KUNTOTARKASTUS. Teollisuushalli. Vihannintie 8 PYHÄJOKI

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KUNTOTARKASTUS. Teollisuushalli. Vihannintie 8 PYHÄJOKI"

Transkriptio

1 KUNTOTAKASTUS Teollisuushalli Vihannintie 8 PYHÄJOKI akennuspalvelu M. Liedes ky Markus Liedes akennusmestari Asuntokaupan kuntotarkastaja Puh

2 2 TAKASTUSLAUSUNTO 1. YLEISTIETOA TAKASTUKSESTA Tarkistettava kohde Teollisuusrakennus Vihannintie 8, PYHÄJOKI Tarkistuksen tilaaja aahen seudun ulosottovirasto / Johtava kihlakunnanvouti - Tuomaala Anssi Omistaja Tarkistaja akennuspalvelu M. Liedes ky / Markus Liedes akennusmestari Asuntokaupan kuntotarkastaja (AKK), FISE p Metsärannantie 50, HAAPAVESI Tarkastuksen syy akennus on myynnissä ja tarkoituksena on selvittää rakennuksen yleiskunto. Tarkastus ajankohta Tarkastus suoritettiin Sää oli tarkistushetkellä puolipilvinen ja lämpötila +7 o C. Sisäilman suhteellinen kosteus 35 %, lämpötilassa +18 o C. Toimeksianto / laajuus Käytettävissä olleet asiakirjat ajaukset kohteessa akennuksen kuntotarkistus käsitti rakennuksen ulkopuolen, tilat sekä kosteusteknisesti tärkeät kohteet sisäpinnoiltaan. Toimeksianto on lähtökohtaisesti rakennetekninen. akenteita ei avattu, vaan pintojen ja rakenteiden kunnon määritys ja toimenpide-ehdotukset perustuvat aistinvaraiseen tarkasteluun, pintakosteusmittauksiin sekä ilman suhteellisen kosteuden mittauksiin. Tarkastelussa käytettiin apuna Delta-55 pintakosteuden osoitinta, Delta-8 puun kosteusmittauksiin sekä Vetesten puikkoanturia. Ilman suhteellisen kosteuden mittauksissa Vaisala HMI-41 mittaria ja HMP-antureita. Lisäksi HomeSpy-4 kameraendoskooppi ja bosch pintalämpötilatunnistin sekä Flir C2 lämpökamera. Piirustuksista oli käytettävissä pääpiirustus, liite (rakennus ei ole kaikilta osiltaan pääpiirustuksen mukainen). Kohteen rakenteita ei ole varmennettu avaamalla rakenteita, vaan tiedot rakenteista perustuvat tilaajalta ja rakennuksen omistajalta saatuihin tietoihin, jotka myös vastaavat lähtötietojen oikeellisuudesta. Tarkistus on rajattu käsittämään rakenteiden pintapuolisen tarkistuksen ytm-ohjeen mukaisesti, kuitenkin avaamatta rakenteita. Avaamattomat rakenteet oletetaan rakennetuiksi hyvää rakennustapaa noudattaen.

3 3 2. KOHTEEN YLEISTIEDOT Seuraavaan luetteloon on koottu rakennuksen yleistiedot. Tiedot on saatu tilaajalta sekä omistajalta. Käyttötarkoitus Teollisuusrakennus. Pääpiirustus Pääpiirustuspäiväys Valmistumisvuosi Arviolta 1983, rakennuslupa Pinta-ala I-kerroksinen, hallin rakennusala n. 357 m 2. Pinta-aloja ei tarkistettu. Perustamistapa Betonirakenteinen perustus. Alapohja Lattiarakenteena maanvarainen betonilaatta. Yläpohja Puurakenteinen, harjakatto, vesikatteena varttikate. Ulkoseinä Puurakenteinen pystyrunko, vuorivillaeristeellä ja lauta- / mineritverhouksella, (rakennetta ei varmistettu avaamalla). Lämmitystapa Hallissa 2 kpl ilmalämpöpumppuja. Ilmanvaihto Ilmanvaihto on painovoimainen. Kohteen yleiskuvaus akennus on pohjamuodoltaan suorakaiteen mallinen. Huomattavia peruskorjauksia ei ole suoritettu. Kohteen historia Tiedot rakennuksen nykytilanteesta ja historiasta on saatu tilaajalta ja omistajalta. akennus on ns. paikalla rakennettu. akennuksessa ei ole aiemmin havaittu hajuhaittoja, kattovuotoja (pieni vuoto hallissa), tiloissa ei ole tapahtunut huomattavia vesivahinkoja ja tilaajan tiedossa ei ole huomattavia vaurioita rakenteissa. 3. YHTEENVETO HAVAINNOISTA KOHTEESSA akennuksessa ei ole havaittu huomattavia kosteusvaurioita tai muita vaurioita, joilla olisi selvää vaikutusta rakennuksen käyttökelpoisuuteen, huomioiden kuitenkin lausunnossa mainitut korjaustyöt sekä pieni kattovuoto. akennuksessa ei ole suoritettu huomattavia peruskorjauksia, joten rakennus on lähes alkuperäisessä kunnossa. akennuksen tuleva käyttötarve / käyttömahdollisuudet tulee selvittää ja rakennuksessa tulee tehdä mahdolliset muutostyöt tulevan käyttötarpeen mukaisesti. akennuksen käyttö lähinnä kylmänä halli / varastotilana. akenteissa on havaittu muutamia rakenteellisia riskejä / vaurioita (huomioitava kohta 4), lisäksi muutamia korjaus- ja kunnostustarpeita. akennuksen yleiskunto on pintapuolisen tarkastelun perusteella ikäisekseen kohtalainen. akenneleikkauksia / rakennelaskelmia ei ollut käytettävissä, joten rakenteiden toimivuuteen / kantavuuteen ei oteta kantaa tässä tarkastuksessa. Kaikkia rakenteiden sisällä mahdollisesti piileviä vaurioita ei tarkastusmenettelyllä voida poissulkea. Tämän vuoksi mahdolliset rakennetarkistukset tule suorittaa esimerkiksi rakenteita avaamalla. Kohteesta tehdyt havainnot, mahdolliset mittaustulokset ja johtopäätökset on kirjattu aiheittain. Mikäli rakenteen toiminnassa havaitaan tai epäillään aiheutuvan ongelmia, on ongelman poistamiseksi mainittu toimenpide-ehdotukset kunkin aiheen osalta. Toimenpide-ehdotukset eivät ole kuitenkaan varsinaisia korjaussuunnitelmia, vaan annetuilla ehdotuksilla pyritään viemään korjaustoimenpiteitä oikeaan suuntaan. Esteettisiin korjauksiin ei ole kiinnitetty huomiota.

4 4 4. OLENNAISIMMAT EPÄKOHDAT JA ISKIT Kohdassa 8 tarkemmin, mutta ohessa lyhyt viiteselite. - akennepiirustuksia ei ollut käytettävissä. - Eristykset alkuperäiset / vähäiset, joten rakennuksen energiankulutus huomattava => energiatalous on heikko. - Pieni kattovuoto päädyn viereisen sivuoven kohdalla. - Maanpinta huomattavan korkealla rakenteisiin nähden, (lattiapinta paikoin lähes maanpinnan tasossa, osin tiloista aiheutuen). - Sadevesien poisto sekä rakennuksen alapuoliset kuivatukset puutteelliset rakennuksen läheisyydestä. - Ullakkotilaa ei ole ja vesikatetta ei päästy tarkastamaan. - Ulkoseinä / perustusrakennetta ei avattu- / tarkastettu. - Hallin lattiapinnoissa luonnollisesti pientä kosteutta, käyttötarkoituksesta aiheutuen. Tarvittaessa rakennetutkimukset avaamalla rakenteita. 5. VAUIOIDEN KOJAAMINEN JA KOJAAMATTA JÄTTÄMISEN ISKIT. akenteet tulee tehdä ja korjata käyttötarkoituksen asettamien vaatimusten mukaisiksi tarkoitukseen soveltuvista materiaaleista siten, että ne eivät pääse mm. kosteudesta vaurioitumaan. Ennakoivat huoltotoimenpiteet ja syntyneiden tai havaittujen vaurioiden pikainen korjaaminen säästävät kustannuksia ja pitävät yllä rakennuksen arvoa. Mikäli vaurioita tai puutteita on tarkistuksessa havaittu, eikä toimenpiteisiin ryhdytä, vaurio tai haitta yleensä pahenee ja laajenee, korjaaminen hankaloituu ja korjauskustannukset kasvavat. Korjaamaton vaurio voi muodostaa haitan tilojen käytölle. 6. ASBESTIN ESIINTYMINEN JA MIKOBIVAUIOT. akennus on rakennettu aikana, jolloin rakennusmateriaaleissa on käytetty asbestia, (kyseisessä kohteessa on asbestisementtilevyjä). Suomen rakennusaineteollisuus lopetti asbestipitoisten tuotteiden valmistuksen 1988 jälkeen. Asbestipitoisten tuotteiden maahantuonti, valmistus ja myynti on ollut kiellettyä alkaen. Asbestin käyttö rakennusmateriaaleissa on kielletty kokonaan lähtien. Kosteuden tai kosteusvaurioiden mahdollistamat mikrobikasvustot rakenteissa tai rakenteiden pinnoilla voivat aiheuttaa terveyshaittaa. 7. TAKASTUSMENETTELYSTÄ Kuntotarkastusraportti perustuu kohteesta tehtyihin havaintoihin, kohteessa otettuihin valokuviin sekä tarkastuksen tilaajalta ja omistajalta saatuihin tietoihin. Kuntotarkastus on suoritettu pääosin aistinvaraisin ja rakennetta rikkomattomin menetelmin. Tarkastuksessa on kiinnitetty huomiota pintapuolisella tarkastelulla havaittaviin rakenteelliseen kestävyyteen, turvallisuuteen ja asumiskelpoisuuteen vaikuttaviin oleellisiin puutteisiin, vikoihin ja riskeihin.

5 5 akennetta rikkomattomalla menetelmällä ei voi havaita rakenteiden sisäisiä piileviä vaurioita, ellei niistä ole tarkistushetkellä kosteuden tunnistimella havaittavaa, muulla tavalla aistittavaa tai rakenteiden pinnalle näkyvää viitettä. Edes rakenteita avaamalla ei voi saada täydellistä varmuutta rakenteiden kunnosta tekemättä erittäin laajoja ja kattavia rakenteiden purkutöitä. Tämän takia epäilyttävissä tapauksissa tulee aina tehdä lisäselvityksiä ja kuntotutkimuksia. Pintakosteusmittauksella saadaan tarkistettua mittaushetkellä oleva rakenteen pintakosteustilanne eli on huomioitava rakenteen mahdollinen kuivuminen / kosteuden tasaantuminen ympäröiviin rakenteisiin, joten vanhempia kosteusvahinkoja / lahovaurioita ei pintakosteusmittauksella voida selvittää. Pintapuolisella tarkistuksella ei voida arvioida maanalaisten rakenteiden ja järjestelmien, kuten salaojien olemassaoloa, kuntoa ja toimivuutta tai sokkelin ulkopuolisen vedeneristyksen kuntoa tai korjaustarvetta. Kuntotarkastajalla on oikeus ja velvollisuus oikaista tarkastuskohteessa mahdollisesti havaittava virhe. Kaikista virheistä tulee reklamoida kuntotarkastajaa kohtuullisessa ajassa (neljän kuukauden kuluessa kuntotarkastuksen suorituspäivästä). Tilaajan on tiedostettava, että kuntotarkastus koskee vain ja ainoastaan tilannetta tarkastusajankohtana ja tilanne kohteessa saattaa muuttua oleellisesti hyvinkin lyhyen ajan kuluessa tarkastuksesta. 8. HAVAINNOT KOHTEESTA JA TOIMENPIDE-EHDOTUKSET aporttiin on kirjattu havainnot, johtopäätökset, toimenpideehdotukset sekä perusteet suositelluille toimenpiteille. aportti on toteava ja ohjaa jatkotoimenpiteitä, raportti ei ole työselitys. Johtopäätökset, toimenpide-ehdotukset sekä perusteet toimenpiteille on kirjoitettu kursivoituna ja lihavoituna. Perustukset, alapohja Salaojitus Betonirakenteinen perustus. akennuksen vierustoilla maaperän kallistukset ovat vähäiset rakennuksesta poispäin ja maanpinta lähes lattiapinnan tasolla, lähinnä hallin etuosalla, hallin käyttötarkoituksesta aiheutuen. Alapohjarakenteena maanvarainen teräsbetonilaatta, suoraan täytesoran päälle valettuna eli rakenteen eristyskyky on heikko ja alapuolisen kosteuden nousu rakenteeseen on mahdollista. Kantavien pilarien perustuksissa rapautumista / halkeamia. Ala- / välipohjarakennetta ei ole tarkistuksessa avattu. Toimenpide-ehdotukset: Erityistä huomiota tulee kiinnittää rakennuksen alapuoliseen ja ympäristön kuivatukseen, johtamalla pintavedet pois rakennuksen läheisyydestä. Tarvittaessa maanpinnan laskeminen / kallistusten parantaminen rakennuksen läheisyydestä. Kantavien pilarien perustukset tulee pikaisesti vahvistaa vaurioituneilta osiltaan. Tarvittaessa lattiapinnoitteen uusiminen. akennuksen ympärille asennetusta salaojituksesta ei ole tietoa, mahdollisesti salaojitusta ei ole asennettu. Toimenpide-ehdotukset: Mahdollisen salaojituksen tarkistus / puhdistus säännöllisesti. Tarvittaessa salaojituksen asennus.

6 6 Ulkoseinä ja julkisivut Ikkunat ja ulko-ovet Sadevesijärjestelmä Vesikatto ja yläpohja: Ulkoseinäpinnoissa on havaittavissa vaurioita, ulkoverhouslevytys paikoin viallinen ja maalipinnoitteet kuluneet. Ulkoseinärakenteena hallin osalla sisäverhouksena lujalevy, höyrynsulkumuovi, n. 12,5 cm:n pystyrunko + vuorivilla sekä ulkopuolella tarkastetulla kohdalla n. 5 cm:n vaakakoolaus ja väleissä tuulensuojalevynä bituliitti sekä ulkoverhouksena aaltominerit levytys. Minerit levytys sisältää mahdollisesti asbestia, (näytteitä ei tutkittu). Seinän alaosa n. 30 cm:n betonianturalta eli seinän alareunan lämmöneristyskyky vähäinen. Ulkoseinille osittain asennettu sisäpuolinen lisäeristys vanhojen ovien kohdalle. Toimenpide-ehdotukset: Ulkoverhouksen korjaus rikkoutuneilta osin. Suositeltavaa ulkoverhouksen / ovien laudoitusosien maalaus / uusiminen. Tarvittaessa ulkoseinärakenteen tarkistus avaamalla rakennetta. Hallin osalla ikkunat yksinkertaiset ja vesipellit puuta, jotka paikoin pahoin lahovaurioituneita. Ulko-ovet sivuseinän osalla alkuperäiset, (eivät ole käytössä). Päädyssä sekä sivuseinällä uusittu nosto-ovi, hyväkuntoiset. Toimenpide-ehdotukset: Ikkunoiden vesipellit tulee asentaa pikaisesti ja samassa yhteydessä alusrakenteen tarkastus / korjaus vaurioiden laajuuden mukaisesti. Ikkunoiden / ovien ja ikkunoiden vesipeltien saumojen tiivistys säännöllisesti. Ovien pielilistoitukset tulee korjata. Vesikourut on asennettu, mutta syöksytorvet puuttuvat. akennuksen katolta tulevien sadevesien poistoa ei ole järjestetty sadevesijärjestelmällä. Toimenpide-ehdotukset: Syöksytorvet tulee asentaa ja samassa yhteydessä pintavesijärjestelmän asennus. Vesikatteena mineritkate, ilman aluskatetta. Vesikattorakenteena kattopalkisto eli sisäkatto vesikattorakenteen suuntainen. Palotikkaita ei ole asennettu, tarvittaessa asennus. Kattopalkistona oleva kantava pilari / palkki yhtenäisenä betoniperustukselta saakka, (pääpiirustusleikkaus). Yläpohjarakenteena kattopalkisto, jonka päälle koolattu n. 15 cm:n lankut syrjälleen, joiden päälle vesikate. Palkiston välissä vuorivillaeristys n. 12,5 cm, (tieto omistajalta). Palkiston alapintaan asennettu lisäeristykseksi akustolevyt. Yläpohjan eristys vähäinen ja varsinaista ullakkotilaa ei ole, joten rakenne on vaurioherkkä. Vesikatteen yksityiskohtaista tarkastusta ei suoritettu. Toimenpide-ehdotukset: Vesikatteen läpivientien / saumojen tiivistys säännöllisesti. Tarvittaessa vesikatteen uusiminen, yläpohjan lisäeristys ja samassa yhteydessä rakenteen tuuletuksen parantaminen.

7 7 8.1 Havainnot kohteesta pääpiirteittäin (huonetilat) Lämmin halli Lattiarakenteena maalattu betoni, seinissä lujalevy sekä katossa akustolevyt. Tilan korkeus harjalta n. 5,2 m (huom. vino sisäkatto) ja ovikiskon korkeus lattiasta n. 4,4 m, (mitat tarkennettava). Kattopilarien perustuksissa paikoin halkeamia / rapautumista. Päädyn nosto-oven asennuksen yhteydessä heikennetty kattopalkkia, (lovettu kiskojen kohta, valokuva). Lattiapinnasta paikoin mitattavissa pintakosteutta ja maalipinnoitteessa vaurioita / pinnoitteen hilseilyä, mikä on luonnollista tilojen käyttöön nähden. Tilassa on ainoastaan yksi lattiakaivo, jossa ei ole öljynerotuskaivoa. Käyttövesi tulee päätyseinällä olevalle altaalle, josta poisto mahdollisen kivipesän kautta rajaojaan. akennukseen ei tule lämmintä vettä. Tilasta on eriytetty pieni kompressoritila, jonka päälle teräskannakkeille rakennettu toimistohuone. Sivuseinän nosto-oven (päätyä lähimmän oven) kohdalla kattovuoto. Toimenpide-ehdotukset: Nosto-oven asennuksen vuoksi lovetun kattokannattajan vahvistus pikaisesti. Kattovuodon korjaus. Tarvittavat muutostyöt, mahdollisesti myös rakenteelliset korjaukset tulevan käyttötarpeen mukaisesti. Toimistotila (parvella) Lattiapinnoitteena matto, seinissä sekä katossa maalattu levy. Pinnat pääosin kunnossa ja huomattavia vaurioita ei ollut havaittavissa Ikkunaan lisätty lasi eli ikkuna kiinteä, kaksilasinen. Kylmä varasto Lattiapinta ala n. 84 m 2. Lattiapinnoitteena betoni. Tila on eristämätön ja tilassa ei ole lämmityslaitetta. Tilaan rakennettu parvi, puurakenteella ja paikoin huomattavaa taipumaa kantavissa palkeissa. Lattiapinnasta paikoin mitattavissa pintakosteutta, mikä on luonnollista tilojen käyttöön nähden. Toimenpide-ehdotukset: Parven kannatuksen vahvistus. Tarvittavat muutostyöt tulevan käyttötarpeen mukaisesti. Perustuksia, ulkoseiniä, ala- / yläpohjaa ei ole avattu / tarkistettu.

8 8 8.2 Havainnot kohteesta (LVIS-järjestelmät) Ilmanvaihto Vesi- ja viemärijärjest. Lämmitysjärjestelmä Sähköistys Palovaroittimet akennuksen ilmanvaihto painovoimainen. Ilmanvaihto tulee aina varmistaa tilojen käyttötarkoituksen mukaiseksi. iittävästä ilmanvaihdosta tulee huolehtia. Käyttövesi yleisestä vesijohtoverkostosta. Käyttövesiputket muovi / metallia, asennettuna pintaan / rakenteisiin. Viemäröinti omaan kaivoon, josta ojaan. Viemärijärjestelmä tulee muuttaa tulevan asetuksen mukaiseksi, jonka lisäksi tilojen käyttötarpeen huomioiminen. Viemärijärjestelmän toimivuutta ei tarkastuksessa läpikäyty. Kaksi ilmalämpöpumppua. Sähköjohdotukset ovat pääosin alkuperäiset. Varoittimien määrässä ja sijoituksessa tulee noudattaa Suomen Pelastusalan keskusjärjestön (SPEK) suositusohjetta. Muut tutkimukset Mikrobinäytteet Tämän tarkistuksen yhteydessä kohteesta ei otettu materiaalinäytteitä. Tarkastamattomat kohteet Tämän tarkistuksen yhteydessä on päästy tarkastamaan kosteat tilat ja pinnat niiltä osin kuin kalusteet eivät ole olleet esteenä. Kustannusarvio esitetyille toimenpide-ehdotuksille Kustannusarviot eivät sisälly tähän tarkistukseen. Haapavesi akennuspalvelu M. Liedes ky Markus Liedes akennusmestari Asuntokaupan kuntotarkastaja (AKK), FISE Liitteet Liite 1. Pääpiirustus, ei mittakaavassa. Liite 2. Valokuvia. Liite 3. akennusosien keskimääräisiä elinkaaria.

9 9

10 10 VALOKUVIA Julkisivukuvia. Hallitila sekä oikealla kylmä varastotila. Toimistotila, parvi sekä kompressorihuone. Alla nosto-oven kiskon asennuksessa lovettu kattokannattaja, joka tulee vahvistaa välittömästi sekä vastaavalla kohdalla oleva kattovuoto / seinärakenteen repeämä, jotka tulee korjata.

11 11 Kantavien pilarien betoniperustuksia, joissa huomattavaa rapautumista / halkeamia, jotka tulee korjata pikaisesti. Kantava kattopalkki sekä oikealla parven kannatusratkaisu eli teräskannatus, jonka päälle vahva ponttilankkulattia. Kattorakenne kuvattuna kylmän varaston osalta sekä yläpohjaeriste kattopalkiston välissä ja oikealla kylmän varaston painunutta parven kannatusta, joka tulee vahvistaa pikaisesti. Alla ulkoseinärakenne oven pielestä kuvattuna sekä oikealla kantava pilari / palkki varastossa.

12 12 AKENNUSOSIEN TAVOITTEELISET KÄYTTÖIÄT JA OHJEELLISET KUNNOSSAPITOJAKSOT (T kortisto) A = Tavoitteellinen käyttöikä B = Kunnossapitojakso = akennuksen käyttöikä ALUEAKENTEET A B Viherrakenteet Nurmikot Puut 50 5 Pensaat 20 5 Muut kasvit 10 5 Päällysrakenteet Bitumiset kulutuskerrokset Muut päällysrakenteet Sorapäällysteet 30 5 Laatoitukset, betoni eunatuet ja -kourut Aluevarusteet Aidat, puu 20 5 teräs Talovarusteet (lipputangot, pölytys- ja kuivaustelineet ja postilaatikot) Jätehuoltovarusteet 20 5 Liikennealueiden varusteet Ulkopuoliset rakenteet Tukimuurit 20 Ajoluiskat 20 Portaat 20 Katokset 10 Varastorakennukset 10 Jätesuojat 10 POHJAAKENTEET Putkirakenteet Salaojat Salaojaputkistot kaivoineen 10 Salaojaverkoston padotusventtiilit 10 Salaojavesien pumppaamot 20 5 AKENNUSTEKNIIKKA Perustukset Julkisivu Perusmuurit Sokkelit Alapohjat Ulkoseinät Elastiset saumat Kiviaineiset saumat 20 Betonielementtiseinät 20 Tiiliseinät 50 apatut ulkoseinät Puuseinät 50 10

13 13 Ikkunat Puuikkunat Alumiini-ikkunat Puu-alumiini-ikkunat Teräsikkunat Ulko-ovet Puuovet Alumiiniovet Teräsovet Julkisivun täydennysosat Parvekkeet 20 vedeneristys Ulkoseinän tikkaat Ulkoseinän katokset Ulkoseinän teräskatteet Yläpohjarakenteet Yläpohja Vesikatot bitumikermi kumibitumikermi muovipinnoitettu pelti galvanoitu ja maalattu pelti Yläpohjavarusteet äystäskourut Syöksytorvet Kattokaivot Kulkusillat Tikkaat katolla Lumiesteet Pollarit Katon kaiteet Ulkotasot ja terassit 20 Täydentävät sisäosat Sisäovet LVI-JÄJESTELMÄT Lämmitysjärjestelmät Lämmöntuotanto Lämmönsiirtimet, levy 20 putki 30 Kevytöljykattilat varusteineen 25 Kevytöljypolttimet varusteineen 15 Varaajat, lataussäiliöt 25 Öljynsiirtojärjestelmä 30 Öljysäiliöt, maassa sisätiloissa 20 Kattilalaitoksen sekoitus- ja latauspumput 15 Savupiiput 30 Savukaasupuhaltimet Lämmönjakelu Paisunta- ja varolaitteet 20 Lämmönjakoverkoston kiertovesipumput 20 Lämmitys-, vesi- ja viemäriverkostot varusteineen Lämpöjohdot Vesijohdot - muovi - kupari 30 - galvanoitu 20

14 14 Viemärit - muovi - valurauta 10 Moottoriventtiilit 15 Sulku- ja säätöventtiilit 20 Varoventtiilit 10 Pumput 20 Säätölaitteet (automatiikka) 10 LTO-patterit 20 Lämmönluovutus Lämmityspatterit varusteineen Konvektorit 30 Patteriventtiilit 25 Termostaatit 15 Vesi- ja viemärijärjestelmät Vedenkäsittelylaitteet Lämpimän käyttöveden kiertovesipumput 20 Paineenkorotusjärjestelmät 20 Paineenalennusventtiilit 20 Paine- ja vesisäiliöt 30 Talousvesipumppaamot 30 Lämpimän käyttöveden lämmönsiirrin 20 Jätevesien käsittely Hiekanerottimet 40 Öljynerottimet 40 asvanerottimet 40 Viemäripumppaamot 20 Jäteveden pienpuhdistamot 20 Viemäriverkostot Sisäviemäriverkoston padotusventtiilit Viemärikaivot Sadevesikaivot Vesi- ja viemärikalusteet Vesikalusteet 30 Viemärikalusteet 30 Ilmastointijärjestelmät Ilmastointikoneet Tuloilmakoneet 15 Ilmastointikoneeseen liittyvät osat Aksiaalipuhaltimet Huippuimurit Kanavistot Ilmakanavistot varusteineen 15 Äänenvaimentimet 15 Tarkastus- ja puhdistusluukut 15 Palonrajoittimet Sulku- ja säätöpellit 15 Lämpötila-, paine-ero- ym.mittarit Pääte-elimet Tuloilmaelimet 20 Poistoilmaelimet 20 Siirtoilmaelimet 20 Korvausilmaventtiilit 20 Ulkoilmaelimet 30 Kylmätekniset järjestelmät Kylmäkoneistot Kylmiöiden kylmäkoneistot 20

15 15 Palontorjuntajärjestelmät Alkusammutuskalusto Sammutusvesilaitteet Sisä- ja ulkopalopostit Sprinklerilaitteet SÄHKÖJÄJESTELMÄT Aluesähköistys Aluejärjestelmät Piha- ja aluevalaisimet 30 Autojen sähkölämmitystolpat 30 Termostaattiohjatut sulatusjärjestelmät 30 Sähkösulatuslaitteet 30 Ajoluiskien sähkösulatus 30 Sadevesilaitteiston sähkösulatus 30 Kytkinlaitteistot ja jakokeskukset Jakokeskukset Pääkeskukset 30 Muut keskukset 30 Ohjauskeskukset 15 Jakelukiskojärjestelmät 30 Kompensointilaitteet 30 Johtotiet Kaapelihyllyt ja ripustuskiskot Johtokanavat ja sähkölistat Johdot ja niiden varusteet Liittymisjohdot Vahvavirtaliittymisjohdot Teleliittymisjohdot Mittausten kaukoluenta Maadoitukset ja potentiaalin tasaukset Kytkinlaitosten ja jakokeskusten väliset johdot Voimaryhmäjohdot Valaisimet Valaisimet 30 Lämmittimet, kojeet ja laitteet Lämmittimet Sähköpatterit 20 Lattialämmitykset 30 Kiukaat 15 Kojeet ja laitteet Keittiökalusteet 15 TIETOJÄJESTELMÄT (SÄHKÖTEKNISET) Puhelinjärjestelmät Yleiseen puhelinverkkoon liitettävät puhelinjärjestelmät 20 Porttipuhelinjärjestelmät 20 Antennijärjestelmät (yhteis- ja satelliittiantenni- sekä kaapelitelevisiojärjestelmät) 20 Turva- ja valvontajärjestelmät Paloilmoitusjärjestelmät 20 ikosilmoitusjärjestelmät 20 akennusautomaatiojärjestelmät Valvomolaitteet Ohjelmistot Kenttälaitteet

16 16 TILAT ASUINTILAT Asunnot Kuivat tilat Seinät - maalaus 15 - tapetti 15 - muovitapetti 15 Katot - maalaus 15 Lattiat - betoni, maalaus 10 - puu 10 - parketti 10 - keraaminen laatta - vinyylilaatta 40 - muovimatto 20 Kosteat tilat Seinät - maalaus 10 - muovitapetti 15 - keraaminen laatta 50 Katot - maalaus 10 Lattiat - muovi keraaminen laatta Kylpyammeet WC-istuimet Yksiotesekoittimet Termostaattisekoittimet 10 Lattiakaivot Keittiökalusteet Kalusteet, varusteet, laitteet 30 YLEISTILAT SÄILYTYSTILAT Varastotilat Urheiluvälinevarastot Irtaimistovarastot Kylmäsäilytystilat Ullakkotilat Autotallit SOSIAALI- JA VIKISTYSTILAT Pukutilat 20 Pesutilat 20 WC-tilat 20 Saunatilat (löylyhuone) Lauteet 5 5 Panelointi Askartelu-kerhotilat

Kuntokartoitus. Sivuja:1/24. Vastaanottaja: Länsi-Uudenmaan Ulosottovirasto Gun Adamsson. Tammisaarentie 8, 10300 Karjaa. Tutkimus pvm: 16.10.

Kuntokartoitus. Sivuja:1/24. Vastaanottaja: Länsi-Uudenmaan Ulosottovirasto Gun Adamsson. Tammisaarentie 8, 10300 Karjaa. Tutkimus pvm: 16.10. Sivuja:1/24 Vastaanottaja: Länsi-Uudenmaan Ulosottovirasto Gun Adamsson Kuntokartoitus Kohde: Tammisaarentie 8, 10300 Karjaa Tutkimus pvm: 16.10.15 Raportointi pvm: 25.10.15 Läsnä olleet: Omistajat sekä

Lisätiedot

Kuntokartoitus. Sivuja:1/17. Vastaanottaja: Gun Adamsson Länsi-Uudenmaan Ulosottovirasto. Von Julinintie 169, Fiskars. Tutkimus pvm: 21.10.

Kuntokartoitus. Sivuja:1/17. Vastaanottaja: Gun Adamsson Länsi-Uudenmaan Ulosottovirasto. Von Julinintie 169, Fiskars. Tutkimus pvm: 21.10. Sivuja:1/17 Vastaanottaja: Gun Adamsson Länsi-Uudenmaan Ulosottovirasto Kuntokartoitus Kohde: Von Julinintie 169, Fiskars Tutkimus pvm: 21.10.15 Raportointi pvm: 8.11.15 Tutkija: Rakennusmestari Mikael

Lisätiedot

PINTAKOSTEUSTARKASTUS

PINTAKOSTEUSTARKASTUS TERVE TALO TIIMI PINTAKOSTEUSTARKASTUS Leskeläntie 11 B 1 PYHÄSALMI Asuntokaupan kuntotarkastaja (AKK), FISE Puh. 040-55 45 299 www.rakennustarkistus.fi 2 TARKASTUSLAUSUNTO 1. YLEISTIETOA TARKASTUKSESTA

Lisätiedot

TERVE TALO - TIIMI KUNTOTARKASTUS. ASUINRAKENNUS + Erillinen varastorakennus. Pellintie 6 PIIPPOLA

TERVE TALO - TIIMI KUNTOTARKASTUS. ASUINRAKENNUS + Erillinen varastorakennus. Pellintie 6 PIIPPOLA TERVE TALO - TIIMI KUNTOTARKASTUS ASUINRAKENNUS + Erillinen varastorakennus Pellintie 6 PIIPPOLA Rakennuspalvelu M. Liedes ky Markus Liedes Asuntokaupan kuntotarkastaja 86600 HAAPAVESI Puh. 040-55 45 299

Lisätiedot

KUNTOTARKASTUS. Sosiaalitilarakennus. Vihannintie 8 PYHÄJOKI

KUNTOTARKASTUS. Sosiaalitilarakennus. Vihannintie 8 PYHÄJOKI KUNTOTAKASTUS Sosiaalitilarakennus Vihannintie 8 PYHÄJOKI akennuspalvelu M. Liedes ky Markus Liedes akennusmestari Asuntokaupan kuntotarkastaja Puh. 040-55 45 299 www.rakennustarkistus.fi 2 TAKASTUSLAUSUNTO

Lisätiedot

YHTEISTOIMINTAMALLIN MUKAINEN KUNTOTARKASTUS

YHTEISTOIMINTAMALLIN MUKAINEN KUNTOTARKASTUS YHTEISTOIMINTAMALLIN MUKAINEN KUNTOTARKASTUS 14 Päärakennus Ärjänsaari Yrityksen/ja tarkastajan yhteystiedot ja pätevyys Tarkastuksen suorittaja(t) Kajaanin ammattikorkeakoulu/rakennustekniikan osasto

Lisätiedot

YHTEISTOIMINTAMALLIN MUKAINEN KUNTOTARKASTUS

YHTEISTOIMINTAMALLIN MUKAINEN KUNTOTARKASTUS YHTEISTOIMINTAMALLIN MUKAINEN KUNTOTARKASTUS 8 Sauna 3 Ärjänsaari Yrityksen/ja tarkastajan yhteystiedot ja pätevyys Tarkastuksen suorittaja(t) Kajaanin ammattikorkeakoulu/rakennustekniikan osasto Antti

Lisätiedot

Mittauspöytäkirja. Sivuja:1/10. Vastaanottaja: Gun Adamsson. Mätsästäjänkuja 7 A 3, Tammisaari. Tutkimus pvm: 14.8.15. Raportointi pvm: 14.

Mittauspöytäkirja. Sivuja:1/10. Vastaanottaja: Gun Adamsson. Mätsästäjänkuja 7 A 3, Tammisaari. Tutkimus pvm: 14.8.15. Raportointi pvm: 14. Sivuja:1/10 Vastaanottaja: Gun Adamsson Mittauspöytäkirja Kohde: Toimeksianto: Mätsästäjänkuja 7 A 3, Tammisaari Pintamittaus Tutkimus pvm: 14.8.15 Raportointi pvm: 14.815 Yhteyshenkilö: Gun Adamsson Tutkijat:

Lisätiedot

YHTEISTOIMINTAMALLIN MUKAINEN KUNTOTARKASTUS

YHTEISTOIMINTAMALLIN MUKAINEN KUNTOTARKASTUS YHTEISTOIMINTAMALLIN MUKAINEN KUNTOTARKASTUS 13 Marjala Ärjänsaari Yrityksen/ja tarkastajan yhteystiedot ja pätevyys Tarkastuksen suorittaja(t) Kajaanin ammattikorkeakoulu/rakennustekniikan osasto Antti

Lisätiedot

KUNTOTARKASTUS 1(7) KUNTOTARKASTUS. Kiinteistö Oy Matkatalo. Valtakatu 36. 53100 Lappeenranta 24.09.2013

KUNTOTARKASTUS 1(7) KUNTOTARKASTUS. Kiinteistö Oy Matkatalo. Valtakatu 36. 53100 Lappeenranta 24.09.2013 1(7) KUNTOTARKASTUS Kiinteistö Oy Matkatalo Valtakatu 36 53100 Lappeenranta 24.09.2013 2(7) 1.YLEISTIETOA KOHTEESTA Kohde: Kiinteistö Oy Koulutalo Valtakatu 36 53100 Lappeenranta Tarkastuksen tilaaja:

Lisätiedot

Kuntokartoitus. Sivuja:1/19. Vastaanottaja: Länsi-Uudenmaan Ulosottovirasto. Björn-Eric Falck. Jokirannantie 21, 02570 Siuntio. Tutkimus pvm: 6.4.

Kuntokartoitus. Sivuja:1/19. Vastaanottaja: Länsi-Uudenmaan Ulosottovirasto. Björn-Eric Falck. Jokirannantie 21, 02570 Siuntio. Tutkimus pvm: 6.4. Sivuja:1/19 Vastaanottaja: Länsi-Uudenmaan Ulosottovirasto Björn-Eric Falck Kuntokartoitus Kohde: Jokirannantie 21, 02570 Siuntio Tutkimus pvm: 6.4.16 Raportointi pvm: 16.4.16 Läsnä olleet: Björn-Eric

Lisätiedot

KUNTOTARKASTUS ASUNTOKAUPPAA VARTEN

KUNTOTARKASTUS ASUNTOKAUPPAA VARTEN KUNTOTARKASTUS ASUNTOKAUPPAA VARTEN Omakotitalo - 1 - 1 Yleistietoa tarkastuksesta Kohde Kohteen pinta-ala: 161 / 113 m 2 Omakotitalo Kohteen tilavuus: Kaskistentie 386 Kerrosluku: 1 64700 Teuva Rakennusvuosi:

Lisätiedot

Kuntokartoitus. Sivuja:1/21. Vastaanottaja: Göran Pertiö. Länsi-Uudenmaan Ulosottovirasto. Haapakyläntie 19, 03100 Nummela. Tutkimus pvm: 4.5.

Kuntokartoitus. Sivuja:1/21. Vastaanottaja: Göran Pertiö. Länsi-Uudenmaan Ulosottovirasto. Haapakyläntie 19, 03100 Nummela. Tutkimus pvm: 4.5. Sivuja:1/21 Vastaanottaja: Göran Pertiö Länsi-Uudenmaan Ulosottovirasto Kuntokartoitus Kohde: Haapakyläntie 19, 03100 Nummela Tutkimus pvm: 4.5.16 Raportointi pvm: 12.5.16 Läsnä olleet: Göran Pertiö ja

Lisätiedot

Sopimus kuntotarkastuksesta asuntokauppaa varten

Sopimus kuntotarkastuksesta asuntokauppaa varten 1. Esitiedot Sopimus kuntotarkastuksesta asuntokauppaa varten Kohteen osoite Tarkastusajankohta Tarkastuksen tilaajat ja yhteystiedot Päiväys ja allekirjoitukset Kohteen omistaja: Omistushistoria: Tarkastuksen

Lisätiedot

YHTEISTOIMINTAMALLIN MUKAINEN KUNTOTARKASTUS

YHTEISTOIMINTAMALLIN MUKAINEN KUNTOTARKASTUS YHTEISTOIMINTAMALLIN MUKAINEN KUNTOTARKASTUS 3 Kivelä Ärjänsaari Yrityksen/ja tarkastajan yhteystiedot ja pätevyys Tarkastuksen suorittaja(t) Kajaanin ammattikorkeakoulu/rakennustekniikan osasto Antti

Lisätiedot

YHTEISTOIMINTAMALLIN MUKAINEN KUNTOTARKASTUS

YHTEISTOIMINTAMALLIN MUKAINEN KUNTOTARKASTUS YHTEISTOIMINTAMALLIN MUKAINEN KUNTOTARKASTUS 21 Leirimaja Ärjänsaari Yrityksen/ja tarkastajan yhteystiedot ja pätevyys Tarkastuksen suorittaja(t) Kajaanin ammattikorkeakoulu/rakennustekniikan osasto Antti

Lisätiedot

KUNTOTARKASTUS ASUNTOKAUPPAA VARTEN

KUNTOTARKASTUS ASUNTOKAUPPAA VARTEN KUNTOTARKASTUS ASUNTOKAUPPAA VARTEN Kokonkatu 6 33960 Pirkkala 1. YLEISTIETOA TARKASTUKSESTA Kohde Omakotitalo Kokonkatu 6 33960 Pirkkala Kohteen pinta-ala: Ei tarkemitattu Kohteen tilavuus: - m³ Kerrosluku:

Lisätiedot

ULKOSEINÄ VÄLISEINÄ Teräs, alapohjassa Sokkelin päällä Lattiapinnan päällä

ULKOSEINÄ VÄLISEINÄ Teräs, alapohjassa Sokkelin päällä Lattiapinnan päällä PÄIVÄMÄÄRÄ TYÖNUMERO TYÖN SUORITTAJA PUHELIN 29.07.13 7809 Joensuu Henri 0458814141 TILAAJA Euran kunta Sorkkistentie 10 27511 Eura Rantanen Markus 044 4224882 TYÖKOHDE Euran kunta Kotivainiontie 3 27400

Lisätiedot

40700 Jyväskylä etunimi.sukunimi@prosolve.fi

40700 Jyväskylä etunimi.sukunimi@prosolve.fi 1(5) KOSTEUSMITTAUSTARKASTUS ASUNTOKAUPPAA VARTEN 2(5) 1 YLEISTIETOA TARKASTUKSESTA Kohde Pienkerrostalohuoneisto Osoite Rakennusvuosi 1989 Käyttötarkoitus Asuinhuoneisto Tarkastuksen tilaaja(t) Tarkastuksen

Lisätiedot

Yksikkö. Määrä. 1 Soramurske/kunnostus - 2002 Kunnostaminen 4-5 2 Kivituhka/kunnostus - 2002 Kunnostaminen 4-5

Yksikkö. Määrä. 1 Soramurske/kunnostus - 2002 Kunnostaminen 4-5 2 Kivituhka/kunnostus - 2002 Kunnostaminen 4-5 D ALUERAKENTEET D1 Olevat rakenteet D15 Alueen pintakerrokset 1 Soramurske/kunnostus 4-5 2 Kivituhka/kunnostus 4-5 Kunnossapitojakso [a] 3 Asfaltti/uusiminen 16-20 4 Laattapäällyste/uusiminen 16-20 D5

Lisätiedot

TERVE TALO TIIMI KUNTOTARKASTUS. TEOLLISUUSHALLI Tervatie 4 OULAINEN

TERVE TALO TIIMI KUNTOTARKASTUS. TEOLLISUUSHALLI Tervatie 4 OULAINEN TERVE TALO TIIMI KUNTOTARKASTUS TEOLLISUUSHALLI Tervatie 4 OULAINEN Rakennuspalvelu M. Liedes ky Markus Liedes Rakennusmestari Asuntokaupan auktorisoitu kuntotarkistaja Puh. 040-55 45 299 www.rakennustarkistus.fi

Lisätiedot

02.06.16 10729 Markku Viljanen 050 9186694 PÄIVÄMÄÄRÄ TYÖNUMERO TYÖN SUORITTAJA PUHELIN TYÖKOHDE

02.06.16 10729 Markku Viljanen 050 9186694 PÄIVÄMÄÄRÄ TYÖNUMERO TYÖN SUORITTAJA PUHELIN TYÖKOHDE PÄIVÄMÄÄRÄ TYÖNUMERO TYÖN SUORITTAJA PUHELIN 02.06.16 10729 Markku Viljanen 050 9186694 TILAAJA Satakunnan Ulosottovirasto PL 44 28101 Pori pia.hirvikoski@oikeus.fi TYÖKOHDE Tattarantie 288 29250 Nakkila

Lisätiedot

RAKENNUKSEN YLEISTARKASTUS

RAKENNUKSEN YLEISTARKASTUS Tilaaja Kohde Tarkistaja Sivu 1 / 3 Päiväys 20.11.2014 RAKENNUKSEN YLEISTARKASTUS Raahen seudun ulosottovirasto / Kihlakunnanvouti Vähäsantanen Juha Kuusikuja 3, Lampinsaari Markus Liedes KOHTEEN YLEISTIEDOT

Lisätiedot

Kuntokartoitus. Sivuja:1/20. Vastaanottaja: Fredrik Karlsson. Crista Berdtson. Mattilantie 119, Karkkila. Tutkimus pvm: 20.8.15

Kuntokartoitus. Sivuja:1/20. Vastaanottaja: Fredrik Karlsson. Crista Berdtson. Mattilantie 119, Karkkila. Tutkimus pvm: 20.8.15 Sivuja:1/20 Vastaanottaja: Fredrik Karlsson Crista Berdtson Kuntokartoitus Kohde: Mattilantie 119, Karkkila Tutkimus pvm: 20.8.15 Raportointi pvm: 30.8.15 Läsnä olleet: Omistajat, Fredrik Karlsson ja Crista

Lisätiedot

TARKASTUSKÄYNTI Santaholmantie 94, Haukipudas Talo-C, huoneiston C 1 osalta

TARKASTUSKÄYNTI Santaholmantie 94, Haukipudas Talo-C, huoneiston C 1 osalta TARKASTUSKÄYNTI 12.6.2014 Talo-C, huoneiston C 1 osalta 2 Sisällysluettelo 1. YLEISTIETOA TARKASTUKOHTEESTA... 3 2. VAINNOT KOHTEESTA JA TOIMENPIDESUOSITUKSET... 4 2.1. Perustukset, alapohja ja rakennuksen

Lisätiedot

KK-Kartoitus RAPORTTI 601/2016 1/5

KK-Kartoitus RAPORTTI 601/2016 1/5 KK-Kartoitus RAPORTTI 601/2016 1/5 Kohde: Homesojantie 4 as. 5 60800 Ilmajoki Tilaus 5.1.2016: Laskutusosoite: Etelä-pohjanmaan ulosottovirasto / Peltoniemi Pasi Etelä-pohjanmaan ulosottovirasto Rivitalo

Lisätiedot

Kuntotarkastus asuntokauppaa varten

Kuntotarkastus asuntokauppaa varten Kuntotarkastus asuntokauppaa varten 1(11) Kuntotarkastus asuntokauppaa varten MIKKELIN RAKENNUSASINTUNTIJAKESKUS Kuntotarkastus asuntokauppaa varten: MIKONTIE 20 OTAVA 2(11) OK-TALO MIKONTIE 20 MIKKELI

Lisätiedot

KK-Kartoitus RAPORTTI 2811/2015 1/8

KK-Kartoitus RAPORTTI 2811/2015 1/8 KK-Kartoitus RAPORTTI 2811/2015 1/8 Yli-Vallintie (856), 61720 Yli-Valli Vapaa-ajan asunnon kuntokartoitus 25.11.2015 klo 10.00 KK-Kartoitus RAPORTTI 2811/2015 2/8 Tilaus 12.11.2015: Etelä-Pohjanmaan ulosottovirasto

Lisätiedot

KUNTOTARKASTUS 1(8) KUNTOTARKASTUS. Kiinteistö Oy Koulutalo. Valtakatu 34. 53100 Lappeenranta 29.08.2013

KUNTOTARKASTUS 1(8) KUNTOTARKASTUS. Kiinteistö Oy Koulutalo. Valtakatu 34. 53100 Lappeenranta 29.08.2013 1(8) KUNTOTARKASTUS Kiinteistö Oy Koulutalo Valtakatu 34 53100 Lappeenranta 29.08.2013 2(8) 1.YLEISTIETOA KOHTEESTA Kohde: Kiinteistö Oy Koulutalo Valtakatu 34 53100 Lappeenranta Tarkastuksen tilaaja:

Lisätiedot

PÄIVÄMÄÄRÄ TYÖNUMERO TYÖN SUORITTAJA PUHELIN TYÖKOHDE. Välikarintie 62 29100 Luvia

PÄIVÄMÄÄRÄ TYÖNUMERO TYÖN SUORITTAJA PUHELIN TYÖKOHDE. Välikarintie 62 29100 Luvia PÄIVÄMÄÄRÄ TYÖNUMERO TYÖN SUORITTAJA PUHELIN 13.11.15 10185 Markku Viljanen 050 9186694 TILAAJA Satakunnan Ulosottovirasto PL44 28101 Pori sari.merivalli@oikeus.fi TYÖKOHDE Välikarintie 62 29100 Luvia

Lisätiedot

KUNTOTARKASTUS. Kiinteistö Kirkkola / Tapanaisen talo. Kirkkokatu 9. 53100 Lappeenranta 17.12.2009

KUNTOTARKASTUS. Kiinteistö Kirkkola / Tapanaisen talo. Kirkkokatu 9. 53100 Lappeenranta 17.12.2009 1(9) KUNTOTARKASTUS Kiinteistö Kirkkola / Tapanaisen talo Kirkkokatu 9 53100 Lappeenranta 17.12.2009 2(9) 1.YLEISTIETOA KOHTEESTA Kohde: Kiinteistö Kirkkola / Tapanaisen talo Kirkkokatu 9 53100 Lappeenranta

Lisätiedot

KK-Kartoitus RAPORTTI 4605/2016 1/7

KK-Kartoitus RAPORTTI 4605/2016 1/7 KK-Kartoitus RAPORTTI 4605/2016 1/7 Venetie 2, 63100 Kuortane Omakotitalon katselmus 1.6.2016 klo 09.00 KK-Kartoitus RAPORTTI 4605/2016 2/7 Tilaus 23.5.2016: Etelä-Pohjanmaan ulosottovirasto Laskutusosoite:

Lisätiedot

RS-1 KOSTEUSKARTOITUS

RS-1 KOSTEUSKARTOITUS RS-1 KOSTEUSKARTOITUS Ollilantie 1 A 6, 90440 Kempele Kosteuskartoituspäivä 03.12.2014 Paavo Havaksen Tie 5 F FI-90570 Oulu p. 0207 495 674 www.raksystems-anticimex.fi Y-tunnus: 0905045-0 RS-1 KOSTEUSKARTOITUS

Lisätiedot

KUNTOTARKASTUS. Tarkastusraportti 14.03.2016 SISÄILMA- JA RAKENNUSTEKNISET ASIANTUNTIJAPALVELUT

KUNTOTARKASTUS. Tarkastusraportti 14.03.2016 SISÄILMA- JA RAKENNUSTEKNISET ASIANTUNTIJAPALVELUT L E V O L A 1 JYLLIN LEIRIKESKUS / PÄÄRAKENNUS JA MAJOITUSTILAT PUKARANTIE 1123 38970 LAUHALA KUNTOTARKASTUS Tarkastusraportti 14.03.2016 L E V O L A 2 1. YLEISTÄ KUNTOTARKASTUKSESTA Kuntotarkastusraportti

Lisätiedot

Omistushistoria: Nykyiset omistajat ovat ostaneet kiinteistön vuonna 2007. Jukka Tolvanen, Mervi Pirinen ja Janne Juntunen.

Omistushistoria: Nykyiset omistajat ovat ostaneet kiinteistön vuonna 2007. Jukka Tolvanen, Mervi Pirinen ja Janne Juntunen. 1 1. YLEISTIEDOT TARKASTUKSESTA Kohde: Kuhmontie 174, 75500 Nurmes. Kiinteistötunnus: 541-416-15-19 Kohteen pinta-ala: 97 m 2 (huoneistoala) 113 m² (kerrosala) Kerrosluku: 1 Rakennusvuosi: 1934 sekä laajennus

Lisätiedot

MITTAUSRAPORTTI. Asunto Oy Kemin Takajärventie I 55

MITTAUSRAPORTTI. Asunto Oy Kemin Takajärventie I 55 1 MITTAUSRAPORTTI Asunto Oy Kemin Takajärventie 28 30 I 55 23.04.2015 2 Vastaanottaja: Länsi-Pohjan ulosottovirasto Valtakatu 28 94100 Kemi Tutkimusraportti Kohde: Asunto Oy Kemin Takajärventie 28 30 I

Lisätiedot

Kuntokartoitus. Sivuja:1/20. Vastaanottaja: Länsi-Uudenmaan Ulosottovirasto. Lehdokkikuja 5, Siuntio. Tutkimus pvm: Raportointi pvm: 1.6.

Kuntokartoitus. Sivuja:1/20. Vastaanottaja: Länsi-Uudenmaan Ulosottovirasto. Lehdokkikuja 5, Siuntio. Tutkimus pvm: Raportointi pvm: 1.6. Sivuja:1/20 Vastaanottaja: Länsi-Uudenmaan Ulosottovirasto Kuntokartoitus Kohde: Lehdokkikuja 5, Siuntio Tutkimus pvm: 9.5.17 Raportointi pvm: 1.6.17 Läsnä olleet: Björn-Eric Falk Tutkija: Lisätietoa:

Lisätiedot

Kosteuskartoitus RS 1

Kosteuskartoitus RS 1 Kosteuskartoitus RS 1 Pakkahuoneenkatu 17 B 9 90100 Oulu 11.04.2017 Paavo Havaksentie 5 F 90570 Oulu p. 030 670 5500 www.raksystems.fi Y-tunnus: 0905045-0 1 RAJAUKSET Kiinteiden kalusteiden ja laitteiden

Lisätiedot

Ilmanäytteet (mikrobi) Tuiskulan koulut

Ilmanäytteet (mikrobi) Tuiskulan koulut Ilmanäytteet (mikrobi) Tuiskulan koulut 4.4.2018 Kohde: Pinta-ala: - Rakennusvuosi: 1903-1937 Tuiskulan koulut Rakennusala:- Käyttötarkoitus: koulu Tuiskulansuora 126 Tilavuus: - 61300 Kurikka Kerrosluku:

Lisätiedot

KK-Kartoitus RAPORTTI 903/2016 1/7

KK-Kartoitus RAPORTTI 903/2016 1/7 KK-Kartoitus RAPORTTI 903/2016 1/7 Virttoontie 64, 62170 Lakaluoma Vapaa-ajan asunnon kuntokatselmus 8.3.2016 klo 13.00 KK-Kartoitus RAPORTTI 903/2016 2/7 Tilaus: Laskutusosoite: Etelä-Pohjanmaan ulosottovirasto

Lisätiedot

Kuntotarkastus asuntokauppaa varten

Kuntotarkastus asuntokauppaa varten Kuntotarkastus asuntokauppaa varten 1(8) Kuntotarkastus asuntokauppaa varten OK-TALO MÄKIPIRTINKATU 18 KUOPIO MIKKELIN RAKENNUSASINTUNTIJAKESKUS Kuntotarkastus asuntokauppaa varten: MÄKIPIRTINKATU 18 2(8)

Lisätiedot

RS-1 KOSTEUSKARTOITUS

RS-1 KOSTEUSKARTOITUS RS-1 KOSTEUSKARTOITUS Alppitie 5 A 9, 90530 Oulu Kosteuskartoituspäivä 08.06.2016 www.raksystems.fi Raksystems Insinööritoimisto Oy, Paavo Havaksen Tie 5 F, 90570 Oulu Y-tunnus 0905045-0 RS-1 KOSTEUSKARTOITUS

Lisätiedot

TYÖKOHDE. VESIJOHDOT LÄMPÖJOHDOT ALAJUOKSU ULKOSEINÄ ALAJUOKSU VÄLISEINÄ Kupari, alapohja Perusmuurin päällä Lattiapinnan/anturan päällä

TYÖKOHDE. VESIJOHDOT LÄMPÖJOHDOT ALAJUOKSU ULKOSEINÄ ALAJUOKSU VÄLISEINÄ Kupari, alapohja Perusmuurin päällä Lattiapinnan/anturan päällä PÄIVÄMÄÄRÄ TYÖNUMERO TYÖN SUORITTAJA PUHELIN 15.10.15 10105 Markku Viljanen 050 9186694 TILAAJA Satakunnan Ulosottovirasto PL 44 28101 Pori kirsi.sjogren@oikeus.fi TYÖKOHDE Enäjärventie 37 28370 Pori VAKUUTUSYHTIÖ

Lisätiedot

Lattia- ja seinärakenteiden kuntotutkimus Tarkastaja: RI Sami Jyräsalo Tarkastuspvm: 11.06.2012

Lattia- ja seinärakenteiden kuntotutkimus Tarkastaja: RI Sami Jyräsalo Tarkastuspvm: 11.06.2012 Lattia- ja seinärakenteiden kuntotutkimus Tarkastaja: RI Sami Jyräsalo Tarkastuspvm: 11.06.2012 Vihertien leikkipuistorakennus Vihertie / Uomakuja 12 01620 VANTAA 1. YLEISTÄ Kohteen yleistiedot Vihertien

Lisätiedot

KK-Kartoitus RAPORTTI 4111/2015 1/9

KK-Kartoitus RAPORTTI 4111/2015 1/9 KK-Kartoitus RAPORTTI 4111/2015 1/9 Tammisentie 4, 63700 Ähtäri Omakotitalon kuntokartoitus 4.12.2015 klo 13.00 KK-Kartoitus RAPORTTI 4111/2015 2/9 Tilaus 18.11.2015: Etelä-Pohjanmaan ulosottovirasto Laskutusosoite:

Lisätiedot

Proj. nro 3318 Asunto Oy Jyväskylän Tavintie Tavintie 8 A 1 40400 JYVÄSKYLÄ

Proj. nro 3318 Asunto Oy Jyväskylän Tavintie Tavintie 8 A 1 40400 JYVÄSKYLÄ Proj. nro 3318 Asunto Oy Jyväskylän Tavintie Tavintie 8 A 1 40400 JYVÄSKYLÄ Raportti Kuntotarkastus asuntokauppaa varten 17.06.2013 Laukaantie 4, Fax 0 10 322 0909 pts@pts.fi www.pts.fi Tekijä: Juhana

Lisätiedot

YHTEISTOIMINTAMALLIN MUKAINEN KUNTOTARKASTUS

YHTEISTOIMINTAMALLIN MUKAINEN KUNTOTARKASTUS YHTEISTOIMINTAMALLIN MUKAINEN KUNTOTARKASTUS 22 Vierasniemen sauna Ärjänsaari Yrityksen/ja tarkastajan yhteystiedot ja pätevyys Tarkastuksen suorittaja(t) Kajaanin ammattikorkeakoulu/rakennustekniikan

Lisätiedot

Lehtismäki, Kaanaa Kumputie 41, Raisio

Lehtismäki, Kaanaa Kumputie 41, Raisio 25.9.2013 Lehtismäki, Kaanaa Kumputie 41, Raisio KUNTOARVIORAPORTTI 2 SISÄLTÖ 1 YLEISTIEDOT... 3 1.1 Kuntotarkastus kohde... 3 1.2 Yhteyshenkilöt... 3 1.3 Kohteen kuvaus... 3 1.4 Kuntotarkastuksen tarkoitus...

Lisätiedot

YLIVIESKAN KAUPUNGINTALO PERUSKORJAUS

YLIVIESKAN KAUPUNGINTALO PERUSKORJAUS YLIVIESKAN KAUPUNGINTALO PERUSKORJAUS RAKENNUSTAPASELOSTUS 25.1.2016 Oy Kyöstintie 29 84100 Ylivieska puhelin 08-420 009 faksi 08-420 060 2 D1 Olevat aluerakenteet D10 Oleva maaperä Rakennusalue on rakennettua

Lisätiedot

Kuntotarkastus asuntokauppaa varten, Petäjäaho 76, 41920 Kintaus / 11.6.2014 RSA KUNTOTARKASTUS ASUNTOKAUPPAA VARTEN. Petäjäaho 76, 41920 Kintaus

Kuntotarkastus asuntokauppaa varten, Petäjäaho 76, 41920 Kintaus / 11.6.2014 RSA KUNTOTARKASTUS ASUNTOKAUPPAA VARTEN. Petäjäaho 76, 41920 Kintaus 1(11) RSA KUNTOTARKASTUS ASUNTOKAUPPAA VARTEN Petäjäaho 76, 41920 Kintaus Laatinut: Rakennusvalvonta S. Ahokas Oy Seppo Ahokas AKK Rakennusmestari 2(11) 3(11) Sisältö 1. Yleistiedot tarkastuksesta... 4

Lisätiedot

Mäntsälän kunta Tekninen keskus / tilapalvelu

Mäntsälän kunta Tekninen keskus / tilapalvelu Mäntsälän kunta Tekninen keskus / tilapalvelu Kiinteistön LVISA-järjestelmiä koskevia viitetietoja suunnittelua varten. Käytetyt tunnukset Talo90-järjestelmän mukaisesti. Kohde: Osoite: Toimistotalo Mäntsälä

Lisätiedot

KUNTOTARKASTUS ASUNTOKAUPPAA VARTEN

KUNTOTARKASTUS ASUNTOKAUPPAA VARTEN Omakotitalo Lammenkuja 9, Turku 1/6 KUNTOTARKASTUS ASUNTOKAUPPAA VARTEN Kohteen pinta-aloja ei mitattu Kerrosluku: Rakennusvuosi: Käyttötarkoitus: YLEISTIETOA TARKASTUKSESTA 1,5 + kellarikerros 1900- luvun

Lisätiedot

Riskikartoitus ja jatkotutkimussuunnitelma. Tuhkala Pyhäjärventie 7 59800 Kesälahti

Riskikartoitus ja jatkotutkimussuunnitelma. Tuhkala Pyhäjärventie 7 59800 Kesälahti Riskikartoitus ja jatkotutkimussuunnitelma Tuhkala Pyhäjärventie 7 59800 Kesälahti 2/9 Rekkatie 3 80100 Joensuu Tapani Hirvonen Kiteen kaupunki / Tekninen keskus Kiteentie 25 82500 Kitee Kohde Tuhkala

Lisätiedot

ULKOSEINÄ VÄLISEINÄ Teräs, alapohjassa Anturan päällä Laatan päällä

ULKOSEINÄ VÄLISEINÄ Teräs, alapohjassa Anturan päällä Laatan päällä PÄIVÄMÄÄRÄ TYÖNUMERO TYÖN SUORITTAJA PUHELIN 20.08.15 9935 Kinnunen Vesa 050-9186695 TILAAJA Euran kunta Sorkkistentie 10 27510 Eura markus.rantanen@eura.fi TYÖKOHDE As Oy Kotivainio Kotivainiontie 3 as

Lisätiedot

TERVANOKKA. Alustava kuntoselvitys 18.01.2016. ri Tapani Alatalo Rakennus Oy Uudenmaan SANEERAUSTEKNIIKKA

TERVANOKKA. Alustava kuntoselvitys 18.01.2016. ri Tapani Alatalo Rakennus Oy Uudenmaan SANEERAUSTEKNIIKKA TERVANOKKA Alustava kuntoselvitys 18.01.2016 ri Tapani Alatalo Rakennus Oy Uudenmaan SANEERAUSTEKNIIKKA puh 020-7792 722, 040-7067620 tapani.alatalo@saneeraustekniikka.com Kytkinkatu 4E 04220 KERAVA 1

Lisätiedot

Kuntokartoitus. Sivuja:1/19. Vastaanottaja: Länsi-Uudenmaan Ulosottovirasto. Valhallavägen 9, Mustio. Tutkimus pvm:

Kuntokartoitus. Sivuja:1/19. Vastaanottaja: Länsi-Uudenmaan Ulosottovirasto. Valhallavägen 9, Mustio. Tutkimus pvm: Sivuja:1/19 Vastaanottaja: Länsi-Uudenmaan Ulosottovirasto Kuntokartoitus Kohde: Valhallavägen 9, 10360 Mustio Tutkimus pvm: 6.9.16 Raportointi pvm: 15.9.16 Tutkija: Rakennusmestari Mikael Walve 050-340

Lisätiedot

KK-Kartoitus RAPORTTI 1510/2015 1/9

KK-Kartoitus RAPORTTI 1510/2015 1/9 KK-Kartoitus RAPORTTI 1510/2015 1/9 Tattikuja 3, 62510 Evijärvi Omakotitalon kuntokartoitus 14.10.2015 klo 14.30 KK-Kartoitus RAPORTTI 1510/2015 2/9 Tilaus 6.10.2015: Etelä-Pohjanmaan ulosottovirasto /

Lisätiedot

KUNTOTARKASTUKSEN OHJE ja SISÄLTÖ Omakoti- tai paritalo

KUNTOTARKASTUKSEN OHJE ja SISÄLTÖ Omakoti- tai paritalo KUNTOTARKASTUKSEN OHJE ja SISÄLTÖ Omakoti- tai paritalo OHJE Tarkastukseen on hyvä varata aikaa 3-4 tuntia. Kylpyhuoneessa ei saisi kastella lattiaa ja seiniä 2 päivää ennen tarkastusta. Mikäli on amme

Lisätiedot

Kosteuskartoitus RS 1

Kosteuskartoitus RS 1 Kosteuskartoitus RS 1 Prästängsgatan 13 E 52 10600 Tammisaari 02.03.2016 Vetotie 3 A FI-01610 Vantaa p. 030 670 5500 www.raksystems.fi Y-tunnus: 0905045-0 1 RAJAUKSET Keittiön puolelta ei pystytty tarkastamaan

Lisätiedot

Knuuttilantie 5 C, Jalasjärvi. Asuinrakennuksen kuntokatselmus klo 15.00

Knuuttilantie 5 C, Jalasjärvi. Asuinrakennuksen kuntokatselmus klo 15.00 1 8 Knuuttilantie 5 C, 61600 Jalasjärvi Asuinrakennuksen kuntokatselmus 1.8.2017 klo 15.00 2 8 Tilaus 27.7.2017: Etelä-Pohjanmaan ulosottovirasto Laskutusosoite: Etelä-Pohjanmaan ulosottovirasto Tarkastuksessa

Lisätiedot

Kuntokartoitus. Sivuja:1/21. Vastaanottaja: Gun Adamsson. Crista Berdtson. Tammisaarentie 33, 10300 Karjaa. Tutkimus pvm: 14.9.15

Kuntokartoitus. Sivuja:1/21. Vastaanottaja: Gun Adamsson. Crista Berdtson. Tammisaarentie 33, 10300 Karjaa. Tutkimus pvm: 14.9.15 Sivuja:1/21 Vastaanottaja: Gun Adamsson Crista Berdtson Kuntokartoitus Kohde: Tammisaarentie 33, 10300 Karjaa Tutkimus pvm: 14.9.15 Raportointi pvm: 14.9.15 Läsnä olleet: Gun Adamsson, Crista Berdtson

Lisätiedot

KK-Kartoitus RAPORTTI 312/2015 1/7

KK-Kartoitus RAPORTTI 312/2015 1/7 KK-Kartoitus RAPORTTI 312/2015 1/7 Niinimaantie 691, 63210 Niinimaa Omakotitalon kuntokatselmus 9.12.2015 klo 10.00 KK-Kartoitus RAPORTTI 312/2015 2/7 Tilaus 2.12.2015: Etelä-Pohjanmaan ulosottovirasto

Lisätiedot

KIINTEISTÖN KUNTOTARKASTUS

KIINTEISTÖN KUNTOTARKASTUS KIINTEISTÖN KUNTOTARKASTUS Vapaa-ajan asunto Trullevintie 157 67400 Kokkola PTT Pohjanmaan Talotutkimus Oy 67800 Kokkola 2/11 1. YLEISTIEDOT TARKASTUKSESTA Kohde: Trullevintie 157 67400 Kokkola Työnumero:

Lisätiedot

Kurikantie 7, Kurikka. Liikerakennuksen kuntokatselmus klo 10.00

Kurikantie 7, Kurikka. Liikerakennuksen kuntokatselmus klo 10.00 1 9 Kurikantie 7, 61300 Kurikka Liikerakennuksen kuntokatselmus 1.8.2017 klo 10.00 2 9 Tilaus 27.7.2017: Etelä-Pohjanmaan ulosottovirasto Laskutusosoite: Etelä-Pohjanmaan ulosottovirasto Tarkastuksessa

Lisätiedot

HOMEKOIRATUTKIMUS. Osoite Sairaalantie 7 Asiakkaan nimi Heinäveden kunta. Raportin toimitus

HOMEKOIRATUTKIMUS. Osoite Sairaalantie 7 Asiakkaan nimi Heinäveden kunta. Raportin toimitus Osoite Sairaalantie 7 Asiakkaan nimi Heinäveden kunta. Raportin toimitus jenni.ylikotila@heinavesi.fi 1 / 8 Sisällysluettelo 1. KOHTEEN TIEDOT... 3 1.1 YLEISKUVAUS KOHTEESTA... 3 1.2 OLEELLISIMMAT HAVAINNOT...

Lisätiedot

Rivitaloyhtiön kiinteistön kosteuskartoitus

Rivitaloyhtiön kiinteistön kosteuskartoitus Satakunnan Rakennekuivaus Oy 11-12.11.2015 Korjaamonkatu 5 28610 Pori Rivitaloyhtiön kiinteistön kosteuskartoitus Kohde: As Oy Kotivainio Tilaaja: Euran kunta / Rantanen Markus Kotivainiontie 3 Sorkkistentie

Lisätiedot

VESIKATON JA YLÄPOHJAN KUNTOTUTKIMUS

VESIKATON JA YLÄPOHJAN KUNTOTUTKIMUS VESIKATON JA YLÄPOHJAN KUNTOTUTKIMUS Seuraavassa käsitellään vesikaton ja yläpohjan kuntotutkimusta. Kuntotutkimuksessa tarkastellaan vesikatteen ja sen alusrakenteen lisäksi mahdollista tuuletustilaa

Lisätiedot

Kuntokartoitus. Sivuja:1/18. Vastaanottaja: Uudenmaan Ulosottovirasto. Kroggårdintie 36, Karjaa. Tutkimus pvm: Raportointi pvm: 6.3.

Kuntokartoitus. Sivuja:1/18. Vastaanottaja: Uudenmaan Ulosottovirasto. Kroggårdintie 36, Karjaa. Tutkimus pvm: Raportointi pvm: 6.3. Sivuja:1/18 Vastaanottaja: Uudenmaan Ulosottovirasto Kuntokartoitus Kohde: Kroggårdintie 36, 10300 Karjaa Tutkimus pvm: 12.2.16 Raportointi pvm: 6.3.16 Läsnä olleet: Björn-Eric Falk Tutkija: Rakennusmestari

Lisätiedot

RS-1 KOSTEUSKARTOITUS

RS-1 KOSTEUSKARTOITUS RS-1 KOSTEUSKARTOITUS Tullimiehentie 1 F 46, 90560 Oulu Kosteuskartoituspäivä 28.01.2015 Paavo Havaksen Tie 5 F FI-90570 Oulu p. 0207 495 674 www.raksystems.fi Y-tunnus: 0905045-0 RS-1 KOSTEUSKARTOITUS

Lisätiedot

KOHTEEN OSOITE: Nykyisessä omistuksessa lähtien.

KOHTEEN OSOITE: Nykyisessä omistuksessa lähtien. KUNTOTARKASTUKSEN KIRJALLINEN HAASTATTELUOSA Kuntotarkastuksessa myyjälle ja ostajalle parhaimman hyödyn saamiseksi, toivomme teidän vastaavan kysymyksiin huolellisesti ja parhaanne mukaan. Täytetty lomake

Lisätiedot

2. RAKENNUSTEKNISIÄ TIETOJA KOHTEESTA (Perustuvat suunnitelmista ja muista asiakirjoista, omistajalta sekä käyttäjältä saatuihin tietoihin)

2. RAKENNUSTEKNISIÄ TIETOJA KOHTEESTA (Perustuvat suunnitelmista ja muista asiakirjoista, omistajalta sekä käyttäjältä saatuihin tietoihin) 1 1. YLEISTIEDOT TARKASTUKSESTA Kohde: Kirkkokatu 41, 75500 Nurmes. Kiinteistötunnus: 541 111-197-1 Kohteen pinta-ala: n. 250 m 2 (huoneistoala) n. 310 m 2 (kerrosala) + kellarikerros n. 140 m² Kerrosluku:

Lisätiedot

VESIJOHDOT LÄMPÖJOHDOT ALAJUOKSU ULKOSEINÄ ALAJUOKSU VÄLISEINÄ Kupari, pinta Perusmuurin päällä Rossin päällä

VESIJOHDOT LÄMPÖJOHDOT ALAJUOKSU ULKOSEINÄ ALAJUOKSU VÄLISEINÄ Kupari, pinta Perusmuurin päällä Rossin päällä PÄIVÄMÄÄRÄ TYÖNUMERO TYÖN SUORITTAJA PUHELIN 04.06.15 9705 Markku Viljanen 050 9186694 TILAAJA Satakunnan Ulosottovirasto Pl 9 32701 HUITTINEN TYÖKOHDE As Oy Kauttuan Vanha Kartano Mikolanmäentie 1 as

Lisätiedot

VANTAAN KAUPUNKI. NAVETHALIA Oraskuja 1 01370 Vantaa . 1 (20) 1920540 Ari Kuusisto 5.5.2009. Sisältö KUNTOARVIORAPORTTI 5.5.2009.

VANTAAN KAUPUNKI. NAVETHALIA Oraskuja 1 01370 Vantaa . 1 (20) 1920540 Ari Kuusisto 5.5.2009. Sisältö KUNTOARVIORAPORTTI 5.5.2009. . 1 (20) Sisältö KUNTOARVIORAPORTTI 5.5.2009 Projekti VANTAAN KAUPUNKI NAVETHALIA Oraskuja 1 01370 Vantaa Rev. Päiväys Muuttanut Hyväksynyt Muutos P:\\Kuntoarvio_.doc Aaro Kohonen Oy www.aarokohonen.com

Lisätiedot

Rakennusosat ja tekniset järjestelmät Liite 4. Rakennusteknilliset osat. Hankkeen nimi. Huomioita

Rakennusosat ja tekniset järjestelmät Liite 4. Rakennusteknilliset osat. Hankkeen nimi. Huomioita Hankkeen nimi Rakennusosat ja tekniset järjestelmät Liite 4 Rakennusteknilliset osat Alueosat Maaosat Tuennat ja vahvistukset Päällysteet Alueen varusteet, opasteet Alueen rakenteet, aidat, tukimuurit

Lisätiedot

Pirttimäki Tommi PÄIVÄMÄÄRÄ TYÖNUMERO TYÖN SUORITTAJA PUHELIN TYÖKOHDE

Pirttimäki Tommi PÄIVÄMÄÄRÄ TYÖNUMERO TYÖN SUORITTAJA PUHELIN TYÖKOHDE PÄIVÄMÄÄRÄ TYÖNUMERO TYÖN SUORITTAJA PUHELIN 24.05.16 10693 Pirttimäki Tommi 045 326 1711 TILAAJA Satakunnan Ulosottovirasto PL 9 32701 Huittinen sanna.paivaniemi@oikeus.fi TYÖKOHDE Antinkuja 2 27710 Köyliö

Lisätiedot

OMAKOTI-, PARI- TAI RIVITALON RAKENNUSTYÖN TARKASTUSASIAKIRJA

OMAKOTI-, PARI- TAI RIVITALON RAKENNUSTYÖN TARKASTUSASIAKIRJA Ylä-savon rakennusvalvonnat Iisalmi, Pohjolankatu 14, 74100 Iisalmi, 017-272 3338 Kiuruvesi, Harjukatu 2, 74701 Kiuruvesi, 017-272 900 Lapinlahti, Asematie 4, 73100 Lapinlahti OMAKOTI-, PARI- TAI RIVITALON

Lisätiedot

MUUTTOVALMIS SISUSTUSVALMIS AVAIMET KÄTEEN LISÄTIETOJA X= kuuluu urakkaan, O= ei kuulu urakkaan

MUUTTOVALMIS SISUSTUSVALMIS AVAIMET KÄTEEN LISÄTIETOJA X= kuuluu urakkaan, O= ei kuulu urakkaan MUUTTOVALMIS SISUSTUSVALMIS AVAIMET KÄTEEN LISÄTIETOJA X= kuuluu urakkaan, O= ei kuulu urakkaan SUUNNITELMAT JA VALVONTA Pääpiirustukset ja pääsuunnittelijan Pääpiirustukset, perustamistapaselvitys O X

Lisätiedot

Knuuttilantie 5 B, Jalasjärvi. Rivitalorakennuksen kuntokatselmus klo 12.30

Knuuttilantie 5 B, Jalasjärvi. Rivitalorakennuksen kuntokatselmus klo 12.30 1 7 Knuuttilantie 5 B, 61600 Jalasjärvi Rivitalorakennuksen kuntokatselmus 1.8.2017 klo 12.30 2 7 Tilaus 27.7.2017: Etelä-Pohjanmaan ulosottovirasto Laskutusosoite: Etelä-Pohjanmaan ulosottovirasto Tarkastuksessa

Lisätiedot

II Taloyhtiön vastuunjakotaulukko. Seinien sisäpinnat. Lattianpäällysteet. Sisäpinnat. Pilari. Alapohjarakenne Lämmöneriste

II Taloyhtiön vastuunjakotaulukko. Seinien sisäpinnat. Lattianpäällysteet. Sisäpinnat. Pilari. Alapohjarakenne Lämmöneriste II Taloyhtiön vastuunjakotaulukko RAKENTEET Ulkoseinärakenne Sisäpinnat Seinien sisäpinnat Lattianpäällysteet Pilari Sisäpinnat Vesikate Aluskate, alusrakenne Kantava rakenne, kattotuolit Lämmöneriste

Lisätiedot

Haddom skola Haddomintie 14, 07945 Kuggom

Haddom skola Haddomintie 14, 07945 Kuggom 1512197 6.1.215 Loviisan kaupunki Haddom skola Haddomintie 14, 7945 Kuggom Ramboll Finland Oy Niemenkatu 73, 1514 Lahti Puh. +358 2 755 611 Sisällys LAADUNVARMISTUS 3 ESIPUHE 4 1. RAKENNUSTEKNIIKKA 5 1.1

Lisätiedot

ASUNTO OY LANKASALPA

ASUNTO OY LANKASALPA KIINTEISTÖTARKASTUS 1 ASUNTO OY LANKASALPA Malmikatu 6 55100 Imatra 30.05.2011 KIINTEISTÖTARKASTUS 2 1. YLEISTIETOA KOHTEESTA Kohde: Asunto Oy Lankasalpa Malmikatu 6 55100 Imatra Tarkastuksen tilaaja:

Lisätiedot

192-0330-9701 ALUSTILAN TIIVEYS- JA KUNTOSELVITYS 1 (7) Teemu Männistö, RI (09) 887 9248 tma@ako.fi

192-0330-9701 ALUSTILAN TIIVEYS- JA KUNTOSELVITYS 1 (7) Teemu Männistö, RI (09) 887 9248 tma@ako.fi 1 (7) K.osa/Kylä Kortteli/Tila Tontti/nro Viranomaisten merkintöjä Rakennustoimenpide Asiakirjan nimi Juoks.nro KUNTOSELVITYS RAPORTTI Rakennuskohde Asiakirjan sisältö MYYRMÄEN AMMATTIKOULU ASUNTOLA Ojahaantie

Lisätiedot

AUTIONIITYN PÄIVÄKOTI LAMMASLAMMENTIE 3 01710 VANTAA

AUTIONIITYN PÄIVÄKOTI LAMMASLAMMENTIE 3 01710 VANTAA 31.5.2012 ALUSTATILAN TIIVIYS- JA KUNTOKARTOITUS AUTIONIITYN PÄIVÄKOTI LAMMASLAMMENTIE 3 01710 VANTAA DELETE TUTKIMUS OY, HELSINKI Mikko Mäkinen p. 040 584 4688 mikko.makinen@delete.fi SISÄLTÖ 1 YLEISTÄ...

Lisätiedot

Kuntokartoitus. Sivuja:1/12. Vastaanottaja: Uudenmaan Ulosottovisrasto. Tonttukallionpolku 5, Bollsta. Tutkimus pvm:

Kuntokartoitus. Sivuja:1/12. Vastaanottaja: Uudenmaan Ulosottovisrasto. Tonttukallionpolku 5, Bollsta. Tutkimus pvm: Sivuja:1/12 Vastaanottaja: Uudenmaan Ulosottovisrasto Kuntokartoitus Kohde: Tonttukallionpolku 5, 10440 Bollsta Tutkimus pvm: 12.2.16 Raportointi pvm: 6.3.16 Läsnä olleet: Björn-Eric Falck Tutkija: Rakennusmestari

Lisätiedot

KUNTOTARKASTUS ASUNTOKAUPPAA VARTEN

KUNTOTARKASTUS ASUNTOKAUPPAA VARTEN Omakotitalo Hännälänmäentie 41, Sauvo 1/7 KUNTOTARKASTUS ASUNTOKAUPPAA VARTEN Kohteen pinta-aloja ei mitattu Kerrosluku: Rakennusvuosi: Käyttötarkoitus: YLEISTIETOA TARKASTUKSESTA 1,5 + kellarikerros 1940-,-60-

Lisätiedot

Ilmanäytteet (mikrobi) Laihian keskuskoulu

Ilmanäytteet (mikrobi) Laihian keskuskoulu Ilmanäytteet (mikrobi) Laihian keskuskoulu Kohde: Pinta-ala: - Rakennusvuosi: 1970 Koulurakennus Rakennusala: - Käyttötarkoitus: koulu Länsitie 64 Kerrosluku: 2 66400 Laihia Näytteenoton tilaaja: Laihian

Lisätiedot

Kuggomin päiväkoti Talluddsvägen 13, 07945 Kuggom

Kuggomin päiväkoti Talluddsvägen 13, 07945 Kuggom 1510021096 7.10.2015 Loviisan kaupunki Kuggomin päiväkoti Talluddsvägen 13, 07945 Kuggom Ramboll Finland Oy Niemenkatu 73, 15140 Lahti Puh. +358 20 755 611 Sisällys LAADUNVARMISTUS 3 ESIPUHE 4 1. RAKENNUSTEKNIIKKA

Lisätiedot

KIINTEISTÖN KUNTOTARKASTUS

KIINTEISTÖN KUNTOTARKASTUS KIINTEISTÖN KUNTOTARKASTUS Elokuvateatteri Kino City Styrmansgatan 7 68600 Pietarsaari PTT Pohjanmaan Talotutkimus Oy 67800 Kokkola 2/14 1. YLEISTIEDOT TARKASTUKSESTA Kohde: Styrmansgatan 7 68600 Pietarsaari

Lisätiedot

YHTEISTOIMINTAMALLIN MUKAINEN KUNTOTARKASTUS

YHTEISTOIMINTAMALLIN MUKAINEN KUNTOTARKASTUS YHTEISTOIMINTAMALLIN MUKAINEN KUNTOTARKASTUS 23 Vierasniemen päärakennus Ärjänsaari Yrityksen/ja tarkastajan yhteystiedot ja pätevyys Tarkastuksen suorittaja(t) Kajaanin ammattikorkeakoulu/rakennustekniikan

Lisätiedot

KERROSTALOHUONEISTON KOSTEUSKARTOITUS

KERROSTALOHUONEISTON KOSTEUSKARTOITUS KERROSTALOHUONEISTON KOSTEUSKARTOITUS Mäkikatu 5-7 B12 76100 Pieksämäki 1 1. LÄHTÖTIETOJA KOHTEESTA: Omistaja: - Kohteen osoite: Toimeksianto: Mäkikatu 5-7 B12, 76100 Pieksämäki Kosteuskartoitus myyntiä

Lisätiedot

Lahden kaupungin Paavolan kaupunginosan korttelissa 401 sijaitsevan tontin nro 22:n vuokraoikeus sekä sillä olevat rakennukset

Lahden kaupungin Paavolan kaupunginosan korttelissa 401 sijaitsevan tontin nro 22:n vuokraoikeus sekä sillä olevat rakennukset MYYNTIESITE v.181 Asuntokauppa J. Valtonen LKV Kalliomaankatu 18, 15150 Lahti 0400 715 668, jsvaltonen@gmail.com www.vaihtoasunnot.com Lahden kaupungin Paavolan kaupunginosan korttelissa 401 sijaitsevan

Lisätiedot

TERVE TALO - TIIMI KUNTOTARKASTUS. Linnuntie 7 OULAINEN

TERVE TALO - TIIMI KUNTOTARKASTUS. Linnuntie 7 OULAINEN TERVE TALO - TIIMI KUNTOTARKASTUS Linnuntie 7 OULAINEN Rakennuspalvelu M. Liedes ky Markus Liedes Rakennusmestari Asuntokaupan auktorisoitu kuntotarkastaja Puh. 040-55 45 299 www.rakennustarkistus.fi 2

Lisätiedot

o ~' 1 MITTAUSRAPORTTI Asunto Oy Tornion Thurevikinkatu Knti K"iW::IY n f\400 RQI' 747 PAkk::l ~knn

o ~' 1 MITTAUSRAPORTTI Asunto Oy Tornion Thurevikinkatu Knti KiW::IY n f\400 RQI' 747 PAkk::l ~knn ~' 1 o 6. 10. 2017 MITTAUSRAPORTTI Asunto Oy Tornion Thurevikinkatu 5 A6 04.10.2017 Knti K"iW::IY n f\400 RQI' 747 PAkk::l ~knn Alv rak V.tllnnll!'l 1R7RAAQ.~ .- 2 Vastaanottaja: Länsi-Pohjan ulosottovirasto

Lisätiedot

RAKENNUSTEKNINEN KUNTOARVIO TUOTANTOHALLI JA HUOLTORAKENNUS JUUAN REHU OY LUIKONLAHDENTIE 506 A JA B 83900 JUUKA

RAKENNUSTEKNINEN KUNTOARVIO TUOTANTOHALLI JA HUOLTORAKENNUS JUUAN REHU OY LUIKONLAHDENTIE 506 A JA B 83900 JUUKA RAKENNUSTEKNINEN KUNTOARVIO TUOTANTOHALLI JA HUOLTORAKENNUS JUUAN REHU OY LUIKONLAHDENTIE 506 A JA B 83900 JUUKA 25.03.2013 Rakennus A Rakennus B Sisällys Esipuhe... 1 Yleistä kiinteistöstä... 2 Asiakirjat...

Lisätiedot

YHTEISTOIMINTAMALLIN MUKAINEN KUNTOTARKASTUS

YHTEISTOIMINTAMALLIN MUKAINEN KUNTOTARKASTUS YHTEISTOIMINTAMALLIN MUKAINEN KUNTOTARKASTUS 15 Vahtimestarin asunto Ärjänsaari Yrityksen/ja tarkastajan yhteystiedot ja pätevyys Tarkastuksen suorittaja(t) Kajaanin ammattikorkeakoulu/rakennustekniikan

Lisätiedot

MITTAUSPÖYTÄKIRJA Työnsuorittaja: Marko Pirttilä (PKM) 53540 0400 466 458 marko.pirttila@tehokuivaus.fi Sivu 1 / 11

MITTAUSPÖYTÄKIRJA Työnsuorittaja: Marko Pirttilä (PKM) 53540 0400 466 458 marko.pirttila@tehokuivaus.fi Sivu 1 / 11 marko.pirttila@tehokuivaus.fi Sivu 1 / 11 TILAAJA: Satakunnan Ulosottovirasto PL 44 28101 PORI Hirvikoski Pia 040 520 4517 pia.hirvikoski@oikeus.fi KOHDE: Kirkkokatu 17 Kirkkokatu 17 28900 PORI Vakuutusyhtiö:

Lisätiedot

YHTEISTOIMINTAMALLIN MUKAINEN KUNTOTARKASTUS

YHTEISTOIMINTAMALLIN MUKAINEN KUNTOTARKASTUS YHTEISTOIMINTAMALLIN MUKAINEN KUNTOTARKASTUS 18 Ahola Yrityksen/ja tarkastajan yhteystiedot ja pätevyys Tarkastuksen suorittaja(t) Kajaanin ammattikorkeakoulu/rakennustekniikan osasto Antti Muhonen, RI(YAMK),

Lisätiedot

Liite kuntotarkastusraporttiin

Liite kuntotarkastusraporttiin Liite kuntotarkastusraporttiin Tarkastuspäivä 19.2.2014 Liite kuntotarkastusraporttiin 2 LIITE RS-3 RAPORTTIIN Kohde: Tilaaja: Tehtävä: Päivitys: Keski-Pohjanmaan ja Pohjanmaan ulosottovirasto Pasi Saarenheimo

Lisätiedot

MITTAUSPÖYTÄKIRJA Työnsuorittaja: Mika Rajala (PKM) 52775 044 252 0007 mika.rajala@tehokuivaus.fi Sivu 1 / 7

MITTAUSPÖYTÄKIRJA Työnsuorittaja: Mika Rajala (PKM) 52775 044 252 0007 mika.rajala@tehokuivaus.fi Sivu 1 / 7 mika.rajala@tehokuivaus.fi Sivu 1 / 7 TILAAJA: Satakunnan Ulosottovirasto PL 44 28101 PORI Nupponen Evita 029 562 6616 evita.nupponen@oikeus.fi KOHDE: Nummelantie 20 Nummelantie 20 28400 ULVILA Mittauspvm:

Lisätiedot

Rakennus on rakennettu vuonna 1966 ja viimeisin omista on ostanut kiinteistön vuonna 2009.

Rakennus on rakennettu vuonna 1966 ja viimeisin omista on ostanut kiinteistön vuonna 2009. 1 1. YLEISTIEDOT TARKASTUKSESTA Kohde: Toukolantie 9, 81700 Lieksa Kiinteistötunnus: 422-3-30-5 Kohteen pinta-ala: 81 m 2 (huoneistoala) 141 m 2 (kerrosala) Kerrosluku: 1 Rakennusvuosi: 1966 Käyttötarkoitus:

Lisätiedot