RADIOSIGNAALIOHJATTU KELLO, KUVANHEIJASTIMELLA JA DIGITAALISELLA LÄMPÖMITTARILLA

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "RADIOSIGNAALIOHJATTU KELLO, KUVANHEIJASTIMELLA JA DIGITAALISELLA LÄMPÖMITTARILLA"

Transkriptio

1 RADIOSIGNAALIOHJATTU KELLO, KUVANHEIJASTIMELLA JA DIGITAALISELLA LÄMPÖMITTARILLA Osien selitykset MALLI: RM329P Käyttöohje Esittely Onneksi olkoon uudelle radiosignaaliohjatulle kellolle, projektorilla ja digitaalisella lämpömittarilla RM329P. RM329P on monitoiminen radiosignaaliohjattu kello (RF). Se asettuu automaattisesti oikeaan aikaan ja päivämäärään 1500 km:n säteellä Frankfurtista, Saksasta, mistä lähetetään DCF77 radiosignaali. Että pimeällä lukeminen helpottuisi, on RM329P varustettu projektorilla, joka antaa käyttäjälleen mahdollisuuden heijastaa kellonajan kattoon, seinälle tai muulle tasaiselle pinnalle. Aika heijastetaan pinnalle tummanpunaisena, mikä on vaivatta luettavissa. Kellossa on myös suuri valaistu näyttö, mikä myös helpottaa pimeässä lukemista. Muut toiminnot: näyttää vallitsevan sisälämpötilan, päivämäärän sekä päivittäinen hälytys, jossa vaiheittainen äänenvoimakkuuden nousu sekä 8-minuutin hälytyksen toisto.

2 A Kahden rivin näyttö Näyttää ajan, päivämäärän, hälytyksen tilan sekä lämpötilan. B Paristo-ilmaisin Symboli ilmestyy, kun patteri alkaa heiketä. C Radiosignaalin vastaanotto Näyttää radiosignaalin tilan. D Hälytys päällä symboli Symboli ilmestyy, kun hälytys on aktiivinen. E Hälytys Näyttää hälytysajan. F Kello nappi Vaihtaa eri näyttövaihtoehtoja ja aktivoi kellon asetukset. G YLÖS ja ALAS napit Lisää tai vähentää yhden arvon asetuksissa. H Hälytys nappi Näyttää tai asettaa hälytyksen. I Nappi Aktivoi taustavalon ja projektorin 5 sekunniksi, aktivoi torkun, kun kello hälyttää. J Projektorin linssi Linssi, mistä kuva heijastetaan. L Kuvankääntö 90 :een kääntö vasemmalle tai oikealle. M Tarkkuus säätö Säätää projektorin tarkkuuden. N 180 Kuvankierto nappi Kiertää kuvan ylös tai alas. O Projektorin katkaisija Pitää projektorin heijastuksen päällä. P Patterikotelo Käyttö kahdella UM-3 tai AA paristolla. Q Resetointi nappi Palauttaa tehdasasetukset. Pariston asennus Toimii kahdella UM-3 tai AA 1.5V paristolla. Paristojen asennus: 1. Avataksesi luukun paina varovasti paristojen kantta eteenpäin. 2. Aseta paristot niille esitetyille paikoille. 3. Aseta kansi takaisin luukun päälle. Kun paristo-ilmaisin näyttää, vaihda vanhat paristot uusiin. K Projektorin säätö Projektorin säätö 180.

3 Huom! Normaalisti paristot kestävät noin vuoden. Paristojen elinikä riippuu kuitenkin paljon siitä miten ahkerasti taustavaloa, projektoria ja hälytyksen torkkua käytetään. Käytöstä poistetut paristot, joita ei käsitellä oikein voivat aiheuttaa vahinkoa. Suojele ympäristöä ja laita käytöstä poistetut paristot niille tarkoitetuille keräyspisteille. Projektorin käyttö Projektori heijastaa kellon ajan kattoon, seinään tai muulle tasaiselle pinnalle: Pimeässä huoneessa, paina, projektori aktivoituu 5 sekunniksi. Projektorissa on monta säätömahdollisuutta. Projektorin ominaisuudet Ominaisuus Vaikutus Ohje Projektorin säätö Kääntää heijastuskuvaa 180 Paina projektorista kohta K säätääksesi Tarkkuuden säätö Kuvan kääntö nappi 180 Kääntö nappi Säätää terävyyden Paina L kääntääksesi kuvaa Nappi N kääntää heijastuksen 180 Käännä säädintä M terävöittääksesi kuvan Kääntää kuvan haluamasi suuntaan Asettaa kuvan ylä- ja ala asemaan Projektorin adapterin käyttö RM329P:n mukana toimitetaan sähkövirta-adapteri, mikä laajentaa projektorin käyttöä. Adapterin asentaminen: 1. Aseta adapterin johto sille tarkoitetulle paikalle kellon pohjassa. 2. Laita töpseli vapaaseen pistorasiaan. Adapterilla aikaansaatu jatkuva kuvan heijastus. Kun adapteri on asennettu, paina katkaisijaa O kellon takapuolella oikealle aktivoidaksesi heijastuskuvan. Sulkeaksesi jatkuvan kuvanheijastuksen paina katkaisija takaisin alkuasentoon.

4 Huom! Katkaisija O aktivoi jatkuvan kuvanheijastuksen ainoastaan adapteria asennettaessa. Hetkelliseen kuvan heijastukseen käytä nappia. Taustavalon käyttö Paina nappia yhden kerran. Taustavalo ja kuvanheijastus aktivoituvat viideksi sekunniksi. Radiovastaanotto RM329P on radiosignaaliohjattu (RF) kello. Oikea aika ja päivämäärä synkronoituu automaattisesti radiosignaalilla DCF77, joka lähetetään Frankfurtista, Saksasta. Radiosignaaliohjatun kellon hyöty on siinä, että se näyttää aina oikeaa aikaa eikä manuaalista kellon tai päivämäärän virittämistä tarvita. Kun patterit asetetaan paikoilleen hakee RM329P automaattisesti radiosignaalin. Haun aikana, antennisymboli vilkkuu.. Tämä kestää kahdesta (2) kymmeneen (10) minuuttia. Ensimmäisen haun jälkeen tulee pieniä hakuja päivittäin. Antennisymboli näyttää haun voimakkuuden. Voimakas Heikko Ei yhteyttä Vastaanotto Antenni symboli lopettaa vilkkumisen, kun signaalin vastaanotto on valmis. Häiriö Vastaanotto voi häiriintyä sellaisten laitteiden läheisyydessä, jotka lähettävät tai vastaanottavat signaaleja. PC, TV, radio ja mikroaaltouuni voivat olla tällaisia. Myös teräs vahvistettu betonitalo voi vaikeuttaa yhteydenottoa. Huom! Kun RM329P on uusi ja ensiasennettu, voi ensimmäinen radiosignaalin haku kestää 72 tuntia. Jotta signaalin vastaanotto olisi helpompaa, aseta RM329P ikkunanlaudalle hyvän matkan päähän häiritsevistä laitteista. Huom! Radiosignaali EI toimi toistaiseksi Suomen ajassa, vaan muuttaa kellonajan takaisin Keski-Euroopan aikaan. Katkaisemalla signaalin ( antennin kuva poistuu näytöltä) ohjeiden mukaisesti, pysyy kellonaika Suomen ajassa.

5 Viikonpäivä näkyy lyhennettynä viidellä kielellä. Aktivoidaksesi tai sulkeaksesi automaattinen radiovastaanotto Sulkeaksesi automaattisen vastaanoton, kun kello on automaattisella vastaanotolla, paina ja pidä pohjassa nappia ja nappia kahden sekunnin ajan. Radiosignaalin vastaanotto symboli häviää eikä kello reagoi radiosignaaliin. Aktivoidaksesi toiminnon uudelleen, paina ja pidä pohjassa nappia ja nappia kahden sekunnin ajan. Radiosignaalin symboli ilmestyy näyttöön välkkymään ja kello alkaa vastaanottaa signaalia automaattisesti. Kieli Englanti Saksa Ranska Italia Viikonpäivä Maanantai Tiistai Keskiviikko Torstai Perjantai Lauantai Sunnuntai Sekunti- ja viikonpäivä kuvaruutu Espania Sekunnit ja viikonpäivät jakavat saman tilan näytöllä. Viikonpäivä Vaihtaaksesi sekuntinäkymästä viikonpäivänäkymään: Kun sekunnit näkyvät, paina CLOCK yhden kerran. Vaihtaaksesi viikonpäivänäkymästä sekuntinäkymään: Kun viikonpäivät näkyvät, paina CLOCK yhden kerran. Kalenterin ja hälytyksen kuvaruutu Sekunnit Kalenteri ja hälytys jakavat saman tilan näytöllä. Kalenteri näkyy päivä-kuukausi näkymänä.

6 Kalenteri Hälytysaika Vaihtaaksesi kalenterista hälytysaikaan: Kun kalenteri näkyy, paina ALARM yhden kerran. Vaihtaaksesi hälytysajasta kalenteriin: Kun hälytysaika näkyy, paina CLOCK yhden kerran. Kellon asetus manuaalisesti Jos RM329P ei saa DCF77 radiosignaalia Frankfurtista, pitää se asettaa manuaalisesti. Säätääksesi kello manuaalisesti: 1. Kun kalenteri näkyy, paina CLOCK kahden sekunnin ajan. Kuukausi alkaa vilkkumaan. 2. Aseta oikea kuukausi ja näppäimillä. Pidä alhaalla toista näppäintä nopeuttaaksesi hakua. 3. Paina CLOCK vahvistaaksesi ja jatka säätämällä päivä, kieli, viikonpäivä, tunnit ja minuutit. 4. Jotta kieli näkyisi, valitse (E) Englanti, (D) Saksa, (F) Ranska, (I) Italia ja (S) Espanja. (Katso kielitaulukko ed. sivulta). Hälytyksen asetus ja aktivoiminen Asettaaksesi hälytyksen: 1. Pidä ALARM painettuna kahden sekunnin ajan, kun hälytysaika näkyy. 2. Aseta valitsemasi tunnit tai napeilla. Paina ALARM vahvistaaksesi ja etene minuutinvalintaan. Aseta minuutit ja paina ALARM vahvistaaksesi. 3. Hälytys aktivoituu automaattisesti. Sulkeaksesi hälytyksen, paina ALARM yhden kerran kun hälytysaika näkyy. Hälytys ja hälytyksen toisto Kun hälytysaika on asetettu, alkaa se hälyttämään asetettuna aikana. Taustavalo syttyy viideksi sekunniksi ja hälytyssymboli vilkkuu. Voimistuva herätysäänen ominaisuus. Ääni alkaa heikkona ja voimistuu kolme kertaa hälytyksen aikana. Hälytys soi keskeytyksettä kahden minuutin ajan. Sulkeaksesi hälytyksen, paina mitä tahansa nappia. Jos painat nappia, hälytyksen toisto aktivoituu. Hälytys alkaa uudelleen kahdeksan minuutin päästä. Huom! Kello näkyy 24 tunnin formaatissa.

7 Sisälämpötila Lämpötila näytetään Celsius ( C) asteina. RM329P kykenee mittaamaan lämpötilaa -5 C ja +50 C asteen välillä. Jos lämpötila alittaa tai ylittää tämän välin, alkaa lämpötila vilkkumaan kuvaruudulla. Kellon palauttaminen RESET napin painaminen palauttaa kaikki käyttäjän asettamat asetukset RM329P:n tehdasasetuksiin. RESET napin painaminen uudelleen aktivoi automaattisen radiovastaanoton, vaikka se olisi edellisellä kerralla manuaalisesti asetettu. Huoltotoimenpiteet Kello on suunniteltu toimiakseen moitteetta monta vuotta, jos sitä hoidetaan asianmukaisesti. Seuraavat asia tulisi ottaa huomioon: 1. Varo kastelemasta kelloa. Jos kello joutuu kosketuksiin veden kanssa, kuivaa se välittömästi kuivalla pölyttömällä kankaalla. 2. Älä putsaa kelloa paineilmalla. Se voi repiä muoviosia ja aiheuttaa hapettumia elektroniikkaan. 3. Älä altista kelloa tarpeettomille kolhuille, pölylle, lämpötilalle tai kosteudelle. Ne voivat aiheuttaa virhetoimintoja, lyhyempää toiminta-aikaa, vahinkoa pattereille tai rikkoa osia. 4. Älä tee korjaustoimenpiteitä kellon sisäisiin komponentteihin. Tästä voi aiheutua virhetoimintoja ja takuu umpeutuu. Kellossa ei ole mitään osia, jotka käyttäjä voi huoltaa. 5. Käytä vain uusia pattereita manuaalin mukaisesti. Älä käytä sekaisin uusia ja vanhoja pattereita. 6. Lue aina ohjeet huolellisesti läpi ennen käyttöä. Lämpötilaväli Kellon toiminnot: Radio-ohjaus Tekninen seloste : -5 C C : Synkronoitu automaattinen aika ja päivämäärä radiosignaalilla DCF77, mikä lähetetään Frankfurtista Saksasta. Kalenteri : Viikonpäivät englanniksi / saksaksi / ranskaksi / italiaksi / espanjaksi. Päivä / kuukausinäkymä. Kello Hälytys Hälytyksen toisto : 24 tunnin näkymä : 2 minuutin voimistuva äänenvoimakkuus : 8 minuutin jälkeen Kellon tarkkuus : +/-0,5 sekuntia/päivä

8 Lämpötilan mittaus: Sisälämpötila (Kun radiosignaalin vastaanotto on pois päältä) : -5 C C R&TTE Directive. Standardi EN : 1997 Tuotteen tarkoituksenmukainen käyttö - Tämän manuaalin sisältö saattaa muuttua ilman varoitusta - Tätä manuaalia ei saa kopioida ilman valmistajan lupaa. Lämpötilan erotuskyky : 0,1 C Yleiset tiedot: Patterit : Kaksi (2) UM-3 tai AA 1,5V paristoa Kellon mitat : 116 x 150 x 42 mm (K x L x P) Kellon paino : 240g (ilman paristoja) Note on compliance Varoitus: Muutokset ja modifikaatiot kellossa ilman valmistajan lupaa voi aiheuttaa tuotteen käyttökiellon. R&TTE Tämä kello on yhdenmukainen tärkeimmän artiklan artikla 3 :n kanssa. R&TTE 1999/5/EC Direktiivi". Electromagnetiskt kompatibel (Article 3.1.b of the R&TTE Directive) Standard ETS : 1997 (Article 3.2 of the

Esittely Kiitos että valitsit Oregon Scientific TM tuotteen. Tämä tuote on suunniteltu huolettomaan ja ongelmattomaan käyttöön vuosiksi eteenpäin.

Esittely Kiitos että valitsit Oregon Scientific TM tuotteen. Tämä tuote on suunniteltu huolettomaan ja ongelmattomaan käyttöön vuosiksi eteenpäin. Esittely Kiitos että valitsit Oregon Scientific TM tuotteen. Tämä tuote on suunniteltu huolettomaan ja ongelmattomaan käyttöön vuosiksi eteenpäin. Tässä tuotteessa on seuraavat ominaisuudet: - Radiosignaalista

Lisätiedot

ESITTELY OMINAISUUDET KESKUSYKSIKKÖ DIGITAALINEN SÄÄASEMA LANGATTOMALLA LÄMPÖ- KOSTEUSSENSORILLA SEKÄ RADIOSIGNAALIOHJATTU KELLO MALLI: BAR122HGN

ESITTELY OMINAISUUDET KESKUSYKSIKKÖ DIGITAALINEN SÄÄASEMA LANGATTOMALLA LÄMPÖ- KOSTEUSSENSORILLA SEKÄ RADIOSIGNAALIOHJATTU KELLO MALLI: BAR122HGN DIGITAALINEN SÄÄASEMA LANGATTOMALLA LÄMPÖ- KOSTEUSSENSORILLA SEKÄ RADIOSIGNAALIOHJATTU KELLO MALLI: BAR122HGN KÄYTTÖOHJEET: ESITTELY Onnittelut uudelle digitaaliselle sääasemalle (BAR122HG), jossa on langaton

Lisätiedot

RADIOSIGNAALIOHJATTU ILMAPUNTARI

RADIOSIGNAALIOHJATTU ILMAPUNTARI RADIOSIGNAALIOHJATTU ILMAPUNTARI Kauko-ohjatulla Lämpötilantunnistimella Malli BAR 338P Käyttöohje Onnea ostoksellenne! Ostoksenne BAR 338P kuvailmanpuntari antaa muutakin kuin pelkästään säätiedotuksen.

Lisätiedot

RADIO-OHJATTU PROJEKTORIKELLO

RADIO-OHJATTU PROJEKTORIKELLO Malli: RM318P RADIO-OHJATTU PROJEKTORIKELLO Käyttöohje RADIO-OHJATTU PROJEKTORIKELLO Malli: RM318P Käyttöohje ALUKSI Onneksi olkoon uuden kellon hankinnasta. RM318P on laite, jossa on lukuisia ominaisuuksia,

Lisätiedot

RADIO-OHJATTU PROJEKTORIKELLO

RADIO-OHJATTU PROJEKTORIKELLO Malli: RM318P RADIO-OHJATTU PROJEKTORIKELLO Käyttöohje RADIO-OHJATTU PROJEKTORIKELLO Malli: RM318P Käyttöohje ALUKSI Onneksi olkoon uuden kellon hankinnasta. RM318P on laite, jossa on lukuisia ominaisuuksia,

Lisätiedot

1. 2. 3. 4. 5. 6. Näyttö. Laitteen osat 1. Kellonaika- / herätysaika- / kalenteri-ikkuna: Näyttää radiosignaalista päivittyvän kellon, 3. 4.

1. 2. 3. 4. 5. 6. Näyttö. Laitteen osat 1. Kellonaika- / herätysaika- / kalenteri-ikkuna: Näyttää radiosignaalista päivittyvän kellon, 3. 4. Esittely Kiitos että valitsit Oregon Scientific TM tuotteen. Tämä tuote on suunniteltu huolettomaan ja ongelmattomaan käyttöön vuosiksi eteenpäin. Pakkauksessa on seuraavat osat: - Pääyksikkö (BAR283)

Lisätiedot

LANGATON SÄÄASEMA PITKÄLLÄ KANTOMATKALLA, LÄMPÖ- JA KOSTEUSMITTARILLA SEKÄ RF KELLOLLA

LANGATON SÄÄASEMA PITKÄLLÄ KANTOMATKALLA, LÄMPÖ- JA KOSTEUSMITTARILLA SEKÄ RF KELLOLLA LANGATON SÄÄASEMA PITKÄLLÄ KANTOMATKALLA, LÄMPÖ- JA KOSTEUSMITTARILLA SEKÄ RF KELLOLLA Malli: BAR898HG KÄYTTÖOHJE: ALKUSANAT Onneksi olkoon uudelle BAR898HG sääasemalle, jossa on pitkän kantomatkan sisä-

Lisätiedot

LCD-NÄYTTÖ. Käyttöohjeesta

LCD-NÄYTTÖ. Käyttöohjeesta LCD-NÄYTTÖ Käyttöohjeesta Onneksi olkoon uuden Oregon Scientific (FAW- 101) sääaseman hankinnan johdosta. Tämä sääasema ennustaa säätä, mittaa ilmanpaineen ja -kosteuden sekä ulko- ja sisälämpötilan langattomasti.

Lisätiedot

1. Seinäkiinnike 2. Pöytätuki 3. Paristokotelo 4. RESET -näppäin 5. C/ F -näppäin (paristokotelossa) 6. Tuuletusaukko

1. Seinäkiinnike 2. Pöytätuki 3. Paristokotelo 4. RESET -näppäin 5. C/ F -näppäin (paristokotelossa) 6. Tuuletusaukko Esittely Kiitos että valitsit Oregon Scientific TM tuotteen. Tämä tuote on suunniteltu huolettomaan ja ongelmattomaan käyttöön vuosiksi eteenpäin. Pakkauksessa on seuraavat osat: - Pääyksikkö (BAR289)

Lisätiedot

Sangean PR-D4 Käyttöohjeet

Sangean PR-D4 Käyttöohjeet Sangean PR-D4 Käyttöohjeet Kytkimet 1. Taajuuden valintanäppäimet 2. Radioasemien selailun ja kellonajan asetus 3. Muistipaikan valintanäppäimet 4. Äänenvoimakkuuden säätö 5. LCD-näyttö 6. Herätyksen asetus

Lisätiedot

Ohjelmoitava magneettivastuksellinen kuntopyörä. LCD-Näyttö BC-81295

Ohjelmoitava magneettivastuksellinen kuntopyörä. LCD-Näyttö BC-81295 Ohjelmoitava magneettivastuksellinen kuntopyörä LCD-Näyttö BC-81295 Yhteenveto Tämä on tarkoitettu ainoastaan ohjelmoitavaan magneettivastukselliseen kuntopyörään. Järjestelmään kuuluu kolme (3) osaa:

Lisätiedot

Radio-ohjattu projektorikello Malli: RM622P / RM622PU Käyttöopas

Radio-ohjattu projektorikello Malli: RM622P / RM622PU Käyttöopas Radio-ohjattu projektorikello Malli: RM622P / RM622PU Käyttöopas SISÄLTÖ Sisältö... 1 Johdanto... 2 Tuotteen kuvaus... 3 Näkymä edestä... 3 Näkymä takaa... 4 LCD-näyttö... 5 Aloitus... 5 Paristot... 5

Lisätiedot

TÄRKEITÄ HUOMIOITA Kiitos, että valitsit Casa Bugatin UMA keittövaa'an. Kuten kaikkia elektronisia laitteita, myös tätä vaakaa tulee käyttää huolellisesti ja ohjeiden mukaan vammojen ja laitteen vaurioitumisen

Lisätiedot

Käyttöopas. Sangean PR-D4

Käyttöopas. Sangean PR-D4 Käyttöopas Sangean PR-D4 TURVAOHJEET Lue tuotteen ohjeet tuotteen turvallisen käytön takaamiseksi ja säilytä nämä ohjeet tulevaisuuden varalle. 1. Älä käytä tuotetta veden lähellä. 2. Puhdista laite kuivalla

Lisätiedot

DENVER CRP-514 FINNISH TOIMINNOT JA OHJAIMET

DENVER CRP-514 FINNISH TOIMINNOT JA OHJAIMET DENVER CRP-514 FINNISH TOIMINNOT JA OHJAIMET 1. (AL1) HÄLYTYS 1 PÄÄLLÄ /POIS PÄÄLTÄ 2.

Lisätiedot

FullHD herätyskello-valvontakamera

FullHD herätyskello-valvontakamera FullHD herätyskello-valvontakamera Käyttöohje Ajan asetus Kun kellonaika on näytössä paina SET, näytöllä näkyy nyt vuosi aseta oikea aika UP ja DOWNnäppäimillä ja paina SET uudelleen. Aset kuukausi, päivä,

Lisätiedot

NOOX xperio herätyskello valvontakamera

NOOX xperio herätyskello valvontakamera NOOX xperio herätyskello valvontakamera Käyttöohje Ajan asetus Kun kellonaika on näytössä paina SET, ruudulla lukee nyt "2010" Aseta oikea aika UP ja DOWN näppäimillä ja paina SET uudelleen vahvistaakseni

Lisätiedot

CUBE WEATHER STATION YGH 393 MANUAALI HAPTIME

CUBE WEATHER STATION YGH 393 MANUAALI HAPTIME Ominaisuudet CUBE WEATHER STATION YGH 393 MANUAALI HAPTIME Sensorin virran vähyyden ilmaisin Lämpötila celsius- tai Fahrenheit-asteikolla Langaton ulkoilma-anturi (kantomatka esteettömällä matkalla + 30

Lisätiedot

Käyttöohje CRL Ennen tämän tuotteen käyttöä lue tämä käyttöohje huolellisesti ja kokonaan.

Käyttöohje CRL Ennen tämän tuotteen käyttöä lue tämä käyttöohje huolellisesti ja kokonaan. Käyttöohje Kelloradio CRL-340 www.denver-electronics.com Ennen tämän tuotteen käyttöä lue tämä käyttöohje huolellisesti ja kokonaan. 1. Toiminto 1.1 LED-aikanäyttö 12 tuntia tai 24 tuntia 1.2 Valkoinen

Lisätiedot

KÄYTTÖOPAS CR-421 Lue tämä käyttöopas huolellisesti ennen tuotteen käyttämistä.

KÄYTTÖOPAS CR-421  Lue tämä käyttöopas huolellisesti ennen tuotteen käyttämistä. KÄYTTÖOPAS CR-421 WWW.DENVER-ELECTRONICS.COM Lue tämä käyttöopas huolellisesti ennen tuotteen käyttämistä. SÄÄTIMET JA MERKKIVALOT Näkymä takaa 1. SNOOZE/DIM/SLEEP -painike 2. ON/OFF/NAP -painike 3. P-

Lisätiedot

NAPIT JA TOIMINNOT ESITTELY RADIOSIGNAALIOHJATTU PROJEKTORIKELLO DIGITAALISELLA PLL-TYYPPISELLÄ AM/FM-RADIOLLA MALLI: RRM968P/RRM968PU ETUOSA

NAPIT JA TOIMINNOT ESITTELY RADIOSIGNAALIOHJATTU PROJEKTORIKELLO DIGITAALISELLA PLL-TYYPPISELLÄ AM/FM-RADIOLLA MALLI: RRM968P/RRM968PU ETUOSA RADIOSIGNAALIOHJATTU PROJEKTORIKELLO DIGITAALISELLA PLL-TYYPPISELLÄ AM/FM-RADIOLLA MALLI: RRM968P/RRM968PU KÄYTTÖOHJEET: Radiossa on myös ajastin radion sammuttamiseksi (auto-off). Muita toimintoja ovat

Lisätiedot

FIN. FM-Stereo RDS (RDBS) / AM Kannettava digitaaliradio. Käyttöohje 3A81QD140FIN0

FIN. FM-Stereo RDS (RDBS) / AM Kannettava digitaaliradio. Käyttöohje 3A81QD140FIN0 Käyttöohje FM-Stereo RDS (RDBS) / AM Kannettava digitaaliradio 3A81QD1400 TÄRKEÄT TURVALLISUUSOHJEET 1. Lue tämä käyttöohje. 2. Säilytä tämä käyttöohje. 3. Huomioi kaikki varoitukset. 4. Noudata kaikki

Lisätiedot

Esittely Kiitos että valitsit Oregon Scientific TM tuotteen. Tämä tuote on suunniteltu huolettomaan ja ongelmattomaan käyttöön vuosiksi eteenpäin.

Esittely Kiitos että valitsit Oregon Scientific TM tuotteen. Tämä tuote on suunniteltu huolettomaan ja ongelmattomaan käyttöön vuosiksi eteenpäin. Esittely Kiitos että valitsit Oregon Scientific TM tuotteen. Tämä tuote on suunniteltu huolettomaan ja ongelmattomaan käyttöön vuosiksi eteenpäin. Takaosa Pakkauksessa on seuraavat osat: - Pääyksikkö -

Lisätiedot

5 ] ollessasi käyttäjätilassa

5 ] ollessasi käyttäjätilassa 7.3 Käyttäjäkoodien ohjelmointi. Näppäile [ [ 5 ollessasi käyttäjätilassa. Näppäile käyttäjänumero jonka haluat vaihtaa [ 0 - [ numero 4) 5, esim. 04 (käyttäjä 3. Näppäile uusi käyttäjäkoodi (XXXX,X,X)

Lisätiedot

Käyttöohje EMT757 / 3567 Ohjelmoitava digitaalinen kellokytkin

Käyttöohje EMT757 / 3567 Ohjelmoitava digitaalinen kellokytkin Käyttöohje EMT757 / 3567 Ohjelmoitava digitaalinen kellokytkin A. Toiminnot 1. Käytetään päällä/pois -aikojen asettamiseen, säätämään erilaisia aikajaksoja virran päälläololle. Toimii erilaisten laitteiden

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE DENVER TRC-1480 MK2 Langaton Sisä- ja ulkolämpötilan mittari kellolla ja sääasemalla

KÄYTTÖOHJE DENVER TRC-1480 MK2 Langaton Sisä- ja ulkolämpötilan mittari kellolla ja sääasemalla Finnish KÄYTTÖOHJE DENVER TRC-1480 MK2 Langaton Sisä- ja ulkolämpötilan mittari kellolla ja sääasemalla PIKAKÄYTTÖOPAS 1. Liu uta laitteen takana sijaitseva paristopesän kansi auki. 2. Asenna 2 AAA-paristoa

Lisätiedot

KÄYTTÖOPAS CR-422 Lue tämä käyttöopas huolellisesti ennen tuotteen käyttämistä.

KÄYTTÖOPAS CR-422  Lue tämä käyttöopas huolellisesti ennen tuotteen käyttämistä. KÄYTTÖOPAS CR-422 WWW.DENVER-ELECTRONICS.COM Lue tämä käyttöopas huolellisesti ennen tuotteen käyttämistä. SÄÄTIMET JA MERKKIVALOT Näkymä edestä Näkymä takaa 1. Painike "SNOOZE/DIMMER/SLEEP" 2. Painike

Lisätiedot

Toiminnallinen määrittely versio 1.2

Toiminnallinen määrittely versio 1.2 Toiminnallinen määrittely versio 1.2 Ryhmä 2 Sami Luomansuu, 168128, sami.luomansuu@tut.fi Panu Sjövall, 205401, panu.sjovall@tut.fi VERSIOHISTORIA Versio Päiväys Tekijät Tehdyt muutokset 1.0 02.10.12

Lisätiedot

Antenni Käytä FM-antennia parhaiden mahdollisten vastaanotto-olosuhteiden saavuttamiseksi.

Antenni Käytä FM-antennia parhaiden mahdollisten vastaanotto-olosuhteiden saavuttamiseksi. 1. Toimintovalitsin : Valinta radion tai CD-soittimen välillä 2. Taajuusaluevalitsin : FM/FM ST-alueiden valinta 3. FM antenni : Saadaksesi parhaan mahdollisen vastaanoton vedä tämä ulos 4. CD kansi :

Lisätiedot

} Käsiajo ~ Varoitusnappi

} Käsiajo ~ Varoitusnappi Ohjauspaneeli: Käyttöohje u v w x y z { Virrankytkin Näytönsuoja } Käsiajo ~ Varoitusnappi Höyry Valonkytkin Etähälytyksen vastaanottaminen Kytkin FM/CD Otsonigeneraattori Puhelin Korotusnappi FM Sulkunappi

Lisätiedot

DT-120 Käyttöohje (FI)

DT-120 Käyttöohje (FI) SÄÄTIMET 1. VIRTA/AALTOALUE-painike 2. LCD-näyttö 3. DBB/ STEP-painike 4. Mono/Stereo-painike 5. Äänenvoimakkuuspainikkeet 6. Virityssäädin/Ajanasetuspainike 7. Lukituskytkin 8. Paristolokero 9. Kantohihnan

Lisätiedot

APUVÄLINEITÄ ITSENÄISEEN ELÄMÄÄN

APUVÄLINEITÄ ITSENÄISEEN ELÄMÄÄN LääkeAjastin Automaattinen lääkeannostelija Käyttöohje APUVÄLINEITÄ ITSENÄISEEN ELÄMÄÄN Lääkeajastin - Yleistä laitteesta Lääkeajastin on automaattinen lääkeannostelija, jonka avulla muistat ottaa oikeat

Lisätiedot

CASIO Käyttöopas. Onnittelemme sinua tämän Casio-kellon valinnasta.

CASIO Käyttöopas. Onnittelemme sinua tämän Casio-kellon valinnasta. TIETOJA KÄYTTÖOHJEESTA CASIO 3455 Käyttöopas Onnittelemme sinua tämän Casio-kellon valinnasta. Kellon mallista riippuen teksti ilmestyy näyttöön joko mustilla kirjaimilla vaaleaa taustaa vasten tai valkoisilla

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE TRC-1490 Langaton sääasema

KÄYTTÖOHJE TRC-1490 Langaton sääasema KÄYTTÖOHJE TRC-1490 Langaton sääasema PIKAKÄYTTÖOPAS 1. Liu uta laitteen takana sijaitseva paristopesän kansi auki. 2. Asenna 2 AAA-paristoa paristopesään oikeaa napaisuutta noudattaen. 3. Sulje paristopesän

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE Weather Station

KÄYTTÖOHJE Weather Station KN-WS500N A KÄYTTÖOHJE Weather Station Osa I Tässä sääasemassa on 7 eri kielivaihtoehtoa: Englanti, saksa, ranska, italia, espanja, hollanti ja tanska. Sääasemassa on kuusi painiketta: CH, ALERT, MAX/MIN,

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE CITIZEN ECO-DRIVE KRONOGRAFI Malli: CB5020, cal. E660 (Radio control)

KÄYTTÖOHJE CITIZEN ECO-DRIVE KRONOGRAFI Malli: CB5020, cal. E660 (Radio control) KÄYTTÖOHJE CITIZEN ECO-DRIVE KRONOGRAFI Malli: CB5020, cal. E660 (Radio control) * Aurinkopaneeli on kellotaulun alla Toiminnon vaihtaminen Kellossa on 4 toimintoa: 3 Paina lopuksi nuppi asentoon. Valittu

Lisätiedot

testo 831 Käyttöohje

testo 831 Käyttöohje testo 831 Käyttöohje FIN 2 1. Yleistä 1. Yleistä Lue käyttöohje huolellisesti läpi ennen laitteen käyttöönottoa. Säilytä käyttöohje myöhempää käyttöä varten. 2. Tuotekuvaus Näyttö Infrapuna- Sensori, Laserosoitin

Lisätiedot

1. Sisällysluettelo 2

1. Sisällysluettelo 2 1. Sisällysluettelo 2 1. Sisällysluettelo 2. Turvaohjeita 3 3. Asennus, käyttöönotto, liittäminen 4 4. Painikkeet 5 5. Näyttö 5 6. Tehdasasetukset 6 7. Asetusten muuttaminen 7 7.1 Kellonaika ja viikonpäivä

Lisätiedot

KÄYTTÖOPAS CR-420 Lue tämä käyttöopas huolellisesti ennen tuotteen käyttämistä.

KÄYTTÖOPAS CR-420  Lue tämä käyttöopas huolellisesti ennen tuotteen käyttämistä. KÄYTTÖOPAS CR-420 WWW.DENVER-ELECTRONICS.COM Lue tämä käyttöopas huolellisesti ennen tuotteen käyttämistä. SÄÄTIMET JA MERKKIVALOT 1. Painike "ON/OFF" 2. Painike "HOUR TU -" 3. Painike "MIN TU +" 4. Painike

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE TRC-1480 Langaton Sisä- ja ulkolämpötilan mittari kellolla ja sääasemalla

KÄYTTÖOHJE TRC-1480 Langaton Sisä- ja ulkolämpötilan mittari kellolla ja sääasemalla KÄYTTÖOHJE TRC-1480 Langaton Sisä- ja ulkolämpötilan mittari kellolla ja sääasemalla Huomio: Ulkolämpötila-anturin kantama on 30 m ilman esteitä. Tosiasiallinen kantama voi vaihdella signaalin kulun mukaan.

Lisätiedot

testo 460 Käyttöohje

testo 460 Käyttöohje testo 460 Käyttöohje FIN 2 Pikaohje testo 460 Pikaohje testo 460 1 Suojakansi: käyttöasento 2 Sensori 3 Näyttö 4 Toimintonäppäimet 5 Paristokotelo (laitteen takana) Perusasetukset Laite sammutettuna >

Lisätiedot

FUNTIONAL OVERVIEW APERCU DES FONCTIONS FUNCIONES FUNKTIONEN - ÜBERBLICK TOETSEN PANORAMICA FUNZIONALE ALARM ALARM ALARM ALARM ALARM

FUNTIONAL OVERVIEW APERCU DES FONCTIONS FUNCIONES FUNKTIONEN - ÜBERBLICK TOETSEN PANORAMICA FUNZIONALE ALARM ALARM ALARM ALARM ALARM Clock Radio AJ3160 Clock radio 1 English 2 Français Español Deutsch Nederlands Italiano 1 2 3 T F F a 4 5 Svenska Dansk Suomi Português 1 Polski Έλληνικά Meet Philips at the Internet http://www.philips.com

Lisätiedot

Riistakameran käyttöohje

Riistakameran käyttöohje Riistakameran käyttöohje Sisällysluettelo I. Pikakäyttöönotto... 2 1. Etupaneeli... 2 2. Alaosa ja virtakytkin... 3 Automaattinen infrapunakuvaustila... 3 Testitila... 3 Liitännät... 3 3. Patterin asettaminen...

Lisätiedot

ABT NOSTURIVAA AN KÄYTTÖOHJE 3000, 5000, 10000 ja 15000kg

ABT NOSTURIVAA AN KÄYTTÖOHJE 3000, 5000, 10000 ja 15000kg ABT NOSTURIVAA AN KÄYTTÖOHJE 3000, 5000, 10000 ja 15000kg 1. Turvallisuusohjeet Lue tämä käyttöohje ennen käyttöä! 1.1 Vaakaa ei saa ylikuormittaa. 1.2 Älä roikota painavaa takkaa pitkää aikaa vaa assa,

Lisätiedot

Sääasema Tekniset tiedot

Sääasema Tekniset tiedot Sääasema 8819 Esittely Kiitämme sinua uuden korkealaatuisen tuotteen ostosta. Käyttöohjeet ovat tärkeä osa tuotetta. Ne sisältävät tärkeää tietoa turvallisuudesta, käytöstä ja tuotteen hävittämisestä.

Lisätiedot

1. Sisällysluettelo 2

1. Sisällysluettelo 2 1. Sisällysluettelo 2 1. Sisällysluettelo 2 2. Asennus, käyttöönotto, liittäminen 3 3. Painikkeet 4 4. Näyttö 4 5. Tehdasasetukset 5 6. Perustoiminnot 6 7. Viikonpäivien yhdisteleminen ohjelmoinnissa 7

Lisätiedot

Käyttö-ja huolto-ohje Ajastin 1533 3-aikaa FIN

Käyttö-ja huolto-ohje Ajastin 1533 3-aikaa FIN Ajastin 1533 FIN 1 Kellonaika tai jäljellä oleva lämmitysaika 2 Tuuletuksen merkki 3 Ajan siirto eteen (kellonajan näyttö) 4 Ohjelmointi 5 Muistipaikan tunnus 6 Manuaalikäynnistys 7 Kellonajan asetuksen/kyselyn

Lisätiedot

FINNISH DENVER CRP-515

FINNISH DENVER CRP-515 DENVER CRP-515 FINNISH TOIMINNOT JA PAINIKKEET 1. VÄHENNÄ ÄÄNENVOIMAKKUUTTA 2. LISÄÄ ÄÄNENVOIMAKKUUTTA/NÄYTÖN AUTOM. VAIHTO PÄÄLLE/POIS 3.

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE. Huomautus 1 Kellon toiminnot 1 Kellonaika 1 Näytön taustavalo 2 Hälytys 2 Ajastin 3 Sekuntikello 4 Tärkeää 5 Tekniset tiedot 5

KÄYTTÖOHJE. Huomautus 1 Kellon toiminnot 1 Kellonaika 1 Näytön taustavalo 2 Hälytys 2 Ajastin 3 Sekuntikello 4 Tärkeää 5 Tekniset tiedot 5 CASIO-moduuli 3294 KÄYTTÖOHJE B640WB-1BEF B640WB-2BEF B640WB-3BEF B640WB-4BEF HUOMAUTUS Kellon mallista riippuen näyttö ilmaisee tekstin joko mustilla kirjaimilla valkoista taustaa vasten tai valkoisilla

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE CELOTRON GSM LÄMPÖPUMPPUOHJAIN

KÄYTTÖOHJE CELOTRON GSM LÄMPÖPUMPPUOHJAIN KÄYTTÖOHJE CELOTRON GSM LÄMPÖPUMPPUOHJAIN Snro: 7163630 Kiitos tuotteemme hankinnasta. Tämä älykäs gsm toiminen laite ei ainostaan ohjaa lämpöpumppua vaan se myös tarkkailee huonelämpötilaasi ja sähköverkon

Lisätiedot

DENVER CR-918BLACK FINNISH TOIMINNOT JA OHJAIMET

DENVER CR-918BLACK FINNISH TOIMINNOT JA OHJAIMET DENVER CR-918BLACK FINNISH TOIMINNOT JA OHJAIMET 14 15 1. /VIRITÄ - 2. AJAN ASETTAMINEN MUISTI/MUISTI+ 3. TORKKU /LEPO 4. PÄÄLLE/POIS 5. / VIRITÄ + 6. ÄÄNENVOIMAKKUUS PIENENNÄ - /HERÄTYS 1 PÄÄLLE/POIS

Lisätiedot

GRIPO S331K Langaton näppäimistö

GRIPO S331K Langaton näppäimistö GRIPO S33K Langaton näppäimistö Asennus- ja käyttöohje Esittely Tämä langaton näppäimistö toimii usean GRIPO hälytysjärjestelmän kanssa (esim. HA5, HA52, H302Y ja H302W). 5 6 7 pois päältä (paitsi silloin

Lisätiedot

CAL. Z018 (R23 SERIES) KÄYTTÖOPAS

CAL. Z018 (R23 SERIES) KÄYTTÖOPAS OMINAISUUDET CAL. Z018 (R23 SERIES) KÄYTTÖOPAS 1. Aika-/kalenterinäyttö Tunnit, minuutit, sekunnit, kuukausi, päiväys ja viikonpäivä. 2. Aikanäyttö 12-tunnin näyttöformaatti iltapäiväsymbolilla (PM). Käytettävissä

Lisätiedot

AR280P Clockradio Käyttöohje

AR280P Clockradio Käyttöohje AR280P Clockradio Käyttöohje Index 1. Käyttötarkoitus 2. Turvallisuus o 2.1. Tämän käyttöoppaan tarrat o 2.2. Yleiset turvallisuusohjeet 3. Käyttöönoton valmistelu o 3.1. Pakkauksesta purkaminen o 3.2.

Lisätiedot

1. Käytä aina silmä-, kuulo- ja hengityssuojaimia. Kiinnitä aina laitteeseen pölynimuri vähentääksesi koneen ulkopuolelle pääsevän pölyn määrää.

1. Käytä aina silmä-, kuulo- ja hengityssuojaimia. Kiinnitä aina laitteeseen pölynimuri vähentääksesi koneen ulkopuolelle pääsevän pölyn määrää. 32 SKATEPAL PRO 3 PAKKAUKSEN PURKU JA ASENTAMINEN 1. Aseta kone vakaalle pöydälle 80 100 cm:n työskentelykorkeudelle. 2. Avaa yläkansi napsauttamalla koneen molemmilla puolilla olevia solkia. 3. Kannen

Lisätiedot

Johdanto. 1 Johdanto Elite-3x. Aloitus. Painikkeet ja säätimet

Johdanto. 1 Johdanto Elite-3x. Aloitus. Painikkeet ja säätimet Johdanto Painikkeet ja säätimet VIRTA, TAUSTAVALO: Virta päälle/ pois ja taustavalon taso Nuolinäppäin: Tällä ohjataan kohdistinta ja valitaan valikoiden vaihtoehtoja Taajuus: Tällä painikkeella valitaan

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE. (valo) Eri painiketoiminnot ilmaistaan viereisen piirroksen esittämillä kirjaimilla.

KÄYTTÖOHJE. (valo) Eri painiketoiminnot ilmaistaan viereisen piirroksen esittämillä kirjaimilla. CASIO-moduuli 3074 KÄYTTÖOHJE W-110 KÄYTTÖOHJETTA KOSKEVA HUOMAUTUS (valo) Eri painiketoiminnot ilmaistaan viereisen piirroksen esittämillä kirjaimilla. KELLON TOIMINNOT Paina C-painiketta toiminnon vaihtoa

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE. Zeblaze Vibe älykello

KÄYTTÖOHJE. Zeblaze Vibe älykello KÄYTTÖOHJE Zeblaze Vibe älykello Kiitos kun ostit Zeblaze Vibe älykellon. Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää, joten jos tuotteen käytössä on jotain epäselvyyksiä tai ilmaantuu kysymyksiä, olethan asiakaspalveluumme

Lisätiedot

Projektorilla varustettu kaksitaajuus-fm-kelloradio Malli: RRM326P KÄYTTÖOPAS

Projektorilla varustettu kaksitaajuus-fm-kelloradio Malli: RRM326P KÄYTTÖOPAS Projektorilla varustettu kaksitaajuus-fm-kelloradio Malli: RRM326P KÄYTTÖOPAS SISÄLLYS Johdanto... 2 Tuotekuvaus... 2 Näkymä edestä... 2 Näkymä takaa... 3 LCD-näyttö... 3 Pikaopas... 4 Paristot... 4 Verkkosovitin...

Lisätiedot

Kauko-ohjaimen käyttöohje. Part No.: R08019034086. OM-GS02-1009(0)-Acson FAN SWING MODE TURBO TIMER OFF CANCEL. Acson A5WM15JR Acson A5WM25JR

Kauko-ohjaimen käyttöohje. Part No.: R08019034086. OM-GS02-1009(0)-Acson FAN SWING MODE TURBO TIMER OFF CANCEL. Acson A5WM15JR Acson A5WM25JR Kauko-ohjaimen käyttöohje Part No.: R08019034086 OM-GS0-1009(0)-Acson Acson A5WM15JR Acson A5WM5JR 1 6 7 9 3 4 5 13 1 11 8 10 Kiinnitys seinään Paristojen asennus (AAA.R03) Paristot 1) Tyyppi AAA R03 )

Lisätiedot

Jos sinulla on kysyttävää 10. Vastaanotin toimi.

Jos sinulla on kysyttävää 10. Vastaanotin toimi. Tärkeät turvallisuustiedot ennen käyttöönottoa 1 Onnea uuden Langattoman Baby Guardin johdosta. Ennen kuin otat langattoman Baby Guardin käyttöösi, lue kaikki turvallisuus- ja käyttööhjeet huolellisesti,

Lisätiedot

JOYETECH EVIC VT KÄYTTÖOHJE

JOYETECH EVIC VT KÄYTTÖOHJE JOYETECH EVIC VT KÄYTTÖOHJE 1/7 KUINKA KÄYTTÄÄ? Virta päälle/pois Paina käyttökytkintä viisi kertaa nopeassa tahdissa käynnistääksesi laitteen. Paina käyttökytkintä viisi kertaa nopeassa tahdissa sulkeaksesi

Lisätiedot

CASIO-moduulin 2518,3233,3234 käyttöohje

CASIO-moduulin 2518,3233,3234 käyttöohje CASIO-moduulin 2518,3233,3234 käyttöohje TÄTÄ KÄYTTÖOHJETTA KOSKEVA HUOMAUTUS Moduulien 2518 ja 2519 käyttötoimenpiteet ovat samat. Tämän käyttöohjeen kuvat esittävät moduulia 2519. Eri painiketoiminnot

Lisätiedot

YLEISTÄ ALOITUS. Laitteen kuvaus. Näytön kuvaus. Laitteen käynnistäminen ja sammuttaminen UP = YLÖS DOWN = ALAS BACK = TAKAISIN

YLEISTÄ ALOITUS. Laitteen kuvaus. Näytön kuvaus. Laitteen käynnistäminen ja sammuttaminen UP = YLÖS DOWN = ALAS BACK = TAKAISIN WT6 Pikaopas YLEISTÄ Laitteen kuvaus UP = YLÖS DOWN = ALAS BACK = TAKAISIN Näytön kuvaus 1. Väylän numero 2. Vasen/oikea greeninäkymä 3. Väylän Par-luku 4. Matka greenin taakse 5. Matka greenin eteen 6.

Lisätiedot

CROSSTRAINER (Model E 7000P)

CROSSTRAINER (Model E 7000P) CROSSTRAINER (Model E 7000P) Kuva 1 Poista pultit (C4) tiivisterenkaat (C5) ja mutterit (C6) takavakaajasta (C). Laita kaksi pulttia (C4) takavakaajan läpi, kiinnittääksesi kannattimen laitteeseen (A),

Lisätiedot

SG520 Series. Käyttöohje Bolyguard Small riistakamera. Sivu 1

SG520 Series. Käyttöohje Bolyguard Small riistakamera. Sivu 1 1 Yleiskatsaus Käyttöohje Bolyguard Small riistakamera SG520 Series Sivu 1 1 Yleiskatsaus Sisältö 1 Yleiskatsaus... 3 1.1 Kameran rakenne... 3 1.2 Yleinen kuvaus... 4 1.3 Näyttö... 4 1.4 Kuvien ja videoiden

Lisätiedot

Register your product and get support at www.philips.com/welcome AJ110 FI Käyttöopas Suomi 1 Tärkeää Huomautus Tämän laitteen muuttaminen tai muokkaaminen muulla kuin Philips Consumer Lifestylen erityisesti

Lisätiedot

Käyttöohje EchoChime 300 Langaton järjestelmä

Käyttöohje EchoChime 300 Langaton järjestelmä Käyttöohje EchoChime 300 Langaton järjestelmä 1 Käyttötoimenpiteet Käytä aina hyvälaatuisia alkaliparistoja Vaihda säännöllisesti paristot Pidä ovikellon painonappi kuivana Älä käytä puhdistukseen puhdistusaineita

Lisätiedot

Käyttöohje CONDUCTOR

Käyttöohje CONDUCTOR CONDUCTOR TASO 1 W1 1 2 Oikeudet muutoksiin pidätetään. 20090514 www.swegon.fi Tietoa CONDUCTORista CONDUCTOR on säätöjärjestelmä huonelämpötilan ohjaukseen. Voit itse luoda miellyttävän sisäilmaston säätämällä

Lisätiedot

Dynatel 2210E kaapelinhakulaite

Dynatel 2210E kaapelinhakulaite Dynatel 2210E kaapelinhakulaite Syyskuu 2001 KÄYTTÖOHJE Yleistä 3M Dynatel 2210E kaapelinhakulaite koostuu lähettimestä, vastaanottimesta ja tarvittavista johdoista. Laitteella voidaan paikantaa kaapeleita

Lisätiedot

Käyttöohjeet. Näppäimet. Kello tila. Pelitila

Käyttöohjeet. Näppäimet. Kello tila. Pelitila Käyttöohjeet Näppäimet Kello tila Pelitila Kohdekuvakkeiden tiedot 1. Aloitus 1.1. Käynnistys / sammutus Paina ja pidä pohjassa -näppäintä käynnistääksesi / sulkeaksesi laitteen. 1.2. Lataaminen Lataa

Lisätiedot

Sääasema ja radio-ohjattu kello Malli: BAR208HG

Sääasema ja radio-ohjattu kello Malli: BAR208HG Sääasema ja radio-ohjattu kello Malli: BAR208HG SISÄLTÖ KÄYTTÖOHJE Tuotteen kuvaus...2 Näkymä edestä...2 Näkymä takaa...3 Etäanturi...3 Aloitus...3 Paristojen asettaminen...3 Langaton anturi...4 Anturitietojen

Lisätiedot

PIKAOHJE D-LINE / D-SAT Näyttötaulut

PIKAOHJE D-LINE / D-SAT Näyttötaulut v.181012 PIKAOHJE D-LINE / D-SAT Näyttötaulut URHEILUN AJANOTON EDELLÄKÄVIJÄ Sisällysluettelo 1.1 Näytön asetusten vaihto ja esimerkki kellonajan vaihdosta... 1 1.2 Tehdasasetukset... 2 1.3 Tärkeimmät

Lisätiedot

Kannettava DVD soitin Daewoo DPC-7200PD

Kannettava DVD soitin Daewoo DPC-7200PD Kannettava DVD soitin Daewoo DPC-7200PD Laitteeseen tutustuminen: Yläkuva laitteesta 1. LCD panelin sammutus kytkin 2. Laajakuva 3. Pysäytys 4. Edellinen 5. Seuraava 6. Toista 7. Valikko painike Nuolinäppäimet:

Lisätiedot

Vahvistava kaulasilmukka sisäänrakennetulla äänen vahvistimella. Sopii käytettäväksi puhelimien ja audiolaitteiden kanssa.

Vahvistava kaulasilmukka sisäänrakennetulla äänen vahvistimella. Sopii käytettäväksi puhelimien ja audiolaitteiden kanssa. Vahvistava kaulasilmukka sisäänrakennetulla äänen vahvistimella. Sopii käytettäväksi puhelimien ja audiolaitteiden kanssa. Lue tämä ohje huolella ennen kuin käytät Classicia. Lue myös sen laitteen ohjeet,

Lisätiedot

Versio: 1.0. Käyttöopas DAB+/FM-radio

Versio: 1.0. Käyttöopas DAB+/FM-radio Versio: 1.0 Käyttöopas DAB+/FM-radio Tuotteen yleiskatsaus 1. Valmius/tila Painamalla voit vaihdella FM- ja DAB-tilan välillä toimintatilassa, painamalla ja pitämällä siirryt valmiustilaan. 2. Skannaa

Lisätiedot

PEM1123/ 410993A. Asennus- ja käyttöohje SW/S2.5 viikkokello. ABB i-bus KNX. SW/S2.5 Viikkokello

PEM1123/ 410993A. Asennus- ja käyttöohje SW/S2.5 viikkokello. ABB i-bus KNX. SW/S2.5 Viikkokello PEM1123/ 410993A Asennus- ja käyttöohje SW/S2.5 viikkokello ABB i-bus KNX SW/S2.5 Viikkokello Sisällysluettelo 1.0 Kuvaus 1.1 Laitteen käyttö...3 1.2 Ominaisuudet...3 1.3 Näppäimet ja osat...4 1.4 Tekniset

Lisätiedot

Toimintaperiaate: 2. Kytke virta vastaanottimeen käyttämällä virtalaitetta, jossa on merkintä "horsealarm receiver only".

Toimintaperiaate: 2. Kytke virta vastaanottimeen käyttämällä virtalaitetta, jossa on merkintä horsealarm receiver only. Toimintaperiaate: 1. Kytke virta toistimeen käyttämällä virtalaitetta, jossa on merkintä "RadioLink only". Kun virta on kytketty toistimeen, laitteen vihreä valo välähtää. 2. Kytke virta vastaanottimeen

Lisätiedot

CR-718 B R U K S A N V I S N I N G M O D E D E M P L O I MANUAL DE INSTRUÇÕES INSTRUCCIONES DE U SO K Ä Y T T Ö O H J E E T GEBRUIKERSHANDLEIDING

CR-718 B R U K S A N V I S N I N G M O D E D E M P L O I MANUAL DE INSTRUÇÕES INSTRUCCIONES DE U SO K Ä Y T T Ö O H J E E T GEBRUIKERSHANDLEIDING CR-718 I N S T R U C T I O N M A N U A L B R U K S A N V I S N I N G B E T J E N I N G S V E J L E D N I N G B E D I E N U N G S A N L E I T U N G M O D E D E M P L O I MANUAL DE INSTRUÇÕES INSTRUCCIONES

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE. CITIZEN ECO-DRIVE Kronografi Malli: JZ1060 cal. U200. Aurinkopaneeli on kellotaulun alla

KÄYTTÖOHJE. CITIZEN ECO-DRIVE Kronografi Malli: JZ1060 cal. U200. Aurinkopaneeli on kellotaulun alla KÄYTTÖOHJE CITIZEN ECO-DRIVE Kronografi Malli: JZ1060 cal. U200 Aurinkopaneeli on kellotaulun alla Ennen käyttöönottoa Lataa kellon akku täyteen asettamalla kello esim. ikkunalaudalle aurinkoon tai riittävän

Lisätiedot

ABT PUNNITSEVA HAARUKKAVAUNU ECONOMY

ABT PUNNITSEVA HAARUKKAVAUNU ECONOMY ABT PUNNITSEVA HAARUKKAVAUNU ECONOMY Lue käyttöohje ennen vaunun käyttöönottoa! Sisällys 1. Johdanto 2. Erittely 3. Varoitukset ja turvaohjeet 4. Haarukkavaunun käyttäminen 4.1 Käyttö 4.2 Näytön toiminnot

Lisätiedot

Käyttöohje, ohjauspaneeli Balboa TP600

Käyttöohje, ohjauspaneeli Balboa TP600 Käyttöohje, ohjauspaneeli Balboa TP600 Tälle ohjauspaneelille on mahdollista saada wifi-ohjaus, kysy lisää huolto@allastarvike.fi Näppäimien nimet voivat vaihdella valmistajan ja mallin mukaan. Altaan

Lisätiedot

YLEISTÄ. Näytön kuvaus. Päävalikko. Asetukset. GolfBuddy Tämä ominaisuus on yhteydessä GolfBuddy GPS Golf Applikaatioon.

YLEISTÄ. Näytön kuvaus. Päävalikko. Asetukset. GolfBuddy Tämä ominaisuus on yhteydessä GolfBuddy GPS Golf Applikaatioon. Pikaopas YLEISTÄ Näytön kuvaus 1. Väylän numero 6. Matka greenin keskelle 2. Satelliittisignaalin taso 7. Seuraava näyttö 3. Akunkesto 8. Matka greenin eteen 4. Väylän Par-luku 9. Dynaaminen greeninäkymä

Lisätiedot

HERÄTYSKELLORADIO PLL CR120

HERÄTYSKELLORADIO PLL CR120 Käyttöopas HERÄTYSKELLORADIO PLL CR120 Lue ohjeet huolellisesti ennen kuin käytät laitetta. HALLINTALAITTEIDEN SIJANTI JA KUVAUS 1. LED-näyttö Suomi 2. Valmiustila/pysäytys Radio päälle/pois 3. Äänenvoimakkuuden

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE. Kellonaikatoiminto Hälytystoiminto Ajastintoiminto Sekuntikello- Kaksoisaikatoiminto

KÄYTTÖOHJE. Kellonaikatoiminto Hälytystoiminto Ajastintoiminto Sekuntikello- Kaksoisaikatoiminto CASIO-moduuli 3149 6W-212H-1 KÄYTTÖOHJE HUOMAUTUS Painiketoiminnot ilmaistaan viereisen piirroksen esittämillä kirjaimilla. Käyttöohjeen eri osat tarjoavat kaikki tarpeelliset tiedot jokaisen toiminnon

Lisätiedot

Käyttöohje Kopiointioikeus: Delivet Oy/Jammaa.com Kypäräkamera DV20. Sisällysluettelo

Käyttöohje Kopiointioikeus: Delivet Oy/Jammaa.com Kypäräkamera DV20. Sisällysluettelo Käyttöohje Kopiointioikeus: Delivet Oy/Jammaa.com Kypäräkamera DV20 Sisällysluettelo Huomautuksia 1 Rakenne. 2 Ominaisuudet. 3 Tekniset tiedot... 4 Pikaopas. 5 Ongelmanratkaisu.. 6 Huomautuksia: 1. Älä

Lisätiedot

Ohjelmoitujen kytkentäaikojen. osoitus 5 = perjantai. Kanavien kytkentätilat C1 tai C2 näkyvät vuorotellen.

Ohjelmoitujen kytkentäaikojen. osoitus 5 = perjantai. Kanavien kytkentätilat C1 tai C2 näkyvät vuorotellen. 310 792 01 Erikoistoimintojen näyttö: TR 612 top TERMINA 2-kanavainen viikkokellokytkin Riippuu versiosta Esiohjelmoituina kuluva kellonaika ja kesä-/talviajan vaihtosääntö Turvalli- suusohjeita Sähkölaitteita

Lisätiedot

1 Tekniset tiedot: 2 Asennus: Asennus. Liitännät

1 Tekniset tiedot: 2 Asennus: Asennus. Liitännät Viitteet 000067 - Fi ASENNUS ohje inteo Soliris Sensor RTS Soliris Sensor RTS on aurinko- & tuulianturi aurinko- & tuuliautomatiikalla varustettuihin Somfy Altus RTS- ja Orea RTS -moottoreihin. Moottorit

Lisätiedot

Soittimesi tukee MMC/SD/SDHC-kortteja. Mini-SD- ja Micro-SD-kortteja varten tarvitset SDsovittimen.

Soittimesi tukee MMC/SD/SDHC-kortteja. Mini-SD- ja Micro-SD-kortteja varten tarvitset SDsovittimen. MP3-soitin korttilukijalla KÄYTTÖOHJEET Lue käyttöohje huolellisesti ennen käyttöä. SOITIN KUVA YLHÄÄLTÄ Korttipaikka TUETUT MUISTIKORTTITYYPIT Soittimesi tukee MMC/SD/SDHC-kortteja. Mini-SD- ja Micro-SD-kortteja

Lisätiedot

Käyttöohje Digitaaliseen ulkoajastimeen

Käyttöohje Digitaaliseen ulkoajastimeen Käyttöohje Digitaaliseen ulkoajastimeen Tuotenumero: 8030 EMT449ETR A. Toiminnot 1. Ohjelmoitavaa ajastinta voidaan käyttää virran katkaisimeksi automaattisesti, esimerkiksi sähkölaitteille kotona. Ajastin

Lisätiedot

ABT PÖYTÄVAAKA PAKVAAKA1

ABT PÖYTÄVAAKA PAKVAAKA1 ABT PÖYTÄVAAKA PAKVAAKA1 SISÄLLYSLUETTELO 1. Toiminnot 3 2. Asennus 3 3. Varotoimenpiteet 3 4. LCD-näyttö 4 5. Näppäimet 5 6. Toimintojen asettaminen 5 7. Punnitusyksikön vaihtaminen 6 8. Vikakoodit 7

Lisätiedot

Paikantavan turvapuhelimen käyttöohje

Paikantavan turvapuhelimen käyttöohje Paikantavan turvapuhelimen käyttöohje Stella Turvapuhelin ja Hoiva Oy Tämä ohje kertoo miten paikantavaa turvapuhelinta käytetään Stella Turvapuhelin ja Hoiva Oy Mannerheimintie 164 00300 Helsinki Sisällysluettelo

Lisätiedot

DIGITAALINEN AJASTIN ULKOKÄYTTÖÖN

DIGITAALINEN AJASTIN ULKOKÄYTTÖÖN KÄYTTÖ-OHJE DIGITAALINEN AJASTIN ULKOKÄYTTÖÖN E135008 A. Toiminnot 1. Digitaalisen ajastimen ohjelmointi on yhtä helppoa kuin mekaanisen ajastimen antaen samalla digitaalisen ajastimen tarkkuuden. 2. Tällä

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE. KELLONAIKATOIMINTO Käytä kellonaikatoimintoa kellonajan ja päiväyksen

KÄYTTÖOHJE. KELLONAIKATOIMINTO Käytä kellonaikatoimintoa kellonajan ja päiväyksen CASIO-moduuli 2902 KÄYTTÖOHJE BG-180 Käyttöohjetta koskeva huomautus (valo) Eri painiketoiminnot ilmaistaan viereisen piirroksen esittämillä kirjaimilla. Käyttöohjeen eri luvut antavat sinulle jokaisen

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE. Kellonaika- Hälytys- Ajastin- Sekuntikello- Kaksoistoiminto toiminto toiminto toiminto aikatoiminto

KÄYTTÖOHJE. Kellonaika- Hälytys- Ajastin- Sekuntikello- Kaksoistoiminto toiminto toiminto toiminto aikatoiminto CASIO-moduuli 2684 W-101 W-102 KÄYTTÖOHJETTA KOSKEVA HUOMAUTUS KÄYTTÖOHJE Eri painiketoiminnot ilmaistaan viereisen piirroksen esittämillä kirjaimilla. Tämän käyttöohjeen eri luvut antavat sinulle jokaisen

Lisätiedot

Käyttöohje. Turvallisuusohjeet HUOMIO! Epäasianmukainen käyttö voi aiheuttaa ainevahinkoja tai toimintahäiriöitä.

Käyttöohje. Turvallisuusohjeet HUOMIO! Epäasianmukainen käyttö voi aiheuttaa ainevahinkoja tai toimintahäiriöitä. 1 4 Käyttöohje Lue tämä käyttöohje huolellisesti ja säilytä se myöhempää tarvetta varten. Näin opit käyttämään -kelloasi oikein ja siitä on sinulle pitkään iloa. Käyttöohje on saatavilla myös verkossa:

Lisätiedot

WehoFloor RF LCD 868MHz & laajennusmoduuli 4 tai 6 kanavalle

WehoFloor RF LCD 868MHz & laajennusmoduuli 4 tai 6 kanavalle WehoFloor RF LCD 868MHz & laajennusmoduuli 4 tai 6 kanavalle KÄYTTÖOHJE WehoFloor RF LCD langaton kytkentäyksikkö (6 kanavalle) & laajennusmoduuli (4 tai 6 kanavalle) 868 MHz 2-6 1. KÄYTTÖOHJE WFHC langaton

Lisätiedot

PANEELILÄMMITIN KÄYTTÄJÄN OPAS

PANEELILÄMMITIN KÄYTTÄJÄN OPAS PANEELILÄMMITIN KÄYTTÄJÄN OPAS PH35-600 220-240V~ 50-60Hz 500-600W IP24 Soveltuu käytettäväksi vain tiloissa joissa on hyvä ilmanvaihto. Lue käyttöohjeet huolellisesti ennen käyttöä ja pidä ne tallessa.

Lisätiedot

KÄYTTÖOPAS. Tarkkuuskosteus-lämpömittari. Malli RH490

KÄYTTÖOPAS. Tarkkuuskosteus-lämpömittari. Malli RH490 KÄYTTÖOPAS Tarkkuuskosteus-lämpömittari Malli RH490 Johdanto RH490-kosteus-lämpömittari mittaa kosteutta, ilman lämpötilaa, kastepistelämpötilaa, märkälämpötilaa ja vesihöyryn määrää ilmassa. Edistyneitä

Lisätiedot

Yale Doorman -käyttöohje Sector Alarm -hälytysjärjestelmään yhdistetyn Yale Doorman -älylukon käyttöohje

Yale Doorman -käyttöohje Sector Alarm -hälytysjärjestelmään yhdistetyn Yale Doorman -älylukon käyttöohje Yale Doorman -käyttöohje Sector Alarm -hälytysjärjestelmään yhdistetyn Yale Doorman -älylukon käyttöohje Valo- ja äänimerkit koodinäppäimistöllä, kun älylukkoa käytetään ulkopuolelta Lukittaessa näppäimistön

Lisätiedot