkirja 5/ (20) Tekninen lautakunta Palveluasuntojen vuokrien tarkistaminen / /2014 Tekla 52 Palvelutalojen vuokrien tarkistaminen on tullut aiheelliseksi, koska osaan taloista vuokrat on määritelty viimeksi vuonna 2010 ja Talojen vuokratulot eivät kata ylläpidosta aiheutuvia kustannuksia, koska mm. lämmitys-, sähkö-, vesi- ja vakuutusmaksut ovat vuosien saatossa kohonneet. Esityslistan liitteenä on laskelma palvelutalojen vuokrien tarkistamiseksi. Uusi vuokra asunnoille määrätään taulukon sarakkeen- /m2/kk hinnan mukaisesti. Valmistelu ja lisätietoja: toimistosihteeri Kaija Lehtonen, puh ja rakennusmestari Seppo Aho, puh Tekninen lautakunta päättää, että palvelutalojen vuokria tarkistetaan lukien pöytäkirjan liitteenä olevan taulukon neliövuokrien mukaiseksi. Lisäksi lautakunta päättää, että palvelutalojen vuokria tarkistetaan, kuten muidenkin vuokra-asuntojen vuokria, vuosittain tilinpäätöksen valmistuttua edellisen vuoden toteutuneiden kustannusten perusteella. ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti.

11 EURAN KUNTA Pöytäkirja 5/ (20) Tekninen lautakunta Lisämääräraha-anomus / Hallavaaran jätekeskus, vanhan penkan peittotyöt / /2014 Tekla 53 Euran, Säkylän ja Köyliön yhteisen kaatopaikan, nyt Satakierto Oy:n Hallavaaran kaatopaikka-alueen jälkihoitotöistä aiheutuviin kuluihin on aiheutunut jätelain mukainen peittämis velvoite. Samoin on syntynyt osakaskuntien ja jätehuolto Satakierto Oy:n välisestä sopimuksesta johtuen kirjanpitolain mukainen pakollisen varauksen tekemistä edellyttävä velvoite jälkihoitotöiden hoitamiseksi. Kunnanhallitus on kokouksessaan tehnyt jälkihoitotöihin varautumista varten vuoden 2003 tilinpäätöksessä euron pakollisen varauksen. Vastaava varaus on tehty vuonna 2004 määrältään euroa. Näitä varauksia on käytetty jäkihoitotyöstä aiheutuneiden kustannusten maksamiseen siten, että 2013 edellä mainitut varaussummat ovat tulleet käytetyksi kokonaisuudessaan loppuun ja osa laskuista on maksettu yhdyskuntateknisten palveluiden käyttömenoista. Kuluvana vuonna on kaatopaikan jälkihoitotyöstä laskutettu ,90 euroa (alv 0%). Lisäksi Satakierto Oy:stä saadun tiedon mukaan vielä tänä vuonna on tulossa n (alv 0%) lasku. Koska kunnanhallituksen osoittamaa varausta ei jälkihoitotyöhön ole, eikä myöskään yhdyskuntateknisten palveluiden talousarviossa ole määrärahaa tähän tarkoitukseen, tarvitaan lisämääräraha maksujen hoitamiseksi. Valmistelu ja lisätiedot: yhdyskuntatekniikan päällikkö Mari Hämölä, puh. (044) Tekninen lautakunta päättää esittää kunnanhallitukselle, että se osoittaa euron määrärahan kaatopaikka-alueen jälkihoitotöiden Euran kunnan osuuden maksamiseen menokohdalle ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti.

12 EURAN KUNTA Pöytäkirja 5/ (20) Tekninen lautakunta Yksityisteiden perusparannusavustukset / /2014 Tekla 54 Talousarviossa on euron määräraha käytettäväksi yksityisteiden avustamiseen. Tänä vuonna perusparannusavustusta on hakenut 17 tiekuntaa ja avustusta on yhteensä anottu ,89 euroa. Mittausteknikko on tutustunut avustushakemusten kohteisiin ja laatinut esityksen avustuksen jakamisesta neuvoteltuaan asiasta valittujen katselmushenkilöiden (Hannu Arvola ja Pirkko Ketola) kanssa. Yhteenveto anomuksista ja avustuksen jaosta on esityslistan liitteenä. Valmistelu ja lisätiedot: mittausteknikko Kari Ruohonen, puh Tekninen lautakunta päättää mittausteknikon ehdotuksen mukaisesti myöntää yksityisteiden perusparannusavustusta enintään 3.536,00 euroa, joka jakaantuu tiekunnille seuraavasti: Tiekunta % kustannuksista avustus maks. Härkluoman tk 30,0 720 Kohnan tk 2, Koivisto-Turajärven tk 20,0 750 Löyttylänraitin tk 20,0 561 Vohramäen tk 30,0 255 YHTEENSÄ 3536 Lautakunnan jäsen Juha Myllykoski ilmoitti olevansa esteellinen ja poistui kokouksesta tämän asian käsittelyn ajaksi. Lautakunta valitsi pöytäkirjan tarkastajaksi tämän asian osalta Tero Setälän. Hannu Arvola ilmoitti, ettei häneen olla oltu yhteydessä avustusten jakamisesta ja hän ehdotti, että ehdotettu perusparannusavustusmääräraha siirretään käytettäväksi yksityisteiden kunnossapitoavustuksiin jaettavaksi syksyllä. Tekninen lautakunta päätti yksimielisesti Hannu Arvolan ehdotuksen mukaisesti.

13 EURAN KUNTA Pöytäkirja 5/ (20) Tekninen lautakunta Tekninen lautakunta Kunnallisvalitus / Hiittenkarintien turvallisuus 1157/ /2014 Tekla 19 Jorma Suojanen on lähettänyt aloitteen Hiittenkarintien turvallisuuden parantamisesta. Ky se on Hiittenkarintien sepäntien pohjoispuoli sesta osuudesta, joka päättyy Amcor Oy:n parkkialueelle. Hiittenkarintien kyseessä olevan osuuden varteen on lähivuosina raken nettu uusia omakotitaloja, jois sa asuu lapsiperheitä. Aloitteen tekijän mu kaan tiellä on paljon raskaan lii kenteen läpiajoa tehdasalueelle ja sieltä pois sekä tietä käytetään mopoili joiden ja mopoautojen "kiihdytysajorata na". on, että Hiittenkarintie katkaistaan kaikelta liikenteeltä Amcor Oy:n puoleisesta päästä. Toi menpide rauhoittaisi koko Hiittenkarintien lii kennettä. Yhdyskuntatekniikan päällikkö on ollut yhteydessä tien käytöstä Amcor Oy:öön eikä heillä ollut asiaan kielteistä kantaa. Valmistelu ja lisätiedot: yhdyskuntatekniikan päällikkö Mari Hämölä, puh. (044) Tekninen lautakunta päättää, että Hiittenkarintie katkaistaan liikenteeltä Amcor Oy:n puoleisesta päästä. ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti. Tekla Hiittenkarintien asukkaat Petri Valo ja Sari Vuorinen ovat jättäneet lautakunnalle oikaisuvaatimuksen tehdystä päätöksestä tien katkaisemisesta. Oikaisuvaatimus on esityslistan liitteenä. Valmistelu ja lisätiedot: yhdyskuntatekniikan päällikkö Mari Hämölä, puh. (044) Koska Hiittenkarintien katkaiseminen liikenteeltä Amcor Oy:n puoleisesta päästä on hyväksytyn asemakaavan mukainen ratkaisu, tekninen lauta kun ta ei muuta aikaisemmin tehtyä päätöstä. Teknisen lautakunnan jäsen Hannu Arvola poistui esteellisenä kokoukses ta tä män asian käsittelyn ajaksi. ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti.

14 EURAN KUNTA Pöytäkirja 5/ (20) Tekla 55 Turun hallinto-oikeus pyytää teknisen lautakunnan lausuntoa ja lisäselvityksiä mennessä Petri Valon ja Sari Vuorisen tekemän oikaisuvaatimuksen johdosta. Valo ja Vuorinen vaativat kumoamaan teknisen lautakunnan päätöksen Hiittenkarintien katkaisemisesta. Hiitteenkarintien alueella voimassaoleva Kauttuan alueen asemakaava on hyväksytty Euran kunnanvaltuustossa Kaavan laadinta on sisältänyt MRL:n mukaisen vuorovaikutusmenettelyn, jolloin kaikilla osallisilla on ollut mahdollisuus vaikuttaa kaavaan. Hiitteenkarintien varrella olevien maa-alueiden omistajat ovat hyväksyneet kaavaratkaisun. Hiitteenkarintien luoteispäässä, johon tien saattaminen asemakaavan mukaiseksi vaikuttaa eniten, on 7 rakennuspaikkaa, joista on tällä hetkellä 4 rakennettu. Neljän kiinteistön aiheuttama liikenne on hyvin vähäistä ja sitä kautta vaikutus liikenneturvallisuuteen on pieni. Satunnainen läpiajoliikenne raskaalla kalustolla tai muulla, kevyemmällä kalustolla sen sijaan on suurempi riski liikenneturvallisuudelle. Euran kunnan katuverkolla on runsaasti umpikujia, joiden kunnossapito on toki haastavampaa kuin ns. läpiajettavien teiden. Kunnan tavoitteena on kuitenkin luoda mahdollisuudet viihtyisään ja turvalliseen asumiseen. Hiittenkarintien osalta viihtyisyys ja turvallisuus kasvavat katkaistaessa läpinajon mahdollistava tieyhteys. Liikenteen rajoittaminen liikennemerkein ei tule kyseeseen. LIITTEET: 1. hakemus ote asemakaavasta merkintöineen 3. selvitys teknisen lautakunnan toimivallasta Valmistelu ja lisätiedot: tekninen johtaja Kimmo Haapanen, puh. (02) Tekninen lautakunta päättää antaa kunnanhallitukselle lausuntonaan edellä esitetyn. Lautakunnan jäsen Hannu Arvola poistui kokouksesta esteellisenä tämän asian käsittelyn ajaksi. ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti.

15 EURAN KUNTA Pöytäkirja 5/ (20) Tekninen lautakunta Henkilöstöjärjestelyt Harolan esikoulun ja päiväkoti Lemmikin osalta / siivous ja kiinteistönhoito 1269/ /2014 Tekla 56 Siivouspalvelut Harolan ryhmäperhepäiväkoti muuttuu alkaen päiväkodiksi ja samalla ryhmäperhepäiväkoti Päivätuuli yhdistyy Harolan päiväkotiin. Toimintamuutoksesta johtuen varhaiskasvatuksesta on tullut pyyntö teknisille palveluille Harolan päiväkodin siivous- ja talonmiespalvelun järjestämisestä. Aiemmin ryhmäperhepäiväkodin hoitohenkilökunta on hoitanut tilojen siivouksen. Harolan esikoululla vakituisessa työsuhteessa olevalla yhdistelmätyöntekijällä työtehtävät ovat jakautuneet kolmeen eri osapalveluun: talonmiespalvelu 34 %, siivouspalvelu 33% ja ruokapalvelut 33%. Varhaiskasvatuksen muutoksista johtuen yhdistelmätyöntekijän työtehtävät lisääntyvät ja sen johdosta on lisähenkilöstön tarve välttämätön päiväkodin tukitoimintojen turvaamiseksi. Siivouspäällikkö esittää yhdistelmätyöntekijän työtehtävien jakoa seuraavasti: talonmiespalvelu 20 %, siivouspalvelu 40% ja ruokapalvelut 40%. Nämä muutokset vaativat lisämäärärahaa tehtävien hoitamiseksi siivouspalvelujen osalta 2100 / vuosi. Kiinteistöpalvelut: Siivouspäällikön esityksen mukaisesssa toteutuksessa talonmiespalveluiden hoitoon käytettävä viikottainen työaika putoaa 34 prosentista 20 prosenttiin. Panelian ja Eurakosken alueella ei ole kiinteistönhoitohenkilöstöä, joka voisi ottaa hoitaakseen Harolan ryhmäperhepäiväkodin kiinteistönhoitotehtäviä. Rakennuspäällikkö esittää, että kiinteistöllä käytössä olevasta puulämmityksestä luovutaan, jotta muihin talonmiespalveluihin jää käytettäväksi enemmän resursseja. Lisäksi esimerkiksi ruohonleikkuu- ja lumityöt hoidetaan tarvittaessa ostopalveluna. Ostopalvelun kustannukset katetaan kiinteistöpalveluiden osalta säästyvistä palkkakustannuksista, jotka siirretään tilille 4390 kustannuspaikalle 6045 kohde Valmistelu ja lisätiedot: siivouspäällikkö Virpi Lilja, puh. (044) , rakennuspäällikkö Markus Rantanen, puh. (044) Tekninen lautakunta päättää, että: - yhdistelmätyöntekijän työaika jakautuu siivouspäällikön esityksen mukaisesti siivoustyön osalta - kunnanhallitukselta anotaan lisämäärärahaa yhdistelmätyöntekijän palkkaan 2100 /vuosi eli ajalle , kiinteistön puulämmityksestä luovutaan

16 EURAN KUNTA Pöytäkirja 5/ (20) - Lumi- ja ruohonleikkuutyöt hoidetaan tarvittaessa ostopalveluna, jonka kustannukset katetaan kiinteistöpalveluiden säästyvistä palkkakustannuksista, jotka siirretään menokohtaan Muutettu päätösehdotus: Tekninen johtaja ehdottaa, että asia käsitellään seuraavassa kokouksessa, johon pyydetään siivouspäällikkö ja rakennuspäällikkö selvittämään asiaa tarkemmin. Muutettu päätösehdotus hyväksyttiin yksimielisesti.

17 EURAN KUNTA Pöytäkirja 5/ (20) Tekninen lautakunta Tekniset palvelut / Osavuosikatsaus / /2014 Tekla 57 Talousjohtaja on pyytänyt hallintokunnilta osavuosikatsauksen ajalta Katsauksessa esitetään tulosalueittain selvitys talousarvion ja asetettujen tavoitteiden toteutumisesta, kuin myös arvio koko vuoden menojen ja tulojen toteutumisesta. Lisäksi tarkastellaan palkkamäärärahojen totetumista. Kuluvan vuoden talousarvion tavoitteina on, että palkkamäärärahoja ei ylitetä ja että talousarvio pysyy tulosalueittain päätetyn mukaisena. Teknisten palveluiden osavuosikatsausta, joka on esityslistan liitteenä, esitellään tarkemmin kokouksessa. Osavuosikatsaukset käsitellään kunnanhallituksessa ja valtuustossa Valmistelu ja lisätiedot: tekninen johtaja Kimmo Haapanen, puh. (02) Tekninen lautakunta merkitsee esitetyn teknisten palveluiden osavuosikatsauksen ajalta tietoonsa saatetuksi. ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti.

18 EURAN KUNTA Pöytäkirja 5/ (20) Tekninen lautakunta Teknisen lautakunnan kokousaikataulu syyskaudelle 2014 Tekla 58 Tekninen lautakunta kokoontuu tekemänsä päätöksen mu kaisesti pää sääntöisesti kunkin kuukauden 4. keskiviikko klo Vuoden 2014 syyskauden kokouspäiviksi ehdotetaan: Valmistelu ja lisätiedot: toimistosihteeri Seija Tuominen, puh Tekninen lautakunta päättää, että vuoden 2014 syyskauden kokouspäivät ovat edellä mainitut, joista voidaan perustellusta syystä poiketa. ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti.

19 EURAN KUNTA Pöytäkirja 5/ (20) Tekninen lautakunta Ilmoitusasiat Tekla 59 1 Euran terveyskeskus-vanhainkodin laajennus ja saneeraus, työmaakokouspöytäkirja nro 16 2 Neuvottelumuistio, Talon kulman vajoaminen / Virta Paavo 3 Pyhäjärviseudun ympäristölautakunnan pöytäkirjanote koskien uimarantaluetteloa Irtisanoutuminen toimistosihteerin toimesta lukien / Katavisto Kristiina 5 Lounais-Suomen vesi- ja ympäristötutkimus Oy:n raportti Säkylän kunnan jätevedenpuhdistamon toiminnasta 6 Viranhaltijapäätökset Henkilöstöpäätökset: - tekninen johtaja ajalta siivouspäällikkö ajalta rakennuspäällikkö ajalta yhdyskuntatekniikan päällikkö ajalta Muut päätökset: - tekninen johtaja ajalta yhdyskuntatekniikan päällikkö ajalta Merkitään tiedoksi. Merkittiin lautakunnan tietoon saatetuiksi.

20 EURAN KUNTA Pöytäkirja 5/ (20) EURAN KUNTA MUUTOKSENHAKU Tekninen lautakunta MUUTOKSENHAKUKIELLOT Kieltojen pe rusteet Seuraavista päätöksistä ei saa tehdä kuntalain 91 mukaan oi kai suvaatimusta ei kun nallisvalitusta eikä hallintovalitusta, koska päätös koskee vain val mis telua tai täytän töönpanoa. Pykälät 53, 55, 57, 58, 59 Koska päätöksestä voidaan tehdä kuntalain 89 :n 1 mom mukaan kir jalli nen oi kai suvaati mus, ei seuraavana kohdassa oikaisuvaati mus ohjeet mai nittuihin pää töksiin saa hakea muu tosta valit ta mal la. OIKAISUVAATIMUSOHJEET Oikaisu vaa timus vi ran o- mai nen ja -aika Seuraaviin päätöksiin tyytymätön voi tehdä kirjallisen oikaisuvaatimuksen Euran kunnan tekniselle lautakunnalle PL EURA Pykälät 47, 48, 49, 50, 51, 52, 54, 56 Oikaisuvaatimus on tehtävä 14 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista. Oikaisuvaatimuksen sisältö Oikaisuvaatimuksesta on käytävä ilmi vaatimus perusteineen ja se on tekijän allekirjoi tettava. Liitetään pöytäkirjaan

EURAN KUNTA Pöytäkirja 7/2015 1 (6)

EURAN KUNTA Pöytäkirja 7/2015 1 (6) EURAN KUNTA Pöytäkirja 7/2015 1 (6) Tekninen lautakunta Aika 05.08.2015 klo 15:30-15:40 Paikka Euran kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet et Arvola Hannu Junkkala Juho Ketola

Lisätiedot

EURAN KUNTA Pöytäkirja 2/ (8)

EURAN KUNTA Pöytäkirja 2/ (8) EURAN KUNTA Pöytäkirja 2/2016 1 (8) Kulttuuri- ja vapaa-ajan lautakunta Aika 03.03.2016 klo 18:00-19:00 Paikka Euran kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet et Hiljanen Joni Hirvelä Kimmo

Lisätiedot

Tekninen lautakunta 3/2013. KOKOUSAIKA 5.6.2013 klo 18.00. KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE

Tekninen lautakunta 3/2013. KOKOUSAIKA 5.6.2013 klo 18.00. KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE YPÄJÄN KAUPUNKI Tekninen lautakunta KOKOUSKUTSU 3/2013 KOKOUSAIKA 5.6.2013 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 16 Saapuneet asiakirjat 17 Viranhaltijapäätökset

Lisätiedot

EURAN KUNTA Pöytäkirja 2/ (6)

EURAN KUNTA Pöytäkirja 2/ (6) EURAN KUNTA Pöytäkirja 2/2015 1 (6) Kaavatoimikunta Aika 24.08.2015 klo 13:00-15:20 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet Aaltonen Asta Kalli Timo Korhonen Esko Kyllöinen

Lisätiedot

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 3/2012 Tekninen lautakunta 07.06.2012

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 3/2012 Tekninen lautakunta 07.06.2012 Tekninen lautakunta 07.06.2012 KOKOUSAIKA 07.06.2012 klo 17.00-17.40 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELLYT ASIAT PYKÄLÄ SIVU 9 ILMOITUSASIAT 2 10 YKSITYISTIEAVUSTUKSET 2012 / KORJAUKSIA 3 11 VIEMÄRIVERKON

Lisätiedot

EURAN KUNTA Pöytäkirja 11/2015 1 (17)

EURAN KUNTA Pöytäkirja 11/2015 1 (17) EURAN KUNTA Pöytäkirja 11/2015 1 (17) Tekninen lautakunta Aika 16.12.2015 klo 16:30-17:45 Paikka Euran kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Arvola Hannu Ilomäki Seija

Lisätiedot

YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2010. Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone, Niittytie 3 Käsiteltävät asiat

YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2010. Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone, Niittytie 3 Käsiteltävät asiat YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2010 Kokousaika 14.10.2010 klo 18.30-19.10 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone, Niittytie 3 Käsiteltävät asiat KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

Lisätiedot

EURAN KUNTA Pöytäkirja 9/ (12)

EURAN KUNTA Pöytäkirja 9/ (12) EURAN KUNTA Pöytäkirja 9/2017 1 (12) Tekninen lautakunta Aika 23.08.2017 klo 16:30-17:25 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet et Arvola Hannu Ilomäki Seija Junkkala Juho

Lisätiedot

EURAN KUNTA Pöytäkirja 8/2014 1 (13)

EURAN KUNTA Pöytäkirja 8/2014 1 (13) EURAN KUNTA Pöytäkirja 8/2014 1 (13) Tekninen lautakunta Aika 25.11.2014 klo 16:30-17:15 Paikka Euran kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet et Arvola Hannu Ilomäki Seija Junkkala

Lisätiedot

EURAN KUNTA Pöytäkirja 1/ (8)

EURAN KUNTA Pöytäkirja 1/ (8) EURAN KUNTA Pöytäkirja 1/2016 1 (8) Aika 28.01.2016 klo 15:00-18:25 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Kallio Juha puheenjohtaja Pesonen Pekka jäsen saapui klo 15.30/ 3 Kuusisto

Lisätiedot

PARKANON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2015 22. Tekninen lautakunta 18.02.2015 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA

PARKANON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2015 22. Tekninen lautakunta 18.02.2015 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA PARKANON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2015 22 Tekninen lautakunta 18.02.2015 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Sivu 14 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN TOTEAMINEN 24 15 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA 25 16 TYÖNTUTKIMUKSEN

Lisätiedot

Kunnanvirasto, valtuustosali. Kokous alkaa valtuuston kokouksen jälkeen.

Kunnanvirasto, valtuustosali. Kokous alkaa valtuuston kokouksen jälkeen. Toivakan kunta Pöytäkirja 9/2014 1 / 12 Kunnanhallitus 14.04.2014 Aika 14.04.2014 klo 19:55-20:36 Paikka Kunnanvirasto, valtuustosali. Kokous alkaa valtuuston kokouksen jälkeen. Käsitellyt asiat Otsikko

Lisätiedot

37 Saapuneet asiakirjat 38 Viranhaltijapäätökset 39 Vuoden 2015 talousarvio ja taloussuunnitelma vuosille 2016-2017

37 Saapuneet asiakirjat 38 Viranhaltijapäätökset 39 Vuoden 2015 talousarvio ja taloussuunnitelma vuosille 2016-2017 YPÄJÄN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSKUTSU 7/2014 KOKOUSAIKA 8.10.2014 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 37 Saapuneet asiakirjat 38 Viranhaltijapäätökset

Lisätiedot

KEURUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2015 1(9)

KEURUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2015 1(9) KEURUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2015 1(9) Tarkastuslautakunta 19.11.2015 AIKA 19.11.2015 klo 15:00-18:00 PAIKKA Kehitysvammaisten asumisyksikkö Runokulma klo 15, ja sen jälkeen kau pun gin ta lo, kokoushuone

Lisätiedot

TYRNÄVÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2015 165

TYRNÄVÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2015 165 TYRNÄVÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2015 165 Tekninen lautakunta 27.10.2015 AIKA 27.10.2015 17:00-19:51 PAIKKA Tyrnävän kunnantoimisto KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 97 KOKOUKSEN JÄRJESTÄYTYMINEN 167 98 VIRANHALTIJAPÄÄTÖSTEN

Lisätiedot

Rautjärven kunta Pöytäkirja 1/2016 1. Rautjärven kunnantalo, kunnanhallituksen huone, Simpele

Rautjärven kunta Pöytäkirja 1/2016 1. Rautjärven kunnantalo, kunnanhallituksen huone, Simpele Rautjärven kunta Pöytäkirja 1/2016 1 Vesihuoltoliikelaitoksen johtokunta Aika 27.01.2016 klo 16:00-18:30 Paikka Rautjärven kunnantalo, kunnanhallituksen huone, Simpele Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Vesihuoltoliikelaitoksen

Lisätiedot

1. 48 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus..79. 2. 49 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen..79. 3. 50 Työjärjestyksen hyväksyminen..

1. 48 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus..79. 2. 49 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen..79. 3. 50 Työjärjestyksen hyväksyminen.. Tekninen lautakunta 2.7.2014 78 SISÄLLYSLUETTELO Pöytäkirja 5 / 2014 Kokousaika 2.7.2014 klo 15.00-16.25 Paikka Kunnanhallituksen huone ASIAT 1. 48 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus..79 2. 49 Pöytäkirjan

Lisätiedot

TEKNINEN LAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2013 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

TEKNINEN LAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2013 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN TEKNINEN LAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2013 Kokousaika 8.10.2013 klo 18.00 21.45 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat Kunnanhallituksen kokoushuone KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

Tekninen lautakunta 2/2014. KOKOUSAIKA 1.4.2015 klo 18.00. KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE

Tekninen lautakunta 2/2014. KOKOUSAIKA 1.4.2015 klo 18.00. KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE YPÄJÄN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSKUTSU 2/2014 KOKOUSAIKA 1.4.2015 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 10 Saapuneet asiakirjat 11 Viranhaltijapäätökset

Lisätiedot

Sonkajärven kunta Pöytäkirja 3/2014 1

Sonkajärven kunta Pöytäkirja 3/2014 1 Sonkajärven kunta Pöytäkirja 3/2014 1 Tarkastuslautakunta Aika Tiistai 29.04.2014 klo 09:00-15:20 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet et Muut saapuvilla olleet Tommila

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 4/2016 1

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 4/2016 1 Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 4/2016 1 Palvelutuotannon lautakunnan tiejaosto Aika 20.06.2016 klo 17:30-18:22 Paikka Yhdyskuntatekniikan kokoushuone Kielo, Ervastintie 2, Kirkkonummi Läsnäolijat Liuhta

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 16/2015 Kunnanhallitus. Tiistai 27.10.2015 klo 17.00 17.50. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 16/2015 Kunnanhallitus. Tiistai 27.10.2015 klo 17.00 17.50. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 16/2015 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Tiistai 27.10.2015 klo 17.00 17.50 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

KÄRSÄMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2011 29

KÄRSÄMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2011 29 KÄRSÄMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2011 29 Maaseutulautakunta 26.04.2011 AIKA 26.04.2011 klo 19:00-19:25 PAIKKA Kunnanviraston kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 21 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

Pohjois-Suomen hallinto-oikeuden päätös Torsti Patakankaan valituksesta/khall 5.5.2014 162

Pohjois-Suomen hallinto-oikeuden päätös Torsti Patakankaan valituksesta/khall 5.5.2014 162 Kunnanhallitus 368 10.11.2015 Kunnanhallitus 404 08.12.2015 Kunnanhallitus 414 22.12.2015 Kunnanhallitus 43 09.02.2016 Pohjois-Suomen hallinto-oikeuden päätös Torsti Patakankaan valituksesta/khall 5.5.2014

Lisätiedot

Hannu Rantala Juhani Heikkilä Reetta Hulmi Jukka Männistö Teuvo Sulin Liisa Yski. Pirjo Kotiranta. Esittelijä-sihteeri Pertti Ollikka

Hannu Rantala Juhani Heikkilä Reetta Hulmi Jukka Männistö Teuvo Sulin Liisa Yski. Pirjo Kotiranta. Esittelijä-sihteeri Pertti Ollikka Viranomainen No 2//2014 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Tekninen lautakunta Sivu 16 KOKOUSAIKA 16.4.2014 klo 17.00-18.25 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kunnanviraston

Lisätiedot

TYRNÄVÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2014 131

TYRNÄVÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2014 131 TYRNÄVÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2014 131 Tekninen lautakunta 28.10.2014 AIKA 28.10.2014 18:00-20:20 PAIKKA Tyrnävän kunnantoimisto KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 71 KOKOUKSEN JÄRJESTÄYTYMINEN 133 72 VIRANHALTIJAPÄÄTÖSTEN

Lisätiedot

KALAJOEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2017 1

KALAJOEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 KALAJOEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 Tekninen lautakunta Aika 31.05.2017 klo 18:00-18:16 Paikka Lautakuntien kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 26 Kylpylä SaniFanin puku-, pesu-, ja entisen kuntoutusosaston

Lisätiedot

EURAN KUNTA Pöytäkirja 5/ (10)

EURAN KUNTA Pöytäkirja 5/ (10) EURAN KUNTA Pöytäkirja 5/2016 1 (10) Kaavatoimikunta Aika 28.11.2016 klo 15:00-15:40 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet Kalli Timo puheenjohtaja Korhonen Esko jäsen

Lisätiedot

JUUAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 1

JUUAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 1 JUUAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 1 Käsitellyt asiat Asia Otsikko Sivu 12 Kokouksen järjestäytyminen 4 13 Teknisen toimen toimintakertomus ja tilinpäätösluvut 2015 5 14 Talousarvion toteutuma 1-2 6 15 Maakaapelien

Lisätiedot

Paikka P-K:n ammattiopisto Joensuu tekniikka ja kulttuuri, kokoushuone E215, Peltolankatu 4, Joensuunkatu 3. Kärkkäinen Eero jäsen

Paikka P-K:n ammattiopisto Joensuu tekniikka ja kulttuuri, kokoushuone E215, Peltolankatu 4, Joensuunkatu 3. Kärkkäinen Eero jäsen Pöytäkirja 2/2015 1 Hallituksen henkilöstöjaosto Aika 23.09.2015 klo 14:06-14:27 Paikka P-K:n ammattiopisto Joensuu tekniikka ja kulttuuri, kokoushuone E215, Peltolankatu 4, Joensuunkatu 3 Osallistujat

Lisätiedot

Pöytäkirjan tarkastajat: PYHÄJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2016 116. Tarkastuslautakunta1. AIKA 13.05.2016 klo 08:30-15:02

Pöytäkirjan tarkastajat: PYHÄJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2016 116. Tarkastuslautakunta1. AIKA 13.05.2016 klo 08:30-15:02 PYHÄJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2016 116 Tarkastuslautakunta1 AIKA 13.05.2016 klo 08:30-15:02 PAIKKA Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Otsikko Sivu 75 Kokouksen avaaminen

Lisätiedot

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 1/2019 1/12

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 1/2019 1/12 ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 1/2019 1/12 Tarkastuslautakunta Aika 12.02.2019 klo 15:00-17:05 Paikka Tekninen toimi, kokoushuone, Asikkalantie 21 Käsitellyt asiat Asia Sivu 1 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

EURAN KUNTA Pöytäkirja 3/2015 1 (13)

EURAN KUNTA Pöytäkirja 3/2015 1 (13) EURAN KUNTA Pöytäkirja 3/2015 1 (13) Tekninen lautakunta Aika 25.03.2015 klo 16:30-17:10 Paikka Euran kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet et Arvola Hannu Ilomäki Seija Junkkala

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2014 Tukipalvelulautakunta Sivu 1

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2014 Tukipalvelulautakunta Sivu 1 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2014 Tukipalvelulautakunta Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Torstai 9.1.2014 klo 17.00 17.36 Isonkyrön

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 Tekninen lautakunta 30.9.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 30.9.2014 klo 16.30 18.00 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Päivi Heinilä

Lisätiedot

Tekninen lautakunta 28.3.2014. 26 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Tekninen lautakunta 28.3.2014. 26 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen PORNAISTEN KUNTA Sisällysluettelo 4/2014 Päivämäärä Tekninen lautakunta 28.3.2014 KOKOUSAIKA Tiistai 1.4.2014 klo 18.00 18.30 KOKOUSPAIKKA Kunnantoimisto KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu 26 Kokouksen

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2015 76 PELKOSENNIEMEN KUNNANVIRASTO, VALTUUSTOSALI

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2015 76 PELKOSENNIEMEN KUNNANVIRASTO, VALTUUSTOSALI PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2015 76 Sosiaalilautakunta 02.11.2015 AIKA 02.11.2015 klo 18:00-19:20 PAIKKA PELKOSENNIEMEN KUNNANVIRASTO, VALTUUSTOSALI KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 45 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

EURAN KUNTA Pöytäkirja 5/ (9)

EURAN KUNTA Pöytäkirja 5/ (9) EURAN KUNTA Pöytäkirja 5/2016 1 (9) Kulttuuri- ja vapaa-ajan lautakunta Aika 20.09.2016 klo 17:05-17:47 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet et Anttila Mari Hirvelä Kimmo Julin

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA Kokouspäivämäärä Sivu Kunnanhallitus 12.4.2016 57

ISONKYRÖN KUNTA Kokouspäivämäärä Sivu Kunnanhallitus 12.4.2016 57 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 6/2016 Kunnanhallitus Sivu 56 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste)

Lisätiedot

KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 51 VESI- JA JÄTEVESIMAKSUN HINNAN TARKISTUS, SEKÄ PERUSMAKSUN MÄÄRÄÄMINEN 3

KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 51 VESI- JA JÄTEVESIMAKSUN HINNAN TARKISTUS, SEKÄ PERUSMAKSUN MÄÄRÄÄMINEN 3 TEKNINEN LAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2014 Kokousaika 4.11.2014 klo 18.00 20.43 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat Tekninen toimisto KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

Tekninen lautakunta 7/2015. KOKOUSAIKA 4.11.2015 klo 18.00. KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE

Tekninen lautakunta 7/2015. KOKOUSAIKA 4.11.2015 klo 18.00. KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE YPÄJÄN KUNTA Tekninen lautakunta ASIALISTA 7/2015 KOKOUSAIKA 4.11.2015 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 44 Saapuneet asiakirjat 45 Viranhaltijapäätökset

Lisätiedot

TYRNÄVÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2015 117

TYRNÄVÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2015 117 TYRNÄVÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2015 117 Tekninen lautakunta 13.07.2015 AIKA 13.07.2015 15:30-16:39 PAIKKA Tyrnävän kunnantoimisto KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 69 KOKOUKSEN JÄRJESTÄYTYMINEN 119 70 VIRANHALTIJAPÄÄTÖSTEN

Lisätiedot

Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Tarja Kyllönen ja Pekka Sinkkonen.

Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Tarja Kyllönen ja Pekka Sinkkonen. LUUMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 31 Vapaa-aikalautakunta Aika 26.05.2016 klo 18:16-18:45 Paikka Kunnantalo, alakerran kokoushuone Käsitellyt asiat Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokous todettiin

Lisätiedot

LEMIN KUNTA 3/2010 23 Tekninen lautakunta. Torstai 25.03.2010 klo 18.00 19.30. Kunnanvirasto II, kokoushuone. Tikka Raija Liisa

LEMIN KUNTA 3/2010 23 Tekninen lautakunta. Torstai 25.03.2010 klo 18.00 19.30. Kunnanvirasto II, kokoushuone. Tikka Raija Liisa 3/2010 23 Tekninen lautakunta Torstai 25.03.2010 klo 18.00 19.30 Kunnanvirasto II, kokoushuone Punkka Olavi Vesala Hannu Taipale Heikki Tikka Raija Liisa Penttilä Arto Rämä Maija Niskala Sonja puheenjohtaja

Lisätiedot

Emolahden koulu, kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

Emolahden koulu, kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone PYHÄJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2013 58 Tarkastuslautakunta AIKA 19.03.2013 klo 08:00-14:10 PAIKKA Emolahden koulu, kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Otsikko Sivu 38 KOKOUKSEN

Lisätiedot

UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI Pöytäkirja 4/2010 1

UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI Pöytäkirja 4/2010 1 UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI Pöytäkirja 4/2010 1 Ammattiopisto Novidan johtokunta 10.08.2010 Aika 10.08.2010 klo 18:00 Paikka Uudenkaupungin ammattiopisto Novida Luettelo käsitellyistä asioista Sivu 21 Kokouksen

Lisätiedot

Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Kokous todettiin laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Kokous todettiin laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. LAUKAAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2019 1 Aika 11.06.2019 klo 16:00-17:00 Paikka Kuntala kokoushuone 1 Osallistujat Saapuvilla olleet jäsenet Häkkinen Jukka Lauronen Mirja Häkkänen Pipsa puheenjohtaja varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KOLARIN KUNTA KOKOUSKUTSU 9/2012 Tekninen lautakunta 14.11.2012. Kunnanhallituksen kokoushuone Virastotalo, Kolari

KOLARIN KUNTA KOKOUSKUTSU 9/2012 Tekninen lautakunta 14.11.2012. Kunnanhallituksen kokoushuone Virastotalo, Kolari KOLARIN KUNTA KOKOUSKUTSU 9/2012 Tekninen lautakunta 14.11.2012 Aika Torstaina 22.11.2012 klo 15.00 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Virastotalo, Kolari Käsiteltävät asiat nro Liite nro 106 Kolarin

Lisätiedot

Ruoveden kunta Pöytäkirja 13/2018 1

Ruoveden kunta Pöytäkirja 13/2018 1 Ruoveden kunta Pöytäkirja 13/2018 1 Kunnanhallitus Aika 27.08.2018 17:00-19:20 Paikka Ruoveden kunnanviraston valtuustosali Käsitellyt asiat Liitteet Otsikko Sivu 108 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus,

Lisätiedot

Otsikko Sivu 69 KOKOUKSEN AVAAMINEN 109 70 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN

Otsikko Sivu 69 KOKOUKSEN AVAAMINEN 109 70 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN PYHÄJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 10/2013 107 Tarkastuslautakunta AIKA 14.05.2013 klo 08:00-12:00 PAIKKA Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Otsikko Sivu 69 KOKOUKSEN AVAAMINEN

Lisätiedot

MUHOKSEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2015 81

MUHOKSEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2015 81 MUHOKSEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2015 81 Tarkastuslautakunta AIKA 02.09.2015 klo 16:15-17:37 PAIKKA Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Pykälät: Sivu 38 HALLINTO- JA TALOUSJOHTAJAN

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 17/2014 Kunnanhallitus. Maanantai 1.9.2014 klo 17.00 17.40. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 17/2014 Kunnanhallitus. Maanantai 1.9.2014 klo 17.00 17.40. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 17/2014 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai 1.9.2014 klo 17.00 17.40 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

Parikkalan kunta Pöytäkirja 1/ Asia Sivu

Parikkalan kunta Pöytäkirja 1/ Asia Sivu Parikkalan kunta Pöytäkirja 1/2019 1 Tarkastuslautakunta Kokousaika 10.01.2019 klo 07:30-10:45 Kokouspaikka Parikkalan kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Harjukuja 6, Parikkala Käsitellyt asiat

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanvaltuusto Nro 10/17.11.2011 132

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanvaltuusto Nro 10/17.11.2011 132 Nro 10/17.11.2011 132 Kokousaika 17.11.2011 klo 19.00 19:56 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) Valtuutettu Paikalla Varajäsen Paikalla

Lisätiedot

Ruoveden kunta Pöytäkirja 8/2017 1

Ruoveden kunta Pöytäkirja 8/2017 1 Ruoveden kunta Pöytäkirja 8/2017 1 Tarkastuslautakunta Aika 30.10.2017 16:00-17:30 Paikka Ruoveden kunnantalon valtuustosali Käsitellyt asiat Liitteet Otsikko Sivu 56 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

LEMIN KUNTA 4/2010 35 Tekninen lautakunta. Keskiviikko 12.05.2010 klo 18.00 20.45. Kunnanvirasto II, kokoushuone.

LEMIN KUNTA 4/2010 35 Tekninen lautakunta. Keskiviikko 12.05.2010 klo 18.00 20.45. Kunnanvirasto II, kokoushuone. 4/2010 35 Tekninen lautakunta Keskiviikko 12.05.2010 klo 18.00 20.45 Kunnanvirasto II, kokoushuone Punkka Olavi Vesala Hannu Taipale Heikki Tikka Raija Liisa Penttilä Arto Rämä Maija Niskala Sonja Buuri

Lisätiedot

TALOUSARVION 2015 MUUTOS / HUOVILAN KOULUN ILTAPÄIVÄTOIMINTA / OPETUS- JA VARHAISKASVATUSPALVELUT

TALOUSARVION 2015 MUUTOS / HUOVILAN KOULUN ILTAPÄIVÄTOIMINTA / OPETUS- JA VARHAISKASVATUSPALVELUT Opetus- ja 112 26.08.2015 varhaiskasvatuslautakunta Kunnanhallitus 303 14.09.2015 Valtuusto 64 28.09.2015 TALOUSARVION 2015 MUUTOS / HUOVILAN KOULUN ILTAPÄIVÄTOIMINTA / OPETUS- JA VARHAISKASVATUSPALVELUT

Lisätiedot

Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto

Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Kunnanhallitus 239 28.11.2016 Kunnanvaltuusto 59 12.12.2016 TALOUSARVIOMUUTOKSET 2016 167/02.02/2016 KHALL 239 Vuoden 2016 talousarvioon on tullut tarve tehdä muutoksia sekä meno jen että tulojen osalta.

Lisätiedot

IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/

IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2016 21 Etelä-Karjalan jätelautakunta Aika 17.05.2016 klo 16:07-16:38 Paikka Kaupungintalo, kokoushuone 138 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

TEKNINEN LAUTAKUNTA 17.02.2014/26.02.2014

TEKNINEN LAUTAKUNTA 17.02.2014/26.02.2014 SIIKAISTEN KUNTA ASIALISTA/KOKOUSKUTSU 17.02.2014/26.02.2014 TEKNISEN LAUTAKUNNAN KOKOUS Aika: Keskiviikko 26.02.2014 klo 18.00 Paikka: Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat: 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

RAUTAVAARAN KUNTA ESITYSLISTA 8 / 2013 115 Tekninen lautakunta. kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTAVAARAN KUNTA ESITYSLISTA 8 / 2013 115 Tekninen lautakunta. kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone ESITYSLISTA 8 / 2013 115 Tekninen lautakunta KOKOUSAIKA torstai 17.10.2013 klo 16.00 - KOKOUSPAIKKA kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET Kainulainen Pentti Heikkinen Merja Kilpeläinen

Lisätiedot

SIMON KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 1

SIMON KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 1 SIMON KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 1 Ympäristölautakunta 06.02.2014 AIKA 06.02.2014 klo 16:00-17:10 PAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 2 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

Sisällysluettelo TE, :00, Esityslista 1

Sisällysluettelo TE, :00, Esityslista 1 Sisällysluettelo TE, 28.5.2019 17:00, Esityslista 1-1 Esityslistan kansilehti (kokouskutsu)... 1 1 Juolukkatien ja Marjatien jk/pp katurakentamisen urakoitsijan valinta... 2 2 Avustushakemus yksityistien

Lisätiedot

Torstai 01.11.2012 kello 17.00 20.00. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Torstai 01.11.2012 kello 17.00 20.00. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Viranomainen TUUSNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 8 / 2012 KOKOUSAIKA Torstai 01.11.2012 kello 17.00 20.00 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja

Lisätiedot

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 2/2010 Tekninen lautakunta

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 2/2010 Tekninen lautakunta Tekninen lautakunta 20.04.2010 KOKOUSAIKA 20.04.2010 klo 17.00-17.35 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELLYT ASIAT PYKÄLÄ SIVU 7 ILMOITUSASIAT 2 8 TÖYSÄN KIRKONKYLÄN JA TUURIN ALUEEN TALVIKUNNOSSAPIDON ALUEURAKKA

Lisätiedot

EURAN KUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 17 / 2010

EURAN KUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 17 / 2010 EURAN KUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 17 / 2010 13.09.2010 Sivu 4 KOKOUSTIEDOT AIKA 13.09.2010 maanantai kello 16.00-18.20 PAIKKA Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Tarja Anttila

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1. Tekninen lautakunta 19.1.2011

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1. Tekninen lautakunta 19.1.2011 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 Tekninen lautakunta 19.1.2011 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 19.1.2011 klo 16.30 17.25 Kunnanviraston kokoushuone Keskinen Irja Vierikko Jussi Silvennoinen

Lisätiedot

HÄMEENLINNAN SEUDUN KANSANTERVEYSTYÖN KUNTAYHTYMÄ Yhtymävaltuusto

HÄMEENLINNAN SEUDUN KANSANTERVEYSTYÖN KUNTAYHTYMÄ Yhtymävaltuusto 1 Viranomainen KOKOUSKUTSU 3/2008 HÄMEENLINNAN SEUDUN KANSANTERVEYSTYÖN KUNTAYHTYMÄ Yhtymävaltuusto KOKOUSAIKA 9.12.2008 kello 17.00 KOKOUSPAIKKA Verkatehdas, Paasikiventie 2 Hämeenlinna, kokoushuone 1

Lisätiedot

Sivistyskeskuksen lautakuntien yhteinen kokous henkilöstöravintolassa klo 17:00-18:20

Sivistyskeskuksen lautakuntien yhteinen kokous henkilöstöravintolassa klo 17:00-18:20 Pöytäkirja 1/2017 1 (5) Nuorisolautakunta Aika 31.01.2017 klo 17:00-18:26 Paikka Kunnanvirasto, tukirakennus, kokoushuone 206 Käsitellyt asiat Sivistyskeskuksen lautakuntien yhteinen kokous henkilöstöravintolassa

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8. Tekninen lautakunta 18.8.2010

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8. Tekninen lautakunta 18.8.2010 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 Tekninen lautakunta 18.8.2010 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 18.8.2010 klo 16.30 18.00 Kunnanviraston kokoushuone Keskinen Irja Vierikko Jussi Silvennoinen

Lisätiedot

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 (7) KIRKKONEUVOSTO Kokous 7.4.2016. Keskiviikko 7.4.2016 klo 15.30-15.55. Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 (7) KIRKKONEUVOSTO Kokous 7.4.2016. Keskiviikko 7.4.2016 klo 15.30-15.55. Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 (7) KOKOUSTIEDOT Aika Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Keskiviikko 7.4.2016 klo 15.30-15.55 Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone KN 40 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 41 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2010. Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone, Niittytie 3 Käsiteltävät asiat

YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2010. Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone, Niittytie 3 Käsiteltävät asiat YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2010 Kokousaika 20.5.2010 klo 18.30 19.40 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone, Niittytie 3 Käsiteltävät asiat KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

Lisätiedot

Tiedoksi lautakunnalle Savukosken lämpölaitoksen energiamaksun korottaminen Talousarvion toteutuminen tammi-lokakuu 2015 Muut asiat

Tiedoksi lautakunnalle Savukosken lämpölaitoksen energiamaksun korottaminen Talousarvion toteutuminen tammi-lokakuu 2015 Muut asiat SAVUKOSKEN KUNTA ASIALISTA Tekninen lautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Tiistai 24.11.2015 klo 18.00 19.30 Paikka Savukosken kunnanvirasto KÄSITELTÄVÄT ASIAT :t 27 28 29 30 Tiedoksi lautakunnalle Savukosken lämpölaitoksen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 3 /2010. TEKNINEN LAUTAKUNTA s 12 KOKOUSTIEDOT. Tiistai 22.6.2010 kello 16.30-17.15

RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 3 /2010. TEKNINEN LAUTAKUNTA s 12 KOKOUSTIEDOT. Tiistai 22.6.2010 kello 16.30-17.15 RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 3 /2010 TEKNINEN LAUTAKUNTA s 12 KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aika Paikka Tiistai 22.6.2010 kello 16.30-.15 Kunnanvirasto, lautakuntien kokoushuone Varsinainen

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Sillankorvan kokoustila os. Tervontie 2, 72210 TERVO

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Sillankorvan kokoustila os. Tervontie 2, 72210 TERVO ympäristölautakunta Tervontie 4, 72210 Tervo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 4/2012 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Torstai 04.10.2012 klo 18.30-19.50 Sillankorvan

Lisätiedot

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 3/2016 1/9. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Asikkala

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 3/2016 1/9. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Asikkala ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 3/2016 1/9 Tarkastuslautakunta Aika 18.05.2016 klo 14:00-16:00 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Asikkala Käsitellyt asiat Asia Sivu 12 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

1. 12 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen Työjärjestyksen hyväksyminen.

1. 12 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen Työjärjestyksen hyväksyminen. Tekninen lautakunta 20.3.2019 16 SISÄLLYSLUETTELO Pöytäkirja 2 / 2019 Kokousaika 20.3.2019 klo 15:00 15:25 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone ASIAT 1. 12 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus.17

Lisätiedot

KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 6/2011 Tekninen lautakunta sivu 76

KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 6/2011 Tekninen lautakunta sivu 76 KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 6/2011 Tekninen lautakunta sivu 76 Kokousaika 8.6.2011 klo 15.00-16.15 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kunnanhallituksen kokoushuone, Kolari

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Tekninen lautakunta 2/

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Tekninen lautakunta 2/ KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Tekninen lautakunta 2/2015 11 Kokousaika 31.3.2015 kello 18.00 18.55 Kokouspaikka Oripään kunnanvirasto Läsnä Mäntysaari Kalevi, Kankare Tarmo, Hörkkö Pirjo Koski Eija Lintumaa

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 Tekninen lautakunta 6.3.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 6.3.2014 klo 16.30 (TORSTAI) Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Satu Hoffren Irja

Lisätiedot

Viranomainen Päivämäärä Sivu HIRVENSALMEN KUNTA 7.12.2015 PÖYTÄKIRJA Kunnanhallitus 235

Viranomainen Päivämäärä Sivu HIRVENSALMEN KUNTA 7.12.2015 PÖYTÄKIRJA Kunnanhallitus 235 Kunnanhallitus 235 Aika 7.12.2015 klo 16.00-16.17 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 157 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 158 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen 159 Työjärjestyksen

Lisätiedot

JUANKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2015 71

JUANKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2015 71 JUANKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2015 71 Sivistyslautakunta Aika 30.10.2015 klo 15:00-15:30 Paikka Kaupungintalo 3 krs. kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 49 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

SIVISTYSLAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2012 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

SIVISTYSLAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2012 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN SIVISTYSLAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2012 Kokousaika 19.12.2012 klo 18.00-19.05 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat Kunnantalo, Yhteispalvelupiste KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 14/2017. Maanantai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 14/2017. Maanantai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 14/2017 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai 12.6.2017 klo 16.00 16.45 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2016 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus Kotirinteen yksityistie... 2

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2016 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus Kotirinteen yksityistie... 2 PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2016 Tiejaosto Kokousaika Tiistaina 3.5.2015 klo 9.00 9.20 Kokouspaikka Kuntala, neuvotteluhuone Asiat sivu nro 1 Tieavustushakemus Kotirinteen yksityistie... 2 2 Tieavustushakemus

Lisätiedot

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Raskinen Marjatta jäsen

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Raskinen Marjatta jäsen ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 4/2015 Sivu 1 (9) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina 9.4.2015 klo 17.00-19.12 Paikka Inkeroisten seurakuntatalo Läsnä et Heinonen Heikki kirkkoherra, pj.

Lisätiedot

Sisällysluettelo. 1 Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan toimintakertomus vuodelta Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan avustusohjesääntö 4

Sisällysluettelo. 1 Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan toimintakertomus vuodelta Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan avustusohjesääntö 4 Naantalin kaupunki Pöytäkirja 1/2018 1 Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta 08.03.2018 Sisällysluettelo Sivu 1 Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan toimintakertomus vuodelta 2017 3 2 Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan

Lisätiedot

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 8/2011 Tekninen lautakunta

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 8/2011 Tekninen lautakunta Tekninen lautakunta 15.12.2011 KOKOUSAIKA 15.12.2011 klo 17.00-18.42 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELLYT ASIAT PYKÄLÄ SIVU 34 ILMOITUSASIAT 51 35 MAA-AINESLUPA, LEMMINKÄINEN INFRA OY 52 36 AMMATTIMIEHEN

Lisätiedot

MARKO RANTASEN VAPAUTUSHAKEMUS VESIHUOLTOLAITOKSEN VIEMÄRIVERKKOON LIITTÄMISESTÄ / LAUSUNTO MARKO RANTASEN VALITUKSESTA TURUN HALLINTO-OIKEUDELLE

MARKO RANTASEN VAPAUTUSHAKEMUS VESIHUOLTOLAITOKSEN VIEMÄRIVERKKOON LIITTÄMISESTÄ / LAUSUNTO MARKO RANTASEN VALITUKSESTA TURUN HALLINTO-OIKEUDELLE Ympäristölautakunta 161 06.10.2015 Ympäristölautakunta 222 26.11.2015 MARKO RANTASEN VAPAUTUSHAKEMUS VESIHUOLTOLAITOKSEN VIEMÄRIVERKKOON LIITTÄMISESTÄ / LAUSUNTO MARKO RANTASEN VALITUKSESTA TURUN HALLINTO-OIKEUDELLE

Lisätiedot

15 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 15 * 17 Revontien kevyenliikenteenväylä ja Paalantien suojatiejärjestelyt

15 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 15 * 17 Revontien kevyenliikenteenväylä ja Paalantien suojatiejärjestelyt PORNAISTEN KUNTA Sisällysluettelo 2/2011 Päivämäärä Tekninen lautakunta 30.3.2011 KOKOUSAIKA Tiistai 5.4.2011 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnantoimisto KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu 15 Kokouksen laillisuuden

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2/ 2012. Kirkkovaltuusto 13.2.2012 Sivu 1. AIKA 13.2.2012 Keskiviikko klo 19.48 20.23

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2/ 2012. Kirkkovaltuusto 13.2.2012 Sivu 1. AIKA 13.2.2012 Keskiviikko klo 19.48 20.23 NRO 2/ 2012 Kirkkovaltuusto 13.2.2012 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 13.2.2012 Keskiviikko klo 19.48 20.23 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, iso sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Sulonen Ritva, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 Sivu 1 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA, Tiejaosto. Keskiviikkona 11.6.2014 klo 12.30 14.00

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 Sivu 1 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA, Tiejaosto. Keskiviikkona 11.6.2014 klo 12.30 14.00 KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 Sivu 1 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA, Tiejaosto KOKOUSAIKA Keskiviikkona 11.6.2014 klo 12.30 14.00 Konneveden kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja

Lisätiedot

Laaksonen Kyllikki Saarelma Markku. Muut Tuominen Pirjo palvelusihteeri, pöytäkirjanpitäjä

Laaksonen Kyllikki Saarelma Markku. Muut Tuominen Pirjo palvelusihteeri, pöytäkirjanpitäjä Iitin kunta Pöytäkirja 2/2015 1 Tarkastuslautakunta 18.02.2015 Aika Keskiviikko 18.02.2015 klo 18:00-19:49 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Yli-Kaitala Markku Heinonen Sinikka

Lisätiedot

Laaksonen Kyllikki Saarelma Markku. Muut Tuominen Pirjo palvelusihteeri, pöytäkirjanpitäjä Haimila Veikko tekninen johtaja, asiantuntija 33

Laaksonen Kyllikki Saarelma Markku. Muut Tuominen Pirjo palvelusihteeri, pöytäkirjanpitäjä Haimila Veikko tekninen johtaja, asiantuntija 33 Iitin kunta Pöytäkirja 8/2015 1 Tarkastuslautakunta 23.09.2015 Aika Keskiviikko 23.09.2015 klo 18:00-19:42 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Yli-Kaitala Markku Heinonen Sinikka

Lisätiedot

3 Laskujen hyväksyjät ja asiatarkastajat / tielautakunta

3 Laskujen hyväksyjät ja asiatarkastajat / tielautakunta Mäntyharju Pöytäkirja 1/2016 1 (11) Aika 23.03.2016, klo 16:30-16:46 Paikka Kunnantalo, teknisen johtajan huone Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Laskujen

Lisätiedot

Torstai 26.04.2012 kello 17.30 18.40. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Torstai 26.04.2012 kello 17.30 18.40. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Viranomainen TUUSNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3 / 2012 KOKOUSAIKA Torstai 26.04.2012 kello 17.30 18.40 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2016 1

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2016 1 LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2016 1 Tarkastuslautakunta 29.04.2016 AIKA 29.04.2016 klo 16:00-19:15 PAIKKA Yleishallinnon kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 44 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

EURAN KUNTA Pöytäkirja 6/ (7)

EURAN KUNTA Pöytäkirja 6/ (7) EURAN KUNTA Pöytäkirja 6/2016 1 (7) Tarkastuslautakunta Aika 28.09.2016 klo 16:00-17:48 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Kallio Juha puheenjohtaja Kemppainen Jukka jäsen Pesonen

Lisätiedot

103 ohm Toimeksiantosopimus/Kaakkois-Suomen Metsätilat Oy

103 ohm Toimeksiantosopimus/Kaakkois-Suomen Metsätilat Oy 134 Kokousaika Tiistai 28.6.2011 kello 17.50 18.55 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanvaltuuston istuntosali Käsitellyt asiat nro liite 98 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 99 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Parikkalan kunta Pöytäkirja 7/2013 48. Asia Sivu

Parikkalan kunta Pöytäkirja 7/2013 48. Asia Sivu Parikkalan kunta Pöytäkirja 7/2013 48 Maaseutuelinkeinolautakunta Kokousaika 18.12.2013 klo 13:00-13:20 Kokouspaikka Parikkalan kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Harjukuja 6, 59100 Parikkala

Lisätiedot