Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus"

Transkriptio

1 Kokousaika lauantaina 16. päivänä tammikuuta 2016 klo 10. Kokouspaikka Säkylän seurakuntatalo Läsnä Aalto-Setälä Päivi Huhtinen Sari Huitu Pertti paikalla 1-31 Kankare Tarja Kaukinen Irina paikalla 1-32 Kytövuori Tuula Lahti Sirpa Laine Pentti Launto-Tiuttu Aino puheenjohtaja 8-40 Madekivi Kari Neittamo Elina varajäsen (Kivineva Tiina) Nieminen Minna Nummi Merja Reko Anne Rekola Helvi Saarinen Heikki Savioja Raimo puheenjohtaja 1-7 Tamminen Jere paikalla 1-12 Tupala Tarmo Muut osallistujat Isotalo Aila kirkkoherra Hievanen Tuula talouspäällikkö Matintalo Heli pöytäkirjanpitäjä Vuola Sakari, kappeliseurakunnan kappalainen, on kutsuttu asiantuntijaksi pykälien ajaksi, jotka koskevat Köyliön kappeliseurakuntaa. Poissa Kivineva Tiina Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus Raimo Savioja Heli Matintalo puheenjohtaja 1-7 pöytäkirjanpitäjä Aino Launto-Tiuttu puheenjohtaja 8-40

2 Pöytäkirjan tarkastaminen Pöytäkirja tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Pöytäkirjan muut sivut on varustettu nimikirjaimillamme Päivi Aalto-Setälä Sari Huhtinen astettu pöytäkirja on yleisesti nähtävänä kirkkoherranvirastossa välisenä aikana. Kirkkoherra Aila Isotalo Pöytäkirjan nähtävillä olosta on ilmoitettu kokouskutsussa, joka on laitettu nähtäville seurakunnan ilmoitustaululle alkaen saakka. kirkkoherra Aila Isotalo

3 1. Kirkkovaltuusto KOKOUKSEN AVAUS JA ALKUHARTAUS Kirkkojärjestyksen 8 luvun 5. :n mukaan valtuuston kokouksen avaa iältään vanhin valtuutettu ( Raimo Savioja ), joka johtaa puhetta, kunnes valtuuston puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja on valittu. Iältään vanhin kirkkovaltuutettu Raimo Savioja avasi kokouksen. Alkuhartauden pitivät kirkkoherra Aila Isotalo ja virren 454 säesti kirkkovaltuutettu Irina Kaukinen pianolla. 2. Kirkkovaltuusto KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkovaltuuston työjärjestyksen 1.n mukaan kokouskutsu asialuetteloineen on lähetettävä kirkkovaltuuston jäsenille viimeistään viikkoa ennen kokousta sekä pidettävä seurakunnan ilmoitustaululla viikon ajan ennen kokousta. Säkylän seurakunnan kirkkovaltuusto on kokouksessaan päättänyt, että kokouskutsu asialuetteloineen on julkaistava myös Alasatakunta -lehdessä. Kirkkovaltuuston työjärjestyksen mukaan kokouksen alussa on suoritettava nimenhuuto ja tämän jälkeen todettava, onko kokous laillisesti koolle kutsuttu ja päätösvaltainen. Kutsut esityslistoineen on valtuutetuille lähetetty viimeistään Lisäksi kokouskutsu asialuetteloineen on pantu nähtäville seurakunnan ilmoitustaululle lukien. Kokouskutsu ja asialuettelo julkaistu Alasatakunta lehdessä tiistaina Kirkkolain 7 luvun 4. :n mukaan seurakunnan toimielin on päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet jäsenistä on saapuvilla. Esitys: Suoritetaan nimenhuuto ja todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Suoritettiin nimenhuuto ja todettiin kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Paikalla olivat 18 varsinaista jäsentä ja 1 varajäsen.

4 3. Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALITSEMINEN Kirkkojärjestyksen 7 luvun 6. :n mukaan seurakunnan toimielimen pöytäkirja tarkastetaan toimielimen päättämällä tavalla, ellei tarkastamisesta ole määrätty ohje- tai johtosäännössä. Käytäntönä on ollut, että pöytäkirjan tarkastajat on valittu aakkosjärjestyksessä vuoron perään. Esitys : Valitaan pöytäkirjantarkastajiksi Päivi Aalto-Setälä ja Sari Huhtinen Valittiin pöytäkirjantarkastajiksi Päivä Aalto-Setälä ja Sari Huhtinen.

5 65. Säkylä-Köyliön seurakunnan järjestelytoimikunta KIRKKOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJANPITÄJÄN VALITSEMINEN Säkylä-Köyliön seurakunnan kirkkovaltuuston työjärjestyksen 1 :n mukaan kirkkovaltuuston kokouksen pöytäkirjanpitäjänä toimii ja sen muistakin sihteerin tehtävistä huolehtii valtuuston valitsema henkilö. Järjestelytoimikunta ehdottaa, että Säkylä-Köyliön seurakunnan kirkkovaltuusto valitsee pöytäkirjanpitäjän jäljellä olevaksi toimikaudeksi Järjestelytoimikunta päätti ehdottaa, että Säkylä-Köyliön seurakunnan kirkkovaltuusto valitsee pöytäkirjanpitäjän jäljellä olevaksi toimikaudeksi Kirkkovaltuusto KIRKKOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJANPITÄJÄN VALITSEMINEN Kirkkovaltuuston pöytäkirjanpitäjäksi valittiin seurakuntasihteeri Heli Matintalo.

6 66. Säkylä-Köyliön seurakunnan järjestelytoimikunta SÄKYLÄ-KÖYLIÖN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN Liite 1 Kirkkovaltuusto vahvistaa kirkkojärjestyksen 8. luvun 8 :n nojalla itselleen työjärjestyksen. Työjärjestyksessä on tarkemmat määräykset kirkkovaltuuston työskentelystä sen lisäksi mitä kirkkolaissa säädetään ja sen nojalla kirkkojärjestyksessä ja kirkon vaalijärjestyksessä määrätään. Järjestelytoimikunta esittää Säkylä-Köyliön seurakunnan kirkkovaltuustolle, että se vahvistaa itselleen työjärjestyksen, liite 1 Järjestelytoimikunta päätti esittää Säkylä-Köyliön seurakunnan kirkkovaltuustolle, että se vahvistaa itselleen työjärjestyksen, liite 1 Sakari Vuola saapui paikalle tämän pykälän alussa. 5. Kirkkovaltuusto SÄKYLÄ-KÖYLIÖN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN Liite 1 Kirkkovaltuusto hyväksyi työjärjestyksen liitteen 1 mukaisesti.

7 6. Kirkkovaltuusto KIRKKOVALTUUSTON PUHEENJOHTAJAN VALINTA VUOSIKSI Kirkkojärjestyksen 8. luvun 2. :n mukaan kirkkovaltuusto valitsee keskuudestaan puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan toimikautensa ensimmäisessä kokouksessa. Kirkolliskokous muutti päätöksellään pykälän kuulumaan seuraavasti: Kirkkovaltuusto valitsee keskuudestaan puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan toimikautensa ensimmäisen ja kolmannen vuoden ensimmäisessä kokouksessa. Muutos tuli voimaan Esitys: Valitaan kirkkovaltuuston puheenjohtaja vuosiksi Esityksen otsikossa mainitaan virheellisesti, että kirkkovaltuuston puheenjohtaja valitaan vuosiksi Esityksessä mainitun kirkkojärjestyksen ohjeen mukaan kirkkovaltuuston puheenjohtaja valitaan vuodeksi Kirkkovaltuuston puheenjohtajaksi valittiin yksimielisesti Aino Launto-Tiuttu.

8 7. Kirkkovaltuusto KIRKKOVALTUUSTON VARAPUHEENJOHTAJAN VALINTA VUOSIKSI Kirkkojärjestyksen 8. luvun 2. :n mukaan kirkkovaltuusto valitsee keskuudestaan puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan toimikautensa ensimmäisessä kokouksessa. Kirkolliskokous muutti päätöksellään pykälän kuulumaan seuraavasti: Kirkkovaltuusto valitsee keskuudestaan puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan toimikautensa ensimmäisen ja kolmannen vuoden ensimmäisessä kokouksessa. Muutos tuli voimaan Esitys: Valitaan kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja vuosiksi Esityksen otsikossa mainitaan virheellisesti, että kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja valitaan vuosiksi Esityksessä mainitun kirkkojärjestyksen ohjeen mukaan kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja valitaan vuodeksi Kirkkovaltuuston varapuheenjohtajaksi valittiin yksimielisesti Heikki Saarinen. Tämän pykälän käsittelyn jälkeen Raimo Savioja luovutti puheenjohtajuuden uuden kirkkovaltuuston puheenjohtajalle Aino Launto-Tiutulle.

9 67. Säkylä-Köyliön seurakunnan järjestelytoimikunta SUHTEELLISTEN VAALIEN VAALILAUTAKUNNAN VALITSEMINEN Kirkkolain 7. luvun 4 :n mukaan seurakunnan toimielimessä vaali toimitetaan enemmistövaalina. Suhteellista vaalia on käytettävä kahta tai useampaa luottamushenkilöä valittaessa, jos sitä vaatii niin monta vaaliin osallistuvaa, että he suhteellisessa vaalissa voisivat saada valituksi vähintään yhden ehdokkaan. Säkylä-Köyliön seurakunnan kirkkovaltuuston työjärjestyksen 18 :n mukaan kirkkovaltuusto asettaa ensimmäisessä kokouksessa keskuudestaan toimikaudekseen. Järjestelytoimikunta esittää, että Säkylä-Köyliön seurakunnan kirkkovaltuusto valitsee suhteellisten vaalien toimittamista varten vaalilautakunnan, johon valitaan kolme jäsentä ja kullekin henkilökohtainen varajäsen. Järjestelytoimikunta päätti esittää, että Säkylä-Köyliön seurakunnan kirkkovaltuusto valitsee suhteellisten vaalien toimittamista varten vaalilautakunnan, johon valitaan kolme jäsentä ja kullekin henkilökohtainen varajäsen. 8. Kirkkovaltuusto SUHTEELLISTEN VAALIEN VAALILAUTAKUNNAN VALITSEMINEN Kirkkolain 7 luvun 4. :n mukaan seurakunnan toimielimissä vaali toimitetaan enemmistövaalina. Suhteellista vaalia on kuitenkin käytettävä kahden tai useamman luottamushenkilön vaalissa, jos sitä vaatii niin monta vaaliin osallistuvaa, että he suhteellisessa vaalissa voisivat saada valituksi vähintään yhden ehdokkaan. Kirkkovaltuuston työjärjestyksen 18. :n mukaan kirkkovaltuusto asettaa ensimmäisessä kokouksessa keskuudestaan toimikaudekseen suhteellisten vaalien toimittamista varten vaalilautakunnan, johon valitaan kolme varsinaista ja kolme varajäsentä. Lautakunta valitsee keskuudestaan puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan. Suhteellisten vaalien vaalilautakunnan varsinaisiksi jäseniksi valittiin Merja Nummi, Pertti Huitu ja Tarja Kankare. Varajäseniksi valittiin Tiina Kivineva, Tarmo Tupala ja Päivi Aalto-Setälä.

10 68. Säkylä-Köyliön seurakunnan järjestelytoimikunta SÄKYLÄ-KÖYLIÖN SEURAKUNNAN KIRKKONEUVOSTON OHJESÄÄNNÖN HYVÄKSYMINEN Liite 2 Turun arkkihiippakunnan tuomiokapitulin päätöksen ( n:o 227) mukaan järjestelytoimikunta voi noudattaa soveltuvin osin Säkylän kirkkoneuvoston ohjesääntöä. KJ 13, 7 10 käsittelevät järjestelytoimikuntaa. Sen 9, 3. momentti: Kirkkovaltuuston hyväksymää kirkkoneuvoston ohjesääntöä noudatetaan väliaikaisesti kunnes ohjesääntö on vahvistettu. Kirkkoneuvostolla on oltava ohjesääntö, KL 10, 3. Koska perustetaan uusi seurakunta, niin pitää laatia uusi kirkkoneuvoston ohjesääntö. Kirkkovaltuusto hyväksyy ohjesäännön, joka pitää alistaa Turun arkkihiippakunnan tuomiokapitulin vahvistettavaksi. Säkylä-Köyliön seurakunnan kirkkoneuvostossa ei ole jaostoja. Järjestelytoimikunta hyväksyy Säkylä-Köyliön seurakunnan kirkkoneuvoston ohjesäännön (liite 2 ) ja esittää, että Säkylä-Köyliön seurakunnan kirkkovaltuusto hyväksyy sen ja alistaa sen Turun arkkihiippakunnan tuomiokapitulin vahvistettavaksi. Järjestelytoimikunta hyväksyi Säkylä-Köyliön seurakunnan kirkkoneuvoston ohjesäännön (liite 2) kirkkoherra Aila Isotalon tekemin muutoksin ja esittää, että Säkylä-Köyliön seurakunnan kirkkovaltuusto hyväksyy sen ja alistaa sen Turun arkkihiippakunnan tuomiokapituliin vahvistettavaksi. 9. Kirkkovaltuusto SÄKYLÄ-KÖYLIÖN SEURAKUNNAN KIRKKONEUVOSTON OHJESÄÄNNÖN HYVÄKSYMINEN Liite 2 Kirkkovaltuusto hyväksyi kirkkoneuvoston ohjesäännön (liite 2) ja alistaa sen Turun arkkihiippakunnan tuomiokapitulin vahvistettavaksi.

11 69. Säkylä-Köyliön seurakunnan järjestelytoimikunta KIRKKONEUVOSTON VARAPUHEENJOHTAJAN VAALI Kirkkolain 10. luvun 2 :n mukaan kirkkovaltuuston tulee toimikautensa ensimmäisenä ja kolmantena vuonna tammikuussa toimittaa kirkkoneuvoston varapuheenjohtajan vaali. Säkylän seurakunnan kirkkoneuvoston ohjesäännön ja Säkylä-Köyliön seurakunnan kirkkoneuvoston ohjesääntöehdotuksen 2 :n mukaan varapuheenjohtaja tulee valita ennen muiden jäsenten valitsemista. Järjestelytoimikunta ehdottaa, että Säkylä-Köyliön seurakunnan kirkkovaltuusto valitsee kirkkoneuvoston varapuheenjohtajan vuodeksi Järjestelytoimikunta päätti ehdottaa, että Säkylä-Köyliön seurakunnan kirkkovaltuusto valitsee kirkkoneuvoston varapuheenjohtajan vuodeksi Kirkkovaltuusto KIRKKONEUVOSTON VARAPUHEENJOHTAJAN VAALI Kirkkovaltuusto valitsi kirkkoneuvoston varapuheenjohtajaksi yksimielisesti Sari Huhtisen vuodeksi 2016.

12 70. Säkylä-Köyliön seurakunnan järjestelytoimikunta KIRKKONEUVOSTON JÄSENTEN VAALI Kirkkolain 10. luvun 2 :n mukaan kirkkovaltuusto valitsee toimikautensa ensimmäisen ja kolmannen vuoden tammikuussa kirkkoneuvostoon sen ohjesäännön edellyttämän määrän jäseniä. Kirkkoneuvoston jäsenen täytyy olla vaalikelpoinen kirkkovaltuustoon. Tämän takia kirkkoneuvostoon ei voi valita seurakunnan viranhaltijoita eikä työsopimussuhteisia. Lukuun ottamatta kirkkovaltuustoa tulee seurakunnan toimielimiin valita sekä naisia että miehiä vähintään 40 % (KL 23, 8 ). Säkylän seurakunnan kirkkoneuvoston ohjesäännön ja Säkylä-Köyliön seurakunnan kirkkoneuvoston ohjesääntöehdotuksen mukaan kirkkoneuvostoon kuuluu puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan lisäksi 8 jäsentä. Puheenjohtajana toimii virkansa puolesta kirkkoherra. Järjestelytoimikunta ehdottaa, että Säkylä-Köyliön seurakunnan kirkkovaltuusto valitsee Säkylä- Köyliön seurakunnan kirkkoneuvostoon 8 jäsentä vuodeksi Järjestelytoimikunta päätti ehdottaa, että Säkylä-Köyliön seurakunnan kirkkovaltuusto valitsee Säkylä-Köyliön seurakunnan kirkkoneuvostoon 8 jäsentä vuodeksi Kirkkovaltuusto KIRKKONEUVOSTON JÄSENTEN VAALI Kirkkovaltuusto valitsi kirkkoneuvoston jäseniksi vuodeksi 2016 Sirpa Lahti Tarmo Tupala Pertti Huitu Pasi Risku Helvi Rekola Pentti Laine Mauri Krusberg Merja Nummi

13 71. Säkylä-Köyliön seurakunnan järjestelytoimikunta KIRKKONEUVOSTON JÄSENTEN HENKILÖKOHTAISTEN VARAJÄSENTEN VAALI Kirkkolain 10. luvun 2 :n mukaan jokaiselle kirkkoneuvoston jäsenelle (kirkkoherraa lukuun ottamatta) on valittava henkilökohtainen varajäsen. 40 prosentin kiintiövelvoite koskee myös varajäseniä. Varsinaisen jäsenen ja hänen henkilökohtaisen varajäsenensä ei kuitenkaan tarvitse olla samaa sukupuolta. Järjestelytoimikunta ehdottaa, että kirkkovaltuusto valitsee kirkkoneuvoston yhdeksälle jäsenelle henkilökohtaiset varajäsenet. Järjestelytoimikunta päätti ehdottaa, että kirkkovaltuusto valitsee kirkkoneuvoston yhdeksälle jäsenelle henkilökohtaiset varajäsenet vuodeksi Kirkkovaltuusto KIRKKONEUVOSTON JÄSENTEN HENKILÖKOHTAISTEN VARAJÄSENTEN VAALI Kirkkovaltuusto valitsi kirkkoneuvoston jäsenten henkilökohtaisiksi varajäseniksi Tiina Kivineva Raimo Savioja Timo Lätti Elina Neittamo Anne Reko Juha Ilomäki Päivi Aalto-Setälä Risto Palmula Tuula Kytövuori (Sirpa Lahti) (Pentti Laine) (Mauri Krusberg) (Merja Nummi) (Tarmo Tupala) ( Pertti Huitu) (Pasi Risku) (Helvi Rekola) (Sari Huhtinen) Jere Tamminen poistui kokouksesta kun pykälä oli käsitelty.

14 72. Säkylä-Köyliön seurakunnan järjestelytoimikunta TILINTARKASTAJIEN VALINTA VALTUUSTOKAUDELLE Kirkkojärjestyksen 15 luvun 7 :n mukaan kirkkovaltuusto tai yhteinen kirkkovaltuusto valitsee toimikauttaan vastaavien vuosien hallinnon ja talouden tarkastamista varten joko vähintään yhden varsinaisen ja yhden varatilintarkastajan tai tilintarkastusyhteisön. KIRKOLLISKOKOUS päätti kevään 2015 istuntokaudella, että seurakuntien tilintarkastajien ja varatilintarkastajien tulee olla JHT-tilintarkastajia tai tilintarkastusyhteisö. Tilintarkastusyhteisön on määrättävä päävastuulliseksi tilintarkastajaksi JHT-tilintarkastaja. JHTT-tilintarkastaja tai JHTT-yhteisö voi olla seurakuntayhtymän tilintarkastajana edellyttäen, että JHTT-tilintarkastaja tai JHTT-yhteisö rekisteröityy Tilintarkastusvalvonnalle siten, kuin julkishallinnon ja -talouden tarkastuksesta annetun lain 12 :n 3 kohdassa säädetään Säkylän ja Köyliön seurakunnan vastuullisena tilintarkastajana on toiminut BDO Audiator Oy:n tilintarkastaja JHTT Aino Lepistö ja tarkastaja Leena Ahonen. BDO Audiator on jättänyt tarjouksen Säkylä-Köyliön seurakunnan hallinnon ja talouden tarkastuspalveluista kirkkovaltuuston toimikaudelle Esitys (TH): Järjestelytoimikunta esittää, että kirkkovaltuusto valitsee tilintarkastajayhteisöksi BDO Audiator Oy:n, vastuullisena tilintarkastajana JHTT Aino Lepistö ja tarkastajana Leena Ahonen. Järjestelytoimikunta päätti esittää, että kirkkovaltuusto valitsee tilintarkastajayhteisöksi BDO Audiator Oy:n, vastuullisena tilintarkastajana JHTT Aino Lepistö ja tarkastajana Leena Ahonen. 13. Kirkkovaltuusto TILINTARKASTAJIEN VALINTA VALTUUSTOKAUDELLE Kirkkovaltuusto päätti esityksen mukaan tilintarkastajayhteisöksi BDO Audiator Oy:n, vastuullisena tilintarkastajana JHTT Aino Lepistö ja tarkastajana Leena Ahonen.

15 73. Säkylä-Köyliön seurakunnan järjestelytoimikunta KÖYLIÖN KAPPELISEURAKUNNAN PERUSTAMINEN KL 3. luvun 4 :n mukaan seurakunnasta voidaan jokin alue muodostaa kappeliseurakunnaksi. KJ 12. luvun 1 :n mukaan kappeliseurakunnan perustamisesta päättää kirkkovaltuusto. Päätös on alistettava tuomiokapitulin vahvistettavaksi. Säkylän ja Köyliön seurakuntien liitossopimuksen mukaan nykyisen Köyliön seurakunnan alueesta muodostetaan Köyliön kappeliseurakunta. Järjestelytoimikunta esittää Säkylä-Köyliön seurakunnan kirkkovaltuustolle, että se perustaa Köyliön kappeliseurakunnan. Se muodostetaan aikaisemmasta Köyliön seurakunnan alueesta. Päätös alistetaan Turun arkkihiippakunnan tuomiokapitulin vahvistettavaksi. Järjestelytoimikunta päätti esittää Säkylä-Köyliön seurakunnan kirkkovaltuustolle, että se perustaa Köyliön kappeliseurakunnan. Se muodostetaan aikaisemmasta Köyliön seurakunnan alueesta. Päätös alistetaan Turun arkkihiippakunnan tuomiokapitulin vahvistettavaksi. 14. Kirkkovaltuusto KÖYLIÖN KAPPELISEURAKUNNAN PERUSTAMINEN Tässä kohden pidettiin 10 minuutin neuvottelutauko tulevan Köyliön kappeliseurakunnan kappalaisen Sakari Vuolan pyynnöstä. Kirkkovaltuusto päätti perustaa Köyliön kappeliseurakunnan esityksen mukaan ja alistaa päätöksen Turun arkkihiippakunnan tuomiokapitulin vahvistettavaksi.

16 74. Säkylä-Köyliön seurakunnan järjestelytoimikunta KÖYLIÖN KAPPELISEURAKUNNAN OHJESÄÄNNÖN HYVÄKSYMINEN Liite 3 Kappeliseurakunnan ohjesäännöstä päättää kirkkovaltuusto. Päätös on alistettava tuomiokapitulin vahvistettavaksi (KJ 12, 1, 1 mom.). Järjestelytoimikunta esittää, että Säkylä-Köyliön seurakunnan kirkkovaltuusto hyväksyy Köyliön kappeliseurakunnan ohjesäännön (liite 3 ) ja alistaa sen Turun arkkihiippakunnan tuomiokapitulin vahvistettavaksi. Järjestelytoimikunta päätti esittää, että Säkylä-Köyliön seurakunnan kirkkovaltuusto hyväksyy Köyliön kappeliseurakunnan ohjesäännön (liite 3 ) ja alistaa sen Turun arkkihiippakunnan tuomiokapitulin vahvistettavaksi. 15. Kirkkovaltuusto KÖYLIÖN KAPPELISEURAKUNNAN OHJESÄÄNNÖN HYVÄKSYMINEN Liite 3 Pykälää käsiteltäessä esitettiin lisäysesitys pykälään 11 kohtaan 9: asettaa tarvittaessa avukseen työryhmiä kappeliseurakunnan toimialaan kuuluvia tehtäviä varten. Kirkkovaltuusto suoritti äänestyksen, jossa saivat järjestelytoimikunnan esittämä pohjaesitys lisäysesitys tyhjä 10 ääntä 7 ääntä 1 ääntä yht. 18 ääntä Kirkkovaltuusto hyväksyi pohjaesityksen äänestyksen jälkeen ja alistaa sen Turun arkkihiippakunnan tuomiokapitulin vahvistettavaksi.

17 75. Säkylä-Köyliön seurakunnan järjestelytoimikunta KÖYLIÖN KAPPELINEUVOSTON JÄSENTEN VAALI Köyliön kappeliseurakunnan ohjesäännön mukaan kappelineuvostoon kuuluu virkansa puolesta kappeliseurakunnan kappalainen ja sen lisäksi kuusi muuta jäsentä. Jäsenten ja varajäsenten tulee olla kappeliseurakunnan alueella asuvia Säkylä-Köyliön seurakunnan jäseniä, ja heidän tulee olla vaalikelpoisia seurakuntavaaleissa. Valinnassa noudatetaan 40 prosentin kiintiövelvoitetta. Järjestelytoimikunta esittää, että Säkylä-Köyliön seurakunnan kirkkovaltuusto valitsee 6 jäsentä Köyliön kappeliseurakunnan kappelineuvostoon kaudelle Koska kappeliseurakunnan perustamista ja ohjesääntöä ei ole vielä vahvistettu tuomiokapitulissa, valinta on ehdollinen. Järjestelytoimikunta päätti esittää, että Säkylä-Köyliön seurakunnan kirkkovaltuusto valitsee 6 jäsentä Köyliön kappeliseurakunnan kappelineuvostoon kaudelle Koska kappeliseurakunnan perustamista ja ohjesääntöä ei ole vielä vahvistettu tuomiokapitulissa, valinta on ehdollinen. 16. Kirkkovaltuusto KÖYLIÖN KAPPELINEUVOSTON JÄSENTEN VAALI Köyliön kappelineuvoston jäseniksi valittiin kaudelle Koska kappeliseurakunnan perustamista ja ohjesääntöä ei ole vielä vahvistettu tuomiokapitulissa, valinta on ehdollinen. Tuula Kytövuori Eveliina Yski Marianne Isotalo-Ojala Heikki Saarinen Veli-Pekka Suni Timo Lätti

18 76. Säkylä-Köyliön seurakunnan järjestelytoimikunta KÖYLIÖN KAPPELINEUVOSTON VARAJÄSENTEN VAALI Järjestelytoimikunta esittää, että Säkylä-Köyliön seurakunnan kirkkovaltuusto valitsee Köyliön kappeliseurakunnan kappelineuvoston kuudelle jäsenelle henkilökohtaiset varajäsenet vuosiksi Järjestelytoimikunta päätti esittää, että Säkylä-Köyliön seurakunnan kirkkovaltuusto valitsee Köyliön kappeliseurakunnan kappelineuvoston kuudelle jäsenelle henkilökohtaiset varajäsenet vuosiksi Kirkkovaltuusto KÖYLIÖN KAPPELINEUVOSTON VARAJÄSENTEN VAALI Köyliön kappelineuvoston varajäseniksi valittiin kaudeksi Marja Nortula Juha Saarinen Marja Hakala Susanna Salo-Kimppa Antero Nieminen Timo Kaunisto (Tuula Kytövuori) (Eveliina Yski) (Marianne Isotalo-Ojala) (Heikki Saarinen) (Veli-Pekka Suni) (Timo Lätti)

19 17. Säkylän-Köyliön seurakunnan järjestelytoimikunta INVESTOINTIEN AKTIVOINTIRAJA Investointimenot eivät vaikuta suoraan seurakunnan tilikauden tulokseen. Investointien hankintamenot aktivoidaan pysyviin vastaaviin ja kirjataan suunnitelman mukaan poistoina kuluksi vaikutusaikana. Kirkkovaltuusto määrittelee aktivointirajan eli, mitkä menot ovat investointimenoja ja mitkä käyttötalouden toimintamenoja. Järjestelytoimikunnan tulee siihen saakka, kun seurakunnalla on kirkkoneuvosto tai seurakuntaneuvosto, edustaa ja huolehtia hallinnon järjestämisestä uudessa seurakunnassa. KJ 13 luvun 8 :ssä määritellään tehtävistä, joista järjestelytoimikunnan tulee huolehtia. 5-kohdan mukaan järjestelytoimikunta päättää seurakunnan tuloveroprosentista ja muista seurakunnan toiminnasta aiheutuvista välittömistä ja kiireellisistä toimenpiteistä. Esitys (TH): Järjestelytoimikunta päättää investointien aktivointirajaksi euroa. Kuitenkin, jos hankinnan käyttöikä on yli 10 vuotta, voi aktivointi raja olla tätä alempi. Järjestelytoimikunta päätti esityksen mukaan investointien aktivointirajaksi euroa. Kuitenkin, jos hankinnan käyttöikä on yli 10 vuotta, voi aktivointiraja olla tätä alempi. Järjestelytoimikunta esittää että kirkkovaltuusto tekee tämän saman päätöksen. 18. Kirkkovaltuusto INVESTOINTIEN AKTIVOINTIRAJA Kirkkovaltuusto hyväksyi esityksen esitetyssä muodossa.

20 27. Säkylä-Köyliön seurakunnan järjestelytoimikunta TOISEN KANTTORIN VIRAN JÄRJESTÄMINEN Seurakuntien yhdistyminen antaa hyvän tilaisuuden tarkastella kanttorin virkojen täyttöä. Säkylä-Köyliön seurakuntaan kannattaa perustaa tässä muutosvaiheessa vain yksi kanttorin virka, koska on mahdollista, että lähitulevaisuudessa ei tarvita kahta kokoaikaista kanttoria eikä siihen ehkä ole varaakaan. Nyt on mahdoton sanoa, tarvitsemmeko vakituisen kanttorin lisäksi toisen täysaikaisen vai osa-aikaisen kanttorin (60 tai 80 prosenttia). Varsinaisen kanttorin lisäksi kannattaa vuoden 2016 alusta palkata henkilö määräaikaiseen kanttorin virkaan. Kahdeksan kuukauden määräaikainen virka on sopiva seuraavista syistä: Kun uutta seurakuntaa suunnitellaan ja kun se aloittaa toimintansa, työtä on tavallista enemmän. Kun tilanne vakiintuu, niin työmäärä vähenee ainakin jonkin verran. Toisaalta sitten tulee enemmän aikaa jumalanpalveluksien, muiden tilaisuuksien ja ryhmien valmisteluun. Myös ryhmien ja piirien toimintaan osallistumiseen tulee enemmän aikaa, mihin Säkylän kanttorilla nyt on liian vähän aikaa. Vuonna 2016 on neljä rippikoulua, tulevaisuudessa todennäköisesti vain kolme. Kun määräaikaisuus kestää elokuun loppuun saakka, niin konfirmaatiot ja kesälomat on pidetty. Kahdeksassa kuukaudessa ehtii nähdä, minkälaisella työajalla toista kanttoria tarvitaan. Kirkkovaltuusto voi sen jälkeen panna viran auki, jos se katsoo sen aiheelliseksi. Jos halutaan kasvattaa uutta seurakunnan toimintaan osallistuvaa sukupolvea myös musiikin avulla, pitkäjänteinen yhteistyö on tärkeää. Musiikkityön pitäisi alkaa jo vauva- ja perhekerhosta, ja sen pitäisi jatkua päiväkerhojen, koulun päivänavausten, lasten ja nuorten leirien kautta rippikouluun asti. Sen jälkeen musiikkityön pitää ulottua vanhuksiin saakka. Tällä hetkellä musiikkityö on Köyliön seurakunnassa vähäisempää kuin Säkylän seurakunnassa. Uudessa seurakunnassa musiikkielämää vahvistettaisiin koko seurakunnan alueella. Päätös täytyy tehdä tässä kokouksessa (vaikka se täytyy esittää vasta uudelle valtuustolle), koska ensi vuoden toiminnan suunnittelu on jo aloitettu. Kanttori Mikko Pelkosen täytyy tietää, kuka alkuvuodesta 2016 jakaa töitä hänen kanssaan ja millaisella työajalla. Hänen täytyy pystyä tekemään oma vapaapäiväsuunnitelmansa, joka on riippuvainen myös toisesta kanttorista. Kanttorien on jo tämän vuoden puolella suunniteltava jumalanpalveluksia ja musiikkitoimintaa, esim. eri ryhmien harjoituksien ajat ja paikat. Koska kyseessä olisi melko lyhyt määräaikaisuus ja vuoden alku on jo hyvin lähellä, on järkevää ottaa työhön henkilö, jolle työ joko Säkylän tai Köyliön seurakunnassa on tuttua. Silloin ei tarvitse alusta asti perehdyttää, vaan itse työhön päästään nopeasti.

21 Juha Junnila oli Mikko Pelkosen virkavapaan ajan hänen sijaisensa. Hän toimii myös tällä hetkellä Mikko Pelkosen vapaapäivien ja lomien sijaisena. Vaikka hänellä ei ole muodollista pätevyyttä, hän on hoitanut työnsä hyvin. Hän on tunnollinen, harjoittelee ja tulee aina ajoissa paikalle. Säkylä-Köyliönjärjestelytoimikunta esittää Säkylä-Köyliön kirkkovaltuustolle, että Juha Junnila otetaan määräaikaiseen kanttorin virkaan prosentin työajalla. Palkkaus on vaativuusryhmän 501 mukainen. Säkylä-Köyliön järjestelytoimikunta päätti esittää Säkylä-Köyliön kirkkovaltuustolle, että Juha Junnila otetaan määräaikaiseen kanttorin virkaan prosentin työajalla. Palkkaus on vaativuusryhmän 501 mukainen. Sakari Vuola saapui paikalle tämän pykälän tullessa käsittelyyn. 19. Kirkkovaltuusto TOISEN KANTTORIN VIRAN JÄRJESTÄMINEN Kirkkovaltuusto hyväksyi esityksen esitetyssä muodossa.

22 HENKILÖSTON SIIRROT SÄKYLÄ-KÖYLIÖN SEURAKUNTAAN PYKÄLÄT Säkylä-Köyliön seurakunnan järjestelytoimikunta PAPIT Todetaan, että kirkkohallitus päätti lakkauttaa Säkylän ja Köyliön seurakuntien kirkkoherranvirat Säkylä-Köyliön seurakuntaan perustetaan lukien kirkkoherranvirka, johon Säkylän seurakunnan kirkkoherran viran nykyinen haltija siirretään. Säkylä-Köyliön seurakuntaan perustetaan lukien kappalaisen virka, johon Köyliön kirkkoherran viran nykyinen haltija siirretään. Järjestelytoimikunta toteaa Säkylän kirkkoherra Aila Isotalon siirron Säkylä-Köyliön seurakunnan kirkkoherran virkaan lukien. Muista henkilöstön siirroista päättää uuden Säkylä-Köyliön seurakunnan kirkkovaltuusto. Siirretyllä viranhaltijalla ja työsopimussuhteessa olevalla työntekijällä on oikeus saada virkaan ja työsopimussuhteeseensa kuuluvat edut sellaisina, etteivät ne ole epäedullisemmat kuin hänelle aikaisemmin kuuluneet vastaavat edut (KL 13 2 ). Säkylän seurakunnassa on seurakuntapastorin virka ja 1. nuorisotyönohjaajan virka sekä Köyliön seurakunnassa seurakuntapastorin virka. Nämä virat ovat olleet täyttämättä, Säkylän seurakuntapastorin virka jo kauan. Todetaan, että näiden virkojen tilalle ei perusteta vastaavia virkoja uuteen seurakuntaan. Järjestelytoimikunta esittää Säkylä-Köyliön seurakunnan kirkkovaltuustolle, että kappalaisen virka, johon Köyliön kirkkoherra siirretään, on Köyliön kappeliseurakunnan kappalaisen virka. Järjestelytoimikunta esittää, että se toteaisi Köyliön kirkkoherra Sakari Vuolan siirron tähän virkaan. Virkapaikkana Köyliön kappeliseurakunnan seurakuntatalo. Todettiin että kirkkohallitus on päättänyt kirkkoherra Aila Isotalon palkkaryhmäksi K20.

23 Järjestelytoimikunta päätti esittää Säkylä-Köyliön seurakunnan kirkkovaltuustolle, että kappalaisen virka, johon Köyliön kirkkoherra siirretään, on Köyliön kappeliseurakunnan kappalaisen virka. Järjestelytoimikunta päätti esittää, että se toteaisi Köyliön kirkkoherra Sakari Vuolan siirron tähän virkaan. Virkapaikkana Köyliön kappeliseurakunnan seurakuntatalo. Sakari Vuolan palkkaryhmä pysyy K10:nä. Järjestelytoimikunta esittää kirkkovaltuustolle, että se perustaisi Säkylä-Köyliön seurakuntaan 2. kappalaisenviran. Virkapaikkana Säkylän kirkkoherranvirasto. Järjestelytoimikunta esittää kirkkovaltuustolle, että valtuusto siirtää tähän virkaan lukien Säkylän seurakunnan kappalaisen Ismo Niemisen. Palkkaus vaativuusryhmän 602 mukainen. Päätettiin, että Säkylän seurakunnan seurakuntapastorin viran ja 1. nuorisotyönohjaajan viran sekä Köyliön seurakunnan seurakuntapastorin viran tilalle ei perusteta vastaavia virkoja uuteen seurakuntaan. Järjestelytoimikunta päätti esittää kirkkovaltuustolle, että se perustaisi Säkylä-Köyliön seurakuntaan 2. kappalaisenviran. Virkapaikkana Säkylän kirkkoherranvirasto. Järjestelytoimikunta päätti esittää kirkkovaltuustolle, että valtuusto siirtää tähän virkaan lukien Säkylän seurakunnan kappalaisen Ismo Niemisen. Palkkaus vaativuusryhmän 602 mukainen. 20. Kirkkovaltuusto PAPIT Kirkkovaltuusto hyväksyi esitykset esitetyssä muodossa.

24 39. Säkylä-Köyliön seurakunnan järjestelytoimikunta NUORISOTYÖNOHJAAJAT Järjestelytoimikunta esittää kirkkovaltuustolle, että se päättäisi perustaa Säkylä-Köyliön seurakuntaan lukien 1. nuorisotyönohjaajan viran, jonka palkkaus on vaativuusryhmän 502 mukainen. Virkapaikkana Köyliön kappeliseurakunnan seurakuntatalo. Järjestelytoimikunta esittää kirkkovaltuustolle, että valtuusto siirtää tähän virkaan lukien Köyliön seurakunnan nuorisotyönohjaaja Markus Saarenkedon. Hyväksyttiin esityksen mukaan. Järjestelytoimikunta esittää kirkkovaltuustolle, että se päättäisi perustaa Säkylä-Köyliön seurakuntaan lukien 2. nuorisotyönohjaajan viran, jonka palkkaus on vaativuusryhmän 502 mukainen. Virkapaikkana Säkylän kirkkoherranvirasto. Järjestelytoimikunta esittää kirkkovaltuustolle, että valtuusto siirtää tähän virkaan lukien Säkylän seurakunnan nuorisotyönohjaaja Kimmo Koiviston. Hyväksyttiin esityksen mukaan 21. Kirkkovaltuusto NUORISOTYÖNOHJAAJAT Kirkkovaltuusto hyväksyi esitykset esitetyssä muodossa.

25 40. Säkylä-Köyliön seurakunnan järjestelytoimikunta DIAKONIATYÖNTEKIJÄT Järjestelytoimikunta esittää kirkkovaltuustolle, että se päättäisi perustaa Säkylä-Köyliön seurakuntaan lukien 1. diakoniatyöntekijän viran, jonka palkkaus on vaativuusryhmän 502 mukainen. Virkapaikkana Säkylän kirkkoherranvirasto. Järjestelytoimikunta esittää kirkkovaltuustolle, että valtuusto siirtää tähän virkaan lukien Säkylän seurakunnan diakonissa Hilkka Koiviston. Hyväksyttiin esityksen mukaan. Järjestelytoimikunta esittää kirkkovaltuustolle, että se päättäisi perustaa Säkylä-Köyliön seurakuntaan lukien 2. diakoniatyöntekijän viran, jonka palkkaus on vaativuusryhmän 502 mukainen. Virkapaikkana, Köyliön kappeliseurakunnan seurakuntatalo. Järjestelytoimikunta esittää kirkkovaltuustolle, että valtuusto siirtää tähän virkaan lukien Köyliön seurakunnan diakoni Katriina Kohon. Hyväksyttiin esityksen mukaan. 22. Kirkkovaltuusto DIAKONIATYÖNTEKIJÄT Kirkkovaltuusto hyväksyi esitykset esitetyssä muodossa.

26 41. Säkylä-Köyliön seurakunnan järjestelytoimikunta KANTTORI Järjestelytoimikunta esittää kirkkovaltuustolle, että se päättäisi perustaa Säkylä-Köyliön seurakuntaan muuta piispainkokouksen hyväksymää tutkintoa edellyttävän kanttorin viran lukien, palkkaus vaativuusryhmän 502 mukainen. Virkapaikkana Säkylän kirkkoherranvirasto. Järjestelytoimikunta esittää kirkkovaltuustolle, että valtuusto siirtää tähän virkaan lukien Säkylän seurakunnan kanttori Mikko Pelkosen. Hyväksyttiin esityksen mukaan. 23. Kirkkovaltuusto KANTTORI Kirkkovaltuusto hyväksyi esityksen esitetyssä muodossa.

27 42. Säkylä-Köyliön seurakunnan järjestelytoimikunta TOIMISTOSIHTEERI - SEURAKUNTASIHTEERI Järjestelytoimikunta esittää kirkkovaltuustolle, että se päättäisi perustaa Säkylä-Köyliön seurakuntaan lukien seurakuntasihteerin viran, jonka palkkaus on 501 mukainen. Virkapaikkana Säkylän kirkkoherranvirasto. Järjestelytoimikunta esittää kirkkovaltuustolle, että valtuusto siirtää tähän virkaan lukien Säkylän seurakunnan toimistosihteeri Heli Matintalon. Hyväksyttiin esityksen mukaan. 24. Kirkkovaltuusto TOIMISTOSIHTEERI - SEURAKUNTASIHTEERI Kirkkovaltuusto hyväksyi esityksen esitetyssä muodossa.

28 43. Säkylä-Köyliön seurakunnan järjestelytoimikunta TALOUSSIHTEERI Esitys (TH): Järjestelytoimikunta esittää kirkkovaltuustolle, että se päättäisi perustaa Säkylä-Köyliön seurakuntaan lukien taloussihteerin viran, jonka palkkaus on 402 mukainen. Virkapaikkana Säkylän kirkkoherranvirasto/taloustoimisto. Järjestelytoimikunta esittää kirkkovaltuustolle, että valtuusto siirtää tähän virkaan lukien Köyliön ma. toimistosihteeri Satu Vähätalo-Virtasen. Hyväksyttiin esityksen mukaan. 25. Kirkkovaltuusto TALOUSSIHTEERI Kirkkovaltuusto hyväksyi esityksen esitetyssä muodossa.

29 44. Säkylä-Köyliön seurakunnan järjestelytoimikunta TALOUSPÄÄLLIKKÖ Järjestelytoimikunta esittää kirkkovaltuustolle, että se päättäisi perustaa Säkylä-Köyliön seurakuntaan lukien talouspäällikön viran, jonka palkkaus on J 20. Virkapaikkana Säkylän kirkkoherranvirasto/taloustoimisto. Järjestelytoimikunta esittää kirkkovaltuustolle, että valtuusto siirtää tähän virkaan lukien Tuula Hievasen, joka on valittu Säkylän seurakunnan talouspäällikön virkaan ja joka on toiminut Hannu Toiviaisen viransijaisena vuoden 2015 loppuun saakka. Hyväksyttiin esityksen mukaan. 26. Kirkkovaltuusto TALOUSPÄÄLLIKKÖ Kirkkovaltuusto hyväksyi esityksen esitetyssä muodossa.

30 45. Säkylä-Köyliön seurakunnan järjestelytoimikunta LASTENOHJAAJIEN SIIRROT UUTEEN SÄKYLÄ-KÖYLIÖN SEURAKUNTAAN Kirkkovaltuusto voi ottaa työntekijöitä työsuhteeseen. Seuraavat lastenohjaajat ovat toistaiseksi voimassa olevassa työsuhteessa: Säkylän seurakunnan lastenohjaaja Anne Salo, vaativuusryhmä 402, virkapaikka Säkylän kirkkoherranvirasto Säkylän seurakunnan lastenohjaaja Sari Kivimäki, vaativuusryhmä 402, virkapaikka Säkylän kirkkoherranvirasto Köyliön seurakunnan lastenohjaaja Saana Anttila 68-prosenttisella työajalla, vaativuusryhmä 401, virkapaikka Köyliön kappeliseurakunnan seurakuntatalo Uudessa seurakunnassa kolme lastenohjaajaa on sopiva määrä, koska heidän työalueensa on laajempi kuin päiväkerhojen pitäminen. Säkylän seurakunnan nykyiset lastenohjaajat osallistuvat myös mm. perhetyöhön ja rippikoulujen pitämiseen. Järjestelytoimikunta esittää Säkylä-Köyliön seurakunnan kirkkovaltuustolle, että se toteaa näiden lastenohjaajien siirtymisen uuden seurakunnan perustamisen vuoksi Säkylä-Köyliön seurakunnan vastaaviin työsopimussuhteisiin nykyisin eduin. Hyväksyttiin esityksen mukaan. 27. Kirkkovaltuusto LASTENOHJAAJIEN SIIRROT UUTEEN SÄKYLÄ-KÖYLIÖN SEURAKUNTAAN Kirkkovaltuusto muutti esityksestä poiketen lastenohjaajien virkapaikka nimen nimeksi tehtäväpaikka, muutoin asia hyväksyttiin esityksen mukaan.

31 46. Säkylä-Köyliön seurakunnan järjestelytoimikunta PIHLAVAN KURSSI- JA LEIRIKESKUKSEN TYÖNTEKIJÄT Henkilöstön siirroista päättää uuden Säkylä-Köyliön seurakunnan kirkkovaltuusto. Siirretyllä viranhaltijalla ja työsopimussuhteessa olevalla työntekijällä on oikeus saada virkaa ja työsopimussuhteeseensa kuuluvat edut sellaisina, etteivät ne ole epäedullisemmat kuin hänelle aikaisemmin kuuluneet vastaavat edut (KL 13 luku 2 ). Pihlavan kurssi- ja leirikeskuksessa on työsopimussuhteinen emäntä ja kaksi työsopimussuhteista leirikeskustyöntekijää. Esitys (TH): Järjestelytoimikunta esittää Säkylä-Köyliön seurakunnan kirkkovaltuustolle, että se päättäisi perustaa Säkylä-Köyliön seurakuntaan lukien leirikeskuksen työsopimussuhteisen emännän 501 vaativuusryhmän tehtävän. Tehtäväpaikkana Pihlavan kurssi- ja leirikeskus. Järjestelytoimikunta esittää kirkkovaltuustolle, että tehtävään siirretään Heli Ranta. Hyväksyttiin esityksen mukaan. Esitys (TH): Järjestelytoimikunta esittää Säkylä-Köyliön seurakunnan kirkkovaltuustolle, että se päättäisi perustaa Säkylä-Köyliön seurakuntaan lukien kaksi työsopimussuhteista leirikeskustyöntekijän 303 vaativuusryhmän tehtävää. Tehtäväpaikkana Pihlavan kurssi- ja leirikeskus. Järjestelytoimikunta esittää kirkkovaltuustolle, että tehtäviin siirretään Marjaana Lehtinen ja Tanja Raitanen. Hyväksyttiin esityksen mukaan. 28. Kirkkovaltuusto PIHLAVAN KURSSI- JA LEIRIKESKUKSEN TYÖNTEKIJÄT Kirkkovaltuusto hyväksyi esitykset esitetyssä muodossa.

32 55. Säkylä-Köyliön seurakunnan järjestelytoimikunta SUUNNITTELURYHMÄT Liite 1 Järjestelytoimikunta esittää Säkylä-Köyliön seurakunnan kirkkovaltuustolle, että Säkylä-Köyliön seurakunnassa ei ole johtokuntia eikä kirkkoneuvoston taloudellista jaostoa. oitus on keventää hallintoa sekä saada ryhmät toimimaan joustavasti ja tarvittaessa nopeasti. Järjestelytoimikunta päätti esittää Säkylä-Köyliön seurakunnan kirkkovaltuustolle, että Säkylä- Köyliön seurakunnassa ei ole johtokuntia eikä kirkkoneuvoston taloudellista jaostoa. oitus on keventää hallintoa sekä saada ryhmät toimimaan joustavasti ja tarvittaessa nopeasti. Järjestelytoimikunta esittää, että hengellisen työn kehittämistä, suunnittelemista ja toteuttamista varten perustetaan neljä suunnitteluryhmää. Ne ovat neljän työalan mukaan seuraavat: 1. kasvatus 2. jumalanpalvelus- ja musiikki 3. lähetys 4. diakonia Jokaiseen ryhmään valitaan kahdeksan (8) henkilöä (ensimmäisellä kaudella neljä köyliöläistä ja neljä säkyläläistä), jotka eivät ole seurakunnan viranhaltijoita tai työsuhteessa olevia. Kirkkoneuvosto nimeää suunnitteluryhmien jäsenet ja hyväksyy ryhmien toimintasäännön (liite ). Lisäksi perustetaan talouspäällikön tueksi kiinteistötyöryhmä. Siihen valitaan kolme (3) henkilöä, jotka eivät ole seurakunnan viranhaltijoita tai työsuhteessa olevia, ryhmään kuuluvat talouspäällikkö ja suntiot. Ryhmän nimeää kirkkoneuvosto.

33 Järjestelytoimikunta päätti esittää, että hengellisen työn kehittämistä, suunnittelemista ja toteuttamista varten perustetaan neljä suunnitteluryhmää. Ne ovat neljän työalan mukaan seuraavat: 1. kasvatus 2. jumalanpalvelus- ja musiikki 3. lähetys 4. diakonia Jokaiseen ryhmään valitaan kahdeksan (8) henkilöä (ensimmäisellä kaudella neljä köyliöläistä ja neljä säkyläläistä), jotka eivät ole seurakunnan viranhaltijoita tai työsuhteessa olevia. Kirkkoneuvosto nimeää suunnitteluryhmien jäsenet ja hyväksyy ryhmien toimintasäännön (liite ). Kaikissa perustettavissa ryhmissä noudatetaan 40 % sääntöä (KL 23 8 ), ryhmien sihteerinä toimii työryhmään kuuluva työntekijä ja lisäksi talouspäällikön tueksi perustettavaan kiinteistötyöryhmään valitaan neljä (4) henkilöä, jotka eivät ole seurakunnan viranhaltijoita tai työsuhteessa olevia, ryhmään kuuluvat talouspäällikkö ja suntiot. Ryhmän nimeää kirkkoneuvosto. 29. Kirkkovaltuusto SUUNNITTELURYHMÄT Liite 4 Kirkkovaltuusto hyväksyi molemmat esitykset esitetyssä muodossa. Toimintasääntö oli kirkkovaltuustolle tiedoksi, asiasta päättää Säkylä-Köyliön kirkkoneuvosto.

34 56. Säkylä-Köyliön seurakunnan järjestelytoimikunta SÄKYLÄ-KÖYLIÖN SEURAKUNNAN SINETTI JA LEIMA Liite 2 Uusi seurakunta tarvitsee uuden sinetin ja leiman, koska seurakunnan nimi muuttuu. Seurakunta antaa virallisia asiakirjoja, esim. virkatodistuksia, jotka pitää leimata virallisella leimalla. Kirkkolain 25. luvun 20 :n mukaan 1) sinetillä tarkoitetaan asiakirjan oikeellisuuden takeena käytettävää lakkaan tai määrämuotoiseen paperiin painettavaa kuvaa ja tekstiä tai valmiiksi paperiin painettua kuvaa ja tekstiä; 2) leimalla tarkoitetaan asiakirjan oikeellisuuden takeena käytettävää sinetin sijasta musteella aikaansaatavaa vastaavaa kuvaa ja tekstiä. Mitä tässä laissa säädetään sineteistä ja leimoista, sovelletaan myös muihin sinettejä ja leimoja korvaaviin tai täydentäviin asiakirjan oikeellisuuden varmentamiseksi kirkollishallinnossa käytettäviin optisiin merkintöihin ja painojälkiin. Seurakunnan sinetin ja leiman hyväksyy kirkkovaltuusto. Kirkkovaltuuston on alistettava päätöksensä sinetin ja leiman hyväksymisestä tuomiokapitulin vahvistettavaksi (KL 25: 21 ). Sinetit ja leimat ovat muodoltaan suippopäisiä soikioita. Seurakunnat käyttävät sinettejä ja leimoja, joiden rajoina on kaksi ympyrän kaarta, joiden säteet ovat 25 mm ja keskusjana 25 mm. (KJ 23: 9 ). Ulkomittojen sisäpuolelle sovitetaan sinetin ja leiman tekstiä varten reunus, jossa käytetään goottilaistyylisiä kirjaimia (KJ 23: 10 ). Liite 2 : Säkylän seurakunnan nykyiset viralliset leimat. Järjestelytoimikunnan kokouksessa esitellään kolme sinetti- ja leimavaihtoehtoa kahdelle eri leimalle. Tekstit: Säkylä-Köyliön seurakunta Säkylä-Köyliön seurakunnan kirkkoherranvirasto tai Säkylä-Köyliön srk:n kirkkoherranvirasto

35 Järjestelytoimikunta esittää Säkylä-Köyliön seurakunnan kirkkovaltuustolle, että se hyväksyy Säkylä-Köyliön seurakunnan virallisen leiman ja sinetin. Päätös lähetetään Turun arkkihiippakunnan tuomiokapitulin vahvistettavaksi. Järjestelytoimikunta päätti esittää Säkylä-Köyliön seurakunnan kirkkovaltuustolle, että se hyväksyy Säkylä-Köyliön seurakunnan virallisen leiman ja sinetin. Vaihtoehdoista valittiin malli 3., mallin 2. asettelulla, väriksi valittiin violetti. Tekstiksi päätettiin Säkylä-Köyliön seurakunta ja Säkylä-Köyliön srk Kirkkoherranvirasto. Päätös lähetetään Turun arkkihiippakunnan tuomiokapitulin vahvistettavaksi. 30. Kirkkovaltuusto SÄKYLÄ-KÖYLIÖN SEURAKUNNAN SINETTI JA LEIMA Liite 5-6 Kirkkovaltuusto hyväksyi esityksen esitetyssä muodossa ja päätös lähetetään Turun arkkihiippakunnan tuomiokapitulin vahvistettavaksi.

36 58. Säkylä-Köyliön seurakunnan järjestelytoimikunta SUNTIO/SEURAKUNTAMESTARI Säkylän seurakunnassa on työsopimussuhteinen suntion tehtävä. Esitys (TH): Järjestelytoimikunta esittää kirkkovaltuustolle, että se päättäisi perustaa Säkylä-Köyliön seurakuntaan työsopimussuhteisen suntion tehtävän lukien, palkkaus vaativuusryhmän 402 mukainen. Tehtäväpaikkana Uudenkylän hautausmaa. Järjestelytoimikunta esittää kirkkovaltuustolle, että valtuusto siirtää tähän tehtävään ajaksi Säkylän seurakunnan määräaikaisen työsopimussuhteisen suntion Anu Korpioksan. Määräaikainen työsopimussuhde on Korpioksan oma toive. Esityksen mukaan. Köyliön seurakunnassa on seurakuntamestarin virka. Esitys (TH): Järjestelytoimikunta esittää kirkkovaltuustolle, että se päättäisi perustaa Säkylä-Köyliön seurakuntaan seurakuntamestarin viran lukien, palkkaus vaativuusryhmän 401 mukainen. Virkapaikkana Järvisali. Järjestelytoimikunta esittää kirkkovaltuustolle, että valtuusto siirtää seurakuntamestarin virkaan Harri Pusan. Esityksen mukaan. 31. Kirkkovaltuusto SUNTIO/SEURAKUNTAMESTARI Kirkkovaltuusto hyväksyi molemmat esitykset esitetyssä muodossa. Kokouksessa pidettiin klo 12 ruokailutauko 30 minuuttia. Laulettiin ruokavirsi 475.

37 LISÄKSI ASIAT, JOTKA KÄSITELLÄÄN SÄKYLÄ-KÖYLIÖN JÄRJESTELYTOIMIKUNNAN KOKOUKSESSA MA KLO Säkylä-Köyliön seurakunnan järjestelytoimikunta VUODEN 2016 TALOUSARVION JA VUOSIEN TALOUSSUUNNITELMIEN KÄSITTELEMINEN Liitteenä on talouspäällikön 1,60 tuloveroprosenttiin perustuva ehdotus vuoden 2016 talousarvioksi ja vuosien taloussuunnitelmaksi. Talousarvio ja taloussuunnitelmat koostuvat neljästä osasta: käyttötalousosa, tuloslaskelmaosa, investointiosa ja rahoitusosa. Suunnitelmakausi on uuden seurakunnan ensimmäinen, joten työalakohtaisia vertailulukuja aikaisemmilta vuosilta ei ole suoraan käytettävissä. Työalojen suunnitelmien pohjana on käytetty vuoden 2015 määrärahakehyksiä. Käyttötalouden nettomenot (toimintakate) nousevat vuoden 2015 talousarvioon verrattuna 8,5 %. Tuloslaskelman vuosikate on euroa, mikä ei riitä suunniteltuihin investointeihin, lainan lyhennyksiin eikä poistoihin. Tilikauden tulos tulee olemaan euroa alijäämäinen. Tuloslaskelman vuoden 2014 toteutuneet ja vuoden 2015 TA-luvut ovat Säkylän ja Köyliön seurakuntien luvut yhteen laskettuina. Investointeihin on esitetty euron määrärahat. Rahoituslaskelma osoittaa, että rahavarat vähenevät euroa. Esitys (TH): Järjestelytoimikunta hyväksyy vuoden 2015 talousarvioehdotuksen ja vuosien taloussuunnitelmaehdotukset ja esittää ne kirkkovaltuuston hyväksyttäväksi. Käydyn lähetekeskustelun jälkeen päätettiin siirtää pykälien käsittely seuraavaan kokoukseen, joka pidetään ma Kirkkovaltuusto VUODEN 2016 TALOUSARVION JA VUOSIEN TALOUSSUUNNITELMIEN KÄSITTELEMINEN Liite 7 Jatkossa Köyliön kappeliseurakunnan testamentilla saadut varat erotellaan Säkylä-Köyliön yhteisestä talousarviosta, samoin testamentin tuotot. Köyliön kappeliseurakunta tekee toimintaja taloussuunnitelman kirkkovaltuustolle esitettäväksi keväällä Muutoin kirkkovaltuusto hyväksyi esityksen. Pertti Huitu poistui kokouksesta tätä pykälää käsiteltäessä ja Irina Kaukinen poistui kun pykälä oli käsitelty.

38 78. Säkylä-Köyliön seurakunnan järjestelytoimikunta HAUTAINHOITORAHASTON VUODEN 2016 TALOUSARVION KÄSITTELEMINEN Talousarvion liitteenä on talouspäällikön ehdotus hautainhoitorahaston talousarvioksi vuodelle Esitys (TH): Järjestelytoimikunta hyväksyy ehdotuksen ja esittää sen kirkkovaltuuston hyväksyttäväksi. 33. Kirkkovaltuusto HAUTAINHOITORAHASTON VUODEN 2016 TALOUSARVION KÄSITTELEMINEN Kirkkovaltuusto hyväksyi esityksen esitetyssä muodossa.

39 79. Säkylä-Köyliön seurakunnan järjestelytoimikunta VUODEN 2016 HAUTAINHOITOMAKSUJEN TARKISTAMINEN Hautainhoitomaksujen määrittelyssä on Säkylän ja Köyliön seurakunnilla ollut eri perusteet. Säkylässä hinta määräytyy hoitoajan ja kukkien määrän perusteella kun taas Köyliössä hinta määräytyy hoitoajan ja hautapaikan määrän mukaan. Hinnoittelu tulee yhtenäistää ja laatia yksi hinnasto. Säkylä Köyliö 1-vuoden hoitosopimus yksi hautapaikka 70,00 kaksi hautapaikkaa tai useampi 90,00 5-vuoden sopimus 2 kukkaa/v 273,00 3 kukkaa/v 316,00 4 kukkaa/v 356,00 5 kukkaa/v 397,00 10-vuoden sopimus 2 kukkaa/v 577,00 yksi hautapaikka 495,00 3 kukkaa/v 655,00 kaksi hautapaikkaa 660,00 4 kukkaa/v 796,00 kolme hautapaikkaa 820,00 5 kukkaa/v 827,00 neljä hautapaikkaa 990,00 Esitys (TH): Järjestelytoimikunta käsittelee asiaa ratkaisee kummalla periaatteella hinta määräytyy ja yhtenäistää hoitomaksuhinnaston vuodelle 2016 sekä esittää, että kirkkovaltuusto hyväksyisi järjestelytoimikunnan esittämät hoitomaksut. 34. Kirkkovaltuusto VUODEN 2016 HAUTAINHOITOMAKSUJEN TARKISTAMINEN Kirkkovaltuusto hyväksyi esityksen esitetyssä muodossa.

40 80. Säkylä-Köyliön seurakunnan järjestelytoimikunta HAUTAINHOITORAHASTON YLEISET SOPIMUSEHDOT JA YLEISINFO Talousarvioasiakirjan liitteenä on hautainhoitorahaston sopimusehdot sekä yleisinfo. Sopimusehdot liitetään kaikkiin tehtäviin hautainhoitosopimuksiin. Yleisinfo on tiedote siitä, mitä hautainhoitopalvelu sisältää. Esitys (TH): Järjestelytoimikunta esittää kirkkovaltuustolle, että se hyväksyisi sopimusehdot ja yleisinfon. 35. Kirkkovaltuusto HAUTAINHOITORAHASTON YLEISET SOPIMUSEHDOT JA YLEISINFO Kirkkovaltuusto hyväksyi esityksen esitetyssä muodossa.

41 81. Säkylä-Köyliön seurakunnan järjestelytoimikunta HAUTAUSMAKSUJEN TARKISTAMINEN Hautausmaksuissa on Säkylän ja Köyliön seurakuntien osalta eroja. Säkylä-Köyliön seurakunnan hinnasto tulee yhtenäistää. Säkylä Arkkuhauta Uurnahauta henkilö/rintamatunnus ei maksua ei maksua henkilö/kotikunta Säkylä 312,00 54,00 muut 416,00 61,00 Muistolaatta kaiverrettuna ja asennettuna 55,00 Köyliö Muistolehto henkilö/rintamatunnus ei maksua ei maksua henkilö/kotikunta Köyliö 200,00 60,00 ei maksua muut 300,00 65,00 ei maksua Muistolaatta kaiverrettuna ja asennettuna 125,00 Esitys (TH): Järjestelytoimikunta esittää, että kirkkovaltuusto hyväksyisi hautausmaksut seuraavasti: Arkkuhauta Uurnahauta henkilö/rintamatunnus ei maksua ei maksua henkilö/kotikunta Säkylä 260,00 57,00 muut 360,00 63,00 Muistolaatta kaiverrettuna ja asennettuna 125, Kirkkovaltuusto HAUTAUSMAKSUJEN TARKISTAMINEN Kirkkovaltuusto hyväksyi esityksen esitetyssä muodossa.

42 82. Säkylä-Köyliön seurakunnan järjestelytoimikunta HAUTASIJAMAKSUJEN TARKISTAMINEN Hautasijamaksuissa on Säkylän ja Köyliön seurakuntien osalta eroja. Säkylä-Köyliön seurakunnan hinnasto tulee yhtenäistää. Säkylä Arkkuhauta Uurnahauta henkilö/rintamatunnus ei maksua ei maksua henkilö/kotikunta Säkylä 173,00 54,00 muut 398,00 82,00 Köyliö henkilö/rintamatunnus ei maksua ei maksua henkilö/kotikunta Köyliö 120,00 35,00 muut 400,00 60,00 Esitys (TH): Järjestelytoimikunta esittää, että kirkkovaltuusto hyväksyisi hautasijamaksut seuraavasti: Arkkuhauta Uurnahauta henkilö/rintamatunnus ei maksua ei maksua henkilö/kotikunta Säkylä 150,00 45,00 muut 400,00 70, Kirkkovaltuusto HAUTASIJAMAKSUJEN TARKISTAMINEN Kirkkovaltuusto hyväksyi esityksen esitetyssä muodossa.

43 38. Kirkkovaltuusto MUUT KOKOUKSELLE ESITETYT ASIAT Muita asioita ei ollut. 39. Kirkkovaltuusto ILMOITUSASIAT - kirkkovaltuuston vaalikokous ti Pihlavassa. 40. Kirkkovaltuusto VALITUSOSOITUS JA KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN Puheenjohtaja antoi valitusosoituksen ja päätti kokouksen kello

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus Kokousaika Maanantaina 13.02.2017 klo 18.00 Kokouspaikka Säkylän seurakuntatalo Läsnä Aalto-Setälä Päivi Huhtinen Sari Huitu Pertti Karilainen Leena Kivineva Tiina Kytövuori Tuula Lahti Sirpa Laine Pentti

Lisätiedot

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus Kokousaika Keskiviikkona 25.04.2018 klo 18.30 Kokouspaikka Säkylän seurakuntatalo Läsnä Aalto-Setälä Päivi Huhtinen Sari Huitu Pertti Hulmi Merja Kytövuori Tuula Lahti Sirpa Laine Pentti Launto-Tiuttu

Lisätiedot

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus Kokousaika Keskiviikkona 13.09.2017 klo 18.00 Kokouspaikka Säkylän seurakuntatalo Läsnä Aalto-Setälä Päivi Reko Anne Huhtinen Sari Silja Saveljef Elina Neittamo Kytövuori Tuula Lahti Sirpa Laine Pentti

Lisätiedot

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus Kokousaika Keskiviikkona 01.11.2017 klo 18.00 Kokouspaikka Köyliön seurakuntatalo Läsnä Aalto-Setälä Päivi Eskola Petri Huitu Pertti Hulmi Merja Kankare Tarja Karilainen Leena Krusberg Mauri Kytövuori

Lisätiedot

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus Kokousaika keskiviikkona 09.11.2016 klo 18.00 Kokouspaikka Säkylän seurakuntatalo Läsnä Aalto-Setälä Päivi Huhtinen Sari Huitu Pertti Kankare Tarja Krusberg Mauri Kytövuori Tuula Lahti Sirpa Launto-Tiuttu

Lisätiedot

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus Kokousaika perjantaina 19.08.2016 klo 17.00 Kokouspaikka Säkylän seurakuntatalo Läsnä Aalto-Setälä Päivi Huhtinen Sari Huitu Pertti Hulmi Merja Järvinen Jaana Karilainen Leena Kivineva Tiina Kytövuori

Lisätiedot

Kangasalan seurakunta Esityslista 1/2015 1/2

Kangasalan seurakunta Esityslista 1/2015 1/2 Kangasalan seurakunta Esityslista 1/2015 1/2 Aika 07.01.2015 klo 19:00 Paikka Suoraman seurakuntakeskus Käsiteltävät asiat Asia Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvallan toteaminen

Lisätiedot

Läsnä Eskola Petri varajäsen (Reko Anne) Huitu Pertti varajäsen (Huhtinen Sari)

Läsnä Eskola Petri varajäsen (Reko Anne) Huitu Pertti varajäsen (Huhtinen Sari) Kokousaika Keskiviikkona klo 18.00 Kokouspaikka Pihlavan leiri- ja toimintakeskus Läsnä Eskola Petri varajäsen (Reko Anne) Huitu Pertti Hulmi Merja varajäsen (Huhtinen Sari) Ilomäki Juha varajäsen ( Risku

Lisätiedot

Kankare Tarja Kytövuori Tuula Lahti Sirpa Madekivi Kari Orre e Kivineva Tiina Tamminen Jere Tupala Tarmo

Kankare Tarja Kytövuori Tuula Lahti Sirpa Madekivi Kari Orre e Kivineva Tiina Tamminen Jere Tupala Tarmo Kokousaika Torstaina klo 18.00 Kokouspaikka Köyliön seurakuntatalo Läsnä Aalto-Setälä Päivi Huitu Pertti Karilainen Leena varajäsen (Kytövuori Tuula) Koivisto Antti varajäsen (Huhtinen Sari) Launto-Tiuttu

Lisätiedot

varajäsen (Kankare Tarja) varajäsen (Kaukinen Irina)

varajäsen (Kankare Tarja) varajäsen (Kaukinen Irina) Kokousaika torstaina 9. kesäkuuta 2016 klo 18.00 Kokouspaikka Säkylän seurakuntatalo Läsnä Aalto-Setälä Päivi Huhtinen Sari Huitu Pertti Hulmi Merja Koivisto Antti Kytövuori Tuula Lahti Sirpa Laine Pentti

Lisätiedot

Ritva Kivisaari Pentti Lemettinen Anne Marjamäki puheenjohtaja 1-7 puheenjohtaja 8-13 pöytäkirjanpitäjä

Ritva Kivisaari Pentti Lemettinen Anne Marjamäki puheenjohtaja 1-7 puheenjohtaja 8-13 pöytäkirjanpitäjä 1 KOKOUSAIKA Tiistaina 6.1.2015 klo 12.00-13.30 KOKOUSPAIKKA Keskustan seurakuntatalo, tornisali Läsnä: Annala Tarja Hakola Anni Haukkala Pentti Hietala Heikki Holma Jaana Härsilä Maria Ikola Simo Jänikselä

Lisätiedot

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus Kokousaika torstaina 26. toukokuuta 2016 klo 18.30 Kokouspaikka Pihlavan leirikeskus Läsnä Aalto-Setälä Päivi Eskola Petri Huhtinen Sari Huitu Pertti Kaukinen Irina Krusberg Mauri Kytövuori Tuula Lahti

Lisätiedot

SÄKYLÄ-KÖYLIÖN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 4/2018 PÖYTÄKIRJA

SÄKYLÄ-KÖYLIÖN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 4/2018 PÖYTÄKIRJA Kokousaika keskiviikko 25.04.2018 klo 17.30 18.09 Kokouspaikka Säkylän seurakuntatalo Läsnä Isotalo Aila kirkkoherra, puheenjohtaja Huhtinen Sari Huitu Pertti Krusberg Mauri Lahti Sirpa Laine Pentti Nummi

Lisätiedot

Kauppi Kullervo. Kytövuori Tuula. Markkula Maarit

Kauppi Kullervo. Kytövuori Tuula. Markkula Maarit Kokousaika keskiviikko 9.1.2019 klo 18 Kokouspaikka Säkylän seurakuntatalo Läsnä Haapsaari Anna-Kaisa Huhtamaa Seija Huitu Pertti Hulmi Merja Jaspa Jarkko Kankare Tarja Kauppi Kullervo Käppi Annikki Kytövuori

Lisätiedot

TAMMELAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkovaltuusto. Kokousaika Sunnuntai 11.1.2015 klo 12.38 13.10

TAMMELAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkovaltuusto. Kokousaika Sunnuntai 11.1.2015 klo 12.38 13.10 TAMMELAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkovaltuusto Kokousaika Sunnuntai 11.1.2015 klo 12.38 13.10 Kokouspaikka Seurakuntakoti Läsnäolleet jäsenet Kauko Kenttä puheenjohtaja :t 1-4 Maija-Stiina Rahkonen

Lisätiedot

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus Kokousaika Torstaina 15.12.2016 klo 18.00 Kokouspaikka Köyliön seurakuntatalo Läsnä Aalto-Setälä Päivi Eskola Petri Huitu Pertti Kytövuori Tuula Lahti Sirpa Laine Pentti Launto-Tiuttu Aino Madekivi Kari

Lisätiedot

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus Kokousaika Keskiviikko klo 18.00 Kokouspaikka Pihlavan leirikeskus Läsnä Aalto-Setälä Päivi Huitu Pertti Kankare Tarja Kytövuori Tuula Lahti Sirpa Laine Pentti Launto-Tiuttu Aino Madekivi Kari Neittamo

Lisätiedot

NAANTALIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/2015 1(16) YHTEINEN KIRKKOVALTUUSTO 15.1.2015 ASIALISTA 1/2015

NAANTALIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/2015 1(16) YHTEINEN KIRKKOVALTUUSTO 15.1.2015 ASIALISTA 1/2015 NAANTALIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/2015 1(16) ASIALISTA 1/2015 Sivu 1 Kokouksen avaus 4 2 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 4 3 Yhteisen kirkkovaltuuston kokouksen sihteerin

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 15/2014 Kirkkoneuvosto 27.11.2014 168. KOKOUSAIKA torstaina 27. päivänä marraskuuta 2014

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 15/2014 Kirkkoneuvosto 27.11.2014 168. KOKOUSAIKA torstaina 27. päivänä marraskuuta 2014 168 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 15/2014 KOKOUSAIKA torstaina 27. päivänä marraskuuta 2014 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo/takasali JÄSENET Sari Heiskanen 189-195 Markku Huttunen Erkki Huuskonen Tuula Karppinen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 Kirkkovaltuusto 07.01.2015

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 Kirkkovaltuusto 07.01.2015 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Keskiviikona klo 18.00 18.25 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Karjalainen Esa

Lisätiedot

Temisevä Liisa jäsen Vilander AnnaMarja jäsen Vilkman Pirkko jäsen

Temisevä Liisa jäsen Vilander AnnaMarja jäsen Vilkman Pirkko jäsen PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika 3.1.2019 klo 17.22 18.45 Paikka Joutsan seurakuntakoti, Jousitie 42 (kirkkosali) Läsnä Leppämäki Tuula puheenjohtaja Jaakkola Teuvo varapuheenjohtaja Eskelinen

Lisätiedot

Savonlinnan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään seurakuntakeskuksen pikkusalissa, Kirkkokatu 17, tiistaina 15. tammikuuta 2019 kello

Savonlinnan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään seurakuntakeskuksen pikkusalissa, Kirkkokatu 17, tiistaina 15. tammikuuta 2019 kello SAVONLINNAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSKUTSU Savonlinnan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään seurakuntakeskuksen pikkusalissa, Kirkkokatu 17, tiistaina 15. tammikuuta 2019 kello 18.00. Kokouksen

Lisätiedot

Bogdanoff Hannu, kirkkoneuvoston puheenjohtaja Lähdekorpi Marja, sihteeri. Puheenjohtaja Sihteeri

Bogdanoff Hannu, kirkkoneuvoston puheenjohtaja Lähdekorpi Marja, sihteeri. Puheenjohtaja Sihteeri Kirkkovaltuusto 17.1.2019 1 Kokousaika: Torstaina 17.1.2019 klo 18:00 18:30 Paikka: Karkkilan seurakuntatalo, Huhdintie 11 Käsitellyt asiat: 1 7 Puheenjohtaja: Keskinen Tuure :t 1-3 Kivilä Jorma :t 4-7

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 5/2014 SIVU 19/2014. AIKA Keskiviikko 26.11.2014 klo 17.00 17.45

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 5/2014 SIVU 19/2014. AIKA Keskiviikko 26.11.2014 klo 17.00 17.45 KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 5/2014 SIVU 19/2014 AIKA Keskiviikko 26.11.2014 klo 17.00 17.45 PAIKKA Seurakuntakeskus, os. Latokartanontie 5 Aakula Kari Haikka Juha Hjerppe Ilkka Jaakkola Riitta Jokinen Kaarina

Lisätiedot

PÖYTYÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/2019. AIKA keskiviikkona klo 18 PAIKKA Pöytyän seurakuntatalo

PÖYTYÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/2019. AIKA keskiviikkona klo 18 PAIKKA Pöytyän seurakuntatalo PÖYTYÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/2019 AIKA keskiviikkona 23.1.2019 klo 18 PAIKKA Pöytyän seurakuntatalo LÄSNÄ jäsenet Timo Aaltonen Enni Alakoski Ilkka Ali-Rontti Soile Anttila Ville Arkkila

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 1 Kirkkovaltuusto 1/

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 1 Kirkkovaltuusto 1/ 1 1 KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkovaltuusto 20.01.2015 1 KJ 8:5 KL 7:4 Kirkkovaltuuston työjärjestys 1 Kirkkovaltuuston kokouskutsu asialuetteloineen on lähetettävä kirkkovaltuuston

Lisätiedot

Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8, Kiuruvesi

Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8, Kiuruvesi Esityslista/pöytäkirja 1/2019 Kirkkovaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Osallistujat: jäsenet varajäsenet Maanantai 7.1.2019 klo 18-19.01 Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8, 74700 Kiuruvesi Ahponen

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto N:o 1/2017 Sivu 1

Kirkkovaltuusto N:o 1/2017 Sivu 1 N:o 1/2017 Sivu 1 Aika: 18.1.2017 klo 19 19.35 Paikka: Seurakuntatalo Saapuvilla olleet Jäsenet Hintsala Kirsti Ikäläinen Kirsi Laukkanen Esko Laukkanen Jari poissa, ei varajäsentä Leskinen Antero Muhos

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA 2/2015 PÖYTÄKIRJA 14.04.2015

AURAN SEURAKUNTA 2/2015 PÖYTÄKIRJA 14.04.2015 Sivu 1/4 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Tiistai 14.04.2015 klo 18.00 Paikka LÄSNÄ Virastotalo Jarmo Arvola Leena Hafrén Timo Isotalo Pekka Kalmi Outi Leino Kaija Mäki Taina Mäkinen Eila Saari Taru Sahla

Lisätiedot

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkovaltuusto sivut 1 8

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkovaltuusto sivut 1 8 KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2015 sivut 1 8 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA LÄSNÄOLIJAT (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) poissaolijat: klo 19.00 20.00 Raahen seurakuntakoti, Kirkkokatu 10, RAAHE Utunen Lauri

Lisätiedot

SÄKYLÄ-KÖYLIÖN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 1/2019

SÄKYLÄ-KÖYLIÖN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 1/2019 Kokousaika Tiistaina 22.01.2019 klo 17.00 Kokouspaikka Säkylän seurakuntatoimisto Läsnä Nieminen Ismo vs. kirkkoherra, puheenjohtaja Huitu Pertti jäsen Jaspa Jarkko varapuheenjohtaja Kauppi Kullervo jäsen

Lisätiedot

ASIKKALAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA

ASIKKALAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA KV191-1 Kokousaika ke 23.1.2019 klo 18.30 Kokouspaikka Läsnä Maijan kammari, Rusthollintie Anttila, Raimo, jäsen Breilin, Oskar, jäsen Ikäläinen, Mikko, jäsen Jokinen, Kaarina, jäsen Kallio, Kari, jäsen

Lisätiedot

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019. Kirkkovaltuusto

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 23.1.2019 1 KOKOUSKUTSU Forssan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään keskiviikkona 23.1.2019 klo 18.00 Forssan seurakuntatalo, Kartanonkatu 16, 30100 Forssa ASIALISTA 1. Kokouksen

Lisätiedot

AKAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 2/2011 PÖYTÄKIRJA

AKAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 2/2011 PÖYTÄKIRJA 1 KOKOUSAIKA 13.6.2011 kello 18.30 20.15 Kahvitarjoilu kello 18.00-18.30 KOKOUSPAIKKA Seurakuntasali, Sontulantie 1, Toijala OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Ahlfors Sirpa Aronen Hannele Haavisto Tuija Holkeri-Rokkanen

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019 Kirkkovaltuusto

JANAKKALAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019 Kirkkovaltuusto Aika 15.1.2019 kello 18.30 Paikka Turengin seurakuntakeskus, Juttilantie 2, 14200 Turenki Läsnä Aitto-oja Piia Marttinen Kari Eerola Pirkko Mustalahti Satu Eriksson Niko Mylly Joona Hakala Pentti Mäkelä

Lisätiedot

RUOKOLAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkovaltuusto 12.1.2015 1(6)

RUOKOLAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkovaltuusto 12.1.2015 1(6) Kirkkovaltuusto 12.1.2015 1(6) Aika maanantaina 12.1.2015 klo 18.00-18.35, 18.45-18.51. kokous keskeytettiin klo 18.35-18.45 Paikka seurakuntatalo Läsnä Frosti-Nenonen, Sirpa Hammaren, Terho vara Hanhisalo,

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1/8 KIRKKOVALTUUSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1/8 KIRKKOVALTUUSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1/8 KOKOUSAIKA 9.1.2019 klo 18-18.48 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Ulla Maija Puhakka Sirkka Konttinen puheenjohtaja 1-6 :t puheenjohtaja 7-12 :t Liisa

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2014 1 (9) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Käsiteltävät asiat 209 Kokouksen avaus 210 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 211 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 212 Ääntenlaskijoiden

Lisätiedot

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019. Kirkkovaltuusto

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 23.1.2019 1 KOKOUSKUTSU Forssan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään keskiviikkona 23.1.2019 klo 18.00 Forssan seurakuntatalo, Kartanonkatu 16, 30100 Forssa ASIALISTA 1. Kokouksen

Lisätiedot

PERTUNMAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 KIRKKOVALTUUSTO Sivu 1/7 Markunkuja 2 19430 Pertunmaa 29.1.2015

PERTUNMAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 KIRKKOVALTUUSTO Sivu 1/7 Markunkuja 2 19430 Pertunmaa 29.1.2015 KIRKKOVALTUUSTO Sivu 1/7 Torstaina 29.1.2015 klo 18.00 Seurakuntakoti, Pertunmaa Nikkinen Marjatta Hatara Anna-Liisa Hämäläinen Miia Judén Kaija Kangasniemi-Lehrbäck Outi Kilpinen Esko Lind Seija Mattila

Lisätiedot

LOPEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Sivu 1 ( 7 ) 1 Kirkkovaltuusto 1 / 2013. Maanantai 14.1.2013 klo 18.30 (kahvit klo 18.00 lähtien)

LOPEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Sivu 1 ( 7 ) 1 Kirkkovaltuusto 1 / 2013. Maanantai 14.1.2013 klo 18.30 (kahvit klo 18.00 lähtien) KOKOUSKUTSU Sivu 1 ( 7 ) 1 Kirkkovaltuusto 1 / 2013 KOKOUSAIKA Maanantai 14.1.2013 klo 18.30 (kahvit klo 18.00 lähtien) KOKOUSPAIKKA Asialuettelo: Kirkon seurakuntasali, Pilpalantie 1, Loppi 1 Kokouksen

Lisätiedot

SOTKAMON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O 1 /2019 Kirkkovaltuusto 1 ( 5 ) Karjalainen Heikki jäsen. Kotilainen Heidi. Kämäräinen Jukka jäsen.

SOTKAMON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O 1 /2019 Kirkkovaltuusto 1 ( 5 ) Karjalainen Heikki jäsen. Kotilainen Heidi. Kämäräinen Jukka jäsen. Kirkkovaltuusto 1 ( 5 ) Kokouksen aika Torstai 24.1.2019 klo 18.00 18.35 Paikka Sotkamon kirkon alasali Läsnä Sarparanta Leena puheenjohtaja 1-4 Korhonen Aimo puheenjohtaja 5-10 Hartikainen Vilho Huttunen

Lisätiedot

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KV 1/2019 nettiversio 1. Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1 sali

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KV 1/2019 nettiversio 1. Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1 sali Ranuan seurakunta Pöytäkirja KV 1/2019 nettiversio 1 Pappilantie 11 D 1 97700 Ranua 22.1.2019 KIRKKOVALTUUSTO Aika maanantai 21.1.2019 klo 18 Paikka Läsnä Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1 sali

Lisätiedot

PÖYTYÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/2017. AIKA keskiviikkona PAIKKA Pöytyän seurakuntatalo

PÖYTYÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/2017. AIKA keskiviikkona PAIKKA Pöytyän seurakuntatalo PÖYTYÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/2017 AIKA keskiviikkona 25.1.2017 PAIKKA Pöytyän seurakuntatalo LÄSNÄ jäsenet Ali-Rontti Ilkka Arvola Lassi Auranen Harri Hutko Sinikka Kallio Reino Kanervo

Lisätiedot

LAPUAN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 05/2013 Kirkkoneuvosto 23.04.2013

LAPUAN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 05/2013 Kirkkoneuvosto 23.04.2013 46 KOKOUSAIKA Tiistaina 23.4.2013 klo 19.00 20.30 KOKOUSPAIKKA Keskustan seurakuntatalo, tornisali Läsnä jäsenet: Lemettinen Maiju Haukkala Pentti Hietala Heikki Kangasluoma Pentti Koskiahde Markku Kuntsi

Lisätiedot

ALLEKIRJOITUKSET Puheenjohtaja Pöytäkirjanpitäjä

ALLEKIRJOITUKSET Puheenjohtaja Pöytäkirjanpitäjä SYSMÄN SEURAKUNTA 1/2011 11 ( 8 ) KIRKKOVALTUUSTO 12.1.2011 Aika Keskiviikko 12.1.2011 klo 19.00 20.10 Paikka Olavin toimintakeskus, seurakuntasali Nuotta Läsnä Lauri Kirves puheenjohtaja 6-11 Jarmo Heinonen

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2016 Kirkkoneuvosto 52-63. Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja, sihteeri 52-56

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2016 Kirkkoneuvosto 52-63. Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja, sihteeri 52-56 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2016 Kirkkoneuvosto 52-63 Aika tiistaina 24.5.2016 kello 16.30 17.30 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja, sihteeri 52-56 Husso Leena jäsen Kytölä

Lisätiedot

Pöytäkirja 1/2016 1 (7) Kirkkovaltuusto 9.2.2016. Aika 9.2.2016 klo 18:00- Siivikkalan seurakuntatalo. Käsiteltävät asiat

Pöytäkirja 1/2016 1 (7) Kirkkovaltuusto 9.2.2016. Aika 9.2.2016 klo 18:00- Siivikkalan seurakuntatalo. Käsiteltävät asiat Pöytäkirja 1/2016 1 (7) Aika klo 18:00- Paikka Siivikkalan seurakuntatalo Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus ja alkuhartaus 2 Nimenhuuto ja kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Työjärjestyksen

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kirkkovaltuusto

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kirkkovaltuusto Kokousaika Torstai 10.1.2019 klo 18.00 19.11 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa olleet jäsenet Seurakuntatalo Raili Karvonen Tarja Kinnunen Antti Koistinen Pirjo Leinonen Asko Merilä (paikalla

Lisätiedot

Pöytäkirja Esityslista 1/2017

Pöytäkirja Esityslista 1/2017 1 Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 1/2017 Aika: keskiviikko 25.1.2017 klo 18.00 18.20 Paikka: Salon seurakunta, Seurakuntatalo, Juhlasali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Osallistujat:

Lisätiedot

K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U

K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U Hämeenlinnan seurakuntayhtymän yhteisen kirkkovaltuuston kokous pidetään torstaina klo 18.00 Vapaaehtoiskeskus Pysäkin auditoriossa, Kirjastokatu 1, Hämeenlinna.

Lisätiedot

Kirkkovaltuutettu Raimo Sulonen avasi kokouksen.

Kirkkovaltuutettu Raimo Sulonen avasi kokouksen. 1(7) PÖYTÄKIRJA / KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS 1/2015 Aika Keskiviikkona 7.1.2015 kello 18.00-19.54 Paikka Läsnä Seurakuntatalo Aaltonen Annika Alanen Hannele Allen Pipsa Arikka Heikki Vanto Jukka Haavisto

Lisätiedot

VAALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1(5) Kirkkovaltuusto 1/15 Aika Maanantai 12.1.2015 kello 18.00 19.30

VAALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1(5) Kirkkovaltuusto 1/15 Aika Maanantai 12.1.2015 kello 18.00 19.30 VAALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1(5) Aika Maanantai 12.1.2015 kello 18.00 19.30 Paikka Pieni seurakuntasali, Järvikyläntie 3 Vaala Läsnä Bisi Eeva Haapavirta Katri Kalliokoski Ismo Kantola Ossi Kemppainen

Lisätiedot

NAKKILAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 1/2019 Kirkkovaltuusto Sivu 1

NAKKILAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 1/2019 Kirkkovaltuusto Sivu 1 Kirkkovaltuusto 16.1.2019 Sivu 1 Aika 16.1.2019 keskiviikko klo 18 18.30. Paikka Seurakuntakeskuksen luentosali Saapuvilla olleet et Ahola Kelpo Anttila Riitta Bärlund Anne Hautojärvi Minna Heinänen Pentti

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 3/2011 Kirkkovaltuusto 24.08.2011 31

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 3/2011 Kirkkovaltuusto 24.08.2011 31 24.08.2011 31 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA keskiviikkona 24. päivänä elokuuta 2011 klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Eskelinen Sanna Haataja Markku Huttunen Markku Huuskonen

Lisätiedot

Seurakuntatalo klo

Seurakuntatalo klo N:o 1/2015 Sivu 1 Seurakuntatalo 28.1.2015 klo 18-19.58 Saapuvilla olleet Jäsenet Hintsala Kirsti Ikäläinen Kirsi Laukkanen Esko Laukkanen Hanna-Maria Laukkanen Jari Leskinen Antero, poissa, varajäsen

Lisätiedot

K U U L U T U S. Joutsan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään 8. päivänä tammikuuta 2015 klo 18.00 Joutsan seurakuntakodilla.

K U U L U T U S. Joutsan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään 8. päivänä tammikuuta 2015 klo 18.00 Joutsan seurakuntakodilla. K U U L U T U S Joutsan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään 8. päivänä tammikuuta 2015 klo 18.00 Joutsan seurakuntakodilla. Kokouksessa käsitellään seuraavat asiat: 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 08/ Kirkkoneuvosto 1/6

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 08/ Kirkkoneuvosto 1/6 1/6 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko klo 18.00 Paikka Läsnä Seurakuntatalo Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Loukonen Terttu Moisala Taina Mäki Kaija Pajula Heikki Toivonen Ari Sahla Taru poistui paikalta

Lisätiedot

2 KOKOUKSEN AVAUS JA NIMENHUUTO Harri Kaukinen avasi kokouksen ja suoritti nimenhuudon, jossa todettiin yllämainitut läsnä oleviksi.

2 KOKOUKSEN AVAUS JA NIMENHUUTO Harri Kaukinen avasi kokouksen ja suoritti nimenhuudon, jossa todettiin yllämainitut läsnä oleviksi. PÖYTYÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/2015 AIKA keskiviikkona 14.1.2015 klo 19 PAIKKA Pöytyän seurakuntatalo LÄSNÄ jäsenet Ali-Rontti Ilkka Auranen Harri Hutko Sinikka Järvelä Jari Kallio Reino

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 1 Kirkkovaltuusto 1/2013 28.01.2013

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 1 Kirkkovaltuusto 1/2013 28.01.2013 1 1 KOKOUKSEN AVAUS SEKÄ LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkovaltuusto 28.01.2013 1 KJ 8:5 KL 7:4 Kirkkovaltuuston työjärjestys 1 Kutsu asialuetteloineen on lähetettävä kirkkovaltuuston jäsenille viimeistään

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2014 Kirkkoneuvosto /7. MUUT Tarja Ihamäki, talouspäällikkö, sihteeri

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2014 Kirkkoneuvosto /7. MUUT Tarja Ihamäki, talouspäällikkö, sihteeri 1/7 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Torstai 18.12.2014 klo 18.00 Paikka LÄSNÄ Virastotalo Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Loukonen Terttu Mäki Kaija Lindholm Minna Isotalo Timo MUUT Tarja Ihamäki, talouspäällikkö,

Lisätiedot

SOTKAMON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O1 /2015 Kirkkovaltuusto 1 ( 5 )

SOTKAMON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O1 /2015 Kirkkovaltuusto 1 ( 5 ) Kirkkovaltuusto 1 ( 5 ) Kokouksen aika Keskiviikko 21.1.2015 klo 18.10 20.13 Paikka Vuokatin kirkko Läsnä Mustonen Teuvo puheenjohtaja 1-4 Mustonen Tuomo puheenjohtaja 5-18 Diukman Sanna Juntunen Pirjo

Lisätiedot

Ulla Pirilä, kirkkovaltuuston vpj. Antti Viita, talousjohtaja, sihteeri. Matti Koivuluoma, kirkkovaltuuston puheenjohtaja

Ulla Pirilä, kirkkovaltuuston vpj. Antti Viita, talousjohtaja, sihteeri. Matti Koivuluoma, kirkkovaltuuston puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO 1/2015 Sivu 1 PÖYTÄKIRJA Aika: Keskiviikko klo 17-18.35 Paikka: Virastotalon kokoushuone Läsnä: Kari Mantere, pj Matti Antila Eija Harmanen Henry Hautala Heli Kurikka Heikki Lintala Maija-Liisa

Lisätiedot

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen VIRTAIN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA 20.1.2019 klo 12.00 Kirkkovaltuuston jäseniä pyydetään saapumaan messuun pääkirkkoon klo 10.00. Tehtävään siunaaminen esirukouksen yhteydessä kirkon etupenkeissä.

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 1/5 KIRKKOVALTUUSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 1/5 KIRKKOVALTUUSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 1/5 KOKOUSAIKA 24.9.2014 klo 18-18.45 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Lipsanen Eila puheenjohtaja Kuivalainen Eila varapuheenjohtaja Hassinen Arja Puhakka

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2/ 2012. Kirkkovaltuusto 13.2.2012 Sivu 1. AIKA 13.2.2012 Keskiviikko klo 19.48 20.23

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2/ 2012. Kirkkovaltuusto 13.2.2012 Sivu 1. AIKA 13.2.2012 Keskiviikko klo 19.48 20.23 NRO 2/ 2012 Kirkkovaltuusto 13.2.2012 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 13.2.2012 Keskiviikko klo 19.48 20.23 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, iso sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Sulonen Ritva, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 6/2015 Kirkkovaltuusto 1 (8) KOKOUSAIKA Maanantaina 14.12.2015 klo 18.30-19.42 (Kahvitus klo 17:30 alkaen)

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 6/2015 Kirkkovaltuusto 1 (8) KOKOUSAIKA Maanantaina 14.12.2015 klo 18.30-19.42 (Kahvitus klo 17:30 alkaen) NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 6/2015 Kirkkovaltuusto 1 (8) KOKOUSAIKA Maanantaina 14.12.2015 klo 18.30-19.42 (Kahvitus klo 17:30 alkaen) KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET Seurakuntakoti, Pieni sali

Lisätiedot

RUOKOLAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kirkkovaltuusto (8)

RUOKOLAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kirkkovaltuusto (8) Kirkkovaltuusto 15.01.2019 1(8) Aika Tiistaina 15.1.2019 klo 18.00 19.09 Paikka Ruokolahden seurakuntatalo Läsnä Frosti-Nenonen, Sirpa Henttonen, Mirja, puheenjohtaja 7-15 Hänninen, Jyrki Ijäs, Esko Kaljunen,

Lisätiedot

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus Kokousaika Torstaina 01.02.2018 klo 18.00 Kokouspaikka Köyliön seurakuntatalo Läsnä Aalto-Setälä Päivi Eskola Petri Huitu Pertti Hulmi Merja Karilainen Leena Kytövuori Tuula Lahti Sirpa Laine Pentti Launto-Tiuttu

Lisätiedot

PERTUNMAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 KIRKKONEUVOSTO Sivu 1/8 Markunkuja 2 19430 Pertunmaa 22.1.2015

PERTUNMAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 KIRKKONEUVOSTO Sivu 1/8 Markunkuja 2 19430 Pertunmaa 22.1.2015 KIRKKONEUVOSTO Sivu 1/8 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS KOKOUSTIEDOT Aika Torstai 22.1.2015 klo 18.00 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Muut osallistujat Paikka Seurakuntakoti, Pertunmaa Hannu Niskanen Raili Toivonen

Lisätiedot

SÄKYLÄ-KÖYLIÖN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 5/2018 PÖYTÄKIRJA

SÄKYLÄ-KÖYLIÖN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 5/2018 PÖYTÄKIRJA Kokousaika perjantai 08.06.2018 klo 09:00 Kokouspaikka Köyliön seurakuntatalo Läsnä Huhtinen Sari puheenjohtaja Huitu Pertti Krusberg Mauri Lahti Sirpa Laine Pentti Nummi Merja Rekola Helvi Tupala Tarmo

Lisätiedot

HUITTISTEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019 sivu KIRKKOVALTUUSTO /9

HUITTISTEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019 sivu KIRKKOVALTUUSTO /9 KIRKKOVALTUUSTO 29.1.2019 1/9 Kokousaika Kokouspaikka Jäsenet Tiistai 29.1.2019 klo 19.00, kahvitarjoilu klo 17.30 alkaen, ennen kokousta klo 18.00 alkaen koulutus seurakunnan hallinnosta Huittisten seurakuntakeskus,

Lisätiedot

Savonlinnan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään seurakuntakeskuksen pikkusalissa, Kirkkokatu 17, tiistaina 12. helmikuuta 2019 kello

Savonlinnan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään seurakuntakeskuksen pikkusalissa, Kirkkokatu 17, tiistaina 12. helmikuuta 2019 kello SAVONLINNAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSKUTSU Savonlinnan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään seurakuntakeskuksen pikkusalissa, Kirkkokatu 17, tiistaina 12. helmikuuta 2019 kello 18.00. Kokouksen

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA N:o 3/2013

KOKOUSPÖYTÄKIRJA N:o 3/2013 KOKOUSPÖYTÄKIRJA N:o 3/2013 Viranomainen Sivu 13 Kokousaika Torstai 30.5.2013 klo 19.00 21.00 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Seurakuntatalo Airasto Marja Hintsala Kirsti Jauhiainen Jaana Kahila

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 23.1.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 26.01.2017-27.02.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

LUMIJOEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kirkkovaltuusto

LUMIJOEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kirkkovaltuusto Aika Tiistai 22.1.2019 klo 18.00 Paikka Seurakuntatalo, Ylipääntie 11, 91980 Lumijoki ASIALISTA: asiat 1 9 (1-9 ) 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. Sihteerin kutsuminen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA LISTA 1/2019 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko 09.01.2019 klo 18.00 - Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Immonen Paavo

Lisätiedot

Poissa: Annala Tarja, Anna-Maija Klemettilä, Latomäki Ulla, Lemettinen Pentti

Poissa: Annala Tarja, Anna-Maija Klemettilä, Latomäki Ulla, Lemettinen Pentti 1 KOKOUSAIKA Tiistaina 9.2.2016 klo 18.30 19.15 KOKOUSPAIKKA Läsnä: Hakola Anni Haukkala Pentti Hietala Heikki Holma Jaana Härsilä Maria Ikola Simo Jänikselä Leena Kallio Kirsti Kivisaari Pekka Kivisaari

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 1 Kirkkovaltuusto 1/

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 1 Kirkkovaltuusto 1/ 1 1 KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkovaltuusto 16.1.2017 1 KJ 8:5 KL 7:4 Kirkkovaltuuston työjärjestys 1 Kutsu asialuetteloineen on lähetettävä kirkkovaltuuston jäsenille viimeistään

Lisätiedot

Annikki Klemola, talouspäällikkö Irja Visuri, toimistosihteeri

Annikki Klemola, talouspäällikkö Irja Visuri, toimistosihteeri NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 5/2013 Kirkkovaltuusto 1 (10) KOKOUSAIKA Maanantaina 16.12.2013 klo 18.30-20.20 (Kahvitus klo 18:00 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 8/2014 Kirkkoneuvosto sivut 65-72 KOKOUSAIKA. 21.10.2014 klo 18.00 20.25

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 8/2014 Kirkkoneuvosto sivut 65-72 KOKOUSAIKA. 21.10.2014 klo 18.00 20.25 KOKOUSPÖYTÄKIRJA 8/2014 sivut 65-72 KOKOUSAIKA klo 18.00 20.25 KOKOUSPAIKKA LÄSNÄOLIJAT (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) poissaolijat: MUUT LÄSNÄOLIJAT (ja läsnäolon peruste) LAILLISUUS

Lisätiedot

SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto

SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 129 Kirkkovaltuusto Aika: 18.1.2017 klo 18.00 18.45 Paikka: Someron seurakuntakeskus, sali 2 Läsnä: Eino Pauli Haho Eevi vara Kankare Tarja Kujansuu Antti Känkänen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 18.25 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Karjalainen Esa

Lisätiedot

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2016 1 / 12 Kitee PÖYTÄKIRJA 1/2016

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2016 1 / 12 Kitee PÖYTÄKIRJA 1/2016 KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2016 1 / 12 Kirkkoneuvoston kokous Aika Keskiviikko 09.03.2016 klo 18.00 19.45 Paikka Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4 Läsnä Kurkola Ilmo puheenjohtaja Pänkäläinen

Lisätiedot

Kokouksen avaus ja alkuhartaus: Puheenjohtaja avasi kokouksen ja kirkkoherra toimitti alkuhartauden.

Kokouksen avaus ja alkuhartaus: Puheenjohtaja avasi kokouksen ja kirkkoherra toimitti alkuhartauden. TYRNÄVÄN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON ESITTELYLISTA-PÖYTÄKIRJA 1/2015 Kokousaika Torstai 15.1.2015 klo 18.00.-19.15. Kokouspaikka Tyrnävän seurakuntatalo Läsnä Veli-Matti Hietikko Jussi-Pekka Honkanen

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2015 SIVU 1/2015. AIKA Keskiviikko 21.1.2015 klo 18.00 19.20

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2015 SIVU 1/2015. AIKA Keskiviikko 21.1.2015 klo 18.00 19.20 KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2015 SIVU 1/2015 AIKA Keskiviikko 21.1.2015 klo 18.00 19.20 PAIKKA Seurakuntakeskus, os. Latokartanontie 5 LÄSNÄ Aakula Kari Lähteenmäki Heikki Ahava Asta Mattila Kalle Haikka

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ ( 8 ) KIRKKOVALTUUSTO

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ ( 8 ) KIRKKOVALTUUSTO SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 ( 8 ) Aika keskiviikko 14.1.2015 klo 19.00-19.55 Paikka Läsnä Olavin toimintakeskus, seurakuntasali Nuotta Jarmo Heinonen Ritva Heinonen Eeva Hirvikoski Kaija Honkanen

Lisätiedot

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA. Kirkkovaltuusto Aika: klo (kokouskahvit alk. klo 18.30)

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA. Kirkkovaltuusto Aika: klo (kokouskahvit alk. klo 18.30) Aika: klo 19.00 (kokouskahvit alk. klo 18.30) 20.45. Paikka: Seurakuntatalo Allekirjoitukset: Seppo Parkkila puheenjohtaja Harri Henttinen pöytäkirjanpitäjä Pöytäkirjan tarkastus: Vesilahti 31/5. 2016

Lisätiedot

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KN 10/2018 nettiversio 79. Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1, kokoushuone

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KN 10/2018 nettiversio 79. Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1, kokoushuone Ranuan seurakunta Pöytäkirja KN 10/2018 nettiversio 79 Pappilantie 11 D 1 97700 RANUA 4.12.2018 KIRKKONEUVOSTO Aika maanantai 3.12.2018 klo 18.00 Paikka Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1, kokoushuone

Lisätiedot

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2017 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2017 Sivu 1/10

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2017 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2017 Sivu 1/10 Sivu 1/10 Aika Maanantai 30.01.2017 klo 19.00 19.25 Paikka Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4, Kitee Läsnä Tuhkanen Pauli varapuheenjohtaja, kokouksen puheenjohtaja Asikainen Mikko jäsen Barck Pekka

Lisätiedot

Puronvarsi-Syrjälä Tuula. Poissa: Lahtinen Helena, Luoma Riitta, Nyrhilä Jaakko, Panula Aaro, Rajala Lasse, Ylitalo Teppo

Puronvarsi-Syrjälä Tuula. Poissa: Lahtinen Helena, Luoma Riitta, Nyrhilä Jaakko, Panula Aaro, Rajala Lasse, Ylitalo Teppo 1 KOKOUSAIKA Tiistaina 29.1.2013 klo 19.00 19.30 KOKOUSPAIKKA Keskustan seurakuntatalo, alasali Läsnä: Äystö Leena, pj Hakola Anni Haukkala Pentti Hietala Heikki Joutsiniemi Juha Kangasluoma Pentti Kontola

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 2/

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 2/ Aika Ti 6.6.2017 klo 18.00 19.17 Paikka Mäntyharjun seurakuntakeskus Läsnä Jäsenet: Kristiina Häkkänen Miia Hämäläinen Panu Karjalainen Matti Kemppainen Liisa Kuoksa Pertti Lahti Sari Lantta Jukka Lehtonen

Lisätiedot

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/ KOKOUSTIEDOT Aika kello (kahvi kello 18.00)

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/ KOKOUSTIEDOT Aika kello (kahvi kello 18.00) SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/17 KIRKKOVALTUUSTO Laatimispäivämäärä 10.01.2017 KOKOUSTIEDOT Aika 17.01.2017 kello 18.30 (kahvi kello 18.00) Paikka Saarijärven seurakuntatalon juhlasali KÄSITELTÄVÄT

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 24.3.2011 N:o 3/2011 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 29.3.2011 Sivu 32

LAUKAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 24.3.2011 N:o 3/2011 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 29.3.2011 Sivu 32 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 29.3.2011 Sivu 32 Kokousaika Tiistai 29.3.2011 kello 16.30 18.29 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät/läsnä Henkilökohtaiset varajäsenet Hytönen Pauliina Kallio

Lisätiedot

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto 16.4.2015. Aika: 16.4.2015 klo 18.15 20.30. Osallistujat Päätöksen tekijät

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto 16.4.2015. Aika: 16.4.2015 klo 18.15 20.30. Osallistujat Päätöksen tekijät 41 Aika: 16.4.2015 klo 18.15 20.30 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Kurki Anna-Maija Luukas Mari-Anne

Lisätiedot

Nastolan seurakunta Kirkkoneuvosto Pöytäkirja 1/2015

Nastolan seurakunta Kirkkoneuvosto Pöytäkirja 1/2015 Aika: 28.1.2015 klo 18 Paikka: Seurakuntatalo, neuvotteluhuone Puheenjohtaja Matti Piispanen paikalla Varapuheenjohtaja Oksanen Ohto paikalla Jäsen Arraste-Kihlakaski Mervi paikalla Eskola Päivi paikalla

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/2015 29.1.2015

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/2015 29.1.2015 Aika To 29.1.2015 klo 18.00 19.20 Paikka Lankaniemen leirikeskuksessa Läsnä Poissa Läsnä Jäsenet: Eveliina Hall Kristiina Häkkänen Piia Hämäläinen Panu Karjalainen Matti Kemppainen Helen Kokkonen Liisa

Lisätiedot

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkovaltuusto sivut 1 8

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkovaltuusto sivut 1 8 KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2017 sivut 1 8 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA LÄSNÄOLIJAT (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) klo 19.00 20.00 Raahen seurakuntakoti, Kirkkokatu 10, 92100 RAAHE puheenjohtaja Mattila

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkovaltuusto 22.1.2015. Turengin seurakuntakeskus, Juttilantie 2, 14200 Turenki

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkovaltuusto 22.1.2015. Turengin seurakuntakeskus, Juttilantie 2, 14200 Turenki Aika 22.1.2015 kello 18.30 18.52 Paikka Turengin seurakuntakeskus, Juttilantie 2, 14200 Turenki Läsnä Ahvenjärvi Seppo Elo Irmeli, varajäs. Elo Joonas Hakala Pentti Hietanen Sari Ilmarinen Liisa Kiukkonen

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1/6 KIRKKOVALTUUSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1/6 KIRKKOVALTUUSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1/6 KOKOUSAIKA 10.1.2017 klo 17-17.35 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Lipsanen Eila puheenjohtaja Sorjonen Liisa varapuheenjohtaja LÄSNÄ Haapsaari Tuula

Lisätiedot