LANGATON SÄÄASEMA PITKÄLLÄ KANTOMATKALLA, LÄMPÖ- JA KOSTEUSMITTARILLA SEKÄ RF KELLOLLA

Save this PDF as:
Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "LANGATON SÄÄASEMA PITKÄLLÄ KANTOMATKALLA, LÄMPÖ- JA KOSTEUSMITTARILLA SEKÄ RF KELLOLLA"

Transkriptio

1 LANGATON SÄÄASEMA PITKÄLLÄ KANTOMATKALLA, LÄMPÖ- JA KOSTEUSMITTARILLA SEKÄ RF KELLOLLA Malli: BAR898HG KÄYTTÖOHJE: ALKUSANAT Onneksi olkoon uudelle BAR898HG sääasemalle, jossa on pitkän kantomatkan sisä- ja ulkoilman lämpö- sekä kosteusmittarit että RF kello. BAR898HG on sääasema, jossa on useita säätietoja yhdessä paketissa. Ja kauko-ohjauksella voit ottaa yhteyden jopa sadan metrin päässä olevaan etäyksikköön. Sisälämpötilan ja ilmankosteuden lisäksi, voi sääasema samanaikaisesti mitata lämpötilan ja ilmankosteuden kolmesta eri etäyksiköstä. Yksikkö näyttää lämpö- ja ilmankosteuden ja samalla tallentaa maksimi- ja minimi lämpötilat sekä ilmankosteuden. Sääasemassa on sisäänrakennettu ilmanpuntari, joka näyttää ilmanpaineen. Graafinen esitys näyttää vallitsevan ilmanpaineen ja näyttää arvion symboleja apuna käyttäen, jotka ovat aurinko, puolipilvinen, pilvinen, sateinen ja luminen. BAR898HG:ssä on myös näytön ja näppäimistön valaistus, Käännettävä näyttö eri suuntiin ja päivittäinen vahvistuvalla hälytyksellä toimiva herätys sekä torkku kytkin, jolloin hälytys toistuu 8 minuutin jälkeen uudelleen. Pää- ja etäyksikkö on johdoton ja käyttää 433 MHz taajuutta. Huom.!!!! Kellonaika (RF) seuraa ainoastaan Keski-Euroopan aikaa ja on täten 1 tunti Suomen aikaa jäljessä. Katkaisemalla signaalin ( antennin kuva häipyy näytöstä ), saadaan kello käymään Suomen aikaa. Katso Radiosignaalin vastaanotto! Asemassa on myös radiosignaaliohjattu (RF) kello. Se asettuu automaattisesti oikeaan aikaan ja päivämäärään, kun kello on noin 1500 kilometrin säteellä Frankfurtista, Saksasta, mistä lähetetään radiosignaali DCF77.

2 senhetkisen ajan, päivämäärän (päivä, kuukausi ja vuosi), päivittäisen hälytyksen tai torkku hälytyksen B. Näppäimistö etupaneeli A. LCD näyttö PÄÄYKSIKÖN TOIMINNOT A1. Säätiedotus ikkuna kertoo: graafisen sääennusteen ilmanpaineen kehityssuunnan kun pääyksikön paristot ovat heikot A2. Lämpötila ikkuna kertoo: vallitsevan, minimi tai maksimi sisä- sekä ulkolämpötilan lämpötilan kehityssuunnan A3. Ilmankosteus ikkuna kertoo: vallitsevan, minimi tai maksimi sisä- sekä ulkoilmankosteuden ilmankosteuden kehityssuunnan viihtyisyystason kun etäyksikön paristot ovat heikot B1. [MODE] nappi Vaihtaa näytön tilaa kellossa, ja muuttaa ajan ja päivämäärän asetuksia B2. [ ] nappi Näyttää päivittäisen- ja torkkuhälytyksen ajan, tai muuttaa hälytysaikaa B3. [MEMORY] nappi Näyttää minimi ja maksimi lämpötilalukemat sekä ilmankosteuden ja tyhjentää samalla muistin B4. [CHANNEL] nappi Näyttää lämpötilan ja ilmankosteuden lukemat sisätiloista tai etäyksiköstä B5. [SNOOZE / LIGHT] nappi Aktivoi torkun tai taustavalon B6. Irrotettava pöytätuki ([SNOOZE / LIGHT] nappi) Toimii kuten [SNOOZE / LIGHT] nappi kun se on asennettu pääyksikköön A4. Ilmanpaine ikkuna kertoo: vallitsevan tai viimeisen 24 tunnin ilmanpuntarin lukemat A5. Aika / päivämäärä / hälytys ikkuna kertoo:

3 D4. [ C / F ] vaihtaja Vaihtaa Celsiuksen ( C) ja Fahrenheitin ( F) välillä D5. [RESET] nappi Palauttaa aseman kaikki asetukset tehdasasetuksiksi C. Näppäimistö sivupaneeli C1 & C2. YLÖS [ ] & ALAS [ ] napit Suurentaa tai pienentää asetuksia D. Näppäimistö takapaneeli D1. Paristolokero Toimii neljällä (4) kpl UM-3 tai AA paristolla D2. [HISTORY] nappi Näyttää ilmanpuntarin lukemat viimeiseltä 24:ltä tunnilta, tai avaa tasoasetukset D3. [mb / hpa inhg] muunnin Valitsee mb / hpa tai inhg yksiköiden välillä

4 LÄMPÖ KOSTEUS SENSORI THGR228N: TOIMINNOT a. Kaksirivinen LCD-näyttö Näyttää vallitsevan lämpötilan ja ilmankosteuden etäyksiköstä b. LED-ilmaisin Vilkkuu kun etäyksikkö lähettää lukeman c. C/ F vaihtaja Valitsee Celsiuksen ( C) ja Fahrenheitin ( F) välillä d. Kanavan vaihtaja Vaihtaa etäyksikön kanavien välillä (Channel 1, Channel 2 tai Channel 3) e. RESET nappi Palauttaa kaikki asetukset tehdasasetuksiksi f. Paristolokero Toimii kahdella (2) kpl UM-4 tai AAA paristolla g. Paristoluukku h. Seinäasennuksen pidin Käytetään seinään asennettaessa i. Irrotettava pöytätuki Käytetään asennettaessa tasaiselle alustalle

5 ENNEN KÄYTTÖÄ PÖYTÄTUEN ASENNUS Ennen käyttöä aseta pääyksikkö pöytätukeen: PARISTOASENNUS - PÄÄYKSIKKÖ 1. Avaa paristokotelon luukku varovaisesti kuten kuvassa: Voit kääntää vapaasti pääyksikköä koskematta jalustaan: 2. Aseta neljä (4) kpl UM-3 tai AA paristoa 3. Sulje paristokotelon luukku PARISTOASENNUS - ETÄYKSIKKÖ Aseta etä-, lämpö-kosteus sensori, kaksi (2) UM-4 tai AAA paristoa. HUOMIOITAVAA ENNEN KÄYTTÖÄ Parhaan toiminnan edistämiseksi 1. Aseta paristot pääyksikköön ennen etäyksikköön asentamista 2. Aseta keskus- ja etäyksikkö tehokkaan välimatkan päähän, mikä yleensä normaaliolosuhteissa on korkeintaan 100 metriä. 3. Vaikka etäyksiköt ovat säänkestäviä, ne tulisi sijoittaa pois välittömästä auringonpaisteesta, sateesta tai lumesta. Seuraa seuraavia ohjeita paristojen asennuksessa: 1. Irroita ruuvit paristokotelon kannesta. 2. Valitse kanava CHANNEL painikkeella. 3. Valitse lämpötila yksikkö C/ F välillä.

6 Seinäasennus: Pöytätuki: 4. Aseta paristot kuvan osoittamalla tavalla paristokoteloon. 5. Aseta paristokotelon luukku paikoilleen ja kiinnitä ruuvit. Vaihda paristot kun paristonilmaisin näkyy pääyksikön näytöllä. Huomioi: kun etäyksikölle on varattu jokin kanava, voidaan se vaihtaa vain resetoimalla (RESET) nappi tai poistamalla paristot ja asentamalla ne uudelleen. LCD TAUSTAVALO JA NÄPPÄIMISTÖ Helpottaaksesi näytön lukemista pimeässä, laitteessa on taustavalo kuvaruudulle ja etupaneelin näppäimistölle. Laitteessa on myös toiminto jolla voit heijastaa näytön sellaisenaan seinälle tai muulle tasaiselle pinnalle. Paina joko [ SNOOZE / LIGHT ] nappia tai pöytätuen nappia yhden kerran. Taustavalo syttyy 5 sekunniksi. RADIOSIGNAALI VASTAANOTTO Bar898HG on radiosignaaliohjattu (RF) kello. Oikea aika ja päivämäärä synkronoituvat automaattisesti radiosignaalilla DCF77, joka lähetetään Frankfurtista, Saksasta. Kun laite on DCF77 signaalin alueella asettaa laite automaattisesti uudet asetukset, käsivalinta-asetusten päälle. Kun signaalia vastaanotetaan, näytöllä vilkkuu symboli, josta näet signaalin voimakkuuden. Voimakas, heikko tai ei signaalia. Täydellinen vastaanotto kestää noin 2 10 minuuttia. Paremman signaalin saavuttamiseksi, aseta kello kauemmaksi metallisista esineistä ja sähkölaitteista. Jos haluat lopettaa automaattisen signaalin vastaanoton, paina [ MODE ] sekä [ ] nappeja samanaikaisesti. Radiosignaalivastaanotto symboli häviää ruudulta. Aktivoidaksesi toiminnon uudelleen, paina [ MODE ] sekä [ ] samanaikaisesti. Symboli ilmestyy ruudulle jälleen ja vastaanotto jatkuu.

7 Voimakas Heikko Ei signaalia Vastaanotto päällä Kieli ja lyhenne näkyvät seuraavasta kuvasta: Kieli Viikonpäivä Maanantai Tiistai Keskiviikko Torstai Perjantai Lauantai Sunnuntai ASETTAAKSESI KELLON JA PÄIVÄMÄÄRÄN KÄSIN Englanti Saksa 1. Paina ja pidä pohjassa [ MODE ] nappia 3 sekunnin ajan. 12-tunnin asetus alkaa vilkkua. käytä [ ] tai [ ] nappeja valitaksesi 24- tai 12-tunnin kellonnäytön. 2. Paina [ MODE ] nappia uudelleen, tunnit kohta alkaa vilkkua. käytä [ ] tai [ ] nappeja asettaaksesi tunnit. Alas painettu nappi nopeuttaa etsintää. 3. Paina [ MODE ] uudelleen vahvistaaksesi. Toista edellä mainittu säätääksesi minuutit, vuosi, päivä/kuukausi tai kuukausi/päivä näkymän, kuukausi, päivä ja kielen viikonpäivien näyttöön. 4. Paina [ MODE ] vahvistaaksesi ja lopettaaksesi. 5. Kieli valikosta voit valita: (E) Englanti, (D) Saksa, (F) Ranska, (I) Italia ja (S) Espania Ranska Italia Espania Huomioi! Kun minuutteja asetetaan uudelleen, sekunnit alkavat nollasta. HÄLYTYKSEN ASETTAMINEN Asettaaksesi hälytyksen: 1. Paina [ ] nappia nähdäksesi päivittäisen hälytyksen ajan (symboli "AL" näkyy) 2. Paina ja pidä pohjassa [ ] kolmen sekunnin ajan. Tunti ilmaisin aloittaa vilkkumisen. 3. Paina [ ] tai [ ] nappeja asettaaksesi oikean tunnin. 4. Paina [ ] ja minuutit ilmaisin aloittaa vilkkumisen. Aseta oikeat minuutit [ ] tai [ ] napeilla. 5. Paina [ ] lopettaaksesi.

8 Hälytys aktivoituu automaattisesti. ALARM ON symboli [ ] näkyy ruudulla ja hälytys aloittaa hälytyksen asettamallasi ajalla. Sulkeaksesi päivittäisen hälytyksen toiminnon, paina [ ] nappia kun hälytysaika näkyy ruudulla. ALARM ON symboli häviää ja [ - : -- ] tulee ruudulle. Uudelleen aktivoidaksesi paina [ ] nappia hälytysaika tulee jälleen esiin. HÄLYTYS JA TORKKU-TOIMINTO Kun hälytysaika on asetettu, alkaa se hälyttää asetettuna aikana. Taustavalo syttyy viideksi sekunniksi ja hälytyssymboli vilkkuu. Voimistuva hälytyksen ominaisuus. Hälytys alkaa heikkona ja voimistuu kolme kertaa hälytyksen aikana. Hälytys soi keskeytyksettä kahden minuutin ajan. Sulkeaksesi hälytyksen, paina mitä tahansa nappia, (mutta ei [MEMORY] tai [CHANNEL] nappeja. Jos painat [SNOOZE / LIGHT] nappia, hälytyksen toisto aktivoituu. Hälytys alkaa uudelleen kahdeksan minuutin päästä. Sulkeaksesi torkun paina [ ] nappia. KÄYTTÄÄKSESI VAROITUSHÄLYTYSTÄ KANAVALLA 1 Ylä- ja alarajat lämpötilalle ja ilmankosteudelle voidaan asettaa kanavalla yksi siten, että yksikkö hälyttää kun rajat ylittyvät. Tämän toiminnon mahdollistamiseksi: 1. Aktivoi ensin hälytystoiminto. Valitse tämän jälkeen "Pre- Alarm mode" painamalla [ ] nappia kaksi kertaa. "PREAL" symboli tulee näkyviin. 2. Paina ja pidä pohjassa [ ] nappia 3 sekunnin ajan asettaaksesi aikavälin "pre-alarm" toimintoon. Käytä [ ] tai [ ] nappeja valitaksesi 4 eri aikavälistä: 15, 30, 45 tai 60 minuuttia. 3. Paina [ ] nappia vahvistaaksesi ja lopettaaksesi "Prealarmin" toiminto alkaa automaattisesti, josta osoituksena näyttöön ilmestyy symboli [ ]. 4. Sulkeaksesi tämän toiminnon, paina [ ] nappia "Pre- Alarm mode" toiminnossa. [ ] symboli katoaa ja [ - : -- ] näkyy ruudulla merkkinä toiminnon sulkemisesta. "Pre-alarm" aktivoituu valittuna aikavälinä ennen päivittäistä hälytystä. Jos kanavassa 1 lämpötila tällä aikavälillä, laskee 2.0 C asteeseen tai alle, hälytys alkaa. Esimerkiksi: jos päivittäinen hälytys on asetettu alkavaksi klo 7:00 ja "pre-alarm" on asetettu aikavälille 45 minuuttia, alkaa pre-alarm hälyttämään klo 6:15 (eli 45 minuuttia ennen klo 7:00). "Pre-Alarm" symboli alkaa vilkkua ja näytön taustavalo syttyy 5 sekunniksi. Hälytys hälyttää 2 minuuttia samalla tavalla kuin päivittäinen hälytys ja torkku toiminto aktivoidaan myös [ SNOOZE / LIGHT ] napista tai pöytätuen napista.

9 Huomioi: Päivittäinen hälytys ei hälytä ennen seuraavaa päivää jos "pre-alarm" on ollut aktiivinen. Päivittäisen hälytyksen sulkeminen sulkee myös "pre-alarm" toiminnon. HUOMIOITAVAA ETÄYKSIKÖN LUKEMISESSA Kun paristot ovat paikoillaan etäyksikössä, alkaa se lähettämään lukemia pääyksikköön 40-sekunnin välein. Jos pääyksikkö ei ota vastaan etäyksikön lähettämiä tietoja näytöllä näkyy "--- ". Tuodaksesi esiin signaalihaun, paina [ MEMORY ] ja [ CHANNEL ] samanaikaisesti. Jos haku epäonnistuu, tarkista että etäyksikkö on paikoillaan. Tarkista myös että välimatka on oikea ja että mikään ei hidasta tai häiritse välimatkalla. Tarkista myös että lukemat, etäyksikön sekä pääyksikön välillä vastaavat vallitsevia sääolosuhteita sekä toisiaan. SISÄ- JA ETÄYKSIKÖN LÄMPÖTILOJEN JA ILMANKOSTEUDEN LUKEMIEN SEURANTA Nähdäksesi sisä- ja ulkolämpötilan sekä ilmankosteuden, paina [ CHANNEL ] nappia selataksesi sisätilan, kanava 1, 2 ja 3 välillä. Lämpötila näkyy joko Celsiuksena ( C) tai Fahrenheittinä ( F). Valitse haluttu yksikkö [ C / F ] valitsimesta (löytyy paristokotelosta). Jos lämpötila ylittää tai alittaa laitteen lämpötilan mittausalueen, näytöllä näkyy vilkkuva "HHH" tai "LLL". Laitteessa on "auto-scan" toiminto joka eri aikavälein näyttää sisä ja ulkosäätiedot. Aktivoidaksesi tämän toiminnon, paina ja pidä pohjassa [ CHANNEL ] nappi 3 sekunnin ajan. Sulkeaksesi toiminto, paina [ CHANNEL ] nappia uudelleen. HUOMIOITAVAA C / F Ulkolämpötila, joka näkyy pääyksikössä on valinnasta riippuen [ C tai F ]. Vastaavasti etäyksikön näytöllä näkyy automaattisesti pääyksiköstä valittu yksikkö. MAKSIMI- JA MINIMILÄMPÖTILA SEKÄ ILMANKOSTEUS Maksimi- ja minimilukemat lämpötilasta ja ilmankosteudesta varastoidaan automaattisesti muistiin. Nähdäksesi nämä, paina [ MEMORY ]. Paina [ MEMORY ] uudelleen selataksesi maksimi, minimi ja vallitsevan lämpötilan välillä. Tyhjentääksesi muistin, paina ja pidä pohjassa [ MEMORY ] 3 sekunnin ajan. Maksimi- ja minimilukemat pyyhkiytyvät muistista. Tämän jälkeen jos painat [ MEMORY ] nappia, tulee maksimi- ja minimilämpötiloille vallitsevan sään arvot. Lämpötilan ja ilmankosteuden ilmaisimet Lämpötilan ja ilmankosteuden ilmaisimet näyttävät ajankohtaisen sään. Pylväät kuvaavat kasvavaa, muuttumatonta tai laskevaa trendiä. Näytön osoitin Lämpötilan ennustus Nouseva Muuttumaton Laskeva

10 Näytön osoitin Ilmankosteuden ennustus Nouseva Muuttumaton Laskeva ILMANPAINE Ilmanpaineen ilmaisimet näyttävät ajankohtaisen ilmanpaineen. Pylväät kuvaavat kasvavaa, muuttumatonta tai laskevaa trendiä. Näytön osoitin Ilmanpaineen ennustus Nouseva Muuttumaton Laskeva SÄÄTIEDOTUS Laite pystyy havaitsemaan tulevat ilmanpainevaihtelut. Säähavaintoihin perustuen, se pystyy ennustamaan seuraavan tunnin sisällä tapahtuvat muutokset. Noin kilometrin sisällä. Aurinkoista Puolipilvistä Pilvistä Sadetta Lunta Huomioi: 1. Sääennustuksen varmuus ilmanpaineesta on noin %. 2. Yksikön sääennuste kattaa seuraavat tuntia. Ennusteen ei tarvitse välttämättä olla senhetkinen sää. 3. Aurinkoinen symboli tarkoittaa yöllä kirkasta säätä. SÄÄTILANNE IKONIT Säätilanneikonit SOPIVA, KOSTEA tai KUIVA kertovat sinulle onko vallitseva sääolosuhde sopiva, liian kostea tai liian kuiva. Säätilanneikonit ilmestyvät näyttöön kun jokin seuraavista sääolosuhteista täyttyy Näytön ikoni Sopiva Kostea Kuiva Ei ikonia Lämpötila 20 C - 25 C (68 F - 77 F) -5 C C (23 F 122 F) -5 C C (23 F 122 F) Vähemmän kuin 20 C (68 F) tai enemmän kuin 25 C (77 F) Ilman kosteus % Yli 70 % Alle 40 % Ilmoittaa vallitsevan sääolosuhteen olevan: Ihanteellinen lämpötila ja kosteus Kostea ilma Kuiva ilma % -

11 KONTROLLOIDAKSESI ILMAPUNTARIA Ilmapuntarin lukemat näkyvät ilmanpainenäytössä, sieltä näet vallitsevan ja muistiin jääneen ilmanpaineen lukemat. Kontrolloidaksesi paikallista ilmanpainealuetta, pitää "0" metriä (tehdasasetus) valita korkeudeksi. Asettaaksesi korkeusalueen, paina ja pidä pohjassa [ HISTORY ] nappia edetäksesi korkeusasetukseen. Käytä [ ] tai [ ] nappia valitaksesi metrin väliltä. Paina [ HISTORY ] nappia vahvistaaksesi ja lopettaaksesi. Ilmanpaine näytetään joko mb/hpa tai inhg yksikkönä. Yksikkö valitaan paristokotelossa olevasta valitsimesta. Jos haluat nähdä muistiin jääneet ilmanpaine lukemat viimeiseltä 24 tunnilta, paina [ HISTORY ] nappia. Jokainen painallus vastaa yhtä tuntia vallitsevasta hetkestä taaksepäin. Pohjassa pidetty nappi nopeuttaa tunnin valitsemista. SEINÄ TAI PÖYTÄTUKI - ETÄSENSORI Etäsensori (etäyksikkö) toimitetaan seinä- ja pöytätuella. Voit käyttää kumpaa tahansa tukea. Seinäkiinnitys: Pöytätuki: Aseta yksikkö varovaisesti pöytätukeen PARISTOILMAISIN Kun on aika vaihtaa paristoja, paristoilmaisin [ ] ilmestyy näytölle sen kanavan kohdalle, jonka paristot ovat heikot. Pääyksikön heikoista paristoista ilmoitus näkyy säätiedotusikkunassa. YKSIKÖN TEHDASASETUSTEN PALAUTTAMINEN (RESET) [ RESET ] nappi antaa mahdollisuuden palauttaa kaikki tekemäsi asetukset tehdasasetuksiksi. Tämä tehdään yleensä jos laitetta ei saada toimimaan oikealla tavalla. [ RESET ] nappi sijaitsee paristolokeron sisällä. Käyttääksesi [ RESET ] nappia: 1. Avaa paristolokeron kansi.

12 2. Aseta tylsä neula reikään ja paina. 3. Sulje paristolokeron kansi. YLLÄPITO Kello on suunniteltu toimiakseen moitteetta monta vuotta, jos sitä hoidetaan asianmukaisesti. Seuraavat asia tulisi ottaa huomioon: 1. Varo kastelemasta kelloa. Jos kello joutuu kosketuksiin veden kanssa, kuivaa se välittömästi kuivalla pölyttömällä kankaalla. 2. Älä putsaa kelloa paineilmalla. Se voi repiä muoviosia ja aiheuttaa hapettumia elektroniikkaan. 3. Älä altista kelloa tarpeettomille kolhuille, pölylle, lämpötilalle tai kosteudelle. Ne voivat aiheuttaa virhetoimintoja, lyhyempää toiminta-aikaa, vahinkoa pattereille tai rikkoa osia. 4. Älä tee korjaustoimenpiteitä kellon sisäisiin komponentteihin. Tästä voi aiheutua virhetoimintoja ja takuu umpeutuu. Kellossa ei ole mitään osia, jotka käyttäjä voi huoltaa. 5. Käytä vain uusia pattereita manuaalin mukaisesti. Älä käytä sekaisin uusia ja vanhoja pattereita. 6. Lue aina ohjeet huolellisesti läpi ennen käyttöä. Lämpötilan mittaus: Pääyksikkö TEKNINEN SELOSTE Sisälämpötila: -5 C C (23.0 F F) Lämpötilan erotuskyky: 0,1 C (0.2 F) Ilmankosteus: 25 % RH - 95 % RH Etäyksikkö Taajuus: 433MHz Laajennettavuus: 1-3 laitetta Mittausalue: metriä Lähetysväli: Noin 40 sekuntia Lämpötilaväli: -50 C C (-4.0 F C) Suositeltava: -5 C C (23.0 F C) Lämpötilan erotuskyky Ilmankosteus: Ilmanpaineväli: : 0,1 C (0.2 F) 25 % RH - 95 % RH mb / hpa ( inhg) Paristot Pääyksikkö: Neljä (4) UM-3 tai AA 1,5V paristoa Etäyksikkö: Kaksi (2) UM-3 tai AA 1,5V paristoa Paino Pääyksikkö: 300g (Ilman paristoja) Etäyksikkö: 63 g (Ilman paristoja) Mitat Pääyksikkö: 195 x 105 x 77 mm (P * L * K) Etäyksikkö: 92 x 60 x 20mm (P * L * K)

13 HUOM! Tuotteen tekniset lukemat voivat muuttua ilman edeltävää ilmoitusta. Manuaalin näytön kuvat voivat erota yksikön kuvista painoteknisistä syistä. Tämän manuaalin sisältöä ei saa jäljentää ilman valmistajan lupaa. EC-DECLARATION OF CONFORMITY This product contains the approved transmitter module TX 01 and complies with the essential requirements of Article 3 of the R&TTE 1999/5/EC Directives, if used for its intended use and that the following standard(s) has/ have been applied: Additional information: The product is therefore conform with the Low Voltage Directive 73/23/EC, the EMC Directive 89/336/EC and R&TTE Directive 1999/5/EC (appendix II) and carries the respective CE marking. VS-Villingen / Germany August 2001 Gerhard Preis R&TTE Representative of manufacturer RTTE Compliant Countries : All EC countries, Switzerland CH And Norway N Efficient use of radio frequency spectrum (Article 3.2 of the R&TTE Directive) applied standard(s) EN (2,3):1997 Electromagnetic compatibility (Article 3.1.b of the R&TTE Directive) applied standard(s) ETS :1997 Safety of information technology equipment (Article 3.1.a of the R&TTE directive) applied standard(s) EN 60950:1997

ESITTELY OMINAISUUDET KESKUSYKSIKKÖ DIGITAALINEN SÄÄASEMA LANGATTOMALLA LÄMPÖ- KOSTEUSSENSORILLA SEKÄ RADIOSIGNAALIOHJATTU KELLO MALLI: BAR122HGN

ESITTELY OMINAISUUDET KESKUSYKSIKKÖ DIGITAALINEN SÄÄASEMA LANGATTOMALLA LÄMPÖ- KOSTEUSSENSORILLA SEKÄ RADIOSIGNAALIOHJATTU KELLO MALLI: BAR122HGN DIGITAALINEN SÄÄASEMA LANGATTOMALLA LÄMPÖ- KOSTEUSSENSORILLA SEKÄ RADIOSIGNAALIOHJATTU KELLO MALLI: BAR122HGN KÄYTTÖOHJEET: ESITTELY Onnittelut uudelle digitaaliselle sääasemalle (BAR122HG), jossa on langaton

Lisätiedot

RADIO-OHJATTU PROJEKTORIKELLO

RADIO-OHJATTU PROJEKTORIKELLO Malli: RM318P RADIO-OHJATTU PROJEKTORIKELLO Käyttöohje RADIO-OHJATTU PROJEKTORIKELLO Malli: RM318P Käyttöohje ALUKSI Onneksi olkoon uuden kellon hankinnasta. RM318P on laite, jossa on lukuisia ominaisuuksia,

Lisätiedot

1. Seinäkiinnike 2. Pöytätuki 3. Paristokotelo 4. RESET -näppäin 5. C/ F -näppäin (paristokotelossa) 6. Tuuletusaukko

1. Seinäkiinnike 2. Pöytätuki 3. Paristokotelo 4. RESET -näppäin 5. C/ F -näppäin (paristokotelossa) 6. Tuuletusaukko Esittely Kiitos että valitsit Oregon Scientific TM tuotteen. Tämä tuote on suunniteltu huolettomaan ja ongelmattomaan käyttöön vuosiksi eteenpäin. Pakkauksessa on seuraavat osat: - Pääyksikkö (BAR289)

Lisätiedot

1. 2. 3. 4. 5. 6. Näyttö. Laitteen osat 1. Kellonaika- / herätysaika- / kalenteri-ikkuna: Näyttää radiosignaalista päivittyvän kellon, 3. 4.

1. 2. 3. 4. 5. 6. Näyttö. Laitteen osat 1. Kellonaika- / herätysaika- / kalenteri-ikkuna: Näyttää radiosignaalista päivittyvän kellon, 3. 4. Esittely Kiitos että valitsit Oregon Scientific TM tuotteen. Tämä tuote on suunniteltu huolettomaan ja ongelmattomaan käyttöön vuosiksi eteenpäin. Pakkauksessa on seuraavat osat: - Pääyksikkö (BAR283)

Lisätiedot

LCD-NÄYTTÖ. Käyttöohjeesta

LCD-NÄYTTÖ. Käyttöohjeesta LCD-NÄYTTÖ Käyttöohjeesta Onneksi olkoon uuden Oregon Scientific (FAW- 101) sääaseman hankinnan johdosta. Tämä sääasema ennustaa säätä, mittaa ilmanpaineen ja -kosteuden sekä ulko- ja sisälämpötilan langattomasti.

Lisätiedot

RADIOSIGNAALIOHJATTU KELLO, KUVANHEIJASTIMELLA JA DIGITAALISELLA LÄMPÖMITTARILLA

RADIOSIGNAALIOHJATTU KELLO, KUVANHEIJASTIMELLA JA DIGITAALISELLA LÄMPÖMITTARILLA RADIOSIGNAALIOHJATTU KELLO, KUVANHEIJASTIMELLA JA DIGITAALISELLA LÄMPÖMITTARILLA Osien selitykset MALLI: RM329P Käyttöohje Esittely Onneksi olkoon uudelle radiosignaaliohjatulle kellolle, projektorilla

Lisätiedot

Esittely Kiitos että valitsit Oregon Scientific TM tuotteen. Tämä tuote on suunniteltu huolettomaan ja ongelmattomaan käyttöön vuosiksi eteenpäin.

Esittely Kiitos että valitsit Oregon Scientific TM tuotteen. Tämä tuote on suunniteltu huolettomaan ja ongelmattomaan käyttöön vuosiksi eteenpäin. Esittely Kiitos että valitsit Oregon Scientific TM tuotteen. Tämä tuote on suunniteltu huolettomaan ja ongelmattomaan käyttöön vuosiksi eteenpäin. Tässä tuotteessa on seuraavat ominaisuudet: - Radiosignaalista

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE TRC-1480 Langaton Sisä- ja ulkolämpötilan mittari kellolla ja sääasemalla

KÄYTTÖOHJE TRC-1480 Langaton Sisä- ja ulkolämpötilan mittari kellolla ja sääasemalla KÄYTTÖOHJE TRC-1480 Langaton Sisä- ja ulkolämpötilan mittari kellolla ja sääasemalla Huomio: Ulkolämpötila-anturin kantama on 30 m ilman esteitä. Tosiasiallinen kantama voi vaihdella signaalin kulun mukaan.

Lisätiedot

RADIOSIGNAALIOHJATTU ILMAPUNTARI

RADIOSIGNAALIOHJATTU ILMAPUNTARI RADIOSIGNAALIOHJATTU ILMAPUNTARI Kauko-ohjatulla Lämpötilantunnistimella Malli BAR 338P Käyttöohje Onnea ostoksellenne! Ostoksenne BAR 338P kuvailmanpuntari antaa muutakin kuin pelkästään säätiedotuksen.

Lisätiedot

NOOX xperio herätyskello valvontakamera

NOOX xperio herätyskello valvontakamera NOOX xperio herätyskello valvontakamera Käyttöohje Ajan asetus Kun kellonaika on näytössä paina SET, ruudulla lukee nyt "2010" Aseta oikea aika UP ja DOWN näppäimillä ja paina SET uudelleen vahvistaakseni

Lisätiedot

RADIO-OHJATTU PROJEKTORIKELLO

RADIO-OHJATTU PROJEKTORIKELLO Malli: RM318P RADIO-OHJATTU PROJEKTORIKELLO Käyttöohje RADIO-OHJATTU PROJEKTORIKELLO Malli: RM318P Käyttöohje ALUKSI Onneksi olkoon uuden kellon hankinnasta. RM318P on laite, jossa on lukuisia ominaisuuksia,

Lisätiedot

CUBE WEATHER STATION YGH 393 MANUAALI HAPTIME

CUBE WEATHER STATION YGH 393 MANUAALI HAPTIME Ominaisuudet CUBE WEATHER STATION YGH 393 MANUAALI HAPTIME Sensorin virran vähyyden ilmaisin Lämpötila celsius- tai Fahrenheit-asteikolla Langaton ulkoilma-anturi (kantomatka esteettömällä matkalla + 30

Lisätiedot

Langaton sääasema, jossa lämpötilan / ilmankosteuden näyttö ja langaton RF-kello Malli: BAR688HG

Langaton sääasema, jossa lämpötilan / ilmankosteuden näyttö ja langaton RF-kello Malli: BAR688HG Langaton sääasema, jossa lämpötilan / ilmankosteuden näyttö ja langaton RF-kello Malli: BAR688HG SISÄLTÖ KÄYTTÖOHJE Sisältö...1 Johdanto...2 Yleiskuva Kellosta...2 Edestä...2 Takaa...2 LCD Display...3

Lisätiedot

Sangean PR-D4 Käyttöohjeet

Sangean PR-D4 Käyttöohjeet Sangean PR-D4 Käyttöohjeet Kytkimet 1. Taajuuden valintanäppäimet 2. Radioasemien selailun ja kellonajan asetus 3. Muistipaikan valintanäppäimet 4. Äänenvoimakkuuden säätö 5. LCD-näyttö 6. Herätyksen asetus

Lisätiedot

Käyttöopas. Sangean PR-D4

Käyttöopas. Sangean PR-D4 Käyttöopas Sangean PR-D4 TURVAOHJEET Lue tuotteen ohjeet tuotteen turvallisen käytön takaamiseksi ja säilytä nämä ohjeet tulevaisuuden varalle. 1. Älä käytä tuotetta veden lähellä. 2. Puhdista laite kuivalla

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE Weather Station

KÄYTTÖOHJE Weather Station KN-WS500N A KÄYTTÖOHJE Weather Station Osa I Tässä sääasemassa on 7 eri kielivaihtoehtoa: Englanti, saksa, ranska, italia, espanja, hollanti ja tanska. Sääasemassa on kuusi painiketta: CH, ALERT, MAX/MIN,

Lisätiedot

Radio-ohjattu projektorikello Malli: RM622P / RM622PU Käyttöopas

Radio-ohjattu projektorikello Malli: RM622P / RM622PU Käyttöopas Radio-ohjattu projektorikello Malli: RM622P / RM622PU Käyttöopas SISÄLTÖ Sisältö... 1 Johdanto... 2 Tuotteen kuvaus... 3 Näkymä edestä... 3 Näkymä takaa... 4 LCD-näyttö... 5 Aloitus... 5 Paristot... 5

Lisätiedot

Esittely Kiitos että valitsit Oregon Scientific TM tuotteen. Tämä tuote on suunniteltu huolettomaan ja ongelmattomaan käyttöön vuosiksi eteenpäin.

Esittely Kiitos että valitsit Oregon Scientific TM tuotteen. Tämä tuote on suunniteltu huolettomaan ja ongelmattomaan käyttöön vuosiksi eteenpäin. Esittely Kiitos että valitsit Oregon Scientific TM tuotteen. Tämä tuote on suunniteltu huolettomaan ja ongelmattomaan käyttöön vuosiksi eteenpäin. Takaosa Pakkauksessa on seuraavat osat: - Pääyksikkö -

Lisätiedot

FullHD herätyskello-valvontakamera

FullHD herätyskello-valvontakamera FullHD herätyskello-valvontakamera Käyttöohje Ajan asetus Kun kellonaika on näytössä paina SET, näytöllä näkyy nyt vuosi aseta oikea aika UP ja DOWNnäppäimillä ja paina SET uudelleen. Aset kuukausi, päivä,

Lisätiedot

FINNISH DENVER CRP-515

FINNISH DENVER CRP-515 DENVER CRP-515 FINNISH TOIMINNOT JA PAINIKKEET 1. VÄHENNÄ ÄÄNENVOIMAKKUUTTA 2. LISÄÄ ÄÄNENVOIMAKKUUTTA/NÄYTÖN AUTOM. VAIHTO PÄÄLLE/POIS 3.

Lisätiedot

Sääasema Tekniset tiedot

Sääasema Tekniset tiedot Sääasema 8819 Esittely Kiitämme sinua uuden korkealaatuisen tuotteen ostosta. Käyttöohjeet ovat tärkeä osa tuotetta. Ne sisältävät tärkeää tietoa turvallisuudesta, käytöstä ja tuotteen hävittämisestä.

Lisätiedot

NAPIT JA TOIMINNOT ESITTELY RADIOSIGNAALIOHJATTU PROJEKTORIKELLO DIGITAALISELLA PLL-TYYPPISELLÄ AM/FM-RADIOLLA MALLI: RRM968P/RRM968PU ETUOSA

NAPIT JA TOIMINNOT ESITTELY RADIOSIGNAALIOHJATTU PROJEKTORIKELLO DIGITAALISELLA PLL-TYYPPISELLÄ AM/FM-RADIOLLA MALLI: RRM968P/RRM968PU ETUOSA RADIOSIGNAALIOHJATTU PROJEKTORIKELLO DIGITAALISELLA PLL-TYYPPISELLÄ AM/FM-RADIOLLA MALLI: RRM968P/RRM968PU KÄYTTÖOHJEET: Radiossa on myös ajastin radion sammuttamiseksi (auto-off). Muita toimintoja ovat

Lisätiedot

Ohjelmoitava magneettivastuksellinen kuntopyörä. LCD-Näyttö BC-81295

Ohjelmoitava magneettivastuksellinen kuntopyörä. LCD-Näyttö BC-81295 Ohjelmoitava magneettivastuksellinen kuntopyörä LCD-Näyttö BC-81295 Yhteenveto Tämä on tarkoitettu ainoastaan ohjelmoitavaan magneettivastukselliseen kuntopyörään. Järjestelmään kuuluu kolme (3) osaa:

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE TRC-1490 Langaton sääasema

KÄYTTÖOHJE TRC-1490 Langaton sääasema KÄYTTÖOHJE TRC-1490 Langaton sääasema PIKAKÄYTTÖOPAS 1. Liu uta laitteen takana sijaitseva paristopesän kansi auki. 2. Asenna 2 AAA-paristoa paristopesään oikeaa napaisuutta noudattaen. 3. Sulje paristopesän

Lisätiedot

Versio 1. Hiilidioksidimittari 7787 Käyttöohje. Hiilidioksidimittari 7787 - Käyttöohje

Versio 1. Hiilidioksidimittari 7787 Käyttöohje. Hiilidioksidimittari 7787 - Käyttöohje Versio 1 Hiilidioksidimittari 7787 Käyttöohje Hiilidioksidimittari 7787 - Käyttöohje Sisällys Johdanto... 3 Pakkaussisältö... 3 LCD näyttö... 4 Painikkeet... 4 Toiminnot... 5 Käynnistys ja sammutus...

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE DENVER TRC-1480 MK2 Langaton Sisä- ja ulkolämpötilan mittari kellolla ja sääasemalla

KÄYTTÖOHJE DENVER TRC-1480 MK2 Langaton Sisä- ja ulkolämpötilan mittari kellolla ja sääasemalla Finnish KÄYTTÖOHJE DENVER TRC-1480 MK2 Langaton Sisä- ja ulkolämpötilan mittari kellolla ja sääasemalla PIKAKÄYTTÖOPAS 1. Liu uta laitteen takana sijaitseva paristopesän kansi auki. 2. Asenna 2 AAA-paristoa

Lisätiedot

KÄYTTÖOPAS CR-422 Lue tämä käyttöopas huolellisesti ennen tuotteen käyttämistä.

KÄYTTÖOPAS CR-422  Lue tämä käyttöopas huolellisesti ennen tuotteen käyttämistä. KÄYTTÖOPAS CR-422 WWW.DENVER-ELECTRONICS.COM Lue tämä käyttöopas huolellisesti ennen tuotteen käyttämistä. SÄÄTIMET JA MERKKIVALOT Näkymä edestä Näkymä takaa 1. Painike "SNOOZE/DIMMER/SLEEP" 2. Painike

Lisätiedot

DENVER CR-918BLACK FINNISH TOIMINNOT JA OHJAIMET

DENVER CR-918BLACK FINNISH TOIMINNOT JA OHJAIMET DENVER CR-918BLACK FINNISH TOIMINNOT JA OHJAIMET 14 15 1. /VIRITÄ - 2. AJAN ASETTAMINEN MUISTI/MUISTI+ 3. TORKKU /LEPO 4. PÄÄLLE/POIS 5. / VIRITÄ + 6. ÄÄNENVOIMAKKUUS PIENENNÄ - /HERÄTYS 1 PÄÄLLE/POIS

Lisätiedot

Käyttö- ja asennusohje

Käyttö- ja asennusohje V1.5 Käyttö- ja asennusohje Etäluentalaite ionsign Oy PL 246, Paananvahe 4, 26100 Rauma ionsign.fi, ionsign@ionsign.fi, p. 02 822 0097 Y-tunnus 2117449-9, VAT FI21174499 NEUTRON4 ETÄLUENTALAITE 1 Yleistä

Lisätiedot

DENVER CRP-514 FINNISH TOIMINNOT JA OHJAIMET

DENVER CRP-514 FINNISH TOIMINNOT JA OHJAIMET DENVER CRP-514 FINNISH TOIMINNOT JA OHJAIMET 1. (AL1) HÄLYTYS 1 PÄÄLLÄ /POIS PÄÄLTÄ 2.

Lisätiedot

1. Sisällysluettelo 2

1. Sisällysluettelo 2 1. Sisällysluettelo 2 1. Sisällysluettelo 2 2. Asennus, käyttöönotto, liittäminen 3 3. Painikkeet 4 4. Näyttö 4 5. Tehdasasetukset 5 6. Perustoiminnot 6 7. Viikonpäivien yhdisteleminen ohjelmoinnissa 7

Lisätiedot

Sääasema ja radio-ohjattu kello Malli: BAR208HG

Sääasema ja radio-ohjattu kello Malli: BAR208HG Sääasema ja radio-ohjattu kello Malli: BAR208HG SISÄLTÖ KÄYTTÖOHJE Tuotteen kuvaus...2 Näkymä edestä...2 Näkymä takaa...3 Etäanturi...3 Aloitus...3 Paristojen asettaminen...3 Langaton anturi...4 Anturitietojen

Lisätiedot

Käyttö- ja asennusohje

Käyttö- ja asennusohje V1.4 Käyttö- ja asennusohje Etäluentalaite ionsign Oy PL 246, Paananvahe 4, 26100 Rauma ionsign.fi, ionsign@ionsign.fi, p. 02 822 0097 Y-tunnus 2117449-9, VAT FI21174499 NEUTRON12-3G ETÄLUENTALAITE 1 Yleistä

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE CELOTRON GSM LÄMPÖPUMPPUOHJAIN

KÄYTTÖOHJE CELOTRON GSM LÄMPÖPUMPPUOHJAIN KÄYTTÖOHJE CELOTRON GSM LÄMPÖPUMPPUOHJAIN Snro: 7163630 Kiitos tuotteemme hankinnasta. Tämä älykäs gsm toiminen laite ei ainostaan ohjaa lämpöpumppua vaan se myös tarkkailee huonelämpötilaasi ja sähköverkon

Lisätiedot

KÄYTTÖOPAS CR-420 Lue tämä käyttöopas huolellisesti ennen tuotteen käyttämistä.

KÄYTTÖOPAS CR-420  Lue tämä käyttöopas huolellisesti ennen tuotteen käyttämistä. KÄYTTÖOPAS CR-420 WWW.DENVER-ELECTRONICS.COM Lue tämä käyttöopas huolellisesti ennen tuotteen käyttämistä. SÄÄTIMET JA MERKKIVALOT 1. Painike "ON/OFF" 2. Painike "HOUR TU -" 3. Painike "MIN TU +" 4. Painike

Lisätiedot

TÄRKEITÄ HUOMIOITA Kiitos, että valitsit Casa Bugatin UMA keittövaa'an. Kuten kaikkia elektronisia laitteita, myös tätä vaakaa tulee käyttää huolellisesti ja ohjeiden mukaan vammojen ja laitteen vaurioitumisen

Lisätiedot

testo 610 Käyttöohje

testo 610 Käyttöohje testo 610 Käyttöohje FIN 2 Pikaohje testo 610 Pikaohje testo 610 1 Suojakansi: käyttöasento 2 Kosteus- ja lämpötilasensori 3 Näyttö 4 Toimintonäppäimet 5 Paristokotelo (laitteen takana) Perusasetukset

Lisätiedot

Kauko-ohjaimen käyttöohje. Part No.: R08019034086. OM-GS02-1009(0)-Acson FAN SWING MODE TURBO TIMER OFF CANCEL. Acson A5WM15JR Acson A5WM25JR

Kauko-ohjaimen käyttöohje. Part No.: R08019034086. OM-GS02-1009(0)-Acson FAN SWING MODE TURBO TIMER OFF CANCEL. Acson A5WM15JR Acson A5WM25JR Kauko-ohjaimen käyttöohje Part No.: R08019034086 OM-GS0-1009(0)-Acson Acson A5WM15JR Acson A5WM5JR 1 6 7 9 3 4 5 13 1 11 8 10 Kiinnitys seinään Paristojen asennus (AAA.R03) Paristot 1) Tyyppi AAA R03 )

Lisätiedot

FIN. FM-Stereo RDS (RDBS) / AM Kannettava digitaaliradio. Käyttöohje 3A81QD140FIN0

FIN. FM-Stereo RDS (RDBS) / AM Kannettava digitaaliradio. Käyttöohje 3A81QD140FIN0 Käyttöohje FM-Stereo RDS (RDBS) / AM Kannettava digitaaliradio 3A81QD1400 TÄRKEÄT TURVALLISUUSOHJEET 1. Lue tämä käyttöohje. 2. Säilytä tämä käyttöohje. 3. Huomioi kaikki varoitukset. 4. Noudata kaikki

Lisätiedot

Suihkukaappi Asennus- ja käyttöohjeet

Suihkukaappi Asennus- ja käyttöohjeet Suihkukaappi Asennus- ja käyttöohjeet Valmistelut Puhdistus ja huolto 1. Puhdista suihkukaappi miedolla puhdistusaineella ja pehmeällä kankaalla. Ammoniakkia tai asetonia sisältävän puhdistusaineen käyttö

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE. (valo) Eri painiketoiminnot ilmaistaan viereisen piirroksen esittämillä kirjaimilla.

KÄYTTÖOHJE. (valo) Eri painiketoiminnot ilmaistaan viereisen piirroksen esittämillä kirjaimilla. CASIO-moduuli 3074 KÄYTTÖOHJE W-110 KÄYTTÖOHJETTA KOSKEVA HUOMAUTUS (valo) Eri painiketoiminnot ilmaistaan viereisen piirroksen esittämillä kirjaimilla. KELLON TOIMINNOT Paina C-painiketta toiminnon vaihtoa

Lisätiedot

MTR260C LÄMPÖTILALÄHETIN

MTR260C LÄMPÖTILALÄHETIN Käyttöohje Ohjelmistoversio V1.5 14.3.2007 MTR260C LÄMPÖTILALÄHETIN Nokeval MTR260C käyttöohje YLEISKUVAUS MTR260C on paristokäyttöinen langaton lämpötilalähetin, jossa on sisäinen Pt100-anturi. Laite

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE CD/MP3-SOITIN FM-RADIOLLA JA USB-LUKIJALLA

KÄYTTÖOHJE CD/MP3-SOITIN FM-RADIOLLA JA USB-LUKIJALLA Finnish KÄYTTÖOHJE CD/MP3-SOITIN FM-RADIOLLA JA USB-LUKIJALLA Lue nämä ohjeet ja noudata niitä ennen kuin käytät laitetta. SOITTIMEN YLEISKATSAUS 1 2 3 10 8 4 5 6 9 7 11 12 13 14 15 16 17 18 15 19 20 SÄÄTIMIEN

Lisätiedot

Pikaopas. Painikkeet. Luuri. Digitaalinen johdoton puhelin. Malli KX-TCD300NE. Lue käyttöohjeesta tarkemmat tiedot seuraavista:

Pikaopas. Painikkeet. Luuri. Digitaalinen johdoton puhelin. Malli KX-TCD300NE. Lue käyttöohjeesta tarkemmat tiedot seuraavista: TCD300NE_QG(fi-fi).fm Page 1 Friday, November 12, 2004 2:01 PM Pikaopas Digitaalinen johdoton puhelin Malli KX-TCD300NE Lue käyttöohjeesta tarkemmat tiedot seuraavista: Painikkeet Luuri A B C D E F G H

Lisätiedot

SG520 Series. Käyttöohje Bolyguard Small riistakamera. Sivu 1

SG520 Series. Käyttöohje Bolyguard Small riistakamera. Sivu 1 1 Yleiskatsaus Käyttöohje Bolyguard Small riistakamera SG520 Series Sivu 1 1 Yleiskatsaus Sisältö 1 Yleiskatsaus... 3 1.1 Kameran rakenne... 3 1.2 Yleinen kuvaus... 4 1.3 Näyttö... 4 1.4 Kuvien ja videoiden

Lisätiedot

PEM1123/ 410993A. Asennus- ja käyttöohje SW/S2.5 viikkokello. ABB i-bus KNX. SW/S2.5 Viikkokello

PEM1123/ 410993A. Asennus- ja käyttöohje SW/S2.5 viikkokello. ABB i-bus KNX. SW/S2.5 Viikkokello PEM1123/ 410993A Asennus- ja käyttöohje SW/S2.5 viikkokello ABB i-bus KNX SW/S2.5 Viikkokello Sisällysluettelo 1.0 Kuvaus 1.1 Laitteen käyttö...3 1.2 Ominaisuudet...3 1.3 Näppäimet ja osat...4 1.4 Tekniset

Lisätiedot

testo 606-1 Käyttöohje

testo 606-1 Käyttöohje testo 606-1 Käyttöohje FIN 2 Pikaohje testo 606-1 Pikaohje testo 606-1 1 Suojakansi: käyttöasento 2 Mittauspiikit 3 Näyttö 4 Toimintonäppäimet 5 Paristokotelo (laitteen takana) 6 Laitteen toimintatestausnastat

Lisätiedot

Document1 12/16/02 10:05 AM Page 1 KÄYTTÖOHJE TR-40. www.denver-electronics.com

Document1 12/16/02 10:05 AM Page 1 KÄYTTÖOHJE TR-40. www.denver-electronics.com Document1 12/16/02 10:05 AM Page 1 KÄYTTÖOHJE TR-40 www.denver-electronics.com Document1 12/16/02 10:05 AM Page 2 FINNISH KONTROLLI JA ELEMENTIT 1. Kasettiyksikkö 2. Asemavalikko 3. Teleskooppiantenni

Lisätiedot

Tämän sybolin esiintyessä, käyttäjän tulee lukea käyttöohje, josta lisätietoa. Tämä symboli normaalikäytössä indikoi vaarallisesta mittausjännitteestä

Tämän sybolin esiintyessä, käyttäjän tulee lukea käyttöohje, josta lisätietoa. Tämä symboli normaalikäytössä indikoi vaarallisesta mittausjännitteestä Esittely VT30 mittaa AC-jännitteitä 690 V ja DC-jännitteitä 690 V asti, LCD-näyttö, portaittainen jännitenäyttö, positiivisen ja negatiivisen napaisuuden näyttö, sekä kiertosuunnan osoitus. Lisäksi jatkuvuuden

Lisätiedot

KÄYTTÖOPAS CR-421 Lue tämä käyttöopas huolellisesti ennen tuotteen käyttämistä.

KÄYTTÖOPAS CR-421  Lue tämä käyttöopas huolellisesti ennen tuotteen käyttämistä. KÄYTTÖOPAS CR-421 WWW.DENVER-ELECTRONICS.COM Lue tämä käyttöopas huolellisesti ennen tuotteen käyttämistä. SÄÄTIMET JA MERKKIVALOT Näkymä takaa 1. SNOOZE/DIM/SLEEP -painike 2. ON/OFF/NAP -painike 3. P-

Lisätiedot

FRWD-RANNENÄYTÖN KÄYTTÖOPAS

FRWD-RANNENÄYTÖN KÄYTTÖOPAS FRWD-RANNENÄYTÖN KÄYTTÖOPAS RANNENÄYTÖN TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET» Toiminta-aika (huoneenlämmössä) - kellotilassa: 1 vuosi - mittaustilassa: 500 tuntia» Koko: leveys 46 mm, paksuus 18 mm» LCD-näyttö» Kaksi

Lisätiedot

DT-120 Käyttöohje (FI)

DT-120 Käyttöohje (FI) SÄÄTIMET 1. VIRTA/AALTOALUE-painike 2. LCD-näyttö 3. DBB/ STEP-painike 4. Mono/Stereo-painike 5. Äänenvoimakkuuspainikkeet 6. Virityssäädin/Ajanasetuspainike 7. Lukituskytkin 8. Paristolokero 9. Kantohihnan

Lisätiedot

MCU-5301 LUE TÄMÄ KÄYTTÖOHJE KOKONAAN ENNEN LAITTEEN KÄYTTÖÄ JA SÄILYTÄ LEHTINEN HUOLELLISESTI MYÖHEMPÄÄ TARVETTA VARTEN.

MCU-5301 LUE TÄMÄ KÄYTTÖOHJE KOKONAAN ENNEN LAITTEEN KÄYTTÖÄ JA SÄILYTÄ LEHTINEN HUOLELLISESTI MYÖHEMPÄÄ TARVETTA VARTEN. MCU-5301 LUE TÄMÄ KÄYTTÖOHJE KOKONAAN ENNEN LAITTEEN KÄYTTÖÄ JA SÄILYTÄ LEHTINEN HUOLELLISESTI MYÖHEMPÄÄ TARVETTA VARTEN. SÄÄTIMET 1. VIRITYSSÄÄDIN 2. TAAJUUSALUEVALITSIN (AM/FM/FM STEREO) 3. TOIMINNON

Lisätiedot

Käyttöohje. Model #s: 36-0050 / 36-0051 / 36-0052 / 36-0053 / 35-0055 (US) 36-0060 / 36-0061 / 36-0062 / 36-0063 / 36-0065 (EU) Lit# 98-1257 / 07-08

Käyttöohje. Model #s: 36-0050 / 36-0051 / 36-0052 / 36-0053 / 35-0055 (US) 36-0060 / 36-0061 / 36-0062 / 36-0063 / 36-0065 (EU) Lit# 98-1257 / 07-08 Käyttöohje Model #s: 36-0050 / 36-0051 / 36-0052 / 36-0053 / 35-0055 (US) 36-0060 / 36-0061 / 36-0062 / 36-0063 / 36-0065 (EU) Lit# 98-1257 / 07-08 Näppäimet ja näyttö Suuntanuolet MERKKI/Taustavalo- näppäin

Lisätiedot

Käyttöohje EMT757 / 3567 Ohjelmoitava digitaalinen kellokytkin

Käyttöohje EMT757 / 3567 Ohjelmoitava digitaalinen kellokytkin Käyttöohje EMT757 / 3567 Ohjelmoitava digitaalinen kellokytkin A. Toiminnot 1. Käytetään päällä/pois -aikojen asettamiseen, säätämään erilaisia aikajaksoja virran päälläololle. Toimii erilaisten laitteiden

Lisätiedot

Jos sinulla on kysyttävää 10. Vastaanotin toimi.

Jos sinulla on kysyttävää 10. Vastaanotin toimi. Tärkeät turvallisuustiedot ennen käyttöönottoa 1 Onnea uuden Langattoman Baby Guardin johdosta. Ennen kuin otat langattoman Baby Guardin käyttöösi, lue kaikki turvallisuus- ja käyttööhjeet huolellisesti,

Lisätiedot

Ohjauspaneeli: käyttöohje

Ohjauspaneeli: käyttöohje Ohjauspaneeli: käyttöohje FN 3. Tuuletin Jos järjestelmä on käyntitilassa, paina nappi paneelilevyllä käynnistäksesi tuuletin. Painamalla toisen kerran tuuletin sulje pois päältä. Samalla näytölle ilmestyy/tai

Lisätiedot

KÄYTTÖÄ KOSKEVIA VAROTOIMENPITEITÄ

KÄYTTÖÄ KOSKEVIA VAROTOIMENPITEITÄ CASIO-kello KÄYTTÖOHJE DQD-105 Tutustu huolella näihin ohjeisiin kellon oikean ja turvallisen käytön varmistamiseksi. Säilytä ohjeet myöhempää tarvetta varten. Kellon näyttöön on liimattu muovitarra. Poista

Lisätiedot

Käyttöopas (ver. 1.29 Injektor Solutions 2006)

Käyttöopas (ver. 1.29 Injektor Solutions 2006) KombiTemp HACCP Elintarviketarkastuksiin Käyttöopas (ver. 1.29 Injektor Solutions 2006) web: web: www.haccp.fi 2006-05-23 KombiTemp HACCP on kehitetty erityisesti sinulle, joka työskentelet elintarvikkeiden

Lisätiedot

Kanava ylös / valikko ylös Kanava alas / valikko alas Laske äänenvoimakkuutta. Nosta äänenvoimakkuutta / valikon vahvistus

Kanava ylös / valikko ylös Kanava alas / valikko alas Laske äänenvoimakkuutta. Nosta äänenvoimakkuutta / valikon vahvistus Tuotetiedot Kytkennät Kytkentä VGA-TULO PC-ÄÄNITULO VGA-LÄHTÖ STEREO- LÄHTÖ TV-LÄHTÖ ANTENNI DC-TULO AUDIO-L-TULO AUDIO-R-TULO VIDEO-TULO Ohjauspaneeli S-VIDEO-TULO CH+/YLÖS CH-/ALAS VOL- VOL+/ENTER MENU/ESC

Lisätiedot

LADDOMAT MR 50. Asennusohje. Toimitussisältö. Laddomat 5000 -venttiilipaketti: Elektroninen varausäädin

LADDOMAT MR 50. Asennusohje. Toimitussisältö. Laddomat 5000 -venttiilipaketti: Elektroninen varausäädin LADDOMAT MR 50 Asennusohje Toimitussisältö Laddomat 5000 -venttiilipaketti: Patentoitu kaksitoiminen takaiskuventtiili, osanro 469 854 2 pumppua, Laddomat LM6A-130. 2 sulkuventtiiliä, vivulla varustettu

Lisätiedot

FIN. Valitse seuraavaksi +/ - painikkeilla alue tai. (ks. käyttäjän ohjelman tallentaminen)

FIN. Valitse seuraavaksi +/ - painikkeilla alue tai. (ks. käyttäjän ohjelman tallentaminen) KÄYTTÄJÄN OPAS FIN Ohjelmointivalikko: RF-AJASTIN JA RF-KYTKENTÄYKSIKKÖ Paina +/- painikkeita: aluenumero alkaa vilkkua. Valitse seuraavaksi +/ - painikkeilla alue tai käyttäjän ohjelma (ks. käyttäjän

Lisätiedot

Projektorilla varustettu kaksitaajuus-fm-kelloradio Malli: RRM326P KÄYTTÖOPAS

Projektorilla varustettu kaksitaajuus-fm-kelloradio Malli: RRM326P KÄYTTÖOPAS Projektorilla varustettu kaksitaajuus-fm-kelloradio Malli: RRM326P KÄYTTÖOPAS SISÄLLYS Johdanto... 2 Tuotekuvaus... 2 Näkymä edestä... 2 Näkymä takaa... 3 LCD-näyttö... 3 Pikaopas... 4 Paristot... 4 Verkkosovitin...

Lisätiedot

GRIPO S331K Langaton näppäimistö

GRIPO S331K Langaton näppäimistö GRIPO S33K Langaton näppäimistö Asennus- ja käyttöohje Esittely Tämä langaton näppäimistö toimii usean GRIPO hälytysjärjestelmän kanssa (esim. HA5, HA52, H302Y ja H302W). 5 6 7 pois päältä (paitsi silloin

Lisätiedot

HERÄTYSKELLORADIO PLL CR120

HERÄTYSKELLORADIO PLL CR120 Käyttöopas HERÄTYSKELLORADIO PLL CR120 Lue ohjeet huolellisesti ennen kuin käytät laitetta. HALLINTALAITTEIDEN SIJANTI JA KUVAUS 1. LED-näyttö Suomi 2. Valmiustila/pysäytys Radio päälle/pois 3. Äänenvoimakkuuden

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE ELTRIP-R6. puh. 08-6121 651 fax 08-6130 874 www.trippi.fi seppo.rasanen@trippi.fi. PL 163 87101 Kajaani

KÄYTTÖOHJE ELTRIP-R6. puh. 08-6121 651 fax 08-6130 874 www.trippi.fi seppo.rasanen@trippi.fi. PL 163 87101 Kajaani KÄYTTÖOHJE ELTRIP-R6 PL 163 87101 Kajaani puh. 08-6121 651 fax 08-6130 874 www.trippi.fi seppo.rasanen@trippi.fi SISÄLLYSLUETTELO 1. TEKNISIÄ TIETOJA 2. ELTRIP-R6:n ASENNUS 2.1. Mittarin asennus 2.2. Anturi-

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE EASYSTART SELECT EBERSPÄCHER SEISONTALÄMMITTIMIEN HALLINTALAITE A WORLD OF COMFORT

KÄYTTÖOHJE EASYSTART SELECT EBERSPÄCHER SEISONTALÄMMITTIMIEN HALLINTALAITE A WORLD OF COMFORT AJONEUVOJEN LÄMMITTIMET TEKNINEN DOKUMENTAATIO KÄYTTÖOHJE EASYSTART SELECT FI KÄYTTÖOHJE ASENNUSOHJE EBERSPÄCHER SEISONTALÄMMITTIMIEN HALLINTALAITE A WORLD OF COMFORT 2 AJONEUVOJEN LÄMMITTIMET TEKNINEN

Lisätiedot

Digitaalinen eropainekytkin DPS Käyttöohje

Digitaalinen eropainekytkin DPS Käyttöohje MECAIR Digitaalinen eropainekytkin DPS Käyttöohje HUOMIO: Ennen tuotteen käyttöä sinun on luettava on tämä käyttöopas huolellisesti, jotta saat riittävää tietoa tuotteesta Tekniset tiedot Virransyöttö

Lisätiedot

LANGATON SÄÄKESKUS. MALLLI: WMR112 / WMR112U (UK malli) KÄYTTÖOHJE

LANGATON SÄÄKESKUS. MALLLI: WMR112 / WMR112U (UK malli) KÄYTTÖOHJE LANGATON SÄÄKESKUS MALLLI: WMR112 / WMR112U (UK malli) KÄYTTÖOHJE 1 1. Ennen käyttöä Onneksi olkoon WMR112/112U langattoman sääkeskuksen hankkimisen johdosta. WMR112/112U on helppokäyttöinen sääkeskus

Lisätiedot

testo 460 Käyttöohje

testo 460 Käyttöohje testo 460 Käyttöohje FIN 2 Pikaohje testo 460 Pikaohje testo 460 1 Suojakansi: käyttöasento 2 Sensori 3 Näyttö 4 Toimintonäppäimet 5 Paristokotelo (laitteen takana) Perusasetukset Laite sammutettuna >

Lisätiedot

838E Hands Free Varashälytin

838E Hands Free Varashälytin 838E Hands Free Varashälytin Huom! - Järjestelmän saa asentaa vain ammattilainen. - Älä anna laitteen tai vastaanottimen kastua. - Lue käyttöohje kokonaan ennen laitteen asennusta. - Tämän laitteen tarkoitus

Lisätiedot

Käyttöohje CRL Ennen tämän tuotteen käyttöä lue tämä käyttöohje huolellisesti ja kokonaan.

Käyttöohje CRL Ennen tämän tuotteen käyttöä lue tämä käyttöohje huolellisesti ja kokonaan. Käyttöohje Kelloradio CRL-340 www.denver-electronics.com Ennen tämän tuotteen käyttöä lue tämä käyttöohje huolellisesti ja kokonaan. 1. Toiminto 1.1 LED-aikanäyttö 12 tuntia tai 24 tuntia 1.2 Valkoinen

Lisätiedot

TALOMAT Light. asennus- ja käyttöohje T104

TALOMAT Light. asennus- ja käyttöohje T104 TALOMAT Light asennus- ja käyttöohje T104 Talomat Light -järjestelmä sisältää seuraavat komponentit: ohjausyksikkö 1 kpl kytkinsovitin 2 kpl 4-os talomat -painike 1 kpl 1-os kytkimen asennuskehys 1 kpl

Lisätiedot

Perkko Oy, 09-4780500. C. A.

Perkko Oy, 09-4780500. C. A. DW0734j adw0735 5. Paina S 3-anturia, minuutit alkavat vilkkua. Siirrä sormi S 2-anturilta S 1-anturille tai päinvastoin suurentaaksesi tai vähentääksesi minuuttiarvoa. Voit nopeuttaa säätämistä sormea

Lisätiedot

Sangean ATS-404, käyttöohje Tuotenumero 38-2116. Lue käyttöohje huolellisesti ennen laitteen käyttöä.

Sangean ATS-404, käyttöohje Tuotenumero 38-2116. Lue käyttöohje huolellisesti ennen laitteen käyttöä. Sangean ATS-404, käyttöohje Tuotenumero 38-2116 Lue käyttöohje huolellisesti ennen laitteen käyttöä. Toiminnot 1. Teleskooppiantenni 2. LCD-näyttö 3. Näytön taustavalon painike 4. Virtakytkin 5. Uniajastin

Lisätiedot

SISÄLTÖ SISÄLTÖ. Esittely. Käyttövinkkejä. Digitaalinen yönäkö-monokulaari SISÄLTÖ DENVER NVI-500 DENVER NVI-500

SISÄLTÖ SISÄLTÖ. Esittely. Käyttövinkkejä. Digitaalinen yönäkö-monokulaari SISÄLTÖ DENVER NVI-500 DENVER NVI-500 SISÄLTÖ SISÄLTÖ Digitaalinen yönäkö-monokulaari Käyttöohje Malli: SISÄLTÖ Esittely 3 Käyttövinkkejä 4 Osien esittely 5 7 Paristojen asennus 7 Virta päälle 8 Virran sammuttaminen 8 Ympäristön tarkkailu

Lisätiedot

KOSTEUSLÄHETTIMET RHT

KOSTEUSLÄHETTIMET RHT KOSTEUSLÄHETTIMET RHT KÄYTTÖOHJE RHT KÄYTTÖOHJE Tämä dokumentti sisältää tietoa kosketusnäytöllisen RHT-kosteuslähettimen käyttöönotosta. Ennen kuin aloitat, varmista että lähetin on asennettu asennusohjeiden

Lisätiedot

H201 Käyttöohje (FI) OMINAISUUDET

H201 Käyttöohje (FI) OMINAISUUDET OMINAISUUDET 1. Yhdysrakenteinen AM/FM-antenni 2. 10 pikavalinta-asemaa (5 kummallakin aaltoalueella) 3. Vedenkestävä rakenne JIS7 standardin mukaisesti 4. Automaattinen asemanhaku 5. Suurikokoinen ja

Lisätiedot

ABT PUNNITSEVA HAARUKKAVAUNU ECONOMY

ABT PUNNITSEVA HAARUKKAVAUNU ECONOMY ABT PUNNITSEVA HAARUKKAVAUNU ECONOMY Lue käyttöohje ennen vaunun käyttöönottoa! Sisällys 1. Johdanto 2. Erittely 3. Varoitukset ja turvaohjeet 4. Haarukkavaunun käyttäminen 4.1 Käyttö 4.2 Näytön toiminnot

Lisätiedot

TG7200_7220NE(fi-fi)_QG.fm Page 1 Wednesday, July 25, 2007 4:57 PM. Koukku (220 240 V, 50 Hz) (KX-TG7202/KX-TG7203/KX-TG7222) Koukut

TG7200_7220NE(fi-fi)_QG.fm Page 1 Wednesday, July 25, 2007 4:57 PM. Koukku (220 240 V, 50 Hz) (KX-TG7202/KX-TG7203/KX-TG7222) Koukut TG7200_7220NE(fi-fi)_QG.fm Page 1 Wednesday, July 25, 2007 4:57 PM Pikaopas Digitaalinen langaton puhelin Malli KX-TG7200NE/KX-TG7202NE KX-TG7203NE Digitaalinen langaton vastaajapuhelin Malli KX-TG7222NE

Lisätiedot

Ontech Teleswitch 9001A Ontech Teleswitch 9003

Ontech Teleswitch 9001A Ontech Teleswitch 9003 Ontech Teleswitch 9001A Ontech Teleswitch 9003 Käyttöohjeet Tervetuloa! Onnittelut laitteen Ontech Teleswitch 9001A valinnasta. Toivomme, että sinulle on tästä tuotteesta paljon iloa ja hyötyä, että sen

Lisätiedot

WehoFloor RF LCD 868MHz & laajennusmoduuli 4 tai 6 kanavalle

WehoFloor RF LCD 868MHz & laajennusmoduuli 4 tai 6 kanavalle WehoFloor RF LCD 868MHz & laajennusmoduuli 4 tai 6 kanavalle KÄYTTÖOHJE WehoFloor RF LCD langaton kytkentäyksikkö (6 kanavalle) & laajennusmoduuli (4 tai 6 kanavalle) 868 MHz 2-6 1. KÄYTTÖOHJE WFHC langaton

Lisätiedot

Lataussäädin 12/24V 10A. Käyttöohje

Lataussäädin 12/24V 10A. Käyttöohje Lataussäädin 12/24V 10A Käyttöohje 1 Yleistä Lataussäätimessä on näyttö ja sen latausmenetelmä on 3-vaiheinen PWM lataus. Siinä on myös kaksi USB liitintä pienten laitteiden lataamiseen. 2 Kytkentäkaavio

Lisätiedot

Käyttöohje CONDUCTOR

Käyttöohje CONDUCTOR CONDUCTOR TASO 1 W1 1 2 Oikeudet muutoksiin pidätetään. 20090514 www.swegon.fi Tietoa CONDUCTORista CONDUCTOR on säätöjärjestelmä huonelämpötilan ohjaukseen. Voit itse luoda miellyttävän sisäilmaston säätämällä

Lisätiedot

Lue ohjeet huolellisesti ennen laitteen käyttöä.

Lue ohjeet huolellisesti ennen laitteen käyttöä. 1 Digitointi LP-levyltä CD-levylle (Ion CD Direct) Lue ohjeet huolellisesti ennen laitteen käyttöä. Soittimessa voi käyttää CD-R, CD+R, uudelleen kirjoitettavia CD-RW ja CD+RW levyjä. Yhdelle levylle voi

Lisätiedot

} Käsiajo ~ Varoitusnappi

} Käsiajo ~ Varoitusnappi Ohjauspaneeli: Käyttöohje u v w x y z { Virrankytkin Näytönsuoja } Käsiajo ~ Varoitusnappi Höyry Valonkytkin Etähälytyksen vastaanottaminen Kytkin FM/CD Otsonigeneraattori Puhelin Korotusnappi FM Sulkunappi

Lisätiedot

Henkilövaaka GR101 KÄYTTÖOHJE

Henkilövaaka GR101 KÄYTTÖOHJE Henkilövaaka GR101 KÄYTTÖOHJE SISÄLLYS SISÄLLYS...1 ESITTELY...1 OSAT...1 ALOITTAMINEN...2 Pakkauksen purkaminen...2 Yksiköiden sijoittaminen...2 Ennen käyttöä...3 KÄYTTÄJÄPROFIILIT...3 Profiilin luominen...3

Lisätiedot

Electronisen nopeus ja matkamittarin kalibrointi laite huippunopeus muistilla.

Electronisen nopeus ja matkamittarin kalibrointi laite huippunopeus muistilla. Speedohealer V4 Electronisen nopeus ja matkamittarin kalibrointi laite huippunopeus muistilla. 1. Esipuhe Onnittelemme sinua Speedohealer laitteen oston johdosta. HealTech Electronics Ltd. on omistautunut

Lisätiedot

KOSTEUSLÄHETTIMET RHT

KOSTEUSLÄHETTIMET RHT KOSTEUSLÄHETTIMET RHT KÄYTTÖOHJE RHT KÄYTTÖOHJE Tämä dokumentti sisältää tietoa kosketusnäytöllisen RHTkosteuslähettimen käyttöönotosta. Ennen kuin aloitat, varmista että lähetin on asennettu asennusohjeiden

Lisätiedot

CASIO Käyttöopas. Onnittelemme sinua tämän Casio-kellon valinnasta.

CASIO Käyttöopas. Onnittelemme sinua tämän Casio-kellon valinnasta. TIETOJA KÄYTTÖOHJEESTA CASIO 3455 Käyttöopas Onnittelemme sinua tämän Casio-kellon valinnasta. Kellon mallista riippuen teksti ilmestyy näyttöön joko mustilla kirjaimilla vaaleaa taustaa vasten tai valkoisilla

Lisätiedot

10. Kytkentäohje huonetermostaateille

10. Kytkentäohje huonetermostaateille . Kytkentäohje huonetermostaateille TERMOSTAATTIE JA TOIMILAITTEIDE KYTKETÄ JA KYT KE TÄ KO TE LOI HI 2 1 2 2 1 WehoFloor-termostaatti 3222 soveltuvaa kaapelia 3 1, mm 2. joh timet keskusyk sikköön käsikirjassa

Lisätiedot

Käyttö-ja huolto-ohje Ajastin 1533 3-aikaa FIN

Käyttö-ja huolto-ohje Ajastin 1533 3-aikaa FIN Ajastin 1533 FIN 1 Kellonaika tai jäljellä oleva lämmitysaika 2 Tuuletuksen merkki 3 Ajan siirto eteen (kellonajan näyttö) 4 Ohjelmointi 5 Muistipaikan tunnus 6 Manuaalikäynnistys 7 Kellonajan asetuksen/kyselyn

Lisätiedot

CROSSTRAINER (Model E 7000P)

CROSSTRAINER (Model E 7000P) CROSSTRAINER (Model E 7000P) Kuva 1 Poista pultit (C4) tiivisterenkaat (C5) ja mutterit (C6) takavakaajasta (C). Laita kaksi pulttia (C4) takavakaajan läpi, kiinnittääksesi kannattimen laitteeseen (A),

Lisätiedot

YLEISTÄ ALOITUS. Laitteen kuvaus. Näytön kuvaus. Laitteen käynnistäminen ja sammuttaminen UP = YLÖS DOWN = ALAS BACK = TAKAISIN

YLEISTÄ ALOITUS. Laitteen kuvaus. Näytön kuvaus. Laitteen käynnistäminen ja sammuttaminen UP = YLÖS DOWN = ALAS BACK = TAKAISIN WT6 Pikaopas YLEISTÄ Laitteen kuvaus UP = YLÖS DOWN = ALAS BACK = TAKAISIN Näytön kuvaus 1. Väylän numero 2. Vasen/oikea greeninäkymä 3. Väylän Par-luku 4. Matka greenin taakse 5. Matka greenin eteen 6.

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE. Iltapäivän merkki

KÄYTTÖOHJE. Iltapäivän merkki CASIO-moduuli 2488 KÄYTTÖOHJE MSG-135 KELLON KÄYTTÄMINEN Paina C-painiketta toiminnon vaihtoa varten. Paina B-painiketta millä toiminnolla tahansa (paitsi tehdessäsi asetuksia) sytyttääksesi näytön taustavalon

Lisätiedot

High Definition Car DVR X109

High Definition Car DVR X109 High Definition Car DVR X109 Ohjekirja Kameran kaaviokuva Painiketoiminnot Kamerassa samoilla näppäimillä on useita eri toimintoja riippuen valikosta. Alla on käyty näppäimet ja niiden toiminnot läpi.

Lisätiedot

ILMASTOINTILAITTEEN KAUKO-OHJAIMEN KÄYTTÖ OHJE

ILMASTOINTILAITTEEN KAUKO-OHJAIMEN KÄYTTÖ OHJE ILMASTOINTILAITTEEN KAUKO-OHJAIMEN KÄYTTÖ OHJE Kiitos, että hankit ilmastointilaitteemme. Ole hyvä ja lue tämä käyttöohje huolella ennen ilmastointilaitteen käyttöä. SISÄLTÖ Kauko-ohjaimen käsittely...2

Lisätiedot

Altus RTS. 1 Tekniset tiedot: 2 Lähetin: Telis 1 Telis 4 Centralis RTS

Altus RTS. 1 Tekniset tiedot: 2 Lähetin: Telis 1 Telis 4 Centralis RTS Viitteet 000071 - Fi ASENNUS ohje Altus RTS Elektronisesti ohjattu putkimoottori, jossa RTSradiovastaanotin, aurinko- & tuuliautomatiikka SOMFY Altus RTS on putkimoottori, jonka rakenteeseen kuuluvat RTS-radiovastaanotin,

Lisätiedot

Asennus- ja käyttöohjeet. Huonekoje handsfree-toiminnolla 1280..

Asennus- ja käyttöohjeet. Huonekoje handsfree-toiminnolla 1280.. Asennus- ja käyttöohjeet Huonekoje handsfree-toiminnolla 1280.. Laitekuvaus Huonekoje handsfree-toiminnolla kuuluu Gira-ovipuhelinjärjestelmään ja koostuu seuraavista osista: 3 4 5 2 1 6 1 Ovipuhelinjärjestelmän

Lisätiedot

1 Tekniset tiedot: 2 Asennus: Asennus. Liitännät

1 Tekniset tiedot: 2 Asennus: Asennus. Liitännät Viitteet 000067 - Fi ASENNUS ohje inteo Soliris Sensor RTS Soliris Sensor RTS on aurinko- & tuulianturi aurinko- & tuuliautomatiikalla varustettuihin Somfy Altus RTS- ja Orea RTS -moottoreihin. Moottorit

Lisätiedot