Kaikki testattu. Easy Series -rikosilmoitinkeskus Turvallisuutta helposti nyt mukana wlsn* * langaton LSN (Local Security Network)

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kaikki testattu. Easy Series -rikosilmoitinkeskus Turvallisuutta helposti nyt mukana wlsn* * langaton LSN (Local Security Network)"

Transkriptio

1 Kaikki testattu Easy Series -rikosilmoitinkeskus Turvallisuutta helposti nyt mukana wlsn* * langaton LSN (Local Security Network)

2 2 Tehokas ja yksinkertainen rikosilmoitinkeskus Tehokkaan rikosilmoitinkeskuksen ei tarvitse olla monimutkainen. Boschin tyylikäs ja kehittynyt Easy Series -järjestelmä todistaa tämän. Siinä luotettavuus ja yksinkertaisuus yhdistyvät tehokkuuteen. Järjestelmän selkeys ja helppokäyttöisyys estävät turhat hälytykset. Älykäs uhan arviointi, hälytyksen äänivahvistus ja muut vääriä hälytyksiä vähentävät menetelmät poistavat tarpeettomat tarkastuskäynnit. Easy Series -rikosilmoitinkeskus on ääniohjaava. Perustoimintojen ohjelmointia helpottaa ääniopastus. Edistynyt ohjelmointi tarjoaa sekä äänipalautteen että varmistuksen. Nopeampi asennus ja ohjelmointi Asetusten määrittäminen on vaivatonta keskus määrittää asetukset automaattisesti maatunnuksen valinnan jälkeen. Easy Series -järjestelmän ohjelmoiminen on nopeaa ja helppoa: ohjelmointiavain mahdollistaa samankaltaisten järjestelmien nopean ohjelmoinnin. Määritykset ja järjestelmän itsetestaus ovat ääniohjattavia, ja ne voidaan suorittaa monitaajuuspuhelimesta (DTMF). Etäohjelmointiohjelmistolla (RPS) järjestelmä voidaan ohjelmoida kannettavasta tietokoneesta, mikä lisää tehokkuutta merkittävästi. Kehittynyt järjestelmätestaus ja diagnostiikka toteutetaan äidinkielelläsi. Tämä varmistaa asennuksen onnistumisen. Järjestelmätilassa tapahtuvista muutoksista ilmoitetaan teksti- ja ääniviestillä puhelimitse, joten säästät sekä aikaa että rahaa. Innovatiivinen hälytyksen lähetys Integroidun valitsimen avulla saa suoran yhteyden hälytysvalvomoon (SIA, Contact ID, FastFormat-protokollat). Äänivalitsimen avulla järjestelmä voi lähettää hälytyksen puhelimeen ja hälytysvalvomoon. Värikoodeilla varustetut äänimoduulit ja ohjelmointiavaimet on muotoiltu siten, että niiden oikea asennuspaikka on helppo löytää. Järjestelmätapahtumat voidaan lähettää myös tekstiviestinä. Hälytyksiä voidaan lähettää myös ulkoisten varoituslaitteiden avulla. Hälytykset voidaan lähettää myös uudella IP-laajakaistayhteydellä, joka säästää aikaa ja rahaa. Integroidun kaksisuuntaisen äänituen avulla käyttäjät voivat ottaa yhteyden rikosilmoitinkeskukseen sekä puhua paikalla olevien ihmisten kanssa. Kun hälytys on lauennut, valvontakeskuksen käyttäjät voivat helposti kuunnella, mitä tiloissa tapahtuu (hälytyksen äänivahvistus). Tämä vähentää vääriä hälytyksiä.

3 3 Helppo asentaa ja nopea ohjelmoida Asennus Värikoodatut liitännät helpottavat johdotusta. Liitäntöjen kulma on sellainen, että johdot on helppo liittää. Keskuksen emolevy on suojattu suojakuorella, joka estää johtoja koskettamasta emolevyn piirejä. Tulo- ja lähtöjohdoille on omat päätteensä. Emolevyä suojaava suojakuori on tarvittaessa poistettavissa. Keskuksen emolevyn pohjaan on helpon asennuksen varmistamiseksi integroitu vesivaaka. Virta- ja kytkinvaihtoehdot Rikosilmoitinkeskus tukee johdollista virtalähdettä. Tuotteessa on yhdistetty kansisuoja- ja seinäkytkin. Tällä seinäkytkin on oma liitäntänsä. Langaton LSN-verkko (wlsn) Easy Series -rikosilmoitinkeskuksen avulla voit perustaa turvaverkon langattomalla wlsn-tekniikalla. Kattava langattomien laitteiden sarja mahdollistaa huomaamattoman asennuksen. Innovatiivinen langaton kaksisuuntainen hälytyksen lähetys ja viestien uudelleenlähetys kuittauksen saamiseen saakka takaa mielenrauhan. Automaattinen asetusten määritystoiminto helpottaa ja nopeuttaa käyttöönottoa.

4 4 Sopii erinomaisesti kotien ja pienyritysten tarpeisiin

5 5 Easy Series -rikosilmoitinkeskus sopii erinomaisesti kotien ja pienyritysten tarpeisiin. Kulkukortteja tai etätunnistimia käyttävä käyttölaite on helppokäyttöinen, se opastaa käyttäjää äänikomennoin. Se voidaan helposti yhdistää toimimaan useiden erilaisten sovellusten kanssa. Järjestelmän toimivuutta voidaan laajentaa entisestään wlsn-tekniikalla. Siten ilmoitinkeskus pystyy käyttämään murto- ja paloilmaisimien lisäksi esimerkiksi autotallin ovien ja sälekaihtimien avaamisessa tai valojen sytyttämisessä ja sammuttamisessa käytettäviä relelähtöjä. wlsn-tekniikka vahvistaa järjestelmän luotettavuutta ja turvallisuutta. Kaksisuuntaiseen yhteyteen perustuva langaton tekniikka varmistaa, että viesti lähetetään yhä uudelleen, kunnes saat kuittauksen. Lisäksi kaikkia järjestelmän osia valvotaan jatkuvasti. Hälytyksen äänivahvistus Lisäksi muutama sekunti hälytyksen jälkeen valvontakeskuksen käyttäjät voivat tarkistaa tilanteen hälytyskohteessa eli esimerkiksi vahvistaa tunkeutumisyrityksen tai väärän hälytyksen. Tämä auttaa vähentämään kustannuksia ja esimerkiksi tarpeettomia poliisikäyntejä. Ehdottoman luotettava Boschin EN- ja UL-säännösten mukaisessa Easy Series -rikosilmoitinkeskuksessa on helppokäyttöinen tekstitön käyttölaite. Helppokäyttöinen käyttölaite tekee järjestelmästä luotettavan sekä vähentää käyttövirheitä ja vääriä hälytyksiä. Järjestelmässä on lisäksi saapumisen ja lähdön viiveaika. Laite ilmaisee viiveajan alkamisen äänenvoimakkuudeltaan nousevalla äänimerkillä ja valomerkeillä. Käyttäjällä on mahdollisuus peruuttaa tarpeettomat valvontaraportit hälytyksen jälkeisessä tilassa.

6 6 Useita sisäänrakennettuja toimintoja Hyödynnä Easy Series -sarjan mahdollisuuksia ilman lisämoduulien hankkimistarvetta: kaksisuuntainen äänivahvistus etälukija äänivalitsin hälytyksen lähettämiseen kaksiääninen monitaajuusohjelmointi (DTMF) puhelimen avulla langattomat vaihtoehdot etäohjelmointi kannettavasta tietokoneesta automaattinen seuranta vartijakoodi käytön valvonta-ajastin Uusinta uutta: älykäs uhan arviointi Väärien hälytysten esto perustuu käytettyyn suojaustasoon, vyöhyketyyppeihin, ilmaisimien tiloihin ja järjestelmän tapahtumatietoihin. Rikosilmoitinkeskus analysoi uhan tason. Jos arvioitu uhka ylittää aiemmin määritetyn tason, rikosilmoitinkeskus lähettää vahvistetun hälytysraportin. Koska järjestelmä ohittaa väärät hälytykset, aidot hälytykset tunnistetaan varmasti ja kustannukset ovat pienemmät, koska esimerkiksi turhat poliisikäynnit vältetään. Helppokäyttöistä toiminnallisuutta Easy Series -järjestelmän käyttölaite hyödyntää moniväristä näyttötekniikkaa, jossa käytetään merkkejä ja ääniopastusta. Käyttölaitteessa on myös sisäänrakennettu mikrofoni, kaiutin sekä lähestymisen huomaava läsnäolotunnistin. Äänikomentojen testaus äidinkielelläsi Kaikki testattu Yksinkertaisesti toimiva tekstitön ja kuvallinen käyttölaite on helppokäyttöinen ja käyttäjäystävällinen. Järjestelmä viritetään ja kytketään pois wlsn-kaukosäädinavaimenperällä tai kulkukortilla. Käyttölaitteen äänetön toiminto mahdollistaa sen, että käyttäjä voi kytkeä pois toisarvoiset ilmoitukset. wlsn: langaton lähetys Rikosilmoitinkeskuksen kanssa voi hyödyntää langattomia etälähtöjä. Niitä voi käyttää esimerkiksi sireenin ohjaamiseen tai valojen sytyttämiseen ja sammuttamiseen. Monikanavainen, eri taajuuksilla toimiva tekniikka ja 868 MHz:n eurooppalaisen suojatun kaistan käyttö takaavat erittäin luotettavan lähetyksen. Käytön valvonta-ajastin Easy Series -rikosilmoitinkeskus ilmoittaa, jos järjestelmää ei ole kytketty toimintaan tai poistettu toiminnasta määritetyn ajan kuluessa. Tällöin voit auttaa loppukäyttäjää välittömästi, parantaa asiakastyytyväisyyttä ja lisätä liiketoimintaasi.

7 7 Vartijakoodi Hälytystilanteessa vartija voi tarkistaa tilat käyttäjän poissa ollessa. Koodia käyttämällä hän voi virittää keskuksen tai poistaa sen toiminnasta hälytyksen jälkeen. Tämä poistaa asiattoman käytön mahdollisuuden. Automaattinen seuranta Hälytyskeskus voi lähettää tapahtuma- ja parametrilokin valvontajärjestelmään tai turvallisuusliikkeelle säännöllisesti. Easy Series automatisoi nämä työt. Tämä säästää työaikaa ja varmistaa, että työt tehdään juuri määritettynä ajankohtana.

8 8 Kattava turvajärjestelmä Hälytyksen lähetys Hätäsoittopainikkeet hälytyksen suora lähetys: paina ja pidä pohjassa, kun haluat käynnistää tietyn toiminnon Vaivaton äänivahv kaksisuuntainen ää kuuntelutoimint (sisältää puheto integroidun kaiu mikrofonin avul kaksisuuntainen Hyödyllisiä toimintoja: Helppo asentaa integroitu käyttölaitteen vesivaaka vaivaton asennus värikoodattujen liitäntöjen avulla Helppo ohjelmointi etäohjelmointi kannettavasta tietokoneesta puhelimen kautta ohjelmointiavaimella automaattinen asetusten määritys maatunnuksen avulla Johdotettu Savunilmaisin Lasirikkotunnistin Magneettikosketin Liiketunnistin Summeri/vilkkuvalo

9 9 istus: nivahvistus o iminnon) ttimen ja la äänivahvistus Useiden hälytysmuotojen vastaanotto hälytyksen lähetys: digitaalinen valitsin hälytysvalvomoon tekstiviestit (TAP) ääniviestit naapureille tai ystäville Useita hyödyllisiä toimintoja: Väärien hälytysten ehkäisy älykäs uhan arviointi vyöhykkeiden ristiinvalvonta asteittainen kuulutus hälytyksen äänivahvistus Ñ Helppokäyttöisyys helppokäyttöinen näyttö tietopainike tai etätunnistin opastus omalla äidinkielelläsi Langaton Yksinkertainen hälytysilmoituksen kuuntelutoiminto (sisältää puhetoiminnon) puhelinyhteyden avulla Hälytyksen lähetys digitaalinen valitsin hälytysvalvomoon tekstiviestit (TAP) äänivalitsin IP-laajakaistayhteys GSM/GPRS-tuki wlsn-keskitin wlsn-kaukosäädinavaimenperä wlsnasennustyökalu passiivinen wlsninfrapunaliiketunnistin wlsn-ulkoilmasireeni wlsn-sireeni sisätiloihin Kaksisuuntainen langaton hälytysten lähetys ja kuittaus viestitse lisäävät mielenrauhaa nopeampi, helpompi asennus, määritys ja testaus esimerkiksi autotallin ovien langaton ohjaus alhaisempi huoltotarve

10 10 Easy Series -järjestelmäkomponentit ja yhteensopivat laitteet Käyttölaite Käyttölaite yhdistää ääni- ja kuvatiedot. Käyttölaite puhuu äidinkieltäsi ja näyttää animoituja kuvakkeita, jotka vahvistavat puhutut viestit. Tämä minimoi käyttövirheet. Korkealaatuinen ja monivärinen kuvakenäyttö Läsnäolotunnistin Integroitu vesivaaka tekee asennuksesta helppoa Integroitu kaiutin Sisäänrakennettu mikrofoni Sisäänrakennettu etälukija (RFID) Helppokäyttöinen yhden painikkeen Toimintailmaisin Erityistoimintojen käyttö käyttöliittymä Kulkukortti Äänimoduuli Varkaudenestokytkin Yksittäiset käyttäjät voivat käyttää järjestelmää kulkukortin tai etätunnistimen avulla. Pienikokoisilla etätunnistimilla hallitaan järjestelmää. Tukee käyttölaitteen monikielisiä ääni- ja kielivaihtoehtoja. Kuulutus liittyy rikosilmoitinkeskuksen tilaan, tapahtumiin, kuittauksiin ja virheisiin. Seinäkytkimen ja kotelokytkimen yhdistelmä. Sisältää johdinsilmukan, jonka avulla voidaan käyttää useampia kytkimiä. Ohjelmointiavain Virtalähde Keskus Laite, joka lataa ohjelmointitietoja. Ohjelmointiavaimella voit nopeasti ohjelmoida ominaisuuksiltaan samankaltaisia järjestelmiä. Johdollinen VAC -virtalähde kiinteään ensisijaiseen virtalähteeseen. Keskuksen emolevyn avulla hallitaan järjestelmää. Keskuksen emolevyllä on integroitu digitaalinen valitsin.

11 11 Komponentteja ja varusteita täydellisen valvontajärjestelmän rakentamiseen Voit rakentaa tarpeitasi vastaavan, kotien ja yritysten turvallisuuden takaavan järjestelmän useista erilaisista komponenteista ja varusteista. Liiketunnistus Lasirikkotunnistin Hätäsignaalipainike Savunilmaisin Ovi-/ikkunakosketin Summeri/vilkkuvalo Esimerkkejä wlsn-tuotteista: wlsn-keskitin wlsn-kaukosäädinavaimenperä wlsn-ovi-/ikkunakosketin wlsn-liiketunnistin wlsn-savunilmaisin wlsn-ulkoilmasireeni Boschin laitteiden laatu ja luotettavuus tunnetaan maailmanlaajuisesti. Jos helppo asennus on sinulle tärkeää, edullinen Easy Series -rikosilmoitinkeskus on erinomainen valinta.

12 Laadun ja luovuuden perinne Boschin nimi on jo yli sadan vuoden ajan edustanut laatua ja luotettavuutta. Bosch on innovatiivisen tekniikan maailmanlaajuinen toimittaja, jonka ylläpito- ja tukitoiminnot ovat korkeinta luokkaa. Bosch Security Systems tarjoaa laajan valikoiman turvallisuus-, viestintä- ja äänentoistojärjestelmiä, joihin luotetaan ympäri maailman erilaisissa sovelluksissa, niin valtion laitoksissa ja julkisissa rakennuksissa kuin liiketiloissa, kouluissa ja kodeissa. Bosch Security Systems Lisätietoja löydät osoitteesta tai lähetä sähköpostia osoitteeseen Bosch Sicherheitssysteme GmbH, 2008 Oikeudet muutoksiin pidätetään Painettu Saksassa 02/08 Printer AS-OT-fi-01_ _05

Pois kytketty. Easy Series -rikosilmoitinkeskus Turvallisuutta helposti nyt mukana wlsn* * langaton LSN (Local Security Network)

Pois kytketty. Easy Series -rikosilmoitinkeskus Turvallisuutta helposti nyt mukana wlsn* * langaton LSN (Local Security Network) Pois kytketty Easy Series -rikosilmoitinkeskus Turvallisuutta helposti nyt mukana wlsn* * langaton LSN (Local Security Network) 2 Turvallisuus on tärkeintä Haluat tietenkin parasta mahdollista suojaa kodillesi

Lisätiedot

Pois kytketty. Easy Series Rikosilmoitinkeskus - Turvallisuutta helposti

Pois kytketty. Easy Series Rikosilmoitinkeskus - Turvallisuutta helposti Pois kytketty Easy Series Rikosilmoitinkeskus - Turvallisuutta helposti Turvallisuus on tärkeintä Haluat tietenkin parasta mahdollista suojaa kodillesi tai pienyrityksellesi. 2 Easy Series -rikosilmoitinkeskus

Lisätiedot

Easy Series -rikosilmoitinkeskus. Tuoteopas

Easy Series -rikosilmoitinkeskus. Tuoteopas Easy Series -rikosilmoitinkeskus Tuoteopas Sisällysluettelo 3 1. Perustiedot 2. Järjestelmän yleistiedot 5 2.1 Easy Series -käyttölaite 6 Easy Series -näytön tilat 7 2.2 Keskus ja laitteet 10 2.3 Langattomat

Lisätiedot

Easy Series -rikosilmoitinkeskusten. Tekninen opas

Easy Series -rikosilmoitinkeskusten. Tekninen opas Easy Series -rikosilmoitinkeskusten Tekninen opas Sisällysluettelo 3 1. Perustiedot 2. Järjestelmän yleiskuvaus 5 2.1 Easy Series -käyttölaite 6 Easy Series -näytön tilat 7 2.2 Keskus ja laitteet 10 2.3

Lisätiedot

Modulaarinen kattokaiutin Älykäs ääniratkaisu kaikkiin kattoihin

Modulaarinen kattokaiutin Älykäs ääniratkaisu kaikkiin kattoihin Modulaarinen kattokaiutin Älykäs ääniratkaisu kaikkiin kattoihin 2 Modulaarinen kattokaiutin Suunniteltu helppoon asennukseen Sopii melkein kaikkiin kattotyyppeihin Innovatiivinen modulaarirakenne Helppo

Lisätiedot

LC4-laajakulmakattokaiutin Pienikokoisin. Peittoalueeltaan laajin.

LC4-laajakulmakattokaiutin Pienikokoisin. Peittoalueeltaan laajin. LC4-laajakulmakattokaiutin Pienikokoisin. Peittoalueeltaan laajin. 2 LC4-laajakulmakattokaiutin Pieni koko, laatu ja ainutlaatuinen peittoalue ff Alan laajin avauskulma vähentää tarvittavien kaiuttimien

Lisätiedot

Plena-yleisäänentoistoja -äänievakuointijärjestelmä Nopein reitti turvaan

Plena-yleisäänentoistoja -äänievakuointijärjestelmä Nopein reitti turvaan Plena-yleisäänentoistoja -äänievakuointijärjestelmä Nopein reitti turvaan 2 Plena-yleisäänentoisto- ja -äänievakuointijärjestelmä Nopein reitti turvaan Plena-yleisäänentoisto- ja -äänievakuointijärjestelmä

Lisätiedot

Praesideo, digitaalinen yleisäänentoistoja äänievakuointijärjestelmä Vie viestit perille tilanteessa kuin tilanteessa

Praesideo, digitaalinen yleisäänentoistoja äänievakuointijärjestelmä Vie viestit perille tilanteessa kuin tilanteessa Praesideo, digitaalinen yleisäänentoistoja äänievakuointijärjestelmä Vie viestit perille tilanteessa kuin tilanteessa 2 Bosch Praesideo -yleisäänentoisto- ja äänievakuointijärjestelmät Yleisön tiedottaminen

Lisätiedot

wlsn* kaksisuuntainen langaton verkko Nopeaa ja luotettavampaa turvallisuutta * langaton LSN (Local Security Network)

wlsn* kaksisuuntainen langaton verkko Nopeaa ja luotettavampaa turvallisuutta * langaton LSN (Local Security Network) wlsn* kaksisuuntainen langaton verkko Nopeaa ja luotettavampaa turvallisuutta * langaton LSN (Local Security Network) 2 Mikä on wlsn? Bosch Security Systemsin langaton wlsn (Local SecurityNetwork) on usean

Lisätiedot

MIC 550 -sarja Kestävät, ulkokäyttöön tarkoitetut PTZ-kamerat

MIC 550 -sarja Kestävät, ulkokäyttöön tarkoitetut PTZ-kamerat MIC 550 -sarja Kestävät, ulkokäyttöön tarkoitetut PTZ-kamerat 2 MIC 550 -sarja Valvontajärjestelmien edelläkävijä Kompakti tyylikäs muotoilu mahdollistaa huomaamattoman asennuksen valvontaympäristöissä

Lisätiedot

REG-Sentry -järjestelmä Boschilta Automaattinen ajoneuvojen kulunvalvontajärjestelmä

REG-Sentry -järjestelmä Boschilta Automaattinen ajoneuvojen kulunvalvontajärjestelmä REG-Sentry -järjestelmä Boschilta Automaattinen ajoneuvojen kulunvalvontajärjestelmä 2 Automaattinen Bosch REG-Sentry -kulunhallintajärjestelmä ajoneuvoille REG-Sentry on rekisterikilven tunnistukseen

Lisätiedot

Esittelyssä AutoDome Easy Täydellinen keskikokoisiin kohteisiin

Esittelyssä AutoDome Easy Täydellinen keskikokoisiin kohteisiin Esittelyssä AutoDome Easy Täydellinen keskikokoisiin kohteisiin PTZ-kamera, joka on suunniteltu sopimaan täydellisesti kaikkialle Kun kiinteä minidome-kamera ei riitä, mutta perinteinen PTZ-kamera on turhan

Lisätiedot

AEGIS-valaisimet Boschilta Turvallista valaistusta

AEGIS-valaisimet Boschilta Turvallista valaistusta AEGIS-valaisimet Boschilta Turvallista valaistusta 2 AEGIS-valaisimet AEGIS-valaisimet Turvallista valaistusta Constant Light -tekniikka (patenttia haettu) kompensoi LED-valon heikentymistä. Black Diamond

Lisätiedot

Plena-yleisäänentoistojärjestelmä Easy Line Helppoa äänenhallintaa

Plena-yleisäänentoistojärjestelmä Easy Line Helppoa äänenhallintaa Plena-yleisäänentoistojärjestelmä Easy Line Helppoa äänenhallintaa 2 Plena-yleisäänentoistojärjestelmä Easy Line Käytännöllinen tapa laadukkaaseen äänentoistoon Helppokäyttöiset vyöhykemerkinnät ja asetusosoittimet

Lisätiedot

Easy Series ICP-EZM2 v3 Programming Addendum. v3 Liite

Easy Series ICP-EZM2 v3 Programming Addendum. v3 Liite Easy Series ICP-EZM2 v3 Programming Addendum fi v3 Liite Easy Series Easy Series (ICP-EZM2) v3 -ohjelmointiliite fi 3 1 Easy Series (ICP-EZM2) v3 -ohjelmointiliite Tämä asiakirja sisältää täydentäviä

Lisätiedot

Professional-sarjan liiketunnistin tietää, milloin hälytys on laukaistava ja milloin taas ei.

Professional-sarjan liiketunnistin tietää, milloin hälytys on laukaistava ja milloin taas ei. Professional-sarjan liiketunnistin tietää, milloin hälytys on laukaistava ja milloin taas ei. Monipisteinen peittämisen tunnistus ja integroitu suihkeen havainnointi! Uskomattomat Bosch-tekniikat parantavat

Lisätiedot

PAVIRO Kuulutus- ja äänievakuointijärjestelmä ammattilaistason äänenlaadulla Joustavuutta alusta alkaen PAVIRO 1

PAVIRO Kuulutus- ja äänievakuointijärjestelmä ammattilaistason äänenlaadulla Joustavuutta alusta alkaen PAVIRO 1 PAVIRO Kuulutus- ja äänievakuointijärjestelmä ammattilaistason äänenlaadulla Joustavuutta alusta alkaen PAVIRO 1 2 PAVIRO PAVIRO 3 Pitää ihmiset turvassa, tietoisena, ja viihdyttää Boschilla on yli 100

Lisätiedot

Aukoton havaitseminen. Varmasti luotettava. Commercial Series -liiketunnistimet

Aukoton havaitseminen. Varmasti luotettava. Commercial Series -liiketunnistimet Aukoton havaitseminen. Varmasti luotettava. Commercial Series -liiketunnistimet Havaitseminen on ensimmäinen vaihe kodin tai yrityksen ja niiden seinien sisällä olevien ihmisten ja omaisuuden suojelemisessa.

Lisätiedot

Bosch CCS 800 Ultro -keskustelujärjestelmä Lisää innovaatiota...

Bosch CCS 800 Ultro -keskustelujärjestelmä Lisää innovaatiota... Bosch CCS 800 Ultro -keskustelujärjestelmä Lisää innovaatiota... 2 CCS 800 Ultro -keskustelujärjestelmä...joustavalla, kaikenkattavalla kokousjärjestelmällä Ainutlaatuinen, sisäänrakennettu digitaalinen

Lisätiedot

Vari-directional-järjestelmä Älykäs ratkaisu täydelliseen äänentoistoon

Vari-directional-järjestelmä Älykäs ratkaisu täydelliseen äänentoistoon Vari-directional-järjestelmä Älykäs ratkaisu täydelliseen äänentoistoon 2 Bosch Vari-directional -järjestelmä Paras äänenlaatu akustisesti haastaviin ympäristöihin Paras mahdollinen äänenlaatu ja puheen

Lisätiedot

Professional-sarjan liiketunnistimet

Professional-sarjan liiketunnistimet 1 Professional-sarjan liiketunnistimet tietävät, milloin hälytys on laukaistava ja milloin taas ei. Monipisteinen peittämisen tunnistus ja integroitu suihkeen havainnointi! 2 Kehittynyt anturien tietojen

Lisätiedot

Uponor C-46 -lämmönsäädin. Säätilan mukaan kompensoituva ohjain vesikiertoisiin lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin

Uponor C-46 -lämmönsäädin. Säätilan mukaan kompensoituva ohjain vesikiertoisiin lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin Uponor C-46 -lämmönsäädin Säätilan mukaan kompensoituva ohjain vesikiertoisiin lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin Tuotteen kuvaus Luovaa tekniikkaa helppo asentaa ja käsitellä Uponorin C-46-lämmönsäädin

Lisätiedot

Nauti lämmöstä ja säästä kustannuksissa.

Nauti lämmöstä ja säästä kustannuksissa. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Nauti lämmöstä ja säästä kustannuksissa. UUDET living by Danfoss -termostaatit. Harppaus kohti laadukkaampaa asumista. Asenna ja unohda Uudet living by Danfoss termostaatit

Lisätiedot

Välitä viestisi, kaikissa tilanteissa.

Välitä viestisi, kaikissa tilanteissa. Välitä viestisi, kaikissa tilanteissa. PRAESIDEO Digital Yleisäänentoistoja -äänievakuointijärjestelmä boschsecurity.com PRAESIDEO Digital Yleisäänentoisto- ja -äänievakuointijärjestelmä 3 Pidä kohdeyleisösi

Lisätiedot

Easy Series. Käyttöopas. Rikosilmoitinkeskus

Easy Series. Käyttöopas. Rikosilmoitinkeskus Easy Series FI Käyttöopas Rikosilmoitinkeskus Easy Series Käyttöopas Käyttölaitteen käyttö Käyttölaitteen käyttö Näytön tilat Näyttö Järjestelmä on pois kytketty. Hälytystilaa tai häiriötä ei ole. Voit

Lisätiedot

Blue Line -liiketunnistimet Tieto on valtaa

Blue Line -liiketunnistimet Tieto on valtaa Blue Line -liiketunnistimet Tieto on valtaa Turvallisuutta, johon voit luottaa Blue Line Gen 2 -liiketunnistimet Järjestelmien on oltava luotettavia, onpa suojauksen kohteena sitten koti, jälleenmyyntiliike

Lisätiedot

Taito Tehdä Turvallisuutta

Taito Tehdä Turvallisuutta Taito Tehdä Turvallisuutta Kotimainen GSM-pohjainen ohjaus ja valvontajärjestelmä HOME CONTROLLER HOME CONTROLLER HC-0016, HC-WF HELPPOKÄYTTÖINEN KODINOHJAUSJÄRJESTELMÄ Käyttö ja ohjelmointi helposti näytöllä

Lisätiedot

Taito Tehdä Turvallisuutta. Kotimainen GSM-pohjainen ohjaus ja valvontajärjestelmä PRO CONTROLLER

Taito Tehdä Turvallisuutta. Kotimainen GSM-pohjainen ohjaus ja valvontajärjestelmä PRO CONTROLLER Taito Tehdä Turvallisuutta Kotimainen GSM-pohjainen ohjaus ja valvontajärjestelmä PRO CONTROLLER PRO CONTROLLER PC-8016 KAMEROILLA VARUSTETTU KOTIAUTOMAATIOKESKUS Käyttö ja ohjelmointi helposti näytöllä

Lisätiedot

DS7400XiV4-FI-rikosilmoitinkeskus

DS7400XiV4-FI-rikosilmoitinkeskus -rikosilmoitinkeskus Julkaisutiedot Huhtikuu 2005 Julkaisutiedot laiteohjelmiston versiolle 4.10 Tavaramerkit Cobox on Lantronixin tavaramerkki. 1.0 Etäohjelmoinnin yhteensopivuus Käytä RPS-INT L:n versiota

Lisätiedot

Asennusohje. EasyLine GSM

Asennusohje. EasyLine GSM Asennusohje EasyLine GSM Laitteen kuvaus EasyLine GSM on puhelinlijasimulaattori, joka simuloi analogista PSTN linjaa GSM verkossa ja sitä voidaan käyttää ContactID protokollan lähettämiseen hälytinjärjestelmiltä.

Lisätiedot

Ensto Intro -kodinohjain Aina kotona.

Ensto Intro -kodinohjain Aina kotona. Ensto Intro -kodinohjain Aina kotona. Olitpa itse kotona tai poissa, Ensto Intro -kodinohjain tuo huolettomuutta asumiseen. 2 Ensto Intro -kodinohjausjärjestelmä tarjoaa yksinkertaisen ja helpon kotona/poissa

Lisätiedot

Elotec Ajax. Aloitus

Elotec Ajax. Aloitus Elotec Ajax Aloitus Onnittelut uudelle Elotec Ajax järjestelmällesi! Tervetuloa uuden sukupolven hälytysjärjestelmän pariin. Uusi langaton teknologia mahdollistaa etäisyyksiä jopa 2000metriin saakka avoimissa

Lisätiedot

ABLOY CONTROL Avain uuteen turvallisuuteen

ABLOY CONTROL Avain uuteen turvallisuuteen ABLOY CONTROL Avain uuteen turvallisuuteen Kodin langaton lukitus- ja hälytysjärjestelmä An ASSA ABLOY Group brand ABLOY CONTROL on kodin langaton lukitusjärjestelmä Helppo asentaa uusiin ja vanhoihin

Lisätiedot

Ohjauspaneeli jännitteettömällä lähdöllä (NO) ja radiomoduuli Chor-palovaroittimen CHOR-WS/WAC-alustaan. Avaa kansi, paina nuolen suuntaan

Ohjauspaneeli jännitteettömällä lähdöllä (NO) ja radiomoduuli Chor-palovaroittimen CHOR-WS/WAC-alustaan. Avaa kansi, paina nuolen suuntaan Ohjauspaneeli jännitteettömällä lähdöllä (NO) ja radiomoduuli Chor-palovaroittimen CHOR-WS/WAC-alustaan Valodiodit Avaa kansi, paina nuolen suuntaan Testipainike Resetointipainike Kytke paristo kytkemällä

Lisätiedot

Vari-directional-järjestelmä Aina oikeaan suuntaan ohjautuva ääni

Vari-directional-järjestelmä Aina oikeaan suuntaan ohjautuva ääni Vari-directional-järjestelmä Aina oikeaan suuntaan ohjautuva ääni 2 Bosch Vari-directional -järjestelmä Paras äänenlaatu akustisesti haastaviin ympäristöihin Paras mahdollinen äänen laatu ja puheen selkeys

Lisätiedot

Boschin yleisäänentoistojärjestelmät Akustisten ominaisuuksien suunnannäyttäjänä

Boschin yleisäänentoistojärjestelmät Akustisten ominaisuuksien suunnannäyttäjänä Boschin yleisäänentoistojärjestelmät Akustisten ominaisuuksien suunnannäyttäjänä 2 Akustisten ominaisuuksien suunnannäyttäjä Kehittynyttä akustiikkaosaamista Bosch on yli 60 vuoden kokemuksellaan muotoilun

Lisätiedot

24/7. Käytä ECL Comfortia etänä - tietokoneella tai älypuhelimella. Aina käytössä. www.ecl.portal.danfoss.com

24/7. Käytä ECL Comfortia etänä - tietokoneella tai älypuhelimella. Aina käytössä. www.ecl.portal.danfoss.com Käytä ECL Comfortia etänä - tietokoneella tai älypuhelimella ECL Portal on tietoliikennesovellus, jonka avulla pystyt etäohjaamaan kaukolämmitysjärjestelmääsi. ECL Portalia on helppo käyttää, olit sitten

Lisätiedot

Vehicle Security System VSS3 - Alarm system remote

Vehicle Security System VSS3 - Alarm system remote Vehicle Security System VSS3 - Alarm system remote Hälytysjärjestelmän kauko-ohjain Asetusopas - Finnish Arvoisa asiakas Tässä oppaassa on tietoja ja ohjeita siitä, miten eräitä toimintoja otetaan käyttöön

Lisätiedot

TTA Finland Oy Tuotekatalogi GSM-ohjaimet Hirvialhonkatu 3 1.1.2009 37830 Viiala www.ttafinland.fi urakointi@ttafinland.fi p.

TTA Finland Oy Tuotekatalogi GSM-ohjaimet Hirvialhonkatu 3 1.1.2009 37830 Viiala www.ttafinland.fi urakointi@ttafinland.fi p. TTA Finland Oy Tuotekatalogi GSM-ohjaimet Hirvialhonkatu 3 1.1.2009 37830 Viiala www.ttafinland.fi urakointi@ttafinland.fi p. +358 440 410 344 Malli Kuvaus Kuva Hinta (EUR) GsmAlarm-220 GsmAlarm-220 14

Lisätiedot

Digitaalinen PLENA matrix -äänentoistojärjestelmä Erittäin joustavat toiminnot. Tehokas ohjaus.

Digitaalinen PLENA matrix -äänentoistojärjestelmä Erittäin joustavat toiminnot. Tehokas ohjaus. Digitaalinen PLENA matrix -äänentoistojärjestelmä Erittäin joustavat toiminnot. Tehokas ohjaus. 2 Digitaalinen PLENA Matrix -äänentoistojärjestelmä Monipuolinen valinta laadukkaaseen äänentoistoon Usean

Lisätiedot

VERSA. monipuolinen hälytinkeskus. Versa

VERSA. monipuolinen hälytinkeskus. Versa VERSA monipuolinen hälytinkeskus VERSA on nykyaikainen hälytinkeskus. Edullinen VERSA soveltuu suurenkin kohteen järjestelmäksi. Keskukseen sopii laaja valikoiman langattomia ilmaisimia. Hälytyksensiirto

Lisätiedot

CCS 1000 D Digitaalinen keskustelujärjestelmä 1. CCS 1000 D -keskustelujärjestelmä Kompakti ja tehokas

CCS 1000 D Digitaalinen keskustelujärjestelmä 1. CCS 1000 D -keskustelujärjestelmä Kompakti ja tehokas CCS 1000 D Digitaalinen keskustelujärjestelmä 1 CCS 1000 D -keskustelujärjestelmä Kompakti ja tehokas 2 CCS 1000 D Digitaalinen keskustelujärjestelmä Suunniteltu heti käyttövalmiiksi ja helppokäyttöiseksi

Lisätiedot

telecare IP langaton kutsujärjestelmä LISÄÄ VAPAUTTA. VÄHEMMÄN HUOLTA.

telecare IP langaton kutsujärjestelmä LISÄÄ VAPAUTTA. VÄHEMMÄN HUOLTA. telecare IP langaton kutsujärjestelmä LISÄÄ VAPAUTTA. VÄHEMMÄN HUOLTA. LANGATON KUTSUJÄRJESTELMÄ TURVALLISUUTTA JA HUOLETTOMUUTTA Rouva Niemi Huone 25 22:15 MISSÄ ROUVA NIEMI ON? HÄLYTYS 1 2? Ilman Ascom

Lisätiedot

Vehicle Security System VSS3 - Vehicle original remote

Vehicle Security System VSS3 - Vehicle original remote Vehicle Security System VSS3 - Vehicle original remote Ajoneuvon alkuperäinen kaukosäädinavain Asetusopas - Finnish Arvoisa asiakas Tässä oppaassa on tietoja ja ohjeita siitä, miten eräitä toimintoja otetaan

Lisätiedot

GSM ALOITUSKITIN PIKAOHJELMOINTIOHJE

GSM ALOITUSKITIN PIKAOHJELMOINTIOHJE GSM ALOITUSKITIN PIKAOHJELMOINTIOHJE Sivu 2/8 Johdanto Tämä ohje on tarkoitettu helpottamaan Infinite Prime keskuksen ohjelmallista käyttööottoa. Syötä Infinite Prime keskukseesi tässä ohjeessa luetellut

Lisätiedot

Plena-yleisäänentoistoratkaisut Joustavaa äänenhallintaa

Plena-yleisäänentoistoratkaisut Joustavaa äänenhallintaa Plena-yleisäänentoistoratkaisut Joustavaa äänenhallintaa 2 Plena-yleisäänentoistoratkaisut Helposti laajennettava yleisäänentoistojärjestelmä Olipa kyseessä tavaratalo, myymäläketju, toimistorakennus,

Lisätiedot

Turvallisuus. Kodin suojaaminen ei ole koskaan ennen ollut näin helppoa. Hälytinjärjestelmä S3b-SV IP HD kameralla

Turvallisuus. Kodin suojaaminen ei ole koskaan ennen ollut näin helppoa. Hälytinjärjestelmä S3b-SV IP HD kameralla Turvallisuus Kodin suojaaminen ei ole koskaan ennen ollut näin helppoa. Hälytinjärjestelmä S3b-SV IP HD kameralla S3b -SV GSM Hälytinjärjestelmä Sopii kotiin ja pienyrityksiin. Vaatii SIM -kortin 1 Suojaa

Lisätiedot

Integrus-puheviestintäjärjestelmä Täydellisyyden kieli

Integrus-puheviestintäjärjestelmä Täydellisyyden kieli Integrus-puheviestintäjärjestelmä Täydellisyyden kieli 2 Integrus-puheviestintäjärjestelmä Erittäin helppokäyttöinen digitaalinen puheviestintäjärjestelmä Edistynyt digitaalinen tekniikka takaa erinomaisen

Lisätiedot

Doro Secure 580IP. Käyttöopas. Suomi

Doro Secure 580IP. Käyttöopas. Suomi Doro Secure 580IP Käyttöopas Huomaa! Kaikki kuvat ovat vain viitteellisiä, eivätkä ne välttämättä täysin vastaa todellista tuotetta. 1. Virta päälle/pois 2. Kuulokemikrofoniliitäntä 3. Laturin liitäntä

Lisätiedot

Näin erikoistunut. kaikkia vaatimuksia. tekniikka ei voi täyttää. Kyllä voi. Pistoliitäntäjärjestelmä

Näin erikoistunut. kaikkia vaatimuksia. tekniikka ei voi täyttää. Kyllä voi. Pistoliitäntäjärjestelmä Näin erikoistunut tekniikka ei voi täyttää kaikkia vaatimuksia. Kyllä voi. Pistoliitäntäjärjestelmä -pistoliitäntäjärjestelmä on jotain aivan ennennäkemätöntä. Perinteinen rakenne Uusi rakenne Jousi Kosketinsilta

Lisätiedot

Boschin Advantage Line Vaihtoehto, jota olet odottanut

Boschin Advantage Line Vaihtoehto, jota olet odottanut Boschin Advantage Line Vaihtoehto, jota olet odottanut Bosch Security Systems laajentaa videolaitteiden valikoimaansa uudella edullisella ammattitason Advantage Line CCTV-kamera-sarjalla. Advantage Line

Lisätiedot

älykkäimmän autohälyttimen

älykkäimmän autohälyttimen DEFA esittelee maailman älykkäimmän autohälyttimen? DEFA:n DVS90 -hälytin asettaa uudet vaatimukset ajoneuvojen hälytinjärjestelmille Hälytin yksilöidään ajoneuvoon asennuksen yhteydessä DVS90 on rakennettu

Lisätiedot

Foscam kameran asennus ilman kytkintä/reititintä

Foscam kameran asennus ilman kytkintä/reititintä Foscam kameran asennus ilman kytkintä/reititintä IP laitteiden asennus tapahtuu oletusarvoisesti käyttäen verkkokaapelointia. Kaapeli kytketään kytkimeen tai suoraan reittimeen, josta laite saa IP -osoitetiedot,

Lisätiedot

Käyttöohje EchoChime 300 Langaton järjestelmä

Käyttöohje EchoChime 300 Langaton järjestelmä Käyttöohje EchoChime 300 Langaton järjestelmä 1 Käyttötoimenpiteet Käytä aina hyvälaatuisia alkaliparistoja Vaihda säännöllisesti paristot Pidä ovikellon painonappi kuivana Älä käytä puhdistukseen puhdistusaineita

Lisätiedot

Hälytinjärjestelmä GSM Touch

Hälytinjärjestelmä GSM Touch Hälytinjärjestelmä GSM Touch Hälytinjärjestelmä GSM Touch GSM, SMS, RFID V2.3 2013 Ominaisuudet Etupaneeli Tukee 10 kaukosäädintä Tukee 50 langatonta sensoria Tukee 50 kulkunappia Toimii matkapuhelinverkossa

Lisätiedot

Mökkiautomaatio StarterKit

Mökkiautomaatio StarterKit Mökkiautomaatio StarterKit Tervetuloa DEFA:n mökkiautomaatiojärjestelmän käyttäjäksi Tämän StarterKit:n avulla on helppo aloittaa mökkiautomaatiojärjestelmän käyttö. Tässä pikaohjeessa on kerrottu miten

Lisätiedot

Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit. Uusi moottorisukupolvi

Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit. Uusi moottorisukupolvi Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit Uusi moottorisukupolvi Elämää helpottavia innovaatioita Silent Glissillä on yli 40 vuoden kokemus sähkötoimisista verhokiskoista. Toimme ensimmäisenä markkinoille

Lisätiedot

Alerta-palvelut Hallittua turvallisuutta. 16.5.2011 Alerta-palvelut

Alerta-palvelut Hallittua turvallisuutta. 16.5.2011 Alerta-palvelut Alerta-palvelut Hallittua turvallisuutta 1 Onko kiinteistöjesi hälytyksensiirto hallittua? Kulkeeko tieto kiinteistöjen hälytyksistä luotettavasti? Välittyvätkö hälytysilmoitukset oikeille vastaanottajille?

Lisätiedot

SoundGate. Bernafon SoundGate. Näppäinlukko. Äänenvoimakkuuden ja ohjelman vaihtaminen. Puhelu. Musiikki/audio-painike. Bluetooth -painike

SoundGate. Bernafon SoundGate. Näppäinlukko. Äänenvoimakkuuden ja ohjelman vaihtaminen. Puhelu. Musiikki/audio-painike. Bluetooth -painike Bernafon SoundGate SoundGate PIKAOHJE Näppäinlukko Äänenvoimakkuuden ja ohjelman vaihtaminen Puhelu Musiikki/audio-painike Bluetooth -painike Akun merkkivalo Tämä ohje on vain lyhyt tiivistelmä. Tärkeä

Lisätiedot

Nokia autosarja CK-100 9210123/1

Nokia autosarja CK-100 9210123/1 Nokia autosarja CK-100 9210123/1 2008 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään. Nokia, Nokia Connecting People, Navi ja Nokia Original Accessories -logo ovat Nokia Oyj:n tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä.

Lisätiedot

FlexiDome-kamerat Täydellistä kuvaa kaikista tiloista. Bosch FlexiDome -ratkaisut ja Dinion-kameroiden teho

FlexiDome-kamerat Täydellistä kuvaa kaikista tiloista. Bosch FlexiDome -ratkaisut ja Dinion-kameroiden teho FlexiDome-kamerat Täydellistä kuvaa kaikista tiloista Bosch FlexiDome -ratkaisut ja Dinion-kameroiden teho Monipuoliset käyttömahdollisuudet Mikään käyttökohde ei ole liian vaativa tälle domekameralle.

Lisätiedot

Aina yhteydessä Aina turvallinen

Aina yhteydessä Aina turvallinen Aina yhteydessä Aina turvallinen Anna asiakkaillesi älykäs ja turvallinen koti Aina saatavissa puhelimen kautta 2 Miksi valita ZeroWire? Integroitu tuki IP-kameroille, livevideo ja hälytykseen tai muihin

Lisätiedot

Glydea. Moottoroidut verhot. www.sunsystems.fi

Glydea. Moottoroidut verhot. www.sunsystems.fi Glydea Moottoroidut verhot www.sunsystems.fi Moottoroi verhot...... ja nauti! Tunnet olevasi kuin teatterissa aina kun Glydea -moottoroitu verho liukuu silkinpehmeästi kiskollaan. Sopii täydellisesti kotiteatteriin!

Lisätiedot

Esittely. Tuote. HomeSecure Smart Ulkosireeni:

Esittely. Tuote. HomeSecure Smart Ulkosireeni: Esittely Langaton ulkosireeni ennalta ehkäisee murtoja jo pelkällä näkyyvydellään, karkottaa tunkeutujat paikalta ja herättää huomiota mikäli hälytys laukaisee. Ulkosireeni toimii osana hälytysjärjestelmää,

Lisätiedot

Vaivattomasti parasta tietoturvaa

Vaivattomasti parasta tietoturvaa Vaivattomasti parasta tietoturvaa BUSINESS SUITE Tietoturvan valinta voi olla myös helppoa Yrityksen tietoturvan valinta voi olla vaikeaa loputtomien vaihtoehtojen suossa tarpomista. F-Secure Business

Lisätiedot

DCN-multimediakonferenssijärjestelmä Tiedota, vaikuta, inspiroi.

DCN-multimediakonferenssijärjestelmä Tiedota, vaikuta, inspiroi. DCN-multimediakonferenssijärjestelmä Tiedota, vaikuta, inspiroi. 2 Boschin DCN-multimediakonferenssijärjestelmä Tiedota, vaikuta, inspiroi. Innosta muut ryhtymään toimeen Useimpien kokousten ja konferenssien

Lisätiedot

Älykäs lattialämmitys. Täynnä uusia mahdollisuuksia. Etäohjauksella.

Älykäs lattialämmitys. Täynnä uusia mahdollisuuksia. Etäohjauksella. Älykäs lattialämmitys. Täynnä uusia mahdollisuuksia. Etäohjauksella. Hyödynnä uuden DEVIreg Smart termostaatin ja DEVIsmart -sovelluksen tarjoamat uudet mahdollisuudet. Intelligent solutions with lasting

Lisätiedot

Paloilmoitusjärjestelmän laajennusratkaisu - Sinteso Move

Paloilmoitusjärjestelmän laajennusratkaisu - Sinteso Move www.siemens.fi/paloturvallisuus Paloilmoitusjärjestelmän laajennusratkaisu - Sinteso Move Yhdistä nykyinen paloilmoitusjärjestelmäsi Sintesoon. Se on palontorjunnan uusi ulottuvuus. Infrastructure & Cities

Lisätiedot

Ominaisuudet. Pakkauksen sisältö FIN

Ominaisuudet. Pakkauksen sisältö FIN FIN Ominaisuudet ASA-30:tä voidaan käyttää joko hälytysjärjestelmään liitettynä lisäsireeninä tai itsenäisenä sireeninä, joka on liitettyä kaukosäätimeen ja/tai langattomiin tunnistimiin. - Langaton yhteys

Lisätiedot

Toshiba EasyGuard käytännössä: Portégé M300

Toshiba EasyGuard käytännössä: Portégé M300 Erinomainen ja vankkatekoinen all-in-one-ultrakannettava. Toshiba EasyGuard sisältää monia ominaisuuksia, joiden avulla yritysasiakkaat voivat parantaa tietoturvaansa, tehostaa järjestelmän suojausta ja

Lisätiedot

PVA-CSK PAVIRO -kuulutuskojesarja

PVA-CSK PAVIRO -kuulutuskojesarja Viestintäjärjestelmät PVA-CSK PAVIRO -kuulutuskojesarja PVA-CSK PAVIRO -kuulutuskojesarja www.boschsecurity.fi PVA-CSK-kuulutuskojesarja on kuulutuskojeen piirilevy (PCB) PAVIRO-järjestelmälle. Piirilevy

Lisätiedot

ABLOY SMARTDISC Uuden aikakauden laitelukot

ABLOY SMARTDISC Uuden aikakauden laitelukot ABLOY SMARTDISC Uuden aikakauden laitelukot Uusi mikroelektroniikka nostaa ABLOY laitelukot uudelle tasolle. ABLOY SMARTDISC Uusi mikro elektroniikka mahdollistaa elektroniikan yhdistämisen laitelukkoihin.

Lisätiedot

Bluetooth Hands Free -laite Bluetooth-matkapuhelimille. 2 vuoden takuu

Bluetooth Hands Free -laite Bluetooth-matkapuhelimille. 2 vuoden takuu Bluetooth Hands Free -laite Bluetooth-matkapuhelimille 2 vuoden takuu A. Tuotteen kuvaus SUPERTOOTH BUDDY on Bluetooth hands free -laite, joka tukee kuulokkeita ja hands free -profiilin omaavia puhelimia.

Lisätiedot

Paristokäyttöiset palovaroittimet ovat yksinkertaisin sekä edullisin paloturvallisuuslaite

Paristokäyttöiset palovaroittimet ovat yksinkertaisin sekä edullisin paloturvallisuuslaite Kotihälyttimet Paristokäyttöiset palovaroittimet ovat yksinkertaisin sekä edullisin paloturvallisuuslaite asunnoissa. Turvallisuustaso lisääntyy kytkemällä palovaroittimet yhteen ja mielellään keskukseen

Lisätiedot

Asennus- ja käyttöohjeet. Sisäänrakennettu kaiutin

Asennus- ja käyttöohjeet. Sisäänrakennettu kaiutin Asennus- ja käyttöohjeet Sisäänrakennettu kaiutin 1258 00 Laitekuvaus 2 Gira-ovipuhelinjärjestelmä voidaan liittää sisäänrakennetun kaiuttimen kanssa postilaatikoihin, puheyksiköihin, oven sivulle asennettaviin

Lisätiedot

Järjestelmään pystyy tuomaan henkilötiedot muista ohjelmistoista, jolloin riittää vain yhden käyttäjätietorekisterin ylläpito.

Järjestelmään pystyy tuomaan henkilötiedot muista ohjelmistoista, jolloin riittää vain yhden käyttäjätietorekisterin ylläpito. RFID-lukot RFID-lukko sopii erityisen hyvin kohteisiin, joissa on paljon käyttäjiä ja vaihtuvuus on suurta kuten oppilaitokset, sairaalat, kylpylät ja toimistot. Lukot ovat patteritoimisia ja avaimena

Lisätiedot

metis GSM-ilmoituksensiirtolaitteet

metis GSM-ilmoituksensiirtolaitteet metis GSM-ilmoituksensiirtolaitteet metis -tuoteperhe metis -tuotteet ovat helppokäyttöisiä ja toimintavarmoja GSM-valvonta- ja ohjauslaitteita. Ne voivat lähettää viestejä ilmaisimien ja antureiden tilan

Lisätiedot

KÄSITYÖKALUJA MUOVIVANNEHTIMISEEN

KÄSITYÖKALUJA MUOVIVANNEHTIMISEEN KÄSITYÖKALUJA MUOVIVANNEHTIMISEEN STRAPEXIN EDUT Käsityökalut, vanne ja huoltopalvelu kokonaispakettina OIKEA TYÖKALU Sovellukset käsin tehtävään vannehtimiseen ovat moninaiset aivan kuten Strapexin tuotevalikoima.

Lisätiedot

Toimintavarmat ammattiradiot

Toimintavarmat ammattiradiot Toimintavarmat ammattiradiot Siirry digiaikaan! MOTOTRBO TM tarjoaa yhteydenpitoon toimintavarman, kustannustehokkaan ja aina räätälöidyn ratkaisun. MOTOTRBO TM on uusi digitaalinen tuoteperhe, johon kuuluvat

Lisätiedot

LANGATON RENGASPAINEEN JA LÄMPÖTILAN VALVONTAJÄRJESTELMÄ

LANGATON RENGASPAINEEN JA LÄMPÖTILAN VALVONTAJÄRJESTELMÄ LANGATON RENGASPAINEEN JA LÄMPÖTILAN VALVONTAJÄRJESTELMÄ TPMS Käyttöohjekirja Malli n:o: CL-M2+SO 1 SISÄLLYSLUETTELO 1. TPMS:n PÄÄTOIMINNOT... 1 2. TUOTTEEN OMINAISUUDET...1 3. JÄRJESTELMÄN KOMPONENTIT...1-2

Lisätiedot

Bosch ja Extreme Extreme CCTV -ryhmän tuotteet ovat nyt saatavilla Boschilta

Bosch ja Extreme Extreme CCTV -ryhmän tuotteet ovat nyt saatavilla Boschilta Bosch ja Extreme Extreme CCTV -ryhmän tuotteet ovat nyt saatavilla Boschilta 2 I Bosch ja Extreme Laatua, innovaatiota ja tehoa Bosch Security Systems osti hiljattain Extreme CCTV -ryhmän, jonka tuotteita

Lisätiedot

Android. Sähköpostin määritys. Tässä oppaassa kuvataan uuden sähköpostitilin käyttöönotto Android 4.0.3 Ice Cream Sandwichissä.

Android. Sähköpostin määritys. Tässä oppaassa kuvataan uuden sähköpostitilin käyttöönotto Android 4.0.3 Ice Cream Sandwichissä. Y K S I K Ä Ä N A S I A K A S E I O L E M E I L L E LI I A N P I E NI TAI M I K Ä Ä N H A A S T E LI I A N S U U R I. Android Sähköpostin määritys Määrittämällä sähköpostitilisi Android-laitteeseesi, voit

Lisätiedot

Glydea Moottoroidut verhot.

Glydea Moottoroidut verhot. Glydea Moottoroidut verhot www.somfy.fi Moottoroi verhot Glydea ja nautit aina verho Tunnet olevasi kuin teatterissa aina kun Glydea -moottoroitu verho liukuu silkinpehmeästi kiskollaan. Sopii täydellisesti

Lisätiedot

1. TEKNISET TIEDOT 2. LED-TOIMINNOT JA SÄÄDÖT

1. TEKNISET TIEDOT 2. LED-TOIMINNOT JA SÄÄDÖT KÄYTTÖOHJE LITHOS SISÄLLYSLUETTELO: 1. TEKNISET TIEDOT...3 2. LED-TOIMINNOT JA SÄÄDÖT...3 3. OVIPANEELIEN OHJELMOINTI VAS/01 KANSSA...4 3.1 Kytkentäesimerkkejä...4 3.2 Liitinrima...4 3.3 Ovipaneelin manuaalinen

Lisätiedot

A10 GSM vanhusvahti. Asennusohje. Ver 1.1 Päiväys: 2013 05 01 Viimeisin versio tästä ohjeesta löytyy:

A10 GSM vanhusvahti. Asennusohje. Ver 1.1 Päiväys: 2013 05 01 Viimeisin versio tästä ohjeesta löytyy: A10 GSM vanhusvahti Asennusohje Ver 1.1 Päiväys: 2013 05 01 Viimeisin versio tästä ohjeesta löytyy: http://www.microdata.fi/pdf/kingpigeon/kingpigeon_a10_asennusohje.pdf Laitteen maahantuoja: Microdata

Lisätiedot

Easy Series. Asennusopas. Rikosilmoitinkeskus

Easy Series. Asennusopas. Rikosilmoitinkeskus Easy Series FI Asennusopas Rikosilmoitinkeskus Easy Series (ICP-EZM2) Asennusopas Sisällysluettelo Sisällysluettelo. Pikaohje.... Järjestelmän yleiskatsaus....2 Käyttölaitteen yleiskatsaus.... Peruskäyttöohjeet...4.4

Lisätiedot

TALOMAT Easy. asennus- ja käyttöohje T91

TALOMAT Easy. asennus- ja käyttöohje T91 TALOMAT Easy asennus- ja käyttöohje T91 Talomat Easy -järjestelmä sisältää seuraavat komponentit: ohjausyksikkö 4-os talomat-painike x 2 2-os kytkinten asennuskehys kytkinten yhdyskaapeli kosteusteippianturi

Lisätiedot

Yleishimmentimellä varustetun, uppoasennettavan WMR-252-vastaanottimen käyttöopas

Yleishimmentimellä varustetun, uppoasennettavan WMR-252-vastaanottimen käyttöopas Yleishimmentimellä varustetun, uppoasennettavan WMR-252-vastaanottimen käyttöopas Ainutlaatuinen, himmennystoiminnolla varustettu langaton yleisvastaanotin esimerkiksi himmennettävien 230 voltin LEDvalojen,

Lisätiedot

Käyttöohje HERE Drive

Käyttöohje HERE Drive Käyttöohje HERE Drive 1.0. painos FI HERE Drive HERE Drive ohjaa sinut haluamaasi paikkaan ääniopastettujen reittiohjeiden avulla. Voit löytää kotimaassasi tai -alueellasi perille tarkkojen reittiohjeiden

Lisätiedot

SeekTech SR-20 Paikannin Kevyt mutta silti lujarakenteinen vastaanotin, joka antaa kaikki nopean ja tarkan paikannuksen tarvitsemat tiedot.

SeekTech SR-20 Paikannin Kevyt mutta silti lujarakenteinen vastaanotin, joka antaa kaikki nopean ja tarkan paikannuksen tarvitsemat tiedot. SeekTech SR-20 Paikannin Kevyt mutta silti lujarakenteinen vastaanotin, joka antaa kaikki nopean ja tarkan paikannuksen tarvitsemat tiedot. Helppokäyttöinen Kohdejohto ja suuntanuolet tunnistavat nopeasti

Lisätiedot

JOVISION IP-KAMERA Käyttöohje

JOVISION IP-KAMERA Käyttöohje JOVISION IP-KAMERA Käyttöohje 1 Yleistä... 2 2 Kameran kytkeminen verkkoon... 2 2.1 Tietokoneella... 2 2.2 Älypuhelimella / tabletilla... 5 3 Salasanan vaihtaminen... 8 3.1 Salasanan vaihtaminen Windows

Lisätiedot

Motorola Phone Tools. Pikaopas

Motorola Phone Tools. Pikaopas Motorola Phone Tools Pikaopas Sisältö Vähimmäisvaatimukset... 2 Ennen asennusta Motorola Phone Tools... 3 Asentaminen Motorola Phone Tools... 4 Matkapuhelimen asennus ja määritys... 5 Online-rekisteröinti...

Lisätiedot

Divar. Käyttökohdeopas. Divar application guide

Divar. Käyttökohdeopas. Divar application guide Divar Käyttökohdeopas Bosch Divar application Divar Digitaalitallennin guide Bosch Divar Digitaalitallennin Divar on digitaalitallennin, joka tuo digitaalisen CCTV-valvontatekniikan entistä laajemman käyttäjäryhmän

Lisätiedot

Ultrasound Pikaopas made easy

Ultrasound Pikaopas made easy Pikaopas Onneksi olkoon Biim Ultrasound -järjestelmän hankinnan johdosta. Pakkaukseen kuuluvat Biim-ultraäänilaite ja Biim-akku sekä Biimlaturi. Tämä pikaopas auttaa sinua aloittamaan Biim-laitteiden käytön.

Lisätiedot

telecare IP langaton kutsujärjestelmä LISÄÄ VAPAUTTA. VÄHEMMÄN HUOLTA.

telecare IP langaton kutsujärjestelmä LISÄÄ VAPAUTTA. VÄHEMMÄN HUOLTA. telecare IP langaton kutsujärjestelmä LISÄÄ VAPAUTTA. VÄHEMMÄN HUOLTA. LANGATON KUTSUJÄRJESTELMÄ TURVALLISUUTTA JA HUOLETTOMUUTTA Rouva Niemi Huone 25 22:15 MISSÄ ROUVA NIEMI ON? HÄLYTYS 1 2? Ilman Ascom

Lisätiedot

Bosch Integrus Täydellisyyden kieli

Bosch Integrus Täydellisyyden kieli Bosch Integrus Täydellisyyden kieli 2 Puheviestintää ilman häiriöitä Integrus Digitaalinen infrapunapuheviestintäjärjestelmä Ei häiriöitä valaistuksesta Ylivoimainen digitaalisen äänen laatu Käyttäjäystävällinen

Lisätiedot

Parasta ammunnanharjoitteluun

Parasta ammunnanharjoitteluun Parasta ammunnanharjoitteluun Edut Objektiivinen suorituskykyanalyysi Tarkka mittaus Kompakti, kevyt ja helppokäyttöinen Yleiskiinnike useimpiin urheiluaseisiin Helppo kohdistus Todellinen ammuntaetäisyys

Lisätiedot

Nokia langaton äänisovitin AD-47W

Nokia langaton äänisovitin AD-47W Nokia langaton äänisovitin AD-47W 9247383/1 SUOMI AD-47W-sovittimen avulla voit kytkeä langatonta Bluetooth-tekniikkaa tukevan yhteensopivan HF-laitteen tietokoneeseen (tai muuhun yhteensopivaan laitteeseen).

Lisätiedot

Pikaohje Neuvottelupuhelin Konftel 50

Pikaohje Neuvottelupuhelin Konftel 50 Pikaohje Neuvottelupuhelin Konftel 50 Suomi Conference phones for every situation Yleiskuva Kolme merkkivaloa Vihreä kytketty Punainen mykistetty Kolme kaiutinta Mikrofoni, 360 toimintasäde Kaapelin syvennys

Lisätiedot

metis GSM-ilmoituksensiirtolaite ja kauko-ohjain

metis GSM-ilmoituksensiirtolaite ja kauko-ohjain metis GSM-ilmoituksensiirtolaite ja kauko-ohjain Tuotekuvasto 27.7.2006 metis A106 metis on ilmoituksensiirtolaite GSM-verkkoon. Laitteessa on liitännät neljälle ilmaisimelle, ohituskytkimelle, lämpötila-anturille,

Lisätiedot