Myymäläkuvasto Nautinnollisia hetkiä hyvin laitteiden parissa

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Myymäläkuvasto 2007. Nautinnollisia hetkiä hyvin laitteiden parissa"

Transkriptio

1 Myymäläkuvasto 2007 Nautinnollisia hetkiä hyvin laitteiden parissa

2 BeefEater kaasugrilli on laatutietoisen valinta Tyylikkäät BeefEater Discovery-sarjan kaasugrillit vastaavat suomalaisten grillaajien monenlaisiin vaatimuksiin sekä tekniikalta että estetiikalta. Beefeaterin kaikissa grilleissä on valurautaiset paistopinnat; pinnat ovat glaseeratut, toisin sanoen niitä ei ole vain pinnoitettu, vaan emalointi on imeytetty koko valun läpi. Tästä syystä grillauksessa ei tarvita paljoakaan rasvausta, ja pinnan ansiosta ruoka ei pala kiinni. Liioin pinta ei ruostu. Avo- ja umpiparilat mahdollistavat monipuolisen herkkujen grillauksen. Polttimot ovat valurautaa ja niiden päällä on irrotettava lämmöntasauslevy, jolla on kaksi tehtävää: ne höyrystävät ruoasta tippuvan rasvan ja mehut ja siten antavat ruoalle aromia ja samalla suojaavat polttimoita ja ehkäisevät leimahduksia. BeefEater grillin sytytys tapahtuu automaattisesti säätönuppiin sisäänrakennetun pietson avulla. Grillien puhdistus, hoito ja suojaus ovat ensisijaisen tärkeitä. BeefEater-grilleihin onkin puhdistusta ajatellen rakennettu helposti ulosvedettävä rasvapelti, jotta ruoan paistonesteet saadaan siististi pois. BeefEater Discoveryn uusittu kupu edustaa tämän päivän viimeistä muotoilua. Siinä on lämpömittari ja tukeva teräksinen nostokahva. BeefEater-grilleissä lämpö jakautuu tasaisesti, ja tilanteen mukaan myös yhdellä polttimolla grillaaminen on mahdollista. Grilliin kuuluu myös irrotettava lämpöritilä, jolla valmistuu mietoa lämpöä vaativat ruoat kuten kasvikset ja siinä voi säilyttää jo valmiit ruoat lämpimänä. BeefEater grilli soveltuu siis erinomaisesti erikokoisten ruokamäärien valmistukseen. Vakiovarustukseen kuuluu myös käytännöllinen suojahuppu, jolla grilli on helppo peittää ja suojata säilytyksen ajaksi. Grillin monipuolisuutta lisää 4 kw tehokas sivukeitin, jolla voi grilliherkkujen valmistamisen ohessa keittää perunat tai tehdä maukkaan kastikkeen. Sivukeittimen kannen ollessa kiinni, kansi toimii grillin toisella puolella olevan sivupöydän tapaan kätevänä laskutilana. Sivukeitin toimii omalla sytytyksellä, joten sitä käyttää myös itsenäisesti. Näin ruoanvalmistus on entistä huolettomampaa ja hauskempaa. BeefEater grilli on helppo kasata mukana seuraavan suomenkielisen ohjeen mukaisesti. Grillikupu on esikasattu ja vaunun selkeitä, kuvallisia ohjeita seuraamalla kasaus onnistuu muutamia työkaluja käyttäen parissa tunnissa. BeefEater grillejä on saatavana kolmea eri kokoa, jolloin valittavana on kolmella, neljällä tai viidellä polttimolla varustettu malli. Kempass-kovapuuvaunulliseen BeefEater grilliin sivukeitin on lisävaruste, muihin malleihin se kuuluu kiinteänä. Seuraavilla sivuilla on esitelty kaikki BeefEater Discovery kaasugrillit, joista voi valita mieleisensä.

3 BeefEater Discovery kaasugrillit Kempass-kovapuuvaunussa Tyylikkäitä Discovery-sarjan kaasugrillejä kauniissa Kempass-kovapuuvaunussa on saatavana kolmella, neljällä ja viidellä polttimolla. Kempass-kovapuu on kestävin puulaji, jota grilleissä on käytetty ja hyvin hoidettuna se kestääkin todella pitkään. Grillissä on valurautaiset paistopinnat avo-ja umpiparilana. Polttimoiden päällä on irrotettava lämmöntasauslevy, jonka ansiosta grillien lämmönjakokyky on erittäin hyvä. Lämmöntasauslevy myös suojaa poltinta ruoan rasvoilta. Grillikupu on varustettu ikkunalla, lämpömittarilla ja tukevalla nostokahvalla. Niklattu lämpöritilä on irrotettavissa. Grillin puhdistus on helppoa ulosvedettävän rasvapellin ansiosta. Grillin sytytys tapahtuu automaattisesti säätönuppiin sisäänrakennetun pietson avulla. Kullakin polttimolla on oma säätönuppi, joten grilliä voidaan käyttää monipuolisesti. Grillin hoito ja suojaus on ensisijaisen tärkeää. BeefEaterien vakiovarustukseen kuuluu käytännöllinen suojahuppu, jolla grilli on helppo peittää ja suojata säilytyksen ajaksi. Kempass-kovapuuvaunussa Discovery 3 Discovery 4 Discovery 5 kolmella polttimolla neljällä polttimolla viidellä polttimolla paistopinnat, polttimot ja lämmöntasauslevyt valurautaa, grillikuvussa ikkuna lämpöritilä ja -mittari lämpöritilä ja -mittari lämpöritilä ja -mittari 1455x575x1150 mm 1610x575x1150 mm 1765x575x1150 mm 13 kw 17 kw 22 kw grillausala 64x48 cm, grillausala 80x48 cm, grillausala 96x48 cm, 3072 cm cm cm 2 avo- ja umpiparila, avoparilat 32x48 cm ja kaksi avoparilaa 32x48 cm 16x48 cm sekä ja umpiparila 32x48 cm umpiparila 32x48 cm paino 59 kg paino 65 kg paino 76 kg Grillikuvussa ikkuna. Mukana suojahuppu. Lisävarusteena 4 kw:n sivukeitin ruostumatonta terästä, upotettuna puiseen sivupöytään. Sivukeitin on omalla säätönupilla, joten sitä voidaan käyttää myös yksistään.

4 BeefEater Discovery kaasugrillit metallivaunussa ja sivukeittimellä Discovery-sarjan kaasugrillejä on saatavana kolmella, neljällä ja viidellä polttimolla. Tukeva metallivaunu, jonka sivupöydät ovat ruostumatonta terästä kauniisti pyöristetyin muodoin. Kankainen etusuoja antaa viimeistellyn ulkonäön. Grillissä on valurautaiset paistopinnat avo-ja umpiparilana. Polttimoiden päällä on irrotettava valurautainen lämmöntasauslevy, jonka ansiosta grillien lämmönjakokyky on erittäin hyvä. Lämmöntasauslevy myös suojaa poltinta ruoan rasvoilta. Grillikupu on varustettu ikkunalla, lämpömittarilla ja tukevalla nostokahvalla. Niklattu lämpöritilä on irrotettavissa. Grillin puhdistus on helppoa ulosvedettävän rasvapellin ansiosta. Grillin sytytys tapahtuu automaattisesti säätönuppiin sisäänrakennetun pietson avulla. Kullakin polttimolla on oma säätönuppi, joten grilliä voidaan käyttää monipuolisesti. Discovery-metallivaunujen varustukseen sisältyy tehokas, 4 kw:n, ruostumattomasta teräksestä valmistettu, upotettu sivukeitin. Suljettuna sivukeittimen kansi toimii grillin toisella puolella olevan sivupöydän tapaan kätevänä laskutilana. Sivukeitin toimii omalla sytytyksellä, joten sitä voi käyttää myös itsenäisesti. Näin ruoanvalmistus on entistä huolettomampaa ja hauskempaa. Grillin hoito ja suojaus on ensisijaisen tärkeää. BeefEaterien vakiovarustukseen kuuluu käytännöllinen suojahuppu, jolla grilli on helppo peittää ja suojata säilytyksen ajaksi. Metallivaunussa, sivupöytä ja sivukeitin ruostumatonta terästä: Discovery 3 Discovery 4 Discovery 5 kolmella polttimolla neljällä polttimolla viidellä polttimolla paistopinnat, polttimot ja lämmöntasauslevyt valurautaa, grillikuvussa ikkuna lämpöritilä ja mittari lämpöritilä ja mittari lämpöritilä ja -mittari 1260x575x1150 mm 1416x575x1150 mm 1573x575x1150 mm 13 kw 17 kw 22 kw grillausala 64x48 cm, grillausala 80x48 cm, grillausala 96x48 cm, 3072 cm cm cm 2 avo- ja umpiparila, avoparilat 32x48 cm ja kaksi avoparilaa 32x48 cm 16x48 cm sekä ja umpiparila 32x48 cm umpiparila 32x48 cm sivukeitin 4 kw sivukeitin 4 kw sivukeitin 4 kw paino 58 kg paino 65 kg paino 74 kg Grillikuvussa ikkuna. Mukana suojahuppu.

5 BeefEater Discovery Plus kaasugrillit rosterivaunussa ja sivukeittimellä Discovery Plus sarjan kaasugrillejä on saatavana kolmella ja neljällä polttimolla. Grillit ovat ruostumatonta terästä ja ne on varustettu ruostumattomasta teräksestä tehdyllä etupaneelilla, jonka yläosa taittuu käteväksi apupöydäksi. Kaunis teräksinen kupu on virtaviivainen ja se helppo pitää puhtaana ja kiiltävänä ja lisäksi se on myös tuplapeltinen. Grillikuvussa on lämpömittari ja tukeva nostokahva. Niklattu lämpöritilä on irrotettavissa. Grillissä on valurautaiset paistopinnat avo-ja umpiparilana. Valurautaisten polttimoiden päällä on irrotettava valurautainen lämmöntasauslevy, jonka ansiosta grillien lämmönjakokyky on erittäin hyvä. Lämmöntasauslevy myös suojaa poltinta ruoan rasvoilta. Grillin puhdistus on helppoa ulosvedettävän rasvapellin ansiosta. Grillin sytytys tapahtuu automaattisesti säätönuppiin sisäänrakennetun pietson avulla. Kullakin polttimolla on oma säätönuppi, joten grilliä voidaan käyttää monipuolisesti. Plus grillin varustukseen sisältyy tehokas, 4 kw:n, ruostumattomasta teräksestä valmistettu, upotettu sivukeitin. Suljettuna sivukeittimen kansi toimii grillin toisella puolella olevan sivupöydän tapaan kätevänä laskutilana. Sivukeitin toimii omalla sytytyksellä, joten sitä käyttää myös itsenäisesti. Näin ruoanvalmistus on entistä huolettomampaa ja hauskempaa. Plus-sarja rosterivaunussa, sivupöytä ja sivukeitin sekä pöydäksi kääntyvä etupaneeli ruostumatonta terästä. Grillikupu tuplapeltinen ruostumatonta terästä. Discovery Plus 3 Discovery Plus 4 kolmella polttimolla neljällä polttimolla paistopinnat, polttimot ja lämmöntasauslevyt valurautaa lämpöritilä ja -mittari lämpöritilä ja -mittari 1260x575x1150 mm 1416x575x1150 mm 13 kw 17 kw grillausala 64x48 cm, grillausala 80x48 cm, 3072 cm cm 2 avo- ja umpiparila, avoparilat 32x48 cm ja 32x48 cm 16x48 cm sekä umpiparila 32x48 cm sivukeitin 4 kw sivukeitin 4 kw paino 65 kg paino 75 kg Mukana suojahuppu.

6 BeefEater Discovery Super Plus kaasugrillit rosterivaunussa ja sivukeittimellä Discovery Super Plus sarjan kaasugrillejä on saatavana neljällä ja viidellä polttimolla. Grillit ovat ruostumatonta terästä ja ne on varustettu kaapistolla, jonka ovet ovat ruostumatonta terästä. Kaunis teräksinen kupu on virtaviivainen ja se helppo pitää puhtaana ja kiiltävänä ja lisäksi se on myös tuplapeltinen. Grillikuvussa on lämpömittari ja tukeva nostokahva. Niklattu lämpöritilä on irrotettavissa. Grillissä on valurautaiset paistopinnat avoja umpiparilana. Valurautaisten polttimoiden päällä on irrotettava valurautainen lämmöntasauslevy, jonka ansiosta grillien lämmönjakokyky on erittäin hyvä. Lämmöntasauslevy myös suojaa poltinta ruoan rasvoilta. Grillin puhdistus on helppoa ulosvedettävän rasvapellin ansiosta. Grillin sytytys tapahtuu automaattisesti säätönuppiin sisäänrakennetun pietson avulla. Kullakin polttimolla on oma säätönuppi, joten grilliä voidaan käyttää monipuolisesti. Super Plus grillin varustukseen sisältyy tehokas, 4 kw:n, ruostumattomasta teräksestä valmistettu, upotettu sivukeitin. Suljettuna sivukeittimen kansi toimii grillin toisella puolella olevan sivupöydän tapaan kätevänä laskutilana. Sivukeitin toimii omalla sytytyksellä, joten sitä käyttää myös itsenäisesti. Näin ruoanvalmistus on entistä huolettomampaa ja hauskempaa. Super Plus sarja rosterivaunussa kaapistolla. Sivupöytä ja sivukeitin ruostumatonta terästä. Discovery SuperPlus 4 Discovery SuperPlus 5 neljällä polttimolla viidellä polttimolla paistopinnat, polttimot ja lämmöntasauslevyt valurautaa lämpöritilä ja mittari lämpöritilä ja -mittari 1416x575x1150 mm 1573x575x1150 mm 17 kw 22 kw grillausala 80x48 cm, grillausala 96x48 cm, 3840 m cm 2 avoparilat 32x48 cm ja kaksi avoparilaa 16x48 cm sekä ja umpiparila 32x48 cm umpiparila 32x48 cm sivukeitin 4 kw sivukeitin 4 kw paino 80 kg paino 100 kg Mukana suojahuppu.

7 RBS kaasugrillit Nauti grillaamisesta makoisasti ilman käryä ja leimahduksia ainutlaatuisen RBS grillaustekniikan avulla. RBS grillissä polttimot ovat keraamiset ja ne on sijoitettu vertikaalisesti, jolloin ruoasta tulevat rasvat eivät tipu niiden päälle vaan erilliseen kaukaloon. Ulosvedettävässä kaukalossa on ritilä keraamisia kiviä varten, ja se täytetään vedellä. Näin ruokaan saadaan mehukkuutta ja grillikuvun ollessa kiinni saadaan kiertoilmatyyppinen lämpö vesihöyryllä. Grillaaminen on siis varsin terveellistä. Monipuolinen Campingaz RBS grilli on ollut grillaajien suosiossa. Ruoanlaitto sujuu vertikaalisilla, keraamisilla polttimoilla varustetuilla RBS-grilleillä ilman leimahduksia ja käryä, samalla kun ruoan mehukkuus säilyy ja grillaaminen on siistiä. Perinteisessä grillissä itse poltin on horisontaalisessa asennossa grilliosan pohjalla ja sen päälle ladotaan ritilälle joko laavakiviä tai keraamisia kiviä. RBS-mallissa grillaus tapahtuu infrapunapolttimoilla, jotka sijaitsevat grillin etu- ja takaosassa vertikaalisesti. Poltintekniikka on Campingazin kehittämä, ja siitä käytettävä nimitys RBS tulee sanoista Radiant Burner System. Sen läpimurto tapahtui Euroopassa vuosia sitten, ja sen suosio on lisääntynyt Suomessa tasaisesti. RBS-grillissä on keraamiset kivet sijoitettu polttimoiden alapuolella olevaan kaukaloon, jolloin saadaan aikaan kiertoilmatyyppinen lämpö, jossa on mukana vesihöyry. Ruoan rasvat ja paistonesteet kerääntyvät kätevästi vedellä täytettävään, helposti tyhjennettävään astiaan, jonka päällä on kiviarina keraamisia kiviä varten. Kuumennushöyryt kiertävät grillin ylä- ja alaosassa kannen ollessa kiinni. Grillissä voi esimerkiksi lisävarustuksena saatavan, paristokäyttöisen grillivartaan avulla valmistaa kokonaisia paisteja, kanoja tms. Lämpöritilälle sopii hyvin täytetyt paprikat, tomaatit, kesäkurpitsaveneet ja muut kasvisherkut, joiden valmistus höyryssä antaa aistikkaan lopputuloksen. Grillillä voi myös mainiosti savustaa kalaa savustuspussissa tai folioon käärittynä. Silloin lämpöä ohjataan yhdellä polttimolla, ja kivien päälle voidaan laittaa erillinen savustuslastuilla täytetty astia, jolloin siitä nousevat höyryt antavat kalalle pikantin maun. RBS-grillin sytytys on helppoa pietson avulla. Grillin molempia polttimoita voidaan säätää erikseen. Tämä mahdollistaa esimerkiksi pelkän takapolttimon käytön hitaasti kypsennettäviä ruokia kuten lampaanpaistia tai broileripaloja varten. Lisävarusteena on saatavana grillin huollon kannalta tärkeä ja käytännöllinen suojahuppu. RBS Classic Grande Deluxe on varsinainen tosigrillaajan unelma. Sen grillausala on 2000 cm². Siihen kuuluu sivukeitin, jolla voi kätevästi keittää perunat samalla kun muu ruoka valmistuu. Sivukeittimellä varustettu näpsäkkä RBS Woody Deluxe, jonka grillausala on 1600cm 2, on ollut sarjan lippulaivana useita vuosia.

8 RBS Woody Deluxe kauniissa puuvaunussa grillikuvussa ikkuna ja lämpömittari grillausala 54x30 cm,1600 cm 2, kahdella emaloidulla grilliritilällä kaksi infrapunapoltinta, jotka syttyvät pietsolla, yhteisteho 8 kw sivukeitin 1,9 kw keraamiset kivet ulosvedettävässä kaukalossa, joka on helppo puhdistaa lämpöritilä etukangas mitat (lxsxk) 1220x470x1100 mm paino 30 kg

9 RBS Classic Grande Deluxe kauniissa metallivaunussa, jossa etupaneeli maustekorilla luo tyylikkään ilmeen tarvikekoukut grillikuvussa ikkuna ja lämpömittari grillausala 64x30 cm, 2000 cm² kahdella emaloidulla grilliritilällä kaksi infrapunapoltinta, jotka syttyvät pietsolla, yhteisteho 12 kw monipiste sivukeitin 2,3 kw keraamiset kivet ulosvedettävässä kaukalossa, joka on helppo puhdistaa lämpöritilä metallinen etupaneeli tarvikehyllyllä, jossa puiset kehykset taittuva sivupöytä mitat (lxsxk) 1400x600x1200 mm paino 39 kg

10 Teräksen hohtoa ja tyylikkyyttä Bolero täydellinen ulkokeittiö ruoanlaittoon materiaali ruostumaton teräs viisi rosteripoltinta, joita voidaan säätää itsenäisesti emaloidut lämpölevyt hajottavat lämmön tasaisesti ja suojaavat polttimoita ruoan rasvoilta teho 13 kw suojakannellinen sivukeitin 3,5 kw elektroninen patteritoiminen sytytys kaikille polttimoille grillausala 76x39 cm (2964 cm²) joka koostuu neljästä emaloidusta grilliparilasta, jotka voidaan pestä koneessa lisäksi grilliin kuuluu valurautainen kaksipuolinen paistoparila 37x39 cm, jota voidaan käyttää kahden emaloidun parilan paikalla emaloitu, irrotettava lämpöritilä grillikupu lämpömittarilla ja tukevalla nostokahvalla avattava kaappi, jonka sisällä irrotettava rasvapelti mukana grillin peittävä suojahuppu mitat (lxsxk) 155x56x122 cm Grilli on tehtaalla esikasattu, joten käyttökuntoon kokoaminen käy nopeasti.

11 Grillaustarvikkeet 656 laavakivet 3 kg:n pakkaus 655 keraamiset kivet 40 kpl/ltk 653 puuvarrellinen grillin puhdistusharja jossa myös raaputin 648 grillausvälinesarja ruostumatonta terästä puisilla kahvoilla 641 makkarahalsteri 8 makkaralle puisella kädensijalla, pituus 50 cm 642 maissihalsteri 4 maissille puisella kädensijalla 660 valurautaparila 50x30cm 1498 setti turvasäädin 30 mbar, 1,2 m nestekaasuletkua, 2 letkunkiristintä kaikkiin kotitalouslaitteisiin nestekaasulle Kaasugrilleihin myös polttimot ja pietsosarjat.

12 Grilleihin on saatavana suojahuppu suojahuppu M-koko, mitat 123x47x48 cm (lxsxk) suojahuppu L-koko, mitat 125x48x103 cm (lxsxk) suojahuppu XL-koko, mitat 143x63x103 cm (lxsxk)

13 BOMPANI nestekaasuliesi mökkikäyttöön valkoinen, emaloitu 4 keittopoltinta: 0,95, 2x1,85 ja 3 kw ja uuni 3 kw, liekinvarmistetut uuni 52 l yksiosainen emaloitu keittoritilä korkeutta voidaan säätää jalkojen avulla mitat (lxsxk) 50x50x(85-90) cm mukana emaloitu paistopelti, ritilä ja alumiinipelti uunin alla avattava säilytyslaatikko emaloitu kansi malli 510 BOMPANI nestekaasuliesi rosteria vesistöjen äärelle 4 keittopoltinta: 0,95, 2x1,85 ja 3 kw, joissa sähkösytytys ja liekinvarmistimet uuni 52 l, 3 kw liekinvarmistettu yksiosainen emaloitu keittoritilä korkeutta voidaan säätää jalkojen avulla mitat (lxsxk) 50x50x(85-90) cm mukana emaloitu paistopelti, ritilä ja alumiinipelti uunin alla avattava säilytyslaatikko kaunis sävylasikansi malli 513

14 Nautic liesi kahdella keittopolttimolla ja uunilla liekinvarmistimet tehot: 1,5/1,8 kw ja uuni 1,5 kw tasapainokannatin ja kattilanpitimet mitat 50x46x49(52) cm (lxsxk) malli TI90 Mökin tilaihme nestekaasulla toimiva mökkikeittiö Mökille mainiosti sopiva perusmukavuudet takaava keittiö, joka toimii nestekaasulla. Se sisältää jääkaapin, lieden, uunin ja tiskialtaan. Kaikki kaasuasennukset on tehty valmiiksi, joten hankittavaksi jää ainoastaan nestekaasupullo. mitat (lxsxk) 107x50x90 cm ruostumaton allaskeitin yhdistelmä, jossa 2 liekkinen kaasukeitin 103 litran Dometic jääkaappi 12 litran pakastelokerolla ja pietsosytytyksellä termostaatilla varustettu tilava uuni ulosvedettävät leikkuulauta ja säilytyslaatikko saatavana valkoinen ja mäntynenä sekä ilman uunia keittiö joko oikea- tai vasenpuolisena

15 Kannelliset, kätevät nestekaasukeittimet mahdollistavat ruoanlaiton myös sisätiloissa niissä olevan liekinvarmistinlaitteen ansiosta Veneeseen ja vesistöjen äärelle ruostumattomasta teräksestä valmistettu yksipolttimoinen malli on mitoiltaan 30x30x12 cm ja teho 2 kw F1 kaksipolttimoinen malli on mitoiltaan 50x27x10 cm ja tehot 1+2 kw F2 BABY pienoiskaasuliesi ruostumatonta terästä 2 keittopoltinta: 1 ja 2 kw ja uuni 2 kw, liekinvarmistetut uuni 19 l uunissa lämpömittari mitat (lxsxk) 45x33x43 cm

16 FORNELLONE Fornellone Upea ja tehokas valurautainen kaasupoltin ulkokäyttöön. Sitä voi käyttää wok-pannun, lettupannun, grillilevyn ja muiden keittovälineiden kanssa. Siinä on kolmiosainen kaasuhanasto, joita voidaan avata ja säätää omina yksiköinään. Käytettävänä on joko keskiosa, vasen tai oikea puoli tai kaikki yhtä aikaa, jolloin saadaan täysteho 9,2 kw. Keitin toimii matalapaine säätimellä 30 mbar. Tukevat jalat ja keittokehikko luovat loistavan mahdollisuuden kaikenlaiseen ruoanlaittoon ulkona. Teho: 9,2 kw keittotason halkaisija 30 cm korkeus 22 cm paino 9 kg Tuulisuojattu rengaspoltin Tämä valurautainen kaasukäyttöinen rengaspoltin on tarkoitettu ulkokäyttöön. Siinä on kätevä tuulisuoja, liekinvarmistin ja pilottiliekki, jolloin se sopii myös ammattikäyttöön. Sitä voi käyttää lettupannun, wok-pannun ja muiden keittovälineiden kanssa monipuoliseen ruoanlaittoon. Keitin toimii matalapaine säätimellä 30 mbar. Teho: 8,3 kw keittotason halkaisija 36 cm laitteen kokopituus 55 cm korkeus 17 cm paino 8 kg liekinvarmistin ja pilottiliekki

17 Ulkokäyttöön tarkoitettu Kavatek-kaasukeitin liitetään nestekaasupulloon mukana tulevalla väliventtiilillä keittimen teho 2,4 kw ja Ø 21 cm CAMPINGAZ Retkeilyyn ja liikkuvaan vapaa-aikaan tarjoamme butaanikaasulla toimivan keittimen, jonka jalat ovat irrotettavat samoin kuin kaasurasiakin, jolloin keitin kulkee mukana pienessä tilassa teho 2,6 kw automaattisytytys korkeus 24 cm, Ø 21 cm CV470 kaasurasia ja kankainen kuljetuspussi malli Campingaz Bivouac Kätevä keitin ulko- ja sisäkäyttöön. Bistro Activ toimii kaasupatruunalla ja siinä on liekinvarmistin, jolloin sen käyttö on mahdollista myös sisätiloissa. Voit keittää sillä samalla kun grillaat tai lisävarusteena hankittavan grillilevyn avulla keittimestä tulee pikkugrilli liikkuvaan vapaa-aikaan. syttyy pietsolla ilman tikkuja teho 2,5 kw mitat (lxsxk) 30x30x8 cm paino 1,7 kg kaasupatruuna CP250 Lisävaruste: grillilevy teflonia Ø 32 cm

18 Katkeamaton kylmäketju Sibir nestekaasujääkaapit Helppokäyttöiset nestekaasujääkaapit ovat edullisia käyttää, sillä niiden kaasunkulutus on vain muutamia satoja grammoja vuorokaudessa. Sibir nestekaasujääkaapit ovat vapaasti seisovia malleja, joissa on pakastelokero ja irrotettavat hyllyt. Kaapit sytytetään pietsonappulan avulla ja liekinvalvontalaite takaa niiden turvallisen käytön. Niissä on mukana myös sähkötoiminto, jolloin kaasulle hankittua jääkaappia ei tarvitse vaihtaa uuteen, mikäli siirrytään sähkönkäyttöön. Sibir S105GE perusmalli 103 litraa, josta pakastelokeroa 12 litraa ** mitat 53x54x81 cm (lxsxk) kaasunkulutus 270 g/vrk sähkönkulutus 2,6 kw/vrk Sibir S150GE keskikokoinen malli 146 litraa, josta pakastelokeroa 15 litraa *** mitat 60x62x118 cm (lxsxk) toimii myös verkkovirralla kaasunkulutus 385 g/vrk sähkönkulutus 2.15 kw/vrk Sibir S210GE kaksiovinen malli 224 litraa, josta ovellinen 47 litran pakastinosa *** mitat 60x62x162 cm (lxsxk) toimii myös verkkovirralla kaasunkulutus 490 g/vrk sähkönkulutus 3,9 kw/vrk Meiltä myös Dometic nestekaasujääkaapit.

19 Kätevää ruokien kuljetusta ja säilytystä Modernit sähkökylmäkaapit mahdollistavat ruokien kuljettamisen ja säilyttämisen kylmässä. 12 Voltin virralla toimivat kylmäboxit on helppo kylmentää jo kotona verkkovirralla ja matkalle lähdettäessä kytkeä auton tai veneen virran ulostuloon. Powerbox Comfort V:n kylmälaukku laukussa kankainen kantokassi säädettävällä hihnalla ja säilytystaskuilla tilavuus 24 l liitosjohto 2,7 m kylmennyskyky 17 C alle ympäröivän lämpötilan syöttövirta: 4.5 A x 12 Vdc=54 W mitat (lxsxk) 39x27x42 cm paino 3,3 kg Powerbox Deluxe V:n kylmälaukku mukana myös passiivikansi tilavuus 28 l liitosjohto 2,7 m kylmennyskyky 16 C alle ympäröivän lämpötilan syöttövirta: 4.5 A x 12 Vdc=54 W akkuvahti mitat (lxsxk) 39x27x49 cm paino 4,3 kg Verkkomuuntaja edellisiin 230 Vac/12Vdc Powerbox 30 Platinum monitoiminen sähkökylmäkaappi, jossa myös lämpötoiminto tilavuus 30 l kaappi on kaksiosainen ja erottimen ansiosta osa kaapista saadaan erittäin kylmäksi lyhyessä ajassa ja tälle osalle on oma avattava kansi kaappia voidaan käyttää myös pystyasennossa, jolloin koko ovi aukeaa materiaali kestävä polypropylen (PP) ja ABS polymer Peltier koneisto kylmennyskyky osassa, joka suljetaan liukuerottimella: 23 C alle ympäröivän lämmön muussa osassa 16 C alle ympäröivän lämmön ja koko kaapissa liukuerottimen ollessa auki: 20 C alle ympäröivän lämmön syöttövirta: 4. A x 12 Vdc = 54 W sisäänrakennettu verkkomuuntaja 230 V ja lämpö/kylmä-kytkin integroitu akkuvahti irrotettava 12 V:n liitosjohto 2,7 m mitat (lxsxk) 51x34x43 cm paino 6,4 kg

20 Sunforce ulkolämmittimet toimivat nestekaasulla ja L+ mallissa on mukana myös kaasuvalo, joka säätyy erikseen. Aloita terassikausi aikaisin keväällä ja jatka sitä pitkään syksyllä, suunnattavan lämmön ansiosta ulkona syöminen ja pöydän ääressä oleskelu on miellyttävää. SunForce Advantage SunForce L+ kaasupullo mene laitteen sisään 5 kw:n säädettävä poltin on yhdistetty varjostimeen, jolloin lämmön suuntaaminen on helppoa patteritoiminen sytytys ja portaaton säätö sekä automaattinen kaasunkatkaisu ongelmati lanteissa lisäävät huoletonta käyttöä valaisinta voidaan käyttää myös ilman lämpöä ja toisin päin varustettu pyörillä käyttöaika isolla kaasupullolla n. 35 tuntia Advantage mallissa kankainen suoja korkeus 218 cm

21 Valosta voimaa Aurinkosähkön avulla voit muuttaa vapaa-ajan asuntosi käytettävyyden ja mukavuuden juuri sellaiseksi kuin haluat. Kaikki lukulampusta aina kokonaissähköistykseen on mahdollista. Perustarpeet hoituvat vakiojärjestelmillä ja tarvittaessa ratkaisut suunnitellaan täysin tapauskohtaisiksi. Toimiva ja luotettava järjestelmä perustuu laadukkaisiin komponentteihin ja osaavaan suunnitteluun. Tule pistäytymään myymälässämme ja pyydä tarjous aurinkosähköstä mökillenne. Kevätaurinko talteen NAPS Medium 87 järjestelmällä, joka sisältää: 87 W aurinkopaneelin asennustelineen ohjausyksikön NC Ah akun liitosjohtoineen asennustarvikkeet: happomittari, abikopihdit ja liitinsarja, pistorasiat 4 kpl, pistotulpat 4 kpl, jakorasiat 4 kpl, katkaisijat 2 kpl, 50 m kaapelia (2x2,5 mm2) kiinnikkeineen ja yleismittari

22 Info Vuoden 2007 messut: Kevätpuutarha , Helsingin Messukeskus Habitare , Helsingin Messukeskus Kaasuvalo on erikoistunut laitteisiin, jotka toimivat nestekaasulla, maakaasulla, valopetrolilla, polttoöljyllä, puilla, hiilillä tai aurinkoenergialla. Olemme puhtaasti suomalainen yritys, jonka juuret ulottuvat aikaan jolloin Suomessa käytettiin kaasuvaloja. Kokemuksemme ansiosta voimme lukea itsemme alamme edelläkävijäksi ja asiantuntijaksi. Kehitämme yhdessä edustamiemme laitetoimittajien kanssa korkealuokkaisia ja turvallisia tuotteita, jotka ovat pääasiassa valmistettu Euroopassa. Valikoimassamme on tuotteita niin kotiin kuin vapaa-aikaan ja ne noudattavat sekä CE-määräyksiä että muita yleiseurooppalaisia normeja. Yrityksemme on oikeutettu asentamaan neste- ja maakaasun käyttölaitteita ja putkistoja C-luokassa säädettyjen vaatimusten mukaisesti. Kuulumme Selt yhteenliittymään ja huolehdimme valtioneuvoston asetuksen mukaisista sähkö- ja elektroniikkalaitteiden kierrätysmaksuista. Kuulumme myös PYR -rekisteriin ja huolehdimme markkinoille toimittamiemme pakkausten hyötykäytöstä EU:n direktiivien, jätelain ja asetusten mukaisesti. Laitteiden suomenkieliset käyttö- ja asennusohjeet sekä valmistajien myöntämät takuuajat varmistavat tuotteiden oikean ja turvallisen käytön ja organisaatiomme vastaa tuotevalikoimaamme kuuluvien laitteiden jälkimarkkinoinnista. Toimimme tukkuportaana lukuisille jälleenmyyntiketjuille ja omat myymälämme Helsingin Kruunuhaassa ja Vantaan Porttikaaressa palvelevat kaikissa alamme tuotteita tai asennusta koskevissa asioissa. Myymälöissämme voitte tutustua tuotteisiimme ja osaavan henkilökuntamme avulla saatte opastusta käyttöön liittyviin kysymyksiin ja voitte tilata asennus- tai kuljetuspalveluita. Tervetuloa asioimaan! Kaasuvalo Oy, Porttikaari 18, Vantaa puh. (09) , Avoinna: ma-pe 8-16 Vanha Porvoontie Jokiniementie Porttisuontie Kaasuvalo Oy, Unioninkatu 45, Helsinki puh. (09) , Avoinna: ma-pe 9-17 la Porttisuontie Porttikaari 18 Lahdenväylä Kaisaniemenranta Pitkäsilta Siltavuorenranta IKEA Kehä III Kehä III Unioninkatu

Elävän liekin mestari www.kaasuvalo.fi. Retkeilyvarusteiden kisälli

Elävän liekin mestari www.kaasuvalo.fi. Retkeilyvarusteiden kisälli Elävän liekin mestari www.kaasuvalo.fi Retkeilyvarusteiden kisälli BeefEater kaasugrillit ovat kansainvälisesti tunnettuja ja sertifioituja tuotteita ja ovat alkuperältään Australiasta, jossa grillaus

Lisätiedot

Nautinnollisia hetkiä hyvien laitteiden parissa

Nautinnollisia hetkiä hyvien laitteiden parissa Nautinnollisia hetkiä hyvien laitteiden parissa Kaasuvalo Oy on suomalainen kolmannen polven perheyritys, jonka juuret ulottuvat aikaan jolloin Suomessa käytettiin vielä kaasuvaloja. Olemme erikoistuneet

Lisätiedot

Elävän liekin mestari. www.kaasuvalo.fi www.kaasuvalo@kaasuvalo.fi. Retkeilyvarusteiden kisälli

Elävän liekin mestari. www.kaasuvalo.fi www.kaasuvalo@kaasuvalo.fi. Retkeilyvarusteiden kisälli Elävän liekin mestari www.kaasuvalo.fi www.kaasuvalo@kaasuvalo.fi Retkeilyvarusteiden kisälli An Aussie icon in your backyard What a beauty! BeefEater grillikupu on tukeva nostaa ja se on valmistettu posliiniemaloidusta

Lisätiedot

Kaasugrillit. Mustang Wellington RST Kaasugrilli. Mustang Colorado kaasugrilli

Kaasugrillit. Mustang Wellington RST Kaasugrilli. Mustang Colorado kaasugrilli Tiedotusvälineille Tammikuu 2015 YHTEISÖLLISEEN RUOANLAITTOON: MUSTANG-GRILLIT, -PIHANUOTIO JA -TARVIKKEET Grillaaminen tuo mieleen vain hyviä mielleyhtymiä: aurinkoisia päiviä, herkullisia tuoksuja ruoan

Lisätiedot

SFP6925BPZE. Funktioner. Versiot. Victoria 60 CM MONITOIMIUUNI PYROLYYSILLÄ VALKOINEN, SOFT CLOSE ENERGIALUOKKA: A+

SFP6925BPZE. Funktioner. Versiot. Victoria 60 CM MONITOIMIUUNI PYROLYYSILLÄ VALKOINEN, SOFT CLOSE ENERGIALUOKKA: A+ SFP6925BPZE 60 CM MONITOIMIUUNI PYROLYYSILLÄ VALKOINEN, SOFT CLOSE ENERGIALUOKKA: A+ EAN13: 8017709218874 Anti fingerprint 13 toimintoa Uunin tilavuus: Netto: 65 litraa Brutto: 79 litraa Lämpötila: 30-280

Lisätiedot

SFP6925BPZE1 Uutuus. Funktioner. Vaihtoehdot. Victoria 60 CM MONITOIMIUUNI PYROLYYSILLÄ VALKOINEN, SOFT CLOSE ENERGIALUOKKA: A+

SFP6925BPZE1 Uutuus. Funktioner. Vaihtoehdot. Victoria 60 CM MONITOIMIUUNI PYROLYYSILLÄ VALKOINEN, SOFT CLOSE ENERGIALUOKKA: A+ SFP6925BPZE1 Uutuus 60 CM MONITOIMIUUNI PYROLYYSILLÄ VALKOINEN, SOFT CLOSE ENERGIALUOKKA: A+ EAN13: 8017709241735 Anti fingerprint 13 toimintoa Uunin tilavuus: Netto: 65 litraa Brutto: 79 litraa Lämpötila:

Lisätiedot

A3-7. 120 CM OPERA KAKSIUUNILIESI, JOISTA 1 KIERTOILMAUUNI ja KAASUTASO HARJATTU TERÄS ENERGIALUOKKA ISO UUNI: A PIENI UUNI: B

A3-7. 120 CM OPERA KAKSIUUNILIESI, JOISTA 1 KIERTOILMAUUNI ja KAASUTASO HARJATTU TERÄS ENERGIALUOKKA ISO UUNI: A PIENI UUNI: B A3-7 120 CM OPERA KAKSIUUNILIESI, JOISTA 1 KIERTOILMAUUNI ja KAASUTASO HARJATTU TERÄS ENERGIALUOKKA ISO UUNI: A PIENI UUNI: B EAN13: 8017709162375 Kaasutaso 6 poltinta: Vasen taka: 1,8 kw Vasen etu: ultra

Lisätiedot

C92IPX8. klassinen 90 CM LIESI KAKSOISUUNILIESI PYROLYYSITOIMINNOLLA INDUKTIOTASO HARJATTU TERÄS ENERGIALUOKKA: A

C92IPX8. klassinen 90 CM LIESI KAKSOISUUNILIESI PYROLYYSITOIMINNOLLA INDUKTIOTASO HARJATTU TERÄS ENERGIALUOKKA: A C92IPX8 90 CM LIESI KAKSOISUUNILIESI PYROLYYSITOIMINNOLLA INDUKTIOTASO HARJATTU TERÄS ENERGIALUOKKA: A EAN13: 8017709150129 Induktiotaso 5 keittoaluetta: Vasen taka: Ø 180 mm, 1,85 kw - Turbo 3,0 kw Vasen

Lisätiedot

Mustang kaikki komeaan grillaamiseen

Mustang kaikki komeaan grillaamiseen Mustang kaikki komeaan grillaamiseen Mustang on tuonut tänäkin vuonna markkinoille uutuusgrillejä, sekä näyttäviä yksilöitä että pienempäänkin tarpeeseen soveltuvia grillejä, myös parvekkeelle! Kaasugrilli

Lisätiedot

Pythagora upotettava 30 cm leveä keraaminen hyperspeed sähkötaso

Pythagora upotettava 30 cm leveä keraaminen hyperspeed sähkötaso Liesiesite 2009 Domino-sarjan upotettavilla kaasu- ja sähkötasoilla voi kätevästi toteuttaa itselleen sopivan vaihtoehdon. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut 30 cm leveät Dominot voidaan liittää tarvittaessa

Lisätiedot

A CM OPERA KAKSIUUNILIESI KAASUTASO HARJATTU TERÄS ENERGIALUOKKA SUURI UUNI: A PIENI UUNI: B

A CM OPERA KAKSIUUNILIESI KAASUTASO HARJATTU TERÄS ENERGIALUOKKA SUURI UUNI: A PIENI UUNI: B 100 CM OPERA KAKSIUUNILIESI KAASUTASO HARJATTU TERÄS ENERGIALUOKKA SUURI UUNI: A PIENI UUNI: B EAN13: 8017709155001 Kaasutaso 6 poltinta: Vasen taka: ultra nopea 4,2 kw Vasen etu: 1,8 kw Keski taka: 1,8

Lisätiedot

SFP130B-1. Funktioner. Lisävarusteet. linea 60 CM MONITOIMIUUNI PYROLYYSITOIMINNOLLA VALKOINEN ENERGIALUOKKA: A

SFP130B-1. Funktioner. Lisävarusteet. linea 60 CM MONITOIMIUUNI PYROLYYSITOIMINNOLLA VALKOINEN ENERGIALUOKKA: A SFP130B-1 60 CM MONITOIMIUUNI PYROLYYSITOIMINNOLLA VALKOINEN ENERGIALUOKKA: A EAN13: 8017709193959 Uunin tilavuus: Netto: 70 L Brutto: 79 L Lämpötila: 30-280ºC Digitaalinäyttö EasyGuide -näyttö Mahdollisuus

Lisätiedot

A2-8 100 CM OPERA KAKSIUUNILIESI KAASUTASO HARJATTU TERÄS ENERGIALUOKKA SUURI UUNI: A PIENI UUNI: A

A2-8 100 CM OPERA KAKSIUUNILIESI KAASUTASO HARJATTU TERÄS ENERGIALUOKKA SUURI UUNI: A PIENI UUNI: A A2-8 100 CM OPERA KAKSIUUNILIESI KAASUTASO HARJATTU TERÄS ENERGIALUOKKA SUURI UUNI: A PIENI UUNI: A EAN13: 8017709155001 Kaasutaso 6 poltinta: Vasen taka: ultra nopea 4,2 kw Vasen etu: 1,8 kw Keski taka:

Lisätiedot

Myymälät: Helsinki, Unioninkatu 45 Vantaa, Porttikaari 18. p. 050-590 7041 p. 09-8689 300. www.kaasuvalo.fi kaasuvalo@kaasuvalo.fi

Myymälät: Helsinki, Unioninkatu 45 Vantaa, Porttikaari 18. p. 050-590 7041 p. 09-8689 300. www.kaasuvalo.fi kaasuvalo@kaasuvalo.fi Kädessäsi on kuuman grillikesän 2015 Grilli Menu. Tutustu valikoimaamme, olemme varmoja, että sieltä löytyy jokaisen tarpeisiin sopiva malli. Tervetuloa tutustumaan ja hyville kaupoille Kaasuvaloon ja

Lisätiedot

LämmittIMet & Savustimet TUOTEMALLISTO 2014

LämmittIMet & Savustimet TUOTEMALLISTO 2014 laatua järkevään hintaan! LämmittIMet & Savustimet TUOTEMALLISTO 2014 Maukkaat savustusreseptit ja -niksit sivulla 15 16 1 perinteikäs. Laadukkaat Kota-pikkutakat, -kamiinat, -puuliedet ja -savustimet

Lisätiedot

Grillit. Green Fire -grilli

Grillit. Green Fire -grilli Grillit Green Fire -grilli Green Fire -grilli Tuulelta suojattu Emaloitu valurautaparila ja GN 1/1 ritilä Helposti puhdistettava (täysin irrottettavat polttimet ja irrotettava rasva-astia) Tuulensuojapeitteet

Lisätiedot

SFP130NE. Funktioner. Lisävarusteet. linea 60 CM MONITOIMIUUNI PYROLYYSILLÄ MUSTA, SOFT CLOSE ENERGIALUOKKA: A+

SFP130NE. Funktioner. Lisävarusteet. linea 60 CM MONITOIMIUUNI PYROLYYSILLÄ MUSTA, SOFT CLOSE ENERGIALUOKKA: A+ SFP130NE 60 CM MONITOIMIUUNI PYROLYYSILLÄ MUSTA, SOFT CLOSE ENERGIALUOKKA: A+ EAN13: 8017709218676 Uunin tilavuus: Netto: 70 litraa Brutto: 79 litraa Lämpötilat: 30-280ºC Digitaalinäyttö Easyguide -näyttö

Lisätiedot

A5-8 150 CM OPERA KAKSIUUNILIESI KAASUTASO PARILA HARJATTU TERÄS ENERGIALUOKKA ISO UUNI: A PIENI UUNI: A

A5-8 150 CM OPERA KAKSIUUNILIESI KAASUTASO PARILA HARJATTU TERÄS ENERGIALUOKKA ISO UUNI: A PIENI UUNI: A A5-8 150 CM OPERA KAKSIUUNILIESI KAASUTASO PARILA HARJATTU TERÄS ENERGIALUOKKA ISO UUNI: A PIENI UUNI: A EAN13: 8017709154844 Kaasutaso 7 poltinta: Vasen taka: 1,8 kw Vasen etu: ultra nopea 4,2 kw Keskellä

Lisätiedot

RAIKAS ULKONÄKÖ KOMPRESSORIJÄÄKAAPIT RAIKKAAN TERÄKSEN VÄRISINÄ

RAIKAS ULKONÄKÖ KOMPRESSORIJÄÄKAAPIT RAIKKAAN TERÄKSEN VÄRISINÄ 50 Kompressorijääkaapit Sopii tropiikkiin! Huippujäähdytys jopa +43 C ulkolämpötilassa 5 3 1 4 2 6 RAIKAS ULKONÄKÖ KOMPRESSORIJÄÄKAAPIT RAIKKAAN TERÄKSEN VÄRISINÄ Loistelias WAECO CoolMatic CR -mallisto

Lisätiedot

TULISIJAT. Nautinnollisiin hetkiin

TULISIJAT. Nautinnollisiin hetkiin TULISIJAT Nautinnollisiin hetkiin NOVELTY TAKKA KOTA Novelty takan moderni ja hillitty design sopii moneen tilaan. Novelty takka luovuttaa lämmön nopeasti. Takan päällä olevassa vuolukivilaatassa on reikiä

Lisätiedot

Kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2014. Aidon lämmön lähteillä.

Kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2014. Aidon lämmön lähteillä. Kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2014 Aidon lämmön lähteillä. Perinteikäs & moderni Aina ajankohtainen ja jäljittelemätön Aito vie saunojan aidon lämmön lähteille. Aito-kiukailla saunotaan

Lisätiedot

004216 FIN 01/05 AM Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 004216 Tutustu huolella tähän käyttöoppaaseen ennenkuin kokoat ja otat käyttöön tämän laadukkaan LANDMANN-grillisi Käyttöohjeita seuraamalla

Lisätiedot

C9IMX9. Funktioner. Lisävarusteet. klassinen. Pääuuni 90 CM LIESI MONITOIMIUUNILLA JA INDUKTIOTASO RUOSTUMATON TERÄS ENERGIALUOKKA: A

C9IMX9. Funktioner. Lisävarusteet. klassinen. Pääuuni 90 CM LIESI MONITOIMIUUNILLA JA INDUKTIOTASO RUOSTUMATON TERÄS ENERGIALUOKKA: A C9IMX9 90 CM LIESI MONITOIMIUUNILLA JA INDUKTIOTASO RUOSTUMATON TERÄS ENERGIALUOKKA: A EAN13: 8017709222888 Induktiotaso 5 keittoaluella: Vasen taka: Ø 180 mm, 1850 W - Turbo 3000 W Vasen etu: Ø 145 mm,

Lisätiedot

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I Bosch jääviileäkaappi KSV36VI30 Teräksisen jääviileäkaapin käyttötilavuus on yhteensä 346 litraa, mikä riittää isonkin perheen ruokatarvikkeiden kylmäsäilytykseen. Kaapissa on seitsemän turvalasista valmistettua

Lisätiedot

CPF9IPYW Uutuus. Funktioner. Vaihtoehdot. Versiot. Portofino. Pääuuni

CPF9IPYW Uutuus. Funktioner. Vaihtoehdot. Versiot. Portofino. Pääuuni CPF9IPYW Uutuus 90 CM PORTOFINO-LIESI MONITOIMIUUNILLA PYROLYYSITOIMINTO JA INDUKTIOLIESI KELTAINEN ENERGIALUOKKA: A+ VAIN VALTUUTETUILTA JÄLLEENMYYJILTÄ Energialuokka A+ Keittotaso 0 Display LCD Alueet:

Lisätiedot

Aito kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2015. Aidon lämmön lähteillä.

Aito kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2015. Aidon lämmön lähteillä. Aito kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2015 Aidon lämmön lähteillä. Perinteikäs & moderni Aina ajankohtainen ja jäljittelemätön Aito vie saunojan aidon lämmön lähteille. Aito-kiukailla saunotaan

Lisätiedot

laatua järkevään hintaan! Kota Kiukaat, lämmittimet & savustimet

laatua järkevään hintaan! Kota Kiukaat, lämmittimet & savustimet laatua järkevään hintaan! Kota Kiukaat, lämmittimet & savustimet TUOTEMALLISTO 2015 1 perinteikäs. Lähes puolen vuosisadan ajan Kota-kiukaat ja -muuripadat ovat tarjonneet ahkerille saunojille laatua järkevään

Lisätiedot

Yhdistelmäuuni: kuumasavu/bbq/grilli Käyttöohjeet

Yhdistelmäuuni: kuumasavu/bbq/grilli Käyttöohjeet Yhdistelmäuuni: kuumasavu/bbq/grilli Käyttöohjeet Tekniset tiedot Mitat koottuna (kork. pit. lev.) 2 140 740 640 mm Ritilän mitat (lev. pit.) 500 500 mm Paino (suunnilleen) 105 kg ENSIMMÄINEN KÄYTTÖÖNOTTO

Lisätiedot

SÄHKÖLÄMMITTIMET PEHMEÄÄ LÄMPÖÄ KOTIIN

SÄHKÖLÄMMITTIMET PEHMEÄÄ LÄMPÖÄ KOTIIN SÄHKÖLÄMMITTIMET PEHMEÄÄ LÄMPÖÄ KOTIIN RAUTAKESKO 1 Mukavaa lämpöä - miten ja miksi? Lämpö on yksi ihmisen perustarpeista. Lämpöä tarvitaan asuinhuoneissa: kotona ja vapaa-ajanasunnoissa, mökeillä, puutarhassa,

Lisätiedot

SFP6603NRE Uutuus. Funktioner. Lisävarusteet. Dolce Stil Novo 60 CM MONITOIMIUUNI PYROLYYSILLÄ MUSTA LASI JA KUPARI YKSITYISKOHDILLA ENERGIALUOKKA: A+

SFP6603NRE Uutuus. Funktioner. Lisävarusteet. Dolce Stil Novo 60 CM MONITOIMIUUNI PYROLYYSILLÄ MUSTA LASI JA KUPARI YKSITYISKOHDILLA ENERGIALUOKKA: A+ SFP6603NRE Uutuus 60 CM MONITOIMIUUNI PYROLYYSILLÄ MUSTA LASI JA KUPARI YKSITYISKOHDILLA ENERGIALUOKKA: A+ EAN13: 8017709217440 VAIN VALTUUTETUILTA JÄLLEENMYYJILTÄ Uunin tilavuus: Netto: 70 litraa Brutto:

Lisätiedot

PASSION FOR FOOD AND BBQ

PASSION FOR FOOD AND BBQ PASSION FOR FOOD AND BBQ JO VUODESTA 1948 AMERIKAN VANHIN GRILLIBRÄNDI 2 Char-Broil on omana divisioonanaan osa W.C. Bradleyn (perustettu 1885) pihatuotteiden tuoteperhettä. Nykyään Char-Broilin tavoite

Lisätiedot

Herkules. sadeveden keruujärjestelmä

Herkules. sadeveden keruujärjestelmä Herkules sadeveden keruujärjestelmä Sadevedet talteen Herkules sadeveden keruujärjestelmä on suunniteltu toimivaksi kokonaisuudeksi keräämään sadevedet hyötykäyttöön. Herkules järjestelmän avulla säästetään

Lisätiedot

Kallistettava paistinpannu

Kallistettava paistinpannu Electrolux Thermaline sarja on suunniteltu erittäin kovaan käyttöön. Thermaline sarja soveltuu erinomaisesti sairaaloihin, keskuskeittiöihin sekä hotelleihin. Sarja sisältää laajan valikoiman tuotteita,

Lisätiedot

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät Akkutoimiset porraskiipijät ihmiset SANO asettaa etusijalle! LIFTKAR PT PORRASKIIPIJÄT LIFTKAR PT ON TURVALLINEN PORTAISSA JA HELPPOKÄYTTÖINEN. ELÄMÄNLAATU ON ELÄMÄSTÄ NAUTTIMISTA TÄYSILLÄ JA YHDESSÄ

Lisätiedot

Kirami Oy Vapaa-ajan elämyksiä

Kirami Oy Vapaa-ajan elämyksiä - 1 - Kirami Oy Vapaa-ajan elämyksiä Geyser kuumakylpyaltaat sopivat niin matkailukeskukseen, kotipihaan kuin mökillekin. Nauti ulkona kylpemisen ilosta kesät talvet, säällä kuin säällä. Valmistamme ja

Lisätiedot

SFP140BE. Funktioner. Lisävarusteet. linea

SFP140BE. Funktioner. Lisävarusteet. linea SFP140BE 60 CM LINEA KIERTOILMAUUNI PYROLYYSITOIMINNOLLA TOUCH SCREEN - VÄRINÄYTÖLLÄ VALKOINEN, SOFT CLOSE ENERGIALUOKKA: A+ EAN13: 8017709218713 Uunin tilavuus: Netto: 70 L Brutto: 79 L Lämpötila: 30-280ºC

Lisätiedot

CoolFreeze CFX. Energialuokka. Kompressorikylmä- ja pakastuslaukut

CoolFreeze CFX. Energialuokka. Kompressorikylmä- ja pakastuslaukut 0 Kompressorikylmä- ja pakastuslaukut UUTTA! WAECO CoolFreeze CFX 6 5 7 8 00 0 V / V Aurinkoenergia Katso lisätiedot uudesta CoolFreeze CFX-sarjasta nettisivuiltamme! www.waeco.com/fi/cfx-kompressorilaukut

Lisätiedot

Pöytämallinen biojätteen vähennysyksikkö

Pöytämallinen biojätteen vähennysyksikkö Pöytämallinen biojätteen vähennysyksikkö Laadukas ja tukeva ruostumattomasta teräksestä valmistettu biojätteen vähennysyksikkö. Laitteessa on yhdistettynä jätemylly ja vedenpoistoyksikkö teräksisessä tiskipöydässä.

Lisätiedot

TAKKALUUKUT & tarvikkeet tulisijoihin

TAKKALUUKUT & tarvikkeet tulisijoihin TAKKALUUKUT & tarvikkeet tulisijoihin Aidon lämmön lähteillä 1 2 SISÄLLYS s. 4-6 s. 7-9 s. 10-11 s. 12-13 s. 14 s. 15 s. 16 Sävyteräsluukut takkoihin Valurautaluukut takkoihin ja uuneihin Leivinuunit ja

Lisätiedot

MEPUN KUIVURIUUNIT TALOUDELLISET JA TEHOKKAAT LÄMMÖNLÄHTEET

MEPUN KUIVURIUUNIT TALOUDELLISET JA TEHOKKAAT LÄMMÖNLÄHTEET LÄMMÖNLÄHTEET Mepun hakeuunit markkinoilla jo parikymmentä vuotta. Latviassa Mepun hakeuuneilla on kuivattu kymmeniä miljoonia kiloja viljaa vuodesta 2007. MEPUN KUIVURIUUNIT TALOUDELLISET JA TEHOKKAAT

Lisätiedot

Auto-instot Tuotanto Oy TURKU P. 02-2423212. Yleisiä käyttöohjeita Casa matkailuautoon

Auto-instot Tuotanto Oy TURKU P. 02-2423212. Yleisiä käyttöohjeita Casa matkailuautoon Auto-instot Tuotanto Oy TURKU P. 02-2423212 Yleisiä käyttöohjeita Casa matkailuautoon 1.1.2008 Yleistä Auto on rekisteröity 4 hengelle. Kuljettajalle ja jokaiselle matkustajalle on kolmipisteturvavyöt.

Lisätiedot

On helppoa olla loistava kokki, kun on PLA.NET-grilli A M M A T T I L A I S T A S O N L A A T U G R I L L I - K U L U T T A J A L L E

On helppoa olla loistava kokki, kun on PLA.NET-grilli A M M A T T I L A I S T A S O N L A A T U G R I L L I - K U L U T T A J A L L E On helppoa olla loistava kokki, kun on PLA.NET-grilli A M M A T T I L A I S T A S O N L A A T U G R I L L I - K U L U T T A J A L L E OASI-mallisto IN. 55 IN. F DUAL PLA.NET- grillijärjestelmän OASI-sarjassa

Lisätiedot

KOKOAMIS- JA KÄYTTÖOHJEET Malli: 004211 Pidätämme itsellämme oikeuden teknisiin muutoksiin. 1. Alahylly 1 2. Pyöränpuoleinen jalka 2 3. Jalka 2 4. Pyörä 2 5. Pyöränakseli 1 6. Sivutuki, vasen 1 7. Sivutuki,

Lisätiedot

Grillit ja grillausvälineet. Grillit

Grillit ja grillausvälineet. Grillit Grillit ja grillausvälineet Grillit 2015 TEE KOTI, JOSSA MIELI LEPÄÄ. Cello on upeita kokonaisuuksia Cello on aikaansa seuraava kodin tavaramerkki, joka tarjoaa upeita kokonaisuuksia ja inspiroivia ideoita

Lisätiedot

HIMMEÄPINTAISET KEITTOASTIAT

HIMMEÄPINTAISET KEITTOASTIAT KYLMÄ/PAKASTEKAAPPI GN 2/1 650 L. säädettävät jalat ruostumatonta terästä mukana 3 hyllyä GN 2/1 lukollinen ovi sisä- ja ulkokuori 18/10 ruostumatonterästä ta mm mm mm litraa C kw S840600 740 830 2010

Lisätiedot

DE LONGHI COOKING KÄYTTÖ- JA ASENNUSOHJEET UPOTETTAVILLE KAASUTASOILLE

DE LONGHI COOKING KÄYTTÖ- JA ASENNUSOHJEET UPOTETTAVILLE KAASUTASOILLE DE LONGHI COOKING KÄYTTÖ- JA ASENNUSOHJEET UPOTETTAVILLE KAASUTASOILLE Hyvä Asiakas, Kiitos että valitsit laatutuotteemme joka palvelee sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Saadaksesi laitteestasi täyden

Lisätiedot

Swegon CASA. -liesikuvut. Keittiön kärynpoiston uudet rytmit. Blues Pop Salsa Tango. www.swegon.com/casa

Swegon CASA. -liesikuvut. Keittiön kärynpoiston uudet rytmit. Blues Pop Salsa Tango. www.swegon.com/casa Swegon CASA Keittiön kärynpoiston uudet rytmit -liesikuvut Blues Pop Salsa Tango www.swegon.com/casa Teemana tehokas kärynpoisto Swegon CASA UUTUUDET Blues Moderni ja tyylikäs liesikupu huoltovapailla

Lisätiedot

12297 FIN 05/09 AM Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12297 Tutustu huolella tähän käyttöoppaaseen ennenkuin kokoat ja otat käyttöön tämän laadukkaan LANDMANN-grillisi Käyttöohjeita seuraamalla estät

Lisätiedot

Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12255

Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12255 12255 FIN 08/11 AM Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12255 Tutustu huolella tähän käyttöoppaaseen ennenkuin kokoat ja otat käyttöön tämän laadukkaan LANDMANN-grillisi Käyttöohjeita seuraamalla estät

Lisätiedot

Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12349

Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12349 12346-2007 FIN AM Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12349 Tutustu huolella tähän käyttöoppaaseen ennenkuin kokoat ja otat käyttöön tämän laadukkaan LANDMANN-grillisi Käyttöohjeita seuraamalla estät

Lisätiedot

Swegon CASA Liesikuvut

Swegon CASA Liesikuvut Swegon CASA Liesikuvut Keittiön kärynpoiston uudet rytmit Uuden Swegon Casa -liesikupumalliston ansiosta kaikki sujuu keittiön raikkaassa ilmapiirissä kuin tanssi. Moderni Blues, sutjakka Salsa, tehokas

Lisätiedot

Jää- ja pakastekaapit 650 & 1400 l

Jää- ja pakastekaapit 650 & 1400 l Electroluxin HD-Sarjan jää/pakastekaapit tarjoavat suuren valikoiman erilaisia kaappeja kylmäsäilytykseen. Kaapit ovat niin sisältä kuin ulkoa ruostumatonta terästä, teräsovella, ja kapasiteetti alkaen

Lisätiedot

Puhdistusratkaisut ammattilaisille

Puhdistusratkaisut ammattilaisille Puhdistusratkaisut ammattilaisille Kärcher tuotteet 2010 Juhlavuoden kampanjatarjoukset voimassa 31.12.2010 asti Hinnat alv 0 % Painepesurit Työpaine: 30-150 bar Maks. paine: 180 bar Vesimäärä: 230-500

Lisätiedot

OSTOAPU EKET. -säilytysjärjestelmä. HOITO-OHJEET Pyyhi mietoon puhdistusaineeseen kostutetulla liinalla. Pyyhi kuivaksi puhtaalla liinalla.

OSTOAPU EKET. -säilytysjärjestelmä. HOITO-OHJEET Pyyhi mietoon puhdistusaineeseen kostutetulla liinalla. Pyyhi kuivaksi puhtaalla liinalla. OSTOAPU EKET -säilytysjärjestelmä SUOMI HOITO-OHJEET Pyyhi mietoon puhdistusaineeseen kostutetulla liinalla. Pyyhi kuivaksi puhtaalla liinalla. TURVALLISUUS Kaatumisriskin vuoksi kaluste täytyy aina kiinnittää

Lisätiedot

EXPERTS IN GAS & INFRARED GRILLING WAVE LIFT EASE GRILLS SIZZLE ZONE JETFIRE NIGHT LIGHT

EXPERTS IN GAS & INFRARED GRILLING WAVE LIFT EASE GRILLS SIZZLE ZONE JETFIRE NIGHT LIGHT GRILLS EXPERTS IN GAS & INFRARED GRILLING WAVE SIZZLE ZONE LIFT EASE JETFIRE NIGHT LIGHT Mistä kaikki alkoi Vuonna 1976 Wolfgang Schroeterin perustama pieni metallitehdas alkoi valmistaa teräsrakenteita

Lisätiedot

Hormittomat Designtakat

Hormittomat Designtakat Medius Hormittomat Designtakat Malli Finestro K.60 L.80. S.20cm. Paino 30 kg Tämä seinälle asennettava, ruostumaton terästakka on yksi suosituimmista -malleistamme. Takassa on kaunis viimeistely ja se

Lisätiedot

HINNASTO 2013 Saunan kiukaat ja oheistarvikkeet - Savustus- ja grillausuunit

HINNASTO 2013 Saunan kiukaat ja oheistarvikkeet - Savustus- ja grillausuunit Saunan kiukaat ja oheistarvikkeet - Savustus- ja grillausuun HINNASTO 2013 UUTUUS! STOVEMAN KULMIKAS 16 KIUKAAT STOVEMAN PYÖREÄ 13 STOVEMAN KULMIKAS 13 (Soveltuu 6-13m3 saunoihin) (Soveltuu 8-16m3 saunoihin)

Lisätiedot

Kaasutasoliesi. Elco 700HP

Kaasutasoliesi. Elco 700HP Electrolux 700HP sarja sisältää yli sata mallia, jotka on suunniteltu täyttämään parhaimman suorituskyvyn, luotettavuuden, energian säästön, turvallisuuden sekä ergonomisen käytön vaatimukset. Tuotteiden

Lisätiedot

Swegon CASA Liesikuvut

Swegon CASA Liesikuvut Swegon Home Solutions Swegon CASA Liesikuvut HOME VENTILATION Swegon CASA Liesikuvut KEITTIÖN KÄRYNPOISTON UUDET RYTMIT Swegon CASA liesikuvut ovat keskeinen osa asunnon toimivaa ilmanvaihtoa. Tehokkaan

Lisätiedot

ADAX NEO -DESIGNLÄMMITTIMET

ADAX NEO -DESIGNLÄMMITTIMET ADAX NEO -DESIGNLÄMMITTIMET VALITTU LÄMPÖTILA ON HELPPO NÄHDÄ Selkeästä näytöstä näet helposti asetetun lämpötilan. Voit nostaa tai alentaa lämpöä patterin päädyssä olevilla plus- ja miinuspainikkeilla.

Lisätiedot

KODINKONEPAKETTI 1 RST

KODINKONEPAKETTI 1 RST KODINKONEPAKETTI 1 RST 05.09.2016 Monitoimiuuni PULL SYSTEM 6H - 175BX / 901010083 Integroitava uuni Monitoimi, 6 valmistusohjelmaa Näyttö aikatoiminnolla Ajastintoiminto Aquasliding puhdistustoiminto

Lisätiedot

12435-2007 FIN AM Kokoamis- ja käyttöohjeet kaasugrillille 12435 Tutustu huolella tähän käyttöoppaaseen ennenkuin kokoat ja otat käyttöön tämän laadukkaan LANDMANN-grillisi Käyttöohjeita seuraamalla estät

Lisätiedot

savustus ja grillaus

savustus ja grillaus savustus ja grillaus savustu Stoveman savustuskaapit on tarkoitettu kalan, lihan, linnunlihan, juustojen yms. savustukseen. Laitteet soveltuvat niin kotipihalle, kesämökille kuin myös maatila- ja ravintolakäyttöön.

Lisätiedot

Suomessa valmistettu laatutuote

Suomessa valmistettu laatutuote www.jäspi.fi Vedenlämmittimet Suomessa valmistettu laatutuote Runsaasta valikoimasta oikea lämminvesivaraaja jokaiseen kotiin VEDENLÄMMITTIMEN VALINTA Runsaasta valikoimasta löytyy oikea lämmitin jokaiseen

Lisätiedot

TEMPUR-MED LEIKKAUSPÖYDÄLLE TARKOITETUT -PATJAT JA -ASENTOTUET. www.tempurmed.fi

TEMPUR-MED LEIKKAUSPÖYDÄLLE TARKOITETUT -PATJAT JA -ASENTOTUET. www.tempurmed.fi TEMPUR-MED LEIKKAUSPÖYDÄLLE TARKOITETUT -PATJAT JA -ASENTOTUET TEMPUR -MATERIAALI MITEN TEMPUR ON ERILAINEN? TEMPUR-MED-PATJALLA MAKAAVAN 70-KILOISEN POTILAAN PAINERASITUSPISTEET PU-PÄÄLLINEN Kaikki TEMPUR-MED

Lisätiedot

KESÄ ON GRILLAUKSEN PARASTA AIKAA!

KESÄ ON GRILLAUKSEN PARASTA AIKAA! KESÄ ON GRILLAUKSEN PARASTA AIKAA! GRILLIVÄLINESALKKU No: 301113 66,00 18 osainen grillisetti Teräosat ruostumatonta terästä Alumiinisalkun mitat 50 x2 7 x 10 cm 25,50 BBQ-SALKKU No: 604016 Kolmen ottimen

Lisätiedot

Onnettomuustutkintaraportti

Onnettomuustutkintaraportti Onnettomuustutkintaraportti Dnro 1389/06/2004 Kesämökillä sattunut häkämyrkytys 2 Sisällysluettelo Tiivistelmä 1 Onnettomuuden kuvaus 2 Onnettomuuden tutkinta 3 Tutkinnan tulokset 4 Säädösten ja määräysten

Lisätiedot

Ruokavisassa ELMA-messuilla käytössä olevat Whirlpoolin kodinkoneet

Ruokavisassa ELMA-messuilla käytössä olevat Whirlpoolin kodinkoneet Ruokavisassa ELMA-messuilla käytössä olevat Whirlpoolin kodinkoneet Ruokavisan näytöskeittiössä olevissa Whirlpoolin kodinkoneissa yhdistyvät huippuluokan teknologia ja energiatehokkuus, joilla minimoidaan

Lisätiedot

Pata, kaasu, epäsuora lämmitys

Pata, kaasu, epäsuora lämmitys Edistyksellisen teknologian ja korkean suorituskyvyn ansiosta 900 XP laitesarja soveltuu erinomaisesti ravintoloille sekä isommille laitoskeittiöille, jotka tarvitsevat tehokkuutta ja korkeaa tuottavuutta.

Lisätiedot

FLEXBURN-uunit Kerasil Oy

FLEXBURN-uunit Kerasil Oy FLEXBURN-uunit Kerasil Oy FLEXBURN-uunit Lasin yhteensulatus Lasin taivutus ja muottiin pudotus (slumppaus) Koristelupoltot väreillä, kullalla ja siirtokuvilla 5-6 kertaa nopepampi Energiansäästö yli 50%

Lisätiedot

Syksy 2012. www.vuoleri.fi. Aina puhdas pinta

Syksy 2012. www.vuoleri.fi. Aina puhdas pinta Syksy 2012 www.vuoleri.fi Aina puhdas pinta Aina puhdas pinta Vuolerin kaakelipintaisissa tulisijoissa on vuolukivinen sisärakenne. Modernit uutuudet! VUOLUKIVI Saatavana myös takkapaistouuni Hiillos 210

Lisätiedot

PALAX KLAPIKONEMALLISTO

PALAX KLAPIKONEMALLISTO COMBI M II - 3 KS 35-6 POWER 70S - 10 POWER 100S - 14 PALAX KLAPIKONEMALLISTO Yhteiset ominaisuudet Poistokuljetin Yhteinen ominaisuus kaikille koneille on nyt uudistettu 4,3 m pitkä ja 0,2 m leveä taittuva

Lisätiedot

Miksi Valmistuli? Valmistuli huolehtii kaikesta. Kattavin valikoima. Kerralla valmiiksi

Miksi Valmistuli? Valmistuli huolehtii kaikesta. Kattavin valikoima. Kerralla valmiiksi + = Kontio 1 Miksi Valmistuli? Valmistuli huolehtii kaikesta Valmistulen henkilökunta huolehtii kaikista talotoimitukseen liittyvistä tulisij a-asioista. Laadukkaaseen palveluun kuuluu sinulle sopivan

Lisätiedot

UUDET KIINTEÄT KUIVURIT: S-SARJA

UUDET KIINTEÄT KUIVURIT: S-SARJA UUDET KIINTEÄT KUIVURIT: S-SARJA S-SARJAN KIINTEÄT KUIVURIT KORKEALAATUISEEN JA TEHOKKAASEEN VILJANKUIVAUKSEEN Mepun S-sarjan uudet, kiinteät kuivurit kuivaavat viljan tasalaatuisesti, energiatehokkaasti

Lisätiedot

Pisla HTT Tuo lämpöä kotiin.

Pisla HTT Tuo lämpöä kotiin. Pisla HTT Tuo lämpöä kotiin. Ei ole sama, mikä luukku tulisijassa on. Pislan HTT-luukku on aina varma ja turvallinen valinta. PISLA HTT TULISIJATUOTTEET SUUNNITELTU TOIMIMAAN KOTONASI Tulisijat luovat

Lisätiedot

kylmäsäilytys Profi Line jää- ja pakastekaapit

kylmäsäilytys Profi Line jää- ja pakastekaapit kylmäsäilytys Profi Line jää- ja pakastekaapit Profi Line jää- ja pakastekaapit 232 118 125 232 118 232 125 232 132 232 149 Kylmä- / pakastekaappi almistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta Puhallinjäähdytys

Lisätiedot

SUPER SHREDDER Kaikkiruokainen linjamurskain

SUPER SHREDDER Kaikkiruokainen linjamurskain 1 SUPER SHREDDER Kaikkiruokainen linjamurskain SUPER SHREDDER pienentää putkistoissa virtaavat kovat kiintoaineet. Se on erittäin tehokas murskain, jolla on virtaviivainen, helppohoitoinen rakenne ja vain

Lisätiedot

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I Aeg integroitu jääkaappi SKD71800F0 Erittäin laadukas integroitu jääkaappi. Digitaalinäyttö tarkkaan lämpötilansäätöön. LED-valaistus takaa erinomaisen valaistuksen. Energialuokka A+. Käyttötilavuus 330

Lisätiedot

UUTUUKSIA MASTER-TOUCH 67 CM 09 ONE-TOUCH DELUXE 57 CM 10 ONE-TOUCH PRO CLASSIC 11 PERFORMER, KAASUSYTYTTEINEN 12 PERFORMER 13 WEBER TARVIKKEET 14

UUTUUKSIA MASTER-TOUCH 67 CM 09 ONE-TOUCH DELUXE 57 CM 10 ONE-TOUCH PRO CLASSIC 11 PERFORMER, KAASUSYTYTTEINEN 12 PERFORMER 13 WEBER TARVIKKEET 14 UUTUUKSIA 2010 COMPACT 47 CM 02 COMPACT 57 CM 03 ONE-TOUCH ORIGINAL 47 CM 04 ONE-TOUCH ORIGINAL 57 CM 05 ONE-TOUCH PREMIUM 47 CM 06 ONE-TOUCH PREMIUM 57 CM 07 MASTER-TOUCH 57 CM 08 MASTER-TOUCH 67 CM 09

Lisätiedot

Rakennus-Hanka Oy. Asunto Oy Oulun Ojavainiontie 4

Rakennus-Hanka Oy. Asunto Oy Oulun Ojavainiontie 4 Rakennus-Hanka Oy Asunto Oy Oulun Ojavainiontie 4 EKC50100OX Liesi Tyylikäs keraamien taso. Tilava uuni. -käyttötilavuus 62 litraa Haudutusuuni-toiminto mahdollistaa mehukkaiden ja maukkaiden ruokien valmistamisen

Lisätiedot

VAUNUKUIVURI M5-SARJA

VAUNUKUIVURI M5-SARJA VAUNUKUIVURI M5-SARJA M5-SARJAN ISO MEPU-VAUNUKUIVURI LUOTETTAVAAN JA LAADUKKAASEEN VILJANKUIVAUKSEEN Mepun uuden käytännöllisen M5-sarjan suunnittelussa on panostettu erityisesti toimintavarmuuteen ja

Lisätiedot

KOTAKEITTIÖ KOTAKEITTIÖ ON TULTA JA TERÄSTÄ. Aidon ja alkuperäisen Kotakeittiön tarina alkaa Lapista, missä ruokaa ja lämpöä arvostetaan

KOTAKEITTIÖ KOTAKEITTIÖ ON TULTA JA TERÄSTÄ. Aidon ja alkuperäisen Kotakeittiön tarina alkaa Lapista, missä ruokaa ja lämpöä arvostetaan Tulta ja tä! ON TULTA JA TERÄSTÄ Aidon ja alkuperäisen Kotakeittiön tarina alkaa Lapista, missä ruokaa ja lämpöä arvostetaan sekä tä kunnioitetaan. Kotakeittiö idean tarkoituksena oli luoda kotaan tulisija,

Lisätiedot

OSTOAPU EKET. -säilytysjärjestelmä. HOITO-OHJEET Pyyhi mietoon puhdistusaineeseen kostutetulla liinalla. Pyyhi kuivaksi puhtaalla liinalla.

OSTOAPU EKET. -säilytysjärjestelmä. HOITO-OHJEET Pyyhi mietoon puhdistusaineeseen kostutetulla liinalla. Pyyhi kuivaksi puhtaalla liinalla. OSTOAPU EKET -säilytysjärjestelmä SUOMI HOITO-OHJEET Pyyhi mietoon puhdistusaineeseen kostutetulla liinalla. Pyyhi kuivaksi puhtaalla liinalla. TURVALLISUUS Kaatumisriskin vuoksi kaluste täytyy aina kiinnittää

Lisätiedot

Uuden Siemens-höyryuunin ominaisuudet ovat omaa luokkaansa

Uuden Siemens-höyryuunin ominaisuudet ovat omaa luokkaansa Lehdistötiedote heinäkuu 2011 Uuden Siemens-höyryuunin ominaisuudet ovat omaa luokkaansa Höyryuunin käyttö on lisääntynyt viime vuosien aikana. Syy siihen on höyryuunin avulla saatava loistava ruoanvalmistustulos.

Lisätiedot

RAVINTOLALAITESARJAT. EVO700 Sarjan Kaasulaitteet: Paistotasot

RAVINTOLALAITESARJAT. EVO700 Sarjan Kaasulaitteet: Paistotasot ZANUSSI EVO700 -sarja on tehokas ja monipuolinen moduulirakenteinen grillisarja ammattikäyttöön. Vähän lattiapintaa vievä tyylikäs sarja on suunniteltu kestämään kovaakin käyttöä ja vaativiin olosuhteisiin.

Lisätiedot

kampanja 549, 769, www.fagimex.fi Kampanja 2/2010 ts 315 GT, katkaisuohjaimella ts 315 GT, liukupöydällä Hinnat sisältävät alv:n

kampanja 549, 769, www.fagimex.fi Kampanja 2/2010 ts 315 GT, katkaisuohjaimella ts 315 GT, liukupöydällä Hinnat sisältävät alv:n Das ist Spitzen-Qualität RAKENNUSSAHA ts 315 GT 5277 0901 moottori 230 V, 2,2 kw 5277 0902 moottori 400 V, 3,0 kw 5277 0903 moottori 400 V, 4,2 kw Vakiovarusteena joko katkaisuohjain tai liukupöytä. Tukeva

Lisätiedot

BARBECUE CULTURE COLLECTION

BARBECUE CULTURE COLLECTION BARBECUE CULTURE COLLECTION JOKAINEN KAUSI ON GRILLAUSKAUSI Mikä on se salaisuus, joka tekee grillauksesta ympärivuotisen menestyksen? Lue kaikki OUTDOORCHEFin grillauskulttuurista ja nauti maukkaasta

Lisätiedot

Flexi buffet-linjastot

Flexi buffet-linjastot Flexi buffet-linjastot electrolux Flexi system 3 Uudet Flexi buffet-linjastot: joustavat ratkaisut aamiaisesta illalliseen Kahvilat ja ravintolat: Ihanteellinen ratkaisu ympäristöihin, joissa vaaditaan

Lisätiedot

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I Aeg integroitu jääkaappi SKD71800F0 Erittäin laadukas integroitu jääkaappi. Digitaalinäyttö tarkkaan lämpötilansäätöön. LED-valaistus takaa erinomaisen valaistuksen. Energialuokka A+. Käyttötilavuus 330

Lisätiedot

Jalat, jotka ovat myös ruostumatonta terästä, ovat säädettävissä 50mm asti.

Jalat, jotka ovat myös ruostumatonta terästä, ovat säädettävissä 50mm asti. Electrolux 700HP sarja sisältää yli sata mallia, jotka on suunniteltu täyttämään parhaimman suorituskyvyn, luotettavuuden, energian säästön, turvallisuuden sekä ergonomisen käytön vaatimukset. Tuotteiden

Lisätiedot

SIISTI JA ÄLYKÄS VALINTA

SIISTI JA ÄLYKÄS VALINTA SARJA[P] 2 Sarja[P] SARJA[P] Skandinaavinen muotoilu on ajatonta ja pohjautuu rakkauteemme valoa ja luontoa kohtaan. Sarjan[P] pöydät perustuvat tähän perinteeseen, johon kuuluvat puhtaat linjat, toimiva

Lisätiedot

Drop. D E S I G N P O O L

Drop. D E S I G N P O O L Drop. D E S I G N P O O L MIKÄ ON DROP? Drop on ulkoallas, jonka viimeistellyn kaunis ulkomuoto, ergonomisuus ja helppokäyttöisyys tarjoavat todellista arjen luksusta niin kodin pihamaalle, terassille

Lisätiedot

Rakennus-Hanka Oy. Asunto Oy Oulun Kuusirinne

Rakennus-Hanka Oy. Asunto Oy Oulun Kuusirinne Rakennus-Hanka Oy Asunto Oy Oulun Kuusirinne EKC50100OX Liesi Tyylikäs keraamien taso. Tilava uuni. -käyttötilavuus 62 litraa Haudutusuuni-toiminto mahdollistaa mehukkaiden ja maukkaiden ruokien valmistamisen

Lisätiedot

PIKAKOLVIT JA JUOTOSKOLVIT

PIKAKOLVIT JA JUOTOSKOLVIT PIKAKOLVIT JA JUOTOSKOLVIT PIKAKOLVI 60 W XST001 teho 60 W / 230 V johto 1,7 m kohdevalo lämpenee nopeasti, n. 380 C lämpötilaan n. 6 sekunnissa ylikuumenemisen estämiseksi pidä 12 sekunnin jälkeen 48

Lisätiedot

Oikea jäähdytys on osa ruoan laatua.

Oikea jäähdytys on osa ruoan laatua. Oikea jäähdytys on osa ruoan laatua. Pikajäähdytys- ja pikapakastuslaitteet Porkka teki oikean jäähdytyksen helpoksi Porkan uuden sukupolven edistykselliset pikajäähdytys- ja pikajäähdytys-pakastuslaitteet

Lisätiedot

301.4C. Minikaivukone

301.4C. Minikaivukone 301.4C Minikaivukone Moottori Nettoteho 13,2 kw 17,7 hp Paino Työpaino turvakaaren kanssa 1 380 kg 3 042 lb Työpaino ohjaamon kanssa 1 470 kg 3 241 lb Monipuolisuus Helppo kuljettaa ja käyttää erilaisilla

Lisätiedot

Padat ja kattilat. Profi Line -kannelliset teräskattilat. Profi Line - korkea kannellinen kattila. Profi Line -puolikorkea

Padat ja kattilat. Profi Line -kannelliset teräskattilat. Profi Line - korkea kannellinen kattila. Profi Line -puolikorkea Padat ja kattilat Profi Line -kannelliset teräskattilat Profi Line -kannelliset teräskattilat 831 007 832 004 830 000 ruostumaton teräs 304 alumiini 5 ruostumaton teräs 430, min. 0,5 Profi Line - korkea

Lisätiedot

RAVINTOLALAITESARJAT. EVO900 Sarjan Sähkölaitteet: Pastakeitin

RAVINTOLALAITESARJAT. EVO900 Sarjan Sähkölaitteet: Pastakeitin RESTA EVO900 -sarja on tehokas ja monipuolinen moduulirakenteinen grillisarja vaativalle käyttäjälle. Sarja on suunniteltu kestämään kovaakin käyttöä ja vaativiin olosuhteisiin. EVO900 Sarjan Sähkölaitteet:

Lisätiedot

Asennus- ja käyttöohjeet

Asennus- ja käyttöohjeet SÄHKÖARILA OFTE 40B OFTE 40C OFTE 60B OFTE 60BR Asennus- ja käyttöohjeet SISÄLLYSLUETTELO ASENNUSOHJEET... 1 ASENNUS... 1 KÄYNNISTYS... 1 VIANETSINTÄ... 1 VIALLISTEN OSIEN VAIHTO... 1 KÄYTTÖ JA HOITO...

Lisätiedot

Grillaus kuuluu kaikille

Grillaus kuuluu kaikille Grillaus kuuluu kaikille Mustang on syntynyt halusta nauttia kiireettömästä, rennosta ruuanlaitosta yhdessä perheen tai ystävien kanssa. Yhdessäolo ja hyvä ruoka ovat jokaisen päivän kohokohta. Grillauksessa

Lisätiedot